Subota, 08.09.2012.

11:47

Taktika Srbije na izvol'te

Još odavno je bilo poznato da Siniša Mihajlović sprema posebnu taktiku za Škotsku, a ako je verovati dijagramu taktike, to znaju i protivnici ’Orlova’.

Izvor: JT

Taktika Srbije na izvol'te IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

80 Komentari

Sortiraj po:

milenkovic_dalibor@yahoo.com

pre 11 godina

Al ćemo da ih iznenadimo sa 4-6-0! Neće znati šta ih je snašlo.
(čečvrčak, 8. septembar 2012 13:16)

KOJ SI TI CAR!!!

duki

pre 11 godina

Al ćemo da ih iznenadimo sa 4-6-0! Neće znati šta ih je snašlo.
(čečvrčak, 8. septembar 2012 13:16)
Alal ti tastatura za ovo! Imas pivo! :)))

shone

pre 11 godina

ne znam čemu ovolika frka oko skota. pa oni su od kada gledam fudbal 3 liga evropskog fudbala. jedini način da oni daju gol je iz kontre ili prekida. kada malo bolje razmislim, mi smo jedva malo bolji od njih tj igramo slično. možda lepo da odem u kladionicu i odigram x, bez golova.

dvds

pre 11 godina

Ma šta je da je, taktika je pogrešna sto na sat...11-0 bi bila najbolja...svi na crtu pa Škoti možda i ne uspeju da ga uguraju.
Ljudi, srpski muški fudbal je nula...Molim malo inventivnosti, tojest...da uložimo sve te pare u ženski fudbal dobijamo sto posto medalje na svim prvenstvima...PLUS...fenomenalna zabava...dobre seksi cice trče gore dole...ponekad valjanje u blatu...ponekad mokre majčice...vruće pantalonice sevaju...šta dalje...raspalite si maštu.
Kupio bi godišnju kartu za sve mečeve u zemlji i inostranstvu bez traženja popusta...šta da dodam...sve vam je jasno.

Forza Miha

pre 11 godina

Ma to je Miha namerno podmetnuo kao mamac da se oni ubiju od mozganja za odbranu od takve taktike a ovamo ih napadne iz totalno drugog ugla. Ne bi me cudilo da su ga tome naucili zabari. Ipak su to italijani, a miha je prosao tu skolu... Miho srecno.

Mikula

pre 11 godina

Jedan od najgenijalnijih trenerskih poteza svih vremena, bilo namjerno, bilo slučajno...Ovo samo Sina i njegov trust mozgova mogu napraviti, da zaborave taktiku na terenu ili da ovako podvaljuju protivnicima...
Sina je zakon! Već je dokazao da je bolji od Morinha i Fergija.

as

pre 11 godina

4:3:3 ne znači imati striktno 3 centarfora.

ako se igra ta formacija to ce izgledati ovako:

----------------Stojkovic-----------------

Ivanovic---Subotic---Nastasic---Kolarov

-----------Ignjovski----Matic------------

----------------Djuricic-----------------

Tosic-----------------------------Markovic

----------------Sulejmani----------------

to vam je ta formacija. svi trce i svi driblaju. mani te SE klasicnih spiceva, mi ih nemamo, jednostavno NEMAMO. za skok igru imamo stopere i bekove iz prekida i to je to. odbrana je odlicna, lucidni djuricic, ignjovski za destabilizaciju njihove igre i sulejmani koji moze da ukrsta sa lazarom. sustina je trcanje i borba i pas od noge do noge. kada budemo tako igrali a imamo igrace za to onda cemo i pobedjivati.

zoran fr

pre 11 godina

znateli koja je nasa taktika?
dok oni"razmisljaju o nasoj taktici i lupaju glavu" miha ce lepo taktiku kad se peva himna svi u ce ge mol duru da pevaju tako da se ovima zavrti u glavi.

mislim da je to kljuc nase pobede...:)

Solunski giros

pre 11 godina

Ma ovde treba primeniti taktiku legendarnog trenera FK Loznica, Mileta Milanovica, navaliti svim silama u prvih 15 minuta, uvaliti jedan gol i potom bunker. Kod Mileta je Loznica igrala pravi katanaco, samo je Dragan Micic bio na polovini protivnika.

Daki

pre 11 godina

Treba biti realan Sinisa je definitivno nestrucan,tako da ja danas kao kladionocar nikako necu propustiti "dobru kvotu" na Skotsku,a da se plasiramo u Brazil?! Ma govora nema,to je realnost.Dakle Tip 1 na Skotsku 8/10.

LFC

pre 11 godina

Gle sad kad Miha odradi formaciju 4-1-3-2,sa 2 brza krila i bez Lekica u napadu. Pa na polu kontre i kontre da se igra i uz 3-4 dodavanja, s velikim pritiskom na loptu jer dugim loptama ne mozemo sa njima. I remi bi nam bio odlican!

istinski taktičar

pre 11 godina

Meni je ovaj papir sasvim jasan. Četvorica će stajati sasvim u desnoj strani, a još jedan blizu njih ako im ustreba pomoć. Dvojica će stajati skroz lijevo, kao da ih ne zanima šta rade ovi desno. Jedan je u sredini, čini se ni sam ne zna zašto je sam. A dvojica će ih nadgledat iz obrane. Da se nisam kladio na x sad bih nazvao škotsog izbornika i sve mu to lijepo protumačio.

aca

pre 11 godina

ajde bre, svi pricaju taktite, te 4-4-2, te 4-3-3 sve su to gluposti...dzaba ti taktika ako nemas igrace, fizicka sprema, pogotovo brzina, zatim sto brzi proces primanja i oslobadjanja od lopte, i naravno najznacajnije, da se igraci srednjeg reda pridodaju odbrani kada treba, da se branimo sa 6-8 igraca, i da se pridodaju napadu iz drugog plana, da uvek napadamo sa 7,8 igraca, a formacija je precenjena stvar, pa kazite mi u kojoj je formaciji igrala Zvezda '91...da taktika i formacija odlucuju pa Italijane niko nikada ne bi pobedio...

Radašin smislio taktiku

pre 11 godina

Mi cemo njih da iznenadimo sa trojicom u napadu, cetvoricom na levoj a petoricom na desnoj strani. U sredini ce biti sestorica, a u odbrani osmorica i sva tri golmana. Valjda nece primetiti da nas je 29?

Mr Oks

pre 11 godina

Srbija da igra sa 3 napadaca?! Dobra fora, pa mi nemamo ni jednog pristojnog napadaca a kamoli 3!!
(Boki Peric, 8. septembar 2012 12:04)

To nisu tri klasična napadača, već napadač i dva ofanzivna krila. To je jedna od osnovnih taktika trenutno "modernog" fudbala. To se igralo i kod Antića...

BumTrasGol

pre 11 godina

Ljudi ne sekirajte se, nikad mi nismo ni postovali taktiku tako da ce ti papiri samo zavarati Skote.

Sto bi rekao veliki, dobrodusni i iskreni Dejo svojevremeno kao igrac: "Kad utakmica pocne sve taktike padaju u vodu."
Inace, dubok naklon Geniju, diletanti su i njega isterali iz naseg fudbala.

Bice 2:1 za nas.

Futbolski muzikolog

pre 11 godina

Ama ljudi, jeste li sigurni, da nije to u pitanju notna sveska? Pa zar taj Mihajlovic nije dirigent nekog srpskog pevackog drustva koje nastupa po raznim stadionima pre futbolskih utakmica? Kako ne pratim ni sport ni horsu muziku, ne mogu nista kategoricno da tvrdim, ali zar nije izvesni LJajic (prezime sam zapamtio po ministru Rasimu) od strane Mihajlovica "najuren" iz hora. Da se razumemo, ja dirigentu ne zameram sto iz tima pevaca izbacuje nekoga ko ne zna da peva. Nevidjena glupost bi bila iz futbolske reprezentacije izbaciti dobrog igraca bez sluha za muziku, jer taj je tu da igra a ne da peva. Srecom to kod nas nije slucaj, pa cemo valjda bez vecih problema pobediti tamo neku Skotsku. Uzgred, ko je ustvari selektor srpske reprezentacije?

ako nikako onda posteno

pre 11 godina

nije direktno vezano za ovu utakmicu vec bi malo bacio pogled na nasu skupinu. posto svi stavljaju belgijce u prvi plan a i oni sami se vec bahate, trebalo bi da nase medjusobne utakmice zavrse sa pobjedama i jednih I drugih kod kuce tako da se ne gubi bod kod eventualno nerijesenih utakmica sto je najvjerovatnije a na belgiju ici na "noz" pa sta bude.ove druge utakmice treba shvatit ozbiljno, ne gubit u gostima,doma pobjedjivat i to bi bilo to. iako nas je jucer makedonija dobrano namucila mislim da je to vise zasluga igora stimca nego bez uvrede snage makedonije.

Ruza

pre 11 godina

Cini mi se da je Miha ovo namerno podmetnuo. A to znajui oni. Ali opet, verujem da u glavi imaju malo zbunjivanje. Nije ti svejedno, naravno da spremas odbranu za drugu taktiku ali sta ako Srbi zaista zaigraju po toj sa blokceta? Ove stvari se protiv losijih, a tvrdih timova. Tek da ih malo zezas. Inace, ne mislim da je Miha sjajan strucnjac ali opet verujem u njega. I kao sto je neko rekao, igracemo na neke zabarske fore, zna se gde nam je selektor ucio zanat.

Kale_pravi

pre 11 godina

Postovani strucni auditorijume sa interneta i ostali strucnjaci u pokusaju!!!
Bravi Sinisa, mislim da je to ono sto je potrebno Srbiji, konacno je to to...aiako je ovo samo pokusaj, ali sve pocinje od pokusaja, zar ne!!!
Ovo je smekerski potez, ovo je ono sto mi nismo imali nikada, a to je propaganda, marketing...iako si slabiji, nek mocni protivnik razmislja o tebi cak i neobavezno, trosis ga, kako mislima, tako vremenom koje mu uzimas na nebitne stvari....Pa nije Miha ceo zivot proveo sa Latinima uzalud, a to su majstori taktike i kad su inferiore....|to je psihologija pripreme tima, pojedinca, nacije....evo i primera....
- 2006 godina..polufinale....ocekuje se od Latina da odigraju Katanadjo na ivici zileta.....Nemci mocni i strasni kao nekad....i.....i umesto bunkera, napadne ih Lipi i odere kao volove u kupusu...0-2, molim lepo.....dodje finale.... Silni Francuzi....ih cekaju...ali niko , ali niko vise ne zna kako ce Bella Italia, da odigra....kombinacije petlova, novinara, ovo, ono....i....i Italija uopste ne igra to finale, ali ni Gali...i...i penalima, Italija 4-ti put prvak Sveta.....bravo Lipi....a, bravo i Miho, ako je ovo to....a mislim da jeste..srecno moci...idemo na rezultat veceras....Hvala!!

Max

pre 11 godina

Drago mi je za ovaj moj narod sto se vise ne nerviraju ni oni kao pre.
Pre sam bio nervozan kad igraju, cekao nesto da urade, posto mi Srbi taj fudbal najvise volimo, ali sto mi rece jedan moj prijatelj, ono sto najvise volimo tu smo najgori. Bas tako i jeste.
Shvatili smo i mi da nema leba od naseg fudbala.
Sta me briga, kako bude - nek bude...

Kalimero

pre 11 godina

Ako ne mozemo bolje od sarkasticnih komentara sta onda da ocekujemo od njih na terenu. Svi valjda navijamo za istu reprezentaciju, pa malo medjusobne podrske i zelje za boljim rezultatima nego sto su do sada bili, valjda nije na odmet. Nezadovoljstvo treba usmeriti na nesposobnjakovice i sumnjive tipove koji godinama vode savez i to uvek treba isticati, a mlade ljude podrzati da pokusaju nesto promeniti.

Thor

pre 11 godina

ali kakav potez..uz pomoc redara su dosli do taktike! Malo fer pleja i sportskog duha nema, je l'? ili nas se mozda toliko plase? :)) sve u svemu, nije potez kojim bih se ponosio da sam ja uzeo to blokce.

emilli

pre 11 godina

Pa i obican laik,a ne trener zna da ako ne spustimo loptu na zemlju i ne igramo igru kratkih pasova sa promenom mesta i ubacivanjem u prostor gubimo mec.Sa njihove strane bice bunarenja,dugih lopti u kazneni prostor pa sta urade,oni drugo i neznaju.Na srecu imamo visoke igrace u odbrani koji mogu da im pariraju u skoku.Srecno nasima.

TheObradovic

pre 11 godina

@Sector
Tipican komentar nekoga ko veoma povrsno prati fudbal.
Tu i takvu Skotsku u Glazgovu su u prethodnih 5 godina pobedile samo reprezentacije:Brazila,Argentine(prijateljske),Italija,Holandija i Spanija(kvalifikacione).

Licimo li mi tebi po snazi na jednu od ovih repki?
Tamo nisu pobedili timovi poput: Ceske,Danske,Norveske,Hrvatske,Ukrajine,Francuske.
Dakle,dobar rezultat je i remi.
Realno.

Bari1991

pre 11 godina

Koliko iskompleksiranih pljuvaca ima u Srbiji,jos mi i imamo odlicnu reprezentaciju!!!Sram vas bilo.Napred momci na celu sa Mihom i puno srece!!!

rafafan

pre 11 godina

Ponuda sa subotu popodne:
a) zezanje sa društvom i uživanje na 30°
b) gledanje kako škoti i kilavi (ali raspevani) srbi trče za loptom
Kakve li dileme.

MendezCadu

pre 11 godina

Pokusao je Miha da skine pritisak sa ovog posrnulog tima rekavsi da bi bio zadovoljan sa 4 boda iz prve dve utakmice. Ali, svi znamo da bez dve pobede nemamo dalje sta da trazimo! Uozbiljite se bre, nema vise prostora za kalkulacije!

jači smo od sudbine

pre 11 godina

Kako ih je samo Mihajlović iskusno navukao. Oni ne znaju da je ključ našeg uspeha u taktici za pevanje himne a ne u taktici za utakmicu.

cg ms

pre 11 godina

skoti su jaka..neatraktivna..ali vrlo neugodna ekipa..i mislim da srbija sa trenutnim igrackim kadrom ne moze nista vise od boda u goste..i to da pjeva...

Max

pre 11 godina

U prvi mah sam se cimnuo medjutim samo sam se setio ko je Sinisa Mihajlovic i gde je proveo trenersku karijeru kao i igracku naravno, tako da, bar mi znamo da je to Italijanska skola i da oni ne grese kada je taktika u pitanju. Prosto je nemoguce da od toliko igraca na terenu, fiziotarapeuta, trenera i ostalih niko ne vidi papire a i sto bi Mihajlovic ispustao papire, normalno da bi dao nekome da ih pridrzi...
Ustvari, postoji milion i jedan razlog zasto se nije slucajno desilo tako da ja verujem u Mihajlovica a na kraju krajeva ne igramo bre ljudi protiv Brazila nego protiv Skotske. Tacno je da nismo ni mi bog zna kakvi ali imamo bolje individualce, nemoj bas od svakog da se plasimo.
Ja cenim rezultat 0 : 0 ....

Paradox

pre 11 godina

Da,da kako da ne, saznali nasu taktiku. Pa taktiku jos ni mi ne znamo. Najbitnije za nas tim, je da otpevaju svi Boze pravde, a dalje sta Bog da:)

Dominik

pre 11 godina

Ha,ha,ha, znaci, ja OBOZAVAM nasu fudbalsku reprezentaciju, ali OBOZAVAM:).
Niko ne moze da me nasmeje kao oni, da li izjavama, igom, ovakvi potezi:). Pa to je sjajno! E, njih da nema... Kod nas bi sport sluzio samo za gledanje i navijanje. Ovako, mi imamo ful krosover izmedju sporta, umetnosti i nauke!
Od razlicito postavljenih taktika nadnaravnih analitickih sposobnosti nasih naucno potkovanih sportskih radnika, do glume kojom se pored loptanja, amaterski ali revnosno bave nasi fudbaleri i nije im tesko to da nam prezentuju, oni ucestvuju i kao vokalno-umetnicki ansambl fudbalskog saveza Srbije, ali nije to sve, gledajuci nase utakmice mi imamo priliku da vidimo dramu, komediju, tragediju, a ako ovako vredno nastave da rade i usavrsavaju se i na drugim poljima, ja sam uveren da ce jednog dana nauciti da igraju i fudbal!

Aleksandar

pre 11 godina

E ljudi,ne palite se. Koja god da je taktika,i da je svi zivi znaju,ako ekipa odigra dobro pobeda je neminovna. Kao da niko unapred ne zna npr Barsinu taktiku pa opet igraju kako hoce,naravno,uvek po istom sablonu. Ajmo momci,ostavite srce na terenu,ako izgubimo bar da znamo da ste dali sve od sebe pa ce vam biti oprosteno. Ako nastavite da bunarite,igrate bunker i vucete se kao babe,u zivotu vas ne gledam vise. NAPRED SRBIJA!!!!!

PpP

pre 11 godina

Pročitani su oni od kada su sleteli u Glazgov, mora da su se Škoti zaledili kada su videli Lekića i ostalu plejadu naših fantastičnih napadača.

Sector

pre 11 godina

I na tu foru ce neko da nasjedne?Miha uozbiljni se,nerijesen tezultat nas prakticno izbacuje iz trke sa Belgijom i Hrvatskom a o porazu necu ni da razmisljam mada je moguc nazalost..Iskreno ako ne pobijedimo Skotsku ne treba ni da idemo na SP.Postujem svakoga ali realno tim im je sastavljen uglavnom od jako nepoznatih igraca,cak su u odbrani oslabljeni.Ipak nasa najveca sansa je to sto niko ne ocekuje dobar rezultat. :D

PpP

pre 11 godina

Pročitani su oni od kada su sleteli u Glazgov, mora da su se Škoti zaledili kada su videli Lekića i ostalu plejadu naših fantastičnih napadača.

Sector

pre 11 godina

I na tu foru ce neko da nasjedne?Miha uozbiljni se,nerijesen tezultat nas prakticno izbacuje iz trke sa Belgijom i Hrvatskom a o porazu necu ni da razmisljam mada je moguc nazalost..Iskreno ako ne pobijedimo Skotsku ne treba ni da idemo na SP.Postujem svakoga ali realno tim im je sastavljen uglavnom od jako nepoznatih igraca,cak su u odbrani oslabljeni.Ipak nasa najveca sansa je to sto niko ne ocekuje dobar rezultat. :D

Dominik

pre 11 godina

Ha,ha,ha, znaci, ja OBOZAVAM nasu fudbalsku reprezentaciju, ali OBOZAVAM:).
Niko ne moze da me nasmeje kao oni, da li izjavama, igom, ovakvi potezi:). Pa to je sjajno! E, njih da nema... Kod nas bi sport sluzio samo za gledanje i navijanje. Ovako, mi imamo ful krosover izmedju sporta, umetnosti i nauke!
Od razlicito postavljenih taktika nadnaravnih analitickih sposobnosti nasih naucno potkovanih sportskih radnika, do glume kojom se pored loptanja, amaterski ali revnosno bave nasi fudbaleri i nije im tesko to da nam prezentuju, oni ucestvuju i kao vokalno-umetnicki ansambl fudbalskog saveza Srbije, ali nije to sve, gledajuci nase utakmice mi imamo priliku da vidimo dramu, komediju, tragediju, a ako ovako vredno nastave da rade i usavrsavaju se i na drugim poljima, ja sam uveren da ce jednog dana nauciti da igraju i fudbal!

TheObradovic

pre 11 godina

@Sector
Tipican komentar nekoga ko veoma povrsno prati fudbal.
Tu i takvu Skotsku u Glazgovu su u prethodnih 5 godina pobedile samo reprezentacije:Brazila,Argentine(prijateljske),Italija,Holandija i Spanija(kvalifikacione).

Licimo li mi tebi po snazi na jednu od ovih repki?
Tamo nisu pobedili timovi poput: Ceske,Danske,Norveske,Hrvatske,Ukrajine,Francuske.
Dakle,dobar rezultat je i remi.
Realno.

Paradox

pre 11 godina

Da,da kako da ne, saznali nasu taktiku. Pa taktiku jos ni mi ne znamo. Najbitnije za nas tim, je da otpevaju svi Boze pravde, a dalje sta Bog da:)

jači smo od sudbine

pre 11 godina

Kako ih je samo Mihajlović iskusno navukao. Oni ne znaju da je ključ našeg uspeha u taktici za pevanje himne a ne u taktici za utakmicu.

Max

pre 11 godina

U prvi mah sam se cimnuo medjutim samo sam se setio ko je Sinisa Mihajlovic i gde je proveo trenersku karijeru kao i igracku naravno, tako da, bar mi znamo da je to Italijanska skola i da oni ne grese kada je taktika u pitanju. Prosto je nemoguce da od toliko igraca na terenu, fiziotarapeuta, trenera i ostalih niko ne vidi papire a i sto bi Mihajlovic ispustao papire, normalno da bi dao nekome da ih pridrzi...
Ustvari, postoji milion i jedan razlog zasto se nije slucajno desilo tako da ja verujem u Mihajlovica a na kraju krajeva ne igramo bre ljudi protiv Brazila nego protiv Skotske. Tacno je da nismo ni mi bog zna kakvi ali imamo bolje individualce, nemoj bas od svakog da se plasimo.
Ja cenim rezultat 0 : 0 ....

aca

pre 11 godina

ajde bre, svi pricaju taktite, te 4-4-2, te 4-3-3 sve su to gluposti...dzaba ti taktika ako nemas igrace, fizicka sprema, pogotovo brzina, zatim sto brzi proces primanja i oslobadjanja od lopte, i naravno najznacajnije, da se igraci srednjeg reda pridodaju odbrani kada treba, da se branimo sa 6-8 igraca, i da se pridodaju napadu iz drugog plana, da uvek napadamo sa 7,8 igraca, a formacija je precenjena stvar, pa kazite mi u kojoj je formaciji igrala Zvezda '91...da taktika i formacija odlucuju pa Italijane niko nikada ne bi pobedio...

rafafan

pre 11 godina

Ponuda sa subotu popodne:
a) zezanje sa društvom i uživanje na 30°
b) gledanje kako škoti i kilavi (ali raspevani) srbi trče za loptom
Kakve li dileme.

Radašin smislio taktiku

pre 11 godina

Mi cemo njih da iznenadimo sa trojicom u napadu, cetvoricom na levoj a petoricom na desnoj strani. U sredini ce biti sestorica, a u odbrani osmorica i sva tri golmana. Valjda nece primetiti da nas je 29?

Bari1991

pre 11 godina

Koliko iskompleksiranih pljuvaca ima u Srbiji,jos mi i imamo odlicnu reprezentaciju!!!Sram vas bilo.Napred momci na celu sa Mihom i puno srece!!!

Kalimero

pre 11 godina

Ako ne mozemo bolje od sarkasticnih komentara sta onda da ocekujemo od njih na terenu. Svi valjda navijamo za istu reprezentaciju, pa malo medjusobne podrske i zelje za boljim rezultatima nego sto su do sada bili, valjda nije na odmet. Nezadovoljstvo treba usmeriti na nesposobnjakovice i sumnjive tipove koji godinama vode savez i to uvek treba isticati, a mlade ljude podrzati da pokusaju nesto promeniti.

MendezCadu

pre 11 godina

Pokusao je Miha da skine pritisak sa ovog posrnulog tima rekavsi da bi bio zadovoljan sa 4 boda iz prve dve utakmice. Ali, svi znamo da bez dve pobede nemamo dalje sta da trazimo! Uozbiljite se bre, nema vise prostora za kalkulacije!

Mikula

pre 11 godina

Jedan od najgenijalnijih trenerskih poteza svih vremena, bilo namjerno, bilo slučajno...Ovo samo Sina i njegov trust mozgova mogu napraviti, da zaborave taktiku na terenu ili da ovako podvaljuju protivnicima...
Sina je zakon! Već je dokazao da je bolji od Morinha i Fergija.

Solunski giros

pre 11 godina

Ma ovde treba primeniti taktiku legendarnog trenera FK Loznica, Mileta Milanovica, navaliti svim silama u prvih 15 minuta, uvaliti jedan gol i potom bunker. Kod Mileta je Loznica igrala pravi katanaco, samo je Dragan Micic bio na polovini protivnika.

duki

pre 11 godina

Al ćemo da ih iznenadimo sa 4-6-0! Neće znati šta ih je snašlo.
(čečvrčak, 8. septembar 2012 13:16)
Alal ti tastatura za ovo! Imas pivo! :)))

Aleksandar

pre 11 godina

E ljudi,ne palite se. Koja god da je taktika,i da je svi zivi znaju,ako ekipa odigra dobro pobeda je neminovna. Kao da niko unapred ne zna npr Barsinu taktiku pa opet igraju kako hoce,naravno,uvek po istom sablonu. Ajmo momci,ostavite srce na terenu,ako izgubimo bar da znamo da ste dali sve od sebe pa ce vam biti oprosteno. Ako nastavite da bunarite,igrate bunker i vucete se kao babe,u zivotu vas ne gledam vise. NAPRED SRBIJA!!!!!

Kale_pravi

pre 11 godina

Postovani strucni auditorijume sa interneta i ostali strucnjaci u pokusaju!!!
Bravi Sinisa, mislim da je to ono sto je potrebno Srbiji, konacno je to to...aiako je ovo samo pokusaj, ali sve pocinje od pokusaja, zar ne!!!
Ovo je smekerski potez, ovo je ono sto mi nismo imali nikada, a to je propaganda, marketing...iako si slabiji, nek mocni protivnik razmislja o tebi cak i neobavezno, trosis ga, kako mislima, tako vremenom koje mu uzimas na nebitne stvari....Pa nije Miha ceo zivot proveo sa Latinima uzalud, a to su majstori taktike i kad su inferiore....|to je psihologija pripreme tima, pojedinca, nacije....evo i primera....
- 2006 godina..polufinale....ocekuje se od Latina da odigraju Katanadjo na ivici zileta.....Nemci mocni i strasni kao nekad....i.....i umesto bunkera, napadne ih Lipi i odere kao volove u kupusu...0-2, molim lepo.....dodje finale.... Silni Francuzi....ih cekaju...ali niko , ali niko vise ne zna kako ce Bella Italia, da odigra....kombinacije petlova, novinara, ovo, ono....i....i Italija uopste ne igra to finale, ali ni Gali...i...i penalima, Italija 4-ti put prvak Sveta.....bravo Lipi....a, bravo i Miho, ako je ovo to....a mislim da jeste..srecno moci...idemo na rezultat veceras....Hvala!!

Daki

pre 11 godina

Treba biti realan Sinisa je definitivno nestrucan,tako da ja danas kao kladionocar nikako necu propustiti "dobru kvotu" na Skotsku,a da se plasiramo u Brazil?! Ma govora nema,to je realnost.Dakle Tip 1 na Skotsku 8/10.

Thor

pre 11 godina

ali kakav potez..uz pomoc redara su dosli do taktike! Malo fer pleja i sportskog duha nema, je l'? ili nas se mozda toliko plase? :)) sve u svemu, nije potez kojim bih se ponosio da sam ja uzeo to blokce.

ako nikako onda posteno

pre 11 godina

nije direktno vezano za ovu utakmicu vec bi malo bacio pogled na nasu skupinu. posto svi stavljaju belgijce u prvi plan a i oni sami se vec bahate, trebalo bi da nase medjusobne utakmice zavrse sa pobjedama i jednih I drugih kod kuce tako da se ne gubi bod kod eventualno nerijesenih utakmica sto je najvjerovatnije a na belgiju ici na "noz" pa sta bude.ove druge utakmice treba shvatit ozbiljno, ne gubit u gostima,doma pobjedjivat i to bi bilo to. iako nas je jucer makedonija dobrano namucila mislim da je to vise zasluga igora stimca nego bez uvrede snage makedonije.

milenkovic_dalibor@yahoo.com

pre 11 godina

Al ćemo da ih iznenadimo sa 4-6-0! Neće znati šta ih je snašlo.
(čečvrčak, 8. septembar 2012 13:16)

KOJ SI TI CAR!!!

Ruza

pre 11 godina

Cini mi se da je Miha ovo namerno podmetnuo. A to znajui oni. Ali opet, verujem da u glavi imaju malo zbunjivanje. Nije ti svejedno, naravno da spremas odbranu za drugu taktiku ali sta ako Srbi zaista zaigraju po toj sa blokceta? Ove stvari se protiv losijih, a tvrdih timova. Tek da ih malo zezas. Inace, ne mislim da je Miha sjajan strucnjac ali opet verujem u njega. I kao sto je neko rekao, igracemo na neke zabarske fore, zna se gde nam je selektor ucio zanat.

LFC

pre 11 godina

Gle sad kad Miha odradi formaciju 4-1-3-2,sa 2 brza krila i bez Lekica u napadu. Pa na polu kontre i kontre da se igra i uz 3-4 dodavanja, s velikim pritiskom na loptu jer dugim loptama ne mozemo sa njima. I remi bi nam bio odlican!

istinski taktičar

pre 11 godina

Meni je ovaj papir sasvim jasan. Četvorica će stajati sasvim u desnoj strani, a još jedan blizu njih ako im ustreba pomoć. Dvojica će stajati skroz lijevo, kao da ih ne zanima šta rade ovi desno. Jedan je u sredini, čini se ni sam ne zna zašto je sam. A dvojica će ih nadgledat iz obrane. Da se nisam kladio na x sad bih nazvao škotsog izbornika i sve mu to lijepo protumačio.

shone

pre 11 godina

ne znam čemu ovolika frka oko skota. pa oni su od kada gledam fudbal 3 liga evropskog fudbala. jedini način da oni daju gol je iz kontre ili prekida. kada malo bolje razmislim, mi smo jedva malo bolji od njih tj igramo slično. možda lepo da odem u kladionicu i odigram x, bez golova.

Max

pre 11 godina

Drago mi je za ovaj moj narod sto se vise ne nerviraju ni oni kao pre.
Pre sam bio nervozan kad igraju, cekao nesto da urade, posto mi Srbi taj fudbal najvise volimo, ali sto mi rece jedan moj prijatelj, ono sto najvise volimo tu smo najgori. Bas tako i jeste.
Shvatili smo i mi da nema leba od naseg fudbala.
Sta me briga, kako bude - nek bude...

Forza Miha

pre 11 godina

Ma to je Miha namerno podmetnuo kao mamac da se oni ubiju od mozganja za odbranu od takve taktike a ovamo ih napadne iz totalno drugog ugla. Ne bi me cudilo da su ga tome naucili zabari. Ipak su to italijani, a miha je prosao tu skolu... Miho srecno.

emilli

pre 11 godina

Pa i obican laik,a ne trener zna da ako ne spustimo loptu na zemlju i ne igramo igru kratkih pasova sa promenom mesta i ubacivanjem u prostor gubimo mec.Sa njihove strane bice bunarenja,dugih lopti u kazneni prostor pa sta urade,oni drugo i neznaju.Na srecu imamo visoke igrace u odbrani koji mogu da im pariraju u skoku.Srecno nasima.

cg ms

pre 11 godina

skoti su jaka..neatraktivna..ali vrlo neugodna ekipa..i mislim da srbija sa trenutnim igrackim kadrom ne moze nista vise od boda u goste..i to da pjeva...

dvds

pre 11 godina

Ma šta je da je, taktika je pogrešna sto na sat...11-0 bi bila najbolja...svi na crtu pa Škoti možda i ne uspeju da ga uguraju.
Ljudi, srpski muški fudbal je nula...Molim malo inventivnosti, tojest...da uložimo sve te pare u ženski fudbal dobijamo sto posto medalje na svim prvenstvima...PLUS...fenomenalna zabava...dobre seksi cice trče gore dole...ponekad valjanje u blatu...ponekad mokre majčice...vruće pantalonice sevaju...šta dalje...raspalite si maštu.
Kupio bi godišnju kartu za sve mečeve u zemlji i inostranstvu bez traženja popusta...šta da dodam...sve vam je jasno.

as

pre 11 godina

4:3:3 ne znači imati striktno 3 centarfora.

ako se igra ta formacija to ce izgledati ovako:

----------------Stojkovic-----------------

Ivanovic---Subotic---Nastasic---Kolarov

-----------Ignjovski----Matic------------

----------------Djuricic-----------------

Tosic-----------------------------Markovic

----------------Sulejmani----------------

to vam je ta formacija. svi trce i svi driblaju. mani te SE klasicnih spiceva, mi ih nemamo, jednostavno NEMAMO. za skok igru imamo stopere i bekove iz prekida i to je to. odbrana je odlicna, lucidni djuricic, ignjovski za destabilizaciju njihove igre i sulejmani koji moze da ukrsta sa lazarom. sustina je trcanje i borba i pas od noge do noge. kada budemo tako igrali a imamo igrace za to onda cemo i pobedjivati.

zoran fr

pre 11 godina

znateli koja je nasa taktika?
dok oni"razmisljaju o nasoj taktici i lupaju glavu" miha ce lepo taktiku kad se peva himna svi u ce ge mol duru da pevaju tako da se ovima zavrti u glavi.

mislim da je to kljuc nase pobede...:)

BumTrasGol

pre 11 godina

Ljudi ne sekirajte se, nikad mi nismo ni postovali taktiku tako da ce ti papiri samo zavarati Skote.

Sto bi rekao veliki, dobrodusni i iskreni Dejo svojevremeno kao igrac: "Kad utakmica pocne sve taktike padaju u vodu."
Inace, dubok naklon Geniju, diletanti su i njega isterali iz naseg fudbala.

Bice 2:1 za nas.

Mr Oks

pre 11 godina

Srbija da igra sa 3 napadaca?! Dobra fora, pa mi nemamo ni jednog pristojnog napadaca a kamoli 3!!
(Boki Peric, 8. septembar 2012 12:04)

To nisu tri klasična napadača, već napadač i dva ofanzivna krila. To je jedna od osnovnih taktika trenutno "modernog" fudbala. To se igralo i kod Antića...

Futbolski muzikolog

pre 11 godina

Ama ljudi, jeste li sigurni, da nije to u pitanju notna sveska? Pa zar taj Mihajlovic nije dirigent nekog srpskog pevackog drustva koje nastupa po raznim stadionima pre futbolskih utakmica? Kako ne pratim ni sport ni horsu muziku, ne mogu nista kategoricno da tvrdim, ali zar nije izvesni LJajic (prezime sam zapamtio po ministru Rasimu) od strane Mihajlovica "najuren" iz hora. Da se razumemo, ja dirigentu ne zameram sto iz tima pevaca izbacuje nekoga ko ne zna da peva. Nevidjena glupost bi bila iz futbolske reprezentacije izbaciti dobrog igraca bez sluha za muziku, jer taj je tu da igra a ne da peva. Srecom to kod nas nije slucaj, pa cemo valjda bez vecih problema pobediti tamo neku Skotsku. Uzgred, ko je ustvari selektor srpske reprezentacije?

rafafan

pre 11 godina

Ponuda sa subotu popodne:
a) zezanje sa društvom i uživanje na 30°
b) gledanje kako škoti i kilavi (ali raspevani) srbi trče za loptom
Kakve li dileme.

Sector

pre 11 godina

I na tu foru ce neko da nasjedne?Miha uozbiljni se,nerijesen tezultat nas prakticno izbacuje iz trke sa Belgijom i Hrvatskom a o porazu necu ni da razmisljam mada je moguc nazalost..Iskreno ako ne pobijedimo Skotsku ne treba ni da idemo na SP.Postujem svakoga ali realno tim im je sastavljen uglavnom od jako nepoznatih igraca,cak su u odbrani oslabljeni.Ipak nasa najveca sansa je to sto niko ne ocekuje dobar rezultat. :D

Daki

pre 11 godina

Treba biti realan Sinisa je definitivno nestrucan,tako da ja danas kao kladionocar nikako necu propustiti "dobru kvotu" na Skotsku,a da se plasiramo u Brazil?! Ma govora nema,to je realnost.Dakle Tip 1 na Skotsku 8/10.

PpP

pre 11 godina

Pročitani su oni od kada su sleteli u Glazgov, mora da su se Škoti zaledili kada su videli Lekića i ostalu plejadu naših fantastičnih napadača.

MendezCadu

pre 11 godina

Pokusao je Miha da skine pritisak sa ovog posrnulog tima rekavsi da bi bio zadovoljan sa 4 boda iz prve dve utakmice. Ali, svi znamo da bez dve pobede nemamo dalje sta da trazimo! Uozbiljite se bre, nema vise prostora za kalkulacije!

jači smo od sudbine

pre 11 godina

Kako ih je samo Mihajlović iskusno navukao. Oni ne znaju da je ključ našeg uspeha u taktici za pevanje himne a ne u taktici za utakmicu.

Bari1991

pre 11 godina

Koliko iskompleksiranih pljuvaca ima u Srbiji,jos mi i imamo odlicnu reprezentaciju!!!Sram vas bilo.Napred momci na celu sa Mihom i puno srece!!!

Futbolski muzikolog

pre 11 godina

Ama ljudi, jeste li sigurni, da nije to u pitanju notna sveska? Pa zar taj Mihajlovic nije dirigent nekog srpskog pevackog drustva koje nastupa po raznim stadionima pre futbolskih utakmica? Kako ne pratim ni sport ni horsu muziku, ne mogu nista kategoricno da tvrdim, ali zar nije izvesni LJajic (prezime sam zapamtio po ministru Rasimu) od strane Mihajlovica "najuren" iz hora. Da se razumemo, ja dirigentu ne zameram sto iz tima pevaca izbacuje nekoga ko ne zna da peva. Nevidjena glupost bi bila iz futbolske reprezentacije izbaciti dobrog igraca bez sluha za muziku, jer taj je tu da igra a ne da peva. Srecom to kod nas nije slucaj, pa cemo valjda bez vecih problema pobediti tamo neku Skotsku. Uzgred, ko je ustvari selektor srpske reprezentacije?

Dominik

pre 11 godina

Ha,ha,ha, znaci, ja OBOZAVAM nasu fudbalsku reprezentaciju, ali OBOZAVAM:).
Niko ne moze da me nasmeje kao oni, da li izjavama, igom, ovakvi potezi:). Pa to je sjajno! E, njih da nema... Kod nas bi sport sluzio samo za gledanje i navijanje. Ovako, mi imamo ful krosover izmedju sporta, umetnosti i nauke!
Od razlicito postavljenih taktika nadnaravnih analitickih sposobnosti nasih naucno potkovanih sportskih radnika, do glume kojom se pored loptanja, amaterski ali revnosno bave nasi fudbaleri i nije im tesko to da nam prezentuju, oni ucestvuju i kao vokalno-umetnicki ansambl fudbalskog saveza Srbije, ali nije to sve, gledajuci nase utakmice mi imamo priliku da vidimo dramu, komediju, tragediju, a ako ovako vredno nastave da rade i usavrsavaju se i na drugim poljima, ja sam uveren da ce jednog dana nauciti da igraju i fudbal!

dvds

pre 11 godina

Ma šta je da je, taktika je pogrešna sto na sat...11-0 bi bila najbolja...svi na crtu pa Škoti možda i ne uspeju da ga uguraju.
Ljudi, srpski muški fudbal je nula...Molim malo inventivnosti, tojest...da uložimo sve te pare u ženski fudbal dobijamo sto posto medalje na svim prvenstvima...PLUS...fenomenalna zabava...dobre seksi cice trče gore dole...ponekad valjanje u blatu...ponekad mokre majčice...vruće pantalonice sevaju...šta dalje...raspalite si maštu.
Kupio bi godišnju kartu za sve mečeve u zemlji i inostranstvu bez traženja popusta...šta da dodam...sve vam je jasno.

Thor

pre 11 godina

ali kakav potez..uz pomoc redara su dosli do taktike! Malo fer pleja i sportskog duha nema, je l'? ili nas se mozda toliko plase? :)) sve u svemu, nije potez kojim bih se ponosio da sam ja uzeo to blokce.

Kale_pravi

pre 11 godina

Postovani strucni auditorijume sa interneta i ostali strucnjaci u pokusaju!!!
Bravi Sinisa, mislim da je to ono sto je potrebno Srbiji, konacno je to to...aiako je ovo samo pokusaj, ali sve pocinje od pokusaja, zar ne!!!
Ovo je smekerski potez, ovo je ono sto mi nismo imali nikada, a to je propaganda, marketing...iako si slabiji, nek mocni protivnik razmislja o tebi cak i neobavezno, trosis ga, kako mislima, tako vremenom koje mu uzimas na nebitne stvari....Pa nije Miha ceo zivot proveo sa Latinima uzalud, a to su majstori taktike i kad su inferiore....|to je psihologija pripreme tima, pojedinca, nacije....evo i primera....
- 2006 godina..polufinale....ocekuje se od Latina da odigraju Katanadjo na ivici zileta.....Nemci mocni i strasni kao nekad....i.....i umesto bunkera, napadne ih Lipi i odere kao volove u kupusu...0-2, molim lepo.....dodje finale.... Silni Francuzi....ih cekaju...ali niko , ali niko vise ne zna kako ce Bella Italia, da odigra....kombinacije petlova, novinara, ovo, ono....i....i Italija uopste ne igra to finale, ali ni Gali...i...i penalima, Italija 4-ti put prvak Sveta.....bravo Lipi....a, bravo i Miho, ako je ovo to....a mislim da jeste..srecno moci...idemo na rezultat veceras....Hvala!!

Paradox

pre 11 godina

Da,da kako da ne, saznali nasu taktiku. Pa taktiku jos ni mi ne znamo. Najbitnije za nas tim, je da otpevaju svi Boze pravde, a dalje sta Bog da:)

TheObradovic

pre 11 godina

@Sector
Tipican komentar nekoga ko veoma povrsno prati fudbal.
Tu i takvu Skotsku u Glazgovu su u prethodnih 5 godina pobedile samo reprezentacije:Brazila,Argentine(prijateljske),Italija,Holandija i Spanija(kvalifikacione).

Licimo li mi tebi po snazi na jednu od ovih repki?
Tamo nisu pobedili timovi poput: Ceske,Danske,Norveske,Hrvatske,Ukrajine,Francuske.
Dakle,dobar rezultat je i remi.
Realno.

cg ms

pre 11 godina

skoti su jaka..neatraktivna..ali vrlo neugodna ekipa..i mislim da srbija sa trenutnim igrackim kadrom ne moze nista vise od boda u goste..i to da pjeva...

as

pre 11 godina

4:3:3 ne znači imati striktno 3 centarfora.

ako se igra ta formacija to ce izgledati ovako:

----------------Stojkovic-----------------

Ivanovic---Subotic---Nastasic---Kolarov

-----------Ignjovski----Matic------------

----------------Djuricic-----------------

Tosic-----------------------------Markovic

----------------Sulejmani----------------

to vam je ta formacija. svi trce i svi driblaju. mani te SE klasicnih spiceva, mi ih nemamo, jednostavno NEMAMO. za skok igru imamo stopere i bekove iz prekida i to je to. odbrana je odlicna, lucidni djuricic, ignjovski za destabilizaciju njihove igre i sulejmani koji moze da ukrsta sa lazarom. sustina je trcanje i borba i pas od noge do noge. kada budemo tako igrali a imamo igrace za to onda cemo i pobedjivati.

zoran fr

pre 11 godina

znateli koja je nasa taktika?
dok oni"razmisljaju o nasoj taktici i lupaju glavu" miha ce lepo taktiku kad se peva himna svi u ce ge mol duru da pevaju tako da se ovima zavrti u glavi.

mislim da je to kljuc nase pobede...:)

Mikula

pre 11 godina

Jedan od najgenijalnijih trenerskih poteza svih vremena, bilo namjerno, bilo slučajno...Ovo samo Sina i njegov trust mozgova mogu napraviti, da zaborave taktiku na terenu ili da ovako podvaljuju protivnicima...
Sina je zakon! Već je dokazao da je bolji od Morinha i Fergija.

Max

pre 11 godina

U prvi mah sam se cimnuo medjutim samo sam se setio ko je Sinisa Mihajlovic i gde je proveo trenersku karijeru kao i igracku naravno, tako da, bar mi znamo da je to Italijanska skola i da oni ne grese kada je taktika u pitanju. Prosto je nemoguce da od toliko igraca na terenu, fiziotarapeuta, trenera i ostalih niko ne vidi papire a i sto bi Mihajlovic ispustao papire, normalno da bi dao nekome da ih pridrzi...
Ustvari, postoji milion i jedan razlog zasto se nije slucajno desilo tako da ja verujem u Mihajlovica a na kraju krajeva ne igramo bre ljudi protiv Brazila nego protiv Skotske. Tacno je da nismo ni mi bog zna kakvi ali imamo bolje individualce, nemoj bas od svakog da se plasimo.
Ja cenim rezultat 0 : 0 ....

Forza Miha

pre 11 godina

Ma to je Miha namerno podmetnuo kao mamac da se oni ubiju od mozganja za odbranu od takve taktike a ovamo ih napadne iz totalno drugog ugla. Ne bi me cudilo da su ga tome naucili zabari. Ipak su to italijani, a miha je prosao tu skolu... Miho srecno.

Kalimero

pre 11 godina

Ako ne mozemo bolje od sarkasticnih komentara sta onda da ocekujemo od njih na terenu. Svi valjda navijamo za istu reprezentaciju, pa malo medjusobne podrske i zelje za boljim rezultatima nego sto su do sada bili, valjda nije na odmet. Nezadovoljstvo treba usmeriti na nesposobnjakovice i sumnjive tipove koji godinama vode savez i to uvek treba isticati, a mlade ljude podrzati da pokusaju nesto promeniti.

Ruza

pre 11 godina

Cini mi se da je Miha ovo namerno podmetnuo. A to znajui oni. Ali opet, verujem da u glavi imaju malo zbunjivanje. Nije ti svejedno, naravno da spremas odbranu za drugu taktiku ali sta ako Srbi zaista zaigraju po toj sa blokceta? Ove stvari se protiv losijih, a tvrdih timova. Tek da ih malo zezas. Inace, ne mislim da je Miha sjajan strucnjac ali opet verujem u njega. I kao sto je neko rekao, igracemo na neke zabarske fore, zna se gde nam je selektor ucio zanat.

Radašin smislio taktiku

pre 11 godina

Mi cemo njih da iznenadimo sa trojicom u napadu, cetvoricom na levoj a petoricom na desnoj strani. U sredini ce biti sestorica, a u odbrani osmorica i sva tri golmana. Valjda nece primetiti da nas je 29?

emilli

pre 11 godina

Pa i obican laik,a ne trener zna da ako ne spustimo loptu na zemlju i ne igramo igru kratkih pasova sa promenom mesta i ubacivanjem u prostor gubimo mec.Sa njihove strane bice bunarenja,dugih lopti u kazneni prostor pa sta urade,oni drugo i neznaju.Na srecu imamo visoke igrace u odbrani koji mogu da im pariraju u skoku.Srecno nasima.

Max

pre 11 godina

Drago mi je za ovaj moj narod sto se vise ne nerviraju ni oni kao pre.
Pre sam bio nervozan kad igraju, cekao nesto da urade, posto mi Srbi taj fudbal najvise volimo, ali sto mi rece jedan moj prijatelj, ono sto najvise volimo tu smo najgori. Bas tako i jeste.
Shvatili smo i mi da nema leba od naseg fudbala.
Sta me briga, kako bude - nek bude...

LFC

pre 11 godina

Gle sad kad Miha odradi formaciju 4-1-3-2,sa 2 brza krila i bez Lekica u napadu. Pa na polu kontre i kontre da se igra i uz 3-4 dodavanja, s velikim pritiskom na loptu jer dugim loptama ne mozemo sa njima. I remi bi nam bio odlican!

ako nikako onda posteno

pre 11 godina

nije direktno vezano za ovu utakmicu vec bi malo bacio pogled na nasu skupinu. posto svi stavljaju belgijce u prvi plan a i oni sami se vec bahate, trebalo bi da nase medjusobne utakmice zavrse sa pobjedama i jednih I drugih kod kuce tako da se ne gubi bod kod eventualno nerijesenih utakmica sto je najvjerovatnije a na belgiju ici na "noz" pa sta bude.ove druge utakmice treba shvatit ozbiljno, ne gubit u gostima,doma pobjedjivat i to bi bilo to. iako nas je jucer makedonija dobrano namucila mislim da je to vise zasluga igora stimca nego bez uvrede snage makedonije.

Mr Oks

pre 11 godina

Srbija da igra sa 3 napadaca?! Dobra fora, pa mi nemamo ni jednog pristojnog napadaca a kamoli 3!!
(Boki Peric, 8. septembar 2012 12:04)

To nisu tri klasična napadača, već napadač i dva ofanzivna krila. To je jedna od osnovnih taktika trenutno "modernog" fudbala. To se igralo i kod Antića...

BumTrasGol

pre 11 godina

Ljudi ne sekirajte se, nikad mi nismo ni postovali taktiku tako da ce ti papiri samo zavarati Skote.

Sto bi rekao veliki, dobrodusni i iskreni Dejo svojevremeno kao igrac: "Kad utakmica pocne sve taktike padaju u vodu."
Inace, dubok naklon Geniju, diletanti su i njega isterali iz naseg fudbala.

Bice 2:1 za nas.

Aleksandar

pre 11 godina

E ljudi,ne palite se. Koja god da je taktika,i da je svi zivi znaju,ako ekipa odigra dobro pobeda je neminovna. Kao da niko unapred ne zna npr Barsinu taktiku pa opet igraju kako hoce,naravno,uvek po istom sablonu. Ajmo momci,ostavite srce na terenu,ako izgubimo bar da znamo da ste dali sve od sebe pa ce vam biti oprosteno. Ako nastavite da bunarite,igrate bunker i vucete se kao babe,u zivotu vas ne gledam vise. NAPRED SRBIJA!!!!!

istinski taktičar

pre 11 godina

Meni je ovaj papir sasvim jasan. Četvorica će stajati sasvim u desnoj strani, a još jedan blizu njih ako im ustreba pomoć. Dvojica će stajati skroz lijevo, kao da ih ne zanima šta rade ovi desno. Jedan je u sredini, čini se ni sam ne zna zašto je sam. A dvojica će ih nadgledat iz obrane. Da se nisam kladio na x sad bih nazvao škotsog izbornika i sve mu to lijepo protumačio.

Solunski giros

pre 11 godina

Ma ovde treba primeniti taktiku legendarnog trenera FK Loznica, Mileta Milanovica, navaliti svim silama u prvih 15 minuta, uvaliti jedan gol i potom bunker. Kod Mileta je Loznica igrala pravi katanaco, samo je Dragan Micic bio na polovini protivnika.

shone

pre 11 godina

ne znam čemu ovolika frka oko skota. pa oni su od kada gledam fudbal 3 liga evropskog fudbala. jedini način da oni daju gol je iz kontre ili prekida. kada malo bolje razmislim, mi smo jedva malo bolji od njih tj igramo slično. možda lepo da odem u kladionicu i odigram x, bez golova.

aca

pre 11 godina

ajde bre, svi pricaju taktite, te 4-4-2, te 4-3-3 sve su to gluposti...dzaba ti taktika ako nemas igrace, fizicka sprema, pogotovo brzina, zatim sto brzi proces primanja i oslobadjanja od lopte, i naravno najznacajnije, da se igraci srednjeg reda pridodaju odbrani kada treba, da se branimo sa 6-8 igraca, i da se pridodaju napadu iz drugog plana, da uvek napadamo sa 7,8 igraca, a formacija je precenjena stvar, pa kazite mi u kojoj je formaciji igrala Zvezda '91...da taktika i formacija odlucuju pa Italijane niko nikada ne bi pobedio...

duki

pre 11 godina

Al ćemo da ih iznenadimo sa 4-6-0! Neće znati šta ih je snašlo.
(čečvrčak, 8. septembar 2012 13:16)
Alal ti tastatura za ovo! Imas pivo! :)))

milenkovic_dalibor@yahoo.com

pre 11 godina

Al ćemo da ih iznenadimo sa 4-6-0! Neće znati šta ih je snašlo.
(čečvrčak, 8. septembar 2012 13:16)

KOJ SI TI CAR!!!