Četvrtak, 15.11.2012.

08:38

Čović vodi Zvezdine finansije

Upravni odbor Crvene zvezde na sednici u sredu, kojom je predsedavao potpredsednik Aleksandar Antić konstatovao je ostavku predsednika kluba Vladana Lukića.

Izvor: JT

Èoviæ vodi Zvezdine finansije IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

120 Komentari

Sortiraj po:

jednoruki krstivoje

pre 11 godina

Za par godina sve ce se to zvati sportsko drustvo Nebojsa Covic Coki a vi kao navijaci Coviceve delije a umesto zvezdinog grba bice coviceva slika na limenci,na sta li ce pesme da vam lice...

djokica

pre 11 godina

Pa sta? Neka vodi, ako cemo sledece godine igrati u Evropi kao u basketu.
Sto se mene tice moze da je vodi i Seselj i Tito i Sadam...samo da se prekine ovo propadanje.
Ajde Covke, Evroliga sledece godine, pa posle sta Bog da..

Sve se bojim da Chelsea-jevi, Citijevi, Barsini navijaci brinu od toga ko im vodi klub i kakva im je proslost

jeremija

pre 11 godina

Dalje ruke od narodnih para...Cini se da su "borci protiv kriminala i korupcije promenili strane...ako ne mozes da ih pobedis... itd

ok

pre 11 godina

O Zvezdinim dugovima znamo i najmanju sitnicu!Kada ćemo konačno saznati koliko duguju klubovi J.S.D.Partizan?Da li je to možda državna tajna?

CacaSweden

pre 11 godina

Nekada sam bila navijac Zvezde, dok je postojao taj klub. A sada vas pitam:kako vas nije sramota.Mladicu od 25 god, preko Blica sakupljaju novac za lecenje od teske bolesti, jer drzava nema para, ali ima da da 60 miliona , za propali klub.Pa ti Vucicu jos sanjas.Probudi se, mnogo si se uljuljkao, zar ne vidis kako ti narod zivi?Slava je prolazna a tvoja je zasnovana samo na ideologiji.Jos nista nisi uradio da spasis narod od gladi i bolesti.

Саша

pre 11 godina

Не могу да верујем да постоје људи који искрено верују у Човићеву баронију да је санирао дуг КК Црвена звезда. Да је успео да елиминише тај дуг од тридесетак милиона евра ( велике су то паре и за њега) клуб би повратио своје старо име и стару адресу на Малом Калемегдану, а постао би и члан СД Ц.Звезда.
Ти дугови нису санирани нити враћени, а сада се на име новог клуба који се зове КК Црвена Зведа Београд Дива, са седиштем у Железнику у улици Стјепана Супанца, праве нови дугови и нови минуси за које, по обичају нико неће да одговара...

Dok se nekom ne smrkne....

pre 11 godina

Ako vodi racuna kao o parama koje je ovaj napaceni narod izdvajao za kosovsku bracu tesko Zvezdi.Nikad se ne daje kozi da cuva kupus.

Vuk

pre 11 godina

Kad ste 92 godine,iz kluba uzeli preko 50 miliona maraka kesa,i upumpali u budzet i propale firme,tada se niko nije bunio.To je realno sadasnjoj cifri od oko 150 miliona eura,minimum(rasprodajte sadasnjeg prvaka evrope).Da su pare ostale u klubu,i domacinski se poslovalo,Zvezda bi i dalje bila u top 10!Nema potrebe da navijaci partizana kukaju nad nasom sudbinom,sami cemo se izboriti,penzija i plata ce i dalje biti!A Nebojsa Covic zna kako se vracaju “dugovi“,zelenasima i ostalim “poveriocima“!

mudrinovic

pre 11 godina

sve dok omladinci ne nose zvezdinu igru nema spasa.to je kljucni faktor ove zvezdine rupe u istoriji koja traje par godina i koja ce trajati dok se ne stavi tacka,i nacionalnog tima. temelj tima mora biti omladinska skola!!! Klinci odlaze da zaradjuju pare a nisu se izgradili kao licnosti a kamoli igraci. da li su dzajic i sekularac kao klinci imali ogromne plate ???!!! parizan dominira jer ima ostojica ,lazevskog,ninkovica ,jojica,l.markovica,scepovica... tako bi zvezda danas igrala sa radovanovicem,milanovicem,cosicem,mickom,ficom jankovicem,maticem,djuricicem,filipom djordjevic... koj bi to tim bio!!! realno,ovakvom politikom ne vidimo titulu jos par godina...

Dirty

pre 11 godina

Gde su Delije sa severa koje su jos na teekmi sa Dinamom iz Kijeva rekli ne politici i otporaskim crvenim zastavama??? Sada ce rashodovani SPS i SRS da rekonstruisu Zvezdu...Sram da nas bude!!!

dr. Kadu

pre 11 godina

Zezam se sa drustvom da ce Covic, posto je 20 miliona vratio za jedno leto, ovih 60 da vrati do proleca :-)

Ozbiljno, klub mora da se privatizuje, jer bez pozamašnog kapitala iz inostranstva fukcionisanje je nemoguce, to su shvatili i mnogo bogatije drzave od nas.

E sad sto grobarima skace pritisak kad vide neku vest sa Covicem nije kriv on, vec Nelson, Skot & co, tako da minuse mogu da lupaju do sutra, ili do sledeceg derbija u basketu, pardon do utakmice sa CZBGD, od koje su ispraseni za vikend.

NS

pre 11 godina

Covic je pravi knjigovodja za sve novce... izvadice on iz svog djepa valjda se i on ovajdio za ovih dvadeset i kusur godina agonije...I zvezda i Partizan i pa i drugi su kriminalna drustva zadnjih 20god. preko kojih mafija i tajkuni peru pare i naravno ostavljaju dugove koje treba posle da plati buranija koja nema sta da jede.. Gospodo koji ste vodili klubove odgovarajte za dugove koje ste napravili pa kako imate firme kuce vile avione kamione na dobos sve pa vratite dugove ako necete da se razilazimo svako na svoju stranu vi tamo gde u svakoj normalnoj drzavi zavrsavaju oni koji ojade i naprave dugove naravno zatvor a sirotinja da dobije posao i leba...Pozdrav iz Srpske atine..

Vučića na sud

pre 11 godina

@Magija
Isto mislimo, samo vas molim da ne pominjete državu jer država sa ovim nema veze, sve radi Vučić sam. Koju je to odluku donela država (vlada, skupština, ministarstvo sporta)? Čovek je teško prekršio mmnoge zakone, zaslužuje da odgovara. Njegovo ponašanje, dok su slepi miševi leteli iznad vlade i rupe, podseća na Krcuna. Taj se tako ponašao dok mu nije pukla guma na "oldsmobilu".

novicas

pre 11 godina

(Sky walker) Slažem se potpuno s tobom,sve ih treba pohapsiti.Dodao bih samo da treba uhapsiti i ove zaštitnike tih lopurda.Znači,celu komisiju,ČOVIĆA,DŽAJIĆA,ANTIĆA...na čelu sa VUČIĆEM!

delija

pre 11 godina

Da ne bude kao i sa KK CZ , svima kojima dugujemo evo vam sipak. I tako nestane duuuuug. Kad je moglo 13 mil moze i 60 mil, sitnica.

delija iz barija

pre 11 godina

Oni što su nam uzeli lovu od 91-94 i preusmerili u svoj klub sada će nam je vratiti. Ko razume shvatiće da ne širim priču jer mi komentar onda neće biti objavljen. PRAVA SRPSKA PATRIOTSKA SVADBA- skraćenica.

banana republika

pre 11 godina

Za ove sto tvrde da su 'im otete pare' 91-94 (da ne pricamo kako su Partizanu otete titule, pa vracene, ali nije vraceno i ucesce u Kupu Sampiona i da je to bio cuveni 'petogodisnji plan'), pitanje: hoce li Zvezda da vrati gradjanima Srbije sve one novce od gradnje stadiona?
Da nisu mozda sami izgradili stadion?
Ili po naredjenju iz para JAVNIH PREDUZECA ciji je vlasnik drzava, odnosno svi mi?

Ne pravimo se naivni.
Da stvar bude jos smesnija, zvezdasi prozivaju Partizan da je oteo vojni stadion.

Hajde onda da krenemo od nule - neka Partizan vrati JNA, ali neka se onda proda zvezdin stadion, pa da se namire sva ta preduzeca, kojih vecina verovatno vise i ne postoji - sve se pokralo...

Ili, da Partizan vrati stadion vojsci, a da mu se izgradi novi, od para javnih preduzeca? :)))
Pa, mislim da pojedinci ne bi preziveli od visokog pritiska, a realno, ni tada kada se gradio stadion za Zvezdu nismo bili bogatiji nego sto smo sad.

Za ovaj novac koliko je nabijen dug Zvezde, mogao je da se napravi vise nego pristojan stadion, ali mi moramo da se lozimo na neke megalomanske projekte od 500 miliona evra u drzavi sa 7 miliona stanovnika i prosecnom platom od 250e.

Ludilo mozga...

jadna li si Srbijo

pre 11 godina

Posle uspešne "epizodne" uloge u seriji Insajder,čuveni glumac prihvatio novu ulogu u seriji "imam armiju navijača iza sebe,ne može mi niko ništa"!

zoran

pre 11 godina

Eh, da je Glazgov Rendzers saznao za Chovica gde bi im bio kraj.
Kako ce majstor Chova to struchno da vrati..ma nece proci ni 6 meseci a Zvezda ima da pita poshto je Ronaldo...

Ma mi nismo drzava...mi smo cherga..svi zajedno...gledamo shta nam rade pred ochima i svi cutimo...

Samo me interesuje kako ce Vuchic-Dachic da nameste derbi...tipujem na 2-2..ili 3-3..da zadovolje masu golovima, ali ne oshtete blizance...

leSo

pre 11 godina

Već vidim Čovića kako za četri meseca saziva konf.za novinare i euforično,kako samo on zna,izjavljuje kako je uspeo da sanira dug od 60 milki,i kaoko je zvezda sada na stabilnim nogama i kako...Kakav čovek,kakva zemlja!

Nova godina još nije, a kad će ne zna se

pre 11 godina

Ovo je stvarno tužno i žalosno! Jesam veliki navijač Partizan, ali ne odobravam davanje narodnog novca u bilo koji klub, pa ni u Partizan, ni u Zvezdu. Toliko je gorućih problema u ovoj zemlji, a sada će da iskeširaju 60 miliona evra za klub koji je u dubiozi. Postaviću samo jedno pitanje g-dinu Vučiću: Neurohirurgija kliničkog centra Srbije ne može da funkcioniše i najteži bolesnici mesecima čekaju na operacije zato što na odelenju od 4 mikroskopa potrebnih za operacije radi samo jedan. Majka mi je dva puta operisana na neurohirurgiji i ono što sam imao prilike da vidim tamo je jad i beda. Divim se onim lekarima i ljudima koji spasavaju živote drugima u nemogućim uslovima, bez opreme, instrumenata, sa nedostatkom slobodnih kreveta. G-dine Vučiću za takve stvari su potrebne pare, a ne za propale klubove. Onaj ko je doveo te klubove u takvu situaciju neka odgovara za to, a ne da parama nas poreskih obveznika na lepe oči i uz razne sumnjive dogovore i sumnjive face upumpavate novac u propale državne klubove. Sramota!

Samo se vi i dalje palite na teorije zavere, pa vam ni Vucic nece pomoci...

pre 11 godina

Oni što su nam uzeli lovu od 91-94 i preusmerili u svoj klub sada će nam je vratiti. Ko razume shvatiće da ne širim priču jer mi komentar onda neće biti objavljen. PRAVA SRPSKA PATRIOTSKA SVADBA- skraćenica.
(delija iz barija, 15. novembar 2012 17:15) Ja znam da svakakvih lupetanja ima na ovim komentarima, ali ovo prevazilazi svaku vrstu ljudske gluposti... Ti, niti razumes, niti shvatas... Jedini koji je preusmeravao pare su vasi funkcioneri u svoje dzepove, a ovo sto se primas na ovakve nebuloze govori samo jednu stvar, ili si derle, ili si navijacica, a sa Delijama iz Barija imas veze taman koliko i ja sa spejs satlom...

Zak

pre 11 godina

Nije fudbal kosarka a pogotovu ne vaterpolo pa da Coki&co. mogu sa svojim sitnim instant semama praviti sitne instant uspehe. Ovde je potrebno 10-15 mil.€ godisnje samo za plate/reziju. Te pare za bacanje nema niko, mogu samo da se naprave iz transfera. Vi ne znate da pravite igrace pa vam/nam fuzija, sa Radom recimo, ne gine.

Skywalker

pre 11 godina

Ja sam zvezdas od kako znam za sebe. Ljudi, ovo je ludilo. Treba pohapsiti sve koji su bili na celu Zvezde otkad su dugovi poceli da se gomilaju, konfiskovati svu imovinu i vratiti deo duga, ako treba treba prodati i stadion. Pa, ugasen je ili prebacen u cetvrtu ligu jedan Rendzers, klub daleko bogatije tradicije. Ali, ime kluba nista nije krivo, krivi su oni koji su ga pljackali, a sad bi ovi da namire dugove pljackajuci narod. Aman.

magija

pre 11 godina

Ljudi šta je ovo??? Kakva stabilizacija kluba, kakav oporavak, kojim sredstvima??? Vučiću zašto ne vratite državne dugove a ne zvezdine, partizanove?? Kaže država da će pomoći?!!! Zašto ne pomogne ljudima koji su ostali i ostaće bez posla, onima koji se hrane iz kontejnera, onima što nemaju para za lekove, ljudi umiru čekajući na lekarske preglede jer nemamo sredstva za nove aparate,... Čović vratio par miliona košarkaškog kluba, sada će i ovih 60 fudbalskih, ništa lakše?! Zvali su vas da preuzmete Glazgov Rendžers, samo na nekoliko dana, da vratite te milione,....
Kakva banda??!!!!!

fenomen

pre 11 godina

Ovako bih ja reprogramirao dug...
Gasprom 10 mil. evra.
Djokovic 5 mil.
Piksi, Savicevic, Jugovic, Mihajlovic, Pancev, Belodedic, Najdovski, Binic i ostatak te sampionske ekipe svi zajedno 5 mil.
Nekoliko koncerta na Marakani u izvodjenju Ace Lukasa, Dzeja i ostalih velikh Zvezdasa i tu bi se moglo skupiti 2-3 mil na par koncerta.
Ostatak koji fali neka uplate Jeremic i Vucic.
Posteno....I naravno svaki navijac Zvezde da uplati koliko moze na ziro racun Zvezde.
Jedino ne bi valjalo sto bi se tad mnogo lepo zivelo u Srbiji a nas narod nije naviknut.
Poz...

Lepo, fino, Trollino

pre 11 godina

Najjace mi je od svega sto ima toliko Grobara medju komentarima koji su vezani za novosti u Zvezdi. Sto Bordo, sto Jagodina, sto ovi sto oni. Non-stop citate i pratite Zvezdu. Ja mislim da ste vi u stvari potajni navijaci Zvezde :)
Da ste toliko jaki i veliki koliko zaista tripujete da jeste, onda biste gledali negde drugde :)

Miksi - N.Pazova

pre 11 godina

Evo neka otvore ziro racun i neka uplate po 20E ..... i neka uplati istu sumu 500.000 navijaca Zvezde ne treba vise .... pa izracunajte do kolike sume dolazimo /pricam za uplatu na godisnjem nivou !

grobar-españa

pre 11 godina

Sve je to pokojni Sloba iznedrio, i ove "vase" i ove "moje". Politicko-trgovinsko- "sportske" organizacije, Crvena Zvezda i Partizan. "I smejem se , smejem se a plakao bih ".

lorenc

pre 11 godina

Ljudi vama treba finansijski direktor sa 10 god iskustva u internacionalnom biznisu da vam bar otvori oci i napravi pravi uvid u stanje.
Covic ako vodi finansije je isto kao da ste Djajicu dali da peva operu.

Zoran

pre 11 godina

Zemlja je upropastena. Dvadeset godina je u potpunosti vode politicari.
I sada isti ti politicare i dalje sve resavaju, pa ce oni da pomognu i u resavanju problema Crvene Zvezde, posto su ove prethodno napravljene resili. U sve se razumeju.
A dajte bilo kom politicaru da vozi avion. To ne bi prihvatio i da mu za to ponudite 1.000.000 eura iako najvise vole pare na ovom svetu, jer bi bio licno ugrozen.
A da nanese stetu firmi i drustvu od 1.000.000 eura, da bi on stavio 50.000 eura u dzep, ne bi ni trepnuo.

Hvala Bogu, za sad jos uvek samo kompleksas...

pre 11 godina

alo kompleksasi zvezda nije sloboda iz uzica. hemofarm je imao svoju dvoranu i sponozre pa je crkao jer nije imao ko da je gleda. zvezda ne postoji 5 godina ni u jednom sportu pa moze sutra da napuni marakanu.

sto se tice novca, zvezdi su otimane pare pocetkom 90-ih. ina je prodala tim kao sada kada bi na pr. manchester prodao ceo tim i sve pare su otisle. druga stvar nije zvezda uzela pare sama od sebe vec pojedinci su je ocerupali, mozda i neki koji ne navijaju za taj klub. i to treba istraziti a ne zasto se zvezdi vraca dug i treba jok nego ce samo partizan sa svojih 200 navijaca da postoji.

i zadnje - kako vas nije sramota da se javljate sada posle 20 godina marjanovica, dacica, tadica itd.
(emontije, 15. novembar 2012 12:12) Aj, molim te, reci ti meni koliko imas godina? Ali iskreno.... Ko ti je napunio glavu takvim glupostima? Tata, jel da? I na kraju, bolje je biti kompleksas (mada ti to i ne znas sta znaci, nego si cuo da ovde neko pominje), nego biti glup... Mada, takve stvari su nasledne (mislim na glupost), a kompleksi se sticu i gube... I utuvi jednom u glavu, ne mozes uporedjivati DIVU i Mancester NIKADA

Sima

pre 11 godina

@ Da ste toliko jaki i veliki koliko zaista tripujete da jeste, onda biste gledali negde drugde :)
(Lepo, fino, Trollino, 15. novembar 2012 15:10)

Pogledaj malo komentare na Partizanovim vestima pa se javi.

Пеђа

pre 11 godina

Какав скандал! Све досадашње активности Вучића у борби против корупције падају у воду. Формирањем тзв.радне групе, мимо Скупштине, почињено је правно насиље и Вучић то врло добро зна. А о постављењу Човића за консолидатора финансија ФК Ц.з. излишно је било шта коментарисати. Ово више нема везе са титулама, ни ко ће бити првак Србије, нити да ли је Џаја крив или није (а чик нека сада не добије ослобађајућу пресуду!). Вучићеве неиживљене дечачке и младалачке навијачке егзалтације дезавуишу државу и рад владе Републике Србије. Нека се припреми господин М.Платини.

Malo informacije

pre 11 godina

@Ne znam da racunam,

Ne sto ne znas da racunas vec ne znas nista. Rengers je bio privatan klub dok su Zvezda,Partizan i ostali klubovi registrovani kao udruzenje gradjana i za njih ne vazi stecaj.Nasi klubovi cak nisu registrovani ni kao privredni subjekat da bi podlegli zakonu o stecaju.Kada se budu privatizaovali i odredi titular ili vlasnik vazice i bankrot i stecaj

Gole

pre 11 godina

Прави човек за овај тежак посао! Ма шта мислили о Човићу,морате признати да је урадио ненормално добар посао у кошаркашком клубу...само погледајте где је Звезда била пре две године,на последњем месту,губила дерби са четрдесет разлике и у минусу двадесет милиона,да не заборавим,и без подршке навијача! Данас је рачун кошаркашког клуба на нули,имамо подршку навијача,међу четири смо на јадрану,са реалним шансама да уђемо у евролигу следеће године,а да не спомињем бриљантну партију против комшија. Мора се признати да човек зна знање,на страну то што мислимо о њему као политичару :)
(simpatizer, 15. novembar 2012 10:23)

Daj čovječe ne budi najivan. Čović stabilizovao stanje u KK ? Račun na nuli? KK Crvena Zvezda više ne postoji, tj. zaleđena je u stečaju.

Robobluz

pre 11 godina

Drzava nek pohvata one koji su napravili dug, pa od njih nek naplati.
Zaduzivati, ionako zaduzene, gradjanje Srbije radi nekih propali klubova je cista glupost. Zvezdu i Partizan ugasiti, bar ce tajkuni imati manje utocista, a i fudbaleri ce se moci posvetiti vise nocnom zivotu.

Džabe se džilitaš, nema tu tvog novca

pre 11 godina

NE DAM moj novac ni Partizanu ni Zvezdi!!!
(borislav, 15. novembar 2012 11:19)

Reprogramu naplate poreza, kao olakšici za poreske obveznike se redovno pribegavalo u ovoj državi.

Od taksista, do građevinskih i zanatskih radnji, itd.

Pogotovo je glupo čuti ovakve komentare kad se zna da masa stanovnika čeka na legalizaciju objekata po mizernim cenama, kako bi izbegli svoje finansijske obaveze prema državi.

A nije ni država bolja prema svojim poveriocima.

Yugoo

pre 11 godina

Dragi ljudi, dojite malo sebi. Zivim u Pragu, največi češki klub Sparta ima godišnji budet 12 mil. eura, ako neodigra makar imalo solidno u Evropskim takmičenjima naskoči joj dug manje od 4 mil. eura, ale redovno odigra makar nešto. Kako onda može imati neka zvezda 60 mil. dug kad neigra ništa, negradi ništa, samo prodaje igrače. Kde su te pare?

J.D.Aleksandar

pre 11 godina

Ne kapiram zasto Partizan i Crvena zvezda ne otvore neki ziro racun u koji svaki navijac moze da ima uvid i da recimo godisnje dajemo po 20 eura ? Pa mi bi napravili budzet kao Porto,recimo !

Ne znam da racunam

pre 11 godina

Glazgov Rendzers je zbog 9 miliona funti bankrotirao, a CZ duguje skoro 50 miliona (funti). Nema stecaja, nema nicega. I na kraju, ko im je uopste i davao tu lovu?

nikola f.

pre 11 godina

ma daaaj.
klub u stecaj. osnujete fk czv bgd. uzmete novi grb, koji se od starog razlikuje u dve crte. fuzija sa Jagodinom/ofk/Radom. pa se pozovete na njihovo pravo za takmicenje u super ligi, a dugove czv ne zadrzavate. vec vidjeno?

THE CITIZEN

pre 11 godina

Та јесен (без освојеног бода)2007. је такође била у режији данашњег нам тренера не зналице, у његову љубав према звезди нећу да улазим, само се сећам детаља да је баш тада после утакмице када смо и дефинитивно испали, исте вечери виђен како се проводи као да прославља нешто, никада нисмо добили одговор шта!

Lucas

pre 11 godina

@simpatizer A Coki to vratio jer je nadasve sposoban menadzer. Vratio je na isti ovakav nacin kao sto ce i gomila ovih dugova da ispari.

slow motion

pre 11 godina

@ Retro

Ako je klub u stecaju, ne moze da se takmici. Zbog toga dolazimo do onog sto vam ponavljamo kao papagaji: Trenutno postoji Crvena Zvezda Beograd, a prava Crvena Zvezda je pod lokotom. Koristi se grb zakljucane Crvene Zvezde, kako bi se manipulisalo zaostalim narodom, koji ne vidi razliku.
Cak i u ovakvoj situaciji fuzionisanja klubova, dolazi se do situacije (kada se igra domaca liga) da CZB igra protiv FMP. Neverovatno.
Sta je Vucko zamislio sa FKCZ, nemam pojma, ali da tek tako vrati 60 milionceta, ne moze. Covic je iskusan u vise ilegalnih biznisa (insajder), pa ce se i u ovom verovatno dobro snaci, a posle sve predstaviti kao bolji zivot za Srbiju. Sramota kruzi okolo, a smrad se oseca na kilometar. Ukljucite mozak, ne vrtite magicne kocke, jer one ne postoje. Sve sto oni zele, je laz i prevara.

blabla

pre 11 godina

Zvezdasi, nema te vise razloga za brigu. Citava gomila mocnika, hostaplera i demagoga je krenula da se cima oko vaseg kluba. Naravno tu je i gospodin demagog licno, Nebojsa Covic Cova, siva eminencija Srbije u raznim semama, jos od devedesetih na ovamo. Pere se kroz sport, kako sebe tako i svoj novac. Iluzija nestanka duga i uspeha ce svakako uspesno biti izvedena.

emontije

pre 11 godina

alo kompleksasi zvezda nije sloboda iz uzica. hemofarm je imao svoju dvoranu i sponozre pa je crkao jer nije imao ko da je gleda. zvezda ne postoji 5 godina ni u jednom sportu pa moze sutra da napuni marakanu.

sto se tice novca, zvezdi su otimane pare pocetkom 90-ih. ina je prodala tim kao sada kada bi na pr. manchester prodao ceo tim i sve pare su otisle. druga stvar nije zvezda uzela pare sama od sebe vec pojedinci su je ocerupali, mozda i neki koji ne navijaju za taj klub. i to treba istraziti a ne zasto se zvezdi vraca dug i treba jok nego ce samo partizan sa svojih 200 navijaca da postoji.

i zadnje - kako vas nije sramota da se javljate sada posle 20 godina marjanovica, dacica, tadica itd.

partizanovac

pre 11 godina

Zvezda duguje 60 miliona Eura!
Lepo,nas u Srbiji ima 7 miliona,znaci svako da se isprsi sa 8,5 EURO i Zvezda je na nuli!
Hocemo to platiti preko Infostana,ili racuna za struju,ili racuna za telefon?Plus PDV 20%....
A,Vucicu?

sasa

pre 11 godina

Sta bre ovi pricaju grobari?Ajde ne preterujte...Niko nije preko noci dao 15 miliona, vec je klub otisao u stecaj. Budite malo informisani...
(Retro, 15. novembar 2012 09:19)

Sefe,tacno je,klub KK CZ je u stecaju i sve igrace,ime,grb i ostalo je preuzeo privatni klub...

To bi bilo kao da ja imamm firmu koja dobavljacima duguje 16mil eura...onda ja lepo gurnem firmu pod stecaj,a neka mala firmica kupi ime,logo,zaposlene,upravni odbor,direktora,prostorije i sve sto je moja firma imala, i nastavi poslovanje kao da nista nije bilo...

To moze samo u ovoj propaloj drzavi...U normalnoj drzavi,katanac i baci se kljuc dok ne izmirite dug!!!

SEIR

pre 11 godina

Ovo ne bi trebalo da objavljujete!!! Cuce za Cokija Grcka, USA, Spanija i dovesca ga odma da resi finansijske probleme za 1 dan. Videcete da ce Zvezda za neki dan biti u plusu.

zr

pre 11 godina

Zasto Covic ne izadje u javnost i kaze kk Crvenu zvezdu su ti i ti ugovori doveli do stecaja i duga od 16 miliona eura,te ugovore je u ime Crvene zvezde potpisivao taj i taj clan?????Nego Beko je oprostio milionce,pokazao ostalima drustveno odgovorno ponasanje i svi ostali su krenuli njegovim stopama jer im je Covic objasnio da se tako voli Zvezda!!!Sve kvazi transparentno a u stvari zesce izakulisno!!!Fk Cz ocekuje isti scenario!!!!

Sasho

pre 11 godina

Nemam komentar za ovog coveka!Ako je on spasioc drzave,kluba,covek pronevera,afera,gangster,politicki mesetar onda mi posteni da pakujemo kofere i da idemo odavde!

daj bombona da sisamo

pre 11 godina

@(simpatizer, 15. novembar 2012 10:23)
"Мора се признати да човек зна знање,на страну то што мислимо о њему као политичару :)"

Ne zna on znanje, on zna ljude, samo sto mi ne znamo koji su to ljudi.

gdelija

pre 11 godina

a sto kod nas nisu dolazili dacic i tadic? tad se to nisi pitao?
(igor, 15. novembar 2012 10:26)

kod vas su dolazili kao navijaci,
a ovi sad kod nas nose 60 miliona drzavnih para

Hero

pre 11 godina

A kad će Vučić da dođe u prostorije Partizana?
Uostalom, ako Partizan duguje svega 3-4 miliona evra, a Zvezda preko 60 miliona, zašto se svrstavaju dva kluba u isti koš? Ili nas ne spominjite, ne pomažite, ili pomozite JEDNAKO i jednom i drugom.
Hoću cifru ko koliko duguje i koliko se kom klubu daje! Vučiću, ne muti ništa, ajde sve otvoreno, transparentno, a ne ovako.
(rasulo, 15. novembar 2012 09:21)


Partizan u FKP, duguje samo na porez 4 miliona, a ko zna koliko bankama i ostalima...zato molim te ne izmisljaj, kad cemo da saznamo koliko duguje FK Partizan ili KK Partizan?Nikad ocigledno...

Branko

pre 11 godina

@simpatizer
Ne zaboravi da je taj klub u kosarci je FMP i da je njegov vlasnik Covic. Tako da svo to sto si naveo Covic je uradio za sebe i svoj klub, a sada sta ce se uraditi sa FK Zvezda, videcemo.

derbi+41

pre 11 godina

Nije ovo tema za prepucavanje,zato decaci,stop! Interesuje me(kao i celokupnu javnost)koliki su dugovi fudbalskih i kosarkaskih sekcija oba kluba? Ako je u praksi da se podnose zavrsni racuni u svim firmama,ovo nikako ne bi smelo da izostane ni u sportu. Ako su dugovi vraceni,onda sa jasnim naznakama na koji nacin se to postiglo!Podrzavam da drzava pomogne jer odavno znamo da vrhunski sport donosi afirmaciju citave zemlje. Pomoc treba biti usmerena ka klubovima koji su bili,jesu ili imaju potencijal da budu reprezent Srbije. Zvezdin dug od 60 mil. je veliki i za mnogo mocnije klubove. Jesam da se pomogne ali nista ispod zita,nego javno. Neko je ovde primetio kako iza Vesica dolazi Covic,a to lici na vec ustaljenu praksu privatizacije. Jedan dodje unisti i ode,a onda onaj drugi kupi za sitne pare. Drzavi su potrebni Partizan i Zvezda, te treba nesto uciniti. Sto se tice kosarke, oni koji su upuceni znaju da nigde nije profitabilna osim NBA, te svi pomazu na neki nacin. Real i Barselona su sekcije fudbalskih klubova, pa odatle i crpe finansije, dok npr. u CSKA i Makabi, novac dolazi od strane drzave, kojoj je u interesu da njihov klub bude u vrhu evropskih takmicenja. Neko ce reci, zasto samo u Partizan i Zvezdu? Odgovor je jednostavan. Zato sto iza njih stoji ogromna vecina navijaca i ato sto su tokom istorije imali odredjene uspehe. Moze se pomoci i klubovima u unutrasjosti sa nekim manjim investicijama u (kod nas) manje popularnim sportovima kao sto su rukomet ili odbojka.

DexR

pre 11 godina

Covic, covek koji se pominje u insajderu oko mahinacija sa parama na Kosovu, sada se postavlja kao odgovoran za finansije u Zvezdi. Toliko o Vucicevoj borbi protiv kriminala, toliko o doslednosti, toliko o cuvenoj Vucicevoj pravdi. Trazili ste gledajte, glasali ste ...

bane

pre 11 godina

nastavlja se akcija spasite derzavni projekat!sramota ove zemlje!vice-premijeru je bitnije da po svaku cenu spasi ovu ruinu od kluba nego da renovira bolnice i kupi opremu za iste,i to zato sto covek navija za njega,moz misliti!borba protiv korupcije,smesno vucicu!

trojanski konj

pre 11 godina

Ne znam mnogo o fudbalu jer ga ne gledam. Znam malo o politici jer je gledam. Ali kad vidim politicara na mestu fudbalskog ili nezavisnog finansijskog strucnjaka, onda znam da od sporta nema nista. Opet.

Nemanja

pre 11 godina

Sad cemo cuti za par meseci, Covic "sanirao" dug od 60 miliona eura, svojim "znanjem i iskustvom" u tom poslu! Zvezda je na stabilnim nogama, i krece putem KK!

Covicu majstore

pre 11 godina

Čović finansije, pa toga se i plašimo..
(Cane, 15. novembar 2012 09:36)

Sto se plasis? Pa gore od ovoga sada ne moze. Uostalom on je uspeo u KK Crvena zvezda Beograd Diva da vrati 15 miliona evra za godinu dana, a planirao je za 5 godina, pa je u drugoj godini doveo najbolje igrace koji mogu da se plate.

Sto se mene tice pravi potez, jos kad bi pristao i u vladi Srbije da uradi i sa KK CZVBD

simpatizer

pre 11 godina

Прави човек за овај тежак посао! Ма шта мислили о Човићу,морате признати да је урадио ненормално добар посао у кошаркашком клубу...само погледајте где је Звезда била пре две године,на последњем месту,губила дерби са четрдесет разлике и у минусу двадесет милиона,да не заборавим,и без подршке навијача! Данас је рачун кошаркашког клуба на нули,имамо подршку навијача,међу четири смо на јадрану,са реалним шансама да уђемо у евролигу следеће године,а да не спомињем бриљантну партију против комшија. Мора се признати да човек зна знање,на страну то што мислимо о њему као политичару :)

z

pre 11 godina

Zanimljivo. U kk dodje Vesic, nastanu dugovi, dolazi Covic kao spasitelj. U fk onda dodje Vesic, dugovi se umnoze, a onda se pojavljuje spasitelj Covic. Koincidencija?

Retro

pre 11 godina

Sta bre ovi pricaju grobari?Ajde ne preterujte...Niko nije preko noci dao 15 miliona, vec je klub otisao u stecaj. Budite malo informisani...

rasulo

pre 11 godina

A kad će Vučić da dođe u prostorije Partizana?
Uostalom, ako Partizan duguje svega 3-4 miliona evra, a Zvezda preko 60 miliona, zašto se svrstavaju dva kluba u isti koš? Ili nas ne spominjite, ne pomažite, ili pomozite JEDNAKO i jednom i drugom.
Hoću cifru ko koliko duguje i koliko se kom klubu daje! Vučiću, ne muti ništa, ajde sve otvoreno, transparentno, a ne ovako.

finance

pre 11 godina

A kada ćemo da vidimo koliko je Partizan dužan, u bilo kom sportu? Do sada je jedino objavljeno da je KK Partizan najveći dužnik u košarci, na ime poreza državi preko 1 M evra. Šta je sa ukupnim dugovima. Doduše i ovo u Zvezdi treba u detalje, koliko se duguje državi, ko je napravio dug da odgovara i tako redom.

Vako

pre 11 godina

Da li bi se sastali ovako da je ,recimo,u problemu Sloboda iz Uzica? ja mislim da ne bi.
Napusnis dzepove i odes. Niko ni za sta ne odgovara. Odkale ce da vrate 62 miliona eura? Cije su to pare?

saremo

pre 11 godina

Sastav je da sednes i places.Namireni kadrovi iz raznih partija i tajkuni.Nista novo,sve po starom.Gde su sportisti u ovoj prici.Da li i njih neko nesto pita...

z

pre 11 godina

Zanimljivo. U kk dodje Vesic, nastanu dugovi, dolazi Covic kao spasitelj. U fk onda dodje Vesic, dugovi se umnoze, a onda se pojavljuje spasitelj Covic. Koincidencija?

rasulo

pre 11 godina

A kad će Vučić da dođe u prostorije Partizana?
Uostalom, ako Partizan duguje svega 3-4 miliona evra, a Zvezda preko 60 miliona, zašto se svrstavaju dva kluba u isti koš? Ili nas ne spominjite, ne pomažite, ili pomozite JEDNAKO i jednom i drugom.
Hoću cifru ko koliko duguje i koliko se kom klubu daje! Vučiću, ne muti ništa, ajde sve otvoreno, transparentno, a ne ovako.

saremo

pre 11 godina

Sastav je da sednes i places.Namireni kadrovi iz raznih partija i tajkuni.Nista novo,sve po starom.Gde su sportisti u ovoj prici.Da li i njih neko nesto pita...

Vako

pre 11 godina

Da li bi se sastali ovako da je ,recimo,u problemu Sloboda iz Uzica? ja mislim da ne bi.
Napusnis dzepove i odes. Niko ni za sta ne odgovara. Odkale ce da vrate 62 miliona eura? Cije su to pare?

partizanovac

pre 11 godina

Zvezda duguje 60 miliona Eura!
Lepo,nas u Srbiji ima 7 miliona,znaci svako da se isprsi sa 8,5 EURO i Zvezda je na nuli!
Hocemo to platiti preko Infostana,ili racuna za struju,ili racuna za telefon?Plus PDV 20%....
A,Vucicu?

nikola f.

pre 11 godina

ma daaaj.
klub u stecaj. osnujete fk czv bgd. uzmete novi grb, koji se od starog razlikuje u dve crte. fuzija sa Jagodinom/ofk/Radom. pa se pozovete na njihovo pravo za takmicenje u super ligi, a dugove czv ne zadrzavate. vec vidjeno?

finance

pre 11 godina

A kada ćemo da vidimo koliko je Partizan dužan, u bilo kom sportu? Do sada je jedino objavljeno da je KK Partizan najveći dužnik u košarci, na ime poreza državi preko 1 M evra. Šta je sa ukupnim dugovima. Doduše i ovo u Zvezdi treba u detalje, koliko se duguje državi, ko je napravio dug da odgovara i tako redom.

simpatizer

pre 11 godina

Прави човек за овај тежак посао! Ма шта мислили о Човићу,морате признати да је урадио ненормално добар посао у кошаркашком клубу...само погледајте где је Звезда била пре две године,на последњем месту,губила дерби са четрдесет разлике и у минусу двадесет милиона,да не заборавим,и без подршке навијача! Данас је рачун кошаркашког клуба на нули,имамо подршку навијача,међу четири смо на јадрану,са реалним шансама да уђемо у евролигу следеће године,а да не спомињем бриљантну партију против комшија. Мора се признати да човек зна знање,на страну то што мислимо о њему као политичару :)

sasa

pre 11 godina

Sta bre ovi pricaju grobari?Ajde ne preterujte...Niko nije preko noci dao 15 miliona, vec je klub otisao u stecaj. Budite malo informisani...
(Retro, 15. novembar 2012 09:19)

Sefe,tacno je,klub KK CZ je u stecaju i sve igrace,ime,grb i ostalo je preuzeo privatni klub...

To bi bilo kao da ja imamm firmu koja dobavljacima duguje 16mil eura...onda ja lepo gurnem firmu pod stecaj,a neka mala firmica kupi ime,logo,zaposlene,upravni odbor,direktora,prostorije i sve sto je moja firma imala, i nastavi poslovanje kao da nista nije bilo...

To moze samo u ovoj propaloj drzavi...U normalnoj drzavi,katanac i baci se kljuc dok ne izmirite dug!!!

blabla

pre 11 godina

Zvezdasi, nema te vise razloga za brigu. Citava gomila mocnika, hostaplera i demagoga je krenula da se cima oko vaseg kluba. Naravno tu je i gospodin demagog licno, Nebojsa Covic Cova, siva eminencija Srbije u raznim semama, jos od devedesetih na ovamo. Pere se kroz sport, kako sebe tako i svoj novac. Iluzija nestanka duga i uspeha ce svakako uspesno biti izvedena.

Sasho

pre 11 godina

Nemam komentar za ovog coveka!Ako je on spasioc drzave,kluba,covek pronevera,afera,gangster,politicki mesetar onda mi posteni da pakujemo kofere i da idemo odavde!

slow motion

pre 11 godina

@ Retro

Ako je klub u stecaju, ne moze da se takmici. Zbog toga dolazimo do onog sto vam ponavljamo kao papagaji: Trenutno postoji Crvena Zvezda Beograd, a prava Crvena Zvezda je pod lokotom. Koristi se grb zakljucane Crvene Zvezde, kako bi se manipulisalo zaostalim narodom, koji ne vidi razliku.
Cak i u ovakvoj situaciji fuzionisanja klubova, dolazi se do situacije (kada se igra domaca liga) da CZB igra protiv FMP. Neverovatno.
Sta je Vucko zamislio sa FKCZ, nemam pojma, ali da tek tako vrati 60 milionceta, ne moze. Covic je iskusan u vise ilegalnih biznisa (insajder), pa ce se i u ovom verovatno dobro snaci, a posle sve predstaviti kao bolji zivot za Srbiju. Sramota kruzi okolo, a smrad se oseca na kilometar. Ukljucite mozak, ne vrtite magicne kocke, jer one ne postoje. Sve sto oni zele, je laz i prevara.

DexR

pre 11 godina

Covic, covek koji se pominje u insajderu oko mahinacija sa parama na Kosovu, sada se postavlja kao odgovoran za finansije u Zvezdi. Toliko o Vucicevoj borbi protiv kriminala, toliko o doslednosti, toliko o cuvenoj Vucicevoj pravdi. Trazili ste gledajte, glasali ste ...

Nemanja

pre 11 godina

Sad cemo cuti za par meseci, Covic "sanirao" dug od 60 miliona eura, svojim "znanjem i iskustvom" u tom poslu! Zvezda je na stabilnim nogama, i krece putem KK!

Пеђа

pre 11 godina

Какав скандал! Све досадашње активности Вучића у борби против корупције падају у воду. Формирањем тзв.радне групе, мимо Скупштине, почињено је правно насиље и Вучић то врло добро зна. А о постављењу Човића за консолидатора финансија ФК Ц.з. излишно је било шта коментарисати. Ово више нема везе са титулама, ни ко ће бити првак Србије, нити да ли је Џаја крив или није (а чик нека сада не добије ослобађајућу пресуду!). Вучићеве неиживљене дечачке и младалачке навијачке егзалтације дезавуишу државу и рад владе Републике Србије. Нека се припреми господин М.Платини.

SEIR

pre 11 godina

Ovo ne bi trebalo da objavljujete!!! Cuce za Cokija Grcka, USA, Spanija i dovesca ga odma da resi finansijske probleme za 1 dan. Videcete da ce Zvezda za neki dan biti u plusu.

Ne znam da racunam

pre 11 godina

Glazgov Rendzers je zbog 9 miliona funti bankrotirao, a CZ duguje skoro 50 miliona (funti). Nema stecaja, nema nicega. I na kraju, ko im je uopste i davao tu lovu?

Robobluz

pre 11 godina

Drzava nek pohvata one koji su napravili dug, pa od njih nek naplati.
Zaduzivati, ionako zaduzene, gradjanje Srbije radi nekih propali klubova je cista glupost. Zvezdu i Partizan ugasiti, bar ce tajkuni imati manje utocista, a i fudbaleri ce se moci posvetiti vise nocnom zivotu.

daj bombona da sisamo

pre 11 godina

@(simpatizer, 15. novembar 2012 10:23)
"Мора се признати да човек зна знање,на страну то што мислимо о њему као политичару :)"

Ne zna on znanje, on zna ljude, samo sto mi ne znamo koji su to ljudi.

bane

pre 11 godina

nastavlja se akcija spasite derzavni projekat!sramota ove zemlje!vice-premijeru je bitnije da po svaku cenu spasi ovu ruinu od kluba nego da renovira bolnice i kupi opremu za iste,i to zato sto covek navija za njega,moz misliti!borba protiv korupcije,smesno vucicu!

trojanski konj

pre 11 godina

Ne znam mnogo o fudbalu jer ga ne gledam. Znam malo o politici jer je gledam. Ali kad vidim politicara na mestu fudbalskog ili nezavisnog finansijskog strucnjaka, onda znam da od sporta nema nista. Opet.

Zoran

pre 11 godina

Zemlja je upropastena. Dvadeset godina je u potpunosti vode politicari.
I sada isti ti politicare i dalje sve resavaju, pa ce oni da pomognu i u resavanju problema Crvene Zvezde, posto su ove prethodno napravljene resili. U sve se razumeju.
A dajte bilo kom politicaru da vozi avion. To ne bi prihvatio i da mu za to ponudite 1.000.000 eura iako najvise vole pare na ovom svetu, jer bi bio licno ugrozen.
A da nanese stetu firmi i drustvu od 1.000.000 eura, da bi on stavio 50.000 eura u dzep, ne bi ni trepnuo.

zr

pre 11 godina

Zasto Covic ne izadje u javnost i kaze kk Crvenu zvezdu su ti i ti ugovori doveli do stecaja i duga od 16 miliona eura,te ugovore je u ime Crvene zvezde potpisivao taj i taj clan?????Nego Beko je oprostio milionce,pokazao ostalima drustveno odgovorno ponasanje i svi ostali su krenuli njegovim stopama jer im je Covic objasnio da se tako voli Zvezda!!!Sve kvazi transparentno a u stvari zesce izakulisno!!!Fk Cz ocekuje isti scenario!!!!

Yugoo

pre 11 godina

Dragi ljudi, dojite malo sebi. Zivim u Pragu, največi češki klub Sparta ima godišnji budet 12 mil. eura, ako neodigra makar imalo solidno u Evropskim takmičenjima naskoči joj dug manje od 4 mil. eura, ale redovno odigra makar nešto. Kako onda može imati neka zvezda 60 mil. dug kad neigra ništa, negradi ništa, samo prodaje igrače. Kde su te pare?

Gole

pre 11 godina

Прави човек за овај тежак посао! Ма шта мислили о Човићу,морате признати да је урадио ненормално добар посао у кошаркашком клубу...само погледајте где је Звезда била пре две године,на последњем месту,губила дерби са четрдесет разлике и у минусу двадесет милиона,да не заборавим,и без подршке навијача! Данас је рачун кошаркашког клуба на нули,имамо подршку навијача,међу четири смо на јадрану,са реалним шансама да уђемо у евролигу следеће године,а да не спомињем бриљантну партију против комшија. Мора се признати да човек зна знање,на страну то што мислимо о њему као политичару :)
(simpatizer, 15. novembar 2012 10:23)

Daj čovječe ne budi najivan. Čović stabilizovao stanje u KK ? Račun na nuli? KK Crvena Zvezda više ne postoji, tj. zaleđena je u stečaju.

Skywalker

pre 11 godina

Ja sam zvezdas od kako znam za sebe. Ljudi, ovo je ludilo. Treba pohapsiti sve koji su bili na celu Zvezde otkad su dugovi poceli da se gomilaju, konfiskovati svu imovinu i vratiti deo duga, ako treba treba prodati i stadion. Pa, ugasen je ili prebacen u cetvrtu ligu jedan Rendzers, klub daleko bogatije tradicije. Ali, ime kluba nista nije krivo, krivi su oni koji su ga pljackali, a sad bi ovi da namire dugove pljackajuci narod. Aman.

magija

pre 11 godina

Ljudi šta je ovo??? Kakva stabilizacija kluba, kakav oporavak, kojim sredstvima??? Vučiću zašto ne vratite državne dugove a ne zvezdine, partizanove?? Kaže država da će pomoći?!!! Zašto ne pomogne ljudima koji su ostali i ostaće bez posla, onima koji se hrane iz kontejnera, onima što nemaju para za lekove, ljudi umiru čekajući na lekarske preglede jer nemamo sredstva za nove aparate,... Čović vratio par miliona košarkaškog kluba, sada će i ovih 60 fudbalskih, ništa lakše?! Zvali su vas da preuzmete Glazgov Rendžers, samo na nekoliko dana, da vratite te milione,....
Kakva banda??!!!!!

gdelija

pre 11 godina

a sto kod nas nisu dolazili dacic i tadic? tad se to nisi pitao?
(igor, 15. novembar 2012 10:26)

kod vas su dolazili kao navijaci,
a ovi sad kod nas nose 60 miliona drzavnih para

Retro

pre 11 godina

Sta bre ovi pricaju grobari?Ajde ne preterujte...Niko nije preko noci dao 15 miliona, vec je klub otisao u stecaj. Budite malo informisani...

Lucas

pre 11 godina

@simpatizer A Coki to vratio jer je nadasve sposoban menadzer. Vratio je na isti ovakav nacin kao sto ce i gomila ovih dugova da ispari.

lorenc

pre 11 godina

Ljudi vama treba finansijski direktor sa 10 god iskustva u internacionalnom biznisu da vam bar otvori oci i napravi pravi uvid u stanje.
Covic ako vodi finansije je isto kao da ste Djajicu dali da peva operu.

grobar-españa

pre 11 godina

Sve je to pokojni Sloba iznedrio, i ove "vase" i ove "moje". Politicko-trgovinsko- "sportske" organizacije, Crvena Zvezda i Partizan. "I smejem se , smejem se a plakao bih ".

Branko

pre 11 godina

@simpatizer
Ne zaboravi da je taj klub u kosarci je FMP i da je njegov vlasnik Covic. Tako da svo to sto si naveo Covic je uradio za sebe i svoj klub, a sada sta ce se uraditi sa FK Zvezda, videcemo.

emontije

pre 11 godina

alo kompleksasi zvezda nije sloboda iz uzica. hemofarm je imao svoju dvoranu i sponozre pa je crkao jer nije imao ko da je gleda. zvezda ne postoji 5 godina ni u jednom sportu pa moze sutra da napuni marakanu.

sto se tice novca, zvezdi su otimane pare pocetkom 90-ih. ina je prodala tim kao sada kada bi na pr. manchester prodao ceo tim i sve pare su otisle. druga stvar nije zvezda uzela pare sama od sebe vec pojedinci su je ocerupali, mozda i neki koji ne navijaju za taj klub. i to treba istraziti a ne zasto se zvezdi vraca dug i treba jok nego ce samo partizan sa svojih 200 navijaca da postoji.

i zadnje - kako vas nije sramota da se javljate sada posle 20 godina marjanovica, dacica, tadica itd.

THE CITIZEN

pre 11 godina

Та јесен (без освојеног бода)2007. је такође била у режији данашњег нам тренера не зналице, у његову љубав према звезди нећу да улазим, само се сећам детаља да је баш тада после утакмице када смо и дефинитивно испали, исте вечери виђен како се проводи као да прославља нешто, никада нисмо добили одговор шта!

fenomen

pre 11 godina

Ovako bih ja reprogramirao dug...
Gasprom 10 mil. evra.
Djokovic 5 mil.
Piksi, Savicevic, Jugovic, Mihajlovic, Pancev, Belodedic, Najdovski, Binic i ostatak te sampionske ekipe svi zajedno 5 mil.
Nekoliko koncerta na Marakani u izvodjenju Ace Lukasa, Dzeja i ostalih velikh Zvezdasa i tu bi se moglo skupiti 2-3 mil na par koncerta.
Ostatak koji fali neka uplate Jeremic i Vucic.
Posteno....I naravno svaki navijac Zvezde da uplati koliko moze na ziro racun Zvezde.
Jedino ne bi valjalo sto bi se tad mnogo lepo zivelo u Srbiji a nas narod nije naviknut.
Poz...

J.D.Aleksandar

pre 11 godina

Ne kapiram zasto Partizan i Crvena zvezda ne otvore neki ziro racun u koji svaki navijac moze da ima uvid i da recimo godisnje dajemo po 20 eura ? Pa mi bi napravili budzet kao Porto,recimo !

Dirty

pre 11 godina

Gde su Delije sa severa koje su jos na teekmi sa Dinamom iz Kijeva rekli ne politici i otporaskim crvenim zastavama??? Sada ce rashodovani SPS i SRS da rekonstruisu Zvezdu...Sram da nas bude!!!

CacaSweden

pre 11 godina

Nekada sam bila navijac Zvezde, dok je postojao taj klub. A sada vas pitam:kako vas nije sramota.Mladicu od 25 god, preko Blica sakupljaju novac za lecenje od teske bolesti, jer drzava nema para, ali ima da da 60 miliona , za propali klub.Pa ti Vucicu jos sanjas.Probudi se, mnogo si se uljuljkao, zar ne vidis kako ti narod zivi?Slava je prolazna a tvoja je zasnovana samo na ideologiji.Jos nista nisi uradio da spasis narod od gladi i bolesti.

Hero

pre 11 godina

A kad će Vučić da dođe u prostorije Partizana?
Uostalom, ako Partizan duguje svega 3-4 miliona evra, a Zvezda preko 60 miliona, zašto se svrstavaju dva kluba u isti koš? Ili nas ne spominjite, ne pomažite, ili pomozite JEDNAKO i jednom i drugom.
Hoću cifru ko koliko duguje i koliko se kom klubu daje! Vučiću, ne muti ništa, ajde sve otvoreno, transparentno, a ne ovako.
(rasulo, 15. novembar 2012 09:21)


Partizan u FKP, duguje samo na porez 4 miliona, a ko zna koliko bankama i ostalima...zato molim te ne izmisljaj, kad cemo da saznamo koliko duguje FK Partizan ili KK Partizan?Nikad ocigledno...

delija

pre 11 godina

Da ne bude kao i sa KK CZ , svima kojima dugujemo evo vam sipak. I tako nestane duuuuug. Kad je moglo 13 mil moze i 60 mil, sitnica.

Nova godina još nije, a kad će ne zna se

pre 11 godina

Ovo je stvarno tužno i žalosno! Jesam veliki navijač Partizan, ali ne odobravam davanje narodnog novca u bilo koji klub, pa ni u Partizan, ni u Zvezdu. Toliko je gorućih problema u ovoj zemlji, a sada će da iskeširaju 60 miliona evra za klub koji je u dubiozi. Postaviću samo jedno pitanje g-dinu Vučiću: Neurohirurgija kliničkog centra Srbije ne može da funkcioniše i najteži bolesnici mesecima čekaju na operacije zato što na odelenju od 4 mikroskopa potrebnih za operacije radi samo jedan. Majka mi je dva puta operisana na neurohirurgiji i ono što sam imao prilike da vidim tamo je jad i beda. Divim se onim lekarima i ljudima koji spasavaju živote drugima u nemogućim uslovima, bez opreme, instrumenata, sa nedostatkom slobodnih kreveta. G-dine Vučiću za takve stvari su potrebne pare, a ne za propale klubove. Onaj ko je doveo te klubove u takvu situaciju neka odgovara za to, a ne da parama nas poreskih obveznika na lepe oči i uz razne sumnjive dogovore i sumnjive face upumpavate novac u propale državne klubove. Sramota!

Vučića na sud

pre 11 godina

@Magija
Isto mislimo, samo vas molim da ne pominjete državu jer država sa ovim nema veze, sve radi Vučić sam. Koju je to odluku donela država (vlada, skupština, ministarstvo sporta)? Čovek je teško prekršio mmnoge zakone, zaslužuje da odgovara. Njegovo ponašanje, dok su slepi miševi leteli iznad vlade i rupe, podseća na Krcuna. Taj se tako ponašao dok mu nije pukla guma na "oldsmobilu".

novicas

pre 11 godina

(Sky walker) Slažem se potpuno s tobom,sve ih treba pohapsiti.Dodao bih samo da treba uhapsiti i ove zaštitnike tih lopurda.Znači,celu komisiju,ČOVIĆA,DŽAJIĆA,ANTIĆA...na čelu sa VUČIĆEM!

Malo informacije

pre 11 godina

@Ne znam da racunam,

Ne sto ne znas da racunas vec ne znas nista. Rengers je bio privatan klub dok su Zvezda,Partizan i ostali klubovi registrovani kao udruzenje gradjana i za njih ne vazi stecaj.Nasi klubovi cak nisu registrovani ni kao privredni subjekat da bi podlegli zakonu o stecaju.Kada se budu privatizaovali i odredi titular ili vlasnik vazice i bankrot i stecaj

jadna li si Srbijo

pre 11 godina

Posle uspešne "epizodne" uloge u seriji Insajder,čuveni glumac prihvatio novu ulogu u seriji "imam armiju navijača iza sebe,ne može mi niko ništa"!

Covicu majstore

pre 11 godina

Čović finansije, pa toga se i plašimo..
(Cane, 15. novembar 2012 09:36)

Sto se plasis? Pa gore od ovoga sada ne moze. Uostalom on je uspeo u KK Crvena zvezda Beograd Diva da vrati 15 miliona evra za godinu dana, a planirao je za 5 godina, pa je u drugoj godini doveo najbolje igrace koji mogu da se plate.

Sto se mene tice pravi potez, jos kad bi pristao i u vladi Srbije da uradi i sa KK CZVBD

Zak

pre 11 godina

Nije fudbal kosarka a pogotovu ne vaterpolo pa da Coki&co. mogu sa svojim sitnim instant semama praviti sitne instant uspehe. Ovde je potrebno 10-15 mil.€ godisnje samo za plate/reziju. Te pare za bacanje nema niko, mogu samo da se naprave iz transfera. Vi ne znate da pravite igrace pa vam/nam fuzija, sa Radom recimo, ne gine.

Саша

pre 11 godina

Не могу да верујем да постоје људи који искрено верују у Човићеву баронију да је санирао дуг КК Црвена звезда. Да је успео да елиминише тај дуг од тридесетак милиона евра ( велике су то паре и за њега) клуб би повратио своје старо име и стару адресу на Малом Калемегдану, а постао би и члан СД Ц.Звезда.
Ти дугови нису санирани нити враћени, а сада се на име новог клуба који се зове КК Црвена Зведа Београд Дива, са седиштем у Железнику у улици Стјепана Супанца, праве нови дугови и нови минуси за које, по обичају нико неће да одговара...

derbi+41

pre 11 godina

Nije ovo tema za prepucavanje,zato decaci,stop! Interesuje me(kao i celokupnu javnost)koliki su dugovi fudbalskih i kosarkaskih sekcija oba kluba? Ako je u praksi da se podnose zavrsni racuni u svim firmama,ovo nikako ne bi smelo da izostane ni u sportu. Ako su dugovi vraceni,onda sa jasnim naznakama na koji nacin se to postiglo!Podrzavam da drzava pomogne jer odavno znamo da vrhunski sport donosi afirmaciju citave zemlje. Pomoc treba biti usmerena ka klubovima koji su bili,jesu ili imaju potencijal da budu reprezent Srbije. Zvezdin dug od 60 mil. je veliki i za mnogo mocnije klubove. Jesam da se pomogne ali nista ispod zita,nego javno. Neko je ovde primetio kako iza Vesica dolazi Covic,a to lici na vec ustaljenu praksu privatizacije. Jedan dodje unisti i ode,a onda onaj drugi kupi za sitne pare. Drzavi su potrebni Partizan i Zvezda, te treba nesto uciniti. Sto se tice kosarke, oni koji su upuceni znaju da nigde nije profitabilna osim NBA, te svi pomazu na neki nacin. Real i Barselona su sekcije fudbalskih klubova, pa odatle i crpe finansije, dok npr. u CSKA i Makabi, novac dolazi od strane drzave, kojoj je u interesu da njihov klub bude u vrhu evropskih takmicenja. Neko ce reci, zasto samo u Partizan i Zvezdu? Odgovor je jednostavan. Zato sto iza njih stoji ogromna vecina navijaca i ato sto su tokom istorije imali odredjene uspehe. Moze se pomoci i klubovima u unutrasjosti sa nekim manjim investicijama u (kod nas) manje popularnim sportovima kao sto su rukomet ili odbojka.

Miksi - N.Pazova

pre 11 godina

Evo neka otvore ziro racun i neka uplate po 20E ..... i neka uplati istu sumu 500.000 navijaca Zvezde ne treba vise .... pa izracunajte do kolike sume dolazimo /pricam za uplatu na godisnjem nivou !

jednoruki krstivoje

pre 11 godina

Za par godina sve ce se to zvati sportsko drustvo Nebojsa Covic Coki a vi kao navijaci Coviceve delije a umesto zvezdinog grba bice coviceva slika na limenci,na sta li ce pesme da vam lice...

zoran

pre 11 godina

Eh, da je Glazgov Rendzers saznao za Chovica gde bi im bio kraj.
Kako ce majstor Chova to struchno da vrati..ma nece proci ni 6 meseci a Zvezda ima da pita poshto je Ronaldo...

Ma mi nismo drzava...mi smo cherga..svi zajedno...gledamo shta nam rade pred ochima i svi cutimo...

Samo me interesuje kako ce Vuchic-Dachic da nameste derbi...tipujem na 2-2..ili 3-3..da zadovolje masu golovima, ali ne oshtete blizance...

Džabe se džilitaš, nema tu tvog novca

pre 11 godina

NE DAM moj novac ni Partizanu ni Zvezdi!!!
(borislav, 15. novembar 2012 11:19)

Reprogramu naplate poreza, kao olakšici za poreske obveznike se redovno pribegavalo u ovoj državi.

Od taksista, do građevinskih i zanatskih radnji, itd.

Pogotovo je glupo čuti ovakve komentare kad se zna da masa stanovnika čeka na legalizaciju objekata po mizernim cenama, kako bi izbegli svoje finansijske obaveze prema državi.

A nije ni država bolja prema svojim poveriocima.

Hvala Bogu, za sad jos uvek samo kompleksas...

pre 11 godina

alo kompleksasi zvezda nije sloboda iz uzica. hemofarm je imao svoju dvoranu i sponozre pa je crkao jer nije imao ko da je gleda. zvezda ne postoji 5 godina ni u jednom sportu pa moze sutra da napuni marakanu.

sto se tice novca, zvezdi su otimane pare pocetkom 90-ih. ina je prodala tim kao sada kada bi na pr. manchester prodao ceo tim i sve pare su otisle. druga stvar nije zvezda uzela pare sama od sebe vec pojedinci su je ocerupali, mozda i neki koji ne navijaju za taj klub. i to treba istraziti a ne zasto se zvezdi vraca dug i treba jok nego ce samo partizan sa svojih 200 navijaca da postoji.

i zadnje - kako vas nije sramota da se javljate sada posle 20 godina marjanovica, dacica, tadica itd.
(emontije, 15. novembar 2012 12:12) Aj, molim te, reci ti meni koliko imas godina? Ali iskreno.... Ko ti je napunio glavu takvim glupostima? Tata, jel da? I na kraju, bolje je biti kompleksas (mada ti to i ne znas sta znaci, nego si cuo da ovde neko pominje), nego biti glup... Mada, takve stvari su nasledne (mislim na glupost), a kompleksi se sticu i gube... I utuvi jednom u glavu, ne mozes uporedjivati DIVU i Mancester NIKADA

Sima

pre 11 godina

@ Da ste toliko jaki i veliki koliko zaista tripujete da jeste, onda biste gledali negde drugde :)
(Lepo, fino, Trollino, 15. novembar 2012 15:10)

Pogledaj malo komentare na Partizanovim vestima pa se javi.

Lepo, fino, Trollino

pre 11 godina

Najjace mi je od svega sto ima toliko Grobara medju komentarima koji su vezani za novosti u Zvezdi. Sto Bordo, sto Jagodina, sto ovi sto oni. Non-stop citate i pratite Zvezdu. Ja mislim da ste vi u stvari potajni navijaci Zvezde :)
Da ste toliko jaki i veliki koliko zaista tripujete da jeste, onda biste gledali negde drugde :)

leSo

pre 11 godina

Već vidim Čovića kako za četri meseca saziva konf.za novinare i euforično,kako samo on zna,izjavljuje kako je uspeo da sanira dug od 60 milki,i kaoko je zvezda sada na stabilnim nogama i kako...Kakav čovek,kakva zemlja!

banana republika

pre 11 godina

Za ove sto tvrde da su 'im otete pare' 91-94 (da ne pricamo kako su Partizanu otete titule, pa vracene, ali nije vraceno i ucesce u Kupu Sampiona i da je to bio cuveni 'petogodisnji plan'), pitanje: hoce li Zvezda da vrati gradjanima Srbije sve one novce od gradnje stadiona?
Da nisu mozda sami izgradili stadion?
Ili po naredjenju iz para JAVNIH PREDUZECA ciji je vlasnik drzava, odnosno svi mi?

Ne pravimo se naivni.
Da stvar bude jos smesnija, zvezdasi prozivaju Partizan da je oteo vojni stadion.

Hajde onda da krenemo od nule - neka Partizan vrati JNA, ali neka se onda proda zvezdin stadion, pa da se namire sva ta preduzeca, kojih vecina verovatno vise i ne postoji - sve se pokralo...

Ili, da Partizan vrati stadion vojsci, a da mu se izgradi novi, od para javnih preduzeca? :)))
Pa, mislim da pojedinci ne bi preziveli od visokog pritiska, a realno, ni tada kada se gradio stadion za Zvezdu nismo bili bogatiji nego sto smo sad.

Za ovaj novac koliko je nabijen dug Zvezde, mogao je da se napravi vise nego pristojan stadion, ali mi moramo da se lozimo na neke megalomanske projekte od 500 miliona evra u drzavi sa 7 miliona stanovnika i prosecnom platom od 250e.

Ludilo mozga...

Dok se nekom ne smrkne....

pre 11 godina

Ako vodi racuna kao o parama koje je ovaj napaceni narod izdvajao za kosovsku bracu tesko Zvezdi.Nikad se ne daje kozi da cuva kupus.

jeremija

pre 11 godina

Dalje ruke od narodnih para...Cini se da su "borci protiv kriminala i korupcije promenili strane...ako ne mozes da ih pobedis... itd

delija iz barija

pre 11 godina

Oni što su nam uzeli lovu od 91-94 i preusmerili u svoj klub sada će nam je vratiti. Ko razume shvatiće da ne širim priču jer mi komentar onda neće biti objavljen. PRAVA SRPSKA PATRIOTSKA SVADBA- skraćenica.

Samo se vi i dalje palite na teorije zavere, pa vam ni Vucic nece pomoci...

pre 11 godina

Oni što su nam uzeli lovu od 91-94 i preusmerili u svoj klub sada će nam je vratiti. Ko razume shvatiće da ne širim priču jer mi komentar onda neće biti objavljen. PRAVA SRPSKA PATRIOTSKA SVADBA- skraćenica.
(delija iz barija, 15. novembar 2012 17:15) Ja znam da svakakvih lupetanja ima na ovim komentarima, ali ovo prevazilazi svaku vrstu ljudske gluposti... Ti, niti razumes, niti shvatas... Jedini koji je preusmeravao pare su vasi funkcioneri u svoje dzepove, a ovo sto se primas na ovakve nebuloze govori samo jednu stvar, ili si derle, ili si navijacica, a sa Delijama iz Barija imas veze taman koliko i ja sa spejs satlom...

NS

pre 11 godina

Covic je pravi knjigovodja za sve novce... izvadice on iz svog djepa valjda se i on ovajdio za ovih dvadeset i kusur godina agonije...I zvezda i Partizan i pa i drugi su kriminalna drustva zadnjih 20god. preko kojih mafija i tajkuni peru pare i naravno ostavljaju dugove koje treba posle da plati buranija koja nema sta da jede.. Gospodo koji ste vodili klubove odgovarajte za dugove koje ste napravili pa kako imate firme kuce vile avione kamione na dobos sve pa vratite dugove ako necete da se razilazimo svako na svoju stranu vi tamo gde u svakoj normalnoj drzavi zavrsavaju oni koji ojade i naprave dugove naravno zatvor a sirotinja da dobije posao i leba...Pozdrav iz Srpske atine..

ok

pre 11 godina

O Zvezdinim dugovima znamo i najmanju sitnicu!Kada ćemo konačno saznati koliko duguju klubovi J.S.D.Partizan?Da li je to možda državna tajna?

mudrinovic

pre 11 godina

sve dok omladinci ne nose zvezdinu igru nema spasa.to je kljucni faktor ove zvezdine rupe u istoriji koja traje par godina i koja ce trajati dok se ne stavi tacka,i nacionalnog tima. temelj tima mora biti omladinska skola!!! Klinci odlaze da zaradjuju pare a nisu se izgradili kao licnosti a kamoli igraci. da li su dzajic i sekularac kao klinci imali ogromne plate ???!!! parizan dominira jer ima ostojica ,lazevskog,ninkovica ,jojica,l.markovica,scepovica... tako bi zvezda danas igrala sa radovanovicem,milanovicem,cosicem,mickom,ficom jankovicem,maticem,djuricicem,filipom djordjevic... koj bi to tim bio!!! realno,ovakvom politikom ne vidimo titulu jos par godina...

dr. Kadu

pre 11 godina

Zezam se sa drustvom da ce Covic, posto je 20 miliona vratio za jedno leto, ovih 60 da vrati do proleca :-)

Ozbiljno, klub mora da se privatizuje, jer bez pozamašnog kapitala iz inostranstva fukcionisanje je nemoguce, to su shvatili i mnogo bogatije drzave od nas.

E sad sto grobarima skace pritisak kad vide neku vest sa Covicem nije kriv on, vec Nelson, Skot & co, tako da minuse mogu da lupaju do sutra, ili do sledeceg derbija u basketu, pardon do utakmice sa CZBGD, od koje su ispraseni za vikend.

djokica

pre 11 godina

Pa sta? Neka vodi, ako cemo sledece godine igrati u Evropi kao u basketu.
Sto se mene tice moze da je vodi i Seselj i Tito i Sadam...samo da se prekine ovo propadanje.
Ajde Covke, Evroliga sledece godine, pa posle sta Bog da..

Sve se bojim da Chelsea-jevi, Citijevi, Barsini navijaci brinu od toga ko im vodi klub i kakva im je proslost

Vuk

pre 11 godina

Kad ste 92 godine,iz kluba uzeli preko 50 miliona maraka kesa,i upumpali u budzet i propale firme,tada se niko nije bunio.To je realno sadasnjoj cifri od oko 150 miliona eura,minimum(rasprodajte sadasnjeg prvaka evrope).Da su pare ostale u klubu,i domacinski se poslovalo,Zvezda bi i dalje bila u top 10!Nema potrebe da navijaci partizana kukaju nad nasom sudbinom,sami cemo se izboriti,penzija i plata ce i dalje biti!A Nebojsa Covic zna kako se vracaju “dugovi“,zelenasima i ostalim “poveriocima“!

simpatizer

pre 11 godina

Прави човек за овај тежак посао! Ма шта мислили о Човићу,морате признати да је урадио ненормално добар посао у кошаркашком клубу...само погледајте где је Звезда била пре две године,на последњем месту,губила дерби са четрдесет разлике и у минусу двадесет милиона,да не заборавим,и без подршке навијача! Данас је рачун кошаркашког клуба на нули,имамо подршку навијача,међу четири смо на јадрану,са реалним шансама да уђемо у евролигу следеће године,а да не спомињем бриљантну партију против комшија. Мора се признати да човек зна знање,на страну то што мислимо о њему као политичару :)

Retro

pre 11 godina

Sta bre ovi pricaju grobari?Ajde ne preterujte...Niko nije preko noci dao 15 miliona, vec je klub otisao u stecaj. Budite malo informisani...

rasulo

pre 11 godina

A kad će Vučić da dođe u prostorije Partizana?
Uostalom, ako Partizan duguje svega 3-4 miliona evra, a Zvezda preko 60 miliona, zašto se svrstavaju dva kluba u isti koš? Ili nas ne spominjite, ne pomažite, ili pomozite JEDNAKO i jednom i drugom.
Hoću cifru ko koliko duguje i koliko se kom klubu daje! Vučiću, ne muti ništa, ajde sve otvoreno, transparentno, a ne ovako.

emontije

pre 11 godina

alo kompleksasi zvezda nije sloboda iz uzica. hemofarm je imao svoju dvoranu i sponozre pa je crkao jer nije imao ko da je gleda. zvezda ne postoji 5 godina ni u jednom sportu pa moze sutra da napuni marakanu.

sto se tice novca, zvezdi su otimane pare pocetkom 90-ih. ina je prodala tim kao sada kada bi na pr. manchester prodao ceo tim i sve pare su otisle. druga stvar nije zvezda uzela pare sama od sebe vec pojedinci su je ocerupali, mozda i neki koji ne navijaju za taj klub. i to treba istraziti a ne zasto se zvezdi vraca dug i treba jok nego ce samo partizan sa svojih 200 navijaca da postoji.

i zadnje - kako vas nije sramota da se javljate sada posle 20 godina marjanovica, dacica, tadica itd.

Covicu majstore

pre 11 godina

Čović finansije, pa toga se i plašimo..
(Cane, 15. novembar 2012 09:36)

Sto se plasis? Pa gore od ovoga sada ne moze. Uostalom on je uspeo u KK Crvena zvezda Beograd Diva da vrati 15 miliona evra za godinu dana, a planirao je za 5 godina, pa je u drugoj godini doveo najbolje igrace koji mogu da se plate.

Sto se mene tice pravi potez, jos kad bi pristao i u vladi Srbije da uradi i sa KK CZVBD

Lepo, fino, Trollino

pre 11 godina

Najjace mi je od svega sto ima toliko Grobara medju komentarima koji su vezani za novosti u Zvezdi. Sto Bordo, sto Jagodina, sto ovi sto oni. Non-stop citate i pratite Zvezdu. Ja mislim da ste vi u stvari potajni navijaci Zvezde :)
Da ste toliko jaki i veliki koliko zaista tripujete da jeste, onda biste gledali negde drugde :)

partizanovac

pre 11 godina

Zvezda duguje 60 miliona Eura!
Lepo,nas u Srbiji ima 7 miliona,znaci svako da se isprsi sa 8,5 EURO i Zvezda je na nuli!
Hocemo to platiti preko Infostana,ili racuna za struju,ili racuna za telefon?Plus PDV 20%....
A,Vucicu?

saremo

pre 11 godina

Sastav je da sednes i places.Namireni kadrovi iz raznih partija i tajkuni.Nista novo,sve po starom.Gde su sportisti u ovoj prici.Da li i njih neko nesto pita...

Hero

pre 11 godina

A kad će Vučić da dođe u prostorije Partizana?
Uostalom, ako Partizan duguje svega 3-4 miliona evra, a Zvezda preko 60 miliona, zašto se svrstavaju dva kluba u isti koš? Ili nas ne spominjite, ne pomažite, ili pomozite JEDNAKO i jednom i drugom.
Hoću cifru ko koliko duguje i koliko se kom klubu daje! Vučiću, ne muti ništa, ajde sve otvoreno, transparentno, a ne ovako.
(rasulo, 15. novembar 2012 09:21)


Partizan u FKP, duguje samo na porez 4 miliona, a ko zna koliko bankama i ostalima...zato molim te ne izmisljaj, kad cemo da saznamo koliko duguje FK Partizan ili KK Partizan?Nikad ocigledno...

Vako

pre 11 godina

Da li bi se sastali ovako da je ,recimo,u problemu Sloboda iz Uzica? ja mislim da ne bi.
Napusnis dzepove i odes. Niko ni za sta ne odgovara. Odkale ce da vrate 62 miliona eura? Cije su to pare?

z

pre 11 godina

Zanimljivo. U kk dodje Vesic, nastanu dugovi, dolazi Covic kao spasitelj. U fk onda dodje Vesic, dugovi se umnoze, a onda se pojavljuje spasitelj Covic. Koincidencija?

nikola f.

pre 11 godina

ma daaaj.
klub u stecaj. osnujete fk czv bgd. uzmete novi grb, koji se od starog razlikuje u dve crte. fuzija sa Jagodinom/ofk/Radom. pa se pozovete na njihovo pravo za takmicenje u super ligi, a dugove czv ne zadrzavate. vec vidjeno?

finance

pre 11 godina

A kada ćemo da vidimo koliko je Partizan dužan, u bilo kom sportu? Do sada je jedino objavljeno da je KK Partizan najveći dužnik u košarci, na ime poreza državi preko 1 M evra. Šta je sa ukupnim dugovima. Doduše i ovo u Zvezdi treba u detalje, koliko se duguje državi, ko je napravio dug da odgovara i tako redom.

delija iz barija

pre 11 godina

Oni što su nam uzeli lovu od 91-94 i preusmerili u svoj klub sada će nam je vratiti. Ko razume shvatiće da ne širim priču jer mi komentar onda neće biti objavljen. PRAVA SRPSKA PATRIOTSKA SVADBA- skraćenica.

slow motion

pre 11 godina

@ Retro

Ako je klub u stecaju, ne moze da se takmici. Zbog toga dolazimo do onog sto vam ponavljamo kao papagaji: Trenutno postoji Crvena Zvezda Beograd, a prava Crvena Zvezda je pod lokotom. Koristi se grb zakljucane Crvene Zvezde, kako bi se manipulisalo zaostalim narodom, koji ne vidi razliku.
Cak i u ovakvoj situaciji fuzionisanja klubova, dolazi se do situacije (kada se igra domaca liga) da CZB igra protiv FMP. Neverovatno.
Sta je Vucko zamislio sa FKCZ, nemam pojma, ali da tek tako vrati 60 milionceta, ne moze. Covic je iskusan u vise ilegalnih biznisa (insajder), pa ce se i u ovom verovatno dobro snaci, a posle sve predstaviti kao bolji zivot za Srbiju. Sramota kruzi okolo, a smrad se oseca na kilometar. Ukljucite mozak, ne vrtite magicne kocke, jer one ne postoje. Sve sto oni zele, je laz i prevara.

Ne znam da racunam

pre 11 godina

Glazgov Rendzers je zbog 9 miliona funti bankrotirao, a CZ duguje skoro 50 miliona (funti). Nema stecaja, nema nicega. I na kraju, ko im je uopste i davao tu lovu?

dr. Kadu

pre 11 godina

Zezam se sa drustvom da ce Covic, posto je 20 miliona vratio za jedno leto, ovih 60 da vrati do proleca :-)

Ozbiljno, klub mora da se privatizuje, jer bez pozamašnog kapitala iz inostranstva fukcionisanje je nemoguce, to su shvatili i mnogo bogatije drzave od nas.

E sad sto grobarima skace pritisak kad vide neku vest sa Covicem nije kriv on, vec Nelson, Skot & co, tako da minuse mogu da lupaju do sutra, ili do sledeceg derbija u basketu, pardon do utakmice sa CZBGD, od koje su ispraseni za vikend.

sasa

pre 11 godina

Sta bre ovi pricaju grobari?Ajde ne preterujte...Niko nije preko noci dao 15 miliona, vec je klub otisao u stecaj. Budite malo informisani...
(Retro, 15. novembar 2012 09:19)

Sefe,tacno je,klub KK CZ je u stecaju i sve igrace,ime,grb i ostalo je preuzeo privatni klub...

To bi bilo kao da ja imamm firmu koja dobavljacima duguje 16mil eura...onda ja lepo gurnem firmu pod stecaj,a neka mala firmica kupi ime,logo,zaposlene,upravni odbor,direktora,prostorije i sve sto je moja firma imala, i nastavi poslovanje kao da nista nije bilo...

To moze samo u ovoj propaloj drzavi...U normalnoj drzavi,katanac i baci se kljuc dok ne izmirite dug!!!

Vuk

pre 11 godina

Kad ste 92 godine,iz kluba uzeli preko 50 miliona maraka kesa,i upumpali u budzet i propale firme,tada se niko nije bunio.To je realno sadasnjoj cifri od oko 150 miliona eura,minimum(rasprodajte sadasnjeg prvaka evrope).Da su pare ostale u klubu,i domacinski se poslovalo,Zvezda bi i dalje bila u top 10!Nema potrebe da navijaci partizana kukaju nad nasom sudbinom,sami cemo se izboriti,penzija i plata ce i dalje biti!A Nebojsa Covic zna kako se vracaju “dugovi“,zelenasima i ostalim “poveriocima“!

Sima

pre 11 godina

@ Da ste toliko jaki i veliki koliko zaista tripujete da jeste, onda biste gledali negde drugde :)
(Lepo, fino, Trollino, 15. novembar 2012 15:10)

Pogledaj malo komentare na Partizanovim vestima pa se javi.

blabla

pre 11 godina

Zvezdasi, nema te vise razloga za brigu. Citava gomila mocnika, hostaplera i demagoga je krenula da se cima oko vaseg kluba. Naravno tu je i gospodin demagog licno, Nebojsa Covic Cova, siva eminencija Srbije u raznim semama, jos od devedesetih na ovamo. Pere se kroz sport, kako sebe tako i svoj novac. Iluzija nestanka duga i uspeha ce svakako uspesno biti izvedena.

Пеђа

pre 11 godina

Какав скандал! Све досадашње активности Вучића у борби против корупције падају у воду. Формирањем тзв.радне групе, мимо Скупштине, почињено је правно насиље и Вучић то врло добро зна. А о постављењу Човића за консолидатора финансија ФК Ц.з. излишно је било шта коментарисати. Ово више нема везе са титулама, ни ко ће бити првак Србије, нити да ли је Џаја крив или није (а чик нека сада не добије ослобађајућу пресуду!). Вучићеве неиживљене дечачке и младалачке навијачке егзалтације дезавуишу државу и рад владе Републике Србије. Нека се припреми господин М.Платини.

DexR

pre 11 godina

Covic, covek koji se pominje u insajderu oko mahinacija sa parama na Kosovu, sada se postavlja kao odgovoran za finansije u Zvezdi. Toliko o Vucicevoj borbi protiv kriminala, toliko o doslednosti, toliko o cuvenoj Vucicevoj pravdi. Trazili ste gledajte, glasali ste ...

ok

pre 11 godina

O Zvezdinim dugovima znamo i najmanju sitnicu!Kada ćemo konačno saznati koliko duguju klubovi J.S.D.Partizan?Da li je to možda državna tajna?

derbi+41

pre 11 godina

Nije ovo tema za prepucavanje,zato decaci,stop! Interesuje me(kao i celokupnu javnost)koliki su dugovi fudbalskih i kosarkaskih sekcija oba kluba? Ako je u praksi da se podnose zavrsni racuni u svim firmama,ovo nikako ne bi smelo da izostane ni u sportu. Ako su dugovi vraceni,onda sa jasnim naznakama na koji nacin se to postiglo!Podrzavam da drzava pomogne jer odavno znamo da vrhunski sport donosi afirmaciju citave zemlje. Pomoc treba biti usmerena ka klubovima koji su bili,jesu ili imaju potencijal da budu reprezent Srbije. Zvezdin dug od 60 mil. je veliki i za mnogo mocnije klubove. Jesam da se pomogne ali nista ispod zita,nego javno. Neko je ovde primetio kako iza Vesica dolazi Covic,a to lici na vec ustaljenu praksu privatizacije. Jedan dodje unisti i ode,a onda onaj drugi kupi za sitne pare. Drzavi su potrebni Partizan i Zvezda, te treba nesto uciniti. Sto se tice kosarke, oni koji su upuceni znaju da nigde nije profitabilna osim NBA, te svi pomazu na neki nacin. Real i Barselona su sekcije fudbalskih klubova, pa odatle i crpe finansije, dok npr. u CSKA i Makabi, novac dolazi od strane drzave, kojoj je u interesu da njihov klub bude u vrhu evropskih takmicenja. Neko ce reci, zasto samo u Partizan i Zvezdu? Odgovor je jednostavan. Zato sto iza njih stoji ogromna vecina navijaca i ato sto su tokom istorije imali odredjene uspehe. Moze se pomoci i klubovima u unutrasjosti sa nekim manjim investicijama u (kod nas) manje popularnim sportovima kao sto su rukomet ili odbojka.

Sasho

pre 11 godina

Nemam komentar za ovog coveka!Ako je on spasioc drzave,kluba,covek pronevera,afera,gangster,politicki mesetar onda mi posteni da pakujemo kofere i da idemo odavde!

Gole

pre 11 godina

Прави човек за овај тежак посао! Ма шта мислили о Човићу,морате признати да је урадио ненормално добар посао у кошаркашком клубу...само погледајте где је Звезда била пре две године,на последњем месту,губила дерби са четрдесет разлике и у минусу двадесет милиона,да не заборавим,и без подршке навијача! Данас је рачун кошаркашког клуба на нули,имамо подршку навијача,међу четири смо на јадрану,са реалним шансама да уђемо у евролигу следеће године,а да не спомињем бриљантну партију против комшија. Мора се признати да човек зна знање,на страну то што мислимо о њему као политичару :)
(simpatizer, 15. novembar 2012 10:23)

Daj čovječe ne budi najivan. Čović stabilizovao stanje u KK ? Račun na nuli? KK Crvena Zvezda više ne postoji, tj. zaleđena je u stečaju.

Branko

pre 11 godina

@simpatizer
Ne zaboravi da je taj klub u kosarci je FMP i da je njegov vlasnik Covic. Tako da svo to sto si naveo Covic je uradio za sebe i svoj klub, a sada sta ce se uraditi sa FK Zvezda, videcemo.

gdelija

pre 11 godina

a sto kod nas nisu dolazili dacic i tadic? tad se to nisi pitao?
(igor, 15. novembar 2012 10:26)

kod vas su dolazili kao navijaci,
a ovi sad kod nas nose 60 miliona drzavnih para

bane

pre 11 godina

nastavlja se akcija spasite derzavni projekat!sramota ove zemlje!vice-premijeru je bitnije da po svaku cenu spasi ovu ruinu od kluba nego da renovira bolnice i kupi opremu za iste,i to zato sto covek navija za njega,moz misliti!borba protiv korupcije,smesno vucicu!

Malo informacije

pre 11 godina

@Ne znam da racunam,

Ne sto ne znas da racunas vec ne znas nista. Rengers je bio privatan klub dok su Zvezda,Partizan i ostali klubovi registrovani kao udruzenje gradjana i za njih ne vazi stecaj.Nasi klubovi cak nisu registrovani ni kao privredni subjekat da bi podlegli zakonu o stecaju.Kada se budu privatizaovali i odredi titular ili vlasnik vazice i bankrot i stecaj

zr

pre 11 godina

Zasto Covic ne izadje u javnost i kaze kk Crvenu zvezdu su ti i ti ugovori doveli do stecaja i duga od 16 miliona eura,te ugovore je u ime Crvene zvezde potpisivao taj i taj clan?????Nego Beko je oprostio milionce,pokazao ostalima drustveno odgovorno ponasanje i svi ostali su krenuli njegovim stopama jer im je Covic objasnio da se tako voli Zvezda!!!Sve kvazi transparentno a u stvari zesce izakulisno!!!Fk Cz ocekuje isti scenario!!!!

Miksi - N.Pazova

pre 11 godina

Evo neka otvore ziro racun i neka uplate po 20E ..... i neka uplati istu sumu 500.000 navijaca Zvezde ne treba vise .... pa izracunajte do kolike sume dolazimo /pricam za uplatu na godisnjem nivou !

djokica

pre 11 godina

Pa sta? Neka vodi, ako cemo sledece godine igrati u Evropi kao u basketu.
Sto se mene tice moze da je vodi i Seselj i Tito i Sadam...samo da se prekine ovo propadanje.
Ajde Covke, Evroliga sledece godine, pa posle sta Bog da..

Sve se bojim da Chelsea-jevi, Citijevi, Barsini navijaci brinu od toga ko im vodi klub i kakva im je proslost

Hvala Bogu, za sad jos uvek samo kompleksas...

pre 11 godina

alo kompleksasi zvezda nije sloboda iz uzica. hemofarm je imao svoju dvoranu i sponozre pa je crkao jer nije imao ko da je gleda. zvezda ne postoji 5 godina ni u jednom sportu pa moze sutra da napuni marakanu.

sto se tice novca, zvezdi su otimane pare pocetkom 90-ih. ina je prodala tim kao sada kada bi na pr. manchester prodao ceo tim i sve pare su otisle. druga stvar nije zvezda uzela pare sama od sebe vec pojedinci su je ocerupali, mozda i neki koji ne navijaju za taj klub. i to treba istraziti a ne zasto se zvezdi vraca dug i treba jok nego ce samo partizan sa svojih 200 navijaca da postoji.

i zadnje - kako vas nije sramota da se javljate sada posle 20 godina marjanovica, dacica, tadica itd.
(emontije, 15. novembar 2012 12:12) Aj, molim te, reci ti meni koliko imas godina? Ali iskreno.... Ko ti je napunio glavu takvim glupostima? Tata, jel da? I na kraju, bolje je biti kompleksas (mada ti to i ne znas sta znaci, nego si cuo da ovde neko pominje), nego biti glup... Mada, takve stvari su nasledne (mislim na glupost), a kompleksi se sticu i gube... I utuvi jednom u glavu, ne mozes uporedjivati DIVU i Mancester NIKADA

fenomen

pre 11 godina

Ovako bih ja reprogramirao dug...
Gasprom 10 mil. evra.
Djokovic 5 mil.
Piksi, Savicevic, Jugovic, Mihajlovic, Pancev, Belodedic, Najdovski, Binic i ostatak te sampionske ekipe svi zajedno 5 mil.
Nekoliko koncerta na Marakani u izvodjenju Ace Lukasa, Dzeja i ostalih velikh Zvezdasa i tu bi se moglo skupiti 2-3 mil na par koncerta.
Ostatak koji fali neka uplate Jeremic i Vucic.
Posteno....I naravno svaki navijac Zvezde da uplati koliko moze na ziro racun Zvezde.
Jedino ne bi valjalo sto bi se tad mnogo lepo zivelo u Srbiji a nas narod nije naviknut.
Poz...

Lucas

pre 11 godina

@simpatizer A Coki to vratio jer je nadasve sposoban menadzer. Vratio je na isti ovakav nacin kao sto ce i gomila ovih dugova da ispari.

THE CITIZEN

pre 11 godina

Та јесен (без освојеног бода)2007. је такође била у режији данашњег нам тренера не зналице, у његову љубав према звезди нећу да улазим, само се сећам детаља да је баш тада после утакмице када смо и дефинитивно испали, исте вечери виђен како се проводи као да прославља нешто, никада нисмо добили одговор шта!

Yugoo

pre 11 godina

Dragi ljudi, dojite malo sebi. Zivim u Pragu, največi češki klub Sparta ima godišnji budet 12 mil. eura, ako neodigra makar imalo solidno u Evropskim takmičenjima naskoči joj dug manje od 4 mil. eura, ale redovno odigra makar nešto. Kako onda može imati neka zvezda 60 mil. dug kad neigra ništa, negradi ništa, samo prodaje igrače. Kde su te pare?

SEIR

pre 11 godina

Ovo ne bi trebalo da objavljujete!!! Cuce za Cokija Grcka, USA, Spanija i dovesca ga odma da resi finansijske probleme za 1 dan. Videcete da ce Zvezda za neki dan biti u plusu.

J.D.Aleksandar

pre 11 godina

Ne kapiram zasto Partizan i Crvena zvezda ne otvore neki ziro racun u koji svaki navijac moze da ima uvid i da recimo godisnje dajemo po 20 eura ? Pa mi bi napravili budzet kao Porto,recimo !

Džabe se džilitaš, nema tu tvog novca

pre 11 godina

NE DAM moj novac ni Partizanu ni Zvezdi!!!
(borislav, 15. novembar 2012 11:19)

Reprogramu naplate poreza, kao olakšici za poreske obveznike se redovno pribegavalo u ovoj državi.

Od taksista, do građevinskih i zanatskih radnji, itd.

Pogotovo je glupo čuti ovakve komentare kad se zna da masa stanovnika čeka na legalizaciju objekata po mizernim cenama, kako bi izbegli svoje finansijske obaveze prema državi.

A nije ni država bolja prema svojim poveriocima.

daj bombona da sisamo

pre 11 godina

@(simpatizer, 15. novembar 2012 10:23)
"Мора се признати да човек зна знање,на страну то што мислимо о њему као политичару :)"

Ne zna on znanje, on zna ljude, samo sto mi ne znamo koji su to ljudi.

Nemanja

pre 11 godina

Sad cemo cuti za par meseci, Covic "sanirao" dug od 60 miliona eura, svojim "znanjem i iskustvom" u tom poslu! Zvezda je na stabilnim nogama, i krece putem KK!

lorenc

pre 11 godina

Ljudi vama treba finansijski direktor sa 10 god iskustva u internacionalnom biznisu da vam bar otvori oci i napravi pravi uvid u stanje.
Covic ako vodi finansije je isto kao da ste Djajicu dali da peva operu.

magija

pre 11 godina

Ljudi šta je ovo??? Kakva stabilizacija kluba, kakav oporavak, kojim sredstvima??? Vučiću zašto ne vratite državne dugove a ne zvezdine, partizanove?? Kaže država da će pomoći?!!! Zašto ne pomogne ljudima koji su ostali i ostaće bez posla, onima koji se hrane iz kontejnera, onima što nemaju para za lekove, ljudi umiru čekajući na lekarske preglede jer nemamo sredstva za nove aparate,... Čović vratio par miliona košarkaškog kluba, sada će i ovih 60 fudbalskih, ništa lakše?! Zvali su vas da preuzmete Glazgov Rendžers, samo na nekoliko dana, da vratite te milione,....
Kakva banda??!!!!!

trojanski konj

pre 11 godina

Ne znam mnogo o fudbalu jer ga ne gledam. Znam malo o politici jer je gledam. Ali kad vidim politicara na mestu fudbalskog ili nezavisnog finansijskog strucnjaka, onda znam da od sporta nema nista. Opet.

Zak

pre 11 godina

Nije fudbal kosarka a pogotovu ne vaterpolo pa da Coki&co. mogu sa svojim sitnim instant semama praviti sitne instant uspehe. Ovde je potrebno 10-15 mil.€ godisnje samo za plate/reziju. Te pare za bacanje nema niko, mogu samo da se naprave iz transfera. Vi ne znate da pravite igrace pa vam/nam fuzija, sa Radom recimo, ne gine.

Skywalker

pre 11 godina

Ja sam zvezdas od kako znam za sebe. Ljudi, ovo je ludilo. Treba pohapsiti sve koji su bili na celu Zvezde otkad su dugovi poceli da se gomilaju, konfiskovati svu imovinu i vratiti deo duga, ako treba treba prodati i stadion. Pa, ugasen je ili prebacen u cetvrtu ligu jedan Rendzers, klub daleko bogatije tradicije. Ali, ime kluba nista nije krivo, krivi su oni koji su ga pljackali, a sad bi ovi da namire dugove pljackajuci narod. Aman.

Robobluz

pre 11 godina

Drzava nek pohvata one koji su napravili dug, pa od njih nek naplati.
Zaduzivati, ionako zaduzene, gradjanje Srbije radi nekih propali klubova je cista glupost. Zvezdu i Partizan ugasiti, bar ce tajkuni imati manje utocista, a i fudbaleri ce se moci posvetiti vise nocnom zivotu.

grobar-españa

pre 11 godina

Sve je to pokojni Sloba iznedrio, i ove "vase" i ove "moje". Politicko-trgovinsko- "sportske" organizacije, Crvena Zvezda i Partizan. "I smejem se , smejem se a plakao bih ".

Samo se vi i dalje palite na teorije zavere, pa vam ni Vucic nece pomoci...

pre 11 godina

Oni što su nam uzeli lovu od 91-94 i preusmerili u svoj klub sada će nam je vratiti. Ko razume shvatiće da ne širim priču jer mi komentar onda neće biti objavljen. PRAVA SRPSKA PATRIOTSKA SVADBA- skraćenica.
(delija iz barija, 15. novembar 2012 17:15) Ja znam da svakakvih lupetanja ima na ovim komentarima, ali ovo prevazilazi svaku vrstu ljudske gluposti... Ti, niti razumes, niti shvatas... Jedini koji je preusmeravao pare su vasi funkcioneri u svoje dzepove, a ovo sto se primas na ovakve nebuloze govori samo jednu stvar, ili si derle, ili si navijacica, a sa Delijama iz Barija imas veze taman koliko i ja sa spejs satlom...

banana republika

pre 11 godina

Za ove sto tvrde da su 'im otete pare' 91-94 (da ne pricamo kako su Partizanu otete titule, pa vracene, ali nije vraceno i ucesce u Kupu Sampiona i da je to bio cuveni 'petogodisnji plan'), pitanje: hoce li Zvezda da vrati gradjanima Srbije sve one novce od gradnje stadiona?
Da nisu mozda sami izgradili stadion?
Ili po naredjenju iz para JAVNIH PREDUZECA ciji je vlasnik drzava, odnosno svi mi?

Ne pravimo se naivni.
Da stvar bude jos smesnija, zvezdasi prozivaju Partizan da je oteo vojni stadion.

Hajde onda da krenemo od nule - neka Partizan vrati JNA, ali neka se onda proda zvezdin stadion, pa da se namire sva ta preduzeca, kojih vecina verovatno vise i ne postoji - sve se pokralo...

Ili, da Partizan vrati stadion vojsci, a da mu se izgradi novi, od para javnih preduzeca? :)))
Pa, mislim da pojedinci ne bi preziveli od visokog pritiska, a realno, ni tada kada se gradio stadion za Zvezdu nismo bili bogatiji nego sto smo sad.

Za ovaj novac koliko je nabijen dug Zvezde, mogao je da se napravi vise nego pristojan stadion, ali mi moramo da se lozimo na neke megalomanske projekte od 500 miliona evra u drzavi sa 7 miliona stanovnika i prosecnom platom od 250e.

Ludilo mozga...

novicas

pre 11 godina

(Sky walker) Slažem se potpuno s tobom,sve ih treba pohapsiti.Dodao bih samo da treba uhapsiti i ove zaštitnike tih lopurda.Znači,celu komisiju,ČOVIĆA,DŽAJIĆA,ANTIĆA...na čelu sa VUČIĆEM!

Zoran

pre 11 godina

Zemlja je upropastena. Dvadeset godina je u potpunosti vode politicari.
I sada isti ti politicare i dalje sve resavaju, pa ce oni da pomognu i u resavanju problema Crvene Zvezde, posto su ove prethodno napravljene resili. U sve se razumeju.
A dajte bilo kom politicaru da vozi avion. To ne bi prihvatio i da mu za to ponudite 1.000.000 eura iako najvise vole pare na ovom svetu, jer bi bio licno ugrozen.
A da nanese stetu firmi i drustvu od 1.000.000 eura, da bi on stavio 50.000 eura u dzep, ne bi ni trepnuo.

delija

pre 11 godina

Da ne bude kao i sa KK CZ , svima kojima dugujemo evo vam sipak. I tako nestane duuuuug. Kad je moglo 13 mil moze i 60 mil, sitnica.

Nova godina još nije, a kad će ne zna se

pre 11 godina

Ovo je stvarno tužno i žalosno! Jesam veliki navijač Partizan, ali ne odobravam davanje narodnog novca u bilo koji klub, pa ni u Partizan, ni u Zvezdu. Toliko je gorućih problema u ovoj zemlji, a sada će da iskeširaju 60 miliona evra za klub koji je u dubiozi. Postaviću samo jedno pitanje g-dinu Vučiću: Neurohirurgija kliničkog centra Srbije ne može da funkcioniše i najteži bolesnici mesecima čekaju na operacije zato što na odelenju od 4 mikroskopa potrebnih za operacije radi samo jedan. Majka mi je dva puta operisana na neurohirurgiji i ono što sam imao prilike da vidim tamo je jad i beda. Divim se onim lekarima i ljudima koji spasavaju živote drugima u nemogućim uslovima, bez opreme, instrumenata, sa nedostatkom slobodnih kreveta. G-dine Vučiću za takve stvari su potrebne pare, a ne za propale klubove. Onaj ko je doveo te klubove u takvu situaciju neka odgovara za to, a ne da parama nas poreskih obveznika na lepe oči i uz razne sumnjive dogovore i sumnjive face upumpavate novac u propale državne klubove. Sramota!

Саша

pre 11 godina

Не могу да верујем да постоје људи који искрено верују у Човићеву баронију да је санирао дуг КК Црвена звезда. Да је успео да елиминише тај дуг од тридесетак милиона евра ( велике су то паре и за њега) клуб би повратио своје старо име и стару адресу на Малом Калемегдану, а постао би и члан СД Ц.Звезда.
Ти дугови нису санирани нити враћени, а сада се на име новог клуба који се зове КК Црвена Зведа Београд Дива, са седиштем у Железнику у улици Стјепана Супанца, праве нови дугови и нови минуси за које, по обичају нико неће да одговара...

CacaSweden

pre 11 godina

Nekada sam bila navijac Zvezde, dok je postojao taj klub. A sada vas pitam:kako vas nije sramota.Mladicu od 25 god, preko Blica sakupljaju novac za lecenje od teske bolesti, jer drzava nema para, ali ima da da 60 miliona , za propali klub.Pa ti Vucicu jos sanjas.Probudi se, mnogo si se uljuljkao, zar ne vidis kako ti narod zivi?Slava je prolazna a tvoja je zasnovana samo na ideologiji.Jos nista nisi uradio da spasis narod od gladi i bolesti.

jednoruki krstivoje

pre 11 godina

Za par godina sve ce se to zvati sportsko drustvo Nebojsa Covic Coki a vi kao navijaci Coviceve delije a umesto zvezdinog grba bice coviceva slika na limenci,na sta li ce pesme da vam lice...

NS

pre 11 godina

Covic je pravi knjigovodja za sve novce... izvadice on iz svog djepa valjda se i on ovajdio za ovih dvadeset i kusur godina agonije...I zvezda i Partizan i pa i drugi su kriminalna drustva zadnjih 20god. preko kojih mafija i tajkuni peru pare i naravno ostavljaju dugove koje treba posle da plati buranija koja nema sta da jede.. Gospodo koji ste vodili klubove odgovarajte za dugove koje ste napravili pa kako imate firme kuce vile avione kamione na dobos sve pa vratite dugove ako necete da se razilazimo svako na svoju stranu vi tamo gde u svakoj normalnoj drzavi zavrsavaju oni koji ojade i naprave dugove naravno zatvor a sirotinja da dobije posao i leba...Pozdrav iz Srpske atine..

Vučića na sud

pre 11 godina

@Magija
Isto mislimo, samo vas molim da ne pominjete državu jer država sa ovim nema veze, sve radi Vučić sam. Koju je to odluku donela država (vlada, skupština, ministarstvo sporta)? Čovek je teško prekršio mmnoge zakone, zaslužuje da odgovara. Njegovo ponašanje, dok su slepi miševi leteli iznad vlade i rupe, podseća na Krcuna. Taj se tako ponašao dok mu nije pukla guma na "oldsmobilu".

Dirty

pre 11 godina

Gde su Delije sa severa koje su jos na teekmi sa Dinamom iz Kijeva rekli ne politici i otporaskim crvenim zastavama??? Sada ce rashodovani SPS i SRS da rekonstruisu Zvezdu...Sram da nas bude!!!

Dok se nekom ne smrkne....

pre 11 godina

Ako vodi racuna kao o parama koje je ovaj napaceni narod izdvajao za kosovsku bracu tesko Zvezdi.Nikad se ne daje kozi da cuva kupus.

leSo

pre 11 godina

Već vidim Čovića kako za četri meseca saziva konf.za novinare i euforično,kako samo on zna,izjavljuje kako je uspeo da sanira dug od 60 milki,i kaoko je zvezda sada na stabilnim nogama i kako...Kakav čovek,kakva zemlja!

zoran

pre 11 godina

Eh, da je Glazgov Rendzers saznao za Chovica gde bi im bio kraj.
Kako ce majstor Chova to struchno da vrati..ma nece proci ni 6 meseci a Zvezda ima da pita poshto je Ronaldo...

Ma mi nismo drzava...mi smo cherga..svi zajedno...gledamo shta nam rade pred ochima i svi cutimo...

Samo me interesuje kako ce Vuchic-Dachic da nameste derbi...tipujem na 2-2..ili 3-3..da zadovolje masu golovima, ali ne oshtete blizance...

jadna li si Srbijo

pre 11 godina

Posle uspešne "epizodne" uloge u seriji Insajder,čuveni glumac prihvatio novu ulogu u seriji "imam armiju navijača iza sebe,ne može mi niko ništa"!

mudrinovic

pre 11 godina

sve dok omladinci ne nose zvezdinu igru nema spasa.to je kljucni faktor ove zvezdine rupe u istoriji koja traje par godina i koja ce trajati dok se ne stavi tacka,i nacionalnog tima. temelj tima mora biti omladinska skola!!! Klinci odlaze da zaradjuju pare a nisu se izgradili kao licnosti a kamoli igraci. da li su dzajic i sekularac kao klinci imali ogromne plate ???!!! parizan dominira jer ima ostojica ,lazevskog,ninkovica ,jojica,l.markovica,scepovica... tako bi zvezda danas igrala sa radovanovicem,milanovicem,cosicem,mickom,ficom jankovicem,maticem,djuricicem,filipom djordjevic... koj bi to tim bio!!! realno,ovakvom politikom ne vidimo titulu jos par godina...

jeremija

pre 11 godina

Dalje ruke od narodnih para...Cini se da su "borci protiv kriminala i korupcije promenili strane...ako ne mozes da ih pobedis... itd