Utorak, 04.09.2012.

20:33

Vukić licenciran za Ligu Evrope

Šampion Srbije Partizan poslao je UEFA spisak 23 fudbalera na koje Vladimir Vermezović računa za Ligu Evrope, a na njemu je iznenađujuće i Zvonimir Vukić.

Izvor: JT

Vukiæ licenciran za Ligu Evrope IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

50 Komentari

Sortiraj po:

avram

pre 11 godina

sta ste se raskokodakali, te bilo bi lepo da se izmire, te da se izljube.. kad ono tuki! lepo kaze cika crni, od toga nema nista.
lepo vam kazem smesni ste ko bioskop..

Hobotnica Paul

pre 11 godina

Dobar posao Djuro!!
Najveće pojačanje ovog leta je vraćanje odstranjenog Vukića u tim!
Dobrodošao Vukiću. Sa tobom u nove pobede!
A ovi iz struke i uprave neka se pokriju ušima.

Andreja

pre 11 godina

Jedno je sigurno, timu je vise potreban Vukic od Vemezovica. Krajnje je vreme bilo da se dogovore, kao neka deca su, a sredina terena kroz kvalifikacije - bez ideje, sve vreme.

Boban KG

pre 11 godina

Iako sam okoreli partizanovac i o Vukićevim nekadašnjim kvalitetima mislim sve najbolje, mada je i sada ove naše livadske budake kralj, mislim da je ovaj "finansijski razumni" trio shvatio da je ovo jedini način da se omaste. Frizurica je prepametan za našeg prosečnog (ćoravog) navijača koji će sada još i da ga hvali kao razboritog gazdu. A on ubio dve muve i kupio još malo vremena da kraducka...

Nemanja

pre 11 godina

Bravo za Partizan. Ovo je plus za predsednika Đurića. Konflikti su mogući, dešavaju se u svim klubovima (poslednji primer je Kristijano Ronaldo), ali je mnogo bitno da se oni razrešavaju u interesu tima, a to je ono što se desilo u Partizanu.
Vukić je ključan igrač za Partizan i to se videlo iz aviona, posebno je nedostajao u mečevima protiv AEL-a.
Ako se pokaže da Vermezović nemože da napravi dobre rezultate u evropi, mislim da bi za Partizan bio idealan Zoran Milinković.

Gos'n

pre 11 godina

Neverovatno kako ljudi menjaju misljenje. Juce su svi bili na strani Vukica, a danas je Vermezovic veliki strucnjak, profesionalac i nije sujetan, a Vukic je neprofesionalac i nece da trenira. Vukic je dokazan igrac, koji je imao mnogo veci potencijal od ostvarenog, dok se Vermezovic navodno dokazao u Africi. Alo?! Vukic je bre kad ga je trazilo pola Evrope, posle dve godine u Sahtjoru, hteo da ide, jer je prerastao bio ligu i klub i sve, a Ahmetov mu zabrani i stavi ga na klupu godinu dana, upropasti ga i posle ga je pozajmljivao, da bi se na kraju ofucao i propao. Trenirao je sa rezervnim timom, a vi pisete kako nece da trenira. Velika nepravda prema ovom igracu, koji je mnogo pruzio Sahtjoru, a nije ispostovan kao covek, a i Partizanu, gde isto nije ispostovan ovog leta.

Djole

pre 11 godina

Vermez jeste po meni loš trener ali novca izgleda nema za boljeg... Vukić jeste star ali novca izgleda nema za mlađeg a boljeg...
što se kaže kad nema kiše dobar je i grad ...

Snezana

pre 11 godina

hahaha, pa ovo nema ni u spanskim serijama. mnogo ste smesni!
(avram, 4. septembar 2012 22:39)

Ma, pazi ga ovaj! Sta ces ti ovde?! 'Ajde pali, da te ne vidim!!!

Bane

pre 11 godina

Kad Zvone bude imao 55 godina bice brzi, spretniji, kreativniji i opasniji po gol protivnika od one babe Babovica zbog cijeg tate nije bilo mesta u timu za Zvoneta. Sreca pa ode. Platio tata 2 miliona da greje klupu Saragose. Jos 1.2 mil. i eto Babovica u prvih 11.

sandinista

pre 11 godina

Zvone, ma koliko ga volim kao igraca, je problematican lik, koji je na treninzima radio po nekom svom planu i programu i direktno rusio i autoritet trenera i atmosferu u ekipi.
Pa Tevez je prosle godine propustio pola sezone zato sto je mislio da je veci od Mancinija.
Raduje me ako je Vukic shvatio ko je trener, a Vermez je pokazao da nije sujeten.

pfcnaj

pre 11 godina

bio sam na strani vermezovica i i dalje sam. Ipak obojica imaju ocigledan ego problem i ova vest raduje a ti djuricu imas plus u dnevniku za primereno vladanje :) napred partizan!

Rick Ross

pre 11 godina

Sledeće što će se desiti u klubu je: Vermezović odlazi, dolazi Vuk Rašović ili Zoran Milinković, Vukić ostaje u Partizanu i svi srećni i zadovoljni.

Sofronije

pre 11 godina

E pa rodjaci, izgleda da je kasa prazna. Nema se za pojacanja pa je sada i Zvone dobar. Da se razumemo, covek je izmislio fudbal za 95% igraca u Partizanu, ali treba se zapitati kud' plovi crno-beli brod kada mu igru vode dvojica igraca od 35+ godina. Nekako sam ocekivao pojacanje u minut do dvanaest nakon plasmana u LE, ali izgleda da je i u Partizanu rekordna susa. A tako je malo potrebno za uspeh, recept imate nekih 400 km zapadno.

Shearer

pre 11 godina

Ovo je pravi potez svih, još samo kada bi i Zvone prihvatio kao profesionalac i iskreno prešao preko svega bilo bi super zbog mlađih igrača, jer njima treba podrška kao nikada do sada. Nisam pratio spisak ali kada bi neko od Partizanovih igrača bio strelac protiv Škota, mislim da bi dobili veliko samopouzdanje i razvalili Naftan. Uprava je takva kakva je i svi su isti ali poboljšajmo posetu na stadionu i ako je toliko stalo do uprave, prozivajte ih svaki dan ispred stadiona pre meča ili ispred prostorija kluba, nikako na meču. Ako želimo da budemo evropski klub kao što smo to u košarci moramo tako i da se ponašamo.

djomla

pre 11 godina

Joj, ljudi, pa mi i dalje imamo paklenu ekipu za ove prostore.Vukic i Sale po poluvreme.Desno Tomic ( Knezevic, Babic), levo (Ninkovic).Napad Mitrovic,L. Markovic, M. Scepovic, Edu, Zabija...Veza: Brasanac, Medo, S.Markovic, Smiljanic...Pa ko da nam pridje, bar u ovoj nasoj kukuruz ligi?Imamo tridesetak solidnih igraca. Ali Vermez vise voli formaciju sa Lovreom i jos jednim zadnjim veznim ?!!Pa Volkov i Pauljevic na bekovima.Samo ih, covece, malo opismeni.Uigraj par rotacija, brzih dodavanja, ubacivanja u prostor bez lopte...Malo suteva iz daljine.Neka sve prsti od mladosti i poleta.Pa fudbal je prelepa igra...

Miki Maus

pre 11 godina

Nakon ovih utakmica gdje nisu dali Vukicu da igra, sad ga kao licencirali. UPRAVA NAPOLJE!!!
Gdje su pare od Savica, Nastasica, Jovetica....

RealNI

pre 11 godina

Vukic je, sta god ko pricao, ubedljivo najbolji igrac Partizana. Vermezovicev odnos prema njemu je sraman, taman da se ovaj ponasao manje ponizno od ostalih. Pa nije dosao Murinjo da mu se klanja, vec covek koji je bio ispod prosecan fudbaler a isto takav je i trener. Koliko je on veliki trener pokazuje igra u odbrani. Mozda nemamo velike spic igrace, mozda su nam i "pakeri" spori i nedovoljno jaki ali da neko ko je bio u odbrani ne moze da postavi cvrst bedem ispred gola, to ne mogu da shvatim. Pa cak i onaj nabedjeni strucnjak Stanojevic je znao da sa fizicki jakim ekipama moraju da igraju Miljkovic i Lazevski na bekovskim pozicijama. OK Lazevski je sada povredjen ali ovaj je Miljka otpisao a onda ga naprasno vratio u tim. Drugo, nema ni svoje ja jer da ga ima rekao bi Djuri da bez desnog stopera nemamo sta da trazimo ni u prvenstvu, a ne u Evropi. Volim Partizan nemerljivo ali bojim se da ce nas puniti ko stigne u LE, a ovi sto su naprasno poceli da prate i vaterpolo i kosarku (nema veze sto im niko nije rekao da navijaju za klub iz predgradja, FMP), uzece titulu u fudbalu ni krivi ni duzni.
Ne zelim, ali sa ovakvom klupskom politikom i Vermezovicem kao trenerom, to je nazalost realnost.

miodrag

pre 11 godina

Konacno jedna lijepa vijest iz srpskog fudbala. A da druga, prva je da se partizan plasirao u ligu evrope! lijepe vijesti poslije dugo dugooooooo vremena

KODAR78

pre 11 godina

Zvone najbolji igrac Partizana u prosloj sezoni, ove sezone ostranjen iz ekipe prosto neverovatno kome trebaju te tenzije i ko profitira iz te anarhije, zar ne mozemo da budemo stabilan klub u svakom pogledu, trenutno, tesko mi je to da kazem ali mi smo cirkus od kluba pocev od navijaca, tima gde se ekipa formira a takmicenja su uveliko vec pocela a o upravi ne bih trosio reci, klovnovi. Ipak ja sam uvek bio i ostao uz svoj Partizan stvarno bih voleo i da smo 10-ti na tabeli ali da su neke stvari u klubu i oko kluba kako treba da budu.

runner

pre 11 godina

Hvalim Te Bože, da je i Đura uradio nešto konkretno. Izgleda da je ipak izvukao neke pouke iz prošlogodišnjih nesuglasica sa trenerom i sportskim direktorom kluba. A baš sam se pitao dokle će trajati ova svađa između Vermeza i Vukića a sve na štetu FK Partizan. Napokon je racio pobedio iracionalno. Ima nade za naš Partizan.

Klint Istvud

pre 11 godina

Zaista bih voleo da Vukic i Vermezovic zakopaju ratne sekire. Sa Vukicem Partizan je 50%efikasniji,70%bolji i 100%kreativniji.Nikome nije u interesu da Vukic sedi na klupi ili na tribinama jer svi dobro znaju ko je drzao Partizan veci deo prosle sezone...

jelena

pre 11 godina

I Vermezovic i Vukic su sjajni profesionalci.Oboje vole Prtizan i moraju da pronadju resenje u interesu kluba.Koliko god mi se ne svidjao pretsednik Djuric,mislim da je to odlican potez.Bravo za svo troje!NAPRED CRNO-BELI.

komi

pre 11 godina

Nadam se da ce ga vratiti u ekipu jer nam treba takav igrac na sredini posto sasa ilic nemoze vise od jednog poluvrmena taman da podele po poluvreme njih dvoica.

Klint Istvud

pre 11 godina

Zaista bih voleo da Vukic i Vermezovic zakopaju ratne sekire. Sa Vukicem Partizan je 50%efikasniji,70%bolji i 100%kreativniji.Nikome nije u interesu da Vukic sedi na klupi ili na tribinama jer svi dobro znaju ko je drzao Partizan veci deo prosle sezone...

komi

pre 11 godina

Nadam se da ce ga vratiti u ekipu jer nam treba takav igrac na sredini posto sasa ilic nemoze vise od jednog poluvrmena taman da podele po poluvreme njih dvoica.

Miki Maus

pre 11 godina

Nakon ovih utakmica gdje nisu dali Vukicu da igra, sad ga kao licencirali. UPRAVA NAPOLJE!!!
Gdje su pare od Savica, Nastasica, Jovetica....

RealNI

pre 11 godina

Vukic je, sta god ko pricao, ubedljivo najbolji igrac Partizana. Vermezovicev odnos prema njemu je sraman, taman da se ovaj ponasao manje ponizno od ostalih. Pa nije dosao Murinjo da mu se klanja, vec covek koji je bio ispod prosecan fudbaler a isto takav je i trener. Koliko je on veliki trener pokazuje igra u odbrani. Mozda nemamo velike spic igrace, mozda su nam i "pakeri" spori i nedovoljno jaki ali da neko ko je bio u odbrani ne moze da postavi cvrst bedem ispred gola, to ne mogu da shvatim. Pa cak i onaj nabedjeni strucnjak Stanojevic je znao da sa fizicki jakim ekipama moraju da igraju Miljkovic i Lazevski na bekovskim pozicijama. OK Lazevski je sada povredjen ali ovaj je Miljka otpisao a onda ga naprasno vratio u tim. Drugo, nema ni svoje ja jer da ga ima rekao bi Djuri da bez desnog stopera nemamo sta da trazimo ni u prvenstvu, a ne u Evropi. Volim Partizan nemerljivo ali bojim se da ce nas puniti ko stigne u LE, a ovi sto su naprasno poceli da prate i vaterpolo i kosarku (nema veze sto im niko nije rekao da navijaju za klub iz predgradja, FMP), uzece titulu u fudbalu ni krivi ni duzni.
Ne zelim, ali sa ovakvom klupskom politikom i Vermezovicem kao trenerom, to je nazalost realnost.

runner

pre 11 godina

Hvalim Te Bože, da je i Đura uradio nešto konkretno. Izgleda da je ipak izvukao neke pouke iz prošlogodišnjih nesuglasica sa trenerom i sportskim direktorom kluba. A baš sam se pitao dokle će trajati ova svađa između Vermeza i Vukića a sve na štetu FK Partizan. Napokon je racio pobedio iracionalno. Ima nade za naš Partizan.

jelena

pre 11 godina

I Vermezovic i Vukic su sjajni profesionalci.Oboje vole Prtizan i moraju da pronadju resenje u interesu kluba.Koliko god mi se ne svidjao pretsednik Djuric,mislim da je to odlican potez.Bravo za svo troje!NAPRED CRNO-BELI.

djomla

pre 11 godina

Joj, ljudi, pa mi i dalje imamo paklenu ekipu za ove prostore.Vukic i Sale po poluvreme.Desno Tomic ( Knezevic, Babic), levo (Ninkovic).Napad Mitrovic,L. Markovic, M. Scepovic, Edu, Zabija...Veza: Brasanac, Medo, S.Markovic, Smiljanic...Pa ko da nam pridje, bar u ovoj nasoj kukuruz ligi?Imamo tridesetak solidnih igraca. Ali Vermez vise voli formaciju sa Lovreom i jos jednim zadnjim veznim ?!!Pa Volkov i Pauljevic na bekovima.Samo ih, covece, malo opismeni.Uigraj par rotacija, brzih dodavanja, ubacivanja u prostor bez lopte...Malo suteva iz daljine.Neka sve prsti od mladosti i poleta.Pa fudbal je prelepa igra...

Bane

pre 11 godina

Kad Zvone bude imao 55 godina bice brzi, spretniji, kreativniji i opasniji po gol protivnika od one babe Babovica zbog cijeg tate nije bilo mesta u timu za Zvoneta. Sreca pa ode. Platio tata 2 miliona da greje klupu Saragose. Jos 1.2 mil. i eto Babovica u prvih 11.

Gos'n

pre 11 godina

Neverovatno kako ljudi menjaju misljenje. Juce su svi bili na strani Vukica, a danas je Vermezovic veliki strucnjak, profesionalac i nije sujetan, a Vukic je neprofesionalac i nece da trenira. Vukic je dokazan igrac, koji je imao mnogo veci potencijal od ostvarenog, dok se Vermezovic navodno dokazao u Africi. Alo?! Vukic je bre kad ga je trazilo pola Evrope, posle dve godine u Sahtjoru, hteo da ide, jer je prerastao bio ligu i klub i sve, a Ahmetov mu zabrani i stavi ga na klupu godinu dana, upropasti ga i posle ga je pozajmljivao, da bi se na kraju ofucao i propao. Trenirao je sa rezervnim timom, a vi pisete kako nece da trenira. Velika nepravda prema ovom igracu, koji je mnogo pruzio Sahtjoru, a nije ispostovan kao covek, a i Partizanu, gde isto nije ispostovan ovog leta.

Snezana

pre 11 godina

hahaha, pa ovo nema ni u spanskim serijama. mnogo ste smesni!
(avram, 4. septembar 2012 22:39)

Ma, pazi ga ovaj! Sta ces ti ovde?! 'Ajde pali, da te ne vidim!!!

Rick Ross

pre 11 godina

Sledeće što će se desiti u klubu je: Vermezović odlazi, dolazi Vuk Rašović ili Zoran Milinković, Vukić ostaje u Partizanu i svi srećni i zadovoljni.

miodrag

pre 11 godina

Konacno jedna lijepa vijest iz srpskog fudbala. A da druga, prva je da se partizan plasirao u ligu evrope! lijepe vijesti poslije dugo dugooooooo vremena

Djole

pre 11 godina

Vermez jeste po meni loš trener ali novca izgleda nema za boljeg... Vukić jeste star ali novca izgleda nema za mlađeg a boljeg...
što se kaže kad nema kiše dobar je i grad ...

sandinista

pre 11 godina

Zvone, ma koliko ga volim kao igraca, je problematican lik, koji je na treninzima radio po nekom svom planu i programu i direktno rusio i autoritet trenera i atmosferu u ekipi.
Pa Tevez je prosle godine propustio pola sezone zato sto je mislio da je veci od Mancinija.
Raduje me ako je Vukic shvatio ko je trener, a Vermez je pokazao da nije sujeten.

KODAR78

pre 11 godina

Zvone najbolji igrac Partizana u prosloj sezoni, ove sezone ostranjen iz ekipe prosto neverovatno kome trebaju te tenzije i ko profitira iz te anarhije, zar ne mozemo da budemo stabilan klub u svakom pogledu, trenutno, tesko mi je to da kazem ali mi smo cirkus od kluba pocev od navijaca, tima gde se ekipa formira a takmicenja su uveliko vec pocela a o upravi ne bih trosio reci, klovnovi. Ipak ja sam uvek bio i ostao uz svoj Partizan stvarno bih voleo i da smo 10-ti na tabeli ali da su neke stvari u klubu i oko kluba kako treba da budu.

Sofronije

pre 11 godina

E pa rodjaci, izgleda da je kasa prazna. Nema se za pojacanja pa je sada i Zvone dobar. Da se razumemo, covek je izmislio fudbal za 95% igraca u Partizanu, ali treba se zapitati kud' plovi crno-beli brod kada mu igru vode dvojica igraca od 35+ godina. Nekako sam ocekivao pojacanje u minut do dvanaest nakon plasmana u LE, ali izgleda da je i u Partizanu rekordna susa. A tako je malo potrebno za uspeh, recept imate nekih 400 km zapadno.

Shearer

pre 11 godina

Ovo je pravi potez svih, još samo kada bi i Zvone prihvatio kao profesionalac i iskreno prešao preko svega bilo bi super zbog mlađih igrača, jer njima treba podrška kao nikada do sada. Nisam pratio spisak ali kada bi neko od Partizanovih igrača bio strelac protiv Škota, mislim da bi dobili veliko samopouzdanje i razvalili Naftan. Uprava je takva kakva je i svi su isti ali poboljšajmo posetu na stadionu i ako je toliko stalo do uprave, prozivajte ih svaki dan ispred stadiona pre meča ili ispred prostorija kluba, nikako na meču. Ako želimo da budemo evropski klub kao što smo to u košarci moramo tako i da se ponašamo.

pfcnaj

pre 11 godina

bio sam na strani vermezovica i i dalje sam. Ipak obojica imaju ocigledan ego problem i ova vest raduje a ti djuricu imas plus u dnevniku za primereno vladanje :) napred partizan!

Nemanja

pre 11 godina

Bravo za Partizan. Ovo je plus za predsednika Đurića. Konflikti su mogući, dešavaju se u svim klubovima (poslednji primer je Kristijano Ronaldo), ali je mnogo bitno da se oni razrešavaju u interesu tima, a to je ono što se desilo u Partizanu.
Vukić je ključan igrač za Partizan i to se videlo iz aviona, posebno je nedostajao u mečevima protiv AEL-a.
Ako se pokaže da Vermezović nemože da napravi dobre rezultate u evropi, mislim da bi za Partizan bio idealan Zoran Milinković.

Andreja

pre 11 godina

Jedno je sigurno, timu je vise potreban Vukic od Vemezovica. Krajnje je vreme bilo da se dogovore, kao neka deca su, a sredina terena kroz kvalifikacije - bez ideje, sve vreme.

Hobotnica Paul

pre 11 godina

Dobar posao Djuro!!
Najveće pojačanje ovog leta je vraćanje odstranjenog Vukića u tim!
Dobrodošao Vukiću. Sa tobom u nove pobede!
A ovi iz struke i uprave neka se pokriju ušima.

Boban KG

pre 11 godina

Iako sam okoreli partizanovac i o Vukićevim nekadašnjim kvalitetima mislim sve najbolje, mada je i sada ove naše livadske budake kralj, mislim da je ovaj "finansijski razumni" trio shvatio da je ovo jedini način da se omaste. Frizurica je prepametan za našeg prosečnog (ćoravog) navijača koji će sada još i da ga hvali kao razboritog gazdu. A on ubio dve muve i kupio još malo vremena da kraducka...

avram

pre 11 godina

sta ste se raskokodakali, te bilo bi lepo da se izmire, te da se izljube.. kad ono tuki! lepo kaze cika crni, od toga nema nista.
lepo vam kazem smesni ste ko bioskop..

sandinista

pre 11 godina

Zvone, ma koliko ga volim kao igraca, je problematican lik, koji je na treninzima radio po nekom svom planu i programu i direktno rusio i autoritet trenera i atmosferu u ekipi.
Pa Tevez je prosle godine propustio pola sezone zato sto je mislio da je veci od Mancinija.
Raduje me ako je Vukic shvatio ko je trener, a Vermez je pokazao da nije sujeten.

RealNI

pre 11 godina

Vukic je, sta god ko pricao, ubedljivo najbolji igrac Partizana. Vermezovicev odnos prema njemu je sraman, taman da se ovaj ponasao manje ponizno od ostalih. Pa nije dosao Murinjo da mu se klanja, vec covek koji je bio ispod prosecan fudbaler a isto takav je i trener. Koliko je on veliki trener pokazuje igra u odbrani. Mozda nemamo velike spic igrace, mozda su nam i "pakeri" spori i nedovoljno jaki ali da neko ko je bio u odbrani ne moze da postavi cvrst bedem ispred gola, to ne mogu da shvatim. Pa cak i onaj nabedjeni strucnjak Stanojevic je znao da sa fizicki jakim ekipama moraju da igraju Miljkovic i Lazevski na bekovskim pozicijama. OK Lazevski je sada povredjen ali ovaj je Miljka otpisao a onda ga naprasno vratio u tim. Drugo, nema ni svoje ja jer da ga ima rekao bi Djuri da bez desnog stopera nemamo sta da trazimo ni u prvenstvu, a ne u Evropi. Volim Partizan nemerljivo ali bojim se da ce nas puniti ko stigne u LE, a ovi sto su naprasno poceli da prate i vaterpolo i kosarku (nema veze sto im niko nije rekao da navijaju za klub iz predgradja, FMP), uzece titulu u fudbalu ni krivi ni duzni.
Ne zelim, ali sa ovakvom klupskom politikom i Vermezovicem kao trenerom, to je nazalost realnost.

Miki Maus

pre 11 godina

Nakon ovih utakmica gdje nisu dali Vukicu da igra, sad ga kao licencirali. UPRAVA NAPOLJE!!!
Gdje su pare od Savica, Nastasica, Jovetica....

jelena

pre 11 godina

I Vermezovic i Vukic su sjajni profesionalci.Oboje vole Prtizan i moraju da pronadju resenje u interesu kluba.Koliko god mi se ne svidjao pretsednik Djuric,mislim da je to odlican potez.Bravo za svo troje!NAPRED CRNO-BELI.

pfcnaj

pre 11 godina

bio sam na strani vermezovica i i dalje sam. Ipak obojica imaju ocigledan ego problem i ova vest raduje a ti djuricu imas plus u dnevniku za primereno vladanje :) napred partizan!

djomla

pre 11 godina

Joj, ljudi, pa mi i dalje imamo paklenu ekipu za ove prostore.Vukic i Sale po poluvreme.Desno Tomic ( Knezevic, Babic), levo (Ninkovic).Napad Mitrovic,L. Markovic, M. Scepovic, Edu, Zabija...Veza: Brasanac, Medo, S.Markovic, Smiljanic...Pa ko da nam pridje, bar u ovoj nasoj kukuruz ligi?Imamo tridesetak solidnih igraca. Ali Vermez vise voli formaciju sa Lovreom i jos jednim zadnjim veznim ?!!Pa Volkov i Pauljevic na bekovima.Samo ih, covece, malo opismeni.Uigraj par rotacija, brzih dodavanja, ubacivanja u prostor bez lopte...Malo suteva iz daljine.Neka sve prsti od mladosti i poleta.Pa fudbal je prelepa igra...

Bane

pre 11 godina

Kad Zvone bude imao 55 godina bice brzi, spretniji, kreativniji i opasniji po gol protivnika od one babe Babovica zbog cijeg tate nije bilo mesta u timu za Zvoneta. Sreca pa ode. Platio tata 2 miliona da greje klupu Saragose. Jos 1.2 mil. i eto Babovica u prvih 11.

komi

pre 11 godina

Nadam se da ce ga vratiti u ekipu jer nam treba takav igrac na sredini posto sasa ilic nemoze vise od jednog poluvrmena taman da podele po poluvreme njih dvoica.

Klint Istvud

pre 11 godina

Zaista bih voleo da Vukic i Vermezovic zakopaju ratne sekire. Sa Vukicem Partizan je 50%efikasniji,70%bolji i 100%kreativniji.Nikome nije u interesu da Vukic sedi na klupi ili na tribinama jer svi dobro znaju ko je drzao Partizan veci deo prosle sezone...

Sofronije

pre 11 godina

E pa rodjaci, izgleda da je kasa prazna. Nema se za pojacanja pa je sada i Zvone dobar. Da se razumemo, covek je izmislio fudbal za 95% igraca u Partizanu, ali treba se zapitati kud' plovi crno-beli brod kada mu igru vode dvojica igraca od 35+ godina. Nekako sam ocekivao pojacanje u minut do dvanaest nakon plasmana u LE, ali izgleda da je i u Partizanu rekordna susa. A tako je malo potrebno za uspeh, recept imate nekih 400 km zapadno.

Rick Ross

pre 11 godina

Sledeće što će se desiti u klubu je: Vermezović odlazi, dolazi Vuk Rašović ili Zoran Milinković, Vukić ostaje u Partizanu i svi srećni i zadovoljni.

Shearer

pre 11 godina

Ovo je pravi potez svih, još samo kada bi i Zvone prihvatio kao profesionalac i iskreno prešao preko svega bilo bi super zbog mlađih igrača, jer njima treba podrška kao nikada do sada. Nisam pratio spisak ali kada bi neko od Partizanovih igrača bio strelac protiv Škota, mislim da bi dobili veliko samopouzdanje i razvalili Naftan. Uprava je takva kakva je i svi su isti ali poboljšajmo posetu na stadionu i ako je toliko stalo do uprave, prozivajte ih svaki dan ispred stadiona pre meča ili ispred prostorija kluba, nikako na meču. Ako želimo da budemo evropski klub kao što smo to u košarci moramo tako i da se ponašamo.

runner

pre 11 godina

Hvalim Te Bože, da je i Đura uradio nešto konkretno. Izgleda da je ipak izvukao neke pouke iz prošlogodišnjih nesuglasica sa trenerom i sportskim direktorom kluba. A baš sam se pitao dokle će trajati ova svađa između Vermeza i Vukića a sve na štetu FK Partizan. Napokon je racio pobedio iracionalno. Ima nade za naš Partizan.

Gos'n

pre 11 godina

Neverovatno kako ljudi menjaju misljenje. Juce su svi bili na strani Vukica, a danas je Vermezovic veliki strucnjak, profesionalac i nije sujetan, a Vukic je neprofesionalac i nece da trenira. Vukic je dokazan igrac, koji je imao mnogo veci potencijal od ostvarenog, dok se Vermezovic navodno dokazao u Africi. Alo?! Vukic je bre kad ga je trazilo pola Evrope, posle dve godine u Sahtjoru, hteo da ide, jer je prerastao bio ligu i klub i sve, a Ahmetov mu zabrani i stavi ga na klupu godinu dana, upropasti ga i posle ga je pozajmljivao, da bi se na kraju ofucao i propao. Trenirao je sa rezervnim timom, a vi pisete kako nece da trenira. Velika nepravda prema ovom igracu, koji je mnogo pruzio Sahtjoru, a nije ispostovan kao covek, a i Partizanu, gde isto nije ispostovan ovog leta.

Snezana

pre 11 godina

hahaha, pa ovo nema ni u spanskim serijama. mnogo ste smesni!
(avram, 4. septembar 2012 22:39)

Ma, pazi ga ovaj! Sta ces ti ovde?! 'Ajde pali, da te ne vidim!!!

avram

pre 11 godina

sta ste se raskokodakali, te bilo bi lepo da se izmire, te da se izljube.. kad ono tuki! lepo kaze cika crni, od toga nema nista.
lepo vam kazem smesni ste ko bioskop..

Djole

pre 11 godina

Vermez jeste po meni loš trener ali novca izgleda nema za boljeg... Vukić jeste star ali novca izgleda nema za mlađeg a boljeg...
što se kaže kad nema kiše dobar je i grad ...

miodrag

pre 11 godina

Konacno jedna lijepa vijest iz srpskog fudbala. A da druga, prva je da se partizan plasirao u ligu evrope! lijepe vijesti poslije dugo dugooooooo vremena

KODAR78

pre 11 godina

Zvone najbolji igrac Partizana u prosloj sezoni, ove sezone ostranjen iz ekipe prosto neverovatno kome trebaju te tenzije i ko profitira iz te anarhije, zar ne mozemo da budemo stabilan klub u svakom pogledu, trenutno, tesko mi je to da kazem ali mi smo cirkus od kluba pocev od navijaca, tima gde se ekipa formira a takmicenja su uveliko vec pocela a o upravi ne bih trosio reci, klovnovi. Ipak ja sam uvek bio i ostao uz svoj Partizan stvarno bih voleo i da smo 10-ti na tabeli ali da su neke stvari u klubu i oko kluba kako treba da budu.

Nemanja

pre 11 godina

Bravo za Partizan. Ovo je plus za predsednika Đurića. Konflikti su mogući, dešavaju se u svim klubovima (poslednji primer je Kristijano Ronaldo), ali je mnogo bitno da se oni razrešavaju u interesu tima, a to je ono što se desilo u Partizanu.
Vukić je ključan igrač za Partizan i to se videlo iz aviona, posebno je nedostajao u mečevima protiv AEL-a.
Ako se pokaže da Vermezović nemože da napravi dobre rezultate u evropi, mislim da bi za Partizan bio idealan Zoran Milinković.

Boban KG

pre 11 godina

Iako sam okoreli partizanovac i o Vukićevim nekadašnjim kvalitetima mislim sve najbolje, mada je i sada ove naše livadske budake kralj, mislim da je ovaj "finansijski razumni" trio shvatio da je ovo jedini način da se omaste. Frizurica je prepametan za našeg prosečnog (ćoravog) navijača koji će sada još i da ga hvali kao razboritog gazdu. A on ubio dve muve i kupio još malo vremena da kraducka...

Andreja

pre 11 godina

Jedno je sigurno, timu je vise potreban Vukic od Vemezovica. Krajnje je vreme bilo da se dogovore, kao neka deca su, a sredina terena kroz kvalifikacije - bez ideje, sve vreme.

Hobotnica Paul

pre 11 godina

Dobar posao Djuro!!
Najveće pojačanje ovog leta je vraćanje odstranjenog Vukića u tim!
Dobrodošao Vukiću. Sa tobom u nove pobede!
A ovi iz struke i uprave neka se pokriju ušima.