Četvrtak, 23.08.2012.

23:34

Janković: Odlična reakcija ekipe

Trener Crvene zvezde Aleksandar Janković izjavio je remija sa Bordoom (0:0) da je zadovoljan kako se njegov tim suprotstavio Francuzima.

Izvor: SO

Jankoviæ: Odlièna reakcija ekipe IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

45 Komentari

Sortiraj po:

vtf

pre 11 godina

stvarno bre ljudi pa zasto mislite da nas oni ne bi napunili ovde da su mogli.Inace svim psiholozima koji misle da bordo kuci moze mnogo bolje da porucim da su u zabludi oni ce da odigraju bolje ali 10 do 20% a mi idemo rastereceni da se pobijemo sacuvamo gol pa sta nam bog da.Sto se tice atmosfere na stadijonu samo nas je gol delio od delirijuma a bolji dani su pred nama ako uspemo da udjemo u le i neka sreca bude na strani onog ko je vise zasluzi.A grobari sa pozitivnim izjavama me odusevljavaju do sad sam uvek navijo protiv vas a od sada kad je evropa u pitanju navijam za vas.

smesno

pre 11 godina

postali ste kao navijaci nekog seoskog kluba...
igrali kuci 0-0 i euforija?!
bicete prezadovoljni i tiulom vicesampiona po 6. put zaredom?
zato ste tu gde jeste....

fenomen

pre 11 godina

Partizan je napravio uz nikakvu igru rezultat koji se moze dostici u revansu ali da bi to uradio trebao bi da odigra borbeno kao Zvezda sinoc a od toga nema nista. Mozda uz neku srecu Partizan i prodje ali nece biti iznenadjenje (bar za mene) i ako ispadne. S druge strane Zvezda je odigrala dobru, borbenu utakmicu ali bez nekog rezultata. Zvezda je trebala da pobedi sa 3:0 da bi imala sansu u revansu. Ocekujem u revansu one greske tipicne za nas fudbal, neki bespotrebni penal, neuspesna ofsajd zamka ili neka kardinalna greska golmana ili nekog iz odbrane. Ako Bordo otvori zvezdu na pocetku ni katastrofa nije nerealna. Prognoza:
Partizan-Tromso 1:1
Bordo-Zvezda 3:0
i dan nakon utakmica na izvlacenju grupa Partizan u crnom a Zvezda u bordo sesiru....
Ponekad se pitam kako to da su se Mesi, Ronaldo, Cavi, Kasiljas, Ramos rodili bas tamo gde su se rodili a ne u Srbiji npr. Porodiliste tamo, porodiliste ovamo, spermatozoid u Spaniji ili u Srbiji a tako razlicit. Kako neki od tih oceva Spanaca, Argentinaca, Brazilaca, Portugalaca nije u mladosti imao neku avanturu u Srbiji. Posle Piksija nismo imali igraca svetske klase u nasoj reprezentaciji. Ne racunam Vidica koji jeste vrhunski ali nije nikad nista narocito uradio igrajuci za Srbiju. Nikad ne bih doveo u Srbiju nekog napadaca stranca koji ima prosek efikasnosti manje od 70%. Pogledajte ovog Zabiju u Partizanu. Pa taj na 30 utakmica ako ih odigra nece dati vise od 3-4 gola.
Poz...

Zoso

pre 11 godina

Kako navijaci brzo zaboravljaju.Ama losa je zvezda do zla boga stice vas realnost u revansu a onda pljuvanje.Vama ne nanvaznije koliko vas je bilo nije bitno sto ce te ispasti i ko zna kojim rezultatom.Necete imati priliku da punite marakanu.Slavite robija koji vam je doneo ocajnu igru doveo lose igrace a o Partizanu nemam reci dno dna igrajte i dalje po pasnjacima.Svestan vrednosti srbskog fudbala.

lynx

pre 11 godina

Nismo navijači FK Partizan, pa da slavimo borbenost i požrtvovanje igrača (za to su, inače, plaćeni) i nerešen rezultat na našem stadionu. Zvezda, ako želi da bude bar malo od onoga što je nekad bila, mora da pobeđuje timove klase Bordoa na svom stadionu. U svakom slučaju, postoji pomak u odnosu na prošlu godinu i Ren, a teši me neki ludi osećaj da ćemo i u revanšu da odigramo dobro i prodjemo dalje.

Неша Србин

pre 11 godina

Прво, све честитке, браво момци! Друго Јанковић је одлично поставио тактику, више се не инсистира на кратком пасу већ се прагматично користи и дуги пас усмерен према нападу. Игра се брже и конкретније. Ипак, све то је и заслуга Робија који је момке научио игри од ноге до ноге, да се контролише лопта и да се има посед. Тако да везњаци могу да шаљу прецизне и употребљиве лопте за брзе нападаче јер имају осећај и за дуги пас у трку. Све у свему сам одушевљен, а за реванш имамо брзог Касалицу као још једну опцију, имамо сазнање и искуство да можемо да начинимо подвиг, иамо младост и полет а да ли ће то бити довољно за коначни подвиг, тешко али не и немогуће. Свако има право на свој сан, па и ми. Напред Звездо!

riječanin

pre 11 godina

samo se na ovakav način može igrati protiv jačeg ali i protiv napaljenih slabijih ekipa a robi je rekao da francuzima neće biti lako i pogodio je jer to je njegova ekipa koju je sale jako dobro pripremio za meč a imamo šansu da prođemo a ako prođemo ja vjerujem da možemo i grupu proći i ne treba nam pojačanje ali da ova ekipa ostane na okupu i mogla bi titulu i europu izboriti te se na kraju i dobro prodat

VerujUZvezdu

pre 11 godina

Ne znam kolko je vas bilo juce na stadionu..misleci narocito na ljude koji pricaju kako nije bilo golova i time pljuju igru zvede. Mogu vam reci da sam juce bio deo neceg velikog neceg u usponu i pocetku stare zvezde koje ne da da je jednostavno pregazi bilo koji klub, glavni problem do sada bio je nazalost trener Prosinecki (koji mi je svakako jedna od omiljenih licnosti vezana za moj klub) zao mi je sto vise nije trener, ali Robi je svakom protivniku koji je iz inostranstva davao previse respekta, ovi momci su pokazali da znaju da igraju samo im treba uvezbanost i kontinuitet, golovi ce doci ne brinite!

polako sa euforijom

pre 11 godina

Nema potrebe za euforijom, jer je ovo bio "vanredan" meč. Pouzdano vam mogu reći da su uplate na Bordo širom Evrope bile NENORMALNE. A i ko ne bi gađao dvojku kada je Zvezda u raspadu, promenila trenera dan predu utakmicu a Bordo u silnom naletu.

Dvojku (sa odličnom, mnogi su smatrali čak poklon kvotom) nisu čekali samo Srbi već i pola Evrope a u pitanju su desetine miliona evra. Po pravilu takva utakmica obično "ne dođe" iz ovog ili onog razloga.

Ako mislite da je ono sinoć bio maksimum zalaganja Bordoa sačekajte prvo poluvreme revanša pa onda donosite zaključke. U suštini hvala im jer ove naše momke nisu pogazili i demoralisali na Marakani već su im dali krila i volju za životom.

Ipak to ne znači da Zvezda ima neku epohalnu ekipu niti postoje i teorijske šanse da ide dalje.

Razocarani Srbin

pre 11 godina

Prvo, navijac sam Partizana, ali sam od onih koji navijaju za Srpske timove koji igraju u Evropi. Ono sto je Zvezda sinoc pokazala nisam odavno video u nasem fudbalu. Disciplina, zelja, istrajnost...i sve to zacinjeno na kraju utakmice kada su ponosno mogli da pogledaju u oci navijacima, treneru, sebi. To je pravi odraz sportske borbenosti, zelje za takmicenjem...
Sinoc sam bio ponosan sto sam bio navijac takvog kluba, a dva sata ranije tuzan jer nisam mogao da verujem da ekipa koja zeli da prodje u Evropu igra onako jadan fudbal,da ne kazem da siluje loptu...Onoliko gresaka ne moze covek da vidi na livadici gde igraju amateri...
Pokusavam da se setim,ali ne uspevam,pa mi pomozite, znam da su nasi klubovi gubili kuci,ali nisam siguran da je ikada neki klub dosao i na Marakani ponizio Zvezdu,,,da nije imala volju za borbom...da nije pokazala ponos...isti onaj koji pokazuje KK Partizan kad igra utakmice Euro ligue. Moze i Partizan da izgubi u BGD u kosarci i Zvezda na Marakani,ali niko ne moze da ih ponisi, sto nije slucaj sa FK Partizan ili KK CZ...
Prosto neverovatno alli istinito

veliki strumf

pre 11 godina

Na sve receno, treba naglasiti jos 2 stvari: Posle 8 uzastopnih takmicarskih utakmica koje je Bordo dobio, ovo je prva u kojoj nije trijumfovao. Drugo, na poslednja 4 gostovanja Bordo je davao najmanje po 3 gola (!), Okseru cak 4, a sinoc je imao samo 1 sansu i to posle greske kod pravljenja ofsajd zamke. Sa druge strane, kod kuce uglavnom pobedjuje sa 1 golom razlike. Tako, u poslednjih 8 utakmica kuci, cak na 6 su dali samo po 1 gol, a na samo dve po 2 gola. Problem je sto ga tesko i primaju (u poslednje 3 utakmice kuci nisu primili gol, od toga su 2 odigrali protiv Rena, koji im ocigledno lezi, mada je u poslednjoj utakmici Ren imao nekoliko izuzetnih sansi, a Bordo je dao gol srecno iz odbitka). Zvezda uvek natrci na neku ekipu koja je u formi. Evo Ren je sada startovao sa 2 poraza, a prosle godine u ovo vreme mleli su sa po 5 komada u prvenstvu, dok sada Bordo deli vrh tabele. Ipak, sanse itekako postoje.

Realni

pre 11 godina

Robi im je branio da igraju duge lopte, a kod tebe je to normalno.

Robi je igrao moderan fudbal, a ti prevazidjen.

Robi nije prosao Djorinu trenersku skolu, ali ti jesi.

Sa Robijem Zvezda je bila u usponu, a sa tobom je situacija beznadezna.

Realno

pre 11 godina

Da ti objasnim prijatelju sta se slavi.Slavi se remi i egal partija protiv neuporedivo jace i skuplje ekipe Bordoa.Ako si cuo za njih,radovno su ucesnici LS,skoro su igrali i cetvrtfinale i redovno se bore za titulu u Francuskoj.Trenutno djele prvu poziciju i u seriji su od 9 utakmica bez poraza u domacem sampionatu.U proslom kolu su bez problema nadigrali onaj jaki Ren.A mi,sa druge strane prolazimo kroz najgore dane,nikad ovako mlad i prosjecan tim predvodjen nikad gorom upravom.Jos su otisli trener i vazan igrac pred samu utakmicu.Da te podsjetim,predvidjali su lagano 4 5 komada Bordoa na Marakani.Toliko od mene..

muk

pre 11 godina

Uz sve čestitke za prikazanu igru, moram da se začudim da više niko ni ne spominje ono UPRAVA NAPOLJE. Prejadni smo ako nam je jedna solidno odigrana utakmica dovoljna da zaboravimo na glavne krivce našeg posrtanja.

Реалан

pre 11 godina

Јесте сконтали да нисмо дали гол у 3 утакмице?Против кипрана смо имали среће, мало је превише да и против француза добијемо Божју помоћ пошто не видим како ћемо да дамо гол...

zoran

pre 11 godina

.....A od stranaca - niko nam ni ne treba, jer svi koji su bili ili su jos uvek u Zvezdi igraci zadnje klase, uklucujuci i onog brazilca sto je otisao pa i ovog crnca (br.77 neznam kako se zove)
(ekser-daska, 24. avgust 2012 08:14)

Jesi li ti gledao utakmicu ?? Pa onaj Asamoa je za onih nekoliko minuta pokazao vishe no svi Zvezdini napadachi za 90 minuta. Trebamo shvatiti da je Bordo ishao na rezultat bez mnogo umaranja. Videcs u Francuskoj koliko smo dobri, talentovani, te kako nam stranci ne trebaju. Svakako mislim na kvalitetnije strance.

Ja sam

pre 11 godina

Mi i fudbal?? Hvalimo se borbenoscu, a golovi? Da potsetim: ne vaze se oni dati u poluvremenu.
Treba poceti od osnovnog. Nasi ,,fudbaleri" su u panici kada lopta krene ka njima, i najveca briga im je koko da je ukrote.A sta dalje sa njom da cine razmisljace ako je primire.Posmatrajte prosecne igrace u Evropi. Nema klasicnog prijema, vec sa prvim dodirom, u pokretu, eliminisu protivnika i idu ka cilju-golu.

Aleksandar

pre 11 godina

Stanje je ovako: Uveden novitet dugih lopti koji je u par navrata stvorio mogucnost za neku polu sansu. Mislim da su ovi iz Bordoa occekivali onu Robijevu-pas do iznemoglosti pa ih je par puta iznenadilo. Ali,kad su uspostavili ritam onda se vidi da su dosli da lagano odigraju 0-0. I uuuubi nas to sto ne umemo da damo gol!

Idemo!!!!

pre 11 godina

Grobar sam i moram da kažem da sam s divljenjem gledao požrtvovanost vaših igrača. Uvek ću voleti moj Partizan makar gubili sa 100-0 ali juče mi je bilo jako drago da gledam rivala iz komšiluka kako kida za svoje navijače i svoj Grad. Ja idem na revanš jer verujem da možemo da izbacimo Norvežane a takođe verujem da vi možete Francuze.
NISU BOLJI OD VAS.
Pa da ceo Beograd jedno veče bude u Crno-Belom, Crveno-Belom i da doživimo to da zajednički slavimo.
Bravo cigani i srećno u revanšu!

Grobar JUG.

veliki strumf

pre 11 godina

Nebulozno je reci da je Bordo dosao po 0-0. Igrali su sa najboljim timom koji imaju, iako ih u nedelju ceka derbi sa PSZ-om. Da su mogli pobedili bi oni, pa da u revansu mogu da odmore par igraca. Ovako ce morati sa prvim timom i protiv PSZ i Zvezde. Uz to, ovo je bila prva takmicarska utakmica koju Bordo nije dobio, posle cak 8 uzastopnih pobeda.

Žile sa Zvezdare

pre 11 godina

Moramo pod hitno reaktivirati Šekija, Džaju, Duleta Savića, Šestića,Mihu,Deju, Binića, Pančeva,Prosinečkog,možda i Đoru da bude neprelazni bek i da tako odemo na revanš. Mislim da bi bilo 8:3 za nas. Ukoliko to ne uradimo biće 3:1 za njih.

darko

pre 11 godina

Lepo su odigrali, ali steta je to sto je bordo dosao sa ciljem da ne primi gol i vidi se da nisu napadali nesto preterano, u bordou ce biti 3x teze......

ekser-daska

pre 11 godina

Vidi se da Zvezda ima mlad i izuzetno talentiran tim. Bojim se da ce uskoro uslediti rasprodaja.
Nismo imali igraca za dati gol ! Nije mi jasno sta je sa Kasalicom ? Cini mi se da je on jedini pravi spic. Milunovic nije za tu ulogu, celo vreme se kao sakrivao, a imao sam osecaj da mu kojim slucajem dodje lopta u gol sansi da nebi znao sta sa njom.
Jovanovic je bio daleko najbolji, Maksimovic i ostali iz obrane solidni. Dimitrijevic polako preuzima ulogu glavnog igraca. A od stranaca - niko nam ni ne treba, jer svi koji su bili ili su jos uvek u Zvezdi igraci zadnje klase, uklucujuci i onog brazilca sto je otisao pa i ovog crnca (br.77 neznam kako se zove)

Vodonoša

pre 11 godina

Neručen tekst - naručeni komentari. Da li primećujete sve više ovakvih opaski, ili možda nismo u pravu? Fudbal nije sport gd se pokazuje samo borbenost i želja, to se podrazumeva u svakom sportu i li poslu, sve jedno. Ovde je drugo u pitanju. U Zvezdi, kao i drugim našim klubovima dominiraju fudbaleri koji se moraju brzo prodati i radi se o fudbalerima koji najčešće nemaju elementarna fudbalska znanja. Samo jedan primer: pogledajte snimke svih šuteva na gol zvezdinih igrača i njihovo kretanje u napadu. Ko razume fudbal shvatiće o čemu pričam. Ovakva ekipa može dati gol samo nekoj ekipi lošijoj od sebe. Srpski fudbal je uništen do samog korena, jer ovakve "vrednosti" počinju da važe od petlića i početnika - treniraju deca koja imaju para i "jake" očeve, i ovo što danas gledamo je rezultat takve selekcije.

Iskreno

pre 11 godina

Gledam razne televizije, čitam sajt, i vidim da se ovde nešto slavi. Svi slave, i fudbaleri CZ, i trener, i novinari, a o navijačima da ne govorim. Šta se slavi - 0:0 u Beogradu protiv Bordoa. Naprotiv, mislim da uopšte nema razloga za slavlje, jer Bordo je došao u Beograd da odigra 0:0, CZ nije ništa, osim neverovatne srčanosti, pokazala. Posledice toga - dosta prebijenih nogu. Nije bilo igre, zato nije bilo ni gola. Sudeće prema onome kako Francuzi vladaju loptom, nislim da oni kod kuće mogu da razviju jaku igru, sa dosta golova. Dva-tri, realno. Partizan neće pobediti u Beogradu, jer to je tim čiji fudbaleri nemaju nimalo borbenosti. Kako oni mlitavo trče po terenu, potpuno bez kompasa, nikada ne idu na protivničke igrače nego se uvek nešto povlače, katastrofa od trenera, o tome je reč. Zato je Donji Srem i pobedio.

Pobesneo Maks

pre 11 godina

Bravo za Maksimovića,Mijailovića i Jovanovića,bez obzira na žuti karton.Vrlo čvrsto su odigrali meč!Što se tiče ostalih,jako slabo.Lazović,Milunović,Vešović,Mladenović,vrlo loše!Milivojević,solidan,mada je mogao i bolje.Dimitrijevića pod hitno prodati!

ckeza

pre 11 godina

Sada da je Zvezda pametna i da ne forsira mnogo tim protiv Pazara igrace pred praznim tribinama da se psihicki i fizicki spreme za Bordo posto njih ocekuje veoma tezak duel sa PSZ-om

Zlata

pre 11 godina

Dzabe pozrtvovanost ako to nije dovoljno za prolaz, pa nema sanse da ovakvi napadaci daju gol Bordou u gostima!
Pa nije valjad doslo vreme da nam je casno oprastanje uspeh u Evropi?

Znaisha

pre 11 godina

Korektna izjava Jankovica...a sto se tice bitnih stvari oko utakmice:

-vrhunska borbenost,uprkos uzasno teskom vremenu i slabijoj fizickoj spremi
-kod sanse utakmice (Lazovic) videla se mladost,neiskustvo i prevelika zelja
-prevelika napaljenost i agresivnost Mikica koja ce ga drugi put kostati crvenog kartona...mora opreznije!
-Luka Milivojevic odigrao skoro bez greske i bio medju najboljima
-Dimitrijevic bi mogao jednom da 'uhvati' loptu u onim polu-sansama i pogodi okvir gola
-mnogo je falio jedan beg Kasalice...bilo je prostora
-Miric je jednostavno limitiran igrac
-najzad da docekamo da nam prvi zicer za protivnika ne udje u gol
-sudija odlican,apsolutno bez i jedne greske
-navijanje na momente kao u stara dobra vremena...generalno odlicno!

aNOnymous

pre 11 godina

Ne smatram ja da je to Jankoviceva zasluga, ali ja moram priznati da sto se tice posvecenosti klubu i energije koju je ulagao u svoj rad Prosinecki nema premca, ali sto se tice igre pod Prosineckim je bila katastrofalna. Ne pamtim kada sam gledao Zvezdu u poslednjih nekoliko meseci bolju nego veceras. I sa te strane, odnosno igre ekipe, drago mi je sto je Prosinecki otisao, jer koliko god ga cijenio kao igraca, ocigledno je da kao trener ima jos mnogo toga da nauci...

Djole

pre 11 godina

Mozda je Jankovic bolji trener od Robija. Ali dovoljno je samo da pogledate konferenciju za stampu i sve je jasno. Robi je jedan iskren, neisfoliran, emotivac, ja jednostavno volim takve ljude. Jankovic je skoro kao Vermezovic, muka ti bude dok slusas fraze i floskule...

neverica

pre 11 godina

Davide sve si lepo rekao,samo mala zamerka.Ima ko da da gol Bordou,i nisu on ne pogresivi,imali smo sansi,neiskustvo je sto u Evropi svaka sansa mora da se iskoristi,sva sreca nije nam se to obilo o glavu.Moze da se desi iznenadjenje,pa da ih izbacimo,a onda uz pravu upravu(a ne ovakvu i sa ovim ljudima) i prava pojacanja,moze da nas ceka svetlija buducnost

David

pre 11 godina

Stvarno izuzetno fizički jaka ekipa , ali Zvezdini igrači su bili kao osice, i takav presing treba ponoviti, pokazali smo im zube bez ijednog grubog i glupog starta, baš smo muški odigrali. Ali nemamo u napadu nijednog igrača koji je bar za nijansu brži od Boordovih, stvarno je misaona imenica kako im dati go, nekako isuviše lako rešavaju situacije u odbrani. Ali iako nije bilo golova, utakmica je bila baš pravo dobra za gledanje. Niko nije zabušavao,niko se nije štedeo,glupirao,mangupirao,šlepovao. Samo takvim timskim pristupom može se igrati protiv Bordoa.

dare

pre 11 godina

Imamo odlicnog trenera,bolji je od Robija.Sale svaka cast na taktici Milunovic moze samo spica da igra,krilo nikako.Lazovic je iznenadjenje na poziciji poluspica i pokazalo se kao dobro resenje

Stefan

pre 11 godina

Sve je bilo odlicno,jedino mi je Miric pokvario raspolozenje.Vidjelo se da ne zna,samo se bojim da ce ga forsirati zbog neke veze ili necega sad kad smo na sredini hendikepirani.Inace Maksimovic je objasnio,bojim se da se vec prodao.I Asamoa je zadovoljio,nije ovo bila utakmica za dokazivanje ali ima kvalitet makar za nasu ligu siguran sam.A Babalj mislim da je otpisan kad ni za ovu utakmicu nije bio spreman.On je jos jedan pokazatelj kako se lose radi u nasim klubovima..

David

pre 11 godina

Stvarno izuzetno fizički jaka ekipa , ali Zvezdini igrači su bili kao osice, i takav presing treba ponoviti, pokazali smo im zube bez ijednog grubog i glupog starta, baš smo muški odigrali. Ali nemamo u napadu nijednog igrača koji je bar za nijansu brži od Boordovih, stvarno je misaona imenica kako im dati go, nekako isuviše lako rešavaju situacije u odbrani. Ali iako nije bilo golova, utakmica je bila baš pravo dobra za gledanje. Niko nije zabušavao,niko se nije štedeo,glupirao,mangupirao,šlepovao. Samo takvim timskim pristupom može se igrati protiv Bordoa.

dare

pre 11 godina

Imamo odlicnog trenera,bolji je od Robija.Sale svaka cast na taktici Milunovic moze samo spica da igra,krilo nikako.Lazovic je iznenadjenje na poziciji poluspica i pokazalo se kao dobro resenje

Stefan

pre 11 godina

Sve je bilo odlicno,jedino mi je Miric pokvario raspolozenje.Vidjelo se da ne zna,samo se bojim da ce ga forsirati zbog neke veze ili necega sad kad smo na sredini hendikepirani.Inace Maksimovic je objasnio,bojim se da se vec prodao.I Asamoa je zadovoljio,nije ovo bila utakmica za dokazivanje ali ima kvalitet makar za nasu ligu siguran sam.A Babalj mislim da je otpisan kad ni za ovu utakmicu nije bio spreman.On je jos jedan pokazatelj kako se lose radi u nasim klubovima..

Idemo!!!!

pre 11 godina

Grobar sam i moram da kažem da sam s divljenjem gledao požrtvovanost vaših igrača. Uvek ću voleti moj Partizan makar gubili sa 100-0 ali juče mi je bilo jako drago da gledam rivala iz komšiluka kako kida za svoje navijače i svoj Grad. Ja idem na revanš jer verujem da možemo da izbacimo Norvežane a takođe verujem da vi možete Francuze.
NISU BOLJI OD VAS.
Pa da ceo Beograd jedno veče bude u Crno-Belom, Crveno-Belom i da doživimo to da zajednički slavimo.
Bravo cigani i srećno u revanšu!

Grobar JUG.

Znaisha

pre 11 godina

Korektna izjava Jankovica...a sto se tice bitnih stvari oko utakmice:

-vrhunska borbenost,uprkos uzasno teskom vremenu i slabijoj fizickoj spremi
-kod sanse utakmice (Lazovic) videla se mladost,neiskustvo i prevelika zelja
-prevelika napaljenost i agresivnost Mikica koja ce ga drugi put kostati crvenog kartona...mora opreznije!
-Luka Milivojevic odigrao skoro bez greske i bio medju najboljima
-Dimitrijevic bi mogao jednom da 'uhvati' loptu u onim polu-sansama i pogodi okvir gola
-mnogo je falio jedan beg Kasalice...bilo je prostora
-Miric je jednostavno limitiran igrac
-najzad da docekamo da nam prvi zicer za protivnika ne udje u gol
-sudija odlican,apsolutno bez i jedne greske
-navijanje na momente kao u stara dobra vremena...generalno odlicno!

Realno

pre 11 godina

Da ti objasnim prijatelju sta se slavi.Slavi se remi i egal partija protiv neuporedivo jace i skuplje ekipe Bordoa.Ako si cuo za njih,radovno su ucesnici LS,skoro su igrali i cetvrtfinale i redovno se bore za titulu u Francuskoj.Trenutno djele prvu poziciju i u seriji su od 9 utakmica bez poraza u domacem sampionatu.U proslom kolu su bez problema nadigrali onaj jaki Ren.A mi,sa druge strane prolazimo kroz najgore dane,nikad ovako mlad i prosjecan tim predvodjen nikad gorom upravom.Jos su otisli trener i vazan igrac pred samu utakmicu.Da te podsjetim,predvidjali su lagano 4 5 komada Bordoa na Marakani.Toliko od mene..

Djole

pre 11 godina

Mozda je Jankovic bolji trener od Robija. Ali dovoljno je samo da pogledate konferenciju za stampu i sve je jasno. Robi je jedan iskren, neisfoliran, emotivac, ja jednostavno volim takve ljude. Jankovic je skoro kao Vermezovic, muka ti bude dok slusas fraze i floskule...

veliki strumf

pre 11 godina

Na sve receno, treba naglasiti jos 2 stvari: Posle 8 uzastopnih takmicarskih utakmica koje je Bordo dobio, ovo je prva u kojoj nije trijumfovao. Drugo, na poslednja 4 gostovanja Bordo je davao najmanje po 3 gola (!), Okseru cak 4, a sinoc je imao samo 1 sansu i to posle greske kod pravljenja ofsajd zamke. Sa druge strane, kod kuce uglavnom pobedjuje sa 1 golom razlike. Tako, u poslednjih 8 utakmica kuci, cak na 6 su dali samo po 1 gol, a na samo dve po 2 gola. Problem je sto ga tesko i primaju (u poslednje 3 utakmice kuci nisu primili gol, od toga su 2 odigrali protiv Rena, koji im ocigledno lezi, mada je u poslednjoj utakmici Ren imao nekoliko izuzetnih sansi, a Bordo je dao gol srecno iz odbitka). Zvezda uvek natrci na neku ekipu koja je u formi. Evo Ren je sada startovao sa 2 poraza, a prosle godine u ovo vreme mleli su sa po 5 komada u prvenstvu, dok sada Bordo deli vrh tabele. Ipak, sanse itekako postoje.

aNOnymous

pre 11 godina

Ne smatram ja da je to Jankoviceva zasluga, ali ja moram priznati da sto se tice posvecenosti klubu i energije koju je ulagao u svoj rad Prosinecki nema premca, ali sto se tice igre pod Prosineckim je bila katastrofalna. Ne pamtim kada sam gledao Zvezdu u poslednjih nekoliko meseci bolju nego veceras. I sa te strane, odnosno igre ekipe, drago mi je sto je Prosinecki otisao, jer koliko god ga cijenio kao igraca, ocigledno je da kao trener ima jos mnogo toga da nauci...

veliki strumf

pre 11 godina

Nebulozno je reci da je Bordo dosao po 0-0. Igrali su sa najboljim timom koji imaju, iako ih u nedelju ceka derbi sa PSZ-om. Da su mogli pobedili bi oni, pa da u revansu mogu da odmore par igraca. Ovako ce morati sa prvim timom i protiv PSZ i Zvezde. Uz to, ovo je bila prva takmicarska utakmica koju Bordo nije dobio, posle cak 8 uzastopnih pobeda.

Vodonoša

pre 11 godina

Neručen tekst - naručeni komentari. Da li primećujete sve više ovakvih opaski, ili možda nismo u pravu? Fudbal nije sport gd se pokazuje samo borbenost i želja, to se podrazumeva u svakom sportu i li poslu, sve jedno. Ovde je drugo u pitanju. U Zvezdi, kao i drugim našim klubovima dominiraju fudbaleri koji se moraju brzo prodati i radi se o fudbalerima koji najčešće nemaju elementarna fudbalska znanja. Samo jedan primer: pogledajte snimke svih šuteva na gol zvezdinih igrača i njihovo kretanje u napadu. Ko razume fudbal shvatiće o čemu pričam. Ovakva ekipa može dati gol samo nekoj ekipi lošijoj od sebe. Srpski fudbal je uništen do samog korena, jer ovakve "vrednosti" počinju da važe od petlića i početnika - treniraju deca koja imaju para i "jake" očeve, i ovo što danas gledamo je rezultat takve selekcije.

ckeza

pre 11 godina

Sada da je Zvezda pametna i da ne forsira mnogo tim protiv Pazara igrace pred praznim tribinama da se psihicki i fizicki spreme za Bordo posto njih ocekuje veoma tezak duel sa PSZ-om

muk

pre 11 godina

Uz sve čestitke za prikazanu igru, moram da se začudim da više niko ni ne spominje ono UPRAVA NAPOLJE. Prejadni smo ako nam je jedna solidno odigrana utakmica dovoljna da zaboravimo na glavne krivce našeg posrtanja.

Iskreno

pre 11 godina

Gledam razne televizije, čitam sajt, i vidim da se ovde nešto slavi. Svi slave, i fudbaleri CZ, i trener, i novinari, a o navijačima da ne govorim. Šta se slavi - 0:0 u Beogradu protiv Bordoa. Naprotiv, mislim da uopšte nema razloga za slavlje, jer Bordo je došao u Beograd da odigra 0:0, CZ nije ništa, osim neverovatne srčanosti, pokazala. Posledice toga - dosta prebijenih nogu. Nije bilo igre, zato nije bilo ni gola. Sudeće prema onome kako Francuzi vladaju loptom, nislim da oni kod kuće mogu da razviju jaku igru, sa dosta golova. Dva-tri, realno. Partizan neće pobediti u Beogradu, jer to je tim čiji fudbaleri nemaju nimalo borbenosti. Kako oni mlitavo trče po terenu, potpuno bez kompasa, nikada ne idu na protivničke igrače nego se uvek nešto povlače, katastrofa od trenera, o tome je reč. Zato je Donji Srem i pobedio.

neverica

pre 11 godina

Davide sve si lepo rekao,samo mala zamerka.Ima ko da da gol Bordou,i nisu on ne pogresivi,imali smo sansi,neiskustvo je sto u Evropi svaka sansa mora da se iskoristi,sva sreca nije nam se to obilo o glavu.Moze da se desi iznenadjenje,pa da ih izbacimo,a onda uz pravu upravu(a ne ovakvu i sa ovim ljudima) i prava pojacanja,moze da nas ceka svetlija buducnost

Aleksandar

pre 11 godina

Stanje je ovako: Uveden novitet dugih lopti koji je u par navrata stvorio mogucnost za neku polu sansu. Mislim da su ovi iz Bordoa occekivali onu Robijevu-pas do iznemoglosti pa ih je par puta iznenadilo. Ali,kad su uspostavili ritam onda se vidi da su dosli da lagano odigraju 0-0. I uuuubi nas to sto ne umemo da damo gol!

zoran

pre 11 godina

.....A od stranaca - niko nam ni ne treba, jer svi koji su bili ili su jos uvek u Zvezdi igraci zadnje klase, uklucujuci i onog brazilca sto je otisao pa i ovog crnca (br.77 neznam kako se zove)
(ekser-daska, 24. avgust 2012 08:14)

Jesi li ti gledao utakmicu ?? Pa onaj Asamoa je za onih nekoliko minuta pokazao vishe no svi Zvezdini napadachi za 90 minuta. Trebamo shvatiti da je Bordo ishao na rezultat bez mnogo umaranja. Videcs u Francuskoj koliko smo dobri, talentovani, te kako nam stranci ne trebaju. Svakako mislim na kvalitetnije strance.

darko

pre 11 godina

Lepo su odigrali, ali steta je to sto je bordo dosao sa ciljem da ne primi gol i vidi se da nisu napadali nesto preterano, u bordou ce biti 3x teze......

Realni

pre 11 godina

Robi im je branio da igraju duge lopte, a kod tebe je to normalno.

Robi je igrao moderan fudbal, a ti prevazidjen.

Robi nije prosao Djorinu trenersku skolu, ali ti jesi.

Sa Robijem Zvezda je bila u usponu, a sa tobom je situacija beznadezna.

Ja sam

pre 11 godina

Mi i fudbal?? Hvalimo se borbenoscu, a golovi? Da potsetim: ne vaze se oni dati u poluvremenu.
Treba poceti od osnovnog. Nasi ,,fudbaleri" su u panici kada lopta krene ka njima, i najveca briga im je koko da je ukrote.A sta dalje sa njom da cine razmisljace ako je primire.Posmatrajte prosecne igrace u Evropi. Nema klasicnog prijema, vec sa prvim dodirom, u pokretu, eliminisu protivnika i idu ka cilju-golu.

Žile sa Zvezdare

pre 11 godina

Moramo pod hitno reaktivirati Šekija, Džaju, Duleta Savića, Šestića,Mihu,Deju, Binića, Pančeva,Prosinečkog,možda i Đoru da bude neprelazni bek i da tako odemo na revanš. Mislim da bi bilo 8:3 za nas. Ukoliko to ne uradimo biće 3:1 za njih.

Zlata

pre 11 godina

Dzabe pozrtvovanost ako to nije dovoljno za prolaz, pa nema sanse da ovakvi napadaci daju gol Bordou u gostima!
Pa nije valjad doslo vreme da nam je casno oprastanje uspeh u Evropi?

Razocarani Srbin

pre 11 godina

Prvo, navijac sam Partizana, ali sam od onih koji navijaju za Srpske timove koji igraju u Evropi. Ono sto je Zvezda sinoc pokazala nisam odavno video u nasem fudbalu. Disciplina, zelja, istrajnost...i sve to zacinjeno na kraju utakmice kada su ponosno mogli da pogledaju u oci navijacima, treneru, sebi. To je pravi odraz sportske borbenosti, zelje za takmicenjem...
Sinoc sam bio ponosan sto sam bio navijac takvog kluba, a dva sata ranije tuzan jer nisam mogao da verujem da ekipa koja zeli da prodje u Evropu igra onako jadan fudbal,da ne kazem da siluje loptu...Onoliko gresaka ne moze covek da vidi na livadici gde igraju amateri...
Pokusavam da se setim,ali ne uspevam,pa mi pomozite, znam da su nasi klubovi gubili kuci,ali nisam siguran da je ikada neki klub dosao i na Marakani ponizio Zvezdu,,,da nije imala volju za borbom...da nije pokazala ponos...isti onaj koji pokazuje KK Partizan kad igra utakmice Euro ligue. Moze i Partizan da izgubi u BGD u kosarci i Zvezda na Marakani,ali niko ne moze da ih ponisi, sto nije slucaj sa FK Partizan ili KK CZ...
Prosto neverovatno alli istinito

Pobesneo Maks

pre 11 godina

Bravo za Maksimovića,Mijailovića i Jovanovića,bez obzira na žuti karton.Vrlo čvrsto su odigrali meč!Što se tiče ostalih,jako slabo.Lazović,Milunović,Vešović,Mladenović,vrlo loše!Milivojević,solidan,mada je mogao i bolje.Dimitrijevića pod hitno prodati!

Реалан

pre 11 godina

Јесте сконтали да нисмо дали гол у 3 утакмице?Против кипрана смо имали среће, мало је превише да и против француза добијемо Божју помоћ пошто не видим како ћемо да дамо гол...

VerujUZvezdu

pre 11 godina

Ne znam kolko je vas bilo juce na stadionu..misleci narocito na ljude koji pricaju kako nije bilo golova i time pljuju igru zvede. Mogu vam reci da sam juce bio deo neceg velikog neceg u usponu i pocetku stare zvezde koje ne da da je jednostavno pregazi bilo koji klub, glavni problem do sada bio je nazalost trener Prosinecki (koji mi je svakako jedna od omiljenih licnosti vezana za moj klub) zao mi je sto vise nije trener, ali Robi je svakom protivniku koji je iz inostranstva davao previse respekta, ovi momci su pokazali da znaju da igraju samo im treba uvezbanost i kontinuitet, golovi ce doci ne brinite!

ekser-daska

pre 11 godina

Vidi se da Zvezda ima mlad i izuzetno talentiran tim. Bojim se da ce uskoro uslediti rasprodaja.
Nismo imali igraca za dati gol ! Nije mi jasno sta je sa Kasalicom ? Cini mi se da je on jedini pravi spic. Milunovic nije za tu ulogu, celo vreme se kao sakrivao, a imao sam osecaj da mu kojim slucajem dodje lopta u gol sansi da nebi znao sta sa njom.
Jovanovic je bio daleko najbolji, Maksimovic i ostali iz obrane solidni. Dimitrijevic polako preuzima ulogu glavnog igraca. A od stranaca - niko nam ni ne treba, jer svi koji su bili ili su jos uvek u Zvezdi igraci zadnje klase, uklucujuci i onog brazilca sto je otisao pa i ovog crnca (br.77 neznam kako se zove)

lynx

pre 11 godina

Nismo navijači FK Partizan, pa da slavimo borbenost i požrtvovanje igrača (za to su, inače, plaćeni) i nerešen rezultat na našem stadionu. Zvezda, ako želi da bude bar malo od onoga što je nekad bila, mora da pobeđuje timove klase Bordoa na svom stadionu. U svakom slučaju, postoji pomak u odnosu na prošlu godinu i Ren, a teši me neki ludi osećaj da ćemo i u revanšu da odigramo dobro i prodjemo dalje.

Неша Србин

pre 11 godina

Прво, све честитке, браво момци! Друго Јанковић је одлично поставио тактику, више се не инсистира на кратком пасу већ се прагматично користи и дуги пас усмерен према нападу. Игра се брже и конкретније. Ипак, све то је и заслуга Робија који је момке научио игри од ноге до ноге, да се контролише лопта и да се има посед. Тако да везњаци могу да шаљу прецизне и употребљиве лопте за брзе нападаче јер имају осећај и за дуги пас у трку. Све у свему сам одушевљен, а за реванш имамо брзог Касалицу као још једну опцију, имамо сазнање и искуство да можемо да начинимо подвиг, иамо младост и полет а да ли ће то бити довољно за коначни подвиг, тешко али не и немогуће. Свако има право на свој сан, па и ми. Напред Звездо!

polako sa euforijom

pre 11 godina

Nema potrebe za euforijom, jer je ovo bio "vanredan" meč. Pouzdano vam mogu reći da su uplate na Bordo širom Evrope bile NENORMALNE. A i ko ne bi gađao dvojku kada je Zvezda u raspadu, promenila trenera dan predu utakmicu a Bordo u silnom naletu.

Dvojku (sa odličnom, mnogi su smatrali čak poklon kvotom) nisu čekali samo Srbi već i pola Evrope a u pitanju su desetine miliona evra. Po pravilu takva utakmica obično "ne dođe" iz ovog ili onog razloga.

Ako mislite da je ono sinoć bio maksimum zalaganja Bordoa sačekajte prvo poluvreme revanša pa onda donosite zaključke. U suštini hvala im jer ove naše momke nisu pogazili i demoralisali na Marakani već su im dali krila i volju za životom.

Ipak to ne znači da Zvezda ima neku epohalnu ekipu niti postoje i teorijske šanse da ide dalje.

riječanin

pre 11 godina

samo se na ovakav način može igrati protiv jačeg ali i protiv napaljenih slabijih ekipa a robi je rekao da francuzima neće biti lako i pogodio je jer to je njegova ekipa koju je sale jako dobro pripremio za meč a imamo šansu da prođemo a ako prođemo ja vjerujem da možemo i grupu proći i ne treba nam pojačanje ali da ova ekipa ostane na okupu i mogla bi titulu i europu izboriti te se na kraju i dobro prodat

vtf

pre 11 godina

stvarno bre ljudi pa zasto mislite da nas oni ne bi napunili ovde da su mogli.Inace svim psiholozima koji misle da bordo kuci moze mnogo bolje da porucim da su u zabludi oni ce da odigraju bolje ali 10 do 20% a mi idemo rastereceni da se pobijemo sacuvamo gol pa sta nam bog da.Sto se tice atmosfere na stadijonu samo nas je gol delio od delirijuma a bolji dani su pred nama ako uspemo da udjemo u le i neka sreca bude na strani onog ko je vise zasluzi.A grobari sa pozitivnim izjavama me odusevljavaju do sad sam uvek navijo protiv vas a od sada kad je evropa u pitanju navijam za vas.

Zoso

pre 11 godina

Kako navijaci brzo zaboravljaju.Ama losa je zvezda do zla boga stice vas realnost u revansu a onda pljuvanje.Vama ne nanvaznije koliko vas je bilo nije bitno sto ce te ispasti i ko zna kojim rezultatom.Necete imati priliku da punite marakanu.Slavite robija koji vam je doneo ocajnu igru doveo lose igrace a o Partizanu nemam reci dno dna igrajte i dalje po pasnjacima.Svestan vrednosti srbskog fudbala.

fenomen

pre 11 godina

Partizan je napravio uz nikakvu igru rezultat koji se moze dostici u revansu ali da bi to uradio trebao bi da odigra borbeno kao Zvezda sinoc a od toga nema nista. Mozda uz neku srecu Partizan i prodje ali nece biti iznenadjenje (bar za mene) i ako ispadne. S druge strane Zvezda je odigrala dobru, borbenu utakmicu ali bez nekog rezultata. Zvezda je trebala da pobedi sa 3:0 da bi imala sansu u revansu. Ocekujem u revansu one greske tipicne za nas fudbal, neki bespotrebni penal, neuspesna ofsajd zamka ili neka kardinalna greska golmana ili nekog iz odbrane. Ako Bordo otvori zvezdu na pocetku ni katastrofa nije nerealna. Prognoza:
Partizan-Tromso 1:1
Bordo-Zvezda 3:0
i dan nakon utakmica na izvlacenju grupa Partizan u crnom a Zvezda u bordo sesiru....
Ponekad se pitam kako to da su se Mesi, Ronaldo, Cavi, Kasiljas, Ramos rodili bas tamo gde su se rodili a ne u Srbiji npr. Porodiliste tamo, porodiliste ovamo, spermatozoid u Spaniji ili u Srbiji a tako razlicit. Kako neki od tih oceva Spanaca, Argentinaca, Brazilaca, Portugalaca nije u mladosti imao neku avanturu u Srbiji. Posle Piksija nismo imali igraca svetske klase u nasoj reprezentaciji. Ne racunam Vidica koji jeste vrhunski ali nije nikad nista narocito uradio igrajuci za Srbiju. Nikad ne bih doveo u Srbiju nekog napadaca stranca koji ima prosek efikasnosti manje od 70%. Pogledajte ovog Zabiju u Partizanu. Pa taj na 30 utakmica ako ih odigra nece dati vise od 3-4 gola.
Poz...

smesno

pre 11 godina

postali ste kao navijaci nekog seoskog kluba...
igrali kuci 0-0 i euforija?!
bicete prezadovoljni i tiulom vicesampiona po 6. put zaredom?
zato ste tu gde jeste....

Pobesneo Maks

pre 11 godina

Bravo za Maksimovića,Mijailovića i Jovanovića,bez obzira na žuti karton.Vrlo čvrsto su odigrali meč!Što se tiče ostalih,jako slabo.Lazović,Milunović,Vešović,Mladenović,vrlo loše!Milivojević,solidan,mada je mogao i bolje.Dimitrijevića pod hitno prodati!

dare

pre 11 godina

Imamo odlicnog trenera,bolji je od Robija.Sale svaka cast na taktici Milunovic moze samo spica da igra,krilo nikako.Lazovic je iznenadjenje na poziciji poluspica i pokazalo se kao dobro resenje

Realni

pre 11 godina

Robi im je branio da igraju duge lopte, a kod tebe je to normalno.

Robi je igrao moderan fudbal, a ti prevazidjen.

Robi nije prosao Djorinu trenersku skolu, ali ti jesi.

Sa Robijem Zvezda je bila u usponu, a sa tobom je situacija beznadezna.

Iskreno

pre 11 godina

Gledam razne televizije, čitam sajt, i vidim da se ovde nešto slavi. Svi slave, i fudbaleri CZ, i trener, i novinari, a o navijačima da ne govorim. Šta se slavi - 0:0 u Beogradu protiv Bordoa. Naprotiv, mislim da uopšte nema razloga za slavlje, jer Bordo je došao u Beograd da odigra 0:0, CZ nije ništa, osim neverovatne srčanosti, pokazala. Posledice toga - dosta prebijenih nogu. Nije bilo igre, zato nije bilo ni gola. Sudeće prema onome kako Francuzi vladaju loptom, nislim da oni kod kuće mogu da razviju jaku igru, sa dosta golova. Dva-tri, realno. Partizan neće pobediti u Beogradu, jer to je tim čiji fudbaleri nemaju nimalo borbenosti. Kako oni mlitavo trče po terenu, potpuno bez kompasa, nikada ne idu na protivničke igrače nego se uvek nešto povlače, katastrofa od trenera, o tome je reč. Zato je Donji Srem i pobedio.

Zlata

pre 11 godina

Dzabe pozrtvovanost ako to nije dovoljno za prolaz, pa nema sanse da ovakvi napadaci daju gol Bordou u gostima!
Pa nije valjad doslo vreme da nam je casno oprastanje uspeh u Evropi?

Djole

pre 11 godina

Mozda je Jankovic bolji trener od Robija. Ali dovoljno je samo da pogledate konferenciju za stampu i sve je jasno. Robi je jedan iskren, neisfoliran, emotivac, ja jednostavno volim takve ljude. Jankovic je skoro kao Vermezovic, muka ti bude dok slusas fraze i floskule...

ekser-daska

pre 11 godina

Vidi se da Zvezda ima mlad i izuzetno talentiran tim. Bojim se da ce uskoro uslediti rasprodaja.
Nismo imali igraca za dati gol ! Nije mi jasno sta je sa Kasalicom ? Cini mi se da je on jedini pravi spic. Milunovic nije za tu ulogu, celo vreme se kao sakrivao, a imao sam osecaj da mu kojim slucajem dodje lopta u gol sansi da nebi znao sta sa njom.
Jovanovic je bio daleko najbolji, Maksimovic i ostali iz obrane solidni. Dimitrijevic polako preuzima ulogu glavnog igraca. A od stranaca - niko nam ni ne treba, jer svi koji su bili ili su jos uvek u Zvezdi igraci zadnje klase, uklucujuci i onog brazilca sto je otisao pa i ovog crnca (br.77 neznam kako se zove)

Ja sam

pre 11 godina

Mi i fudbal?? Hvalimo se borbenoscu, a golovi? Da potsetim: ne vaze se oni dati u poluvremenu.
Treba poceti od osnovnog. Nasi ,,fudbaleri" su u panici kada lopta krene ka njima, i najveca briga im je koko da je ukrote.A sta dalje sa njom da cine razmisljace ako je primire.Posmatrajte prosecne igrace u Evropi. Nema klasicnog prijema, vec sa prvim dodirom, u pokretu, eliminisu protivnika i idu ka cilju-golu.

Реалан

pre 11 godina

Јесте сконтали да нисмо дали гол у 3 утакмице?Против кипрана смо имали среће, мало је превише да и против француза добијемо Божју помоћ пошто не видим како ћемо да дамо гол...

Stefan

pre 11 godina

Sve je bilo odlicno,jedino mi je Miric pokvario raspolozenje.Vidjelo se da ne zna,samo se bojim da ce ga forsirati zbog neke veze ili necega sad kad smo na sredini hendikepirani.Inace Maksimovic je objasnio,bojim se da se vec prodao.I Asamoa je zadovoljio,nije ovo bila utakmica za dokazivanje ali ima kvalitet makar za nasu ligu siguran sam.A Babalj mislim da je otpisan kad ni za ovu utakmicu nije bio spreman.On je jos jedan pokazatelj kako se lose radi u nasim klubovima..

Vodonoša

pre 11 godina

Neručen tekst - naručeni komentari. Da li primećujete sve više ovakvih opaski, ili možda nismo u pravu? Fudbal nije sport gd se pokazuje samo borbenost i želja, to se podrazumeva u svakom sportu i li poslu, sve jedno. Ovde je drugo u pitanju. U Zvezdi, kao i drugim našim klubovima dominiraju fudbaleri koji se moraju brzo prodati i radi se o fudbalerima koji najčešće nemaju elementarna fudbalska znanja. Samo jedan primer: pogledajte snimke svih šuteva na gol zvezdinih igrača i njihovo kretanje u napadu. Ko razume fudbal shvatiće o čemu pričam. Ovakva ekipa može dati gol samo nekoj ekipi lošijoj od sebe. Srpski fudbal je uništen do samog korena, jer ovakve "vrednosti" počinju da važe od petlića i početnika - treniraju deca koja imaju para i "jake" očeve, i ovo što danas gledamo je rezultat takve selekcije.

Žile sa Zvezdare

pre 11 godina

Moramo pod hitno reaktivirati Šekija, Džaju, Duleta Savića, Šestića,Mihu,Deju, Binića, Pančeva,Prosinečkog,možda i Đoru da bude neprelazni bek i da tako odemo na revanš. Mislim da bi bilo 8:3 za nas. Ukoliko to ne uradimo biće 3:1 za njih.

aNOnymous

pre 11 godina

Ne smatram ja da je to Jankoviceva zasluga, ali ja moram priznati da sto se tice posvecenosti klubu i energije koju je ulagao u svoj rad Prosinecki nema premca, ali sto se tice igre pod Prosineckim je bila katastrofalna. Ne pamtim kada sam gledao Zvezdu u poslednjih nekoliko meseci bolju nego veceras. I sa te strane, odnosno igre ekipe, drago mi je sto je Prosinecki otisao, jer koliko god ga cijenio kao igraca, ocigledno je da kao trener ima jos mnogo toga da nauci...

darko

pre 11 godina

Lepo su odigrali, ali steta je to sto je bordo dosao sa ciljem da ne primi gol i vidi se da nisu napadali nesto preterano, u bordou ce biti 3x teze......

polako sa euforijom

pre 11 godina

Nema potrebe za euforijom, jer je ovo bio "vanredan" meč. Pouzdano vam mogu reći da su uplate na Bordo širom Evrope bile NENORMALNE. A i ko ne bi gađao dvojku kada je Zvezda u raspadu, promenila trenera dan predu utakmicu a Bordo u silnom naletu.

Dvojku (sa odličnom, mnogi su smatrali čak poklon kvotom) nisu čekali samo Srbi već i pola Evrope a u pitanju su desetine miliona evra. Po pravilu takva utakmica obično "ne dođe" iz ovog ili onog razloga.

Ako mislite da je ono sinoć bio maksimum zalaganja Bordoa sačekajte prvo poluvreme revanša pa onda donosite zaključke. U suštini hvala im jer ove naše momke nisu pogazili i demoralisali na Marakani već su im dali krila i volju za životom.

Ipak to ne znači da Zvezda ima neku epohalnu ekipu niti postoje i teorijske šanse da ide dalje.

Aleksandar

pre 11 godina

Stanje je ovako: Uveden novitet dugih lopti koji je u par navrata stvorio mogucnost za neku polu sansu. Mislim da su ovi iz Bordoa occekivali onu Robijevu-pas do iznemoglosti pa ih je par puta iznenadilo. Ali,kad su uspostavili ritam onda se vidi da su dosli da lagano odigraju 0-0. I uuuubi nas to sto ne umemo da damo gol!

zoran

pre 11 godina

.....A od stranaca - niko nam ni ne treba, jer svi koji su bili ili su jos uvek u Zvezdi igraci zadnje klase, uklucujuci i onog brazilca sto je otisao pa i ovog crnca (br.77 neznam kako se zove)
(ekser-daska, 24. avgust 2012 08:14)

Jesi li ti gledao utakmicu ?? Pa onaj Asamoa je za onih nekoliko minuta pokazao vishe no svi Zvezdini napadachi za 90 minuta. Trebamo shvatiti da je Bordo ishao na rezultat bez mnogo umaranja. Videcs u Francuskoj koliko smo dobri, talentovani, te kako nam stranci ne trebaju. Svakako mislim na kvalitetnije strance.

Zoso

pre 11 godina

Kako navijaci brzo zaboravljaju.Ama losa je zvezda do zla boga stice vas realnost u revansu a onda pljuvanje.Vama ne nanvaznije koliko vas je bilo nije bitno sto ce te ispasti i ko zna kojim rezultatom.Necete imati priliku da punite marakanu.Slavite robija koji vam je doneo ocajnu igru doveo lose igrace a o Partizanu nemam reci dno dna igrajte i dalje po pasnjacima.Svestan vrednosti srbskog fudbala.

smesno

pre 11 godina

postali ste kao navijaci nekog seoskog kluba...
igrali kuci 0-0 i euforija?!
bicete prezadovoljni i tiulom vicesampiona po 6. put zaredom?
zato ste tu gde jeste....

Idemo!!!!

pre 11 godina

Grobar sam i moram da kažem da sam s divljenjem gledao požrtvovanost vaših igrača. Uvek ću voleti moj Partizan makar gubili sa 100-0 ali juče mi je bilo jako drago da gledam rivala iz komšiluka kako kida za svoje navijače i svoj Grad. Ja idem na revanš jer verujem da možemo da izbacimo Norvežane a takođe verujem da vi možete Francuze.
NISU BOLJI OD VAS.
Pa da ceo Beograd jedno veče bude u Crno-Belom, Crveno-Belom i da doživimo to da zajednički slavimo.
Bravo cigani i srećno u revanšu!

Grobar JUG.

Realno

pre 11 godina

Da ti objasnim prijatelju sta se slavi.Slavi se remi i egal partija protiv neuporedivo jace i skuplje ekipe Bordoa.Ako si cuo za njih,radovno su ucesnici LS,skoro su igrali i cetvrtfinale i redovno se bore za titulu u Francuskoj.Trenutno djele prvu poziciju i u seriji su od 9 utakmica bez poraza u domacem sampionatu.U proslom kolu su bez problema nadigrali onaj jaki Ren.A mi,sa druge strane prolazimo kroz najgore dane,nikad ovako mlad i prosjecan tim predvodjen nikad gorom upravom.Jos su otisli trener i vazan igrac pred samu utakmicu.Da te podsjetim,predvidjali su lagano 4 5 komada Bordoa na Marakani.Toliko od mene..

Znaisha

pre 11 godina

Korektna izjava Jankovica...a sto se tice bitnih stvari oko utakmice:

-vrhunska borbenost,uprkos uzasno teskom vremenu i slabijoj fizickoj spremi
-kod sanse utakmice (Lazovic) videla se mladost,neiskustvo i prevelika zelja
-prevelika napaljenost i agresivnost Mikica koja ce ga drugi put kostati crvenog kartona...mora opreznije!
-Luka Milivojevic odigrao skoro bez greske i bio medju najboljima
-Dimitrijevic bi mogao jednom da 'uhvati' loptu u onim polu-sansama i pogodi okvir gola
-mnogo je falio jedan beg Kasalice...bilo je prostora
-Miric je jednostavno limitiran igrac
-najzad da docekamo da nam prvi zicer za protivnika ne udje u gol
-sudija odlican,apsolutno bez i jedne greske
-navijanje na momente kao u stara dobra vremena...generalno odlicno!

David

pre 11 godina

Stvarno izuzetno fizički jaka ekipa , ali Zvezdini igrači su bili kao osice, i takav presing treba ponoviti, pokazali smo im zube bez ijednog grubog i glupog starta, baš smo muški odigrali. Ali nemamo u napadu nijednog igrača koji je bar za nijansu brži od Boordovih, stvarno je misaona imenica kako im dati go, nekako isuviše lako rešavaju situacije u odbrani. Ali iako nije bilo golova, utakmica je bila baš pravo dobra za gledanje. Niko nije zabušavao,niko se nije štedeo,glupirao,mangupirao,šlepovao. Samo takvim timskim pristupom može se igrati protiv Bordoa.

muk

pre 11 godina

Uz sve čestitke za prikazanu igru, moram da se začudim da više niko ni ne spominje ono UPRAVA NAPOLJE. Prejadni smo ako nam je jedna solidno odigrana utakmica dovoljna da zaboravimo na glavne krivce našeg posrtanja.

neverica

pre 11 godina

Davide sve si lepo rekao,samo mala zamerka.Ima ko da da gol Bordou,i nisu on ne pogresivi,imali smo sansi,neiskustvo je sto u Evropi svaka sansa mora da se iskoristi,sva sreca nije nam se to obilo o glavu.Moze da se desi iznenadjenje,pa da ih izbacimo,a onda uz pravu upravu(a ne ovakvu i sa ovim ljudima) i prava pojacanja,moze da nas ceka svetlija buducnost

veliki strumf

pre 11 godina

Nebulozno je reci da je Bordo dosao po 0-0. Igrali su sa najboljim timom koji imaju, iako ih u nedelju ceka derbi sa PSZ-om. Da su mogli pobedili bi oni, pa da u revansu mogu da odmore par igraca. Ovako ce morati sa prvim timom i protiv PSZ i Zvezde. Uz to, ovo je bila prva takmicarska utakmica koju Bordo nije dobio, posle cak 8 uzastopnih pobeda.

veliki strumf

pre 11 godina

Na sve receno, treba naglasiti jos 2 stvari: Posle 8 uzastopnih takmicarskih utakmica koje je Bordo dobio, ovo je prva u kojoj nije trijumfovao. Drugo, na poslednja 4 gostovanja Bordo je davao najmanje po 3 gola (!), Okseru cak 4, a sinoc je imao samo 1 sansu i to posle greske kod pravljenja ofsajd zamke. Sa druge strane, kod kuce uglavnom pobedjuje sa 1 golom razlike. Tako, u poslednjih 8 utakmica kuci, cak na 6 su dali samo po 1 gol, a na samo dve po 2 gola. Problem je sto ga tesko i primaju (u poslednje 3 utakmice kuci nisu primili gol, od toga su 2 odigrali protiv Rena, koji im ocigledno lezi, mada je u poslednjoj utakmici Ren imao nekoliko izuzetnih sansi, a Bordo je dao gol srecno iz odbitka). Zvezda uvek natrci na neku ekipu koja je u formi. Evo Ren je sada startovao sa 2 poraza, a prosle godine u ovo vreme mleli su sa po 5 komada u prvenstvu, dok sada Bordo deli vrh tabele. Ipak, sanse itekako postoje.

ckeza

pre 11 godina

Sada da je Zvezda pametna i da ne forsira mnogo tim protiv Pazara igrace pred praznim tribinama da se psihicki i fizicki spreme za Bordo posto njih ocekuje veoma tezak duel sa PSZ-om

riječanin

pre 11 godina

samo se na ovakav način može igrati protiv jačeg ali i protiv napaljenih slabijih ekipa a robi je rekao da francuzima neće biti lako i pogodio je jer to je njegova ekipa koju je sale jako dobro pripremio za meč a imamo šansu da prođemo a ako prođemo ja vjerujem da možemo i grupu proći i ne treba nam pojačanje ali da ova ekipa ostane na okupu i mogla bi titulu i europu izboriti te se na kraju i dobro prodat

Razocarani Srbin

pre 11 godina

Prvo, navijac sam Partizana, ali sam od onih koji navijaju za Srpske timove koji igraju u Evropi. Ono sto je Zvezda sinoc pokazala nisam odavno video u nasem fudbalu. Disciplina, zelja, istrajnost...i sve to zacinjeno na kraju utakmice kada su ponosno mogli da pogledaju u oci navijacima, treneru, sebi. To je pravi odraz sportske borbenosti, zelje za takmicenjem...
Sinoc sam bio ponosan sto sam bio navijac takvog kluba, a dva sata ranije tuzan jer nisam mogao da verujem da ekipa koja zeli da prodje u Evropu igra onako jadan fudbal,da ne kazem da siluje loptu...Onoliko gresaka ne moze covek da vidi na livadici gde igraju amateri...
Pokusavam da se setim,ali ne uspevam,pa mi pomozite, znam da su nasi klubovi gubili kuci,ali nisam siguran da je ikada neki klub dosao i na Marakani ponizio Zvezdu,,,da nije imala volju za borbom...da nije pokazala ponos...isti onaj koji pokazuje KK Partizan kad igra utakmice Euro ligue. Moze i Partizan da izgubi u BGD u kosarci i Zvezda na Marakani,ali niko ne moze da ih ponisi, sto nije slucaj sa FK Partizan ili KK CZ...
Prosto neverovatno alli istinito

VerujUZvezdu

pre 11 godina

Ne znam kolko je vas bilo juce na stadionu..misleci narocito na ljude koji pricaju kako nije bilo golova i time pljuju igru zvede. Mogu vam reci da sam juce bio deo neceg velikog neceg u usponu i pocetku stare zvezde koje ne da da je jednostavno pregazi bilo koji klub, glavni problem do sada bio je nazalost trener Prosinecki (koji mi je svakako jedna od omiljenih licnosti vezana za moj klub) zao mi je sto vise nije trener, ali Robi je svakom protivniku koji je iz inostranstva davao previse respekta, ovi momci su pokazali da znaju da igraju samo im treba uvezbanost i kontinuitet, golovi ce doci ne brinite!

lynx

pre 11 godina

Nismo navijači FK Partizan, pa da slavimo borbenost i požrtvovanje igrača (za to su, inače, plaćeni) i nerešen rezultat na našem stadionu. Zvezda, ako želi da bude bar malo od onoga što je nekad bila, mora da pobeđuje timove klase Bordoa na svom stadionu. U svakom slučaju, postoji pomak u odnosu na prošlu godinu i Ren, a teši me neki ludi osećaj da ćemo i u revanšu da odigramo dobro i prodjemo dalje.

Неша Србин

pre 11 godina

Прво, све честитке, браво момци! Друго Јанковић је одлично поставио тактику, више се не инсистира на кратком пасу већ се прагматично користи и дуги пас усмерен према нападу. Игра се брже и конкретније. Ипак, све то је и заслуга Робија који је момке научио игри од ноге до ноге, да се контролише лопта и да се има посед. Тако да везњаци могу да шаљу прецизне и употребљиве лопте за брзе нападаче јер имају осећај и за дуги пас у трку. Све у свему сам одушевљен, а за реванш имамо брзог Касалицу као још једну опцију, имамо сазнање и искуство да можемо да начинимо подвиг, иамо младост и полет а да ли ће то бити довољно за коначни подвиг, тешко али не и немогуће. Свако има право на свој сан, па и ми. Напред Звездо!

fenomen

pre 11 godina

Partizan je napravio uz nikakvu igru rezultat koji se moze dostici u revansu ali da bi to uradio trebao bi da odigra borbeno kao Zvezda sinoc a od toga nema nista. Mozda uz neku srecu Partizan i prodje ali nece biti iznenadjenje (bar za mene) i ako ispadne. S druge strane Zvezda je odigrala dobru, borbenu utakmicu ali bez nekog rezultata. Zvezda je trebala da pobedi sa 3:0 da bi imala sansu u revansu. Ocekujem u revansu one greske tipicne za nas fudbal, neki bespotrebni penal, neuspesna ofsajd zamka ili neka kardinalna greska golmana ili nekog iz odbrane. Ako Bordo otvori zvezdu na pocetku ni katastrofa nije nerealna. Prognoza:
Partizan-Tromso 1:1
Bordo-Zvezda 3:0
i dan nakon utakmica na izvlacenju grupa Partizan u crnom a Zvezda u bordo sesiru....
Ponekad se pitam kako to da su se Mesi, Ronaldo, Cavi, Kasiljas, Ramos rodili bas tamo gde su se rodili a ne u Srbiji npr. Porodiliste tamo, porodiliste ovamo, spermatozoid u Spaniji ili u Srbiji a tako razlicit. Kako neki od tih oceva Spanaca, Argentinaca, Brazilaca, Portugalaca nije u mladosti imao neku avanturu u Srbiji. Posle Piksija nismo imali igraca svetske klase u nasoj reprezentaciji. Ne racunam Vidica koji jeste vrhunski ali nije nikad nista narocito uradio igrajuci za Srbiju. Nikad ne bih doveo u Srbiju nekog napadaca stranca koji ima prosek efikasnosti manje od 70%. Pogledajte ovog Zabiju u Partizanu. Pa taj na 30 utakmica ako ih odigra nece dati vise od 3-4 gola.
Poz...

vtf

pre 11 godina

stvarno bre ljudi pa zasto mislite da nas oni ne bi napunili ovde da su mogli.Inace svim psiholozima koji misle da bordo kuci moze mnogo bolje da porucim da su u zabludi oni ce da odigraju bolje ali 10 do 20% a mi idemo rastereceni da se pobijemo sacuvamo gol pa sta nam bog da.Sto se tice atmosfere na stadijonu samo nas je gol delio od delirijuma a bolji dani su pred nama ako uspemo da udjemo u le i neka sreca bude na strani onog ko je vise zasluzi.A grobari sa pozitivnim izjavama me odusevljavaju do sad sam uvek navijo protiv vas a od sada kad je evropa u pitanju navijam za vas.