Subota, 22.09.2012.

13:14

Mitrović: Stamenković me provocirao

Fudbaler Partizana Aleksandar Mitrović rekao je da ga je golman Neftčija Saša Stamenković provocirao i da je zato burno reagovao posle meča ta dva tima.

Izvor: JM

Mitroviæ: Stamenkoviæ me provocirao IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

40 Komentari

Sortiraj po:

goran

pre 11 godina

Au koliko zvezdinih navijaca komentarise,sto mi je veoma drago. Pa zar je moguce da vas je partizan toliko psihicki unistio da samo mislite i pricate o njemu. Jer toliko boli neuspeh zvezde u evropi a uspeh partizana. Sad ispada da je zvezda postigla uspeh sto je ispala iz evrope(sestu godinu zaredom),a da je partizan neuspesan sto je usao u evropu. Secam se pre dve sezone kad je partizan izbacio zvezdu iz kupa(2-0;0-1)da su posle revansa na marakani zvezdini igraci pricali kao da su oni prosli a ne partizan. Tako je vec godinama unazad,partizanovi uspesi se omalovazavaju,a zvezdini neuspesi se velicaju.

muki

pre 11 godina

Ajde sto je los fudbaler to mu se moze i oprostiti, nemogu svi da budu talentovani i dobri.Ali ovakav talenat za fabrikovanje neistina davno nisam video, treba mu pruziti punu podrsku da ga razvije do kraja i drago mi je sto ga klub u tome u potpunosti podrzava.

specijal

pre 11 godina

Mislim da bi za ovog decka kao i za Lazara Markovica najbolje bilo da zavrse srednju skolu,dobiju diplomu i pokusaju da nadju negdje posao u nekoj solidnoj firmi.Fudbal je ipak umetnost i za njega je potreban talenat a valjda su svi videli da su u velikom deficitu po tom pitanju.Ovakvih "fudbalera" ima u Srbiji u svakom balonu.

Josko Martinoski,Tetovo

pre 11 godina

posle ovoga, samo mogu reci da se ponosim sto sam navijac Zvezde. Da sam grobar, stideo bih se ovakvog igraca. nema opravdanja za njega, pa sta ako ima "samo" 18 godina? Vidi se da je nevaspitan! Ali sta drugo ocekivati od grobara, kada su i oni isti kao on. Normalno da ga podrzavaju!

Гули

pre 11 godina

Е мали, види се да до сада ниси играо против Звезде и њихових играча. Тек ћеш се ти нагледати излежавања, провоцирања и других неспортских потеза. То се у Звезди прво учи, па тек онда додавање, дриблање, шутирање... Зато, боље се на време навикни на такве ствари.

Блокови

pre 11 godina

@PARTIZAN SAMPION

Дечко. да ли си ти уопште гледао утакмицу макар и преко РТС-а?

Milko

pre 11 godina

Sta je Stamenkovic dozivljavao tokom utakmice niko ovde ne pominje.Te navijacke uvrede su istovremeno i katastrofa i dokaz o kakvim se navijacima radi.Sta bi se tek desilo da je Sasha primio gol?Hranili biste se time narednih mesec dana!Covek vam ipak ne dade to zadovoljstvo,pa sada ovi vasi kukaju,jer ne znaju kako da prebole neresen rezultat,a ocekivali su pobedu.Ne daj Boze da ste igrali protiv Bordoa,pa dali bi vam 6 komada u Beogradu,a tamo to isto ali puta dva!Ovima iz Azerbejdzana bi dali gol samo na sveti cetvrtak!Bez uvrede,ovo su samo cinjenice.Na srecu ste uopste dosli u ovo takmicenje!

Pera lozac

pre 11 godina

Sta reci o "fudbaleru" Mitrovicu?
Odavno nisam video ovako nabedjenu osobu.
Naravno, bez pokrica. Kada god je bio u situaciji
da nesto korisno uradi, on je uprskao.
Slag je dosao na kraju.

veliki strumf

pre 11 godina

Ajd sto veze sa fudbalom nema, nego je mali jos i lazov i bezobrazan. Providan je nacin na koji pokusava da opravda svoje neznanje, i katastrofalnu igru Partizana. Zasto ne objasni kako to da veliki Partizan takvim evropskim velikanima kao sto su AEL i Nefci nije mogao da da gol kuci (ma jedva su po koji put u okvir gola sutnuli), a i Tromsu je gol dao stoper? Lako je kadetima BSK-a i Hajduka davati po 5 komada, gde su ti znalci protiv navedenih evropskih giganata?

druze

pre 11 godina

A jel boli? Neresen rezultat na domacem terenu sa najslabijom ekipom u grupi. Inter i Ribin ima da vas izuvaju iz cipela a toga ste i vi svesni...

Ne druze....nego boli tebe cim pises takve komentare ;-) da mi nismo u eliti favorita u ovoj grupi to je nama jasno.....ali vas nema nigde. I to vec jako dugo....tako da bi rekao....boli tebe druze ;-) neznas sta ces pa se radujes svakom nasem porazu ili neuspehu, posto ocigledno nemas da pratis svoje nego samo nase.

занимљиво

pre 11 godina

Замолио бих све људе добре воље да ми кажу где има да се купи оваква Звездина мајица
http://www.smedia.rs//galerije/stamenkovi_4892/stameni3.jpg

Унапред захвалан.

Grobari net-najjaci

pre 11 godina

A jel neko video tu Zvezdinu majicu? Kako ona izgleda? Moze li neki Grobar da nam da tu informaciju ili slepo veruje jednom klincu koji nista nije pokazao na utakmici pa sada skrece paznju na drugu stranu? Postoji li neki foto ili snimak koji je zabelezen prilikom tog gesta Stamenkovica? Ja mislim, i to je moj dobronameran savet, da imate mnogo vise razloga da se bavite praznim tribinama i koji je razlog tome nego bilo cemu drugom. Busate se u grudi po internet portalima, bavite se Zvezdom i Delijama, govorite o velikoj ljubavi prema vasem klubu a kada treba da odete na utakmicu i navijate, vi veliki "Grobari net" navijaci, nema vas nigde. I onda stadion izgleda onako kako je izgledao protiv Nefcija.

PARTIZAN SAMPION

pre 11 godina

@Blokovi

Zvezdasu da si zaista bio na Jugu video bi srednji prst Stamenkovica pokazan navijacima…i prestanite da se pravite nevesti- on jeste ispod nosio majcu sa sponzorskim logom…ali CRVENU majcu koju je prstom pokazivao i stavljao akcenat na crvenu boju Zvezdinu!

Ali sta ocekivati od coveka sa kojim je Zvezda izgubila svih 10 derbija, nego pokazivanje frustracije…lepo kaze Mitar, niko mu ne bi prisao, ne bi ga ni pogledali da nije sam provocirao.

I sad neko tupi Mitrovicu od 18 godina sto je REAGOVAO na nesto sto je matori sa rukavicama ZAPOCEO.

Jos nesto - Mitar je rodjeni napadac, imace decko veliku karijeru..do sad je on ( Stefan Scepovic se probudio u zadnje vreme) jedini davao golove od napadaca…dobro, nije protiv Azera realizovao 2 sanse ali je mlad i forma moze da mu oscilira..uostalom ni najiskusniji napadaci ne realizuju sve sanse, cak daleko od toga.

Mrtvac

pre 11 godina

A jel boli? Neresen rezultat na domacem terenu sa najslabijom ekipom u grupi. Inter i Ribin ima da vas izuvaju iz cipela a toga ste i vi svesni...

gagrica

pre 11 godina

Ovo sto se izdesavalo je stvarno sramota sa obe strane...Ali mladi Mitrovic ipak mora kod ocnog jer covek je nosio majicu sa logom sponzora ispod dresa a ne zvezdinu a to sto se valjao na terenu je svuda u svetu...Jos samo da mi kazu kako to Stojkovic nikad nebi uradio...Pokazao srednji prst navijacima ,pa u skorijoj proslosti pojedini igraci Partizana su to isto pokazivali svojim navijacima..

Блокови

pre 11 godina

Опрости младућу али тај срфедњи прст и звездину мајици заиста НИКО није видео. Био сам на југу али ово што ти говориш заиста није истина.

spoljnji fels ljubinka drulovica

pre 11 godina

Ako se reakcija Mitrovica moze pripisati i mladosti (svi smo nekada bili jedva punoletni) sta reci za coveka u godinama Stamenkovica. Navijaci su navijaci, ali ne mozes ti da budes sportista (javna licnost) i da se ponasas kao navijac.
Evo sta je porucio Ser Alex Ferguson svojim navijacima o ljutom rivalstvu sa L'poolom
Our rivalry with Liverpool is based on a determination to come out on top - a wish to see us crowned the best against a team that held that honour for so long.
"It cannot and should never be based on personal hatred.

Realno

pre 11 godina

Ostavite se Stamenkovica vise.Skroz ste skrenuli temu sa ocajne igre Partizana.Mozda cu pretjerati ako kazem da je ovo najlosiji tim Partizana ikada,ali najlosiji napad jeste sigurno!Totalna nemoc u Evropi protiv jako prosjecnih timova a u prvenstvu su lagano padale samo filijale,tek dolaze pravi ispiti i teza gostovanja..

G

pre 11 godina

Decko ima tek od skoro 18 godina, glumi Balotelija u Srbiji?!
Nosi isti broj 45, sa frizurom divlja, jer ipak nema afro kosu, slavi golova kao on...

Ocigledno nema ko da mu objasni gde zivi, u kakvom okruzenju, gde ima crno, ali i crveno-belih sledbenika. Sportski direktor sigurno to ne moze, jer je on toliko opijen, da Zvezdin stadion zove njihov stadion, a ne bilo kojim imenom kojim ga svako zove.

pfc

pre 11 godina

Navijaci Zvezde su svrstali Stamenkovica u legendu, ipak on ima jedan remi sa Partizanom nakon...6-7 poraza od istog :)

Sedma Zvezdina zvezda - Sasa Stamenkovic

PS: Ako izvuce remi i u Azerbejdzanu i to cete da proslavite bakljadom ?

A1

pre 11 godina

Mali je utripovao da je Baloteli. A posle onakvog transparenta i postupka "reprezentativnog br 1" ste očekivali šta? Da se Stameni skloni sa gola ili da vam na kraju posluži po baklavu?
Premalo vas je provocirao koliko ste zaslužili, ali najbitnije je da mu gol niste dali...

Mikoli

pre 11 godina

Jadni ste i vi kad ovaj moze da vas isprovocira. Zasto se bre palite vidite da je izgubljen. Zabrinite se malo za svoju igru, igrate jadno i bedno. Ja sam zvezdas ali sam bar mislio da cete ove pacere da nakantate a vi opet sramno odigrate bez suta u gol. Fudbal nam tone sve dublje i dublje a mi se bavimo i dalje bivsim igracima vecitih...

alex

pre 11 godina

igrac domaceg tima je napao igraca gostujceg tima u evropskom takmicenju,to su cinjenice i po tome bi trebalo da se neko sankcionise i tacka... ne samo igrac video sam sliku da je neki trener cusnuo gostujuceg igraca i to su cinjenice, a da li je on nosio majcu sa ovim ili onim grbom sve jedno,moze da nosi i haltere ako mu se nose... a najcrnje je sto matori ljudi koji su na funkcijama to odobravaju i kao to je ok napasti gostujuceg igraca...

Mikoli

pre 11 godina

Jadni ste i vi kad ovaj moze da vas isprovocira. Zasto se bre palite vidite da je izgubljen. Zabrinite se malo za svoju igru, igrate jadno i bedno. Ja sam zvezdas ali sam bar mislio da cete ove pacere da nakantate a vi opet sramno odigrate bez suta u gol. Fudbal nam tone sve dublje i dublje a mi se bavimo i dalje bivsim igracima vecitih...

Блокови

pre 11 godina

Опрости младућу али тај срфедњи прст и звездину мајици заиста НИКО није видео. Био сам на југу али ово што ти говориш заиста није истина.

G

pre 11 godina

Decko ima tek od skoro 18 godina, glumi Balotelija u Srbiji?!
Nosi isti broj 45, sa frizurom divlja, jer ipak nema afro kosu, slavi golova kao on...

Ocigledno nema ko da mu objasni gde zivi, u kakvom okruzenju, gde ima crno, ali i crveno-belih sledbenika. Sportski direktor sigurno to ne moze, jer je on toliko opijen, da Zvezdin stadion zove njihov stadion, a ne bilo kojim imenom kojim ga svako zove.

Realno

pre 11 godina

Ostavite se Stamenkovica vise.Skroz ste skrenuli temu sa ocajne igre Partizana.Mozda cu pretjerati ako kazem da je ovo najlosiji tim Partizana ikada,ali najlosiji napad jeste sigurno!Totalna nemoc u Evropi protiv jako prosjecnih timova a u prvenstvu su lagano padale samo filijale,tek dolaze pravi ispiti i teza gostovanja..

A1

pre 11 godina

Mali je utripovao da je Baloteli. A posle onakvog transparenta i postupka "reprezentativnog br 1" ste očekivali šta? Da se Stameni skloni sa gola ili da vam na kraju posluži po baklavu?
Premalo vas je provocirao koliko ste zaslužili, ali najbitnije je da mu gol niste dali...

gagrica

pre 11 godina

Ovo sto se izdesavalo je stvarno sramota sa obe strane...Ali mladi Mitrovic ipak mora kod ocnog jer covek je nosio majicu sa logom sponzora ispod dresa a ne zvezdinu a to sto se valjao na terenu je svuda u svetu...Jos samo da mi kazu kako to Stojkovic nikad nebi uradio...Pokazao srednji prst navijacima ,pa u skorijoj proslosti pojedini igraci Partizana su to isto pokazivali svojim navijacima..

Grobari net-najjaci

pre 11 godina

A jel neko video tu Zvezdinu majicu? Kako ona izgleda? Moze li neki Grobar da nam da tu informaciju ili slepo veruje jednom klincu koji nista nije pokazao na utakmici pa sada skrece paznju na drugu stranu? Postoji li neki foto ili snimak koji je zabelezen prilikom tog gesta Stamenkovica? Ja mislim, i to je moj dobronameran savet, da imate mnogo vise razloga da se bavite praznim tribinama i koji je razlog tome nego bilo cemu drugom. Busate se u grudi po internet portalima, bavite se Zvezdom i Delijama, govorite o velikoj ljubavi prema vasem klubu a kada treba da odete na utakmicu i navijate, vi veliki "Grobari net" navijaci, nema vas nigde. I onda stadion izgleda onako kako je izgledao protiv Nefcija.

pfc

pre 11 godina

Navijaci Zvezde su svrstali Stamenkovica u legendu, ipak on ima jedan remi sa Partizanom nakon...6-7 poraza od istog :)

Sedma Zvezdina zvezda - Sasa Stamenkovic

PS: Ako izvuce remi i u Azerbejdzanu i to cete da proslavite bakljadom ?

alex

pre 11 godina

igrac domaceg tima je napao igraca gostujceg tima u evropskom takmicenju,to su cinjenice i po tome bi trebalo da se neko sankcionise i tacka... ne samo igrac video sam sliku da je neki trener cusnuo gostujuceg igraca i to su cinjenice, a da li je on nosio majcu sa ovim ili onim grbom sve jedno,moze da nosi i haltere ako mu se nose... a najcrnje je sto matori ljudi koji su na funkcijama to odobravaju i kao to je ok napasti gostujuceg igraca...

Mrtvac

pre 11 godina

A jel boli? Neresen rezultat na domacem terenu sa najslabijom ekipom u grupi. Inter i Ribin ima da vas izuvaju iz cipela a toga ste i vi svesni...

занимљиво

pre 11 godina

Замолио бих све људе добре воље да ми кажу где има да се купи оваква Звездина мајица
http://www.smedia.rs//galerije/stamenkovi_4892/stameni3.jpg

Унапред захвалан.

spoljnji fels ljubinka drulovica

pre 11 godina

Ako se reakcija Mitrovica moze pripisati i mladosti (svi smo nekada bili jedva punoletni) sta reci za coveka u godinama Stamenkovica. Navijaci su navijaci, ali ne mozes ti da budes sportista (javna licnost) i da se ponasas kao navijac.
Evo sta je porucio Ser Alex Ferguson svojim navijacima o ljutom rivalstvu sa L'poolom
Our rivalry with Liverpool is based on a determination to come out on top - a wish to see us crowned the best against a team that held that honour for so long.
"It cannot and should never be based on personal hatred.

druze

pre 11 godina

A jel boli? Neresen rezultat na domacem terenu sa najslabijom ekipom u grupi. Inter i Ribin ima da vas izuvaju iz cipela a toga ste i vi svesni...

Ne druze....nego boli tebe cim pises takve komentare ;-) da mi nismo u eliti favorita u ovoj grupi to je nama jasno.....ali vas nema nigde. I to vec jako dugo....tako da bi rekao....boli tebe druze ;-) neznas sta ces pa se radujes svakom nasem porazu ili neuspehu, posto ocigledno nemas da pratis svoje nego samo nase.

Pera lozac

pre 11 godina

Sta reci o "fudbaleru" Mitrovicu?
Odavno nisam video ovako nabedjenu osobu.
Naravno, bez pokrica. Kada god je bio u situaciji
da nesto korisno uradi, on je uprskao.
Slag je dosao na kraju.

veliki strumf

pre 11 godina

Ajd sto veze sa fudbalom nema, nego je mali jos i lazov i bezobrazan. Providan je nacin na koji pokusava da opravda svoje neznanje, i katastrofalnu igru Partizana. Zasto ne objasni kako to da veliki Partizan takvim evropskim velikanima kao sto su AEL i Nefci nije mogao da da gol kuci (ma jedva su po koji put u okvir gola sutnuli), a i Tromsu je gol dao stoper? Lako je kadetima BSK-a i Hajduka davati po 5 komada, gde su ti znalci protiv navedenih evropskih giganata?

Milko

pre 11 godina

Sta je Stamenkovic dozivljavao tokom utakmice niko ovde ne pominje.Te navijacke uvrede su istovremeno i katastrofa i dokaz o kakvim se navijacima radi.Sta bi se tek desilo da je Sasha primio gol?Hranili biste se time narednih mesec dana!Covek vam ipak ne dade to zadovoljstvo,pa sada ovi vasi kukaju,jer ne znaju kako da prebole neresen rezultat,a ocekivali su pobedu.Ne daj Boze da ste igrali protiv Bordoa,pa dali bi vam 6 komada u Beogradu,a tamo to isto ali puta dva!Ovima iz Azerbejdzana bi dali gol samo na sveti cetvrtak!Bez uvrede,ovo su samo cinjenice.Na srecu ste uopste dosli u ovo takmicenje!

PARTIZAN SAMPION

pre 11 godina

@Blokovi

Zvezdasu da si zaista bio na Jugu video bi srednji prst Stamenkovica pokazan navijacima…i prestanite da se pravite nevesti- on jeste ispod nosio majcu sa sponzorskim logom…ali CRVENU majcu koju je prstom pokazivao i stavljao akcenat na crvenu boju Zvezdinu!

Ali sta ocekivati od coveka sa kojim je Zvezda izgubila svih 10 derbija, nego pokazivanje frustracije…lepo kaze Mitar, niko mu ne bi prisao, ne bi ga ni pogledali da nije sam provocirao.

I sad neko tupi Mitrovicu od 18 godina sto je REAGOVAO na nesto sto je matori sa rukavicama ZAPOCEO.

Jos nesto - Mitar je rodjeni napadac, imace decko veliku karijeru..do sad je on ( Stefan Scepovic se probudio u zadnje vreme) jedini davao golove od napadaca…dobro, nije protiv Azera realizovao 2 sanse ali je mlad i forma moze da mu oscilira..uostalom ni najiskusniji napadaci ne realizuju sve sanse, cak daleko od toga.

Гули

pre 11 godina

Е мали, види се да до сада ниси играо против Звезде и њихових играча. Тек ћеш се ти нагледати излежавања, провоцирања и других неспортских потеза. То се у Звезди прво учи, па тек онда додавање, дриблање, шутирање... Зато, боље се на време навикни на такве ствари.

specijal

pre 11 godina

Mislim da bi za ovog decka kao i za Lazara Markovica najbolje bilo da zavrse srednju skolu,dobiju diplomu i pokusaju da nadju negdje posao u nekoj solidnoj firmi.Fudbal je ipak umetnost i za njega je potreban talenat a valjda su svi videli da su u velikom deficitu po tom pitanju.Ovakvih "fudbalera" ima u Srbiji u svakom balonu.

Josko Martinoski,Tetovo

pre 11 godina

posle ovoga, samo mogu reci da se ponosim sto sam navijac Zvezde. Da sam grobar, stideo bih se ovakvog igraca. nema opravdanja za njega, pa sta ako ima "samo" 18 godina? Vidi se da je nevaspitan! Ali sta drugo ocekivati od grobara, kada su i oni isti kao on. Normalno da ga podrzavaju!

Блокови

pre 11 godina

@PARTIZAN SAMPION

Дечко. да ли си ти уопште гледао утакмицу макар и преко РТС-а?

muki

pre 11 godina

Ajde sto je los fudbaler to mu se moze i oprostiti, nemogu svi da budu talentovani i dobri.Ali ovakav talenat za fabrikovanje neistina davno nisam video, treba mu pruziti punu podrsku da ga razvije do kraja i drago mi je sto ga klub u tome u potpunosti podrzava.

goran

pre 11 godina

Au koliko zvezdinih navijaca komentarise,sto mi je veoma drago. Pa zar je moguce da vas je partizan toliko psihicki unistio da samo mislite i pricate o njemu. Jer toliko boli neuspeh zvezde u evropi a uspeh partizana. Sad ispada da je zvezda postigla uspeh sto je ispala iz evrope(sestu godinu zaredom),a da je partizan neuspesan sto je usao u evropu. Secam se pre dve sezone kad je partizan izbacio zvezdu iz kupa(2-0;0-1)da su posle revansa na marakani zvezdini igraci pricali kao da su oni prosli a ne partizan. Tako je vec godinama unazad,partizanovi uspesi se omalovazavaju,a zvezdini neuspesi se velicaju.

pfc

pre 11 godina

Navijaci Zvezde su svrstali Stamenkovica u legendu, ipak on ima jedan remi sa Partizanom nakon...6-7 poraza od istog :)

Sedma Zvezdina zvezda - Sasa Stamenkovic

PS: Ako izvuce remi i u Azerbejdzanu i to cete da proslavite bakljadom ?

PARTIZAN SAMPION

pre 11 godina

@Blokovi

Zvezdasu da si zaista bio na Jugu video bi srednji prst Stamenkovica pokazan navijacima…i prestanite da se pravite nevesti- on jeste ispod nosio majcu sa sponzorskim logom…ali CRVENU majcu koju je prstom pokazivao i stavljao akcenat na crvenu boju Zvezdinu!

Ali sta ocekivati od coveka sa kojim je Zvezda izgubila svih 10 derbija, nego pokazivanje frustracije…lepo kaze Mitar, niko mu ne bi prisao, ne bi ga ni pogledali da nije sam provocirao.

I sad neko tupi Mitrovicu od 18 godina sto je REAGOVAO na nesto sto je matori sa rukavicama ZAPOCEO.

Jos nesto - Mitar je rodjeni napadac, imace decko veliku karijeru..do sad je on ( Stefan Scepovic se probudio u zadnje vreme) jedini davao golove od napadaca…dobro, nije protiv Azera realizovao 2 sanse ali je mlad i forma moze da mu oscilira..uostalom ni najiskusniji napadaci ne realizuju sve sanse, cak daleko od toga.

A1

pre 11 godina

Mali je utripovao da je Baloteli. A posle onakvog transparenta i postupka "reprezentativnog br 1" ste očekivali šta? Da se Stameni skloni sa gola ili da vam na kraju posluži po baklavu?
Premalo vas je provocirao koliko ste zaslužili, ali najbitnije je da mu gol niste dali...

druze

pre 11 godina

A jel boli? Neresen rezultat na domacem terenu sa najslabijom ekipom u grupi. Inter i Ribin ima da vas izuvaju iz cipela a toga ste i vi svesni...

Ne druze....nego boli tebe cim pises takve komentare ;-) da mi nismo u eliti favorita u ovoj grupi to je nama jasno.....ali vas nema nigde. I to vec jako dugo....tako da bi rekao....boli tebe druze ;-) neznas sta ces pa se radujes svakom nasem porazu ili neuspehu, posto ocigledno nemas da pratis svoje nego samo nase.

Гули

pre 11 godina

Е мали, види се да до сада ниси играо против Звезде и њихових играча. Тек ћеш се ти нагледати излежавања, провоцирања и других неспортских потеза. То се у Звезди прво учи, па тек онда додавање, дриблање, шутирање... Зато, боље се на време навикни на такве ствари.

Блокови

pre 11 godina

Опрости младућу али тај срфедњи прст и звездину мајици заиста НИКО није видео. Био сам на југу али ово што ти говориш заиста није истина.

Mrtvac

pre 11 godina

A jel boli? Neresen rezultat na domacem terenu sa najslabijom ekipom u grupi. Inter i Ribin ima da vas izuvaju iz cipela a toga ste i vi svesni...

G

pre 11 godina

Decko ima tek od skoro 18 godina, glumi Balotelija u Srbiji?!
Nosi isti broj 45, sa frizurom divlja, jer ipak nema afro kosu, slavi golova kao on...

Ocigledno nema ko da mu objasni gde zivi, u kakvom okruzenju, gde ima crno, ali i crveno-belih sledbenika. Sportski direktor sigurno to ne moze, jer je on toliko opijen, da Zvezdin stadion zove njihov stadion, a ne bilo kojim imenom kojim ga svako zove.

Josko Martinoski,Tetovo

pre 11 godina

posle ovoga, samo mogu reci da se ponosim sto sam navijac Zvezde. Da sam grobar, stideo bih se ovakvog igraca. nema opravdanja za njega, pa sta ako ima "samo" 18 godina? Vidi se da je nevaspitan! Ali sta drugo ocekivati od grobara, kada su i oni isti kao on. Normalno da ga podrzavaju!

alex

pre 11 godina

igrac domaceg tima je napao igraca gostujceg tima u evropskom takmicenju,to su cinjenice i po tome bi trebalo da se neko sankcionise i tacka... ne samo igrac video sam sliku da je neki trener cusnuo gostujuceg igraca i to su cinjenice, a da li je on nosio majcu sa ovim ili onim grbom sve jedno,moze da nosi i haltere ako mu se nose... a najcrnje je sto matori ljudi koji su na funkcijama to odobravaju i kao to je ok napasti gostujuceg igraca...

gagrica

pre 11 godina

Ovo sto se izdesavalo je stvarno sramota sa obe strane...Ali mladi Mitrovic ipak mora kod ocnog jer covek je nosio majicu sa logom sponzora ispod dresa a ne zvezdinu a to sto se valjao na terenu je svuda u svetu...Jos samo da mi kazu kako to Stojkovic nikad nebi uradio...Pokazao srednji prst navijacima ,pa u skorijoj proslosti pojedini igraci Partizana su to isto pokazivali svojim navijacima..

занимљиво

pre 11 godina

Замолио бих све људе добре воље да ми кажу где има да се купи оваква Звездина мајица
http://www.smedia.rs//galerije/stamenkovi_4892/stameni3.jpg

Унапред захвалан.

Grobari net-najjaci

pre 11 godina

A jel neko video tu Zvezdinu majicu? Kako ona izgleda? Moze li neki Grobar da nam da tu informaciju ili slepo veruje jednom klincu koji nista nije pokazao na utakmici pa sada skrece paznju na drugu stranu? Postoji li neki foto ili snimak koji je zabelezen prilikom tog gesta Stamenkovica? Ja mislim, i to je moj dobronameran savet, da imate mnogo vise razloga da se bavite praznim tribinama i koji je razlog tome nego bilo cemu drugom. Busate se u grudi po internet portalima, bavite se Zvezdom i Delijama, govorite o velikoj ljubavi prema vasem klubu a kada treba da odete na utakmicu i navijate, vi veliki "Grobari net" navijaci, nema vas nigde. I onda stadion izgleda onako kako je izgledao protiv Nefcija.

Milko

pre 11 godina

Sta je Stamenkovic dozivljavao tokom utakmice niko ovde ne pominje.Te navijacke uvrede su istovremeno i katastrofa i dokaz o kakvim se navijacima radi.Sta bi se tek desilo da je Sasha primio gol?Hranili biste se time narednih mesec dana!Covek vam ipak ne dade to zadovoljstvo,pa sada ovi vasi kukaju,jer ne znaju kako da prebole neresen rezultat,a ocekivali su pobedu.Ne daj Boze da ste igrali protiv Bordoa,pa dali bi vam 6 komada u Beogradu,a tamo to isto ali puta dva!Ovima iz Azerbejdzana bi dali gol samo na sveti cetvrtak!Bez uvrede,ovo su samo cinjenice.Na srecu ste uopste dosli u ovo takmicenje!

spoljnji fels ljubinka drulovica

pre 11 godina

Ako se reakcija Mitrovica moze pripisati i mladosti (svi smo nekada bili jedva punoletni) sta reci za coveka u godinama Stamenkovica. Navijaci su navijaci, ali ne mozes ti da budes sportista (javna licnost) i da se ponasas kao navijac.
Evo sta je porucio Ser Alex Ferguson svojim navijacima o ljutom rivalstvu sa L'poolom
Our rivalry with Liverpool is based on a determination to come out on top - a wish to see us crowned the best against a team that held that honour for so long.
"It cannot and should never be based on personal hatred.

Pera lozac

pre 11 godina

Sta reci o "fudbaleru" Mitrovicu?
Odavno nisam video ovako nabedjenu osobu.
Naravno, bez pokrica. Kada god je bio u situaciji
da nesto korisno uradi, on je uprskao.
Slag je dosao na kraju.

specijal

pre 11 godina

Mislim da bi za ovog decka kao i za Lazara Markovica najbolje bilo da zavrse srednju skolu,dobiju diplomu i pokusaju da nadju negdje posao u nekoj solidnoj firmi.Fudbal je ipak umetnost i za njega je potreban talenat a valjda su svi videli da su u velikom deficitu po tom pitanju.Ovakvih "fudbalera" ima u Srbiji u svakom balonu.

veliki strumf

pre 11 godina

Ajd sto veze sa fudbalom nema, nego je mali jos i lazov i bezobrazan. Providan je nacin na koji pokusava da opravda svoje neznanje, i katastrofalnu igru Partizana. Zasto ne objasni kako to da veliki Partizan takvim evropskim velikanima kao sto su AEL i Nefci nije mogao da da gol kuci (ma jedva su po koji put u okvir gola sutnuli), a i Tromsu je gol dao stoper? Lako je kadetima BSK-a i Hajduka davati po 5 komada, gde su ti znalci protiv navedenih evropskih giganata?

Realno

pre 11 godina

Ostavite se Stamenkovica vise.Skroz ste skrenuli temu sa ocajne igre Partizana.Mozda cu pretjerati ako kazem da je ovo najlosiji tim Partizana ikada,ali najlosiji napad jeste sigurno!Totalna nemoc u Evropi protiv jako prosjecnih timova a u prvenstvu su lagano padale samo filijale,tek dolaze pravi ispiti i teza gostovanja..

Mikoli

pre 11 godina

Jadni ste i vi kad ovaj moze da vas isprovocira. Zasto se bre palite vidite da je izgubljen. Zabrinite se malo za svoju igru, igrate jadno i bedno. Ja sam zvezdas ali sam bar mislio da cete ove pacere da nakantate a vi opet sramno odigrate bez suta u gol. Fudbal nam tone sve dublje i dublje a mi se bavimo i dalje bivsim igracima vecitih...

muki

pre 11 godina

Ajde sto je los fudbaler to mu se moze i oprostiti, nemogu svi da budu talentovani i dobri.Ali ovakav talenat za fabrikovanje neistina davno nisam video, treba mu pruziti punu podrsku da ga razvije do kraja i drago mi je sto ga klub u tome u potpunosti podrzava.

Блокови

pre 11 godina

@PARTIZAN SAMPION

Дечко. да ли си ти уопште гледао утакмицу макар и преко РТС-а?

goran

pre 11 godina

Au koliko zvezdinih navijaca komentarise,sto mi je veoma drago. Pa zar je moguce da vas je partizan toliko psihicki unistio da samo mislite i pricate o njemu. Jer toliko boli neuspeh zvezde u evropi a uspeh partizana. Sad ispada da je zvezda postigla uspeh sto je ispala iz evrope(sestu godinu zaredom),a da je partizan neuspesan sto je usao u evropu. Secam se pre dve sezone kad je partizan izbacio zvezdu iz kupa(2-0;0-1)da su posle revansa na marakani zvezdini igraci pricali kao da su oni prosli a ne partizan. Tako je vec godinama unazad,partizanovi uspesi se omalovazavaju,a zvezdini neuspesi se velicaju.