Subota, 01.06.2013.

19:41

Crvena zvezda je na krovu Evrope!

Vaterpolisti Crvene zvezde zaokružili su fantastičnu sezonu na savršen način, prvom titulom Lige šampiona u istoriji kluba.

Izvor: A. Gutoviæ

Crvena zvezda je na krovu Evrope! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

514 Komentari

Sortiraj po:

Без Броја

pre 10 godina

Жељко и ти си у праву, али је и Јован. Бити првак Европе у Фудбалу, Кошарци, Рукомету, Одбојци па и Ватерполу није мала ствар. Потпуно си у праву за фудбалску титулу у ЛШ. Јован је хтео да каже да и ви што навијате за Звезду нисте толико гледали даље од фудбала, а сад кад сте постали прваци Европе у још једном мушком сениорском колективном спорту ватерполу још који је популаран у Србији, мењате поглед и на Партизанове титуле првака Европе у кошарци и ватерполу и несвесно подижете својом радости и величањем своје титуле и Партизанове титуле и полако почињете гледати и друге спортове. Поздрав све најбоље!!!

Jovan

pre 10 godina

vidi Željko ti si ipak nešto pobrkao, vidi Fudbala titula (prvaka evrope, svet...) pa jedno šest mesta prazno pa vaša košarkaška titula (na kojoj vam svaka čast) pa rukomet, odbojka... pa tek onda vaterpolo. Alu izgleda da si poprilično nerealan kao čovek (nevažno bio zvezdaš, partizanivac ili nako treći) pa to nećeš da shvatiš. vidiš i sam da sa milion ili dva (zvezda je ove sezone potrošila verovatno prilično manje) možeš osvojiti tu titulu, dok eto i sam si svedok u fudbal se ulazu mnogo, mnogo veće pare a do titule se mnogo teže dolazi. I za kraj manje se sekiraj, manje budi ljubomoran i zavidan jer realno ta fudbalska titula je trenutno za vas nedostižna (kao i za nas). Ali eto mi je imamo a vi ne. ;)

frenky simao

pre 10 godina

Zamislite da u košarkaškoj evroligi nema Makabija, CSKA, Reala, Barse, Olimpijakosa i Panatinaikosa, da je f4 u Beogradu, da za Partizan igraju najbolji igrači koji ne bi morali biti prodani, bilo bi realno da budemo prvaci Evrope...!

Zvezda u srcu

pre 10 godina

@Milos BGNi uz pomoc mudrog Inteneta nisam uspeo saznati sta je to Zvezda uradila 1979 u kosarci. Ajd prosvetli nas molim te. (Petar, 02. jun 2013 11:04)
Mislim da to vise govori o tvojoj mudrosti.

frenky simao

pre 10 godina

Zanemarićemo raspad ProRecca i njegovo neučešće, zanemarićemo neučešće nijedne ekipe sa prošlogodišnjeg f4, zanemarićemo neučešće zagrebačke Mladosti, riječkog Primorja, Jadrana iz HN, kotorskog Primorca, Budve, Vašaša, podmlađivanje Partizana... Jedini konkurent i ekipa visokog ranga bio je Jug i pobeđen je zahvaljujući domaćem terenu... Da je ranije Beograd dobio organizaciju Partizan bi imao još jednu titulu pride osim one iz Rima 2011 godine... U Milanu smo izgubili od Juga na peterce u polufinalu, a u Napulju golom razlike od ProRecca takođe u polufinalu!

Zeljko

pre 10 godina

(Jovan, 2. jun 2013 13:13)
U pravu si Jovane, nama je stvarno teško da slavimo, jer smo na slavlja naviklli. Vama je ovo stvarno veliki uspeh, jer maturanti su išli u šesti razred kad ste bili prvaci u fudbalu i kretali u obdanište sa 4 godine kada ste bili prvaci u košarci, tako da je vama i vaterpolo dobar.
Dobro je to i za nas, jer ste uvek bili u prednosti zbog evropske fudbalske titule, a mi smo nasuptor tome imali košarkašku koja je svakako manje vredna. Imali smo i 7 vaterpolo titula prvaka Evrope, ali smo ih smatrali manje vrednim, jer ko još igra vaterpolo, ali sada kada vidimo da vi ovu vašu titulu dižete u rang fudbalske, i nama dođe lakše, jer sada i naše evro titule dobijaju na težini i to svih 7 tako da je stanje na semaforu
C.Zvezda(fudbal, vaterpolo):Partizan (košarka, vaterpolo) 2:8 kad je reč o evropskim titulama. Ajde biću fin pa neću računati ostale evropske titule kao LEN kup ili nekadašnji kup Koraća. Dovoljno mi je da vidim koliko se radujete što ste osvojili ono što smo mi osvojili 7 puta i to sa svojim igračima. Ovako bi i Surdulica mogla biti prva, neki Badža kupi 5 igrača za po 200.000E i još 5 za po 100.000E i eto Surdulica prvak Evrope. Kažite mi kada je neki formirani vaterpolo ili košarkaški reprezentativac došao u Partizan?

Jovan

pre 10 godina

@paok - pa vaš problem je što vi i kada imate razlog NE ZNATE da proslavite kako treba (teško je slaviti od kuće preko tastature), a što se vašeg osvajanja fudbalske lige šampiona tiče, glupo je što uopšte i razmišljaš o tome, bolje se fokusirajte kako nekog eventualnog (po običaju srećnog) ulaska u grupu fazu iste osvojiti neki bod ili tu famoznu istoriju pobedu) ;)

Grobarčina

pre 10 godina

Partizanova jedina prava titula prvaka Evrope je ona iz 2011 godine. Onih sest od kojih je zadnja 1976 ne mogu ni da se porede sa danasnjim vaterpolom. To je kao kad bi poredili Zvezdinih 10 titula u kosarci kada se igralo na sljaci na Kalemegdanu i Partizanovih 10 iz zadnje decenije. Dakle te titule sto je Partizan osvojio u vaterpolu polovinom prosloga veka nisu prave. A i tada su bazeni bili manji i mnoga pravila nisu ista. Vaterpolisti dodjite da bodrite kosarkase u pohodu na titulu! Vi ste nase blago hvala vam. Zvezdo volim te!
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (Rankov Sever, 1. jun 2013 22:13)

Idi prijavi se u Lazu, mozda ti nadju lek dok je vreme!

Nenad

pre 10 godina

Ako ste iz zgazili,drago mi je,najvise zatos to su ih gurali sudije i protiv Partizana i u finalu protiv vas,jos draz mi je sto ce Hrvati plakati jos mesec dana sigurno,ipak je Zvezda srpski klub i nema prepiranja,treba da podrzavamos ve nase klubove,cestitke iskrene..))

Vlade

pre 10 godina

Srbijo raduj se! !!!!!!!Radovao sam se i 2011,a zvezdaš sam. Sinoć su mi oči pune suza bile. Sad državo pomozi svim klubovima, jer i Zvezda, Partizan i radnički su doneli nam radost u ovo sumorno vreme

koma

pre 10 godina

cestitke na tituli.ali brate svasta pisete ,razumem lecite frustracije za fudbal i kosarku.ne treba vam to .uzivajte i slavite titulu

JAKUPOVČANIN

pre 10 godina

Poseban pozdrav za Denisa, od Jakupovaca sela kod Laktbša odakle je njegova mama Ružica djevojačko Džajić,ako pročita neko ko ih poznaje neka ih pozdravi. Zivela RS i Zvezda.

novicas

pre 10 godina

(Piroćanac)Šta si ti brate, irtoričar?Dok se vi bavite istorijom i njenim prekrajanjem mi ćemo i dalje da vas cepamo!
(7:1 u Evropi,a ne zna se koliko u domaćem prvenstvu,ne mogu se prebrojiti pobede Paća).

BALTY

pre 10 godina

Zvezda prvak lige sampiona !
Radnicki prvak kupa evrope !
E onih 5 utakmica finala play off-a, nije bilo samo za prvaka Srbije, nego i za klupskog prvaka sveta !

Mirko

pre 10 godina

Sve je to lepo, i uspeh Zvezde i uspesi reprezentacije, samo što mi ne možemo sebi da priznamo da je vaterpolo totalno marginalni sport, koji se igra u par zemalja u svetu.

Jedva da može neka mala vest da se pročita o ovome na stranim sportskim sajtovima, a uglavnom ni ne pominju da se igrao final 4.

nesa80

pre 10 godina

sta je sad odjednom vas zanima vaterpolo a dok je partizan osvajao sve zivo tu ste se nesto podsmevali koji je to sport-dvolicni licemeri

Citaj PAZLjIVO

pre 10 godina

Oplakah k'o malo dete!!!! Veliko HVALA momcima koji su nam podarili ovo vece!!!!! Zvezda je zivot sve drugo su sitnice! PS hladna voda na bazenu al' bredelo je pa makar dobio upalu pluca! ;)

ivanpg

pre 10 godina

vidim velica se uspjeh ni da se nba tutula uzela. pa i primorac je to uzeo u dubrovniku protiv pro reka. svaka cast ali ovo je kratkorocan projekat i nena potrebe za euforiom....

Samo Partizan

pre 10 godina

VK C.Zvezda treba pre svega da se javno zahvali VK Partizan,koji ih je redovno potapao 18 punih godina,sto su imali prilike da uce od najboljih.

Вук самотњак

pre 10 godina

Не навијам ни за кога.
Али свака част, заслужено сте освојили овај трофеј ...

Partizanovac

pre 10 godina

Čestitke komšije,svaka čast! Od sveg srca! Odigrali ste celu sezonu odlično i zasluženo sve osvojili! Još mi je draže što ste ovog protivnika savladali.

Mirko

pre 10 godina

Kraljevi! Bravo Zvezdo! 425 komentara,ali moram da se javim za ovaj ogromni uspeh Zvezde,igrača,uprave,navijača,i svih koji su pomogli za ovaj fantastičan uspeh.
Jao što mi merak, pa to je čudo jedno! :-)

guza

pre 10 godina

cestitke zvezdi.iako partizanovac srce mi je puno kad procitam ovako nesto,nebitno iz koje drzave je druga ekipa bitno je da je nasa pobedila.bar ja to tako gledam.

R

pre 10 godina

Svaka cast cestitam. Iskusili ste malo i vi slast pobede. E sad' znate priblizno barem kako je nama grobarima svake godine. I to 7-8 puta godisnje u svim sportovima. Pozdrav

Predrag Radulovic

pre 10 godina

Svaka cast,tako je veliki sam grobar i drago mi je sto je nas klub uzeo titulu,realno bolje se osecas kada klub iz tvoje zemlje osvoji internacionalni trofej

coki legenda

pre 10 godina

posle ovoga bar moze da se kaze da vucic i covic nisu dzaba pocinili krivicno delo kad su gaspromove pare mamenjene fk cz prosledili u privatne klubove,CZ TELEKOM(fmp) i vk cz VET !!!

Djura

pre 10 godina

Vaterpolo-jedini sport u kom sam ja (u petak) navijao za Partizan a u subotu je dosta navijača Partizana, koje ja znam navijalo za Zvezdu. Svaka čast igračima, daj Bože da sledeće sezone neko ozbiljnije pomogne ovom sportu.

Lafayette

pre 10 godina

Prvo cestitke zvezdi !Lepo je sve to ...treba da se svi zahvalimo onom Volpiju talijanu koji nije hteo da izvadi repa pa su ovi vrhunski vaterpolisti dosli u BG i Kragujevac da igraju za burek i jogurt!!!Kompleksi ,ovde sto se prepucavaju...mislim smesno i zvezdini i partizanovi igraci su zajedno trenirali za ovaj final 4...Partizan je 7 puta bio prvak evrope ...pametnom dosta !Ostavimo prepucavanje za sportove koje su iskvarili lova,mendzeri ...fudbal i basket

ČikaDule

pre 10 godina

Čestitam ! Velik uspeh za VK Crvena zvazda, navijao sam za vas ali sad kad vidim koliko ste se uzdigli moram da vas podsetim da vam nedostaje još samo 6 (šest) ovakvih titula pa da se izjednačite sa nama. Živi bili !

29.5.1991.

pre 10 godina

Bravo momci, vi ste ponos Srbije. Hvala za nezaboravno vece, istorijski datum 1.6.2013. Delije su bile prave kao i uvek simbol srpstva, volim te Zvezdo vise od keve!

ja

pre 10 godina

PS Sutra u pioniru u poluvremenu mozete da vidite trofej
(kme kme kme kme kme, 1. jun 2013 22:04)

Hvala, ali videli smo mi taj trofej vec mnogo puta...tacnije, vec napamet znamo kako izgleda;)

Zvezdo ljubavi naša

pre 10 godina

Sever celi sada se veseli, crveno-beli 'ajmo u napad zajedno... Sa severa nek' zapeva svako, nek' grmi jako ZVEZDA ŠAMPIOOON!!!

Ilija

pre 10 godina

Prolaze godine moje, ja cekam titule tvoje i svakim danom sve vise volim te... Srce je puno, bravo gromade, bravo momci, bravo Zvezdasi. Nasa Zvezda je opet najbolja... Radujte se delije, ovo vece je ponovo nase!!!!

Ma ko jos prati vaterpolo, je l' tako gani

pre 10 godina

Uuu navala vatrenih obozavaoca vaterpola. Ma bravo, jos samo 6 puta :).

P.S. Kapiten vam je vec potpisao za Primorje :)

Rozbratna

pre 10 godina

Prošlost je ISTORIJA,Budućnost je TAJNA,a Sadašnjost je ISTINA.
(Winner Champions League 2013 VK Red Star,Belgrade, 1. jun 2013 22:55)

Je l' se ova svemirska mudrost odnosi i na fudbal? :)

Selanne

pre 10 godina

Da se razumemo, svaka cast navijacima Crvene Zvezde, ali onim pravim, koji pokazuju svoju klasu time sto ne nipodastavaju uspehe Partizana, e to je nivo. I ne zelim da zvucim pateticno, ali taj neki preterani aznimozitet nas nigde nece dovesti kao naciju i kao jedinke naravno. Naravno da treba da postoji ono zdravo sportsko rivalstvo, ono sto je iznad toga, samo moze da unisti i jedne i druge. Zivi bili.

SAŠA FRANKFURT

pre 10 godina

Čestitke Zvezdo, svaka čast za ovu priređenu radost! Hvala vam za sve Titule osvojene ove godine! Ovo će biti zlatnim slovima upisano u istoriju kluba! Bravo Zvezdo!

One Crazy Wolf

pre 10 godina

Vaterpolo je jedan od retkih sportova gde smo mi ( Srbi ) konstantno u vrhu i cime bi trebalo da se ponosimo!
Cestitke Zvezdi na osvojenoj tituli, ostaje zal za Partizanom sto nisu uspeli da se izbore makar za trece mesto!!!
Mislim da je ovo sjajna uvertira za predstojece Svetsko prvenstvo i nadam se da ce nas nasi momci obradovati jos jednom u nizu! :)

Sahovnica

pre 10 godina

Ovi Hrvati su zaista iskompleksiran narod.
Razumem kada reprezentacija nosi sahovnice na glava ali da i klubovi i to jos Dubrovcani, zaista je smesno.

Partizan vole samo delije,delije iz ponosne Srbije

pre 10 godina

Jug je bijo 4 puta prvak Evrope i svaki put je titule osvajao u Dubrovniku.
Pa sta hocete ljubomorni Grobari niste valjda navijali za Hrvata ej za Hrvate pa da sledece godine da neki tim iz Tirane igra sa Zvezdom vi bi ste za njih navijali.BRUKO JEDNA BRUKO
(dejan, 1. jun 2013 21:51)
Pa vi ste navijali za Fljarmurtari.Uzivajte u tituli ali sad kad se Italijani vracaju u igru plasim se da vam sledi sudbina Beceja i hibernacija na duzi period.I jos jedna stvar nikad Grobarima ne bi palo na pamet da pljuju i da kazu jednu ruznu rec za momke koji su ponikli i izgradili karijere u Partizanu a sad igraju za zvezdu,za razliku od vas koji ste jurili Stojketa da ga lincujete,skandirali mu svakakve bljuvotine i prekinuli utakmicu sa Italijanima zbog cega nismo otisli na EP.A onda se kunete u Srpstvo.Reprezentacija je jedna a to vi nikad necete da shvatite.

David

pre 10 godina

(Kiza, 1. jun 2013 22:32)

Sreća pa su ga objavili....U ovom timu ima 0 slovima NULA igrača koji su ponikli u VK Partizan... Najsmešnije je što u današnjem timu partizana ima cela 2 igrača koji su PONIKLI u VK Partizan...

Milos BG

pre 10 godina

@MilosBg - Kojih pet? al ozbiljno pitam? :) za dva znam. :)
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Slavko, 1. jun 2013 22:14)
Fudbal 1991, kosarka 1979, atletika 1989, karate 1997 i 1998 i sad vaterpolo 2013. Znam i za vase titule u 4 sporta, ali nije na meni da ih navodim, a voleo bih da vidim grobara koji ce da navede ovakve cinjenice kao ja za Zvezdu.

Chupavi Chicago

pre 10 godina

Veoma retko saljem komentare ali zelim i Ja da budem deo istorije.BRAVOOOOOOO.P.S.Ovo je jedan od retkih sportova u kojima Zvezda i Partizan usko saradjuju, cak i sparinguju zajedno.Eh da je malo vise pameti, na obe strane, gde bi nam kraj bio.P.P.S Kad sam cuo, na pocetku, iz SVIH grla, prisutnih " U boj, krenite junaci svi.....", najezio sam se.

VR.

pre 10 godina

Pa valjda ste primetili i kod osvajanja kupa, prvenstva,a i sada da se raduju najvise igraci koji imaju sve osvojeno. Zato sto najzad mogu igrati za svoju ZVEZDU ,a ne pod ucenama za neki klub. OOSVOJILIII SMO SVEEEE....

doktor

pre 10 godina

nista nije lepse nego kada odes na Index.hr i citas komentare,kao sto su bili sinoc posle pobede Juga,kao i najave kako ce veceras slaviti u BG kraj uplakani Srba...Kad ono ,vec vidjeno :D

ponovo fuzija

pre 10 godina

naiskrenije cestitam crvenoj zvezdi titulu prvaka evrope i ako sam grobar... i cisto da se zna https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/5865_580749411969980_1581707163_n.jpg

Grof

pre 10 godina

Najjaci su grobari koji pisu da nijedan igrac nije potekao iz nase skole i slicno, bla, bla, bla. Svim sportskim timovima sirom sveta u bilo kom sportu oduzeti titule ako nisu imali svoju decu u ekipama, momentalno, da, i reprezentacijama ako su imale igrace koji nisu poreklom drzavljani tih zemalja. Uznemireni navijaci Partizana to zahtevaju bez odlaganja.

Dobar glas

pre 10 godina

“Године пролазе моје, ја чекам титуле твоје и сваким даном све више волим те”.

Piroćanac

pre 10 godina

@stariji cigan, nije treći sport nego peti! I po tome smo jedinstveni u Evropi! Šampioni Evrope su bili FK, ženski KK, AK, Karate klub dva puta (97,98) í sada VK.

ivan kg

pre 10 godina

Partizanova jedina prava titula prvaka Evrope je ona iz 2011 godine. Onih sest od kojih je zadnja 1976 ne mogu ni da se porede sa danasnjim vaterpolom. To je kao kad bi poredili Zvezdinih 10 titula u kosarci kada se igralo na sljaci na Kalemegdanu i Partizanovih 10 iz zadnje decenije. Dakle te titule sto je Partizan osvojio u vaterpolu polovinom prosloga veka nisu prave. A i tada su bazeni bili manji i mnoga pravila nisu ista. Vaterpolisti dodjite da bodrite kosarkase u pohodu na titulu! Vi ste nase blago hvala vam. Zvezdo volim te!
(Rankov Sever, 1. jun 2013 22:13)

E pa onda ni vasa titula u fudbalu 1991 nije prava kako ti kazes posto Englezi nisu igrali i iz svake zemlje je bio po jedan predstavnik a ne po 4 iz svake najjace lige. A to bazeni manje i slicne gluposti- pa sto Zvezda nije osvojila ako je bilo tako lako

...sve sve ali nista

pre 10 godina

prlainovic reče da bi igrači zvezde najvise voleli da ostanu na okupu i da je ovo najbolji tim u kojem je ikada igrao.prema tome dosta vise sa time ko je gde ponikao i gde je igrao....bitno je da gde su sada i gde ce biti....zvezda zauvek!!

Milos BG

pre 10 godina

(Milos BG, 01. jun 2013 21:47) Razmeces se statistickim znanjem o SDCZ a ne znas ni recenicu da sastavis. Ne "koja je bila", nego "koje je bilo". (AnsweR, 01. jun 2013 22:18) A gde je tebi zapeta posle SDCZ, a pre a. A i svoj nadimak si lose napisao.

makimiki

pre 10 godina

Svaka cast zvezdi na osvojenoj tituli.
Smesno je i porediti,vidim da ima i takvih nesrecnika,nasu pobedu protiv italijana u gostima sa ovom danasnjom u nikad slabijoj ligi sampiona.

onaj osecaj kada dodje grobar

pre 10 godina

onaj osecaj kad dodje grobar, krivo mu sto jug nije pobedio pa jos omalozava i prica da mi imamo komplekse. razlika izmedju nas i vss je sto nas ne zanimate, vi za nas ne postojite.

Fegi

pre 10 godina

Drzava je partizanu davala 20 i vise godina i za to vreme su uzeli 1 titulu prvaka Evrope. Crvena zvezda je nekako skrpila budzet, ne uz pomoc drzave jer igraci mesecima igraju bez plate i iz prve smo uzeli titulu prvaka evrope!
Eto zasto smo institucija i jedni ozbiljan klub u ovoj drzavi.
U kosarci cemo tek pokazati ko smo i sta smo, a ne ko oni koji su za 12 godina evrolige 7 puta ispadali u prvoj fazi uprkos pomoci Dodika,Tadica i SPSa a hvale se kao da su neki faktor u Evropi.

BGD

pre 10 godina

(Srpska posla, 1. jun 2013 21:52)

Sedi jedan!!!
Prvo se informisi,pa onda zadrzi svoju neinteligenciju za sebe!!!
Igraju bez plate jer su se sponzori povukli u misiju rupu!!!
Jos jednom,sedi jedan!!!

ms

pre 10 godina

CZ se voli kao klub svim srcem ko za druga u nevolji svi srcem svi ko jedan i u dobru i u zlu svim srcem kroz ceo trnovit put svim srcem.

Bravar

pre 10 godina

Cestitke najiskrenije od jednog navijaca Partizana,na zasluzenoj pobedi i velikom uspehu vaseg VK. Zelim vam jos mnogo finalnih utakmica u LS i da u svakoj od njih izgubite od VK Partizan! Taj ko je veceras navijao za Jug,nije navijac Partizana,to moze samo neko ko mrzi Zvezdu,a onaj ko mrzi bilo koga,ne treba da prati sport.Pozdrav pravim navijacima.

profesorb

pre 10 godina

Prvaci Evrope !!!!
Komšije, svaka čast, od srca.
JOš je slađe kad se pobedi ovakav tim.
Šteta što mi nismo bili u finalu.
i izvinjavam se u ime pravih Partizanovaca zbog ovih što i ovakvu priliku koriste da šire mržnju (imamo i mi svojih psihopata što više mrze tuđe nego što vole svoje ko što i vi imate svojih)

Marko Grobar

pre 10 godina

Ala tebe drmaju kompleksi...I ti sto podrzavaju tvoj komentar ,stidite se. Vi Srbi?Koga bre da drmaju kompleksi? Winners (7): 1964, 1966, 1967, 1971, 1975, 1976, 2011 VKP (Selanne, 01. jun 2013 21:26)

Svaka cast ali jel to razlog da pojedini grobari navijaju za Jug!? Stidite se...
(Heroes, 1. jun 2013 21:55)



Evo ja sam GROBAR navijao sam za ZVEZDU u ovom mecu i NE STIDIM SE toga :D

Svuda grmi okolo

pre 10 godina

NEBO SE OTVORILO ZVEZDA JE PRAVAK EVROPE !! Ala vera Zvezdo,kakva utakmica,velicanstven uspeh.Vi ste ponos SD CZ ,bravo bravo bravo bravo sampionii

Goran

pre 10 godina

Nama je dovoljna I jedna sezona da se uozbiljimo I osvojimo sve titule u sezoni u zemlji I evropi. Groblje vi u košarci I vaterpolu mi u fudbalu I vaterpolu. Znamo znanje. Ua grobari . Mi smo magija
(ciganIN, 1. jun 2013 21:26) Samo sto mi imamo 7 evropskih a vi samo jednu.

Kadu

pre 10 godina

Cestitke Zvezdi na uspjehu! Odlicna utakmica...
Kao navijac Partizana mogu da garantujem da je svaki pravi grobar veceras navijao za Zvezdu! Zato se svi manite corava posla i prepucavanja nego proslavimo ovaj uspjeh svi zajedno!

Veliki pozdrav za sve ljubitelje sporta!

branko.grobar

pre 10 godina

Ala tebe drmaju kompleksi...I ti sto podrzavaju tvoj komentar ,stidite se. Vi Srbi?Koga bre da drmaju kompleksi? Winners (7): 1964, 1966, 1967, 1971, 1975, 1976, 2011 VKP (Selanne, 01. jun 2013 21:26)

Svaka cast ali jel to razlog da pojedini grobari navijaju za Jug!? Stidite se...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Heroes, 1. jun 2013 21:55)
Mozda POJEDINI grobari i navijase na JUG...ali zato SVI CIGANI navijaju protiv Partizana,makar i siptari bili s druge strane...A,za KOMPLEKSE...covek ti je objasnio...Treba vam jos samo 6 (SEST) ovakvih pa da pricamo...i to samo,ali SAMO ako vaz DRZAVA POGURA...

to ne moze da se poredi

pre 10 godina

Sad ne možemo živi ostati od vas i vaših 5 pehara osvojenih za 70 godina...
(Grobarčina, 1. jun 2013 21:48)

Prosto da ti napisem, u tih 70 godina tvoj klub je mazen i pazen, kao drzavni klub ste osvojili 7 titula prvaka Evrope. Razlika u tome sto je Zvezdi za jednu titulu trebala samo jedna godina ucesca u ligi sampiona, a je bato mnogo veci uspeh. Jer vi za 10 godina osvojite jednu, a mi za jednu, jednu

Bane NS

pre 10 godina

Ovi grobari sto maliciozno komentarisu treba da se stide sebe i svoje iskompleksiranosti !!!

ZVEZDO GAZI IH SVE, PRVACI SMO EVROPE !!!!!!!!

Kiza

pre 10 godina

PARTIZAN JE 7 (SEDAM) PUTA BIO PRVAK EVROPE i ovaj tim Zvezde je sastavjen 60% od igraca koji su ponikli i igrali za Partizan. Ovaj komentar B 92 nece pustiti.

Napred Partizan

pre 10 godina

Nisam neki nacionalista ali se iskreno stidim bilo koga ko je večeras navijao proti Zvezde u u ovom finalu, pogotovu od mojih grobara. Svaka vam čast komšije, samo slavite zaslužili ste. Prvak Evrope u bilo kom ekipnom sportu za ovu siromašnu zemlju je misaona imenica. Što se fudbaleri malo ne ugledaju na vaterpoliste, a ne daju gol u ovoj našoj nesrećnoj ligi i odmah zvezde. Svaka čast još jednom i sve čestitke na tituli Evropskog šampiona.

komandant Gvozdenog Puka

pre 10 godina

Ama kakva sreca, ovo je sreca do neba !...Za nase momke, za nas sport, za sutrasnja lepa jutra !
Da li cujes mila, moga konja kas...
Da li cujes iz daljine, zove te moj glas.
Aj pa pukni zoro, staru majku probudi,
pa da vidi ko joj dolazi!... Aj, nase srece da ih zagrli !

Srpski Knez Selimir 679.-680 .

pre 10 godina

Kakvi komentari..0_o Pa nema Srbija 150 miliona stanovnika i 150.000 vaterpolista pa da ne moraju da menjaju klubove i sele se iz jednog u drugi..Srpska posla.

Massacre

pre 10 godina

Cestitam komsije, realno imate najbolju i najorganizovaniju ekipu trenutno...

Raduje me sto se vidi gde se igra najbolji vaterpolo...Pa nase prvenstvo je bolje od svetskog prvenstva :)

Nadam se da ce neko da prepozna ovo i da necete zavrsiti kao Becej, nego da ce se nas vaterpolo razvijati jos vise i dolaziti neki novi klinci koji ce da kidaju toliko da cemo moci da napravimo 2 reprezentacije :)

Cestitam jos jednom.

Franjo Tudjman legenda partizana

pre 10 godina

Hrvatska ne terba da zali..2 kluba su im igrala na final foru.
Jug i Grobari Jug. Zagreb i Dubrovnik trebaju slaviti.

moje ime*

pre 10 godina

Ajde malo sad da pricamo o nasim evropskim titulama, kao neki o Bariju.. :)
Cestitke Zvezdi na tituli! Nadamo se da ce kao klub opstati jos neku godinu..

Zmaj od Pozege

pre 10 godina

ovde moramo svi biti jedinstveni i Srbi pre svega i cestitati Zvezdi na zasluzenoj tituli prvaka Evrope ... pa ima li sta lepse od pobede nad Hrvatima pred punim tribinama Delija?!! Bravo momci!

One night in May

pre 10 godina

Osvojiliii smo sveeee!!

Prvo - hvala igracima! U strasnoj sezoni, odigrali su "najstrasniju" utakmicu i protiv nevidjeno jake ekipe iz Dubrovnika uzeli titulu.

Drugo - navijacima kapa dole! Nezapamcena atmosfera ikad, kad je vaterpolo utakmica u pitanju...(pricam o periodu od '88. na ovamo, otad pratim vaterpolo)

Trece - hvala na cestitkama navijacima Partizana. Naravno, pricam o onoj znacajnoj vecini navijaca Partizana, ostatak su "slucajevi" koje, nazalost, imamo i u svojim redovima. Boze zdravlja, sledece sezone neka nam oni budu rival u finalu!

I cetvrto - srpski klub uskoro osvaja jos jedan evro trofej. Superkup stize u Beograd ili u Kragujevac...

Sto se Juga tice - opet ih je ispratilo prokletstvo da ne osvajaju nista van Dubrovnika. Imaju jedan od najjacih timova u istoriji klupskog vaterpola, pokupili su sve najbolje iz Hrvatske i Crne Gore, imaju jednog od najboljih svetskih strucnjaka na klupi, zgazili su sve ne oznojivsi se do finalanog turnira... Partizan nije bio daleko juce, imali su vrlo postenu sansu da udju u finale. Zvezda ih je veceras nadigrala!

Belmondo

pre 10 godina

Pre pola godine kad nas Jug potopio u grupi i ja rece, vraticemo im.. Vi ste mi se smejali.. Cak i juce.. Ni ja nisam ni sanjao da ce to biti finale... I to u Beogradu! Znao sam da ce Zvezda postati prvak evrope... Slusam sad Prlainovica, sta reci.. Naravno da peckam Partizan, to mi je u naravi.. Ali sve ima neki nivo.. Ne mrzim Partizan, igracemo zajedno u EL u Kosarci sledece godine... Budimo pametni... Partizan ima "opet" neverovatnu ekipu sto se tice vaterpola... Ja vam zelim sve najbolje, posle Zvezde!!!

ВК Црвена звезда освајач Лиге Шампиона 2013 г

pre 10 godina

Прошлост је ИСТОРИЈА,Будућност је тајна,Садашњост је ИСТИНА !

♡ ВК Црвена звезда Шампиони Европе 2013 г ♡

Jug

pre 10 godina

1 razlike? Zar nije Jugu poništen čisti gol? Vidjelo se na snimci da je lopta ušla u gol. Izvadio golman iza linije. Još je jedan poništen jer je bio kao istek vremena. Nema veze. Jug je napravio previše grešaka u obrani. Dobra je utakmica bila svejedno. Pozdrav.

Aleksandar

pre 10 godina

Hrvati mi nisu verovali kad sam im na ovom mestu pre jedno dva meseca rekao da Jug teoretski ne može a pobedi dva srpska kluba u sred Beograda. Kada sam video parove fajnal fora ponovo sam se dopisivao sa Hrvatima i rekao im da i u slučaju pobede nad Partizanom u polufinalu, u finalu gube od Crvene zvezde. Tada su se smejali... Ko se sad smeje? Čestitke vaterpolistima Crvene zvezde koji su obradovali ovu malenu Srbiju i Srbe u svetu titulom prvaka Evrope u paklu beogradske Banjice...

Zvezda veca od sudbine

pre 10 godina

Ova pobeda veceras je pobeda SRPSKOG vaterpola.ovo je pobeda ZVEZDE,ovo je najznacajnija i najveca pobeda u istoriji vaterpolo sporta,zato sto je Zvezda to uradila,i nijedna medalja nase reprezent.nema takvu tezinu,jer ZVEZDA je fenomen ove zemlje,najvoljenija.Ovom pobedom je,u stvari najvise dobio vaterpolo u Srbiji.Sledece godine 3 srpske ekipe na F4.Pozdrav

Iako nisam Zvezdas

pre 10 godina

Iako nisam Zvezdas, ovi momci su zasluzili da nam svima bude drago radi uspeha, ma za koje boje bili opredeljeni. Ono sto mi smeta je to sto je do juce vecina Zvezdasa izjavljivala, ma kakav vaterpolo, ko to gleda, a sada je odjednom i on postao bitan. Sport je sirok pojam koji ne podrazumeva samo trcanje po pasnjacima za crno-belom bubamarom. Ali i pored svega toga iskrene cestitke tim momcima, i nekim navijacima, onima kao gore pomenutim ne.

Vladimir

pre 10 godina

Sve cestitke za Zvezdine besmrtnike.Velika zahvalnost za Jelenica,njegovu viziju sa fenomenalnim trenerom buducnosti Dejanom Savicem,Sefiku koji je branio kao hobotnica,kapitenu heroju Andriji,centarskoj gromadi Pijetlovicu,beskompromisnom Radjenu,fenomenalnoj braci Rasovic,levorukoj haubici Vapenskom,mladjanon Randjelovicu i svim ostalim cvrstim karikama crveno belog tima.Hvala i Cedomitu Jovanovicu i ostalim ljudima koji su uneli kapital u ovu sjajnu pricu.Momci,hvala vam sto ste vratili dostojanstvo sportskom klubu,ovo se ne zaboravlja.

aki

pre 10 godina

Kakva timcina,kakvo srce,ovo je neverovatno. Suze Jelenica,Sefika,Prlaina kao da im je ovo prva medalja u karijeri. Mlada braca Rasovic,Randjelovic sa nepunih 20 godina osvajaju titulu prvaka. Vapenski,sta reci momak je hteo proslog leta da batali vaterpolo da nije bilo poziva iz Zvezde. Hitno da se nesto uradi po pitanju ocuvanja ovog tima. Pa plata jednog Milijasa je ceo budzet VKCZ ej bree...

miki

pre 10 godina

Cestitka od grobara. Voleo bih da smo mi osvojili sedmi put, ali ako vec nismo mi, bolje vi nego Jug...
(Partizan u srcu, 1. jun 2013 21:29)

Kakav si ti Grobar kad ne znas da smo mi 7 puta osvojili!!!
CESTITKE ZVEZDI!

jorgebarabahosa

pre 10 godina

Evo priznajem nije mi lako, veceras nisam mogao da navijam ni za jedne od ponudjenih ekipa. Ali ipak, moram da cestitam titulu navijacima crvene zvezde!

novicas

pre 10 godina

Prvi put u životu sam navijao za Zvezdu jer znam da je to mutant ekipa sastavljena od bivših asova Partizana i klinaca iz vaterpolo kluba BEOGRAD.Tu ni Z od Zvezde nema.

Milan

pre 10 godina

Odavno mi srce nije bilo tako puno kao posle vecerasnje pobede...Momci su sjajni sportisti i izvanredni ljudi i time je moja sreca potpuna..hvala im,jer su pokazali sta zaista,istinski znaci dati ama bas SVE od sebe!kakva borba,kakvo srce,kakvo ludilo na tribinama..kako se gine za grb,onako cisto iz ljubavi prema klubu i postovanja prema svojim navijacima.Zato ova titula ima velikiu vrednost.Zvezdo,volim te!

...sve sve ali nista

pre 10 godina

ove noci napokon jedinstvo...od stotine grobara sam dobio cestitke,kao navijac zvezde! hvala zvezdo na svemu !!! ponos beograda i srbije !!!

AnsweR

pre 10 godina

(Milos BG, 01. jun 2013 21:47) Razmeces se statistickim znanjem o SDCZ a ne znas ni recenicu da sastavis. Ne "koja je bila", nego "koje je bilo".

Grobari zabranjeni

pre 10 godina

OD SRCA ČESTITKE ZVEZDI,OVE SEZONE STE ZASLUŽENO NAJBOLJI ZAHVALJUJUĆI NEVIĐENOM TIMSKOM DUHU. Nadam se da ćemo sledeće sezone igrati u finalu. NAPRED SRBIJA

misko

pre 10 godina

prvo da se zna da je ovo novi klub koji se zove beogradska zrvena zvezda i nema nikakve veze sa crvenom zvezdom koju su doveli u stecaj.ovaj klub je star tek godinu dana i ne moze biti clan sd zrvena zvezda.cestitke novom klubu sastavljenom od igraca partizana i vojvodine.

Partizanovac

pre 10 godina

Svaka cast! Ovo je veliki uspeh za Srpski vaterpolo: imamo jednog od 3 najtrofejnija kluba u Evropi sa 7 trofeja- Partizan i aktuelnog prvaka - Zvezdu! Pored toga, oba nasa kluba su se nasla na final-four-u, sto pokazuje da Partizan radi odlicno sto se tice mladih igraca, koji ce biti nosioci nase reprezentacije u buducnosti, i da je Zvezda uradila odlican posao dovodjenjem nekoliko nasih najvecih igraca, legendi ovog sporta uopste. Jedina je steta sto su Zvezdi problem finansije i sto je pitanje da li ce se ova ekipa odrzati i sledece godine, pored svih finansijskih problema... Definitivno nam je ove sezone liga bila ubedljivo najjaca u Evropi, samo je pitanje dokle ce to moci da traje...

hvala za titulu

pre 10 godina

Kako je dobro vidjeti te opet staviti ruku na tvoja ramena kao nekad poljubi me nezno za ona dobra dobra stara vremena... ahahahah to ZVEZDO

čovek

pre 10 godina

Čestitam C. zvezdi na tituli.
Veliki uspeh srpskog vaterpola. Još je lepše što smo to ostvarili protiv velikog hrvatskog rivala.
Kao navijač Partizana drago mi je da se bar na prvi pogled ovaj uspeh doživljava podjednako drago i u taboru Partizana. Neka ovo bude vodilja kako je naš klub u finalu bilo kog evropskog takmičenja NAŠ klub.

Slobodni Klikeri

pre 10 godina

Potajno sam verovao da mozemo,iako je Jug apsolutni favorit. I pre neku godinu Pro Reko je bio apsolutni favorit pa je Partizan bio prvak. Uzdao sam se u to, u iznenadjenje.Cak sam ocekivao i da Partizan izbaci Jug. Jos kada sam video da su jedva dobili Partizan,ponadao sam se jos vise da mozemo.
Jug je stvarno uzasno jaka ekipa. To se videlo kada su ekspresno od 5-3 stigli na 6-5,tada sam pomislio da je sve gotovo. Ocekivao sam jos 2-3 komada i da zavrsavamo. Medjutim,ekipa koja dopusti onakve golove kakve su im je dali Rasovic i Avramovic pred kraj,i uglavnom odmah u sledecem napadu...relano ta ekipa ima problem. Drugi problem Juga je bio taj sto je kod njih samo Janovic bio raspolozen za igru i dao nam je 4 gola cini mi se,dok su kod nas svi sutirali i davali golove. Prakticno cela postava se upisala u strelce.
Pratim VK CZ od novog formiranja redovno,miljenici su mi u SD CZ iz mnogo razloga (da imam para finansirao bi ih bez oklevanja) ocekivao sam zaista puno,ali ne i tripl krunu.
Sudjenje u vaterpolu je uvek vrlo,vrlo dikutabilno u ovakvim utakmicama,tako je bilo i sada. Ovog puta je Zvezdi zapalo bolje i tako je kako je. Nama ova titula puno znaci,mnogo vise nego Jugu u to sam siguran.
Zvezdo, mnogo sam srecan. Zvezdo, hvala ti!

Grobar, ali Srbin pre svega

pre 10 godina

Malo ste preterali sa tim rivalstvom Zvezda-Partizan. Bitno je da je NAS SRPSKI TIM osvojio Ligu sampiona i opet smo pobedili hrvate. Ocigledno da to rivalstvo nije vazno ni Sefiku, Prlainovicu i kompaniji, vec SRBIJA im je najvaznija. Zato ja kao Grobar, IZ SVEG SRCA cestitam ovim momcima na zasluzenom trofeju i slavim ga kao svoj!

Rankov Sever

pre 10 godina

Partizanova jedina prava titula prvaka Evrope je ona iz 2011 godine. Onih sest od kojih je zadnja 1976 ne mogu ni da se porede sa danasnjim vaterpolom. To je kao kad bi poredili Zvezdinih 10 titula u kosarci kada se igralo na sljaci na Kalemegdanu i Partizanovih 10 iz zadnje decenije. Dakle te titule sto je Partizan osvojio u vaterpolu polovinom prosloga veka nisu prave. A i tada su bazeni bili manji i mnoga pravila nisu ista. Vaterpolisti dodjite da bodrite kosarkase u pohodu na titulu! Vi ste nase blago hvala vam. Zvezdo volim te!

doktor

pre 10 godina

Pored sjajne pobede Zvezde izvojio bih fantasticnog komentatora koji kaze da je Randjelovic(igrac Zvezde) tek zagazio u 2 deceniju zivota?????

kme kme kme kme kme

pre 10 godina

Koga bre da drmaju kompleksi?
Winners (7): 1964, 1966, 1967, 1971, 1975, 1976, 2011 VKP
(Selanne, 1. jun 2013 21:26)

El to onaj klub sto juce nije imao 1000 gledalaca na svom plivalistu? A pogledaj period osvajanja tih trofeja, iz perioda pre rata. Razumem te brale, ceo dan si navijao za bratski klub iz Hrvatske, a sve je bilo dzabe. Ne znam sta te vise boli, sto je zvezda osvojila sve ove sezone ili to sto je osvojila sve za samo jednu godinu (kako sami kazete od kako je drzavni projekat). A sta da kazemo za VK Partizan 70 godina drzavni klub a samo 7 titula Evrope, a Zvezdi samo trebala jedna godina.

PS Sutra u pioniru u poluvremenu mozete da vidite trofej

Goran

pre 10 godina

Čestitke iz "suprotnog tabora" :) Kada bi se svi sportisti i funkcioneri naša dva kluba ponašali onako kako se vaterpolisti ponašaju - gde bi nam bio kraj ...

srbija

pre 10 godina

E ljudi sto se nalupah minusa citajuci ove komentare tipa "domacinsko sudjenje,vestacki klub,jug je bolji itd..." pa to je strasno.Pojede ih ljubomora ali jbg.

Bastovan

pre 10 godina

Da vam ja nesto kazem. Gledao sam na HRT-u utakmicu i po reakcijama komentatora, mogu reci da im je posle Kecmanove trojke, ovaj poraz mnogo tesko pao, a na kraju je pokusao da se potesi time DA NECE SVI SRBI biti srecni, jer su navodno navijaci Partizana ljuti, posto su uzeli titulu na njihovom terenu. E PA NECE BITI TAKO! JA SAM GROBAR, ALI DANAS SMO SVI SRBI I SVI SMO SLOZNI! NEMA SRBA KOJI NIJE SRECAN ZBOG OVE TITULE!

Stariji cigan

pre 10 godina

Cestitke nasim vaterpolistima na tituli prvaka Evrope ,fantastican uspeh tripla kruna.A za ove ljubomorne kompleksase a i za mladje navijace zvezde samo mali podsetnik,nije ovo druga titula za SD prvaka evrope vec treca jer su i atleticari bili evropski prvaci 1989,znaci treci sport.

Partizanovac

pre 10 godina

radujem se kao svaki Srbin. Radovao sam se i 91 kad su bili prvaci u fudbalu. Uvek navijam za nase klubove kad igraju sa stranim a pogotovu sto uvek navijam protiv rvata sa bilo kime da igraju.Sad imamo 2 kluba koji su bili prvaci Evrope. Zivela Srbija!

dexa

pre 10 godina

Svaka cast delije,ovaj put sam navijao punim srcem za zvezdu iako sam grobar. Zasluzeno potpuno i jos jedan veliki + za srpski sport i srpski vaterpolo ...

netsfan87

pre 10 godina

ZVEZDA OOOOOOOO!!!
Trostruki šampioni, hvala momci za sve što ste uradili ove sezone!
Neka ovo začepi usta svima onima što su pljuvali nas i naš vaterpolo klub svih ovih godina!
Hvala mnogim Grobarima na čestitkama, što reče neko ćeraćemo se još već za koji dan u basketu...

Mikeli

pre 10 godina

Pohvalio bih rad uprave na tome sto su planski radili i izuzetnoj vaterpolo generaciji najtalentovanjih vaterpolista mozda i Evrope dodali ,3,4 vrhunska igraca sto je bilo dovoljno za uzimanje triple krune.
Pogledajte ko su mladici koji su pobedili sami radnicki recimo, sve mladici iz zvezdine skole!
Srbija ne treba da brine, zvezda je cuvar vaterpola u Srbiji.

dijagnoza

pre 10 godina

Koga bre da drmaju kompleksi?
Winners (7): 1964, 1966, 1967, 1971, 1975, 1976, 2011 VKP
(Selanne, 1. jun 2013 21:26)

Kompleksi nastali kombinacijom dolaska Igora Rakočevića,izgubljenih derbija u basketu,dominacije u svim kategorijama u odbojci i trostruke titule vaterpolo kluba a sve to vuče korene od saznanja da je Crvena Zvezda najtrofejniji klub sa ovih prostora!

Више среће други пут

pre 10 godina

Поздрав Ацку лудаку, Костићу Тата-Бради и свим књажевачким гробарима који су вечерас здушно навијали за Југ. Тим из ваше земље је изгубио.

vanbujten

pre 10 godina

Čestitke Zvezdi za osvojenu titulu PRVAKA EVROPE,a naravno i PRVOM timu PARTIZANA na osvojenoj tituli PRVAKA EVROPE!!!VOLIM PARTIZAN U SVIM VARIJANTAMA!!!!

Ime moje

pre 10 godina

Au kakva utakmica, sve cestitke Zvezdi. Navijao sam iz sveg srca iako sam Grobar. Jug jeste najjaci, ali bio je i Reko najjaci prethodnih godina pa su osvajali Partizan i Primorac,zato je i zanimljiv vaterpolo. Nema nista sladje nego pobediti najjaceg i to pred svojim navijacima. A juce citam index, neverovatno kolika je kolicina oholosti bila kod hrvata, kao da su nedodirljivi, svi redom najavljuju silovanje, +5 za Jug, e pa evo vam ga sad, ko visoko leti...I jos samo za kraj, ne mogu da verujem da ima (ne)ljudi koji navijaju protiv Partizana juce i danas. Koliko jadan i iskompleksiran treba da budes da navijas protiv srpskog kluba u kome igra gomila sadasnjih i potencijalnih reprezentativaca, uglavnom klinaca, i to protiv hrvata? Valjda smo Srbi pre svega, dosta podela vise.

logicar

pre 10 godina

Prvo: da li je moguce porediti Delije sa onim "sekicama"? Naravno da ne! Vidi se ko voli klub a ko folira.
Drugo: Hrvati su se oduzeli od pocetka, mislim da su zeleli da sto pre pobegnu sa bazena.
Trece: KO JE SVETSKI( EVROPSKI ) SAMPION ? ZVEZDA, ZVEZDA!!!

sabre

pre 10 godina

Sramota me sto sam Srbin, kakvo sudjenje? A cccccc.... Jug za klasu bolji
(MB, 1. jun 2013 20:57)

Krajnje jadan pokušaj, komšija.. sudije su se iz petnih žila trudile da jug izjednači a zvezda čitavu četvrtinu ipo na kraju nije dobijala igrača više.. svaka čast za najgluplji komentar na vest večeras.

Raša

pre 10 godina

Vratiće se dani uspeha i slave Crvene zvezde. Bravo vaterpolistima i veliko hvala za radost koju ste nam priredili.Antologijska noć za istoriju i pamćenje!

spurs19

pre 10 godina

SVUDA GRMI OKOLO,NAŠA PESMA PONOVO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zvezda na vrhu Evrope,plačite hejteri!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dax

pre 10 godina

malo navukle sudije,ali malo li su puta sudili na nasu stetu. gleda bre to sve onaj odozgo, hvala mu sto nam je vratio veceras. a ovi kriticari zvezde(ne racunam hrvate) su stvarno jadni. mi smo sebi sami najveci neprijatelji. strasno kakav smo narod

Obavesten

pre 10 godina

Koji je igrac ili trener osvajaca Kupa Sampiona VK Crvena Zvezda Veterani potekao iz njihove skole? Nijedan!
Mislite o tome!
Oni su šampioni Evrope:
1. Mihajlo Milićević (1993. godište) VK Beograd
2. Duško Pijetlović (1985) VK Vojvodina VK Partizan
3. Nikola Eškert (1993) VK Beograd
4. Boris Vapenski (1993) VK Vojvodina
5. Andrija Prlainović (1987) VK Jadran,VK Partizan
6. Nenad Stojčić (1993) VK Nis
7. Sava Ranđelović (1993) VK Nis
8. Denis Šefik (1976)VK Partizan
9. Nikola Rađen (1985) VK Vojvodina VK Partizan
10. Marko Draksimović (1987 VK Partizan
11. Marko Avramović (1986) VK Partizan
12. Strahinja Rašović (1992) VK Beograd
13. Petar Ivošević (1987) VK Partizan
14. Viktor Rašović (1993) VK Beograd
Trener: Dejan Savić VK Partizan

Ja sam godine proveo sa tobom

pre 10 godina

A ja sam ceo zivot svoj dao njoj ZVEZDI CRVENOJ a ona mene dobra shvatila i zbog toga evropskom titulom vratila, oooooo!

bravo

pre 10 godina

ja sam grobar, cestitam zvezdi i svim njenim navijacima na zasluzenoj tituli...vidim komentare gde se proziva partizan a treba se setiti koliko je mlada ta ekipa i sta je moj tim uradio za ovaj sport u proslosti...al ajde
cestiam, cigani, jos jednom i napijte se veceras lepo :D

Sergio

pre 10 godina

Zvezda prvak u vaterpolu? Pouzdan znak da je smak sveta blizu, oni su tek naučili da plivaju.
Doduše, ovo su sve bivši Partizanovi igrači...

dejan

pre 10 godina

Jug je bijo 4 puta prvak Evrope i svaki put je titule osvajao u Dubrovniku.
Pa sta hocete ljubomorni Grobari niste valjda navijali za Hrvata ej za Hrvate pa da sledece godine da neki tim iz Tirane igra sa Zvezdom vi bi ste za njih navijali.BRUKO JEDNA BRUKO

Milan Kosovo

pre 10 godina

Hvala ti Zvezdo, hvala sampioni, hvala publiko, hvala Denise, Strahinja, Vuce, Andrija, Borise, Savo, Nikola, ma da ne nabrajam sve, svi ste vi kao jedan!!!! Osvojili smo sveeee!!!

ja

pre 10 godina

Cestike komsijama na tituli od Grobara. Jesam ovu utakmicu pratio ravnodusno jer za Zvedu nikad ne mogu da navijam ali ne mogu ni za Hrvate. Danas ste bili bolji i cestitam vam na istorijskom uspehu. Steta sto nije bilo Srpsko finale ali za crno bele momke radi vreme, vidimo se dogodine u finalu.

Stefan Herceg-Novi

pre 10 godina

Srpska trobojka sa natpisom Herceg-Novi je objasnila! :)
Braco nek nam je srecna titula evropskog sampiona!
Novljani ce veceras da slave svog Andriju Prlainovica i njegove saigrace,
junacine! HVALA VAM DO NEBA ! ! !

Heroes

pre 10 godina

Ala tebe drmaju kompleksi...I ti sto podrzavaju tvoj komentar ,stidite se. Vi Srbi?Koga bre da drmaju kompleksi? Winners (7): 1964, 1966, 1967, 1971, 1975, 1976, 2011 VKP (Selanne, 01. jun 2013 21:26)

Svaka cast ali jel to razlog da pojedini grobari navijaju za Jug!? Stidite se...

Wllaxy

pre 10 godina

Kad cujem hrvate i deo iskompleksiranih grobara kako kukaju na sudjenje, a ne pominju poklonjenu loptu za zadnji napad k to sto je Zvezda imala vise iskljucenja onda mi je titula PRVAKA EVROPE jos draza!!! Srbija slavi a hrvati i ove nase prodane duse mogu samo da tuguju i da nam ... zavide!!!

al

pre 10 godina

"Vaterpolase" Juga, obuzela je tuga, mislili su biće lako, kada ono, nije tako. Zvezda silna, melje ko mašina.Najjaci na svetu, pokorili planetu.

vericane

pre 10 godina

ma taaaaaaaaakooooooo jeeeeeeeeee !!!!!!! Kmeeeeee,Srbi namestaju kmeeeeee,"momcad" Juga je potopljena kmeeeee!!!!! SVUDA GRMI OKOLOO

Vladimir

pre 10 godina

Ne mogu da verujem da ima Srba koji spominju sudjenje koje je navodno bilo u Zvezdinu korist! Ja kao grobar od sveg srca cestitam braci Srbima! Sigurno sam trebao da navijam za one koji slave Oluju? Bravo Srbi!

shiquanto bellaforte

pre 10 godina

jasno mi je da se uvijek favorizira domacin, ali ovo je nevjerojatno :D
no kako god da zavrsilo, cestitam zvezdi, dobar su tim.

ciganIN

pre 10 godina

Nama je dovoljna I jedna sezona da se uozbiljimo I osvojimo sve titule u sezoni u zemlji I evropi. Groblje vi u košarci I vaterpolu mi u fudbalu I vaterpolu. Znamo znanje. Ua grobari . Mi smo magija

apokalipsa

pre 10 godina

свака част , честитам на европској титули сво време сам вас бодрио до побједе, поздрав од Гробара :)

Dendza

pre 10 godina

Nisu ni PSG ni MANCHESTER CITY ni ANZHI ni ZENIT ni MALAGA osvojili nista jer su vestacke tvorevine isto tako nece ni zvezda u vaterpolu
(JAT AIRWAYS, 1. jun 2013 20:08)

Vestacka drzavno partijska tvorevina je osvojila ligu sampiona pre neku godinu. Mislim da se zove Partizan, tako nesto.

Munja

pre 10 godina

Neću pisati kao što su oni pisali posle naše titule prvaka Evrope omalovažavajući klupski vaterpol, rećiću samo "BRAVO ZVEZDO, večeras sam navijao za vas"!

Milica

pre 10 godina

Zvezda je ime SAMPIONA!!! Svaka cast momcima, kapa dole Denisu Sefiku, sovek je majstor svoje pozicije! Svaka cast i igracima Partizana koji su bili svim srcem da ovaj pehar ostane tamo gde mu je mesto, u SRBIJI!!! Nema zebnje za nas vaterpolo, a ocekujemo i dominaciju na svetskom prvenstvu!!! BRAVO ZVEZDO!!!

Tottenham

pre 10 godina

Takojeeeee breeeee!! Kakvu cemo tek reprezentaciju imati Rasovici,Pijetlovic,Prlainovic,Filipovic,Udovicic,Nikic,Soro,golman Pijetlovic,Mitrovic,Vapenski,Aleksic,Radjen. SVAKA CAST MOMCIMA,igrali su bez greske,i zelim da ova ekipa ostane na okupu jos dugo i da jos haramo Evropom

Selanne

pre 10 godina

Ala tebe drmaju kompleksi...I ti sto podrzavaju tvoj komentar ,stidite se. Vi Srbi?

Koga bre da drmaju kompleksi?
Winners (7): 1964, 1966, 1967, 1971, 1975, 1976, 2011 VKP

CEDINAprivatnaLAZNAzvezdaDRZAVNIprojekat

pre 10 godina

Cestitke BVK zvezda VET, vlasniku Cedi, narodu na velikom budzetu iz Fidelinke, lep uspeh za jedan tako mlad klub bez istorije, jeste jedna od najslabijih LS zbog bojkota Crnogoraca i jos nekih, ali i ovo je nesto...

Fatboy

pre 10 godina

Želim da vam čestitam,Cigani,na velikom uspehu! Svaka vam čast,zasluženo ste osvojili ovu titulu!Sad znate kakav je osećaj bio nama pre 2 godine! Samo mi je žao što nismo imali sve srpsko finale ali dobro,sledeće godine :) Uživajte u uspehu,i dobro došli među velikane svetskog vaterpola,svaka čast... A ovi Grobari što navijaju za ovu hrvatsko-crnogorsku tvorevimu neka se stide! Pa pola ovih igrača VK CZ je bila u partizanu i osvojila sve što se osvojiti može... ali dobro,zato smo (mi Srbi) tu gde jesmo,kada mrzimo sami sebe više nego što nas drugi mrze...

ИСТИНА

pre 10 godina

НЕма шта паметно да се напише сем Цео Север сада се весели, ЦРВЕНО БЕЛИ !!!!!!!!!! Богу хвала ! Живела Србија

Zigzag

pre 10 godina

Kako me jug za 200 e skinuo eeeeee...cestitke zvezdi ,borbenoscu nadoknadili manjak kvalitete ,podsjecaju me na urugvaj na sp 2010...golmanu zvezde trebaju dic spomenik..

VW Iznogud

pre 10 godina

Svaka čast C. Zvezdi!!! Nebitno u kom klubu su stasali igrači,samo neka se lige šampiona ređaju... E sad kako zadržati igrač... pozzz od grobara...

nestor

pre 10 godina

Svaka cast komsije!Veliki uspeh srpskog sporta,jos jedan u nizu.Kad nam vec svuda skripi,neka barem tu ide kao podmazano.Jos jednom iskrene cestitke,bravo momci!

ЦГ

pre 10 godina

Свака част Звезди, штета што Партизан није победио за треће место. Сјајно за српски клубски спорт.

SKIDS

pre 10 godina

Tooooooooo bre, Srbende!!! Svaka čast!!!
Kad već nije moj Partizan uspeo da pobedi Hrvate, bar vama da uspe!!! Da ne podižu oni trofej u sred Beograda!!!

Odmoreni Rakocevic nakon dana pauze

pre 10 godina

25 godina drzava je pomagala vaterpolu tim partizan Zagreb i uspeli su 2011 godine uzeti tu zeljenu titulu.
Crvena zvezda prve sezone je najtalentovanijem timu zemlje pridodala 3,4 iskusna igraca i uzela trofej iz prve!
Uprkos tome sto drzava nije ulozila ni dinar u nas, zahvaljujuci dobrim ljudima i vaterpolo entuzijastima koji vole zvezdu..Ostvarili smo uspeh kao sto rekoh iz prve. Dobar dan dovidjenja, crvena zvezda je sampion evrope!

struki

pre 10 godina

Sta reci na kraju!? Ovo je fantastican uspeh pre svega SRPSKOG vaterpola,Radnicki osvojio evrokup,Zvezda evroligu,treba biti ponosan,bez obzira na klupske boje! Presrecan sam i kao navijac Zvezde i kao Srbin!

Остајем овде

pre 10 godina

Posle 20 godina sistematskog urusavanja,Zvezda je za samo jednu sezonu uspela da ponovo bude na krovu Evrope.To je taj izbor pravi!

igor

pre 10 godina

ne pratim vaterpolo i mislim da ne treba od ovog praviti nešto....
ali zaintrigirala me činjenica "CZ u finalu LŠ", a danas i "prvak LŠ"!
Ne izgleda to loše, budi neke emocije stare 22 godine!

Čestitka igračima

Milos BG

pre 10 godina

Uspeh Crvene Zvezde je jos veci, jer je ovom titulom postala prvo sportsko drustvo koja je bila prvak Evrope u 5 razlicitih sportova. Bravo Zvezdo, najbolja si.

JAT AIRWAYS

pre 10 godina

Ala tebe drmaju kompleksi...I ti sto podrzavaju tvoj komentar ,stidite se. Vi Srbi?
(Srbin, 1. jun 2013 20:43)

Jeste drmaju kao i vas kad smo igrali 2010. F4 u kosarci pa ste navijali sa Olimpijakos i vaterpolu i kad smo 2011. postali po SEDMI put prvaci Evrope! A vi zahvalite nazadnjacima na tituli

crni_redstar

pre 10 godina

bravo majstori,sad se odmorite,pa da se skupimo u reprezentaciji iz zvezde,partizana,radnickog,vojvodine,pa da opet uzmemo zlato. ovde je konkurencija zdrava i jaka,nena zle krvi i zato smo dobili sampiona evrope,evrokupa,a i partizan se drzao dobro sinoc,danas su izgubili jer su pali psihicki,e da je ovako u kosarci ,al tamo je mrznja sve zaludela,a fudbalu nema spasa odavno.pozz bravo zvezdo ,vucicu i ostali pare u vaterpolo ,a fudbalerima nista vise.

volimtepartizane

pre 10 godina

Cestitke Zvezdi na pobedi i osvojenoj tituli,iako sam Partizanovac,bicu iskren i reci da mi je veoma je krivo za moj Partizan koji posle toliko uspesnih godina,nije uspeo da vrati pehar,ali isto tako mi je drago sto je isti taj trofej dosao Zvezdi,jer,iako volim crno bele boje,danas sam to zanemario i navijao pre svega za svoju zemlju Srbiju i Zvezdu.Jos jednom,svaka cast,pored Partizana,tu je Zvezda i zahvaljujuci njima smo dokazali da smo zemlja vaterpola.Slavite pobedu,zasluzili ste braco!

PER

pre 10 godina

uporedite atmosferu s vaterpolo finala i finala evrolige u kosarci,pa recite da je vaterpolo nebitan,sve ukinuti samo vaterplo finansirati

grobar

pre 10 godina

bice to pobeda za sve ljubomorne grobare....
(delija, 1. jun 2013 20:56)
Tvoj tim je osvojio titulu prvaka evrope a tebi su u ovom trenutku na pameti samo Grobari, kakav si ti to navijac? Nemamo mi Grobari za sta da budemo ljubomorni, mi ovakvih trofeja imamo 7 najvise uz Reco i Mladost ZG. Cestikte na osvojenoj tituli, dobrodosli u drustvo najboljih evropskih klubova i vidimo se dogodine u finalu. :)

geronimo

pre 10 godina

*već od početka neregularni uvjeti, o navijanju
da i ne govorimo, nakon jučerašnje utakmice
se nemože ni očekivati ništa bolje, no "na muci se
poznaju junaci",kaj ne?, tako da nema nikakve sumnje
"jug" je prvak europe, ostalima više sreće drugi put,
btw.nije isključen niti prekid utakmice.......
(nećete u brazil, 1. jun 2013 20:31)
Ej sramote jedne, posle onolike sudijske kradje sinoc vi i dalje nemate obraz da se javljate. Celo drugo poluvreme ste igrali sa igracem vise, a za Partizan nije sviran ni jedan faul!?!

Srpska posla

pre 10 godina

Uspjeli ste da osvojite LŠ zahvaljujući igračima Partizana i da iz inata uništite decenijsku vaterpolo školu (srpska posla ,sve ćete izgubiti) jer je vaterpolo najjeftiniji sport i možete od državnih para da kupite najbolje igrače ali kao Bečej tu vam je kraj.Gledao sam malo HRT Prlainović ide u Primorje.Inače veliki srbin.

One Crazy Wolf

pre 10 godina

Vaterpolo je jedan od retkih sportova gde smo mi ( Srbi ) konstantno u vrhu i cime bi trebalo da se ponosimo!
Cestitke Zvezdi na osvojenoj tituli, ostaje zal za Partizanom sto nisu uspeli da se izbore makar za trece mesto!!!
Mislim da je ovo sjajna uvertira za predstojece Svetsko prvenstvo i nadam se da ce nas nasi momci obradovati jos jednom u nizu! :)

Miksi - N.Pazova

pre 10 godina

Neverovatan uspeh - i najveći uspeh SD Crvena zvezda od raspada SFRJ definitivno ! BRAVO MOMCI - ZA OSVAJANJE LIGE ŠAMPIONA - PRVACI EVROPE VK CRVENA ZVEZDA PISAĆE TAMO NEGDE ZAUVEK !

Тврдош Твртко

pre 10 godina

Хвала ватерполистима, хвала публици и онима који су донирали у ову екипу, ал највише ХВАЛА ЛЕГЕНДИ ДЕНИСУ ШЕФИКУ!

veliki strumf

pre 10 godina

I pisao sam juce ovde da ce Sefik presuditi. Kakve odbrane u poslednjoj cetvrtini, kao u stara dobra vremena! Prebacivao sam stalno na HRT 2, sa nevericom su komentarisali sta radi na golu. Kakve mlade momke ima srpski vaterpolo: braca Rasovic, Sava Randjelovic, pa neverovatni Mandic iz Partizana, uz ove iskusnije vladacemo svetom jos 10 godina.

aNOnymous

pre 10 godina

Samo onaj ko nije gledao sinoc utakmicu misli da je Vapenski dobro odigrao. 2 puta je promasio sut kad smo imali igraca vise, izgubio nekoliko lopti. Jeste postigao onaj atraktivan gol na kraju ali to je sve od njega. Evo danas, 2 puta sa igracem vise promasio, 3 pogresna pasa, 2 gola Janovic dao preko njega. Pa daj, Savicu, vadi ga iz igre molim te!
Zvezda mora iskoristiti Jugovog golmana koji je mlad i neiskusan, mora se vise sutati. Trenutni rezultat 6:6, kraj 3/4.

To je to!

pre 10 godina

Sramota me sto sam Srbin, kakvo sudjenje? A cccccc.... Jug za klasu bolji (MB, 01. jun 2013 20:57) I meme je sramota sto si Srbin.. Bravo Zvezdo!

goran

pre 10 godina

Svaka cast jesam grobar ali zasluzili ste, ne vezano za finansije i to kako vas recimo dvadeset godina nije bilo nigde u vaterpolu, to se ne gleda tako ,jednostavno ove godine ste dobili sponzore koji su zeleli da ozive zvezdu i sada ste na krovu evrope zasluzeno,opet nije lako ukomponovati tim iako kupite dobre igrace , treba imati prave ljude na celu kluba koji ce odraditi sav posao kako treba,inace ovaj uspeh zvezde veliko je dobro za srpski vaterpolo uopste ,jos i da se moj partizan popravi i bude jos jaci, a tu je i radnicki koji itekako moze da konkurise ,onda cemo tek uzivati u vaterpolu kako klubskom tako i reprezentativnom...jos jednom cestitam komsije !!!

dksla

pre 10 godina

Iskreno, Srbin sam i grobar. Kada Zvezda igra u Evropi uvek navijam za nju. Uvek, osim veceras. Ne moze vestacki klub da osvoji evropsku titulu, ili moze, ali da to bude poraz sporta.

aurelio

pre 10 godina

Hrvatima: veliki ste sportisti, ali ste uvek mali, vrlo mali u porazu, nikad spremni da ga priznate.Administratore, pusti komentar, nikoga nisam vredjao.

г4

pre 10 godina

Звезда није била први фаворит, у домаћем првенству као и у Лиги Шампиона, уз оба пораза од Југа у групи. Самим тим освојена трипла круна добија на тежини. После фудбала и женске кошарке, још један Куп Шампиона за СД Црвена Звезда.

Pantelic A.

pre 10 godina

Meni suze naviru a srce samo sto ne pukne! Kakva dominacija u ovom divnom pravom muskom sportu. Ova legija stranaca JUG nije mogla da izbegne poraz od ovako mocne Zvezde. Nadam se da ce uprava kluba da pomogne kako bi jos puno godina bili u vrhu Svetskog vaterpola. A navijaci cista desetka bez njih ovo ne bi bilo moguce

Поносан

pre 10 godina

Првак Европе плаћен исто као један Милијаш! Нек се нека господа запитају мало и нек ставе прст на чело. Хвала ти Звездо. Волим те.

Zuja

pre 10 godina

Tako je bre! Neka veceras svako zna da je Zvezdina pobeda, novi sampion i titula, nasa Zvezda je opet najbolj! Idem da se napijem od radosti za sampione! Titula PRVAKA EVROPE je ZVEZDINA! Zvezda ima moc!

beliks

pre 10 godina

PArtizanovac sam i jako volim vaterpolo. Moje skromno mišljenje je da stvarno dobro igra Zvezda i nadam se da će osvojiti F4. Mi umalo nismo iznenadili Jug, ali ipak smo još mladi.
Generalno, odličan vaterpolo gledamo i sve najbolje creveno-belima.
A sledeće godine na F4 da vas Pertizan podseti ko je najbolji u tom sportu :-).
Živeli

Acobucov

pre 10 godina

Grobar sam i u srcu i u dusi... Zvezdi cestitam iz svek srca i uvijek ce mi biti draze da trofej uzme neki nas klub nego strani...pogotovo Hrvatski...

словен

pre 10 godina

Како други тим? Па и Бечеј има евро титулу! Три српска клуба су прваци Европе. 9 титула, 7 Партизана и по једна Звезде и Бечеја.

Monégasque

pre 10 godina

E moji hrvati, ne pomazu ni crnogorci, ni amerikanci, ni sudije, pa ne moze uvek da vam se svira peterac pet sekundi pre kraja. Zvezda sampion!

Partizan-Šampion

pre 10 godina

Čestitam, komšije! Velika stvar za srpski vaterpolo, definitivno godina srpskog klupskog vaterpola predvođena Crvenom Zvezdom!

Nikola

pre 10 godina

Mah, ja cekam drugu titulu sampiona evrope u fudbalu, znam da i ako ima 00.1% sanse ja i dalje verujem u Zvezdu. Cesitke vaterpolistima bre!

Da se vrate dani...

pre 10 godina

Dugo smo cekali(Delije) na neku titulu ovakve velicine. Nadam se da ce ih biti jos i da ce dominirati srpski klubovi kako u vaterpolu tako i u svim ostalim sportovima(daj Boze).

Deki

pre 10 godina

Zvezdo volim te... Al ovi papci sto sebe nazivaju navijaci.. Nevjerovatni su.. Je l' mora **** ustaše? Pa ako su oni takvi je li moramo i mi?? :(
Idemo Zvezdo moja.. Svim srcem uz tebe!

JAT AIRWAYS

pre 10 godina

Nisu ni PSG ni MANCHESTER CITY ni ANZHI ni ZENIT ni MALAGA osvojili nista jer su vestacke tvorevine isto tako nece ni zvezda u vaterpolu

jale

pre 10 godina

Ovo dobija Zvezda jer Jugovi centri ne dobijaju balun nikako, a i sudci će malo pogurat Zvezdu bude li na jedan balun do kraja....Pozz iz Dalmacije...

dels

pre 10 godina

FK Partizan sezona 1993/1994. uprava kluba potpomognuta od strane politicara dovodi Savicevica, Mihajlovica, Jugovica, Prosineckog i Penceva. Sve pod parolom da se u Jugoslaviji bolje zivi, za to vreme FKCZ bivsi prvak Evrope grca u dugovima i nema novca ni za plate.
Eto to se danas desava u vaterpolu, ipak ja ove momke gledam kao da su Grobari a pre svega Srbi.
Zelim vam od srca da dobijete favorizovani Jug.

Srbin

pre 10 godina

Nisu ni PSG ni MANCHESTER CITY ni ANZHI ni ZENIT ni MALAGA osvojili nista jer su vestacke tvorevine isto tako nece ni zvezda u vaterpolu (JAT AIRWAYS, 01. jun 2013 20:08)

Ala tebe drmaju kompleksi...I ti sto podrzavaju tvoj komentar ,stidite se. Vi Srbi?

ne moze se porediti

pre 10 godina

gde je danas vaterpolo dovoljno govori cinjenica da je dovoljno da skupis malo para, pokupujes formirane igrace (sto i nije tesko, posto sada vaterpolo igra ukupno 1,5 drzava na svetu), preimenujes klub, posto ti je stari ugasen zbog dugova, i igras finale kupa sampiona u istoj godini
(dno, 1. jun 2013 20:05)

I to je bolje nego da ucenjujes reprezentativce jedne zemlje da moraju da igraju za Partizan ili nece igrati u reprezentaciji.

Ne znam sta ti je vise krivo, sto zvezda igra finale ili sto za jednu godinu zivota (kako sam kazes) moze da osvoji sve u jednoj godini

expat

pre 10 godina

Ajmo momci!
Nego gledam online i uživo me nervira ova huliganska publika. Fudbalsko navijanje (ne daj Bože da se igra neki tenis kod nas, bilo bi isto), zatim ova skandiranja "#*bi, #*bi, Ustaše", "ko ne skače taj je Hrvat" i sl... Tuga Srbije 2013. godine.

dno

pre 10 godina

gde je danas vaterpolo dovoljno govori cinjenica da je dovoljno da skupis malo para, pokupujes formirane igrace (sto i nije tesko, posto sada vaterpolo igra ukupno 1,5 drzava na svetu), preimenujes klub, posto ti je stari ugasen zbog dugova, i igras finale kupa sampiona u istoj godini

nećete u brazil

pre 10 godina

već od početka neregularni uvjeti, o navijanju
da i ne govorimo, nakon jučerašnje utakmice
se nemože ni očekivati ništa bolje, no "na muci se
poznaju junaci",kaj ne?, tako da nema nikakve sumnje
"jug" je prvak europe, ostalima više sreće drugi put,
btw.nije isključen niti prekid utakmice.......

Alex

pre 10 godina

Ajmo Zvezdo,
kad su Hrvati vec pokupili zlato na olimpiji barem Srbiji liga sampiona.
Niti sam navijac Zvezde, niti Partizana. Samo da jedna nasa ekipa pobedi.
Ne treba biti mrznje izmedu navijaca tad dva kluba.
Zato veceras svi Srbi za Zvezdu :)

Alex

pre 10 godina

Ajmo Zvezdo,
kad su Hrvati vec pokupili zlato na olimpiji barem Srbiji liga sampiona.
Niti sam navijac Zvezde, niti Partizana. Samo da jedna nasa ekipa pobedi.
Ne treba biti mrznje izmedu navijaca tad dva kluba.
Zato veceras svi Srbi za Zvezdu :)

Srbin

pre 10 godina

Nisu ni PSG ni MANCHESTER CITY ni ANZHI ni ZENIT ni MALAGA osvojili nista jer su vestacke tvorevine isto tako nece ni zvezda u vaterpolu (JAT AIRWAYS, 01. jun 2013 20:08)

Ala tebe drmaju kompleksi...I ti sto podrzavaju tvoj komentar ,stidite se. Vi Srbi?

Da se vrate dani...

pre 10 godina

Dugo smo cekali(Delije) na neku titulu ovakve velicine. Nadam se da ce ih biti jos i da ce dominirati srpski klubovi kako u vaterpolu tako i u svim ostalim sportovima(daj Boze).

doktor

pre 10 godina

nista nije lepse nego kada odes na Index.hr i citas komentare,kao sto su bili sinoc posle pobede Juga,kao i najave kako ce veceras slaviti u BG kraj uplakani Srba...Kad ono ,vec vidjeno :D

Miksi - N.Pazova

pre 10 godina

Neverovatan uspeh - i najveći uspeh SD Crvena zvezda od raspada SFRJ definitivno ! BRAVO MOMCI - ZA OSVAJANJE LIGE ŠAMPIONA - PRVACI EVROPE VK CRVENA ZVEZDA PISAĆE TAMO NEGDE ZAUVEK !

ne moze se porediti

pre 10 godina

gde je danas vaterpolo dovoljno govori cinjenica da je dovoljno da skupis malo para, pokupujes formirane igrace (sto i nije tesko, posto sada vaterpolo igra ukupno 1,5 drzava na svetu), preimenujes klub, posto ti je stari ugasen zbog dugova, i igras finale kupa sampiona u istoj godini
(dno, 1. jun 2013 20:05)

I to je bolje nego da ucenjujes reprezentativce jedne zemlje da moraju da igraju za Partizan ili nece igrati u reprezentaciji.

Ne znam sta ti je vise krivo, sto zvezda igra finale ili sto za jednu godinu zivota (kako sam kazes) moze da osvoji sve u jednoj godini

VR.

pre 10 godina

Pa valjda ste primetili i kod osvajanja kupa, prvenstva,a i sada da se raduju najvise igraci koji imaju sve osvojeno. Zato sto najzad mogu igrati za svoju ZVEZDU ,a ne pod ucenama za neki klub. OOSVOJILIII SMO SVEEEE....

Sahovnica

pre 10 godina

Ovi Hrvati su zaista iskompleksiran narod.
Razumem kada reprezentacija nosi sahovnice na glava ali da i klubovi i to jos Dubrovcani, zaista je smesno.

profesorb

pre 10 godina

Prvaci Evrope !!!!
Komšije, svaka čast, od srca.
JOš je slađe kad se pobedi ovakav tim.
Šteta što mi nismo bili u finalu.
i izvinjavam se u ime pravih Partizanovaca zbog ovih što i ovakvu priliku koriste da šire mržnju (imamo i mi svojih psihopata što više mrze tuđe nego što vole svoje ko što i vi imate svojih)

dejan

pre 10 godina

Jug je bijo 4 puta prvak Evrope i svaki put je titule osvajao u Dubrovniku.
Pa sta hocete ljubomorni Grobari niste valjda navijali za Hrvata ej za Hrvate pa da sledece godine da neki tim iz Tirane igra sa Zvezdom vi bi ste za njih navijali.BRUKO JEDNA BRUKO

...sve sve ali nista

pre 10 godina

prlainovic reče da bi igrači zvezde najvise voleli da ostanu na okupu i da je ovo najbolji tim u kojem je ikada igrao.prema tome dosta vise sa time ko je gde ponikao i gde je igrao....bitno je da gde su sada i gde ce biti....zvezda zauvek!!

Milos BG

pre 10 godina

Uspeh Crvene Zvezde je jos veci, jer je ovom titulom postala prvo sportsko drustvo koja je bila prvak Evrope u 5 razlicitih sportova. Bravo Zvezdo, najbolja si.

SKIDS

pre 10 godina

Tooooooooo bre, Srbende!!! Svaka čast!!!
Kad već nije moj Partizan uspeo da pobedi Hrvate, bar vama da uspe!!! Da ne podižu oni trofej u sred Beograda!!!

Deki

pre 10 godina

Zvezdo volim te... Al ovi papci sto sebe nazivaju navijaci.. Nevjerovatni su.. Je l' mora **** ustaše? Pa ako su oni takvi je li moramo i mi?? :(
Idemo Zvezdo moja.. Svim srcem uz tebe!

Bastovan

pre 10 godina

Da vam ja nesto kazem. Gledao sam na HRT-u utakmicu i po reakcijama komentatora, mogu reci da im je posle Kecmanove trojke, ovaj poraz mnogo tesko pao, a na kraju je pokusao da se potesi time DA NECE SVI SRBI biti srecni, jer su navodno navijaci Partizana ljuti, posto su uzeli titulu na njihovom terenu. E PA NECE BITI TAKO! JA SAM GROBAR, ALI DANAS SMO SVI SRBI I SVI SMO SLOZNI! NEMA SRBA KOJI NIJE SRECAN ZBOG OVE TITULE!

Тврдош Твртко

pre 10 godina

Хвала ватерполистима, хвала публици и онима који су донирали у ову екипу, ал највише ХВАЛА ЛЕГЕНДИ ДЕНИСУ ШЕФИКУ!

Остајем овде

pre 10 godina

Posle 20 godina sistematskog urusavanja,Zvezda je za samo jednu sezonu uspela da ponovo bude na krovu Evrope.To je taj izbor pravi!

Milos BG

pre 10 godina

@MilosBg - Kojih pet? al ozbiljno pitam? :) za dva znam. :)
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Slavko, 1. jun 2013 22:14)
Fudbal 1991, kosarka 1979, atletika 1989, karate 1997 i 1998 i sad vaterpolo 2013. Znam i za vase titule u 4 sporta, ali nije na meni da ih navodim, a voleo bih da vidim grobara koji ce da navede ovakve cinjenice kao ja za Zvezdu.

David

pre 10 godina

(Kiza, 1. jun 2013 22:32)

Sreća pa su ga objavili....U ovom timu ima 0 slovima NULA igrača koji su ponikli u VK Partizan... Najsmešnije je što u današnjem timu partizana ima cela 2 igrača koji su PONIKLI u VK Partizan...

Monégasque

pre 10 godina

E moji hrvati, ne pomazu ni crnogorci, ni amerikanci, ni sudije, pa ne moze uvek da vam se svira peterac pet sekundi pre kraja. Zvezda sampion!

aurelio

pre 10 godina

Hrvatima: veliki ste sportisti, ali ste uvek mali, vrlo mali u porazu, nikad spremni da ga priznate.Administratore, pusti komentar, nikoga nisam vredjao.

Nikola

pre 10 godina

Mah, ja cekam drugu titulu sampiona evrope u fudbalu, znam da i ako ima 00.1% sanse ja i dalje verujem u Zvezdu. Cesitke vaterpolistima bre!

Dobar glas

pre 10 godina

“Године пролазе моје, ја чекам титуле твоје и сваким даном све више волим те”.

Partizan-Šampion

pre 10 godina

Čestitam, komšije! Velika stvar za srpski vaterpolo, definitivno godina srpskog klupskog vaterpola predvođena Crvenom Zvezdom!

Bravar

pre 10 godina

Cestitke najiskrenije od jednog navijaca Partizana,na zasluzenoj pobedi i velikom uspehu vaseg VK. Zelim vam jos mnogo finalnih utakmica u LS i da u svakoj od njih izgubite od VK Partizan! Taj ko je veceras navijao za Jug,nije navijac Partizana,to moze samo neko ko mrzi Zvezdu,a onaj ko mrzi bilo koga,ne treba da prati sport.Pozdrav pravim navijacima.

Marko Grobar

pre 10 godina

Ala tebe drmaju kompleksi...I ti sto podrzavaju tvoj komentar ,stidite se. Vi Srbi?Koga bre da drmaju kompleksi? Winners (7): 1964, 1966, 1967, 1971, 1975, 1976, 2011 VKP (Selanne, 01. jun 2013 21:26)

Svaka cast ali jel to razlog da pojedini grobari navijaju za Jug!? Stidite se...
(Heroes, 1. jun 2013 21:55)



Evo ja sam GROBAR navijao sam za ZVEZDU u ovom mecu i NE STIDIM SE toga :D

Munja

pre 10 godina

Neću pisati kao što su oni pisali posle naše titule prvaka Evrope omalovažavajući klupski vaterpol, rećiću samo "BRAVO ZVEZDO, večeras sam navijao za vas"!

ivan kg

pre 10 godina

Partizanova jedina prava titula prvaka Evrope je ona iz 2011 godine. Onih sest od kojih je zadnja 1976 ne mogu ni da se porede sa danasnjim vaterpolom. To je kao kad bi poredili Zvezdinih 10 titula u kosarci kada se igralo na sljaci na Kalemegdanu i Partizanovih 10 iz zadnje decenije. Dakle te titule sto je Partizan osvojio u vaterpolu polovinom prosloga veka nisu prave. A i tada su bazeni bili manji i mnoga pravila nisu ista. Vaterpolisti dodjite da bodrite kosarkase u pohodu na titulu! Vi ste nase blago hvala vam. Zvezdo volim te!
(Rankov Sever, 1. jun 2013 22:13)

E pa onda ni vasa titula u fudbalu 1991 nije prava kako ti kazes posto Englezi nisu igrali i iz svake zemlje je bio po jedan predstavnik a ne po 4 iz svake najjace lige. A to bazeni manje i slicne gluposti- pa sto Zvezda nije osvojila ako je bilo tako lako

One Crazy Wolf

pre 10 godina

Vaterpolo je jedan od retkih sportova gde smo mi ( Srbi ) konstantno u vrhu i cime bi trebalo da se ponosimo!
Cestitke Zvezdi na osvojenoj tituli, ostaje zal za Partizanom sto nisu uspeli da se izbore makar za trece mesto!!!
Mislim da je ovo sjajna uvertira za predstojece Svetsko prvenstvo i nadam se da ce nas nasi momci obradovati jos jednom u nizu! :)

Grof

pre 10 godina

Najjaci su grobari koji pisu da nijedan igrac nije potekao iz nase skole i slicno, bla, bla, bla. Svim sportskim timovima sirom sveta u bilo kom sportu oduzeti titule ako nisu imali svoju decu u ekipama, momentalno, da, i reprezentacijama ako su imale igrace koji nisu poreklom drzavljani tih zemalja. Uznemireni navijaci Partizana to zahtevaju bez odlaganja.

ЦГ

pre 10 godina

Свака част Звезди, штета што Партизан није победио за треће место. Сјајно за српски клубски спорт.

ponovo fuzija

pre 10 godina

naiskrenije cestitam crvenoj zvezdi titulu prvaka evrope i ako sam grobar... i cisto da se zna https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/5865_580749411969980_1581707163_n.jpg

srbija

pre 10 godina

E ljudi sto se nalupah minusa citajuci ove komentare tipa "domacinsko sudjenje,vestacki klub,jug je bolji itd..." pa to je strasno.Pojede ih ljubomora ali jbg.

spurs19

pre 10 godina

SVUDA GRMI OKOLO,NAŠA PESMA PONOVO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zvezda na vrhu Evrope,plačite hejteri!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Milan Kosovo

pre 10 godina

Hvala ti Zvezdo, hvala sampioni, hvala publiko, hvala Denise, Strahinja, Vuce, Andrija, Borise, Savo, Nikola, ma da ne nabrajam sve, svi ste vi kao jedan!!!! Osvojili smo sveeee!!!

Fegi

pre 10 godina

Drzava je partizanu davala 20 i vise godina i za to vreme su uzeli 1 titulu prvaka Evrope. Crvena zvezda je nekako skrpila budzet, ne uz pomoc drzave jer igraci mesecima igraju bez plate i iz prve smo uzeli titulu prvaka evrope!
Eto zasto smo institucija i jedni ozbiljan klub u ovoj drzavi.
U kosarci cemo tek pokazati ko smo i sta smo, a ne ko oni koji su za 12 godina evrolige 7 puta ispadali u prvoj fazi uprkos pomoci Dodika,Tadica i SPSa a hvale se kao da su neki faktor u Evropi.

dno

pre 10 godina

gde je danas vaterpolo dovoljno govori cinjenica da je dovoljno da skupis malo para, pokupujes formirane igrace (sto i nije tesko, posto sada vaterpolo igra ukupno 1,5 drzava na svetu), preimenujes klub, posto ti je stari ugasen zbog dugova, i igras finale kupa sampiona u istoj godini

Piroćanac

pre 10 godina

@stariji cigan, nije treći sport nego peti! I po tome smo jedinstveni u Evropi! Šampioni Evrope su bili FK, ženski KK, AK, Karate klub dva puta (97,98) í sada VK.

Goran

pre 10 godina

Čestitke iz "suprotnog tabora" :) Kada bi se svi sportisti i funkcioneri naša dva kluba ponašali onako kako se vaterpolisti ponašaju - gde bi nam bio kraj ...

JAT AIRWAYS

pre 10 godina

Nisu ni PSG ni MANCHESTER CITY ni ANZHI ni ZENIT ni MALAGA osvojili nista jer su vestacke tvorevine isto tako nece ni zvezda u vaterpolu

One night in May

pre 10 godina

Osvojiliii smo sveeee!!

Prvo - hvala igracima! U strasnoj sezoni, odigrali su "najstrasniju" utakmicu i protiv nevidjeno jake ekipe iz Dubrovnika uzeli titulu.

Drugo - navijacima kapa dole! Nezapamcena atmosfera ikad, kad je vaterpolo utakmica u pitanju...(pricam o periodu od '88. na ovamo, otad pratim vaterpolo)

Trece - hvala na cestitkama navijacima Partizana. Naravno, pricam o onoj znacajnoj vecini navijaca Partizana, ostatak su "slucajevi" koje, nazalost, imamo i u svojim redovima. Boze zdravlja, sledece sezone neka nam oni budu rival u finalu!

I cetvrto - srpski klub uskoro osvaja jos jedan evro trofej. Superkup stize u Beograd ili u Kragujevac...

Sto se Juga tice - opet ih je ispratilo prokletstvo da ne osvajaju nista van Dubrovnika. Imaju jedan od najjacih timova u istoriji klupskog vaterpola, pokupili su sve najbolje iz Hrvatske i Crne Gore, imaju jednog od najboljih svetskih strucnjaka na klupi, zgazili su sve ne oznojivsi se do finalanog turnira... Partizan nije bio daleko juce, imali su vrlo postenu sansu da udju u finale. Zvezda ih je veceras nadigrala!

ms

pre 10 godina

CZ se voli kao klub svim srcem ko za druga u nevolji svi srcem svi ko jedan i u dobru i u zlu svim srcem kroz ceo trnovit put svim srcem.

SAŠA FRANKFURT

pre 10 godina

Čestitke Zvezdo, svaka čast za ovu priređenu radost! Hvala vam za sve Titule osvojene ove godine! Ovo će biti zlatnim slovima upisano u istoriju kluba! Bravo Zvezdo!

Napred Partizan

pre 10 godina

Nisam neki nacionalista ali se iskreno stidim bilo koga ko je večeras navijao proti Zvezde u u ovom finalu, pogotovu od mojih grobara. Svaka vam čast komšije, samo slavite zaslužili ste. Prvak Evrope u bilo kom ekipnom sportu za ovu siromašnu zemlju je misaona imenica. Što se fudbaleri malo ne ugledaju na vaterpoliste, a ne daju gol u ovoj našoj nesrećnoj ligi i odmah zvezde. Svaka čast još jednom i sve čestitke na tituli Evropskog šampiona.

Више среће други пут

pre 10 godina

Поздрав Ацку лудаку, Костићу Тата-Бради и свим књажевачким гробарима који су вечерас здушно навијали за Југ. Тим из ваше земље је изгубио.

Svuda grmi okolo

pre 10 godina

NEBO SE OTVORILO ZVEZDA JE PRAVAK EVROPE !! Ala vera Zvezdo,kakva utakmica,velicanstven uspeh.Vi ste ponos SD CZ ,bravo bravo bravo bravo sampionii

netsfan87

pre 10 godina

ZVEZDA OOOOOOOO!!!
Trostruki šampioni, hvala momci za sve što ste uradili ove sezone!
Neka ovo začepi usta svima onima što su pljuvali nas i naš vaterpolo klub svih ovih godina!
Hvala mnogim Grobarima na čestitkama, što reče neko ćeraćemo se još već za koji dan u basketu...

Selanne

pre 10 godina

Da se razumemo, svaka cast navijacima Crvene Zvezde, ali onim pravim, koji pokazuju svoju klasu time sto ne nipodastavaju uspehe Partizana, e to je nivo. I ne zelim da zvucim pateticno, ali taj neki preterani aznimozitet nas nigde nece dovesti kao naciju i kao jedinke naravno. Naravno da treba da postoji ono zdravo sportsko rivalstvo, ono sto je iznad toga, samo moze da unisti i jedne i druge. Zivi bili.

Partizan vole samo delije,delije iz ponosne Srbije

pre 10 godina

Jug je bijo 4 puta prvak Evrope i svaki put je titule osvajao u Dubrovniku.
Pa sta hocete ljubomorni Grobari niste valjda navijali za Hrvata ej za Hrvate pa da sledece godine da neki tim iz Tirane igra sa Zvezdom vi bi ste za njih navijali.BRUKO JEDNA BRUKO
(dejan, 1. jun 2013 21:51)
Pa vi ste navijali za Fljarmurtari.Uzivajte u tituli ali sad kad se Italijani vracaju u igru plasim se da vam sledi sudbina Beceja i hibernacija na duzi period.I jos jedna stvar nikad Grobarima ne bi palo na pamet da pljuju i da kazu jednu ruznu rec za momke koji su ponikli i izgradili karijere u Partizanu a sad igraju za zvezdu,za razliku od vas koji ste jurili Stojketa da ga lincujete,skandirali mu svakakve bljuvotine i prekinuli utakmicu sa Italijanima zbog cega nismo otisli na EP.A onda se kunete u Srpstvo.Reprezentacija je jedna a to vi nikad necete da shvatite.

Franjo Tudjman legenda partizana

pre 10 godina

Hrvatska ne terba da zali..2 kluba su im igrala na final foru.
Jug i Grobari Jug. Zagreb i Dubrovnik trebaju slaviti.

Chupavi Chicago

pre 10 godina

Veoma retko saljem komentare ali zelim i Ja da budem deo istorije.BRAVOOOOOOO.P.S.Ovo je jedan od retkih sportova u kojima Zvezda i Partizan usko saradjuju, cak i sparinguju zajedno.Eh da je malo vise pameti, na obe strane, gde bi nam kraj bio.P.P.S Kad sam cuo, na pocetku, iz SVIH grla, prisutnih " U boj, krenite junaci svi.....", najezio sam se.

Kadu

pre 10 godina

Cestitke Zvezdi na uspjehu! Odlicna utakmica...
Kao navijac Partizana mogu da garantujem da je svaki pravi grobar veceras navijao za Zvezdu! Zato se svi manite corava posla i prepucavanja nego proslavimo ovaj uspjeh svi zajedno!

Veliki pozdrav za sve ljubitelje sporta!

to ne moze da se poredi

pre 10 godina

Sad ne možemo živi ostati od vas i vaših 5 pehara osvojenih za 70 godina...
(Grobarčina, 1. jun 2013 21:48)

Prosto da ti napisem, u tih 70 godina tvoj klub je mazen i pazen, kao drzavni klub ste osvojili 7 titula prvaka Evrope. Razlika u tome sto je Zvezdi za jednu titulu trebala samo jedna godina ucesca u ligi sampiona, a je bato mnogo veci uspeh. Jer vi za 10 godina osvojite jednu, a mi za jednu, jednu

jale

pre 10 godina

Ovo dobija Zvezda jer Jugovi centri ne dobijaju balun nikako, a i sudci će malo pogurat Zvezdu bude li na jedan balun do kraja....Pozz iz Dalmacije...

Stefan Herceg-Novi

pre 10 godina

Srpska trobojka sa natpisom Herceg-Novi je objasnila! :)
Braco nek nam je srecna titula evropskog sampiona!
Novljani ce veceras da slave svog Andriju Prlainovica i njegove saigrace,
junacine! HVALA VAM DO NEBA ! ! !

Partizanovac

pre 10 godina

radujem se kao svaki Srbin. Radovao sam se i 91 kad su bili prvaci u fudbalu. Uvek navijam za nase klubove kad igraju sa stranim a pogotovu sto uvek navijam protiv rvata sa bilo kime da igraju.Sad imamo 2 kluba koji su bili prvaci Evrope. Zivela Srbija!

vericane

pre 10 godina

ma taaaaaaaaakooooooo jeeeeeeeeee !!!!!!! Kmeeeeee,Srbi namestaju kmeeeeee,"momcad" Juga je potopljena kmeeeee!!!!! SVUDA GRMI OKOLOO

CEDINAprivatnaLAZNAzvezdaDRZAVNIprojekat

pre 10 godina

Cestitke BVK zvezda VET, vlasniku Cedi, narodu na velikom budzetu iz Fidelinke, lep uspeh za jedan tako mlad klub bez istorije, jeste jedna od najslabijih LS zbog bojkota Crnogoraca i jos nekih, ali i ovo je nesto...

Zuja

pre 10 godina

Tako je bre! Neka veceras svako zna da je Zvezdina pobeda, novi sampion i titula, nasa Zvezda je opet najbolj! Idem da se napijem od radosti za sampione! Titula PRVAKA EVROPE je ZVEZDINA! Zvezda ima moc!

doktor

pre 10 godina

Pored sjajne pobede Zvezde izvojio bih fantasticnog komentatora koji kaze da je Randjelovic(igrac Zvezde) tek zagazio u 2 deceniju zivota?????

Heroes

pre 10 godina

Ala tebe drmaju kompleksi...I ti sto podrzavaju tvoj komentar ,stidite se. Vi Srbi?Koga bre da drmaju kompleksi? Winners (7): 1964, 1966, 1967, 1971, 1975, 1976, 2011 VKP (Selanne, 01. jun 2013 21:26)

Svaka cast ali jel to razlog da pojedini grobari navijaju za Jug!? Stidite se...

ВК Црвена звезда освајач Лиге Шампиона 2013 г

pre 10 godina

Прошлост је ИСТОРИЈА,Будућност је тајна,Садашњост је ИСТИНА !

♡ ВК Црвена звезда Шампиони Европе 2013 г ♡

Grobari zabranjeni

pre 10 godina

OD SRCA ČESTITKE ZVEZDI,OVE SEZONE STE ZASLUŽENO NAJBOLJI ZAHVALJUJUĆI NEVIĐENOM TIMSKOM DUHU. Nadam se da ćemo sledeće sezone igrati u finalu. NAPRED SRBIJA

ciganIN

pre 10 godina

Nama je dovoljna I jedna sezona da se uozbiljimo I osvojimo sve titule u sezoni u zemlji I evropi. Groblje vi u košarci I vaterpolu mi u fudbalu I vaterpolu. Znamo znanje. Ua grobari . Mi smo magija

geronimo

pre 10 godina

*već od početka neregularni uvjeti, o navijanju
da i ne govorimo, nakon jučerašnje utakmice
se nemože ni očekivati ništa bolje, no "na muci se
poznaju junaci",kaj ne?, tako da nema nikakve sumnje
"jug" je prvak europe, ostalima više sreće drugi put,
btw.nije isključen niti prekid utakmice.......
(nećete u brazil, 1. jun 2013 20:31)
Ej sramote jedne, posle onolike sudijske kradje sinoc vi i dalje nemate obraz da se javljate. Celo drugo poluvreme ste igrali sa igracem vise, a za Partizan nije sviran ni jedan faul!?!

onaj osecaj kada dodje grobar

pre 10 godina

onaj osecaj kad dodje grobar, krivo mu sto jug nije pobedio pa jos omalozava i prica da mi imamo komplekse. razlika izmedju nas i vss je sto nas ne zanimate, vi za nas ne postojite.

aki

pre 10 godina

Kakva timcina,kakvo srce,ovo je neverovatno. Suze Jelenica,Sefika,Prlaina kao da im je ovo prva medalja u karijeri. Mlada braca Rasovic,Randjelovic sa nepunih 20 godina osvajaju titulu prvaka. Vapenski,sta reci momak je hteo proslog leta da batali vaterpolo da nije bilo poziva iz Zvezde. Hitno da se nesto uradi po pitanju ocuvanja ovog tima. Pa plata jednog Milijasa je ceo budzet VKCZ ej bree...

vanbujten

pre 10 godina

Čestitke Zvezdi za osvojenu titulu PRVAKA EVROPE,a naravno i PRVOM timu PARTIZANA na osvojenoj tituli PRVAKA EVROPE!!!VOLIM PARTIZAN U SVIM VARIJANTAMA!!!!

Vladimir

pre 10 godina

Ne mogu da verujem da ima Srba koji spominju sudjenje koje je navodno bilo u Zvezdinu korist! Ja kao grobar od sveg srca cestitam braci Srbima! Sigurno sam trebao da navijam za one koji slave Oluju? Bravo Srbi!

dijagnoza

pre 10 godina

Koga bre da drmaju kompleksi?
Winners (7): 1964, 1966, 1967, 1971, 1975, 1976, 2011 VKP
(Selanne, 1. jun 2013 21:26)

Kompleksi nastali kombinacijom dolaska Igora Rakočevića,izgubljenih derbija u basketu,dominacije u svim kategorijama u odbojci i trostruke titule vaterpolo kluba a sve to vuče korene od saznanja da je Crvena Zvezda najtrofejniji klub sa ovih prostora!

Поносан

pre 10 godina

Првак Европе плаћен исто као један Милијаш! Нек се нека господа запитају мало и нек ставе прст на чело. Хвала ти Звездо. Волим те.

...sve sve ali nista

pre 10 godina

ove noci napokon jedinstvo...od stotine grobara sam dobio cestitke,kao navijac zvezde! hvala zvezdo na svemu !!! ponos beograda i srbije !!!

Selanne

pre 10 godina

Ala tebe drmaju kompleksi...I ti sto podrzavaju tvoj komentar ,stidite se. Vi Srbi?

Koga bre da drmaju kompleksi?
Winners (7): 1964, 1966, 1967, 1971, 1975, 1976, 2011 VKP

To je to!

pre 10 godina

Sramota me sto sam Srbin, kakvo sudjenje? A cccccc.... Jug za klasu bolji (MB, 01. jun 2013 20:57) I meme je sramota sto si Srbin.. Bravo Zvezdo!

Slobodni Klikeri

pre 10 godina

Potajno sam verovao da mozemo,iako je Jug apsolutni favorit. I pre neku godinu Pro Reko je bio apsolutni favorit pa je Partizan bio prvak. Uzdao sam se u to, u iznenadjenje.Cak sam ocekivao i da Partizan izbaci Jug. Jos kada sam video da su jedva dobili Partizan,ponadao sam se jos vise da mozemo.
Jug je stvarno uzasno jaka ekipa. To se videlo kada su ekspresno od 5-3 stigli na 6-5,tada sam pomislio da je sve gotovo. Ocekivao sam jos 2-3 komada i da zavrsavamo. Medjutim,ekipa koja dopusti onakve golove kakve su im je dali Rasovic i Avramovic pred kraj,i uglavnom odmah u sledecem napadu...relano ta ekipa ima problem. Drugi problem Juga je bio taj sto je kod njih samo Janovic bio raspolozen za igru i dao nam je 4 gola cini mi se,dok su kod nas svi sutirali i davali golove. Prakticno cela postava se upisala u strelce.
Pratim VK CZ od novog formiranja redovno,miljenici su mi u SD CZ iz mnogo razloga (da imam para finansirao bi ih bez oklevanja) ocekivao sam zaista puno,ali ne i tripl krunu.
Sudjenje u vaterpolu je uvek vrlo,vrlo dikutabilno u ovakvim utakmicama,tako je bilo i sada. Ovog puta je Zvezdi zapalo bolje i tako je kako je. Nama ova titula puno znaci,mnogo vise nego Jugu u to sam siguran.
Zvezdo, mnogo sam srecan. Zvezdo, hvala ti!

Bane NS

pre 10 godina

Ovi grobari sto maliciozno komentarisu treba da se stide sebe i svoje iskompleksiranosti !!!

ZVEZDO GAZI IH SVE, PRVACI SMO EVROPE !!!!!!!!

Iako nisam Zvezdas

pre 10 godina

Iako nisam Zvezdas, ovi momci su zasluzili da nam svima bude drago radi uspeha, ma za koje boje bili opredeljeni. Ono sto mi smeta je to sto je do juce vecina Zvezdasa izjavljivala, ma kakav vaterpolo, ko to gleda, a sada je odjednom i on postao bitan. Sport je sirok pojam koji ne podrazumeva samo trcanje po pasnjacima za crno-belom bubamarom. Ali i pored svega toga iskrene cestitke tim momcima, i nekim navijacima, onima kao gore pomenutim ne.

BGD

pre 10 godina

(Srpska posla, 1. jun 2013 21:52)

Sedi jedan!!!
Prvo se informisi,pa onda zadrzi svoju neinteligenciju za sebe!!!
Igraju bez plate jer su se sponzori povukli u misiju rupu!!!
Jos jednom,sedi jedan!!!

novicas

pre 10 godina

Prvi put u životu sam navijao za Zvezdu jer znam da je to mutant ekipa sastavljena od bivših asova Partizana i klinaca iz vaterpolo kluba BEOGRAD.Tu ni Z od Zvezde nema.

Belmondo

pre 10 godina

Pre pola godine kad nas Jug potopio u grupi i ja rece, vraticemo im.. Vi ste mi se smejali.. Cak i juce.. Ni ja nisam ni sanjao da ce to biti finale... I to u Beogradu! Znao sam da ce Zvezda postati prvak evrope... Slusam sad Prlainovica, sta reci.. Naravno da peckam Partizan, to mi je u naravi.. Ali sve ima neki nivo.. Ne mrzim Partizan, igracemo zajedno u EL u Kosarci sledece godine... Budimo pametni... Partizan ima "opet" neverovatnu ekipu sto se tice vaterpola... Ja vam zelim sve najbolje, posle Zvezde!!!

Aleksandar

pre 10 godina

Hrvati mi nisu verovali kad sam im na ovom mestu pre jedno dva meseca rekao da Jug teoretski ne može a pobedi dva srpska kluba u sred Beograda. Kada sam video parove fajnal fora ponovo sam se dopisivao sa Hrvatima i rekao im da i u slučaju pobede nad Partizanom u polufinalu, u finalu gube od Crvene zvezde. Tada su se smejali... Ko se sad smeje? Čestitke vaterpolistima Crvene zvezde koji su obradovali ovu malenu Srbiju i Srbe u svetu titulom prvaka Evrope u paklu beogradske Banjice...

Massacre

pre 10 godina

Cestitam komsije, realno imate najbolju i najorganizovaniju ekipu trenutno...

Raduje me sto se vidi gde se igra najbolji vaterpolo...Pa nase prvenstvo je bolje od svetskog prvenstva :)

Nadam se da ce neko da prepozna ovo i da necete zavrsiti kao Becej, nego da ce se nas vaterpolo razvijati jos vise i dolaziti neki novi klinci koji ce da kidaju toliko da cemo moci da napravimo 2 reprezentacije :)

Cestitam jos jednom.

Partizanovac

pre 10 godina

Svaka cast! Ovo je veliki uspeh za Srpski vaterpolo: imamo jednog od 3 najtrofejnija kluba u Evropi sa 7 trofeja- Partizan i aktuelnog prvaka - Zvezdu! Pored toga, oba nasa kluba su se nasla na final-four-u, sto pokazuje da Partizan radi odlicno sto se tice mladih igraca, koji ce biti nosioci nase reprezentacije u buducnosti, i da je Zvezda uradila odlican posao dovodjenjem nekoliko nasih najvecih igraca, legendi ovog sporta uopste. Jedina je steta sto su Zvezdi problem finansije i sto je pitanje da li ce se ova ekipa odrzati i sledece godine, pored svih finansijskih problema... Definitivno nam je ove sezone liga bila ubedljivo najjaca u Evropi, samo je pitanje dokle ce to moci da traje...

Zvezda veca od sudbine

pre 10 godina

Ova pobeda veceras je pobeda SRPSKOG vaterpola.ovo je pobeda ZVEZDE,ovo je najznacajnija i najveca pobeda u istoriji vaterpolo sporta,zato sto je Zvezda to uradila,i nijedna medalja nase reprezent.nema takvu tezinu,jer ZVEZDA je fenomen ove zemlje,najvoljenija.Ovom pobedom je,u stvari najvise dobio vaterpolo u Srbiji.Sledece godine 3 srpske ekipe na F4.Pozdrav

Grobar, ali Srbin pre svega

pre 10 godina

Malo ste preterali sa tim rivalstvom Zvezda-Partizan. Bitno je da je NAS SRPSKI TIM osvojio Ligu sampiona i opet smo pobedili hrvate. Ocigledno da to rivalstvo nije vazno ni Sefiku, Prlainovicu i kompaniji, vec SRBIJA im je najvaznija. Zato ja kao Grobar, IZ SVEG SRCA cestitam ovim momcima na zasluzenom trofeju i slavim ga kao svoj!

dexa

pre 10 godina

Svaka cast delije,ovaj put sam navijao punim srcem za zvezdu iako sam grobar. Zasluzeno potpuno i jos jedan veliki + za srpski sport i srpski vaterpolo ...

čovek

pre 10 godina

Čestitam C. zvezdi na tituli.
Veliki uspeh srpskog vaterpola. Još je lepše što smo to ostvarili protiv velikog hrvatskog rivala.
Kao navijač Partizana drago mi je da se bar na prvi pogled ovaj uspeh doživljava podjednako drago i u taboru Partizana. Neka ovo bude vodilja kako je naš klub u finalu bilo kog evropskog takmičenja NAŠ klub.

Zmaj od Pozege

pre 10 godina

ovde moramo svi biti jedinstveni i Srbi pre svega i cestitati Zvezdi na zasluzenoj tituli prvaka Evrope ... pa ima li sta lepse od pobede nad Hrvatima pred punim tribinama Delija?!! Bravo momci!

Milos BG

pre 10 godina

(Milos BG, 01. jun 2013 21:47) Razmeces se statistickim znanjem o SDCZ a ne znas ni recenicu da sastavis. Ne "koja je bila", nego "koje je bilo". (AnsweR, 01. jun 2013 22:18) A gde je tebi zapeta posle SDCZ, a pre a. A i svoj nadimak si lose napisao.

Acobucov

pre 10 godina

Grobar sam i u srcu i u dusi... Zvezdi cestitam iz svek srca i uvijek ce mi biti draze da trofej uzme neki nas klub nego strani...pogotovo Hrvatski...

Zigzag

pre 10 godina

Kako me jug za 200 e skinuo eeeeee...cestitke zvezdi ,borbenoscu nadoknadili manjak kvalitete ,podsjecaju me na urugvaj na sp 2010...golmanu zvezde trebaju dic spomenik..

Kiza

pre 10 godina

PARTIZAN JE 7 (SEDAM) PUTA BIO PRVAK EVROPE i ovaj tim Zvezde je sastavjen 60% od igraca koji su ponikli i igrali za Partizan. Ovaj komentar B 92 nece pustiti.

Ime moje

pre 10 godina

Au kakva utakmica, sve cestitke Zvezdi. Navijao sam iz sveg srca iako sam Grobar. Jug jeste najjaci, ali bio je i Reko najjaci prethodnih godina pa su osvajali Partizan i Primorac,zato je i zanimljiv vaterpolo. Nema nista sladje nego pobediti najjaceg i to pred svojim navijacima. A juce citam index, neverovatno kolika je kolicina oholosti bila kod hrvata, kao da su nedodirljivi, svi redom najavljuju silovanje, +5 za Jug, e pa evo vam ga sad, ko visoko leti...I jos samo za kraj, ne mogu da verujem da ima (ne)ljudi koji navijaju protiv Partizana juce i danas. Koliko jadan i iskompleksiran treba da budes da navijas protiv srpskog kluba u kome igra gomila sadasnjih i potencijalnih reprezentativaca, uglavnom klinaca, i to protiv hrvata? Valjda smo Srbi pre svega, dosta podela vise.

moje ime*

pre 10 godina

Ajde malo sad da pricamo o nasim evropskim titulama, kao neki o Bariju.. :)
Cestitke Zvezdi na tituli! Nadamo se da ce kao klub opstati jos neku godinu..

Vladimir

pre 10 godina

Sve cestitke za Zvezdine besmrtnike.Velika zahvalnost za Jelenica,njegovu viziju sa fenomenalnim trenerom buducnosti Dejanom Savicem,Sefiku koji je branio kao hobotnica,kapitenu heroju Andriji,centarskoj gromadi Pijetlovicu,beskompromisnom Radjenu,fenomenalnoj braci Rasovic,levorukoj haubici Vapenskom,mladjanon Randjelovicu i svim ostalim cvrstim karikama crveno belog tima.Hvala i Cedomitu Jovanovicu i ostalim ljudima koji su uneli kapital u ovu sjajnu pricu.Momci,hvala vam sto ste vratili dostojanstvo sportskom klubu,ovo se ne zaboravlja.

miki

pre 10 godina

Cestitka od grobara. Voleo bih da smo mi osvojili sedmi put, ali ako vec nismo mi, bolje vi nego Jug...
(Partizan u srcu, 1. jun 2013 21:29)

Kakav si ti Grobar kad ne znas da smo mi 7 puta osvojili!!!
CESTITKE ZVEZDI!

Odmoreni Rakocevic nakon dana pauze

pre 10 godina

25 godina drzava je pomagala vaterpolu tim partizan Zagreb i uspeli su 2011 godine uzeti tu zeljenu titulu.
Crvena zvezda prve sezone je najtalentovanijem timu zemlje pridodala 3,4 iskusna igraca i uzela trofej iz prve!
Uprkos tome sto drzava nije ulozila ni dinar u nas, zahvaljujuci dobrim ljudima i vaterpolo entuzijastima koji vole zvezdu..Ostvarili smo uspeh kao sto rekoh iz prve. Dobar dan dovidjenja, crvena zvezda je sampion evrope!

Stariji cigan

pre 10 godina

Cestitke nasim vaterpolistima na tituli prvaka Evrope ,fantastican uspeh tripla kruna.A za ove ljubomorne kompleksase a i za mladje navijace zvezde samo mali podsetnik,nije ovo druga titula za SD prvaka evrope vec treca jer su i atleticari bili evropski prvaci 1989,znaci treci sport.

veliki strumf

pre 10 godina

I pisao sam juce ovde da ce Sefik presuditi. Kakve odbrane u poslednjoj cetvrtini, kao u stara dobra vremena! Prebacivao sam stalno na HRT 2, sa nevericom su komentarisali sta radi na golu. Kakve mlade momke ima srpski vaterpolo: braca Rasovic, Sava Randjelovic, pa neverovatni Mandic iz Partizana, uz ove iskusnije vladacemo svetom jos 10 godina.

Obavesten

pre 10 godina

Koji je igrac ili trener osvajaca Kupa Sampiona VK Crvena Zvezda Veterani potekao iz njihove skole? Nijedan!
Mislite o tome!
Oni su šampioni Evrope:
1. Mihajlo Milićević (1993. godište) VK Beograd
2. Duško Pijetlović (1985) VK Vojvodina VK Partizan
3. Nikola Eškert (1993) VK Beograd
4. Boris Vapenski (1993) VK Vojvodina
5. Andrija Prlainović (1987) VK Jadran,VK Partizan
6. Nenad Stojčić (1993) VK Nis
7. Sava Ranđelović (1993) VK Nis
8. Denis Šefik (1976)VK Partizan
9. Nikola Rađen (1985) VK Vojvodina VK Partizan
10. Marko Draksimović (1987 VK Partizan
11. Marko Avramović (1986) VK Partizan
12. Strahinja Rašović (1992) VK Beograd
13. Petar Ivošević (1987) VK Partizan
14. Viktor Rašović (1993) VK Beograd
Trener: Dejan Savić VK Partizan

kme kme kme kme kme

pre 10 godina

Koga bre da drmaju kompleksi?
Winners (7): 1964, 1966, 1967, 1971, 1975, 1976, 2011 VKP
(Selanne, 1. jun 2013 21:26)

El to onaj klub sto juce nije imao 1000 gledalaca na svom plivalistu? A pogledaj period osvajanja tih trofeja, iz perioda pre rata. Razumem te brale, ceo dan si navijao za bratski klub iz Hrvatske, a sve je bilo dzabe. Ne znam sta te vise boli, sto je zvezda osvojila sve ove sezone ili to sto je osvojila sve za samo jednu godinu (kako sami kazete od kako je drzavni projekat). A sta da kazemo za VK Partizan 70 godina drzavni klub a samo 7 titula Evrope, a Zvezdi samo trebala jedna godina.

PS Sutra u pioniru u poluvremenu mozete da vidite trofej

Fatboy

pre 10 godina

Želim da vam čestitam,Cigani,na velikom uspehu! Svaka vam čast,zasluženo ste osvojili ovu titulu!Sad znate kakav je osećaj bio nama pre 2 godine! Samo mi je žao što nismo imali sve srpsko finale ali dobro,sledeće godine :) Uživajte u uspehu,i dobro došli među velikane svetskog vaterpola,svaka čast... A ovi Grobari što navijaju za ovu hrvatsko-crnogorsku tvorevimu neka se stide! Pa pola ovih igrača VK CZ je bila u partizanu i osvojila sve što se osvojiti može... ali dobro,zato smo (mi Srbi) tu gde jesmo,kada mrzimo sami sebe više nego što nas drugi mrze...

Mikeli

pre 10 godina

Pohvalio bih rad uprave na tome sto su planski radili i izuzetnoj vaterpolo generaciji najtalentovanjih vaterpolista mozda i Evrope dodali ,3,4 vrhunska igraca sto je bilo dovoljno za uzimanje triple krune.
Pogledajte ko su mladici koji su pobedili sami radnicki recimo, sve mladici iz zvezdine skole!
Srbija ne treba da brine, zvezda je cuvar vaterpola u Srbiji.

dksla

pre 10 godina

Iskreno, Srbin sam i grobar. Kada Zvezda igra u Evropi uvek navijam za nju. Uvek, osim veceras. Ne moze vestacki klub da osvoji evropsku titulu, ili moze, ali da to bude poraz sporta.

sabre

pre 10 godina

Sramota me sto sam Srbin, kakvo sudjenje? A cccccc.... Jug za klasu bolji
(MB, 1. jun 2013 20:57)

Krajnje jadan pokušaj, komšija.. sudije su se iz petnih žila trudile da jug izjednači a zvezda čitavu četvrtinu ipo na kraju nije dobijala igrača više.. svaka čast za najgluplji komentar na vest večeras.

словен

pre 10 godina

Како други тим? Па и Бечеј има евро титулу! Три српска клуба су прваци Европе. 9 титула, 7 Партизана и по једна Звезде и Бечеја.

Ja sam godine proveo sa tobom

pre 10 godina

A ja sam ceo zivot svoj dao njoj ZVEZDI CRVENOJ a ona mene dobra shvatila i zbog toga evropskom titulom vratila, oooooo!

apokalipsa

pre 10 godina

свака част , честитам на европској титули сво време сам вас бодрио до побједе, поздрав од Гробара :)

jorgebarabahosa

pre 10 godina

Evo priznajem nije mi lako, veceras nisam mogao da navijam ni za jedne od ponudjenih ekipa. Ali ipak, moram da cestitam titulu navijacima crvene zvezde!

г4

pre 10 godina

Звезда није била први фаворит, у домаћем првенству као и у Лиги Шампиона, уз оба пораза од Југа у групи. Самим тим освојена трипла круна добија на тежини. После фудбала и женске кошарке, још један Куп Шампиона за СД Црвена Звезда.

volimtepartizane

pre 10 godina

Cestitke Zvezdi na pobedi i osvojenoj tituli,iako sam Partizanovac,bicu iskren i reci da mi je veoma je krivo za moj Partizan koji posle toliko uspesnih godina,nije uspeo da vrati pehar,ali isto tako mi je drago sto je isti taj trofej dosao Zvezdi,jer,iako volim crno bele boje,danas sam to zanemario i navijao pre svega za svoju zemlju Srbiju i Zvezdu.Jos jednom,svaka cast,pored Partizana,tu je Zvezda i zahvaljujuci njima smo dokazali da smo zemlja vaterpola.Slavite pobedu,zasluzili ste braco!

Pantelic A.

pre 10 godina

Meni suze naviru a srce samo sto ne pukne! Kakva dominacija u ovom divnom pravom muskom sportu. Ova legija stranaca JUG nije mogla da izbegne poraz od ovako mocne Zvezde. Nadam se da ce uprava kluba da pomogne kako bi jos puno godina bili u vrhu Svetskog vaterpola. A navijaci cista desetka bez njih ovo ne bi bilo moguce

branko.grobar

pre 10 godina

Ala tebe drmaju kompleksi...I ti sto podrzavaju tvoj komentar ,stidite se. Vi Srbi?Koga bre da drmaju kompleksi? Winners (7): 1964, 1966, 1967, 1971, 1975, 1976, 2011 VKP (Selanne, 01. jun 2013 21:26)

Svaka cast ali jel to razlog da pojedini grobari navijaju za Jug!? Stidite se...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Heroes, 1. jun 2013 21:55)
Mozda POJEDINI grobari i navijase na JUG...ali zato SVI CIGANI navijaju protiv Partizana,makar i siptari bili s druge strane...A,za KOMPLEKSE...covek ti je objasnio...Treba vam jos samo 6 (SEST) ovakvih pa da pricamo...i to samo,ali SAMO ako vaz DRZAVA POGURA...

struki

pre 10 godina

Sta reci na kraju!? Ovo je fantastican uspeh pre svega SRPSKOG vaterpola,Radnicki osvojio evrokup,Zvezda evroligu,treba biti ponosan,bez obzira na klupske boje! Presrecan sam i kao navijac Zvezde i kao Srbin!

nestor

pre 10 godina

Svaka cast komsije!Veliki uspeh srpskog sporta,jos jedan u nizu.Kad nam vec svuda skripi,neka barem tu ide kao podmazano.Jos jednom iskrene cestitke,bravo momci!

Milan

pre 10 godina

Odavno mi srce nije bilo tako puno kao posle vecerasnje pobede...Momci su sjajni sportisti i izvanredni ljudi i time je moja sreca potpuna..hvala im,jer su pokazali sta zaista,istinski znaci dati ama bas SVE od sebe!kakva borba,kakvo srce,kakvo ludilo na tribinama..kako se gine za grb,onako cisto iz ljubavi prema klubu i postovanja prema svojim navijacima.Zato ova titula ima velikiu vrednost.Zvezdo,volim te!

Vlade

pre 10 godina

Srbijo raduj se! !!!!!!!Radovao sam se i 2011,a zvezdaš sam. Sinoć su mi oči pune suza bile. Sad državo pomozi svim klubovima, jer i Zvezda, Partizan i radnički su doneli nam radost u ovo sumorno vreme

hvala za titulu

pre 10 godina

Kako je dobro vidjeti te opet staviti ruku na tvoja ramena kao nekad poljubi me nezno za ona dobra dobra stara vremena... ahahahah to ZVEZDO

Rankov Sever

pre 10 godina

Partizanova jedina prava titula prvaka Evrope je ona iz 2011 godine. Onih sest od kojih je zadnja 1976 ne mogu ni da se porede sa danasnjim vaterpolom. To je kao kad bi poredili Zvezdinih 10 titula u kosarci kada se igralo na sljaci na Kalemegdanu i Partizanovih 10 iz zadnje decenije. Dakle te titule sto je Partizan osvojio u vaterpolu polovinom prosloga veka nisu prave. A i tada su bazeni bili manji i mnoga pravila nisu ista. Vaterpolisti dodjite da bodrite kosarkase u pohodu na titulu! Vi ste nase blago hvala vam. Zvezdo volim te!

misko

pre 10 godina

prvo da se zna da je ovo novi klub koji se zove beogradska zrvena zvezda i nema nikakve veze sa crvenom zvezdom koju su doveli u stecaj.ovaj klub je star tek godinu dana i ne moze biti clan sd zrvena zvezda.cestitke novom klubu sastavljenom od igraca partizana i vojvodine.

Dendza

pre 10 godina

Nisu ni PSG ni MANCHESTER CITY ni ANZHI ni ZENIT ni MALAGA osvojili nista jer su vestacke tvorevine isto tako nece ni zvezda u vaterpolu
(JAT AIRWAYS, 1. jun 2013 20:08)

Vestacka drzavno partijska tvorevina je osvojila ligu sampiona pre neku godinu. Mislim da se zove Partizan, tako nesto.

ja

pre 10 godina

Cestike komsijama na tituli od Grobara. Jesam ovu utakmicu pratio ravnodusno jer za Zvedu nikad ne mogu da navijam ali ne mogu ni za Hrvate. Danas ste bili bolji i cestitam vam na istorijskom uspehu. Steta sto nije bilo Srpsko finale ali za crno bele momke radi vreme, vidimo se dogodine u finalu.

logicar

pre 10 godina

Prvo: da li je moguce porediti Delije sa onim "sekicama"? Naravno da ne! Vidi se ko voli klub a ko folira.
Drugo: Hrvati su se oduzeli od pocetka, mislim da su zeleli da sto pre pobegnu sa bazena.
Trece: KO JE SVETSKI( EVROPSKI ) SAMPION ? ZVEZDA, ZVEZDA!!!

beliks

pre 10 godina

PArtizanovac sam i jako volim vaterpolo. Moje skromno mišljenje je da stvarno dobro igra Zvezda i nadam se da će osvojiti F4. Mi umalo nismo iznenadili Jug, ali ipak smo još mladi.
Generalno, odličan vaterpolo gledamo i sve najbolje creveno-belima.
A sledeće godine na F4 da vas Pertizan podseti ko je najbolji u tom sportu :-).
Živeli

ИСТИНА

pre 10 godina

НЕма шта паметно да се напише сем Цео Север сада се весели, ЦРВЕНО БЕЛИ !!!!!!!!!! Богу хвала ! Живела Србија

al

pre 10 godina

"Vaterpolase" Juga, obuzela je tuga, mislili su biće lako, kada ono, nije tako. Zvezda silna, melje ko mašina.Najjaci na svetu, pokorili planetu.

bravo

pre 10 godina

ja sam grobar, cestitam zvezdi i svim njenim navijacima na zasluzenoj tituli...vidim komentare gde se proziva partizan a treba se setiti koliko je mlada ta ekipa i sta je moj tim uradio za ovaj sport u proslosti...al ajde
cestiam, cigani, jos jednom i napijte se veceras lepo :D

igor

pre 10 godina

ne pratim vaterpolo i mislim da ne treba od ovog praviti nešto....
ali zaintrigirala me činjenica "CZ u finalu LŠ", a danas i "prvak LŠ"!
Ne izgleda to loše, budi neke emocije stare 22 godine!

Čestitka igračima

makimiki

pre 10 godina

Svaka cast zvezdi na osvojenoj tituli.
Smesno je i porediti,vidim da ima i takvih nesrecnika,nasu pobedu protiv italijana u gostima sa ovom danasnjom u nikad slabijoj ligi sampiona.

Wllaxy

pre 10 godina

Kad cujem hrvate i deo iskompleksiranih grobara kako kukaju na sudjenje, a ne pominju poklonjenu loptu za zadnji napad k to sto je Zvezda imala vise iskljucenja onda mi je titula PRVAKA EVROPE jos draza!!! Srbija slavi a hrvati i ove nase prodane duse mogu samo da tuguju i da nam ... zavide!!!

VW Iznogud

pre 10 godina

Svaka čast C. Zvezdi!!! Nebitno u kom klubu su stasali igrači,samo neka se lige šampiona ređaju... E sad kako zadržati igrač... pozzz od grobara...

JAKUPOVČANIN

pre 10 godina

Poseban pozdrav za Denisa, od Jakupovaca sela kod Laktbša odakle je njegova mama Ružica djevojačko Džajić,ako pročita neko ko ih poznaje neka ih pozdravi. Zivela RS i Zvezda.

goran

pre 10 godina

Svaka cast jesam grobar ali zasluzili ste, ne vezano za finansije i to kako vas recimo dvadeset godina nije bilo nigde u vaterpolu, to se ne gleda tako ,jednostavno ove godine ste dobili sponzore koji su zeleli da ozive zvezdu i sada ste na krovu evrope zasluzeno,opet nije lako ukomponovati tim iako kupite dobre igrace , treba imati prave ljude na celu kluba koji ce odraditi sav posao kako treba,inace ovaj uspeh zvezde veliko je dobro za srpski vaterpolo uopste ,jos i da se moj partizan popravi i bude jos jaci, a tu je i radnicki koji itekako moze da konkurise ,onda cemo tek uzivati u vaterpolu kako klubskom tako i reprezentativnom...jos jednom cestitam komsije !!!

Srpski Knez Selimir 679.-680 .

pre 10 godina

Kakvi komentari..0_o Pa nema Srbija 150 miliona stanovnika i 150.000 vaterpolista pa da ne moraju da menjaju klubove i sele se iz jednog u drugi..Srpska posla.

Tottenham

pre 10 godina

Takojeeeee breeeee!! Kakvu cemo tek reprezentaciju imati Rasovici,Pijetlovic,Prlainovic,Filipovic,Udovicic,Nikic,Soro,golman Pijetlovic,Mitrovic,Vapenski,Aleksic,Radjen. SVAKA CAST MOMCIMA,igrali su bez greske,i zelim da ova ekipa ostane na okupu jos dugo i da jos haramo Evropom

grobar

pre 10 godina

bice to pobeda za sve ljubomorne grobare....
(delija, 1. jun 2013 20:56)
Tvoj tim je osvojio titulu prvaka evrope a tebi su u ovom trenutku na pameti samo Grobari, kakav si ti to navijac? Nemamo mi Grobari za sta da budemo ljubomorni, mi ovakvih trofeja imamo 7 najvise uz Reco i Mladost ZG. Cestikte na osvojenoj tituli, dobrodosli u drustvo najboljih evropskih klubova i vidimo se dogodine u finalu. :)

Milica

pre 10 godina

Zvezda je ime SAMPIONA!!! Svaka cast momcima, kapa dole Denisu Sefiku, sovek je majstor svoje pozicije! Svaka cast i igracima Partizana koji su bili svim srcem da ovaj pehar ostane tamo gde mu je mesto, u SRBIJI!!! Nema zebnje za nas vaterpolo, a ocekujemo i dominaciju na svetskom prvenstvu!!! BRAVO ZVEZDO!!!

nećete u brazil

pre 10 godina

već od početka neregularni uvjeti, o navijanju
da i ne govorimo, nakon jučerašnje utakmice
se nemože ni očekivati ništa bolje, no "na muci se
poznaju junaci",kaj ne?, tako da nema nikakve sumnje
"jug" je prvak europe, ostalima više sreće drugi put,
btw.nije isključen niti prekid utakmice.......

Raša

pre 10 godina

Vratiće se dani uspeha i slave Crvene zvezde. Bravo vaterpolistima i veliko hvala za radost koju ste nam priredili.Antologijska noć za istoriju i pamćenje!

BALTY

pre 10 godina

Zvezda prvak lige sampiona !
Radnicki prvak kupa evrope !
E onih 5 utakmica finala play off-a, nije bilo samo za prvaka Srbije, nego i za klupskog prvaka sveta !

expat

pre 10 godina

Ajmo momci!
Nego gledam online i uživo me nervira ova huliganska publika. Fudbalsko navijanje (ne daj Bože da se igra neki tenis kod nas, bilo bi isto), zatim ova skandiranja "#*bi, #*bi, Ustaše", "ko ne skače taj je Hrvat" i sl... Tuga Srbije 2013. godine.

PER

pre 10 godina

uporedite atmosferu s vaterpolo finala i finala evrolige u kosarci,pa recite da je vaterpolo nebitan,sve ukinuti samo vaterplo finansirati

Grobarčina

pre 10 godina

Partizanova jedina prava titula prvaka Evrope je ona iz 2011 godine. Onih sest od kojih je zadnja 1976 ne mogu ni da se porede sa danasnjim vaterpolom. To je kao kad bi poredili Zvezdinih 10 titula u kosarci kada se igralo na sljaci na Kalemegdanu i Partizanovih 10 iz zadnje decenije. Dakle te titule sto je Partizan osvojio u vaterpolu polovinom prosloga veka nisu prave. A i tada su bazeni bili manji i mnoga pravila nisu ista. Vaterpolisti dodjite da bodrite kosarkase u pohodu na titulu! Vi ste nase blago hvala vam. Zvezdo volim te!
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (Rankov Sever, 1. jun 2013 22:13)

Idi prijavi se u Lazu, mozda ti nadju lek dok je vreme!

One Crazy Wolf

pre 10 godina

Vaterpolo je jedan od retkih sportova gde smo mi ( Srbi ) konstantno u vrhu i cime bi trebalo da se ponosimo!
Cestitke Zvezdi na osvojenoj tituli, ostaje zal za Partizanom sto nisu uspeli da se izbore makar za trece mesto!!!
Mislim da je ovo sjajna uvertira za predstojece Svetsko prvenstvo i nadam se da ce nas nasi momci obradovati jos jednom u nizu! :)

Sergio

pre 10 godina

Zvezda prvak u vaterpolu? Pouzdan znak da je smak sveta blizu, oni su tek naučili da plivaju.
Doduše, ovo su sve bivši Partizanovi igrači...

komandant Gvozdenog Puka

pre 10 godina

Ama kakva sreca, ovo je sreca do neba !...Za nase momke, za nas sport, za sutrasnja lepa jutra !
Da li cujes mila, moga konja kas...
Da li cujes iz daljine, zove te moj glas.
Aj pa pukni zoro, staru majku probudi,
pa da vidi ko joj dolazi!... Aj, nase srece da ih zagrli !

dax

pre 10 godina

malo navukle sudije,ali malo li su puta sudili na nasu stetu. gleda bre to sve onaj odozgo, hvala mu sto nam je vratio veceras. a ovi kriticari zvezde(ne racunam hrvate) su stvarno jadni. mi smo sebi sami najveci neprijatelji. strasno kakav smo narod

Jug

pre 10 godina

1 razlike? Zar nije Jugu poništen čisti gol? Vidjelo se na snimci da je lopta ušla u gol. Izvadio golman iza linije. Još je jedan poništen jer je bio kao istek vremena. Nema veze. Jug je napravio previše grešaka u obrani. Dobra je utakmica bila svejedno. Pozdrav.

nesa80

pre 10 godina

sta je sad odjednom vas zanima vaterpolo a dok je partizan osvajao sve zivo tu ste se nesto podsmevali koji je to sport-dvolicni licemeri

crni_redstar

pre 10 godina

bravo majstori,sad se odmorite,pa da se skupimo u reprezentaciji iz zvezde,partizana,radnickog,vojvodine,pa da opet uzmemo zlato. ovde je konkurencija zdrava i jaka,nena zle krvi i zato smo dobili sampiona evrope,evrokupa,a i partizan se drzao dobro sinoc,danas su izgubili jer su pali psihicki,e da je ovako u kosarci ,al tamo je mrznja sve zaludela,a fudbalu nema spasa odavno.pozz bravo zvezdo ,vucicu i ostali pare u vaterpolo ,a fudbalerima nista vise.

shiquanto bellaforte

pre 10 godina

jasno mi je da se uvijek favorizira domacin, ali ovo je nevjerojatno :D
no kako god da zavrsilo, cestitam zvezdi, dobar su tim.

Srpska posla

pre 10 godina

Uspjeli ste da osvojite LŠ zahvaljujući igračima Partizana i da iz inata uništite decenijsku vaterpolo školu (srpska posla ,sve ćete izgubiti) jer je vaterpolo najjeftiniji sport i možete od državnih para da kupite najbolje igrače ali kao Bečej tu vam je kraj.Gledao sam malo HRT Prlainović ide u Primorje.Inače veliki srbin.

Zvezda u srcu

pre 10 godina

@Milos BGNi uz pomoc mudrog Inteneta nisam uspeo saznati sta je to Zvezda uradila 1979 u kosarci. Ajd prosvetli nas molim te. (Petar, 02. jun 2013 11:04)
Mislim da to vise govori o tvojoj mudrosti.

Partizanovac

pre 10 godina

Čestitke komšije,svaka čast! Od sveg srca! Odigrali ste celu sezonu odlično i zasluženo sve osvojili! Još mi je draže što ste ovog protivnika savladali.

Nenad

pre 10 godina

Ako ste iz zgazili,drago mi je,najvise zatos to su ih gurali sudije i protiv Partizana i u finalu protiv vas,jos draz mi je sto ce Hrvati plakati jos mesec dana sigurno,ipak je Zvezda srpski klub i nema prepiranja,treba da podrzavamos ve nase klubove,cestitke iskrene..))

AnsweR

pre 10 godina

(Milos BG, 01. jun 2013 21:47) Razmeces se statistickim znanjem o SDCZ a ne znas ni recenicu da sastavis. Ne "koja je bila", nego "koje je bilo".

Вук самотњак

pre 10 godina

Не навијам ни за кога.
Али свака част, заслужено сте освојили овај трофеј ...

Citaj PAZLjIVO

pre 10 godina

Oplakah k'o malo dete!!!! Veliko HVALA momcima koji su nam podarili ovo vece!!!!! Zvezda je zivot sve drugo su sitnice! PS hladna voda na bazenu al' bredelo je pa makar dobio upalu pluca! ;)

koma

pre 10 godina

cestitke na tituli.ali brate svasta pisete ,razumem lecite frustracije za fudbal i kosarku.ne treba vam to .uzivajte i slavite titulu

Lafayette

pre 10 godina

Prvo cestitke zvezdi !Lepo je sve to ...treba da se svi zahvalimo onom Volpiju talijanu koji nije hteo da izvadi repa pa su ovi vrhunski vaterpolisti dosli u BG i Kragujevac da igraju za burek i jogurt!!!Kompleksi ,ovde sto se prepucavaju...mislim smesno i zvezdini i partizanovi igraci su zajedno trenirali za ovaj final 4...Partizan je 7 puta bio prvak evrope ...pametnom dosta !Ostavimo prepucavanje za sportove koje su iskvarili lova,mendzeri ...fudbal i basket

Djura

pre 10 godina

Vaterpolo-jedini sport u kom sam ja (u petak) navijao za Partizan a u subotu je dosta navijača Partizana, koje ja znam navijalo za Zvezdu. Svaka čast igračima, daj Bože da sledeće sezone neko ozbiljnije pomogne ovom sportu.

dels

pre 10 godina

FK Partizan sezona 1993/1994. uprava kluba potpomognuta od strane politicara dovodi Savicevica, Mihajlovica, Jugovica, Prosineckog i Penceva. Sve pod parolom da se u Jugoslaviji bolje zivi, za to vreme FKCZ bivsi prvak Evrope grca u dugovima i nema novca ni za plate.
Eto to se danas desava u vaterpolu, ipak ja ove momke gledam kao da su Grobari a pre svega Srbi.
Zelim vam od srca da dobijete favorizovani Jug.

Goran

pre 10 godina

Nama je dovoljna I jedna sezona da se uozbiljimo I osvojimo sve titule u sezoni u zemlji I evropi. Groblje vi u košarci I vaterpolu mi u fudbalu I vaterpolu. Znamo znanje. Ua grobari . Mi smo magija
(ciganIN, 1. jun 2013 21:26) Samo sto mi imamo 7 evropskih a vi samo jednu.

Ma ko jos prati vaterpolo, je l' tako gani

pre 10 godina

Uuu navala vatrenih obozavaoca vaterpola. Ma bravo, jos samo 6 puta :).

P.S. Kapiten vam je vec potpisao za Primorje :)

29.5.1991.

pre 10 godina

Bravo momci, vi ste ponos Srbije. Hvala za nezaboravno vece, istorijski datum 1.6.2013. Delije su bile prave kao i uvek simbol srpstva, volim te Zvezdo vise od keve!

Ilija

pre 10 godina

Prolaze godine moje, ja cekam titule tvoje i svakim danom sve vise volim te... Srce je puno, bravo gromade, bravo momci, bravo Zvezdasi. Nasa Zvezda je opet najbolja... Radujte se delije, ovo vece je ponovo nase!!!!

Samo Partizan

pre 10 godina

VK C.Zvezda treba pre svega da se javno zahvali VK Partizan,koji ih je redovno potapao 18 punih godina,sto su imali prilike da uce od najboljih.

Mirko

pre 10 godina

Sve je to lepo, i uspeh Zvezde i uspesi reprezentacije, samo što mi ne možemo sebi da priznamo da je vaterpolo totalno marginalni sport, koji se igra u par zemalja u svetu.

Jedva da može neka mala vest da se pročita o ovome na stranim sportskim sajtovima, a uglavnom ni ne pominju da se igrao final 4.

Jovan

pre 10 godina

@paok - pa vaš problem je što vi i kada imate razlog NE ZNATE da proslavite kako treba (teško je slaviti od kuće preko tastature), a što se vašeg osvajanja fudbalske lige šampiona tiče, glupo je što uopšte i razmišljaš o tome, bolje se fokusirajte kako nekog eventualnog (po običaju srećnog) ulaska u grupu fazu iste osvojiti neki bod ili tu famoznu istoriju pobedu) ;)

aNOnymous

pre 10 godina

Samo onaj ko nije gledao sinoc utakmicu misli da je Vapenski dobro odigrao. 2 puta je promasio sut kad smo imali igraca vise, izgubio nekoliko lopti. Jeste postigao onaj atraktivan gol na kraju ali to je sve od njega. Evo danas, 2 puta sa igracem vise promasio, 3 pogresna pasa, 2 gola Janovic dao preko njega. Pa daj, Savicu, vadi ga iz igre molim te!
Zvezda mora iskoristiti Jugovog golmana koji je mlad i neiskusan, mora se vise sutati. Trenutni rezultat 6:6, kraj 3/4.

guza

pre 10 godina

cestitke zvezdi.iako partizanovac srce mi je puno kad procitam ovako nesto,nebitno iz koje drzave je druga ekipa bitno je da je nasa pobedila.bar ja to tako gledam.

JAT AIRWAYS

pre 10 godina

Ala tebe drmaju kompleksi...I ti sto podrzavaju tvoj komentar ,stidite se. Vi Srbi?
(Srbin, 1. jun 2013 20:43)

Jeste drmaju kao i vas kad smo igrali 2010. F4 u kosarci pa ste navijali sa Olimpijakos i vaterpolu i kad smo 2011. postali po SEDMI put prvaci Evrope! A vi zahvalite nazadnjacima na tituli

ja

pre 10 godina

PS Sutra u pioniru u poluvremenu mozete da vidite trofej
(kme kme kme kme kme, 1. jun 2013 22:04)

Hvala, ali videli smo mi taj trofej vec mnogo puta...tacnije, vec napamet znamo kako izgleda;)

Rozbratna

pre 10 godina

Prošlost je ISTORIJA,Budućnost je TAJNA,a Sadašnjost je ISTINA.
(Winner Champions League 2013 VK Red Star,Belgrade, 1. jun 2013 22:55)

Je l' se ova svemirska mudrost odnosi i na fudbal? :)

Predrag Radulovic

pre 10 godina

Svaka cast,tako je veliki sam grobar i drago mi je sto je nas klub uzeo titulu,realno bolje se osecas kada klub iz tvoje zemlje osvoji internacionalni trofej

Jovan

pre 10 godina

vidi Željko ti si ipak nešto pobrkao, vidi Fudbala titula (prvaka evrope, svet...) pa jedno šest mesta prazno pa vaša košarkaška titula (na kojoj vam svaka čast) pa rukomet, odbojka... pa tek onda vaterpolo. Alu izgleda da si poprilično nerealan kao čovek (nevažno bio zvezdaš, partizanivac ili nako treći) pa to nećeš da shvatiš. vidiš i sam da sa milion ili dva (zvezda je ove sezone potrošila verovatno prilično manje) možeš osvojiti tu titulu, dok eto i sam si svedok u fudbal se ulazu mnogo, mnogo veće pare a do titule se mnogo teže dolazi. I za kraj manje se sekiraj, manje budi ljubomoran i zavidan jer realno ta fudbalska titula je trenutno za vas nedostižna (kao i za nas). Ali eto mi je imamo a vi ne. ;)

Zvezdo ljubavi naša

pre 10 godina

Sever celi sada se veseli, crveno-beli 'ajmo u napad zajedno... Sa severa nek' zapeva svako, nek' grmi jako ZVEZDA ŠAMPIOOON!!!

Mirko

pre 10 godina

Kraljevi! Bravo Zvezdo! 425 komentara,ali moram da se javim za ovaj ogromni uspeh Zvezde,igrača,uprave,navijača,i svih koji su pomogli za ovaj fantastičan uspeh.
Jao što mi merak, pa to je čudo jedno! :-)

frenky simao

pre 10 godina

Zamislite da u košarkaškoj evroligi nema Makabija, CSKA, Reala, Barse, Olimpijakosa i Panatinaikosa, da je f4 u Beogradu, da za Partizan igraju najbolji igrači koji ne bi morali biti prodani, bilo bi realno da budemo prvaci Evrope...!

novicas

pre 10 godina

(Piroćanac)Šta si ti brate, irtoričar?Dok se vi bavite istorijom i njenim prekrajanjem mi ćemo i dalje da vas cepamo!
(7:1 u Evropi,a ne zna se koliko u domaćem prvenstvu,ne mogu se prebrojiti pobede Paća).

Zeljko

pre 10 godina

(Jovan, 2. jun 2013 13:13)
U pravu si Jovane, nama je stvarno teško da slavimo, jer smo na slavlja naviklli. Vama je ovo stvarno veliki uspeh, jer maturanti su išli u šesti razred kad ste bili prvaci u fudbalu i kretali u obdanište sa 4 godine kada ste bili prvaci u košarci, tako da je vama i vaterpolo dobar.
Dobro je to i za nas, jer ste uvek bili u prednosti zbog evropske fudbalske titule, a mi smo nasuptor tome imali košarkašku koja je svakako manje vredna. Imali smo i 7 vaterpolo titula prvaka Evrope, ali smo ih smatrali manje vrednim, jer ko još igra vaterpolo, ali sada kada vidimo da vi ovu vašu titulu dižete u rang fudbalske, i nama dođe lakše, jer sada i naše evro titule dobijaju na težini i to svih 7 tako da je stanje na semaforu
C.Zvezda(fudbal, vaterpolo):Partizan (košarka, vaterpolo) 2:8 kad je reč o evropskim titulama. Ajde biću fin pa neću računati ostale evropske titule kao LEN kup ili nekadašnji kup Koraća. Dovoljno mi je da vidim koliko se radujete što ste osvojili ono što smo mi osvojili 7 puta i to sa svojim igračima. Ovako bi i Surdulica mogla biti prva, neki Badža kupi 5 igrača za po 200.000E i još 5 za po 100.000E i eto Surdulica prvak Evrope. Kažite mi kada je neki formirani vaterpolo ili košarkaški reprezentativac došao u Partizan?

R

pre 10 godina

Svaka cast cestitam. Iskusili ste malo i vi slast pobede. E sad' znate priblizno barem kako je nama grobarima svake godine. I to 7-8 puta godisnje u svim sportovima. Pozdrav

coki legenda

pre 10 godina

posle ovoga bar moze da se kaze da vucic i covic nisu dzaba pocinili krivicno delo kad su gaspromove pare mamenjene fk cz prosledili u privatne klubove,CZ TELEKOM(fmp) i vk cz VET !!!

ivanpg

pre 10 godina

vidim velica se uspjeh ni da se nba tutula uzela. pa i primorac je to uzeo u dubrovniku protiv pro reka. svaka cast ali ovo je kratkorocan projekat i nena potrebe za euforiom....

frenky simao

pre 10 godina

Zanemarićemo raspad ProRecca i njegovo neučešće, zanemarićemo neučešće nijedne ekipe sa prošlogodišnjeg f4, zanemarićemo neučešće zagrebačke Mladosti, riječkog Primorja, Jadrana iz HN, kotorskog Primorca, Budve, Vašaša, podmlađivanje Partizana... Jedini konkurent i ekipa visokog ranga bio je Jug i pobeđen je zahvaljujući domaćem terenu... Da je ranije Beograd dobio organizaciju Partizan bi imao još jednu titulu pride osim one iz Rima 2011 godine... U Milanu smo izgubili od Juga na peterce u polufinalu, a u Napulju golom razlike od ProRecca takođe u polufinalu!

Без Броја

pre 10 godina

Жељко и ти си у праву, али је и Јован. Бити првак Европе у Фудбалу, Кошарци, Рукомету, Одбојци па и Ватерполу није мала ствар. Потпуно си у праву за фудбалску титулу у ЛШ. Јован је хтео да каже да и ви што навијате за Звезду нисте толико гледали даље од фудбала, а сад кад сте постали прваци Европе у још једном мушком сениорском колективном спорту ватерполу још који је популаран у Србији, мењате поглед и на Партизанове титуле првака Европе у кошарци и ватерполу и несвесно подижете својом радости и величањем своје титуле и Партизанове титуле и полако почињете гледати и друге спортове. Поздрав све најбоље!!!

ČikaDule

pre 10 godina

Čestitam ! Velik uspeh za VK Crvena zvazda, navijao sam za vas ali sad kad vidim koliko ste se uzdigli moram da vas podsetim da vam nedostaje još samo 6 (šest) ovakvih titula pa da se izjednačite sa nama. Živi bili !

JAT AIRWAYS

pre 10 godina

Nisu ni PSG ni MANCHESTER CITY ni ANZHI ni ZENIT ni MALAGA osvojili nista jer su vestacke tvorevine isto tako nece ni zvezda u vaterpolu

dno

pre 10 godina

gde je danas vaterpolo dovoljno govori cinjenica da je dovoljno da skupis malo para, pokupujes formirane igrace (sto i nije tesko, posto sada vaterpolo igra ukupno 1,5 drzava na svetu), preimenujes klub, posto ti je stari ugasen zbog dugova, i igras finale kupa sampiona u istoj godini

nećete u brazil

pre 10 godina

već od početka neregularni uvjeti, o navijanju
da i ne govorimo, nakon jučerašnje utakmice
se nemože ni očekivati ništa bolje, no "na muci se
poznaju junaci",kaj ne?, tako da nema nikakve sumnje
"jug" je prvak europe, ostalima više sreće drugi put,
btw.nije isključen niti prekid utakmice.......

CEDINAprivatnaLAZNAzvezdaDRZAVNIprojekat

pre 10 godina

Cestitke BVK zvezda VET, vlasniku Cedi, narodu na velikom budzetu iz Fidelinke, lep uspeh za jedan tako mlad klub bez istorije, jeste jedna od najslabijih LS zbog bojkota Crnogoraca i jos nekih, ali i ovo je nesto...

dksla

pre 10 godina

Iskreno, Srbin sam i grobar. Kada Zvezda igra u Evropi uvek navijam za nju. Uvek, osim veceras. Ne moze vestacki klub da osvoji evropsku titulu, ili moze, ali da to bude poraz sporta.

jale

pre 10 godina

Ovo dobija Zvezda jer Jugovi centri ne dobijaju balun nikako, a i sudci će malo pogurat Zvezdu bude li na jedan balun do kraja....Pozz iz Dalmacije...

novicas

pre 10 godina

Prvi put u životu sam navijao za Zvezdu jer znam da je to mutant ekipa sastavljena od bivših asova Partizana i klinaca iz vaterpolo kluba BEOGRAD.Tu ni Z od Zvezde nema.

Kiza

pre 10 godina

PARTIZAN JE 7 (SEDAM) PUTA BIO PRVAK EVROPE i ovaj tim Zvezde je sastavjen 60% od igraca koji su ponikli i igrali za Partizan. Ovaj komentar B 92 nece pustiti.

vanbujten

pre 10 godina

Čestitke Zvezdi za osvojenu titulu PRVAKA EVROPE,a naravno i PRVOM timu PARTIZANA na osvojenoj tituli PRVAKA EVROPE!!!VOLIM PARTIZAN U SVIM VARIJANTAMA!!!!

dejan

pre 10 godina

Jug je bijo 4 puta prvak Evrope i svaki put je titule osvajao u Dubrovniku.
Pa sta hocete ljubomorni Grobari niste valjda navijali za Hrvata ej za Hrvate pa da sledece godine da neki tim iz Tirane igra sa Zvezdom vi bi ste za njih navijali.BRUKO JEDNA BRUKO

Srbin

pre 10 godina

Nisu ni PSG ni MANCHESTER CITY ni ANZHI ni ZENIT ni MALAGA osvojili nista jer su vestacke tvorevine isto tako nece ni zvezda u vaterpolu (JAT AIRWAYS, 01. jun 2013 20:08)

Ala tebe drmaju kompleksi...I ti sto podrzavaju tvoj komentar ,stidite se. Vi Srbi?

misko

pre 10 godina

prvo da se zna da je ovo novi klub koji se zove beogradska zrvena zvezda i nema nikakve veze sa crvenom zvezdom koju su doveli u stecaj.ovaj klub je star tek godinu dana i ne moze biti clan sd zrvena zvezda.cestitke novom klubu sastavljenom od igraca partizana i vojvodine.

Srpska posla

pre 10 godina

Uspjeli ste da osvojite LŠ zahvaljujući igračima Partizana i da iz inata uništite decenijsku vaterpolo školu (srpska posla ,sve ćete izgubiti) jer je vaterpolo najjeftiniji sport i možete od državnih para da kupite najbolje igrače ali kao Bečej tu vam je kraj.Gledao sam malo HRT Prlainović ide u Primorje.Inače veliki srbin.

Obavesten

pre 10 godina

Koji je igrac ili trener osvajaca Kupa Sampiona VK Crvena Zvezda Veterani potekao iz njihove skole? Nijedan!
Mislite o tome!
Oni su šampioni Evrope:
1. Mihajlo Milićević (1993. godište) VK Beograd
2. Duško Pijetlović (1985) VK Vojvodina VK Partizan
3. Nikola Eškert (1993) VK Beograd
4. Boris Vapenski (1993) VK Vojvodina
5. Andrija Prlainović (1987) VK Jadran,VK Partizan
6. Nenad Stojčić (1993) VK Nis
7. Sava Ranđelović (1993) VK Nis
8. Denis Šefik (1976)VK Partizan
9. Nikola Rađen (1985) VK Vojvodina VK Partizan
10. Marko Draksimović (1987 VK Partizan
11. Marko Avramović (1986) VK Partizan
12. Strahinja Rašović (1992) VK Beograd
13. Petar Ivošević (1987) VK Partizan
14. Viktor Rašović (1993) VK Beograd
Trener: Dejan Savić VK Partizan

Selanne

pre 10 godina

Ala tebe drmaju kompleksi...I ti sto podrzavaju tvoj komentar ,stidite se. Vi Srbi?

Koga bre da drmaju kompleksi?
Winners (7): 1964, 1966, 1967, 1971, 1975, 1976, 2011 VKP

Partizan vole samo delije,delije iz ponosne Srbije

pre 10 godina

Jug je bijo 4 puta prvak Evrope i svaki put je titule osvajao u Dubrovniku.
Pa sta hocete ljubomorni Grobari niste valjda navijali za Hrvata ej za Hrvate pa da sledece godine da neki tim iz Tirane igra sa Zvezdom vi bi ste za njih navijali.BRUKO JEDNA BRUKO
(dejan, 1. jun 2013 21:51)
Pa vi ste navijali za Fljarmurtari.Uzivajte u tituli ali sad kad se Italijani vracaju u igru plasim se da vam sledi sudbina Beceja i hibernacija na duzi period.I jos jedna stvar nikad Grobarima ne bi palo na pamet da pljuju i da kazu jednu ruznu rec za momke koji su ponikli i izgradili karijere u Partizanu a sad igraju za zvezdu,za razliku od vas koji ste jurili Stojketa da ga lincujete,skandirali mu svakakve bljuvotine i prekinuli utakmicu sa Italijanima zbog cega nismo otisli na EP.A onda se kunete u Srpstvo.Reprezentacija je jedna a to vi nikad necete da shvatite.

shiquanto bellaforte

pre 10 godina

jasno mi je da se uvijek favorizira domacin, ali ovo je nevjerojatno :D
no kako god da zavrsilo, cestitam zvezdi, dobar su tim.

makimiki

pre 10 godina

Svaka cast zvezdi na osvojenoj tituli.
Smesno je i porediti,vidim da ima i takvih nesrecnika,nasu pobedu protiv italijana u gostima sa ovom danasnjom u nikad slabijoj ligi sampiona.

ne moze se porediti

pre 10 godina

gde je danas vaterpolo dovoljno govori cinjenica da je dovoljno da skupis malo para, pokupujes formirane igrace (sto i nije tesko, posto sada vaterpolo igra ukupno 1,5 drzava na svetu), preimenujes klub, posto ti je stari ugasen zbog dugova, i igras finale kupa sampiona u istoj godini
(dno, 1. jun 2013 20:05)

I to je bolje nego da ucenjujes reprezentativce jedne zemlje da moraju da igraju za Partizan ili nece igrati u reprezentaciji.

Ne znam sta ti je vise krivo, sto zvezda igra finale ili sto za jednu godinu zivota (kako sam kazes) moze da osvoji sve u jednoj godini

branko.grobar

pre 10 godina

Ala tebe drmaju kompleksi...I ti sto podrzavaju tvoj komentar ,stidite se. Vi Srbi?Koga bre da drmaju kompleksi? Winners (7): 1964, 1966, 1967, 1971, 1975, 1976, 2011 VKP (Selanne, 01. jun 2013 21:26)

Svaka cast ali jel to razlog da pojedini grobari navijaju za Jug!? Stidite se...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Heroes, 1. jun 2013 21:55)
Mozda POJEDINI grobari i navijase na JUG...ali zato SVI CIGANI navijaju protiv Partizana,makar i siptari bili s druge strane...A,za KOMPLEKSE...covek ti je objasnio...Treba vam jos samo 6 (SEST) ovakvih pa da pricamo...i to samo,ali SAMO ako vaz DRZAVA POGURA...

VR.

pre 10 godina

Pa valjda ste primetili i kod osvajanja kupa, prvenstva,a i sada da se raduju najvise igraci koji imaju sve osvojeno. Zato sto najzad mogu igrati za svoju ZVEZDU ,a ne pod ucenama za neki klub. OOSVOJILIII SMO SVEEEE....

Fegi

pre 10 godina

Drzava je partizanu davala 20 i vise godina i za to vreme su uzeli 1 titulu prvaka Evrope. Crvena zvezda je nekako skrpila budzet, ne uz pomoc drzave jer igraci mesecima igraju bez plate i iz prve smo uzeli titulu prvaka evrope!
Eto zasto smo institucija i jedni ozbiljan klub u ovoj drzavi.
U kosarci cemo tek pokazati ko smo i sta smo, a ne ko oni koji su za 12 godina evrolige 7 puta ispadali u prvoj fazi uprkos pomoci Dodika,Tadica i SPSa a hvale se kao da su neki faktor u Evropi.

Rankov Sever

pre 10 godina

Partizanova jedina prava titula prvaka Evrope je ona iz 2011 godine. Onih sest od kojih je zadnja 1976 ne mogu ni da se porede sa danasnjim vaterpolom. To je kao kad bi poredili Zvezdinih 10 titula u kosarci kada se igralo na sljaci na Kalemegdanu i Partizanovih 10 iz zadnje decenije. Dakle te titule sto je Partizan osvojio u vaterpolu polovinom prosloga veka nisu prave. A i tada su bazeni bili manji i mnoga pravila nisu ista. Vaterpolisti dodjite da bodrite kosarkase u pohodu na titulu! Vi ste nase blago hvala vam. Zvezdo volim te!

ivan kg

pre 10 godina

Partizanova jedina prava titula prvaka Evrope je ona iz 2011 godine. Onih sest od kojih je zadnja 1976 ne mogu ni da se porede sa danasnjim vaterpolom. To je kao kad bi poredili Zvezdinih 10 titula u kosarci kada se igralo na sljaci na Kalemegdanu i Partizanovih 10 iz zadnje decenije. Dakle te titule sto je Partizan osvojio u vaterpolu polovinom prosloga veka nisu prave. A i tada su bazeni bili manji i mnoga pravila nisu ista. Vaterpolisti dodjite da bodrite kosarkase u pohodu na titulu! Vi ste nase blago hvala vam. Zvezdo volim te!
(Rankov Sever, 1. jun 2013 22:13)

E pa onda ni vasa titula u fudbalu 1991 nije prava kako ti kazes posto Englezi nisu igrali i iz svake zemlje je bio po jedan predstavnik a ne po 4 iz svake najjace lige. A to bazeni manje i slicne gluposti- pa sto Zvezda nije osvojila ako je bilo tako lako

Franjo Tudjman legenda partizana

pre 10 godina

Hrvatska ne terba da zali..2 kluba su im igrala na final foru.
Jug i Grobari Jug. Zagreb i Dubrovnik trebaju slaviti.

Alex

pre 10 godina

Ajmo Zvezdo,
kad su Hrvati vec pokupili zlato na olimpiji barem Srbiji liga sampiona.
Niti sam navijac Zvezde, niti Partizana. Samo da jedna nasa ekipa pobedi.
Ne treba biti mrznje izmedu navijaca tad dva kluba.
Zato veceras svi Srbi za Zvezdu :)

Sergio

pre 10 godina

Zvezda prvak u vaterpolu? Pouzdan znak da je smak sveta blizu, oni su tek naučili da plivaju.
Doduše, ovo su sve bivši Partizanovi igrači...

Milos BG

pre 10 godina

@MilosBg - Kojih pet? al ozbiljno pitam? :) za dva znam. :)
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Slavko, 1. jun 2013 22:14)
Fudbal 1991, kosarka 1979, atletika 1989, karate 1997 i 1998 i sad vaterpolo 2013. Znam i za vase titule u 4 sporta, ali nije na meni da ih navodim, a voleo bih da vidim grobara koji ce da navede ovakve cinjenice kao ja za Zvezdu.

Sahovnica

pre 10 godina

Ovi Hrvati su zaista iskompleksiran narod.
Razumem kada reprezentacija nosi sahovnice na glava ali da i klubovi i to jos Dubrovcani, zaista je smesno.

onaj osecaj kada dodje grobar

pre 10 godina

onaj osecaj kad dodje grobar, krivo mu sto jug nije pobedio pa jos omalozava i prica da mi imamo komplekse. razlika izmedju nas i vss je sto nas ne zanimate, vi za nas ne postojite.

Deki

pre 10 godina

Zvezdo volim te... Al ovi papci sto sebe nazivaju navijaci.. Nevjerovatni su.. Je l' mora **** ustaše? Pa ako su oni takvi je li moramo i mi?? :(
Idemo Zvezdo moja.. Svim srcem uz tebe!

expat

pre 10 godina

Ajmo momci!
Nego gledam online i uživo me nervira ova huliganska publika. Fudbalsko navijanje (ne daj Bože da se igra neki tenis kod nas, bilo bi isto), zatim ova skandiranja "#*bi, #*bi, Ustaše", "ko ne skače taj je Hrvat" i sl... Tuga Srbije 2013. godine.

Остајем овде

pre 10 godina

Posle 20 godina sistematskog urusavanja,Zvezda je za samo jednu sezonu uspela da ponovo bude na krovu Evrope.To je taj izbor pravi!

Jug

pre 10 godina

1 razlike? Zar nije Jugu poništen čisti gol? Vidjelo se na snimci da je lopta ušla u gol. Izvadio golman iza linije. Još je jedan poništen jer je bio kao istek vremena. Nema veze. Jug je napravio previše grešaka u obrani. Dobra je utakmica bila svejedno. Pozdrav.

dijagnoza

pre 10 godina

Koga bre da drmaju kompleksi?
Winners (7): 1964, 1966, 1967, 1971, 1975, 1976, 2011 VKP
(Selanne, 1. jun 2013 21:26)

Kompleksi nastali kombinacijom dolaska Igora Rakočevića,izgubljenih derbija u basketu,dominacije u svim kategorijama u odbojci i trostruke titule vaterpolo kluba a sve to vuče korene od saznanja da je Crvena Zvezda najtrofejniji klub sa ovih prostora!

ponovo fuzija

pre 10 godina

naiskrenije cestitam crvenoj zvezdi titulu prvaka evrope i ako sam grobar... i cisto da se zna https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/5865_580749411969980_1581707163_n.jpg

David

pre 10 godina

(Kiza, 1. jun 2013 22:32)

Sreća pa su ga objavili....U ovom timu ima 0 slovima NULA igrača koji su ponikli u VK Partizan... Najsmešnije je što u današnjem timu partizana ima cela 2 igrača koji su PONIKLI u VK Partizan...

ciganIN

pre 10 godina

Nama je dovoljna I jedna sezona da se uozbiljimo I osvojimo sve titule u sezoni u zemlji I evropi. Groblje vi u košarci I vaterpolu mi u fudbalu I vaterpolu. Znamo znanje. Ua grobari . Mi smo magija

Milos BG

pre 10 godina

Uspeh Crvene Zvezde je jos veci, jer je ovom titulom postala prvo sportsko drustvo koja je bila prvak Evrope u 5 razlicitih sportova. Bravo Zvezdo, najbolja si.

...sve sve ali nista

pre 10 godina

prlainovic reče da bi igrači zvezde najvise voleli da ostanu na okupu i da je ovo najbolji tim u kojem je ikada igrao.prema tome dosta vise sa time ko je gde ponikao i gde je igrao....bitno je da gde su sada i gde ce biti....zvezda zauvek!!

Da se vrate dani...

pre 10 godina

Dugo smo cekali(Delije) na neku titulu ovakve velicine. Nadam se da ce ih biti jos i da ce dominirati srpski klubovi kako u vaterpolu tako i u svim ostalim sportovima(daj Boze).

to ne moze da se poredi

pre 10 godina

Sad ne možemo živi ostati od vas i vaših 5 pehara osvojenih za 70 godina...
(Grobarčina, 1. jun 2013 21:48)

Prosto da ti napisem, u tih 70 godina tvoj klub je mazen i pazen, kao drzavni klub ste osvojili 7 titula prvaka Evrope. Razlika u tome sto je Zvezdi za jednu titulu trebala samo jedna godina ucesca u ligi sampiona, a je bato mnogo veci uspeh. Jer vi za 10 godina osvojite jednu, a mi za jednu, jednu

doktor

pre 10 godina

nista nije lepse nego kada odes na Index.hr i citas komentare,kao sto su bili sinoc posle pobede Juga,kao i najave kako ce veceras slaviti u BG kraj uplakani Srba...Kad ono ,vec vidjeno :D

Samo Partizan

pre 10 godina

VK C.Zvezda treba pre svega da se javno zahvali VK Partizan,koji ih je redovno potapao 18 punih godina,sto su imali prilike da uce od najboljih.

Grobarčina

pre 10 godina

Partizanova jedina prava titula prvaka Evrope je ona iz 2011 godine. Onih sest od kojih je zadnja 1976 ne mogu ni da se porede sa danasnjim vaterpolom. To je kao kad bi poredili Zvezdinih 10 titula u kosarci kada se igralo na sljaci na Kalemegdanu i Partizanovih 10 iz zadnje decenije. Dakle te titule sto je Partizan osvojio u vaterpolu polovinom prosloga veka nisu prave. A i tada su bazeni bili manji i mnoga pravila nisu ista. Vaterpolisti dodjite da bodrite kosarkase u pohodu na titulu! Vi ste nase blago hvala vam. Zvezdo volim te!
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (Rankov Sever, 1. jun 2013 22:13)

Idi prijavi se u Lazu, mozda ti nadju lek dok je vreme!

frenky simao

pre 10 godina

Zanemarićemo raspad ProRecca i njegovo neučešće, zanemarićemo neučešće nijedne ekipe sa prošlogodišnjeg f4, zanemarićemo neučešće zagrebačke Mladosti, riječkog Primorja, Jadrana iz HN, kotorskog Primorca, Budve, Vašaša, podmlađivanje Partizana... Jedini konkurent i ekipa visokog ranga bio je Jug i pobeđen je zahvaljujući domaćem terenu... Da je ranije Beograd dobio organizaciju Partizan bi imao još jednu titulu pride osim one iz Rima 2011 godine... U Milanu smo izgubili od Juga na peterce u polufinalu, a u Napulju golom razlike od ProRecca takođe u polufinalu!

JAT AIRWAYS

pre 10 godina

Ala tebe drmaju kompleksi...I ti sto podrzavaju tvoj komentar ,stidite se. Vi Srbi?
(Srbin, 1. jun 2013 20:43)

Jeste drmaju kao i vas kad smo igrali 2010. F4 u kosarci pa ste navijali sa Olimpijakos i vaterpolu i kad smo 2011. postali po SEDMI put prvaci Evrope! A vi zahvalite nazadnjacima na tituli

Miksi - N.Pazova

pre 10 godina

Neverovatan uspeh - i najveći uspeh SD Crvena zvezda od raspada SFRJ definitivno ! BRAVO MOMCI - ZA OSVAJANJE LIGE ŠAMPIONA - PRVACI EVROPE VK CRVENA ZVEZDA PISAĆE TAMO NEGDE ZAUVEK !

Goran

pre 10 godina

Nama je dovoljna I jedna sezona da se uozbiljimo I osvojimo sve titule u sezoni u zemlji I evropi. Groblje vi u košarci I vaterpolu mi u fudbalu I vaterpolu. Znamo znanje. Ua grobari . Mi smo magija
(ciganIN, 1. jun 2013 21:26) Samo sto mi imamo 7 evropskih a vi samo jednu.

dels

pre 10 godina

FK Partizan sezona 1993/1994. uprava kluba potpomognuta od strane politicara dovodi Savicevica, Mihajlovica, Jugovica, Prosineckog i Penceva. Sve pod parolom da se u Jugoslaviji bolje zivi, za to vreme FKCZ bivsi prvak Evrope grca u dugovima i nema novca ni za plate.
Eto to se danas desava u vaterpolu, ipak ja ove momke gledam kao da su Grobari a pre svega Srbi.
Zelim vam od srca da dobijete favorizovani Jug.

Milos BG

pre 10 godina

(Milos BG, 01. jun 2013 21:47) Razmeces se statistickim znanjem o SDCZ a ne znas ni recenicu da sastavis. Ne "koja je bila", nego "koje je bilo". (AnsweR, 01. jun 2013 22:18) A gde je tebi zapeta posle SDCZ, a pre a. A i svoj nadimak si lose napisao.

Grof

pre 10 godina

Najjaci su grobari koji pisu da nijedan igrac nije potekao iz nase skole i slicno, bla, bla, bla. Svim sportskim timovima sirom sveta u bilo kom sportu oduzeti titule ako nisu imali svoju decu u ekipama, momentalno, da, i reprezentacijama ako su imale igrace koji nisu poreklom drzavljani tih zemalja. Uznemireni navijaci Partizana to zahtevaju bez odlaganja.

novicas

pre 10 godina

(Piroćanac)Šta si ti brate, irtoričar?Dok se vi bavite istorijom i njenim prekrajanjem mi ćemo i dalje da vas cepamo!
(7:1 u Evropi,a ne zna se koliko u domaćem prvenstvu,ne mogu se prebrojiti pobede Paća).

moje ime*

pre 10 godina

Ajde malo sad da pricamo o nasim evropskim titulama, kao neki o Bariju.. :)
Cestitke Zvezdi na tituli! Nadamo se da ce kao klub opstati jos neku godinu..

Heroes

pre 10 godina

Ala tebe drmaju kompleksi...I ti sto podrzavaju tvoj komentar ,stidite se. Vi Srbi?Koga bre da drmaju kompleksi? Winners (7): 1964, 1966, 1967, 1971, 1975, 1976, 2011 VKP (Selanne, 01. jun 2013 21:26)

Svaka cast ali jel to razlog da pojedini grobari navijaju za Jug!? Stidite se...

nesa80

pre 10 godina

sta je sad odjednom vas zanima vaterpolo a dok je partizan osvajao sve zivo tu ste se nesto podsmevali koji je to sport-dvolicni licemeri

Zeljko

pre 10 godina

(Jovan, 2. jun 2013 13:13)
U pravu si Jovane, nama je stvarno teško da slavimo, jer smo na slavlja naviklli. Vama je ovo stvarno veliki uspeh, jer maturanti su išli u šesti razred kad ste bili prvaci u fudbalu i kretali u obdanište sa 4 godine kada ste bili prvaci u košarci, tako da je vama i vaterpolo dobar.
Dobro je to i za nas, jer ste uvek bili u prednosti zbog evropske fudbalske titule, a mi smo nasuptor tome imali košarkašku koja je svakako manje vredna. Imali smo i 7 vaterpolo titula prvaka Evrope, ali smo ih smatrali manje vrednim, jer ko još igra vaterpolo, ali sada kada vidimo da vi ovu vašu titulu dižete u rang fudbalske, i nama dođe lakše, jer sada i naše evro titule dobijaju na težini i to svih 7 tako da je stanje na semaforu
C.Zvezda(fudbal, vaterpolo):Partizan (košarka, vaterpolo) 2:8 kad je reč o evropskim titulama. Ajde biću fin pa neću računati ostale evropske titule kao LEN kup ili nekadašnji kup Koraća. Dovoljno mi je da vidim koliko se radujete što ste osvojili ono što smo mi osvojili 7 puta i to sa svojim igračima. Ovako bi i Surdulica mogla biti prva, neki Badža kupi 5 igrača za po 200.000E i još 5 za po 100.000E i eto Surdulica prvak Evrope. Kažite mi kada je neki formirani vaterpolo ili košarkaški reprezentativac došao u Partizan?

kme kme kme kme kme

pre 10 godina

Koga bre da drmaju kompleksi?
Winners (7): 1964, 1966, 1967, 1971, 1975, 1976, 2011 VKP
(Selanne, 1. jun 2013 21:26)

El to onaj klub sto juce nije imao 1000 gledalaca na svom plivalistu? A pogledaj period osvajanja tih trofeja, iz perioda pre rata. Razumem te brale, ceo dan si navijao za bratski klub iz Hrvatske, a sve je bilo dzabe. Ne znam sta te vise boli, sto je zvezda osvojila sve ove sezone ili to sto je osvojila sve za samo jednu godinu (kako sami kazete od kako je drzavni projekat). A sta da kazemo za VK Partizan 70 godina drzavni klub a samo 7 titula Evrope, a Zvezdi samo trebala jedna godina.

PS Sutra u pioniru u poluvremenu mozete da vidite trofej

Више среће други пут

pre 10 godina

Поздрав Ацку лудаку, Костићу Тата-Бради и свим књажевачким гробарима који су вечерас здушно навијали за Југ. Тим из ваше земље је изгубио.

Odmoreni Rakocevic nakon dana pauze

pre 10 godina

25 godina drzava je pomagala vaterpolu tim partizan Zagreb i uspeli su 2011 godine uzeti tu zeljenu titulu.
Crvena zvezda prve sezone je najtalentovanijem timu zemlje pridodala 3,4 iskusna igraca i uzela trofej iz prve!
Uprkos tome sto drzava nije ulozila ni dinar u nas, zahvaljujuci dobrim ljudima i vaterpolo entuzijastima koji vole zvezdu..Ostvarili smo uspeh kao sto rekoh iz prve. Dobar dan dovidjenja, crvena zvezda je sampion evrope!

Munja

pre 10 godina

Neću pisati kao što su oni pisali posle naše titule prvaka Evrope omalovažavajući klupski vaterpol, rećiću samo "BRAVO ZVEZDO, večeras sam navijao za vas"!

ivanpg

pre 10 godina

vidim velica se uspjeh ni da se nba tutula uzela. pa i primorac je to uzeo u dubrovniku protiv pro reka. svaka cast ali ovo je kratkorocan projekat i nena potrebe za euforiom....

Nikola

pre 10 godina

Mah, ja cekam drugu titulu sampiona evrope u fudbalu, znam da i ako ima 00.1% sanse ja i dalje verujem u Zvezdu. Cesitke vaterpolistima bre!

Bastovan

pre 10 godina

Da vam ja nesto kazem. Gledao sam na HRT-u utakmicu i po reakcijama komentatora, mogu reci da im je posle Kecmanove trojke, ovaj poraz mnogo tesko pao, a na kraju je pokusao da se potesi time DA NECE SVI SRBI biti srecni, jer su navodno navijaci Partizana ljuti, posto su uzeli titulu na njihovom terenu. E PA NECE BITI TAKO! JA SAM GROBAR, ALI DANAS SMO SVI SRBI I SVI SMO SLOZNI! NEMA SRBA KOJI NIJE SRECAN ZBOG OVE TITULE!

R

pre 10 godina

Svaka cast cestitam. Iskusili ste malo i vi slast pobede. E sad' znate priblizno barem kako je nama grobarima svake godine. I to 7-8 puta godisnje u svim sportovima. Pozdrav

coki legenda

pre 10 godina

posle ovoga bar moze da se kaze da vucic i covic nisu dzaba pocinili krivicno delo kad su gaspromove pare mamenjene fk cz prosledili u privatne klubove,CZ TELEKOM(fmp) i vk cz VET !!!

Monégasque

pre 10 godina

E moji hrvati, ne pomazu ni crnogorci, ni amerikanci, ni sudije, pa ne moze uvek da vam se svira peterac pet sekundi pre kraja. Zvezda sampion!

Zvezda veca od sudbine

pre 10 godina

Ova pobeda veceras je pobeda SRPSKOG vaterpola.ovo je pobeda ZVEZDE,ovo je najznacajnija i najveca pobeda u istoriji vaterpolo sporta,zato sto je Zvezda to uradila,i nijedna medalja nase reprezent.nema takvu tezinu,jer ZVEZDA je fenomen ove zemlje,najvoljenija.Ovom pobedom je,u stvari najvise dobio vaterpolo u Srbiji.Sledece godine 3 srpske ekipe na F4.Pozdrav

doktor

pre 10 godina

Pored sjajne pobede Zvezde izvojio bih fantasticnog komentatora koji kaze da je Randjelovic(igrac Zvezde) tek zagazio u 2 deceniju zivota?????

Ma ko jos prati vaterpolo, je l' tako gani

pre 10 godina

Uuu navala vatrenih obozavaoca vaterpola. Ma bravo, jos samo 6 puta :).

P.S. Kapiten vam je vec potpisao za Primorje :)

SKIDS

pre 10 godina

Tooooooooo bre, Srbende!!! Svaka čast!!!
Kad već nije moj Partizan uspeo da pobedi Hrvate, bar vama da uspe!!! Da ne podižu oni trofej u sred Beograda!!!

Zuja

pre 10 godina

Tako je bre! Neka veceras svako zna da je Zvezdina pobeda, novi sampion i titula, nasa Zvezda je opet najbolj! Idem da se napijem od radosti za sampione! Titula PRVAKA EVROPE je ZVEZDINA! Zvezda ima moc!

aurelio

pre 10 godina

Hrvatima: veliki ste sportisti, ali ste uvek mali, vrlo mali u porazu, nikad spremni da ga priznate.Administratore, pusti komentar, nikoga nisam vredjao.

Napred Partizan

pre 10 godina

Nisam neki nacionalista ali se iskreno stidim bilo koga ko je večeras navijao proti Zvezde u u ovom finalu, pogotovu od mojih grobara. Svaka vam čast komšije, samo slavite zaslužili ste. Prvak Evrope u bilo kom ekipnom sportu za ovu siromašnu zemlju je misaona imenica. Što se fudbaleri malo ne ugledaju na vaterpoliste, a ne daju gol u ovoj našoj nesrećnoj ligi i odmah zvezde. Svaka čast još jednom i sve čestitke na tituli Evropskog šampiona.

Partizanovac

pre 10 godina

radujem se kao svaki Srbin. Radovao sam se i 91 kad su bili prvaci u fudbalu. Uvek navijam za nase klubove kad igraju sa stranim a pogotovu sto uvek navijam protiv rvata sa bilo kime da igraju.Sad imamo 2 kluba koji su bili prvaci Evrope. Zivela Srbija!

srbija

pre 10 godina

E ljudi sto se nalupah minusa citajuci ove komentare tipa "domacinsko sudjenje,vestacki klub,jug je bolji itd..." pa to je strasno.Pojede ih ljubomora ali jbg.

Mikeli

pre 10 godina

Pohvalio bih rad uprave na tome sto su planski radili i izuzetnoj vaterpolo generaciji najtalentovanjih vaterpolista mozda i Evrope dodali ,3,4 vrhunska igraca sto je bilo dovoljno za uzimanje triple krune.
Pogledajte ko su mladici koji su pobedili sami radnicki recimo, sve mladici iz zvezdine skole!
Srbija ne treba da brine, zvezda je cuvar vaterpola u Srbiji.

ČikaDule

pre 10 godina

Čestitam ! Velik uspeh za VK Crvena zvazda, navijao sam za vas ali sad kad vidim koliko ste se uzdigli moram da vas podsetim da vam nedostaje još samo 6 (šest) ovakvih titula pa da se izjednačite sa nama. Živi bili !

Dendza

pre 10 godina

Nisu ni PSG ni MANCHESTER CITY ni ANZHI ni ZENIT ni MALAGA osvojili nista jer su vestacke tvorevine isto tako nece ni zvezda u vaterpolu
(JAT AIRWAYS, 1. jun 2013 20:08)

Vestacka drzavno partijska tvorevina je osvojila ligu sampiona pre neku godinu. Mislim da se zove Partizan, tako nesto.

aNOnymous

pre 10 godina

Samo onaj ko nije gledao sinoc utakmicu misli da je Vapenski dobro odigrao. 2 puta je promasio sut kad smo imali igraca vise, izgubio nekoliko lopti. Jeste postigao onaj atraktivan gol na kraju ali to je sve od njega. Evo danas, 2 puta sa igracem vise promasio, 3 pogresna pasa, 2 gola Janovic dao preko njega. Pa daj, Savicu, vadi ga iz igre molim te!
Zvezda mora iskoristiti Jugovog golmana koji je mlad i neiskusan, mora se vise sutati. Trenutni rezultat 6:6, kraj 3/4.

spurs19

pre 10 godina

SVUDA GRMI OKOLO,NAŠA PESMA PONOVO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zvezda na vrhu Evrope,plačite hejteri!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ВК Црвена звезда освајач Лиге Шампиона 2013 г

pre 10 godina

Прошлост је ИСТОРИЈА,Будућност је тајна,Садашњост је ИСТИНА !

♡ ВК Црвена звезда Шампиони Европе 2013 г ♡

Rozbratna

pre 10 godina

Prošlost je ISTORIJA,Budućnost je TAJNA,a Sadašnjost je ISTINA.
(Winner Champions League 2013 VK Red Star,Belgrade, 1. jun 2013 22:55)

Je l' se ova svemirska mudrost odnosi i na fudbal? :)

Тврдош Твртко

pre 10 godina

Хвала ватерполистима, хвала публици и онима који су донирали у ову екипу, ал највише ХВАЛА ЛЕГЕНДИ ДЕНИСУ ШЕФИКУ!

Bane NS

pre 10 godina

Ovi grobari sto maliciozno komentarisu treba da se stide sebe i svoje iskompleksiranosti !!!

ZVEZDO GAZI IH SVE, PRVACI SMO EVROPE !!!!!!!!

Marko Grobar

pre 10 godina

Ala tebe drmaju kompleksi...I ti sto podrzavaju tvoj komentar ,stidite se. Vi Srbi?Koga bre da drmaju kompleksi? Winners (7): 1964, 1966, 1967, 1971, 1975, 1976, 2011 VKP (Selanne, 01. jun 2013 21:26)

Svaka cast ali jel to razlog da pojedini grobari navijaju za Jug!? Stidite se...
(Heroes, 1. jun 2013 21:55)



Evo ja sam GROBAR navijao sam za ZVEZDU u ovom mecu i NE STIDIM SE toga :D

frenky simao

pre 10 godina

Zamislite da u košarkaškoj evroligi nema Makabija, CSKA, Reala, Barse, Olimpijakosa i Panatinaikosa, da je f4 u Beogradu, da za Partizan igraju najbolji igrači koji ne bi morali biti prodani, bilo bi realno da budemo prvaci Evrope...!

vericane

pre 10 godina

ma taaaaaaaaakooooooo jeeeeeeeeee !!!!!!! Kmeeeeee,Srbi namestaju kmeeeeee,"momcad" Juga je potopljena kmeeeee!!!!! SVUDA GRMI OKOLOO

AnsweR

pre 10 godina

(Milos BG, 01. jun 2013 21:47) Razmeces se statistickim znanjem o SDCZ a ne znas ni recenicu da sastavis. Ne "koja je bila", nego "koje je bilo".

Stariji cigan

pre 10 godina

Cestitke nasim vaterpolistima na tituli prvaka Evrope ,fantastican uspeh tripla kruna.A za ove ljubomorne kompleksase a i za mladje navijace zvezde samo mali podsetnik,nije ovo druga titula za SD prvaka evrope vec treca jer su i atleticari bili evropski prvaci 1989,znaci treci sport.

Bravar

pre 10 godina

Cestitke najiskrenije od jednog navijaca Partizana,na zasluzenoj pobedi i velikom uspehu vaseg VK. Zelim vam jos mnogo finalnih utakmica u LS i da u svakoj od njih izgubite od VK Partizan! Taj ko je veceras navijao za Jug,nije navijac Partizana,to moze samo neko ko mrzi Zvezdu,a onaj ko mrzi bilo koga,ne treba da prati sport.Pozdrav pravim navijacima.

Piroćanac

pre 10 godina

@stariji cigan, nije treći sport nego peti! I po tome smo jedinstveni u Evropi! Šampioni Evrope su bili FK, ženski KK, AK, Karate klub dva puta (97,98) í sada VK.

Jovan

pre 10 godina

@paok - pa vaš problem je što vi i kada imate razlog NE ZNATE da proslavite kako treba (teško je slaviti od kuće preko tastature), a što se vašeg osvajanja fudbalske lige šampiona tiče, glupo je što uopšte i razmišljaš o tome, bolje se fokusirajte kako nekog eventualnog (po običaju srećnog) ulaska u grupu fazu iste osvojiti neki bod ili tu famoznu istoriju pobedu) ;)

Partizan-Šampion

pre 10 godina

Čestitam, komšije! Velika stvar za srpski vaterpolo, definitivno godina srpskog klupskog vaterpola predvođena Crvenom Zvezdom!

dax

pre 10 godina

malo navukle sudije,ali malo li su puta sudili na nasu stetu. gleda bre to sve onaj odozgo, hvala mu sto nam je vratio veceras. a ovi kriticari zvezde(ne racunam hrvate) su stvarno jadni. mi smo sebi sami najveci neprijatelji. strasno kakav smo narod

grobar

pre 10 godina

bice to pobeda za sve ljubomorne grobare....
(delija, 1. jun 2013 20:56)
Tvoj tim je osvojio titulu prvaka evrope a tebi su u ovom trenutku na pameti samo Grobari, kakav si ti to navijac? Nemamo mi Grobari za sta da budemo ljubomorni, mi ovakvih trofeja imamo 7 najvise uz Reco i Mladost ZG. Cestikte na osvojenoj tituli, dobrodosli u drustvo najboljih evropskih klubova i vidimo se dogodine u finalu. :)

Aleksandar

pre 10 godina

Hrvati mi nisu verovali kad sam im na ovom mestu pre jedno dva meseca rekao da Jug teoretski ne može a pobedi dva srpska kluba u sred Beograda. Kada sam video parove fajnal fora ponovo sam se dopisivao sa Hrvatima i rekao im da i u slučaju pobede nad Partizanom u polufinalu, u finalu gube od Crvene zvezde. Tada su se smejali... Ko se sad smeje? Čestitke vaterpolistima Crvene zvezde koji su obradovali ovu malenu Srbiju i Srbe u svetu titulom prvaka Evrope u paklu beogradske Banjice...

Svuda grmi okolo

pre 10 godina

NEBO SE OTVORILO ZVEZDA JE PRAVAK EVROPE !! Ala vera Zvezdo,kakva utakmica,velicanstven uspeh.Vi ste ponos SD CZ ,bravo bravo bravo bravo sampionii

SAŠA FRANKFURT

pre 10 godina

Čestitke Zvezdo, svaka čast za ovu priređenu radost! Hvala vam za sve Titule osvojene ove godine! Ovo će biti zlatnim slovima upisano u istoriju kluba! Bravo Zvezdo!

profesorb

pre 10 godina

Prvaci Evrope !!!!
Komšije, svaka čast, od srca.
JOš je slađe kad se pobedi ovakav tim.
Šteta što mi nismo bili u finalu.
i izvinjavam se u ime pravih Partizanovaca zbog ovih što i ovakvu priliku koriste da šire mržnju (imamo i mi svojih psihopata što više mrze tuđe nego što vole svoje ko što i vi imate svojih)

Dobar glas

pre 10 godina

“Године пролазе моје, ја чекам титуле твоје и сваким даном све више волим те”.

koma

pre 10 godina

cestitke na tituli.ali brate svasta pisete ,razumem lecite frustracije za fudbal i kosarku.ne treba vam to .uzivajte i slavite titulu

ЦГ

pre 10 godina

Свака част Звезди, штета што Партизан није победио за треће место. Сјајно за српски клубски спорт.

Vladimir

pre 10 godina

Sve cestitke za Zvezdine besmrtnike.Velika zahvalnost za Jelenica,njegovu viziju sa fenomenalnim trenerom buducnosti Dejanom Savicem,Sefiku koji je branio kao hobotnica,kapitenu heroju Andriji,centarskoj gromadi Pijetlovicu,beskompromisnom Radjenu,fenomenalnoj braci Rasovic,levorukoj haubici Vapenskom,mladjanon Randjelovicu i svim ostalim cvrstim karikama crveno belog tima.Hvala i Cedomitu Jovanovicu i ostalim ljudima koji su uneli kapital u ovu sjajnu pricu.Momci,hvala vam sto ste vratili dostojanstvo sportskom klubu,ovo se ne zaboravlja.

jorgebarabahosa

pre 10 godina

Evo priznajem nije mi lako, veceras nisam mogao da navijam ni za jedne od ponudjenih ekipa. Ali ipak, moram da cestitam titulu navijacima crvene zvezde!

Zmaj od Pozege

pre 10 godina

ovde moramo svi biti jedinstveni i Srbi pre svega i cestitati Zvezdi na zasluzenoj tituli prvaka Evrope ... pa ima li sta lepse od pobede nad Hrvatima pred punim tribinama Delija?!! Bravo momci!

ms

pre 10 godina

CZ se voli kao klub svim srcem ko za druga u nevolji svi srcem svi ko jedan i u dobru i u zlu svim srcem kroz ceo trnovit put svim srcem.

Mirko

pre 10 godina

Sve je to lepo, i uspeh Zvezde i uspesi reprezentacije, samo što mi ne možemo sebi da priznamo da je vaterpolo totalno marginalni sport, koji se igra u par zemalja u svetu.

Jedva da može neka mala vest da se pročita o ovome na stranim sportskim sajtovima, a uglavnom ni ne pominju da se igrao final 4.

logicar

pre 10 godina

Prvo: da li je moguce porediti Delije sa onim "sekicama"? Naravno da ne! Vidi se ko voli klub a ko folira.
Drugo: Hrvati su se oduzeli od pocetka, mislim da su zeleli da sto pre pobegnu sa bazena.
Trece: KO JE SVETSKI( EVROPSKI ) SAMPION ? ZVEZDA, ZVEZDA!!!

geronimo

pre 10 godina

*već od početka neregularni uvjeti, o navijanju
da i ne govorimo, nakon jučerašnje utakmice
se nemože ni očekivati ništa bolje, no "na muci se
poznaju junaci",kaj ne?, tako da nema nikakve sumnje
"jug" je prvak europe, ostalima više sreće drugi put,
btw.nije isključen niti prekid utakmice.......
(nećete u brazil, 1. jun 2013 20:31)
Ej sramote jedne, posle onolike sudijske kradje sinoc vi i dalje nemate obraz da se javljate. Celo drugo poluvreme ste igrali sa igracem vise, a za Partizan nije sviran ni jedan faul!?!

Zigzag

pre 10 godina

Kako me jug za 200 e skinuo eeeeee...cestitke zvezdi ,borbenoscu nadoknadili manjak kvalitete ,podsjecaju me na urugvaj na sp 2010...golmanu zvezde trebaju dic spomenik..

To je to!

pre 10 godina

Sramota me sto sam Srbin, kakvo sudjenje? A cccccc.... Jug za klasu bolji (MB, 01. jun 2013 20:57) I meme je sramota sto si Srbin.. Bravo Zvezdo!

Ime moje

pre 10 godina

Au kakva utakmica, sve cestitke Zvezdi. Navijao sam iz sveg srca iako sam Grobar. Jug jeste najjaci, ali bio je i Reko najjaci prethodnih godina pa su osvajali Partizan i Primorac,zato je i zanimljiv vaterpolo. Nema nista sladje nego pobediti najjaceg i to pred svojim navijacima. A juce citam index, neverovatno kolika je kolicina oholosti bila kod hrvata, kao da su nedodirljivi, svi redom najavljuju silovanje, +5 za Jug, e pa evo vam ga sad, ko visoko leti...I jos samo za kraj, ne mogu da verujem da ima (ne)ljudi koji navijaju protiv Partizana juce i danas. Koliko jadan i iskompleksiran treba da budes da navijas protiv srpskog kluba u kome igra gomila sadasnjih i potencijalnih reprezentativaca, uglavnom klinaca, i to protiv hrvata? Valjda smo Srbi pre svega, dosta podela vise.

igor

pre 10 godina

ne pratim vaterpolo i mislim da ne treba od ovog praviti nešto....
ali zaintrigirala me činjenica "CZ u finalu LŠ", a danas i "prvak LŠ"!
Ne izgleda to loše, budi neke emocije stare 22 godine!

Čestitka igračima

sabre

pre 10 godina

Sramota me sto sam Srbin, kakvo sudjenje? A cccccc.... Jug za klasu bolji
(MB, 1. jun 2013 20:57)

Krajnje jadan pokušaj, komšija.. sudije su se iz petnih žila trudile da jug izjednači a zvezda čitavu četvrtinu ipo na kraju nije dobijala igrača više.. svaka čast za najgluplji komentar na vest večeras.

One night in May

pre 10 godina

Osvojiliii smo sveeee!!

Prvo - hvala igracima! U strasnoj sezoni, odigrali su "najstrasniju" utakmicu i protiv nevidjeno jake ekipe iz Dubrovnika uzeli titulu.

Drugo - navijacima kapa dole! Nezapamcena atmosfera ikad, kad je vaterpolo utakmica u pitanju...(pricam o periodu od '88. na ovamo, otad pratim vaterpolo)

Trece - hvala na cestitkama navijacima Partizana. Naravno, pricam o onoj znacajnoj vecini navijaca Partizana, ostatak su "slucajevi" koje, nazalost, imamo i u svojim redovima. Boze zdravlja, sledece sezone neka nam oni budu rival u finalu!

I cetvrto - srpski klub uskoro osvaja jos jedan evro trofej. Superkup stize u Beograd ili u Kragujevac...

Sto se Juga tice - opet ih je ispratilo prokletstvo da ne osvajaju nista van Dubrovnika. Imaju jedan od najjacih timova u istoriji klupskog vaterpola, pokupili su sve najbolje iz Hrvatske i Crne Gore, imaju jednog od najboljih svetskih strucnjaka na klupi, zgazili su sve ne oznojivsi se do finalanog turnira... Partizan nije bio daleko juce, imali su vrlo postenu sansu da udju u finale. Zvezda ih je veceras nadigrala!

Partizanovac

pre 10 godina

Svaka cast! Ovo je veliki uspeh za Srpski vaterpolo: imamo jednog od 3 najtrofejnija kluba u Evropi sa 7 trofeja- Partizan i aktuelnog prvaka - Zvezdu! Pored toga, oba nasa kluba su se nasla na final-four-u, sto pokazuje da Partizan radi odlicno sto se tice mladih igraca, koji ce biti nosioci nase reprezentacije u buducnosti, i da je Zvezda uradila odlican posao dovodjenjem nekoliko nasih najvecih igraca, legendi ovog sporta uopste. Jedina je steta sto su Zvezdi problem finansije i sto je pitanje da li ce se ova ekipa odrzati i sledece godine, pored svih finansijskih problema... Definitivno nam je ove sezone liga bila ubedljivo najjaca u Evropi, samo je pitanje dokle ce to moci da traje...

netsfan87

pre 10 godina

ZVEZDA OOOOOOOO!!!
Trostruki šampioni, hvala momci za sve što ste uradili ove sezone!
Neka ovo začepi usta svima onima što su pljuvali nas i naš vaterpolo klub svih ovih godina!
Hvala mnogim Grobarima na čestitkama, što reče neko ćeraćemo se još već za koji dan u basketu...

BGD

pre 10 godina

(Srpska posla, 1. jun 2013 21:52)

Sedi jedan!!!
Prvo se informisi,pa onda zadrzi svoju neinteligenciju za sebe!!!
Igraju bez plate jer su se sponzori povukli u misiju rupu!!!
Jos jednom,sedi jedan!!!

ja

pre 10 godina

PS Sutra u pioniru u poluvremenu mozete da vidite trofej
(kme kme kme kme kme, 1. jun 2013 22:04)

Hvala, ali videli smo mi taj trofej vec mnogo puta...tacnije, vec napamet znamo kako izgleda;)

Milan Kosovo

pre 10 godina

Hvala ti Zvezdo, hvala sampioni, hvala publiko, hvala Denise, Strahinja, Vuce, Andrija, Borise, Savo, Nikola, ma da ne nabrajam sve, svi ste vi kao jedan!!!! Osvojili smo sveeee!!!

ja

pre 10 godina

Cestike komsijama na tituli od Grobara. Jesam ovu utakmicu pratio ravnodusno jer za Zvedu nikad ne mogu da navijam ali ne mogu ni za Hrvate. Danas ste bili bolji i cestitam vam na istorijskom uspehu. Steta sto nije bilo Srpsko finale ali za crno bele momke radi vreme, vidimo se dogodine u finalu.

Fatboy

pre 10 godina

Želim da vam čestitam,Cigani,na velikom uspehu! Svaka vam čast,zasluženo ste osvojili ovu titulu!Sad znate kakav je osećaj bio nama pre 2 godine! Samo mi je žao što nismo imali sve srpsko finale ali dobro,sledeće godine :) Uživajte u uspehu,i dobro došli među velikane svetskog vaterpola,svaka čast... A ovi Grobari što navijaju za ovu hrvatsko-crnogorsku tvorevimu neka se stide! Pa pola ovih igrača VK CZ je bila u partizanu i osvojila sve što se osvojiti može... ali dobro,zato smo (mi Srbi) tu gde jesmo,kada mrzimo sami sebe više nego što nas drugi mrze...

Acobucov

pre 10 godina

Grobar sam i u srcu i u dusi... Zvezdi cestitam iz svek srca i uvijek ce mi biti draze da trofej uzme neki nas klub nego strani...pogotovo Hrvatski...

Wllaxy

pre 10 godina

Kad cujem hrvate i deo iskompleksiranih grobara kako kukaju na sudjenje, a ne pominju poklonjenu loptu za zadnji napad k to sto je Zvezda imala vise iskljucenja onda mi je titula PRVAKA EVROPE jos draza!!! Srbija slavi a hrvati i ove nase prodane duse mogu samo da tuguju i da nam ... zavide!!!

Vladimir

pre 10 godina

Ne mogu da verujem da ima Srba koji spominju sudjenje koje je navodno bilo u Zvezdinu korist! Ja kao grobar od sveg srca cestitam braci Srbima! Sigurno sam trebao da navijam za one koji slave Oluju? Bravo Srbi!

Поносан

pre 10 godina

Првак Европе плаћен исто као један Милијаш! Нек се нека господа запитају мало и нек ставе прст на чело. Хвала ти Звездо. Волим те.

miki

pre 10 godina

Cestitka od grobara. Voleo bih da smo mi osvojili sedmi put, ali ako vec nismo mi, bolje vi nego Jug...
(Partizan u srcu, 1. jun 2013 21:29)

Kakav si ti Grobar kad ne znas da smo mi 7 puta osvojili!!!
CESTITKE ZVEZDI!

Grobari zabranjeni

pre 10 godina

OD SRCA ČESTITKE ZVEZDI,OVE SEZONE STE ZASLUŽENO NAJBOLJI ZAHVALJUJUĆI NEVIĐENOM TIMSKOM DUHU. Nadam se da ćemo sledeće sezone igrati u finalu. NAPRED SRBIJA

Iako nisam Zvezdas

pre 10 godina

Iako nisam Zvezdas, ovi momci su zasluzili da nam svima bude drago radi uspeha, ma za koje boje bili opredeljeni. Ono sto mi smeta je to sto je do juce vecina Zvezdasa izjavljivala, ma kakav vaterpolo, ko to gleda, a sada je odjednom i on postao bitan. Sport je sirok pojam koji ne podrazumeva samo trcanje po pasnjacima za crno-belom bubamarom. Ali i pored svega toga iskrene cestitke tim momcima, i nekim navijacima, onima kao gore pomenutim ne.

Lafayette

pre 10 godina

Prvo cestitke zvezdi !Lepo je sve to ...treba da se svi zahvalimo onom Volpiju talijanu koji nije hteo da izvadi repa pa su ovi vrhunski vaterpolisti dosli u BG i Kragujevac da igraju za burek i jogurt!!!Kompleksi ,ovde sto se prepucavaju...mislim smesno i zvezdini i partizanovi igraci su zajedno trenirali za ovaj final 4...Partizan je 7 puta bio prvak evrope ...pametnom dosta !Ostavimo prepucavanje za sportove koje su iskvarili lova,mendzeri ...fudbal i basket

Pantelic A.

pre 10 godina

Meni suze naviru a srce samo sto ne pukne! Kakva dominacija u ovom divnom pravom muskom sportu. Ova legija stranaca JUG nije mogla da izbegne poraz od ovako mocne Zvezde. Nadam se da ce uprava kluba da pomogne kako bi jos puno godina bili u vrhu Svetskog vaterpola. A navijaci cista desetka bez njih ovo ne bi bilo moguce

PER

pre 10 godina

uporedite atmosferu s vaterpolo finala i finala evrolige u kosarci,pa recite da je vaterpolo nebitan,sve ukinuti samo vaterplo finansirati

struki

pre 10 godina

Sta reci na kraju!? Ovo je fantastican uspeh pre svega SRPSKOG vaterpola,Radnicki osvojio evrokup,Zvezda evroligu,treba biti ponosan,bez obzira na klupske boje! Presrecan sam i kao navijac Zvezde i kao Srbin!

Stefan Herceg-Novi

pre 10 godina

Srpska trobojka sa natpisom Herceg-Novi je objasnila! :)
Braco nek nam je srecna titula evropskog sampiona!
Novljani ce veceras da slave svog Andriju Prlainovica i njegove saigrace,
junacine! HVALA VAM DO NEBA ! ! !

apokalipsa

pre 10 godina

свака част , честитам на европској титули сво време сам вас бодрио до побједе, поздрав од Гробара :)

Grobar, ali Srbin pre svega

pre 10 godina

Malo ste preterali sa tim rivalstvom Zvezda-Partizan. Bitno je da je NAS SRPSKI TIM osvojio Ligu sampiona i opet smo pobedili hrvate. Ocigledno da to rivalstvo nije vazno ni Sefiku, Prlainovicu i kompaniji, vec SRBIJA im je najvaznija. Zato ja kao Grobar, IZ SVEG SRCA cestitam ovim momcima na zasluzenom trofeju i slavim ga kao svoj!

Belmondo

pre 10 godina

Pre pola godine kad nas Jug potopio u grupi i ja rece, vraticemo im.. Vi ste mi se smejali.. Cak i juce.. Ni ja nisam ni sanjao da ce to biti finale... I to u Beogradu! Znao sam da ce Zvezda postati prvak evrope... Slusam sad Prlainovica, sta reci.. Naravno da peckam Partizan, to mi je u naravi.. Ali sve ima neki nivo.. Ne mrzim Partizan, igracemo zajedno u EL u Kosarci sledece godine... Budimo pametni... Partizan ima "opet" neverovatnu ekipu sto se tice vaterpola... Ja vam zelim sve najbolje, posle Zvezde!!!

Slobodni Klikeri

pre 10 godina

Potajno sam verovao da mozemo,iako je Jug apsolutni favorit. I pre neku godinu Pro Reko je bio apsolutni favorit pa je Partizan bio prvak. Uzdao sam se u to, u iznenadjenje.Cak sam ocekivao i da Partizan izbaci Jug. Jos kada sam video da su jedva dobili Partizan,ponadao sam se jos vise da mozemo.
Jug je stvarno uzasno jaka ekipa. To se videlo kada su ekspresno od 5-3 stigli na 6-5,tada sam pomislio da je sve gotovo. Ocekivao sam jos 2-3 komada i da zavrsavamo. Medjutim,ekipa koja dopusti onakve golove kakve su im je dali Rasovic i Avramovic pred kraj,i uglavnom odmah u sledecem napadu...relano ta ekipa ima problem. Drugi problem Juga je bio taj sto je kod njih samo Janovic bio raspolozen za igru i dao nam je 4 gola cini mi se,dok su kod nas svi sutirali i davali golove. Prakticno cela postava se upisala u strelce.
Pratim VK CZ od novog formiranja redovno,miljenici su mi u SD CZ iz mnogo razloga (da imam para finansirao bi ih bez oklevanja) ocekivao sam zaista puno,ali ne i tripl krunu.
Sudjenje u vaterpolu je uvek vrlo,vrlo dikutabilno u ovakvim utakmicama,tako je bilo i sada. Ovog puta je Zvezdi zapalo bolje i tako je kako je. Nama ova titula puno znaci,mnogo vise nego Jugu u to sam siguran.
Zvezdo, mnogo sam srecan. Zvezdo, hvala ti!

aki

pre 10 godina

Kakva timcina,kakvo srce,ovo je neverovatno. Suze Jelenica,Sefika,Prlaina kao da im je ovo prva medalja u karijeri. Mlada braca Rasovic,Randjelovic sa nepunih 20 godina osvajaju titulu prvaka. Vapenski,sta reci momak je hteo proslog leta da batali vaterpolo da nije bilo poziva iz Zvezde. Hitno da se nesto uradi po pitanju ocuvanja ovog tima. Pa plata jednog Milijasa je ceo budzet VKCZ ej bree...

Massacre

pre 10 godina

Cestitam komsije, realno imate najbolju i najorganizovaniju ekipu trenutno...

Raduje me sto se vidi gde se igra najbolji vaterpolo...Pa nase prvenstvo je bolje od svetskog prvenstva :)

Nadam se da ce neko da prepozna ovo i da necete zavrsiti kao Becej, nego da ce se nas vaterpolo razvijati jos vise i dolaziti neki novi klinci koji ce da kidaju toliko da cemo moci da napravimo 2 reprezentacije :)

Cestitam jos jednom.

dexa

pre 10 godina

Svaka cast delije,ovaj put sam navijao punim srcem za zvezdu iako sam grobar. Zasluzeno potpuno i jos jedan veliki + za srpski sport i srpski vaterpolo ...

čovek

pre 10 godina

Čestitam C. zvezdi na tituli.
Veliki uspeh srpskog vaterpola. Još je lepše što smo to ostvarili protiv velikog hrvatskog rivala.
Kao navijač Partizana drago mi je da se bar na prvi pogled ovaj uspeh doživljava podjednako drago i u taboru Partizana. Neka ovo bude vodilja kako je naš klub u finalu bilo kog evropskog takmičenja NAŠ klub.

...sve sve ali nista

pre 10 godina

ove noci napokon jedinstvo...od stotine grobara sam dobio cestitke,kao navijac zvezde! hvala zvezdo na svemu !!! ponos beograda i srbije !!!

Kadu

pre 10 godina

Cestitke Zvezdi na uspjehu! Odlicna utakmica...
Kao navijac Partizana mogu da garantujem da je svaki pravi grobar veceras navijao za Zvezdu! Zato se svi manite corava posla i prepucavanja nego proslavimo ovaj uspjeh svi zajedno!

Veliki pozdrav za sve ljubitelje sporta!

Srpski Knez Selimir 679.-680 .

pre 10 godina

Kakvi komentari..0_o Pa nema Srbija 150 miliona stanovnika i 150.000 vaterpolista pa da ne moraju da menjaju klubove i sele se iz jednog u drugi..Srpska posla.

Chupavi Chicago

pre 10 godina

Veoma retko saljem komentare ali zelim i Ja da budem deo istorije.BRAVOOOOOOO.P.S.Ovo je jedan od retkih sportova u kojima Zvezda i Partizan usko saradjuju, cak i sparinguju zajedno.Eh da je malo vise pameti, na obe strane, gde bi nam kraj bio.P.P.S Kad sam cuo, na pocetku, iz SVIH grla, prisutnih " U boj, krenite junaci svi.....", najezio sam se.

One Crazy Wolf

pre 10 godina

Vaterpolo je jedan od retkih sportova gde smo mi ( Srbi ) konstantno u vrhu i cime bi trebalo da se ponosimo!
Cestitke Zvezdi na osvojenoj tituli, ostaje zal za Partizanom sto nisu uspeli da se izbore makar za trece mesto!!!
Mislim da je ovo sjajna uvertira za predstojece Svetsko prvenstvo i nadam se da ce nas nasi momci obradovati jos jednom u nizu! :)

Citaj PAZLjIVO

pre 10 godina

Oplakah k'o malo dete!!!! Veliko HVALA momcima koji su nam podarili ovo vece!!!!! Zvezda je zivot sve drugo su sitnice! PS hladna voda na bazenu al' bredelo je pa makar dobio upalu pluca! ;)

BALTY

pre 10 godina

Zvezda prvak lige sampiona !
Radnicki prvak kupa evrope !
E onih 5 utakmica finala play off-a, nije bilo samo za prvaka Srbije, nego i za klupskog prvaka sveta !

veliki strumf

pre 10 godina

I pisao sam juce ovde da ce Sefik presuditi. Kakve odbrane u poslednjoj cetvrtini, kao u stara dobra vremena! Prebacivao sam stalno na HRT 2, sa nevericom su komentarisali sta radi na golu. Kakve mlade momke ima srpski vaterpolo: braca Rasovic, Sava Randjelovic, pa neverovatni Mandic iz Partizana, uz ove iskusnije vladacemo svetom jos 10 godina.

goran

pre 10 godina

Svaka cast jesam grobar ali zasluzili ste, ne vezano za finansije i to kako vas recimo dvadeset godina nije bilo nigde u vaterpolu, to se ne gleda tako ,jednostavno ove godine ste dobili sponzore koji su zeleli da ozive zvezdu i sada ste na krovu evrope zasluzeno,opet nije lako ukomponovati tim iako kupite dobre igrace , treba imati prave ljude na celu kluba koji ce odraditi sav posao kako treba,inace ovaj uspeh zvezde veliko je dobro za srpski vaterpolo uopste ,jos i da se moj partizan popravi i bude jos jaci, a tu je i radnicki koji itekako moze da konkurise ,onda cemo tek uzivati u vaterpolu kako klubskom tako i reprezentativnom...jos jednom cestitam komsije !!!

VW Iznogud

pre 10 godina

Svaka čast C. Zvezdi!!! Nebitno u kom klubu su stasali igrači,samo neka se lige šampiona ređaju... E sad kako zadržati igrač... pozzz od grobara...

Tottenham

pre 10 godina

Takojeeeee breeeee!! Kakvu cemo tek reprezentaciju imati Rasovici,Pijetlovic,Prlainovic,Filipovic,Udovicic,Nikic,Soro,golman Pijetlovic,Mitrovic,Vapenski,Aleksic,Radjen. SVAKA CAST MOMCIMA,igrali su bez greske,i zelim da ova ekipa ostane na okupu jos dugo i da jos haramo Evropom

volimtepartizane

pre 10 godina

Cestitke Zvezdi na pobedi i osvojenoj tituli,iako sam Partizanovac,bicu iskren i reci da mi je veoma je krivo za moj Partizan koji posle toliko uspesnih godina,nije uspeo da vrati pehar,ali isto tako mi je drago sto je isti taj trofej dosao Zvezdi,jer,iako volim crno bele boje,danas sam to zanemario i navijao pre svega za svoju zemlju Srbiju i Zvezdu.Jos jednom,svaka cast,pored Partizana,tu je Zvezda i zahvaljujuci njima smo dokazali da smo zemlja vaterpola.Slavite pobedu,zasluzili ste braco!

al

pre 10 godina

"Vaterpolase" Juga, obuzela je tuga, mislili su biće lako, kada ono, nije tako. Zvezda silna, melje ko mašina.Najjaci na svetu, pokorili planetu.

bravo

pre 10 godina

ja sam grobar, cestitam zvezdi i svim njenim navijacima na zasluzenoj tituli...vidim komentare gde se proziva partizan a treba se setiti koliko je mlada ta ekipa i sta je moj tim uradio za ovaj sport u proslosti...al ajde
cestiam, cigani, jos jednom i napijte se veceras lepo :D

словен

pre 10 godina

Како други тим? Па и Бечеј има евро титулу! Три српска клуба су прваци Европе. 9 титула, 7 Партизана и по једна Звезде и Бечеја.

ИСТИНА

pre 10 godina

НЕма шта паметно да се напише сем Цео Север сада се весели, ЦРВЕНО БЕЛИ !!!!!!!!!! Богу хвала ! Живела Србија

komandant Gvozdenog Puka

pre 10 godina

Ama kakva sreca, ovo je sreca do neba !...Za nase momke, za nas sport, za sutrasnja lepa jutra !
Da li cujes mila, moga konja kas...
Da li cujes iz daljine, zove te moj glas.
Aj pa pukni zoro, staru majku probudi,
pa da vidi ko joj dolazi!... Aj, nase srece da ih zagrli !

Selanne

pre 10 godina

Da se razumemo, svaka cast navijacima Crvene Zvezde, ali onim pravim, koji pokazuju svoju klasu time sto ne nipodastavaju uspehe Partizana, e to je nivo. I ne zelim da zvucim pateticno, ali taj neki preterani aznimozitet nas nigde nece dovesti kao naciju i kao jedinke naravno. Naravno da treba da postoji ono zdravo sportsko rivalstvo, ono sto je iznad toga, samo moze da unisti i jedne i druge. Zivi bili.

29.5.1991.

pre 10 godina

Bravo momci, vi ste ponos Srbije. Hvala za nezaboravno vece, istorijski datum 1.6.2013. Delije su bile prave kao i uvek simbol srpstva, volim te Zvezdo vise od keve!

Ilija

pre 10 godina

Prolaze godine moje, ja cekam titule tvoje i svakim danom sve vise volim te... Srce je puno, bravo gromade, bravo momci, bravo Zvezdasi. Nasa Zvezda je opet najbolja... Radujte se delije, ovo vece je ponovo nase!!!!

Partizanovac

pre 10 godina

Čestitke komšije,svaka čast! Od sveg srca! Odigrali ste celu sezonu odlično i zasluženo sve osvojili! Još mi je draže što ste ovog protivnika savladali.

JAKUPOVČANIN

pre 10 godina

Poseban pozdrav za Denisa, od Jakupovaca sela kod Laktbša odakle je njegova mama Ružica djevojačko Džajić,ako pročita neko ko ih poznaje neka ih pozdravi. Zivela RS i Zvezda.

Vlade

pre 10 godina

Srbijo raduj se! !!!!!!!Radovao sam se i 2011,a zvezdaš sam. Sinoć su mi oči pune suza bile. Sad državo pomozi svim klubovima, jer i Zvezda, Partizan i radnički su doneli nam radost u ovo sumorno vreme

beliks

pre 10 godina

PArtizanovac sam i jako volim vaterpolo. Moje skromno mišljenje je da stvarno dobro igra Zvezda i nadam se da će osvojiti F4. Mi umalo nismo iznenadili Jug, ali ipak smo još mladi.
Generalno, odličan vaterpolo gledamo i sve najbolje creveno-belima.
A sledeće godine na F4 da vas Pertizan podseti ko je najbolji u tom sportu :-).
Živeli

Milica

pre 10 godina

Zvezda je ime SAMPIONA!!! Svaka cast momcima, kapa dole Denisu Sefiku, sovek je majstor svoje pozicije! Svaka cast i igracima Partizana koji su bili svim srcem da ovaj pehar ostane tamo gde mu je mesto, u SRBIJI!!! Nema zebnje za nas vaterpolo, a ocekujemo i dominaciju na svetskom prvenstvu!!! BRAVO ZVEZDO!!!

crni_redstar

pre 10 godina

bravo majstori,sad se odmorite,pa da se skupimo u reprezentaciji iz zvezde,partizana,radnickog,vojvodine,pa da opet uzmemo zlato. ovde je konkurencija zdrava i jaka,nena zle krvi i zato smo dobili sampiona evrope,evrokupa,a i partizan se drzao dobro sinoc,danas su izgubili jer su pali psihicki,e da je ovako u kosarci ,al tamo je mrznja sve zaludela,a fudbalu nema spasa odavno.pozz bravo zvezdo ,vucicu i ostali pare u vaterpolo ,a fudbalerima nista vise.

Ja sam godine proveo sa tobom

pre 10 godina

A ja sam ceo zivot svoj dao njoj ZVEZDI CRVENOJ a ona mene dobra shvatila i zbog toga evropskom titulom vratila, oooooo!

Raša

pre 10 godina

Vratiće se dani uspeha i slave Crvene zvezde. Bravo vaterpolistima i veliko hvala za radost koju ste nam priredili.Antologijska noć za istoriju i pamćenje!

г4

pre 10 godina

Звезда није била први фаворит, у домаћем првенству као и у Лиги Шампиона, уз оба пораза од Југа у групи. Самим тим освојена трипла круна добија на тежини. После фудбала и женске кошарке, још један Куп Шампиона за СД Црвена Звезда.

One Crazy Wolf

pre 10 godina

Vaterpolo je jedan od retkih sportova gde smo mi ( Srbi ) konstantno u vrhu i cime bi trebalo da se ponosimo!
Cestitke Zvezdi na osvojenoj tituli, ostaje zal za Partizanom sto nisu uspeli da se izbore makar za trece mesto!!!
Mislim da je ovo sjajna uvertira za predstojece Svetsko prvenstvo i nadam se da ce nas nasi momci obradovati jos jednom u nizu! :)

nestor

pre 10 godina

Svaka cast komsije!Veliki uspeh srpskog sporta,jos jedan u nizu.Kad nam vec svuda skripi,neka barem tu ide kao podmazano.Jos jednom iskrene cestitke,bravo momci!

hvala za titulu

pre 10 godina

Kako je dobro vidjeti te opet staviti ruku na tvoja ramena kao nekad poljubi me nezno za ona dobra dobra stara vremena... ahahahah to ZVEZDO

Milan

pre 10 godina

Odavno mi srce nije bilo tako puno kao posle vecerasnje pobede...Momci su sjajni sportisti i izvanredni ljudi i time je moja sreca potpuna..hvala im,jer su pokazali sta zaista,istinski znaci dati ama bas SVE od sebe!kakva borba,kakvo srce,kakvo ludilo na tribinama..kako se gine za grb,onako cisto iz ljubavi prema klubu i postovanja prema svojim navijacima.Zato ova titula ima velikiu vrednost.Zvezdo,volim te!

Goran

pre 10 godina

Čestitke iz "suprotnog tabora" :) Kada bi se svi sportisti i funkcioneri naša dva kluba ponašali onako kako se vaterpolisti ponašaju - gde bi nam bio kraj ...

Zvezdo ljubavi naša

pre 10 godina

Sever celi sada se veseli, crveno-beli 'ajmo u napad zajedno... Sa severa nek' zapeva svako, nek' grmi jako ZVEZDA ŠAMPIOOON!!!

Predrag Radulovic

pre 10 godina

Svaka cast,tako je veliki sam grobar i drago mi je sto je nas klub uzeo titulu,realno bolje se osecas kada klub iz tvoje zemlje osvoji internacionalni trofej

guza

pre 10 godina

cestitke zvezdi.iako partizanovac srce mi je puno kad procitam ovako nesto,nebitno iz koje drzave je druga ekipa bitno je da je nasa pobedila.bar ja to tako gledam.

Djura

pre 10 godina

Vaterpolo-jedini sport u kom sam ja (u petak) navijao za Partizan a u subotu je dosta navijača Partizana, koje ja znam navijalo za Zvezdu. Svaka čast igračima, daj Bože da sledeće sezone neko ozbiljnije pomogne ovom sportu.

Mirko

pre 10 godina

Kraljevi! Bravo Zvezdo! 425 komentara,ali moram da se javim za ovaj ogromni uspeh Zvezde,igrača,uprave,navijača,i svih koji su pomogli za ovaj fantastičan uspeh.
Jao što mi merak, pa to je čudo jedno! :-)

Вук самотњак

pre 10 godina

Не навијам ни за кога.
Али свака част, заслужено сте освојили овај трофеј ...

Zvezda u srcu

pre 10 godina

@Milos BGNi uz pomoc mudrog Inteneta nisam uspeo saznati sta je to Zvezda uradila 1979 u kosarci. Ajd prosvetli nas molim te. (Petar, 02. jun 2013 11:04)
Mislim da to vise govori o tvojoj mudrosti.

Jovan

pre 10 godina

vidi Željko ti si ipak nešto pobrkao, vidi Fudbala titula (prvaka evrope, svet...) pa jedno šest mesta prazno pa vaša košarkaška titula (na kojoj vam svaka čast) pa rukomet, odbojka... pa tek onda vaterpolo. Alu izgleda da si poprilično nerealan kao čovek (nevažno bio zvezdaš, partizanivac ili nako treći) pa to nećeš da shvatiš. vidiš i sam da sa milion ili dva (zvezda je ove sezone potrošila verovatno prilično manje) možeš osvojiti tu titulu, dok eto i sam si svedok u fudbal se ulazu mnogo, mnogo veće pare a do titule se mnogo teže dolazi. I za kraj manje se sekiraj, manje budi ljubomoran i zavidan jer realno ta fudbalska titula je trenutno za vas nedostižna (kao i za nas). Ali eto mi je imamo a vi ne. ;)

Nenad

pre 10 godina

Ako ste iz zgazili,drago mi je,najvise zatos to su ih gurali sudije i protiv Partizana i u finalu protiv vas,jos draz mi je sto ce Hrvati plakati jos mesec dana sigurno,ipak je Zvezda srpski klub i nema prepiranja,treba da podrzavamos ve nase klubove,cestitke iskrene..))

Без Броја

pre 10 godina

Жељко и ти си у праву, али је и Јован. Бити првак Европе у Фудбалу, Кошарци, Рукомету, Одбојци па и Ватерполу није мала ствар. Потпуно си у праву за фудбалску титулу у ЛШ. Јован је хтео да каже да и ви што навијате за Звезду нисте толико гледали даље од фудбала, а сад кад сте постали прваци Европе у још једном мушком сениорском колективном спорту ватерполу још који је популаран у Србији, мењате поглед и на Партизанове титуле првака Европе у кошарци и ватерполу и несвесно подижете својом радости и величањем своје титуле и Партизанове титуле и полако почињете гледати и друге спортове. Поздрав све најбоље!!!