Utorak, 28.08.2012.

22:35

Dinamo ponovo u Ligi šampiona

Fudbaleri zagrebačkog Dinama igraće u Ligi šampiona drugu godinu zaredom.

Izvor: B92

Dinamo ponovo u Ligi šampiona IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

135 Komentari

Sortiraj po:

bife

pre 11 godina

ma sta pricate dinamo imao lak zdrijeb,pa ovaj maribor bi podero partizana a tek ludgorec sta bi im uradio.pa ima i partizan lake zdrijebove pa evo dvije godine zaredom ne prolazi to.prestani trazit dlaku u jajetu i priznajte da dinamo institucija na ex ju podrujucu.

357

pre 11 godina

Pihh steta sto je Napoli u prosloj sezoni u poslednje dve tekeme ispustio kvalifikacije za LS... Sigurno bi vise uradio nego Udineze...

Nemanja

pre 11 godina

Cestitam pre svega Mamicu. On je alfa i omega ovog kluba, sve su to postigli zbog njega. Covek koji je pronasao brojne sponzore (cak i grad Zagreb finansira), koji kupi igraca za 3000 a proda za 22 mil evra, koji je podigao Dinamo i koji ga uspesno vodi vec Godinama... JOs jednom svaka cast, a navijaci koi ga ne vole mogu samo da mu pljunu pod prozor, jer da nije njega od Dinama nista ne bi bilo.

kljuse

pre 11 godina

Mrzim Dinamo, ali čestitam Mamiću, jer ovo je gotovo isključivo njegova zasluga. Takav fanatizam i posvećenost, kakvu nisam vidio kod naših (pod)predsjednika, se mora cijeniti. A ona grupa građana, koja sebe naziva BBB, mogu se pokriti ušima i ušutiti. U jeku najveće hajke i kampanje na Mamića, Dinamo 2x ulazi u LŠ, a to dovoljno govori koliko su BBB potrebni svom klubu...

mike

pre 11 godina

nikad nisam video vise hrvatskih komentara na B92 nego sada ..respekt ali kad dinamo bude opet gubio nece bit nijednog jedinog vise koji ce da pametari..kanta za nabpucavanje hvali se kod druge kante za napucavanje kako je ona bolja ;)) tako mi se to cini kad se dinamovci svadjaju sa partizanovcima ili obrnuto..

pozz

na drini ćuprija

pre 11 godina

Wiener vidim po naslovu da si Bečanin, još kad malo uspoređuješ Austrijsku ligu s ovim ligama s ovih prostora onda mi to još više djeluje da sam u pravu, no buraz moram ti reći da ne budeš smiješan sa izjavama!
Jednom ''gospodskom Rapidu'' treba teška pljačka sudaca na uštrb Vojvodine da ju prođu, Jedan Salzburg ispadne od Dudelangea!!!!
Jedan Hajduk pobjedi Inter M na San Siru, Slaven Belupo Atletic Bilbao, Dinamo Villareal, Hajduk i Dinamo Anderlecht, o čemu pričaš ti buraz! Real se u Zagrebu nije naigro lopte prošle godine, tek 5 i 6 kolo su primili 13 golova ali to spada u neke kladioničarske afere, suradnju s Platinijem (Lyon) i naplatu dugova Ajaxu koji je koju sezonu ranije namjerno kući izgubio od Anderlechta da Dinamo ne prođe skupinu!
Nego buraz fino daljinski i prati koliko mladih igrača igra koji tek dolaze a kale se! Ovo nije možda projekat ni za ovu godinu ali uđi 5 puta zaredom u LP mora te poći, jer tada ćeš imat i kadar i koeficijent i lovu i sve, onda ide razmišljanje o prolasku u drugu fazu takmičenja. Dug je to proces ali bitno je da se krenulo!
Pozz svim poznavateljima sporta ma gdje bili

.

pre 11 godina

Bravo !!!
Popravljamo se .
Sve vise i vise ne zajedljivi komentara.
Neobracajte paznju na ove nase i vase provokatore.
Naravno sretno sutra i partizanu i zvezdi od dinamovca.

HrvatZD

pre 11 godina

Cestitke Dinamu za prolaz u Ligu Prvaka. Moj najdrazi Hajduk jos nije tamo ali ce biti uskoro ako nastavi sa vlastitom dicom igrati.
Pisem iz jednostavnog razloga jer mislim da bi regionalna liga bila odlicno rjesenje, slicno kao u kosarci gdje su srpski klubovi u neku ruku pomogli hrvatskoj kosarci (jesu Srbi slabiji sada nego prije 2-3 godine u kosarci, ali mislim da razlog nije Jadranska Liga nego ipak nesto drugo).
Isto mislim da bi se trebalo prvih nekoliko godina zabranjivati dolazak gostujucih igraca (na svim utakmicama ukljucujuci DIN vs HAJ ili CZ vs PAR, itd...) na utakmice, siguran sam da bi se stanje normaliziralo nakon nekog vremena. Imali bi vrlo jake, mozda na pocetku vise interesantne nego jake, utakmice, ali s interesom dolazi lova i takva liga bi postala itekakav 'brand' u Europi a i u svijetu. Stvarno lijepo zvuci...

Mario

pre 11 godina

nije im bilo dovoljno prosle godine 0 0 6 3:22 -19 ove godine hoce da obore spostveni rekord
(punjenjena sarma, 29. avgust 2012 03:42)
-------------------------------
Prijatelju, vama jednostavno nije jasno... Možda je bilo -19 u golovima, ali je bilo +14 milijuna u evrima :)

Dinamo je popušio gadno, ali nitko nije očekivao pobjedu protiv Reala ili Lyona...pjevalo se i kada su nas punili, pjevat će se i ove godine.

Dinamo je dugotrajni projekt koji svake godine dolazi sve bliže cilju, a da ovaj naš balkan nije rupa kakva jest i da nam domaći nogomet može opstati i donositi zaradu...uf, lijepo bi to bilo.

Tako i ove godine...laganini >10 milijuna evra u džepić + Badelj 4 milijuna + nešto para od Modrićevog odlaska u Real i opet imamo momčad koju ne treba rasprodati + možemo nabaviti pojačanja i biti likvidni.

Stvar je u tomu da mi navijači Dinama jako dobro znamo da smo 3. evropska liga i samo očekujemo da se igrači bore, ništa više. Novce smo osigurali, a sada molimo boga za Barcelonu, Bayern i slične klubove na Maksimiru...ne da bismo ih pobijedili, nego da ih gledamo i zabavimo se, pa makar bilo i -30 gol razlika :)

Živ'li i sretno vašima

GNK

pre 11 godina

Analiza suđenja utakmice: Dinamov gol regularan, pokradeni za poništen gol.

http://www.rtvslo.si/sport/nogomet/3d-analiza-gol-dinama-regularen-zadetka-razveljavljena-neupraviceno/290351

NOLE

pre 11 godina

Ljudi moji ,Dinamo ce da zaradi najmanje 11 mil,eura od UEFE,badelja su prodali Hamburgu za 5 mil eura,to je 16 mil eura, Nerjeseno u LP je pola mil,Pobjeda 1 mil Eura,Od ulaznica ce zaradit i od sponzora TV prava jos dodatnih 10 mil eura,jos ako dobiju ili nerjese koju utakmicu Znaci da ce DINAMO ZARADIT oko 27 do 30 mil eura koliko je to u Dinarima Srpskim 900 milijarda ?? Sta bi vi dali za ovu lovu??? A svi znamo da je Dinamo izgubio od Reala 1:0 ,a svi zanmo da je Lyon vodila u sljedeci kug jedino pobjeda od 5 golova,a svi isto znamo da je Ayax pustio Andelectu U LE i dinamo ispao,Pametnom dosta

wiener

pre 11 godina

ima tu ekipa sa kojima bi bili blizu bodova, monpelje,braga,malaga...
(milito, 29. avgust 2012 07:10)

slatko se nasmejah, posebno za bragu :) mozda neko misli da bi dinamo stigao do finala lige evrope kao sto je to braga uradila?

lepo je sto se dinamo plasirao u ligu sampiona, nesto sto se sad moze jer postoji zasebna ruta za sampione. ali nije lepo sto mnogim ljudima jos uvek nije jasno gde se nalazi ex-yu klupski fudbal. ovi klubovi iz spanije, francuske i portugala nisu istorijski neka imena, za razliku od nekih ex-yu klubova. sa kvalitetom je obrnuto. a vidim neki omalovazavaju i kiparske klubove, koji su puni stranaca i brazilaca, a ne konobara. sanjaju neki i kako ce dinamo rasti kao shakhtar.

realnost je medjutim da nijedna liga ex-yu nije jaca od recimo austrijske. nema veze sto se dinamo plasirao u ligu sampiona ponovo, a austrija mozda nece imati predstavnika u evropi od cetvrtka. o spaniji, portugalu i francuskoj ne zelim da govorim. svako ko se odande kvalifikuje u ligu sampiona je realno toliko jak da moze da odere najbolje klubove iz ex-yu za gol razliku.

drago

pre 11 godina

O kakvom vi to boljem zdrijebu pricate? Taj AEL ce ove godine prvi put igrati Ligu Evrope a Maribotr je igra zadnje 2 godine. Seriff, recimo, ima bolje rezultate od oba tima u zadnjih par godina (iako je dsad od oba losoji).
Bugari su bolji od Maltezana. Sve je to ista (ne)kvaliteta. Da se razumijemo, Dinamo je los za evropski vrh ali su srpski timovi jos puno losiji.
Basel, Cluj, Helsingborg, Celtic, BATE Borisov, Ironi Kiryat Shmona, AEL, Anderlecht, Dinamo, Maribor...sve je to ista kvaliteta.

Grobar73

pre 11 godina

Bravo komsije! Nadam se da cete i vi da navijate sutra za nas protiv Bordoa, pa da zajedno slavimo plasman u grupnu fazu!
(Delije Vreoci, 28. avgust 2012 22:52)

Tako je, samo se vi družite.A imate i sponu za druženje, zajedničku legendu, Prosinećkog.

nkdz

pre 11 godina

da moras da te ´pune´u Lp prvo moras u nju uci anno 2012.!sretno ostalima na ulasku u Lp ako ne za par godina ,onda jednom...Do tada daljinski upravljac u ruke i gledajte Dinamo.uvijek mozete doci na B92 ostaviti komentar na temi jedinog tima na balu milijuna

gnk

pre 11 godina

Himna
http://www.youtube.com/watch?v=BgomX3qD-iA


I malo prognoze:
Zdravko Mamić: 'Na zimu krećem u slaganje mega-momčadi, najboljeg Dinama u povijesti!'

budite realni

pre 11 godina

Vidim puno ljubomornih komentara na Dinamo ovdje.Gospodo priznajte prvo sami sebi da bi vi svi radije gledali svoj klub u LP pa makar vas punili svaku tekmu .Dinamo je svoj koeficijent godinama skupljao i zato ima lakse protivnike.Nije vama niko kriv sto ste vi gubili od raznih poluamatera i srozali si koeficijent.Ulaskom u LP dobijas minimalno 10 mil.eura,popravljas koeficijent za iducu sezonu i gledas jednu Barcu,Real,City itd.Uz to cijena igracima raste i prodajes ih minimalno za 5 mil.eura.Ako pametno ulazes novac svake godine si prvak i svake godine dolazis minimalno u 4.pretkolo LP.Niko vam nije kriv sto ste vi svoje igrace rasprodali za saku eura i doveli drugorazredne igrace.Onaj Kleo bi iz Dinama otisao za min.10 mil.eura.Pometite prvo u svom dvorist pa onda pljunite u tudje.Sretno vam bilo sutra.Ja osobno necu biti nezadovljan ako opet ove sezone zavrsimo sa 0 bodova.

boki zagreb

pre 11 godina

Komšije možete se samo diviti uspjehu dinama, Partizan, a kamoli Zvezda nemaju zajedno uspjeha kao dinamo od raspada Yuge. Dinamo igra 4. put u Ligi prvaku u zadnjih 13 godina. A sad stiže i prva bomba od igrača http://sportske.jutarnji.hr/u-maksimir-stize-najveci-glumac-u-povijesti-nogometa--cilenac-carrasco-na-posudbi-u-dinamu/1050420/, a navodno je još Klasnić u planovima.

Torcida Mannheim

pre 11 godina

Koliko god BBB i ostali nevole Mamica, taj covjek je odveo Dinamo 2 put zaredom u LP, nekoliko puta u LE tukao Ajax i jos nekoliko ekipa.
Mozda nece ostvariti opet neki rezulatat u LP, ali ipak igraju tamo i zaradit ce jos koju milju. I siguran sam da ce Badelja kvalitativno zamjeniti. Pa sad se pitam ko je ovdje lud? Dinamo? Hajduk? Partizan? Zvezda? Mozda Mamic krade al i dade , nasi kradu al ne dadu.

na drini ćuprija

pre 11 godina

Mauses dragi prijatelju, mislim da bi se oko tvog elaborata jako naljutili Riječani budući da ih nisi nigdje uvrstio!
Inače čestitke Dinamu na ulasku u LP sa željom da ove sezone osvoje poneki bod, a da ne kažem kako bi dobro bilo kad bi se moglo biti treći pa nastaviti takmičenje na proljeće!

tužni partizanovac

pre 11 godina

Čestitke Dinamu. Dok se Mamić ponaša kao čovek sa vizijom, ima solidan tim godinama na okupu i ne rasprodaje svoje klince za siću, Lukić i glava-Djurić sve suprotno rade. Hrvati imaju reflektore na svim stadionima, igraju u večernjim terminima, a mi na 35°C po njivama. Sem toga, Dinamo svake godine igra ili LŠ ili LE i skuplja poene za sebe i za Hrvatsku ligu...
Regionalna liga i to ne jedna nego tri. Super liga, prva i druga, pa biste videli napredak fudbala, ovako katastrofa...
Još jednom, sve čestitke Dinamu...

Vladimir_natal_Petkovic

pre 11 godina

kao prvo svaka cast dinamu sto se kvalificirao drugu godinu zaredom u LS nije to lako postici ipak mislim da hrvati preteruju sa njihovim komentarima .jedan napise da su zahvaljujuci njihovim rezultatima u zadnjih 8 godina (koji rezultati?? ispadanje redovno u grupnim fazama LE i najgora ekipa ikada sto je igrala u LS???)eto dobili lakse protivnike kao sto su malmö ili maribor? kad pogledam jedan malo veci dinamo ,dinamo kiev koji ima 10 puta bolje rezultate od zagreba u zadnjim godinama koji dobija na zrebu fejnord i borussia mönchengladbach onda se pitam ko ovdje preteruje srbi koji kazu imali ste srece u zrebu ili hrvati koji eto kazu imali su super odlicne rezultate u evropi pa su zato izvukli to sto su izvukli!?! budite realni i jedni i drugi ,nista vi postigli niste pogotovo nasi klubovi ,hrvatski klubovi nepostoje osim dinama a dinamo redovno ispada iz grupnih faza ,ja nigde nevidim uspeh na cemu se moze neko hvaliti.necu da ulazim u pricu cija je liga bolja ,obe su krs i to veliki krs ..videcemo u kvalifikacijama dali hrvati mogu dobiti srbe u sportu gde imaju bolju reprezentaciju ,pred nama je tako da uzivajte ljudi ,ako neko iz zagreba ocekuje da ce dinamo bar uspeti do 3 ceg mesta u grupi LS onda neka ih neka ocekuju svejedno nece nijedan pisati ovde kad se bude dinamo opet blamiro svaki drugi utorak ili sredu tako da nema se sta prepirati i svadjati..

pozz

Željko

pre 11 godina

Da nam je kojim slučajem umjesto ovog nesrećnog Đurića predsjednik kluba Zdravko Mamić iz Dinama,sa ovakvim igračima mi bi smo svake godine igrali Ligu šampiona.Kroz Ligu šampiona ovakvi igrači bi dobili na cijeni,budžet bi bio veći,imali bi smo i boljeg trenera nego što je Vermezović i slični njemu!Zato Uprava napoljeeeee!!!
(Realno, 28. avgust 2012 09:59)

ackoniškikartel

pre 11 godina

Verovatno da će opet imati krompir bodova ali stvarno svaka čast na plasmanu.Stvarno alal vera Mamiću na radu.Kamo sreće da je Partizan zadržao one godine Klea,Savića pa da je njima dodao Volkova,Aksentijevića,bila bi to druga pesma.Jednostavno mora da se ima neki sistem i to je to.Mogu da zamislim koliko će Dinamu biti lakše sledeće godine u kfalifikacijama.

Rale

pre 11 godina

Sad cete vidit u ligi prvaka taj "atomski Dinamo" sta ostavlja Hajduka po 20 bodova na kraju sezone , umjetni klub napravljen za bogacenje mamica koji krsi sve zakone sporta u Hrvatskoj i kome nitko ne moze stat na kraj , iako se vama cini kao uspjesan biznismen to je obican mafijas kojemu drzava ne moze nista. Inace Dinamu nakon promjene imena iz Croatie drzva otpisala dug od oko 267 miljuna dok Hajduku za dug od 100 miljuna sjedaju sa ovrhama , toliko o Dinamu kojega svi toliko hvale.
(aaa, 29. avgust 2012 01:22)

Jeste brate, sve je to lepo, meni je Hajduk super klub, ali vi ste poslednji put tukli Dinamo u aprilu 2010. Mislim, dajte malo realnosti.
Inače, Mamić samo pokazuje da je pametan čovek. Koristi svaku priliku da nabije koeficijent i tako obezbedi što slabije protivnike, odlično trguje i prodaje igrače isključivo kad njemu to odgovara. Rukovodstva Partizana i Zvezde kod njega mogu da idu na časove komotno.

milito

pre 11 godina

(Covjek sa kompleksom vise vrijednosti.., 29. avgust 2012 01:45)

Ti "ciparski" konobari igrali 1/4 finale LS o kojoj vi i mi mozemo samo da sanjamo! Neosporavam uspeh, jer u ovo vreme za ex-yu ekipe plasman u LS je senzacija + enormna zarada za nase prostore ali da bi bili u sansi za osvajanje nekih bodova, ili eventualnog prezimljavanja u Evropi, sto je gledajuci u oci u domenu teorije. Valjda ce vas pogledati sreca u zrebu kao i do sada, ima tu ekipa sa kojima bi bili blizu bodova, monpelje,braga,malaga...

NICK PRASKATON

pre 11 godina

Ko napusta postolje, ne bi smeo K od kompleksa da ubacuje u pricu.
(kolorado, 29. avgust 2012 00:04)

Pomiješao si osjećaje,to napuštanje nema nikakvu vezu sa kompleksom,nego s nečim drugim što je bilo tako u to vrijeme.Vjeruj mi,nije bio kompleks.

Dado

pre 11 godina

Maribor je u drugoj utakmici bio nenormalno los s obzirom na prvu utakmicu. U Zagrebu je baksuz Beric 2 puta imao na tacni drugi gol Maribora i takve sanse moraju se pretvoriti u golove! Juce kao da su podlegli pritisku mada su imali neke svoje polusanse. Kad vidim kakvi sve timovi ulaze u Ligu Sampiona (ne mislim Na Dinamo) zao mi je samo sto ovo pravilo Platinija nije uvedeno 5 godina ranije, kada je Zvezda imala ubedljivo najbolju ekipu u poslednjih nekoliko godina. Tada su Ziga, Bole, Basta i drugovi za LŠ igrali protiv PSVa (one godine usli u polufinale), Milana (one godine pokorio Evropu) i tako dalje. Jedino mi zao da Rangers nije bio izbacen posto su bilo stvarno smesan tim Ali je Zvezda bila jos smesniji

neno

pre 11 godina

zašto pričate gluposti o ždrijebu? dinamo je 8(osam) godina skupljao bodove u europi, i na temelju toga dobio status nositelja.
i kažete maribor slab?? maribor pobijedio dudelange, koji je izbacio red bull..pa sad vi vidite, umjesto maribora mogao je tu biti red bull.

Zna Zdravko

pre 11 godina

Lijepo je reko Mamic, Dinamo ce imati put ko Sahtar Donjeck, 6-7 godina odrastanja u Liga Europi, pa 6-7 godina igranja CL, pa onda pokusati proci 1/8 CL ...

Mauses

pre 11 godina

Mislim da bi moj osvrt bio ljudima zanimljiv i mogao bi da otvori zanimljivu diskusiju pa vas molim ga da objavite. Na osnovu plasmana u nacionalnim ligama u sezoni 2011/2012 prva i druga Ex Yu liga bi imale po 20 klubova a timovi koji ne upadnu u drugu ligu takmicili bi se u ligama u svojoj zemlji u kojima bi se takodje na osnovu koeficijenta odredio broj klubova koji iz svake zemlje ulazi u razigravanje za popunu druge lige npr. Srbija i Hrv 4, Slov 2, Bosna 2, CG 2 MAK 2, gde bi se zrebali klubovi i igrala eliminacija po kup sistemu od 1/8 finala po dve utakmice. Finalisti bi direktno isli u drugu ligu dok bi porazeni iz borbe za trece mesto isao u baraz gde bi igrao sa 15. iz druge lige . Iz prve lige bi ispadala 3 kluba direktno i jedan bi igrao baraz sa 4. iz druge lige, isto tako i iz druge.
Prva liga: (Srbija 5) Partizan, Crvena Zvezda, Vojvodina, Jagodina, Sloboda; (Hrvatska 5) Dinamo, Hajduk, Slaven Belupo, Split , Zagreb; (Bosna 4) Zeljeznicar, Siroki Brijeg, Borac Banja Luka, Sarajevo; (Slovenia 3) Maribor. Olimpija, Mura; (Makedonija 2) Vardar, Metalurg (Crna Gora 1) Buducnost;
Druga Liga: (Srbija 5) Radnicki, Spartak, OFK Beograd, Javor, Rad; (Hrvatska 5) Cibalia, Lokomotiva, Osijek, Istra, Zadar; (Slovenia 3) , Koper, Gorica, Rudar Velenje;. (Bosna 3) Olimpic, Zrinjski,Zvijezda (Crna gora 2) Rudar, Zeta; (Makedonija 2) Skendija, Renova.
Veliki pozdrav svim ljudima koji vole fudbal!

Shearer

pre 11 godina

Zašto nekog od ovih igrača ne dovedu naši najveći klubovi, nađite ih na Youtube i videćete o kakvim potencijalima je reč.

http://www.transfermarkt.de/en/denis-petric/profil/spieler_28356.html
http://www.transfermarkt.de/en/marko-lukic/profil/spieler_160775.html
http://www.transfermarkt.de/en/alexander-milosevic/profil/spieler_171376.html
http://www.transfermarkt.de/en/dimitrios-popovic/profil/spieler_203167.html
http://www.transfermarkt.de/en/marko-mitrovic/profil/spieler_129557.html
http://www.transfermarkt.de/en/tom-rogic/profil/spieler_213672.html
http://www.transfermarkt.de/en/stefan-deak/profil/spieler_131572.html

Damir

pre 11 godina

Treba biti realan i priznati da je Hrvatska u puno cemu bolja od nas pa i u fudbalu,kako reprezentativnom tako i klupskom,bar po rezultatima.A mi treba da se okrenemo nasem dvoristu i da gledamo kako da nama bude bolje u Srbiji,a ne samo da kritikujemo tudje uspehe...

nikola MNE

pre 11 godina

Meni je jedino drago sto ce Beqiraj opet igrati LS i tako biti bolji igrac za reprezentaciju,a za Dinamo me bas briga,neka igra dje oce,kao i svi ostali...

kad ćete više shvatiti?!

pre 11 godina

(Covjek sa kompleksom vise vrijednosti.., 29. avgust 2012 01:45)

svaka čast majstore, fino si ih opeglao.

Mnogi bi ovdje omalovažavali i da je Dinamo na putu u LP izbacio Barcelonu, opet bi nalazili koješta jer su puni kompleksa. Dok Dinamo drugu godinu zaredom igra najjače natjecanje, njihovi Partizani i Zvezde ispadaju od Shamrocka, AEL-a, jedva prolaze patuljke Naftana i Omoniju a čim dođe ozbiljnija ekipa, rutinski se ispada.

Eto ljudi moji, to vam je realnost. Mariborčani su se uvjerili koliko je Dinamo iznad njih kad ih je rutinski smlavio sa nikakvom igrom u obje utakmice. Taj isti Maribor koji bi vjerojatno izbacio i Partizana i Zvezdu.

Srećom ima i normalnih ljudi kao što je Damir koji je čestitao na uspjehu bez imalo problema.

aaa

pre 11 godina

Sad cete vidit u ligi prvaka taj "atomski Dinamo" sta ostavlja Hajduka po 20 bodova na kraju sezone , umjetni klub napravljen za bogacenje mamica koji krsi sve zakone sporta u Hrvatskoj i kome nitko ne moze stat na kraj , iako se vama cini kao uspjesan biznismen to je obican mafijas kojemu drzava ne moze nista. Inace Dinamu nakon promjene imena iz Croatie drzva otpisala dug od oko 267 miljuna dok Hajduku za dug od 100 miljuna sjedaju sa ovrhama , toliko o Dinamu kojega svi toliko hvale.

Covjek sa kompleksom vise vrijednosti..

pre 11 godina

Partizan je, da bi bio u Ligi Sampiona, 2003 godine morao da pobedi Njukasl a 2010 Anderleht, a Dinamo je u poslednje dve godine pobedio Malme i Maribor.
(namobi, 29. avgust 2012 00:22)

Ok, i sto bi to trebalo znaciti? Pa Platini vam je podrario u posljednje 2 godine ciparske konobare i sjeverno irske ribe pa je prvak Srbije lagano izbacen iz Europe od poluamatatera! Nije Dinamo kriv sto apsolutno vise nikoga ne mozete pobjediti u Europi. Dinamo je svojim koeficijentom zasluzio "slabije" protivnike, koeficijentom koji je 8 godina marljivo skuplja, fascinatan je podatak da je Dinamo samo pretprosle sezone sakupio vise europskih bodova nego svi srpski klubovi zajedno u posljednjih 8 godina! To dovoljno govori na kakvoj je razini srpki nogomet, zar ne? Dinamo je u posljednjih 10 godina ispadao na korak od lige prvaka od Arsenala, Milana, Werdera, Sahtjora, Dinama Kiev, pa nam vi komsije i dalje pricajte svoje pricice i nekaakvoj sreci u zdrijebu dok vam klubovi nisu u stanju vise nika dobiti u Europi.

maylo,zg

pre 11 godina

dinamo zahreb - zvanicno najgori tim u istoriji Lige prvaka, pokusace vec ove godine da obori proslosezonski rekord. A ja cenim da ce i uspeti... hahahahahaaa
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (vlajzi, 28. avgust 2012 23:23) Možda za koju deceniju i tvoj klub uđe u Ligu Prvaka pa ćeš imati pravi razlog za veselje.Do tada ti preostaje da zavidiš Dinamu i da se svađaš sa Grobarima koji je klub ve,pardon,koji je više propao.

pa ja sam

pre 11 godina

Stvarno bi voleo da vidim tu nasu regionalnu ligu,Zvezda,Partizan,Vojvodina,Dinamo,Hajduk,Rijeka,svake nedelje neki derbi,ponovo bi oziveo balkanski fudbal !

Д.П.

pre 11 godina

Partizan je, da bi bio u Ligi Sampiona, 2003 godine morao da pobedi Njukasl a 2010 Anderleht, a Dinamo je u poslednje dve godine pobedio Malme i Maribor.
Nego da se vratim na tenis...…..
(namobi, 29. avgust 2012 00:22)

А Звезди се падао Милан, ПСВ и Ренџерс, па ти упореди ко је имао најтеже противнике. :)

DINAMOVAC

pre 11 godina

mnogo ljubomornih komentara ovdje,od Newcastla.Platinija...cinjenica jest da je Dinamo zasluzeno u CL jer je miljama ispred svih na Balkanu

Stefan

pre 11 godina

Svaka cast,ali opet sto neko rece da je umjesto slabasnog Malmea prosle sezone ili jos slabijeg Maribora ove bio samo Bazel,Anderleht i sl Dinamo bi realno ispao..Nadam se da se necete brukati ove sezone kao prosle i obarati rekorde.

Tekelija

pre 11 godina

Глупо је говорити да је Динамо имао лаган жријеб.
Имао је и Партизан, ако ћемо право.
И ко је Партизану крив што је морао раније да пролази тешке екипе на путу до ЛШ.
Па прошле године је био Генк, нешто раније Артмедиа... Могли су и њих проћи. Оба су клуба слабија и од Андрлехта и од Њукасла.

Хрватима честитке.
Желим им да понове, а можда и побољшају прошлогодишњи резултат у ЛШ :)))

Boki

pre 11 godina

Cestitam komsijama....naravno sa gorcinom u grlu jer smo mi izgubili.mnogi su rekli kako su imali srece u zrebu,ja se slazem ali sam ubedjen da je partizan izvuko iste rivale ne bi prosao ni ludogorec ni serif a kamoli maribor(uzimam u obzir skor protiv slovenaca u fudbalu)

musa dembele

pre 11 godina

Stvarno mi je neverovatno koliko su neki likovi spremni da svojim komentarima iskrivljuju realnost! Dinamu cestitke,ali to ju klub koji je iskoristio i drugu godinu maksimalno zreb.. U svakoj zemlji gde bude gostovao ce ga percipirati kao najgori u istoriji LS!To su cinjenice!

ATM-FLY

pre 11 godina

@djole

Da si iole realan i posten pohvalio bi Brkica jer je drzao Udineze u obe tekme, a ne da napises ono sto samo tebi odgovara. To za penale je tacno ali ima nas koji smo gledali celu utakmicu i Brkic je bio najbolji,spasao je 3-4 sigurna gola!Uz to je bio siguran na lopti. Za penale ima vremena,prosle godine Sijena,ove Udineze pa cemo videti dalje za decka,korak po korak!

kolorado

pre 11 godina

Da je bilo pravde oni nisu trebali da prođu prvu rundu kvalifikacija. Izbacili su Ludogorets golom u 98. minutu.
Sramota. Želim im istu gol razliku, kao prethodne sezone.
(RubyRed, 28. avgust 2012 22:50)

Zaboravio si da je Ludgorets dao gol is offsidea, al kompleksi su ipak kompleksi...
(mourininho, 28. avgust 2012 23:22)

Ko napusta postolje, ne bi smeo K od kompleksa da ubacuje u pricu.

marko1984

pre 11 godina

Misel Platini pre 10ak meseci: '' Mamicu primite 7 od Liona igracete ligu ''prvaka'' i sledece godine''
Ove godine: Nadoknada protiv ludogoreca po 10 minuta svaki mec i protivnik u plej ofu nedorastao drugoj nogometnoj ligi...
Pametnom dovoljno...

namobi

pre 11 godina

Partizan je, da bi bio u Ligi Sampiona, 2003 godine morao da pobedi Njukasl a 2010 Anderleht, a Dinamo je u poslednje dve godine pobedio Malme i Maribor.
Nego da se vratim na tenis..............

Superior

pre 11 godina

Meni jos uvek nije jasno kako ovaj Dinamo nisu kaznili i izbacili iz svih evropskih takmicenja posle utakmice sa Lionom prosle godine...Pa ociglednije namestanje u zivotuuuu nisam video,kojem cak i ovi nasi iz ,,pivarske'' lige mogu samo da pozavide ;-)

Yugoslowenskifudbalskonogometni nostalgicar

pre 11 godina

E komsije, a da napravimo regionalnu ligu, 9 vasih i 9 nasih, ma ne treba nam ni LS ni LE, ni slovenci, crnogorci, ni bosanci, a, ma Bog da nas vidi...???

Dinamo uvjerljivo najbolji klub na ovim prostorima..

pre 11 godina

Zanimljiv je podatak da Slovenci u posljednjih 20 godina nisu niti jednom proci hrvatske klubove ili reprezentaciju. Ovo je 6 puta za redom da je Dinamo izbacio slovenskog predstavnika u nekom od europskih natjecanja. Jos kad tome pridodama da je Hrvatska izbacila Sloveniju u dodatnim kvalifikacija, nije niti cudno da Slovence peru kompleksi i pokusavaju stopirati Hrvatsku ka europskim integracijama.

Realno

pre 11 godina

Ne mogu da verujem da su ušli u LŠ sa ovako slabom ekipom.Gledao sam obadve tekme protiv Ludogoreca i da ih sudije nisu dobro pogurale,ispali bi još tada.Bugari su za klasu bolji od njih,tvrdim.Čak su i prošle godine imali bolju momčad,nego sada a služili su za iživljavanje,koliko li će sada da ih pune.Na svakoj tekmi će biti 4+ a na gostovanjima i 6+.

djole

pre 11 godina

dinamo zahreb - zvanicno najgori tim u istoriji Lige prvaka, pokusace vec ove godine da obori proslosezonski rekord. A ja cenim da ce i uspeti... hahahahahaaa
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (vlajzi, 28. avgust 2012 23:23)

Kako uopste jedan partizanovac ima obraza da bilo koji drugi tim naziva najgorim u istoriji LS??? Pa ako saberemo Lige sampiona i lige evrope u kojima je Partizan ucestvovao ja mislim da samo jednom nisu porazeni, i to protiv B ekipe Sahtora u poslednjem kolu kada je Sahtor vec obezbedio dalji prolaz. Partizan je bez sumnje jedna od najvecih bruka u Evropi u poslednjih 10-15 godina!!!!d

djole

pre 11 godina

Tragicari penal serije Udineze-Braga su:
igrac Udinezea koji je ocajno izveo "Panenku",i
nas golman Brkic koji nije bio ni blizu da odbrani bar jedan penal! Cemu da se nadaju igraci Udinezea kada Brkic na svih 5 penala ide na pogresnu stranu. Gledao sam mnoge penal serije i ne secam se kada je bilo lakse savladati golmana iz penala nego veceras Brkica.

malo podataka

pre 11 godina

Dvije lige prvaka igra Dinamo jer su imali stvarno lagani ždrijeb, Malme i Maribor.


---------

dinamo ima lagan ždrijeb u 4. krugu za ligu šampiona jer su NOSITELJI u zadnjem krugu, a nositelji su zato što su POBJEĐIVALI u Ligi Europa za razliku od Partizana koji je nanizao 30 poraza za redom. Dakle, lagan ždrijeb je posljedica dinamovog koeficjenta, a ne nekakve sreće.

doboj

pre 11 godina

mladen@ vidim da bas neznas puno o fudbalu jer prvaci portugala i prvaci italije nemoraju ic u kvalifikacije za ls nego idu direktno u grupu

Dddd

pre 11 godina

AEL Dinamo opet u Ligi Šamrokona?

uuuu pa to će opet kompleksi da izađu na površinu na ovom sajtu!
(ajmo ajde, 28. avgust 2012 23:20)

Ko se nasao da prica o komplexima, jedan komplex je vec izasao na povrsinu i to medju prvima, i to tvoj. Zaboravio si Petah Tikvu da pomenes, ali dobro, nije ti se uklapalo u ovaj pokusaj duhovitosti.

Slavonija

pre 11 godina

Nisam navijač Dinama ali mi je drago sto je ušao u LP.Realno nemaju ekipu za LP.Jer koliko para toliko i muzike.Nadam se da će i Zvezda i Partizan također da prodju.U svakom slučaju mi je puno draže pratit EL sa njima nego tamo neki Bordo ili Tromso.

dejan-minhen

pre 11 godina

(Petar, 28. avgust 2012 23:13)

apsolutno realan komentar!
Fudbal na prostoru bivse drzave je sasvim srozan.
Maribor, Partizan i eto sada Dinamo su uspevali da udu u LS. Realno gledajuci sve je to bilo povuci potegni, ali usli su. U kakvim uslovima svi rade i sa kakvom mafijom i to je veliki uspeh. u LS onda manje vise debakl!

Sto se srpskih klubova tice, mislim da Partizan ima neke sanse da ude u LE. Zvezdi ce biti jako, jako tesko. Igrace i protiv sudija!!! Kao sto je i Vojvodina igrala.
Ne mislim da se radi o svetskoj zaveri, radi se o novcu. Bitno da se zapdanjacima namakne jos vise para.

bilo kako bilo, ja Dinamu cestitam plasman u LS.

a ovaj Febo koji je navodno iz ZG a ponekada napise da je srecan, vidim da zna i koje su reklame bile aktuelne u Srbiji za vreme EP :)) da ti decko ipak ne zivis negde izmedu Sida i Dimitrovgrada ili Horgosa i Preseva? :)a Zagreb nikada nisi ni video!?

dibi

pre 11 godina

Dinamu svaka cast!Mamicu se smeju a covek drugu godinu za redom uvodi ekipu u ls!Djuricu i Lukicu vi ste teski amateri i lopovi,prodaste sve zivo sto je valjalo u nasa dva kluba.Imam 33 godine i tvrdim sa sigurnoscu da moj partizan a isto i zvezda nikada nisu imali gore timove u zadnjih 20 godina!!!

zuto-plav

pre 11 godina

Dinamo definitivno nije klasa za ostale klubove sa ovih prosora. Doduse Mamic jeste profesor za ove nase.
Zna se kako su izbacili su one jadne bugare. Nista nije slucajno. Pa im povrh svega padne Maribor u zadnjem krugu?!! Secamo se i onih sedam komada protiv Liona, sve je jasno. Ruka ruku miluje.

mourininho

pre 11 godina

Da je bilo pravde oni nisu trebali da prođu prvu rundu kvalifikacija. Izbacili su Ludogorets golom u 98. minutu.
Sramota. Želim im istu gol razliku, kao prethodne sezone.
(RubyRed, 28. avgust 2012 22:50)

Zaboravio si da je Ludgorets dao gol is offsidea, al kompleksi su ipak kompleksi...

Michel Platini

pre 11 godina

Prvaci HR i SLO,a s druge strane sampioni Portugalije i Italije se bore za LS,kako to?
(mladen, 28. avgust 2012 22:49)

Zato što sam ja tako odlučio!! Sa ovim sustavom natjecanja u kvalifikacijama sam i vašem Partizanu prije par godina omogučio Ligu Šampiona.Jel sad malo jasnije!?

eh

pre 11 godina

Prvaci HR i SLO,a s druge strane sampioni Portugalije i Italije se bore za LS,kako to?
(mladen, 28. avgust 2012 22:49)

Pa isto kao i Partizan onomad. Platini je tako uradio da manji klubovi iz slabih liga imaju nekakvu sansu da udju u LS (sto mi se licno i cini posteno). Mada, da budemo iskreno, sampioni Portugalije i Italije ne igraju kvalifikacije.

lvzifer

pre 11 godina

Opet dosta sudijskih gresaka, kada igra Dinamo. Da li slucajno ili namerno ko ce ga znati. Prvo priznat krajnje sumnjiv gol Dinamu (po nekoj mojoj proceni gledaju ci snimak lopta je bila van terena), pa onda ponisten gol Dinamu (nisam siguran da li je bilo ofsajda),ali onda i ponisten cist gol Mariboru, sudija ne postuje prednost i svira faul a sekundu kasnije igrac Maribora sutira i pogadja gol .. U svakom slucaju ove godine im je bilo "sudjeno" da igraju, to se videlo jos protiv Ludogoreca.Jedina jacina ove ekipe Dinama uz srecan zreb i jos ponesto je cinjenica da vec par godina ova ekipa igra zajedno za razliku od nasih timova koji svake godine menjaju pola startne postave. Kelava, Simunic, Tonel, Vida, Ibanez, Vrsaljko,Badelj, Samir, Beciraj, Rukavina ..

(#/d)

pre 11 godina

2.1 mio € zbog pobjede nad Šerifom, još 8.6 mio € od LP, 4 mio € od Badelja u HSV, 1.5 mio € od Modrićevog transfera... dolaze nam još 2 extra pojačanja za LP, 4. put u LP od raspada Jugoslavije.. DOMINACIJA u eks Yu

Vlada

pre 11 godina

Zanimljivi komentari ..... Dinamo Zagreb,Partizan,Maribor su uspeli da se dokopaju grupne faze Lige Sampiona ... to je i najveci uspeh kako neki rekose
ovde sam ulazak u grupnu fazu LS.... samo sto se niko neseti Hajduka Spilt i njegovog cetvrtfinale Lige Sampiona 1994/1995 protiv Ajaksa ... to je i najveci uspeh nekog kluba sa prostora EX SFRJ bar sto se Evrope tice ...

Petar

pre 11 godina

Dinamo je na ovim prostorima najmanje zadnjih 5-6 godina klasa za sebe, pa koliko to bilo teško priznati drugim navijačima.

Čestitke
(HRvoje, 28. avgust 2012 22:47)

Ovakve stvari se mogu pisati ljudima koji ne znaju ništa o nogometu, niti prate nogomet. Dvije lige prvaka igra Dinamo jer su imali stvarno lagani ždrijeb, Malme i Maribor. Dinamo, realno, ni prismrditi ne može Ligi prvaka, što će se vidjeti čim počnu utakmice u skupini gdje će 0-2 biti super rezultat. Danas da je bio Bazel ili Malaga, ništa više, Dinamo bi ispao.

Dinamo u zadnjih 5 godina ima ispadanja u skupini Lige Evrope (tako je zapravo već 60 godina u tom klubu, 60 godina nisu ništa u Evropi napravili) i lanjsko sramoćenje u Ligi Prvaka gdje su i službeno postali najgora ekipa tog natjecanja ikada. Ja ne vidim gdje oni to rade nešto veliko da bi bili klasa za sebe ? Gdje ...? Da su klub na razini Dinama Kijeva ja ovdje slova ne bi napisao...

Zoran kg

pre 11 godina

Vise srece nego pameti su imali Mamicevi decki u kvalifikacijama,ali kapa dole za ono sto su postigli.Zvezda kao institucija u svakom pogledu za Dinamo sa armijom navijaca kakvom samo mogu da nam zavide sanja Ligu Sampiona jos uvek.

care pratis li ti fudbal?

pre 11 godina

Prvaci HR i SLO,a s druge strane sampioni Portugalije i Italije se bore za LS,kako to?
(mladen, 28. avgust 2012 22:49)
Odkad su Udineze i Braga prvaci???

kako je lepo biti ....

pre 11 godina

Rutinerski i pametno do kraja..Kranjci nam nisu pošteno priprjetili ni jednom na tekmi..još jedan uspjeh i velika potvrda HR nogometa..nakon Lukinog transfera Dinamo drugu godinu zaredom u LP..neko na Poljančetu a neko na Parku prinčeva i Camp Nou...
(FeboZg, 28. avgust 2012 22:55)

A neko za kompjuterom...lol

Netrazimo puno

pre 11 godina

Aaaaa ocu da puknem od muke moja Zvezda nije igrala u evropi 5 godina... A Partizan ispada od Samroka sad i od nekog Tromsoa.. IMAJTE malo milosti vi sto otiamte od Zvezde i Partizana...

bas celik

pre 11 godina

sretno sutra komsije.
i nadam se da necemo biti kanta za napucavanje u europi...
sanjam o jakoj velikoj cetvorki u ligi prvaka.
pun mi je k sramocenja od sherifa, shamrocka i shelbournea...

ICC x FCV

pre 11 godina

Dinamo ZG svaka vam čast, a mi bolje da gledamo u naša dvorišta, pa ćemo možda jednoga dana i gledati Vošu i ostale domaće klubove redovno u evro takmičenjima. Amin

vlajzi

pre 11 godina

dinamo zahreb - zvanicno najgori tim u istoriji Lige prvaka, pokusace vec ove godine da obori proslosezonski rekord. A ja cenim da ce i uspeti... hahahahahaaa

FeboZg

pre 11 godina

Nije uopće stvar u tome da ćemo biti možda kanta za napucavanje u LP..realno mi smo uvijek autsajderi u skupinama...to je realnost..pa Real daje po 5,6,7 komada redovno svima u la Primeri..gube i veča imena od dinama...važno je to da dinamo pronosi slavu HR nogometa ..time pomaže i ostale klubove,savez,imena igrača su u izlogu najvećih klubova..pa Mandžo,Olić,Eduardo,Ćorluka,Kranjčar,Lovren,Vukojević..sve su to djeca Dinama i dokaz kako se u kaljuži domaćih liga ipak stvara nešto dobro i kvalitetno..pa Mamić je na svim igračima zaradio preko 100 mil eura...sve ih jhe stvorio kad su bili niko i ništa i ulagao u njij..a mogli su svi zajedno propast i imat nikakve karijere...dinamo će dominirati na ovim prostirima kako godine budu odmicale..a akd se sjertim kakvi dragulji čekaju na potvrdu..Kovačić...Halilović..pa ovaj mali Pivarić koji je danas odigrao rutinski i izvrsno...veselju nikad kraja...i neko mi spominje lagan ždrijeb..pa taj Maribor je gazio i Rangerse,Lyon..o čemu neki pričaju to je smiješno..pa onaj Limmasol bi dinamo razvalio bez problema..a vi pričate o laganom ždrijebu

spax

pre 11 godina

Prvaci HR i SLO,a s druge strane sampioni Portugalije i Italije se bore za LS,kako to?
(mladen, 28. avgust 2012 22:49)

Nikako. Prvaci Portugalije i Italije su se direktno kvalifikovali u LS.

haylee

pre 11 godina

hrvatski timski sport, za razliku od naseg, je definitivno u usponu. prsli smo u basketu, kao sto je tomasevic pre 10 godina najavio...kad smo bili na krovu sveta. u rukmetu smo realno videli gde smo na OI, u vaterpolu smo iza, o fudbalu da ne pricam. krah.

rema89

pre 11 godina

ovaj dinamo jos poceo redovno igrati LS,da mi je samo 1 sezona Zvezde pa makar i u ligi evrope pa da rknem ko covek.
davno bese 2007,...
napaceni smo al samo 1 sezona menja sve

RubyRed

pre 11 godina

2.1 mio € zbog pobjede nad Šerifom, još 8.6 mio € od LP, 4 mio € od Badelja u HSV, 1.5 mio € od Modrićevog transfera... dolaze nam još 2 extra pojačanja za LP, 4. put u LP od raspada Jugoslavije.. DOMINACIJA u eks Yu
((#/d), 28. avgust 2012 23:15)
Hahahahahaah, i tebi puni i džepovi i srce. Ili je tu samo Maminho na dobitku.
Iskreno za takve klubove poput ovih sa naših prostora UEFA bi morala da uvede negu nižerazrednu LŠ. Dinamo je prošle godine postao najgori učesnik LŠ u istoriji takmičenja. Partizan kad god dođe do neke grupne faze(LŠ ili LE), brukanje belosvetsko. O Zvezdi ne treba trošiti reči. Od 2007. nije praktično ni učestvovala u UEFA takmičenjima, nego je ispadala u vreme letnjih kanjikuli. Ne, nije mi drago što je tako, ali je tako.

FeboZg

pre 11 godina

Rutinerski i pametno do kraja..Kranjci nam nisu pošteno priprjetili ni jednom na tekmi..još jedan uspjeh i velika potvrda HR nogometa..nakon Lukinog transfera Dinamo drugu godinu zaredom u LP..neko na Poljančetu a neko na Parku prinčeva i Camp Nou...

Sloba

pre 11 godina

"Pregazićemo Maribor kao plitak potok". (Zdravko Mamić)

Mamiću, legendo, dođi u Srbiju, preuzmi klub po tvom izboru, samo dođi! Ti si za ove naše amatere otac fudbala!

pp

pre 11 godina

maribor nista nije pokazao a dinamo odigro koliko mu je bilo potrebno da se nisu sprdali u drugom poluvremenu bilo bi bar 3-0 i plus mislim regularan autogol ponisten

doctor

pre 11 godina

Realno,osrednji zreb i mala sudijska pomoc(98 minuta)... Tesko ce proci nesto bolje nego prosle sezone,ali zato Mamic trlja ruke ! taj covek bolje prolazi nego da je kupio Dinamo.. Isto bih napisao i da je Partizan prosao,jer je jako tesko se nositi sa velikanima,mozes da steknes iskustvo,ali mozes i tesko da se osramotis!

zoran fr

pre 11 godina

svaka cas komsije tako se igra i posluje klubom,bicete bogatiji za nekoliko millijonceta,a sto je vaznije igrace te u ls s najboljim klubovima evrope.
e moj djuro snajderu,e moj partizane,kakvu vi politiku i igru imate samo vi znate,ja bi reko kKATASTROFA
KOMSIJE KAD IGRATE LS IMATE JOS JEDNOG NAVIJACA

Dinamo

pre 11 godina

Janezi su najdraže mušterije, iz godine u godinu ih šamaramo. Dvaput Domžale, pa Kopar a sada rutinski bez puno umaranja i Maribor.

Dođite nam opet!

RubyRed

pre 11 godina

Da je bilo pravde oni nisu trebali da prođu prvu rundu kvalifikacija. Izbacili su Ludogorets golom u 98. minutu.
Sramota. Želim im istu gol razliku, kao prethodne sezone.

boki

pre 11 godina

eto kad mamic proda badelja
kad odigra sve utakmice kvalifikacija
a mi uoci odlucujuce utalmice tri igraca prodajemo kao da smo m.siti pa imamo 30 igraca
svi napolje iz partizana

major JNA

pre 11 godina

ZDRAVKO MAMIC covek koji ima mozak za razliku od Djure i Lukica!

Vidim Ratka Butorovica kao srpskog Mamica

Nista GNK Dinamu sve najbolje u LS,a mi eto da izbacimo taj Tromso i Bordo

Deki

pre 11 godina

To se zove kontinuitet.Čuvaš kvalitet na istom nivou a već si obezbedio povlašćen status i igraš sa slabijim protivnicima u kvalifikacijama.Stalno inkasiraš 10 i više miliona.Pametno!A moj Partizan udje u LŠ,uzme lovu,rasproda sve što vredi,opet uzme dobru lovu i onda svake godine pravi sve lošiji tim.Da plačeš od srpskoga lopovluka!

Sloba

pre 11 godina

"Pregazićemo Maribor kao plitak potok". (Zdravko Mamić)

Mamiću, legendo, dođi u Srbiju, preuzmi klub po tvom izboru, samo dođi! Ti si za ove naše amatere otac fudbala!

boki

pre 11 godina

eto kad mamic proda badelja
kad odigra sve utakmice kvalifikacija
a mi uoci odlucujuce utalmice tri igraca prodajemo kao da smo m.siti pa imamo 30 igraca
svi napolje iz partizana

Deki

pre 11 godina

To se zove kontinuitet.Čuvaš kvalitet na istom nivou a već si obezbedio povlašćen status i igraš sa slabijim protivnicima u kvalifikacijama.Stalno inkasiraš 10 i više miliona.Pametno!A moj Partizan udje u LŠ,uzme lovu,rasproda sve što vredi,opet uzme dobru lovu i onda svake godine pravi sve lošiji tim.Da plačeš od srpskoga lopovluka!

major JNA

pre 11 godina

ZDRAVKO MAMIC covek koji ima mozak za razliku od Djure i Lukica!

Vidim Ratka Butorovica kao srpskog Mamica

Nista GNK Dinamu sve najbolje u LS,a mi eto da izbacimo taj Tromso i Bordo

spax

pre 11 godina

Prvaci HR i SLO,a s druge strane sampioni Portugalije i Italije se bore za LS,kako to?
(mladen, 28. avgust 2012 22:49)

Nikako. Prvaci Portugalije i Italije su se direktno kvalifikovali u LS.

doctor

pre 11 godina

Realno,osrednji zreb i mala sudijska pomoc(98 minuta)... Tesko ce proci nesto bolje nego prosle sezone,ali zato Mamic trlja ruke ! taj covek bolje prolazi nego da je kupio Dinamo.. Isto bih napisao i da je Partizan prosao,jer je jako tesko se nositi sa velikanima,mozes da steknes iskustvo,ali mozes i tesko da se osramotis!

(#/d)

pre 11 godina

2.1 mio € zbog pobjede nad Šerifom, još 8.6 mio € od LP, 4 mio € od Badelja u HSV, 1.5 mio € od Modrićevog transfera... dolaze nam još 2 extra pojačanja za LP, 4. put u LP od raspada Jugoslavije.. DOMINACIJA u eks Yu

Dinamo

pre 11 godina

Janezi su najdraže mušterije, iz godine u godinu ih šamaramo. Dvaput Domžale, pa Kopar a sada rutinski bez puno umaranja i Maribor.

Dođite nam opet!

dibi

pre 11 godina

Dinamu svaka cast!Mamicu se smeju a covek drugu godinu za redom uvodi ekipu u ls!Djuricu i Lukicu vi ste teski amateri i lopovi,prodaste sve zivo sto je valjalo u nasa dva kluba.Imam 33 godine i tvrdim sa sigurnoscu da moj partizan a isto i zvezda nikada nisu imali gore timove u zadnjih 20 godina!!!

zoran fr

pre 11 godina

svaka cas komsije tako se igra i posluje klubom,bicete bogatiji za nekoliko millijonceta,a sto je vaznije igrace te u ls s najboljim klubovima evrope.
e moj djuro snajderu,e moj partizane,kakvu vi politiku i igru imate samo vi znate,ja bi reko kKATASTROFA
KOMSIJE KAD IGRATE LS IMATE JOS JEDNOG NAVIJACA

care pratis li ti fudbal?

pre 11 godina

Prvaci HR i SLO,a s druge strane sampioni Portugalije i Italije se bore za LS,kako to?
(mladen, 28. avgust 2012 22:49)
Odkad su Udineze i Braga prvaci???

Covjek sa kompleksom vise vrijednosti..

pre 11 godina

Partizan je, da bi bio u Ligi Sampiona, 2003 godine morao da pobedi Njukasl a 2010 Anderleht, a Dinamo je u poslednje dve godine pobedio Malme i Maribor.
(namobi, 29. avgust 2012 00:22)

Ok, i sto bi to trebalo znaciti? Pa Platini vam je podrario u posljednje 2 godine ciparske konobare i sjeverno irske ribe pa je prvak Srbije lagano izbacen iz Europe od poluamatatera! Nije Dinamo kriv sto apsolutno vise nikoga ne mozete pobjediti u Europi. Dinamo je svojim koeficijentom zasluzio "slabije" protivnike, koeficijentom koji je 8 godina marljivo skuplja, fascinatan je podatak da je Dinamo samo pretprosle sezone sakupio vise europskih bodova nego svi srpski klubovi zajedno u posljednjih 8 godina! To dovoljno govori na kakvoj je razini srpki nogomet, zar ne? Dinamo je u posljednjih 10 godina ispadao na korak od lige prvaka od Arsenala, Milana, Werdera, Sahtjora, Dinama Kiev, pa nam vi komsije i dalje pricajte svoje pricice i nekaakvoj sreci u zdrijebu dok vam klubovi nisu u stanju vise nika dobiti u Europi.

Damir

pre 11 godina

Treba biti realan i priznati da je Hrvatska u puno cemu bolja od nas pa i u fudbalu,kako reprezentativnom tako i klupskom,bar po rezultatima.A mi treba da se okrenemo nasem dvoristu i da gledamo kako da nama bude bolje u Srbiji,a ne samo da kritikujemo tudje uspehe...

pp

pre 11 godina

maribor nista nije pokazao a dinamo odigro koliko mu je bilo potrebno da se nisu sprdali u drugom poluvremenu bilo bi bar 3-0 i plus mislim regularan autogol ponisten

ICC x FCV

pre 11 godina

Dinamo ZG svaka vam čast, a mi bolje da gledamo u naša dvorišta, pa ćemo možda jednoga dana i gledati Vošu i ostale domaće klubove redovno u evro takmičenjima. Amin

Slavonija

pre 11 godina

Nisam navijač Dinama ali mi je drago sto je ušao u LP.Realno nemaju ekipu za LP.Jer koliko para toliko i muzike.Nadam se da će i Zvezda i Partizan također da prodju.U svakom slučaju mi je puno draže pratit EL sa njima nego tamo neki Bordo ili Tromso.

Michel Platini

pre 11 godina

Prvaci HR i SLO,a s druge strane sampioni Portugalije i Italije se bore za LS,kako to?
(mladen, 28. avgust 2012 22:49)

Zato što sam ja tako odlučio!! Sa ovim sustavom natjecanja u kvalifikacijama sam i vašem Partizanu prije par godina omogučio Ligu Šampiona.Jel sad malo jasnije!?

Netrazimo puno

pre 11 godina

Aaaaa ocu da puknem od muke moja Zvezda nije igrala u evropi 5 godina... A Partizan ispada od Samroka sad i od nekog Tromsoa.. IMAJTE malo milosti vi sto otiamte od Zvezde i Partizana...

dejan-minhen

pre 11 godina

(Petar, 28. avgust 2012 23:13)

apsolutno realan komentar!
Fudbal na prostoru bivse drzave je sasvim srozan.
Maribor, Partizan i eto sada Dinamo su uspevali da udu u LS. Realno gledajuci sve je to bilo povuci potegni, ali usli su. U kakvim uslovima svi rade i sa kakvom mafijom i to je veliki uspeh. u LS onda manje vise debakl!

Sto se srpskih klubova tice, mislim da Partizan ima neke sanse da ude u LE. Zvezdi ce biti jako, jako tesko. Igrace i protiv sudija!!! Kao sto je i Vojvodina igrala.
Ne mislim da se radi o svetskoj zaveri, radi se o novcu. Bitno da se zapdanjacima namakne jos vise para.

bilo kako bilo, ja Dinamu cestitam plasman u LS.

a ovaj Febo koji je navodno iz ZG a ponekada napise da je srecan, vidim da zna i koje su reklame bile aktuelne u Srbiji za vreme EP :)) da ti decko ipak ne zivis negde izmedu Sida i Dimitrovgrada ili Horgosa i Preseva? :)a Zagreb nikada nisi ni video!?

mourininho

pre 11 godina

Da je bilo pravde oni nisu trebali da prođu prvu rundu kvalifikacija. Izbacili su Ludogorets golom u 98. minutu.
Sramota. Želim im istu gol razliku, kao prethodne sezone.
(RubyRed, 28. avgust 2012 22:50)

Zaboravio si da je Ludgorets dao gol is offsidea, al kompleksi su ipak kompleksi...

Petar

pre 11 godina

Dinamo je na ovim prostorima najmanje zadnjih 5-6 godina klasa za sebe, pa koliko to bilo teško priznati drugim navijačima.

Čestitke
(HRvoje, 28. avgust 2012 22:47)

Ovakve stvari se mogu pisati ljudima koji ne znaju ništa o nogometu, niti prate nogomet. Dvije lige prvaka igra Dinamo jer su imali stvarno lagani ždrijeb, Malme i Maribor. Dinamo, realno, ni prismrditi ne može Ligi prvaka, što će se vidjeti čim počnu utakmice u skupini gdje će 0-2 biti super rezultat. Danas da je bio Bazel ili Malaga, ništa više, Dinamo bi ispao.

Dinamo u zadnjih 5 godina ima ispadanja u skupini Lige Evrope (tako je zapravo već 60 godina u tom klubu, 60 godina nisu ništa u Evropi napravili) i lanjsko sramoćenje u Ligi Prvaka gdje su i službeno postali najgora ekipa tog natjecanja ikada. Ja ne vidim gdje oni to rade nešto veliko da bi bili klasa za sebe ? Gdje ...? Da su klub na razini Dinama Kijeva ja ovdje slova ne bi napisao...

Mario

pre 11 godina

nije im bilo dovoljno prosle godine 0 0 6 3:22 -19 ove godine hoce da obore spostveni rekord
(punjenjena sarma, 29. avgust 2012 03:42)
-------------------------------
Prijatelju, vama jednostavno nije jasno... Možda je bilo -19 u golovima, ali je bilo +14 milijuna u evrima :)

Dinamo je popušio gadno, ali nitko nije očekivao pobjedu protiv Reala ili Lyona...pjevalo se i kada su nas punili, pjevat će se i ove godine.

Dinamo je dugotrajni projekt koji svake godine dolazi sve bliže cilju, a da ovaj naš balkan nije rupa kakva jest i da nam domaći nogomet može opstati i donositi zaradu...uf, lijepo bi to bilo.

Tako i ove godine...laganini >10 milijuna evra u džepić + Badelj 4 milijuna + nešto para od Modrićevog odlaska u Real i opet imamo momčad koju ne treba rasprodati + možemo nabaviti pojačanja i biti likvidni.

Stvar je u tomu da mi navijači Dinama jako dobro znamo da smo 3. evropska liga i samo očekujemo da se igrači bore, ništa više. Novce smo osigurali, a sada molimo boga za Barcelonu, Bayern i slične klubove na Maksimiru...ne da bismo ih pobijedili, nego da ih gledamo i zabavimo se, pa makar bilo i -30 gol razlika :)

Živ'li i sretno vašima

vlajzi

pre 11 godina

dinamo zahreb - zvanicno najgori tim u istoriji Lige prvaka, pokusace vec ove godine da obori proslosezonski rekord. A ja cenim da ce i uspeti... hahahahahaaa

budite realni

pre 11 godina

Vidim puno ljubomornih komentara na Dinamo ovdje.Gospodo priznajte prvo sami sebi da bi vi svi radije gledali svoj klub u LP pa makar vas punili svaku tekmu .Dinamo je svoj koeficijent godinama skupljao i zato ima lakse protivnike.Nije vama niko kriv sto ste vi gubili od raznih poluamatera i srozali si koeficijent.Ulaskom u LP dobijas minimalno 10 mil.eura,popravljas koeficijent za iducu sezonu i gledas jednu Barcu,Real,City itd.Uz to cijena igracima raste i prodajes ih minimalno za 5 mil.eura.Ako pametno ulazes novac svake godine si prvak i svake godine dolazis minimalno u 4.pretkolo LP.Niko vam nije kriv sto ste vi svoje igrace rasprodali za saku eura i doveli drugorazredne igrace.Onaj Kleo bi iz Dinama otisao za min.10 mil.eura.Pometite prvo u svom dvorist pa onda pljunite u tudje.Sretno vam bilo sutra.Ja osobno necu biti nezadovljan ako opet ove sezone zavrsimo sa 0 bodova.

kako je lepo biti ....

pre 11 godina

Rutinerski i pametno do kraja..Kranjci nam nisu pošteno priprjetili ni jednom na tekmi..još jedan uspjeh i velika potvrda HR nogometa..nakon Lukinog transfera Dinamo drugu godinu zaredom u LP..neko na Poljančetu a neko na Parku prinčeva i Camp Nou...
(FeboZg, 28. avgust 2012 22:55)

A neko za kompjuterom...lol

RubyRed

pre 11 godina

Da je bilo pravde oni nisu trebali da prođu prvu rundu kvalifikacija. Izbacili su Ludogorets golom u 98. minutu.
Sramota. Želim im istu gol razliku, kao prethodne sezone.

pa ja sam

pre 11 godina

Stvarno bi voleo da vidim tu nasu regionalnu ligu,Zvezda,Partizan,Vojvodina,Dinamo,Hajduk,Rijeka,svake nedelje neki derbi,ponovo bi oziveo balkanski fudbal !

Dinamo uvjerljivo najbolji klub na ovim prostorima..

pre 11 godina

Zanimljiv je podatak da Slovenci u posljednjih 20 godina nisu niti jednom proci hrvatske klubove ili reprezentaciju. Ovo je 6 puta za redom da je Dinamo izbacio slovenskog predstavnika u nekom od europskih natjecanja. Jos kad tome pridodama da je Hrvatska izbacila Sloveniju u dodatnim kvalifikacija, nije niti cudno da Slovence peru kompleksi i pokusavaju stopirati Hrvatsku ka europskim integracijama.

kad ćete više shvatiti?!

pre 11 godina

(Covjek sa kompleksom vise vrijednosti.., 29. avgust 2012 01:45)

svaka čast majstore, fino si ih opeglao.

Mnogi bi ovdje omalovažavali i da je Dinamo na putu u LP izbacio Barcelonu, opet bi nalazili koješta jer su puni kompleksa. Dok Dinamo drugu godinu zaredom igra najjače natjecanje, njihovi Partizani i Zvezde ispadaju od Shamrocka, AEL-a, jedva prolaze patuljke Naftana i Omoniju a čim dođe ozbiljnija ekipa, rutinski se ispada.

Eto ljudi moji, to vam je realnost. Mariborčani su se uvjerili koliko je Dinamo iznad njih kad ih je rutinski smlavio sa nikakvom igrom u obje utakmice. Taj isti Maribor koji bi vjerojatno izbacio i Partizana i Zvezdu.

Srećom ima i normalnih ljudi kao što je Damir koji je čestitao na uspjehu bez imalo problema.

bas celik

pre 11 godina

sretno sutra komsije.
i nadam se da necemo biti kanta za napucavanje u europi...
sanjam o jakoj velikoj cetvorki u ligi prvaka.
pun mi je k sramocenja od sherifa, shamrocka i shelbournea...

FeboZg

pre 11 godina

Rutinerski i pametno do kraja..Kranjci nam nisu pošteno priprjetili ni jednom na tekmi..još jedan uspjeh i velika potvrda HR nogometa..nakon Lukinog transfera Dinamo drugu godinu zaredom u LP..neko na Poljančetu a neko na Parku prinčeva i Camp Nou...

eh

pre 11 godina

Prvaci HR i SLO,a s druge strane sampioni Portugalije i Italije se bore za LS,kako to?
(mladen, 28. avgust 2012 22:49)

Pa isto kao i Partizan onomad. Platini je tako uradio da manji klubovi iz slabih liga imaju nekakvu sansu da udju u LS (sto mi se licno i cini posteno). Mada, da budemo iskreno, sampioni Portugalije i Italije ne igraju kvalifikacije.

maylo,zg

pre 11 godina

dinamo zahreb - zvanicno najgori tim u istoriji Lige prvaka, pokusace vec ove godine da obori proslosezonski rekord. A ja cenim da ce i uspeti... hahahahahaaa
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (vlajzi, 28. avgust 2012 23:23) Možda za koju deceniju i tvoj klub uđe u Ligu Prvaka pa ćeš imati pravi razlog za veselje.Do tada ti preostaje da zavidiš Dinamu i da se svađaš sa Grobarima koji je klub ve,pardon,koji je više propao.

doboj

pre 11 godina

mladen@ vidim da bas neznas puno o fudbalu jer prvaci portugala i prvaci italije nemoraju ic u kvalifikacije za ls nego idu direktno u grupu

marko1984

pre 11 godina

Misel Platini pre 10ak meseci: '' Mamicu primite 7 od Liona igracete ligu ''prvaka'' i sledece godine''
Ove godine: Nadoknada protiv ludogoreca po 10 minuta svaki mec i protivnik u plej ofu nedorastao drugoj nogometnoj ligi...
Pametnom dovoljno...

NOLE

pre 11 godina

Ljudi moji ,Dinamo ce da zaradi najmanje 11 mil,eura od UEFE,badelja su prodali Hamburgu za 5 mil eura,to je 16 mil eura, Nerjeseno u LP je pola mil,Pobjeda 1 mil Eura,Od ulaznica ce zaradit i od sponzora TV prava jos dodatnih 10 mil eura,jos ako dobiju ili nerjese koju utakmicu Znaci da ce DINAMO ZARADIT oko 27 do 30 mil eura koliko je to u Dinarima Srpskim 900 milijarda ?? Sta bi vi dali za ovu lovu??? A svi znamo da je Dinamo izgubio od Reala 1:0 ,a svi zanmo da je Lyon vodila u sljedeci kug jedino pobjeda od 5 golova,a svi isto znamo da je Ayax pustio Andelectu U LE i dinamo ispao,Pametnom dosta

DINAMOVAC

pre 11 godina

mnogo ljubomornih komentara ovdje,od Newcastla.Platinija...cinjenica jest da je Dinamo zasluzeno u CL jer je miljama ispred svih na Balkanu

tužni partizanovac

pre 11 godina

Čestitke Dinamu. Dok se Mamić ponaša kao čovek sa vizijom, ima solidan tim godinama na okupu i ne rasprodaje svoje klince za siću, Lukić i glava-Djurić sve suprotno rade. Hrvati imaju reflektore na svim stadionima, igraju u večernjim terminima, a mi na 35°C po njivama. Sem toga, Dinamo svake godine igra ili LŠ ili LE i skuplja poene za sebe i za Hrvatsku ligu...
Regionalna liga i to ne jedna nego tri. Super liga, prva i druga, pa biste videli napredak fudbala, ovako katastrofa...
Još jednom, sve čestitke Dinamu...

Boki

pre 11 godina

Cestitam komsijama....naravno sa gorcinom u grlu jer smo mi izgubili.mnogi su rekli kako su imali srece u zrebu,ja se slazem ali sam ubedjen da je partizan izvuko iste rivale ne bi prosao ni ludogorec ni serif a kamoli maribor(uzimam u obzir skor protiv slovenaca u fudbalu)

Torcida Mannheim

pre 11 godina

Koliko god BBB i ostali nevole Mamica, taj covjek je odveo Dinamo 2 put zaredom u LP, nekoliko puta u LE tukao Ajax i jos nekoliko ekipa.
Mozda nece ostvariti opet neki rezulatat u LP, ali ipak igraju tamo i zaradit ce jos koju milju. I siguran sam da ce Badelja kvalitativno zamjeniti. Pa sad se pitam ko je ovdje lud? Dinamo? Hajduk? Partizan? Zvezda? Mozda Mamic krade al i dade , nasi kradu al ne dadu.

Yugoslowenskifudbalskonogometni nostalgicar

pre 11 godina

E komsije, a da napravimo regionalnu ligu, 9 vasih i 9 nasih, ma ne treba nam ni LS ni LE, ni slovenci, crnogorci, ni bosanci, a, ma Bog da nas vidi...???

Rale

pre 11 godina

Sad cete vidit u ligi prvaka taj "atomski Dinamo" sta ostavlja Hajduka po 20 bodova na kraju sezone , umjetni klub napravljen za bogacenje mamica koji krsi sve zakone sporta u Hrvatskoj i kome nitko ne moze stat na kraj , iako se vama cini kao uspjesan biznismen to je obican mafijas kojemu drzava ne moze nista. Inace Dinamu nakon promjene imena iz Croatie drzva otpisala dug od oko 267 miljuna dok Hajduku za dug od 100 miljuna sjedaju sa ovrhama , toliko o Dinamu kojega svi toliko hvale.
(aaa, 29. avgust 2012 01:22)

Jeste brate, sve je to lepo, meni je Hajduk super klub, ali vi ste poslednji put tukli Dinamo u aprilu 2010. Mislim, dajte malo realnosti.
Inače, Mamić samo pokazuje da je pametan čovek. Koristi svaku priliku da nabije koeficijent i tako obezbedi što slabije protivnike, odlično trguje i prodaje igrače isključivo kad njemu to odgovara. Rukovodstva Partizana i Zvezde kod njega mogu da idu na časove komotno.

kolorado

pre 11 godina

Da je bilo pravde oni nisu trebali da prođu prvu rundu kvalifikacija. Izbacili su Ludogorets golom u 98. minutu.
Sramota. Želim im istu gol razliku, kao prethodne sezone.
(RubyRed, 28. avgust 2012 22:50)

Zaboravio si da je Ludgorets dao gol is offsidea, al kompleksi su ipak kompleksi...
(mourininho, 28. avgust 2012 23:22)

Ko napusta postolje, ne bi smeo K od kompleksa da ubacuje u pricu.

Zna Zdravko

pre 11 godina

Lijepo je reko Mamic, Dinamo ce imati put ko Sahtar Donjeck, 6-7 godina odrastanja u Liga Europi, pa 6-7 godina igranja CL, pa onda pokusati proci 1/8 CL ...

na drini ćuprija

pre 11 godina

Wiener vidim po naslovu da si Bečanin, još kad malo uspoređuješ Austrijsku ligu s ovim ligama s ovih prostora onda mi to još više djeluje da sam u pravu, no buraz moram ti reći da ne budeš smiješan sa izjavama!
Jednom ''gospodskom Rapidu'' treba teška pljačka sudaca na uštrb Vojvodine da ju prođu, Jedan Salzburg ispadne od Dudelangea!!!!
Jedan Hajduk pobjedi Inter M na San Siru, Slaven Belupo Atletic Bilbao, Dinamo Villareal, Hajduk i Dinamo Anderlecht, o čemu pričaš ti buraz! Real se u Zagrebu nije naigro lopte prošle godine, tek 5 i 6 kolo su primili 13 golova ali to spada u neke kladioničarske afere, suradnju s Platinijem (Lyon) i naplatu dugova Ajaxu koji je koju sezonu ranije namjerno kući izgubio od Anderlechta da Dinamo ne prođe skupinu!
Nego buraz fino daljinski i prati koliko mladih igrača igra koji tek dolaze a kale se! Ovo nije možda projekat ni za ovu godinu ali uđi 5 puta zaredom u LP mora te poći, jer tada ćeš imat i kadar i koeficijent i lovu i sve, onda ide razmišljanje o prolasku u drugu fazu takmičenja. Dug je to proces ali bitno je da se krenulo!
Pozz svim poznavateljima sporta ma gdje bili

namobi

pre 11 godina

Partizan je, da bi bio u Ligi Sampiona, 2003 godine morao da pobedi Njukasl a 2010 Anderleht, a Dinamo je u poslednje dve godine pobedio Malme i Maribor.
Nego da se vratim na tenis..............

Tekelija

pre 11 godina

Глупо је говорити да је Динамо имао лаган жријеб.
Имао је и Партизан, ако ћемо право.
И ко је Партизану крив што је морао раније да пролази тешке екипе на путу до ЛШ.
Па прошле године је био Генк, нешто раније Артмедиа... Могли су и њих проћи. Оба су клуба слабија и од Андрлехта и од Њукасла.

Хрватима честитке.
Желим им да понове, а можда и побољшају прошлогодишњи резултат у ЛШ :)))

neno

pre 11 godina

zašto pričate gluposti o ždrijebu? dinamo je 8(osam) godina skupljao bodove u europi, i na temelju toga dobio status nositelja.
i kažete maribor slab?? maribor pobijedio dudelange, koji je izbacio red bull..pa sad vi vidite, umjesto maribora mogao je tu biti red bull.

haylee

pre 11 godina

hrvatski timski sport, za razliku od naseg, je definitivno u usponu. prsli smo u basketu, kao sto je tomasevic pre 10 godina najavio...kad smo bili na krovu sveta. u rukmetu smo realno videli gde smo na OI, u vaterpolu smo iza, o fudbalu da ne pricam. krah.

gnk

pre 11 godina

Himna
http://www.youtube.com/watch?v=BgomX3qD-iA


I malo prognoze:
Zdravko Mamić: 'Na zimu krećem u slaganje mega-momčadi, najboljeg Dinama u povijesti!'

Superior

pre 11 godina

Meni jos uvek nije jasno kako ovaj Dinamo nisu kaznili i izbacili iz svih evropskih takmicenja posle utakmice sa Lionom prosle godine...Pa ociglednije namestanje u zivotuuuu nisam video,kojem cak i ovi nasi iz ,,pivarske'' lige mogu samo da pozavide ;-)

aaa

pre 11 godina

Sad cete vidit u ligi prvaka taj "atomski Dinamo" sta ostavlja Hajduka po 20 bodova na kraju sezone , umjetni klub napravljen za bogacenje mamica koji krsi sve zakone sporta u Hrvatskoj i kome nitko ne moze stat na kraj , iako se vama cini kao uspjesan biznismen to je obican mafijas kojemu drzava ne moze nista. Inace Dinamu nakon promjene imena iz Croatie drzva otpisala dug od oko 267 miljuna dok Hajduku za dug od 100 miljuna sjedaju sa ovrhama , toliko o Dinamu kojega svi toliko hvale.

Realno

pre 11 godina

Ne mogu da verujem da su ušli u LŠ sa ovako slabom ekipom.Gledao sam obadve tekme protiv Ludogoreca i da ih sudije nisu dobro pogurale,ispali bi još tada.Bugari su za klasu bolji od njih,tvrdim.Čak su i prošle godine imali bolju momčad,nego sada a služili su za iživljavanje,koliko li će sada da ih pune.Na svakoj tekmi će biti 4+ a na gostovanjima i 6+.

malo podataka

pre 11 godina

Dvije lige prvaka igra Dinamo jer su imali stvarno lagani ždrijeb, Malme i Maribor.


---------

dinamo ima lagan ždrijeb u 4. krugu za ligu šampiona jer su NOSITELJI u zadnjem krugu, a nositelji su zato što su POBJEĐIVALI u Ligi Europa za razliku od Partizana koji je nanizao 30 poraza za redom. Dakle, lagan ždrijeb je posljedica dinamovog koeficjenta, a ne nekakve sreće.

.

pre 11 godina

Bravo !!!
Popravljamo se .
Sve vise i vise ne zajedljivi komentara.
Neobracajte paznju na ove nase i vase provokatore.
Naravno sretno sutra i partizanu i zvezdi od dinamovca.

lvzifer

pre 11 godina

Opet dosta sudijskih gresaka, kada igra Dinamo. Da li slucajno ili namerno ko ce ga znati. Prvo priznat krajnje sumnjiv gol Dinamu (po nekoj mojoj proceni gledaju ci snimak lopta je bila van terena), pa onda ponisten gol Dinamu (nisam siguran da li je bilo ofsajda),ali onda i ponisten cist gol Mariboru, sudija ne postuje prednost i svira faul a sekundu kasnije igrac Maribora sutira i pogadja gol .. U svakom slucaju ove godine im je bilo "sudjeno" da igraju, to se videlo jos protiv Ludogoreca.Jedina jacina ove ekipe Dinama uz srecan zreb i jos ponesto je cinjenica da vec par godina ova ekipa igra zajedno za razliku od nasih timova koji svake godine menjaju pola startne postave. Kelava, Simunic, Tonel, Vida, Ibanez, Vrsaljko,Badelj, Samir, Beciraj, Rukavina ..

djole

pre 11 godina

dinamo zahreb - zvanicno najgori tim u istoriji Lige prvaka, pokusace vec ove godine da obori proslosezonski rekord. A ja cenim da ce i uspeti... hahahahahaaa
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (vlajzi, 28. avgust 2012 23:23)

Kako uopste jedan partizanovac ima obraza da bilo koji drugi tim naziva najgorim u istoriji LS??? Pa ako saberemo Lige sampiona i lige evrope u kojima je Partizan ucestvovao ja mislim da samo jednom nisu porazeni, i to protiv B ekipe Sahtora u poslednjem kolu kada je Sahtor vec obezbedio dalji prolaz. Partizan je bez sumnje jedna od najvecih bruka u Evropi u poslednjih 10-15 godina!!!!d

ackoniškikartel

pre 11 godina

Verovatno da će opet imati krompir bodova ali stvarno svaka čast na plasmanu.Stvarno alal vera Mamiću na radu.Kamo sreće da je Partizan zadržao one godine Klea,Savića pa da je njima dodao Volkova,Aksentijevića,bila bi to druga pesma.Jednostavno mora da se ima neki sistem i to je to.Mogu da zamislim koliko će Dinamu biti lakše sledeće godine u kfalifikacijama.

HrvatZD

pre 11 godina

Cestitke Dinamu za prolaz u Ligu Prvaka. Moj najdrazi Hajduk jos nije tamo ali ce biti uskoro ako nastavi sa vlastitom dicom igrati.
Pisem iz jednostavnog razloga jer mislim da bi regionalna liga bila odlicno rjesenje, slicno kao u kosarci gdje su srpski klubovi u neku ruku pomogli hrvatskoj kosarci (jesu Srbi slabiji sada nego prije 2-3 godine u kosarci, ali mislim da razlog nije Jadranska Liga nego ipak nesto drugo).
Isto mislim da bi se trebalo prvih nekoliko godina zabranjivati dolazak gostujucih igraca (na svim utakmicama ukljucujuci DIN vs HAJ ili CZ vs PAR, itd...) na utakmice, siguran sam da bi se stanje normaliziralo nakon nekog vremena. Imali bi vrlo jake, mozda na pocetku vise interesantne nego jake, utakmice, ali s interesom dolazi lova i takva liga bi postala itekakav 'brand' u Europi a i u svijetu. Stvarno lijepo zvuci...

kljuse

pre 11 godina

Mrzim Dinamo, ali čestitam Mamiću, jer ovo je gotovo isključivo njegova zasluga. Takav fanatizam i posvećenost, kakvu nisam vidio kod naših (pod)predsjednika, se mora cijeniti. A ona grupa građana, koja sebe naziva BBB, mogu se pokriti ušima i ušutiti. U jeku najveće hajke i kampanje na Mamića, Dinamo 2x ulazi u LŠ, a to dovoljno govori koliko su BBB potrebni svom klubu...

Mauses

pre 11 godina

Mislim da bi moj osvrt bio ljudima zanimljiv i mogao bi da otvori zanimljivu diskusiju pa vas molim ga da objavite. Na osnovu plasmana u nacionalnim ligama u sezoni 2011/2012 prva i druga Ex Yu liga bi imale po 20 klubova a timovi koji ne upadnu u drugu ligu takmicili bi se u ligama u svojoj zemlji u kojima bi se takodje na osnovu koeficijenta odredio broj klubova koji iz svake zemlje ulazi u razigravanje za popunu druge lige npr. Srbija i Hrv 4, Slov 2, Bosna 2, CG 2 MAK 2, gde bi se zrebali klubovi i igrala eliminacija po kup sistemu od 1/8 finala po dve utakmice. Finalisti bi direktno isli u drugu ligu dok bi porazeni iz borbe za trece mesto isao u baraz gde bi igrao sa 15. iz druge lige . Iz prve lige bi ispadala 3 kluba direktno i jedan bi igrao baraz sa 4. iz druge lige, isto tako i iz druge.
Prva liga: (Srbija 5) Partizan, Crvena Zvezda, Vojvodina, Jagodina, Sloboda; (Hrvatska 5) Dinamo, Hajduk, Slaven Belupo, Split , Zagreb; (Bosna 4) Zeljeznicar, Siroki Brijeg, Borac Banja Luka, Sarajevo; (Slovenia 3) Maribor. Olimpija, Mura; (Makedonija 2) Vardar, Metalurg (Crna Gora 1) Buducnost;
Druga Liga: (Srbija 5) Radnicki, Spartak, OFK Beograd, Javor, Rad; (Hrvatska 5) Cibalia, Lokomotiva, Osijek, Istra, Zadar; (Slovenia 3) , Koper, Gorica, Rudar Velenje;. (Bosna 3) Olimpic, Zrinjski,Zvijezda (Crna gora 2) Rudar, Zeta; (Makedonija 2) Skendija, Renova.
Veliki pozdrav svim ljudima koji vole fudbal!

boki zagreb

pre 11 godina

Komšije možete se samo diviti uspjehu dinama, Partizan, a kamoli Zvezda nemaju zajedno uspjeha kao dinamo od raspada Yuge. Dinamo igra 4. put u Ligi prvaku u zadnjih 13 godina. A sad stiže i prva bomba od igrača http://sportske.jutarnji.hr/u-maksimir-stize-najveci-glumac-u-povijesti-nogometa--cilenac-carrasco-na-posudbi-u-dinamu/1050420/, a navodno je još Klasnić u planovima.

drago

pre 11 godina

O kakvom vi to boljem zdrijebu pricate? Taj AEL ce ove godine prvi put igrati Ligu Evrope a Maribotr je igra zadnje 2 godine. Seriff, recimo, ima bolje rezultate od oba tima u zadnjih par godina (iako je dsad od oba losoji).
Bugari su bolji od Maltezana. Sve je to ista (ne)kvaliteta. Da se razumijemo, Dinamo je los za evropski vrh ali su srpski timovi jos puno losiji.
Basel, Cluj, Helsingborg, Celtic, BATE Borisov, Ironi Kiryat Shmona, AEL, Anderlecht, Dinamo, Maribor...sve je to ista kvaliteta.

FeboZg

pre 11 godina

Nije uopće stvar u tome da ćemo biti možda kanta za napucavanje u LP..realno mi smo uvijek autsajderi u skupinama...to je realnost..pa Real daje po 5,6,7 komada redovno svima u la Primeri..gube i veča imena od dinama...važno je to da dinamo pronosi slavu HR nogometa ..time pomaže i ostale klubove,savez,imena igrača su u izlogu najvećih klubova..pa Mandžo,Olić,Eduardo,Ćorluka,Kranjčar,Lovren,Vukojević..sve su to djeca Dinama i dokaz kako se u kaljuži domaćih liga ipak stvara nešto dobro i kvalitetno..pa Mamić je na svim igračima zaradio preko 100 mil eura...sve ih jhe stvorio kad su bili niko i ništa i ulagao u njij..a mogli su svi zajedno propast i imat nikakve karijere...dinamo će dominirati na ovim prostirima kako godine budu odmicale..a akd se sjertim kakvi dragulji čekaju na potvrdu..Kovačić...Halilović..pa ovaj mali Pivarić koji je danas odigrao rutinski i izvrsno...veselju nikad kraja...i neko mi spominje lagan ždrijeb..pa taj Maribor je gazio i Rangerse,Lyon..o čemu neki pričaju to je smiješno..pa onaj Limmasol bi dinamo razvalio bez problema..a vi pričate o laganom ždrijebu

Vlada

pre 11 godina

Zanimljivi komentari ..... Dinamo Zagreb,Partizan,Maribor su uspeli da se dokopaju grupne faze Lige Sampiona ... to je i najveci uspeh kako neki rekose
ovde sam ulazak u grupnu fazu LS.... samo sto se niko neseti Hajduka Spilt i njegovog cetvrtfinale Lige Sampiona 1994/1995 protiv Ajaksa ... to je i najveci uspeh nekog kluba sa prostora EX SFRJ bar sto se Evrope tice ...

NICK PRASKATON

pre 11 godina

Ko napusta postolje, ne bi smeo K od kompleksa da ubacuje u pricu.
(kolorado, 29. avgust 2012 00:04)

Pomiješao si osjećaje,to napuštanje nema nikakvu vezu sa kompleksom,nego s nečim drugim što je bilo tako u to vrijeme.Vjeruj mi,nije bio kompleks.

GNK

pre 11 godina

Analiza suđenja utakmice: Dinamov gol regularan, pokradeni za poništen gol.

http://www.rtvslo.si/sport/nogomet/3d-analiza-gol-dinama-regularen-zadetka-razveljavljena-neupraviceno/290351

djole

pre 11 godina

Tragicari penal serije Udineze-Braga su:
igrac Udinezea koji je ocajno izveo "Panenku",i
nas golman Brkic koji nije bio ni blizu da odbrani bar jedan penal! Cemu da se nadaju igraci Udinezea kada Brkic na svih 5 penala ide na pogresnu stranu. Gledao sam mnoge penal serije i ne secam se kada je bilo lakse savladati golmana iz penala nego veceras Brkica.

Nemanja

pre 11 godina

Cestitam pre svega Mamicu. On je alfa i omega ovog kluba, sve su to postigli zbog njega. Covek koji je pronasao brojne sponzore (cak i grad Zagreb finansira), koji kupi igraca za 3000 a proda za 22 mil evra, koji je podigao Dinamo i koji ga uspesno vodi vec Godinama... JOs jednom svaka cast, a navijaci koi ga ne vole mogu samo da mu pljunu pod prozor, jer da nije njega od Dinama nista ne bi bilo.

Д.П.

pre 11 godina

Partizan je, da bi bio u Ligi Sampiona, 2003 godine morao da pobedi Njukasl a 2010 Anderleht, a Dinamo je u poslednje dve godine pobedio Malme i Maribor.
Nego da se vratim na tenis...…..
(namobi, 29. avgust 2012 00:22)

А Звезди се падао Милан, ПСВ и Ренџерс, па ти упореди ко је имао најтеже противнике. :)

musa dembele

pre 11 godina

Stvarno mi je neverovatno koliko su neki likovi spremni da svojim komentarima iskrivljuju realnost! Dinamu cestitke,ali to ju klub koji je iskoristio i drugu godinu maksimalno zreb.. U svakoj zemlji gde bude gostovao ce ga percipirati kao najgori u istoriji LS!To su cinjenice!

ATM-FLY

pre 11 godina

@djole

Da si iole realan i posten pohvalio bi Brkica jer je drzao Udineze u obe tekme, a ne da napises ono sto samo tebi odgovara. To za penale je tacno ali ima nas koji smo gledali celu utakmicu i Brkic je bio najbolji,spasao je 3-4 sigurna gola!Uz to je bio siguran na lopti. Za penale ima vremena,prosle godine Sijena,ove Udineze pa cemo videti dalje za decka,korak po korak!

na drini ćuprija

pre 11 godina

Mauses dragi prijatelju, mislim da bi se oko tvog elaborata jako naljutili Riječani budući da ih nisi nigdje uvrstio!
Inače čestitke Dinamu na ulasku u LP sa željom da ove sezone osvoje poneki bod, a da ne kažem kako bi dobro bilo kad bi se moglo biti treći pa nastaviti takmičenje na proljeće!

nkdz

pre 11 godina

da moras da te ´pune´u Lp prvo moras u nju uci anno 2012.!sretno ostalima na ulasku u Lp ako ne za par godina ,onda jednom...Do tada daljinski upravljac u ruke i gledajte Dinamo.uvijek mozete doci na B92 ostaviti komentar na temi jedinog tima na balu milijuna

Željko

pre 11 godina

Da nam je kojim slučajem umjesto ovog nesrećnog Đurića predsjednik kluba Zdravko Mamić iz Dinama,sa ovakvim igračima mi bi smo svake godine igrali Ligu šampiona.Kroz Ligu šampiona ovakvi igrači bi dobili na cijeni,budžet bi bio veći,imali bi smo i boljeg trenera nego što je Vermezović i slični njemu!Zato Uprava napoljeeeee!!!
(Realno, 28. avgust 2012 09:59)

bife

pre 11 godina

ma sta pricate dinamo imao lak zdrijeb,pa ovaj maribor bi podero partizana a tek ludgorec sta bi im uradio.pa ima i partizan lake zdrijebove pa evo dvije godine zaredom ne prolazi to.prestani trazit dlaku u jajetu i priznajte da dinamo institucija na ex ju podrujucu.

rema89

pre 11 godina

ovaj dinamo jos poceo redovno igrati LS,da mi je samo 1 sezona Zvezde pa makar i u ligi evrope pa da rknem ko covek.
davno bese 2007,...
napaceni smo al samo 1 sezona menja sve

Grobar73

pre 11 godina

Bravo komsije! Nadam se da cete i vi da navijate sutra za nas protiv Bordoa, pa da zajedno slavimo plasman u grupnu fazu!
(Delije Vreoci, 28. avgust 2012 22:52)

Tako je, samo se vi družite.A imate i sponu za druženje, zajedničku legendu, Prosinećkog.

Stefan

pre 11 godina

Svaka cast,ali opet sto neko rece da je umjesto slabasnog Malmea prosle sezone ili jos slabijeg Maribora ove bio samo Bazel,Anderleht i sl Dinamo bi realno ispao..Nadam se da se necete brukati ove sezone kao prosle i obarati rekorde.

milito

pre 11 godina

(Covjek sa kompleksom vise vrijednosti.., 29. avgust 2012 01:45)

Ti "ciparski" konobari igrali 1/4 finale LS o kojoj vi i mi mozemo samo da sanjamo! Neosporavam uspeh, jer u ovo vreme za ex-yu ekipe plasman u LS je senzacija + enormna zarada za nase prostore ali da bi bili u sansi za osvajanje nekih bodova, ili eventualnog prezimljavanja u Evropi, sto je gledajuci u oci u domenu teorije. Valjda ce vas pogledati sreca u zrebu kao i do sada, ima tu ekipa sa kojima bi bili blizu bodova, monpelje,braga,malaga...

mike

pre 11 godina

nikad nisam video vise hrvatskih komentara na B92 nego sada ..respekt ali kad dinamo bude opet gubio nece bit nijednog jedinog vise koji ce da pametari..kanta za nabpucavanje hvali se kod druge kante za napucavanje kako je ona bolja ;)) tako mi se to cini kad se dinamovci svadjaju sa partizanovcima ili obrnuto..

pozz

RubyRed

pre 11 godina

2.1 mio € zbog pobjede nad Šerifom, još 8.6 mio € od LP, 4 mio € od Badelja u HSV, 1.5 mio € od Modrićevog transfera... dolaze nam još 2 extra pojačanja za LP, 4. put u LP od raspada Jugoslavije.. DOMINACIJA u eks Yu
((#/d), 28. avgust 2012 23:15)
Hahahahahaah, i tebi puni i džepovi i srce. Ili je tu samo Maminho na dobitku.
Iskreno za takve klubove poput ovih sa naših prostora UEFA bi morala da uvede negu nižerazrednu LŠ. Dinamo je prošle godine postao najgori učesnik LŠ u istoriji takmičenja. Partizan kad god dođe do neke grupne faze(LŠ ili LE), brukanje belosvetsko. O Zvezdi ne treba trošiti reči. Od 2007. nije praktično ni učestvovala u UEFA takmičenjima, nego je ispadala u vreme letnjih kanjikuli. Ne, nije mi drago što je tako, ali je tako.

Dado

pre 11 godina

Maribor je u drugoj utakmici bio nenormalno los s obzirom na prvu utakmicu. U Zagrebu je baksuz Beric 2 puta imao na tacni drugi gol Maribora i takve sanse moraju se pretvoriti u golove! Juce kao da su podlegli pritisku mada su imali neke svoje polusanse. Kad vidim kakvi sve timovi ulaze u Ligu Sampiona (ne mislim Na Dinamo) zao mi je samo sto ovo pravilo Platinija nije uvedeno 5 godina ranije, kada je Zvezda imala ubedljivo najbolju ekipu u poslednjih nekoliko godina. Tada su Ziga, Bole, Basta i drugovi za LŠ igrali protiv PSVa (one godine usli u polufinale), Milana (one godine pokorio Evropu) i tako dalje. Jedino mi zao da Rangers nije bio izbacen posto su bilo stvarno smesan tim Ali je Zvezda bila jos smesniji

Dddd

pre 11 godina

AEL Dinamo opet u Ligi Šamrokona?

uuuu pa to će opet kompleksi da izađu na površinu na ovom sajtu!
(ajmo ajde, 28. avgust 2012 23:20)

Ko se nasao da prica o komplexima, jedan komplex je vec izasao na povrsinu i to medju prvima, i to tvoj. Zaboravio si Petah Tikvu da pomenes, ali dobro, nije ti se uklapalo u ovaj pokusaj duhovitosti.

zuto-plav

pre 11 godina

Dinamo definitivno nije klasa za ostale klubove sa ovih prosora. Doduse Mamic jeste profesor za ove nase.
Zna se kako su izbacili su one jadne bugare. Nista nije slucajno. Pa im povrh svega padne Maribor u zadnjem krugu?!! Secamo se i onih sedam komada protiv Liona, sve je jasno. Ruka ruku miluje.

nikola MNE

pre 11 godina

Meni je jedino drago sto ce Beqiraj opet igrati LS i tako biti bolji igrac za reprezentaciju,a za Dinamo me bas briga,neka igra dje oce,kao i svi ostali...

wiener

pre 11 godina

ima tu ekipa sa kojima bi bili blizu bodova, monpelje,braga,malaga...
(milito, 29. avgust 2012 07:10)

slatko se nasmejah, posebno za bragu :) mozda neko misli da bi dinamo stigao do finala lige evrope kao sto je to braga uradila?

lepo je sto se dinamo plasirao u ligu sampiona, nesto sto se sad moze jer postoji zasebna ruta za sampione. ali nije lepo sto mnogim ljudima jos uvek nije jasno gde se nalazi ex-yu klupski fudbal. ovi klubovi iz spanije, francuske i portugala nisu istorijski neka imena, za razliku od nekih ex-yu klubova. sa kvalitetom je obrnuto. a vidim neki omalovazavaju i kiparske klubove, koji su puni stranaca i brazilaca, a ne konobara. sanjaju neki i kako ce dinamo rasti kao shakhtar.

realnost je medjutim da nijedna liga ex-yu nije jaca od recimo austrijske. nema veze sto se dinamo plasirao u ligu sampiona ponovo, a austrija mozda nece imati predstavnika u evropi od cetvrtka. o spaniji, portugalu i francuskoj ne zelim da govorim. svako ko se odande kvalifikuje u ligu sampiona je realno toliko jak da moze da odere najbolje klubove iz ex-yu za gol razliku.

Zoran kg

pre 11 godina

Vise srece nego pameti su imali Mamicevi decki u kvalifikacijama,ali kapa dole za ono sto su postigli.Zvezda kao institucija u svakom pogledu za Dinamo sa armijom navijaca kakvom samo mogu da nam zavide sanja Ligu Sampiona jos uvek.

Shearer

pre 11 godina

Zašto nekog od ovih igrača ne dovedu naši najveći klubovi, nađite ih na Youtube i videćete o kakvim potencijalima je reč.

http://www.transfermarkt.de/en/denis-petric/profil/spieler_28356.html
http://www.transfermarkt.de/en/marko-lukic/profil/spieler_160775.html
http://www.transfermarkt.de/en/alexander-milosevic/profil/spieler_171376.html
http://www.transfermarkt.de/en/dimitrios-popovic/profil/spieler_203167.html
http://www.transfermarkt.de/en/marko-mitrovic/profil/spieler_129557.html
http://www.transfermarkt.de/en/tom-rogic/profil/spieler_213672.html
http://www.transfermarkt.de/en/stefan-deak/profil/spieler_131572.html

Vladimir_natal_Petkovic

pre 11 godina

kao prvo svaka cast dinamu sto se kvalificirao drugu godinu zaredom u LS nije to lako postici ipak mislim da hrvati preteruju sa njihovim komentarima .jedan napise da su zahvaljujuci njihovim rezultatima u zadnjih 8 godina (koji rezultati?? ispadanje redovno u grupnim fazama LE i najgora ekipa ikada sto je igrala u LS???)eto dobili lakse protivnike kao sto su malmö ili maribor? kad pogledam jedan malo veci dinamo ,dinamo kiev koji ima 10 puta bolje rezultate od zagreba u zadnjim godinama koji dobija na zrebu fejnord i borussia mönchengladbach onda se pitam ko ovdje preteruje srbi koji kazu imali ste srece u zrebu ili hrvati koji eto kazu imali su super odlicne rezultate u evropi pa su zato izvukli to sto su izvukli!?! budite realni i jedni i drugi ,nista vi postigli niste pogotovo nasi klubovi ,hrvatski klubovi nepostoje osim dinama a dinamo redovno ispada iz grupnih faza ,ja nigde nevidim uspeh na cemu se moze neko hvaliti.necu da ulazim u pricu cija je liga bolja ,obe su krs i to veliki krs ..videcemo u kvalifikacijama dali hrvati mogu dobiti srbe u sportu gde imaju bolju reprezentaciju ,pred nama je tako da uzivajte ljudi ,ako neko iz zagreba ocekuje da ce dinamo bar uspeti do 3 ceg mesta u grupi LS onda neka ih neka ocekuju svejedno nece nijedan pisati ovde kad se bude dinamo opet blamiro svaki drugi utorak ili sredu tako da nema se sta prepirati i svadjati..

pozz

357

pre 11 godina

Pihh steta sto je Napoli u prosloj sezoni u poslednje dve tekeme ispustio kvalifikacije za LS... Sigurno bi vise uradio nego Udineze...

RubyRed

pre 11 godina

Da je bilo pravde oni nisu trebali da prođu prvu rundu kvalifikacija. Izbacili su Ludogorets golom u 98. minutu.
Sramota. Želim im istu gol razliku, kao prethodne sezone.

vlajzi

pre 11 godina

dinamo zahreb - zvanicno najgori tim u istoriji Lige prvaka, pokusace vec ove godine da obori proslosezonski rekord. A ja cenim da ce i uspeti... hahahahahaaa

Petar

pre 11 godina

Dinamo je na ovim prostorima najmanje zadnjih 5-6 godina klasa za sebe, pa koliko to bilo teško priznati drugim navijačima.

Čestitke
(HRvoje, 28. avgust 2012 22:47)

Ovakve stvari se mogu pisati ljudima koji ne znaju ništa o nogometu, niti prate nogomet. Dvije lige prvaka igra Dinamo jer su imali stvarno lagani ždrijeb, Malme i Maribor. Dinamo, realno, ni prismrditi ne može Ligi prvaka, što će se vidjeti čim počnu utakmice u skupini gdje će 0-2 biti super rezultat. Danas da je bio Bazel ili Malaga, ništa više, Dinamo bi ispao.

Dinamo u zadnjih 5 godina ima ispadanja u skupini Lige Evrope (tako je zapravo već 60 godina u tom klubu, 60 godina nisu ništa u Evropi napravili) i lanjsko sramoćenje u Ligi Prvaka gdje su i službeno postali najgora ekipa tog natjecanja ikada. Ja ne vidim gdje oni to rade nešto veliko da bi bili klasa za sebe ? Gdje ...? Da su klub na razini Dinama Kijeva ja ovdje slova ne bi napisao...

marko1984

pre 11 godina

Misel Platini pre 10ak meseci: '' Mamicu primite 7 od Liona igracete ligu ''prvaka'' i sledece godine''
Ove godine: Nadoknada protiv ludogoreca po 10 minuta svaki mec i protivnik u plej ofu nedorastao drugoj nogometnoj ligi...
Pametnom dovoljno...

Realno

pre 11 godina

Ne mogu da verujem da su ušli u LŠ sa ovako slabom ekipom.Gledao sam obadve tekme protiv Ludogoreca i da ih sudije nisu dobro pogurale,ispali bi još tada.Bugari su za klasu bolji od njih,tvrdim.Čak su i prošle godine imali bolju momčad,nego sada a služili su za iživljavanje,koliko li će sada da ih pune.Na svakoj tekmi će biti 4+ a na gostovanjima i 6+.

namobi

pre 11 godina

Partizan je, da bi bio u Ligi Sampiona, 2003 godine morao da pobedi Njukasl a 2010 Anderleht, a Dinamo je u poslednje dve godine pobedio Malme i Maribor.
Nego da se vratim na tenis..............

lvzifer

pre 11 godina

Opet dosta sudijskih gresaka, kada igra Dinamo. Da li slucajno ili namerno ko ce ga znati. Prvo priznat krajnje sumnjiv gol Dinamu (po nekoj mojoj proceni gledaju ci snimak lopta je bila van terena), pa onda ponisten gol Dinamu (nisam siguran da li je bilo ofsajda),ali onda i ponisten cist gol Mariboru, sudija ne postuje prednost i svira faul a sekundu kasnije igrac Maribora sutira i pogadja gol .. U svakom slucaju ove godine im je bilo "sudjeno" da igraju, to se videlo jos protiv Ludogoreca.Jedina jacina ove ekipe Dinama uz srecan zreb i jos ponesto je cinjenica da vec par godina ova ekipa igra zajedno za razliku od nasih timova koji svake godine menjaju pola startne postave. Kelava, Simunic, Tonel, Vida, Ibanez, Vrsaljko,Badelj, Samir, Beciraj, Rukavina ..

mourininho

pre 11 godina

Da je bilo pravde oni nisu trebali da prođu prvu rundu kvalifikacija. Izbacili su Ludogorets golom u 98. minutu.
Sramota. Želim im istu gol razliku, kao prethodne sezone.
(RubyRed, 28. avgust 2012 22:50)

Zaboravio si da je Ludgorets dao gol is offsidea, al kompleksi su ipak kompleksi...

Mauses

pre 11 godina

Mislim da bi moj osvrt bio ljudima zanimljiv i mogao bi da otvori zanimljivu diskusiju pa vas molim ga da objavite. Na osnovu plasmana u nacionalnim ligama u sezoni 2011/2012 prva i druga Ex Yu liga bi imale po 20 klubova a timovi koji ne upadnu u drugu ligu takmicili bi se u ligama u svojoj zemlji u kojima bi se takodje na osnovu koeficijenta odredio broj klubova koji iz svake zemlje ulazi u razigravanje za popunu druge lige npr. Srbija i Hrv 4, Slov 2, Bosna 2, CG 2 MAK 2, gde bi se zrebali klubovi i igrala eliminacija po kup sistemu od 1/8 finala po dve utakmice. Finalisti bi direktno isli u drugu ligu dok bi porazeni iz borbe za trece mesto isao u baraz gde bi igrao sa 15. iz druge lige . Iz prve lige bi ispadala 3 kluba direktno i jedan bi igrao baraz sa 4. iz druge lige, isto tako i iz druge.
Prva liga: (Srbija 5) Partizan, Crvena Zvezda, Vojvodina, Jagodina, Sloboda; (Hrvatska 5) Dinamo, Hajduk, Slaven Belupo, Split , Zagreb; (Bosna 4) Zeljeznicar, Siroki Brijeg, Borac Banja Luka, Sarajevo; (Slovenia 3) Maribor. Olimpija, Mura; (Makedonija 2) Vardar, Metalurg (Crna Gora 1) Buducnost;
Druga Liga: (Srbija 5) Radnicki, Spartak, OFK Beograd, Javor, Rad; (Hrvatska 5) Cibalia, Lokomotiva, Osijek, Istra, Zadar; (Slovenia 3) , Koper, Gorica, Rudar Velenje;. (Bosna 3) Olimpic, Zrinjski,Zvijezda (Crna gora 2) Rudar, Zeta; (Makedonija 2) Skendija, Renova.
Veliki pozdrav svim ljudima koji vole fudbal!

aaa

pre 11 godina

Sad cete vidit u ligi prvaka taj "atomski Dinamo" sta ostavlja Hajduka po 20 bodova na kraju sezone , umjetni klub napravljen za bogacenje mamica koji krsi sve zakone sporta u Hrvatskoj i kome nitko ne moze stat na kraj , iako se vama cini kao uspjesan biznismen to je obican mafijas kojemu drzava ne moze nista. Inace Dinamu nakon promjene imena iz Croatie drzva otpisala dug od oko 267 miljuna dok Hajduku za dug od 100 miljuna sjedaju sa ovrhama , toliko o Dinamu kojega svi toliko hvale.

nikola MNE

pre 11 godina

Meni je jedino drago sto ce Beqiraj opet igrati LS i tako biti bolji igrac za reprezentaciju,a za Dinamo me bas briga,neka igra dje oce,kao i svi ostali...

musa dembele

pre 11 godina

Stvarno mi je neverovatno koliko su neki likovi spremni da svojim komentarima iskrivljuju realnost! Dinamu cestitke,ali to ju klub koji je iskoristio i drugu godinu maksimalno zreb.. U svakoj zemlji gde bude gostovao ce ga percipirati kao najgori u istoriji LS!To su cinjenice!

kolorado

pre 11 godina

Da je bilo pravde oni nisu trebali da prođu prvu rundu kvalifikacija. Izbacili su Ludogorets golom u 98. minutu.
Sramota. Želim im istu gol razliku, kao prethodne sezone.
(RubyRed, 28. avgust 2012 22:50)

Zaboravio si da je Ludgorets dao gol is offsidea, al kompleksi su ipak kompleksi...
(mourininho, 28. avgust 2012 23:22)

Ko napusta postolje, ne bi smeo K od kompleksa da ubacuje u pricu.

(#/d)

pre 11 godina

2.1 mio € zbog pobjede nad Šerifom, još 8.6 mio € od LP, 4 mio € od Badelja u HSV, 1.5 mio € od Modrićevog transfera... dolaze nam još 2 extra pojačanja za LP, 4. put u LP od raspada Jugoslavije.. DOMINACIJA u eks Yu

Superior

pre 11 godina

Meni jos uvek nije jasno kako ovaj Dinamo nisu kaznili i izbacili iz svih evropskih takmicenja posle utakmice sa Lionom prosle godine...Pa ociglednije namestanje u zivotuuuu nisam video,kojem cak i ovi nasi iz ,,pivarske'' lige mogu samo da pozavide ;-)

doctor

pre 11 godina

Realno,osrednji zreb i mala sudijska pomoc(98 minuta)... Tesko ce proci nesto bolje nego prosle sezone,ali zato Mamic trlja ruke ! taj covek bolje prolazi nego da je kupio Dinamo.. Isto bih napisao i da je Partizan prosao,jer je jako tesko se nositi sa velikanima,mozes da steknes iskustvo,ali mozes i tesko da se osramotis!

Vladimir_natal_Petkovic

pre 11 godina

kao prvo svaka cast dinamu sto se kvalificirao drugu godinu zaredom u LS nije to lako postici ipak mislim da hrvati preteruju sa njihovim komentarima .jedan napise da su zahvaljujuci njihovim rezultatima u zadnjih 8 godina (koji rezultati?? ispadanje redovno u grupnim fazama LE i najgora ekipa ikada sto je igrala u LS???)eto dobili lakse protivnike kao sto su malmö ili maribor? kad pogledam jedan malo veci dinamo ,dinamo kiev koji ima 10 puta bolje rezultate od zagreba u zadnjim godinama koji dobija na zrebu fejnord i borussia mönchengladbach onda se pitam ko ovdje preteruje srbi koji kazu imali ste srece u zrebu ili hrvati koji eto kazu imali su super odlicne rezultate u evropi pa su zato izvukli to sto su izvukli!?! budite realni i jedni i drugi ,nista vi postigli niste pogotovo nasi klubovi ,hrvatski klubovi nepostoje osim dinama a dinamo redovno ispada iz grupnih faza ,ja nigde nevidim uspeh na cemu se moze neko hvaliti.necu da ulazim u pricu cija je liga bolja ,obe su krs i to veliki krs ..videcemo u kvalifikacijama dali hrvati mogu dobiti srbe u sportu gde imaju bolju reprezentaciju ,pred nama je tako da uzivajte ljudi ,ako neko iz zagreba ocekuje da ce dinamo bar uspeti do 3 ceg mesta u grupi LS onda neka ih neka ocekuju svejedno nece nijedan pisati ovde kad se bude dinamo opet blamiro svaki drugi utorak ili sredu tako da nema se sta prepirati i svadjati..

pozz

kad ćete više shvatiti?!

pre 11 godina

(Covjek sa kompleksom vise vrijednosti.., 29. avgust 2012 01:45)

svaka čast majstore, fino si ih opeglao.

Mnogi bi ovdje omalovažavali i da je Dinamo na putu u LP izbacio Barcelonu, opet bi nalazili koješta jer su puni kompleksa. Dok Dinamo drugu godinu zaredom igra najjače natjecanje, njihovi Partizani i Zvezde ispadaju od Shamrocka, AEL-a, jedva prolaze patuljke Naftana i Omoniju a čim dođe ozbiljnija ekipa, rutinski se ispada.

Eto ljudi moji, to vam je realnost. Mariborčani su se uvjerili koliko je Dinamo iznad njih kad ih je rutinski smlavio sa nikakvom igrom u obje utakmice. Taj isti Maribor koji bi vjerojatno izbacio i Partizana i Zvezdu.

Srećom ima i normalnih ljudi kao što je Damir koji je čestitao na uspjehu bez imalo problema.

Sloba

pre 11 godina

"Pregazićemo Maribor kao plitak potok". (Zdravko Mamić)

Mamiću, legendo, dođi u Srbiju, preuzmi klub po tvom izboru, samo dođi! Ti si za ove naše amatere otac fudbala!

Grobar73

pre 11 godina

Bravo komsije! Nadam se da cete i vi da navijate sutra za nas protiv Bordoa, pa da zajedno slavimo plasman u grupnu fazu!
(Delije Vreoci, 28. avgust 2012 22:52)

Tako je, samo se vi družite.A imate i sponu za druženje, zajedničku legendu, Prosinećkog.

Stefan

pre 11 godina

Svaka cast,ali opet sto neko rece da je umjesto slabasnog Malmea prosle sezone ili jos slabijeg Maribora ove bio samo Bazel,Anderleht i sl Dinamo bi realno ispao..Nadam se da se necete brukati ove sezone kao prosle i obarati rekorde.

djole

pre 11 godina

Tragicari penal serije Udineze-Braga su:
igrac Udinezea koji je ocajno izveo "Panenku",i
nas golman Brkic koji nije bio ni blizu da odbrani bar jedan penal! Cemu da se nadaju igraci Udinezea kada Brkic na svih 5 penala ide na pogresnu stranu. Gledao sam mnoge penal serije i ne secam se kada je bilo lakse savladati golmana iz penala nego veceras Brkica.

major JNA

pre 11 godina

ZDRAVKO MAMIC covek koji ima mozak za razliku od Djure i Lukica!

Vidim Ratka Butorovica kao srpskog Mamica

Nista GNK Dinamu sve najbolje u LS,a mi eto da izbacimo taj Tromso i Bordo

FeboZg

pre 11 godina

Rutinerski i pametno do kraja..Kranjci nam nisu pošteno priprjetili ni jednom na tekmi..još jedan uspjeh i velika potvrda HR nogometa..nakon Lukinog transfera Dinamo drugu godinu zaredom u LP..neko na Poljančetu a neko na Parku prinčeva i Camp Nou...

Yugoslowenskifudbalskonogometni nostalgicar

pre 11 godina

E komsije, a da napravimo regionalnu ligu, 9 vasih i 9 nasih, ma ne treba nam ni LS ni LE, ni slovenci, crnogorci, ni bosanci, a, ma Bog da nas vidi...???

Dinamo

pre 11 godina

Janezi su najdraže mušterije, iz godine u godinu ih šamaramo. Dvaput Domžale, pa Kopar a sada rutinski bez puno umaranja i Maribor.

Dođite nam opet!

kako je lepo biti ....

pre 11 godina

Rutinerski i pametno do kraja..Kranjci nam nisu pošteno priprjetili ni jednom na tekmi..još jedan uspjeh i velika potvrda HR nogometa..nakon Lukinog transfera Dinamo drugu godinu zaredom u LP..neko na Poljančetu a neko na Parku prinčeva i Camp Nou...
(FeboZg, 28. avgust 2012 22:55)

A neko za kompjuterom...lol

Dinamo uvjerljivo najbolji klub na ovim prostorima..

pre 11 godina

Zanimljiv je podatak da Slovenci u posljednjih 20 godina nisu niti jednom proci hrvatske klubove ili reprezentaciju. Ovo je 6 puta za redom da je Dinamo izbacio slovenskog predstavnika u nekom od europskih natjecanja. Jos kad tome pridodama da je Hrvatska izbacila Sloveniju u dodatnim kvalifikacija, nije niti cudno da Slovence peru kompleksi i pokusavaju stopirati Hrvatsku ka europskim integracijama.

zoran fr

pre 11 godina

svaka cas komsije tako se igra i posluje klubom,bicete bogatiji za nekoliko millijonceta,a sto je vaznije igrace te u ls s najboljim klubovima evrope.
e moj djuro snajderu,e moj partizane,kakvu vi politiku i igru imate samo vi znate,ja bi reko kKATASTROFA
KOMSIJE KAD IGRATE LS IMATE JOS JEDNOG NAVIJACA

Д.П.

pre 11 godina

Partizan je, da bi bio u Ligi Sampiona, 2003 godine morao da pobedi Njukasl a 2010 Anderleht, a Dinamo je u poslednje dve godine pobedio Malme i Maribor.
Nego da se vratim na tenis...…..
(namobi, 29. avgust 2012 00:22)

А Звезди се падао Милан, ПСВ и Ренџерс, па ти упореди ко је имао најтеже противнике. :)

mike

pre 11 godina

nikad nisam video vise hrvatskih komentara na B92 nego sada ..respekt ali kad dinamo bude opet gubio nece bit nijednog jedinog vise koji ce da pametari..kanta za nabpucavanje hvali se kod druge kante za napucavanje kako je ona bolja ;)) tako mi se to cini kad se dinamovci svadjaju sa partizanovcima ili obrnuto..

pozz

Covjek sa kompleksom vise vrijednosti..

pre 11 godina

Partizan je, da bi bio u Ligi Sampiona, 2003 godine morao da pobedi Njukasl a 2010 Anderleht, a Dinamo je u poslednje dve godine pobedio Malme i Maribor.
(namobi, 29. avgust 2012 00:22)

Ok, i sto bi to trebalo znaciti? Pa Platini vam je podrario u posljednje 2 godine ciparske konobare i sjeverno irske ribe pa je prvak Srbije lagano izbacen iz Europe od poluamatatera! Nije Dinamo kriv sto apsolutno vise nikoga ne mozete pobjediti u Europi. Dinamo je svojim koeficijentom zasluzio "slabije" protivnike, koeficijentom koji je 8 godina marljivo skuplja, fascinatan je podatak da je Dinamo samo pretprosle sezone sakupio vise europskih bodova nego svi srpski klubovi zajedno u posljednjih 8 godina! To dovoljno govori na kakvoj je razini srpki nogomet, zar ne? Dinamo je u posljednjih 10 godina ispadao na korak od lige prvaka od Arsenala, Milana, Werdera, Sahtjora, Dinama Kiev, pa nam vi komsije i dalje pricajte svoje pricice i nekaakvoj sreci u zdrijebu dok vam klubovi nisu u stanju vise nika dobiti u Europi.

zuto-plav

pre 11 godina

Dinamo definitivno nije klasa za ostale klubove sa ovih prosora. Doduse Mamic jeste profesor za ove nase.
Zna se kako su izbacili su one jadne bugare. Nista nije slucajno. Pa im povrh svega padne Maribor u zadnjem krugu?!! Secamo se i onih sedam komada protiv Liona, sve je jasno. Ruka ruku miluje.

pa ja sam

pre 11 godina

Stvarno bi voleo da vidim tu nasu regionalnu ligu,Zvezda,Partizan,Vojvodina,Dinamo,Hajduk,Rijeka,svake nedelje neki derbi,ponovo bi oziveo balkanski fudbal !

Slavonija

pre 11 godina

Nisam navijač Dinama ali mi je drago sto je ušao u LP.Realno nemaju ekipu za LP.Jer koliko para toliko i muzike.Nadam se da će i Zvezda i Partizan također da prodju.U svakom slučaju mi je puno draže pratit EL sa njima nego tamo neki Bordo ili Tromso.

DINAMOVAC

pre 11 godina

mnogo ljubomornih komentara ovdje,od Newcastla.Platinija...cinjenica jest da je Dinamo zasluzeno u CL jer je miljama ispred svih na Balkanu

maylo,zg

pre 11 godina

dinamo zahreb - zvanicno najgori tim u istoriji Lige prvaka, pokusace vec ove godine da obori proslosezonski rekord. A ja cenim da ce i uspeti... hahahahahaaa
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (vlajzi, 28. avgust 2012 23:23) Možda za koju deceniju i tvoj klub uđe u Ligu Prvaka pa ćeš imati pravi razlog za veselje.Do tada ti preostaje da zavidiš Dinamu i da se svađaš sa Grobarima koji je klub ve,pardon,koji je više propao.

Michel Platini

pre 11 godina

Prvaci HR i SLO,a s druge strane sampioni Portugalije i Italije se bore za LS,kako to?
(mladen, 28. avgust 2012 22:49)

Zato što sam ja tako odlučio!! Sa ovim sustavom natjecanja u kvalifikacijama sam i vašem Partizanu prije par godina omogučio Ligu Šampiona.Jel sad malo jasnije!?

Damir

pre 11 godina

Treba biti realan i priznati da je Hrvatska u puno cemu bolja od nas pa i u fudbalu,kako reprezentativnom tako i klupskom,bar po rezultatima.A mi treba da se okrenemo nasem dvoristu i da gledamo kako da nama bude bolje u Srbiji,a ne samo da kritikujemo tudje uspehe...

Netrazimo puno

pre 11 godina

Aaaaa ocu da puknem od muke moja Zvezda nije igrala u evropi 5 godina... A Partizan ispada od Samroka sad i od nekog Tromsoa.. IMAJTE malo milosti vi sto otiamte od Zvezde i Partizana...

Shearer

pre 11 godina

Zašto nekog od ovih igrača ne dovedu naši najveći klubovi, nađite ih na Youtube i videćete o kakvim potencijalima je reč.

http://www.transfermarkt.de/en/denis-petric/profil/spieler_28356.html
http://www.transfermarkt.de/en/marko-lukic/profil/spieler_160775.html
http://www.transfermarkt.de/en/alexander-milosevic/profil/spieler_171376.html
http://www.transfermarkt.de/en/dimitrios-popovic/profil/spieler_203167.html
http://www.transfermarkt.de/en/marko-mitrovic/profil/spieler_129557.html
http://www.transfermarkt.de/en/tom-rogic/profil/spieler_213672.html
http://www.transfermarkt.de/en/stefan-deak/profil/spieler_131572.html

Dado

pre 11 godina

Maribor je u drugoj utakmici bio nenormalno los s obzirom na prvu utakmicu. U Zagrebu je baksuz Beric 2 puta imao na tacni drugi gol Maribora i takve sanse moraju se pretvoriti u golove! Juce kao da su podlegli pritisku mada su imali neke svoje polusanse. Kad vidim kakvi sve timovi ulaze u Ligu Sampiona (ne mislim Na Dinamo) zao mi je samo sto ovo pravilo Platinija nije uvedeno 5 godina ranije, kada je Zvezda imala ubedljivo najbolju ekipu u poslednjih nekoliko godina. Tada su Ziga, Bole, Basta i drugovi za LŠ igrali protiv PSVa (one godine usli u polufinale), Milana (one godine pokorio Evropu) i tako dalje. Jedino mi zao da Rangers nije bio izbacen posto su bilo stvarno smesan tim Ali je Zvezda bila jos smesniji

Tekelija

pre 11 godina

Глупо је говорити да је Динамо имао лаган жријеб.
Имао је и Партизан, ако ћемо право.
И ко је Партизану крив што је морао раније да пролази тешке екипе на путу до ЛШ.
Па прошле године је био Генк, нешто раније Артмедиа... Могли су и њих проћи. Оба су клуба слабија и од Андрлехта и од Њукасла.

Хрватима честитке.
Желим им да понове, а можда и побољшају прошлогодишњи резултат у ЛШ :)))

bas celik

pre 11 godina

sretno sutra komsije.
i nadam se da necemo biti kanta za napucavanje u europi...
sanjam o jakoj velikoj cetvorki u ligi prvaka.
pun mi je k sramocenja od sherifa, shamrocka i shelbournea...

Deki

pre 11 godina

To se zove kontinuitet.Čuvaš kvalitet na istom nivou a već si obezbedio povlašćen status i igraš sa slabijim protivnicima u kvalifikacijama.Stalno inkasiraš 10 i više miliona.Pametno!A moj Partizan udje u LŠ,uzme lovu,rasproda sve što vredi,opet uzme dobru lovu i onda svake godine pravi sve lošiji tim.Da plačeš od srpskoga lopovluka!

dejan-minhen

pre 11 godina

(Petar, 28. avgust 2012 23:13)

apsolutno realan komentar!
Fudbal na prostoru bivse drzave je sasvim srozan.
Maribor, Partizan i eto sada Dinamo su uspevali da udu u LS. Realno gledajuci sve je to bilo povuci potegni, ali usli su. U kakvim uslovima svi rade i sa kakvom mafijom i to je veliki uspeh. u LS onda manje vise debakl!

Sto se srpskih klubova tice, mislim da Partizan ima neke sanse da ude u LE. Zvezdi ce biti jako, jako tesko. Igrace i protiv sudija!!! Kao sto je i Vojvodina igrala.
Ne mislim da se radi o svetskoj zaveri, radi se o novcu. Bitno da se zapdanjacima namakne jos vise para.

bilo kako bilo, ja Dinamu cestitam plasman u LS.

a ovaj Febo koji je navodno iz ZG a ponekada napise da je srecan, vidim da zna i koje su reklame bile aktuelne u Srbiji za vreme EP :)) da ti decko ipak ne zivis negde izmedu Sida i Dimitrovgrada ili Horgosa i Preseva? :)a Zagreb nikada nisi ni video!?

dibi

pre 11 godina

Dinamu svaka cast!Mamicu se smeju a covek drugu godinu za redom uvodi ekipu u ls!Djuricu i Lukicu vi ste teski amateri i lopovi,prodaste sve zivo sto je valjalo u nasa dva kluba.Imam 33 godine i tvrdim sa sigurnoscu da moj partizan a isto i zvezda nikada nisu imali gore timove u zadnjih 20 godina!!!

kljuse

pre 11 godina

Mrzim Dinamo, ali čestitam Mamiću, jer ovo je gotovo isključivo njegova zasluga. Takav fanatizam i posvećenost, kakvu nisam vidio kod naših (pod)predsjednika, se mora cijeniti. A ona grupa građana, koja sebe naziva BBB, mogu se pokriti ušima i ušutiti. U jeku najveće hajke i kampanje na Mamića, Dinamo 2x ulazi u LŠ, a to dovoljno govori koliko su BBB potrebni svom klubu...

boki

pre 11 godina

eto kad mamic proda badelja
kad odigra sve utakmice kvalifikacija
a mi uoci odlucujuce utalmice tri igraca prodajemo kao da smo m.siti pa imamo 30 igraca
svi napolje iz partizana

ICC x FCV

pre 11 godina

Dinamo ZG svaka vam čast, a mi bolje da gledamo u naša dvorišta, pa ćemo možda jednoga dana i gledati Vošu i ostale domaće klubove redovno u evro takmičenjima. Amin

wiener

pre 11 godina

ima tu ekipa sa kojima bi bili blizu bodova, monpelje,braga,malaga...
(milito, 29. avgust 2012 07:10)

slatko se nasmejah, posebno za bragu :) mozda neko misli da bi dinamo stigao do finala lige evrope kao sto je to braga uradila?

lepo je sto se dinamo plasirao u ligu sampiona, nesto sto se sad moze jer postoji zasebna ruta za sampione. ali nije lepo sto mnogim ljudima jos uvek nije jasno gde se nalazi ex-yu klupski fudbal. ovi klubovi iz spanije, francuske i portugala nisu istorijski neka imena, za razliku od nekih ex-yu klubova. sa kvalitetom je obrnuto. a vidim neki omalovazavaju i kiparske klubove, koji su puni stranaca i brazilaca, a ne konobara. sanjaju neki i kako ce dinamo rasti kao shakhtar.

realnost je medjutim da nijedna liga ex-yu nije jaca od recimo austrijske. nema veze sto se dinamo plasirao u ligu sampiona ponovo, a austrija mozda nece imati predstavnika u evropi od cetvrtka. o spaniji, portugalu i francuskoj ne zelim da govorim. svako ko se odande kvalifikuje u ligu sampiona je realno toliko jak da moze da odere najbolje klubove iz ex-yu za gol razliku.

djole

pre 11 godina

dinamo zahreb - zvanicno najgori tim u istoriji Lige prvaka, pokusace vec ove godine da obori proslosezonski rekord. A ja cenim da ce i uspeti... hahahahahaaa
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (vlajzi, 28. avgust 2012 23:23)

Kako uopste jedan partizanovac ima obraza da bilo koji drugi tim naziva najgorim u istoriji LS??? Pa ako saberemo Lige sampiona i lige evrope u kojima je Partizan ucestvovao ja mislim da samo jednom nisu porazeni, i to protiv B ekipe Sahtora u poslednjem kolu kada je Sahtor vec obezbedio dalji prolaz. Partizan je bez sumnje jedna od najvecih bruka u Evropi u poslednjih 10-15 godina!!!!d

HrvatZD

pre 11 godina

Cestitke Dinamu za prolaz u Ligu Prvaka. Moj najdrazi Hajduk jos nije tamo ali ce biti uskoro ako nastavi sa vlastitom dicom igrati.
Pisem iz jednostavnog razloga jer mislim da bi regionalna liga bila odlicno rjesenje, slicno kao u kosarci gdje su srpski klubovi u neku ruku pomogli hrvatskoj kosarci (jesu Srbi slabiji sada nego prije 2-3 godine u kosarci, ali mislim da razlog nije Jadranska Liga nego ipak nesto drugo).
Isto mislim da bi se trebalo prvih nekoliko godina zabranjivati dolazak gostujucih igraca (na svim utakmicama ukljucujuci DIN vs HAJ ili CZ vs PAR, itd...) na utakmice, siguran sam da bi se stanje normaliziralo nakon nekog vremena. Imali bi vrlo jake, mozda na pocetku vise interesantne nego jake, utakmice, ali s interesom dolazi lova i takva liga bi postala itekakav 'brand' u Europi a i u svijetu. Stvarno lijepo zvuci...

ATM-FLY

pre 11 godina

@djole

Da si iole realan i posten pohvalio bi Brkica jer je drzao Udineze u obe tekme, a ne da napises ono sto samo tebi odgovara. To za penale je tacno ali ima nas koji smo gledali celu utakmicu i Brkic je bio najbolji,spasao je 3-4 sigurna gola!Uz to je bio siguran na lopti. Za penale ima vremena,prosle godine Sijena,ove Udineze pa cemo videti dalje za decka,korak po korak!

drago

pre 11 godina

O kakvom vi to boljem zdrijebu pricate? Taj AEL ce ove godine prvi put igrati Ligu Evrope a Maribotr je igra zadnje 2 godine. Seriff, recimo, ima bolje rezultate od oba tima u zadnjih par godina (iako je dsad od oba losoji).
Bugari su bolji od Maltezana. Sve je to ista (ne)kvaliteta. Da se razumijemo, Dinamo je los za evropski vrh ali su srpski timovi jos puno losiji.
Basel, Cluj, Helsingborg, Celtic, BATE Borisov, Ironi Kiryat Shmona, AEL, Anderlecht, Dinamo, Maribor...sve je to ista kvaliteta.

spax

pre 11 godina

Prvaci HR i SLO,a s druge strane sampioni Portugalije i Italije se bore za LS,kako to?
(mladen, 28. avgust 2012 22:49)

Nikako. Prvaci Portugalije i Italije su se direktno kvalifikovali u LS.

care pratis li ti fudbal?

pre 11 godina

Prvaci HR i SLO,a s druge strane sampioni Portugalije i Italije se bore za LS,kako to?
(mladen, 28. avgust 2012 22:49)
Odkad su Udineze i Braga prvaci???

eh

pre 11 godina

Prvaci HR i SLO,a s druge strane sampioni Portugalije i Italije se bore za LS,kako to?
(mladen, 28. avgust 2012 22:49)

Pa isto kao i Partizan onomad. Platini je tako uradio da manji klubovi iz slabih liga imaju nekakvu sansu da udju u LS (sto mi se licno i cini posteno). Mada, da budemo iskreno, sampioni Portugalije i Italije ne igraju kvalifikacije.

Zoran kg

pre 11 godina

Vise srece nego pameti su imali Mamicevi decki u kvalifikacijama,ali kapa dole za ono sto su postigli.Zvezda kao institucija u svakom pogledu za Dinamo sa armijom navijaca kakvom samo mogu da nam zavide sanja Ligu Sampiona jos uvek.

.

pre 11 godina

Bravo !!!
Popravljamo se .
Sve vise i vise ne zajedljivi komentara.
Neobracajte paznju na ove nase i vase provokatore.
Naravno sretno sutra i partizanu i zvezdi od dinamovca.

NICK PRASKATON

pre 11 godina

Ko napusta postolje, ne bi smeo K od kompleksa da ubacuje u pricu.
(kolorado, 29. avgust 2012 00:04)

Pomiješao si osjećaje,to napuštanje nema nikakvu vezu sa kompleksom,nego s nečim drugim što je bilo tako u to vrijeme.Vjeruj mi,nije bio kompleks.

Rale

pre 11 godina

Sad cete vidit u ligi prvaka taj "atomski Dinamo" sta ostavlja Hajduka po 20 bodova na kraju sezone , umjetni klub napravljen za bogacenje mamica koji krsi sve zakone sporta u Hrvatskoj i kome nitko ne moze stat na kraj , iako se vama cini kao uspjesan biznismen to je obican mafijas kojemu drzava ne moze nista. Inace Dinamu nakon promjene imena iz Croatie drzva otpisala dug od oko 267 miljuna dok Hajduku za dug od 100 miljuna sjedaju sa ovrhama , toliko o Dinamu kojega svi toliko hvale.
(aaa, 29. avgust 2012 01:22)

Jeste brate, sve je to lepo, meni je Hajduk super klub, ali vi ste poslednji put tukli Dinamo u aprilu 2010. Mislim, dajte malo realnosti.
Inače, Mamić samo pokazuje da je pametan čovek. Koristi svaku priliku da nabije koeficijent i tako obezbedi što slabije protivnike, odlično trguje i prodaje igrače isključivo kad njemu to odgovara. Rukovodstva Partizana i Zvezde kod njega mogu da idu na časove komotno.

tužni partizanovac

pre 11 godina

Čestitke Dinamu. Dok se Mamić ponaša kao čovek sa vizijom, ima solidan tim godinama na okupu i ne rasprodaje svoje klince za siću, Lukić i glava-Djurić sve suprotno rade. Hrvati imaju reflektore na svim stadionima, igraju u večernjim terminima, a mi na 35°C po njivama. Sem toga, Dinamo svake godine igra ili LŠ ili LE i skuplja poene za sebe i za Hrvatsku ligu...
Regionalna liga i to ne jedna nego tri. Super liga, prva i druga, pa biste videli napredak fudbala, ovako katastrofa...
Još jednom, sve čestitke Dinamu...

RubyRed

pre 11 godina

2.1 mio € zbog pobjede nad Šerifom, još 8.6 mio € od LP, 4 mio € od Badelja u HSV, 1.5 mio € od Modrićevog transfera... dolaze nam još 2 extra pojačanja za LP, 4. put u LP od raspada Jugoslavije.. DOMINACIJA u eks Yu
((#/d), 28. avgust 2012 23:15)
Hahahahahaah, i tebi puni i džepovi i srce. Ili je tu samo Maminho na dobitku.
Iskreno za takve klubove poput ovih sa naših prostora UEFA bi morala da uvede negu nižerazrednu LŠ. Dinamo je prošle godine postao najgori učesnik LŠ u istoriji takmičenja. Partizan kad god dođe do neke grupne faze(LŠ ili LE), brukanje belosvetsko. O Zvezdi ne treba trošiti reči. Od 2007. nije praktično ni učestvovala u UEFA takmičenjima, nego je ispadala u vreme letnjih kanjikuli. Ne, nije mi drago što je tako, ali je tako.

Vlada

pre 11 godina

Zanimljivi komentari ..... Dinamo Zagreb,Partizan,Maribor su uspeli da se dokopaju grupne faze Lige Sampiona ... to je i najveci uspeh kako neki rekose
ovde sam ulazak u grupnu fazu LS.... samo sto se niko neseti Hajduka Spilt i njegovog cetvrtfinale Lige Sampiona 1994/1995 protiv Ajaksa ... to je i najveci uspeh nekog kluba sa prostora EX SFRJ bar sto se Evrope tice ...

malo podataka

pre 11 godina

Dvije lige prvaka igra Dinamo jer su imali stvarno lagani ždrijeb, Malme i Maribor.


---------

dinamo ima lagan ždrijeb u 4. krugu za ligu šampiona jer su NOSITELJI u zadnjem krugu, a nositelji su zato što su POBJEĐIVALI u Ligi Europa za razliku od Partizana koji je nanizao 30 poraza za redom. Dakle, lagan ždrijeb je posljedica dinamovog koeficjenta, a ne nekakve sreće.

milito

pre 11 godina

(Covjek sa kompleksom vise vrijednosti.., 29. avgust 2012 01:45)

Ti "ciparski" konobari igrali 1/4 finale LS o kojoj vi i mi mozemo samo da sanjamo! Neosporavam uspeh, jer u ovo vreme za ex-yu ekipe plasman u LS je senzacija + enormna zarada za nase prostore ali da bi bili u sansi za osvajanje nekih bodova, ili eventualnog prezimljavanja u Evropi, sto je gledajuci u oci u domenu teorije. Valjda ce vas pogledati sreca u zrebu kao i do sada, ima tu ekipa sa kojima bi bili blizu bodova, monpelje,braga,malaga...

haylee

pre 11 godina

hrvatski timski sport, za razliku od naseg, je definitivno u usponu. prsli smo u basketu, kao sto je tomasevic pre 10 godina najavio...kad smo bili na krovu sveta. u rukmetu smo realno videli gde smo na OI, u vaterpolu smo iza, o fudbalu da ne pricam. krah.

Boki

pre 11 godina

Cestitam komsijama....naravno sa gorcinom u grlu jer smo mi izgubili.mnogi su rekli kako su imali srece u zrebu,ja se slazem ali sam ubedjen da je partizan izvuko iste rivale ne bi prosao ni ludogorec ni serif a kamoli maribor(uzimam u obzir skor protiv slovenaca u fudbalu)

NOLE

pre 11 godina

Ljudi moji ,Dinamo ce da zaradi najmanje 11 mil,eura od UEFE,badelja su prodali Hamburgu za 5 mil eura,to je 16 mil eura, Nerjeseno u LP je pola mil,Pobjeda 1 mil Eura,Od ulaznica ce zaradit i od sponzora TV prava jos dodatnih 10 mil eura,jos ako dobiju ili nerjese koju utakmicu Znaci da ce DINAMO ZARADIT oko 27 do 30 mil eura koliko je to u Dinarima Srpskim 900 milijarda ?? Sta bi vi dali za ovu lovu??? A svi znamo da je Dinamo izgubio od Reala 1:0 ,a svi zanmo da je Lyon vodila u sljedeci kug jedino pobjeda od 5 golova,a svi isto znamo da je Ayax pustio Andelectu U LE i dinamo ispao,Pametnom dosta

GNK

pre 11 godina

Analiza suđenja utakmice: Dinamov gol regularan, pokradeni za poništen gol.

http://www.rtvslo.si/sport/nogomet/3d-analiza-gol-dinama-regularen-zadetka-razveljavljena-neupraviceno/290351

bife

pre 11 godina

ma sta pricate dinamo imao lak zdrijeb,pa ovaj maribor bi podero partizana a tek ludgorec sta bi im uradio.pa ima i partizan lake zdrijebove pa evo dvije godine zaredom ne prolazi to.prestani trazit dlaku u jajetu i priznajte da dinamo institucija na ex ju podrujucu.

pp

pre 11 godina

maribor nista nije pokazao a dinamo odigro koliko mu je bilo potrebno da se nisu sprdali u drugom poluvremenu bilo bi bar 3-0 i plus mislim regularan autogol ponisten

doboj

pre 11 godina

mladen@ vidim da bas neznas puno o fudbalu jer prvaci portugala i prvaci italije nemoraju ic u kvalifikacije za ls nego idu direktno u grupu

FeboZg

pre 11 godina

Nije uopće stvar u tome da ćemo biti možda kanta za napucavanje u LP..realno mi smo uvijek autsajderi u skupinama...to je realnost..pa Real daje po 5,6,7 komada redovno svima u la Primeri..gube i veča imena od dinama...važno je to da dinamo pronosi slavu HR nogometa ..time pomaže i ostale klubove,savez,imena igrača su u izlogu najvećih klubova..pa Mandžo,Olić,Eduardo,Ćorluka,Kranjčar,Lovren,Vukojević..sve su to djeca Dinama i dokaz kako se u kaljuži domaćih liga ipak stvara nešto dobro i kvalitetno..pa Mamić je na svim igračima zaradio preko 100 mil eura...sve ih jhe stvorio kad su bili niko i ništa i ulagao u njij..a mogli su svi zajedno propast i imat nikakve karijere...dinamo će dominirati na ovim prostirima kako godine budu odmicale..a akd se sjertim kakvi dragulji čekaju na potvrdu..Kovačić...Halilović..pa ovaj mali Pivarić koji je danas odigrao rutinski i izvrsno...veselju nikad kraja...i neko mi spominje lagan ždrijeb..pa taj Maribor je gazio i Rangerse,Lyon..o čemu neki pričaju to je smiješno..pa onaj Limmasol bi dinamo razvalio bez problema..a vi pričate o laganom ždrijebu

rema89

pre 11 godina

ovaj dinamo jos poceo redovno igrati LS,da mi je samo 1 sezona Zvezde pa makar i u ligi evrope pa da rknem ko covek.
davno bese 2007,...
napaceni smo al samo 1 sezona menja sve

neno

pre 11 godina

zašto pričate gluposti o ždrijebu? dinamo je 8(osam) godina skupljao bodove u europi, i na temelju toga dobio status nositelja.
i kažete maribor slab?? maribor pobijedio dudelange, koji je izbacio red bull..pa sad vi vidite, umjesto maribora mogao je tu biti red bull.

boki zagreb

pre 11 godina

Komšije možete se samo diviti uspjehu dinama, Partizan, a kamoli Zvezda nemaju zajedno uspjeha kao dinamo od raspada Yuge. Dinamo igra 4. put u Ligi prvaku u zadnjih 13 godina. A sad stiže i prva bomba od igrača http://sportske.jutarnji.hr/u-maksimir-stize-najveci-glumac-u-povijesti-nogometa--cilenac-carrasco-na-posudbi-u-dinamu/1050420/, a navodno je još Klasnić u planovima.

Torcida Mannheim

pre 11 godina

Koliko god BBB i ostali nevole Mamica, taj covjek je odveo Dinamo 2 put zaredom u LP, nekoliko puta u LE tukao Ajax i jos nekoliko ekipa.
Mozda nece ostvariti opet neki rezulatat u LP, ali ipak igraju tamo i zaradit ce jos koju milju. I siguran sam da ce Badelja kvalitativno zamjeniti. Pa sad se pitam ko je ovdje lud? Dinamo? Hajduk? Partizan? Zvezda? Mozda Mamic krade al i dade , nasi kradu al ne dadu.

nkdz

pre 11 godina

da moras da te ´pune´u Lp prvo moras u nju uci anno 2012.!sretno ostalima na ulasku u Lp ako ne za par godina ,onda jednom...Do tada daljinski upravljac u ruke i gledajte Dinamo.uvijek mozete doci na B92 ostaviti komentar na temi jedinog tima na balu milijuna

budite realni

pre 11 godina

Vidim puno ljubomornih komentara na Dinamo ovdje.Gospodo priznajte prvo sami sebi da bi vi svi radije gledali svoj klub u LP pa makar vas punili svaku tekmu .Dinamo je svoj koeficijent godinama skupljao i zato ima lakse protivnike.Nije vama niko kriv sto ste vi gubili od raznih poluamatera i srozali si koeficijent.Ulaskom u LP dobijas minimalno 10 mil.eura,popravljas koeficijent za iducu sezonu i gledas jednu Barcu,Real,City itd.Uz to cijena igracima raste i prodajes ih minimalno za 5 mil.eura.Ako pametno ulazes novac svake godine si prvak i svake godine dolazis minimalno u 4.pretkolo LP.Niko vam nije kriv sto ste vi svoje igrace rasprodali za saku eura i doveli drugorazredne igrace.Onaj Kleo bi iz Dinama otisao za min.10 mil.eura.Pometite prvo u svom dvorist pa onda pljunite u tudje.Sretno vam bilo sutra.Ja osobno necu biti nezadovljan ako opet ove sezone zavrsimo sa 0 bodova.

Mario

pre 11 godina

nije im bilo dovoljno prosle godine 0 0 6 3:22 -19 ove godine hoce da obore spostveni rekord
(punjenjena sarma, 29. avgust 2012 03:42)
-------------------------------
Prijatelju, vama jednostavno nije jasno... Možda je bilo -19 u golovima, ali je bilo +14 milijuna u evrima :)

Dinamo je popušio gadno, ali nitko nije očekivao pobjedu protiv Reala ili Lyona...pjevalo se i kada su nas punili, pjevat će se i ove godine.

Dinamo je dugotrajni projekt koji svake godine dolazi sve bliže cilju, a da ovaj naš balkan nije rupa kakva jest i da nam domaći nogomet može opstati i donositi zaradu...uf, lijepo bi to bilo.

Tako i ove godine...laganini >10 milijuna evra u džepić + Badelj 4 milijuna + nešto para od Modrićevog odlaska u Real i opet imamo momčad koju ne treba rasprodati + možemo nabaviti pojačanja i biti likvidni.

Stvar je u tomu da mi navijači Dinama jako dobro znamo da smo 3. evropska liga i samo očekujemo da se igrači bore, ništa više. Novce smo osigurali, a sada molimo boga za Barcelonu, Bayern i slične klubove na Maksimiru...ne da bismo ih pobijedili, nego da ih gledamo i zabavimo se, pa makar bilo i -30 gol razlika :)

Živ'li i sretno vašima

Dddd

pre 11 godina

AEL Dinamo opet u Ligi Šamrokona?

uuuu pa to će opet kompleksi da izađu na površinu na ovom sajtu!
(ajmo ajde, 28. avgust 2012 23:20)

Ko se nasao da prica o komplexima, jedan komplex je vec izasao na povrsinu i to medju prvima, i to tvoj. Zaboravio si Petah Tikvu da pomenes, ali dobro, nije ti se uklapalo u ovaj pokusaj duhovitosti.

Zna Zdravko

pre 11 godina

Lijepo je reko Mamic, Dinamo ce imati put ko Sahtar Donjeck, 6-7 godina odrastanja u Liga Europi, pa 6-7 godina igranja CL, pa onda pokusati proci 1/8 CL ...

ackoniškikartel

pre 11 godina

Verovatno da će opet imati krompir bodova ali stvarno svaka čast na plasmanu.Stvarno alal vera Mamiću na radu.Kamo sreće da je Partizan zadržao one godine Klea,Savića pa da je njima dodao Volkova,Aksentijevića,bila bi to druga pesma.Jednostavno mora da se ima neki sistem i to je to.Mogu da zamislim koliko će Dinamu biti lakše sledeće godine u kfalifikacijama.

na drini ćuprija

pre 11 godina

Mauses dragi prijatelju, mislim da bi se oko tvog elaborata jako naljutili Riječani budući da ih nisi nigdje uvrstio!
Inače čestitke Dinamu na ulasku u LP sa željom da ove sezone osvoje poneki bod, a da ne kažem kako bi dobro bilo kad bi se moglo biti treći pa nastaviti takmičenje na proljeće!

Željko

pre 11 godina

Da nam je kojim slučajem umjesto ovog nesrećnog Đurića predsjednik kluba Zdravko Mamić iz Dinama,sa ovakvim igračima mi bi smo svake godine igrali Ligu šampiona.Kroz Ligu šampiona ovakvi igrači bi dobili na cijeni,budžet bi bio veći,imali bi smo i boljeg trenera nego što je Vermezović i slični njemu!Zato Uprava napoljeeeee!!!
(Realno, 28. avgust 2012 09:59)

gnk

pre 11 godina

Himna
http://www.youtube.com/watch?v=BgomX3qD-iA


I malo prognoze:
Zdravko Mamić: 'Na zimu krećem u slaganje mega-momčadi, najboljeg Dinama u povijesti!'

na drini ćuprija

pre 11 godina

Wiener vidim po naslovu da si Bečanin, još kad malo uspoređuješ Austrijsku ligu s ovim ligama s ovih prostora onda mi to još više djeluje da sam u pravu, no buraz moram ti reći da ne budeš smiješan sa izjavama!
Jednom ''gospodskom Rapidu'' treba teška pljačka sudaca na uštrb Vojvodine da ju prođu, Jedan Salzburg ispadne od Dudelangea!!!!
Jedan Hajduk pobjedi Inter M na San Siru, Slaven Belupo Atletic Bilbao, Dinamo Villareal, Hajduk i Dinamo Anderlecht, o čemu pričaš ti buraz! Real se u Zagrebu nije naigro lopte prošle godine, tek 5 i 6 kolo su primili 13 golova ali to spada u neke kladioničarske afere, suradnju s Platinijem (Lyon) i naplatu dugova Ajaxu koji je koju sezonu ranije namjerno kući izgubio od Anderlechta da Dinamo ne prođe skupinu!
Nego buraz fino daljinski i prati koliko mladih igrača igra koji tek dolaze a kale se! Ovo nije možda projekat ni za ovu godinu ali uđi 5 puta zaredom u LP mora te poći, jer tada ćeš imat i kadar i koeficijent i lovu i sve, onda ide razmišljanje o prolasku u drugu fazu takmičenja. Dug je to proces ali bitno je da se krenulo!
Pozz svim poznavateljima sporta ma gdje bili

Nemanja

pre 11 godina

Cestitam pre svega Mamicu. On je alfa i omega ovog kluba, sve su to postigli zbog njega. Covek koji je pronasao brojne sponzore (cak i grad Zagreb finansira), koji kupi igraca za 3000 a proda za 22 mil evra, koji je podigao Dinamo i koji ga uspesno vodi vec Godinama... JOs jednom svaka cast, a navijaci koi ga ne vole mogu samo da mu pljunu pod prozor, jer da nije njega od Dinama nista ne bi bilo.

357

pre 11 godina

Pihh steta sto je Napoli u prosloj sezoni u poslednje dve tekeme ispustio kvalifikacije za LS... Sigurno bi vise uradio nego Udineze...