Sreda, 19.09.2012.

23:32

LE: Partizan – Neftči (21.05)

Fudbaleri Partizana u četvrtak počinju sezonu u Ligi Evrope, gde će sedmi put u istoriji nastupati u grupnoj fazi nekog UEFA klupskog takmičenja.

Izvor: AK

LE: Partizan – Neftèi (21.05) IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

85 Komentari

Sortiraj po:

johnny

pre 11 godina

E pa doslo vreme da se krene.Kacket,sal ,dres,karta sve je tu pa onda POMOZI BOZE... (smeker, 20. septembar 2012 18:36) smekeru meraklijo, neka ti je sa srecom jarane! samo lagano

i teško je i nije

pre 11 godina

Hvala svim navijačima Zvezde na iskrenoj podršci, to su pravi navijači! Dajem i prognozu: tri razlike za nas. Valjda će nas malo pročepiti, mislim da možemo. Kako god, meni je milina gledati našu decu.
Najviše mi je zbog nas da dobijemo, a i do kompleksaša koji se onda neće javljati nego samo lupati minuse. Ipak verujem da su takvi (na obe strane) u manjini...

Drobnjak iz auta

pre 11 godina

E nemojte vi posteni i savesni cigani da navijate za nas, nemojte sami sebe da lazete navijajte kao i do sada protiv nas, samo cete da nam izbaksuzirate!

vlajzi

pre 11 godina

Vec se unapred vadite na kisu . . . veceras igram 2 nepromasujem garant . . . (kikiriki, 20. septembar 2012 12:16)

Samo se ti komsika opusti, spremi kikiriki i uzivaj veceras uz komsiju i Ligu Evropi. I odigraj sta hoces u kladionici... neko igra kladionicu, a neko Ligu evrope, svako po zasluzi i velicini.

gnevni gradjanin

pre 11 godina

Ovi Zvezdaši koji se spremaju da navijaju za Nefči, zbog Stamenog, neka odmah sada, pre nego je počela utakmica, dobro porazmisle o Zvezdinom koeficijentu na startu sledeće sezone u evropskim takmičenjima.

Pozdrav svim mojim Grobarima i ostalima koji će podržati Partizan!

Hvala unapred na objavi komentara.

delija momak

pre 11 godina

Kao zvezdaš vam želim da pobedite ove azere večeras, i da ostvarite što bolji rezultat u ligi evrope, jer će to pomoći našem fudbalu.
a u prvenstvu slobodno odmorite :)))
Srećno!!

ZlajaFoto

pre 11 godina

POSTO OCIGLEDNO BOLJE POZNAJETE ZVEZDINU FINANSISKU SITUACIJU NEGO SVOJU TEK DA ZNATE KOLIKO STE USPESNI U EVROPI TREBACE VAM TRI GODINE LIGE EVROPE SAMO ZA POREZ KOJI DUGUJETE DRZAVI A POSTO JE SADA VUCIC ZVEZDAS VLAST PLASIM SE DA CETE MORATI I DA GA PLATITE

ŠID

pre 11 godina

Vermeze,imaj ono bar jednom u životu..kreni sa tri špica,napadni i ima da ih razbijemo ko Panta pitu.PS:znam da su to moji pusti snovi

*-*

pre 11 godina

Vec se unapred vadite na kisu . . . veceras igram 2 nepromasujem garant...
(kikiriki, 20. septembar 2012 12:16)

Bolje da si malo isao u skolu, a ne samo u kladionicu.

surfer

pre 11 godina

Napred Partizan!!! ne precenjujte Nefci, ali i oprezno i koncentrisano igrajte! moja prognoza: 1:0 ili 2:0 za Partizan, igram na tacan rezultat :)

pravi Grobar

pre 11 godina

Ko ne dodje danas ne treba vise nikad ni da dodje na stadion. Ne dolazite na domace utakmice, ne dolazite na manje evropske, te lose igramo, te pada kisa, te velika vrucina, te jak vetar kakvi ste vi to navijaci samo trazite izgovor, ako nesto mrzim to su internet navijaci i evro navijaci, na Inter ce svi da pohrle al ko sisa ove sto dolaze da gledaju protivnika a ne Partizan. Vidimo se veceras na stadionu pa taman bio potop i padale sekire.

borissrb

pre 11 godina

Znam da ce zvucati cudno i ne prihvatljivo al ja bih pozvao i prave navijace Zvezde da dodju na utakmicu i bodre srpskog predstavnika u Evropi! Ne moraju da skandiraju Partizan i pevaju partizanove pesme al mogu da skandiraju Srbija i pevaju srpske i tako naprave pravu uvertiru za mec sa Belgijom i pokazu da je nacionalni tim iznad svekog drugog!

duledudule

pre 11 godina

pljusti kisa u beogradu,to ce naravno smetati partizanu i njihovoj"prepoznatljivoj" pas igri,koja nece moci da dodje do izrazaja.ja stavljam 500kinti iz x u 2,to mi nekako realno

grobar.prijepolje

pre 11 godina

Znaci ne mogu da verujem, sto uvek kisa kad igra Partizan? ZASTO?
(iznervirah se, 20. septembar 2012 11:03)

Zato sto Bog place kad vidi ko sve igra u Evropi...
(Piksi iz kornera, 20. septembar 2012 12:50)

Ili,mozda,place sto "velika" Zvezda godinama ne vide Evropu...

Kleo iz zezanja

pre 11 godina

Znaci ne mogu da verujem, sto uvek kisa kad igra Partizan? ZASTO?
(iznervirah se, 20. septembar 2012 11:03)

Zato sto Bog place kad vidi ko sve igra u Evropi...
(Piksi iz kornera, 20. septembar 2012 12:50)

Ćuti sine...da vas vidi sit bi se ismejao.

motherfucker johnes

pre 11 godina

Grobari,imate u Evropi podršku od mene,iako sam Zvezdaš. Došli smo u situaciju da se plašimo Azerbejdžanaca,ne može tako! Gazi bre to!

Marko

pre 11 godina

Šteta najavljuju kiši za ceo dan ... nemamo sreće što se tiče vremena pa to ti je ... ali nema veze samo da pobedimo večeras !

C7-5

pre 11 godina

Verujem da su Zvezdini navijači išli na svoj stadion da gledaju trening jedne strane ekipe koja igra u Evropi, jer to im je prilika a izgleda stadion i služi za te prilike. Mogu i da naplaćuju upotrebu stadiona i barem malo smanje svoj milionski dug.

U svom oku ne vidiš balvan, a u tuđem tražiš trn.

pre 11 godina

jos jednom brukanje u evropi i to u najavi...
(roger17, 20. septembar 2012 06:05)

E ovako to izgleda kad ponavljač, koji ne može godinama da završi Osnovnu školu, smeje se svom vršnjaku koji se muči polažući ispite na fakultetu.

Piksi iz kornera

pre 11 godina

Znaci ne mogu da verujem, sto uvek kisa kad igra Partizan? ZASTO?
(iznervirah se, 20. septembar 2012 11:03)

Zato sto Bog place kad vidi ko sve igra u Evropi...

ne brinite za nas

pre 11 godina

jos jednom brukanje u evropi i to u najavi...
(roger17, 20. septembar 2012 06:05)
Neki do te evrope ne mogu ni da stignu, nego se raduju nekim casnim porazima i ponose se time, jedino vam je to ostalo uz VHS kasete. Mi zato za sledecu sezonu imamo obezbedjen koeficijent od 16,275 uz mogucnost da ga uvecamo posle nastupa u ligi evrope dok vi naredne sezone imate koeficijent 5,7 i necete biti nosioci ni u drugom kolu kvalifikacija. A od ovog ucesca cemo imati i lepu finansijsku korist samo plasmanom obezbedili 1,3 miliona evra plus od tv prava i ulaznica zaradicemo oko 2,5- 3 miliona evra sto je lepa para za nase klubove plus svaki bod se nagradjuje sa 70 000e a svaka pobeda sa 140 000 pa i da se uzne 3-4 boda pa sad ti vidi.

a

pre 11 godina

Ocekujem pobedu Partizana, ipak je mnogo jaci u reketu od avganistanske ekipe a i znamo kako Dule radi sa centrima.

S druge strane odlaskom Mijatovica u Valensiju spic napada je dosta oslabljen. U svakom slucaju ceka nas kvalitetan turnir.

Тромсо-Звезда 3-1 (2005)

pre 11 godina

Са обзиром да стадион "Црвена Звезда", служи за тренинге Партизанових противника, није ни чудо што су навијачи највећег клуба у универзуму овако "нервозни". Пошто је Нефчијев дрес немогуће набавити у Србији, можете купити Партизанов(истих је боја) и преко грба налепити латинично слово Н! Нормално је имати дрес клуба за који навијаш, па макар и два пута у животу, вечерас и крајем новембра!

Dragan

pre 11 godina

"Azeri trenirali na stadionu Crvene Zvezde"
HA, HA, HA
Ni oni neće da treniraju na pomoćnom stadionu u Beogradu, već odmah na centralni. Ima grobari da crknu od muke kad ih Nefči pobedi, a Stamenković razmeni skine dres, a ono ispod dresa, ZVEZDA CRVENA.

djolito

pre 11 godina

Ja bas mislim da ce biti dobro popunjen stadion, mislim, trenutno vidim u vozu dosta ljudi iz unutrasnjosti koji su potegli put za Bg.. Napred PFC! GU!

Za to bar ne treba nikakvo znanje.

pre 11 godina

Potpuno mi je jasno da ostali ozbiljniji timovi imaju skuplje i kvalitetnije igrače. Nemam problem sa tim. Ali ne mogu da shvatim zašto sa igračima koje imamo ne priđemo utakmici sa takvom voljom, energijom i agresivnošću kakvu su sinoć pokazali igrači Seltika. Pa onda i ako ne uspemo, niko neće ništa zameriti. U čemu je problem da se ne borimo i ne trčimo !?

Легиа Семлин

pre 11 godina

И да губиш десет нула опет би се песма чула - ВОЛИМ ПАРТИЗАН, ВОЛИМ ПАРТИЗАН!!!

Marko

pre 11 godina

Misljenja sam da ce stadion biti polu prazan,kriza je,mora se znati da je danas tesko odvojiti hiljadu ili dve hiljade ako covek ne radi a i da radi uvek gleda gde da ustedi plus situacija u kubu i na tribinama nije bas sjajna. Konkretno Srbija Irska prijateljska,da je bio ulaz 100 dinara doslo bi barem trideset hiljada. Smanjite cene karata ako hocete pune stadione.. Kriza je velika..

Shearer

pre 11 godina

Igrajmo meč po meč, poluvreme po poluvreme, 10 minuta po 10 minuta, gol po gol, pas po pas, klizeći po klizeći, to se zove kratko ali jasno IGRAJTE SRCEM. Zaboravite na Inter i Rubin, oni u ovom momentu nisu bitni, bitan je naš Partizan i njegovi napori da se postigne uspeh, Grobari s tobom sve do pobede.....

magic

pre 11 godina

ma sta ima da pokazemo,gledao sam celzi-juve i uzivao,a sutra opet mucenje i ruzna igra i zato dajte budzet fudbalskog kluba kosarkasima,ma i trecinu budzeta i svake godine F4 i naravno lepota od igre.Napred KK PARTIZAN

rex

pre 11 godina

Mogu samo da kazem da je jadno sto su novinari ovu utakmicu pretvorili u tenziju forsirajuci Stamenkovica, A i previse je jadno toliko puta ponavljati ciji je kakav skor.Ako je to vama uspeh, onda svaka vam cast...Ocigledno je to vase zlatno doba...Prejadno.

nisam ja zvezdas, a ni hrvat, ako ste to pomislili

pre 11 godina

ocekujem 0:0, i to samo zato sto je prvi mec, pa ce azeri biti oprezni, umisljeni da dolaze u fudbalski beograd, kod visestrukog prvaka velesile srbije. ako na vreme svate gde su dosli, mozda bude i 0:1

Lepota poroka

pre 11 godina

Hrabro, spretno, pametno i smireno. Sada je lakse kada je primarni cilj ostvaren, Partizan se pokazao kao ozbiljan, samim tim sto je posle jedne godine posta ponovo na karti Evrope. Jeste to bilo na guzove, ali je prosao. Sada treba ici korak po korak, a pod broj 1 pobediti Azere. Ajmo Crno-beli

magic

pre 11 godina

ma sta ima da pokazemo,gledao sam celzi-juve i uzivao,a sutra opet mucenje i ruzna igra i zato dajte budzet fudbalskog kluba kosarkasima,ma i trecinu budzeta i svake godine F4 i naravno lepota od igre.Napred KK PARTIZAN

Marko

pre 11 godina

Misljenja sam da ce stadion biti polu prazan,kriza je,mora se znati da je danas tesko odvojiti hiljadu ili dve hiljade ako covek ne radi a i da radi uvek gleda gde da ustedi plus situacija u kubu i na tribinama nije bas sjajna. Konkretno Srbija Irska prijateljska,da je bio ulaz 100 dinara doslo bi barem trideset hiljada. Smanjite cene karata ako hocete pune stadione.. Kriza je velika..

U svom oku ne vidiš balvan, a u tuđem tražiš trn.

pre 11 godina

jos jednom brukanje u evropi i to u najavi...
(roger17, 20. septembar 2012 06:05)

E ovako to izgleda kad ponavljač, koji ne može godinama da završi Osnovnu školu, smeje se svom vršnjaku koji se muči polažući ispite na fakultetu.

ne brinite za nas

pre 11 godina

jos jednom brukanje u evropi i to u najavi...
(roger17, 20. septembar 2012 06:05)
Neki do te evrope ne mogu ni da stignu, nego se raduju nekim casnim porazima i ponose se time, jedino vam je to ostalo uz VHS kasete. Mi zato za sledecu sezonu imamo obezbedjen koeficijent od 16,275 uz mogucnost da ga uvecamo posle nastupa u ligi evrope dok vi naredne sezone imate koeficijent 5,7 i necete biti nosioci ni u drugom kolu kvalifikacija. A od ovog ucesca cemo imati i lepu finansijsku korist samo plasmanom obezbedili 1,3 miliona evra plus od tv prava i ulaznica zaradicemo oko 2,5- 3 miliona evra sto je lepa para za nase klubove plus svaki bod se nagradjuje sa 70 000e a svaka pobeda sa 140 000 pa i da se uzne 3-4 boda pa sad ti vidi.

motherfucker johnes

pre 11 godina

Grobari,imate u Evropi podršku od mene,iako sam Zvezdaš. Došli smo u situaciju da se plašimo Azerbejdžanaca,ne može tako! Gazi bre to!

Легиа Семлин

pre 11 godina

И да губиш десет нула опет би се песма чула - ВОЛИМ ПАРТИЗАН, ВОЛИМ ПАРТИЗАН!!!

nisam ja zvezdas, a ni hrvat, ako ste to pomislili

pre 11 godina

ocekujem 0:0, i to samo zato sto je prvi mec, pa ce azeri biti oprezni, umisljeni da dolaze u fudbalski beograd, kod visestrukog prvaka velesile srbije. ako na vreme svate gde su dosli, mozda bude i 0:1

grobar.prijepolje

pre 11 godina

Znaci ne mogu da verujem, sto uvek kisa kad igra Partizan? ZASTO?
(iznervirah se, 20. septembar 2012 11:03)

Zato sto Bog place kad vidi ko sve igra u Evropi...
(Piksi iz kornera, 20. septembar 2012 12:50)

Ili,mozda,place sto "velika" Zvezda godinama ne vide Evropu...

Kleo iz zezanja

pre 11 godina

Znaci ne mogu da verujem, sto uvek kisa kad igra Partizan? ZASTO?
(iznervirah se, 20. septembar 2012 11:03)

Zato sto Bog place kad vidi ko sve igra u Evropi...
(Piksi iz kornera, 20. septembar 2012 12:50)

Ćuti sine...da vas vidi sit bi se ismejao.

Тромсо-Звезда 3-1 (2005)

pre 11 godina

Са обзиром да стадион "Црвена Звезда", служи за тренинге Партизанових противника, није ни чудо што су навијачи највећег клуба у универзуму овако "нервозни". Пошто је Нефчијев дрес немогуће набавити у Србији, можете купити Партизанов(истих је боја) и преко грба налепити латинично слово Н! Нормално је имати дрес клуба за који навијаш, па макар и два пута у животу, вечерас и крајем новембра!

Shearer

pre 11 godina

Igrajmo meč po meč, poluvreme po poluvreme, 10 minuta po 10 minuta, gol po gol, pas po pas, klizeći po klizeći, to se zove kratko ali jasno IGRAJTE SRCEM. Zaboravite na Inter i Rubin, oni u ovom momentu nisu bitni, bitan je naš Partizan i njegovi napori da se postigne uspeh, Grobari s tobom sve do pobede.....

pravi Grobar

pre 11 godina

Ko ne dodje danas ne treba vise nikad ni da dodje na stadion. Ne dolazite na domace utakmice, ne dolazite na manje evropske, te lose igramo, te pada kisa, te velika vrucina, te jak vetar kakvi ste vi to navijaci samo trazite izgovor, ako nesto mrzim to su internet navijaci i evro navijaci, na Inter ce svi da pohrle al ko sisa ove sto dolaze da gledaju protivnika a ne Partizan. Vidimo se veceras na stadionu pa taman bio potop i padale sekire.

djolito

pre 11 godina

Ja bas mislim da ce biti dobro popunjen stadion, mislim, trenutno vidim u vozu dosta ljudi iz unutrasnjosti koji su potegli put za Bg.. Napred PFC! GU!

Za to bar ne treba nikakvo znanje.

pre 11 godina

Potpuno mi je jasno da ostali ozbiljniji timovi imaju skuplje i kvalitetnije igrače. Nemam problem sa tim. Ali ne mogu da shvatim zašto sa igračima koje imamo ne priđemo utakmici sa takvom voljom, energijom i agresivnošću kakvu su sinoć pokazali igrači Seltika. Pa onda i ako ne uspemo, niko neće ništa zameriti. U čemu je problem da se ne borimo i ne trčimo !?

C7-5

pre 11 godina

Verujem da su Zvezdini navijači išli na svoj stadion da gledaju trening jedne strane ekipe koja igra u Evropi, jer to im je prilika a izgleda stadion i služi za te prilike. Mogu i da naplaćuju upotrebu stadiona i barem malo smanje svoj milionski dug.

surfer

pre 11 godina

Napred Partizan!!! ne precenjujte Nefci, ali i oprezno i koncentrisano igrajte! moja prognoza: 1:0 ili 2:0 za Partizan, igram na tacan rezultat :)

borissrb

pre 11 godina

Znam da ce zvucati cudno i ne prihvatljivo al ja bih pozvao i prave navijace Zvezde da dodju na utakmicu i bodre srpskog predstavnika u Evropi! Ne moraju da skandiraju Partizan i pevaju partizanove pesme al mogu da skandiraju Srbija i pevaju srpske i tako naprave pravu uvertiru za mec sa Belgijom i pokazu da je nacionalni tim iznad svekog drugog!

Marko

pre 11 godina

Šteta najavljuju kiši za ceo dan ... nemamo sreće što se tiče vremena pa to ti je ... ali nema veze samo da pobedimo večeras !

gnevni gradjanin

pre 11 godina

Ovi Zvezdaši koji se spremaju da navijaju za Nefči, zbog Stamenog, neka odmah sada, pre nego je počela utakmica, dobro porazmisle o Zvezdinom koeficijentu na startu sledeće sezone u evropskim takmičenjima.

Pozdrav svim mojim Grobarima i ostalima koji će podržati Partizan!

Hvala unapred na objavi komentara.

Piksi iz kornera

pre 11 godina

Znaci ne mogu da verujem, sto uvek kisa kad igra Partizan? ZASTO?
(iznervirah se, 20. septembar 2012 11:03)

Zato sto Bog place kad vidi ko sve igra u Evropi...

vlajzi

pre 11 godina

Vec se unapred vadite na kisu . . . veceras igram 2 nepromasujem garant . . . (kikiriki, 20. septembar 2012 12:16)

Samo se ti komsika opusti, spremi kikiriki i uzivaj veceras uz komsiju i Ligu Evropi. I odigraj sta hoces u kladionici... neko igra kladionicu, a neko Ligu evrope, svako po zasluzi i velicini.

delija momak

pre 11 godina

Kao zvezdaš vam želim da pobedite ove azere večeras, i da ostvarite što bolji rezultat u ligi evrope, jer će to pomoći našem fudbalu.
a u prvenstvu slobodno odmorite :)))
Srećno!!

a

pre 11 godina

Ocekujem pobedu Partizana, ipak je mnogo jaci u reketu od avganistanske ekipe a i znamo kako Dule radi sa centrima.

S druge strane odlaskom Mijatovica u Valensiju spic napada je dosta oslabljen. U svakom slucaju ceka nas kvalitetan turnir.

*-*

pre 11 godina

Vec se unapred vadite na kisu . . . veceras igram 2 nepromasujem garant...
(kikiriki, 20. septembar 2012 12:16)

Bolje da si malo isao u skolu, a ne samo u kladionicu.

ŠID

pre 11 godina

Vermeze,imaj ono bar jednom u životu..kreni sa tri špica,napadni i ima da ih razbijemo ko Panta pitu.PS:znam da su to moji pusti snovi

Dragan

pre 11 godina

"Azeri trenirali na stadionu Crvene Zvezde"
HA, HA, HA
Ni oni neće da treniraju na pomoćnom stadionu u Beogradu, već odmah na centralni. Ima grobari da crknu od muke kad ih Nefči pobedi, a Stamenković razmeni skine dres, a ono ispod dresa, ZVEZDA CRVENA.

duledudule

pre 11 godina

pljusti kisa u beogradu,to ce naravno smetati partizanu i njihovoj"prepoznatljivoj" pas igri,koja nece moci da dodje do izrazaja.ja stavljam 500kinti iz x u 2,to mi nekako realno

ZlajaFoto

pre 11 godina

POSTO OCIGLEDNO BOLJE POZNAJETE ZVEZDINU FINANSISKU SITUACIJU NEGO SVOJU TEK DA ZNATE KOLIKO STE USPESNI U EVROPI TREBACE VAM TRI GODINE LIGE EVROPE SAMO ZA POREZ KOJI DUGUJETE DRZAVI A POSTO JE SADA VUCIC ZVEZDAS VLAST PLASIM SE DA CETE MORATI I DA GA PLATITE

rex

pre 11 godina

Mogu samo da kazem da je jadno sto su novinari ovu utakmicu pretvorili u tenziju forsirajuci Stamenkovica, A i previse je jadno toliko puta ponavljati ciji je kakav skor.Ako je to vama uspeh, onda svaka vam cast...Ocigledno je to vase zlatno doba...Prejadno.

johnny

pre 11 godina

E pa doslo vreme da se krene.Kacket,sal ,dres,karta sve je tu pa onda POMOZI BOZE... (smeker, 20. septembar 2012 18:36) smekeru meraklijo, neka ti je sa srecom jarane! samo lagano

Lepota poroka

pre 11 godina

Hrabro, spretno, pametno i smireno. Sada je lakse kada je primarni cilj ostvaren, Partizan se pokazao kao ozbiljan, samim tim sto je posle jedne godine posta ponovo na karti Evrope. Jeste to bilo na guzove, ali je prosao. Sada treba ici korak po korak, a pod broj 1 pobediti Azere. Ajmo Crno-beli

Drobnjak iz auta

pre 11 godina

E nemojte vi posteni i savesni cigani da navijate za nas, nemojte sami sebe da lazete navijajte kao i do sada protiv nas, samo cete da nam izbaksuzirate!

i teško je i nije

pre 11 godina

Hvala svim navijačima Zvezde na iskrenoj podršci, to su pravi navijači! Dajem i prognozu: tri razlike za nas. Valjda će nas malo pročepiti, mislim da možemo. Kako god, meni je milina gledati našu decu.
Najviše mi je zbog nas da dobijemo, a i do kompleksaša koji se onda neće javljati nego samo lupati minuse. Ipak verujem da su takvi (na obe strane) u manjini...

nisam ja zvezdas, a ni hrvat, ako ste to pomislili

pre 11 godina

ocekujem 0:0, i to samo zato sto je prvi mec, pa ce azeri biti oprezni, umisljeni da dolaze u fudbalski beograd, kod visestrukog prvaka velesile srbije. ako na vreme svate gde su dosli, mozda bude i 0:1

Dragan

pre 11 godina

"Azeri trenirali na stadionu Crvene Zvezde"
HA, HA, HA
Ni oni neće da treniraju na pomoćnom stadionu u Beogradu, već odmah na centralni. Ima grobari da crknu od muke kad ih Nefči pobedi, a Stamenković razmeni skine dres, a ono ispod dresa, ZVEZDA CRVENA.

Piksi iz kornera

pre 11 godina

Znaci ne mogu da verujem, sto uvek kisa kad igra Partizan? ZASTO?
(iznervirah se, 20. septembar 2012 11:03)

Zato sto Bog place kad vidi ko sve igra u Evropi...

magic

pre 11 godina

ma sta ima da pokazemo,gledao sam celzi-juve i uzivao,a sutra opet mucenje i ruzna igra i zato dajte budzet fudbalskog kluba kosarkasima,ma i trecinu budzeta i svake godine F4 i naravno lepota od igre.Napred KK PARTIZAN

duledudule

pre 11 godina

pljusti kisa u beogradu,to ce naravno smetati partizanu i njihovoj"prepoznatljivoj" pas igri,koja nece moci da dodje do izrazaja.ja stavljam 500kinti iz x u 2,to mi nekako realno

a

pre 11 godina

Ocekujem pobedu Partizana, ipak je mnogo jaci u reketu od avganistanske ekipe a i znamo kako Dule radi sa centrima.

S druge strane odlaskom Mijatovica u Valensiju spic napada je dosta oslabljen. U svakom slucaju ceka nas kvalitetan turnir.

borissrb

pre 11 godina

Znam da ce zvucati cudno i ne prihvatljivo al ja bih pozvao i prave navijace Zvezde da dodju na utakmicu i bodre srpskog predstavnika u Evropi! Ne moraju da skandiraju Partizan i pevaju partizanove pesme al mogu da skandiraju Srbija i pevaju srpske i tako naprave pravu uvertiru za mec sa Belgijom i pokazu da je nacionalni tim iznad svekog drugog!

ZlajaFoto

pre 11 godina

POSTO OCIGLEDNO BOLJE POZNAJETE ZVEZDINU FINANSISKU SITUACIJU NEGO SVOJU TEK DA ZNATE KOLIKO STE USPESNI U EVROPI TREBACE VAM TRI GODINE LIGE EVROPE SAMO ZA POREZ KOJI DUGUJETE DRZAVI A POSTO JE SADA VUCIC ZVEZDAS VLAST PLASIM SE DA CETE MORATI I DA GA PLATITE

Kleo iz zezanja

pre 11 godina

Znaci ne mogu da verujem, sto uvek kisa kad igra Partizan? ZASTO?
(iznervirah se, 20. septembar 2012 11:03)

Zato sto Bog place kad vidi ko sve igra u Evropi...
(Piksi iz kornera, 20. septembar 2012 12:50)

Ćuti sine...da vas vidi sit bi se ismejao.

Легиа Семлин

pre 11 godina

И да губиш десет нула опет би се песма чула - ВОЛИМ ПАРТИЗАН, ВОЛИМ ПАРТИЗАН!!!

grobar.prijepolje

pre 11 godina

Znaci ne mogu da verujem, sto uvek kisa kad igra Partizan? ZASTO?
(iznervirah se, 20. septembar 2012 11:03)

Zato sto Bog place kad vidi ko sve igra u Evropi...
(Piksi iz kornera, 20. septembar 2012 12:50)

Ili,mozda,place sto "velika" Zvezda godinama ne vide Evropu...

Shearer

pre 11 godina

Igrajmo meč po meč, poluvreme po poluvreme, 10 minuta po 10 minuta, gol po gol, pas po pas, klizeći po klizeći, to se zove kratko ali jasno IGRAJTE SRCEM. Zaboravite na Inter i Rubin, oni u ovom momentu nisu bitni, bitan je naš Partizan i njegovi napori da se postigne uspeh, Grobari s tobom sve do pobede.....

C7-5

pre 11 godina

Verujem da su Zvezdini navijači išli na svoj stadion da gledaju trening jedne strane ekipe koja igra u Evropi, jer to im je prilika a izgleda stadion i služi za te prilike. Mogu i da naplaćuju upotrebu stadiona i barem malo smanje svoj milionski dug.

ne brinite za nas

pre 11 godina

jos jednom brukanje u evropi i to u najavi...
(roger17, 20. septembar 2012 06:05)
Neki do te evrope ne mogu ni da stignu, nego se raduju nekim casnim porazima i ponose se time, jedino vam je to ostalo uz VHS kasete. Mi zato za sledecu sezonu imamo obezbedjen koeficijent od 16,275 uz mogucnost da ga uvecamo posle nastupa u ligi evrope dok vi naredne sezone imate koeficijent 5,7 i necete biti nosioci ni u drugom kolu kvalifikacija. A od ovog ucesca cemo imati i lepu finansijsku korist samo plasmanom obezbedili 1,3 miliona evra plus od tv prava i ulaznica zaradicemo oko 2,5- 3 miliona evra sto je lepa para za nase klubove plus svaki bod se nagradjuje sa 70 000e a svaka pobeda sa 140 000 pa i da se uzne 3-4 boda pa sad ti vidi.

Тромсо-Звезда 3-1 (2005)

pre 11 godina

Са обзиром да стадион "Црвена Звезда", служи за тренинге Партизанових противника, није ни чудо што су навијачи највећег клуба у универзуму овако "нервозни". Пошто је Нефчијев дрес немогуће набавити у Србији, можете купити Партизанов(истих је боја) и преко грба налепити латинично слово Н! Нормално је имати дрес клуба за који навијаш, па макар и два пута у животу, вечерас и крајем новембра!

U svom oku ne vidiš balvan, a u tuđem tražiš trn.

pre 11 godina

jos jednom brukanje u evropi i to u najavi...
(roger17, 20. septembar 2012 06:05)

E ovako to izgleda kad ponavljač, koji ne može godinama da završi Osnovnu školu, smeje se svom vršnjaku koji se muči polažući ispite na fakultetu.

motherfucker johnes

pre 11 godina

Grobari,imate u Evropi podršku od mene,iako sam Zvezdaš. Došli smo u situaciju da se plašimo Azerbejdžanaca,ne može tako! Gazi bre to!

pravi Grobar

pre 11 godina

Ko ne dodje danas ne treba vise nikad ni da dodje na stadion. Ne dolazite na domace utakmice, ne dolazite na manje evropske, te lose igramo, te pada kisa, te velika vrucina, te jak vetar kakvi ste vi to navijaci samo trazite izgovor, ako nesto mrzim to su internet navijaci i evro navijaci, na Inter ce svi da pohrle al ko sisa ove sto dolaze da gledaju protivnika a ne Partizan. Vidimo se veceras na stadionu pa taman bio potop i padale sekire.

Marko

pre 11 godina

Misljenja sam da ce stadion biti polu prazan,kriza je,mora se znati da je danas tesko odvojiti hiljadu ili dve hiljade ako covek ne radi a i da radi uvek gleda gde da ustedi plus situacija u kubu i na tribinama nije bas sjajna. Konkretno Srbija Irska prijateljska,da je bio ulaz 100 dinara doslo bi barem trideset hiljada. Smanjite cene karata ako hocete pune stadione.. Kriza je velika..

Marko

pre 11 godina

Šteta najavljuju kiši za ceo dan ... nemamo sreće što se tiče vremena pa to ti je ... ali nema veze samo da pobedimo večeras !

surfer

pre 11 godina

Napred Partizan!!! ne precenjujte Nefci, ali i oprezno i koncentrisano igrajte! moja prognoza: 1:0 ili 2:0 za Partizan, igram na tacan rezultat :)

gnevni gradjanin

pre 11 godina

Ovi Zvezdaši koji se spremaju da navijaju za Nefči, zbog Stamenog, neka odmah sada, pre nego je počela utakmica, dobro porazmisle o Zvezdinom koeficijentu na startu sledeće sezone u evropskim takmičenjima.

Pozdrav svim mojim Grobarima i ostalima koji će podržati Partizan!

Hvala unapred na objavi komentara.

djolito

pre 11 godina

Ja bas mislim da ce biti dobro popunjen stadion, mislim, trenutno vidim u vozu dosta ljudi iz unutrasnjosti koji su potegli put za Bg.. Napred PFC! GU!

Drobnjak iz auta

pre 11 godina

E nemojte vi posteni i savesni cigani da navijate za nas, nemojte sami sebe da lazete navijajte kao i do sada protiv nas, samo cete da nam izbaksuzirate!

Za to bar ne treba nikakvo znanje.

pre 11 godina

Potpuno mi je jasno da ostali ozbiljniji timovi imaju skuplje i kvalitetnije igrače. Nemam problem sa tim. Ali ne mogu da shvatim zašto sa igračima koje imamo ne priđemo utakmici sa takvom voljom, energijom i agresivnošću kakvu su sinoć pokazali igrači Seltika. Pa onda i ako ne uspemo, niko neće ništa zameriti. U čemu je problem da se ne borimo i ne trčimo !?

*-*

pre 11 godina

Vec se unapred vadite na kisu . . . veceras igram 2 nepromasujem garant...
(kikiriki, 20. septembar 2012 12:16)

Bolje da si malo isao u skolu, a ne samo u kladionicu.

delija momak

pre 11 godina

Kao zvezdaš vam želim da pobedite ove azere večeras, i da ostvarite što bolji rezultat u ligi evrope, jer će to pomoći našem fudbalu.
a u prvenstvu slobodno odmorite :)))
Srećno!!

vlajzi

pre 11 godina

Vec se unapred vadite na kisu . . . veceras igram 2 nepromasujem garant . . . (kikiriki, 20. septembar 2012 12:16)

Samo se ti komsika opusti, spremi kikiriki i uzivaj veceras uz komsiju i Ligu Evropi. I odigraj sta hoces u kladionici... neko igra kladionicu, a neko Ligu evrope, svako po zasluzi i velicini.

Lepota poroka

pre 11 godina

Hrabro, spretno, pametno i smireno. Sada je lakse kada je primarni cilj ostvaren, Partizan se pokazao kao ozbiljan, samim tim sto je posle jedne godine posta ponovo na karti Evrope. Jeste to bilo na guzove, ali je prosao. Sada treba ici korak po korak, a pod broj 1 pobediti Azere. Ajmo Crno-beli

rex

pre 11 godina

Mogu samo da kazem da je jadno sto su novinari ovu utakmicu pretvorili u tenziju forsirajuci Stamenkovica, A i previse je jadno toliko puta ponavljati ciji je kakav skor.Ako je to vama uspeh, onda svaka vam cast...Ocigledno je to vase zlatno doba...Prejadno.

ŠID

pre 11 godina

Vermeze,imaj ono bar jednom u životu..kreni sa tri špica,napadni i ima da ih razbijemo ko Panta pitu.PS:znam da su to moji pusti snovi

johnny

pre 11 godina

E pa doslo vreme da se krene.Kacket,sal ,dres,karta sve je tu pa onda POMOZI BOZE... (smeker, 20. septembar 2012 18:36) smekeru meraklijo, neka ti je sa srecom jarane! samo lagano

i teško je i nije

pre 11 godina

Hvala svim navijačima Zvezde na iskrenoj podršci, to su pravi navijači! Dajem i prognozu: tri razlike za nas. Valjda će nas malo pročepiti, mislim da možemo. Kako god, meni je milina gledati našu decu.
Najviše mi je zbog nas da dobijemo, a i do kompleksaša koji se onda neće javljati nego samo lupati minuse. Ipak verujem da su takvi (na obe strane) u manjini...