Utorak, 11.09.2012.

23:49

Bane i Kolarov: Nećemo "poleteti"

Kapiten Srbije Branislav Ivanović i zamenik Aleksandar Kolarov neće dozvoliti da ekipa zbog trijumfa "poleti" uoči narednih mečeva kvalifikacija za SP.

Izvor: B92

Bane i Kolarov: Neæemo "poleteti" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

60 Komentari

Sortiraj po:

Zelinho

pre 11 godina

Gde ste braco Srbi bre, vidin i vasi mulci proigrali.Imate kvalitetu, moran priznat da ste me cak malo i zabrinuli zadnjom predstavom. Moram primjetiti da je izbornik Walesa ordinarna budala Povjerovao je da vas moze iznenaditi ofanzivom i ostavio vam prostor.Vasi veznjaci su talentirani,lagani i brzi, klasicno samoubojstvo. Covjek je idiot u rangu Cire Blazevica koji sa Hajdukom na Poljudu primio 5 komada od Debrecena radi ovakve strucne procjene.Bit baluna je u tome da igru postavljas prema igracima koje imas, Wales je sa bolje postavljenom igrom mogao izvuci povoljniji rezultat,iako je moje misljenje da bi ih vi satrali i u slucaju da su igrali bunker. Obrana vam je vrhunska, vidim otprilike sto je Sinisa zamislio po profilu igraca koje je pozvao.Imate dobre sanse da se plasirate.Protiv Belgije ustopajte Hazarda, pazite na dubinske lopte, zgusnite sredinu, preko bokova skoro da i ne napadaju, vezu sitni pas, prave visak driblingom na sredini,igraju brzo,strasni su tehnicari.Nece vam biti lako ali moze ih se pobjedit. A sta da vam kazem za nas? Samo jednu stvar- Pazite na Luku! Mi mozemo biti u misjoj rupi 89 minuta utakmice, popusti li vam koncentracija samo na 5 sekundi, on nikad ne spava,pogledajte golove Mkedoniji i Belgiji.Luka primi loptu, pas, tap tap , gol. Ako protiv nas povedete onda nas imate, ako primite prvi,kljucamo katanac,game over. Nadam se da cemo i vi i mi na SP pa da tamo skinemo nesto skalpova ovim prepotentnim pizdetinama.Zivili dobri judi!!

ako nikako onda posteno

pre 11 godina

ne razumijem ovo vase dizanje u nebesa igrace koje ste do jucer pljuvali i omalozavali. svaka cast na pobjedi jer 6 komada se tesko daje i treceligasima ali cemu takvo uzdizanje. naravno to isto mislim i na nas hrvate,zalimo za zicerom vide u zadnjoj minuti a belgijanci nam nisu dali van 16 metara 80 minuta. ponavljam ono sto sam i prije tvrdio da onaj ko makedoniji uzme 3 boda u gostima ide na svjetsko jer skotska a pogotovo wales su zaista jadne ekipe i sa njima se bodovi nesmiju gubit.

Stefan

pre 11 godina

Komsije, samo se vi lozite na vasu momcad. Ja srecom nisam poleteo i svestan sam koji je kvalitet nase repke, te se necu ni razocarati sta god da bude. S druge strane, bojim se da vi ne upadnete u kolektivnu depresiju ako vam nogometasi prodju kao rukometasi onomad na evropskom. Pozdrav.

Mihajlović

pre 11 godina

(cro, 12. septembar 2012 12:37) Komšije, prestanite da budete opse3dnuti Srbijom, srbima i svim stvarima što imaju ikakve veze sa srpstvom. Mi znamo da smo pobedili Vels a ne Brazil, ali se radujemo kvalitetnoj partiji srpskog tima koji je postigao šest pogodaka i priredio nam veče za pamćenje. Vi imate svoju reprezentaciju pa analizirajte vaše mečeve, a nas pustite da analiziramo naše. Što se tiče samog meča, rezultat 6 prema 1, 11 prema 1 u udarcima na gol protivnika, 66% posed lopte su podaci koji sami za sebe dovoljno govore. Ivanović i Kolarov su pokazali zašto su standardni članovi najboljih engleskih ekipa, šampiona engleske i evrope. Nastasić je dokazao da je jedan od najtalentovanijih defanzivaca na planeti, a Biševac zašto je godinama jedan od najboljih štopera u francuskoj. Ignjovski je potvrdio ogroman potencijal, Tadić pokazao zašto je jedan od najboljih igrača holandske lige, Djuričić i Marković su pokazali ogroman potencijal, a Tošić iskustvo koje je neophodno ovom timu. Sulejmani je igrač vanserijskih mogućnosti.

Calexico

pre 11 godina

Naravno da neće poleteti. Mihajlović je već izjavio da u budućim kvalifikacionim mečevima za SP 2014 neće računati na igrače koji na utakmici protiv Velsa nisu postigli gol :)

Iguman Nemanja

pre 11 godina

Na sta je spao srpski fudbal kada se samopouzdanje i optimizam gradi na pobjedi protiv reprezentacije iz seste jakosne skupine koja je u rangu Malte i Andore. Znamo komsije da vec jako dugo niste nikoga pobjedili ali ovo je smjesno kako su navijaci poletili. Ipak, cestitke na pobjedi protiv mocnih rezerva Walesa, valjda ce te uspjeti otrgnuti koji bod Belgiji i Makedoniji pa tako olaksati put Hrvatskoj do SP.

pa ti si, naravno

pre 11 godina

Pa niste pobedili Spanije pa da poletite.
(pa ja sam, 12. septembar 2012 02:50)

A koliko to Spanija inace postoji. Jedna? Dve? Vise? Posle duzeg vremena moracu opet da otvorim atlas, izgleda da mi je nesto promaklo.

Goran

pre 11 godina

Poletite orlovi slobodno. Vels od 1996. nije izgubio sa ovolikom razlikom. Drago mi je najvise zbog Mihe. Nasrnuli su ostrvski novinari na njega kao zveri, nazvali ga rasistom i Arkanovim prijateljem. Zabio im je Arkanov prijatelj 6 komada, pa neka ga samo i dalje vredjaju. Mozda ce sada pisati po njihovim novinama da je rasisticki dati jadnim Velsanima 6 komada.

rs

pre 11 godina

cestitam u svakom slucaju i reprezentaciji i mihi koji je prava legenda. nebi trebali da se opustimo previse velsani nisu bas neki protivnik treba cekati hrvate i meriti se sa njima pa ako tu prodjemo mozemo da budemo euforicni

RM

pre 11 godina

dokle vise sacica huligana da kvari ovako lepe sportske dogadjaje /ko neskace taj je s****r/nedamo kosovo/itd.kakve to veze ima sa fudbalom,neka konacno drzava preduzme nesto ovo ide u nedogled

bravo momci

pre 11 godina

Bas mi je drago zbog Mihe i svih momaka, pogotovo posle pljuvanja i kritika nakon prvog meca sa Skotima.....sada bih bas voleo da cujemo one strucnjake od subote, sta sada kazu....bez obzira sto je Vels u pitanju...ali dati 6 golova nekoj reprezentaciji nije mala stvar!!! I da nakon dva kola smo prvi u grupi, gde ste sada strucnjaci....pustiti Mihu neka radi svoj posao - bilo bi vam malo da na svakojm gostovanju uzmete bod, a kuci da dobijate utakmice zar ne??? BRAVO MOMCI!!!! i da juce sam odigrao 4+ na nase :)))

cro

pre 11 godina

kad vam dođu malo ozbiljmije ekipe onda cete tek vidjet kakvi ste,makedonci i belgijanci če vas napunit ko punjene paprike hahahahaha :)

bravo momci

pre 11 godina

Bas mi je drago zbog Mihe i svih momaka, pogotovo posle pljuvanja i kritika nakon prvog meca sa Skotima.....sada bih bas voleo da cujemo one strucnjake od subote, sta sada kazu....bez obzira sto je Vels u pitanju...ali dati 6 golova nekoj reprezentaciji nije mala stvar!!! I da nakon dva kola smo prvi u grupi, gde ste sada strucnjaci....pustiti Mihu neka radi svoj posao - bilo bi vam malo da na svakojm gostovanju uzmete bod, a kuci da dobijate utakmice zar ne??? BRAVO MOMCI!!!! i da juce sam odigrao 4+ na nase :)))

ivke

pre 11 godina

Vidim oni Belgijanci se okurazili iz nekog meni misterioznog razloga, nisu u dva meča stvorili jednu ozbiljnu šansu, a već prete kako će lagano u Srbiji osvojiti tri boda. Pretili su i iz Velsa pa su se vratili sa 6 komada i teškom nacionalnom sramotom. Ako, ako samo neka nam prete.

Milloje

pre 11 godina

Bio sam na tekmi, momci su odigrali brilijantno i maksimalno pozrtvovano. Baneta prvi put gledao uzivo, pa to je vanserijski igrac ljudi moji..covek je odigrao bez greske.Publika sjajna!Nadam se da cemo nastaviti tako!

iznogud

pre 11 godina

Kao Beogradjanin mogu da kazem da Beograd ne zasluzuje utakmice reprezentacije. Novi Sad je objasnio neke stvari. A verujem da bi i jug odlicno navijao.

dragan

pre 11 godina

Konacno sve kako treba,izbor Novog Sada za domacina odlican potez.nadamo se da ce ovako da nastave.Sinisi svaka cast .Ako neko nije video golove do sada
http://www.youtube.com/watch?v=-72Jgziup6s

limitless

pre 11 godina

Kakvi ste vi licimeri. Do juce pljujete Mihajlovica, reprezentaciju, taktiku, a sad kao svaka cast...bravo. Naravno, bravo za pobedu, ali bravo i za nereseno, samo bez tenzije i pritiska. Mi bolje nemamo!

bajko

pre 11 godina

Svaka cast svim momcima, ne secam se u poslednje vreme da su ovako svi ginuli i trcali na terenu, borili se, samo tako nastavite i bicemo strah i trepet za svakoga... SRBIJA BREEEE

Kapetan

pre 11 godina

Posle duzeg vremena i to mnogo mnogo duzeg ova ekipa je dobila karakter,tempo je tu, timski duh je tu, Sinisa je uradio veliku stvar.
E sad da se Tole napravi opet pametan pa i ovog selektora proglasi nedovoljno strucnim !
Bravo momci !

pfc

pre 11 godina

neverovatno....svaka cast i samo tako nastavite....bekovi su nam vrhunski, mozda i najbolji na svetu...Ignjovski ove dve utakmice fenomenalan, ne pamtim da jedan nas igrac toliko trci i toliko se bori, delovao je sa Fejsom veceras odlicno, ako bi nastavili ovako to bi bio verovatno nas najbolji tandem centralnih veznih u poslednjih nekoliko godina....i moram da priznam da me trio Tadic, Markovic, Djuricic odusevio, igrali su brzo, precizno sa jednim ili dva kontakta, kao da su u Barsi...Sinisa samo napred, red rad i disciplina....

NogometAS

pre 11 godina

Trebali bi poletiti obzirom da ste dobili reprezentaciju iz posljednje jakosne skupine koja je u Srbiju dosla bez 6-7 prvotimaca. A zna se kako je Wales igracki kvalitetan, oni na svakoj poziciji imaju 3 kvalitetne zamjene tako da je ovo veliki uspjeh srpskog fudbala.

Таса

pre 11 godina

Е погледајте шта изјављује Тадић "Некад ми је драже да асистирам него да сам дајем голове". То је оно што нам у фудбалу фали годинама, несебичан организатор напада, а не неке набеђене "играчине". Има наде :-)

RIJEČANIN

pre 11 godina

e ovo je bio pravi test za ekipu koji je položila uspješno a sad nova dva kola bi mogla definitivno odlučit jesmo li u utrci za brazil ili nismo ali svakako dobivamo jedan novi mladi tim za zalog u budućnosti

Srecno!

pre 11 godina

Cestitke momcima i selektoru.

Slazem se sa predhodnim komentarima, Treba da se ide u Novi Sad, Nis, Kragujevac... Ja sam rodjeni Beogradjanin, ali ostala mesta su bolja i tolerantnija sto se publike tice, a ali ne samo to, svi smo isti i svi zasluzujemo da gledamo reprezentaciju u svom gradu!

dantom1977

pre 11 godina

Pa bas ova pobeda bi trebala da Vas podigne u visine!!! Sad treba koristiti ovu pozitivnu, pobednicku energiju i uci u svaki sledeci mec sa ubedjeenjem, ne zeljom, vec cvrstim ubedjenjem - POBEDJUJEMO ih!

Sinoc ste pokazali da znate. Ko zna zna, samo mora biti toga svesan i nece biti zime. Sad ce i drugi u grupi malo da se uplase ;)


Hvala Vam na pobedi!

Žika

pre 11 godina

Ali najviše me nervira kad neko npr "obeća 2 gola" pre meča. Ne razumem to nikako, ono, evo obećavam 2 gola, za toliko sam navežbao...

respekt

pre 11 godina

Svaka cast oboici. Dva kapitena dva predvodnika! Oboica su postigla golove
http://www.youtube.com/watch?v=RyPlm1lMbDc
http://www.youtube.com/watch?v=KcbL5EQq3Zo
http://www.stolen-phones.com/

Max

pre 11 godina

Samo polako momci, bez poletanja kao sto kazete.
Mislim da ovaj ogromni rezultat nam mnogo pomaze za dalje jer nece biti lako Belgiji i Hrvatskoj da zaborave ovih 6 komada. Nece smeti bas da nas napadnu olako....

Таса

pre 11 godina

Е погледајте шта изјављује Тадић "Некад ми је драже да асистирам него да сам дајем голове". То је оно што нам у фудбалу фали годинама, несебичан организатор напада, а не неке набеђене "играчине". Има наде :-)

Max

pre 11 godina

Samo polako momci, bez poletanja kao sto kazete.
Mislim da ovaj ogromni rezultat nam mnogo pomaze za dalje jer nece biti lako Belgiji i Hrvatskoj da zaborave ovih 6 komada. Nece smeti bas da nas napadnu olako....

pfc

pre 11 godina

neverovatno....svaka cast i samo tako nastavite....bekovi su nam vrhunski, mozda i najbolji na svetu...Ignjovski ove dve utakmice fenomenalan, ne pamtim da jedan nas igrac toliko trci i toliko se bori, delovao je sa Fejsom veceras odlicno, ako bi nastavili ovako to bi bio verovatno nas najbolji tandem centralnih veznih u poslednjih nekoliko godina....i moram da priznam da me trio Tadic, Markovic, Djuricic odusevio, igrali su brzo, precizno sa jednim ili dva kontakta, kao da su u Barsi...Sinisa samo napred, red rad i disciplina....

Srecno!

pre 11 godina

Cestitke momcima i selektoru.

Slazem se sa predhodnim komentarima, Treba da se ide u Novi Sad, Nis, Kragujevac... Ja sam rodjeni Beogradjanin, ali ostala mesta su bolja i tolerantnija sto se publike tice, a ali ne samo to, svi smo isti i svi zasluzujemo da gledamo reprezentaciju u svom gradu!

iznogud

pre 11 godina

Kao Beogradjanin mogu da kazem da Beograd ne zasluzuje utakmice reprezentacije. Novi Sad je objasnio neke stvari. A verujem da bi i jug odlicno navijao.

Kapetan

pre 11 godina

Posle duzeg vremena i to mnogo mnogo duzeg ova ekipa je dobila karakter,tempo je tu, timski duh je tu, Sinisa je uradio veliku stvar.
E sad da se Tole napravi opet pametan pa i ovog selektora proglasi nedovoljno strucnim !
Bravo momci !

Milloje

pre 11 godina

Bio sam na tekmi, momci su odigrali brilijantno i maksimalno pozrtvovano. Baneta prvi put gledao uzivo, pa to je vanserijski igrac ljudi moji..covek je odigrao bez greske.Publika sjajna!Nadam se da cemo nastaviti tako!

RIJEČANIN

pre 11 godina

e ovo je bio pravi test za ekipu koji je položila uspješno a sad nova dva kola bi mogla definitivno odlučit jesmo li u utrci za brazil ili nismo ali svakako dobivamo jedan novi mladi tim za zalog u budućnosti

bajko

pre 11 godina

Svaka cast svim momcima, ne secam se u poslednje vreme da su ovako svi ginuli i trcali na terenu, borili se, samo tako nastavite i bicemo strah i trepet za svakoga... SRBIJA BREEEE

ivke

pre 11 godina

Vidim oni Belgijanci se okurazili iz nekog meni misterioznog razloga, nisu u dva meča stvorili jednu ozbiljnu šansu, a već prete kako će lagano u Srbiji osvojiti tri boda. Pretili su i iz Velsa pa su se vratili sa 6 komada i teškom nacionalnom sramotom. Ako, ako samo neka nam prete.

Goran

pre 11 godina

Poletite orlovi slobodno. Vels od 1996. nije izgubio sa ovolikom razlikom. Drago mi je najvise zbog Mihe. Nasrnuli su ostrvski novinari na njega kao zveri, nazvali ga rasistom i Arkanovim prijateljem. Zabio im je Arkanov prijatelj 6 komada, pa neka ga samo i dalje vredjaju. Mozda ce sada pisati po njihovim novinama da je rasisticki dati jadnim Velsanima 6 komada.

pa ti si, naravno

pre 11 godina

Pa niste pobedili Spanije pa da poletite.
(pa ja sam, 12. septembar 2012 02:50)

A koliko to Spanija inace postoji. Jedna? Dve? Vise? Posle duzeg vremena moracu opet da otvorim atlas, izgleda da mi je nesto promaklo.

dantom1977

pre 11 godina

Pa bas ova pobeda bi trebala da Vas podigne u visine!!! Sad treba koristiti ovu pozitivnu, pobednicku energiju i uci u svaki sledeci mec sa ubedjeenjem, ne zeljom, vec cvrstim ubedjenjem - POBEDJUJEMO ih!

Sinoc ste pokazali da znate. Ko zna zna, samo mora biti toga svesan i nece biti zime. Sad ce i drugi u grupi malo da se uplase ;)


Hvala Vam na pobedi!

respekt

pre 11 godina

Svaka cast oboici. Dva kapitena dva predvodnika! Oboica su postigla golove
http://www.youtube.com/watch?v=RyPlm1lMbDc
http://www.youtube.com/watch?v=KcbL5EQq3Zo
http://www.stolen-phones.com/

limitless

pre 11 godina

Kakvi ste vi licimeri. Do juce pljujete Mihajlovica, reprezentaciju, taktiku, a sad kao svaka cast...bravo. Naravno, bravo za pobedu, ali bravo i za nereseno, samo bez tenzije i pritiska. Mi bolje nemamo!

RM

pre 11 godina

dokle vise sacica huligana da kvari ovako lepe sportske dogadjaje /ko neskace taj je s****r/nedamo kosovo/itd.kakve to veze ima sa fudbalom,neka konacno drzava preduzme nesto ovo ide u nedogled

rs

pre 11 godina

cestitam u svakom slucaju i reprezentaciji i mihi koji je prava legenda. nebi trebali da se opustimo previse velsani nisu bas neki protivnik treba cekati hrvate i meriti se sa njima pa ako tu prodjemo mozemo da budemo euforicni

bravo momci

pre 11 godina

Bas mi je drago zbog Mihe i svih momaka, pogotovo posle pljuvanja i kritika nakon prvog meca sa Skotima.....sada bih bas voleo da cujemo one strucnjake od subote, sta sada kazu....bez obzira sto je Vels u pitanju...ali dati 6 golova nekoj reprezentaciji nije mala stvar!!! I da nakon dva kola smo prvi u grupi, gde ste sada strucnjaci....pustiti Mihu neka radi svoj posao - bilo bi vam malo da na svakojm gostovanju uzmete bod, a kuci da dobijate utakmice zar ne??? BRAVO MOMCI!!!! i da juce sam odigrao 4+ na nase :)))

dragan

pre 11 godina

Konacno sve kako treba,izbor Novog Sada za domacina odlican potez.nadamo se da ce ovako da nastave.Sinisi svaka cast .Ako neko nije video golove do sada
http://www.youtube.com/watch?v=-72Jgziup6s

Žika

pre 11 godina

Ali najviše me nervira kad neko npr "obeća 2 gola" pre meča. Ne razumem to nikako, ono, evo obećavam 2 gola, za toliko sam navežbao...

Mihajlović

pre 11 godina

(cro, 12. septembar 2012 12:37) Komšije, prestanite da budete opse3dnuti Srbijom, srbima i svim stvarima što imaju ikakve veze sa srpstvom. Mi znamo da smo pobedili Vels a ne Brazil, ali se radujemo kvalitetnoj partiji srpskog tima koji je postigao šest pogodaka i priredio nam veče za pamćenje. Vi imate svoju reprezentaciju pa analizirajte vaše mečeve, a nas pustite da analiziramo naše. Što se tiče samog meča, rezultat 6 prema 1, 11 prema 1 u udarcima na gol protivnika, 66% posed lopte su podaci koji sami za sebe dovoljno govore. Ivanović i Kolarov su pokazali zašto su standardni članovi najboljih engleskih ekipa, šampiona engleske i evrope. Nastasić je dokazao da je jedan od najtalentovanijih defanzivaca na planeti, a Biševac zašto je godinama jedan od najboljih štopera u francuskoj. Ignjovski je potvrdio ogroman potencijal, Tadić pokazao zašto je jedan od najboljih igrača holandske lige, Djuričić i Marković su pokazali ogroman potencijal, a Tošić iskustvo koje je neophodno ovom timu. Sulejmani je igrač vanserijskih mogućnosti.

NogometAS

pre 11 godina

Trebali bi poletiti obzirom da ste dobili reprezentaciju iz posljednje jakosne skupine koja je u Srbiju dosla bez 6-7 prvotimaca. A zna se kako je Wales igracki kvalitetan, oni na svakoj poziciji imaju 3 kvalitetne zamjene tako da je ovo veliki uspjeh srpskog fudbala.

bravo momci

pre 11 godina

Bas mi je drago zbog Mihe i svih momaka, pogotovo posle pljuvanja i kritika nakon prvog meca sa Skotima.....sada bih bas voleo da cujemo one strucnjake od subote, sta sada kazu....bez obzira sto je Vels u pitanju...ali dati 6 golova nekoj reprezentaciji nije mala stvar!!! I da nakon dva kola smo prvi u grupi, gde ste sada strucnjaci....pustiti Mihu neka radi svoj posao - bilo bi vam malo da na svakojm gostovanju uzmete bod, a kuci da dobijate utakmice zar ne??? BRAVO MOMCI!!!! i da juce sam odigrao 4+ na nase :)))

cro

pre 11 godina

kad vam dođu malo ozbiljmije ekipe onda cete tek vidjet kakvi ste,makedonci i belgijanci če vas napunit ko punjene paprike hahahahaha :)

Calexico

pre 11 godina

Naravno da neće poleteti. Mihajlović je već izjavio da u budućim kvalifikacionim mečevima za SP 2014 neće računati na igrače koji na utakmici protiv Velsa nisu postigli gol :)

Zelinho

pre 11 godina

Gde ste braco Srbi bre, vidin i vasi mulci proigrali.Imate kvalitetu, moran priznat da ste me cak malo i zabrinuli zadnjom predstavom. Moram primjetiti da je izbornik Walesa ordinarna budala Povjerovao je da vas moze iznenaditi ofanzivom i ostavio vam prostor.Vasi veznjaci su talentirani,lagani i brzi, klasicno samoubojstvo. Covjek je idiot u rangu Cire Blazevica koji sa Hajdukom na Poljudu primio 5 komada od Debrecena radi ovakve strucne procjene.Bit baluna je u tome da igru postavljas prema igracima koje imas, Wales je sa bolje postavljenom igrom mogao izvuci povoljniji rezultat,iako je moje misljenje da bi ih vi satrali i u slucaju da su igrali bunker. Obrana vam je vrhunska, vidim otprilike sto je Sinisa zamislio po profilu igraca koje je pozvao.Imate dobre sanse da se plasirate.Protiv Belgije ustopajte Hazarda, pazite na dubinske lopte, zgusnite sredinu, preko bokova skoro da i ne napadaju, vezu sitni pas, prave visak driblingom na sredini,igraju brzo,strasni su tehnicari.Nece vam biti lako ali moze ih se pobjedit. A sta da vam kazem za nas? Samo jednu stvar- Pazite na Luku! Mi mozemo biti u misjoj rupi 89 minuta utakmice, popusti li vam koncentracija samo na 5 sekundi, on nikad ne spava,pogledajte golove Mkedoniji i Belgiji.Luka primi loptu, pas, tap tap , gol. Ako protiv nas povedete onda nas imate, ako primite prvi,kljucamo katanac,game over. Nadam se da cemo i vi i mi na SP pa da tamo skinemo nesto skalpova ovim prepotentnim pizdetinama.Zivili dobri judi!!

Iguman Nemanja

pre 11 godina

Na sta je spao srpski fudbal kada se samopouzdanje i optimizam gradi na pobjedi protiv reprezentacije iz seste jakosne skupine koja je u rangu Malte i Andore. Znamo komsije da vec jako dugo niste nikoga pobjedili ali ovo je smjesno kako su navijaci poletili. Ipak, cestitke na pobjedi protiv mocnih rezerva Walesa, valjda ce te uspjeti otrgnuti koji bod Belgiji i Makedoniji pa tako olaksati put Hrvatskoj do SP.

Stefan

pre 11 godina

Komsije, samo se vi lozite na vasu momcad. Ja srecom nisam poleteo i svestan sam koji je kvalitet nase repke, te se necu ni razocarati sta god da bude. S druge strane, bojim se da vi ne upadnete u kolektivnu depresiju ako vam nogometasi prodju kao rukometasi onomad na evropskom. Pozdrav.

ako nikako onda posteno

pre 11 godina

ne razumijem ovo vase dizanje u nebesa igrace koje ste do jucer pljuvali i omalozavali. svaka cast na pobjedi jer 6 komada se tesko daje i treceligasima ali cemu takvo uzdizanje. naravno to isto mislim i na nas hrvate,zalimo za zicerom vide u zadnjoj minuti a belgijanci nam nisu dali van 16 metara 80 minuta. ponavljam ono sto sam i prije tvrdio da onaj ko makedoniji uzme 3 boda u gostima ide na svjetsko jer skotska a pogotovo wales su zaista jadne ekipe i sa njima se bodovi nesmiju gubit.

NogometAS

pre 11 godina

Trebali bi poletiti obzirom da ste dobili reprezentaciju iz posljednje jakosne skupine koja je u Srbiju dosla bez 6-7 prvotimaca. A zna se kako je Wales igracki kvalitetan, oni na svakoj poziciji imaju 3 kvalitetne zamjene tako da je ovo veliki uspjeh srpskog fudbala.

cro

pre 11 godina

kad vam dođu malo ozbiljmije ekipe onda cete tek vidjet kakvi ste,makedonci i belgijanci če vas napunit ko punjene paprike hahahahaha :)

RM

pre 11 godina

dokle vise sacica huligana da kvari ovako lepe sportske dogadjaje /ko neskace taj je s****r/nedamo kosovo/itd.kakve to veze ima sa fudbalom,neka konacno drzava preduzme nesto ovo ide u nedogled

Iguman Nemanja

pre 11 godina

Na sta je spao srpski fudbal kada se samopouzdanje i optimizam gradi na pobjedi protiv reprezentacije iz seste jakosne skupine koja je u rangu Malte i Andore. Znamo komsije da vec jako dugo niste nikoga pobjedili ali ovo je smjesno kako su navijaci poletili. Ipak, cestitke na pobjedi protiv mocnih rezerva Walesa, valjda ce te uspjeti otrgnuti koji bod Belgiji i Makedoniji pa tako olaksati put Hrvatskoj do SP.

Žika

pre 11 godina

Ali najviše me nervira kad neko npr "obeća 2 gola" pre meča. Ne razumem to nikako, ono, evo obećavam 2 gola, za toliko sam navežbao...

respekt

pre 11 godina

Svaka cast oboici. Dva kapitena dva predvodnika! Oboica su postigla golove
http://www.youtube.com/watch?v=RyPlm1lMbDc
http://www.youtube.com/watch?v=KcbL5EQq3Zo
http://www.stolen-phones.com/

Max

pre 11 godina

Samo polako momci, bez poletanja kao sto kazete.
Mislim da ovaj ogromni rezultat nam mnogo pomaze za dalje jer nece biti lako Belgiji i Hrvatskoj da zaborave ovih 6 komada. Nece smeti bas da nas napadnu olako....

RIJEČANIN

pre 11 godina

e ovo je bio pravi test za ekipu koji je položila uspješno a sad nova dva kola bi mogla definitivno odlučit jesmo li u utrci za brazil ili nismo ali svakako dobivamo jedan novi mladi tim za zalog u budućnosti

bajko

pre 11 godina

Svaka cast svim momcima, ne secam se u poslednje vreme da su ovako svi ginuli i trcali na terenu, borili se, samo tako nastavite i bicemo strah i trepet za svakoga... SRBIJA BREEEE

Goran

pre 11 godina

Poletite orlovi slobodno. Vels od 1996. nije izgubio sa ovolikom razlikom. Drago mi je najvise zbog Mihe. Nasrnuli su ostrvski novinari na njega kao zveri, nazvali ga rasistom i Arkanovim prijateljem. Zabio im je Arkanov prijatelj 6 komada, pa neka ga samo i dalje vredjaju. Mozda ce sada pisati po njihovim novinama da je rasisticki dati jadnim Velsanima 6 komada.

pa ti si, naravno

pre 11 godina

Pa niste pobedili Spanije pa da poletite.
(pa ja sam, 12. septembar 2012 02:50)

A koliko to Spanija inace postoji. Jedna? Dve? Vise? Posle duzeg vremena moracu opet da otvorim atlas, izgleda da mi je nesto promaklo.

ivke

pre 11 godina

Vidim oni Belgijanci se okurazili iz nekog meni misterioznog razloga, nisu u dva meča stvorili jednu ozbiljnu šansu, a već prete kako će lagano u Srbiji osvojiti tri boda. Pretili su i iz Velsa pa su se vratili sa 6 komada i teškom nacionalnom sramotom. Ako, ako samo neka nam prete.

Stefan

pre 11 godina

Komsije, samo se vi lozite na vasu momcad. Ja srecom nisam poleteo i svestan sam koji je kvalitet nase repke, te se necu ni razocarati sta god da bude. S druge strane, bojim se da vi ne upadnete u kolektivnu depresiju ako vam nogometasi prodju kao rukometasi onomad na evropskom. Pozdrav.

Таса

pre 11 godina

Е погледајте шта изјављује Тадић "Некад ми је драже да асистирам него да сам дајем голове". То је оно што нам у фудбалу фали годинама, несебичан организатор напада, а не неке набеђене "играчине". Има наде :-)

Calexico

pre 11 godina

Naravno da neće poleteti. Mihajlović je već izjavio da u budućim kvalifikacionim mečevima za SP 2014 neće računati na igrače koji na utakmici protiv Velsa nisu postigli gol :)

dantom1977

pre 11 godina

Pa bas ova pobeda bi trebala da Vas podigne u visine!!! Sad treba koristiti ovu pozitivnu, pobednicku energiju i uci u svaki sledeci mec sa ubedjeenjem, ne zeljom, vec cvrstim ubedjenjem - POBEDJUJEMO ih!

Sinoc ste pokazali da znate. Ko zna zna, samo mora biti toga svesan i nece biti zime. Sad ce i drugi u grupi malo da se uplase ;)


Hvala Vam na pobedi!

Srecno!

pre 11 godina

Cestitke momcima i selektoru.

Slazem se sa predhodnim komentarima, Treba da se ide u Novi Sad, Nis, Kragujevac... Ja sam rodjeni Beogradjanin, ali ostala mesta su bolja i tolerantnija sto se publike tice, a ali ne samo to, svi smo isti i svi zasluzujemo da gledamo reprezentaciju u svom gradu!

ako nikako onda posteno

pre 11 godina

ne razumijem ovo vase dizanje u nebesa igrace koje ste do jucer pljuvali i omalozavali. svaka cast na pobjedi jer 6 komada se tesko daje i treceligasima ali cemu takvo uzdizanje. naravno to isto mislim i na nas hrvate,zalimo za zicerom vide u zadnjoj minuti a belgijanci nam nisu dali van 16 metara 80 minuta. ponavljam ono sto sam i prije tvrdio da onaj ko makedoniji uzme 3 boda u gostima ide na svjetsko jer skotska a pogotovo wales su zaista jadne ekipe i sa njima se bodovi nesmiju gubit.

pfc

pre 11 godina

neverovatno....svaka cast i samo tako nastavite....bekovi su nam vrhunski, mozda i najbolji na svetu...Ignjovski ove dve utakmice fenomenalan, ne pamtim da jedan nas igrac toliko trci i toliko se bori, delovao je sa Fejsom veceras odlicno, ako bi nastavili ovako to bi bio verovatno nas najbolji tandem centralnih veznih u poslednjih nekoliko godina....i moram da priznam da me trio Tadic, Markovic, Djuricic odusevio, igrali su brzo, precizno sa jednim ili dva kontakta, kao da su u Barsi...Sinisa samo napred, red rad i disciplina....

Kapetan

pre 11 godina

Posle duzeg vremena i to mnogo mnogo duzeg ova ekipa je dobila karakter,tempo je tu, timski duh je tu, Sinisa je uradio veliku stvar.
E sad da se Tole napravi opet pametan pa i ovog selektora proglasi nedovoljno strucnim !
Bravo momci !

limitless

pre 11 godina

Kakvi ste vi licimeri. Do juce pljujete Mihajlovica, reprezentaciju, taktiku, a sad kao svaka cast...bravo. Naravno, bravo za pobedu, ali bravo i za nereseno, samo bez tenzije i pritiska. Mi bolje nemamo!

iznogud

pre 11 godina

Kao Beogradjanin mogu da kazem da Beograd ne zasluzuje utakmice reprezentacije. Novi Sad je objasnio neke stvari. A verujem da bi i jug odlicno navijao.

bravo momci

pre 11 godina

Bas mi je drago zbog Mihe i svih momaka, pogotovo posle pljuvanja i kritika nakon prvog meca sa Skotima.....sada bih bas voleo da cujemo one strucnjake od subote, sta sada kazu....bez obzira sto je Vels u pitanju...ali dati 6 golova nekoj reprezentaciji nije mala stvar!!! I da nakon dva kola smo prvi u grupi, gde ste sada strucnjaci....pustiti Mihu neka radi svoj posao - bilo bi vam malo da na svakojm gostovanju uzmete bod, a kuci da dobijate utakmice zar ne??? BRAVO MOMCI!!!! i da juce sam odigrao 4+ na nase :)))

bravo momci

pre 11 godina

Bas mi je drago zbog Mihe i svih momaka, pogotovo posle pljuvanja i kritika nakon prvog meca sa Skotima.....sada bih bas voleo da cujemo one strucnjake od subote, sta sada kazu....bez obzira sto je Vels u pitanju...ali dati 6 golova nekoj reprezentaciji nije mala stvar!!! I da nakon dva kola smo prvi u grupi, gde ste sada strucnjaci....pustiti Mihu neka radi svoj posao - bilo bi vam malo da na svakojm gostovanju uzmete bod, a kuci da dobijate utakmice zar ne??? BRAVO MOMCI!!!! i da juce sam odigrao 4+ na nase :)))

Mihajlović

pre 11 godina

(cro, 12. septembar 2012 12:37) Komšije, prestanite da budete opse3dnuti Srbijom, srbima i svim stvarima što imaju ikakve veze sa srpstvom. Mi znamo da smo pobedili Vels a ne Brazil, ali se radujemo kvalitetnoj partiji srpskog tima koji je postigao šest pogodaka i priredio nam veče za pamćenje. Vi imate svoju reprezentaciju pa analizirajte vaše mečeve, a nas pustite da analiziramo naše. Što se tiče samog meča, rezultat 6 prema 1, 11 prema 1 u udarcima na gol protivnika, 66% posed lopte su podaci koji sami za sebe dovoljno govore. Ivanović i Kolarov su pokazali zašto su standardni članovi najboljih engleskih ekipa, šampiona engleske i evrope. Nastasić je dokazao da je jedan od najtalentovanijih defanzivaca na planeti, a Biševac zašto je godinama jedan od najboljih štopera u francuskoj. Ignjovski je potvrdio ogroman potencijal, Tadić pokazao zašto je jedan od najboljih igrača holandske lige, Djuričić i Marković su pokazali ogroman potencijal, a Tošić iskustvo koje je neophodno ovom timu. Sulejmani je igrač vanserijskih mogućnosti.

Milloje

pre 11 godina

Bio sam na tekmi, momci su odigrali brilijantno i maksimalno pozrtvovano. Baneta prvi put gledao uzivo, pa to je vanserijski igrac ljudi moji..covek je odigrao bez greske.Publika sjajna!Nadam se da cemo nastaviti tako!

dragan

pre 11 godina

Konacno sve kako treba,izbor Novog Sada za domacina odlican potez.nadamo se da ce ovako da nastave.Sinisi svaka cast .Ako neko nije video golove do sada
http://www.youtube.com/watch?v=-72Jgziup6s

rs

pre 11 godina

cestitam u svakom slucaju i reprezentaciji i mihi koji je prava legenda. nebi trebali da se opustimo previse velsani nisu bas neki protivnik treba cekati hrvate i meriti se sa njima pa ako tu prodjemo mozemo da budemo euforicni

Zelinho

pre 11 godina

Gde ste braco Srbi bre, vidin i vasi mulci proigrali.Imate kvalitetu, moran priznat da ste me cak malo i zabrinuli zadnjom predstavom. Moram primjetiti da je izbornik Walesa ordinarna budala Povjerovao je da vas moze iznenaditi ofanzivom i ostavio vam prostor.Vasi veznjaci su talentirani,lagani i brzi, klasicno samoubojstvo. Covjek je idiot u rangu Cire Blazevica koji sa Hajdukom na Poljudu primio 5 komada od Debrecena radi ovakve strucne procjene.Bit baluna je u tome da igru postavljas prema igracima koje imas, Wales je sa bolje postavljenom igrom mogao izvuci povoljniji rezultat,iako je moje misljenje da bi ih vi satrali i u slucaju da su igrali bunker. Obrana vam je vrhunska, vidim otprilike sto je Sinisa zamislio po profilu igraca koje je pozvao.Imate dobre sanse da se plasirate.Protiv Belgije ustopajte Hazarda, pazite na dubinske lopte, zgusnite sredinu, preko bokova skoro da i ne napadaju, vezu sitni pas, prave visak driblingom na sredini,igraju brzo,strasni su tehnicari.Nece vam biti lako ali moze ih se pobjedit. A sta da vam kazem za nas? Samo jednu stvar- Pazite na Luku! Mi mozemo biti u misjoj rupi 89 minuta utakmice, popusti li vam koncentracija samo na 5 sekundi, on nikad ne spava,pogledajte golove Mkedoniji i Belgiji.Luka primi loptu, pas, tap tap , gol. Ako protiv nas povedete onda nas imate, ako primite prvi,kljucamo katanac,game over. Nadam se da cemo i vi i mi na SP pa da tamo skinemo nesto skalpova ovim prepotentnim pizdetinama.Zivili dobri judi!!