Nedelja, 23.09.2012.

21:32

Bešović i Miljenović žele da idu?

U subotu se pojavila informacija da je Nemanja Bešović zatražio ispisnicu iz Partizana, a u nedelju se isto spekuliše za Nenada Miljenovića.

Izvor: B92

Bešoviæ i Miljenoviæ žele da idu? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

90 Komentari

Sortiraj po:

vlajzi

pre 11 godina

kog igraca je partizan stvorio u poslednjih 10 godina,ako izuzmemo Krstica? (ne verujem, 24. septembar 2012 11:16)

vidi sinak ovako, da ti objasni nesto stari cika: PARTIZAN NE STVARA (I NE TREBA DA STVARA VELIKE IGRACE), IGRACI STVARAJU VELIKI PARTIZAN!!! Uostalom, kao i Barselona, Real, CSKA, PAO, Maccabi, itd...
Jel sad jasnije???

Poliglota sa romingom

pre 11 godina

Ko zna bolje da proceni od Duleta i Toše?!
(Kontraš, 23. septembar 2012 21:53)

Možda neko iz uprave KK "CSKA"?

Realno

pre 11 godina

Bežite deco sa broda koji tone,spašavajte karijere dok je vreme.Da ste bili pametni,kao što niste,nikad ne bi ni došli u taj klub.Mada su i vas oteli na prevaru i na kvarno iz matičnih klubova,to su takvi (ne)ljudi.

realan

pre 11 godina

Imam bezgranicno poverenje u ljude koji vode Partizan. Sobzirom da je drzava resila da svrgne Partizana sa sampionskih pozicija u fudbalu , vaterpolu i kosarci porucujem rukovodstvu KK kluba da se posveti formiranju nove ekipe od talentovanih mladih igraca kako bi i u sledecoj deceniji suvereno vladala ovim prostorima.
(Grobar, 24. septembar 2012 08:59)

drzava dala, drzava uzela ... nema ljutnje

boki76

pre 11 godina

Ne znam da li je realno ali zašto košarkaški savez ne bi napravio neku vrstu mlade reprezentacije koja bi igrala u I košarkaškoj ligi Srbije i za koju bi igrali svi igrači koji ne bi imali zagarantovane minute u svojim ekipama, a za koje Košarkaški Savez proceni da su potencijalni reprezentativci u narednim godinama. Nešto kao INSEP u Francuskoj..
Čini mi se da bi trenutno najbolje bilo da Mega Vizura izbori Jadransku ligu sledeće godine jer ima dosta mladih igrača..

david thompson

pre 11 godina

Besovic je limitiran i???Mogu da nabrojim 100 limitiranih igraca koji su radom nadomestili talenat,sigurno je talentovaniji od Slavkana a setimo se samo kako je Slavkan igrao kad je Maric bio povredjen.

Mile

pre 11 godina

Može li neko da mi pojasni kog je to igrača Partizan napravio u zadnjevreme, a da je ispao klasa igrač. Mislim na naše igrače.Ja mogu da pobrojim veliki broj talentovanih koje je upropastio tj. napravio od njih prisečne igrače Tripković, Tepić, Veličković, Bogdanović, Perović, Mitorvić, Đekić ... Krstić kao i Vujanić su došli u Partizan kao formirani igrači. A kakve je igrače napravio o tme svedoče njihove karijere. Kog je igrača napravio Vujošević? Ja znam za Pekovića ali on nije naš. Pomozite mi malo.

MUKI

pre 11 godina

U partizanu se poslednjih dvanaestak godina radilo dobro, samo sa igracina koji su postali reprezentativci C.Gore i drugih zemalja.Potencijalni reprezentativci SRBIJE su bili zapostavljani.

Boki

pre 11 godina

Ljudi kad ce te shvatiti da nashu repku drze igraci starog fmp: Teo, Erceg,Rasic, Raduljica, Musli I Macvan je njihov junior pa pobjego u hemoferm. Iz hemofarma su Markovic, Marjanovic, Andjusic a u mladjim kategorijama Milutinov koji je sad u partizanu i Mitrovic u zvezdi Krstic je doveden iz Mashinca sa mashiincem je potpiso prvi ugovor. Tepic iz Vojvodine doshao kao mladi reprezentativac i veliki talenat.I ovaj Lucic je doveden iz nekog Bg tima mislim Superfund al nisam siguran.Djekic i Miljenovic su iz fmp kao i onaj Micic shto se stalno pominjao kao potencijal shto je sad u megi. Partizanovi su samo Kosta, Novica i Tripkovic, a zvezdini samo Nedovic i mali Cvele, Bjelicu je nashao Peshic u Austriji odavde je otjeran kao shkart a Keshelja vratio iz nekog prosjecnog shpanskog kluba a ponikao je isto u nekom manje poznatom bg klubu. E kad ostanu samo zvezda i partizan a ovi manji klubovi propadnu, neki su vec propali a neki ce sigurno propasti sa kosharkom je gotovo jer nece imati ko vishe da stvori ni jednog igraca. E onda ce u zvezdi i partizanu da igraju stranci a Internet navijaci ce da se raspravljaju ko je za to kriv zvezda il partizan al bice kasno.

@ Bora

pre 11 godina

A kojeg je to igraca izbacio Partizan poslednjih 10 godina? Pekovic? Veseli? Mekejleb? Sve strani igraci. Od nasih ste izbacili Velickovica i Tripkovica.Svaka cast stvarno... Pa FMP i Hemofarm su za vas izmislili rad sa mladima.

igor

pre 11 godina

Da li neko iz KSS vodi racuna o karijerama mladih talentovanih igraca ? Ovim momcima se mora pomoci da nadju odgovarajuci klub , da nastave da napreduju i da kroz par godina postanu nosioci seniorskog tima .

a zasto ne igra Kicanovic?

pre 11 godina

@
...A ti kao znalac, molim te objasni zašto ne igraju Miličić, Radmanović, Rakočević, Labović....
(Dragan, 24. septembar 2012 09:46)
Evo, ja cu pokusati da objasnim, a ti prihvati ili ne, no to su opste poznate stvari. Milicic ne igra jer je vise puta izmisljao razloge neodazivanja, a kada je igrao, davao skandalozne izjave i time pokazao vrhnsku neozbiljnost, uobrazenost i sujetu. a sa njim smo bili katastrofalno plasirani. Radmanovic je imao problem jos sa Pesicem u Indijanapolisu i bio odstranjen iz tima zbog nediscipline, a reprezentacija na kraju osvojila slato. Rakocevic je kod Obradovica igrao solo utakmice, svadjao se sa Jaricem, a takodje kasnije izmisljao neodazivanje. U medjuvremenu je zasao u pozne kosarkaske godine i ne igra vise na potrebnom nivou, sto ces uskoro videti. Labovic??? Ti to ozbiljno? Pa nisi ni cuo za Labovica do pre nekoliko dana i onog glupog pisma. Labovic nema kvalitet za taj nivo igre. Na poziciji (4-5) imamo ipak bolje igrace. Sto se mene tice, uvek bi pre pozvao cak i Stimca, koji jeste limitiran ali je bar posten i bori se koliko moze. Sreca da ovaj put niko nije pitao za Jorovica, jer onda bih zaista odlepio do kraja.

Zocula

pre 11 godina

Smatram da prvo treba sacekati, pa videti kakva ce biti reakcija uprave kluba na ove zelje, cija istinitost je jos uvek pod znakom pitanja. Nevezano za ovo jedno je sigurno, a to je da Partizan svojim sistemom, koliko god on doprineo uspesima u Euroleague gusi mlade igrace (na stranu cu staviti pojedinacni karakter, radnu etiku i srcanost samih igraca), njihovu kreativnost i mastovitost. Vecina vas ce na ovo reci da je to danasnja kosarka i da se mora igrati cvrsto u odbrani i strogo kontrolisano u napadu. Dobro, ako je tako... Ko onda treba da pravi igrace FMP, Hemofarm, itd. Molim vas... Partizan nije izbacio dobrog igraca na poziciji jedan ili dva jos od Vujanica (dosao u klub 2001. godine. Kada bi gledali te sezone dok je Vujanic igrao u Partizanu, klub nikada nije usao u Top 16, ali su zemlja i klub dobili vrhunskog igraca.
Da se osvrnem na trenutnu situaciju na poziciji jedan. Cak i obican posmatrac vidi da je Vesterman bolji od Miljenovica u fizickoj spremi (kilogramima, snazi itd), hajde da kazemo da cak ima i bolj pregled igre, osecaj sa promenu ritma (u sta licno ne verujem), zasto je doveden, da bi postao drugi plej reprezentacije Francuske?
Zakljucak ove price je da ne moze "i jare i pare", tj. sve dok budemo forsirali rezultat nikada necemo imati vrhunske igrace. Razlog za ovo je jasan, u zemji Srbiji nema dovoljno para i za igrace i sportske radnike i za ljude u tamnim odelima.

Veliki pozdrav!

Djoga

pre 11 godina

Nemoj stavljati Partizan i Zvezdu u isti kos. Partizan stvara igrace a koga je u zadnjih 10 godina Zvezda izbacila za reprezentaciju.
(ja, 23. septembar 2012 22:41)

Bjelica, Keselj, Nedovic, Stimac..

Dragan

pre 11 godina

Nedovic, Keselj,Bjelica ?!?!?!
Tuga ko sve komentarise kosarku danas...
(Vojislav, 24. septembar 2012 00:37)

Nisam komentarisao da bi veličao ovu trojku, već da kažem onom što mrzi Zvezdu da ima igrača u reprezentaciji iz CZ.
A ti kao znalac, molim te objasni zašto ne igraju Miličić, Radmanović, Rakočević, Labović....

Grobar

pre 11 godina

Imam bezgranicno poverenje u ljude koji vode Partizan. Sobzirom da je drzava resila da svrgne Partizana sa sampionskih pozicija u fudbalu , vaterpolu i kosarci porucujem rukovodstvu KK kluba da se posveti formiranju nove ekipe od talentovanih mladih igraca kako bi i u sledecoj deceniji suvereno vladala ovim prostorima.

Ercov

pre 11 godina

Ja predlazem da se npr KK Jagodina expresno prebaci u 1. ligu,da ucestvuje u Evropi,i da za njih potpisu ovi nezadovoljni igraci po jakim klubovima,plus 3 NBA stranca,da dovedu Obradovica za trenera,i naravno da im se sagradi za 28 dana vrhunska hala kapaciteta 30.000 gledalaca.

ja

pre 11 godina

citam komentare i neverujem. njihovo je da rade i da se razvijaju i da radom zasluze da igraju. besovic nije bolji od gagica miljenovic nemoze ni da prismrdi vestermanu. i jedan i drugi imaju veliki talenat i mladi su a imaju jos po 5 godina cvrstog ugovora. dobice raskid akoVELIKI DULE kaze da mu netrebaju

ledenjak

pre 11 godina

Nisam ljubitelj fudbala ali sam se nekako u detinjstvu opredelio za Partizan. Citam naslov i ajde da vidim o cemu se radi? Nikad cuo niti video nekog od ove dvojice te je moj komentar: Srecan vam put!

indjijac

pre 11 godina

Proslo je vreme kada se igrac mogao cekati par godina ne bi li od njega bilo nesto. Danas imas maksimalno jednu sezonu ( a nekad i samo par utakmica ) i to je to! Talenat si do 20-te a posle toga ili si igrac ili nisi! Sto se stranaca tice, da nije njih nasa kosarka bi jos vise propala, trebaju dobri treneri, manje kriminalaca i kvazi menadzera i naravno kosarkaska organizacija koja ce da omoguci klubovima dobre uslove a ne samo reprezentaciji, jer evo sada se tek zestoko odrazava na nacionalni tim ne rad i javasluk u KSS-u !!!

ISTINA

pre 11 godina

Neverovatno sta cini zaljubljenost u nekoga.Pa zamislite da je ovu dvojicu otpustio Vlada Jovanovic-bio bi lincovan i proglasen za najgoreg trenera.A ovako sve je u redu.Nisu ova dvojica bitni za igru Partizana nego onako rezimiram... Vidim ovde zale za odlaskom Besovica a ko je gledao plej-of jasno mu je da je momak limitiran. Miljenovic je talentovaniji ali to ocigledno nije dovoljno.

Sale

pre 11 godina

Auuu brate boli me uvo za vase vesti, ali zar je moguce da vi stalno pricate kako cinite dobro srpskoj kosarci!? Pa kada smo pobogu uzeli poslednju medalju!? A vladte 12 godina... TO SU GLUPPOSTI. Da budem direktan Zvezda tek nista ne cini niti ce ciniti sa ovim sda timom, ali ne lupetajte kako je sada Danilovicu i Duletu(koj pekovica nagovorio da igra za Crnu Goru) veci interes reprezentacija nego klub... SMARATE sa tim pricama... Anti sam kosarkaski strucnjak ali eto moje misljenje je da je Besovic nista poseban dok mali Miljenovic kida to je moje misljenje mada kazem veze nemam sa basketom... Pozz

Delija

pre 11 godina

I treba da idu, negde gde će da igraju u partizanu neće dobiti šansu pored Vestermana i amerikanca. Isti je slučaj i u zvezdi doveli tri amerikanca, videćemo koliko će Cvetković igrati.
Posle se pitamo zašto nam reprezentacija tako prošla, pa zbog zvezde i partizana, oni su krivi za propast Srpske košarke.
(Nenad, 23. septembar 2012 21:58) O cemu pricas !? Pa sta ako smo doveli 3 crnca kada dva crnca igraju na drugim pozcijama od Cvetkovica... Kod Zvezde je problem Filip Covic a ne 3 crnca... NE LUPAJ

Boki

pre 11 godina

Ovo je pocetak kraja kosarke u Srbiji. Hemofarm je zatvorio radnju, Zvezda je davno pukla, Partizan je godinama sve talente kupio zdabe od ostalih klubova zato shto je igrao stalno evroligu i bio primamljiv za sve mlade igrace zeljne slave i para. Nije ni Covic lud da ulaze u klince koji samo cekaju da pobjegnu u Partizan ili u inostranstvo, fino usho u Zvezdu uzeo nekolka Amera i nekolka iskusna igraca, juri neke rezultate. Ostao je samo Partizan koji je prepun ovih klinaca koje je nagomilao bzv vjerovatno da unishti konkurenciju u Srbiji.Od ovih momaka jedan il dva ce uspjeti ostali ce zavrshiti u Ukrajini il Njemackoj. I na kraju propada i Partizan jer vishe nece imati odakle da uzima dzabe igrace a on ih sam nece stvarati jer ih nikad nije ni stvarao i to je kraj nashe reprezentacije. E onda ce neshi propali politicari uloziti pare u propalu zvezdu i propali partizan od propalih javnih preduzeca da se kupe propali stranci da se propali narod lozi i svadja ko je bolji propala zvezda il propali partizan.I dok se propali narod bude zanimo oko propale kosarke, zbog kog je propala, dal zbog propale zvezde il partizana oni ce pljackati Propala javna preduzeca i propali narod do konacne propasti.

Mikeli

pre 11 godina

Nemoj stavljati Partizan i Zvezdu u isti kos. Partizan stvara igrace a koga je u zadnjih 10 godina Zvezda izbacila za reprezentaciju.
(ja, 23. septembar 2012 22:41)

Hajde mi ti reci koga je partizan izbaci ,a da se ne zove Nenad Krstic i Novica Velickovic? Jedno ime..Kosta Perovic mozda? Tripkovic? Tepic? Jos sam nabrojao i najbolje medju najgorima..Nema tu druze moj nikakve veze sto su oni reprezenativci kada su daleko ,svetlosnu godinu daleko od ne ,vrhunskih igraca,nego solidnih! Zvezdu ne treba spominjati,sa svim problemima koje je imala,nije bilo ni moguce praviti igrace! Nemoj da ti navijacka ostrascenost zamagljuje oci! Nema tu nikakvog kvaliteta..

rade

pre 11 godina

da krenemo od starijeg:
Besovic- izuzetna ruka, stravican osecaj za igru, kosarkaska pamet na maksimalnom nivou,tehika izvrstna. kad god je usao dao je kos. setite se samo prosle godina u playoff-u koliko nam je bio koristan.
Za ekstremno visoke centre, sto on sigurno jeste sa svojih 221, treba vise vremena da sazru. Svaki bek je u punoj snazi vec sa 20-21 kod su visoki centre tek sa 24-25. Partizan je nekada znao da gleda siru sliku da ga istrpi da bi im za 2-3 godine osvojio evroligu.
Miljenovic:kosarkaski iq neverovatno velik, sut odlican, tehnika ne moze biti bolja, koristan, perspektivan, trebao da dobije sansu kao i Besovic, momak je mlad i Partizan je kriv ako nema dovoljno misicne mase, sta oni to rade na treninzima ako znaju da mu to hvali i opet nista ne rade po tom pitanju ?!
Obojica reprezentativci i izneli iz utakmice u utakmicu ekipu do cetvrtog mesta, a u Partizanu nisu ni u 12. STRASNE STVARI !!!!

nema smisla

pre 11 godina

ocigledno im niste dali nikakvu sansu da se razviju u igrace kakvi mogu da budu s obzirom da su nevidjeni talenti obojica a momci odlaze normalno a vi ostajete bez 2 oooogromna talenta i daj boze buduce zvezde seniorske reprezentacije koja ce biti kao nekad !

SABERITE SE

pre 11 godina

PARTIZANE!!! sta je sa vama ?!?!?! kako ste ovo dozvolili ? ovi momci su perspektiva najveceg evropskog kalibra i imate ih obojicu u klubu !! kako to da oboje zele da odu ?? dajte im minute u igri !

frenky simao

pre 11 godina

Partizan trenutno ima 17 igrača pod ugovorom i ne mogu svi da igraju, vrlo prosto. Na njima je da odluče, da li će da čekaju svoju šansu u Partizanu ili će da je traže negde drugde. Lučić je svoju šansu dočekao i sada je kapiten Partizana i reprezentativac Srbije. Pošto su još uvek veoma mladi,imaju vremena, mogu da odu na pozajmicu, da igraju za B ekipu, da rade i da čekaju svoju priliku. Ako ne, neka je potraže u nekoj drugoj sredini i neka im je sa srećom. Veoma jednostavno...

uradite nesto!

pre 11 godina

Ni slucajno ! Njih dvojica su buducnost partizana ! Uz Besovica i Miljenovica osvojili bi evroligu za godinu dana ! ali samo ako ih ubacujete u igru sada !

ludak

pre 11 godina

U srpsku kosarku treba uvesti maksimalan broj stranaca po timu, znaci 2-3 najvise i tako nasoj kosarci vratiti dusu, treba potpisivati duze ugovore sa tim strancima, jer od ugovora na 1 sezonu samo oni imaju koristi, a klubovi i dalje ostaju u problemima sa parama...

dejan

pre 11 godina

ovakav centar kao sto je Besovic ne sme teka tako da se pusti !!!! ni Miljenovic isto !! sramota kako im niste dali sansu da napreduju kako treba !

sta ?

pre 11 godina

ko ste vi ? sta ste mislili ? ako ovako perspektivnim mladim igracima buducim reprezentativcima ne date ni minut u igri oni ce potraziti jos bolji klub u kome ce igrati.

nn

pre 11 godina

ja:
koga je to partizan izbacio u prvi plan u poslednjih 10 godina, gde su ti igraci u reprezentaciji. Znam samo za Krstica i Velickovica. Za zvezdu necu da pricam jer je izbacila samo onog amera u crnogorsku reprezentaciju.

mare

pre 11 godina

Nemoguća je misija razvijati mladje igrače tipa : Miljenović i Bešović i jurite nešto ozbiljnije rezultate u Evroligi. Zašto Partizan dovodi strance? Grobari ne može i jare i pare. Iskreno kako vreme prolazi uvidjam da Miljenovič nije baš toliki talenet kao što se priča. Uglavnom ti igrači koji su od mladjih kategorija označeni kao veliki talenti na kraju i ne bude ništa,dok neki iz senke naprave solidne karijere.

niki

pre 11 godina

Realno i nazalost,Besovic je prespor i sem visine koju je rano stekao,nema nista,Miljenovic je vec za razliku od njega talenat,ali u surovom svetu gde se trazi rezultat odmah,nema mesta za njega,jer i za njega je realnost,da ne moze sa takvom konstitucijom igrati na evroligaskom nivou..

Dragan BL

pre 11 godina

I treba da idu, negde gde će da igraju u partizanu neće dobiti šansu pored Vestermana i amerikanca. Isti je slučaj i u zvezdi doveli tri amerikanca, videćemo koliko će Cvetković igrati.
Posle se pitamo zašto nam reprezentacija tako prošla, pa zbog zvezde i partizana, oni su krivi za propast Srpske košarke.
(Nenad, 23. septembar 2012 21:58)
Nemoj stavljati Partizan i Zvezdu u isti kos. Partizan stvara igrace a koga je u zadnjih 10 godina Zvezda izbacila za reprezentaciju.
(ja, 23. septembar 2012 22:41)

Nedović, Kešelj, Bjelica...

paspalj

pre 11 godina

u Partizanu su pre dve godine poceli da nagomilavaju igrace,isto se nastavlja i ove godine tako da sada u timu imaju nekih dvadesetk mladih igraca!jednostavno nema mesta za sve,na Nenadovo mesto je doveden francuz koji je takodje mlad,navodno i mladji Andjusic je blizu dolaska.velika je steta za srpsku kosarku propast Hemofarma i Zvezde,iz ovog Covicevog kluba klinci beze glavom bez obzira,Radnicki nesto pokusava sa jeftinim strancima, mozda bi kod njih bilo mesta za nekog od ovih klinaca.

Vladimir

pre 11 godina

I treba da idu. Djekic i Jaramaz su uz Nedovica i Andjusica nosili tu generaciju u mladjim kategorijama, a sad uopste ne igraju. Sreca sto je Andjusic igrao u Hemofarmu.

blahblah

pre 11 godina

Iskreno i treba da ide Besovic, decko igra cetvorku ili peticu sa 80kg, pa sa tom kilazom ne moze da sacuva ni jednu jacu trojku kamoli preko trojke. Imamo Gagica, Gordona, Muslija iskreno nam ne treba Besovic u ovoj sezoni ili ovom trenutku. Bolje na pozajmicu negde pa nabaci 20-30kg pa se vrati u partizan i razbijaj kao snazna petica

batterss

pre 11 godina

Iskreno i treba da ide Besovic, decko igra cetvorku ili peticu sa 80kg, pa sa tom kilazom ne moze da sacuva ni jednu jacu trojku kamoli preko trojke. Imamo Gagica, Gordona, Muslija iskreno nam ne treba Besovic u ovoj sezoni ili ovom trenutku. Bolje na pozajmicu negde pa nabaci 20-30kg pa se vrati u partizan i razbijaj kao snazna petica
(blahblah, 23. septembar 2012 23:09)
??????????????????
Besovic ima 118kg i nikad u zivotu nije igrao cetvorku nit je to teoretski moguce sa 220cm

Branko

pre 11 godina

Svi ti mladi igraci su dobili sansu u pripremnom periodu. Neki su prosli u 12,neki ne. To je cela prica,konkurencija. Bogdanovic,Djekic i Milutinov su se vise pokazali sad. Neki ce ipak docekati sansu poput Lucica,neki ce otici poput Balabana i Lesica. Desi se i da se pogresi u proceni,ali niko nije nepogresiv.

nz

pre 11 godina

Ovo je sasvim očekivano, neće mladi i talentovani igrači da greju klupu i budu na pozajmicama do 25. godine. Mislim da uprava greši što ih pušta tek tako, bolje da oni igraju po svaku cenu nego Ameri koji će ostati jednu sezonu ili neki prosečni domaći igrači. Njima sve najbolje u karijeri, nadam se da će jednom biti okosnica reprezentacije.

Gosn

pre 11 godina

Besovic vec dugo ceka sansu. Ako je ne dobije, treba da ide decko. Neka potrazi svoju srecu negde, pa bar neka postane dobar igrac za reprezentaciju, ako ne moze za Partizan. Miljenovic i Cehovski vec ne bi smeli da idu, jer je pitanje da li ce Vesterman biti tu duze, a Amerikanci uvek dodju i odu. Za Cehovskog ce biti mesta kada ode Cakarevic i Lucic. Pogotovo Cakarevic, koji nije opravdao ocekivanja, za razliku od Lucica, koji ce otici da bi pravio karijeru.

TIGER

pre 11 godina

A grobari se hvale razvojom mladih igraca, tjeraju se srpski a dovode strane mlade da ih razigravaju...
(Vladimir, 23. septembar 2012 22:03)

Bar je tvoj klub iz Zeleznika pravi pokazatelj kako treba dovoditi "mlade i domace igrace" :)

ja

pre 11 godina

I treba da idu, negde gde će da igraju u partizanu neće dobiti šansu pored Vestermana i amerikanca. Isti je slučaj i u zvezdi doveli tri amerikanca, videćemo koliko će Cvetković igrati.
Posle se pitamo zašto nam reprezentacija tako prošla, pa zbog zvezde i partizana, oni su krivi za propast Srpske košarke.
(Nenad, 23. septembar 2012 21:58)
Nemoj stavljati Partizan i Zvezdu u isti kos. Partizan stvara igrace a koga je u zadnjih 10 godina Zvezda izbacila za reprezentaciju.

beshkim

pre 11 godina

Vujosevic se sveti Besovicu rodjenom Podgoricaninu zato sto je izabrao da igra za Srbiju a ne za Crnu Goru. Slazem se da je Gagic nesto bolji od Besovica ali Besovic ima kvalitet bar za 15 minuta na parketu.

ja

pre 11 godina

A grobari se hvale razvojom mladih igraca, tjeraju se srpski a dovode strane mlade da ih razigravaju...
(Vladimir, 23. septembar 2012 22:03)
Za tvoju informaciju Partizanu su u prvih 12 Musli, Gagic, Andjusic, Lucic, Bogdanovic, Milosavljevic, Djekic Cakarevic, sansu ce dobijati i Milutinov. A koliko igraca mladjih od 23 godine imate vi i koliku ce minutazu oni dobiti u predsotjecoj sezoni?

Ivan

pre 11 godina

Miljenovic je uzas u odbrani, kao da je igrac manje na terenu dok je u igri. On dok ne nabaci masu i popravi odbranu nema sta da trazi na vrhunskom nivou uprkos velikom talentu za igru u napadu. Sto se Besovica tice, njegov jedini kvalitet je visina i videcete svi Milutinova koji je vec sada 10 puta bolji od njega. Uglavnom koga nema, bez njega se mora.

Bora

pre 11 godina

'Ajde bre dosta više!! Pogotovo navijači Partizana! Dva meseca nam ovo rade,Čović,Djilas,mediji...ovakva atmosfera im i treba.Šta Bešović? Šta Miljenović? Šta mladi igrači? Država Srbija će da puni guzicu Čoviću i Muti,a Partizan će da joj pravi igrače?! Igraće ko zasluži,koga Dule izabere i tačka. Da nije Vaterpolo kluba Partizan,himnu nam niko nebi čuo!! A maločas gledam Šoštara,za Partizan sva vrata zatvorena,a za Radnički Kg 1.000.000 e!! Bruka i sramota,j.... te državo!! Samo napred Dule,sve što proceniš da nije za Partizan BRIŠI! A država tamo gde je opraštala ukradene milione,i gde gura pare,tamo neka joj prave igrače!! Od nas je ako je za vajdu,bilo dosta. SAMO PARTIZAN!!

Sasho

pre 11 godina

Miljenovicu fali jedno 10kg misicne mase da bi se nosio sa plej igracima drugih klubova,a Besevic ili nema kvalitet ili je poput Djekica veciti talenat pa se pomera na treceg centra!cinjenica je da partizan mora da odgovori cedeviti, zvezdi,radnickom,olimpiji kvalitetnim timom jer prava na gresku ove godine nema!

grobar

pre 11 godina

Ako je ovo tacno, onda je to u suprotnosti sa onim sto je klub izjavio da je tu da pravi igrace.
Ja razumem da Partizan mora imati tim koji ce ici na sve trofeje, ali takodje Miljenovic je imao sjajnu sezonu, to svi znamo, takodje znamo da fizicki nije dovoljno jak uz dovodjenje i potpisivanje ugovora Vestermana na 4god njemu je jasno da nece dobiti zeljenu minutazu u partizanu, ali moje misljenje je da su se u Partizanu preracunali.
Takodje Gagic igra na vrhunskom nivou, pa i Besovica pozicija kao treceg centra vec 3god mu je limitiran napredak ... pa je sa strane igraca meni potez razumljiv skroz jer oni zele minutazu, zele da igraju to im je najbitnije za razvoj ali ako partizan to dozvoli i ne napravi makar neki sporazum da odu na pozajmicu sa pravom povratka na polu sezoni, i odu iz kluba, slobodno cu traziti ostavku Todorica koji jeste ikona ali nekada prezasicenost i nedovoljna posvecenost ili nesto trece moze da steti ekipi.

dzozey

pre 11 godina

Problemi u raju? Tako je to kad kupujete sve moguce najtelentovanije klince pa onda kad od 2 od 10 napravite igraca a ostalih 8 unistite.Onda i dalje pricate o pravljenju igraca, A da i jos trosite 150.000 evra za svakog tog klinca i onda jos kukate kako nemate para?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Zekane?, 23. septembar 2012 21:54)
1. Nemas ti pojma koji igrac koliko kosta!
2. Nemoj da ti je toliko krivo sto CZ nista ne cini za nasu kosarku!
3. Zar bi netalentovane igrace trebali da kupujemo?

Marko

pre 11 godina

To je problem naših mladih igrača,a pogtovo je tu problem trenera što neće da istrpe te igrače,kako bi se razvili i napravili od njih prave igrače,nego ih samo preosledjuju gde stignu u najbolju varijantu,inače greju klupu cele sezone,zato nam košarka i propada. Možemo da istrpimo strance koje devedemo,ali ne mozemo da istrpimo nase klince koji su u razvoju,i treba da idu iz Partizana,samo će da propadnu,jer šansu neće dobiti.

a

pre 11 godina

Cin I
Pesic: Kakav je to nacin? Oni dadu kos vi skidate gace.
Cin II
Karadzic: Nemojte da padate dole, nemojte da padate dole jer oce stoka da nas nabije 30 razlike.
Cin III
Vujosevic: Neki misle da je nase vreme proslo ali njihovo jos nije doslo.

Nenad

pre 11 godina

I treba da idu, negde gde će da igraju u partizanu neće dobiti šansu pored Vestermana i amerikanca. Isti je slučaj i u zvezdi doveli tri amerikanca, videćemo koliko će Cvetković igrati.
Posle se pitamo zašto nam reprezentacija tako prošla, pa zbog zvezde i partizana, oni su krivi za propast Srpske košarke.

Zekane?

pre 11 godina

Problemi u raju? Tako je to kad kupujete sve moguce najtelentovanije klince pa onda kad od 2 od 10 napravite igraca a ostalih 8 unistite.Onda i dalje pricate o pravljenju igraca, A da i jos trosite 150.000 evra za svakog tog klinca i onda jos kukate kako nemate para?

LFC

pre 11 godina

Bolje poslati Miljenovica na pozajmicu nego da trune na klupi. Decko ima perspektivu da pored Cvetkovica postane vrhunski plej,samo mu treba dati sansu,a on ce blistati kao u Megi prosle sezone! Besovicu ipak treba veca kilaza ili ce postati novi Kosta Perovic...

dzozey

pre 11 godina

Mi smo ih prikupili kao da se o fudbalu radi. Naravno da ne mogu svi da igraju i toga treba da budu svesni pre nego sto potpisu ugovor. Koliko god da je neko nezadovoljan sto ne igra, samo sebi odmaze time sto ne dolazi na treninge.

Bora

pre 11 godina

'Ajde bre dosta više!! Pogotovo navijači Partizana! Dva meseca nam ovo rade,Čović,Djilas,mediji...ovakva atmosfera im i treba.Šta Bešović? Šta Miljenović? Šta mladi igrači? Država Srbija će da puni guzicu Čoviću i Muti,a Partizan će da joj pravi igrače?! Igraće ko zasluži,koga Dule izabere i tačka. Da nije Vaterpolo kluba Partizan,himnu nam niko nebi čuo!! A maločas gledam Šoštara,za Partizan sva vrata zatvorena,a za Radnički Kg 1.000.000 e!! Bruka i sramota,j.... te državo!! Samo napred Dule,sve što proceniš da nije za Partizan BRIŠI! A država tamo gde je opraštala ukradene milione,i gde gura pare,tamo neka joj prave igrače!! Od nas je ako je za vajdu,bilo dosta. SAMO PARTIZAN!!

LFC

pre 11 godina

Bolje poslati Miljenovica na pozajmicu nego da trune na klupi. Decko ima perspektivu da pored Cvetkovica postane vrhunski plej,samo mu treba dati sansu,a on ce blistati kao u Megi prosle sezone! Besovicu ipak treba veca kilaza ili ce postati novi Kosta Perovic...

Zekane?

pre 11 godina

Problemi u raju? Tako je to kad kupujete sve moguce najtelentovanije klince pa onda kad od 2 od 10 napravite igraca a ostalih 8 unistite.Onda i dalje pricate o pravljenju igraca, A da i jos trosite 150.000 evra za svakog tog klinca i onda jos kukate kako nemate para?

a

pre 11 godina

Cin I
Pesic: Kakav je to nacin? Oni dadu kos vi skidate gace.
Cin II
Karadzic: Nemojte da padate dole, nemojte da padate dole jer oce stoka da nas nabije 30 razlike.
Cin III
Vujosevic: Neki misle da je nase vreme proslo ali njihovo jos nije doslo.

ja

pre 11 godina

A grobari se hvale razvojom mladih igraca, tjeraju se srpski a dovode strane mlade da ih razigravaju...
(Vladimir, 23. septembar 2012 22:03)
Za tvoju informaciju Partizanu su u prvih 12 Musli, Gagic, Andjusic, Lucic, Bogdanovic, Milosavljevic, Djekic Cakarevic, sansu ce dobijati i Milutinov. A koliko igraca mladjih od 23 godine imate vi i koliku ce minutazu oni dobiti u predsotjecoj sezoni?

Gosn

pre 11 godina

Besovic vec dugo ceka sansu. Ako je ne dobije, treba da ide decko. Neka potrazi svoju srecu negde, pa bar neka postane dobar igrac za reprezentaciju, ako ne moze za Partizan. Miljenovic i Cehovski vec ne bi smeli da idu, jer je pitanje da li ce Vesterman biti tu duze, a Amerikanci uvek dodju i odu. Za Cehovskog ce biti mesta kada ode Cakarevic i Lucic. Pogotovo Cakarevic, koji nije opravdao ocekivanja, za razliku od Lucica, koji ce otici da bi pravio karijeru.

Nenad

pre 11 godina

I treba da idu, negde gde će da igraju u partizanu neće dobiti šansu pored Vestermana i amerikanca. Isti je slučaj i u zvezdi doveli tri amerikanca, videćemo koliko će Cvetković igrati.
Posle se pitamo zašto nam reprezentacija tako prošla, pa zbog zvezde i partizana, oni su krivi za propast Srpske košarke.

Ivan

pre 11 godina

Miljenovic je uzas u odbrani, kao da je igrac manje na terenu dok je u igri. On dok ne nabaci masu i popravi odbranu nema sta da trazi na vrhunskom nivou uprkos velikom talentu za igru u napadu. Sto se Besovica tice, njegov jedini kvalitet je visina i videcete svi Milutinova koji je vec sada 10 puta bolji od njega. Uglavnom koga nema, bez njega se mora.

dzozey

pre 11 godina

Mi smo ih prikupili kao da se o fudbalu radi. Naravno da ne mogu svi da igraju i toga treba da budu svesni pre nego sto potpisu ugovor. Koliko god da je neko nezadovoljan sto ne igra, samo sebi odmaze time sto ne dolazi na treninge.

TIGER

pre 11 godina

A grobari se hvale razvojom mladih igraca, tjeraju se srpski a dovode strane mlade da ih razigravaju...
(Vladimir, 23. septembar 2012 22:03)

Bar je tvoj klub iz Zeleznika pravi pokazatelj kako treba dovoditi "mlade i domace igrace" :)

batterss

pre 11 godina

Iskreno i treba da ide Besovic, decko igra cetvorku ili peticu sa 80kg, pa sa tom kilazom ne moze da sacuva ni jednu jacu trojku kamoli preko trojke. Imamo Gagica, Gordona, Muslija iskreno nam ne treba Besovic u ovoj sezoni ili ovom trenutku. Bolje na pozajmicu negde pa nabaci 20-30kg pa se vrati u partizan i razbijaj kao snazna petica
(blahblah, 23. septembar 2012 23:09)
??????????????????
Besovic ima 118kg i nikad u zivotu nije igrao cetvorku nit je to teoretski moguce sa 220cm

Branko

pre 11 godina

Svi ti mladi igraci su dobili sansu u pripremnom periodu. Neki su prosli u 12,neki ne. To je cela prica,konkurencija. Bogdanovic,Djekic i Milutinov su se vise pokazali sad. Neki ce ipak docekati sansu poput Lucica,neki ce otici poput Balabana i Lesica. Desi se i da se pogresi u proceni,ali niko nije nepogresiv.

grobar

pre 11 godina

Ako je ovo tacno, onda je to u suprotnosti sa onim sto je klub izjavio da je tu da pravi igrace.
Ja razumem da Partizan mora imati tim koji ce ici na sve trofeje, ali takodje Miljenovic je imao sjajnu sezonu, to svi znamo, takodje znamo da fizicki nije dovoljno jak uz dovodjenje i potpisivanje ugovora Vestermana na 4god njemu je jasno da nece dobiti zeljenu minutazu u partizanu, ali moje misljenje je da su se u Partizanu preracunali.
Takodje Gagic igra na vrhunskom nivou, pa i Besovica pozicija kao treceg centra vec 3god mu je limitiran napredak ... pa je sa strane igraca meni potez razumljiv skroz jer oni zele minutazu, zele da igraju to im je najbitnije za razvoj ali ako partizan to dozvoli i ne napravi makar neki sporazum da odu na pozajmicu sa pravom povratka na polu sezoni, i odu iz kluba, slobodno cu traziti ostavku Todorica koji jeste ikona ali nekada prezasicenost i nedovoljna posvecenost ili nesto trece moze da steti ekipi.

Sasho

pre 11 godina

Miljenovicu fali jedno 10kg misicne mase da bi se nosio sa plej igracima drugih klubova,a Besevic ili nema kvalitet ili je poput Djekica veciti talenat pa se pomera na treceg centra!cinjenica je da partizan mora da odgovori cedeviti, zvezdi,radnickom,olimpiji kvalitetnim timom jer prava na gresku ove godine nema!

rade

pre 11 godina

da krenemo od starijeg:
Besovic- izuzetna ruka, stravican osecaj za igru, kosarkaska pamet na maksimalnom nivou,tehika izvrstna. kad god je usao dao je kos. setite se samo prosle godina u playoff-u koliko nam je bio koristan.
Za ekstremno visoke centre, sto on sigurno jeste sa svojih 221, treba vise vremena da sazru. Svaki bek je u punoj snazi vec sa 20-21 kod su visoki centre tek sa 24-25. Partizan je nekada znao da gleda siru sliku da ga istrpi da bi im za 2-3 godine osvojio evroligu.
Miljenovic:kosarkaski iq neverovatno velik, sut odlican, tehnika ne moze biti bolja, koristan, perspektivan, trebao da dobije sansu kao i Besovic, momak je mlad i Partizan je kriv ako nema dovoljno misicne mase, sta oni to rade na treninzima ako znaju da mu to hvali i opet nista ne rade po tom pitanju ?!
Obojica reprezentativci i izneli iz utakmice u utakmicu ekipu do cetvrtog mesta, a u Partizanu nisu ni u 12. STRASNE STVARI !!!!

Boki

pre 11 godina

Ovo je pocetak kraja kosarke u Srbiji. Hemofarm je zatvorio radnju, Zvezda je davno pukla, Partizan je godinama sve talente kupio zdabe od ostalih klubova zato shto je igrao stalno evroligu i bio primamljiv za sve mlade igrace zeljne slave i para. Nije ni Covic lud da ulaze u klince koji samo cekaju da pobjegnu u Partizan ili u inostranstvo, fino usho u Zvezdu uzeo nekolka Amera i nekolka iskusna igraca, juri neke rezultate. Ostao je samo Partizan koji je prepun ovih klinaca koje je nagomilao bzv vjerovatno da unishti konkurenciju u Srbiji.Od ovih momaka jedan il dva ce uspjeti ostali ce zavrshiti u Ukrajini il Njemackoj. I na kraju propada i Partizan jer vishe nece imati odakle da uzima dzabe igrace a on ih sam nece stvarati jer ih nikad nije ni stvarao i to je kraj nashe reprezentacije. E onda ce neshi propali politicari uloziti pare u propalu zvezdu i propali partizan od propalih javnih preduzeca da se kupe propali stranci da se propali narod lozi i svadja ko je bolji propala zvezda il propali partizan.I dok se propali narod bude zanimo oko propale kosarke, zbog kog je propala, dal zbog propale zvezde il partizana oni ce pljackati Propala javna preduzeca i propali narod do konacne propasti.

beshkim

pre 11 godina

Vujosevic se sveti Besovicu rodjenom Podgoricaninu zato sto je izabrao da igra za Srbiju a ne za Crnu Goru. Slazem se da je Gagic nesto bolji od Besovica ali Besovic ima kvalitet bar za 15 minuta na parketu.

frenky simao

pre 11 godina

Partizan trenutno ima 17 igrača pod ugovorom i ne mogu svi da igraju, vrlo prosto. Na njima je da odluče, da li će da čekaju svoju šansu u Partizanu ili će da je traže negde drugde. Lučić je svoju šansu dočekao i sada je kapiten Partizana i reprezentativac Srbije. Pošto su još uvek veoma mladi,imaju vremena, mogu da odu na pozajmicu, da igraju za B ekipu, da rade i da čekaju svoju priliku. Ako ne, neka je potraže u nekoj drugoj sredini i neka im je sa srećom. Veoma jednostavno...

Dragan BL

pre 11 godina

I treba da idu, negde gde će da igraju u partizanu neće dobiti šansu pored Vestermana i amerikanca. Isti je slučaj i u zvezdi doveli tri amerikanca, videćemo koliko će Cvetković igrati.
Posle se pitamo zašto nam reprezentacija tako prošla, pa zbog zvezde i partizana, oni su krivi za propast Srpske košarke.
(Nenad, 23. septembar 2012 21:58)
Nemoj stavljati Partizan i Zvezdu u isti kos. Partizan stvara igrace a koga je u zadnjih 10 godina Zvezda izbacila za reprezentaciju.
(ja, 23. septembar 2012 22:41)

Nedović, Kešelj, Bjelica...

nz

pre 11 godina

Ovo je sasvim očekivano, neće mladi i talentovani igrači da greju klupu i budu na pozajmicama do 25. godine. Mislim da uprava greši što ih pušta tek tako, bolje da oni igraju po svaku cenu nego Ameri koji će ostati jednu sezonu ili neki prosečni domaći igrači. Njima sve najbolje u karijeri, nadam se da će jednom biti okosnica reprezentacije.

dzozey

pre 11 godina

Problemi u raju? Tako je to kad kupujete sve moguce najtelentovanije klince pa onda kad od 2 od 10 napravite igraca a ostalih 8 unistite.Onda i dalje pricate o pravljenju igraca, A da i jos trosite 150.000 evra za svakog tog klinca i onda jos kukate kako nemate para?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Zekane?, 23. septembar 2012 21:54)
1. Nemas ti pojma koji igrac koliko kosta!
2. Nemoj da ti je toliko krivo sto CZ nista ne cini za nasu kosarku!
3. Zar bi netalentovane igrace trebali da kupujemo?

ja

pre 11 godina

I treba da idu, negde gde će da igraju u partizanu neće dobiti šansu pored Vestermana i amerikanca. Isti je slučaj i u zvezdi doveli tri amerikanca, videćemo koliko će Cvetković igrati.
Posle se pitamo zašto nam reprezentacija tako prošla, pa zbog zvezde i partizana, oni su krivi za propast Srpske košarke.
(Nenad, 23. septembar 2012 21:58)
Nemoj stavljati Partizan i Zvezdu u isti kos. Partizan stvara igrace a koga je u zadnjih 10 godina Zvezda izbacila za reprezentaciju.

niki

pre 11 godina

Realno i nazalost,Besovic je prespor i sem visine koju je rano stekao,nema nista,Miljenovic je vec za razliku od njega talenat,ali u surovom svetu gde se trazi rezultat odmah,nema mesta za njega,jer i za njega je realnost,da ne moze sa takvom konstitucijom igrati na evroligaskom nivou..

nn

pre 11 godina

ja:
koga je to partizan izbacio u prvi plan u poslednjih 10 godina, gde su ti igraci u reprezentaciji. Znam samo za Krstica i Velickovica. Za zvezdu necu da pricam jer je izbacila samo onog amera u crnogorsku reprezentaciju.

Ercov

pre 11 godina

Ja predlazem da se npr KK Jagodina expresno prebaci u 1. ligu,da ucestvuje u Evropi,i da za njih potpisu ovi nezadovoljni igraci po jakim klubovima,plus 3 NBA stranca,da dovedu Obradovica za trenera,i naravno da im se sagradi za 28 dana vrhunska hala kapaciteta 30.000 gledalaca.

@ Bora

pre 11 godina

A kojeg je to igraca izbacio Partizan poslednjih 10 godina? Pekovic? Veseli? Mekejleb? Sve strani igraci. Od nasih ste izbacili Velickovica i Tripkovica.Svaka cast stvarno... Pa FMP i Hemofarm su za vas izmislili rad sa mladima.

mare

pre 11 godina

Nemoguća je misija razvijati mladje igrače tipa : Miljenović i Bešović i jurite nešto ozbiljnije rezultate u Evroligi. Zašto Partizan dovodi strance? Grobari ne može i jare i pare. Iskreno kako vreme prolazi uvidjam da Miljenovič nije baš toliki talenet kao što se priča. Uglavnom ti igrači koji su od mladjih kategorija označeni kao veliki talenti na kraju i ne bude ništa,dok neki iz senke naprave solidne karijere.

ISTINA

pre 11 godina

Neverovatno sta cini zaljubljenost u nekoga.Pa zamislite da je ovu dvojicu otpustio Vlada Jovanovic-bio bi lincovan i proglasen za najgoreg trenera.A ovako sve je u redu.Nisu ova dvojica bitni za igru Partizana nego onako rezimiram... Vidim ovde zale za odlaskom Besovica a ko je gledao plej-of jasno mu je da je momak limitiran. Miljenovic je talentovaniji ali to ocigledno nije dovoljno.

Boki

pre 11 godina

Ljudi kad ce te shvatiti da nashu repku drze igraci starog fmp: Teo, Erceg,Rasic, Raduljica, Musli I Macvan je njihov junior pa pobjego u hemoferm. Iz hemofarma su Markovic, Marjanovic, Andjusic a u mladjim kategorijama Milutinov koji je sad u partizanu i Mitrovic u zvezdi Krstic je doveden iz Mashinca sa mashiincem je potpiso prvi ugovor. Tepic iz Vojvodine doshao kao mladi reprezentativac i veliki talenat.I ovaj Lucic je doveden iz nekog Bg tima mislim Superfund al nisam siguran.Djekic i Miljenovic su iz fmp kao i onaj Micic shto se stalno pominjao kao potencijal shto je sad u megi. Partizanovi su samo Kosta, Novica i Tripkovic, a zvezdini samo Nedovic i mali Cvele, Bjelicu je nashao Peshic u Austriji odavde je otjeran kao shkart a Keshelja vratio iz nekog prosjecnog shpanskog kluba a ponikao je isto u nekom manje poznatom bg klubu. E kad ostanu samo zvezda i partizan a ovi manji klubovi propadnu, neki su vec propali a neki ce sigurno propasti sa kosharkom je gotovo jer nece imati ko vishe da stvori ni jednog igraca. E onda ce u zvezdi i partizanu da igraju stranci a Internet navijaci ce da se raspravljaju ko je za to kriv zvezda il partizan al bice kasno.

a zasto ne igra Kicanovic?

pre 11 godina

@
...A ti kao znalac, molim te objasni zašto ne igraju Miličić, Radmanović, Rakočević, Labović....
(Dragan, 24. septembar 2012 09:46)
Evo, ja cu pokusati da objasnim, a ti prihvati ili ne, no to su opste poznate stvari. Milicic ne igra jer je vise puta izmisljao razloge neodazivanja, a kada je igrao, davao skandalozne izjave i time pokazao vrhnsku neozbiljnost, uobrazenost i sujetu. a sa njim smo bili katastrofalno plasirani. Radmanovic je imao problem jos sa Pesicem u Indijanapolisu i bio odstranjen iz tima zbog nediscipline, a reprezentacija na kraju osvojila slato. Rakocevic je kod Obradovica igrao solo utakmice, svadjao se sa Jaricem, a takodje kasnije izmisljao neodazivanje. U medjuvremenu je zasao u pozne kosarkaske godine i ne igra vise na potrebnom nivou, sto ces uskoro videti. Labovic??? Ti to ozbiljno? Pa nisi ni cuo za Labovica do pre nekoliko dana i onog glupog pisma. Labovic nema kvalitet za taj nivo igre. Na poziciji (4-5) imamo ipak bolje igrace. Sto se mene tice, uvek bi pre pozvao cak i Stimca, koji jeste limitiran ali je bar posten i bori se koliko moze. Sreca da ovaj put niko nije pitao za Jorovica, jer onda bih zaista odlepio do kraja.

paspalj

pre 11 godina

u Partizanu su pre dve godine poceli da nagomilavaju igrace,isto se nastavlja i ove godine tako da sada u timu imaju nekih dvadesetk mladih igraca!jednostavno nema mesta za sve,na Nenadovo mesto je doveden francuz koji je takodje mlad,navodno i mladji Andjusic je blizu dolaska.velika je steta za srpsku kosarku propast Hemofarma i Zvezde,iz ovog Covicevog kluba klinci beze glavom bez obzira,Radnicki nesto pokusava sa jeftinim strancima, mozda bi kod njih bilo mesta za nekog od ovih klinaca.

Mile

pre 11 godina

Može li neko da mi pojasni kog je to igrača Partizan napravio u zadnjevreme, a da je ispao klasa igrač. Mislim na naše igrače.Ja mogu da pobrojim veliki broj talentovanih koje je upropastio tj. napravio od njih prisečne igrače Tripković, Tepić, Veličković, Bogdanović, Perović, Mitorvić, Đekić ... Krstić kao i Vujanić su došli u Partizan kao formirani igrači. A kakve je igrače napravio o tme svedoče njihove karijere. Kog je igrača napravio Vujošević? Ja znam za Pekovića ali on nije naš. Pomozite mi malo.

MUKI

pre 11 godina

U partizanu se poslednjih dvanaestak godina radilo dobro, samo sa igracina koji su postali reprezentativci C.Gore i drugih zemalja.Potencijalni reprezentativci SRBIJE su bili zapostavljani.

ja

pre 11 godina

citam komentare i neverujem. njihovo je da rade i da se razvijaju i da radom zasluze da igraju. besovic nije bolji od gagica miljenovic nemoze ni da prismrdi vestermanu. i jedan i drugi imaju veliki talenat i mladi su a imaju jos po 5 godina cvrstog ugovora. dobice raskid akoVELIKI DULE kaze da mu netrebaju

nema smisla

pre 11 godina

ocigledno im niste dali nikakvu sansu da se razviju u igrace kakvi mogu da budu s obzirom da su nevidjeni talenti obojica a momci odlaze normalno a vi ostajete bez 2 oooogromna talenta i daj boze buduce zvezde seniorske reprezentacije koja ce biti kao nekad !

Vladimir

pre 11 godina

I treba da idu. Djekic i Jaramaz su uz Nedovica i Andjusica nosili tu generaciju u mladjim kategorijama, a sad uopste ne igraju. Sreca sto je Andjusic igrao u Hemofarmu.

ludak

pre 11 godina

U srpsku kosarku treba uvesti maksimalan broj stranaca po timu, znaci 2-3 najvise i tako nasoj kosarci vratiti dusu, treba potpisivati duze ugovore sa tim strancima, jer od ugovora na 1 sezonu samo oni imaju koristi, a klubovi i dalje ostaju u problemima sa parama...

Mikeli

pre 11 godina

Nemoj stavljati Partizan i Zvezdu u isti kos. Partizan stvara igrace a koga je u zadnjih 10 godina Zvezda izbacila za reprezentaciju.
(ja, 23. septembar 2012 22:41)

Hajde mi ti reci koga je partizan izbaci ,a da se ne zove Nenad Krstic i Novica Velickovic? Jedno ime..Kosta Perovic mozda? Tripkovic? Tepic? Jos sam nabrojao i najbolje medju najgorima..Nema tu druze moj nikakve veze sto su oni reprezenativci kada su daleko ,svetlosnu godinu daleko od ne ,vrhunskih igraca,nego solidnih! Zvezdu ne treba spominjati,sa svim problemima koje je imala,nije bilo ni moguce praviti igrace! Nemoj da ti navijacka ostrascenost zamagljuje oci! Nema tu nikakvog kvaliteta..

Delija

pre 11 godina

I treba da idu, negde gde će da igraju u partizanu neće dobiti šansu pored Vestermana i amerikanca. Isti je slučaj i u zvezdi doveli tri amerikanca, videćemo koliko će Cvetković igrati.
Posle se pitamo zašto nam reprezentacija tako prošla, pa zbog zvezde i partizana, oni su krivi za propast Srpske košarke.
(Nenad, 23. septembar 2012 21:58) O cemu pricas !? Pa sta ako smo doveli 3 crnca kada dva crnca igraju na drugim pozcijama od Cvetkovica... Kod Zvezde je problem Filip Covic a ne 3 crnca... NE LUPAJ

david thompson

pre 11 godina

Besovic je limitiran i???Mogu da nabrojim 100 limitiranih igraca koji su radom nadomestili talenat,sigurno je talentovaniji od Slavkana a setimo se samo kako je Slavkan igrao kad je Maric bio povredjen.

SABERITE SE

pre 11 godina

PARTIZANE!!! sta je sa vama ?!?!?! kako ste ovo dozvolili ? ovi momci su perspektiva najveceg evropskog kalibra i imate ih obojicu u klubu !! kako to da oboje zele da odu ?? dajte im minute u igri !

indjijac

pre 11 godina

Proslo je vreme kada se igrac mogao cekati par godina ne bi li od njega bilo nesto. Danas imas maksimalno jednu sezonu ( a nekad i samo par utakmica ) i to je to! Talenat si do 20-te a posle toga ili si igrac ili nisi! Sto se stranaca tice, da nije njih nasa kosarka bi jos vise propala, trebaju dobri treneri, manje kriminalaca i kvazi menadzera i naravno kosarkaska organizacija koja ce da omoguci klubovima dobre uslove a ne samo reprezentaciji, jer evo sada se tek zestoko odrazava na nacionalni tim ne rad i javasluk u KSS-u !!!

blahblah

pre 11 godina

Iskreno i treba da ide Besovic, decko igra cetvorku ili peticu sa 80kg, pa sa tom kilazom ne moze da sacuva ni jednu jacu trojku kamoli preko trojke. Imamo Gagica, Gordona, Muslija iskreno nam ne treba Besovic u ovoj sezoni ili ovom trenutku. Bolje na pozajmicu negde pa nabaci 20-30kg pa se vrati u partizan i razbijaj kao snazna petica

Sale

pre 11 godina

Auuu brate boli me uvo za vase vesti, ali zar je moguce da vi stalno pricate kako cinite dobro srpskoj kosarci!? Pa kada smo pobogu uzeli poslednju medalju!? A vladte 12 godina... TO SU GLUPPOSTI. Da budem direktan Zvezda tek nista ne cini niti ce ciniti sa ovim sda timom, ali ne lupetajte kako je sada Danilovicu i Duletu(koj pekovica nagovorio da igra za Crnu Goru) veci interes reprezentacija nego klub... SMARATE sa tim pricama... Anti sam kosarkaski strucnjak ali eto moje misljenje je da je Besovic nista poseban dok mali Miljenovic kida to je moje misljenje mada kazem veze nemam sa basketom... Pozz

Djoga

pre 11 godina

Nemoj stavljati Partizan i Zvezdu u isti kos. Partizan stvara igrace a koga je u zadnjih 10 godina Zvezda izbacila za reprezentaciju.
(ja, 23. septembar 2012 22:41)

Bjelica, Keselj, Nedovic, Stimac..

sta ?

pre 11 godina

ko ste vi ? sta ste mislili ? ako ovako perspektivnim mladim igracima buducim reprezentativcima ne date ni minut u igri oni ce potraziti jos bolji klub u kome ce igrati.

Marko

pre 11 godina

To je problem naših mladih igrača,a pogtovo je tu problem trenera što neće da istrpe te igrače,kako bi se razvili i napravili od njih prave igrače,nego ih samo preosledjuju gde stignu u najbolju varijantu,inače greju klupu cele sezone,zato nam košarka i propada. Možemo da istrpimo strance koje devedemo,ali ne mozemo da istrpimo nase klince koji su u razvoju,i treba da idu iz Partizana,samo će da propadnu,jer šansu neće dobiti.

Dragan

pre 11 godina

Nedovic, Keselj,Bjelica ?!?!?!
Tuga ko sve komentarise kosarku danas...
(Vojislav, 24. septembar 2012 00:37)

Nisam komentarisao da bi veličao ovu trojku, već da kažem onom što mrzi Zvezdu da ima igrača u reprezentaciji iz CZ.
A ti kao znalac, molim te objasni zašto ne igraju Miličić, Radmanović, Rakočević, Labović....

uradite nesto!

pre 11 godina

Ni slucajno ! Njih dvojica su buducnost partizana ! Uz Besovica i Miljenovica osvojili bi evroligu za godinu dana ! ali samo ako ih ubacujete u igru sada !

Grobar

pre 11 godina

Imam bezgranicno poverenje u ljude koji vode Partizan. Sobzirom da je drzava resila da svrgne Partizana sa sampionskih pozicija u fudbalu , vaterpolu i kosarci porucujem rukovodstvu KK kluba da se posveti formiranju nove ekipe od talentovanih mladih igraca kako bi i u sledecoj deceniji suvereno vladala ovim prostorima.

Zocula

pre 11 godina

Smatram da prvo treba sacekati, pa videti kakva ce biti reakcija uprave kluba na ove zelje, cija istinitost je jos uvek pod znakom pitanja. Nevezano za ovo jedno je sigurno, a to je da Partizan svojim sistemom, koliko god on doprineo uspesima u Euroleague gusi mlade igrace (na stranu cu staviti pojedinacni karakter, radnu etiku i srcanost samih igraca), njihovu kreativnost i mastovitost. Vecina vas ce na ovo reci da je to danasnja kosarka i da se mora igrati cvrsto u odbrani i strogo kontrolisano u napadu. Dobro, ako je tako... Ko onda treba da pravi igrace FMP, Hemofarm, itd. Molim vas... Partizan nije izbacio dobrog igraca na poziciji jedan ili dva jos od Vujanica (dosao u klub 2001. godine. Kada bi gledali te sezone dok je Vujanic igrao u Partizanu, klub nikada nije usao u Top 16, ali su zemlja i klub dobili vrhunskog igraca.
Da se osvrnem na trenutnu situaciju na poziciji jedan. Cak i obican posmatrac vidi da je Vesterman bolji od Miljenovica u fizickoj spremi (kilogramima, snazi itd), hajde da kazemo da cak ima i bolj pregled igre, osecaj sa promenu ritma (u sta licno ne verujem), zasto je doveden, da bi postao drugi plej reprezentacije Francuske?
Zakljucak ove price je da ne moze "i jare i pare", tj. sve dok budemo forsirali rezultat nikada necemo imati vrhunske igrace. Razlog za ovo je jasan, u zemji Srbiji nema dovoljno para i za igrace i sportske radnike i za ljude u tamnim odelima.

Veliki pozdrav!

realan

pre 11 godina

Imam bezgranicno poverenje u ljude koji vode Partizan. Sobzirom da je drzava resila da svrgne Partizana sa sampionskih pozicija u fudbalu , vaterpolu i kosarci porucujem rukovodstvu KK kluba da se posveti formiranju nove ekipe od talentovanih mladih igraca kako bi i u sledecoj deceniji suvereno vladala ovim prostorima.
(Grobar, 24. septembar 2012 08:59)

drzava dala, drzava uzela ... nema ljutnje

igor

pre 11 godina

Da li neko iz KSS vodi racuna o karijerama mladih talentovanih igraca ? Ovim momcima se mora pomoci da nadju odgovarajuci klub , da nastave da napreduju i da kroz par godina postanu nosioci seniorskog tima .

boki76

pre 11 godina

Ne znam da li je realno ali zašto košarkaški savez ne bi napravio neku vrstu mlade reprezentacije koja bi igrala u I košarkaškoj ligi Srbije i za koju bi igrali svi igrači koji ne bi imali zagarantovane minute u svojim ekipama, a za koje Košarkaški Savez proceni da su potencijalni reprezentativci u narednim godinama. Nešto kao INSEP u Francuskoj..
Čini mi se da bi trenutno najbolje bilo da Mega Vizura izbori Jadransku ligu sledeće godine jer ima dosta mladih igrača..

dejan

pre 11 godina

ovakav centar kao sto je Besovic ne sme teka tako da se pusti !!!! ni Miljenovic isto !! sramota kako im niste dali sansu da napreduju kako treba !

Realno

pre 11 godina

Bežite deco sa broda koji tone,spašavajte karijere dok je vreme.Da ste bili pametni,kao što niste,nikad ne bi ni došli u taj klub.Mada su i vas oteli na prevaru i na kvarno iz matičnih klubova,to su takvi (ne)ljudi.

ledenjak

pre 11 godina

Nisam ljubitelj fudbala ali sam se nekako u detinjstvu opredelio za Partizan. Citam naslov i ajde da vidim o cemu se radi? Nikad cuo niti video nekog od ove dvojice te je moj komentar: Srecan vam put!

Poliglota sa romingom

pre 11 godina

Ko zna bolje da proceni od Duleta i Toše?!
(Kontraš, 23. septembar 2012 21:53)

Možda neko iz uprave KK "CSKA"?

vlajzi

pre 11 godina

kog igraca je partizan stvorio u poslednjih 10 godina,ako izuzmemo Krstica? (ne verujem, 24. septembar 2012 11:16)

vidi sinak ovako, da ti objasni nesto stari cika: PARTIZAN NE STVARA (I NE TREBA DA STVARA VELIKE IGRACE), IGRACI STVARAJU VELIKI PARTIZAN!!! Uostalom, kao i Barselona, Real, CSKA, PAO, Maccabi, itd...
Jel sad jasnije???

Zekane?

pre 11 godina

Problemi u raju? Tako je to kad kupujete sve moguce najtelentovanije klince pa onda kad od 2 od 10 napravite igraca a ostalih 8 unistite.Onda i dalje pricate o pravljenju igraca, A da i jos trosite 150.000 evra za svakog tog klinca i onda jos kukate kako nemate para?

beshkim

pre 11 godina

Vujosevic se sveti Besovicu rodjenom Podgoricaninu zato sto je izabrao da igra za Srbiju a ne za Crnu Goru. Slazem se da je Gagic nesto bolji od Besovica ali Besovic ima kvalitet bar za 15 minuta na parketu.

Bora

pre 11 godina

'Ajde bre dosta više!! Pogotovo navijači Partizana! Dva meseca nam ovo rade,Čović,Djilas,mediji...ovakva atmosfera im i treba.Šta Bešović? Šta Miljenović? Šta mladi igrači? Država Srbija će da puni guzicu Čoviću i Muti,a Partizan će da joj pravi igrače?! Igraće ko zasluži,koga Dule izabere i tačka. Da nije Vaterpolo kluba Partizan,himnu nam niko nebi čuo!! A maločas gledam Šoštara,za Partizan sva vrata zatvorena,a za Radnički Kg 1.000.000 e!! Bruka i sramota,j.... te državo!! Samo napred Dule,sve što proceniš da nije za Partizan BRIŠI! A država tamo gde je opraštala ukradene milione,i gde gura pare,tamo neka joj prave igrače!! Od nas je ako je za vajdu,bilo dosta. SAMO PARTIZAN!!

a

pre 11 godina

Cin I
Pesic: Kakav je to nacin? Oni dadu kos vi skidate gace.
Cin II
Karadzic: Nemojte da padate dole, nemojte da padate dole jer oce stoka da nas nabije 30 razlike.
Cin III
Vujosevic: Neki misle da je nase vreme proslo ali njihovo jos nije doslo.

ja

pre 11 godina

I treba da idu, negde gde će da igraju u partizanu neće dobiti šansu pored Vestermana i amerikanca. Isti je slučaj i u zvezdi doveli tri amerikanca, videćemo koliko će Cvetković igrati.
Posle se pitamo zašto nam reprezentacija tako prošla, pa zbog zvezde i partizana, oni su krivi za propast Srpske košarke.
(Nenad, 23. septembar 2012 21:58)
Nemoj stavljati Partizan i Zvezdu u isti kos. Partizan stvara igrace a koga je u zadnjih 10 godina Zvezda izbacila za reprezentaciju.

Nenad

pre 11 godina

I treba da idu, negde gde će da igraju u partizanu neće dobiti šansu pored Vestermana i amerikanca. Isti je slučaj i u zvezdi doveli tri amerikanca, videćemo koliko će Cvetković igrati.
Posle se pitamo zašto nam reprezentacija tako prošla, pa zbog zvezde i partizana, oni su krivi za propast Srpske košarke.

rade

pre 11 godina

da krenemo od starijeg:
Besovic- izuzetna ruka, stravican osecaj za igru, kosarkaska pamet na maksimalnom nivou,tehika izvrstna. kad god je usao dao je kos. setite se samo prosle godina u playoff-u koliko nam je bio koristan.
Za ekstremno visoke centre, sto on sigurno jeste sa svojih 221, treba vise vremena da sazru. Svaki bek je u punoj snazi vec sa 20-21 kod su visoki centre tek sa 24-25. Partizan je nekada znao da gleda siru sliku da ga istrpi da bi im za 2-3 godine osvojio evroligu.
Miljenovic:kosarkaski iq neverovatno velik, sut odlican, tehnika ne moze biti bolja, koristan, perspektivan, trebao da dobije sansu kao i Besovic, momak je mlad i Partizan je kriv ako nema dovoljno misicne mase, sta oni to rade na treninzima ako znaju da mu to hvali i opet nista ne rade po tom pitanju ?!
Obojica reprezentativci i izneli iz utakmice u utakmicu ekipu do cetvrtog mesta, a u Partizanu nisu ni u 12. STRASNE STVARI !!!!

TIGER

pre 11 godina

A grobari se hvale razvojom mladih igraca, tjeraju se srpski a dovode strane mlade da ih razigravaju...
(Vladimir, 23. septembar 2012 22:03)

Bar je tvoj klub iz Zeleznika pravi pokazatelj kako treba dovoditi "mlade i domace igrace" :)

MUKI

pre 11 godina

U partizanu se poslednjih dvanaestak godina radilo dobro, samo sa igracina koji su postali reprezentativci C.Gore i drugih zemalja.Potencijalni reprezentativci SRBIJE su bili zapostavljani.

Mile

pre 11 godina

Može li neko da mi pojasni kog je to igrača Partizan napravio u zadnjevreme, a da je ispao klasa igrač. Mislim na naše igrače.Ja mogu da pobrojim veliki broj talentovanih koje je upropastio tj. napravio od njih prisečne igrače Tripković, Tepić, Veličković, Bogdanović, Perović, Mitorvić, Đekić ... Krstić kao i Vujanić su došli u Partizan kao formirani igrači. A kakve je igrače napravio o tme svedoče njihove karijere. Kog je igrača napravio Vujošević? Ja znam za Pekovića ali on nije naš. Pomozite mi malo.

Dragan BL

pre 11 godina

I treba da idu, negde gde će da igraju u partizanu neće dobiti šansu pored Vestermana i amerikanca. Isti je slučaj i u zvezdi doveli tri amerikanca, videćemo koliko će Cvetković igrati.
Posle se pitamo zašto nam reprezentacija tako prošla, pa zbog zvezde i partizana, oni su krivi za propast Srpske košarke.
(Nenad, 23. septembar 2012 21:58)
Nemoj stavljati Partizan i Zvezdu u isti kos. Partizan stvara igrace a koga je u zadnjih 10 godina Zvezda izbacila za reprezentaciju.
(ja, 23. septembar 2012 22:41)

Nedović, Kešelj, Bjelica...

dzozey

pre 11 godina

Problemi u raju? Tako je to kad kupujete sve moguce najtelentovanije klince pa onda kad od 2 od 10 napravite igraca a ostalih 8 unistite.Onda i dalje pricate o pravljenju igraca, A da i jos trosite 150.000 evra za svakog tog klinca i onda jos kukate kako nemate para?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Zekane?, 23. septembar 2012 21:54)
1. Nemas ti pojma koji igrac koliko kosta!
2. Nemoj da ti je toliko krivo sto CZ nista ne cini za nasu kosarku!
3. Zar bi netalentovane igrace trebali da kupujemo?

blahblah

pre 11 godina

Iskreno i treba da ide Besovic, decko igra cetvorku ili peticu sa 80kg, pa sa tom kilazom ne moze da sacuva ni jednu jacu trojku kamoli preko trojke. Imamo Gagica, Gordona, Muslija iskreno nam ne treba Besovic u ovoj sezoni ili ovom trenutku. Bolje na pozajmicu negde pa nabaci 20-30kg pa se vrati u partizan i razbijaj kao snazna petica

ja

pre 11 godina

A grobari se hvale razvojom mladih igraca, tjeraju se srpski a dovode strane mlade da ih razigravaju...
(Vladimir, 23. septembar 2012 22:03)
Za tvoju informaciju Partizanu su u prvih 12 Musli, Gagic, Andjusic, Lucic, Bogdanovic, Milosavljevic, Djekic Cakarevic, sansu ce dobijati i Milutinov. A koliko igraca mladjih od 23 godine imate vi i koliku ce minutazu oni dobiti u predsotjecoj sezoni?

grobar

pre 11 godina

Ako je ovo tacno, onda je to u suprotnosti sa onim sto je klub izjavio da je tu da pravi igrace.
Ja razumem da Partizan mora imati tim koji ce ici na sve trofeje, ali takodje Miljenovic je imao sjajnu sezonu, to svi znamo, takodje znamo da fizicki nije dovoljno jak uz dovodjenje i potpisivanje ugovora Vestermana na 4god njemu je jasno da nece dobiti zeljenu minutazu u partizanu, ali moje misljenje je da su se u Partizanu preracunali.
Takodje Gagic igra na vrhunskom nivou, pa i Besovica pozicija kao treceg centra vec 3god mu je limitiran napredak ... pa je sa strane igraca meni potez razumljiv skroz jer oni zele minutazu, zele da igraju to im je najbitnije za razvoj ali ako partizan to dozvoli i ne napravi makar neki sporazum da odu na pozajmicu sa pravom povratka na polu sezoni, i odu iz kluba, slobodno cu traziti ostavku Todorica koji jeste ikona ali nekada prezasicenost i nedovoljna posvecenost ili nesto trece moze da steti ekipi.

@ Bora

pre 11 godina

A kojeg je to igraca izbacio Partizan poslednjih 10 godina? Pekovic? Veseli? Mekejleb? Sve strani igraci. Od nasih ste izbacili Velickovica i Tripkovica.Svaka cast stvarno... Pa FMP i Hemofarm su za vas izmislili rad sa mladima.

uradite nesto!

pre 11 godina

Ni slucajno ! Njih dvojica su buducnost partizana ! Uz Besovica i Miljenovica osvojili bi evroligu za godinu dana ! ali samo ako ih ubacujete u igru sada !

ledenjak

pre 11 godina

Nisam ljubitelj fudbala ali sam se nekako u detinjstvu opredelio za Partizan. Citam naslov i ajde da vidim o cemu se radi? Nikad cuo niti video nekog od ove dvojice te je moj komentar: Srecan vam put!

Grobar

pre 11 godina

Imam bezgranicno poverenje u ljude koji vode Partizan. Sobzirom da je drzava resila da svrgne Partizana sa sampionskih pozicija u fudbalu , vaterpolu i kosarci porucujem rukovodstvu KK kluba da se posveti formiranju nove ekipe od talentovanih mladih igraca kako bi i u sledecoj deceniji suvereno vladala ovim prostorima.

dzozey

pre 11 godina

Mi smo ih prikupili kao da se o fudbalu radi. Naravno da ne mogu svi da igraju i toga treba da budu svesni pre nego sto potpisu ugovor. Koliko god da je neko nezadovoljan sto ne igra, samo sebi odmaze time sto ne dolazi na treninge.

nn

pre 11 godina

ja:
koga je to partizan izbacio u prvi plan u poslednjih 10 godina, gde su ti igraci u reprezentaciji. Znam samo za Krstica i Velickovica. Za zvezdu necu da pricam jer je izbacila samo onog amera u crnogorsku reprezentaciju.

SABERITE SE

pre 11 godina

PARTIZANE!!! sta je sa vama ?!?!?! kako ste ovo dozvolili ? ovi momci su perspektiva najveceg evropskog kalibra i imate ih obojicu u klubu !! kako to da oboje zele da odu ?? dajte im minute u igri !

sta ?

pre 11 godina

ko ste vi ? sta ste mislili ? ako ovako perspektivnim mladim igracima buducim reprezentativcima ne date ni minut u igri oni ce potraziti jos bolji klub u kome ce igrati.

Djoga

pre 11 godina

Nemoj stavljati Partizan i Zvezdu u isti kos. Partizan stvara igrace a koga je u zadnjih 10 godina Zvezda izbacila za reprezentaciju.
(ja, 23. septembar 2012 22:41)

Bjelica, Keselj, Nedovic, Stimac..

ludak

pre 11 godina

U srpsku kosarku treba uvesti maksimalan broj stranaca po timu, znaci 2-3 najvise i tako nasoj kosarci vratiti dusu, treba potpisivati duze ugovore sa tim strancima, jer od ugovora na 1 sezonu samo oni imaju koristi, a klubovi i dalje ostaju u problemima sa parama...

ja

pre 11 godina

citam komentare i neverujem. njihovo je da rade i da se razvijaju i da radom zasluze da igraju. besovic nije bolji od gagica miljenovic nemoze ni da prismrdi vestermanu. i jedan i drugi imaju veliki talenat i mladi su a imaju jos po 5 godina cvrstog ugovora. dobice raskid akoVELIKI DULE kaze da mu netrebaju

Realno

pre 11 godina

Bežite deco sa broda koji tone,spašavajte karijere dok je vreme.Da ste bili pametni,kao što niste,nikad ne bi ni došli u taj klub.Mada su i vas oteli na prevaru i na kvarno iz matičnih klubova,to su takvi (ne)ljudi.

LFC

pre 11 godina

Bolje poslati Miljenovica na pozajmicu nego da trune na klupi. Decko ima perspektivu da pored Cvetkovica postane vrhunski plej,samo mu treba dati sansu,a on ce blistati kao u Megi prosle sezone! Besovicu ipak treba veca kilaza ili ce postati novi Kosta Perovic...

Sale

pre 11 godina

Auuu brate boli me uvo za vase vesti, ali zar je moguce da vi stalno pricate kako cinite dobro srpskoj kosarci!? Pa kada smo pobogu uzeli poslednju medalju!? A vladte 12 godina... TO SU GLUPPOSTI. Da budem direktan Zvezda tek nista ne cini niti ce ciniti sa ovim sda timom, ali ne lupetajte kako je sada Danilovicu i Duletu(koj pekovica nagovorio da igra za Crnu Goru) veci interes reprezentacija nego klub... SMARATE sa tim pricama... Anti sam kosarkaski strucnjak ali eto moje misljenje je da je Besovic nista poseban dok mali Miljenovic kida to je moje misljenje mada kazem veze nemam sa basketom... Pozz

Ivan

pre 11 godina

Miljenovic je uzas u odbrani, kao da je igrac manje na terenu dok je u igri. On dok ne nabaci masu i popravi odbranu nema sta da trazi na vrhunskom nivou uprkos velikom talentu za igru u napadu. Sto se Besovica tice, njegov jedini kvalitet je visina i videcete svi Milutinova koji je vec sada 10 puta bolji od njega. Uglavnom koga nema, bez njega se mora.

dejan

pre 11 godina

ovakav centar kao sto je Besovic ne sme teka tako da se pusti !!!! ni Miljenovic isto !! sramota kako im niste dali sansu da napreduju kako treba !

Boki

pre 11 godina

Ovo je pocetak kraja kosarke u Srbiji. Hemofarm je zatvorio radnju, Zvezda je davno pukla, Partizan je godinama sve talente kupio zdabe od ostalih klubova zato shto je igrao stalno evroligu i bio primamljiv za sve mlade igrace zeljne slave i para. Nije ni Covic lud da ulaze u klince koji samo cekaju da pobjegnu u Partizan ili u inostranstvo, fino usho u Zvezdu uzeo nekolka Amera i nekolka iskusna igraca, juri neke rezultate. Ostao je samo Partizan koji je prepun ovih klinaca koje je nagomilao bzv vjerovatno da unishti konkurenciju u Srbiji.Od ovih momaka jedan il dva ce uspjeti ostali ce zavrshiti u Ukrajini il Njemackoj. I na kraju propada i Partizan jer vishe nece imati odakle da uzima dzabe igrace a on ih sam nece stvarati jer ih nikad nije ni stvarao i to je kraj nashe reprezentacije. E onda ce neshi propali politicari uloziti pare u propalu zvezdu i propali partizan od propalih javnih preduzeca da se kupe propali stranci da se propali narod lozi i svadja ko je bolji propala zvezda il propali partizan.I dok se propali narod bude zanimo oko propale kosarke, zbog kog je propala, dal zbog propale zvezde il partizana oni ce pljackati Propala javna preduzeca i propali narod do konacne propasti.

Dragan

pre 11 godina

Nedovic, Keselj,Bjelica ?!?!?!
Tuga ko sve komentarise kosarku danas...
(Vojislav, 24. septembar 2012 00:37)

Nisam komentarisao da bi veličao ovu trojku, već da kažem onom što mrzi Zvezdu da ima igrača u reprezentaciji iz CZ.
A ti kao znalac, molim te objasni zašto ne igraju Miličić, Radmanović, Rakočević, Labović....

a zasto ne igra Kicanovic?

pre 11 godina

@
...A ti kao znalac, molim te objasni zašto ne igraju Miličić, Radmanović, Rakočević, Labović....
(Dragan, 24. septembar 2012 09:46)
Evo, ja cu pokusati da objasnim, a ti prihvati ili ne, no to su opste poznate stvari. Milicic ne igra jer je vise puta izmisljao razloge neodazivanja, a kada je igrao, davao skandalozne izjave i time pokazao vrhnsku neozbiljnost, uobrazenost i sujetu. a sa njim smo bili katastrofalno plasirani. Radmanovic je imao problem jos sa Pesicem u Indijanapolisu i bio odstranjen iz tima zbog nediscipline, a reprezentacija na kraju osvojila slato. Rakocevic je kod Obradovica igrao solo utakmice, svadjao se sa Jaricem, a takodje kasnije izmisljao neodazivanje. U medjuvremenu je zasao u pozne kosarkaske godine i ne igra vise na potrebnom nivou, sto ces uskoro videti. Labovic??? Ti to ozbiljno? Pa nisi ni cuo za Labovica do pre nekoliko dana i onog glupog pisma. Labovic nema kvalitet za taj nivo igre. Na poziciji (4-5) imamo ipak bolje igrace. Sto se mene tice, uvek bi pre pozvao cak i Stimca, koji jeste limitiran ali je bar posten i bori se koliko moze. Sreca da ovaj put niko nije pitao za Jorovica, jer onda bih zaista odlepio do kraja.

nema smisla

pre 11 godina

ocigledno im niste dali nikakvu sansu da se razviju u igrace kakvi mogu da budu s obzirom da su nevidjeni talenti obojica a momci odlaze normalno a vi ostajete bez 2 oooogromna talenta i daj boze buduce zvezde seniorske reprezentacije koja ce biti kao nekad !

realan

pre 11 godina

Imam bezgranicno poverenje u ljude koji vode Partizan. Sobzirom da je drzava resila da svrgne Partizana sa sampionskih pozicija u fudbalu , vaterpolu i kosarci porucujem rukovodstvu KK kluba da se posveti formiranju nove ekipe od talentovanih mladih igraca kako bi i u sledecoj deceniji suvereno vladala ovim prostorima.
(Grobar, 24. septembar 2012 08:59)

drzava dala, drzava uzela ... nema ljutnje

nz

pre 11 godina

Ovo je sasvim očekivano, neće mladi i talentovani igrači da greju klupu i budu na pozajmicama do 25. godine. Mislim da uprava greši što ih pušta tek tako, bolje da oni igraju po svaku cenu nego Ameri koji će ostati jednu sezonu ili neki prosečni domaći igrači. Njima sve najbolje u karijeri, nadam se da će jednom biti okosnica reprezentacije.

niki

pre 11 godina

Realno i nazalost,Besovic je prespor i sem visine koju je rano stekao,nema nista,Miljenovic je vec za razliku od njega talenat,ali u surovom svetu gde se trazi rezultat odmah,nema mesta za njega,jer i za njega je realnost,da ne moze sa takvom konstitucijom igrati na evroligaskom nivou..

Mikeli

pre 11 godina

Nemoj stavljati Partizan i Zvezdu u isti kos. Partizan stvara igrace a koga je u zadnjih 10 godina Zvezda izbacila za reprezentaciju.
(ja, 23. septembar 2012 22:41)

Hajde mi ti reci koga je partizan izbaci ,a da se ne zove Nenad Krstic i Novica Velickovic? Jedno ime..Kosta Perovic mozda? Tripkovic? Tepic? Jos sam nabrojao i najbolje medju najgorima..Nema tu druze moj nikakve veze sto su oni reprezenativci kada su daleko ,svetlosnu godinu daleko od ne ,vrhunskih igraca,nego solidnih! Zvezdu ne treba spominjati,sa svim problemima koje je imala,nije bilo ni moguce praviti igrace! Nemoj da ti navijacka ostrascenost zamagljuje oci! Nema tu nikakvog kvaliteta..

Delija

pre 11 godina

I treba da idu, negde gde će da igraju u partizanu neće dobiti šansu pored Vestermana i amerikanca. Isti je slučaj i u zvezdi doveli tri amerikanca, videćemo koliko će Cvetković igrati.
Posle se pitamo zašto nam reprezentacija tako prošla, pa zbog zvezde i partizana, oni su krivi za propast Srpske košarke.
(Nenad, 23. septembar 2012 21:58) O cemu pricas !? Pa sta ako smo doveli 3 crnca kada dva crnca igraju na drugim pozcijama od Cvetkovica... Kod Zvezde je problem Filip Covic a ne 3 crnca... NE LUPAJ

Ercov

pre 11 godina

Ja predlazem da se npr KK Jagodina expresno prebaci u 1. ligu,da ucestvuje u Evropi,i da za njih potpisu ovi nezadovoljni igraci po jakim klubovima,plus 3 NBA stranca,da dovedu Obradovica za trenera,i naravno da im se sagradi za 28 dana vrhunska hala kapaciteta 30.000 gledalaca.

paspalj

pre 11 godina

u Partizanu su pre dve godine poceli da nagomilavaju igrace,isto se nastavlja i ove godine tako da sada u timu imaju nekih dvadesetk mladih igraca!jednostavno nema mesta za sve,na Nenadovo mesto je doveden francuz koji je takodje mlad,navodno i mladji Andjusic je blizu dolaska.velika je steta za srpsku kosarku propast Hemofarma i Zvezde,iz ovog Covicevog kluba klinci beze glavom bez obzira,Radnicki nesto pokusava sa jeftinim strancima, mozda bi kod njih bilo mesta za nekog od ovih klinaca.

frenky simao

pre 11 godina

Partizan trenutno ima 17 igrača pod ugovorom i ne mogu svi da igraju, vrlo prosto. Na njima je da odluče, da li će da čekaju svoju šansu u Partizanu ili će da je traže negde drugde. Lučić je svoju šansu dočekao i sada je kapiten Partizana i reprezentativac Srbije. Pošto su još uvek veoma mladi,imaju vremena, mogu da odu na pozajmicu, da igraju za B ekipu, da rade i da čekaju svoju priliku. Ako ne, neka je potraže u nekoj drugoj sredini i neka im je sa srećom. Veoma jednostavno...

Gosn

pre 11 godina

Besovic vec dugo ceka sansu. Ako je ne dobije, treba da ide decko. Neka potrazi svoju srecu negde, pa bar neka postane dobar igrac za reprezentaciju, ako ne moze za Partizan. Miljenovic i Cehovski vec ne bi smeli da idu, jer je pitanje da li ce Vesterman biti tu duze, a Amerikanci uvek dodju i odu. Za Cehovskog ce biti mesta kada ode Cakarevic i Lucic. Pogotovo Cakarevic, koji nije opravdao ocekivanja, za razliku od Lucica, koji ce otici da bi pravio karijeru.

Marko

pre 11 godina

To je problem naših mladih igrača,a pogtovo je tu problem trenera što neće da istrpe te igrače,kako bi se razvili i napravili od njih prave igrače,nego ih samo preosledjuju gde stignu u najbolju varijantu,inače greju klupu cele sezone,zato nam košarka i propada. Možemo da istrpimo strance koje devedemo,ali ne mozemo da istrpimo nase klince koji su u razvoju,i treba da idu iz Partizana,samo će da propadnu,jer šansu neće dobiti.

mare

pre 11 godina

Nemoguća je misija razvijati mladje igrače tipa : Miljenović i Bešović i jurite nešto ozbiljnije rezultate u Evroligi. Zašto Partizan dovodi strance? Grobari ne može i jare i pare. Iskreno kako vreme prolazi uvidjam da Miljenovič nije baš toliki talenet kao što se priča. Uglavnom ti igrači koji su od mladjih kategorija označeni kao veliki talenti na kraju i ne bude ništa,dok neki iz senke naprave solidne karijere.

Sasho

pre 11 godina

Miljenovicu fali jedno 10kg misicne mase da bi se nosio sa plej igracima drugih klubova,a Besevic ili nema kvalitet ili je poput Djekica veciti talenat pa se pomera na treceg centra!cinjenica je da partizan mora da odgovori cedeviti, zvezdi,radnickom,olimpiji kvalitetnim timom jer prava na gresku ove godine nema!

Vladimir

pre 11 godina

I treba da idu. Djekic i Jaramaz su uz Nedovica i Andjusica nosili tu generaciju u mladjim kategorijama, a sad uopste ne igraju. Sreca sto je Andjusic igrao u Hemofarmu.

Branko

pre 11 godina

Svi ti mladi igraci su dobili sansu u pripremnom periodu. Neki su prosli u 12,neki ne. To je cela prica,konkurencija. Bogdanovic,Djekic i Milutinov su se vise pokazali sad. Neki ce ipak docekati sansu poput Lucica,neki ce otici poput Balabana i Lesica. Desi se i da se pogresi u proceni,ali niko nije nepogresiv.

batterss

pre 11 godina

Iskreno i treba da ide Besovic, decko igra cetvorku ili peticu sa 80kg, pa sa tom kilazom ne moze da sacuva ni jednu jacu trojku kamoli preko trojke. Imamo Gagica, Gordona, Muslija iskreno nam ne treba Besovic u ovoj sezoni ili ovom trenutku. Bolje na pozajmicu negde pa nabaci 20-30kg pa se vrati u partizan i razbijaj kao snazna petica
(blahblah, 23. septembar 2012 23:09)
??????????????????
Besovic ima 118kg i nikad u zivotu nije igrao cetvorku nit je to teoretski moguce sa 220cm

Boki

pre 11 godina

Ljudi kad ce te shvatiti da nashu repku drze igraci starog fmp: Teo, Erceg,Rasic, Raduljica, Musli I Macvan je njihov junior pa pobjego u hemoferm. Iz hemofarma su Markovic, Marjanovic, Andjusic a u mladjim kategorijama Milutinov koji je sad u partizanu i Mitrovic u zvezdi Krstic je doveden iz Mashinca sa mashiincem je potpiso prvi ugovor. Tepic iz Vojvodine doshao kao mladi reprezentativac i veliki talenat.I ovaj Lucic je doveden iz nekog Bg tima mislim Superfund al nisam siguran.Djekic i Miljenovic su iz fmp kao i onaj Micic shto se stalno pominjao kao potencijal shto je sad u megi. Partizanovi su samo Kosta, Novica i Tripkovic, a zvezdini samo Nedovic i mali Cvele, Bjelicu je nashao Peshic u Austriji odavde je otjeran kao shkart a Keshelja vratio iz nekog prosjecnog shpanskog kluba a ponikao je isto u nekom manje poznatom bg klubu. E kad ostanu samo zvezda i partizan a ovi manji klubovi propadnu, neki su vec propali a neki ce sigurno propasti sa kosharkom je gotovo jer nece imati ko vishe da stvori ni jednog igraca. E onda ce u zvezdi i partizanu da igraju stranci a Internet navijaci ce da se raspravljaju ko je za to kriv zvezda il partizan al bice kasno.

igor

pre 11 godina

Da li neko iz KSS vodi racuna o karijerama mladih talentovanih igraca ? Ovim momcima se mora pomoci da nadju odgovarajuci klub , da nastave da napreduju i da kroz par godina postanu nosioci seniorskog tima .

ISTINA

pre 11 godina

Neverovatno sta cini zaljubljenost u nekoga.Pa zamislite da je ovu dvojicu otpustio Vlada Jovanovic-bio bi lincovan i proglasen za najgoreg trenera.A ovako sve je u redu.Nisu ova dvojica bitni za igru Partizana nego onako rezimiram... Vidim ovde zale za odlaskom Besovica a ko je gledao plej-of jasno mu je da je momak limitiran. Miljenovic je talentovaniji ali to ocigledno nije dovoljno.

boki76

pre 11 godina

Ne znam da li je realno ali zašto košarkaški savez ne bi napravio neku vrstu mlade reprezentacije koja bi igrala u I košarkaškoj ligi Srbije i za koju bi igrali svi igrači koji ne bi imali zagarantovane minute u svojim ekipama, a za koje Košarkaški Savez proceni da su potencijalni reprezentativci u narednim godinama. Nešto kao INSEP u Francuskoj..
Čini mi se da bi trenutno najbolje bilo da Mega Vizura izbori Jadransku ligu sledeće godine jer ima dosta mladih igrača..

indjijac

pre 11 godina

Proslo je vreme kada se igrac mogao cekati par godina ne bi li od njega bilo nesto. Danas imas maksimalno jednu sezonu ( a nekad i samo par utakmica ) i to je to! Talenat si do 20-te a posle toga ili si igrac ili nisi! Sto se stranaca tice, da nije njih nasa kosarka bi jos vise propala, trebaju dobri treneri, manje kriminalaca i kvazi menadzera i naravno kosarkaska organizacija koja ce da omoguci klubovima dobre uslove a ne samo reprezentaciji, jer evo sada se tek zestoko odrazava na nacionalni tim ne rad i javasluk u KSS-u !!!

Zocula

pre 11 godina

Smatram da prvo treba sacekati, pa videti kakva ce biti reakcija uprave kluba na ove zelje, cija istinitost je jos uvek pod znakom pitanja. Nevezano za ovo jedno je sigurno, a to je da Partizan svojim sistemom, koliko god on doprineo uspesima u Euroleague gusi mlade igrace (na stranu cu staviti pojedinacni karakter, radnu etiku i srcanost samih igraca), njihovu kreativnost i mastovitost. Vecina vas ce na ovo reci da je to danasnja kosarka i da se mora igrati cvrsto u odbrani i strogo kontrolisano u napadu. Dobro, ako je tako... Ko onda treba da pravi igrace FMP, Hemofarm, itd. Molim vas... Partizan nije izbacio dobrog igraca na poziciji jedan ili dva jos od Vujanica (dosao u klub 2001. godine. Kada bi gledali te sezone dok je Vujanic igrao u Partizanu, klub nikada nije usao u Top 16, ali su zemlja i klub dobili vrhunskog igraca.
Da se osvrnem na trenutnu situaciju na poziciji jedan. Cak i obican posmatrac vidi da je Vesterman bolji od Miljenovica u fizickoj spremi (kilogramima, snazi itd), hajde da kazemo da cak ima i bolj pregled igre, osecaj sa promenu ritma (u sta licno ne verujem), zasto je doveden, da bi postao drugi plej reprezentacije Francuske?
Zakljucak ove price je da ne moze "i jare i pare", tj. sve dok budemo forsirali rezultat nikada necemo imati vrhunske igrace. Razlog za ovo je jasan, u zemji Srbiji nema dovoljno para i za igrace i sportske radnike i za ljude u tamnim odelima.

Veliki pozdrav!

Poliglota sa romingom

pre 11 godina

Ko zna bolje da proceni od Duleta i Toše?!
(Kontraš, 23. septembar 2012 21:53)

Možda neko iz uprave KK "CSKA"?

vlajzi

pre 11 godina

kog igraca je partizan stvorio u poslednjih 10 godina,ako izuzmemo Krstica? (ne verujem, 24. septembar 2012 11:16)

vidi sinak ovako, da ti objasni nesto stari cika: PARTIZAN NE STVARA (I NE TREBA DA STVARA VELIKE IGRACE), IGRACI STVARAJU VELIKI PARTIZAN!!! Uostalom, kao i Barselona, Real, CSKA, PAO, Maccabi, itd...
Jel sad jasnije???

david thompson

pre 11 godina

Besovic je limitiran i???Mogu da nabrojim 100 limitiranih igraca koji su radom nadomestili talenat,sigurno je talentovaniji od Slavkana a setimo se samo kako je Slavkan igrao kad je Maric bio povredjen.