Utorak, 11.09.2012.

11:25

UEFA: Partizan i Voša bez nagrada

FK Partizan i FK Vojvodina neće dobiti novčane nagrade za učešće u evrokupovima dok ne izmire dugovanja, objavila je UEFA.

Izvor: B92

UEFA: Partizan i Voša bez nagrada IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

44 Komentari

Sortiraj po:

A?

pre 11 godina

@Pedja... Pa bas ako cemo o citanju i pisanju, moram da te obavestim da SVAKI klub, koji ucestvuje u kvalifikacijama za LE, ima neku sitnu nadoknadu, ne onoliku kao kad udje u LE, ali ipak ima! I Zvezda duguje, ali je nisu tuzili, zato je nema na spisku! Zato, uci citanje, pisati moze svako...

Vladan R

pre 11 godina

@ manojlo

Vrednost tih klubova samo po igrackom kadru je veca od njihovih dugovanja, a ni prihodi od sponzora i ulaznica itd im nisu mali. Za razliku od njih pitanje kakav je odnos vrednosti i dugovanja za klubove sa ovih prostora. Ti veliki klubovi za razliku od malih izmiruju tekuce obavez i niko ih ne utuzuje, za razliku od pomenutih u izvestaju UEFA.

Shearer

pre 11 godina

Većina para koje večiti zarade idu na finansiranje političkih stranaka i u privatne džepove tajkuna po sistemu, fudbaler ima platu 100.000 eura, tako stoji u zvaničnim papirima ali 50.000 ide tajkunu a 50.000 fudbaleru, svakako da fudbaleru te pare odgovaraju jer nema više obrazovanje od osnovne škole pa se u vezi para i ne buni. Tako da ako kažu da je budžet Partizana 15.000.000 eura od tog novca 5.000.000 eura ode na ovakav način. To su recimo tri kvalitetna igrača koja se mogu dovesti a da prave razliku na terenu i plus da se unapredi stadion, a pošto je državna svojina moglo bi i da se uloži u narod, tipa da Partizan otvori neko preduzeće i da deo prihoda ide u kasu a deo narodu kroz plate i tako se podiže privreda(da ne tupim pošto nisam ekonomista, ima sigurno boljih predloga da se zemlji i društvu pomogne). Lepo je Karađorđević zabranio postojanje stranaka jer one upravo vode raskolu i uništenju, da smo zdrava zemlja postojale bi dve stranke koje bi se trudile da budu bolje od druge i to zapošljavanjima a ne prozivkama, dovođenjem Karleuša i drugim bednim stvarima.

Pedja

pre 11 godina

@lejubajug... A sta bi trebalo da bude sa Zvezdom? Ako znas da citas, Zvezda nije na ovom spisku zato sto je izmirila svoje obaveze. I Zvezda je igrala trece kolo, a Vojvodina drugo, pa ipak je Vojvodina na spisku. a Zvezde nema. Sta, i da li ti to nesto govori? Ili cisto pises onako, zbog kompleksa? Ovde su klubovi koji su TUZENI UEFA, od strane ostecenih...a nas niko nije tuzio!
(A kompleks je cudna stvar, 11. septembar 2012 12:28)
Zvezda nije na ovom spisku zato sto ni NEMA NAGRADU, a ne sto je izmirila diugovanja. Ako cemo vec o "citanju i pisanju".

manojlo

pre 11 godina

Skoro svi iz bivse juge. Nas male ovde uteruju za par sto hiljada evra ili koji milion dugovanja a Man.Liverpool,Valencia Real Barcelona duguju stotine i stotine miliona evra...pa manchester je prosle god opbjavio da je duzan preko 450 miliona evra,valencia 360 pre prodaje vilje i silve,koji su otisli ya 60 i nesto....sto njih niko ne istrazuje i potrazuje toliki novac!?!? Slazem se ja da ovi jugo klubovi treba da predaju ciste papire i da se zna ko tu sta s tim parama radi a ne da se krade od strane menadžera i funkciuonera kluba ali brate mili...veliki su veliki a male ko j***!! Financijski fer play,možeš ga misliti!! Ako krenu da zabranjuju velikanima evropskog fudbala da kupuju i preplacuju,preteći sa izbacivanjem iz eur takmičenja,ovi ima da im kažu da odj*** i da formiraju svoje takmičenje,jer realno ko će da gleda LŠ bez Reala,Barce;Manch Chels,Milana,Juvea,Valencie,itd...

Zbogom školo nisam te ni volo

pre 11 godina

Svima puna usta Zvezdinih dugovanja, a nje nigde na spisku... :)
(Milan, 11. septembar 2012 11:42)

Podseti me kad je to Zvezda igrala u Evropi.
(Grobar, 11. septembar 2012 12:44)

Isto kad i Vojvodina...

Nego, da pojasnim ovima koji spominju Real Barsu itd. Na ovom spisku su klubovi koji su tuženi zbog dugovanja - od bivših igrača, trenera i sl.

NBGD

pre 11 godina

STRUCNJACI!! Videce te da su tu svi klubovi koji su igrali ove godine bez obzira jesu li prosli ili ne (kao Vojvodina ili neki klub iz CG ili HRV) Tako da izgleda da je zvezda izmirila svoje dugove prema evropi,a vi se bolje zapitajte koliko se u Partizanu krije prava dugovanja prema drugima.

pera

pre 11 godina

@THE CITIZEN ... heroj iza kompjutera.

Svima puna usta Zvezdinih dugovanja, a nje nigde na spisku... :)
(Milan, 11. septembar 2012 11:42) ... Zvezda je toliki trag ostavila u UEFA-i ove godine da nju nisu ni racunali.

Deki

pre 11 godina

Čekajte malo.kako to Zvezda ne duguje i sve je namirila?Duguje poveriocima preko 40 miliona,duguje osoblju 5 plata pošto je jednu uplatila pre neki dan,igrači nisu primili 6 meseci platu a i bonus za kup nije isplaćen,šta je sa Perovićem??? Kako to onda Zvezda uopšte ne duguje.Ako Partizan duguje i UEFA to zna,kako onda ništa nismo pročitali u vestima?Zadnji put je rečeno da je dug za Ivanova izmiren.Nigde nisam čuo da se nekom igraču duguje.Ne znam na kraju šta je sa Stanojem,nije se oglašavao povodom duga koji je bio.Možda je to problem?Pa i za Antića duguje FSS pa opet igramo.Ponavljam,dugovanja moraju da se izmire ali da Zvezda ne duguje????????'

221

pre 11 godina

Jel' sad kapirate zasto nam treba EU? Ne zasto sto je sjajna i bajna, vec zato sto je ona penicilin za nase trange frange kombinacije.

Mudrac

pre 11 godina

Pa cekajte ljudi... valjda su Karadzic i kompanija prvi na listi? Tek kada oni uzmu dio kolaca... onda se izmiruju dugovi klubova. Bar sam ja tako shvatio?

neverica

pre 11 godina

Pa gde nestade stabilni klub iz Humske,i njihovi milioni?Jel vam jasno grobari da su vam nestale pare od pojacanja,da je klub jedva 10% m o z d a video i iskoristio.Ne valja vam sto se smejete Zvezdi i drugima,vidite da smo u istim g.....a

hoho

pre 11 godina

Jednostavno resenje za Partizan ako su nagrade vece od dugovanja (a tragicno bi bilo da nije tako) uzme se kratkorocni kredit kod banke i izmire se dugovanja, po uplati uefe celokupan iznos kredita se vrati odjednom, na uplatu celog iznosa ide sitna kamata od neka 2% (procenat moze da varira u promilima ne u procentima) i eto resenja. Ima tu jedno veliko ALI a to je kako ce svoje dzepove onda napuniti u onoj meri u kojoj su planirali, na zalost iz tog razloga ovo se nece dogoditi. Pozz KUMOVI VRBAS

srdjan

pre 11 godina

sad je jasno zasto djura frizura,naduveni ruzic i kompanija nisu doveli pojacanja i nisu jurili ligu sampiona,i da su usli nebi to naplatili,niko nezna koliki je budzet partizana a jos manje koliko se i kako trosi to u zemlji srbiji moze da prodje u uefi ne.kako da predaju uefi papire o dugovima i troskovima kad bi ti papiri pokazali da se kroz partizan peru pare i da se krade mnogo nece oni sebe da strpaju u zatvor bolje im je da partizan izgubi veliki novac.samo na nstanicu izgubljeno je minimum 6 miliona evra.pitam se dali ce grubor posle ove velike stte za partizan da bude smenjen inace njegova plata je 15000e.

THE CITIZEN

pre 11 godina

Е моји душебрижници, Звездин дуг је на име узетих кредтита, позајмица и камата, што нема везе са УЕФОМ, а остале текуће обавезе су измириване како, тако, са закашњењем, али су измириване, а и за оне које нису су дате гаранције и отуда се и створио тај толики дуг. Живим за дан да да државни ревизор уђе у партизан и обелодани стварно стање, а не као до сада да имате заштиту државе и да увек неко стоји иза вас и прикрива стање. Господо да нисте под заштитом државе, ви не бисте могли ни наша првенства да играте, јер ви сте још и прваци у дуговању према држави на име пореза, а посебно КК партизан, проверите извештаје пореске управе! Само знате да водите туђе проблеме, а ваше гурате у фиоку. Зашто неко не покрене та потраживања и шта би се онда десило? Докле??? Државни пројекат, А???

aca

pre 11 godina

(lejubajug, 11. septembar 2012 11:32)
Zvezda je svoja dugovanja izmirila i dobila nagradu za svoje ucesce, svako dobija odredjenu sumu bez obzira da li se plasira u grupnu fazu ili ne, naravno ta suma je dosta manja za one koji se ne plasiraju.
Malo procitaj i saznaj nesto pre nego sto napises komentar, na ovom primeru se lepo vidi da se kod vas posluje po sistemu leva ruka desni dzep, drugo je stvar sto se to ovde kod nas sve lepo prikriva uz pomoc drzave, medija itd...cim se izadje van okvira ove zemlje neke stvarcice kazu da ce i kod vas doci vreme za naplatu.

A kompleks je cudna stvar

pre 11 godina

@lejubajug... A sta bi trebalo da bude sa Zvezdom? Ako znas da citas, Zvezda nije na ovom spisku zato sto je izmirila svoje obaveze. I Zvezda je igrala trece kolo, a Vojvodina drugo, pa ipak je Vojvodina na spisku. a Zvezde nema. Sta, i da li ti to nesto govori? Ili cisto pises onako, zbog kompleksa? Ovde su klubovi koji su TUZENI UEFA, od strane ostecenih...a nas niko nije tuzio!

Deki

pre 11 godina

Kao grobar podržavam ovo.Mora da se ima odgovornost jer niko ne može da radi za džabe.Sad mi je tek krivo što Zvezda nije prošla Bordo!

tako treba

pre 11 godina

E svaka cast za odluku. Da se i u Srbiji blokiraju racuni privatnih i drzavnih firmi, kao i pojedinaca, koji duguju drugima zarade ili ne placaju racune, stanje u drzavi i drustvu bi bilo duplo bolje.

Grobar

pre 11 godina

Svima puna usta Zvezdinih dugovanja, a nje nigde na spisku... :)
(Milan, 11. septembar 2012 11:42)

Podseti me kad je to Zvezda igrala u Evropi.

Umesto da se stidis sto je nema nigde...

pre 11 godina

Svima puna usta Zvezdinih dugovanja, a nje nigde na spisku... :)
(Milan, 11. septembar 2012 11:42)
Zato sto ona u evropi NE POSTOJI!

Jeremija

pre 11 godina

Zasto nisam iznenadjen sto je na ovom spisku najvise ekipa sa prostora ex-yu? Partizan duguje i bogu i narodu, a tolike pare uzeli u protekle dve godine? Gde je sada inspekcija? Da Zeku, Bjeku, Djuru ...hapse pred kamerama!

Dusan

pre 11 godina

Ejj bre!! Malaga duguje bogu i narodu...tako i Atletiko M. A predpostavljam i svi ovi ostali po nekome nešto duguju. I sad mi recite da nisu se svi urotili protiv nas? hhmm?? Uvek mi nešto..uvek Srbi..Srbi. E sad vidim da nije problem u nama. Nego svim ostalim.

Durio

pre 11 godina

Rubin, Malaga, Atletiko, Sporting, Fener duguju? Ovamo kazu da Rubin ne zna gde ce sa parama a ne mogu da plate dugovanja? Za Balkance mi je jasno, evo od ovih klubova 12 je Balkanaca.
Djuro plati da se ne brukamo!

Jeremija

pre 11 godina

Zasto nisam iznenadjen sto je na ovom spisku najvise ekipa sa prostora ex-yu? Partizan duguje i bogu i narodu, a tolike pare uzeli u protekle dve godine? Gde je sada inspekcija? Da Zeku, Bjeku, Djuru ...hapse pred kamerama!

Durio

pre 11 godina

Rubin, Malaga, Atletiko, Sporting, Fener duguju? Ovamo kazu da Rubin ne zna gde ce sa parama a ne mogu da plate dugovanja? Za Balkance mi je jasno, evo od ovih klubova 12 je Balkanaca.
Djuro plati da se ne brukamo!

A kompleks je cudna stvar

pre 11 godina

@lejubajug... A sta bi trebalo da bude sa Zvezdom? Ako znas da citas, Zvezda nije na ovom spisku zato sto je izmirila svoje obaveze. I Zvezda je igrala trece kolo, a Vojvodina drugo, pa ipak je Vojvodina na spisku. a Zvezde nema. Sta, i da li ti to nesto govori? Ili cisto pises onako, zbog kompleksa? Ovde su klubovi koji su TUZENI UEFA, od strane ostecenih...a nas niko nije tuzio!

aca

pre 11 godina

(lejubajug, 11. septembar 2012 11:32)
Zvezda je svoja dugovanja izmirila i dobila nagradu za svoje ucesce, svako dobija odredjenu sumu bez obzira da li se plasira u grupnu fazu ili ne, naravno ta suma je dosta manja za one koji se ne plasiraju.
Malo procitaj i saznaj nesto pre nego sto napises komentar, na ovom primeru se lepo vidi da se kod vas posluje po sistemu leva ruka desni dzep, drugo je stvar sto se to ovde kod nas sve lepo prikriva uz pomoc drzave, medija itd...cim se izadje van okvira ove zemlje neke stvarcice kazu da ce i kod vas doci vreme za naplatu.

tako treba

pre 11 godina

E svaka cast za odluku. Da se i u Srbiji blokiraju racuni privatnih i drzavnih firmi, kao i pojedinaca, koji duguju drugima zarade ili ne placaju racune, stanje u drzavi i drustvu bi bilo duplo bolje.

Deki

pre 11 godina

Kao grobar podržavam ovo.Mora da se ima odgovornost jer niko ne može da radi za džabe.Sad mi je tek krivo što Zvezda nije prošla Bordo!

THE CITIZEN

pre 11 godina

Е моји душебрижници, Звездин дуг је на име узетих кредтита, позајмица и камата, што нема везе са УЕФОМ, а остале текуће обавезе су измириване како, тако, са закашњењем, али су измириване, а и за оне које нису су дате гаранције и отуда се и створио тај толики дуг. Живим за дан да да државни ревизор уђе у партизан и обелодани стварно стање, а не као до сада да имате заштиту државе и да увек неко стоји иза вас и прикрива стање. Господо да нисте под заштитом државе, ви не бисте могли ни наша првенства да играте, јер ви сте још и прваци у дуговању према држави на име пореза, а посебно КК партизан, проверите извештаје пореске управе! Само знате да водите туђе проблеме, а ваше гурате у фиоку. Зашто неко не покрене та потраживања и шта би се онда десило? Докле??? Државни пројекат, А???

221

pre 11 godina

Jel' sad kapirate zasto nam treba EU? Ne zasto sto je sjajna i bajna, vec zato sto je ona penicilin za nase trange frange kombinacije.

neverica

pre 11 godina

Pa gde nestade stabilni klub iz Humske,i njihovi milioni?Jel vam jasno grobari da su vam nestale pare od pojacanja,da je klub jedva 10% m o z d a video i iskoristio.Ne valja vam sto se smejete Zvezdi i drugima,vidite da smo u istim g.....a

Dusan

pre 11 godina

Ejj bre!! Malaga duguje bogu i narodu...tako i Atletiko M. A predpostavljam i svi ovi ostali po nekome nešto duguju. I sad mi recite da nisu se svi urotili protiv nas? hhmm?? Uvek mi nešto..uvek Srbi..Srbi. E sad vidim da nije problem u nama. Nego svim ostalim.

Umesto da se stidis sto je nema nigde...

pre 11 godina

Svima puna usta Zvezdinih dugovanja, a nje nigde na spisku... :)
(Milan, 11. septembar 2012 11:42)
Zato sto ona u evropi NE POSTOJI!

Grobar

pre 11 godina

Svima puna usta Zvezdinih dugovanja, a nje nigde na spisku... :)
(Milan, 11. septembar 2012 11:42)

Podseti me kad je to Zvezda igrala u Evropi.

hoho

pre 11 godina

Jednostavno resenje za Partizan ako su nagrade vece od dugovanja (a tragicno bi bilo da nije tako) uzme se kratkorocni kredit kod banke i izmire se dugovanja, po uplati uefe celokupan iznos kredita se vrati odjednom, na uplatu celog iznosa ide sitna kamata od neka 2% (procenat moze da varira u promilima ne u procentima) i eto resenja. Ima tu jedno veliko ALI a to je kako ce svoje dzepove onda napuniti u onoj meri u kojoj su planirali, na zalost iz tog razloga ovo se nece dogoditi. Pozz KUMOVI VRBAS

pera

pre 11 godina

@THE CITIZEN ... heroj iza kompjutera.

Svima puna usta Zvezdinih dugovanja, a nje nigde na spisku... :)
(Milan, 11. septembar 2012 11:42) ... Zvezda je toliki trag ostavila u UEFA-i ove godine da nju nisu ni racunali.

Shearer

pre 11 godina

Većina para koje večiti zarade idu na finansiranje političkih stranaka i u privatne džepove tajkuna po sistemu, fudbaler ima platu 100.000 eura, tako stoji u zvaničnim papirima ali 50.000 ide tajkunu a 50.000 fudbaleru, svakako da fudbaleru te pare odgovaraju jer nema više obrazovanje od osnovne škole pa se u vezi para i ne buni. Tako da ako kažu da je budžet Partizana 15.000.000 eura od tog novca 5.000.000 eura ode na ovakav način. To su recimo tri kvalitetna igrača koja se mogu dovesti a da prave razliku na terenu i plus da se unapredi stadion, a pošto je državna svojina moglo bi i da se uloži u narod, tipa da Partizan otvori neko preduzeće i da deo prihoda ide u kasu a deo narodu kroz plate i tako se podiže privreda(da ne tupim pošto nisam ekonomista, ima sigurno boljih predloga da se zemlji i društvu pomogne). Lepo je Karađorđević zabranio postojanje stranaka jer one upravo vode raskolu i uništenju, da smo zdrava zemlja postojale bi dve stranke koje bi se trudile da budu bolje od druge i to zapošljavanjima a ne prozivkama, dovođenjem Karleuša i drugim bednim stvarima.

Deki

pre 11 godina

Čekajte malo.kako to Zvezda ne duguje i sve je namirila?Duguje poveriocima preko 40 miliona,duguje osoblju 5 plata pošto je jednu uplatila pre neki dan,igrači nisu primili 6 meseci platu a i bonus za kup nije isplaćen,šta je sa Perovićem??? Kako to onda Zvezda uopšte ne duguje.Ako Partizan duguje i UEFA to zna,kako onda ništa nismo pročitali u vestima?Zadnji put je rečeno da je dug za Ivanova izmiren.Nigde nisam čuo da se nekom igraču duguje.Ne znam na kraju šta je sa Stanojem,nije se oglašavao povodom duga koji je bio.Možda je to problem?Pa i za Antića duguje FSS pa opet igramo.Ponavljam,dugovanja moraju da se izmire ali da Zvezda ne duguje????????'

srdjan

pre 11 godina

sad je jasno zasto djura frizura,naduveni ruzic i kompanija nisu doveli pojacanja i nisu jurili ligu sampiona,i da su usli nebi to naplatili,niko nezna koliki je budzet partizana a jos manje koliko se i kako trosi to u zemlji srbiji moze da prodje u uefi ne.kako da predaju uefi papire o dugovima i troskovima kad bi ti papiri pokazali da se kroz partizan peru pare i da se krade mnogo nece oni sebe da strpaju u zatvor bolje im je da partizan izgubi veliki novac.samo na nstanicu izgubljeno je minimum 6 miliona evra.pitam se dali ce grubor posle ove velike stte za partizan da bude smenjen inace njegova plata je 15000e.

Zbogom školo nisam te ni volo

pre 11 godina

Svima puna usta Zvezdinih dugovanja, a nje nigde na spisku... :)
(Milan, 11. septembar 2012 11:42)

Podseti me kad je to Zvezda igrala u Evropi.
(Grobar, 11. septembar 2012 12:44)

Isto kad i Vojvodina...

Nego, da pojasnim ovima koji spominju Real Barsu itd. Na ovom spisku su klubovi koji su tuženi zbog dugovanja - od bivših igrača, trenera i sl.

Mudrac

pre 11 godina

Pa cekajte ljudi... valjda su Karadzic i kompanija prvi na listi? Tek kada oni uzmu dio kolaca... onda se izmiruju dugovi klubova. Bar sam ja tako shvatio?

NBGD

pre 11 godina

STRUCNJACI!! Videce te da su tu svi klubovi koji su igrali ove godine bez obzira jesu li prosli ili ne (kao Vojvodina ili neki klub iz CG ili HRV) Tako da izgleda da je zvezda izmirila svoje dugove prema evropi,a vi se bolje zapitajte koliko se u Partizanu krije prava dugovanja prema drugima.

Pedja

pre 11 godina

@lejubajug... A sta bi trebalo da bude sa Zvezdom? Ako znas da citas, Zvezda nije na ovom spisku zato sto je izmirila svoje obaveze. I Zvezda je igrala trece kolo, a Vojvodina drugo, pa ipak je Vojvodina na spisku. a Zvezde nema. Sta, i da li ti to nesto govori? Ili cisto pises onako, zbog kompleksa? Ovde su klubovi koji su TUZENI UEFA, od strane ostecenih...a nas niko nije tuzio!
(A kompleks je cudna stvar, 11. septembar 2012 12:28)
Zvezda nije na ovom spisku zato sto ni NEMA NAGRADU, a ne sto je izmirila diugovanja. Ako cemo vec o "citanju i pisanju".

manojlo

pre 11 godina

Skoro svi iz bivse juge. Nas male ovde uteruju za par sto hiljada evra ili koji milion dugovanja a Man.Liverpool,Valencia Real Barcelona duguju stotine i stotine miliona evra...pa manchester je prosle god opbjavio da je duzan preko 450 miliona evra,valencia 360 pre prodaje vilje i silve,koji su otisli ya 60 i nesto....sto njih niko ne istrazuje i potrazuje toliki novac!?!? Slazem se ja da ovi jugo klubovi treba da predaju ciste papire i da se zna ko tu sta s tim parama radi a ne da se krade od strane menadžera i funkciuonera kluba ali brate mili...veliki su veliki a male ko j***!! Financijski fer play,možeš ga misliti!! Ako krenu da zabranjuju velikanima evropskog fudbala da kupuju i preplacuju,preteći sa izbacivanjem iz eur takmičenja,ovi ima da im kažu da odj*** i da formiraju svoje takmičenje,jer realno ko će da gleda LŠ bez Reala,Barce;Manch Chels,Milana,Juvea,Valencie,itd...

A?

pre 11 godina

@Pedja... Pa bas ako cemo o citanju i pisanju, moram da te obavestim da SVAKI klub, koji ucestvuje u kvalifikacijama za LE, ima neku sitnu nadoknadu, ne onoliku kao kad udje u LE, ali ipak ima! I Zvezda duguje, ali je nisu tuzili, zato je nema na spisku! Zato, uci citanje, pisati moze svako...

Vladan R

pre 11 godina

@ manojlo

Vrednost tih klubova samo po igrackom kadru je veca od njihovih dugovanja, a ni prihodi od sponzora i ulaznica itd im nisu mali. Za razliku od njih pitanje kakav je odnos vrednosti i dugovanja za klubove sa ovih prostora. Ti veliki klubovi za razliku od malih izmiruju tekuce obavez i niko ih ne utuzuje, za razliku od pomenutih u izvestaju UEFA.

Grobar

pre 11 godina

Svima puna usta Zvezdinih dugovanja, a nje nigde na spisku... :)
(Milan, 11. septembar 2012 11:42)

Podseti me kad je to Zvezda igrala u Evropi.

Umesto da se stidis sto je nema nigde...

pre 11 godina

Svima puna usta Zvezdinih dugovanja, a nje nigde na spisku... :)
(Milan, 11. septembar 2012 11:42)
Zato sto ona u evropi NE POSTOJI!

Deki

pre 11 godina

Čekajte malo.kako to Zvezda ne duguje i sve je namirila?Duguje poveriocima preko 40 miliona,duguje osoblju 5 plata pošto je jednu uplatila pre neki dan,igrači nisu primili 6 meseci platu a i bonus za kup nije isplaćen,šta je sa Perovićem??? Kako to onda Zvezda uopšte ne duguje.Ako Partizan duguje i UEFA to zna,kako onda ništa nismo pročitali u vestima?Zadnji put je rečeno da je dug za Ivanova izmiren.Nigde nisam čuo da se nekom igraču duguje.Ne znam na kraju šta je sa Stanojem,nije se oglašavao povodom duga koji je bio.Možda je to problem?Pa i za Antića duguje FSS pa opet igramo.Ponavljam,dugovanja moraju da se izmire ali da Zvezda ne duguje????????'

A kompleks je cudna stvar

pre 11 godina

@lejubajug... A sta bi trebalo da bude sa Zvezdom? Ako znas da citas, Zvezda nije na ovom spisku zato sto je izmirila svoje obaveze. I Zvezda je igrala trece kolo, a Vojvodina drugo, pa ipak je Vojvodina na spisku. a Zvezde nema. Sta, i da li ti to nesto govori? Ili cisto pises onako, zbog kompleksa? Ovde su klubovi koji su TUZENI UEFA, od strane ostecenih...a nas niko nije tuzio!

THE CITIZEN

pre 11 godina

Е моји душебрижници, Звездин дуг је на име узетих кредтита, позајмица и камата, што нема везе са УЕФОМ, а остале текуће обавезе су измириване како, тако, са закашњењем, али су измириване, а и за оне које нису су дате гаранције и отуда се и створио тај толики дуг. Живим за дан да да државни ревизор уђе у партизан и обелодани стварно стање, а не као до сада да имате заштиту државе и да увек неко стоји иза вас и прикрива стање. Господо да нисте под заштитом државе, ви не бисте могли ни наша првенства да играте, јер ви сте још и прваци у дуговању према држави на име пореза, а посебно КК партизан, проверите извештаје пореске управе! Само знате да водите туђе проблеме, а ваше гурате у фиоку. Зашто неко не покрене та потраживања и шта би се онда десило? Докле??? Државни пројекат, А???

aca

pre 11 godina

(lejubajug, 11. septembar 2012 11:32)
Zvezda je svoja dugovanja izmirila i dobila nagradu za svoje ucesce, svako dobija odredjenu sumu bez obzira da li se plasira u grupnu fazu ili ne, naravno ta suma je dosta manja za one koji se ne plasiraju.
Malo procitaj i saznaj nesto pre nego sto napises komentar, na ovom primeru se lepo vidi da se kod vas posluje po sistemu leva ruka desni dzep, drugo je stvar sto se to ovde kod nas sve lepo prikriva uz pomoc drzave, medija itd...cim se izadje van okvira ove zemlje neke stvarcice kazu da ce i kod vas doci vreme za naplatu.

Dusan

pre 11 godina

Ejj bre!! Malaga duguje bogu i narodu...tako i Atletiko M. A predpostavljam i svi ovi ostali po nekome nešto duguju. I sad mi recite da nisu se svi urotili protiv nas? hhmm?? Uvek mi nešto..uvek Srbi..Srbi. E sad vidim da nije problem u nama. Nego svim ostalim.

Deki

pre 11 godina

Kao grobar podržavam ovo.Mora da se ima odgovornost jer niko ne može da radi za džabe.Sad mi je tek krivo što Zvezda nije prošla Bordo!

Jeremija

pre 11 godina

Zasto nisam iznenadjen sto je na ovom spisku najvise ekipa sa prostora ex-yu? Partizan duguje i bogu i narodu, a tolike pare uzeli u protekle dve godine? Gde je sada inspekcija? Da Zeku, Bjeku, Djuru ...hapse pred kamerama!

pera

pre 11 godina

@THE CITIZEN ... heroj iza kompjutera.

Svima puna usta Zvezdinih dugovanja, a nje nigde na spisku... :)
(Milan, 11. septembar 2012 11:42) ... Zvezda je toliki trag ostavila u UEFA-i ove godine da nju nisu ni racunali.

Pedja

pre 11 godina

@lejubajug... A sta bi trebalo da bude sa Zvezdom? Ako znas da citas, Zvezda nije na ovom spisku zato sto je izmirila svoje obaveze. I Zvezda je igrala trece kolo, a Vojvodina drugo, pa ipak je Vojvodina na spisku. a Zvezde nema. Sta, i da li ti to nesto govori? Ili cisto pises onako, zbog kompleksa? Ovde su klubovi koji su TUZENI UEFA, od strane ostecenih...a nas niko nije tuzio!
(A kompleks je cudna stvar, 11. septembar 2012 12:28)
Zvezda nije na ovom spisku zato sto ni NEMA NAGRADU, a ne sto je izmirila diugovanja. Ako cemo vec o "citanju i pisanju".

neverica

pre 11 godina

Pa gde nestade stabilni klub iz Humske,i njihovi milioni?Jel vam jasno grobari da su vam nestale pare od pojacanja,da je klub jedva 10% m o z d a video i iskoristio.Ne valja vam sto se smejete Zvezdi i drugima,vidite da smo u istim g.....a

manojlo

pre 11 godina

Skoro svi iz bivse juge. Nas male ovde uteruju za par sto hiljada evra ili koji milion dugovanja a Man.Liverpool,Valencia Real Barcelona duguju stotine i stotine miliona evra...pa manchester je prosle god opbjavio da je duzan preko 450 miliona evra,valencia 360 pre prodaje vilje i silve,koji su otisli ya 60 i nesto....sto njih niko ne istrazuje i potrazuje toliki novac!?!? Slazem se ja da ovi jugo klubovi treba da predaju ciste papire i da se zna ko tu sta s tim parama radi a ne da se krade od strane menadžera i funkciuonera kluba ali brate mili...veliki su veliki a male ko j***!! Financijski fer play,možeš ga misliti!! Ako krenu da zabranjuju velikanima evropskog fudbala da kupuju i preplacuju,preteći sa izbacivanjem iz eur takmičenja,ovi ima da im kažu da odj*** i da formiraju svoje takmičenje,jer realno ko će da gleda LŠ bez Reala,Barce;Manch Chels,Milana,Juvea,Valencie,itd...

221

pre 11 godina

Jel' sad kapirate zasto nam treba EU? Ne zasto sto je sjajna i bajna, vec zato sto je ona penicilin za nase trange frange kombinacije.

NBGD

pre 11 godina

STRUCNJACI!! Videce te da su tu svi klubovi koji su igrali ove godine bez obzira jesu li prosli ili ne (kao Vojvodina ili neki klub iz CG ili HRV) Tako da izgleda da je zvezda izmirila svoje dugove prema evropi,a vi se bolje zapitajte koliko se u Partizanu krije prava dugovanja prema drugima.

Shearer

pre 11 godina

Većina para koje večiti zarade idu na finansiranje političkih stranaka i u privatne džepove tajkuna po sistemu, fudbaler ima platu 100.000 eura, tako stoji u zvaničnim papirima ali 50.000 ide tajkunu a 50.000 fudbaleru, svakako da fudbaleru te pare odgovaraju jer nema više obrazovanje od osnovne škole pa se u vezi para i ne buni. Tako da ako kažu da je budžet Partizana 15.000.000 eura od tog novca 5.000.000 eura ode na ovakav način. To su recimo tri kvalitetna igrača koja se mogu dovesti a da prave razliku na terenu i plus da se unapredi stadion, a pošto je državna svojina moglo bi i da se uloži u narod, tipa da Partizan otvori neko preduzeće i da deo prihoda ide u kasu a deo narodu kroz plate i tako se podiže privreda(da ne tupim pošto nisam ekonomista, ima sigurno boljih predloga da se zemlji i društvu pomogne). Lepo je Karađorđević zabranio postojanje stranaka jer one upravo vode raskolu i uništenju, da smo zdrava zemlja postojale bi dve stranke koje bi se trudile da budu bolje od druge i to zapošljavanjima a ne prozivkama, dovođenjem Karleuša i drugim bednim stvarima.

hoho

pre 11 godina

Jednostavno resenje za Partizan ako su nagrade vece od dugovanja (a tragicno bi bilo da nije tako) uzme se kratkorocni kredit kod banke i izmire se dugovanja, po uplati uefe celokupan iznos kredita se vrati odjednom, na uplatu celog iznosa ide sitna kamata od neka 2% (procenat moze da varira u promilima ne u procentima) i eto resenja. Ima tu jedno veliko ALI a to je kako ce svoje dzepove onda napuniti u onoj meri u kojoj su planirali, na zalost iz tog razloga ovo se nece dogoditi. Pozz KUMOVI VRBAS

A?

pre 11 godina

@Pedja... Pa bas ako cemo o citanju i pisanju, moram da te obavestim da SVAKI klub, koji ucestvuje u kvalifikacijama za LE, ima neku sitnu nadoknadu, ne onoliku kao kad udje u LE, ali ipak ima! I Zvezda duguje, ali je nisu tuzili, zato je nema na spisku! Zato, uci citanje, pisati moze svako...

Durio

pre 11 godina

Rubin, Malaga, Atletiko, Sporting, Fener duguju? Ovamo kazu da Rubin ne zna gde ce sa parama a ne mogu da plate dugovanja? Za Balkance mi je jasno, evo od ovih klubova 12 je Balkanaca.
Djuro plati da se ne brukamo!

Mudrac

pre 11 godina

Pa cekajte ljudi... valjda su Karadzic i kompanija prvi na listi? Tek kada oni uzmu dio kolaca... onda se izmiruju dugovi klubova. Bar sam ja tako shvatio?

Zbogom školo nisam te ni volo

pre 11 godina

Svima puna usta Zvezdinih dugovanja, a nje nigde na spisku... :)
(Milan, 11. septembar 2012 11:42)

Podseti me kad je to Zvezda igrala u Evropi.
(Grobar, 11. septembar 2012 12:44)

Isto kad i Vojvodina...

Nego, da pojasnim ovima koji spominju Real Barsu itd. Na ovom spisku su klubovi koji su tuženi zbog dugovanja - od bivših igrača, trenera i sl.

tako treba

pre 11 godina

E svaka cast za odluku. Da se i u Srbiji blokiraju racuni privatnih i drzavnih firmi, kao i pojedinaca, koji duguju drugima zarade ili ne placaju racune, stanje u drzavi i drustvu bi bilo duplo bolje.

srdjan

pre 11 godina

sad je jasno zasto djura frizura,naduveni ruzic i kompanija nisu doveli pojacanja i nisu jurili ligu sampiona,i da su usli nebi to naplatili,niko nezna koliki je budzet partizana a jos manje koliko se i kako trosi to u zemlji srbiji moze da prodje u uefi ne.kako da predaju uefi papire o dugovima i troskovima kad bi ti papiri pokazali da se kroz partizan peru pare i da se krade mnogo nece oni sebe da strpaju u zatvor bolje im je da partizan izgubi veliki novac.samo na nstanicu izgubljeno je minimum 6 miliona evra.pitam se dali ce grubor posle ove velike stte za partizan da bude smenjen inace njegova plata je 15000e.

Vladan R

pre 11 godina

@ manojlo

Vrednost tih klubova samo po igrackom kadru je veca od njihovih dugovanja, a ni prihodi od sponzora i ulaznica itd im nisu mali. Za razliku od njih pitanje kakav je odnos vrednosti i dugovanja za klubove sa ovih prostora. Ti veliki klubovi za razliku od malih izmiruju tekuce obavez i niko ih ne utuzuje, za razliku od pomenutih u izvestaju UEFA.