Sreda, 19.09.2012.

20:39

LŠ: Mesi preokrenuo, Juventusu bod

Kompletirano je prvo kolo Lige šampiona, Barselona se namučila protiv Spartaka, dok su Čelsi i Juventus podelili bodove u derbiju.

Izvor: A. Kovaèeviæ

LŠ: Mesi preokrenuo, Juventusu bod IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

80 Komentari

Sortiraj po:

Goxy KC

pre 11 godina

Kako mozete tako da pricate za FRENKA LAMPARDA,covek je najveca LEGENDA Chelzija i Engleske reprezentacije...Jedini je problem sto igra mnogo povuceno kod Di Matea...Ali svejedno iako ima 34 god,fenomenalno igra..Super Frenki!!!!

oxydant

pre 11 godina

Razočarao me M.Junajted!Poveli u sedmom minutu,a posle, za 87 minuta ne
mogu postići drugi gol! (Nani promašio i penal)Kladioničarima je jasno da
je to ustupak kladionicama zbog malih kvota i ev.pobede u hendikepu.Barka
i Bajern isti slučaj..A Di Mateo se drži Toreza kao pijan plota..

Joca Briselac

pre 11 godina

Kako mi je zao sto je propao pravi fudbal,ceo CALCIO je propao,pogledajte Juve,Milan lose jako.Al su se zato ove vestacke tvorevine: Celzi,Siti,PSZ,Malaga uzdigle BRUKA ZA EVROPSKI FUDBAL !!!!!!

Liverpool,Juventus,Milan,Roma,Lazio,Parma,Rosenborg,Deporitvo Lacoruna,Bayer Leverkusen,Arsenal,PSV,Monaco...

marko

pre 11 godina

žao mi je što je di mateo izvukao oskara i umesto njega gurnuo dosta sporijeg matu. mislim da je taj trenutak prelomio tekmu - nema šanse da bi se juve vratio! toresa mogu da pljuju, ali nadavaće se on golova ove godine, ne brinite. izašao je on iz krize. veći problem nastaje ukoliko se on povredi, jer nema zamenu. mogao bi mozes da ga menja, ali opet, on je više krilni igrač. šteta što roman nije video dalje od nosa i zapeo za hulka, umesto da je odrešio kesu i u paketu sa oskarom kupio leandra damjaa - ubitačan špic, a mlad!

p.s. ja sam u pes-u prebacio igrače u skladu sa transferima (obzirom da nije urađen peč) i mogu reći da su mi azar i oskar najvažniji igrači :)

nervni slalom

pre 11 godina

@Proglasise Zidana za legendu zahvaljujuci onom golu u finalu LS protiv Bayera a ovaj Oscarov gol 100 puta bolji.E da ga je dao Zidan bio bi najbolji igrac u istoriji fudbala,a posto je to dao Oscar onda ce se to brzo zaboraviti a prica ce se o Zidanovom golu.
(Oscar umetnik, 19. septembar 2012 21:39)

Zidan je već bio legenda kada je zavuko Bayeru golčinu kakvu skoro nećemo videti. A upoređivati taj gol sa ovim Oskarovim je smešno.

Sedi, jedan!

superbrko

pre 11 godina

Kakve mine za kladioničare su ovaj BATE i Kluž... primjer i našim klubovima kako se može igrati u Evropi.
Englezi će se opet namučiti u Evropi, ni Čelzi, ni ManU nemaju igru, muče se... Di Mateo očigledno ima problem sa ofanzivnom taktikom i čini mi se da je olako otpisao Esijena, koji je još uvijek jači na zadnjem veznom od MIkela.

mirjan22

pre 11 godina

Mene je najvise od svih odusevio Majkl Kerik! Covek je predriblao golmana,ovaj ga saplete ali se Kerik podigne i da gol! 99% igraca bi ostalo na zemlji, izborilo penal i crveni karton za golmana. Svaka cast za Kerika,kakav fer plej!!!!

kontinuitet

pre 11 godina

Ajde da ne budemo tako naivni. Apoelov budzet je prosle godine bio ravno 11 puta veci nego Zvezdin, oni imaju pojedine igrace koji zarade godisnje vise nego ceo Zvezdin tim. Kluz ima veci budzet od Brage, oba su dosta veca nego onaj Zvezdin u vreme Piksija, a Malaga je u drami zato sto i dalje ima tim koji kosta kao sve lige ex-YU zajedno pa puta 2.4, a nema cime to da plati.

BATE je u malo drugacijoj prici, kod njih je sve vestacki umanjeno, jer je kompletna drzava takva, manje plate i manje cene i vecina stvari subvencionirana. Da ih sutra premesta u Ukrajinu, sve bi se utrostrucilo.

Ali nisu pare to sto radi posao, nego kontinuitet. E tu nasi slajfuju za sve pare, i Dinamo i Partizan koji jos i igraju te grupe (a kao da ne igraju) i ovi ostali koji ni dotle ne stignu.

janbo2211

pre 11 godina

partizan,zvezda i vojvodina zajedno ne bi dali 1 gol lilu a kamoli 3...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Huan Pablo Don Fernando, 19. septembar 2012 22:01)

Zvezda je sama Bordou dala dva.

haha

pre 11 godina

ne razumem zasto navijaci bayern-a uvek moraju najvise da se loze, ima ih tu nekolicina konstantno, svi sa nekim prepotentnim komentarima..

nisi valjda?!

pre 11 godina

Ne mogu da slusam ovog smora od komentatora.Palim kompjuter i ne placam vise pretplatu.
(Boris, 19. septembar 2012 20:46)
Pa nisi je valjda do sad placao?!

FORZA JUVE!

pre 11 godina

Juventus potvrdio da je odlicna ekipa puna samopouzdanja, ne moze svako protiv Celsija aktuelnog prvaka evrope i jos u Londonu da stigne dva gola razlike. Bice ovo odlicna sezona za staru damu, imaju odlican tim popunjen dobro na svim pozicijama, bez izrazitih zvezda, prava ekipa.

Bruno

pre 11 godina

Di Mateo ima i Oscara da upropasti, koji je veci talenat od Neymara. Kakvi defanzivni zadaci za njega, covek je poluspic.
(Nikki, 19. septembar 2012 23:50)

Nemas blage veze o cemu pricas, secem ruku ako si dvaput gledao Oskara kako igra. Kakav crni poluspic? Decko redovno dolazi do svog sesnaesterca da zapocne napad, salje duge lopte sa ocima, a ume i da osvoji loptu i krene u kontra napad. Savrsen vezni igrac.

davzvezda

pre 11 godina

Zahvaljujem se RTSu sto nam je omogucio da gledamo sredom Ligu sampiona i sto je otkupio ekskluzivna prava za premijerno prikazivanje serije Vruc Vetar utorokom uvece

diabolique

pre 11 godina

Ne znam zasto se zalite, Srbija je bar u necemu kao Njemacka :) I u Njemackoj je utorkom prenos na jednom od TV programa koji se placaju, a srijedom na Nacionalnoj televiziji. Dakle, prica o tome kako "ovo nema nigde na svijetu" pada u vodu.

Bice zanimljiva ova sezona u LS, dosta je tranzicije u evropskom fudbalu, neki od velikana padaju u prosecnost.

sportista 011

pre 11 godina

Inace sam Grobar ali realno gledano bucemo opet poslednji u grupi premlada nam je ekipa(sem Ilica i jos pojedinih penzionera koji se vuku po terenu) a pogledajte Neftcijeve rezultate u po slednje vreme ukupno 4:2protiv silnog APOELA . sanse su 55:45 za Neftci

Dejan NS

pre 11 godina

Veliki tim se vratio na veliku scenu. U sred Londona prvi gol sa igračem manje (Vidal bio van terena) i usput je lopta skrenula putanju. Drugi gol Čelsija - retko viđena majstorija. U nastavku povratak Stare Dame. Mentalno stabilniji tim nego u vreme Zidana i Davidsa. Pravi Juventus. Pozdrav svima kojima je večeras nedostajao #10!

KP

pre 11 godina

Kada bude bilo finale Arena prenosi prvo poluvreme, RTS drugo, to je kompromis. Jos ako budu produzeci prvi Arena, drugi RTS, a penale mogu da rasporede jedna serija Arena, druga serija RTS. Kupili prava na pola, recite iskreno MTS jedan od vlasnika Arene ne da i tacka, a ne tu se blamiraju kvazi opravdanjima.

h2o

pre 11 godina

'Neki BATE iz neke Belorusije..', bas zato ne mozemo da prodjemo trece kolo kvalifikacija, arogancija bez pokrica, na terenu i van terena.

Yogi

pre 11 godina

Aca Stojanović je totalni laksativ. Čim ga čujem pripadne mi muka i moram u toalet. Ladno čovek kaže "ovaj rezultat nema veze za rasplet u grupi" Kakav rasplet crni Aco, pa tek je počelo sve, nema ni zapleta, a ti već sanjaš rasplet. Bolje idi menjaj recepte za kolače

drago

pre 11 godina

Mandzo 6 komada u 5 utakmica (6 sa ovom). Da je igrao od starta srusio bi klupski rekord od 6 golova jednog igraca u prvih 5 ili 6 utakmica. Ili da je zabio penali u zadnjoj minuti ili da mu je Badstuber htio dodati. Eto Bayern je do sada samo jednom imao takav start, tu se vidi koliko im je donio prvi strijelac Eura, nogometna klasa.
Stvarno je Bayern silan, a Mandzukic najsilniji u polju ali i pred golom.

Top

pre 11 godina

Dok je ovaj Emenike iz Spartaka igrao drugu tursku ligu (pre dve sezone), ponuđen je Partizanu za 600.000 EUR. Mudro rukovodstvo crno-belih procenilo je da Emenike ne vredi toliko. Nekoliko meseci kasnije, Fenerbahče ga je platio 9 miliona EUR, da bi ga za samo mesec dana preprodao Spartaku za 10 miliona EUR. Od tada je ovaj momak postao standardni reprezentativac Nigerije, uz 16 golova i 5 asistencija za Spartak na 34 utakmice.

Dr.Damir

pre 11 godina

Eto...i mi pametni Srbi uzmemo da se smejemo Belorusima?!...a oni iz godine u godinu sve bolji i bolji...mada...da oni imaju Djurica ili Lukica na direktorskim mestima ovo bi bilo samo san...

Nikola

pre 11 godina

O mamma mamma mamma
o mamma mamma mamma
sai perche' mi batte il corazon?
Ho visto QAGLIARELLA
Ho visto QAGLIARELLA
eh, mamma', innamorato son.FORZA JUVENTUS

Ljudi, navijam za Juve od 1994, ne volim ni Zvezdu ni Partizan ni nas odvratan fudbal VOLIM JUVE. 2 put sam bio u Torinu na tekmi, ove godine idem 3 put na novi stadion!

Nije im lako bilo vcrs prva tekma posle duzeg vremena odsustva iz LS i to protiv Celsija u Londonu, top 5 najtezih gostovanja... Vratiti se posle 2 primljena gola za 2 minuta, to ne moze svaka ekipa, priznacete, voleli ili ne voleli Juve... Imaju ratnicki mentalitet, Kjelini igrac utakmice uz Oskara... Vidal je jedan od najboljih veznjaka u Evropi sigurno, pored toga sto je Pit Bull u odbrani igra i u ofanzivi vrhunski... Podbacili Asamoa u napadu i Genije Pirlo kompletno, Seba van ritma i opet izvukose 2-2 uz precku na kraju...

DROGBA11

pre 11 godina

Svaka cast Juventusu na upornosti, realno Celsi za nijansu bolji, di Mateo mnogo eksperimentise, ubacio je 2 levonoga igraca (Bertran i Mata) umesto desnjaka (Oskar, Ramires), to je velika promena u taktici. A i sa igracem manje(mislim na Toresa) nije lose,da kazem u stilu Pantelije, zao mi je sto je nas a ne igrac naseg protivika, toliko.

Saša

pre 11 godina

Pokušavam da umetnem ovaj komentar gde bi trebalo, al na RTS-u nema teme o LŠ. Kakva glupost o prenosu samo sredom. A znate li šta je razlog? Time ubijaju dve muve jednim udarcem. Prvo kradu od B92 ligu evrope, kao briga ih za Partizan. Drugo kao nemaju para, neda im država, građani ne plaćaju pretplatu, puki su siromasi ccccc. Kao da kažu naterajte građane da plate pa će imati i utorkom. Sramota!!!!!!!

Barcaboy

pre 11 godina

Pa normalno da prima Barsa 2 gola kad igraju bez odbrane..Jos autogol i ostali kiksevi..Spartak nije odigrao nista specijalno kolko je barsina odbrana bila katastrofalna..jedini odbrambeni igrac je bio Alves (koji je poznat po veoma ofanzivi) Adrijano maskerano(dobro ajde i on ali nije klasican centralni bek) i pike odnosno song kad je izasao pike..Fali odbrana definitivno..Mora Alba da se vrati i nadam se da se pike nije povredio..

PS Mesi je bog.Nema ga celu utakmicu dodje i za 5 minuta da 2 gola i resi sve!

Bayern sve po spisku

pre 11 godina

hahaha a Barcelona u sred Barcelone gubi od tamo nekog Spartakusa.
Lepo ja rekoh da sada definitivno imamo najjaci vezni red na svetu.

miki

pre 11 godina

Evo Oskar Kardozo dade dva gola za Celzi. Igra kao podmladjen. Jos je nizi za glavu nego sto je bio dok je bio u Benfici.
(a, 19. septembar 2012 21:26)

hahaha blago tebi nije Oskar Kardozo iz Benfike vec Oskar dos Santos iz Internasionala (Brazil)
inace ovaj Chelsea dok se jos malo uigraju bice paklena ekipa....
steta za spartak bate odlican kluz takodje ovo ostalo sve ocekivano samo mi zao spartaka

emil

pre 11 godina

Foooorzaaaa Juveeee!! Šta reći posle 2:0 na kraju 2:2...ja sam zadovoljan;ali da je Kvaljarela dao ono kad je pogodilo prečku bilo bi još bolje...ipak svaka čast za upornost..

Barcaboy

pre 11 godina

(miki, 19. septembar 2012 22:40)
Zao ti spartaka zbog? dobili poklon gol a onda i poklon od odbrane ..? I na sve to oni igraju bunker tj 10 igraca na 20 metara.

DROGBA11

pre 11 godina

Kakav igrac Azar, a i Oskar pocinje da pokazuje zasto je placen koliko je placen... Kako vec rece jedan "kolega" ranije, stvarno nedostaje Drogba, Tores je pogubljen... samo da se Di Mateo ne povuce i dacemo jos 2 komada.

Oscar umetnik

pre 11 godina

Proglasise Zidana za legendu zahvaljujuci onom golu u finalu LS protiv Bayera a ovaj Oscarov gol 100 puta bolji.E da ga je dao Zidan bio bi najbolji igrac u istoriji fudbala,a posto je to dao Oscar onda ce se to brzo zaboraviti a prica ce se o Zidanovom golu.

brufen od 400

pre 11 godina

A "strucnjaci" pricase kako je Oscar preplacen,kako dolazi iz slabe Brazilske lige pa se eto nece snaci u Evropi pored izvrsnih stopera bla,bla,bla,bla...

iii

pre 11 godina

balkanijum tv .com prenosi sve kanale za ligu sampiona ,jes da je malo slabija slika.rtv srbije,bhtv,ftv,obn,arena ,jedino hrt je zaledzen.........

Slobodan

pre 11 godina

Da li moze neko da napise sta je rekao ovaj lik na pauzi izmedju poluvremena zasto se ne prenosi liga sampiona i utorkom? Nisam slusao od pocetka...

Pivljanin

pre 11 godina

Evo kazu na RTS-u da necemo biti uskraceni za najkvalitetniji evropski fudbal ove sezone, tako sto ce sredom prenositi Ligu sampiona, a cetvrtkom Ligu Evrope tj. 6 utakmica Partizana! Udri grome i budi precizan!

Stefan

pre 11 godina

Neko je juce pisao da je ovo liga za bogate i da mali klubovi nemaju sta da traze ovdje.Vjerovatno zbog poraza Dinama,sta li drugo moze biti..Ja koliko vidim,ti mali iz godine u godinu sve vise iznenadjuju ove velike..Prosle godine Bazel izbacio jedan Mancester iz grupe a APOEL sa budzetom Partizana ili Zvezde usao u cetvrfinale i ostavio iza sebe brojne milijardere.Vidjeli smo juce kako Malaga koja je bila pred gasenjem i jedva sklopila ekipu busi prebogati Zenit koji ima budzet makar za polufinale LS.Evo sad mali BATE oducio Francuze od fudbala a Kluz za sada drzi lekciju Portugalcima..Tacno je da ce tesko neki klub sa Istoka ugroziti Celsi,Barsu,Real,Bayern ili Mancester ali itekako mogu od odigraju vaznu ulogu i zarade milione,tako da je besmisleno pricati da je ovo samo liga sa bogatase..Na kraju krajeva i da bod ne osvoje isplatilo se ucesce.Jedan Fenerbahce koji godisnje potrosi 100 miliona na pojacanja ne moze ni da udje u LS..

Sasa

pre 11 godina

Kakva je klasa ovaj Hazard,dribling,sut,tehnika,pas,kompletan igrac,bez premca najbolji igrac do 22 godine...Nedostaje Celziju Drogba,to je tako evidentno,i jedan igrac kao Hulk...

Pivljanin

pre 11 godina

Evo kazu na RTS-u da necemo biti uskraceni za najkvalitetniji evropski fudbal ove sezone, tako sto ce sredom prenositi Ligu sampiona, a cetvrtkom Ligu Evrope tj. 6 utakmica Partizana! Udri grome i budi precizan!

h2o

pre 11 godina

'Neki BATE iz neke Belorusije..', bas zato ne mozemo da prodjemo trece kolo kvalifikacija, arogancija bez pokrica, na terenu i van terena.

Dr.Damir

pre 11 godina

Eto...i mi pametni Srbi uzmemo da se smejemo Belorusima?!...a oni iz godine u godinu sve bolji i bolji...mada...da oni imaju Djurica ili Lukica na direktorskim mestima ovo bi bilo samo san...

Top

pre 11 godina

Dok je ovaj Emenike iz Spartaka igrao drugu tursku ligu (pre dve sezone), ponuđen je Partizanu za 600.000 EUR. Mudro rukovodstvo crno-belih procenilo je da Emenike ne vredi toliko. Nekoliko meseci kasnije, Fenerbahče ga je platio 9 miliona EUR, da bi ga za samo mesec dana preprodao Spartaku za 10 miliona EUR. Od tada je ovaj momak postao standardni reprezentativac Nigerije, uz 16 golova i 5 asistencija za Spartak na 34 utakmice.

Sasa

pre 11 godina

Kakva je klasa ovaj Hazard,dribling,sut,tehnika,pas,kompletan igrac,bez premca najbolji igrac do 22 godine...Nedostaje Celziju Drogba,to je tako evidentno,i jedan igrac kao Hulk...

Dejan NS

pre 11 godina

Veliki tim se vratio na veliku scenu. U sred Londona prvi gol sa igračem manje (Vidal bio van terena) i usput je lopta skrenula putanju. Drugi gol Čelsija - retko viđena majstorija. U nastavku povratak Stare Dame. Mentalno stabilniji tim nego u vreme Zidana i Davidsa. Pravi Juventus. Pozdrav svima kojima je večeras nedostajao #10!

Stefan

pre 11 godina

Neko je juce pisao da je ovo liga za bogate i da mali klubovi nemaju sta da traze ovdje.Vjerovatno zbog poraza Dinama,sta li drugo moze biti..Ja koliko vidim,ti mali iz godine u godinu sve vise iznenadjuju ove velike..Prosle godine Bazel izbacio jedan Mancester iz grupe a APOEL sa budzetom Partizana ili Zvezde usao u cetvrfinale i ostavio iza sebe brojne milijardere.Vidjeli smo juce kako Malaga koja je bila pred gasenjem i jedva sklopila ekipu busi prebogati Zenit koji ima budzet makar za polufinale LS.Evo sad mali BATE oducio Francuze od fudbala a Kluz za sada drzi lekciju Portugalcima..Tacno je da ce tesko neki klub sa Istoka ugroziti Celsi,Barsu,Real,Bayern ili Mancester ali itekako mogu od odigraju vaznu ulogu i zarade milione,tako da je besmisleno pricati da je ovo samo liga sa bogatase..Na kraju krajeva i da bod ne osvoje isplatilo se ucesce.Jedan Fenerbahce koji godisnje potrosi 100 miliona na pojacanja ne moze ni da udje u LS..

Yogi

pre 11 godina

Aca Stojanović je totalni laksativ. Čim ga čujem pripadne mi muka i moram u toalet. Ladno čovek kaže "ovaj rezultat nema veze za rasplet u grupi" Kakav rasplet crni Aco, pa tek je počelo sve, nema ni zapleta, a ti već sanjaš rasplet. Bolje idi menjaj recepte za kolače

brufen od 400

pre 11 godina

A "strucnjaci" pricase kako je Oscar preplacen,kako dolazi iz slabe Brazilske lige pa se eto nece snaci u Evropi pored izvrsnih stopera bla,bla,bla,bla...

KP

pre 11 godina

Kada bude bilo finale Arena prenosi prvo poluvreme, RTS drugo, to je kompromis. Jos ako budu produzeci prvi Arena, drugi RTS, a penale mogu da rasporede jedna serija Arena, druga serija RTS. Kupili prava na pola, recite iskreno MTS jedan od vlasnika Arene ne da i tacka, a ne tu se blamiraju kvazi opravdanjima.

emil

pre 11 godina

Foooorzaaaa Juveeee!! Šta reći posle 2:0 na kraju 2:2...ja sam zadovoljan;ali da je Kvaljarela dao ono kad je pogodilo prečku bilo bi još bolje...ipak svaka čast za upornost..

Saša

pre 11 godina

Pokušavam da umetnem ovaj komentar gde bi trebalo, al na RTS-u nema teme o LŠ. Kakva glupost o prenosu samo sredom. A znate li šta je razlog? Time ubijaju dve muve jednim udarcem. Prvo kradu od B92 ligu evrope, kao briga ih za Partizan. Drugo kao nemaju para, neda im država, građani ne plaćaju pretplatu, puki su siromasi ccccc. Kao da kažu naterajte građane da plate pa će imati i utorkom. Sramota!!!!!!!

Nikola

pre 11 godina

O mamma mamma mamma
o mamma mamma mamma
sai perche' mi batte il corazon?
Ho visto QAGLIARELLA
Ho visto QAGLIARELLA
eh, mamma', innamorato son.FORZA JUVENTUS

Ljudi, navijam za Juve od 1994, ne volim ni Zvezdu ni Partizan ni nas odvratan fudbal VOLIM JUVE. 2 put sam bio u Torinu na tekmi, ove godine idem 3 put na novi stadion!

Nije im lako bilo vcrs prva tekma posle duzeg vremena odsustva iz LS i to protiv Celsija u Londonu, top 5 najtezih gostovanja... Vratiti se posle 2 primljena gola za 2 minuta, to ne moze svaka ekipa, priznacete, voleli ili ne voleli Juve... Imaju ratnicki mentalitet, Kjelini igrac utakmice uz Oskara... Vidal je jedan od najboljih veznjaka u Evropi sigurno, pored toga sto je Pit Bull u odbrani igra i u ofanzivi vrhunski... Podbacili Asamoa u napadu i Genije Pirlo kompletno, Seba van ritma i opet izvukose 2-2 uz precku na kraju...

Barcaboy

pre 11 godina

Pa normalno da prima Barsa 2 gola kad igraju bez odbrane..Jos autogol i ostali kiksevi..Spartak nije odigrao nista specijalno kolko je barsina odbrana bila katastrofalna..jedini odbrambeni igrac je bio Alves (koji je poznat po veoma ofanzivi) Adrijano maskerano(dobro ajde i on ali nije klasican centralni bek) i pike odnosno song kad je izasao pike..Fali odbrana definitivno..Mora Alba da se vrati i nadam se da se pike nije povredio..

PS Mesi je bog.Nema ga celu utakmicu dodje i za 5 minuta da 2 gola i resi sve!

DROGBA11

pre 11 godina

Kakav igrac Azar, a i Oskar pocinje da pokazuje zasto je placen koliko je placen... Kako vec rece jedan "kolega" ranije, stvarno nedostaje Drogba, Tores je pogubljen... samo da se Di Mateo ne povuce i dacemo jos 2 komada.

Slobodan

pre 11 godina

Da li moze neko da napise sta je rekao ovaj lik na pauzi izmedju poluvremena zasto se ne prenosi liga sampiona i utorkom? Nisam slusao od pocetka...

mirjan22

pre 11 godina

Mene je najvise od svih odusevio Majkl Kerik! Covek je predriblao golmana,ovaj ga saplete ali se Kerik podigne i da gol! 99% igraca bi ostalo na zemlji, izborilo penal i crveni karton za golmana. Svaka cast za Kerika,kakav fer plej!!!!

miki

pre 11 godina

Evo Oskar Kardozo dade dva gola za Celzi. Igra kao podmladjen. Jos je nizi za glavu nego sto je bio dok je bio u Benfici.
(a, 19. septembar 2012 21:26)

hahaha blago tebi nije Oskar Kardozo iz Benfike vec Oskar dos Santos iz Internasionala (Brazil)
inace ovaj Chelsea dok se jos malo uigraju bice paklena ekipa....
steta za spartak bate odlican kluz takodje ovo ostalo sve ocekivano samo mi zao spartaka

Barcaboy

pre 11 godina

(miki, 19. septembar 2012 22:40)
Zao ti spartaka zbog? dobili poklon gol a onda i poklon od odbrane ..? I na sve to oni igraju bunker tj 10 igraca na 20 metara.

davzvezda

pre 11 godina

Zahvaljujem se RTSu sto nam je omogucio da gledamo sredom Ligu sampiona i sto je otkupio ekskluzivna prava za premijerno prikazivanje serije Vruc Vetar utorokom uvece

kontinuitet

pre 11 godina

Ajde da ne budemo tako naivni. Apoelov budzet je prosle godine bio ravno 11 puta veci nego Zvezdin, oni imaju pojedine igrace koji zarade godisnje vise nego ceo Zvezdin tim. Kluz ima veci budzet od Brage, oba su dosta veca nego onaj Zvezdin u vreme Piksija, a Malaga je u drami zato sto i dalje ima tim koji kosta kao sve lige ex-YU zajedno pa puta 2.4, a nema cime to da plati.

BATE je u malo drugacijoj prici, kod njih je sve vestacki umanjeno, jer je kompletna drzava takva, manje plate i manje cene i vecina stvari subvencionirana. Da ih sutra premesta u Ukrajinu, sve bi se utrostrucilo.

Ali nisu pare to sto radi posao, nego kontinuitet. E tu nasi slajfuju za sve pare, i Dinamo i Partizan koji jos i igraju te grupe (a kao da ne igraju) i ovi ostali koji ni dotle ne stignu.

nisi valjda?!

pre 11 godina

Ne mogu da slusam ovog smora od komentatora.Palim kompjuter i ne placam vise pretplatu.
(Boris, 19. septembar 2012 20:46)
Pa nisi je valjda do sad placao?!

DROGBA11

pre 11 godina

Svaka cast Juventusu na upornosti, realno Celsi za nijansu bolji, di Mateo mnogo eksperimentise, ubacio je 2 levonoga igraca (Bertran i Mata) umesto desnjaka (Oskar, Ramires), to je velika promena u taktici. A i sa igracem manje(mislim na Toresa) nije lose,da kazem u stilu Pantelije, zao mi je sto je nas a ne igrac naseg protivika, toliko.

haha

pre 11 godina

ne razumem zasto navijaci bayern-a uvek moraju najvise da se loze, ima ih tu nekolicina konstantno, svi sa nekim prepotentnim komentarima..

Oscar umetnik

pre 11 godina

Proglasise Zidana za legendu zahvaljujuci onom golu u finalu LS protiv Bayera a ovaj Oscarov gol 100 puta bolji.E da ga je dao Zidan bio bi najbolji igrac u istoriji fudbala,a posto je to dao Oscar onda ce se to brzo zaboraviti a prica ce se o Zidanovom golu.

Bruno

pre 11 godina

Di Mateo ima i Oscara da upropasti, koji je veci talenat od Neymara. Kakvi defanzivni zadaci za njega, covek je poluspic.
(Nikki, 19. septembar 2012 23:50)

Nemas blage veze o cemu pricas, secem ruku ako si dvaput gledao Oskara kako igra. Kakav crni poluspic? Decko redovno dolazi do svog sesnaesterca da zapocne napad, salje duge lopte sa ocima, a ume i da osvoji loptu i krene u kontra napad. Savrsen vezni igrac.

FORZA JUVE!

pre 11 godina

Juventus potvrdio da je odlicna ekipa puna samopouzdanja, ne moze svako protiv Celsija aktuelnog prvaka evrope i jos u Londonu da stigne dva gola razlike. Bice ovo odlicna sezona za staru damu, imaju odlican tim popunjen dobro na svim pozicijama, bez izrazitih zvezda, prava ekipa.

nervni slalom

pre 11 godina

@Proglasise Zidana za legendu zahvaljujuci onom golu u finalu LS protiv Bayera a ovaj Oscarov gol 100 puta bolji.E da ga je dao Zidan bio bi najbolji igrac u istoriji fudbala,a posto je to dao Oscar onda ce se to brzo zaboraviti a prica ce se o Zidanovom golu.
(Oscar umetnik, 19. septembar 2012 21:39)

Zidan je već bio legenda kada je zavuko Bayeru golčinu kakvu skoro nećemo videti. A upoređivati taj gol sa ovim Oskarovim je smešno.

Sedi, jedan!

iii

pre 11 godina

balkanijum tv .com prenosi sve kanale za ligu sampiona ,jes da je malo slabija slika.rtv srbije,bhtv,ftv,obn,arena ,jedino hrt je zaledzen.........

drago

pre 11 godina

Mandzo 6 komada u 5 utakmica (6 sa ovom). Da je igrao od starta srusio bi klupski rekord od 6 golova jednog igraca u prvih 5 ili 6 utakmica. Ili da je zabio penali u zadnjoj minuti ili da mu je Badstuber htio dodati. Eto Bayern je do sada samo jednom imao takav start, tu se vidi koliko im je donio prvi strijelac Eura, nogometna klasa.
Stvarno je Bayern silan, a Mandzukic najsilniji u polju ali i pred golom.

janbo2211

pre 11 godina

partizan,zvezda i vojvodina zajedno ne bi dali 1 gol lilu a kamoli 3...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Huan Pablo Don Fernando, 19. septembar 2012 22:01)

Zvezda je sama Bordou dala dva.

Bayern sve po spisku

pre 11 godina

hahaha a Barcelona u sred Barcelone gubi od tamo nekog Spartakusa.
Lepo ja rekoh da sada definitivno imamo najjaci vezni red na svetu.

Joca Briselac

pre 11 godina

Kako mi je zao sto je propao pravi fudbal,ceo CALCIO je propao,pogledajte Juve,Milan lose jako.Al su se zato ove vestacke tvorevine: Celzi,Siti,PSZ,Malaga uzdigle BRUKA ZA EVROPSKI FUDBAL !!!!!!

Liverpool,Juventus,Milan,Roma,Lazio,Parma,Rosenborg,Deporitvo Lacoruna,Bayer Leverkusen,Arsenal,PSV,Monaco...

diabolique

pre 11 godina

Ne znam zasto se zalite, Srbija je bar u necemu kao Njemacka :) I u Njemackoj je utorkom prenos na jednom od TV programa koji se placaju, a srijedom na Nacionalnoj televiziji. Dakle, prica o tome kako "ovo nema nigde na svijetu" pada u vodu.

Bice zanimljiva ova sezona u LS, dosta je tranzicije u evropskom fudbalu, neki od velikana padaju u prosecnost.

sportista 011

pre 11 godina

Inace sam Grobar ali realno gledano bucemo opet poslednji u grupi premlada nam je ekipa(sem Ilica i jos pojedinih penzionera koji se vuku po terenu) a pogledajte Neftcijeve rezultate u po slednje vreme ukupno 4:2protiv silnog APOELA . sanse su 55:45 za Neftci

Goxy KC

pre 11 godina

Kako mozete tako da pricate za FRENKA LAMPARDA,covek je najveca LEGENDA Chelzija i Engleske reprezentacije...Jedini je problem sto igra mnogo povuceno kod Di Matea...Ali svejedno iako ima 34 god,fenomenalno igra..Super Frenki!!!!

oxydant

pre 11 godina

Razočarao me M.Junajted!Poveli u sedmom minutu,a posle, za 87 minuta ne
mogu postići drugi gol! (Nani promašio i penal)Kladioničarima je jasno da
je to ustupak kladionicama zbog malih kvota i ev.pobede u hendikepu.Barka
i Bajern isti slučaj..A Di Mateo se drži Toreza kao pijan plota..

superbrko

pre 11 godina

Kakve mine za kladioničare su ovaj BATE i Kluž... primjer i našim klubovima kako se može igrati u Evropi.
Englezi će se opet namučiti u Evropi, ni Čelzi, ni ManU nemaju igru, muče se... Di Mateo očigledno ima problem sa ofanzivnom taktikom i čini mi se da je olako otpisao Esijena, koji je još uvijek jači na zadnjem veznom od MIkela.

marko

pre 11 godina

žao mi je što je di mateo izvukao oskara i umesto njega gurnuo dosta sporijeg matu. mislim da je taj trenutak prelomio tekmu - nema šanse da bi se juve vratio! toresa mogu da pljuju, ali nadavaće se on golova ove godine, ne brinite. izašao je on iz krize. veći problem nastaje ukoliko se on povredi, jer nema zamenu. mogao bi mozes da ga menja, ali opet, on je više krilni igrač. šteta što roman nije video dalje od nosa i zapeo za hulka, umesto da je odrešio kesu i u paketu sa oskarom kupio leandra damjaa - ubitačan špic, a mlad!

p.s. ja sam u pes-u prebacio igrače u skladu sa transferima (obzirom da nije urađen peč) i mogu reći da su mi azar i oskar najvažniji igrači :)

Oscar umetnik

pre 11 godina

Proglasise Zidana za legendu zahvaljujuci onom golu u finalu LS protiv Bayera a ovaj Oscarov gol 100 puta bolji.E da ga je dao Zidan bio bi najbolji igrac u istoriji fudbala,a posto je to dao Oscar onda ce se to brzo zaboraviti a prica ce se o Zidanovom golu.

Bayern sve po spisku

pre 11 godina

hahaha a Barcelona u sred Barcelone gubi od tamo nekog Spartakusa.
Lepo ja rekoh da sada definitivno imamo najjaci vezni red na svetu.

drago

pre 11 godina

Mandzo 6 komada u 5 utakmica (6 sa ovom). Da je igrao od starta srusio bi klupski rekord od 6 golova jednog igraca u prvih 5 ili 6 utakmica. Ili da je zabio penali u zadnjoj minuti ili da mu je Badstuber htio dodati. Eto Bayern je do sada samo jednom imao takav start, tu se vidi koliko im je donio prvi strijelac Eura, nogometna klasa.
Stvarno je Bayern silan, a Mandzukic najsilniji u polju ali i pred golom.

Nikola

pre 11 godina

O mamma mamma mamma
o mamma mamma mamma
sai perche' mi batte il corazon?
Ho visto QAGLIARELLA
Ho visto QAGLIARELLA
eh, mamma', innamorato son.FORZA JUVENTUS

Ljudi, navijam za Juve od 1994, ne volim ni Zvezdu ni Partizan ni nas odvratan fudbal VOLIM JUVE. 2 put sam bio u Torinu na tekmi, ove godine idem 3 put na novi stadion!

Nije im lako bilo vcrs prva tekma posle duzeg vremena odsustva iz LS i to protiv Celsija u Londonu, top 5 najtezih gostovanja... Vratiti se posle 2 primljena gola za 2 minuta, to ne moze svaka ekipa, priznacete, voleli ili ne voleli Juve... Imaju ratnicki mentalitet, Kjelini igrac utakmice uz Oskara... Vidal je jedan od najboljih veznjaka u Evropi sigurno, pored toga sto je Pit Bull u odbrani igra i u ofanzivi vrhunski... Podbacili Asamoa u napadu i Genije Pirlo kompletno, Seba van ritma i opet izvukose 2-2 uz precku na kraju...

miki

pre 11 godina

Evo Oskar Kardozo dade dva gola za Celzi. Igra kao podmladjen. Jos je nizi za glavu nego sto je bio dok je bio u Benfici.
(a, 19. septembar 2012 21:26)

hahaha blago tebi nije Oskar Kardozo iz Benfike vec Oskar dos Santos iz Internasionala (Brazil)
inace ovaj Chelsea dok se jos malo uigraju bice paklena ekipa....
steta za spartak bate odlican kluz takodje ovo ostalo sve ocekivano samo mi zao spartaka

DROGBA11

pre 11 godina

Svaka cast Juventusu na upornosti, realno Celsi za nijansu bolji, di Mateo mnogo eksperimentise, ubacio je 2 levonoga igraca (Bertran i Mata) umesto desnjaka (Oskar, Ramires), to je velika promena u taktici. A i sa igracem manje(mislim na Toresa) nije lose,da kazem u stilu Pantelije, zao mi je sto je nas a ne igrac naseg protivika, toliko.

Barcaboy

pre 11 godina

(miki, 19. septembar 2012 22:40)
Zao ti spartaka zbog? dobili poklon gol a onda i poklon od odbrane ..? I na sve to oni igraju bunker tj 10 igraca na 20 metara.

Dejan NS

pre 11 godina

Veliki tim se vratio na veliku scenu. U sred Londona prvi gol sa igračem manje (Vidal bio van terena) i usput je lopta skrenula putanju. Drugi gol Čelsija - retko viđena majstorija. U nastavku povratak Stare Dame. Mentalno stabilniji tim nego u vreme Zidana i Davidsa. Pravi Juventus. Pozdrav svima kojima je večeras nedostajao #10!

Yogi

pre 11 godina

Aca Stojanović je totalni laksativ. Čim ga čujem pripadne mi muka i moram u toalet. Ladno čovek kaže "ovaj rezultat nema veze za rasplet u grupi" Kakav rasplet crni Aco, pa tek je počelo sve, nema ni zapleta, a ti već sanjaš rasplet. Bolje idi menjaj recepte za kolače

emil

pre 11 godina

Foooorzaaaa Juveeee!! Šta reći posle 2:0 na kraju 2:2...ja sam zadovoljan;ali da je Kvaljarela dao ono kad je pogodilo prečku bilo bi još bolje...ipak svaka čast za upornost..

Sasa

pre 11 godina

Kakva je klasa ovaj Hazard,dribling,sut,tehnika,pas,kompletan igrac,bez premca najbolji igrac do 22 godine...Nedostaje Celziju Drogba,to je tako evidentno,i jedan igrac kao Hulk...

Barcaboy

pre 11 godina

Pa normalno da prima Barsa 2 gola kad igraju bez odbrane..Jos autogol i ostali kiksevi..Spartak nije odigrao nista specijalno kolko je barsina odbrana bila katastrofalna..jedini odbrambeni igrac je bio Alves (koji je poznat po veoma ofanzivi) Adrijano maskerano(dobro ajde i on ali nije klasican centralni bek) i pike odnosno song kad je izasao pike..Fali odbrana definitivno..Mora Alba da se vrati i nadam se da se pike nije povredio..

PS Mesi je bog.Nema ga celu utakmicu dodje i za 5 minuta da 2 gola i resi sve!

DROGBA11

pre 11 godina

Kakav igrac Azar, a i Oskar pocinje da pokazuje zasto je placen koliko je placen... Kako vec rece jedan "kolega" ranije, stvarno nedostaje Drogba, Tores je pogubljen... samo da se Di Mateo ne povuce i dacemo jos 2 komada.

Joca Briselac

pre 11 godina

Kako mi je zao sto je propao pravi fudbal,ceo CALCIO je propao,pogledajte Juve,Milan lose jako.Al su se zato ove vestacke tvorevine: Celzi,Siti,PSZ,Malaga uzdigle BRUKA ZA EVROPSKI FUDBAL !!!!!!

Liverpool,Juventus,Milan,Roma,Lazio,Parma,Rosenborg,Deporitvo Lacoruna,Bayer Leverkusen,Arsenal,PSV,Monaco...

iii

pre 11 godina

balkanijum tv .com prenosi sve kanale za ligu sampiona ,jes da je malo slabija slika.rtv srbije,bhtv,ftv,obn,arena ,jedino hrt je zaledzen.........

janbo2211

pre 11 godina

partizan,zvezda i vojvodina zajedno ne bi dali 1 gol lilu a kamoli 3...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Huan Pablo Don Fernando, 19. septembar 2012 22:01)

Zvezda je sama Bordou dala dva.

marko

pre 11 godina

žao mi je što je di mateo izvukao oskara i umesto njega gurnuo dosta sporijeg matu. mislim da je taj trenutak prelomio tekmu - nema šanse da bi se juve vratio! toresa mogu da pljuju, ali nadavaće se on golova ove godine, ne brinite. izašao je on iz krize. veći problem nastaje ukoliko se on povredi, jer nema zamenu. mogao bi mozes da ga menja, ali opet, on je više krilni igrač. šteta što roman nije video dalje od nosa i zapeo za hulka, umesto da je odrešio kesu i u paketu sa oskarom kupio leandra damjaa - ubitačan špic, a mlad!

p.s. ja sam u pes-u prebacio igrače u skladu sa transferima (obzirom da nije urađen peč) i mogu reći da su mi azar i oskar najvažniji igrači :)

Pivljanin

pre 11 godina

Evo kazu na RTS-u da necemo biti uskraceni za najkvalitetniji evropski fudbal ove sezone, tako sto ce sredom prenositi Ligu sampiona, a cetvrtkom Ligu Evrope tj. 6 utakmica Partizana! Udri grome i budi precizan!

Stefan

pre 11 godina

Neko je juce pisao da je ovo liga za bogate i da mali klubovi nemaju sta da traze ovdje.Vjerovatno zbog poraza Dinama,sta li drugo moze biti..Ja koliko vidim,ti mali iz godine u godinu sve vise iznenadjuju ove velike..Prosle godine Bazel izbacio jedan Mancester iz grupe a APOEL sa budzetom Partizana ili Zvezde usao u cetvrfinale i ostavio iza sebe brojne milijardere.Vidjeli smo juce kako Malaga koja je bila pred gasenjem i jedva sklopila ekipu busi prebogati Zenit koji ima budzet makar za polufinale LS.Evo sad mali BATE oducio Francuze od fudbala a Kluz za sada drzi lekciju Portugalcima..Tacno je da ce tesko neki klub sa Istoka ugroziti Celsi,Barsu,Real,Bayern ili Mancester ali itekako mogu od odigraju vaznu ulogu i zarade milione,tako da je besmisleno pricati da je ovo samo liga sa bogatase..Na kraju krajeva i da bod ne osvoje isplatilo se ucesce.Jedan Fenerbahce koji godisnje potrosi 100 miliona na pojacanja ne moze ni da udje u LS..

oxydant

pre 11 godina

Razočarao me M.Junajted!Poveli u sedmom minutu,a posle, za 87 minuta ne
mogu postići drugi gol! (Nani promašio i penal)Kladioničarima je jasno da
je to ustupak kladionicama zbog malih kvota i ev.pobede u hendikepu.Barka
i Bajern isti slučaj..A Di Mateo se drži Toreza kao pijan plota..

Saša

pre 11 godina

Pokušavam da umetnem ovaj komentar gde bi trebalo, al na RTS-u nema teme o LŠ. Kakva glupost o prenosu samo sredom. A znate li šta je razlog? Time ubijaju dve muve jednim udarcem. Prvo kradu od B92 ligu evrope, kao briga ih za Partizan. Drugo kao nemaju para, neda im država, građani ne plaćaju pretplatu, puki su siromasi ccccc. Kao da kažu naterajte građane da plate pa će imati i utorkom. Sramota!!!!!!!

sportista 011

pre 11 godina

Inace sam Grobar ali realno gledano bucemo opet poslednji u grupi premlada nam je ekipa(sem Ilica i jos pojedinih penzionera koji se vuku po terenu) a pogledajte Neftcijeve rezultate u po slednje vreme ukupno 4:2protiv silnog APOELA . sanse su 55:45 za Neftci

nervni slalom

pre 11 godina

@Proglasise Zidana za legendu zahvaljujuci onom golu u finalu LS protiv Bayera a ovaj Oscarov gol 100 puta bolji.E da ga je dao Zidan bio bi najbolji igrac u istoriji fudbala,a posto je to dao Oscar onda ce se to brzo zaboraviti a prica ce se o Zidanovom golu.
(Oscar umetnik, 19. septembar 2012 21:39)

Zidan je već bio legenda kada je zavuko Bayeru golčinu kakvu skoro nećemo videti. A upoređivati taj gol sa ovim Oskarovim je smešno.

Sedi, jedan!

brufen od 400

pre 11 godina

A "strucnjaci" pricase kako je Oscar preplacen,kako dolazi iz slabe Brazilske lige pa se eto nece snaci u Evropi pored izvrsnih stopera bla,bla,bla,bla...

Top

pre 11 godina

Dok je ovaj Emenike iz Spartaka igrao drugu tursku ligu (pre dve sezone), ponuđen je Partizanu za 600.000 EUR. Mudro rukovodstvo crno-belih procenilo je da Emenike ne vredi toliko. Nekoliko meseci kasnije, Fenerbahče ga je platio 9 miliona EUR, da bi ga za samo mesec dana preprodao Spartaku za 10 miliona EUR. Od tada je ovaj momak postao standardni reprezentativac Nigerije, uz 16 golova i 5 asistencija za Spartak na 34 utakmice.

mirjan22

pre 11 godina

Mene je najvise od svih odusevio Majkl Kerik! Covek je predriblao golmana,ovaj ga saplete ali se Kerik podigne i da gol! 99% igraca bi ostalo na zemlji, izborilo penal i crveni karton za golmana. Svaka cast za Kerika,kakav fer plej!!!!

Slobodan

pre 11 godina

Da li moze neko da napise sta je rekao ovaj lik na pauzi izmedju poluvremena zasto se ne prenosi liga sampiona i utorkom? Nisam slusao od pocetka...

Dr.Damir

pre 11 godina

Eto...i mi pametni Srbi uzmemo da se smejemo Belorusima?!...a oni iz godine u godinu sve bolji i bolji...mada...da oni imaju Djurica ili Lukica na direktorskim mestima ovo bi bilo samo san...

h2o

pre 11 godina

'Neki BATE iz neke Belorusije..', bas zato ne mozemo da prodjemo trece kolo kvalifikacija, arogancija bez pokrica, na terenu i van terena.

KP

pre 11 godina

Kada bude bilo finale Arena prenosi prvo poluvreme, RTS drugo, to je kompromis. Jos ako budu produzeci prvi Arena, drugi RTS, a penale mogu da rasporede jedna serija Arena, druga serija RTS. Kupili prava na pola, recite iskreno MTS jedan od vlasnika Arene ne da i tacka, a ne tu se blamiraju kvazi opravdanjima.

davzvezda

pre 11 godina

Zahvaljujem se RTSu sto nam je omogucio da gledamo sredom Ligu sampiona i sto je otkupio ekskluzivna prava za premijerno prikazivanje serije Vruc Vetar utorokom uvece

diabolique

pre 11 godina

Ne znam zasto se zalite, Srbija je bar u necemu kao Njemacka :) I u Njemackoj je utorkom prenos na jednom od TV programa koji se placaju, a srijedom na Nacionalnoj televiziji. Dakle, prica o tome kako "ovo nema nigde na svijetu" pada u vodu.

Bice zanimljiva ova sezona u LS, dosta je tranzicije u evropskom fudbalu, neki od velikana padaju u prosecnost.

kontinuitet

pre 11 godina

Ajde da ne budemo tako naivni. Apoelov budzet je prosle godine bio ravno 11 puta veci nego Zvezdin, oni imaju pojedine igrace koji zarade godisnje vise nego ceo Zvezdin tim. Kluz ima veci budzet od Brage, oba su dosta veca nego onaj Zvezdin u vreme Piksija, a Malaga je u drami zato sto i dalje ima tim koji kosta kao sve lige ex-YU zajedno pa puta 2.4, a nema cime to da plati.

BATE je u malo drugacijoj prici, kod njih je sve vestacki umanjeno, jer je kompletna drzava takva, manje plate i manje cene i vecina stvari subvencionirana. Da ih sutra premesta u Ukrajinu, sve bi se utrostrucilo.

Ali nisu pare to sto radi posao, nego kontinuitet. E tu nasi slajfuju za sve pare, i Dinamo i Partizan koji jos i igraju te grupe (a kao da ne igraju) i ovi ostali koji ni dotle ne stignu.

Goxy KC

pre 11 godina

Kako mozete tako da pricate za FRENKA LAMPARDA,covek je najveca LEGENDA Chelzija i Engleske reprezentacije...Jedini je problem sto igra mnogo povuceno kod Di Matea...Ali svejedno iako ima 34 god,fenomenalno igra..Super Frenki!!!!

FORZA JUVE!

pre 11 godina

Juventus potvrdio da je odlicna ekipa puna samopouzdanja, ne moze svako protiv Celsija aktuelnog prvaka evrope i jos u Londonu da stigne dva gola razlike. Bice ovo odlicna sezona za staru damu, imaju odlican tim popunjen dobro na svim pozicijama, bez izrazitih zvezda, prava ekipa.

superbrko

pre 11 godina

Kakve mine za kladioničare su ovaj BATE i Kluž... primjer i našim klubovima kako se može igrati u Evropi.
Englezi će se opet namučiti u Evropi, ni Čelzi, ni ManU nemaju igru, muče se... Di Mateo očigledno ima problem sa ofanzivnom taktikom i čini mi se da je olako otpisao Esijena, koji je još uvijek jači na zadnjem veznom od MIkela.

Bruno

pre 11 godina

Di Mateo ima i Oscara da upropasti, koji je veci talenat od Neymara. Kakvi defanzivni zadaci za njega, covek je poluspic.
(Nikki, 19. septembar 2012 23:50)

Nemas blage veze o cemu pricas, secem ruku ako si dvaput gledao Oskara kako igra. Kakav crni poluspic? Decko redovno dolazi do svog sesnaesterca da zapocne napad, salje duge lopte sa ocima, a ume i da osvoji loptu i krene u kontra napad. Savrsen vezni igrac.

nisi valjda?!

pre 11 godina

Ne mogu da slusam ovog smora od komentatora.Palim kompjuter i ne placam vise pretplatu.
(Boris, 19. septembar 2012 20:46)
Pa nisi je valjda do sad placao?!

haha

pre 11 godina

ne razumem zasto navijaci bayern-a uvek moraju najvise da se loze, ima ih tu nekolicina konstantno, svi sa nekim prepotentnim komentarima..