Nedelja, 18.11.2012.

20:30

Ivković: Cilj je plasman na SP

Selektor reprezentacije Srbije Dušan Ivković izjavio je da je cilj ekipe na Evropskom prvenstvu 2013. godine da se plasira na Svetsko prvenstvo 2014. godine.

Izvor:

Ivkoviæ: Cilj je plasman na SP IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

50 Komentari

Sortiraj po:

dosta

pre 11 godina

dudice,cek der malo...aj neku da kazes i o ispunjavanju plana-london 2012? ako je plan bio da ne idemo-da se drzava be trosi...e onda neka se nismo plasirali...ili neju da kazes o odnosu prema igracima? ili nesto o tome koga spremas za naslednika? eto sesta godina xe biti posle slovenije,da vudimo ko je to rastao i stasao uz tebe? ili nam reci poneku o sastavu...o ovima sto sede po klupama kojekakvib klubova,a standardno iz godine u godinu leti zaduzuju peak opremu( kakav sponzor taka i ekipa)...ili o sinu svog prijatelja,sto u tvome klubu nije igrao,ali je bio standardni...

Vaso zzz

pre 11 godina

Ljudi svako ima svoju sansu Crna Gora je veoma jaka ako se odazovu svi igraci bice to dobar tim ali njima su tri najjaca igraca centri Pekovic je jedan od najboljih u Evropi ali gledali ste Srbiju protiv Italije koji su isto imali NBA igrace i Nemacku koja im Novickog dobili smo ih sa 10 15 razlike.Ako Srbija sklopi reprezentaciju iz Turske polufinale je realno ocekivati.Srbija ima mozda najveci izbor igraca na centru(Krsti jedan od najboljih centara Evrope 12 poena po utakmici,Stimac 12 poena,Musli 11 poena po utakmici,Milicic i Perovic) cetvroke fantasticne(Zoran Erceg savrsen suter za sad ima preko 50% za 3 poena,Savanovic 8 poena,Macvan,Velickovic ako se oporavi on je po meni jedan od naj cetvorki u Evropi bio je najbolji igrac na F4 Endesa lige)krila sjajna(Lucic 15 poena po utakmici u Evroligi,Vladimir Micov 9 poena po mecu,Bjelica nosilac Kahe Laboral 11 poena,Aleksandrov igra u Belgiji oko 17 poena po utakmici moze da dodj u obzir,Keselj ukoliko se vrati u formu za sad je los 4 poena) bekovi(Tripkovic 13 poena po mecu vratio se u sutersku formu,Nedovic 10 poena po mecu sjajan ove sezone i mozda(Andjusic,Rasic ili Paunic))Plejmejker(Teodosic 10 poena po mecu vodi se kao jedan od boljih u Evropi,Milenko Tepic i Stefan Markovic u losoj formi ali to ce ja msm doci na svoje,Igore Rakocevic u ovoj sezoni sjajan nekoliko puta najbolji igrac Evrolige)

Boki

pre 11 godina

Savovica vrbovati da igra za Srbiju ako nije igrao za a selekciju Crne Gore jer nam treba skakac u reketu a ima i pristojan sut jer je Novica neizvjestan a Savan je u loshoj formi. Od Macvana se ne moze ocekivati da pravi razliku tako da Savovic i Erceg to je realnost a novica ako se oporavi utoliko bolje. A to shto je igrao za mladje selekcije Cg nema veze igrao je Preldjic za Bosnu, Sloveniju pa sad igra za Tursku. I Kuzmica vrbovati to su prioriteti, shta radi taj Djilas?

cg

pre 11 godina

Savovic NIJE Crnogorac:
14 Savović Boris Power Forward 210 18.06.1987. Serbian
(Igor, 19. novembar 2012 13:55) Taj nema ni mjesta u ekipi crne gore, na toj poziciji crna gora ima mnogo kvalitetnije igrace. neznam sto je savovic crnogorac ili srbin ali znam da je igrao za reprezentaciju crne gore mladje selekcije

kornjaca

pre 11 godina

Siri spisak bi trebao biti ovakav:
Teodosic, Markovic, Nedovic, Lucic, Sinovec, Andjusic, Tripkovic, Micov, Bjelica, Erceg, Macvan, Savanovic, Aleksandrov, Krstic, Rakovic, Musli, Katic, Raduljica, Perovic.

scg

pre 11 godina

Mnogo cijenim Dudu i nemam nikakvu zamjerku na njegov rad. Moje misljenje je da bi trebao da pozove Rakoca (za Darka nisam siguran posto svi znamo kakvog je mentalnog sklopa)posto covjek i sa 35 godina izgara a da ne pricam o njegovoj kondiciji i tehnici. Sve u svemu, Tepic, Paunic i Markovic su za njega male mace sto se kosarke tice.

Mikeli

pre 11 godina

Duda ne sme u ime starih zasluga da stvara tim! Ne sme igrati Tepic,nemam nista protiv decka u partizanu je igro dobro,ali od tada on ne postoji, i ne samo da ne postoji on pravi greske koje skupo kostaju tim! Eno on ne igra ni u poslednjem timu na tabeli spanske lige,molim vas,pa zasto bi Nedovicu,ili bilo kom beku partizana,pa i zvezde,ili radnickog takav igrac zauzimao mesto u timu? Paunic je tek posebna prica,kao i Kosta Perovic,to su losi igraci,oni nisu solidni ,oni su losi! Treba pruziti sasnu igracima koji su napredovali,Lucicu,Micovu,svakako Savovicu,ukoliko ne igra vec za Cg,to ne znam...Bjelica igra fino,malo njemu veca sansa,zatim raditi sa Novicom,,vratiti ga na pravi put,svi znamo sta on moze...Lose se radi u tom savezu,jako lose...Ako duda napravi istu gresku kao i prosle godine,ma koliko ja njega cenio,mislim da ne treba vise da vodi tim...Jednostavno Tepic,Kosta,Paunic ,pa mozda i Markovic,ali za njega se ogradjujem jer ne znam sta se desava sa njim i koliko igra,zatim Rasic,ne smeju biti pozivani! Rasic je igrao dobro jedno prvestvo i vise ga nema..sta na osnovu tog jednog prvenstva on sada mora stalno igrati i ako je u uzasnoj formi!

Dejan Zemun

pre 11 godina

Plasman u Sloveniji: 1.Francuska (ako igra Parker), 2.Spanija, 3. i 4. Srbija i Rusija

Ekipa: Teodosic, Markovic, Nedovic, Tepic, Andjusic, Rasic, Bjelica, Lucic, Savanovic, Macvan, Krstic, Musli (12) a ako ide 14 onda jos Micov i Keselj ili Raduljica, ako se opameti

Dragan

pre 11 godina

Dudina procena je sasvim na mestu jer je nas tim sastavljan od solidnih igraca ali nijedan od njih nije ekstra klasa, neko ko je u stanju da resi mec. Krajnje je vreme da shvatimo da je poslednji veliki igrac koga smo imali bio Dejan Bodiroga, poslednjih nekoliko godina nasa kosarka ide nizbrdo i zato bi bio pravi podvig da se plasiramo na svetsko prvenstvo.

ofk

pre 11 godina

Ma to je sve demagogija legendarnog demagoga.Onaj ko ne ispuni mnoga obecanja taj nesme vise da obecava.Sta je uradio u poslednja 3 takmicenja.Naravno nista!To je glavni i osnovni pokazatelj i argument.Neracunam uspehe ostvarene pod YU skolom i igracima stasalim u tim vremenima....

Igor

pre 11 godina

Ovo je veoma bitno takmicenje , ako kiksiramo i ne udjemo u eliminacionu fazu, necemo ici ni na SP , ni na OI . Bilo bi pametno da na poziciji 2 nadjemo nekog Amera , pa makar samo za ovo EP .(to je pozicija koja nam godinama skripi , a vrlo je vazna , ovi koji su do sada igrali na toj poziciji su veoma slabi za ovakvo takmicenje , a znatno bolje od njih i nemamo ) . Koliko mozemo da vidimo gotovo sve selekcije koriste tu mogucnost , zasto ne bi i mi ? Pa i jedna Rusija je imala Amerikanca u selekciji , naturalizovanog igraca ima cak i Spanija , kao i skoro sve ex-yu selekcije. Imamo jednog takvog u Srbiji zove se Terrico White . Treba mu ponuditi ,verovatno bi momak pristao , jer bi za njega dobra igra na EP bila prilika da se preporuci velikim klubovima .

JovanBGd

pre 11 godina

Prvih 5
1.Teo
2.Lučić/Nedović
3.Micov
4.Erceg
5.Krstić

To su momci koji igraju, a ne greju klupu. Uvek mi je enigma bio Kešelj koji mi je inače jako drag momak, ali on koji nije igreao kod Dude u Olimpiakosu, a igrao za Srbiju?!? A dosta momaka koji su baš redovno i dobro igrali nije im bilo mesta u Srbiji, poput Luke Bogdanovića, Micova... Poseban haos jeste Tepić koji ima 2 poena u Kahasolu i igra za Srbiju, a njegov saigrač Bogdanović koji ima 15 poena nije ni na sirem spisku..?!?!? Al dobro, zato smo i otišli onako na EP.

Negoslav

pre 11 godina

Ljudi, a zasto Stefan Markovic nije u timu ??? Koliko ja pratim Valensiju ima solidan ucinak i solidnu minutazi i prvi je plej... Nije klasa Teodosica, ali ume da zagrize i da ga odmori na koji minut i pritom izmori protivnickog pleja... U timu mora nesto da se menja, ove sezone ima dosta igraca koji mogu da konkurisu za reprezentaciju i nadam se da ce se na sirem spisku naci ta imena, pa onda neka selektor Ivkovic odluci ko je najspremniji. Pozdrav

Srdjan

pre 11 godina

Kako neko moze pisati protiv Dude? Sta treba napisati cilj je da osvojimo, cilj je da nabijamo po 30 razlike svakoga? Korak po korak, ekipa ce sama pokazati kroz grupe jesu li za nesto vise, daj da se osiguramo za SP, pa ako ekipa igra dobro, onda je lako izaci na pressicu i reci vjerujemo u sebe idemo pokusati do kraja! Duda je doktor, pokazao je to i u Olimpijakosu.. Samo hrabro momci utakmica po utakmica!

Emil

pre 11 godina

Trenutno imamo četvoricu naših iz CSKA koji igraju, Luka Bogdanović igra, mali Nedović igra, Bjelica i to bi bilo to. Ostatak ekipe nam uglavnom greje klupu i onda dodju na pripreme Srbije, nit su razigrani a treba kao da se uigraju, tesko to onda ide...
p.s. A da, svakom igraču koji se ne pojavi a pozvan je na pripremama bi zveknuo suspenziju saveza pa da ne može ni u matičnom klubu da igra!

lj_kv

pre 11 godina

Ako nam predvodnici tima i dalje budu večiti talenti Tepić, Kešelj, Štimac, Erceg... Neka nam je BOG u pomoći. Sve više počinjem da verujem u Labovićevu izjavu.

Milenko

pre 11 godina

Mi u grupi sa nakim timom mozemo da pobedimo Letoniju ako nam bude bio dan, onda...
zatim... hmm... hmmmmm... i to bi bilo to! Dakle vrata Svetskog prvenstva su nam sirom otvorena.

boban_bg

pre 11 godina

Svidja mi se sto svi pljuju po izjavi da je covek zadovoljan ako se plasiramo na SP, a niko nije ni pogledao da je za tako nesto potrebno polufinale. Nije dovoljno dobro za zadovoljstvo?

Mirko

pre 11 godina

U grupi su jaki Makedonci, Cg i Litvanija, i tu ćemo da se koljemo ko će ići dalje. Sad, Duda tvrdi prve četiri a u tekstu piše da idu prve tri - u čemu je caka?

I dalje sa izborom igrača koje je on zvao sigurno ništa nećemo napraviti. A igrači su svi redom malodušni, ne znam zašto? Šta mislite da uposlimo nekog stranca ko Makedonci i Cg? Možda promeni našu malodušnost. Njima su oni doneli veliku korist.
Evo imamo sad Nelson-a, Brauna, Skot-a i ostale u ligi koji sigurno neće igrati za USA.

boki

pre 11 godina

Ako Ivković ne pozove Divca, Danilovića i Đorđevića ništa od odlaska na Svetsko prvenstvo. A može i Rastka Cvetkovića, ipak je o igrao 6 minuta u NBA, taman koliko i Radmanović, Jarić i Miličić ove sezone.
(saki, 18. novembar 2012 22:08)
Bolje 6 min u nba nego 3 min u kahasolu(zadnji u Shpaniji) a zashto na proshlo prvenstvo nije zvao Ercega Micova Savovica? Jel se sam zalio da nemamo skakace i snagu u reketu? Pa ne mislic da Macvan i Savanovic mogu da dominiaju u reketu. Rakovic? Raduljica? Milicic? Rakocevic? Dal je nekad pozvao Kuzmica da ga pita zeli li da igra za Srbiju( decko je 90. god.) draftovan. Nece da uzme nekog Amera(sta bi falilo da smo uzeli Mek kejleba?Ne nama se u najvaznijoj utakmici generacije Tepic ukoci? Mislim dal je moguce sportista da se iznenada ukoci? A Rashic bio povrijedjen i Paunic treba da nosi igru.Pa malo je mnogo i od Dude.

saki

pre 11 godina

Ti zovi i dalje antitalente kao sto su Tepic, Perovic, Paunic, Milosavljevic a ne Radmana, Rakocevica, Pavlovica, Milicica pa ni grupu neces da prodjes!
(pontijak, 18. novembar 2012 20:44)

Ako Ivković ne pozove Divca, Danilovića i Đorđevića ništa od odlaska na Svetsko prvenstvo. A može i Rastka Cvetkovića, ipak je o igrao 6 minuta u NBA, taman koliko i Radmanović, Jarić i Miličić ove sezone.

Igor

pre 11 godina

Ljudi,realno,Rakocevic nije za reprezentaciju vise. Pre 4 godine da, pre dve mozda,ali sad je vec proslo njegovo vreme.
Sto se tice onih koji ce igrati,mislim da najveci problem imamo na poziciji centra. Kad Krstic sedne na klupu nemamo NIKOG da ga zameni!
Po mom misljenju,treba se fokusirati na Savovica iz Zvezde i Muslija iz Partizana i MNOGO raditi sa njima u klubovima jer oni su jedini pravi materijal za centra reprezentacije. Ipak,tesko da ce bas toliko napredovati vec do septembra. Mada se ja nadam...

Shuluburic

pre 11 godina

Mnogo je kandidata za reprezentaciju, mnogo je i onih kojima definitivno vise nije mesto u timu...
Moji favoriti - Teo, Markovic, Bogdanovic, Nedovic, Andjusic, Lucic, Tripkovic, Micov, Aleksandrov, Savovic, Bjelica, Savanovic, Velickovic, Macvan, Krstic, Musli, Milicic...

mile

pre 11 godina

E Dudo po kvalifikacijama si reko da idemo na medalju, sad pricas o plasmanu na SP, ali koliko ja vidim mi sa tvojm demagogijom necemo proci ni grupu.

Dg

pre 11 godina

Za reprezentaciju moraju da igraju najbolji igraci. Prica o Londonu i spremanje generacije za to takmicenje je doziveo potpuni debakl. NAJVECA GLUPOST je podmladjivanje reprezentacije za buduca takmicenja! Timovi mogu da se podmladjuju, reprezentacija mora uvek da ima kontinuitet, da na svako takmicenje ulaze mladji, neki ne iskoriste sansu, neki ostanu tu. Kod Ivkovica su izgleda svi do jednog zadoboljili posto se nas roster ne menja jos od 2009 i Poljske, sto je katastrofalno.
Gde smo dosli? Dosli smo do situacije da nemamo ni jednog ozbiljnog igraca za evropske okvire. Pravimo tim od igracki ogranicenih i nekvalitetnih pojedinaca, koji su, sto je najgore, u najboljim igrackim godinama.
Nemam poverenje u Ivkovica. Jedina nasa sansa je to sto je trenutni kvalitet globalno na evropskom nivou los, ne zna se ko je gori. Spanci do sada neprikosnoveni, su zavrsili svoje. Utopice se u prosek, nemaju mladjih. Rusi su proslo vreme odavno, ali igraju muski. Litvanci najozbiljniji sa mladima, trci i pucaj pa sta bude... Francuzi, nepoznanica, atlete, ali kad prigusti tesko da mogu nesto vise. Mkd, Slo hrv Bosna CG su tu negde, debeli prosek. Grci propali, Turci jaki kad odu kuci. Talijani... uh ne zna se ko je gori. A i mi smo tu gde i svi.
Sve u svemu, kvalitet reprezentativne kosarke u evropi je izuzetno los, najslabiji od kada ja pamtim, od pocetka 90-ih.

Tolle

pre 11 godina

A cilj na SP ce biti da se plasiramo na EP 2015., na kojem ce cilj biti da se plasiramo na OI 2016.Rekao bih da gos'n Dudu penzija odavno zove...

miloš Novi Sad

pre 11 godina

Ah, evo počinju igrarije vaskolike Srbadije.

Ivković je sada sujetan, nema pojma šta radi, već mu se sastavlja tim (naravno sa Miličićem i Rakočevićem), već se poziva da odstupi.

Onda Duda pobedi prvu utakmicu u Sloveniji. Duda ponovo postaje kralj, car, megavojvoda, on je trener svih trenera, on je šampion, sa njim osvajamo svet.

Onda Duda izgubi, opet se javljaju wanabee selektori, opet je duda starac, opet se sastavlja tim, opet što nije pozvan Miličić.

Onda Duda pobedi, opet je kralj, car, megavojvoda, opet osvajamo svet sa njim.

Onda Duda izgubi...

Onda Duda pobedi...

Ništa ne izmišljam, ovo je preslikana slika b92/sport foruma bukvalno otkad je Duda postao selektor.

konfučije

pre 11 godina

Sujeta je veoma bitan remetilacki faktor uspeha. Pronadjite selektorove izjave posle prvog takmicenja po preuzimanju reprezentacije i videcete da je sad period u kojem bi ista prema recima Ivkovica trebala da dominira u evropskoj kosarci. Na kraju svi znaju kakva je situacija i sta je tacno od svega. Uspeh plasman na SP!!!! Kad je plasman za Srpsku kosarku bio uspeh. Ili da se Ivkovic izbori sa sujetom (u procentima mogucnost za tako nesto ispod 1%) ili traziti nekog ko zeli da radi i prizna da se i on jos moze usavrsavati i napredovati.

Vesterman

pre 11 godina

Bogdan Bogdanović bi sa velikom minutažom mogao da bude apsolutni hit na evropskom prvenstvu, on je već sada za Teodosića sa 20 godina Stiv Neš.

pontijak

pre 11 godina

Ti zovi i dalje antitalente kao sto su Tepic, Perovic, Paunic, Milosavljevic a ne Radmana, Rakocevica, Pavlovica, Milicica pa ni grupu neces da prodjes!

miloš Novi Sad

pre 11 godina

Ah, evo počinju igrarije vaskolike Srbadije.

Ivković je sada sujetan, nema pojma šta radi, već mu se sastavlja tim (naravno sa Miličićem i Rakočevićem), već se poziva da odstupi.

Onda Duda pobedi prvu utakmicu u Sloveniji. Duda ponovo postaje kralj, car, megavojvoda, on je trener svih trenera, on je šampion, sa njim osvajamo svet.

Onda Duda izgubi, opet se javljaju wanabee selektori, opet je duda starac, opet se sastavlja tim, opet što nije pozvan Miličić.

Onda Duda pobedi, opet je kralj, car, megavojvoda, opet osvajamo svet sa njim.

Onda Duda izgubi...

Onda Duda pobedi...

Ništa ne izmišljam, ovo je preslikana slika b92/sport foruma bukvalno otkad je Duda postao selektor.

pontijak

pre 11 godina

Ti zovi i dalje antitalente kao sto su Tepic, Perovic, Paunic, Milosavljevic a ne Radmana, Rakocevica, Pavlovica, Milicica pa ni grupu neces da prodjes!

saki

pre 11 godina

Ti zovi i dalje antitalente kao sto su Tepic, Perovic, Paunic, Milosavljevic a ne Radmana, Rakocevica, Pavlovica, Milicica pa ni grupu neces da prodjes!
(pontijak, 18. novembar 2012 20:44)

Ako Ivković ne pozove Divca, Danilovića i Đorđevića ništa od odlaska na Svetsko prvenstvo. A može i Rastka Cvetkovića, ipak je o igrao 6 minuta u NBA, taman koliko i Radmanović, Jarić i Miličić ove sezone.

Tolle

pre 11 godina

A cilj na SP ce biti da se plasiramo na EP 2015., na kojem ce cilj biti da se plasiramo na OI 2016.Rekao bih da gos'n Dudu penzija odavno zove...

konfučije

pre 11 godina

Sujeta je veoma bitan remetilacki faktor uspeha. Pronadjite selektorove izjave posle prvog takmicenja po preuzimanju reprezentacije i videcete da je sad period u kojem bi ista prema recima Ivkovica trebala da dominira u evropskoj kosarci. Na kraju svi znaju kakva je situacija i sta je tacno od svega. Uspeh plasman na SP!!!! Kad je plasman za Srpsku kosarku bio uspeh. Ili da se Ivkovic izbori sa sujetom (u procentima mogucnost za tako nesto ispod 1%) ili traziti nekog ko zeli da radi i prizna da se i on jos moze usavrsavati i napredovati.

Dg

pre 11 godina

Za reprezentaciju moraju da igraju najbolji igraci. Prica o Londonu i spremanje generacije za to takmicenje je doziveo potpuni debakl. NAJVECA GLUPOST je podmladjivanje reprezentacije za buduca takmicenja! Timovi mogu da se podmladjuju, reprezentacija mora uvek da ima kontinuitet, da na svako takmicenje ulaze mladji, neki ne iskoriste sansu, neki ostanu tu. Kod Ivkovica su izgleda svi do jednog zadoboljili posto se nas roster ne menja jos od 2009 i Poljske, sto je katastrofalno.
Gde smo dosli? Dosli smo do situacije da nemamo ni jednog ozbiljnog igraca za evropske okvire. Pravimo tim od igracki ogranicenih i nekvalitetnih pojedinaca, koji su, sto je najgore, u najboljim igrackim godinama.
Nemam poverenje u Ivkovica. Jedina nasa sansa je to sto je trenutni kvalitet globalno na evropskom nivou los, ne zna se ko je gori. Spanci do sada neprikosnoveni, su zavrsili svoje. Utopice se u prosek, nemaju mladjih. Rusi su proslo vreme odavno, ali igraju muski. Litvanci najozbiljniji sa mladima, trci i pucaj pa sta bude... Francuzi, nepoznanica, atlete, ali kad prigusti tesko da mogu nesto vise. Mkd, Slo hrv Bosna CG su tu negde, debeli prosek. Grci propali, Turci jaki kad odu kuci. Talijani... uh ne zna se ko je gori. A i mi smo tu gde i svi.
Sve u svemu, kvalitet reprezentativne kosarke u evropi je izuzetno los, najslabiji od kada ja pamtim, od pocetka 90-ih.

mile

pre 11 godina

E Dudo po kvalifikacijama si reko da idemo na medalju, sad pricas o plasmanu na SP, ali koliko ja vidim mi sa tvojm demagogijom necemo proci ni grupu.

Igor

pre 11 godina

Ljudi,realno,Rakocevic nije za reprezentaciju vise. Pre 4 godine da, pre dve mozda,ali sad je vec proslo njegovo vreme.
Sto se tice onih koji ce igrati,mislim da najveci problem imamo na poziciji centra. Kad Krstic sedne na klupu nemamo NIKOG da ga zameni!
Po mom misljenju,treba se fokusirati na Savovica iz Zvezde i Muslija iz Partizana i MNOGO raditi sa njima u klubovima jer oni su jedini pravi materijal za centra reprezentacije. Ipak,tesko da ce bas toliko napredovati vec do septembra. Mada se ja nadam...

Vesterman

pre 11 godina

Bogdan Bogdanović bi sa velikom minutažom mogao da bude apsolutni hit na evropskom prvenstvu, on je već sada za Teodosića sa 20 godina Stiv Neš.

Shuluburic

pre 11 godina

Mnogo je kandidata za reprezentaciju, mnogo je i onih kojima definitivno vise nije mesto u timu...
Moji favoriti - Teo, Markovic, Bogdanovic, Nedovic, Andjusic, Lucic, Tripkovic, Micov, Aleksandrov, Savovic, Bjelica, Savanovic, Velickovic, Macvan, Krstic, Musli, Milicic...

boki

pre 11 godina

Ako Ivković ne pozove Divca, Danilovića i Đorđevića ništa od odlaska na Svetsko prvenstvo. A može i Rastka Cvetkovića, ipak je o igrao 6 minuta u NBA, taman koliko i Radmanović, Jarić i Miličić ove sezone.
(saki, 18. novembar 2012 22:08)
Bolje 6 min u nba nego 3 min u kahasolu(zadnji u Shpaniji) a zashto na proshlo prvenstvo nije zvao Ercega Micova Savovica? Jel se sam zalio da nemamo skakace i snagu u reketu? Pa ne mislic da Macvan i Savanovic mogu da dominiaju u reketu. Rakovic? Raduljica? Milicic? Rakocevic? Dal je nekad pozvao Kuzmica da ga pita zeli li da igra za Srbiju( decko je 90. god.) draftovan. Nece da uzme nekog Amera(sta bi falilo da smo uzeli Mek kejleba?Ne nama se u najvaznijoj utakmici generacije Tepic ukoci? Mislim dal je moguce sportista da se iznenada ukoci? A Rashic bio povrijedjen i Paunic treba da nosi igru.Pa malo je mnogo i od Dude.

boban_bg

pre 11 godina

Svidja mi se sto svi pljuju po izjavi da je covek zadovoljan ako se plasiramo na SP, a niko nije ni pogledao da je za tako nesto potrebno polufinale. Nije dovoljno dobro za zadovoljstvo?

lj_kv

pre 11 godina

Ako nam predvodnici tima i dalje budu večiti talenti Tepić, Kešelj, Štimac, Erceg... Neka nam je BOG u pomoći. Sve više počinjem da verujem u Labovićevu izjavu.

JovanBGd

pre 11 godina

Prvih 5
1.Teo
2.Lučić/Nedović
3.Micov
4.Erceg
5.Krstić

To su momci koji igraju, a ne greju klupu. Uvek mi je enigma bio Kešelj koji mi je inače jako drag momak, ali on koji nije igreao kod Dude u Olimpiakosu, a igrao za Srbiju?!? A dosta momaka koji su baš redovno i dobro igrali nije im bilo mesta u Srbiji, poput Luke Bogdanovića, Micova... Poseban haos jeste Tepić koji ima 2 poena u Kahasolu i igra za Srbiju, a njegov saigrač Bogdanović koji ima 15 poena nije ni na sirem spisku..?!?!? Al dobro, zato smo i otišli onako na EP.

Emil

pre 11 godina

Trenutno imamo četvoricu naših iz CSKA koji igraju, Luka Bogdanović igra, mali Nedović igra, Bjelica i to bi bilo to. Ostatak ekipe nam uglavnom greje klupu i onda dodju na pripreme Srbije, nit su razigrani a treba kao da se uigraju, tesko to onda ide...
p.s. A da, svakom igraču koji se ne pojavi a pozvan je na pripremama bi zveknuo suspenziju saveza pa da ne može ni u matičnom klubu da igra!

Milenko

pre 11 godina

Mi u grupi sa nakim timom mozemo da pobedimo Letoniju ako nam bude bio dan, onda...
zatim... hmm... hmmmmm... i to bi bilo to! Dakle vrata Svetskog prvenstva su nam sirom otvorena.

Negoslav

pre 11 godina

Ljudi, a zasto Stefan Markovic nije u timu ??? Koliko ja pratim Valensiju ima solidan ucinak i solidnu minutazi i prvi je plej... Nije klasa Teodosica, ali ume da zagrize i da ga odmori na koji minut i pritom izmori protivnickog pleja... U timu mora nesto da se menja, ove sezone ima dosta igraca koji mogu da konkurisu za reprezentaciju i nadam se da ce se na sirem spisku naci ta imena, pa onda neka selektor Ivkovic odluci ko je najspremniji. Pozdrav

Dragan

pre 11 godina

Dudina procena je sasvim na mestu jer je nas tim sastavljan od solidnih igraca ali nijedan od njih nije ekstra klasa, neko ko je u stanju da resi mec. Krajnje je vreme da shvatimo da je poslednji veliki igrac koga smo imali bio Dejan Bodiroga, poslednjih nekoliko godina nasa kosarka ide nizbrdo i zato bi bio pravi podvig da se plasiramo na svetsko prvenstvo.

Mikeli

pre 11 godina

Duda ne sme u ime starih zasluga da stvara tim! Ne sme igrati Tepic,nemam nista protiv decka u partizanu je igro dobro,ali od tada on ne postoji, i ne samo da ne postoji on pravi greske koje skupo kostaju tim! Eno on ne igra ni u poslednjem timu na tabeli spanske lige,molim vas,pa zasto bi Nedovicu,ili bilo kom beku partizana,pa i zvezde,ili radnickog takav igrac zauzimao mesto u timu? Paunic je tek posebna prica,kao i Kosta Perovic,to su losi igraci,oni nisu solidni ,oni su losi! Treba pruziti sasnu igracima koji su napredovali,Lucicu,Micovu,svakako Savovicu,ukoliko ne igra vec za Cg,to ne znam...Bjelica igra fino,malo njemu veca sansa,zatim raditi sa Novicom,,vratiti ga na pravi put,svi znamo sta on moze...Lose se radi u tom savezu,jako lose...Ako duda napravi istu gresku kao i prosle godine,ma koliko ja njega cenio,mislim da ne treba vise da vodi tim...Jednostavno Tepic,Kosta,Paunic ,pa mozda i Markovic,ali za njega se ogradjujem jer ne znam sta se desava sa njim i koliko igra,zatim Rasic,ne smeju biti pozivani! Rasic je igrao dobro jedno prvestvo i vise ga nema..sta na osnovu tog jednog prvenstva on sada mora stalno igrati i ako je u uzasnoj formi!

Mirko

pre 11 godina

U grupi su jaki Makedonci, Cg i Litvanija, i tu ćemo da se koljemo ko će ići dalje. Sad, Duda tvrdi prve četiri a u tekstu piše da idu prve tri - u čemu je caka?

I dalje sa izborom igrača koje je on zvao sigurno ništa nećemo napraviti. A igrači su svi redom malodušni, ne znam zašto? Šta mislite da uposlimo nekog stranca ko Makedonci i Cg? Možda promeni našu malodušnost. Njima su oni doneli veliku korist.
Evo imamo sad Nelson-a, Brauna, Skot-a i ostale u ligi koji sigurno neće igrati za USA.

ofk

pre 11 godina

Ma to je sve demagogija legendarnog demagoga.Onaj ko ne ispuni mnoga obecanja taj nesme vise da obecava.Sta je uradio u poslednja 3 takmicenja.Naravno nista!To je glavni i osnovni pokazatelj i argument.Neracunam uspehe ostvarene pod YU skolom i igracima stasalim u tim vremenima....

scg

pre 11 godina

Mnogo cijenim Dudu i nemam nikakvu zamjerku na njegov rad. Moje misljenje je da bi trebao da pozove Rakoca (za Darka nisam siguran posto svi znamo kakvog je mentalnog sklopa)posto covjek i sa 35 godina izgara a da ne pricam o njegovoj kondiciji i tehnici. Sve u svemu, Tepic, Paunic i Markovic su za njega male mace sto se kosarke tice.

Srdjan

pre 11 godina

Kako neko moze pisati protiv Dude? Sta treba napisati cilj je da osvojimo, cilj je da nabijamo po 30 razlike svakoga? Korak po korak, ekipa ce sama pokazati kroz grupe jesu li za nesto vise, daj da se osiguramo za SP, pa ako ekipa igra dobro, onda je lako izaci na pressicu i reci vjerujemo u sebe idemo pokusati do kraja! Duda je doktor, pokazao je to i u Olimpijakosu.. Samo hrabro momci utakmica po utakmica!

Dejan Zemun

pre 11 godina

Plasman u Sloveniji: 1.Francuska (ako igra Parker), 2.Spanija, 3. i 4. Srbija i Rusija

Ekipa: Teodosic, Markovic, Nedovic, Tepic, Andjusic, Rasic, Bjelica, Lucic, Savanovic, Macvan, Krstic, Musli (12) a ako ide 14 onda jos Micov i Keselj ili Raduljica, ako se opameti

Vaso zzz

pre 11 godina

Ljudi svako ima svoju sansu Crna Gora je veoma jaka ako se odazovu svi igraci bice to dobar tim ali njima su tri najjaca igraca centri Pekovic je jedan od najboljih u Evropi ali gledali ste Srbiju protiv Italije koji su isto imali NBA igrace i Nemacku koja im Novickog dobili smo ih sa 10 15 razlike.Ako Srbija sklopi reprezentaciju iz Turske polufinale je realno ocekivati.Srbija ima mozda najveci izbor igraca na centru(Krsti jedan od najboljih centara Evrope 12 poena po utakmici,Stimac 12 poena,Musli 11 poena po utakmici,Milicic i Perovic) cetvroke fantasticne(Zoran Erceg savrsen suter za sad ima preko 50% za 3 poena,Savanovic 8 poena,Macvan,Velickovic ako se oporavi on je po meni jedan od naj cetvorki u Evropi bio je najbolji igrac na F4 Endesa lige)krila sjajna(Lucic 15 poena po utakmici u Evroligi,Vladimir Micov 9 poena po mecu,Bjelica nosilac Kahe Laboral 11 poena,Aleksandrov igra u Belgiji oko 17 poena po utakmici moze da dodj u obzir,Keselj ukoliko se vrati u formu za sad je los 4 poena) bekovi(Tripkovic 13 poena po mecu vratio se u sutersku formu,Nedovic 10 poena po mecu sjajan ove sezone i mozda(Andjusic,Rasic ili Paunic))Plejmejker(Teodosic 10 poena po mecu vodi se kao jedan od boljih u Evropi,Milenko Tepic i Stefan Markovic u losoj formi ali to ce ja msm doci na svoje,Igore Rakocevic u ovoj sezoni sjajan nekoliko puta najbolji igrac Evrolige)

Boki

pre 11 godina

Savovica vrbovati da igra za Srbiju ako nije igrao za a selekciju Crne Gore jer nam treba skakac u reketu a ima i pristojan sut jer je Novica neizvjestan a Savan je u loshoj formi. Od Macvana se ne moze ocekivati da pravi razliku tako da Savovic i Erceg to je realnost a novica ako se oporavi utoliko bolje. A to shto je igrao za mladje selekcije Cg nema veze igrao je Preldjic za Bosnu, Sloveniju pa sad igra za Tursku. I Kuzmica vrbovati to su prioriteti, shta radi taj Djilas?

Igor

pre 11 godina

Ovo je veoma bitno takmicenje , ako kiksiramo i ne udjemo u eliminacionu fazu, necemo ici ni na SP , ni na OI . Bilo bi pametno da na poziciji 2 nadjemo nekog Amera , pa makar samo za ovo EP .(to je pozicija koja nam godinama skripi , a vrlo je vazna , ovi koji su do sada igrali na toj poziciji su veoma slabi za ovakvo takmicenje , a znatno bolje od njih i nemamo ) . Koliko mozemo da vidimo gotovo sve selekcije koriste tu mogucnost , zasto ne bi i mi ? Pa i jedna Rusija je imala Amerikanca u selekciji , naturalizovanog igraca ima cak i Spanija , kao i skoro sve ex-yu selekcije. Imamo jednog takvog u Srbiji zove se Terrico White . Treba mu ponuditi ,verovatno bi momak pristao , jer bi za njega dobra igra na EP bila prilika da se preporuci velikim klubovima .

cg

pre 11 godina

Savovic NIJE Crnogorac:
14 Savović Boris Power Forward 210 18.06.1987. Serbian
(Igor, 19. novembar 2012 13:55) Taj nema ni mjesta u ekipi crne gore, na toj poziciji crna gora ima mnogo kvalitetnije igrace. neznam sto je savovic crnogorac ili srbin ali znam da je igrao za reprezentaciju crne gore mladje selekcije

kornjaca

pre 11 godina

Siri spisak bi trebao biti ovakav:
Teodosic, Markovic, Nedovic, Lucic, Sinovec, Andjusic, Tripkovic, Micov, Bjelica, Erceg, Macvan, Savanovic, Aleksandrov, Krstic, Rakovic, Musli, Katic, Raduljica, Perovic.

dosta

pre 11 godina

dudice,cek der malo...aj neku da kazes i o ispunjavanju plana-london 2012? ako je plan bio da ne idemo-da se drzava be trosi...e onda neka se nismo plasirali...ili neju da kazes o odnosu prema igracima? ili nesto o tome koga spremas za naslednika? eto sesta godina xe biti posle slovenije,da vudimo ko je to rastao i stasao uz tebe? ili nam reci poneku o sastavu...o ovima sto sede po klupama kojekakvib klubova,a standardno iz godine u godinu leti zaduzuju peak opremu( kakav sponzor taka i ekipa)...ili o sinu svog prijatelja,sto u tvome klubu nije igrao,ali je bio standardni...

pontijak

pre 11 godina

Ti zovi i dalje antitalente kao sto su Tepic, Perovic, Paunic, Milosavljevic a ne Radmana, Rakocevica, Pavlovica, Milicica pa ni grupu neces da prodjes!

Vesterman

pre 11 godina

Bogdan Bogdanović bi sa velikom minutažom mogao da bude apsolutni hit na evropskom prvenstvu, on je već sada za Teodosića sa 20 godina Stiv Neš.

Mirko

pre 11 godina

U grupi su jaki Makedonci, Cg i Litvanija, i tu ćemo da se koljemo ko će ići dalje. Sad, Duda tvrdi prve četiri a u tekstu piše da idu prve tri - u čemu je caka?

I dalje sa izborom igrača koje je on zvao sigurno ništa nećemo napraviti. A igrači su svi redom malodušni, ne znam zašto? Šta mislite da uposlimo nekog stranca ko Makedonci i Cg? Možda promeni našu malodušnost. Njima su oni doneli veliku korist.
Evo imamo sad Nelson-a, Brauna, Skot-a i ostale u ligi koji sigurno neće igrati za USA.

Tolle

pre 11 godina

A cilj na SP ce biti da se plasiramo na EP 2015., na kojem ce cilj biti da se plasiramo na OI 2016.Rekao bih da gos'n Dudu penzija odavno zove...

saki

pre 11 godina

Ti zovi i dalje antitalente kao sto su Tepic, Perovic, Paunic, Milosavljevic a ne Radmana, Rakocevica, Pavlovica, Milicica pa ni grupu neces da prodjes!
(pontijak, 18. novembar 2012 20:44)

Ako Ivković ne pozove Divca, Danilovića i Đorđevića ništa od odlaska na Svetsko prvenstvo. A može i Rastka Cvetkovića, ipak je o igrao 6 minuta u NBA, taman koliko i Radmanović, Jarić i Miličić ove sezone.

mile

pre 11 godina

E Dudo po kvalifikacijama si reko da idemo na medalju, sad pricas o plasmanu na SP, ali koliko ja vidim mi sa tvojm demagogijom necemo proci ni grupu.

konfučije

pre 11 godina

Sujeta je veoma bitan remetilacki faktor uspeha. Pronadjite selektorove izjave posle prvog takmicenja po preuzimanju reprezentacije i videcete da je sad period u kojem bi ista prema recima Ivkovica trebala da dominira u evropskoj kosarci. Na kraju svi znaju kakva je situacija i sta je tacno od svega. Uspeh plasman na SP!!!! Kad je plasman za Srpsku kosarku bio uspeh. Ili da se Ivkovic izbori sa sujetom (u procentima mogucnost za tako nesto ispod 1%) ili traziti nekog ko zeli da radi i prizna da se i on jos moze usavrsavati i napredovati.

boki

pre 11 godina

Ako Ivković ne pozove Divca, Danilovića i Đorđevića ništa od odlaska na Svetsko prvenstvo. A može i Rastka Cvetkovića, ipak je o igrao 6 minuta u NBA, taman koliko i Radmanović, Jarić i Miličić ove sezone.
(saki, 18. novembar 2012 22:08)
Bolje 6 min u nba nego 3 min u kahasolu(zadnji u Shpaniji) a zashto na proshlo prvenstvo nije zvao Ercega Micova Savovica? Jel se sam zalio da nemamo skakace i snagu u reketu? Pa ne mislic da Macvan i Savanovic mogu da dominiaju u reketu. Rakovic? Raduljica? Milicic? Rakocevic? Dal je nekad pozvao Kuzmica da ga pita zeli li da igra za Srbiju( decko je 90. god.) draftovan. Nece da uzme nekog Amera(sta bi falilo da smo uzeli Mek kejleba?Ne nama se u najvaznijoj utakmici generacije Tepic ukoci? Mislim dal je moguce sportista da se iznenada ukoci? A Rashic bio povrijedjen i Paunic treba da nosi igru.Pa malo je mnogo i od Dude.

miloš Novi Sad

pre 11 godina

Ah, evo počinju igrarije vaskolike Srbadije.

Ivković je sada sujetan, nema pojma šta radi, već mu se sastavlja tim (naravno sa Miličićem i Rakočevićem), već se poziva da odstupi.

Onda Duda pobedi prvu utakmicu u Sloveniji. Duda ponovo postaje kralj, car, megavojvoda, on je trener svih trenera, on je šampion, sa njim osvajamo svet.

Onda Duda izgubi, opet se javljaju wanabee selektori, opet je duda starac, opet se sastavlja tim, opet što nije pozvan Miličić.

Onda Duda pobedi, opet je kralj, car, megavojvoda, opet osvajamo svet sa njim.

Onda Duda izgubi...

Onda Duda pobedi...

Ništa ne izmišljam, ovo je preslikana slika b92/sport foruma bukvalno otkad je Duda postao selektor.

Milenko

pre 11 godina

Mi u grupi sa nakim timom mozemo da pobedimo Letoniju ako nam bude bio dan, onda...
zatim... hmm... hmmmmm... i to bi bilo to! Dakle vrata Svetskog prvenstva su nam sirom otvorena.

Dg

pre 11 godina

Za reprezentaciju moraju da igraju najbolji igraci. Prica o Londonu i spremanje generacije za to takmicenje je doziveo potpuni debakl. NAJVECA GLUPOST je podmladjivanje reprezentacije za buduca takmicenja! Timovi mogu da se podmladjuju, reprezentacija mora uvek da ima kontinuitet, da na svako takmicenje ulaze mladji, neki ne iskoriste sansu, neki ostanu tu. Kod Ivkovica su izgleda svi do jednog zadoboljili posto se nas roster ne menja jos od 2009 i Poljske, sto je katastrofalno.
Gde smo dosli? Dosli smo do situacije da nemamo ni jednog ozbiljnog igraca za evropske okvire. Pravimo tim od igracki ogranicenih i nekvalitetnih pojedinaca, koji su, sto je najgore, u najboljim igrackim godinama.
Nemam poverenje u Ivkovica. Jedina nasa sansa je to sto je trenutni kvalitet globalno na evropskom nivou los, ne zna se ko je gori. Spanci do sada neprikosnoveni, su zavrsili svoje. Utopice se u prosek, nemaju mladjih. Rusi su proslo vreme odavno, ali igraju muski. Litvanci najozbiljniji sa mladima, trci i pucaj pa sta bude... Francuzi, nepoznanica, atlete, ali kad prigusti tesko da mogu nesto vise. Mkd, Slo hrv Bosna CG su tu negde, debeli prosek. Grci propali, Turci jaki kad odu kuci. Talijani... uh ne zna se ko je gori. A i mi smo tu gde i svi.
Sve u svemu, kvalitet reprezentativne kosarke u evropi je izuzetno los, najslabiji od kada ja pamtim, od pocetka 90-ih.

Shuluburic

pre 11 godina

Mnogo je kandidata za reprezentaciju, mnogo je i onih kojima definitivno vise nije mesto u timu...
Moji favoriti - Teo, Markovic, Bogdanovic, Nedovic, Andjusic, Lucic, Tripkovic, Micov, Aleksandrov, Savovic, Bjelica, Savanovic, Velickovic, Macvan, Krstic, Musli, Milicic...

lj_kv

pre 11 godina

Ako nam predvodnici tima i dalje budu večiti talenti Tepić, Kešelj, Štimac, Erceg... Neka nam je BOG u pomoći. Sve više počinjem da verujem u Labovićevu izjavu.

Igor

pre 11 godina

Ovo je veoma bitno takmicenje , ako kiksiramo i ne udjemo u eliminacionu fazu, necemo ici ni na SP , ni na OI . Bilo bi pametno da na poziciji 2 nadjemo nekog Amera , pa makar samo za ovo EP .(to je pozicija koja nam godinama skripi , a vrlo je vazna , ovi koji su do sada igrali na toj poziciji su veoma slabi za ovakvo takmicenje , a znatno bolje od njih i nemamo ) . Koliko mozemo da vidimo gotovo sve selekcije koriste tu mogucnost , zasto ne bi i mi ? Pa i jedna Rusija je imala Amerikanca u selekciji , naturalizovanog igraca ima cak i Spanija , kao i skoro sve ex-yu selekcije. Imamo jednog takvog u Srbiji zove se Terrico White . Treba mu ponuditi ,verovatno bi momak pristao , jer bi za njega dobra igra na EP bila prilika da se preporuci velikim klubovima .

Dejan Zemun

pre 11 godina

Plasman u Sloveniji: 1.Francuska (ako igra Parker), 2.Spanija, 3. i 4. Srbija i Rusija

Ekipa: Teodosic, Markovic, Nedovic, Tepic, Andjusic, Rasic, Bjelica, Lucic, Savanovic, Macvan, Krstic, Musli (12) a ako ide 14 onda jos Micov i Keselj ili Raduljica, ako se opameti

Igor

pre 11 godina

Ljudi,realno,Rakocevic nije za reprezentaciju vise. Pre 4 godine da, pre dve mozda,ali sad je vec proslo njegovo vreme.
Sto se tice onih koji ce igrati,mislim da najveci problem imamo na poziciji centra. Kad Krstic sedne na klupu nemamo NIKOG da ga zameni!
Po mom misljenju,treba se fokusirati na Savovica iz Zvezde i Muslija iz Partizana i MNOGO raditi sa njima u klubovima jer oni su jedini pravi materijal za centra reprezentacije. Ipak,tesko da ce bas toliko napredovati vec do septembra. Mada se ja nadam...

Srdjan

pre 11 godina

Kako neko moze pisati protiv Dude? Sta treba napisati cilj je da osvojimo, cilj je da nabijamo po 30 razlike svakoga? Korak po korak, ekipa ce sama pokazati kroz grupe jesu li za nesto vise, daj da se osiguramo za SP, pa ako ekipa igra dobro, onda je lako izaci na pressicu i reci vjerujemo u sebe idemo pokusati do kraja! Duda je doktor, pokazao je to i u Olimpijakosu.. Samo hrabro momci utakmica po utakmica!

cg

pre 11 godina

Savovic NIJE Crnogorac:
14 Savović Boris Power Forward 210 18.06.1987. Serbian
(Igor, 19. novembar 2012 13:55) Taj nema ni mjesta u ekipi crne gore, na toj poziciji crna gora ima mnogo kvalitetnije igrace. neznam sto je savovic crnogorac ili srbin ali znam da je igrao za reprezentaciju crne gore mladje selekcije

boban_bg

pre 11 godina

Svidja mi se sto svi pljuju po izjavi da je covek zadovoljan ako se plasiramo na SP, a niko nije ni pogledao da je za tako nesto potrebno polufinale. Nije dovoljno dobro za zadovoljstvo?

ofk

pre 11 godina

Ma to je sve demagogija legendarnog demagoga.Onaj ko ne ispuni mnoga obecanja taj nesme vise da obecava.Sta je uradio u poslednja 3 takmicenja.Naravno nista!To je glavni i osnovni pokazatelj i argument.Neracunam uspehe ostvarene pod YU skolom i igracima stasalim u tim vremenima....

Emil

pre 11 godina

Trenutno imamo četvoricu naših iz CSKA koji igraju, Luka Bogdanović igra, mali Nedović igra, Bjelica i to bi bilo to. Ostatak ekipe nam uglavnom greje klupu i onda dodju na pripreme Srbije, nit su razigrani a treba kao da se uigraju, tesko to onda ide...
p.s. A da, svakom igraču koji se ne pojavi a pozvan je na pripremama bi zveknuo suspenziju saveza pa da ne može ni u matičnom klubu da igra!

JovanBGd

pre 11 godina

Prvih 5
1.Teo
2.Lučić/Nedović
3.Micov
4.Erceg
5.Krstić

To su momci koji igraju, a ne greju klupu. Uvek mi je enigma bio Kešelj koji mi je inače jako drag momak, ali on koji nije igreao kod Dude u Olimpiakosu, a igrao za Srbiju?!? A dosta momaka koji su baš redovno i dobro igrali nije im bilo mesta u Srbiji, poput Luke Bogdanovića, Micova... Poseban haos jeste Tepić koji ima 2 poena u Kahasolu i igra za Srbiju, a njegov saigrač Bogdanović koji ima 15 poena nije ni na sirem spisku..?!?!? Al dobro, zato smo i otišli onako na EP.

kornjaca

pre 11 godina

Siri spisak bi trebao biti ovakav:
Teodosic, Markovic, Nedovic, Lucic, Sinovec, Andjusic, Tripkovic, Micov, Bjelica, Erceg, Macvan, Savanovic, Aleksandrov, Krstic, Rakovic, Musli, Katic, Raduljica, Perovic.

Mikeli

pre 11 godina

Duda ne sme u ime starih zasluga da stvara tim! Ne sme igrati Tepic,nemam nista protiv decka u partizanu je igro dobro,ali od tada on ne postoji, i ne samo da ne postoji on pravi greske koje skupo kostaju tim! Eno on ne igra ni u poslednjem timu na tabeli spanske lige,molim vas,pa zasto bi Nedovicu,ili bilo kom beku partizana,pa i zvezde,ili radnickog takav igrac zauzimao mesto u timu? Paunic je tek posebna prica,kao i Kosta Perovic,to su losi igraci,oni nisu solidni ,oni su losi! Treba pruziti sasnu igracima koji su napredovali,Lucicu,Micovu,svakako Savovicu,ukoliko ne igra vec za Cg,to ne znam...Bjelica igra fino,malo njemu veca sansa,zatim raditi sa Novicom,,vratiti ga na pravi put,svi znamo sta on moze...Lose se radi u tom savezu,jako lose...Ako duda napravi istu gresku kao i prosle godine,ma koliko ja njega cenio,mislim da ne treba vise da vodi tim...Jednostavno Tepic,Kosta,Paunic ,pa mozda i Markovic,ali za njega se ogradjujem jer ne znam sta se desava sa njim i koliko igra,zatim Rasic,ne smeju biti pozivani! Rasic je igrao dobro jedno prvestvo i vise ga nema..sta na osnovu tog jednog prvenstva on sada mora stalno igrati i ako je u uzasnoj formi!

scg

pre 11 godina

Mnogo cijenim Dudu i nemam nikakvu zamjerku na njegov rad. Moje misljenje je da bi trebao da pozove Rakoca (za Darka nisam siguran posto svi znamo kakvog je mentalnog sklopa)posto covjek i sa 35 godina izgara a da ne pricam o njegovoj kondiciji i tehnici. Sve u svemu, Tepic, Paunic i Markovic su za njega male mace sto se kosarke tice.

Negoslav

pre 11 godina

Ljudi, a zasto Stefan Markovic nije u timu ??? Koliko ja pratim Valensiju ima solidan ucinak i solidnu minutazi i prvi je plej... Nije klasa Teodosica, ali ume da zagrize i da ga odmori na koji minut i pritom izmori protivnickog pleja... U timu mora nesto da se menja, ove sezone ima dosta igraca koji mogu da konkurisu za reprezentaciju i nadam se da ce se na sirem spisku naci ta imena, pa onda neka selektor Ivkovic odluci ko je najspremniji. Pozdrav

Dragan

pre 11 godina

Dudina procena je sasvim na mestu jer je nas tim sastavljan od solidnih igraca ali nijedan od njih nije ekstra klasa, neko ko je u stanju da resi mec. Krajnje je vreme da shvatimo da je poslednji veliki igrac koga smo imali bio Dejan Bodiroga, poslednjih nekoliko godina nasa kosarka ide nizbrdo i zato bi bio pravi podvig da se plasiramo na svetsko prvenstvo.

Boki

pre 11 godina

Savovica vrbovati da igra za Srbiju ako nije igrao za a selekciju Crne Gore jer nam treba skakac u reketu a ima i pristojan sut jer je Novica neizvjestan a Savan je u loshoj formi. Od Macvana se ne moze ocekivati da pravi razliku tako da Savovic i Erceg to je realnost a novica ako se oporavi utoliko bolje. A to shto je igrao za mladje selekcije Cg nema veze igrao je Preldjic za Bosnu, Sloveniju pa sad igra za Tursku. I Kuzmica vrbovati to su prioriteti, shta radi taj Djilas?

Vaso zzz

pre 11 godina

Ljudi svako ima svoju sansu Crna Gora je veoma jaka ako se odazovu svi igraci bice to dobar tim ali njima su tri najjaca igraca centri Pekovic je jedan od najboljih u Evropi ali gledali ste Srbiju protiv Italije koji su isto imali NBA igrace i Nemacku koja im Novickog dobili smo ih sa 10 15 razlike.Ako Srbija sklopi reprezentaciju iz Turske polufinale je realno ocekivati.Srbija ima mozda najveci izbor igraca na centru(Krsti jedan od najboljih centara Evrope 12 poena po utakmici,Stimac 12 poena,Musli 11 poena po utakmici,Milicic i Perovic) cetvroke fantasticne(Zoran Erceg savrsen suter za sad ima preko 50% za 3 poena,Savanovic 8 poena,Macvan,Velickovic ako se oporavi on je po meni jedan od naj cetvorki u Evropi bio je najbolji igrac na F4 Endesa lige)krila sjajna(Lucic 15 poena po utakmici u Evroligi,Vladimir Micov 9 poena po mecu,Bjelica nosilac Kahe Laboral 11 poena,Aleksandrov igra u Belgiji oko 17 poena po utakmici moze da dodj u obzir,Keselj ukoliko se vrati u formu za sad je los 4 poena) bekovi(Tripkovic 13 poena po mecu vratio se u sutersku formu,Nedovic 10 poena po mecu sjajan ove sezone i mozda(Andjusic,Rasic ili Paunic))Plejmejker(Teodosic 10 poena po mecu vodi se kao jedan od boljih u Evropi,Milenko Tepic i Stefan Markovic u losoj formi ali to ce ja msm doci na svoje,Igore Rakocevic u ovoj sezoni sjajan nekoliko puta najbolji igrac Evrolige)

dosta

pre 11 godina

dudice,cek der malo...aj neku da kazes i o ispunjavanju plana-london 2012? ako je plan bio da ne idemo-da se drzava be trosi...e onda neka se nismo plasirali...ili neju da kazes o odnosu prema igracima? ili nesto o tome koga spremas za naslednika? eto sesta godina xe biti posle slovenije,da vudimo ko je to rastao i stasao uz tebe? ili nam reci poneku o sastavu...o ovima sto sede po klupama kojekakvib klubova,a standardno iz godine u godinu leti zaduzuju peak opremu( kakav sponzor taka i ekipa)...ili o sinu svog prijatelja,sto u tvome klubu nije igrao,ali je bio standardni...