Sreda, 09.01.2013.

18:05

EK: Simultanka Rakočevića u Ulmu

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Ulm u gostima sa 100:95 u prvom kolu L grupe Last 16 faze Evrokupa.

Izvor: SO

EK: Simultanka Rakoèeviæa u Ulmu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

179 Komentari

Sortiraj po:

Djenka Djavo

pre 11 godina

Toliko prepucavanja o Zvezdi i Partizanu, Zelezniku i Bambergu, a zaboravlja se da je trener V.V. od ove ekipe napravio pobednike. "Cuti i igraj" taktika je sjajna, a to sto ostali pljuju ostaje pod prozorom, gde mogu svi i da mu pljunu. Toplo se obuci Dudo, dolaze neki novi Obradovici i Pesici da te naslede. Hvala na svemu ali je vreme za promene, Srbija nije Partizan i Zvezda i ne bi smela da se nalazi u rukama jedne agencije.

toliko o tome

pre 11 godina

Mozete da ismevate Ulm koliko god hocete ali ljudi su u vrhu Nemacke kosarkaske lige koja ako se na varam ima dva predstavnika u Top 16 Evrolige ( ukljucujuci i dobro nam poznati Bamberg ) a koliko ima ABA...

emontije

pre 11 godina

mmislim da nakon svega sto covic radi za crvenu zvezdu prvo treba da dobije ogromno postovanje od svih nas, zatim i veliko obezbedjenje s obzirom u kakve jazbine je zasao a ako sve bude kako deluje sada slobodno moze dobiti i spomenik ispred marakane posto verovatno bi zvezda nestala u potpunosti kao sto je delimicno vec bio slucaj u kosarci a i plan u fudbalu.

Piksi iz Kornera

pre 11 godina

Skot očajan možda je Almonda trebalo sačekati .. dr.Igor Rakočević maestralan,Braun jedna od najboljih partija u dresu CZ kad on igra sve je lakše,Nelson izgubljen u vremenu i prostoru već duže vreme ... možda smo pobedili ove Nemce,trebalo bi i Cedevitu u Pioniru,medjutim protiv Igokeje sa ovakvom igrom u Laktasima nema šta da tražimo,tj.ako se ne probudi još beko od igraca,ru pre svega mislim na Skota,Nelsona .....

accer

pre 11 godina

Ja ne razumem ove ljude sto su ljubomorni na neciji uspeh,jesam Partizanovac,ali drago mi je kada neki srpski klub ostvari uspeh u nekom evropkom takmicenju.
Sve cestitke Zvezdi na pobedi i zelim im srecu u daljim utakmicama.

Rampi

pre 11 godina

Partizanovac sam.Najviše bi voleo da Zvezda osvoji Eurokup,Partizan bude prvi u ligaškom delu ABA a Radnički kao četvrti ode na F4 i osvoji ABA i eto nama tri euroligaša i puno dobrih utakmica!Srbija bre!

sloba

pre 11 godina

Na kraju tesno, a počelo je naslovima "Silna Zvezda...", 9. januar 2013 22:25)
tesno ne tesno mi opet "uvalismo" stotku kol'ko vi date na dve.

Rampi

pre 11 godina

Dejane,ok ti je sastav ali Lučić bi trebao biti tu umesto Kešelja bez dileme,mnogo je kvalitetniji i kompletniji.Izgleda da si neki okoreli Zvezdaš:)Lučić,Nedović, Bjelica i Milutinov su nam najveće nade za budućnost.

realni delijadelija

pre 11 godina

Ko je jedini srpski košarkaški klub koji igra u Evropi? Ko pobeđuje u Evropi a ko sedi kući i pati zbog toga? (stanko, 09. januar 2013 23:09)

:( FMP igra a ja sedim kuci i patim sto su mi zamrznuli Zvezdu.

J.D.Aleksandar

pre 11 godina

Bila i ostala KK Sledeca sezona,kako god obrnes i okrenes ! Jedno tridesetak trofeja,final foru Eurolige,pobede nad najjacim ekipama u Evropi,poziv u NBA,nekoliko desetina pobeda u derbijima,pa tek onda mi se javite sa pricom o kosarci ! Ma ne,za promenu osvojite domaci kup,pa cemo tek onda da pricamo o statistici,jacini takmicenja u kome igrate.Pratite 3 meseca kosarku i vaterpolo i odjednom ste poznavaoci iste kao koliko i Zelimir Obradovic !

Sotir Milivojevic

pre 11 godina

Za sve koji ne znaju zasto je ulmu priznat kos i data lopta. U situaciji kada se napravi faul, bez lopte, ako je napravljen posle suta taj sut se priznaje a faul se svira naknadno (da smo izasli iz bonusa bila bi dva bacanja). Mada ja licno mislim da Lazic nije napravio faul a i da jeste bio je pre suta zato su se sa klupe i bunili

samo pitam

pre 11 godina

Posle 11 titula za redom grobari sede i komentarišu Zvezdu:-) Lebe mekani... (Don Dule Korleone baš zatovao, 09. januar 2013 22:22)

koliko titula zaredom??? hvala. buaaahahahaha

Djoka

pre 11 godina

HAHAHA Ulm, nikad cuo nisam a pratim kosarku skoro 40 godina! (DeXX, 10. januar 2013 00:03) Covece treba da te je sramota, imas 50-ak godina, a ponasas se ko razmazeni klinac...

dr. Kadu

pre 11 godina

Ovom kodaru78 sam posle pobede u vaterpolu pokusao da objasnim neke stvari jer je i tamo lupetao, ali ne vredi. Cak sam i napisao tamo da ce sigurno ostaviti komentar za basket i nije me izneverio :-) Decku je dosadno jer mu klub igra utakmice samo vikendom...

Jesenjin kk mali budzet

pre 11 godina

HAHAHA Ulm, nikad cuo nisam a pratim kosarku skoro 40 godina!
(DeXX, 10. januar 2013 00:03)

Bitno da si za solnok cuo...

keke

pre 11 godina

A jel moze neko da mi kaze sta CZV dobija time ako osvoji ovaj kup,predpostavljam ulazak u Evroligu,ali i jos nesto? :D Inace,srecno do krajaa,voleo bih kad bi osvojila ovaj kup, i kad bi se u Aba ligi plasirali svi nasi klubovi :D

del.vz

pre 11 godina

Koji su to poznavaoci košarke koji tek sada komentarišu Rakočevo (ne)igranje u reprez. !? Igoru nije bilo mesta u repr. ni pre par godina kad je bio MVP evrolige ! Nije ni sada pored jednog tepića, rašića, muslija, paunića i ostalih dudinih vedeta iz 6.šešira-Igor je za 3 ( TRI ) klase iznad njih i stvarno mu nije mesto u tom golubarsko-grobarskom jatu ! Kao ni jednom Miličiću, Radmanoviću, Vuku, Savoviću...S tom petorkom bh bili na krovu evrope, a ne u 6.šeširu !!!

SaleKostolac

pre 11 godina

Koliko dece ovde komentariše,kao da je Politikin zabavnik u pitanju...Mi ovo,oni ono...Smešni ste,nepismeni i intelektualno ograničeni..važi za oba tabora i tkz. navijače...

RS Srbin

pre 11 godina

@ ???
Decko za tvoju informaciju Rakocevic jeste srbin, rodjen u Beogradu. A Savovic je rodom iz Trebinja a to ti je u Republici Srpskoj i isto Srbin. A ti ocigledno mislis da Su srbi samo oni koji zive u srbiji. Za tvoju informacuju ima nas i izvan granica Srbije.

Dejan

pre 11 godina

E kada bi ovih 12 isli na EP, bez problema bi se borili za zlato. Teodosic,S. Markovic, Nedovic, Rakocevic, Micov, Bjelica, Keselj, Savanovic, Savovic,Erceg, Stimac, Krstic,

objektivan

pre 11 godina

Zaista mi nisu jasni ovi navijači Partizana....pa više ima njihovih omalovažavajućih komentara nego komentara nas Zvezdaša, ovim samo pokazuju kako su "sitne duše" i ne mogu da podnesu dobre igre Zvezde. Zvezda je danas igrala odlično, tačno je da u nekom utakmicama prima previše koševa, ali ono što je najbitnije uvek više koševa postigne nego što primi. Igor je igrao kapitenski u stvari onako kako se od njega i očekuje. Nadam se da će se ovakva igra nastaviti i dalje !!!!

zvezdas

pre 11 godina

Znate li sta mi je draze od vecerasnje pobede?
To sto kada kod Zvezda pobedi, na forumu uvek ima sve vise grobara sa kojekakvim komentarima. Zna se da covek tezi da prica o onme sto mu najvise u zivotu nedostaje. Ja brate partizan ne gledam, a posle njihove pobede ne pada mi na pamet da se jos vise nerviram citajuci komentare...

ognjen

pre 11 godina

Braun je konacno poceo da igra kako moze.Jos da njegovim stopana krenu Nelson,Skot i Simonovic za Zvezdu nema zime.
(zvezdas, 9. januar 2013 21:39)
Njegovim stopama???El znas ti covece sta pricas...Pa Simonovic je klasa za Brauna,a i Nelson prikazuje mnogo bolje partije od njega,mnogo treba Braun da radi da bi bio solidan,,uglavnom daje zicere i forsira na snagu pod kosem,,sto je ok,ali jos dosta toga treba da poradi.Jedino Skota mogu da stavim u kategoriju i to samo zato sto nije u formi i ne znam zasto uopste ne sme da krene ka kosu!!!!

3 na dan

pre 11 godina

bravo! sjajna pobeda ekipe iz Stjepana Supanca 15a!
(Coki, 9. januar 2013 22:00)

Kako god okrenes ti ne mozes da spavas zbog tog kluba. Ali imam predlog, sutra sobajle idi u apoteku i trazi antibiotik, komplexan mu je ime i pije se na 8 sati. Povedi i ove tvoje drugare Kodar78 i JSD Aleksandar

NNN

pre 11 godina

Rakočević naš ubeeedljivo najbolji bek u ovom milenijumu
(posle ranog penzionisanja Danilovića),
ne mogu mu ništa ni Brajant ni Rej Alen!

dule dudule

pre 11 godina

Ma nisu bitne utakmice u Evropi.
Bitan je trening.Mi sada treniramo,a i ujutru od 6 cemo opet da treniramo.Posle treninga malo citamo,a preko dana sticemo veru i dervisku posvecenost.
Mladi smo,a drzava nije iza nas,osim sto je Ivica obecao da ce da zabrani zabranjene.
Jos samo da neki od nasih internet grobara nadje vreme od komentarisanja vesti o Zvezdinim pobedama,i navrati u Pionir,Da nam poveca nas mali budzet.

cetvorooki

pre 11 godina

za neupucene ..ULM je od slavnog i legendarnog brosebaskets-a iz bamberga izgubio u utakmici na jednu loptu u poslednjoj sekundi..jel vam zvuci poznato? ..a za kriticare Zvezdine igre ( gde Zvezda daje 100 poena) stizu nova pravila u evropsku kosarku da bi nestale utakmice u Partizanovom stilu (utakmice sa 50 poena i tehnicka greska kao stvar taktike)- SKRACUJE SE NAPAD ..dakle poenta kosarke je STO VECI BROJ POENA a ne guranje i skakanje bez ikakvih rezultata..

zvezdas

pre 11 godina

ognjen-Ne mozes da uporedjujes centra(Brauna) i krilo(Simonovica).Ja nisam rekao da je Simonovic bolji ili losiji nego da bi trebalo da krene da igra kako moze.Ja ne znam samo sta ti ocekujes od centra?Po meni centar treba da ugura protivnika ispod kosa i da sam sebi stvori poziciju za sut sto Braun itekako moze.A ziceri o kojima pricas nastaju iz izradjenih akcija ili iz skoka u napadu.

011

pre 11 godina

Kome treba ovakav Rakocevic sve ove godine kada imamo Tepica, a ako neko hoce jos malo dalje neka nadje Olimpijadu u Atini i pogleda zavrsetke utakmica kada taj isti Rakocevic Obradovicu sedi na klupi, a utakmicu resavaju(znamo i kako), Avdalovic i Vujanic ??????????????

To sto su iz Partizana je cista slucajnost!!!!!

Салоники Олај!

pre 11 godina

Izvininjavam se ali sam totalno neupucen koje je ovo takmicenje. A ova ekipa Ulm, da li je neko, ali ozbiljno, cuo ikada za njih ili da li neko poznaje nekoga ko je cuo za njih.
(KODAR78, 9. januar 2013 20:22)
Пусти ти Звезду и бакраче, него кажи ти мени је л' си на време набавио карте за ТОП 16 Евролиге, да не мораш да се у километарској колони испред Арене бориш са осталим дервишима, забрањенима и дозвољенима?

Mikeli

pre 11 godina

Koja kikiriki kosarka u ovom kikiriki kupu, koje je ovo dete sto igra pleja za Ulm? Jer ima metar i 80 makar?
(kikiriki, 9. januar 2013 21:10)

A solnok je igrao razornu kosarku i imaju tim kosarkaskih ubica..dobro naspram vas svi deluju kao kosarkaske ubice..a sto se kikiriki kupa tice,nije lepo sto tako nazivas takmicenje koje cete, ako da bog snage vasim momcima igrati...mada cenim da vam evrocelendz ne gine..i to specijalnim pozivom kao "instituciji"...

John Bryant

pre 11 godina

Koja kikiriki kosarka u ovom kikiriki kupu, koje je ovo dete sto igra pleja za Ulm? Jer ima metar i 80 makar?
(kikiriki, 9. januar 2013 21:10)
U tom timu igra i Bryant.Najbolji strelac Nemacke lige. A BAMBERG koji dobio partizan u obe utakmice, igra u toj ligi.!!!
ZATO grobari TISINAAAA!!!

RubyRed

pre 11 godina

Večeras će Igora sanjati onaj Alen Rej. Savršena partija našeg kapitena.
Zaista igramo kao tim. Utakmica je bila na kraju neizvesna, ali nismo gubili glavu. Maestralni su bili Savović, Radivojević i Braun.
Jedini žal je što minute koje dobijaju na ovakvim utakmicama ne koriste najbolje Cvetković i ostali mladi igrači.
Sve u svemu odlično. Okrenimo se ABA ligi, a u ovom takmičenju šta uradimo. Ionako ga ne možemo osvojiti.
Naredne dve utakmice u ABA ligi su od skoro pa presudnog značaja pogotovo ona u Laktašima, gde moramo da pokažemo karakter i dokažemo kvalitet koji imamo, jer bez lažne skromnosti, mi smo tim za razliku od Cedevite, Radničkog i sličnih ekipa.

???

pre 11 godina

Da li je Rakocevic Srbin? Savovic je Bosanac,ostali Amerikanci. Ima li tu uopste Srba? Pa sto onda pominjete reprezentaciju. Tisina bre, vi i vas kikiriki kup.

011

pre 11 godina

@Izvininjavam se ali sam totalno neupucen koje je ovo takmicenje. A ova ekipa Ulm, da li je neko, ali ozbiljno, cuo ikada za njih ili da li neko poznaje nekoga ko je cuo za njih.
(KODAR78, 9. januar 2013 20:22)

Mozez da pitas nekog iz Bamberga, posto sam vise nego siguran da si za njih cuo!

Nego da ja tebe pitam nesto:
Da ti se mozda ova kosarka od 100 poena ne svidja vise od "rvanja" na koji si navikao, pa u pauzi izmedju Kuma I i II malo rasomonises, a malo si i ljubomoran jer tvoji rvaci 100 poena nisu dali ni na treningu? :-)

Na kraju tesno, a počelo je naslovima "Silna Zvezda..."

pre 11 godina

"CZĆ opet gazi." Za ovakve pobede Partizan ovde ima stalni naslov - tesna pobeda Partizana. Ulm je nepoznata i slaba ekipa, kao i CZĆ (bivši FMP), niko ovde nema veze sa odbranom. Nađite ovakav rezultat u pravom evropskom takmičenju.

prle

pre 11 godina

Godinama se pozivaju isti igraci,Paunic,Markovic,Tepic,Rasic a Rakocevica ni da se sete.Pa ovaj decko ubija sa njim u reprezentaciji uvek bi isli na medalju.E moj Dudo.

veliki strumf

pre 11 godina

I opet je Savovic kralj! Igoru svaka cast, ali dve izuzetno bitne trojke u zadnjoj cetvrtini, i skok u napadu posle Igorovog promasenog bacanja na 19 sekundi do kraja su i presudili
. Ali nije mi jasno da i protiv Kahasola i Sasarija, sada i Ulma primamo preko 30 poena u zadnjoj cetvrtini - cak 37. Dobro je samo sto i mi imamo ubojita oruzja u napadu. Svaka cetvrtina preko 20 koseva, poslednja 32 i puce stotka! Jako bitan brejk!

KODAR78

pre 11 godina

Poludecu bre celo vece mi je Zvezda uništila,prvo navijam za omrazeni Olympiakos pa sad se ponadao da Ulm moze da dobije, auuu bre koliko mi je jadan zivot...

Zuki

pre 11 godina

Komentator vredja inteligenciju gledalaca. Svaku izgubljenu loptu ili promasaj CZ je prokomentarisao nedosudjenim faulom a skoro svaki kos Ulm-a je bio ili "srecan" ili "nocas su sve ubacili", i tako 95 poena. :)

Vukmir

pre 11 godina

Koji bezobrazluk je napravljen prema Igoru zadnjih godina sto se tice reprezentacije.. Ko zna sta bi se desilo na zadnjim prvenstvima da je Igor umesto vunderkinda Tepica bio pozvan!

samo tako nastavi

pre 11 godina

Izvininjavam se ali sam totalno neupucen koje je ovo takmicenje. A ova ekipa Ulm, da li je neko, ali ozbiljno, cuo ikada za njih ili da li neko poznaje nekoga ko je cuo za njih.
(KODAR78, 9. januar 2013 20:22)

Rece cuveni provokator Dervis. Hvala ti sto pratis moj klub

kalon

pre 11 godina

Grobari su sinoc gledali Kuma, a mi danas veliku ZVEZDU u Evropi. Neprocenjivo.
(The Mad Hatter, 9. januar 2013 19:17)

Ne znam sto ti treba ovo... prozivamo ih kako Vujosevic stalno spominje Zvezdu a pogledaj sada tebe.. Pre samo 2 godine su isli na Final Four i skidam im kapu zbog toga, a ovo sto mi sada radimo je nista u odnosu na to.. kamo srece da i mi dosegnemo isto sto i oni ovih godina pa i da se hvalises tako. Pusti njih sada, tvoj klub je pobedio.

Stepi S.

pre 11 godina

Bogme, ne pamtim da me Radivojevic ovako obradovao partijom kao veceras a gledao sam ga i u nasem FMP-u i u staroj ugasenoj Crvenoj zvezdi, a evo, preporodio se u ovom nasem novom klubu Zvezdi Beograd.
Zapravo me sve iznenadjuje, i ovolika podrska klubu cak i u Nemackoj i ovoliki broj komentara, ostaje zal sto drzava nije tako iza nas stala dok smo se zvali FMP i igrali isto ovako dobro, jer bismo sigurno imali jos vise uspeha i vec tad jos jaci tim, ali nikad nije kasno, evo sad stvari dolaze u Zelezniku polako na svoje mesto, hvalana podrsci svima.
Lepo je veceras bilo opet videti nas skroz crveni dres.

ПАНКрти

pre 11 godina

Оно што очекујем и чему се надам јесте да Дуда зове Ракочевића И Савовића. Од Игора немамо бољег.

J.D.Aleksandar

pre 11 godina

@KOSTA1703 ! A sto vi svaku svoju utakmicu poredite sa utakmicom Partizana ? Vama treba jedno 20 godina ovakve igre,ali u Euroligi da bi bilo sta uporedili sa Partizanom.Naravno,fali vam i jedno tridesetak trofeja !

Zare

pre 11 godina

Odlicna utakmica samo ne razumem zasto u drugoj cetvrtini kad je Radivojevic vezao 3 trojke u nizu,Rakocevic slicno mi pokusavamo sa ulazima Skota ili nabacivanje lopte na Katica.Posle te serije dugo nismo ni sutnuli trojku i onda se Ulm polako vratio.Trebaju slobodno da nastava da sutiraju kad ih ide tako.

Ratko

pre 11 godina

Ma vi ste ovo nesto pomesali? Ovo je tekstualni prenos NBA meca od sinoc. Verovatno Minesota ili Nets. Zvezda da ubaci 100 poena? Ma ajte molim vas malo ozbiljnosti.

pera kojot super genije

pre 11 godina

Next please....
Sad je na redu sokić na rastvaranje,a onda zeznuto protiv Galate (mnogo ne valja to što ih Uniks dobi u Carigradu),a onda protiv jedinog pravog konkurenta u R.Srpskoj.Samo hrabro i gazi ih Zvezdo kao plitak potok.

NemanjaBB

pre 11 godina

Doktor Igor.
Veliko hvala Vuku za onu seriju trojku posle kojih smo se odvojili.
Boris i Braun odlicni. Ostali na nivou.
Odaje me utisak da je Nelson zakocen, a kada se opusti-on prodje ili pogodi bez problema. Slicno kao i Skot.

Timski rad. Idemo dalje.

Bitanga

pre 11 godina

"Grobari Tastatura", vidim, akivni i dalje. Svuda ih ima, osim na tribinama. Mene bi bilo sramota da igram u timu sa takvim "navijačima"...
(cx, 9. januar 2013 19:48)

Pretpostavljam da si ti trenutno na Marakani i da ovu poruku saljes faksom!

perhan ganci iz zvezdane limenke

pre 11 godina

Gospodine Čoviću hvala. Konačno smo klub, tim, ekipa. A za sve grobare poruka krenite za ovim kodar78 polako ka pioniru u četvrtak top secret 16.

Direktan snimak

pre 11 godina

Koliko ste brzi sa ubacivanjem komentara, nemam reči. Kakve koristi imaju ljudi sada da vide gde ima prenos kada se završila utakmica. Ja poslao još na početku druge četvrtine da ima na rojadirecta, a oni objavili maltene kad se se završila utakmica. Strašno me nervira to sporo objavljivanje komentara. A ono glavno je da je Zvezda pobedila. Napred Zvezdo

KUP "u zdravom telu, zdrav duh"

pre 11 godina

Izvininjavam se ali sam totalno neupucen koje je ovo takmicenje. A ova ekipa Ulm, da li je neko, ali ozbiljno, cuo ikada za njih ili da li neko poznaje nekoga ko je cuo za njih.
(KODAR78, 9. januar 2013 20:22)

Tz tz tz, pa ti uopste ne pratis kosarku. Ovo je takmicenje za koje nije potreban plasman, niti kvalifikacije. Jednostavno pitas organizatore: "Je l' mozemo malo i mi da pikamo?" Inace ja poznajem ujaka nekog drugara koji je bio u Ulmu i pitacu ga da li je cuo za tu ekipu.

KK mali budzet

pre 11 godina

Ovakvu kosarku koju igraju Ulm i Fmp ne igra ni jedan ozbiljniji evropski tim.
(NBA, 9. januar 2013 19:53)

Rece navijac rvackog kluba i ekipe koja ne moze da ubaci 60 poena. A da malo places za budzet?

rojz

pre 11 godina

O kojoj CZ pričamo?
Crvena Zvezda Beograd iz Žečeznika, to joj je adresa ili Crvena Zvezda?
(Milisav, 9. januar 2013 21:13


Zar je bitno? Ni od jedne ni od druge ne mozes mirno da spavas.

SASA FRANKFURT

pre 11 godina

Zvezdooo Zvezdooo, šta reći nego odlična igra Zvezde, kao što reče lepo B92 simultanka Rakočevića, Braun isto super 16 koša i 10 skoka(malo li je) ma svi super! Groblje kad ste dali 100 koša u gostima? Možda na dve utakmice haha gazi Zvezdo

Tata Dule

pre 11 godina

Da ovako igra moj Partizan, ja kosarku ne bi pratio...
Iskreno, bez uvrede, sto se kaze u zargonu, indijanac do indijanca...uzas uzas uzas
Tako misli svaki bolji poznavalac kosarke, kojih, nazalost, u navijackom taboru zvezde ima malo, iz ociglednih razloga jer oni do pre 4-5 mes nisu pratili kosarku...
Tako da je ovo nov sport za njih, trci, pucaj, juri, zanimljiva neka igra...:)

Dervis

pre 11 godina

Ljudi od ovog KODAR78 treba da nas je sve sramota .. znaci covek od jutra do mraka visi na Zvezdinim vestima ,na svim mogucim portalima ! Ovakvu posvecenost Zvezdi malo ko ima i od nas Zvezdasa ! Derviskom upornocu je tu ,cak ni Kuma nema kad da odgleda !

pevac ili krelac bice dobro pečenje

pre 11 godina

Poleteli železničari...kakvo im spuštanje sledi od PARTIZANA. Zna se ko je institucija!!!
(Pevac, 09. januar)
Čuješ li da grmi? ... zbunjeni dečače bajke su na drugoj adresi...

Vladimir

pre 11 godina

Rakoč je i dalje paklen igrač, ali ne znam čemu ovoliko hvaljenje našeg kapitena... Mislim, da iako je ubacio manje poena, ključnu ulogu je odigrao Vuk Radivojević. Zahvaljujući njegovim trojkama i sjajnom organizacijom smo i napravili osetniju razliku u dugoj četvrtini. Rakoč, mada je zreo igrač još uvek pravi neke početničke greške i troši dosta lopti, ali sve to i nadoknađuje. Sve u svemu BRAVO ZVEZDO, BRAVO ZVEZDO !!!

KODAR78

pre 11 godina

Izvininjavam se ali sam totalno neupucen koje je ovo takmicenje. A ova ekipa Ulm, da li je neko, ali ozbiljno, cuo ikada za njih ili da li neko poznaje nekoga ko je cuo za njih.

KOSTA1703

pre 11 godina

Ova selekcija Zvezde lagano bi mogla i da osvoji Evrokup....Fali sasvim malo mase pod kosem, a ostalo je sve na svom mestu, ukljucujuci i klupu
(ovo bez obzira na to da li veceras dobiju ili ne).
mora se reci da igraju i dobu i lepu kosarku.
Kakva promena u odnosu na rvacke meceve Partizana.

kkp

pre 11 godina

E jesam Grobar,ali veceras navijam za Zvezdu bas onako istinski,ipak Zvezda je jedini srpski tim u evrokupu,a to se da ceniti :D Pozdrav braco Cigani :D

veliki strumf

pre 11 godina

Dve vezane trojke Vuka Radivojevica - cudo. Ali kada je u trecem uzastopnom napadu pogodio i trecu - e pa kao da sam prisustvovao osmom svetskom cudu.

Jos jedna pobeda i titula!

pre 11 godina

Srcem na teren kao do sada i sve ce se lepo zavrsiti. Pokazite svetu timsku igru i polako na titulu.
Poz Delijama.

808

pre 11 godina

ima li neko link za gledanje?
(neko tamo, 9. januar 2013 18:30)

Pogledaj ovde www. internet-majstor. info/live-stream-sportskih-dogadjaja/

Glory

pre 11 godina

Neka se bori moja Zvezda. Neka igra lepo i hrabro...
Pobede i poraze, pamtiti niko nece. Pamtice se samo borci koji nikada ne gube i nas cine ponosnim !

kkp

pre 11 godina

E jesam Grobar,ali veceras navijam za Zvezdu bas onako istinski,ipak Zvezda je jedini srpski tim u evrokupu,a to se da ceniti :D Pozdrav braco Cigani :D

veliki strumf

pre 11 godina

Dve vezane trojke Vuka Radivojevica - cudo. Ali kada je u trecem uzastopnom napadu pogodio i trecu - e pa kao da sam prisustvovao osmom svetskom cudu.

Vukmir

pre 11 godina

Koji bezobrazluk je napravljen prema Igoru zadnjih godina sto se tice reprezentacije.. Ko zna sta bi se desilo na zadnjim prvenstvima da je Igor umesto vunderkinda Tepica bio pozvan!

KOSTA1703

pre 11 godina

Ova selekcija Zvezde lagano bi mogla i da osvoji Evrokup....Fali sasvim malo mase pod kosem, a ostalo je sve na svom mestu, ukljucujuci i klupu
(ovo bez obzira na to da li veceras dobiju ili ne).
mora se reci da igraju i dobu i lepu kosarku.
Kakva promena u odnosu na rvacke meceve Partizana.

rojz

pre 11 godina

O kojoj CZ pričamo?
Crvena Zvezda Beograd iz Žečeznika, to joj je adresa ili Crvena Zvezda?
(Milisav, 9. januar 2013 21:13


Zar je bitno? Ni od jedne ni od druge ne mozes mirno da spavas.

Салоники Олај!

pre 11 godina

Izvininjavam se ali sam totalno neupucen koje je ovo takmicenje. A ova ekipa Ulm, da li je neko, ali ozbiljno, cuo ikada za njih ili da li neko poznaje nekoga ko je cuo za njih.
(KODAR78, 9. januar 2013 20:22)
Пусти ти Звезду и бакраче, него кажи ти мени је л' си на време набавио карте за ТОП 16 Евролиге, да не мораш да се у километарској колони испред Арене бориш са осталим дервишима, забрањенима и дозвољенима?

RS Srbin

pre 11 godina

@ ???
Decko za tvoju informaciju Rakocevic jeste srbin, rodjen u Beogradu. A Savovic je rodom iz Trebinja a to ti je u Republici Srpskoj i isto Srbin. A ti ocigledno mislis da Su srbi samo oni koji zive u srbiji. Za tvoju informacuju ima nas i izvan granica Srbije.

KK mali budzet

pre 11 godina

Ovakvu kosarku koju igraju Ulm i Fmp ne igra ni jedan ozbiljniji evropski tim.
(NBA, 9. januar 2013 19:53)

Rece navijac rvackog kluba i ekipe koja ne moze da ubaci 60 poena. A da malo places za budzet?

Glory

pre 11 godina

Neka se bori moja Zvezda. Neka igra lepo i hrabro...
Pobede i poraze, pamtiti niko nece. Pamtice se samo borci koji nikada ne gube i nas cine ponosnim !

prle

pre 11 godina

Godinama se pozivaju isti igraci,Paunic,Markovic,Tepic,Rasic a Rakocevica ni da se sete.Pa ovaj decko ubija sa njim u reprezentaciji uvek bi isli na medalju.E moj Dudo.

KODAR78

pre 11 godina

Poludecu bre celo vece mi je Zvezda uništila,prvo navijam za omrazeni Olympiakos pa sad se ponadao da Ulm moze da dobije, auuu bre koliko mi je jadan zivot...

John Bryant

pre 11 godina

Koja kikiriki kosarka u ovom kikiriki kupu, koje je ovo dete sto igra pleja za Ulm? Jer ima metar i 80 makar?
(kikiriki, 9. januar 2013 21:10)
U tom timu igra i Bryant.Najbolji strelac Nemacke lige. A BAMBERG koji dobio partizan u obe utakmice, igra u toj ligi.!!!
ZATO grobari TISINAAAA!!!

SASA FRANKFURT

pre 11 godina

Zvezdooo Zvezdooo, šta reći nego odlična igra Zvezde, kao što reče lepo B92 simultanka Rakočevića, Braun isto super 16 koša i 10 skoka(malo li je) ma svi super! Groblje kad ste dali 100 koša u gostima? Možda na dve utakmice haha gazi Zvezdo

perhan ganci iz zvezdane limenke

pre 11 godina

Gospodine Čoviću hvala. Konačno smo klub, tim, ekipa. A za sve grobare poruka krenite za ovim kodar78 polako ka pioniru u četvrtak top secret 16.

011

pre 11 godina

@Izvininjavam se ali sam totalno neupucen koje je ovo takmicenje. A ova ekipa Ulm, da li je neko, ali ozbiljno, cuo ikada za njih ili da li neko poznaje nekoga ko je cuo za njih.
(KODAR78, 9. januar 2013 20:22)

Mozez da pitas nekog iz Bamberga, posto sam vise nego siguran da si za njih cuo!

Nego da ja tebe pitam nesto:
Da ti se mozda ova kosarka od 100 poena ne svidja vise od "rvanja" na koji si navikao, pa u pauzi izmedju Kuma I i II malo rasomonises, a malo si i ljubomoran jer tvoji rvaci 100 poena nisu dali ni na treningu? :-)

ПАНКрти

pre 11 godina

Оно што очекујем и чему се надам јесте да Дуда зове Ракочевића И Савовића. Од Игора немамо бољег.

Mikeli

pre 11 godina

Koja kikiriki kosarka u ovom kikiriki kupu, koje je ovo dete sto igra pleja za Ulm? Jer ima metar i 80 makar?
(kikiriki, 9. januar 2013 21:10)

A solnok je igrao razornu kosarku i imaju tim kosarkaskih ubica..dobro naspram vas svi deluju kao kosarkaske ubice..a sto se kikiriki kupa tice,nije lepo sto tako nazivas takmicenje koje cete, ako da bog snage vasim momcima igrati...mada cenim da vam evrocelendz ne gine..i to specijalnim pozivom kao "instituciji"...

Dervis

pre 11 godina

Ljudi od ovog KODAR78 treba da nas je sve sramota .. znaci covek od jutra do mraka visi na Zvezdinim vestima ,na svim mogucim portalima ! Ovakvu posvecenost Zvezdi malo ko ima i od nas Zvezdasa ! Derviskom upornocu je tu ,cak ni Kuma nema kad da odgleda !

samo tako nastavi

pre 11 godina

Izvininjavam se ali sam totalno neupucen koje je ovo takmicenje. A ova ekipa Ulm, da li je neko, ali ozbiljno, cuo ikada za njih ili da li neko poznaje nekoga ko je cuo za njih.
(KODAR78, 9. januar 2013 20:22)

Rece cuveni provokator Dervis. Hvala ti sto pratis moj klub

del.vz

pre 11 godina

Koji su to poznavaoci košarke koji tek sada komentarišu Rakočevo (ne)igranje u reprez. !? Igoru nije bilo mesta u repr. ni pre par godina kad je bio MVP evrolige ! Nije ni sada pored jednog tepića, rašića, muslija, paunića i ostalih dudinih vedeta iz 6.šešira-Igor je za 3 ( TRI ) klase iznad njih i stvarno mu nije mesto u tom golubarsko-grobarskom jatu ! Kao ni jednom Miličiću, Radmanoviću, Vuku, Savoviću...S tom petorkom bh bili na krovu evrope, a ne u 6.šeširu !!!

NNN

pre 11 godina

Rakočević naš ubeeedljivo najbolji bek u ovom milenijumu
(posle ranog penzionisanja Danilovića),
ne mogu mu ništa ni Brajant ni Rej Alen!

veliki strumf

pre 11 godina

I opet je Savovic kralj! Igoru svaka cast, ali dve izuzetno bitne trojke u zadnjoj cetvrtini, i skok u napadu posle Igorovog promasenog bacanja na 19 sekundi do kraja su i presudili
. Ali nije mi jasno da i protiv Kahasola i Sasarija, sada i Ulma primamo preko 30 poena u zadnjoj cetvrtini - cak 37. Dobro je samo sto i mi imamo ubojita oruzja u napadu. Svaka cetvrtina preko 20 koseva, poslednja 32 i puce stotka! Jako bitan brejk!

pevac ili krelac bice dobro pečenje

pre 11 godina

Poleteli železničari...kakvo im spuštanje sledi od PARTIZANA. Zna se ko je institucija!!!
(Pevac, 09. januar)
Čuješ li da grmi? ... zbunjeni dečače bajke su na drugoj adresi...

dule dudule

pre 11 godina

Ma nisu bitne utakmice u Evropi.
Bitan je trening.Mi sada treniramo,a i ujutru od 6 cemo opet da treniramo.Posle treninga malo citamo,a preko dana sticemo veru i dervisku posvecenost.
Mladi smo,a drzava nije iza nas,osim sto je Ivica obecao da ce da zabrani zabranjene.
Jos samo da neki od nasih internet grobara nadje vreme od komentarisanja vesti o Zvezdinim pobedama,i navrati u Pionir,Da nam poveca nas mali budzet.

cetvorooki

pre 11 godina

za neupucene ..ULM je od slavnog i legendarnog brosebaskets-a iz bamberga izgubio u utakmici na jednu loptu u poslednjoj sekundi..jel vam zvuci poznato? ..a za kriticare Zvezdine igre ( gde Zvezda daje 100 poena) stizu nova pravila u evropsku kosarku da bi nestale utakmice u Partizanovom stilu (utakmice sa 50 poena i tehnicka greska kao stvar taktike)- SKRACUJE SE NAPAD ..dakle poenta kosarke je STO VECI BROJ POENA a ne guranje i skakanje bez ikakvih rezultata..

NemanjaBB

pre 11 godina

Doktor Igor.
Veliko hvala Vuku za onu seriju trojku posle kojih smo se odvojili.
Boris i Braun odlicni. Ostali na nivou.
Odaje me utisak da je Nelson zakocen, a kada se opusti-on prodje ili pogodi bez problema. Slicno kao i Skot.

Timski rad. Idemo dalje.

3 na dan

pre 11 godina

bravo! sjajna pobeda ekipe iz Stjepana Supanca 15a!
(Coki, 9. januar 2013 22:00)

Kako god okrenes ti ne mozes da spavas zbog tog kluba. Ali imam predlog, sutra sobajle idi u apoteku i trazi antibiotik, komplexan mu je ime i pije se na 8 sati. Povedi i ove tvoje drugare Kodar78 i JSD Aleksandar

011

pre 11 godina

Kome treba ovakav Rakocevic sve ove godine kada imamo Tepica, a ako neko hoce jos malo dalje neka nadje Olimpijadu u Atini i pogleda zavrsetke utakmica kada taj isti Rakocevic Obradovicu sedi na klupi, a utakmicu resavaju(znamo i kako), Avdalovic i Vujanic ??????????????

To sto su iz Partizana je cista slucajnost!!!!!

SaleKostolac

pre 11 godina

Koliko dece ovde komentariše,kao da je Politikin zabavnik u pitanju...Mi ovo,oni ono...Smešni ste,nepismeni i intelektualno ograničeni..važi za oba tabora i tkz. navijače...

RubyRed

pre 11 godina

Večeras će Igora sanjati onaj Alen Rej. Savršena partija našeg kapitena.
Zaista igramo kao tim. Utakmica je bila na kraju neizvesna, ali nismo gubili glavu. Maestralni su bili Savović, Radivojević i Braun.
Jedini žal je što minute koje dobijaju na ovakvim utakmicama ne koriste najbolje Cvetković i ostali mladi igrači.
Sve u svemu odlično. Okrenimo se ABA ligi, a u ovom takmičenju šta uradimo. Ionako ga ne možemo osvojiti.
Naredne dve utakmice u ABA ligi su od skoro pa presudnog značaja pogotovo ona u Laktašima, gde moramo da pokažemo karakter i dokažemo kvalitet koji imamo, jer bez lažne skromnosti, mi smo tim za razliku od Cedevite, Radničkog i sličnih ekipa.

Ratko

pre 11 godina

Ma vi ste ovo nesto pomesali? Ovo je tekstualni prenos NBA meca od sinoc. Verovatno Minesota ili Nets. Zvezda da ubaci 100 poena? Ma ajte molim vas malo ozbiljnosti.

pera kojot super genije

pre 11 godina

Next please....
Sad je na redu sokić na rastvaranje,a onda zeznuto protiv Galate (mnogo ne valja to što ih Uniks dobi u Carigradu),a onda protiv jedinog pravog konkurenta u R.Srpskoj.Samo hrabro i gazi ih Zvezdo kao plitak potok.

kalon

pre 11 godina

Grobari su sinoc gledali Kuma, a mi danas veliku ZVEZDU u Evropi. Neprocenjivo.
(The Mad Hatter, 9. januar 2013 19:17)

Ne znam sto ti treba ovo... prozivamo ih kako Vujosevic stalno spominje Zvezdu a pogledaj sada tebe.. Pre samo 2 godine su isli na Final Four i skidam im kapu zbog toga, a ovo sto mi sada radimo je nista u odnosu na to.. kamo srece da i mi dosegnemo isto sto i oni ovih godina pa i da se hvalises tako. Pusti njih sada, tvoj klub je pobedio.

dr. Kadu

pre 11 godina

Ovom kodaru78 sam posle pobede u vaterpolu pokusao da objasnim neke stvari jer je i tamo lupetao, ali ne vredi. Cak sam i napisao tamo da ce sigurno ostaviti komentar za basket i nije me izneverio :-) Decku je dosadno jer mu klub igra utakmice samo vikendom...

Direktan snimak

pre 11 godina

Koliko ste brzi sa ubacivanjem komentara, nemam reči. Kakve koristi imaju ljudi sada da vide gde ima prenos kada se završila utakmica. Ja poslao još na početku druge četvrtine da ima na rojadirecta, a oni objavili maltene kad se se završila utakmica. Strašno me nervira to sporo objavljivanje komentara. A ono glavno je da je Zvezda pobedila. Napred Zvezdo

objektivan

pre 11 godina

Zaista mi nisu jasni ovi navijači Partizana....pa više ima njihovih omalovažavajućih komentara nego komentara nas Zvezdaša, ovim samo pokazuju kako su "sitne duše" i ne mogu da podnesu dobre igre Zvezde. Zvezda je danas igrala odlično, tačno je da u nekom utakmicama prima previše koševa, ali ono što je najbitnije uvek više koševa postigne nego što primi. Igor je igrao kapitenski u stvari onako kako se od njega i očekuje. Nadam se da će se ovakva igra nastaviti i dalje !!!!

zvezdas

pre 11 godina

Znate li sta mi je draze od vecerasnje pobede?
To sto kada kod Zvezda pobedi, na forumu uvek ima sve vise grobara sa kojekakvim komentarima. Zna se da covek tezi da prica o onme sto mu najvise u zivotu nedostaje. Ja brate partizan ne gledam, a posle njihove pobede ne pada mi na pamet da se jos vise nerviram citajuci komentare...

Dejan

pre 11 godina

E kada bi ovih 12 isli na EP, bez problema bi se borili za zlato. Teodosic,S. Markovic, Nedovic, Rakocevic, Micov, Bjelica, Keselj, Savanovic, Savovic,Erceg, Stimac, Krstic,

Zare

pre 11 godina

Odlicna utakmica samo ne razumem zasto u drugoj cetvrtini kad je Radivojevic vezao 3 trojke u nizu,Rakocevic slicno mi pokusavamo sa ulazima Skota ili nabacivanje lopte na Katica.Posle te serije dugo nismo ni sutnuli trojku i onda se Ulm polako vratio.Trebaju slobodno da nastava da sutiraju kad ih ide tako.

Zuki

pre 11 godina

Komentator vredja inteligenciju gledalaca. Svaku izgubljenu loptu ili promasaj CZ je prokomentarisao nedosudjenim faulom a skoro svaki kos Ulm-a je bio ili "srecan" ili "nocas su sve ubacili", i tako 95 poena. :)

Jos jedna pobeda i titula!

pre 11 godina

Srcem na teren kao do sada i sve ce se lepo zavrsiti. Pokazite svetu timsku igru i polako na titulu.
Poz Delijama.

KODAR78

pre 11 godina

Izvininjavam se ali sam totalno neupucen koje je ovo takmicenje. A ova ekipa Ulm, da li je neko, ali ozbiljno, cuo ikada za njih ili da li neko poznaje nekoga ko je cuo za njih.

Jesenjin kk mali budzet

pre 11 godina

HAHAHA Ulm, nikad cuo nisam a pratim kosarku skoro 40 godina!
(DeXX, 10. januar 2013 00:03)

Bitno da si za solnok cuo...

accer

pre 11 godina

Ja ne razumem ove ljude sto su ljubomorni na neciji uspeh,jesam Partizanovac,ali drago mi je kada neki srpski klub ostvari uspeh u nekom evropkom takmicenju.
Sve cestitke Zvezdi na pobedi i zelim im srecu u daljim utakmicama.

zvezdas

pre 11 godina

ognjen-Ne mozes da uporedjujes centra(Brauna) i krilo(Simonovica).Ja nisam rekao da je Simonovic bolji ili losiji nego da bi trebalo da krene da igra kako moze.Ja ne znam samo sta ti ocekujes od centra?Po meni centar treba da ugura protivnika ispod kosa i da sam sebi stvori poziciju za sut sto Braun itekako moze.A ziceri o kojima pricas nastaju iz izradjenih akcija ili iz skoka u napadu.

Rampi

pre 11 godina

Partizanovac sam.Najviše bi voleo da Zvezda osvoji Eurokup,Partizan bude prvi u ligaškom delu ABA a Radnički kao četvrti ode na F4 i osvoji ABA i eto nama tri euroligaša i puno dobrih utakmica!Srbija bre!

Djoka

pre 11 godina

HAHAHA Ulm, nikad cuo nisam a pratim kosarku skoro 40 godina! (DeXX, 10. januar 2013 00:03) Covece treba da te je sramota, imas 50-ak godina, a ponasas se ko razmazeni klinac...

sloba

pre 11 godina

Na kraju tesno, a počelo je naslovima "Silna Zvezda...", 9. januar 2013 22:25)
tesno ne tesno mi opet "uvalismo" stotku kol'ko vi date na dve.

emontije

pre 11 godina

mmislim da nakon svega sto covic radi za crvenu zvezdu prvo treba da dobije ogromno postovanje od svih nas, zatim i veliko obezbedjenje s obzirom u kakve jazbine je zasao a ako sve bude kako deluje sada slobodno moze dobiti i spomenik ispred marakane posto verovatno bi zvezda nestala u potpunosti kao sto je delimicno vec bio slucaj u kosarci a i plan u fudbalu.

Na kraju tesno, a počelo je naslovima "Silna Zvezda..."

pre 11 godina

"CZĆ opet gazi." Za ovakve pobede Partizan ovde ima stalni naslov - tesna pobeda Partizana. Ulm je nepoznata i slaba ekipa, kao i CZĆ (bivši FMP), niko ovde nema veze sa odbranom. Nađite ovakav rezultat u pravom evropskom takmičenju.

Bitanga

pre 11 godina

"Grobari Tastatura", vidim, akivni i dalje. Svuda ih ima, osim na tribinama. Mene bi bilo sramota da igram u timu sa takvim "navijačima"...
(cx, 9. januar 2013 19:48)

Pretpostavljam da si ti trenutno na Marakani i da ovu poruku saljes faksom!

Vladimir

pre 11 godina

Rakoč je i dalje paklen igrač, ali ne znam čemu ovoliko hvaljenje našeg kapitena... Mislim, da iako je ubacio manje poena, ključnu ulogu je odigrao Vuk Radivojević. Zahvaljujući njegovim trojkama i sjajnom organizacijom smo i napravili osetniju razliku u dugoj četvrtini. Rakoč, mada je zreo igrač još uvek pravi neke početničke greške i troši dosta lopti, ali sve to i nadoknađuje. Sve u svemu BRAVO ZVEZDO, BRAVO ZVEZDO !!!

808

pre 11 godina

ima li neko link za gledanje?
(neko tamo, 9. januar 2013 18:30)

Pogledaj ovde www. internet-majstor. info/live-stream-sportskih-dogadjaja/

???

pre 11 godina

Da li je Rakocevic Srbin? Savovic je Bosanac,ostali Amerikanci. Ima li tu uopste Srba? Pa sto onda pominjete reprezentaciju. Tisina bre, vi i vas kikiriki kup.

J.D.Aleksandar

pre 11 godina

@KOSTA1703 ! A sto vi svaku svoju utakmicu poredite sa utakmicom Partizana ? Vama treba jedno 20 godina ovakve igre,ali u Euroligi da bi bilo sta uporedili sa Partizanom.Naravno,fali vam i jedno tridesetak trofeja !

Stepi S.

pre 11 godina

Bogme, ne pamtim da me Radivojevic ovako obradovao partijom kao veceras a gledao sam ga i u nasem FMP-u i u staroj ugasenoj Crvenoj zvezdi, a evo, preporodio se u ovom nasem novom klubu Zvezdi Beograd.
Zapravo me sve iznenadjuje, i ovolika podrska klubu cak i u Nemackoj i ovoliki broj komentara, ostaje zal sto drzava nije tako iza nas stala dok smo se zvali FMP i igrali isto ovako dobro, jer bismo sigurno imali jos vise uspeha i vec tad jos jaci tim, ali nikad nije kasno, evo sad stvari dolaze u Zelezniku polako na svoje mesto, hvalana podrsci svima.
Lepo je veceras bilo opet videti nas skroz crveni dres.

KUP "u zdravom telu, zdrav duh"

pre 11 godina

Izvininjavam se ali sam totalno neupucen koje je ovo takmicenje. A ova ekipa Ulm, da li je neko, ali ozbiljno, cuo ikada za njih ili da li neko poznaje nekoga ko je cuo za njih.
(KODAR78, 9. januar 2013 20:22)

Tz tz tz, pa ti uopste ne pratis kosarku. Ovo je takmicenje za koje nije potreban plasman, niti kvalifikacije. Jednostavno pitas organizatore: "Je l' mozemo malo i mi da pikamo?" Inace ja poznajem ujaka nekog drugara koji je bio u Ulmu i pitacu ga da li je cuo za tu ekipu.

Tata Dule

pre 11 godina

Da ovako igra moj Partizan, ja kosarku ne bi pratio...
Iskreno, bez uvrede, sto se kaze u zargonu, indijanac do indijanca...uzas uzas uzas
Tako misli svaki bolji poznavalac kosarke, kojih, nazalost, u navijackom taboru zvezde ima malo, iz ociglednih razloga jer oni do pre 4-5 mes nisu pratili kosarku...
Tako da je ovo nov sport za njih, trci, pucaj, juri, zanimljiva neka igra...:)

ognjen

pre 11 godina

Braun je konacno poceo da igra kako moze.Jos da njegovim stopana krenu Nelson,Skot i Simonovic za Zvezdu nema zime.
(zvezdas, 9. januar 2013 21:39)
Njegovim stopama???El znas ti covece sta pricas...Pa Simonovic je klasa za Brauna,a i Nelson prikazuje mnogo bolje partije od njega,mnogo treba Braun da radi da bi bio solidan,,uglavnom daje zicere i forsira na snagu pod kosem,,sto je ok,ali jos dosta toga treba da poradi.Jedino Skota mogu da stavim u kategoriju i to samo zato sto nije u formi i ne znam zasto uopste ne sme da krene ka kosu!!!!

Sotir Milivojevic

pre 11 godina

Za sve koji ne znaju zasto je ulmu priznat kos i data lopta. U situaciji kada se napravi faul, bez lopte, ako je napravljen posle suta taj sut se priznaje a faul se svira naknadno (da smo izasli iz bonusa bila bi dva bacanja). Mada ja licno mislim da Lazic nije napravio faul a i da jeste bio je pre suta zato su se sa klupe i bunili

toliko o tome

pre 11 godina

Mozete da ismevate Ulm koliko god hocete ali ljudi su u vrhu Nemacke kosarkaske lige koja ako se na varam ima dva predstavnika u Top 16 Evrolige ( ukljucujuci i dobro nam poznati Bamberg ) a koliko ima ABA...

keke

pre 11 godina

A jel moze neko da mi kaze sta CZV dobija time ako osvoji ovaj kup,predpostavljam ulazak u Evroligu,ali i jos nesto? :D Inace,srecno do krajaa,voleo bih kad bi osvojila ovaj kup, i kad bi se u Aba ligi plasirali svi nasi klubovi :D

Rampi

pre 11 godina

Dejane,ok ti je sastav ali Lučić bi trebao biti tu umesto Kešelja bez dileme,mnogo je kvalitetniji i kompletniji.Izgleda da si neki okoreli Zvezdaš:)Lučić,Nedović, Bjelica i Milutinov su nam najveće nade za budućnost.

Djenka Djavo

pre 11 godina

Toliko prepucavanja o Zvezdi i Partizanu, Zelezniku i Bambergu, a zaboravlja se da je trener V.V. od ove ekipe napravio pobednike. "Cuti i igraj" taktika je sjajna, a to sto ostali pljuju ostaje pod prozorom, gde mogu svi i da mu pljunu. Toplo se obuci Dudo, dolaze neki novi Obradovici i Pesici da te naslede. Hvala na svemu ali je vreme za promene, Srbija nije Partizan i Zvezda i ne bi smela da se nalazi u rukama jedne agencije.

Piksi iz Kornera

pre 11 godina

Skot očajan možda je Almonda trebalo sačekati .. dr.Igor Rakočević maestralan,Braun jedna od najboljih partija u dresu CZ kad on igra sve je lakše,Nelson izgubljen u vremenu i prostoru već duže vreme ... možda smo pobedili ove Nemce,trebalo bi i Cedevitu u Pioniru,medjutim protiv Igokeje sa ovakvom igrom u Laktasima nema šta da tražimo,tj.ako se ne probudi još beko od igraca,ru pre svega mislim na Skota,Nelsona .....

realni delijadelija

pre 11 godina

Ko je jedini srpski košarkaški klub koji igra u Evropi? Ko pobeđuje u Evropi a ko sedi kući i pati zbog toga? (stanko, 09. januar 2013 23:09)

:( FMP igra a ja sedim kuci i patim sto su mi zamrznuli Zvezdu.

J.D.Aleksandar

pre 11 godina

Bila i ostala KK Sledeca sezona,kako god obrnes i okrenes ! Jedno tridesetak trofeja,final foru Eurolige,pobede nad najjacim ekipama u Evropi,poziv u NBA,nekoliko desetina pobeda u derbijima,pa tek onda mi se javite sa pricom o kosarci ! Ma ne,za promenu osvojite domaci kup,pa cemo tek onda da pricamo o statistici,jacini takmicenja u kome igrate.Pratite 3 meseca kosarku i vaterpolo i odjednom ste poznavaoci iste kao koliko i Zelimir Obradovic !

samo pitam

pre 11 godina

Posle 11 titula za redom grobari sede i komentarišu Zvezdu:-) Lebe mekani... (Don Dule Korleone baš zatovao, 09. januar 2013 22:22)

koliko titula zaredom??? hvala. buaaahahahaha

KODAR78

pre 11 godina

Izvininjavam se ali sam totalno neupucen koje je ovo takmicenje. A ova ekipa Ulm, da li je neko, ali ozbiljno, cuo ikada za njih ili da li neko poznaje nekoga ko je cuo za njih.

???

pre 11 godina

Da li je Rakocevic Srbin? Savovic je Bosanac,ostali Amerikanci. Ima li tu uopste Srba? Pa sto onda pominjete reprezentaciju. Tisina bre, vi i vas kikiriki kup.

Zuki

pre 11 godina

Komentator vredja inteligenciju gledalaca. Svaku izgubljenu loptu ili promasaj CZ je prokomentarisao nedosudjenim faulom a skoro svaki kos Ulm-a je bio ili "srecan" ili "nocas su sve ubacili", i tako 95 poena. :)

Na kraju tesno, a počelo je naslovima "Silna Zvezda..."

pre 11 godina

"CZĆ opet gazi." Za ovakve pobede Partizan ovde ima stalni naslov - tesna pobeda Partizana. Ulm je nepoznata i slaba ekipa, kao i CZĆ (bivši FMP), niko ovde nema veze sa odbranom. Nađite ovakav rezultat u pravom evropskom takmičenju.

Tata Dule

pre 11 godina

Da ovako igra moj Partizan, ja kosarku ne bi pratio...
Iskreno, bez uvrede, sto se kaze u zargonu, indijanac do indijanca...uzas uzas uzas
Tako misli svaki bolji poznavalac kosarke, kojih, nazalost, u navijackom taboru zvezde ima malo, iz ociglednih razloga jer oni do pre 4-5 mes nisu pratili kosarku...
Tako da je ovo nov sport za njih, trci, pucaj, juri, zanimljiva neka igra...:)

Stepi S.

pre 11 godina

Bogme, ne pamtim da me Radivojevic ovako obradovao partijom kao veceras a gledao sam ga i u nasem FMP-u i u staroj ugasenoj Crvenoj zvezdi, a evo, preporodio se u ovom nasem novom klubu Zvezdi Beograd.
Zapravo me sve iznenadjuje, i ovolika podrska klubu cak i u Nemackoj i ovoliki broj komentara, ostaje zal sto drzava nije tako iza nas stala dok smo se zvali FMP i igrali isto ovako dobro, jer bismo sigurno imali jos vise uspeha i vec tad jos jaci tim, ali nikad nije kasno, evo sad stvari dolaze u Zelezniku polako na svoje mesto, hvalana podrsci svima.
Lepo je veceras bilo opet videti nas skroz crveni dres.

J.D.Aleksandar

pre 11 godina

@KOSTA1703 ! A sto vi svaku svoju utakmicu poredite sa utakmicom Partizana ? Vama treba jedno 20 godina ovakve igre,ali u Euroligi da bi bilo sta uporedili sa Partizanom.Naravno,fali vam i jedno tridesetak trofeja !

Bitanga

pre 11 godina

"Grobari Tastatura", vidim, akivni i dalje. Svuda ih ima, osim na tribinama. Mene bi bilo sramota da igram u timu sa takvim "navijačima"...
(cx, 9. januar 2013 19:48)

Pretpostavljam da si ti trenutno na Marakani i da ovu poruku saljes faksom!

KUP "u zdravom telu, zdrav duh"

pre 11 godina

Izvininjavam se ali sam totalno neupucen koje je ovo takmicenje. A ova ekipa Ulm, da li je neko, ali ozbiljno, cuo ikada za njih ili da li neko poznaje nekoga ko je cuo za njih.
(KODAR78, 9. januar 2013 20:22)

Tz tz tz, pa ti uopste ne pratis kosarku. Ovo je takmicenje za koje nije potreban plasman, niti kvalifikacije. Jednostavno pitas organizatore: "Je l' mozemo malo i mi da pikamo?" Inace ja poznajem ujaka nekog drugara koji je bio u Ulmu i pitacu ga da li je cuo za tu ekipu.

ognjen

pre 11 godina

Braun je konacno poceo da igra kako moze.Jos da njegovim stopana krenu Nelson,Skot i Simonovic za Zvezdu nema zime.
(zvezdas, 9. januar 2013 21:39)
Njegovim stopama???El znas ti covece sta pricas...Pa Simonovic je klasa za Brauna,a i Nelson prikazuje mnogo bolje partije od njega,mnogo treba Braun da radi da bi bio solidan,,uglavnom daje zicere i forsira na snagu pod kosem,,sto je ok,ali jos dosta toga treba da poradi.Jedino Skota mogu da stavim u kategoriju i to samo zato sto nije u formi i ne znam zasto uopste ne sme da krene ka kosu!!!!

KOSTA1703

pre 11 godina

Ova selekcija Zvezde lagano bi mogla i da osvoji Evrokup....Fali sasvim malo mase pod kosem, a ostalo je sve na svom mestu, ukljucujuci i klupu
(ovo bez obzira na to da li veceras dobiju ili ne).
mora se reci da igraju i dobu i lepu kosarku.
Kakva promena u odnosu na rvacke meceve Partizana.

J.D.Aleksandar

pre 11 godina

Bila i ostala KK Sledeca sezona,kako god obrnes i okrenes ! Jedno tridesetak trofeja,final foru Eurolige,pobede nad najjacim ekipama u Evropi,poziv u NBA,nekoliko desetina pobeda u derbijima,pa tek onda mi se javite sa pricom o kosarci ! Ma ne,za promenu osvojite domaci kup,pa cemo tek onda da pricamo o statistici,jacini takmicenja u kome igrate.Pratite 3 meseca kosarku i vaterpolo i odjednom ste poznavaoci iste kao koliko i Zelimir Obradovic !

Glory

pre 11 godina

Neka se bori moja Zvezda. Neka igra lepo i hrabro...
Pobede i poraze, pamtiti niko nece. Pamtice se samo borci koji nikada ne gube i nas cine ponosnim !

Vladimir

pre 11 godina

Rakoč je i dalje paklen igrač, ali ne znam čemu ovoliko hvaljenje našeg kapitena... Mislim, da iako je ubacio manje poena, ključnu ulogu je odigrao Vuk Radivojević. Zahvaljujući njegovim trojkama i sjajnom organizacijom smo i napravili osetniju razliku u dugoj četvrtini. Rakoč, mada je zreo igrač još uvek pravi neke početničke greške i troši dosta lopti, ali sve to i nadoknađuje. Sve u svemu BRAVO ZVEZDO, BRAVO ZVEZDO !!!

KODAR78

pre 11 godina

Poludecu bre celo vece mi je Zvezda uništila,prvo navijam za omrazeni Olympiakos pa sad se ponadao da Ulm moze da dobije, auuu bre koliko mi je jadan zivot...

Dejan

pre 11 godina

E kada bi ovih 12 isli na EP, bez problema bi se borili za zlato. Teodosic,S. Markovic, Nedovic, Rakocevic, Micov, Bjelica, Keselj, Savanovic, Savovic,Erceg, Stimac, Krstic,

realni delijadelija

pre 11 godina

Ko je jedini srpski košarkaški klub koji igra u Evropi? Ko pobeđuje u Evropi a ko sedi kući i pati zbog toga? (stanko, 09. januar 2013 23:09)

:( FMP igra a ja sedim kuci i patim sto su mi zamrznuli Zvezdu.

kkp

pre 11 godina

E jesam Grobar,ali veceras navijam za Zvezdu bas onako istinski,ipak Zvezda je jedini srpski tim u evrokupu,a to se da ceniti :D Pozdrav braco Cigani :D

kalon

pre 11 godina

Grobari su sinoc gledali Kuma, a mi danas veliku ZVEZDU u Evropi. Neprocenjivo.
(The Mad Hatter, 9. januar 2013 19:17)

Ne znam sto ti treba ovo... prozivamo ih kako Vujosevic stalno spominje Zvezdu a pogledaj sada tebe.. Pre samo 2 godine su isli na Final Four i skidam im kapu zbog toga, a ovo sto mi sada radimo je nista u odnosu na to.. kamo srece da i mi dosegnemo isto sto i oni ovih godina pa i da se hvalises tako. Pusti njih sada, tvoj klub je pobedio.

Vukmir

pre 11 godina

Koji bezobrazluk je napravljen prema Igoru zadnjih godina sto se tice reprezentacije.. Ko zna sta bi se desilo na zadnjim prvenstvima da je Igor umesto vunderkinda Tepica bio pozvan!

samo pitam

pre 11 godina

Posle 11 titula za redom grobari sede i komentarišu Zvezdu:-) Lebe mekani... (Don Dule Korleone baš zatovao, 09. januar 2013 22:22)

koliko titula zaredom??? hvala. buaaahahahaha

Piksi iz Kornera

pre 11 godina

Skot očajan možda je Almonda trebalo sačekati .. dr.Igor Rakočević maestralan,Braun jedna od najboljih partija u dresu CZ kad on igra sve je lakše,Nelson izgubljen u vremenu i prostoru već duže vreme ... možda smo pobedili ove Nemce,trebalo bi i Cedevitu u Pioniru,medjutim protiv Igokeje sa ovakvom igrom u Laktasima nema šta da tražimo,tj.ako se ne probudi još beko od igraca,ru pre svega mislim na Skota,Nelsona .....

dr. Kadu

pre 11 godina

Ovom kodaru78 sam posle pobede u vaterpolu pokusao da objasnim neke stvari jer je i tamo lupetao, ali ne vredi. Cak sam i napisao tamo da ce sigurno ostaviti komentar za basket i nije me izneverio :-) Decku je dosadno jer mu klub igra utakmice samo vikendom...

perhan ganci iz zvezdane limenke

pre 11 godina

Gospodine Čoviću hvala. Konačno smo klub, tim, ekipa. A za sve grobare poruka krenite za ovim kodar78 polako ka pioniru u četvrtak top secret 16.

SASA FRANKFURT

pre 11 godina

Zvezdooo Zvezdooo, šta reći nego odlična igra Zvezde, kao što reče lepo B92 simultanka Rakočevića, Braun isto super 16 koša i 10 skoka(malo li je) ma svi super! Groblje kad ste dali 100 koša u gostima? Možda na dve utakmice haha gazi Zvezdo

del.vz

pre 11 godina

Koji su to poznavaoci košarke koji tek sada komentarišu Rakočevo (ne)igranje u reprez. !? Igoru nije bilo mesta u repr. ni pre par godina kad je bio MVP evrolige ! Nije ni sada pored jednog tepića, rašića, muslija, paunića i ostalih dudinih vedeta iz 6.šešira-Igor je za 3 ( TRI ) klase iznad njih i stvarno mu nije mesto u tom golubarsko-grobarskom jatu ! Kao ni jednom Miličiću, Radmanoviću, Vuku, Savoviću...S tom petorkom bh bili na krovu evrope, a ne u 6.šeširu !!!

ПАНКрти

pre 11 godina

Оно што очекујем и чему се надам јесте да Дуда зове Ракочевића И Савовића. Од Игора немамо бољег.

rojz

pre 11 godina

O kojoj CZ pričamo?
Crvena Zvezda Beograd iz Žečeznika, to joj je adresa ili Crvena Zvezda?
(Milisav, 9. januar 2013 21:13


Zar je bitno? Ni od jedne ni od druge ne mozes mirno da spavas.

Ratko

pre 11 godina

Ma vi ste ovo nesto pomesali? Ovo je tekstualni prenos NBA meca od sinoc. Verovatno Minesota ili Nets. Zvezda da ubaci 100 poena? Ma ajte molim vas malo ozbiljnosti.

prle

pre 11 godina

Godinama se pozivaju isti igraci,Paunic,Markovic,Tepic,Rasic a Rakocevica ni da se sete.Pa ovaj decko ubija sa njim u reprezentaciji uvek bi isli na medalju.E moj Dudo.

Салоники Олај!

pre 11 godina

Izvininjavam se ali sam totalno neupucen koje je ovo takmicenje. A ova ekipa Ulm, da li je neko, ali ozbiljno, cuo ikada za njih ili da li neko poznaje nekoga ko je cuo za njih.
(KODAR78, 9. januar 2013 20:22)
Пусти ти Звезду и бакраче, него кажи ти мени је л' си на време набавио карте за ТОП 16 Евролиге, да не мораш да се у километарској колони испред Арене бориш са осталим дервишима, забрањенима и дозвољенима?

Zare

pre 11 godina

Odlicna utakmica samo ne razumem zasto u drugoj cetvrtini kad je Radivojevic vezao 3 trojke u nizu,Rakocevic slicno mi pokusavamo sa ulazima Skota ili nabacivanje lopte na Katica.Posle te serije dugo nismo ni sutnuli trojku i onda se Ulm polako vratio.Trebaju slobodno da nastava da sutiraju kad ih ide tako.

John Bryant

pre 11 godina

Koja kikiriki kosarka u ovom kikiriki kupu, koje je ovo dete sto igra pleja za Ulm? Jer ima metar i 80 makar?
(kikiriki, 9. januar 2013 21:10)
U tom timu igra i Bryant.Najbolji strelac Nemacke lige. A BAMBERG koji dobio partizan u obe utakmice, igra u toj ligi.!!!
ZATO grobari TISINAAAA!!!

SaleKostolac

pre 11 godina

Koliko dece ovde komentariše,kao da je Politikin zabavnik u pitanju...Mi ovo,oni ono...Smešni ste,nepismeni i intelektualno ograničeni..važi za oba tabora i tkz. navijače...

veliki strumf

pre 11 godina

Dve vezane trojke Vuka Radivojevica - cudo. Ali kada je u trecem uzastopnom napadu pogodio i trecu - e pa kao da sam prisustvovao osmom svetskom cudu.

011

pre 11 godina

Kome treba ovakav Rakocevic sve ove godine kada imamo Tepica, a ako neko hoce jos malo dalje neka nadje Olimpijadu u Atini i pogleda zavrsetke utakmica kada taj isti Rakocevic Obradovicu sedi na klupi, a utakmicu resavaju(znamo i kako), Avdalovic i Vujanic ??????????????

To sto su iz Partizana je cista slucajnost!!!!!

KK mali budzet

pre 11 godina

Ovakvu kosarku koju igraju Ulm i Fmp ne igra ni jedan ozbiljniji evropski tim.
(NBA, 9. januar 2013 19:53)

Rece navijac rvackog kluba i ekipe koja ne moze da ubaci 60 poena. A da malo places za budzet?

pevac ili krelac bice dobro pečenje

pre 11 godina

Poleteli železničari...kakvo im spuštanje sledi od PARTIZANA. Zna se ko je institucija!!!
(Pevac, 09. januar)
Čuješ li da grmi? ... zbunjeni dečače bajke su na drugoj adresi...

RS Srbin

pre 11 godina

@ ???
Decko za tvoju informaciju Rakocevic jeste srbin, rodjen u Beogradu. A Savovic je rodom iz Trebinja a to ti je u Republici Srpskoj i isto Srbin. A ti ocigledno mislis da Su srbi samo oni koji zive u srbiji. Za tvoju informacuju ima nas i izvan granica Srbije.

Direktan snimak

pre 11 godina

Koliko ste brzi sa ubacivanjem komentara, nemam reči. Kakve koristi imaju ljudi sada da vide gde ima prenos kada se završila utakmica. Ja poslao još na početku druge četvrtine da ima na rojadirecta, a oni objavili maltene kad se se završila utakmica. Strašno me nervira to sporo objavljivanje komentara. A ono glavno je da je Zvezda pobedila. Napred Zvezdo

Dervis

pre 11 godina

Ljudi od ovog KODAR78 treba da nas je sve sramota .. znaci covek od jutra do mraka visi na Zvezdinim vestima ,na svim mogucim portalima ! Ovakvu posvecenost Zvezdi malo ko ima i od nas Zvezdasa ! Derviskom upornocu je tu ,cak ni Kuma nema kad da odgleda !

zvezdas

pre 11 godina

Znate li sta mi je draze od vecerasnje pobede?
To sto kada kod Zvezda pobedi, na forumu uvek ima sve vise grobara sa kojekakvim komentarima. Zna se da covek tezi da prica o onme sto mu najvise u zivotu nedostaje. Ja brate partizan ne gledam, a posle njihove pobede ne pada mi na pamet da se jos vise nerviram citajuci komentare...

objektivan

pre 11 godina

Zaista mi nisu jasni ovi navijači Partizana....pa više ima njihovih omalovažavajućih komentara nego komentara nas Zvezdaša, ovim samo pokazuju kako su "sitne duše" i ne mogu da podnesu dobre igre Zvezde. Zvezda je danas igrala odlično, tačno je da u nekom utakmicama prima previše koševa, ali ono što je najbitnije uvek više koševa postigne nego što primi. Igor je igrao kapitenski u stvari onako kako se od njega i očekuje. Nadam se da će se ovakva igra nastaviti i dalje !!!!

011

pre 11 godina

@Izvininjavam se ali sam totalno neupucen koje je ovo takmicenje. A ova ekipa Ulm, da li je neko, ali ozbiljno, cuo ikada za njih ili da li neko poznaje nekoga ko je cuo za njih.
(KODAR78, 9. januar 2013 20:22)

Mozez da pitas nekog iz Bamberga, posto sam vise nego siguran da si za njih cuo!

Nego da ja tebe pitam nesto:
Da ti se mozda ova kosarka od 100 poena ne svidja vise od "rvanja" na koji si navikao, pa u pauzi izmedju Kuma I i II malo rasomonises, a malo si i ljubomoran jer tvoji rvaci 100 poena nisu dali ni na treningu? :-)

cetvorooki

pre 11 godina

za neupucene ..ULM je od slavnog i legendarnog brosebaskets-a iz bamberga izgubio u utakmici na jednu loptu u poslednjoj sekundi..jel vam zvuci poznato? ..a za kriticare Zvezdine igre ( gde Zvezda daje 100 poena) stizu nova pravila u evropsku kosarku da bi nestale utakmice u Partizanovom stilu (utakmice sa 50 poena i tehnicka greska kao stvar taktike)- SKRACUJE SE NAPAD ..dakle poenta kosarke je STO VECI BROJ POENA a ne guranje i skakanje bez ikakvih rezultata..

Rampi

pre 11 godina

Dejane,ok ti je sastav ali Lučić bi trebao biti tu umesto Kešelja bez dileme,mnogo je kvalitetniji i kompletniji.Izgleda da si neki okoreli Zvezdaš:)Lučić,Nedović, Bjelica i Milutinov su nam najveće nade za budućnost.

samo tako nastavi

pre 11 godina

Izvininjavam se ali sam totalno neupucen koje je ovo takmicenje. A ova ekipa Ulm, da li je neko, ali ozbiljno, cuo ikada za njih ili da li neko poznaje nekoga ko je cuo za njih.
(KODAR78, 9. januar 2013 20:22)

Rece cuveni provokator Dervis. Hvala ti sto pratis moj klub

dule dudule

pre 11 godina

Ma nisu bitne utakmice u Evropi.
Bitan je trening.Mi sada treniramo,a i ujutru od 6 cemo opet da treniramo.Posle treninga malo citamo,a preko dana sticemo veru i dervisku posvecenost.
Mladi smo,a drzava nije iza nas,osim sto je Ivica obecao da ce da zabrani zabranjene.
Jos samo da neki od nasih internet grobara nadje vreme od komentarisanja vesti o Zvezdinim pobedama,i navrati u Pionir,Da nam poveca nas mali budzet.

3 na dan

pre 11 godina

bravo! sjajna pobeda ekipe iz Stjepana Supanca 15a!
(Coki, 9. januar 2013 22:00)

Kako god okrenes ti ne mozes da spavas zbog tog kluba. Ali imam predlog, sutra sobajle idi u apoteku i trazi antibiotik, komplexan mu je ime i pije se na 8 sati. Povedi i ove tvoje drugare Kodar78 i JSD Aleksandar

NemanjaBB

pre 11 godina

Doktor Igor.
Veliko hvala Vuku za onu seriju trojku posle kojih smo se odvojili.
Boris i Braun odlicni. Ostali na nivou.
Odaje me utisak da je Nelson zakocen, a kada se opusti-on prodje ili pogodi bez problema. Slicno kao i Skot.

Timski rad. Idemo dalje.

pera kojot super genije

pre 11 godina

Next please....
Sad je na redu sokić na rastvaranje,a onda zeznuto protiv Galate (mnogo ne valja to što ih Uniks dobi u Carigradu),a onda protiv jedinog pravog konkurenta u R.Srpskoj.Samo hrabro i gazi ih Zvezdo kao plitak potok.

Mikeli

pre 11 godina

Koja kikiriki kosarka u ovom kikiriki kupu, koje je ovo dete sto igra pleja za Ulm? Jer ima metar i 80 makar?
(kikiriki, 9. januar 2013 21:10)

A solnok je igrao razornu kosarku i imaju tim kosarkaskih ubica..dobro naspram vas svi deluju kao kosarkaske ubice..a sto se kikiriki kupa tice,nije lepo sto tako nazivas takmicenje koje cete, ako da bog snage vasim momcima igrati...mada cenim da vam evrocelendz ne gine..i to specijalnim pozivom kao "instituciji"...

NNN

pre 11 godina

Rakočević naš ubeeedljivo najbolji bek u ovom milenijumu
(posle ranog penzionisanja Danilovića),
ne mogu mu ništa ni Brajant ni Rej Alen!

RubyRed

pre 11 godina

Večeras će Igora sanjati onaj Alen Rej. Savršena partija našeg kapitena.
Zaista igramo kao tim. Utakmica je bila na kraju neizvesna, ali nismo gubili glavu. Maestralni su bili Savović, Radivojević i Braun.
Jedini žal je što minute koje dobijaju na ovakvim utakmicama ne koriste najbolje Cvetković i ostali mladi igrači.
Sve u svemu odlično. Okrenimo se ABA ligi, a u ovom takmičenju šta uradimo. Ionako ga ne možemo osvojiti.
Naredne dve utakmice u ABA ligi su od skoro pa presudnog značaja pogotovo ona u Laktašima, gde moramo da pokažemo karakter i dokažemo kvalitet koji imamo, jer bez lažne skromnosti, mi smo tim za razliku od Cedevite, Radničkog i sličnih ekipa.

Jesenjin kk mali budzet

pre 11 godina

HAHAHA Ulm, nikad cuo nisam a pratim kosarku skoro 40 godina!
(DeXX, 10. januar 2013 00:03)

Bitno da si za solnok cuo...

Djoka

pre 11 godina

HAHAHA Ulm, nikad cuo nisam a pratim kosarku skoro 40 godina! (DeXX, 10. januar 2013 00:03) Covece treba da te je sramota, imas 50-ak godina, a ponasas se ko razmazeni klinac...

808

pre 11 godina

ima li neko link za gledanje?
(neko tamo, 9. januar 2013 18:30)

Pogledaj ovde www. internet-majstor. info/live-stream-sportskih-dogadjaja/

veliki strumf

pre 11 godina

I opet je Savovic kralj! Igoru svaka cast, ali dve izuzetno bitne trojke u zadnjoj cetvrtini, i skok u napadu posle Igorovog promasenog bacanja na 19 sekundi do kraja su i presudili
. Ali nije mi jasno da i protiv Kahasola i Sasarija, sada i Ulma primamo preko 30 poena u zadnjoj cetvrtini - cak 37. Dobro je samo sto i mi imamo ubojita oruzja u napadu. Svaka cetvrtina preko 20 koseva, poslednja 32 i puce stotka! Jako bitan brejk!

sloba

pre 11 godina

Na kraju tesno, a počelo je naslovima "Silna Zvezda...", 9. januar 2013 22:25)
tesno ne tesno mi opet "uvalismo" stotku kol'ko vi date na dve.

accer

pre 11 godina

Ja ne razumem ove ljude sto su ljubomorni na neciji uspeh,jesam Partizanovac,ali drago mi je kada neki srpski klub ostvari uspeh u nekom evropkom takmicenju.
Sve cestitke Zvezdi na pobedi i zelim im srecu u daljim utakmicama.

Jos jedna pobeda i titula!

pre 11 godina

Srcem na teren kao do sada i sve ce se lepo zavrsiti. Pokazite svetu timsku igru i polako na titulu.
Poz Delijama.

zvezdas

pre 11 godina

ognjen-Ne mozes da uporedjujes centra(Brauna) i krilo(Simonovica).Ja nisam rekao da je Simonovic bolji ili losiji nego da bi trebalo da krene da igra kako moze.Ja ne znam samo sta ti ocekujes od centra?Po meni centar treba da ugura protivnika ispod kosa i da sam sebi stvori poziciju za sut sto Braun itekako moze.A ziceri o kojima pricas nastaju iz izradjenih akcija ili iz skoka u napadu.

Sotir Milivojevic

pre 11 godina

Za sve koji ne znaju zasto je ulmu priznat kos i data lopta. U situaciji kada se napravi faul, bez lopte, ako je napravljen posle suta taj sut se priznaje a faul se svira naknadno (da smo izasli iz bonusa bila bi dva bacanja). Mada ja licno mislim da Lazic nije napravio faul a i da jeste bio je pre suta zato su se sa klupe i bunili

toliko o tome

pre 11 godina

Mozete da ismevate Ulm koliko god hocete ali ljudi su u vrhu Nemacke kosarkaske lige koja ako se na varam ima dva predstavnika u Top 16 Evrolige ( ukljucujuci i dobro nam poznati Bamberg ) a koliko ima ABA...

Rampi

pre 11 godina

Partizanovac sam.Najviše bi voleo da Zvezda osvoji Eurokup,Partizan bude prvi u ligaškom delu ABA a Radnički kao četvrti ode na F4 i osvoji ABA i eto nama tri euroligaša i puno dobrih utakmica!Srbija bre!

emontije

pre 11 godina

mmislim da nakon svega sto covic radi za crvenu zvezdu prvo treba da dobije ogromno postovanje od svih nas, zatim i veliko obezbedjenje s obzirom u kakve jazbine je zasao a ako sve bude kako deluje sada slobodno moze dobiti i spomenik ispred marakane posto verovatno bi zvezda nestala u potpunosti kao sto je delimicno vec bio slucaj u kosarci a i plan u fudbalu.

keke

pre 11 godina

A jel moze neko da mi kaze sta CZV dobija time ako osvoji ovaj kup,predpostavljam ulazak u Evroligu,ali i jos nesto? :D Inace,srecno do krajaa,voleo bih kad bi osvojila ovaj kup, i kad bi se u Aba ligi plasirali svi nasi klubovi :D

Djenka Djavo

pre 11 godina

Toliko prepucavanja o Zvezdi i Partizanu, Zelezniku i Bambergu, a zaboravlja se da je trener V.V. od ove ekipe napravio pobednike. "Cuti i igraj" taktika je sjajna, a to sto ostali pljuju ostaje pod prozorom, gde mogu svi i da mu pljunu. Toplo se obuci Dudo, dolaze neki novi Obradovici i Pesici da te naslede. Hvala na svemu ali je vreme za promene, Srbija nije Partizan i Zvezda i ne bi smela da se nalazi u rukama jedne agencije.