Sreda, 27.03.2013.

13:25

Karadžić: Nema boljeg od mene

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić smatra da dobro radi svoj posao i još jednom je pružio podršku selektoru Siniši Mihajloviću.

Izvor: B92

Karadžiæ: Nema boljeg od mene IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

353 Komentari

Sortiraj po:

Mrtvoj babi ni Tole ne pomaže

pre 11 godina

Upropasti nas ovaj Tole! Mi koji smo stalni učesnici i višestruki šampioni svih planetarnih takmičenja, sad doživljavamo po prvi put da na jednom svetskom prvenstvu nećemo igrati.I za sve je kriv Tole jer je izabrao selektora koga niko nije hteo. Nikad vama niko neće valjati dok ne uzmete titulu, foliranti jedni. Boli vas uvo ko je selektor. Ništa vama ne znači što su sve vaši selektori i igrači. Bitna je titula a to Tole i pored svih napora ne uspeva da vam obezbedi. Znate i vi da se on trudi, ali vam je lakše da se tešite da je on kriv za sve.A suština je da ste svake godine sve lošiji i lošiji i sve dalje i dalje i dalje...

Bogdan

pre 11 godina

Nikad nekvalitetnijeg čoveka u životu nisam video od ovog Toleza!
Svaki put uspeva da me zaprepasti novim i novim bezobrazlucima.

Pitar

pre 11 godina

Situacija u FSS jako liči na onu koju smo imali u BiH donedavno. Imali smo odlične igrače iz renomiranih klubova ali jednostavno nije išlo, sve je podsjećalo na ovo što se sada kod vas dešava. Tu smo garnituru na kraju silom skinuli (demonstracije uz malo kamenica, tek toliko ;)), a jedan od njih je čak osuđen na četiri godine zatvora. Formiran je komitet za normalizaciju stanja sa Ivicom Osimom na čelu kao neprikosnovenim autoritetom, a za selektora je doveden Safet Sušić, osoba koja ne pravi cirkus nego ćuti i radi.
Eto vam modela šta treba raditi dalje, ko razumije shvatiće ;)

belajboy

pre 11 godina

srbija - estonija 1-3, bih-estonija 7-0...grcka-hrvatska 2-0, bih-grcka 3-1,hrvatska-srbija 2-0...znam da nije stanje vrijednosti momcadi al opet....

Raka Radovic

pre 11 godina

„S obzirom na kontemplativnost i afirmaciju dijapazonske ingerencije aspekta, asocijacije i pistološki relativitet, smatram da to nema svrhe nikakve.
Razumes bre???

dzoni

pre 11 godina

kakaaav lik...od njega boljeg nema a slusace sta kaze nacija i celokupna javnost ali ako se on pita (a pita se),Mihajlovic ostaje. Hahaha:) Kako on nas kvrca u glavu,svaka mu cast:) Ma bravo Tomislave. I treba da nas kecaš kad ti se moze. Kad mogu politicari udri i ti...

ministarstvo

pre 11 godina

Joj ovih Bošnjaka jesu naporni, pušu se ko pijetlovi, svi nešto filozofiraju, a još se nisu plasirali ni na jedno prvenstvo. Oladite malo, pa nisu Srbi levati neki da im vi držite lekcije. Za takvo što postoje Hrvati. :)

????

pre 11 godina

Jel moze neko vise da organizuje nesto protiv ovog Toleta i celokupnog kadra u FSS-u? Unistili su nas, sad smo vec u mrtvacnici, a uskoro ide kovceg pod zemlju ako se ovako nastavi. KO IMA IDEJU ZA NEKI MASOVNI PROTEST, NEK PREDLOZI.

garo tz

pre 11 godina

gospodin tvrdi kako bi u grupi gdje je bosna i hercegovina vec obezbjedio plasman u Brazil,ostavi se ti bosne i ne diraj u nju nego gledaj svoja posla i svoju stolicu,ja bi iskreno zbog dobrih momaka i fudbalera nastasica kolarova baneta i dr. bas volio da se i srbija nadje u brazilu ali kad vidim ovog covjeka sta prica ipak vi ostanite kuci i pevajte himnu

Highlander

pre 11 godina

Ma ljudi, u pravu je čovek!!!
U FSS i nema boljeg, ali ni goreg od Toleta. Jer da ima boljeg ne bi njega izabrali da vodi savez na Terazijama...
Ne vidim nikav izlaz iz ovoga, jer politika NE SME da se meša u fudbal ( po naređenju FIFA ), a ceo Fudbalski Savez Srbije se neće sam smeniti.
Da, možda jedino fudbalska revolucija...

Kocko

pre 11 godina

zalosno je kako pojedinici mogu da uniste reprezentaciju ma koliko ona kvalitetna bila ..al ovdje se pokazuje kako smo opet na ovom brdovitom balkanu gotovo pa svi isti i mi smo imali Usanovica ,Hrvati imaju onog svog ne znam kako se zoveve, vi ovog bolida koji vas je doveo na dno dna ....mislim da trebate postaviti nove ciljeve do kraja kvalifikacija a to je skidanje ovog iz saveza ,novi selektor(kakvo crno podmladjivanje kad imas 7 8 igraca u najboljim godinama ) i trece mjesto grupi..puno srece vam zelim i pozzz za sve normalne ljude iz Bosne

MINUS

pre 11 godina

Kakav bi vam bilans bio da niste imali Antica!!!

Izbacite ove na ulicu i postavite Antica za predsednika FSS, tako ce opet narod gledati i uzivati u fudbalu!

wroom1975

pre 11 godina

Ajd bar ga sklonite sa udarne vesti u sportskoj rubrici molim vas! Celo popodne "visi" ovde i ruga se celoj Srbiji kako mu niko nista ne moze! Ne zasluzije ni jednu recenicu NIGDE da mu se objavi, a mi ga jos gledamo ovde ceo dan! Ovog coveka trenutno u Srbiji voli samo njegova uza porodica i Mihajlovic!

Boban

pre 11 godina

Odakle mu samo hrabrost da izjavi Srbija nema boljeg od njega, pa ovaj nije normalan. Pa gosn-Karadzicu vidi se koliko si dobar i ti i tvoj pulen Mihajlovic jadna nam majka. Mogu da razumem da vam je lepo, imate dobre plate, dok na drugoj strani narod gladuje ali brate zaradite te plate obradujte ovaj jadni narod , da bar malo svetlosti sine u zivote svih nas.

To je to narode

pre 11 godina

Nemam reci.. Fudbal nam je pakao, a ko bi bolje upravljao paklom od djavola? Rezon ovog coveka i izvikanih zvezda bez grama vaspitanja sa kopackom umesto mozga i digitronom umesto srca u ambijentu bez velikog novca, jednostavno ne moze da dâ rezultat. Selektor koji bi od takvih igraca sastavio pobednicki tim morao bi da bude fudbalski mag, a savez da ima kasu od milijardu eura godisnje da bi zagrejao digitrone nasih fudbalera. Fudbal i sav sport u zemlji sunovratio se zajedno sa citavim drustvom. Kada drustvo i drzava ozdrave, ozdravice i fudbal a do tada su muljatori neophodni da bi imali kakvu takvu selekciju.

TM_Sarajevo

pre 11 godina

Ne znam bas dobro stanje u Fudbalskom savezu Srbije, ali po komentarima vidim da je ovaj covjek slicam onim koji su donedavno bili na celu Nogometnog saveza BiH. E vala, kad smo mi u BiH sa ovakvom strukturom uspjeli otjerati 3 covjeka, po jednog iz svakog od naroda i dovesti jednog normalnog, mozete i vi u Srbiji otjerati ovog jednog.

On prica da bi bio prvi u ovoj grupi u kojoj je Bosna, pa kako bolan, izgubite od jedne Makedonije (bez omalovazavanja, ali ako mislite biti prvi, te se utakmice dobijaju), igrate nerijeseno sa Skotskom u gostima, od Belgije kuci gubite i to vas ljudi "rasture"??

Ma, aj, zdra'o!

splavar

pre 11 godina

Tole je u potpuno u pravu.On i Miha su veoma vredni,sposobni,uspesni i inteligentni ljudi,za razliku od malih internet pljuvaca.
Od mene puna podrska obojici.

no name

pre 11 godina

splavar ti ili trolujes ili nemas pojma sta pises...oni prave budale od nas ..reprezentacija im sluzi za afirmisanje i prodaju losih fudbalera..Scepovica, Radovanovica , Stevanovica

Zvornik-BIH

pre 11 godina

Neznam samo jarane,sa kojim napasacima bi ti probio sugavu odbranu grka,meni je zao Srbije koja se pati sa svim Reprezentacijama,evo primjer mi dajemo Estoniji 7 komada a Srbija gubi ta jedna mi je naumpala itd.

nr.13

pre 11 godina

hi, koji lik
dali bi ovaj ovako nesto sebi mogao da dopusti u nekoj normalnoj drzavi......
komunizam jos uvek vlada srbskim fudbalom.......

Nije bitno

pre 11 godina

Ovaj predsenik je zaboravio da je Bosna i Hercegovina do jucer punila mreze belgijancima i ostalima koji danas deru srbiju kako zele,prava komunisticka marva vam je u savezu.

nalix

pre 11 godina

Bosna marne estoniju 7:0, onda estonija marne srbiju 1:3 a iz vaseg saveza kazu "igrali smo protiv jace estonije nego bih". razbijemo belgiju na njihovom terenu 2:4, pa u zenici 2:1, onda ta belgija razbije srbiju u bg 0:3 a iz vaseg saveza kazu "igrali smo protiv jace belgije nego bih"

evo ovo pa provjerite:Potopimo Ganu, Gana potopi Srbiju.. Potpimo Estoniju, Estonija potopi Srbiju.. potopimo Belgiju, Belgija potopi Srbiju... potopimo Sloveniju, Slovenija potopi Srbiju, potopimo Vels, Vels potopi Srbiju.. itd

al sam makar danas saznao ko je taj tole kojeg toliko spominjete :)
nema vama smjene saveza dok fifa ne zaprijeti. mi smo to komsije moje takodje prosli
veliki pozzz

Delboj

pre 11 godina

Uzasna izjava. Bas bezobrazno. Podmladjivanje reprezentacije vrsite jako pogresno gospodo. Prije svega svakako ste to trebali da uradte na Euro prije ili Euro poslije, a ne za Svetsko Prvenstvo. I ne tako naglo. Zadrzacemo ove jake i iskusne pozadi a ovi mladji neka leprsaju naprijed - to je moto, je li? Jos je rano da se oslobodite Krasica, Jovanovica, Kuzmanovica... U navalni red mora da postoji neko iskustvo.

Milan

pre 11 godina

Zato pravimo extra rezultate svih ovih godina. Uspesi se nizu u nizu. Kad se plasiramo na prvenstvo ispadamo jos u prvoj fazi, a uglavnom se ne plasiramo. Situacija je super, klubovi puni para, stalno igraju ligu sampiona, prezimimo u evro kupovima. Ma fudbal nam je vrh. Nekad i Estoniju pobedimo. Svaka cast ovom savezu.

tigar

pre 11 godina

On i ekipa oko njega su,mudrim i vizionarskim potezom,zbog ostavke Antića,olakšali savez za 2,5 miliona Eura. To je 250 miliona Dinara ako umem da računam. Zanima me o kojim milionima sad priča?

goran

pre 11 godina

Ziveo drug Tole dozivotni predsednik fudbalskog Saveza Srbije.Vise sanse ima da narod Severne Koreje smeni svog predsednika nego mi druga Toleta! Posto car Tomislav nikako nece da nam se skine sa grbace molim nadlezne u vladi Srbije da sto pre pomognu ozdravljenje naseg sporta.

Zeljko

pre 11 godina

A pazi zvezdine navijače što su se okomili na Toleta...ne valja vam Tole...ne valja vam Stojković...pa zar FSS treba da dozvoli da mu vi kapu krojite....u Italiji ste pokazali koliko volite svoju zemlju i reprezentaciju. SRAM vas bilo.

Maradona

pre 11 godina

Tako je Tole legendo,ne dozvolite nikom da vam stane na put. Taman ste na pola puta da uništite sve ovo što je godinama gradjeno i sad će neko vama da soli pamet....samo napred...uz vas sve reprezentacije ima da nas bambusaju. . .za siguran fix TOLE & MIHA Mix

rade

pre 11 godina

Sramota je sto vodite kampanju protiv Karadzica. On za neuspeh nase reprezentacije nije kriv. Mihajlovica je doveo pod pritiskom sportske stampe i navijaca. Ukoliko izgradi nacionalni stadion treba mu odati priznanje i obezbediti pozitivno mesto u istoriji naseg fudbala.

aleksandar

pre 11 godina

Igracemo u Francuskoj kada ce na tom E igrati 24 reprezentacija... i San Marino ima tada da se plasira, a Ramadani i njemu slicni ce i dalje da unistavaju nas fudbal...

Darko

pre 11 godina

Mi se necemo plasirati ni na ep 2016 iako ucestvuju 24 ekipe jer cemo biti zrebani iz 4 sesira. Primer grupe: Spanija, Francuska, Bosna, Srbija... Karadzic i Mihajlovic su unistili nas fudbal! Takodje krivi su novinari koji ne pisu nista protiv pomenutog dvojca.

zoran

pre 11 godina

Ovaj je totalno izlapeo,odlepio.Imali ko pametan u tom FS Srbije?.Nažalost njegova konstatacija je bila tačna,mlada i seniorska reprezentacija ispale iz svih velikih takmičenja a on kakav vođa takvi i rezultati.

kosta

pre 11 godina

Svidalo se to nekome ili ne, Tole je potpuno u pravu. Još kad bi Miha vratio u reprezentaciju neke igrače to bi bio vrlo dobar tim. Isto ovo su uradili i Belgijanci u prošlim kvalifikacijama, radikalno podmladili tim. U tom periodu su bili obična kanta za nabijanje i pobeđivao ih je ko je hteo, ali su sad odličan tim, jedan od boljih u Evropi. Znači, treba malo vremena i strpljenja. Vremena ima dovljno, ali strpljenja, izgleda,ni najmanje.

Komšija

pre 11 godina

Visoka preporuka za košije
Ovako se rješavaju problemi
http://www.avaz.ba/sport/fudbal/99853-munib-usanovic-poceo-sluziti-cetvorogodisnju-kaznu-u-zenickom-zatvoru.html

bolid

pre 11 godina

pa trebao bi neko ovom bolidu reći da je srbija iz prošlih kvalifikacija dobila lakšeg protivnika,drugoplasiranu hrvatsku kja je išla u baraž,a bih prvoplasiranu grčku koja je išla direktno

zoran fr

pre 11 godina

tako nam i treba
umesto na karadjordju da bilo 100 gledalaca ili jos bolje da je bio pun stadion i svih 105 min(i u poluvremenu) da se culo sa tribina glas protiv toleta i mihajlovica jer se ovaj sakrio u rupu znajuci da mu se priblizio kraj,kd ono srbija srbija 2:0 aplauz miha odma dao izjavu i sve se zaboravlja.
isto tako ova izjava toleta iritira naciju,i to ce da potraje dan dva cekamo ls jsl i sve se zaboravi do meca sa belgijom,pa tu pucamo opet dan dva gia-buu i tako dalje
treba fudbalski 5 oktobar

ccccc

pre 11 godina

Mozda, a mozda si i najurio najboljeg selektora kojeg je Srbija imala od kada je ostala samo Srbija. Nije postojalo poverenje i nije postojalo strpljenje ni kada je Antic bio selektor,jer su nam tada bili pogledi uprti dalje od grupne faze svetskog prvenstva, samo zato sto je Antic bio sposoban i na to prvenstvo nas i odveo, ne zaboravi Tole da smo tada u kvalifikacijama bili ispred Francuza. A onda je najuren zbog "neuspeha" i reprezentacija je vracena u jad i bedu, sa dobrim pojedincima, ali bez pravog selektora. A ni Barsa ne moze bez trenera da pokaze svoje potencijale. Pa se ti zapitaj Tole da li si pravilno tada postupio i kako bi nam bilo i gde bismo bili da je Antic ostao.

MVP

pre 11 godina

Ne podmladjujete vi reprezentaciju vec gurate igrace koji treba da odu u inostranstvo i dizete im cijenu. Menadzeri vec godinama upropastavju srpski sport i najtalentovanije srpske sportiste. Jos nam je samo ostao vaterpolo jer nije primamljiv u finansijskom (u najboljem slucaju prosjecan fudbaler kosta kao najbolji vaterpolista svijeta). Zakljucak je da ovo vise nije samo sportski problem nastao nestrucnim radom vec problem drzave i pravosudnih organa.

darkooo

pre 11 godina

E sad idite do kraja i neodustajte!
Ovde je narod navikao na kredit i kljuc u ruke bez para (ustedjevine).
Ako savez dobro posluje ne treba menjati nista, a sto se Mihe tice posao mora da zavrsi do kraja i za to mu nisu dovoljne dve vec cetiri godine.

Ja od ovoga nemam nista ali se tako ophodim prema svojim zeljama i potrebama.

nedo

pre 11 godina

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine posljednji put je poražena prije 270 dana, nakon što su 1. juna prošle godine u prijateljskoj utakmici protiv Meksika u Chicagu poraženi sa 1:2.

Nakon tog poraza, uslijedila je strahovita serija Zmajeva od sedam pobjeda i samo jedan remi, i to protiv Grčke u gostima u Atini. Osam utakmica bez poraza ujedno je i novi rekord kada je fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine u pitanju.

Sa 18 postignutih i samo tri primljena gola, te sa gol-razlikom od plus 15, Zmajevi se nalaze u samom evropskom vrhu, u društvu supervelesila. Najbolju gol-razliku imaju Holandđani (20-2) i Englezi (21-3), a BiH se nalazi na diobi trećeg mjesta, zajedno sa Njemačkom koja ima 22-7.

Zmajevi imaju najboljeg strijelca kvalifikacija. Edin Džeko sa sedam golova usamljen je na čelu liste strijelaca UEFA dijela kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Brazilu.

mihajlo

pre 11 godina

Ne razumem sta dobro rade:rekli su podmladzivanje a od toga nema nista,zatim kako mogu da pricaju o podmladzivanju a traze rezultate,to ne ide jedno sa drugimda podsetim da francuzi nisu ucestvovali na jedno svetsko i jedno evropsko prvenstvo da bi potom oba osvojili ali za to je potrebna strategija i sistem sto nas savez nema ni u sali!!!

dad

pre 11 godina

Nije mi samo bilo jasno koji su mentoli juce isli da gledaju i navijaju za Srbiju u Novom Sadu. Umesto totalnog bojkota jucerasnje utakmice, nasi mentoli su cak navijali za nas tim. E pa evo vam sada, videli su da ih navijcai i dalje podrzavaju i eto vam njihovog odgovora.

realno

pre 11 godina

Handanovic, Begovic, Pletikosa, Ivanovic, Srna, Corluka, Nastasic, Spahic, Kolarov, Subotic, Modric, Kovacic, Pjanic, Misimovic, Tadic, Jovetic, Rakitic, Ljajic, Mandzukic, Vucinic, Pandev, Dzeko, Olic. PRVACI SVIJETA!

Stimac

pre 11 godina

Kad bolje razmislim mozda je i u pravu. To dal je naj manje los ne mogu da garantujem, ali zivo me zamima ko bi bio dobar, kakav narod takve i vodje.

boki

pre 11 godina

ko god da dodje...sve je to ista mafija,verujte ljudi u to.jaci su od drzave i ne mozete im nista.jedino resenje je ne ici na utakmice vise.

sulejman

pre 11 godina

pa budalo jedna ti prosle kvalifikacije nisi mogao ni u baraz da odes sa srbijom ispadoste od estonaca koje su bosanci sredili 9:o u dva meca konju jedan nemoj mi tih prica jaka grupa nego vi slabo igrate sad vas bijedi ko hoce budalo jedna nevaspitana ja treba i tebe i mihajlovica otjerat u p.... materinu lopovsku

adobiscanin

pre 11 godina

vidim da imate dosta problema FSS kao i mi prije par godina

ali ipak nije ljepo od vaseg glavonje da nas toliko podcjenuje jel mi imamo rezultate tukli smo slovence dva put zaredom oba puta u kod nijh 7 komada su primili tukli smo wales u gostima belgiju kod nas i tamo estoniju napunli sa 9 golova u dvi utakmice i vi ste sa njima igrali od 2009 do danas kakve su vas rezultate sa njima

krivo mi je jel smo mi odigrali 5 utakmica i jos nije 100% sigurno da cemo biti prvi a ko fol da ste mjesto nas vi bi bili

danas cuo prvi put za njega i vec ga mrzim ne samo zbog prezimena

Mare22

pre 11 godina

Covek je definitivno izgubio razum!Tonemo sve dublje i dublje a on misli da je najbolji...Zar nema niko u ovoj drzavi ko moze da ga smeni?Predsednik FSS je nekako postao nedodirljiv kao neki diktator...

AP

pre 11 godina

I u ovoj grupi bi bio obezbedjen plasman ili bi bili rame uz rame Hrvatima,ali da igraju, Vidic,ljajic,jankovic,matic,kuzmanovic,danko lazovic,zigic,i normalno neki od ovih mladih. Napred Bosno,SANDŽAK NAVIJA ZA TEBE

revan

pre 11 godina

Bez ikakve uvrede komšijama Srbima, ali da ste u grupi s nama, prema pokazanoj igri vaše reprezentacije, vjerojatno bi naš međusobni susret rezultatski bio negdje u rangu 4:0 u našu korist. Onakva troma odbrana, kakva je bila u Zagrebu, bi za 15 minuta bila razmontirana.

Ja u ovom liku koji vodi vaš savez vidim srpsku verziju Muniba Ušanovića. Drugim riječima. rješavajte ga se što prije, jer takve ne možeš ni kranom iz fotelje istjerati kad jednom puste korijenje. Izgovor da vam je grupa teška jednostavno ne pije vodu. Igrala je Srbija u mnogo težim grupama i imala nemjerljivo bolje rezultate. Uostalom, Makedonija vas je u Skopju pobijedila, a oni sigurno nisu jedna od te dvije bolje reprezentacije. Još jednom ću samo reći da mi nije namjera likovati. Želim vam puno sreće u borbi protiv sivih eminencija poput Karadžića.

balkanac

pre 11 godina

U "kulturnim " zemljama ljudi se izvine NACIJI daju ostavku ili kao kod nas u Bosni zavrse u zatvoru (jer iza svega se ipak mjesa mnogo love).
A tu kod nas na brdovitom Balkanu ne odstupaju bez revolucije .
Ne treba bojkotovati utakmice , nego fino bakljada , prekidi i onda dodje FIFA i sredi stvari.
Prijateljski pozdrav !

Alex

pre 11 godina

Ova izjava me nije iznenadila jer da ima obraza davno bi odstupio, neznam zasto omalazava reprezentaciju BiH pa ljudi su zadnja dva ciklusa bili u barazu ( u proslim kvalifikacijama za SP u grupi sa Spanijom, Turskom i Belgijom bez problema prosli u baraz ), trebas se ugledat na njihov savez a ne gledat kakvu imaju grupu ( iako u grupi imaju Evropskog prvaka )

tata

pre 11 godina

ovog treba oterati (bez otpremnina i sličnih beneficija) direktno u penziju-i to samo zbog mutljavine sa antićem. ako hoće biznis nek otvori kiosk sa pljeskavicama.

Dok se nekom ne smrkne....

pre 11 godina

Od sada pa u buduce zbog loseg rejtinga na rang listama dobijacemo sve jace i jace protivnike.Samo svetsko cudo moze da se desi da prodjemo kvalifikacije.Tole kaze:odmah smo znali da imamo u grupi dve jace reprezentazije?????a izgubili smo od tri??????

Vukasin

pre 11 godina

VI gospodine imate 74.godine i imate obraza da kazete da u Srbiji nema boljeg od VAS. Umesto da setate unucad i praunucad da se odmarate u penziji vi kradete od ovog gladnog i napacenog naroda. Sve dok drzavu budu vodili ljudi kao Karadzic, Mrkonjic, Micunovic i slicni njima(STARAC FOCO OD STOTINU LJETA)koji misle da posle njih niko nece znati da zivi. NAMA SPASA NEMA ALI PROPASTI NECEMO.

orkam

pre 11 godina

To sto tole kaze da fudbalski savez nije u minusu i redovno primaju plate a da rezultati nisu vazniji od toga je isto kao kada bi neka fabrika proizvodila nesto sto nemoze da proda a radnici primaju platu ,fabrika pozitivno posluje sto je nemoguce a onda i pitanje odakle pare za radnike i mnoga druga pitanja koja dovode do zakljucka da li je u igri mafija koja drzi ove ljude na ovim funkcijama zbog svoje koristi ili je to neko ko ima novca za bacanje ja mislim da je ipak ovo prvo a mislim da i vi to mislite.

srbin

pre 11 godina

Samo ti idi i ne osvrci se na nas ,ne brini ti nas, samo da odes sve ce biti lakse.
Sta jos treba da ti se kaze da bi shvatio da si nepozeljan, pa nije ti tata ostavio to mesto u nasledsvo.

Evroskeptik

pre 11 godina

Pa kada bi se, kao svaki normalan covek, posle svih neuspeha i srljanja nase reprezentacije, skinuo sa vecitog trona, mozda bismo i saznali da li si zaista najbolji i nezamenjiv! Ovako je to cista demagogija!

sloba

pre 11 godina

Једино великим демонстрацијама испред Фсс-а може да се отера Толе. Коментарима на новинским порталима не може се отерати ни комарац.

REload

pre 11 godina

Samo ovo ću reći;

Na polovici kvalifikacija Srbija (momčad vrijedna preko 100 miliona Evra) nema nikakvu šansu da ode na SP. Na polovici kvalifikacija.

Svaki trener, ponavljam SVAKI SELEKTOR NA KUGLI ZEMALJSKOJ bi dao ostavku.

Mihajlović ostaje.

Pa čovječe jel to moguće ?

A ovaj lik, Tole, bože sačuvaj.

zeko071

pre 11 godina

htio sam komentarisati dio izjave u vezi reprezentacije Bosne i Hercegovine, ali kada sam vidio komentare ljudi iz Srbije, ODUSTAJEM OD SVAKOG KOMENTARA.sve je receno!

nedo

pre 11 godina

http://www.sport.ba/fudbal/rekord-za-rekordom-zmajevi-postavljaju-nove-standarde/ ,da znate o kome ovaj prica,15 reprezentacija na svjetu

Banja Luka

pre 11 godina

Господине Караџићу жао ми је што Србија неће играти у Бразилу. И било би добро да не спомињете БиХ и ето као лаку групу. Покажите поштовање према њиховој игри и залагању...тако се може и учити!

Читач

pre 11 godina

Што би рекао Иван Стамболић у свом последњем интервјуу, у поруци Слободану Милошевићу: Знамо ми да си ти најбољи и да нема бољег. Али можда нам сада треба неко мало мање добар него што си ти...

Zemunac

pre 11 godina

(borha, 27. mart 2013 16:10)

A boli vas 6 titula a? A ne boli 60 miliona evra duga? Pitaj Toplicu Spasojevica i ostatak druzine zasto je tako... -.-

Jovan

pre 11 godina

Nesto mislim da ce deda biti na sluzbenom putu, kada na Marakani budu gostovali hrvati, pa nece imati priliku da cuje misljenje 50 000 hiljada ljudi.

Dule-Prokuplje

pre 11 godina

Nista nije vecno pa i ti! Nasem fudbalu trebaju promene, ali krecemo od presednika saveza pa dalje.Mi smo momentalno najgori u bivsoj Jugoslaviji.

Fatmir

pre 11 godina

Ako on misli da je Srbija u ovom trenutku jaca od Grcke ili Slovacke ok.Ne znam zasto se na balkanu vise prica o slabosti grupe u kojoj je BiH nego o kvaliteti same reprezentacije BiH-valjda ljubomora!Ta ista Grcka je Hrvatsku poslala u baraz,Grcka je 11 reprezentacija svijeta i Slovacka ima izuzetne igrace,sto se tice Belgije oni su stalna musterija BiH!!!!pozzzz

splavar

pre 11 godina

Mnogo ste bre dosadni vi internet pljuvaci.Treba sram da vas bude kakvog ste coveka nasli da pljujete.Gospodin Karadzic je za vas ljudska gromada bre!Puna podrska Mihi i gospodinu Karadjicu!

Demagog je uljepsana rijec za lazov, a ko laze taj i krade

pre 11 godina

Demagog! Obicni demagog!
Hvali se kako je on dobar jer FSS ne posluje sa minusom! Kakva gnusna demagogija! Hajde kada vec prica o novcu neka kaze koliko nas je kostala njegova odluka da otjera Antica, i koliko nas kosta neucesce na dva velika takmicenja za redom, pa da vidimo koja je to cifra. A mogu samo da zamislim kolike provizije 'ispod stola' uzima od menadzera kada je reprezentaciju pretvorio u mesto gde se igraci afirmisu i uce igrati, umesto da tu igraju najbolji - vec afirmisani. Najobicniji demagog!

nedim

pre 11 godina

kakve veze ima neuspjeh srbije sa bosnom u njezinoj grupi,nije valjda da ste g. karadzicu komplekse dobili zbog bosanaca!!!moli te boga da ne dobijete bosnu u grupi za evropsko,jer bosna sve gazi redom,i jedna je od najperspektivnijih u evropi,kao sto se vidi..pa vas bi grci pojeli..BOSNA GAZI,BOSNA GUTA-NAPRIJED PLAVO ZUTA

Milos

pre 11 godina

Ja sam rekao jos pre pola godine, dok se narod ne skupi i ne izadju na ulicu i jasno u glasno zatraze od drzave da se raskrinka cela mafija oko FSS ,ovako ce nam biti non stop. A s'tim da svi to olako svataju i samo vicu "Tole odlazi i Tole Lopove" a bas nista ne preuzimaju nije ni cudo sto smo dotakli dno. Da smo mi toliko slozni i da se skupi 50 hiljada ljudi da se njemu gace zatresu itekako, to bi bila druga sttvar onda.
Sto znaci dok se drzava ne umesa u sve ovo necemo izaci iz ovog blata 10 godina,.

Neko, neko ko je daleko...

pre 11 godina

Ovo sve miriše na velike fudbalske proteste.Srbiji malo fali da izađe na ulicu i razmontira fudbalsku bagru,kao nekada Miloševićev režim.Hm,bilo bi to istresanje iz gaća i verovatno prvi slučaj fudbalske revolucije na celom svetu.Nekako sve miriše na to.Ovi u FSS-u i njihove poltronske organizacije zaboravljaju da je i Sloba imao DB,policju,vojsku beretke,Legiju ...Takođe i Sloba se osećao sigurno i moćno,međutim...To što imaju dobre odnose tamo gde treba i u FIFI i UEFI jesu nekakva leđa,ali sve pod uslovom da Srbi žele da i dalje igraju fudbal sa ostatkom sveta.Međutim,mi Srbi kad se nešto zainatimo idemo do kraja,a u ovom slučaju išlo bi se do gašenja fudbala u Srbiji ako treba.Jednostavno narod hoće da vidi leđa lopovima i mafiji.Sve ovo pričam jer ako bi narod izašao na ulice,odmah bi ovi što vode svetski i evropski fudbal proglasili da se politika meša u rad nacionalnog saveza i verovatno bi Srbiju izbacili iz takmičenja isl...Ubeđen sam da je malo koga briga za posledice te vrste,jer svi u Srbiji znaju da je fudbalska mafija najjača mafija u zemlji.Za to postoji i logično objašnjenje.Na primer,dovoljno je da primoraš određenog igrača da mu budeš menadžer,a za to postoje razne taktike.Neki čak i prislanjaju pištolje na čelo,a neki imaju suptilnije metode.Dalje je uglavnom sve legalno i veoma brzo stižu milioni.Kada prodaju drogu u vrednosti od milion evra veći je rizik u svakom smislu reči milion puta,nego kada rade ove poslove oko fudbala u istoj vrednosti.

Vizionar

pre 11 godina

Karadzicu ,nemoj da se zanisis sobom I svojim kvalitetima jer ti si najgori, koji je mogao da dodje na cello FSS. Oslazi , netrebs nam kao ni Terzic.

SQI

pre 11 godina

Otkad je oterao Antaru, jednostavno me baš briga za reprezentaciju...baš me je briga zato što znam da apsolutno ništa ne mogu da urade sa ovakvim rukovodstvom savezom i dva katastrofalna selektora, Pižonom i Mihajlovićem.

Meni je najtužnije što je Miha imao OGROMNU podršku ovde u komentarima ali i novinari su ga branili. Sećate se priča kako je super što zahteva od igrača da pevaju nacionalnu himnu? Ili da rezultati prijateljskih utakmica koje je izgubio ne znače baš ništa? Čim je došao, prognozirao sam mu ostanak do ovog leta, ali nažalost, teško da ćemo biti te sreće. Škoti su nam juče učinili medveđu uslugu izgubivši.

Delija_KV

pre 11 godina

Ludi mi nismo u pravu, a on jeste. Dajte da pustimo Karadzica na miru posto je ocito da covek zna sta radi. Nema boljeg od njega kako i on sam kaze! Antic mu nije valjao! Jes on odveo repku na svetsko i jest on stvorio kult zvani "Nacionalna Remprezentacija" i jesu ti momci tad na terenu igrali dobro, ostavljali srce na teren i jeste on imao veliku platu i jeste sve to tako. Al karadzic ljudi bolje zna. Vidite da je doveo prvoklasnog trenera i da mu ni Murinjo nije ravan sa iznenadjenjima koje sprema protivnicima uoci meca. Znate sta! Pa anticu su ljudi pevali himnu tek onako (Ko hoce neka peva ko nece neka pokaze na terenu sta mu znaci nacionalni dres u kojem igra), kod ovog sad se zna za red bre! Sad nasi pevaju bolje od hora beckih decaka. Igraju nam prvoklasni igraci iz najboljih liga i top klubova. Sagradili smo kucu fudbala u Pazovi uslovi odlicni samo malo vetar zeza. Kojekude ali to je ipak najidealnija lokacija za izgradnju bila. Daleki bilo da se neko ogradio. Naravno da se kojekakvi menadzeri ne mesaju u sastav tima. To su same predpostavke i manipulacije medija. Pa ocito je koliko je karadzic dobar covek kad hoce da srusi zvezdin i partizanov stadion proda sve to sto imaju i napravi im novi zajednicki... Kojekude pametan plan!

Boomerang

pre 11 godina

Ovo je stvarno previse. Pljuvanje u lice. Ali sami smo krivi kad ne preuzmemo nista, sem da pisemo komentare. Dok SPS bude u vladi nema nista od promena FSS. Ovo nije samo vredjanje navijaca nego vredjanje svakog drzavljanina ukljucujuci i igrace. Lepotane svaka ti cast....

Micko

pre 11 godina

covece, da li si ti svestan da smo mi NAJGORA ekipa u evropi ako ne racunamo lihtenstajn, farska ostrva, andoru, san marino i slicne... Nekada smo bili DOBRA ekipa u evropi, zatim neko vreme PROSECNI, a sada smo DNO!

pogledaj tabelu covece, pogledaj fifinu listu! gde smo bili kad si dosao na vlast a gde smo sada!

Apach

pre 11 godina

I u tvojoj rodnoj Petnjici medju svih 36 stanovnika nisi najbolji a da ne govorimo o Savniku i celom Drobnjackom koritu. Cisto sumnjam da bi zavrsio i renomirani Suboticki Ekonomski fakultet da ti nisu pomogli tvoji seljani i plemensko bratstvo.

borha

pre 11 godina

Svi ovi koji su se okomili na Toleta ne vide dalje od...Toleta. Čovek je tu jer je reprezent političke realnosti u Srbiji. Kao što Cobi nije "voleo" demokraciju tako ni "demokrate" ne vole demokraciju. I "čika Tole" je tu da odradi posao preko fudbala kao najmasovnije delatnosti. Repka ide 1 korak napred 2 koraka unazad a 6 titula ide u "provereno" vlasništvo. I demokratija sita i komunisti na broju.

Boomerang

pre 11 godina

Mislio sam pre godinu dana da ako tako nastavimo da ce posle poraza od Hrvatske konacno proraditi motka,ali dzabe mi i dalje pisemo a on nam se smeje.

Independent Scottland 2014

pre 11 godina

Tole je igrao fudbal u Srbiji jos od kad se dizala Buna na Dahije.Vazno je da se doceka 2020,jer od tad ce svake godine na Euro ucestvovati gotovo istih 24 reprezentacije,pa ce i ostavke biti redje.

duki

pre 11 godina

sada ti je reprezentacija na 26 mestu. A kada se zavrse kvalifikacije bicece Srbija sa tobom i Mihajlovicem na 40.mestu-Uvek u cetvrtom sesiru-i najtezi protivnici-a C.Goru i Bosnu ces gledati u drugom ili prvom sesiru.

chubby checker

pre 11 godina

ni boljeg, ni lepšeg!

p.s. reprezentaciju ne gledam već 2 godine tako da osećam da nemam pravo da kritikujem rad dotičnog..

Mrshe

pre 11 godina

Zna on dobro kakvo mišljene o njemu i Mihajloviću ima javnost, navijači i ljudi koji vole ovu zemlju.
Trojni pakt Karadžić-Mihajlović-Ramadani, pojačani lojalnim medijima vode srpski fudbal u propast.

Aleksandar Djukic

pre 11 godina

Hvala ti Tole na svemu, uz tebe smo mi iole objektivni ljudii .. ti si jedina svetla tacka Srpskog fudbala a dusmani koji te ne vole mogu samo da ti pjunu pod prozor..kamo lepe srece da nam je vise ovakvih ljudi!

Sale Sale

pre 11 godina

Znaci ako ne odemo na EP pa i na SP sve je ok? Pitajte ga za ligu. Zasto se igra na livadama? Kako jedan Donji Srem moze igrati - jos na tudjem stadionu?? Pogledajte stadione BSKa i Rada. Pa ono samo kod nas prolazi. Sta se sa obecanjem da ce sledece sezone Superligu igrati timovi koji imaju reflektore i uslove? Kako ce onda Rad, Donji Srem, BSK i Javor igrati ???

B

pre 11 godina

Tole sad ide od kompjutera do kompjutera i udara minuse na ove nase komentare, ja ne vidim neko drugo objasnjenje za vise od 1 minusa po komentaru....

pera

pre 11 godina

Ljude poput Karadzica,Ilica,Mrkonjica i Krkobabica treba ih zatvoriti.
Kako mozete biti tako uporni,mnogo je obrazovanih otislo zbog ovakvih!
Ovako ni u komunizmu nije bilo...

Laza

pre 11 godina

Oterao je Antica zato sto je bio neuspeh zavrsiti takmicenje u grupi na SP, a daje podrsku Mihajlovicu iako smo ispali iz trke za isto to prvenstvo jos u 5. kolu! Ej!
Kakav apsurd od coveka!!!

Milijanko

pre 11 godina

Izjava klasičnog Crnogorca, ništa novo.
Samo bih voleo da mi neko odgovori ko ih vekovima dovodi iz onog kamenjara, postavlja na čelne funkcije svih institucija u Srbiji i tu ih održava tako da su nezamenljivi bez obzira na dozu pameti ili greške koje čine?!

Ime

pre 11 godina

Upropastio si srpski fudbal, ne znas da radis svoj posao kako treba (jer da znas nasa reprezentacija ne bi bila tu gde jeste, na najnizim granama od kad postoji fudbal u Srbiji), i jos kazes da znas, da nema boljeg od tebe. Kako te bre nije sramota da dajes ovakve izjave. Da sam na tvom mestu pokupio bi prnje i otiso sto dalje. Jer vidis da te bre niko ne voli, i bolje sto pre da odes dok narod ne ustane protiv tebe ( a koliko vidim vec je ustao).

Neznalica

pre 11 godina

Kada bi, nekim čudom, uspeli da oteramo "ove" u FS-u koji nas sada vode i počeli da radimo u fudbalu kako to rade najbolji, mogli bi da očekujemo neke ozbiljne rezultate tek na EP koje će se održati 2020.godine. Nikakve šanse nemamo pre tog datuma.

Pošto nema nikakve šanse da se "ovi" oteraju, najbolje je da stavimo katanac i prestanemo da se toliko palimo na fudbal. Nije ta igra brate za nas. Odavno nemamo igače svetske vrednosti u vezi i napadu. Deca kao da nam uče kako da "krljaju" a ne da igraju fudbal. Zato sve što vredi imamo u odbrani. I tome će jednom doći kraj.

Pogledajte koliko su pusti mali fudbalski tereni na ulicama. Nema dece koja nakon dobrih utakmica koje mogu da vide na TV-u izlaze na ulicu i "skidaju" finte najboljih svetskih igrača. Svi igraju fudbal u nekim "organizovanim" uslovima, u balonima, u okviru podmladaka timova a sve to košta. Stoga veliki broj dece i ne može da se bavi fudbalom a opšte je poznato da Maradona, Pele i ostali velikani nisu bili dece "buržuja" već deca sa ulice čiji je talenat neko prepoznao i odveo ih da treniraju. Nema svrhe oplakivati ovakve rezultate reprezentacije kada kvalitet i nemamo. Dobro, možda da nema Toleta i sličnih ne bi sve bilo baš ovako crno ali objektivno naša šansa je da veliki strani klubovi kupuju klince u najranijem uzrastu, da oni tamo napreduju koliko je to maksimalno moguće, pa da onda igraju za našu reprezentaciju. Nažalost to je pogubno za domaći fudbal. Znači izlaza nema.

koma trans

pre 11 godina

ja stvarno ne razumem ljude koji toleta oslikacajy kao da je on upropastio fudbal u zadnjih 5-6 god, podseticu vas da smo mi gubili i od azerjbedzana i od kazahstana i da smo se blamirali hiljadu puta jos pre nego sto je tole dosao , a isto tako i klubovi u zadnjih 20 god samo 2 lige sampiona sa ukupno 3 boda i jedno prezimljavanje u evropi sce od strane grobara, nama trebaju sistemske i korenite promene na svim strukturama i klupskim i u fss, zatim struka nam je najslabija u poslednjih 60 god, korupcija i menadzeri su upropastili klybove do te mere da ne mozemo ni sa lihtenstajnom vise da igramo, samo to znaci gospodo da svi koji su bili u fudbalu do sada treba da odu, ali je pitanje ko je dovoljno strucan da to preuzme, na kraju krajeve kakva drzava ( banana ) takav i fudbal , ne treba se jediti zbog toga

nuki

pre 11 godina

Kako da misli drugacije u 74-oj godini...Deda se sprda sa nama, pa tako se i onaj sprdao, deko mani se i idi negde na pecanje i uzivaj dok si mlad!!!!

misko

pre 11 godina

Komunisticki nacin misljenja,komunisticki princip rada,komunisticki nacin funkcionisanja klubova sve ovo je povezano sa nacinom misljenja u nasoj zemlji...ovde prvo treba urediti drzavu,i krenuti od nule u svemo,mi nemamo drzavu,a ovaj covek je samo paradigma onog sto je bilo i ovog sadasnjeg drustva...U FSS treba primeniti radikalne mere pa nek nas UEFA i FIFA izbace na nekoliko godina...Dalºe neko seca Margaret Tacer,Gospodja je trazila od Uefe da se Englezi sklone iz svih Evropskih takmicenja na 5.god,posle Hejsela,i Sta smo dobili dobili smo da je Englaska liga najbolja i jedna od najjacih ako ne i najjaca...A ko to ovde ima HERCA da uradi..ja takvoge ljude ovde ne vidim..a ako nam i dalje budu vladali mediokriteti kao sto su Dacic,Tadic,Nikolic,Dinkic,Jovanovic,Djilas ili Kostunica..crno nam se pise...Mi nemamo DRZAVNIKA,koji je sposoban za tako nesto..jednog smo se olako odrekli i sad ga svi svojataju i hvale se sa njim...

Bas me zanima da li cete objaviti ovaj moj komentar posto ov+objavljujete svaki trideseti...

zika pavlovic

pre 11 godina

Kako vas Bre nije sramota...ostavite ljude da rade...nema rezultata...bice...Mihajlovic je najbolji...i sigurno treba vremena...nista se nije radilo godinama i od njega u 5 utakmica hocete cuda...svi se prave pametni i najbolj znaju...sta se nevatate svog posla...a ne tudjeg...Sta je Pizon bio bolja opcija...zlo...Mihajlovic i Ova mlada momcad imaju buducnost...samo napred...CCCC

pele

pre 11 godina

Najbolje sto se ikada desilo u srpskom fudbalu je Tole! Ja glasam da bude
dozivotni predsednik a to i Tole kaze a znajuci njegove uspehe treba mu verovati!
Tole unistio si sve sto si mogao zarad sebe i zato treba da ostanes predsednik FSS.

realnost

pre 11 godina

Bilo ko da dodje bice isti(sto ne znaci da ne treba da ode) jer mi imamo malo postenih ljudi na funkcijama, pre njega su mutili i Terzic i Piksi..sve je to postao biznis, svi za lovu dupeta ce dat

Dusan

pre 11 godina

Ma da, vazno je da vama lezu plate na vreme! To je tvoja odgovornost, a to sto necemo igrati na SP nije bitno. Covek nam se svima smeje u lice i pravi nas budalama. Da je ovo normalna drzava ko sto nije ti bi vec davno bio u zatvoru.

mix

pre 11 godina

Trebalo je mnogo vremena da prođe da reprezentacija najzad postane grobarska, sad kad se to konačno dogodilo ne pada mi na pamet da tražim smenu prvog čoveka FSS ili selektora. Nema veze što rezultata za sada nema, biće, svaki početak je težak, u prvenstvu moj tim dominira, reprezentacija će uskoro da počne,oni kojima se ne sviđa neka kmeče... (Bob Rock, 27. mart 2013 13:43)

Reprezentaciju ste sahranili, tu si u pravu, znao sam da si iskompleksiran ali ne ovoliko...

krle

pre 11 godina

Ja stvarno ne razumem vas novinare. Pa zašto mu ne postavite neka konkretna i direktna pitanja; mi komentatori to ne možemo! Pitajte ga kako je moguće da je 3.mesto u grupi na SP 2010 i 1.mesto u kvalifikacijama bilo neuspeh, a ispadanje iz kvalifikacija za EP sa ISTIM timom samo GODINU dana kasnije nije bilo ocenjeno kao neuspeh. Takođe, zašto ga niko ne pita dokle to pominjanje ''mladog i talentovanog'' tima? Pa kakav mlad tim-to su igrači u NAJBOLJIM godinama i nikako nisu više ''mladi talenti''-Stojke ima 30 godina, Bane 29, Kolarov 28, Filip Đorđević 26, Subotić 25, Basta 29, Tošić 26, Fejsa 25, Biševac 30 itd. Daleko od toga da su oni veterani, ali zaista o njima pričati kao o mladim talentima stvarno je smešno. Pa ljudi moji, Mesi ima 25 godina a Ronaldo 27, zar su i oni mladi talenti? Ne, oni su igrači, igračine u najboljim godinama. Iz ove generacije dosta igrača će biti daleko u 4.deceniji kad se budu održavalo to famozno EP 2016. godine. Priča o podmlađivanju je farsa, traženje alibija za neuspehe. I na kraju, pitajte ga šta znači ta fraza ''preuzimam odgovornost''. Pa ajde, neka je preuzme, ajde neka podnese ostavku na primer.

Bakson

pre 11 godina

Ehhh, da smo ozbiljna drzava, takvi kao ti tada bi mogli da daju izjave samo na face-u, twiteru...

Kako mozes da ocenjujes svoj rad?!!!! Zar ne postoje organi koji o tome odlucuju... a da, TOLE = KOMPLETAN FSS.

Izvinjavam se sto sam pomislio da bi mozda barem nesto trebalo da bude normalno.

Dejan

pre 11 godina

Ubacivanjem Stevanovica u 93 min.Sinisa je dokazao da radi za pojedine menadzere, kojima je interes da njihovi puleni zabeleze nastup za reprezentaciju, pa makar i na 10 sekundi jer nastup za reprezentaciju je ono sto se racuna kod igraca prilikom potpisivanja ugovora za novi klub.
Zalost je da ovakvi mediji ne kazu nista javno i cuteci doprinose sahrani srpskog fudbala, postavlja se osnovano pitanje ko su ti menadzeri i koga oni sve placaju, pored saveza prica se da neki komentatori dobijaju po par stotina evra da kazu koju dobru rec za njihove pulene, gde vam je insajder sto ne ispita ovo, sto ne ispita rad zvezde i partizana otkud upravama toliki dugovi a za njih niko ne odgovara...

MISLIM DA DOSTA I VI PRECUTKUJETE!!!

Živela demagogija

pre 11 godina

Ovaj kao Dule Vuješević teška grupa,a Antiću nije bila teška grupa u Južnoj Africi.Velike svetke velesile Hrvatska i Belgije koje se nisu ni plasirale na prošlo svetsko prvenstvo.

bivo

pre 11 godina

tužno je kad predsednik FSS ne oseća odogovornost za najgori period u istoriji srpskog fudbala. tužno je da nije u stanju ni na tih 10 utakmica godišnje da ode.

no takva smo zemlja, više je nego očigledno da mu neko štiti leđa.

goran

pre 11 godina

kako stvar stoji izgleda da je Tole Karadžić jedini čovek koji ne mora ama baš nikom da polaže račune ili ako to i čini onda je to samo forme radi. u poslednje vreme je protiv priličnog broja ljudi državni revizor najavio pokretanje postupaka za nenamnesko trošenje državnih para pa se prosto pitam da li j eovaj projekat o kome gos'n Tole priča zreo da se stavi pod lupu nekakve revizije i da se vidi da li i do koje granice država tj mi poreski obveznici trebamo da finansiramo nešto što nas mnogo više bruka nego što nas čini ponosnim. Nemam ništa protiv igrača, čak mi je njih jedino i žao, veliki broj njih su odlični u sredinama u kojima igraju i mogu samo da predpostavim koliko je njim amuka od svega ovoga i nije ni čudo što pojedini majstori ove igre kakvih još ima među našim igračima više neće da igraju za reprezentaciju. Na kraju i Farska Ostrva svaki put svoju reprezentaciju šalju u kvalifikacije gde oni prolaze svaki put ko bos po trnju, ali zato njihov savez i država sigurbno ne izdvajaju ovolika sredstva za projekte, trenere, kuću fudbala i ostalo. zadnjih dvadesetak godina koliko traje agonija našeg fudbala, prošlo je i stasalo mnoigo dobrih igrača od kojih niko nije mogao da napravi iole dobar tim i sasvim je jasno da problem nije u Banetu Ivanoviću, Subotiću, Kolarovu i mnogim drugim iz sadašnje i prošlih reprezentacija, koji su važni stubovi svojih timova, nego u FSS i gospodinu Karadžiću lično.

Laza

pre 11 godina

upropasti nam fudbal i jos kaze da nema boljeg...a za sve su krivi mediji,niko ga nije napao a imao je tooooliko promasenih odluka i jos nam se smeje u lice...

Goran

pre 11 godina

Smešne su mi priče navijača zvezde i vojvodine kako tole pomaže partizanu,pa pogledajte reprezentaciju crne gore gde su nosioci igre 7 bivših igrača partizana kvalitet je isplivao na površinu,zvezda 10 godina nije napravila igrača

Mito

pre 11 godina

Veličina. Sve drugo što napišem, a što stvarno mislim nećete objaviti, jer po narodnoj: "to pas sa maslom ne bi pojeo". Zato molim "gospodina Karadžića" da se upozna sa Lombrozovom teorijom i pogleda se u ogledalu. Molim ga samo da nas poštedi njegove veličine zauvek. Drugo ako ne posluša ovaj savet u najboljoj nameri u najkraćem mogućem roku, posvetiću ostatak života (zagazio sam debelo u 7 deceniju) i iako nisam pravnik naći ću zakonske okvire da on svoje velike ideje širi u zatvoru. Moje skromno obećanje. U životu sam mnogo ostavio poštenog iza sebe, iako i dan danas kao i ceo život igram fudbal nisam vidio u toj i oko te igre besprizorniju ličnost. Čovek je u dva ciklusa reprezentacije izgubi minimum 25 miliona evra FSS, nisam vidio da ih je isplatio iz svog džepa. Ova priča o nacionalnom stadionu je za madat do 2020. Karadžiću, ja ceo život ujutro i uveće kada perem zube ili se brijem pogledam sebe u ogledalu. Tebe nažalost ili briju ili peru zube ili nemaš ogledalo. S poštovanjem

Samir, Sarajevo

pre 11 godina

"tvrdim da smo bili u grupi u kojoj su Bosanci, već sada bismo izborili plasman na SP"...:))))))
Koja demagogija! Pa mi u nasoj grupi imamo od pet odigranih utakmica cetiri pobjede i jedan nerijesen rezultat (skoro pa savrsen skor) pa opet jos ni izdaleka nije sve gotovo. A on bi se vec plasirao!!!!?????

Djoka

pre 11 godina

Zbog cega li me samo ovaj dobar covek toliko podseca na majstor mrku, izvanredne strucne sposobnosti, mladalacki izgled i energicnost, prijatan karakter, iliti neodoljiva licna harizma?

doktor

pre 11 godina

Kako je moguce da posle svega ovaj covek ovako beskrupulozno iznosi svoje pogubne stavove? Zar nije u zatvoru vec? Treba li samo navoditi sta je sve lose ucinio za fudbal od kada je na celu FSS-a?

Top Wash

pre 11 godina

Iako nesumnjiv pomak na planu infrastrukture (realno pre njega mrka kapa na tom polju), mislim daleko od idealnog ali pokrenute su mnoge dobre stvari misljenja sam da su sve njegove odluke u tzv. sportskom sektoru sve sami auto golovi i da on za taj deo posla nije kompetentan (da ne sumnjimo u najbolju nameru), tu mislim na: smenjivanje Djukica 2008, smenjivanje Antica 2010 i zamena Pizonom, tvrdoglavo branjenje Mihajlovica (jer kod izbora njega ipak se mora proznati da je cela javnost bila za Sinisu a on je samo dao pecat na imenovanje), izbor selektora za mladu reprezentaciju takodje problematican (jer za njegova mandata nismo otisli ni na jedno ep iako smo pre se njega redovno ne samo kvalifikovali vec i ucestvovali u samim zavrsnicama).

P

pre 11 godina

Tomislav Karadžić:"...idemo dalje sa projektom podmlađivanja reprezentacije."
Da l' može, za promenu, da idete dalje sa projektom plasmana na neko takmičenje - makar 2022. godine, u 84. godini života i 5. mandatu predsednika saveza!?

Bojan

pre 11 godina

Ukapirao sam da jedni te isti pljuju i kanal Dunav-Morava -Vardar,pa ste se sada prebacili da pljujete projekat Nacionalni Stadion,sutra ce da pljujete nesto trece.Pitam se radite li vi nesto drugo u svom malom zivotu osim da pljujete po svemu sto neko hoce da radi ili pokusava da uradi.Smarate vise sa tom negativnom energijom po ceo dan.Mracite od ranog jutra....

Vlada Edmonton

pre 11 godina

Zar je neko sumnjao u to da si najbolji!!!!??? Pa sve zemlje sa kojima igramo i sa kojima cemo igrati kvalifikacije za EP, ne zele da ti i miha odete. Pa i zasto bi otisli kada ni na jednom mestu ne mogu da mlate tolike pare za takav nerad.

Aleksa

pre 11 godina

2,7 miliona evra duga Anticu, propusteno EP i SP, neiskoriscen potencijal jedne od najjacih zadnjih linija u svetskom fudbalu (Kolarov, Vidic, Subotic, Ivanovic), konstantno guranje menadzerskih igraca, lista ide dalje. Napolje iz fotelje vec jednom!

Mirko

pre 11 godina

Najbolji, dosta je bilo! Svanuce ovom fudbalu kada ,,najbolji,, odu a ,,najgori,, se vrate. Najbolji ste da jedni drugima punite dzepove, promovisete decu da bi se bolje prodala..a koliko to ne valja, i vise je nego jasno. Bez reda, principa, ideje. Ne znam samo sta jos grozno treba da se desi da se ovaj narod dozove pameti i izbaci ,,najbolje,, napolje.

Markus

pre 11 godina

Predsednik FSS deli plakete pred utakmicu u Zagrebu,a u Srbiji nesme da se pojavi ni na jednoj utakmici ( stadionu) !
Sta reci?!?!?!

oxydant

pre 11 godina

Ljudi moji,pretsednik i trener neprestano ponavljaju priču o"odgovornosti"
Odgovornost je samo moderan izraz za onu davno poznatu reč: MORAL.
Gospodo,ako ste odgovorni (moralni),podnesite ostavke !

u Dresu Redzi Milera

pre 11 godina

Pokojni Velibor Vasovic je davno rekao da je Fudbalski Savez jaci i od drzave i Milosevica. Jedini nacin da se promeni nesto u nasem savezu je peticija i masovni protesti naroda.

Ivan

pre 11 godina

Oterati Toleta jer je smenio Antica i doveo Mihajlovica - DA! Oterati Toleta jer je Partizan blizu 6. titule - NE! Razlog je vrlo jednostavan, na ovo drugo koliko god bi vecina VOLELA da jeste, Tole nije uticao.

bolebre

pre 11 godina

Pa ja stvarno ne znam kao niko od zvanicnika ne sme da zucne protiv Tijanica ili ovog Karadzica. Jesu li oni bogovi ili sta... Dosta nam vas je bre !
U najmanju ruku, rek`o bih da ste obojica za zatvor. Svako je sa svoje strane unistio, obezvredio i unazadio "nacionalno blago" koje je vodio !

Ха

pre 11 godina

Наравно да ћемо се пласирати у Француску јер ће играти 24 екипе на првенству! Сулудо би било да се не пласирамо! Али да човек кога не подржава ни 2% фудбалске јавности, човек који је наш фудбал срозао на најниже могуће гране буде оволико надмен и самоуверен... Мислим да имамо много већи проблем него што мислимо...

Delija Kl

pre 11 godina

Pa stvarno sam mislio da ima malo dostojanstva u sebi i da ce sam poci..Kako stvari stoje dok ljudi ne ustanu ili sednu da bojkotuje sve nema nama pomoci od ovog NAJBOLJEG!!!

Mad4Red

pre 11 godina

Ako je uspeh igrati ovako onda ne znam šta da kažem, čoveče najbolje iz Srbije ti otimaju kao decu vode u inostranstvo za siću, morate doneti zakon da ni jedan fudbaler ne sme da ode iz zemlje do 24 godine jedino tako liga može da nam bude jaka, da se narod vrati na stadion, da sutra sa svojom decom slobodno dodjem na stadion da me ne ubije stolica ili pijani "navijač" povredi moje dete, da se u reprezentaciju vrate Boško Janković, Adem Ljajić, Miloš Krasić, Nemanja Matić, i mnogi drugi dobri fudbaleri koji mogu da pomognu, dovedite nekog pravog trenera gledajte šta radi Kapelo sa Rusima nemaju izgubljenu, eh sad se vraćamo na Antića ili Mister imao autoritet nije tražio da pevaju ali je tražio da igraju hladnom glavom a vrelim srcem!!! I ubedjen sam da postava od sinoć bi najmanje nerešeno igrala u petak sa Kockastima... Basta me oduševio, Milivojević iz Zvezde dobar, Fejsa isto, Tadić klasa Djuričić isto, Stojke golman za Brkića šofera kamiona, Nastasić dečko za dve godine najbolji štoper sveta ima da bude laganezi izbacio Kolo Turea i Leskota iz prvog tima... Nadam se boljim danima gore od ovog ne može!!!

Gagi

pre 11 godina

Pa pre dve godine smo bili u grupi slicnoj kao Bosna danas pa se ipak nismo kvalifikovali i to da cemo biti najbolja ekipa u regionu nista ne znaci ako ne izborimo plasman.

AlCapone

pre 11 godina

Dobro je rekao Goran Klemencic sef komisije za borbu protiv korupcije, u nasem drustvu (Sloveniji) jos uvek je prisutna mentaliteta kao za vreme Tita, da bi neko napustio funkciju treba sacekati da umre. Nije nista drugacije ni u Srbiji, Hrvatskoj (Markovic) itd.

mislis?

pre 11 godina

Za vreme tvog mandata potpuno se urusio srpski fudbal, uspeha ni na jednom planu, i kako te nije sramota da kazes da boljeg od tebe nema???

Vladimir Perišić

pre 11 godina

Najbitnije je da imaš za putovanja. Ljudi koji su vodili i koji vode naš savez su gori od naših političara iako je skoro nemoguće biti gori od naših "vođa" i "očeva nacije"

pantani40

pre 11 godina

Ako ste vi od dva velika takmicenja ,SP i EP, izabrali EP vi ste onda mnogo vece bu.... nego sto bilo ko od nas misli !!!
EP ne da ne moze da se meri sa SP vec je realno bolje biti u polufinalu SP nego osvojiti EP,koje su osvajale tako velike fudbalske sile kao sto su danci,grci . . .

Vladimir

pre 11 godina

Tako je legendo, ne daj se!! Svi samo kritikuju a niko neme konkretno resenje za probleme u nasem fudbalu!! Da nije bilo Toleta nasu zvezdu bi zbog dugova izbacili iz lige po svim pravilima, medjutim savez je progledao kroz prste!! Podrska gospodinu Karadzicu!!

Stefan Prokuplje

pre 11 godina

Nekoliko sekundi pre kraja Miha uvodi Radovanovica, sekundu nakon izmene sudija svira kraj. Radovanovic u nekoliko dana vec ima 2 nastupa za reprezentaciju, sto se njegovom menadzeru verovatno svidja. Tole, nisam ni sumnjao da ces dati podrsku Mihajlovicu.

Pozdrav i j....e se svi.

JADNICI

pre 11 godina

E koliko smo jadni pa ovo nema nigde u svetu,da nam jedan crnogoreac soli pamet kao da mi ne znamo sta je lose a sta dobro! Nismo ti mi ovce Karadzicu,nece moci jos dugo ovako!

mix

pre 11 godina

FSS ima budzet od 12 miliona?! Od koga si uzeo te pare ako ne od drzave.Drzava te cuva na tom mestu, drzava ti daje pare zato nisi u minusu,Ugurao si se u SPS i onda kao se pravis mocan i jak? Pa nista ne traje doveka moj Tole!

gigawat

pre 11 godina

Kad porastem bicu Tole :) Ne stvarno,covek je neverovatan,kao ameba,jednocelijski organizam. Kad malo bolje razmislim-zasto bi Mihajlovic odlazio ako ne ide ovaj od kojeg nema boljeg ? Dovesce opet nekog sa kim ce da sastavlja tim,pravi dilove,i sta vec rade. A zamislite,on smeni Mihajlovica,dovede nekog drugog,opet krenu svi da se loze kako cemo nesto da napravimo,a taj isto pozove razne Radovanovice u reprezentaciju,i opet razocarenje. Ovako,bar znam da nista ne ocekujem i to je to.

Sasa

pre 11 godina

Zbog uredjivacke politike i ostalih pravila lepog ponasanja, moj komntar ce izgledati ovako - Biiiip!!! Biiip, bip, biiiip, biiip.... Bezobrazne!

wroom1975

pre 11 godina

Prvo nam dokazuje da mu niko ne moze nista, sistem mu je dozvolio da jedino sam sebe moze da smeni. Drugo, cemu ovo podsmevanje Bosancima? Pa samo po toj izjavi, vidimo da "prvi covek fudbala" veze nema sa istim. Ti Bosanci, sa ovim timom koji sada imaju, bi nas pregazili kao plitak potok! Da li je ovaj covek normalan sta prica?!?

SaPaBg

pre 11 godina

ODLAZI! Nisi los vec jedan od najgorih u istoriji! Kaze "Savez je finansijski stabilan"! Pa zar je bitno da kafe kuharice u savezu imaju platu ili je vazno da imamo REPREZENTACIJU! ODLAZI! Covek apsolutno nerazume sta treba da radi i sta je uloga FSS!

Mrtvac

pre 11 godina

Gori si bre od Slobodana Milosevica - onaj unistio zemlju ti si nas fudbal sahranio za sva vremena. Nijedan klub ne moze jednu utakmicu u Evropi da pobedi, mecevi se namestaju, sta vise treba da se desi pa da odes???

Onyx

pre 11 godina

Treba pročešljati malo knjige iz medicine, da vidimo kako se naziva ovakav "slučaj" ili smo mi nenormalni kao nacija ? Treće nema...

Mihajlo

pre 11 godina

Nas bi Bosanci oprali sa 3:0 bez problema. Tvoj rad i rezultate necu da komentarisem. Samo cu da dodam da Bosanci imaju rezultate zato sto su takve kao ti najurili pre koju godinu.

zvezdas_rajvoSa

pre 11 godina

Predsednik FSCG - Dejan Savicevic, legenda crnogorskog fudbala ;
Predsednik NSH - Davor Suker legenda hrvatskog fudbala ;
Predsednik FSBiH - Ivica Osim, legenda BiH i Jugoslavije ;
Predsednik FSS - Tomislav Karadzic... Izbacite uljeza.

Crna Gora, BiH i Hrvatska su ili prvi u grupi ili dele prvo mesto sa velikim sansama da se nadju u Brazilu, a Srbija se jos u 4. kolu oprostila od Brazila. Ovo da nema bolji od njega je demagogija koja ni kod deteta ne prolazi. Ovaj nas tera da izadjemo na ulice, jer sam nece otici. Samo da pitam ljude koji su upuceni: koja stranka ili koji mocnik ovog Karadzica stite pa da se ovako sprda sa narodom. Na EP ce i Albanija verovatno, jer dve idu direktno. Jos jedno prodavanje magle i omalovazavanje BiH reprezentacije da bi Srbija bila prva u grupi. Ne bi, Grcku ne bi dobili, tako da bi se borili sa Slovacima za baraz. TOle i kompletan FSS ostavke !!! Odmah, remont i podmladjivanje ali u FSS-u!

srbin

pre 11 godina

Nisam u fazonu da sirim mrznju, ali mislim da je jedini spas za srpski fudbal da ovaj korumpirani zlikovac da ostavku, ili jednostavno da sacekamo njegovu smr, posto cisto sumnjam da planira da se povuce u skorije vreme...

Ja bre

pre 11 godina

Ne bude li ovaj covek otisao zajedno sa Lakovicem i Mihajlovicem za nekoliko dana, mi nemamo drzavu! Ukoliko ostane onda je jasna sprega izmedju fudbala, mafije i drzave!

Pantelic A.

pre 11 godina

Alo covece? Pa jel ti znas kada se mi plasiramo na neko vece takmicenje ako nas vi vodite? Nikada! Kazes imali smo jaku grupu? Pa kako mozes da budes siguran za euro 2016 kada nas izvuku iz sesira opet u ovako osrednju grupu sa dva do tri jaka protivnika? Vi ste unistili mladu i seniorsku selekciju ove drzave! Podmladjujete tim a cemu onda sluzi mlada selekcija? Svaki Mondijal i Evropsko je vazno, nema tu reskiranja i podmladjivanjava vec igraju najbolji koji postoje! Ti zbog starosti verovatno nikada vise i neces docekati plasman nase zemlje na neko takmicenje. Od ovih igraca nema apsolutno nista jos kada nam odu Ivanovic, Basta, Kolarov nakon sledecih kvalufikacija ko ce igrati? E moja nesreco napunili ste dzepove sa menadzerima na kontu podmladjivanja tima. Vas treba momentalno uhapsiti! Drzavo sta cekas? Vucicu? Dacicu?

Bob Rock

pre 11 godina

Trebalo je mnogo vremena da prođe da reprezentacija najzad postane grobarska, sad kad se to konačno dogodilo ne pada mi na pamet da tražim smenu prvog čoveka FSS ili selektora. Nema veze što rezultata za sada nema, biće, svaki početak je težak, u prvenstvu moj tim dominira, reprezentacija će uskoro da počne, oni kojima se ne sviđa neka kmeče...

Profesor

pre 11 godina

Boze, jesmo gresni.. Al bas toliko da nam ovaj lik, ko u severnoj koreji, do smrti vodi fudbal i odvuce ga sa sobom, zaista nema smisla..

Igor

pre 11 godina

Ako ovako nastavimo da igramo sa strucnjakom iz Milana u zrebu za kvalifikacije za EP 2016 ne gine nam treci sesir, a to potencijalno moze da znaci grupu sa npr Spanija, Engleska ili Nemacka, Rusija, Hrvatska, Portugalija, Holandija, Belgija... Ako tako stvarno bude sta ce nam onda reci tole i miha, zasto ne idemo na EP 2016?

ko je kriv

pre 11 godina

Bitno je da imate za plate i putovanja, a to sto nam je klupski i reprezentativni fudbal dotako dno, vas nezanima!
MRS NAPOLJE IZ FSS BAGRO!

copy paste

pre 11 godina

Kakav licemer si ti.Ali ako, tako i treba, kada nema ko da organizuje fudbalski svet protiv tebe-TAKO NAM I TREBA.ZIVELA mala srbija i Ti Veliki u njoj.

Pantela

pre 11 godina

Večito zamajavanje sa podmlađivanjem, mi to podmlađivanje radimo 15 godina i verovatno će za 4 godine da nam budu stari Đuričić i Tadić. Ne vidim u čemu je ovaj sastav, plus sa igračima koji se nepozivaju, toliko slabiji u odnosu na onaj koji se dominantno plasirao na SP 2010. I ako je trebalo to podmlađivanje da se radi, zar nije bolje za Evropsko prvenstvo koje realno ima manji značaj, a od sledećeg će da učestvuju 24 reprezentacije, pa će kud i kamo biti lakše se plasirati?1?

Drug Tole Totalitarni

pre 11 godina

Drugarice i drugovi, evo i ja mislim da stvarno nema boljeg, evo nanizasmo uspeha i ucesca na EP i SP prvenstvima, nista ne propustamo, ne mogu da pohvatam sva ta 1/4 finala i te pobede nad top10 reprezentacijama. Fenomenalna pobeda u slucaju Antic, samo 10 i kusur miliona evra treba da mu platis, a pogoci sa trenerima od Djukica, preko Dujkovica i Jankovica su za pricu. A kakvu tek takticku lisicu od selektora imamo, kako li je samo iznenadio ceo svet u Zg i kako uvek zove i uvek mu igraju oni najbolji.

smejem se,smejem se a plakao bih...

pre 11 godina

Kako te bre nije sramota?
Ti si najbolji i nema boljeg?
Da smo u grupi sa maltom,velsom,monakom i gruzijom,onda bi prosli?
To zelis reci?
A da zamolis ti ove iz fife i uefe da nam u sledecim kvalifikacija daju protivnika kojeg mozemo pobediti jer su ovi prejaki za nas?

corretje2003@hotmail.com

pre 11 godina

Sram te bilo,a i Mihu sto stobom ima veze!!!
Pogledaj sta radi Crna gora protiv Engleske,vec tri puta zaredom,a ti nam ovde pricas price za malu decu.
Izgleda da tebe treba neko dobro da izvuce za usi nikogovicu jedan.
Jedan srednje rangiran evropski tim bi u svakom momentu dobio A selekciju Srbije,pa jeli to za odlazak ili ne,sram te bilo tih sedih vlasi koje imas.

chema

pre 11 godina

Antica si oterao koji je imao veliki uspeh, Mihajlovica zelis da zadrzis I za sledece kvalifikacije... ti si lud covek Tomislave.... ODLAZI, PORUKA JE CELOG SRPSKOG NARODA!!!!!

Gojko (.)(.)

pre 11 godina

E, tu se mi razlikujemo, nas navijače, ne zanima reprezentacija Ramadanije kao vas. Nas zanima reprezentacija SRBIJE. I zato treba da odeš jer si najgori predsednik fudbalskog saveza ikada.

Tovari boraniju do smrti

pre 11 godina

Novinari upadljivo ne smeju da krenu ostrom kritikom na Karadzica dokle god ne podnese ostavku.
Ta jadnost i podanistvo su direktni krivci zasto je nemoguce da sveopsta narodna zelja za promenama u savezu dodje do svesti tih glavatih njuski.
Sto se tice smene Karadzica, apsolutno ga smeniti, i postaviti Dusana Maravica, Antica ili Dzajica, nikako Curkovica.
U savezu okupiti ljude kao sto su Ivan Golac, Miroslav Djukic, Piksi, Savo Milosevic, Jugovic, Drulovic, i videti da se krene s postenim radom u smislenom sistemu.
Selektor: Antic, Djukic, Muslin ili neki Holandjanin ili Nemac.
Zaboraviti podmladjivanja i ostale trice i kucine koje su nasa izmisljotina koja nam nikad nista nije donela a drzimo ih se kao pijani plota kad mislimo da promenimo nesto, kao 'ajde da podmladjujemo to jep rava stvar.
Iskusni igraci su blago, naravno da treba imati i mlade igrace, ali 3-4 maksimalno u prvih 11, oni za koje se proceni da su najperspektivniji.

Mihajlo

pre 11 godina

Nas bi Bosanci oprali sa 3:0 bez problema. Tvoj rad i rezultate necu da komentarisem. Samo cu da dodam da Bosanci imaju rezultate zato sto su takve kao ti najurili pre koju godinu.

ko je kriv

pre 11 godina

Bitno je da imate za plate i putovanja, a to sto nam je klupski i reprezentativni fudbal dotako dno, vas nezanima!
MRS NAPOLJE IZ FSS BAGRO!

zvezdas_rajvoSa

pre 11 godina

Predsednik FSCG - Dejan Savicevic, legenda crnogorskog fudbala ;
Predsednik NSH - Davor Suker legenda hrvatskog fudbala ;
Predsednik FSBiH - Ivica Osim, legenda BiH i Jugoslavije ;
Predsednik FSS - Tomislav Karadzic... Izbacite uljeza.

Crna Gora, BiH i Hrvatska su ili prvi u grupi ili dele prvo mesto sa velikim sansama da se nadju u Brazilu, a Srbija se jos u 4. kolu oprostila od Brazila. Ovo da nema bolji od njega je demagogija koja ni kod deteta ne prolazi. Ovaj nas tera da izadjemo na ulice, jer sam nece otici. Samo da pitam ljude koji su upuceni: koja stranka ili koji mocnik ovog Karadzica stite pa da se ovako sprda sa narodom. Na EP ce i Albanija verovatno, jer dve idu direktno. Jos jedno prodavanje magle i omalovazavanje BiH reprezentacije da bi Srbija bila prva u grupi. Ne bi, Grcku ne bi dobili, tako da bi se borili sa Slovacima za baraz. TOle i kompletan FSS ostavke !!! Odmah, remont i podmladjivanje ali u FSS-u!

Vladimir Perišić

pre 11 godina

Najbitnije je da imaš za putovanja. Ljudi koji su vodili i koji vode naš savez su gori od naših političara iako je skoro nemoguće biti gori od naših "vođa" i "očeva nacije"

gigawat

pre 11 godina

Kad porastem bicu Tole :) Ne stvarno,covek je neverovatan,kao ameba,jednocelijski organizam. Kad malo bolje razmislim-zasto bi Mihajlovic odlazio ako ne ide ovaj od kojeg nema boljeg ? Dovesce opet nekog sa kim ce da sastavlja tim,pravi dilove,i sta vec rade. A zamislite,on smeni Mihajlovica,dovede nekog drugog,opet krenu svi da se loze kako cemo nesto da napravimo,a taj isto pozove razne Radovanovice u reprezentaciju,i opet razocarenje. Ovako,bar znam da nista ne ocekujem i to je to.

chema

pre 11 godina

Antica si oterao koji je imao veliki uspeh, Mihajlovica zelis da zadrzis I za sledece kvalifikacije... ti si lud covek Tomislave.... ODLAZI, PORUKA JE CELOG SRPSKOG NARODA!!!!!

Stefan Prokuplje

pre 11 godina

Nekoliko sekundi pre kraja Miha uvodi Radovanovica, sekundu nakon izmene sudija svira kraj. Radovanovic u nekoliko dana vec ima 2 nastupa za reprezentaciju, sto se njegovom menadzeru verovatno svidja. Tole, nisam ni sumnjao da ces dati podrsku Mihajlovicu.

Pozdrav i j....e se svi.

wroom1975

pre 11 godina

Prvo nam dokazuje da mu niko ne moze nista, sistem mu je dozvolio da jedino sam sebe moze da smeni. Drugo, cemu ovo podsmevanje Bosancima? Pa samo po toj izjavi, vidimo da "prvi covek fudbala" veze nema sa istim. Ti Bosanci, sa ovim timom koji sada imaju, bi nas pregazili kao plitak potok! Da li je ovaj covek normalan sta prica?!?

u Dresu Redzi Milera

pre 11 godina

Pokojni Velibor Vasovic je davno rekao da je Fudbalski Savez jaci i od drzave i Milosevica. Jedini nacin da se promeni nesto u nasem savezu je peticija i masovni protesti naroda.

revan

pre 11 godina

Bez ikakve uvrede komšijama Srbima, ali da ste u grupi s nama, prema pokazanoj igri vaše reprezentacije, vjerojatno bi naš međusobni susret rezultatski bio negdje u rangu 4:0 u našu korist. Onakva troma odbrana, kakva je bila u Zagrebu, bi za 15 minuta bila razmontirana.

Ja u ovom liku koji vodi vaš savez vidim srpsku verziju Muniba Ušanovića. Drugim riječima. rješavajte ga se što prije, jer takve ne možeš ni kranom iz fotelje istjerati kad jednom puste korijenje. Izgovor da vam je grupa teška jednostavno ne pije vodu. Igrala je Srbija u mnogo težim grupama i imala nemjerljivo bolje rezultate. Uostalom, Makedonija vas je u Skopju pobijedila, a oni sigurno nisu jedna od te dvije bolje reprezentacije. Još jednom ću samo reći da mi nije namjera likovati. Želim vam puno sreće u borbi protiv sivih eminencija poput Karadžića.

Samir, Sarajevo

pre 11 godina

"tvrdim da smo bili u grupi u kojoj su Bosanci, već sada bismo izborili plasman na SP"...:))))))
Koja demagogija! Pa mi u nasoj grupi imamo od pet odigranih utakmica cetiri pobjede i jedan nerijesen rezultat (skoro pa savrsen skor) pa opet jos ni izdaleka nije sve gotovo. A on bi se vec plasirao!!!!?????

Tovari boraniju do smrti

pre 11 godina

Novinari upadljivo ne smeju da krenu ostrom kritikom na Karadzica dokle god ne podnese ostavku.
Ta jadnost i podanistvo su direktni krivci zasto je nemoguce da sveopsta narodna zelja za promenama u savezu dodje do svesti tih glavatih njuski.
Sto se tice smene Karadzica, apsolutno ga smeniti, i postaviti Dusana Maravica, Antica ili Dzajica, nikako Curkovica.
U savezu okupiti ljude kao sto su Ivan Golac, Miroslav Djukic, Piksi, Savo Milosevic, Jugovic, Drulovic, i videti da se krene s postenim radom u smislenom sistemu.
Selektor: Antic, Djukic, Muslin ili neki Holandjanin ili Nemac.
Zaboraviti podmladjivanja i ostale trice i kucine koje su nasa izmisljotina koja nam nikad nista nije donela a drzimo ih se kao pijani plota kad mislimo da promenimo nesto, kao 'ajde da podmladjujemo to jep rava stvar.
Iskusni igraci su blago, naravno da treba imati i mlade igrace, ali 3-4 maksimalno u prvih 11, oni za koje se proceni da su najperspektivniji.

Banja Luka

pre 11 godina

Господине Караџићу жао ми је што Србија неће играти у Бразилу. И било би добро да не спомињете БиХ и ето као лаку групу. Покажите поштовање према њиховој игри и залагању...тако се може и учити!

Drug Tole Totalitarni

pre 11 godina

Drugarice i drugovi, evo i ja mislim da stvarno nema boljeg, evo nanizasmo uspeha i ucesca na EP i SP prvenstvima, nista ne propustamo, ne mogu da pohvatam sva ta 1/4 finala i te pobede nad top10 reprezentacijama. Fenomenalna pobeda u slucaju Antic, samo 10 i kusur miliona evra treba da mu platis, a pogoci sa trenerima od Djukica, preko Dujkovica i Jankovica su za pricu. A kakvu tek takticku lisicu od selektora imamo, kako li je samo iznenadio ceo svet u Zg i kako uvek zove i uvek mu igraju oni najbolji.

nedo

pre 11 godina

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine posljednji put je poražena prije 270 dana, nakon što su 1. juna prošle godine u prijateljskoj utakmici protiv Meksika u Chicagu poraženi sa 1:2.

Nakon tog poraza, uslijedila je strahovita serija Zmajeva od sedam pobjeda i samo jedan remi, i to protiv Grčke u gostima u Atini. Osam utakmica bez poraza ujedno je i novi rekord kada je fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine u pitanju.

Sa 18 postignutih i samo tri primljena gola, te sa gol-razlikom od plus 15, Zmajevi se nalaze u samom evropskom vrhu, u društvu supervelesila. Najbolju gol-razliku imaju Holandđani (20-2) i Englezi (21-3), a BiH se nalazi na diobi trećeg mjesta, zajedno sa Njemačkom koja ima 22-7.

Zmajevi imaju najboljeg strijelca kvalifikacija. Edin Džeko sa sedam golova usamljen je na čelu liste strijelaca UEFA dijela kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Brazilu.

Ха

pre 11 godina

Наравно да ћемо се пласирати у Француску јер ће играти 24 екипе на првенству! Сулудо би било да се не пласирамо! Али да човек кога не подржава ни 2% фудбалске јавности, човек који је наш фудбал срозао на најниже могуће гране буде оволико надмен и самоуверен... Мислим да имамо много већи проблем него што мислимо...

sulejman

pre 11 godina

pa budalo jedna ti prosle kvalifikacije nisi mogao ni u baraz da odes sa srbijom ispadoste od estonaca koje su bosanci sredili 9:o u dva meca konju jedan nemoj mi tih prica jaka grupa nego vi slabo igrate sad vas bijedi ko hoce budalo jedna nevaspitana ja treba i tebe i mihajlovica otjerat u p.... materinu lopovsku

pantani40

pre 11 godina

Ako ste vi od dva velika takmicenja ,SP i EP, izabrali EP vi ste onda mnogo vece bu.... nego sto bilo ko od nas misli !!!
EP ne da ne moze da se meri sa SP vec je realno bolje biti u polufinalu SP nego osvojiti EP,koje su osvajale tako velike fudbalske sile kao sto su danci,grci . . .

Mrtvac

pre 11 godina

Gori si bre od Slobodana Milosevica - onaj unistio zemlju ti si nas fudbal sahranio za sva vremena. Nijedan klub ne moze jednu utakmicu u Evropi da pobedi, mecevi se namestaju, sta vise treba da se desi pa da odes???

Alex

pre 11 godina

Ova izjava me nije iznenadila jer da ima obraza davno bi odstupio, neznam zasto omalazava reprezentaciju BiH pa ljudi su zadnja dva ciklusa bili u barazu ( u proslim kvalifikacijama za SP u grupi sa Spanijom, Turskom i Belgijom bez problema prosli u baraz ), trebas se ugledat na njihov savez a ne gledat kakvu imaju grupu ( iako u grupi imaju Evropskog prvaka )

realno

pre 11 godina

Handanovic, Begovic, Pletikosa, Ivanovic, Srna, Corluka, Nastasic, Spahic, Kolarov, Subotic, Modric, Kovacic, Pjanic, Misimovic, Tadic, Jovetic, Rakitic, Ljajic, Mandzukic, Vucinic, Pandev, Dzeko, Olic. PRVACI SVIJETA!

mix

pre 11 godina

FSS ima budzet od 12 miliona?! Od koga si uzeo te pare ako ne od drzave.Drzava te cuva na tom mestu, drzava ti daje pare zato nisi u minusu,Ugurao si se u SPS i onda kao se pravis mocan i jak? Pa nista ne traje doveka moj Tole!

corretje2003@hotmail.com

pre 11 godina

Sram te bilo,a i Mihu sto stobom ima veze!!!
Pogledaj sta radi Crna gora protiv Engleske,vec tri puta zaredom,a ti nam ovde pricas price za malu decu.
Izgleda da tebe treba neko dobro da izvuce za usi nikogovicu jedan.
Jedan srednje rangiran evropski tim bi u svakom momentu dobio A selekciju Srbije,pa jeli to za odlazak ili ne,sram te bilo tih sedih vlasi koje imas.

Aleksa

pre 11 godina

2,7 miliona evra duga Anticu, propusteno EP i SP, neiskoriscen potencijal jedne od najjacih zadnjih linija u svetskom fudbalu (Kolarov, Vidic, Subotic, Ivanovic), konstantno guranje menadzerskih igraca, lista ide dalje. Napolje iz fotelje vec jednom!

SaPaBg

pre 11 godina

ODLAZI! Nisi los vec jedan od najgorih u istoriji! Kaze "Savez je finansijski stabilan"! Pa zar je bitno da kafe kuharice u savezu imaju platu ili je vazno da imamo REPREZENTACIJU! ODLAZI! Covek apsolutno nerazume sta treba da radi i sta je uloga FSS!

Gojko (.)(.)

pre 11 godina

E, tu se mi razlikujemo, nas navijače, ne zanima reprezentacija Ramadanije kao vas. Nas zanima reprezentacija SRBIJE. I zato treba da odeš jer si najgori predsednik fudbalskog saveza ikada.

Gagi

pre 11 godina

Pa pre dve godine smo bili u grupi slicnoj kao Bosna danas pa se ipak nismo kvalifikovali i to da cemo biti najbolja ekipa u regionu nista ne znaci ako ne izborimo plasman.

Mirko

pre 11 godina

Najbolji, dosta je bilo! Svanuce ovom fudbalu kada ,,najbolji,, odu a ,,najgori,, se vrate. Najbolji ste da jedni drugima punite dzepove, promovisete decu da bi se bolje prodala..a koliko to ne valja, i vise je nego jasno. Bez reda, principa, ideje. Ne znam samo sta jos grozno treba da se desi da se ovaj narod dozove pameti i izbaci ,,najbolje,, napolje.

Ja bre

pre 11 godina

Ne bude li ovaj covek otisao zajedno sa Lakovicem i Mihajlovicem za nekoliko dana, mi nemamo drzavu! Ukoliko ostane onda je jasna sprega izmedju fudbala, mafije i drzave!

Onyx

pre 11 godina

Treba pročešljati malo knjige iz medicine, da vidimo kako se naziva ovakav "slučaj" ili smo mi nenormalni kao nacija ? Treće nema...

bolebre

pre 11 godina

Pa ja stvarno ne znam kao niko od zvanicnika ne sme da zucne protiv Tijanica ili ovog Karadzica. Jesu li oni bogovi ili sta... Dosta nam vas je bre !
U najmanju ruku, rek`o bih da ste obojica za zatvor. Svako je sa svoje strane unistio, obezvredio i unazadio "nacionalno blago" koje je vodio !

Pantelic A.

pre 11 godina

Alo covece? Pa jel ti znas kada se mi plasiramo na neko vece takmicenje ako nas vi vodite? Nikada! Kazes imali smo jaku grupu? Pa kako mozes da budes siguran za euro 2016 kada nas izvuku iz sesira opet u ovako osrednju grupu sa dva do tri jaka protivnika? Vi ste unistili mladu i seniorsku selekciju ove drzave! Podmladjujete tim a cemu onda sluzi mlada selekcija? Svaki Mondijal i Evropsko je vazno, nema tu reskiranja i podmladjivanjava vec igraju najbolji koji postoje! Ti zbog starosti verovatno nikada vise i neces docekati plasman nase zemlje na neko takmicenje. Od ovih igraca nema apsolutno nista jos kada nam odu Ivanovic, Basta, Kolarov nakon sledecih kvalufikacija ko ce igrati? E moja nesreco napunili ste dzepove sa menadzerima na kontu podmladjivanja tima. Vas treba momentalno uhapsiti! Drzavo sta cekas? Vucicu? Dacicu?

P

pre 11 godina

Tomislav Karadžić:"...idemo dalje sa projektom podmlađivanja reprezentacije."
Da l' može, za promenu, da idete dalje sa projektom plasmana na neko takmičenje - makar 2022. godine, u 84. godini života i 5. mandatu predsednika saveza!?

Читач

pre 11 godina

Што би рекао Иван Стамболић у свом последњем интервјуу, у поруци Слободану Милошевићу: Знамо ми да си ти најбољи и да нема бољег. Али можда нам сада треба неко мало мање добар него што си ти...

Ivan

pre 11 godina

Oterati Toleta jer je smenio Antica i doveo Mihajlovica - DA! Oterati Toleta jer je Partizan blizu 6. titule - NE! Razlog je vrlo jednostavan, na ovo drugo koliko god bi vecina VOLELA da jeste, Tole nije uticao.

Sasa

pre 11 godina

Zbog uredjivacke politike i ostalih pravila lepog ponasanja, moj komntar ce izgledati ovako - Biiiip!!! Biiip, bip, biiiip, biiip.... Bezobrazne!

Pantela

pre 11 godina

Večito zamajavanje sa podmlađivanjem, mi to podmlađivanje radimo 15 godina i verovatno će za 4 godine da nam budu stari Đuričić i Tadić. Ne vidim u čemu je ovaj sastav, plus sa igračima koji se nepozivaju, toliko slabiji u odnosu na onaj koji se dominantno plasirao na SP 2010. I ako je trebalo to podmlađivanje da se radi, zar nije bolje za Evropsko prvenstvo koje realno ima manji značaj, a od sledećeg će da učestvuju 24 reprezentacije, pa će kud i kamo biti lakše se plasirati?1?

balkanac

pre 11 godina

U "kulturnim " zemljama ljudi se izvine NACIJI daju ostavku ili kao kod nas u Bosni zavrse u zatvoru (jer iza svega se ipak mjesa mnogo love).
A tu kod nas na brdovitom Balkanu ne odstupaju bez revolucije .
Ne treba bojkotovati utakmice , nego fino bakljada , prekidi i onda dodje FIFA i sredi stvari.
Prijateljski pozdrav !

Profesor

pre 11 godina

Boze, jesmo gresni.. Al bas toliko da nam ovaj lik, ko u severnoj koreji, do smrti vodi fudbal i odvuce ga sa sobom, zaista nema smisla..

REload

pre 11 godina

Samo ovo ću reći;

Na polovici kvalifikacija Srbija (momčad vrijedna preko 100 miliona Evra) nema nikakvu šansu da ode na SP. Na polovici kvalifikacija.

Svaki trener, ponavljam SVAKI SELEKTOR NA KUGLI ZEMALJSKOJ bi dao ostavku.

Mihajlović ostaje.

Pa čovječe jel to moguće ?

A ovaj lik, Tole, bože sačuvaj.

srbin

pre 11 godina

Nisam u fazonu da sirim mrznju, ali mislim da je jedini spas za srpski fudbal da ovaj korumpirani zlikovac da ostavku, ili jednostavno da sacekamo njegovu smr, posto cisto sumnjam da planira da se povuce u skorije vreme...

AP

pre 11 godina

I u ovoj grupi bi bio obezbedjen plasman ili bi bili rame uz rame Hrvatima,ali da igraju, Vidic,ljajic,jankovic,matic,kuzmanovic,danko lazovic,zigic,i normalno neki od ovih mladih. Napred Bosno,SANDŽAK NAVIJA ZA TEBE

AlCapone

pre 11 godina

Dobro je rekao Goran Klemencic sef komisije za borbu protiv korupcije, u nasem drustvu (Sloveniji) jos uvek je prisutna mentaliteta kao za vreme Tita, da bi neko napustio funkciju treba sacekati da umre. Nije nista drugacije ni u Srbiji, Hrvatskoj (Markovic) itd.

Mare22

pre 11 godina

Covek je definitivno izgubio razum!Tonemo sve dublje i dublje a on misli da je najbolji...Zar nema niko u ovoj drzavi ko moze da ga smeni?Predsednik FSS je nekako postao nedodirljiv kao neki diktator...

Nije bitno

pre 11 godina

Ovaj predsenik je zaboravio da je Bosna i Hercegovina do jucer punila mreze belgijancima i ostalima koji danas deru srbiju kako zele,prava komunisticka marva vam je u savezu.

adobiscanin

pre 11 godina

vidim da imate dosta problema FSS kao i mi prije par godina

ali ipak nije ljepo od vaseg glavonje da nas toliko podcjenuje jel mi imamo rezultate tukli smo slovence dva put zaredom oba puta u kod nijh 7 komada su primili tukli smo wales u gostima belgiju kod nas i tamo estoniju napunli sa 9 golova u dvi utakmice i vi ste sa njima igrali od 2009 do danas kakve su vas rezultate sa njima

krivo mi je jel smo mi odigrali 5 utakmica i jos nije 100% sigurno da cemo biti prvi a ko fol da ste mjesto nas vi bi bili

danas cuo prvi put za njega i vec ga mrzim ne samo zbog prezimena

Fatmir

pre 11 godina

Ako on misli da je Srbija u ovom trenutku jaca od Grcke ili Slovacke ok.Ne znam zasto se na balkanu vise prica o slabosti grupe u kojoj je BiH nego o kvaliteti same reprezentacije BiH-valjda ljubomora!Ta ista Grcka je Hrvatsku poslala u baraz,Grcka je 11 reprezentacija svijeta i Slovacka ima izuzetne igrace,sto se tice Belgije oni su stalna musterija BiH!!!!pozzzz

mislis?

pre 11 godina

Za vreme tvog mandata potpuno se urusio srpski fudbal, uspeha ni na jednom planu, i kako te nije sramota da kazes da boljeg od tebe nema???

zeko071

pre 11 godina

htio sam komentarisati dio izjave u vezi reprezentacije Bosne i Hercegovine, ali kada sam vidio komentare ljudi iz Srbije, ODUSTAJEM OD SVAKOG KOMENTARA.sve je receno!

nalix

pre 11 godina

Bosna marne estoniju 7:0, onda estonija marne srbiju 1:3 a iz vaseg saveza kazu "igrali smo protiv jace estonije nego bih". razbijemo belgiju na njihovom terenu 2:4, pa u zenici 2:1, onda ta belgija razbije srbiju u bg 0:3 a iz vaseg saveza kazu "igrali smo protiv jace belgije nego bih"

evo ovo pa provjerite:Potopimo Ganu, Gana potopi Srbiju.. Potpimo Estoniju, Estonija potopi Srbiju.. potopimo Belgiju, Belgija potopi Srbiju... potopimo Sloveniju, Slovenija potopi Srbiju, potopimo Vels, Vels potopi Srbiju.. itd

al sam makar danas saznao ko je taj tole kojeg toliko spominjete :)
nema vama smjene saveza dok fifa ne zaprijeti. mi smo to komsije moje takodje prosli
veliki pozzz

Vladimir

pre 11 godina

Tako je legendo, ne daj se!! Svi samo kritikuju a niko neme konkretno resenje za probleme u nasem fudbalu!! Da nije bilo Toleta nasu zvezdu bi zbog dugova izbacili iz lige po svim pravilima, medjutim savez je progledao kroz prste!! Podrska gospodinu Karadzicu!!

smejem se,smejem se a plakao bih...

pre 11 godina

Kako te bre nije sramota?
Ti si najbolji i nema boljeg?
Da smo u grupi sa maltom,velsom,monakom i gruzijom,onda bi prosli?
To zelis reci?
A da zamolis ti ove iz fife i uefe da nam u sledecim kvalifikacija daju protivnika kojeg mozemo pobediti jer su ovi prejaki za nas?

JADNICI

pre 11 godina

E koliko smo jadni pa ovo nema nigde u svetu,da nam jedan crnogoreac soli pamet kao da mi ne znamo sta je lose a sta dobro! Nismo ti mi ovce Karadzicu,nece moci jos dugo ovako!

Neko, neko ko je daleko...

pre 11 godina

Ovo sve miriše na velike fudbalske proteste.Srbiji malo fali da izađe na ulicu i razmontira fudbalsku bagru,kao nekada Miloševićev režim.Hm,bilo bi to istresanje iz gaća i verovatno prvi slučaj fudbalske revolucije na celom svetu.Nekako sve miriše na to.Ovi u FSS-u i njihove poltronske organizacije zaboravljaju da je i Sloba imao DB,policju,vojsku beretke,Legiju ...Takođe i Sloba se osećao sigurno i moćno,međutim...To što imaju dobre odnose tamo gde treba i u FIFI i UEFI jesu nekakva leđa,ali sve pod uslovom da Srbi žele da i dalje igraju fudbal sa ostatkom sveta.Međutim,mi Srbi kad se nešto zainatimo idemo do kraja,a u ovom slučaju išlo bi se do gašenja fudbala u Srbiji ako treba.Jednostavno narod hoće da vidi leđa lopovima i mafiji.Sve ovo pričam jer ako bi narod izašao na ulice,odmah bi ovi što vode svetski i evropski fudbal proglasili da se politika meša u rad nacionalnog saveza i verovatno bi Srbiju izbacili iz takmičenja isl...Ubeđen sam da je malo koga briga za posledice te vrste,jer svi u Srbiji znaju da je fudbalska mafija najjača mafija u zemlji.Za to postoji i logično objašnjenje.Na primer,dovoljno je da primoraš određenog igrača da mu budeš menadžer,a za to postoje razne taktike.Neki čak i prislanjaju pištolje na čelo,a neki imaju suptilnije metode.Dalje je uglavnom sve legalno i veoma brzo stižu milioni.Kada prodaju drogu u vrednosti od milion evra veći je rizik u svakom smislu reči milion puta,nego kada rade ove poslove oko fudbala u istoj vrednosti.

Igor

pre 11 godina

Ako ovako nastavimo da igramo sa strucnjakom iz Milana u zrebu za kvalifikacije za EP 2016 ne gine nam treci sesir, a to potencijalno moze da znaci grupu sa npr Spanija, Engleska ili Nemacka, Rusija, Hrvatska, Portugalija, Holandija, Belgija... Ako tako stvarno bude sta ce nam onda reci tole i miha, zasto ne idemo na EP 2016?

Milijanko

pre 11 godina

Izjava klasičnog Crnogorca, ništa novo.
Samo bih voleo da mi neko odgovori ko ih vekovima dovodi iz onog kamenjara, postavlja na čelne funkcije svih institucija u Srbiji i tu ih održava tako da su nezamenljivi bez obzira na dozu pameti ili greške koje čine?!

Demagog je uljepsana rijec za lazov, a ko laze taj i krade

pre 11 godina

Demagog! Obicni demagog!
Hvali se kako je on dobar jer FSS ne posluje sa minusom! Kakva gnusna demagogija! Hajde kada vec prica o novcu neka kaze koliko nas je kostala njegova odluka da otjera Antica, i koliko nas kosta neucesce na dva velika takmicenja za redom, pa da vidimo koja je to cifra. A mogu samo da zamislim kolike provizije 'ispod stola' uzima od menadzera kada je reprezentaciju pretvorio u mesto gde se igraci afirmisu i uce igrati, umesto da tu igraju najbolji - vec afirmisani. Najobicniji demagog!

Delija_KV

pre 11 godina

Ludi mi nismo u pravu, a on jeste. Dajte da pustimo Karadzica na miru posto je ocito da covek zna sta radi. Nema boljeg od njega kako i on sam kaze! Antic mu nije valjao! Jes on odveo repku na svetsko i jest on stvorio kult zvani "Nacionalna Remprezentacija" i jesu ti momci tad na terenu igrali dobro, ostavljali srce na teren i jeste on imao veliku platu i jeste sve to tako. Al karadzic ljudi bolje zna. Vidite da je doveo prvoklasnog trenera i da mu ni Murinjo nije ravan sa iznenadjenjima koje sprema protivnicima uoci meca. Znate sta! Pa anticu su ljudi pevali himnu tek onako (Ko hoce neka peva ko nece neka pokaze na terenu sta mu znaci nacionalni dres u kojem igra), kod ovog sad se zna za red bre! Sad nasi pevaju bolje od hora beckih decaka. Igraju nam prvoklasni igraci iz najboljih liga i top klubova. Sagradili smo kucu fudbala u Pazovi uslovi odlicni samo malo vetar zeza. Kojekude ali to je ipak najidealnija lokacija za izgradnju bila. Daleki bilo da se neko ogradio. Naravno da se kojekakvi menadzeri ne mesaju u sastav tima. To su same predpostavke i manipulacije medija. Pa ocito je koliko je karadzic dobar covek kad hoce da srusi zvezdin i partizanov stadion proda sve to sto imaju i napravi im novi zajednicki... Kojekude pametan plan!

nedim

pre 11 godina

kakve veze ima neuspjeh srbije sa bosnom u njezinoj grupi,nije valjda da ste g. karadzicu komplekse dobili zbog bosanaca!!!moli te boga da ne dobijete bosnu u grupi za evropsko,jer bosna sve gazi redom,i jedna je od najperspektivnijih u evropi,kao sto se vidi..pa vas bi grci pojeli..BOSNA GAZI,BOSNA GUTA-NAPRIJED PLAVO ZUTA

Dule-Prokuplje

pre 11 godina

Nista nije vecno pa i ti! Nasem fudbalu trebaju promene, ali krecemo od presednika saveza pa dalje.Mi smo momentalno najgori u bivsoj Jugoslaviji.

Vukasin

pre 11 godina

VI gospodine imate 74.godine i imate obraza da kazete da u Srbiji nema boljeg od VAS. Umesto da setate unucad i praunucad da se odmarate u penziji vi kradete od ovog gladnog i napacenog naroda. Sve dok drzavu budu vodili ljudi kao Karadzic, Mrkonjic, Micunovic i slicni njima(STARAC FOCO OD STOTINU LJETA)koji misle da posle njih niko nece znati da zivi. NAMA SPASA NEMA ALI PROPASTI NECEMO.

wroom1975

pre 11 godina

Ajd bar ga sklonite sa udarne vesti u sportskoj rubrici molim vas! Celo popodne "visi" ovde i ruga se celoj Srbiji kako mu niko nista ne moze! Ne zasluzije ni jednu recenicu NIGDE da mu se objavi, a mi ga jos gledamo ovde ceo dan! Ovog coveka trenutno u Srbiji voli samo njegova uza porodica i Mihajlovic!

Vlada Edmonton

pre 11 godina

Zar je neko sumnjao u to da si najbolji!!!!??? Pa sve zemlje sa kojima igramo i sa kojima cemo igrati kvalifikacije za EP, ne zele da ti i miha odete. Pa i zasto bi otisli kada ni na jednom mestu ne mogu da mlate tolike pare za takav nerad.

????

pre 11 godina

Jel moze neko vise da organizuje nesto protiv ovog Toleta i celokupnog kadra u FSS-u? Unistili su nas, sad smo vec u mrtvacnici, a uskoro ide kovceg pod zemlju ako se ovako nastavi. KO IMA IDEJU ZA NEKI MASOVNI PROTEST, NEK PREDLOZI.

Micko

pre 11 godina

covece, da li si ti svestan da smo mi NAJGORA ekipa u evropi ako ne racunamo lihtenstajn, farska ostrva, andoru, san marino i slicne... Nekada smo bili DOBRA ekipa u evropi, zatim neko vreme PROSECNI, a sada smo DNO!

pogledaj tabelu covece, pogledaj fifinu listu! gde smo bili kad si dosao na vlast a gde smo sada!

Jovan

pre 11 godina

Nesto mislim da ce deda biti na sluzbenom putu, kada na Marakani budu gostovali hrvati, pa nece imati priliku da cuje misljenje 50 000 hiljada ljudi.

Djoka

pre 11 godina

Zbog cega li me samo ovaj dobar covek toliko podseca na majstor mrku, izvanredne strucne sposobnosti, mladalacki izgled i energicnost, prijatan karakter, iliti neodoljiva licna harizma?

sloba

pre 11 godina

Једино великим демонстрацијама испред Фсс-а може да се отера Толе. Коментарима на новинским порталима не може се отерати ни комарац.

dad

pre 11 godina

Nije mi samo bilo jasno koji su mentoli juce isli da gledaju i navijaju za Srbiju u Novom Sadu. Umesto totalnog bojkota jucerasnje utakmice, nasi mentoli su cak navijali za nas tim. E pa evo vam sada, videli su da ih navijcai i dalje podrzavaju i eto vam njihovog odgovora.

TM_Sarajevo

pre 11 godina

Ne znam bas dobro stanje u Fudbalskom savezu Srbije, ali po komentarima vidim da je ovaj covjek slicam onim koji su donedavno bili na celu Nogometnog saveza BiH. E vala, kad smo mi u BiH sa ovakvom strukturom uspjeli otjerati 3 covjeka, po jednog iz svakog od naroda i dovesti jednog normalnog, mozete i vi u Srbiji otjerati ovog jednog.

On prica da bi bio prvi u ovoj grupi u kojoj je Bosna, pa kako bolan, izgubite od jedne Makedonije (bez omalovazavanja, ali ako mislite biti prvi, te se utakmice dobijaju), igrate nerijeseno sa Skotskom u gostima, od Belgije kuci gubite i to vas ljudi "rasture"??

Ma, aj, zdra'o!

garo tz

pre 11 godina

gospodin tvrdi kako bi u grupi gdje je bosna i hercegovina vec obezbjedio plasman u Brazil,ostavi se ti bosne i ne diraj u nju nego gledaj svoja posla i svoju stolicu,ja bi iskreno zbog dobrih momaka i fudbalera nastasica kolarova baneta i dr. bas volio da se i srbija nadje u brazilu ali kad vidim ovog covjeka sta prica ipak vi ostanite kuci i pevajte himnu

dzoni

pre 11 godina

kakaaav lik...od njega boljeg nema a slusace sta kaze nacija i celokupna javnost ali ako se on pita (a pita se),Mihajlovic ostaje. Hahaha:) Kako on nas kvrca u glavu,svaka mu cast:) Ma bravo Tomislave. I treba da nas kecaš kad ti se moze. Kad mogu politicari udri i ti...

copy paste

pre 11 godina

Kakav licemer si ti.Ali ako, tako i treba, kada nema ko da organizuje fudbalski svet protiv tebe-TAKO NAM I TREBA.ZIVELA mala srbija i Ti Veliki u njoj.

doktor

pre 11 godina

Kako je moguce da posle svega ovaj covek ovako beskrupulozno iznosi svoje pogubne stavove? Zar nije u zatvoru vec? Treba li samo navoditi sta je sve lose ucinio za fudbal od kada je na celu FSS-a?

Kocko

pre 11 godina

zalosno je kako pojedinici mogu da uniste reprezentaciju ma koliko ona kvalitetna bila ..al ovdje se pokazuje kako smo opet na ovom brdovitom balkanu gotovo pa svi isti i mi smo imali Usanovica ,Hrvati imaju onog svog ne znam kako se zoveve, vi ovog bolida koji vas je doveo na dno dna ....mislim da trebate postaviti nove ciljeve do kraja kvalifikacija a to je skidanje ovog iz saveza ,novi selektor(kakvo crno podmladjivanje kad imas 7 8 igraca u najboljim godinama ) i trece mjesto grupi..puno srece vam zelim i pozzz za sve normalne ljude iz Bosne

oxydant

pre 11 godina

Ljudi moji,pretsednik i trener neprestano ponavljaju priču o"odgovornosti"
Odgovornost je samo moderan izraz za onu davno poznatu reč: MORAL.
Gospodo,ako ste odgovorni (moralni),podnesite ostavke !

krle

pre 11 godina

Ja stvarno ne razumem vas novinare. Pa zašto mu ne postavite neka konkretna i direktna pitanja; mi komentatori to ne možemo! Pitajte ga kako je moguće da je 3.mesto u grupi na SP 2010 i 1.mesto u kvalifikacijama bilo neuspeh, a ispadanje iz kvalifikacija za EP sa ISTIM timom samo GODINU dana kasnije nije bilo ocenjeno kao neuspeh. Takođe, zašto ga niko ne pita dokle to pominjanje ''mladog i talentovanog'' tima? Pa kakav mlad tim-to su igrači u NAJBOLJIM godinama i nikako nisu više ''mladi talenti''-Stojke ima 30 godina, Bane 29, Kolarov 28, Filip Đorđević 26, Subotić 25, Basta 29, Tošić 26, Fejsa 25, Biševac 30 itd. Daleko od toga da su oni veterani, ali zaista o njima pričati kao o mladim talentima stvarno je smešno. Pa ljudi moji, Mesi ima 25 godina a Ronaldo 27, zar su i oni mladi talenti? Ne, oni su igrači, igračine u najboljim godinama. Iz ove generacije dosta igrača će biti daleko u 4.deceniji kad se budu održavalo to famozno EP 2016. godine. Priča o podmlađivanju je farsa, traženje alibija za neuspehe. I na kraju, pitajte ga šta znači ta fraza ''preuzimam odgovornost''. Pa ajde, neka je preuzme, ajde neka podnese ostavku na primer.

Milan

pre 11 godina

Zato pravimo extra rezultate svih ovih godina. Uspesi se nizu u nizu. Kad se plasiramo na prvenstvo ispadamo jos u prvoj fazi, a uglavnom se ne plasiramo. Situacija je super, klubovi puni para, stalno igraju ligu sampiona, prezimimo u evro kupovima. Ma fudbal nam je vrh. Nekad i Estoniju pobedimo. Svaka cast ovom savezu.

Delija Kl

pre 11 godina

Pa stvarno sam mislio da ima malo dostojanstva u sebi i da ce sam poci..Kako stvari stoje dok ljudi ne ustanu ili sednu da bojkotuje sve nema nama pomoci od ovog NAJBOLJEG!!!

goran

pre 11 godina

Ziveo drug Tole dozivotni predsednik fudbalskog Saveza Srbije.Vise sanse ima da narod Severne Koreje smeni svog predsednika nego mi druga Toleta! Posto car Tomislav nikako nece da nam se skine sa grbace molim nadlezne u vladi Srbije da sto pre pomognu ozdravljenje naseg sporta.

Apach

pre 11 godina

I u tvojoj rodnoj Petnjici medju svih 36 stanovnika nisi najbolji a da ne govorimo o Savniku i celom Drobnjackom koritu. Cisto sumnjam da bi zavrsio i renomirani Suboticki Ekonomski fakultet da ti nisu pomogli tvoji seljani i plemensko bratstvo.

MINUS

pre 11 godina

Kakav bi vam bilans bio da niste imali Antica!!!

Izbacite ove na ulicu i postavite Antica za predsednika FSS, tako ce opet narod gledati i uzivati u fudbalu!

duki

pre 11 godina

sada ti je reprezentacija na 26 mestu. A kada se zavrse kvalifikacije bicece Srbija sa tobom i Mihajlovicem na 40.mestu-Uvek u cetvrtom sesiru-i najtezi protivnici-a C.Goru i Bosnu ces gledati u drugom ili prvom sesiru.

Maradona

pre 11 godina

Tako je Tole legendo,ne dozvolite nikom da vam stane na put. Taman ste na pola puta da uništite sve ovo što je godinama gradjeno i sad će neko vama da soli pamet....samo napred...uz vas sve reprezentacije ima da nas bambusaju. . .za siguran fix TOLE & MIHA Mix

Zvornik-BIH

pre 11 godina

Neznam samo jarane,sa kojim napasacima bi ti probio sugavu odbranu grka,meni je zao Srbije koja se pati sa svim Reprezentacijama,evo primjer mi dajemo Estoniji 7 komada a Srbija gubi ta jedna mi je naumpala itd.

Boomerang

pre 11 godina

Ovo je stvarno previse. Pljuvanje u lice. Ali sami smo krivi kad ne preuzmemo nista, sem da pisemo komentare. Dok SPS bude u vladi nema nista od promena FSS. Ovo nije samo vredjanje navijaca nego vredjanje svakog drzavljanina ukljucujuci i igrace. Lepotane svaka ti cast....

Dok se nekom ne smrkne....

pre 11 godina

Od sada pa u buduce zbog loseg rejtinga na rang listama dobijacemo sve jace i jace protivnike.Samo svetsko cudo moze da se desi da prodjemo kvalifikacije.Tole kaze:odmah smo znali da imamo u grupi dve jace reprezentazije?????a izgubili smo od tri??????

aleksandar

pre 11 godina

Igracemo u Francuskoj kada ce na tom E igrati 24 reprezentacija... i San Marino ima tada da se plasira, a Ramadani i njemu slicni ce i dalje da unistavaju nas fudbal...

pera

pre 11 godina

Ljude poput Karadzica,Ilica,Mrkonjica i Krkobabica treba ih zatvoriti.
Kako mozete biti tako uporni,mnogo je obrazovanih otislo zbog ovakvih!
Ovako ni u komunizmu nije bilo...

borha

pre 11 godina

Svi ovi koji su se okomili na Toleta ne vide dalje od...Toleta. Čovek je tu jer je reprezent političke realnosti u Srbiji. Kao što Cobi nije "voleo" demokraciju tako ni "demokrate" ne vole demokraciju. I "čika Tole" je tu da odradi posao preko fudbala kao najmasovnije delatnosti. Repka ide 1 korak napred 2 koraka unazad a 6 titula ide u "provereno" vlasništvo. I demokratija sita i komunisti na broju.

Delboj

pre 11 godina

Uzasna izjava. Bas bezobrazno. Podmladjivanje reprezentacije vrsite jako pogresno gospodo. Prije svega svakako ste to trebali da uradte na Euro prije ili Euro poslije, a ne za Svetsko Prvenstvo. I ne tako naglo. Zadrzacemo ove jake i iskusne pozadi a ovi mladji neka leprsaju naprijed - to je moto, je li? Jos je rano da se oslobodite Krasica, Jovanovica, Kuzmanovica... U navalni red mora da postoji neko iskustvo.

Živela demagogija

pre 11 godina

Ovaj kao Dule Vuješević teška grupa,a Antiću nije bila teška grupa u Južnoj Africi.Velike svetke velesile Hrvatska i Belgije koje se nisu ni plasirale na prošlo svetsko prvenstvo.

orkam

pre 11 godina

To sto tole kaze da fudbalski savez nije u minusu i redovno primaju plate a da rezultati nisu vazniji od toga je isto kao kada bi neka fabrika proizvodila nesto sto nemoze da proda a radnici primaju platu ,fabrika pozitivno posluje sto je nemoguce a onda i pitanje odakle pare za radnike i mnoga druga pitanja koja dovode do zakljucka da li je u igri mafija koja drzi ove ljude na ovim funkcijama zbog svoje koristi ili je to neko ko ima novca za bacanje ja mislim da je ipak ovo prvo a mislim da i vi to mislite.

Darko

pre 11 godina

Mi se necemo plasirati ni na ep 2016 iako ucestvuju 24 ekipe jer cemo biti zrebani iz 4 sesira. Primer grupe: Spanija, Francuska, Bosna, Srbija... Karadzic i Mihajlovic su unistili nas fudbal! Takodje krivi su novinari koji ne pisu nista protiv pomenutog dvojca.

Milos

pre 11 godina

Ja sam rekao jos pre pola godine, dok se narod ne skupi i ne izadju na ulicu i jasno u glasno zatraze od drzave da se raskrinka cela mafija oko FSS ,ovako ce nam biti non stop. A s'tim da svi to olako svataju i samo vicu "Tole odlazi i Tole Lopove" a bas nista ne preuzimaju nije ni cudo sto smo dotakli dno. Da smo mi toliko slozni i da se skupi 50 hiljada ljudi da se njemu gace zatresu itekako, to bi bila druga sttvar onda.
Sto znaci dok se drzava ne umesa u sve ovo necemo izaci iz ovog blata 10 godina,.

kosta

pre 11 godina

Svidalo se to nekome ili ne, Tole je potpuno u pravu. Još kad bi Miha vratio u reprezentaciju neke igrače to bi bio vrlo dobar tim. Isto ovo su uradili i Belgijanci u prošlim kvalifikacijama, radikalno podmladili tim. U tom periodu su bili obična kanta za nabijanje i pobeđivao ih je ko je hteo, ali su sad odličan tim, jedan od boljih u Evropi. Znači, treba malo vremena i strpljenja. Vremena ima dovljno, ali strpljenja, izgleda,ni najmanje.

Laza

pre 11 godina

Oterao je Antica zato sto je bio neuspeh zavrsiti takmicenje u grupi na SP, a daje podrsku Mihajlovicu iako smo ispali iz trke za isto to prvenstvo jos u 5. kolu! Ej!
Kakav apsurd od coveka!!!

Dejan

pre 11 godina

Ubacivanjem Stevanovica u 93 min.Sinisa je dokazao da radi za pojedine menadzere, kojima je interes da njihovi puleni zabeleze nastup za reprezentaciju, pa makar i na 10 sekundi jer nastup za reprezentaciju je ono sto se racuna kod igraca prilikom potpisivanja ugovora za novi klub.
Zalost je da ovakvi mediji ne kazu nista javno i cuteci doprinose sahrani srpskog fudbala, postavlja se osnovano pitanje ko su ti menadzeri i koga oni sve placaju, pored saveza prica se da neki komentatori dobijaju po par stotina evra da kazu koju dobru rec za njihove pulene, gde vam je insajder sto ne ispita ovo, sto ne ispita rad zvezde i partizana otkud upravama toliki dugovi a za njih niko ne odgovara...

MISLIM DA DOSTA I VI PRECUTKUJETE!!!

Top Wash

pre 11 godina

Iako nesumnjiv pomak na planu infrastrukture (realno pre njega mrka kapa na tom polju), mislim daleko od idealnog ali pokrenute su mnoge dobre stvari misljenja sam da su sve njegove odluke u tzv. sportskom sektoru sve sami auto golovi i da on za taj deo posla nije kompetentan (da ne sumnjimo u najbolju nameru), tu mislim na: smenjivanje Djukica 2008, smenjivanje Antica 2010 i zamena Pizonom, tvrdoglavo branjenje Mihajlovica (jer kod izbora njega ipak se mora proznati da je cela javnost bila za Sinisu a on je samo dao pecat na imenovanje), izbor selektora za mladu reprezentaciju takodje problematican (jer za njegova mandata nismo otisli ni na jedno ep iako smo pre se njega redovno ne samo kvalifikovali vec i ucestvovali u samim zavrsnicama).

Highlander

pre 11 godina

Ma ljudi, u pravu je čovek!!!
U FSS i nema boljeg, ali ni goreg od Toleta. Jer da ima boljeg ne bi njega izabrali da vodi savez na Terazijama...
Ne vidim nikav izlaz iz ovoga, jer politika NE SME da se meša u fudbal ( po naređenju FIFA ), a ceo Fudbalski Savez Srbije se neće sam smeniti.
Da, možda jedino fudbalska revolucija...

SQI

pre 11 godina

Otkad je oterao Antaru, jednostavno me baš briga za reprezentaciju...baš me je briga zato što znam da apsolutno ništa ne mogu da urade sa ovakvim rukovodstvom savezom i dva katastrofalna selektora, Pižonom i Mihajlovićem.

Meni je najtužnije što je Miha imao OGROMNU podršku ovde u komentarima ali i novinari su ga branili. Sećate se priča kako je super što zahteva od igrača da pevaju nacionalnu himnu? Ili da rezultati prijateljskih utakmica koje je izgubio ne znače baš ništa? Čim je došao, prognozirao sam mu ostanak do ovog leta, ali nažalost, teško da ćemo biti te sreće. Škoti su nam juče učinili medveđu uslugu izgubivši.

Bob Rock

pre 11 godina

Trebalo je mnogo vremena da prođe da reprezentacija najzad postane grobarska, sad kad se to konačno dogodilo ne pada mi na pamet da tražim smenu prvog čoveka FSS ili selektora. Nema veze što rezultata za sada nema, biće, svaki početak je težak, u prvenstvu moj tim dominira, reprezentacija će uskoro da počne, oni kojima se ne sviđa neka kmeče...

Laza

pre 11 godina

upropasti nam fudbal i jos kaze da nema boljeg...a za sve su krivi mediji,niko ga nije napao a imao je tooooliko promasenih odluka i jos nam se smeje u lice...

Independent Scottland 2014

pre 11 godina

Tole je igrao fudbal u Srbiji jos od kad se dizala Buna na Dahije.Vazno je da se doceka 2020,jer od tad ce svake godine na Euro ucestvovati gotovo istih 24 reprezentacije,pa ce i ostavke biti redje.

boki

pre 11 godina

ko god da dodje...sve je to ista mafija,verujte ljudi u to.jaci su od drzave i ne mozete im nista.jedino resenje je ne ici na utakmice vise.

ccccc

pre 11 godina

Mozda, a mozda si i najurio najboljeg selektora kojeg je Srbija imala od kada je ostala samo Srbija. Nije postojalo poverenje i nije postojalo strpljenje ni kada je Antic bio selektor,jer su nam tada bili pogledi uprti dalje od grupne faze svetskog prvenstva, samo zato sto je Antic bio sposoban i na to prvenstvo nas i odveo, ne zaboravi Tole da smo tada u kvalifikacijama bili ispred Francuza. A onda je najuren zbog "neuspeha" i reprezentacija je vracena u jad i bedu, sa dobrim pojedincima, ali bez pravog selektora. A ni Barsa ne moze bez trenera da pokaze svoje potencijale. Pa se ti zapitaj Tole da li si pravilno tada postupio i kako bi nam bilo i gde bismo bili da je Antic ostao.

Boomerang

pre 11 godina

Mislio sam pre godinu dana da ako tako nastavimo da ce posle poraza od Hrvatske konacno proraditi motka,ali dzabe mi i dalje pisemo a on nam se smeje.

tata

pre 11 godina

ovog treba oterati (bez otpremnina i sličnih beneficija) direktno u penziju-i to samo zbog mutljavine sa antićem. ako hoće biznis nek otvori kiosk sa pljeskavicama.

Komšija

pre 11 godina

Visoka preporuka za košije
Ovako se rješavaju problemi
http://www.avaz.ba/sport/fudbal/99853-munib-usanovic-poceo-sluziti-cetvorogodisnju-kaznu-u-zenickom-zatvoru.html

Markus

pre 11 godina

Predsednik FSS deli plakete pred utakmicu u Zagrebu,a u Srbiji nesme da se pojavi ni na jednoj utakmici ( stadionu) !
Sta reci?!?!?!

srbin

pre 11 godina

Samo ti idi i ne osvrci se na nas ,ne brini ti nas, samo da odes sve ce biti lakse.
Sta jos treba da ti se kaze da bi shvatio da si nepozeljan, pa nije ti tata ostavio to mesto u nasledsvo.

chubby checker

pre 11 godina

ni boljeg, ni lepšeg!

p.s. reprezentaciju ne gledam već 2 godine tako da osećam da nemam pravo da kritikujem rad dotičnog..

Vizionar

pre 11 godina

Karadzicu ,nemoj da se zanisis sobom I svojim kvalitetima jer ti si najgori, koji je mogao da dodje na cello FSS. Oslazi , netrebs nam kao ni Terzic.

nr.13

pre 11 godina

hi, koji lik
dali bi ovaj ovako nesto sebi mogao da dopusti u nekoj normalnoj drzavi......
komunizam jos uvek vlada srbskim fudbalom.......

tigar

pre 11 godina

On i ekipa oko njega su,mudrim i vizionarskim potezom,zbog ostavke Antića,olakšali savez za 2,5 miliona Eura. To je 250 miliona Dinara ako umem da računam. Zanima me o kojim milionima sad priča?

Mito

pre 11 godina

Veličina. Sve drugo što napišem, a što stvarno mislim nećete objaviti, jer po narodnoj: "to pas sa maslom ne bi pojeo". Zato molim "gospodina Karadžića" da se upozna sa Lombrozovom teorijom i pogleda se u ogledalu. Molim ga samo da nas poštedi njegove veličine zauvek. Drugo ako ne posluša ovaj savet u najboljoj nameri u najkraćem mogućem roku, posvetiću ostatak života (zagazio sam debelo u 7 deceniju) i iako nisam pravnik naći ću zakonske okvire da on svoje velike ideje širi u zatvoru. Moje skromno obećanje. U životu sam mnogo ostavio poštenog iza sebe, iako i dan danas kao i ceo život igram fudbal nisam vidio u toj i oko te igre besprizorniju ličnost. Čovek je u dva ciklusa reprezentacije izgubi minimum 25 miliona evra FSS, nisam vidio da ih je isplatio iz svog džepa. Ova priča o nacionalnom stadionu je za madat do 2020. Karadžiću, ja ceo život ujutro i uveće kada perem zube ili se brijem pogledam sebe u ogledalu. Tebe nažalost ili briju ili peru zube ili nemaš ogledalo. S poštovanjem

Mrshe

pre 11 godina

Zna on dobro kakvo mišljene o njemu i Mihajloviću ima javnost, navijači i ljudi koji vole ovu zemlju.
Trojni pakt Karadžić-Mihajlović-Ramadani, pojačani lojalnim medijima vode srpski fudbal u propast.

B

pre 11 godina

Tole sad ide od kompjutera do kompjutera i udara minuse na ove nase komentare, ja ne vidim neko drugo objasnjenje za vise od 1 minusa po komentaru....

bivo

pre 11 godina

tužno je kad predsednik FSS ne oseća odogovornost za najgori period u istoriji srpskog fudbala. tužno je da nije u stanju ni na tih 10 utakmica godišnje da ode.

no takva smo zemlja, više je nego očigledno da mu neko štiti leđa.

nedo

pre 11 godina

http://www.sport.ba/fudbal/rekord-za-rekordom-zmajevi-postavljaju-nove-standarde/ ,da znate o kome ovaj prica,15 reprezentacija na svjetu

Zeljko

pre 11 godina

A pazi zvezdine navijače što su se okomili na Toleta...ne valja vam Tole...ne valja vam Stojković...pa zar FSS treba da dozvoli da mu vi kapu krojite....u Italiji ste pokazali koliko volite svoju zemlju i reprezentaciju. SRAM vas bilo.

Bakson

pre 11 godina

Ehhh, da smo ozbiljna drzava, takvi kao ti tada bi mogli da daju izjave samo na face-u, twiteru...

Kako mozes da ocenjujes svoj rad?!!!! Zar ne postoje organi koji o tome odlucuju... a da, TOLE = KOMPLETAN FSS.

Izvinjavam se sto sam pomislio da bi mozda barem nesto trebalo da bude normalno.

zoran fr

pre 11 godina

tako nam i treba
umesto na karadjordju da bilo 100 gledalaca ili jos bolje da je bio pun stadion i svih 105 min(i u poluvremenu) da se culo sa tribina glas protiv toleta i mihajlovica jer se ovaj sakrio u rupu znajuci da mu se priblizio kraj,kd ono srbija srbija 2:0 aplauz miha odma dao izjavu i sve se zaboravlja.
isto tako ova izjava toleta iritira naciju,i to ce da potraje dan dva cekamo ls jsl i sve se zaboravi do meca sa belgijom,pa tu pucamo opet dan dva gia-buu i tako dalje
treba fudbalski 5 oktobar

Raka Radovic

pre 11 godina

„S obzirom na kontemplativnost i afirmaciju dijapazonske ingerencije aspekta, asocijacije i pistološki relativitet, smatram da to nema svrhe nikakve.
Razumes bre???

pele

pre 11 godina

Najbolje sto se ikada desilo u srpskom fudbalu je Tole! Ja glasam da bude
dozivotni predsednik a to i Tole kaze a znajuci njegove uspehe treba mu verovati!
Tole unistio si sve sto si mogao zarad sebe i zato treba da ostanes predsednik FSS.

goran

pre 11 godina

kako stvar stoji izgleda da je Tole Karadžić jedini čovek koji ne mora ama baš nikom da polaže račune ili ako to i čini onda je to samo forme radi. u poslednje vreme je protiv priličnog broja ljudi državni revizor najavio pokretanje postupaka za nenamnesko trošenje državnih para pa se prosto pitam da li j eovaj projekat o kome gos'n Tole priča zreo da se stavi pod lupu nekakve revizije i da se vidi da li i do koje granice država tj mi poreski obveznici trebamo da finansiramo nešto što nas mnogo više bruka nego što nas čini ponosnim. Nemam ništa protiv igrača, čak mi je njih jedino i žao, veliki broj njih su odlični u sredinama u kojima igraju i mogu samo da predpostavim koliko je njim amuka od svega ovoga i nije ni čudo što pojedini majstori ove igre kakvih još ima među našim igračima više neće da igraju za reprezentaciju. Na kraju i Farska Ostrva svaki put svoju reprezentaciju šalju u kvalifikacije gde oni prolaze svaki put ko bos po trnju, ali zato njihov savez i država sigurbno ne izdvajaju ovolika sredstva za projekte, trenere, kuću fudbala i ostalo. zadnjih dvadesetak godina koliko traje agonija našeg fudbala, prošlo je i stasalo mnoigo dobrih igrača od kojih niko nije mogao da napravi iole dobar tim i sasvim je jasno da problem nije u Banetu Ivanoviću, Subotiću, Kolarovu i mnogim drugim iz sadašnje i prošlih reprezentacija, koji su važni stubovi svojih timova, nego u FSS i gospodinu Karadžiću lično.

ministarstvo

pre 11 godina

Joj ovih Bošnjaka jesu naporni, pušu se ko pijetlovi, svi nešto filozofiraju, a još se nisu plasirali ni na jedno prvenstvo. Oladite malo, pa nisu Srbi levati neki da im vi držite lekcije. Za takvo što postoje Hrvati. :)

MVP

pre 11 godina

Ne podmladjujete vi reprezentaciju vec gurate igrace koji treba da odu u inostranstvo i dizete im cijenu. Menadzeri vec godinama upropastavju srpski sport i najtalentovanije srpske sportiste. Jos nam je samo ostao vaterpolo jer nije primamljiv u finansijskom (u najboljem slucaju prosjecan fudbaler kosta kao najbolji vaterpolista svijeta). Zakljucak je da ovo vise nije samo sportski problem nastao nestrucnim radom vec problem drzave i pravosudnih organa.

Evroskeptik

pre 11 godina

Pa kada bi se, kao svaki normalan covek, posle svih neuspeha i srljanja nase reprezentacije, skinuo sa vecitog trona, mozda bismo i saznali da li si zaista najbolji i nezamenjiv! Ovako je to cista demagogija!

Ime

pre 11 godina

Upropastio si srpski fudbal, ne znas da radis svoj posao kako treba (jer da znas nasa reprezentacija ne bi bila tu gde jeste, na najnizim granama od kad postoji fudbal u Srbiji), i jos kazes da znas, da nema boljeg od tebe. Kako te bre nije sramota da dajes ovakve izjave. Da sam na tvom mestu pokupio bi prnje i otiso sto dalje. Jer vidis da te bre niko ne voli, i bolje sto pre da odes dok narod ne ustane protiv tebe ( a koliko vidim vec je ustao).

nuki

pre 11 godina

Kako da misli drugacije u 74-oj godini...Deda se sprda sa nama, pa tako se i onaj sprdao, deko mani se i idi negde na pecanje i uzivaj dok si mlad!!!!

mix

pre 11 godina

Trebalo je mnogo vremena da prođe da reprezentacija najzad postane grobarska, sad kad se to konačno dogodilo ne pada mi na pamet da tražim smenu prvog čoveka FSS ili selektora. Nema veze što rezultata za sada nema, biće, svaki početak je težak, u prvenstvu moj tim dominira, reprezentacija će uskoro da počne,oni kojima se ne sviđa neka kmeče... (Bob Rock, 27. mart 2013 13:43)

Reprezentaciju ste sahranili, tu si u pravu, znao sam da si iskompleksiran ali ne ovoliko...

bolid

pre 11 godina

pa trebao bi neko ovom bolidu reći da je srbija iz prošlih kvalifikacija dobila lakšeg protivnika,drugoplasiranu hrvatsku kja je išla u baraž,a bih prvoplasiranu grčku koja je išla direktno

Mad4Red

pre 11 godina

Ako je uspeh igrati ovako onda ne znam šta da kažem, čoveče najbolje iz Srbije ti otimaju kao decu vode u inostranstvo za siću, morate doneti zakon da ni jedan fudbaler ne sme da ode iz zemlje do 24 godine jedino tako liga može da nam bude jaka, da se narod vrati na stadion, da sutra sa svojom decom slobodno dodjem na stadion da me ne ubije stolica ili pijani "navijač" povredi moje dete, da se u reprezentaciju vrate Boško Janković, Adem Ljajić, Miloš Krasić, Nemanja Matić, i mnogi drugi dobri fudbaleri koji mogu da pomognu, dovedite nekog pravog trenera gledajte šta radi Kapelo sa Rusima nemaju izgubljenu, eh sad se vraćamo na Antića ili Mister imao autoritet nije tražio da pevaju ali je tražio da igraju hladnom glavom a vrelim srcem!!! I ubedjen sam da postava od sinoć bi najmanje nerešeno igrala u petak sa Kockastima... Basta me oduševio, Milivojević iz Zvezde dobar, Fejsa isto, Tadić klasa Djuričić isto, Stojke golman za Brkića šofera kamiona, Nastasić dečko za dve godine najbolji štoper sveta ima da bude laganezi izbacio Kolo Turea i Leskota iz prvog tima... Nadam se boljim danima gore od ovog ne može!!!

splavar

pre 11 godina

Mnogo ste bre dosadni vi internet pljuvaci.Treba sram da vas bude kakvog ste coveka nasli da pljujete.Gospodin Karadzic je za vas ljudska gromada bre!Puna podrska Mihi i gospodinu Karadjicu!

Neznalica

pre 11 godina

Kada bi, nekim čudom, uspeli da oteramo "ove" u FS-u koji nas sada vode i počeli da radimo u fudbalu kako to rade najbolji, mogli bi da očekujemo neke ozbiljne rezultate tek na EP koje će se održati 2020.godine. Nikakve šanse nemamo pre tog datuma.

Pošto nema nikakve šanse da se "ovi" oteraju, najbolje je da stavimo katanac i prestanemo da se toliko palimo na fudbal. Nije ta igra brate za nas. Odavno nemamo igače svetske vrednosti u vezi i napadu. Deca kao da nam uče kako da "krljaju" a ne da igraju fudbal. Zato sve što vredi imamo u odbrani. I tome će jednom doći kraj.

Pogledajte koliko su pusti mali fudbalski tereni na ulicama. Nema dece koja nakon dobrih utakmica koje mogu da vide na TV-u izlaze na ulicu i "skidaju" finte najboljih svetskih igrača. Svi igraju fudbal u nekim "organizovanim" uslovima, u balonima, u okviru podmladaka timova a sve to košta. Stoga veliki broj dece i ne može da se bavi fudbalom a opšte je poznato da Maradona, Pele i ostali velikani nisu bili dece "buržuja" već deca sa ulice čiji je talenat neko prepoznao i odveo ih da treniraju. Nema svrhe oplakivati ovakve rezultate reprezentacije kada kvalitet i nemamo. Dobro, možda da nema Toleta i sličnih ne bi sve bilo baš ovako crno ali objektivno naša šansa je da veliki strani klubovi kupuju klince u najranijem uzrastu, da oni tamo napreduju koliko je to maksimalno moguće, pa da onda igraju za našu reprezentaciju. Nažalost to je pogubno za domaći fudbal. Znači izlaza nema.

misko

pre 11 godina

Komunisticki nacin misljenja,komunisticki princip rada,komunisticki nacin funkcionisanja klubova sve ovo je povezano sa nacinom misljenja u nasoj zemlji...ovde prvo treba urediti drzavu,i krenuti od nule u svemo,mi nemamo drzavu,a ovaj covek je samo paradigma onog sto je bilo i ovog sadasnjeg drustva...U FSS treba primeniti radikalne mere pa nek nas UEFA i FIFA izbace na nekoliko godina...Dalºe neko seca Margaret Tacer,Gospodja je trazila od Uefe da se Englezi sklone iz svih Evropskih takmicenja na 5.god,posle Hejsela,i Sta smo dobili dobili smo da je Englaska liga najbolja i jedna od najjacih ako ne i najjaca...A ko to ovde ima HERCA da uradi..ja takvoge ljude ovde ne vidim..a ako nam i dalje budu vladali mediokriteti kao sto su Dacic,Tadic,Nikolic,Dinkic,Jovanovic,Djilas ili Kostunica..crno nam se pise...Mi nemamo DRZAVNIKA,koji je sposoban za tako nesto..jednog smo se olako odrekli i sad ga svi svojataju i hvale se sa njim...

Bas me zanima da li cete objaviti ovaj moj komentar posto ov+objavljujete svaki trideseti...

Zemunac

pre 11 godina

(borha, 27. mart 2013 16:10)

A boli vas 6 titula a? A ne boli 60 miliona evra duga? Pitaj Toplicu Spasojevica i ostatak druzine zasto je tako... -.-

no name

pre 11 godina

splavar ti ili trolujes ili nemas pojma sta pises...oni prave budale od nas ..reprezentacija im sluzi za afirmisanje i prodaju losih fudbalera..Scepovica, Radovanovica , Stevanovica

Sale Sale

pre 11 godina

Znaci ako ne odemo na EP pa i na SP sve je ok? Pitajte ga za ligu. Zasto se igra na livadama? Kako jedan Donji Srem moze igrati - jos na tudjem stadionu?? Pogledajte stadione BSKa i Rada. Pa ono samo kod nas prolazi. Sta se sa obecanjem da ce sledece sezone Superligu igrati timovi koji imaju reflektore i uslove? Kako ce onda Rad, Donji Srem, BSK i Javor igrati ???

mihajlo

pre 11 godina

Ne razumem sta dobro rade:rekli su podmladzivanje a od toga nema nista,zatim kako mogu da pricaju o podmladzivanju a traze rezultate,to ne ide jedno sa drugimda podsetim da francuzi nisu ucestvovali na jedno svetsko i jedno evropsko prvenstvo da bi potom oba osvojili ali za to je potrebna strategija i sistem sto nas savez nema ni u sali!!!

Dusan

pre 11 godina

Ma da, vazno je da vama lezu plate na vreme! To je tvoja odgovornost, a to sto necemo igrati na SP nije bitno. Covek nam se svima smeje u lice i pravi nas budalama. Da je ovo normalna drzava ko sto nije ti bi vec davno bio u zatvoru.

Goran

pre 11 godina

Smešne su mi priče navijača zvezde i vojvodine kako tole pomaže partizanu,pa pogledajte reprezentaciju crne gore gde su nosioci igre 7 bivših igrača partizana kvalitet je isplivao na površinu,zvezda 10 godina nije napravila igrača

Boban

pre 11 godina

Odakle mu samo hrabrost da izjavi Srbija nema boljeg od njega, pa ovaj nije normalan. Pa gosn-Karadzicu vidi se koliko si dobar i ti i tvoj pulen Mihajlovic jadna nam majka. Mogu da razumem da vam je lepo, imate dobre plate, dok na drugoj strani narod gladuje ali brate zaradite te plate obradujte ovaj jadni narod , da bar malo svetlosti sine u zivote svih nas.

splavar

pre 11 godina

Tole je u potpuno u pravu.On i Miha su veoma vredni,sposobni,uspesni i inteligentni ljudi,za razliku od malih internet pljuvaca.
Od mene puna podrska obojici.

rade

pre 11 godina

Sramota je sto vodite kampanju protiv Karadzica. On za neuspeh nase reprezentacije nije kriv. Mihajlovica je doveo pod pritiskom sportske stampe i navijaca. Ukoliko izgradi nacionalni stadion treba mu odati priznanje i obezbediti pozitivno mesto u istoriji naseg fudbala.

Stimac

pre 11 godina

Kad bolje razmislim mozda je i u pravu. To dal je naj manje los ne mogu da garantujem, ali zivo me zamima ko bi bio dobar, kakav narod takve i vodje.

zoran

pre 11 godina

Ovaj je totalno izlapeo,odlepio.Imali ko pametan u tom FS Srbije?.Nažalost njegova konstatacija je bila tačna,mlada i seniorska reprezentacija ispale iz svih velikih takmičenja a on kakav vođa takvi i rezultati.

To je to narode

pre 11 godina

Nemam reci.. Fudbal nam je pakao, a ko bi bolje upravljao paklom od djavola? Rezon ovog coveka i izvikanih zvezda bez grama vaspitanja sa kopackom umesto mozga i digitronom umesto srca u ambijentu bez velikog novca, jednostavno ne moze da dâ rezultat. Selektor koji bi od takvih igraca sastavio pobednicki tim morao bi da bude fudbalski mag, a savez da ima kasu od milijardu eura godisnje da bi zagrejao digitrone nasih fudbalera. Fudbal i sav sport u zemlji sunovratio se zajedno sa citavim drustvom. Kada drustvo i drzava ozdrave, ozdravice i fudbal a do tada su muljatori neophodni da bi imali kakvu takvu selekciju.

Bojan

pre 11 godina

Ukapirao sam da jedni te isti pljuju i kanal Dunav-Morava -Vardar,pa ste se sada prebacili da pljujete projekat Nacionalni Stadion,sutra ce da pljujete nesto trece.Pitam se radite li vi nesto drugo u svom malom zivotu osim da pljujete po svemu sto neko hoce da radi ili pokusava da uradi.Smarate vise sa tom negativnom energijom po ceo dan.Mracite od ranog jutra....

Aleksandar Djukic

pre 11 godina

Hvala ti Tole na svemu, uz tebe smo mi iole objektivni ljudii .. ti si jedina svetla tacka Srpskog fudbala a dusmani koji te ne vole mogu samo da ti pjunu pod prozor..kamo lepe srece da nam je vise ovakvih ljudi!

realnost

pre 11 godina

Bilo ko da dodje bice isti(sto ne znaci da ne treba da ode) jer mi imamo malo postenih ljudi na funkcijama, pre njega su mutili i Terzic i Piksi..sve je to postao biznis, svi za lovu dupeta ce dat

Pitar

pre 11 godina

Situacija u FSS jako liči na onu koju smo imali u BiH donedavno. Imali smo odlične igrače iz renomiranih klubova ali jednostavno nije išlo, sve je podsjećalo na ovo što se sada kod vas dešava. Tu smo garnituru na kraju silom skinuli (demonstracije uz malo kamenica, tek toliko ;)), a jedan od njih je čak osuđen na četiri godine zatvora. Formiran je komitet za normalizaciju stanja sa Ivicom Osimom na čelu kao neprikosnovenim autoritetom, a za selektora je doveden Safet Sušić, osoba koja ne pravi cirkus nego ćuti i radi.
Eto vam modela šta treba raditi dalje, ko razumije shvatiće ;)

koma trans

pre 11 godina

ja stvarno ne razumem ljude koji toleta oslikacajy kao da je on upropastio fudbal u zadnjih 5-6 god, podseticu vas da smo mi gubili i od azerjbedzana i od kazahstana i da smo se blamirali hiljadu puta jos pre nego sto je tole dosao , a isto tako i klubovi u zadnjih 20 god samo 2 lige sampiona sa ukupno 3 boda i jedno prezimljavanje u evropi sce od strane grobara, nama trebaju sistemske i korenite promene na svim strukturama i klupskim i u fss, zatim struka nam je najslabija u poslednjih 60 god, korupcija i menadzeri su upropastili klybove do te mere da ne mozemo ni sa lihtenstajnom vise da igramo, samo to znaci gospodo da svi koji su bili u fudbalu do sada treba da odu, ali je pitanje ko je dovoljno strucan da to preuzme, na kraju krajeve kakva drzava ( banana ) takav i fudbal , ne treba se jediti zbog toga

zika pavlovic

pre 11 godina

Kako vas Bre nije sramota...ostavite ljude da rade...nema rezultata...bice...Mihajlovic je najbolji...i sigurno treba vremena...nista se nije radilo godinama i od njega u 5 utakmica hocete cuda...svi se prave pametni i najbolj znaju...sta se nevatate svog posla...a ne tudjeg...Sta je Pizon bio bolja opcija...zlo...Mihajlovic i Ova mlada momcad imaju buducnost...samo napred...CCCC

belajboy

pre 11 godina

srbija - estonija 1-3, bih-estonija 7-0...grcka-hrvatska 2-0, bih-grcka 3-1,hrvatska-srbija 2-0...znam da nije stanje vrijednosti momcadi al opet....

darkooo

pre 11 godina

E sad idite do kraja i neodustajte!
Ovde je narod navikao na kredit i kljuc u ruke bez para (ustedjevine).
Ako savez dobro posluje ne treba menjati nista, a sto se Mihe tice posao mora da zavrsi do kraja i za to mu nisu dovoljne dve vec cetiri godine.

Ja od ovoga nemam nista ali se tako ophodim prema svojim zeljama i potrebama.

Bogdan

pre 11 godina

Nikad nekvalitetnijeg čoveka u životu nisam video od ovog Toleza!
Svaki put uspeva da me zaprepasti novim i novim bezobrazlucima.

Mrtvoj babi ni Tole ne pomaže

pre 11 godina

Upropasti nas ovaj Tole! Mi koji smo stalni učesnici i višestruki šampioni svih planetarnih takmičenja, sad doživljavamo po prvi put da na jednom svetskom prvenstvu nećemo igrati.I za sve je kriv Tole jer je izabrao selektora koga niko nije hteo. Nikad vama niko neće valjati dok ne uzmete titulu, foliranti jedni. Boli vas uvo ko je selektor. Ništa vama ne znači što su sve vaši selektori i igrači. Bitna je titula a to Tole i pored svih napora ne uspeva da vam obezbedi. Znate i vi da se on trudi, ali vam je lakše da se tešite da je on kriv za sve.A suština je da ste svake godine sve lošiji i lošiji i sve dalje i dalje i dalje...

Vladimir

pre 11 godina

Tako je legendo, ne daj se!! Svi samo kritikuju a niko neme konkretno resenje za probleme u nasem fudbalu!! Da nije bilo Toleta nasu zvezdu bi zbog dugova izbacili iz lige po svim pravilima, medjutim savez je progledao kroz prste!! Podrska gospodinu Karadzicu!!

kosta

pre 11 godina

Svidalo se to nekome ili ne, Tole je potpuno u pravu. Još kad bi Miha vratio u reprezentaciju neke igrače to bi bio vrlo dobar tim. Isto ovo su uradili i Belgijanci u prošlim kvalifikacijama, radikalno podmladili tim. U tom periodu su bili obična kanta za nabijanje i pobeđivao ih je ko je hteo, ali su sad odličan tim, jedan od boljih u Evropi. Znači, treba malo vremena i strpljenja. Vremena ima dovljno, ali strpljenja, izgleda,ni najmanje.

Bob Rock

pre 11 godina

Trebalo je mnogo vremena da prođe da reprezentacija najzad postane grobarska, sad kad se to konačno dogodilo ne pada mi na pamet da tražim smenu prvog čoveka FSS ili selektora. Nema veze što rezultata za sada nema, biće, svaki početak je težak, u prvenstvu moj tim dominira, reprezentacija će uskoro da počne, oni kojima se ne sviđa neka kmeče...

splavar

pre 11 godina

Mnogo ste bre dosadni vi internet pljuvaci.Treba sram da vas bude kakvog ste coveka nasli da pljujete.Gospodin Karadzic je za vas ljudska gromada bre!Puna podrska Mihi i gospodinu Karadjicu!

splavar

pre 11 godina

Tole je u potpuno u pravu.On i Miha su veoma vredni,sposobni,uspesni i inteligentni ljudi,za razliku od malih internet pljuvaca.
Od mene puna podrska obojici.

Zeljko

pre 11 godina

A pazi zvezdine navijače što su se okomili na Toleta...ne valja vam Tole...ne valja vam Stojković...pa zar FSS treba da dozvoli da mu vi kapu krojite....u Italiji ste pokazali koliko volite svoju zemlju i reprezentaciju. SRAM vas bilo.

rade

pre 11 godina

Sramota je sto vodite kampanju protiv Karadzica. On za neuspeh nase reprezentacije nije kriv. Mihajlovica je doveo pod pritiskom sportske stampe i navijaca. Ukoliko izgradi nacionalni stadion treba mu odati priznanje i obezbediti pozitivno mesto u istoriji naseg fudbala.

zika pavlovic

pre 11 godina

Kako vas Bre nije sramota...ostavite ljude da rade...nema rezultata...bice...Mihajlovic je najbolji...i sigurno treba vremena...nista se nije radilo godinama i od njega u 5 utakmica hocete cuda...svi se prave pametni i najbolj znaju...sta se nevatate svog posla...a ne tudjeg...Sta je Pizon bio bolja opcija...zlo...Mihajlovic i Ova mlada momcad imaju buducnost...samo napred...CCCC

Ivan

pre 11 godina

Oterati Toleta jer je smenio Antica i doveo Mihajlovica - DA! Oterati Toleta jer je Partizan blizu 6. titule - NE! Razlog je vrlo jednostavan, na ovo drugo koliko god bi vecina VOLELA da jeste, Tole nije uticao.

Aleksandar Djukic

pre 11 godina

Hvala ti Tole na svemu, uz tebe smo mi iole objektivni ljudii .. ti si jedina svetla tacka Srpskog fudbala a dusmani koji te ne vole mogu samo da ti pjunu pod prozor..kamo lepe srece da nam je vise ovakvih ljudi!

Stimac

pre 11 godina

Kad bolje razmislim mozda je i u pravu. To dal je naj manje los ne mogu da garantujem, ali zivo me zamima ko bi bio dobar, kakav narod takve i vodje.

Bojan

pre 11 godina

Ukapirao sam da jedni te isti pljuju i kanal Dunav-Morava -Vardar,pa ste se sada prebacili da pljujete projekat Nacionalni Stadion,sutra ce da pljujete nesto trece.Pitam se radite li vi nesto drugo u svom malom zivotu osim da pljujete po svemu sto neko hoce da radi ili pokusava da uradi.Smarate vise sa tom negativnom energijom po ceo dan.Mracite od ranog jutra....

realno

pre 11 godina

Handanovic, Begovic, Pletikosa, Ivanovic, Srna, Corluka, Nastasic, Spahic, Kolarov, Subotic, Modric, Kovacic, Pjanic, Misimovic, Tadic, Jovetic, Rakitic, Ljajic, Mandzukic, Vucinic, Pandev, Dzeko, Olic. PRVACI SVIJETA!

Goran

pre 11 godina

Smešne su mi priče navijača zvezde i vojvodine kako tole pomaže partizanu,pa pogledajte reprezentaciju crne gore gde su nosioci igre 7 bivših igrača partizana kvalitet je isplivao na površinu,zvezda 10 godina nije napravila igrača

ko je kriv

pre 11 godina

Bitno je da imate za plate i putovanja, a to sto nam je klupski i reprezentativni fudbal dotako dno, vas nezanima!
MRS NAPOLJE IZ FSS BAGRO!

AP

pre 11 godina

I u ovoj grupi bi bio obezbedjen plasman ili bi bili rame uz rame Hrvatima,ali da igraju, Vidic,ljajic,jankovic,matic,kuzmanovic,danko lazovic,zigic,i normalno neki od ovih mladih. Napred Bosno,SANDŽAK NAVIJA ZA TEBE

ministarstvo

pre 11 godina

Joj ovih Bošnjaka jesu naporni, pušu se ko pijetlovi, svi nešto filozofiraju, a još se nisu plasirali ni na jedno prvenstvo. Oladite malo, pa nisu Srbi levati neki da im vi držite lekcije. Za takvo što postoje Hrvati. :)

Zemunac

pre 11 godina

(borha, 27. mart 2013 16:10)

A boli vas 6 titula a? A ne boli 60 miliona evra duga? Pitaj Toplicu Spasojevica i ostatak druzine zasto je tako... -.-

Mihajlo

pre 11 godina

Nas bi Bosanci oprali sa 3:0 bez problema. Tvoj rad i rezultate necu da komentarisem. Samo cu da dodam da Bosanci imaju rezultate zato sto su takve kao ti najurili pre koju godinu.

nedim

pre 11 godina

kakve veze ima neuspjeh srbije sa bosnom u njezinoj grupi,nije valjda da ste g. karadzicu komplekse dobili zbog bosanaca!!!moli te boga da ne dobijete bosnu u grupi za evropsko,jer bosna sve gazi redom,i jedna je od najperspektivnijih u evropi,kao sto se vidi..pa vas bi grci pojeli..BOSNA GAZI,BOSNA GUTA-NAPRIJED PLAVO ZUTA

nedo

pre 11 godina

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine posljednji put je poražena prije 270 dana, nakon što su 1. juna prošle godine u prijateljskoj utakmici protiv Meksika u Chicagu poraženi sa 1:2.

Nakon tog poraza, uslijedila je strahovita serija Zmajeva od sedam pobjeda i samo jedan remi, i to protiv Grčke u gostima u Atini. Osam utakmica bez poraza ujedno je i novi rekord kada je fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine u pitanju.

Sa 18 postignutih i samo tri primljena gola, te sa gol-razlikom od plus 15, Zmajevi se nalaze u samom evropskom vrhu, u društvu supervelesila. Najbolju gol-razliku imaju Holandđani (20-2) i Englezi (21-3), a BiH se nalazi na diobi trećeg mjesta, zajedno sa Njemačkom koja ima 22-7.

Zmajevi imaju najboljeg strijelca kvalifikacija. Edin Džeko sa sedam golova usamljen je na čelu liste strijelaca UEFA dijela kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Brazilu.

dad

pre 11 godina

Nije mi samo bilo jasno koji su mentoli juce isli da gledaju i navijaju za Srbiju u Novom Sadu. Umesto totalnog bojkota jucerasnje utakmice, nasi mentoli su cak navijali za nas tim. E pa evo vam sada, videli su da ih navijcai i dalje podrzavaju i eto vam njihovog odgovora.

Vladimir Perišić

pre 11 godina

Najbitnije je da imaš za putovanja. Ljudi koji su vodili i koji vode naš savez su gori od naših političara iako je skoro nemoguće biti gori od naših "vođa" i "očeva nacije"

pantani40

pre 11 godina

Ako ste vi od dva velika takmicenja ,SP i EP, izabrali EP vi ste onda mnogo vece bu.... nego sto bilo ko od nas misli !!!
EP ne da ne moze da se meri sa SP vec je realno bolje biti u polufinalu SP nego osvojiti EP,koje su osvajale tako velike fudbalske sile kao sto su danci,grci . . .

adobiscanin

pre 11 godina

vidim da imate dosta problema FSS kao i mi prije par godina

ali ipak nije ljepo od vaseg glavonje da nas toliko podcjenuje jel mi imamo rezultate tukli smo slovence dva put zaredom oba puta u kod nijh 7 komada su primili tukli smo wales u gostima belgiju kod nas i tamo estoniju napunli sa 9 golova u dvi utakmice i vi ste sa njima igrali od 2009 do danas kakve su vas rezultate sa njima

krivo mi je jel smo mi odigrali 5 utakmica i jos nije 100% sigurno da cemo biti prvi a ko fol da ste mjesto nas vi bi bili

danas cuo prvi put za njega i vec ga mrzim ne samo zbog prezimena

koma trans

pre 11 godina

ja stvarno ne razumem ljude koji toleta oslikacajy kao da je on upropastio fudbal u zadnjih 5-6 god, podseticu vas da smo mi gubili i od azerjbedzana i od kazahstana i da smo se blamirali hiljadu puta jos pre nego sto je tole dosao , a isto tako i klubovi u zadnjih 20 god samo 2 lige sampiona sa ukupno 3 boda i jedno prezimljavanje u evropi sce od strane grobara, nama trebaju sistemske i korenite promene na svim strukturama i klupskim i u fss, zatim struka nam je najslabija u poslednjih 60 god, korupcija i menadzeri su upropastili klybove do te mere da ne mozemo ni sa lihtenstajnom vise da igramo, samo to znaci gospodo da svi koji su bili u fudbalu do sada treba da odu, ali je pitanje ko je dovoljno strucan da to preuzme, na kraju krajeve kakva drzava ( banana ) takav i fudbal , ne treba se jediti zbog toga

Stefan Prokuplje

pre 11 godina

Nekoliko sekundi pre kraja Miha uvodi Radovanovica, sekundu nakon izmene sudija svira kraj. Radovanovic u nekoliko dana vec ima 2 nastupa za reprezentaciju, sto se njegovom menadzeru verovatno svidja. Tole, nisam ni sumnjao da ces dati podrsku Mihajlovicu.

Pozdrav i j....e se svi.

Samir, Sarajevo

pre 11 godina

"tvrdim da smo bili u grupi u kojoj su Bosanci, već sada bismo izborili plasman na SP"...:))))))
Koja demagogija! Pa mi u nasoj grupi imamo od pet odigranih utakmica cetiri pobjede i jedan nerijesen rezultat (skoro pa savrsen skor) pa opet jos ni izdaleka nije sve gotovo. A on bi se vec plasirao!!!!?????

u Dresu Redzi Milera

pre 11 godina

Pokojni Velibor Vasovic je davno rekao da je Fudbalski Savez jaci i od drzave i Milosevica. Jedini nacin da se promeni nesto u nasem savezu je peticija i masovni protesti naroda.

Fatmir

pre 11 godina

Ako on misli da je Srbija u ovom trenutku jaca od Grcke ili Slovacke ok.Ne znam zasto se na balkanu vise prica o slabosti grupe u kojoj je BiH nego o kvaliteti same reprezentacije BiH-valjda ljubomora!Ta ista Grcka je Hrvatsku poslala u baraz,Grcka je 11 reprezentacija svijeta i Slovacka ima izuzetne igrace,sto se tice Belgije oni su stalna musterija BiH!!!!pozzzz

nalix

pre 11 godina

Bosna marne estoniju 7:0, onda estonija marne srbiju 1:3 a iz vaseg saveza kazu "igrali smo protiv jace estonije nego bih". razbijemo belgiju na njihovom terenu 2:4, pa u zenici 2:1, onda ta belgija razbije srbiju u bg 0:3 a iz vaseg saveza kazu "igrali smo protiv jace belgije nego bih"

evo ovo pa provjerite:Potopimo Ganu, Gana potopi Srbiju.. Potpimo Estoniju, Estonija potopi Srbiju.. potopimo Belgiju, Belgija potopi Srbiju... potopimo Sloveniju, Slovenija potopi Srbiju, potopimo Vels, Vels potopi Srbiju.. itd

al sam makar danas saznao ko je taj tole kojeg toliko spominjete :)
nema vama smjene saveza dok fifa ne zaprijeti. mi smo to komsije moje takodje prosli
veliki pozzz

Mirko

pre 11 godina

Najbolji, dosta je bilo! Svanuce ovom fudbalu kada ,,najbolji,, odu a ,,najgori,, se vrate. Najbolji ste da jedni drugima punite dzepove, promovisete decu da bi se bolje prodala..a koliko to ne valja, i vise je nego jasno. Bez reda, principa, ideje. Ne znam samo sta jos grozno treba da se desi da se ovaj narod dozove pameti i izbaci ,,najbolje,, napolje.

B

pre 11 godina

Tole sad ide od kompjutera do kompjutera i udara minuse na ove nase komentare, ja ne vidim neko drugo objasnjenje za vise od 1 minusa po komentaru....

mix

pre 11 godina

Trebalo je mnogo vremena da prođe da reprezentacija najzad postane grobarska, sad kad se to konačno dogodilo ne pada mi na pamet da tražim smenu prvog čoveka FSS ili selektora. Nema veze što rezultata za sada nema, biće, svaki početak je težak, u prvenstvu moj tim dominira, reprezentacija će uskoro da počne,oni kojima se ne sviđa neka kmeče... (Bob Rock, 27. mart 2013 13:43)

Reprezentaciju ste sahranili, tu si u pravu, znao sam da si iskompleksiran ali ne ovoliko...

Nije bitno

pre 11 godina

Ovaj predsenik je zaboravio da je Bosna i Hercegovina do jucer punila mreze belgijancima i ostalima koji danas deru srbiju kako zele,prava komunisticka marva vam je u savezu.

Mrtvac

pre 11 godina

Gori si bre od Slobodana Milosevica - onaj unistio zemlju ti si nas fudbal sahranio za sva vremena. Nijedan klub ne moze jednu utakmicu u Evropi da pobedi, mecevi se namestaju, sta vise treba da se desi pa da odes???

zvezdas_rajvoSa

pre 11 godina

Predsednik FSCG - Dejan Savicevic, legenda crnogorskog fudbala ;
Predsednik NSH - Davor Suker legenda hrvatskog fudbala ;
Predsednik FSBiH - Ivica Osim, legenda BiH i Jugoslavije ;
Predsednik FSS - Tomislav Karadzic... Izbacite uljeza.

Crna Gora, BiH i Hrvatska su ili prvi u grupi ili dele prvo mesto sa velikim sansama da se nadju u Brazilu, a Srbija se jos u 4. kolu oprostila od Brazila. Ovo da nema bolji od njega je demagogija koja ni kod deteta ne prolazi. Ovaj nas tera da izadjemo na ulice, jer sam nece otici. Samo da pitam ljude koji su upuceni: koja stranka ili koji mocnik ovog Karadzica stite pa da se ovako sprda sa narodom. Na EP ce i Albanija verovatno, jer dve idu direktno. Jos jedno prodavanje magle i omalovazavanje BiH reprezentacije da bi Srbija bila prva u grupi. Ne bi, Grcku ne bi dobili, tako da bi se borili sa Slovacima za baraz. TOle i kompletan FSS ostavke !!! Odmah, remont i podmladjivanje ali u FSS-u!

borha

pre 11 godina

Svi ovi koji su se okomili na Toleta ne vide dalje od...Toleta. Čovek je tu jer je reprezent političke realnosti u Srbiji. Kao što Cobi nije "voleo" demokraciju tako ni "demokrate" ne vole demokraciju. I "čika Tole" je tu da odradi posao preko fudbala kao najmasovnije delatnosti. Repka ide 1 korak napred 2 koraka unazad a 6 titula ide u "provereno" vlasništvo. I demokratija sita i komunisti na broju.

Delija_KV

pre 11 godina

Ludi mi nismo u pravu, a on jeste. Dajte da pustimo Karadzica na miru posto je ocito da covek zna sta radi. Nema boljeg od njega kako i on sam kaze! Antic mu nije valjao! Jes on odveo repku na svetsko i jest on stvorio kult zvani "Nacionalna Remprezentacija" i jesu ti momci tad na terenu igrali dobro, ostavljali srce na teren i jeste on imao veliku platu i jeste sve to tako. Al karadzic ljudi bolje zna. Vidite da je doveo prvoklasnog trenera i da mu ni Murinjo nije ravan sa iznenadjenjima koje sprema protivnicima uoci meca. Znate sta! Pa anticu su ljudi pevali himnu tek onako (Ko hoce neka peva ko nece neka pokaze na terenu sta mu znaci nacionalni dres u kojem igra), kod ovog sad se zna za red bre! Sad nasi pevaju bolje od hora beckih decaka. Igraju nam prvoklasni igraci iz najboljih liga i top klubova. Sagradili smo kucu fudbala u Pazovi uslovi odlicni samo malo vetar zeza. Kojekude ali to je ipak najidealnija lokacija za izgradnju bila. Daleki bilo da se neko ogradio. Naravno da se kojekakvi menadzeri ne mesaju u sastav tima. To su same predpostavke i manipulacije medija. Pa ocito je koliko je karadzic dobar covek kad hoce da srusi zvezdin i partizanov stadion proda sve to sto imaju i napravi im novi zajednicki... Kojekude pametan plan!

tata

pre 11 godina

ovog treba oterati (bez otpremnina i sličnih beneficija) direktno u penziju-i to samo zbog mutljavine sa antićem. ako hoće biznis nek otvori kiosk sa pljeskavicama.

mix

pre 11 godina

FSS ima budzet od 12 miliona?! Od koga si uzeo te pare ako ne od drzave.Drzava te cuva na tom mestu, drzava ti daje pare zato nisi u minusu,Ugurao si se u SPS i onda kao se pravis mocan i jak? Pa nista ne traje doveka moj Tole!

Onyx

pre 11 godina

Treba pročešljati malo knjige iz medicine, da vidimo kako se naziva ovakav "slučaj" ili smo mi nenormalni kao nacija ? Treće nema...

chema

pre 11 godina

Antica si oterao koji je imao veliki uspeh, Mihajlovica zelis da zadrzis I za sledece kvalifikacije... ti si lud covek Tomislave.... ODLAZI, PORUKA JE CELOG SRPSKOG NARODA!!!!!

SaPaBg

pre 11 godina

ODLAZI! Nisi los vec jedan od najgorih u istoriji! Kaze "Savez je finansijski stabilan"! Pa zar je bitno da kafe kuharice u savezu imaju platu ili je vazno da imamo REPREZENTACIJU! ODLAZI! Covek apsolutno nerazume sta treba da radi i sta je uloga FSS!

realnost

pre 11 godina

Bilo ko da dodje bice isti(sto ne znaci da ne treba da ode) jer mi imamo malo postenih ljudi na funkcijama, pre njega su mutili i Terzic i Piksi..sve je to postao biznis, svi za lovu dupeta ce dat

balkanac

pre 11 godina

U "kulturnim " zemljama ljudi se izvine NACIJI daju ostavku ili kao kod nas u Bosni zavrse u zatvoru (jer iza svega se ipak mjesa mnogo love).
A tu kod nas na brdovitom Balkanu ne odstupaju bez revolucije .
Ne treba bojkotovati utakmice , nego fino bakljada , prekidi i onda dodje FIFA i sredi stvari.
Prijateljski pozdrav !

????

pre 11 godina

Jel moze neko vise da organizuje nesto protiv ovog Toleta i celokupnog kadra u FSS-u? Unistili su nas, sad smo vec u mrtvacnici, a uskoro ide kovceg pod zemlju ako se ovako nastavi. KO IMA IDEJU ZA NEKI MASOVNI PROTEST, NEK PREDLOZI.

gigawat

pre 11 godina

Kad porastem bicu Tole :) Ne stvarno,covek je neverovatan,kao ameba,jednocelijski organizam. Kad malo bolje razmislim-zasto bi Mihajlovic odlazio ako ne ide ovaj od kojeg nema boljeg ? Dovesce opet nekog sa kim ce da sastavlja tim,pravi dilove,i sta vec rade. A zamislite,on smeni Mihajlovica,dovede nekog drugog,opet krenu svi da se loze kako cemo nesto da napravimo,a taj isto pozove razne Radovanovice u reprezentaciju,i opet razocarenje. Ovako,bar znam da nista ne ocekujem i to je to.

Gojko (.)(.)

pre 11 godina

E, tu se mi razlikujemo, nas navijače, ne zanima reprezentacija Ramadanije kao vas. Nas zanima reprezentacija SRBIJE. I zato treba da odeš jer si najgori predsednik fudbalskog saveza ikada.

AlCapone

pre 11 godina

Dobro je rekao Goran Klemencic sef komisije za borbu protiv korupcije, u nasem drustvu (Sloveniji) jos uvek je prisutna mentaliteta kao za vreme Tita, da bi neko napustio funkciju treba sacekati da umre. Nije nista drugacije ni u Srbiji, Hrvatskoj (Markovic) itd.

Pantelic A.

pre 11 godina

Alo covece? Pa jel ti znas kada se mi plasiramo na neko vece takmicenje ako nas vi vodite? Nikada! Kazes imali smo jaku grupu? Pa kako mozes da budes siguran za euro 2016 kada nas izvuku iz sesira opet u ovako osrednju grupu sa dva do tri jaka protivnika? Vi ste unistili mladu i seniorsku selekciju ove drzave! Podmladjujete tim a cemu onda sluzi mlada selekcija? Svaki Mondijal i Evropsko je vazno, nema tu reskiranja i podmladjivanjava vec igraju najbolji koji postoje! Ti zbog starosti verovatno nikada vise i neces docekati plasman nase zemlje na neko takmicenje. Od ovih igraca nema apsolutno nista jos kada nam odu Ivanovic, Basta, Kolarov nakon sledecih kvalufikacija ko ce igrati? E moja nesreco napunili ste dzepove sa menadzerima na kontu podmladjivanja tima. Vas treba momentalno uhapsiti! Drzavo sta cekas? Vucicu? Dacicu?

JADNICI

pre 11 godina

E koliko smo jadni pa ovo nema nigde u svetu,da nam jedan crnogoreac soli pamet kao da mi ne znamo sta je lose a sta dobro! Nismo ti mi ovce Karadzicu,nece moci jos dugo ovako!

Ja bre

pre 11 godina

Ne bude li ovaj covek otisao zajedno sa Lakovicem i Mihajlovicem za nekoliko dana, mi nemamo drzavu! Ukoliko ostane onda je jasna sprega izmedju fudbala, mafije i drzave!

Drug Tole Totalitarni

pre 11 godina

Drugarice i drugovi, evo i ja mislim da stvarno nema boljeg, evo nanizasmo uspeha i ucesca na EP i SP prvenstvima, nista ne propustamo, ne mogu da pohvatam sva ta 1/4 finala i te pobede nad top10 reprezentacijama. Fenomenalna pobeda u slucaju Antic, samo 10 i kusur miliona evra treba da mu platis, a pogoci sa trenerima od Djukica, preko Dujkovica i Jankovica su za pricu. A kakvu tek takticku lisicu od selektora imamo, kako li je samo iznenadio ceo svet u Zg i kako uvek zove i uvek mu igraju oni najbolji.

Top Wash

pre 11 godina

Iako nesumnjiv pomak na planu infrastrukture (realno pre njega mrka kapa na tom polju), mislim daleko od idealnog ali pokrenute su mnoge dobre stvari misljenja sam da su sve njegove odluke u tzv. sportskom sektoru sve sami auto golovi i da on za taj deo posla nije kompetentan (da ne sumnjimo u najbolju nameru), tu mislim na: smenjivanje Djukica 2008, smenjivanje Antica 2010 i zamena Pizonom, tvrdoglavo branjenje Mihajlovica (jer kod izbora njega ipak se mora proznati da je cela javnost bila za Sinisu a on je samo dao pecat na imenovanje), izbor selektora za mladu reprezentaciju takodje problematican (jer za njegova mandata nismo otisli ni na jedno ep iako smo pre se njega redovno ne samo kvalifikovali vec i ucestvovali u samim zavrsnicama).

Aleksa

pre 11 godina

2,7 miliona evra duga Anticu, propusteno EP i SP, neiskoriscen potencijal jedne od najjacih zadnjih linija u svetskom fudbalu (Kolarov, Vidic, Subotic, Ivanovic), konstantno guranje menadzerskih igraca, lista ide dalje. Napolje iz fotelje vec jednom!

oxydant

pre 11 godina

Ljudi moji,pretsednik i trener neprestano ponavljaju priču o"odgovornosti"
Odgovornost je samo moderan izraz za onu davno poznatu reč: MORAL.
Gospodo,ako ste odgovorni (moralni),podnesite ostavke !

Ха

pre 11 godina

Наравно да ћемо се пласирати у Француску јер ће играти 24 екипе на првенству! Сулудо би било да се не пласирамо! Али да човек кога не подржава ни 2% фудбалске јавности, човек који је наш фудбал срозао на најниже могуће гране буде оволико надмен и самоуверен... Мислим да имамо много већи проблем него што мислимо...

Gagi

pre 11 godina

Pa pre dve godine smo bili u grupi slicnoj kao Bosna danas pa se ipak nismo kvalifikovali i to da cemo biti najbolja ekipa u regionu nista ne znaci ako ne izborimo plasman.

bolebre

pre 11 godina

Pa ja stvarno ne znam kao niko od zvanicnika ne sme da zucne protiv Tijanica ili ovog Karadzica. Jesu li oni bogovi ili sta... Dosta nam vas je bre !
U najmanju ruku, rek`o bih da ste obojica za zatvor. Svako je sa svoje strane unistio, obezvredio i unazadio "nacionalno blago" koje je vodio !

Živela demagogija

pre 11 godina

Ovaj kao Dule Vuješević teška grupa,a Antiću nije bila teška grupa u Južnoj Africi.Velike svetke velesile Hrvatska i Belgije koje se nisu ni plasirale na prošlo svetsko prvenstvo.

Neznalica

pre 11 godina

Kada bi, nekim čudom, uspeli da oteramo "ove" u FS-u koji nas sada vode i počeli da radimo u fudbalu kako to rade najbolji, mogli bi da očekujemo neke ozbiljne rezultate tek na EP koje će se održati 2020.godine. Nikakve šanse nemamo pre tog datuma.

Pošto nema nikakve šanse da se "ovi" oteraju, najbolje je da stavimo katanac i prestanemo da se toliko palimo na fudbal. Nije ta igra brate za nas. Odavno nemamo igače svetske vrednosti u vezi i napadu. Deca kao da nam uče kako da "krljaju" a ne da igraju fudbal. Zato sve što vredi imamo u odbrani. I tome će jednom doći kraj.

Pogledajte koliko su pusti mali fudbalski tereni na ulicama. Nema dece koja nakon dobrih utakmica koje mogu da vide na TV-u izlaze na ulicu i "skidaju" finte najboljih svetskih igrača. Svi igraju fudbal u nekim "organizovanim" uslovima, u balonima, u okviru podmladaka timova a sve to košta. Stoga veliki broj dece i ne može da se bavi fudbalom a opšte je poznato da Maradona, Pele i ostali velikani nisu bili dece "buržuja" već deca sa ulice čiji je talenat neko prepoznao i odveo ih da treniraju. Nema svrhe oplakivati ovakve rezultate reprezentacije kada kvalitet i nemamo. Dobro, možda da nema Toleta i sličnih ne bi sve bilo baš ovako crno ali objektivno naša šansa je da veliki strani klubovi kupuju klince u najranijem uzrastu, da oni tamo napreduju koliko je to maksimalno moguće, pa da onda igraju za našu reprezentaciju. Nažalost to je pogubno za domaći fudbal. Znači izlaza nema.

Milijanko

pre 11 godina

Izjava klasičnog Crnogorca, ništa novo.
Samo bih voleo da mi neko odgovori ko ih vekovima dovodi iz onog kamenjara, postavlja na čelne funkcije svih institucija u Srbiji i tu ih održava tako da su nezamenljivi bez obzira na dozu pameti ili greške koje čine?!

Micko

pre 11 godina

covece, da li si ti svestan da smo mi NAJGORA ekipa u evropi ako ne racunamo lihtenstajn, farska ostrva, andoru, san marino i slicne... Nekada smo bili DOBRA ekipa u evropi, zatim neko vreme PROSECNI, a sada smo DNO!

pogledaj tabelu covece, pogledaj fifinu listu! gde smo bili kad si dosao na vlast a gde smo sada!

Apach

pre 11 godina

I u tvojoj rodnoj Petnjici medju svih 36 stanovnika nisi najbolji a da ne govorimo o Savniku i celom Drobnjackom koritu. Cisto sumnjam da bi zavrsio i renomirani Suboticki Ekonomski fakultet da ti nisu pomogli tvoji seljani i plemensko bratstvo.

Dule-Prokuplje

pre 11 godina

Nista nije vecno pa i ti! Nasem fudbalu trebaju promene, ali krecemo od presednika saveza pa dalje.Mi smo momentalno najgori u bivsoj Jugoslaviji.

Jovan

pre 11 godina

Nesto mislim da ce deda biti na sluzbenom putu, kada na Marakani budu gostovali hrvati, pa nece imati priliku da cuje misljenje 50 000 hiljada ljudi.

revan

pre 11 godina

Bez ikakve uvrede komšijama Srbima, ali da ste u grupi s nama, prema pokazanoj igri vaše reprezentacije, vjerojatno bi naš međusobni susret rezultatski bio negdje u rangu 4:0 u našu korist. Onakva troma odbrana, kakva je bila u Zagrebu, bi za 15 minuta bila razmontirana.

Ja u ovom liku koji vodi vaš savez vidim srpsku verziju Muniba Ušanovića. Drugim riječima. rješavajte ga se što prije, jer takve ne možeš ni kranom iz fotelje istjerati kad jednom puste korijenje. Izgovor da vam je grupa teška jednostavno ne pije vodu. Igrala je Srbija u mnogo težim grupama i imala nemjerljivo bolje rezultate. Uostalom, Makedonija vas je u Skopju pobijedila, a oni sigurno nisu jedna od te dvije bolje reprezentacije. Još jednom ću samo reći da mi nije namjera likovati. Želim vam puno sreće u borbi protiv sivih eminencija poput Karadžića.

sulejman

pre 11 godina

pa budalo jedna ti prosle kvalifikacije nisi mogao ni u baraz da odes sa srbijom ispadoste od estonaca koje su bosanci sredili 9:o u dva meca konju jedan nemoj mi tih prica jaka grupa nego vi slabo igrate sad vas bijedi ko hoce budalo jedna nevaspitana ja treba i tebe i mihajlovica otjerat u p.... materinu lopovsku

boki

pre 11 godina

ko god da dodje...sve je to ista mafija,verujte ljudi u to.jaci su od drzave i ne mozete im nista.jedino resenje je ne ici na utakmice vise.

darkooo

pre 11 godina

E sad idite do kraja i neodustajte!
Ovde je narod navikao na kredit i kljuc u ruke bez para (ustedjevine).
Ako savez dobro posluje ne treba menjati nista, a sto se Mihe tice posao mora da zavrsi do kraja i za to mu nisu dovoljne dve vec cetiri godine.

Ja od ovoga nemam nista ali se tako ophodim prema svojim zeljama i potrebama.

bolid

pre 11 godina

pa trebao bi neko ovom bolidu reći da je srbija iz prošlih kvalifikacija dobila lakšeg protivnika,drugoplasiranu hrvatsku kja je išla u baraž,a bih prvoplasiranu grčku koja je išla direktno

nr.13

pre 11 godina

hi, koji lik
dali bi ovaj ovako nesto sebi mogao da dopusti u nekoj normalnoj drzavi......
komunizam jos uvek vlada srbskim fudbalom.......

Zvornik-BIH

pre 11 godina

Neznam samo jarane,sa kojim napasacima bi ti probio sugavu odbranu grka,meni je zao Srbije koja se pati sa svim Reprezentacijama,evo primjer mi dajemo Estoniji 7 komada a Srbija gubi ta jedna mi je naumpala itd.

goran

pre 11 godina

Ziveo drug Tole dozivotni predsednik fudbalskog Saveza Srbije.Vise sanse ima da narod Severne Koreje smeni svog predsednika nego mi druga Toleta! Posto car Tomislav nikako nece da nam se skine sa grbace molim nadlezne u vladi Srbije da sto pre pomognu ozdravljenje naseg sporta.

wroom1975

pre 11 godina

Ajd bar ga sklonite sa udarne vesti u sportskoj rubrici molim vas! Celo popodne "visi" ovde i ruga se celoj Srbiji kako mu niko nista ne moze! Ne zasluzije ni jednu recenicu NIGDE da mu se objavi, a mi ga jos gledamo ovde ceo dan! Ovog coveka trenutno u Srbiji voli samo njegova uza porodica i Mihajlovic!

Highlander

pre 11 godina

Ma ljudi, u pravu je čovek!!!
U FSS i nema boljeg, ali ni goreg od Toleta. Jer da ima boljeg ne bi njega izabrali da vodi savez na Terazijama...
Ne vidim nikav izlaz iz ovoga, jer politika NE SME da se meša u fudbal ( po naređenju FIFA ), a ceo Fudbalski Savez Srbije se neće sam smeniti.
Da, možda jedino fudbalska revolucija...

MINUS

pre 11 godina

Kakav bi vam bilans bio da niste imali Antica!!!

Izbacite ove na ulicu i postavite Antica za predsednika FSS, tako ce opet narod gledati i uzivati u fudbalu!

wroom1975

pre 11 godina

Prvo nam dokazuje da mu niko ne moze nista, sistem mu je dozvolio da jedino sam sebe moze da smeni. Drugo, cemu ovo podsmevanje Bosancima? Pa samo po toj izjavi, vidimo da "prvi covek fudbala" veze nema sa istim. Ti Bosanci, sa ovim timom koji sada imaju, bi nas pregazili kao plitak potok! Da li je ovaj covek normalan sta prica?!?

corretje2003@hotmail.com

pre 11 godina

Sram te bilo,a i Mihu sto stobom ima veze!!!
Pogledaj sta radi Crna gora protiv Engleske,vec tri puta zaredom,a ti nam ovde pricas price za malu decu.
Izgleda da tebe treba neko dobro da izvuce za usi nikogovicu jedan.
Jedan srednje rangiran evropski tim bi u svakom momentu dobio A selekciju Srbije,pa jeli to za odlazak ili ne,sram te bilo tih sedih vlasi koje imas.

mislis?

pre 11 godina

Za vreme tvog mandata potpuno se urusio srpski fudbal, uspeha ni na jednom planu, i kako te nije sramota da kazes da boljeg od tebe nema???

copy paste

pre 11 godina

Kakav licemer si ti.Ali ako, tako i treba, kada nema ko da organizuje fudbalski svet protiv tebe-TAKO NAM I TREBA.ZIVELA mala srbija i Ti Veliki u njoj.

Pantela

pre 11 godina

Večito zamajavanje sa podmlađivanjem, mi to podmlađivanje radimo 15 godina i verovatno će za 4 godine da nam budu stari Đuričić i Tadić. Ne vidim u čemu je ovaj sastav, plus sa igračima koji se nepozivaju, toliko slabiji u odnosu na onaj koji se dominantno plasirao na SP 2010. I ako je trebalo to podmlađivanje da se radi, zar nije bolje za Evropsko prvenstvo koje realno ima manji značaj, a od sledećeg će da učestvuju 24 reprezentacije, pa će kud i kamo biti lakše se plasirati?1?

doktor

pre 11 godina

Kako je moguce da posle svega ovaj covek ovako beskrupulozno iznosi svoje pogubne stavove? Zar nije u zatvoru vec? Treba li samo navoditi sta je sve lose ucinio za fudbal od kada je na celu FSS-a?

Delija Kl

pre 11 godina

Pa stvarno sam mislio da ima malo dostojanstva u sebi i da ce sam poci..Kako stvari stoje dok ljudi ne ustanu ili sednu da bojkotuje sve nema nama pomoci od ovog NAJBOLJEG!!!

misko

pre 11 godina

Komunisticki nacin misljenja,komunisticki princip rada,komunisticki nacin funkcionisanja klubova sve ovo je povezano sa nacinom misljenja u nasoj zemlji...ovde prvo treba urediti drzavu,i krenuti od nule u svemo,mi nemamo drzavu,a ovaj covek je samo paradigma onog sto je bilo i ovog sadasnjeg drustva...U FSS treba primeniti radikalne mere pa nek nas UEFA i FIFA izbace na nekoliko godina...Dalºe neko seca Margaret Tacer,Gospodja je trazila od Uefe da se Englezi sklone iz svih Evropskih takmicenja na 5.god,posle Hejsela,i Sta smo dobili dobili smo da je Englaska liga najbolja i jedna od najjacih ako ne i najjaca...A ko to ovde ima HERCA da uradi..ja takvoge ljude ovde ne vidim..a ako nam i dalje budu vladali mediokriteti kao sto su Dacic,Tadic,Nikolic,Dinkic,Jovanovic,Djilas ili Kostunica..crno nam se pise...Mi nemamo DRZAVNIKA,koji je sposoban za tako nesto..jednog smo se olako odrekli i sad ga svi svojataju i hvale se sa njim...

Bas me zanima da li cete objaviti ovaj moj komentar posto ov+objavljujete svaki trideseti...

pera

pre 11 godina

Ljude poput Karadzica,Ilica,Mrkonjica i Krkobabica treba ih zatvoriti.
Kako mozete biti tako uporni,mnogo je obrazovanih otislo zbog ovakvih!
Ovako ni u komunizmu nije bilo...

Boomerang

pre 11 godina

Ovo je stvarno previse. Pljuvanje u lice. Ali sami smo krivi kad ne preuzmemo nista, sem da pisemo komentare. Dok SPS bude u vladi nema nista od promena FSS. Ovo nije samo vredjanje navijaca nego vredjanje svakog drzavljanina ukljucujuci i igrace. Lepotane svaka ti cast....

Milos

pre 11 godina

Ja sam rekao jos pre pola godine, dok se narod ne skupi i ne izadju na ulicu i jasno u glasno zatraze od drzave da se raskrinka cela mafija oko FSS ,ovako ce nam biti non stop. A s'tim da svi to olako svataju i samo vicu "Tole odlazi i Tole Lopove" a bas nista ne preuzimaju nije ni cudo sto smo dotakli dno. Da smo mi toliko slozni i da se skupi 50 hiljada ljudi da se njemu gace zatresu itekako, to bi bila druga sttvar onda.
Sto znaci dok se drzava ne umesa u sve ovo necemo izaci iz ovog blata 10 godina,.

Neko, neko ko je daleko...

pre 11 godina

Ovo sve miriše na velike fudbalske proteste.Srbiji malo fali da izađe na ulicu i razmontira fudbalsku bagru,kao nekada Miloševićev režim.Hm,bilo bi to istresanje iz gaća i verovatno prvi slučaj fudbalske revolucije na celom svetu.Nekako sve miriše na to.Ovi u FSS-u i njihove poltronske organizacije zaboravljaju da je i Sloba imao DB,policju,vojsku beretke,Legiju ...Takođe i Sloba se osećao sigurno i moćno,međutim...To što imaju dobre odnose tamo gde treba i u FIFI i UEFI jesu nekakva leđa,ali sve pod uslovom da Srbi žele da i dalje igraju fudbal sa ostatkom sveta.Međutim,mi Srbi kad se nešto zainatimo idemo do kraja,a u ovom slučaju išlo bi se do gašenja fudbala u Srbiji ako treba.Jednostavno narod hoće da vidi leđa lopovima i mafiji.Sve ovo pričam jer ako bi narod izašao na ulice,odmah bi ovi što vode svetski i evropski fudbal proglasili da se politika meša u rad nacionalnog saveza i verovatno bi Srbiju izbacili iz takmičenja isl...Ubeđen sam da je malo koga briga za posledice te vrste,jer svi u Srbiji znaju da je fudbalska mafija najjača mafija u zemlji.Za to postoji i logično objašnjenje.Na primer,dovoljno je da primoraš određenog igrača da mu budeš menadžer,a za to postoje razne taktike.Neki čak i prislanjaju pištolje na čelo,a neki imaju suptilnije metode.Dalje je uglavnom sve legalno i veoma brzo stižu milioni.Kada prodaju drogu u vrednosti od milion evra veći je rizik u svakom smislu reči milion puta,nego kada rade ove poslove oko fudbala u istoj vrednosti.

SQI

pre 11 godina

Otkad je oterao Antaru, jednostavno me baš briga za reprezentaciju...baš me je briga zato što znam da apsolutno ništa ne mogu da urade sa ovakvim rukovodstvom savezom i dva katastrofalna selektora, Pižonom i Mihajlovićem.

Meni je najtužnije što je Miha imao OGROMNU podršku ovde u komentarima ali i novinari su ga branili. Sećate se priča kako je super što zahteva od igrača da pevaju nacionalnu himnu? Ili da rezultati prijateljskih utakmica koje je izgubio ne znače baš ništa? Čim je došao, prognozirao sam mu ostanak do ovog leta, ali nažalost, teško da ćemo biti te sreće. Škoti su nam juče učinili medveđu uslugu izgubivši.

duki

pre 11 godina

sada ti je reprezentacija na 26 mestu. A kada se zavrse kvalifikacije bicece Srbija sa tobom i Mihajlovicem na 40.mestu-Uvek u cetvrtom sesiru-i najtezi protivnici-a C.Goru i Bosnu ces gledati u drugom ili prvom sesiru.

Vizionar

pre 11 godina

Karadzicu ,nemoj da se zanisis sobom I svojim kvalitetima jer ti si najgori, koji je mogao da dodje na cello FSS. Oslazi , netrebs nam kao ni Terzic.

Boomerang

pre 11 godina

Mislio sam pre godinu dana da ako tako nastavimo da ce posle poraza od Hrvatske konacno proraditi motka,ali dzabe mi i dalje pisemo a on nam se smeje.

zeko071

pre 11 godina

htio sam komentarisati dio izjave u vezi reprezentacije Bosne i Hercegovine, ali kada sam vidio komentare ljudi iz Srbije, ODUSTAJEM OD SVAKOG KOMENTARA.sve je receno!

srbin

pre 11 godina

Samo ti idi i ne osvrci se na nas ,ne brini ti nas, samo da odes sve ce biti lakse.
Sta jos treba da ti se kaze da bi shvatio da si nepozeljan, pa nije ti tata ostavio to mesto u nasledsvo.

Evroskeptik

pre 11 godina

Pa kada bi se, kao svaki normalan covek, posle svih neuspeha i srljanja nase reprezentacije, skinuo sa vecitog trona, mozda bismo i saznali da li si zaista najbolji i nezamenjiv! Ovako je to cista demagogija!

REload

pre 11 godina

Samo ovo ću reći;

Na polovici kvalifikacija Srbija (momčad vrijedna preko 100 miliona Evra) nema nikakvu šansu da ode na SP. Na polovici kvalifikacija.

Svaki trener, ponavljam SVAKI SELEKTOR NA KUGLI ZEMALJSKOJ bi dao ostavku.

Mihajlović ostaje.

Pa čovječe jel to moguće ?

A ovaj lik, Tole, bože sačuvaj.

Dok se nekom ne smrkne....

pre 11 godina

Od sada pa u buduce zbog loseg rejtinga na rang listama dobijacemo sve jace i jace protivnike.Samo svetsko cudo moze da se desi da prodjemo kvalifikacije.Tole kaze:odmah smo znali da imamo u grupi dve jace reprezentazije?????a izgubili smo od tri??????

nedo

pre 11 godina

http://www.sport.ba/fudbal/rekord-za-rekordom-zmajevi-postavljaju-nove-standarde/ ,da znate o kome ovaj prica,15 reprezentacija na svjetu

sloba

pre 11 godina

Једино великим демонстрацијама испред Фсс-а може да се отера Толе. Коментарима на новинским порталима не може се отерати ни комарац.

Vukasin

pre 11 godina

VI gospodine imate 74.godine i imate obraza da kazete da u Srbiji nema boljeg od VAS. Umesto da setate unucad i praunucad da se odmarate u penziji vi kradete od ovog gladnog i napacenog naroda. Sve dok drzavu budu vodili ljudi kao Karadzic, Mrkonjic, Micunovic i slicni njima(STARAC FOCO OD STOTINU LJETA)koji misle da posle njih niko nece znati da zivi. NAMA SPASA NEMA ALI PROPASTI NECEMO.

Demagog je uljepsana rijec za lazov, a ko laze taj i krade

pre 11 godina

Demagog! Obicni demagog!
Hvali se kako je on dobar jer FSS ne posluje sa minusom! Kakva gnusna demagogija! Hajde kada vec prica o novcu neka kaze koliko nas je kostala njegova odluka da otjera Antica, i koliko nas kosta neucesce na dva velika takmicenja za redom, pa da vidimo koja je to cifra. A mogu samo da zamislim kolike provizije 'ispod stola' uzima od menadzera kada je reprezentaciju pretvorio u mesto gde se igraci afirmisu i uce igrati, umesto da tu igraju najbolji - vec afirmisani. Najobicniji demagog!

Alex

pre 11 godina

Ova izjava me nije iznenadila jer da ima obraza davno bi odstupio, neznam zasto omalazava reprezentaciju BiH pa ljudi su zadnja dva ciklusa bili u barazu ( u proslim kvalifikacijama za SP u grupi sa Spanijom, Turskom i Belgijom bez problema prosli u baraz ), trebas se ugledat na njihov savez a ne gledat kakvu imaju grupu ( iako u grupi imaju Evropskog prvaka )

ccccc

pre 11 godina

Mozda, a mozda si i najurio najboljeg selektora kojeg je Srbija imala od kada je ostala samo Srbija. Nije postojalo poverenje i nije postojalo strpljenje ni kada je Antic bio selektor,jer su nam tada bili pogledi uprti dalje od grupne faze svetskog prvenstva, samo zato sto je Antic bio sposoban i na to prvenstvo nas i odveo, ne zaboravi Tole da smo tada u kvalifikacijama bili ispred Francuza. A onda je najuren zbog "neuspeha" i reprezentacija je vracena u jad i bedu, sa dobrim pojedincima, ali bez pravog selektora. A ni Barsa ne moze bez trenera da pokaze svoje potencijale. Pa se ti zapitaj Tole da li si pravilno tada postupio i kako bi nam bilo i gde bismo bili da je Antic ostao.

Delboj

pre 11 godina

Uzasna izjava. Bas bezobrazno. Podmladjivanje reprezentacije vrsite jako pogresno gospodo. Prije svega svakako ste to trebali da uradte na Euro prije ili Euro poslije, a ne za Svetsko Prvenstvo. I ne tako naglo. Zadrzacemo ove jake i iskusne pozadi a ovi mladji neka leprsaju naprijed - to je moto, je li? Jos je rano da se oslobodite Krasica, Jovanovica, Kuzmanovica... U navalni red mora da postoji neko iskustvo.

tigar

pre 11 godina

On i ekipa oko njega su,mudrim i vizionarskim potezom,zbog ostavke Antića,olakšali savez za 2,5 miliona Eura. To je 250 miliona Dinara ako umem da računam. Zanima me o kojim milionima sad priča?

Milan

pre 11 godina

Zato pravimo extra rezultate svih ovih godina. Uspesi se nizu u nizu. Kad se plasiramo na prvenstvo ispadamo jos u prvoj fazi, a uglavnom se ne plasiramo. Situacija je super, klubovi puni para, stalno igraju ligu sampiona, prezimimo u evro kupovima. Ma fudbal nam je vrh. Nekad i Estoniju pobedimo. Svaka cast ovom savezu.

no name

pre 11 godina

splavar ti ili trolujes ili nemas pojma sta pises...oni prave budale od nas ..reprezentacija im sluzi za afirmisanje i prodaju losih fudbalera..Scepovica, Radovanovica , Stevanovica

belajboy

pre 11 godina

srbija - estonija 1-3, bih-estonija 7-0...grcka-hrvatska 2-0, bih-grcka 3-1,hrvatska-srbija 2-0...znam da nije stanje vrijednosti momcadi al opet....

Bogdan

pre 11 godina

Nikad nekvalitetnijeg čoveka u životu nisam video od ovog Toleza!
Svaki put uspeva da me zaprepasti novim i novim bezobrazlucima.

Mrtvoj babi ni Tole ne pomaže

pre 11 godina

Upropasti nas ovaj Tole! Mi koji smo stalni učesnici i višestruki šampioni svih planetarnih takmičenja, sad doživljavamo po prvi put da na jednom svetskom prvenstvu nećemo igrati.I za sve je kriv Tole jer je izabrao selektora koga niko nije hteo. Nikad vama niko neće valjati dok ne uzmete titulu, foliranti jedni. Boli vas uvo ko je selektor. Ništa vama ne znači što su sve vaši selektori i igrači. Bitna je titula a to Tole i pored svih napora ne uspeva da vam obezbedi. Znate i vi da se on trudi, ali vam je lakše da se tešite da je on kriv za sve.A suština je da ste svake godine sve lošiji i lošiji i sve dalje i dalje i dalje...

smejem se,smejem se a plakao bih...

pre 11 godina

Kako te bre nije sramota?
Ti si najbolji i nema boljeg?
Da smo u grupi sa maltom,velsom,monakom i gruzijom,onda bi prosli?
To zelis reci?
A da zamolis ti ove iz fife i uefe da nam u sledecim kvalifikacija daju protivnika kojeg mozemo pobediti jer su ovi prejaki za nas?

srbin

pre 11 godina

Nisam u fazonu da sirim mrznju, ali mislim da je jedini spas za srpski fudbal da ovaj korumpirani zlikovac da ostavku, ili jednostavno da sacekamo njegovu smr, posto cisto sumnjam da planira da se povuce u skorije vreme...

Profesor

pre 11 godina

Boze, jesmo gresni.. Al bas toliko da nam ovaj lik, ko u severnoj koreji, do smrti vodi fudbal i odvuce ga sa sobom, zaista nema smisla..

Tovari boraniju do smrti

pre 11 godina

Novinari upadljivo ne smeju da krenu ostrom kritikom na Karadzica dokle god ne podnese ostavku.
Ta jadnost i podanistvo su direktni krivci zasto je nemoguce da sveopsta narodna zelja za promenama u savezu dodje do svesti tih glavatih njuski.
Sto se tice smene Karadzica, apsolutno ga smeniti, i postaviti Dusana Maravica, Antica ili Dzajica, nikako Curkovica.
U savezu okupiti ljude kao sto su Ivan Golac, Miroslav Djukic, Piksi, Savo Milosevic, Jugovic, Drulovic, i videti da se krene s postenim radom u smislenom sistemu.
Selektor: Antic, Djukic, Muslin ili neki Holandjanin ili Nemac.
Zaboraviti podmladjivanja i ostale trice i kucine koje su nasa izmisljotina koja nam nikad nista nije donela a drzimo ih se kao pijani plota kad mislimo da promenimo nesto, kao 'ajde da podmladjujemo to jep rava stvar.
Iskusni igraci su blago, naravno da treba imati i mlade igrace, ali 3-4 maksimalno u prvih 11, oni za koje se proceni da su najperspektivniji.

Igor

pre 11 godina

Ako ovako nastavimo da igramo sa strucnjakom iz Milana u zrebu za kvalifikacije za EP 2016 ne gine nam treci sesir, a to potencijalno moze da znaci grupu sa npr Spanija, Engleska ili Nemacka, Rusija, Hrvatska, Portugalija, Holandija, Belgija... Ako tako stvarno bude sta ce nam onda reci tole i miha, zasto ne idemo na EP 2016?

Djoka

pre 11 godina

Zbog cega li me samo ovaj dobar covek toliko podseca na majstor mrku, izvanredne strucne sposobnosti, mladalacki izgled i energicnost, prijatan karakter, iliti neodoljiva licna harizma?

Mad4Red

pre 11 godina

Ako je uspeh igrati ovako onda ne znam šta da kažem, čoveče najbolje iz Srbije ti otimaju kao decu vode u inostranstvo za siću, morate doneti zakon da ni jedan fudbaler ne sme da ode iz zemlje do 24 godine jedino tako liga može da nam bude jaka, da se narod vrati na stadion, da sutra sa svojom decom slobodno dodjem na stadion da me ne ubije stolica ili pijani "navijač" povredi moje dete, da se u reprezentaciju vrate Boško Janković, Adem Ljajić, Miloš Krasić, Nemanja Matić, i mnogi drugi dobri fudbaleri koji mogu da pomognu, dovedite nekog pravog trenera gledajte šta radi Kapelo sa Rusima nemaju izgubljenu, eh sad se vraćamo na Antića ili Mister imao autoritet nije tražio da pevaju ali je tražio da igraju hladnom glavom a vrelim srcem!!! I ubedjen sam da postava od sinoć bi najmanje nerešeno igrala u petak sa Kockastima... Basta me oduševio, Milivojević iz Zvezde dobar, Fejsa isto, Tadić klasa Djuričić isto, Stojke golman za Brkića šofera kamiona, Nastasić dečko za dve godine najbolji štoper sveta ima da bude laganezi izbacio Kolo Turea i Leskota iz prvog tima... Nadam se boljim danima gore od ovog ne može!!!

Laza

pre 11 godina

Oterao je Antica zato sto je bio neuspeh zavrsiti takmicenje u grupi na SP, a daje podrsku Mihajlovicu iako smo ispali iz trke za isto to prvenstvo jos u 5. kolu! Ej!
Kakav apsurd od coveka!!!

Bakson

pre 11 godina

Ehhh, da smo ozbiljna drzava, takvi kao ti tada bi mogli da daju izjave samo na face-u, twiteru...

Kako mozes da ocenjujes svoj rad?!!!! Zar ne postoje organi koji o tome odlucuju... a da, TOLE = KOMPLETAN FSS.

Izvinjavam se sto sam pomislio da bi mozda barem nesto trebalo da bude normalno.

Dusan

pre 11 godina

Ma da, vazno je da vama lezu plate na vreme! To je tvoja odgovornost, a to sto necemo igrati na SP nije bitno. Covek nam se svima smeje u lice i pravi nas budalama. Da je ovo normalna drzava ko sto nije ti bi vec davno bio u zatvoru.

Mrshe

pre 11 godina

Zna on dobro kakvo mišljene o njemu i Mihajloviću ima javnost, navijači i ljudi koji vole ovu zemlju.
Trojni pakt Karadžić-Mihajlović-Ramadani, pojačani lojalnim medijima vode srpski fudbal u propast.

Dejan

pre 11 godina

Ubacivanjem Stevanovica u 93 min.Sinisa je dokazao da radi za pojedine menadzere, kojima je interes da njihovi puleni zabeleze nastup za reprezentaciju, pa makar i na 10 sekundi jer nastup za reprezentaciju je ono sto se racuna kod igraca prilikom potpisivanja ugovora za novi klub.
Zalost je da ovakvi mediji ne kazu nista javno i cuteci doprinose sahrani srpskog fudbala, postavlja se osnovano pitanje ko su ti menadzeri i koga oni sve placaju, pored saveza prica se da neki komentatori dobijaju po par stotina evra da kazu koju dobru rec za njihove pulene, gde vam je insajder sto ne ispita ovo, sto ne ispita rad zvezde i partizana otkud upravama toliki dugovi a za njih niko ne odgovara...

MISLIM DA DOSTA I VI PRECUTKUJETE!!!

Sale Sale

pre 11 godina

Znaci ako ne odemo na EP pa i na SP sve je ok? Pitajte ga za ligu. Zasto se igra na livadama? Kako jedan Donji Srem moze igrati - jos na tudjem stadionu?? Pogledajte stadione BSKa i Rada. Pa ono samo kod nas prolazi. Sta se sa obecanjem da ce sledece sezone Superligu igrati timovi koji imaju reflektore i uslove? Kako ce onda Rad, Donji Srem, BSK i Javor igrati ???

nuki

pre 11 godina

Kako da misli drugacije u 74-oj godini...Deda se sprda sa nama, pa tako se i onaj sprdao, deko mani se i idi negde na pecanje i uzivaj dok si mlad!!!!

Laza

pre 11 godina

upropasti nam fudbal i jos kaze da nema boljeg...a za sve su krivi mediji,niko ga nije napao a imao je tooooliko promasenih odluka i jos nam se smeje u lice...

chubby checker

pre 11 godina

ni boljeg, ni lepšeg!

p.s. reprezentaciju ne gledam već 2 godine tako da osećam da nemam pravo da kritikujem rad dotičnog..

krle

pre 11 godina

Ja stvarno ne razumem vas novinare. Pa zašto mu ne postavite neka konkretna i direktna pitanja; mi komentatori to ne možemo! Pitajte ga kako je moguće da je 3.mesto u grupi na SP 2010 i 1.mesto u kvalifikacijama bilo neuspeh, a ispadanje iz kvalifikacija za EP sa ISTIM timom samo GODINU dana kasnije nije bilo ocenjeno kao neuspeh. Takođe, zašto ga niko ne pita dokle to pominjanje ''mladog i talentovanog'' tima? Pa kakav mlad tim-to su igrači u NAJBOLJIM godinama i nikako nisu više ''mladi talenti''-Stojke ima 30 godina, Bane 29, Kolarov 28, Filip Đorđević 26, Subotić 25, Basta 29, Tošić 26, Fejsa 25, Biševac 30 itd. Daleko od toga da su oni veterani, ali zaista o njima pričati kao o mladim talentima stvarno je smešno. Pa ljudi moji, Mesi ima 25 godina a Ronaldo 27, zar su i oni mladi talenti? Ne, oni su igrači, igračine u najboljim godinama. Iz ove generacije dosta igrača će biti daleko u 4.deceniji kad se budu održavalo to famozno EP 2016. godine. Priča o podmlađivanju je farsa, traženje alibija za neuspehe. I na kraju, pitajte ga šta znači ta fraza ''preuzimam odgovornost''. Pa ajde, neka je preuzme, ajde neka podnese ostavku na primer.

bivo

pre 11 godina

tužno je kad predsednik FSS ne oseća odogovornost za najgori period u istoriji srpskog fudbala. tužno je da nije u stanju ni na tih 10 utakmica godišnje da ode.

no takva smo zemlja, više je nego očigledno da mu neko štiti leđa.

pele

pre 11 godina

Najbolje sto se ikada desilo u srpskom fudbalu je Tole! Ja glasam da bude
dozivotni predsednik a to i Tole kaze a znajuci njegove uspehe treba mu verovati!
Tole unistio si sve sto si mogao zarad sebe i zato treba da ostanes predsednik FSS.

goran

pre 11 godina

kako stvar stoji izgleda da je Tole Karadžić jedini čovek koji ne mora ama baš nikom da polaže račune ili ako to i čini onda je to samo forme radi. u poslednje vreme je protiv priličnog broja ljudi državni revizor najavio pokretanje postupaka za nenamnesko trošenje državnih para pa se prosto pitam da li j eovaj projekat o kome gos'n Tole priča zreo da se stavi pod lupu nekakve revizije i da se vidi da li i do koje granice država tj mi poreski obveznici trebamo da finansiramo nešto što nas mnogo više bruka nego što nas čini ponosnim. Nemam ništa protiv igrača, čak mi je njih jedino i žao, veliki broj njih su odlični u sredinama u kojima igraju i mogu samo da predpostavim koliko je njim amuka od svega ovoga i nije ni čudo što pojedini majstori ove igre kakvih još ima među našim igračima više neće da igraju za reprezentaciju. Na kraju i Farska Ostrva svaki put svoju reprezentaciju šalju u kvalifikacije gde oni prolaze svaki put ko bos po trnju, ali zato njihov savez i država sigurbno ne izdvajaju ovolika sredstva za projekte, trenere, kuću fudbala i ostalo. zadnjih dvadesetak godina koliko traje agonija našeg fudbala, prošlo je i stasalo mnoigo dobrih igrača od kojih niko nije mogao da napravi iole dobar tim i sasvim je jasno da problem nije u Banetu Ivanoviću, Subotiću, Kolarovu i mnogim drugim iz sadašnje i prošlih reprezentacija, koji su važni stubovi svojih timova, nego u FSS i gospodinu Karadžiću lično.

Independent Scottland 2014

pre 11 godina

Tole je igrao fudbal u Srbiji jos od kad se dizala Buna na Dahije.Vazno je da se doceka 2020,jer od tad ce svake godine na Euro ucestvovati gotovo istih 24 reprezentacije,pa ce i ostavke biti redje.

Читач

pre 11 godina

Што би рекао Иван Стамболић у свом последњем интервјуу, у поруци Слободану Милошевићу: Знамо ми да си ти најбољи и да нема бољег. Али можда нам сада треба неко мало мање добар него што си ти...

orkam

pre 11 godina

To sto tole kaze da fudbalski savez nije u minusu i redovno primaju plate a da rezultati nisu vazniji od toga je isto kao kada bi neka fabrika proizvodila nesto sto nemoze da proda a radnici primaju platu ,fabrika pozitivno posluje sto je nemoguce a onda i pitanje odakle pare za radnike i mnoga druga pitanja koja dovode do zakljucka da li je u igri mafija koja drzi ove ljude na ovim funkcijama zbog svoje koristi ili je to neko ko ima novca za bacanje ja mislim da je ipak ovo prvo a mislim da i vi to mislite.

Banja Luka

pre 11 godina

Господине Караџићу жао ми је што Србија неће играти у Бразилу. И било би добро да не спомињете БиХ и ето као лаку групу. Покажите поштовање према њиховој игри и залагању...тако се може и учити!

Mare22

pre 11 godina

Covek je definitivno izgubio razum!Tonemo sve dublje i dublje a on misli da je najbolji...Zar nema niko u ovoj drzavi ko moze da ga smeni?Predsednik FSS je nekako postao nedodirljiv kao neki diktator...

mihajlo

pre 11 godina

Ne razumem sta dobro rade:rekli su podmladzivanje a od toga nema nista,zatim kako mogu da pricaju o podmladzivanju a traze rezultate,to ne ide jedno sa drugimda podsetim da francuzi nisu ucestvovali na jedno svetsko i jedno evropsko prvenstvo da bi potom oba osvojili ali za to je potrebna strategija i sistem sto nas savez nema ni u sali!!!

Maradona

pre 11 godina

Tako je Tole legendo,ne dozvolite nikom da vam stane na put. Taman ste na pola puta da uništite sve ovo što je godinama gradjeno i sad će neko vama da soli pamet....samo napred...uz vas sve reprezentacije ima da nas bambusaju. . .za siguran fix TOLE & MIHA Mix

aleksandar

pre 11 godina

Igracemo u Francuskoj kada ce na tom E igrati 24 reprezentacija... i San Marino ima tada da se plasira, a Ramadani i njemu slicni ce i dalje da unistavaju nas fudbal...

TM_Sarajevo

pre 11 godina

Ne znam bas dobro stanje u Fudbalskom savezu Srbije, ali po komentarima vidim da je ovaj covjek slicam onim koji su donedavno bili na celu Nogometnog saveza BiH. E vala, kad smo mi u BiH sa ovakvom strukturom uspjeli otjerati 3 covjeka, po jednog iz svakog od naroda i dovesti jednog normalnog, mozete i vi u Srbiji otjerati ovog jednog.

On prica da bi bio prvi u ovoj grupi u kojoj je Bosna, pa kako bolan, izgubite od jedne Makedonije (bez omalovazavanja, ali ako mislite biti prvi, te se utakmice dobijaju), igrate nerijeseno sa Skotskom u gostima, od Belgije kuci gubite i to vas ljudi "rasture"??

Ma, aj, zdra'o!

Kocko

pre 11 godina

zalosno je kako pojedinici mogu da uniste reprezentaciju ma koliko ona kvalitetna bila ..al ovdje se pokazuje kako smo opet na ovom brdovitom balkanu gotovo pa svi isti i mi smo imali Usanovica ,Hrvati imaju onog svog ne znam kako se zoveve, vi ovog bolida koji vas je doveo na dno dna ....mislim da trebate postaviti nove ciljeve do kraja kvalifikacija a to je skidanje ovog iz saveza ,novi selektor(kakvo crno podmladjivanje kad imas 7 8 igraca u najboljim godinama ) i trece mjesto grupi..puno srece vam zelim i pozzz za sve normalne ljude iz Bosne

Sasa

pre 11 godina

Zbog uredjivacke politike i ostalih pravila lepog ponasanja, moj komntar ce izgledati ovako - Biiiip!!! Biiip, bip, biiiip, biiip.... Bezobrazne!

Vlada Edmonton

pre 11 godina

Zar je neko sumnjao u to da si najbolji!!!!??? Pa sve zemlje sa kojima igramo i sa kojima cemo igrati kvalifikacije za EP, ne zele da ti i miha odete. Pa i zasto bi otisli kada ni na jednom mestu ne mogu da mlate tolike pare za takav nerad.

P

pre 11 godina

Tomislav Karadžić:"...idemo dalje sa projektom podmlađivanja reprezentacije."
Da l' može, za promenu, da idete dalje sa projektom plasmana na neko takmičenje - makar 2022. godine, u 84. godini života i 5. mandatu predsednika saveza!?

Markus

pre 11 godina

Predsednik FSS deli plakete pred utakmicu u Zagrebu,a u Srbiji nesme da se pojavi ni na jednoj utakmici ( stadionu) !
Sta reci?!?!?!

Ime

pre 11 godina

Upropastio si srpski fudbal, ne znas da radis svoj posao kako treba (jer da znas nasa reprezentacija ne bi bila tu gde jeste, na najnizim granama od kad postoji fudbal u Srbiji), i jos kazes da znas, da nema boljeg od tebe. Kako te bre nije sramota da dajes ovakve izjave. Da sam na tvom mestu pokupio bi prnje i otiso sto dalje. Jer vidis da te bre niko ne voli, i bolje sto pre da odes dok narod ne ustane protiv tebe ( a koliko vidim vec je ustao).

Mito

pre 11 godina

Veličina. Sve drugo što napišem, a što stvarno mislim nećete objaviti, jer po narodnoj: "to pas sa maslom ne bi pojeo". Zato molim "gospodina Karadžića" da se upozna sa Lombrozovom teorijom i pogleda se u ogledalu. Molim ga samo da nas poštedi njegove veličine zauvek. Drugo ako ne posluša ovaj savet u najboljoj nameri u najkraćem mogućem roku, posvetiću ostatak života (zagazio sam debelo u 7 deceniju) i iako nisam pravnik naći ću zakonske okvire da on svoje velike ideje širi u zatvoru. Moje skromno obećanje. U životu sam mnogo ostavio poštenog iza sebe, iako i dan danas kao i ceo život igram fudbal nisam vidio u toj i oko te igre besprizorniju ličnost. Čovek je u dva ciklusa reprezentacije izgubi minimum 25 miliona evra FSS, nisam vidio da ih je isplatio iz svog džepa. Ova priča o nacionalnom stadionu je za madat do 2020. Karadžiću, ja ceo život ujutro i uveće kada perem zube ili se brijem pogledam sebe u ogledalu. Tebe nažalost ili briju ili peru zube ili nemaš ogledalo. S poštovanjem

zoran

pre 11 godina

Ovaj je totalno izlapeo,odlepio.Imali ko pametan u tom FS Srbije?.Nažalost njegova konstatacija je bila tačna,mlada i seniorska reprezentacija ispale iz svih velikih takmičenja a on kakav vođa takvi i rezultati.

MVP

pre 11 godina

Ne podmladjujete vi reprezentaciju vec gurate igrace koji treba da odu u inostranstvo i dizete im cijenu. Menadzeri vec godinama upropastavju srpski sport i najtalentovanije srpske sportiste. Jos nam je samo ostao vaterpolo jer nije primamljiv u finansijskom (u najboljem slucaju prosjecan fudbaler kosta kao najbolji vaterpolista svijeta). Zakljucak je da ovo vise nije samo sportski problem nastao nestrucnim radom vec problem drzave i pravosudnih organa.

zoran fr

pre 11 godina

tako nam i treba
umesto na karadjordju da bilo 100 gledalaca ili jos bolje da je bio pun stadion i svih 105 min(i u poluvremenu) da se culo sa tribina glas protiv toleta i mihajlovica jer se ovaj sakrio u rupu znajuci da mu se priblizio kraj,kd ono srbija srbija 2:0 aplauz miha odma dao izjavu i sve se zaboravlja.
isto tako ova izjava toleta iritira naciju,i to ce da potraje dan dva cekamo ls jsl i sve se zaboravi do meca sa belgijom,pa tu pucamo opet dan dva gia-buu i tako dalje
treba fudbalski 5 oktobar

Darko

pre 11 godina

Mi se necemo plasirati ni na ep 2016 iako ucestvuju 24 ekipe jer cemo biti zrebani iz 4 sesira. Primer grupe: Spanija, Francuska, Bosna, Srbija... Karadzic i Mihajlovic su unistili nas fudbal! Takodje krivi su novinari koji ne pisu nista protiv pomenutog dvojca.

Komšija

pre 11 godina

Visoka preporuka za košije
Ovako se rješavaju problemi
http://www.avaz.ba/sport/fudbal/99853-munib-usanovic-poceo-sluziti-cetvorogodisnju-kaznu-u-zenickom-zatvoru.html

Boban

pre 11 godina

Odakle mu samo hrabrost da izjavi Srbija nema boljeg od njega, pa ovaj nije normalan. Pa gosn-Karadzicu vidi se koliko si dobar i ti i tvoj pulen Mihajlovic jadna nam majka. Mogu da razumem da vam je lepo, imate dobre plate, dok na drugoj strani narod gladuje ali brate zaradite te plate obradujte ovaj jadni narod , da bar malo svetlosti sine u zivote svih nas.

To je to narode

pre 11 godina

Nemam reci.. Fudbal nam je pakao, a ko bi bolje upravljao paklom od djavola? Rezon ovog coveka i izvikanih zvezda bez grama vaspitanja sa kopackom umesto mozga i digitronom umesto srca u ambijentu bez velikog novca, jednostavno ne moze da dâ rezultat. Selektor koji bi od takvih igraca sastavio pobednicki tim morao bi da bude fudbalski mag, a savez da ima kasu od milijardu eura godisnje da bi zagrejao digitrone nasih fudbalera. Fudbal i sav sport u zemlji sunovratio se zajedno sa citavim drustvom. Kada drustvo i drzava ozdrave, ozdravice i fudbal a do tada su muljatori neophodni da bi imali kakvu takvu selekciju.

garo tz

pre 11 godina

gospodin tvrdi kako bi u grupi gdje je bosna i hercegovina vec obezbjedio plasman u Brazil,ostavi se ti bosne i ne diraj u nju nego gledaj svoja posla i svoju stolicu,ja bi iskreno zbog dobrih momaka i fudbalera nastasica kolarova baneta i dr. bas volio da se i srbija nadje u brazilu ali kad vidim ovog covjeka sta prica ipak vi ostanite kuci i pevajte himnu

dzoni

pre 11 godina

kakaaav lik...od njega boljeg nema a slusace sta kaze nacija i celokupna javnost ali ako se on pita (a pita se),Mihajlovic ostaje. Hahaha:) Kako on nas kvrca u glavu,svaka mu cast:) Ma bravo Tomislave. I treba da nas kecaš kad ti se moze. Kad mogu politicari udri i ti...

Raka Radovic

pre 11 godina

„S obzirom na kontemplativnost i afirmaciju dijapazonske ingerencije aspekta, asocijacije i pistološki relativitet, smatram da to nema svrhe nikakve.
Razumes bre???

Pitar

pre 11 godina

Situacija u FSS jako liči na onu koju smo imali u BiH donedavno. Imali smo odlične igrače iz renomiranih klubova ali jednostavno nije išlo, sve je podsjećalo na ovo što se sada kod vas dešava. Tu smo garnituru na kraju silom skinuli (demonstracije uz malo kamenica, tek toliko ;)), a jedan od njih je čak osuđen na četiri godine zatvora. Formiran je komitet za normalizaciju stanja sa Ivicom Osimom na čelu kao neprikosnovenim autoritetom, a za selektora je doveden Safet Sušić, osoba koja ne pravi cirkus nego ćuti i radi.
Eto vam modela šta treba raditi dalje, ko razumije shvatiće ;)