Nedelja, 16.09.2012.

10:06

Murinjo: Trenutno nemam ekipu

Nakon novog poraza Real Madrida u Primeri, drugog u prva četiri kola, trener Žoze Murinjo je istakao da trenutno nema ekipu.

Izvor: AK

Murinjo: Trenutno nemam ekipu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

41 Komentari

Sortiraj po:

itd

pre 11 godina

Nemas ti prijatelju bas i znanja za trenera.Kao i Mancini,trebaju ti prebogati Rusi ili Arapi da pokupuju pola sveta da bi nesto osvojili.Cenim trnerere kao sto je ser Aleks,Venger,Kapelo,cute,rade,osvajaju trofeje,a ne kao ovi instant treneri,samo kukaju,pa ako corava koka ubode titulu u 94.minutu,ili posle nekoliko godina Barsa kiksne,pa se uzme sampionat.
(Bane, 16. septembar 2012 10:46)

A Ferguson dovodi igrace za kikiriki? Venger nije osvojio trofej ko zna od kad. A Kapelo kakav je tek tim imao...samo se seti ili upali cm2. Sto se Murinja tice, proveri sta je uradio dok je bio u Portu

vlajzi

pre 11 godina

Na bliskom istoku ljubomora, zavist, strah, bol, tuga, očaj, kompleksi - Modrić hvala ti na svemu! (zg slavac, 17. septembar 2012 00:04)

ne znam za bliski istok, ali ovde u Srbiji umiremo od smeha! cuj Lukica Modric buaaahahahahahahah...

Vlada Ks

pre 11 godina

Za tih 40 miliona si nogao da dovedes Azara i Bog da te vidi. Dosao bi odmah na pocetku priprema, uigrao bi se, mladji je, ne bi te zavlacio Lil kao Totenhem 2 meseca a i realno, nista nije bolji Modric od Azara. A ocigledno je dolazak Modrica uticao na Ozila u nekom psiholoskom smislu posto stvarno ne vuce Real kao sto je to radio prosle godine po sredini. Ronaldu nesto smeta, ne igra mu se a bez njega je Real 30 i vise posto slabiji. A vec godinama, ko predje centar da gol Realu ako Kasiljas ne skine. Dzaba Modricu pas za sansu i sut kad je vise ubio ekipu svojim dolaskom zajedno sa Ronaldovim izjavama. A i Benzema ne zna gde se nalazi. Sve to kad se ukomponuje, vidi se zasto Real igra lose... A neki lik rece da Real ne igra lepo za oko zadnje 2 god i jos napljuva Murinja. Za Murinja me bas briga ali Real je prosle godine dao preko 100 golova u ligi a primio preko 30 ili 40. Padalo je po 4 na svakoj utakmmici i to nije lepo za videti? Ma daj...

Mr. Good

pre 11 godina

Rezultate i uspehe ovom čoveku niko ne može da ospori. Verujem da će biti prvi trener sa tri različita prvaka Evrope pod svojom komandom. Ako ne i četiri. Posebno bih istakao uspeh sa Portom, tada je ceo svet ostao nem. Ali od Porta na ovamo, fudbal se guši zbog taktike kojom Mourinho osvaja. U Chelsea-ju se to najmanje videlo, Englezi su ionako uvek tvrdi. Inter je igrao odvratno, a ni Real nema ono što nas je sve zajedno navelo da volimo fudbal. Nadam se njegovom skorom povratku na ostrvo, jedino tamo ima smisla. Za Real, Barcu i ostale kreativne ekipe, potreban je vizionar, fudbaler, sportista trener, a ne general.

Zli komsija

pre 11 godina

Kako je fer sada Murinjo. Zamisite da su igrali protiv Barse sinoc, kriv sudija, trava, Unicef pa ono, pa ovo.
Barcelona mora iskoristiti ova dva-tri koraka nazad Reala i pobedom na prvim El-Klasikom bi gotovo sigurno osigurala Primeru.
Eto vidite sta znaci velika ekipa. Tokom 6 zvanicnih utakmica Reala ove sezone, po sopstvenim prizanjem samog Murinja, Real imao postenih 30 minuta i vec jedan trofej ali i kako rekoh skoro izgubljenu Primeru.

superbrko

pre 11 godina

Ne znam zašto ljudi imaju potrebu da komentarišu tekst samo na osnovu naslova. Murinjo nije rekao da nema igrače, već da nema ekipu, što su dva različita pojma. Njegovo fudbalsko znanje i inteligencija je neosporna, može se vidjeti iz svake rečinice, a svi koji ga osporavaju su ignoranti i hejteri.
Neka se riješi Ronalda i uzme Silvu + keš, bolju ponudu neće dobiti...

Deago

pre 11 godina

Ne razumijem zasto se kacite na Modrica?!? Pa covjem je odigrao najbolje u Realovim redovima...najbolju ocjenu je dobio od svih igraca ;)

trenutno uzivam

pre 11 godina

napokon da murinjo pokaze koliko zna..
za onaj uspjeh sa portom svaka cast,igrali su lijep fudbal i imali majstore koji su nakon toga pojacali najjace evropske ekipe..ali celsi nije mogao do trofeja u evropi sa murinjom pored toliko novca utrosenog..sam je dovodio koga je zelio..pa i mancini prosjecan trener uze titulu,koga god pozeli eto ga na vratima kluba..
u interu nesto drugacija situacija,zbog toga je i pobjegao..jadna italijanska liga a do trofeja u ligi sampiona dosao nesto kao celsi zatvoreno sa ekstremno napaljenim igracima,defanzivcima..pa sjetite se da je etoa nekad drzao na krilu!?!?
koliko mogu da primijetim murinjo se od pritiska branio glumom uvijek,sa portom je osvojio niko se nije nadao..sa interom isto tako bili su otpisani..on je covjek glumac medjutim jasno se vidi da pritisak u realu ne moze da izdrzi..uvijek je na sebe skrecao paznju i stedio igrace kritika,ove sezone je poceo da udara po igracima..nema "TIM"!?!?ako je poljuljan moral treba da sakrije to a ne da javno proziva ono sto je on selektovao i ono na sta je on potrosio tolike milione!!!mislim da je pljunuo na sebe..izbjegavao je novinare kao neki klosar jedno vrijeme pa bolje da je i sad!!!realu treba radan i vaspitan covjek na klupi ipak je real institucija!!!

ekipa

pre 11 godina

Murinjo je odlican trener, ali izgleda ne ume da održava ekipu u dužem kontinuitetu. Setite se samo kako se raspao Čelsi u Murinjovoj poslednjoj sezoni tamo, i on je naravno brže-bolje dao otkaz. Kada je osvojio sa Interom Ligu šampiona znao je da sledeće neće osvojiti ništa, pa je prešao u Madrid. Sada izgleda nailazi na isti problem i sumnjam da će se dugo zadržati u Madridu. Jedina šansa mu je da cilja Ligu šampiona, ali teško da će je Real osvojiti ove godine.

posmatrac

pre 11 godina

Bane, molim te da se setis kakav je Inter bio pod Murinjom, a kakav pod Benitezom. Seti se Porta pod Murinjom i sad, seti se Celzijeve moci pod Murinjom ali i nesrece i sad. Kompleksi se ne lece ovde prijatelju.

Nefa

pre 11 godina

Jadan je Real ako će mu Modrić biti najveće pojačanje...ove godine će biaciti sve karte na ligu šampiona,a sledeće Murinjo i Ronaldo pale na ostrvo i onda kud koji mili moji..

djape

pre 11 godina

Pa ovo mu je vec treca godina u Realu i nema ekipu!!! Pa sta si radio tri godine gospodine specijalni. A sto se tice Luke Modrica on je fenomenalan igrac i odigrao je jako dobro sinoc.Ali reci da je bolji od Ozila ili najbolji igrac Reala nema bas puno veze sa Realnoscu...

DV5

pre 11 godina

Mala ispravka - On nema TIM, ekipu definitivno ima, mislim Ronaldo, Ozil, Benzema, Modric, Kasiljas, Ramos, Pepe, Kedira, Xavi Alonso....i tako dalje i tako dalje...Niste ga lepo razumeli. :)

Владимир

pre 11 godina

Оно што може Мамић да ували не може нико! Феномен у фудбалском свету. То је истински Господин Посебни.
Да му сви црногорски менаџери позавиде. Они Гулани, Вукчевићи, Љајићи и остали Јоветићи не вреде колило Мамињови Балабани!

Mirko

pre 11 godina

Imas ti ekipu koja da se podeli u dve grupe po 11 moze medjusobno da igra finale LS, ali nemas navijace.Da se dogovorimo ti nama sledece godine posaljes rezerve u Partizan i dodjete da igrate u Beogradu a mi cemo da navijamo za vas.Na kraju cemo se podeliti u dve grupe i tamo negde krajem maja 2013 da odigramo finale LS pa nek pobedi bolji :D

marinko.m

pre 11 godina

Kako je smješno da se čitaju komentari ..., valjda zato što jeModrić odmah ne valja jer je iz Hrvatske .... većina nije ni gledala utakmicu ali uzimaju za pravo da ga oblate ..., ali to je Balkan ... usput onda recite da je Rakitić super odigrao ... ups da pa nemože on dobro da odigra on je Hrvat ... kakve gluposti ... čudan smo mi narod na Balkanu ... :)

NogometAS

pre 11 godina

Modric je usao u drugom poluvremenu i ocijenjen je kao najbolji Relaov igrac jucer, 2 puta je asistriao ali su napadaci promasili, sam je pogodio jednu stativu iz odlicnog suta izvana. Samo toliko za one kojih 16g nema na EP..

misa bg

pre 11 godina

Kako bre Murinjo nemaš ekipu? Pa ispunili su ti najveću želju dovođenjem najveće zvezde prelaznog roka ( po hrvatskim i našim medijima). Sad će Luka da ih poveže, samo što nije krenuo.....

Nikola

pre 11 godina

Slusaj Specijalnog... Mozda da odresite kesu za nekih 10 milijardi eura? mozda ce tada ostali da budu manje losi? Stalno ponavljam da je velika razlika izmedju onih koji stvaraju i onih koji rasporedjuju... Tako je i kod trenera ili klubova uopste. To je i osnovni razlog zasto je Barselona, ma koliko i meni bila vrlo cesto mrska, nekih 15 do 20 godina ispred Reala!

wdj

pre 11 godina

stvarno,nema ekipu,zao mi ga,a jaca mu je klupa nego citava Sevilja... Ima sjajnu ekipu,sa isto takvim pojedincima,ali problem je sto je Real nije napravio,nego kupio...

koja

pre 11 godina

Velika greska cak sta vise ogromna dovodjenje MODRICA.
Ima u svom timu dva bolja igraca od njega.
Mesut je za Modrica bog, a sad si ga destabilizovao.

Madrid

pre 11 godina

Najbolje ocenjeni igrac? Ne znam ko je to ocenjivao, ali gledao sam utakmicu. Modric je nakon ulaska odigrao solidnih 5 minuta, imao fenomenalan sut na gol, a onda je poceo da daje jednako dobre pasove, ali igracima Sevilje. Bio je los bas kao i ostatak tima.

Ovdasnja stampa ga skoro nije ni registrovala kao ucesnika sinocnje utakmice, kao ni bilo koga iz Reala, jer, ponavljam, svi su bili uzas, pa i Modric. Ma koliko se u nekim zabacenim kutkovima sveta slinilo za njim.

Tekelija

pre 11 godina

Још једна потврда оног да 'бој не бије свијетло оружје...'
:)

Довођење играча за огромне паре, те довођење без неког посебног плана и програма се тако обије о главу. Можеш имати колико хоћеш фантастичних играча, али ако између њих нема креативне хемије и хармоније, џаба ти.
Плус, клуб се лоше односи према играчима(занемаримо паре. Људи не функционишу само због пара). Нико не воли да игра за такав клуб. Играју због новца и због шансе да се освајају трофеји, али у суштини знају да је то један љигав клуб који парама, а не системом развоја играча осваја титуле.

Bane

pre 11 godina

Nemas ti prijatelju bas i znanja za trenera.Kao i Mancini,trebaju ti prebogati Rusi ili Arapi da pokupuju pola sveta da bi nesto osvojili.Cenim trnerere kao sto je ser Aleks,Venger,Kapelo,cute,rade,osvajaju trofeje,a ne kao ovi instant treneri,samo kukaju,pa ako corava koka ubode titulu u 94.minutu,ili posle nekoliko godina Barsa kiksne,pa se uzme sampionat.

ivan jcm

pre 11 godina

Samo mi nije jasno sto su kupili prosecnog Modrica,pored sjajnog OZILA!Treba da dovedu napadaca,kakav Benzema i Iguain dovedite Radamela!!

mourinho

pre 11 godina

imaš ti ekipu ali nemaš sudija kao prošle godine... nema penala, nema golova iz ofsajda, nema nesviranih penala realovim protivnicima, nema poništavanja golova iz ofsajda kojih nema... a to znači i kiks reala !

LFC

pre 11 godina

Kakav Modric,covek je za sada prenaduvan medijski. Trebace mu vremena da se prilagodi nacinu igre i postavci Reala. Ronaldova izjava je dosla u losem trenutku,zbunila je sve i moral je opao. :P

wdj

pre 11 godina

stvarno,nema ekipu,zao mi ga,a jaca mu je klupa nego citava Sevilja... Ima sjajnu ekipu,sa isto takvim pojedincima,ali problem je sto je Real nije napravio,nego kupio...

LFC

pre 11 godina

Kakav Modric,covek je za sada prenaduvan medijski. Trebace mu vremena da se prilagodi nacinu igre i postavci Reala. Ronaldova izjava je dosla u losem trenutku,zbunila je sve i moral je opao. :P

ivan jcm

pre 11 godina

Samo mi nije jasno sto su kupili prosecnog Modrica,pored sjajnog OZILA!Treba da dovedu napadaca,kakav Benzema i Iguain dovedite Radamela!!

mourinho

pre 11 godina

imaš ti ekipu ali nemaš sudija kao prošle godine... nema penala, nema golova iz ofsajda, nema nesviranih penala realovim protivnicima, nema poništavanja golova iz ofsajda kojih nema... a to znači i kiks reala !

Bane

pre 11 godina

Nemas ti prijatelju bas i znanja za trenera.Kao i Mancini,trebaju ti prebogati Rusi ili Arapi da pokupuju pola sveta da bi nesto osvojili.Cenim trnerere kao sto je ser Aleks,Venger,Kapelo,cute,rade,osvajaju trofeje,a ne kao ovi instant treneri,samo kukaju,pa ako corava koka ubode titulu u 94.minutu,ili posle nekoliko godina Barsa kiksne,pa se uzme sampionat.

marinko.m

pre 11 godina

Kako je smješno da se čitaju komentari ..., valjda zato što jeModrić odmah ne valja jer je iz Hrvatske .... većina nije ni gledala utakmicu ali uzimaju za pravo da ga oblate ..., ali to je Balkan ... usput onda recite da je Rakitić super odigrao ... ups da pa nemože on dobro da odigra on je Hrvat ... kakve gluposti ... čudan smo mi narod na Balkanu ... :)

Tekelija

pre 11 godina

Још једна потврда оног да 'бој не бије свијетло оружје...'
:)

Довођење играча за огромне паре, те довођење без неког посебног плана и програма се тако обије о главу. Можеш имати колико хоћеш фантастичних играча, али ако између њих нема креативне хемије и хармоније, џаба ти.
Плус, клуб се лоше односи према играчима(занемаримо паре. Људи не функционишу само због пара). Нико не воли да игра за такав клуб. Играју због новца и због шансе да се освајају трофеји, али у суштини знају да је то један љигав клуб који парама, а не системом развоја играча осваја титуле.

koja

pre 11 godina

Velika greska cak sta vise ogromna dovodjenje MODRICA.
Ima u svom timu dva bolja igraca od njega.
Mesut je za Modrica bog, a sad si ga destabilizovao.

Madrid

pre 11 godina

Najbolje ocenjeni igrac? Ne znam ko je to ocenjivao, ali gledao sam utakmicu. Modric je nakon ulaska odigrao solidnih 5 minuta, imao fenomenalan sut na gol, a onda je poceo da daje jednako dobre pasove, ali igracima Sevilje. Bio je los bas kao i ostatak tima.

Ovdasnja stampa ga skoro nije ni registrovala kao ucesnika sinocnje utakmice, kao ni bilo koga iz Reala, jer, ponavljam, svi su bili uzas, pa i Modric. Ma koliko se u nekim zabacenim kutkovima sveta slinilo za njim.

Nikola

pre 11 godina

Slusaj Specijalnog... Mozda da odresite kesu za nekih 10 milijardi eura? mozda ce tada ostali da budu manje losi? Stalno ponavljam da je velika razlika izmedju onih koji stvaraju i onih koji rasporedjuju... Tako je i kod trenera ili klubova uopste. To je i osnovni razlog zasto je Barselona, ma koliko i meni bila vrlo cesto mrska, nekih 15 do 20 godina ispred Reala!

NogometAS

pre 11 godina

Modric je usao u drugom poluvremenu i ocijenjen je kao najbolji Relaov igrac jucer, 2 puta je asistriao ali su napadaci promasili, sam je pogodio jednu stativu iz odlicnog suta izvana. Samo toliko za one kojih 16g nema na EP..

misa bg

pre 11 godina

Kako bre Murinjo nemaš ekipu? Pa ispunili su ti najveću želju dovođenjem najveće zvezde prelaznog roka ( po hrvatskim i našim medijima). Sad će Luka da ih poveže, samo što nije krenuo.....

Владимир

pre 11 godina

Оно што може Мамић да ували не може нико! Феномен у фудбалском свету. То је истински Господин Посебни.
Да му сви црногорски менаџери позавиде. Они Гулани, Вукчевићи, Љајићи и остали Јоветићи не вреде колило Мамињови Балабани!

Deago

pre 11 godina

Ne razumijem zasto se kacite na Modrica?!? Pa covjem je odigrao najbolje u Realovim redovima...najbolju ocjenu je dobio od svih igraca ;)

DV5

pre 11 godina

Mala ispravka - On nema TIM, ekipu definitivno ima, mislim Ronaldo, Ozil, Benzema, Modric, Kasiljas, Ramos, Pepe, Kedira, Xavi Alonso....i tako dalje i tako dalje...Niste ga lepo razumeli. :)

djape

pre 11 godina

Pa ovo mu je vec treca godina u Realu i nema ekipu!!! Pa sta si radio tri godine gospodine specijalni. A sto se tice Luke Modrica on je fenomenalan igrac i odigrao je jako dobro sinoc.Ali reci da je bolji od Ozila ili najbolji igrac Reala nema bas puno veze sa Realnoscu...

Mirko

pre 11 godina

Imas ti ekipu koja da se podeli u dve grupe po 11 moze medjusobno da igra finale LS, ali nemas navijace.Da se dogovorimo ti nama sledece godine posaljes rezerve u Partizan i dodjete da igrate u Beogradu a mi cemo da navijamo za vas.Na kraju cemo se podeliti u dve grupe i tamo negde krajem maja 2013 da odigramo finale LS pa nek pobedi bolji :D

Mr. Good

pre 11 godina

Rezultate i uspehe ovom čoveku niko ne može da ospori. Verujem da će biti prvi trener sa tri različita prvaka Evrope pod svojom komandom. Ako ne i četiri. Posebno bih istakao uspeh sa Portom, tada je ceo svet ostao nem. Ali od Porta na ovamo, fudbal se guši zbog taktike kojom Mourinho osvaja. U Chelsea-ju se to najmanje videlo, Englezi su ionako uvek tvrdi. Inter je igrao odvratno, a ni Real nema ono što nas je sve zajedno navelo da volimo fudbal. Nadam se njegovom skorom povratku na ostrvo, jedino tamo ima smisla. Za Real, Barcu i ostale kreativne ekipe, potreban je vizionar, fudbaler, sportista trener, a ne general.

posmatrac

pre 11 godina

Bane, molim te da se setis kakav je Inter bio pod Murinjom, a kakav pod Benitezom. Seti se Porta pod Murinjom i sad, seti se Celzijeve moci pod Murinjom ali i nesrece i sad. Kompleksi se ne lece ovde prijatelju.

trenutno uzivam

pre 11 godina

napokon da murinjo pokaze koliko zna..
za onaj uspjeh sa portom svaka cast,igrali su lijep fudbal i imali majstore koji su nakon toga pojacali najjace evropske ekipe..ali celsi nije mogao do trofeja u evropi sa murinjom pored toliko novca utrosenog..sam je dovodio koga je zelio..pa i mancini prosjecan trener uze titulu,koga god pozeli eto ga na vratima kluba..
u interu nesto drugacija situacija,zbog toga je i pobjegao..jadna italijanska liga a do trofeja u ligi sampiona dosao nesto kao celsi zatvoreno sa ekstremno napaljenim igracima,defanzivcima..pa sjetite se da je etoa nekad drzao na krilu!?!?
koliko mogu da primijetim murinjo se od pritiska branio glumom uvijek,sa portom je osvojio niko se nije nadao..sa interom isto tako bili su otpisani..on je covjek glumac medjutim jasno se vidi da pritisak u realu ne moze da izdrzi..uvijek je na sebe skrecao paznju i stedio igrace kritika,ove sezone je poceo da udara po igracima..nema "TIM"!?!?ako je poljuljan moral treba da sakrije to a ne da javno proziva ono sto je on selektovao i ono na sta je on potrosio tolike milione!!!mislim da je pljunuo na sebe..izbjegavao je novinare kao neki klosar jedno vrijeme pa bolje da je i sad!!!realu treba radan i vaspitan covjek na klupi ipak je real institucija!!!

Nefa

pre 11 godina

Jadan je Real ako će mu Modrić biti najveće pojačanje...ove godine će biaciti sve karte na ligu šampiona,a sledeće Murinjo i Ronaldo pale na ostrvo i onda kud koji mili moji..

ekipa

pre 11 godina

Murinjo je odlican trener, ali izgleda ne ume da održava ekipu u dužem kontinuitetu. Setite se samo kako se raspao Čelsi u Murinjovoj poslednjoj sezoni tamo, i on je naravno brže-bolje dao otkaz. Kada je osvojio sa Interom Ligu šampiona znao je da sledeće neće osvojiti ništa, pa je prešao u Madrid. Sada izgleda nailazi na isti problem i sumnjam da će se dugo zadržati u Madridu. Jedina šansa mu je da cilja Ligu šampiona, ali teško da će je Real osvojiti ove godine.

Zli komsija

pre 11 godina

Kako je fer sada Murinjo. Zamisite da su igrali protiv Barse sinoc, kriv sudija, trava, Unicef pa ono, pa ovo.
Barcelona mora iskoristiti ova dva-tri koraka nazad Reala i pobedom na prvim El-Klasikom bi gotovo sigurno osigurala Primeru.
Eto vidite sta znaci velika ekipa. Tokom 6 zvanicnih utakmica Reala ove sezone, po sopstvenim prizanjem samog Murinja, Real imao postenih 30 minuta i vec jedan trofej ali i kako rekoh skoro izgubljenu Primeru.

superbrko

pre 11 godina

Ne znam zašto ljudi imaju potrebu da komentarišu tekst samo na osnovu naslova. Murinjo nije rekao da nema igrače, već da nema ekipu, što su dva različita pojma. Njegovo fudbalsko znanje i inteligencija je neosporna, može se vidjeti iz svake rečinice, a svi koji ga osporavaju su ignoranti i hejteri.
Neka se riješi Ronalda i uzme Silvu + keš, bolju ponudu neće dobiti...

vlajzi

pre 11 godina

Na bliskom istoku ljubomora, zavist, strah, bol, tuga, očaj, kompleksi - Modrić hvala ti na svemu! (zg slavac, 17. septembar 2012 00:04)

ne znam za bliski istok, ali ovde u Srbiji umiremo od smeha! cuj Lukica Modric buaaahahahahahahah...

Vlada Ks

pre 11 godina

Za tih 40 miliona si nogao da dovedes Azara i Bog da te vidi. Dosao bi odmah na pocetku priprema, uigrao bi se, mladji je, ne bi te zavlacio Lil kao Totenhem 2 meseca a i realno, nista nije bolji Modric od Azara. A ocigledno je dolazak Modrica uticao na Ozila u nekom psiholoskom smislu posto stvarno ne vuce Real kao sto je to radio prosle godine po sredini. Ronaldu nesto smeta, ne igra mu se a bez njega je Real 30 i vise posto slabiji. A vec godinama, ko predje centar da gol Realu ako Kasiljas ne skine. Dzaba Modricu pas za sansu i sut kad je vise ubio ekipu svojim dolaskom zajedno sa Ronaldovim izjavama. A i Benzema ne zna gde se nalazi. Sve to kad se ukomponuje, vidi se zasto Real igra lose... A neki lik rece da Real ne igra lepo za oko zadnje 2 god i jos napljuva Murinja. Za Murinja me bas briga ali Real je prosle godine dao preko 100 golova u ligi a primio preko 30 ili 40. Padalo je po 4 na svakoj utakmmici i to nije lepo za videti? Ma daj...

itd

pre 11 godina

Nemas ti prijatelju bas i znanja za trenera.Kao i Mancini,trebaju ti prebogati Rusi ili Arapi da pokupuju pola sveta da bi nesto osvojili.Cenim trnerere kao sto je ser Aleks,Venger,Kapelo,cute,rade,osvajaju trofeje,a ne kao ovi instant treneri,samo kukaju,pa ako corava koka ubode titulu u 94.minutu,ili posle nekoliko godina Barsa kiksne,pa se uzme sampionat.
(Bane, 16. septembar 2012 10:46)

A Ferguson dovodi igrace za kikiriki? Venger nije osvojio trofej ko zna od kad. A Kapelo kakav je tek tim imao...samo se seti ili upali cm2. Sto se Murinja tice, proveri sta je uradio dok je bio u Portu

Bane

pre 11 godina

Nemas ti prijatelju bas i znanja za trenera.Kao i Mancini,trebaju ti prebogati Rusi ili Arapi da pokupuju pola sveta da bi nesto osvojili.Cenim trnerere kao sto je ser Aleks,Venger,Kapelo,cute,rade,osvajaju trofeje,a ne kao ovi instant treneri,samo kukaju,pa ako corava koka ubode titulu u 94.minutu,ili posle nekoliko godina Barsa kiksne,pa se uzme sampionat.

mourinho

pre 11 godina

imaš ti ekipu ali nemaš sudija kao prošle godine... nema penala, nema golova iz ofsajda, nema nesviranih penala realovim protivnicima, nema poništavanja golova iz ofsajda kojih nema... a to znači i kiks reala !

ivan jcm

pre 11 godina

Samo mi nije jasno sto su kupili prosecnog Modrica,pored sjajnog OZILA!Treba da dovedu napadaca,kakav Benzema i Iguain dovedite Radamela!!

koja

pre 11 godina

Velika greska cak sta vise ogromna dovodjenje MODRICA.
Ima u svom timu dva bolja igraca od njega.
Mesut je za Modrica bog, a sad si ga destabilizovao.

NogometAS

pre 11 godina

Modric je usao u drugom poluvremenu i ocijenjen je kao najbolji Relaov igrac jucer, 2 puta je asistriao ali su napadaci promasili, sam je pogodio jednu stativu iz odlicnog suta izvana. Samo toliko za one kojih 16g nema na EP..

Mirko

pre 11 godina

Imas ti ekipu koja da se podeli u dve grupe po 11 moze medjusobno da igra finale LS, ali nemas navijace.Da se dogovorimo ti nama sledece godine posaljes rezerve u Partizan i dodjete da igrate u Beogradu a mi cemo da navijamo za vas.Na kraju cemo se podeliti u dve grupe i tamo negde krajem maja 2013 da odigramo finale LS pa nek pobedi bolji :D

marinko.m

pre 11 godina

Kako je smješno da se čitaju komentari ..., valjda zato što jeModrić odmah ne valja jer je iz Hrvatske .... većina nije ni gledala utakmicu ali uzimaju za pravo da ga oblate ..., ali to je Balkan ... usput onda recite da je Rakitić super odigrao ... ups da pa nemože on dobro da odigra on je Hrvat ... kakve gluposti ... čudan smo mi narod na Balkanu ... :)

misa bg

pre 11 godina

Kako bre Murinjo nemaš ekipu? Pa ispunili su ti najveću želju dovođenjem najveće zvezde prelaznog roka ( po hrvatskim i našim medijima). Sad će Luka da ih poveže, samo što nije krenuo.....

Tekelija

pre 11 godina

Још једна потврда оног да 'бој не бије свијетло оружје...'
:)

Довођење играча за огромне паре, те довођење без неког посебног плана и програма се тако обије о главу. Можеш имати колико хоћеш фантастичних играча, али ако између њих нема креативне хемије и хармоније, џаба ти.
Плус, клуб се лоше односи према играчима(занемаримо паре. Људи не функционишу само због пара). Нико не воли да игра за такав клуб. Играју због новца и због шансе да се освајају трофеји, али у суштини знају да је то један љигав клуб који парама, а не системом развоја играча осваја титуле.

LFC

pre 11 godina

Kakav Modric,covek je za sada prenaduvan medijski. Trebace mu vremena da se prilagodi nacinu igre i postavci Reala. Ronaldova izjava je dosla u losem trenutku,zbunila je sve i moral je opao. :P

posmatrac

pre 11 godina

Bane, molim te da se setis kakav je Inter bio pod Murinjom, a kakav pod Benitezom. Seti se Porta pod Murinjom i sad, seti se Celzijeve moci pod Murinjom ali i nesrece i sad. Kompleksi se ne lece ovde prijatelju.

Madrid

pre 11 godina

Najbolje ocenjeni igrac? Ne znam ko je to ocenjivao, ali gledao sam utakmicu. Modric je nakon ulaska odigrao solidnih 5 minuta, imao fenomenalan sut na gol, a onda je poceo da daje jednako dobre pasove, ali igracima Sevilje. Bio je los bas kao i ostatak tima.

Ovdasnja stampa ga skoro nije ni registrovala kao ucesnika sinocnje utakmice, kao ni bilo koga iz Reala, jer, ponavljam, svi su bili uzas, pa i Modric. Ma koliko se u nekim zabacenim kutkovima sveta slinilo za njim.

Nefa

pre 11 godina

Jadan je Real ako će mu Modrić biti najveće pojačanje...ove godine će biaciti sve karte na ligu šampiona,a sledeće Murinjo i Ronaldo pale na ostrvo i onda kud koji mili moji..

Nikola

pre 11 godina

Slusaj Specijalnog... Mozda da odresite kesu za nekih 10 milijardi eura? mozda ce tada ostali da budu manje losi? Stalno ponavljam da je velika razlika izmedju onih koji stvaraju i onih koji rasporedjuju... Tako je i kod trenera ili klubova uopste. To je i osnovni razlog zasto je Barselona, ma koliko i meni bila vrlo cesto mrska, nekih 15 do 20 godina ispred Reala!

wdj

pre 11 godina

stvarno,nema ekipu,zao mi ga,a jaca mu je klupa nego citava Sevilja... Ima sjajnu ekipu,sa isto takvim pojedincima,ali problem je sto je Real nije napravio,nego kupio...

trenutno uzivam

pre 11 godina

napokon da murinjo pokaze koliko zna..
za onaj uspjeh sa portom svaka cast,igrali su lijep fudbal i imali majstore koji su nakon toga pojacali najjace evropske ekipe..ali celsi nije mogao do trofeja u evropi sa murinjom pored toliko novca utrosenog..sam je dovodio koga je zelio..pa i mancini prosjecan trener uze titulu,koga god pozeli eto ga na vratima kluba..
u interu nesto drugacija situacija,zbog toga je i pobjegao..jadna italijanska liga a do trofeja u ligi sampiona dosao nesto kao celsi zatvoreno sa ekstremno napaljenim igracima,defanzivcima..pa sjetite se da je etoa nekad drzao na krilu!?!?
koliko mogu da primijetim murinjo se od pritiska branio glumom uvijek,sa portom je osvojio niko se nije nadao..sa interom isto tako bili su otpisani..on je covjek glumac medjutim jasno se vidi da pritisak u realu ne moze da izdrzi..uvijek je na sebe skrecao paznju i stedio igrace kritika,ove sezone je poceo da udara po igracima..nema "TIM"!?!?ako je poljuljan moral treba da sakrije to a ne da javno proziva ono sto je on selektovao i ono na sta je on potrosio tolike milione!!!mislim da je pljunuo na sebe..izbjegavao je novinare kao neki klosar jedno vrijeme pa bolje da je i sad!!!realu treba radan i vaspitan covjek na klupi ipak je real institucija!!!

Deago

pre 11 godina

Ne razumijem zasto se kacite na Modrica?!? Pa covjem je odigrao najbolje u Realovim redovima...najbolju ocjenu je dobio od svih igraca ;)

djape

pre 11 godina

Pa ovo mu je vec treca godina u Realu i nema ekipu!!! Pa sta si radio tri godine gospodine specijalni. A sto se tice Luke Modrica on je fenomenalan igrac i odigrao je jako dobro sinoc.Ali reci da je bolji od Ozila ili najbolji igrac Reala nema bas puno veze sa Realnoscu...

ekipa

pre 11 godina

Murinjo je odlican trener, ali izgleda ne ume da održava ekipu u dužem kontinuitetu. Setite se samo kako se raspao Čelsi u Murinjovoj poslednjoj sezoni tamo, i on je naravno brže-bolje dao otkaz. Kada je osvojio sa Interom Ligu šampiona znao je da sledeće neće osvojiti ništa, pa je prešao u Madrid. Sada izgleda nailazi na isti problem i sumnjam da će se dugo zadržati u Madridu. Jedina šansa mu je da cilja Ligu šampiona, ali teško da će je Real osvojiti ove godine.

Владимир

pre 11 godina

Оно што може Мамић да ували не може нико! Феномен у фудбалском свету. То је истински Господин Посебни.
Да му сви црногорски менаџери позавиде. Они Гулани, Вукчевићи, Љајићи и остали Јоветићи не вреде колило Мамињови Балабани!

Zli komsija

pre 11 godina

Kako je fer sada Murinjo. Zamisite da su igrali protiv Barse sinoc, kriv sudija, trava, Unicef pa ono, pa ovo.
Barcelona mora iskoristiti ova dva-tri koraka nazad Reala i pobedom na prvim El-Klasikom bi gotovo sigurno osigurala Primeru.
Eto vidite sta znaci velika ekipa. Tokom 6 zvanicnih utakmica Reala ove sezone, po sopstvenim prizanjem samog Murinja, Real imao postenih 30 minuta i vec jedan trofej ali i kako rekoh skoro izgubljenu Primeru.

superbrko

pre 11 godina

Ne znam zašto ljudi imaju potrebu da komentarišu tekst samo na osnovu naslova. Murinjo nije rekao da nema igrače, već da nema ekipu, što su dva različita pojma. Njegovo fudbalsko znanje i inteligencija je neosporna, može se vidjeti iz svake rečinice, a svi koji ga osporavaju su ignoranti i hejteri.
Neka se riješi Ronalda i uzme Silvu + keš, bolju ponudu neće dobiti...

Vlada Ks

pre 11 godina

Za tih 40 miliona si nogao da dovedes Azara i Bog da te vidi. Dosao bi odmah na pocetku priprema, uigrao bi se, mladji je, ne bi te zavlacio Lil kao Totenhem 2 meseca a i realno, nista nije bolji Modric od Azara. A ocigledno je dolazak Modrica uticao na Ozila u nekom psiholoskom smislu posto stvarno ne vuce Real kao sto je to radio prosle godine po sredini. Ronaldu nesto smeta, ne igra mu se a bez njega je Real 30 i vise posto slabiji. A vec godinama, ko predje centar da gol Realu ako Kasiljas ne skine. Dzaba Modricu pas za sansu i sut kad je vise ubio ekipu svojim dolaskom zajedno sa Ronaldovim izjavama. A i Benzema ne zna gde se nalazi. Sve to kad se ukomponuje, vidi se zasto Real igra lose... A neki lik rece da Real ne igra lepo za oko zadnje 2 god i jos napljuva Murinja. Za Murinja me bas briga ali Real je prosle godine dao preko 100 golova u ligi a primio preko 30 ili 40. Padalo je po 4 na svakoj utakmmici i to nije lepo za videti? Ma daj...

Mr. Good

pre 11 godina

Rezultate i uspehe ovom čoveku niko ne može da ospori. Verujem da će biti prvi trener sa tri različita prvaka Evrope pod svojom komandom. Ako ne i četiri. Posebno bih istakao uspeh sa Portom, tada je ceo svet ostao nem. Ali od Porta na ovamo, fudbal se guši zbog taktike kojom Mourinho osvaja. U Chelsea-ju se to najmanje videlo, Englezi su ionako uvek tvrdi. Inter je igrao odvratno, a ni Real nema ono što nas je sve zajedno navelo da volimo fudbal. Nadam se njegovom skorom povratku na ostrvo, jedino tamo ima smisla. Za Real, Barcu i ostale kreativne ekipe, potreban je vizionar, fudbaler, sportista trener, a ne general.

vlajzi

pre 11 godina

Na bliskom istoku ljubomora, zavist, strah, bol, tuga, očaj, kompleksi - Modrić hvala ti na svemu! (zg slavac, 17. septembar 2012 00:04)

ne znam za bliski istok, ali ovde u Srbiji umiremo od smeha! cuj Lukica Modric buaaahahahahahahah...

DV5

pre 11 godina

Mala ispravka - On nema TIM, ekipu definitivno ima, mislim Ronaldo, Ozil, Benzema, Modric, Kasiljas, Ramos, Pepe, Kedira, Xavi Alonso....i tako dalje i tako dalje...Niste ga lepo razumeli. :)

itd

pre 11 godina

Nemas ti prijatelju bas i znanja za trenera.Kao i Mancini,trebaju ti prebogati Rusi ili Arapi da pokupuju pola sveta da bi nesto osvojili.Cenim trnerere kao sto je ser Aleks,Venger,Kapelo,cute,rade,osvajaju trofeje,a ne kao ovi instant treneri,samo kukaju,pa ako corava koka ubode titulu u 94.minutu,ili posle nekoliko godina Barsa kiksne,pa se uzme sampionat.
(Bane, 16. septembar 2012 10:46)

A Ferguson dovodi igrace za kikiriki? Venger nije osvojio trofej ko zna od kad. A Kapelo kakav je tek tim imao...samo se seti ili upali cm2. Sto se Murinja tice, proveri sta je uradio dok je bio u Portu