Ponedeljak, 17.09.2012.

22:47

LŠ: Početak devetomesečne drame

U utorak u 20.45 biće označen početak 21. sezone Lige šampiona u ovom formatu, a 57. od kada se takmiče najbolji klubovi 'Starog kontinenta'.

Izvor: Nemanja Ðorðeviæ

LŠ: Poèetak devetomeseène drame IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

60 Komentari

Sortiraj po:

Stefan Kurcubic

pre 11 godina

ja cuh negde da ce rts prenositi samo sredom uvece jednu utakmicu. bas je bezveze. i posle hoce pretplati? na sta? kad su mi razlog za zivot u narednih nekoliko meseci ogranicili. eh, kad bi b92 uzeo prenose...

zexBN

pre 11 godina

Evo za sve u Srbiji link RTRS koji bi trebao da radi u vrijeme utakmice:
http://pakisport.cc.cc/p/channel-2.html
Pozdrav i uzivajte.

FeboZg

pre 11 godina

Evo koliko susedi poznaju i vole nogomet kad je 100% kometnara tipa...sateliti,megaherzi,antene,RTS..bla bla truć truć..pa ko vam je kriv kad živite u banana državi i umjesto nogometa gledate onaj vaš kviz...kako ono ide..skočko skočko Basta skočko....

EduardK

pre 11 godina

(Stole @ Haringa, 18. septembar 2012 13:31)
...Ako imate HD ili SD risiver preko istih zaštite nepostoji i može se gledati sve bez zaštite,pričam za SBB operatera,što znači da ja normalno gledam preko HD risivera bez 'skremblovanja' i RTRS,HRT,OBN...

Ovo su dobre vesti. Hvala. Mirno čekam veče. Mada bi bolje bilo da je prenos na RTS-u jer SBB ima i RTS HD kanal, ali bolje išta nego ništa. Ja od skoro imam ovaj najnovoji SBB D3 V2 risiver. Ovo ujedno objašnjava zašto u poslednje vreme mogu ga gledam i HRT kad je u toku isti prenos na RTS-u.

ACAI

pre 11 godina

Da li bi neko mogao da mi kaze da li ima prrnosa LS u utorak na nekom kanalu, a da to nije arena, i da nije preko neta?
Unapred hvala.
(dzoni, 18. septembar 2012 00:42)

Ništa lakše kupiš jednom opremu i miran si -satelitsku antenu 10€, motor 35€ i uzmeš kvalitetan CS 7,50 €/mjesec + DREAMBOX DM500s 50€ i pratiš ko čovjek sav sport od 42º istok TURKSAT do 30ºzapad HISPSAT.

Sporta ko u priči a LP biraš od svih 8 koju ćeš da pratiš ili multi sve. Plus biraš jezik audio tona a ne slušaš ove domaće komentatore ako ne želiš. Ko želi HD vrhunsku sliku uzme DREAMBOX HD model (500 ili 800 hd) i uživaš.
Uzeo prije 5 godina i vjerujte isplatilo se već prve godine. Počeo s običnim DM 500 a sad slika vrhunska na DM 500 HD.
A pretplatu sam odavno batalio.

koska

pre 11 godina

Nista u 20h na rts-u pocinje Vruc vetar pa uzivajte....Imam samo arenu 1 a oni prenose najdosadnije utakmice....Bas da vidim ko ce me naterati da platim tv pretplatu!

n1kola

pre 11 godina

Da li bi neko mogao da mi kaze da li ima prrnosa LS u utorak na nekom kanalu, a da to nije arena, i da nije preko neta?
Unapred hvala.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (dzoni, 18. septembar 2012 00:42)
FTV,BH1,RTRS utorkom prenose a večeras real-siti

dokle RTS?

pre 11 godina

ima li kraja bahatosti prema ljudima u ovoj zemlji? i sta ako finale bude u utorak? rts ne prenosi? nemam reci...
a za prenose na RTRS ili OBN ili HRT ili bilo kojoj drugoj stranoj stanici nemojte se nadati, jer su svi reemiteri i kablovski i satelitski u zakonskoj obavezi da ih iskljuce u vreme prenosa neke domace TV stanice... znaci pravac net pa lov na streamove...

Stole @ Haringa

pre 11 godina

RTRS ima u osnovnoj ponudi SBB kablovskog operatera,kao i HRT i OBN koji ove godine prenose Ligu Šampiona,medjutim problem 'skremblovanja' tj. u toku utakmica ovi isti kanali zaštite termin i ne mozes gledati ako nemate risiver.Ako imate HD ili SD risiver preko istih zaštite nepostoji i može se gledati sve bez zaštite,pričam za SBB operatera,što znači da ja normalno gledam preko HD risivera bez 'skremblovanja' i RTRS,HRT,OBN a isti prenose Ligu Šampiona !

zexBN

pre 11 godina

Imate na http://lshunter.tv/ dobar broj streamova za real-city, ponajvise obratite paznju na veetle linkove, oni su najbolji, a nekada bude i stream arene sport. Najbolja varijanta je www.balkansport.info sa super kvalitetnim streamovima. Registracija je besplatna, vecina streamova je besplatna, ali je nazalost real-city VIP stream. Postoji mogucnost da administratori dodaju jos neki stream za utakmicu koji ce biti besplatan, to mozete znati tek pred pocetak utakmice da li je dodat besplatan stream, ili mozemo zajedno zamoliti administratora da nam pusti free stream. Ja sam u Republici Srpskoj, i imam RTRS, ali bih radije gledao i los stream sa neta, nego slusao komentatore koji nemaju pojma.
Ne znam sta da vam kazem, ako pronadjem jos nesto u medjuvremenu, postavicu vam ovdje. RTRS ima live stream, ali ne i u vrijeme utakmice. Tash sport ima arenu sport 1, ali je stream katastrofa.

pretplata?ne hvala

pre 11 godina

ljudi ja sam iz smedereva i godinama gledam LS na tv rumunuija slika mi je cista a rst skoro i da nemam.vojvodina siguran sam ima isto cistu sliku,istok srbije verovatno ima sliku

Kovalski

pre 11 godina

nema ni kod mene RTRS... a taman sam se ponadao
preko "Kablovskodistributivni sistem - KDS" ima dva sport kluba i sve cetiri arene, pokrivaju Beograd, a pretplata je 900 dinara.
Tako da znam gde cu da se obratim...

EduardK

pre 11 godina

(ackoniskikartel, 18. septembar 2012 10:30)
"Nije mi jasno šta kukate svi što su prenosi na Areni.Prvo,svi plaćate bezvezne kablovske televizije,drugo svi plaćate internet.Žnači lepo uzmete i raskinete ugovor sa kablovskom,uzmete migracioni kod od provajdera i lepo uzmete iptv i telekom net za iste pare i imate Arenu,prosto ko pasulj.Platiš,pa klatiš."

Da ti nisi zaposlen u Telekomu? Stvar nije tako jednostavna. SBB nije "bezvezna kablovska televizija", a nije naravno ni IPTV. Ovde je osnovni problem u izboru sportskih kanala. Ja kao što rekoh gledam pre svega Premijer ligu koja se emituje na Sport Klubu, a Sport Klub je na SBB-u. Plus ove godine i španska Primera je kod njih, a čini mi se Formula 1. Rado bih gledao i italijanski fudbal i NFL ali to je na Areni. Mada kada je nešto zaista važno, SBB-ov internet je odličan pa mogu to da odgledam i preko neta. Kada bi neki kablovski operater objedinio sve ove kanale ne bi bilo dilema. Ovako ostaje jedino ili da se čovek opredeli ili da plati oba operatera, što je već malo mnogo para.

Filip

pre 11 godina

Ne znam sta vi pricate, ali RTRS nema u ponudi SBBa u Beogradu. Sad sam gledao na sajtu, a ako neko ima poziciju ili kanal, neka javi Mhz.

Lokalac

pre 11 godina

Ja navijam za finale Juventus - Borusija. Timovi koje ne gledamo mnogo, igraju lep i zanimljiv fudbal bez davljenja pola sata, a i gledali bi reprizu njihovog finala iz 1997.

Srecko

pre 11 godina

Imam SBB, ali pokusavam da nadjem taj RTRS... Koji je to kanal?
(dzoni, 18. septembar 2012 10:58)
Radio Televizija Republike Srpske!
Ja u Rep.Sr. za 7 evra imam sve Arene i to digitalni signal (mada je u pitanju LCD televizor) dok na obicnom TV-u imam samo Arenu 1 i tu mi treba risiver (30 evra) pa da i tu imam sve 4 arene!Cini mi se da je kod vas u Srbiji dosta skuplje gledanje tih sportskih kanala.Mi nemamo ni taj SBB ni iptv,samo obicnu kablovsku kao ja ili total!Pozdrav

ackoniskikartel

pre 11 godina

Nije mi jasno šta kukate svi što su prenosi na Areni.Prvo,svi plaćate bezvezne kablovske televizije,drugo svi plaćate internet.Žnači lepo uzmete i raskinete ugovor sa kablovskom,uzmete migracioni kod od provajdera i lepo uzmete iptv i telekom net za iste pare i imate Arenu,prosto ko pasulj.Platiš,pa klatiš.

EduardK

pre 11 godina

Na SBB-u sam, pre svega zbog prenosa Premijer lige, tako da imam RTRS. Skoro nikada nisam ni gledao taj kanal, a sad odjednom postaje veoma važan. Ali bojim se da SBB nema obavezu da isključi taj kanal u vreme prenosa utakmice ako je Arena kupila prava za ceo region za prvi dan. To se već događalo kada je isti program na HRT i RTS. Doduše u zadnje vreme vidim da HRT ne isključuju u takvim situacijama.

Goxi

pre 11 godina

Evo ovako:Mislim da Porto nije sporan,kvota 1.9,Rodrigez i Dzekson.Dalje Dortmund 1.4,jeste da nema tu zvezda a ni Ajaks nije bas naivan ali trebali bi da ih slome narocito jer su prosle godine bal lose prosli u LS.Dalje Lil 1.45 i vise nego primamljiva kvota,Bate me nije odusevio u kvalifikacijama tako da ocekujem pobedu Lila.Dalje Sahtjor 1.3,ne treba trositi reci na ovu utakmicu!To je kvota 5,uz lepu uplatu eto i lepe isplate.Ima tu jos prostora za kombinacije Braga,Benfika daje gol Seltiku 100% i sl.
PS.Ja pamtim vremena kada je prvo kolo LS uvek i obavezno ''dolazilo'',od vremena kada je nastala kladionica u ''mom selu'' 1998-99 pa sve do pre 5-6 godina,nadam se da ce da se povrati ta tradicija.Pozdrav

Zarko

pre 11 godina

(Igor, 17. septembar 2012 23:57)
Igore, dobrodosao u pay tv eru. Isto ti je i u Velikoj Britaniji za prenose Formule 1. BBC prenosi uzivo samo pola trka, dok puna prava na sve prenose ima SkySports za koji treba izdvajati 45 funti mesecno.

Simce

pre 11 godina

Odakle vam pravo da kritikujete rts sto ne prenose LS kad ne zelite da placate pretplatu?Eto vam sad otvoreno trziste pa jurite Arenu i placajte,na rts nemate prava da se ljutite.

Mrtvac

pre 11 godina

Sve to super, ali prenose gledati necemo... Tijanic nas kaznjava sto ne placamo pretplatu. Taj covek je neunistiv ko god je na vlasti.

_

pre 11 godina

(Sportski pozdrav, 17. septembar 2012 23:12)

TV Arenasport je izgubila bitku sa SK za špansku primeru, pa bacila sve karte na LŠ, koja je najjače klupsko takmičenje u fudbalu. Shodno tome vidiš da im je potez opravdan, jer niko sem njih u regionu na prenosi LŠ oba dana, t.j utorkom i sredom. Ovako, ko ima TVArenu, može da bira koju će utakmicu da gleda jedne večeri na sva njena 4 kanala. Na TVArenisport 2, ide i multiprenos, što je možda i ponajbolja varijanta po meni. Promena je i ta što ranije nikada nisu pustali LŠ na TVArenisport 1, sada i to rade. A sve u kontekstu gorepomenutog. Ugovor koji su sklopili je takav - da samo oni u regionu prenose oba dana LŠ. Ostali samo sredom ako se ne varam...
Nadam se da je dovoljno...
(Sale@, 17. septembar 2012 23:33)

RTRS ima pravo prenosa samo utorkom tako da cemo moci da ukomponujemo nesto

dzoni

pre 11 godina

Da li bi neko mogao da mi kaze da li ima prrnosa LS u utorak na nekom kanalu, a da to nije arena, i da nije preko neta?
Unapred hvala.

Sale@

pre 11 godina

(Sportski pozdrav, 17. septembar 2012 23:12)

TV Arenasport je izgubila bitku sa SK za špansku primeru, pa bacila sve karte na LŠ, koja je najjače klupsko takmičenje u fudbalu. Shodno tome vidiš da im je potez opravdan, jer niko sem njih u regionu na prenosi LŠ oba dana, t.j utorkom i sredom. Ovako, ko ima TVArenu, može da bira koju će utakmicu da gleda jedne večeri na sva njena 4 kanala. Na TVArenisport 2, ide i multiprenos, što je možda i ponajbolja varijanta po meni. Promena je i ta što ranije nikada nisu pustali LŠ na TVArenisport 1, sada i to rade. A sve u kontekstu gorepomenutog. Ugovor koji su sklopili je takav - da samo oni u regionu prenose oba dana LŠ. Ostali samo sredom ako se ne varam...
Nadam se da je dovoljno...

MILoŠ

pre 11 godina

DA DA ove godine nema prenosa utorkom na rts-u!!Dele prenos sa Arenom!Još samo da vidim gde će biti finale.Pa posle da plaćamo pretplatu i dalje!?

_

pre 11 godina

Ljudi da li je moguce da sutra nema prenosa nijedne utakmice LS na RTS-u, ja gledao malopre na txt i nema nista, prenose samo u sredu Chelsea-Juventus. Kad vec nisu sposobni da prenose utakmice neka lepo vrate TV prava B92 da gledamo sa uzivanjem kao nekada. Isto vazi i za Ligu Evrope ne znam zasto se B92 tako lako odrekao prenosa i ako znam da su prava za prenos skupa. Ako neko zna ili je obavesten da ce RTS i ubuduce prenositi samo jednu utakmicu LS nedeljno molio bih da mi kaze posto ja nisam siguran. Unapred zahvalan.
(Sportski pozdrav, 17. septembar 2012 23:12)

Izgleda da samo sredom prenose.Ko ima kablovsku sutra sl utakmice moze da pogleda
RTRS:Real-Man.City
ARENA1:PSG-Dinamo Kijev

Sportski pozdrav

pre 11 godina

Ljudi da li je moguce da sutra nema prenosa nijedne utakmice LS na RTS-u, ja gledao malopre na txt i nema nista, prenose samo u sredu Chelsea-Juventus. Kad vec nisu sposobni da prenose utakmice neka lepo vrate TV prava B92 da gledamo sa uzivanjem kao nekada. Isto vazi i za Ligu Evrope ne znam zasto se B92 tako lako odrekao prenosa i ako znam da su prava za prenos skupa. Ako neko zna ili je obavesten da ce RTS i ubuduce prenositi samo jednu utakmicu LS nedeljno molio bih da mi kaze posto ja nisam siguran. Unapred zahvalan.

Igor

pre 11 godina

@ Sportski pozdrav
Nazalost RTS ce ove sezone prenositi samo meceve LS koji se igraju u sredu, i da stvar bude gora isti slucaj je i sa kanalima HRT 2 i OBN(koji su u ponudi skoro svih kablovskih operatera). A najgore u svemu tome je sto TV ARENA ima apsolutna prava prenosa meceva koji se igraju u utorak, dok RTS bira prvi za mec koji se igra u sredu. A JOS GORE JE u svemu tome sto ce ovakvo stanje biti nepromenjeno u naredne tri godine. A koliko je Srbija zemlja apsurda pokazuju i cinjenica da tu tv arenu placamo mi svi preko telekoma koji je njen vlasnik, a gledaju je samo oni koji imaju OPEN TV, ali da nije sve tako crno za nas ljubitelje fudbala koji se igra u LS tu su strani kanali i prenosi meceva preko neta.

MILoŠ

pre 11 godina

DA DA ove godine nema prenosa utorkom na rts-u!!Dele prenos sa Arenom!Još samo da vidim gde će biti finale.Pa posle da plaćamo pretplatu i dalje!?

Sportski pozdrav

pre 11 godina

Ljudi da li je moguce da sutra nema prenosa nijedne utakmice LS na RTS-u, ja gledao malopre na txt i nema nista, prenose samo u sredu Chelsea-Juventus. Kad vec nisu sposobni da prenose utakmice neka lepo vrate TV prava B92 da gledamo sa uzivanjem kao nekada. Isto vazi i za Ligu Evrope ne znam zasto se B92 tako lako odrekao prenosa i ako znam da su prava za prenos skupa. Ako neko zna ili je obavesten da ce RTS i ubuduce prenositi samo jednu utakmicu LS nedeljno molio bih da mi kaze posto ja nisam siguran. Unapred zahvalan.

Sale@

pre 11 godina

(Sportski pozdrav, 17. septembar 2012 23:12)

TV Arenasport je izgubila bitku sa SK za špansku primeru, pa bacila sve karte na LŠ, koja je najjače klupsko takmičenje u fudbalu. Shodno tome vidiš da im je potez opravdan, jer niko sem njih u regionu na prenosi LŠ oba dana, t.j utorkom i sredom. Ovako, ko ima TVArenu, može da bira koju će utakmicu da gleda jedne večeri na sva njena 4 kanala. Na TVArenisport 2, ide i multiprenos, što je možda i ponajbolja varijanta po meni. Promena je i ta što ranije nikada nisu pustali LŠ na TVArenisport 1, sada i to rade. A sve u kontekstu gorepomenutog. Ugovor koji su sklopili je takav - da samo oni u regionu prenose oba dana LŠ. Ostali samo sredom ako se ne varam...
Nadam se da je dovoljno...

Igor

pre 11 godina

@ Sportski pozdrav
Nazalost RTS ce ove sezone prenositi samo meceve LS koji se igraju u sredu, i da stvar bude gora isti slucaj je i sa kanalima HRT 2 i OBN(koji su u ponudi skoro svih kablovskih operatera). A najgore u svemu tome je sto TV ARENA ima apsolutna prava prenosa meceva koji se igraju u utorak, dok RTS bira prvi za mec koji se igra u sredu. A JOS GORE JE u svemu tome sto ce ovakvo stanje biti nepromenjeno u naredne tri godine. A koliko je Srbija zemlja apsurda pokazuju i cinjenica da tu tv arenu placamo mi svi preko telekoma koji je njen vlasnik, a gledaju je samo oni koji imaju OPEN TV, ali da nije sve tako crno za nas ljubitelje fudbala koji se igra u LS tu su strani kanali i prenosi meceva preko neta.

Mrtvac

pre 11 godina

Sve to super, ali prenose gledati necemo... Tijanic nas kaznjava sto ne placamo pretplatu. Taj covek je neunistiv ko god je na vlasti.

_

pre 11 godina

Ljudi da li je moguce da sutra nema prenosa nijedne utakmice LS na RTS-u, ja gledao malopre na txt i nema nista, prenose samo u sredu Chelsea-Juventus. Kad vec nisu sposobni da prenose utakmice neka lepo vrate TV prava B92 da gledamo sa uzivanjem kao nekada. Isto vazi i za Ligu Evrope ne znam zasto se B92 tako lako odrekao prenosa i ako znam da su prava za prenos skupa. Ako neko zna ili je obavesten da ce RTS i ubuduce prenositi samo jednu utakmicu LS nedeljno molio bih da mi kaze posto ja nisam siguran. Unapred zahvalan.
(Sportski pozdrav, 17. septembar 2012 23:12)

Izgleda da samo sredom prenose.Ko ima kablovsku sutra sl utakmice moze da pogleda
RTRS:Real-Man.City
ARENA1:PSG-Dinamo Kijev

koska

pre 11 godina

Nista u 20h na rts-u pocinje Vruc vetar pa uzivajte....Imam samo arenu 1 a oni prenose najdosadnije utakmice....Bas da vidim ko ce me naterati da platim tv pretplatu!

_

pre 11 godina

(Sportski pozdrav, 17. septembar 2012 23:12)

TV Arenasport je izgubila bitku sa SK za špansku primeru, pa bacila sve karte na LŠ, koja je najjače klupsko takmičenje u fudbalu. Shodno tome vidiš da im je potez opravdan, jer niko sem njih u regionu na prenosi LŠ oba dana, t.j utorkom i sredom. Ovako, ko ima TVArenu, može da bira koju će utakmicu da gleda jedne večeri na sva njena 4 kanala. Na TVArenisport 2, ide i multiprenos, što je možda i ponajbolja varijanta po meni. Promena je i ta što ranije nikada nisu pustali LŠ na TVArenisport 1, sada i to rade. A sve u kontekstu gorepomenutog. Ugovor koji su sklopili je takav - da samo oni u regionu prenose oba dana LŠ. Ostali samo sredom ako se ne varam...
Nadam se da je dovoljno...
(Sale@, 17. septembar 2012 23:33)

RTRS ima pravo prenosa samo utorkom tako da cemo moci da ukomponujemo nesto

Zarko

pre 11 godina

(Igor, 17. septembar 2012 23:57)
Igore, dobrodosao u pay tv eru. Isto ti je i u Velikoj Britaniji za prenose Formule 1. BBC prenosi uzivo samo pola trka, dok puna prava na sve prenose ima SkySports za koji treba izdvajati 45 funti mesecno.

dzoni

pre 11 godina

Da li bi neko mogao da mi kaze da li ima prrnosa LS u utorak na nekom kanalu, a da to nije arena, i da nije preko neta?
Unapred hvala.

EduardK

pre 11 godina

(ackoniskikartel, 18. septembar 2012 10:30)
"Nije mi jasno šta kukate svi što su prenosi na Areni.Prvo,svi plaćate bezvezne kablovske televizije,drugo svi plaćate internet.Žnači lepo uzmete i raskinete ugovor sa kablovskom,uzmete migracioni kod od provajdera i lepo uzmete iptv i telekom net za iste pare i imate Arenu,prosto ko pasulj.Platiš,pa klatiš."

Da ti nisi zaposlen u Telekomu? Stvar nije tako jednostavna. SBB nije "bezvezna kablovska televizija", a nije naravno ni IPTV. Ovde je osnovni problem u izboru sportskih kanala. Ja kao što rekoh gledam pre svega Premijer ligu koja se emituje na Sport Klubu, a Sport Klub je na SBB-u. Plus ove godine i španska Primera je kod njih, a čini mi se Formula 1. Rado bih gledao i italijanski fudbal i NFL ali to je na Areni. Mada kada je nešto zaista važno, SBB-ov internet je odličan pa mogu to da odgledam i preko neta. Kada bi neki kablovski operater objedinio sve ove kanale ne bi bilo dilema. Ovako ostaje jedino ili da se čovek opredeli ili da plati oba operatera, što je već malo mnogo para.

Simce

pre 11 godina

Odakle vam pravo da kritikujete rts sto ne prenose LS kad ne zelite da placate pretplatu?Eto vam sad otvoreno trziste pa jurite Arenu i placajte,na rts nemate prava da se ljutite.

Lokalac

pre 11 godina

Ja navijam za finale Juventus - Borusija. Timovi koje ne gledamo mnogo, igraju lep i zanimljiv fudbal bez davljenja pola sata, a i gledali bi reprizu njihovog finala iz 1997.

dokle RTS?

pre 11 godina

ima li kraja bahatosti prema ljudima u ovoj zemlji? i sta ako finale bude u utorak? rts ne prenosi? nemam reci...
a za prenose na RTRS ili OBN ili HRT ili bilo kojoj drugoj stranoj stanici nemojte se nadati, jer su svi reemiteri i kablovski i satelitski u zakonskoj obavezi da ih iskljuce u vreme prenosa neke domace TV stanice... znaci pravac net pa lov na streamove...

ACAI

pre 11 godina

Da li bi neko mogao da mi kaze da li ima prrnosa LS u utorak na nekom kanalu, a da to nije arena, i da nije preko neta?
Unapred hvala.
(dzoni, 18. septembar 2012 00:42)

Ništa lakše kupiš jednom opremu i miran si -satelitsku antenu 10€, motor 35€ i uzmeš kvalitetan CS 7,50 €/mjesec + DREAMBOX DM500s 50€ i pratiš ko čovjek sav sport od 42º istok TURKSAT do 30ºzapad HISPSAT.

Sporta ko u priči a LP biraš od svih 8 koju ćeš da pratiš ili multi sve. Plus biraš jezik audio tona a ne slušaš ove domaće komentatore ako ne želiš. Ko želi HD vrhunsku sliku uzme DREAMBOX HD model (500 ili 800 hd) i uživaš.
Uzeo prije 5 godina i vjerujte isplatilo se već prve godine. Počeo s običnim DM 500 a sad slika vrhunska na DM 500 HD.
A pretplatu sam odavno batalio.

pretplata?ne hvala

pre 11 godina

ljudi ja sam iz smedereva i godinama gledam LS na tv rumunuija slika mi je cista a rst skoro i da nemam.vojvodina siguran sam ima isto cistu sliku,istok srbije verovatno ima sliku

Filip

pre 11 godina

Ne znam sta vi pricate, ali RTRS nema u ponudi SBBa u Beogradu. Sad sam gledao na sajtu, a ako neko ima poziciju ili kanal, neka javi Mhz.

Goxi

pre 11 godina

Evo ovako:Mislim da Porto nije sporan,kvota 1.9,Rodrigez i Dzekson.Dalje Dortmund 1.4,jeste da nema tu zvezda a ni Ajaks nije bas naivan ali trebali bi da ih slome narocito jer su prosle godine bal lose prosli u LS.Dalje Lil 1.45 i vise nego primamljiva kvota,Bate me nije odusevio u kvalifikacijama tako da ocekujem pobedu Lila.Dalje Sahtjor 1.3,ne treba trositi reci na ovu utakmicu!To je kvota 5,uz lepu uplatu eto i lepe isplate.Ima tu jos prostora za kombinacije Braga,Benfika daje gol Seltiku 100% i sl.
PS.Ja pamtim vremena kada je prvo kolo LS uvek i obavezno ''dolazilo'',od vremena kada je nastala kladionica u ''mom selu'' 1998-99 pa sve do pre 5-6 godina,nadam se da ce da se povrati ta tradicija.Pozdrav

Srecko

pre 11 godina

Imam SBB, ali pokusavam da nadjem taj RTRS... Koji je to kanal?
(dzoni, 18. septembar 2012 10:58)
Radio Televizija Republike Srpske!
Ja u Rep.Sr. za 7 evra imam sve Arene i to digitalni signal (mada je u pitanju LCD televizor) dok na obicnom TV-u imam samo Arenu 1 i tu mi treba risiver (30 evra) pa da i tu imam sve 4 arene!Cini mi se da je kod vas u Srbiji dosta skuplje gledanje tih sportskih kanala.Mi nemamo ni taj SBB ni iptv,samo obicnu kablovsku kao ja ili total!Pozdrav

Stole @ Haringa

pre 11 godina

RTRS ima u osnovnoj ponudi SBB kablovskog operatera,kao i HRT i OBN koji ove godine prenose Ligu Šampiona,medjutim problem 'skremblovanja' tj. u toku utakmica ovi isti kanali zaštite termin i ne mozes gledati ako nemate risiver.Ako imate HD ili SD risiver preko istih zaštite nepostoji i može se gledati sve bez zaštite,pričam za SBB operatera,što znači da ja normalno gledam preko HD risivera bez 'skremblovanja' i RTRS,HRT,OBN a isti prenose Ligu Šampiona !

EduardK

pre 11 godina

Na SBB-u sam, pre svega zbog prenosa Premijer lige, tako da imam RTRS. Skoro nikada nisam ni gledao taj kanal, a sad odjednom postaje veoma važan. Ali bojim se da SBB nema obavezu da isključi taj kanal u vreme prenosa utakmice ako je Arena kupila prava za ceo region za prvi dan. To se već događalo kada je isti program na HRT i RTS. Doduše u zadnje vreme vidim da HRT ne isključuju u takvim situacijama.

EduardK

pre 11 godina

(Stole @ Haringa, 18. septembar 2012 13:31)
...Ako imate HD ili SD risiver preko istih zaštite nepostoji i može se gledati sve bez zaštite,pričam za SBB operatera,što znači da ja normalno gledam preko HD risivera bez 'skremblovanja' i RTRS,HRT,OBN...

Ovo su dobre vesti. Hvala. Mirno čekam veče. Mada bi bolje bilo da je prenos na RTS-u jer SBB ima i RTS HD kanal, ali bolje išta nego ništa. Ja od skoro imam ovaj najnovoji SBB D3 V2 risiver. Ovo ujedno objašnjava zašto u poslednje vreme mogu ga gledam i HRT kad je u toku isti prenos na RTS-u.

FeboZg

pre 11 godina

Evo koliko susedi poznaju i vole nogomet kad je 100% kometnara tipa...sateliti,megaherzi,antene,RTS..bla bla truć truć..pa ko vam je kriv kad živite u banana državi i umjesto nogometa gledate onaj vaš kviz...kako ono ide..skočko skočko Basta skočko....

ackoniskikartel

pre 11 godina

Nije mi jasno šta kukate svi što su prenosi na Areni.Prvo,svi plaćate bezvezne kablovske televizije,drugo svi plaćate internet.Žnači lepo uzmete i raskinete ugovor sa kablovskom,uzmete migracioni kod od provajdera i lepo uzmete iptv i telekom net za iste pare i imate Arenu,prosto ko pasulj.Platiš,pa klatiš.

Stefan Kurcubic

pre 11 godina

ja cuh negde da ce rts prenositi samo sredom uvece jednu utakmicu. bas je bezveze. i posle hoce pretplati? na sta? kad su mi razlog za zivot u narednih nekoliko meseci ogranicili. eh, kad bi b92 uzeo prenose...

zexBN

pre 11 godina

Imate na http://lshunter.tv/ dobar broj streamova za real-city, ponajvise obratite paznju na veetle linkove, oni su najbolji, a nekada bude i stream arene sport. Najbolja varijanta je www.balkansport.info sa super kvalitetnim streamovima. Registracija je besplatna, vecina streamova je besplatna, ali je nazalost real-city VIP stream. Postoji mogucnost da administratori dodaju jos neki stream za utakmicu koji ce biti besplatan, to mozete znati tek pred pocetak utakmice da li je dodat besplatan stream, ili mozemo zajedno zamoliti administratora da nam pusti free stream. Ja sam u Republici Srpskoj, i imam RTRS, ali bih radije gledao i los stream sa neta, nego slusao komentatore koji nemaju pojma.
Ne znam sta da vam kazem, ako pronadjem jos nesto u medjuvremenu, postavicu vam ovdje. RTRS ima live stream, ali ne i u vrijeme utakmice. Tash sport ima arenu sport 1, ali je stream katastrofa.

Kovalski

pre 11 godina

nema ni kod mene RTRS... a taman sam se ponadao
preko "Kablovskodistributivni sistem - KDS" ima dva sport kluba i sve cetiri arene, pokrivaju Beograd, a pretplata je 900 dinara.
Tako da znam gde cu da se obratim...

n1kola

pre 11 godina

Da li bi neko mogao da mi kaze da li ima prrnosa LS u utorak na nekom kanalu, a da to nije arena, i da nije preko neta?
Unapred hvala.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (dzoni, 18. septembar 2012 00:42)
FTV,BH1,RTRS utorkom prenose a večeras real-siti

zexBN

pre 11 godina

Evo za sve u Srbiji link RTRS koji bi trebao da radi u vrijeme utakmice:
http://pakisport.cc.cc/p/channel-2.html
Pozdrav i uzivajte.

Simce

pre 11 godina

Odakle vam pravo da kritikujete rts sto ne prenose LS kad ne zelite da placate pretplatu?Eto vam sad otvoreno trziste pa jurite Arenu i placajte,na rts nemate prava da se ljutite.

ackoniskikartel

pre 11 godina

Nije mi jasno šta kukate svi što su prenosi na Areni.Prvo,svi plaćate bezvezne kablovske televizije,drugo svi plaćate internet.Žnači lepo uzmete i raskinete ugovor sa kablovskom,uzmete migracioni kod od provajdera i lepo uzmete iptv i telekom net za iste pare i imate Arenu,prosto ko pasulj.Platiš,pa klatiš.

FeboZg

pre 11 godina

Evo koliko susedi poznaju i vole nogomet kad je 100% kometnara tipa...sateliti,megaherzi,antene,RTS..bla bla truć truć..pa ko vam je kriv kad živite u banana državi i umjesto nogometa gledate onaj vaš kviz...kako ono ide..skočko skočko Basta skočko....

Sportski pozdrav

pre 11 godina

Ljudi da li je moguce da sutra nema prenosa nijedne utakmice LS na RTS-u, ja gledao malopre na txt i nema nista, prenose samo u sredu Chelsea-Juventus. Kad vec nisu sposobni da prenose utakmice neka lepo vrate TV prava B92 da gledamo sa uzivanjem kao nekada. Isto vazi i za Ligu Evrope ne znam zasto se B92 tako lako odrekao prenosa i ako znam da su prava za prenos skupa. Ako neko zna ili je obavesten da ce RTS i ubuduce prenositi samo jednu utakmicu LS nedeljno molio bih da mi kaze posto ja nisam siguran. Unapred zahvalan.

Igor

pre 11 godina

@ Sportski pozdrav
Nazalost RTS ce ove sezone prenositi samo meceve LS koji se igraju u sredu, i da stvar bude gora isti slucaj je i sa kanalima HRT 2 i OBN(koji su u ponudi skoro svih kablovskih operatera). A najgore u svemu tome je sto TV ARENA ima apsolutna prava prenosa meceva koji se igraju u utorak, dok RTS bira prvi za mec koji se igra u sredu. A JOS GORE JE u svemu tome sto ce ovakvo stanje biti nepromenjeno u naredne tri godine. A koliko je Srbija zemlja apsurda pokazuju i cinjenica da tu tv arenu placamo mi svi preko telekoma koji je njen vlasnik, a gledaju je samo oni koji imaju OPEN TV, ali da nije sve tako crno za nas ljubitelje fudbala koji se igra u LS tu su strani kanali i prenosi meceva preko neta.

Sale@

pre 11 godina

(Sportski pozdrav, 17. septembar 2012 23:12)

TV Arenasport je izgubila bitku sa SK za špansku primeru, pa bacila sve karte na LŠ, koja je najjače klupsko takmičenje u fudbalu. Shodno tome vidiš da im je potez opravdan, jer niko sem njih u regionu na prenosi LŠ oba dana, t.j utorkom i sredom. Ovako, ko ima TVArenu, može da bira koju će utakmicu da gleda jedne večeri na sva njena 4 kanala. Na TVArenisport 2, ide i multiprenos, što je možda i ponajbolja varijanta po meni. Promena je i ta što ranije nikada nisu pustali LŠ na TVArenisport 1, sada i to rade. A sve u kontekstu gorepomenutog. Ugovor koji su sklopili je takav - da samo oni u regionu prenose oba dana LŠ. Ostali samo sredom ako se ne varam...
Nadam se da je dovoljno...

_

pre 11 godina

(Sportski pozdrav, 17. septembar 2012 23:12)

TV Arenasport je izgubila bitku sa SK za špansku primeru, pa bacila sve karte na LŠ, koja je najjače klupsko takmičenje u fudbalu. Shodno tome vidiš da im je potez opravdan, jer niko sem njih u regionu na prenosi LŠ oba dana, t.j utorkom i sredom. Ovako, ko ima TVArenu, može da bira koju će utakmicu da gleda jedne večeri na sva njena 4 kanala. Na TVArenisport 2, ide i multiprenos, što je možda i ponajbolja varijanta po meni. Promena je i ta što ranije nikada nisu pustali LŠ na TVArenisport 1, sada i to rade. A sve u kontekstu gorepomenutog. Ugovor koji su sklopili je takav - da samo oni u regionu prenose oba dana LŠ. Ostali samo sredom ako se ne varam...
Nadam se da je dovoljno...
(Sale@, 17. septembar 2012 23:33)

RTRS ima pravo prenosa samo utorkom tako da cemo moci da ukomponujemo nesto

Zarko

pre 11 godina

(Igor, 17. septembar 2012 23:57)
Igore, dobrodosao u pay tv eru. Isto ti je i u Velikoj Britaniji za prenose Formule 1. BBC prenosi uzivo samo pola trka, dok puna prava na sve prenose ima SkySports za koji treba izdvajati 45 funti mesecno.

EduardK

pre 11 godina

Na SBB-u sam, pre svega zbog prenosa Premijer lige, tako da imam RTRS. Skoro nikada nisam ni gledao taj kanal, a sad odjednom postaje veoma važan. Ali bojim se da SBB nema obavezu da isključi taj kanal u vreme prenosa utakmice ako je Arena kupila prava za ceo region za prvi dan. To se već događalo kada je isti program na HRT i RTS. Doduše u zadnje vreme vidim da HRT ne isključuju u takvim situacijama.

Lokalac

pre 11 godina

Ja navijam za finale Juventus - Borusija. Timovi koje ne gledamo mnogo, igraju lep i zanimljiv fudbal bez davljenja pola sata, a i gledali bi reprizu njihovog finala iz 1997.

Goxi

pre 11 godina

Evo ovako:Mislim da Porto nije sporan,kvota 1.9,Rodrigez i Dzekson.Dalje Dortmund 1.4,jeste da nema tu zvezda a ni Ajaks nije bas naivan ali trebali bi da ih slome narocito jer su prosle godine bal lose prosli u LS.Dalje Lil 1.45 i vise nego primamljiva kvota,Bate me nije odusevio u kvalifikacijama tako da ocekujem pobedu Lila.Dalje Sahtjor 1.3,ne treba trositi reci na ovu utakmicu!To je kvota 5,uz lepu uplatu eto i lepe isplate.Ima tu jos prostora za kombinacije Braga,Benfika daje gol Seltiku 100% i sl.
PS.Ja pamtim vremena kada je prvo kolo LS uvek i obavezno ''dolazilo'',od vremena kada je nastala kladionica u ''mom selu'' 1998-99 pa sve do pre 5-6 godina,nadam se da ce da se povrati ta tradicija.Pozdrav

zexBN

pre 11 godina

Imate na http://lshunter.tv/ dobar broj streamova za real-city, ponajvise obratite paznju na veetle linkove, oni su najbolji, a nekada bude i stream arene sport. Najbolja varijanta je www.balkansport.info sa super kvalitetnim streamovima. Registracija je besplatna, vecina streamova je besplatna, ali je nazalost real-city VIP stream. Postoji mogucnost da administratori dodaju jos neki stream za utakmicu koji ce biti besplatan, to mozete znati tek pred pocetak utakmice da li je dodat besplatan stream, ili mozemo zajedno zamoliti administratora da nam pusti free stream. Ja sam u Republici Srpskoj, i imam RTRS, ali bih radije gledao i los stream sa neta, nego slusao komentatore koji nemaju pojma.
Ne znam sta da vam kazem, ako pronadjem jos nesto u medjuvremenu, postavicu vam ovdje. RTRS ima live stream, ali ne i u vrijeme utakmice. Tash sport ima arenu sport 1, ali je stream katastrofa.

Kovalski

pre 11 godina

nema ni kod mene RTRS... a taman sam se ponadao
preko "Kablovskodistributivni sistem - KDS" ima dva sport kluba i sve cetiri arene, pokrivaju Beograd, a pretplata je 900 dinara.
Tako da znam gde cu da se obratim...

dokle RTS?

pre 11 godina

ima li kraja bahatosti prema ljudima u ovoj zemlji? i sta ako finale bude u utorak? rts ne prenosi? nemam reci...
a za prenose na RTRS ili OBN ili HRT ili bilo kojoj drugoj stranoj stanici nemojte se nadati, jer su svi reemiteri i kablovski i satelitski u zakonskoj obavezi da ih iskljuce u vreme prenosa neke domace TV stanice... znaci pravac net pa lov na streamove...

n1kola

pre 11 godina

Da li bi neko mogao da mi kaze da li ima prrnosa LS u utorak na nekom kanalu, a da to nije arena, i da nije preko neta?
Unapred hvala.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (dzoni, 18. septembar 2012 00:42)
FTV,BH1,RTRS utorkom prenose a večeras real-siti

ACAI

pre 11 godina

Da li bi neko mogao da mi kaze da li ima prrnosa LS u utorak na nekom kanalu, a da to nije arena, i da nije preko neta?
Unapred hvala.
(dzoni, 18. septembar 2012 00:42)

Ništa lakše kupiš jednom opremu i miran si -satelitsku antenu 10€, motor 35€ i uzmeš kvalitetan CS 7,50 €/mjesec + DREAMBOX DM500s 50€ i pratiš ko čovjek sav sport od 42º istok TURKSAT do 30ºzapad HISPSAT.

Sporta ko u priči a LP biraš od svih 8 koju ćeš da pratiš ili multi sve. Plus biraš jezik audio tona a ne slušaš ove domaće komentatore ako ne želiš. Ko želi HD vrhunsku sliku uzme DREAMBOX HD model (500 ili 800 hd) i uživaš.
Uzeo prije 5 godina i vjerujte isplatilo se već prve godine. Počeo s običnim DM 500 a sad slika vrhunska na DM 500 HD.
A pretplatu sam odavno batalio.

Srecko

pre 11 godina

Imam SBB, ali pokusavam da nadjem taj RTRS... Koji je to kanal?
(dzoni, 18. septembar 2012 10:58)
Radio Televizija Republike Srpske!
Ja u Rep.Sr. za 7 evra imam sve Arene i to digitalni signal (mada je u pitanju LCD televizor) dok na obicnom TV-u imam samo Arenu 1 i tu mi treba risiver (30 evra) pa da i tu imam sve 4 arene!Cini mi se da je kod vas u Srbiji dosta skuplje gledanje tih sportskih kanala.Mi nemamo ni taj SBB ni iptv,samo obicnu kablovsku kao ja ili total!Pozdrav

Filip

pre 11 godina

Ne znam sta vi pricate, ali RTRS nema u ponudi SBBa u Beogradu. Sad sam gledao na sajtu, a ako neko ima poziciju ili kanal, neka javi Mhz.

Stole @ Haringa

pre 11 godina

RTRS ima u osnovnoj ponudi SBB kablovskog operatera,kao i HRT i OBN koji ove godine prenose Ligu Šampiona,medjutim problem 'skremblovanja' tj. u toku utakmica ovi isti kanali zaštite termin i ne mozes gledati ako nemate risiver.Ako imate HD ili SD risiver preko istih zaštite nepostoji i može se gledati sve bez zaštite,pričam za SBB operatera,što znači da ja normalno gledam preko HD risivera bez 'skremblovanja' i RTRS,HRT,OBN a isti prenose Ligu Šampiona !

EduardK

pre 11 godina

(ackoniskikartel, 18. septembar 2012 10:30)
"Nije mi jasno šta kukate svi što su prenosi na Areni.Prvo,svi plaćate bezvezne kablovske televizije,drugo svi plaćate internet.Žnači lepo uzmete i raskinete ugovor sa kablovskom,uzmete migracioni kod od provajdera i lepo uzmete iptv i telekom net za iste pare i imate Arenu,prosto ko pasulj.Platiš,pa klatiš."

Da ti nisi zaposlen u Telekomu? Stvar nije tako jednostavna. SBB nije "bezvezna kablovska televizija", a nije naravno ni IPTV. Ovde je osnovni problem u izboru sportskih kanala. Ja kao što rekoh gledam pre svega Premijer ligu koja se emituje na Sport Klubu, a Sport Klub je na SBB-u. Plus ove godine i španska Primera je kod njih, a čini mi se Formula 1. Rado bih gledao i italijanski fudbal i NFL ali to je na Areni. Mada kada je nešto zaista važno, SBB-ov internet je odličan pa mogu to da odgledam i preko neta. Kada bi neki kablovski operater objedinio sve ove kanale ne bi bilo dilema. Ovako ostaje jedino ili da se čovek opredeli ili da plati oba operatera, što je već malo mnogo para.

EduardK

pre 11 godina

(Stole @ Haringa, 18. septembar 2012 13:31)
...Ako imate HD ili SD risiver preko istih zaštite nepostoji i može se gledati sve bez zaštite,pričam za SBB operatera,što znači da ja normalno gledam preko HD risivera bez 'skremblovanja' i RTRS,HRT,OBN...

Ovo su dobre vesti. Hvala. Mirno čekam veče. Mada bi bolje bilo da je prenos na RTS-u jer SBB ima i RTS HD kanal, ali bolje išta nego ništa. Ja od skoro imam ovaj najnovoji SBB D3 V2 risiver. Ovo ujedno objašnjava zašto u poslednje vreme mogu ga gledam i HRT kad je u toku isti prenos na RTS-u.

koska

pre 11 godina

Nista u 20h na rts-u pocinje Vruc vetar pa uzivajte....Imam samo arenu 1 a oni prenose najdosadnije utakmice....Bas da vidim ko ce me naterati da platim tv pretplatu!

Stefan Kurcubic

pre 11 godina

ja cuh negde da ce rts prenositi samo sredom uvece jednu utakmicu. bas je bezveze. i posle hoce pretplati? na sta? kad su mi razlog za zivot u narednih nekoliko meseci ogranicili. eh, kad bi b92 uzeo prenose...

MILoŠ

pre 11 godina

DA DA ove godine nema prenosa utorkom na rts-u!!Dele prenos sa Arenom!Još samo da vidim gde će biti finale.Pa posle da plaćamo pretplatu i dalje!?

_

pre 11 godina

Ljudi da li je moguce da sutra nema prenosa nijedne utakmice LS na RTS-u, ja gledao malopre na txt i nema nista, prenose samo u sredu Chelsea-Juventus. Kad vec nisu sposobni da prenose utakmice neka lepo vrate TV prava B92 da gledamo sa uzivanjem kao nekada. Isto vazi i za Ligu Evrope ne znam zasto se B92 tako lako odrekao prenosa i ako znam da su prava za prenos skupa. Ako neko zna ili je obavesten da ce RTS i ubuduce prenositi samo jednu utakmicu LS nedeljno molio bih da mi kaze posto ja nisam siguran. Unapred zahvalan.
(Sportski pozdrav, 17. septembar 2012 23:12)

Izgleda da samo sredom prenose.Ko ima kablovsku sutra sl utakmice moze da pogleda
RTRS:Real-Man.City
ARENA1:PSG-Dinamo Kijev

Mrtvac

pre 11 godina

Sve to super, ali prenose gledati necemo... Tijanic nas kaznjava sto ne placamo pretplatu. Taj covek je neunistiv ko god je na vlasti.

dzoni

pre 11 godina

Da li bi neko mogao da mi kaze da li ima prrnosa LS u utorak na nekom kanalu, a da to nije arena, i da nije preko neta?
Unapred hvala.

pretplata?ne hvala

pre 11 godina

ljudi ja sam iz smedereva i godinama gledam LS na tv rumunuija slika mi je cista a rst skoro i da nemam.vojvodina siguran sam ima isto cistu sliku,istok srbije verovatno ima sliku

zexBN

pre 11 godina

Evo za sve u Srbiji link RTRS koji bi trebao da radi u vrijeme utakmice:
http://pakisport.cc.cc/p/channel-2.html
Pozdrav i uzivajte.