Četvrtak, 25.04.2013.

20:48

Partizan trojkama do finala i EL!

Košarkaši Partizana mt:s dobili su Igokeu 63:57 (17:15, 6:10, 18:15, 22:17) i plasirao se u finale F4 ABA lige i Evroligu. U finalu će igrati protiv Zvezde.

Izvor: A. Kovaèeviæ

Partizan trojkama do finala i EL! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

211 Komentari

Sortiraj po:

Jack

pre 10 godina

Iživljavanje policije sinoć u Laktašima nigde nisam doživio. Prebijanje momaka samo zato jer su navijali. Nesposobni su oni za organizaciju ovakvih utakmica.

Veerghoen

pre 10 godina

Kakav smo mi Srbi narod, to je neverovatno... Pa 2 najbolja kluba nam usla u Evropu, Beograd ce biti prezentovan svetu u lepsem svetlu, popularizovace se kosarka a vi se ovde prepirete. Pa nije ni cudno sve sto nam se desava kroz istorije.

zoki

pre 10 godina

cestitke Zvezdi i Partizanu na pobedama u polufinalu zavrsnice. Ono sto je meni najupecatljivije je to da je Igokea koja je realno ove sezone bila najbolja u Aba ligi izvisila zahvaljujuci menjanju pravila na kraju takmicemja

Macak

pre 10 godina

Ostavih komentar poslije prvog poluvremena , pa cu i sad nakon prospavane noci. Jeste nesto bolje bilo u nastavku ali i dalje je to lose, i lose i sta da se radi tako je...
Jeste malo koseva, ali nije brojka problem, problem je sto ni odbrane nisu dobro igrane. Gagic lupa bananu igracu Igokee ali on lupa tu bananu duuuugo. on se sprema na odskok skace, dize se...corav bi vidjeo sta se sprema i onda malte ne dok pada lupa bananu covjeku kpji se isto tako satima namjestao da sutne. Ocaj za vidjeti. Tako sporo da boli. Svaki rekreativac sa malo koncentravije bi isfintirao Gagica i pooozio loptu, a onaj klen sutira u njega... Jednostavno ovi igraci nemaju talenta i nisu naucili masu bazicnih stvari.
Neprecizni su u napadu i nespretni u odbrani.
Ne igra se odbrana bolje nego u stara vremena(diskutuje se tu o malo postignutih koseva i trci pucaj kosarci).
Pogledajte neke tekme u kojima igra Knego, Grbovic, Cutura, Jovanovic da onu prvu liniju i ne spominjem, i onda iskreno recite da li bi da sastavljate tim radije izabrali njih ili Gagica, Muslija, Dozeta ili Stembergera?
Razlika je u kvaliteti tolika da i ne treba uporedjivati.
Sad, sta je tu je. ne ide sve uvijek uzlaznom linijom. Ne mogu ni sportisti biti svake sezone bolji. Sad je dosta da su fizicke predispozicije tu u vidu visine i covjek je dobio posao kao centar u timu. Izgleda pomalo trapavo ali eto stoji tu , ubode neku.. U poluvremenu polugole ribe i klovnovi. Muzika svira, karte se prodaju ,cirkus putuje dalje.

ssaassaa

pre 10 godina

Provukli ste se, na jedvite jade baš kao i mi.
Ali ovom igrom vi nas nećete dobiti jer Zvezda igra mnogo ofanzivniju košarku i to smo više puta dokazali.
Čestitam vam u svakom slučaju i sa nestrpljenjem čekam sledeću sezonu Evrolige.Samo nemojte da nešto pričate Zvezdi kako će proći jer ko zna ko će sve doći na leto u Zvezdu i Partizan.
(netsfan87, 25. april 2013 23:16)


Neće biti... Nisi ti dobro gledao utakmice. Mi smo našu rešili nekoliko minuta pre kraja. A vi ste se provukli. Čak je i vaš predsednik izašo iz sale na 7 razlike za Radnički. Tako da se vi provlačite a mi gazimo u poslednjih mesec dana... Odnosno tačno kad treba, na kraju sezone.

miljan

pre 10 godina

Stvarno mi je smesno kada gledam komentare Zvezdinih navijaca koje su ostavili za vreme utakmice. Oni samo pokazuju koliko neznaju o kosarkaskoj igri. Nazalost nisu imali ni gde da nauce o tome obzirom da su bili beznacajni u kosarci u proteklih 15 godina. Utakmica izmedju Partizana i Igokee je bila prava festa taktike i nadmudrivanja. Istina je da sut iz igre nije bio najbolji kod obe ekipe ali on je rezultat sjajnih odbrana koje su obe ekipe igrale. Bila je to prava rovovska borba. U finalu ce Partizan razmontirati zvezdu na najsitnije delove i videcete sta znaci vrhunska odbrana koja je parirala i najvecim timovima Evrope. Ocekujem i bolji sut Partizana jer vise nece biti grca koji je danas bio prisutan zbog tezine utakmice i ulaska u Euroligu.

Smejanje

pre 10 godina

Ma jeste, mi imamo kompleks od Zvezde. Priznajemo, nismo osvojili nista 20 godina, nikad nismo igrali evroligu, nikad nismo osvojili ABU...isto vazi i za ostale sportove.

kepri

pre 10 godina

@Barselona-PAO 64:53, Barselona u trecoj cetvrtini samo 7 poena. Pretpostavljam da po vasoj logici ni te ekipe nemaju pojma o kosarci.
Nažalost,nema kvaliteta ni u njihovim timovima,čim za 40 min.ne mogu da doguraju do 80 poena,koliko god da je odbrana jaka,kvalitetni igrači će preko polukontre,brzom realizacijom u napadu,odlučnošću,samoinicijativom, da se izbore za veći rezultat.Toga ovde u Evropi nema,čast izuzecima.

mujo velicanstveni

pre 10 godina

Kada bih rekao da mi je drago sto su grobari pobijedili lagao BiH. :)
Zna se ko je osvojio prvenstvo, ovo razigravanje je cista glupost. Igokea je bila najbolja tijekom citave sezone i uopste nije trebalo da se petljaju oko zavrsnice.

branko kockica

pre 10 godina

@sportikus, 26. april 2013 00:00
al nemaju sut u prvom poluvremenu 3-19 za dva poena, hahaha talentovana ekipa kako kaze magistar kosarke koji sa najskupljim timom u istoriji nije u sao na final 8

zoran

pre 10 godina

Ja bih ipak sacekao potvrdu iz EL da ce obe ekipe da igraju. Partizan je siguran a vi ako izgubite u finalu mozda dobijete kosku da grizete.

frenky simao

pre 10 godina

Činjenica je da Partizan ima tim koji je u proseku star samo 21,5 godinu i činjenica je da Partizan u devet sezona koliko učestvuje u ABA ligi, ima osam finala i jedno polufinale. KK Partizan je jednostavno DOMINANTAN u regionu!

Bora

pre 10 godina

Na jednoj strani VUJANIĆ,DANILOVIĆ,VELIČKOVIĆ,DROBNJAK I PEKOVIĆ!!!-NBA DA POZAVIDI!..Na drugoj Čović,Ninković,Ristović......ŠTA UOPŠTE DALJE REĆI..?!

TIGER

pre 10 godina

Svaka cast decurlijo! I da niste obezbedili ulazak u EL i dalje bi KK Partizan bio u mom srcu!!!
Valjda je sada svima jasnije zasto je Partizan isao na to da bude 4. u ligaskom delu a ne 3.

kosarkas

pre 10 godina

Ok kosarka koju igra Partizan je tesko rvanje. Ali sta mislite crveno bijeli sto je doveden Radonjic, igra kaubojsku kosarku ala Zeravica,vidi se da odavno niste igrali u EL. Cestitke i za vas

SRBin

pre 10 godina

Najbitnije je to da Srbija ima dva predstavnika u EL. A sto se tice koseva pogledajte utakmicu Barsa Panatinaikos jedva su stotku presli ukupno. Sad ce neko da kaze da se to ne uporedjuje, bla bla bla ali to je nasa kosarka izgleda da bolju nemamo... Sutra neka pobedi bolji!!!

zoran zoran

pre 10 godina

svi vi koji poredite kosarku sada i kosarku ranije je kao da poredite babe i zabe! odnosno blage veze nemate ili nikada niste igrali kosarku,da vidite kako je to "lako" u danasnje vreme... ali ko poznaje kosarku u dusu,mnogo toga je video danas,nije kosarka samo napad,ima nesto i u odbrani,a obe ekipe su u nekim momentima demonstrirale savrsenstvo u tom segmentu.

frenky simao

pre 10 godina

Činjenica je da Partizanov tim u proseku ima samo 21,5 godinu i činjenica je da Partizan u devet učešća u ABA ligi igra osmo finale, a jedanput je igrao u polufinalu...! KK Partizan je jednostavno DOMINANTAN u regionu...!

shomika

pre 10 godina

barselona-pao 63-53 utakmica koja odlucuje o plasmanu na F4 Evrolige.
Ko hoce da gleda npr Karmela koji da 30+ poena a ima sut iz igre 30% uz 30uzetih suteva nek gleda NBA. Ovako se igra u Evropi.
Ne kazem da je ova utakmica bila lepa,daleko od toga ali tako je kako je,nemamo bolje. Borba,tuca,neizvesnost,ali u svakom slucaju vise kvaliteta nego u prethodnoj utakmici.
A Zvezda ce videti kako se igra u Evroligi. Pozdrav svim ljubiteljima kosarke.

Tolle

pre 10 godina

@E sad bih voleo da mi veliki kosarkaski strucnjaci(navijaci Partizana),objasne svu lepotu kosarkaske igre a kroz prizmu aktuelnog rezultata na poluvremenu u Laktasima i svega sto smo videli na terenu.
(BG74, 25. april 2013 21:53)


Partizan - Igokea 63:57
Barselona - Panatinaikos 64:53

Da li ti je sada jasnije?Ili mozda ni ovi timovi ne znaju da igraju?U vasem je interesu da se upoznate sa kosarkom koja se igra u Evroligi pre nego sto zaigrate u istoj.U suprotnom.....Secas se utakmica protiv Galatasaraja i Ulma u Pioniru, kada su vam prvi put dosle iole jace ekipe(koje su, naravno, miljama daleko od kvaliteta Evrolige, sto mozes videti poredjenjem Ulma i Bamberga na tabeli nemackog prvenstva)?E pa u Evroligi ce vam se desiti slicne utakmice, samo se dva-tri puta ubedljivijom razlikom.

jedino sveto je bilo na tribinama

pre 10 godina

veliki pozdrav za najboljeg centra kog je partizan imao NIKOLU PEKOVIĆA. vrati se kad te ameri umore pa pokazi onim nasim babama od centara kako se igra.

darko

pre 10 godina

svaka cast sampioni sta god uradili u finalu vi ste za mene sampioni a sada obratite paznju na moje reci uz dva prava pojacanja uz ovaj fantastican tim koji ima jos mnogo mnogo prostora za napredak PARTIZAN ce biti EVROPSKI SAMPION u sezoni 2013/2014 zivi bili pa videli

Zeljko

pre 10 godina

U normalnoj ligi prvi na tabeli iz regularnog dela protiv cetvrtog i to tima koji na jedvite jade dosao do tog mesta...prvi bi bio apsolutni favoriti ali ovde se pobeda partizana videla iz aviona nisam nimalo zastrascen navijacki ali ovo je tako bilo providno iz aviona se videlo da ce partizan dobiti a posebno po izjavama trenera Igokee..ko ne veruje evo nek nadje njegovu izjavu i dobro nek ga poslusa sve cu mu biti jasno ako je realan...

J.D.Aleksandar

pre 10 godina

Dusebriznici ! Samo cu reci Euroliga ! Da je Crvena zvezda Telekom,Radnicki i bilo koja druga ekipa krenula sa ovom decom u sezonu,ne da ne bi igrali Euroligu,nego bi NLB ligu zavrsili na 10 mestu ! To nije cudo,to je Partizan ! Dovidjenja !

xx

pre 10 godina

Procitao sam deo komentara i stvarno ne mogu da verujem koliko ovde ima ljudi koji blage veze sa kosarkom nemaju. Ovo je bila fizicki izuzetno jaka utakmica i naravno prouzrokuje slabiji sut i greske u prevelikoj brzini, tako da broj koseva nema blage veze. Procitajte Barsin rezultat, pa mi recite da je to ekipa koja ne zna da sutira!? Stemberger, izuzetan suter, masa tri vezana bacanja i izgleda predsmrtan od umora, siba se na sve strane, igraci se prate poput terijera itd. Strasna utakmica!

Sale

pre 10 godina

Inace ne volim ova prepucavanja preko interneta,ali moram da odgovorim ovim neznalicama,pretpostavljam navijacima Crvene zvezde Beograd(da tako se zovete),vidim da vam nije jasno kako je moguce pobediti utakmicu sa 50 ubacenih koseva,23 za poluvreme itd..Strucnjaci moji,ako vec pratite kosarku,veceras se igrala utakmica izmedju Barselone i PAO-a koja je odlucivala o tome koji ce tim ici na Final4 i ta Barselona je dala 7 poena u trecoj i 13 u cetvrtoj cetvrtini,ali je pobedila.E sad,ako vama nije jasno da postoje ekipe koje igraju cvrstu odbranu i koje ne primaju 114 poena po utakmici,onda ne znam sta bih vam rekao.

dm

pre 10 godina

za razliku od prve polufinalne utakmice gde su se na kraju videle iskrene suze na jednoj iskrena radost na drugoj strani,u ovoj su svi hladni kao spricer,sve mirno,kao da se unapred znao ishod,samo je trebalo do 35min. igrati koliko toliko kosarku i onda kao po dogovoru.ja koliko pratim kosarku ekipa koja gubi u zadnjih minut-dva grize na sve nacine ne bi li smanjili razliku,to ovde nevideh,ni zelju ni nameru

nikola1992

pre 10 godina

Bravo komsije. Nadam se da ce u finalu biti dobra utakmica i neka pobedi bolji i podrazumeva se bez ikakvih incidenata. Posteno, 2 najbolja kluba su prosla u evroligu, a i igokei takodje puno srece u kvalifikacijama.

Kecman ili Kezman, pitanje je sad?

pre 10 godina

Porumeneli prijatelji sa druge strane Top. brda...Kosarka je igra "pet na pet" i najcesce se odvija u dvorani, ne gruva se medicinka o zidine Kalisa.
Vi ste tu zalutali ali vam zelim sve najbolje u buducnosti.
Spektakl ste kako god.

realan

pre 10 godina

Ama, dajte vise Gani, prestanite racunati samo postignute koseve. Idete sledece sezone (konacno) i vi u EL, a tamo je oubicajeno da tim postize 60-tak koseva na utakmici, ako niste znali. Sa svojom run&gun kosarkom necete daleko stici u EL.
Mada su danas sudije dosta unistile igru, jer su pustile isuvise kontakta, narocito u prvom poluvremenu.
Cestitam, deco

Gospodara Vucica 1a

pre 10 godina

Ono kad se gani posle 12 godina okupe da kukaju kako nisu navikli na tako los kvaltet kosarke sa tako malim brojem poena na utakmici. Priceless, sto bi reko njihov sponzor Cheda Yovanovitch!

mille grobar

pre 10 godina

Kada vidim koliko se zvezdasi raduju evroligi, shvatam u stvari kolika je privilegija biti grobar! Pa njima mladost prodje dok su docekali EL!Neki su i na fakultet krenuli a ne pamte ni poslednju zvezdinu titulu ej!? Hvala tati, ujaku i stricu sto su mi kao klincu usadili ljubav prema instituciji!

Milivoj

pre 10 godina

Au, koliko se oglasavaju limeni. Pa, ajde limeni, ne gubite vreme na nase utakmice, slavite ovaj istorijski trenutak, nece vam se tako lako sreca osmehnuti u sledecih petnaestak godina. A to sto niste navikli da gledate kako se igra ozbiljna kosarka, nije nista cudno, imate direktan prenos Barsa-Pao, vrlo slicna i utakmica i rezultat. Gledajte, ucite se malo.

Yugoslaven

pre 10 godina

Bravo Partizane volimo te!!!!!
Nemam ništa protiv Muslija ali koliko me samo nervira ne mogu vam opisat.
Neka se spremi FMP oni su sledeći!

Partizan Forever

pre 10 godina

Bravo za Vujosevica i igrace. Ovo je veliki rezultat s obzirom na mladost ekipe i ocekujemo da kao i uvek daju sve od sebe u finalu.
Jos nesto, da mi je znati gde su sad oni kriticari Vujosevica, ja nisam sumnjao u njega ni u jednom momentu. Jednostavno covek napravi svakog igraca boljim i to smo videli i ove sezone.

Sale

pre 10 godina

vaka cast deco!
Izborena EL, sad jos da posaljete FMP u Eurokup i to je to
(nbg, 25. april 2013 22:52)

U Evrokup? Za tvoju informaciju mi smo pre vas izborili Evroligu! vidim ti pratiš košarku ubilo se!

J.D.Aleksandar

pre 10 godina

Dusebriznici ! Samo cu reci Euroliga ! Da je Crvena zvezda Telekom,Radnicki i bilo koja druga ekipa krenula sa ovom decom u sezonu,ne da ne bi igrali Euroligu,nego bi NLB ligu zavrsili na 10 mestu ! To nije cudo,to je Partizan ! Dovidjenja !

netsfan87

pre 10 godina

Provukli ste se, na jedvite jade baš kao i mi.
Ali ovom igrom vi nas nećete dobiti jer Zvezda igra mnogo ofanzivniju košarku i to smo više puta dokazali.
Čestitam vam u svakom slučaju i sa nestrpljenjem čekam sledeću sezonu Evrolige.Samo nemojte da nešto pričate Zvezdi kako će proći jer ko zna ko će sve doći na leto u Zvezdu i Partizan.

FMP

pre 10 godina

23 poena za poluvreme? i hoce u Evropu?

rekao bih da je Dule do poslednje mrve ubio samopouzdanje svoje ekipe, nije ostalo nista vise.
(crnobeli delija, 25. april 2013 21:56)
Konacno i jedan mali klub iz Srbije da zaigra u evroligi,EVROLIGA U ZELEZNIKU!!!!!

rudiment

pre 10 godina

Evroliga se podrazumeva kada je Partizan u pitanju. Dozvoliti sebi zezanje u poslednja 2 minuta polufinala, protiv najbolje ekipe iz ligaskog dela,bez malogradjanske euforije.
Bravo momci!! Od starta sezone verujem u vas!

Nikola Bjelos

pre 10 godina

Molim sve ove poznavaoce kosarke da ne komentarisu broj koseva i da se ne frljaju sa statistikom,u utakmicama sa ovakvim ulogom nista novo za ovakve,svi cemo se sloziti,mlade igrace Partizana,vise bi trebalo svoje igre i nacina ulaska u finale da se stide ovi Cokijevci jer tek je ono sramota a takvih primecujem da je ovde najvise...

zoran

pre 10 godina

Zvezda I Radnicki vrlo losi, Partizan I Igokea blagi uzas!
Da li se neko seca stare Yu lige, i utakmica plejofa Zvezda-Cibona i Partizan - Jugoplastika, to je bio atomski basket za ove sad ... Ako se nesto ne promeni, nece biti veselo u Evroligi sledece godine...
(Mirko, 25. april 2013 22:50)

Ja se secam. Mogu da zamislim Kicu i Praju ako gledaju ovaj danashnji Partizan shta mogu da pomisle. Verovatno se pitaju odkud ovoliko momaka na jednom mestu bez talenta za sport kojim se bave.

O Zvezdi ne treba troshiti rechi...horor grupe sugradjana srednje dobi...

srecko

pre 10 godina

da uzmemo jos jednu titulu da se zna ko je partizan ali iskreno mislim da je mnogo velika stvar sto ce iz ove lige ici dva srpska tima u evroligu a mozda i treci igokea preko kvalifikacija.dosada smo imali samo partizana sad je rasplet doneo jos mesta nema veze ko za koga navija to je za srpsku kosarku fenomenalno

milos

pre 10 godina

Neverovatno je da niko ne spominje najgoru igru Jorovica ove godine, kao i potpuno nerazumnu izmenu Bajica na 3:55 do kraja trece cetvrtine kada je Edvardsa koji je bio u naletu izveo na klupu i tadasnjih +6 se pretvorilo u poraz. Trojke Igokee tek ne treba spominjati, najgore ove sezone

grobar.prijepolje

pre 10 godina

Zvezda I Radnicki vrlo losi, Partizan I Igokea blagi uzas!
Da li se neko seca stare Yu lige, i utakmica plejofa Zvezda-Cibona i Partizan - Jugoplastika, to je bio atomski basket za ove sad ... Ako se nesto ne promeni, nece biti veselo u Evroligi sledece godine...
(Mirko, 25. april 2013 22:50)
Vidis,ovo Vam je cist primer nekoga ko komentarise nesto o cemu pooooooojmaaaa nema...Pazi ga,racuna nekadasnju kosarku i ovu danas...Pa,pre 5 godina se nije igralo kao danas ane pre 25...Secam se ja...kao i danas i uvek u NBA...igra bez odbrana...zato se svaki mec NBA zavrsava sa 110-ak koseva na obe strane...(plus po 2 minuta na sve 4/4)...Dal je bilo lepse za OKO??!!Jeste...Ali,ako tebi ne znaci kada se neko bori,daje sve od sebe,gine...onda ne treba ni da gledas...U nocnim terminima imas NBA pa opleti...LEPO ZA OKO-SLAZEM SE...
Inace,cestitke mom Partizanu na zasluzenoj pobedi i velika zal sto Igokea ne ide u EUROLIGU...a zasluzila je.E,sad ,vise bi bilo neposteno da Partizan nije mogao...Ne zato sto ja navijam na nj. vec zbog svih prethodnih godina...Ne zaboravite da smo imali garantovane 3 godine,pa pnda samo jednu,pa godinama obecavane A licence...i jos da sada nismo mogli NIKAKO...e pa mnogo,brate...Ako biram koga bi mi bilo vise zao...Jos jednom,Igokei SVAKA CAST i puno srece...Ima nekih koji TO mogu bez po muke...ali uz POMOC...ako me ko razume...Jbg,pa kad te vaskrsnu,sve je moguce...

objavite mi komentar. Hvala!

pre 10 godina

Citam komentare ovih sto pominju rezultat 23:25 na poluvremenu i placem od smeha. To su uglavnom navijaci kluba iz predgradja, dugo nisu pratili kosarku pa ih razumem.
Pokusacu da objasnim ukratko: kosarka je sport u kojem pobedjuje onaj ko da vise koseva. Po analogiji stvari, pobednik je takodje i onaj ko primi manje koseva. U kosarci postoji faza napada i faza odbrane. Cilj faze odbrane je sacuvati kos i ne dozvoliti protivniku sa poentira. Svi relevantni strucnjaci se slazu da je faza odbrane takticki tezi segment igre, dok faza napada zavisi najcesce od talenta. Takodje, strucnjaci smatraju da ekipe koje igraju kvalitetnu odbranu, kvalitetnije su u taktickom smislu od ekipa koje igraju samo kvalitetan napad. Razlog je prost: napad moze da zakaze, suteri nemaju svoje vece... dok kvalitetno uigrana odbrana moze konstantno da dobija utakmice, cak i kad je napad los.
Prema tome, dragi moji navijaci FMPa, edukujte se malo. Kosarka nije samo prolazak lopte kroz kos. Podsecate me malo na moju devojku, ona kad gleda utakmicu raduje se kad obe ekipe daju kos. Nema pojma koji su nasi a koji njihovi.
Hahahahah :D
Pozdrav!

novicas

pre 10 godina

E što ti je evro liga:
-Partizan-Igokea 63:57
-Barsa-PAO 62:51
U sportu "Trči i šutiraj" se naravno daje više koševa.
Zgazićemo FMP u finalu!

maradona

pre 10 godina

kako smarate sa komentarima losa utakmica , malo poena i sl. Pa koji je rezultat drugog poluvremena Barsa-Panat. 20-20 , jel i oni nemaju pojma ? vazna utakmica tvrda naravno, kome se ne svidja nek gleda one trci i pucaj ekipe .Najbolje od svega je sto ce Srbija imati 2 tima u euroleague.

"Srecnija Srbija"

pre 10 godina

Citam ove komeentare i prosto se ne mogu nacuditi vasim rezonovanjim.Oba polufinala su bila teska pre svega psiholoski jer je ulog bio EL,a tek onda igracki.Slusam Rakocevica koji govori"Da igraci Zvezde imaju ogroman pritisak pa i on sam"......a kad znamo da je Rakocevic igrao u jakim Evropskim timovima,strelac EL,da su Amerikanci veoma iskusni kao i Simonovic i Savovic a o Katicu da i ne govorim. E SAD VIDI TE EKIPU PARTIZANA PROSEK 21god.NAJISKUSNIJI IGRAC GORDIC I MILISAVLJEVIC....pocetnici u ovoj ligi Milutinov,Vesterman,Lovernj,Bogdanovic...SAMIM TIM OVAJ USPEH TJ POBEDA PARTTIZANA JE OGROMNA I SVE CESTITKE MOMCIMA.E sad u finalu rastereceno i punom snagom na Zvezdu pa sta Bog da.ZIVEO PARTIZAN !!!

Ti i Ja, mi smo srca dva

pre 10 godina

KONAČNO !
Konačno će na ovim prostorima zavladati mir i blagostanje. Zvezda i Partizan su izgurali da oboje budu u EL, guraše, guraše i na kraju izguraše. Svi srećni i zadovoljni. U ponedeljak kod Tegeltije dolaze Vujošević i Čović da svi zajedno proslave. Eto sreće najveće za srBsku košarku.

Boban

pre 10 godina

Cestitam komsije, nadao sam se ovome... mislim da je najbolje da Zvezda i Partizan svake godine, zajedno, igraju Evroligu... Srecno nam bilo sledece godine...

nacionalna frekvencija

pre 10 godina

Zahvaljujem se svim TV-kućama sa nacionalnim frekvencijama na divno odrađenom prenosu F4 regionalne lige. Ipak za zdravlje tako i sportski duh kao i kulturno uzdizanje naše nacije mnogo su preči razni programi tipa velikog brata, farme, preljubnika i sl. kao i domaće serije tipa Boljeg života srećnih ljudi ... ili možda upoznavanja tuđih kultura preko stranih serija (turskih, indijskih, južnoameričke itd) čija vrednost dostiže neverovatnih jedan Euro po epizodi...
Prosto nemam reči

c7/5

pre 10 godina

Teska utakmica. Iskusna Igokea i najmladji tim u ligi. Veoma ostra igra u vecem delu utakmice. Ovo je ipak uspeh za Partizan jer sa mladim timom je opet uspeo da igra u najjacoj Evropskoj ligi. U vecem delu igralo se u grcu jer je ulog bio veliki. Ipak je Partizan pogodio 10 trojki sto nije maciji kasalj i zasluzeno pobedio. Sada ocekujem mnogo opusteniju igru u finalu jer je cilj ostvaren.

zauber

pre 10 godina

kakva liga takav i final four. Čović je davnih dana trebao trajno da bude odstranjen iz košarke ujdurmom koju nam je napravo sa Goodyear ligom. Grobar srpske košarke.

look

pre 10 godina

Ako Partizan uzme titulu, mozemo zakljuciti da mali maturanti nikada nisu doziveli da vide Zvezdu kao prvaka. Boze koliko smo jaki. Ne smem ni da zamislim kako je onima koji navijaju za zvezdu. Nama je ovo kao dobar dan. A njima pisanje istorije. Uzas. Hvala nebu sto mi je dusa crno bela.

mrb

pre 10 godina

59 kanala je otkupilo prava za prenos finala u kome ucestvuju 3 ekipe iz srbije za 59 kanala je interesantno za rts nije da se razumemo ja sam gledao meceve jer imam arenu ali je sramota da rts ne emituje turnir da li ce neko rasturiti tu rasipnicku ekipu koja baca pare na gluposti a ne prenosi basket

Pokojni Toza

pre 10 godina

Cilj je postignut i to je naj vaznije. Sad kad su klinci izborili plasman u EL moci ce mnogo opustenije da rade i napreduju. Uz par izmena, ova ekipa bi mogla da igra zapazenu ulogu u EL sledece godine.Mnogi ce se iznenaditi.

P.S.E moji Gypsy,pa veca je vasa tuga sto ce Partizan u EL, od vase radosti sto cete je i vi igrati posle 100 godina.Al nema veze, vazno je da vam je svaka treca rec "Kompleks".

nekoslav

pre 10 godina

Ono malo što sam gledao imam utisak kao da su koševi zavareni za konstrukciju, jako tvrdi.
Što se tiče oštre igre i broja koševa, ni u Evroligi sa kudikamo kvalitetnijim igračima nije bolje. I tamo se tuku, što je posledica kopiranja NBA, barem onog dela u plej-ofu.

Blurry

pre 10 godina

A niko ne vidi glavnu mahinaciju "gospode" iz Evrolige. Do prosle sezone su i Srbija i Hrvatska i Slovenija imale po predstavnika direktno u Evroligi a sad nam daju dva + jednog salju u kvalifikacije, sto znaci dva i realno zakinuti smo za jedno mesto.

prekoOkeanskeDelije

pre 10 godina

Čestitam Grobarima na zasluženoj pobedi. Nadam se da će finale biti daleko bolje od oba polufinala, pa nek pobedi bolji.
Samo još nešto... Nisu mi jasni Zvezdaši koji su večeras navijali za Igokeu. Nakon onog prsta Gorana Dodika, radije bih video Zadar u Evroligi nego njih.
Toliko.

bluć

pre 10 godina

Svaka cast deco!
Izborena EL, sad jos da posaljete FMP u Eurokup i to je to
(nbg, 25. april 2013 22:52)
Finalisti idu u evroligu a Fmp ne igra aba liga nešto si pomešao dečkonja.
Nevezano za ovaj komentar drago mi je da imamo dva Srpska tima u Evroligi sto je privilegija i retko ko ima tu priliku, ali mi je žao što Igokea nije prošla zbog dobrih rezultata ove sezone, ma da je to bolje jer posle večerašnjeg mrcvarenja mislim da Evroliga nije za njih. Nadam se dobrom derbiju bez incidenata, i neka Zvezda pobedi :)

qqlele

pre 10 godina

Da li moguće da navijači kluba iz Železnika ne proslavljaju istorijski uspeh svog kluba, nego gledaju i komentarišu ono što se dešava na utakmici Igokea-Partizan? Nismo bili na nivou, ali zaslužena pobeda Partizana! Takođe, moram da napomenem da mi je drago da će pored Partizan i ostala dva beogradska kluba koja su učestvovala pod jednim imenom na F4 konačno imati priliku da zaigraju EL :). HVALA TI, CRNO-BELA LjUBAVI!!! E,daaaa, svaka čast momcima, Duletu, Todoriću, Daniloviću, stručnom štabu...Hvala za nezaboravnih 12 godina.

064..

pre 10 godina

Igokea bi imala postenije sudjenja da su sudili Todoric i Danilovic...Oni koraci Lovrenja se uce na prvom treningu kosarke..
(Enrico Pallazzo, 25. april 2013 22:38)

10 trojki nisu dale sudije niti vodjstvo domacina na kraju prvog poluvremena. Na kraju nisam cuo njihovog trenera niti igrace da su se zalili na sudjenje. Zale se Cigani, zar ne?? Budi srecan jer dve poslednje utakmice sa Radnickim dobijate sa pola kosa ali to se zacas okrene. Dokle mislis da je to moguce?

Ratko

pre 10 godina

Sad u finalu obe ekipe igraju rastereceno. Bice jako zanimljivo a Zvezdi dajem blagu prednost ipak su iskusnija ekipa. Atina, Istambul i Beograd imaju po 2 predstavnika u Euroligi.

NEDJA

pre 10 godina

Bravo,crno-bela ljubavi.Sa najmladjim timom u istoriji Jadranske lige uspeli smo da udjemo u finale i da izborimo Evroligu a nadam se da ce te me obradovati novim prstenom u Subotu na moj rodjendan.Ganci,posto su oduceni od Evrolige ne znaju sta znace granitne odbrane i igra na mali broj poena,gotovo identican broj poena je bio na mecu Barsa-PAO.Samo vi igrajte takvu odbranu u Evroligi pa ce te od svakog pucati po 20-30 razlike.Ubedjen sam da ce Partizan ostvariti znatno bolji rezultat od Zvezde u Evroligi iako ce imati neuporedivo mladji tim.

HamLet

pre 10 godina

Jel ovi i ovakvi treba da igraju u Evroligi???/Pod hitno..da se stave sanducici za kupljanje para..po pekarma,pakovima,kafanama.....u skupstini....na kalenic pijaci....pa da nase ekipe kupe dva tri kvalitena igraca..........jer...ovakve ne treba ni primiti da igraju u evroligi.

BILA JEDNOM SPORTSKA NACIJA

pre 10 godina

Prvi mec su skrojile sudije SVIRAJUCI SVAKI PIPAVAC KOSARKASIMA I KOLIKO JE IMALA SLOBODNIH BACANJA KADA JE SAMO U PRVE DVE CETVRTINE IMALA 22 SLOBODNA BACANJA.RADNICKI JE BIO BOLJI I DA NIJE BILO OVOG TENDECIOZNOG SUDJENJA SIGURNO BI IGRAO FINALE.DRUGI MEC JE BLAGI UZAS TIHA JEZA.NASI TIMOVI U EVROLIGI BICE MONETA ZA POTKUSURIVANJE.BAMBERG U TOP 16 NIJE DOBIO NI JEDAN MEC A DVA PUTA JE DOBIO PARTIZAN.ULM KOJI JE ZVEZDU IZBACIO IZ EVRO-KUPA U NEMACKOM PRVENSTVU IMA DEVET PORAZA.NE ZNAM ZBOG CEGA SU I JEDNI I DRUGI ZADOVOLJNI IGRANJEM FINALA I UCESCEM U EVROLIGI OVE SLABE LIGE.

simpatizer

pre 10 godina

Браво комшије! Београд ће бити центар европске кошарке следеће сезоне!!! Велики успех српске кошарке-ујединимо се браћо,а у финалу нек бољи победи!!! СРБИЈА!

ја

pre 10 godina

Велика ствар за Београд је да ће имати два клуба у Евролиги. Београд је увек био град кошарке пре свих осталих спортова.

cartmanx

pre 10 godina

Alo pljuvaci, pa nisam ni ja ocekivao bog zna koliki kvalitet kosarke u ovakvim utakmicama, ovo je zaista bio izuzetno cvrst mec, oba polufinala "losa" za oko ali ako se uzme u obzir mladost Partizana to je i ocekivano,i tu se vec pokazuje mukotrpan rad kad deca dobiju iskusne igrace koji su u vecem grcu..za razliku od ove tri ekipe.. Radnicki CZV ko je bio manje gori je prosao-CZV! S druge strane zao mi je sto nam se pala Igokea, bolje da smo igrali finale, jer mislim da su kvalitetniji od CZVFMPBGD a posebno od Radnickog ali sta je tu je ...najvaznije u svakom slucaju(a kako drugacije) je da igraju dva srpska tima EL a u finalu neka pobedi bolji-Partizan!

Zlopantilo

pre 10 godina

Navijači Partizana po običaju nezadoviljni igrom i pobedom. Ne pamtim da su ikada hvalili svoj klub, pa ni danas kad je zaista sa mladim timom napravio ubdljiv podvig, u gostima. Bruka i sramota.

srbin*2

pre 10 godina

prodjite igokeu pa onda pisite o zvezdi sta hocete, ali vi ispadate,zivi bili pa videli,niste ni poceli da igrate a vasi komentari dok je zvezda igrala pisali ste svasta,pisite slobodno a izgubice te i od radnickog za trece mesto

Aca Grobar

pre 10 godina

Cestitke Partizanu iFmp na ulasku u EL.Nadam se da ce finale biti bolje.Igrace tim bez odbrane i tim bez napada.Ovaj turnir je pokazao da je Aba liga ocajnog kvaliteta.Sve 4 ekipe su igrale ocajno zavrsni turnir.

Srbija

pre 10 godina

Cestitke navijacima Zvezde i Partizana na ulazku u Evroligu,treba da budemo srecni jer ce sledece godine Srbija imati dva predstavnika u Evroligi.

Braca Meraklija

pre 10 godina

ok, partizan pobedio. Derbi u finalu. Ipak, nije u redu sve ovo oko ABA lige i sada Igokee. SMatram da je srpska kosarka ostecena, da je Igokea ostecena i da je sve oko Jadranske lige i smisljeno kako bi nas basket unazadili. Ako pogledamo uspehe nse reprezentacije jasno je da ih nema od kada smo usli upravo u tu ligu.
Na kraju je ova sezona ispala jedna cista prevara i farsa. Zao mi Laktasa jer su Evroligu potpuno zasluzili. Bili su 8 meseci najbolji tim u regionu i...? Nista Lisac je Lisac. Roman je procitan.

Mirko

pre 10 godina

Zvezda I Radnicki vrlo losi, Partizan I Igokea blagi uzas!
Da li se neko seca stare Yu lige, i utakmica plejofa Zvezda-Cibona i Partizan - Jugoplastika, to je bio atomski basket za ove sad ... Ako se nesto ne promeni, nece biti veselo u Evroligi sledece godine...

dzozey

pre 10 godina

Hahaha...znate sta je stvarno smesno, ali stvarno, barem meni...mnogi od ovih momaka iz Partizana tek ove sezone prvi put igraju za Partizan, ali ipak znaju gde su dosli...nakon kvalifikacije u EL, oni su mirni, opusteno...a znate kako su igraci CZ reagovali. Ovo samo po sebi nije toliko smesno, ali kad se uzme u obzir kako su se igraci CZ radovali i skakali kad su pobedili u derbiju, a reakcija Partizanovih mladih igraca nakon sto su pobedili u derbiju je bila podjednako opustena kao i ova sad.

Misa

pre 10 godina

Kakva gomiletina mamlaza. Ovakva kosarka se nije igrala ni pre 50 godina. Sramota za sve. Svi mars iz Partizana, na celu sa upravom i gotovo svim igracima.

Lovernj kralj

pre 10 godina

Lovernj je DR.Svaka cast na borbi momcima,izginuli su,Leo mora da smiri strasti bolje deluje Gordic,Gagiju svaka cast za finis,ali Lovernj je DOKTOR ,prepametan igrac za svoje godine,u subotu rastereceno pa sta bog da,AJMO CRNO BELIIIIIIIIII

struki

pre 10 godina

imam samo jednu stvar da kazem grobarima: ako je prethodna utakmica po vama uzas,sta reci tek za ovu vasu? 23 poena za 20 minuta? nadam se da ce vas igokea isprasiti u 2 poluvremenu,pa da gledamo pravo finale u subotu,izmedju 2 najbolje ekipe iz regularnog dela aba lige

srbin*2

pre 10 godina

delili ste komentare dok je zvezfa igrala,ali je zvezda prosla a vi tek treba da nesto uradite pa onda pisite o zvezdi posto ja cisto sumnjam da ce te proci u finale,zivi bili pa videli.

ultrasrbin

pre 10 godina

Kako god da se zavrsi treba se zahvaliti polovini tima,a pre svig gagicu i musliju. Nisu u stanju da zakucaju niti da pogode slobodna bacanja. Milosavljevic i vesterman pod hitno na individualne treninge,a Gordica ostaviti samo ako bas nema ko.

Macak

pre 11 godina

Nisam gledao prvu tekmu, ali sudeci po komentarima nije biloa kvalitetna...pisem komentar na poluvremenu drugog polufinala. Ovo je momenta kada bi ekipe trebale da su snazne, valjda su tempirali formu za zavrsni turnir...
Da se sam sebi nasmijem..kakvo djavolje tempiranje forme, ovde igra ko kako moze i kako stigne. nema tu puno ni plana ni strategije ni taktike, nego tjeraj pa kud stigne...tugo...
Kao indijanci, juri tamo juri vamo, dzidaj loptu pa sta bude, onaj Stemberger lupa loptu prema kosu u po napada , ni blizu kosa ne ide...baloni se salju okolo..
Slabo...mozda drugo poluvrijeme nesto izvadi, ili uzbudljiva zavrsnica..ali kvalitete tu slabo ima...nazalost.

sl

pre 10 godina

(BG74, 25. april 2013 21:53) Nadam se da si nekad cuo za lose vece, grc zbog vaznosti, velikog uloga i sl. A, grobari mogu svima da nam objasne i kako se igra i pobedjuju svi evropski kosarkaski velikani a Boga mi i kako se pune dvorane i pravi atmosfera...

radna grupa

pre 10 godina

@Citam ja kao grobari nas ismejavaju, a oni ni tablu ne mogu da pogode a kamoli kos! Nista, srecno u evrokupu sledece sezone.
(shan, 25. april 2013 21:54)

Alo, momak, ne trpaj nas u kombinaciju sa recenicom "sledeca sezona", to je vas brend. Intelektualna svojina, takoreci.

Анонимус

pre 10 godina

После прекида на утакмици Партизан - Цедевита, Црвена Звезда - Партизан Делије су направиле прекид и на утакмици између Партизана и Игокее. Стварно су невероватни како то све постижу...

Mare

pre 10 godina

Dugo nisam gledao ruzniju kosarku. Uzas. U svakom napadu je bukvalno svaki kontakt izmedju bilo koja dva kosarkasa pod faulom. Ovo treba zabraniti, odnosno sankcionisati tako sto ce u 10. minutu najmanje trojica imati 5 licnih.

crnobeli delija

pre 11 godina

23 poena za poluvreme? i hoce u Evropu?

rekao bih da je Dule do poslednje mrve ubio samopouzdanje svoje ekipe, nije ostalo nista vise.

Ryber Palunko

pre 11 godina

Kako je moguće da se za bilo šta bore ekipe koje imaju šut 14/52!? Pa ti ljudi cijeli svoj život igraju košarku!
Dražen, Galis, Šmit i ekipa (da pomenem samo one starije) bi turom da šutiraju imali bolji procenat.

veliki strumf

pre 11 godina

Za 8 minuta u drugoj cetvrtini Partizan je iz igre ubacio ceo jedan kos i to zakucavanje Lovernja. Nijedan sut nisu pogodili! I vi pricate o tome ko zasluzuje Evroligu. Bruka i sramota od kosarke. Za 18 minuta 23-21. Strasno.

Marina maljko

pre 11 godina

Pa moje košarkašice bi dale više od 6 (šest!!) , ko ne veruje neka pogleda..6 koševa za 10 min!! AALLo bre košarkaši . DULE??
Nastavite da igrate odbranu .. a navijači će da ubace neki koš!!!

NBA

pre 11 godina

tragicno losa kosarka u oba polufinala. bar je rezultatski neizvesno... svi nesto prozivaju trenere i uprave, ali ono sto meni najvise bode oci je to koliko je u poslednjih 10-20 godina opao nivo kosarke kod nas, kada su u pitanju osnovni tehnicki elementi igre pojedinih igraca. sut, dribling, tajming... nema to nikakve veze sa upravama i ligama, to sve ide od rada sa mladima. tu nam je nekada lezala sva snaga, a tu nam je sada i glavni problem.

grobari ns

pre 11 godina

najvazniji mec u sezoni a mi ocajni. Preterano rano smo se zaneli pobedama nad Konstantinom i ostalim "velikanima" srpskog tapkanja lopte. Ne bi mi bilo zao da izgubimo u muskoj borbi ali mi je zao sto ovako slabo igramo a mec je sezone.

pacer

pre 11 godina

Mislio sam da dva tima ne mogu igrati, tj. šutirati gore od prethodnog meča, ali sam se prevario. Ovi su mnogo, mnogo gori. Partizan je u rangu svog stvarnog slabog kvaliteta i loše igre iz većine mečeva koje je prikazivao ove sezone u ABA, ali uspeo je da povuče i inače solidnu Igokeu u ovu antipropagandu košarke. Nijedan od ova 4 tima nema ni blizu kvalitet za EL Ovo je jad i beda.

ZEMUNAC

pre 11 godina

Ljudi moji mislio sam za prvu utskmicu da je očaj i da ce pobednik iz druge da ih odvali u finalu ali ovo do sads je sramota za kosarku.

veliki strumf

pre 11 godina

E moja Evroligo, ko ce igrati sledece godine u tebi. 25-23 poluvreme. Jadno, prejadno. Da se ispravim: za 10 minuta Partizan dao citav jedan kos iz igre, i to zakucavanje. Nijedan sut, ali nijedan nisu pogodili. Moze li biti vece bruke? Sut za 2 poena: 3 od beskonacno! Talentovana generacija, talentovanija od Divca, Djordjevica, Danilovica... Nema sta!

veliki strumf

pre 11 godina

Grobarcici, vi se raspisali o sudjenju. Druga cetvrtina evo 6-1 u faulovima, sudi se nepostojeci faul u napadu Igokei a Lovernj srusi sve pred sobom i naravno nista. Kao sto sam pisao i pre meca sut je ocaj zivi, ne moze da se ubode za 2, a da nema Bertransa ni za 3. Zvezda je suterski 10 puta bolja ekipa cak i ovako slaba i potpuno van forme.

BG74

pre 11 godina

E sad bih voleo da mi veliki kosarkaski strucnjaci(navijaci Partizana),objasne svu lepotu kosarkaske igre a kroz prizmu aktuelnog rezultata na poluvremenu u Laktasima i svega sto smo videli na terenu.

drvobradi

pre 11 godina

Ovo je horor od kosarke. Kad se oduzmu bacanja, ispade da su ubacili 7 puta loptu kroz obruc za 20 minuta igre. Mislio sam da su CZ i Radnicki igrali lose, ali ovi su preterali. Valjda ce 2go poluvreme biti zanimljivije.

Zeca

pre 11 godina

Dobro ljudi ko daje ovoj Areni da sve zivo prenose, nema ni 10% ljudi taj kanal cekam mesec dana ovu utakmicu i nemogu d gledam stalno secka a kao omam brzi internet.

RubyRed

pre 11 godina

Bio sam ubedjen da nemože da se odigra ružnija utakmica od one prethodne, koja je na kraju postala zanimljiva, ali ne zbog kvaliteta, nego zbog triler završnice smušenih timova Zvezde i Radničkog.
Medjutim, ovo što se sad igra u Laktašima daje jednu potpuno novu dimenziju i nijansu epitetu ružno.

zoran

pre 11 godina

Koji sport ovi momci treniraju. Ovo na sve lici samo ne na kosharku. Kakav se basket igrao na ovim prostorima , ovo danas ne lichi ni blizu na te slavne dane. Ovo je beogradska zona. Dizachi tegova....

ivan

pre 11 godina

Centri NULA malo vadi fleke Lovernj inace Gagic-Musli kao da su sa neba pali! Skroz neobicno gledati Partizan inferioran na toj poziciji,nemaju cak ni uigranu akciju za njih!?... prosto nemogu da verujem da zalim sto smo pustili Katica(em bi zvezdi bilo teze em bi nama valjao)....

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 11 godina

Bedna igra Partizana u napadu nije nikakva novost,ali to se već puno puta ponavlja ove godine da bi bila slučajnost.Lopta kao da je vruć krompir,igrači trapavi,nemamo centra da igramo na njega,a ni pleja da oranizira neku dobru akciju i da nije Bertans dao onih par trojki ne bi imali ni 15 poena za poluvreme! Tako se nažalost ne zaslužuje Evroliga!

Milan Nk

pre 11 godina

Laktasi! Majko moja! To su oni sto bi da su u Srbiji, a da su u Srbiji vjerovatno bi trazili da se odvoje ko i svi ostali.
Veci Srbi od Uzicana i Kragujevcana...
I hoce u Evroligu, da putuju za Kaunas autobusom.

NemanjaBB

pre 11 godina

Prvi mec polufinala je karakterisala losa odbrana, a ovde je malo bolja odbrana, ali su zato igraci pogubljeni po terenu.. Toliko izgubljenih lopti i promasaja, strasno.

Edvards kod Igokee i Bertans kod Partizana samo imaju prolazne ocene.

radna grupa

pre 10 godina

@Citam ja kao grobari nas ismejavaju, a oni ni tablu ne mogu da pogode a kamoli kos! Nista, srecno u evrokupu sledece sezone.
(shan, 25. april 2013 21:54)

Alo, momak, ne trpaj nas u kombinaciju sa recenicom "sledeca sezona", to je vas brend. Intelektualna svojina, takoreci.

RubyRed

pre 11 godina

Bio sam ubedjen da nemože da se odigra ružnija utakmica od one prethodne, koja je na kraju postala zanimljiva, ali ne zbog kvaliteta, nego zbog triler završnice smušenih timova Zvezde i Radničkog.
Medjutim, ovo što se sad igra u Laktašima daje jednu potpuno novu dimenziju i nijansu epitetu ružno.

Srbija

pre 10 godina

Cestitke navijacima Zvezde i Partizana na ulazku u Evroligu,treba da budemo srecni jer ce sledece godine Srbija imati dva predstavnika u Evroligi.

Ryber Palunko

pre 11 godina

Kako je moguće da se za bilo šta bore ekipe koje imaju šut 14/52!? Pa ti ljudi cijeli svoj život igraju košarku!
Dražen, Galis, Šmit i ekipa (da pomenem samo one starije) bi turom da šutiraju imali bolji procenat.

Mirko

pre 10 godina

Zvezda I Radnicki vrlo losi, Partizan I Igokea blagi uzas!
Da li se neko seca stare Yu lige, i utakmica plejofa Zvezda-Cibona i Partizan - Jugoplastika, to je bio atomski basket za ove sad ... Ako se nesto ne promeni, nece biti veselo u Evroligi sledece godine...

mille grobar

pre 10 godina

Kada vidim koliko se zvezdasi raduju evroligi, shvatam u stvari kolika je privilegija biti grobar! Pa njima mladost prodje dok su docekali EL!Neki su i na fakultet krenuli a ne pamte ni poslednju zvezdinu titulu ej!? Hvala tati, ujaku i stricu sto su mi kao klincu usadili ljubav prema instituciji!

drvobradi

pre 11 godina

Ovo je horor od kosarke. Kad se oduzmu bacanja, ispade da su ubacili 7 puta loptu kroz obruc za 20 minuta igre. Mislio sam da su CZ i Radnicki igrali lose, ali ovi su preterali. Valjda ce 2go poluvreme biti zanimljivije.

nikola1992

pre 10 godina

Bravo komsije. Nadam se da ce u finalu biti dobra utakmica i neka pobedi bolji i podrazumeva se bez ikakvih incidenata. Posteno, 2 najbolja kluba su prosla u evroligu, a i igokei takodje puno srece u kvalifikacijama.

nacionalna frekvencija

pre 10 godina

Zahvaljujem se svim TV-kućama sa nacionalnim frekvencijama na divno odrađenom prenosu F4 regionalne lige. Ipak za zdravlje tako i sportski duh kao i kulturno uzdizanje naše nacije mnogo su preči razni programi tipa velikog brata, farme, preljubnika i sl. kao i domaće serije tipa Boljeg života srećnih ljudi ... ili možda upoznavanja tuđih kultura preko stranih serija (turskih, indijskih, južnoameričke itd) čija vrednost dostiže neverovatnih jedan Euro po epizodi...
Prosto nemam reči

Macak

pre 11 godina

Nisam gledao prvu tekmu, ali sudeci po komentarima nije biloa kvalitetna...pisem komentar na poluvremenu drugog polufinala. Ovo je momenta kada bi ekipe trebale da su snazne, valjda su tempirali formu za zavrsni turnir...
Da se sam sebi nasmijem..kakvo djavolje tempiranje forme, ovde igra ko kako moze i kako stigne. nema tu puno ni plana ni strategije ni taktike, nego tjeraj pa kud stigne...tugo...
Kao indijanci, juri tamo juri vamo, dzidaj loptu pa sta bude, onaj Stemberger lupa loptu prema kosu u po napada , ni blizu kosa ne ide...baloni se salju okolo..
Slabo...mozda drugo poluvrijeme nesto izvadi, ili uzbudljiva zavrsnica..ali kvalitete tu slabo ima...nazalost.

novicas

pre 10 godina

E što ti je evro liga:
-Partizan-Igokea 63:57
-Barsa-PAO 62:51
U sportu "Trči i šutiraj" se naravno daje više koševa.
Zgazićemo FMP u finalu!

Анонимус

pre 10 godina

После прекида на утакмици Партизан - Цедевита, Црвена Звезда - Партизан Делије су направиле прекид и на утакмици између Партизана и Игокее. Стварно су невероватни како то све постижу...

J.D.Aleksandar

pre 10 godina

Dusebriznici ! Samo cu reci Euroliga ! Da je Crvena zvezda Telekom,Radnicki i bilo koja druga ekipa krenula sa ovom decom u sezonu,ne da ne bi igrali Euroligu,nego bi NLB ligu zavrsili na 10 mestu ! To nije cudo,to je Partizan ! Dovidjenja !

FMP

pre 10 godina

23 poena za poluvreme? i hoce u Evropu?

rekao bih da je Dule do poslednje mrve ubio samopouzdanje svoje ekipe, nije ostalo nista vise.
(crnobeli delija, 25. april 2013 21:56)
Konacno i jedan mali klub iz Srbije da zaigra u evroligi,EVROLIGA U ZELEZNIKU!!!!!

Zeca

pre 11 godina

Dobro ljudi ko daje ovoj Areni da sve zivo prenose, nema ni 10% ljudi taj kanal cekam mesec dana ovu utakmicu i nemogu d gledam stalno secka a kao omam brzi internet.

BG74

pre 11 godina

E sad bih voleo da mi veliki kosarkaski strucnjaci(navijaci Partizana),objasne svu lepotu kosarkaske igre a kroz prizmu aktuelnog rezultata na poluvremenu u Laktasima i svega sto smo videli na terenu.

mrb

pre 10 godina

59 kanala je otkupilo prava za prenos finala u kome ucestvuju 3 ekipe iz srbije za 59 kanala je interesantno za rts nije da se razumemo ja sam gledao meceve jer imam arenu ali je sramota da rts ne emituje turnir da li ce neko rasturiti tu rasipnicku ekipu koja baca pare na gluposti a ne prenosi basket

crnobeli delija

pre 11 godina

23 poena za poluvreme? i hoce u Evropu?

rekao bih da je Dule do poslednje mrve ubio samopouzdanje svoje ekipe, nije ostalo nista vise.

Bora

pre 10 godina

Na jednoj strani VUJANIĆ,DANILOVIĆ,VELIČKOVIĆ,DROBNJAK I PEKOVIĆ!!!-NBA DA POZAVIDI!..Na drugoj Čović,Ninković,Ristović......ŠTA UOPŠTE DALJE REĆI..?!

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 11 godina

Bedna igra Partizana u napadu nije nikakva novost,ali to se već puno puta ponavlja ove godine da bi bila slučajnost.Lopta kao da je vruć krompir,igrači trapavi,nemamo centra da igramo na njega,a ni pleja da oranizira neku dobru akciju i da nije Bertans dao onih par trojki ne bi imali ni 15 poena za poluvreme! Tako se nažalost ne zaslužuje Evroliga!

prekoOkeanskeDelije

pre 10 godina

Čestitam Grobarima na zasluženoj pobedi. Nadam se da će finale biti daleko bolje od oba polufinala, pa nek pobedi bolji.
Samo još nešto... Nisu mi jasni Zvezdaši koji su večeras navijali za Igokeu. Nakon onog prsta Gorana Dodika, radije bih video Zadar u Evroligi nego njih.
Toliko.

NBA

pre 11 godina

tragicno losa kosarka u oba polufinala. bar je rezultatski neizvesno... svi nesto prozivaju trenere i uprave, ali ono sto meni najvise bode oci je to koliko je u poslednjih 10-20 godina opao nivo kosarke kod nas, kada su u pitanju osnovni tehnicki elementi igre pojedinih igraca. sut, dribling, tajming... nema to nikakve veze sa upravama i ligama, to sve ide od rada sa mladima. tu nam je nekada lezala sva snaga, a tu nam je sada i glavni problem.

qqlele

pre 10 godina

Da li moguće da navijači kluba iz Železnika ne proslavljaju istorijski uspeh svog kluba, nego gledaju i komentarišu ono što se dešava na utakmici Igokea-Partizan? Nismo bili na nivou, ali zaslužena pobeda Partizana! Takođe, moram da napomenem da mi je drago da će pored Partizan i ostala dva beogradska kluba koja su učestvovala pod jednim imenom na F4 konačno imati priliku da zaigraju EL :). HVALA TI, CRNO-BELA LjUBAVI!!! E,daaaa, svaka čast momcima, Duletu, Todoriću, Daniloviću, stručnom štabu...Hvala za nezaboravnih 12 godina.

zauber

pre 10 godina

kakva liga takav i final four. Čović je davnih dana trebao trajno da bude odstranjen iz košarke ujdurmom koju nam je napravo sa Goodyear ligom. Grobar srpske košarke.

pacer

pre 11 godina

Mislio sam da dva tima ne mogu igrati, tj. šutirati gore od prethodnog meča, ali sam se prevario. Ovi su mnogo, mnogo gori. Partizan je u rangu svog stvarnog slabog kvaliteta i loše igre iz većine mečeva koje je prikazivao ove sezone u ABA, ali uspeo je da povuče i inače solidnu Igokeu u ovu antipropagandu košarke. Nijedan od ova 4 tima nema ni blizu kvalitet za EL Ovo je jad i beda.

ultrasrbin

pre 10 godina

Kako god da se zavrsi treba se zahvaliti polovini tima,a pre svig gagicu i musliju. Nisu u stanju da zakucaju niti da pogode slobodna bacanja. Milosavljevic i vesterman pod hitno na individualne treninge,a Gordica ostaviti samo ako bas nema ko.

dzozey

pre 10 godina

Hahaha...znate sta je stvarno smesno, ali stvarno, barem meni...mnogi od ovih momaka iz Partizana tek ove sezone prvi put igraju za Partizan, ali ipak znaju gde su dosli...nakon kvalifikacije u EL, oni su mirni, opusteno...a znate kako su igraci CZ reagovali. Ovo samo po sebi nije toliko smesno, ali kad se uzme u obzir kako su se igraci CZ radovali i skakali kad su pobedili u derbiju, a reakcija Partizanovih mladih igraca nakon sto su pobedili u derbiju je bila podjednako opustena kao i ova sad.

frenky simao

pre 10 godina

Činjenica je da Partizan ima tim koji je u proseku star samo 21,5 godinu i činjenica je da Partizan u devet sezona koliko učestvuje u ABA ligi, ima osam finala i jedno polufinale. KK Partizan je jednostavno DOMINANTAN u regionu!

c7/5

pre 10 godina

Teska utakmica. Iskusna Igokea i najmladji tim u ligi. Veoma ostra igra u vecem delu utakmice. Ovo je ipak uspeh za Partizan jer sa mladim timom je opet uspeo da igra u najjacoj Evropskoj ligi. U vecem delu igralo se u grcu jer je ulog bio veliki. Ipak je Partizan pogodio 10 trojki sto nije maciji kasalj i zasluzeno pobedio. Sada ocekujem mnogo opusteniju igru u finalu jer je cilj ostvaren.

Lovernj kralj

pre 10 godina

Lovernj je DR.Svaka cast na borbi momcima,izginuli su,Leo mora da smiri strasti bolje deluje Gordic,Gagiju svaka cast za finis,ali Lovernj je DOKTOR ,prepametan igrac za svoje godine,u subotu rastereceno pa sta bog da,AJMO CRNO BELIIIIIIIIII

objavite mi komentar. Hvala!

pre 10 godina

Citam komentare ovih sto pominju rezultat 23:25 na poluvremenu i placem od smeha. To su uglavnom navijaci kluba iz predgradja, dugo nisu pratili kosarku pa ih razumem.
Pokusacu da objasnim ukratko: kosarka je sport u kojem pobedjuje onaj ko da vise koseva. Po analogiji stvari, pobednik je takodje i onaj ko primi manje koseva. U kosarci postoji faza napada i faza odbrane. Cilj faze odbrane je sacuvati kos i ne dozvoliti protivniku sa poentira. Svi relevantni strucnjaci se slazu da je faza odbrane takticki tezi segment igre, dok faza napada zavisi najcesce od talenta. Takodje, strucnjaci smatraju da ekipe koje igraju kvalitetnu odbranu, kvalitetnije su u taktickom smislu od ekipa koje igraju samo kvalitetan napad. Razlog je prost: napad moze da zakaze, suteri nemaju svoje vece... dok kvalitetno uigrana odbrana moze konstantno da dobija utakmice, cak i kad je napad los.
Prema tome, dragi moji navijaci FMPa, edukujte se malo. Kosarka nije samo prolazak lopte kroz kos. Podsecate me malo na moju devojku, ona kad gleda utakmicu raduje se kad obe ekipe daju kos. Nema pojma koji su nasi a koji njihovi.
Hahahahah :D
Pozdrav!

ivan

pre 11 godina

Centri NULA malo vadi fleke Lovernj inace Gagic-Musli kao da su sa neba pali! Skroz neobicno gledati Partizan inferioran na toj poziciji,nemaju cak ni uigranu akciju za njih!?... prosto nemogu da verujem da zalim sto smo pustili Katica(em bi zvezdi bilo teze em bi nama valjao)....

look

pre 10 godina

Ako Partizan uzme titulu, mozemo zakljuciti da mali maturanti nikada nisu doziveli da vide Zvezdu kao prvaka. Boze koliko smo jaki. Ne smem ni da zamislim kako je onima koji navijaju za zvezdu. Nama je ovo kao dobar dan. A njima pisanje istorije. Uzas. Hvala nebu sto mi je dusa crno bela.

veliki strumf

pre 11 godina

Za 8 minuta u drugoj cetvrtini Partizan je iz igre ubacio ceo jedan kos i to zakucavanje Lovernja. Nijedan sut nisu pogodili! I vi pricate o tome ko zasluzuje Evroligu. Bruka i sramota od kosarke. Za 18 minuta 23-21. Strasno.

Sale

pre 10 godina

Inace ne volim ova prepucavanja preko interneta,ali moram da odgovorim ovim neznalicama,pretpostavljam navijacima Crvene zvezde Beograd(da tako se zovete),vidim da vam nije jasno kako je moguce pobediti utakmicu sa 50 ubacenih koseva,23 za poluvreme itd..Strucnjaci moji,ako vec pratite kosarku,veceras se igrala utakmica izmedju Barselone i PAO-a koja je odlucivala o tome koji ce tim ici na Final4 i ta Barselona je dala 7 poena u trecoj i 13 u cetvrtoj cetvrtini,ali je pobedila.E sad,ako vama nije jasno da postoje ekipe koje igraju cvrstu odbranu i koje ne primaju 114 poena po utakmici,onda ne znam sta bih vam rekao.

rudiment

pre 10 godina

Evroliga se podrazumeva kada je Partizan u pitanju. Dozvoliti sebi zezanje u poslednja 2 minuta polufinala, protiv najbolje ekipe iz ligaskog dela,bez malogradjanske euforije.
Bravo momci!! Od starta sezone verujem u vas!

Milivoj

pre 10 godina

Au, koliko se oglasavaju limeni. Pa, ajde limeni, ne gubite vreme na nase utakmice, slavite ovaj istorijski trenutak, nece vam se tako lako sreca osmehnuti u sledecih petnaestak godina. A to sto niste navikli da gledate kako se igra ozbiljna kosarka, nije nista cudno, imate direktan prenos Barsa-Pao, vrlo slicna i utakmica i rezultat. Gledajte, ucite se malo.

zoran

pre 10 godina

Ja bih ipak sacekao potvrdu iz EL da ce obe ekipe da igraju. Partizan je siguran a vi ako izgubite u finalu mozda dobijete kosku da grizete.

veliki strumf

pre 11 godina

E moja Evroligo, ko ce igrati sledece godine u tebi. 25-23 poluvreme. Jadno, prejadno. Da se ispravim: za 10 minuta Partizan dao citav jedan kos iz igre, i to zakucavanje. Nijedan sut, ali nijedan nisu pogodili. Moze li biti vece bruke? Sut za 2 poena: 3 od beskonacno! Talentovana generacija, talentovanija od Divca, Djordjevica, Danilovica... Nema sta!

Blurry

pre 10 godina

A niko ne vidi glavnu mahinaciju "gospode" iz Evrolige. Do prosle sezone su i Srbija i Hrvatska i Slovenija imale po predstavnika direktno u Evroligi a sad nam daju dva + jednog salju u kvalifikacije, sto znaci dva i realno zakinuti smo za jedno mesto.

Nikola Bjelos

pre 10 godina

Molim sve ove poznavaoce kosarke da ne komentarisu broj koseva i da se ne frljaju sa statistikom,u utakmicama sa ovakvim ulogom nista novo za ovakve,svi cemo se sloziti,mlade igrace Partizana,vise bi trebalo svoje igre i nacina ulaska u finale da se stide ovi Cokijevci jer tek je ono sramota a takvih primecujem da je ovde najvise...

zoran

pre 11 godina

Koji sport ovi momci treniraju. Ovo na sve lici samo ne na kosharku. Kakav se basket igrao na ovim prostorima , ovo danas ne lichi ni blizu na te slavne dane. Ovo je beogradska zona. Dizachi tegova....

Marina maljko

pre 11 godina

Pa moje košarkašice bi dale više od 6 (šest!!) , ko ne veruje neka pogleda..6 koševa za 10 min!! AALLo bre košarkaši . DULE??
Nastavite da igrate odbranu .. a navijači će da ubace neki koš!!!

Gospodara Vucica 1a

pre 10 godina

Ono kad se gani posle 12 godina okupe da kukaju kako nisu navikli na tako los kvaltet kosarke sa tako malim brojem poena na utakmici. Priceless, sto bi reko njihov sponzor Cheda Yovanovitch!

xx

pre 10 godina

Procitao sam deo komentara i stvarno ne mogu da verujem koliko ovde ima ljudi koji blage veze sa kosarkom nemaju. Ovo je bila fizicki izuzetno jaka utakmica i naravno prouzrokuje slabiji sut i greske u prevelikoj brzini, tako da broj koseva nema blage veze. Procitajte Barsin rezultat, pa mi recite da je to ekipa koja ne zna da sutira!? Stemberger, izuzetan suter, masa tri vezana bacanja i izgleda predsmrtan od umora, siba se na sve strane, igraci se prate poput terijera itd. Strasna utakmica!

NemanjaBB

pre 11 godina

Prvi mec polufinala je karakterisala losa odbrana, a ovde je malo bolja odbrana, ali su zato igraci pogubljeni po terenu.. Toliko izgubljenih lopti i promasaja, strasno.

Edvards kod Igokee i Bertans kod Partizana samo imaju prolazne ocene.

ја

pre 10 godina

Велика ствар за Београд је да ће имати два клуба у Евролиги. Београд је увек био град кошарке пре свих осталих спортова.

"Srecnija Srbija"

pre 10 godina

Citam ove komeentare i prosto se ne mogu nacuditi vasim rezonovanjim.Oba polufinala su bila teska pre svega psiholoski jer je ulog bio EL,a tek onda igracki.Slusam Rakocevica koji govori"Da igraci Zvezde imaju ogroman pritisak pa i on sam"......a kad znamo da je Rakocevic igrao u jakim Evropskim timovima,strelac EL,da su Amerikanci veoma iskusni kao i Simonovic i Savovic a o Katicu da i ne govorim. E SAD VIDI TE EKIPU PARTIZANA PROSEK 21god.NAJISKUSNIJI IGRAC GORDIC I MILISAVLJEVIC....pocetnici u ovoj ligi Milutinov,Vesterman,Lovernj,Bogdanovic...SAMIM TIM OVAJ USPEH TJ POBEDA PARTTIZANA JE OGROMNA I SVE CESTITKE MOMCIMA.E sad u finalu rastereceno i punom snagom na Zvezdu pa sta Bog da.ZIVEO PARTIZAN !!!

J.D.Aleksandar

pre 10 godina

Dusebriznici ! Samo cu reci Euroliga ! Da je Crvena zvezda Telekom,Radnicki i bilo koja druga ekipa krenula sa ovom decom u sezonu,ne da ne bi igrali Euroligu,nego bi NLB ligu zavrsili na 10 mestu ! To nije cudo,to je Partizan ! Dovidjenja !

Kecman ili Kezman, pitanje je sad?

pre 10 godina

Porumeneli prijatelji sa druge strane Top. brda...Kosarka je igra "pet na pet" i najcesce se odvija u dvorani, ne gruva se medicinka o zidine Kalisa.
Vi ste tu zalutali ali vam zelim sve najbolje u buducnosti.
Spektakl ste kako god.

ZEMUNAC

pre 11 godina

Ljudi moji mislio sam za prvu utskmicu da je očaj i da ce pobednik iz druge da ih odvali u finalu ali ovo do sads je sramota za kosarku.

Pokojni Toza

pre 10 godina

Cilj je postignut i to je naj vaznije. Sad kad su klinci izborili plasman u EL moci ce mnogo opustenije da rade i napreduju. Uz par izmena, ova ekipa bi mogla da igra zapazenu ulogu u EL sledece godine.Mnogi ce se iznenaditi.

P.S.E moji Gypsy,pa veca je vasa tuga sto ce Partizan u EL, od vase radosti sto cete je i vi igrati posle 100 godina.Al nema veze, vazno je da vam je svaka treca rec "Kompleks".

Milan Nk

pre 11 godina

Laktasi! Majko moja! To su oni sto bi da su u Srbiji, a da su u Srbiji vjerovatno bi trazili da se odvoje ko i svi ostali.
Veci Srbi od Uzicana i Kragujevcana...
I hoce u Evroligu, da putuju za Kaunas autobusom.

darko

pre 10 godina

svaka cast sampioni sta god uradili u finalu vi ste za mene sampioni a sada obratite paznju na moje reci uz dva prava pojacanja uz ovaj fantastican tim koji ima jos mnogo mnogo prostora za napredak PARTIZAN ce biti EVROPSKI SAMPION u sezoni 2013/2014 zivi bili pa videli

Tolle

pre 10 godina

@E sad bih voleo da mi veliki kosarkaski strucnjaci(navijaci Partizana),objasne svu lepotu kosarkaske igre a kroz prizmu aktuelnog rezultata na poluvremenu u Laktasima i svega sto smo videli na terenu.
(BG74, 25. april 2013 21:53)


Partizan - Igokea 63:57
Barselona - Panatinaikos 64:53

Da li ti je sada jasnije?Ili mozda ni ovi timovi ne znaju da igraju?U vasem je interesu da se upoznate sa kosarkom koja se igra u Evroligi pre nego sto zaigrate u istoj.U suprotnom.....Secas se utakmica protiv Galatasaraja i Ulma u Pioniru, kada su vam prvi put dosle iole jace ekipe(koje su, naravno, miljama daleko od kvaliteta Evrolige, sto mozes videti poredjenjem Ulma i Bamberga na tabeli nemackog prvenstva)?E pa u Evroligi ce vam se desiti slicne utakmice, samo se dva-tri puta ubedljivijom razlikom.

frenky simao

pre 10 godina

Činjenica je da Partizanov tim u proseku ima samo 21,5 godinu i činjenica je da Partizan u devet učešća u ABA ligi igra osmo finale, a jedanput je igrao u polufinalu...! KK Partizan je jednostavno DOMINANTAN u regionu...!

sl

pre 10 godina

(BG74, 25. april 2013 21:53) Nadam se da si nekad cuo za lose vece, grc zbog vaznosti, velikog uloga i sl. A, grobari mogu svima da nam objasne i kako se igra i pobedjuju svi evropski kosarkaski velikani a Boga mi i kako se pune dvorane i pravi atmosfera...

TIGER

pre 10 godina

Svaka cast decurlijo! I da niste obezbedili ulazak u EL i dalje bi KK Partizan bio u mom srcu!!!
Valjda je sada svima jasnije zasto je Partizan isao na to da bude 4. u ligaskom delu a ne 3.

grobari ns

pre 11 godina

najvazniji mec u sezoni a mi ocajni. Preterano rano smo se zaneli pobedama nad Konstantinom i ostalim "velikanima" srpskog tapkanja lopte. Ne bi mi bilo zao da izgubimo u muskoj borbi ali mi je zao sto ovako slabo igramo a mec je sezone.

Yugoslaven

pre 10 godina

Bravo Partizane volimo te!!!!!
Nemam ništa protiv Muslija ali koliko me samo nervira ne mogu vam opisat.
Neka se spremi FMP oni su sledeći!

simpatizer

pre 10 godina

Браво комшије! Београд ће бити центар европске кошарке следеће сезоне!!! Велики успех српске кошарке-ујединимо се браћо,а у финалу нек бољи победи!!! СРБИЈА!

jedino sveto je bilo na tribinama

pre 10 godina

veliki pozdrav za najboljeg centra kog je partizan imao NIKOLU PEKOVIĆA. vrati se kad te ameri umore pa pokazi onim nasim babama od centara kako se igra.

Veerghoen

pre 10 godina

Kakav smo mi Srbi narod, to je neverovatno... Pa 2 najbolja kluba nam usla u Evropu, Beograd ce biti prezentovan svetu u lepsem svetlu, popularizovace se kosarka a vi se ovde prepirete. Pa nije ni cudno sve sto nam se desava kroz istorije.

shomika

pre 10 godina

barselona-pao 63-53 utakmica koja odlucuje o plasmanu na F4 Evrolige.
Ko hoce da gleda npr Karmela koji da 30+ poena a ima sut iz igre 30% uz 30uzetih suteva nek gleda NBA. Ovako se igra u Evropi.
Ne kazem da je ova utakmica bila lepa,daleko od toga ali tako je kako je,nemamo bolje. Borba,tuca,neizvesnost,ali u svakom slucaju vise kvaliteta nego u prethodnoj utakmici.
A Zvezda ce videti kako se igra u Evroligi. Pozdrav svim ljubiteljima kosarke.

Smejanje

pre 10 godina

Ma jeste, mi imamo kompleks od Zvezde. Priznajemo, nismo osvojili nista 20 godina, nikad nismo igrali evroligu, nikad nismo osvojili ABU...isto vazi i za ostale sportove.

Braca Meraklija

pre 10 godina

ok, partizan pobedio. Derbi u finalu. Ipak, nije u redu sve ovo oko ABA lige i sada Igokee. SMatram da je srpska kosarka ostecena, da je Igokea ostecena i da je sve oko Jadranske lige i smisljeno kako bi nas basket unazadili. Ako pogledamo uspehe nse reprezentacije jasno je da ih nema od kada smo usli upravo u tu ligu.
Na kraju je ova sezona ispala jedna cista prevara i farsa. Zao mi Laktasa jer su Evroligu potpuno zasluzili. Bili su 8 meseci najbolji tim u regionu i...? Nista Lisac je Lisac. Roman je procitan.

064..

pre 10 godina

Igokea bi imala postenije sudjenja da su sudili Todoric i Danilovic...Oni koraci Lovrenja se uce na prvom treningu kosarke..
(Enrico Pallazzo, 25. april 2013 22:38)

10 trojki nisu dale sudije niti vodjstvo domacina na kraju prvog poluvremena. Na kraju nisam cuo njihovog trenera niti igrace da su se zalili na sudjenje. Zale se Cigani, zar ne?? Budi srecan jer dve poslednje utakmice sa Radnickim dobijate sa pola kosa ali to se zacas okrene. Dokle mislis da je to moguce?

Mare

pre 10 godina

Dugo nisam gledao ruzniju kosarku. Uzas. U svakom napadu je bukvalno svaki kontakt izmedju bilo koja dva kosarkasa pod faulom. Ovo treba zabraniti, odnosno sankcionisati tako sto ce u 10. minutu najmanje trojica imati 5 licnih.

Ti i Ja, mi smo srca dva

pre 10 godina

KONAČNO !
Konačno će na ovim prostorima zavladati mir i blagostanje. Zvezda i Partizan su izgurali da oboje budu u EL, guraše, guraše i na kraju izguraše. Svi srećni i zadovoljni. U ponedeljak kod Tegeltije dolaze Vujošević i Čović da svi zajedno proslave. Eto sreće najveće za srBsku košarku.

NEDJA

pre 10 godina

Bravo,crno-bela ljubavi.Sa najmladjim timom u istoriji Jadranske lige uspeli smo da udjemo u finale i da izborimo Evroligu a nadam se da ce te me obradovati novim prstenom u Subotu na moj rodjendan.Ganci,posto su oduceni od Evrolige ne znaju sta znace granitne odbrane i igra na mali broj poena,gotovo identican broj poena je bio na mecu Barsa-PAO.Samo vi igrajte takvu odbranu u Evroligi pa ce te od svakog pucati po 20-30 razlike.Ubedjen sam da ce Partizan ostvariti znatno bolji rezultat od Zvezde u Evroligi iako ce imati neuporedivo mladji tim.

srecko

pre 10 godina

da uzmemo jos jednu titulu da se zna ko je partizan ali iskreno mislim da je mnogo velika stvar sto ce iz ove lige ici dva srpska tima u evroligu a mozda i treci igokea preko kvalifikacija.dosada smo imali samo partizana sad je rasplet doneo jos mesta nema veze ko za koga navija to je za srpsku kosarku fenomenalno

SRBin

pre 10 godina

Najbitnije je to da Srbija ima dva predstavnika u EL. A sto se tice koseva pogledajte utakmicu Barsa Panatinaikos jedva su stotku presli ukupno. Sad ce neko da kaze da se to ne uporedjuje, bla bla bla ali to je nasa kosarka izgleda da bolju nemamo... Sutra neka pobedi bolji!!!

ssaassaa

pre 10 godina

Provukli ste se, na jedvite jade baš kao i mi.
Ali ovom igrom vi nas nećete dobiti jer Zvezda igra mnogo ofanzivniju košarku i to smo više puta dokazali.
Čestitam vam u svakom slučaju i sa nestrpljenjem čekam sledeću sezonu Evrolige.Samo nemojte da nešto pričate Zvezdi kako će proći jer ko zna ko će sve doći na leto u Zvezdu i Partizan.
(netsfan87, 25. april 2013 23:16)


Neće biti... Nisi ti dobro gledao utakmice. Mi smo našu rešili nekoliko minuta pre kraja. A vi ste se provukli. Čak je i vaš predsednik izašo iz sale na 7 razlike za Radnički. Tako da se vi provlačite a mi gazimo u poslednjih mesec dana... Odnosno tačno kad treba, na kraju sezone.

miljan

pre 10 godina

Stvarno mi je smesno kada gledam komentare Zvezdinih navijaca koje su ostavili za vreme utakmice. Oni samo pokazuju koliko neznaju o kosarkaskoj igri. Nazalost nisu imali ni gde da nauce o tome obzirom da su bili beznacajni u kosarci u proteklih 15 godina. Utakmica izmedju Partizana i Igokee je bila prava festa taktike i nadmudrivanja. Istina je da sut iz igre nije bio najbolji kod obe ekipe ali on je rezultat sjajnih odbrana koje su obe ekipe igrale. Bila je to prava rovovska borba. U finalu ce Partizan razmontirati zvezdu na najsitnije delove i videcete sta znaci vrhunska odbrana koja je parirala i najvecim timovima Evrope. Ocekujem i bolji sut Partizana jer vise nece biti grca koji je danas bio prisutan zbog tezine utakmice i ulaska u Euroligu.

struki

pre 10 godina

imam samo jednu stvar da kazem grobarima: ako je prethodna utakmica po vama uzas,sta reci tek za ovu vasu? 23 poena za 20 minuta? nadam se da ce vas igokea isprasiti u 2 poluvremenu,pa da gledamo pravo finale u subotu,izmedju 2 najbolje ekipe iz regularnog dela aba lige

Boban

pre 10 godina

Cestitam komsije, nadao sam se ovome... mislim da je najbolje da Zvezda i Partizan svake godine, zajedno, igraju Evroligu... Srecno nam bilo sledece godine...

Ratko

pre 10 godina

Sad u finalu obe ekipe igraju rastereceno. Bice jako zanimljivo a Zvezdi dajem blagu prednost ipak su iskusnija ekipa. Atina, Istambul i Beograd imaju po 2 predstavnika u Euroligi.

veliki strumf

pre 11 godina

Grobarcici, vi se raspisali o sudjenju. Druga cetvrtina evo 6-1 u faulovima, sudi se nepostojeci faul u napadu Igokei a Lovernj srusi sve pred sobom i naravno nista. Kao sto sam pisao i pre meca sut je ocaj zivi, ne moze da se ubode za 2, a da nema Bertransa ni za 3. Zvezda je suterski 10 puta bolja ekipa cak i ovako slaba i potpuno van forme.

grobar.prijepolje

pre 10 godina

Zvezda I Radnicki vrlo losi, Partizan I Igokea blagi uzas!
Da li se neko seca stare Yu lige, i utakmica plejofa Zvezda-Cibona i Partizan - Jugoplastika, to je bio atomski basket za ove sad ... Ako se nesto ne promeni, nece biti veselo u Evroligi sledece godine...
(Mirko, 25. april 2013 22:50)
Vidis,ovo Vam je cist primer nekoga ko komentarise nesto o cemu pooooooojmaaaa nema...Pazi ga,racuna nekadasnju kosarku i ovu danas...Pa,pre 5 godina se nije igralo kao danas ane pre 25...Secam se ja...kao i danas i uvek u NBA...igra bez odbrana...zato se svaki mec NBA zavrsava sa 110-ak koseva na obe strane...(plus po 2 minuta na sve 4/4)...Dal je bilo lepse za OKO??!!Jeste...Ali,ako tebi ne znaci kada se neko bori,daje sve od sebe,gine...onda ne treba ni da gledas...U nocnim terminima imas NBA pa opleti...LEPO ZA OKO-SLAZEM SE...
Inace,cestitke mom Partizanu na zasluzenoj pobedi i velika zal sto Igokea ne ide u EUROLIGU...a zasluzila je.E,sad ,vise bi bilo neposteno da Partizan nije mogao...Ne zato sto ja navijam na nj. vec zbog svih prethodnih godina...Ne zaboravite da smo imali garantovane 3 godine,pa pnda samo jednu,pa godinama obecavane A licence...i jos da sada nismo mogli NIKAKO...e pa mnogo,brate...Ako biram koga bi mi bilo vise zao...Jos jednom,Igokei SVAKA CAST i puno srece...Ima nekih koji TO mogu bez po muke...ali uz POMOC...ako me ko razume...Jbg,pa kad te vaskrsnu,sve je moguce...

zoran zoran

pre 10 godina

svi vi koji poredite kosarku sada i kosarku ranije je kao da poredite babe i zabe! odnosno blage veze nemate ili nikada niste igrali kosarku,da vidite kako je to "lako" u danasnje vreme... ali ko poznaje kosarku u dusu,mnogo toga je video danas,nije kosarka samo napad,ima nesto i u odbrani,a obe ekipe su u nekim momentima demonstrirale savrsenstvo u tom segmentu.

Aca Grobar

pre 10 godina

Cestitke Partizanu iFmp na ulasku u EL.Nadam se da ce finale biti bolje.Igrace tim bez odbrane i tim bez napada.Ovaj turnir je pokazao da je Aba liga ocajnog kvaliteta.Sve 4 ekipe su igrale ocajno zavrsni turnir.

Zlopantilo

pre 10 godina

Navijači Partizana po običaju nezadoviljni igrom i pobedom. Ne pamtim da su ikada hvalili svoj klub, pa ni danas kad je zaista sa mladim timom napravio ubdljiv podvig, u gostima. Bruka i sramota.

zoki

pre 10 godina

cestitke Zvezdi i Partizanu na pobedama u polufinalu zavrsnice. Ono sto je meni najupecatljivije je to da je Igokea koja je realno ove sezone bila najbolja u Aba ligi izvisila zahvaljujuci menjanju pravila na kraju takmicemja

maradona

pre 10 godina

kako smarate sa komentarima losa utakmica , malo poena i sl. Pa koji je rezultat drugog poluvremena Barsa-Panat. 20-20 , jel i oni nemaju pojma ? vazna utakmica tvrda naravno, kome se ne svidja nek gleda one trci i pucaj ekipe .Najbolje od svega je sto ce Srbija imati 2 tima u euroleague.

realan

pre 10 godina

Ama, dajte vise Gani, prestanite racunati samo postignute koseve. Idete sledece sezone (konacno) i vi u EL, a tamo je oubicajeno da tim postize 60-tak koseva na utakmici, ako niste znali. Sa svojom run&gun kosarkom necete daleko stici u EL.
Mada su danas sudije dosta unistile igru, jer su pustile isuvise kontakta, narocito u prvom poluvremenu.
Cestitam, deco

Jack

pre 10 godina

Iživljavanje policije sinoć u Laktašima nigde nisam doživio. Prebijanje momaka samo zato jer su navijali. Nesposobni su oni za organizaciju ovakvih utakmica.

zoran

pre 10 godina

Zvezda I Radnicki vrlo losi, Partizan I Igokea blagi uzas!
Da li se neko seca stare Yu lige, i utakmica plejofa Zvezda-Cibona i Partizan - Jugoplastika, to je bio atomski basket za ove sad ... Ako se nesto ne promeni, nece biti veselo u Evroligi sledece godine...
(Mirko, 25. april 2013 22:50)

Ja se secam. Mogu da zamislim Kicu i Praju ako gledaju ovaj danashnji Partizan shta mogu da pomisle. Verovatno se pitaju odkud ovoliko momaka na jednom mestu bez talenta za sport kojim se bave.

O Zvezdi ne treba troshiti rechi...horor grupe sugradjana srednje dobi...

Partizan Forever

pre 10 godina

Bravo za Vujosevica i igrace. Ovo je veliki rezultat s obzirom na mladost ekipe i ocekujemo da kao i uvek daju sve od sebe u finalu.
Jos nesto, da mi je znati gde su sad oni kriticari Vujosevica, ja nisam sumnjao u njega ni u jednom momentu. Jednostavno covek napravi svakog igraca boljim i to smo videli i ove sezone.

cartmanx

pre 10 godina

Alo pljuvaci, pa nisam ni ja ocekivao bog zna koliki kvalitet kosarke u ovakvim utakmicama, ovo je zaista bio izuzetno cvrst mec, oba polufinala "losa" za oko ali ako se uzme u obzir mladost Partizana to je i ocekivano,i tu se vec pokazuje mukotrpan rad kad deca dobiju iskusne igrace koji su u vecem grcu..za razliku od ove tri ekipe.. Radnicki CZV ko je bio manje gori je prosao-CZV! S druge strane zao mi je sto nam se pala Igokea, bolje da smo igrali finale, jer mislim da su kvalitetniji od CZVFMPBGD a posebno od Radnickog ali sta je tu je ...najvaznije u svakom slucaju(a kako drugacije) je da igraju dva srpska tima EL a u finalu neka pobedi bolji-Partizan!

Macak

pre 10 godina

Ostavih komentar poslije prvog poluvremena , pa cu i sad nakon prospavane noci. Jeste nesto bolje bilo u nastavku ali i dalje je to lose, i lose i sta da se radi tako je...
Jeste malo koseva, ali nije brojka problem, problem je sto ni odbrane nisu dobro igrane. Gagic lupa bananu igracu Igokee ali on lupa tu bananu duuuugo. on se sprema na odskok skace, dize se...corav bi vidjeo sta se sprema i onda malte ne dok pada lupa bananu covjeku kpji se isto tako satima namjestao da sutne. Ocaj za vidjeti. Tako sporo da boli. Svaki rekreativac sa malo koncentravije bi isfintirao Gagica i pooozio loptu, a onaj klen sutira u njega... Jednostavno ovi igraci nemaju talenta i nisu naucili masu bazicnih stvari.
Neprecizni su u napadu i nespretni u odbrani.
Ne igra se odbrana bolje nego u stara vremena(diskutuje se tu o malo postignutih koseva i trci pucaj kosarci).
Pogledajte neke tekme u kojima igra Knego, Grbovic, Cutura, Jovanovic da onu prvu liniju i ne spominjem, i onda iskreno recite da li bi da sastavljate tim radije izabrali njih ili Gagica, Muslija, Dozeta ili Stembergera?
Razlika je u kvaliteti tolika da i ne treba uporedjivati.
Sad, sta je tu je. ne ide sve uvijek uzlaznom linijom. Ne mogu ni sportisti biti svake sezone bolji. Sad je dosta da su fizicke predispozicije tu u vidu visine i covjek je dobio posao kao centar u timu. Izgleda pomalo trapavo ali eto stoji tu , ubode neku.. U poluvremenu polugole ribe i klovnovi. Muzika svira, karte se prodaju ,cirkus putuje dalje.

srbin*2

pre 10 godina

prodjite igokeu pa onda pisite o zvezdi sta hocete, ali vi ispadate,zivi bili pa videli,niste ni poceli da igrate a vasi komentari dok je zvezda igrala pisali ste svasta,pisite slobodno a izgubice te i od radnickog za trece mesto

nekoslav

pre 10 godina

Ono malo što sam gledao imam utisak kao da su koševi zavareni za konstrukciju, jako tvrdi.
Što se tiče oštre igre i broja koševa, ni u Evroligi sa kudikamo kvalitetnijim igračima nije bolje. I tamo se tuku, što je posledica kopiranja NBA, barem onog dela u plej-ofu.

bluć

pre 10 godina

Svaka cast deco!
Izborena EL, sad jos da posaljete FMP u Eurokup i to je to
(nbg, 25. april 2013 22:52)
Finalisti idu u evroligu a Fmp ne igra aba liga nešto si pomešao dečkonja.
Nevezano za ovaj komentar drago mi je da imamo dva Srpska tima u Evroligi sto je privilegija i retko ko ima tu priliku, ali mi je žao što Igokea nije prošla zbog dobrih rezultata ove sezone, ma da je to bolje jer posle večerašnjeg mrcvarenja mislim da Evroliga nije za njih. Nadam se dobrom derbiju bez incidenata, i neka Zvezda pobedi :)

srbin*2

pre 10 godina

delili ste komentare dok je zvezfa igrala,ali je zvezda prosla a vi tek treba da nesto uradite pa onda pisite o zvezdi posto ja cisto sumnjam da ce te proci u finale,zivi bili pa videli.

kosarkas

pre 10 godina

Ok kosarka koju igra Partizan je tesko rvanje. Ali sta mislite crveno bijeli sto je doveden Radonjic, igra kaubojsku kosarku ala Zeravica,vidi se da odavno niste igrali u EL. Cestitke i za vas

dm

pre 10 godina

za razliku od prve polufinalne utakmice gde su se na kraju videle iskrene suze na jednoj iskrena radost na drugoj strani,u ovoj su svi hladni kao spricer,sve mirno,kao da se unapred znao ishod,samo je trebalo do 35min. igrati koliko toliko kosarku i onda kao po dogovoru.ja koliko pratim kosarku ekipa koja gubi u zadnjih minut-dva grize na sve nacine ne bi li smanjili razliku,to ovde nevideh,ni zelju ni nameru

Zeljko

pre 10 godina

U normalnoj ligi prvi na tabeli iz regularnog dela protiv cetvrtog i to tima koji na jedvite jade dosao do tog mesta...prvi bi bio apsolutni favoriti ali ovde se pobeda partizana videla iz aviona nisam nimalo zastrascen navijacki ali ovo je tako bilo providno iz aviona se videlo da ce partizan dobiti a posebno po izjavama trenera Igokee..ko ne veruje evo nek nadje njegovu izjavu i dobro nek ga poslusa sve cu mu biti jasno ako je realan...

milos

pre 10 godina

Neverovatno je da niko ne spominje najgoru igru Jorovica ove godine, kao i potpuno nerazumnu izmenu Bajica na 3:55 do kraja trece cetvrtine kada je Edvardsa koji je bio u naletu izveo na klupu i tadasnjih +6 se pretvorilo u poraz. Trojke Igokee tek ne treba spominjati, najgore ove sezone

netsfan87

pre 10 godina

Provukli ste se, na jedvite jade baš kao i mi.
Ali ovom igrom vi nas nećete dobiti jer Zvezda igra mnogo ofanzivniju košarku i to smo više puta dokazali.
Čestitam vam u svakom slučaju i sa nestrpljenjem čekam sledeću sezonu Evrolige.Samo nemojte da nešto pričate Zvezdi kako će proći jer ko zna ko će sve doći na leto u Zvezdu i Partizan.

Sale

pre 10 godina

vaka cast deco!
Izborena EL, sad jos da posaljete FMP u Eurokup i to je to
(nbg, 25. april 2013 22:52)

U Evrokup? Za tvoju informaciju mi smo pre vas izborili Evroligu! vidim ti pratiš košarku ubilo se!

kepri

pre 10 godina

@Barselona-PAO 64:53, Barselona u trecoj cetvrtini samo 7 poena. Pretpostavljam da po vasoj logici ni te ekipe nemaju pojma o kosarci.
Nažalost,nema kvaliteta ni u njihovim timovima,čim za 40 min.ne mogu da doguraju do 80 poena,koliko god da je odbrana jaka,kvalitetni igrači će preko polukontre,brzom realizacijom u napadu,odlučnošću,samoinicijativom, da se izbore za veći rezultat.Toga ovde u Evropi nema,čast izuzecima.

BILA JEDNOM SPORTSKA NACIJA

pre 10 godina

Prvi mec su skrojile sudije SVIRAJUCI SVAKI PIPAVAC KOSARKASIMA I KOLIKO JE IMALA SLOBODNIH BACANJA KADA JE SAMO U PRVE DVE CETVRTINE IMALA 22 SLOBODNA BACANJA.RADNICKI JE BIO BOLJI I DA NIJE BILO OVOG TENDECIOZNOG SUDJENJA SIGURNO BI IGRAO FINALE.DRUGI MEC JE BLAGI UZAS TIHA JEZA.NASI TIMOVI U EVROLIGI BICE MONETA ZA POTKUSURIVANJE.BAMBERG U TOP 16 NIJE DOBIO NI JEDAN MEC A DVA PUTA JE DOBIO PARTIZAN.ULM KOJI JE ZVEZDU IZBACIO IZ EVRO-KUPA U NEMACKOM PRVENSTVU IMA DEVET PORAZA.NE ZNAM ZBOG CEGA SU I JEDNI I DRUGI ZADOVOLJNI IGRANJEM FINALA I UCESCEM U EVROLIGI OVE SLABE LIGE.

mujo velicanstveni

pre 10 godina

Kada bih rekao da mi je drago sto su grobari pobijedili lagao BiH. :)
Zna se ko je osvojio prvenstvo, ovo razigravanje je cista glupost. Igokea je bila najbolja tijekom citave sezone i uopste nije trebalo da se petljaju oko zavrsnice.

Misa

pre 10 godina

Kakva gomiletina mamlaza. Ovakva kosarka se nije igrala ni pre 50 godina. Sramota za sve. Svi mars iz Partizana, na celu sa upravom i gotovo svim igracima.

branko kockica

pre 10 godina

@sportikus, 26. april 2013 00:00
al nemaju sut u prvom poluvremenu 3-19 za dva poena, hahaha talentovana ekipa kako kaze magistar kosarke koji sa najskupljim timom u istoriji nije u sao na final 8

HamLet

pre 10 godina

Jel ovi i ovakvi treba da igraju u Evroligi???/Pod hitno..da se stave sanducici za kupljanje para..po pekarma,pakovima,kafanama.....u skupstini....na kalenic pijaci....pa da nase ekipe kupe dva tri kvalitena igraca..........jer...ovakve ne treba ni primiti da igraju u evroligi.

Анонимус

pre 10 godina

После прекида на утакмици Партизан - Цедевита, Црвена Звезда - Партизан Делије су направиле прекид и на утакмици између Партизана и Игокее. Стварно су невероватни како то све постижу...

ultrasrbin

pre 10 godina

Kako god da se zavrsi treba se zahvaliti polovini tima,a pre svig gagicu i musliju. Nisu u stanju da zakucaju niti da pogode slobodna bacanja. Milosavljevic i vesterman pod hitno na individualne treninge,a Gordica ostaviti samo ako bas nema ko.

RubyRed

pre 11 godina

Bio sam ubedjen da nemože da se odigra ružnija utakmica od one prethodne, koja je na kraju postala zanimljiva, ali ne zbog kvaliteta, nego zbog triler završnice smušenih timova Zvezde i Radničkog.
Medjutim, ovo što se sad igra u Laktašima daje jednu potpuno novu dimenziju i nijansu epitetu ružno.

srbin*2

pre 10 godina

prodjite igokeu pa onda pisite o zvezdi sta hocete, ali vi ispadate,zivi bili pa videli,niste ni poceli da igrate a vasi komentari dok je zvezda igrala pisali ste svasta,pisite slobodno a izgubice te i od radnickog za trece mesto

crnobeli delija

pre 11 godina

23 poena za poluvreme? i hoce u Evropu?

rekao bih da je Dule do poslednje mrve ubio samopouzdanje svoje ekipe, nije ostalo nista vise.

Mirko

pre 10 godina

Zvezda I Radnicki vrlo losi, Partizan I Igokea blagi uzas!
Da li se neko seca stare Yu lige, i utakmica plejofa Zvezda-Cibona i Partizan - Jugoplastika, to je bio atomski basket za ove sad ... Ako se nesto ne promeni, nece biti veselo u Evroligi sledece godine...

srbin*2

pre 10 godina

delili ste komentare dok je zvezfa igrala,ali je zvezda prosla a vi tek treba da nesto uradite pa onda pisite o zvezdi posto ja cisto sumnjam da ce te proci u finale,zivi bili pa videli.

Ryber Palunko

pre 11 godina

Kako je moguće da se za bilo šta bore ekipe koje imaju šut 14/52!? Pa ti ljudi cijeli svoj život igraju košarku!
Dražen, Galis, Šmit i ekipa (da pomenem samo one starije) bi turom da šutiraju imali bolji procenat.

radna grupa

pre 10 godina

@Citam ja kao grobari nas ismejavaju, a oni ni tablu ne mogu da pogode a kamoli kos! Nista, srecno u evrokupu sledece sezone.
(shan, 25. april 2013 21:54)

Alo, momak, ne trpaj nas u kombinaciju sa recenicom "sledeca sezona", to je vas brend. Intelektualna svojina, takoreci.

struki

pre 10 godina

imam samo jednu stvar da kazem grobarima: ako je prethodna utakmica po vama uzas,sta reci tek za ovu vasu? 23 poena za 20 minuta? nadam se da ce vas igokea isprasiti u 2 poluvremenu,pa da gledamo pravo finale u subotu,izmedju 2 najbolje ekipe iz regularnog dela aba lige

Milan Nk

pre 11 godina

Laktasi! Majko moja! To su oni sto bi da su u Srbiji, a da su u Srbiji vjerovatno bi trazili da se odvoje ko i svi ostali.
Veci Srbi od Uzicana i Kragujevcana...
I hoce u Evroligu, da putuju za Kaunas autobusom.

BG74

pre 11 godina

E sad bih voleo da mi veliki kosarkaski strucnjaci(navijaci Partizana),objasne svu lepotu kosarkaske igre a kroz prizmu aktuelnog rezultata na poluvremenu u Laktasima i svega sto smo videli na terenu.

Misa

pre 10 godina

Kakva gomiletina mamlaza. Ovakva kosarka se nije igrala ni pre 50 godina. Sramota za sve. Svi mars iz Partizana, na celu sa upravom i gotovo svim igracima.

veliki strumf

pre 11 godina

Grobarcici, vi se raspisali o sudjenju. Druga cetvrtina evo 6-1 u faulovima, sudi se nepostojeci faul u napadu Igokei a Lovernj srusi sve pred sobom i naravno nista. Kao sto sam pisao i pre meca sut je ocaj zivi, ne moze da se ubode za 2, a da nema Bertransa ni za 3. Zvezda je suterski 10 puta bolja ekipa cak i ovako slaba i potpuno van forme.

Mare

pre 10 godina

Dugo nisam gledao ruzniju kosarku. Uzas. U svakom napadu je bukvalno svaki kontakt izmedju bilo koja dva kosarkasa pod faulom. Ovo treba zabraniti, odnosno sankcionisati tako sto ce u 10. minutu najmanje trojica imati 5 licnih.

netsfan87

pre 10 godina

Provukli ste se, na jedvite jade baš kao i mi.
Ali ovom igrom vi nas nećete dobiti jer Zvezda igra mnogo ofanzivniju košarku i to smo više puta dokazali.
Čestitam vam u svakom slučaju i sa nestrpljenjem čekam sledeću sezonu Evrolige.Samo nemojte da nešto pričate Zvezdi kako će proći jer ko zna ko će sve doći na leto u Zvezdu i Partizan.

milos

pre 10 godina

Neverovatno je da niko ne spominje najgoru igru Jorovica ove godine, kao i potpuno nerazumnu izmenu Bajica na 3:55 do kraja trece cetvrtine kada je Edvardsa koji je bio u naletu izveo na klupu i tadasnjih +6 se pretvorilo u poraz. Trojke Igokee tek ne treba spominjati, najgore ove sezone

Ti i Ja, mi smo srca dva

pre 10 godina

KONAČNO !
Konačno će na ovim prostorima zavladati mir i blagostanje. Zvezda i Partizan su izgurali da oboje budu u EL, guraše, guraše i na kraju izguraše. Svi srećni i zadovoljni. U ponedeljak kod Tegeltije dolaze Vujošević i Čović da svi zajedno proslave. Eto sreće najveće za srBsku košarku.

dm

pre 10 godina

za razliku od prve polufinalne utakmice gde su se na kraju videle iskrene suze na jednoj iskrena radost na drugoj strani,u ovoj su svi hladni kao spricer,sve mirno,kao da se unapred znao ishod,samo je trebalo do 35min. igrati koliko toliko kosarku i onda kao po dogovoru.ja koliko pratim kosarku ekipa koja gubi u zadnjih minut-dva grize na sve nacine ne bi li smanjili razliku,to ovde nevideh,ni zelju ni nameru

veliki strumf

pre 11 godina

E moja Evroligo, ko ce igrati sledece godine u tebi. 25-23 poluvreme. Jadno, prejadno. Da se ispravim: za 10 minuta Partizan dao citav jedan kos iz igre, i to zakucavanje. Nijedan sut, ali nijedan nisu pogodili. Moze li biti vece bruke? Sut za 2 poena: 3 od beskonacno! Talentovana generacija, talentovanija od Divca, Djordjevica, Danilovica... Nema sta!

HamLet

pre 10 godina

Jel ovi i ovakvi treba da igraju u Evroligi???/Pod hitno..da se stave sanducici za kupljanje para..po pekarma,pakovima,kafanama.....u skupstini....na kalenic pijaci....pa da nase ekipe kupe dva tri kvalitena igraca..........jer...ovakve ne treba ni primiti da igraju u evroligi.

Zeljko

pre 10 godina

U normalnoj ligi prvi na tabeli iz regularnog dela protiv cetvrtog i to tima koji na jedvite jade dosao do tog mesta...prvi bi bio apsolutni favoriti ali ovde se pobeda partizana videla iz aviona nisam nimalo zastrascen navijacki ali ovo je tako bilo providno iz aviona se videlo da ce partizan dobiti a posebno po izjavama trenera Igokee..ko ne veruje evo nek nadje njegovu izjavu i dobro nek ga poslusa sve cu mu biti jasno ako je realan...

drvobradi

pre 11 godina

Ovo je horor od kosarke. Kad se oduzmu bacanja, ispade da su ubacili 7 puta loptu kroz obruc za 20 minuta igre. Mislio sam da su CZ i Radnicki igrali lose, ali ovi su preterali. Valjda ce 2go poluvreme biti zanimljivije.

pacer

pre 11 godina

Mislio sam da dva tima ne mogu igrati, tj. šutirati gore od prethodnog meča, ali sam se prevario. Ovi su mnogo, mnogo gori. Partizan je u rangu svog stvarnog slabog kvaliteta i loše igre iz većine mečeva koje je prikazivao ove sezone u ABA, ali uspeo je da povuče i inače solidnu Igokeu u ovu antipropagandu košarke. Nijedan od ova 4 tima nema ni blizu kvalitet za EL Ovo je jad i beda.

BILA JEDNOM SPORTSKA NACIJA

pre 10 godina

Prvi mec su skrojile sudije SVIRAJUCI SVAKI PIPAVAC KOSARKASIMA I KOLIKO JE IMALA SLOBODNIH BACANJA KADA JE SAMO U PRVE DVE CETVRTINE IMALA 22 SLOBODNA BACANJA.RADNICKI JE BIO BOLJI I DA NIJE BILO OVOG TENDECIOZNOG SUDJENJA SIGURNO BI IGRAO FINALE.DRUGI MEC JE BLAGI UZAS TIHA JEZA.NASI TIMOVI U EVROLIGI BICE MONETA ZA POTKUSURIVANJE.BAMBERG U TOP 16 NIJE DOBIO NI JEDAN MEC A DVA PUTA JE DOBIO PARTIZAN.ULM KOJI JE ZVEZDU IZBACIO IZ EVRO-KUPA U NEMACKOM PRVENSTVU IMA DEVET PORAZA.NE ZNAM ZBOG CEGA SU I JEDNI I DRUGI ZADOVOLJNI IGRANJEM FINALA I UCESCEM U EVROLIGI OVE SLABE LIGE.

Macak

pre 11 godina

Nisam gledao prvu tekmu, ali sudeci po komentarima nije biloa kvalitetna...pisem komentar na poluvremenu drugog polufinala. Ovo je momenta kada bi ekipe trebale da su snazne, valjda su tempirali formu za zavrsni turnir...
Da se sam sebi nasmijem..kakvo djavolje tempiranje forme, ovde igra ko kako moze i kako stigne. nema tu puno ni plana ni strategije ni taktike, nego tjeraj pa kud stigne...tugo...
Kao indijanci, juri tamo juri vamo, dzidaj loptu pa sta bude, onaj Stemberger lupa loptu prema kosu u po napada , ni blizu kosa ne ide...baloni se salju okolo..
Slabo...mozda drugo poluvrijeme nesto izvadi, ili uzbudljiva zavrsnica..ali kvalitete tu slabo ima...nazalost.

mille grobar

pre 10 godina

Kada vidim koliko se zvezdasi raduju evroligi, shvatam u stvari kolika je privilegija biti grobar! Pa njima mladost prodje dok su docekali EL!Neki su i na fakultet krenuli a ne pamte ni poslednju zvezdinu titulu ej!? Hvala tati, ujaku i stricu sto su mi kao klincu usadili ljubav prema instituciji!

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 11 godina

Bedna igra Partizana u napadu nije nikakva novost,ali to se već puno puta ponavlja ove godine da bi bila slučajnost.Lopta kao da je vruć krompir,igrači trapavi,nemamo centra da igramo na njega,a ni pleja da oranizira neku dobru akciju i da nije Bertans dao onih par trojki ne bi imali ni 15 poena za poluvreme! Tako se nažalost ne zaslužuje Evroliga!

Zlopantilo

pre 10 godina

Navijači Partizana po običaju nezadoviljni igrom i pobedom. Ne pamtim da su ikada hvalili svoj klub, pa ni danas kad je zaista sa mladim timom napravio ubdljiv podvig, u gostima. Bruka i sramota.

mujo velicanstveni

pre 10 godina

Kada bih rekao da mi je drago sto su grobari pobijedili lagao BiH. :)
Zna se ko je osvojio prvenstvo, ovo razigravanje je cista glupost. Igokea je bila najbolja tijekom citave sezone i uopste nije trebalo da se petljaju oko zavrsnice.

Zeca

pre 11 godina

Dobro ljudi ko daje ovoj Areni da sve zivo prenose, nema ni 10% ljudi taj kanal cekam mesec dana ovu utakmicu i nemogu d gledam stalno secka a kao omam brzi internet.

veliki strumf

pre 11 godina

Za 8 minuta u drugoj cetvrtini Partizan je iz igre ubacio ceo jedan kos i to zakucavanje Lovernja. Nijedan sut nisu pogodili! I vi pricate o tome ko zasluzuje Evroligu. Bruka i sramota od kosarke. Za 18 minuta 23-21. Strasno.

Sale

pre 10 godina

vaka cast deco!
Izborena EL, sad jos da posaljete FMP u Eurokup i to je to
(nbg, 25. april 2013 22:52)

U Evrokup? Za tvoju informaciju mi smo pre vas izborili Evroligu! vidim ti pratiš košarku ubilo se!

zoran

pre 11 godina

Koji sport ovi momci treniraju. Ovo na sve lici samo ne na kosharku. Kakav se basket igrao na ovim prostorima , ovo danas ne lichi ni blizu na te slavne dane. Ovo je beogradska zona. Dizachi tegova....

Marina maljko

pre 11 godina

Pa moje košarkašice bi dale više od 6 (šest!!) , ko ne veruje neka pogleda..6 koševa za 10 min!! AALLo bre košarkaši . DULE??
Nastavite da igrate odbranu .. a navijači će da ubace neki koš!!!

bluć

pre 10 godina

Svaka cast deco!
Izborena EL, sad jos da posaljete FMP u Eurokup i to je to
(nbg, 25. april 2013 22:52)
Finalisti idu u evroligu a Fmp ne igra aba liga nešto si pomešao dečkonja.
Nevezano za ovaj komentar drago mi je da imamo dva Srpska tima u Evroligi sto je privilegija i retko ko ima tu priliku, ali mi je žao što Igokea nije prošla zbog dobrih rezultata ove sezone, ma da je to bolje jer posle večerašnjeg mrcvarenja mislim da Evroliga nije za njih. Nadam se dobrom derbiju bez incidenata, i neka Zvezda pobedi :)

Srbija

pre 10 godina

Cestitke navijacima Zvezde i Partizana na ulazku u Evroligu,treba da budemo srecni jer ce sledece godine Srbija imati dva predstavnika u Evroligi.

Aca Grobar

pre 10 godina

Cestitke Partizanu iFmp na ulasku u EL.Nadam se da ce finale biti bolje.Igrace tim bez odbrane i tim bez napada.Ovaj turnir je pokazao da je Aba liga ocajnog kvaliteta.Sve 4 ekipe su igrale ocajno zavrsni turnir.

grobari ns

pre 11 godina

najvazniji mec u sezoni a mi ocajni. Preterano rano smo se zaneli pobedama nad Konstantinom i ostalim "velikanima" srpskog tapkanja lopte. Ne bi mi bilo zao da izgubimo u muskoj borbi ali mi je zao sto ovako slabo igramo a mec je sezone.

branko kockica

pre 10 godina

@sportikus, 26. april 2013 00:00
al nemaju sut u prvom poluvremenu 3-19 za dva poena, hahaha talentovana ekipa kako kaze magistar kosarke koji sa najskupljim timom u istoriji nije u sao na final 8

Macak

pre 10 godina

Ostavih komentar poslije prvog poluvremena , pa cu i sad nakon prospavane noci. Jeste nesto bolje bilo u nastavku ali i dalje je to lose, i lose i sta da se radi tako je...
Jeste malo koseva, ali nije brojka problem, problem je sto ni odbrane nisu dobro igrane. Gagic lupa bananu igracu Igokee ali on lupa tu bananu duuuugo. on se sprema na odskok skace, dize se...corav bi vidjeo sta se sprema i onda malte ne dok pada lupa bananu covjeku kpji se isto tako satima namjestao da sutne. Ocaj za vidjeti. Tako sporo da boli. Svaki rekreativac sa malo koncentravije bi isfintirao Gagica i pooozio loptu, a onaj klen sutira u njega... Jednostavno ovi igraci nemaju talenta i nisu naucili masu bazicnih stvari.
Neprecizni su u napadu i nespretni u odbrani.
Ne igra se odbrana bolje nego u stara vremena(diskutuje se tu o malo postignutih koseva i trci pucaj kosarci).
Pogledajte neke tekme u kojima igra Knego, Grbovic, Cutura, Jovanovic da onu prvu liniju i ne spominjem, i onda iskreno recite da li bi da sastavljate tim radije izabrali njih ili Gagica, Muslija, Dozeta ili Stembergera?
Razlika je u kvaliteti tolika da i ne treba uporedjivati.
Sad, sta je tu je. ne ide sve uvijek uzlaznom linijom. Ne mogu ni sportisti biti svake sezone bolji. Sad je dosta da su fizicke predispozicije tu u vidu visine i covjek je dobio posao kao centar u timu. Izgleda pomalo trapavo ali eto stoji tu , ubode neku.. U poluvremenu polugole ribe i klovnovi. Muzika svira, karte se prodaju ,cirkus putuje dalje.

ZEMUNAC

pre 11 godina

Ljudi moji mislio sam za prvu utskmicu da je očaj i da ce pobednik iz druge da ih odvali u finalu ali ovo do sads je sramota za kosarku.

Bora

pre 10 godina

Na jednoj strani VUJANIĆ,DANILOVIĆ,VELIČKOVIĆ,DROBNJAK I PEKOVIĆ!!!-NBA DA POZAVIDI!..Na drugoj Čović,Ninković,Ristović......ŠTA UOPŠTE DALJE REĆI..?!

ivan

pre 11 godina

Centri NULA malo vadi fleke Lovernj inace Gagic-Musli kao da su sa neba pali! Skroz neobicno gledati Partizan inferioran na toj poziciji,nemaju cak ni uigranu akciju za njih!?... prosto nemogu da verujem da zalim sto smo pustili Katica(em bi zvezdi bilo teze em bi nama valjao)....

novicas

pre 10 godina

E što ti je evro liga:
-Partizan-Igokea 63:57
-Barsa-PAO 62:51
U sportu "Trči i šutiraj" se naravno daje više koševa.
Zgazićemo FMP u finalu!

FMP

pre 10 godina

23 poena za poluvreme? i hoce u Evropu?

rekao bih da je Dule do poslednje mrve ubio samopouzdanje svoje ekipe, nije ostalo nista vise.
(crnobeli delija, 25. april 2013 21:56)
Konacno i jedan mali klub iz Srbije da zaigra u evroligi,EVROLIGA U ZELEZNIKU!!!!!

Ratko

pre 10 godina

Sad u finalu obe ekipe igraju rastereceno. Bice jako zanimljivo a Zvezdi dajem blagu prednost ipak su iskusnija ekipa. Atina, Istambul i Beograd imaju po 2 predstavnika u Euroligi.

look

pre 10 godina

Ako Partizan uzme titulu, mozemo zakljuciti da mali maturanti nikada nisu doziveli da vide Zvezdu kao prvaka. Boze koliko smo jaki. Ne smem ni da zamislim kako je onima koji navijaju za zvezdu. Nama je ovo kao dobar dan. A njima pisanje istorije. Uzas. Hvala nebu sto mi je dusa crno bela.

zauber

pre 10 godina

kakva liga takav i final four. Čović je davnih dana trebao trajno da bude odstranjen iz košarke ujdurmom koju nam je napravo sa Goodyear ligom. Grobar srpske košarke.

kepri

pre 10 godina

@Barselona-PAO 64:53, Barselona u trecoj cetvrtini samo 7 poena. Pretpostavljam da po vasoj logici ni te ekipe nemaju pojma o kosarci.
Nažalost,nema kvaliteta ni u njihovim timovima,čim za 40 min.ne mogu da doguraju do 80 poena,koliko god da je odbrana jaka,kvalitetni igrači će preko polukontre,brzom realizacijom u napadu,odlučnošću,samoinicijativom, da se izbore za veći rezultat.Toga ovde u Evropi nema,čast izuzecima.

NBA

pre 11 godina

tragicno losa kosarka u oba polufinala. bar je rezultatski neizvesno... svi nesto prozivaju trenere i uprave, ali ono sto meni najvise bode oci je to koliko je u poslednjih 10-20 godina opao nivo kosarke kod nas, kada su u pitanju osnovni tehnicki elementi igre pojedinih igraca. sut, dribling, tajming... nema to nikakve veze sa upravama i ligama, to sve ide od rada sa mladima. tu nam je nekada lezala sva snaga, a tu nam je sada i glavni problem.

Braca Meraklija

pre 10 godina

ok, partizan pobedio. Derbi u finalu. Ipak, nije u redu sve ovo oko ABA lige i sada Igokee. SMatram da je srpska kosarka ostecena, da je Igokea ostecena i da je sve oko Jadranske lige i smisljeno kako bi nas basket unazadili. Ako pogledamo uspehe nse reprezentacije jasno je da ih nema od kada smo usli upravo u tu ligu.
Na kraju je ova sezona ispala jedna cista prevara i farsa. Zao mi Laktasa jer su Evroligu potpuno zasluzili. Bili su 8 meseci najbolji tim u regionu i...? Nista Lisac je Lisac. Roman je procitan.

J.D.Aleksandar

pre 10 godina

Dusebriznici ! Samo cu reci Euroliga ! Da je Crvena zvezda Telekom,Radnicki i bilo koja druga ekipa krenula sa ovom decom u sezonu,ne da ne bi igrali Euroligu,nego bi NLB ligu zavrsili na 10 mestu ! To nije cudo,to je Partizan ! Dovidjenja !

Yugoslaven

pre 10 godina

Bravo Partizane volimo te!!!!!
Nemam ništa protiv Muslija ali koliko me samo nervira ne mogu vam opisat.
Neka se spremi FMP oni su sledeći!

prekoOkeanskeDelije

pre 10 godina

Čestitam Grobarima na zasluženoj pobedi. Nadam se da će finale biti daleko bolje od oba polufinala, pa nek pobedi bolji.
Samo još nešto... Nisu mi jasni Zvezdaši koji su večeras navijali za Igokeu. Nakon onog prsta Gorana Dodika, radije bih video Zadar u Evroligi nego njih.
Toliko.

zoran

pre 10 godina

Zvezda I Radnicki vrlo losi, Partizan I Igokea blagi uzas!
Da li se neko seca stare Yu lige, i utakmica plejofa Zvezda-Cibona i Partizan - Jugoplastika, to je bio atomski basket za ove sad ... Ako se nesto ne promeni, nece biti veselo u Evroligi sledece godine...
(Mirko, 25. april 2013 22:50)

Ja se secam. Mogu da zamislim Kicu i Praju ako gledaju ovaj danashnji Partizan shta mogu da pomisle. Verovatno se pitaju odkud ovoliko momaka na jednom mestu bez talenta za sport kojim se bave.

O Zvezdi ne treba troshiti rechi...horor grupe sugradjana srednje dobi...

frenky simao

pre 10 godina

Činjenica je da Partizan ima tim koji je u proseku star samo 21,5 godinu i činjenica je da Partizan u devet sezona koliko učestvuje u ABA ligi, ima osam finala i jedno polufinale. KK Partizan je jednostavno DOMINANTAN u regionu!

dzozey

pre 10 godina

Hahaha...znate sta je stvarno smesno, ali stvarno, barem meni...mnogi od ovih momaka iz Partizana tek ove sezone prvi put igraju za Partizan, ali ipak znaju gde su dosli...nakon kvalifikacije u EL, oni su mirni, opusteno...a znate kako su igraci CZ reagovali. Ovo samo po sebi nije toliko smesno, ali kad se uzme u obzir kako su se igraci CZ radovali i skakali kad su pobedili u derbiju, a reakcija Partizanovih mladih igraca nakon sto su pobedili u derbiju je bila podjednako opustena kao i ova sad.

Milivoj

pre 10 godina

Au, koliko se oglasavaju limeni. Pa, ajde limeni, ne gubite vreme na nase utakmice, slavite ovaj istorijski trenutak, nece vam se tako lako sreca osmehnuti u sledecih petnaestak godina. A to sto niste navikli da gledate kako se igra ozbiljna kosarka, nije nista cudno, imate direktan prenos Barsa-Pao, vrlo slicna i utakmica i rezultat. Gledajte, ucite se malo.

qqlele

pre 10 godina

Da li moguće da navijači kluba iz Železnika ne proslavljaju istorijski uspeh svog kluba, nego gledaju i komentarišu ono što se dešava na utakmici Igokea-Partizan? Nismo bili na nivou, ali zaslužena pobeda Partizana! Takođe, moram da napomenem da mi je drago da će pored Partizan i ostala dva beogradska kluba koja su učestvovala pod jednim imenom na F4 konačno imati priliku da zaigraju EL :). HVALA TI, CRNO-BELA LjUBAVI!!! E,daaaa, svaka čast momcima, Duletu, Todoriću, Daniloviću, stručnom štabu...Hvala za nezaboravnih 12 godina.

objavite mi komentar. Hvala!

pre 10 godina

Citam komentare ovih sto pominju rezultat 23:25 na poluvremenu i placem od smeha. To su uglavnom navijaci kluba iz predgradja, dugo nisu pratili kosarku pa ih razumem.
Pokusacu da objasnim ukratko: kosarka je sport u kojem pobedjuje onaj ko da vise koseva. Po analogiji stvari, pobednik je takodje i onaj ko primi manje koseva. U kosarci postoji faza napada i faza odbrane. Cilj faze odbrane je sacuvati kos i ne dozvoliti protivniku sa poentira. Svi relevantni strucnjaci se slazu da je faza odbrane takticki tezi segment igre, dok faza napada zavisi najcesce od talenta. Takodje, strucnjaci smatraju da ekipe koje igraju kvalitetnu odbranu, kvalitetnije su u taktickom smislu od ekipa koje igraju samo kvalitetan napad. Razlog je prost: napad moze da zakaze, suteri nemaju svoje vece... dok kvalitetno uigrana odbrana moze konstantno da dobija utakmice, cak i kad je napad los.
Prema tome, dragi moji navijaci FMPa, edukujte se malo. Kosarka nije samo prolazak lopte kroz kos. Podsecate me malo na moju devojku, ona kad gleda utakmicu raduje se kad obe ekipe daju kos. Nema pojma koji su nasi a koji njihovi.
Hahahahah :D
Pozdrav!

Boban

pre 10 godina

Cestitam komsije, nadao sam se ovome... mislim da je najbolje da Zvezda i Partizan svake godine, zajedno, igraju Evroligu... Srecno nam bilo sledece godine...

Pokojni Toza

pre 10 godina

Cilj je postignut i to je naj vaznije. Sad kad su klinci izborili plasman u EL moci ce mnogo opustenije da rade i napreduju. Uz par izmena, ova ekipa bi mogla da igra zapazenu ulogu u EL sledece godine.Mnogi ce se iznenaditi.

P.S.E moji Gypsy,pa veca je vasa tuga sto ce Partizan u EL, od vase radosti sto cete je i vi igrati posle 100 godina.Al nema veze, vazno je da vam je svaka treca rec "Kompleks".

darko

pre 10 godina

svaka cast sampioni sta god uradili u finalu vi ste za mene sampioni a sada obratite paznju na moje reci uz dva prava pojacanja uz ovaj fantastican tim koji ima jos mnogo mnogo prostora za napredak PARTIZAN ce biti EVROPSKI SAMPION u sezoni 2013/2014 zivi bili pa videli

zoran

pre 10 godina

Ja bih ipak sacekao potvrdu iz EL da ce obe ekipe da igraju. Partizan je siguran a vi ako izgubite u finalu mozda dobijete kosku da grizete.

Nikola Bjelos

pre 10 godina

Molim sve ove poznavaoce kosarke da ne komentarisu broj koseva i da se ne frljaju sa statistikom,u utakmicama sa ovakvim ulogom nista novo za ovakve,svi cemo se sloziti,mlade igrace Partizana,vise bi trebalo svoje igre i nacina ulaska u finale da se stide ovi Cokijevci jer tek je ono sramota a takvih primecujem da je ovde najvise...

grobar.prijepolje

pre 10 godina

Zvezda I Radnicki vrlo losi, Partizan I Igokea blagi uzas!
Da li se neko seca stare Yu lige, i utakmica plejofa Zvezda-Cibona i Partizan - Jugoplastika, to je bio atomski basket za ove sad ... Ako se nesto ne promeni, nece biti veselo u Evroligi sledece godine...
(Mirko, 25. april 2013 22:50)
Vidis,ovo Vam je cist primer nekoga ko komentarise nesto o cemu pooooooojmaaaa nema...Pazi ga,racuna nekadasnju kosarku i ovu danas...Pa,pre 5 godina se nije igralo kao danas ane pre 25...Secam se ja...kao i danas i uvek u NBA...igra bez odbrana...zato se svaki mec NBA zavrsava sa 110-ak koseva na obe strane...(plus po 2 minuta na sve 4/4)...Dal je bilo lepse za OKO??!!Jeste...Ali,ako tebi ne znaci kada se neko bori,daje sve od sebe,gine...onda ne treba ni da gledas...U nocnim terminima imas NBA pa opleti...LEPO ZA OKO-SLAZEM SE...
Inace,cestitke mom Partizanu na zasluzenoj pobedi i velika zal sto Igokea ne ide u EUROLIGU...a zasluzila je.E,sad ,vise bi bilo neposteno da Partizan nije mogao...Ne zato sto ja navijam na nj. vec zbog svih prethodnih godina...Ne zaboravite da smo imali garantovane 3 godine,pa pnda samo jednu,pa godinama obecavane A licence...i jos da sada nismo mogli NIKAKO...e pa mnogo,brate...Ako biram koga bi mi bilo vise zao...Jos jednom,Igokei SVAKA CAST i puno srece...Ima nekih koji TO mogu bez po muke...ali uz POMOC...ako me ko razume...Jbg,pa kad te vaskrsnu,sve je moguce...

realan

pre 10 godina

Ama, dajte vise Gani, prestanite racunati samo postignute koseve. Idete sledece sezone (konacno) i vi u EL, a tamo je oubicajeno da tim postize 60-tak koseva na utakmici, ako niste znali. Sa svojom run&gun kosarkom necete daleko stici u EL.
Mada su danas sudije dosta unistile igru, jer su pustile isuvise kontakta, narocito u prvom poluvremenu.
Cestitam, deco

"Srecnija Srbija"

pre 10 godina

Citam ove komeentare i prosto se ne mogu nacuditi vasim rezonovanjim.Oba polufinala su bila teska pre svega psiholoski jer je ulog bio EL,a tek onda igracki.Slusam Rakocevica koji govori"Da igraci Zvezde imaju ogroman pritisak pa i on sam"......a kad znamo da je Rakocevic igrao u jakim Evropskim timovima,strelac EL,da su Amerikanci veoma iskusni kao i Simonovic i Savovic a o Katicu da i ne govorim. E SAD VIDI TE EKIPU PARTIZANA PROSEK 21god.NAJISKUSNIJI IGRAC GORDIC I MILISAVLJEVIC....pocetnici u ovoj ligi Milutinov,Vesterman,Lovernj,Bogdanovic...SAMIM TIM OVAJ USPEH TJ POBEDA PARTTIZANA JE OGROMNA I SVE CESTITKE MOMCIMA.E sad u finalu rastereceno i punom snagom na Zvezdu pa sta Bog da.ZIVEO PARTIZAN !!!

Gospodara Vucica 1a

pre 10 godina

Ono kad se gani posle 12 godina okupe da kukaju kako nisu navikli na tako los kvaltet kosarke sa tako malim brojem poena na utakmici. Priceless, sto bi reko njihov sponzor Cheda Yovanovitch!

Sale

pre 10 godina

Inace ne volim ova prepucavanja preko interneta,ali moram da odgovorim ovim neznalicama,pretpostavljam navijacima Crvene zvezde Beograd(da tako se zovete),vidim da vam nije jasno kako je moguce pobediti utakmicu sa 50 ubacenih koseva,23 za poluvreme itd..Strucnjaci moji,ako vec pratite kosarku,veceras se igrala utakmica izmedju Barselone i PAO-a koja je odlucivala o tome koji ce tim ici na Final4 i ta Barselona je dala 7 poena u trecoj i 13 u cetvrtoj cetvrtini,ali je pobedila.E sad,ako vama nije jasno da postoje ekipe koje igraju cvrstu odbranu i koje ne primaju 114 poena po utakmici,onda ne znam sta bih vam rekao.

Kecman ili Kezman, pitanje je sad?

pre 10 godina

Porumeneli prijatelji sa druge strane Top. brda...Kosarka je igra "pet na pet" i najcesce se odvija u dvorani, ne gruva se medicinka o zidine Kalisa.
Vi ste tu zalutali ali vam zelim sve najbolje u buducnosti.
Spektakl ste kako god.

ssaassaa

pre 10 godina

Provukli ste se, na jedvite jade baš kao i mi.
Ali ovom igrom vi nas nećete dobiti jer Zvezda igra mnogo ofanzivniju košarku i to smo više puta dokazali.
Čestitam vam u svakom slučaju i sa nestrpljenjem čekam sledeću sezonu Evrolige.Samo nemojte da nešto pričate Zvezdi kako će proći jer ko zna ko će sve doći na leto u Zvezdu i Partizan.
(netsfan87, 25. april 2013 23:16)


Neće biti... Nisi ti dobro gledao utakmice. Mi smo našu rešili nekoliko minuta pre kraja. A vi ste se provukli. Čak je i vaš predsednik izašo iz sale na 7 razlike za Radnički. Tako da se vi provlačite a mi gazimo u poslednjih mesec dana... Odnosno tačno kad treba, na kraju sezone.

miljan

pre 10 godina

Stvarno mi je smesno kada gledam komentare Zvezdinih navijaca koje su ostavili za vreme utakmice. Oni samo pokazuju koliko neznaju o kosarkaskoj igri. Nazalost nisu imali ni gde da nauce o tome obzirom da su bili beznacajni u kosarci u proteklih 15 godina. Utakmica izmedju Partizana i Igokee je bila prava festa taktike i nadmudrivanja. Istina je da sut iz igre nije bio najbolji kod obe ekipe ali on je rezultat sjajnih odbrana koje su obe ekipe igrale. Bila je to prava rovovska borba. U finalu ce Partizan razmontirati zvezdu na najsitnije delove i videcete sta znaci vrhunska odbrana koja je parirala i najvecim timovima Evrope. Ocekujem i bolji sut Partizana jer vise nece biti grca koji je danas bio prisutan zbog tezine utakmice i ulaska u Euroligu.

064..

pre 10 godina

Igokea bi imala postenije sudjenja da su sudili Todoric i Danilovic...Oni koraci Lovrenja se uce na prvom treningu kosarke..
(Enrico Pallazzo, 25. april 2013 22:38)

10 trojki nisu dale sudije niti vodjstvo domacina na kraju prvog poluvremena. Na kraju nisam cuo njihovog trenera niti igrace da su se zalili na sudjenje. Zale se Cigani, zar ne?? Budi srecan jer dve poslednje utakmice sa Radnickim dobijate sa pola kosa ali to se zacas okrene. Dokle mislis da je to moguce?

NEDJA

pre 10 godina

Bravo,crno-bela ljubavi.Sa najmladjim timom u istoriji Jadranske lige uspeli smo da udjemo u finale i da izborimo Evroligu a nadam se da ce te me obradovati novim prstenom u Subotu na moj rodjendan.Ganci,posto su oduceni od Evrolige ne znaju sta znace granitne odbrane i igra na mali broj poena,gotovo identican broj poena je bio na mecu Barsa-PAO.Samo vi igrajte takvu odbranu u Evroligi pa ce te od svakog pucati po 20-30 razlike.Ubedjen sam da ce Partizan ostvariti znatno bolji rezultat od Zvezde u Evroligi iako ce imati neuporedivo mladji tim.

J.D.Aleksandar

pre 10 godina

Dusebriznici ! Samo cu reci Euroliga ! Da je Crvena zvezda Telekom,Radnicki i bilo koja druga ekipa krenula sa ovom decom u sezonu,ne da ne bi igrali Euroligu,nego bi NLB ligu zavrsili na 10 mestu ! To nije cudo,to je Partizan ! Dovidjenja !

frenky simao

pre 10 godina

Činjenica je da Partizanov tim u proseku ima samo 21,5 godinu i činjenica je da Partizan u devet učešća u ABA ligi igra osmo finale, a jedanput je igrao u polufinalu...! KK Partizan je jednostavno DOMINANTAN u regionu...!

nikola1992

pre 10 godina

Bravo komsije. Nadam se da ce u finalu biti dobra utakmica i neka pobedi bolji i podrazumeva se bez ikakvih incidenata. Posteno, 2 najbolja kluba su prosla u evroligu, a i igokei takodje puno srece u kvalifikacijama.

sl

pre 10 godina

(BG74, 25. april 2013 21:53) Nadam se da si nekad cuo za lose vece, grc zbog vaznosti, velikog uloga i sl. A, grobari mogu svima da nam objasne i kako se igra i pobedjuju svi evropski kosarkaski velikani a Boga mi i kako se pune dvorane i pravi atmosfera...

Lovernj kralj

pre 10 godina

Lovernj je DR.Svaka cast na borbi momcima,izginuli su,Leo mora da smiri strasti bolje deluje Gordic,Gagiju svaka cast za finis,ali Lovernj je DOKTOR ,prepametan igrac za svoje godine,u subotu rastereceno pa sta bog da,AJMO CRNO BELIIIIIIIIII

rudiment

pre 10 godina

Evroliga se podrazumeva kada je Partizan u pitanju. Dozvoliti sebi zezanje u poslednja 2 minuta polufinala, protiv najbolje ekipe iz ligaskog dela,bez malogradjanske euforije.
Bravo momci!! Od starta sezone verujem u vas!

ја

pre 10 godina

Велика ствар за Београд је да ће имати два клуба у Евролиги. Београд је увек био град кошарке пре свих осталих спортова.

cartmanx

pre 10 godina

Alo pljuvaci, pa nisam ni ja ocekivao bog zna koliki kvalitet kosarke u ovakvim utakmicama, ovo je zaista bio izuzetno cvrst mec, oba polufinala "losa" za oko ali ako se uzme u obzir mladost Partizana to je i ocekivano,i tu se vec pokazuje mukotrpan rad kad deca dobiju iskusne igrace koji su u vecem grcu..za razliku od ove tri ekipe.. Radnicki CZV ko je bio manje gori je prosao-CZV! S druge strane zao mi je sto nam se pala Igokea, bolje da smo igrali finale, jer mislim da su kvalitetniji od CZVFMPBGD a posebno od Radnickog ali sta je tu je ...najvaznije u svakom slucaju(a kako drugacije) je da igraju dva srpska tima EL a u finalu neka pobedi bolji-Partizan!

TIGER

pre 10 godina

Svaka cast decurlijo! I da niste obezbedili ulazak u EL i dalje bi KK Partizan bio u mom srcu!!!
Valjda je sada svima jasnije zasto je Partizan isao na to da bude 4. u ligaskom delu a ne 3.

Jack

pre 10 godina

Iživljavanje policije sinoć u Laktašima nigde nisam doživio. Prebijanje momaka samo zato jer su navijali. Nesposobni su oni za organizaciju ovakvih utakmica.

NemanjaBB

pre 11 godina

Prvi mec polufinala je karakterisala losa odbrana, a ovde je malo bolja odbrana, ali su zato igraci pogubljeni po terenu.. Toliko izgubljenih lopti i promasaja, strasno.

Edvards kod Igokee i Bertans kod Partizana samo imaju prolazne ocene.

mrb

pre 10 godina

59 kanala je otkupilo prava za prenos finala u kome ucestvuju 3 ekipe iz srbije za 59 kanala je interesantno za rts nije da se razumemo ja sam gledao meceve jer imam arenu ali je sramota da rts ne emituje turnir da li ce neko rasturiti tu rasipnicku ekipu koja baca pare na gluposti a ne prenosi basket

srecko

pre 10 godina

da uzmemo jos jednu titulu da se zna ko je partizan ali iskreno mislim da je mnogo velika stvar sto ce iz ove lige ici dva srpska tima u evroligu a mozda i treci igokea preko kvalifikacija.dosada smo imali samo partizana sad je rasplet doneo jos mesta nema veze ko za koga navija to je za srpsku kosarku fenomenalno

Blurry

pre 10 godina

A niko ne vidi glavnu mahinaciju "gospode" iz Evrolige. Do prosle sezone su i Srbija i Hrvatska i Slovenija imale po predstavnika direktno u Evroligi a sad nam daju dva + jednog salju u kvalifikacije, sto znaci dva i realno zakinuti smo za jedno mesto.

nacionalna frekvencija

pre 10 godina

Zahvaljujem se svim TV-kućama sa nacionalnim frekvencijama na divno odrađenom prenosu F4 regionalne lige. Ipak za zdravlje tako i sportski duh kao i kulturno uzdizanje naše nacije mnogo su preči razni programi tipa velikog brata, farme, preljubnika i sl. kao i domaće serije tipa Boljeg života srećnih ljudi ... ili možda upoznavanja tuđih kultura preko stranih serija (turskih, indijskih, južnoameričke itd) čija vrednost dostiže neverovatnih jedan Euro po epizodi...
Prosto nemam reči

c7/5

pre 10 godina

Teska utakmica. Iskusna Igokea i najmladji tim u ligi. Veoma ostra igra u vecem delu utakmice. Ovo je ipak uspeh za Partizan jer sa mladim timom je opet uspeo da igra u najjacoj Evropskoj ligi. U vecem delu igralo se u grcu jer je ulog bio veliki. Ipak je Partizan pogodio 10 trojki sto nije maciji kasalj i zasluzeno pobedio. Sada ocekujem mnogo opusteniju igru u finalu jer je cilj ostvaren.

shomika

pre 10 godina

barselona-pao 63-53 utakmica koja odlucuje o plasmanu na F4 Evrolige.
Ko hoce da gleda npr Karmela koji da 30+ poena a ima sut iz igre 30% uz 30uzetih suteva nek gleda NBA. Ovako se igra u Evropi.
Ne kazem da je ova utakmica bila lepa,daleko od toga ali tako je kako je,nemamo bolje. Borba,tuca,neizvesnost,ali u svakom slucaju vise kvaliteta nego u prethodnoj utakmici.
A Zvezda ce videti kako se igra u Evroligi. Pozdrav svim ljubiteljima kosarke.

Smejanje

pre 10 godina

Ma jeste, mi imamo kompleks od Zvezde. Priznajemo, nismo osvojili nista 20 godina, nikad nismo igrali evroligu, nikad nismo osvojili ABU...isto vazi i za ostale sportove.

simpatizer

pre 10 godina

Браво комшије! Београд ће бити центар европске кошарке следеће сезоне!!! Велики успех српске кошарке-ујединимо се браћо,а у финалу нек бољи победи!!! СРБИЈА!

Partizan Forever

pre 10 godina

Bravo za Vujosevica i igrace. Ovo je veliki rezultat s obzirom na mladost ekipe i ocekujemo da kao i uvek daju sve od sebe u finalu.
Jos nesto, da mi je znati gde su sad oni kriticari Vujosevica, ja nisam sumnjao u njega ni u jednom momentu. Jednostavno covek napravi svakog igraca boljim i to smo videli i ove sezone.

Tolle

pre 10 godina

@E sad bih voleo da mi veliki kosarkaski strucnjaci(navijaci Partizana),objasne svu lepotu kosarkaske igre a kroz prizmu aktuelnog rezultata na poluvremenu u Laktasima i svega sto smo videli na terenu.
(BG74, 25. april 2013 21:53)


Partizan - Igokea 63:57
Barselona - Panatinaikos 64:53

Da li ti je sada jasnije?Ili mozda ni ovi timovi ne znaju da igraju?U vasem je interesu da se upoznate sa kosarkom koja se igra u Evroligi pre nego sto zaigrate u istoj.U suprotnom.....Secas se utakmica protiv Galatasaraja i Ulma u Pioniru, kada su vam prvi put dosle iole jace ekipe(koje su, naravno, miljama daleko od kvaliteta Evrolige, sto mozes videti poredjenjem Ulma i Bamberga na tabeli nemackog prvenstva)?E pa u Evroligi ce vam se desiti slicne utakmice, samo se dva-tri puta ubedljivijom razlikom.

zoran zoran

pre 10 godina

svi vi koji poredite kosarku sada i kosarku ranije je kao da poredite babe i zabe! odnosno blage veze nemate ili nikada niste igrali kosarku,da vidite kako je to "lako" u danasnje vreme... ali ko poznaje kosarku u dusu,mnogo toga je video danas,nije kosarka samo napad,ima nesto i u odbrani,a obe ekipe su u nekim momentima demonstrirale savrsenstvo u tom segmentu.

xx

pre 10 godina

Procitao sam deo komentara i stvarno ne mogu da verujem koliko ovde ima ljudi koji blage veze sa kosarkom nemaju. Ovo je bila fizicki izuzetno jaka utakmica i naravno prouzrokuje slabiji sut i greske u prevelikoj brzini, tako da broj koseva nema blage veze. Procitajte Barsin rezultat, pa mi recite da je to ekipa koja ne zna da sutira!? Stemberger, izuzetan suter, masa tri vezana bacanja i izgleda predsmrtan od umora, siba se na sve strane, igraci se prate poput terijera itd. Strasna utakmica!

Veerghoen

pre 10 godina

Kakav smo mi Srbi narod, to je neverovatno... Pa 2 najbolja kluba nam usla u Evropu, Beograd ce biti prezentovan svetu u lepsem svetlu, popularizovace se kosarka a vi se ovde prepirete. Pa nije ni cudno sve sto nam se desava kroz istorije.

maradona

pre 10 godina

kako smarate sa komentarima losa utakmica , malo poena i sl. Pa koji je rezultat drugog poluvremena Barsa-Panat. 20-20 , jel i oni nemaju pojma ? vazna utakmica tvrda naravno, kome se ne svidja nek gleda one trci i pucaj ekipe .Najbolje od svega je sto ce Srbija imati 2 tima u euroleague.

nekoslav

pre 10 godina

Ono malo što sam gledao imam utisak kao da su koševi zavareni za konstrukciju, jako tvrdi.
Što se tiče oštre igre i broja koševa, ni u Evroligi sa kudikamo kvalitetnijim igračima nije bolje. I tamo se tuku, što je posledica kopiranja NBA, barem onog dela u plej-ofu.

SRBin

pre 10 godina

Najbitnije je to da Srbija ima dva predstavnika u EL. A sto se tice koseva pogledajte utakmicu Barsa Panatinaikos jedva su stotku presli ukupno. Sad ce neko da kaze da se to ne uporedjuje, bla bla bla ali to je nasa kosarka izgleda da bolju nemamo... Sutra neka pobedi bolji!!!

zoki

pre 10 godina

cestitke Zvezdi i Partizanu na pobedama u polufinalu zavrsnice. Ono sto je meni najupecatljivije je to da je Igokea koja je realno ove sezone bila najbolja u Aba ligi izvisila zahvaljujuci menjanju pravila na kraju takmicemja

kosarkas

pre 10 godina

Ok kosarka koju igra Partizan je tesko rvanje. Ali sta mislite crveno bijeli sto je doveden Radonjic, igra kaubojsku kosarku ala Zeravica,vidi se da odavno niste igrali u EL. Cestitke i za vas

jedino sveto je bilo na tribinama

pre 10 godina

veliki pozdrav za najboljeg centra kog je partizan imao NIKOLU PEKOVIĆA. vrati se kad te ameri umore pa pokazi onim nasim babama od centara kako se igra.