Četvrtak, 11.10.2012.

14:19

Karadžić ipak na "Marakani" u petak

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić ipak će prisustvovati utakmici između Srbije i Belgije u petak.

Izvor: B92

Karadžiæ ipak na "Marakani" u petak IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

53 Komentari

Sortiraj po:

Dušan

pre 11 godina

(Глобтротер, 11. oktobar 2012 21:58)

Najzad da neko razume i govori kao što ja pokušavam već godinama da kažem.
Bratac svaka čast...slažem se sa tobom.

Глобтротер

pre 11 godina

(Bari1991, 11. oktobar 2012 18:22)

Сигуран сам да је теби стало до репрезентације па због тога ниси звиждао док су председници савеза били све сами поштени људи као:
1. Пикси - напустио функцију председника савеза да би постао председник Звезде што нема никакве логике. А после је Звезду лепо закопао и побегао за Јапан
2. Терзић - њега заиста нема потребе коментарисати
3. Миљанић - "почасни председник" у чије време смо имали највећи потенцијал да урадимо нешто (реалан домет је била медаља на неком првенству; били смо бар једнаки са Хрватима), али се у његово време највише мешетарило и селектор нам је био Сантрач и остали зналци. Тада су корење у савез пустили разни Ђорићи, а секретар савеза Бата Булатовић хватан на граници са кофером пуним пара након утакмице репрезентације. Знало се за Антића да неће да буде селектор у то време јер није желео да му други састављају списак

Тада је много више играча разноразних менаџера облачило државни дрес. Довољно је само поменути селекторски мандат Савићевића. Што се тада није звиждало?!

Боли ме уво за Толета и то да ли ће он бити сутра ту или не. Страшно ми је то да ми немамо ниједну песму посвећену Србији, али зато увек имамо неко мајмунско арлаукање Толету, звиждање туђој химни... Ни химну не знамо да певамо као људи, увек журимо, потпуно ван ритма, али најважније је да Толету певамо лепо и у ритму.

А да смислимо сутра неку нову песму Србији и да је подржимо током целе утакмице?!!!

militto

pre 11 godina

Bolje se vi iskupite na narednoj utakmici pa pevajte Lukicu, bilo bi vam bolje. Samo ste se setili protiv Naftana da terate upravu, a onda su vam necim zamazali oci i od tada ni da pomenetu sjajnu upravu, pa kad shvatite par kola pre kraja prvenstva da titula i seti put ode Partizanu e onda ce te se setiti Lukica i da treba da ga terate. Prvo ocistite svoje dvoriste a onda krenite dalje. I da, ako vec morate da pevate u petak Toletu, pevajte pred kraj tekme, nemojte sputavati klince, pustite ih da probaju da odigraju nesto, dajte im podrsku, a onda kad bude 3-0 za nas, pevajte do zore sta hocete i kome hocete.

Bari1991

pre 11 godina

'KO GOD PROZIVA U PETAK POJEDINCE, TAJ NE MISLI DOBRO I NIJE MU STALO DO REPREZENTACIJE'!!

(kabasti, 11. oktobar 2012 15:07)

E naprotiv!!!Kome je stalo do reprezentacije nece da zatvara oci pred pravim problemima i da se folira kako je sve u redu.Kome je stalo do reprezentacije prozivace svakog ko ne radi u interesu iste!A oni koji kritikuju i pljuju takve navijace definitivno dele makar moralnu odgovornost za katastrofalno stanje u fudbalu.Na kraju krajeva,slusajte kapitena Ivanovica.Covek je maksimalno iskren i sve stvari naziva pravim imenima.

Bob Rock

pre 11 godina

Lukica za predsednika FSS, Babarogic da delegira sudije, Evandro i Borha u reprezentaciju pa da prvenstvo konacno bude regularno.

Alex C

pre 11 godina

Koliko isfrustriranih "ljudi" na ovoj vesti. I posle se pitajte zasto Miha zeli u NS da igra... Zbog takvih poput vas, koji bi nautakmicu dosli da zvizdenekom, umesto da bodre nacionalni tim. Dati ne bas malo para da bi imao priliku da nekom ko nije na terenu dobacuje... Zar se ni za tren ne osecate glupo?

Nadam se da ce, ipak, zdrav razum sutra preovladati.

Davor

pre 11 godina

Kakav je ovaj izgleda, i to ste si vi dopustili da bude na celnoj poziciji srpskog nogometa? Kod vas je sve moguce:) A pogotovo mi je draga ona njegova izjava: "Srbija ce biti nepobediva":):) Kakvo pivo se pije u Srbiji....oh ja Jelen, moram je i ja pokusati:)

sa vama uvek komedija

pre 11 godina

@tetreb
da li ti je sada jasnije ili???a posle dule kaze nemamo dug, DRZAVO POMOZI, NJA NJA
http://www.mozzartsport.com/vesti/partizan-medju-500-najvecih-poreskih-duznika-u-srbiji

dzozey

pre 11 godina

E idem odmah da kupim karte za tekmu. Bice neprocenjivo pokazati gospodinu da je cela Srbija protiv njega. A on nek bude tu gde jeste.
(Ja bre, 11. oktobar 2012 14:32)
Sta njega briga ko je protiv njega? U ovoj zemlji uvek mora neko da se mrzi. Nemamo novac, nismo srecni...neko mora da bude krivac. Ja ne znam koga ovaj narod voli i postuje...svi su lopovi...pa da objasne odakle im ovo, odakle im ono. Tole je "ukrao" titule timu koji redovno gubi u derbiju (izuzetak prosla sezona) i timu koj ne zna sta je Evropa. Ja razumem da neko hoce da on bude smenjen zbog neuspeha reprezentacije (iako on covek nije kriv), ali ovde samo Zvezdasi kukaju, a nikoga nije briga za reprezentaciju...pogotovu Zvezdase koji zvizde golmanu reprezentacije. Da ne zaboravimo da smo zbog Zvezdasa ostali uskraceni utakmice protiv Italije i bodova iz te utakmice i da su Zvezdasi upali u autobus i napali nase reprezentativce...tako da manje pravo imaju Zvezdasi da budu na toj utakmici, nego Karadzic!

zvezda do groba

pre 11 godina

@Tetreb
a kakvo je to "vase" dvoriste gde vam gazdu jure zbog agrobanke i raznoraznih prljavstina...daj bre toliko su vam zamazali oci...a zeka i bjeka vam jos vode klub kad bi se ti samo malo raspitao po carsiji ali znam, to vas ne zanima sve dok osvajate titule u pokusaju imate vise trofeja od nas, ali dzaba vam svi trofeji kad nemate ono..znas na sta mislim da ne lajem!

Nick

pre 11 godina

(kabasti, 11. oktobar 2012 15:07)

O cemu bre ti pricas?! zelimo lose reprezentaciji,sto prozivamo Toleta? Vidis u Novom sadu je prozivan pa smo dobili 6:1...A Toletu ocigledno smeta prozivanje zna se zbog cega.

diskretni heroj

pre 11 godina

kupujes kartu da mu pokazes da je cela srbija prtiv njega? to je kao brijati noge da doakzes da si protiv gej parade! ne buraz,nego ta cela srbija koja je tolko protiv ode na protest ispred saveza,da mu se zatrese fotelja od grmljavine! ne bi izdrazo ni 5 dana,ovako se sprda,komfort,psi laju,a njegov karavan putuje...

emilli

pre 11 godina

On zna da ce skoro celi stadion da skandira Tole lopove i ne uzbudjuje se.Kako ce to delovati na igru reprezentacije i atmosferu u nasem timu to je veliko pitanje.

...ko kvaran zub!

pre 11 godina

Zvezdaš je to iz detinjstva. U Partizanu na partijskom zadatku sa Stojketom, Tumbom i kačketašem. Siniša ga raskrinkao!

defender

pre 11 godina

A taman se sve sklopilo da utakmica ne počne sa zvižducima. Stojke se povredio, nije mi drago, ali on je bio jedan od razloga za zvižduke. Prije toga Tole je obećao da neće biti na Marakani protiv Belgije. Svi preduslovi su postojali. A sada on podgrijava. Ljudi, on se s nama zayebava, oprostite na izrazu.
A mogla je biti fešta kakva obavno nije bila...

Dusan

pre 11 godina

Eto, sad bi Tomislav da prikaze kako mu zvizde samo navijaci Crvene Zvezde, i to samo oni ostrasceni.

E pa Tomislave zvizde ti svi oni kojima je stalo do srpskog fudbala, pogotovo do reprezentativnog. Zvizde ti svi oni koje jos uvek boli sto si oterao najboljeg selektora u proteklih par decenija i sto si upropastio jednu dobru generaciju na celu sa Stankovicem i Vidicem. Generaciju kojoj je falio jos jedan gol protiv Australije da prodje dalje i igra sa Amerikancima, a posle ko zna. Generaciju koja je imala fudbalskog znanja, najboljeg moguceg selektora, koja je bila u formi i naletu, ali joj je ponestalo srece i koncentracije. Generaciju kojoj nisi dao drugu sansu, vec si je bacio u ruke onom Pizonu, ostavio je bez evropskog prvenstva, a onda i rasuo.

O regularnosti i kvalitetu domaceg takmicenja od kad si ti predsednik necu ni da pricam.

A sto se kradja tice, ima i za to vremena. Vec se nesto zna, govori se o subotickoj gradjevinskoj mafiji, no samo polako. Nicija nije gorela do zore.

KODAR78

pre 11 godina

Nisi mi omiljen lik ali si mi zbog komsija postao simpatican, ti si kriv sto su zapusteni omladinski pogoni gde si inace(provereno)mogao da igras samo ako platis. Tebe krive sto su milioni nestali pri angazovanju i prodaji igraca, sto su duplo i vise placani poluamaterski igraci koji ne znaju bukvalno nista, tebe krive sto mogu godinama da pobede samo u namestenim utakmicama, ti si kriv sto ispadaju u prvom kolu evropredkvalifikacija, ti si kriv sto ih Spartak dere,ti si kriv sto gube derbije. Izvolite zvizdite i pevajte coveku ako vam je lakse a aplaudirajte svojim pravim krivcima.

sa vama uvek komedija

pre 11 godina

@http://www.index.hr/sport/clanak/tole-grobar-srbija-ulazi-u-regionalnu-ligu-tek-kada-nestanu-neredi-s-balkanskih-stadiona/641218.aspx
e bas zbog toga treba ici na stadion i zvizdati ti i pevati "tole lopove"celu utakmicu

kabasti

pre 11 godina

@Ja bre
Mislis pola Srbije je protiv njega? Ja protiv njega nemam nista, naprotiv, mislim da covek korektno obavlja svoj posao.

Zao mi je sto B92 nije prenela kompletan intervju, covek je pogodio srz problema kad je rekao da 'KO GOD PROZIVA U PETAK POJEDINCE, TAJ NE MISLI DOBRO I NIJE MU STALO DO REPREZENTACIJE'!! Jednoj polovini Srbije je uvek njihov klub bio ispred reprezentacije, i za tu istu reprezentaciju su navijali samo kada je njihovom klubu islo dobro! Hvala Bogu da ne pripadom toj polovini!

Igor

pre 11 godina

Pojedini na utakmice idu samo da bi zvidali Stojkovicu ili vredjali Toleta koji je najvise ucinio za nas fudbal(npr. kuca fudbala u Staroj Pazovi,koja izgleda odlicno) od svih presednika FSS u posledjnih 20 godina, umesto da bodre svoju reprzentaciju,zato u petak ocekujem zviduke, a posle da Miha ispuni obecanje i iseli reprzentaciju iz Beograda, a to bi znacilo da cemo sa Hrvatima igrati u Nisu, pa da vide bg-pozeri kako se navija za reprzentaciju svoje zemlje.

Petar

pre 11 godina

Ovo mi lici na provociranje sa Toletove strane. Nisu sigurni ni da ce bod uzeti Belgijancima, pa se dogovorili da Tole dodje kako bi navijaci zvizdali i pevali mu ''Tole lopove'', a posle ce neuspeh svaliti na navijace, dekoncentraciju i nemotivaciju zbog zvizduka. Izuzetno jadno od strane FSS.

One night in May

pre 11 godina

Aha, dakle, kako rece Tole, posto je ocekivao uvrede na racun Stojkovica, odlucio je da ne povecava pritisak.

Sad kad je covek sa ruznom sadasnjoscu doziveo to sto je doziveo, ukapirao je da nije u redu da se pritisak dodatno smanji, pa ce doci na stadion.

Rezon kao Ajnstajn, Toleta za Nobela!!

cukce

pre 11 godina

Ovu pesmu pevaju od navijaca Zvezde, Partizan, Vojvodine pa sve do navijaca seoskih klubova, nikad navijaci u Srbiji nisu bili slozniji nego sto je slucaj sa ovom pesmo,pa kad igra reprezentacija ona se ori jace nego himna, cesto strani navijaci se pitaju, koja je ova pesma koju domaci navijaci ovako s dusno pevaju!

Realista

pre 11 godina

Nesto razmisljam... prodaja karata ide slabo, ljudima je dosta menadzera Scepovica, Karadzica, itd... ali evo da bi se prodala neka karta vise, gospodin navodno dolazi na tekmu da se raja polakomi i da potrci da kupi karte... On na Marakani biti nece.

POZNAVALAC FUDBALA

pre 11 godina

Najmanje 70% naroda je protiv njega. Ne verujem da ce se ista promeniti ako on ode, ali bar necemo morati njega vise da gledamo i slusamo.

Tetreb

pre 11 godina

Ja ne znam sta je to tacno Tole ukrao, i samo zato sto isfrustrirane neznalice vicu na svakoj utakmici "Tole lopove" necu i ja da budem ovca kao oni i da vicem isto. Ne mislim da obavlja funkciju predsednika FSS lose, a ni nesto posebno dobro, i to nije razlog da se zvizdanjem i skandiranjem upropasti sva utakmica reprezentacije. Koliko se secam, nije Tole bio koji je rasprodao ceo tim Zvezde koja je godinu dana kasnije bila u dugu 30 miliona i pobegao u Japan. Zvezdasi pocistite prvo svoje dvoriste pa onda krenite u ciscenje FSS-a.

One night in May

pre 11 godina

Aha, dakle, kako rece Tole, posto je ocekivao uvrede na racun Stojkovica, odlucio je da ne povecava pritisak.

Sad kad je covek sa ruznom sadasnjoscu doziveo to sto je doziveo, ukapirao je da nije u redu da se pritisak dodatno smanji, pa ce doci na stadion.

Rezon kao Ajnstajn, Toleta za Nobela!!

POZNAVALAC FUDBALA

pre 11 godina

Najmanje 70% naroda je protiv njega. Ne verujem da ce se ista promeniti ako on ode, ali bar necemo morati njega vise da gledamo i slusamo.

cukce

pre 11 godina

Ovu pesmu pevaju od navijaca Zvezde, Partizan, Vojvodine pa sve do navijaca seoskih klubova, nikad navijaci u Srbiji nisu bili slozniji nego sto je slucaj sa ovom pesmo,pa kad igra reprezentacija ona se ori jace nego himna, cesto strani navijaci se pitaju, koja je ova pesma koju domaci navijaci ovako s dusno pevaju!

Realista

pre 11 godina

Nesto razmisljam... prodaja karata ide slabo, ljudima je dosta menadzera Scepovica, Karadzica, itd... ali evo da bi se prodala neka karta vise, gospodin navodno dolazi na tekmu da se raja polakomi i da potrci da kupi karte... On na Marakani biti nece.

Tetreb

pre 11 godina

Ja ne znam sta je to tacno Tole ukrao, i samo zato sto isfrustrirane neznalice vicu na svakoj utakmici "Tole lopove" necu i ja da budem ovca kao oni i da vicem isto. Ne mislim da obavlja funkciju predsednika FSS lose, a ni nesto posebno dobro, i to nije razlog da se zvizdanjem i skandiranjem upropasti sva utakmica reprezentacije. Koliko se secam, nije Tole bio koji je rasprodao ceo tim Zvezde koja je godinu dana kasnije bila u dugu 30 miliona i pobegao u Japan. Zvezdasi pocistite prvo svoje dvoriste pa onda krenite u ciscenje FSS-a.

diskretni heroj

pre 11 godina

kupujes kartu da mu pokazes da je cela srbija prtiv njega? to je kao brijati noge da doakzes da si protiv gej parade! ne buraz,nego ta cela srbija koja je tolko protiv ode na protest ispred saveza,da mu se zatrese fotelja od grmljavine! ne bi izdrazo ni 5 dana,ovako se sprda,komfort,psi laju,a njegov karavan putuje...

zvezda do groba

pre 11 godina

@Tetreb
a kakvo je to "vase" dvoriste gde vam gazdu jure zbog agrobanke i raznoraznih prljavstina...daj bre toliko su vam zamazali oci...a zeka i bjeka vam jos vode klub kad bi se ti samo malo raspitao po carsiji ali znam, to vas ne zanima sve dok osvajate titule u pokusaju imate vise trofeja od nas, ali dzaba vam svi trofeji kad nemate ono..znas na sta mislim da ne lajem!

KODAR78

pre 11 godina

Nisi mi omiljen lik ali si mi zbog komsija postao simpatican, ti si kriv sto su zapusteni omladinski pogoni gde si inace(provereno)mogao da igras samo ako platis. Tebe krive sto su milioni nestali pri angazovanju i prodaji igraca, sto su duplo i vise placani poluamaterski igraci koji ne znaju bukvalno nista, tebe krive sto mogu godinama da pobede samo u namestenim utakmicama, ti si kriv sto ispadaju u prvom kolu evropredkvalifikacija, ti si kriv sto ih Spartak dere,ti si kriv sto gube derbije. Izvolite zvizdite i pevajte coveku ako vam je lakse a aplaudirajte svojim pravim krivcima.

sa vama uvek komedija

pre 11 godina

@http://www.index.hr/sport/clanak/tole-grobar-srbija-ulazi-u-regionalnu-ligu-tek-kada-nestanu-neredi-s-balkanskih-stadiona/641218.aspx
e bas zbog toga treba ici na stadion i zvizdati ti i pevati "tole lopove"celu utakmicu

kabasti

pre 11 godina

@Ja bre
Mislis pola Srbije je protiv njega? Ja protiv njega nemam nista, naprotiv, mislim da covek korektno obavlja svoj posao.

Zao mi je sto B92 nije prenela kompletan intervju, covek je pogodio srz problema kad je rekao da 'KO GOD PROZIVA U PETAK POJEDINCE, TAJ NE MISLI DOBRO I NIJE MU STALO DO REPREZENTACIJE'!! Jednoj polovini Srbije je uvek njihov klub bio ispred reprezentacije, i za tu istu reprezentaciju su navijali samo kada je njihovom klubu islo dobro! Hvala Bogu da ne pripadom toj polovini!

dzozey

pre 11 godina

E idem odmah da kupim karte za tekmu. Bice neprocenjivo pokazati gospodinu da je cela Srbija protiv njega. A on nek bude tu gde jeste.
(Ja bre, 11. oktobar 2012 14:32)
Sta njega briga ko je protiv njega? U ovoj zemlji uvek mora neko da se mrzi. Nemamo novac, nismo srecni...neko mora da bude krivac. Ja ne znam koga ovaj narod voli i postuje...svi su lopovi...pa da objasne odakle im ovo, odakle im ono. Tole je "ukrao" titule timu koji redovno gubi u derbiju (izuzetak prosla sezona) i timu koj ne zna sta je Evropa. Ja razumem da neko hoce da on bude smenjen zbog neuspeha reprezentacije (iako on covek nije kriv), ali ovde samo Zvezdasi kukaju, a nikoga nije briga za reprezentaciju...pogotovu Zvezdase koji zvizde golmanu reprezentacije. Da ne zaboravimo da smo zbog Zvezdasa ostali uskraceni utakmice protiv Italije i bodova iz te utakmice i da su Zvezdasi upali u autobus i napali nase reprezentativce...tako da manje pravo imaju Zvezdasi da budu na toj utakmici, nego Karadzic!

defender

pre 11 godina

A taman se sve sklopilo da utakmica ne počne sa zvižducima. Stojke se povredio, nije mi drago, ali on je bio jedan od razloga za zvižduke. Prije toga Tole je obećao da neće biti na Marakani protiv Belgije. Svi preduslovi su postojali. A sada on podgrijava. Ljudi, on se s nama zayebava, oprostite na izrazu.
A mogla je biti fešta kakva obavno nije bila...

Petar

pre 11 godina

Ovo mi lici na provociranje sa Toletove strane. Nisu sigurni ni da ce bod uzeti Belgijancima, pa se dogovorili da Tole dodje kako bi navijaci zvizdali i pevali mu ''Tole lopove'', a posle ce neuspeh svaliti na navijace, dekoncentraciju i nemotivaciju zbog zvizduka. Izuzetno jadno od strane FSS.

Dusan

pre 11 godina

Eto, sad bi Tomislav da prikaze kako mu zvizde samo navijaci Crvene Zvezde, i to samo oni ostrasceni.

E pa Tomislave zvizde ti svi oni kojima je stalo do srpskog fudbala, pogotovo do reprezentativnog. Zvizde ti svi oni koje jos uvek boli sto si oterao najboljeg selektora u proteklih par decenija i sto si upropastio jednu dobru generaciju na celu sa Stankovicem i Vidicem. Generaciju kojoj je falio jos jedan gol protiv Australije da prodje dalje i igra sa Amerikancima, a posle ko zna. Generaciju koja je imala fudbalskog znanja, najboljeg moguceg selektora, koja je bila u formi i naletu, ali joj je ponestalo srece i koncentracije. Generaciju kojoj nisi dao drugu sansu, vec si je bacio u ruke onom Pizonu, ostavio je bez evropskog prvenstva, a onda i rasuo.

O regularnosti i kvalitetu domaceg takmicenja od kad si ti predsednik necu ni da pricam.

A sto se kradja tice, ima i za to vremena. Vec se nesto zna, govori se o subotickoj gradjevinskoj mafiji, no samo polako. Nicija nije gorela do zore.

Nick

pre 11 godina

(kabasti, 11. oktobar 2012 15:07)

O cemu bre ti pricas?! zelimo lose reprezentaciji,sto prozivamo Toleta? Vidis u Novom sadu je prozivan pa smo dobili 6:1...A Toletu ocigledno smeta prozivanje zna se zbog cega.

Igor

pre 11 godina

Pojedini na utakmice idu samo da bi zvidali Stojkovicu ili vredjali Toleta koji je najvise ucinio za nas fudbal(npr. kuca fudbala u Staroj Pazovi,koja izgleda odlicno) od svih presednika FSS u posledjnih 20 godina, umesto da bodre svoju reprzentaciju,zato u petak ocekujem zviduke, a posle da Miha ispuni obecanje i iseli reprzentaciju iz Beograda, a to bi znacilo da cemo sa Hrvatima igrati u Nisu, pa da vide bg-pozeri kako se navija za reprzentaciju svoje zemlje.

Bari1991

pre 11 godina

'KO GOD PROZIVA U PETAK POJEDINCE, TAJ NE MISLI DOBRO I NIJE MU STALO DO REPREZENTACIJE'!!

(kabasti, 11. oktobar 2012 15:07)

E naprotiv!!!Kome je stalo do reprezentacije nece da zatvara oci pred pravim problemima i da se folira kako je sve u redu.Kome je stalo do reprezentacije prozivace svakog ko ne radi u interesu iste!A oni koji kritikuju i pljuju takve navijace definitivno dele makar moralnu odgovornost za katastrofalno stanje u fudbalu.Na kraju krajeva,slusajte kapitena Ivanovica.Covek je maksimalno iskren i sve stvari naziva pravim imenima.

Глобтротер

pre 11 godina

(Bari1991, 11. oktobar 2012 18:22)

Сигуран сам да је теби стало до репрезентације па због тога ниси звиждао док су председници савеза били све сами поштени људи као:
1. Пикси - напустио функцију председника савеза да би постао председник Звезде што нема никакве логике. А после је Звезду лепо закопао и побегао за Јапан
2. Терзић - њега заиста нема потребе коментарисати
3. Миљанић - "почасни председник" у чије време смо имали највећи потенцијал да урадимо нешто (реалан домет је била медаља на неком првенству; били смо бар једнаки са Хрватима), али се у његово време највише мешетарило и селектор нам је био Сантрач и остали зналци. Тада су корење у савез пустили разни Ђорићи, а секретар савеза Бата Булатовић хватан на граници са кофером пуним пара након утакмице репрезентације. Знало се за Антића да неће да буде селектор у то време јер није желео да му други састављају списак

Тада је много више играча разноразних менаџера облачило државни дрес. Довољно је само поменути селекторски мандат Савићевића. Што се тада није звиждало?!

Боли ме уво за Толета и то да ли ће он бити сутра ту или не. Страшно ми је то да ми немамо ниједну песму посвећену Србији, али зато увек имамо неко мајмунско арлаукање Толету, звиждање туђој химни... Ни химну не знамо да певамо као људи, увек журимо, потпуно ван ритма, али најважније је да Толету певамо лепо и у ритму.

А да смислимо сутра неку нову песму Србији и да је подржимо током целе утакмице?!!!

...ko kvaran zub!

pre 11 godina

Zvezdaš je to iz detinjstva. U Partizanu na partijskom zadatku sa Stojketom, Tumbom i kačketašem. Siniša ga raskrinkao!

Davor

pre 11 godina

Kakav je ovaj izgleda, i to ste si vi dopustili da bude na celnoj poziciji srpskog nogometa? Kod vas je sve moguce:) A pogotovo mi je draga ona njegova izjava: "Srbija ce biti nepobediva":):) Kakvo pivo se pije u Srbiji....oh ja Jelen, moram je i ja pokusati:)

emilli

pre 11 godina

On zna da ce skoro celi stadion da skandira Tole lopove i ne uzbudjuje se.Kako ce to delovati na igru reprezentacije i atmosferu u nasem timu to je veliko pitanje.

militto

pre 11 godina

Bolje se vi iskupite na narednoj utakmici pa pevajte Lukicu, bilo bi vam bolje. Samo ste se setili protiv Naftana da terate upravu, a onda su vam necim zamazali oci i od tada ni da pomenetu sjajnu upravu, pa kad shvatite par kola pre kraja prvenstva da titula i seti put ode Partizanu e onda ce te se setiti Lukica i da treba da ga terate. Prvo ocistite svoje dvoriste a onda krenite dalje. I da, ako vec morate da pevate u petak Toletu, pevajte pred kraj tekme, nemojte sputavati klince, pustite ih da probaju da odigraju nesto, dajte im podrsku, a onda kad bude 3-0 za nas, pevajte do zore sta hocete i kome hocete.

sa vama uvek komedija

pre 11 godina

@tetreb
da li ti je sada jasnije ili???a posle dule kaze nemamo dug, DRZAVO POMOZI, NJA NJA
http://www.mozzartsport.com/vesti/partizan-medju-500-najvecih-poreskih-duznika-u-srbiji

Alex C

pre 11 godina

Koliko isfrustriranih "ljudi" na ovoj vesti. I posle se pitajte zasto Miha zeli u NS da igra... Zbog takvih poput vas, koji bi nautakmicu dosli da zvizdenekom, umesto da bodre nacionalni tim. Dati ne bas malo para da bi imao priliku da nekom ko nije na terenu dobacuje... Zar se ni za tren ne osecate glupo?

Nadam se da ce, ipak, zdrav razum sutra preovladati.

Bob Rock

pre 11 godina

Lukica za predsednika FSS, Babarogic da delegira sudije, Evandro i Borha u reprezentaciju pa da prvenstvo konacno bude regularno.

Dušan

pre 11 godina

(Глобтротер, 11. oktobar 2012 21:58)

Najzad da neko razume i govori kao što ja pokušavam već godinama da kažem.
Bratac svaka čast...slažem se sa tobom.

Tetreb

pre 11 godina

Ja ne znam sta je to tacno Tole ukrao, i samo zato sto isfrustrirane neznalice vicu na svakoj utakmici "Tole lopove" necu i ja da budem ovca kao oni i da vicem isto. Ne mislim da obavlja funkciju predsednika FSS lose, a ni nesto posebno dobro, i to nije razlog da se zvizdanjem i skandiranjem upropasti sva utakmica reprezentacije. Koliko se secam, nije Tole bio koji je rasprodao ceo tim Zvezde koja je godinu dana kasnije bila u dugu 30 miliona i pobegao u Japan. Zvezdasi pocistite prvo svoje dvoriste pa onda krenite u ciscenje FSS-a.

kabasti

pre 11 godina

@Ja bre
Mislis pola Srbije je protiv njega? Ja protiv njega nemam nista, naprotiv, mislim da covek korektno obavlja svoj posao.

Zao mi je sto B92 nije prenela kompletan intervju, covek je pogodio srz problema kad je rekao da 'KO GOD PROZIVA U PETAK POJEDINCE, TAJ NE MISLI DOBRO I NIJE MU STALO DO REPREZENTACIJE'!! Jednoj polovini Srbije je uvek njihov klub bio ispred reprezentacije, i za tu istu reprezentaciju su navijali samo kada je njihovom klubu islo dobro! Hvala Bogu da ne pripadom toj polovini!

KODAR78

pre 11 godina

Nisi mi omiljen lik ali si mi zbog komsija postao simpatican, ti si kriv sto su zapusteni omladinski pogoni gde si inace(provereno)mogao da igras samo ako platis. Tebe krive sto su milioni nestali pri angazovanju i prodaji igraca, sto su duplo i vise placani poluamaterski igraci koji ne znaju bukvalno nista, tebe krive sto mogu godinama da pobede samo u namestenim utakmicama, ti si kriv sto ispadaju u prvom kolu evropredkvalifikacija, ti si kriv sto ih Spartak dere,ti si kriv sto gube derbije. Izvolite zvizdite i pevajte coveku ako vam je lakse a aplaudirajte svojim pravim krivcima.

POZNAVALAC FUDBALA

pre 11 godina

Najmanje 70% naroda je protiv njega. Ne verujem da ce se ista promeniti ako on ode, ali bar necemo morati njega vise da gledamo i slusamo.

sa vama uvek komedija

pre 11 godina

@http://www.index.hr/sport/clanak/tole-grobar-srbija-ulazi-u-regionalnu-ligu-tek-kada-nestanu-neredi-s-balkanskih-stadiona/641218.aspx
e bas zbog toga treba ici na stadion i zvizdati ti i pevati "tole lopove"celu utakmicu

zvezda do groba

pre 11 godina

@Tetreb
a kakvo je to "vase" dvoriste gde vam gazdu jure zbog agrobanke i raznoraznih prljavstina...daj bre toliko su vam zamazali oci...a zeka i bjeka vam jos vode klub kad bi se ti samo malo raspitao po carsiji ali znam, to vas ne zanima sve dok osvajate titule u pokusaju imate vise trofeja od nas, ali dzaba vam svi trofeji kad nemate ono..znas na sta mislim da ne lajem!

One night in May

pre 11 godina

Aha, dakle, kako rece Tole, posto je ocekivao uvrede na racun Stojkovica, odlucio je da ne povecava pritisak.

Sad kad je covek sa ruznom sadasnjoscu doziveo to sto je doziveo, ukapirao je da nije u redu da se pritisak dodatno smanji, pa ce doci na stadion.

Rezon kao Ajnstajn, Toleta za Nobela!!

cukce

pre 11 godina

Ovu pesmu pevaju od navijaca Zvezde, Partizan, Vojvodine pa sve do navijaca seoskih klubova, nikad navijaci u Srbiji nisu bili slozniji nego sto je slucaj sa ovom pesmo,pa kad igra reprezentacija ona se ori jace nego himna, cesto strani navijaci se pitaju, koja je ova pesma koju domaci navijaci ovako s dusno pevaju!

Petar

pre 11 godina

Ovo mi lici na provociranje sa Toletove strane. Nisu sigurni ni da ce bod uzeti Belgijancima, pa se dogovorili da Tole dodje kako bi navijaci zvizdali i pevali mu ''Tole lopove'', a posle ce neuspeh svaliti na navijace, dekoncentraciju i nemotivaciju zbog zvizduka. Izuzetno jadno od strane FSS.

dzozey

pre 11 godina

E idem odmah da kupim karte za tekmu. Bice neprocenjivo pokazati gospodinu da je cela Srbija protiv njega. A on nek bude tu gde jeste.
(Ja bre, 11. oktobar 2012 14:32)
Sta njega briga ko je protiv njega? U ovoj zemlji uvek mora neko da se mrzi. Nemamo novac, nismo srecni...neko mora da bude krivac. Ja ne znam koga ovaj narod voli i postuje...svi su lopovi...pa da objasne odakle im ovo, odakle im ono. Tole je "ukrao" titule timu koji redovno gubi u derbiju (izuzetak prosla sezona) i timu koj ne zna sta je Evropa. Ja razumem da neko hoce da on bude smenjen zbog neuspeha reprezentacije (iako on covek nije kriv), ali ovde samo Zvezdasi kukaju, a nikoga nije briga za reprezentaciju...pogotovu Zvezdase koji zvizde golmanu reprezentacije. Da ne zaboravimo da smo zbog Zvezdasa ostali uskraceni utakmice protiv Italije i bodova iz te utakmice i da su Zvezdasi upali u autobus i napali nase reprezentativce...tako da manje pravo imaju Zvezdasi da budu na toj utakmici, nego Karadzic!

Davor

pre 11 godina

Kakav je ovaj izgleda, i to ste si vi dopustili da bude na celnoj poziciji srpskog nogometa? Kod vas je sve moguce:) A pogotovo mi je draga ona njegova izjava: "Srbija ce biti nepobediva":):) Kakvo pivo se pije u Srbiji....oh ja Jelen, moram je i ja pokusati:)

Bob Rock

pre 11 godina

Lukica za predsednika FSS, Babarogic da delegira sudije, Evandro i Borha u reprezentaciju pa da prvenstvo konacno bude regularno.

Igor

pre 11 godina

Pojedini na utakmice idu samo da bi zvidali Stojkovicu ili vredjali Toleta koji je najvise ucinio za nas fudbal(npr. kuca fudbala u Staroj Pazovi,koja izgleda odlicno) od svih presednika FSS u posledjnih 20 godina, umesto da bodre svoju reprzentaciju,zato u petak ocekujem zviduke, a posle da Miha ispuni obecanje i iseli reprzentaciju iz Beograda, a to bi znacilo da cemo sa Hrvatima igrati u Nisu, pa da vide bg-pozeri kako se navija za reprzentaciju svoje zemlje.

Dusan

pre 11 godina

Eto, sad bi Tomislav da prikaze kako mu zvizde samo navijaci Crvene Zvezde, i to samo oni ostrasceni.

E pa Tomislave zvizde ti svi oni kojima je stalo do srpskog fudbala, pogotovo do reprezentativnog. Zvizde ti svi oni koje jos uvek boli sto si oterao najboljeg selektora u proteklih par decenija i sto si upropastio jednu dobru generaciju na celu sa Stankovicem i Vidicem. Generaciju kojoj je falio jos jedan gol protiv Australije da prodje dalje i igra sa Amerikancima, a posle ko zna. Generaciju koja je imala fudbalskog znanja, najboljeg moguceg selektora, koja je bila u formi i naletu, ali joj je ponestalo srece i koncentracije. Generaciju kojoj nisi dao drugu sansu, vec si je bacio u ruke onom Pizonu, ostavio je bez evropskog prvenstva, a onda i rasuo.

O regularnosti i kvalitetu domaceg takmicenja od kad si ti predsednik necu ni da pricam.

A sto se kradja tice, ima i za to vremena. Vec se nesto zna, govori se o subotickoj gradjevinskoj mafiji, no samo polako. Nicija nije gorela do zore.

diskretni heroj

pre 11 godina

kupujes kartu da mu pokazes da je cela srbija prtiv njega? to je kao brijati noge da doakzes da si protiv gej parade! ne buraz,nego ta cela srbija koja je tolko protiv ode na protest ispred saveza,da mu se zatrese fotelja od grmljavine! ne bi izdrazo ni 5 dana,ovako se sprda,komfort,psi laju,a njegov karavan putuje...

sa vama uvek komedija

pre 11 godina

@tetreb
da li ti je sada jasnije ili???a posle dule kaze nemamo dug, DRZAVO POMOZI, NJA NJA
http://www.mozzartsport.com/vesti/partizan-medju-500-najvecih-poreskih-duznika-u-srbiji

Alex C

pre 11 godina

Koliko isfrustriranih "ljudi" na ovoj vesti. I posle se pitajte zasto Miha zeli u NS da igra... Zbog takvih poput vas, koji bi nautakmicu dosli da zvizdenekom, umesto da bodre nacionalni tim. Dati ne bas malo para da bi imao priliku da nekom ko nije na terenu dobacuje... Zar se ni za tren ne osecate glupo?

Nadam se da ce, ipak, zdrav razum sutra preovladati.

Nick

pre 11 godina

(kabasti, 11. oktobar 2012 15:07)

O cemu bre ti pricas?! zelimo lose reprezentaciji,sto prozivamo Toleta? Vidis u Novom sadu je prozivan pa smo dobili 6:1...A Toletu ocigledno smeta prozivanje zna se zbog cega.

militto

pre 11 godina

Bolje se vi iskupite na narednoj utakmici pa pevajte Lukicu, bilo bi vam bolje. Samo ste se setili protiv Naftana da terate upravu, a onda su vam necim zamazali oci i od tada ni da pomenetu sjajnu upravu, pa kad shvatite par kola pre kraja prvenstva da titula i seti put ode Partizanu e onda ce te se setiti Lukica i da treba da ga terate. Prvo ocistite svoje dvoriste a onda krenite dalje. I da, ako vec morate da pevate u petak Toletu, pevajte pred kraj tekme, nemojte sputavati klince, pustite ih da probaju da odigraju nesto, dajte im podrsku, a onda kad bude 3-0 za nas, pevajte do zore sta hocete i kome hocete.

Глобтротер

pre 11 godina

(Bari1991, 11. oktobar 2012 18:22)

Сигуран сам да је теби стало до репрезентације па због тога ниси звиждао док су председници савеза били све сами поштени људи као:
1. Пикси - напустио функцију председника савеза да би постао председник Звезде што нема никакве логике. А после је Звезду лепо закопао и побегао за Јапан
2. Терзић - њега заиста нема потребе коментарисати
3. Миљанић - "почасни председник" у чије време смо имали највећи потенцијал да урадимо нешто (реалан домет је била медаља на неком првенству; били смо бар једнаки са Хрватима), али се у његово време највише мешетарило и селектор нам је био Сантрач и остали зналци. Тада су корење у савез пустили разни Ђорићи, а секретар савеза Бата Булатовић хватан на граници са кофером пуним пара након утакмице репрезентације. Знало се за Антића да неће да буде селектор у то време јер није желео да му други састављају списак

Тада је много више играча разноразних менаџера облачило државни дрес. Довољно је само поменути селекторски мандат Савићевића. Што се тада није звиждало?!

Боли ме уво за Толета и то да ли ће он бити сутра ту или не. Страшно ми је то да ми немамо ниједну песму посвећену Србији, али зато увек имамо неко мајмунско арлаукање Толету, звиждање туђој химни... Ни химну не знамо да певамо као људи, увек журимо, потпуно ван ритма, али најважније је да Толету певамо лепо и у ритму.

А да смислимо сутра неку нову песму Србији и да је подржимо током целе утакмице?!!!

defender

pre 11 godina

A taman se sve sklopilo da utakmica ne počne sa zvižducima. Stojke se povredio, nije mi drago, ali on je bio jedan od razloga za zvižduke. Prije toga Tole je obećao da neće biti na Marakani protiv Belgije. Svi preduslovi su postojali. A sada on podgrijava. Ljudi, on se s nama zayebava, oprostite na izrazu.
A mogla je biti fešta kakva obavno nije bila...

...ko kvaran zub!

pre 11 godina

Zvezdaš je to iz detinjstva. U Partizanu na partijskom zadatku sa Stojketom, Tumbom i kačketašem. Siniša ga raskrinkao!

Bari1991

pre 11 godina

'KO GOD PROZIVA U PETAK POJEDINCE, TAJ NE MISLI DOBRO I NIJE MU STALO DO REPREZENTACIJE'!!

(kabasti, 11. oktobar 2012 15:07)

E naprotiv!!!Kome je stalo do reprezentacije nece da zatvara oci pred pravim problemima i da se folira kako je sve u redu.Kome je stalo do reprezentacije prozivace svakog ko ne radi u interesu iste!A oni koji kritikuju i pljuju takve navijace definitivno dele makar moralnu odgovornost za katastrofalno stanje u fudbalu.Na kraju krajeva,slusajte kapitena Ivanovica.Covek je maksimalno iskren i sve stvari naziva pravim imenima.

Realista

pre 11 godina

Nesto razmisljam... prodaja karata ide slabo, ljudima je dosta menadzera Scepovica, Karadzica, itd... ali evo da bi se prodala neka karta vise, gospodin navodno dolazi na tekmu da se raja polakomi i da potrci da kupi karte... On na Marakani biti nece.

emilli

pre 11 godina

On zna da ce skoro celi stadion da skandira Tole lopove i ne uzbudjuje se.Kako ce to delovati na igru reprezentacije i atmosferu u nasem timu to je veliko pitanje.

Dušan

pre 11 godina

(Глобтротер, 11. oktobar 2012 21:58)

Najzad da neko razume i govori kao što ja pokušavam već godinama da kažem.
Bratac svaka čast...slažem se sa tobom.