Četvrtak, 11.10.2012.

15:11

Miha: Napadamo Belgiju od starta

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović rekao je da ima dve nedoumice oko sastava za duel sa Belgijom.

Izvor: NS

Miha: Napadamo Belgiju od starta IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

56 Komentari

Sortiraj po:

Djuka

pre 11 godina

Samo napraviti jak presing na njihovoj polovini,msm da imamo igrace za to,i uz nadam se veliku podrsku na Marakani mozemo do pobjede.

milan blenton

pre 11 godina

Ma dobicemo to glatko. Mnogo smo jaki. Najjači smo u skupini. Mislim da smo jedni od najjačih reprezentacija u svetu a možda i sire.

milos

pre 11 godina

vec vidjena prica - izvizdace se Belgijska himna, potom Stojkovic, a igraci ce trcati unaokolo bezidejno. Rezultat? 0:0, 1:1 i sl. I naravno divljanje po gradu.

Perspektiva

pre 11 godina

Ono sto konkretno treba srpskom fudbalu je da se od mladjih reprezentativaca stvori jak tim, koji tek treba da se uigra. Rezultati ne dolaze preko noci, a strpljenje ne nesto cime se Srbin rijetko kad mogao pohvaliti. Mihu treba pustiti da radi svoj posao. Svaki protivnik je jak samo onoliko koliko mu vi to dozvolite.
Mogu kriticari da blate Sinisu, da govore ovo ili ono, ali mu definitivno treba dati prostora. Mana svih zemalja bivse Yu je da od svojih reprezentacija ili klubova traze vrhunske rezultate, dok druge zemlje namjerno zanemaruju rezultat naustrb stvaranja tima. Ako, uz malu dozu srece, uspijemo da odemo na SP u Brazilu, bicemo protivnik za respekt.

boobee lee

pre 11 godina

Ukjoliko ne pobedimo Belgiju kod kuće i ne uzmemo bod u Hrvatskoj, mi nemamo u ovim kvalifikacijama šta da tražimo. Ili jesmo, ili nismo, nema tu velike filozofije.

ilija zavisic

pre 11 godina

Komentari o tome kako Belgija ima opasnu tranformaciju tima i kako je to vrhunska ekipa su nas i doveli tu gde jesmo. Konstantno velicanje protivnika i pravljenje fame oko sistema igre je nash fetish.Igra mora da se pravi a ne da se kvari.Cela nasa liga je destruktivna jer su im treneri ziherasi,bez ikakve zelje da igraju u napred.Mihajlovic za razliku od ovih slosera ima petlju da izvede najmladju reprezentaciju ikada i pri tome pusti ih da igraju slobodno bez suvisle price tipa cekajmo njihovu gresku ili nemojte da se zalecete (Vels).Skidam kapu za otresitost i hrabrost,idemo dalje...

Aleksandar

pre 11 godina

Budimo realni,Selektor puca corcima...Ja bih voleo da napokon napadnemo jednu jacu ekipu u BGD,to odavno nije bio slucaj...Belgija je ultra jaka i moderna ekipa,jako tesko cemo sacuvati gol i pored nase sjajne odbrane...O sredini nema sta da se prica,iznad su 2-3 klase,znaju i sa loptom i bez nje,puno trce,odlicna transformacija,napred je Meirales koji je jezivo brz i nezgodan za cuvanje,Benteke takodje,dalje, mozemo imati dosta problema na desnoj strani nase odbrane gde ce Ivanovoc morati da sustize daleko brze i okretnije Azara i Dresa Martensa...Moramo poceti sa dva zadnja vezna od kojih ce jedan biti direktna podrska Ivanovicu...Mislim da je Belgija u ovom trenutku najperspektivnija ekipa u Evropi!

fenomen

pre 11 godina

Samo taktika 2-9-0 nam mozda donese nereseno. Znaci na golu Brkic i Kahriman. I ostalih 9 igraca u odbrani. Ivanovic i Kolarov na bekovskim pozicijama. Stoperi Subotic, Bisevac i Nastasic. I 4 zadnja ultra defanzivna vezna igraca sa zadatkom da ne predju na protivnicku polovinu. Znaci Raca Petrovic, Fejsa(ukoliko nije povredjen) i ko jos, uf ne mogu da se setim koje jos imamo defanzivne vezne igrace. Pomozite...
Ovo je naravno bata Djorina taktika a moja bi bila sa dva spica od pocetka, bez zadnjeg veznog nego svi da budu prednji vezni a odbrana standardna.
Poz...
P.S. Prognoza je 2:0 za Srbiju.

vladimir_natal_petkovic

pre 11 godina

zelim ovoj nasoj mladoj reprezentaciji sutra sve najbolje ali treba biti realan i reci da nazalost nemamo igrace koji ce dat gol ovako teskoj utakmici za koju se slobodno moze reci "utakmica godine".U koga mozemo ofanzivno da se nadamo ? dusan tadic?!? mozemo..igra jako dobro ,pratim ga redovno u twente-u ipak mislim da je njegov kolega na levoj strani belgijanac nacar chadli kvalitetniji od njega i do ce biti interesantno gledati duel dva saigraca.meni nije jasno zasto se djuric iz helnsinborga nije zvao covek je u zivotnoj formi ali dobro sad se to nemoze menjati.kod nas tadic igra playmakera mislim daje to jedna od glavnih promena i pozitivna stvar koju je sinisa napravio,sad dali ce ta varijanta uspeti i protiv jacih ekipa vidicemo sutra.
meni fali milan jovanovic na levoj strani ,tamo igra sad lazar markovic ,nerazumljiva odluka mihajlovica jer po meni bi jovanovic trebao da bude kapiten ove nove reprezentacije.Dobro je da nema dilemu koga da stavi na gol,ako je pametan stavi ce jorgacevica ,u ovakvim utakmicama se radjaju heroji a bojan igra u belgiji tako da njemu nece falitit motivacije ..
sve u svemu verujem u pobedu pod uslovom da sve bude kako treba ,da tribine budu pune ,da njih nosi publika a da belgijance "ubija "

pozz

SrleBG

pre 11 godina

Nece biti zvizdanja jer nece braniti Mustafa!

Imamo miks talenta i iskustva sposoban da sa nosi sa bilo kojim reprezentacijom na svetu. Ne igraju nam kojekakvi Brazilci vec sve momci koji uzasli iz srpske skole fudbala.

Pobedicemo Belgiju pred punim stadionom!!!

SRBIJA!!!!!!!!!!

Kale_pravi

pre 11 godina

Bravo Mihajlovicu!!!
Znam i ja da nije bas tako dobra podloga da se primi 100% ta tvoja izjava. Aliiiiii, ovo je promena, ova izjava se nije cula citavu deceniju , mozda i dve. Uvek smo respektovali ( i treba respektovati) previse protivnike.....one slabije, podcenjivali previce i dobismo samo pozitivnu 0(nulu) za dvadeset godina, a kakve smo igrace imali.....osvrnite se unazad i recite sa ove distance, da je bilo malo vise samopouzdanja i latinskog shvatanja , da li bi sa igracima : Mihajlovic, Jugovic, Stojkovic, Savicevic, Mijatovic, Stankovic...trebali da vidimo bar jedno polufinale....hm...ovako....bravo Miho, imas to sto imas, imas nas normalne navijace, i kreni, ili sa stitom ili na njemu..Vise mi je dosadila ona indolentnost i taktika nit umiremo nit nam bolje biva....Podrska selektore...POBEDICEMO!!!

Radosno detinjstvo

pre 11 godina

Ovaj podileisao? Cime da ih napadnemo? Haubicom? Mozemo da ih napadnemo al u nasem sesnaestercu jedino.Nereseno i radost do proleca

nrra

pre 11 godina

ajmo ljudi svi na marakanu,da se slozimo ,da navijamo.Sada je najpotrebnije !! http://www.iticket.rs/Home.aspx ovde kupite karte
DA POKAŽEMO KOMPANIJU I KOMPANIJI KAKO SE NAVIJA U SRBIJI !!

Jose

pre 11 godina

A kako bi bilo dobro da nisi trener vec da radis na nekoj pijaci i prodajes paprike to bi ti bar islo od ruke...ali nema pravde...stalno se pitam zasto te toliko mrzim i zasto me toliko nerviras i mislim da je odgovor u tome da volim reprezentaciju svoje zemlje toliko da mi je zao sto si ti trener!!!!!!! Koji si celu svoju karijeru pljuvao druge igrace i sirio sovinizam kad god si to mogao...Volio bih da ova repr. bude prva u grupi a da ti das ostavku.

Posmatrac

pre 11 godina

Mihajlovicu, iako si nacionalista i rasista, ja ipak kao musliman iz Novog Pazara, sam voleo tvoju igru i tvoju vestinu, tj. voleo sam tebe kao fudbalera. I koliko god ja voleo Tursku zelim vam od sveg srca da osvojite sva takmicenja na kojima se pojavite.
Pozdrav.

wroom1975

pre 11 godina

Ne trci pred rudu Mihajloviiicuuuu....do juce ste pricali kako vam pobede nisu imperativ, danas vec osvajate prvo mesto u grupi sa svim pobedama do kraja. Nismo toliko dobri koliko je Vels slab, polako, ako mislis da napadnes sa cim ces to da uradis? Sa 10 veznih igraca? Ajd videcu vas u subotu...jer mi cela ova situacija mnogo smrdi.
Prvo "povreda" Stojketa pred utakmicu, pa jucerasnja izjava Toleta kako smo nepobedivi do kraja, pa danas ti kako idemo na pobede do kraja...mnogo ste nesto promenili misljenja za mesec dana. Ali vec u subotu oko 23h ce sve izaci na videlo, i kakvi smo, i dali smo dobri, i dali mozemo da pobedjujemo, ili nemamo pojma...nepisano pravilo je da kad god je neki tim pretio drugom, uvek igrao lose i izgubio. Eventualno igrao nereseno.

Davor

pre 11 godina

Cuj Mihajlovica: "Napadamo Belgiju od pocetka"? Srbija ima naravno veliku kvalitetu u napadu, sa velikanima kao sto su: Markovic, Sepovic i na sredini terena: Fejsa, Ignjovsky, Djuricic:):)

Aleksandar

pre 11 godina

Vi mu stvarno verujete, pa kao ne znamo se. Opet Miha sa nekim svojim trikovima. Normalo je da nece jurnuti u napad zato sto ovi imaju sjajnu transformaciju iz odbrane u napad. Igracemo polako i cekati svoju sansu, sto i nije lose. Verujem u pobedu.

KROATA

pre 11 godina

Dragi moji susjedi,nemojte niti pomišljati napasti Belgiju igrajte svoju igru,kontre i polukontre, nemate vi napadaća niti playmakera koji moze razbit solidnu Belgijsku obranu,vjerujte mi na riječ,izgubit cete ako ih budete napali!

riječanin

pre 11 godina

teške smo udarce i šokove doživjeli od nacionalnog tima i mnogi su digli ruke i to je tako al eto druge reprezentacije nemamo i zato molim one koji dođu na marakanu da navijaju za srbiju ili belgiju a ne da se prepucavaju oko klubova ili pojedinaca JA TE VOLIM SRBIJO ALE ALE

Denis

pre 11 godina

AJMO do Pobede. Jeste da je Reprezentacija jos neiskuna ali kod Belgijanaca ne igraju Felaini, Lukaku i Gilet. Treba nam samo dobar napad i da cuvamo Gol. Napad od Pocetka Utakmice vidicemo kako cu Orlovi da igraju protiv Belgije. Imaju dobrih Igraca kao sto je Miralas, Van Buyten, Kompani i najbolji je Hazart iz Celsija. Problem je taj sto nasa Reprezentacija ne igra svih 90 minuta. Igraju 20 Minuta i zavrsili su to je nasa Greska. Igrajte Srcem

Velibor

pre 11 godina

Dobismo Vels i odjednom stav kakav prilici eventualno jednoj Spaniji. Polako selektore, polako. Ova utakmica ce pokazati nase realne domete. Ako dobijemo, kapa dole. Ali, za pocetak, da ih prvo pobedimo.

Stefan

pre 11 godina

Kupio sam kartu jos prvog dana.Ostavicu glas na Mari ipak igra Srbija,iako je to reprezentacija menadzera i Toleta..Ali vidim li u igri neke Ramadanijevece pulene kao sto su Petrovic,Scepovic ili Fejsa necu se ustrucavati da zvizdim..

Velibor

pre 11 godina

Dobismo Vels i odjednom stav kakav prilici eventualno jednoj Spaniji. Polako selektore, polako. Ova utakmica ce pokazati nase realne domete. Ako dobijemo, kapa dole. Ali, za pocetak, da ih prvo pobedimo.

riječanin

pre 11 godina

teške smo udarce i šokove doživjeli od nacionalnog tima i mnogi su digli ruke i to je tako al eto druge reprezentacije nemamo i zato molim one koji dođu na marakanu da navijaju za srbiju ili belgiju a ne da se prepucavaju oko klubova ili pojedinaca JA TE VOLIM SRBIJO ALE ALE

Kale_pravi

pre 11 godina

Bravo Mihajlovicu!!!
Znam i ja da nije bas tako dobra podloga da se primi 100% ta tvoja izjava. Aliiiiii, ovo je promena, ova izjava se nije cula citavu deceniju , mozda i dve. Uvek smo respektovali ( i treba respektovati) previse protivnike.....one slabije, podcenjivali previce i dobismo samo pozitivnu 0(nulu) za dvadeset godina, a kakve smo igrace imali.....osvrnite se unazad i recite sa ove distance, da je bilo malo vise samopouzdanja i latinskog shvatanja , da li bi sa igracima : Mihajlovic, Jugovic, Stojkovic, Savicevic, Mijatovic, Stankovic...trebali da vidimo bar jedno polufinale....hm...ovako....bravo Miho, imas to sto imas, imas nas normalne navijace, i kreni, ili sa stitom ili na njemu..Vise mi je dosadila ona indolentnost i taktika nit umiremo nit nam bolje biva....Podrska selektore...POBEDICEMO!!!

KROATA

pre 11 godina

Dragi moji susjedi,nemojte niti pomišljati napasti Belgiju igrajte svoju igru,kontre i polukontre, nemate vi napadaća niti playmakera koji moze razbit solidnu Belgijsku obranu,vjerujte mi na riječ,izgubit cete ako ih budete napali!

Posmatrac

pre 11 godina

Mihajlovicu, iako si nacionalista i rasista, ja ipak kao musliman iz Novog Pazara, sam voleo tvoju igru i tvoju vestinu, tj. voleo sam tebe kao fudbalera. I koliko god ja voleo Tursku zelim vam od sveg srca da osvojite sva takmicenja na kojima se pojavite.
Pozdrav.

ilija zavisic

pre 11 godina

Komentari o tome kako Belgija ima opasnu tranformaciju tima i kako je to vrhunska ekipa su nas i doveli tu gde jesmo. Konstantno velicanje protivnika i pravljenje fame oko sistema igre je nash fetish.Igra mora da se pravi a ne da se kvari.Cela nasa liga je destruktivna jer su im treneri ziherasi,bez ikakve zelje da igraju u napred.Mihajlovic za razliku od ovih slosera ima petlju da izvede najmladju reprezentaciju ikada i pri tome pusti ih da igraju slobodno bez suvisle price tipa cekajmo njihovu gresku ili nemojte da se zalecete (Vels).Skidam kapu za otresitost i hrabrost,idemo dalje...

Denis

pre 11 godina

AJMO do Pobede. Jeste da je Reprezentacija jos neiskuna ali kod Belgijanaca ne igraju Felaini, Lukaku i Gilet. Treba nam samo dobar napad i da cuvamo Gol. Napad od Pocetka Utakmice vidicemo kako cu Orlovi da igraju protiv Belgije. Imaju dobrih Igraca kao sto je Miralas, Van Buyten, Kompani i najbolji je Hazart iz Celsija. Problem je taj sto nasa Reprezentacija ne igra svih 90 minuta. Igraju 20 Minuta i zavrsili su to je nasa Greska. Igrajte Srcem

SrleBG

pre 11 godina

Nece biti zvizdanja jer nece braniti Mustafa!

Imamo miks talenta i iskustva sposoban da sa nosi sa bilo kojim reprezentacijom na svetu. Ne igraju nam kojekakvi Brazilci vec sve momci koji uzasli iz srpske skole fudbala.

Pobedicemo Belgiju pred punim stadionom!!!

SRBIJA!!!!!!!!!!

Stefan

pre 11 godina

Kupio sam kartu jos prvog dana.Ostavicu glas na Mari ipak igra Srbija,iako je to reprezentacija menadzera i Toleta..Ali vidim li u igri neke Ramadanijevece pulene kao sto su Petrovic,Scepovic ili Fejsa necu se ustrucavati da zvizdim..

Aleksandar

pre 11 godina

Vi mu stvarno verujete, pa kao ne znamo se. Opet Miha sa nekim svojim trikovima. Normalo je da nece jurnuti u napad zato sto ovi imaju sjajnu transformaciju iz odbrane u napad. Igracemo polako i cekati svoju sansu, sto i nije lose. Verujem u pobedu.

fenomen

pre 11 godina

Samo taktika 2-9-0 nam mozda donese nereseno. Znaci na golu Brkic i Kahriman. I ostalih 9 igraca u odbrani. Ivanovic i Kolarov na bekovskim pozicijama. Stoperi Subotic, Bisevac i Nastasic. I 4 zadnja ultra defanzivna vezna igraca sa zadatkom da ne predju na protivnicku polovinu. Znaci Raca Petrovic, Fejsa(ukoliko nije povredjen) i ko jos, uf ne mogu da se setim koje jos imamo defanzivne vezne igrace. Pomozite...
Ovo je naravno bata Djorina taktika a moja bi bila sa dva spica od pocetka, bez zadnjeg veznog nego svi da budu prednji vezni a odbrana standardna.
Poz...
P.S. Prognoza je 2:0 za Srbiju.

Davor

pre 11 godina

Cuj Mihajlovica: "Napadamo Belgiju od pocetka"? Srbija ima naravno veliku kvalitetu u napadu, sa velikanima kao sto su: Markovic, Sepovic i na sredini terena: Fejsa, Ignjovsky, Djuricic:):)

nrra

pre 11 godina

ajmo ljudi svi na marakanu,da se slozimo ,da navijamo.Sada je najpotrebnije !! http://www.iticket.rs/Home.aspx ovde kupite karte
DA POKAŽEMO KOMPANIJU I KOMPANIJI KAKO SE NAVIJA U SRBIJI !!

wroom1975

pre 11 godina

Ne trci pred rudu Mihajloviiicuuuu....do juce ste pricali kako vam pobede nisu imperativ, danas vec osvajate prvo mesto u grupi sa svim pobedama do kraja. Nismo toliko dobri koliko je Vels slab, polako, ako mislis da napadnes sa cim ces to da uradis? Sa 10 veznih igraca? Ajd videcu vas u subotu...jer mi cela ova situacija mnogo smrdi.
Prvo "povreda" Stojketa pred utakmicu, pa jucerasnja izjava Toleta kako smo nepobedivi do kraja, pa danas ti kako idemo na pobede do kraja...mnogo ste nesto promenili misljenja za mesec dana. Ali vec u subotu oko 23h ce sve izaci na videlo, i kakvi smo, i dali smo dobri, i dali mozemo da pobedjujemo, ili nemamo pojma...nepisano pravilo je da kad god je neki tim pretio drugom, uvek igrao lose i izgubio. Eventualno igrao nereseno.

vladimir_natal_petkovic

pre 11 godina

zelim ovoj nasoj mladoj reprezentaciji sutra sve najbolje ali treba biti realan i reci da nazalost nemamo igrace koji ce dat gol ovako teskoj utakmici za koju se slobodno moze reci "utakmica godine".U koga mozemo ofanzivno da se nadamo ? dusan tadic?!? mozemo..igra jako dobro ,pratim ga redovno u twente-u ipak mislim da je njegov kolega na levoj strani belgijanac nacar chadli kvalitetniji od njega i do ce biti interesantno gledati duel dva saigraca.meni nije jasno zasto se djuric iz helnsinborga nije zvao covek je u zivotnoj formi ali dobro sad se to nemoze menjati.kod nas tadic igra playmakera mislim daje to jedna od glavnih promena i pozitivna stvar koju je sinisa napravio,sad dali ce ta varijanta uspeti i protiv jacih ekipa vidicemo sutra.
meni fali milan jovanovic na levoj strani ,tamo igra sad lazar markovic ,nerazumljiva odluka mihajlovica jer po meni bi jovanovic trebao da bude kapiten ove nove reprezentacije.Dobro je da nema dilemu koga da stavi na gol,ako je pametan stavi ce jorgacevica ,u ovakvim utakmicama se radjaju heroji a bojan igra u belgiji tako da njemu nece falitit motivacije ..
sve u svemu verujem u pobedu pod uslovom da sve bude kako treba ,da tribine budu pune ,da njih nosi publika a da belgijance "ubija "

pozz

boobee lee

pre 11 godina

Ukjoliko ne pobedimo Belgiju kod kuće i ne uzmemo bod u Hrvatskoj, mi nemamo u ovim kvalifikacijama šta da tražimo. Ili jesmo, ili nismo, nema tu velike filozofije.

Jose

pre 11 godina

A kako bi bilo dobro da nisi trener vec da radis na nekoj pijaci i prodajes paprike to bi ti bar islo od ruke...ali nema pravde...stalno se pitam zasto te toliko mrzim i zasto me toliko nerviras i mislim da je odgovor u tome da volim reprezentaciju svoje zemlje toliko da mi je zao sto si ti trener!!!!!!! Koji si celu svoju karijeru pljuvao druge igrace i sirio sovinizam kad god si to mogao...Volio bih da ova repr. bude prva u grupi a da ti das ostavku.

Radosno detinjstvo

pre 11 godina

Ovaj podileisao? Cime da ih napadnemo? Haubicom? Mozemo da ih napadnemo al u nasem sesnaestercu jedino.Nereseno i radost do proleca

Aleksandar

pre 11 godina

Budimo realni,Selektor puca corcima...Ja bih voleo da napokon napadnemo jednu jacu ekipu u BGD,to odavno nije bio slucaj...Belgija je ultra jaka i moderna ekipa,jako tesko cemo sacuvati gol i pored nase sjajne odbrane...O sredini nema sta da se prica,iznad su 2-3 klase,znaju i sa loptom i bez nje,puno trce,odlicna transformacija,napred je Meirales koji je jezivo brz i nezgodan za cuvanje,Benteke takodje,dalje, mozemo imati dosta problema na desnoj strani nase odbrane gde ce Ivanovoc morati da sustize daleko brze i okretnije Azara i Dresa Martensa...Moramo poceti sa dva zadnja vezna od kojih ce jedan biti direktna podrska Ivanovicu...Mislim da je Belgija u ovom trenutku najperspektivnija ekipa u Evropi!

Perspektiva

pre 11 godina

Ono sto konkretno treba srpskom fudbalu je da se od mladjih reprezentativaca stvori jak tim, koji tek treba da se uigra. Rezultati ne dolaze preko noci, a strpljenje ne nesto cime se Srbin rijetko kad mogao pohvaliti. Mihu treba pustiti da radi svoj posao. Svaki protivnik je jak samo onoliko koliko mu vi to dozvolite.
Mogu kriticari da blate Sinisu, da govore ovo ili ono, ali mu definitivno treba dati prostora. Mana svih zemalja bivse Yu je da od svojih reprezentacija ili klubova traze vrhunske rezultate, dok druge zemlje namjerno zanemaruju rezultat naustrb stvaranja tima. Ako, uz malu dozu srece, uspijemo da odemo na SP u Brazilu, bicemo protivnik za respekt.

milos

pre 11 godina

vec vidjena prica - izvizdace se Belgijska himna, potom Stojkovic, a igraci ce trcati unaokolo bezidejno. Rezultat? 0:0, 1:1 i sl. I naravno divljanje po gradu.

milan blenton

pre 11 godina

Ma dobicemo to glatko. Mnogo smo jaki. Najjači smo u skupini. Mislim da smo jedni od najjačih reprezentacija u svetu a možda i sire.

Djuka

pre 11 godina

Samo napraviti jak presing na njihovoj polovini,msm da imamo igrace za to,i uz nadam se veliku podrsku na Marakani mozemo do pobjede.

KROATA

pre 11 godina

Dragi moji susjedi,nemojte niti pomišljati napasti Belgiju igrajte svoju igru,kontre i polukontre, nemate vi napadaća niti playmakera koji moze razbit solidnu Belgijsku obranu,vjerujte mi na riječ,izgubit cete ako ih budete napali!

Davor

pre 11 godina

Cuj Mihajlovica: "Napadamo Belgiju od pocetka"? Srbija ima naravno veliku kvalitetu u napadu, sa velikanima kao sto su: Markovic, Sepovic i na sredini terena: Fejsa, Ignjovsky, Djuricic:):)

wroom1975

pre 11 godina

Ne trci pred rudu Mihajloviiicuuuu....do juce ste pricali kako vam pobede nisu imperativ, danas vec osvajate prvo mesto u grupi sa svim pobedama do kraja. Nismo toliko dobri koliko je Vels slab, polako, ako mislis da napadnes sa cim ces to da uradis? Sa 10 veznih igraca? Ajd videcu vas u subotu...jer mi cela ova situacija mnogo smrdi.
Prvo "povreda" Stojketa pred utakmicu, pa jucerasnja izjava Toleta kako smo nepobedivi do kraja, pa danas ti kako idemo na pobede do kraja...mnogo ste nesto promenili misljenja za mesec dana. Ali vec u subotu oko 23h ce sve izaci na videlo, i kakvi smo, i dali smo dobri, i dali mozemo da pobedjujemo, ili nemamo pojma...nepisano pravilo je da kad god je neki tim pretio drugom, uvek igrao lose i izgubio. Eventualno igrao nereseno.

Jose

pre 11 godina

A kako bi bilo dobro da nisi trener vec da radis na nekoj pijaci i prodajes paprike to bi ti bar islo od ruke...ali nema pravde...stalno se pitam zasto te toliko mrzim i zasto me toliko nerviras i mislim da je odgovor u tome da volim reprezentaciju svoje zemlje toliko da mi je zao sto si ti trener!!!!!!! Koji si celu svoju karijeru pljuvao druge igrace i sirio sovinizam kad god si to mogao...Volio bih da ova repr. bude prva u grupi a da ti das ostavku.

Stefan

pre 11 godina

Kupio sam kartu jos prvog dana.Ostavicu glas na Mari ipak igra Srbija,iako je to reprezentacija menadzera i Toleta..Ali vidim li u igri neke Ramadanijevece pulene kao sto su Petrovic,Scepovic ili Fejsa necu se ustrucavati da zvizdim..

Radosno detinjstvo

pre 11 godina

Ovaj podileisao? Cime da ih napadnemo? Haubicom? Mozemo da ih napadnemo al u nasem sesnaestercu jedino.Nereseno i radost do proleca

Posmatrac

pre 11 godina

Mihajlovicu, iako si nacionalista i rasista, ja ipak kao musliman iz Novog Pazara, sam voleo tvoju igru i tvoju vestinu, tj. voleo sam tebe kao fudbalera. I koliko god ja voleo Tursku zelim vam od sveg srca da osvojite sva takmicenja na kojima se pojavite.
Pozdrav.

Aleksandar

pre 11 godina

Budimo realni,Selektor puca corcima...Ja bih voleo da napokon napadnemo jednu jacu ekipu u BGD,to odavno nije bio slucaj...Belgija je ultra jaka i moderna ekipa,jako tesko cemo sacuvati gol i pored nase sjajne odbrane...O sredini nema sta da se prica,iznad su 2-3 klase,znaju i sa loptom i bez nje,puno trce,odlicna transformacija,napred je Meirales koji je jezivo brz i nezgodan za cuvanje,Benteke takodje,dalje, mozemo imati dosta problema na desnoj strani nase odbrane gde ce Ivanovoc morati da sustize daleko brze i okretnije Azara i Dresa Martensa...Moramo poceti sa dva zadnja vezna od kojih ce jedan biti direktna podrska Ivanovicu...Mislim da je Belgija u ovom trenutku najperspektivnija ekipa u Evropi!

SrleBG

pre 11 godina

Nece biti zvizdanja jer nece braniti Mustafa!

Imamo miks talenta i iskustva sposoban da sa nosi sa bilo kojim reprezentacijom na svetu. Ne igraju nam kojekakvi Brazilci vec sve momci koji uzasli iz srpske skole fudbala.

Pobedicemo Belgiju pred punim stadionom!!!

SRBIJA!!!!!!!!!!

fenomen

pre 11 godina

Samo taktika 2-9-0 nam mozda donese nereseno. Znaci na golu Brkic i Kahriman. I ostalih 9 igraca u odbrani. Ivanovic i Kolarov na bekovskim pozicijama. Stoperi Subotic, Bisevac i Nastasic. I 4 zadnja ultra defanzivna vezna igraca sa zadatkom da ne predju na protivnicku polovinu. Znaci Raca Petrovic, Fejsa(ukoliko nije povredjen) i ko jos, uf ne mogu da se setim koje jos imamo defanzivne vezne igrace. Pomozite...
Ovo je naravno bata Djorina taktika a moja bi bila sa dva spica od pocetka, bez zadnjeg veznog nego svi da budu prednji vezni a odbrana standardna.
Poz...
P.S. Prognoza je 2:0 za Srbiju.

vladimir_natal_petkovic

pre 11 godina

zelim ovoj nasoj mladoj reprezentaciji sutra sve najbolje ali treba biti realan i reci da nazalost nemamo igrace koji ce dat gol ovako teskoj utakmici za koju se slobodno moze reci "utakmica godine".U koga mozemo ofanzivno da se nadamo ? dusan tadic?!? mozemo..igra jako dobro ,pratim ga redovno u twente-u ipak mislim da je njegov kolega na levoj strani belgijanac nacar chadli kvalitetniji od njega i do ce biti interesantno gledati duel dva saigraca.meni nije jasno zasto se djuric iz helnsinborga nije zvao covek je u zivotnoj formi ali dobro sad se to nemoze menjati.kod nas tadic igra playmakera mislim daje to jedna od glavnih promena i pozitivna stvar koju je sinisa napravio,sad dali ce ta varijanta uspeti i protiv jacih ekipa vidicemo sutra.
meni fali milan jovanovic na levoj strani ,tamo igra sad lazar markovic ,nerazumljiva odluka mihajlovica jer po meni bi jovanovic trebao da bude kapiten ove nove reprezentacije.Dobro je da nema dilemu koga da stavi na gol,ako je pametan stavi ce jorgacevica ,u ovakvim utakmicama se radjaju heroji a bojan igra u belgiji tako da njemu nece falitit motivacije ..
sve u svemu verujem u pobedu pod uslovom da sve bude kako treba ,da tribine budu pune ,da njih nosi publika a da belgijance "ubija "

pozz

riječanin

pre 11 godina

teške smo udarce i šokove doživjeli od nacionalnog tima i mnogi su digli ruke i to je tako al eto druge reprezentacije nemamo i zato molim one koji dođu na marakanu da navijaju za srbiju ili belgiju a ne da se prepucavaju oko klubova ili pojedinaca JA TE VOLIM SRBIJO ALE ALE

Velibor

pre 11 godina

Dobismo Vels i odjednom stav kakav prilici eventualno jednoj Spaniji. Polako selektore, polako. Ova utakmica ce pokazati nase realne domete. Ako dobijemo, kapa dole. Ali, za pocetak, da ih prvo pobedimo.

milos

pre 11 godina

vec vidjena prica - izvizdace se Belgijska himna, potom Stojkovic, a igraci ce trcati unaokolo bezidejno. Rezultat? 0:0, 1:1 i sl. I naravno divljanje po gradu.

Denis

pre 11 godina

AJMO do Pobede. Jeste da je Reprezentacija jos neiskuna ali kod Belgijanaca ne igraju Felaini, Lukaku i Gilet. Treba nam samo dobar napad i da cuvamo Gol. Napad od Pocetka Utakmice vidicemo kako cu Orlovi da igraju protiv Belgije. Imaju dobrih Igraca kao sto je Miralas, Van Buyten, Kompani i najbolji je Hazart iz Celsija. Problem je taj sto nasa Reprezentacija ne igra svih 90 minuta. Igraju 20 Minuta i zavrsili su to je nasa Greska. Igrajte Srcem

nrra

pre 11 godina

ajmo ljudi svi na marakanu,da se slozimo ,da navijamo.Sada je najpotrebnije !! http://www.iticket.rs/Home.aspx ovde kupite karte
DA POKAŽEMO KOMPANIJU I KOMPANIJI KAKO SE NAVIJA U SRBIJI !!

milan blenton

pre 11 godina

Ma dobicemo to glatko. Mnogo smo jaki. Najjači smo u skupini. Mislim da smo jedni od najjačih reprezentacija u svetu a možda i sire.

Aleksandar

pre 11 godina

Vi mu stvarno verujete, pa kao ne znamo se. Opet Miha sa nekim svojim trikovima. Normalo je da nece jurnuti u napad zato sto ovi imaju sjajnu transformaciju iz odbrane u napad. Igracemo polako i cekati svoju sansu, sto i nije lose. Verujem u pobedu.

ilija zavisic

pre 11 godina

Komentari o tome kako Belgija ima opasnu tranformaciju tima i kako je to vrhunska ekipa su nas i doveli tu gde jesmo. Konstantno velicanje protivnika i pravljenje fame oko sistema igre je nash fetish.Igra mora da se pravi a ne da se kvari.Cela nasa liga je destruktivna jer su im treneri ziherasi,bez ikakve zelje da igraju u napred.Mihajlovic za razliku od ovih slosera ima petlju da izvede najmladju reprezentaciju ikada i pri tome pusti ih da igraju slobodno bez suvisle price tipa cekajmo njihovu gresku ili nemojte da se zalecete (Vels).Skidam kapu za otresitost i hrabrost,idemo dalje...

Kale_pravi

pre 11 godina

Bravo Mihajlovicu!!!
Znam i ja da nije bas tako dobra podloga da se primi 100% ta tvoja izjava. Aliiiiii, ovo je promena, ova izjava se nije cula citavu deceniju , mozda i dve. Uvek smo respektovali ( i treba respektovati) previse protivnike.....one slabije, podcenjivali previce i dobismo samo pozitivnu 0(nulu) za dvadeset godina, a kakve smo igrace imali.....osvrnite se unazad i recite sa ove distance, da je bilo malo vise samopouzdanja i latinskog shvatanja , da li bi sa igracima : Mihajlovic, Jugovic, Stojkovic, Savicevic, Mijatovic, Stankovic...trebali da vidimo bar jedno polufinale....hm...ovako....bravo Miho, imas to sto imas, imas nas normalne navijace, i kreni, ili sa stitom ili na njemu..Vise mi je dosadila ona indolentnost i taktika nit umiremo nit nam bolje biva....Podrska selektore...POBEDICEMO!!!

Perspektiva

pre 11 godina

Ono sto konkretno treba srpskom fudbalu je da se od mladjih reprezentativaca stvori jak tim, koji tek treba da se uigra. Rezultati ne dolaze preko noci, a strpljenje ne nesto cime se Srbin rijetko kad mogao pohvaliti. Mihu treba pustiti da radi svoj posao. Svaki protivnik je jak samo onoliko koliko mu vi to dozvolite.
Mogu kriticari da blate Sinisu, da govore ovo ili ono, ali mu definitivno treba dati prostora. Mana svih zemalja bivse Yu je da od svojih reprezentacija ili klubova traze vrhunske rezultate, dok druge zemlje namjerno zanemaruju rezultat naustrb stvaranja tima. Ako, uz malu dozu srece, uspijemo da odemo na SP u Brazilu, bicemo protivnik za respekt.

Djuka

pre 11 godina

Samo napraviti jak presing na njihovoj polovini,msm da imamo igrace za to,i uz nadam se veliku podrsku na Marakani mozemo do pobjede.

boobee lee

pre 11 godina

Ukjoliko ne pobedimo Belgiju kod kuće i ne uzmemo bod u Hrvatskoj, mi nemamo u ovim kvalifikacijama šta da tražimo. Ili jesmo, ili nismo, nema tu velike filozofije.