Sreda, 24.04.2013.

19:58

Levandovski ponizio Real sa 4 gola!

Fudbaleri Borusije Dortmund deklasirali su Real Madrid sa 4:1 (1:1) u prvom meču polufinala Lige šampiona. Revanš je za šest dana na "Santjago Bernabeu".

Izvor: A. Kovaèeviæ

Levandovski ponizio Real sa 4 gola! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

248 Komentari

Sortiraj po:

drago

pre 10 godina

Za ove kompleksase samo jedno pitanje: kad je zadnji put neka srpska desetka bio starter u polufinalu Lige Prvaka? Ma bilo koji kojem je pozicija na suparnickoj strani terena?

aleksandar

pre 10 godina

Ljudi igraju fudbal a Real i Barsa pikaju manekenski stil fudbala !
Kakva Barsa i dva gola do poluvremena, pa nije Bajern Numansija nego
timcina, Barsa nema teorije da prodje, Real ima 10, 15 % sansi jer je
ipak juce odigrao nikad gore, u svakom slucaju Lam podize pehar na Vembliju
najverovatnije, zasluzili su, ono je totalni fudbal, niko nikada nije ponizio Barsu na onakav nacin, ovu tika-taka Barsu sigurno ne !

VraticeseRode

pre 10 godina

I dalje tvrdim da je Barca ubedljivo najaca.
Messi je 40% barce, naravno nije dovoljno oporavljen, nije trebao uopste da igra. Komplet odbrana nedostajala: Pujol, Maskerano, Adrijano, Abidal...
Za bajernove fanove 2 pitanja:
1. Je li slucajno onoliko vode bilo naterenu, posebno oko centra gde barca igra 90% vremena...
2. Tri gola od 4 su neregularna....
See you on the Nou Camp.....
Jeste Bajern bio bolji a ovako ponizavati i pljuvati po Barci mogu samo iskompleksirani i neobjektivni tipovi...
Sa jednim igracem ala Subotic u odbrani Barca ce opet biti sila, bedem zivi bili pa videli, Mogu Pujol i Xavi u penziju, ali Messi,Injesta, Cesk, Buscec, Alba su klasa igraci harti ce ponovo jos 5-6 godina ...videcete. Samo treba bolji golman od Valdesa i jedan stoper eventualno ako dodje Najmar...Prodati Vilju, Sancheza, Montoju,Songa, Adrijana, ....

Veljko

pre 10 godina

A pre mesec dana sam se svedjao s nekim ko tvrdi da BL nije najjaca na svetu. Mislim da je posle ova dva meca svima jasno da su svabe sila!

Ognjen

pre 10 godina

Ovo je poruka vecini ljudi:Neznalice jedne bre,sta jos treba da se desi da bi ste prestali da velicate spansku ligu i poceli da postujete stvarno najbolju ligu na svetu.Nije ovo zato sto Mesi i Ronaldo "nisu u formi" nego zato sto su nemci BOLJI i to se konacno vidi.

Ratko

pre 10 godina

Geometar, mozda su igraci Barse visoki 1,70 ali reci da samo drze loptu i da nemaju realizaciju je pravo fudbalsko neznanje. Najefikasnija ekipa svih vremena je Barselona. U svim fudbalskim aspektima na jednom mecu ona dominira. Dobro, desilo se i to da izgube sa 4:0 ali to ne moze da izbrise njihovu surovu dominaciju u zadnjoj deceniji. I sledece godine ce Barsa opet biti prvi favorit za LS i Primeru. To je rodjace sistem koji se ne moze srusiti preko noci. Potpuno je neprirodno da samo Barselona igra finala i da osvaja a to je i nemoguce.

Geometar

pre 10 godina

Ratko Barsa daje najvise golova iz najvise pokusaja I najveceg poseda gledaj statistiku. Igra I'm je bila bolja I lepsa kada su igrali Ronaldinjo I Eto, ovo je davljenje.

Losmi

pre 10 godina

Ma kakva Borusija, jedva ste prosli Malagu, ima Real da vas razbuca ko beba zvecku.
(Stimac, 24. april 2013 20:46)
A jel te sad malo sramota, aaa?

Geometar

pre 10 godina

Ratko ali Barsi treba za dobru realizaciju posed lopte oko 70% i preko 20 suteva zar ne .A zamisli tim koji daje problizno golova kao barsa (mozda nesto manje) sa prosecnim posedom od 50% I sa manje suteva zar to nije bolja realizacija.Matematika.

Razlika

pre 10 godina

Konacno! Nikada Murinjov Real nije ni igrao fudbal, uvek kontre, prekidi, korneri, pritisci na sudije( cesto vrlo uspesni). Nema optavdanja za ovo demoliranje, Reala u najjacem sastavu, na klupi Kaka, Benzema, Di Maria...A i dodao bih da je sudija pogresio kada je ponistio peti gol zbog "ofsajda". Dok je Barselona mozda malo i ostecena od sudija ali vidim da je to jos uvek sveze i da se posmatra navijacki. Juce je bila druga prica, Barselona u 101-om problemu u zadnje vreme,odbrana neuigrana zbog cestog menjanja( povredjeni Pujol, Maskerano),Abidal se tek vratio, Mesi igrao sa 70% snage, procitao sam da je pretrcao za par kilometara manje od svih na terenu, trener dugo nije bio sa ekipom, teren natopljen u cemu se nisu snasli, golovi su primani kako su primani... Uglavnom, Barselona ce se oporaviti, nadam se i kupiti bar jednog odbrambenog igraca za pocetak. Ne vidim sta bi Real mogao da uradi? Da kupi trenera? :-) Ili da potrose jos jedno 500 mil na pojacanja? Koga vise sa kupe kada su kupili sve koje su mogli? Izgleda da ce morati ove godine ponovo da se zadovolje sa kupom Spanije, a i za to ce morati da se pomuce u finalu.

Konj

pre 10 godina

Jeste da je Levandovski dao 4 komada, al Rojs je juce razvalio, nisu znali da se nalazi, cim on krene realova odbrana posrce i zapinje za linije.

EP.Petrovic

pre 10 godina

Korida,cuveni matador El Levandovski je savladao jos cuvenije grlo Mumumurinja,zadavsi mu cetiri udarca pravo medju oci!Ovakve borbe treba zabraniti jer su potpuno nehumane!Treba razmisliti o tome da umesto zabadanja maca,ubuduce biku stavljaju cvece na rogove!

pedja

pre 10 godina

Posle ove dve večeri treba gledati Zvezda - Donji Srem i Novi Pazar - Partizan.A nekad su nas zvali evropski brazilci.A liga bila jedna od najačih u Evropi...

IronMan

pre 10 godina

Znam da se ponavljam, ali stvarno me zanima: "Jel zna neko šta je pisalo na velikom transparentu, kadar sa početka utakmice, na tribini sa najvatrenijim BVBovcima? (IronMan, 24. april 2013 21:12)", ako ne molio bih redakciju da iskopa info! Siguran sam da je nesto vezano za Gecea, ali ne bih mogao ni da pretpostavim sta?

Bojan

pre 10 godina

Vec vidim za naredni prelazni rok Real ima da se nameraci da kupi pola tima Borusije. Inace svaka cast Borusiji, pokazali su da pare nisu sve i da sa dobrom selekcijom i radom moze dosta da se napravi.

Geometar

pre 10 godina

Mozda real I barsa imaju strasne igrace, ali realizaciju kakvu imaju borusija I bajern ovi mogu samo da sanjaju.Mogu majstori da se besciljno dodavaju ali treba dati gol, a ne drzati loptu 1h. Uostalom kako neko misli da igra protiv nemaca sa postavom od 1.6m visine, pogledajte pozdravljanje igraca barse I bajerna.

nije ofsajd

pre 11 godina

E najjaci su ovi sto komentarisu da kod 2. gola BVB bio ofsajd ali ne od Levandovskog nego od igraca koji vraca loptu glavom, nakon sto je igrac Reala (Kedira), ponavljam Kedira panicno raspalio loptu u vis!

mail

pre 11 godina

Real je ionako trebao da ispadne jos pre 2 kola. Toliko su imali srece i non-stop kao seoska ekipa, igraju samo kontre. Cak su i Nemci sami sebi dali gol. Tako da se moze reci da je Bajern dao 4 komada, a Borusija 5 ;).

Valter

pre 11 godina

Vidim da se u velikoj pobedi i igri Borussije nekoliko bolesnika uhvatilo Luke Modrica.No dobro,u finalu ce dobiti lek koji se zove Mario Mandzukic.

Neznalica

pre 11 godina

Dva najbolja igraca na svetu igraju u dva najbogatija tima i budu ovako natrpani golovima. Nesto tu ne stima. Predlazem da narednih pet godina samo Mesi i Ronaldo budu u trci za najboljeg igraca planete. Ostali pojma nemaju. Dokaz tome je da daju u onoj smesnoj Primeri 2-3 gola po utakmici. Pa valjda je vaznije cupati tim protiv Osasune a ne u polufinalu LS protiv Nemaca.

Shearer

pre 11 godina

Zato smo mi sibali Svabe na SP u Africi, nemaju spanci Batu Waltera kao mi :-) Salu na stranu jeste velika prednost nemaca ali Real je dao gol a Barsa je takva da kada joj se sklope kockice potpuno je nebitno ko je sa druge strane. Samo neka Barsa povede do poluvremena sa 2:0 i videcete kako se melje.

Saša Simić

pre 11 godina

Meni se sad već okreće utroba o pametisanjem nemačkog preko svih mogućih media zbog njihovih pobeda nad Špancima! Toliko sam želeo da bar Real pobedi Borusiju kad Barsi već nije uspelo protiv onih bavarskih Majmuna! Ljudi, ovo su bre bile kupljene utakmice!
Pozdrav iz Nemačke (zahvaljujući mojim roditeljima)

Saša Simić

pre 11 godina

Meni se sad već okreće utroba o pametisanjem nemačkog preko svih mogućih media zbog njihovih pobeda nad Špancima! Toliko sam želeo da bar Real pobedi Borusiju kad Barsi već nije uspelo protiv onih bavarskih Majmuna! Ljudi, ovo su bre bile kupljene utakmice!
Pozdrav iz Nemačke (zahvaljujući mojim roditeljima)

Bushi,haha,bushi...

pre 11 godina

Sergio Ramos, Varane, Pepe, Fabio Coentrao,odbrana,hahahahhaha....Dobro nisu primili 5 komada..Pa Vidic,Kolarov,Ivanovic,Nastasic,Basta, oni su doktori, 1000000 godina ispred njih,zato je i Real pukao,pozadi su smesni,to kod Nemaca ne prolazi...

Mitar

pre 11 godina

Ova Liga sampiona je zadnjih godina kao Holivud, rezisera(sudija)kao u basni samo se glavne uloge mijenjaju,Borusija i Bajern su bili puno bolji a sudije katastrofa...

diavolinho

pre 11 godina

gledam snimak na areni1 od 01:00 posto nisam stigao da odgledam direktan prenos, i komentator prica kako je pola evrope zainteresovano za Gecea, pominje se i Bajern, ali kako kaze Gece, njemu je lepo u Dortmundu... Jel sam ja lud ili gledam utakmicu iz grupne faze? Da li je moguce da covek nije upucen toliko??? Aca Stojanovic kakav god da je, za ostale je majstor..

Stef

pre 11 godina

Jao neki realovac prokomentarisao pokrali su nas, ubili su vas bre pokrite se usima, vi ste ti koji ste pokrali galatu i junajted niste ni zasluzili da dodjete dovde, dortmund i subotic do titule.

Chiki

pre 11 godina

@Jelena

Tacno je da je Klop uveo Majnc u Bundesligu i to se desilo 2004-e i bio je njihov trener do 2008-e.
Ako vec ne pratis Bundesligu onda pre pametovanja konsultuj Google, Wikipedia ili nesto slicno

pozz

Stef

pre 11 godina

Jao neki realovac prokomentarisao pokrali su nas, ubili su vas bre pokrite se usima, vi ste ti koji ste pokrali galatu i junajted niste ni zasluzili da dodjete dovde, dortmund i subotic do titule.

Trpaj

pre 11 godina

Ovaj Real ima 5 puta skuplje igrace od Dortmunda a ovi ih ubili u 3 utakmice prosle god ih je Bajern zgazio, zasluzili su nemci da igraju finale

Zoran

pre 11 godina

E sad bi vrhunac bio kada bi barça dobila bajern, u drugoj utakmici, i real burusiju i da gledamo spance u finalu! Ne kazem da to prizeljkujem ali dakako da bi bilo iznenadjenje! :)

Miki

pre 11 godina

Sta peva Murinjo Florentinu Perezu? A ja, a ja, ne znam ko sam danima...a ja, a ja, nista me ne zanima. Skrati pricu, druze moj, Borusija mi nespokoj, ubila me, sve mi uze, pusti neka tekuuu suzeee...Oj, ha!

Zarko

pre 11 godina

Penaldo jel igrao hahahah Klop je stavio Murinja u dzep, Murinjo stavio Di Mariu na klupu znaci 6 su mogli da im daju, Dortmund osvaja!

vlada

pre 11 godina

Pre izvlačinja parova rekao sam "samo da ne budu nemci u jednom polufinalu a španci u drugom". Ortaci su me pitali "šta je l oćeš el klasiko u Finalu LŠ", a ja sam rekao, da je najrealnije da Bayern i Dortmund igraju u finalu, na šta su mi se svi smejali. e pa sad ću ja malo da smejejm. mada ajde nije ništa gotovo, Španci su nepredvidivi, a i malo je falilo da se Bayern opeče sa Arsenalom...

Real Madrid

pre 11 godina

Ako bude nemacko finale, svim srcem cu navijati za Borusiju, zasluzili su. Mislim da ce bar 3/4 navijaca biti uz Borusiju, definitivno najsimpaticniji klub!!!

ilic lugano

pre 11 godina

Murinijo merda e anche tuti li altri portusgaush merda! grande BURUSIaForza cipri!!!!!odio a quasi tuti portushgaush!!!!!Chivuole capira!!!!!Amo BARSAAAAA!!!

bobo mk

pre 11 godina

(jelena, 24. april 2013 23:05) Informacija Vam nije tačna, naime ne samo što je uveo tim u prvu ligu, Klop sa ekipom Majnca je igrao i kvalifikacije za Kup UEFA (mislim 2005 ili 2006god.).

SAŠA FRANKFURT

pre 11 godina

Bayern Rekordmeister! Bayern ist Scheisse und Du bist blöd! Wir Wir Immer hören wir das von Dir, bist Du vielleicht rechte Hand von Hoeneß? Oder sein Nachfolger?? Guck liebe "dein" Bayern und rede keine Scheisse

IronMan

pre 11 godina

(jelena, 24. april 2013 23:05) eto koliko znaš, pa ne znaš da je to bio drugi put i da se Mainz tada vratio u Bundes, nakon godinu/dve privedenih u "Cvajti", pod vođstvom takođe Klopa, koji ni tada nije napustio klub, iako je i tada imao ponude, a prethodno su prvi put igrali u Bundesu od 2002/3/4, nisam ni siguran, izguglaj, ja sve ovo iz glave, možda sam neki detalj mašio, ali ne i suštinu: to što Aca zna za Klopa kao voditelja Mundijala 2006., ne menja činjenicu da ga ja znam od ranije kao igrača i trenera Mainza! ;-) Eh i da, reci kakav tim je stvorio od BVBa?! Razbiše Real, a Klop potpuno taktički nadigrao mnogo iskusnijeg! U perspektivi ga vidim ili kao trenera nacionalnog tima Nemačke ili kao trenera Reala! Najperspektivniji trener današnjice! Možda United? :-)

jelena

pre 11 godina

ironman,
nije tacno da je klop uveo majnc u bundesligu, on je postao trener dortmunda 2008 a majnc je usao u prvu ligu 2oo9.Daleko si ti od toga da ucis acu informaciju. Dezinformises ljude a oni ti jos daju pluseve

Clark_Kent_Bg

pre 11 godina

Prica kaze sledece: 23.08.1940.Nemci prvi put bombarduju London
26.06.1996.Vembli:Nemacka-Engleska 1:1 (6:5)pen.
25.05.2013.Vembli,finale lige sampiona Bayern-Dortmund
"Sve u svemu,lep grad taj London" povikase u glas nemacki okupatori i jos jednom pokazase dominaciju :))) Znaju ljudi da uzivaju pa to ti je :)

leZi

pre 11 godina

Nekoliko informacija iz Nemacke:
Juce nijedna televizija (izuzev onih koje se ekstra placaju poput SKY) nije prenosila Bajern! Pretplata se placa debelih 18€ mesecno.
Veceras su prenosili Borusiju sa Oliverom Kanom kao strucnim konsultantom i necete verovati svi se slazu da je veceras sudija bio odlican i da penal nad Rojsom nije postojao!
Uz reportazu sa Bajernove utakmice napomenuli su da je sudija napravio veliki broj gresaka izmedju kojih i faul Dantea, faul Milera kao i ofsajd Gomeza. Svaka cast na objektivnosti i pored kritika za neprenosenje utakmica.

Ludilo brale

pre 11 godina

Cemu pripisat ovo otipanje spanjolaca od strane njemaca? Vjerojatno su se barca i real iscrpili u medusobnom 'pokolju' svih ovih godina i to koristi netko treci. Svabe. Real kao da se nije pojavio na terenu. Ozil nevidljiv,alonso pravi penal,khedira nesiguran a luka malo toplo malo hladno. Kiki odsjecen. Obrana konfuzna,ne zna se tko pije a tko placa dok pokusavaju 'vodit igru' bunarenjem. Situaciju u barci upropastio je real sa prljavim trikovima na sto se guardiola elegantno pokupio i odjedrio u suton a real nakon osvajanja naslova prvaka je dobio novu dimenziju problema: unutarnja,klanovska trvenja di su neki pomislili da su veci od kluba. I sad,sad je kasno. Njemci si nisu to dozvolili: perisic se pravio pametan u borussiji i 'aj bok!',ovaj jucer presao u direktnog konkurenta a tribine ga ne prozivaju. a gomez,najskuplje pojacanje bayerna, sjedi na klupi radi mandze i ne buni se. Ovo je malo 'socioloska' analiza,ali kad realno razmislimo- sve u zivotu odreduje odnos u pojedinac vs kolektiv. S tim da je najlude to sto,ipak,jos nista nije gotovo iz vrlo jednostavnog razloga: ovo je nogomet. Ne vjerujete? A jeste u pon navecer planirali do kladuse da odigrate tocan rez 4:0 i lewandowski 4 gola realu...?   

Sale

pre 11 godina

Finale je derbi bundeslige... Volim njemacki fudbal i ne znam za koga da navijam ako Nijemci prodju u finale. Volio bih da ligu prvaka osvoji Borusija, ali s druge strane mi zao Bajerna da 2 puta za redom kiksa u finalu. U svakom slucaju svaka cast Nijemcima. Uzivanje je gledati ih...

Arsenal fan

pre 11 godina

Kao ljubitelj fudbala morate da volite Borusiju. Veliki majstor Jireg Klop je sam stvorio ovu strašnu ekipu koja se nosi sa timovima koji imaju neuporedivo veće budžete.. Ovo vraća nadu u fudbal gdje trofeje osvaju ekipe na osnovu rada i svojih talenata a ne ekipe koje predvode raznorazni šeici.

BAYERN recordmeister

pre 11 godina

Super slika https://www.facebook.com/photo.php?fbid=453271184755280&set=a.111940972221638.19918.108167945932274&type=1&theater

Vlajce

pre 11 godina

Izgleda da se gdin prepotenti malo zeznuo kada je,umesto da pohvali Drogbin go (po meni jedan od najlepsih u ovoj sezoni LS)prokomentarisao da kad god je protiv njega igrao osvajao je ligu. Sorry ovaj put!

hugo sančez

pre 11 godina

Čim sam na predstavljanju timova video Modrića pomislio sam, neće da valja za Real. Koliko ga Hrvati hvale, urekli su i njega i nesrećnog Murinja. Ipak, odlučila je kostolomačka odbrana Reala koja je čuvala pre svega ubacivanja iz drugog plana Gecea i Rojsa a ni Kuba B. se nije nešto video. Međutim, dok Murinjo igra samo na Ronalda a ostali uglavnom skupljaju otpatke, Klop je razradio više varijanti u napadu. I tako ubaci im Levandovski četiri gola, glavom, nogom, a la Inzagi, iz penala ... barem neće da se svađaju Madrid i Katalonija.

ZaphodBeeblebrox

pre 11 godina

Ne mogu da nađem sinoćni komentar jednog "poznavaoca" fudbala koji je napisao nešto u stilu : "Kakav Mesi, nema on pojma, kad ne igraju Ćavi i Inijesta. Ronaldo je igrač za njega, on sam može da pokrene tim i pobedi bilo koga." Večeras se videlo kako je igrao i kako je pokrenuo svoj tim...

mina

pre 11 godina

lijep, atraktivan fudbal, bez "davljenja" posjedom. ekipa u pravom smislu riječi a ne grupa prepotentih igrača koji samo jure za parama. bez poraza u ovogodišnjoj ligi šampiona. poštovanje za borusiju i nadam se da osvajaju, jer zaista zaslužuju!

r.milla

pre 11 godina

Lewandowski me podseti na neka sjajna vremena i njegovog zemljaka Djekanovskog koji je nastupao za Seltik.Postigao je takodje 4 gola u revansu kupa Kupova protiv Partizana ali nije bilo dovoljno...

Ivan

pre 11 godina

DOMINACIJA!!Šta drugo reći!Iako sam navijač Barse(pored Zvezde naravno),priznajem da su ove sezone Bajern i Borusija(D)i te kako zaslužili da se nađu u finalu na Vembliju!Svaka im čast,pokazali su pravu dominaciju nad španskim velikanima!

barcaforcaolala

pre 11 godina

AXAXXAXAx,sad mi je lakse..Oprali su i nas ali sto su Vas urnisali,pa niste znali gde je lopta.U jednom momentu nagradno pitanje je bilo:Koje boje je dres golmana Borusije?:)Bas me interesuje hocete li i kuci igrati na kontru?Axaax...
Steta za finale,najlepsi fudbal bi bio Barsa-Dortmund ali ko zna,mozda se desi cudo!Barca forca

Ovde svi eksperti

pre 11 godina

Kazem ja da je Bundesliga najjaca,ni Barcelona ni Real nista nam ne mogu.A vi mozete samo minuseve da mi lupate,da barem znam koliko je vas koji pucate od muke:DDDDDDDDDDDDDDDD
(BAYERN recordmeister, 24. april 2013 22:41)Kosi bre ti uopste kada kazes NAMA ,koje si nacionalnosti?
Srbin nisi

murinjo

pre 11 godina

Borusijaaaaaaaaaaaaa osvaja ligu sapiona,znate sta je rakao JUP za polufinale,dajte i rela i barselonu samo ne borusiju,pa vi sada vidite

pozdrav iz makedonije

pre 11 godina

platini molom te uvedi utakmicu za 3 mesto da bi gledali barsu-real i sta ovaj real voli da nadmasi barselonu prosto cudo

IGGY

pre 11 godina

Ocekujem finale Bayern : Real Madrid i dva HR dragulja Mandžukić-Modrić
(HerzegDjango, 24. april 2013 21:44)


Ocekujem da dobijes jedno soma dislajkova najmanje..

filipinho

pre 11 godina

Dokaz da za uspeh moras da imas sistem. Borusija je ove godine igrala ubedljivo najlepsi fudbal u ligi sampiona, i zasluzila da je osvoji!!!

Mesi ne mesi

pre 11 godina

I dalje ću da uporno šaljem komentare protiv favorizovanja Farse i Sreala, a vi ne morate da ih objavljujete... Švabe su ih javno razotkrili i razmontirali čitavu tu manzaflariju oko velikuh zvezda, izvikanih pozera i preskupih timova iza kojih stoji ogroman finansijski interes medijskih magnata i kladioničara pod patronatom UEFE. Švabe su pokazale da se mora uspeti kad je na prvom mestu sportski motiv, želja za pobedom a ne kalkulacija, gluma i poziranje.

smesno

pre 11 godina

Ovo je smesno, kako se sudi u ovoj ligi sampiona. Real ostecen, 2gi gol Borusije postignut iz cistog ofsajda (ali nije u ofsajdu igrac koji je dao gol, vec igrac koji glavom vraca loptu svom igracu koji proigrava strelca 2gog gola). Penal za Borusiju je najsmesniji penal ikada sviran.

Borusija odigrala vrhunski, Real se nije video

Aljosa

pre 11 godina

Nema tu puno sta da se kaze!Od pocetka LS tvrdim da najlepsi fudbal igra Dortmund..Sasvim zasluzena pobeda,mislim i prolaz u finale,a ako neko moze da pobedi Bayern,mislim da je to Dortmund!Svaka cast..

Miroslave

pre 11 godina

http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=708221#k9424568

Posto je jedan od tvojih zemljaka vec postavio klasiku "Deutschland über alles", verovatno ti ne treba prevod za izjavu Oliver Kahna datu nemackom ZDFu posle danasnjeg meca: "Modric ist kein Weltklassespieler für Real Madrid"

YouKnowNothin

pre 11 godina

Kakvo poniženje!!! Murinjo, care, konsoliduj redove i svi u napad u Madridu! A ti, zalizanko, da si dao tri komada minimum, nemoj ja da ti dodjem tamo!!!

Bayern rekordmeister

pre 11 godina

Sta rade nasi igraci,Gece asistencija a Levandovski 4 gola.U finalu nemacki timovi za potvrdu dominacije ali zna se ko je rekordmeister a ko filijala!

Deki

pre 11 godina

Murinjo definitivno odlazi iz Reala
Preplaceni trener u klubu sastavljenom od preplacenih igraca. Klub bez igre, trener bez taktike, igraci koji nisu tim to je Real.
Da su makar zimus kupili Lewandowskog koliko da presedi na tribinama ko mnogi drugi, mozda bi i imali sansu da pobede

mister

pre 11 godina

Unistise ih...Kakva disciplina,kakva dodavanja,svaka cast!A citam ovde,kao Real sigurno prolazi itd.Ljudi su ih unistili igrom,sansama,samopouzdanjem,kao masina za mlevenje...Eeeej Real i Barselona da budu ovako razvaljeni,ali razvaljeni!

Realnost

pre 11 godina

Ne mogu a da se ne osvrnem na sinocni mec, a posle ovog vecerasnjeg ce biti, "mozda ofsajd kod drugog gola" nja, nja, nja.. "diskutabilasn penal" nja, nja, nja... Juce Barsu osakatise kod tri gola od cetiri (mada i Bajernu nije sviran penal), ali ni reci o sudjenju jer su ljudi svesni da su odigrali lose kao blato i da su zasluzeno porazeni, a "veliki" Real i Murinjo uvek traze alibi...! E, zato je ipak Barsa velika u odnosu na njih, izmedju ostalog...

BVB rekordmeister

pre 11 godina

1994/1995 - Borusija prvak Nemačke,
1995/1996 - Borusija prvak Nemačke,
1996/1997 - Bajern prvak Nemačke, Borusija prvak Evrope,

2010/2011 - Borusija prvak Nemačke,
2011/2012 - Borusija prvak Nemačke,
2012/2013 - Bajern prvak Nemačke, Borusija...dalje možete i sami :)

програмер

pre 11 godina

РеалНО су их одрали!Браво! Биће немачко финале у сред Британије. хехе

petar mikic

pre 11 godina

Real i Barca,zadnja linija amaterska,smesna...Fizicki mnoooogoooo slabiji od Svaba..Barca i Real da uzmu Vidica,Kolarova,Ivanovica i da ne pitaju koliko kosta,pa celu nasu zadnju liniju,da su pametni..Englezi to znaju prvo odbrana pa sve ostalo..Ronaldo,Mesi,siki, miki...

Milan

pre 11 godina

E bas mi je drago da su prepotentni Real i Barsa ispali, i svi su prizeljkivali EL Klasiko a gledacemo veliki njemacki derbi. Potpuno zasluzeno, Bayern i Borussia su ocitali lekciju Spancima i odrzali im cas fudbala, borbenosti i pozrtvovanja za ekipu!

Mile

pre 11 godina

Fer plej bi bilo kad bi predsednici Reala i Barse zajednicki poslali pismo FIFI i UEFI sa molbom da se ne igraju revans utakmice, steta bi bilo da se neki igrac Borusije ili Bajerna povredi pre finala

BAYERN recordmeister

pre 11 godina

Kazem ja da je Bundesliga najjaca,ni Barcelona ni Real nista nam ne mogu.
A vi mozete samo minuseve da mi lupate,da barem znam koliko je vas koji pucate od muke
:DDDDDDDDDDDDDDDD

Gadafi

pre 11 godina

Ova Borusija me je odusevila, neverovatno igraju, trenutno naj lepsi fudbal, cist, konkretan, samopouzdan, ma svaka cast. Bayernovi igraci su sinoc bili kao osice, ali ovi igraju mnogo lepse, svaka cast.
Da je sudija svirao penal u 42 munutu Real bi prosao kao Barsa juce, posle te greske sudije su i dobili gol.
Neko juce rece da svi vidimo Real u finalu, valda se i Borusija nesto pita i bio je u pravu. Igraju stvarno lep fudbal, brz i energican. Odusevili su me.
Jedino sto ovo ne znaci da ce da prodju dalje jer Real ima naj prljavijeg trenera u istoriji fudbala, ima da igraju prljavo do zla boga, mlatice ih po cevanicama, gazice ih, laktace se, ali nadam se da ce Borusija i tamo da ih mlati, kako igraju zasluzuju finale vise nego iko. Nadam se da ce fudbal da pobedi, a ne murinjove siledzije.

pero

pre 11 godina

gundogan,car,kralj,šah,sultana,najbolji vezni igrač na svetu,šteta što nije postigao gol kad je nanizo tri igrača reala,bio bio to jedan od najlepših u istoriji fudbala

ja

pre 11 godina

gde su sad oni sto kazu primera najjaca, a u stvari Barsa i Real ubijaju neka spanska sela sa po 7 komada, a ovamo im se demonstrira fudbal

Brxx

pre 11 godina

Sudije ovo sudije ono....ajde vise vi i sudije, odlicno su sudili a to sto se vi ne razumijete u sudjenje bolje da sutite, stvarno svaka budala ima misljenje

Милан

pre 11 godina

Је л' се Модрић повредио пред почетак, видео сам га у најави али га није било на терену?

pavlaca

pre 11 godina

Dokle više Ace frizure? Fudbalski teren nema zadnju trećinu, to možda ima u hokeju. I bar jednom da kaže da se stadion zove Vestfalen iako su ovi platili za pravo na ime

Aleksandar

pre 11 godina

Fudbale, hvala ti što postojiš i što si večeras ispisao jednu od najlepših stranica u svojoj istoriji! Stranicu u kojoj je jedan zdrav način organizacije i poslovanja ponizio bezumno-rasipnički sistem. A tebi Roberte svaka dala za ova 4 komada, a posebno za ono slanje Pepea po burek kod trećeg gola! Od večeras u moja top 3 najgenijalnija gola (ne najlepša) svih vremena uz Ronaldinjov iz kolena Čelziju i Piksijev Špancima!

Deki

pre 11 godina

4:1 a murinjo i dalje igra na kontru!! To je trener, kad odredi taktiku, tako mora da se igra! On bi bilo koji klub u Bundesligi bez problema uveo u drugu ligu...

ovca

pre 11 godina

ma svaka cast majstori , to je fudbal. strasan tempo, mlevenje manekena iz madrida.... klop je genije. jos da prezive madrid pa na vembliju da oderu prepotentne bavarce....

Barcaboy

pre 11 godina

Iskreno kad bi poredili dva meca gde su u oba nemacki timovi bili dominantni ,osim sto je real dobio poklon gol i barsa i real su dosli da odigraju kalkulantski i to im se debelo obilo o glavu.Medjutim stice se utisak da je Borusija pobedila sa vecim stilom,tacnije oni i kad su vodili 4-1 su napadali i hteli jos ..ipak ,i borusija i bajern zasluzeno nema sta,igraju nenormalno ove sezone i pravda je zadovoljena ako ova 2 tima udju u finale,svaku utakmicu igraju maksimalno i na pobedu bez razmisljanja na rezultat! Samo 1 sporna situacija a to je taj penal,iako mislim da je malo prestrogo dosudjen ipak je morao da se svira jer je bila sporna situacija nad rojsom u prvom poluvremenu kad se sapleo o varanovu nogu PLUS sporni ofsajd kod maestralnog gola rojsa.

Radovan84

pre 11 godina

Ma kakva Borusija, jedva ste prosli Malagu, ima Real da vas razbuca ko beba zvecku.
(Stimac, 24. april 2013 20:46)
Bajke su na trecem spratu veceras, a mozda se do kraja utakmice premjeste i na cetvrti ;)

Goran

pre 11 godina

Borusija ce pregaziti Bajern kao plitak potok!! Penal nije bio, vidi se iz aviona da je igrac Borusije zapeo za nogu igraca reala!! Postoje neke informacije da Dragan Djuric zvani Djura frizura boravi u Nemackoj jer je zainteresovan za usluge Levandovskog, videcemo sta ce biti od toga!!

Milos

pre 11 godina

Ovo je stvarno nehumano prema fudbalu..treblo bi da se izbace sudije iz fudbala sta ce tamo..onaj sinocni i ovaj vecerasnji su zalutali, zajedno sa Platinijem i Sep-Blaterom u fudbal kao funkcioneri oni su najodgovorniji za ovo veceras,ako su primili pare od Real Madrida neka kazu,a ne ovako da se igraju sa ljudima koji pamte kako se fudbal nekada igrao i kako je nekad bio lep,dok se nije gledao novac...

Tottenham

pre 11 godina

Real igra ocajno,nikakva lepota,daju golove samo na sudijine greske ili ako ovako neki igrac pogresi,napred BVB,nisu trebali da se povlace nego su trebali da napadaju

Stimac

pre 11 godina

Neverovatno sta sudija napravi, neverovatno. Penal sudija, jaoooo. Borussija ostecena do zla boga, popise jos i gol umesto da dobiju penal.

IronMan

pre 11 godina

Objasnite "Aci informaciji", da je Klop uveliko bio trener Mainza, kada je 2006. komentarisao Fussbal Weltmeistershaft za ZDF, a prethodno je tamo proveo celu karijeru kao igrač, a u prvi plan ga je izbacila činjenica da je Mainz uveo u Bundesligu po prvi put u istoriji kluba i u prvoj sezoni igrao kup UEFA, kada je prelazio iz Mainza u Dortmund, na oproštajnoj utakmici je plakao kao malo dete... A Subotića je on i stvorio kao igrača u Mainzu, po ga posle poveo u BVB! Stvorio je i malog Perišića! Car!

gogi

pre 11 godina

Ovaj Karadžić, kao stručni konsultant za suđenje, kaže da nije penal, a potpuno zanemaruje da je noga odbrambenog igrača Reala van linije kretanja tog igrača i kretanja i pozicije lopte. Španci i Italijani su maheri da ti opstruišu kretanje, a da izgleda bezazleno. Zbog te prljavosti, draže bi mi bilo da me čuva neki kostolomac, nego Španac ili Italijan.

Inače, ta situacija je uticala na rezultat. Em trebao da bude penal, em Real dade gol posle toga.

Score Killer

pre 11 godina

жути играју одлично али некако ми се јавља да немачко финале није баш најпожељније.

Denlo

pre 11 godina

Ne mogu da verujem koliko lake golove real daje,sve posle greske stopera ili sudija..Borussia je bila bolja celo prvo poluvreme i ovi dali gol iz kiksa..Strasno,a to ce ih kostati finala 70% !

Dejan iz SF, CA

pre 11 godina

Sramota, to sve sto imam da kazem o sudijama. Sinoc pa danas opet, kakve katastrofalne greske prave koje resavaju utakmice. Nisu zvali penal nad Realom, i to je ocigledno zatreslo Borusiju i jedan mali kiks u pozadini kostao ih goal. Gde FIFA nalazi te sudije, nije mi jasno. Ili hoce da forsiraju finale izmedju Bayern i Reala. Za sada Real nije nista mnogo pokazao. Borusia bi trebala da vodi 3-1.
A juce sudije su propustile na tri Bayernova gola. Jedan iz ofsajda, jedan kad je bilo obstrukcija i Roben dao goal. U stvarnosti, Bayern je trebao samo da pobedi 2-0. Za tu utakmicu trener Barse je kriv, jer nije promenuo povredjenog Mesija. Mislim da Vila ili Fabrigas bi mnogo vise uradili nego sto je Mesi se setao kroz utakmicu. Bice tesko da se vrate, a narocito ako Mesi je jos uvek povredjen.

IronMan

pre 11 godina

I naravno asistencija Gecea! Jel zna neko šta je pisalo na velikom transparentu, kadar sa početka utakmice, na tribini sa najvatrenijim BVBovcima?

bum, pljas, tras!

pre 11 godina

E moj humels, sram te bilo!!! Steta, borusija je bila mnogo bolja, ali sad ce da padnu psihicki i bojim se da je ovo kraj za borusiju!

a

pre 11 godina

Došlo je vreme kada ima šta da se izgubi,
Kada se vidi jesi li stvoren za igru ili si napravljen za borbu.
Kada se dele potvrde o veličini i moći, kada se odlazi sa zavidnim priznanjem ili sa kratkim sažaljenjem.
Doći do igre u velike uloge je jedno, a pobediti nešto sasvim drugo.
Večeras je ulog ogroman, pravo da možeš da kažeš da si jedan od posebnih.
Svako ima pravo na prvu priliku ali samo odabrani na pravu jer prva bira tebe pravu biraš ti.
Dobro došli na Signal Iduna Park, dom fudbalera Borusije Dortmund koji dočekuju Real Madrid.

mudrinovic

pre 11 godina

Ko li je napravio ovu medijsku pometnju sa geceom bas pred utakmicu? Bas mi je zao sto se ti biznismeni sluze svime i svacim.... Sjajna generacija borusije,sledece godine bi parirali bayernu kad bi ostali na okupu...

Deki

pre 11 godina

Mogu li srce i zelja protiv para? Videcemo veceras
Borusija ima fenomenalan tim, sjajnu igru, mozda najlepsu u ovom trenutku
Real ima odavno kupljeno ime, kupljenog trenera i gomilu kupljenih igraca, mnogo vise nego sto nekom klubu treba, valjda po principu bolje da ne igraju kod nas nego da igraju protiv nas. I nemaju tim. Niti ce ga ikad imati na ovakav nacin. Tim se ne kupuje, tim se stvara, onako kao sto to rade Borusija, Bajern, M. Junajted pa i Barsa

IronMan

pre 11 godina

Objasnite "Aci informaciji", da je Klop uveliko bio trener Mainza, kada je 2006. komentarisao Fussbal Weltmeistershaft za ZDF, a prethodno je tamo proveo celu karijeru kao igrač, a u prvi plan ga je izbacila činjenica da je Mainz uveo u Bundesligu po prvi put u istoriji kluba i u prvoj sezoni igrao kup UEFA, kada je prelazio iz Mainza u Dortmund, na oproštajnoj utakmici je plakao kao malo dete... A Subotića je on i stvorio kao igrača u Mainzu, po ga posle poveo u BVB! Stvorio je i malog Perišića! Car!

BVB rekordmeister

pre 11 godina

1994/1995 - Borusija prvak Nemačke,
1995/1996 - Borusija prvak Nemačke,
1996/1997 - Bajern prvak Nemačke, Borusija prvak Evrope,

2010/2011 - Borusija prvak Nemačke,
2011/2012 - Borusija prvak Nemačke,
2012/2013 - Bajern prvak Nemačke, Borusija...dalje možete i sami :)

Mile

pre 11 godina

Fer plej bi bilo kad bi predsednici Reala i Barse zajednicki poslali pismo FIFI i UEFI sa molbom da se ne igraju revans utakmice, steta bi bilo da se neki igrac Borusije ili Bajerna povredi pre finala

Arsenal fan

pre 11 godina

Kao ljubitelj fudbala morate da volite Borusiju. Veliki majstor Jireg Klop je sam stvorio ovu strašnu ekipu koja se nosi sa timovima koji imaju neuporedivo veće budžete.. Ovo vraća nadu u fudbal gdje trofeje osvaju ekipe na osnovu rada i svojih talenata a ne ekipe koje predvode raznorazni šeici.

a

pre 11 godina

Došlo je vreme kada ima šta da se izgubi,
Kada se vidi jesi li stvoren za igru ili si napravljen za borbu.
Kada se dele potvrde o veličini i moći, kada se odlazi sa zavidnim priznanjem ili sa kratkim sažaljenjem.
Doći do igre u velike uloge je jedno, a pobediti nešto sasvim drugo.
Večeras je ulog ogroman, pravo da možeš da kažeš da si jedan od posebnih.
Svako ima pravo na prvu priliku ali samo odabrani na pravu jer prva bira tebe pravu biraš ti.
Dobro došli na Signal Iduna Park, dom fudbalera Borusije Dortmund koji dočekuju Real Madrid.

mister

pre 11 godina

Unistise ih...Kakva disciplina,kakva dodavanja,svaka cast!A citam ovde,kao Real sigurno prolazi itd.Ljudi su ih unistili igrom,sansama,samopouzdanjem,kao masina za mlevenje...Eeeej Real i Barselona da budu ovako razvaljeni,ali razvaljeni!

IGGY

pre 11 godina

Ocekujem finale Bayern : Real Madrid i dva HR dragulja Mandžukić-Modrić
(HerzegDjango, 24. april 2013 21:44)


Ocekujem da dobijes jedno soma dislajkova najmanje..

Deki

pre 11 godina

4:1 a murinjo i dalje igra na kontru!! To je trener, kad odredi taktiku, tako mora da se igra! On bi bilo koji klub u Bundesligi bez problema uveo u drugu ligu...

BAYERN recordmeister

pre 11 godina

Kazem ja da je Bundesliga najjaca,ni Barcelona ni Real nista nam ne mogu.
A vi mozete samo minuseve da mi lupate,da barem znam koliko je vas koji pucate od muke
:DDDDDDDDDDDDDDDD

Milan

pre 11 godina

E bas mi je drago da su prepotentni Real i Barsa ispali, i svi su prizeljkivali EL Klasiko a gledacemo veliki njemacki derbi. Potpuno zasluzeno, Bayern i Borussia su ocitali lekciju Spancima i odrzali im cas fudbala, borbenosti i pozrtvovanja za ekipu!

Tottenham

pre 11 godina

Real igra ocajno,nikakva lepota,daju golove samo na sudijine greske ili ako ovako neki igrac pogresi,napred BVB,nisu trebali da se povlace nego su trebali da napadaju

mina

pre 11 godina

lijep, atraktivan fudbal, bez "davljenja" posjedom. ekipa u pravom smislu riječi a ne grupa prepotentih igrača koji samo jure za parama. bez poraza u ovogodišnjoj ligi šampiona. poštovanje za borusiju i nadam se da osvajaju, jer zaista zaslužuju!

Radovan84

pre 11 godina

Ma kakva Borusija, jedva ste prosli Malagu, ima Real da vas razbuca ko beba zvecku.
(Stimac, 24. april 2013 20:46)
Bajke su na trecem spratu veceras, a mozda se do kraja utakmice premjeste i na cetvrti ;)

Deki

pre 11 godina

Murinjo definitivno odlazi iz Reala
Preplaceni trener u klubu sastavljenom od preplacenih igraca. Klub bez igre, trener bez taktike, igraci koji nisu tim to je Real.
Da su makar zimus kupili Lewandowskog koliko da presedi na tribinama ko mnogi drugi, mozda bi i imali sansu da pobede

murinjo

pre 11 godina

Borusijaaaaaaaaaaaaa osvaja ligu sapiona,znate sta je rakao JUP za polufinale,dajte i rela i barselonu samo ne borusiju,pa vi sada vidite

filipinho

pre 11 godina

Dokaz da za uspeh moras da imas sistem. Borusija je ove godine igrala ubedljivo najlepsi fudbal u ligi sampiona, i zasluzila da je osvoji!!!

gogi

pre 11 godina

Ovaj Karadžić, kao stručni konsultant za suđenje, kaže da nije penal, a potpuno zanemaruje da je noga odbrambenog igrača Reala van linije kretanja tog igrača i kretanja i pozicije lopte. Španci i Italijani su maheri da ti opstruišu kretanje, a da izgleda bezazleno. Zbog te prljavosti, draže bi mi bilo da me čuva neki kostolomac, nego Španac ili Italijan.

Inače, ta situacija je uticala na rezultat. Em trebao da bude penal, em Real dade gol posle toga.

petar mikic

pre 11 godina

Real i Barca,zadnja linija amaterska,smesna...Fizicki mnoooogoooo slabiji od Svaba..Barca i Real da uzmu Vidica,Kolarova,Ivanovica i da ne pitaju koliko kosta,pa celu nasu zadnju liniju,da su pametni..Englezi to znaju prvo odbrana pa sve ostalo..Ronaldo,Mesi,siki, miki...

Sale

pre 11 godina

Finale je derbi bundeslige... Volim njemacki fudbal i ne znam za koga da navijam ako Nijemci prodju u finale. Volio bih da ligu prvaka osvoji Borusija, ali s druge strane mi zao Bajerna da 2 puta za redom kiksa u finalu. U svakom slucaju svaka cast Nijemcima. Uzivanje je gledati ih...

Deki

pre 11 godina

Mogu li srce i zelja protiv para? Videcemo veceras
Borusija ima fenomenalan tim, sjajnu igru, mozda najlepsu u ovom trenutku
Real ima odavno kupljeno ime, kupljenog trenera i gomilu kupljenih igraca, mnogo vise nego sto nekom klubu treba, valjda po principu bolje da ne igraju kod nas nego da igraju protiv nas. I nemaju tim. Niti ce ga ikad imati na ovakav nacin. Tim se ne kupuje, tim se stvara, onako kao sto to rade Borusija, Bajern, M. Junajted pa i Barsa

ZaphodBeeblebrox

pre 11 godina

Ne mogu da nađem sinoćni komentar jednog "poznavaoca" fudbala koji je napisao nešto u stilu : "Kakav Mesi, nema on pojma, kad ne igraju Ćavi i Inijesta. Ronaldo je igrač za njega, on sam može da pokrene tim i pobedi bilo koga." Večeras se videlo kako je igrao i kako je pokrenuo svoj tim...

Милан

pre 11 godina

Је л' се Модрић повредио пред почетак, видео сам га у најави али га није било на терену?

Mesi ne mesi

pre 11 godina

I dalje ću da uporno šaljem komentare protiv favorizovanja Farse i Sreala, a vi ne morate da ih objavljujete... Švabe su ih javno razotkrili i razmontirali čitavu tu manzaflariju oko velikuh zvezda, izvikanih pozera i preskupih timova iza kojih stoji ogroman finansijski interes medijskih magnata i kladioničara pod patronatom UEFE. Švabe su pokazale da se mora uspeti kad je na prvom mestu sportski motiv, želja za pobedom a ne kalkulacija, gluma i poziranje.

Ivan

pre 11 godina

DOMINACIJA!!Šta drugo reći!Iako sam navijač Barse(pored Zvezde naravno),priznajem da su ove sezone Bajern i Borusija(D)i te kako zaslužili da se nađu u finalu na Vembliju!Svaka im čast,pokazali su pravu dominaciju nad španskim velikanima!

Vlajce

pre 11 godina

Izgleda da se gdin prepotenti malo zeznuo kada je,umesto da pohvali Drogbin go (po meni jedan od najlepsih u ovoj sezoni LS)prokomentarisao da kad god je protiv njega igrao osvajao je ligu. Sorry ovaj put!

leZi

pre 11 godina

Nekoliko informacija iz Nemacke:
Juce nijedna televizija (izuzev onih koje se ekstra placaju poput SKY) nije prenosila Bajern! Pretplata se placa debelih 18€ mesecno.
Veceras su prenosili Borusiju sa Oliverom Kanom kao strucnim konsultantom i necete verovati svi se slazu da je veceras sudija bio odlican i da penal nad Rojsom nije postojao!
Uz reportazu sa Bajernove utakmice napomenuli su da je sudija napravio veliki broj gresaka izmedju kojih i faul Dantea, faul Milera kao i ofsajd Gomeza. Svaka cast na objektivnosti i pored kritika za neprenosenje utakmica.

Ovde svi eksperti

pre 11 godina

Kazem ja da je Bundesliga najjaca,ni Barcelona ni Real nista nam ne mogu.A vi mozete samo minuseve da mi lupate,da barem znam koliko je vas koji pucate od muke:DDDDDDDDDDDDDDDD
(BAYERN recordmeister, 24. april 2013 22:41)Kosi bre ti uopste kada kazes NAMA ,koje si nacionalnosti?
Srbin nisi

pero

pre 11 godina

gundogan,car,kralj,šah,sultana,najbolji vezni igrač na svetu,šteta što nije postigao gol kad je nanizo tri igrača reala,bio bio to jedan od najlepših u istoriji fudbala

hugo sančez

pre 11 godina

Čim sam na predstavljanju timova video Modrića pomislio sam, neće da valja za Real. Koliko ga Hrvati hvale, urekli su i njega i nesrećnog Murinja. Ipak, odlučila je kostolomačka odbrana Reala koja je čuvala pre svega ubacivanja iz drugog plana Gecea i Rojsa a ni Kuba B. se nije nešto video. Međutim, dok Murinjo igra samo na Ronalda a ostali uglavnom skupljaju otpatke, Klop je razradio više varijanti u napadu. I tako ubaci im Levandovski četiri gola, glavom, nogom, a la Inzagi, iz penala ... barem neće da se svađaju Madrid i Katalonija.

Aleksandar

pre 11 godina

Fudbale, hvala ti što postojiš i što si večeras ispisao jednu od najlepših stranica u svojoj istoriji! Stranicu u kojoj je jedan zdrav način organizacije i poslovanja ponizio bezumno-rasipnički sistem. A tebi Roberte svaka dala za ova 4 komada, a posebno za ono slanje Pepea po burek kod trećeg gola! Od večeras u moja top 3 najgenijalnija gola (ne najlepša) svih vremena uz Ronaldinjov iz kolena Čelziju i Piksijev Špancima!

Milos

pre 11 godina

Ovo je stvarno nehumano prema fudbalu..treblo bi da se izbace sudije iz fudbala sta ce tamo..onaj sinocni i ovaj vecerasnji su zalutali, zajedno sa Platinijem i Sep-Blaterom u fudbal kao funkcioneri oni su najodgovorniji za ovo veceras,ako su primili pare od Real Madrida neka kazu,a ne ovako da se igraju sa ljudima koji pamte kako se fudbal nekada igrao i kako je nekad bio lep,dok se nije gledao novac...

pavlaca

pre 11 godina

Dokle više Ace frizure? Fudbalski teren nema zadnju trećinu, to možda ima u hokeju. I bar jednom da kaže da se stadion zove Vestfalen iako su ovi platili za pravo na ime

Gadafi

pre 11 godina

Ova Borusija me je odusevila, neverovatno igraju, trenutno naj lepsi fudbal, cist, konkretan, samopouzdan, ma svaka cast. Bayernovi igraci su sinoc bili kao osice, ali ovi igraju mnogo lepse, svaka cast.
Da je sudija svirao penal u 42 munutu Real bi prosao kao Barsa juce, posle te greske sudije su i dobili gol.
Neko juce rece da svi vidimo Real u finalu, valda se i Borusija nesto pita i bio je u pravu. Igraju stvarno lep fudbal, brz i energican. Odusevili su me.
Jedino sto ovo ne znaci da ce da prodju dalje jer Real ima naj prljavijeg trenera u istoriji fudbala, ima da igraju prljavo do zla boga, mlatice ih po cevanicama, gazice ih, laktace se, ali nadam se da ce Borusija i tamo da ih mlati, kako igraju zasluzuju finale vise nego iko. Nadam se da ce fudbal da pobedi, a ne murinjove siledzije.

r.milla

pre 11 godina

Lewandowski me podseti na neka sjajna vremena i njegovog zemljaka Djekanovskog koji je nastupao za Seltik.Postigao je takodje 4 gola u revansu kupa Kupova protiv Partizana ali nije bilo dovoljno...

програмер

pre 11 godina

РеалНО су их одрали!Браво! Биће немачко финале у сред Британије. хехе

ovca

pre 11 godina

ma svaka cast majstori , to je fudbal. strasan tempo, mlevenje manekena iz madrida.... klop je genije. jos da prezive madrid pa na vembliju da oderu prepotentne bavarce....

ja

pre 11 godina

gde su sad oni sto kazu primera najjaca, a u stvari Barsa i Real ubijaju neka spanska sela sa po 7 komada, a ovamo im se demonstrira fudbal

Stimac

pre 11 godina

Neverovatno sta sudija napravi, neverovatno. Penal sudija, jaoooo. Borussija ostecena do zla boga, popise jos i gol umesto da dobiju penal.

Ludilo brale

pre 11 godina

Cemu pripisat ovo otipanje spanjolaca od strane njemaca? Vjerojatno su se barca i real iscrpili u medusobnom 'pokolju' svih ovih godina i to koristi netko treci. Svabe. Real kao da se nije pojavio na terenu. Ozil nevidljiv,alonso pravi penal,khedira nesiguran a luka malo toplo malo hladno. Kiki odsjecen. Obrana konfuzna,ne zna se tko pije a tko placa dok pokusavaju 'vodit igru' bunarenjem. Situaciju u barci upropastio je real sa prljavim trikovima na sto se guardiola elegantno pokupio i odjedrio u suton a real nakon osvajanja naslova prvaka je dobio novu dimenziju problema: unutarnja,klanovska trvenja di su neki pomislili da su veci od kluba. I sad,sad je kasno. Njemci si nisu to dozvolili: perisic se pravio pametan u borussiji i 'aj bok!',ovaj jucer presao u direktnog konkurenta a tribine ga ne prozivaju. a gomez,najskuplje pojacanje bayerna, sjedi na klupi radi mandze i ne buni se. Ovo je malo 'socioloska' analiza,ali kad realno razmislimo- sve u zivotu odreduje odnos u pojedinac vs kolektiv. S tim da je najlude to sto,ipak,jos nista nije gotovo iz vrlo jednostavnog razloga: ovo je nogomet. Ne vjerujete? A jeste u pon navecer planirali do kladuse da odigrate tocan rez 4:0 i lewandowski 4 gola realu...?   

Goran

pre 11 godina

Borusija ce pregaziti Bajern kao plitak potok!! Penal nije bio, vidi se iz aviona da je igrac Borusije zapeo za nogu igraca reala!! Postoje neke informacije da Dragan Djuric zvani Djura frizura boravi u Nemackoj jer je zainteresovan za usluge Levandovskog, videcemo sta ce biti od toga!!

IronMan

pre 11 godina

I naravno asistencija Gecea! Jel zna neko šta je pisalo na velikom transparentu, kadar sa početka utakmice, na tribini sa najvatrenijim BVBovcima?

pozdrav iz makedonije

pre 11 godina

platini molom te uvedi utakmicu za 3 mesto da bi gledali barsu-real i sta ovaj real voli da nadmasi barselonu prosto cudo

mudrinovic

pre 11 godina

Ko li je napravio ovu medijsku pometnju sa geceom bas pred utakmicu? Bas mi je zao sto se ti biznismeni sluze svime i svacim.... Sjajna generacija borusije,sledece godine bi parirali bayernu kad bi ostali na okupu...

Aljosa

pre 11 godina

Nema tu puno sta da se kaze!Od pocetka LS tvrdim da najlepsi fudbal igra Dortmund..Sasvim zasluzena pobeda,mislim i prolaz u finale,a ako neko moze da pobedi Bayern,mislim da je to Dortmund!Svaka cast..

jelena

pre 11 godina

ironman,
nije tacno da je klop uveo majnc u bundesligu, on je postao trener dortmunda 2008 a majnc je usao u prvu ligu 2oo9.Daleko si ti od toga da ucis acu informaciju. Dezinformises ljude a oni ti jos daju pluseve

Miroslave

pre 11 godina

http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=708221#k9424568

Posto je jedan od tvojih zemljaka vec postavio klasiku "Deutschland über alles", verovatno ti ne treba prevod za izjavu Oliver Kahna datu nemackom ZDFu posle danasnjeg meca: "Modric ist kein Weltklassespieler für Real Madrid"

Realnost

pre 11 godina

Ne mogu a da se ne osvrnem na sinocni mec, a posle ovog vecerasnjeg ce biti, "mozda ofsajd kod drugog gola" nja, nja, nja.. "diskutabilasn penal" nja, nja, nja... Juce Barsu osakatise kod tri gola od cetiri (mada i Bajernu nije sviran penal), ali ni reci o sudjenju jer su ljudi svesni da su odigrali lose kao blato i da su zasluzeno porazeni, a "veliki" Real i Murinjo uvek traze alibi...! E, zato je ipak Barsa velika u odnosu na njih, izmedju ostalog...

barcaforcaolala

pre 11 godina

AXAXXAXAx,sad mi je lakse..Oprali su i nas ali sto su Vas urnisali,pa niste znali gde je lopta.U jednom momentu nagradno pitanje je bilo:Koje boje je dres golmana Borusije?:)Bas me interesuje hocete li i kuci igrati na kontru?Axaax...
Steta za finale,najlepsi fudbal bi bio Barsa-Dortmund ali ko zna,mozda se desi cudo!Barca forca

Barcaboy

pre 11 godina

Iskreno kad bi poredili dva meca gde su u oba nemacki timovi bili dominantni ,osim sto je real dobio poklon gol i barsa i real su dosli da odigraju kalkulantski i to im se debelo obilo o glavu.Medjutim stice se utisak da je Borusija pobedila sa vecim stilom,tacnije oni i kad su vodili 4-1 su napadali i hteli jos ..ipak ,i borusija i bajern zasluzeno nema sta,igraju nenormalno ove sezone i pravda je zadovoljena ako ova 2 tima udju u finale,svaku utakmicu igraju maksimalno i na pobedu bez razmisljanja na rezultat! Samo 1 sporna situacija a to je taj penal,iako mislim da je malo prestrogo dosudjen ipak je morao da se svira jer je bila sporna situacija nad rojsom u prvom poluvremenu kad se sapleo o varanovu nogu PLUS sporni ofsajd kod maestralnog gola rojsa.

Dejan iz SF, CA

pre 11 godina

Sramota, to sve sto imam da kazem o sudijama. Sinoc pa danas opet, kakve katastrofalne greske prave koje resavaju utakmice. Nisu zvali penal nad Realom, i to je ocigledno zatreslo Borusiju i jedan mali kiks u pozadini kostao ih goal. Gde FIFA nalazi te sudije, nije mi jasno. Ili hoce da forsiraju finale izmedju Bayern i Reala. Za sada Real nije nista mnogo pokazao. Borusia bi trebala da vodi 3-1.
A juce sudije su propustile na tri Bayernova gola. Jedan iz ofsajda, jedan kad je bilo obstrukcija i Roben dao goal. U stvarnosti, Bayern je trebao samo da pobedi 2-0. Za tu utakmicu trener Barse je kriv, jer nije promenuo povredjenog Mesija. Mislim da Vila ili Fabrigas bi mnogo vise uradili nego sto je Mesi se setao kroz utakmicu. Bice tesko da se vrate, a narocito ako Mesi je jos uvek povredjen.

Denlo

pre 11 godina

Ne mogu da verujem koliko lake golove real daje,sve posle greske stopera ili sudija..Borussia je bila bolja celo prvo poluvreme i ovi dali gol iz kiksa..Strasno,a to ce ih kostati finala 70% !

Brxx

pre 11 godina

Sudije ovo sudije ono....ajde vise vi i sudije, odlicno su sudili a to sto se vi ne razumijete u sudjenje bolje da sutite, stvarno svaka budala ima misljenje

Konj

pre 10 godina

Jeste da je Levandovski dao 4 komada, al Rojs je juce razvalio, nisu znali da se nalazi, cim on krene realova odbrana posrce i zapinje za linije.

smesno

pre 11 godina

Ovo je smesno, kako se sudi u ovoj ligi sampiona. Real ostecen, 2gi gol Borusije postignut iz cistog ofsajda (ali nije u ofsajdu igrac koji je dao gol, vec igrac koji glavom vraca loptu svom igracu koji proigrava strelca 2gog gola). Penal za Borusiju je najsmesniji penal ikada sviran.

Borusija odigrala vrhunski, Real se nije video

Losmi

pre 10 godina

Ma kakva Borusija, jedva ste prosli Malagu, ima Real da vas razbuca ko beba zvecku.
(Stimac, 24. april 2013 20:46)
A jel te sad malo sramota, aaa?

Real Madrid

pre 11 godina

Ako bude nemacko finale, svim srcem cu navijati za Borusiju, zasluzili su. Mislim da ce bar 3/4 navijaca biti uz Borusiju, definitivno najsimpaticniji klub!!!

pedja

pre 10 godina

Posle ove dve večeri treba gledati Zvezda - Donji Srem i Novi Pazar - Partizan.A nekad su nas zvali evropski brazilci.A liga bila jedna od najačih u Evropi...

Razlika

pre 10 godina

Konacno! Nikada Murinjov Real nije ni igrao fudbal, uvek kontre, prekidi, korneri, pritisci na sudije( cesto vrlo uspesni). Nema optavdanja za ovo demoliranje, Reala u najjacem sastavu, na klupi Kaka, Benzema, Di Maria...A i dodao bih da je sudija pogresio kada je ponistio peti gol zbog "ofsajda". Dok je Barselona mozda malo i ostecena od sudija ali vidim da je to jos uvek sveze i da se posmatra navijacki. Juce je bila druga prica, Barselona u 101-om problemu u zadnje vreme,odbrana neuigrana zbog cestog menjanja( povredjeni Pujol, Maskerano),Abidal se tek vratio, Mesi igrao sa 70% snage, procitao sam da je pretrcao za par kilometara manje od svih na terenu, trener dugo nije bio sa ekipom, teren natopljen u cemu se nisu snasli, golovi su primani kako su primani... Uglavnom, Barselona ce se oporaviti, nadam se i kupiti bar jednog odbrambenog igraca za pocetak. Ne vidim sta bi Real mogao da uradi? Da kupi trenera? :-) Ili da potrose jos jedno 500 mil na pojacanja? Koga vise sa kupe kada su kupili sve koje su mogli? Izgleda da ce morati ove godine ponovo da se zadovolje sa kupom Spanije, a i za to ce morati da se pomuce u finalu.

Clark_Kent_Bg

pre 11 godina

Prica kaze sledece: 23.08.1940.Nemci prvi put bombarduju London
26.06.1996.Vembli:Nemacka-Engleska 1:1 (6:5)pen.
25.05.2013.Vembli,finale lige sampiona Bayern-Dortmund
"Sve u svemu,lep grad taj London" povikase u glas nemacki okupatori i jos jednom pokazase dominaciju :))) Znaju ljudi da uzivaju pa to ti je :)

Ratko

pre 10 godina

Geometar, mozda su igraci Barse visoki 1,70 ali reci da samo drze loptu i da nemaju realizaciju je pravo fudbalsko neznanje. Najefikasnija ekipa svih vremena je Barselona. U svim fudbalskim aspektima na jednom mecu ona dominira. Dobro, desilo se i to da izgube sa 4:0 ali to ne moze da izbrise njihovu surovu dominaciju u zadnjoj deceniji. I sledece godine ce Barsa opet biti prvi favorit za LS i Primeru. To je rodjace sistem koji se ne moze srusiti preko noci. Potpuno je neprirodno da samo Barselona igra finala i da osvaja a to je i nemoguce.

Score Killer

pre 11 godina

жути играју одлично али некако ми се јавља да немачко финале није баш најпожељније.

IronMan

pre 11 godina

(jelena, 24. april 2013 23:05) eto koliko znaš, pa ne znaš da je to bio drugi put i da se Mainz tada vratio u Bundes, nakon godinu/dve privedenih u "Cvajti", pod vođstvom takođe Klopa, koji ni tada nije napustio klub, iako je i tada imao ponude, a prethodno su prvi put igrali u Bundesu od 2002/3/4, nisam ni siguran, izguglaj, ja sve ovo iz glave, možda sam neki detalj mašio, ali ne i suštinu: to što Aca zna za Klopa kao voditelja Mundijala 2006., ne menja činjenicu da ga ja znam od ranije kao igrača i trenera Mainza! ;-) Eh i da, reci kakav tim je stvorio od BVBa?! Razbiše Real, a Klop potpuno taktički nadigrao mnogo iskusnijeg! U perspektivi ga vidim ili kao trenera nacionalnog tima Nemačke ili kao trenera Reala! Najperspektivniji trener današnjice! Možda United? :-)

mail

pre 11 godina

Real je ionako trebao da ispadne jos pre 2 kola. Toliko su imali srece i non-stop kao seoska ekipa, igraju samo kontre. Cak su i Nemci sami sebi dali gol. Tako da se moze reci da je Bajern dao 4 komada, a Borusija 5 ;).

vlada

pre 11 godina

Pre izvlačinja parova rekao sam "samo da ne budu nemci u jednom polufinalu a španci u drugom". Ortaci su me pitali "šta je l oćeš el klasiko u Finalu LŠ", a ja sam rekao, da je najrealnije da Bayern i Dortmund igraju u finalu, na šta su mi se svi smejali. e pa sad ću ja malo da smejejm. mada ajde nije ništa gotovo, Španci su nepredvidivi, a i malo je falilo da se Bayern opeče sa Arsenalom...

Trpaj

pre 11 godina

Ovaj Real ima 5 puta skuplje igrace od Dortmunda a ovi ih ubili u 3 utakmice prosle god ih je Bajern zgazio, zasluzili su nemci da igraju finale

diavolinho

pre 11 godina

gledam snimak na areni1 od 01:00 posto nisam stigao da odgledam direktan prenos, i komentator prica kako je pola evrope zainteresovano za Gecea, pominje se i Bajern, ali kako kaze Gece, njemu je lepo u Dortmundu... Jel sam ja lud ili gledam utakmicu iz grupne faze? Da li je moguce da covek nije upucen toliko??? Aca Stojanovic kakav god da je, za ostale je majstor..

Bojan

pre 10 godina

Vec vidim za naredni prelazni rok Real ima da se nameraci da kupi pola tima Borusije. Inace svaka cast Borusiji, pokazali su da pare nisu sve i da sa dobrom selekcijom i radom moze dosta da se napravi.

Bayern rekordmeister

pre 11 godina

Sta rade nasi igraci,Gece asistencija a Levandovski 4 gola.U finalu nemacki timovi za potvrdu dominacije ali zna se ko je rekordmeister a ko filijala!

Stef

pre 11 godina

Jao neki realovac prokomentarisao pokrali su nas, ubili su vas bre pokrite se usima, vi ste ti koji ste pokrali galatu i junajted niste ni zasluzili da dodjete dovde, dortmund i subotic do titule.

nije ofsajd

pre 11 godina

E najjaci su ovi sto komentarisu da kod 2. gola BVB bio ofsajd ali ne od Levandovskog nego od igraca koji vraca loptu glavom, nakon sto je igrac Reala (Kedira), ponavljam Kedira panicno raspalio loptu u vis!

BAYERN recordmeister

pre 11 godina

Super slika https://www.facebook.com/photo.php?fbid=453271184755280&set=a.111940972221638.19918.108167945932274&type=1&theater

Zarko

pre 11 godina

Penaldo jel igrao hahahah Klop je stavio Murinja u dzep, Murinjo stavio Di Mariu na klupu znaci 6 su mogli da im daju, Dortmund osvaja!

YouKnowNothin

pre 11 godina

Kakvo poniženje!!! Murinjo, care, konsoliduj redove i svi u napad u Madridu! A ti, zalizanko, da si dao tri komada minimum, nemoj ja da ti dodjem tamo!!!

Ognjen

pre 10 godina

Ovo je poruka vecini ljudi:Neznalice jedne bre,sta jos treba da se desi da bi ste prestali da velicate spansku ligu i poceli da postujete stvarno najbolju ligu na svetu.Nije ovo zato sto Mesi i Ronaldo "nisu u formi" nego zato sto su nemci BOLJI i to se konacno vidi.

Bushi,haha,bushi...

pre 11 godina

Sergio Ramos, Varane, Pepe, Fabio Coentrao,odbrana,hahahahhaha....Dobro nisu primili 5 komada..Pa Vidic,Kolarov,Ivanovic,Nastasic,Basta, oni su doktori, 1000000 godina ispred njih,zato je i Real pukao,pozadi su smesni,to kod Nemaca ne prolazi...

Chiki

pre 11 godina

@Jelena

Tacno je da je Klop uveo Majnc u Bundesligu i to se desilo 2004-e i bio je njihov trener do 2008-e.
Ako vec ne pratis Bundesligu onda pre pametovanja konsultuj Google, Wikipedia ili nesto slicno

pozz

EP.Petrovic

pre 10 godina

Korida,cuveni matador El Levandovski je savladao jos cuvenije grlo Mumumurinja,zadavsi mu cetiri udarca pravo medju oci!Ovakve borbe treba zabraniti jer su potpuno nehumane!Treba razmisliti o tome da umesto zabadanja maca,ubuduce biku stavljaju cvece na rogove!

bobo mk

pre 11 godina

(jelena, 24. april 2013 23:05) Informacija Vam nije tačna, naime ne samo što je uveo tim u prvu ligu, Klop sa ekipom Majnca je igrao i kvalifikacije za Kup UEFA (mislim 2005 ili 2006god.).

Geometar

pre 10 godina

Mozda real I barsa imaju strasne igrace, ali realizaciju kakvu imaju borusija I bajern ovi mogu samo da sanjaju.Mogu majstori da se besciljno dodavaju ali treba dati gol, a ne drzati loptu 1h. Uostalom kako neko misli da igra protiv nemaca sa postavom od 1.6m visine, pogledajte pozdravljanje igraca barse I bajerna.

VraticeseRode

pre 10 godina

I dalje tvrdim da je Barca ubedljivo najaca.
Messi je 40% barce, naravno nije dovoljno oporavljen, nije trebao uopste da igra. Komplet odbrana nedostajala: Pujol, Maskerano, Adrijano, Abidal...
Za bajernove fanove 2 pitanja:
1. Je li slucajno onoliko vode bilo naterenu, posebno oko centra gde barca igra 90% vremena...
2. Tri gola od 4 su neregularna....
See you on the Nou Camp.....
Jeste Bajern bio bolji a ovako ponizavati i pljuvati po Barci mogu samo iskompleksirani i neobjektivni tipovi...
Sa jednim igracem ala Subotic u odbrani Barca ce opet biti sila, bedem zivi bili pa videli, Mogu Pujol i Xavi u penziju, ali Messi,Injesta, Cesk, Buscec, Alba su klasa igraci harti ce ponovo jos 5-6 godina ...videcete. Samo treba bolji golman od Valdesa i jedan stoper eventualno ako dodje Najmar...Prodati Vilju, Sancheza, Montoju,Songa, Adrijana, ....

Mitar

pre 11 godina

Ova Liga sampiona je zadnjih godina kao Holivud, rezisera(sudija)kao u basni samo se glavne uloge mijenjaju,Borusija i Bajern su bili puno bolji a sudije katastrofa...

Stef

pre 11 godina

Jao neki realovac prokomentarisao pokrali su nas, ubili su vas bre pokrite se usima, vi ste ti koji ste pokrali galatu i junajted niste ni zasluzili da dodjete dovde, dortmund i subotic do titule.

IronMan

pre 10 godina

Znam da se ponavljam, ali stvarno me zanima: "Jel zna neko šta je pisalo na velikom transparentu, kadar sa početka utakmice, na tribini sa najvatrenijim BVBovcima? (IronMan, 24. april 2013 21:12)", ako ne molio bih redakciju da iskopa info! Siguran sam da je nesto vezano za Gecea, ali ne bih mogao ni da pretpostavim sta?

Zoran

pre 11 godina

E sad bi vrhunac bio kada bi barça dobila bajern, u drugoj utakmici, i real burusiju i da gledamo spance u finalu! Ne kazem da to prizeljkujem ali dakako da bi bilo iznenadjenje! :)

Shearer

pre 11 godina

Zato smo mi sibali Svabe na SP u Africi, nemaju spanci Batu Waltera kao mi :-) Salu na stranu jeste velika prednost nemaca ali Real je dao gol a Barsa je takva da kada joj se sklope kockice potpuno je nebitno ko je sa druge strane. Samo neka Barsa povede do poluvremena sa 2:0 i videcete kako se melje.

Neznalica

pre 11 godina

Dva najbolja igraca na svetu igraju u dva najbogatija tima i budu ovako natrpani golovima. Nesto tu ne stima. Predlazem da narednih pet godina samo Mesi i Ronaldo budu u trci za najboljeg igraca planete. Ostali pojma nemaju. Dokaz tome je da daju u onoj smesnoj Primeri 2-3 gola po utakmici. Pa valjda je vaznije cupati tim protiv Osasune a ne u polufinalu LS protiv Nemaca.

bum, pljas, tras!

pre 11 godina

E moj humels, sram te bilo!!! Steta, borusija je bila mnogo bolja, ali sad ce da padnu psihicki i bojim se da je ovo kraj za borusiju!

Valter

pre 11 godina

Vidim da se u velikoj pobedi i igri Borussije nekoliko bolesnika uhvatilo Luke Modrica.No dobro,u finalu ce dobiti lek koji se zove Mario Mandzukic.

drago

pre 10 godina

Za ove kompleksase samo jedno pitanje: kad je zadnji put neka srpska desetka bio starter u polufinalu Lige Prvaka? Ma bilo koji kojem je pozicija na suparnickoj strani terena?

Saša Simić

pre 11 godina

Meni se sad već okreće utroba o pametisanjem nemačkog preko svih mogućih media zbog njihovih pobeda nad Špancima! Toliko sam želeo da bar Real pobedi Borusiju kad Barsi već nije uspelo protiv onih bavarskih Majmuna! Ljudi, ovo su bre bile kupljene utakmice!
Pozdrav iz Nemačke (zahvaljujući mojim roditeljima)

SAŠA FRANKFURT

pre 11 godina

Bayern Rekordmeister! Bayern ist Scheisse und Du bist blöd! Wir Wir Immer hören wir das von Dir, bist Du vielleicht rechte Hand von Hoeneß? Oder sein Nachfolger?? Guck liebe "dein" Bayern und rede keine Scheisse

ilic lugano

pre 11 godina

Murinijo merda e anche tuti li altri portusgaush merda! grande BURUSIaForza cipri!!!!!odio a quasi tuti portushgaush!!!!!Chivuole capira!!!!!Amo BARSAAAAA!!!

Geometar

pre 10 godina

Ratko Barsa daje najvise golova iz najvise pokusaja I najveceg poseda gledaj statistiku. Igra I'm je bila bolja I lepsa kada su igrali Ronaldinjo I Eto, ovo je davljenje.

Miki

pre 11 godina

Sta peva Murinjo Florentinu Perezu? A ja, a ja, ne znam ko sam danima...a ja, a ja, nista me ne zanima. Skrati pricu, druze moj, Borusija mi nespokoj, ubila me, sve mi uze, pusti neka tekuuu suzeee...Oj, ha!

Saša Simić

pre 11 godina

Meni se sad već okreće utroba o pametisanjem nemačkog preko svih mogućih media zbog njihovih pobeda nad Špancima! Toliko sam želeo da bar Real pobedi Borusiju kad Barsi već nije uspelo protiv onih bavarskih Majmuna! Ljudi, ovo su bre bile kupljene utakmice!
Pozdrav iz Nemačke (zahvaljujući mojim roditeljima)

Geometar

pre 10 godina

Ratko ali Barsi treba za dobru realizaciju posed lopte oko 70% i preko 20 suteva zar ne .A zamisli tim koji daje problizno golova kao barsa (mozda nesto manje) sa prosecnim posedom od 50% I sa manje suteva zar to nije bolja realizacija.Matematika.

Veljko

pre 10 godina

A pre mesec dana sam se svedjao s nekim ko tvrdi da BL nije najjaca na svetu. Mislim da je posle ova dva meca svima jasno da su svabe sila!

aleksandar

pre 10 godina

Ljudi igraju fudbal a Real i Barsa pikaju manekenski stil fudbala !
Kakva Barsa i dva gola do poluvremena, pa nije Bajern Numansija nego
timcina, Barsa nema teorije da prodje, Real ima 10, 15 % sansi jer je
ipak juce odigrao nikad gore, u svakom slucaju Lam podize pehar na Vembliju
najverovatnije, zasluzili su, ono je totalni fudbal, niko nikada nije ponizio Barsu na onakav nacin, ovu tika-taka Barsu sigurno ne !

smesno

pre 11 godina

Ovo je smesno, kako se sudi u ovoj ligi sampiona. Real ostecen, 2gi gol Borusije postignut iz cistog ofsajda (ali nije u ofsajdu igrac koji je dao gol, vec igrac koji glavom vraca loptu svom igracu koji proigrava strelca 2gog gola). Penal za Borusiju je najsmesniji penal ikada sviran.

Borusija odigrala vrhunski, Real se nije video

barcaforcaolala

pre 11 godina

AXAXXAXAx,sad mi je lakse..Oprali su i nas ali sto su Vas urnisali,pa niste znali gde je lopta.U jednom momentu nagradno pitanje je bilo:Koje boje je dres golmana Borusije?:)Bas me interesuje hocete li i kuci igrati na kontru?Axaax...
Steta za finale,najlepsi fudbal bi bio Barsa-Dortmund ali ko zna,mozda se desi cudo!Barca forca

BAYERN recordmeister

pre 11 godina

Kazem ja da je Bundesliga najjaca,ni Barcelona ni Real nista nam ne mogu.
A vi mozete samo minuseve da mi lupate,da barem znam koliko je vas koji pucate od muke
:DDDDDDDDDDDDDDDD

Bayern rekordmeister

pre 11 godina

Sta rade nasi igraci,Gece asistencija a Levandovski 4 gola.U finalu nemacki timovi za potvrdu dominacije ali zna se ko je rekordmeister a ko filijala!

bum, pljas, tras!

pre 11 godina

E moj humels, sram te bilo!!! Steta, borusija je bila mnogo bolja, ali sad ce da padnu psihicki i bojim se da je ovo kraj za borusiju!

Ovde svi eksperti

pre 11 godina

Kazem ja da je Bundesliga najjaca,ni Barcelona ni Real nista nam ne mogu.A vi mozete samo minuseve da mi lupate,da barem znam koliko je vas koji pucate od muke:DDDDDDDDDDDDDDDD
(BAYERN recordmeister, 24. april 2013 22:41)Kosi bre ti uopste kada kazes NAMA ,koje si nacionalnosti?
Srbin nisi

gogi

pre 11 godina

Ovaj Karadžić, kao stručni konsultant za suđenje, kaže da nije penal, a potpuno zanemaruje da je noga odbrambenog igrača Reala van linije kretanja tog igrača i kretanja i pozicije lopte. Španci i Italijani su maheri da ti opstruišu kretanje, a da izgleda bezazleno. Zbog te prljavosti, draže bi mi bilo da me čuva neki kostolomac, nego Španac ili Italijan.

Inače, ta situacija je uticala na rezultat. Em trebao da bude penal, em Real dade gol posle toga.

Clark_Kent_Bg

pre 11 godina

Prica kaze sledece: 23.08.1940.Nemci prvi put bombarduju London
26.06.1996.Vembli:Nemacka-Engleska 1:1 (6:5)pen.
25.05.2013.Vembli,finale lige sampiona Bayern-Dortmund
"Sve u svemu,lep grad taj London" povikase u glas nemacki okupatori i jos jednom pokazase dominaciju :))) Znaju ljudi da uzivaju pa to ti je :)

YouKnowNothin

pre 11 godina

Kakvo poniženje!!! Murinjo, care, konsoliduj redove i svi u napad u Madridu! A ti, zalizanko, da si dao tri komada minimum, nemoj ja da ti dodjem tamo!!!

Score Killer

pre 11 godina

жути играју одлично али некако ми се јавља да немачко финале није баш најпожељније.

BAYERN recordmeister

pre 11 godina

Super slika https://www.facebook.com/photo.php?fbid=453271184755280&set=a.111940972221638.19918.108167945932274&type=1&theater

Realnost

pre 11 godina

Ne mogu a da se ne osvrnem na sinocni mec, a posle ovog vecerasnjeg ce biti, "mozda ofsajd kod drugog gola" nja, nja, nja.. "diskutabilasn penal" nja, nja, nja... Juce Barsu osakatise kod tri gola od cetiri (mada i Bajernu nije sviran penal), ali ni reci o sudjenju jer su ljudi svesni da su odigrali lose kao blato i da su zasluzeno porazeni, a "veliki" Real i Murinjo uvek traze alibi...! E, zato je ipak Barsa velika u odnosu na njih, izmedju ostalog...

petar mikic

pre 11 godina

Real i Barca,zadnja linija amaterska,smesna...Fizicki mnoooogoooo slabiji od Svaba..Barca i Real da uzmu Vidica,Kolarova,Ivanovica i da ne pitaju koliko kosta,pa celu nasu zadnju liniju,da su pametni..Englezi to znaju prvo odbrana pa sve ostalo..Ronaldo,Mesi,siki, miki...

IGGY

pre 11 godina

Ocekujem finale Bayern : Real Madrid i dva HR dragulja Mandžukić-Modrić
(HerzegDjango, 24. april 2013 21:44)


Ocekujem da dobijes jedno soma dislajkova najmanje..

jelena

pre 11 godina

ironman,
nije tacno da je klop uveo majnc u bundesligu, on je postao trener dortmunda 2008 a majnc je usao u prvu ligu 2oo9.Daleko si ti od toga da ucis acu informaciju. Dezinformises ljude a oni ti jos daju pluseve

Deki

pre 11 godina

4:1 a murinjo i dalje igra na kontru!! To je trener, kad odredi taktiku, tako mora da se igra! On bi bilo koji klub u Bundesligi bez problema uveo u drugu ligu...

Dejan iz SF, CA

pre 11 godina

Sramota, to sve sto imam da kazem o sudijama. Sinoc pa danas opet, kakve katastrofalne greske prave koje resavaju utakmice. Nisu zvali penal nad Realom, i to je ocigledno zatreslo Borusiju i jedan mali kiks u pozadini kostao ih goal. Gde FIFA nalazi te sudije, nije mi jasno. Ili hoce da forsiraju finale izmedju Bayern i Reala. Za sada Real nije nista mnogo pokazao. Borusia bi trebala da vodi 3-1.
A juce sudije su propustile na tri Bayernova gola. Jedan iz ofsajda, jedan kad je bilo obstrukcija i Roben dao goal. U stvarnosti, Bayern je trebao samo da pobedi 2-0. Za tu utakmicu trener Barse je kriv, jer nije promenuo povredjenog Mesija. Mislim da Vila ili Fabrigas bi mnogo vise uradili nego sto je Mesi se setao kroz utakmicu. Bice tesko da se vrate, a narocito ako Mesi je jos uvek povredjen.

Mesi ne mesi

pre 11 godina

I dalje ću da uporno šaljem komentare protiv favorizovanja Farse i Sreala, a vi ne morate da ih objavljujete... Švabe su ih javno razotkrili i razmontirali čitavu tu manzaflariju oko velikuh zvezda, izvikanih pozera i preskupih timova iza kojih stoji ogroman finansijski interes medijskih magnata i kladioničara pod patronatom UEFE. Švabe su pokazale da se mora uspeti kad je na prvom mestu sportski motiv, želja za pobedom a ne kalkulacija, gluma i poziranje.

BVB rekordmeister

pre 11 godina

1994/1995 - Borusija prvak Nemačke,
1995/1996 - Borusija prvak Nemačke,
1996/1997 - Bajern prvak Nemačke, Borusija prvak Evrope,

2010/2011 - Borusija prvak Nemačke,
2011/2012 - Borusija prvak Nemačke,
2012/2013 - Bajern prvak Nemačke, Borusija...dalje možete i sami :)

Saša Simić

pre 11 godina

Meni se sad već okreće utroba o pametisanjem nemačkog preko svih mogućih media zbog njihovih pobeda nad Špancima! Toliko sam želeo da bar Real pobedi Borusiju kad Barsi već nije uspelo protiv onih bavarskih Majmuna! Ljudi, ovo su bre bile kupljene utakmice!
Pozdrav iz Nemačke (zahvaljujući mojim roditeljima)

pavlaca

pre 11 godina

Dokle više Ace frizure? Fudbalski teren nema zadnju trećinu, to možda ima u hokeju. I bar jednom da kaže da se stadion zove Vestfalen iako su ovi platili za pravo na ime

Saša Simić

pre 11 godina

Meni se sad već okreće utroba o pametisanjem nemačkog preko svih mogućih media zbog njihovih pobeda nad Špancima! Toliko sam želeo da bar Real pobedi Borusiju kad Barsi već nije uspelo protiv onih bavarskih Majmuna! Ljudi, ovo su bre bile kupljene utakmice!
Pozdrav iz Nemačke (zahvaljujući mojim roditeljima)

Denlo

pre 11 godina

Ne mogu da verujem koliko lake golove real daje,sve posle greske stopera ili sudija..Borussia je bila bolja celo prvo poluvreme i ovi dali gol iz kiksa..Strasno,a to ce ih kostati finala 70% !

Deki

pre 11 godina

Murinjo definitivno odlazi iz Reala
Preplaceni trener u klubu sastavljenom od preplacenih igraca. Klub bez igre, trener bez taktike, igraci koji nisu tim to je Real.
Da su makar zimus kupili Lewandowskog koliko da presedi na tribinama ko mnogi drugi, mozda bi i imali sansu da pobede

a

pre 11 godina

Došlo je vreme kada ima šta da se izgubi,
Kada se vidi jesi li stvoren za igru ili si napravljen za borbu.
Kada se dele potvrde o veličini i moći, kada se odlazi sa zavidnim priznanjem ili sa kratkim sažaljenjem.
Doći do igre u velike uloge je jedno, a pobediti nešto sasvim drugo.
Večeras je ulog ogroman, pravo da možeš da kažeš da si jedan od posebnih.
Svako ima pravo na prvu priliku ali samo odabrani na pravu jer prva bira tebe pravu biraš ti.
Dobro došli na Signal Iduna Park, dom fudbalera Borusije Dortmund koji dočekuju Real Madrid.

Mile

pre 11 godina

Fer plej bi bilo kad bi predsednici Reala i Barse zajednicki poslali pismo FIFI i UEFI sa molbom da se ne igraju revans utakmice, steta bi bilo da se neki igrac Borusije ili Bajerna povredi pre finala

Valter

pre 11 godina

Vidim da se u velikoj pobedi i igri Borussije nekoliko bolesnika uhvatilo Luke Modrica.No dobro,u finalu ce dobiti lek koji se zove Mario Mandzukic.

Goran

pre 11 godina

Borusija ce pregaziti Bajern kao plitak potok!! Penal nije bio, vidi se iz aviona da je igrac Borusije zapeo za nogu igraca reala!! Postoje neke informacije da Dragan Djuric zvani Djura frizura boravi u Nemackoj jer je zainteresovan za usluge Levandovskog, videcemo sta ce biti od toga!!

Stimac

pre 11 godina

Neverovatno sta sudija napravi, neverovatno. Penal sudija, jaoooo. Borussija ostecena do zla boga, popise jos i gol umesto da dobiju penal.

Milos

pre 11 godina

Ovo je stvarno nehumano prema fudbalu..treblo bi da se izbace sudije iz fudbala sta ce tamo..onaj sinocni i ovaj vecerasnji su zalutali, zajedno sa Platinijem i Sep-Blaterom u fudbal kao funkcioneri oni su najodgovorniji za ovo veceras,ako su primili pare od Real Madrida neka kazu,a ne ovako da se igraju sa ljudima koji pamte kako se fudbal nekada igrao i kako je nekad bio lep,dok se nije gledao novac...

Милан

pre 11 godina

Је л' се Модрић повредио пред почетак, видео сам га у најави али га није било на терену?

ilic lugano

pre 11 godina

Murinijo merda e anche tuti li altri portusgaush merda! grande BURUSIaForza cipri!!!!!odio a quasi tuti portushgaush!!!!!Chivuole capira!!!!!Amo BARSAAAAA!!!

Zoran

pre 11 godina

E sad bi vrhunac bio kada bi barça dobila bajern, u drugoj utakmici, i real burusiju i da gledamo spance u finalu! Ne kazem da to prizeljkujem ali dakako da bi bilo iznenadjenje! :)

IronMan

pre 11 godina

Objasnite "Aci informaciji", da je Klop uveliko bio trener Mainza, kada je 2006. komentarisao Fussbal Weltmeistershaft za ZDF, a prethodno je tamo proveo celu karijeru kao igrač, a u prvi plan ga je izbacila činjenica da je Mainz uveo u Bundesligu po prvi put u istoriji kluba i u prvoj sezoni igrao kup UEFA, kada je prelazio iz Mainza u Dortmund, na oproštajnoj utakmici je plakao kao malo dete... A Subotića je on i stvorio kao igrača u Mainzu, po ga posle poveo u BVB! Stvorio je i malog Perišića! Car!

hugo sančez

pre 11 godina

Čim sam na predstavljanju timova video Modrića pomislio sam, neće da valja za Real. Koliko ga Hrvati hvale, urekli su i njega i nesrećnog Murinja. Ipak, odlučila je kostolomačka odbrana Reala koja je čuvala pre svega ubacivanja iz drugog plana Gecea i Rojsa a ni Kuba B. se nije nešto video. Međutim, dok Murinjo igra samo na Ronalda a ostali uglavnom skupljaju otpatke, Klop je razradio više varijanti u napadu. I tako ubaci im Levandovski četiri gola, glavom, nogom, a la Inzagi, iz penala ... barem neće da se svađaju Madrid i Katalonija.

Vlajce

pre 11 godina

Izgleda da se gdin prepotenti malo zeznuo kada je,umesto da pohvali Drogbin go (po meni jedan od najlepsih u ovoj sezoni LS)prokomentarisao da kad god je protiv njega igrao osvajao je ligu. Sorry ovaj put!

leZi

pre 11 godina

Nekoliko informacija iz Nemacke:
Juce nijedna televizija (izuzev onih koje se ekstra placaju poput SKY) nije prenosila Bajern! Pretplata se placa debelih 18€ mesecno.
Veceras su prenosili Borusiju sa Oliverom Kanom kao strucnim konsultantom i necete verovati svi se slazu da je veceras sudija bio odlican i da penal nad Rojsom nije postojao!
Uz reportazu sa Bajernove utakmice napomenuli su da je sudija napravio veliki broj gresaka izmedju kojih i faul Dantea, faul Milera kao i ofsajd Gomeza. Svaka cast na objektivnosti i pored kritika za neprenosenje utakmica.

SAŠA FRANKFURT

pre 11 godina

Bayern Rekordmeister! Bayern ist Scheisse und Du bist blöd! Wir Wir Immer hören wir das von Dir, bist Du vielleicht rechte Hand von Hoeneß? Oder sein Nachfolger?? Guck liebe "dein" Bayern und rede keine Scheisse

Deki

pre 11 godina

Mogu li srce i zelja protiv para? Videcemo veceras
Borusija ima fenomenalan tim, sjajnu igru, mozda najlepsu u ovom trenutku
Real ima odavno kupljeno ime, kupljenog trenera i gomilu kupljenih igraca, mnogo vise nego sto nekom klubu treba, valjda po principu bolje da ne igraju kod nas nego da igraju protiv nas. I nemaju tim. Niti ce ga ikad imati na ovakav nacin. Tim se ne kupuje, tim se stvara, onako kao sto to rade Borusija, Bajern, M. Junajted pa i Barsa

Tottenham

pre 11 godina

Real igra ocajno,nikakva lepota,daju golove samo na sudijine greske ili ako ovako neki igrac pogresi,napred BVB,nisu trebali da se povlace nego su trebali da napadaju

Brxx

pre 11 godina

Sudije ovo sudije ono....ajde vise vi i sudije, odlicno su sudili a to sto se vi ne razumijete u sudjenje bolje da sutite, stvarno svaka budala ima misljenje

pero

pre 11 godina

gundogan,car,kralj,šah,sultana,najbolji vezni igrač na svetu,šteta što nije postigao gol kad je nanizo tri igrača reala,bio bio to jedan od najlepših u istoriji fudbala

ZaphodBeeblebrox

pre 11 godina

Ne mogu da nađem sinoćni komentar jednog "poznavaoca" fudbala koji je napisao nešto u stilu : "Kakav Mesi, nema on pojma, kad ne igraju Ćavi i Inijesta. Ronaldo je igrač za njega, on sam može da pokrene tim i pobedi bilo koga." Večeras se videlo kako je igrao i kako je pokrenuo svoj tim...

Miroslave

pre 11 godina

http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=708221#k9424568

Posto je jedan od tvojih zemljaka vec postavio klasiku "Deutschland über alles", verovatno ti ne treba prevod za izjavu Oliver Kahna datu nemackom ZDFu posle danasnjeg meca: "Modric ist kein Weltklassespieler für Real Madrid"

Ivan

pre 11 godina

DOMINACIJA!!Šta drugo reći!Iako sam navijač Barse(pored Zvezde naravno),priznajem da su ove sezone Bajern i Borusija(D)i te kako zaslužili da se nađu u finalu na Vembliju!Svaka im čast,pokazali su pravu dominaciju nad španskim velikanima!

Ratko

pre 10 godina

Geometar, mozda su igraci Barse visoki 1,70 ali reci da samo drze loptu i da nemaju realizaciju je pravo fudbalsko neznanje. Najefikasnija ekipa svih vremena je Barselona. U svim fudbalskim aspektima na jednom mecu ona dominira. Dobro, desilo se i to da izgube sa 4:0 ali to ne moze da izbrise njihovu surovu dominaciju u zadnjoj deceniji. I sledece godine ce Barsa opet biti prvi favorit za LS i Primeru. To je rodjace sistem koji se ne moze srusiti preko noci. Potpuno je neprirodno da samo Barselona igra finala i da osvaja a to je i nemoguce.

Ognjen

pre 10 godina

Ovo je poruka vecini ljudi:Neznalice jedne bre,sta jos treba da se desi da bi ste prestali da velicate spansku ligu i poceli da postujete stvarno najbolju ligu na svetu.Nije ovo zato sto Mesi i Ronaldo "nisu u formi" nego zato sto su nemci BOLJI i to se konacno vidi.

Sale

pre 11 godina

Finale je derbi bundeslige... Volim njemacki fudbal i ne znam za koga da navijam ako Nijemci prodju u finale. Volio bih da ligu prvaka osvoji Borusija, ali s druge strane mi zao Bajerna da 2 puta za redom kiksa u finalu. U svakom slucaju svaka cast Nijemcima. Uzivanje je gledati ih...

mina

pre 11 godina

lijep, atraktivan fudbal, bez "davljenja" posjedom. ekipa u pravom smislu riječi a ne grupa prepotentih igrača koji samo jure za parama. bez poraza u ovogodišnjoj ligi šampiona. poštovanje za borusiju i nadam se da osvajaju, jer zaista zaslužuju!

Barcaboy

pre 11 godina

Iskreno kad bi poredili dva meca gde su u oba nemacki timovi bili dominantni ,osim sto je real dobio poklon gol i barsa i real su dosli da odigraju kalkulantski i to im se debelo obilo o glavu.Medjutim stice se utisak da je Borusija pobedila sa vecim stilom,tacnije oni i kad su vodili 4-1 su napadali i hteli jos ..ipak ,i borusija i bajern zasluzeno nema sta,igraju nenormalno ove sezone i pravda je zadovoljena ako ova 2 tima udju u finale,svaku utakmicu igraju maksimalno i na pobedu bez razmisljanja na rezultat! Samo 1 sporna situacija a to je taj penal,iako mislim da je malo prestrogo dosudjen ipak je morao da se svira jer je bila sporna situacija nad rojsom u prvom poluvremenu kad se sapleo o varanovu nogu PLUS sporni ofsajd kod maestralnog gola rojsa.

ovca

pre 11 godina

ma svaka cast majstori , to je fudbal. strasan tempo, mlevenje manekena iz madrida.... klop je genije. jos da prezive madrid pa na vembliju da oderu prepotentne bavarce....

Ludilo brale

pre 11 godina

Cemu pripisat ovo otipanje spanjolaca od strane njemaca? Vjerojatno su se barca i real iscrpili u medusobnom 'pokolju' svih ovih godina i to koristi netko treci. Svabe. Real kao da se nije pojavio na terenu. Ozil nevidljiv,alonso pravi penal,khedira nesiguran a luka malo toplo malo hladno. Kiki odsjecen. Obrana konfuzna,ne zna se tko pije a tko placa dok pokusavaju 'vodit igru' bunarenjem. Situaciju u barci upropastio je real sa prljavim trikovima na sto se guardiola elegantno pokupio i odjedrio u suton a real nakon osvajanja naslova prvaka je dobio novu dimenziju problema: unutarnja,klanovska trvenja di su neki pomislili da su veci od kluba. I sad,sad je kasno. Njemci si nisu to dozvolili: perisic se pravio pametan u borussiji i 'aj bok!',ovaj jucer presao u direktnog konkurenta a tribine ga ne prozivaju. a gomez,najskuplje pojacanje bayerna, sjedi na klupi radi mandze i ne buni se. Ovo je malo 'socioloska' analiza,ali kad realno razmislimo- sve u zivotu odreduje odnos u pojedinac vs kolektiv. S tim da je najlude to sto,ipak,jos nista nije gotovo iz vrlo jednostavnog razloga: ovo je nogomet. Ne vjerujete? A jeste u pon navecer planirali do kladuse da odigrate tocan rez 4:0 i lewandowski 4 gola realu...?   

filipinho

pre 11 godina

Dokaz da za uspeh moras da imas sistem. Borusija je ove godine igrala ubedljivo najlepsi fudbal u ligi sampiona, i zasluzila da je osvoji!!!

Shearer

pre 11 godina

Zato smo mi sibali Svabe na SP u Africi, nemaju spanci Batu Waltera kao mi :-) Salu na stranu jeste velika prednost nemaca ali Real je dao gol a Barsa je takva da kada joj se sklope kockice potpuno je nebitno ko je sa druge strane. Samo neka Barsa povede do poluvremena sa 2:0 i videcete kako se melje.

Geometar

pre 10 godina

Mozda real I barsa imaju strasne igrace, ali realizaciju kakvu imaju borusija I bajern ovi mogu samo da sanjaju.Mogu majstori da se besciljno dodavaju ali treba dati gol, a ne drzati loptu 1h. Uostalom kako neko misli da igra protiv nemaca sa postavom od 1.6m visine, pogledajte pozdravljanje igraca barse I bajerna.

mister

pre 11 godina

Unistise ih...Kakva disciplina,kakva dodavanja,svaka cast!A citam ovde,kao Real sigurno prolazi itd.Ljudi su ih unistili igrom,sansama,samopouzdanjem,kao masina za mlevenje...Eeeej Real i Barselona da budu ovako razvaljeni,ali razvaljeni!

ja

pre 11 godina

gde su sad oni sto kazu primera najjaca, a u stvari Barsa i Real ubijaju neka spanska sela sa po 7 komada, a ovamo im se demonstrira fudbal

pozdrav iz makedonije

pre 11 godina

platini molom te uvedi utakmicu za 3 mesto da bi gledali barsu-real i sta ovaj real voli da nadmasi barselonu prosto cudo

murinjo

pre 11 godina

Borusijaaaaaaaaaaaaa osvaja ligu sapiona,znate sta je rakao JUP za polufinale,dajte i rela i barselonu samo ne borusiju,pa vi sada vidite

Miki

pre 11 godina

Sta peva Murinjo Florentinu Perezu? A ja, a ja, ne znam ko sam danima...a ja, a ja, nista me ne zanima. Skrati pricu, druze moj, Borusija mi nespokoj, ubila me, sve mi uze, pusti neka tekuuu suzeee...Oj, ha!

Milan

pre 11 godina

E bas mi je drago da su prepotentni Real i Barsa ispali, i svi su prizeljkivali EL Klasiko a gledacemo veliki njemacki derbi. Potpuno zasluzeno, Bayern i Borussia su ocitali lekciju Spancima i odrzali im cas fudbala, borbenosti i pozrtvovanja za ekipu!

Aleksandar

pre 11 godina

Fudbale, hvala ti što postojiš i što si večeras ispisao jednu od najlepših stranica u svojoj istoriji! Stranicu u kojoj je jedan zdrav način organizacije i poslovanja ponizio bezumno-rasipnički sistem. A tebi Roberte svaka dala za ova 4 komada, a posebno za ono slanje Pepea po burek kod trećeg gola! Od večeras u moja top 3 najgenijalnija gola (ne najlepša) svih vremena uz Ronaldinjov iz kolena Čelziju i Piksijev Špancima!

Gadafi

pre 11 godina

Ova Borusija me je odusevila, neverovatno igraju, trenutno naj lepsi fudbal, cist, konkretan, samopouzdan, ma svaka cast. Bayernovi igraci su sinoc bili kao osice, ali ovi igraju mnogo lepse, svaka cast.
Da je sudija svirao penal u 42 munutu Real bi prosao kao Barsa juce, posle te greske sudije su i dobili gol.
Neko juce rece da svi vidimo Real u finalu, valda se i Borusija nesto pita i bio je u pravu. Igraju stvarno lep fudbal, brz i energican. Odusevili su me.
Jedino sto ovo ne znaci da ce da prodju dalje jer Real ima naj prljavijeg trenera u istoriji fudbala, ima da igraju prljavo do zla boga, mlatice ih po cevanicama, gazice ih, laktace se, ali nadam se da ce Borusija i tamo da ih mlati, kako igraju zasluzuju finale vise nego iko. Nadam se da ce fudbal da pobedi, a ne murinjove siledzije.

Losmi

pre 10 godina

Ma kakva Borusija, jedva ste prosli Malagu, ima Real da vas razbuca ko beba zvecku.
(Stimac, 24. april 2013 20:46)
A jel te sad malo sramota, aaa?

drago

pre 10 godina

Za ove kompleksase samo jedno pitanje: kad je zadnji put neka srpska desetka bio starter u polufinalu Lige Prvaka? Ma bilo koji kojem je pozicija na suparnickoj strani terena?

Arsenal fan

pre 11 godina

Kao ljubitelj fudbala morate da volite Borusiju. Veliki majstor Jireg Klop je sam stvorio ovu strašnu ekipu koja se nosi sa timovima koji imaju neuporedivo veće budžete.. Ovo vraća nadu u fudbal gdje trofeje osvaju ekipe na osnovu rada i svojih talenata a ne ekipe koje predvode raznorazni šeici.

Neznalica

pre 11 godina

Dva najbolja igraca na svetu igraju u dva najbogatija tima i budu ovako natrpani golovima. Nesto tu ne stima. Predlazem da narednih pet godina samo Mesi i Ronaldo budu u trci za najboljeg igraca planete. Ostali pojma nemaju. Dokaz tome je da daju u onoj smesnoj Primeri 2-3 gola po utakmici. Pa valjda je vaznije cupati tim protiv Osasune a ne u polufinalu LS protiv Nemaca.

VraticeseRode

pre 10 godina

I dalje tvrdim da je Barca ubedljivo najaca.
Messi je 40% barce, naravno nije dovoljno oporavljen, nije trebao uopste da igra. Komplet odbrana nedostajala: Pujol, Maskerano, Adrijano, Abidal...
Za bajernove fanove 2 pitanja:
1. Je li slucajno onoliko vode bilo naterenu, posebno oko centra gde barca igra 90% vremena...
2. Tri gola od 4 su neregularna....
See you on the Nou Camp.....
Jeste Bajern bio bolji a ovako ponizavati i pljuvati po Barci mogu samo iskompleksirani i neobjektivni tipovi...
Sa jednim igracem ala Subotic u odbrani Barca ce opet biti sila, bedem zivi bili pa videli, Mogu Pujol i Xavi u penziju, ali Messi,Injesta, Cesk, Buscec, Alba su klasa igraci harti ce ponovo jos 5-6 godina ...videcete. Samo treba bolji golman od Valdesa i jedan stoper eventualno ako dodje Najmar...Prodati Vilju, Sancheza, Montoju,Songa, Adrijana, ....

Radovan84

pre 11 godina

Ma kakva Borusija, jedva ste prosli Malagu, ima Real da vas razbuca ko beba zvecku.
(Stimac, 24. april 2013 20:46)
Bajke su na trecem spratu veceras, a mozda se do kraja utakmice premjeste i na cetvrti ;)

Aljosa

pre 11 godina

Nema tu puno sta da se kaze!Od pocetka LS tvrdim da najlepsi fudbal igra Dortmund..Sasvim zasluzena pobeda,mislim i prolaz u finale,a ako neko moze da pobedi Bayern,mislim da je to Dortmund!Svaka cast..

Mitar

pre 11 godina

Ova Liga sampiona je zadnjih godina kao Holivud, rezisera(sudija)kao u basni samo se glavne uloge mijenjaju,Borusija i Bajern su bili puno bolji a sudije katastrofa...

програмер

pre 11 godina

РеалНО су их одрали!Браво! Биће немачко финале у сред Британије. хехе

r.milla

pre 11 godina

Lewandowski me podseti na neka sjajna vremena i njegovog zemljaka Djekanovskog koji je nastupao za Seltik.Postigao je takodje 4 gola u revansu kupa Kupova protiv Partizana ali nije bilo dovoljno...

diavolinho

pre 11 godina

gledam snimak na areni1 od 01:00 posto nisam stigao da odgledam direktan prenos, i komentator prica kako je pola evrope zainteresovano za Gecea, pominje se i Bajern, ali kako kaze Gece, njemu je lepo u Dortmundu... Jel sam ja lud ili gledam utakmicu iz grupne faze? Da li je moguce da covek nije upucen toliko??? Aca Stojanovic kakav god da je, za ostale je majstor..

Veljko

pre 10 godina

A pre mesec dana sam se svedjao s nekim ko tvrdi da BL nije najjaca na svetu. Mislim da je posle ova dva meca svima jasno da su svabe sila!

mudrinovic

pre 11 godina

Ko li je napravio ovu medijsku pometnju sa geceom bas pred utakmicu? Bas mi je zao sto se ti biznismeni sluze svime i svacim.... Sjajna generacija borusije,sledece godine bi parirali bayernu kad bi ostali na okupu...

IronMan

pre 11 godina

(jelena, 24. april 2013 23:05) eto koliko znaš, pa ne znaš da je to bio drugi put i da se Mainz tada vratio u Bundes, nakon godinu/dve privedenih u "Cvajti", pod vođstvom takođe Klopa, koji ni tada nije napustio klub, iako je i tada imao ponude, a prethodno su prvi put igrali u Bundesu od 2002/3/4, nisam ni siguran, izguglaj, ja sve ovo iz glave, možda sam neki detalj mašio, ali ne i suštinu: to što Aca zna za Klopa kao voditelja Mundijala 2006., ne menja činjenicu da ga ja znam od ranije kao igrača i trenera Mainza! ;-) Eh i da, reci kakav tim je stvorio od BVBa?! Razbiše Real, a Klop potpuno taktički nadigrao mnogo iskusnijeg! U perspektivi ga vidim ili kao trenera nacionalnog tima Nemačke ili kao trenera Reala! Najperspektivniji trener današnjice! Možda United? :-)

vlada

pre 11 godina

Pre izvlačinja parova rekao sam "samo da ne budu nemci u jednom polufinalu a španci u drugom". Ortaci su me pitali "šta je l oćeš el klasiko u Finalu LŠ", a ja sam rekao, da je najrealnije da Bayern i Dortmund igraju u finalu, na šta su mi se svi smejali. e pa sad ću ja malo da smejejm. mada ajde nije ništa gotovo, Španci su nepredvidivi, a i malo je falilo da se Bayern opeče sa Arsenalom...

Zarko

pre 11 godina

Penaldo jel igrao hahahah Klop je stavio Murinja u dzep, Murinjo stavio Di Mariu na klupu znaci 6 su mogli da im daju, Dortmund osvaja!

Real Madrid

pre 11 godina

Ako bude nemacko finale, svim srcem cu navijati za Borusiju, zasluzili su. Mislim da ce bar 3/4 navijaca biti uz Borusiju, definitivno najsimpaticniji klub!!!

Trpaj

pre 11 godina

Ovaj Real ima 5 puta skuplje igrace od Dortmunda a ovi ih ubili u 3 utakmice prosle god ih je Bajern zgazio, zasluzili su nemci da igraju finale

Bushi,haha,bushi...

pre 11 godina

Sergio Ramos, Varane, Pepe, Fabio Coentrao,odbrana,hahahahhaha....Dobro nisu primili 5 komada..Pa Vidic,Kolarov,Ivanovic,Nastasic,Basta, oni su doktori, 1000000 godina ispred njih,zato je i Real pukao,pozadi su smesni,to kod Nemaca ne prolazi...

mail

pre 11 godina

Real je ionako trebao da ispadne jos pre 2 kola. Toliko su imali srece i non-stop kao seoska ekipa, igraju samo kontre. Cak su i Nemci sami sebi dali gol. Tako da se moze reci da je Bajern dao 4 komada, a Borusija 5 ;).

Razlika

pre 10 godina

Konacno! Nikada Murinjov Real nije ni igrao fudbal, uvek kontre, prekidi, korneri, pritisci na sudije( cesto vrlo uspesni). Nema optavdanja za ovo demoliranje, Reala u najjacem sastavu, na klupi Kaka, Benzema, Di Maria...A i dodao bih da je sudija pogresio kada je ponistio peti gol zbog "ofsajda". Dok je Barselona mozda malo i ostecena od sudija ali vidim da je to jos uvek sveze i da se posmatra navijacki. Juce je bila druga prica, Barselona u 101-om problemu u zadnje vreme,odbrana neuigrana zbog cestog menjanja( povredjeni Pujol, Maskerano),Abidal se tek vratio, Mesi igrao sa 70% snage, procitao sam da je pretrcao za par kilometara manje od svih na terenu, trener dugo nije bio sa ekipom, teren natopljen u cemu se nisu snasli, golovi su primani kako su primani... Uglavnom, Barselona ce se oporaviti, nadam se i kupiti bar jednog odbrambenog igraca za pocetak. Ne vidim sta bi Real mogao da uradi? Da kupi trenera? :-) Ili da potrose jos jedno 500 mil na pojacanja? Koga vise sa kupe kada su kupili sve koje su mogli? Izgleda da ce morati ove godine ponovo da se zadovolje sa kupom Spanije, a i za to ce morati da se pomuce u finalu.

aleksandar

pre 10 godina

Ljudi igraju fudbal a Real i Barsa pikaju manekenski stil fudbala !
Kakva Barsa i dva gola do poluvremena, pa nije Bajern Numansija nego
timcina, Barsa nema teorije da prodje, Real ima 10, 15 % sansi jer je
ipak juce odigrao nikad gore, u svakom slucaju Lam podize pehar na Vembliju
najverovatnije, zasluzili su, ono je totalni fudbal, niko nikada nije ponizio Barsu na onakav nacin, ovu tika-taka Barsu sigurno ne !

IronMan

pre 11 godina

I naravno asistencija Gecea! Jel zna neko šta je pisalo na velikom transparentu, kadar sa početka utakmice, na tribini sa najvatrenijim BVBovcima?

bobo mk

pre 11 godina

(jelena, 24. april 2013 23:05) Informacija Vam nije tačna, naime ne samo što je uveo tim u prvu ligu, Klop sa ekipom Majnca je igrao i kvalifikacije za Kup UEFA (mislim 2005 ili 2006god.).

Stef

pre 11 godina

Jao neki realovac prokomentarisao pokrali su nas, ubili su vas bre pokrite se usima, vi ste ti koji ste pokrali galatu i junajted niste ni zasluzili da dodjete dovde, dortmund i subotic do titule.

Stef

pre 11 godina

Jao neki realovac prokomentarisao pokrali su nas, ubili su vas bre pokrite se usima, vi ste ti koji ste pokrali galatu i junajted niste ni zasluzili da dodjete dovde, dortmund i subotic do titule.

Chiki

pre 11 godina

@Jelena

Tacno je da je Klop uveo Majnc u Bundesligu i to se desilo 2004-e i bio je njihov trener do 2008-e.
Ako vec ne pratis Bundesligu onda pre pametovanja konsultuj Google, Wikipedia ili nesto slicno

pozz

nije ofsajd

pre 11 godina

E najjaci su ovi sto komentarisu da kod 2. gola BVB bio ofsajd ali ne od Levandovskog nego od igraca koji vraca loptu glavom, nakon sto je igrac Reala (Kedira), ponavljam Kedira panicno raspalio loptu u vis!

Bojan

pre 10 godina

Vec vidim za naredni prelazni rok Real ima da se nameraci da kupi pola tima Borusije. Inace svaka cast Borusiji, pokazali su da pare nisu sve i da sa dobrom selekcijom i radom moze dosta da se napravi.

pedja

pre 10 godina

Posle ove dve večeri treba gledati Zvezda - Donji Srem i Novi Pazar - Partizan.A nekad su nas zvali evropski brazilci.A liga bila jedna od najačih u Evropi...

Konj

pre 10 godina

Jeste da je Levandovski dao 4 komada, al Rojs je juce razvalio, nisu znali da se nalazi, cim on krene realova odbrana posrce i zapinje za linije.

EP.Petrovic

pre 10 godina

Korida,cuveni matador El Levandovski je savladao jos cuvenije grlo Mumumurinja,zadavsi mu cetiri udarca pravo medju oci!Ovakve borbe treba zabraniti jer su potpuno nehumane!Treba razmisliti o tome da umesto zabadanja maca,ubuduce biku stavljaju cvece na rogove!

IronMan

pre 10 godina

Znam da se ponavljam, ali stvarno me zanima: "Jel zna neko šta je pisalo na velikom transparentu, kadar sa početka utakmice, na tribini sa najvatrenijim BVBovcima? (IronMan, 24. april 2013 21:12)", ako ne molio bih redakciju da iskopa info! Siguran sam da je nesto vezano za Gecea, ali ne bih mogao ni da pretpostavim sta?

Geometar

pre 10 godina

Ratko ali Barsi treba za dobru realizaciju posed lopte oko 70% i preko 20 suteva zar ne .A zamisli tim koji daje problizno golova kao barsa (mozda nesto manje) sa prosecnim posedom od 50% I sa manje suteva zar to nije bolja realizacija.Matematika.

Geometar

pre 10 godina

Ratko Barsa daje najvise golova iz najvise pokusaja I najveceg poseda gledaj statistiku. Igra I'm je bila bolja I lepsa kada su igrali Ronaldinjo I Eto, ovo je davljenje.