Utorak, 11.09.2012.

21:24

U Briselu i Glazgovu po 1:1

Srbija je deklasirala Vels 6:1, u druga dva meča u Grupi A kvalifikacija za Mundijala 2014. viđeni su remiji.

Izvor: AK

U Briselu i Glazgovu po 1:1 IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

59 Komentari

Sortiraj po:

Petar

pre 11 godina

e pa vidiš, igrali smo loše i opet imamo 4 boda kao vi, e to je odlika velikih ekipa, igrati loše pa opet skupljat bodove
(hrvoje, 12. septembar 2012 12:27)

Eto, a onda kažu da su Srbi mitomani i da uveličavaju stvari.

Da vidimo tu veliku ekipu Hrvatsku:

EP 2000 - nisu se plasirali

SP 2002 - ispali u grupi

EP 2004 - ispali u grupi

SP 2006 - ispali u grupi

EP 2008 - ispali u četvrtfinalu

SP 2010 - nisu se kvalificirali

EP 2012 - ispali u grupi

Sori stari, to nije velika reprezentacija. Velike reprezentacije su Italija, Engleska, Njemačka, Španjolska, Brazil, Argentina, Francuska. Velike repke u 80 % slučajeva a ono barem prođu skupinu velikih takmičenja.

Nevjerovatno je, stvarno, koliko su Hrvati u stanju iz ničega, iz jedne prosječne evropske repke, što svi rezultati pokazuju, napraviti Brazil.

A realno oni nemaju pravi rezultat na EP i SP-ima, još od 1998.

Živjeli, pozdrav..

šžvrlj

pre 11 godina

U igri su još 24 boda, osam utakmica, prerano je bilo što zaključivati. I Hrv i Srb i Belg su dobro startale i ostvarile plan. Srbi možda mogu malo žaliti za propuštenim bodovima u Škotskoj, ali tko kaže da će ih tamo Hrvatska i Belgija osvojit? Grupa će ovakva biti do samog kraja vjerojatno, a ne treba otpisivat i dobru Makedoniju...

hrvoje

pre 11 godina

(Firefox, 12. septembar 2012 00:11)

e pa vidiš, igrali smo loše i opet imamo 4 boda kao vi, e to je odlika velikih ekipa, igrati loše pa opet skupljat bodove, što će bit kad krenemo igrat bolje i ubacimo u višu brzinu, pa ostavit ćemo vas sve na više od 6 bodova razlike, samo da se još malo posložimo i prvi smo bez nekih većih problema, jučer smo odigrali solidno, mogli smo i tako pobjedit te belgijance koji slove za favorite ove skupine, idemo dalje

nikola1992

pre 11 godina

Ona tabela nase grupe nije tacna. Pa hrvati su po uefa u prvih 10 na svetu, a ovde tek 3. u grupi. Pa to nije moguce!!! Nesto smo mi tu pogresili.

Sizif

pre 11 godina

Auuuuuuuu kakva sapunica od grupe, al će ovdje biti drame,ovo je tek uvod a zaplet će da uslijedi,dok ćemo tek u zadnjoj epizodi saznati ko načinje dijete zanosnoj Brazilki !!!

Mikica

pre 11 godina

Susedi,

Lovren nam fali, Ćorluka nam fali, Modrić još nije ni na 50% kao što je i sam Mourinhu rekao, Rakitić u nekoj laganoj krizi, iz koje će prije ili kasnije izaći.
Nemojte omalovažavati Belgiju u gostima i Makedoniju. Oni su ipak malo jači nego jedan Wales koji je bio u "BUBNJU" sa velesilama poput Andore, Lichtensteina, San Marina itd.

Torcida Mannheim

pre 11 godina

Dajte ljudi smirite malo hormone. Tek je pocelo a svak se vidi u finalu u Brazilu. Srbija ne smije sa poljeteti na toj pobjedi protiv Wales-a, a ni mi Hrvati netreba mo slaviti 1:1. Ima jos puno, puno igrati. Tu su jos Makedonci. A i nas susret slijedi. Nadam se da Hrvatska i Srbija prolazu. Srbija ima jos ali tesku utakmicu u Belgiji.

Archelay

pre 11 godina

Samo vi i dalje omalovazujte Makedoniju.Izgubila od Hrvatske,pa sta?Grubijani Skoti oteli njima bod i to je sve.Zivot ide dalje a Makedonija tek pocinje u ovoj grupi.Zapamtite to.

Andrej

pre 11 godina

Definitivno je jasno da će se za prva dva mjesta boriti Hrvatska i Belgija, ostali su daleko iza. Znači, neizvjesnost postoji samo u tome tko će biti prvi,a tko drugi. A to će ovisiti koliko će tko bodova prosuti na malim utakmicama (pri tome pretpostavljam da ćemo i mi i Belgijanci uzeti 6 bodova protiv Walesa i Škotske, pa onda ostaju Makedonija i Srbija).. Nadam se da će Srbi uspjeti otkinuti Belgijancima bod u dvije utakmice, to bi bila velika pomoć. Belgija gubi u Zagrebu sigurno, jedva je izvukla bod na svom terenu protiv indisponirane Hrvatske. Ne mogu zamisliti kako bi prošli Belgijanci da smo bili u izdanju kao protiv Turske, Italije ili Španjolske.
Srbiji čestitke, ali... Wales je u zadnjem šeširu,u kojem mu društvo rade Malta, Luxemburg, Farski otoci, Andora, San Marino i Lichtenstein. Da li je pobjeda protiv takve reprezentacije, ma koliko visoka bila, stvarno razlog za neki veliki optimizam? Protiv nešto jače Škotske to je izgledalo puno drugačije.

kužiš stari moj

pre 11 godina

mene će naročito zanimati kako će završiti obračun dva okorjela desničara i kako će poraženi primiti poraz. arkanovac protiv lore (skrivač zlostavljača iz lore).
inače, otkad je štimac postavljen za izbornika omiljenost hr repke je drastično opala, jer se uz njegovo ime veže dosta kriminalnih radnji, koje hr policija nije htjela istražiti.

Fiki

pre 11 godina

Vlado ZG,brate sto se ti ne drzis svoje reprezentacije i ostavis Srpsku na miru,i niko te nije pitao za misljenje,IZGLEDA DA SMO UNELI SRAH U hrvate,samo polako momci korak po korak i za dve godine eto nas u Rio,DACE BOG!!!!

Maro HR.

pre 11 godina

Hrvatska je uzela bod na teškom gostovanju protiv ekipe koja je odlična,a zaboravljate da je Modrić nespreman i da nije bilo Lovrena i Ćorluke,kad oni budu spremni teško će nam neko uzet bod.

kajmak

pre 11 godina

Nevjerovatno, kakav si ti narod, Stevane. Izjavu je dao jedan konentator, nogometni kvazistručnjak, a tvoj zaključak je, Nevjerovatno, kakav ste vi nardo Hrvati.
Što da ti ja kažem na to - što je sve Darko Miličić izgovorio sucu nakon one izgubljene tekme (ćerka i ostalo). Moj zaključak bi trebao biti - kakav ste vi narod, Srbi!??????

toliko

pre 11 godina

Nemam obicaj da saljem komentare, ali moram prokomentarisati izjavu Gorana Vlaovica u studiju posle utakmice izmedju Belgije i Hrvatske. Prokomentarisali su utakmicu izmedju Srbije i Velsa, i zakljucak je bio da nije velika razlika izmedju ta dva tima, ali Srbija je morala pokazati nesto. Vazno je da ste vi Brazil, i da vam niko nije ravan. Neverovatno kakav ste vi narod Hrvati.


alo pa šta će reći Vlaović igrali ste poslije zadnjih iz šešira i zasluženo ste ih nakantali, najjbolje da kaže da nakon što ste razbili WELS :) da ste kandidati za osvajanje Svijetskog prvenstva u Brazilu, ovo vam je prva pobijeda u zadnjih 10 susreta,i čorava koka jednom ubode zrno!!
(Mario Kroata, 11. septembar 2012 23:10)

Evo ja da ti pojasnim sta NE MOZE da kaze: "...i zakljucak je bio da nije velika razlika izmedju ta dva tima...", jer to znaci da je ili fudbalski neinteligentan ili prosto maliciozan.

shot

pre 11 godina

Hrvatska je na papiru jaca od Srbije ali to je samo papir .Mislim da ce Hrvati propustiti ovo svetsko prvenstvo jer za njih je pogubno to sto su sa nama u grupi jednostavno kompleks je cudoooo.

veerghoen

pre 11 godina

Za onih koji ne znaju, Vlaovic ima srpske korene, pa otuda i njegov animozitet prema svemu srpskom. Dali su kompleksi li ko zna sta li je, ali ce u Zagrebu biti ''kad god se sretnemo, uvek se zalije''. Bijemo Hrvate usred Zagreba. Deki je tamo sa 19 godina dao gol, sada ce to uciniti omaleni Markovic sa 19 godina. Sreca prati hrabre, ali junaci pisu istoriju.

MAKEDONAC

pre 11 godina

samo se vi svadjajte al ovi nasi makedonci poceli su da igraju fudbal malo po malo, bice vama svima tesko da uzete bilo kakav bod kod nas dole. pozdrav sa juga

zg

pre 11 godina

Cuj sta su se komsije uzdigle jer su uspjeli pobjedit jednu nogometnu silu kao sto je wels i izvuc nerjeseno sa "mocnim" skotima. Necete ni makedoniju pobjedit a belgija ce vam utrpat 3 komada

sanct

pre 11 godina

@Brane sa Korane
Znaci gledao si Hrvatsku:D Doduse razumijem te, tko bi normalan gledao Srbiju pored mogucnosti da u isto vrijeme gleda Hrvatsku:D

Krle

pre 11 godina

"Nevjerojatno je koliko vi gledate HRT. To je uistinu nevjerojatno.
(malo podataka, 11. septembar 2012 23:08)"

... Napisa rvat na srpskom sajtu.

Firefox

pre 11 godina

Gledah Hrvate veceras i protiv Makedonaca i ne mogu da verujem koliko su oni ubedjeni u svoju nadmoc, igrali su obe utakmice vrlo lose i sa tom igrom se ne ide na prvenstvo. 2 suta ka golu na Maksimiru i isto toliko u Briselu - jadno. Necete dobro proci ni protiv nas, koje tako lako otpisujete, a nece vam biti lako ni u Skotskoj, Makedoniji i kad vam dodju Belgijanci. 2 lose partije ste prikazali, realno. Modric senka igraca kakav je bio prosle godine... Makedonci su vam trebali uzeti bod, Belgija je trebalo da vas pobedi.

torca

pre 11 godina

svaka čast komšije,konačno ste se probudili,iskreno ja sam zadovoljan jer imali smo najteži raspored u prva dva kola,ovaj bod je velik kao kuća,nadam se da idemo zajedno u Brazil,sretno sa svima osim nas

woah

pre 11 godina

@Nevjerojatno je koliko vi gledate HRT. To je uistinu nevjerojatno.
(malo podataka, 11. septembar 2012 23:08)

neverovatno je da to kažeš TI, a upravo si ostavio komentar na B92 i pokazao da ne samo da ovde čitaš tekstove, nego čitaš i komentare.

cro1

pre 11 godina

Srbi dobili najslabiju ekipu skupine i odmah najjači, hahahahah,nemojte da vas podsjetim na estonije i nove zelande,vidjet ćemo di je tko za mjesec dana, a dotad budite skromni u skladu s rezultatima zadnjih godina ;)

Srbija ispada iz svih kombinacija za mjesec dana..

pre 11 godina

Srbi slave sto nakon 2 utakmice imaju isti broj bodova kao Hrvatska i Belgija a zaboravljaju da su do sada igrali sa 2 najslabije momcadi u skupini i izgubili 2 boda.

Brane sa Korane

pre 11 godina

Kako se provlace ovi Hrvati to je tragikomicno.Za citavu utakmicu stvorili su samo jednu sansu i to iz prekida u nadoknadi vremena,gol ne racunam jer je pao iz greske Kompanija.Jedan deo utakmice su dobro stajali u odbrambenom bloku ali su im belgijanci stvorili niz sansi koje nisu iskoristili.Belgija je malo precenjena zbog one pobede nad Holandijom,to je ipak bila prijateljska utakmica a Hrvati veoma losi u ove prve dve utakmice sad idu u Makedoniju gde redovno lose prolaze.U svakom slucaju bice neizvesno u ovoj grupi nadam se da ce nam ova pobeda nad Velsom dati krila i samopuzdanje za nastavak kvalifikacija.

Nikola

pre 11 godina

HeHeHe!.. Hrvati, kako ste smesni!.. Imate individualno jacu reprezentaciju, ali ste mnogo mali i kao ljudi i skupa, kao narod. Ne idete na SP! Zapamtite sta kazem! :-)...

slav_onac_

pre 11 godina

Hrvatska je u najboljoj poziciji - igramo 2 puta s Velsom- najlošijom momčadi u našoj grupi a Srbija ide u Bruxelless. Za dva kola stvari će polako sjesti na mjesto.

NogometAS

pre 11 godina

stevan, 11. septembar 2012 22:49)

A sto je to Vlaovic krivo rekao, dobili ste najslabiju momcad u skupini koja je u Srbiju dosla bez 6-7 prvotimaca i odmah ste poletili i zaboravili koliko ste lose izgledali posljednjih 5 utakmica protiv ozbiljnih protivnika sto danasnji svako Wales nije. Srbija ce za mjesec dana potpuno ispasti ili ostati u utrci za SP, dolaze vam Belgija i idete u goste Makedoniji ako izvucete samo 1 bod iz tih utakmica, sto je realno, ispadate..

aca

pre 11 godina

Goce Hristov...a Hrvati kako je bilo u Skoplju 1999. Makedonija protiv Hrvatske mora da igra na pobedu, opasni ste iz kontri, ali ceka vas pakao, a kada se Makedonija emotivno isprazni protiv vas dolazimo mi da sa 2 kontre resimo stvar

Mario Kroata

pre 11 godina

Nemam obicaj da saljem komentare, ali moram prokomentarisati izjavu Gorana Vlaovica u studiju posle utakmice izmedju Belgije i Hrvatske. Prokomentarisali su utakmicu izmedju Srbije i Velsa, i zakljucak je bio da nije velika razlika izmedju ta dva tima, ali Srbija je morala pokazati nesto. Vazno je da ste vi Brazil, i da vam niko nije ravan. Neverovatno kakav ste vi narod Hrvati.


alo pa šta će reći Vlaović igrali ste poslije zadnjih iz šešira i zasluženo ste ih nakantali, najjbolje da kaže da nakon što ste razbili WELS :) da ste kandidati za osvajanje Svijetskog prvenstva u Brazilu, ovo vam je prva pobijeda u zadnjih 10 susreta,i čorava koka jednom ubode zrno!!

malo podataka

pre 11 godina

Nemam obicaj da saljem komentare, ali moram prokomentarisati izjavu Gorana Vlaovica u studiju posle utakmice izmedju Belgije i Hrvatske. Prokomentarisali su utakmicu izmedju Srbije i Velsa, i zakljucak je bio da nije velika razlika izmedju ta dva tima, ali Srbija je morala pokazati nesto. Vazno je da ste vi Brazil, i da vam niko nije ravan. Neverovatno kakav ste vi narod Hrvati.
(stevan, 11. septembar 2012 22:49)

Nevjerojatno je koliko vi gledate HRT. To je uistinu nevjerojatno.

dejan

pre 11 godina

Mislim da su ovo rezultati koji nam savrseno odgovaraju,gledao sam mec belgija -hrvatska,videlo se da belgijanci znaju da igraju ,da su dobra ekipa,ali su mec odigrali u grcu,objektivno je da se za prolaz dalje bore srbija belgija hrvatska,Hrvati bez razloga smatraju sebe nesto mnogo jakom ekipom,mislim da nasi igraci su po talentu bolji, u mladjim generacijama su uvek bili bolji,a nadam se da sada kad je voljni momenat tu,da ce biti bolji .Belgija ima odlicnu ekipu i tu ne znam ko je bolji,ali ne slazem se da su Hrvati imali dve najteze utakmice,pa ne mislim da su Makedonci bolji od Skota i Velsa,a isto tako ne znam dal ce moci da dobiju Skotsku u Skotskoj ni Hrvatska ni Belgija,nama sada sledi Belgija,i to ako dobijemo onda mozemo da se nadamo borbi,a onda i vazno gostovanje u makedoniji,gde bi mogli da potrazimo ti\u pobedu na strani koja bi mnogo znacila,sto se Belgijanaca tice ,hvali im napadac dobar,inace Hazard je ekstra igrac,kao i Vitsek\l,Dembele,Kompani,ali ni tu ne vidim da nesto zaostajemo za njima.po meni mislim da ce borba biti bas zestoka,i nije nemoguce i da zadnje kolo presudi

darker

pre 11 godina

Dobra Belgija ali vidi se da im fali jos neki dobar napadac ovaj sto je sada igrao ima nevjerovatno slab prijem a i Lukaku trenutno nije nista bolji.Hrvatska se jako dobro branila i na kraju cak imala zicer za pobjedu.Nisam ocekivao da Srbija da 6 komada i svaka cast na tome sada se bas zakuhaje situacija u ovoj grupi.

Miha

pre 11 godina

Kako ću da se smejem ovim hrvatima kada se završe ove kvalifikacije. Ovako će da vam izgleda tabela na kraju. Mnogo ste slabi to se videlo i protiv makedonaca i belgijanaca!!!

Mare22

pre 11 godina

Hrvati su neverovatni, govore o Belgiji kao o Brazilu... Belgijanci nisu nikad nista napravili imali su uvek solidan tim. Imace muke i sa nama kakva god da je ova ekipa...

Sardaukar

pre 11 godina

Taktički očekivano. Najtežu utakmicu skupine uzeli smo bod....suvereno ka mjestu broj 1 koje realno zasluzujemo...sretno vam na gostovanju u Belgiji...Sve ispod 3:0 vam je ogroman uspjeh...

stevan

pre 11 godina

Nemam obicaj da saljem komentare, ali moram prokomentarisati izjavu Gorana Vlaovica u studiju posle utakmice izmedju Belgije i Hrvatske. Prokomentarisali su utakmicu izmedju Srbije i Velsa, i zakljucak je bio da nije velika razlika izmedju ta dva tima, ali Srbija je morala pokazati nesto. Vazno je da ste vi Brazil, i da vam niko nije ravan. Neverovatno kakav ste vi narod Hrvati.

VladoZG

pre 11 godina

Ovo je super rezultat , ipak je to Belgija i to u gostima. Najgori je sto smo u zadnje 2 minute preko Domagoja Vide imali priliku tj čisti zicer da zabijemo gol za pobjedu. Ali opet i ovo je ok, Hrvatska je za sad prošla možda i dva najbolja protivnika iz skupine bez poraza. Pustimo mi Srbiju i tamo neki Wels, Škotsku i kojekakve antitalente. Vidjet ćemo mi kad se Srbija "sastanete" sa Makedonijom, a Belgiju da ne spominjem.

stevan

pre 11 godina

Nemam obicaj da saljem komentare, ali moram prokomentarisati izjavu Gorana Vlaovica u studiju posle utakmice izmedju Belgije i Hrvatske. Prokomentarisali su utakmicu izmedju Srbije i Velsa, i zakljucak je bio da nije velika razlika izmedju ta dva tima, ali Srbija je morala pokazati nesto. Vazno je da ste vi Brazil, i da vam niko nije ravan. Neverovatno kakav ste vi narod Hrvati.

torca

pre 11 godina

svaka čast komšije,konačno ste se probudili,iskreno ja sam zadovoljan jer imali smo najteži raspored u prva dva kola,ovaj bod je velik kao kuća,nadam se da idemo zajedno u Brazil,sretno sa svima osim nas

Mare22

pre 11 godina

Hrvati su neverovatni, govore o Belgiji kao o Brazilu... Belgijanci nisu nikad nista napravili imali su uvek solidan tim. Imace muke i sa nama kakva god da je ova ekipa...

VladoZG

pre 11 godina

Ovo je super rezultat , ipak je to Belgija i to u gostima. Najgori je sto smo u zadnje 2 minute preko Domagoja Vide imali priliku tj čisti zicer da zabijemo gol za pobjedu. Ali opet i ovo je ok, Hrvatska je za sad prošla možda i dva najbolja protivnika iz skupine bez poraza. Pustimo mi Srbiju i tamo neki Wels, Škotsku i kojekakve antitalente. Vidjet ćemo mi kad se Srbija "sastanete" sa Makedonijom, a Belgiju da ne spominjem.

Nikola

pre 11 godina

HeHeHe!.. Hrvati, kako ste smesni!.. Imate individualno jacu reprezentaciju, ali ste mnogo mali i kao ljudi i skupa, kao narod. Ne idete na SP! Zapamtite sta kazem! :-)...

malo podataka

pre 11 godina

Nemam obicaj da saljem komentare, ali moram prokomentarisati izjavu Gorana Vlaovica u studiju posle utakmice izmedju Belgije i Hrvatske. Prokomentarisali su utakmicu izmedju Srbije i Velsa, i zakljucak je bio da nije velika razlika izmedju ta dva tima, ali Srbija je morala pokazati nesto. Vazno je da ste vi Brazil, i da vam niko nije ravan. Neverovatno kakav ste vi narod Hrvati.
(stevan, 11. septembar 2012 22:49)

Nevjerojatno je koliko vi gledate HRT. To je uistinu nevjerojatno.

Mario Kroata

pre 11 godina

Nemam obicaj da saljem komentare, ali moram prokomentarisati izjavu Gorana Vlaovica u studiju posle utakmice izmedju Belgije i Hrvatske. Prokomentarisali su utakmicu izmedju Srbije i Velsa, i zakljucak je bio da nije velika razlika izmedju ta dva tima, ali Srbija je morala pokazati nesto. Vazno je da ste vi Brazil, i da vam niko nije ravan. Neverovatno kakav ste vi narod Hrvati.


alo pa šta će reći Vlaović igrali ste poslije zadnjih iz šešira i zasluženo ste ih nakantali, najjbolje da kaže da nakon što ste razbili WELS :) da ste kandidati za osvajanje Svijetskog prvenstva u Brazilu, ovo vam je prva pobijeda u zadnjih 10 susreta,i čorava koka jednom ubode zrno!!

Sardaukar

pre 11 godina

Taktički očekivano. Najtežu utakmicu skupine uzeli smo bod....suvereno ka mjestu broj 1 koje realno zasluzujemo...sretno vam na gostovanju u Belgiji...Sve ispod 3:0 vam je ogroman uspjeh...

Brane sa Korane

pre 11 godina

Kako se provlace ovi Hrvati to je tragikomicno.Za citavu utakmicu stvorili su samo jednu sansu i to iz prekida u nadoknadi vremena,gol ne racunam jer je pao iz greske Kompanija.Jedan deo utakmice su dobro stajali u odbrambenom bloku ali su im belgijanci stvorili niz sansi koje nisu iskoristili.Belgija je malo precenjena zbog one pobede nad Holandijom,to je ipak bila prijateljska utakmica a Hrvati veoma losi u ove prve dve utakmice sad idu u Makedoniju gde redovno lose prolaze.U svakom slucaju bice neizvesno u ovoj grupi nadam se da ce nam ova pobeda nad Velsom dati krila i samopuzdanje za nastavak kvalifikacija.

Miha

pre 11 godina

Kako ću da se smejem ovim hrvatima kada se završe ove kvalifikacije. Ovako će da vam izgleda tabela na kraju. Mnogo ste slabi to se videlo i protiv makedonaca i belgijanaca!!!

darker

pre 11 godina

Dobra Belgija ali vidi se da im fali jos neki dobar napadac ovaj sto je sada igrao ima nevjerovatno slab prijem a i Lukaku trenutno nije nista bolji.Hrvatska se jako dobro branila i na kraju cak imala zicer za pobjedu.Nisam ocekivao da Srbija da 6 komada i svaka cast na tome sada se bas zakuhaje situacija u ovoj grupi.

NogometAS

pre 11 godina

stevan, 11. septembar 2012 22:49)

A sto je to Vlaovic krivo rekao, dobili ste najslabiju momcad u skupini koja je u Srbiju dosla bez 6-7 prvotimaca i odmah ste poletili i zaboravili koliko ste lose izgledali posljednjih 5 utakmica protiv ozbiljnih protivnika sto danasnji svako Wales nije. Srbija ce za mjesec dana potpuno ispasti ili ostati u utrci za SP, dolaze vam Belgija i idete u goste Makedoniji ako izvucete samo 1 bod iz tih utakmica, sto je realno, ispadate..

dejan

pre 11 godina

Mislim da su ovo rezultati koji nam savrseno odgovaraju,gledao sam mec belgija -hrvatska,videlo se da belgijanci znaju da igraju ,da su dobra ekipa,ali su mec odigrali u grcu,objektivno je da se za prolaz dalje bore srbija belgija hrvatska,Hrvati bez razloga smatraju sebe nesto mnogo jakom ekipom,mislim da nasi igraci su po talentu bolji, u mladjim generacijama su uvek bili bolji,a nadam se da sada kad je voljni momenat tu,da ce biti bolji .Belgija ima odlicnu ekipu i tu ne znam ko je bolji,ali ne slazem se da su Hrvati imali dve najteze utakmice,pa ne mislim da su Makedonci bolji od Skota i Velsa,a isto tako ne znam dal ce moci da dobiju Skotsku u Skotskoj ni Hrvatska ni Belgija,nama sada sledi Belgija,i to ako dobijemo onda mozemo da se nadamo borbi,a onda i vazno gostovanje u makedoniji,gde bi mogli da potrazimo ti\u pobedu na strani koja bi mnogo znacila,sto se Belgijanaca tice ,hvali im napadac dobar,inace Hazard je ekstra igrac,kao i Vitsek\l,Dembele,Kompani,ali ni tu ne vidim da nesto zaostajemo za njima.po meni mislim da ce borba biti bas zestoka,i nije nemoguce i da zadnje kolo presudi

aca

pre 11 godina

Goce Hristov...a Hrvati kako je bilo u Skoplju 1999. Makedonija protiv Hrvatske mora da igra na pobedu, opasni ste iz kontri, ali ceka vas pakao, a kada se Makedonija emotivno isprazni protiv vas dolazimo mi da sa 2 kontre resimo stvar

slav_onac_

pre 11 godina

Hrvatska je u najboljoj poziciji - igramo 2 puta s Velsom- najlošijom momčadi u našoj grupi a Srbija ide u Bruxelless. Za dva kola stvari će polako sjesti na mjesto.

Krle

pre 11 godina

"Nevjerojatno je koliko vi gledate HRT. To je uistinu nevjerojatno.
(malo podataka, 11. septembar 2012 23:08)"

... Napisa rvat na srpskom sajtu.

kajmak

pre 11 godina

Nevjerovatno, kakav si ti narod, Stevane. Izjavu je dao jedan konentator, nogometni kvazistručnjak, a tvoj zaključak je, Nevjerovatno, kakav ste vi nardo Hrvati.
Što da ti ja kažem na to - što je sve Darko Miličić izgovorio sucu nakon one izgubljene tekme (ćerka i ostalo). Moj zaključak bi trebao biti - kakav ste vi narod, Srbi!??????

woah

pre 11 godina

@Nevjerojatno je koliko vi gledate HRT. To je uistinu nevjerojatno.
(malo podataka, 11. septembar 2012 23:08)

neverovatno je da to kažeš TI, a upravo si ostavio komentar na B92 i pokazao da ne samo da ovde čitaš tekstove, nego čitaš i komentare.

MAKEDONAC

pre 11 godina

samo se vi svadjajte al ovi nasi makedonci poceli su da igraju fudbal malo po malo, bice vama svima tesko da uzete bilo kakav bod kod nas dole. pozdrav sa juga

Srbija ispada iz svih kombinacija za mjesec dana..

pre 11 godina

Srbi slave sto nakon 2 utakmice imaju isti broj bodova kao Hrvatska i Belgija a zaboravljaju da su do sada igrali sa 2 najslabije momcadi u skupini i izgubili 2 boda.

sanct

pre 11 godina

@Brane sa Korane
Znaci gledao si Hrvatsku:D Doduse razumijem te, tko bi normalan gledao Srbiju pored mogucnosti da u isto vrijeme gleda Hrvatsku:D

Maro HR.

pre 11 godina

Hrvatska je uzela bod na teškom gostovanju protiv ekipe koja je odlična,a zaboravljate da je Modrić nespreman i da nije bilo Lovrena i Ćorluke,kad oni budu spremni teško će nam neko uzet bod.

Archelay

pre 11 godina

Samo vi i dalje omalovazujte Makedoniju.Izgubila od Hrvatske,pa sta?Grubijani Skoti oteli njima bod i to je sve.Zivot ide dalje a Makedonija tek pocinje u ovoj grupi.Zapamtite to.

zg

pre 11 godina

Cuj sta su se komsije uzdigle jer su uspjeli pobjedit jednu nogometnu silu kao sto je wels i izvuc nerjeseno sa "mocnim" skotima. Necete ni makedoniju pobjedit a belgija ce vam utrpat 3 komada

Mikica

pre 11 godina

Susedi,

Lovren nam fali, Ćorluka nam fali, Modrić još nije ni na 50% kao što je i sam Mourinhu rekao, Rakitić u nekoj laganoj krizi, iz koje će prije ili kasnije izaći.
Nemojte omalovažavati Belgiju u gostima i Makedoniju. Oni su ipak malo jači nego jedan Wales koji je bio u "BUBNJU" sa velesilama poput Andore, Lichtensteina, San Marina itd.

cro1

pre 11 godina

Srbi dobili najslabiju ekipu skupine i odmah najjači, hahahahah,nemojte da vas podsjetim na estonije i nove zelande,vidjet ćemo di je tko za mjesec dana, a dotad budite skromni u skladu s rezultatima zadnjih godina ;)

Firefox

pre 11 godina

Gledah Hrvate veceras i protiv Makedonaca i ne mogu da verujem koliko su oni ubedjeni u svoju nadmoc, igrali su obe utakmice vrlo lose i sa tom igrom se ne ide na prvenstvo. 2 suta ka golu na Maksimiru i isto toliko u Briselu - jadno. Necete dobro proci ni protiv nas, koje tako lako otpisujete, a nece vam biti lako ni u Skotskoj, Makedoniji i kad vam dodju Belgijanci. 2 lose partije ste prikazali, realno. Modric senka igraca kakav je bio prosle godine... Makedonci su vam trebali uzeti bod, Belgija je trebalo da vas pobedi.

shot

pre 11 godina

Hrvatska je na papiru jaca od Srbije ali to je samo papir .Mislim da ce Hrvati propustiti ovo svetsko prvenstvo jer za njih je pogubno to sto su sa nama u grupi jednostavno kompleks je cudoooo.

Torcida Mannheim

pre 11 godina

Dajte ljudi smirite malo hormone. Tek je pocelo a svak se vidi u finalu u Brazilu. Srbija ne smije sa poljeteti na toj pobjedi protiv Wales-a, a ni mi Hrvati netreba mo slaviti 1:1. Ima jos puno, puno igrati. Tu su jos Makedonci. A i nas susret slijedi. Nadam se da Hrvatska i Srbija prolazu. Srbija ima jos ali tesku utakmicu u Belgiji.

Fiki

pre 11 godina

Vlado ZG,brate sto se ti ne drzis svoje reprezentacije i ostavis Srpsku na miru,i niko te nije pitao za misljenje,IZGLEDA DA SMO UNELI SRAH U hrvate,samo polako momci korak po korak i za dve godine eto nas u Rio,DACE BOG!!!!

kužiš stari moj

pre 11 godina

mene će naročito zanimati kako će završiti obračun dva okorjela desničara i kako će poraženi primiti poraz. arkanovac protiv lore (skrivač zlostavljača iz lore).
inače, otkad je štimac postavljen za izbornika omiljenost hr repke je drastično opala, jer se uz njegovo ime veže dosta kriminalnih radnji, koje hr policija nije htjela istražiti.

veerghoen

pre 11 godina

Za onih koji ne znaju, Vlaovic ima srpske korene, pa otuda i njegov animozitet prema svemu srpskom. Dali su kompleksi li ko zna sta li je, ali ce u Zagrebu biti ''kad god se sretnemo, uvek se zalije''. Bijemo Hrvate usred Zagreba. Deki je tamo sa 19 godina dao gol, sada ce to uciniti omaleni Markovic sa 19 godina. Sreca prati hrabre, ali junaci pisu istoriju.

Andrej

pre 11 godina

Definitivno je jasno da će se za prva dva mjesta boriti Hrvatska i Belgija, ostali su daleko iza. Znači, neizvjesnost postoji samo u tome tko će biti prvi,a tko drugi. A to će ovisiti koliko će tko bodova prosuti na malim utakmicama (pri tome pretpostavljam da ćemo i mi i Belgijanci uzeti 6 bodova protiv Walesa i Škotske, pa onda ostaju Makedonija i Srbija).. Nadam se da će Srbi uspjeti otkinuti Belgijancima bod u dvije utakmice, to bi bila velika pomoć. Belgija gubi u Zagrebu sigurno, jedva je izvukla bod na svom terenu protiv indisponirane Hrvatske. Ne mogu zamisliti kako bi prošli Belgijanci da smo bili u izdanju kao protiv Turske, Italije ili Španjolske.
Srbiji čestitke, ali... Wales je u zadnjem šeširu,u kojem mu društvo rade Malta, Luxemburg, Farski otoci, Andora, San Marino i Lichtenstein. Da li je pobjeda protiv takve reprezentacije, ma koliko visoka bila, stvarno razlog za neki veliki optimizam? Protiv nešto jače Škotske to je izgledalo puno drugačije.

toliko

pre 11 godina

Nemam obicaj da saljem komentare, ali moram prokomentarisati izjavu Gorana Vlaovica u studiju posle utakmice izmedju Belgije i Hrvatske. Prokomentarisali su utakmicu izmedju Srbije i Velsa, i zakljucak je bio da nije velika razlika izmedju ta dva tima, ali Srbija je morala pokazati nesto. Vazno je da ste vi Brazil, i da vam niko nije ravan. Neverovatno kakav ste vi narod Hrvati.


alo pa šta će reći Vlaović igrali ste poslije zadnjih iz šešira i zasluženo ste ih nakantali, najjbolje da kaže da nakon što ste razbili WELS :) da ste kandidati za osvajanje Svijetskog prvenstva u Brazilu, ovo vam je prva pobijeda u zadnjih 10 susreta,i čorava koka jednom ubode zrno!!
(Mario Kroata, 11. septembar 2012 23:10)

Evo ja da ti pojasnim sta NE MOZE da kaze: "...i zakljucak je bio da nije velika razlika izmedju ta dva tima...", jer to znaci da je ili fudbalski neinteligentan ili prosto maliciozan.

Sizif

pre 11 godina

Auuuuuuuu kakva sapunica od grupe, al će ovdje biti drame,ovo je tek uvod a zaplet će da uslijedi,dok ćemo tek u zadnjoj epizodi saznati ko načinje dijete zanosnoj Brazilki !!!

šžvrlj

pre 11 godina

U igri su još 24 boda, osam utakmica, prerano je bilo što zaključivati. I Hrv i Srb i Belg su dobro startale i ostvarile plan. Srbi možda mogu malo žaliti za propuštenim bodovima u Škotskoj, ali tko kaže da će ih tamo Hrvatska i Belgija osvojit? Grupa će ovakva biti do samog kraja vjerojatno, a ne treba otpisivat i dobru Makedoniju...

nikola1992

pre 11 godina

Ona tabela nase grupe nije tacna. Pa hrvati su po uefa u prvih 10 na svetu, a ovde tek 3. u grupi. Pa to nije moguce!!! Nesto smo mi tu pogresili.

Petar

pre 11 godina

e pa vidiš, igrali smo loše i opet imamo 4 boda kao vi, e to je odlika velikih ekipa, igrati loše pa opet skupljat bodove
(hrvoje, 12. septembar 2012 12:27)

Eto, a onda kažu da su Srbi mitomani i da uveličavaju stvari.

Da vidimo tu veliku ekipu Hrvatsku:

EP 2000 - nisu se plasirali

SP 2002 - ispali u grupi

EP 2004 - ispali u grupi

SP 2006 - ispali u grupi

EP 2008 - ispali u četvrtfinalu

SP 2010 - nisu se kvalificirali

EP 2012 - ispali u grupi

Sori stari, to nije velika reprezentacija. Velike reprezentacije su Italija, Engleska, Njemačka, Španjolska, Brazil, Argentina, Francuska. Velike repke u 80 % slučajeva a ono barem prođu skupinu velikih takmičenja.

Nevjerovatno je, stvarno, koliko su Hrvati u stanju iz ničega, iz jedne prosječne evropske repke, što svi rezultati pokazuju, napraviti Brazil.

A realno oni nemaju pravi rezultat na EP i SP-ima, još od 1998.

Živjeli, pozdrav..

hrvoje

pre 11 godina

(Firefox, 12. septembar 2012 00:11)

e pa vidiš, igrali smo loše i opet imamo 4 boda kao vi, e to je odlika velikih ekipa, igrati loše pa opet skupljat bodove, što će bit kad krenemo igrat bolje i ubacimo u višu brzinu, pa ostavit ćemo vas sve na više od 6 bodova razlike, samo da se još malo posložimo i prvi smo bez nekih većih problema, jučer smo odigrali solidno, mogli smo i tako pobjedit te belgijance koji slove za favorite ove skupine, idemo dalje

Sardaukar

pre 11 godina

Taktički očekivano. Najtežu utakmicu skupine uzeli smo bod....suvereno ka mjestu broj 1 koje realno zasluzujemo...sretno vam na gostovanju u Belgiji...Sve ispod 3:0 vam je ogroman uspjeh...

VladoZG

pre 11 godina

Ovo je super rezultat , ipak je to Belgija i to u gostima. Najgori je sto smo u zadnje 2 minute preko Domagoja Vide imali priliku tj čisti zicer da zabijemo gol za pobjedu. Ali opet i ovo je ok, Hrvatska je za sad prošla možda i dva najbolja protivnika iz skupine bez poraza. Pustimo mi Srbiju i tamo neki Wels, Škotsku i kojekakve antitalente. Vidjet ćemo mi kad se Srbija "sastanete" sa Makedonijom, a Belgiju da ne spominjem.

malo podataka

pre 11 godina

Nemam obicaj da saljem komentare, ali moram prokomentarisati izjavu Gorana Vlaovica u studiju posle utakmice izmedju Belgije i Hrvatske. Prokomentarisali su utakmicu izmedju Srbije i Velsa, i zakljucak je bio da nije velika razlika izmedju ta dva tima, ali Srbija je morala pokazati nesto. Vazno je da ste vi Brazil, i da vam niko nije ravan. Neverovatno kakav ste vi narod Hrvati.
(stevan, 11. septembar 2012 22:49)

Nevjerojatno je koliko vi gledate HRT. To je uistinu nevjerojatno.

stevan

pre 11 godina

Nemam obicaj da saljem komentare, ali moram prokomentarisati izjavu Gorana Vlaovica u studiju posle utakmice izmedju Belgije i Hrvatske. Prokomentarisali su utakmicu izmedju Srbije i Velsa, i zakljucak je bio da nije velika razlika izmedju ta dva tima, ali Srbija je morala pokazati nesto. Vazno je da ste vi Brazil, i da vam niko nije ravan. Neverovatno kakav ste vi narod Hrvati.

Nikola

pre 11 godina

HeHeHe!.. Hrvati, kako ste smesni!.. Imate individualno jacu reprezentaciju, ali ste mnogo mali i kao ljudi i skupa, kao narod. Ne idete na SP! Zapamtite sta kazem! :-)...

Mario Kroata

pre 11 godina

Nemam obicaj da saljem komentare, ali moram prokomentarisati izjavu Gorana Vlaovica u studiju posle utakmice izmedju Belgije i Hrvatske. Prokomentarisali su utakmicu izmedju Srbije i Velsa, i zakljucak je bio da nije velika razlika izmedju ta dva tima, ali Srbija je morala pokazati nesto. Vazno je da ste vi Brazil, i da vam niko nije ravan. Neverovatno kakav ste vi narod Hrvati.


alo pa šta će reći Vlaović igrali ste poslije zadnjih iz šešira i zasluženo ste ih nakantali, najjbolje da kaže da nakon što ste razbili WELS :) da ste kandidati za osvajanje Svijetskog prvenstva u Brazilu, ovo vam je prva pobijeda u zadnjih 10 susreta,i čorava koka jednom ubode zrno!!

NogometAS

pre 11 godina

stevan, 11. septembar 2012 22:49)

A sto je to Vlaovic krivo rekao, dobili ste najslabiju momcad u skupini koja je u Srbiju dosla bez 6-7 prvotimaca i odmah ste poletili i zaboravili koliko ste lose izgledali posljednjih 5 utakmica protiv ozbiljnih protivnika sto danasnji svako Wales nije. Srbija ce za mjesec dana potpuno ispasti ili ostati u utrci za SP, dolaze vam Belgija i idete u goste Makedoniji ako izvucete samo 1 bod iz tih utakmica, sto je realno, ispadate..

slav_onac_

pre 11 godina

Hrvatska je u najboljoj poziciji - igramo 2 puta s Velsom- najlošijom momčadi u našoj grupi a Srbija ide u Bruxelless. Za dva kola stvari će polako sjesti na mjesto.

Miha

pre 11 godina

Kako ću da se smejem ovim hrvatima kada se završe ove kvalifikacije. Ovako će da vam izgleda tabela na kraju. Mnogo ste slabi to se videlo i protiv makedonaca i belgijanaca!!!

Brane sa Korane

pre 11 godina

Kako se provlace ovi Hrvati to je tragikomicno.Za citavu utakmicu stvorili su samo jednu sansu i to iz prekida u nadoknadi vremena,gol ne racunam jer je pao iz greske Kompanija.Jedan deo utakmice su dobro stajali u odbrambenom bloku ali su im belgijanci stvorili niz sansi koje nisu iskoristili.Belgija je malo precenjena zbog one pobede nad Holandijom,to je ipak bila prijateljska utakmica a Hrvati veoma losi u ove prve dve utakmice sad idu u Makedoniju gde redovno lose prolaze.U svakom slucaju bice neizvesno u ovoj grupi nadam se da ce nam ova pobeda nad Velsom dati krila i samopuzdanje za nastavak kvalifikacija.

dejan

pre 11 godina

Mislim da su ovo rezultati koji nam savrseno odgovaraju,gledao sam mec belgija -hrvatska,videlo se da belgijanci znaju da igraju ,da su dobra ekipa,ali su mec odigrali u grcu,objektivno je da se za prolaz dalje bore srbija belgija hrvatska,Hrvati bez razloga smatraju sebe nesto mnogo jakom ekipom,mislim da nasi igraci su po talentu bolji, u mladjim generacijama su uvek bili bolji,a nadam se da sada kad je voljni momenat tu,da ce biti bolji .Belgija ima odlicnu ekipu i tu ne znam ko je bolji,ali ne slazem se da su Hrvati imali dve najteze utakmice,pa ne mislim da su Makedonci bolji od Skota i Velsa,a isto tako ne znam dal ce moci da dobiju Skotsku u Skotskoj ni Hrvatska ni Belgija,nama sada sledi Belgija,i to ako dobijemo onda mozemo da se nadamo borbi,a onda i vazno gostovanje u makedoniji,gde bi mogli da potrazimo ti\u pobedu na strani koja bi mnogo znacila,sto se Belgijanaca tice ,hvali im napadac dobar,inace Hazard je ekstra igrac,kao i Vitsek\l,Dembele,Kompani,ali ni tu ne vidim da nesto zaostajemo za njima.po meni mislim da ce borba biti bas zestoka,i nije nemoguce i da zadnje kolo presudi

Mare22

pre 11 godina

Hrvati su neverovatni, govore o Belgiji kao o Brazilu... Belgijanci nisu nikad nista napravili imali su uvek solidan tim. Imace muke i sa nama kakva god da je ova ekipa...

veerghoen

pre 11 godina

Za onih koji ne znaju, Vlaovic ima srpske korene, pa otuda i njegov animozitet prema svemu srpskom. Dali su kompleksi li ko zna sta li je, ali ce u Zagrebu biti ''kad god se sretnemo, uvek se zalije''. Bijemo Hrvate usred Zagreba. Deki je tamo sa 19 godina dao gol, sada ce to uciniti omaleni Markovic sa 19 godina. Sreca prati hrabre, ali junaci pisu istoriju.

shot

pre 11 godina

Hrvatska je na papiru jaca od Srbije ali to je samo papir .Mislim da ce Hrvati propustiti ovo svetsko prvenstvo jer za njih je pogubno to sto su sa nama u grupi jednostavno kompleks je cudoooo.

aca

pre 11 godina

Goce Hristov...a Hrvati kako je bilo u Skoplju 1999. Makedonija protiv Hrvatske mora da igra na pobedu, opasni ste iz kontri, ali ceka vas pakao, a kada se Makedonija emotivno isprazni protiv vas dolazimo mi da sa 2 kontre resimo stvar

torca

pre 11 godina

svaka čast komšije,konačno ste se probudili,iskreno ja sam zadovoljan jer imali smo najteži raspored u prva dva kola,ovaj bod je velik kao kuća,nadam se da idemo zajedno u Brazil,sretno sa svima osim nas

Srbija ispada iz svih kombinacija za mjesec dana..

pre 11 godina

Srbi slave sto nakon 2 utakmice imaju isti broj bodova kao Hrvatska i Belgija a zaboravljaju da su do sada igrali sa 2 najslabije momcadi u skupini i izgubili 2 boda.

zg

pre 11 godina

Cuj sta su se komsije uzdigle jer su uspjeli pobjedit jednu nogometnu silu kao sto je wels i izvuc nerjeseno sa "mocnim" skotima. Necete ni makedoniju pobjedit a belgija ce vam utrpat 3 komada

cro1

pre 11 godina

Srbi dobili najslabiju ekipu skupine i odmah najjači, hahahahah,nemojte da vas podsjetim na estonije i nove zelande,vidjet ćemo di je tko za mjesec dana, a dotad budite skromni u skladu s rezultatima zadnjih godina ;)

Maro HR.

pre 11 godina

Hrvatska je uzela bod na teškom gostovanju protiv ekipe koja je odlična,a zaboravljate da je Modrić nespreman i da nije bilo Lovrena i Ćorluke,kad oni budu spremni teško će nam neko uzet bod.

sanct

pre 11 godina

@Brane sa Korane
Znaci gledao si Hrvatsku:D Doduse razumijem te, tko bi normalan gledao Srbiju pored mogucnosti da u isto vrijeme gleda Hrvatsku:D

Andrej

pre 11 godina

Definitivno je jasno da će se za prva dva mjesta boriti Hrvatska i Belgija, ostali su daleko iza. Znači, neizvjesnost postoji samo u tome tko će biti prvi,a tko drugi. A to će ovisiti koliko će tko bodova prosuti na malim utakmicama (pri tome pretpostavljam da ćemo i mi i Belgijanci uzeti 6 bodova protiv Walesa i Škotske, pa onda ostaju Makedonija i Srbija).. Nadam se da će Srbi uspjeti otkinuti Belgijancima bod u dvije utakmice, to bi bila velika pomoć. Belgija gubi u Zagrebu sigurno, jedva je izvukla bod na svom terenu protiv indisponirane Hrvatske. Ne mogu zamisliti kako bi prošli Belgijanci da smo bili u izdanju kao protiv Turske, Italije ili Španjolske.
Srbiji čestitke, ali... Wales je u zadnjem šeširu,u kojem mu društvo rade Malta, Luxemburg, Farski otoci, Andora, San Marino i Lichtenstein. Da li je pobjeda protiv takve reprezentacije, ma koliko visoka bila, stvarno razlog za neki veliki optimizam? Protiv nešto jače Škotske to je izgledalo puno drugačije.

Firefox

pre 11 godina

Gledah Hrvate veceras i protiv Makedonaca i ne mogu da verujem koliko su oni ubedjeni u svoju nadmoc, igrali su obe utakmice vrlo lose i sa tom igrom se ne ide na prvenstvo. 2 suta ka golu na Maksimiru i isto toliko u Briselu - jadno. Necete dobro proci ni protiv nas, koje tako lako otpisujete, a nece vam biti lako ni u Skotskoj, Makedoniji i kad vam dodju Belgijanci. 2 lose partije ste prikazali, realno. Modric senka igraca kakav je bio prosle godine... Makedonci su vam trebali uzeti bod, Belgija je trebalo da vas pobedi.

nikola1992

pre 11 godina

Ona tabela nase grupe nije tacna. Pa hrvati su po uefa u prvih 10 na svetu, a ovde tek 3. u grupi. Pa to nije moguce!!! Nesto smo mi tu pogresili.

Fiki

pre 11 godina

Vlado ZG,brate sto se ti ne drzis svoje reprezentacije i ostavis Srpsku na miru,i niko te nije pitao za misljenje,IZGLEDA DA SMO UNELI SRAH U hrvate,samo polako momci korak po korak i za dve godine eto nas u Rio,DACE BOG!!!!

woah

pre 11 godina

@Nevjerojatno je koliko vi gledate HRT. To je uistinu nevjerojatno.
(malo podataka, 11. septembar 2012 23:08)

neverovatno je da to kažeš TI, a upravo si ostavio komentar na B92 i pokazao da ne samo da ovde čitaš tekstove, nego čitaš i komentare.

hrvoje

pre 11 godina

(Firefox, 12. septembar 2012 00:11)

e pa vidiš, igrali smo loše i opet imamo 4 boda kao vi, e to je odlika velikih ekipa, igrati loše pa opet skupljat bodove, što će bit kad krenemo igrat bolje i ubacimo u višu brzinu, pa ostavit ćemo vas sve na više od 6 bodova razlike, samo da se još malo posložimo i prvi smo bez nekih većih problema, jučer smo odigrali solidno, mogli smo i tako pobjedit te belgijance koji slove za favorite ove skupine, idemo dalje

toliko

pre 11 godina

Nemam obicaj da saljem komentare, ali moram prokomentarisati izjavu Gorana Vlaovica u studiju posle utakmice izmedju Belgije i Hrvatske. Prokomentarisali su utakmicu izmedju Srbije i Velsa, i zakljucak je bio da nije velika razlika izmedju ta dva tima, ali Srbija je morala pokazati nesto. Vazno je da ste vi Brazil, i da vam niko nije ravan. Neverovatno kakav ste vi narod Hrvati.


alo pa šta će reći Vlaović igrali ste poslije zadnjih iz šešira i zasluženo ste ih nakantali, najjbolje da kaže da nakon što ste razbili WELS :) da ste kandidati za osvajanje Svijetskog prvenstva u Brazilu, ovo vam je prva pobijeda u zadnjih 10 susreta,i čorava koka jednom ubode zrno!!
(Mario Kroata, 11. septembar 2012 23:10)

Evo ja da ti pojasnim sta NE MOZE da kaze: "...i zakljucak je bio da nije velika razlika izmedju ta dva tima...", jer to znaci da je ili fudbalski neinteligentan ili prosto maliciozan.

kužiš stari moj

pre 11 godina

mene će naročito zanimati kako će završiti obračun dva okorjela desničara i kako će poraženi primiti poraz. arkanovac protiv lore (skrivač zlostavljača iz lore).
inače, otkad je štimac postavljen za izbornika omiljenost hr repke je drastično opala, jer se uz njegovo ime veže dosta kriminalnih radnji, koje hr policija nije htjela istražiti.

Krle

pre 11 godina

"Nevjerojatno je koliko vi gledate HRT. To je uistinu nevjerojatno.
(malo podataka, 11. septembar 2012 23:08)"

... Napisa rvat na srpskom sajtu.

Petar

pre 11 godina

e pa vidiš, igrali smo loše i opet imamo 4 boda kao vi, e to je odlika velikih ekipa, igrati loše pa opet skupljat bodove
(hrvoje, 12. septembar 2012 12:27)

Eto, a onda kažu da su Srbi mitomani i da uveličavaju stvari.

Da vidimo tu veliku ekipu Hrvatsku:

EP 2000 - nisu se plasirali

SP 2002 - ispali u grupi

EP 2004 - ispali u grupi

SP 2006 - ispali u grupi

EP 2008 - ispali u četvrtfinalu

SP 2010 - nisu se kvalificirali

EP 2012 - ispali u grupi

Sori stari, to nije velika reprezentacija. Velike reprezentacije su Italija, Engleska, Njemačka, Španjolska, Brazil, Argentina, Francuska. Velike repke u 80 % slučajeva a ono barem prođu skupinu velikih takmičenja.

Nevjerovatno je, stvarno, koliko su Hrvati u stanju iz ničega, iz jedne prosječne evropske repke, što svi rezultati pokazuju, napraviti Brazil.

A realno oni nemaju pravi rezultat na EP i SP-ima, još od 1998.

Živjeli, pozdrav..

Archelay

pre 11 godina

Samo vi i dalje omalovazujte Makedoniju.Izgubila od Hrvatske,pa sta?Grubijani Skoti oteli njima bod i to je sve.Zivot ide dalje a Makedonija tek pocinje u ovoj grupi.Zapamtite to.

kajmak

pre 11 godina

Nevjerovatno, kakav si ti narod, Stevane. Izjavu je dao jedan konentator, nogometni kvazistručnjak, a tvoj zaključak je, Nevjerovatno, kakav ste vi nardo Hrvati.
Što da ti ja kažem na to - što je sve Darko Miličić izgovorio sucu nakon one izgubljene tekme (ćerka i ostalo). Moj zaključak bi trebao biti - kakav ste vi narod, Srbi!??????

Mikica

pre 11 godina

Susedi,

Lovren nam fali, Ćorluka nam fali, Modrić još nije ni na 50% kao što je i sam Mourinhu rekao, Rakitić u nekoj laganoj krizi, iz koje će prije ili kasnije izaći.
Nemojte omalovažavati Belgiju u gostima i Makedoniju. Oni su ipak malo jači nego jedan Wales koji je bio u "BUBNJU" sa velesilama poput Andore, Lichtensteina, San Marina itd.

darker

pre 11 godina

Dobra Belgija ali vidi se da im fali jos neki dobar napadac ovaj sto je sada igrao ima nevjerovatno slab prijem a i Lukaku trenutno nije nista bolji.Hrvatska se jako dobro branila i na kraju cak imala zicer za pobjedu.Nisam ocekivao da Srbija da 6 komada i svaka cast na tome sada se bas zakuhaje situacija u ovoj grupi.

MAKEDONAC

pre 11 godina

samo se vi svadjajte al ovi nasi makedonci poceli su da igraju fudbal malo po malo, bice vama svima tesko da uzete bilo kakav bod kod nas dole. pozdrav sa juga

Torcida Mannheim

pre 11 godina

Dajte ljudi smirite malo hormone. Tek je pocelo a svak se vidi u finalu u Brazilu. Srbija ne smije sa poljeteti na toj pobjedi protiv Wales-a, a ni mi Hrvati netreba mo slaviti 1:1. Ima jos puno, puno igrati. Tu su jos Makedonci. A i nas susret slijedi. Nadam se da Hrvatska i Srbija prolazu. Srbija ima jos ali tesku utakmicu u Belgiji.

Sizif

pre 11 godina

Auuuuuuuu kakva sapunica od grupe, al će ovdje biti drame,ovo je tek uvod a zaplet će da uslijedi,dok ćemo tek u zadnjoj epizodi saznati ko načinje dijete zanosnoj Brazilki !!!

šžvrlj

pre 11 godina

U igri su još 24 boda, osam utakmica, prerano je bilo što zaključivati. I Hrv i Srb i Belg su dobro startale i ostvarile plan. Srbi možda mogu malo žaliti za propuštenim bodovima u Škotskoj, ali tko kaže da će ih tamo Hrvatska i Belgija osvojit? Grupa će ovakva biti do samog kraja vjerojatno, a ne treba otpisivat i dobru Makedoniju...