Četvrtak, 20.09.2012.

17:44

Darko Miličić ide u Seltikse

Srpski košarkaš Darko Miličić nalazi se pred potpisom jednogodišnjeg ugovora sa Boston Seltiksima, za veteranski minimum.

Izvor: AK

Darko Milièiæ ide u Seltikse IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

69 Komentari

Sortiraj po:

nameless

pre 11 godina

Ne daj se Darko samo hrabro. Seltiksi su sampionska ekipa i nadam se da ces im pomoci da uzmu prsten. Samo napred, u inat svima sto misle da su strucnjaci.

Anakin

pre 11 godina

Ako Garnet ne napravi od njega igraca, niko nece... Jednostavno, ako bude imao i malo postovanja prema timu, ima da lije krv, suze i znoj da bi makar bio opcija u Bostonu. Boston nema kvalitetnog centra, i to je bio veliki problem prosle godine u plej ofu. I da neko je spomenuo vec, ali 'ajde da ponovim, prosto mi je neverovatno koliko nas zeli da Milicic konacno proradi i barem donekle opravda mesto na draftu i neosporan talenat koji poseduje a koji je zbog lude glave propadao tolike godine... Napred Darko, imaces mentora koji je LUD i sada u 36. godini zivota.
http://www.youtube.com/watch?v=q1WKWVVikdg

Max Emanuel

pre 11 godina

Koliko bih samo voleo da se ovom čoveku konačno slože kockice i odigra jednu vrhunsku sezonu... I u Celticsima i u reprezentaciji!

xxxo

pre 11 godina

on ništa nije pružio srpskoj košarci ,ni na reprezentativnom nivou ni klubskom .Kosta Perović,Mile Ilić,Slavko Vraneš i on su uspeli da igraju u Nba? a sto je najgore ovaj ima prsten.hahahahaha

Goran

pre 11 godina

Sto bi Sojic rekao: Al^ga oce! Pa on provede citavu karijeru u NBA a nigdje nije pruzio nista. Bolje se roditi pod sretnom zvijezdom nego bez one stvari- narastce ako si ako imas srece. 6 miliona od reala za 3 godine je manje nego sto prima od Minesote + 1 mil. i Seltiksima. Sledece godine Evropa moze biti aktuelna.

jorgovan

pre 11 godina

O ne ja sam bio ubedjen da ce u Majami! Mislim da bi vise igrao u Majamiju mada ce Garnet,Rondo i Rivers sigurno imati uticaja dalji tok njegove karijere. Neverovatno koliko bi svi mi voleli da ovaj covek zaigra na najvisem nivou!

NeRazumem

pre 11 godina

Imao je solidnu karijeru, ali daleko od uspesne.
I uspesnost se ne broji parama koje je zaradio nego igrom koju je pruzao.
Jos je i interesantno da neki misle da ce covek sa 27 pokazati sta on, u stvari, zna :)
Ja bih to voleo, ali...

IzDolineJanjskePoso

pre 11 godina

Ko god je pratio NBA mogao je da primeti da i Lebron ima pridev veterana.
Cirilicna pise slova to je Srbin iz Sipova!!

mare

pre 11 godina

Ako mislte da je lako otići u NBA grdno se varate. Sam odlazak u NBA za svakog pro igrača je već ogroman uspeh. Lakše malo sa osudama Darka Miličića,po meni on je imao super karijeru,naplatio se para za tri života.

TIGER

pre 11 godina

Ma ljudi..pustite da liga pocne..teren je merilo..Da vidim bas ko ce bude favorit kad Milicic potpise za koji dan za ZVEZDU...proverena informacija....poz za sve DELIJE...
(Milivoje Jevtic, 17. septembar 2012 19:02)

Jeli Milivoje, jel ti jos proverena ta informacija? :))

bohemian

pre 11 godina

Za neupucene, status veterana u NBA se stice vec nakon isteka "rookie" ugovora, koji traje 3 plus jednu godinu. Sto se tice Darka, mozemo se samo nadati da je fokus i strast KG-a toliko zarazna da ce cak i njega probuditi iz zimskog sna. Bolji tim i bolje saigrace nije mogao izabrati, vidjecemo hoce li izvuci nesto pozitivno iz toga. Sansu ce sasvim sigurno dobiti jer je prakticno jedini klasicni centar u ekipi (ostarjelog i tromog Collinsa ne racunam kao ozbiljnu konkurenciju za minute).

sumadinac atl

pre 11 godina

@durantula
sreca pa se ti ne pitas.
ti nisi ni bek ni krilo ni centar ni na poljancetubispred zgrade.
darko cekamo te u Atlanti!

Kralj

pre 11 godina

Veteran u NBA nema veze sa brojem godina starosti nekog igraca, vec sa brojem godina provedenim u NBA. Veteranski minimalac je znatno veci od obicnog minimalca u NBA.

mile

pre 11 godina

Potpisuje veteranski ugovor samo zbog toga sto mu minesota mora isplatiti celih sedam miliona dolara(7 000 000) i nisu mu vazne pare. Mislim da je za njega boston dobar izbor jer igraju pozicionu igru a ne kao minesota trci i pucaj. Ako bude imo dobru sezonu moze sebi osigurati visegodisnji ugovor u nba ligi.

Morgoroth

pre 11 godina

Pored Garnetta ima da pisa krv, ukoliko hoce da igra. U 27 godini dobio je mentora kakvog nikad vise nece imati, ako se uz KG-a ne nauci zalganju onda je najbolje da vise nikad ni ne pipne loptu. Nek skine par kila, vrati se u optimalnu formu i moci ce zameniti Stiemsmu, a to je prvenstveno igra u reketu i kako ga braniti. Darko je imao pretprosle sezone finu epizodu u Wolvsima, kada je bio startni centar i skupljao pristojne brojke, te bio medju top 5 blokerima u ligi. To isto se ocekuje i ove sezone ukoliko uistinu zavrsi u Celticsima.

dragutin

pre 11 godina

Dobre pripreme i bice u formi.Ako uz Ronda i Doka Riversa najboljeg trenera u NBA ne moze da igra ki covek ja ne znam.Krstic jedva ide po parketu vec nekoliko godina on nije bio za NBA ali ovaj moze samo ako hoce.

Keown

pre 11 godina

Ovo je dobra prilika za Darka da odigra sezonu na velikoj sceni. Boston ce i ove godine biti medju 4 najjaca tima na Istoku (Bulsi, Miami I Kniksi)
Ako Doc Rivers uspe da ishendluje njegovu psihu... mozda i dokaze svoj veliki kvalitet

zhumantze

pre 11 godina

Darko zelim ti svu srecu. Pokazi svima da si najbolji centar. Ti si ponos Srbije i Republike Srpske.
Imas kvalitet za dabl-dabl na svakom mecu a uz to potrudi se da budes najbolji bloker lige, verujemo u tebe.
Darko = Odlican kosarkas + ljudska velicina

x

pre 11 godina

Samo onaj ko ne gleda NBA utakmice moze da kaze da je Milicic za reprezentaciju. Mada i ko ne gleda utakmice a posecuje nba.com moze da vidi da ako se on ikada spomene, spomene se u kontekstu velikih promasaja lige i NBA minimalca.
Na stranu njegov nesporni talenat i nesreca da ga uzme "nakrcani" Detroit na draftu, covek je neradnik i kao igrac ne da se nije razvio nego nije ni polu-proizvod. Kako takav mentalitet, pritom i umisljena zvezda, moze da utice na ekipu?
Pored svega toga, mene bi bilo sramota da nam uzdanica bude igrac sa takvom reputacijom, od psovanja pa do "levog smetala" i dodavaca peskira u NBA...

Vezano za prelazak u Boston, ja bih voleo kad bi on sad eksplodirao i proigrao, ali tesko da ce tako biti - pitanje je da li ce on uopste da se izbori makar i za status "mesa" u ekipi i par min po utakmici ili ce cesce biti van ekipe i cekati da se neko (opet) povredi.

realnost

pre 11 godina

pa dal ces se nekako opametiti. zar mu nije jasno da treba jednu, dve godine da oladi od nba i da zaigra u evropi... to bi mu bilo najpametnije. a ne da i ove seyone greje klupu.

JJJOOOOOAAAAJJJJ NAS MENTALITET....

pre 11 godina

Ovaj nije normalan. Znaci Real Madrid mu nudio 3 godine 6 milion evra i tu bi do kraja godine bio jedan od najvaznijih igraca. Decko je stvoren za Evropsku kosarku i moze i da bude dominantan kad hoce (videli smo pre kako se dobro nosio sa Skolom, Gasolom kad je bio mladji). Ali decko uzeo 365 hiljada dolara i to PRE takse i u Bostonu gde ce sedeti na klupi sve vreme. I to sve samo da bi ostao u NBA. Kao da nije vec dovoljno zaradio u NBA svih ovih godina, Kompleski su cudo. Krivo mi samo zbog reprezentacije jer da je igrao u RM, bio bi u formi za Evropsko a ovako nista.

Dr

pre 11 godina

Voleo bih da vidim ovu reprezentaciju na delu:

Teodosic
Pavlovic
Radmanovic
Krstic
Milicic
--------------------
Nedovic
Rakocevic
Bjelica
Velickovic
Rakovic
--
Keselj
Gagic

Trener: A. Djordjevic
Pomocni trener: M. Gurovic

Vrlo mocna ekipa.

Dr

pre 11 godina

Voleo bih da vidim ovu reprezentaciju na delu:

Teodosic
Pavlovic
Radmanovic
Krstic
Milicic
--------------------
Nedovic
Rakocevic
Bjelica
Velickovic
Rakovic
--
Keselj
Gagic

Trener: A. Djordjevic
Pomocni trener: M. Gurovic

Vrlo mocna ekipa.

Shuluburic

pre 11 godina

И онда неко каже - Зовите Миличића у репрезентацију!???
Па човек игра под аматерским уговором.

G

pre 11 godina

Nevidjen talentan.
Kada je igrao za Hemofarm kako je samo vodio loptu i driblao za svoju visinu, pa sut, kucanje, sta hoce.

Prve velike pare udarile u glavu. Steta sto vec tada nije bio ozenjen ili nesto, kada ocigledno nije imao nikoga pored sebe da mu kaze cekaj, polako.

I dalje na trenutke zna da pokaze sta moze, samo kada hoce. Ali ponovo, do sada je toliko zaradio, kao i da 15 godina igra na vrhunskom nivou za neke dobre pare, ali ipak je on vec uzeo odlicne. Gleda sta dalje, ima zenu, decu, osigurao se.

Samo jos kada bi mogao da da deo svog talenta i Srbiji. Da se samo malo skoncentrise i da vidi sa ljudima iz KSSa da bude deo EP, i sledeceg SP. Sve moze da se dogovori ako svi hoce, ako vec Misko Raznatovic tu vuce konce, onda dzaba. Ovaj covek vec igra gde nema dalje, nema mesta iz Turske, u Rusiju itd...

hallucinoman

pre 11 godina

Pa i nije tako loš tim, kakav je potop pretio nakon play-offa.

Kako smo se nadali, xtra smo se udali.
Biće Boston opet konkurentan, možda i više nego prošle sezone, kad im je izmaklo veliko finale i 18. titula za... 'volišno.

Ali i dalje živim za Larry Birda na mestu doživotnog predsednika i Tom Tibodeaua na mestu trenera.

miki

pre 11 godina

super izbor, dobar trener, odbrana bitna, sad samo da Darko sazreli u glavi i imace dobru minutazi iza garneta, taman za evropsku da dodje kao nov covek

HadiVelja

pre 11 godina

Darko, neka ti je sa srecom u Bostonu. U tebi ima jos najmanje 6 godina vrhunske kosarke, zelim ti da se vratis u Srpsku repku! Kao i da ti i "trenerska struka" spustite loptu na zemlju i nadje zajednicki jezik na radost ljubiteja kosarkaske igre! Posto tim koji ne dobija MORA da se menja. Nadam se uspehu nasg dtzavnog tima na prvenstvu u Dezeli sa tobom u prvoj petorci u tandemu sa Krsticem pod kosem!!!

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 11 godina

Najskuplji košarkaš svih vremena,ako se gleda odnos između provedenog vremena na parketu i novčanih primanja. Svaka mu čast na tome!

Lapot naroda

pre 11 godina

Skace, lupa blokade, fizicki dominantan. Ne treba nam, Savan i Macvan su gotivni momci, jeste da ne znaju nista od navedenog i da su slabasni i tromi, ali su gotivci.

Zeljko

pre 11 godina

Kako Garnet zbog godina sada igra peticu, a Bass je eksplodirao u plejofu, Darko ce ocigledno biti rezervni centar. Nije lose za njega svakako.

Comy

pre 11 godina

Mogla bi ovo da bude zanimljiva rola... Samo da dobije minutazu. Bas me interesuje kako ce sve to da izgleda sa ludim asistencijama Ronda i kako ce pod kosem da se uklopi ako Garnet predje na prirodnu poziciju cetvorke. GO BOSTON!!!

RUS

pre 11 godina

Veteranski minimum u 27 godini?!?

Nikada mi neće biti jasni igrači koji bi radije da budu dodavači peškira u NBA nego da igraju košarku u nekom ozbiljnom klubu u Evropi.

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 11 godina

Najskuplji košarkaš svih vremena,ako se gleda odnos između provedenog vremena na parketu i novčanih primanja. Svaka mu čast na tome!

RUS

pre 11 godina

Veteranski minimum u 27 godini?!?

Nikada mi neće biti jasni igrači koji bi radije da budu dodavači peškira u NBA nego da igraju košarku u nekom ozbiljnom klubu u Evropi.

Lapot naroda

pre 11 godina

Skace, lupa blokade, fizicki dominantan. Ne treba nam, Savan i Macvan su gotivni momci, jeste da ne znaju nista od navedenog i da su slabasni i tromi, ali su gotivci.

G

pre 11 godina

Nevidjen talentan.
Kada je igrao za Hemofarm kako je samo vodio loptu i driblao za svoju visinu, pa sut, kucanje, sta hoce.

Prve velike pare udarile u glavu. Steta sto vec tada nije bio ozenjen ili nesto, kada ocigledno nije imao nikoga pored sebe da mu kaze cekaj, polako.

I dalje na trenutke zna da pokaze sta moze, samo kada hoce. Ali ponovo, do sada je toliko zaradio, kao i da 15 godina igra na vrhunskom nivou za neke dobre pare, ali ipak je on vec uzeo odlicne. Gleda sta dalje, ima zenu, decu, osigurao se.

Samo jos kada bi mogao da da deo svog talenta i Srbiji. Da se samo malo skoncentrise i da vidi sa ljudima iz KSSa da bude deo EP, i sledeceg SP. Sve moze da se dogovori ako svi hoce, ako vec Misko Raznatovic tu vuce konce, onda dzaba. Ovaj covek vec igra gde nema dalje, nema mesta iz Turske, u Rusiju itd...

x

pre 11 godina

Samo onaj ko ne gleda NBA utakmice moze da kaze da je Milicic za reprezentaciju. Mada i ko ne gleda utakmice a posecuje nba.com moze da vidi da ako se on ikada spomene, spomene se u kontekstu velikih promasaja lige i NBA minimalca.
Na stranu njegov nesporni talenat i nesreca da ga uzme "nakrcani" Detroit na draftu, covek je neradnik i kao igrac ne da se nije razvio nego nije ni polu-proizvod. Kako takav mentalitet, pritom i umisljena zvezda, moze da utice na ekipu?
Pored svega toga, mene bi bilo sramota da nam uzdanica bude igrac sa takvom reputacijom, od psovanja pa do "levog smetala" i dodavaca peskira u NBA...

Vezano za prelazak u Boston, ja bih voleo kad bi on sad eksplodirao i proigrao, ali tesko da ce tako biti - pitanje je da li ce on uopste da se izbori makar i za status "mesa" u ekipi i par min po utakmici ili ce cesce biti van ekipe i cekati da se neko (opet) povredi.

HadiVelja

pre 11 godina

Darko, neka ti je sa srecom u Bostonu. U tebi ima jos najmanje 6 godina vrhunske kosarke, zelim ti da se vratis u Srpsku repku! Kao i da ti i "trenerska struka" spustite loptu na zemlju i nadje zajednicki jezik na radost ljubiteja kosarkaske igre! Posto tim koji ne dobija MORA da se menja. Nadam se uspehu nasg dtzavnog tima na prvenstvu u Dezeli sa tobom u prvoj petorci u tandemu sa Krsticem pod kosem!!!

Morgoroth

pre 11 godina

Pored Garnetta ima da pisa krv, ukoliko hoce da igra. U 27 godini dobio je mentora kakvog nikad vise nece imati, ako se uz KG-a ne nauci zalganju onda je najbolje da vise nikad ni ne pipne loptu. Nek skine par kila, vrati se u optimalnu formu i moci ce zameniti Stiemsmu, a to je prvenstveno igra u reketu i kako ga braniti. Darko je imao pretprosle sezone finu epizodu u Wolvsima, kada je bio startni centar i skupljao pristojne brojke, te bio medju top 5 blokerima u ligi. To isto se ocekuje i ove sezone ukoliko uistinu zavrsi u Celticsima.

Zeljko

pre 11 godina

Kako Garnet zbog godina sada igra peticu, a Bass je eksplodirao u plejofu, Darko ce ocigledno biti rezervni centar. Nije lose za njega svakako.

Comy

pre 11 godina

Mogla bi ovo da bude zanimljiva rola... Samo da dobije minutazu. Bas me interesuje kako ce sve to da izgleda sa ludim asistencijama Ronda i kako ce pod kosem da se uklopi ako Garnet predje na prirodnu poziciju cetvorke. GO BOSTON!!!

Kralj

pre 11 godina

Veteran u NBA nema veze sa brojem godina starosti nekog igraca, vec sa brojem godina provedenim u NBA. Veteranski minimalac je znatno veci od obicnog minimalca u NBA.

mile

pre 11 godina

Potpisuje veteranski ugovor samo zbog toga sto mu minesota mora isplatiti celih sedam miliona dolara(7 000 000) i nisu mu vazne pare. Mislim da je za njega boston dobar izbor jer igraju pozicionu igru a ne kao minesota trci i pucaj. Ako bude imo dobru sezonu moze sebi osigurati visegodisnji ugovor u nba ligi.

miki

pre 11 godina

super izbor, dobar trener, odbrana bitna, sad samo da Darko sazreli u glavi i imace dobru minutazi iza garneta, taman za evropsku da dodje kao nov covek

dragutin

pre 11 godina

Dobre pripreme i bice u formi.Ako uz Ronda i Doka Riversa najboljeg trenera u NBA ne moze da igra ki covek ja ne znam.Krstic jedva ide po parketu vec nekoliko godina on nije bio za NBA ali ovaj moze samo ako hoce.

Dr

pre 11 godina

Voleo bih da vidim ovu reprezentaciju na delu:

Teodosic
Pavlovic
Radmanovic
Krstic
Milicic
--------------------
Nedovic
Rakocevic
Bjelica
Velickovic
Rakovic
--
Keselj
Gagic

Trener: A. Djordjevic
Pomocni trener: M. Gurovic

Vrlo mocna ekipa.

TIGER

pre 11 godina

Ma ljudi..pustite da liga pocne..teren je merilo..Da vidim bas ko ce bude favorit kad Milicic potpise za koji dan za ZVEZDU...proverena informacija....poz za sve DELIJE...
(Milivoje Jevtic, 17. septembar 2012 19:02)

Jeli Milivoje, jel ti jos proverena ta informacija? :))

bohemian

pre 11 godina

Za neupucene, status veterana u NBA se stice vec nakon isteka "rookie" ugovora, koji traje 3 plus jednu godinu. Sto se tice Darka, mozemo se samo nadati da je fokus i strast KG-a toliko zarazna da ce cak i njega probuditi iz zimskog sna. Bolji tim i bolje saigrace nije mogao izabrati, vidjecemo hoce li izvuci nesto pozitivno iz toga. Sansu ce sasvim sigurno dobiti jer je prakticno jedini klasicni centar u ekipi (ostarjelog i tromog Collinsa ne racunam kao ozbiljnu konkurenciju za minute).

hallucinoman

pre 11 godina

Pa i nije tako loš tim, kakav je potop pretio nakon play-offa.

Kako smo se nadali, xtra smo se udali.
Biće Boston opet konkurentan, možda i više nego prošle sezone, kad im je izmaklo veliko finale i 18. titula za... 'volišno.

Ali i dalje živim za Larry Birda na mestu doživotnog predsednika i Tom Tibodeaua na mestu trenera.

zhumantze

pre 11 godina

Darko zelim ti svu srecu. Pokazi svima da si najbolji centar. Ti si ponos Srbije i Republike Srpske.
Imas kvalitet za dabl-dabl na svakom mecu a uz to potrudi se da budes najbolji bloker lige, verujemo u tebe.
Darko = Odlican kosarkas + ljudska velicina

Dr

pre 11 godina

Voleo bih da vidim ovu reprezentaciju na delu:

Teodosic
Pavlovic
Radmanovic
Krstic
Milicic
--------------------
Nedovic
Rakocevic
Bjelica
Velickovic
Rakovic
--
Keselj
Gagic

Trener: A. Djordjevic
Pomocni trener: M. Gurovic

Vrlo mocna ekipa.

mare

pre 11 godina

Ako mislte da je lako otići u NBA grdno se varate. Sam odlazak u NBA za svakog pro igrača je već ogroman uspeh. Lakše malo sa osudama Darka Miličića,po meni on je imao super karijeru,naplatio se para za tri života.

sumadinac atl

pre 11 godina

@durantula
sreca pa se ti ne pitas.
ti nisi ni bek ni krilo ni centar ni na poljancetubispred zgrade.
darko cekamo te u Atlanti!

Keown

pre 11 godina

Ovo je dobra prilika za Darka da odigra sezonu na velikoj sceni. Boston ce i ove godine biti medju 4 najjaca tima na Istoku (Bulsi, Miami I Kniksi)
Ako Doc Rivers uspe da ishendluje njegovu psihu... mozda i dokaze svoj veliki kvalitet

jorgovan

pre 11 godina

O ne ja sam bio ubedjen da ce u Majami! Mislim da bi vise igrao u Majamiju mada ce Garnet,Rondo i Rivers sigurno imati uticaja dalji tok njegove karijere. Neverovatno koliko bi svi mi voleli da ovaj covek zaigra na najvisem nivou!

JJJOOOOOAAAAJJJJ NAS MENTALITET....

pre 11 godina

Ovaj nije normalan. Znaci Real Madrid mu nudio 3 godine 6 milion evra i tu bi do kraja godine bio jedan od najvaznijih igraca. Decko je stvoren za Evropsku kosarku i moze i da bude dominantan kad hoce (videli smo pre kako se dobro nosio sa Skolom, Gasolom kad je bio mladji). Ali decko uzeo 365 hiljada dolara i to PRE takse i u Bostonu gde ce sedeti na klupi sve vreme. I to sve samo da bi ostao u NBA. Kao da nije vec dovoljno zaradio u NBA svih ovih godina, Kompleski su cudo. Krivo mi samo zbog reprezentacije jer da je igrao u RM, bio bi u formi za Evropsko a ovako nista.

realnost

pre 11 godina

pa dal ces se nekako opametiti. zar mu nije jasno da treba jednu, dve godine da oladi od nba i da zaigra u evropi... to bi mu bilo najpametnije. a ne da i ove seyone greje klupu.

Shuluburic

pre 11 godina

И онда неко каже - Зовите Миличића у репрезентацију!???
Па човек игра под аматерским уговором.

NeRazumem

pre 11 godina

Imao je solidnu karijeru, ali daleko od uspesne.
I uspesnost se ne broji parama koje je zaradio nego igrom koju je pruzao.
Jos je i interesantno da neki misle da ce covek sa 27 pokazati sta on, u stvari, zna :)
Ja bih to voleo, ali...

Goran

pre 11 godina

Sto bi Sojic rekao: Al^ga oce! Pa on provede citavu karijeru u NBA a nigdje nije pruzio nista. Bolje se roditi pod sretnom zvijezdom nego bez one stvari- narastce ako si ako imas srece. 6 miliona od reala za 3 godine je manje nego sto prima od Minesote + 1 mil. i Seltiksima. Sledece godine Evropa moze biti aktuelna.

Max Emanuel

pre 11 godina

Koliko bih samo voleo da se ovom čoveku konačno slože kockice i odigra jednu vrhunsku sezonu... I u Celticsima i u reprezentaciji!

IzDolineJanjskePoso

pre 11 godina

Ko god je pratio NBA mogao je da primeti da i Lebron ima pridev veterana.
Cirilicna pise slova to je Srbin iz Sipova!!

Anakin

pre 11 godina

Ako Garnet ne napravi od njega igraca, niko nece... Jednostavno, ako bude imao i malo postovanja prema timu, ima da lije krv, suze i znoj da bi makar bio opcija u Bostonu. Boston nema kvalitetnog centra, i to je bio veliki problem prosle godine u plej ofu. I da neko je spomenuo vec, ali 'ajde da ponovim, prosto mi je neverovatno koliko nas zeli da Milicic konacno proradi i barem donekle opravda mesto na draftu i neosporan talenat koji poseduje a koji je zbog lude glave propadao tolike godine... Napred Darko, imaces mentora koji je LUD i sada u 36. godini zivota.
http://www.youtube.com/watch?v=q1WKWVVikdg

nameless

pre 11 godina

Ne daj se Darko samo hrabro. Seltiksi su sampionska ekipa i nadam se da ces im pomoci da uzmu prsten. Samo napred, u inat svima sto misle da su strucnjaci.

xxxo

pre 11 godina

on ništa nije pružio srpskoj košarci ,ni na reprezentativnom nivou ni klubskom .Kosta Perović,Mile Ilić,Slavko Vraneš i on su uspeli da igraju u Nba? a sto je najgore ovaj ima prsten.hahahahaha

Dr

pre 11 godina

Voleo bih da vidim ovu reprezentaciju na delu:

Teodosic
Pavlovic
Radmanovic
Krstic
Milicic
--------------------
Nedovic
Rakocevic
Bjelica
Velickovic
Rakovic
--
Keselj
Gagic

Trener: A. Djordjevic
Pomocni trener: M. Gurovic

Vrlo mocna ekipa.

Dr

pre 11 godina

Voleo bih da vidim ovu reprezentaciju na delu:

Teodosic
Pavlovic
Radmanovic
Krstic
Milicic
--------------------
Nedovic
Rakocevic
Bjelica
Velickovic
Rakovic
--
Keselj
Gagic

Trener: A. Djordjevic
Pomocni trener: M. Gurovic

Vrlo mocna ekipa.

Lapot naroda

pre 11 godina

Skace, lupa blokade, fizicki dominantan. Ne treba nam, Savan i Macvan su gotivni momci, jeste da ne znaju nista od navedenog i da su slabasni i tromi, ali su gotivci.

x

pre 11 godina

Samo onaj ko ne gleda NBA utakmice moze da kaze da je Milicic za reprezentaciju. Mada i ko ne gleda utakmice a posecuje nba.com moze da vidi da ako se on ikada spomene, spomene se u kontekstu velikih promasaja lige i NBA minimalca.
Na stranu njegov nesporni talenat i nesreca da ga uzme "nakrcani" Detroit na draftu, covek je neradnik i kao igrac ne da se nije razvio nego nije ni polu-proizvod. Kako takav mentalitet, pritom i umisljena zvezda, moze da utice na ekipu?
Pored svega toga, mene bi bilo sramota da nam uzdanica bude igrac sa takvom reputacijom, od psovanja pa do "levog smetala" i dodavaca peskira u NBA...

Vezano za prelazak u Boston, ja bih voleo kad bi on sad eksplodirao i proigrao, ali tesko da ce tako biti - pitanje je da li ce on uopste da se izbori makar i za status "mesa" u ekipi i par min po utakmici ili ce cesce biti van ekipe i cekati da se neko (opet) povredi.

Shuluburic

pre 11 godina

И онда неко каже - Зовите Миличића у репрезентацију!???
Па човек игра под аматерским уговором.

RUS

pre 11 godina

Veteranski minimum u 27 godini?!?

Nikada mi neće biti jasni igrači koji bi radije da budu dodavači peškira u NBA nego da igraju košarku u nekom ozbiljnom klubu u Evropi.

JJJOOOOOAAAAJJJJ NAS MENTALITET....

pre 11 godina

Ovaj nije normalan. Znaci Real Madrid mu nudio 3 godine 6 milion evra i tu bi do kraja godine bio jedan od najvaznijih igraca. Decko je stvoren za Evropsku kosarku i moze i da bude dominantan kad hoce (videli smo pre kako se dobro nosio sa Skolom, Gasolom kad je bio mladji). Ali decko uzeo 365 hiljada dolara i to PRE takse i u Bostonu gde ce sedeti na klupi sve vreme. I to sve samo da bi ostao u NBA. Kao da nije vec dovoljno zaradio u NBA svih ovih godina, Kompleski su cudo. Krivo mi samo zbog reprezentacije jer da je igrao u RM, bio bi u formi za Evropsko a ovako nista.

zhumantze

pre 11 godina

Darko zelim ti svu srecu. Pokazi svima da si najbolji centar. Ti si ponos Srbije i Republike Srpske.
Imas kvalitet za dabl-dabl na svakom mecu a uz to potrudi se da budes najbolji bloker lige, verujemo u tebe.
Darko = Odlican kosarkas + ljudska velicina

mare

pre 11 godina

Ako mislte da je lako otići u NBA grdno se varate. Sam odlazak u NBA za svakog pro igrača je već ogroman uspeh. Lakše malo sa osudama Darka Miličića,po meni on je imao super karijeru,naplatio se para za tri života.

HadiVelja

pre 11 godina

Darko, neka ti je sa srecom u Bostonu. U tebi ima jos najmanje 6 godina vrhunske kosarke, zelim ti da se vratis u Srpsku repku! Kao i da ti i "trenerska struka" spustite loptu na zemlju i nadje zajednicki jezik na radost ljubiteja kosarkaske igre! Posto tim koji ne dobija MORA da se menja. Nadam se uspehu nasg dtzavnog tima na prvenstvu u Dezeli sa tobom u prvoj petorci u tandemu sa Krsticem pod kosem!!!

realnost

pre 11 godina

pa dal ces se nekako opametiti. zar mu nije jasno da treba jednu, dve godine da oladi od nba i da zaigra u evropi... to bi mu bilo najpametnije. a ne da i ove seyone greje klupu.

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 11 godina

Najskuplji košarkaš svih vremena,ako se gleda odnos između provedenog vremena na parketu i novčanih primanja. Svaka mu čast na tome!

G

pre 11 godina

Nevidjen talentan.
Kada je igrao za Hemofarm kako je samo vodio loptu i driblao za svoju visinu, pa sut, kucanje, sta hoce.

Prve velike pare udarile u glavu. Steta sto vec tada nije bio ozenjen ili nesto, kada ocigledno nije imao nikoga pored sebe da mu kaze cekaj, polako.

I dalje na trenutke zna da pokaze sta moze, samo kada hoce. Ali ponovo, do sada je toliko zaradio, kao i da 15 godina igra na vrhunskom nivou za neke dobre pare, ali ipak je on vec uzeo odlicne. Gleda sta dalje, ima zenu, decu, osigurao se.

Samo jos kada bi mogao da da deo svog talenta i Srbiji. Da se samo malo skoncentrise i da vidi sa ljudima iz KSSa da bude deo EP, i sledeceg SP. Sve moze da se dogovori ako svi hoce, ako vec Misko Raznatovic tu vuce konce, onda dzaba. Ovaj covek vec igra gde nema dalje, nema mesta iz Turske, u Rusiju itd...

Goran

pre 11 godina

Sto bi Sojic rekao: Al^ga oce! Pa on provede citavu karijeru u NBA a nigdje nije pruzio nista. Bolje se roditi pod sretnom zvijezdom nego bez one stvari- narastce ako si ako imas srece. 6 miliona od reala za 3 godine je manje nego sto prima od Minesote + 1 mil. i Seltiksima. Sledece godine Evropa moze biti aktuelna.

xxxo

pre 11 godina

on ništa nije pružio srpskoj košarci ,ni na reprezentativnom nivou ni klubskom .Kosta Perović,Mile Ilić,Slavko Vraneš i on su uspeli da igraju u Nba? a sto je najgore ovaj ima prsten.hahahahaha

Comy

pre 11 godina

Mogla bi ovo da bude zanimljiva rola... Samo da dobije minutazu. Bas me interesuje kako ce sve to da izgleda sa ludim asistencijama Ronda i kako ce pod kosem da se uklopi ako Garnet predje na prirodnu poziciju cetvorke. GO BOSTON!!!

dragutin

pre 11 godina

Dobre pripreme i bice u formi.Ako uz Ronda i Doka Riversa najboljeg trenera u NBA ne moze da igra ki covek ja ne znam.Krstic jedva ide po parketu vec nekoliko godina on nije bio za NBA ali ovaj moze samo ako hoce.

hallucinoman

pre 11 godina

Pa i nije tako loš tim, kakav je potop pretio nakon play-offa.

Kako smo se nadali, xtra smo se udali.
Biće Boston opet konkurentan, možda i više nego prošle sezone, kad im je izmaklo veliko finale i 18. titula za... 'volišno.

Ali i dalje živim za Larry Birda na mestu doživotnog predsednika i Tom Tibodeaua na mestu trenera.

sumadinac atl

pre 11 godina

@durantula
sreca pa se ti ne pitas.
ti nisi ni bek ni krilo ni centar ni na poljancetubispred zgrade.
darko cekamo te u Atlanti!

NeRazumem

pre 11 godina

Imao je solidnu karijeru, ali daleko od uspesne.
I uspesnost se ne broji parama koje je zaradio nego igrom koju je pruzao.
Jos je i interesantno da neki misle da ce covek sa 27 pokazati sta on, u stvari, zna :)
Ja bih to voleo, ali...

Keown

pre 11 godina

Ovo je dobra prilika za Darka da odigra sezonu na velikoj sceni. Boston ce i ove godine biti medju 4 najjaca tima na Istoku (Bulsi, Miami I Kniksi)
Ako Doc Rivers uspe da ishendluje njegovu psihu... mozda i dokaze svoj veliki kvalitet

TIGER

pre 11 godina

Ma ljudi..pustite da liga pocne..teren je merilo..Da vidim bas ko ce bude favorit kad Milicic potpise za koji dan za ZVEZDU...proverena informacija....poz za sve DELIJE...
(Milivoje Jevtic, 17. septembar 2012 19:02)

Jeli Milivoje, jel ti jos proverena ta informacija? :))

jorgovan

pre 11 godina

O ne ja sam bio ubedjen da ce u Majami! Mislim da bi vise igrao u Majamiju mada ce Garnet,Rondo i Rivers sigurno imati uticaja dalji tok njegove karijere. Neverovatno koliko bi svi mi voleli da ovaj covek zaigra na najvisem nivou!

miki

pre 11 godina

super izbor, dobar trener, odbrana bitna, sad samo da Darko sazreli u glavi i imace dobru minutazi iza garneta, taman za evropsku da dodje kao nov covek

Zeljko

pre 11 godina

Kako Garnet zbog godina sada igra peticu, a Bass je eksplodirao u plejofu, Darko ce ocigledno biti rezervni centar. Nije lose za njega svakako.

bohemian

pre 11 godina

Za neupucene, status veterana u NBA se stice vec nakon isteka "rookie" ugovora, koji traje 3 plus jednu godinu. Sto se tice Darka, mozemo se samo nadati da je fokus i strast KG-a toliko zarazna da ce cak i njega probuditi iz zimskog sna. Bolji tim i bolje saigrace nije mogao izabrati, vidjecemo hoce li izvuci nesto pozitivno iz toga. Sansu ce sasvim sigurno dobiti jer je prakticno jedini klasicni centar u ekipi (ostarjelog i tromog Collinsa ne racunam kao ozbiljnu konkurenciju za minute).

mile

pre 11 godina

Potpisuje veteranski ugovor samo zbog toga sto mu minesota mora isplatiti celih sedam miliona dolara(7 000 000) i nisu mu vazne pare. Mislim da je za njega boston dobar izbor jer igraju pozicionu igru a ne kao minesota trci i pucaj. Ako bude imo dobru sezonu moze sebi osigurati visegodisnji ugovor u nba ligi.

Morgoroth

pre 11 godina

Pored Garnetta ima da pisa krv, ukoliko hoce da igra. U 27 godini dobio je mentora kakvog nikad vise nece imati, ako se uz KG-a ne nauci zalganju onda je najbolje da vise nikad ni ne pipne loptu. Nek skine par kila, vrati se u optimalnu formu i moci ce zameniti Stiemsmu, a to je prvenstveno igra u reketu i kako ga braniti. Darko je imao pretprosle sezone finu epizodu u Wolvsima, kada je bio startni centar i skupljao pristojne brojke, te bio medju top 5 blokerima u ligi. To isto se ocekuje i ove sezone ukoliko uistinu zavrsi u Celticsima.

Max Emanuel

pre 11 godina

Koliko bih samo voleo da se ovom čoveku konačno slože kockice i odigra jednu vrhunsku sezonu... I u Celticsima i u reprezentaciji!

nameless

pre 11 godina

Ne daj se Darko samo hrabro. Seltiksi su sampionska ekipa i nadam se da ces im pomoci da uzmu prsten. Samo napred, u inat svima sto misle da su strucnjaci.

Kralj

pre 11 godina

Veteran u NBA nema veze sa brojem godina starosti nekog igraca, vec sa brojem godina provedenim u NBA. Veteranski minimalac je znatno veci od obicnog minimalca u NBA.

IzDolineJanjskePoso

pre 11 godina

Ko god je pratio NBA mogao je da primeti da i Lebron ima pridev veterana.
Cirilicna pise slova to je Srbin iz Sipova!!

Anakin

pre 11 godina

Ako Garnet ne napravi od njega igraca, niko nece... Jednostavno, ako bude imao i malo postovanja prema timu, ima da lije krv, suze i znoj da bi makar bio opcija u Bostonu. Boston nema kvalitetnog centra, i to je bio veliki problem prosle godine u plej ofu. I da neko je spomenuo vec, ali 'ajde da ponovim, prosto mi je neverovatno koliko nas zeli da Milicic konacno proradi i barem donekle opravda mesto na draftu i neosporan talenat koji poseduje a koji je zbog lude glave propadao tolike godine... Napred Darko, imaces mentora koji je LUD i sada u 36. godini zivota.
http://www.youtube.com/watch?v=q1WKWVVikdg