Četvrtak, 25.04.2013.

16:54

Zvezdi triler, finale i Evroliga!

Košarkaši Crvene zvezde Telekom plasirali su se u finale ABA lige i izborili plasman u Evroligu, pobedom nad Radničkim 79:78 (20:27, 21:13, 21:20, 17:18).

Izvor: A. Kovaèeviæ

Zvezdi triler, finale i Evroliga! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

258 Komentari

Sortiraj po:

njegos zvezdas

pre 10 godina

Sta ja mogu za ove jadne grobare kad smo bolji. Neka se pomire,mi osvajamo aba ligu.Zvezda je najveca u Srbiji i na svetu.

Lucid Dream

pre 10 godina

Pa to je nevjerovatno, procitao sam sve komentare, ali ovoliku dozu patoloske ljubomore nisam nigdje vidio. Ej navijaci Partizana, da li je moguce da vam je toliko zao sto smo se plasirali u Euroligu? Ili vam je zao sto smo vam mi pobjedivsi Buducnost omogucili da igrate u njoj?
Ljudi radujte se, nemojte biti tako zlobni.

o0o

pre 10 godina

Kada vidim koliko se zvezdasi raduju evroligi, shvatam u stvari kolika je privilegija biti grobar! Pa njima mladost prodje dok su docekali EL!Neki su i na fakultet krenuli a ne pamte ni poslednju zvezdinu titulu ej!? Hvala tati, ujaku i stricu sto su mi kao klincu usadili ljubav prema instituciji!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (mille grobar, 25. april 2013 23:27)

Privilegija koju su ti drugi nametnuli, e i ti nekome pricas gde mu je mladost prosla...

KingCobra

pre 10 godina

U svakom slucaju i da je Radnicki pobedio ovo je ogroman plus sa srpsku kosarku, dva srpska tima u evroligi a od sledece sezone klub vise u ABA. Samo napred.

Volter

pre 10 godina

Srecno - definitivno, zasluzeno - takodje. Zasto zasluzeno? - pa prosto, jer je glupo da o evroligi odlucuje jedna utakmica! U kojoj ozbiljnoj ligi je to slucaj?! Sreca treba da se zasluzi, a Zvezda je zasluzila najboljom i najatraktivnijom igrom tokom (naj)veceg dela sezone.

Zvezdinjo

pre 10 godina

A ne kontam ove grobare sto vise stalno na Zvezdinim vestima!!! Pa cutite,igrali ste u polufinalu sa klubom koji se do skoro zvao Igokea Partizan a vi bili Partizan Igokea... I ako malo bole sagledate FMP se prikljucio Zvezdi tako da tisinaaaa... Dobijamo i finale :D

Lomunac

pre 10 godina

"Pravi Delija veran je ko pas!!! Pozdrav za sve!!!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (vladokv, 25. april 2013 20:43)"

Dok mu ne ugase klub, a onda brze bolje trci prvom koji ima slicno ime i boje, makar bio i privatno od dojucerasnjeg zvezdomrsca!!

Dauda

pre 10 godina

Koliko ih boli ovo nase finale, vise nego Kragujevcane, kakvi kompleksi... By the way, koliko ste golova dali veceras protiv Igosa, je li pao neki touchdown?

Ezel

pre 10 godina

Ne razumem zasto se prepucavate. Navijac sam Zvezde i dobro je sto su veciti usli u evroligu. To je ogroman napredak za srpsku kosarku, a vi ovde pricate o limenkama, metalnim proizvodima... Evropa ce videti 2 najbolje navijacke grupe na svetu. Ocekuje ih pakao u Pioniru. A ovim grobarima da porucim: diva je ostvarila 2 od 3 cilja pa se vi i dalje sprdajte sa nama. Nadam se da cemo uzeti i ABA ligu i fomace prvenstvo. NIKO NEMA ZVEZDO TO STO IMAS TI!!!

mille grobar

pre 10 godina

Kada vidim koliko se zvezdasi raduju evroligi, shvatam u stvari kolika je privilegija biti grobar! Pa njima mladost prodje dok su docekali EL!Neki su i na fakultet krenuli a ne pamte ni poslednju zvezdinu titulu ej!? Hvala tati, ujaku i stricu sto su mi kao klincu usadili ljubav prema instituciji!

Lomunac

pre 10 godina

"Grobari jel moguce da ste ovoliko iskompleksirani?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Dokle?, 25. april 2013 20:39)"

Jel moguce da si preskocio terapiju pa ti se zato prividja? I da se javljaju Grobari (mozda par) a tek da imamo komplekse, KOJE komplekse moze imati gigant kao sto je PARTIZAN od jednog FMP-a, imamo 19 titula a vi NULA, mi 15 kupova a vi 5, mi 6 Jadranskih a vi 2, mi 3 Evrokupa a vi imate samo ucesce u istom, mi sampion EVROPE a vi sad tek prvi put za 42 godine treba da vidite sta je to uopste EL!!
I naravno ako ovako nastavite necete se ni zadrzati duze od (prve) grupne faze u njoj, jer se tamo ne dopusta gadjanje trenera i igraca flasama, kesama sa mokracom, topovskim udarima, paljenje PP aparata... Mi smo za poneki novcic ili eventualno upaljac naplacali kazni i nadobijali toliko pretnji da ce vas za takve ispade odmah da uklone i lupe zabranu bar 3 godine!!! Mali kompleksasi...

DOKLE ta cenzura, aj sto se hvale, ali njih 10 pomenulo Partizan, poslao sam par postova da im objasnim neke stvari, BEZ uvrede ijedne, ne objavljuju se!?

grobar.prijepolje

pre 10 godina

ovi komentari grobara da je namesteno govore samo o njima i njihovom gubitnickom mentalitetu kog se nikad nece osloboditi,luzeri.
(nemanja milojevic, 25. april 2013 21:35)
Izvin'te,jel vi to u ime komsinice il' u ime Fabrike motora za traktore??!!
U potpisu : 40+ !!!!!!!

look

pre 10 godina

Jel ovo najveci uspeh zvezde u novijoj istoriji? Pa vreme je da se i oni raduju. zamislite da mali maturanti nikada doziveli nisu zvezdinu titulu. Ne smem ni da zamislim sta sada osecaju. Boze koliko smo jaki.

Nemanja Radojevic

pre 10 godina

Čestitam komšije, biće sledeće sezone veoma zaninljivo u Evroligi. Beograd će velikim slovima biti upisan na evropsku košarkašku mapu.

Želim vam i puno sreće, i da i vi i mi prođemo makar u TOP16

dex

pre 10 godina

Da,da, bicemo kanta za napucavanje, za razliku od Partizana koji je ove godine... A ne, i oni su ove godine bili kanta za napucavanje. Dobro, ali prethodnih... Cek'... Pa oni su bili kanta za napucavanje u 7,8 sezona?! Kako to? A, da pamcenje kao zlatne ribice. Usput onako, 3 puta smo vas oderali ove sezone, u subotu ce biti cetvrti.

stjepana supanca 15a,ZELEZNIK

pre 10 godina

komentar veka je covek danas napisao negde na nekim vestima. puno srece za fmp dogodine u euroligi i dabogda uvek igrali kao danas !!! nisam gledao,ali verovatno su imali svoju prepoznatljivu igru . kladim se da je i trener radonjic danas naucio mnogo novih akcija,kao i vlada vukojicic cele sezone.

Sredice vam to Stojadinovic, on ima brdo crnaca...

pre 10 godina

ne verujem koliko grobari kukaju, cilj je ispunjen za evroligu ,pa vi mislite da će zvezda sa ovim timom ici u evroligu! smešno
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (grozní, 25. april 2013 22:52)

Sto, da nije u planu neka nova fuzija? Naravno da necete u EL sa ovim timom, to bi bio mazohizam... Morate bar deset novih igraca da dovedete i nekog ozbiljnijeg trenera...

Mare

pre 10 godina

Čestitam igračima Crvene zvezde na pobedi.Utakmica sa Radničkim je bila izuzetno loša,ali su igrači zaslužili da igraju Evro ligu zbog sjajno odigranog prvenstva Aba lige ove sezone.Posebna zahvalnost Vukoičiću ovo je njegov uspeh.Srećno u finalu!

MomaSRB

pre 10 godina

Limenke,vi cete u EL biti u zadnjem sesiru,bicete topovska hrana svim ekipama..pola ove ekipe ide u penziju na kraju sezone...eee kolika je vasa sreca sto ste usli u EL a zamislite mi igramo f4 i Top 16 i top 8..ipak ste mali klub iz Zeleznika! (Kramer, 25. april 2013 21:50) Kao i vi u fudbalu u LE...

Smehotres

pre 10 godina

E Zvezdo... Znaci drugi put nas u vaznim utakmicama dobijate pola kosa. Ocekujem da nam vratite. Kad budemo igrali u Kragujevcu Radnicki ima da pobedi sa kosom razlike. Jel jasno? :))))))

Zvezda zauvek!

pre 10 godina

Grobari priznaje da ste se ponadali hahaha. U inat svoj zlobi mts-a i bivše Igokee ova Zvezda sledeće godine u Evroligi! Crknite od zlobe dušmani!

nemanja milojevic

pre 10 godina

ovi komentari grobara da je namesteno govore samo o njima i njihovom gubitnickom mentalitetu kog se nikad nece osloboditi,luzeri.

Figo

pre 10 godina

Kakva smejurija ova Zvezda,ova ekipa u evroligi ima da ima 100-procentan negativan ucinak,a u subotu ce se videti ko je VELIKI Partizan kada ih bude skrckao Bertans zajedno sa Leom i Lovernjom
(Lucic, 25. april 2013 19:12)
Mislis na ucinak kakav je imao i Partizan u prve 3-4 sezone u Evroligi? Kad je uz Prokom i par francuskih timova bio ubedljivo najgori sa po jednom ili dve pobede? Za kasnije godine i onaj fajnal for svaka cast ali na pocetku je bio katastrofa. Poenta je da je svaki pocetak tezak...

suma i drvece

pre 10 godina

fmp fmp fmp fmp fmp! ne znam sta je tu problem? jedan vestacki klub fmp zvezda beograd diva dobio drugi instant tim radnicki verko mladja. i to je to.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (ovca, 25. april 2013 20:15)

onda ste vi u fudbalu BSK Partizan iz Borce.

Kramer

pre 10 godina

Limenke,vi cete u EL biti u zadnjem sesiru,bicete topovska hrana svim ekipama..pola ove ekipe ide u penziju na kraju sezone...eee kolika je vasa sreca sto ste usli u EL a zamislite mi igramo f4 i Top 16 i top 8..ipak ste mali klub iz Zeleznika!

Webbber

pre 10 godina

Kad procitam grobarske kompleksaske komentare jos mi draze, koliko im samo nabijamo komplekse terajuci da navijaju za Radnicki komedija bre...

Koja

pre 10 godina

Dobro je . UH . Teška utakmica ulog ogroman i Zvezda SREĆNIJA NA KRAJU . Finale očekujem sa GROBARIMA i iskreno PLAŠIM SE . Ako ovako budemo igrali NEMA NAM SPASA . GROBARI SU U NALETU . (DELIJA 011, 25. april 2013 19:30)

Grobaru jos places? :)

True

pre 10 godina

Ko god kaze da nije zasluzeno, taj vise ne zna ni koga laze, ni zbog cega laze...
Zvezda je odlicno odigrala celu ligu i zasluzila je ovo mesto.Bravo!

J.D.Aleksandar

pre 10 godina

Toliko hvaljeni tokom sezone,za igru,a prosli su u Euroligu sa vise srece nego pameti ! Ocekujem finale sa Partizanom i pobedu mog tima !

veerghoen

pre 10 godina

Kako im lopta ispada iz ruke pa to je za nepoverovati. Rakoc najgori danas od svih. Jedino Katic muskarcina, pravi delija! Dobar i Simonovic. Sa Braunom da se raskine saradnja.

ja

pre 10 godina

po vecini komentara drago mi je sto su navijaci Zvezde shvatili da je ovo jedva i mozda ne zasluzeno, kao navijac Partizana navijao sam Zvezdu, ali sam video i njeno gasenje posle zakucavanja Vajta za +7, jer zasto bi placali strance i zasto bi se Rakoc vise zamarao da su kojim slucajem morali da igraju Evrokup

Figo

pre 10 godina

Sad ovako,cestitam timu iz predgradja EL,ovi njihovi navijaci koji su do sad bodrili Barsu,Pao,Makabi konacno ce moci da bodre limenke u EL,a Radnicki na 1:40 vodi +8,i izgubi stvarno treba umeti....
(gremlin, 25. april 2013 19:16)
Sad ovako, stvarno si gremlin. Nije bilo +8 nego +7. I zasto mora takva cestitka u vidu provokacija? Navijam za Zvezdu ali nikad nisam navijao protiv tvog tima. Nisam ni za njega nego sam ravnodusan. Ako ne mozes lepo i iskreno da cestitas onda i nemoj, niko te ne tera. Toliko je prosto!!!! Ja cu veceras iskreno da cestitam Partizanu, ako pobedi. Cestitam i Radnickom, borili su se muski ali izgubili su dobijenu utakmicu sopstvenim greskama...

Nix

pre 10 godina

ne znam da li je jadniji RADNICKi sto NAMERNO nece da postigne poen minut i po ..i Zvezda sto nema blage veze ILI navijaci Zvezde sto se nerviraju, kidaju zivce, zaslepljeni znojem i suzama pa ne primecuju da je NAMESTENO...ovo je sramno..onaj crnac iz Radnickog najebdniji..ne mzoe jedno slobodno bacanje da ubaci hahah ocaj zivi !!! NULA od drzave, ligem sporta..katastrofa (Djura, 25. april 2013 19:56)

Jel ti sad lakse kad lazes sebe?!

Student

pre 10 godina

Najveci uspeh u istoriji kluba iz ulice Stjepana Supanca.. Neki su vec osvajali evroligu,bili na f4 vise puta.. Tamo oni,ovde samo Partizan!

g4

pre 10 godina

Zvezda je igrala u grcu i nije u dva navrata uspela da se dodatno odlepi kada je imala 9 razlike. Radnicki je bio rasterecen, jer su svoje ciljeve vec ostvarili. Nadam se boljoj igri, pre svih, Rakocevica, u finalu.

Partizan ako prodje Igokeu (koja je def najjaca ekipa ove sezone), lagano dobija finale...

pre 10 godina

sta ce Tegi sad da kaze :)
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (makelele, 25. april 2013 19:37)

Ne razumem komentar... Dobro, jos si pod utiskom pa ti je oprosteno... Sto se tice utakmice, ovde je samo jedna istina, a to je da Radnicki i ne zasluzuje EL, izgubiti 99% dobijenu utakmicu, gde imaju +7 na 2 minuta do kraja, propustenu kontru Zvezde i bacanja za pobedu, a pri tome ici na sut za tri u poslednjoj sekundi (a treba ti dvojka za pobedu), sutirati trojku u petoj sekundi napada na +4 kad jedini cilj treba da ti bude da sto vise vremena protekne i dozvoliti protivniku 20 ofanzivnih skokova je odlika ekipe koja je neozbiljna i koja nema sta da trazi u EL (jer jace ekipe iz Evrope ovako bez odbrana to resavaju sa +30 lagano)... Zvezda slaba, ali njoj je najbitnije da su ispunili cilj ulaska u EL, mada ruku na srce veceras ih je Bog pogledao... Jer, sa ovakvim sutem, a da je Radnicki nesto zagradio u odbrani ova utakmica bi bila lagano izgubljena sa petnaestak razlike, sto se i vidlo u utakmicama sa Megom i Metalcem (koje imaju bar jednog igraca koji moze da uhvati loptu "air" Katicu)...

Tottenham

pre 10 godina

ocaj nad ocajom i jedni i drugi,lepo su rekli Edin i Kole pobedio tim koji je imao vise srece, Nelson odradio solidno odbranu,ali da igrac ne sme da sutne ja nisam video,svakako najbolji Katic,Lazic konacno pokazao nesto,Radivojevic i Savovic prosek,Simonovic i Rakoc losi,Skot dobar u skoku,Braun me je razocarao,ostali su slabo i igrali,ovoliko los sut i od jednih i od drugih ja skoro nisam gledao,sa ovakom igrom pucamo i od Igokee i Partizana,sut mora bolje!

ivan kg

pre 10 godina

Koliko jada i kompleksa u pojedinim (vecini) navijaca FMP-a kada u ovom trenutku koji cekaju 15 godina!?!? oni pominju instituciju zvanu Partizan

Dacha

pre 10 godina

Svaka cast! Mislim da moze da se kaze da je utakmica bila "tvrda" iako je bilo dosta nekih serija sa obe strane. Vaznost pobede je presudila da gledamo ovakvu utakmicu! Voleo bih da i partizan pobedi iako sam zvezdas! Pa da vratimo ovu nasu kosarku tamo gde pripada!!!

Cezar

pre 10 godina

Koštalo nas je živaca , ali sve čestitke Zvezdinim igračima i stručnom štabu na zalaganju i srećnoj zavrnici utakmice. Nadam se pobedi u finalu makar i sa pola koša razlike.

ovca

pre 10 godina

fmp fmp fmp fmp fmp! ne znam sta je tu problem? jedan vestacki klub fmp zvezda beograd diva dobio drugi instant tim radnicki verko mladja. i to je to.

MomaSRB

pre 10 godina

Dok smo mi igrali Evropligu, vi niste ni imali klub.Vidimo se u finalu ! :) (21:00h, 25. april 2013 19:26) pa vi cete sigurno igrati finale, da li kao igokea ili partizan...isto je to!!!

UltraZmaj

pre 10 godina

Najveci uspeh u istoriji kluba iz ulice Stjepana Supanca.. Neki su vec osvajali evroligu,bili na f4 vise puta.. Tamo oni,ovde samo Partizan!(Student, 25. april 2013 20:02) Tebe jos boli godisnjica kada je pao Bajern na marakani? Svasta od vas...

backo

pre 10 godina

Čović je napravio najjači tim na ovim prostorima...Ne sećam se jače ekipe ..Uz jedno ili dva pojačanja možemo napasti euroligu sledeće godine..Bravo majstori.....Kakav je Raško igrač..Šteta što nije otišao u NBA..

mitar

pre 10 godina

nikoliću povedi borisova sa sobom,zbog njega si se odreko emeninga na vrhuncu forme,nikad nećeš više dobiti ovaku priliku,emening je morao da igra zadnji minut jer bio sačuvo katića,mijatović ne postoji u odbrani,mijatović može samo igrati kls,ćapin je bog

tesoti

pre 10 godina

Utakmica za kidanje zivaca, prava takmicarska u kojoj se videlo ko je od kakvog materijala napravljen. Rasko Katic deep rescept...Savovic standardno dobar, Rakocevic se sakrio na terenu, Radivojevic ne sme u finalu da odigra vise od tri minuta...Cestitke i Radnickom,a nama ostaje da se saberemo nakon slavlja i da dobijemo i finale...

Igor

pre 10 godina

Idemooooo. Veliki uspeh za Crvenu zvezdu objektivno, posle 14 godina u Evroligi. Od kluba koji je bio pred gašenjem i raspadom, ovo je ogroman uspeh. Nije to bila igra na nivou, ali korz celu ABA ligu smo pokazali da to zaslužujemo ove sezone. Ova ekipa je limitrirana, ali polako, sad da slavimo, pa će biti vremena za pojačanja, ne sumnjam. Očekujem komentare od grobara, svaka čast za rezultate pre, ali polako dolazi ta sledeća sezona, a dominacija počinje ovakvim malim koracima...

Hibrid

pre 10 godina

Bravo Zvezdo!Još samo Partizan u finalu i to je to :) Ako Igokea izgubi,da li to znači da ona ide u kvalifikacije za EL zbog boljeg plasmana na tabeli od Radničkog?

Odmoreni Rakocevic nakon dana pauze

pre 10 godina

Rasko Katic ! Vidi se odakle je covek dosao ! Jedini igrac koji ima m...
(J.D.Aleksandar, 25. april 2013 18:28)

Katic je igrao u zvezdi gde ga je doveo Zmago Sagadin, pa ste ga posle vi doveli kao sto ste uzimali vecinu nasih igraca! Slabo poznavanje materije navijaca malog kluba osnovanog u Zagrebu!

Cacak

pre 10 godina

Teska utakmica,pritisak je bio veliki,jedva sam preziveo.Hvala Zvezdi sto me je obradovala ali nije morala bas ovako,pogrickao sam nokte do zivaca.Nemam nista protiv brace iz RS ali bih voleo da dobije Partizan pa da gledamo finale i da uzivamo i naravno da budu sitna bockanja sa grobarima,Ima li sta lepse od finala Zvezda-Partizan.

Trance

pre 10 godina

Ko kaže da Zvezda nema odbranu - a sudijska trojka? (Majo Belošević, 25. april 2013 18:01)

Jel moguce da u svakom sportu vam sudije smetaju??Pa te iste sudije vam sude ovih 10 godina, a sad vam smetaju??

KRK

pre 10 godina

Mislim, da je ova utakmica mucila Zvezdu zadnjih mesec i po dana. U onom naletu, kad su osvojili Kup, krenuli su i po prvo mesto u ligi. Pa onda je krenula ta prica oko pravilnika, ko ide u Euroligu, u medjuvremenu je Zvezda izgubila prvo mesto. I ova utakmica je sve resavala,Mediji su unapred proglasili Zvezdu kao apsolutnog favorita, i tako jos vise natovarili breme odgovornosti. Sad ocekujem da ce Zvezda mnogo bolje odigrati finale, sad da li ce to biti dovoljno za pobedu, videcemo...

Nikola

pre 10 godina

Ne znam sta hoce ovi iz Radnickog, postoje 3-4 godine i odmah hoce da imaju tretman ko FMP. Ljudi FMP je osvajao ovo takmicenje vise puta, otuda ovakvo sudjenje. Na kraju je odlucivala jedna lopta, tako da nemate sta da se bunite.

Buda Baba

pre 10 godina

Znaci,ne secam se kada sam zadnji put bio ovoliko iznerviran!!!

Sopstveni zivot ulazem u opkladu,da cu imati bolji procenat u sutu za tri poena od bilo kog kosarkasa Zvezde sem Rakocevica,a basket nisam igrao 2 godine!

Ne mogu da verujem,sta ti momci rade na treninzima,onoliko otvorenih,cistih suteva,a masaju ceo obruc,ma uzas.Radnicki celu utakmicu igra odbranu jedino na Rakocevicu,sve ostale pustaju na sut do tri metra ali dzaba.Ekipa koja ima 20 ofanzivnih koseva,dozvoljava sebi egal zavrsnicu i pobedu od pola kosa...neverovatno.Svaka iole ozbiljnija ekipa bi sa tim brojem skokova pobedila sa najmanje 15 koseva razlike!?Katastrofa...

Sta se desava sa tim momcima,meni jednostavno nije jasno.Sreca,samo sreca,velika sreca!

veliki strumf

pre 10 godina

@ja bre Jeste, Mijatovic je sekundu pre kraja gadjao obruc. I svaka mu cast - pogodio ga. O, ko sve ovde ne pise, masa isfrustriranih likova i teoreticara zavere.

Lupul

pre 10 godina

Haha, ovaj Radnicki je dno dna, hoce u Evroligu, sta cete tamo? Vi bre niste ni za ovu Agroziv ligu, smesni ste bre, da na dva minuta imate sedam koseva, eeeeej, sedam...i izgube. Komedija ste prava.

netsfan87

pre 10 godina

NAPRED ZVEZDA!BRAVO MOMCI, HEROJI STE BEOGRADA!Zadrhtala ruka ovom Vajtu momak je prvoklasan igrač ali Zvezda ide u EVROLIGU!
Grobari, vi ste sada na potezu!

Ja bre

pre 10 godina

Kakva namestaljka, pa ovo nije sport ovo je pozoriste i gluma! Tako ce veceras i Partizan da odglumi pobedu! Ovo je za policiju, kuda ide srpski sport!

Vladimir

pre 10 godina

Dugo pratim košarku ali ovakvo, kriminalno, "guranje" jedne ekipe ne pamtim. Samo poslednjih dva minuta sudije nisu svirale "milion" faulova nad Ćapinom. O preostalih 38 minuta nema smisla ni govoriti. Sramota za ABA ligu, sramota za košarku. Prošle godine u Evropu na mala vrata, ove godine na silu.

The Blur

pre 10 godina

Radnički staje, Ćapini Emening gube lopte, a Rakočević sa penala i sjajni Katić vraćaju Zvezdu na -4, minut i po pre kraja. Radnički ne koristi ni sledeći napad posle tajm-auta Nikolića, Marković promašuje za tri poena, a Lazić sa penala vraća meč u jedan posed razlike. Ćapin gubi novu loptu, a nezaustavljivi Katić donosi izjednačenje.

Kragujevčani gube novu loptu, Zvezda kreće u kontru "2 na 1" za preokret, ali Radivojeviću lopta ispada iz ruku, i Radnički dobija napad 15 sekundi pre kraja. Lazić pravi brz faul, Vajt promašuje oba penala, Zvezda dobija loptu, a Birčević pravi faul 9 sekundi pre kraja. Radivojević promašuje prvo, ali pogađa drugo.

Marković kreće u poslednji napad, daje loptu u desni ćošak Markoviću koji šutira trojku za pobedu, ali promašuje, a Skot hvata loptu i Zvezda ide u finale ABA lige i Evroligu!

Ovo kad citam, dodje mi da placem, iako ne volim Radnicki. Pa dobro bre ljudi, da l' ste vi normalni? Ej, 2 minuta ne mozes 1 prokleti poen da das?! O, blagi Boze

ajajajaj

pre 10 godina

Iako sam zvezdaš zaista se nadam pobedi Partizana večeras. Bilo bi zaista fantastično imati dogodine 2 predstavnika iz Srbije u evroligi, svake nedelje pun pionir, svake nedelje kvalitetni timovi u našem glavnom gradu, mnogo bi to značilo za našu nacionalnu košarku.

makelele

pre 10 godina

pratio sam utakmicu preko live score-a, celo vreme sam vozio auto,cas jedni vode,cas drugi . Ne primecujem ni dobre ribe po gradu koliko je zanimljiva utakmica rezultatski. Na kraju je pobedio realno bolji tim. Napred Zvezdo,gazi sve do kraja :)

DELIJA....

pre 10 godina

RAKOC POD HITNO U PENZIJU,po mom misljenju on je slaba karika cele sezone,bespotrebno ga forsiraju,a vidi se da ne moze to sto se od njega ocekuje,cini mi se da ceo tim trpi zbog njega,on mora da igra i kada ga ne ide sto se videlo i u ovoj utakmici.....hvala Bogu prosli smo ali kroz iglene usi sutra ni necu da gledam,ako ovako budemo igrali ima Partizan da nas ubije 20 razlike.....

gremlin

pre 10 godina

Sad ovako,cestitam timu iz predgradja EL,ovi njihovi navijaci koji su do sad bodrili Barsu,Pao,Makabi konacno ce moci da bodre limenke u EL,a Radnicki na 1:40 vodi +8,i izgubi stvarno treba umeti,sve u svemu nadam se da ce Partizan uspeti da pobedi i da ce onda svake nedelje jedan kosarkaski velikan dolaziti u BG jer Srbija i jeste zemlja kosarke,i pohvale areni sport za prenose,jer uzivanje je ih je gledati!

Немања

pre 10 godina

Ако се планира ОЗБИЉНО ИГРАТИ Евролига, реално пола екипе треба да оде.

Нелсон само зна да асистира, Ракоч на махове добра игра али у последње време константно очајна игра, Радивојевић без коментара- дати му исписницу, Скота чекамо целе сезоне да проради, Браун зна само да се гура ал није гурање кошарка, онда немамо правог плејмејкера, немамо правог доброг шутера, тако да - жестока реконструкција тима треба да се одради.

sara banja luka

pre 10 godina

A ti matrix kako te nije sramota reci mali Partizan?Vi niste postojali u ovom sportu do ove godine vjerujem da nisi ni ti pratio kosarku.Koliko je puta Sampion Partizan samo ovo takmicenje osvajao.

KKP

pre 10 godina

Zvezda FMP Beograd Diva je imala neviđenu sreću!
Loš šut oba tima.

Mislim da je presudio raspoloženi Raško Katić, i Muta koji nije znao da traži tajm aut kada je bila serija protivnika 16:0.

Vidimo se u finalu ako Bog da, a u Evroligi morate mnogo bolji procenat šuta da imate, i bolju odbranu. Ovo je divlja košarka.

TrtimirJako

pre 10 godina

Ajmo zvezda a veceras navijam za igokeu da sa bar 20 razlike pregaze mali partizan
(Matrix, 25. april 2013 18:29)

Ti večeras navijaš za FMP i Igokeu.
Bravo delijo :)

PeroTreger

pre 10 godina

Ocajna igra, ocajan sut, nedoatatak ideje, ali do pocetka EVROLIGE, o da EVROLIGE rodjaci, mozemo to da ispravimo... Svuda grmi okolo...

zlija

pre 10 godina

Cestitam komsije manje smesna i divlja ekipa je pobedila. Najbolja slika kad je bilo tesko nije sutirao ni Igor veliki ni hemofarmovi izdanci nego covek koji je sa Partizanom sve osvoji i dobio hladnokrvnost veliki Rasko koga ste pljuvali na pocetu sezone. Rasku spomenik da skinete. Drago mi je da ste pobedili da nas ne bi zezali Slovenacki lobiji.

Nikola

pre 10 godina

Ko kaže da Zvezda nema odbranu - a sudijska trojka?
(Majo Belošević, 25. april 2013 18:01) Sudije će pogurati FMP, već su počeli da pune Radnički prekršajima.
(objektivno realan, 25. april 2013 18:03)

Placite , ja idem da slavim.

Ljubisa livac

pre 10 godina

Hahaaa, igrace se Euro liga sledece godineee! Bravo Zvezdooo! Sjajan triler. Svaka cast i za sledecu sezonu odstraniti Radivojevica!

Lucic

pre 10 godina

Kakva smejurija ova Zvezda,ova ekipa u evroligi ima da ima 100-procentan negativan ucinak,a u subotu ce se videti ko je VELIKI Partizan kada ih bude skrckao Bertans zajedno sa Leom i Lovernjom

Dottore

pre 10 godina

Euforija kakva nije vidjena u KK Crvena Zvezda verovatno nikada u istoriji.Meseci i godine su stale u jednu utakmicu, ludnica Delija sirom sveta, puls svakog navijaca 300, opsta histerija.....Drugim recima, situacija kakvu bismo mi u Partizanu nazvali - Jedno sasvim obicno, dosadno, rutinsko popodne.

djuka kg

pre 10 godina

Neverovatno je koliko Radnicki kao klub ima gubitnicki mentalitet. Sve pare ovog sveta da im das da naprave dobar tim, oni ne bi bili prvi.Nikad od njih nista nece biti.

sarlamantan

pre 10 godina

radnicki vodi celu tekmu...vodi 78 72 i zvezda daje 7 a ovi nijedan/??smesnije ne moze biti:)ali politicari i sudije su ceo zivot uz zvezdu...bilo fudbal miljanic 20 godina bilo kosarka covic:)vi ste stvarno crtani film...:)sve u svemu vidimo se u finalu...:)

lik

pre 10 godina

Dobro je!!!Ne zato sto ne volim Radnicki,naprotiv,vec iz jednog prostog razloga:Srbija ce imati sogutnog predstavnika u Evroligi!!!Da se ne lazemo,da je Radnicki prosao,svi znamo da ljudi nemaju licencu i ja sam siguran da bi Lorbek i kompanija uradili sve kako bi Cedeviti ili Olimpiji dali zeleno svetlo da igraju u EL.Ovako,ti planovi im se ruse i morace da se pomire da gledaju nadamo se dva Srpska tima u EL.

Belmondo

pre 10 godina

Koje sudije kompleksasi jedni? Pa ovo je bila muska i borbena utakmica. Sudije gotovo bez greske.. Pre ce biti da White ne zna slobodna bacnaja! Ali razumem ove papagaije, pardon grobare... FMP, sudije, Covic, FMP, sudije, Covic itd. itd.. Pojeli bi se sada od muke, kompleksi su cudo!

DELIJA 011

pre 10 godina

Dobro je . UH . Teška utakmica ulog ogroman i Zvezda SREĆNIJA NA KRAJU . Finale očekujem sa GROBARIMA i iskreno PLAŠIM SE . Ako ovako budemo igrali NEMA NAM SPASA . GROBARI SU U NALETU .

vlajzi

pre 10 godina

Sto mi drago sto ce ova cirkus ekipa od FMPa da igra Evroligu. Pa to ce da bidu komedije!
Doduse, mozda su nesto i naucili za zadnjih 15 godina. Ipak se u njihovom gradu igrala Evroliga svih ovih godina.

Valjevo

pre 10 godina

Gledam tekmu i pitam se - do kad ce nam Vuk Radivojevic igrati po zivcima? Covek u kontri na 134 sek do kraja ispusti loptu i time dovede pobedu u pitanje. Nema kraja njegovim ispadima.

eee

pre 10 godina

Auuuuuuuuuuuuu! Kako ocajna (kvalitet utakmice) utakmica, a kako napeta zavrsnica! Ludilo! :/
Cestitam mom timu prolaz u finale! Veze nemamo! Ali dobro... Valjda cemo se pojacati!

Ivan_Delije_Ub

pre 10 godina

Razbio sam daljinski, puk'o je kao zvecka :)
Ovo je potpuna katastrofa, infarkt kad nisam dobio kad je Radivojevic izgubio loptu 10 sekundi pre kraja... Ako mislimo da igramo Euroleague, moramo dovesti 6 novih igraca.
Cvetkovic jeste jos uvek mlad ali krajnje je vreme da pocne da igra na nekom nivou, ne moze nista da pogodi.
Braun potpuna katastrofa, ocaj, uzas...
Rakocevic se nije video danas...
Simonovic je imao sut 0 od 7 !!!
Katicu i Savovicu svaka cast, skidam im kapu!
Radivojevic kad uzme loptu ili ce napraviti sjajan potez ili ce napraviti glupost na nivou pocetnika.
Nelson sjajan u odbrani ali 5 poena nije dovoljan ucinak za pleja.
Skot dobar danas ali sut mu je inace grozan.
Provukli smo se ni sami ne znamo kako, iskreno...

Kol

pre 10 godina

Gledao sam dosta kosarkaskih utakmica a ova je jedna od najcudnijih, oba tim cas igraju lose cas ne igraju uopste uglavnom zvezda za ovakvom igrom nema sta da trazi u finalu ko god da bude protivnik! I da onaj radivojevic decko ume da odigra jednu dobru utakmicu u sezoni a vecinu ostalih se covek pita kako je on dogurao da profesionalca!

Grobar

pre 10 godina

Odgledao sam utakmicu i mogu da vam kazem, da ako se u Zvezdi nista drasticno ne promeni za 2 dana i ako Partizan pobedi Igokeu i ako odigrao na nivou koji prikazuje zadnjih mesec dana, onda nema sta da se brinem za titulu. Jos jednom se pokazalo da Zvezda i Radnicki nisu nista bolji nego prethodnih godina, rezultati u ABA ligi su posledica losije igre drugih klubova.

Sale

pre 10 godina

Povlaim katanac! Bar za godinu dana! Majko Božija! Hvala Gospodu Bogu kad smo ovo dobili! A nismo zaslužili! Sramota je promašivati onoliko zicera, sramota! A sad...zar je više važno! evroliga je tu!!!

RubyRed

pre 10 godina

Ratnička utakmica, i jedna ružna ali izuzetno važna pobeda.
Najbitnija stvar je da sve te prozivke da su sudije bile na Zvezdinoj strani padaju u vodu. Radnički je imao seriju 18:2, Zvezda promašivala zicere, na 78:71 za Radnički Stiven Marković je ishitreno šutnuo trojku na 17 sekundi do kraja napada. Ko im je tu kriv što nisu znali na manje od 1:30 do kraja da sačuvaju pobedu. Na kraju mi smo srećno dobili utakmicu, ali sreća se i zaslužuje. Zapamtite to. Na kraju krajeva, nemoguće je da smo baš toliko imali sreće protiv tog istog Radničkog u poslednjim utakmicama.

Bojan_pfc

pre 10 godina

Cestitke Zvezdi na plasmanu u El posle dugo vremena.Dobro je da imamo jos jednog predstavnika iz Srbije u najkvalitetnijem takmicenju,srpska kosarka ce biti na dobitku.Cestitke i za Radnicki,da budu i oni uspesni u Evrokupu

slobinator

pre 10 godina

Za 30 i kusur godina nisam gledao smešniju utakmicu.režija je u potpunpsti uspela.hvala učesnicima na dobroj zabavi,sit sam se ismejao.inače da ne budem pogrešno shvaćen ja sam veliki zvezdaš i srećan sam zbog plasmana u evro-ligu.

Dushan

pre 10 godina

O kakvim sudijama vi pricate, navedite jednu spornu situaciju, ali objektvivno. Slaba Zvezda, a Radnicki nek pogleda u Markovica, brz sut na +4, Vajt dva bacanja, i Mijatovic sam na sutu za pobedu. Dosadiste vise sa sudijama, gledajte vas Partizan, batalite Zvezdu. Inace i protiv Metalca ste vikali sudije, sudije, a Metalac sutnuo 20 bacanja vise. A Zvezda vec tri meseca ne igra kosarku, nego bunari. Al cilj za ovu sezonu nekako ispunise. Trofeji ovakvom igrom, tesko.

Srbin

pre 10 godina

Bruka i sramota ovo je dokaz da Zvezdini igraci nemaju snage ovo finale sa toliko srece u finalu ko god bude igrao protiv Zvezde deklasirace je.....

Don Quijote

pre 10 godina

Pobedi se u zube ne gleda, ali, zamalo da riknem. Losa igra Zvezde, sa ovakvom igrom bolje ne igrati Euroligue. Rakocevic, katastrofa!
Ne verujem da moze dva puta za redom odigrati ovako lose.
Volim te Zvezdo!

tesoti

pre 10 godina

Utakmica za kidanje zivaca, prava takmicarska u kojoj se videlo ko je od kakvog materijala napravljen. Rasko Katic deep rescept...Savovic standardno dobar, Rakocevic se sakrio na terenu, Radivojevic ne sme u finalu da odigra vise od tri minuta...Cestitke i Radnickom,a nama ostaje da se saberemo nakon slavlja i da dobijemo i finale...

Baltazar

pre 10 godina

Hehe,sta reci osim vau ! Koje serije,jos pred ovakvu vaznu utakmicu.Zvezda opet kao i prethodni mec dobija sa jednim kosom razlike a moze se reci da je za to kriv i Vajt jer ako imas kvalitet moras pogoditi bar jedno slobodno bacanje a ne promasiti kao totalni amater.Sta reci,osim BRAVO ZA ZVEZDU!

Dok se nekom ne smrkne....

pre 10 godina

Zadrhtala ruka tamnoputom igracu radnickog i odjedanput Radonjic veliki trener.Mislim da je cista namestaljka jer treneri nisu nista preduzimali da sprece serije protivnika.Cestitke srecnijem timu i saucesce boljem timu.

zvezdas_rajvoSa

pre 10 godina

Sad sam shvatio da je bolje sto sam se rodio 1988. godine, pa se ne secam Barija. Da sam imao 1991. godine 20 + godina, doziveo bi nervni slom posle Belodedicevog penala. Sad shvatam navijace PArtizana kako im je bilo kad su dobili Cibonu u ZAgrebu, ali i kad su izgubili na F4 od Olimpijakosa. Mnogo smo emotivni kao navijaci... BRAVO ZVEZDO, VELIKA POBEDA.. Konacno, I FEEL DEVOTION u crveno belom Pioniru :)

Lucic

pre 10 godina

ma nek prica ko sta hoce ali ovakvu reziju ni mihajlo vukobratovic ne moze da napravi :))) ali Partizan ni na taj nacin ne mogu da dobiju,Zvezdaska tuga je 12 godina duga a da i u fudbalu 6 :)))

Djura

pre 10 godina

ne znam da li je jadniji RADNICKi sto NAMERNO nece da postigne poen minut i po ..i Zvezda sto nema blage veze ILI navijaci Zvezde sto se nerviraju, kidaju zivce, zaslepljeni znojem i suzama pa ne primecuju da je NAMESTENO...ovo je sramno..onaj crnac iz Radnickog najebdniji..ne mzoe jedno slobodno bacanje da ubaci hahah ocaj zivi !!! NULA od drzave, ligem sporta..katastrofa

South

pre 10 godina

Ovo je strasno, kako mi Grobari da se veceres radujemo kad je FMP prosao. Ni pobeda protiv Igokee mi ne moze popraviti raspolozenje. Verovatno necu ni gledati utakmicu, sta mi vredi.

vanbujten

pre 10 godina

Bruka i sramota prenosa nigde,imam Total tv a na njemu i Radio televiziju Republike Srpske koja prenosi sve utakmice.Taman sam se ponadao da cu da pratim moj PARTIZAN do osvajanja 6-tog prstena kad 15 minuta pred početak prve utakmice SBB mi blokira kanal.Da poludiš od besa....

Bravo Radnicki

pre 10 godina

I ne treba da igraju Euroligu, sta ce to Zvezdi, a ovi Ameri ne znam gde su ih nasli. Ne treba uopste da se nervirate, jednostavno nemaju pojma i to je to. Ne gradi se uspeh preko noci, nikad i nije!

Sasa

pre 10 godina

Najjace kad grobarcici prigovaraju zvezdi za sudjenje a oni nijednu utakmicu u nijednom sportu ne mogu da dobiju bez sudija, zgazice vas zvezda u finalu ako uopste prodjete igokeu

veliki strumf

pre 10 godina

Ej, vodimo 9 razlike i napad a onda nonsalantni Rakocevic gubi loptu umesto da ih zgazimo i ulazimo u kontraritam, Savovic sam promasuje 2 puta, Simonovic sam za tri, pa Nelson sam kao duh, pa Rasic pravi duplu i za minut od +9 dofjemo na -2. 5 napada prodali a nijedan odbranili.

aas

pre 10 godina

OMG smesni ste. Pa odnos faulova je 19-17. To sto Zvezda bolje rasporedi faulove i ne pravi ih pri sutu nema veze sa sudijama. Radnicki je dobio sam 2 penala vise, sta je tu cudno?

Bojan

pre 10 godina

Sudjenje je zalosno, sta sve nisu radili da fmp dobije, na obican faul zvezda dobija 3 bacanja, to nije bilo u istoriji kosarke!! Svaka cast kragujevcanima koji su i protiv sudija igrali egal!!

veliki strumf

pre 10 godina

Evo vam teoreticari zavere, dezurni pljuvaci: bilo 22-10 u bacanjima za Zvezdu u prvom, a do sada (5 minuta pre kraja,nereseno) u drugom je 17-3 za Radnicki. Za koga navlace sudije, a? I to u najbitnijim trenucima.

Nigor

pre 10 godina

Oduvek sam pričao da igrači kao Rakočević jedino osvajaju titule najboljih strelaca. I sada se ta konstatacija obistinila.
U situacijama kada on igra igra se 5 na 4 za protivnika, jer on u odbrani jednostavno ne postoji.

Carter

pre 10 godina

I treba da ispadne ovaj Radnicki, imaju na dva minuta do kraja sedam razlike, ako tako im i treba. Prejadni su. Hocete u Evroligu hahahah eeeeeee mizerije jedne. Za vas je i Agroziv previse.

Mislilac

pre 10 godina

Ajmo zvezda a veceras navijam za igokeu da sa bar 20 razlike pregaze mali partizan


Nece ovo da ti bude prvi put kako navijas protiv Partizana. Navijaces ti i naredne sezone protiv najboljih klubova u EL a tvoja zvezda ce tada da prica kako ce naredne sezone uci u EL i tako u krug zadnjih 10 godina.Kreni da gledas skvosh mozda tu nesto mozete da napravite.Pozdrav

Kišprdilov

pre 10 godina

22 bacanja Zvezde FMP za poluvreme... Sta bi bilo da Radnicki ima 22 bacanja za poluvreme? (Bob Rock, 25. april 2013 17:54) Onda bi Radnički izveo 22 slobodna bacanja?

cz

pre 10 godina

samo ovaj potez brauna kad mu lik uzima zivu loptu ispod kosa pokazuje koliko nema pojma ... za sve one koji su ga dizali u nebesa dok nije igrao!

Шумадинац

pre 10 godina

Судије дале Звезди БГД 22 слободна бацања само у првом полувремену.
WHITE 3 личне прва четвртина, Борисов 4 личне прво полувреме и све је јасно .
Једино ко нешто зна у Звезди је Катић кога ми нисмо хтели да потпишемо иако је дечко из Крагујевца.

DUDULLEE

pre 10 godina

Najveci problem kod nas je sto su naijiskusniji nasi igraci istovremeno i ubedljivo najslabiji na terenu,to se odnosi na Vuka,Rakocevica i Brauna kada god se odlepimo jedan od njih pocne da gresi u seriji i Radnicki nas stigne.

Mcclane

pre 10 godina

Ovo je jak tim, ali mentalno nestabilan. Ako ovo pobedimo osvajamo sve, jer cemo igrati bez pritiska, a ako izgubimo sunovrat ce se nastaviti.

satelit

pre 10 godina

znaci za ovu sezonu samo Kup!Neverovatno je koliko se ekipa raspala posle osvajanja istog. Covicu na leto pravi totalnu rekonstrukciju!

danilo

pre 10 godina

Duel bez ozbiljnih odbrana a to je dokaz da sa ekipama nešto nije u redu.
Zvezda u svom klasičnom aprilskom, gubitničkom izdanju, Radnički sa 4 trojke taman toliko da ubedljivo vodi.
Rekao bih da Zvezda ne može gore, pa očekujem ravnopravniju utakmicu do kraja...

ivan kg

pre 10 godina

Zvezda je sutnula 22 penala a Radnicki 10 za poluvreme a u jednom trenutku je bio odnos penala 16:3. Pa dobro, logicno je da tim koji vodi pravi vise faulova, njemu je potrebnija agresivnija odbrana

RubyRed

pre 10 godina

Na tribinama već krajnje deplasirano četničko-provincijalno-gibaničarenje. Stvarno ljudi, aman, pa uveliko je 21. vek. Drugi svetski rat je završen jako, jako davno. Toliko davno, da jedva da ima još svedoka istog.
Najgora stvar od svega je što u tome učestvuju klinci koji su rođeni posle 1990. i koji blage veze nemaju o istoriji i o ulozi četnika i partizana, ali ni o novijoj istoriji do krvi zavađenih naroda na ex-Yu prostorima, što sveukupnoj otužnoj slici daje još tragičniju dimenziju.

RubyRed

pre 10 godina

Mi ne zaslužujemi da sledeće sezone igramo ABA ligu, a ne Euroleague.
Čak i ovaj Radnički koji je bio još u većem kontraritmu nego Zvezda, nas razbija u prvoj četvrtini.

Woodchuck

pre 10 godina

Ovo se igra 5 na 8. I opet se najveca pretnja izbacuje licnim greskama(2 od 3 sigurno nisu bile), opet se puca xy slobodnih bacanja (iako Radnicki igra neki vid zone celi mec), opet povreda materijalnih pravila igre kada na +13 posle faula Rakocevica nema slobodnjaka za Radnicki. I sve to dovoljno samo za +1 na poluvremenu... E moj FMP...

Banja Luka

pre 10 godina

Gdje su ti famozni navijači Crvene Zvezde koji se tako spominju da ih u Laktašima i Banjoj Luci ima najviše, više nego Grobara i Igosa.

Goran

pre 10 godina

Sudjenje je tuga, navlacenje za zvezdu je vidljivo i slepcu!! Rakocevic u svakom napadu pravi korake i niko ne svira nista, svaki kontakt se svira faul kragujevcanima, strasno!!

veliki strumf

pre 10 godina

Prva cetvrtina sramota. Primili opet skoro 30 koseva. Ovaj Radonjic nista nije promenio, mi i dalje odbranu ne igramo. Faulove za sta cuvaju? Stid vas i sram bilo. A u napadu prostora koliko hoces samo sto niko ne ume da iskoristi. Zavezale se ruke pa ne sme da se sutne za 3, a u svakom napadu bar po dvojica potpuno sami. Masa promasenih cistih suteva koje bilo koji basketas ne bi promasio. Suboticu treba zabraniti da sutira, mehanika suta mu je gora nego kod bilo koje kosarkasice. Kud nam se izgubi onaj sut sa pocetka sezone - pa sa njim bi dali 50 poena pri ovakvoj odbrani Radnickog.

cz

pre 10 godina

koliko otvorenih suteva im daju sa poludistance, a ovi ne mogu bazen da pogode, sramota koliko su pali u formi, katastrofa, sve i da pobede ovaj tim je toliko mentalno limitiran da je to strasno ... ovoliko neko da padne u formi kad je najvaznije je nezabelezeno!

Sale

pre 10 godina

Mogu samo da molim Boga da ovo na kraju ispadne dobro za Zvezdu! Izvukli smo se sa onom serijom, mmogli smo i sa puno većom razlikom da dobijemo poluvreme. Loša Zvezda ipak dobija poluvreme. Ne ide bez šuta nikako. I u skoku se mučimo. Napred Zvezdo! Moramo do Evrolige!!!

veliki strumf

pre 10 godina

Au, kad udjemo u seriju promasaja nema joj kraja.Od 6-2 na 6-12, i tako svake utakmice. Savovic 4 napada za redom prodaje, 2 ciste trojke promasuje, polaganje i izgubljena lopta. Strasno i sramno. A Radnicki i ne igra odbranu, pustaju nas da sutiraju. Zatvaraju Rakoca, a ostali slobodni i nikako da ubodu nesto. Evo Savovic konacno. Ali zato nas Vajt trpa.

Ivan_Delije_Ub

pre 10 godina

Razbio sam daljinski, puk'o je kao zvecka :)
Ovo je potpuna katastrofa, infarkt kad nisam dobio kad je Radivojevic izgubio loptu 10 sekundi pre kraja... Ako mislimo da igramo Euroleague, moramo dovesti 6 novih igraca.
Cvetkovic jeste jos uvek mlad ali krajnje je vreme da pocne da igra na nekom nivou, ne moze nista da pogodi.
Braun potpuna katastrofa, ocaj, uzas...
Rakocevic se nije video danas...
Simonovic je imao sut 0 od 7 !!!
Katicu i Savovicu svaka cast, skidam im kapu!
Radivojevic kad uzme loptu ili ce napraviti sjajan potez ili ce napraviti glupost na nivou pocetnika.
Nelson sjajan u odbrani ali 5 poena nije dovoljan ucinak za pleja.
Skot dobar danas ali sut mu je inace grozan.
Provukli smo se ni sami ne znamo kako, iskreno...

RubyRed

pre 10 godina

Na tribinama već krajnje deplasirano četničko-provincijalno-gibaničarenje. Stvarno ljudi, aman, pa uveliko je 21. vek. Drugi svetski rat je završen jako, jako davno. Toliko davno, da jedva da ima još svedoka istog.
Najgora stvar od svega je što u tome učestvuju klinci koji su rođeni posle 1990. i koji blage veze nemaju o istoriji i o ulozi četnika i partizana, ali ni o novijoj istoriji do krvi zavađenih naroda na ex-Yu prostorima, što sveukupnoj otužnoj slici daje još tragičniju dimenziju.

Odmoreni Rakocevic nakon dana pauze

pre 10 godina

Rasko Katic ! Vidi se odakle je covek dosao ! Jedini igrac koji ima m...
(J.D.Aleksandar, 25. april 2013 18:28)

Katic je igrao u zvezdi gde ga je doveo Zmago Sagadin, pa ste ga posle vi doveli kao sto ste uzimali vecinu nasih igraca! Slabo poznavanje materije navijaca malog kluba osnovanog u Zagrebu!

danilo

pre 10 godina

Duel bez ozbiljnih odbrana a to je dokaz da sa ekipama nešto nije u redu.
Zvezda u svom klasičnom aprilskom, gubitničkom izdanju, Radnički sa 4 trojke taman toliko da ubedljivo vodi.
Rekao bih da Zvezda ne može gore, pa očekujem ravnopravniju utakmicu do kraja...

Buda Baba

pre 10 godina

Znaci,ne secam se kada sam zadnji put bio ovoliko iznerviran!!!

Sopstveni zivot ulazem u opkladu,da cu imati bolji procenat u sutu za tri poena od bilo kog kosarkasa Zvezde sem Rakocevica,a basket nisam igrao 2 godine!

Ne mogu da verujem,sta ti momci rade na treninzima,onoliko otvorenih,cistih suteva,a masaju ceo obruc,ma uzas.Radnicki celu utakmicu igra odbranu jedino na Rakocevicu,sve ostale pustaju na sut do tri metra ali dzaba.Ekipa koja ima 20 ofanzivnih koseva,dozvoljava sebi egal zavrsnicu i pobedu od pola kosa...neverovatno.Svaka iole ozbiljnija ekipa bi sa tim brojem skokova pobedila sa najmanje 15 koseva razlike!?Katastrofa...

Sta se desava sa tim momcima,meni jednostavno nije jasno.Sreca,samo sreca,velika sreca!

TrtimirJako

pre 10 godina

Ajmo zvezda a veceras navijam za igokeu da sa bar 20 razlike pregaze mali partizan
(Matrix, 25. april 2013 18:29)

Ti večeras navijaš za FMP i Igokeu.
Bravo delijo :)

cz

pre 10 godina

koliko otvorenih suteva im daju sa poludistance, a ovi ne mogu bazen da pogode, sramota koliko su pali u formi, katastrofa, sve i da pobede ovaj tim je toliko mentalno limitiran da je to strasno ... ovoliko neko da padne u formi kad je najvaznije je nezabelezeno!

True

pre 10 godina

Ko god kaze da nije zasluzeno, taj vise ne zna ni koga laze, ni zbog cega laze...
Zvezda je odlicno odigrala celu ligu i zasluzila je ovo mesto.Bravo!

Trance

pre 10 godina

Ko kaže da Zvezda nema odbranu - a sudijska trojka? (Majo Belošević, 25. april 2013 18:01)

Jel moguce da u svakom sportu vam sudije smetaju??Pa te iste sudije vam sude ovih 10 godina, a sad vam smetaju??

ajajajaj

pre 10 godina

Iako sam zvezdaš zaista se nadam pobedi Partizana večeras. Bilo bi zaista fantastično imati dogodine 2 predstavnika iz Srbije u evroligi, svake nedelje pun pionir, svake nedelje kvalitetni timovi u našem glavnom gradu, mnogo bi to značilo za našu nacionalnu košarku.

veerghoen

pre 10 godina

Kako im lopta ispada iz ruke pa to je za nepoverovati. Rakoc najgori danas od svih. Jedino Katic muskarcina, pravi delija! Dobar i Simonovic. Sa Braunom da se raskine saradnja.

Belmondo

pre 10 godina

Koje sudije kompleksasi jedni? Pa ovo je bila muska i borbena utakmica. Sudije gotovo bez greske.. Pre ce biti da White ne zna slobodna bacnaja! Ali razumem ove papagaije, pardon grobare... FMP, sudije, Covic, FMP, sudije, Covic itd. itd.. Pojeli bi se sada od muke, kompleksi su cudo!

Немања

pre 10 godina

Ако се планира ОЗБИЉНО ИГРАТИ Евролига, реално пола екипе треба да оде.

Нелсон само зна да асистира, Ракоч на махове добра игра али у последње време константно очајна игра, Радивојевић без коментара- дати му исписницу, Скота чекамо целе сезоне да проради, Браун зна само да се гура ал није гурање кошарка, онда немамо правог плејмејкера, немамо правог доброг шутера, тако да - жестока реконструкција тима треба да се одради.

Dushan

pre 10 godina

O kakvim sudijama vi pricate, navedite jednu spornu situaciju, ali objektvivno. Slaba Zvezda, a Radnicki nek pogleda u Markovica, brz sut na +4, Vajt dva bacanja, i Mijatovic sam na sutu za pobedu. Dosadiste vise sa sudijama, gledajte vas Partizan, batalite Zvezdu. Inace i protiv Metalca ste vikali sudije, sudije, a Metalac sutnuo 20 bacanja vise. A Zvezda vec tri meseca ne igra kosarku, nego bunari. Al cilj za ovu sezonu nekako ispunise. Trofeji ovakvom igrom, tesko.

slobinator

pre 10 godina

Za 30 i kusur godina nisam gledao smešniju utakmicu.režija je u potpunpsti uspela.hvala učesnicima na dobroj zabavi,sit sam se ismejao.inače da ne budem pogrešno shvaćen ja sam veliki zvezdaš i srećan sam zbog plasmana u evro-ligu.

Figo

pre 10 godina

Kakva smejurija ova Zvezda,ova ekipa u evroligi ima da ima 100-procentan negativan ucinak,a u subotu ce se videti ko je VELIKI Partizan kada ih bude skrckao Bertans zajedno sa Leom i Lovernjom
(Lucic, 25. april 2013 19:12)
Mislis na ucinak kakav je imao i Partizan u prve 3-4 sezone u Evroligi? Kad je uz Prokom i par francuskih timova bio ubedljivo najgori sa po jednom ili dve pobede? Za kasnije godine i onaj fajnal for svaka cast ali na pocetku je bio katastrofa. Poenta je da je svaki pocetak tezak...

Nikola

pre 10 godina

Ko kaže da Zvezda nema odbranu - a sudijska trojka?
(Majo Belošević, 25. april 2013 18:01) Sudije će pogurati FMP, već su počeli da pune Radnički prekršajima.
(objektivno realan, 25. april 2013 18:03)

Placite , ja idem da slavim.

Igor

pre 10 godina

Idemooooo. Veliki uspeh za Crvenu zvezdu objektivno, posle 14 godina u Evroligi. Od kluba koji je bio pred gašenjem i raspadom, ovo je ogroman uspeh. Nije to bila igra na nivou, ali korz celu ABA ligu smo pokazali da to zaslužujemo ove sezone. Ova ekipa je limitrirana, ali polako, sad da slavimo, pa će biti vremena za pojačanja, ne sumnjam. Očekujem komentare od grobara, svaka čast za rezultate pre, ali polako dolazi ta sledeća sezona, a dominacija počinje ovakvim malim koracima...

vanbujten

pre 10 godina

Bruka i sramota prenosa nigde,imam Total tv a na njemu i Radio televiziju Republike Srpske koja prenosi sve utakmice.Taman sam se ponadao da cu da pratim moj PARTIZAN do osvajanja 6-tog prstena kad 15 minuta pred početak prve utakmice SBB mi blokira kanal.Da poludiš od besa....

Zvezda zauvek!

pre 10 godina

Grobari priznaje da ste se ponadali hahaha. U inat svoj zlobi mts-a i bivše Igokee ova Zvezda sledeće godine u Evroligi! Crknite od zlobe dušmani!

suma i drvece

pre 10 godina

fmp fmp fmp fmp fmp! ne znam sta je tu problem? jedan vestacki klub fmp zvezda beograd diva dobio drugi instant tim radnicki verko mladja. i to je to.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (ovca, 25. april 2013 20:15)

onda ste vi u fudbalu BSK Partizan iz Borce.

ovca

pre 10 godina

fmp fmp fmp fmp fmp! ne znam sta je tu problem? jedan vestacki klub fmp zvezda beograd diva dobio drugi instant tim radnicki verko mladja. i to je to.

Nikola

pre 10 godina

Ne znam sta hoce ovi iz Radnickog, postoje 3-4 godine i odmah hoce da imaju tretman ko FMP. Ljudi FMP je osvajao ovo takmicenje vise puta, otuda ovakvo sudjenje. Na kraju je odlucivala jedna lopta, tako da nemate sta da se bunite.

Baltazar

pre 10 godina

Hehe,sta reci osim vau ! Koje serije,jos pred ovakvu vaznu utakmicu.Zvezda opet kao i prethodni mec dobija sa jednim kosom razlike a moze se reci da je za to kriv i Vajt jer ako imas kvalitet moras pogoditi bar jedno slobodno bacanje a ne promasiti kao totalni amater.Sta reci,osim BRAVO ZA ZVEZDU!

Dottore

pre 10 godina

Euforija kakva nije vidjena u KK Crvena Zvezda verovatno nikada u istoriji.Meseci i godine su stale u jednu utakmicu, ludnica Delija sirom sveta, puls svakog navijaca 300, opsta histerija.....Drugim recima, situacija kakvu bismo mi u Partizanu nazvali - Jedno sasvim obicno, dosadno, rutinsko popodne.

South

pre 10 godina

Ovo je strasno, kako mi Grobari da se veceres radujemo kad je FMP prosao. Ni pobeda protiv Igokee mi ne moze popraviti raspolozenje. Verovatno necu ni gledati utakmicu, sta mi vredi.

aas

pre 10 godina

OMG smesni ste. Pa odnos faulova je 19-17. To sto Zvezda bolje rasporedi faulove i ne pravi ih pri sutu nema veze sa sudijama. Radnicki je dobio sam 2 penala vise, sta je tu cudno?

Sasa

pre 10 godina

Najjace kad grobarcici prigovaraju zvezdi za sudjenje a oni nijednu utakmicu u nijednom sportu ne mogu da dobiju bez sudija, zgazice vas zvezda u finalu ako uopste prodjete igokeu

tesoti

pre 10 godina

Utakmica za kidanje zivaca, prava takmicarska u kojoj se videlo ko je od kakvog materijala napravljen. Rasko Katic deep rescept...Savovic standardno dobar, Rakocevic se sakrio na terenu, Radivojevic ne sme u finalu da odigra vise od tri minuta...Cestitke i Radnickom,a nama ostaje da se saberemo nakon slavlja i da dobijemo i finale...

zvezdas_rajvoSa

pre 10 godina

Sad sam shvatio da je bolje sto sam se rodio 1988. godine, pa se ne secam Barija. Da sam imao 1991. godine 20 + godina, doziveo bi nervni slom posle Belodedicevog penala. Sad shvatam navijace PArtizana kako im je bilo kad su dobili Cibonu u ZAgrebu, ali i kad su izgubili na F4 od Olimpijakosa. Mnogo smo emotivni kao navijaci... BRAVO ZVEZDO, VELIKA POBEDA.. Konacno, I FEEL DEVOTION u crveno belom Pioniru :)

Valjevo

pre 10 godina

Gledam tekmu i pitam se - do kad ce nam Vuk Radivojevic igrati po zivcima? Covek u kontri na 134 sek do kraja ispusti loptu i time dovede pobedu u pitanje. Nema kraja njegovim ispadima.

Kišprdilov

pre 10 godina

22 bacanja Zvezde FMP za poluvreme... Sta bi bilo da Radnicki ima 22 bacanja za poluvreme? (Bob Rock, 25. april 2013 17:54) Onda bi Radnički izveo 22 slobodna bacanja?

nemanja milojevic

pre 10 godina

ovi komentari grobara da je namesteno govore samo o njima i njihovom gubitnickom mentalitetu kog se nikad nece osloboditi,luzeri.

RubyRed

pre 10 godina

Mi ne zaslužujemi da sledeće sezone igramo ABA ligu, a ne Euroleague.
Čak i ovaj Radnički koji je bio još u većem kontraritmu nego Zvezda, nas razbija u prvoj četvrtini.

djuka kg

pre 10 godina

Neverovatno je koliko Radnicki kao klub ima gubitnicki mentalitet. Sve pare ovog sveta da im das da naprave dobar tim, oni ne bi bili prvi.Nikad od njih nista nece biti.

veliki strumf

pre 10 godina

Ej, vodimo 9 razlike i napad a onda nonsalantni Rakocevic gubi loptu umesto da ih zgazimo i ulazimo u kontraritam, Savovic sam promasuje 2 puta, Simonovic sam za tri, pa Nelson sam kao duh, pa Rasic pravi duplu i za minut od +9 dofjemo na -2. 5 napada prodali a nijedan odbranili.

Webbber

pre 10 godina

Kad procitam grobarske kompleksaske komentare jos mi draze, koliko im samo nabijamo komplekse terajuci da navijaju za Radnicki komedija bre...

Шумадинац

pre 10 godina

Судије дале Звезди БГД 22 слободна бацања само у првом полувремену.
WHITE 3 личне прва четвртина, Борисов 4 личне прво полувреме и све је јасно .
Једино ко нешто зна у Звезди је Катић кога ми нисмо хтели да потпишемо иако је дечко из Крагујевца.

Kramer

pre 10 godina

Limenke,vi cete u EL biti u zadnjem sesiru,bicete topovska hrana svim ekipama..pola ove ekipe ide u penziju na kraju sezone...eee kolika je vasa sreca sto ste usli u EL a zamislite mi igramo f4 i Top 16 i top 8..ipak ste mali klub iz Zeleznika!

The Blur

pre 10 godina

Radnički staje, Ćapini Emening gube lopte, a Rakočević sa penala i sjajni Katić vraćaju Zvezdu na -4, minut i po pre kraja. Radnički ne koristi ni sledeći napad posle tajm-auta Nikolića, Marković promašuje za tri poena, a Lazić sa penala vraća meč u jedan posed razlike. Ćapin gubi novu loptu, a nezaustavljivi Katić donosi izjednačenje.

Kragujevčani gube novu loptu, Zvezda kreće u kontru "2 na 1" za preokret, ali Radivojeviću lopta ispada iz ruku, i Radnički dobija napad 15 sekundi pre kraja. Lazić pravi brz faul, Vajt promašuje oba penala, Zvezda dobija loptu, a Birčević pravi faul 9 sekundi pre kraja. Radivojević promašuje prvo, ali pogađa drugo.

Marković kreće u poslednji napad, daje loptu u desni ćošak Markoviću koji šutira trojku za pobedu, ali promašuje, a Skot hvata loptu i Zvezda ide u finale ABA lige i Evroligu!

Ovo kad citam, dodje mi da placem, iako ne volim Radnicki. Pa dobro bre ljudi, da l' ste vi normalni? Ej, 2 minuta ne mozes 1 prokleti poen da das?! O, blagi Boze

MomaSRB

pre 10 godina

Limenke,vi cete u EL biti u zadnjem sesiru,bicete topovska hrana svim ekipama..pola ove ekipe ide u penziju na kraju sezone...eee kolika je vasa sreca sto ste usli u EL a zamislite mi igramo f4 i Top 16 i top 8..ipak ste mali klub iz Zeleznika! (Kramer, 25. april 2013 21:50) Kao i vi u fudbalu u LE...

Kol

pre 10 godina

Gledao sam dosta kosarkaskih utakmica a ova je jedna od najcudnijih, oba tim cas igraju lose cas ne igraju uopste uglavnom zvezda za ovakvom igrom nema sta da trazi u finalu ko god da bude protivnik! I da onaj radivojevic decko ume da odigra jednu dobru utakmicu u sezoni a vecinu ostalih se covek pita kako je on dogurao da profesionalca!

lik

pre 10 godina

Dobro je!!!Ne zato sto ne volim Radnicki,naprotiv,vec iz jednog prostog razloga:Srbija ce imati sogutnog predstavnika u Evroligi!!!Da se ne lazemo,da je Radnicki prosao,svi znamo da ljudi nemaju licencu i ja sam siguran da bi Lorbek i kompanija uradili sve kako bi Cedeviti ili Olimpiji dali zeleno svetlo da igraju u EL.Ovako,ti planovi im se ruse i morace da se pomire da gledaju nadamo se dva Srpska tima u EL.

DUDULLEE

pre 10 godina

Najveci problem kod nas je sto su naijiskusniji nasi igraci istovremeno i ubedljivo najslabiji na terenu,to se odnosi na Vuka,Rakocevica i Brauna kada god se odlepimo jedan od njih pocne da gresi u seriji i Radnicki nas stigne.

gremlin

pre 10 godina

Sad ovako,cestitam timu iz predgradja EL,ovi njihovi navijaci koji su do sad bodrili Barsu,Pao,Makabi konacno ce moci da bodre limenke u EL,a Radnicki na 1:40 vodi +8,i izgubi stvarno treba umeti,sve u svemu nadam se da ce Partizan uspeti da pobedi i da ce onda svake nedelje jedan kosarkaski velikan dolaziti u BG jer Srbija i jeste zemlja kosarke,i pohvale areni sport za prenose,jer uzivanje je ih je gledati!

Djura

pre 10 godina

ne znam da li je jadniji RADNICKi sto NAMERNO nece da postigne poen minut i po ..i Zvezda sto nema blage veze ILI navijaci Zvezde sto se nerviraju, kidaju zivce, zaslepljeni znojem i suzama pa ne primecuju da je NAMESTENO...ovo je sramno..onaj crnac iz Radnickog najebdniji..ne mzoe jedno slobodno bacanje da ubaci hahah ocaj zivi !!! NULA od drzave, ligem sporta..katastrofa

Student

pre 10 godina

Najveci uspeh u istoriji kluba iz ulice Stjepana Supanca.. Neki su vec osvajali evroligu,bili na f4 vise puta.. Tamo oni,ovde samo Partizan!

veliki strumf

pre 10 godina

Prva cetvrtina sramota. Primili opet skoro 30 koseva. Ovaj Radonjic nista nije promenio, mi i dalje odbranu ne igramo. Faulove za sta cuvaju? Stid vas i sram bilo. A u napadu prostora koliko hoces samo sto niko ne ume da iskoristi. Zavezale se ruke pa ne sme da se sutne za 3, a u svakom napadu bar po dvojica potpuno sami. Masa promasenih cistih suteva koje bilo koji basketas ne bi promasio. Suboticu treba zabraniti da sutira, mehanika suta mu je gora nego kod bilo koje kosarkasice. Kud nam se izgubi onaj sut sa pocetka sezone - pa sa njim bi dali 50 poena pri ovakvoj odbrani Radnickog.

eee

pre 10 godina

Auuuuuuuuuuuuu! Kako ocajna (kvalitet utakmice) utakmica, a kako napeta zavrsnica! Ludilo! :/
Cestitam mom timu prolaz u finale! Veze nemamo! Ali dobro... Valjda cemo se pojacati!

Ljubisa livac

pre 10 godina

Hahaaa, igrace se Euro liga sledece godineee! Bravo Zvezdooo! Sjajan triler. Svaka cast i za sledecu sezonu odstraniti Radivojevica!

Bojan_pfc

pre 10 godina

Cestitke Zvezdi na plasmanu u El posle dugo vremena.Dobro je da imamo jos jednog predstavnika iz Srbije u najkvalitetnijem takmicenju,srpska kosarka ce biti na dobitku.Cestitke i za Radnicki,da budu i oni uspesni u Evrokupu

Cacak

pre 10 godina

Teska utakmica,pritisak je bio veliki,jedva sam preziveo.Hvala Zvezdi sto me je obradovala ali nije morala bas ovako,pogrickao sam nokte do zivaca.Nemam nista protiv brace iz RS ali bih voleo da dobije Partizan pa da gledamo finale i da uzivamo i naravno da budu sitna bockanja sa grobarima,Ima li sta lepse od finala Zvezda-Partizan.

makelele

pre 10 godina

pratio sam utakmicu preko live score-a, celo vreme sam vozio auto,cas jedni vode,cas drugi . Ne primecujem ni dobre ribe po gradu koliko je zanimljiva utakmica rezultatski. Na kraju je pobedio realno bolji tim. Napred Zvezdo,gazi sve do kraja :)

Lucic

pre 10 godina

Kakva smejurija ova Zvezda,ova ekipa u evroligi ima da ima 100-procentan negativan ucinak,a u subotu ce se videti ko je VELIKI Partizan kada ih bude skrckao Bertans zajedno sa Leom i Lovernjom

netsfan87

pre 10 godina

NAPRED ZVEZDA!BRAVO MOMCI, HEROJI STE BEOGRADA!Zadrhtala ruka ovom Vajtu momak je prvoklasan igrač ali Zvezda ide u EVROLIGU!
Grobari, vi ste sada na potezu!

Nix

pre 10 godina

ne znam da li je jadniji RADNICKi sto NAMERNO nece da postigne poen minut i po ..i Zvezda sto nema blage veze ILI navijaci Zvezde sto se nerviraju, kidaju zivce, zaslepljeni znojem i suzama pa ne primecuju da je NAMESTENO...ovo je sramno..onaj crnac iz Radnickog najebdniji..ne mzoe jedno slobodno bacanje da ubaci hahah ocaj zivi !!! NULA od drzave, ligem sporta..katastrofa (Djura, 25. april 2013 19:56)

Jel ti sad lakse kad lazes sebe?!

veliki strumf

pre 10 godina

Au, kad udjemo u seriju promasaja nema joj kraja.Od 6-2 na 6-12, i tako svake utakmice. Savovic 4 napada za redom prodaje, 2 ciste trojke promasuje, polaganje i izgubljena lopta. Strasno i sramno. A Radnicki i ne igra odbranu, pustaju nas da sutiraju. Zatvaraju Rakoca, a ostali slobodni i nikako da ubodu nesto. Evo Savovic konacno. Ali zato nas Vajt trpa.

RubyRed

pre 10 godina

Ratnička utakmica, i jedna ružna ali izuzetno važna pobeda.
Najbitnija stvar je da sve te prozivke da su sudije bile na Zvezdinoj strani padaju u vodu. Radnički je imao seriju 18:2, Zvezda promašivala zicere, na 78:71 za Radnički Stiven Marković je ishitreno šutnuo trojku na 17 sekundi do kraja napada. Ko im je tu kriv što nisu znali na manje od 1:30 do kraja da sačuvaju pobedu. Na kraju mi smo srećno dobili utakmicu, ali sreća se i zaslužuje. Zapamtite to. Na kraju krajeva, nemoguće je da smo baš toliko imali sreće protiv tog istog Radničkog u poslednjim utakmicama.

backo

pre 10 godina

Čović je napravio najjači tim na ovim prostorima...Ne sećam se jače ekipe ..Uz jedno ili dva pojačanja možemo napasti euroligu sledeće godine..Bravo majstori.....Kakav je Raško igrač..Šteta što nije otišao u NBA..

PeroTreger

pre 10 godina

Ocajna igra, ocajan sut, nedoatatak ideje, ali do pocetka EVROLIGE, o da EVROLIGE rodjaci, mozemo to da ispravimo... Svuda grmi okolo...

Smehotres

pre 10 godina

E Zvezdo... Znaci drugi put nas u vaznim utakmicama dobijate pola kosa. Ocekujem da nam vratite. Kad budemo igrali u Kragujevcu Radnicki ima da pobedi sa kosom razlike. Jel jasno? :))))))

zlija

pre 10 godina

Cestitam komsije manje smesna i divlja ekipa je pobedila. Najbolja slika kad je bilo tesko nije sutirao ni Igor veliki ni hemofarmovi izdanci nego covek koji je sa Partizanom sve osvoji i dobio hladnokrvnost veliki Rasko koga ste pljuvali na pocetu sezone. Rasku spomenik da skinete. Drago mi je da ste pobedili da nas ne bi zezali Slovenacki lobiji.

UltraZmaj

pre 10 godina

Najveci uspeh u istoriji kluba iz ulice Stjepana Supanca.. Neki su vec osvajali evroligu,bili na f4 vise puta.. Tamo oni,ovde samo Partizan!(Student, 25. april 2013 20:02) Tebe jos boli godisnjica kada je pao Bajern na marakani? Svasta od vas...

Mcclane

pre 10 godina

Ovo je jak tim, ali mentalno nestabilan. Ako ovo pobedimo osvajamo sve, jer cemo igrati bez pritiska, a ako izgubimo sunovrat ce se nastaviti.

Sale

pre 10 godina

Povlaim katanac! Bar za godinu dana! Majko Božija! Hvala Gospodu Bogu kad smo ovo dobili! A nismo zaslužili! Sramota je promašivati onoliko zicera, sramota! A sad...zar je više važno! evroliga je tu!!!

KRK

pre 10 godina

Mislim, da je ova utakmica mucila Zvezdu zadnjih mesec i po dana. U onom naletu, kad su osvojili Kup, krenuli su i po prvo mesto u ligi. Pa onda je krenula ta prica oko pravilnika, ko ide u Euroligu, u medjuvremenu je Zvezda izgubila prvo mesto. I ova utakmica je sve resavala,Mediji su unapred proglasili Zvezdu kao apsolutnog favorita, i tako jos vise natovarili breme odgovornosti. Sad ocekujem da ce Zvezda mnogo bolje odigrati finale, sad da li ce to biti dovoljno za pobedu, videcemo...

Figo

pre 10 godina

Sad ovako,cestitam timu iz predgradja EL,ovi njihovi navijaci koji su do sad bodrili Barsu,Pao,Makabi konacno ce moci da bodre limenke u EL,a Radnicki na 1:40 vodi +8,i izgubi stvarno treba umeti....
(gremlin, 25. april 2013 19:16)
Sad ovako, stvarno si gremlin. Nije bilo +8 nego +7. I zasto mora takva cestitka u vidu provokacija? Navijam za Zvezdu ali nikad nisam navijao protiv tvog tima. Nisam ni za njega nego sam ravnodusan. Ako ne mozes lepo i iskreno da cestitas onda i nemoj, niko te ne tera. Toliko je prosto!!!! Ja cu veceras iskreno da cestitam Partizanu, ako pobedi. Cestitam i Radnickom, borili su se muski ali izgubili su dobijenu utakmicu sopstvenim greskama...

Lucic

pre 10 godina

ma nek prica ko sta hoce ali ovakvu reziju ni mihajlo vukobratovic ne moze da napravi :))) ali Partizan ni na taj nacin ne mogu da dobiju,Zvezdaska tuga je 12 godina duga a da i u fudbalu 6 :)))

Don Quijote

pre 10 godina

Pobedi se u zube ne gleda, ali, zamalo da riknem. Losa igra Zvezde, sa ovakvom igrom bolje ne igrati Euroligue. Rakocevic, katastrofa!
Ne verujem da moze dva puta za redom odigrati ovako lose.
Volim te Zvezdo!

Carter

pre 10 godina

I treba da ispadne ovaj Radnicki, imaju na dva minuta do kraja sedam razlike, ako tako im i treba. Prejadni su. Hocete u Evroligu hahahah eeeeeee mizerije jedne. Za vas je i Agroziv previse.

Lupul

pre 10 godina

Haha, ovaj Radnicki je dno dna, hoce u Evroligu, sta cete tamo? Vi bre niste ni za ovu Agroziv ligu, smesni ste bre, da na dva minuta imate sedam koseva, eeeeej, sedam...i izgube. Komedija ste prava.

tesoti

pre 10 godina

Utakmica za kidanje zivaca, prava takmicarska u kojoj se videlo ko je od kakvog materijala napravljen. Rasko Katic deep rescept...Savovic standardno dobar, Rakocevic se sakrio na terenu, Radivojevic ne sme u finalu da odigra vise od tri minuta...Cestitke i Radnickom,a nama ostaje da se saberemo nakon slavlja i da dobijemo i finale...

Partizan ako prodje Igokeu (koja je def najjaca ekipa ove sezone), lagano dobija finale...

pre 10 godina

sta ce Tegi sad da kaze :)
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (makelele, 25. april 2013 19:37)

Ne razumem komentar... Dobro, jos si pod utiskom pa ti je oprosteno... Sto se tice utakmice, ovde je samo jedna istina, a to je da Radnicki i ne zasluzuje EL, izgubiti 99% dobijenu utakmicu, gde imaju +7 na 2 minuta do kraja, propustenu kontru Zvezde i bacanja za pobedu, a pri tome ici na sut za tri u poslednjoj sekundi (a treba ti dvojka za pobedu), sutirati trojku u petoj sekundi napada na +4 kad jedini cilj treba da ti bude da sto vise vremena protekne i dozvoliti protivniku 20 ofanzivnih skokova je odlika ekipe koja je neozbiljna i koja nema sta da trazi u EL (jer jace ekipe iz Evrope ovako bez odbrana to resavaju sa +30 lagano)... Zvezda slaba, ali njoj je najbitnije da su ispunili cilj ulaska u EL, mada ruku na srce veceras ih je Bog pogledao... Jer, sa ovakvim sutem, a da je Radnicki nesto zagradio u odbrani ova utakmica bi bila lagano izgubljena sa petnaestak razlike, sto se i vidlo u utakmicama sa Megom i Metalcem (koje imaju bar jednog igraca koji moze da uhvati loptu "air" Katicu)...

Nemanja Radojevic

pre 10 godina

Čestitam komšije, biće sledeće sezone veoma zaninljivo u Evroligi. Beograd će velikim slovima biti upisan na evropsku košarkašku mapu.

Želim vam i puno sreće, i da i vi i mi prođemo makar u TOP16

veliki strumf

pre 10 godina

Evo vam teoreticari zavere, dezurni pljuvaci: bilo 22-10 u bacanjima za Zvezdu u prvom, a do sada (5 minuta pre kraja,nereseno) u drugom je 17-3 za Radnicki. Za koga navlace sudije, a? I to u najbitnijim trenucima.

Vladimir

pre 10 godina

Dugo pratim košarku ali ovakvo, kriminalno, "guranje" jedne ekipe ne pamtim. Samo poslednjih dva minuta sudije nisu svirale "milion" faulova nad Ćapinom. O preostalih 38 minuta nema smisla ni govoriti. Sramota za ABA ligu, sramota za košarku. Prošle godine u Evropu na mala vrata, ove godine na silu.

veliki strumf

pre 10 godina

@ja bre Jeste, Mijatovic je sekundu pre kraja gadjao obruc. I svaka mu cast - pogodio ga. O, ko sve ovde ne pise, masa isfrustriranih likova i teoreticara zavere.

Hibrid

pre 10 godina

Bravo Zvezdo!Još samo Partizan u finalu i to je to :) Ako Igokea izgubi,da li to znači da ona ide u kvalifikacije za EL zbog boljeg plasmana na tabeli od Radničkog?

DELIJA 011

pre 10 godina

Dobro je . UH . Teška utakmica ulog ogroman i Zvezda SREĆNIJA NA KRAJU . Finale očekujem sa GROBARIMA i iskreno PLAŠIM SE . Ako ovako budemo igrali NEMA NAM SPASA . GROBARI SU U NALETU .

Ezel

pre 10 godina

Ne razumem zasto se prepucavate. Navijac sam Zvezde i dobro je sto su veciti usli u evroligu. To je ogroman napredak za srpsku kosarku, a vi ovde pricate o limenkama, metalnim proizvodima... Evropa ce videti 2 najbolje navijacke grupe na svetu. Ocekuje ih pakao u Pioniru. A ovim grobarima da porucim: diva je ostvarila 2 od 3 cilja pa se vi i dalje sprdajte sa nama. Nadam se da cemo uzeti i ABA ligu i fomace prvenstvo. NIKO NEMA ZVEZDO TO STO IMAS TI!!!

mitar

pre 10 godina

nikoliću povedi borisova sa sobom,zbog njega si se odreko emeninga na vrhuncu forme,nikad nećeš više dobiti ovaku priliku,emening je morao da igra zadnji minut jer bio sačuvo katića,mijatović ne postoji u odbrani,mijatović može samo igrati kls,ćapin je bog

MomaSRB

pre 10 godina

Dok smo mi igrali Evropligu, vi niste ni imali klub.Vidimo se u finalu ! :) (21:00h, 25. april 2013 19:26) pa vi cete sigurno igrati finale, da li kao igokea ili partizan...isto je to!!!

Koja

pre 10 godina

Dobro je . UH . Teška utakmica ulog ogroman i Zvezda SREĆNIJA NA KRAJU . Finale očekujem sa GROBARIMA i iskreno PLAŠIM SE . Ako ovako budemo igrali NEMA NAM SPASA . GROBARI SU U NALETU . (DELIJA 011, 25. april 2013 19:30)

Grobaru jos places? :)

J.D.Aleksandar

pre 10 godina

Toliko hvaljeni tokom sezone,za igru,a prosli su u Euroligu sa vise srece nego pameti ! Ocekujem finale sa Partizanom i pobedu mog tima !

dex

pre 10 godina

Da,da, bicemo kanta za napucavanje, za razliku od Partizana koji je ove godine... A ne, i oni su ove godine bili kanta za napucavanje. Dobro, ali prethodnih... Cek'... Pa oni su bili kanta za napucavanje u 7,8 sezona?! Kako to? A, da pamcenje kao zlatne ribice. Usput onako, 3 puta smo vas oderali ove sezone, u subotu ce biti cetvrti.

cz

pre 10 godina

samo ovaj potez brauna kad mu lik uzima zivu loptu ispod kosa pokazuje koliko nema pojma ... za sve one koji su ga dizali u nebesa dok nije igrao!

Woodchuck

pre 10 godina

Ovo se igra 5 na 8. I opet se najveca pretnja izbacuje licnim greskama(2 od 3 sigurno nisu bile), opet se puca xy slobodnih bacanja (iako Radnicki igra neki vid zone celi mec), opet povreda materijalnih pravila igre kada na +13 posle faula Rakocevica nema slobodnjaka za Radnicki. I sve to dovoljno samo za +1 na poluvremenu... E moj FMP...

sara banja luka

pre 10 godina

A ti matrix kako te nije sramota reci mali Partizan?Vi niste postojali u ovom sportu do ove godine vjerujem da nisi ni ti pratio kosarku.Koliko je puta Sampion Partizan samo ovo takmicenje osvajao.

vlajzi

pre 10 godina

Sto mi drago sto ce ova cirkus ekipa od FMPa da igra Evroligu. Pa to ce da bidu komedije!
Doduse, mozda su nesto i naucili za zadnjih 15 godina. Ipak se u njihovom gradu igrala Evroliga svih ovih godina.

Banja Luka

pre 10 godina

Gdje su ti famozni navijači Crvene Zvezde koji se tako spominju da ih u Laktašima i Banjoj Luci ima najviše, više nego Grobara i Igosa.

ivan kg

pre 10 godina

Zvezda je sutnula 22 penala a Radnicki 10 za poluvreme a u jednom trenutku je bio odnos penala 16:3. Pa dobro, logicno je da tim koji vodi pravi vise faulova, njemu je potrebnija agresivnija odbrana

ivan kg

pre 10 godina

Koliko jada i kompleksa u pojedinim (vecini) navijaca FMP-a kada u ovom trenutku koji cekaju 15 godina!?!? oni pominju instituciju zvanu Partizan

Goran

pre 10 godina

Sudjenje je tuga, navlacenje za zvezdu je vidljivo i slepcu!! Rakocevic u svakom napadu pravi korake i niko ne svira nista, svaki kontakt se svira faul kragujevcanima, strasno!!

KKP

pre 10 godina

Zvezda FMP Beograd Diva je imala neviđenu sreću!
Loš šut oba tima.

Mislim da je presudio raspoloženi Raško Katić, i Muta koji nije znao da traži tajm aut kada je bila serija protivnika 16:0.

Vidimo se u finalu ako Bog da, a u Evroligi morate mnogo bolji procenat šuta da imate, i bolju odbranu. Ovo je divlja košarka.

mille grobar

pre 10 godina

Kada vidim koliko se zvezdasi raduju evroligi, shvatam u stvari kolika je privilegija biti grobar! Pa njima mladost prodje dok su docekali EL!Neki su i na fakultet krenuli a ne pamte ni poslednju zvezdinu titulu ej!? Hvala tati, ujaku i stricu sto su mi kao klincu usadili ljubav prema instituciji!

Zvezdinjo

pre 10 godina

A ne kontam ove grobare sto vise stalno na Zvezdinim vestima!!! Pa cutite,igrali ste u polufinalu sa klubom koji se do skoro zvao Igokea Partizan a vi bili Partizan Igokea... I ako malo bole sagledate FMP se prikljucio Zvezdi tako da tisinaaaa... Dobijamo i finale :D

Cezar

pre 10 godina

Koštalo nas je živaca , ali sve čestitke Zvezdinim igračima i stručnom štabu na zalaganju i srećnoj zavrnici utakmice. Nadam se pobedi u finalu makar i sa pola koša razlike.

Bravo Radnicki

pre 10 godina

I ne treba da igraju Euroligu, sta ce to Zvezdi, a ovi Ameri ne znam gde su ih nasli. Ne treba uopste da se nervirate, jednostavno nemaju pojma i to je to. Ne gradi se uspeh preko noci, nikad i nije!

Mare

pre 10 godina

Čestitam igračima Crvene zvezde na pobedi.Utakmica sa Radničkim je bila izuzetno loša,ali su igrači zaslužili da igraju Evro ligu zbog sjajno odigranog prvenstva Aba lige ove sezone.Posebna zahvalnost Vukoičiću ovo je njegov uspeh.Srećno u finalu!

Dauda

pre 10 godina

Koliko ih boli ovo nase finale, vise nego Kragujevcane, kakvi kompleksi... By the way, koliko ste golova dali veceras protiv Igosa, je li pao neki touchdown?

DELIJA....

pre 10 godina

RAKOC POD HITNO U PENZIJU,po mom misljenju on je slaba karika cele sezone,bespotrebno ga forsiraju,a vidi se da ne moze to sto se od njega ocekuje,cini mi se da ceo tim trpi zbog njega,on mora da igra i kada ga ne ide sto se videlo i u ovoj utakmici.....hvala Bogu prosli smo ali kroz iglene usi sutra ni necu da gledam,ako ovako budemo igrali ima Partizan da nas ubije 20 razlike.....

Bojan

pre 10 godina

Sudjenje je zalosno, sta sve nisu radili da fmp dobije, na obican faul zvezda dobija 3 bacanja, to nije bilo u istoriji kosarke!! Svaka cast kragujevcanima koji su i protiv sudija igrali egal!!

g4

pre 10 godina

Zvezda je igrala u grcu i nije u dva navrata uspela da se dodatno odlepi kada je imala 9 razlike. Radnicki je bio rasterecen, jer su svoje ciljeve vec ostvarili. Nadam se boljoj igri, pre svih, Rakocevica, u finalu.

Volter

pre 10 godina

Srecno - definitivno, zasluzeno - takodje. Zasto zasluzeno? - pa prosto, jer je glupo da o evroligi odlucuje jedna utakmica! U kojoj ozbiljnoj ligi je to slucaj?! Sreca treba da se zasluzi, a Zvezda je zasluzila najboljom i najatraktivnijom igrom tokom (naj)veceg dela sezone.

Ja bre

pre 10 godina

Kakva namestaljka, pa ovo nije sport ovo je pozoriste i gluma! Tako ce veceras i Partizan da odglumi pobedu! Ovo je za policiju, kuda ide srpski sport!

sarlamantan

pre 10 godina

radnicki vodi celu tekmu...vodi 78 72 i zvezda daje 7 a ovi nijedan/??smesnije ne moze biti:)ali politicari i sudije su ceo zivot uz zvezdu...bilo fudbal miljanic 20 godina bilo kosarka covic:)vi ste stvarno crtani film...:)sve u svemu vidimo se u finalu...:)

Nigor

pre 10 godina

Oduvek sam pričao da igrači kao Rakočević jedino osvajaju titule najboljih strelaca. I sada se ta konstatacija obistinila.
U situacijama kada on igra igra se 5 na 4 za protivnika, jer on u odbrani jednostavno ne postoji.

Dok se nekom ne smrkne....

pre 10 godina

Zadrhtala ruka tamnoputom igracu radnickog i odjedanput Radonjic veliki trener.Mislim da je cista namestaljka jer treneri nisu nista preduzimali da sprece serije protivnika.Cestitke srecnijem timu i saucesce boljem timu.

Sale

pre 10 godina

Mogu samo da molim Boga da ovo na kraju ispadne dobro za Zvezdu! Izvukli smo se sa onom serijom, mmogli smo i sa puno većom razlikom da dobijemo poluvreme. Loša Zvezda ipak dobija poluvreme. Ne ide bez šuta nikako. I u skoku se mučimo. Napred Zvezdo! Moramo do Evrolige!!!

Grobar

pre 10 godina

Odgledao sam utakmicu i mogu da vam kazem, da ako se u Zvezdi nista drasticno ne promeni za 2 dana i ako Partizan pobedi Igokeu i ako odigrao na nivou koji prikazuje zadnjih mesec dana, onda nema sta da se brinem za titulu. Jos jednom se pokazalo da Zvezda i Radnicki nisu nista bolji nego prethodnih godina, rezultati u ABA ligi su posledica losije igre drugih klubova.

o0o

pre 10 godina

Kada vidim koliko se zvezdasi raduju evroligi, shvatam u stvari kolika je privilegija biti grobar! Pa njima mladost prodje dok su docekali EL!Neki su i na fakultet krenuli a ne pamte ni poslednju zvezdinu titulu ej!? Hvala tati, ujaku i stricu sto su mi kao klincu usadili ljubav prema instituciji!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (mille grobar, 25. april 2013 23:27)

Privilegija koju su ti drugi nametnuli, e i ti nekome pricas gde mu je mladost prosla...

satelit

pre 10 godina

znaci za ovu sezonu samo Kup!Neverovatno je koliko se ekipa raspala posle osvajanja istog. Covicu na leto pravi totalnu rekonstrukciju!

Srbin

pre 10 godina

Bruka i sramota ovo je dokaz da Zvezdini igraci nemaju snage ovo finale sa toliko srece u finalu ko god bude igrao protiv Zvezde deklasirace je.....

KingCobra

pre 10 godina

U svakom slucaju i da je Radnicki pobedio ovo je ogroman plus sa srpsku kosarku, dva srpska tima u evroligi a od sledece sezone klub vise u ABA. Samo napred.

Lucid Dream

pre 10 godina

Pa to je nevjerovatno, procitao sam sve komentare, ali ovoliku dozu patoloske ljubomore nisam nigdje vidio. Ej navijaci Partizana, da li je moguce da vam je toliko zao sto smo se plasirali u Euroligu? Ili vam je zao sto smo vam mi pobjedivsi Buducnost omogucili da igrate u njoj?
Ljudi radujte se, nemojte biti tako zlobni.

stjepana supanca 15a,ZELEZNIK

pre 10 godina

komentar veka je covek danas napisao negde na nekim vestima. puno srece za fmp dogodine u euroligi i dabogda uvek igrali kao danas !!! nisam gledao,ali verovatno su imali svoju prepoznatljivu igru . kladim se da je i trener radonjic danas naucio mnogo novih akcija,kao i vlada vukojicic cele sezone.

Mislilac

pre 10 godina

Ajmo zvezda a veceras navijam za igokeu da sa bar 20 razlike pregaze mali partizan


Nece ovo da ti bude prvi put kako navijas protiv Partizana. Navijaces ti i naredne sezone protiv najboljih klubova u EL a tvoja zvezda ce tada da prica kako ce naredne sezone uci u EL i tako u krug zadnjih 10 godina.Kreni da gledas skvosh mozda tu nesto mozete da napravite.Pozdrav

Tottenham

pre 10 godina

ocaj nad ocajom i jedni i drugi,lepo su rekli Edin i Kole pobedio tim koji je imao vise srece, Nelson odradio solidno odbranu,ali da igrac ne sme da sutne ja nisam video,svakako najbolji Katic,Lazic konacno pokazao nesto,Radivojevic i Savovic prosek,Simonovic i Rakoc losi,Skot dobar u skoku,Braun me je razocarao,ostali su slabo i igrali,ovoliko los sut i od jednih i od drugih ja skoro nisam gledao,sa ovakom igrom pucamo i od Igokee i Partizana,sut mora bolje!

Lomunac

pre 10 godina

"Pravi Delija veran je ko pas!!! Pozdrav za sve!!!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (vladokv, 25. april 2013 20:43)"

Dok mu ne ugase klub, a onda brze bolje trci prvom koji ima slicno ime i boje, makar bio i privatno od dojucerasnjeg zvezdomrsca!!

Dacha

pre 10 godina

Svaka cast! Mislim da moze da se kaze da je utakmica bila "tvrda" iako je bilo dosta nekih serija sa obe strane. Vaznost pobede je presudila da gledamo ovakvu utakmicu! Voleo bih da i partizan pobedi iako sam zvezdas! Pa da vratimo ovu nasu kosarku tamo gde pripada!!!

Lomunac

pre 10 godina

"Grobari jel moguce da ste ovoliko iskompleksirani?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Dokle?, 25. april 2013 20:39)"

Jel moguce da si preskocio terapiju pa ti se zato prividja? I da se javljaju Grobari (mozda par) a tek da imamo komplekse, KOJE komplekse moze imati gigant kao sto je PARTIZAN od jednog FMP-a, imamo 19 titula a vi NULA, mi 15 kupova a vi 5, mi 6 Jadranskih a vi 2, mi 3 Evrokupa a vi imate samo ucesce u istom, mi sampion EVROPE a vi sad tek prvi put za 42 godine treba da vidite sta je to uopste EL!!
I naravno ako ovako nastavite necete se ni zadrzati duze od (prve) grupne faze u njoj, jer se tamo ne dopusta gadjanje trenera i igraca flasama, kesama sa mokracom, topovskim udarima, paljenje PP aparata... Mi smo za poneki novcic ili eventualno upaljac naplacali kazni i nadobijali toliko pretnji da ce vas za takve ispade odmah da uklone i lupe zabranu bar 3 godine!!! Mali kompleksasi...

DOKLE ta cenzura, aj sto se hvale, ali njih 10 pomenulo Partizan, poslao sam par postova da im objasnim neke stvari, BEZ uvrede ijedne, ne objavljuju se!?

grobar.prijepolje

pre 10 godina

ovi komentari grobara da je namesteno govore samo o njima i njihovom gubitnickom mentalitetu kog se nikad nece osloboditi,luzeri.
(nemanja milojevic, 25. april 2013 21:35)
Izvin'te,jel vi to u ime komsinice il' u ime Fabrike motora za traktore??!!
U potpisu : 40+ !!!!!!!

njegos zvezdas

pre 10 godina

Sta ja mogu za ove jadne grobare kad smo bolji. Neka se pomire,mi osvajamo aba ligu.Zvezda je najveca u Srbiji i na svetu.

ja

pre 10 godina

po vecini komentara drago mi je sto su navijaci Zvezde shvatili da je ovo jedva i mozda ne zasluzeno, kao navijac Partizana navijao sam Zvezdu, ali sam video i njeno gasenje posle zakucavanja Vajta za +7, jer zasto bi placali strance i zasto bi se Rakoc vise zamarao da su kojim slucajem morali da igraju Evrokup

Sredice vam to Stojadinovic, on ima brdo crnaca...

pre 10 godina

ne verujem koliko grobari kukaju, cilj je ispunjen za evroligu ,pa vi mislite da će zvezda sa ovim timom ici u evroligu! smešno
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (grozní, 25. april 2013 22:52)

Sto, da nije u planu neka nova fuzija? Naravno da necete u EL sa ovim timom, to bi bio mazohizam... Morate bar deset novih igraca da dovedete i nekog ozbiljnijeg trenera...

look

pre 10 godina

Jel ovo najveci uspeh zvezde u novijoj istoriji? Pa vreme je da se i oni raduju. zamislite da mali maturanti nikada doziveli nisu zvezdinu titulu. Ne smem ni da zamislim sta sada osecaju. Boze koliko smo jaki.

ovca

pre 10 godina

fmp fmp fmp fmp fmp! ne znam sta je tu problem? jedan vestacki klub fmp zvezda beograd diva dobio drugi instant tim radnicki verko mladja. i to je to.

slobinator

pre 10 godina

Za 30 i kusur godina nisam gledao smešniju utakmicu.režija je u potpunpsti uspela.hvala učesnicima na dobroj zabavi,sit sam se ismejao.inače da ne budem pogrešno shvaćen ja sam veliki zvezdaš i srećan sam zbog plasmana u evro-ligu.

TrtimirJako

pre 10 godina

Ajmo zvezda a veceras navijam za igokeu da sa bar 20 razlike pregaze mali partizan
(Matrix, 25. april 2013 18:29)

Ti večeras navijaš za FMP i Igokeu.
Bravo delijo :)

Nikola

pre 10 godina

Ne znam sta hoce ovi iz Radnickog, postoje 3-4 godine i odmah hoce da imaju tretman ko FMP. Ljudi FMP je osvajao ovo takmicenje vise puta, otuda ovakvo sudjenje. Na kraju je odlucivala jedna lopta, tako da nemate sta da se bunite.

South

pre 10 godina

Ovo je strasno, kako mi Grobari da se veceres radujemo kad je FMP prosao. Ni pobeda protiv Igokee mi ne moze popraviti raspolozenje. Verovatno necu ni gledati utakmicu, sta mi vredi.

Odmoreni Rakocevic nakon dana pauze

pre 10 godina

Rasko Katic ! Vidi se odakle je covek dosao ! Jedini igrac koji ima m...
(J.D.Aleksandar, 25. april 2013 18:28)

Katic je igrao u zvezdi gde ga je doveo Zmago Sagadin, pa ste ga posle vi doveli kao sto ste uzimali vecinu nasih igraca! Slabo poznavanje materije navijaca malog kluba osnovanog u Zagrebu!

Student

pre 10 godina

Najveci uspeh u istoriji kluba iz ulice Stjepana Supanca.. Neki su vec osvajali evroligu,bili na f4 vise puta.. Tamo oni,ovde samo Partizan!

Vladimir

pre 10 godina

Dugo pratim košarku ali ovakvo, kriminalno, "guranje" jedne ekipe ne pamtim. Samo poslednjih dva minuta sudije nisu svirale "milion" faulova nad Ćapinom. O preostalih 38 minuta nema smisla ni govoriti. Sramota za ABA ligu, sramota za košarku. Prošle godine u Evropu na mala vrata, ove godine na silu.

Djura

pre 10 godina

ne znam da li je jadniji RADNICKi sto NAMERNO nece da postigne poen minut i po ..i Zvezda sto nema blage veze ILI navijaci Zvezde sto se nerviraju, kidaju zivce, zaslepljeni znojem i suzama pa ne primecuju da je NAMESTENO...ovo je sramno..onaj crnac iz Radnickog najebdniji..ne mzoe jedno slobodno bacanje da ubaci hahah ocaj zivi !!! NULA od drzave, ligem sporta..katastrofa

Dottore

pre 10 godina

Euforija kakva nije vidjena u KK Crvena Zvezda verovatno nikada u istoriji.Meseci i godine su stale u jednu utakmicu, ludnica Delija sirom sveta, puls svakog navijaca 300, opsta histerija.....Drugim recima, situacija kakvu bismo mi u Partizanu nazvali - Jedno sasvim obicno, dosadno, rutinsko popodne.

Kramer

pre 10 godina

Limenke,vi cete u EL biti u zadnjem sesiru,bicete topovska hrana svim ekipama..pola ove ekipe ide u penziju na kraju sezone...eee kolika je vasa sreca sto ste usli u EL a zamislite mi igramo f4 i Top 16 i top 8..ipak ste mali klub iz Zeleznika!

RubyRed

pre 10 godina

Na tribinama već krajnje deplasirano četničko-provincijalno-gibaničarenje. Stvarno ljudi, aman, pa uveliko je 21. vek. Drugi svetski rat je završen jako, jako davno. Toliko davno, da jedva da ima još svedoka istog.
Najgora stvar od svega je što u tome učestvuju klinci koji su rođeni posle 1990. i koji blage veze nemaju o istoriji i o ulozi četnika i partizana, ali ni o novijoj istoriji do krvi zavađenih naroda na ex-Yu prostorima, što sveukupnoj otužnoj slici daje još tragičniju dimenziju.

Шумадинац

pre 10 godina

Судије дале Звезди БГД 22 слободна бацања само у првом полувремену.
WHITE 3 личне прва четвртина, Борисов 4 личне прво полувреме и све је јасно .
Једино ко нешто зна у Звезди је Катић кога ми нисмо хтели да потпишемо иако је дечко из Крагујевца.

Lucic

pre 10 godina

Kakva smejurija ova Zvezda,ova ekipa u evroligi ima da ima 100-procentan negativan ucinak,a u subotu ce se videti ko je VELIKI Partizan kada ih bude skrckao Bertans zajedno sa Leom i Lovernjom

Lucic

pre 10 godina

ma nek prica ko sta hoce ali ovakvu reziju ni mihajlo vukobratovic ne moze da napravi :))) ali Partizan ni na taj nacin ne mogu da dobiju,Zvezdaska tuga je 12 godina duga a da i u fudbalu 6 :)))

backo

pre 10 godina

Čović je napravio najjači tim na ovim prostorima...Ne sećam se jače ekipe ..Uz jedno ili dva pojačanja možemo napasti euroligu sledeće godine..Bravo majstori.....Kakav je Raško igrač..Šteta što nije otišao u NBA..

gremlin

pre 10 godina

Sad ovako,cestitam timu iz predgradja EL,ovi njihovi navijaci koji su do sad bodrili Barsu,Pao,Makabi konacno ce moci da bodre limenke u EL,a Radnicki na 1:40 vodi +8,i izgubi stvarno treba umeti,sve u svemu nadam se da ce Partizan uspeti da pobedi i da ce onda svake nedelje jedan kosarkaski velikan dolaziti u BG jer Srbija i jeste zemlja kosarke,i pohvale areni sport za prenose,jer uzivanje je ih je gledati!

MomaSRB

pre 10 godina

Limenke,vi cete u EL biti u zadnjem sesiru,bicete topovska hrana svim ekipama..pola ove ekipe ide u penziju na kraju sezone...eee kolika je vasa sreca sto ste usli u EL a zamislite mi igramo f4 i Top 16 i top 8..ipak ste mali klub iz Zeleznika! (Kramer, 25. april 2013 21:50) Kao i vi u fudbalu u LE...

vlajzi

pre 10 godina

Sto mi drago sto ce ova cirkus ekipa od FMPa da igra Evroligu. Pa to ce da bidu komedije!
Doduse, mozda su nesto i naucili za zadnjih 15 godina. Ipak se u njihovom gradu igrala Evroliga svih ovih godina.

sarlamantan

pre 10 godina

radnicki vodi celu tekmu...vodi 78 72 i zvezda daje 7 a ovi nijedan/??smesnije ne moze biti:)ali politicari i sudije su ceo zivot uz zvezdu...bilo fudbal miljanic 20 godina bilo kosarka covic:)vi ste stvarno crtani film...:)sve u svemu vidimo se u finalu...:)

Ja bre

pre 10 godina

Kakva namestaljka, pa ovo nije sport ovo je pozoriste i gluma! Tako ce veceras i Partizan da odglumi pobedu! Ovo je za policiju, kuda ide srpski sport!

Bojan

pre 10 godina

Sudjenje je zalosno, sta sve nisu radili da fmp dobije, na obican faul zvezda dobija 3 bacanja, to nije bilo u istoriji kosarke!! Svaka cast kragujevcanima koji su i protiv sudija igrali egal!!

Bravo Radnicki

pre 10 godina

I ne treba da igraju Euroligu, sta ce to Zvezdi, a ovi Ameri ne znam gde su ih nasli. Ne treba uopste da se nervirate, jednostavno nemaju pojma i to je to. Ne gradi se uspeh preko noci, nikad i nije!

Sasa

pre 10 godina

Najjace kad grobarcici prigovaraju zvezdi za sudjenje a oni nijednu utakmicu u nijednom sportu ne mogu da dobiju bez sudija, zgazice vas zvezda u finalu ako uopste prodjete igokeu

sara banja luka

pre 10 godina

A ti matrix kako te nije sramota reci mali Partizan?Vi niste postojali u ovom sportu do ove godine vjerujem da nisi ni ti pratio kosarku.Koliko je puta Sampion Partizan samo ovo takmicenje osvajao.

ivan kg

pre 10 godina

Koliko jada i kompleksa u pojedinim (vecini) navijaca FMP-a kada u ovom trenutku koji cekaju 15 godina!?!? oni pominju instituciju zvanu Partizan

J.D.Aleksandar

pre 10 godina

Toliko hvaljeni tokom sezone,za igru,a prosli su u Euroligu sa vise srece nego pameti ! Ocekujem finale sa Partizanom i pobedu mog tima !

True

pre 10 godina

Ko god kaze da nije zasluzeno, taj vise ne zna ni koga laze, ni zbog cega laze...
Zvezda je odlicno odigrala celu ligu i zasluzila je ovo mesto.Bravo!

suma i drvece

pre 10 godina

fmp fmp fmp fmp fmp! ne znam sta je tu problem? jedan vestacki klub fmp zvezda beograd diva dobio drugi instant tim radnicki verko mladja. i to je to.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (ovca, 25. april 2013 20:15)

onda ste vi u fudbalu BSK Partizan iz Borce.

Dok se nekom ne smrkne....

pre 10 godina

Zadrhtala ruka tamnoputom igracu radnickog i odjedanput Radonjic veliki trener.Mislim da je cista namestaljka jer treneri nisu nista preduzimali da sprece serije protivnika.Cestitke srecnijem timu i saucesce boljem timu.

nemanja milojevic

pre 10 godina

ovi komentari grobara da je namesteno govore samo o njima i njihovom gubitnickom mentalitetu kog se nikad nece osloboditi,luzeri.

mille grobar

pre 10 godina

Kada vidim koliko se zvezdasi raduju evroligi, shvatam u stvari kolika je privilegija biti grobar! Pa njima mladost prodje dok su docekali EL!Neki su i na fakultet krenuli a ne pamte ni poslednju zvezdinu titulu ej!? Hvala tati, ujaku i stricu sto su mi kao klincu usadili ljubav prema instituciji!

UltraZmaj

pre 10 godina

Najveci uspeh u istoriji kluba iz ulice Stjepana Supanca.. Neki su vec osvajali evroligu,bili na f4 vise puta.. Tamo oni,ovde samo Partizan!(Student, 25. april 2013 20:02) Tebe jos boli godisnjica kada je pao Bajern na marakani? Svasta od vas...

Nix

pre 10 godina

ne znam da li je jadniji RADNICKi sto NAMERNO nece da postigne poen minut i po ..i Zvezda sto nema blage veze ILI navijaci Zvezde sto se nerviraju, kidaju zivce, zaslepljeni znojem i suzama pa ne primecuju da je NAMESTENO...ovo je sramno..onaj crnac iz Radnickog najebdniji..ne mzoe jedno slobodno bacanje da ubaci hahah ocaj zivi !!! NULA od drzave, ligem sporta..katastrofa (Djura, 25. april 2013 19:56)

Jel ti sad lakse kad lazes sebe?!

Zvezda zauvek!

pre 10 godina

Grobari priznaje da ste se ponadali hahaha. U inat svoj zlobi mts-a i bivše Igokee ova Zvezda sledeće godine u Evroligi! Crknite od zlobe dušmani!

ajajajaj

pre 10 godina

Iako sam zvezdaš zaista se nadam pobedi Partizana večeras. Bilo bi zaista fantastično imati dogodine 2 predstavnika iz Srbije u evroligi, svake nedelje pun pionir, svake nedelje kvalitetni timovi u našem glavnom gradu, mnogo bi to značilo za našu nacionalnu košarku.

DELIJA....

pre 10 godina

RAKOC POD HITNO U PENZIJU,po mom misljenju on je slaba karika cele sezone,bespotrebno ga forsiraju,a vidi se da ne moze to sto se od njega ocekuje,cini mi se da ceo tim trpi zbog njega,on mora da igra i kada ga ne ide sto se videlo i u ovoj utakmici.....hvala Bogu prosli smo ali kroz iglene usi sutra ni necu da gledam,ako ovako budemo igrali ima Partizan da nas ubije 20 razlike.....

Trance

pre 10 godina

Ko kaže da Zvezda nema odbranu - a sudijska trojka? (Majo Belošević, 25. april 2013 18:01)

Jel moguce da u svakom sportu vam sudije smetaju??Pa te iste sudije vam sude ovih 10 godina, a sad vam smetaju??

zlija

pre 10 godina

Cestitam komsije manje smesna i divlja ekipa je pobedila. Najbolja slika kad je bilo tesko nije sutirao ni Igor veliki ni hemofarmovi izdanci nego covek koji je sa Partizanom sve osvoji i dobio hladnokrvnost veliki Rasko koga ste pljuvali na pocetu sezone. Rasku spomenik da skinete. Drago mi je da ste pobedili da nas ne bi zezali Slovenacki lobiji.

vanbujten

pre 10 godina

Bruka i sramota prenosa nigde,imam Total tv a na njemu i Radio televiziju Republike Srpske koja prenosi sve utakmice.Taman sam se ponadao da cu da pratim moj PARTIZAN do osvajanja 6-tog prstena kad 15 minuta pred početak prve utakmice SBB mi blokira kanal.Da poludiš od besa....

Srbin

pre 10 godina

Bruka i sramota ovo je dokaz da Zvezdini igraci nemaju snage ovo finale sa toliko srece u finalu ko god bude igrao protiv Zvezde deklasirace je.....

Mislilac

pre 10 godina

Ajmo zvezda a veceras navijam za igokeu da sa bar 20 razlike pregaze mali partizan


Nece ovo da ti bude prvi put kako navijas protiv Partizana. Navijaces ti i naredne sezone protiv najboljih klubova u EL a tvoja zvezda ce tada da prica kako ce naredne sezone uci u EL i tako u krug zadnjih 10 godina.Kreni da gledas skvosh mozda tu nesto mozete da napravite.Pozdrav

KKP

pre 10 godina

Zvezda FMP Beograd Diva je imala neviđenu sreću!
Loš šut oba tima.

Mislim da je presudio raspoloženi Raško Katić, i Muta koji nije znao da traži tajm aut kada je bila serija protivnika 16:0.

Vidimo se u finalu ako Bog da, a u Evroligi morate mnogo bolji procenat šuta da imate, i bolju odbranu. Ovo je divlja košarka.

aas

pre 10 godina

OMG smesni ste. Pa odnos faulova je 19-17. To sto Zvezda bolje rasporedi faulove i ne pravi ih pri sutu nema veze sa sudijama. Radnicki je dobio sam 2 penala vise, sta je tu cudno?

Grobar

pre 10 godina

Odgledao sam utakmicu i mogu da vam kazem, da ako se u Zvezdi nista drasticno ne promeni za 2 dana i ako Partizan pobedi Igokeu i ako odigrao na nivou koji prikazuje zadnjih mesec dana, onda nema sta da se brinem za titulu. Jos jednom se pokazalo da Zvezda i Radnicki nisu nista bolji nego prethodnih godina, rezultati u ABA ligi su posledica losije igre drugih klubova.

Goran

pre 10 godina

Sudjenje je tuga, navlacenje za zvezdu je vidljivo i slepcu!! Rakocevic u svakom napadu pravi korake i niko ne svira nista, svaki kontakt se svira faul kragujevcanima, strasno!!

dex

pre 10 godina

Da,da, bicemo kanta za napucavanje, za razliku od Partizana koji je ove godine... A ne, i oni su ove godine bili kanta za napucavanje. Dobro, ali prethodnih... Cek'... Pa oni su bili kanta za napucavanje u 7,8 sezona?! Kako to? A, da pamcenje kao zlatne ribice. Usput onako, 3 puta smo vas oderali ove sezone, u subotu ce biti cetvrti.

Woodchuck

pre 10 godina

Ovo se igra 5 na 8. I opet se najveca pretnja izbacuje licnim greskama(2 od 3 sigurno nisu bile), opet se puca xy slobodnih bacanja (iako Radnicki igra neki vid zone celi mec), opet povreda materijalnih pravila igre kada na +13 posle faula Rakocevica nema slobodnjaka za Radnicki. I sve to dovoljno samo za +1 na poluvremenu... E moj FMP...

makelele

pre 10 godina

pratio sam utakmicu preko live score-a, celo vreme sam vozio auto,cas jedni vode,cas drugi . Ne primecujem ni dobre ribe po gradu koliko je zanimljiva utakmica rezultatski. Na kraju je pobedio realno bolji tim. Napred Zvezdo,gazi sve do kraja :)

veerghoen

pre 10 godina

Kako im lopta ispada iz ruke pa to je za nepoverovati. Rakoc najgori danas od svih. Jedino Katic muskarcina, pravi delija! Dobar i Simonovic. Sa Braunom da se raskine saradnja.

Partizan ako prodje Igokeu (koja je def najjaca ekipa ove sezone), lagano dobija finale...

pre 10 godina

sta ce Tegi sad da kaze :)
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (makelele, 25. april 2013 19:37)

Ne razumem komentar... Dobro, jos si pod utiskom pa ti je oprosteno... Sto se tice utakmice, ovde je samo jedna istina, a to je da Radnicki i ne zasluzuje EL, izgubiti 99% dobijenu utakmicu, gde imaju +7 na 2 minuta do kraja, propustenu kontru Zvezde i bacanja za pobedu, a pri tome ici na sut za tri u poslednjoj sekundi (a treba ti dvojka za pobedu), sutirati trojku u petoj sekundi napada na +4 kad jedini cilj treba da ti bude da sto vise vremena protekne i dozvoliti protivniku 20 ofanzivnih skokova je odlika ekipe koja je neozbiljna i koja nema sta da trazi u EL (jer jace ekipe iz Evrope ovako bez odbrana to resavaju sa +30 lagano)... Zvezda slaba, ali njoj je najbitnije da su ispunili cilj ulaska u EL, mada ruku na srce veceras ih je Bog pogledao... Jer, sa ovakvim sutem, a da je Radnicki nesto zagradio u odbrani ova utakmica bi bila lagano izgubljena sa petnaestak razlike, sto se i vidlo u utakmicama sa Megom i Metalcem (koje imaju bar jednog igraca koji moze da uhvati loptu "air" Katicu)...

Nikola

pre 10 godina

Ko kaže da Zvezda nema odbranu - a sudijska trojka?
(Majo Belošević, 25. april 2013 18:01) Sudije će pogurati FMP, već su počeli da pune Radnički prekršajima.
(objektivno realan, 25. april 2013 18:03)

Placite , ja idem da slavim.

Igor

pre 10 godina

Idemooooo. Veliki uspeh za Crvenu zvezdu objektivno, posle 14 godina u Evroligi. Od kluba koji je bio pred gašenjem i raspadom, ovo je ogroman uspeh. Nije to bila igra na nivou, ali korz celu ABA ligu smo pokazali da to zaslužujemo ove sezone. Ova ekipa je limitrirana, ali polako, sad da slavimo, pa će biti vremena za pojačanja, ne sumnjam. Očekujem komentare od grobara, svaka čast za rezultate pre, ali polako dolazi ta sledeća sezona, a dominacija počinje ovakvim malim koracima...

Lomunac

pre 10 godina

"Grobari jel moguce da ste ovoliko iskompleksirani?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Dokle?, 25. april 2013 20:39)"

Jel moguce da si preskocio terapiju pa ti se zato prividja? I da se javljaju Grobari (mozda par) a tek da imamo komplekse, KOJE komplekse moze imati gigant kao sto je PARTIZAN od jednog FMP-a, imamo 19 titula a vi NULA, mi 15 kupova a vi 5, mi 6 Jadranskih a vi 2, mi 3 Evrokupa a vi imate samo ucesce u istom, mi sampion EVROPE a vi sad tek prvi put za 42 godine treba da vidite sta je to uopste EL!!
I naravno ako ovako nastavite necete se ni zadrzati duze od (prve) grupne faze u njoj, jer se tamo ne dopusta gadjanje trenera i igraca flasama, kesama sa mokracom, topovskim udarima, paljenje PP aparata... Mi smo za poneki novcic ili eventualno upaljac naplacali kazni i nadobijali toliko pretnji da ce vas za takve ispade odmah da uklone i lupe zabranu bar 3 godine!!! Mali kompleksasi...

DOKLE ta cenzura, aj sto se hvale, ali njih 10 pomenulo Partizan, poslao sam par postova da im objasnim neke stvari, BEZ uvrede ijedne, ne objavljuju se!?

Belmondo

pre 10 godina

Koje sudije kompleksasi jedni? Pa ovo je bila muska i borbena utakmica. Sudije gotovo bez greske.. Pre ce biti da White ne zna slobodna bacnaja! Ali razumem ove papagaije, pardon grobare... FMP, sudije, Covic, FMP, sudije, Covic itd. itd.. Pojeli bi se sada od muke, kompleksi su cudo!

Ivan_Delije_Ub

pre 10 godina

Razbio sam daljinski, puk'o je kao zvecka :)
Ovo je potpuna katastrofa, infarkt kad nisam dobio kad je Radivojevic izgubio loptu 10 sekundi pre kraja... Ako mislimo da igramo Euroleague, moramo dovesti 6 novih igraca.
Cvetkovic jeste jos uvek mlad ali krajnje je vreme da pocne da igra na nekom nivou, ne moze nista da pogodi.
Braun potpuna katastrofa, ocaj, uzas...
Rakocevic se nije video danas...
Simonovic je imao sut 0 od 7 !!!
Katicu i Savovicu svaka cast, skidam im kapu!
Radivojevic kad uzme loptu ili ce napraviti sjajan potez ili ce napraviti glupost na nivou pocetnika.
Nelson sjajan u odbrani ali 5 poena nije dovoljan ucinak za pleja.
Skot dobar danas ali sut mu je inace grozan.
Provukli smo se ni sami ne znamo kako, iskreno...

ivan kg

pre 10 godina

Zvezda je sutnula 22 penala a Radnicki 10 za poluvreme a u jednom trenutku je bio odnos penala 16:3. Pa dobro, logicno je da tim koji vodi pravi vise faulova, njemu je potrebnija agresivnija odbrana

Webbber

pre 10 godina

Kad procitam grobarske kompleksaske komentare jos mi draze, koliko im samo nabijamo komplekse terajuci da navijaju za Radnicki komedija bre...

Figo

pre 10 godina

Kakva smejurija ova Zvezda,ova ekipa u evroligi ima da ima 100-procentan negativan ucinak,a u subotu ce se videti ko je VELIKI Partizan kada ih bude skrckao Bertans zajedno sa Leom i Lovernjom
(Lucic, 25. april 2013 19:12)
Mislis na ucinak kakav je imao i Partizan u prve 3-4 sezone u Evroligi? Kad je uz Prokom i par francuskih timova bio ubedljivo najgori sa po jednom ili dve pobede? Za kasnije godine i onaj fajnal for svaka cast ali na pocetku je bio katastrofa. Poenta je da je svaki pocetak tezak...

stjepana supanca 15a,ZELEZNIK

pre 10 godina

komentar veka je covek danas napisao negde na nekim vestima. puno srece za fmp dogodine u euroligi i dabogda uvek igrali kao danas !!! nisam gledao,ali verovatno su imali svoju prepoznatljivu igru . kladim se da je i trener radonjic danas naucio mnogo novih akcija,kao i vlada vukojicic cele sezone.

Sale

pre 10 godina

Mogu samo da molim Boga da ovo na kraju ispadne dobro za Zvezdu! Izvukli smo se sa onom serijom, mmogli smo i sa puno većom razlikom da dobijemo poluvreme. Loša Zvezda ipak dobija poluvreme. Ne ide bez šuta nikako. I u skoku se mučimo. Napred Zvezdo! Moramo do Evrolige!!!

DELIJA 011

pre 10 godina

Dobro je . UH . Teška utakmica ulog ogroman i Zvezda SREĆNIJA NA KRAJU . Finale očekujem sa GROBARIMA i iskreno PLAŠIM SE . Ako ovako budemo igrali NEMA NAM SPASA . GROBARI SU U NALETU .

Ezel

pre 10 godina

Ne razumem zasto se prepucavate. Navijac sam Zvezde i dobro je sto su veciti usli u evroligu. To je ogroman napredak za srpsku kosarku, a vi ovde pricate o limenkama, metalnim proizvodima... Evropa ce videti 2 najbolje navijacke grupe na svetu. Ocekuje ih pakao u Pioniru. A ovim grobarima da porucim: diva je ostvarila 2 od 3 cilja pa se vi i dalje sprdajte sa nama. Nadam se da cemo uzeti i ABA ligu i fomace prvenstvo. NIKO NEMA ZVEZDO TO STO IMAS TI!!!

grobar.prijepolje

pre 10 godina

ovi komentari grobara da je namesteno govore samo o njima i njihovom gubitnickom mentalitetu kog se nikad nece osloboditi,luzeri.
(nemanja milojevic, 25. april 2013 21:35)
Izvin'te,jel vi to u ime komsinice il' u ime Fabrike motora za traktore??!!
U potpisu : 40+ !!!!!!!

RubyRed

pre 10 godina

Mi ne zaslužujemi da sledeće sezone igramo ABA ligu, a ne Euroleague.
Čak i ovaj Radnički koji je bio još u većem kontraritmu nego Zvezda, nas razbija u prvoj četvrtini.

danilo

pre 10 godina

Duel bez ozbiljnih odbrana a to je dokaz da sa ekipama nešto nije u redu.
Zvezda u svom klasičnom aprilskom, gubitničkom izdanju, Radnički sa 4 trojke taman toliko da ubedljivo vodi.
Rekao bih da Zvezda ne može gore, pa očekujem ravnopravniju utakmicu do kraja...

Kišprdilov

pre 10 godina

22 bacanja Zvezde FMP za poluvreme... Sta bi bilo da Radnicki ima 22 bacanja za poluvreme? (Bob Rock, 25. april 2013 17:54) Onda bi Radnički izveo 22 slobodna bacanja?

Banja Luka

pre 10 godina

Gdje su ti famozni navijači Crvene Zvezde koji se tako spominju da ih u Laktašima i Banjoj Luci ima najviše, više nego Grobara i Igosa.

look

pre 10 godina

Jel ovo najveci uspeh zvezde u novijoj istoriji? Pa vreme je da se i oni raduju. zamislite da mali maturanti nikada doziveli nisu zvezdinu titulu. Ne smem ni da zamislim sta sada osecaju. Boze koliko smo jaki.

Lupul

pre 10 godina

Haha, ovaj Radnicki je dno dna, hoce u Evroligu, sta cete tamo? Vi bre niste ni za ovu Agroziv ligu, smesni ste bre, da na dva minuta imate sedam koseva, eeeeej, sedam...i izgube. Komedija ste prava.

Koja

pre 10 godina

Dobro je . UH . Teška utakmica ulog ogroman i Zvezda SREĆNIJA NA KRAJU . Finale očekujem sa GROBARIMA i iskreno PLAŠIM SE . Ako ovako budemo igrali NEMA NAM SPASA . GROBARI SU U NALETU . (DELIJA 011, 25. april 2013 19:30)

Grobaru jos places? :)

MomaSRB

pre 10 godina

Dok smo mi igrali Evropligu, vi niste ni imali klub.Vidimo se u finalu ! :) (21:00h, 25. april 2013 19:26) pa vi cete sigurno igrati finale, da li kao igokea ili partizan...isto je to!!!

o0o

pre 10 godina

Kada vidim koliko se zvezdasi raduju evroligi, shvatam u stvari kolika je privilegija biti grobar! Pa njima mladost prodje dok su docekali EL!Neki su i na fakultet krenuli a ne pamte ni poslednju zvezdinu titulu ej!? Hvala tati, ujaku i stricu sto su mi kao klincu usadili ljubav prema instituciji!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (mille grobar, 25. april 2013 23:27)

Privilegija koju su ti drugi nametnuli, e i ti nekome pricas gde mu je mladost prosla...

Lomunac

pre 10 godina

"Pravi Delija veran je ko pas!!! Pozdrav za sve!!!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (vladokv, 25. april 2013 20:43)"

Dok mu ne ugase klub, a onda brze bolje trci prvom koji ima slicno ime i boje, makar bio i privatno od dojucerasnjeg zvezdomrsca!!

Valjevo

pre 10 godina

Gledam tekmu i pitam se - do kad ce nam Vuk Radivojevic igrati po zivcima? Covek u kontri na 134 sek do kraja ispusti loptu i time dovede pobedu u pitanje. Nema kraja njegovim ispadima.

Baltazar

pre 10 godina

Hehe,sta reci osim vau ! Koje serije,jos pred ovakvu vaznu utakmicu.Zvezda opet kao i prethodni mec dobija sa jednim kosom razlike a moze se reci da je za to kriv i Vajt jer ako imas kvalitet moras pogoditi bar jedno slobodno bacanje a ne promasiti kao totalni amater.Sta reci,osim BRAVO ZA ZVEZDU!

Немања

pre 10 godina

Ако се планира ОЗБИЉНО ИГРАТИ Евролига, реално пола екипе треба да оде.

Нелсон само зна да асистира, Ракоч на махове добра игра али у последње време константно очајна игра, Радивојевић без коментара- дати му исписницу, Скота чекамо целе сезоне да проради, Браун зна само да се гура ал није гурање кошарка, онда немамо правог плејмејкера, немамо правог доброг шутера, тако да - жестока реконструкција тима треба да се одради.

Ljubisa livac

pre 10 godina

Hahaaa, igrace se Euro liga sledece godineee! Bravo Zvezdooo! Sjajan triler. Svaka cast i za sledecu sezonu odstraniti Radivojevica!

ja

pre 10 godina

po vecini komentara drago mi je sto su navijaci Zvezde shvatili da je ovo jedva i mozda ne zasluzeno, kao navijac Partizana navijao sam Zvezdu, ali sam video i njeno gasenje posle zakucavanja Vajta za +7, jer zasto bi placali strance i zasto bi se Rakoc vise zamarao da su kojim slucajem morali da igraju Evrokup

Figo

pre 10 godina

Sad ovako,cestitam timu iz predgradja EL,ovi njihovi navijaci koji su do sad bodrili Barsu,Pao,Makabi konacno ce moci da bodre limenke u EL,a Radnicki na 1:40 vodi +8,i izgubi stvarno treba umeti....
(gremlin, 25. april 2013 19:16)
Sad ovako, stvarno si gremlin. Nije bilo +8 nego +7. I zasto mora takva cestitka u vidu provokacija? Navijam za Zvezdu ali nikad nisam navijao protiv tvog tima. Nisam ni za njega nego sam ravnodusan. Ako ne mozes lepo i iskreno da cestitas onda i nemoj, niko te ne tera. Toliko je prosto!!!! Ja cu veceras iskreno da cestitam Partizanu, ako pobedi. Cestitam i Radnickom, borili su se muski ali izgubili su dobijenu utakmicu sopstvenim greskama...

Nigor

pre 10 godina

Oduvek sam pričao da igrači kao Rakočević jedino osvajaju titule najboljih strelaca. I sada se ta konstatacija obistinila.
U situacijama kada on igra igra se 5 na 4 za protivnika, jer on u odbrani jednostavno ne postoji.

The Blur

pre 10 godina

Radnički staje, Ćapini Emening gube lopte, a Rakočević sa penala i sjajni Katić vraćaju Zvezdu na -4, minut i po pre kraja. Radnički ne koristi ni sledeći napad posle tajm-auta Nikolića, Marković promašuje za tri poena, a Lazić sa penala vraća meč u jedan posed razlike. Ćapin gubi novu loptu, a nezaustavljivi Katić donosi izjednačenje.

Kragujevčani gube novu loptu, Zvezda kreće u kontru "2 na 1" za preokret, ali Radivojeviću lopta ispada iz ruku, i Radnički dobija napad 15 sekundi pre kraja. Lazić pravi brz faul, Vajt promašuje oba penala, Zvezda dobija loptu, a Birčević pravi faul 9 sekundi pre kraja. Radivojević promašuje prvo, ali pogađa drugo.

Marković kreće u poslednji napad, daje loptu u desni ćošak Markoviću koji šutira trojku za pobedu, ali promašuje, a Skot hvata loptu i Zvezda ide u finale ABA lige i Evroligu!

Ovo kad citam, dodje mi da placem, iako ne volim Radnicki. Pa dobro bre ljudi, da l' ste vi normalni? Ej, 2 minuta ne mozes 1 prokleti poen da das?! O, blagi Boze

Mcclane

pre 10 godina

Ovo je jak tim, ali mentalno nestabilan. Ako ovo pobedimo osvajamo sve, jer cemo igrati bez pritiska, a ako izgubimo sunovrat ce se nastaviti.

djuka kg

pre 10 godina

Neverovatno je koliko Radnicki kao klub ima gubitnicki mentalitet. Sve pare ovog sveta da im das da naprave dobar tim, oni ne bi bili prvi.Nikad od njih nista nece biti.

Dushan

pre 10 godina

O kakvim sudijama vi pricate, navedite jednu spornu situaciju, ali objektvivno. Slaba Zvezda, a Radnicki nek pogleda u Markovica, brz sut na +4, Vajt dva bacanja, i Mijatovic sam na sutu za pobedu. Dosadiste vise sa sudijama, gledajte vas Partizan, batalite Zvezdu. Inace i protiv Metalca ste vikali sudije, sudije, a Metalac sutnuo 20 bacanja vise. A Zvezda vec tri meseca ne igra kosarku, nego bunari. Al cilj za ovu sezonu nekako ispunise. Trofeji ovakvom igrom, tesko.

KRK

pre 10 godina

Mislim, da je ova utakmica mucila Zvezdu zadnjih mesec i po dana. U onom naletu, kad su osvojili Kup, krenuli su i po prvo mesto u ligi. Pa onda je krenula ta prica oko pravilnika, ko ide u Euroligu, u medjuvremenu je Zvezda izgubila prvo mesto. I ova utakmica je sve resavala,Mediji su unapred proglasili Zvezdu kao apsolutnog favorita, i tako jos vise natovarili breme odgovornosti. Sad ocekujem da ce Zvezda mnogo bolje odigrati finale, sad da li ce to biti dovoljno za pobedu, videcemo...

Smehotres

pre 10 godina

E Zvezdo... Znaci drugi put nas u vaznim utakmicama dobijate pola kosa. Ocekujem da nam vratite. Kad budemo igrali u Kragujevcu Radnicki ima da pobedi sa kosom razlike. Jel jasno? :))))))

Sredice vam to Stojadinovic, on ima brdo crnaca...

pre 10 godina

ne verujem koliko grobari kukaju, cilj je ispunjen za evroligu ,pa vi mislite da će zvezda sa ovim timom ici u evroligu! smešno
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (grozní, 25. april 2013 22:52)

Sto, da nije u planu neka nova fuzija? Naravno da necete u EL sa ovim timom, to bi bio mazohizam... Morate bar deset novih igraca da dovedete i nekog ozbiljnijeg trenera...

satelit

pre 10 godina

znaci za ovu sezonu samo Kup!Neverovatno je koliko se ekipa raspala posle osvajanja istog. Covicu na leto pravi totalnu rekonstrukciju!

RubyRed

pre 10 godina

Ratnička utakmica, i jedna ružna ali izuzetno važna pobeda.
Najbitnija stvar je da sve te prozivke da su sudije bile na Zvezdinoj strani padaju u vodu. Radnički je imao seriju 18:2, Zvezda promašivala zicere, na 78:71 za Radnički Stiven Marković je ishitreno šutnuo trojku na 17 sekundi do kraja napada. Ko im je tu kriv što nisu znali na manje od 1:30 do kraja da sačuvaju pobedu. Na kraju mi smo srećno dobili utakmicu, ali sreća se i zaslužuje. Zapamtite to. Na kraju krajeva, nemoguće je da smo baš toliko imali sreće protiv tog istog Radničkog u poslednjim utakmicama.

veliki strumf

pre 10 godina

@ja bre Jeste, Mijatovic je sekundu pre kraja gadjao obruc. I svaka mu cast - pogodio ga. O, ko sve ovde ne pise, masa isfrustriranih likova i teoreticara zavere.

Cacak

pre 10 godina

Teska utakmica,pritisak je bio veliki,jedva sam preziveo.Hvala Zvezdi sto me je obradovala ali nije morala bas ovako,pogrickao sam nokte do zivaca.Nemam nista protiv brace iz RS ali bih voleo da dobije Partizan pa da gledamo finale i da uzivamo i naravno da budu sitna bockanja sa grobarima,Ima li sta lepse od finala Zvezda-Partizan.

veliki strumf

pre 10 godina

Prva cetvrtina sramota. Primili opet skoro 30 koseva. Ovaj Radonjic nista nije promenio, mi i dalje odbranu ne igramo. Faulove za sta cuvaju? Stid vas i sram bilo. A u napadu prostora koliko hoces samo sto niko ne ume da iskoristi. Zavezale se ruke pa ne sme da se sutne za 3, a u svakom napadu bar po dvojica potpuno sami. Masa promasenih cistih suteva koje bilo koji basketas ne bi promasio. Suboticu treba zabraniti da sutira, mehanika suta mu je gora nego kod bilo koje kosarkasice. Kud nam se izgubi onaj sut sa pocetka sezone - pa sa njim bi dali 50 poena pri ovakvoj odbrani Radnickog.

netsfan87

pre 10 godina

NAPRED ZVEZDA!BRAVO MOMCI, HEROJI STE BEOGRADA!Zadrhtala ruka ovom Vajtu momak je prvoklasan igrač ali Zvezda ide u EVROLIGU!
Grobari, vi ste sada na potezu!

Don Quijote

pre 10 godina

Pobedi se u zube ne gleda, ali, zamalo da riknem. Losa igra Zvezde, sa ovakvom igrom bolje ne igrati Euroligue. Rakocevic, katastrofa!
Ne verujem da moze dva puta za redom odigrati ovako lose.
Volim te Zvezdo!

Dauda

pre 10 godina

Koliko ih boli ovo nase finale, vise nego Kragujevcane, kakvi kompleksi... By the way, koliko ste golova dali veceras protiv Igosa, je li pao neki touchdown?

zvezdas_rajvoSa

pre 10 godina

Sad sam shvatio da je bolje sto sam se rodio 1988. godine, pa se ne secam Barija. Da sam imao 1991. godine 20 + godina, doziveo bi nervni slom posle Belodedicevog penala. Sad shvatam navijace PArtizana kako im je bilo kad su dobili Cibonu u ZAgrebu, ali i kad su izgubili na F4 od Olimpijakosa. Mnogo smo emotivni kao navijaci... BRAVO ZVEZDO, VELIKA POBEDA.. Konacno, I FEEL DEVOTION u crveno belom Pioniru :)

Carter

pre 10 godina

I treba da ispadne ovaj Radnicki, imaju na dva minuta do kraja sedam razlike, ako tako im i treba. Prejadni su. Hocete u Evroligu hahahah eeeeeee mizerije jedne. Za vas je i Agroziv previse.

Buda Baba

pre 10 godina

Znaci,ne secam se kada sam zadnji put bio ovoliko iznerviran!!!

Sopstveni zivot ulazem u opkladu,da cu imati bolji procenat u sutu za tri poena od bilo kog kosarkasa Zvezde sem Rakocevica,a basket nisam igrao 2 godine!

Ne mogu da verujem,sta ti momci rade na treninzima,onoliko otvorenih,cistih suteva,a masaju ceo obruc,ma uzas.Radnicki celu utakmicu igra odbranu jedino na Rakocevicu,sve ostale pustaju na sut do tri metra ali dzaba.Ekipa koja ima 20 ofanzivnih koseva,dozvoljava sebi egal zavrsnicu i pobedu od pola kosa...neverovatno.Svaka iole ozbiljnija ekipa bi sa tim brojem skokova pobedila sa najmanje 15 koseva razlike!?Katastrofa...

Sta se desava sa tim momcima,meni jednostavno nije jasno.Sreca,samo sreca,velika sreca!

g4

pre 10 godina

Zvezda je igrala u grcu i nije u dva navrata uspela da se dodatno odlepi kada je imala 9 razlike. Radnicki je bio rasterecen, jer su svoje ciljeve vec ostvarili. Nadam se boljoj igri, pre svih, Rakocevica, u finalu.

Lucid Dream

pre 10 godina

Pa to je nevjerovatno, procitao sam sve komentare, ali ovoliku dozu patoloske ljubomore nisam nigdje vidio. Ej navijaci Partizana, da li je moguce da vam je toliko zao sto smo se plasirali u Euroligu? Ili vam je zao sto smo vam mi pobjedivsi Buducnost omogucili da igrate u njoj?
Ljudi radujte se, nemojte biti tako zlobni.

njegos zvezdas

pre 10 godina

Sta ja mogu za ove jadne grobare kad smo bolji. Neka se pomire,mi osvajamo aba ligu.Zvezda je najveca u Srbiji i na svetu.

veliki strumf

pre 10 godina

Ej, vodimo 9 razlike i napad a onda nonsalantni Rakocevic gubi loptu umesto da ih zgazimo i ulazimo u kontraritam, Savovic sam promasuje 2 puta, Simonovic sam za tri, pa Nelson sam kao duh, pa Rasic pravi duplu i za minut od +9 dofjemo na -2. 5 napada prodali a nijedan odbranili.

veliki strumf

pre 10 godina

Evo vam teoreticari zavere, dezurni pljuvaci: bilo 22-10 u bacanjima za Zvezdu u prvom, a do sada (5 minuta pre kraja,nereseno) u drugom je 17-3 za Radnicki. Za koga navlace sudije, a? I to u najbitnijim trenucima.

Sale

pre 10 godina

Povlaim katanac! Bar za godinu dana! Majko Božija! Hvala Gospodu Bogu kad smo ovo dobili! A nismo zaslužili! Sramota je promašivati onoliko zicera, sramota! A sad...zar je više važno! evroliga je tu!!!

Kol

pre 10 godina

Gledao sam dosta kosarkaskih utakmica a ova je jedna od najcudnijih, oba tim cas igraju lose cas ne igraju uopste uglavnom zvezda za ovakvom igrom nema sta da trazi u finalu ko god da bude protivnik! I da onaj radivojevic decko ume da odigra jednu dobru utakmicu u sezoni a vecinu ostalih se covek pita kako je on dogurao da profesionalca!

tesoti

pre 10 godina

Utakmica za kidanje zivaca, prava takmicarska u kojoj se videlo ko je od kakvog materijala napravljen. Rasko Katic deep rescept...Savovic standardno dobar, Rakocevic se sakrio na terenu, Radivojevic ne sme u finalu da odigra vise od tri minuta...Cestitke i Radnickom,a nama ostaje da se saberemo nakon slavlja i da dobijemo i finale...

tesoti

pre 10 godina

Utakmica za kidanje zivaca, prava takmicarska u kojoj se videlo ko je od kakvog materijala napravljen. Rasko Katic deep rescept...Savovic standardno dobar, Rakocevic se sakrio na terenu, Radivojevic ne sme u finalu da odigra vise od tri minuta...Cestitke i Radnickom,a nama ostaje da se saberemo nakon slavlja i da dobijemo i finale...

Volter

pre 10 godina

Srecno - definitivno, zasluzeno - takodje. Zasto zasluzeno? - pa prosto, jer je glupo da o evroligi odlucuje jedna utakmica! U kojoj ozbiljnoj ligi je to slucaj?! Sreca treba da se zasluzi, a Zvezda je zasluzila najboljom i najatraktivnijom igrom tokom (naj)veceg dela sezone.

lik

pre 10 godina

Dobro je!!!Ne zato sto ne volim Radnicki,naprotiv,vec iz jednog prostog razloga:Srbija ce imati sogutnog predstavnika u Evroligi!!!Da se ne lazemo,da je Radnicki prosao,svi znamo da ljudi nemaju licencu i ja sam siguran da bi Lorbek i kompanija uradili sve kako bi Cedeviti ili Olimpiji dali zeleno svetlo da igraju u EL.Ovako,ti planovi im se ruse i morace da se pomire da gledaju nadamo se dva Srpska tima u EL.

PeroTreger

pre 10 godina

Ocajna igra, ocajan sut, nedoatatak ideje, ali do pocetka EVROLIGE, o da EVROLIGE rodjaci, mozemo to da ispravimo... Svuda grmi okolo...

Mare

pre 10 godina

Čestitam igračima Crvene zvezde na pobedi.Utakmica sa Radničkim je bila izuzetno loša,ali su igrači zaslužili da igraju Evro ligu zbog sjajno odigranog prvenstva Aba lige ove sezone.Posebna zahvalnost Vukoičiću ovo je njegov uspeh.Srećno u finalu!

Zvezdinjo

pre 10 godina

A ne kontam ove grobare sto vise stalno na Zvezdinim vestima!!! Pa cutite,igrali ste u polufinalu sa klubom koji se do skoro zvao Igokea Partizan a vi bili Partizan Igokea... I ako malo bole sagledate FMP se prikljucio Zvezdi tako da tisinaaaa... Dobijamo i finale :D

veliki strumf

pre 10 godina

Au, kad udjemo u seriju promasaja nema joj kraja.Od 6-2 na 6-12, i tako svake utakmice. Savovic 4 napada za redom prodaje, 2 ciste trojke promasuje, polaganje i izgubljena lopta. Strasno i sramno. A Radnicki i ne igra odbranu, pustaju nas da sutiraju. Zatvaraju Rakoca, a ostali slobodni i nikako da ubodu nesto. Evo Savovic konacno. Ali zato nas Vajt trpa.

cz

pre 10 godina

koliko otvorenih suteva im daju sa poludistance, a ovi ne mogu bazen da pogode, sramota koliko su pali u formi, katastrofa, sve i da pobede ovaj tim je toliko mentalno limitiran da je to strasno ... ovoliko neko da padne u formi kad je najvaznije je nezabelezeno!

eee

pre 10 godina

Auuuuuuuuuuuuu! Kako ocajna (kvalitet utakmice) utakmica, a kako napeta zavrsnica! Ludilo! :/
Cestitam mom timu prolaz u finale! Veze nemamo! Ali dobro... Valjda cemo se pojacati!

mitar

pre 10 godina

nikoliću povedi borisova sa sobom,zbog njega si se odreko emeninga na vrhuncu forme,nikad nećeš više dobiti ovaku priliku,emening je morao da igra zadnji minut jer bio sačuvo katića,mijatović ne postoji u odbrani,mijatović može samo igrati kls,ćapin je bog

Tottenham

pre 10 godina

ocaj nad ocajom i jedni i drugi,lepo su rekli Edin i Kole pobedio tim koji je imao vise srece, Nelson odradio solidno odbranu,ali da igrac ne sme da sutne ja nisam video,svakako najbolji Katic,Lazic konacno pokazao nesto,Radivojevic i Savovic prosek,Simonovic i Rakoc losi,Skot dobar u skoku,Braun me je razocarao,ostali su slabo i igrali,ovoliko los sut i od jednih i od drugih ja skoro nisam gledao,sa ovakom igrom pucamo i od Igokee i Partizana,sut mora bolje!

Cezar

pre 10 godina

Koštalo nas je živaca , ali sve čestitke Zvezdinim igračima i stručnom štabu na zalaganju i srećnoj zavrnici utakmice. Nadam se pobedi u finalu makar i sa pola koša razlike.

DUDULLEE

pre 10 godina

Najveci problem kod nas je sto su naijiskusniji nasi igraci istovremeno i ubedljivo najslabiji na terenu,to se odnosi na Vuka,Rakocevica i Brauna kada god se odlepimo jedan od njih pocne da gresi u seriji i Radnicki nas stigne.

cz

pre 10 godina

samo ovaj potez brauna kad mu lik uzima zivu loptu ispod kosa pokazuje koliko nema pojma ... za sve one koji su ga dizali u nebesa dok nije igrao!

Hibrid

pre 10 godina

Bravo Zvezdo!Još samo Partizan u finalu i to je to :) Ako Igokea izgubi,da li to znači da ona ide u kvalifikacije za EL zbog boljeg plasmana na tabeli od Radničkog?

Bojan_pfc

pre 10 godina

Cestitke Zvezdi na plasmanu u El posle dugo vremena.Dobro je da imamo jos jednog predstavnika iz Srbije u najkvalitetnijem takmicenju,srpska kosarka ce biti na dobitku.Cestitke i za Radnicki,da budu i oni uspesni u Evrokupu

Nemanja Radojevic

pre 10 godina

Čestitam komšije, biće sledeće sezone veoma zaninljivo u Evroligi. Beograd će velikim slovima biti upisan na evropsku košarkašku mapu.

Želim vam i puno sreće, i da i vi i mi prođemo makar u TOP16

Dacha

pre 10 godina

Svaka cast! Mislim da moze da se kaze da je utakmica bila "tvrda" iako je bilo dosta nekih serija sa obe strane. Vaznost pobede je presudila da gledamo ovakvu utakmicu! Voleo bih da i partizan pobedi iako sam zvezdas! Pa da vratimo ovu nasu kosarku tamo gde pripada!!!

KingCobra

pre 10 godina

U svakom slucaju i da je Radnicki pobedio ovo je ogroman plus sa srpsku kosarku, dva srpska tima u evroligi a od sledece sezone klub vise u ABA. Samo napred.