Subota, 02.02.2013.

13:19

Mihajlović: Vidić može, ako pozove

Selektor Srbije Siniša Mihajlović potvrdio je danas da će se Dejan Stanković uskoro vratiti u nacionalni tim i dodao da su vrata otvorena i Nemanji Vidiću.

Izvor: ÈŽ

Mihajloviæ: Vidiæ može, ako pozove IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

98 Komentari

Sortiraj po:

iron maiden

pre 11 godina

Jasno je da vam je to najveci nogometni uspjeh u posljednjih 20 godina sto dovoljno govori koliko imate jadnu reprezentaciju. Odavno je poznato da Srbi pokusavaju individualizirati nogomet tako da bi se mogli bar malo usporedjivati sa Hrvatima koji su realno za njih svjetska velesila. Taj Vidic i srpska obrana kojem se dicite, 16 godina Srbiju nisu odveli na EP i propisno su se osramotili od poluamatera iz Kazahstana, Azerbedjana, N,. Zelanda, Estonije, Litve, Slovenije!
(Poslati cemo vam razglednicu iz Brazila!, 3. februar 2013 13:22)

gluposti pišeš, čuj vidić je jedini uspjeh, pa vidić je kapiten man u što nijedan hrvat nikada, ponavljam nikada neće biti. uz njega je tu sjajni ivanović i kolarov, bojan krkić, subotić, dejan stanković, siniša mihajlović, piksi stojković.

nismo se mi srbi osramotili od amatera već od ekipa koje su slabije od nas po imenu. i njemačka i italija je gubila od ekipa tipa estonija. ali to se samo srbima nabija na nos... čuj nismo igrali euro od 2000 i šta sada ? igrali smo SP 2010 i SP 2006. jadni ste vi sa svojim kompleksima.

Dragan

pre 11 godina

Ako se jos izvini i naravno ako promeni menadzera mozemo da se dogovorimo da zaigra...ne mogu da verujem da covek koga sam obozavao postane predmet mrznje....zar on da se proda >>> strasno

Poslati cemo vam razglednicu iz Brazila!

pre 11 godina

@(igor, 3. februar 2013 01:15)

A daj nam reci kakve koristi Srbija ima od toga sto Vidic ima visoku cijenu na transfermarktu? Jasno je da vam je to najveci nogometni uspjeh u posljednjih 20 godina sto dovoljno govori koliko imate jadnu reprezentaciju. Odavno je poznato da Srbi pokusavaju individualizirati nogomet tako da bi se mogli bar malo usporedjivati sa Hrvatima koji su realno za njih svjetska velesila. Taj Vidic i srpska obrana kojem se dicite, 16 godina Srbiju nisu odveli na EP i propisno su se osramotili od poluamatera iz Kazahstana, Azerbedjana, N,. Zelanda, Estonije, Litve, Slovenije! Corluka i Simunic sa kojim se sprade su odigrali 4-5 velikih turnira sa reprezentacijom, na proslim EP bili ravnopravni sa finalistima EP, Talijanima i Spanjolcima! Daj nam reci gdje su to na Jadranu bili srbijanski obrambeni igraci, zasigurno si upoznat sa time, hahahahahahahaaaha! Da imate bolju obranu od Hrvatske nesto bi i napravi, jer rezultat je jedina potvrda kvalitete, a Srbija nema rezultata niti kvalitete, to vam je odavno poznato.

darkooo

pre 11 godina

Naravno da treba da pozove!
Vidica niko nije terao iz reprezentacije i normalno je da pozove selektora ako zeli da igra! Trazili smo selektora koji ima jasan stav i "crstu ruku", a vidim da komentari idu u pravcu toga da je selektor u obavezi da klekne i zamoli Vidica da bi igrao?! Glupost!
Meni licno njegovo napustanje reprezentacije nije primereno igracu i coveku koji voli svoju zemlju! Kod njega nije bilo u pitanju da li je "mator" vec arogancija. Pravila moraju da se postuju ako zelimo svojoj zemlji nesto dobro!

Ista pravila vaze za sve!

igor

pre 11 godina

zg slavac taj vidic vise vredi nego vasa cela odbrana zajedno.nijedan vas odbrambeni igrac nije vidicu ni do kolena.blago vama kada u odbrani imate takve igrace kao simunica ciji klub sluzi u ligi sampiona za popravljanje gol razlike i corluku koga nijedan klub u engleskoj i nemackoj nije hteo.a o ostalim vasim odbranbemin igracima i da nepricam.

nele

pre 11 godina

Pa ko da se Vidic tu pita nesto, prvo mora tata Ferguson da odobri pa tek onda moze da zove, zbog njega je i reko zbogom repki sam je izabrao MUTD, ako se ja pitam i ne zasluzuje poziv zvao ili ne

Bogdan 035

pre 11 godina

Kako se ovima iz vrha vlasti ne gleda dobar fudbal ,pa da već jednom skinu ove prepotentne biznismene ???
Vidić je svuda u svetu cenjen, samo kod nas se sa njim ovako pregovara. Postaje neukusno !

Miki

pre 11 godina

Stankovic je isti onaj igrac koji je Hrvate ostavio u kvalifikacijama onomad u Zagrebu ako se secate a Vidic je onaj najbolji odbrambeni igrac na svetu koji je Kapiten malog kluba Mancester Junajteda..
Dobro dosli nazad legende

Sotir zvani đubre

pre 11 godina

mihajloviću pa nisi ti general u legiji stranaca pa da komanduješ reprezentaciji!!!,alo bre,trebaš da budeš prijatelj s'njima pre svega ,da budete tim...šabane,...ko te dovede da vodiš reprezentaciju da mu vratiš pare...um caruje,snaga klade valja...idi valjaj klade bre nisi ti za ovo...Nemanja je za tebe pojam i svestan je toga,zato te i otkačio...upropastio si reč fudbal ...

ultrasrbin

pre 11 godina

vas postovani crv, 2. februar 2013 18:52

Ako si Srbin onda je tvoj tekst za zatvor u najmanju ruku. Zasto ovoliko vredjas i generalizujes. Ako nisi Srbin onda me ionteresuje zasto se sekiras zbog Vidica. Inace je vrhunski igrac koji je reprezentaciju zakopao vise nego jednom. Igranje rukom protiv Nemaca, oba gola protiv Australije, ponasanje i egoizam u Sloveniji.

Toliko o vrhunskom halfu koji u MU moze da sacuva svakog napadaca,a u reprezentaciji samo one koji nece da skacu i trce.

ovo je za zatvor

pre 11 godina

Upropastili ste jednu od najjacih generacija Srbije , svi vi iz FSS zajedno sa Mihajlovicem .
Takav cinizam i aroganciju ja davno nisam video u svetu fudbala .

Pola reprezentacije uspeli ste da posvadjate , najjaci nece da vam igraju , a ovi ostali sto igraju .. igraju preko k....

Ovo treba da ispita Vucic licno ! Kriminal je u FSS .. manageri guraju svoje pulene , sve se oko novca vrti

Mister NO

pre 11 godina

Ako nece Vidic, ti pozovi Nenada Sakica ili Predraga Spasica. Uh, izvini, ti ne zoves, nego se tebi javljaju. Miho, ja znam tekst cele himne, imam obe noge i imam ogromnu zelju da igram za reprezentaciju. Uz to sam zavrsio i muzicku akademiju, pa kad spremim hor, mislim tim, za pevanje himne u 4 glasa, moci cemo da se takmicimo i na Beoviziji.

vas postovani crv

pre 11 godina

Idemo pljuvaci!Zasto Vidic nece da igra za Srbiju?Smucili mu se pljuvaci.Dok je igrao pljuvali su ga.Isto tako i Dejana Staonkovica.Sad ste stali da ga branite, blago njemu kad ima vasu podrsku.Treba Miha da pozove mladu prasad oni bi vas raprezentirali u najboljem svetlu.Na kraju utakmice mogli bi ste da zakoljete koje da pozderete nesto.Zna se da Srbija ima najbolje svinjare!

Mrki

pre 11 godina

Ovo je glupost. Selektior je taj koji upucuje pozive koji pravi reprezentaciju. Pa nece mu pasti kruna sa glave ako on pozove Vidica. Ovde sve ide u kontra smeru jer niko ne radi posao koji treba. Kako radi FSS i kako arci pare na selektore to je tuga. Jos nesto Sinisa je bio veliki igrac i patriota ali patriota od 500000 evra za godinu dana. Hoce li neki nabedjeni patriota sesti na klupu reprezentacije bez para pa kada nacini uspeh da naplati u nekom bogatom klubu. Ovako patriote do poslednjeg evra.

Ja bre

pre 11 godina

Panika, ali neka neka, kako si sadio Miha tako ces i da zanjes u Zagrebu. Dok si ti forsiro menadzerske igrace sa dve leve noge druge ekipe u grupi su igrale i kupile bodove, sada kad vidis da sve tone jer Scepsi, Ignjovski,Fejsa i ostali lavovi nisu dovoljno dobri ni za Maltu sad bi zvao Rajka Mitica jer si svestan debakla koji te ocekuje. Taj debakl je upravo spas za srpski fudbal jer posle njega odlazite na duzi odmor u paru ti i tvoj bata Tole!

Toleta treba oterati

pre 11 godina

Kakav je Mihajlovic strucnjak to smo svi znali jedino to nije bilo jasno Tomislavu Karadzicu koji je najzasluziniji za nesupehe nase reprezentacije tokom poslednjih godina.

Krang

pre 11 godina

Zvace te kada na vrbi rodi grozdje ili u slucaju da malo skrene! Daj Mihajlovicu, molim te, nemoj vise da se brukas. Cuti, pametnije ti je, manje ces biti antipatican.

sssmsmsmss

pre 11 godina

Koji ce nam Vidic ? Odlucio je da ode, vazniji mu je Man Utd, a hvala Bogu imamo dobre odbrambene igrace, bolje da zove Djurdjica, covek srusio Salke-a u zadnjem minutu.

zikaprof

pre 11 godina

Jedini razlog što se penzioner Stanković vraća u reprezentaciju je taj ,što dotični želi da sruši rekord Save Miloševića u broju odigranih utakmica za nacionalni tim.

40+

pre 11 godina

I ne treba da se vraca u reprezentaciju.Nikad nije odigrao za nju kao u klubu.Uslovljavao je svoj dolazak u reprezentaciju ako pojedini budu pozvani....uzleteo je kao da je on selektor.

indijanac

pre 11 godina

Covek je kapiten najveceg fudbalskog kluba na Svetu, radi za 100.000 funti nedeljno, i verovatno ga ne interesuje da igra u reprezentaciji koja sluzi menadzerima da prodaju igrace.

posteno govoreci

pre 11 godina

Miho samo naprijed, discipline je uvijek falilo, a zvezda i zvezdica imamo koliko hoces, jedne novine nek nahvale nekog igraca, on odmah misli da je zvijezda...Vidic je veliki igrac, jedan od najvecih u istoriji, ali i on mora da uziva u igri reprezentacije, a ako stalno nesto uslovljavas onda sigurno ne uzivas i nema tu hljeba, jer nastupi za reprezentaciju ne donose novac direktnim pute...dok u MU nema zezanja hocu - necu...

Djordje P

pre 11 godina

A sad se o tome prica, kao da je od presudnog znacaja da li ce se vratiti Vidic i Stankovic ili ne. Kao da smo se plasirali na SP2014, pa ih molimo da nam pomognu da pokorimo planetu. Pa izgubili smo od Belgije 3:0, pa cak i od Makedonije, a preostala su nam dva duela sa vec odavno uigranim Hvatima (gde cemo iz obe utakmice izvuci najvise bod), te gostovanje Belgijancima, a nisam siguran ni kako cemo proci sa Skotima i Velsanima. Grupa nam je teska, slazem se, ali nema potrebe sada da se vracaju Vidic i Stankovic kad se ionako sigurno necemo kvalifikovati. Bolje da iskoristimo ostatak kvalifikacija da isprobamo neke mladje igrace.

@ gledati naprijed

pre 11 godina

Da, ali nisi upucen u situaciju. Kuzmanovicu je na leto isticao ugovor sa Stutgartom a kako nije zeleo da ga produzi, prodali su ga budzasto da bi zaradili neki novac, jer bi u suprotnom na leto otisao bez obestecenja. Za razliku od Kovacica, on je dokazan igrac. Mladi Mateo je talentovan, ali to tek treba da pokaze na terenu.

Kako ne umeju da vode tim?

pre 11 godina

Nije mi jasno, jer toliki problem da se spremi reprezentacija, da se unese neka pozitivna energija u nju i da svi funkcionisu kao jedan. Da su fizicki jaki kao konji, brzi kao metak i da mogu da igraju ne 90 minuta u punom ritmu vec 180 minuta. U cemu je tu problem? Pa Mihajlovicu, tuko neopevana, trebaju ti tegovi za noge, cvrsta disciplina i autoritet da od reprezentacije napravis masinu za mlevenje, a ti nesreco ni to ne znas da uradis. Pa dajte meni reprezentaciju, za 2 meseca sa you tube trenerskim casovima i atomskim treniznima ima da oduvam i selektora i protivnicke reprezentacije.

Mili

pre 11 godina

Zasto ostavljate komentare a niste procitali tekst? Najvise vas je takvih... Zvao ih je i prihvatio razloge zbog kojih nece u reprezentaciju. Igrati za drzavni tim jeste cast i iznad je svake love, Mancestera i Fergusona. Miha je bio cenjen kao igrac, a uvek je igrao za nacionalni tim. Naravno da treba da bude uzor i autoritet danasnjim igracima kakav god vi stav imali o njemu kao treneru. Pa i ako ne odemo na svetsko, vodice nas na evropsko. Smrt naseg fudbala je sto promenimo strucnjaka za deset godina, koliko npr Englezi nisu izmenjalji za ceo vek postojanja nekog kluba

m

pre 11 godina

Rekao je vec da nece da igra, verovatno mu se smucilo da igra za Toleta i ekipu i mislim da nece menjati stav. Mislim i da mu je Fergi rekao da je bolje da se fokusira na klub. Sto se tice pozivanja ne vidim nista sporno sa mihinom izjavom - vec je rekao da nece da igra ako hoce ne kaze da hoce. Mozda bi bilo pametnije da se ne istrcava sa izjavama koje se uvek dvojako tumace nego da cuti i radi ali takav je valjda a ovo je mozda indirektno i poziv vidicu...u svakom slucaju ako uspeju da odigraju kao protiv belgije prvo poluvreme bice dobra utakmica i mozemo cak i d a dobijemo

Vrati se Antara

pre 11 godina

Nabedjeni Vidic i ne treba da se vrati, za man utd grize, a za Srbiju ni prstom da mrdne... Ustvari mrdao je rukom u Africi, cak se i smejao posle toga... A Mihi svaka cast sto podmladjuje tim, to mora da se radi.. Eto i Milan je pre nekoliko godina podmladio ekipu i osvojio ligu sampiona, prosek godina 31!!!

saksoloololo

pre 11 godina

VUCI SE U MANCESTER I MOLI GA DA SE VRATI! neverovatni smo, uspeli smo da oteramo svog najboljeg igraca,mozda cak i naseg najboljeg igraca ikada... Kad se samo setim izjave velikog Toleta Karadzica "NISAM JA KRIV STO NISMO PROSLI,PA NISAM JA SUTIRAO PENAL PROTIV SLOVENIJE!!!" I onda se ljudi pitaju zasto je Nemanja otisao...cak ga i vredjaju da je izdajnik i sta ti ja znam...

Rick Hunter

pre 11 godina

Moje mišljenje je da smo uvek imali dobre i talentovane igrače, a da ni jednom do sada, (sem možda Antića)nismo imali valjanog selektora, koji na prvom mestu odabrao najbolje, a onda i postavio odgovarajuću taktiku.. šteta da propadaju takvi talenti kao Matić, Subotić, da jedan Rambo Petković nikada nije igrao..
Mislim da bi imali 10 puta kvalitetniju reprezentaciju samo kada bi naraod birao igrače..

milanke

pre 11 godina

Selektore, je l' to to podmladjivanje o kome si pricao svo ovo vreme?
Kada si se zakunuo da neces zvati istrosene igrace i da zrtvujemo sve zarad smene generacije?
Pa sta ti mislis, da smo mi ludi?

gledati naprijed

pre 11 godina

Kuzmanović u Inter za dva milijuna eura a ima i švicarsko državljanstvo (pa nema konkurenciju iz Latinske Amerike) a Kovačić 13 i još dva u petom mjesecu kada uđu u Ligu prvaka. Oba su vezni igrači a jedan nije ni zaigrao za repku i to najbolje govori o reitingu repki. Na mjestu Vidića Srbija ima kvalitetu i po mome sudu bolje da se uigravaju kao stoperi oni koji će igrati zajedno pet-šest godina nego njega zvati. Realno, Srbija neće ići u Brazil i sada treba stvarati ekipu za europsko prvenstvo a tada će Vidić kao igrač biti out.

Ch1

pre 11 godina

Ako je covek rekao da moze da se vrati kad god hoce,Vidic treba da se javi kad hoce,sto bi njega Miha molio? Dovoljno je jednom da ga pita.

bojan

pre 11 godina

Vidic se vraca do utakmice sa hrvatskom 100%,i sam je izjavio da jedva ceka tu utakmicu i tim je najavio svoju veliku zelju da igra ponovo,nije htio da se nudi sam al evo nadam se da ce odgovoriti na ovu izjavu mihe pozitivno

veerghoen

pre 11 godina

Svojim sinovima dao italijanska imena a zahteva da nasa deca znaju himnu napamet. Idi vise, neuki covece prostog narava. Odlazi iz reprezentacije!

Igor

pre 11 godina

E majko moja, što me rodi u ova nesretna vremena, da slušam i gledam raznorazne ludake oko sebe. Jedan kapiten i živa legenda silnog Mančestera da se moli kod jednog umišljenog nazovi stručnjaka. Svašta... A da, ipak mu je Biševac konkurencija, nije to šala mala...

Pele

pre 11 godina

Naravno da smo, zahvaljujuci Mihailovicu, propustili realne sanse da se plasiramo. Ali to njega nece mnogo "dotaci". Covek uredno dobija ugovorenu platu sa 0% rizika.

Ne mogu da verujem da u Savezu ne umeju da naprave ugovor koji bi selektor na startu potpisao: da dobija skromne mesecne akontacije ugovorene plate (20-30% od plate), pa ako se reprezantacija plasira, da dobije na gomilu preostalih 70-80%. Ako se ne plasira, ne dobija te pare, jer NIJE OBAVIO POSAO: nije reprezentaciju odveo na prvenstvo.

Ako se reprezentacija na prvenstvu plasira u drugi krug, selektor da dovije unapred ugovoreni procenat (20-30%) od premije reprezentaciji za plasman dalje.

Onda se neznalice ne bi otimale za selektorsku fotelju, a bili bi vrlo motivisani da se plasiraju na prvenstvo, pa ne bi forsirali necije pulene.

Ovako, radio-ne-radio, Mihailovicu svira radio

Monarhista

pre 11 godina

Hrvati sve blize a strah sve veci a?
TEBI NE IGRAJU IGRACI KOJI BI OVU TVOJU RAZBUCALI KAO BUGARSKU SKUPSTINU!!
Nema Brkica,Vidica,Jankovica,Krasica,Matica,Ljajica,sad mrcvari Subotica i Kolarova...pa to je kostur ekipe koja bi mogla da igra s Brazilom...
Ostaces upamcen samo kao toletovo pijunce i nista vise.

roki

pre 11 godina

Ja ne znam sto toliko branite igraca koji je pobegao od reprezentacije u kojoj nije pruzao ni pola koliko je pruzao u Mancesteru?!?!? A to svi vrlo dobro znate.

srbija

pre 11 godina

Bravo Sinisa konacno si i ti shvatio da ne mogu ovi klinci sve sami, pa zar ti je kao selektoru Srbije trebalo toliko vremena da shvatis? Nas je vec obrukao, ali sad polako pocinje da bruka i sebe gazenjem svojih reci!!!!

Sergio

pre 11 godina

Ćao i ti i ovakva reprezentacija. Čekam pravo vreme i da dođe pravi trener koji zna posao, ti treba da ideš jer se ni ovde, kao ni u jednom klubu koji si trenirao, nisi dokazao. Bar si bio principijelan, više nisi ni to. Uglavnom, sa tobom i Dekijem, čovekom koji ima 35 godina i godinu dana nije igrao fudbal mene ova reprezentacija ne zanima. Zbogom i radite šta hoćete.

drmr

pre 11 godina

O cemu ti dargi miho pricas!?Jedan Nemanja Vidic kapiten MANUTD tebe da pozove jednog vezera od trenera koji je upropastio reprezentaciju i da ti konkurise za tim,pa srami se i jos da sa Bisevcem igra?A da mu zadnjeg veznog Mijailovic igra kako bi ga ti sa Faljijem mogao prodati,sram da te bude ne znam otkud ti uopste obraza za ovakve izjave.

Ljudska Glupost

pre 11 godina

Ja stvarno ne znam ko koga treba da zove u reprezentaciju. Ko je ovde selektor? Naravno da smo losi kada nam je selektor ego manijak.

G

pre 11 godina

Miha se pokazao kao mnooogo veliki egoista, kao i vecinja njegovih kolega slicnih godina, koji su mislili ako su u proslosti imali veze sa fudbalom, da sada kao treneri svi trebaju da rade kako su oni istripovali...
Realnost je takva, da on nema sanse da odvede Srbiju na SP, koliko god to neko mislio da je u teoriji samo moguce i da ce posle toga biti samo deo istorije reprezentacije Srbije.
Nece ni Tole doveka, drzava se raspada, kako nece ni FSS, tako da ce biti prijatno bez dovidjenja.

ŠaptaČ

pre 11 godina

Ja neću da kudim selektora,kao neki stučnjaci ispod mene,jer nisam stručan,moja oblast je jedna igra sa loptom i koševima.Čekam da se završe kvalifikacije pa ću izneti svoj stav.Sve u svemu,voleo bih da se Vidić vrati,i da to bude početak jedne nove fudbalske bajke reprezentacije Srbije.

Vuk

pre 11 godina

Jel treba i da te zamoli?
O tebi i tvojim trenerskim kvalitetima mi je sve postalo jasno kada si rekao da si najvise naucio od Milorada Koasanovica. Pametnome dosta.

KAUR

pre 11 godina

Vidic kako je igrao za reprezentaciju par zadnjih utakmica bolje da se ne predomisli.Stankovic ne igra vec Bog zna koliko pa jel treba sad da kroz reprenzentaciju da trazi formu.Dajte deci da se igraju i uigravaju za godine koje dolaze a ove bivse pustite svojim putem

Žile sa Zvezdare

pre 11 godina

Vidiću, pozovi Mihu i pitaj ga šta je sve potrebno da priložiš na konkurs! Pošali mu i video zapis sa nekom pesmom! A, umalo da zaboravim, dodaj da trenutno igraš u Manačester Junajtedu i da ti je trener Ferguson. I zamoli Fergija da ti da preporuku.

Žile sa Zvezdare

pre 11 godina

Vidiću, pozovi Mihu i pitaj ga šta je sve potrebno da priložiš na konkurs! Pošali mu i video zapis sa nekom pesmom! A, umalo da zaboravim, dodaj da trenutno igraš u Manačester Junajtedu i da ti je trener Ferguson. I zamoli Fergija da ti da preporuku.

Vuk

pre 11 godina

Jel treba i da te zamoli?
O tebi i tvojim trenerskim kvalitetima mi je sve postalo jasno kada si rekao da si najvise naucio od Milorada Koasanovica. Pametnome dosta.

Ljudska Glupost

pre 11 godina

Ja stvarno ne znam ko koga treba da zove u reprezentaciju. Ko je ovde selektor? Naravno da smo losi kada nam je selektor ego manijak.

G

pre 11 godina

Miha se pokazao kao mnooogo veliki egoista, kao i vecinja njegovih kolega slicnih godina, koji su mislili ako su u proslosti imali veze sa fudbalom, da sada kao treneri svi trebaju da rade kako su oni istripovali...
Realnost je takva, da on nema sanse da odvede Srbiju na SP, koliko god to neko mislio da je u teoriji samo moguce i da ce posle toga biti samo deo istorije reprezentacije Srbije.
Nece ni Tole doveka, drzava se raspada, kako nece ni FSS, tako da ce biti prijatno bez dovidjenja.

drmr

pre 11 godina

O cemu ti dargi miho pricas!?Jedan Nemanja Vidic kapiten MANUTD tebe da pozove jednog vezera od trenera koji je upropastio reprezentaciju i da ti konkurise za tim,pa srami se i jos da sa Bisevcem igra?A da mu zadnjeg veznog Mijailovic igra kako bi ga ti sa Faljijem mogao prodati,sram da te bude ne znam otkud ti uopste obraza za ovakve izjave.

Igor

pre 11 godina

E majko moja, što me rodi u ova nesretna vremena, da slušam i gledam raznorazne ludake oko sebe. Jedan kapiten i živa legenda silnog Mančestera da se moli kod jednog umišljenog nazovi stručnjaka. Svašta... A da, ipak mu je Biševac konkurencija, nije to šala mala...

KAUR

pre 11 godina

Vidic kako je igrao za reprezentaciju par zadnjih utakmica bolje da se ne predomisli.Stankovic ne igra vec Bog zna koliko pa jel treba sad da kroz reprenzentaciju da trazi formu.Dajte deci da se igraju i uigravaju za godine koje dolaze a ove bivse pustite svojim putem

veerghoen

pre 11 godina

Svojim sinovima dao italijanska imena a zahteva da nasa deca znaju himnu napamet. Idi vise, neuki covece prostog narava. Odlazi iz reprezentacije!

Rick Hunter

pre 11 godina

Moje mišljenje je da smo uvek imali dobre i talentovane igrače, a da ni jednom do sada, (sem možda Antića)nismo imali valjanog selektora, koji na prvom mestu odabrao najbolje, a onda i postavio odgovarajuću taktiku.. šteta da propadaju takvi talenti kao Matić, Subotić, da jedan Rambo Petković nikada nije igrao..
Mislim da bi imali 10 puta kvalitetniju reprezentaciju samo kada bi naraod birao igrače..

saksoloololo

pre 11 godina

VUCI SE U MANCESTER I MOLI GA DA SE VRATI! neverovatni smo, uspeli smo da oteramo svog najboljeg igraca,mozda cak i naseg najboljeg igraca ikada... Kad se samo setim izjave velikog Toleta Karadzica "NISAM JA KRIV STO NISMO PROSLI,PA NISAM JA SUTIRAO PENAL PROTIV SLOVENIJE!!!" I onda se ljudi pitaju zasto je Nemanja otisao...cak ga i vredjaju da je izdajnik i sta ti ja znam...

indijanac

pre 11 godina

Covek je kapiten najveceg fudbalskog kluba na Svetu, radi za 100.000 funti nedeljno, i verovatno ga ne interesuje da igra u reprezentaciji koja sluzi menadzerima da prodaju igrace.

Monarhista

pre 11 godina

Hrvati sve blize a strah sve veci a?
TEBI NE IGRAJU IGRACI KOJI BI OVU TVOJU RAZBUCALI KAO BUGARSKU SKUPSTINU!!
Nema Brkica,Vidica,Jankovica,Krasica,Matica,Ljajica,sad mrcvari Subotica i Kolarova...pa to je kostur ekipe koja bi mogla da igra s Brazilom...
Ostaces upamcen samo kao toletovo pijunce i nista vise.

ŠaptaČ

pre 11 godina

Ja neću da kudim selektora,kao neki stučnjaci ispod mene,jer nisam stručan,moja oblast je jedna igra sa loptom i koševima.Čekam da se završe kvalifikacije pa ću izneti svoj stav.Sve u svemu,voleo bih da se Vidić vrati,i da to bude početak jedne nove fudbalske bajke reprezentacije Srbije.

Sergio

pre 11 godina

Ćao i ti i ovakva reprezentacija. Čekam pravo vreme i da dođe pravi trener koji zna posao, ti treba da ideš jer se ni ovde, kao ni u jednom klubu koji si trenirao, nisi dokazao. Bar si bio principijelan, više nisi ni to. Uglavnom, sa tobom i Dekijem, čovekom koji ima 35 godina i godinu dana nije igrao fudbal mene ova reprezentacija ne zanima. Zbogom i radite šta hoćete.

Pele

pre 11 godina

Naravno da smo, zahvaljujuci Mihailovicu, propustili realne sanse da se plasiramo. Ali to njega nece mnogo "dotaci". Covek uredno dobija ugovorenu platu sa 0% rizika.

Ne mogu da verujem da u Savezu ne umeju da naprave ugovor koji bi selektor na startu potpisao: da dobija skromne mesecne akontacije ugovorene plate (20-30% od plate), pa ako se reprezantacija plasira, da dobije na gomilu preostalih 70-80%. Ako se ne plasira, ne dobija te pare, jer NIJE OBAVIO POSAO: nije reprezentaciju odveo na prvenstvo.

Ako se reprezentacija na prvenstvu plasira u drugi krug, selektor da dovije unapred ugovoreni procenat (20-30%) od premije reprezentaciji za plasman dalje.

Onda se neznalice ne bi otimale za selektorsku fotelju, a bili bi vrlo motivisani da se plasiraju na prvenstvo, pa ne bi forsirali necije pulene.

Ovako, radio-ne-radio, Mihailovicu svira radio

roki

pre 11 godina

Ja ne znam sto toliko branite igraca koji je pobegao od reprezentacije u kojoj nije pruzao ni pola koliko je pruzao u Mancesteru?!?!? A to svi vrlo dobro znate.

Djordje P

pre 11 godina

A sad se o tome prica, kao da je od presudnog znacaja da li ce se vratiti Vidic i Stankovic ili ne. Kao da smo se plasirali na SP2014, pa ih molimo da nam pomognu da pokorimo planetu. Pa izgubili smo od Belgije 3:0, pa cak i od Makedonije, a preostala su nam dva duela sa vec odavno uigranim Hvatima (gde cemo iz obe utakmice izvuci najvise bod), te gostovanje Belgijancima, a nisam siguran ni kako cemo proci sa Skotima i Velsanima. Grupa nam je teska, slazem se, ali nema potrebe sada da se vracaju Vidic i Stankovic kad se ionako sigurno necemo kvalifikovati. Bolje da iskoristimo ostatak kvalifikacija da isprobamo neke mladje igrace.

milanke

pre 11 godina

Selektore, je l' to to podmladjivanje o kome si pricao svo ovo vreme?
Kada si se zakunuo da neces zvati istrosene igrace i da zrtvujemo sve zarad smene generacije?
Pa sta ti mislis, da smo mi ludi?

Ja bre

pre 11 godina

Panika, ali neka neka, kako si sadio Miha tako ces i da zanjes u Zagrebu. Dok si ti forsiro menadzerske igrace sa dve leve noge druge ekipe u grupi su igrale i kupile bodove, sada kad vidis da sve tone jer Scepsi, Ignjovski,Fejsa i ostali lavovi nisu dovoljno dobri ni za Maltu sad bi zvao Rajka Mitica jer si svestan debakla koji te ocekuje. Taj debakl je upravo spas za srpski fudbal jer posle njega odlazite na duzi odmor u paru ti i tvoj bata Tole!

Mister NO

pre 11 godina

Ako nece Vidic, ti pozovi Nenada Sakica ili Predraga Spasica. Uh, izvini, ti ne zoves, nego se tebi javljaju. Miho, ja znam tekst cele himne, imam obe noge i imam ogromnu zelju da igram za reprezentaciju. Uz to sam zavrsio i muzicku akademiju, pa kad spremim hor, mislim tim, za pevanje himne u 4 glasa, moci cemo da se takmicimo i na Beoviziji.

Kako ne umeju da vode tim?

pre 11 godina

Nije mi jasno, jer toliki problem da se spremi reprezentacija, da se unese neka pozitivna energija u nju i da svi funkcionisu kao jedan. Da su fizicki jaki kao konji, brzi kao metak i da mogu da igraju ne 90 minuta u punom ritmu vec 180 minuta. U cemu je tu problem? Pa Mihajlovicu, tuko neopevana, trebaju ti tegovi za noge, cvrsta disciplina i autoritet da od reprezentacije napravis masinu za mlevenje, a ti nesreco ni to ne znas da uradis. Pa dajte meni reprezentaciju, za 2 meseca sa you tube trenerskim casovima i atomskim treniznima ima da oduvam i selektora i protivnicke reprezentacije.

40+

pre 11 godina

I ne treba da se vraca u reprezentaciju.Nikad nije odigrao za nju kao u klubu.Uslovljavao je svoj dolazak u reprezentaciju ako pojedini budu pozvani....uzleteo je kao da je on selektor.

zikaprof

pre 11 godina

Jedini razlog što se penzioner Stanković vraća u reprezentaciju je taj ,što dotični želi da sruši rekord Save Miloševića u broju odigranih utakmica za nacionalni tim.

gledati naprijed

pre 11 godina

Kuzmanović u Inter za dva milijuna eura a ima i švicarsko državljanstvo (pa nema konkurenciju iz Latinske Amerike) a Kovačić 13 i još dva u petom mjesecu kada uđu u Ligu prvaka. Oba su vezni igrači a jedan nije ni zaigrao za repku i to najbolje govori o reitingu repki. Na mjestu Vidića Srbija ima kvalitetu i po mome sudu bolje da se uigravaju kao stoperi oni koji će igrati zajedno pet-šest godina nego njega zvati. Realno, Srbija neće ići u Brazil i sada treba stvarati ekipu za europsko prvenstvo a tada će Vidić kao igrač biti out.

@ gledati naprijed

pre 11 godina

Da, ali nisi upucen u situaciju. Kuzmanovicu je na leto isticao ugovor sa Stutgartom a kako nije zeleo da ga produzi, prodali su ga budzasto da bi zaradili neki novac, jer bi u suprotnom na leto otisao bez obestecenja. Za razliku od Kovacica, on je dokazan igrac. Mladi Mateo je talentovan, ali to tek treba da pokaze na terenu.

bojan

pre 11 godina

Vidic se vraca do utakmice sa hrvatskom 100%,i sam je izjavio da jedva ceka tu utakmicu i tim je najavio svoju veliku zelju da igra ponovo,nije htio da se nudi sam al evo nadam se da ce odgovoriti na ovu izjavu mihe pozitivno

ovo je za zatvor

pre 11 godina

Upropastili ste jednu od najjacih generacija Srbije , svi vi iz FSS zajedno sa Mihajlovicem .
Takav cinizam i aroganciju ja davno nisam video u svetu fudbala .

Pola reprezentacije uspeli ste da posvadjate , najjaci nece da vam igraju , a ovi ostali sto igraju .. igraju preko k....

Ovo treba da ispita Vucic licno ! Kriminal je u FSS .. manageri guraju svoje pulene , sve se oko novca vrti

Sotir zvani đubre

pre 11 godina

mihajloviću pa nisi ti general u legiji stranaca pa da komanduješ reprezentaciji!!!,alo bre,trebaš da budeš prijatelj s'njima pre svega ,da budete tim...šabane,...ko te dovede da vodiš reprezentaciju da mu vratiš pare...um caruje,snaga klade valja...idi valjaj klade bre nisi ti za ovo...Nemanja je za tebe pojam i svestan je toga,zato te i otkačio...upropastio si reč fudbal ...

Mrki

pre 11 godina

Ovo je glupost. Selektior je taj koji upucuje pozive koji pravi reprezentaciju. Pa nece mu pasti kruna sa glave ako on pozove Vidica. Ovde sve ide u kontra smeru jer niko ne radi posao koji treba. Kako radi FSS i kako arci pare na selektore to je tuga. Jos nesto Sinisa je bio veliki igrac i patriota ali patriota od 500000 evra za godinu dana. Hoce li neki nabedjeni patriota sesti na klupu reprezentacije bez para pa kada nacini uspeh da naplati u nekom bogatom klubu. Ovako patriote do poslednjeg evra.

Krang

pre 11 godina

Zvace te kada na vrbi rodi grozdje ili u slucaju da malo skrene! Daj Mihajlovicu, molim te, nemoj vise da se brukas. Cuti, pametnije ti je, manje ces biti antipatican.

m

pre 11 godina

Rekao je vec da nece da igra, verovatno mu se smucilo da igra za Toleta i ekipu i mislim da nece menjati stav. Mislim i da mu je Fergi rekao da je bolje da se fokusira na klub. Sto se tice pozivanja ne vidim nista sporno sa mihinom izjavom - vec je rekao da nece da igra ako hoce ne kaze da hoce. Mozda bi bilo pametnije da se ne istrcava sa izjavama koje se uvek dvojako tumace nego da cuti i radi ali takav je valjda a ovo je mozda indirektno i poziv vidicu...u svakom slucaju ako uspeju da odigraju kao protiv belgije prvo poluvreme bice dobra utakmica i mozemo cak i d a dobijemo

Vrati se Antara

pre 11 godina

Nabedjeni Vidic i ne treba da se vrati, za man utd grize, a za Srbiju ni prstom da mrdne... Ustvari mrdao je rukom u Africi, cak se i smejao posle toga... A Mihi svaka cast sto podmladjuje tim, to mora da se radi.. Eto i Milan je pre nekoliko godina podmladio ekipu i osvojio ligu sampiona, prosek godina 31!!!

srbija

pre 11 godina

Bravo Sinisa konacno si i ti shvatio da ne mogu ovi klinci sve sami, pa zar ti je kao selektoru Srbije trebalo toliko vremena da shvatis? Nas je vec obrukao, ali sad polako pocinje da bruka i sebe gazenjem svojih reci!!!!

Toleta treba oterati

pre 11 godina

Kakav je Mihajlovic strucnjak to smo svi znali jedino to nije bilo jasno Tomislavu Karadzicu koji je najzasluziniji za nesupehe nase reprezentacije tokom poslednjih godina.

Miki

pre 11 godina

Stankovic je isti onaj igrac koji je Hrvate ostavio u kvalifikacijama onomad u Zagrebu ako se secate a Vidic je onaj najbolji odbrambeni igrac na svetu koji je Kapiten malog kluba Mancester Junajteda..
Dobro dosli nazad legende

posteno govoreci

pre 11 godina

Miho samo naprijed, discipline je uvijek falilo, a zvezda i zvezdica imamo koliko hoces, jedne novine nek nahvale nekog igraca, on odmah misli da je zvijezda...Vidic je veliki igrac, jedan od najvecih u istoriji, ali i on mora da uziva u igri reprezentacije, a ako stalno nesto uslovljavas onda sigurno ne uzivas i nema tu hljeba, jer nastupi za reprezentaciju ne donose novac direktnim pute...dok u MU nema zezanja hocu - necu...

sssmsmsmss

pre 11 godina

Koji ce nam Vidic ? Odlucio je da ode, vazniji mu je Man Utd, a hvala Bogu imamo dobre odbrambene igrace, bolje da zove Djurdjica, covek srusio Salke-a u zadnjem minutu.

nele

pre 11 godina

Pa ko da se Vidic tu pita nesto, prvo mora tata Ferguson da odobri pa tek onda moze da zove, zbog njega je i reko zbogom repki sam je izabrao MUTD, ako se ja pitam i ne zasluzuje poziv zvao ili ne

Mili

pre 11 godina

Zasto ostavljate komentare a niste procitali tekst? Najvise vas je takvih... Zvao ih je i prihvatio razloge zbog kojih nece u reprezentaciju. Igrati za drzavni tim jeste cast i iznad je svake love, Mancestera i Fergusona. Miha je bio cenjen kao igrac, a uvek je igrao za nacionalni tim. Naravno da treba da bude uzor i autoritet danasnjim igracima kakav god vi stav imali o njemu kao treneru. Pa i ako ne odemo na svetsko, vodice nas na evropsko. Smrt naseg fudbala je sto promenimo strucnjaka za deset godina, koliko npr Englezi nisu izmenjalji za ceo vek postojanja nekog kluba

Bogdan 035

pre 11 godina

Kako se ovima iz vrha vlasti ne gleda dobar fudbal ,pa da već jednom skinu ove prepotentne biznismene ???
Vidić je svuda u svetu cenjen, samo kod nas se sa njim ovako pregovara. Postaje neukusno !

Poslati cemo vam razglednicu iz Brazila!

pre 11 godina

@(igor, 3. februar 2013 01:15)

A daj nam reci kakve koristi Srbija ima od toga sto Vidic ima visoku cijenu na transfermarktu? Jasno je da vam je to najveci nogometni uspjeh u posljednjih 20 godina sto dovoljno govori koliko imate jadnu reprezentaciju. Odavno je poznato da Srbi pokusavaju individualizirati nogomet tako da bi se mogli bar malo usporedjivati sa Hrvatima koji su realno za njih svjetska velesila. Taj Vidic i srpska obrana kojem se dicite, 16 godina Srbiju nisu odveli na EP i propisno su se osramotili od poluamatera iz Kazahstana, Azerbedjana, N,. Zelanda, Estonije, Litve, Slovenije! Corluka i Simunic sa kojim se sprade su odigrali 4-5 velikih turnira sa reprezentacijom, na proslim EP bili ravnopravni sa finalistima EP, Talijanima i Spanjolcima! Daj nam reci gdje su to na Jadranu bili srbijanski obrambeni igraci, zasigurno si upoznat sa time, hahahahahahahaaaha! Da imate bolju obranu od Hrvatske nesto bi i napravi, jer rezultat je jedina potvrda kvalitete, a Srbija nema rezultata niti kvalitete, to vam je odavno poznato.

ultrasrbin

pre 11 godina

vas postovani crv, 2. februar 2013 18:52

Ako si Srbin onda je tvoj tekst za zatvor u najmanju ruku. Zasto ovoliko vredjas i generalizujes. Ako nisi Srbin onda me ionteresuje zasto se sekiras zbog Vidica. Inace je vrhunski igrac koji je reprezentaciju zakopao vise nego jednom. Igranje rukom protiv Nemaca, oba gola protiv Australije, ponasanje i egoizam u Sloveniji.

Toliko o vrhunskom halfu koji u MU moze da sacuva svakog napadaca,a u reprezentaciji samo one koji nece da skacu i trce.

Ch1

pre 11 godina

Ako je covek rekao da moze da se vrati kad god hoce,Vidic treba da se javi kad hoce,sto bi njega Miha molio? Dovoljno je jednom da ga pita.

vas postovani crv

pre 11 godina

Idemo pljuvaci!Zasto Vidic nece da igra za Srbiju?Smucili mu se pljuvaci.Dok je igrao pljuvali su ga.Isto tako i Dejana Staonkovica.Sad ste stali da ga branite, blago njemu kad ima vasu podrsku.Treba Miha da pozove mladu prasad oni bi vas raprezentirali u najboljem svetlu.Na kraju utakmice mogli bi ste da zakoljete koje da pozderete nesto.Zna se da Srbija ima najbolje svinjare!

igor

pre 11 godina

zg slavac taj vidic vise vredi nego vasa cela odbrana zajedno.nijedan vas odbrambeni igrac nije vidicu ni do kolena.blago vama kada u odbrani imate takve igrace kao simunica ciji klub sluzi u ligi sampiona za popravljanje gol razlike i corluku koga nijedan klub u engleskoj i nemackoj nije hteo.a o ostalim vasim odbranbemin igracima i da nepricam.

darkooo

pre 11 godina

Naravno da treba da pozove!
Vidica niko nije terao iz reprezentacije i normalno je da pozove selektora ako zeli da igra! Trazili smo selektora koji ima jasan stav i "crstu ruku", a vidim da komentari idu u pravcu toga da je selektor u obavezi da klekne i zamoli Vidica da bi igrao?! Glupost!
Meni licno njegovo napustanje reprezentacije nije primereno igracu i coveku koji voli svoju zemlju! Kod njega nije bilo u pitanju da li je "mator" vec arogancija. Pravila moraju da se postuju ako zelimo svojoj zemlji nesto dobro!

Ista pravila vaze za sve!

Dragan

pre 11 godina

Ako se jos izvini i naravno ako promeni menadzera mozemo da se dogovorimo da zaigra...ne mogu da verujem da covek koga sam obozavao postane predmet mrznje....zar on da se proda >>> strasno

iron maiden

pre 11 godina

Jasno je da vam je to najveci nogometni uspjeh u posljednjih 20 godina sto dovoljno govori koliko imate jadnu reprezentaciju. Odavno je poznato da Srbi pokusavaju individualizirati nogomet tako da bi se mogli bar malo usporedjivati sa Hrvatima koji su realno za njih svjetska velesila. Taj Vidic i srpska obrana kojem se dicite, 16 godina Srbiju nisu odveli na EP i propisno su se osramotili od poluamatera iz Kazahstana, Azerbedjana, N,. Zelanda, Estonije, Litve, Slovenije!
(Poslati cemo vam razglednicu iz Brazila!, 3. februar 2013 13:22)

gluposti pišeš, čuj vidić je jedini uspjeh, pa vidić je kapiten man u što nijedan hrvat nikada, ponavljam nikada neće biti. uz njega je tu sjajni ivanović i kolarov, bojan krkić, subotić, dejan stanković, siniša mihajlović, piksi stojković.

nismo se mi srbi osramotili od amatera već od ekipa koje su slabije od nas po imenu. i njemačka i italija je gubila od ekipa tipa estonija. ali to se samo srbima nabija na nos... čuj nismo igrali euro od 2000 i šta sada ? igrali smo SP 2010 i SP 2006. jadni ste vi sa svojim kompleksima.

KAUR

pre 11 godina

Vidic kako je igrao za reprezentaciju par zadnjih utakmica bolje da se ne predomisli.Stankovic ne igra vec Bog zna koliko pa jel treba sad da kroz reprenzentaciju da trazi formu.Dajte deci da se igraju i uigravaju za godine koje dolaze a ove bivse pustite svojim putem

roki

pre 11 godina

Ja ne znam sto toliko branite igraca koji je pobegao od reprezentacije u kojoj nije pruzao ni pola koliko je pruzao u Mancesteru?!?!? A to svi vrlo dobro znate.

Vrati se Antara

pre 11 godina

Nabedjeni Vidic i ne treba da se vrati, za man utd grize, a za Srbiju ni prstom da mrdne... Ustvari mrdao je rukom u Africi, cak se i smejao posle toga... A Mihi svaka cast sto podmladjuje tim, to mora da se radi.. Eto i Milan je pre nekoliko godina podmladio ekipu i osvojio ligu sampiona, prosek godina 31!!!

posteno govoreci

pre 11 godina

Miho samo naprijed, discipline je uvijek falilo, a zvezda i zvezdica imamo koliko hoces, jedne novine nek nahvale nekog igraca, on odmah misli da je zvijezda...Vidic je veliki igrac, jedan od najvecih u istoriji, ali i on mora da uziva u igri reprezentacije, a ako stalno nesto uslovljavas onda sigurno ne uzivas i nema tu hljeba, jer nastupi za reprezentaciju ne donose novac direktnim pute...dok u MU nema zezanja hocu - necu...

Žile sa Zvezdare

pre 11 godina

Vidiću, pozovi Mihu i pitaj ga šta je sve potrebno da priložiš na konkurs! Pošali mu i video zapis sa nekom pesmom! A, umalo da zaboravim, dodaj da trenutno igraš u Manačester Junajtedu i da ti je trener Ferguson. I zamoli Fergija da ti da preporuku.

ŠaptaČ

pre 11 godina

Ja neću da kudim selektora,kao neki stučnjaci ispod mene,jer nisam stručan,moja oblast je jedna igra sa loptom i koševima.Čekam da se završe kvalifikacije pa ću izneti svoj stav.Sve u svemu,voleo bih da se Vidić vrati,i da to bude početak jedne nove fudbalske bajke reprezentacije Srbije.

Ch1

pre 11 godina

Ako je covek rekao da moze da se vrati kad god hoce,Vidic treba da se javi kad hoce,sto bi njega Miha molio? Dovoljno je jednom da ga pita.

40+

pre 11 godina

I ne treba da se vraca u reprezentaciju.Nikad nije odigrao za nju kao u klubu.Uslovljavao je svoj dolazak u reprezentaciju ako pojedini budu pozvani....uzleteo je kao da je on selektor.

Mili

pre 11 godina

Zasto ostavljate komentare a niste procitali tekst? Najvise vas je takvih... Zvao ih je i prihvatio razloge zbog kojih nece u reprezentaciju. Igrati za drzavni tim jeste cast i iznad je svake love, Mancestera i Fergusona. Miha je bio cenjen kao igrac, a uvek je igrao za nacionalni tim. Naravno da treba da bude uzor i autoritet danasnjim igracima kakav god vi stav imali o njemu kao treneru. Pa i ako ne odemo na svetsko, vodice nas na evropsko. Smrt naseg fudbala je sto promenimo strucnjaka za deset godina, koliko npr Englezi nisu izmenjalji za ceo vek postojanja nekog kluba

sssmsmsmss

pre 11 godina

Koji ce nam Vidic ? Odlucio je da ode, vazniji mu je Man Utd, a hvala Bogu imamo dobre odbrambene igrace, bolje da zove Djurdjica, covek srusio Salke-a u zadnjem minutu.

bojan

pre 11 godina

Vidic se vraca do utakmice sa hrvatskom 100%,i sam je izjavio da jedva ceka tu utakmicu i tim je najavio svoju veliku zelju da igra ponovo,nije htio da se nudi sam al evo nadam se da ce odgovoriti na ovu izjavu mihe pozitivno

gledati naprijed

pre 11 godina

Kuzmanović u Inter za dva milijuna eura a ima i švicarsko državljanstvo (pa nema konkurenciju iz Latinske Amerike) a Kovačić 13 i još dva u petom mjesecu kada uđu u Ligu prvaka. Oba su vezni igrači a jedan nije ni zaigrao za repku i to najbolje govori o reitingu repki. Na mjestu Vidića Srbija ima kvalitetu i po mome sudu bolje da se uigravaju kao stoperi oni koji će igrati zajedno pet-šest godina nego njega zvati. Realno, Srbija neće ići u Brazil i sada treba stvarati ekipu za europsko prvenstvo a tada će Vidić kao igrač biti out.

Vuk

pre 11 godina

Jel treba i da te zamoli?
O tebi i tvojim trenerskim kvalitetima mi je sve postalo jasno kada si rekao da si najvise naucio od Milorada Koasanovica. Pametnome dosta.

drmr

pre 11 godina

O cemu ti dargi miho pricas!?Jedan Nemanja Vidic kapiten MANUTD tebe da pozove jednog vezera od trenera koji je upropastio reprezentaciju i da ti konkurise za tim,pa srami se i jos da sa Bisevcem igra?A da mu zadnjeg veznog Mijailovic igra kako bi ga ti sa Faljijem mogao prodati,sram da te bude ne znam otkud ti uopste obraza za ovakve izjave.

saksoloololo

pre 11 godina

VUCI SE U MANCESTER I MOLI GA DA SE VRATI! neverovatni smo, uspeli smo da oteramo svog najboljeg igraca,mozda cak i naseg najboljeg igraca ikada... Kad se samo setim izjave velikog Toleta Karadzica "NISAM JA KRIV STO NISMO PROSLI,PA NISAM JA SUTIRAO PENAL PROTIV SLOVENIJE!!!" I onda se ljudi pitaju zasto je Nemanja otisao...cak ga i vredjaju da je izdajnik i sta ti ja znam...

nele

pre 11 godina

Pa ko da se Vidic tu pita nesto, prvo mora tata Ferguson da odobri pa tek onda moze da zove, zbog njega je i reko zbogom repki sam je izabrao MUTD, ako se ja pitam i ne zasluzuje poziv zvao ili ne

veerghoen

pre 11 godina

Svojim sinovima dao italijanska imena a zahteva da nasa deca znaju himnu napamet. Idi vise, neuki covece prostog narava. Odlazi iz reprezentacije!

Kako ne umeju da vode tim?

pre 11 godina

Nije mi jasno, jer toliki problem da se spremi reprezentacija, da se unese neka pozitivna energija u nju i da svi funkcionisu kao jedan. Da su fizicki jaki kao konji, brzi kao metak i da mogu da igraju ne 90 minuta u punom ritmu vec 180 minuta. U cemu je tu problem? Pa Mihajlovicu, tuko neopevana, trebaju ti tegovi za noge, cvrsta disciplina i autoritet da od reprezentacije napravis masinu za mlevenje, a ti nesreco ni to ne znas da uradis. Pa dajte meni reprezentaciju, za 2 meseca sa you tube trenerskim casovima i atomskim treniznima ima da oduvam i selektora i protivnicke reprezentacije.

Miki

pre 11 godina

Stankovic je isti onaj igrac koji je Hrvate ostavio u kvalifikacijama onomad u Zagrebu ako se secate a Vidic je onaj najbolji odbrambeni igrac na svetu koji je Kapiten malog kluba Mancester Junajteda..
Dobro dosli nazad legende

ultrasrbin

pre 11 godina

vas postovani crv, 2. februar 2013 18:52

Ako si Srbin onda je tvoj tekst za zatvor u najmanju ruku. Zasto ovoliko vredjas i generalizujes. Ako nisi Srbin onda me ionteresuje zasto se sekiras zbog Vidica. Inace je vrhunski igrac koji je reprezentaciju zakopao vise nego jednom. Igranje rukom protiv Nemaca, oba gola protiv Australije, ponasanje i egoizam u Sloveniji.

Toliko o vrhunskom halfu koji u MU moze da sacuva svakog napadaca,a u reprezentaciji samo one koji nece da skacu i trce.

igor

pre 11 godina

zg slavac taj vidic vise vredi nego vasa cela odbrana zajedno.nijedan vas odbrambeni igrac nije vidicu ni do kolena.blago vama kada u odbrani imate takve igrace kao simunica ciji klub sluzi u ligi sampiona za popravljanje gol razlike i corluku koga nijedan klub u engleskoj i nemackoj nije hteo.a o ostalim vasim odbranbemin igracima i da nepricam.

G

pre 11 godina

Miha se pokazao kao mnooogo veliki egoista, kao i vecinja njegovih kolega slicnih godina, koji su mislili ako su u proslosti imali veze sa fudbalom, da sada kao treneri svi trebaju da rade kako su oni istripovali...
Realnost je takva, da on nema sanse da odvede Srbiju na SP, koliko god to neko mislio da je u teoriji samo moguce i da ce posle toga biti samo deo istorije reprezentacije Srbije.
Nece ni Tole doveka, drzava se raspada, kako nece ni FSS, tako da ce biti prijatno bez dovidjenja.

srbija

pre 11 godina

Bravo Sinisa konacno si i ti shvatio da ne mogu ovi klinci sve sami, pa zar ti je kao selektoru Srbije trebalo toliko vremena da shvatis? Nas je vec obrukao, ali sad polako pocinje da bruka i sebe gazenjem svojih reci!!!!

Monarhista

pre 11 godina

Hrvati sve blize a strah sve veci a?
TEBI NE IGRAJU IGRACI KOJI BI OVU TVOJU RAZBUCALI KAO BUGARSKU SKUPSTINU!!
Nema Brkica,Vidica,Jankovica,Krasica,Matica,Ljajica,sad mrcvari Subotica i Kolarova...pa to je kostur ekipe koja bi mogla da igra s Brazilom...
Ostaces upamcen samo kao toletovo pijunce i nista vise.

zikaprof

pre 11 godina

Jedini razlog što se penzioner Stanković vraća u reprezentaciju je taj ,što dotični želi da sruši rekord Save Miloševića u broju odigranih utakmica za nacionalni tim.

vas postovani crv

pre 11 godina

Idemo pljuvaci!Zasto Vidic nece da igra za Srbiju?Smucili mu se pljuvaci.Dok je igrao pljuvali su ga.Isto tako i Dejana Staonkovica.Sad ste stali da ga branite, blago njemu kad ima vasu podrsku.Treba Miha da pozove mladu prasad oni bi vas raprezentirali u najboljem svetlu.Na kraju utakmice mogli bi ste da zakoljete koje da pozderete nesto.Zna se da Srbija ima najbolje svinjare!

milanke

pre 11 godina

Selektore, je l' to to podmladjivanje o kome si pricao svo ovo vreme?
Kada si se zakunuo da neces zvati istrosene igrace i da zrtvujemo sve zarad smene generacije?
Pa sta ti mislis, da smo mi ludi?

Rick Hunter

pre 11 godina

Moje mišljenje je da smo uvek imali dobre i talentovane igrače, a da ni jednom do sada, (sem možda Antića)nismo imali valjanog selektora, koji na prvom mestu odabrao najbolje, a onda i postavio odgovarajuću taktiku.. šteta da propadaju takvi talenti kao Matić, Subotić, da jedan Rambo Petković nikada nije igrao..
Mislim da bi imali 10 puta kvalitetniju reprezentaciju samo kada bi naraod birao igrače..

indijanac

pre 11 godina

Covek je kapiten najveceg fudbalskog kluba na Svetu, radi za 100.000 funti nedeljno, i verovatno ga ne interesuje da igra u reprezentaciji koja sluzi menadzerima da prodaju igrace.

Igor

pre 11 godina

E majko moja, što me rodi u ova nesretna vremena, da slušam i gledam raznorazne ludake oko sebe. Jedan kapiten i živa legenda silnog Mančestera da se moli kod jednog umišljenog nazovi stručnjaka. Svašta... A da, ipak mu je Biševac konkurencija, nije to šala mala...

m

pre 11 godina

Rekao je vec da nece da igra, verovatno mu se smucilo da igra za Toleta i ekipu i mislim da nece menjati stav. Mislim i da mu je Fergi rekao da je bolje da se fokusira na klub. Sto se tice pozivanja ne vidim nista sporno sa mihinom izjavom - vec je rekao da nece da igra ako hoce ne kaze da hoce. Mozda bi bilo pametnije da se ne istrcava sa izjavama koje se uvek dvojako tumace nego da cuti i radi ali takav je valjda a ovo je mozda indirektno i poziv vidicu...u svakom slucaju ako uspeju da odigraju kao protiv belgije prvo poluvreme bice dobra utakmica i mozemo cak i d a dobijemo

Ljudska Glupost

pre 11 godina

Ja stvarno ne znam ko koga treba da zove u reprezentaciju. Ko je ovde selektor? Naravno da smo losi kada nam je selektor ego manijak.

Sergio

pre 11 godina

Ćao i ti i ovakva reprezentacija. Čekam pravo vreme i da dođe pravi trener koji zna posao, ti treba da ideš jer se ni ovde, kao ni u jednom klubu koji si trenirao, nisi dokazao. Bar si bio principijelan, više nisi ni to. Uglavnom, sa tobom i Dekijem, čovekom koji ima 35 godina i godinu dana nije igrao fudbal mene ova reprezentacija ne zanima. Zbogom i radite šta hoćete.

Djordje P

pre 11 godina

A sad se o tome prica, kao da je od presudnog znacaja da li ce se vratiti Vidic i Stankovic ili ne. Kao da smo se plasirali na SP2014, pa ih molimo da nam pomognu da pokorimo planetu. Pa izgubili smo od Belgije 3:0, pa cak i od Makedonije, a preostala su nam dva duela sa vec odavno uigranim Hvatima (gde cemo iz obe utakmice izvuci najvise bod), te gostovanje Belgijancima, a nisam siguran ni kako cemo proci sa Skotima i Velsanima. Grupa nam je teska, slazem se, ali nema potrebe sada da se vracaju Vidic i Stankovic kad se ionako sigurno necemo kvalifikovati. Bolje da iskoristimo ostatak kvalifikacija da isprobamo neke mladje igrace.

Toleta treba oterati

pre 11 godina

Kakav je Mihajlovic strucnjak to smo svi znali jedino to nije bilo jasno Tomislavu Karadzicu koji je najzasluziniji za nesupehe nase reprezentacije tokom poslednjih godina.

Mister NO

pre 11 godina

Ako nece Vidic, ti pozovi Nenada Sakica ili Predraga Spasica. Uh, izvini, ti ne zoves, nego se tebi javljaju. Miho, ja znam tekst cele himne, imam obe noge i imam ogromnu zelju da igram za reprezentaciju. Uz to sam zavrsio i muzicku akademiju, pa kad spremim hor, mislim tim, za pevanje himne u 4 glasa, moci cemo da se takmicimo i na Beoviziji.

Sotir zvani đubre

pre 11 godina

mihajloviću pa nisi ti general u legiji stranaca pa da komanduješ reprezentaciji!!!,alo bre,trebaš da budeš prijatelj s'njima pre svega ,da budete tim...šabane,...ko te dovede da vodiš reprezentaciju da mu vratiš pare...um caruje,snaga klade valja...idi valjaj klade bre nisi ti za ovo...Nemanja je za tebe pojam i svestan je toga,zato te i otkačio...upropastio si reč fudbal ...

Bogdan 035

pre 11 godina

Kako se ovima iz vrha vlasti ne gleda dobar fudbal ,pa da već jednom skinu ove prepotentne biznismene ???
Vidić je svuda u svetu cenjen, samo kod nas se sa njim ovako pregovara. Postaje neukusno !

Poslati cemo vam razglednicu iz Brazila!

pre 11 godina

@(igor, 3. februar 2013 01:15)

A daj nam reci kakve koristi Srbija ima od toga sto Vidic ima visoku cijenu na transfermarktu? Jasno je da vam je to najveci nogometni uspjeh u posljednjih 20 godina sto dovoljno govori koliko imate jadnu reprezentaciju. Odavno je poznato da Srbi pokusavaju individualizirati nogomet tako da bi se mogli bar malo usporedjivati sa Hrvatima koji su realno za njih svjetska velesila. Taj Vidic i srpska obrana kojem se dicite, 16 godina Srbiju nisu odveli na EP i propisno su se osramotili od poluamatera iz Kazahstana, Azerbedjana, N,. Zelanda, Estonije, Litve, Slovenije! Corluka i Simunic sa kojim se sprade su odigrali 4-5 velikih turnira sa reprezentacijom, na proslim EP bili ravnopravni sa finalistima EP, Talijanima i Spanjolcima! Daj nam reci gdje su to na Jadranu bili srbijanski obrambeni igraci, zasigurno si upoznat sa time, hahahahahahahaaaha! Da imate bolju obranu od Hrvatske nesto bi i napravi, jer rezultat je jedina potvrda kvalitete, a Srbija nema rezultata niti kvalitete, to vam je odavno poznato.

Pele

pre 11 godina

Naravno da smo, zahvaljujuci Mihailovicu, propustili realne sanse da se plasiramo. Ali to njega nece mnogo "dotaci". Covek uredno dobija ugovorenu platu sa 0% rizika.

Ne mogu da verujem da u Savezu ne umeju da naprave ugovor koji bi selektor na startu potpisao: da dobija skromne mesecne akontacije ugovorene plate (20-30% od plate), pa ako se reprezantacija plasira, da dobije na gomilu preostalih 70-80%. Ako se ne plasira, ne dobija te pare, jer NIJE OBAVIO POSAO: nije reprezentaciju odveo na prvenstvo.

Ako se reprezentacija na prvenstvu plasira u drugi krug, selektor da dovije unapred ugovoreni procenat (20-30%) od premije reprezentaciji za plasman dalje.

Onda se neznalice ne bi otimale za selektorsku fotelju, a bili bi vrlo motivisani da se plasiraju na prvenstvo, pa ne bi forsirali necije pulene.

Ovako, radio-ne-radio, Mihailovicu svira radio

@ gledati naprijed

pre 11 godina

Da, ali nisi upucen u situaciju. Kuzmanovicu je na leto isticao ugovor sa Stutgartom a kako nije zeleo da ga produzi, prodali su ga budzasto da bi zaradili neki novac, jer bi u suprotnom na leto otisao bez obestecenja. Za razliku od Kovacica, on je dokazan igrac. Mladi Mateo je talentovan, ali to tek treba da pokaze na terenu.

Krang

pre 11 godina

Zvace te kada na vrbi rodi grozdje ili u slucaju da malo skrene! Daj Mihajlovicu, molim te, nemoj vise da se brukas. Cuti, pametnije ti je, manje ces biti antipatican.

darkooo

pre 11 godina

Naravno da treba da pozove!
Vidica niko nije terao iz reprezentacije i normalno je da pozove selektora ako zeli da igra! Trazili smo selektora koji ima jasan stav i "crstu ruku", a vidim da komentari idu u pravcu toga da je selektor u obavezi da klekne i zamoli Vidica da bi igrao?! Glupost!
Meni licno njegovo napustanje reprezentacije nije primereno igracu i coveku koji voli svoju zemlju! Kod njega nije bilo u pitanju da li je "mator" vec arogancija. Pravila moraju da se postuju ako zelimo svojoj zemlji nesto dobro!

Ista pravila vaze za sve!

Dragan

pre 11 godina

Ako se jos izvini i naravno ako promeni menadzera mozemo da se dogovorimo da zaigra...ne mogu da verujem da covek koga sam obozavao postane predmet mrznje....zar on da se proda >>> strasno

Ja bre

pre 11 godina

Panika, ali neka neka, kako si sadio Miha tako ces i da zanjes u Zagrebu. Dok si ti forsiro menadzerske igrace sa dve leve noge druge ekipe u grupi su igrale i kupile bodove, sada kad vidis da sve tone jer Scepsi, Ignjovski,Fejsa i ostali lavovi nisu dovoljno dobri ni za Maltu sad bi zvao Rajka Mitica jer si svestan debakla koji te ocekuje. Taj debakl je upravo spas za srpski fudbal jer posle njega odlazite na duzi odmor u paru ti i tvoj bata Tole!

Mrki

pre 11 godina

Ovo je glupost. Selektior je taj koji upucuje pozive koji pravi reprezentaciju. Pa nece mu pasti kruna sa glave ako on pozove Vidica. Ovde sve ide u kontra smeru jer niko ne radi posao koji treba. Kako radi FSS i kako arci pare na selektore to je tuga. Jos nesto Sinisa je bio veliki igrac i patriota ali patriota od 500000 evra za godinu dana. Hoce li neki nabedjeni patriota sesti na klupu reprezentacije bez para pa kada nacini uspeh da naplati u nekom bogatom klubu. Ovako patriote do poslednjeg evra.

ovo je za zatvor

pre 11 godina

Upropastili ste jednu od najjacih generacija Srbije , svi vi iz FSS zajedno sa Mihajlovicem .
Takav cinizam i aroganciju ja davno nisam video u svetu fudbala .

Pola reprezentacije uspeli ste da posvadjate , najjaci nece da vam igraju , a ovi ostali sto igraju .. igraju preko k....

Ovo treba da ispita Vucic licno ! Kriminal je u FSS .. manageri guraju svoje pulene , sve se oko novca vrti

iron maiden

pre 11 godina

Jasno je da vam je to najveci nogometni uspjeh u posljednjih 20 godina sto dovoljno govori koliko imate jadnu reprezentaciju. Odavno je poznato da Srbi pokusavaju individualizirati nogomet tako da bi se mogli bar malo usporedjivati sa Hrvatima koji su realno za njih svjetska velesila. Taj Vidic i srpska obrana kojem se dicite, 16 godina Srbiju nisu odveli na EP i propisno su se osramotili od poluamatera iz Kazahstana, Azerbedjana, N,. Zelanda, Estonije, Litve, Slovenije!
(Poslati cemo vam razglednicu iz Brazila!, 3. februar 2013 13:22)

gluposti pišeš, čuj vidić je jedini uspjeh, pa vidić je kapiten man u što nijedan hrvat nikada, ponavljam nikada neće biti. uz njega je tu sjajni ivanović i kolarov, bojan krkić, subotić, dejan stanković, siniša mihajlović, piksi stojković.

nismo se mi srbi osramotili od amatera već od ekipa koje su slabije od nas po imenu. i njemačka i italija je gubila od ekipa tipa estonija. ali to se samo srbima nabija na nos... čuj nismo igrali euro od 2000 i šta sada ? igrali smo SP 2010 i SP 2006. jadni ste vi sa svojim kompleksima.