Petak, 31.08.2012.

14:14

Ilić za B92: Cilj je proći dalje

Kapiten Partizana kaže posle žreba za Ligu Evrope da njegova ekipa ne spada u favorite ali i da će igrati "sa ponosom".

Izvor: B92

Iliæ za B92: Cilj je proæi dalje IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

53 Komentari

Sortiraj po:

majstor

pre 11 godina

PFC - Nefči 3 boda (i to teškom mukom)
Rubin - PFC 0 (lagani poraz)
Inter - PFC 0 (poraz na neiskustvo)
PFC - Inter 1 (vratilo se, dobra tekma i bod za nas)
Nefči - PFC 1 (teškom mukom bod)
PFC - Rubin 0 (neiskustvo, par promašenih šansi i njihov kvalitet dolaze do izražaja).

Ukupno 5 bodova. Nije loše, ali nije ni dovoljno. Napred klinci dajte sve od sebe.

Дача

pre 11 godina

"Napred Vosa" каже: "a nista nije kao trener u Evropi pokazao."

Ништа, само је ушао у Лигу шампиона. А што се тиче чувеног Шамрока, ако сте гледали ту утакмицу, за онолике промашаје играча не може тренер да буде крив.

jadno

pre 11 godina

ne placite cigani za evropom, reci ce vam grobari kako je tamo! Hehehe
(Deus, 31. avgust 2012 14:58)
I ovako glup komenar ima vec 150 onih kojima se svidja... pa neverovatno kakvi ste to ljudi...

Todorovic!

pre 11 godina

Ljudi, realno :
- Od utakmice sa Interom mozemo ocekivati ili neki neverovatni kiks plavo-crnih, pa uzmemo bod, ili da nas onako, posteno pregaze.
- Sa Rubinom mozemo da dajemo laznu nadu za 1 bod i jednu izgubljenu utakmicu.
- Sa Nefcijem mozemo samo da se NADAMAMO da nekako mozemo da uzmemo 3 boda, ali ni to nije toliko relano.
- I da ocekujemo neku gol razliku 4 : 13.
Ja sam iskrneo srecan ako Partizan ukupno izvuce 4 boda iz ove grupe!
Mada bicu srecan i da igraju onako pozrtvovano kao protiv Tromsa kod kuce, bez obzira na bodove, samo hocu da vidim srce na teren!

Budite malo realni

pre 11 godina

Jedan kaze cilj je je proci dalje. Ma sta nam rece. I meni je cilj da dobijem Evro loto
Drugi kaze dobra grupa. Za sta dobra?? Interu tek prosle nedelje pocelo prvenstvo.Oni se kroz utakmice uigravaju. Rubin tukao pre dve nedelje Zenit u gostima i ozbiljni kandidat za prvaka. Jedna Barsa tesko sa njima i u Kazanju i Barsi. Neftci ima budzet kao svi nasi prvoligasi i super ligasi zajedno. Inmju 6 reprezentativaca koji su igrali na EP.Sedam brazilaca i jos nekoliko internacionalaca
Nemate sta da izgubite ali svaka pobeda se premira evra sa 200 hiljada

lejubajug

pre 11 godina

Nefci je oba puta pobedio Apoel ( 2:1 i 3:1 ) i ne bi se slozio da su autsajderi ! Trudite se momci ! Sam plasman u LE je veliki uspeh. A zvezdasi nemaju sta da zale :kod prvog gola igrac spustio loptu rukom na nogu,a kod drugog pedhodio faul.Oba puta sudija prespavao ( zbog vremenske razlike) Vazno da Zvezda ima karakter,kaze Jankovic.

Realno

pre 11 godina

Zašto davati tako nerealne izjave i bespotrebno paliti masu navijača,pogotovo one najmlađe koji još slabo poznaju fudbal?Valjda je najrealnije osvojiti neki bod protiv Nefčija i to je to,protiv Intera i Rubina nema šta da se traži jer kvalitet ne postoji.Jedva je izbačen i Tromso,koji je na nivou našeg Javora,možda i slabiji.

Makaroni

pre 11 godina

Ja bih bio prezadovoljan sa trecim mestom sa 6 ili 7 bodova
to bi nam podiglo koeficijent kao da smo igrali LS bez osvojenog boda u grupi
Ako se ne pojacamo a malo je vremena,realno se ne treba nadati cak ni trecoj poziciji

Realan

pre 11 godina

Iz pouzdanih izvora sam saznao da nas veceras ocekuje bomba sto se prelaznog roka tice. Necemo nikog dovesti!

Proverena informacija

Zvezdas

pre 11 godina

@jug...Ja cu sigurno navijati za Partizan, cak i kad mu je najteze...Zvezda je pokazala i dokazala da moze igrati U Evropi.Trener Bordo-a ce se hvatati za glavu ako mu Zvezda ponovo bude rival.Mladost je krenula pravim putem...Srecno Partizanu i puno uspeha !

Napred Vosa

pre 11 godina

Ja sam navijac Vose ali detaljno pratim sve nase klubove..primecujem da su Grobari izrazito polarizovani kad je Vermez u pitanju- jedni ga bas cene a drugi po meni bezrazlozno nipodastavaju.
Covek vas je pre par godina vodio maestralno na mnogo evropskih tekmi, jednostavno on je dokazan trener i ne moze ga 2 meseca ovih ponistiti.
Vodio vas je odlicno na 20-30 evropskih tekmi, medju njima je bilo bas jakih ekipa secam se da niko tada nije nadigrao Partizan..u 1/8 finala UEFE Lige ste nesrecno a ne zasluzeno izgubili od CSKA koji je te godine bio osvajac.

Vi prvo niste svesni da Partizan ima premladu ekipu..70% ekipe (da ne pricamo o klupi) su klinci od 17-23 godine. To nije premlado za Evropu, nego su to prakticno bebe za Evropu.
Drugo da je Vermez imao Klea ili Tejga kao sto je imao Stanoje, sve sanse koje ste promasili protiv AELa i Tromza bi bili golovi..pa vi biste prosli i AEL.

Nemojte porediti Stanoja i Vermeza…Stanoje je prosle godine izgubio od Samroka(koji je neuporedivo slabiji od Tromza) sa jacom ekipom.
Zatim, jel ste zaboravili kako je Partizan odigrao protiv Skendije prosle godine pod Stanojem…previse ga cenite zbog derbija, a nista nije kao trener u Evropi pokazao.

Ja kao pre svega Srbin zelim da budete sto jaci, ali prihvatite realnost i shvatite da vam je ekipa u stvaranju, da za to nije kriv Vermez i pustite coveka da radi, a sledece godine ubirite plodove.
Vermez je trener koji imponuje kulturom,i realnoscu..eh da je vise takvih u nasem fudbalu.

Sasha

pre 11 godina

Vermez napolje. Djura isto tako. Falji Ramadani napolje.

Predsednik Pedja Mijatovic, sportski direktor Ivan Tomic, generalni sekretar Sava Milosevic, trener Radomir Antic, i imamo velike sanse da osvojimo Ligu Evrope!!!

Uz najbolje navijace u Evropi, sa kojima niko ne moze da se nadmece u pevanju.

Misa Pavlović

pre 11 godina

Ne kapiram napaljene klince? 1. Zvezda se casno borila Ali ispala, steta za nas fudbal. Draze bi mi bilo da imamo dva predstavnika u LE. 2. Partizan nema ekipu za bilo kakav uspeh u LE. Treba nam barem jedan vrsan napadac bolje dva kada vidim klan Scepovica koji gusi sve oko sebe i nesretnog Zabiju. Treba nam neko ko moze da kreira igru na sredini terena i jos neko ko bi uz Ivanova pozadi drzao sve pod kontrolu. A posto Djura Frizura ne daje pare da dovedemo prava pojacanja mislim da bi bilo daleko bezbolnije da nas je Trusö izbacio. BILO STA BILO UPRAVA NAPOLJE. VERMEZ NAPOLJE. TUMBA NAPOLJE.

Ilija NK

pre 11 godina

Saša Ilić je legenda Partizana ali igrač od 36 godina da igra ofanzivnog veznog, to je previše. Zato Đuriću imaš vremena do ponoći da dovedeš dvojicu ofanzivnih veznih igrača, jednog dobrog centarfora i jednog desnog beka. Miljkovića otjerati, Sašu Ilića za novog trenera a Vermezovića za pomoćnika ekonoma.

grobar

pre 11 godina

Pitam se sada.Kakav sam ja Grobar,ako ne verujem u prolaz dalje?!Odgovor je jednostavan:Nikakav!Zato,ja verujem da prolazimo dalje,koliko to zvucalo ludacki.Ako Grobari,ostavimo srce na terenu i na tribinama i ne respektujemo druge toliko a sebe ne omalovazavamo,ondak idemo dalje Grobari!!!Niko u ovoj grupi nije bauk.Inter je izgubio od prosecnog Hajduka u sred Milana i jedva izvadio nereseno sa Vaslui iz Rumunije!Nije to onaj Inter kao nekada,iako je i sada jak!Rubin?Mozemo da ih iznenadimo,sto da ne.Imaju nekoliko dobrih igraca,ali daleko da su neka neppobediva ekipa.Dobiju Zenit,a ondak izgube od poslednjeg...

r.milla

pre 11 godina

sa vermezovicem propast!
(PEDJA, 31. avgust 2012 15:48)

sa Vermezovicem prolece u Evropi 2005-e godine i ispadanje od tadasnjeg osvajaca ovog takmicenja CSKA !!!

ja eto ko

pre 11 godina

prvo-ulazak u grupnu fazu nije uspeh,vec bi trebalo da bude obaveza...uspeh je proci grupu,prezimiti u evropi...ja kao navijac zvezde mislim da partizan ima talentovanu ekipu...ninkovic,markovic,mitrovic,aksentijevic,mladji scepovic,ovaj stariji blage nema...iako grobari prozivaju malog markovica,ja mislim da je vrhunski talenat,prosto ogromni kompleksi se stvorise i cim neko malo iskoci,dobije vise paznje...sve sto se ceka je da padne,da bi se pljuvalo po njemu...lazar je van forme,nece ga gol ali je i uprkos tome imao neke sjajne poteze,asistencije da se zabezeknes...svi kao pozivaju da se da sansa mladima,da se mladi istrpe,a niko nece da ih trpi,odmah pljuvacina...a ninkovica tek sledi pljuvanje,mali je naski drzak,nekad se to svidjalo ljudima,sad kad vide malo bunta,odmah proradi kompleks,ladno ih nervira njegova frizura...zato su se i on i mitrovic i osisali siguran sam,naredili im iz uprave da ne nerviraju navijace...malisa je borben,drzak,pravi ratnik,sa dosta ludosti i talenta,disciplinu postuju na terenu al ponekad malo se isprsi...dakle sve sto volimo na papiru,al dzaba,nismo ni mi vise mi,sad smo samo kukavice,kompleksasi...de nam ode ona nakurcenost,ponos,drskost...

vasa

pre 11 godina

Izmedju učestvovanja u grupi i blamiranja ili neučestvovanja i očuvanja imidža biram ovo drugo...
(ruben, 31. avgust 2012 14:52)

Ne biraš ti što hoćeš nego što nemate pojma... Seti se samo Slovana, Ivana i Salate, i ostalih blamaža... Pa vi ste i od ovakvog Tromsea pre par godina pukli!!! A Partizan bar jedini sakuplja bodove za srpski fudbal... Pa koliko sakupi sakupi, i da nije bodova koje on osvoji sada bi svi počinjali Evropu od pretkvalifikacija (kao Luksemburg, Malta, Andora...), a ne od drugog i trećeg kola kvalifikacija...

Jug

pre 11 godina

Zvezdasi predlazem vam da navijate za Partizan u Ligi Evropi, kako bi sakupio sto vise poena za vas, pa da neigrate opet sa nekim Bordom, ili Renom...

Neupucen

pre 11 godina

Ako je zvezda mogla umalo da izbaci Bordo, onda mozemo i mi Rubin da izbacimo...
(ja, 31. avgust 2012 14:38)

Je l' to onaj isti Rubin koji je zgazio Zenit usred Sankt Peterburga pre desetak dana?

bubi

pre 11 godina

inače sam Hajdukovac i imam pitanje za Partizanovce i Zvezdaše,što ste navrli proč dalje kad će vas svi bušiti,naime to je bio skoro svaki komentar nakon prolaska Dinama u ligu prvaka,pa što vi mislite da će te vi bolji proći od njih?ili je tu bilo ipak malo jala?

mr.

pre 11 godina

U svakom slucaju cestitke za plasman medju 80! Jeste to uspeh ali zasto se uvek vrti ista prica!? Bitno je da smo se izborili za grupno takmicenje, da je grupa takva kakva jeste i ako ne napravimo nista nema veze, izgradicemo iskustvo! Tako svaki put! ,,Ma pusti tu pricu", nema efekta! Sezone prolaze a mi ostajemo tamo gde jesmo, pojedinci grade iskustvo za neki novi klub u koji ce ga uprava prodati a nas klub ostaje bez te koristi! Sledece godine dodje nova sezona a mi opet bez promene vrtimo staru pricu! Uradite nesto, dobili ste novcani stimulans za plasman u grupu, ulozite te pare! ,, DOVEDITE POJACANJE'' koje ce se visestruko isplatiti kako u domacoj, tako i u Evropskoj ligi.

Zasto?

pre 11 godina

Takmicenje nije ni pocelo, a vec se prave greske.

Jedan jedini koji bi trebalo da odredi cilj je Ljubisa Tumbakovic, kao spona izmedju sportskog i ekonomskog dela kluba.

Tako se ne stvara nepotreban pritisak, ali se ni ne dodje u situaciju da ne postoji odgovornost (jer nismo imali unapred zacrtan cilj).

neka Tumba lepo kaze - da li je cilj ici mec po mec pa kako bude na kraju (sto znaci bude li nula bodova nema problema, jer unapred zacrtani cilj i to dopusta) ili je cilj biti treci u grupi (sto je realno) ili je cilj uzeti cetiri ili sest bodova (sto nije nerealno) ili je cilj proci grupu (al' onda ako se ne prodje neko mora da snosi odgovornost - ili trener sa ekipom ili sportski direktor, koji je postavio nerealan cilj).

A ne ovako unapred - kako moze kapiten Ilic da kaze koji je cilj? Hoce li on biti otpusten, ako se ne prodje grupa?

U svim ozbiljnim klubovima zna se ko postavlja ciljeve (pa plati ako nisu realni), a ko ih ispunjava (pa plati, ako se isti ne ispune).

Pre sezone je cilj bio LE, Vermez je to ispunio, svaka cast, doveli smo te da ispunjavas ciljeve, ti si to ostvario, dok god je tako, imas radno mesto.

Pustite price o leprsavoj igri i glupostima - je l' ste culi nekad Murinja, Hidinka, Kapela i ostale kako kazu da im je cilj da im tim igra leprsavo. Ne - cilj je egzaktna kategorija.

Trener sa disciplinom

pre 11 godina

Malo znanja, malo sreće, dosta upornosti i imamo šanse i naravno da čika Crni posluša navijače kao u slučaju izbora tima i da neopozivu ostavku.

Vermeze odlazi i daj šansu više našem Partizanu.

re5pect

pre 11 godina

Koja sreca, treba napadac, bek, trener, i nova uprava! A ne Vermez koji veze nema sa fudbalom da vodi nas klub!

OD AEL-a da izgube sramota!

Joca Briselac

pre 11 godina

E Djuro ako ne dovedes nesto,a imamo lepe sanse da prodjemo treba te obesiti na sred JNA! Moramo 2-3 napadaca dovesti ali da budu CRNCI ne Srbi,ne Libijci,ne Kinezi nego CRNCI. Mozda jos nekog u odbrani.

VLADIMIRA VERMEZOVICA da niko ne dira,covek je 2004/2005 prosao grupnu fazu kupa UEFA sa nama iako smo imali LACIO,EGALEO,MILZBRO i VILJAREAL !!!

Prosli smo DNJEPAR u 1/16 pa smo izgubili od CSKA 1/8 !!!

Dobar je on isto kao i Mateus i Stanojevic samo nam trebaju IGRACI

ruben

pre 11 godina

Izmedju učestvovanja u grupi i blamiranja ili neučestvovanja i očuvanja imidža biram ovo drugo.I onda se posle čudite što nas se Francuzi plaše a vas svi jedva čekaju da dobiju u žrebu.

1) Dinamo
2) Zvezda
3) Hajduk
4) Maribor
5) Partizan
6) Sarajevo

Realno

pre 11 godina

Jako teska grupa,da budem iskren sve vrijeme sam imao osjecaj da ce Partizan u H a kad su jedine 2 teze grupe otpale A i C znao sam da H ne gine. :D
Protivnci nisu nesto atraktivni ali su jaki.Mislim da je prvo mjesto zagarantovano Rubinu koji nije mnogo slabiji od Intera.Tukli su mocni Zenit u gostima u proslom kolu,jos su se pojacali cak su doveli najboljeg strelca Malage Rondona!Inter nece igrati sa najjacim sastavom ovo takmicenje i tu lezi Partizanova sansa pa je mozda i bolje da je zapao Inter iz prvog sesira nego recimo Bordo ili Twente..Jedini problem je Partizanova slabost prije svega u napadu.Ne znam kad se oporavljaju Eduardo i M.Scepovic mada su i oni daleko od dobrih napadaca..Iskreno da Partizan vode malo ozbiljniji ljudi nebi se ni trazila pojacanja zadnjeg dana prelaznog roka vec bi se ti problemi rijesili jos prije AEL-a.Ne treba zapostaviti ni Nefci prije svega zbog dugog puta ali nisu ni tim za potcijenjivanje izbacili su AEL glat!Prizeljkivao sam Videoton ili Maribor iz zadnjeg sesira ali sta da se radi..Sve u svemu,treba biti realan i reci da svaki bod ima veliku tezinu i za Partizan i za nas fudbal a sami prolazak grupe sa ovim igracima bi bio ogroman rezultat..

cukce

pre 11 godina

Partizan ce otici sigurno korak dalje neko proslo ucesce u Ligi Evrope, proslo ucesce su bile sve same nule, a sad veoma je realno da osvoji 4 boda (dobije Nefci kuci i remizira sa Rubinim kuci sto je tesko ali moguce).

Bane

pre 11 godina

Nema te srece Vermeze koja ce nam pomoci.Srecu treba zasluziti a malo i platiti,a ne bez dinara potrosenog srecu prizivati!Ne pise na se dobro...

DDT

pre 11 godina

Ovo je ubedljivo najlakša grupa , ali kad se kačketova ekipa panično branila protiv smešnog Trumsea zadnjih deset minuta , samo teški mazohisti mogu da plate da gledaju ovaj smor od fudbala. Niko od svih ovih klubova u ligi evrope ne igra dosadniji i neorganizovaniji fudbal od Partizana. Ko sa poljančeta da ste pokupili igrače koji u sto utakmica ne mogu da ponove jednu jedinu akciju, i plus je to toliko providno i ko na usporenom snimku. A tek Stojkovićevo seljačko mangupiranje sa štopvanjem lopte na grudi i da bude makar sekundu u centru pažnje, i odma u sledećem napadu faul na ivici kaznenog prostora. Nije ni čudo što je promenio deset klubova i deset trenera i svugde je grejao klupu.

nekle

pre 11 godina

Nama sada treba trenercina.
Nista licno protiv cika crnog, hvala mu na pobedi protiv tromza, ali male su sanse da partizan sa njim ide na jake rivale.
AEL nije uspeo da pobedi, a ne sad inter i rubin.
Mi od Djukica nismo imali dobrog trenera.
To je i zadnji put kad je Partizan igrao fudbal, sve ostalo posle toga na gurku i silu.
Antic bi bio pun pogodak, ali ne vredi kad se setim ko nam je sve u upravi...
Da cestitam i zvezdasima na odlicnom treneru i hrabroj igri, navijao sam sinoc za njih ko partizan da igrao.

Vuk

pre 11 godina

Hahahahahah...cuj ti "strucnjaka" trebace nam sreca!Pa nama treba mnogo sto sta sada!PRVO TRENER,zatim centarfor,stoper,desni bek,vezni i jedno desno krilo.Takodje nam treba i nov kondicioni trener jel ovaj verovatno nema pojma(videlo se sinoc koliko mogu da trce)!

heavy

pre 11 godina

ako Kamara odigra kao sinoc i odbrana prodje bez kikseva mozemo se necemu i nadati ali je realnije da razmisljamo kako da se revansiramo DONJEM Sremu i zvezdi za proslu godinu pogotovo sto je sada duplo jaca od nas.Uprava napolje

vasa

pre 11 godina

Izmedju učestvovanja u grupi i blamiranja ili neučestvovanja i očuvanja imidža biram ovo drugo...
(ruben, 31. avgust 2012 14:52)

Ne biraš ti što hoćeš nego što nemate pojma... Seti se samo Slovana, Ivana i Salate, i ostalih blamaža... Pa vi ste i od ovakvog Tromsea pre par godina pukli!!! A Partizan bar jedini sakuplja bodove za srpski fudbal... Pa koliko sakupi sakupi, i da nije bodova koje on osvoji sada bi svi počinjali Evropu od pretkvalifikacija (kao Luksemburg, Malta, Andora...), a ne od drugog i trećeg kola kvalifikacija...

nekle

pre 11 godina

Nama sada treba trenercina.
Nista licno protiv cika crnog, hvala mu na pobedi protiv tromza, ali male su sanse da partizan sa njim ide na jake rivale.
AEL nije uspeo da pobedi, a ne sad inter i rubin.
Mi od Djukica nismo imali dobrog trenera.
To je i zadnji put kad je Partizan igrao fudbal, sve ostalo posle toga na gurku i silu.
Antic bi bio pun pogodak, ali ne vredi kad se setim ko nam je sve u upravi...
Da cestitam i zvezdasima na odlicnom treneru i hrabroj igri, navijao sam sinoc za njih ko partizan da igrao.

Jug

pre 11 godina

Zvezdasi predlazem vam da navijate za Partizan u Ligi Evropi, kako bi sakupio sto vise poena za vas, pa da neigrate opet sa nekim Bordom, ili Renom...

heavy

pre 11 godina

ako Kamara odigra kao sinoc i odbrana prodje bez kikseva mozemo se necemu i nadati ali je realnije da razmisljamo kako da se revansiramo DONJEM Sremu i zvezdi za proslu godinu pogotovo sto je sada duplo jaca od nas.Uprava napolje

Sasha

pre 11 godina

Vermez napolje. Djura isto tako. Falji Ramadani napolje.

Predsednik Pedja Mijatovic, sportski direktor Ivan Tomic, generalni sekretar Sava Milosevic, trener Radomir Antic, i imamo velike sanse da osvojimo Ligu Evrope!!!

Uz najbolje navijace u Evropi, sa kojima niko ne moze da se nadmece u pevanju.

Napred Vosa

pre 11 godina

Ja sam navijac Vose ali detaljno pratim sve nase klubove..primecujem da su Grobari izrazito polarizovani kad je Vermez u pitanju- jedni ga bas cene a drugi po meni bezrazlozno nipodastavaju.
Covek vas je pre par godina vodio maestralno na mnogo evropskih tekmi, jednostavno on je dokazan trener i ne moze ga 2 meseca ovih ponistiti.
Vodio vas je odlicno na 20-30 evropskih tekmi, medju njima je bilo bas jakih ekipa secam se da niko tada nije nadigrao Partizan..u 1/8 finala UEFE Lige ste nesrecno a ne zasluzeno izgubili od CSKA koji je te godine bio osvajac.

Vi prvo niste svesni da Partizan ima premladu ekipu..70% ekipe (da ne pricamo o klupi) su klinci od 17-23 godine. To nije premlado za Evropu, nego su to prakticno bebe za Evropu.
Drugo da je Vermez imao Klea ili Tejga kao sto je imao Stanoje, sve sanse koje ste promasili protiv AELa i Tromza bi bili golovi..pa vi biste prosli i AEL.

Nemojte porediti Stanoja i Vermeza…Stanoje je prosle godine izgubio od Samroka(koji je neuporedivo slabiji od Tromza) sa jacom ekipom.
Zatim, jel ste zaboravili kako je Partizan odigrao protiv Skendije prosle godine pod Stanojem…previse ga cenite zbog derbija, a nista nije kao trener u Evropi pokazao.

Ja kao pre svega Srbin zelim da budete sto jaci, ali prihvatite realnost i shvatite da vam je ekipa u stvaranju, da za to nije kriv Vermez i pustite coveka da radi, a sledece godine ubirite plodove.
Vermez je trener koji imponuje kulturom,i realnoscu..eh da je vise takvih u nasem fudbalu.

Zasto?

pre 11 godina

Takmicenje nije ni pocelo, a vec se prave greske.

Jedan jedini koji bi trebalo da odredi cilj je Ljubisa Tumbakovic, kao spona izmedju sportskog i ekonomskog dela kluba.

Tako se ne stvara nepotreban pritisak, ali se ni ne dodje u situaciju da ne postoji odgovornost (jer nismo imali unapred zacrtan cilj).

neka Tumba lepo kaze - da li je cilj ici mec po mec pa kako bude na kraju (sto znaci bude li nula bodova nema problema, jer unapred zacrtani cilj i to dopusta) ili je cilj biti treci u grupi (sto je realno) ili je cilj uzeti cetiri ili sest bodova (sto nije nerealno) ili je cilj proci grupu (al' onda ako se ne prodje neko mora da snosi odgovornost - ili trener sa ekipom ili sportski direktor, koji je postavio nerealan cilj).

A ne ovako unapred - kako moze kapiten Ilic da kaze koji je cilj? Hoce li on biti otpusten, ako se ne prodje grupa?

U svim ozbiljnim klubovima zna se ko postavlja ciljeve (pa plati ako nisu realni), a ko ih ispunjava (pa plati, ako se isti ne ispune).

Pre sezone je cilj bio LE, Vermez je to ispunio, svaka cast, doveli smo te da ispunjavas ciljeve, ti si to ostvario, dok god je tako, imas radno mesto.

Pustite price o leprsavoj igri i glupostima - je l' ste culi nekad Murinja, Hidinka, Kapela i ostale kako kazu da im je cilj da im tim igra leprsavo. Ne - cilj je egzaktna kategorija.

mr.

pre 11 godina

U svakom slucaju cestitke za plasman medju 80! Jeste to uspeh ali zasto se uvek vrti ista prica!? Bitno je da smo se izborili za grupno takmicenje, da je grupa takva kakva jeste i ako ne napravimo nista nema veze, izgradicemo iskustvo! Tako svaki put! ,,Ma pusti tu pricu", nema efekta! Sezone prolaze a mi ostajemo tamo gde jesmo, pojedinci grade iskustvo za neki novi klub u koji ce ga uprava prodati a nas klub ostaje bez te koristi! Sledece godine dodje nova sezona a mi opet bez promene vrtimo staru pricu! Uradite nesto, dobili ste novcani stimulans za plasman u grupu, ulozite te pare! ,, DOVEDITE POJACANJE'' koje ce se visestruko isplatiti kako u domacoj, tako i u Evropskoj ligi.

Bane

pre 11 godina

Nema te srece Vermeze koja ce nam pomoci.Srecu treba zasluziti a malo i platiti,a ne bez dinara potrosenog srecu prizivati!Ne pise na se dobro...

Joca Briselac

pre 11 godina

E Djuro ako ne dovedes nesto,a imamo lepe sanse da prodjemo treba te obesiti na sred JNA! Moramo 2-3 napadaca dovesti ali da budu CRNCI ne Srbi,ne Libijci,ne Kinezi nego CRNCI. Mozda jos nekog u odbrani.

VLADIMIRA VERMEZOVICA da niko ne dira,covek je 2004/2005 prosao grupnu fazu kupa UEFA sa nama iako smo imali LACIO,EGALEO,MILZBRO i VILJAREAL !!!

Prosli smo DNJEPAR u 1/16 pa smo izgubili od CSKA 1/8 !!!

Dobar je on isto kao i Mateus i Stanojevic samo nam trebaju IGRACI

Realan

pre 11 godina

Iz pouzdanih izvora sam saznao da nas veceras ocekuje bomba sto se prelaznog roka tice. Necemo nikog dovesti!

Proverena informacija

r.milla

pre 11 godina

sa vermezovicem propast!
(PEDJA, 31. avgust 2012 15:48)

sa Vermezovicem prolece u Evropi 2005-e godine i ispadanje od tadasnjeg osvajaca ovog takmicenja CSKA !!!

Realno

pre 11 godina

Jako teska grupa,da budem iskren sve vrijeme sam imao osjecaj da ce Partizan u H a kad su jedine 2 teze grupe otpale A i C znao sam da H ne gine. :D
Protivnci nisu nesto atraktivni ali su jaki.Mislim da je prvo mjesto zagarantovano Rubinu koji nije mnogo slabiji od Intera.Tukli su mocni Zenit u gostima u proslom kolu,jos su se pojacali cak su doveli najboljeg strelca Malage Rondona!Inter nece igrati sa najjacim sastavom ovo takmicenje i tu lezi Partizanova sansa pa je mozda i bolje da je zapao Inter iz prvog sesira nego recimo Bordo ili Twente..Jedini problem je Partizanova slabost prije svega u napadu.Ne znam kad se oporavljaju Eduardo i M.Scepovic mada su i oni daleko od dobrih napadaca..Iskreno da Partizan vode malo ozbiljniji ljudi nebi se ni trazila pojacanja zadnjeg dana prelaznog roka vec bi se ti problemi rijesili jos prije AEL-a.Ne treba zapostaviti ni Nefci prije svega zbog dugog puta ali nisu ni tim za potcijenjivanje izbacili su AEL glat!Prizeljkivao sam Videoton ili Maribor iz zadnjeg sesira ali sta da se radi..Sve u svemu,treba biti realan i reci da svaki bod ima veliku tezinu i za Partizan i za nas fudbal a sami prolazak grupe sa ovim igracima bi bio ogroman rezultat..

ja eto ko

pre 11 godina

prvo-ulazak u grupnu fazu nije uspeh,vec bi trebalo da bude obaveza...uspeh je proci grupu,prezimiti u evropi...ja kao navijac zvezde mislim da partizan ima talentovanu ekipu...ninkovic,markovic,mitrovic,aksentijevic,mladji scepovic,ovaj stariji blage nema...iako grobari prozivaju malog markovica,ja mislim da je vrhunski talenat,prosto ogromni kompleksi se stvorise i cim neko malo iskoci,dobije vise paznje...sve sto se ceka je da padne,da bi se pljuvalo po njemu...lazar je van forme,nece ga gol ali je i uprkos tome imao neke sjajne poteze,asistencije da se zabezeknes...svi kao pozivaju da se da sansa mladima,da se mladi istrpe,a niko nece da ih trpi,odmah pljuvacina...a ninkovica tek sledi pljuvanje,mali je naski drzak,nekad se to svidjalo ljudima,sad kad vide malo bunta,odmah proradi kompleks,ladno ih nervira njegova frizura...zato su se i on i mitrovic i osisali siguran sam,naredili im iz uprave da ne nerviraju navijace...malisa je borben,drzak,pravi ratnik,sa dosta ludosti i talenta,disciplinu postuju na terenu al ponekad malo se isprsi...dakle sve sto volimo na papiru,al dzaba,nismo ni mi vise mi,sad smo samo kukavice,kompleksasi...de nam ode ona nakurcenost,ponos,drskost...

Todorovic!

pre 11 godina

Ljudi, realno :
- Od utakmice sa Interom mozemo ocekivati ili neki neverovatni kiks plavo-crnih, pa uzmemo bod, ili da nas onako, posteno pregaze.
- Sa Rubinom mozemo da dajemo laznu nadu za 1 bod i jednu izgubljenu utakmicu.
- Sa Nefcijem mozemo samo da se NADAMAMO da nekako mozemo da uzmemo 3 boda, ali ni to nije toliko relano.
- I da ocekujemo neku gol razliku 4 : 13.
Ja sam iskrneo srecan ako Partizan ukupno izvuce 4 boda iz ove grupe!
Mada bicu srecan i da igraju onako pozrtvovano kao protiv Tromsa kod kuce, bez obzira na bodove, samo hocu da vidim srce na teren!

cukce

pre 11 godina

Partizan ce otici sigurno korak dalje neko proslo ucesce u Ligi Evrope, proslo ucesce su bile sve same nule, a sad veoma je realno da osvoji 4 boda (dobije Nefci kuci i remizira sa Rubinim kuci sto je tesko ali moguce).

grobar

pre 11 godina

Pitam se sada.Kakav sam ja Grobar,ako ne verujem u prolaz dalje?!Odgovor je jednostavan:Nikakav!Zato,ja verujem da prolazimo dalje,koliko to zvucalo ludacki.Ako Grobari,ostavimo srce na terenu i na tribinama i ne respektujemo druge toliko a sebe ne omalovazavamo,ondak idemo dalje Grobari!!!Niko u ovoj grupi nije bauk.Inter je izgubio od prosecnog Hajduka u sred Milana i jedva izvadio nereseno sa Vaslui iz Rumunije!Nije to onaj Inter kao nekada,iako je i sada jak!Rubin?Mozemo da ih iznenadimo,sto da ne.Imaju nekoliko dobrih igraca,ali daleko da su neka neppobediva ekipa.Dobiju Zenit,a ondak izgube od poslednjeg...

Neupucen

pre 11 godina

Ako je zvezda mogla umalo da izbaci Bordo, onda mozemo i mi Rubin da izbacimo...
(ja, 31. avgust 2012 14:38)

Je l' to onaj isti Rubin koji je zgazio Zenit usred Sankt Peterburga pre desetak dana?

Vuk

pre 11 godina

Hahahahahah...cuj ti "strucnjaka" trebace nam sreca!Pa nama treba mnogo sto sta sada!PRVO TRENER,zatim centarfor,stoper,desni bek,vezni i jedno desno krilo.Takodje nam treba i nov kondicioni trener jel ovaj verovatno nema pojma(videlo se sinoc koliko mogu da trce)!

Ilija NK

pre 11 godina

Saša Ilić je legenda Partizana ali igrač od 36 godina da igra ofanzivnog veznog, to je previše. Zato Đuriću imaš vremena do ponoći da dovedeš dvojicu ofanzivnih veznih igrača, jednog dobrog centarfora i jednog desnog beka. Miljkovića otjerati, Sašu Ilića za novog trenera a Vermezovića za pomoćnika ekonoma.

Misa Pavlović

pre 11 godina

Ne kapiram napaljene klince? 1. Zvezda se casno borila Ali ispala, steta za nas fudbal. Draze bi mi bilo da imamo dva predstavnika u LE. 2. Partizan nema ekipu za bilo kakav uspeh u LE. Treba nam barem jedan vrsan napadac bolje dva kada vidim klan Scepovica koji gusi sve oko sebe i nesretnog Zabiju. Treba nam neko ko moze da kreira igru na sredini terena i jos neko ko bi uz Ivanova pozadi drzao sve pod kontrolu. A posto Djura Frizura ne daje pare da dovedemo prava pojacanja mislim da bi bilo daleko bezbolnije da nas je Trusö izbacio. BILO STA BILO UPRAVA NAPOLJE. VERMEZ NAPOLJE. TUMBA NAPOLJE.

Zvezdas

pre 11 godina

@jug...Ja cu sigurno navijati za Partizan, cak i kad mu je najteze...Zvezda je pokazala i dokazala da moze igrati U Evropi.Trener Bordo-a ce se hvatati za glavu ako mu Zvezda ponovo bude rival.Mladost je krenula pravim putem...Srecno Partizanu i puno uspeha !

bubi

pre 11 godina

inače sam Hajdukovac i imam pitanje za Partizanovce i Zvezdaše,što ste navrli proč dalje kad će vas svi bušiti,naime to je bio skoro svaki komentar nakon prolaska Dinama u ligu prvaka,pa što vi mislite da će te vi bolji proći od njih?ili je tu bilo ipak malo jala?

re5pect

pre 11 godina

Koja sreca, treba napadac, bek, trener, i nova uprava! A ne Vermez koji veze nema sa fudbalom da vodi nas klub!

OD AEL-a da izgube sramota!

Дача

pre 11 godina

"Napred Vosa" каже: "a nista nije kao trener u Evropi pokazao."

Ништа, само је ушао у Лигу шампиона. А што се тиче чувеног Шамрока, ако сте гледали ту утакмицу, за онолике промашаје играча не може тренер да буде крив.

DDT

pre 11 godina

Ovo je ubedljivo najlakša grupa , ali kad se kačketova ekipa panično branila protiv smešnog Trumsea zadnjih deset minuta , samo teški mazohisti mogu da plate da gledaju ovaj smor od fudbala. Niko od svih ovih klubova u ligi evrope ne igra dosadniji i neorganizovaniji fudbal od Partizana. Ko sa poljančeta da ste pokupili igrače koji u sto utakmica ne mogu da ponove jednu jedinu akciju, i plus je to toliko providno i ko na usporenom snimku. A tek Stojkovićevo seljačko mangupiranje sa štopvanjem lopte na grudi i da bude makar sekundu u centru pažnje, i odma u sledećem napadu faul na ivici kaznenog prostora. Nije ni čudo što je promenio deset klubova i deset trenera i svugde je grejao klupu.

Trener sa disciplinom

pre 11 godina

Malo znanja, malo sreće, dosta upornosti i imamo šanse i naravno da čika Crni posluša navijače kao u slučaju izbora tima i da neopozivu ostavku.

Vermeze odlazi i daj šansu više našem Partizanu.

Makaroni

pre 11 godina

Ja bih bio prezadovoljan sa trecim mestom sa 6 ili 7 bodova
to bi nam podiglo koeficijent kao da smo igrali LS bez osvojenog boda u grupi
Ako se ne pojacamo a malo je vremena,realno se ne treba nadati cak ni trecoj poziciji

ruben

pre 11 godina

Izmedju učestvovanja u grupi i blamiranja ili neučestvovanja i očuvanja imidža biram ovo drugo.I onda se posle čudite što nas se Francuzi plaše a vas svi jedva čekaju da dobiju u žrebu.

1) Dinamo
2) Zvezda
3) Hajduk
4) Maribor
5) Partizan
6) Sarajevo

lejubajug

pre 11 godina

Nefci je oba puta pobedio Apoel ( 2:1 i 3:1 ) i ne bi se slozio da su autsajderi ! Trudite se momci ! Sam plasman u LE je veliki uspeh. A zvezdasi nemaju sta da zale :kod prvog gola igrac spustio loptu rukom na nogu,a kod drugog pedhodio faul.Oba puta sudija prespavao ( zbog vremenske razlike) Vazno da Zvezda ima karakter,kaze Jankovic.

majstor

pre 11 godina

PFC - Nefči 3 boda (i to teškom mukom)
Rubin - PFC 0 (lagani poraz)
Inter - PFC 0 (poraz na neiskustvo)
PFC - Inter 1 (vratilo se, dobra tekma i bod za nas)
Nefči - PFC 1 (teškom mukom bod)
PFC - Rubin 0 (neiskustvo, par promašenih šansi i njihov kvalitet dolaze do izražaja).

Ukupno 5 bodova. Nije loše, ali nije ni dovoljno. Napred klinci dajte sve od sebe.

Budite malo realni

pre 11 godina

Jedan kaze cilj je je proci dalje. Ma sta nam rece. I meni je cilj da dobijem Evro loto
Drugi kaze dobra grupa. Za sta dobra?? Interu tek prosle nedelje pocelo prvenstvo.Oni se kroz utakmice uigravaju. Rubin tukao pre dve nedelje Zenit u gostima i ozbiljni kandidat za prvaka. Jedna Barsa tesko sa njima i u Kazanju i Barsi. Neftci ima budzet kao svi nasi prvoligasi i super ligasi zajedno. Inmju 6 reprezentativaca koji su igrali na EP.Sedam brazilaca i jos nekoliko internacionalaca
Nemate sta da izgubite ali svaka pobeda se premira evra sa 200 hiljada

Realno

pre 11 godina

Zašto davati tako nerealne izjave i bespotrebno paliti masu navijača,pogotovo one najmlađe koji još slabo poznaju fudbal?Valjda je najrealnije osvojiti neki bod protiv Nefčija i to je to,protiv Intera i Rubina nema šta da se traži jer kvalitet ne postoji.Jedva je izbačen i Tromso,koji je na nivou našeg Javora,možda i slabiji.

jadno

pre 11 godina

ne placite cigani za evropom, reci ce vam grobari kako je tamo! Hehehe
(Deus, 31. avgust 2012 14:58)
I ovako glup komenar ima vec 150 onih kojima se svidja... pa neverovatno kakvi ste to ljudi...

ruben

pre 11 godina

Izmedju učestvovanja u grupi i blamiranja ili neučestvovanja i očuvanja imidža biram ovo drugo.I onda se posle čudite što nas se Francuzi plaše a vas svi jedva čekaju da dobiju u žrebu.

1) Dinamo
2) Zvezda
3) Hajduk
4) Maribor
5) Partizan
6) Sarajevo

bubi

pre 11 godina

inače sam Hajdukovac i imam pitanje za Partizanovce i Zvezdaše,što ste navrli proč dalje kad će vas svi bušiti,naime to je bio skoro svaki komentar nakon prolaska Dinama u ligu prvaka,pa što vi mislite da će te vi bolji proći od njih?ili je tu bilo ipak malo jala?

DDT

pre 11 godina

Ovo je ubedljivo najlakša grupa , ali kad se kačketova ekipa panično branila protiv smešnog Trumsea zadnjih deset minuta , samo teški mazohisti mogu da plate da gledaju ovaj smor od fudbala. Niko od svih ovih klubova u ligi evrope ne igra dosadniji i neorganizovaniji fudbal od Partizana. Ko sa poljančeta da ste pokupili igrače koji u sto utakmica ne mogu da ponove jednu jedinu akciju, i plus je to toliko providno i ko na usporenom snimku. A tek Stojkovićevo seljačko mangupiranje sa štopvanjem lopte na grudi i da bude makar sekundu u centru pažnje, i odma u sledećem napadu faul na ivici kaznenog prostora. Nije ni čudo što je promenio deset klubova i deset trenera i svugde je grejao klupu.

Ilija NK

pre 11 godina

Saša Ilić je legenda Partizana ali igrač od 36 godina da igra ofanzivnog veznog, to je previše. Zato Đuriću imaš vremena do ponoći da dovedeš dvojicu ofanzivnih veznih igrača, jednog dobrog centarfora i jednog desnog beka. Miljkovića otjerati, Sašu Ilića za novog trenera a Vermezovića za pomoćnika ekonoma.

nekle

pre 11 godina

Nama sada treba trenercina.
Nista licno protiv cika crnog, hvala mu na pobedi protiv tromza, ali male su sanse da partizan sa njim ide na jake rivale.
AEL nije uspeo da pobedi, a ne sad inter i rubin.
Mi od Djukica nismo imali dobrog trenera.
To je i zadnji put kad je Partizan igrao fudbal, sve ostalo posle toga na gurku i silu.
Antic bi bio pun pogodak, ali ne vredi kad se setim ko nam je sve u upravi...
Da cestitam i zvezdasima na odlicnom treneru i hrabroj igri, navijao sam sinoc za njih ko partizan da igrao.

Sasha

pre 11 godina

Vermez napolje. Djura isto tako. Falji Ramadani napolje.

Predsednik Pedja Mijatovic, sportski direktor Ivan Tomic, generalni sekretar Sava Milosevic, trener Radomir Antic, i imamo velike sanse da osvojimo Ligu Evrope!!!

Uz najbolje navijace u Evropi, sa kojima niko ne moze da se nadmece u pevanju.

jadno

pre 11 godina

ne placite cigani za evropom, reci ce vam grobari kako je tamo! Hehehe
(Deus, 31. avgust 2012 14:58)
I ovako glup komenar ima vec 150 onih kojima se svidja... pa neverovatno kakvi ste to ljudi...

heavy

pre 11 godina

ako Kamara odigra kao sinoc i odbrana prodje bez kikseva mozemo se necemu i nadati ali je realnije da razmisljamo kako da se revansiramo DONJEM Sremu i zvezdi za proslu godinu pogotovo sto je sada duplo jaca od nas.Uprava napolje

vasa

pre 11 godina

Izmedju učestvovanja u grupi i blamiranja ili neučestvovanja i očuvanja imidža biram ovo drugo...
(ruben, 31. avgust 2012 14:52)

Ne biraš ti što hoćeš nego što nemate pojma... Seti se samo Slovana, Ivana i Salate, i ostalih blamaža... Pa vi ste i od ovakvog Tromsea pre par godina pukli!!! A Partizan bar jedini sakuplja bodove za srpski fudbal... Pa koliko sakupi sakupi, i da nije bodova koje on osvoji sada bi svi počinjali Evropu od pretkvalifikacija (kao Luksemburg, Malta, Andora...), a ne od drugog i trećeg kola kvalifikacija...

re5pect

pre 11 godina

Koja sreca, treba napadac, bek, trener, i nova uprava! A ne Vermez koji veze nema sa fudbalom da vodi nas klub!

OD AEL-a da izgube sramota!

Jug

pre 11 godina

Zvezdasi predlazem vam da navijate za Partizan u Ligi Evropi, kako bi sakupio sto vise poena za vas, pa da neigrate opet sa nekim Bordom, ili Renom...

Misa Pavlović

pre 11 godina

Ne kapiram napaljene klince? 1. Zvezda se casno borila Ali ispala, steta za nas fudbal. Draze bi mi bilo da imamo dva predstavnika u LE. 2. Partizan nema ekipu za bilo kakav uspeh u LE. Treba nam barem jedan vrsan napadac bolje dva kada vidim klan Scepovica koji gusi sve oko sebe i nesretnog Zabiju. Treba nam neko ko moze da kreira igru na sredini terena i jos neko ko bi uz Ivanova pozadi drzao sve pod kontrolu. A posto Djura Frizura ne daje pare da dovedemo prava pojacanja mislim da bi bilo daleko bezbolnije da nas je Trusö izbacio. BILO STA BILO UPRAVA NAPOLJE. VERMEZ NAPOLJE. TUMBA NAPOLJE.

Trener sa disciplinom

pre 11 godina

Malo znanja, malo sreće, dosta upornosti i imamo šanse i naravno da čika Crni posluša navijače kao u slučaju izbora tima i da neopozivu ostavku.

Vermeze odlazi i daj šansu više našem Partizanu.

lejubajug

pre 11 godina

Nefci je oba puta pobedio Apoel ( 2:1 i 3:1 ) i ne bi se slozio da su autsajderi ! Trudite se momci ! Sam plasman u LE je veliki uspeh. A zvezdasi nemaju sta da zale :kod prvog gola igrac spustio loptu rukom na nogu,a kod drugog pedhodio faul.Oba puta sudija prespavao ( zbog vremenske razlike) Vazno da Zvezda ima karakter,kaze Jankovic.

Vuk

pre 11 godina

Hahahahahah...cuj ti "strucnjaka" trebace nam sreca!Pa nama treba mnogo sto sta sada!PRVO TRENER,zatim centarfor,stoper,desni bek,vezni i jedno desno krilo.Takodje nam treba i nov kondicioni trener jel ovaj verovatno nema pojma(videlo se sinoc koliko mogu da trce)!

Realno

pre 11 godina

Zašto davati tako nerealne izjave i bespotrebno paliti masu navijača,pogotovo one najmlađe koji još slabo poznaju fudbal?Valjda je najrealnije osvojiti neki bod protiv Nefčija i to je to,protiv Intera i Rubina nema šta da se traži jer kvalitet ne postoji.Jedva je izbačen i Tromso,koji je na nivou našeg Javora,možda i slabiji.

Napred Vosa

pre 11 godina

Ja sam navijac Vose ali detaljno pratim sve nase klubove..primecujem da su Grobari izrazito polarizovani kad je Vermez u pitanju- jedni ga bas cene a drugi po meni bezrazlozno nipodastavaju.
Covek vas je pre par godina vodio maestralno na mnogo evropskih tekmi, jednostavno on je dokazan trener i ne moze ga 2 meseca ovih ponistiti.
Vodio vas je odlicno na 20-30 evropskih tekmi, medju njima je bilo bas jakih ekipa secam se da niko tada nije nadigrao Partizan..u 1/8 finala UEFE Lige ste nesrecno a ne zasluzeno izgubili od CSKA koji je te godine bio osvajac.

Vi prvo niste svesni da Partizan ima premladu ekipu..70% ekipe (da ne pricamo o klupi) su klinci od 17-23 godine. To nije premlado za Evropu, nego su to prakticno bebe za Evropu.
Drugo da je Vermez imao Klea ili Tejga kao sto je imao Stanoje, sve sanse koje ste promasili protiv AELa i Tromza bi bili golovi..pa vi biste prosli i AEL.

Nemojte porediti Stanoja i Vermeza…Stanoje je prosle godine izgubio od Samroka(koji je neuporedivo slabiji od Tromza) sa jacom ekipom.
Zatim, jel ste zaboravili kako je Partizan odigrao protiv Skendije prosle godine pod Stanojem…previse ga cenite zbog derbija, a nista nije kao trener u Evropi pokazao.

Ja kao pre svega Srbin zelim da budete sto jaci, ali prihvatite realnost i shvatite da vam je ekipa u stvaranju, da za to nije kriv Vermez i pustite coveka da radi, a sledece godine ubirite plodove.
Vermez je trener koji imponuje kulturom,i realnoscu..eh da je vise takvih u nasem fudbalu.

Bane

pre 11 godina

Nema te srece Vermeze koja ce nam pomoci.Srecu treba zasluziti a malo i platiti,a ne bez dinara potrosenog srecu prizivati!Ne pise na se dobro...

majstor

pre 11 godina

PFC - Nefči 3 boda (i to teškom mukom)
Rubin - PFC 0 (lagani poraz)
Inter - PFC 0 (poraz na neiskustvo)
PFC - Inter 1 (vratilo se, dobra tekma i bod za nas)
Nefči - PFC 1 (teškom mukom bod)
PFC - Rubin 0 (neiskustvo, par promašenih šansi i njihov kvalitet dolaze do izražaja).

Ukupno 5 bodova. Nije loše, ali nije ni dovoljno. Napred klinci dajte sve od sebe.

cukce

pre 11 godina

Partizan ce otici sigurno korak dalje neko proslo ucesce u Ligi Evrope, proslo ucesce su bile sve same nule, a sad veoma je realno da osvoji 4 boda (dobije Nefci kuci i remizira sa Rubinim kuci sto je tesko ali moguce).

Neupucen

pre 11 godina

Ako je zvezda mogla umalo da izbaci Bordo, onda mozemo i mi Rubin da izbacimo...
(ja, 31. avgust 2012 14:38)

Je l' to onaj isti Rubin koji je zgazio Zenit usred Sankt Peterburga pre desetak dana?

ja eto ko

pre 11 godina

prvo-ulazak u grupnu fazu nije uspeh,vec bi trebalo da bude obaveza...uspeh je proci grupu,prezimiti u evropi...ja kao navijac zvezde mislim da partizan ima talentovanu ekipu...ninkovic,markovic,mitrovic,aksentijevic,mladji scepovic,ovaj stariji blage nema...iako grobari prozivaju malog markovica,ja mislim da je vrhunski talenat,prosto ogromni kompleksi se stvorise i cim neko malo iskoci,dobije vise paznje...sve sto se ceka je da padne,da bi se pljuvalo po njemu...lazar je van forme,nece ga gol ali je i uprkos tome imao neke sjajne poteze,asistencije da se zabezeknes...svi kao pozivaju da se da sansa mladima,da se mladi istrpe,a niko nece da ih trpi,odmah pljuvacina...a ninkovica tek sledi pljuvanje,mali je naski drzak,nekad se to svidjalo ljudima,sad kad vide malo bunta,odmah proradi kompleks,ladno ih nervira njegova frizura...zato su se i on i mitrovic i osisali siguran sam,naredili im iz uprave da ne nerviraju navijace...malisa je borben,drzak,pravi ratnik,sa dosta ludosti i talenta,disciplinu postuju na terenu al ponekad malo se isprsi...dakle sve sto volimo na papiru,al dzaba,nismo ni mi vise mi,sad smo samo kukavice,kompleksasi...de nam ode ona nakurcenost,ponos,drskost...

Realno

pre 11 godina

Jako teska grupa,da budem iskren sve vrijeme sam imao osjecaj da ce Partizan u H a kad su jedine 2 teze grupe otpale A i C znao sam da H ne gine. :D
Protivnci nisu nesto atraktivni ali su jaki.Mislim da je prvo mjesto zagarantovano Rubinu koji nije mnogo slabiji od Intera.Tukli su mocni Zenit u gostima u proslom kolu,jos su se pojacali cak su doveli najboljeg strelca Malage Rondona!Inter nece igrati sa najjacim sastavom ovo takmicenje i tu lezi Partizanova sansa pa je mozda i bolje da je zapao Inter iz prvog sesira nego recimo Bordo ili Twente..Jedini problem je Partizanova slabost prije svega u napadu.Ne znam kad se oporavljaju Eduardo i M.Scepovic mada su i oni daleko od dobrih napadaca..Iskreno da Partizan vode malo ozbiljniji ljudi nebi se ni trazila pojacanja zadnjeg dana prelaznog roka vec bi se ti problemi rijesili jos prije AEL-a.Ne treba zapostaviti ni Nefci prije svega zbog dugog puta ali nisu ni tim za potcijenjivanje izbacili su AEL glat!Prizeljkivao sam Videoton ili Maribor iz zadnjeg sesira ali sta da se radi..Sve u svemu,treba biti realan i reci da svaki bod ima veliku tezinu i za Partizan i za nas fudbal a sami prolazak grupe sa ovim igracima bi bio ogroman rezultat..

Budite malo realni

pre 11 godina

Jedan kaze cilj je je proci dalje. Ma sta nam rece. I meni je cilj da dobijem Evro loto
Drugi kaze dobra grupa. Za sta dobra?? Interu tek prosle nedelje pocelo prvenstvo.Oni se kroz utakmice uigravaju. Rubin tukao pre dve nedelje Zenit u gostima i ozbiljni kandidat za prvaka. Jedna Barsa tesko sa njima i u Kazanju i Barsi. Neftci ima budzet kao svi nasi prvoligasi i super ligasi zajedno. Inmju 6 reprezentativaca koji su igrali na EP.Sedam brazilaca i jos nekoliko internacionalaca
Nemate sta da izgubite ali svaka pobeda se premira evra sa 200 hiljada

grobar

pre 11 godina

Pitam se sada.Kakav sam ja Grobar,ako ne verujem u prolaz dalje?!Odgovor je jednostavan:Nikakav!Zato,ja verujem da prolazimo dalje,koliko to zvucalo ludacki.Ako Grobari,ostavimo srce na terenu i na tribinama i ne respektujemo druge toliko a sebe ne omalovazavamo,ondak idemo dalje Grobari!!!Niko u ovoj grupi nije bauk.Inter je izgubio od prosecnog Hajduka u sred Milana i jedva izvadio nereseno sa Vaslui iz Rumunije!Nije to onaj Inter kao nekada,iako je i sada jak!Rubin?Mozemo da ih iznenadimo,sto da ne.Imaju nekoliko dobrih igraca,ali daleko da su neka neppobediva ekipa.Dobiju Zenit,a ondak izgube od poslednjeg...

Zvezdas

pre 11 godina

@jug...Ja cu sigurno navijati za Partizan, cak i kad mu je najteze...Zvezda je pokazala i dokazala da moze igrati U Evropi.Trener Bordo-a ce se hvatati za glavu ako mu Zvezda ponovo bude rival.Mladost je krenula pravim putem...Srecno Partizanu i puno uspeha !

mr.

pre 11 godina

U svakom slucaju cestitke za plasman medju 80! Jeste to uspeh ali zasto se uvek vrti ista prica!? Bitno je da smo se izborili za grupno takmicenje, da je grupa takva kakva jeste i ako ne napravimo nista nema veze, izgradicemo iskustvo! Tako svaki put! ,,Ma pusti tu pricu", nema efekta! Sezone prolaze a mi ostajemo tamo gde jesmo, pojedinci grade iskustvo za neki novi klub u koji ce ga uprava prodati a nas klub ostaje bez te koristi! Sledece godine dodje nova sezona a mi opet bez promene vrtimo staru pricu! Uradite nesto, dobili ste novcani stimulans za plasman u grupu, ulozite te pare! ,, DOVEDITE POJACANJE'' koje ce se visestruko isplatiti kako u domacoj, tako i u Evropskoj ligi.

Joca Briselac

pre 11 godina

E Djuro ako ne dovedes nesto,a imamo lepe sanse da prodjemo treba te obesiti na sred JNA! Moramo 2-3 napadaca dovesti ali da budu CRNCI ne Srbi,ne Libijci,ne Kinezi nego CRNCI. Mozda jos nekog u odbrani.

VLADIMIRA VERMEZOVICA da niko ne dira,covek je 2004/2005 prosao grupnu fazu kupa UEFA sa nama iako smo imali LACIO,EGALEO,MILZBRO i VILJAREAL !!!

Prosli smo DNJEPAR u 1/16 pa smo izgubili od CSKA 1/8 !!!

Dobar je on isto kao i Mateus i Stanojevic samo nam trebaju IGRACI

r.milla

pre 11 godina

sa vermezovicem propast!
(PEDJA, 31. avgust 2012 15:48)

sa Vermezovicem prolece u Evropi 2005-e godine i ispadanje od tadasnjeg osvajaca ovog takmicenja CSKA !!!

Todorovic!

pre 11 godina

Ljudi, realno :
- Od utakmice sa Interom mozemo ocekivati ili neki neverovatni kiks plavo-crnih, pa uzmemo bod, ili da nas onako, posteno pregaze.
- Sa Rubinom mozemo da dajemo laznu nadu za 1 bod i jednu izgubljenu utakmicu.
- Sa Nefcijem mozemo samo da se NADAMAMO da nekako mozemo da uzmemo 3 boda, ali ni to nije toliko relano.
- I da ocekujemo neku gol razliku 4 : 13.
Ja sam iskrneo srecan ako Partizan ukupno izvuce 4 boda iz ove grupe!
Mada bicu srecan i da igraju onako pozrtvovano kao protiv Tromsa kod kuce, bez obzira na bodove, samo hocu da vidim srce na teren!

Zasto?

pre 11 godina

Takmicenje nije ni pocelo, a vec se prave greske.

Jedan jedini koji bi trebalo da odredi cilj je Ljubisa Tumbakovic, kao spona izmedju sportskog i ekonomskog dela kluba.

Tako se ne stvara nepotreban pritisak, ali se ni ne dodje u situaciju da ne postoji odgovornost (jer nismo imali unapred zacrtan cilj).

neka Tumba lepo kaze - da li je cilj ici mec po mec pa kako bude na kraju (sto znaci bude li nula bodova nema problema, jer unapred zacrtani cilj i to dopusta) ili je cilj biti treci u grupi (sto je realno) ili je cilj uzeti cetiri ili sest bodova (sto nije nerealno) ili je cilj proci grupu (al' onda ako se ne prodje neko mora da snosi odgovornost - ili trener sa ekipom ili sportski direktor, koji je postavio nerealan cilj).

A ne ovako unapred - kako moze kapiten Ilic da kaze koji je cilj? Hoce li on biti otpusten, ako se ne prodje grupa?

U svim ozbiljnim klubovima zna se ko postavlja ciljeve (pa plati ako nisu realni), a ko ih ispunjava (pa plati, ako se isti ne ispune).

Pre sezone je cilj bio LE, Vermez je to ispunio, svaka cast, doveli smo te da ispunjavas ciljeve, ti si to ostvario, dok god je tako, imas radno mesto.

Pustite price o leprsavoj igri i glupostima - je l' ste culi nekad Murinja, Hidinka, Kapela i ostale kako kazu da im je cilj da im tim igra leprsavo. Ne - cilj je egzaktna kategorija.

Realan

pre 11 godina

Iz pouzdanih izvora sam saznao da nas veceras ocekuje bomba sto se prelaznog roka tice. Necemo nikog dovesti!

Proverena informacija

Makaroni

pre 11 godina

Ja bih bio prezadovoljan sa trecim mestom sa 6 ili 7 bodova
to bi nam podiglo koeficijent kao da smo igrali LS bez osvojenog boda u grupi
Ako se ne pojacamo a malo je vremena,realno se ne treba nadati cak ni trecoj poziciji

Дача

pre 11 godina

"Napred Vosa" каже: "a nista nije kao trener u Evropi pokazao."

Ништа, само је ушао у Лигу шампиона. А што се тиче чувеног Шамрока, ако сте гледали ту утакмицу, за онолике промашаје играча не може тренер да буде крив.