Subota, 30.03.2013.

01:23

B92: Novac Gazproma stigao u Zvezdu

U petak je na račun FK Crvena zvezda stigao novac "Gazproma". Isplaćeni su Radna zajednica, četiri kluba, bivši i sadašnji trener, dve banke, nekoliko igrača.

Izvor: B92

B92: Novac Gazproma stigao u Zvezdu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

129 Komentari

Sortiraj po:

sponzor

pre 10 godina

Imaju pravo da otpuste..To je privatna firma i nema obaveze prema radnicima, koji joj ne trebaju...A da nije to zbog smanjenja posla ili zbog toga sto sumnjaju u radnike na pumpi...Ko zna ali ipak daju otpremnine pa ih treba uzeti i raditi nesto drugo...U celom svetu se otpustaju radnici i u Krajsleru,IBM,Fijatu...pa sto nece i u NISu.Hteli smo kapitalizam i dobili smo ga...sta vise reci!!!!Koliko je tako radnika otpusteno...pa nista...Cela privreda je stala ili bolje receno nestala a sa njima i more radnika...I niko nije mrdnuo...Dva,tri bleda natpisa u novinama i nista...To u Srbiji vise i nije nikakva vest...Vest bi bila, da je neko dobio posao...I ono da sponzor ,mora da da pare, je netacno i smesno.Sponzor uvek moze da se povuce,na njemu je odluka...

slobinator

pre 10 godina

ni sa ovim trenerom nece biti napredka
(Babin_zub, 30. mart 2013 22:21)
I ja sam ubeđen da sa ovim trenerom neće biti NAPREDKA,ali ko zna možda će ipak biti NAPRETKA

slobos sa rodosa

pre 10 godina

Predrag, 30. mart 2013 13:30)
Lepo piše u novinama 1.2 miliona evra.Odvoj po nekad 30 dinara pa se informiši u potpunosti

Babin_zub

pre 10 godina

Da li znate da se NIS (Gazprom) srema da otpusti 7,000 zaposlenih a da na njihova mesta prima tzv lizing radnike (koji će da rade za 20tak hiljada mesečno i koji nemaju zasnivan radni odnos). Da li znate da NIS (Gazprom) besomučno crpi ovo malo naše nafte što imamo, i da li neko uopšte ima pojma na koji način je Gazprom postao sponzor Zvezde, šta se tu ustvari reklamira, odnosno koji je njihov interes.
(jedan od onih koji ostaje bez posla, 30. mart 2013 11:42)

Pa vidi ovako, ja zaista ne znam interes reklamiranja Gasproma, ali pretpostavljam da je isti kao i Tojoti, Li Kuperu, Beobanci(pokojnoj)... A znas sta znam?Pa znam da je firma u kojoj radis bila u drzavnom vlasnistvu,da ste je krali od direktora do radnika na pumpi,da ste nam uvaljivali jednu trecinu vode u gorivu,da ste ziveli kao Bogovi dok je narod placao debelo popravke svojih kola zbog loseg goriva.Znaci zaigrala mecka,a?Ma ne brinem ja za vas,imate vi u steku taman da svaki od vas otvori po pumpu.
A sta bi sa placanjem Sa Pintua?Otkud od jednom njemu pare od kluba kad Stojadinovic rece da je to obezbedjen novac od sponzora koji zeli da ostane anoniman,a kasnije i od donacija?Mislim,slazem se da sa Saletom nismo imali ni igru ni rezultat,ali zar je neophodno zaduzivati se jos vise, narocito ako se zna da ni sa ovim trenerom nece biti napredka?

spasoje

pre 10 godina

Sad ponovo zaduzivanja do sledece rate Gazproma. Drugih primanja svakako nema. Uskoro ce dug biti celi 100 miliona. Sve je ovo samo zamazivanje ociju i odugovlacenje neminovnog, katanca.

Valjak

pre 10 godina

@hero

"uvek pametni sveznajuci navijaci Partizana koji su opsednuti Covicem"

Jel mozes molim te da mi objasnis odakle dolazi ova opsesija? Od kad se covic samopozvao u FK prednost se povecala (titula prakticno obezbedjena) a postali ste jos i veci predmet sprdnje i podsmeha (izjave, samaranje etc.) dok se izlaz i duznicke krize i ne nazire.

Sto se tice KK, taj covic je prisutan u Srpskoj kosarci vec vise od decenije gde je KK Partizan ga drao po obicaju. Eto i prosle godine je potrosio pare ONOLIKE pa sta je FMP osovojio?

Lupi covek i ostade ziv

pre 10 godina

Radnik NIS-a,

Lupi covek i ostade ziv.Ti si radnik NIS-a kao sto sam ja episkop sabacki.Kakve veze ima NIS sa sponzorskim ugovorom sa Zvezdom. Sponzor je Gazprom Rusija.Svisponzorski ugovori se daju iz centrale.Kako za Salke tako i za Zvezdu.Kakve veze Gazprom ima sa tvojom platom. Ako si radnik NIS-a pitaj njih

ety

pre 10 godina

@grobar: Pa ne daje Rusija novac CZ, vec Gazprom. A drugi klubovi mogu da traze druge sponzore npr. i od nekih drugih ruskih kompanija koje ulazu u sport kao sto su Lukoil, Rosneft, Sberbanku, VTB, RZD itd.

Gasadzija

pre 10 godina

@jedan od onih koji ostaje bez posla,

I sada ti zato kriva Zvezda.Alo care i treba da ostanes bez posla jer je NIS Gazprom poluprivatna firma sa vecinskim Ruskim kapitalom.Vreme socijalizma proslo.Drugo ne placa NIS Gazprom vec Gazprom iz Rusije kao sto placa razne ekipe po Evropi kao sto je generalni sponzor Lige Sampiona u fudbalu.Nikakve veze nema sa tvojim otpustanjem. Sponzorski ugovor.Ali tvoj grobarski kompleks proradio

samo se ti nadaj

pre 10 godina

U julu stecaj jer su sve pare potrosene a igraci nisu primili ni jednu platu u 2013.Iz III lige pa sve ponovo.
(deki sumadinac, 30. mart 2013 09:40)

A sto iz trece, valjda treba iz sedme. To je poslednja liga

petar

pre 10 godina

Sad ce da zgazimo Radnicki
Jel ce bre nego da odgovara za organizovanu kradju u Zvezdi il ce svi da budu amnestirani
Valjda ima neka tetkica sto je kriva....

Radnik NIS-a

pre 10 godina

Nisam patetican, vec govorim istinu. Ukucaj u pretrazivac - sindikat NAP, udji na nas sajt i klikni na pristigle komentare. Videces da je istina.

jedan od onih koji ostaje bez posla

pre 10 godina

Da li znate da se NIS (Gazprom) srema da otpusti 7,000 zaposlenih a da na njihova mesta prima tzv lizing radnike (koji će da rade za 20tak hiljada mesečno i koji nemaju zasnivan radni odnos). Da li znate da NIS (Gazprom) besomučno crpi ovo malo naše nafte što imamo, i da li neko uopšte ima pojma na koji način je Gazprom postao sponzor Zvezde, šta se tu ustvari reklamira, odnosno koji je njihov interes.

marko

pre 10 godina

Gledaj ove što pljuju u fazonu "daj milione za ovo a ovamo hiljade bolesnih i šta već", ljudi jel shvate da Zvezda nema veze sa tim što je nezaposlenost 40% ili što su neki bolesni zanemareni, time se bavi država i niko drugi i bolje idite prošetajte nego što izbacujete svoje frustracije na Zvezdu, da se vi pitate vi bi sve ugasili, jer je i onako u ovoj drzavi vecina preduzeca kao i Zvezda dovedena na ivicu gasenja, to ne znaci da samo treba da stavljamo katanac kao sto mnogi ovde stalno ponavljaju, nego se treba boriti da se sacuva sta se sacuvati moze, pa Valensija je prezivela sa pola milijarde duga, Borusija Dortmund sa tri puta vecim dugovanjima od Zvezde i tako dalje, klub kao Zvezda itekako moze pozitivno da posluje.

sponzor

pre 10 godina

Sjajno, Gazprom ima novac za Zvezdu a nema za svoje radnike na pumpama vec ih tera da "dobrovoljno" odu iz firme kako bi zaposlili klince za 20000 dinara. Samo jedna pumpa donosi dnevno oko milion dinara, za Zvezdu ima, a za nas nema! Sramota!
(Radnik NIS-a, 30. mart 2013 09:20)

To sto je zvezda dobila novac od Gasproma, valjda nije dobila tek onako, valjda postoji neki ugovor o sponzorstvu. Pise valjda taj Gasprom na dresovima, na opremi, na stadionu, na zidovima, valjda ne dobijaju pare za lepe oci. Kakve veze ima Zvezda sa tvojom platom i sa Milanom kome treba 150,000e. Jedino u Srbiji zvezda ima humanitarne akcije, ne vidim neki drugi klub da sprovodi takav plan. Neka plati Partizan Milanu lecenje, ipak oni se hvale da su u plusu, institucija, za njih je 150,000 sica

Koja

pre 10 godina

Kakvi Rusi...opet je Vucko zavukao ruku u drzavnu kasu, kao pre dva-tri meseca kad je iz budzeta uzeo 10 mil. evra za njegov klub... (milentije, 30. mart 2013 10:26)

Ma 100 miliona je dao, samo da se ti meni ne nerviras...

Koja

pre 10 godina

Gde novac zavrsava, pored stotine bolesnih za koje mi skupljamo novac, mi nezaposleni i bedni. Ovo je licemerno i bedno. (Flavie sa Slavije, 30. mart 2013 07:04)

Tvoja patetika je licemerna i bedna, siguran sam da nikad nisi pomogao u nekoj akciji za bolesne kao sto je to Zvezda radila...Ali zato oces da Zvezdu okrivis da je nesto kriva zato.sto niko im ne pomaze! Jadnoo...

Boki

pre 10 godina

sa tom lovom bolje da ste kupili jedan kvalitetan katanac i resili sve probleme. (butragenjo, 30. mart 2013 03:18)

Kupicemo i vama cemo da poklonimo....

Koja

pre 10 godina

Stvarno je privilegija, navijati za Partizan. Mene licno, je sramota, i kada citam ovakve i slicne stvari, ovo je stvarno bruka. Znaci, ziveti od milostinje i raznih vrsta prevara, a zdrav si, prav si, izvinite ali za mene je to sramota i bruka. (KODAR78, 30. mart 2013 07:13)

Jel ti to pises o KK Partizan,Vujosevicu i njihovih prevara a da zivite od milostinje drzave to je vec poznato...

Amnestirani penzioner, sveznajući biznismen i sitna buranija

pre 10 godina

Zar nije bila prica da ce novi trener biti placen od donacija, a ne iz budzeta kluba?
(DK, 30. mart 2013 02:50)

Pa nije valjda da naivno veruješ ljudima koji sad upravljaju ovim Titanikom koji pluta bez kormila, probušen, godinama po fudbalskom okeanu?

Rakonac

pre 10 godina

Posto Zvezdu podrzavaju i pomazu Rusi apelujem na rukovodstvo mog Partizana da pomoc potrazi na "zapadu". Pod hitno da nase rukvodstvo poseti ambasade Amerike, Britanije, Nemacke i Francuske. Partizanu i navijacima Partizana ne moze da bude prijatelj Rusija koja pomaze samo nase rivale.
(grobar, 30. mart 2013 05:58)

Auu,joj!

DaSa

pre 10 godina

Prezime trenerovog pomocnika samo govori o cemu se ovde radi..... kao pare od rusa na ime sponzorstva a ustvari vlada srbije uzela opet neki kredit.

Koja

pre 10 godina

sa tom lovom bolje da ste kupili jedan kvalitetan katanac i resili sve probleme. (butragenjo, 30. mart 2013 03:18)

To cemo vama u JSD jedan masni katanac da poklonimo...

milentije

pre 10 godina

Kakvi Rusi...opet je Vucko zavukao ruku u drzavnu kasu, kao pre dva-tri meseca kad je iz budzeta uzeo 10 mil. evra za njegov klub...

Koja

pre 10 godina

"Orlovaca gori,a Zvezda se ceslja"!!! ("Srecnija Srbija", 30. mart 2013 09:52)

Kakve veze ima Orlovaca sa Zvezdom!? vasi kompleksi i mrznja su neprevazidjeni...

Srbin

pre 10 godina

Prosjak dobio milostinju od bogatasa! Je l' ste im rekli 'Hvala kume, ziv bio, da si mi ziv i zdrav ti i tvoja deca i bog da vam da sve dobro'? :)) (kabasti, 30. mart 2013 09:44)


Milostinja dolazi od Dinkica, a i kad Dule kuka da mu drzava da neki dinar.Jer tako jedino peezivljavaju...Ovo su pare od spozorskog ugovora.Ako nisi znao...

Ajme

pre 10 godina

Prezime trenerovog pomocnika samo govori o cemu se ovde radi..... kao pare od rusa na ime sponzorstva a ustvari vlada srbije uzela opet neki kredit. (DaSa, 30. mart 2013 10:00)

Ahhaha ma ti sve znas, ma insajder si mi ti...kakvi kompleksi..

Srbin

pre 10 godina

E sad slede bahacenja sa pojacanjima, pazite sta sam rekao, isto kao i u KK prvo su pricali o nekoj stabilizaciji, prodaji igraca, a posle jedne godine imaju najveci budzet u istoriji srpske kosarke, jos u vreme najvece krize.Sve sam ovo govorio jos pre pola godine sablon je isti, ko u KK, bilo mi je smesno da gledam kako jedni kukaju a drugi se slade navodnim problemima, ahahahhah, shvatite sve se ovo planski radi, da se pojedinci obogate na grbaci drzave i poresnik obveznika. (dels, 30. mart 2013 08:30)

Nqjveci budzet u istoriji Srpske kosarke!? ahhahah pa ovo je neverovatno sta pisete...

Koja

pre 10 godina

Gde novac zavrsava, pored stotine bolesnih za koje mi skupljamo novac, mi nezaposleni i bedni. Ovo je licemerno i bedno. (Flavie sa Slavije, 30. mart 2013 07:04)

Pa nek Djura i ti pomozite tim bolesnima, on barem je u plusu. Nemoj da budes patetican..

Boki

pre 10 godina

Sjajno, Gazprom ima novac za Zvezdu a nema za svoje radnike na pumpama vec ih tera da "dobrovoljno" odu iz firme kako bi zaposlili klince za 20000 dinara. Samo jedna pumpa donosi dnevno oko milion dinara, za Zvezdu ima, a za nas nema! Sramota! (Radnik NIS-a, 30. mart 2013 09:20)

Jedan spominje bolesne ti kao odjednom se pojavljujes kao radnik NIS-a ,patetika je uvek bio vas nacin...

kiclu

pre 10 godina

Bravo za novu upravu, ljudi se stvarno bore da izvuku klub. Onaj Lukic je preuzeo klub u dugovima ali umesto da preda upravljanje nekom sposobnijem on je ga unazadjivao i doterao do samog kraja...

kabasti

pre 10 godina

Prosjak dobio milostinju od bogatasa! Je l' ste im rekli 'Hvala kume, ziv bio, da si mi ziv i zdrav ti i tvoja deca i bog da vam da sve dobro'? :))

max

pre 10 godina

"isplaćen je deo duga bivšem treneru Aleksandru Jankoviću, ali i rata novom Sa Pintu, i njegovom pomoćniku Mutinju"

Covicu, zar nisi rekao da ce Sa Pinto da se placa iz nekakvih anonimnih donacija??

Markiza

pre 10 godina

Kakav uludo bacen novac! Pa zar su ga zasluzili necim? Pa nije ovo Premier liga pa da gledamo dobar fudbal gde se igraci trude, vec Srbija gde se predlaze skracivanje terena na Marakani za 2 metra sa svake strane da bi igraci mogli manje trcati jer nemaju kondicije. fudbaler-najnizi oblik zivota na Zemlji!

Urosh

pre 10 godina

Tužno je šta su napravili od naše zvezde...jedan od glavni krivaca je u zatvoru, nadam se da ce i ostale strpati kad tad...ne daj se zvezdo milioni te vole!

PJANOOO

pre 10 godina

Sram vas bilo! Uzeli ste Mudrinskog, Jagodina izasla u susret, ni dinar niste dali! Ali zato naravno, 50% od sledeceg transfera ide Jagodini. Sasvim normalna praksa u takvim situacijama. Ko je i jednom igrao managera zna.(Ljubisa livac, 29. mart 2013 19:57)

Nismo dali ni dinara za Mudrinskog kazes? Pa kome smo onda sad dali pare?Koliko vi navijaci Partizana ne poznajete cinjenice a u sve se trpate i mislite da ste svu pamet ovog sveta popili...gledajte jednom svoja posla.

Radnik NIS-a

pre 10 godina

Sjajno, Gazprom ima novac za Zvezdu a nema za svoje radnike na pumpama vec ih tera da "dobrovoljno" odu iz firme kako bi zaposlili klince za 20000 dinara. Samo jedna pumpa donosi dnevno oko milion dinara, za Zvezdu ima, a za nas nema! Sramota!

riječanin

pre 10 godina

zvezda odlične rezultate postiže s obzirom na situaciju u klubu tako da treba biti realan jer partizan nikad bolje nije stajao a ništa posebno ne pokazuje jer ova nevolja koja nas je zadesila će neke stvari nadam se zauvijek riješiti

Звездаш онај стари

pre 10 godina

Браво Гаспром! Али желим да видим управу да истински реформише клуб, пре свега у спортском делу а онда и у организационом. Звезда је увек била авагарда српског фудбала! Ако се то деси, наредни угово Гаспрома или неког другог ће бити још већи, а нас ће бити као никада на трибинама.

Avala

pre 10 godina

Znaci benzin 200din/l? E moja drzavo, gde ovi bacaju pare. Uopste se ne bih bunio da su to ruske pare, pa makar i one sa Kipra ALI BRE to su nase pare.. Nasa nafta, iz nase zemlje.

Hladnokrvni

pre 10 godina

Eto,pare od Gazproma su otisle za par sati,pokrpljene su neke manje rupe,dugova ima jos puno i sve su veci jer stizu kamate.FK czv je u nezavidnoj poziciji,dug za struju,komunalije,porezi,menice,dugovi fudbalerima sadasnjim i bivsim,trenerima...iako sam navijac Partizana zao mi je jer ovo je odraz stanja u celom nasem fudbalu.Zalosno ali istinito.

KoleM

pre 10 godina

Koštaće nas ta donacija Gasproma. Pa Gasprom besplatno vadi naftu i gas u Srbiji u vrednosti od milijarde evra godišnje, ovako malo donira, i to na one koji se rasipaju, ispadnu dobri momci pa ih niko ne pita kada ćete da platite naftu i gas koji vadite besplatno? Još nešto, ako je Zvezda državna, zašto onda zaposleni u zvezdi primaju miliona a doktor na primer, ili čak i ministar imaju samo reda 100 hiljada?

dels

pre 10 godina

E sad slede bahacenja sa pojacanjima, pazite sta sam rekao, isto kao i u KK prvo su pricali o nekoj stabilizaciji, prodaji igraca, a posle jedne godine imaju najveci budzet u istoriji srpske kosarke, jos u vreme najvece krize.

Sve sam ovo govorio jos pre pola godine sablon je isti, ko u KK, bilo mi je smesno da gledam kako jedni kukaju a drugi se slade navodnim problemima, ahahahhah, shvatite sve se ovo planski radi, da se pojedinci obogate na grbaci drzave i poresnik obveznika.

cuki

pre 10 godina

Kakva beda, prezivljava se od milostinje. Kad ce ljudi uopste u Srbiji da postanu odgovorni i jedanput stanu na svoje noge? Ponos je u velikom deficitu.

ismejem se a plako bih

pre 10 godina

vidi vidi koliko minusa ijao koliko ljudi koji ma je slatka tudja muka , bas mi je zao sto nije po vasoj volji jer vecna je
Crvena Zvezda !

Masinica

pre 10 godina

Vidi se da se uprava zaista trudi da vrati ono sto je godinama unistavano, samo sta to vredi kada nema kvaliteta igraca,nema htenja, volje da se bore, neznam samo koji ce im sada biti razlog za opravdanje sto nema rezultata.

Metuzalem

pre 10 godina

Predlažem Upravi Zvezde da zamoli ambasadu Japana za donaciju. Bolnice, sirotišta i narodne kuhinje mogu malo da sačekaju. A onda, deo para bi mogao da dobije i KK Partizan, nije red da opet ne budu prvaci.

KODAR78

pre 10 godina

Stvarno je privilegija, navijati za Partizan. Mene licno, je sramota, i kada citam ovakve i slicne stvari, ovo je stvarno bruka. Znaci, ziveti od milostinje i raznih vrsta prevara, a zdrav si, prav si, izvinite ali za mene je to sramota i bruka.

Koja

pre 10 godina

Mislim da ova vest dovoljno govori kakve nebuloze su svakodnevno navijaci Partizana pisali, a kao po obicaju nisu bili u pravu. Nakon deblokade, klubovi su poceli da dobijaju svoje pare, trener se placa preko racuna,niti je ko prevaren niti ucenjivan, to sto vas ima vise na internetu i sto volite da pljujete u svakoj prilici CZ i njeno rukovodstvo vas ne cini da ste u pravu.

Sava Drugi

pre 10 godina

Revizor mora hitno u Gazprom. Zvezdi želim sve najbolje, oni mogu da žive samo od jendog derbija godinu dana a od prodaje igrača i da stave pod kamatu, ali Gazprom je 49% srpska firma i tu su onih naših Dikinćevih 1000 evra.


Kako možeš biti sponzor nekome 3-4 godina ništa osvojio. Pa bolje da su za te pare dali jedan Murinju da vozi kola sa natpisom Gazprom - Srbija, više bi bilo valjde nego ovo. Oakva zvezda treba plati da joj Gazprom bude sponzor, izveštaji koje šalje Čović su falsifikovani, njih su sastavljali isti oni koji su i krali sve do sada.

ticroo

pre 10 godina

Nisam ni sumnjao da će jedna od rak rana srpskog fudbala nastaviti sa postojanjem zahvaljujući nekoj pomoći u poslednji čas. Da je pravde, ova bi ustanova za rasprodaju dece i negovanje divljaštva na tribinama i šire odavno prestala da postoji zajedno sa svojim crno-belim bratom blizancem. Kamo sreće da se svi ti lopovski klubovi pogase pa da razbojnici (čitaj: navijači i funkcioneri) više nemaju zajednički cilj oko koga da se okupljaju i drže normalan svet u strahu od sportskih manifestacija.

Hero

pre 10 godina

Ma ovo nije tacno, uvek pametni sveznajuci navijaci Partizana koji su opsednuti Covicem rekose da smo "pretili" klubovima da povuku menice, zanimljivo oni dobise svoj deo , sramota Covicu pa oni su rekli da cemo ponovo da ih prevarimo, a i sto Gasprom placa, zar nisu rekli da ce Vucic sve to da sredi!?

srbin lo

pre 10 godina

Sramno je to sto je doslo do toga da se pise kako je Zvezda dosla do nekog novca i platila neke dugove! Ustvari to su smesne pare i netreba hvaliti tog sponzora jer neki klubovi imaju mnogo bolje ugovore od ovog. Ipak mala cifra je to! Otece nam Vucic novac nebrinite!

grobar

pre 10 godina

Posto Zvezdu podrzavaju i pomazu Rusi apelujem na rukovodstvo mog Partizana da pomoc potrazi na "zapadu". Pod hitno da nase rukvodstvo poseti ambasade Amerike, Britanije, Nemacke i Francuske. Partizanu i navijacima Partizana ne moze da bude prijatelj Rusija koja pomaze samo nase rivale.

Momir

pre 10 godina

Pa ljudi 50 mil eura duga ne moze da se napravi tek tako i nikom nista!!! Zasto se uporno zataskava sve?! Kako niko da odgovara za stanje u kome se Zvezda nalazi?!

bl!

pre 10 godina

i odma osmjeh na njuske a kasnije...kakogod dobra vijest osim tog sto je isplaćeno na račun NEKIM igračima a ne svim. pravi se diskriminacija ili sta? sretno protiv radničkog!

alfezi

pre 10 godina

Prokockala je Zvezda i veću pomoć od ove, ali nema smisla da Zvezda bude ugašena, i kao ostrašćeni grobar moram reći da bi njeno gašenje napravilo jednu rupu u mojoj životnoj percepciji koju ništa ne bi moglo nadomestiti....
U suštini, ne želim Zvezdi ništa dobro, želim joj da postoji, da se bori, da uvek bude najviše druga, ali mora da postoji! Pamet u glavu i nek vas Bog sačuva od svega - osim od Partizana...

Momir

pre 10 godina

Pa ljudi 50 mil eura duga ne moze da se napravi tek tako i nikom nista!!! Zasto se uporno zataskava sve?! Kako niko da odgovara za stanje u kome se Zvezda nalazi?!

Koja

pre 10 godina

Kakvi Rusi...opet je Vucko zavukao ruku u drzavnu kasu, kao pre dva-tri meseca kad je iz budzeta uzeo 10 mil. evra za njegov klub... (milentije, 30. mart 2013 10:26)

Ma 100 miliona je dao, samo da se ti meni ne nerviras...

Radnik NIS-a

pre 10 godina

Sjajno, Gazprom ima novac za Zvezdu a nema za svoje radnike na pumpama vec ih tera da "dobrovoljno" odu iz firme kako bi zaposlili klince za 20000 dinara. Samo jedna pumpa donosi dnevno oko milion dinara, za Zvezdu ima, a za nas nema! Sramota!

Koja

pre 10 godina

Gde novac zavrsava, pored stotine bolesnih za koje mi skupljamo novac, mi nezaposleni i bedni. Ovo je licemerno i bedno. (Flavie sa Slavije, 30. mart 2013 07:04)

Tvoja patetika je licemerna i bedna, siguran sam da nikad nisi pomogao u nekoj akciji za bolesne kao sto je to Zvezda radila...Ali zato oces da Zvezdu okrivis da je nesto kriva zato.sto niko im ne pomaze! Jadnoo...

Srbin

pre 10 godina

E sad slede bahacenja sa pojacanjima, pazite sta sam rekao, isto kao i u KK prvo su pricali o nekoj stabilizaciji, prodaji igraca, a posle jedne godine imaju najveci budzet u istoriji srpske kosarke, jos u vreme najvece krize.Sve sam ovo govorio jos pre pola godine sablon je isti, ko u KK, bilo mi je smesno da gledam kako jedni kukaju a drugi se slade navodnim problemima, ahahahhah, shvatite sve se ovo planski radi, da se pojedinci obogate na grbaci drzave i poresnik obveznika. (dels, 30. mart 2013 08:30)

Nqjveci budzet u istoriji Srpske kosarke!? ahhahah pa ovo je neverovatno sta pisete...

milentije

pre 10 godina

Kakvi Rusi...opet je Vucko zavukao ruku u drzavnu kasu, kao pre dva-tri meseca kad je iz budzeta uzeo 10 mil. evra za njegov klub...

max

pre 10 godina

"isplaćen je deo duga bivšem treneru Aleksandru Jankoviću, ali i rata novom Sa Pintu, i njegovom pomoćniku Mutinju"

Covicu, zar nisi rekao da ce Sa Pinto da se placa iz nekakvih anonimnih donacija??

Boki

pre 10 godina

sa tom lovom bolje da ste kupili jedan kvalitetan katanac i resili sve probleme. (butragenjo, 30. mart 2013 03:18)

Kupicemo i vama cemo da poklonimo....

Boki

pre 10 godina

Sjajno, Gazprom ima novac za Zvezdu a nema za svoje radnike na pumpama vec ih tera da "dobrovoljno" odu iz firme kako bi zaposlili klince za 20000 dinara. Samo jedna pumpa donosi dnevno oko milion dinara, za Zvezdu ima, a za nas nema! Sramota! (Radnik NIS-a, 30. mart 2013 09:20)

Jedan spominje bolesne ti kao odjednom se pojavljujes kao radnik NIS-a ,patetika je uvek bio vas nacin...

alfezi

pre 10 godina

Prokockala je Zvezda i veću pomoć od ove, ali nema smisla da Zvezda bude ugašena, i kao ostrašćeni grobar moram reći da bi njeno gašenje napravilo jednu rupu u mojoj životnoj percepciji koju ništa ne bi moglo nadomestiti....
U suštini, ne želim Zvezdi ništa dobro, želim joj da postoji, da se bori, da uvek bude najviše druga, ali mora da postoji! Pamet u glavu i nek vas Bog sačuva od svega - osim od Partizana...

Srbin

pre 10 godina

Prosjak dobio milostinju od bogatasa! Je l' ste im rekli 'Hvala kume, ziv bio, da si mi ziv i zdrav ti i tvoja deca i bog da vam da sve dobro'? :)) (kabasti, 30. mart 2013 09:44)


Milostinja dolazi od Dinkica, a i kad Dule kuka da mu drzava da neki dinar.Jer tako jedino peezivljavaju...Ovo su pare od spozorskog ugovora.Ako nisi znao...

Koja

pre 10 godina

Gde novac zavrsava, pored stotine bolesnih za koje mi skupljamo novac, mi nezaposleni i bedni. Ovo je licemerno i bedno. (Flavie sa Slavije, 30. mart 2013 07:04)

Pa nek Djura i ti pomozite tim bolesnima, on barem je u plusu. Nemoj da budes patetican..

Rakonac

pre 10 godina

Posto Zvezdu podrzavaju i pomazu Rusi apelujem na rukovodstvo mog Partizana da pomoc potrazi na "zapadu". Pod hitno da nase rukvodstvo poseti ambasade Amerike, Britanije, Nemacke i Francuske. Partizanu i navijacima Partizana ne moze da bude prijatelj Rusija koja pomaze samo nase rivale.
(grobar, 30. mart 2013 05:58)

Auu,joj!

Amnestirani penzioner, sveznajući biznismen i sitna buranija

pre 10 godina

Zar nije bila prica da ce novi trener biti placen od donacija, a ne iz budzeta kluba?
(DK, 30. mart 2013 02:50)

Pa nije valjda da naivno veruješ ljudima koji sad upravljaju ovim Titanikom koji pluta bez kormila, probušen, godinama po fudbalskom okeanu?

Koja

pre 10 godina

"Orlovaca gori,a Zvezda se ceslja"!!! ("Srecnija Srbija", 30. mart 2013 09:52)

Kakve veze ima Orlovaca sa Zvezdom!? vasi kompleksi i mrznja su neprevazidjeni...

KODAR78

pre 10 godina

Stvarno je privilegija, navijati za Partizan. Mene licno, je sramota, i kada citam ovakve i slicne stvari, ovo je stvarno bruka. Znaci, ziveti od milostinje i raznih vrsta prevara, a zdrav si, prav si, izvinite ali za mene je to sramota i bruka.

Ajme

pre 10 godina

Prezime trenerovog pomocnika samo govori o cemu se ovde radi..... kao pare od rusa na ime sponzorstva a ustvari vlada srbije uzela opet neki kredit. (DaSa, 30. mart 2013 10:00)

Ahhaha ma ti sve znas, ma insajder si mi ti...kakvi kompleksi..

Koja

pre 10 godina

Mislim da ova vest dovoljno govori kakve nebuloze su svakodnevno navijaci Partizana pisali, a kao po obicaju nisu bili u pravu. Nakon deblokade, klubovi su poceli da dobijaju svoje pare, trener se placa preko racuna,niti je ko prevaren niti ucenjivan, to sto vas ima vise na internetu i sto volite da pljujete u svakoj prilici CZ i njeno rukovodstvo vas ne cini da ste u pravu.

kabasti

pre 10 godina

Prosjak dobio milostinju od bogatasa! Je l' ste im rekli 'Hvala kume, ziv bio, da si mi ziv i zdrav ti i tvoja deca i bog da vam da sve dobro'? :))

Hero

pre 10 godina

Ma ovo nije tacno, uvek pametni sveznajuci navijaci Partizana koji su opsednuti Covicem rekose da smo "pretili" klubovima da povuku menice, zanimljivo oni dobise svoj deo , sramota Covicu pa oni su rekli da cemo ponovo da ih prevarimo, a i sto Gasprom placa, zar nisu rekli da ce Vucic sve to da sredi!?

Markiza

pre 10 godina

Kakav uludo bacen novac! Pa zar su ga zasluzili necim? Pa nije ovo Premier liga pa da gledamo dobar fudbal gde se igraci trude, vec Srbija gde se predlaze skracivanje terena na Marakani za 2 metra sa svake strane da bi igraci mogli manje trcati jer nemaju kondicije. fudbaler-najnizi oblik zivota na Zemlji!

kiclu

pre 10 godina

Bravo za novu upravu, ljudi se stvarno bore da izvuku klub. Onaj Lukic je preuzeo klub u dugovima ali umesto da preda upravljanje nekom sposobnijem on je ga unazadjivao i doterao do samog kraja...

jedan od onih koji ostaje bez posla

pre 10 godina

Da li znate da se NIS (Gazprom) srema da otpusti 7,000 zaposlenih a da na njihova mesta prima tzv lizing radnike (koji će da rade za 20tak hiljada mesečno i koji nemaju zasnivan radni odnos). Da li znate da NIS (Gazprom) besomučno crpi ovo malo naše nafte što imamo, i da li neko uopšte ima pojma na koji način je Gazprom postao sponzor Zvezde, šta se tu ustvari reklamira, odnosno koji je njihov interes.

DaSa

pre 10 godina

Prezime trenerovog pomocnika samo govori o cemu se ovde radi..... kao pare od rusa na ime sponzorstva a ustvari vlada srbije uzela opet neki kredit.

riječanin

pre 10 godina

zvezda odlične rezultate postiže s obzirom na situaciju u klubu tako da treba biti realan jer partizan nikad bolje nije stajao a ništa posebno ne pokazuje jer ova nevolja koja nas je zadesila će neke stvari nadam se zauvijek riješiti

Avala

pre 10 godina

Znaci benzin 200din/l? E moja drzavo, gde ovi bacaju pare. Uopste se ne bih bunio da su to ruske pare, pa makar i one sa Kipra ALI BRE to su nase pare.. Nasa nafta, iz nase zemlje.

Hladnokrvni

pre 10 godina

Eto,pare od Gazproma su otisle za par sati,pokrpljene su neke manje rupe,dugova ima jos puno i sve su veci jer stizu kamate.FK czv je u nezavidnoj poziciji,dug za struju,komunalije,porezi,menice,dugovi fudbalerima sadasnjim i bivsim,trenerima...iako sam navijac Partizana zao mi je jer ovo je odraz stanja u celom nasem fudbalu.Zalosno ali istinito.

ticroo

pre 10 godina

Nisam ni sumnjao da će jedna od rak rana srpskog fudbala nastaviti sa postojanjem zahvaljujući nekoj pomoći u poslednji čas. Da je pravde, ova bi ustanova za rasprodaju dece i negovanje divljaštva na tribinama i šire odavno prestala da postoji zajedno sa svojim crno-belim bratom blizancem. Kamo sreće da se svi ti lopovski klubovi pogase pa da razbojnici (čitaj: navijači i funkcioneri) više nemaju zajednički cilj oko koga da se okupljaju i drže normalan svet u strahu od sportskih manifestacija.

ismejem se a plako bih

pre 10 godina

vidi vidi koliko minusa ijao koliko ljudi koji ma je slatka tudja muka , bas mi je zao sto nije po vasoj volji jer vecna je
Crvena Zvezda !

Urosh

pre 10 godina

Tužno je šta su napravili od naše zvezde...jedan od glavni krivaca je u zatvoru, nadam se da ce i ostale strpati kad tad...ne daj se zvezdo milioni te vole!

samo se ti nadaj

pre 10 godina

U julu stecaj jer su sve pare potrosene a igraci nisu primili ni jednu platu u 2013.Iz III lige pa sve ponovo.
(deki sumadinac, 30. mart 2013 09:40)

A sto iz trece, valjda treba iz sedme. To je poslednja liga

Lupi covek i ostade ziv

pre 10 godina

Radnik NIS-a,

Lupi covek i ostade ziv.Ti si radnik NIS-a kao sto sam ja episkop sabacki.Kakve veze ima NIS sa sponzorskim ugovorom sa Zvezdom. Sponzor je Gazprom Rusija.Svisponzorski ugovori se daju iz centrale.Kako za Salke tako i za Zvezdu.Kakve veze Gazprom ima sa tvojom platom. Ako si radnik NIS-a pitaj njih

Sava Drugi

pre 10 godina

Revizor mora hitno u Gazprom. Zvezdi želim sve najbolje, oni mogu da žive samo od jendog derbija godinu dana a od prodaje igrača i da stave pod kamatu, ali Gazprom je 49% srpska firma i tu su onih naših Dikinćevih 1000 evra.


Kako možeš biti sponzor nekome 3-4 godina ništa osvojio. Pa bolje da su za te pare dali jedan Murinju da vozi kola sa natpisom Gazprom - Srbija, više bi bilo valjde nego ovo. Oakva zvezda treba plati da joj Gazprom bude sponzor, izveštaji koje šalje Čović su falsifikovani, njih su sastavljali isti oni koji su i krali sve do sada.

dels

pre 10 godina

E sad slede bahacenja sa pojacanjima, pazite sta sam rekao, isto kao i u KK prvo su pricali o nekoj stabilizaciji, prodaji igraca, a posle jedne godine imaju najveci budzet u istoriji srpske kosarke, jos u vreme najvece krize.

Sve sam ovo govorio jos pre pola godine sablon je isti, ko u KK, bilo mi je smesno da gledam kako jedni kukaju a drugi se slade navodnim problemima, ahahahhah, shvatite sve se ovo planski radi, da se pojedinci obogate na grbaci drzave i poresnik obveznika.

sponzor

pre 10 godina

Sjajno, Gazprom ima novac za Zvezdu a nema za svoje radnike na pumpama vec ih tera da "dobrovoljno" odu iz firme kako bi zaposlili klince za 20000 dinara. Samo jedna pumpa donosi dnevno oko milion dinara, za Zvezdu ima, a za nas nema! Sramota!
(Radnik NIS-a, 30. mart 2013 09:20)

To sto je zvezda dobila novac od Gasproma, valjda nije dobila tek onako, valjda postoji neki ugovor o sponzorstvu. Pise valjda taj Gasprom na dresovima, na opremi, na stadionu, na zidovima, valjda ne dobijaju pare za lepe oci. Kakve veze ima Zvezda sa tvojom platom i sa Milanom kome treba 150,000e. Jedino u Srbiji zvezda ima humanitarne akcije, ne vidim neki drugi klub da sprovodi takav plan. Neka plati Partizan Milanu lecenje, ipak oni se hvale da su u plusu, institucija, za njih je 150,000 sica

grobar

pre 10 godina

Posto Zvezdu podrzavaju i pomazu Rusi apelujem na rukovodstvo mog Partizana da pomoc potrazi na "zapadu". Pod hitno da nase rukvodstvo poseti ambasade Amerike, Britanije, Nemacke i Francuske. Partizanu i navijacima Partizana ne moze da bude prijatelj Rusija koja pomaze samo nase rivale.

KoleM

pre 10 godina

Koštaće nas ta donacija Gasproma. Pa Gasprom besplatno vadi naftu i gas u Srbiji u vrednosti od milijarde evra godišnje, ovako malo donira, i to na one koji se rasipaju, ispadnu dobri momci pa ih niko ne pita kada ćete da platite naftu i gas koji vadite besplatno? Još nešto, ako je Zvezda državna, zašto onda zaposleni u zvezdi primaju miliona a doktor na primer, ili čak i ministar imaju samo reda 100 hiljada?

ety

pre 10 godina

@grobar: Pa ne daje Rusija novac CZ, vec Gazprom. A drugi klubovi mogu da traze druge sponzore npr. i od nekih drugih ruskih kompanija koje ulazu u sport kao sto su Lukoil, Rosneft, Sberbanku, VTB, RZD itd.

Radnik NIS-a

pre 10 godina

Nisam patetican, vec govorim istinu. Ukucaj u pretrazivac - sindikat NAP, udji na nas sajt i klikni na pristigle komentare. Videces da je istina.

Звездаш онај стари

pre 10 godina

Браво Гаспром! Али желим да видим управу да истински реформише клуб, пре свега у спортском делу а онда и у организационом. Звезда је увек била авагарда српског фудбала! Ако се то деси, наредни угово Гаспрома или неког другог ће бити још већи, а нас ће бити као никада на трибинама.

cuki

pre 10 godina

Kakva beda, prezivljava se od milostinje. Kad ce ljudi uopste u Srbiji da postanu odgovorni i jedanput stanu na svoje noge? Ponos je u velikom deficitu.

Gasadzija

pre 10 godina

@jedan od onih koji ostaje bez posla,

I sada ti zato kriva Zvezda.Alo care i treba da ostanes bez posla jer je NIS Gazprom poluprivatna firma sa vecinskim Ruskim kapitalom.Vreme socijalizma proslo.Drugo ne placa NIS Gazprom vec Gazprom iz Rusije kao sto placa razne ekipe po Evropi kao sto je generalni sponzor Lige Sampiona u fudbalu.Nikakve veze nema sa tvojim otpustanjem. Sponzorski ugovor.Ali tvoj grobarski kompleks proradio

petar

pre 10 godina

Sad ce da zgazimo Radnicki
Jel ce bre nego da odgovara za organizovanu kradju u Zvezdi il ce svi da budu amnestirani
Valjda ima neka tetkica sto je kriva....

bl!

pre 10 godina

i odma osmjeh na njuske a kasnije...kakogod dobra vijest osim tog sto je isplaćeno na račun NEKIM igračima a ne svim. pravi se diskriminacija ili sta? sretno protiv radničkog!

Valjak

pre 10 godina

@hero

"uvek pametni sveznajuci navijaci Partizana koji su opsednuti Covicem"

Jel mozes molim te da mi objasnis odakle dolazi ova opsesija? Od kad se covic samopozvao u FK prednost se povecala (titula prakticno obezbedjena) a postali ste jos i veci predmet sprdnje i podsmeha (izjave, samaranje etc.) dok se izlaz i duznicke krize i ne nazire.

Sto se tice KK, taj covic je prisutan u Srpskoj kosarci vec vise od decenije gde je KK Partizan ga drao po obicaju. Eto i prosle godine je potrosio pare ONOLIKE pa sta je FMP osovojio?

Masinica

pre 10 godina

Vidi se da se uprava zaista trudi da vrati ono sto je godinama unistavano, samo sta to vredi kada nema kvaliteta igraca,nema htenja, volje da se bore, neznam samo koji ce im sada biti razlog za opravdanje sto nema rezultata.

Metuzalem

pre 10 godina

Predlažem Upravi Zvezde da zamoli ambasadu Japana za donaciju. Bolnice, sirotišta i narodne kuhinje mogu malo da sačekaju. A onda, deo para bi mogao da dobije i KK Partizan, nije red da opet ne budu prvaci.

Babin_zub

pre 10 godina

Da li znate da se NIS (Gazprom) srema da otpusti 7,000 zaposlenih a da na njihova mesta prima tzv lizing radnike (koji će da rade za 20tak hiljada mesečno i koji nemaju zasnivan radni odnos). Da li znate da NIS (Gazprom) besomučno crpi ovo malo naše nafte što imamo, i da li neko uopšte ima pojma na koji način je Gazprom postao sponzor Zvezde, šta se tu ustvari reklamira, odnosno koji je njihov interes.
(jedan od onih koji ostaje bez posla, 30. mart 2013 11:42)

Pa vidi ovako, ja zaista ne znam interes reklamiranja Gasproma, ali pretpostavljam da je isti kao i Tojoti, Li Kuperu, Beobanci(pokojnoj)... A znas sta znam?Pa znam da je firma u kojoj radis bila u drzavnom vlasnistvu,da ste je krali od direktora do radnika na pumpi,da ste nam uvaljivali jednu trecinu vode u gorivu,da ste ziveli kao Bogovi dok je narod placao debelo popravke svojih kola zbog loseg goriva.Znaci zaigrala mecka,a?Ma ne brinem ja za vas,imate vi u steku taman da svaki od vas otvori po pumpu.
A sta bi sa placanjem Sa Pintua?Otkud od jednom njemu pare od kluba kad Stojadinovic rece da je to obezbedjen novac od sponzora koji zeli da ostane anoniman,a kasnije i od donacija?Mislim,slazem se da sa Saletom nismo imali ni igru ni rezultat,ali zar je neophodno zaduzivati se jos vise, narocito ako se zna da ni sa ovim trenerom nece biti napredka?

srbin lo

pre 10 godina

Sramno je to sto je doslo do toga da se pise kako je Zvezda dosla do nekog novca i platila neke dugove! Ustvari to su smesne pare i netreba hvaliti tog sponzora jer neki klubovi imaju mnogo bolje ugovore od ovog. Ipak mala cifra je to! Otece nam Vucic novac nebrinite!

marko

pre 10 godina

Gledaj ove što pljuju u fazonu "daj milione za ovo a ovamo hiljade bolesnih i šta već", ljudi jel shvate da Zvezda nema veze sa tim što je nezaposlenost 40% ili što su neki bolesni zanemareni, time se bavi država i niko drugi i bolje idite prošetajte nego što izbacujete svoje frustracije na Zvezdu, da se vi pitate vi bi sve ugasili, jer je i onako u ovoj drzavi vecina preduzeca kao i Zvezda dovedena na ivicu gasenja, to ne znaci da samo treba da stavljamo katanac kao sto mnogi ovde stalno ponavljaju, nego se treba boriti da se sacuva sta se sacuvati moze, pa Valensija je prezivela sa pola milijarde duga, Borusija Dortmund sa tri puta vecim dugovanjima od Zvezde i tako dalje, klub kao Zvezda itekako moze pozitivno da posluje.

spasoje

pre 10 godina

Sad ponovo zaduzivanja do sledece rate Gazproma. Drugih primanja svakako nema. Uskoro ce dug biti celi 100 miliona. Sve je ovo samo zamazivanje ociju i odugovlacenje neminovnog, katanca.

slobinator

pre 10 godina

ni sa ovim trenerom nece biti napredka
(Babin_zub, 30. mart 2013 22:21)
I ja sam ubeđen da sa ovim trenerom neće biti NAPREDKA,ali ko zna možda će ipak biti NAPRETKA

Koja

pre 10 godina

Stvarno je privilegija, navijati za Partizan. Mene licno, je sramota, i kada citam ovakve i slicne stvari, ovo je stvarno bruka. Znaci, ziveti od milostinje i raznih vrsta prevara, a zdrav si, prav si, izvinite ali za mene je to sramota i bruka. (KODAR78, 30. mart 2013 07:13)

Jel ti to pises o KK Partizan,Vujosevicu i njihovih prevara a da zivite od milostinje drzave to je vec poznato...

Koja

pre 10 godina

sa tom lovom bolje da ste kupili jedan kvalitetan katanac i resili sve probleme. (butragenjo, 30. mart 2013 03:18)

To cemo vama u JSD jedan masni katanac da poklonimo...

PJANOOO

pre 10 godina

Sram vas bilo! Uzeli ste Mudrinskog, Jagodina izasla u susret, ni dinar niste dali! Ali zato naravno, 50% od sledeceg transfera ide Jagodini. Sasvim normalna praksa u takvim situacijama. Ko je i jednom igrao managera zna.(Ljubisa livac, 29. mart 2013 19:57)

Nismo dali ni dinara za Mudrinskog kazes? Pa kome smo onda sad dali pare?Koliko vi navijaci Partizana ne poznajete cinjenice a u sve se trpate i mislite da ste svu pamet ovog sveta popili...gledajte jednom svoja posla.

slobos sa rodosa

pre 10 godina

Predrag, 30. mart 2013 13:30)
Lepo piše u novinama 1.2 miliona evra.Odvoj po nekad 30 dinara pa se informiši u potpunosti

sponzor

pre 10 godina

Imaju pravo da otpuste..To je privatna firma i nema obaveze prema radnicima, koji joj ne trebaju...A da nije to zbog smanjenja posla ili zbog toga sto sumnjaju u radnike na pumpi...Ko zna ali ipak daju otpremnine pa ih treba uzeti i raditi nesto drugo...U celom svetu se otpustaju radnici i u Krajsleru,IBM,Fijatu...pa sto nece i u NISu.Hteli smo kapitalizam i dobili smo ga...sta vise reci!!!!Koliko je tako radnika otpusteno...pa nista...Cela privreda je stala ili bolje receno nestala a sa njima i more radnika...I niko nije mrdnuo...Dva,tri bleda natpisa u novinama i nista...To u Srbiji vise i nije nikakva vest...Vest bi bila, da je neko dobio posao...I ono da sponzor ,mora da da pare, je netacno i smesno.Sponzor uvek moze da se povuce,na njemu je odluka...

milentije

pre 10 godina

Kakvi Rusi...opet je Vucko zavukao ruku u drzavnu kasu, kao pre dva-tri meseca kad je iz budzeta uzeo 10 mil. evra za njegov klub...

Radnik NIS-a

pre 10 godina

Sjajno, Gazprom ima novac za Zvezdu a nema za svoje radnike na pumpama vec ih tera da "dobrovoljno" odu iz firme kako bi zaposlili klince za 20000 dinara. Samo jedna pumpa donosi dnevno oko milion dinara, za Zvezdu ima, a za nas nema! Sramota!

KODAR78

pre 10 godina

Stvarno je privilegija, navijati za Partizan. Mene licno, je sramota, i kada citam ovakve i slicne stvari, ovo je stvarno bruka. Znaci, ziveti od milostinje i raznih vrsta prevara, a zdrav si, prav si, izvinite ali za mene je to sramota i bruka.

Koja

pre 10 godina

Kakvi Rusi...opet je Vucko zavukao ruku u drzavnu kasu, kao pre dva-tri meseca kad je iz budzeta uzeo 10 mil. evra za njegov klub... (milentije, 30. mart 2013 10:26)

Ma 100 miliona je dao, samo da se ti meni ne nerviras...

Koja

pre 10 godina

Gde novac zavrsava, pored stotine bolesnih za koje mi skupljamo novac, mi nezaposleni i bedni. Ovo je licemerno i bedno. (Flavie sa Slavije, 30. mart 2013 07:04)

Tvoja patetika je licemerna i bedna, siguran sam da nikad nisi pomogao u nekoj akciji za bolesne kao sto je to Zvezda radila...Ali zato oces da Zvezdu okrivis da je nesto kriva zato.sto niko im ne pomaze! Jadnoo...

DaSa

pre 10 godina

Prezime trenerovog pomocnika samo govori o cemu se ovde radi..... kao pare od rusa na ime sponzorstva a ustvari vlada srbije uzela opet neki kredit.

ticroo

pre 10 godina

Nisam ni sumnjao da će jedna od rak rana srpskog fudbala nastaviti sa postojanjem zahvaljujući nekoj pomoći u poslednji čas. Da je pravde, ova bi ustanova za rasprodaju dece i negovanje divljaštva na tribinama i šire odavno prestala da postoji zajedno sa svojim crno-belim bratom blizancem. Kamo sreće da se svi ti lopovski klubovi pogase pa da razbojnici (čitaj: navijači i funkcioneri) više nemaju zajednički cilj oko koga da se okupljaju i drže normalan svet u strahu od sportskih manifestacija.

Boki

pre 10 godina

Sjajno, Gazprom ima novac za Zvezdu a nema za svoje radnike na pumpama vec ih tera da "dobrovoljno" odu iz firme kako bi zaposlili klince za 20000 dinara. Samo jedna pumpa donosi dnevno oko milion dinara, za Zvezdu ima, a za nas nema! Sramota! (Radnik NIS-a, 30. mart 2013 09:20)

Jedan spominje bolesne ti kao odjednom se pojavljujes kao radnik NIS-a ,patetika je uvek bio vas nacin...

Srbin

pre 10 godina

E sad slede bahacenja sa pojacanjima, pazite sta sam rekao, isto kao i u KK prvo su pricali o nekoj stabilizaciji, prodaji igraca, a posle jedne godine imaju najveci budzet u istoriji srpske kosarke, jos u vreme najvece krize.Sve sam ovo govorio jos pre pola godine sablon je isti, ko u KK, bilo mi je smesno da gledam kako jedni kukaju a drugi se slade navodnim problemima, ahahahhah, shvatite sve se ovo planski radi, da se pojedinci obogate na grbaci drzave i poresnik obveznika. (dels, 30. mart 2013 08:30)

Nqjveci budzet u istoriji Srpske kosarke!? ahhahah pa ovo je neverovatno sta pisete...

Koja

pre 10 godina

Mislim da ova vest dovoljno govori kakve nebuloze su svakodnevno navijaci Partizana pisali, a kao po obicaju nisu bili u pravu. Nakon deblokade, klubovi su poceli da dobijaju svoje pare, trener se placa preko racuna,niti je ko prevaren niti ucenjivan, to sto vas ima vise na internetu i sto volite da pljujete u svakoj prilici CZ i njeno rukovodstvo vas ne cini da ste u pravu.

grobar

pre 10 godina

Posto Zvezdu podrzavaju i pomazu Rusi apelujem na rukovodstvo mog Partizana da pomoc potrazi na "zapadu". Pod hitno da nase rukvodstvo poseti ambasade Amerike, Britanije, Nemacke i Francuske. Partizanu i navijacima Partizana ne moze da bude prijatelj Rusija koja pomaze samo nase rivale.

Srbin

pre 10 godina

Prosjak dobio milostinju od bogatasa! Je l' ste im rekli 'Hvala kume, ziv bio, da si mi ziv i zdrav ti i tvoja deca i bog da vam da sve dobro'? :)) (kabasti, 30. mart 2013 09:44)


Milostinja dolazi od Dinkica, a i kad Dule kuka da mu drzava da neki dinar.Jer tako jedino peezivljavaju...Ovo su pare od spozorskog ugovora.Ako nisi znao...

kabasti

pre 10 godina

Prosjak dobio milostinju od bogatasa! Je l' ste im rekli 'Hvala kume, ziv bio, da si mi ziv i zdrav ti i tvoja deca i bog da vam da sve dobro'? :))

jedan od onih koji ostaje bez posla

pre 10 godina

Da li znate da se NIS (Gazprom) srema da otpusti 7,000 zaposlenih a da na njihova mesta prima tzv lizing radnike (koji će da rade za 20tak hiljada mesečno i koji nemaju zasnivan radni odnos). Da li znate da NIS (Gazprom) besomučno crpi ovo malo naše nafte što imamo, i da li neko uopšte ima pojma na koji način je Gazprom postao sponzor Zvezde, šta se tu ustvari reklamira, odnosno koji je njihov interes.

Sava Drugi

pre 10 godina

Revizor mora hitno u Gazprom. Zvezdi želim sve najbolje, oni mogu da žive samo od jendog derbija godinu dana a od prodaje igrača i da stave pod kamatu, ali Gazprom je 49% srpska firma i tu su onih naših Dikinćevih 1000 evra.


Kako možeš biti sponzor nekome 3-4 godina ništa osvojio. Pa bolje da su za te pare dali jedan Murinju da vozi kola sa natpisom Gazprom - Srbija, više bi bilo valjde nego ovo. Oakva zvezda treba plati da joj Gazprom bude sponzor, izveštaji koje šalje Čović su falsifikovani, njih su sastavljali isti oni koji su i krali sve do sada.

Koja

pre 10 godina

"Orlovaca gori,a Zvezda se ceslja"!!! ("Srecnija Srbija", 30. mart 2013 09:52)

Kakve veze ima Orlovaca sa Zvezdom!? vasi kompleksi i mrznja su neprevazidjeni...

Amnestirani penzioner, sveznajući biznismen i sitna buranija

pre 10 godina

Zar nije bila prica da ce novi trener biti placen od donacija, a ne iz budzeta kluba?
(DK, 30. mart 2013 02:50)

Pa nije valjda da naivno veruješ ljudima koji sad upravljaju ovim Titanikom koji pluta bez kormila, probušen, godinama po fudbalskom okeanu?

alfezi

pre 10 godina

Prokockala je Zvezda i veću pomoć od ove, ali nema smisla da Zvezda bude ugašena, i kao ostrašćeni grobar moram reći da bi njeno gašenje napravilo jednu rupu u mojoj životnoj percepciji koju ništa ne bi moglo nadomestiti....
U suštini, ne želim Zvezdi ništa dobro, želim joj da postoji, da se bori, da uvek bude najviše druga, ali mora da postoji! Pamet u glavu i nek vas Bog sačuva od svega - osim od Partizana...

Koja

pre 10 godina

Gde novac zavrsava, pored stotine bolesnih za koje mi skupljamo novac, mi nezaposleni i bedni. Ovo je licemerno i bedno. (Flavie sa Slavije, 30. mart 2013 07:04)

Pa nek Djura i ti pomozite tim bolesnima, on barem je u plusu. Nemoj da budes patetican..

Ajme

pre 10 godina

Prezime trenerovog pomocnika samo govori o cemu se ovde radi..... kao pare od rusa na ime sponzorstva a ustvari vlada srbije uzela opet neki kredit. (DaSa, 30. mart 2013 10:00)

Ahhaha ma ti sve znas, ma insajder si mi ti...kakvi kompleksi..

KoleM

pre 10 godina

Koštaće nas ta donacija Gasproma. Pa Gasprom besplatno vadi naftu i gas u Srbiji u vrednosti od milijarde evra godišnje, ovako malo donira, i to na one koji se rasipaju, ispadnu dobri momci pa ih niko ne pita kada ćete da platite naftu i gas koji vadite besplatno? Još nešto, ako je Zvezda državna, zašto onda zaposleni u zvezdi primaju miliona a doktor na primer, ili čak i ministar imaju samo reda 100 hiljada?

Звездаш онај стари

pre 10 godina

Браво Гаспром! Али желим да видим управу да истински реформише клуб, пре свега у спортском делу а онда и у организационом. Звезда је увек била авагарда српског фудбала! Ако се то деси, наредни угово Гаспрома или неког другог ће бити још већи, а нас ће бити као никада на трибинама.

kiclu

pre 10 godina

Bravo za novu upravu, ljudi se stvarno bore da izvuku klub. Onaj Lukic je preuzeo klub u dugovima ali umesto da preda upravljanje nekom sposobnijem on je ga unazadjivao i doterao do samog kraja...

Boki

pre 10 godina

sa tom lovom bolje da ste kupili jedan kvalitetan katanac i resili sve probleme. (butragenjo, 30. mart 2013 03:18)

Kupicemo i vama cemo da poklonimo....

srbin lo

pre 10 godina

Sramno je to sto je doslo do toga da se pise kako je Zvezda dosla do nekog novca i platila neke dugove! Ustvari to su smesne pare i netreba hvaliti tog sponzora jer neki klubovi imaju mnogo bolje ugovore od ovog. Ipak mala cifra je to! Otece nam Vucic novac nebrinite!

Hero

pre 10 godina

Ma ovo nije tacno, uvek pametni sveznajuci navijaci Partizana koji su opsednuti Covicem rekose da smo "pretili" klubovima da povuku menice, zanimljivo oni dobise svoj deo , sramota Covicu pa oni su rekli da cemo ponovo da ih prevarimo, a i sto Gasprom placa, zar nisu rekli da ce Vucic sve to da sredi!?

Avala

pre 10 godina

Znaci benzin 200din/l? E moja drzavo, gde ovi bacaju pare. Uopste se ne bih bunio da su to ruske pare, pa makar i one sa Kipra ALI BRE to su nase pare.. Nasa nafta, iz nase zemlje.

dels

pre 10 godina

E sad slede bahacenja sa pojacanjima, pazite sta sam rekao, isto kao i u KK prvo su pricali o nekoj stabilizaciji, prodaji igraca, a posle jedne godine imaju najveci budzet u istoriji srpske kosarke, jos u vreme najvece krize.

Sve sam ovo govorio jos pre pola godine sablon je isti, ko u KK, bilo mi je smesno da gledam kako jedni kukaju a drugi se slade navodnim problemima, ahahahhah, shvatite sve se ovo planski radi, da se pojedinci obogate na grbaci drzave i poresnik obveznika.

ismejem se a plako bih

pre 10 godina

vidi vidi koliko minusa ijao koliko ljudi koji ma je slatka tudja muka , bas mi je zao sto nije po vasoj volji jer vecna je
Crvena Zvezda !

sponzor

pre 10 godina

Sjajno, Gazprom ima novac za Zvezdu a nema za svoje radnike na pumpama vec ih tera da "dobrovoljno" odu iz firme kako bi zaposlili klince za 20000 dinara. Samo jedna pumpa donosi dnevno oko milion dinara, za Zvezdu ima, a za nas nema! Sramota!
(Radnik NIS-a, 30. mart 2013 09:20)

To sto je zvezda dobila novac od Gasproma, valjda nije dobila tek onako, valjda postoji neki ugovor o sponzorstvu. Pise valjda taj Gasprom na dresovima, na opremi, na stadionu, na zidovima, valjda ne dobijaju pare za lepe oci. Kakve veze ima Zvezda sa tvojom platom i sa Milanom kome treba 150,000e. Jedino u Srbiji zvezda ima humanitarne akcije, ne vidim neki drugi klub da sprovodi takav plan. Neka plati Partizan Milanu lecenje, ipak oni se hvale da su u plusu, institucija, za njih je 150,000 sica

cuki

pre 10 godina

Kakva beda, prezivljava se od milostinje. Kad ce ljudi uopste u Srbiji da postanu odgovorni i jedanput stanu na svoje noge? Ponos je u velikom deficitu.

Markiza

pre 10 godina

Kakav uludo bacen novac! Pa zar su ga zasluzili necim? Pa nije ovo Premier liga pa da gledamo dobar fudbal gde se igraci trude, vec Srbija gde se predlaze skracivanje terena na Marakani za 2 metra sa svake strane da bi igraci mogli manje trcati jer nemaju kondicije. fudbaler-najnizi oblik zivota na Zemlji!

max

pre 10 godina

"isplaćen je deo duga bivšem treneru Aleksandru Jankoviću, ali i rata novom Sa Pintu, i njegovom pomoćniku Mutinju"

Covicu, zar nisi rekao da ce Sa Pinto da se placa iz nekakvih anonimnih donacija??

Valjak

pre 10 godina

@hero

"uvek pametni sveznajuci navijaci Partizana koji su opsednuti Covicem"

Jel mozes molim te da mi objasnis odakle dolazi ova opsesija? Od kad se covic samopozvao u FK prednost se povecala (titula prakticno obezbedjena) a postali ste jos i veci predmet sprdnje i podsmeha (izjave, samaranje etc.) dok se izlaz i duznicke krize i ne nazire.

Sto se tice KK, taj covic je prisutan u Srpskoj kosarci vec vise od decenije gde je KK Partizan ga drao po obicaju. Eto i prosle godine je potrosio pare ONOLIKE pa sta je FMP osovojio?

Radnik NIS-a

pre 10 godina

Nisam patetican, vec govorim istinu. Ukucaj u pretrazivac - sindikat NAP, udji na nas sajt i klikni na pristigle komentare. Videces da je istina.

bl!

pre 10 godina

i odma osmjeh na njuske a kasnije...kakogod dobra vijest osim tog sto je isplaćeno na račun NEKIM igračima a ne svim. pravi se diskriminacija ili sta? sretno protiv radničkog!

Metuzalem

pre 10 godina

Predlažem Upravi Zvezde da zamoli ambasadu Japana za donaciju. Bolnice, sirotišta i narodne kuhinje mogu malo da sačekaju. A onda, deo para bi mogao da dobije i KK Partizan, nije red da opet ne budu prvaci.

Urosh

pre 10 godina

Tužno je šta su napravili od naše zvezde...jedan od glavni krivaca je u zatvoru, nadam se da ce i ostale strpati kad tad...ne daj se zvezdo milioni te vole!

Rakonac

pre 10 godina

Posto Zvezdu podrzavaju i pomazu Rusi apelujem na rukovodstvo mog Partizana da pomoc potrazi na "zapadu". Pod hitno da nase rukvodstvo poseti ambasade Amerike, Britanije, Nemacke i Francuske. Partizanu i navijacima Partizana ne moze da bude prijatelj Rusija koja pomaze samo nase rivale.
(grobar, 30. mart 2013 05:58)

Auu,joj!

spasoje

pre 10 godina

Sad ponovo zaduzivanja do sledece rate Gazproma. Drugih primanja svakako nema. Uskoro ce dug biti celi 100 miliona. Sve je ovo samo zamazivanje ociju i odugovlacenje neminovnog, katanca.

Hladnokrvni

pre 10 godina

Eto,pare od Gazproma su otisle za par sati,pokrpljene su neke manje rupe,dugova ima jos puno i sve su veci jer stizu kamate.FK czv je u nezavidnoj poziciji,dug za struju,komunalije,porezi,menice,dugovi fudbalerima sadasnjim i bivsim,trenerima...iako sam navijac Partizana zao mi je jer ovo je odraz stanja u celom nasem fudbalu.Zalosno ali istinito.

riječanin

pre 10 godina

zvezda odlične rezultate postiže s obzirom na situaciju u klubu tako da treba biti realan jer partizan nikad bolje nije stajao a ništa posebno ne pokazuje jer ova nevolja koja nas je zadesila će neke stvari nadam se zauvijek riješiti

Masinica

pre 10 godina

Vidi se da se uprava zaista trudi da vrati ono sto je godinama unistavano, samo sta to vredi kada nema kvaliteta igraca,nema htenja, volje da se bore, neznam samo koji ce im sada biti razlog za opravdanje sto nema rezultata.

Lupi covek i ostade ziv

pre 10 godina

Radnik NIS-a,

Lupi covek i ostade ziv.Ti si radnik NIS-a kao sto sam ja episkop sabacki.Kakve veze ima NIS sa sponzorskim ugovorom sa Zvezdom. Sponzor je Gazprom Rusija.Svisponzorski ugovori se daju iz centrale.Kako za Salke tako i za Zvezdu.Kakve veze Gazprom ima sa tvojom platom. Ako si radnik NIS-a pitaj njih

Momir

pre 10 godina

Pa ljudi 50 mil eura duga ne moze da se napravi tek tako i nikom nista!!! Zasto se uporno zataskava sve?! Kako niko da odgovara za stanje u kome se Zvezda nalazi?!

petar

pre 10 godina

Sad ce da zgazimo Radnicki
Jel ce bre nego da odgovara za organizovanu kradju u Zvezdi il ce svi da budu amnestirani
Valjda ima neka tetkica sto je kriva....

samo se ti nadaj

pre 10 godina

U julu stecaj jer su sve pare potrosene a igraci nisu primili ni jednu platu u 2013.Iz III lige pa sve ponovo.
(deki sumadinac, 30. mart 2013 09:40)

A sto iz trece, valjda treba iz sedme. To je poslednja liga

Gasadzija

pre 10 godina

@jedan od onih koji ostaje bez posla,

I sada ti zato kriva Zvezda.Alo care i treba da ostanes bez posla jer je NIS Gazprom poluprivatna firma sa vecinskim Ruskim kapitalom.Vreme socijalizma proslo.Drugo ne placa NIS Gazprom vec Gazprom iz Rusije kao sto placa razne ekipe po Evropi kao sto je generalni sponzor Lige Sampiona u fudbalu.Nikakve veze nema sa tvojim otpustanjem. Sponzorski ugovor.Ali tvoj grobarski kompleks proradio

ety

pre 10 godina

@grobar: Pa ne daje Rusija novac CZ, vec Gazprom. A drugi klubovi mogu da traze druge sponzore npr. i od nekih drugih ruskih kompanija koje ulazu u sport kao sto su Lukoil, Rosneft, Sberbanku, VTB, RZD itd.

Babin_zub

pre 10 godina

Da li znate da se NIS (Gazprom) srema da otpusti 7,000 zaposlenih a da na njihova mesta prima tzv lizing radnike (koji će da rade za 20tak hiljada mesečno i koji nemaju zasnivan radni odnos). Da li znate da NIS (Gazprom) besomučno crpi ovo malo naše nafte što imamo, i da li neko uopšte ima pojma na koji način je Gazprom postao sponzor Zvezde, šta se tu ustvari reklamira, odnosno koji je njihov interes.
(jedan od onih koji ostaje bez posla, 30. mart 2013 11:42)

Pa vidi ovako, ja zaista ne znam interes reklamiranja Gasproma, ali pretpostavljam da je isti kao i Tojoti, Li Kuperu, Beobanci(pokojnoj)... A znas sta znam?Pa znam da je firma u kojoj radis bila u drzavnom vlasnistvu,da ste je krali od direktora do radnika na pumpi,da ste nam uvaljivali jednu trecinu vode u gorivu,da ste ziveli kao Bogovi dok je narod placao debelo popravke svojih kola zbog loseg goriva.Znaci zaigrala mecka,a?Ma ne brinem ja za vas,imate vi u steku taman da svaki od vas otvori po pumpu.
A sta bi sa placanjem Sa Pintua?Otkud od jednom njemu pare od kluba kad Stojadinovic rece da je to obezbedjen novac od sponzora koji zeli da ostane anoniman,a kasnije i od donacija?Mislim,slazem se da sa Saletom nismo imali ni igru ni rezultat,ali zar je neophodno zaduzivati se jos vise, narocito ako se zna da ni sa ovim trenerom nece biti napredka?

PJANOOO

pre 10 godina

Sram vas bilo! Uzeli ste Mudrinskog, Jagodina izasla u susret, ni dinar niste dali! Ali zato naravno, 50% od sledeceg transfera ide Jagodini. Sasvim normalna praksa u takvim situacijama. Ko je i jednom igrao managera zna.(Ljubisa livac, 29. mart 2013 19:57)

Nismo dali ni dinara za Mudrinskog kazes? Pa kome smo onda sad dali pare?Koliko vi navijaci Partizana ne poznajete cinjenice a u sve se trpate i mislite da ste svu pamet ovog sveta popili...gledajte jednom svoja posla.

Koja

pre 10 godina

Stvarno je privilegija, navijati za Partizan. Mene licno, je sramota, i kada citam ovakve i slicne stvari, ovo je stvarno bruka. Znaci, ziveti od milostinje i raznih vrsta prevara, a zdrav si, prav si, izvinite ali za mene je to sramota i bruka. (KODAR78, 30. mart 2013 07:13)

Jel ti to pises o KK Partizan,Vujosevicu i njihovih prevara a da zivite od milostinje drzave to je vec poznato...

Koja

pre 10 godina

sa tom lovom bolje da ste kupili jedan kvalitetan katanac i resili sve probleme. (butragenjo, 30. mart 2013 03:18)

To cemo vama u JSD jedan masni katanac da poklonimo...

marko

pre 10 godina

Gledaj ove što pljuju u fazonu "daj milione za ovo a ovamo hiljade bolesnih i šta već", ljudi jel shvate da Zvezda nema veze sa tim što je nezaposlenost 40% ili što su neki bolesni zanemareni, time se bavi država i niko drugi i bolje idite prošetajte nego što izbacujete svoje frustracije na Zvezdu, da se vi pitate vi bi sve ugasili, jer je i onako u ovoj drzavi vecina preduzeca kao i Zvezda dovedena na ivicu gasenja, to ne znaci da samo treba da stavljamo katanac kao sto mnogi ovde stalno ponavljaju, nego se treba boriti da se sacuva sta se sacuvati moze, pa Valensija je prezivela sa pola milijarde duga, Borusija Dortmund sa tri puta vecim dugovanjima od Zvezde i tako dalje, klub kao Zvezda itekako moze pozitivno da posluje.

slobinator

pre 10 godina

ni sa ovim trenerom nece biti napredka
(Babin_zub, 30. mart 2013 22:21)
I ja sam ubeđen da sa ovim trenerom neće biti NAPREDKA,ali ko zna možda će ipak biti NAPRETKA

slobos sa rodosa

pre 10 godina

Predrag, 30. mart 2013 13:30)
Lepo piše u novinama 1.2 miliona evra.Odvoj po nekad 30 dinara pa se informiši u potpunosti

sponzor

pre 10 godina

Imaju pravo da otpuste..To je privatna firma i nema obaveze prema radnicima, koji joj ne trebaju...A da nije to zbog smanjenja posla ili zbog toga sto sumnjaju u radnike na pumpi...Ko zna ali ipak daju otpremnine pa ih treba uzeti i raditi nesto drugo...U celom svetu se otpustaju radnici i u Krajsleru,IBM,Fijatu...pa sto nece i u NISu.Hteli smo kapitalizam i dobili smo ga...sta vise reci!!!!Koliko je tako radnika otpusteno...pa nista...Cela privreda je stala ili bolje receno nestala a sa njima i more radnika...I niko nije mrdnuo...Dva,tri bleda natpisa u novinama i nista...To u Srbiji vise i nije nikakva vest...Vest bi bila, da je neko dobio posao...I ono da sponzor ,mora da da pare, je netacno i smesno.Sponzor uvek moze da se povuce,na njemu je odluka...