Četvrtak, 13.09.2012.

09:12

Karadžić: Prozivke me zabavljaju

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić izjavio je da ga zabavljaju prozivke sa tribina, prenosi ’Žurnal’.

Izvor: B92

Karadžiæ: Prozivke me zabavljaju IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

176 Komentari

Sortiraj po:

sloba

pre 11 godina

(petar, 13. septembar 2012 16:46)
o kakvom ti brukanju pričaš? 1982 smo se na mundijal plasirali kao prvi u grupi ispred kasnijeg šampiona sveta italije,a sa mundijala smo ispali zahvaljujući izmišljenom penalu koji je domaćinu španiji svirao sudija sorensen u meču u kojoj smo po prikazanoj igri trebali da demoliramo protivnika.1984 smo doduše bili očajni na finalnom turniru prvenstva evrope,ali smo ipak bili među 8 najboljih u evropi a izgubili smo ponovo od domaćina, kasnijeg prvaka evrope francuske predvođene mišelom platinijem rezultatom 3-2.tada smo međutim dobili jednu kasniju veliku zvezdu piksija stojkovića.1990 smo bili peti na svetu pošto smo u epskom četvrt-finalnom meču na mundijalu u italiji izgubili od prvaka sveta argentine na penale.1998 smo bili među 16 na mundijalu i izgubili od holandije 2-1 u meču u kojem je mijatović promašio penal.daleko je to od brukanja.najzad 2000 jesmo pregaženi ponovo od holandije sa 6-1,ali to je bilo u četvrt-finalu prvenstva evrope i holandija je poput španije i francuske nekada,takođe bila domaćin.ako je blamaža biti među 8 najboljih u evropi i 16 u svetu šta reći na rezultate u eri tomislava karadžića? 42.mesto na fifa listi dovoljno govori o svemu

anam

pre 11 godina

Zar Tole nije zaposlio Antica,Mihailovica,Milosevica.Samo smarate,pre njega smo uzivali u fudbalskom prosperitetu.A sad katastrofa. Tole je kriv zato sto u Raci mozes da kupis utakmicu za peceno prasence.Boli me briga ko je presednik FSS.U drugim zemljama narod i ne zna ko je na toj funkciji.Mislim, necu da gledam fudbal jer ne volim Toleta, ha ha. Smesno Srpska posla.Ajde svi zajedno da mu otpevamo pesmicu nezadovoljstva.

*-*

pre 11 godina

Tole, u Srbiji se uspeh nikada nije prastao tako da budi ponosan na zvizduke. A zvizde ti Zvezdasi koji bi igrali trecu ligu da nije tebe, onda Djavoli koji jos ne bi videli super ligu da nije tebe, Firmasi koji su trebali drasticno da budu kaznjeni posle finala kupa da nije OPET tebe bilo. Jedina Toletova greska je smena Antica. A najveci plus izgradnja nekoliko stadiona i sportski centar u Pazovi.

Uzivanje

pre 11 godina

„Počele su da me zabavljaju prozivke sa tribina. Skoro da sam i ja počeo da ..............“

Boze moj. Bolje reci : Uzivam da me vredjaju uh..kakvo uzivanje.

Tole majstore

pre 11 godina

Eeeeej dokle to ide, odeš na utakmicu reprezentacije, reprezentacija da šest golova i tebi sve to ne odgovara nego vređaš Tomislava Karadžića. Samo zato što tvoj nesrećni klub godinama za redom ne može da osvoji titulu pa lečiš klupske komplekse na mečevima reprezentacije.

Klimt- Bec

pre 11 godina

G-din Karadjic je strucnjak koji je postigao izuzetne rezultate u Svetu Fudbala, pa iz cisto Patriotskih razloga zeli samo da pomogne i FSS! Ali ko su bili taj g-din Antic, ili g-din Petrovic-Pizon, kakve to oni rezultate ili zasluge imaju? Sto se tice izgubljenog Suda i Ostete o raskidu Ugovora sa g-dinom Anticem, tu sicu od dva miliona €ura isplatice Bogu hvala bogati FSS. Pa zar niste videli kako su odlucno i jednoglasno izabrali g-dina Karadjica, da ponovo zasluzno i ponosno stane na celu FSS! A vi bi ga izgleda " MOTKOM" za sve sto je ucinio za Fudbal u Srbiji?

Marko

pre 11 godina

Sto se mrstis tako kad te zabavljaju???

A sto se publike tice, ja stvarno ne znam zasto bilo koji reprezentativni sastav uopste jos igra u Beogradu?! Novi Sad je Srpski centar civilizacije i ja se ponosim sto u mojoj drzavi postoji takav grad u kome zive takvi ljudi.

Ni beogradjana se ne stidim, al mi ih je muka vise.

Predrag

pre 11 godina

Pun nam je zivot ovih bar...!!!
Ovo je jedan od najboljih primera kakva nam Srbija.
U bilo kojoj normalnoj drzavi ovakvi likovi sa bave sibicarenjem...

MILENKO

pre 11 godina

Ma samo ti uzivaj i namestaj rezultate,drpaj lovu,snizi rejting klubova u evropi,srozaj reprezentaciju,pitacu te ja protiv belgijanaca i hrvata kada se obrukamo sta imas da kazes i kada ti pocnu da igraju petlici za A tim Srbije i budemo 135 na rang listi pa ti se onda povuci.......

ilija

pre 11 godina

fss i njegov predsednik su najodgovorniji za stanje u srpskom fudbalu.
fss svojim pravilima i vodjenjem takmicenja namece i nivo kvaliteta fudbala.
liga nam je slaba to govore rezultati u evropi, a ovde se prepucava oko interesa partizana i zvezde. dokle god mi imamo samo dva kluba koji se bore za titulu dotle ce biti i njihovi rezultati u evropi takvi kakvi su.
inace vels je slaba ekipa. a tole i ekipa oko njega vode reprezentaciju kao privatnu firmu za promociju i prodaju fudbalera.

igor.markovic

pre 11 godina

Nije me bas mnogo briga za tog Toleta, ali pokusavam realno da sagledam stvari. Prvo, taj Tole je reinkarnirao Antica, coveka koji ni pre, a ni posle odlaska s mesta selektora nem ni jednu ponudu za posao. e sad taj isti Antic, kao veliki rodoljub, je trazio ludacku cifru za produzenje ugovora. Nemojte mi samo reci da bi milion ili dva za selektorsku platu u ovoj Srbiji nama bilo normalno, na ovu bedu i jad!?
Sve i da taj i takav Tole ode, pitam ja Vas ko bi ga nasledio. Realno, bez izjava tipa "ja bih voleo", "nema bude taj i taj", "zovite tog itog"...Hocete odgovor? NIKO se ne bi prihvatio te funkcije (ako izuzmemo halabukace tipa Djora, Ziva i ostala bratija koja bi i cekic pokvarila)!!!
Ponavljam briga me za Toleta, verujem da je i sebe lepo namirio, ali koliko vidim FSS ima love, nije pokradeno seljacki, da ne ostane nista.
Pustite se predloga da predsednici budu bivsi neki asovi, za to mesto treba dobar menadzer(rukovodilac), covek koji zna posao i ne mora uopste da se razume u sport, onaj koji donosi lovu i brani strateske interese!Oni koji ovo ne kapiraju traze bivse igrace na celu FSS, Dzaju nazad u Zvezdi, itd...i nemojte misliti da i taj Dzaja nema svoje dilove!
Dakle, zvao se on Tole, Djole, Bole, Mile ili kako god, nama treba za ovo mesto namazan, iskusan i covek sposoban da napravi pare, jer to je sustina ovog posla. Pa nek se zove i Lonac, Muja, koga to briga!?

rax gravedigger

pre 11 godina

A sta mu konkretno zamerate? Jel moze neko da kaze???
Mislim da je glavni razlog to sto je bio predsednik Partizana, a ostrasceni navijaci Zvezde su navikli da mrze iz dna duse sve sto ima veze sa Partizanom! I da krive drugog za neuspehe!
Jeste da nismo otisli na EP, ali smo pre toga otisli na SP, napravljena kuca fudbala, stadioni polako pocinju da lice na nesto, liga nije slaba ko sto vecina misli (pokazali rezultati Partizana, Zvezde u Vojodine u Evropi), jedino sto Zvezda nije osvojila titulu 5 godina, a Vojvodina kup, e to je dokaz da se namesta!!! Pa kako vas nije sramota?! A zadnji penal za Partizan u derbijima izveo Damir Cakar, tamo neke '96?!
Smanjite malo tu ostrascenost prema Partizanu, dovescete i do gorih stvari!
Veliki pozdrav

bgd

pre 11 godina

@
Tole ignoriše nivo fudbala, katastrofalne rezultate u evro kupovima, redovne debakle reprezentacije, kriminal u klubovima, kriminalne bande tzv navijača u upravama...
Ili ga i to zabavlja?
(bgd, 13. septembar 2012 10:06)

Za Toleta me bas briga ali ovo sto si napisao je potpuna demagogija. Katastrofalni rezultati u evro-kupovima je stvar predsednika klubova, trenera i igraca, debakli reprezentacije su u domenu selektora i fudbalera, kriminal u klubovima i navijacima jeposao za policiju i sudstvo. Dakle, cemu ovo? Tole je zaduzen za sve drugo, osim toga sto si naveo. Mogao si onda da dodas i male plate, penzije i nezaposlenost.
(papir trpi sve, 13. septembar 2012 13:27)

I, koja je onda uloga i za šta je odgovoran FSS i njegov predsednik?
Ništa i ni za šta?

iiijao!

pre 11 godina

A dok je bio Miljanic i Piksi zvezdasima je bilo tad potaman
(Buki, 13. septembar 2012 14:39)

Tada je fudbal bio na mnogo višem nivou.

Zvezdaši nisu zviždali partizanovcu Antiću, nego lopovu Karadžiću - to neki ostrašćeni seljoberi neće da razlikuju, već poistovećuju Karadžića sa Partizanom.

Bunjevac

pre 11 godina

Tole je vise uradio za srpski fudbal,nego svi ostali. Sto je meni najvaznije ne igra se vise tramvaj bg liga,vec skoro svaki veci grad u Srbiji ima superligasa. Izgradjena srpska kuca fudbala i renoviraju se stadioni. Meni dovoljno

Stevan

pre 11 godina

Koliko je ova spodoba jaka i nedodirljiva toliko je trula drzava Srbija. Gola demonstracija vlasti koja vredja svakog gradjanina ove nesrecne zemlje.

petar

pre 11 godina

a pitanje za sve ganfere-a kad je na celu fsj 20 godina bio crnogorac pok. miljanic-zvezdas , tada vam je bilo lepo?! sve sami porazi i brukanja spanija 82' euro 84'!!! francuska 98' belgija 2000!!! i to DVADESET GODINA VETRA U LEDJIMA i raznoraznog mesetarenja!

pametnome dosta

pre 11 godina

pedja, 13. septembar 2012 14:44

Evo samo jedna stvar-zbog povređene sujete je smenio Antića na ugovorom nedozvoljen način i zbog toga sada moramo da platimo tom čoveku oko EUR 3.000.000,00. Nebitno kakav je Antić trener i kakve je rezultate postizao, poenta je da je Karadzić uradio nešto što nije smeo po ugovoru koji je svojeručno potpisao i čije je odredbe sačinjavao! Dakle, Tole je direktno oštetio FSS za taj iznos! Da ti malo dočaram koje su to pare, reći ću da je ceokupan stadion u Gornjem Milanovcu koštao upravo toliko. Da taj čovek ima trunku obraza, sam bi se povukao u mišju rupu posle svega, ali ne, one vraća još bahatiji i priča kako uopšte nije problem ni ako se ne plasiramo na EP i SP. Moralni patuljak.

TOLE LOPOVE,TOLE LOPOVE,TOLE LOPOVE

pre 11 godina

Kad biste vi ljudi znali sto ste protiv njega, a da to nije zato sto kao on namesta za Partizan, ja bih bio prezadovoljan. 1. doveo je Antica, kvalifikovali smo se na SP, a posle ocajno odigranih meceva, loseg posla selektora i suspenzije od 4 vazna meca isti je i dobio otkaz. Iako je Antic super isto bih i ja uradio. 2. evo sad oper super postupak angazovanje Mihajlovica. STA VAMA STVARNO SMETA?!
(pedja, 13. septembar 2012 14:44)
Pa zato sto namesta za partizan navijaci zvezde su protiv njega.
Sta treba dve stvari da navijacima zvezde smeta kod njega da bi mogli budu protiv njega???

matija

pre 11 godina

Pitanje za navijace CZv. Ako ste tako dobri i Tole vam je jedini problem da osvojite titulu u Srbiji, zasto onda taj vas kvalitet ne pokazete u evro-kupovima.Vec godinama niste u stanju da se plasirate u grupnu fazu cak ni LE, a hteli bi u LS. Nije ni Partizan mnogo bolji, ali se, bar, moze kvalifikovati u LE, a igrali su dva puta i u LS. Da li vas to Tole sabotira i u Evropi, da vam on nije slucajno stvorio dug od 40 milona evra ili vam je rasprodao igrace i dovodio falsove? Da li mislite da je u vreme kada ste vi bili prvaci drzave liga bila reguralna i da su te titule osvojene na posten nacin? Za propast srpskog klupskog fudbala nije kriv predsednik FS, ni aktuelni, niti njegovi prethodnici,bar ne glavni krivci, vec ljudi koji su vodili i vode nase klubove.

Mile

pre 11 godina

Kada vidim fotografiju i ove dve face smuči mi se život. Taman sam hteo da napišem da nemam komentar a onda sam se setio lekcije iz srpskog jezika. Pevate, pevam, pevaću, propevaću.

Anarki

pre 11 godina

Pa kada covek vidi ko ga sve napada, to mnogo govori. U principu u celom drustvu postoje losi "faktori", tako da pametan i posten covek u bilo kojoj oblasti bi bio napadan i vredjan na sve nacine. Ja ne govorim o Toletu, ne zanima me predsednik fss, niti mislim da on ima neku stvarnu moc u fudbalu. Ne moze jedan covek ni da upropasti ni da spasi srpski fudbal, tako da, manite se gluposti i mislite na sebe. Nista nije onako kao sto izgleda.

Ptice umiru pevajući

pre 11 godina

Sponzor reprezentacije je RTS. Dakle, mi finansiramo FSS, na svim stadionima ga prozivaju, a njega to veseli. Sramota.

pedja

pre 11 godina

Kad biste vi ljudi znali sto ste protiv njega, a da to nije zato sto kao on namesta za Partizan, ja bih bio prezadovoljan. 1. doveo je Antica, kvalifikovali smo se na SP, a posle ocajno odigranih meceva, loseg posla selektora i suspenzije od 4 vazna meca isti je i dobio otkaz. Iako je Antic super isto bih i ja uradio. 2. evo sad oper super postupak angazovanje Mihajlovica. STA VAMA STVARNO SMETA?!

Goksi

pre 11 godina

Smejaće se on dok se navijači ne organizuju. Fudbal nam tone, rezultati nula, liga na nivou Andore, navijači ne podnose FSS, igrači odlaze čim im se ukaže prilika, a odlaze selektori koji čine ime u svetu i koji su vodili velike klubove. Isplatili smo veliku odštetu Antiću koji je oteran, pare ne stižu (sem što je sponzor RTS), a gradi se puno. Neka nam kaže od kojih para to gradi i ko je taj koji gradi.

Drobnjak iz auta

pre 11 godina

Možete samo da plačete što je intelektualno nadmoćniji pa vam je na finjaka odgovorio. Vređate gospodina Karadžića zato što na terenu ne možete da uzmete titulu. UZMI TOLE ŠESTU TITULU!

papir trpi sve

pre 11 godina

@
Tole ignoriše nivo fudbala, katastrofalne rezultate u evro kupovima, redovne debakle reprezentacije, kriminal u klubovima, kriminalne bande tzv navijača u upravama...
Ili ga i to zabavlja?
(bgd, 13. septembar 2012 10:06)

Za Toleta me bas briga ali ovo sto si napisao je potpuna demagogija. Katastrofalni rezultati u evro-kupovima je stvar predsednika klubova, trenera i igraca, debakli reprezentacije su u domenu selektora i fudbalera, kriminal u klubovima i navijacima jeposao za policiju i sudstvo. Dakle, cemu ovo? Tole je zaduzen za sve drugo, osim toga sto si naveo. Mogao si onda da dodas i male plate, penzije i nezaposlenost.

Toledo

pre 11 godina

Nek Zvezda bude 2 godine za redom prvak drzave videli bi ovacije Toletu na svakoj utakmici. Sto se njih tice ako Partizan nije prvi moze i hitler i Madlen Olbrajt i Natasa Kandic da budu predsednici FSS. Moze Tole da se uvlaci Zvezdinim navijacima i upravi koliko hoce, mogu sudije besumucno da im pomazu na svakoj utakmici vise nego ikome na planeti, mogu i pored dugova da dovode masu igraca, moze FSS i finansijski da im pomaze da bi igrali Evropu koiko hoce, ali dok je Partizan prvak u ovoj ocajnoj ligi, sve to pada u vodu i Tole ce uvek biti lopov jer je to mnogo lakse prihvatiti nego cinjenicu da je Partizan jednostavno bolji.I tako ce i biti dole god izgovor budu trazili u Toletu a ne u svojim greskama i manama.

bicuri

pre 11 godina

@Gos'n
da da sve odluke se donose glasanjem u savezu samo sto Tole drzi i noz i pogacu-on postavlja i placa te neke delegate i napravio je takav sistem da dok god se njemu ostaje na mestu predsednika saveza on ce tu i ostati!

Deja

pre 11 godina

Za ocajne rezultate na terenu i finansijski slom uprava Zvezde je u dogovoru sa placenim navijacima sa severa optuzila Toleta Karadzica. Sever je tokom svih utakmica grmeo "Tole lopove"...pesma se nije zaustavljala cak i kada zvezda da gol. Posle toga doslo je do normalizacije odnosa ovih strana ali tesko je obicnim i zavedenim navijacima izbaciti iz mozga tu "pesmu".Uz pomoc Duleta Vujosevica i Toleta oterase Grobari Stanojevica i dovedose Granta pa je Zvezda dobila par derbija ni kriva ni duzna....Svi mirni ali pesma je usla u usi kako kaze i Tole sam.

Vlada

pre 11 godina

Uporedite dve izjave Tomislava Karadžića:
"Prozivke me zasmejavaju pošto su sa povećavanjem rezultata bile sve glasnije".
"Selektor će podneti ostavku ako ne prođemo kvalifikacije. Ja neću".
Sve prosto govori da nam se smeje u lice i da su dobri rezultati njegov uspeh, a porazi neuspesi selektora. Tog čoveka nepodnosi 90% ljudi u Srbiji, ali to očigledno niko od nadležnih ne vidi. Trebali bi da bojkotujemo neku utakmicu reprezentacije, da dođe desetak navijača, pa da svi vide zbog koga se fudbal igra.

Nikola

pre 11 godina

Sve se menja. Promenila se vlast, stigao je novi selektor, došlo je do smene generacije... Sve se promenilo osim ovog čoveka i kvaliteta fudbala u Srbiji.

Nikola

pre 11 godina

Sve se menja. Promenila se vlast, stigao je novi selektor, došlo je do smene generacije... Sve se promenilo osim ovog čoveka i kvaliteta fudbala u Srbiji.

tutinac

pre 11 godina

Novosadjani da nisu pevali Toletu i zvizdali Stojketu,ne bi se culi od velskih navijaca!Ovako je sto kaze Tole bas bilo prijatno za usi.

pfcnaj

pre 11 godina

taj toke lopov je za 5 godina uradio vise za srbiju i fudbal nego miljan miljanic za 55 godina. I zato im smeta jer je postavio da jedino merilo uspeha bude travnati teren a to postovaocima lika i (ne)dela miljanica itekako smeta! ALI Nece moci da sve bude po vasem srbija je zemlja casnih i vrednih ljudi koji ce pobediti ovu marvu lencuga. Komunjarstvo je davno proslo sada se zivi od postenog rada a ne od kredita i otimacine jaceg nad slabijima. A titula ste oteli pa i vama je to smesno.

Delija

pre 11 godina

Pitanje za sve gorbare , posto spominju da smo mi u nekoj paranoji... Da li bi bilo vama sve jedno i drago da Vladan Lukic postane precenki FSS i da li stvarno misle da bi tada bilo fifti fifti !? Nemojte da smarate sa tim kako smo umisljeni jednostavno cinjenice su da imate vec 5 godina vetar u ledja pola timova vas pusta pola ojadite sudjenjem...

Deki

pre 11 godina

Svaka cast Toletu na vodjenju FSS.Mi nikada finansijski nismo bolje stajali.Skoro je izjavio da imamo novca za sledece 3 godine što je u stvari glavni zadatak FSS!Sagradjen je fudbalski centar koji nemaju mnogi savezi.Dole neko napisa da se raspadaju stadioni što nije tacno.Pogledajte nove stadione u Užicu,Nišu.Tu su i neki renovirani a na nekima je i stavljeno osvetljenje(N.Sad,Kruševac).Pre neki dan sam video nov iznad zemlje u Beogradu kakvog ima samo nekoliko u Evropi.Znaci,ipak se nešto radi u ovoj našoj nikakvoj Srbiji.Glavni problem su navijaci Zvezde i dominacija Partizana.Ajmo iskreno,da je Zvezda prvak zadnjih 5 godina,da li bi Tole smetao?Ali iskreno? U košarci nema Toleta ali je zato tu država(sad tek vidimo sa vaterpolom i košarkom ko je država)!U vaterpolu nema Toleta ali je tu kriva bivša SFRJ jer je tada stvoren Partizan a Zvezda nije! Onda,SD Partizan nije srpsko,nego hrvatsko a samo je Zvezda srpsko?Ne pravi Tole kvalitetne fudbalere,vec treneri i klubovi pocev od najmladjih kategorija.Što se mene tice,Tole treba da ode ali ne zbog toga što loše vodi FSS vec jer ne volim kada je neko dugo na vlasti jer onda pocne da daje ovakve nadmene izjave!Jedva cekam dan kada bude došao neko drugi,pa da vidim ko je onda kriv Zvezdi?

Nebojsa Petrovic

pre 11 godina

U navijacku istoriju ide podatak da je ovom i ovakvom Karadzicu ipak jedna navijacka grupa skandirala i davala podrsku. Doduse, oni su upamceni i po tome sto su prebili i navijace koje su zvali u goste, tako da je pitanje da li kod te grupe postoji nesto kao moral, postenje. . .

objektivni objektiv

pre 11 godina

Istina, tip je malo vickast, ali ako cemo posteno, mi boljeg od ovoga nemamo. Nije on isplivao juce ili pre 20 godina, on je prisutan u jugoslovenskom i srpskom fudbalu, valjda, 40 godina. Daleko od toga da je on najzasluzniji za eroziju srpskog fudbala,niti je propast pocela s njim, ima tu likova koji su mnogo zasluzniji za tu propast od njega, a najglasniji su kad se trazi smena doticnog.

Insajder

pre 11 godina

Pogledajte sliku a ja ću vam preneti razgovor:
Vujošević: "Da li te pogađaju prozivke"?
Karadžić: "Ne".
Vujošević: "Da li da smenimo Đurića kako bi i ovo malo naših navijača ostalo uz tebe"?
Karadžić: "Ne".
Vujošević: "Da ih oteramo sve u ..."
Karadžić: "Ne bi želeo da te kopiram".
Vujošević: "Pa šta da radimo"?
Karadžić: "Reći ću ti u četiri oka. Nađ ti je iza leđa i sve sluša."
Vujošević: "E nek ide sve u..."

Miki

pre 11 godina

Džabe mi ovde nešto pišemo pošto se sve svodi na naša dopisivanja. Navijači treba da se organizuju i da mu malo konkretnije odgovore.

Boki

pre 11 godina

Izgleda da se u Srbiji sve rešava na ulicama. Navijači vole fudbal, političari ga vode, a posle svega igrači i selektor ispadnu krivi.

Mario Bros

pre 11 godina

To su isti oni navijači koji zvižde Stojketu u reprezentaciji. Postoji i drugi deo koji mu je odmah aplaudirao protiv Velsa da neutrališe zviždače.
I da, bilo je zabavno gledati kako se ceo stadion okreće ka Toletu u loži i peva. Ja takve pesme, kao ni one Kosovske kojim navijači "uplaćuju" kredit za kriminal i huliganstvo kod vlasti, nisam pevao.

diskretni heroj

pre 11 godina

a da probamo kontra psihologijom? tole divan si,vazda preposteni tole,cojstven co'ek,rijec u njega ka stena! sad kad usleedi vest oko 17h,karaddzic nije vise mogao da trpi hvalospeve na svoj racun i podneo neopozivu ostavku! eto takav je covek nas tole!

Labud

pre 11 godina

Njima je vise odgovarao Pixe ili Terzic, odnosno Dragan Aca Bulic. Toliko o njima. Jedino sto zameram Toletu je sto je i dalje u i oko Partizana, a tamo mu nije mesto, kao ni Bureku, Rati, Djuri krojacu. I naravno to pravilo o strancima koje sistematski unistava nase klubove i gura u prvi plan 'nasu decu' tj rodjake, tatine sinove, menadzerske igrace. Ali to je sistem odavno pre Toleta. A vama, znate dobro ko ste, ako vise odgovara da igrate u Backom Jarku, Lucanima i Celarevu nego u Nisu, Krusevcu, Uzicu i Subotici i ako vam je jedini izgovor za neuspehe u Evropi, JSL i Kupu Tole - PREDLAZEM VAM STELOVANJE SOPSTVENE GLAVE, manje kosta nego za prosecni automobil.

nbp

pre 11 godina

Šmekerska izjava, ma šta mislili. Drugo, FSS je sufinansirao izgradnju tog stadiona. Minimum pristojnosti i uljudnosti je da ta publika iz tog G. Milanovca, koja je dobila stadion, bar odćuti i ispoštuje Predsednika tog istog FSS-a, ma kako se on zvao. Zviždali su jadovi Predsedniku, a ne Toletu. E, to je ta naša pogubljenost u vremenu i prostoru i iskonsko nevaspitanje i nemanje merila i sistema vrednosti.

Nebojsa

pre 11 godina

Ignorisite ga kao negativca, vidite da se hrani nasim nezadovoljstvom.Nicija nije gorela do zore!Miljanic je bio, pa je BOG DA MU DUSU PROSTI....

hocemo pravdu

pre 11 godina

drushtvo za zashtitu djonova se zalilo shto se izraz djon koristi kao poredjenje za "njegov"obraz i traze zashtitu svojih prava!!!

srbin

pre 11 godina

Ako isključimo 29.950 navijača koji su mi uzvikivali i pevali pesmicu (koju sam i sam pevao, jer je radosna), ne vidim da je onih 50 navijača bilo protiv mene.

neobavesten kao Kostunica

pre 11 godina

(soni, 13. septembar 2012 10:59)

Kuca fudbala je finansirana od UEFE tako da nije moglo sa tim parama da se krpe stadioni po Srbiji.

Gos'n

pre 11 godina

Tako je Tole! Neka vicu seljaci. To vicu samo kompleksasi. Ja sam gledao sa drugarom koji navija za Zvezdu, ali nije glup da veruje svemu sto mu Lukic kaze, pa mu je sve bilo smesno. Kao da su Lukic i Bata Kan-Kan posteni?! Hah! Ljudi ne shvataju da ti Tole nisi diktator, nego svaka odluka saveza ide na glasanje. Nisi ti sam birao Pizona i stavljao Mihajlovica. Cela drzava je htela Mihajlovica, a sad ako pocnemo da pucamo, ti ces biti kriv zbog toga.

iggy

pre 11 godina

Doticni ocigledno misli da mu je zvizdala sacica od 50 ak huligana, a ne ceo stadion. No, ovakva izjava me od njega uopste ne iznenadjuje, ja bih se osvrnuo na nesto drugo. Vecina novina, sajtova ove povike sa tribina oznacava kao skandal, kao nedolicno ponasanje publike, kao nesto sto je bacilo senku na utakmicu. Ne mogu da verujem da su oni toliko neobavesteni da ne znaju da je 99,9% navijaca protiv ovog coveka, da bi vecina nas isto skandirala da je bila na stadionu a nismo ni siledjije, ni ubice, ni divljaci. Pa se onda pitam - da li doticni 'gospodin' kontrolise i placa sve sportske novinare i da li smo samo mi obicni navijaci svesni trulezi i dna koje je dotakao nas fudbal bez obzira na dobru igru i ubedljivu pobedu protiv Velsa

n

pre 11 godina

(soni, 13. septembar 2012 10:59)

Znaci po tebi taj centar je izgradjen za Toleta da bi on tamo uzivao, je li tako? A sta kad ode Tole hoce li odneti i centar u Staroj Pazovi zajedno sa sobom.
Kad pominjes stadione, a sto se nisu Miljanic i Piksi Stojkovic angazovali da se izgradi neki stadion?
Sto se tice namestanja,FSS i ranije FSJ od 91 na ovamo je bila jedna smejurija gde su se setali razni mafijasi, da ih ne spominjem sad, svi znamo ko su. Sada su u savezu vecinom bivsi sportisti i bar se ne igra tri za tri. Ja posto sam malo stariji dobro se secam utakmica i sta se radilo. Ono sto bih ja predlozio sad da se uradi to je da oni koji nameste utakmicu odgovaraju pred sudom i to moze da se uradi u saradnji sa tuzilastvom i policijom.

Moral_Terapeut

pre 11 godina

Tole imas dovoljno godina da bi shvatio sledecu gradaciju: ljutnja, kritika, prozivka, psovka, pretnja ... Doduse godine nisu dovoljne da se covek opameti.

MISLILAC

pre 11 godina

Htio je da kaže,
tolko sam moćan, ne možetemi ništa
Ahahahahahahhahahahahahahahhahahahah

AHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHA .....
(Djomla, 13. septembar 2012 08:48)



Tacno! Tebi ni Vuk Karadzic(ako znas ko je) ne moze nista ...

milutin

pre 11 godina

pa normalno to mu skandiraju ovi sto duze vreme ne mogu da uzmu titulu pa za svoju nesposobnost optuzuju toleta a nikako svoju upravu !

Komsa

pre 11 godina

Izgradio je 10 stadiona širom Srbije, što niko prije njega nije, a vi mu tako vraćate!
(Vladika, 13. septembar 2012 09:05)
Briga njih za stadione,titulu da im sazida spomenik bi mu digli.Ovako...

soni

pre 11 godina

(n, 13. septembar 2012 09:53)

Ta gradnja centra je najveca sramota, stadioni nam se raspadaju a on zida zamak, kao ona narodna kuca gori a narod zaliva cvece... I ta izgradnja stadiona odnosno "sminkanje" je 90% obezbedjenja novcem lokalnih samouprava i sa tim savez nije imao veze. Za pocetak umesto tog centra u pazovi bar je mogao da obezbedi svim stadionima reflektore i stolice jer je to mnogo neophodnije nego fudbalski centar...
A doticni ako je imalo moralan otisao bi zbog novca koji moramo da isplatimo Anticu. Pa su tu njegove izjave kako nije nikakav Anticev uspeh sto smo se plasirali na SP, sa tim timom bi svako to mogao, a onda kad ga je smenio sa identicnim timom Pizon nije otisao na EP, doticni je rekao da to nije neuspeh. Klubovi su nam sve nekonkurentniji Vojvodina ispada od amatera iz 2 svajcarske, jagodina ne moze gol da da kazahstancima u 2 utakmice, partizan i zvezda kipranima... Reprezentacije mladje nam sluze za podsmeh ( bata djora na mesto selektora). Dakle doticni je svojim "uspesima" zasluzio motku jos davno, ali vidim da je to samo moj stav jer je on jednoglasno izabran... Uostalom metalac kom gradi stadion je opstao svi se secamo kako bre 2 godine kad je ispala indjija. Prredsednik metalca je potpredsednik saveza i odjednom klub koji u celoj sezoni ima 12 bodova zadnjih 6 kola osvaja 16 i ostaje u ligi. Regularno? Oni iz Cacka konstantno se oglasavaju o namestanjima, umesto klub da ispita on disciplinski pokrece postupke protiv njih sto to otkrivaju?

bgd

pre 11 godina

Tole ignoriše nivo fudbala, katastrofalne rezultate u evro kupovima, redovne debakle reprezentacije, kriminal u klubovima, kriminalne bande tzv navijača u upravama...

Ili ga i to zabavlja?

Dzonislav Konorsic

pre 11 godina

Tole je kao onaj terminator od tecnog metala, neunistiv je na funkcijama. S obzirom o kakvoj se licnosti radi, i da nije mlad vec s dobranim delom zivota iza sebe, zasto bi se realno on brinuo sta mu skandiramo i sta mislimo o njemu? On covek vlada situacijom, vlada ljudskim interesima sitnih dusa u vidu fudbalskih delegata po Savezu, i naravno da mu je to sve smesno jer mi ne glasamo za njega da bi on brinuo sta mi mislimo vec ti poltroni u Savezu odlucuju.

Moral

pre 11 godina

Kad bi covek imao lole morala u svojoj licnosti ,on bi podneo ostavku. Ovako ga zabavlja nesto sto su cinjenice. Usput Tole ima podrsku 1% Srpske fudbalske javnosti.To su ljudi koji su pored njega i koji imaju koristi. To moze samo u Srbiji...

n

pre 11 godina

Briga me za Karadzica ali hocu da istaknem nesto. Isti ovi sto njega kritikuju nemaju obraza da priznaju sta se desavalo u nasoj ligi za vreme prethodnih predsednika saveza. Pitam vas ako hocete realno da gledate na stvari,da li je sada nase prvenstvo reguralnije nego pre? Da li se namestaju utakmice kao pre? Da li je izgradjen novi fudbalski centar? Nesto sto nemaju ni mnogo bogatije zemlje. Da li je izgradjeno i obnovljeno zadnjih godina vise stadiona nego u poslednjih dvadeset god?
Pogledajte lige u regionu, po meni JSL je najkonkurentnija liga,bez obzira sta kazu rez u Evropi. Zar ne vidite koliko nam je ozbiljnije funkcionisanje saveza poslednjih godina? Jednostavno sve je na mnogo profesionalnijem nivou.
I na kraju ono sto je najvaznije. Zasto lepo ne priznate kao ljudi da je jedini razlog zasto zelite da smenite Toleta to sto ste nesposobni da igrate ozbiljan fudbal i sto ne mozete pet god da udjete u evropska takmicenja. Ovi iz Vojvodine, e njih tek ne razumem, kako oni mogu da krive Toleta, e to mi tek nije jasno.
Jos jednom kazem, briga me za Toleta ali hocu da istaknem cinjenice koje su svakom objektivnom coveku jasne.

Dragan

pre 11 godina

Čuj njega..."najveći deo naših navijača je sjajan"...pa taj "najveći deo" je skandirao u više navrata da odeš sa funkcije...i šta sad to znači? Uslišenje želje navijača? Ostavka?

Tole majstore

pre 11 godina

Ne daj se Tole!!! U pitanju je orkestrirana kampanja kojom neodgovorni pojedinci i grupe pojedinaca uz finansijsku podršku tajkunsko-političke oligarhije pokušavaju da spreče nezaustavljiv napredak, rekao bih čak renesansu, našeg klupskog i reprezentativnog fudbala pod tvojom dirigentskom palicom...

Milan

pre 11 godina

Na zalost ovakvu personu mi Grobari imamo u svom dvoristu - Djuru Snajdera.To je isti tip ljudi,bez imalo skrupula, ljudskog dostojanstva, obzira, sa zeljom da dozivotno muljaju i vladaju.Karadzic ima preko sedamdeset godina i jos je gladan vlasti.Nasa drzava za Djurice i Karadzice ocigledno nema leka.Jos u staroj Grckoj se to resavalo putem ostrakizma(pogledajte u recniku).

Suburbia

pre 11 godina

Bio sam na zapadnoj tribini te noći, dok je odjekivalo "tole lopove" sin me upita zašto taj čika nije u zatvoru kad svi znaju da je lopov, rekoh mu da u Srbiji lopovi ne idu u zatvor da vuku bukagije već na slobodi vuku poluge vlasti.

Samba

pre 11 godina

Kako nam je filmografija mrtva pored ovakvih likova okolo, nove Maratonce snimiti nista lakse. Ovoga lika ubaciti u Top Listu Nadrealista napraviti foru kako svake nedelje otvara stadione i fudbal kako cveta...ovi mladi reditelji nisu za nista

Новосађанин

pre 11 godina

Драго ми је да ти се свиђа, наставићемо!!!!!Поздрав свим навијачима Србије, без обзира за кога навијају...Сви смо ми Срби, само нас клупске боје "деле"

Новосађанин

pre 11 godina

Драго ми је да ти се свиђа, наставићемо!!!!!Поздрав свим навијачима Србије, без обзира за кога навијају...Сви смо ми Срби, само нас клупске боје "деле"

Suburbia

pre 11 godina

Bio sam na zapadnoj tribini te noći, dok je odjekivalo "tole lopove" sin me upita zašto taj čika nije u zatvoru kad svi znaju da je lopov, rekoh mu da u Srbiji lopovi ne idu u zatvor da vuku bukagije već na slobodi vuku poluge vlasti.

Samba

pre 11 godina

Kako nam je filmografija mrtva pored ovakvih likova okolo, nove Maratonce snimiti nista lakse. Ovoga lika ubaciti u Top Listu Nadrealista napraviti foru kako svake nedelje otvara stadione i fudbal kako cveta...ovi mladi reditelji nisu za nista

Dragan

pre 11 godina

Čuj njega..."najveći deo naših navijača je sjajan"...pa taj "najveći deo" je skandirao u više navrata da odeš sa funkcije...i šta sad to znači? Uslišenje želje navijača? Ostavka?

Tole majstore

pre 11 godina

Ne daj se Tole!!! U pitanju je orkestrirana kampanja kojom neodgovorni pojedinci i grupe pojedinaca uz finansijsku podršku tajkunsko-političke oligarhije pokušavaju da spreče nezaustavljiv napredak, rekao bih čak renesansu, našeg klupskog i reprezentativnog fudbala pod tvojom dirigentskom palicom...

Milan

pre 11 godina

Na zalost ovakvu personu mi Grobari imamo u svom dvoristu - Djuru Snajdera.To je isti tip ljudi,bez imalo skrupula, ljudskog dostojanstva, obzira, sa zeljom da dozivotno muljaju i vladaju.Karadzic ima preko sedamdeset godina i jos je gladan vlasti.Nasa drzava za Djurice i Karadzice ocigledno nema leka.Jos u staroj Grckoj se to resavalo putem ostrakizma(pogledajte u recniku).

iggy

pre 11 godina

Doticni ocigledno misli da mu je zvizdala sacica od 50 ak huligana, a ne ceo stadion. No, ovakva izjava me od njega uopste ne iznenadjuje, ja bih se osvrnuo na nesto drugo. Vecina novina, sajtova ove povike sa tribina oznacava kao skandal, kao nedolicno ponasanje publike, kao nesto sto je bacilo senku na utakmicu. Ne mogu da verujem da su oni toliko neobavesteni da ne znaju da je 99,9% navijaca protiv ovog coveka, da bi vecina nas isto skandirala da je bila na stadionu a nismo ni siledjije, ni ubice, ni divljaci. Pa se onda pitam - da li doticni 'gospodin' kontrolise i placa sve sportske novinare i da li smo samo mi obicni navijaci svesni trulezi i dna koje je dotakao nas fudbal bez obzira na dobru igru i ubedljivu pobedu protiv Velsa

soni

pre 11 godina

(n, 13. septembar 2012 09:53)

Ta gradnja centra je najveca sramota, stadioni nam se raspadaju a on zida zamak, kao ona narodna kuca gori a narod zaliva cvece... I ta izgradnja stadiona odnosno "sminkanje" je 90% obezbedjenja novcem lokalnih samouprava i sa tim savez nije imao veze. Za pocetak umesto tog centra u pazovi bar je mogao da obezbedi svim stadionima reflektore i stolice jer je to mnogo neophodnije nego fudbalski centar...
A doticni ako je imalo moralan otisao bi zbog novca koji moramo da isplatimo Anticu. Pa su tu njegove izjave kako nije nikakav Anticev uspeh sto smo se plasirali na SP, sa tim timom bi svako to mogao, a onda kad ga je smenio sa identicnim timom Pizon nije otisao na EP, doticni je rekao da to nije neuspeh. Klubovi su nam sve nekonkurentniji Vojvodina ispada od amatera iz 2 svajcarske, jagodina ne moze gol da da kazahstancima u 2 utakmice, partizan i zvezda kipranima... Reprezentacije mladje nam sluze za podsmeh ( bata djora na mesto selektora). Dakle doticni je svojim "uspesima" zasluzio motku jos davno, ali vidim da je to samo moj stav jer je on jednoglasno izabran... Uostalom metalac kom gradi stadion je opstao svi se secamo kako bre 2 godine kad je ispala indjija. Prredsednik metalca je potpredsednik saveza i odjednom klub koji u celoj sezoni ima 12 bodova zadnjih 6 kola osvaja 16 i ostaje u ligi. Regularno? Oni iz Cacka konstantno se oglasavaju o namestanjima, umesto klub da ispita on disciplinski pokrece postupke protiv njih sto to otkrivaju?

bgd

pre 11 godina

Tole ignoriše nivo fudbala, katastrofalne rezultate u evro kupovima, redovne debakle reprezentacije, kriminal u klubovima, kriminalne bande tzv navijača u upravama...

Ili ga i to zabavlja?

n

pre 11 godina

Briga me za Karadzica ali hocu da istaknem nesto. Isti ovi sto njega kritikuju nemaju obraza da priznaju sta se desavalo u nasoj ligi za vreme prethodnih predsednika saveza. Pitam vas ako hocete realno da gledate na stvari,da li je sada nase prvenstvo reguralnije nego pre? Da li se namestaju utakmice kao pre? Da li je izgradjen novi fudbalski centar? Nesto sto nemaju ni mnogo bogatije zemlje. Da li je izgradjeno i obnovljeno zadnjih godina vise stadiona nego u poslednjih dvadeset god?
Pogledajte lige u regionu, po meni JSL je najkonkurentnija liga,bez obzira sta kazu rez u Evropi. Zar ne vidite koliko nam je ozbiljnije funkcionisanje saveza poslednjih godina? Jednostavno sve je na mnogo profesionalnijem nivou.
I na kraju ono sto je najvaznije. Zasto lepo ne priznate kao ljudi da je jedini razlog zasto zelite da smenite Toleta to sto ste nesposobni da igrate ozbiljan fudbal i sto ne mozete pet god da udjete u evropska takmicenja. Ovi iz Vojvodine, e njih tek ne razumem, kako oni mogu da krive Toleta, e to mi tek nije jasno.
Jos jednom kazem, briga me za Toleta ali hocu da istaknem cinjenice koje su svakom objektivnom coveku jasne.

Moral

pre 11 godina

Kad bi covek imao lole morala u svojoj licnosti ,on bi podneo ostavku. Ovako ga zabavlja nesto sto su cinjenice. Usput Tole ima podrsku 1% Srpske fudbalske javnosti.To su ljudi koji su pored njega i koji imaju koristi. To moze samo u Srbiji...

Nikola

pre 11 godina

Sve se menja. Promenila se vlast, stigao je novi selektor, došlo je do smene generacije... Sve se promenilo osim ovog čoveka i kvaliteta fudbala u Srbiji.

Ptice umiru pevajući

pre 11 godina

Sponzor reprezentacije je RTS. Dakle, mi finansiramo FSS, na svim stadionima ga prozivaju, a njega to veseli. Sramota.

MISLILAC

pre 11 godina

Htio je da kaže,
tolko sam moćan, ne možetemi ništa
Ahahahahahahhahahahahahahahhahahahah

AHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHA .....
(Djomla, 13. septembar 2012 08:48)



Tacno! Tebi ni Vuk Karadzic(ako znas ko je) ne moze nista ...

Mile

pre 11 godina

Kada vidim fotografiju i ove dve face smuči mi se život. Taman sam hteo da napišem da nemam komentar a onda sam se setio lekcije iz srpskog jezika. Pevate, pevam, pevaću, propevaću.

Dzonislav Konorsic

pre 11 godina

Tole je kao onaj terminator od tecnog metala, neunistiv je na funkcijama. S obzirom o kakvoj se licnosti radi, i da nije mlad vec s dobranim delom zivota iza sebe, zasto bi se realno on brinuo sta mu skandiramo i sta mislimo o njemu? On covek vlada situacijom, vlada ljudskim interesima sitnih dusa u vidu fudbalskih delegata po Savezu, i naravno da mu je to sve smesno jer mi ne glasamo za njega da bi on brinuo sta mi mislimo vec ti poltroni u Savezu odlucuju.

Insajder

pre 11 godina

Pogledajte sliku a ja ću vam preneti razgovor:
Vujošević: "Da li te pogađaju prozivke"?
Karadžić: "Ne".
Vujošević: "Da li da smenimo Đurića kako bi i ovo malo naših navijača ostalo uz tebe"?
Karadžić: "Ne".
Vujošević: "Da ih oteramo sve u ..."
Karadžić: "Ne bi želeo da te kopiram".
Vujošević: "Pa šta da radimo"?
Karadžić: "Reći ću ti u četiri oka. Nađ ti je iza leđa i sve sluša."
Vujošević: "E nek ide sve u..."

tutinac

pre 11 godina

Novosadjani da nisu pevali Toletu i zvizdali Stojketu,ne bi se culi od velskih navijaca!Ovako je sto kaze Tole bas bilo prijatno za usi.

Delija

pre 11 godina

Pitanje za sve gorbare , posto spominju da smo mi u nekoj paranoji... Da li bi bilo vama sve jedno i drago da Vladan Lukic postane precenki FSS i da li stvarno misle da bi tada bilo fifti fifti !? Nemojte da smarate sa tim kako smo umisljeni jednostavno cinjenice su da imate vec 5 godina vetar u ledja pola timova vas pusta pola ojadite sudjenjem...

pedja

pre 11 godina

Kad biste vi ljudi znali sto ste protiv njega, a da to nije zato sto kao on namesta za Partizan, ja bih bio prezadovoljan. 1. doveo je Antica, kvalifikovali smo se na SP, a posle ocajno odigranih meceva, loseg posla selektora i suspenzije od 4 vazna meca isti je i dobio otkaz. Iako je Antic super isto bih i ja uradio. 2. evo sad oper super postupak angazovanje Mihajlovica. STA VAMA STVARNO SMETA?!

Nikola

pre 11 godina

Sve se menja. Promenila se vlast, stigao je novi selektor, došlo je do smene generacije... Sve se promenilo osim ovog čoveka i kvaliteta fudbala u Srbiji.

Komsa

pre 11 godina

Izgradio je 10 stadiona širom Srbije, što niko prije njega nije, a vi mu tako vraćate!
(Vladika, 13. septembar 2012 09:05)
Briga njih za stadione,titulu da im sazida spomenik bi mu digli.Ovako...

milutin

pre 11 godina

pa normalno to mu skandiraju ovi sto duze vreme ne mogu da uzmu titulu pa za svoju nesposobnost optuzuju toleta a nikako svoju upravu !

pfcnaj

pre 11 godina

taj toke lopov je za 5 godina uradio vise za srbiju i fudbal nego miljan miljanic za 55 godina. I zato im smeta jer je postavio da jedino merilo uspeha bude travnati teren a to postovaocima lika i (ne)dela miljanica itekako smeta! ALI Nece moci da sve bude po vasem srbija je zemlja casnih i vrednih ljudi koji ce pobediti ovu marvu lencuga. Komunjarstvo je davno proslo sada se zivi od postenog rada a ne od kredita i otimacine jaceg nad slabijima. A titula ste oteli pa i vama je to smesno.

Deki

pre 11 godina

Svaka cast Toletu na vodjenju FSS.Mi nikada finansijski nismo bolje stajali.Skoro je izjavio da imamo novca za sledece 3 godine što je u stvari glavni zadatak FSS!Sagradjen je fudbalski centar koji nemaju mnogi savezi.Dole neko napisa da se raspadaju stadioni što nije tacno.Pogledajte nove stadione u Užicu,Nišu.Tu su i neki renovirani a na nekima je i stavljeno osvetljenje(N.Sad,Kruševac).Pre neki dan sam video nov iznad zemlje u Beogradu kakvog ima samo nekoliko u Evropi.Znaci,ipak se nešto radi u ovoj našoj nikakvoj Srbiji.Glavni problem su navijaci Zvezde i dominacija Partizana.Ajmo iskreno,da je Zvezda prvak zadnjih 5 godina,da li bi Tole smetao?Ali iskreno? U košarci nema Toleta ali je zato tu država(sad tek vidimo sa vaterpolom i košarkom ko je država)!U vaterpolu nema Toleta ali je tu kriva bivša SFRJ jer je tada stvoren Partizan a Zvezda nije! Onda,SD Partizan nije srpsko,nego hrvatsko a samo je Zvezda srpsko?Ne pravi Tole kvalitetne fudbalere,vec treneri i klubovi pocev od najmladjih kategorija.Što se mene tice,Tole treba da ode ali ne zbog toga što loše vodi FSS vec jer ne volim kada je neko dugo na vlasti jer onda pocne da daje ovakve nadmene izjave!Jedva cekam dan kada bude došao neko drugi,pa da vidim ko je onda kriv Zvezdi?

Drobnjak iz auta

pre 11 godina

Možete samo da plačete što je intelektualno nadmoćniji pa vam je na finjaka odgovorio. Vređate gospodina Karadžića zato što na terenu ne možete da uzmete titulu. UZMI TOLE ŠESTU TITULU!

Gos'n

pre 11 godina

Tako je Tole! Neka vicu seljaci. To vicu samo kompleksasi. Ja sam gledao sa drugarom koji navija za Zvezdu, ali nije glup da veruje svemu sto mu Lukic kaze, pa mu je sve bilo smesno. Kao da su Lukic i Bata Kan-Kan posteni?! Hah! Ljudi ne shvataju da ti Tole nisi diktator, nego svaka odluka saveza ide na glasanje. Nisi ti sam birao Pizona i stavljao Mihajlovica. Cela drzava je htela Mihajlovica, a sad ako pocnemo da pucamo, ti ces biti kriv zbog toga.

papir trpi sve

pre 11 godina

@
Tole ignoriše nivo fudbala, katastrofalne rezultate u evro kupovima, redovne debakle reprezentacije, kriminal u klubovima, kriminalne bande tzv navijača u upravama...
Ili ga i to zabavlja?
(bgd, 13. septembar 2012 10:06)

Za Toleta me bas briga ali ovo sto si napisao je potpuna demagogija. Katastrofalni rezultati u evro-kupovima je stvar predsednika klubova, trenera i igraca, debakli reprezentacije su u domenu selektora i fudbalera, kriminal u klubovima i navijacima jeposao za policiju i sudstvo. Dakle, cemu ovo? Tole je zaduzen za sve drugo, osim toga sto si naveo. Mogao si onda da dodas i male plate, penzije i nezaposlenost.

Toledo

pre 11 godina

Nek Zvezda bude 2 godine za redom prvak drzave videli bi ovacije Toletu na svakoj utakmici. Sto se njih tice ako Partizan nije prvi moze i hitler i Madlen Olbrajt i Natasa Kandic da budu predsednici FSS. Moze Tole da se uvlaci Zvezdinim navijacima i upravi koliko hoce, mogu sudije besumucno da im pomazu na svakoj utakmici vise nego ikome na planeti, mogu i pored dugova da dovode masu igraca, moze FSS i finansijski da im pomaze da bi igrali Evropu koiko hoce, ali dok je Partizan prvak u ovoj ocajnoj ligi, sve to pada u vodu i Tole ce uvek biti lopov jer je to mnogo lakse prihvatiti nego cinjenicu da je Partizan jednostavno bolji.I tako ce i biti dole god izgovor budu trazili u Toletu a ne u svojim greskama i manama.

sloba

pre 11 godina

(petar, 13. septembar 2012 16:46)
o kakvom ti brukanju pričaš? 1982 smo se na mundijal plasirali kao prvi u grupi ispred kasnijeg šampiona sveta italije,a sa mundijala smo ispali zahvaljujući izmišljenom penalu koji je domaćinu španiji svirao sudija sorensen u meču u kojoj smo po prikazanoj igri trebali da demoliramo protivnika.1984 smo doduše bili očajni na finalnom turniru prvenstva evrope,ali smo ipak bili među 8 najboljih u evropi a izgubili smo ponovo od domaćina, kasnijeg prvaka evrope francuske predvođene mišelom platinijem rezultatom 3-2.tada smo međutim dobili jednu kasniju veliku zvezdu piksija stojkovića.1990 smo bili peti na svetu pošto smo u epskom četvrt-finalnom meču na mundijalu u italiji izgubili od prvaka sveta argentine na penale.1998 smo bili među 16 na mundijalu i izgubili od holandije 2-1 u meču u kojem je mijatović promašio penal.daleko je to od brukanja.najzad 2000 jesmo pregaženi ponovo od holandije sa 6-1,ali to je bilo u četvrt-finalu prvenstva evrope i holandija je poput španije i francuske nekada,takođe bila domaćin.ako je blamaža biti među 8 najboljih u evropi i 16 u svetu šta reći na rezultate u eri tomislava karadžića? 42.mesto na fifa listi dovoljno govori o svemu

srbin

pre 11 godina

Ako isključimo 29.950 navijača koji su mi uzvikivali i pevali pesmicu (koju sam i sam pevao, jer je radosna), ne vidim da je onih 50 navijača bilo protiv mene.

Uzivanje

pre 11 godina

„Počele su da me zabavljaju prozivke sa tribina. Skoro da sam i ja počeo da ..............“

Boze moj. Bolje reci : Uzivam da me vredjaju uh..kakvo uzivanje.

Anarki

pre 11 godina

Pa kada covek vidi ko ga sve napada, to mnogo govori. U principu u celom drustvu postoje losi "faktori", tako da pametan i posten covek u bilo kojoj oblasti bi bio napadan i vredjan na sve nacine. Ja ne govorim o Toletu, ne zanima me predsednik fss, niti mislim da on ima neku stvarnu moc u fudbalu. Ne moze jedan covek ni da upropasti ni da spasi srpski fudbal, tako da, manite se gluposti i mislite na sebe. Nista nije onako kao sto izgleda.

Moral_Terapeut

pre 11 godina

Tole imas dovoljno godina da bi shvatio sledecu gradaciju: ljutnja, kritika, prozivka, psovka, pretnja ... Doduse godine nisu dovoljne da se covek opameti.

Nebojsa Petrovic

pre 11 godina

U navijacku istoriju ide podatak da je ovom i ovakvom Karadzicu ipak jedna navijacka grupa skandirala i davala podrsku. Doduse, oni su upamceni i po tome sto su prebili i navijace koje su zvali u goste, tako da je pitanje da li kod te grupe postoji nesto kao moral, postenje. . .

objektivni objektiv

pre 11 godina

Istina, tip je malo vickast, ali ako cemo posteno, mi boljeg od ovoga nemamo. Nije on isplivao juce ili pre 20 godina, on je prisutan u jugoslovenskom i srpskom fudbalu, valjda, 40 godina. Daleko od toga da je on najzasluzniji za eroziju srpskog fudbala,niti je propast pocela s njim, ima tu likova koji su mnogo zasluzniji za tu propast od njega, a najglasniji su kad se trazi smena doticnog.

Tole majstore

pre 11 godina

Eeeeej dokle to ide, odeš na utakmicu reprezentacije, reprezentacija da šest golova i tebi sve to ne odgovara nego vređaš Tomislava Karadžića. Samo zato što tvoj nesrećni klub godinama za redom ne može da osvoji titulu pa lečiš klupske komplekse na mečevima reprezentacije.

Bunjevac

pre 11 godina

Tole je vise uradio za srpski fudbal,nego svi ostali. Sto je meni najvaznije ne igra se vise tramvaj bg liga,vec skoro svaki veci grad u Srbiji ima superligasa. Izgradjena srpska kuca fudbala i renoviraju se stadioni. Meni dovoljno

Vlada

pre 11 godina

Uporedite dve izjave Tomislava Karadžića:
"Prozivke me zasmejavaju pošto su sa povećavanjem rezultata bile sve glasnije".
"Selektor će podneti ostavku ako ne prođemo kvalifikacije. Ja neću".
Sve prosto govori da nam se smeje u lice i da su dobri rezultati njegov uspeh, a porazi neuspesi selektora. Tog čoveka nepodnosi 90% ljudi u Srbiji, ali to očigledno niko od nadležnih ne vidi. Trebali bi da bojkotujemo neku utakmicu reprezentacije, da dođe desetak navijača, pa da svi vide zbog koga se fudbal igra.

*-*

pre 11 godina

Tole, u Srbiji se uspeh nikada nije prastao tako da budi ponosan na zvizduke. A zvizde ti Zvezdasi koji bi igrali trecu ligu da nije tebe, onda Djavoli koji jos ne bi videli super ligu da nije tebe, Firmasi koji su trebali drasticno da budu kaznjeni posle finala kupa da nije OPET tebe bilo. Jedina Toletova greska je smena Antica. A najveci plus izgradnja nekoliko stadiona i sportski centar u Pazovi.

diskretni heroj

pre 11 godina

a da probamo kontra psihologijom? tole divan si,vazda preposteni tole,cojstven co'ek,rijec u njega ka stena! sad kad usleedi vest oko 17h,karaddzic nije vise mogao da trpi hvalospeve na svoj racun i podneo neopozivu ostavku! eto takav je covek nas tole!

anam

pre 11 godina

Zar Tole nije zaposlio Antica,Mihailovica,Milosevica.Samo smarate,pre njega smo uzivali u fudbalskom prosperitetu.A sad katastrofa. Tole je kriv zato sto u Raci mozes da kupis utakmicu za peceno prasence.Boli me briga ko je presednik FSS.U drugim zemljama narod i ne zna ko je na toj funkciji.Mislim, necu da gledam fudbal jer ne volim Toleta, ha ha. Smesno Srpska posla.Ajde svi zajedno da mu otpevamo pesmicu nezadovoljstva.

hocemo pravdu

pre 11 godina

drushtvo za zashtitu djonova se zalilo shto se izraz djon koristi kao poredjenje za "njegov"obraz i traze zashtitu svojih prava!!!

Mario Bros

pre 11 godina

To su isti oni navijači koji zvižde Stojketu u reprezentaciji. Postoji i drugi deo koji mu je odmah aplaudirao protiv Velsa da neutrališe zviždače.
I da, bilo je zabavno gledati kako se ceo stadion okreće ka Toletu u loži i peva. Ja takve pesme, kao ni one Kosovske kojim navijači "uplaćuju" kredit za kriminal i huliganstvo kod vlasti, nisam pevao.

Marko

pre 11 godina

Sto se mrstis tako kad te zabavljaju???

A sto se publike tice, ja stvarno ne znam zasto bilo koji reprezentativni sastav uopste jos igra u Beogradu?! Novi Sad je Srpski centar civilizacije i ja se ponosim sto u mojoj drzavi postoji takav grad u kome zive takvi ljudi.

Ni beogradjana se ne stidim, al mi ih je muka vise.

rax gravedigger

pre 11 godina

A sta mu konkretno zamerate? Jel moze neko da kaze???
Mislim da je glavni razlog to sto je bio predsednik Partizana, a ostrasceni navijaci Zvezde su navikli da mrze iz dna duse sve sto ima veze sa Partizanom! I da krive drugog za neuspehe!
Jeste da nismo otisli na EP, ali smo pre toga otisli na SP, napravljena kuca fudbala, stadioni polako pocinju da lice na nesto, liga nije slaba ko sto vecina misli (pokazali rezultati Partizana, Zvezde u Vojodine u Evropi), jedino sto Zvezda nije osvojila titulu 5 godina, a Vojvodina kup, e to je dokaz da se namesta!!! Pa kako vas nije sramota?! A zadnji penal za Partizan u derbijima izveo Damir Cakar, tamo neke '96?!
Smanjite malo tu ostrascenost prema Partizanu, dovescete i do gorih stvari!
Veliki pozdrav

MILENKO

pre 11 godina

Ma samo ti uzivaj i namestaj rezultate,drpaj lovu,snizi rejting klubova u evropi,srozaj reprezentaciju,pitacu te ja protiv belgijanaca i hrvata kada se obrukamo sta imas da kazes i kada ti pocnu da igraju petlici za A tim Srbije i budemo 135 na rang listi pa ti se onda povuci.......

nbp

pre 11 godina

Šmekerska izjava, ma šta mislili. Drugo, FSS je sufinansirao izgradnju tog stadiona. Minimum pristojnosti i uljudnosti je da ta publika iz tog G. Milanovca, koja je dobila stadion, bar odćuti i ispoštuje Predsednika tog istog FSS-a, ma kako se on zvao. Zviždali su jadovi Predsedniku, a ne Toletu. E, to je ta naša pogubljenost u vremenu i prostoru i iskonsko nevaspitanje i nemanje merila i sistema vrednosti.

iiijao!

pre 11 godina

A dok je bio Miljanic i Piksi zvezdasima je bilo tad potaman
(Buki, 13. septembar 2012 14:39)

Tada je fudbal bio na mnogo višem nivou.

Zvezdaši nisu zviždali partizanovcu Antiću, nego lopovu Karadžiću - to neki ostrašćeni seljoberi neće da razlikuju, već poistovećuju Karadžića sa Partizanom.

Miki

pre 11 godina

Džabe mi ovde nešto pišemo pošto se sve svodi na naša dopisivanja. Navijači treba da se organizuju i da mu malo konkretnije odgovore.

Klimt- Bec

pre 11 godina

G-din Karadjic je strucnjak koji je postigao izuzetne rezultate u Svetu Fudbala, pa iz cisto Patriotskih razloga zeli samo da pomogne i FSS! Ali ko su bili taj g-din Antic, ili g-din Petrovic-Pizon, kakve to oni rezultate ili zasluge imaju? Sto se tice izgubljenog Suda i Ostete o raskidu Ugovora sa g-dinom Anticem, tu sicu od dva miliona €ura isplatice Bogu hvala bogati FSS. Pa zar niste videli kako su odlucno i jednoglasno izabrali g-dina Karadjica, da ponovo zasluzno i ponosno stane na celu FSS! A vi bi ga izgleda " MOTKOM" za sve sto je ucinio za Fudbal u Srbiji?

Labud

pre 11 godina

Njima je vise odgovarao Pixe ili Terzic, odnosno Dragan Aca Bulic. Toliko o njima. Jedino sto zameram Toletu je sto je i dalje u i oko Partizana, a tamo mu nije mesto, kao ni Bureku, Rati, Djuri krojacu. I naravno to pravilo o strancima koje sistematski unistava nase klubove i gura u prvi plan 'nasu decu' tj rodjake, tatine sinove, menadzerske igrace. Ali to je sistem odavno pre Toleta. A vama, znate dobro ko ste, ako vise odgovara da igrate u Backom Jarku, Lucanima i Celarevu nego u Nisu, Krusevcu, Uzicu i Subotici i ako vam je jedini izgovor za neuspehe u Evropi, JSL i Kupu Tole - PREDLAZEM VAM STELOVANJE SOPSTVENE GLAVE, manje kosta nego za prosecni automobil.

Deja

pre 11 godina

Za ocajne rezultate na terenu i finansijski slom uprava Zvezde je u dogovoru sa placenim navijacima sa severa optuzila Toleta Karadzica. Sever je tokom svih utakmica grmeo "Tole lopove"...pesma se nije zaustavljala cak i kada zvezda da gol. Posle toga doslo je do normalizacije odnosa ovih strana ali tesko je obicnim i zavedenim navijacima izbaciti iz mozga tu "pesmu".Uz pomoc Duleta Vujosevica i Toleta oterase Grobari Stanojevica i dovedose Granta pa je Zvezda dobila par derbija ni kriva ni duzna....Svi mirni ali pesma je usla u usi kako kaze i Tole sam.

Predrag

pre 11 godina

Pun nam je zivot ovih bar...!!!
Ovo je jedan od najboljih primera kakva nam Srbija.
U bilo kojoj normalnoj drzavi ovakvi likovi sa bave sibicarenjem...

Boki

pre 11 godina

Izgleda da se u Srbiji sve rešava na ulicama. Navijači vole fudbal, političari ga vode, a posle svega igrači i selektor ispadnu krivi.

igor.markovic

pre 11 godina

Nije me bas mnogo briga za tog Toleta, ali pokusavam realno da sagledam stvari. Prvo, taj Tole je reinkarnirao Antica, coveka koji ni pre, a ni posle odlaska s mesta selektora nem ni jednu ponudu za posao. e sad taj isti Antic, kao veliki rodoljub, je trazio ludacku cifru za produzenje ugovora. Nemojte mi samo reci da bi milion ili dva za selektorsku platu u ovoj Srbiji nama bilo normalno, na ovu bedu i jad!?
Sve i da taj i takav Tole ode, pitam ja Vas ko bi ga nasledio. Realno, bez izjava tipa "ja bih voleo", "nema bude taj i taj", "zovite tog itog"...Hocete odgovor? NIKO se ne bi prihvatio te funkcije (ako izuzmemo halabukace tipa Djora, Ziva i ostala bratija koja bi i cekic pokvarila)!!!
Ponavljam briga me za Toleta, verujem da je i sebe lepo namirio, ali koliko vidim FSS ima love, nije pokradeno seljacki, da ne ostane nista.
Pustite se predloga da predsednici budu bivsi neki asovi, za to mesto treba dobar menadzer(rukovodilac), covek koji zna posao i ne mora uopste da se razume u sport, onaj koji donosi lovu i brani strateske interese!Oni koji ovo ne kapiraju traze bivse igrace na celu FSS, Dzaju nazad u Zvezdi, itd...i nemojte misliti da i taj Dzaja nema svoje dilove!
Dakle, zvao se on Tole, Djole, Bole, Mile ili kako god, nama treba za ovo mesto namazan, iskusan i covek sposoban da napravi pare, jer to je sustina ovog posla. Pa nek se zove i Lonac, Muja, koga to briga!?

neobavesten kao Kostunica

pre 11 godina

(soni, 13. septembar 2012 10:59)

Kuca fudbala je finansirana od UEFE tako da nije moglo sa tim parama da se krpe stadioni po Srbiji.

Stevan

pre 11 godina

Koliko je ova spodoba jaka i nedodirljiva toliko je trula drzava Srbija. Gola demonstracija vlasti koja vredja svakog gradjanina ove nesrecne zemlje.

n

pre 11 godina

(soni, 13. septembar 2012 10:59)

Znaci po tebi taj centar je izgradjen za Toleta da bi on tamo uzivao, je li tako? A sta kad ode Tole hoce li odneti i centar u Staroj Pazovi zajedno sa sobom.
Kad pominjes stadione, a sto se nisu Miljanic i Piksi Stojkovic angazovali da se izgradi neki stadion?
Sto se tice namestanja,FSS i ranije FSJ od 91 na ovamo je bila jedna smejurija gde su se setali razni mafijasi, da ih ne spominjem sad, svi znamo ko su. Sada su u savezu vecinom bivsi sportisti i bar se ne igra tri za tri. Ja posto sam malo stariji dobro se secam utakmica i sta se radilo. Ono sto bih ja predlozio sad da se uradi to je da oni koji nameste utakmicu odgovaraju pred sudom i to moze da se uradi u saradnji sa tuzilastvom i policijom.

petar

pre 11 godina

a pitanje za sve ganfere-a kad je na celu fsj 20 godina bio crnogorac pok. miljanic-zvezdas , tada vam je bilo lepo?! sve sami porazi i brukanja spanija 82' euro 84'!!! francuska 98' belgija 2000!!! i to DVADESET GODINA VETRA U LEDJIMA i raznoraznog mesetarenja!

bgd

pre 11 godina

@
Tole ignoriše nivo fudbala, katastrofalne rezultate u evro kupovima, redovne debakle reprezentacije, kriminal u klubovima, kriminalne bande tzv navijača u upravama...
Ili ga i to zabavlja?
(bgd, 13. septembar 2012 10:06)

Za Toleta me bas briga ali ovo sto si napisao je potpuna demagogija. Katastrofalni rezultati u evro-kupovima je stvar predsednika klubova, trenera i igraca, debakli reprezentacije su u domenu selektora i fudbalera, kriminal u klubovima i navijacima jeposao za policiju i sudstvo. Dakle, cemu ovo? Tole je zaduzen za sve drugo, osim toga sto si naveo. Mogao si onda da dodas i male plate, penzije i nezaposlenost.
(papir trpi sve, 13. septembar 2012 13:27)

I, koja je onda uloga i za šta je odgovoran FSS i njegov predsednik?
Ništa i ni za šta?

Nebojsa

pre 11 godina

Ignorisite ga kao negativca, vidite da se hrani nasim nezadovoljstvom.Nicija nije gorela do zore!Miljanic je bio, pa je BOG DA MU DUSU PROSTI....

bicuri

pre 11 godina

@Gos'n
da da sve odluke se donose glasanjem u savezu samo sto Tole drzi i noz i pogacu-on postavlja i placa te neke delegate i napravio je takav sistem da dok god se njemu ostaje na mestu predsednika saveza on ce tu i ostati!

ilija

pre 11 godina

fss i njegov predsednik su najodgovorniji za stanje u srpskom fudbalu.
fss svojim pravilima i vodjenjem takmicenja namece i nivo kvaliteta fudbala.
liga nam je slaba to govore rezultati u evropi, a ovde se prepucava oko interesa partizana i zvezde. dokle god mi imamo samo dva kluba koji se bore za titulu dotle ce biti i njihovi rezultati u evropi takvi kakvi su.
inace vels je slaba ekipa. a tole i ekipa oko njega vode reprezentaciju kao privatnu firmu za promociju i prodaju fudbalera.

Goksi

pre 11 godina

Smejaće se on dok se navijači ne organizuju. Fudbal nam tone, rezultati nula, liga na nivou Andore, navijači ne podnose FSS, igrači odlaze čim im se ukaže prilika, a odlaze selektori koji čine ime u svetu i koji su vodili velike klubove. Isplatili smo veliku odštetu Antiću koji je oteran, pare ne stižu (sem što je sponzor RTS), a gradi se puno. Neka nam kaže od kojih para to gradi i ko je taj koji gradi.

matija

pre 11 godina

Pitanje za navijace CZv. Ako ste tako dobri i Tole vam je jedini problem da osvojite titulu u Srbiji, zasto onda taj vas kvalitet ne pokazete u evro-kupovima.Vec godinama niste u stanju da se plasirate u grupnu fazu cak ni LE, a hteli bi u LS. Nije ni Partizan mnogo bolji, ali se, bar, moze kvalifikovati u LE, a igrali su dva puta i u LS. Da li vas to Tole sabotira i u Evropi, da vam on nije slucajno stvorio dug od 40 milona evra ili vam je rasprodao igrace i dovodio falsove? Da li mislite da je u vreme kada ste vi bili prvaci drzave liga bila reguralna i da su te titule osvojene na posten nacin? Za propast srpskog klupskog fudbala nije kriv predsednik FS, ni aktuelni, niti njegovi prethodnici,bar ne glavni krivci, vec ljudi koji su vodili i vode nase klubove.

TOLE LOPOVE,TOLE LOPOVE,TOLE LOPOVE

pre 11 godina

Kad biste vi ljudi znali sto ste protiv njega, a da to nije zato sto kao on namesta za Partizan, ja bih bio prezadovoljan. 1. doveo je Antica, kvalifikovali smo se na SP, a posle ocajno odigranih meceva, loseg posla selektora i suspenzije od 4 vazna meca isti je i dobio otkaz. Iako je Antic super isto bih i ja uradio. 2. evo sad oper super postupak angazovanje Mihajlovica. STA VAMA STVARNO SMETA?!
(pedja, 13. septembar 2012 14:44)
Pa zato sto namesta za partizan navijaci zvezde su protiv njega.
Sta treba dve stvari da navijacima zvezde smeta kod njega da bi mogli budu protiv njega???

pametnome dosta

pre 11 godina

pedja, 13. septembar 2012 14:44

Evo samo jedna stvar-zbog povređene sujete je smenio Antića na ugovorom nedozvoljen način i zbog toga sada moramo da platimo tom čoveku oko EUR 3.000.000,00. Nebitno kakav je Antić trener i kakve je rezultate postizao, poenta je da je Karadzić uradio nešto što nije smeo po ugovoru koji je svojeručno potpisao i čije je odredbe sačinjavao! Dakle, Tole je direktno oštetio FSS za taj iznos! Da ti malo dočaram koje su to pare, reći ću da je ceokupan stadion u Gornjem Milanovcu koštao upravo toliko. Da taj čovek ima trunku obraza, sam bi se povukao u mišju rupu posle svega, ali ne, one vraća još bahatiji i priča kako uopšte nije problem ni ako se ne plasiramo na EP i SP. Moralni patuljak.

n

pre 11 godina

Briga me za Karadzica ali hocu da istaknem nesto. Isti ovi sto njega kritikuju nemaju obraza da priznaju sta se desavalo u nasoj ligi za vreme prethodnih predsednika saveza. Pitam vas ako hocete realno da gledate na stvari,da li je sada nase prvenstvo reguralnije nego pre? Da li se namestaju utakmice kao pre? Da li je izgradjen novi fudbalski centar? Nesto sto nemaju ni mnogo bogatije zemlje. Da li je izgradjeno i obnovljeno zadnjih godina vise stadiona nego u poslednjih dvadeset god?
Pogledajte lige u regionu, po meni JSL je najkonkurentnija liga,bez obzira sta kazu rez u Evropi. Zar ne vidite koliko nam je ozbiljnije funkcionisanje saveza poslednjih godina? Jednostavno sve je na mnogo profesionalnijem nivou.
I na kraju ono sto je najvaznije. Zasto lepo ne priznate kao ljudi da je jedini razlog zasto zelite da smenite Toleta to sto ste nesposobni da igrate ozbiljan fudbal i sto ne mozete pet god da udjete u evropska takmicenja. Ovi iz Vojvodine, e njih tek ne razumem, kako oni mogu da krive Toleta, e to mi tek nije jasno.
Jos jednom kazem, briga me za Toleta ali hocu da istaknem cinjenice koje su svakom objektivnom coveku jasne.

pedja

pre 11 godina

Kad biste vi ljudi znali sto ste protiv njega, a da to nije zato sto kao on namesta za Partizan, ja bih bio prezadovoljan. 1. doveo je Antica, kvalifikovali smo se na SP, a posle ocajno odigranih meceva, loseg posla selektora i suspenzije od 4 vazna meca isti je i dobio otkaz. Iako je Antic super isto bih i ja uradio. 2. evo sad oper super postupak angazovanje Mihajlovica. STA VAMA STVARNO SMETA?!

Tole majstore

pre 11 godina

Ne daj se Tole!!! U pitanju je orkestrirana kampanja kojom neodgovorni pojedinci i grupe pojedinaca uz finansijsku podršku tajkunsko-političke oligarhije pokušavaju da spreče nezaustavljiv napredak, rekao bih čak renesansu, našeg klupskog i reprezentativnog fudbala pod tvojom dirigentskom palicom...

pfcnaj

pre 11 godina

taj toke lopov je za 5 godina uradio vise za srbiju i fudbal nego miljan miljanic za 55 godina. I zato im smeta jer je postavio da jedino merilo uspeha bude travnati teren a to postovaocima lika i (ne)dela miljanica itekako smeta! ALI Nece moci da sve bude po vasem srbija je zemlja casnih i vrednih ljudi koji ce pobediti ovu marvu lencuga. Komunjarstvo je davno proslo sada se zivi od postenog rada a ne od kredita i otimacine jaceg nad slabijima. A titula ste oteli pa i vama je to smesno.

Suburbia

pre 11 godina

Bio sam na zapadnoj tribini te noći, dok je odjekivalo "tole lopove" sin me upita zašto taj čika nije u zatvoru kad svi znaju da je lopov, rekoh mu da u Srbiji lopovi ne idu u zatvor da vuku bukagije već na slobodi vuku poluge vlasti.

Gos'n

pre 11 godina

Tako je Tole! Neka vicu seljaci. To vicu samo kompleksasi. Ja sam gledao sa drugarom koji navija za Zvezdu, ali nije glup da veruje svemu sto mu Lukic kaze, pa mu je sve bilo smesno. Kao da su Lukic i Bata Kan-Kan posteni?! Hah! Ljudi ne shvataju da ti Tole nisi diktator, nego svaka odluka saveza ide na glasanje. Nisi ti sam birao Pizona i stavljao Mihajlovica. Cela drzava je htela Mihajlovica, a sad ako pocnemo da pucamo, ti ces biti kriv zbog toga.

milutin

pre 11 godina

pa normalno to mu skandiraju ovi sto duze vreme ne mogu da uzmu titulu pa za svoju nesposobnost optuzuju toleta a nikako svoju upravu !

Новосађанин

pre 11 godina

Драго ми је да ти се свиђа, наставићемо!!!!!Поздрав свим навијачима Србије, без обзира за кога навијају...Сви смо ми Срби, само нас клупске боје "деле"

*-*

pre 11 godina

Tole, u Srbiji se uspeh nikada nije prastao tako da budi ponosan na zvizduke. A zvizde ti Zvezdasi koji bi igrali trecu ligu da nije tebe, onda Djavoli koji jos ne bi videli super ligu da nije tebe, Firmasi koji su trebali drasticno da budu kaznjeni posle finala kupa da nije OPET tebe bilo. Jedina Toletova greska je smena Antica. A najveci plus izgradnja nekoliko stadiona i sportski centar u Pazovi.

Komsa

pre 11 godina

Izgradio je 10 stadiona širom Srbije, što niko prije njega nije, a vi mu tako vraćate!
(Vladika, 13. septembar 2012 09:05)
Briga njih za stadione,titulu da im sazida spomenik bi mu digli.Ovako...

Tole majstore

pre 11 godina

Eeeeej dokle to ide, odeš na utakmicu reprezentacije, reprezentacija da šest golova i tebi sve to ne odgovara nego vređaš Tomislava Karadžića. Samo zato što tvoj nesrećni klub godinama za redom ne može da osvoji titulu pa lečiš klupske komplekse na mečevima reprezentacije.

Deki

pre 11 godina

Svaka cast Toletu na vodjenju FSS.Mi nikada finansijski nismo bolje stajali.Skoro je izjavio da imamo novca za sledece 3 godine što je u stvari glavni zadatak FSS!Sagradjen je fudbalski centar koji nemaju mnogi savezi.Dole neko napisa da se raspadaju stadioni što nije tacno.Pogledajte nove stadione u Užicu,Nišu.Tu su i neki renovirani a na nekima je i stavljeno osvetljenje(N.Sad,Kruševac).Pre neki dan sam video nov iznad zemlje u Beogradu kakvog ima samo nekoliko u Evropi.Znaci,ipak se nešto radi u ovoj našoj nikakvoj Srbiji.Glavni problem su navijaci Zvezde i dominacija Partizana.Ajmo iskreno,da je Zvezda prvak zadnjih 5 godina,da li bi Tole smetao?Ali iskreno? U košarci nema Toleta ali je zato tu država(sad tek vidimo sa vaterpolom i košarkom ko je država)!U vaterpolu nema Toleta ali je tu kriva bivša SFRJ jer je tada stvoren Partizan a Zvezda nije! Onda,SD Partizan nije srpsko,nego hrvatsko a samo je Zvezda srpsko?Ne pravi Tole kvalitetne fudbalere,vec treneri i klubovi pocev od najmladjih kategorija.Što se mene tice,Tole treba da ode ali ne zbog toga što loše vodi FSS vec jer ne volim kada je neko dugo na vlasti jer onda pocne da daje ovakve nadmene izjave!Jedva cekam dan kada bude došao neko drugi,pa da vidim ko je onda kriv Zvezdi?

Delija

pre 11 godina

Pitanje za sve gorbare , posto spominju da smo mi u nekoj paranoji... Da li bi bilo vama sve jedno i drago da Vladan Lukic postane precenki FSS i da li stvarno misle da bi tada bilo fifti fifti !? Nemojte da smarate sa tim kako smo umisljeni jednostavno cinjenice su da imate vec 5 godina vetar u ledja pola timova vas pusta pola ojadite sudjenjem...

Drobnjak iz auta

pre 11 godina

Možete samo da plačete što je intelektualno nadmoćniji pa vam je na finjaka odgovorio. Vređate gospodina Karadžića zato što na terenu ne možete da uzmete titulu. UZMI TOLE ŠESTU TITULU!

Samba

pre 11 godina

Kako nam je filmografija mrtva pored ovakvih likova okolo, nove Maratonce snimiti nista lakse. Ovoga lika ubaciti u Top Listu Nadrealista napraviti foru kako svake nedelje otvara stadione i fudbal kako cveta...ovi mladi reditelji nisu za nista

Toledo

pre 11 godina

Nek Zvezda bude 2 godine za redom prvak drzave videli bi ovacije Toletu na svakoj utakmici. Sto se njih tice ako Partizan nije prvi moze i hitler i Madlen Olbrajt i Natasa Kandic da budu predsednici FSS. Moze Tole da se uvlaci Zvezdinim navijacima i upravi koliko hoce, mogu sudije besumucno da im pomazu na svakoj utakmici vise nego ikome na planeti, mogu i pored dugova da dovode masu igraca, moze FSS i finansijski da im pomaze da bi igrali Evropu koiko hoce, ali dok je Partizan prvak u ovoj ocajnoj ligi, sve to pada u vodu i Tole ce uvek biti lopov jer je to mnogo lakse prihvatiti nego cinjenicu da je Partizan jednostavno bolji.I tako ce i biti dole god izgovor budu trazili u Toletu a ne u svojim greskama i manama.

Anarki

pre 11 godina

Pa kada covek vidi ko ga sve napada, to mnogo govori. U principu u celom drustvu postoje losi "faktori", tako da pametan i posten covek u bilo kojoj oblasti bi bio napadan i vredjan na sve nacine. Ja ne govorim o Toletu, ne zanima me predsednik fss, niti mislim da on ima neku stvarnu moc u fudbalu. Ne moze jedan covek ni da upropasti ni da spasi srpski fudbal, tako da, manite se gluposti i mislite na sebe. Nista nije onako kao sto izgleda.

Dragan

pre 11 godina

Čuj njega..."najveći deo naših navijača je sjajan"...pa taj "najveći deo" je skandirao u više navrata da odeš sa funkcije...i šta sad to znači? Uslišenje želje navijača? Ostavka?

MISLILAC

pre 11 godina

Htio je da kaže,
tolko sam moćan, ne možetemi ništa
Ahahahahahahhahahahahahahahhahahahah

AHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHA .....
(Djomla, 13. septembar 2012 08:48)



Tacno! Tebi ni Vuk Karadzic(ako znas ko je) ne moze nista ...

Mile

pre 11 godina

Kada vidim fotografiju i ove dve face smuči mi se život. Taman sam hteo da napišem da nemam komentar a onda sam se setio lekcije iz srpskog jezika. Pevate, pevam, pevaću, propevaću.

iggy

pre 11 godina

Doticni ocigledno misli da mu je zvizdala sacica od 50 ak huligana, a ne ceo stadion. No, ovakva izjava me od njega uopste ne iznenadjuje, ja bih se osvrnuo na nesto drugo. Vecina novina, sajtova ove povike sa tribina oznacava kao skandal, kao nedolicno ponasanje publike, kao nesto sto je bacilo senku na utakmicu. Ne mogu da verujem da su oni toliko neobavesteni da ne znaju da je 99,9% navijaca protiv ovog coveka, da bi vecina nas isto skandirala da je bila na stadionu a nismo ni siledjije, ni ubice, ni divljaci. Pa se onda pitam - da li doticni 'gospodin' kontrolise i placa sve sportske novinare i da li smo samo mi obicni navijaci svesni trulezi i dna koje je dotakao nas fudbal bez obzira na dobru igru i ubedljivu pobedu protiv Velsa

anam

pre 11 godina

Zar Tole nije zaposlio Antica,Mihailovica,Milosevica.Samo smarate,pre njega smo uzivali u fudbalskom prosperitetu.A sad katastrofa. Tole je kriv zato sto u Raci mozes da kupis utakmicu za peceno prasence.Boli me briga ko je presednik FSS.U drugim zemljama narod i ne zna ko je na toj funkciji.Mislim, necu da gledam fudbal jer ne volim Toleta, ha ha. Smesno Srpska posla.Ajde svi zajedno da mu otpevamo pesmicu nezadovoljstva.

Goksi

pre 11 godina

Smejaće se on dok se navijači ne organizuju. Fudbal nam tone, rezultati nula, liga na nivou Andore, navijači ne podnose FSS, igrači odlaze čim im se ukaže prilika, a odlaze selektori koji čine ime u svetu i koji su vodili velike klubove. Isplatili smo veliku odštetu Antiću koji je oteran, pare ne stižu (sem što je sponzor RTS), a gradi se puno. Neka nam kaže od kojih para to gradi i ko je taj koji gradi.

tutinac

pre 11 godina

Novosadjani da nisu pevali Toletu i zvizdali Stojketu,ne bi se culi od velskih navijaca!Ovako je sto kaze Tole bas bilo prijatno za usi.

Klimt- Bec

pre 11 godina

G-din Karadjic je strucnjak koji je postigao izuzetne rezultate u Svetu Fudbala, pa iz cisto Patriotskih razloga zeli samo da pomogne i FSS! Ali ko su bili taj g-din Antic, ili g-din Petrovic-Pizon, kakve to oni rezultate ili zasluge imaju? Sto se tice izgubljenog Suda i Ostete o raskidu Ugovora sa g-dinom Anticem, tu sicu od dva miliona €ura isplatice Bogu hvala bogati FSS. Pa zar niste videli kako su odlucno i jednoglasno izabrali g-dina Karadjica, da ponovo zasluzno i ponosno stane na celu FSS! A vi bi ga izgleda " MOTKOM" za sve sto je ucinio za Fudbal u Srbiji?

Labud

pre 11 godina

Njima je vise odgovarao Pixe ili Terzic, odnosno Dragan Aca Bulic. Toliko o njima. Jedino sto zameram Toletu je sto je i dalje u i oko Partizana, a tamo mu nije mesto, kao ni Bureku, Rati, Djuri krojacu. I naravno to pravilo o strancima koje sistematski unistava nase klubove i gura u prvi plan 'nasu decu' tj rodjake, tatine sinove, menadzerske igrace. Ali to je sistem odavno pre Toleta. A vama, znate dobro ko ste, ako vise odgovara da igrate u Backom Jarku, Lucanima i Celarevu nego u Nisu, Krusevcu, Uzicu i Subotici i ako vam je jedini izgovor za neuspehe u Evropi, JSL i Kupu Tole - PREDLAZEM VAM STELOVANJE SOPSTVENE GLAVE, manje kosta nego za prosecni automobil.

objektivni objektiv

pre 11 godina

Istina, tip je malo vickast, ali ako cemo posteno, mi boljeg od ovoga nemamo. Nije on isplivao juce ili pre 20 godina, on je prisutan u jugoslovenskom i srpskom fudbalu, valjda, 40 godina. Daleko od toga da je on najzasluzniji za eroziju srpskog fudbala,niti je propast pocela s njim, ima tu likova koji su mnogo zasluzniji za tu propast od njega, a najglasniji su kad se trazi smena doticnog.

papir trpi sve

pre 11 godina

@
Tole ignoriše nivo fudbala, katastrofalne rezultate u evro kupovima, redovne debakle reprezentacije, kriminal u klubovima, kriminalne bande tzv navijača u upravama...
Ili ga i to zabavlja?
(bgd, 13. septembar 2012 10:06)

Za Toleta me bas briga ali ovo sto si napisao je potpuna demagogija. Katastrofalni rezultati u evro-kupovima je stvar predsednika klubova, trenera i igraca, debakli reprezentacije su u domenu selektora i fudbalera, kriminal u klubovima i navijacima jeposao za policiju i sudstvo. Dakle, cemu ovo? Tole je zaduzen za sve drugo, osim toga sto si naveo. Mogao si onda da dodas i male plate, penzije i nezaposlenost.

Deja

pre 11 godina

Za ocajne rezultate na terenu i finansijski slom uprava Zvezde je u dogovoru sa placenim navijacima sa severa optuzila Toleta Karadzica. Sever je tokom svih utakmica grmeo "Tole lopove"...pesma se nije zaustavljala cak i kada zvezda da gol. Posle toga doslo je do normalizacije odnosa ovih strana ali tesko je obicnim i zavedenim navijacima izbaciti iz mozga tu "pesmu".Uz pomoc Duleta Vujosevica i Toleta oterase Grobari Stanojevica i dovedose Granta pa je Zvezda dobila par derbija ni kriva ni duzna....Svi mirni ali pesma je usla u usi kako kaze i Tole sam.

soni

pre 11 godina

(n, 13. septembar 2012 09:53)

Ta gradnja centra je najveca sramota, stadioni nam se raspadaju a on zida zamak, kao ona narodna kuca gori a narod zaliva cvece... I ta izgradnja stadiona odnosno "sminkanje" je 90% obezbedjenja novcem lokalnih samouprava i sa tim savez nije imao veze. Za pocetak umesto tog centra u pazovi bar je mogao da obezbedi svim stadionima reflektore i stolice jer je to mnogo neophodnije nego fudbalski centar...
A doticni ako je imalo moralan otisao bi zbog novca koji moramo da isplatimo Anticu. Pa su tu njegove izjave kako nije nikakav Anticev uspeh sto smo se plasirali na SP, sa tim timom bi svako to mogao, a onda kad ga je smenio sa identicnim timom Pizon nije otisao na EP, doticni je rekao da to nije neuspeh. Klubovi su nam sve nekonkurentniji Vojvodina ispada od amatera iz 2 svajcarske, jagodina ne moze gol da da kazahstancima u 2 utakmice, partizan i zvezda kipranima... Reprezentacije mladje nam sluze za podsmeh ( bata djora na mesto selektora). Dakle doticni je svojim "uspesima" zasluzio motku jos davno, ali vidim da je to samo moj stav jer je on jednoglasno izabran... Uostalom metalac kom gradi stadion je opstao svi se secamo kako bre 2 godine kad je ispala indjija. Prredsednik metalca je potpredsednik saveza i odjednom klub koji u celoj sezoni ima 12 bodova zadnjih 6 kola osvaja 16 i ostaje u ligi. Regularno? Oni iz Cacka konstantno se oglasavaju o namestanjima, umesto klub da ispita on disciplinski pokrece postupke protiv njih sto to otkrivaju?

igor.markovic

pre 11 godina

Nije me bas mnogo briga za tog Toleta, ali pokusavam realno da sagledam stvari. Prvo, taj Tole je reinkarnirao Antica, coveka koji ni pre, a ni posle odlaska s mesta selektora nem ni jednu ponudu za posao. e sad taj isti Antic, kao veliki rodoljub, je trazio ludacku cifru za produzenje ugovora. Nemojte mi samo reci da bi milion ili dva za selektorsku platu u ovoj Srbiji nama bilo normalno, na ovu bedu i jad!?
Sve i da taj i takav Tole ode, pitam ja Vas ko bi ga nasledio. Realno, bez izjava tipa "ja bih voleo", "nema bude taj i taj", "zovite tog itog"...Hocete odgovor? NIKO se ne bi prihvatio te funkcije (ako izuzmemo halabukace tipa Djora, Ziva i ostala bratija koja bi i cekic pokvarila)!!!
Ponavljam briga me za Toleta, verujem da je i sebe lepo namirio, ali koliko vidim FSS ima love, nije pokradeno seljacki, da ne ostane nista.
Pustite se predloga da predsednici budu bivsi neki asovi, za to mesto treba dobar menadzer(rukovodilac), covek koji zna posao i ne mora uopste da se razume u sport, onaj koji donosi lovu i brani strateske interese!Oni koji ovo ne kapiraju traze bivse igrace na celu FSS, Dzaju nazad u Zvezdi, itd...i nemojte misliti da i taj Dzaja nema svoje dilove!
Dakle, zvao se on Tole, Djole, Bole, Mile ili kako god, nama treba za ovo mesto namazan, iskusan i covek sposoban da napravi pare, jer to je sustina ovog posla. Pa nek se zove i Lonac, Muja, koga to briga!?

Milan

pre 11 godina

Na zalost ovakvu personu mi Grobari imamo u svom dvoristu - Djuru Snajdera.To je isti tip ljudi,bez imalo skrupula, ljudskog dostojanstva, obzira, sa zeljom da dozivotno muljaju i vladaju.Karadzic ima preko sedamdeset godina i jos je gladan vlasti.Nasa drzava za Djurice i Karadzice ocigledno nema leka.Jos u staroj Grckoj se to resavalo putem ostrakizma(pogledajte u recniku).

Nebojsa Petrovic

pre 11 godina

U navijacku istoriju ide podatak da je ovom i ovakvom Karadzicu ipak jedna navijacka grupa skandirala i davala podrsku. Doduse, oni su upamceni i po tome sto su prebili i navijace koje su zvali u goste, tako da je pitanje da li kod te grupe postoji nesto kao moral, postenje. . .

rax gravedigger

pre 11 godina

A sta mu konkretno zamerate? Jel moze neko da kaze???
Mislim da je glavni razlog to sto je bio predsednik Partizana, a ostrasceni navijaci Zvezde su navikli da mrze iz dna duse sve sto ima veze sa Partizanom! I da krive drugog za neuspehe!
Jeste da nismo otisli na EP, ali smo pre toga otisli na SP, napravljena kuca fudbala, stadioni polako pocinju da lice na nesto, liga nije slaba ko sto vecina misli (pokazali rezultati Partizana, Zvezde u Vojodine u Evropi), jedino sto Zvezda nije osvojila titulu 5 godina, a Vojvodina kup, e to je dokaz da se namesta!!! Pa kako vas nije sramota?! A zadnji penal za Partizan u derbijima izveo Damir Cakar, tamo neke '96?!
Smanjite malo tu ostrascenost prema Partizanu, dovescete i do gorih stvari!
Veliki pozdrav

petar

pre 11 godina

a pitanje za sve ganfere-a kad je na celu fsj 20 godina bio crnogorac pok. miljanic-zvezdas , tada vam je bilo lepo?! sve sami porazi i brukanja spanija 82' euro 84'!!! francuska 98' belgija 2000!!! i to DVADESET GODINA VETRA U LEDJIMA i raznoraznog mesetarenja!

Insajder

pre 11 godina

Pogledajte sliku a ja ću vam preneti razgovor:
Vujošević: "Da li te pogađaju prozivke"?
Karadžić: "Ne".
Vujošević: "Da li da smenimo Đurića kako bi i ovo malo naših navijača ostalo uz tebe"?
Karadžić: "Ne".
Vujošević: "Da ih oteramo sve u ..."
Karadžić: "Ne bi želeo da te kopiram".
Vujošević: "Pa šta da radimo"?
Karadžić: "Reći ću ti u četiri oka. Nađ ti je iza leđa i sve sluša."
Vujošević: "E nek ide sve u..."

bgd

pre 11 godina

Tole ignoriše nivo fudbala, katastrofalne rezultate u evro kupovima, redovne debakle reprezentacije, kriminal u klubovima, kriminalne bande tzv navijača u upravama...

Ili ga i to zabavlja?

Moral

pre 11 godina

Kad bi covek imao lole morala u svojoj licnosti ,on bi podneo ostavku. Ovako ga zabavlja nesto sto su cinjenice. Usput Tole ima podrsku 1% Srpske fudbalske javnosti.To su ljudi koji su pored njega i koji imaju koristi. To moze samo u Srbiji...

nbp

pre 11 godina

Šmekerska izjava, ma šta mislili. Drugo, FSS je sufinansirao izgradnju tog stadiona. Minimum pristojnosti i uljudnosti je da ta publika iz tog G. Milanovca, koja je dobila stadion, bar odćuti i ispoštuje Predsednika tog istog FSS-a, ma kako se on zvao. Zviždali su jadovi Predsedniku, a ne Toletu. E, to je ta naša pogubljenost u vremenu i prostoru i iskonsko nevaspitanje i nemanje merila i sistema vrednosti.

Mario Bros

pre 11 godina

To su isti oni navijači koji zvižde Stojketu u reprezentaciji. Postoji i drugi deo koji mu je odmah aplaudirao protiv Velsa da neutrališe zviždače.
I da, bilo je zabavno gledati kako se ceo stadion okreće ka Toletu u loži i peva. Ja takve pesme, kao ni one Kosovske kojim navijači "uplaćuju" kredit za kriminal i huliganstvo kod vlasti, nisam pevao.

Vlada

pre 11 godina

Uporedite dve izjave Tomislava Karadžića:
"Prozivke me zasmejavaju pošto su sa povećavanjem rezultata bile sve glasnije".
"Selektor će podneti ostavku ako ne prođemo kvalifikacije. Ja neću".
Sve prosto govori da nam se smeje u lice i da su dobri rezultati njegov uspeh, a porazi neuspesi selektora. Tog čoveka nepodnosi 90% ljudi u Srbiji, ali to očigledno niko od nadležnih ne vidi. Trebali bi da bojkotujemo neku utakmicu reprezentacije, da dođe desetak navijača, pa da svi vide zbog koga se fudbal igra.

Miki

pre 11 godina

Džabe mi ovde nešto pišemo pošto se sve svodi na naša dopisivanja. Navijači treba da se organizuju i da mu malo konkretnije odgovore.

Nebojsa

pre 11 godina

Ignorisite ga kao negativca, vidite da se hrani nasim nezadovoljstvom.Nicija nije gorela do zore!Miljanic je bio, pa je BOG DA MU DUSU PROSTI....

Nikola

pre 11 godina

Sve se menja. Promenila se vlast, stigao je novi selektor, došlo je do smene generacije... Sve se promenilo osim ovog čoveka i kvaliteta fudbala u Srbiji.

Ptice umiru pevajući

pre 11 godina

Sponzor reprezentacije je RTS. Dakle, mi finansiramo FSS, na svim stadionima ga prozivaju, a njega to veseli. Sramota.

Bunjevac

pre 11 godina

Tole je vise uradio za srpski fudbal,nego svi ostali. Sto je meni najvaznije ne igra se vise tramvaj bg liga,vec skoro svaki veci grad u Srbiji ima superligasa. Izgradjena srpska kuca fudbala i renoviraju se stadioni. Meni dovoljno

iiijao!

pre 11 godina

A dok je bio Miljanic i Piksi zvezdasima je bilo tad potaman
(Buki, 13. septembar 2012 14:39)

Tada je fudbal bio na mnogo višem nivou.

Zvezdaši nisu zviždali partizanovcu Antiću, nego lopovu Karadžiću - to neki ostrašćeni seljoberi neće da razlikuju, već poistovećuju Karadžića sa Partizanom.

bgd

pre 11 godina

@
Tole ignoriše nivo fudbala, katastrofalne rezultate u evro kupovima, redovne debakle reprezentacije, kriminal u klubovima, kriminalne bande tzv navijača u upravama...
Ili ga i to zabavlja?
(bgd, 13. septembar 2012 10:06)

Za Toleta me bas briga ali ovo sto si napisao je potpuna demagogija. Katastrofalni rezultati u evro-kupovima je stvar predsednika klubova, trenera i igraca, debakli reprezentacije su u domenu selektora i fudbalera, kriminal u klubovima i navijacima jeposao za policiju i sudstvo. Dakle, cemu ovo? Tole je zaduzen za sve drugo, osim toga sto si naveo. Mogao si onda da dodas i male plate, penzije i nezaposlenost.
(papir trpi sve, 13. septembar 2012 13:27)

I, koja je onda uloga i za šta je odgovoran FSS i njegov predsednik?
Ništa i ni za šta?

Dzonislav Konorsic

pre 11 godina

Tole je kao onaj terminator od tecnog metala, neunistiv je na funkcijama. S obzirom o kakvoj se licnosti radi, i da nije mlad vec s dobranim delom zivota iza sebe, zasto bi se realno on brinuo sta mu skandiramo i sta mislimo o njemu? On covek vlada situacijom, vlada ljudskim interesima sitnih dusa u vidu fudbalskih delegata po Savezu, i naravno da mu je to sve smesno jer mi ne glasamo za njega da bi on brinuo sta mi mislimo vec ti poltroni u Savezu odlucuju.

MILENKO

pre 11 godina

Ma samo ti uzivaj i namestaj rezultate,drpaj lovu,snizi rejting klubova u evropi,srozaj reprezentaciju,pitacu te ja protiv belgijanaca i hrvata kada se obrukamo sta imas da kazes i kada ti pocnu da igraju petlici za A tim Srbije i budemo 135 na rang listi pa ti se onda povuci.......

Marko

pre 11 godina

Sto se mrstis tako kad te zabavljaju???

A sto se publike tice, ja stvarno ne znam zasto bilo koji reprezentativni sastav uopste jos igra u Beogradu?! Novi Sad je Srpski centar civilizacije i ja se ponosim sto u mojoj drzavi postoji takav grad u kome zive takvi ljudi.

Ni beogradjana se ne stidim, al mi ih je muka vise.

sloba

pre 11 godina

(petar, 13. septembar 2012 16:46)
o kakvom ti brukanju pričaš? 1982 smo se na mundijal plasirali kao prvi u grupi ispred kasnijeg šampiona sveta italije,a sa mundijala smo ispali zahvaljujući izmišljenom penalu koji je domaćinu španiji svirao sudija sorensen u meču u kojoj smo po prikazanoj igri trebali da demoliramo protivnika.1984 smo doduše bili očajni na finalnom turniru prvenstva evrope,ali smo ipak bili među 8 najboljih u evropi a izgubili smo ponovo od domaćina, kasnijeg prvaka evrope francuske predvođene mišelom platinijem rezultatom 3-2.tada smo međutim dobili jednu kasniju veliku zvezdu piksija stojkovića.1990 smo bili peti na svetu pošto smo u epskom četvrt-finalnom meču na mundijalu u italiji izgubili od prvaka sveta argentine na penale.1998 smo bili među 16 na mundijalu i izgubili od holandije 2-1 u meču u kojem je mijatović promašio penal.daleko je to od brukanja.najzad 2000 jesmo pregaženi ponovo od holandije sa 6-1,ali to je bilo u četvrt-finalu prvenstva evrope i holandija je poput španije i francuske nekada,takođe bila domaćin.ako je blamaža biti među 8 najboljih u evropi i 16 u svetu šta reći na rezultate u eri tomislava karadžića? 42.mesto na fifa listi dovoljno govori o svemu

n

pre 11 godina

(soni, 13. septembar 2012 10:59)

Znaci po tebi taj centar je izgradjen za Toleta da bi on tamo uzivao, je li tako? A sta kad ode Tole hoce li odneti i centar u Staroj Pazovi zajedno sa sobom.
Kad pominjes stadione, a sto se nisu Miljanic i Piksi Stojkovic angazovali da se izgradi neki stadion?
Sto se tice namestanja,FSS i ranije FSJ od 91 na ovamo je bila jedna smejurija gde su se setali razni mafijasi, da ih ne spominjem sad, svi znamo ko su. Sada su u savezu vecinom bivsi sportisti i bar se ne igra tri za tri. Ja posto sam malo stariji dobro se secam utakmica i sta se radilo. Ono sto bih ja predlozio sad da se uradi to je da oni koji nameste utakmicu odgovaraju pred sudom i to moze da se uradi u saradnji sa tuzilastvom i policijom.

Nikola

pre 11 godina

Sve se menja. Promenila se vlast, stigao je novi selektor, došlo je do smene generacije... Sve se promenilo osim ovog čoveka i kvaliteta fudbala u Srbiji.

Moral_Terapeut

pre 11 godina

Tole imas dovoljno godina da bi shvatio sledecu gradaciju: ljutnja, kritika, prozivka, psovka, pretnja ... Doduse godine nisu dovoljne da se covek opameti.

srbin

pre 11 godina

Ako isključimo 29.950 navijača koji su mi uzvikivali i pevali pesmicu (koju sam i sam pevao, jer je radosna), ne vidim da je onih 50 navijača bilo protiv mene.

matija

pre 11 godina

Pitanje za navijace CZv. Ako ste tako dobri i Tole vam je jedini problem da osvojite titulu u Srbiji, zasto onda taj vas kvalitet ne pokazete u evro-kupovima.Vec godinama niste u stanju da se plasirate u grupnu fazu cak ni LE, a hteli bi u LS. Nije ni Partizan mnogo bolji, ali se, bar, moze kvalifikovati u LE, a igrali su dva puta i u LS. Da li vas to Tole sabotira i u Evropi, da vam on nije slucajno stvorio dug od 40 milona evra ili vam je rasprodao igrace i dovodio falsove? Da li mislite da je u vreme kada ste vi bili prvaci drzave liga bila reguralna i da su te titule osvojene na posten nacin? Za propast srpskog klupskog fudbala nije kriv predsednik FS, ni aktuelni, niti njegovi prethodnici,bar ne glavni krivci, vec ljudi koji su vodili i vode nase klubove.

Predrag

pre 11 godina

Pun nam je zivot ovih bar...!!!
Ovo je jedan od najboljih primera kakva nam Srbija.
U bilo kojoj normalnoj drzavi ovakvi likovi sa bave sibicarenjem...

hocemo pravdu

pre 11 godina

drushtvo za zashtitu djonova se zalilo shto se izraz djon koristi kao poredjenje za "njegov"obraz i traze zashtitu svojih prava!!!

diskretni heroj

pre 11 godina

a da probamo kontra psihologijom? tole divan si,vazda preposteni tole,cojstven co'ek,rijec u njega ka stena! sad kad usleedi vest oko 17h,karaddzic nije vise mogao da trpi hvalospeve na svoj racun i podneo neopozivu ostavku! eto takav je covek nas tole!

bicuri

pre 11 godina

@Gos'n
da da sve odluke se donose glasanjem u savezu samo sto Tole drzi i noz i pogacu-on postavlja i placa te neke delegate i napravio je takav sistem da dok god se njemu ostaje na mestu predsednika saveza on ce tu i ostati!

TOLE LOPOVE,TOLE LOPOVE,TOLE LOPOVE

pre 11 godina

Kad biste vi ljudi znali sto ste protiv njega, a da to nije zato sto kao on namesta za Partizan, ja bih bio prezadovoljan. 1. doveo je Antica, kvalifikovali smo se na SP, a posle ocajno odigranih meceva, loseg posla selektora i suspenzije od 4 vazna meca isti je i dobio otkaz. Iako je Antic super isto bih i ja uradio. 2. evo sad oper super postupak angazovanje Mihajlovica. STA VAMA STVARNO SMETA?!
(pedja, 13. septembar 2012 14:44)
Pa zato sto namesta za partizan navijaci zvezde su protiv njega.
Sta treba dve stvari da navijacima zvezde smeta kod njega da bi mogli budu protiv njega???

Uzivanje

pre 11 godina

„Počele su da me zabavljaju prozivke sa tribina. Skoro da sam i ja počeo da ..............“

Boze moj. Bolje reci : Uzivam da me vredjaju uh..kakvo uzivanje.

neobavesten kao Kostunica

pre 11 godina

(soni, 13. septembar 2012 10:59)

Kuca fudbala je finansirana od UEFE tako da nije moglo sa tim parama da se krpe stadioni po Srbiji.

Boki

pre 11 godina

Izgleda da se u Srbiji sve rešava na ulicama. Navijači vole fudbal, političari ga vode, a posle svega igrači i selektor ispadnu krivi.

pametnome dosta

pre 11 godina

pedja, 13. septembar 2012 14:44

Evo samo jedna stvar-zbog povređene sujete je smenio Antića na ugovorom nedozvoljen način i zbog toga sada moramo da platimo tom čoveku oko EUR 3.000.000,00. Nebitno kakav je Antić trener i kakve je rezultate postizao, poenta je da je Karadzić uradio nešto što nije smeo po ugovoru koji je svojeručno potpisao i čije je odredbe sačinjavao! Dakle, Tole je direktno oštetio FSS za taj iznos! Da ti malo dočaram koje su to pare, reći ću da je ceokupan stadion u Gornjem Milanovcu koštao upravo toliko. Da taj čovek ima trunku obraza, sam bi se povukao u mišju rupu posle svega, ali ne, one vraća još bahatiji i priča kako uopšte nije problem ni ako se ne plasiramo na EP i SP. Moralni patuljak.

Stevan

pre 11 godina

Koliko je ova spodoba jaka i nedodirljiva toliko je trula drzava Srbija. Gola demonstracija vlasti koja vredja svakog gradjanina ove nesrecne zemlje.

ilija

pre 11 godina

fss i njegov predsednik su najodgovorniji za stanje u srpskom fudbalu.
fss svojim pravilima i vodjenjem takmicenja namece i nivo kvaliteta fudbala.
liga nam je slaba to govore rezultati u evropi, a ovde se prepucava oko interesa partizana i zvezde. dokle god mi imamo samo dva kluba koji se bore za titulu dotle ce biti i njihovi rezultati u evropi takvi kakvi su.
inace vels je slaba ekipa. a tole i ekipa oko njega vode reprezentaciju kao privatnu firmu za promociju i prodaju fudbalera.