Utorak, 30.10.2012.

11:13

Mihajlović: Ništa novo od Subotića

Neven Subotić obeležio je proteklu nedelju što se srpskih fudbalera u Evropi tiče.

Izvor: B92

Mihajloviæ: Ništa novo od Subotiæa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

164 Komentari

Sortiraj po:

Mr.Dule

pre 11 godina

Miha sastavlja tim i to je ok.Dosledan je svojih principa i tu se slazem.Sad i ja bih voleo pre da vidim Subotica od Nastasica za koga jos ima vremena ali ja se ne pitam.Igra nam nije bila losa ali je realizacija bila kriminalna.Nemamo centarfora i to je bolest.Ni jedan nam selektor nije odgovarao i to stoji.Pizon blag,Antic nije nas doveo do finala,Klemente stranac,Djukic neiskusan itd.Pa da li je stvarno moguce da smo mi toliko dobri i imamo tako dobre igrtace ali nemamo trenera koji moze od njih da napravi ekipu?
Igraci koji su usli u lovu nisu zainteresovani za reprezentaciju i dolazili su ovde da se provedu.Mladi su neiskusni ali za EP ce biti taman uigrani i uz jednog dobrog centarfora mozda od njih i bude nesto.Realno sad i da se plasiramo provescemo se kao i predhodni put i to ce nam stvarati samo vecu nervozu.

Ivan Bukvic

pre 11 godina

Subotic je odlican igrac,i pravo je cudo sto ga Miha zaobilazi.Vidim da ovdje svi spominju obranu ali sta ce dobra obrana kad nemas vezni red i navalu.

Iskreni navijac

pre 11 godina

Moj ti Mihajlovicu nicija nije do zore gorela pa nece ni tvoja. Tvoja dosadasnja teorija se ne poklapa sa rezultatima koje si dosad napravio, od 7 ili 8 utakmica samo jedna dobijena, a sve ostale izgubljene. Samo sa dobrim rezultatima mozes nam zacepiti usta sto u ovom slucaju cisto sumnjam.

vladimir_natal_petkovic

pre 11 godina

ljudi mnogo krive besevca i misle da on igra umesto subotica ;) pre bih reko da nastasic igra umesto nevena i to je sramota ..za neke je milan bisevac glavni krivac za zadnje dva poraza cak kazu da je na zalasku karijere( 29 godina,igra u lyonu i vazi medju 5 najboljih stopere francuske).tandem bisevac -subotic je nekoliko puta uspesno obavljo zadatke u proslim kvalifikacijama a taj tandem je srusen zbog mihajlovica .moramo biti iskreni ,mi nismo usli u play off za EP zbog jednog jedinog boda ,tad smo pljuvali po pizonu a sada smo vec nakon 4 utakmice 6 poena u minusu..pomladjivanje ekipe je bio sasvim neodogovran potez sinise mihajlovica jer nije ni bilo potrebno pomladjivati tako rigorozno..nema milana jovanovica nema race petrovica nema kuzmanovica(koji ruku na srce ove sezone igra malo a i kad igra onda jako jako lose) ,nema zigica napred koji je za jednog lekica bog i batina..nije se trebalo toliko pomladjivati i menjti..po meni prvih 11: stojkovic ,kolarov ,bisevac,subotic,ivanovic,kuzmanovic,petrovic,jovanovic,tadic,tosic,djurdjic



pozz!!

Srbin iz EU

pre 11 godina

Ej bre Sinisa, ako nemas bolji komentar bolje cuti. Zar da Neven sedi na klupi kao i Ivanovic i mnogi drugi koje iz raznih razloga nisi pozvao. Neznam o cemu razmisljas, ali mani se ovoga posla posle svega sto si nam priredio. Ako imas dobre veze sa menadzerima mladih fudbalera radi dobre prodaje, u sto i mislim, bolje je da odmah da ostavku kao i tvoj donator Toma. Za Vas je Antic doktor fudbala.7E5

Ronaldo zubke

pre 11 godina

Na početku sam se stvarno obradovao kad je izabran za selektora. Ali... Promenio sam mišljenje posle utakmice protiv Makedonije. Ne znam šta izigrava i glumi, ali sa reprezentacijom se ne za***ava!

Markon

pre 11 godina

Kakve igrače imate: Ivanović, Kolarov, Subotić, Vidić, Krasić, Pantelć, Sulejmani... Eeeeej kakva momčad se tu da složiti! A vi ćete sami sebe izbacit s Mundijala s ovakvim izbornikom i predsjednikom i stručnim štabom.

WTF???

pre 11 godina

Znam da nije hriscanski ali pocinjem da mrzim Mihajlovica...koliko sam ga samo gotivio dok je bio igrac sada mi je isto toliko pao u ocima...to sto je on tvrdoglav to je problem njegove porodice al to sto izigrava tvrdoglavog selektora sa nekim pecinskim stavovima to je vec nas problem i zelim sto pre da ode!!!!Da li ovo citas Sinisa, a??

Glie_MORAVAC

pre 11 godina

Pa znamo i sto ga nestavlja u proteklim utakmcama.

Njega on i drustvo nemogu da prodaju pa da se pritom ugrade.

A sve ostalo su sarene laze posto se sve vrti oko toga i to ce nas skupo kostati ali to i nije prijoritet za druzinu na vrhu FSS.
Voleo bih da gresim.

Ivo

pre 11 godina

Neshvatljivo je da ste za selektora postavili čovjeka koji je toliko okrenut sebi, vjerujem da je malo ekipa u svijetu koje imaju obranu ravnu ovoj vašoj Ivanović, Vidić, Subotić, Kolarov, a što on radi.. razbucao je to iz nekih svojih kompleksa.. ako sve u sportu polazi od dobre obrane, a polazi, odatle je trebalo početi, i vezi i napadu omogućiti da stasaju uz takve igrače. Zar je to ztoliko teško razumjeti?

vladimir

pre 11 godina

Ovaj nas selektor je vise sujetan nego tezak, a da je igrao Subotic i jos neki mi bismo osvojili najmanje 4 boda. Ne verujem da bi nas osrednja Belgija tukli sa 3:0 da je igarao Subotic, a o Makedoniji i da ne goovorim. Nas selektor ne trpi druge velicine do njega samog, i eto nama propasti !

Mito

pre 11 godina

Mihajloviću, volio sam da te gledam dok igraš iako si na momente bio pomalo van kontrole (Jugoslavija-Slovenija EP 3:3). Mislim da si u principu dobar čovek, jer imati toliko dece i brinuti u njima sa ljubavlju, može samo dobar čovek. Mišljenja sam da malo preteruješ kao selektor, posebno u odnosu Biševac (krajnje nepouzdan igrač na zalasku karijere, bez brzine, koju često nadoknađuje nepotrebnim faulovima) i Subotić (u naponu karijere, možda ograničen jer je kroz nemački fudbal naučio na kolektivizam u igri, koji kod nas izostaje, jer se kod nas gajio individualizam pa ponekad i na štetu kluba i reprezentacije.
S poštovanjem.

Greska do greske !!?

pre 11 godina

Misio sam da će mihajlović nešto da napravi, jesmo igrali loše do utakmice sa Velsom, onda sam mislio da ide polako na bolje, ali ovo sve postaje gore. Gospodine Selektore kako mozete biti tako arogantan," nista novo od Subotića"..??!!! Svima je odličan trazi ga pola evrope a vi ga stavljate na klupu.. Onda drugo, Djurdjić i Djordjević su odlični igrači, u fenomenalnoj Formi, a ti, " neću zvato obojicu jer plsniram Marka Sćepovića u špicu od početka "... Sćepović je pokazao da nema kvalitet za Orlove... Dosta grešaka praviš Selektore, ovako nema ništa od SP.. Ali ipak idemo dalje...

samo kazem

pre 11 godina

ja da sam kvalitetan i priznat igrac, pa jos u formi, i da traner kaze za marka scepovica, koji nikada nista nije pokazao (mozda na nekim treninzima, ne znam) da je novi ibrahimovic i da ga treba istrpeti, a da za mene kaze "super, samo neka nastavi da cepa, to sto sedi na klupi ne znaci da je rezerva", pa ja ne da bih se smorio, nego je recima to tesko opisati.

TheFlash3

pre 11 godina

Drzi odbranu sa Humelsom ,igra utakmice protiv evropskih giganta Reala i Sitija,cuva igrace svetske klase poput Ronalda,Aguera,Benzeme.Ali ne,on i dalje nema mesta u reprezentaciji. Zato nam je fudbal takav,kakav je!

Ben Bolt

pre 11 godina

Moram reci da me je Sinisa jako razocarao svojim pristupom i svojim komentarima u stilu ako je dan onda nije noc. Sigurno ima potencijal za dobrog selektora,ali nazalost do sada dokazuje samo suprotno. U svakom slucaju treba mu dati sansu.

komarac

pre 11 godina

Kako te nije sramota! covjek koji je stub odbrane Dortmunda, covjek koji je osvojio dvije titule zaredom u bundesligi nema mjesta da igra u reprezentaciji?
Sram te bilo, i tebe i tvoje sujete, igranja velicine zvane selektor...

bane

pre 11 godina

100% podrzavam ideju da DRAGOSLAV STEPANOVIC bude selektor,a ti miha pokazao si da nisi vican trenerskom poslu,bez obzira sto si bio dobar fudbaler,isti si kao pizon

socijalista,antikomunista

pre 11 godina

sto je laz veca, veca je verovatnoca da ce proci kod nekih prostodusnih, naivnih ljudi. isto vazi i za bezobrazluk...a Sinisa misli da smo svi mi ovce koje nisu cule za Ramadanija i Zahlavija....

cheers

pre 11 godina

Milose stoti da proslavite. Drago mi je kada neko moze da kaze da je zivio i da zivi lijep zivot. Citajuci Vas komentar osjecao sam rijeci iskrenog covjeka. To je velika rijetkost. A fudbal neka Vas ne sjekira. To je samo sporedna stvar, kojoj je dato previse na vaznosti. O Mihajilovicu tek ne treba ni slovo potrositi, a kamoli rijec. Bio prosjecan igrac, los trener i to je to.

RADOJKA

pre 11 godina

ne daj boze kad bi mihajlovic postao selektor spanske reprezentacije oni nikada ne bi igrali fudbal i imali reprezentaciju.
spanska himna nema tekst.fuiiiiiiii.......

Voja

pre 11 godina

Može Subotić da bude, a on to i jeste jedan od najboljih defanzivaca na svetu, ali neka Mihailović objasni zašto su umesto Subotića igrali Biševac i Nastasić i direktno nas svojim greškama odveli u poraz protiv Belgije i Makedonije?Zašto???

Srle

pre 11 godina

Realno, najjjjrealnije je da obojica nemaju kvalitete da obavljaju funkciju selektora tkj stopera reprezentacije ... Subotic ne moze da odigra svih 90 minuta a da ne napravi bar 2,3 kiksa ... Dobar je u skok igri ali cim je lopta na zemlji ufff ... Miha u crkveni hor ... Dirigent u horu Miha a prvi u klupi Pantelic i extraaa talentovani Scepovic ...

Miloš

pre 11 godina

Ko od Vas ima 5 minuta vremena? Ubacite na stranici koja se zove you tube "ckalja" pa "zao mi je naseg fudbala" i sve ce Vam biti jasno. Video traje 5 minuta. Sutra punim 69 godine lepog zivota. Zovem se Miloš. Bio sam na kursu interneta za penzionere. Ovo mi je prvi komentar na stranici radio B 92. Pozdrav svim ljudima dobre volje koji ove reci citaju. Cao Milos

Radnik

pre 11 godina

Ovo mi je prvi komentar na stranici radio B 92. Pozdrav svim ljudima dobre volje koji ove reci citaju. Cao Milos
(Miloš, 30. oktobar 2012 15:06)

Veliki pozdrav i sretna penzija!

riječanin

pre 11 godina

znači opet na klupi u maksimiru,pa ima da ti ovi moji hrvati aplaudiraju kad vide sastav a ti sa čovjekom što ti je rekao da bi ti familiju pobijo pij kafu IZBORNIK RAZBOJNIK IGOR ŠTIMAC

Vladan

pre 11 godina

Od Subotica nista novo zaista, momak sjajno igra u kontinuitetu i neprikosnoveni je prvotimac jednog od najboljih evropskih klubova.
Kod sujetnog i nedovoljno strucnog Mihajlovica je zato sve po starom i covek bi morao da dobije otkaz pre nego sto dozivimo katastrofu u nastavku kvalifikacija.Selektor koji ne zove u tim najbolje igrace, kome ne igraju Subotic, Bosko Jankovic, Matic, Krasic, Jovanovic, Djurdjic, Ljajic, koji se svadja sa kapitenom Ivanovicem i Aleksandrom Kolarovom zbog svoje preterane arogancije i pritom ima veoma lose rezultate ne treba da obavlja tako vaznu funkciju.Sa Mihom i Ramadanijevim igracima koje isti forsira put u propast je u potpunosti zagarantovan.

bob

pre 11 godina

sta reci posle ovoga?
apsolutno neverovatno.
ko vodi reprezentaciju, ko je birao osobu koja vodi reprezentaciju... uzas..
ne treba mi da imamo protivnike, sami sebi redovno pucamo u nogu, sta ce nam oponenti, samo prave guzvu na terenu...
Uzas, selektore, uzas!!!

Rade

pre 11 godina

(Dragan Redzic, 30. oktobar 2012 13:35)

Dragane, slazem se sa imenima igraca koje si nabrojao, a koje Mihajlovic ne uzima u obzir kad je u pitanju reprezentacija. Ipak, on nema neki autoritet kao trener, a sada ni kao selektor. Iza sebe ima prosjecne rezultate u Italiji. Mislim da cemo mi Antaru da pravimo od blata.

Miks

pre 11 godina

Meni nista nije jasno!!!
Zar u reprezentaciji ne treba da igraju najspremniji,najiskusniji i standardni igraci u svojim klubovima a ne najmladji. Italijanima je dobar Pirlo...i zbog cega uopste postoji mlada reprezentacija,zar tu ne treba uigravati mladje igrace...

Yan

pre 11 godina

Nista novo ni od Mihajlovica. Svojim ponasanjem je naneo stetu reprezentaciji kao igrac a sada to radi i kao trener. Arogantan bio, arogantan ostao.
(Zoran, 30. oktobar 2012 13:13)
Slažem se u potpunosti,uz malu nadopunu.Kao igrač imao je i pravo na malu dozu arogancije,bio je jedan od najboljih igrača u svojim klubovima,visoko je kotirao u Italiji na svim listama i jednostavno dokazao se.Međutim kao trener miljama je daleko od neke trenerske klase(zasada,mada ja čisto sumnjam da posjeduje neki veliki trenerski potencijal)i nema pravo na aroganciju(rezultati mu ne daju nikakvo pravo na to) i građenje nekakvog trenerskog autoriteta na najboljim igračima.Dobro netko će reći,početnik je treba mu vremena,ali početnici su bili i Klinsman,Van Basten,Guardiola,Mancini..pa su svoje karijere kao mladi treneri započinjali uspješno.Zato me ovakve Mihajlovićeve izjave dodatno nerviraju, ispada da je on najbitniji i najveća zvijezda ekipe.

republika

pre 11 godina

Molim boga da se Bane, Kolarov, Subotić i ostali normalni prizovu pameti i krenu sa bojkotom reprezentacije dokle god je ovaj šarlatan na klupi a Tole u fotelji.

Alo, pa zamislite da igrate u prvoj postavi Čelzija, Sitija, Dortmunda, da igrate takmičenje koje okuplja samo najbolje fudbalere (Premier liga, Bundes liga), da igrate Ligu Šampiona, da vas domaći navijači drže za boga, i onda dođe jedan puvanjak od trenera koga je pola Italije pootpuštalo i kaže vam - ja sam gazda, ti ne smeš biti bek, ti ne smeš nositi 11, ti nećeš uopšte igrati?

Pazi bogati, "selektore"! Pa nek ti onda igraju Šćepovići, ***o ih tata!

pero

pre 11 godina

Ti si, Mihajloviću ,ignorant i loš selektor.
Jača jse reprezentacija da sastaviti od igrača koje ne zoveš.Bitno jača!!
Zato: noga!!!

crni

pre 11 godina

Ne mogu da pronadjem nijedan klub ili ekipu (izuzev možda reprezentacije Španije) u kojoj ne bi igrali Ivanović i Subotić u startnoj postavi.
Ajde da ne igraju Udovičić i Filipović za vaterpolo reprezentaciju.
Mihajlović nije dovoljno fudbalski stručan, nije pedagog da bi radio sa mladima i nije osoba ili karakter da bi mogao nekoga da uči, savetuje, vaspitava, poštuje, ceni i stavi u prvi plan u odnosu na njega i njegovu sujetu. I na kraju ako država nije dovoljno jaka da vaspitava naciju ne treba to svakako ni da radi predstavnik najkorumpiranije organizacije u Srbiji.
Vrhunac bespuća je bilo besomučno aplaudiranje svih igraća i članova strućnog tima za vreme intoniranja Makedonske himne, navijači mogu da aplaudiraju, jer je to bolje nego da zvižde, ali ako to rade učesnici na terenu onda je to uvreda a ne čin poštovanja.

Siledzijo odstupi

pre 11 godina

Subotica je Srbija dobila na poklon. Kao i Kuzmanovica, Cavica, Djordja Markovica, Velimira Stjepanovica....u mladjim kategorijama je igrao za SAD, mogao je i za Bosnu, a samo da je pozelio dobio bi i njemacki pasos. Umjesto da na sve nacine privlacimo Srbe iz dijaspore, velikom selektoru Mihajlovicu je bitnije da Ljajic pjeva Boze pravde.

SmileR

pre 11 godina

Kako sada zvuci: Radomir Antic? Nije lepo sto ga je Tole bukvalno oterao kao psa, iako se plasirao na Svetsko sa najmanje primljenih golova (toliko popljuvani Vidic predvodio odbranu). Stvarno mi je zao nase repke. Mihajlovic hoce sa izostavljanjem Ivanovica da iznenadi Makedoniju! Makedoniju EEE! Sta ima da se iznenadjuje slabiji protivnik? Da smo igrali sa Holandijom ili Spanijom pa da razumem neke faktore iznenadjenja, ali kad igras protiv slabijeg jednostavno izvedes trenutno najbolji tim i pobedis!!!

Dr.Kadzija

pre 11 godina

Zao mi je sto si postao selektor, pre toga sam ziveo u iluziji da si dobar covek.
(Shone Su, 30. oktobar 2012 11:36)

Dobar covek, a igrao u Zvezdi?!?
To su stvari koje iskljucuju jedna drugu!!!

Miki

pre 11 godina

subotic morace igrati protiv hrvatske,jer bisevac ima zutih kartona i nece igrati.ja se nadam da ce igrati,ali ko zna mozda ramadani izbaci novog igraca i ponudi mihajlovicu.

Srbi

pre 11 godina

Sramota, i tako su mnogi nasi dobri igraci harali svetom a kod nas nisu ni zaigrali ili bili nedovoljno uskorisceni, Rambo Petkovic, Darko Kovacevic, Sulejmani, Vidic, Subotic... Itd itd. To bre samo kod nas ima i nigde vise... Pogledaj Hrvate, zove bre sve dobre igrace, nebitno koje su godiste, a mladima zna se gde je mesto, pa u nladu reprezentaciju. Ovako i njih ostetio i A selekciju. Upava napolje!!!

Eskobar

pre 11 godina

Scepakadabra.. Hahahaha
Pils lajt stvarno najbolje.. Jos samo da pocne da daje casove italijanskog svim klincima koji "igraju" u reprezentaciji i nece nista da nam FALJI..

andrej

pre 11 godina

ja cu samo reci da je subotic izabrao da igra za nemacku repku igrao bi svaku tekmu i to 90 minuta a onaj bayernov levak badstuber ne bi bi prismrdio ni kao rezerva!al dobro to je bundes liga jedna od naj slabijih liga na svetu pa zato igraci iz BL nemaju kvaliteta da razbijaju po evropi itd itd bla bla...

Ivan

pre 11 godina

I KOJI je zaključak ovih Mihajlovićevih reči???Zaista sramota,tek sada se vidi koliko je Subotić propustio i pogrešio kada nije prihvatio poziv da igra za jednu NEMAČKU!!E moj gosn Miho,Nemačka reprezentacija ga je silno želela da zaigra u njihovim redovima,a u Srpskoj reprezentaciji"nema mesta"!!!"Ti odlučuješ ko će da igra a ko ne"?Pa lepo odlučuješ,svaka ti čast,smeje nam se celi fudbalski svet zbog toga!ŽALOSNOOOO,da nije tužno,bilo bi smešno,ovako se sprdati sa jednim Subotićem,koji može da čuva jednog Cristiana Ronalda,a ne može da igra za Srbiju protiv strašne Makedonije!

Milos

pre 11 godina

Bas je glupo sto Subotic ne potpise za "pravu" agenciju pa da moze da igra za reprezentaciju. Koga zanimaju klubski nastupi. Nije valjda lud da prodje kao Bane Ivanovic sto nije hteo da potpise. Kako su naivni ovi nasi igraci. Boze boze......

Bojan

pre 11 godina

Hvala bogu da je Neven Subotic vaspitan i kulturan mladic,pa mu nije tesko da iskulira sve ovo sto mu se dogadja.Sta ce,ceka decko da prodje uragan "mihica"pa kada se razvedri i pojavi se duga on opet zaigra u prvoj postavi....

zoran fr

pre 11 godina

MIHAJLOVIC-THE DICTATOR u 3D izdanju
Sramota srbije
Ocekujem da ce uskoro igraci kao i navijaci,bojkovati repku dok se ne smeni dictator

Zoran M.

pre 11 godina

Ove izjave uopšte ne treba više konstatovati a još manje komentarisati.Rezultati domaćeg fudbala su očajni prema tome ja ga više ne gledam,gospodi je lepo u foteljama a narod uvek ispašta.Uživajte u igrama pravih reprezentacija i gledajte mnogo bolje taktike ..

ma idi...

pre 11 godina

Kakav bezobrazluk!!! Pa ovo nema nigde na svetu!! Mislim da bi bilo najbolje da se Subotic vise ne odaziva na pozive doticnog selektora da igra za nacionalnu selekciju. Samo ce sebe postedeti nepotrebnog nerviranja...a o Mihajlovicu ne treba vise trositi reci...

fanSte

pre 11 godina

Nista novo ni od Mihajlovica... Idi Sinisa brate ti lepo u Man City kod tvog mentora Mancinija. I on je "strucnjak" (Clichy umesto Kolarova?!) i "autoritet" (Tevez, Baloteli...)...

Mikele

pre 11 godina

U pravu su Mihajlovic i Karadzic. Nama nije cilj sledece Svetsko prvenstvo (zbog cega se uostalom i igra fudbal), nama je cilj Evropsko prvenstvo 2086 i za tafa stvaramo tim, koji ce se sigurno plasirati. Treba da smo srecni sto imamo njih dvojicu koji gledaju tako DALEKO u buducnost.

Kenan Dupljak,dipl.ing.arh

pre 11 godina

Tesko srbiji sa takvim selektorom.Kada jedan standardni igrac iz dvostrukog sampiona nemacke,ne moze da igra za srbiju,onda nesto nije u redu sa selektorom.Umesto Udovicica,Mihajlovic je trebao da podnese ostavku.

Ivan_Delije_Ub

pre 11 godina

Koliko je pametan onaj Vidic sto nece vise da igra za reprezentaciju, tek sad vidim... Da je i ovaj Subotic pametan pa da i on kaze zbogom. Trazi decka pola Evrope, ali ne, on ce Mihi na klupi da sedi... Strasno...

wroom1975

pre 11 godina

HA, HA..."...ja odlucujem ko ce biti na klupi a ko na terenu." Da ti odlucujes verovatno te nebi postavili za selektora. Onaj ko je odlucivao je oteran, prema tome bolje vise ne lazite ovaj narod i ti i tvoj tata Tole.

djoshhabejbee

pre 11 godina

eee moj mihajlovicuuu, pa ti si mislio da ces biti heroj, a svakii put kad pomislim da ne moze gore, svaki sledeci trener pokaze da moze, evo ovog puta cu da kazem da ce sledeci trener koji dodje, samo jos vise potopiti nasu reprezentaciju, pa se nadam da necu biti u pravu, a ti bolje spakuj kofere dok jos imamo neku sansu da se plasiramo na prvenstvo...

Zoran

pre 11 godina

Nista novo ni od Mihajlovica. Svojim ponasanjem je naneo stetu reprezentaciji kao igrac a sada to radi i kao trener. Arogantan bio, arogantan ostao.

Tesla

pre 11 godina

Kao neko ko vec duzi niz godina zivi u dijaspori, zbog mogucnosti da ovakav sljam ima pravo glasa u nasoj zemlji, polako ali sigurno gubim emocije prema istoj.

rogi23

pre 11 godina

Ma,opušteno.. “dve dobre utakmice “... U jednoj dobili Real, u drugoj dao gol... Ma, nije to ništa spektakularno...heh....eee,Mihajloviću....

Dragan Redzic

pre 11 godina

Smatrao sam da će Mihajlović svojim autoritetom doneti nešto novo poput Antića kada je stigao kao selektor. Ono ispade da čovek zaista nezna ovaj posao ili ima neke druge namere. Kuzmanović, Subotić, Lazović, Vidić, Jovanović, Sulejmani, itd. Pa ti čoveče moraš da spojiš sve kako bi napravio makar solidan tim a ne da teraš inat sa svima.

RIJEČANIN

pre 11 godina

škoti nikad lošiji a mi kiksamo,belgiju neću ni da računam al moglo se bod isčupat ali u skopju istrčat bez dva zdrava među 10 najbolji defanzivaca svijeta subotića i ivanovića je gubitak utakmice bodova i brazila a bogami i tvoga trenerskog razuma

Fali

pre 11 godina

Moji igraci su: Nastasic, Markovic, Ignjovski, Alen Stevanovic, Fejsa, Obradovic, Mijailovic, Scepovici, Maksimovic... Uskoro ce i Katai da igra...
Aj sad vozdra!

grbovic

pre 11 godina

Ovo je vec bezobrazluk!

Covek je odlicno odigrao dve utakmice.
Kao odbrambeni igrac bio strelac!

Sta bi trebalo da uradi da izmisli nova pravila igre? Da iskroji novu loptu za fudbal? Da sije dresove za igrace? Da preore teren? Da igra dve utakmice istovremeno u razlicitim gradovima?

Ne razumem sta znaci NISTA NOVO!!!??!!

nikola

pre 11 godina

Bolje reci KO ti sastavlja TIM BRUKO JEDNA!!
Da su pametni kao Vidic,Ivanovic Kolarov Subotic bi odavno napustili firmu za promociju i prodaju mladjih igraca zvanu FUDBALSKI SAVEZ SRBIJE!!!

BvB

pre 11 godina

e ovako.zbog slicne izjave proslavljeni trener wolfsburga magath zbog diega, za sat vremena morao da spakuje kofere i ode...pa nije valjda pevanje i menadzeri prioritet, umesto sportskih rezultata.
ili je njegova baka ostavila testament da je reprezentacija njegova privatna svojina i on izigrava serifa bez revolvera(citaj rezultata)
koji odlucuje o svemu, a za to da ne snosi nikakvu odgovornost..

Sale

pre 11 godina

Ubeđen sam da bi većina nas koji komentarišemo bolje odradila selektorski posao od Mihajlovića. I to za značajno manje pare. Evo, ja se unapred odričem dve trećine plate i dajem u humanitarn svrhe.

iggy

pre 11 godina

Ja stvarno ne znam sta bude sa nasim selektorima pa cim se domognu te fotelje(namerno kazem fotelje a ne klupe) postanu tako arogantni, tvrdoglavi, prepotentni, jednostavno izgube svaki ugled u zemlji i sve ono sto su kao igraci ili treneri ranije uradili. Sta je to trebalo Santracu, Savicevicu, Petkovicu, Mihajlovicu... Meni je sad nakon svega potpuno svejedno sta cemo uraditi protiv Hrvata jer je ta utakmica jedino sta bismo kao mogli da iscekujemo posto cemo Brazil samo gledati kraj malih ekrana i vidim da je sve ovo pratiti, postalo apsoputno besmisleno. Kakva drzava takav fudbal

ninepi

pre 11 godina

Mihajlovic odlucuje ko ce biti na klupi a ko na terenu, a u zavisnosti ko je igracu menadzer, Ramadani ili neko drugi.
SMENITE MIHAJLOVICA, ako nista drugo ono zbog odnosa pobeda i poraza od kako je selektor (ili bolje reci pobede, u jednini)

cccc

pre 11 godina

Nikada necu razumeti zasto nije ostao Radomir Antic?? Mihajlovic je rekao da nikada nebih vodio reprezentaciju i kada je propo u italiji dosao u srbiju .Mihajlovicu molim te vratise tamo odakle si i pobegao,Antic neka dodje dok jos moze nesto da se uradi.

Beloved

pre 11 godina

Pa naravno, Nevenu menadžer nije Ramadani pa može i da glanca klupu. Bruka i sramota šta Mihajlović radi. Trebalo bi da ga bojkotuju i Subotić i Kolarov i Ivanović pa nek igra sa ovim ostalim diletantima.

milan

pre 11 godina

Ma kakav Subotic, on je amater u odnosu na bracu Scepovic - e to su pravi igraci, resetaju mreze najvecih svetskih klubova...
Eh Mihajlovicu mnogo si me razocarao!!!

Oli

pre 11 godina

Dakle, reakcija mu je kao da je Subotić napravio neku glupost. Neverovatno je kako uvek neki čudaci dođu na mesto selektora, stvarno strašno.

tuta

pre 11 godina

Covece kako je tebi dobro, ma cim je tebi scepovic tip igraca kao Ibrahimovic sta vise reci pa taj Ibrahimovicu kopacke ne bi mogao da cisti!
(Kol, 30. oktobar 2012 11:41)

Je l ti decko umes da razdvojis slicnost od istog. On nije rekao da je Scepovic isti Ibra vec tip igraca. Ograniceni ste kao kliker. Znaci kretanje, nonsalantnost i bezobrazluk.. Nije sigurno mislio da je Scepovic spreman da trese mreze najvecim klubovima u Evropi. I prosle godine ste mu se podsmevali pa je resio derbi. Meni je samo drago sto se vraca u formu, opet pred derbi, a vi ga omalovazavajte koliko hocete.
Sto se ove Mihine izjave tice, ne znam sta je pokusao da kaze ali nikada necu svariti Nastasica i Bisevca ispred Subotica.

MarkoNS FKV

pre 11 godina

ccccc....tuga...treba lepo momci da ostave repr.dok ih oovaj " vodi" evropa nam se smeje ..igraci kalibra Ivanovic, Subotic nam sede na klupi...e moj ti..kako si se pogubio strucnjace...

gth

pre 11 godina

Što Bane nije igrao protiv Makedonije?
Miha: ".....Meni da brani go...."

Šta mislite o Subotićevim sjajnim partijama?
Miha: ".....Ja odlučujem...."

Verovatno i da ga pitaju šta misli o uraganu Sendi rekao bi nešto u fazonu ".....Ja....."

srbija

pre 11 godina

Na osnovu ovog intervjua mogu samo da zakljucim da on nas kao narod pravi budalama. Molio bih novinare B92 sledeci put kad intervjuisu da mu obavezno postave pitanje da li on stvarno nas smatra budalama, posto smo mi znali jos pre godinu dana u kakvoj je formi Subotic, ali je on kao selektor to saznao pre nedelju dana.

mikiiboy

pre 11 godina

Mihajlovicu, kakav si licemer. Subotic je standardan 4 godine u timu sampiona Nemacke, i nema mesto u prvih 11?? Sezone 2009/2010, bio je jedan od cetvorice igraca koji su odigrali SVAKI MINUT u Bundesligi! Bane Ivanovic na klupi protiv Makedonije?? U svakoj drugoj zemlji ti bi odavno leteo sa selektorskog mesta.

Mirko

pre 11 godina

Strasno.....izgleda da nam je ta samodestrukcija nekako zapisana u genetskom kodu sta li !? Sve ono sto si i kao fudbaler postigao na dobrom si putu da kao tzv selektor upropastis! Sto je najgore, bas ti i dobro ide..Ramadajlovicu!

Gio

pre 11 godina

Nemoj bre više da filozofiraš Mihajloviću, sujetni čoveče.. Pre bi pristao da ne uzmemo ni jedan bod, nego da priznaš da si pogrešio. Glumiš neku strogoću sa Banetom, Kolarovim, Subotićem, pevanjem himne, nekim nebitnim stvarima se baviš, a rezultata - nigde !! Hoćeš ti kult reprezentacije i da se peva himna. Baš me briga i za kult i za pevanje, HOĆU BRE DA SE KVALIFIKUJEMO NA SVETSKO PRVENSTVO !!! A kako sada stoje stvari, ne da nećemo na svetsko, nego su već sad i za evropsko male šanse..

veronka stubs

pre 11 godina

E moj Sinisa sa ovom izjavom jos jednom pokazujes koliko si nazalost ogranicen u proceni fudbala i i fudbalera.Iz sigurnih izvora znam da jedan evropski veliki klub nudi za Subotica oko 30 miliona Eura. Pa toliko nevrede tvojih 11 igraca koji su igrali 2 poslednje utakmice. Razmisli bre malo sta pricas pa narod nije glup

bicuri

pre 11 godina

da ti odlucujes i stavis nastasica koga prolaze kao da ga nema...decko mozda jeste talenat ali jos nije dostigao taj nivo da bude standardan u reprezentaciji kao subotic koji decko igra vec 4, 5 godina na vrhunskom nivou u dortmundu i propusta tekme samo kad se povredi ili ima kartone.

Dulex

pre 11 godina

Ne mogu da provalim da li je sujeta ili inat u pitanju, u svakom slučaju reprezentacija ispašta zbog ovakvih stavova gospodina Mihajlovića :-(

Kol

pre 11 godina

Covece kako je tebi dobro, ma cim je tebi scepovic tip igraca kao Ibrahimovic sta vise reci pa taj Ibrahimovicu kopacke ne bi mogao da cisti!

Ljubisa livac

pre 11 godina

Mnogo je poceo da me nervira Sinisa sa ovim teatralnim i zavijenim izjavama.. "reprezentativac je i na klupi i na terenu, a ja odlucujem ko ce igrati" Ajdee... Pitaju te lepo zasto si pustao kiksaru Bisevca ispred ove igracine, i u dve vazne utakmice sakupio 0 bodova. Na to naravno nemas odgovor.

Realno

pre 11 godina

Mihajlovicu pusti te price u koncepciji i uklapanju u taktiku,reci kao covjek da nema menadzera i da se ne moze izvuci korist od njega!
Isto vazi i za Djurdjica,Jankovica,Kuzmanovica...

veerghoen

pre 11 godina

Ne odlucujes vec glumis autoriteta, nesto sto je sasvim nepotrebno. Pokusavas da isceniras gvozdenu pesnicu u timu koji je sastavljen od igraca koji treniraju kod mnogo boljih trenera no sto si ti. Neven Subotic je daleko bolji i sigurniji igrac od Bisevca, to znaju i vrapci na grani. Spusti se malo na zemlju i pocni da gradis pozitivnu atmosferu.

BLSRB

pre 11 godina

A izgleda ništa novo ni kod Mihajlovića opet će zvati i stavljati u tim one koji sjede na tribinama ili eventualno na klupi, a o golovima i da ne pričamo!

Bogdan

pre 11 godina

Ovo je skandalozna izjava...izgleda da bi Subotiću bilo bolje da igra za Nemačku...uopšte nije loše biti prvak Evrope ili sveta u fudbalu...bolje je to da postigne sa Nemačkom nego da ga ovi "naši" ovako razvlače i vređaju...
p. s. dobili smo još jednog fudbalskog kabadahiju...Mihajloviću ti si Tole #2!

Shone Su

pre 11 godina

E moj Sinisa, sve nam vise pokazujes kakav si, Scepovic ti je kao Ibrahimovic, a Nevena nisi u stanju ni da pohvalis. Zao mi je sto si postao selektor, pre toga sam ziveo u iluziji da si dobar covek.

miloš Novi Sad

pre 11 godina

Bojim se da redakcija nije dobro prenela Mihajlovićevu izjavu. Selektor je zapravo izjavio:

"U reprezentaciji nema standardnih i rezervnih igrača. Reprezentativac je i igrač na terenu i igrač na klupi. Subotić je srpski reprezentativac, a Ramadani odlučuje da li će biti na terenu ili na klupi."

chilash

pre 11 godina

Takav igrac ima mesta u prvih 11 u reprezentaciji Spanije kao najbolje ekipe na svetu ali zato je Srbija svetska velesila ali u izmisljanju tople vode i lecnju frustracija tamo gde im nije mesto. Ili cu cak poceti da verujem u price o ramadaniju posto Subotic nije agent.

zuto-plav

pre 11 godina

"a ja odlucujem da li ce biti na terenu ili na klupi"
ma sta rece, to nismo znali.
A zasto je na klupi, Sinisa? To nam reci.
Kakva demagogija, strasno.

miroslav

pre 11 godina

reprezentacija je igra za nas koji je gledamo,a ne ta tebe,pa ako bi se mi pitali g.Mihajloviću trebalo bi da se odmah skloniš.
a da sam na mestu Bana Ivanovića nikada ti se više ne bi odazvao na poziv.
da li ima neko ko bi ti rekao g.Mihajloviću da si nas već izbacio sa Svetskog prvensta a ujedno i mladu reprezentacij žrtvovao za meč protiv Engleza,time što si odveo 5 igrača,a Subotić,Ivanović na klupi,ne zoveš Kuzmanovića,Jankovića,Žigića..
ma skloni se...

ZENSKO prati fudbal

pre 11 godina

PA, sto ti ne igra u reprezentaciji???
Nije na spisku tvog menadzere!!!???
Necemo se mi fudbala nagledati, posebo ne kvalitetnog fudbala!
Ne igras PES, nego vodis DRZAVNU REPREZENTACIJU, koja predstavlja ovu zemlju, a ne tvoj dzep! Dok si ti na klupi, Subotic i ostali kvalitetni igraci od kojih ne mozete da uzmete pare ce igrati srcem, ali za neke druge! Ne za svoju zemlju! Ni ja ne bih igrala...

Bajo

pre 11 godina

Daj Bože da te smene da više ljudi ne slušaju tvoje glupe fraze i izgovore! Borusiji je dobar,pola evrope ga traži,a ti tu prosipaš neke budalaštine.

Stefan

pre 11 godina

Sramoto jedna!Sve sto si postigao kao igrac sad je palo u vodu,makar kod mene a vjerujem i vecine navijaca.A oni sto te drze i pruzaju ti podrsku...Nemam rijeci.
Samo mi je zao sto Subotic,Bane,Kolarov,Jankovic,Kuzmanovic,Matic i Djurdjic nemaju pravu da nastupe za neku drugu reprezentaciju,nisu zasluzili ovo sto im se radi...

Sinisa Mihajlovic

pre 11 godina

Od Subotica nista novo,trebao je da da cetiri gola pa da razmislim da ga uvrstim u prvih 11...ovako ce i dalje da igra na klupi posto nema standardnih reprezentativaca a ni rezervnih posto ja o tome odlucujem!

nekle

pre 11 godina

Mihajlovicu je bolje da olabavi stav, inace nece na dobro da ispadne.
Jasno je da reprezentativci moraju da se pridrzavaju pravila ponasanja.
Ali on pokusava da izbaci sebe u prvi plan glumeci neki autoritet odraslim ljudima, sto nije dobro.
Ako ovako nastavi imacemo jos vise sukoba u reprezentaciji jer normalno je da se igraci pobune na takvo ponasanje.
Dakle Mihajlovicu olabavi malo, dobro ponasanje neka ostane osnova, ali nemoj da glumis neki autoritet i da tu igracima odredjujes koje ce carape da oblace ili koj broj da nose.
I nemoj da napravite gresku pa da aplaudirate hrvatskoj himni.
Zna se sta ih ceka vamo.

miloš Novi Sad

pre 11 godina

Bojim se da redakcija nije dobro prenela Mihajlovićevu izjavu. Selektor je zapravo izjavio:

"U reprezentaciji nema standardnih i rezervnih igrača. Reprezentativac je i igrač na terenu i igrač na klupi. Subotić je srpski reprezentativac, a Ramadani odlučuje da li će biti na terenu ili na klupi."

Bajo

pre 11 godina

Daj Bože da te smene da više ljudi ne slušaju tvoje glupe fraze i izgovore! Borusiji je dobar,pola evrope ga traži,a ti tu prosipaš neke budalaštine.

Shone Su

pre 11 godina

E moj Sinisa, sve nam vise pokazujes kakav si, Scepovic ti je kao Ibrahimovic, a Nevena nisi u stanju ni da pohvalis. Zao mi je sto si postao selektor, pre toga sam ziveo u iluziji da si dobar covek.

Kol

pre 11 godina

Covece kako je tebi dobro, ma cim je tebi scepovic tip igraca kao Ibrahimovic sta vise reci pa taj Ibrahimovicu kopacke ne bi mogao da cisti!

Ljubisa livac

pre 11 godina

Mnogo je poceo da me nervira Sinisa sa ovim teatralnim i zavijenim izjavama.. "reprezentativac je i na klupi i na terenu, a ja odlucujem ko ce igrati" Ajdee... Pitaju te lepo zasto si pustao kiksaru Bisevca ispred ove igracine, i u dve vazne utakmice sakupio 0 bodova. Na to naravno nemas odgovor.

veerghoen

pre 11 godina

Ne odlucujes vec glumis autoriteta, nesto sto je sasvim nepotrebno. Pokusavas da isceniras gvozdenu pesnicu u timu koji je sastavljen od igraca koji treniraju kod mnogo boljih trenera no sto si ti. Neven Subotic je daleko bolji i sigurniji igrac od Bisevca, to znaju i vrapci na grani. Spusti se malo na zemlju i pocni da gradis pozitivnu atmosferu.

chilash

pre 11 godina

Takav igrac ima mesta u prvih 11 u reprezentaciji Spanije kao najbolje ekipe na svetu ali zato je Srbija svetska velesila ali u izmisljanju tople vode i lecnju frustracija tamo gde im nije mesto. Ili cu cak poceti da verujem u price o ramadaniju posto Subotic nije agent.

Gio

pre 11 godina

Nemoj bre više da filozofiraš Mihajloviću, sujetni čoveče.. Pre bi pristao da ne uzmemo ni jedan bod, nego da priznaš da si pogrešio. Glumiš neku strogoću sa Banetom, Kolarovim, Subotićem, pevanjem himne, nekim nebitnim stvarima se baviš, a rezultata - nigde !! Hoćeš ti kult reprezentacije i da se peva himna. Baš me briga i za kult i za pevanje, HOĆU BRE DA SE KVALIFIKUJEMO NA SVETSKO PRVENSTVO !!! A kako sada stoje stvari, ne da nećemo na svetsko, nego su već sad i za evropsko male šanse..

Miloš

pre 11 godina

Ko od Vas ima 5 minuta vremena? Ubacite na stranici koja se zove you tube "ckalja" pa "zao mi je naseg fudbala" i sve ce Vam biti jasno. Video traje 5 minuta. Sutra punim 69 godine lepog zivota. Zovem se Miloš. Bio sam na kursu interneta za penzionere. Ovo mi je prvi komentar na stranici radio B 92. Pozdrav svim ljudima dobre volje koji ove reci citaju. Cao Milos

ninepi

pre 11 godina

Mihajlovic odlucuje ko ce biti na klupi a ko na terenu, a u zavisnosti ko je igracu menadzer, Ramadani ili neko drugi.
SMENITE MIHAJLOVICA, ako nista drugo ono zbog odnosa pobeda i poraza od kako je selektor (ili bolje reci pobede, u jednini)

Bogdan

pre 11 godina

Ovo je skandalozna izjava...izgleda da bi Subotiću bilo bolje da igra za Nemačku...uopšte nije loše biti prvak Evrope ili sveta u fudbalu...bolje je to da postigne sa Nemačkom nego da ga ovi "naši" ovako razvlače i vređaju...
p. s. dobili smo još jednog fudbalskog kabadahiju...Mihajloviću ti si Tole #2!

Ivan_Delije_Ub

pre 11 godina

Koliko je pametan onaj Vidic sto nece vise da igra za reprezentaciju, tek sad vidim... Da je i ovaj Subotic pametan pa da i on kaze zbogom. Trazi decka pola Evrope, ali ne, on ce Mihi na klupi da sedi... Strasno...

Mirko

pre 11 godina

Strasno.....izgleda da nam je ta samodestrukcija nekako zapisana u genetskom kodu sta li !? Sve ono sto si i kao fudbaler postigao na dobrom si putu da kao tzv selektor upropastis! Sto je najgore, bas ti i dobro ide..Ramadajlovicu!

Dulex

pre 11 godina

Ne mogu da provalim da li je sujeta ili inat u pitanju, u svakom slučaju reprezentacija ispašta zbog ovakvih stavova gospodina Mihajlovića :-(

Fali

pre 11 godina

Moji igraci su: Nastasic, Markovic, Ignjovski, Alen Stevanovic, Fejsa, Obradovic, Mijailovic, Scepovici, Maksimovic... Uskoro ce i Katai da igra...
Aj sad vozdra!

bicuri

pre 11 godina

da ti odlucujes i stavis nastasica koga prolaze kao da ga nema...decko mozda jeste talenat ali jos nije dostigao taj nivo da bude standardan u reprezentaciji kao subotic koji decko igra vec 4, 5 godina na vrhunskom nivou u dortmundu i propusta tekme samo kad se povredi ili ima kartone.

rogi23

pre 11 godina

Ma,opušteno.. “dve dobre utakmice “... U jednoj dobili Real, u drugoj dao gol... Ma, nije to ništa spektakularno...heh....eee,Mihajloviću....

RIJEČANIN

pre 11 godina

škoti nikad lošiji a mi kiksamo,belgiju neću ni da računam al moglo se bod isčupat ali u skopju istrčat bez dva zdrava među 10 najbolji defanzivaca svijeta subotića i ivanovića je gubitak utakmice bodova i brazila a bogami i tvoga trenerskog razuma

Sinisa Mihajlovic

pre 11 godina

Od Subotica nista novo,trebao je da da cetiri gola pa da razmislim da ga uvrstim u prvih 11...ovako ce i dalje da igra na klupi posto nema standardnih reprezentativaca a ni rezervnih posto ja o tome odlucujem!

Ivo

pre 11 godina

Neshvatljivo je da ste za selektora postavili čovjeka koji je toliko okrenut sebi, vjerujem da je malo ekipa u svijetu koje imaju obranu ravnu ovoj vašoj Ivanović, Vidić, Subotić, Kolarov, a što on radi.. razbucao je to iz nekih svojih kompleksa.. ako sve u sportu polazi od dobre obrane, a polazi, odatle je trebalo početi, i vezi i napadu omogućiti da stasaju uz takve igrače. Zar je to ztoliko teško razumjeti?

Stefan

pre 11 godina

Sramoto jedna!Sve sto si postigao kao igrac sad je palo u vodu,makar kod mene a vjerujem i vecine navijaca.A oni sto te drze i pruzaju ti podrsku...Nemam rijeci.
Samo mi je zao sto Subotic,Bane,Kolarov,Jankovic,Kuzmanovic,Matic i Djurdjic nemaju pravu da nastupe za neku drugu reprezentaciju,nisu zasluzili ovo sto im se radi...

veronka stubs

pre 11 godina

E moj Sinisa sa ovom izjavom jos jednom pokazujes koliko si nazalost ogranicen u proceni fudbala i i fudbalera.Iz sigurnih izvora znam da jedan evropski veliki klub nudi za Subotica oko 30 miliona Eura. Pa toliko nevrede tvojih 11 igraca koji su igrali 2 poslednje utakmice. Razmisli bre malo sta pricas pa narod nije glup

ma idi...

pre 11 godina

Kakav bezobrazluk!!! Pa ovo nema nigde na svetu!! Mislim da bi bilo najbolje da se Subotic vise ne odaziva na pozive doticnog selektora da igra za nacionalnu selekciju. Samo ce sebe postedeti nepotrebnog nerviranja...a o Mihajlovicu ne treba vise trositi reci...

zuto-plav

pre 11 godina

"a ja odlucujem da li ce biti na terenu ili na klupi"
ma sta rece, to nismo znali.
A zasto je na klupi, Sinisa? To nam reci.
Kakva demagogija, strasno.

ZENSKO prati fudbal

pre 11 godina

PA, sto ti ne igra u reprezentaciji???
Nije na spisku tvog menadzere!!!???
Necemo se mi fudbala nagledati, posebo ne kvalitetnog fudbala!
Ne igras PES, nego vodis DRZAVNU REPREZENTACIJU, koja predstavlja ovu zemlju, a ne tvoj dzep! Dok si ti na klupi, Subotic i ostali kvalitetni igraci od kojih ne mozete da uzmete pare ce igrati srcem, ali za neke druge! Ne za svoju zemlju! Ni ja ne bih igrala...

Realno

pre 11 godina

Mihajlovicu pusti te price u koncepciji i uklapanju u taktiku,reci kao covjek da nema menadzera i da se ne moze izvuci korist od njega!
Isto vazi i za Djurdjica,Jankovica,Kuzmanovica...

Kenan Dupljak,dipl.ing.arh

pre 11 godina

Tesko srbiji sa takvim selektorom.Kada jedan standardni igrac iz dvostrukog sampiona nemacke,ne moze da igra za srbiju,onda nesto nije u redu sa selektorom.Umesto Udovicica,Mihajlovic je trebao da podnese ostavku.

milan

pre 11 godina

Ma kakav Subotic, on je amater u odnosu na bracu Scepovic - e to su pravi igraci, resetaju mreze najvecih svetskih klubova...
Eh Mihajlovicu mnogo si me razocarao!!!

Beloved

pre 11 godina

Pa naravno, Nevenu menadžer nije Ramadani pa može i da glanca klupu. Bruka i sramota šta Mihajlović radi. Trebalo bi da ga bojkotuju i Subotić i Kolarov i Ivanović pa nek igra sa ovim ostalim diletantima.

Zoran

pre 11 godina

Nista novo ni od Mihajlovica. Svojim ponasanjem je naneo stetu reprezentaciji kao igrac a sada to radi i kao trener. Arogantan bio, arogantan ostao.

mikiiboy

pre 11 godina

Mihajlovicu, kakav si licemer. Subotic je standardan 4 godine u timu sampiona Nemacke, i nema mesto u prvih 11?? Sezone 2009/2010, bio je jedan od cetvorice igraca koji su odigrali SVAKI MINUT u Bundesligi! Bane Ivanovic na klupi protiv Makedonije?? U svakoj drugoj zemlji ti bi odavno leteo sa selektorskog mesta.

iggy

pre 11 godina

Ja stvarno ne znam sta bude sa nasim selektorima pa cim se domognu te fotelje(namerno kazem fotelje a ne klupe) postanu tako arogantni, tvrdoglavi, prepotentni, jednostavno izgube svaki ugled u zemlji i sve ono sto su kao igraci ili treneri ranije uradili. Sta je to trebalo Santracu, Savicevicu, Petkovicu, Mihajlovicu... Meni je sad nakon svega potpuno svejedno sta cemo uraditi protiv Hrvata jer je ta utakmica jedino sta bismo kao mogli da iscekujemo posto cemo Brazil samo gledati kraj malih ekrana i vidim da je sve ovo pratiti, postalo apsoputno besmisleno. Kakva drzava takav fudbal

bane

pre 11 godina

100% podrzavam ideju da DRAGOSLAV STEPANOVIC bude selektor,a ti miha pokazao si da nisi vican trenerskom poslu,bez obzira sto si bio dobar fudbaler,isti si kao pizon

gth

pre 11 godina

Što Bane nije igrao protiv Makedonije?
Miha: ".....Meni da brani go...."

Šta mislite o Subotićevim sjajnim partijama?
Miha: ".....Ja odlučujem...."

Verovatno i da ga pitaju šta misli o uraganu Sendi rekao bi nešto u fazonu ".....Ja....."

wroom1975

pre 11 godina

HA, HA..."...ja odlucujem ko ce biti na klupi a ko na terenu." Da ti odlucujes verovatno te nebi postavili za selektora. Onaj ko je odlucivao je oteran, prema tome bolje vise ne lazite ovaj narod i ti i tvoj tata Tole.

TheFlash3

pre 11 godina

Drzi odbranu sa Humelsom ,igra utakmice protiv evropskih giganta Reala i Sitija,cuva igrace svetske klase poput Ronalda,Aguera,Benzeme.Ali ne,on i dalje nema mesta u reprezentaciji. Zato nam je fudbal takav,kakav je!

Markon

pre 11 godina

Kakve igrače imate: Ivanović, Kolarov, Subotić, Vidić, Krasić, Pantelć, Sulejmani... Eeeeej kakva momčad se tu da složiti! A vi ćete sami sebe izbacit s Mundijala s ovakvim izbornikom i predsjednikom i stručnim štabom.

Dragan Redzic

pre 11 godina

Smatrao sam da će Mihajlović svojim autoritetom doneti nešto novo poput Antića kada je stigao kao selektor. Ono ispade da čovek zaista nezna ovaj posao ili ima neke druge namere. Kuzmanović, Subotić, Lazović, Vidić, Jovanović, Sulejmani, itd. Pa ti čoveče moraš da spojiš sve kako bi napravio makar solidan tim a ne da teraš inat sa svima.

pero

pre 11 godina

Ti si, Mihajloviću ,ignorant i loš selektor.
Jača jse reprezentacija da sastaviti od igrača koje ne zoveš.Bitno jača!!
Zato: noga!!!

Ivan

pre 11 godina

I KOJI je zaključak ovih Mihajlovićevih reči???Zaista sramota,tek sada se vidi koliko je Subotić propustio i pogrešio kada nije prihvatio poziv da igra za jednu NEMAČKU!!E moj gosn Miho,Nemačka reprezentacija ga je silno želela da zaigra u njihovim redovima,a u Srpskoj reprezentaciji"nema mesta"!!!"Ti odlučuješ ko će da igra a ko ne"?Pa lepo odlučuješ,svaka ti čast,smeje nam se celi fudbalski svet zbog toga!ŽALOSNOOOO,da nije tužno,bilo bi smešno,ovako se sprdati sa jednim Subotićem,koji može da čuva jednog Cristiana Ronalda,a ne može da igra za Srbiju protiv strašne Makedonije!

RADOJKA

pre 11 godina

ne daj boze kad bi mihajlovic postao selektor spanske reprezentacije oni nikada ne bi igrali fudbal i imali reprezentaciju.
spanska himna nema tekst.fuiiiiiiii.......

nekle

pre 11 godina

Mihajlovicu je bolje da olabavi stav, inace nece na dobro da ispadne.
Jasno je da reprezentativci moraju da se pridrzavaju pravila ponasanja.
Ali on pokusava da izbaci sebe u prvi plan glumeci neki autoritet odraslim ljudima, sto nije dobro.
Ako ovako nastavi imacemo jos vise sukoba u reprezentaciji jer normalno je da se igraci pobune na takvo ponasanje.
Dakle Mihajlovicu olabavi malo, dobro ponasanje neka ostane osnova, ali nemoj da glumis neki autoritet i da tu igracima odredjujes koje ce carape da oblace ili koj broj da nose.
I nemoj da napravite gresku pa da aplaudirate hrvatskoj himni.
Zna se sta ih ceka vamo.

Eskobar

pre 11 godina

Scepakadabra.. Hahahaha
Pils lajt stvarno najbolje.. Jos samo da pocne da daje casove italijanskog svim klincima koji "igraju" u reprezentaciji i nece nista da nam FALJI..

fanSte

pre 11 godina

Nista novo ni od Mihajlovica... Idi Sinisa brate ti lepo u Man City kod tvog mentora Mancinija. I on je "strucnjak" (Clichy umesto Kolarova?!) i "autoritet" (Tevez, Baloteli...)...

Oli

pre 11 godina

Dakle, reakcija mu je kao da je Subotić napravio neku glupost. Neverovatno je kako uvek neki čudaci dođu na mesto selektora, stvarno strašno.

cccc

pre 11 godina

Nikada necu razumeti zasto nije ostao Radomir Antic?? Mihajlovic je rekao da nikada nebih vodio reprezentaciju i kada je propo u italiji dosao u srbiju .Mihajlovicu molim te vratise tamo odakle si i pobegao,Antic neka dodje dok jos moze nesto da se uradi.

BLSRB

pre 11 godina

A izgleda ništa novo ni kod Mihajlovića opet će zvati i stavljati u tim one koji sjede na tribinama ili eventualno na klupi, a o golovima i da ne pričamo!

Siledzijo odstupi

pre 11 godina

Subotica je Srbija dobila na poklon. Kao i Kuzmanovica, Cavica, Djordja Markovica, Velimira Stjepanovica....u mladjim kategorijama je igrao za SAD, mogao je i za Bosnu, a samo da je pozelio dobio bi i njemacki pasos. Umjesto da na sve nacine privlacimo Srbe iz dijaspore, velikom selektoru Mihajlovicu je bitnije da Ljajic pjeva Boze pravde.

Greska do greske !!?

pre 11 godina

Misio sam da će mihajlović nešto da napravi, jesmo igrali loše do utakmice sa Velsom, onda sam mislio da ide polako na bolje, ali ovo sve postaje gore. Gospodine Selektore kako mozete biti tako arogantan," nista novo od Subotića"..??!!! Svima je odličan trazi ga pola evrope a vi ga stavljate na klupu.. Onda drugo, Djurdjić i Djordjević su odlični igrači, u fenomenalnoj Formi, a ti, " neću zvato obojicu jer plsniram Marka Sćepovića u špicu od početka "... Sćepović je pokazao da nema kvalitet za Orlove... Dosta grešaka praviš Selektore, ovako nema ništa od SP.. Ali ipak idemo dalje...

samo kazem

pre 11 godina

ja da sam kvalitetan i priznat igrac, pa jos u formi, i da traner kaze za marka scepovica, koji nikada nista nije pokazao (mozda na nekim treninzima, ne znam) da je novi ibrahimovic i da ga treba istrpeti, a da za mene kaze "super, samo neka nastavi da cepa, to sto sedi na klupi ne znaci da je rezerva", pa ja ne da bih se smorio, nego je recima to tesko opisati.

Sale

pre 11 godina

Ubeđen sam da bi većina nas koji komentarišemo bolje odradila selektorski posao od Mihajlovića. I to za značajno manje pare. Evo, ja se unapred odričem dve trećine plate i dajem u humanitarn svrhe.

Miks

pre 11 godina

Meni nista nije jasno!!!
Zar u reprezentaciji ne treba da igraju najspremniji,najiskusniji i standardni igraci u svojim klubovima a ne najmladji. Italijanima je dobar Pirlo...i zbog cega uopste postoji mlada reprezentacija,zar tu ne treba uigravati mladje igrace...

srbija

pre 11 godina

Na osnovu ovog intervjua mogu samo da zakljucim da on nas kao narod pravi budalama. Molio bih novinare B92 sledeci put kad intervjuisu da mu obavezno postave pitanje da li on stvarno nas smatra budalama, posto smo mi znali jos pre godinu dana u kakvoj je formi Subotic, ali je on kao selektor to saznao pre nedelju dana.

MarkoNS FKV

pre 11 godina

ccccc....tuga...treba lepo momci da ostave repr.dok ih oovaj " vodi" evropa nam se smeje ..igraci kalibra Ivanovic, Subotic nam sede na klupi...e moj ti..kako si se pogubio strucnjace...

Bojan

pre 11 godina

Hvala bogu da je Neven Subotic vaspitan i kulturan mladic,pa mu nije tesko da iskulira sve ovo sto mu se dogadja.Sta ce,ceka decko da prodje uragan "mihica"pa kada se razvedri i pojavi se duga on opet zaigra u prvoj postavi....

miroslav

pre 11 godina

reprezentacija je igra za nas koji je gledamo,a ne ta tebe,pa ako bi se mi pitali g.Mihajloviću trebalo bi da se odmah skloniš.
a da sam na mestu Bana Ivanovića nikada ti se više ne bi odazvao na poziv.
da li ima neko ko bi ti rekao g.Mihajloviću da si nas već izbacio sa Svetskog prvensta a ujedno i mladu reprezentacij žrtvovao za meč protiv Engleza,time što si odveo 5 igrača,a Subotić,Ivanović na klupi,ne zoveš Kuzmanovića,Jankovića,Žigića..
ma skloni se...

Zoran M.

pre 11 godina

Ove izjave uopšte ne treba više konstatovati a još manje komentarisati.Rezultati domaćeg fudbala su očajni prema tome ja ga više ne gledam,gospodi je lepo u foteljama a narod uvek ispašta.Uživajte u igrama pravih reprezentacija i gledajte mnogo bolje taktike ..

riječanin

pre 11 godina

znači opet na klupi u maksimiru,pa ima da ti ovi moji hrvati aplaudiraju kad vide sastav a ti sa čovjekom što ti je rekao da bi ti familiju pobijo pij kafu IZBORNIK RAZBOJNIK IGOR ŠTIMAC

Miki

pre 11 godina

subotic morace igrati protiv hrvatske,jer bisevac ima zutih kartona i nece igrati.ja se nadam da ce igrati,ali ko zna mozda ramadani izbaci novog igraca i ponudi mihajlovicu.

Srbi

pre 11 godina

Sramota, i tako su mnogi nasi dobri igraci harali svetom a kod nas nisu ni zaigrali ili bili nedovoljno uskorisceni, Rambo Petkovic, Darko Kovacevic, Sulejmani, Vidic, Subotic... Itd itd. To bre samo kod nas ima i nigde vise... Pogledaj Hrvate, zove bre sve dobre igrace, nebitno koje su godiste, a mladima zna se gde je mesto, pa u nladu reprezentaciju. Ovako i njih ostetio i A selekciju. Upava napolje!!!

Voja

pre 11 godina

Može Subotić da bude, a on to i jeste jedan od najboljih defanzivaca na svetu, ali neka Mihailović objasni zašto su umesto Subotića igrali Biševac i Nastasić i direktno nas svojim greškama odveli u poraz protiv Belgije i Makedonije?Zašto???

zoran fr

pre 11 godina

MIHAJLOVIC-THE DICTATOR u 3D izdanju
Sramota srbije
Ocekujem da ce uskoro igraci kao i navijaci,bojkovati repku dok se ne smeni dictator

Vladan

pre 11 godina

Od Subotica nista novo zaista, momak sjajno igra u kontinuitetu i neprikosnoveni je prvotimac jednog od najboljih evropskih klubova.
Kod sujetnog i nedovoljno strucnog Mihajlovica je zato sve po starom i covek bi morao da dobije otkaz pre nego sto dozivimo katastrofu u nastavku kvalifikacija.Selektor koji ne zove u tim najbolje igrace, kome ne igraju Subotic, Bosko Jankovic, Matic, Krasic, Jovanovic, Djurdjic, Ljajic, koji se svadja sa kapitenom Ivanovicem i Aleksandrom Kolarovom zbog svoje preterane arogancije i pritom ima veoma lose rezultate ne treba da obavlja tako vaznu funkciju.Sa Mihom i Ramadanijevim igracima koje isti forsira put u propast je u potpunosti zagarantovan.

crni

pre 11 godina

Ne mogu da pronadjem nijedan klub ili ekipu (izuzev možda reprezentacije Španije) u kojoj ne bi igrali Ivanović i Subotić u startnoj postavi.
Ajde da ne igraju Udovičić i Filipović za vaterpolo reprezentaciju.
Mihajlović nije dovoljno fudbalski stručan, nije pedagog da bi radio sa mladima i nije osoba ili karakter da bi mogao nekoga da uči, savetuje, vaspitava, poštuje, ceni i stavi u prvi plan u odnosu na njega i njegovu sujetu. I na kraju ako država nije dovoljno jaka da vaspitava naciju ne treba to svakako ni da radi predstavnik najkorumpiranije organizacije u Srbiji.
Vrhunac bespuća je bilo besomučno aplaudiranje svih igraća i članova strućnog tima za vreme intoniranja Makedonske himne, navijači mogu da aplaudiraju, jer je to bolje nego da zvižde, ali ako to rade učesnici na terenu onda je to uvreda a ne čin poštovanja.

republika

pre 11 godina

Molim boga da se Bane, Kolarov, Subotić i ostali normalni prizovu pameti i krenu sa bojkotom reprezentacije dokle god je ovaj šarlatan na klupi a Tole u fotelji.

Alo, pa zamislite da igrate u prvoj postavi Čelzija, Sitija, Dortmunda, da igrate takmičenje koje okuplja samo najbolje fudbalere (Premier liga, Bundes liga), da igrate Ligu Šampiona, da vas domaći navijači drže za boga, i onda dođe jedan puvanjak od trenera koga je pola Italije pootpuštalo i kaže vam - ja sam gazda, ti ne smeš biti bek, ti ne smeš nositi 11, ti nećeš uopšte igrati?

Pazi bogati, "selektore"! Pa nek ti onda igraju Šćepovići, ***o ih tata!

bob

pre 11 godina

sta reci posle ovoga?
apsolutno neverovatno.
ko vodi reprezentaciju, ko je birao osobu koja vodi reprezentaciju... uzas..
ne treba mi da imamo protivnike, sami sebi redovno pucamo u nogu, sta ce nam oponenti, samo prave guzvu na terenu...
Uzas, selektore, uzas!!!

SmileR

pre 11 godina

Kako sada zvuci: Radomir Antic? Nije lepo sto ga je Tole bukvalno oterao kao psa, iako se plasirao na Svetsko sa najmanje primljenih golova (toliko popljuvani Vidic predvodio odbranu). Stvarno mi je zao nase repke. Mihajlovic hoce sa izostavljanjem Ivanovica da iznenadi Makedoniju! Makedoniju EEE! Sta ima da se iznenadjuje slabiji protivnik? Da smo igrali sa Holandijom ili Spanijom pa da razumem neke faktore iznenadjenja, ali kad igras protiv slabijeg jednostavno izvedes trenutno najbolji tim i pobedis!!!

grbovic

pre 11 godina

Ovo je vec bezobrazluk!

Covek je odlicno odigrao dve utakmice.
Kao odbrambeni igrac bio strelac!

Sta bi trebalo da uradi da izmisli nova pravila igre? Da iskroji novu loptu za fudbal? Da sije dresove za igrace? Da preore teren? Da igra dve utakmice istovremeno u razlicitim gradovima?

Ne razumem sta znaci NISTA NOVO!!!??!!

Mikele

pre 11 godina

U pravu su Mihajlovic i Karadzic. Nama nije cilj sledece Svetsko prvenstvo (zbog cega se uostalom i igra fudbal), nama je cilj Evropsko prvenstvo 2086 i za tafa stvaramo tim, koji ce se sigurno plasirati. Treba da smo srecni sto imamo njih dvojicu koji gledaju tako DALEKO u buducnost.

andrej

pre 11 godina

ja cu samo reci da je subotic izabrao da igra za nemacku repku igrao bi svaku tekmu i to 90 minuta a onaj bayernov levak badstuber ne bi bi prismrdio ni kao rezerva!al dobro to je bundes liga jedna od naj slabijih liga na svetu pa zato igraci iz BL nemaju kvaliteta da razbijaju po evropi itd itd bla bla...

Tesla

pre 11 godina

Kao neko ko vec duzi niz godina zivi u dijaspori, zbog mogucnosti da ovakav sljam ima pravo glasa u nasoj zemlji, polako ali sigurno gubim emocije prema istoj.

komarac

pre 11 godina

Kako te nije sramota! covjek koji je stub odbrane Dortmunda, covjek koji je osvojio dvije titule zaredom u bundesligi nema mjesta da igra u reprezentaciji?
Sram te bilo, i tebe i tvoje sujete, igranja velicine zvane selektor...

nikola

pre 11 godina

Bolje reci KO ti sastavlja TIM BRUKO JEDNA!!
Da su pametni kao Vidic,Ivanovic Kolarov Subotic bi odavno napustili firmu za promociju i prodaju mladjih igraca zvanu FUDBALSKI SAVEZ SRBIJE!!!

Radnik

pre 11 godina

Ovo mi je prvi komentar na stranici radio B 92. Pozdrav svim ljudima dobre volje koji ove reci citaju. Cao Milos
(Miloš, 30. oktobar 2012 15:06)

Veliki pozdrav i sretna penzija!

Yan

pre 11 godina

Nista novo ni od Mihajlovica. Svojim ponasanjem je naneo stetu reprezentaciji kao igrac a sada to radi i kao trener. Arogantan bio, arogantan ostao.
(Zoran, 30. oktobar 2012 13:13)
Slažem se u potpunosti,uz malu nadopunu.Kao igrač imao je i pravo na malu dozu arogancije,bio je jedan od najboljih igrača u svojim klubovima,visoko je kotirao u Italiji na svim listama i jednostavno dokazao se.Međutim kao trener miljama je daleko od neke trenerske klase(zasada,mada ja čisto sumnjam da posjeduje neki veliki trenerski potencijal)i nema pravo na aroganciju(rezultati mu ne daju nikakvo pravo na to) i građenje nekakvog trenerskog autoriteta na najboljim igračima.Dobro netko će reći,početnik je treba mu vremena,ali početnici su bili i Klinsman,Van Basten,Guardiola,Mancini..pa su svoje karijere kao mladi treneri započinjali uspješno.Zato me ovakve Mihajlovićeve izjave dodatno nerviraju, ispada da je on najbitniji i najveća zvijezda ekipe.

cheers

pre 11 godina

Milose stoti da proslavite. Drago mi je kada neko moze da kaze da je zivio i da zivi lijep zivot. Citajuci Vas komentar osjecao sam rijeci iskrenog covjeka. To je velika rijetkost. A fudbal neka Vas ne sjekira. To je samo sporedna stvar, kojoj je dato previse na vaznosti. O Mihajilovicu tek ne treba ni slovo potrositi, a kamoli rijec. Bio prosjecan igrac, los trener i to je to.

Ronaldo zubke

pre 11 godina

Na početku sam se stvarno obradovao kad je izabran za selektora. Ali... Promenio sam mišljenje posle utakmice protiv Makedonije. Ne znam šta izigrava i glumi, ali sa reprezentacijom se ne za***ava!

Srbin iz EU

pre 11 godina

Ej bre Sinisa, ako nemas bolji komentar bolje cuti. Zar da Neven sedi na klupi kao i Ivanovic i mnogi drugi koje iz raznih razloga nisi pozvao. Neznam o cemu razmisljas, ali mani se ovoga posla posle svega sto si nam priredio. Ako imas dobre veze sa menadzerima mladih fudbalera radi dobre prodaje, u sto i mislim, bolje je da odmah da ostavku kao i tvoj donator Toma. Za Vas je Antic doktor fudbala.7E5

Rade

pre 11 godina

(Dragan Redzic, 30. oktobar 2012 13:35)

Dragane, slazem se sa imenima igraca koje si nabrojao, a koje Mihajlovic ne uzima u obzir kad je u pitanju reprezentacija. Ipak, on nema neki autoritet kao trener, a sada ni kao selektor. Iza sebe ima prosjecne rezultate u Italiji. Mislim da cemo mi Antaru da pravimo od blata.

socijalista,antikomunista

pre 11 godina

sto je laz veca, veca je verovatnoca da ce proci kod nekih prostodusnih, naivnih ljudi. isto vazi i za bezobrazluk...a Sinisa misli da smo svi mi ovce koje nisu cule za Ramadanija i Zahlavija....

Dr.Kadzija

pre 11 godina

Zao mi je sto si postao selektor, pre toga sam ziveo u iluziji da si dobar covek.
(Shone Su, 30. oktobar 2012 11:36)

Dobar covek, a igrao u Zvezdi?!?
To su stvari koje iskljucuju jedna drugu!!!

tuta

pre 11 godina

Covece kako je tebi dobro, ma cim je tebi scepovic tip igraca kao Ibrahimovic sta vise reci pa taj Ibrahimovicu kopacke ne bi mogao da cisti!
(Kol, 30. oktobar 2012 11:41)

Je l ti decko umes da razdvojis slicnost od istog. On nije rekao da je Scepovic isti Ibra vec tip igraca. Ograniceni ste kao kliker. Znaci kretanje, nonsalantnost i bezobrazluk.. Nije sigurno mislio da je Scepovic spreman da trese mreze najvecim klubovima u Evropi. I prosle godine ste mu se podsmevali pa je resio derbi. Meni je samo drago sto se vraca u formu, opet pred derbi, a vi ga omalovazavajte koliko hocete.
Sto se ove Mihine izjave tice, ne znam sta je pokusao da kaze ali nikada necu svariti Nastasica i Bisevca ispred Subotica.

WTF???

pre 11 godina

Znam da nije hriscanski ali pocinjem da mrzim Mihajlovica...koliko sam ga samo gotivio dok je bio igrac sada mi je isto toliko pao u ocima...to sto je on tvrdoglav to je problem njegove porodice al to sto izigrava tvrdoglavog selektora sa nekim pecinskim stavovima to je vec nas problem i zelim sto pre da ode!!!!Da li ovo citas Sinisa, a??

BvB

pre 11 godina

e ovako.zbog slicne izjave proslavljeni trener wolfsburga magath zbog diega, za sat vremena morao da spakuje kofere i ode...pa nije valjda pevanje i menadzeri prioritet, umesto sportskih rezultata.
ili je njegova baka ostavila testament da je reprezentacija njegova privatna svojina i on izigrava serifa bez revolvera(citaj rezultata)
koji odlucuje o svemu, a za to da ne snosi nikakvu odgovornost..

djoshhabejbee

pre 11 godina

eee moj mihajlovicuuu, pa ti si mislio da ces biti heroj, a svakii put kad pomislim da ne moze gore, svaki sledeci trener pokaze da moze, evo ovog puta cu da kazem da ce sledeci trener koji dodje, samo jos vise potopiti nasu reprezentaciju, pa se nadam da necu biti u pravu, a ti bolje spakuj kofere dok jos imamo neku sansu da se plasiramo na prvenstvo...

Milos

pre 11 godina

Bas je glupo sto Subotic ne potpise za "pravu" agenciju pa da moze da igra za reprezentaciju. Koga zanimaju klubski nastupi. Nije valjda lud da prodje kao Bane Ivanovic sto nije hteo da potpise. Kako su naivni ovi nasi igraci. Boze boze......

vladimir

pre 11 godina

Ovaj nas selektor je vise sujetan nego tezak, a da je igrao Subotic i jos neki mi bismo osvojili najmanje 4 boda. Ne verujem da bi nas osrednja Belgija tukli sa 3:0 da je igarao Subotic, a o Makedoniji i da ne goovorim. Nas selektor ne trpi druge velicine do njega samog, i eto nama propasti !

Iskreni navijac

pre 11 godina

Moj ti Mihajlovicu nicija nije do zore gorela pa nece ni tvoja. Tvoja dosadasnja teorija se ne poklapa sa rezultatima koje si dosad napravio, od 7 ili 8 utakmica samo jedna dobijena, a sve ostale izgubljene. Samo sa dobrim rezultatima mozes nam zacepiti usta sto u ovom slucaju cisto sumnjam.

Glie_MORAVAC

pre 11 godina

Pa znamo i sto ga nestavlja u proteklim utakmcama.

Njega on i drustvo nemogu da prodaju pa da se pritom ugrade.

A sve ostalo su sarene laze posto se sve vrti oko toga i to ce nas skupo kostati ali to i nije prijoritet za druzinu na vrhu FSS.
Voleo bih da gresim.

Ben Bolt

pre 11 godina

Moram reci da me je Sinisa jako razocarao svojim pristupom i svojim komentarima u stilu ako je dan onda nije noc. Sigurno ima potencijal za dobrog selektora,ali nazalost do sada dokazuje samo suprotno. U svakom slucaju treba mu dati sansu.

Mito

pre 11 godina

Mihajloviću, volio sam da te gledam dok igraš iako si na momente bio pomalo van kontrole (Jugoslavija-Slovenija EP 3:3). Mislim da si u principu dobar čovek, jer imati toliko dece i brinuti u njima sa ljubavlju, može samo dobar čovek. Mišljenja sam da malo preteruješ kao selektor, posebno u odnosu Biševac (krajnje nepouzdan igrač na zalasku karijere, bez brzine, koju često nadoknađuje nepotrebnim faulovima) i Subotić (u naponu karijere, možda ograničen jer je kroz nemački fudbal naučio na kolektivizam u igri, koji kod nas izostaje, jer se kod nas gajio individualizam pa ponekad i na štetu kluba i reprezentacije.
S poštovanjem.

Srle

pre 11 godina

Realno, najjjjrealnije je da obojica nemaju kvalitete da obavljaju funkciju selektora tkj stopera reprezentacije ... Subotic ne moze da odigra svih 90 minuta a da ne napravi bar 2,3 kiksa ... Dobar je u skok igri ali cim je lopta na zemlji ufff ... Miha u crkveni hor ... Dirigent u horu Miha a prvi u klupi Pantelic i extraaa talentovani Scepovic ...

vladimir_natal_petkovic

pre 11 godina

ljudi mnogo krive besevca i misle da on igra umesto subotica ;) pre bih reko da nastasic igra umesto nevena i to je sramota ..za neke je milan bisevac glavni krivac za zadnje dva poraza cak kazu da je na zalasku karijere( 29 godina,igra u lyonu i vazi medju 5 najboljih stopere francuske).tandem bisevac -subotic je nekoliko puta uspesno obavljo zadatke u proslim kvalifikacijama a taj tandem je srusen zbog mihajlovica .moramo biti iskreni ,mi nismo usli u play off za EP zbog jednog jedinog boda ,tad smo pljuvali po pizonu a sada smo vec nakon 4 utakmice 6 poena u minusu..pomladjivanje ekipe je bio sasvim neodogovran potez sinise mihajlovica jer nije ni bilo potrebno pomladjivati tako rigorozno..nema milana jovanovica nema race petrovica nema kuzmanovica(koji ruku na srce ove sezone igra malo a i kad igra onda jako jako lose) ,nema zigica napred koji je za jednog lekica bog i batina..nije se trebalo toliko pomladjivati i menjti..po meni prvih 11: stojkovic ,kolarov ,bisevac,subotic,ivanovic,kuzmanovic,petrovic,jovanovic,tadic,tosic,djurdjic



pozz!!

Ivan Bukvic

pre 11 godina

Subotic je odlican igrac,i pravo je cudo sto ga Miha zaobilazi.Vidim da ovdje svi spominju obranu ali sta ce dobra obrana kad nemas vezni red i navalu.

Mr.Dule

pre 11 godina

Miha sastavlja tim i to je ok.Dosledan je svojih principa i tu se slazem.Sad i ja bih voleo pre da vidim Subotica od Nastasica za koga jos ima vremena ali ja se ne pitam.Igra nam nije bila losa ali je realizacija bila kriminalna.Nemamo centarfora i to je bolest.Ni jedan nam selektor nije odgovarao i to stoji.Pizon blag,Antic nije nas doveo do finala,Klemente stranac,Djukic neiskusan itd.Pa da li je stvarno moguce da smo mi toliko dobri i imamo tako dobre igrtace ali nemamo trenera koji moze od njih da napravi ekipu?
Igraci koji su usli u lovu nisu zainteresovani za reprezentaciju i dolazili su ovde da se provedu.Mladi su neiskusni ali za EP ce biti taman uigrani i uz jednog dobrog centarfora mozda od njih i bude nesto.Realno sad i da se plasiramo provescemo se kao i predhodni put i to ce nam stvarati samo vecu nervozu.

Dr.Kadzija

pre 11 godina

Zao mi je sto si postao selektor, pre toga sam ziveo u iluziji da si dobar covek.
(Shone Su, 30. oktobar 2012 11:36)

Dobar covek, a igrao u Zvezdi?!?
To su stvari koje iskljucuju jedna drugu!!!

tuta

pre 11 godina

Covece kako je tebi dobro, ma cim je tebi scepovic tip igraca kao Ibrahimovic sta vise reci pa taj Ibrahimovicu kopacke ne bi mogao da cisti!
(Kol, 30. oktobar 2012 11:41)

Je l ti decko umes da razdvojis slicnost od istog. On nije rekao da je Scepovic isti Ibra vec tip igraca. Ograniceni ste kao kliker. Znaci kretanje, nonsalantnost i bezobrazluk.. Nije sigurno mislio da je Scepovic spreman da trese mreze najvecim klubovima u Evropi. I prosle godine ste mu se podsmevali pa je resio derbi. Meni je samo drago sto se vraca u formu, opet pred derbi, a vi ga omalovazavajte koliko hocete.
Sto se ove Mihine izjave tice, ne znam sta je pokusao da kaze ali nikada necu svariti Nastasica i Bisevca ispred Subotica.

Srle

pre 11 godina

Realno, najjjjrealnije je da obojica nemaju kvalitete da obavljaju funkciju selektora tkj stopera reprezentacije ... Subotic ne moze da odigra svih 90 minuta a da ne napravi bar 2,3 kiksa ... Dobar je u skok igri ali cim je lopta na zemlji ufff ... Miha u crkveni hor ... Dirigent u horu Miha a prvi u klupi Pantelic i extraaa talentovani Scepovic ...

vladimir_natal_petkovic

pre 11 godina

ljudi mnogo krive besevca i misle da on igra umesto subotica ;) pre bih reko da nastasic igra umesto nevena i to je sramota ..za neke je milan bisevac glavni krivac za zadnje dva poraza cak kazu da je na zalasku karijere( 29 godina,igra u lyonu i vazi medju 5 najboljih stopere francuske).tandem bisevac -subotic je nekoliko puta uspesno obavljo zadatke u proslim kvalifikacijama a taj tandem je srusen zbog mihajlovica .moramo biti iskreni ,mi nismo usli u play off za EP zbog jednog jedinog boda ,tad smo pljuvali po pizonu a sada smo vec nakon 4 utakmice 6 poena u minusu..pomladjivanje ekipe je bio sasvim neodogovran potez sinise mihajlovica jer nije ni bilo potrebno pomladjivati tako rigorozno..nema milana jovanovica nema race petrovica nema kuzmanovica(koji ruku na srce ove sezone igra malo a i kad igra onda jako jako lose) ,nema zigica napred koji je za jednog lekica bog i batina..nije se trebalo toliko pomladjivati i menjti..po meni prvih 11: stojkovic ,kolarov ,bisevac,subotic,ivanovic,kuzmanovic,petrovic,jovanovic,tadic,tosic,djurdjic



pozz!!

Bajo

pre 11 godina

Daj Bože da te smene da više ljudi ne slušaju tvoje glupe fraze i izgovore! Borusiji je dobar,pola evrope ga traži,a ti tu prosipaš neke budalaštine.

Ben Bolt

pre 11 godina

Moram reci da me je Sinisa jako razocarao svojim pristupom i svojim komentarima u stilu ako je dan onda nije noc. Sigurno ima potencijal za dobrog selektora,ali nazalost do sada dokazuje samo suprotno. U svakom slucaju treba mu dati sansu.

Shone Su

pre 11 godina

E moj Sinisa, sve nam vise pokazujes kakav si, Scepovic ti je kao Ibrahimovic, a Nevena nisi u stanju ni da pohvalis. Zao mi je sto si postao selektor, pre toga sam ziveo u iluziji da si dobar covek.

Mito

pre 11 godina

Mihajloviću, volio sam da te gledam dok igraš iako si na momente bio pomalo van kontrole (Jugoslavija-Slovenija EP 3:3). Mislim da si u principu dobar čovek, jer imati toliko dece i brinuti u njima sa ljubavlju, može samo dobar čovek. Mišljenja sam da malo preteruješ kao selektor, posebno u odnosu Biševac (krajnje nepouzdan igrač na zalasku karijere, bez brzine, koju često nadoknađuje nepotrebnim faulovima) i Subotić (u naponu karijere, možda ograničen jer je kroz nemački fudbal naučio na kolektivizam u igri, koji kod nas izostaje, jer se kod nas gajio individualizam pa ponekad i na štetu kluba i reprezentacije.
S poštovanjem.

miloš Novi Sad

pre 11 godina

Bojim se da redakcija nije dobro prenela Mihajlovićevu izjavu. Selektor je zapravo izjavio:

"U reprezentaciji nema standardnih i rezervnih igrača. Reprezentativac je i igrač na terenu i igrač na klupi. Subotić je srpski reprezentativac, a Ramadani odlučuje da li će biti na terenu ili na klupi."

Ljubisa livac

pre 11 godina

Mnogo je poceo da me nervira Sinisa sa ovim teatralnim i zavijenim izjavama.. "reprezentativac je i na klupi i na terenu, a ja odlucujem ko ce igrati" Ajdee... Pitaju te lepo zasto si pustao kiksaru Bisevca ispred ove igracine, i u dve vazne utakmice sakupio 0 bodova. Na to naravno nemas odgovor.

nekle

pre 11 godina

Mihajlovicu je bolje da olabavi stav, inace nece na dobro da ispadne.
Jasno je da reprezentativci moraju da se pridrzavaju pravila ponasanja.
Ali on pokusava da izbaci sebe u prvi plan glumeci neki autoritet odraslim ljudima, sto nije dobro.
Ako ovako nastavi imacemo jos vise sukoba u reprezentaciji jer normalno je da se igraci pobune na takvo ponasanje.
Dakle Mihajlovicu olabavi malo, dobro ponasanje neka ostane osnova, ali nemoj da glumis neki autoritet i da tu igracima odredjujes koje ce carape da oblace ili koj broj da nose.
I nemoj da napravite gresku pa da aplaudirate hrvatskoj himni.
Zna se sta ih ceka vamo.

veerghoen

pre 11 godina

Ne odlucujes vec glumis autoriteta, nesto sto je sasvim nepotrebno. Pokusavas da isceniras gvozdenu pesnicu u timu koji je sastavljen od igraca koji treniraju kod mnogo boljih trenera no sto si ti. Neven Subotic je daleko bolji i sigurniji igrac od Bisevca, to znaju i vrapci na grani. Spusti se malo na zemlju i pocni da gradis pozitivnu atmosferu.

ma idi...

pre 11 godina

Kakav bezobrazluk!!! Pa ovo nema nigde na svetu!! Mislim da bi bilo najbolje da se Subotic vise ne odaziva na pozive doticnog selektora da igra za nacionalnu selekciju. Samo ce sebe postedeti nepotrebnog nerviranja...a o Mihajlovicu ne treba vise trositi reci...

bane

pre 11 godina

100% podrzavam ideju da DRAGOSLAV STEPANOVIC bude selektor,a ti miha pokazao si da nisi vican trenerskom poslu,bez obzira sto si bio dobar fudbaler,isti si kao pizon

chilash

pre 11 godina

Takav igrac ima mesta u prvih 11 u reprezentaciji Spanije kao najbolje ekipe na svetu ali zato je Srbija svetska velesila ali u izmisljanju tople vode i lecnju frustracija tamo gde im nije mesto. Ili cu cak poceti da verujem u price o ramadaniju posto Subotic nije agent.

Kol

pre 11 godina

Covece kako je tebi dobro, ma cim je tebi scepovic tip igraca kao Ibrahimovic sta vise reci pa taj Ibrahimovicu kopacke ne bi mogao da cisti!

cccc

pre 11 godina

Nikada necu razumeti zasto nije ostao Radomir Antic?? Mihajlovic je rekao da nikada nebih vodio reprezentaciju i kada je propo u italiji dosao u srbiju .Mihajlovicu molim te vratise tamo odakle si i pobegao,Antic neka dodje dok jos moze nesto da se uradi.

Mirko

pre 11 godina

Strasno.....izgleda da nam je ta samodestrukcija nekako zapisana u genetskom kodu sta li !? Sve ono sto si i kao fudbaler postigao na dobrom si putu da kao tzv selektor upropastis! Sto je najgore, bas ti i dobro ide..Ramadajlovicu!

Dragan Redzic

pre 11 godina

Smatrao sam da će Mihajlović svojim autoritetom doneti nešto novo poput Antića kada je stigao kao selektor. Ono ispade da čovek zaista nezna ovaj posao ili ima neke druge namere. Kuzmanović, Subotić, Lazović, Vidić, Jovanović, Sulejmani, itd. Pa ti čoveče moraš da spojiš sve kako bi napravio makar solidan tim a ne da teraš inat sa svima.

wroom1975

pre 11 godina

HA, HA..."...ja odlucujem ko ce biti na klupi a ko na terenu." Da ti odlucujes verovatno te nebi postavili za selektora. Onaj ko je odlucivao je oteran, prema tome bolje vise ne lazite ovaj narod i ti i tvoj tata Tole.

Kenan Dupljak,dipl.ing.arh

pre 11 godina

Tesko srbiji sa takvim selektorom.Kada jedan standardni igrac iz dvostrukog sampiona nemacke,ne moze da igra za srbiju,onda nesto nije u redu sa selektorom.Umesto Udovicica,Mihajlovic je trebao da podnese ostavku.

riječanin

pre 11 godina

znači opet na klupi u maksimiru,pa ima da ti ovi moji hrvati aplaudiraju kad vide sastav a ti sa čovjekom što ti je rekao da bi ti familiju pobijo pij kafu IZBORNIK RAZBOJNIK IGOR ŠTIMAC

Ivo

pre 11 godina

Neshvatljivo je da ste za selektora postavili čovjeka koji je toliko okrenut sebi, vjerujem da je malo ekipa u svijetu koje imaju obranu ravnu ovoj vašoj Ivanović, Vidić, Subotić, Kolarov, a što on radi.. razbucao je to iz nekih svojih kompleksa.. ako sve u sportu polazi od dobre obrane, a polazi, odatle je trebalo početi, i vezi i napadu omogućiti da stasaju uz takve igrače. Zar je to ztoliko teško razumjeti?

Gio

pre 11 godina

Nemoj bre više da filozofiraš Mihajloviću, sujetni čoveče.. Pre bi pristao da ne uzmemo ni jedan bod, nego da priznaš da si pogrešio. Glumiš neku strogoću sa Banetom, Kolarovim, Subotićem, pevanjem himne, nekim nebitnim stvarima se baviš, a rezultata - nigde !! Hoćeš ti kult reprezentacije i da se peva himna. Baš me briga i za kult i za pevanje, HOĆU BRE DA SE KVALIFIKUJEMO NA SVETSKO PRVENSTVO !!! A kako sada stoje stvari, ne da nećemo na svetsko, nego su već sad i za evropsko male šanse..

ZENSKO prati fudbal

pre 11 godina

PA, sto ti ne igra u reprezentaciji???
Nije na spisku tvog menadzere!!!???
Necemo se mi fudbala nagledati, posebo ne kvalitetnog fudbala!
Ne igras PES, nego vodis DRZAVNU REPREZENTACIJU, koja predstavlja ovu zemlju, a ne tvoj dzep! Dok si ti na klupi, Subotic i ostali kvalitetni igraci od kojih ne mozete da uzmete pare ce igrati srcem, ali za neke druge! Ne za svoju zemlju! Ni ja ne bih igrala...

milan

pre 11 godina

Ma kakav Subotic, on je amater u odnosu na bracu Scepovic - e to su pravi igraci, resetaju mreze najvecih svetskih klubova...
Eh Mihajlovicu mnogo si me razocarao!!!

RADOJKA

pre 11 godina

ne daj boze kad bi mihajlovic postao selektor spanske reprezentacije oni nikada ne bi igrali fudbal i imali reprezentaciju.
spanska himna nema tekst.fuiiiiiiii.......

Dulex

pre 11 godina

Ne mogu da provalim da li je sujeta ili inat u pitanju, u svakom slučaju reprezentacija ispašta zbog ovakvih stavova gospodina Mihajlovića :-(

Bogdan

pre 11 godina

Ovo je skandalozna izjava...izgleda da bi Subotiću bilo bolje da igra za Nemačku...uopšte nije loše biti prvak Evrope ili sveta u fudbalu...bolje je to da postigne sa Nemačkom nego da ga ovi "naši" ovako razvlače i vređaju...
p. s. dobili smo još jednog fudbalskog kabadahiju...Mihajloviću ti si Tole #2!

veronka stubs

pre 11 godina

E moj Sinisa sa ovom izjavom jos jednom pokazujes koliko si nazalost ogranicen u proceni fudbala i i fudbalera.Iz sigurnih izvora znam da jedan evropski veliki klub nudi za Subotica oko 30 miliona Eura. Pa toliko nevrede tvojih 11 igraca koji su igrali 2 poslednje utakmice. Razmisli bre malo sta pricas pa narod nije glup

mikiiboy

pre 11 godina

Mihajlovicu, kakav si licemer. Subotic je standardan 4 godine u timu sampiona Nemacke, i nema mesto u prvih 11?? Sezone 2009/2010, bio je jedan od cetvorice igraca koji su odigrali SVAKI MINUT u Bundesligi! Bane Ivanovic na klupi protiv Makedonije?? U svakoj drugoj zemlji ti bi odavno leteo sa selektorskog mesta.

Beloved

pre 11 godina

Pa naravno, Nevenu menadžer nije Ramadani pa može i da glanca klupu. Bruka i sramota šta Mihajlović radi. Trebalo bi da ga bojkotuju i Subotić i Kolarov i Ivanović pa nek igra sa ovim ostalim diletantima.

Ivan_Delije_Ub

pre 11 godina

Koliko je pametan onaj Vidic sto nece vise da igra za reprezentaciju, tek sad vidim... Da je i ovaj Subotic pametan pa da i on kaze zbogom. Trazi decka pola Evrope, ali ne, on ce Mihi na klupi da sedi... Strasno...

Milos

pre 11 godina

Bas je glupo sto Subotic ne potpise za "pravu" agenciju pa da moze da igra za reprezentaciju. Koga zanimaju klubski nastupi. Nije valjda lud da prodje kao Bane Ivanovic sto nije hteo da potpise. Kako su naivni ovi nasi igraci. Boze boze......

Siledzijo odstupi

pre 11 godina

Subotica je Srbija dobila na poklon. Kao i Kuzmanovica, Cavica, Djordja Markovica, Velimira Stjepanovica....u mladjim kategorijama je igrao za SAD, mogao je i za Bosnu, a samo da je pozelio dobio bi i njemacki pasos. Umjesto da na sve nacine privlacimo Srbe iz dijaspore, velikom selektoru Mihajlovicu je bitnije da Ljajic pjeva Boze pravde.

andrej

pre 11 godina

ja cu samo reci da je subotic izabrao da igra za nemacku repku igrao bi svaku tekmu i to 90 minuta a onaj bayernov levak badstuber ne bi bi prismrdio ni kao rezerva!al dobro to je bundes liga jedna od naj slabijih liga na svetu pa zato igraci iz BL nemaju kvaliteta da razbijaju po evropi itd itd bla bla...

Srbi

pre 11 godina

Sramota, i tako su mnogi nasi dobri igraci harali svetom a kod nas nisu ni zaigrali ili bili nedovoljno uskorisceni, Rambo Petkovic, Darko Kovacevic, Sulejmani, Vidic, Subotic... Itd itd. To bre samo kod nas ima i nigde vise... Pogledaj Hrvate, zove bre sve dobre igrace, nebitno koje su godiste, a mladima zna se gde je mesto, pa u nladu reprezentaciju. Ovako i njih ostetio i A selekciju. Upava napolje!!!

Bojan

pre 11 godina

Hvala bogu da je Neven Subotic vaspitan i kulturan mladic,pa mu nije tesko da iskulira sve ovo sto mu se dogadja.Sta ce,ceka decko da prodje uragan "mihica"pa kada se razvedri i pojavi se duga on opet zaigra u prvoj postavi....

Ivan

pre 11 godina

I KOJI je zaključak ovih Mihajlovićevih reči???Zaista sramota,tek sada se vidi koliko je Subotić propustio i pogrešio kada nije prihvatio poziv da igra za jednu NEMAČKU!!E moj gosn Miho,Nemačka reprezentacija ga je silno želela da zaigra u njihovim redovima,a u Srpskoj reprezentaciji"nema mesta"!!!"Ti odlučuješ ko će da igra a ko ne"?Pa lepo odlučuješ,svaka ti čast,smeje nam se celi fudbalski svet zbog toga!ŽALOSNOOOO,da nije tužno,bilo bi smešno,ovako se sprdati sa jednim Subotićem,koji može da čuva jednog Cristiana Ronalda,a ne može da igra za Srbiju protiv strašne Makedonije!

pero

pre 11 godina

Ti si, Mihajloviću ,ignorant i loš selektor.
Jača jse reprezentacija da sastaviti od igrača koje ne zoveš.Bitno jača!!
Zato: noga!!!

Eskobar

pre 11 godina

Scepakadabra.. Hahahaha
Pils lajt stvarno najbolje.. Jos samo da pocne da daje casove italijanskog svim klincima koji "igraju" u reprezentaciji i nece nista da nam FALJI..

Miloš

pre 11 godina

Ko od Vas ima 5 minuta vremena? Ubacite na stranici koja se zove you tube "ckalja" pa "zao mi je naseg fudbala" i sve ce Vam biti jasno. Video traje 5 minuta. Sutra punim 69 godine lepog zivota. Zovem se Miloš. Bio sam na kursu interneta za penzionere. Ovo mi je prvi komentar na stranici radio B 92. Pozdrav svim ljudima dobre volje koji ove reci citaju. Cao Milos

Greska do greske !!?

pre 11 godina

Misio sam da će mihajlović nešto da napravi, jesmo igrali loše do utakmice sa Velsom, onda sam mislio da ide polako na bolje, ali ovo sve postaje gore. Gospodine Selektore kako mozete biti tako arogantan," nista novo od Subotića"..??!!! Svima je odličan trazi ga pola evrope a vi ga stavljate na klupu.. Onda drugo, Djurdjić i Djordjević su odlični igrači, u fenomenalnoj Formi, a ti, " neću zvato obojicu jer plsniram Marka Sćepovića u špicu od početka "... Sćepović je pokazao da nema kvalitet za Orlove... Dosta grešaka praviš Selektore, ovako nema ništa od SP.. Ali ipak idemo dalje...

vladimir

pre 11 godina

Ovaj nas selektor je vise sujetan nego tezak, a da je igrao Subotic i jos neki mi bismo osvojili najmanje 4 boda. Ne verujem da bi nas osrednja Belgija tukli sa 3:0 da je igarao Subotic, a o Makedoniji i da ne goovorim. Nas selektor ne trpi druge velicine do njega samog, i eto nama propasti !

Mr.Dule

pre 11 godina

Miha sastavlja tim i to je ok.Dosledan je svojih principa i tu se slazem.Sad i ja bih voleo pre da vidim Subotica od Nastasica za koga jos ima vremena ali ja se ne pitam.Igra nam nije bila losa ali je realizacija bila kriminalna.Nemamo centarfora i to je bolest.Ni jedan nam selektor nije odgovarao i to stoji.Pizon blag,Antic nije nas doveo do finala,Klemente stranac,Djukic neiskusan itd.Pa da li je stvarno moguce da smo mi toliko dobri i imamo tako dobre igrtace ali nemamo trenera koji moze od njih da napravi ekipu?
Igraci koji su usli u lovu nisu zainteresovani za reprezentaciju i dolazili su ovde da se provedu.Mladi su neiskusni ali za EP ce biti taman uigrani i uz jednog dobrog centarfora mozda od njih i bude nesto.Realno sad i da se plasiramo provescemo se kao i predhodni put i to ce nam stvarati samo vecu nervozu.

bicuri

pre 11 godina

da ti odlucujes i stavis nastasica koga prolaze kao da ga nema...decko mozda jeste talenat ali jos nije dostigao taj nivo da bude standardan u reprezentaciji kao subotic koji decko igra vec 4, 5 godina na vrhunskom nivou u dortmundu i propusta tekme samo kad se povredi ili ima kartone.

Stefan

pre 11 godina

Sramoto jedna!Sve sto si postigao kao igrac sad je palo u vodu,makar kod mene a vjerujem i vecine navijaca.A oni sto te drze i pruzaju ti podrsku...Nemam rijeci.
Samo mi je zao sto Subotic,Bane,Kolarov,Jankovic,Kuzmanovic,Matic i Djurdjic nemaju pravu da nastupe za neku drugu reprezentaciju,nisu zasluzili ovo sto im se radi...

Realno

pre 11 godina

Mihajlovicu pusti te price u koncepciji i uklapanju u taktiku,reci kao covjek da nema menadzera i da se ne moze izvuci korist od njega!
Isto vazi i za Djurdjica,Jankovica,Kuzmanovica...

Sinisa Mihajlovic

pre 11 godina

Od Subotica nista novo,trebao je da da cetiri gola pa da razmislim da ga uvrstim u prvih 11...ovako ce i dalje da igra na klupi posto nema standardnih reprezentativaca a ni rezervnih posto ja o tome odlucujem!

srbija

pre 11 godina

Na osnovu ovog intervjua mogu samo da zakljucim da on nas kao narod pravi budalama. Molio bih novinare B92 sledeci put kad intervjuisu da mu obavezno postave pitanje da li on stvarno nas smatra budalama, posto smo mi znali jos pre godinu dana u kakvoj je formi Subotic, ali je on kao selektor to saznao pre nedelju dana.

Oli

pre 11 godina

Dakle, reakcija mu je kao da je Subotić napravio neku glupost. Neverovatno je kako uvek neki čudaci dođu na mesto selektora, stvarno strašno.

iggy

pre 11 godina

Ja stvarno ne znam sta bude sa nasim selektorima pa cim se domognu te fotelje(namerno kazem fotelje a ne klupe) postanu tako arogantni, tvrdoglavi, prepotentni, jednostavno izgube svaki ugled u zemlji i sve ono sto su kao igraci ili treneri ranije uradili. Sta je to trebalo Santracu, Savicevicu, Petkovicu, Mihajlovicu... Meni je sad nakon svega potpuno svejedno sta cemo uraditi protiv Hrvata jer je ta utakmica jedino sta bismo kao mogli da iscekujemo posto cemo Brazil samo gledati kraj malih ekrana i vidim da je sve ovo pratiti, postalo apsoputno besmisleno. Kakva drzava takav fudbal

Tesla

pre 11 godina

Kao neko ko vec duzi niz godina zivi u dijaspori, zbog mogucnosti da ovakav sljam ima pravo glasa u nasoj zemlji, polako ali sigurno gubim emocije prema istoj.

fanSte

pre 11 godina

Nista novo ni od Mihajlovica... Idi Sinisa brate ti lepo u Man City kod tvog mentora Mancinija. I on je "strucnjak" (Clichy umesto Kolarova?!) i "autoritet" (Tevez, Baloteli...)...

Zoran

pre 11 godina

Nista novo ni od Mihajlovica. Svojim ponasanjem je naneo stetu reprezentaciji kao igrac a sada to radi i kao trener. Arogantan bio, arogantan ostao.

republika

pre 11 godina

Molim boga da se Bane, Kolarov, Subotić i ostali normalni prizovu pameti i krenu sa bojkotom reprezentacije dokle god je ovaj šarlatan na klupi a Tole u fotelji.

Alo, pa zamislite da igrate u prvoj postavi Čelzija, Sitija, Dortmunda, da igrate takmičenje koje okuplja samo najbolje fudbalere (Premier liga, Bundes liga), da igrate Ligu Šampiona, da vas domaći navijači drže za boga, i onda dođe jedan puvanjak od trenera koga je pola Italije pootpuštalo i kaže vam - ja sam gazda, ti ne smeš biti bek, ti ne smeš nositi 11, ti nećeš uopšte igrati?

Pazi bogati, "selektore"! Pa nek ti onda igraju Šćepovići, ***o ih tata!

bob

pre 11 godina

sta reci posle ovoga?
apsolutno neverovatno.
ko vodi reprezentaciju, ko je birao osobu koja vodi reprezentaciju... uzas..
ne treba mi da imamo protivnike, sami sebi redovno pucamo u nogu, sta ce nam oponenti, samo prave guzvu na terenu...
Uzas, selektore, uzas!!!

Yan

pre 11 godina

Nista novo ni od Mihajlovica. Svojim ponasanjem je naneo stetu reprezentaciji kao igrac a sada to radi i kao trener. Arogantan bio, arogantan ostao.
(Zoran, 30. oktobar 2012 13:13)
Slažem se u potpunosti,uz malu nadopunu.Kao igrač imao je i pravo na malu dozu arogancije,bio je jedan od najboljih igrača u svojim klubovima,visoko je kotirao u Italiji na svim listama i jednostavno dokazao se.Međutim kao trener miljama je daleko od neke trenerske klase(zasada,mada ja čisto sumnjam da posjeduje neki veliki trenerski potencijal)i nema pravo na aroganciju(rezultati mu ne daju nikakvo pravo na to) i građenje nekakvog trenerskog autoriteta na najboljim igračima.Dobro netko će reći,početnik je treba mu vremena,ali početnici su bili i Klinsman,Van Basten,Guardiola,Mancini..pa su svoje karijere kao mladi treneri započinjali uspješno.Zato me ovakve Mihajlovićeve izjave dodatno nerviraju, ispada da je on najbitniji i najveća zvijezda ekipe.

Rade

pre 11 godina

(Dragan Redzic, 30. oktobar 2012 13:35)

Dragane, slazem se sa imenima igraca koje si nabrojao, a koje Mihajlovic ne uzima u obzir kad je u pitanju reprezentacija. Ipak, on nema neki autoritet kao trener, a sada ni kao selektor. Iza sebe ima prosjecne rezultate u Italiji. Mislim da cemo mi Antaru da pravimo od blata.

Miki

pre 11 godina

subotic morace igrati protiv hrvatske,jer bisevac ima zutih kartona i nece igrati.ja se nadam da ce igrati,ali ko zna mozda ramadani izbaci novog igraca i ponudi mihajlovicu.

Vladan

pre 11 godina

Od Subotica nista novo zaista, momak sjajno igra u kontinuitetu i neprikosnoveni je prvotimac jednog od najboljih evropskih klubova.
Kod sujetnog i nedovoljno strucnog Mihajlovica je zato sve po starom i covek bi morao da dobije otkaz pre nego sto dozivimo katastrofu u nastavku kvalifikacija.Selektor koji ne zove u tim najbolje igrace, kome ne igraju Subotic, Bosko Jankovic, Matic, Krasic, Jovanovic, Djurdjic, Ljajic, koji se svadja sa kapitenom Ivanovicem i Aleksandrom Kolarovom zbog svoje preterane arogancije i pritom ima veoma lose rezultate ne treba da obavlja tako vaznu funkciju.Sa Mihom i Ramadanijevim igracima koje isti forsira put u propast je u potpunosti zagarantovan.

Miks

pre 11 godina

Meni nista nije jasno!!!
Zar u reprezentaciji ne treba da igraju najspremniji,najiskusniji i standardni igraci u svojim klubovima a ne najmladji. Italijanima je dobar Pirlo...i zbog cega uopste postoji mlada reprezentacija,zar tu ne treba uigravati mladje igrace...

crni

pre 11 godina

Ne mogu da pronadjem nijedan klub ili ekipu (izuzev možda reprezentacije Španije) u kojoj ne bi igrali Ivanović i Subotić u startnoj postavi.
Ajde da ne igraju Udovičić i Filipović za vaterpolo reprezentaciju.
Mihajlović nije dovoljno fudbalski stručan, nije pedagog da bi radio sa mladima i nije osoba ili karakter da bi mogao nekoga da uči, savetuje, vaspitava, poštuje, ceni i stavi u prvi plan u odnosu na njega i njegovu sujetu. I na kraju ako država nije dovoljno jaka da vaspitava naciju ne treba to svakako ni da radi predstavnik najkorumpiranije organizacije u Srbiji.
Vrhunac bespuća je bilo besomučno aplaudiranje svih igraća i članova strućnog tima za vreme intoniranja Makedonske himne, navijači mogu da aplaudiraju, jer je to bolje nego da zvižde, ali ako to rade učesnici na terenu onda je to uvreda a ne čin poštovanja.

komarac

pre 11 godina

Kako te nije sramota! covjek koji je stub odbrane Dortmunda, covjek koji je osvojio dvije titule zaredom u bundesligi nema mjesta da igra u reprezentaciji?
Sram te bilo, i tebe i tvoje sujete, igranja velicine zvane selektor...

socijalista,antikomunista

pre 11 godina

sto je laz veca, veca je verovatnoca da ce proci kod nekih prostodusnih, naivnih ljudi. isto vazi i za bezobrazluk...a Sinisa misli da smo svi mi ovce koje nisu cule za Ramadanija i Zahlavija....

Voja

pre 11 godina

Može Subotić da bude, a on to i jeste jedan od najboljih defanzivaca na svetu, ali neka Mihailović objasni zašto su umesto Subotića igrali Biševac i Nastasić i direktno nas svojim greškama odveli u poraz protiv Belgije i Makedonije?Zašto???

cheers

pre 11 godina

Milose stoti da proslavite. Drago mi je kada neko moze da kaze da je zivio i da zivi lijep zivot. Citajuci Vas komentar osjecao sam rijeci iskrenog covjeka. To je velika rijetkost. A fudbal neka Vas ne sjekira. To je samo sporedna stvar, kojoj je dato previse na vaznosti. O Mihajilovicu tek ne treba ni slovo potrositi, a kamoli rijec. Bio prosjecan igrac, los trener i to je to.

Markon

pre 11 godina

Kakve igrače imate: Ivanović, Kolarov, Subotić, Vidić, Krasić, Pantelć, Sulejmani... Eeeeej kakva momčad se tu da složiti! A vi ćete sami sebe izbacit s Mundijala s ovakvim izbornikom i predsjednikom i stručnim štabom.

WTF???

pre 11 godina

Znam da nije hriscanski ali pocinjem da mrzim Mihajlovica...koliko sam ga samo gotivio dok je bio igrac sada mi je isto toliko pao u ocima...to sto je on tvrdoglav to je problem njegove porodice al to sto izigrava tvrdoglavog selektora sa nekim pecinskim stavovima to je vec nas problem i zelim sto pre da ode!!!!Da li ovo citas Sinisa, a??

zuto-plav

pre 11 godina

"a ja odlucujem da li ce biti na terenu ili na klupi"
ma sta rece, to nismo znali.
A zasto je na klupi, Sinisa? To nam reci.
Kakva demagogija, strasno.

BLSRB

pre 11 godina

A izgleda ništa novo ni kod Mihajlovića opet će zvati i stavljati u tim one koji sjede na tribinama ili eventualno na klupi, a o golovima i da ne pričamo!

miroslav

pre 11 godina

reprezentacija je igra za nas koji je gledamo,a ne ta tebe,pa ako bi se mi pitali g.Mihajloviću trebalo bi da se odmah skloniš.
a da sam na mestu Bana Ivanovića nikada ti se više ne bi odazvao na poziv.
da li ima neko ko bi ti rekao g.Mihajloviću da si nas već izbacio sa Svetskog prvensta a ujedno i mladu reprezentacij žrtvovao za meč protiv Engleza,time što si odveo 5 igrača,a Subotić,Ivanović na klupi,ne zoveš Kuzmanovića,Jankovića,Žigića..
ma skloni se...

ninepi

pre 11 godina

Mihajlovic odlucuje ko ce biti na klupi a ko na terenu, a u zavisnosti ko je igracu menadzer, Ramadani ili neko drugi.
SMENITE MIHAJLOVICA, ako nista drugo ono zbog odnosa pobeda i poraza od kako je selektor (ili bolje reci pobede, u jednini)

MarkoNS FKV

pre 11 godina

ccccc....tuga...treba lepo momci da ostave repr.dok ih oovaj " vodi" evropa nam se smeje ..igraci kalibra Ivanovic, Subotic nam sede na klupi...e moj ti..kako si se pogubio strucnjace...

Sale

pre 11 godina

Ubeđen sam da bi većina nas koji komentarišemo bolje odradila selektorski posao od Mihajlovića. I to za značajno manje pare. Evo, ja se unapred odričem dve trećine plate i dajem u humanitarn svrhe.

gth

pre 11 godina

Što Bane nije igrao protiv Makedonije?
Miha: ".....Meni da brani go...."

Šta mislite o Subotićevim sjajnim partijama?
Miha: ".....Ja odlučujem...."

Verovatno i da ga pitaju šta misli o uraganu Sendi rekao bi nešto u fazonu ".....Ja....."

Mikele

pre 11 godina

U pravu su Mihajlovic i Karadzic. Nama nije cilj sledece Svetsko prvenstvo (zbog cega se uostalom i igra fudbal), nama je cilj Evropsko prvenstvo 2086 i za tafa stvaramo tim, koji ce se sigurno plasirati. Treba da smo srecni sto imamo njih dvojicu koji gledaju tako DALEKO u buducnost.

zoran fr

pre 11 godina

MIHAJLOVIC-THE DICTATOR u 3D izdanju
Sramota srbije
Ocekujem da ce uskoro igraci kao i navijaci,bojkovati repku dok se ne smeni dictator

Zoran M.

pre 11 godina

Ove izjave uopšte ne treba više konstatovati a još manje komentarisati.Rezultati domaćeg fudbala su očajni prema tome ja ga više ne gledam,gospodi je lepo u foteljama a narod uvek ispašta.Uživajte u igrama pravih reprezentacija i gledajte mnogo bolje taktike ..

RIJEČANIN

pre 11 godina

škoti nikad lošiji a mi kiksamo,belgiju neću ni da računam al moglo se bod isčupat ali u skopju istrčat bez dva zdrava među 10 najbolji defanzivaca svijeta subotića i ivanovića je gubitak utakmice bodova i brazila a bogami i tvoga trenerskog razuma

rogi23

pre 11 godina

Ma,opušteno.. “dve dobre utakmice “... U jednoj dobili Real, u drugoj dao gol... Ma, nije to ništa spektakularno...heh....eee,Mihajloviću....

Fali

pre 11 godina

Moji igraci su: Nastasic, Markovic, Ignjovski, Alen Stevanovic, Fejsa, Obradovic, Mijailovic, Scepovici, Maksimovic... Uskoro ce i Katai da igra...
Aj sad vozdra!

djoshhabejbee

pre 11 godina

eee moj mihajlovicuuu, pa ti si mislio da ces biti heroj, a svakii put kad pomislim da ne moze gore, svaki sledeci trener pokaze da moze, evo ovog puta cu da kazem da ce sledeci trener koji dodje, samo jos vise potopiti nasu reprezentaciju, pa se nadam da necu biti u pravu, a ti bolje spakuj kofere dok jos imamo neku sansu da se plasiramo na prvenstvo...

BvB

pre 11 godina

e ovako.zbog slicne izjave proslavljeni trener wolfsburga magath zbog diega, za sat vremena morao da spakuje kofere i ode...pa nije valjda pevanje i menadzeri prioritet, umesto sportskih rezultata.
ili je njegova baka ostavila testament da je reprezentacija njegova privatna svojina i on izigrava serifa bez revolvera(citaj rezultata)
koji odlucuje o svemu, a za to da ne snosi nikakvu odgovornost..

grbovic

pre 11 godina

Ovo je vec bezobrazluk!

Covek je odlicno odigrao dve utakmice.
Kao odbrambeni igrac bio strelac!

Sta bi trebalo da uradi da izmisli nova pravila igre? Da iskroji novu loptu za fudbal? Da sije dresove za igrace? Da preore teren? Da igra dve utakmice istovremeno u razlicitim gradovima?

Ne razumem sta znaci NISTA NOVO!!!??!!

nikola

pre 11 godina

Bolje reci KO ti sastavlja TIM BRUKO JEDNA!!
Da su pametni kao Vidic,Ivanovic Kolarov Subotic bi odavno napustili firmu za promociju i prodaju mladjih igraca zvanu FUDBALSKI SAVEZ SRBIJE!!!

SmileR

pre 11 godina

Kako sada zvuci: Radomir Antic? Nije lepo sto ga je Tole bukvalno oterao kao psa, iako se plasirao na Svetsko sa najmanje primljenih golova (toliko popljuvani Vidic predvodio odbranu). Stvarno mi je zao nase repke. Mihajlovic hoce sa izostavljanjem Ivanovica da iznenadi Makedoniju! Makedoniju EEE! Sta ima da se iznenadjuje slabiji protivnik? Da smo igrali sa Holandijom ili Spanijom pa da razumem neke faktore iznenadjenja, ali kad igras protiv slabijeg jednostavno izvedes trenutno najbolji tim i pobedis!!!

Radnik

pre 11 godina

Ovo mi je prvi komentar na stranici radio B 92. Pozdrav svim ljudima dobre volje koji ove reci citaju. Cao Milos
(Miloš, 30. oktobar 2012 15:06)

Veliki pozdrav i sretna penzija!

TheFlash3

pre 11 godina

Drzi odbranu sa Humelsom ,igra utakmice protiv evropskih giganta Reala i Sitija,cuva igrace svetske klase poput Ronalda,Aguera,Benzeme.Ali ne,on i dalje nema mesta u reprezentaciji. Zato nam je fudbal takav,kakav je!

samo kazem

pre 11 godina

ja da sam kvalitetan i priznat igrac, pa jos u formi, i da traner kaze za marka scepovica, koji nikada nista nije pokazao (mozda na nekim treninzima, ne znam) da je novi ibrahimovic i da ga treba istrpeti, a da za mene kaze "super, samo neka nastavi da cepa, to sto sedi na klupi ne znaci da je rezerva", pa ja ne da bih se smorio, nego je recima to tesko opisati.

Glie_MORAVAC

pre 11 godina

Pa znamo i sto ga nestavlja u proteklim utakmcama.

Njega on i drustvo nemogu da prodaju pa da se pritom ugrade.

A sve ostalo su sarene laze posto se sve vrti oko toga i to ce nas skupo kostati ali to i nije prijoritet za druzinu na vrhu FSS.
Voleo bih da gresim.

Ronaldo zubke

pre 11 godina

Na početku sam se stvarno obradovao kad je izabran za selektora. Ali... Promenio sam mišljenje posle utakmice protiv Makedonije. Ne znam šta izigrava i glumi, ali sa reprezentacijom se ne za***ava!

Srbin iz EU

pre 11 godina

Ej bre Sinisa, ako nemas bolji komentar bolje cuti. Zar da Neven sedi na klupi kao i Ivanovic i mnogi drugi koje iz raznih razloga nisi pozvao. Neznam o cemu razmisljas, ali mani se ovoga posla posle svega sto si nam priredio. Ako imas dobre veze sa menadzerima mladih fudbalera radi dobre prodaje, u sto i mislim, bolje je da odmah da ostavku kao i tvoj donator Toma. Za Vas je Antic doktor fudbala.7E5

Iskreni navijac

pre 11 godina

Moj ti Mihajlovicu nicija nije do zore gorela pa nece ni tvoja. Tvoja dosadasnja teorija se ne poklapa sa rezultatima koje si dosad napravio, od 7 ili 8 utakmica samo jedna dobijena, a sve ostale izgubljene. Samo sa dobrim rezultatima mozes nam zacepiti usta sto u ovom slucaju cisto sumnjam.

Ivan Bukvic

pre 11 godina

Subotic je odlican igrac,i pravo je cudo sto ga Miha zaobilazi.Vidim da ovdje svi spominju obranu ali sta ce dobra obrana kad nemas vezni red i navalu.