Ponedeljak, 22.04.2013.

22:49

Van Persi vratio titulu Junajtedu!

Fudbaleri Mančester junajteda obezbedili su jubilarnu 20. titulu u Premijer ligi četiri kola pre kraja.

Izvor: AG

Van Persi vratio titulu Junajtedu! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

54 Komentari

Sortiraj po:

1983490

pre 11 godina

Kakav ofsajd kakva namestanja Junajteda kakvi bakraci,titula je postenim radom osvojena a ovi sto pricaju o namestanju su teski kompleksasi,i zelim im da i oni osvoje titulu ako mogu.

Dobro

pre 11 godina

I odve , u Holandiji citam puno vesti da je Robin premasio sva ocekivanja. I sto se igre i sto se golova tice. Vec su mu (bar holandski) novinari zavrsili karijeru... a on ih iznenadi :-)
Slazem se da su od tri gola dva bila mozda ( a mozda i nisu) malo 'sumnjiva' sto se ofsajda tice, ali, stavite se Vi u ulogu linijskog sudije, pa da vidite kako je to. Pogotovo kod drugog gola nije bilo sanse da inijac to vidi, ako je uopste i bio ofsajd. Nekad se ni u slow-motion-u ne moze dobro da vidi, cak ni posle sto premotavanja, a ovde slusam komentare da je sve to namesteno. sramota.
Neznanje, nepostovanje, nerazumevanje ili jednostavno frustracija.
Iz zemlje lala, uvek Vas,

дурантула окц

pre 11 godina

vi pricate o nekom namestanju, a u lii sampiona svaki drugi gol iz ofsajda...nisu sudije masine da vide svaki milimetar... i koja je razlika i da je RVP bio po 10 centimentra iza kod svakog gola, opet bi to bili golovi

godzilla

pre 11 godina

a svi vi ste gledali utakmicu uzivo i videli ste ofsajde?! dajte molim vas, pricate price za malu decu. koliko golovoa se postigne iz ofsajda, a tek svi to mogu reci kada odgledaju snimke. tako da te price ne piju vodu, a koliko je ogrih bilo situacija, ove dve su sitnice i jako je tesko proceniti da li je ili nije bio ofsajd.

Bojan_RS_FL

pre 11 godina

Ako pazljivo pogledate snimke golova, vidjecete da su sva 3 gola Van Persija postignuta poslije ofsajda. Ovo nikad nisam vidio na jednoj utakmici.

KOMEHTATOP

pre 11 godina

Auu, drugi gol je stvarno golcina ipo. Tako sada tim koji nije najbolji u engleskoj osvoji titulu 3-4 kola pre kraja. Sta bi bilo da su najbolji.

mick

pre 11 godina

Da, ofsajdi od po 1,5 cm... Kad se Drogbi dosudi ofsajd od 1,5 m u mecu za titulu onda mozete da se bunite nesto. Inace sa ili bez ofsajda MU bi ionako pregazio Vilu... A sto se tice penala, kako da dosudi sudija penal kad ekipe retko kad ulaze u sesnaesterac Junajteda a i dosta su lakih golova primili ove sezone kad su imali problema sa povredama defanzivnih igraca pa eto zasto nema penala...

iii

pre 11 godina

dzaba im titula kad u evropi nemogu meda.kupuju potrosene igrace,van persi odsteta 20 miliona plus 5 godina po 12 miliona,tj za 80 mil funti su mogli kupiti 3 dobra igraca .mancesteru treba veznih igraca.da se ne desi kad dodze real da im loptu sakrije........utakmice protiv bilbao,mardida ili cak bazela sve pokazuju.

Mad4Red

pre 11 godina

E sad čiča traži Bejla daj im Valensiju i keša brdo, pa dogodine "KLEMPO" da se vrati u vitrine Old Traforda da Vidara digne srebrni trofej još jednom... RVP je pokazao klasu neću da ulazim jel je ofsajd ili ne, to je za druge ljude i mesto i pitanje, ali drugi gol RVP majstorstvo... Titula no. 20... GGMU!!!

vrecice

pre 11 godina

49% Ball Possesion 51%
8 Goal attempts 8
4 Shots on Goal 4
4 Shots off Goal 4
6 Free Kicks 14
5 Corner Kicks 3
4 Offsides 0
15 Throw-in 13
4 Goalkeeper Saves 0
11 Goal Kicks 5
10 Fouls 6
1 Yellow Cards 0

ovo moram da napisem na ovu vest iako znam da cu dobiti masu minusa :)
Nije se skoro desilo da neki tim sa slabijom igrom ovako lagano uzme titulu. Ne da nisu blistali, nego su se gomilu utakmica zestoko provlacili. Pa kakvi su onda konkurenti... Mislim da su osnovni razlog svega ovoga ona 2 sto se zovu trenerima a sede na klupi ovih plavih timova :). Miha je sa njima u rangu.
Moram da napomenem da nisam simpatizer ni jednog od ovih vrhunskih engleskih timova... da ne bude da sam neki hejter UTDa. Samo sam izneo svoje vidjenje.

Asprilja

pre 11 godina

Čestitke navijačima i mom Junajtedu,Persi klasa,Runi univerzalan,Gigs u 39 god.razbija,ali sam ZNAO što mi je posebno drago da Kagava izrasta u fantastičnog igrača,znači toliko prosto igra a toliko lepo za oko. Samo mi je krivo što Nanija nema. Šampioni!

GGMU

pre 11 godina

Molim one koji nisu gledali mec da ne budu previse subjektivni. Sve i da su dva gola bila iz ofsajda ( sto je sudija realno vrlo tesko mogao videti), drugi gol je bio fantastican, bez obzira je li ili nije bio ofsajd. Junajted je potpuno kontrolisao mecm mogli su postici jos bar 3 gola, nego se malo opustili posle 3:0. Pa i da nije titula osvojena veceras bila bi na sledecoj utakmici. Realno, u kontinuitetu, najbolji smo... Nemojte nam kvariti ovo divno fudbalsko vece. Titula je vracena tamo gde pripada i odakle nije ni trebala odlaziti...

uvek nesto novo

pre 11 godina

Gospoda koja broji ofsajde Junajtedu,nek izbroji prvo penale dosudjene Celziju,a o nekaznjavanju Azara dok je sutnuo klinka koji skuplja loptu, i verovatno simbolicnoj kazni Suarezu za ulogu hanibala u Kad Bane Ivanovic Utihne,necu ni komentarisati.Kad Dzordanu budu svirali korake i 3 sekunde u reketu,kad Samprasu budu svirali da je nagazio liniju,kad Karl Luisu budu svirali da je pre vremena potrcao,kad budu Vejn Greckom svirali faul u napadu...e tada ce Najtrofejnijem klubu Engleske,koji je sa Realom 60 tih godina stvarao fudbalsku istoriju,svirati i ofsajde i penale protiv njih.
(ZELJKO, 22. april 2013 23:43)

Real je najvise titula prvaka Evrope osvojio u 50-im. Jedan Kup sampiona kao Junajted, u 60-im ima i Seltik, a Real, Milan, Benfika i Inter po dva. I zbog toga ne treba da im se sviraju ofsajdi...

Mirko

pre 11 godina

Prvi gol je golman mogao da spreči da je istrčao, što bi bila sasvim normalna reakcija za centaršut u šesnesterac, ali on to nije učinio..
Drugi gol jeste bio ofsajd, ali gotovo neprimetan, možda pola stope, ne više.
Treći takođe nije bio ofsajd jer je u trenutku kad mu je poslata lopta, ispred Persija bilo najmanje tri igrača, a sam gol je takođe majstorija kao i prethodna dva.
Svaka čast!

Mark

pre 11 godina

Toliko o najjacoj ligi, namesteno prvenstvo junajtedu, svi golovi iz ofsajda, nijedan penal protiv njih u prvenstvu... A gde ste u Evropi, lako je persiju da igra protiv engleske boranije, u Ligi Sampiona ih nema nigde, ni junajteda ni ostalih englescica...

.

pre 11 godina

Bravo momci, svaka cast ! Bilo je par spornih odluka ove sezone, ali najbolji i najkonstantniji tim je sampion. Mnogi koji osporavaju uspeh ili hejtuju neka pogledaju tabelu i statistiku. To moze samo Sir Alex. Pritom, vezni red im sve losiji, a krila ove godine NE POSTOJE. Meni licno kao navijacu smeta sto kad vode, pocnu da dzogiraju po terenu, prakticno kraj bio u 33. min. Mene najvise Runi odusevio, kakva je to igracina. Na ONAJ pas bi i Skols bio ponosan. Ako je 5 utakmica odigrao u napadu ove sezone, stalno je u veznom redu, + ga je SAF(mozda) uzeo na zub, te ga seta , te ga vadi iz igre prvog. Fergusone ne budi lenj, pojacaj vezni red da sl. sezone mozete i na LS.

ZELJKO

pre 11 godina

Gospoda koja broji ofsajde Junajtedu,nek izbroji prvo penale dosudjene Celziju,a o nekaznjavanju Azara dok je sutnuo klinka koji skuplja loptu, i verovatno simbolicnoj kazni Suarezu za ulogu hanibala u Kad Bane Ivanovic Utihne,necu ni komentarisati.Kad Dzordanu budu svirali korake i 3 sekunde u reketu,kad Samprasu budu svirali da je nagazio liniju,kad Karl Luisu budu svirali da je pre vremena potrcao,kad budu Vejn Greckom svirali faul u napadu...e tada ce Najtrofejnijem klubu Engleske,koji je sa Realom 60 tih godina stvarao fudbalsku istoriju,svirati i ofsajde i penale protiv njih.

Kol

pre 11 godina

Polovina komentatora ovde nek nabavi naocare posto ocigledno ne vide dobro, potpuno zasluzena titula Junajteda a o namestanju mozemo da pricamo kad je nasa Jako Smesna Liga u pitanju, u Engleskoj ipak se radi drugacije!

ja

pre 11 godina

drugi gol je bio na liniji ofsajda (linija sastavni deo igre), a treci gol jeste bio iz ofsajda i tu nema spora...samo niko da pohvali majstorski volej RVP-a

crazy processor

pre 11 godina

Ovi sto cepidlace i trpuju da znaju sta je ofsajd i kada se svira neka nauce prvo pravila pa neka komentarisu. Svaka cast junajtedu, lepo je sto pare nisu osvojile titulu nego tim.

'

pre 11 godina

Svi se nešto lože, ili troše k'o sumanuti i dovode "zveri" od menadžera i igrača, ili umiru u fudbalskoj lepoti, ali jedan je ser.
I tu se priča završava, ništa normalnije mi nije bilo nego da ih večeras gledam kako se raduju iako nisam njihov fan, navijač, kako god, kao, uostalom ni jednog stranog tima...

GGMU

pre 11 godina

A i da su ponistili prvi gol, posto je bio ofsajd, opet bi united dao sve od sebe dok ne bi dao neki drugi gol koji bi se vazio, a za drugi gol Van Persie je bio u liniji sa igracima aston ville, sto se ne racuna kao ofsajd.

Podunavac

pre 11 godina

Sjajan je Van Persi, a u svetskim okvirima nekako neprimetan, daleko iza...one dvojice. Jeste li primetili Gigsa? Njega i Skolsa mogu da ne vole jedino ljudi koji ne vole fudbal. Veliki respekt za Man Utd, i naravno, za Fergusona, ne menjaju se od kako znam za sebe. Omiljena generacija mi je iz druge polovine 90-in (mozda jer sam bio klinja) a i ova je sjajna. Srbovi, u kandzama svetske zavere, fudbal ne uredjuju Tole i Providjenje, vec igraci, svojim igrama. Gledajte fudbal i uzivajte, uprkos tome sto jeste bio ofsajd.

Aleksandar

pre 11 godina

Bravo šampioni! Sad si uz'o trofej Robine, Robine, Robine!!! Kakvi su majstori on i Runi, kakva golčina! A i kakva simbolika, Robin, Arsenalov odbegli sin se u nedelju vraća na "Emirate" kao šampion! Konačno!

fash de la fash

pre 11 godina

Igrali su najbolji takmicarski fudbal, ali je Persa dala danas dva komada iz ofsajda. Sta god pricali crveni djavoli i Bane i druzina, dva komada su dosla iz zaledja!!!

Man Utd

pre 11 godina

Chempions2013!!!!!!!!!
20. ligaska titula, persi sa brojem 20. postize 3 gola za svoju 1. ligasku titulu u prvoj sezoni u Mancesteru!!!
CESTITKE!!!
Mi smo proslost, sadasnjost i buducnost, mi smo LEGENDE!!!

ZELJKO

pre 11 godina

E,ovako se osvaja TITULA.4 kola pred kraj.A ne kao prosle godine,u ZADNJEM kolu,golovima u 93 i 95 minutu i pritom sa ISTIM brojem bodova kao drugoplasirani,a onda kao zasluzeni sampion zavrsis 4 u grupi lige sampiona,ne izboris ucesce ni u Kupu Sajamskih Gradova.Sad Mancini moze da se moli Ocu Kacavendi,ne mora u Medjugorje.

Scouser!

pre 11 godina

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/65656_460359457371874_160566417_n.jpg

3 gola,sva 3 iz ofsajda, respect!

Pa ovo je nemoguce kolko golova iz ofsajda,kolko golova iz nepostojecih penala,kolko odluka na njihovu vodenicu...
katastrofa, najbolja liga sa najgorim sudijama!

Milosh K.

pre 11 godina

Svaka cast!Sad kupite levonogog igraca za krilo,i bar dva dobra na sredini,da i na sredini mogu da pariraju timovima poput Barselone i Reala.

ZELJKO

pre 11 godina

E,ovako se osvaja TITULA.4 kola pred kraj.A ne kao prosle godine,u ZADNJEM kolu,golovima u 93 i 95 minutu i pritom sa ISTIM brojem bodova kao drugoplasirani,a onda kao zasluzeni sampion zavrsis 4 u grupi lige sampiona,ne izboris ucesce ni u Kupu Sajamskih Gradova.Sad Mancini moze da se moli Ocu Kacavendi,ne mora u Medjugorje.

Aleksandar

pre 11 godina

Bravo šampioni! Sad si uz'o trofej Robine, Robine, Robine!!! Kakvi su majstori on i Runi, kakva golčina! A i kakva simbolika, Robin, Arsenalov odbegli sin se u nedelju vraća na "Emirate" kao šampion! Konačno!

Man Utd

pre 11 godina

Chempions2013!!!!!!!!!
20. ligaska titula, persi sa brojem 20. postize 3 gola za svoju 1. ligasku titulu u prvoj sezoni u Mancesteru!!!
CESTITKE!!!
Mi smo proslost, sadasnjost i buducnost, mi smo LEGENDE!!!

ja

pre 11 godina

drugi gol je bio na liniji ofsajda (linija sastavni deo igre), a treci gol jeste bio iz ofsajda i tu nema spora...samo niko da pohvali majstorski volej RVP-a

Milosh K.

pre 11 godina

Svaka cast!Sad kupite levonogog igraca za krilo,i bar dva dobra na sredini,da i na sredini mogu da pariraju timovima poput Barselone i Reala.

Podunavac

pre 11 godina

Sjajan je Van Persi, a u svetskim okvirima nekako neprimetan, daleko iza...one dvojice. Jeste li primetili Gigsa? Njega i Skolsa mogu da ne vole jedino ljudi koji ne vole fudbal. Veliki respekt za Man Utd, i naravno, za Fergusona, ne menjaju se od kako znam za sebe. Omiljena generacija mi je iz druge polovine 90-in (mozda jer sam bio klinja) a i ova je sjajna. Srbovi, u kandzama svetske zavere, fudbal ne uredjuju Tole i Providjenje, vec igraci, svojim igrama. Gledajte fudbal i uzivajte, uprkos tome sto jeste bio ofsajd.

Kol

pre 11 godina

Polovina komentatora ovde nek nabavi naocare posto ocigledno ne vide dobro, potpuno zasluzena titula Junajteda a o namestanju mozemo da pricamo kad je nasa Jako Smesna Liga u pitanju, u Engleskoj ipak se radi drugacije!

crazy processor

pre 11 godina

Ovi sto cepidlace i trpuju da znaju sta je ofsajd i kada se svira neka nauce prvo pravila pa neka komentarisu. Svaka cast junajtedu, lepo je sto pare nisu osvojile titulu nego tim.

ZELJKO

pre 11 godina

Gospoda koja broji ofsajde Junajtedu,nek izbroji prvo penale dosudjene Celziju,a o nekaznjavanju Azara dok je sutnuo klinka koji skuplja loptu, i verovatno simbolicnoj kazni Suarezu za ulogu hanibala u Kad Bane Ivanovic Utihne,necu ni komentarisati.Kad Dzordanu budu svirali korake i 3 sekunde u reketu,kad Samprasu budu svirali da je nagazio liniju,kad Karl Luisu budu svirali da je pre vremena potrcao,kad budu Vejn Greckom svirali faul u napadu...e tada ce Najtrofejnijem klubu Engleske,koji je sa Realom 60 tih godina stvarao fudbalsku istoriju,svirati i ofsajde i penale protiv njih.

'

pre 11 godina

Svi se nešto lože, ili troše k'o sumanuti i dovode "zveri" od menadžera i igrača, ili umiru u fudbalskoj lepoti, ali jedan je ser.
I tu se priča završava, ništa normalnije mi nije bilo nego da ih večeras gledam kako se raduju iako nisam njihov fan, navijač, kako god, kao, uostalom ni jednog stranog tima...

Scouser!

pre 11 godina

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/65656_460359457371874_160566417_n.jpg

3 gola,sva 3 iz ofsajda, respect!

Pa ovo je nemoguce kolko golova iz ofsajda,kolko golova iz nepostojecih penala,kolko odluka na njihovu vodenicu...
katastrofa, najbolja liga sa najgorim sudijama!

fash de la fash

pre 11 godina

Igrali su najbolji takmicarski fudbal, ali je Persa dala danas dva komada iz ofsajda. Sta god pricali crveni djavoli i Bane i druzina, dva komada su dosla iz zaledja!!!

Dobro

pre 11 godina

I odve , u Holandiji citam puno vesti da je Robin premasio sva ocekivanja. I sto se igre i sto se golova tice. Vec su mu (bar holandski) novinari zavrsili karijeru... a on ih iznenadi :-)
Slazem se da su od tri gola dva bila mozda ( a mozda i nisu) malo 'sumnjiva' sto se ofsajda tice, ali, stavite se Vi u ulogu linijskog sudije, pa da vidite kako je to. Pogotovo kod drugog gola nije bilo sanse da inijac to vidi, ako je uopste i bio ofsajd. Nekad se ni u slow-motion-u ne moze dobro da vidi, cak ni posle sto premotavanja, a ovde slusam komentare da je sve to namesteno. sramota.
Neznanje, nepostovanje, nerazumevanje ili jednostavno frustracija.
Iz zemlje lala, uvek Vas,

GGMU

pre 11 godina

A i da su ponistili prvi gol, posto je bio ofsajd, opet bi united dao sve od sebe dok ne bi dao neki drugi gol koji bi se vazio, a za drugi gol Van Persie je bio u liniji sa igracima aston ville, sto se ne racuna kao ofsajd.

.

pre 11 godina

Bravo momci, svaka cast ! Bilo je par spornih odluka ove sezone, ali najbolji i najkonstantniji tim je sampion. Mnogi koji osporavaju uspeh ili hejtuju neka pogledaju tabelu i statistiku. To moze samo Sir Alex. Pritom, vezni red im sve losiji, a krila ove godine NE POSTOJE. Meni licno kao navijacu smeta sto kad vode, pocnu da dzogiraju po terenu, prakticno kraj bio u 33. min. Mene najvise Runi odusevio, kakva je to igracina. Na ONAJ pas bi i Skols bio ponosan. Ako je 5 utakmica odigrao u napadu ove sezone, stalno je u veznom redu, + ga je SAF(mozda) uzeo na zub, te ga seta , te ga vadi iz igre prvog. Fergusone ne budi lenj, pojacaj vezni red da sl. sezone mozete i na LS.

дурантула окц

pre 11 godina

vi pricate o nekom namestanju, a u lii sampiona svaki drugi gol iz ofsajda...nisu sudije masine da vide svaki milimetar... i koja je razlika i da je RVP bio po 10 centimentra iza kod svakog gola, opet bi to bili golovi

Asprilja

pre 11 godina

Čestitke navijačima i mom Junajtedu,Persi klasa,Runi univerzalan,Gigs u 39 god.razbija,ali sam ZNAO što mi je posebno drago da Kagava izrasta u fantastičnog igrača,znači toliko prosto igra a toliko lepo za oko. Samo mi je krivo što Nanija nema. Šampioni!

GGMU

pre 11 godina

Molim one koji nisu gledali mec da ne budu previse subjektivni. Sve i da su dva gola bila iz ofsajda ( sto je sudija realno vrlo tesko mogao videti), drugi gol je bio fantastican, bez obzira je li ili nije bio ofsajd. Junajted je potpuno kontrolisao mecm mogli su postici jos bar 3 gola, nego se malo opustili posle 3:0. Pa i da nije titula osvojena veceras bila bi na sledecoj utakmici. Realno, u kontinuitetu, najbolji smo... Nemojte nam kvariti ovo divno fudbalsko vece. Titula je vracena tamo gde pripada i odakle nije ni trebala odlaziti...

vrecice

pre 11 godina

49% Ball Possesion 51%
8 Goal attempts 8
4 Shots on Goal 4
4 Shots off Goal 4
6 Free Kicks 14
5 Corner Kicks 3
4 Offsides 0
15 Throw-in 13
4 Goalkeeper Saves 0
11 Goal Kicks 5
10 Fouls 6
1 Yellow Cards 0

ovo moram da napisem na ovu vest iako znam da cu dobiti masu minusa :)
Nije se skoro desilo da neki tim sa slabijom igrom ovako lagano uzme titulu. Ne da nisu blistali, nego su se gomilu utakmica zestoko provlacili. Pa kakvi su onda konkurenti... Mislim da su osnovni razlog svega ovoga ona 2 sto se zovu trenerima a sede na klupi ovih plavih timova :). Miha je sa njima u rangu.
Moram da napomenem da nisam simpatizer ni jednog od ovih vrhunskih engleskih timova... da ne bude da sam neki hejter UTDa. Samo sam izneo svoje vidjenje.

mick

pre 11 godina

Da, ofsajdi od po 1,5 cm... Kad se Drogbi dosudi ofsajd od 1,5 m u mecu za titulu onda mozete da se bunite nesto. Inace sa ili bez ofsajda MU bi ionako pregazio Vilu... A sto se tice penala, kako da dosudi sudija penal kad ekipe retko kad ulaze u sesnaesterac Junajteda a i dosta su lakih golova primili ove sezone kad su imali problema sa povredama defanzivnih igraca pa eto zasto nema penala...

Mad4Red

pre 11 godina

E sad čiča traži Bejla daj im Valensiju i keša brdo, pa dogodine "KLEMPO" da se vrati u vitrine Old Traforda da Vidara digne srebrni trofej još jednom... RVP je pokazao klasu neću da ulazim jel je ofsajd ili ne, to je za druge ljude i mesto i pitanje, ali drugi gol RVP majstorstvo... Titula no. 20... GGMU!!!

KOMEHTATOP

pre 11 godina

Auu, drugi gol je stvarno golcina ipo. Tako sada tim koji nije najbolji u engleskoj osvoji titulu 3-4 kola pre kraja. Sta bi bilo da su najbolji.

godzilla

pre 11 godina

a svi vi ste gledali utakmicu uzivo i videli ste ofsajde?! dajte molim vas, pricate price za malu decu. koliko golovoa se postigne iz ofsajda, a tek svi to mogu reci kada odgledaju snimke. tako da te price ne piju vodu, a koliko je ogrih bilo situacija, ove dve su sitnice i jako je tesko proceniti da li je ili nije bio ofsajd.

Mirko

pre 11 godina

Prvi gol je golman mogao da spreči da je istrčao, što bi bila sasvim normalna reakcija za centaršut u šesnesterac, ali on to nije učinio..
Drugi gol jeste bio ofsajd, ali gotovo neprimetan, možda pola stope, ne više.
Treći takođe nije bio ofsajd jer je u trenutku kad mu je poslata lopta, ispred Persija bilo najmanje tri igrača, a sam gol je takođe majstorija kao i prethodna dva.
Svaka čast!

Bojan_RS_FL

pre 11 godina

Ako pazljivo pogledate snimke golova, vidjecete da su sva 3 gola Van Persija postignuta poslije ofsajda. Ovo nikad nisam vidio na jednoj utakmici.

1983490

pre 11 godina

Kakav ofsajd kakva namestanja Junajteda kakvi bakraci,titula je postenim radom osvojena a ovi sto pricaju o namestanju su teski kompleksasi,i zelim im da i oni osvoje titulu ako mogu.

uvek nesto novo

pre 11 godina

Gospoda koja broji ofsajde Junajtedu,nek izbroji prvo penale dosudjene Celziju,a o nekaznjavanju Azara dok je sutnuo klinka koji skuplja loptu, i verovatno simbolicnoj kazni Suarezu za ulogu hanibala u Kad Bane Ivanovic Utihne,necu ni komentarisati.Kad Dzordanu budu svirali korake i 3 sekunde u reketu,kad Samprasu budu svirali da je nagazio liniju,kad Karl Luisu budu svirali da je pre vremena potrcao,kad budu Vejn Greckom svirali faul u napadu...e tada ce Najtrofejnijem klubu Engleske,koji je sa Realom 60 tih godina stvarao fudbalsku istoriju,svirati i ofsajde i penale protiv njih.
(ZELJKO, 22. april 2013 23:43)

Real je najvise titula prvaka Evrope osvojio u 50-im. Jedan Kup sampiona kao Junajted, u 60-im ima i Seltik, a Real, Milan, Benfika i Inter po dva. I zbog toga ne treba da im se sviraju ofsajdi...

Mark

pre 11 godina

Toliko o najjacoj ligi, namesteno prvenstvo junajtedu, svi golovi iz ofsajda, nijedan penal protiv njih u prvenstvu... A gde ste u Evropi, lako je persiju da igra protiv engleske boranije, u Ligi Sampiona ih nema nigde, ni junajteda ni ostalih englescica...

iii

pre 11 godina

dzaba im titula kad u evropi nemogu meda.kupuju potrosene igrace,van persi odsteta 20 miliona plus 5 godina po 12 miliona,tj za 80 mil funti su mogli kupiti 3 dobra igraca .mancesteru treba veznih igraca.da se ne desi kad dodze real da im loptu sakrije........utakmice protiv bilbao,mardida ili cak bazela sve pokazuju.

Scouser!

pre 11 godina

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/65656_460359457371874_160566417_n.jpg

3 gola,sva 3 iz ofsajda, respect!

Pa ovo je nemoguce kolko golova iz ofsajda,kolko golova iz nepostojecih penala,kolko odluka na njihovu vodenicu...
katastrofa, najbolja liga sa najgorim sudijama!

fash de la fash

pre 11 godina

Igrali su najbolji takmicarski fudbal, ali je Persa dala danas dva komada iz ofsajda. Sta god pricali crveni djavoli i Bane i druzina, dva komada su dosla iz zaledja!!!

Man Utd

pre 11 godina

Chempions2013!!!!!!!!!
20. ligaska titula, persi sa brojem 20. postize 3 gola za svoju 1. ligasku titulu u prvoj sezoni u Mancesteru!!!
CESTITKE!!!
Mi smo proslost, sadasnjost i buducnost, mi smo LEGENDE!!!

ZELJKO

pre 11 godina

E,ovako se osvaja TITULA.4 kola pred kraj.A ne kao prosle godine,u ZADNJEM kolu,golovima u 93 i 95 minutu i pritom sa ISTIM brojem bodova kao drugoplasirani,a onda kao zasluzeni sampion zavrsis 4 u grupi lige sampiona,ne izboris ucesce ni u Kupu Sajamskih Gradova.Sad Mancini moze da se moli Ocu Kacavendi,ne mora u Medjugorje.

ZELJKO

pre 11 godina

Gospoda koja broji ofsajde Junajtedu,nek izbroji prvo penale dosudjene Celziju,a o nekaznjavanju Azara dok je sutnuo klinka koji skuplja loptu, i verovatno simbolicnoj kazni Suarezu za ulogu hanibala u Kad Bane Ivanovic Utihne,necu ni komentarisati.Kad Dzordanu budu svirali korake i 3 sekunde u reketu,kad Samprasu budu svirali da je nagazio liniju,kad Karl Luisu budu svirali da je pre vremena potrcao,kad budu Vejn Greckom svirali faul u napadu...e tada ce Najtrofejnijem klubu Engleske,koji je sa Realom 60 tih godina stvarao fudbalsku istoriju,svirati i ofsajde i penale protiv njih.

Aleksandar

pre 11 godina

Bravo šampioni! Sad si uz'o trofej Robine, Robine, Robine!!! Kakvi su majstori on i Runi, kakva golčina! A i kakva simbolika, Robin, Arsenalov odbegli sin se u nedelju vraća na "Emirate" kao šampion! Konačno!

Milosh K.

pre 11 godina

Svaka cast!Sad kupite levonogog igraca za krilo,i bar dva dobra na sredini,da i na sredini mogu da pariraju timovima poput Barselone i Reala.

Kol

pre 11 godina

Polovina komentatora ovde nek nabavi naocare posto ocigledno ne vide dobro, potpuno zasluzena titula Junajteda a o namestanju mozemo da pricamo kad je nasa Jako Smesna Liga u pitanju, u Engleskoj ipak se radi drugacije!

Bojan_RS_FL

pre 11 godina

Ako pazljivo pogledate snimke golova, vidjecete da su sva 3 gola Van Persija postignuta poslije ofsajda. Ovo nikad nisam vidio na jednoj utakmici.

crazy processor

pre 11 godina

Ovi sto cepidlace i trpuju da znaju sta je ofsajd i kada se svira neka nauce prvo pravila pa neka komentarisu. Svaka cast junajtedu, lepo je sto pare nisu osvojile titulu nego tim.

Mark

pre 11 godina

Toliko o najjacoj ligi, namesteno prvenstvo junajtedu, svi golovi iz ofsajda, nijedan penal protiv njih u prvenstvu... A gde ste u Evropi, lako je persiju da igra protiv engleske boranije, u Ligi Sampiona ih nema nigde, ni junajteda ni ostalih englescica...

'

pre 11 godina

Svi se nešto lože, ili troše k'o sumanuti i dovode "zveri" od menadžera i igrača, ili umiru u fudbalskoj lepoti, ali jedan je ser.
I tu se priča završava, ništa normalnije mi nije bilo nego da ih večeras gledam kako se raduju iako nisam njihov fan, navijač, kako god, kao, uostalom ni jednog stranog tima...

iii

pre 11 godina

dzaba im titula kad u evropi nemogu meda.kupuju potrosene igrace,van persi odsteta 20 miliona plus 5 godina po 12 miliona,tj za 80 mil funti su mogli kupiti 3 dobra igraca .mancesteru treba veznih igraca.da se ne desi kad dodze real da im loptu sakrije........utakmice protiv bilbao,mardida ili cak bazela sve pokazuju.

ja

pre 11 godina

drugi gol je bio na liniji ofsajda (linija sastavni deo igre), a treci gol jeste bio iz ofsajda i tu nema spora...samo niko da pohvali majstorski volej RVP-a

vrecice

pre 11 godina

49% Ball Possesion 51%
8 Goal attempts 8
4 Shots on Goal 4
4 Shots off Goal 4
6 Free Kicks 14
5 Corner Kicks 3
4 Offsides 0
15 Throw-in 13
4 Goalkeeper Saves 0
11 Goal Kicks 5
10 Fouls 6
1 Yellow Cards 0

ovo moram da napisem na ovu vest iako znam da cu dobiti masu minusa :)
Nije se skoro desilo da neki tim sa slabijom igrom ovako lagano uzme titulu. Ne da nisu blistali, nego su se gomilu utakmica zestoko provlacili. Pa kakvi su onda konkurenti... Mislim da su osnovni razlog svega ovoga ona 2 sto se zovu trenerima a sede na klupi ovih plavih timova :). Miha je sa njima u rangu.
Moram da napomenem da nisam simpatizer ni jednog od ovih vrhunskih engleskih timova... da ne bude da sam neki hejter UTDa. Samo sam izneo svoje vidjenje.

uvek nesto novo

pre 11 godina

Gospoda koja broji ofsajde Junajtedu,nek izbroji prvo penale dosudjene Celziju,a o nekaznjavanju Azara dok je sutnuo klinka koji skuplja loptu, i verovatno simbolicnoj kazni Suarezu za ulogu hanibala u Kad Bane Ivanovic Utihne,necu ni komentarisati.Kad Dzordanu budu svirali korake i 3 sekunde u reketu,kad Samprasu budu svirali da je nagazio liniju,kad Karl Luisu budu svirali da je pre vremena potrcao,kad budu Vejn Greckom svirali faul u napadu...e tada ce Najtrofejnijem klubu Engleske,koji je sa Realom 60 tih godina stvarao fudbalsku istoriju,svirati i ofsajde i penale protiv njih.
(ZELJKO, 22. april 2013 23:43)

Real je najvise titula prvaka Evrope osvojio u 50-im. Jedan Kup sampiona kao Junajted, u 60-im ima i Seltik, a Real, Milan, Benfika i Inter po dva. I zbog toga ne treba da im se sviraju ofsajdi...

Podunavac

pre 11 godina

Sjajan je Van Persi, a u svetskim okvirima nekako neprimetan, daleko iza...one dvojice. Jeste li primetili Gigsa? Njega i Skolsa mogu da ne vole jedino ljudi koji ne vole fudbal. Veliki respekt za Man Utd, i naravno, za Fergusona, ne menjaju se od kako znam za sebe. Omiljena generacija mi je iz druge polovine 90-in (mozda jer sam bio klinja) a i ova je sjajna. Srbovi, u kandzama svetske zavere, fudbal ne uredjuju Tole i Providjenje, vec igraci, svojim igrama. Gledajte fudbal i uzivajte, uprkos tome sto jeste bio ofsajd.

GGMU

pre 11 godina

Molim one koji nisu gledali mec da ne budu previse subjektivni. Sve i da su dva gola bila iz ofsajda ( sto je sudija realno vrlo tesko mogao videti), drugi gol je bio fantastican, bez obzira je li ili nije bio ofsajd. Junajted je potpuno kontrolisao mecm mogli su postici jos bar 3 gola, nego se malo opustili posle 3:0. Pa i da nije titula osvojena veceras bila bi na sledecoj utakmici. Realno, u kontinuitetu, najbolji smo... Nemojte nam kvariti ovo divno fudbalsko vece. Titula je vracena tamo gde pripada i odakle nije ni trebala odlaziti...

1983490

pre 11 godina

Kakav ofsajd kakva namestanja Junajteda kakvi bakraci,titula je postenim radom osvojena a ovi sto pricaju o namestanju su teski kompleksasi,i zelim im da i oni osvoje titulu ako mogu.

mick

pre 11 godina

Da, ofsajdi od po 1,5 cm... Kad se Drogbi dosudi ofsajd od 1,5 m u mecu za titulu onda mozete da se bunite nesto. Inace sa ili bez ofsajda MU bi ionako pregazio Vilu... A sto se tice penala, kako da dosudi sudija penal kad ekipe retko kad ulaze u sesnaesterac Junajteda a i dosta su lakih golova primili ove sezone kad su imali problema sa povredama defanzivnih igraca pa eto zasto nema penala...

KOMEHTATOP

pre 11 godina

Auu, drugi gol je stvarno golcina ipo. Tako sada tim koji nije najbolji u engleskoj osvoji titulu 3-4 kola pre kraja. Sta bi bilo da su najbolji.

godzilla

pre 11 godina

a svi vi ste gledali utakmicu uzivo i videli ste ofsajde?! dajte molim vas, pricate price za malu decu. koliko golovoa se postigne iz ofsajda, a tek svi to mogu reci kada odgledaju snimke. tako da te price ne piju vodu, a koliko je ogrih bilo situacija, ove dve su sitnice i jako je tesko proceniti da li je ili nije bio ofsajd.

Dobro

pre 11 godina

I odve , u Holandiji citam puno vesti da je Robin premasio sva ocekivanja. I sto se igre i sto se golova tice. Vec su mu (bar holandski) novinari zavrsili karijeru... a on ih iznenadi :-)
Slazem se da su od tri gola dva bila mozda ( a mozda i nisu) malo 'sumnjiva' sto se ofsajda tice, ali, stavite se Vi u ulogu linijskog sudije, pa da vidite kako je to. Pogotovo kod drugog gola nije bilo sanse da inijac to vidi, ako je uopste i bio ofsajd. Nekad se ni u slow-motion-u ne moze dobro da vidi, cak ni posle sto premotavanja, a ovde slusam komentare da je sve to namesteno. sramota.
Neznanje, nepostovanje, nerazumevanje ili jednostavno frustracija.
Iz zemlje lala, uvek Vas,

GGMU

pre 11 godina

A i da su ponistili prvi gol, posto je bio ofsajd, opet bi united dao sve od sebe dok ne bi dao neki drugi gol koji bi se vazio, a za drugi gol Van Persie je bio u liniji sa igracima aston ville, sto se ne racuna kao ofsajd.

Mad4Red

pre 11 godina

E sad čiča traži Bejla daj im Valensiju i keša brdo, pa dogodine "KLEMPO" da se vrati u vitrine Old Traforda da Vidara digne srebrni trofej još jednom... RVP je pokazao klasu neću da ulazim jel je ofsajd ili ne, to je za druge ljude i mesto i pitanje, ali drugi gol RVP majstorstvo... Titula no. 20... GGMU!!!

Asprilja

pre 11 godina

Čestitke navijačima i mom Junajtedu,Persi klasa,Runi univerzalan,Gigs u 39 god.razbija,ali sam ZNAO što mi je posebno drago da Kagava izrasta u fantastičnog igrača,znači toliko prosto igra a toliko lepo za oko. Samo mi je krivo što Nanija nema. Šampioni!

дурантула окц

pre 11 godina

vi pricate o nekom namestanju, a u lii sampiona svaki drugi gol iz ofsajda...nisu sudije masine da vide svaki milimetar... i koja je razlika i da je RVP bio po 10 centimentra iza kod svakog gola, opet bi to bili golovi

.

pre 11 godina

Bravo momci, svaka cast ! Bilo je par spornih odluka ove sezone, ali najbolji i najkonstantniji tim je sampion. Mnogi koji osporavaju uspeh ili hejtuju neka pogledaju tabelu i statistiku. To moze samo Sir Alex. Pritom, vezni red im sve losiji, a krila ove godine NE POSTOJE. Meni licno kao navijacu smeta sto kad vode, pocnu da dzogiraju po terenu, prakticno kraj bio u 33. min. Mene najvise Runi odusevio, kakva je to igracina. Na ONAJ pas bi i Skols bio ponosan. Ako je 5 utakmica odigrao u napadu ove sezone, stalno je u veznom redu, + ga je SAF(mozda) uzeo na zub, te ga seta , te ga vadi iz igre prvog. Fergusone ne budi lenj, pojacaj vezni red da sl. sezone mozete i na LS.

Mirko

pre 11 godina

Prvi gol je golman mogao da spreči da je istrčao, što bi bila sasvim normalna reakcija za centaršut u šesnesterac, ali on to nije učinio..
Drugi gol jeste bio ofsajd, ali gotovo neprimetan, možda pola stope, ne više.
Treći takođe nije bio ofsajd jer je u trenutku kad mu je poslata lopta, ispred Persija bilo najmanje tri igrača, a sam gol je takođe majstorija kao i prethodna dva.
Svaka čast!