Utorak, 23.04.2013.

19:07

Zvezda za istoriju – tripla kruna!

Odbojkaši Crvene zvezde odbranili su titulu prvaka države, pobedom od 3:0 u finalnoj seriji Wiener Städtische lige nad ekipom Partizana.

Izvor:

Zvezda za istoriju  – tripla kruna! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

77 Komentari

Sortiraj po:

Revolt

pre 10 godina

Sve cestitke na tituli od navijaca Partizana! Apsolutno zasluzeno, nema sta.
Za onog koji je napisao da vam cestitamo samo da ne bismo bili ponizavani-
ovo je dokaz dostojanstva sa nase strane! Ti slobodno baljezgaj sta god hoces, ali nisi ti sinoc pobedio da bi ikoga mogao da ponizavas i nijednom pravom klubu ne trebaju takvi navijaci kao sto si ti jer to ne rade ni pobednici. Zvezdasi, nemam nameru da skrecem paznju sa vase radosti, nastavite da uzivate u ostvarenom uspehu!

Dr

pre 10 godina

Grobari, puca Vas kompleks pa to nije normalno. Kada ste toliko dominantni šta će te na našim vestima? Ili ste i Vi sami konačno prihvatili istinu vaših prevara u svim sportovima, pa Vam i nije do te lažne domonacije?

Boki

pre 10 godina

Svaka cast majstori!!!
Svaka cast za trenera Duska Nikolica za osvojena sva tri trofeja u prvoj godini kao sefa strucnog staba.
Zvezda je uvek znala da izabere prave ljude da vode prvi tim!

Ljubisa livac

pre 10 godina

Smesni su ovi grobari, sve po sistemu kiselog grozdja. Da su oni pobedili bilo bi "titula, dominacija"... A kad izgube onda nevazan, zenski sport.. No ipak kad boroje neke titule pisu o badmintonu, bocanju, hokeju... Cinizam.

laufer

pre 10 godina

Čestitam Zvezdi na na tituli koje je viđena još pre početka sezone,a Partizanu što je uopšte stigo do finala.Kad su navijači Zvezde u pitanju još jednom su pokazali po ovim komentarima da su prevazišli komplekse i da oni više nisu u pitanju...već bolest,a ona se zove Partizan!

Петар

pre 10 godina

Dobro, bravo, super ste, prvaci ste u ženskom sportu, svaka čast...
(Pinokio, 23. april 2013 20:46)

Па добро неко и осваја титулу а неко и нема клуб у том женском спорту

Odbojkasica

pre 10 godina

A kad se vrati Atanasijevic sledece godine Partizan vraca titulu u svoje redove!!!proverena informacija da su mu ponudili ugovor i da potpisuje do kraja nedelje!

Zoran

pre 10 godina

Svaka cast odbojkasima Zvezde, potpuno zasluzeno su osvojili sve sto se moglo! Odlicno igraju, odlicno vodjeni od strane trenera. Svaki njihov tajm-aut ima smisao, covek se bavi pravim stvarima u trenutku. Ocigledno da kao klub dobro funkcionisu, jer kad ode visegodisnji trener, a nasledi ga njegov zamenik, oni naprave najveci uspeh u istoriji! Sta dalje komentarisati...

SasaKG

pre 10 godina

Cestitam Zvezdi. I posteno, celu ligu su igrali najbolje. Meni nije jasan ovaj plejof. Koji je Partizan bio? Sedmi, osmi? Cemu liga onda? Realno Partizan nije ni zasluzio finale. Radnicki, ili Djerdap, sve ostalo, osim Zvezde, cista namestaljka.

Ilija

pre 10 godina

Bravo momci! Nazalost vecina njih ce put inostranstva jer u nasoj odbojci ugovori su smesni. Svake godine u Zvezdi se promeni bar 3. igraca startne postave, i opet jovo nanovo. U ligi sampiona nastupamo sa mladim igracima koji tek stasavaju kao odbojkasi, sluzimo za popravku set kolicnika. A iskustvo igranjem LS je dovoljno da se osvoji titula u nasoj ligi.

истина

pre 10 godina

Честитке одбојкашима који стварно срццем играју за наш клуб. Браво цареви!

goxy Dzo

pre 10 godina

Svaka cast grobarima sto cestitaju na tituli. I ja cu kao zvezdas vama da cestitam ovde prvi,ako osvojite titulu u fudbalu,kosarci itd . . .naravno voleo bih da ne moram,ali ako bude hocu :) (aca st., 23. april 2013 20:19)


Ti sto cestitaju su isti oni kad dobiju,vredjaju Zvezdu. A sad kao fazon cestitaju jer nece da budu ponizavani.

Aleksandar

pre 10 godina

Sve citam i ne verujem..
kao prvo, titula cista kao suza..
kao drugo, Partizan je pre dve godine uzeo titulu posle 20 godina, i samo Steljic i Minic su sada tu, svi rasprodati,dok je zvezda sacuvala sampionsku ekipu nakon proslogodinje titule,i ove NORMALNO dominirala!
kao trece, ne moze titulu Partizan da uzme, kada je doveo 2 igraca iz postave iz druge lige, jednog iz prvog tima iz trece lige, i izuzev brdjevica i ove dvojice gore, svi su se uplasili kao da igraju za zatvor,a ne za titulu,
i na kraju Bog ne da titulu ekipi ciji jadni igraci primaju po 200 eura plate, naspram zvezdinih koji imaju po 1000eura..Zvezdo svaka cast najpre upravi,i naravno igracima!

srecko

pre 10 godina

voleo bih da je partizan dobio ali moram da priznam da ste apsolutno zasluzeno dobili i verujte da nemam trunke dileme da kazem da ste sada u odbojci najbolji.

Nikola

pre 10 godina

(Grof, 23. april 2013 19:48)

Pa da vama su nezdravi kolektiv u svakom sportu gde je prpa da ne izgubite titulu,Sta Vaterpolo nije "zdrav" ? Ma placite slobodno....

aca st.

pre 10 godina

Svaka cast grobarima sto cestitaju na tituli. I ja cu kao zvezdas vama da cestitam ovde prvi,ako osvojite titulu u fudbalu,kosarci itd . . .naravno voleo bih da ne moram,ali ako bude hocu :)

goxy

pre 10 godina

Tako je nabijaj kompeksasima jos vece komplekse,dzaba ovi sto cestitaju, svi mi znamo kako se ponasate kao pobednici zato ne licemerisite...

veterinar

pre 10 godina

@ za istoriju? tripla kruna? Ajd, jedva cekam da ih vidim u evropskim takmicenjima, koliko su zaista 'jaki'. Lako je sve osvojiti u drzavi gde vam je sve unapred obezbedjeno...
(samo kazem, 23. april 2013 19:41)

pricas o fudbalu?

Aca

pre 10 godina

(Grof, 23. april 2013 19:48)
Eh da je vise takvih kao ti, nista lepse nego otici sa prijateljem koji navija za Partizan zajedno na derbi, posle toga na pice, jedan slavi, trugi utapa tugu, ma vrh. Ako je bilo nereseno onda zenama kazemo da smo do duboko u noc analizirali utakmicu kao veliki strucnjaci:)).

Aca

pre 10 godina

Ove momke treba podrzati i pratiti, ali ne samo kada igraju ligu sampiona, nego i kada igraju domacu ligu i kup, kakvi fudbaleri i ostali, vidimo se od sledece sezone, ja sam vec odlucio.

A?

pre 10 godina

@samo kazem...Kazes da nam je lako osvojiti titulu, gde nam je sve dozvoljeno? Ok! I bilo nam je lako! Kao i vama u svim ostalim sportovima, SKORO! Buhahahaha... Daj, cutite za odbojku! Da ste pobedili, ovde bi bilo oko 300 komentara, a sada je 13! Znaci, ostanite u rupama! Hajd, ne brinite...

OK Crvena Zvezda Velikan

pre 10 godina

Bravo! Tako to radi odbojkaski velikan. Svi momci su zasluzili cestitke, konstantno dobra igra u celoj sezoni...Nema dileme da je Zvezda za celu klasu iznad Partizana!
Verujem da ce ekipa ostati na okupu, i da cemo imati dobar tim za LS. SRECNO!

zanimiljivo

pre 10 godina

Pre svega, cestitam Zvezdi kao navijac Partizana!
Zatim, ne mogu da ne primetim korektan ton navijaca Partizana... bilo bi lepo da sam prethodnih godina kada je Partizan na slican nacin dominirao u nekim sportovima mogao da vidim tako jednostavne cestitke od "komsija".... medjutim, vecina (ne svi) su trazili svakakva obrazlozenja koja nemaju veze sa sportom.

Nikola

pre 10 godina

Kao navijac Partizana cestitam jedinom zdravom kolektivu u okviru SD Crvena Zvezda (od popularnihih sportova). Neka se i ostali ugledaju na njih i neka idu tim stopama. (Da hocu da budem zlonameran rekao bih da je Boricic Predsednik saveza Zvezdas i da je CZ zato prva sto bi slozicete se bila glupost) A mom Partizanu da pozelim jos dosta treninga i dosta litara popijenog mleka kako bi komsije svrgli sa trona. (Grof, 23. april 2013 19:48)

Sta ti znas sta je zdrav kolektiv?!

samo kazem

pre 10 godina

za istoriju? tripla kruna? Ajd, jedva cekam da ih vidim u evropskim takmicenjima, koliko su zaista 'jaki'. Lako je sve osvojiti u drzavi gde vam je sve unapred obezbedjeno...

dredhed

pre 10 godina

cestitam komsije,mnogo ste jaci,razlika je u servisu i ovom brutalnom decku sa brojem 12...
crno beli momcima svaka cast,bili su tek sedmi a dosli do finala,dosta su iza zvezde,al im svaka cast na trudu...
Pozdrav!

zvezdas_rajvoSa

pre 10 godina

Vi ste ponos sportskog drustva. TRIPLA KRUNA... Svaka cast momci. U Srbiji vam nema ravnih, definitivno.
Mi Tebi pevamo,
titulu slavimo,
sad bije srce u nama,
jer ti si sampion...

Nek pesma ori se,
nek grmi stadion,
ti neces ostati nikad sama,
JER ZIVOT SI MOJ !!!

Goxy

pre 10 godina

za istoriju? tripla kruna? Ajd, jedva cekam da ih vidim u evropskim takmicenjima, koliko su zaista 'jaki'. Lako je sve osvojiti u drzavi gde vam je sve unapred obezbedjeno...
(samo kazem, 23. april 2013 19:41)
Da vidim Partizan u evropskim takmicenjima...cuti molim te.
Ajde molim te isplaci se...Niko nam nista nije obezbedio.To mozda vama, preko zemunela i preko poklonjenog Bazena, mi smo sami stvorili svoj uspeh..

Gračanica

pre 10 godina

Čestitam našim odbojkašima ali ovde nema mesta velikom slavlju. Pobedili smo najobičniju boraniju. Spremite se za LIGU ŠAMPIONA!!!!

Grof

pre 10 godina

Kao navijac Partizana cestitam jedinom zdravom kolektivu u okviru SD Crvena Zvezda (od popularnihih sportova). Neka se i ostali ugledaju na njih i neka idu tim stopama. (Da hocu da budem zlonameran rekao bih da je Boricic Predsednik saveza Zvezdas i da je CZ zato prva sto bi slozicete se bila glupost) A mom Partizanu da pozelim jos dosta treninga i dosta litara popijenog mleka kako bi komsije svrgli sa trona.

Mirko

pre 10 godina

Svaka čast! Fer, sportski, gospodski, bez prepucavanja sa komšijama, samo igrom i sportskim sredstivima osvojen trofej i šta reći osim biti ponosan.
Da je sreće pa da nam i u ostalim sportovima bude ovako kao u odbojci! Eh, pusti snovi..
Još jednom sve čestitke igračima, upravi, komšijama na igri i fer i sportskom ponašanju i čestitkama, hvala Vam svima!

Jhon Dow

pre 10 godina

Neka neko javi komentatoru RTS-a da prestane da obmanjuje javnost da Partizan ima 15 titula umesto 11 tj racuna neke imaginarne titule OK Jugoslavije, Sramota ko radi na RTS-u,samo sto ne zaplace...

mali cigojner

pre 10 godina

Igracima Partizana medalje deli zvezdas Avramovic. Igracima C.Zvezde medalje deli potpredsednik Partizana. I svi se ljube, smeju. Ovo je bre gospodski sport, svaka cast...

mali cigojner

pre 10 godina

Igracima Partizana medalje deli zvezdas Avramovic. Igracima C.Zvezde medalje deli potpredsednik Partizana. I svi se ljube, smeju. Ovo je bre gospodski sport, svaka cast...

dredhed

pre 10 godina

cestitam komsije,mnogo ste jaci,razlika je u servisu i ovom brutalnom decku sa brojem 12...
crno beli momcima svaka cast,bili su tek sedmi a dosli do finala,dosta su iza zvezde,al im svaka cast na trudu...
Pozdrav!

Grof

pre 10 godina

Kao navijac Partizana cestitam jedinom zdravom kolektivu u okviru SD Crvena Zvezda (od popularnihih sportova). Neka se i ostali ugledaju na njih i neka idu tim stopama. (Da hocu da budem zlonameran rekao bih da je Boricic Predsednik saveza Zvezdas i da je CZ zato prva sto bi slozicete se bila glupost) A mom Partizanu da pozelim jos dosta treninga i dosta litara popijenog mleka kako bi komsije svrgli sa trona.

Jhon Dow

pre 10 godina

Neka neko javi komentatoru RTS-a da prestane da obmanjuje javnost da Partizan ima 15 titula umesto 11 tj racuna neke imaginarne titule OK Jugoslavije, Sramota ko radi na RTS-u,samo sto ne zaplace...

zvezdas_rajvoSa

pre 10 godina

Vi ste ponos sportskog drustva. TRIPLA KRUNA... Svaka cast momci. U Srbiji vam nema ravnih, definitivno.
Mi Tebi pevamo,
titulu slavimo,
sad bije srce u nama,
jer ti si sampion...

Nek pesma ori se,
nek grmi stadion,
ti neces ostati nikad sama,
JER ZIVOT SI MOJ !!!

Gračanica

pre 10 godina

Čestitam našim odbojkašima ali ovde nema mesta velikom slavlju. Pobedili smo najobičniju boraniju. Spremite se za LIGU ŠAMPIONA!!!!

veterinar

pre 10 godina

@ za istoriju? tripla kruna? Ajd, jedva cekam da ih vidim u evropskim takmicenjima, koliko su zaista 'jaki'. Lako je sve osvojiti u drzavi gde vam je sve unapred obezbedjeno...
(samo kazem, 23. april 2013 19:41)

pricas o fudbalu?

Goxy

pre 10 godina

za istoriju? tripla kruna? Ajd, jedva cekam da ih vidim u evropskim takmicenjima, koliko su zaista 'jaki'. Lako je sve osvojiti u drzavi gde vam je sve unapred obezbedjeno...
(samo kazem, 23. april 2013 19:41)
Da vidim Partizan u evropskim takmicenjima...cuti molim te.
Ajde molim te isplaci se...Niko nam nista nije obezbedio.To mozda vama, preko zemunela i preko poklonjenog Bazena, mi smo sami stvorili svoj uspeh..

истина

pre 10 godina

Честитке одбојкашима који стварно срццем играју за наш клуб. Браво цареви!

A?

pre 10 godina

@samo kazem...Kazes da nam je lako osvojiti titulu, gde nam je sve dozvoljeno? Ok! I bilo nam je lako! Kao i vama u svim ostalim sportovima, SKORO! Buhahahaha... Daj, cutite za odbojku! Da ste pobedili, ovde bi bilo oko 300 komentara, a sada je 13! Znaci, ostanite u rupama! Hajd, ne brinite...

Mirko

pre 10 godina

Svaka čast! Fer, sportski, gospodski, bez prepucavanja sa komšijama, samo igrom i sportskim sredstivima osvojen trofej i šta reći osim biti ponosan.
Da je sreće pa da nam i u ostalim sportovima bude ovako kao u odbojci! Eh, pusti snovi..
Još jednom sve čestitke igračima, upravi, komšijama na igri i fer i sportskom ponašanju i čestitkama, hvala Vam svima!

srecko

pre 10 godina

voleo bih da je partizan dobio ali moram da priznam da ste apsolutno zasluzeno dobili i verujte da nemam trunke dileme da kazem da ste sada u odbojci najbolji.

goxy Dzo

pre 10 godina

Svaka cast grobarima sto cestitaju na tituli. I ja cu kao zvezdas vama da cestitam ovde prvi,ako osvojite titulu u fudbalu,kosarci itd . . .naravno voleo bih da ne moram,ali ako bude hocu :) (aca st., 23. april 2013 20:19)


Ti sto cestitaju su isti oni kad dobiju,vredjaju Zvezdu. A sad kao fazon cestitaju jer nece da budu ponizavani.

Aca

pre 10 godina

Ove momke treba podrzati i pratiti, ali ne samo kada igraju ligu sampiona, nego i kada igraju domacu ligu i kup, kakvi fudbaleri i ostali, vidimo se od sledece sezone, ja sam vec odlucio.

Ilija

pre 10 godina

Bravo momci! Nazalost vecina njih ce put inostranstva jer u nasoj odbojci ugovori su smesni. Svake godine u Zvezdi se promeni bar 3. igraca startne postave, i opet jovo nanovo. U ligi sampiona nastupamo sa mladim igracima koji tek stasavaju kao odbojkasi, sluzimo za popravku set kolicnika. A iskustvo igranjem LS je dovoljno da se osvoji titula u nasoj ligi.

Nikola

pre 10 godina

(Grof, 23. april 2013 19:48)

Pa da vama su nezdravi kolektiv u svakom sportu gde je prpa da ne izgubite titulu,Sta Vaterpolo nije "zdrav" ? Ma placite slobodno....

SasaKG

pre 10 godina

Cestitam Zvezdi. I posteno, celu ligu su igrali najbolje. Meni nije jasan ovaj plejof. Koji je Partizan bio? Sedmi, osmi? Cemu liga onda? Realno Partizan nije ni zasluzio finale. Radnicki, ili Djerdap, sve ostalo, osim Zvezde, cista namestaljka.

aca st.

pre 10 godina

Svaka cast grobarima sto cestitaju na tituli. I ja cu kao zvezdas vama da cestitam ovde prvi,ako osvojite titulu u fudbalu,kosarci itd . . .naravno voleo bih da ne moram,ali ako bude hocu :)

Aca

pre 10 godina

(Grof, 23. april 2013 19:48)
Eh da je vise takvih kao ti, nista lepse nego otici sa prijateljem koji navija za Partizan zajedno na derbi, posle toga na pice, jedan slavi, trugi utapa tugu, ma vrh. Ako je bilo nereseno onda zenama kazemo da smo do duboko u noc analizirali utakmicu kao veliki strucnjaci:)).

goxy

pre 10 godina

Tako je nabijaj kompeksasima jos vece komplekse,dzaba ovi sto cestitaju, svi mi znamo kako se ponasate kao pobednici zato ne licemerisite...

Aleksandar

pre 10 godina

Sve citam i ne verujem..
kao prvo, titula cista kao suza..
kao drugo, Partizan je pre dve godine uzeo titulu posle 20 godina, i samo Steljic i Minic su sada tu, svi rasprodati,dok je zvezda sacuvala sampionsku ekipu nakon proslogodinje titule,i ove NORMALNO dominirala!
kao trece, ne moze titulu Partizan da uzme, kada je doveo 2 igraca iz postave iz druge lige, jednog iz prvog tima iz trece lige, i izuzev brdjevica i ove dvojice gore, svi su se uplasili kao da igraju za zatvor,a ne za titulu,
i na kraju Bog ne da titulu ekipi ciji jadni igraci primaju po 200 eura plate, naspram zvezdinih koji imaju po 1000eura..Zvezdo svaka cast najpre upravi,i naravno igracima!

OK Crvena Zvezda Velikan

pre 10 godina

Bravo! Tako to radi odbojkaski velikan. Svi momci su zasluzili cestitke, konstantno dobra igra u celoj sezoni...Nema dileme da je Zvezda za celu klasu iznad Partizana!
Verujem da ce ekipa ostati na okupu, i da cemo imati dobar tim za LS. SRECNO!

samo kazem

pre 10 godina

za istoriju? tripla kruna? Ajd, jedva cekam da ih vidim u evropskim takmicenjima, koliko su zaista 'jaki'. Lako je sve osvojiti u drzavi gde vam je sve unapred obezbedjeno...

Nikola

pre 10 godina

Kao navijac Partizana cestitam jedinom zdravom kolektivu u okviru SD Crvena Zvezda (od popularnihih sportova). Neka se i ostali ugledaju na njih i neka idu tim stopama. (Da hocu da budem zlonameran rekao bih da je Boricic Predsednik saveza Zvezdas i da je CZ zato prva sto bi slozicete se bila glupost) A mom Partizanu da pozelim jos dosta treninga i dosta litara popijenog mleka kako bi komsije svrgli sa trona. (Grof, 23. april 2013 19:48)

Sta ti znas sta je zdrav kolektiv?!

Boki

pre 10 godina

Svaka cast majstori!!!
Svaka cast za trenera Duska Nikolica za osvojena sva tri trofeja u prvoj godini kao sefa strucnog staba.
Zvezda je uvek znala da izabere prave ljude da vode prvi tim!

zanimiljivo

pre 10 godina

Pre svega, cestitam Zvezdi kao navijac Partizana!
Zatim, ne mogu da ne primetim korektan ton navijaca Partizana... bilo bi lepo da sam prethodnih godina kada je Partizan na slican nacin dominirao u nekim sportovima mogao da vidim tako jednostavne cestitke od "komsija".... medjutim, vecina (ne svi) su trazili svakakva obrazlozenja koja nemaju veze sa sportom.

Zoran

pre 10 godina

Svaka cast odbojkasima Zvezde, potpuno zasluzeno su osvojili sve sto se moglo! Odlicno igraju, odlicno vodjeni od strane trenera. Svaki njihov tajm-aut ima smisao, covek se bavi pravim stvarima u trenutku. Ocigledno da kao klub dobro funkcionisu, jer kad ode visegodisnji trener, a nasledi ga njegov zamenik, oni naprave najveci uspeh u istoriji! Sta dalje komentarisati...

Петар

pre 10 godina

Dobro, bravo, super ste, prvaci ste u ženskom sportu, svaka čast...
(Pinokio, 23. april 2013 20:46)

Па добро неко и осваја титулу а неко и нема клуб у том женском спорту

Dr

pre 10 godina

Grobari, puca Vas kompleks pa to nije normalno. Kada ste toliko dominantni šta će te na našim vestima? Ili ste i Vi sami konačno prihvatili istinu vaših prevara u svim sportovima, pa Vam i nije do te lažne domonacije?

Ljubisa livac

pre 10 godina

Smesni su ovi grobari, sve po sistemu kiselog grozdja. Da su oni pobedili bilo bi "titula, dominacija"... A kad izgube onda nevazan, zenski sport.. No ipak kad boroje neke titule pisu o badmintonu, bocanju, hokeju... Cinizam.

Revolt

pre 10 godina

Sve cestitke na tituli od navijaca Partizana! Apsolutno zasluzeno, nema sta.
Za onog koji je napisao da vam cestitamo samo da ne bismo bili ponizavani-
ovo je dokaz dostojanstva sa nase strane! Ti slobodno baljezgaj sta god hoces, ali nisi ti sinoc pobedio da bi ikoga mogao da ponizavas i nijednom pravom klubu ne trebaju takvi navijaci kao sto si ti jer to ne rade ni pobednici. Zvezdasi, nemam nameru da skrecem paznju sa vase radosti, nastavite da uzivate u ostvarenom uspehu!

laufer

pre 10 godina

Čestitam Zvezdi na na tituli koje je viđena još pre početka sezone,a Partizanu što je uopšte stigo do finala.Kad su navijači Zvezde u pitanju još jednom su pokazali po ovim komentarima da su prevazišli komplekse i da oni više nisu u pitanju...već bolest,a ona se zove Partizan!

Odbojkasica

pre 10 godina

A kad se vrati Atanasijevic sledece godine Partizan vraca titulu u svoje redove!!!proverena informacija da su mu ponudili ugovor i da potpisuje do kraja nedelje!

samo kazem

pre 10 godina

za istoriju? tripla kruna? Ajd, jedva cekam da ih vidim u evropskim takmicenjima, koliko su zaista 'jaki'. Lako je sve osvojiti u drzavi gde vam je sve unapred obezbedjeno...

Jhon Dow

pre 10 godina

Neka neko javi komentatoru RTS-a da prestane da obmanjuje javnost da Partizan ima 15 titula umesto 11 tj racuna neke imaginarne titule OK Jugoslavije, Sramota ko radi na RTS-u,samo sto ne zaplace...

Gračanica

pre 10 godina

Čestitam našim odbojkašima ali ovde nema mesta velikom slavlju. Pobedili smo najobičniju boraniju. Spremite se za LIGU ŠAMPIONA!!!!

zanimiljivo

pre 10 godina

Pre svega, cestitam Zvezdi kao navijac Partizana!
Zatim, ne mogu da ne primetim korektan ton navijaca Partizana... bilo bi lepo da sam prethodnih godina kada je Partizan na slican nacin dominirao u nekim sportovima mogao da vidim tako jednostavne cestitke od "komsija".... medjutim, vecina (ne svi) su trazili svakakva obrazlozenja koja nemaju veze sa sportom.

goxy Dzo

pre 10 godina

Svaka cast grobarima sto cestitaju na tituli. I ja cu kao zvezdas vama da cestitam ovde prvi,ako osvojite titulu u fudbalu,kosarci itd . . .naravno voleo bih da ne moram,ali ako bude hocu :) (aca st., 23. april 2013 20:19)


Ti sto cestitaju su isti oni kad dobiju,vredjaju Zvezdu. A sad kao fazon cestitaju jer nece da budu ponizavani.

Grof

pre 10 godina

Kao navijac Partizana cestitam jedinom zdravom kolektivu u okviru SD Crvena Zvezda (od popularnihih sportova). Neka se i ostali ugledaju na njih i neka idu tim stopama. (Da hocu da budem zlonameran rekao bih da je Boricic Predsednik saveza Zvezdas i da je CZ zato prva sto bi slozicete se bila glupost) A mom Partizanu da pozelim jos dosta treninga i dosta litara popijenog mleka kako bi komsije svrgli sa trona.

goxy

pre 10 godina

Tako je nabijaj kompeksasima jos vece komplekse,dzaba ovi sto cestitaju, svi mi znamo kako se ponasate kao pobednici zato ne licemerisite...

Nikola

pre 10 godina

Kao navijac Partizana cestitam jedinom zdravom kolektivu u okviru SD Crvena Zvezda (od popularnihih sportova). Neka se i ostali ugledaju na njih i neka idu tim stopama. (Da hocu da budem zlonameran rekao bih da je Boricic Predsednik saveza Zvezdas i da je CZ zato prva sto bi slozicete se bila glupost) A mom Partizanu da pozelim jos dosta treninga i dosta litara popijenog mleka kako bi komsije svrgli sa trona. (Grof, 23. april 2013 19:48)

Sta ti znas sta je zdrav kolektiv?!

Aleksandar

pre 10 godina

Sve citam i ne verujem..
kao prvo, titula cista kao suza..
kao drugo, Partizan je pre dve godine uzeo titulu posle 20 godina, i samo Steljic i Minic su sada tu, svi rasprodati,dok je zvezda sacuvala sampionsku ekipu nakon proslogodinje titule,i ove NORMALNO dominirala!
kao trece, ne moze titulu Partizan da uzme, kada je doveo 2 igraca iz postave iz druge lige, jednog iz prvog tima iz trece lige, i izuzev brdjevica i ove dvojice gore, svi su se uplasili kao da igraju za zatvor,a ne za titulu,
i na kraju Bog ne da titulu ekipi ciji jadni igraci primaju po 200 eura plate, naspram zvezdinih koji imaju po 1000eura..Zvezdo svaka cast najpre upravi,i naravno igracima!

zvezdas_rajvoSa

pre 10 godina

Vi ste ponos sportskog drustva. TRIPLA KRUNA... Svaka cast momci. U Srbiji vam nema ravnih, definitivno.
Mi Tebi pevamo,
titulu slavimo,
sad bije srce u nama,
jer ti si sampion...

Nek pesma ori se,
nek grmi stadion,
ti neces ostati nikad sama,
JER ZIVOT SI MOJ !!!

laufer

pre 10 godina

Čestitam Zvezdi na na tituli koje je viđena još pre početka sezone,a Partizanu što je uopšte stigo do finala.Kad su navijači Zvezde u pitanju još jednom su pokazali po ovim komentarima da su prevazišli komplekse i da oni više nisu u pitanju...već bolest,a ona se zove Partizan!

Goxy

pre 10 godina

za istoriju? tripla kruna? Ajd, jedva cekam da ih vidim u evropskim takmicenjima, koliko su zaista 'jaki'. Lako je sve osvojiti u drzavi gde vam je sve unapred obezbedjeno...
(samo kazem, 23. april 2013 19:41)
Da vidim Partizan u evropskim takmicenjima...cuti molim te.
Ajde molim te isplaci se...Niko nam nista nije obezbedio.To mozda vama, preko zemunela i preko poklonjenog Bazena, mi smo sami stvorili svoj uspeh..

Nikola

pre 10 godina

(Grof, 23. april 2013 19:48)

Pa da vama su nezdravi kolektiv u svakom sportu gde je prpa da ne izgubite titulu,Sta Vaterpolo nije "zdrav" ? Ma placite slobodno....

veterinar

pre 10 godina

@ za istoriju? tripla kruna? Ajd, jedva cekam da ih vidim u evropskim takmicenjima, koliko su zaista 'jaki'. Lako je sve osvojiti u drzavi gde vam je sve unapred obezbedjeno...
(samo kazem, 23. april 2013 19:41)

pricas o fudbalu?

Odbojkasica

pre 10 godina

A kad se vrati Atanasijevic sledece godine Partizan vraca titulu u svoje redove!!!proverena informacija da su mu ponudili ugovor i da potpisuje do kraja nedelje!

A?

pre 10 godina

@samo kazem...Kazes da nam je lako osvojiti titulu, gde nam je sve dozvoljeno? Ok! I bilo nam je lako! Kao i vama u svim ostalim sportovima, SKORO! Buhahahaha... Daj, cutite za odbojku! Da ste pobedili, ovde bi bilo oko 300 komentara, a sada je 13! Znaci, ostanite u rupama! Hajd, ne brinite...

aca st.

pre 10 godina

Svaka cast grobarima sto cestitaju na tituli. I ja cu kao zvezdas vama da cestitam ovde prvi,ako osvojite titulu u fudbalu,kosarci itd . . .naravno voleo bih da ne moram,ali ako bude hocu :)

Ilija

pre 10 godina

Bravo momci! Nazalost vecina njih ce put inostranstva jer u nasoj odbojci ugovori su smesni. Svake godine u Zvezdi se promeni bar 3. igraca startne postave, i opet jovo nanovo. U ligi sampiona nastupamo sa mladim igracima koji tek stasavaju kao odbojkasi, sluzimo za popravku set kolicnika. A iskustvo igranjem LS je dovoljno da se osvoji titula u nasoj ligi.

SasaKG

pre 10 godina

Cestitam Zvezdi. I posteno, celu ligu su igrali najbolje. Meni nije jasan ovaj plejof. Koji je Partizan bio? Sedmi, osmi? Cemu liga onda? Realno Partizan nije ni zasluzio finale. Radnicki, ili Djerdap, sve ostalo, osim Zvezde, cista namestaljka.

Dr

pre 10 godina

Grobari, puca Vas kompleks pa to nije normalno. Kada ste toliko dominantni šta će te na našim vestima? Ili ste i Vi sami konačno prihvatili istinu vaših prevara u svim sportovima, pa Vam i nije do te lažne domonacije?

Петар

pre 10 godina

Dobro, bravo, super ste, prvaci ste u ženskom sportu, svaka čast...
(Pinokio, 23. april 2013 20:46)

Па добро неко и осваја титулу а неко и нема клуб у том женском спорту

OK Crvena Zvezda Velikan

pre 10 godina

Bravo! Tako to radi odbojkaski velikan. Svi momci su zasluzili cestitke, konstantno dobra igra u celoj sezoni...Nema dileme da je Zvezda za celu klasu iznad Partizana!
Verujem da ce ekipa ostati na okupu, i da cemo imati dobar tim za LS. SRECNO!

истина

pre 10 godina

Честитке одбојкашима који стварно срццем играју за наш клуб. Браво цареви!

Ljubisa livac

pre 10 godina

Smesni su ovi grobari, sve po sistemu kiselog grozdja. Da su oni pobedili bilo bi "titula, dominacija"... A kad izgube onda nevazan, zenski sport.. No ipak kad boroje neke titule pisu o badmintonu, bocanju, hokeju... Cinizam.

srecko

pre 10 godina

voleo bih da je partizan dobio ali moram da priznam da ste apsolutno zasluzeno dobili i verujte da nemam trunke dileme da kazem da ste sada u odbojci najbolji.

mali cigojner

pre 10 godina

Igracima Partizana medalje deli zvezdas Avramovic. Igracima C.Zvezde medalje deli potpredsednik Partizana. I svi se ljube, smeju. Ovo je bre gospodski sport, svaka cast...

Mirko

pre 10 godina

Svaka čast! Fer, sportski, gospodski, bez prepucavanja sa komšijama, samo igrom i sportskim sredstivima osvojen trofej i šta reći osim biti ponosan.
Da je sreće pa da nam i u ostalim sportovima bude ovako kao u odbojci! Eh, pusti snovi..
Još jednom sve čestitke igračima, upravi, komšijama na igri i fer i sportskom ponašanju i čestitkama, hvala Vam svima!

dredhed

pre 10 godina

cestitam komsije,mnogo ste jaci,razlika je u servisu i ovom brutalnom decku sa brojem 12...
crno beli momcima svaka cast,bili su tek sedmi a dosli do finala,dosta su iza zvezde,al im svaka cast na trudu...
Pozdrav!

Aca

pre 10 godina

Ove momke treba podrzati i pratiti, ali ne samo kada igraju ligu sampiona, nego i kada igraju domacu ligu i kup, kakvi fudbaleri i ostali, vidimo se od sledece sezone, ja sam vec odlucio.

Aca

pre 10 godina

(Grof, 23. april 2013 19:48)
Eh da je vise takvih kao ti, nista lepse nego otici sa prijateljem koji navija za Partizan zajedno na derbi, posle toga na pice, jedan slavi, trugi utapa tugu, ma vrh. Ako je bilo nereseno onda zenama kazemo da smo do duboko u noc analizirali utakmicu kao veliki strucnjaci:)).

Zoran

pre 10 godina

Svaka cast odbojkasima Zvezde, potpuno zasluzeno su osvojili sve sto se moglo! Odlicno igraju, odlicno vodjeni od strane trenera. Svaki njihov tajm-aut ima smisao, covek se bavi pravim stvarima u trenutku. Ocigledno da kao klub dobro funkcionisu, jer kad ode visegodisnji trener, a nasledi ga njegov zamenik, oni naprave najveci uspeh u istoriji! Sta dalje komentarisati...

Boki

pre 10 godina

Svaka cast majstori!!!
Svaka cast za trenera Duska Nikolica za osvojena sva tri trofeja u prvoj godini kao sefa strucnog staba.
Zvezda je uvek znala da izabere prave ljude da vode prvi tim!

Revolt

pre 10 godina

Sve cestitke na tituli od navijaca Partizana! Apsolutno zasluzeno, nema sta.
Za onog koji je napisao da vam cestitamo samo da ne bismo bili ponizavani-
ovo je dokaz dostojanstva sa nase strane! Ti slobodno baljezgaj sta god hoces, ali nisi ti sinoc pobedio da bi ikoga mogao da ponizavas i nijednom pravom klubu ne trebaju takvi navijaci kao sto si ti jer to ne rade ni pobednici. Zvezdasi, nemam nameru da skrecem paznju sa vase radosti, nastavite da uzivate u ostvarenom uspehu!