Ponedeljak, 22.04.2013.

21:30

LŠ: Bavarska vs Katalonija vol. 1

Alijanc Arena u Minhenu biće domaćin prve polufinalne utakmice između Bajerna i Barselone, timova koji u svojim vitrinama imaju po četiri pehara Lige šampiona.

Izvor: SV

LŠ: Bavarska vs Katalonija vol. 1 IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

74 Komentari

Sortiraj po:

Objavite komentar

pre 10 godina

Udjete na google translate(http://translate.google.com/).Odaberete spanski jezik,napisete Xavi i pritisnete Listen.I da zavrsimo vise sa Shavijem i ostalom pricom SH.

k

pre 10 godina

gomez je bolji strijelac od mandže ali ni slučajno da dvije g. kad je on igrao u prvoj nisu uzeli naslov(zadnji put 2010-olić)..gomez je statičan i ne sudjeluje u igri i ne odvlači obranu a ribery, robben,shaqiri igraju na unutarnju nogu i ulaze u sredinu još dodaj kroosa mullera scweinsteigera koji se ubacuju tamo i totalna gužva, mandžo se izvlači lijevo-desno, zna bolje igrat i više odgovara ostatku ekipe

anonimus

pre 10 godina

Nemacka vs Katalonija.Bavarska je deo Nemacke i nema potrebe izdvajati,mi nismo za odcepljenje kao Katalonci. BAYERN=NEMACKA (BAYERN recordmeister, 23. april 2013 13:04)

pazi ovog: 'mi'.
hahahahaha, kakvi se sve pacijenti javljaju ovde to je fascinantno!

Gligor

pre 10 godina

Zivela TV Romania 1!!!! Sta drugo da kazem, veceras dok vecina bude trazila neke budjave strimove, ja cu lepo kao gospodin da prebacim na nase komsije i kao covek da gledam fudbal. Oni prenose samo utorkom, RTS sredom i tako, ne moram da uzimam AREnu, a sve lepo mogu da gledam. JOs jednom, Zivela TV ROmania 1!!!!

Sto se tice utakmice, ocekujem X, Barsa ce igrati jako strpljivo, ali ce biti zanimljivo kako ce se Bajern ponasati, s obzirom da su posle Barse ekipa sa najvecim posedom lopte u ligi sampiona. Samo da FK Real Madrid a.k.a Hollywood, FK E!, FK Glamur, FK Svet plus. FK Justin Biber ne prodje u finale, a ostali nek se poredjaju kako im volja.

Nemanja

pre 10 godina

@М онда ти је слаб нет, или нешто друго. . гледам на рачунару, на монитору 22 инча, и сасвим ми је добро.. А ти ако хоћеш баш са гледаш на плазми од 40 и кусур инча, онда иди у Телеком, узми IPTV и уживај..

M

pre 10 godina

@Nemanja
Ako po tebi na kliksportu Arena ide sa odlicnom slikom, vreme je da pazaris neke naocare. To jedino valja u malom prozoru na monitoru ali kada ga razvuces na TV od 40-42" to skoro ninasta ne lici.

konfučije

pre 10 godina

Zašto Bavarska? Ova nemačka republika se isto kao i klub zove i izgovara Bajern. Ako ste tvrdoglavo uporni za Šavija primenjujte to i na ostala imena.

BAYERN recordmeister

pre 10 godina

Nemacka vs Katalonija.
Bavarska je deo Nemacke i nema potrebe izdvajati,mi nismo za odcepljenje kao Katalonci. BAYERN=NEMACKA

ej

pre 10 godina

Bio sam tada decko mali,
Ni roditelji nisu znali,
Da sam dobio najljepsi dres,
Od tada je poceo urnebes,
Naucio sam voljeti plavo crvenu boju,
Znao sam da ce barca uljepsat mladost moju,
Jer ime joj je lijepo kao san,
Bodrit cu je citav zivot, svaki dan,
Od rodjenja pa do smrti oko Barcelone sve se vrti,
ISTOK,ZAPAD,JUG i SJEVER
Samo je jedan klub
BARCELONA FOREVER

Nemanja

pre 10 godina

Коментари о ШЋавију занимљивији од било које вести.. Одвалио сам се од смеха.. :D тј. од шмеха..

đerard de la penja

pre 10 godina

‹ig› означува меко ч, исто што и српско ћ (/tɕ/) по самогласка: puig
‹ix› означува меко ш (/ɕ/) по самогласка: mateix
‹tg› означува меко џ, исто што и српско ђ (/dʑ/): prometatge
‹tj› означува меко џ, исто што и српско ђ (/dʑ/): corretja
‹tx› означува меко ч, исто што и српско ћ (/tɕ/): despatx
(x)ics, xeix /ɕ/, /ks/, /ɡz/ ш, кс, гз xoc, expressió -'шок', 'израз'.
Barsa možda ima prednost što se prva utakmica igra u Minhenu, mažda može da iz kontre eventualno kazni Bajern. Bajern je jak pre svega spolja pa će Alveš i Alba imati puno posla. Švajnštajger i Martinez će se "tući" na sredini sa Šavijem i Busketsom i imaće lakši posao zbog izostanka Maskerana, a Bartra će imati težak ispit. Ako Mesi igra, s njim, Viljom i Pedrom i Bajernova odbrana će imati problema, a nisu se proslavili protiv Arsenala. Dakle, fudbalski spektakl, za medijski servis Srbije po meri Tijanića neviđen.

PETAR

pre 10 godina

RTS prenosi "POLA" lige šampiona, kako reće Tijanić. samo što je ta polovina ona lošija, zato što je jeftinija. Sutra na RTS imate BVB vs RMD.

Verovatno će prenositi samo prvo pluvreme finala :) ili možda ako budemo imali sreće, drugo poluverme, pa saznamo ko je pobedio

Lane

pre 10 godina

Nije mi jasno cemu ovolika euforija i ovoliko samopouzdanje kod navijaca Bajerna? Tacno je da melju redom ove sezone, ali neka mi neko kaze od kada je to Svajni bolji od Cavija, Miler od Inieste, Riberi od Mesija?????? Po mom misljenju dani Alves i Djordi Alba mogu da se nose sa Riberijem i Robenom, a isto tako i Pike sa Gomezom, dok bas nisam najsigurniji da se iko od Bajernovih odbarmbenih igraca moze nositi sa Mesijem i Iniestom. Bice spektakularan fudbal i ocekujem pobedu Barse.

Kol

pre 10 godina

@ (Mocna je Barsa, ali...., 22. april 2013 21:43)

Igraj keca, Barsu je skoro pa nemoguce dobiti na njihovom terenu tako da ako Bajern ima sanse za pobedu to je veceras!

Nemanja

pre 10 godina

Још један дан кукања на Тијанића... Па није РТС законом обавезан да преноси Лш.. ниједна национална тв не преноси Лш, зашто би морао РТС? Имате Телекомов сервис кликспорт, платите 50 динара и имате Арену онлајн.. сјајан квалитет, нема сецкања.. сматрам да 50 динара није много, јер нигде на свету нема Лш за џабе, а опет кажем, РТС није обавезан да преноси.. треба вам 5 минута да се региструјете на сајт Телекома.. уживајте.. :)

Vox

pre 10 godina

Pazi sta kaze Hajnkes : "Takođe, ne razmišljamo o prošloj sezoni, kada smo u ovoj rundi takmičenja izgubili od Čelsija..." ?!
Covek se jos nije oporavio od prosle godine, ne kapira uopste da je igrao finale...u Minhenu.
Ej, 'Nas stadion, nas grad, nas trofej'
Sve je bilo 'vase' osim usatog trofeja.

ls

pre 10 godina

veceras mozete pogledati polufinale na arenasport,federalna televizija,Televizija rep.srpske i bosanska televizija ili instalirajte STOPSTREAM.TU I GLEDAJTE STA POZELITE UZIVO...

Mjau

pre 10 godina

oce li biti prenosa negde osim na arenasport?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Beretka, 23. april 2013 09:12)

Misliš Arena šport?

crazy processor

pre 10 godina

Uh ćto še da bude tekma:) Ukoliko ne bude igrao Meši nema ćansi Baršelona bez obzira ćto imaju Šavia ipak je to liga ćampiona:)

laurito85

pre 10 godina

utakmica koju ne treba singlirati, eventualno 200 din navijacki, zavaliti se u fotelju, kikiriki i limenka piva, utakmica u kojoj treba uzivati...

Sale@

pre 10 godina

Prenos je na TVArenasport 3, a ako istu nemate, a imate internet, idite na Telekomov portal 'Sve na klik', i tu za 50 dinara čini mi se, imate prenos ove utakmice. Možda i koji dinar više zbog važnosti i interesovanja...
A lepo sam vam ranije rekao, uzmite Arenasport...!!!

bgd

pre 10 godina

Ja iskreno mislim da je Šavi potpuno u pravu.Jel zna neko dali za sutrasnju utakmicu konkurisu Pužol,Valdeš i Mašćerano? U svakom slucaju utakmicu ce odluciti Mešši koji je pauzirao utakmicu protiv Saragose.Mada Barsa je to, opasnost vreba sa sve strane Fabregaš,Šavi...bice ovo sjajna utakmica.
(Serdar, 22. april 2013 22:23)

Mešši je pauzirao protiv Šaragoše, ne Saragose.

stevan

pre 10 godina

Ladno lik na jutarnjem programu rts u najavi utakmica procitao ovaj tekst od reci do reci! I to bas da se potrefi da on cita u isto vreme kad i ja ne mogu da verujem. Nije se ni potrudio da izmeni nesto. Profesionalci.

Primus

pre 10 godina

Da li je neko gleda Live stream utakmice lige sampiona preko UEFA sajta? Na RTS-u reklama da je prenos 2.4 eur. Ako je bolji kvalitet od telekomovog streama, rado bih platio.

Vaše ime*

pre 10 godina

Uprkos činjenici da tzv. javni servis ima plaćena prava na sve 4 polufinalne utakmice (UEFA: http://www.uefa.com/uefa/mediaservices/mediainformation/newsid=1767232.html), oni su očito odlučili da ne prenose ovu utakmicu (sudeći po sutrašnjoj programskoj šemi na sajtu: http://www.rts.rs/page/tv/ci/broadcast/17/РТС+1.html?month=4&year=2013&day=23&) i time bacili u bunar plaćene pare.
Bravo majstori. I vama neko treba da plaća pretplatu?

Oliver

pre 10 godina

Bayern ce unistiti i deklasirati Katalonce.Ne igraju Pujol i Maskerano zbog povreda,a Adriano zbog kartona.Mesi je spreman samo 70%.Ako sada Bayern ne pobedi,nece nikad.I jos jedna spektakularna nocasnja vest:Mario Goetze potpisao za BAyern! Borusija ne moze spreciti transfer,jer u ugovoru do 2016. ima klauzula o mogucnosti odlaska ovog leta za 37 mil evra.Bayern ce to platiti,a Goetze je vec potpisao ugovor koji se drzi u tajnosti,ali se zna da ce mu plata biti 7 mil umesto 5 kao u Borusiji.Goetze je bio velika zelja Guardiole,heheh. Ziveli, Bayern ce dominirati narednih godina,a pocinjemo veceras!

veliki strumf

pre 10 godina

A jel ovaj covek na slici taj Savi o kome stalno citam na b92? Cini me se da mi je nesto poznat ali mi se cini da se ne zove tako...

Dolazi sigurno

pre 10 godina

Igraj singl na Bajern, dobra je kvota. A i nema logike da Mesi, Cavi, Inijesta i ekipa odigraju npr. nereseno zar ne? I stavi sve sto imas, kucu i okucnicu i celu familiju :-) Nikad sigurnije pare! Sve ja ljudi razumem, ali ovoliko samopouzdanje kod navijaca nekog kluba odavno nisam video,i to jos protiv ovih ludaka...

Serdar

pre 10 godina

Ja iskreno mislim da je Šavi potpuno u pravu.Jel zna neko dali za sutrasnju utakmicu konkurisu Pužol,Valdeš i Mašćerano? U svakom slucaju utakmicu ce odluciti Mešši koji je pauzirao utakmicu protiv Saragose.Mada Barsa je to, opasnost vreba sa sve strane Fabregaš,Šavi...bice ovo sjajna utakmica.

Serdar

pre 10 godina

Ja iskreno mislim da je Šavi potpuno u pravu.Jel zna neko dali za sutrasnju utakmicu konkurisu Pužol,Valdeš i Mašćerano? U svakom slucaju utakmicu ce odluciti Mešši koji je pauzirao utakmicu protiv Saragose.Mada Barsa je to, opasnost vreba sa sve strane Fabregaš,Šavi...bice ovo sjajna utakmica.

veliki strumf

pre 10 godina

A jel ovaj covek na slici taj Savi o kome stalno citam na b92? Cini me se da mi je nesto poznat ali mi se cini da se ne zove tako...

Dolazi sigurno

pre 10 godina

Igraj singl na Bajern, dobra je kvota. A i nema logike da Mesi, Cavi, Inijesta i ekipa odigraju npr. nereseno zar ne? I stavi sve sto imas, kucu i okucnicu i celu familiju :-) Nikad sigurnije pare! Sve ja ljudi razumem, ali ovoliko samopouzdanje kod navijaca nekog kluba odavno nisam video,i to jos protiv ovih ludaka...

bgd

pre 10 godina

Ja iskreno mislim da je Šavi potpuno u pravu.Jel zna neko dali za sutrasnju utakmicu konkurisu Pužol,Valdeš i Mašćerano? U svakom slucaju utakmicu ce odluciti Mešši koji je pauzirao utakmicu protiv Saragose.Mada Barsa je to, opasnost vreba sa sve strane Fabregaš,Šavi...bice ovo sjajna utakmica.
(Serdar, 22. april 2013 22:23)

Mešši je pauzirao protiv Šaragoše, ne Saragose.

Vaše ime*

pre 10 godina

Uprkos činjenici da tzv. javni servis ima plaćena prava na sve 4 polufinalne utakmice (UEFA: http://www.uefa.com/uefa/mediaservices/mediainformation/newsid=1767232.html), oni su očito odlučili da ne prenose ovu utakmicu (sudeći po sutrašnjoj programskoj šemi na sajtu: http://www.rts.rs/page/tv/ci/broadcast/17/РТС+1.html?month=4&year=2013&day=23&) i time bacili u bunar plaćene pare.
Bravo majstori. I vama neko treba da plaća pretplatu?

stevan

pre 10 godina

Ladno lik na jutarnjem programu rts u najavi utakmica procitao ovaj tekst od reci do reci! I to bas da se potrefi da on cita u isto vreme kad i ja ne mogu da verujem. Nije se ni potrudio da izmeni nesto. Profesionalci.

laurito85

pre 10 godina

utakmica koju ne treba singlirati, eventualno 200 din navijacki, zavaliti se u fotelju, kikiriki i limenka piva, utakmica u kojoj treba uzivati...

crazy processor

pre 10 godina

Uh ćto še da bude tekma:) Ukoliko ne bude igrao Meši nema ćansi Baršelona bez obzira ćto imaju Šavia ipak je to liga ćampiona:)

Mjau

pre 10 godina

oce li biti prenosa negde osim na arenasport?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Beretka, 23. april 2013 09:12)

Misliš Arena šport?

PETAR

pre 10 godina

RTS prenosi "POLA" lige šampiona, kako reće Tijanić. samo što je ta polovina ona lošija, zato što je jeftinija. Sutra na RTS imate BVB vs RMD.

Verovatno će prenositi samo prvo pluvreme finala :) ili možda ako budemo imali sreće, drugo poluverme, pa saznamo ko je pobedio

Nemanja

pre 10 godina

Коментари о ШЋавију занимљивији од било које вести.. Одвалио сам се од смеха.. :D тј. од шмеха..

Lane

pre 10 godina

Nije mi jasno cemu ovolika euforija i ovoliko samopouzdanje kod navijaca Bajerna? Tacno je da melju redom ove sezone, ali neka mi neko kaze od kada je to Svajni bolji od Cavija, Miler od Inieste, Riberi od Mesija?????? Po mom misljenju dani Alves i Djordi Alba mogu da se nose sa Riberijem i Robenom, a isto tako i Pike sa Gomezom, dok bas nisam najsigurniji da se iko od Bajernovih odbarmbenih igraca moze nositi sa Mesijem i Iniestom. Bice spektakularan fudbal i ocekujem pobedu Barse.

anonimus

pre 10 godina

Nemacka vs Katalonija.Bavarska je deo Nemacke i nema potrebe izdvajati,mi nismo za odcepljenje kao Katalonci. BAYERN=NEMACKA (BAYERN recordmeister, 23. april 2013 13:04)

pazi ovog: 'mi'.
hahahahaha, kakvi se sve pacijenti javljaju ovde to je fascinantno!

Vox

pre 10 godina

Pazi sta kaze Hajnkes : "Takođe, ne razmišljamo o prošloj sezoni, kada smo u ovoj rundi takmičenja izgubili od Čelsija..." ?!
Covek se jos nije oporavio od prosle godine, ne kapira uopste da je igrao finale...u Minhenu.
Ej, 'Nas stadion, nas grad, nas trofej'
Sve je bilo 'vase' osim usatog trofeja.

ej

pre 10 godina

Bio sam tada decko mali,
Ni roditelji nisu znali,
Da sam dobio najljepsi dres,
Od tada je poceo urnebes,
Naucio sam voljeti plavo crvenu boju,
Znao sam da ce barca uljepsat mladost moju,
Jer ime joj je lijepo kao san,
Bodrit cu je citav zivot, svaki dan,
Od rodjenja pa do smrti oko Barcelone sve se vrti,
ISTOK,ZAPAD,JUG i SJEVER
Samo je jedan klub
BARCELONA FOREVER

Oliver

pre 10 godina

Bayern ce unistiti i deklasirati Katalonce.Ne igraju Pujol i Maskerano zbog povreda,a Adriano zbog kartona.Mesi je spreman samo 70%.Ako sada Bayern ne pobedi,nece nikad.I jos jedna spektakularna nocasnja vest:Mario Goetze potpisao za BAyern! Borusija ne moze spreciti transfer,jer u ugovoru do 2016. ima klauzula o mogucnosti odlaska ovog leta za 37 mil evra.Bayern ce to platiti,a Goetze je vec potpisao ugovor koji se drzi u tajnosti,ali se zna da ce mu plata biti 7 mil umesto 5 kao u Borusiji.Goetze je bio velika zelja Guardiole,heheh. Ziveli, Bayern ce dominirati narednih godina,a pocinjemo veceras!

konfučije

pre 10 godina

Zašto Bavarska? Ova nemačka republika se isto kao i klub zove i izgovara Bajern. Ako ste tvrdoglavo uporni za Šavija primenjujte to i na ostala imena.

Sale@

pre 10 godina

Prenos je na TVArenasport 3, a ako istu nemate, a imate internet, idite na Telekomov portal 'Sve na klik', i tu za 50 dinara čini mi se, imate prenos ove utakmice. Možda i koji dinar više zbog važnosti i interesovanja...
A lepo sam vam ranije rekao, uzmite Arenasport...!!!

BAYERN recordmeister

pre 10 godina

Nemacka vs Katalonija.
Bavarska je deo Nemacke i nema potrebe izdvajati,mi nismo za odcepljenje kao Katalonci. BAYERN=NEMACKA

Objavite komentar

pre 10 godina

Udjete na google translate(http://translate.google.com/).Odaberete spanski jezik,napisete Xavi i pritisnete Listen.I da zavrsimo vise sa Shavijem i ostalom pricom SH.

Primus

pre 10 godina

Da li je neko gleda Live stream utakmice lige sampiona preko UEFA sajta? Na RTS-u reklama da je prenos 2.4 eur. Ako je bolji kvalitet od telekomovog streama, rado bih platio.

Gligor

pre 10 godina

Zivela TV Romania 1!!!! Sta drugo da kazem, veceras dok vecina bude trazila neke budjave strimove, ja cu lepo kao gospodin da prebacim na nase komsije i kao covek da gledam fudbal. Oni prenose samo utorkom, RTS sredom i tako, ne moram da uzimam AREnu, a sve lepo mogu da gledam. JOs jednom, Zivela TV ROmania 1!!!!

Sto se tice utakmice, ocekujem X, Barsa ce igrati jako strpljivo, ali ce biti zanimljivo kako ce se Bajern ponasati, s obzirom da su posle Barse ekipa sa najvecim posedom lopte u ligi sampiona. Samo da FK Real Madrid a.k.a Hollywood, FK E!, FK Glamur, FK Svet plus. FK Justin Biber ne prodje u finale, a ostali nek se poredjaju kako im volja.

Nemanja

pre 10 godina

Још један дан кукања на Тијанића... Па није РТС законом обавезан да преноси Лш.. ниједна национална тв не преноси Лш, зашто би морао РТС? Имате Телекомов сервис кликспорт, платите 50 динара и имате Арену онлајн.. сјајан квалитет, нема сецкања.. сматрам да 50 динара није много, јер нигде на свету нема Лш за џабе, а опет кажем, РТС није обавезан да преноси.. треба вам 5 минута да се региструјете на сајт Телекома.. уживајте.. :)

Kol

pre 10 godina

@ (Mocna je Barsa, ali...., 22. april 2013 21:43)

Igraj keca, Barsu je skoro pa nemoguce dobiti na njihovom terenu tako da ako Bajern ima sanse za pobedu to je veceras!

ls

pre 10 godina

veceras mozete pogledati polufinale na arenasport,federalna televizija,Televizija rep.srpske i bosanska televizija ili instalirajte STOPSTREAM.TU I GLEDAJTE STA POZELITE UZIVO...

Nemanja

pre 10 godina

@М онда ти је слаб нет, или нешто друго. . гледам на рачунару, на монитору 22 инча, и сасвим ми је добро.. А ти ако хоћеш баш са гледаш на плазми од 40 и кусур инча, онда иди у Телеком, узми IPTV и уживај..

đerard de la penja

pre 10 godina

‹ig› означува меко ч, исто што и српско ћ (/tɕ/) по самогласка: puig
‹ix› означува меко ш (/ɕ/) по самогласка: mateix
‹tg› означува меко џ, исто што и српско ђ (/dʑ/): prometatge
‹tj› означува меко џ, исто што и српско ђ (/dʑ/): corretja
‹tx› означува меко ч, исто што и српско ћ (/tɕ/): despatx
(x)ics, xeix /ɕ/, /ks/, /ɡz/ ш, кс, гз xoc, expressió -'шок', 'израз'.
Barsa možda ima prednost što se prva utakmica igra u Minhenu, mažda može da iz kontre eventualno kazni Bajern. Bajern je jak pre svega spolja pa će Alveš i Alba imati puno posla. Švajnštajger i Martinez će se "tući" na sredini sa Šavijem i Busketsom i imaće lakši posao zbog izostanka Maskerana, a Bartra će imati težak ispit. Ako Mesi igra, s njim, Viljom i Pedrom i Bajernova odbrana će imati problema, a nisu se proslavili protiv Arsenala. Dakle, fudbalski spektakl, za medijski servis Srbije po meri Tijanića neviđen.

k

pre 10 godina

gomez je bolji strijelac od mandže ali ni slučajno da dvije g. kad je on igrao u prvoj nisu uzeli naslov(zadnji put 2010-olić)..gomez je statičan i ne sudjeluje u igri i ne odvlači obranu a ribery, robben,shaqiri igraju na unutarnju nogu i ulaze u sredinu još dodaj kroosa mullera scweinsteigera koji se ubacuju tamo i totalna gužva, mandžo se izvlači lijevo-desno, zna bolje igrat i više odgovara ostatku ekipe

M

pre 10 godina

@Nemanja
Ako po tebi na kliksportu Arena ide sa odlicnom slikom, vreme je da pazaris neke naocare. To jedino valja u malom prozoru na monitoru ali kada ga razvuces na TV od 40-42" to skoro ninasta ne lici.

Oliver

pre 10 godina

Bayern ce unistiti i deklasirati Katalonce.Ne igraju Pujol i Maskerano zbog povreda,a Adriano zbog kartona.Mesi je spreman samo 70%.Ako sada Bayern ne pobedi,nece nikad.I jos jedna spektakularna nocasnja vest:Mario Goetze potpisao za BAyern! Borusija ne moze spreciti transfer,jer u ugovoru do 2016. ima klauzula o mogucnosti odlaska ovog leta za 37 mil evra.Bayern ce to platiti,a Goetze je vec potpisao ugovor koji se drzi u tajnosti,ali se zna da ce mu plata biti 7 mil umesto 5 kao u Borusiji.Goetze je bio velika zelja Guardiole,heheh. Ziveli, Bayern ce dominirati narednih godina,a pocinjemo veceras!

ej

pre 10 godina

Bio sam tada decko mali,
Ni roditelji nisu znali,
Da sam dobio najljepsi dres,
Od tada je poceo urnebes,
Naucio sam voljeti plavo crvenu boju,
Znao sam da ce barca uljepsat mladost moju,
Jer ime joj je lijepo kao san,
Bodrit cu je citav zivot, svaki dan,
Od rodjenja pa do smrti oko Barcelone sve se vrti,
ISTOK,ZAPAD,JUG i SJEVER
Samo je jedan klub
BARCELONA FOREVER

Nemanja

pre 10 godina

Још један дан кукања на Тијанића... Па није РТС законом обавезан да преноси Лш.. ниједна национална тв не преноси Лш, зашто би морао РТС? Имате Телекомов сервис кликспорт, платите 50 динара и имате Арену онлајн.. сјајан квалитет, нема сецкања.. сматрам да 50 динара није много, јер нигде на свету нема Лш за џабе, а опет кажем, РТС није обавезан да преноси.. треба вам 5 минута да се региструјете на сајт Телекома.. уживајте.. :)

BAYERN recordmeister

pre 10 godina

Nemacka vs Katalonija.
Bavarska je deo Nemacke i nema potrebe izdvajati,mi nismo za odcepljenje kao Katalonci. BAYERN=NEMACKA

Lane

pre 10 godina

Nije mi jasno cemu ovolika euforija i ovoliko samopouzdanje kod navijaca Bajerna? Tacno je da melju redom ove sezone, ali neka mi neko kaze od kada je to Svajni bolji od Cavija, Miler od Inieste, Riberi od Mesija?????? Po mom misljenju dani Alves i Djordi Alba mogu da se nose sa Riberijem i Robenom, a isto tako i Pike sa Gomezom, dok bas nisam najsigurniji da se iko od Bajernovih odbarmbenih igraca moze nositi sa Mesijem i Iniestom. Bice spektakularan fudbal i ocekujem pobedu Barse.

Serdar

pre 10 godina

Ja iskreno mislim da je Šavi potpuno u pravu.Jel zna neko dali za sutrasnju utakmicu konkurisu Pužol,Valdeš i Mašćerano? U svakom slucaju utakmicu ce odluciti Mešši koji je pauzirao utakmicu protiv Saragose.Mada Barsa je to, opasnost vreba sa sve strane Fabregaš,Šavi...bice ovo sjajna utakmica.

Dolazi sigurno

pre 10 godina

Igraj singl na Bajern, dobra je kvota. A i nema logike da Mesi, Cavi, Inijesta i ekipa odigraju npr. nereseno zar ne? I stavi sve sto imas, kucu i okucnicu i celu familiju :-) Nikad sigurnije pare! Sve ja ljudi razumem, ali ovoliko samopouzdanje kod navijaca nekog kluba odavno nisam video,i to jos protiv ovih ludaka...

veliki strumf

pre 10 godina

A jel ovaj covek na slici taj Savi o kome stalno citam na b92? Cini me se da mi je nesto poznat ali mi se cini da se ne zove tako...

Sale@

pre 10 godina

Prenos je na TVArenasport 3, a ako istu nemate, a imate internet, idite na Telekomov portal 'Sve na klik', i tu za 50 dinara čini mi se, imate prenos ove utakmice. Možda i koji dinar više zbog važnosti i interesovanja...
A lepo sam vam ranije rekao, uzmite Arenasport...!!!

Vox

pre 10 godina

Pazi sta kaze Hajnkes : "Takođe, ne razmišljamo o prošloj sezoni, kada smo u ovoj rundi takmičenja izgubili od Čelsija..." ?!
Covek se jos nije oporavio od prosle godine, ne kapira uopste da je igrao finale...u Minhenu.
Ej, 'Nas stadion, nas grad, nas trofej'
Sve je bilo 'vase' osim usatog trofeja.

đerard de la penja

pre 10 godina

‹ig› означува меко ч, исто што и српско ћ (/tɕ/) по самогласка: puig
‹ix› означува меко ш (/ɕ/) по самогласка: mateix
‹tg› означува меко џ, исто што и српско ђ (/dʑ/): prometatge
‹tj› означува меко џ, исто што и српско ђ (/dʑ/): corretja
‹tx› означува меко ч, исто што и српско ћ (/tɕ/): despatx
(x)ics, xeix /ɕ/, /ks/, /ɡz/ ш, кс, гз xoc, expressió -'шок', 'израз'.
Barsa možda ima prednost što se prva utakmica igra u Minhenu, mažda može da iz kontre eventualno kazni Bajern. Bajern je jak pre svega spolja pa će Alveš i Alba imati puno posla. Švajnštajger i Martinez će se "tući" na sredini sa Šavijem i Busketsom i imaće lakši posao zbog izostanka Maskerana, a Bartra će imati težak ispit. Ako Mesi igra, s njim, Viljom i Pedrom i Bajernova odbrana će imati problema, a nisu se proslavili protiv Arsenala. Dakle, fudbalski spektakl, za medijski servis Srbije po meri Tijanića neviđen.

Gligor

pre 10 godina

Zivela TV Romania 1!!!! Sta drugo da kazem, veceras dok vecina bude trazila neke budjave strimove, ja cu lepo kao gospodin da prebacim na nase komsije i kao covek da gledam fudbal. Oni prenose samo utorkom, RTS sredom i tako, ne moram da uzimam AREnu, a sve lepo mogu da gledam. JOs jednom, Zivela TV ROmania 1!!!!

Sto se tice utakmice, ocekujem X, Barsa ce igrati jako strpljivo, ali ce biti zanimljivo kako ce se Bajern ponasati, s obzirom da su posle Barse ekipa sa najvecim posedom lopte u ligi sampiona. Samo da FK Real Madrid a.k.a Hollywood, FK E!, FK Glamur, FK Svet plus. FK Justin Biber ne prodje u finale, a ostali nek se poredjaju kako im volja.

laurito85

pre 10 godina

utakmica koju ne treba singlirati, eventualno 200 din navijacki, zavaliti se u fotelju, kikiriki i limenka piva, utakmica u kojoj treba uzivati...

k

pre 10 godina

gomez je bolji strijelac od mandže ali ni slučajno da dvije g. kad je on igrao u prvoj nisu uzeli naslov(zadnji put 2010-olić)..gomez je statičan i ne sudjeluje u igri i ne odvlači obranu a ribery, robben,shaqiri igraju na unutarnju nogu i ulaze u sredinu još dodaj kroosa mullera scweinsteigera koji se ubacuju tamo i totalna gužva, mandžo se izvlači lijevo-desno, zna bolje igrat i više odgovara ostatku ekipe

Vaše ime*

pre 10 godina

Uprkos činjenici da tzv. javni servis ima plaćena prava na sve 4 polufinalne utakmice (UEFA: http://www.uefa.com/uefa/mediaservices/mediainformation/newsid=1767232.html), oni su očito odlučili da ne prenose ovu utakmicu (sudeći po sutrašnjoj programskoj šemi na sajtu: http://www.rts.rs/page/tv/ci/broadcast/17/РТС+1.html?month=4&year=2013&day=23&) i time bacili u bunar plaćene pare.
Bravo majstori. I vama neko treba da plaća pretplatu?

Primus

pre 10 godina

Da li je neko gleda Live stream utakmice lige sampiona preko UEFA sajta? Na RTS-u reklama da je prenos 2.4 eur. Ako je bolji kvalitet od telekomovog streama, rado bih platio.

crazy processor

pre 10 godina

Uh ćto še da bude tekma:) Ukoliko ne bude igrao Meši nema ćansi Baršelona bez obzira ćto imaju Šavia ipak je to liga ćampiona:)

Mjau

pre 10 godina

oce li biti prenosa negde osim na arenasport?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Beretka, 23. april 2013 09:12)

Misliš Arena šport?

ls

pre 10 godina

veceras mozete pogledati polufinale na arenasport,federalna televizija,Televizija rep.srpske i bosanska televizija ili instalirajte STOPSTREAM.TU I GLEDAJTE STA POZELITE UZIVO...

PETAR

pre 10 godina

RTS prenosi "POLA" lige šampiona, kako reće Tijanić. samo što je ta polovina ona lošija, zato što je jeftinija. Sutra na RTS imate BVB vs RMD.

Verovatno će prenositi samo prvo pluvreme finala :) ili možda ako budemo imali sreće, drugo poluverme, pa saznamo ko je pobedio

Kol

pre 10 godina

@ (Mocna je Barsa, ali...., 22. april 2013 21:43)

Igraj keca, Barsu je skoro pa nemoguce dobiti na njihovom terenu tako da ako Bajern ima sanse za pobedu to je veceras!

stevan

pre 10 godina

Ladno lik na jutarnjem programu rts u najavi utakmica procitao ovaj tekst od reci do reci! I to bas da se potrefi da on cita u isto vreme kad i ja ne mogu da verujem. Nije se ni potrudio da izmeni nesto. Profesionalci.

bgd

pre 10 godina

Ja iskreno mislim da je Šavi potpuno u pravu.Jel zna neko dali za sutrasnju utakmicu konkurisu Pužol,Valdeš i Mašćerano? U svakom slucaju utakmicu ce odluciti Mešši koji je pauzirao utakmicu protiv Saragose.Mada Barsa je to, opasnost vreba sa sve strane Fabregaš,Šavi...bice ovo sjajna utakmica.
(Serdar, 22. april 2013 22:23)

Mešši je pauzirao protiv Šaragoše, ne Saragose.

Nemanja

pre 10 godina

Коментари о ШЋавију занимљивији од било које вести.. Одвалио сам се од смеха.. :D тј. од шмеха..

anonimus

pre 10 godina

Nemacka vs Katalonija.Bavarska je deo Nemacke i nema potrebe izdvajati,mi nismo za odcepljenje kao Katalonci. BAYERN=NEMACKA (BAYERN recordmeister, 23. april 2013 13:04)

pazi ovog: 'mi'.
hahahahaha, kakvi se sve pacijenti javljaju ovde to je fascinantno!

Nemanja

pre 10 godina

@М онда ти је слаб нет, или нешто друго. . гледам на рачунару, на монитору 22 инча, и сасвим ми је добро.. А ти ако хоћеш баш са гледаш на плазми од 40 и кусур инча, онда иди у Телеком, узми IPTV и уживај..

M

pre 10 godina

@Nemanja
Ako po tebi na kliksportu Arena ide sa odlicnom slikom, vreme je da pazaris neke naocare. To jedino valja u malom prozoru na monitoru ali kada ga razvuces na TV od 40-42" to skoro ninasta ne lici.

konfučije

pre 10 godina

Zašto Bavarska? Ova nemačka republika se isto kao i klub zove i izgovara Bajern. Ako ste tvrdoglavo uporni za Šavija primenjujte to i na ostala imena.

Objavite komentar

pre 10 godina

Udjete na google translate(http://translate.google.com/).Odaberete spanski jezik,napisete Xavi i pritisnete Listen.I da zavrsimo vise sa Shavijem i ostalom pricom SH.