Utorak, 21.08.2012.

10:07

Sa kim će Partizan u Norvešku?

Fudbaleri Partizana u četvrtak u Norveškoj igraju utakmicu od koje zavisi njihova 'evropska sudbina' ove sezone ali se ne zna u kom će sastavu na sever Evrope.

Izvor: B92

Sa kim æe Partizan u Norvešku? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

80 Komentari

Sortiraj po:

DzoniStellaRossa

pre 11 godina

Jeste da sam Delija ali ovo je sramota sta uprave uradise od Zvezde i Partizana,mi im punimo stadione i guramo pare u njihove prepune dzepove a oni nam za uzvrat otpustaju dobre trenere,dovode neke kvazi trenere,o igracima da ne pricam!Samo bojkot spasava ovo sto je ostalo od Srpskog fudbala!

zoran

pre 11 godina

Pazi Vermeza - neposlushni Libijac ??!!! Chovek koji je skupljao ostavljene kopachke umishljenih zvezda PArtizana. Skupljao ih po terenu da bi pomogao jadnom ekonomu, koga ovi gledaju kao da su sa druge planete.
Chovek zavrhsio post i krenuo s ajachom hranom; zaboleo ga stomak i ranije prekinuo trening , a ovaj umishljeni trener hoce da ga razapne. Kao shto je vec izmishljao priche u vezi Vukica, Babovica, Mede i slichno.
Ma, Vermeze, znamo te odlichno prema tvojim proshlim delima. Da ih ovde ne spominjem.

gile

pre 11 godina

@Stvar je u tome da Vermez ne tvrdoglavi i vrati Zvoneta u ekipu,
Tomic ce se sigurno oporaviti, a ako vec moramo da igramo sa 2 spica
bolje da uz Mitrovica igra "neposlusni" libijac, nego Scepovic, taj nije za
Partizan.
(Kljajo PFC, 21. avgust 2012 17:17)

NE RAZUMEM OVAKVE GROBARE I DELIJE SLICNE NJIMA PA KO JE BRE PO VAMA ZA ZVEZDU I PARTIZAN DA NIJE MOZDA MESI ILI RONALDO HAHA SMESNI STE KAKAV NAROD TAKVA I ZEMLJA JEDAN KINEZ ZA 10 SEKUNDI SKLOPI IPHONE
A SRBI NEMOGU DA NADJU 11 KASVETNA COVEKA DA SUTIRAJU LOPTU

Vermezović da ne putuje, šta će tamo?

pre 11 godina

Posle fuš-golova u N.Sadu, Kipru i Bgd-u, nadam se da će Stojković na klupu a Petrović na gol. Isto očekujem i od Volkova, Lovrea i Šćepovića. Jokić, Mitrović, Ninković, Brašanac, Ostojić, Marković a od starijih Vukić i Babović koji ako počne da davi, napolje u 15 min.

NickyBoy

pre 11 godina

Oni koji su odradili prelazni rok učinili su to neozbiljno. Strašno ! Pa, niste vi rekreativci nego profesionalni fudbalski klub ! Upravi kao da nije ni stalo do napretka u Evropi, nego do nekih stvari koje nemaju veze sa sportom i sportskim ambicijama. Trebalo bi da finansijska inspekcija malo pročešlja poslovanje kluba, a vezano za aferu sa "Agrobankom", mnogo bi se šta otkrilo.

Dragojlo

pre 11 godina

Tumba i Vermez su dosli da oteraju sve igrace sa velikim ugovorima, a onda poceti sa mladima cija plata ce biti izmedju 50 do 100 hilj godisnje.Oni su ulazak u Evropi odbacili na pocetku sezone, zato niko nije ni kupljen to je snajderova zamisao da manje igracima a vise u njegov dzep para(.Snajderov Sistem Stednje).pozz postenim grobarima.

krki67@gmail.com

pre 11 godina

STA NAPRAVI DJURICU OD PARTIZANA?OVO JE TVOJE DELO I SPS.KEJE STE POCELI DA GA SPROVODITE KADA STE NAJURILI STANOJA....I OD TADA PARTIZAN TONE I SVAKO DAN JE SVE LOSIJ I LOSIJ....

heroj

pre 11 godina

Leleee,uopšte nije niti bitno tko će da ide,nego koliko će da ih ide,jerbo daleko je Norveška i neće biti lako nositi punu mrežu.

Kljajo PFC

pre 11 godina

@Shone grobar
Stvar je u tome da Vermez ne tvrdoglavi i vrati Zvoneta u ekipu,
Tomic ce se sigurno oporaviti, a ako vec moramo da igramo sa 2 spica
bolje da uz Mitrovica igra "neposlusni" libijac, nego Scepovic, taj nije za
Partizan.

aca

pre 11 godina

Kad je bilo biranje izmedju Djurica i Milosevica pametne vodje navijaca sa juga su postavili transparent Savo od***i, bas se pitam zasto? A sad kad nas je biznismen koga boli uvo za Partizan unistio, sa juga se ori: uprava napolje! Upropastise nas mutni biznismeni,menadzeri i tkz. verni navijaci. Hocu da navijam za sportski klub a ne lopovsko udruzenje!

omg!

pre 11 godina

ja sam navijac CZV , ali mislim da je u ovom trenutku Vosa bolja i od zvezde i od partizana , a ovo sto se desava sa upravom je nenormalno, UPRAVA NAPOLJE NE UNISTAVAJTE SRPSKE KLUBOVE KRETENI LOPOVSKI!!!!

solskjaer

pre 11 godina

@Bojan B
Realno tesko da moze biti bolje zabave, potpuni je trip to sto nema nista dalje od toga. Gotivna je i atmosfera na stadionu. Zelim ti dobar provod, mada ne navijam za tvoj klub.

@ Pavle
Samo lagano, kreni kolima i stici ces tamo tacno na revans. Jel imas ti ideju gde je to? Skoro 4000km. Kad je bio vulkan na Islandu, pa nisu leteli avioni, oni su se kuci vracali busom sa suprotne strane Norveske punih 50 sati.

Lemi

pre 11 godina

Najvece pojacanje bi nam bilo da Vermezovic ne ide u Norvesku.Za njega bi se samo moglo reci da je Djurin pion i bezkarakterna licnost.Ne volim da gledam sta se desava u tudjem(Crvena Zvezda) vec iskljucivo u svom dvoristu tj. u Partizanu ali je nemoguce nevideti neuporedivo zdraviju situaciju kod komsija.Prosinecki nije cekao da mu se zvizdi vec je otisao na vreme.Svi slabiji treneri pre njega su iz Zvezde odlazili pre nego navuku na sebe gnev navijaca.Dakle glas naroda odnosno navijaca se izuzetno postovao i cenio u Crvenoj Zvezdi.Lukic ce kako kaze otici ukoliko ne prodje Bordo.Znaci da mu se fotelja nije zalepila za zadnjicu kao celoj nasoj Upravi na celu sa Djuricem.Da ima barem malo morala kompletna Uprava Partizana bi morala da podnese ostavku i zajedno sa cika Crnim i napusti klub.

Trebaju nam napadači!!!

pre 11 godina

Da vidite kakav "dream team" imam u FM 12: Golman-Stojke Desni bek-Aksentijević, Levi bek-Volkov,"Levi štoper"- Ivanov, "Desni štoper"-Maksimović
Zadji vezni-Medo, Centralni vezni-Vukić, Desno krilo-Lazar Marković, Levo krilo-Nikola Ninković,
Napadači-Lenny Nangis i Mbaye Niang inače ova dva napadača su proglašeni za wonderkidove igraju za Caen i zajedno vrede oko 7mil evra pa eto predloga za njih a na osnovu podatka o dobiti Partizana kroz prodaje igrača i Lige Šampiona ova dvojca su sića za Partizan.

ne znam

pre 11 godina

Ne znam ja sa kim ce oni tamo ali znam zato jedno

Da cu da igram 1x na tromso i x2 na bordo i stavljam 2 000 evra , online. Taj dan zarada preko 1 000evra. I veliko hvala Partizanu i Zvezdi, da bar nesto lepo imam od njih.

Grobar73

pre 11 godina

Avionska karta za Tromso je kupljena. Ova utakmica je vazna za ceo klub. Biti ili ne biti, lepo je bodriti Partizan severnije od ovoga nema. Nadam se d ce nas biti makar 100 na stadionu..
(Bojan B, 21. avgust 2012 12:05)

Sram te bilo!

dragan

pre 11 godina

Vise zaista nemam razumevanja za sve strukture ovakvog Partizana.Kada izgube od jacih protivnika kukaju na budzet.Kada izgube od Srema koji nema budzet kukaju na povrede,snagu protivnika,vrucine.Samo jos nisam cuo da se zale na sudije.A pocece i to uskoro.Krecu stopama komsija.
Pod hitno je potreno sledece:Uprava na celu sa Frizurom napolje,Vermez koji nema kontrolu nad igracima i koji ne moze da pobedi Srem i sto je najgore prizire od njega, napolje.Mnoge igrace napolje ali to je zadatak za novu upravu i novog trenera.Lako je Zvezdi, ona ce izgubiti od Bordoa i to je u redu(samo da ne primi mnogo).A mi ako izgubimo od ovih...

Nemanja

pre 11 godina

"...Jesi li ikada video Vidica ili Terija na poziciji desnog stopera..."
- Vidić - Karik - sinoć protiv Evertona, a i plan za celu ovu sezonu je Vidić - Ferdinand (opet Vidić desno), Srbija i Crna Gora: Vidić - Krstajić (opet Vidić desno), itd, itd, ...
- Teri - Leskot (EVRO 2012 - na SVIM mečevima Engleske - centralna odbrana, Teri desno)
Neverovatno je koliko se neznalica javlja da objašnjava fudbalske formacije i pozicije igrača u njima.

Njegos Radovic

pre 11 godina

ja stvarno neznam da li je partizan u stanju da dovede bar jednog dobrog kondicionog trenera na kraju za partizan ce igrati momci iz teleoptika markovic nam je najbolji igrac ono protiv donjeg srema je cista bruka sta nas ceka protiv tromsa ako tako budemo igrali.

dusan

pre 11 godina

UAAA grobari, da Bog da Vas odvalili 10:0 !!!!!!
(mrzim partizan, 21. avgust 2012 10:48)
A ja tebi i tvojima želim da date sve od sebe i navijaću da prođete i izađete iz krize i šoka koji je izazvao odlazak Prosinečkog.
Volim Partizan i koliko god bila uzaludna nada, ja ću gledati i nadati se čudu. A posle da teramo one koji ne zaslužuju ulazak na naš stadion.
(Idemo!!!!, 21. avgust 2012 11:42)


zar ne PRIMECUJES da je neko dete od 12 god postavilo komentar

srbijasine

pre 11 godina

Potencira li iko drugi, ovoliko kao Partizan, tu podjelu stopera na lijevog i desnog?!
(pivljanin, 21. avgust 2012 11:14)

Naravno! Jesi li ikada video Vidica ili Terija na poziciji desnog stopera, ili Ferdinanda, Ivanovica, Smolinga... na poziciji levog??

Živeo Partizan i majka Srbija!

pre 11 godina

Ne razumem zašto svi idu iz krajnosti u krajnost, Partizan jeste trenutno u krizi ali ako prođe Norvežane što je po meni i realno sve te optužbe protiv Vermezovića, Babovića, Đurića i šta ti ja znam koga već će se brzo zaboraviti.Pustite optužbe i prepucavanja i pljuvanje po igračima i podržimo ekipu.Partizanu se dešavalo već nekoliko puta da ima loše periode pa je osvojio 5 titula za redom.Ako ni zbog čega drugog podržimo ih zbog toga, na kraju krajeva svi pravi Grobari bez obzira na rezultat u četvrtak i bez obzira kojoj navijačkoj grupi pripadaju bi trebalo da podrže ove momke u revanšu.Ja ću to svakako uraditi

Laki

pre 11 godina

Koja vise `tranzicija tima` svake godine!!! Svi su skupi? Pa onda nemorate da prodate bas svakog i malo nesto pokaze u sezoni!!! Cuvajte igrace kad stasaju jos tri-cetiri godine u klubu! Isplatice se i u finansijskom i rezultatskom smislu.
A povredjeno je toliko igraca na pocetku sezone (ne moze da se kaze `umor od mnogo utakmica`) jer su NESPREMNI FIZICKI!

Pfc

pre 11 godina

Koliko para su dobili od prodaje igraca i opet nemaju za kvalitetna pojacanja... lopovi... u prethodne 3 godine prodati su Raca 2.5M, Savic 12M, Nastasic 2.5M, Fejsa 2.5M, Cleo 4.7M, Ljajic 6.8M, Jovetic 8M.
A dosli Ivanov za 600K i Eduardo 2M a ostali jos jeftiniji ili slobodni.

zemunac

pre 11 godina

Šta će ovom liku ofanzivci, pa i kad ih ima, a ima Lazara Markovića i Mitrovića, nezna da ih upotrebi. Gargamel, nema organizaciju igre i napadački stil i uglavnom se brani. Bolje da se vrati u Afriku da bere papriku

majstor

pre 11 godina

Sta bre s kim, sta kako ? Ma bre svi da izvuku suvu drenovinu iz sebe, da uklizavaju za svaku loptu, da cupaju i grizu i da trce koliko imaju snage dok im ne pozli. E tako i nikako drugacije. Ako tako bude - prolazimo. Inace ce vam i ovo malo navijaca zaobilaziti stadion

MM

pre 11 godina

Ocito je da u nasim klubovima treba sto pre uvesti pravi profesionalizam, dok jos ima nesto od igraca i trenera. To bi im omogucilo da se bolje konsoliduju, i podignu svoj medjunarodni rejting.

Zabrinut

pre 11 godina

Pa oni više i ne kriju raspad sistema! E moji Grobari, kome smo mi dozvolili da nam uništava voljeni klub! Totalni bojkot ili revolucija!!! Nisam kompetentan, da kažem koje rešenje je bolje i realnije za realizaciju, ali siguran sam da samo takve radikalne mere mogu doneti spas. Ako treba, bolje je i žrtvovati sezonu, nego da se ovo "laganu umiranje" nastavi. Ne učinimo li ništa, ode sve u popast!

pavle

pre 11 godina

Moj kum se večeras vraća za Norvešku. Do Osla mogu sa njim. Izgleda ih ima taman da napune kola... Za Tromzo iz Osla ima svakih pola sata bus...

nelle

pre 11 godina

ajde prekinite da smarate vise sa Vermezovicem. Dodji na stadion i navijaj. ovo je nasa ekipa kakva god da je. strasno kako ste razmazeni svi redom.. na stadion bre!!

Jo

pre 11 godina

Mozemo da pobedimo ukoliko ne igraju Miljkovic i Scepovic, a umesto njih igraju Stankovic i Mitrovic...

Stojkovic – Aksentijevic, Stankovic, Ivanov, Volkov – S.Markovic, Medo – Babovic, Lovre, Ninkovic - Mitrovic

Vermez

pre 11 godina

@(Monarhista, 21. avgust 2012 11:34)
Kako da ti javim? Ostavi mail, covece, ili dodji direktno na aerodrom i ides sa nama. Pozdrav.

vlada

pre 11 godina

@Kljajo PFC

Prijatelju ja sam najsrecniji covek na svetu sto ne vidim fudbal tim tvojim ocima..cuj MILJKOVIC da igra desnog beka ispred Aksentijevica (koliko god da je pogresio protiv Aela) on nam je najkonstantniji igrac..

Bojan B

pre 11 godina

Avionska karta za Tromso je kupljena. Ova utakmica je vazna za ceo klub. Biti ili ne biti, lepo je bodriti Partizan severnije od ovoga nema. Nadam se d ce nas biti makar 100 na stadionu..

Ilkeston Town

pre 11 godina

Sta kaze Cika Crni: "Verovatno ce igrati Babovic, posto je udaljeno gostovanje." Razmislja u fazonu, aha, nece biti Grobara na tribinama, nece imati ko da mu zvizdi, ko sisa ove pored TV ekrana. A kada se vratimo u JSL podnesite zahtev da kao domacini igramo na Farskim ostrvima, da Babirlo moze na miru da igra a da mu Grobari ne zvizde...

Shone grobar

pre 11 godina

@Kljalo PFC

Vukic nece igrati odstranjen je iz tima,i za nekoliko dana potpisuje sa grcki AEK,dok je Tomic povredjeni nece sigurno igrati,Za napad se slazem ali bi nazalost jos stavio i Scepovica uz Mitroivca jer sa 1 napadacem nismo mogli ni Donji Srem da pobedimo a ne Tromzo.

Idemo!!!!

pre 11 godina

UAAA grobari, da Bog da Vas odvalili 10:0 !!!!!!
(mrzim partizan, 21. avgust 2012 10:48)
A ja tebi i tvojima želim da date sve od sebe i navijaću da prođete i izađete iz krize i šoka koji je izazvao odlazak Prosinečkog.
Volim Partizan i koliko god bila uzaludna nada, ja ću gledati i nadati se čudu. A posle da teramo one koji ne zaslužuju ulazak na naš stadion.

Kljajo PFC

pre 11 godina

Evo kako bih ja to rijesio, iako nisam trener, ali imam oci: Stojkovic, desni bek Miljkovic, lijevi bek Volkov, stoperi Lovre i Ivanov, zadnji vezni Medo, centralni vezni Vukic, lijevo krilo Tomic, desno krilo Knezevic, poluspic Ninkovic i spic obavezno Mitrovic!

ssergioack

pre 11 godina

Ovo su takve izjave da izmedju redova komotno moze da se procita da ce i oni sami da odigraju keca u kladionici, a kako ce da odigraju na terenu, to niko ziv ne zna

navijac

pre 11 godina

pa mnogo se ti nesto guras vermezovicu gde ti nije mesto , nikad nista nisi uradio niti ces sa tom filozofijom koju guras ... !!!
ODLAZI !

srdjan

pre 11 godina

ova trenerska neznalica ne misli da podnese ostavku za razliku od prosineckog koji ima cast i gospodin je covek vermezovic nema ni cast ni karakter da podnese ostavku moramo ga oterati sto pre,toliko povreda na pocetku sezone znaci da pripreme nisu odradjene kako treba,pre mesec dana je rekao da ima 30 igraca spremnih za sezonu a sad ne moze da sastavi tim,veliku krivicu snosi tumbakovic za dovodjenje lovrea,knezevica,zabije i dunstera scepovica.

opla

pre 11 godina

Daj da se obogatimo ovaj cetvrtak, 1 na Tromso i 2x Na Bordo, mislim da bi sve ostalo bilo veliko iznenadjenje. Zivi bili i obogatili se :).

nelle

pre 11 godina

nadam se da ce navijaci podrzati igrace jer su oni najmanje krivi za ovu situaciju. previse smo ih opteretili cak i nekim stvarima koje se njih ne ticu. Volim te Partizane...

Monarhista

pre 11 godina

Ja hocu da idem,igram centarfora a ako moram i desnu polutku,imam 105kg i 181 cm,jaca strana su mi desna noga i igra ´glavom,trcim vise od partizanovih veznjaka....vermeze javi na vreme!!!

Idemo!!!!

pre 11 godina

UAAA grobari, da Bog da Vas odvalili 10:0 !!!!!!
(mrzim partizan, 21. avgust 2012 10:48)
A ja tebi i tvojima želim da date sve od sebe i navijaću da prođete i izađete iz krize i šoka koji je izazvao odlazak Prosinečkog.
Volim Partizan i koliko god bila uzaludna nada, ja ću gledati i nadati se čudu. A posle da teramo one koji ne zaslužuju ulazak na naš stadion.

Ilkeston Town

pre 11 godina

Sta kaze Cika Crni: "Verovatno ce igrati Babovic, posto je udaljeno gostovanje." Razmislja u fazonu, aha, nece biti Grobara na tribinama, nece imati ko da mu zvizdi, ko sisa ove pored TV ekrana. A kada se vratimo u JSL podnesite zahtev da kao domacini igramo na Farskim ostrvima, da Babirlo moze na miru da igra a da mu Grobari ne zvizde...

Monarhista

pre 11 godina

Ja hocu da idem,igram centarfora a ako moram i desnu polutku,imam 105kg i 181 cm,jaca strana su mi desna noga i igra ´glavom,trcim vise od partizanovih veznjaka....vermeze javi na vreme!!!

srdjan

pre 11 godina

ova trenerska neznalica ne misli da podnese ostavku za razliku od prosineckog koji ima cast i gospodin je covek vermezovic nema ni cast ni karakter da podnese ostavku moramo ga oterati sto pre,toliko povreda na pocetku sezone znaci da pripreme nisu odradjene kako treba,pre mesec dana je rekao da ima 30 igraca spremnih za sezonu a sad ne moze da sastavi tim,veliku krivicu snosi tumbakovic za dovodjenje lovrea,knezevica,zabije i dunstera scepovica.

Kljajo PFC

pre 11 godina

Evo kako bih ja to rijesio, iako nisam trener, ali imam oci: Stojkovic, desni bek Miljkovic, lijevi bek Volkov, stoperi Lovre i Ivanov, zadnji vezni Medo, centralni vezni Vukic, lijevo krilo Tomic, desno krilo Knezevic, poluspic Ninkovic i spic obavezno Mitrovic!

aca

pre 11 godina

Kad je bilo biranje izmedju Djurica i Milosevica pametne vodje navijaca sa juga su postavili transparent Savo od***i, bas se pitam zasto? A sad kad nas je biznismen koga boli uvo za Partizan unistio, sa juga se ori: uprava napolje! Upropastise nas mutni biznismeni,menadzeri i tkz. verni navijaci. Hocu da navijam za sportski klub a ne lopovsko udruzenje!

opla

pre 11 godina

Daj da se obogatimo ovaj cetvrtak, 1 na Tromso i 2x Na Bordo, mislim da bi sve ostalo bilo veliko iznenadjenje. Zivi bili i obogatili se :).

omg!

pre 11 godina

ja sam navijac CZV , ali mislim da je u ovom trenutku Vosa bolja i od zvezde i od partizana , a ovo sto se desava sa upravom je nenormalno, UPRAVA NAPOLJE NE UNISTAVAJTE SRPSKE KLUBOVE KRETENI LOPOVSKI!!!!

Shone grobar

pre 11 godina

@Kljalo PFC

Vukic nece igrati odstranjen je iz tima,i za nekoliko dana potpisuje sa grcki AEK,dok je Tomic povredjeni nece sigurno igrati,Za napad se slazem ali bi nazalost jos stavio i Scepovica uz Mitroivca jer sa 1 napadacem nismo mogli ni Donji Srem da pobedimo a ne Tromzo.

ssergioack

pre 11 godina

Ovo su takve izjave da izmedju redova komotno moze da se procita da ce i oni sami da odigraju keca u kladionici, a kako ce da odigraju na terenu, to niko ziv ne zna

Zabrinut

pre 11 godina

Pa oni više i ne kriju raspad sistema! E moji Grobari, kome smo mi dozvolili da nam uništava voljeni klub! Totalni bojkot ili revolucija!!! Nisam kompetentan, da kažem koje rešenje je bolje i realnije za realizaciju, ali siguran sam da samo takve radikalne mere mogu doneti spas. Ako treba, bolje je i žrtvovati sezonu, nego da se ovo "laganu umiranje" nastavi. Ne učinimo li ništa, ode sve u popast!

navijac

pre 11 godina

pa mnogo se ti nesto guras vermezovicu gde ti nije mesto , nikad nista nisi uradio niti ces sa tom filozofijom koju guras ... !!!
ODLAZI !

pavle

pre 11 godina

Moj kum se večeras vraća za Norvešku. Do Osla mogu sa njim. Izgleda ih ima taman da napune kola... Za Tromzo iz Osla ima svakih pola sata bus...

Bojan B

pre 11 godina

Avionska karta za Tromso je kupljena. Ova utakmica je vazna za ceo klub. Biti ili ne biti, lepo je bodriti Partizan severnije od ovoga nema. Nadam se d ce nas biti makar 100 na stadionu..

dusan

pre 11 godina

UAAA grobari, da Bog da Vas odvalili 10:0 !!!!!!
(mrzim partizan, 21. avgust 2012 10:48)
A ja tebi i tvojima želim da date sve od sebe i navijaću da prođete i izađete iz krize i šoka koji je izazvao odlazak Prosinečkog.
Volim Partizan i koliko god bila uzaludna nada, ja ću gledati i nadati se čudu. A posle da teramo one koji ne zaslužuju ulazak na naš stadion.
(Idemo!!!!, 21. avgust 2012 11:42)


zar ne PRIMECUJES da je neko dete od 12 god postavilo komentar

nelle

pre 11 godina

nadam se da ce navijaci podrzati igrace jer su oni najmanje krivi za ovu situaciju. previse smo ih opteretili cak i nekim stvarima koje se njih ne ticu. Volim te Partizane...

nelle

pre 11 godina

ajde prekinite da smarate vise sa Vermezovicem. Dodji na stadion i navijaj. ovo je nasa ekipa kakva god da je. strasno kako ste razmazeni svi redom.. na stadion bre!!

Pfc

pre 11 godina

Koliko para su dobili od prodaje igraca i opet nemaju za kvalitetna pojacanja... lopovi... u prethodne 3 godine prodati su Raca 2.5M, Savic 12M, Nastasic 2.5M, Fejsa 2.5M, Cleo 4.7M, Ljajic 6.8M, Jovetic 8M.
A dosli Ivanov za 600K i Eduardo 2M a ostali jos jeftiniji ili slobodni.

vlada

pre 11 godina

@Kljajo PFC

Prijatelju ja sam najsrecniji covek na svetu sto ne vidim fudbal tim tvojim ocima..cuj MILJKOVIC da igra desnog beka ispred Aksentijevica (koliko god da je pogresio protiv Aela) on nam je najkonstantniji igrac..

Lemi

pre 11 godina

Najvece pojacanje bi nam bilo da Vermezovic ne ide u Norvesku.Za njega bi se samo moglo reci da je Djurin pion i bezkarakterna licnost.Ne volim da gledam sta se desava u tudjem(Crvena Zvezda) vec iskljucivo u svom dvoristu tj. u Partizanu ali je nemoguce nevideti neuporedivo zdraviju situaciju kod komsija.Prosinecki nije cekao da mu se zvizdi vec je otisao na vreme.Svi slabiji treneri pre njega su iz Zvezde odlazili pre nego navuku na sebe gnev navijaca.Dakle glas naroda odnosno navijaca se izuzetno postovao i cenio u Crvenoj Zvezdi.Lukic ce kako kaze otici ukoliko ne prodje Bordo.Znaci da mu se fotelja nije zalepila za zadnjicu kao celoj nasoj Upravi na celu sa Djuricem.Da ima barem malo morala kompletna Uprava Partizana bi morala da podnese ostavku i zajedno sa cika Crnim i napusti klub.

MM

pre 11 godina

Ocito je da u nasim klubovima treba sto pre uvesti pravi profesionalizam, dok jos ima nesto od igraca i trenera. To bi im omogucilo da se bolje konsoliduju, i podignu svoj medjunarodni rejting.

Vermez

pre 11 godina

@(Monarhista, 21. avgust 2012 11:34)
Kako da ti javim? Ostavi mail, covece, ili dodji direktno na aerodrom i ides sa nama. Pozdrav.

DzoniStellaRossa

pre 11 godina

Jeste da sam Delija ali ovo je sramota sta uprave uradise od Zvezde i Partizana,mi im punimo stadione i guramo pare u njihove prepune dzepove a oni nam za uzvrat otpustaju dobre trenere,dovode neke kvazi trenere,o igracima da ne pricam!Samo bojkot spasava ovo sto je ostalo od Srpskog fudbala!

dragan

pre 11 godina

Vise zaista nemam razumevanja za sve strukture ovakvog Partizana.Kada izgube od jacih protivnika kukaju na budzet.Kada izgube od Srema koji nema budzet kukaju na povrede,snagu protivnika,vrucine.Samo jos nisam cuo da se zale na sudije.A pocece i to uskoro.Krecu stopama komsija.
Pod hitno je potreno sledece:Uprava na celu sa Frizurom napolje,Vermez koji nema kontrolu nad igracima i koji ne moze da pobedi Srem i sto je najgore prizire od njega, napolje.Mnoge igrace napolje ali to je zadatak za novu upravu i novog trenera.Lako je Zvezdi, ona ce izgubiti od Bordoa i to je u redu(samo da ne primi mnogo).A mi ako izgubimo od ovih...

Laki

pre 11 godina

Koja vise `tranzicija tima` svake godine!!! Svi su skupi? Pa onda nemorate da prodate bas svakog i malo nesto pokaze u sezoni!!! Cuvajte igrace kad stasaju jos tri-cetiri godine u klubu! Isplatice se i u finansijskom i rezultatskom smislu.
A povredjeno je toliko igraca na pocetku sezone (ne moze da se kaze `umor od mnogo utakmica`) jer su NESPREMNI FIZICKI!

zoran

pre 11 godina

Pazi Vermeza - neposlushni Libijac ??!!! Chovek koji je skupljao ostavljene kopachke umishljenih zvezda PArtizana. Skupljao ih po terenu da bi pomogao jadnom ekonomu, koga ovi gledaju kao da su sa druge planete.
Chovek zavrhsio post i krenuo s ajachom hranom; zaboleo ga stomak i ranije prekinuo trening , a ovaj umishljeni trener hoce da ga razapne. Kao shto je vec izmishljao priche u vezi Vukica, Babovica, Mede i slichno.
Ma, Vermeze, znamo te odlichno prema tvojim proshlim delima. Da ih ovde ne spominjem.

Živeo Partizan i majka Srbija!

pre 11 godina

Ne razumem zašto svi idu iz krajnosti u krajnost, Partizan jeste trenutno u krizi ali ako prođe Norvežane što je po meni i realno sve te optužbe protiv Vermezovića, Babovića, Đurića i šta ti ja znam koga već će se brzo zaboraviti.Pustite optužbe i prepucavanja i pljuvanje po igračima i podržimo ekipu.Partizanu se dešavalo već nekoliko puta da ima loše periode pa je osvojio 5 titula za redom.Ako ni zbog čega drugog podržimo ih zbog toga, na kraju krajeva svi pravi Grobari bez obzira na rezultat u četvrtak i bez obzira kojoj navijačkoj grupi pripadaju bi trebalo da podrže ove momke u revanšu.Ja ću to svakako uraditi

zemunac

pre 11 godina

Šta će ovom liku ofanzivci, pa i kad ih ima, a ima Lazara Markovića i Mitrovića, nezna da ih upotrebi. Gargamel, nema organizaciju igre i napadački stil i uglavnom se brani. Bolje da se vrati u Afriku da bere papriku

Jo

pre 11 godina

Mozemo da pobedimo ukoliko ne igraju Miljkovic i Scepovic, a umesto njih igraju Stankovic i Mitrovic...

Stojkovic – Aksentijevic, Stankovic, Ivanov, Volkov – S.Markovic, Medo – Babovic, Lovre, Ninkovic - Mitrovic

majstor

pre 11 godina

Sta bre s kim, sta kako ? Ma bre svi da izvuku suvu drenovinu iz sebe, da uklizavaju za svaku loptu, da cupaju i grizu i da trce koliko imaju snage dok im ne pozli. E tako i nikako drugacije. Ako tako bude - prolazimo. Inace ce vam i ovo malo navijaca zaobilaziti stadion

ne znam

pre 11 godina

Ne znam ja sa kim ce oni tamo ali znam zato jedno

Da cu da igram 1x na tromso i x2 na bordo i stavljam 2 000 evra , online. Taj dan zarada preko 1 000evra. I veliko hvala Partizanu i Zvezdi, da bar nesto lepo imam od njih.

Kljajo PFC

pre 11 godina

@Shone grobar
Stvar je u tome da Vermez ne tvrdoglavi i vrati Zvoneta u ekipu,
Tomic ce se sigurno oporaviti, a ako vec moramo da igramo sa 2 spica
bolje da uz Mitrovica igra "neposlusni" libijac, nego Scepovic, taj nije za
Partizan.

Dragojlo

pre 11 godina

Tumba i Vermez su dosli da oteraju sve igrace sa velikim ugovorima, a onda poceti sa mladima cija plata ce biti izmedju 50 do 100 hilj godisnje.Oni su ulazak u Evropi odbacili na pocetku sezone, zato niko nije ni kupljen to je snajderova zamisao da manje igracima a vise u njegov dzep para(.Snajderov Sistem Stednje).pozz postenim grobarima.

Grobar73

pre 11 godina

Avionska karta za Tromso je kupljena. Ova utakmica je vazna za ceo klub. Biti ili ne biti, lepo je bodriti Partizan severnije od ovoga nema. Nadam se d ce nas biti makar 100 na stadionu..
(Bojan B, 21. avgust 2012 12:05)

Sram te bilo!

Njegos Radovic

pre 11 godina

ja stvarno neznam da li je partizan u stanju da dovede bar jednog dobrog kondicionog trenera na kraju za partizan ce igrati momci iz teleoptika markovic nam je najbolji igrac ono protiv donjeg srema je cista bruka sta nas ceka protiv tromsa ako tako budemo igrali.

Nemanja

pre 11 godina

"...Jesi li ikada video Vidica ili Terija na poziciji desnog stopera..."
- Vidić - Karik - sinoć protiv Evertona, a i plan za celu ovu sezonu je Vidić - Ferdinand (opet Vidić desno), Srbija i Crna Gora: Vidić - Krstajić (opet Vidić desno), itd, itd, ...
- Teri - Leskot (EVRO 2012 - na SVIM mečevima Engleske - centralna odbrana, Teri desno)
Neverovatno je koliko se neznalica javlja da objašnjava fudbalske formacije i pozicije igrača u njima.

krki67@gmail.com

pre 11 godina

STA NAPRAVI DJURICU OD PARTIZANA?OVO JE TVOJE DELO I SPS.KEJE STE POCELI DA GA SPROVODITE KADA STE NAJURILI STANOJA....I OD TADA PARTIZAN TONE I SVAKO DAN JE SVE LOSIJ I LOSIJ....

NickyBoy

pre 11 godina

Oni koji su odradili prelazni rok učinili su to neozbiljno. Strašno ! Pa, niste vi rekreativci nego profesionalni fudbalski klub ! Upravi kao da nije ni stalo do napretka u Evropi, nego do nekih stvari koje nemaju veze sa sportom i sportskim ambicijama. Trebalo bi da finansijska inspekcija malo pročešlja poslovanje kluba, a vezano za aferu sa "Agrobankom", mnogo bi se šta otkrilo.

solskjaer

pre 11 godina

@Bojan B
Realno tesko da moze biti bolje zabave, potpuni je trip to sto nema nista dalje od toga. Gotivna je i atmosfera na stadionu. Zelim ti dobar provod, mada ne navijam za tvoj klub.

@ Pavle
Samo lagano, kreni kolima i stici ces tamo tacno na revans. Jel imas ti ideju gde je to? Skoro 4000km. Kad je bio vulkan na Islandu, pa nisu leteli avioni, oni su se kuci vracali busom sa suprotne strane Norveske punih 50 sati.

srbijasine

pre 11 godina

Potencira li iko drugi, ovoliko kao Partizan, tu podjelu stopera na lijevog i desnog?!
(pivljanin, 21. avgust 2012 11:14)

Naravno! Jesi li ikada video Vidica ili Terija na poziciji desnog stopera, ili Ferdinanda, Ivanovica, Smolinga... na poziciji levog??

heroj

pre 11 godina

Leleee,uopšte nije niti bitno tko će da ide,nego koliko će da ih ide,jerbo daleko je Norveška i neće biti lako nositi punu mrežu.

Vermezović da ne putuje, šta će tamo?

pre 11 godina

Posle fuš-golova u N.Sadu, Kipru i Bgd-u, nadam se da će Stojković na klupu a Petrović na gol. Isto očekujem i od Volkova, Lovrea i Šćepovića. Jokić, Mitrović, Ninković, Brašanac, Ostojić, Marković a od starijih Vukić i Babović koji ako počne da davi, napolje u 15 min.

Trebaju nam napadači!!!

pre 11 godina

Da vidite kakav "dream team" imam u FM 12: Golman-Stojke Desni bek-Aksentijević, Levi bek-Volkov,"Levi štoper"- Ivanov, "Desni štoper"-Maksimović
Zadji vezni-Medo, Centralni vezni-Vukić, Desno krilo-Lazar Marković, Levo krilo-Nikola Ninković,
Napadači-Lenny Nangis i Mbaye Niang inače ova dva napadača su proglašeni za wonderkidove igraju za Caen i zajedno vrede oko 7mil evra pa eto predloga za njih a na osnovu podatka o dobiti Partizana kroz prodaje igrača i Lige Šampiona ova dvojca su sića za Partizan.

gile

pre 11 godina

@Stvar je u tome da Vermez ne tvrdoglavi i vrati Zvoneta u ekipu,
Tomic ce se sigurno oporaviti, a ako vec moramo da igramo sa 2 spica
bolje da uz Mitrovica igra "neposlusni" libijac, nego Scepovic, taj nije za
Partizan.
(Kljajo PFC, 21. avgust 2012 17:17)

NE RAZUMEM OVAKVE GROBARE I DELIJE SLICNE NJIMA PA KO JE BRE PO VAMA ZA ZVEZDU I PARTIZAN DA NIJE MOZDA MESI ILI RONALDO HAHA SMESNI STE KAKAV NAROD TAKVA I ZEMLJA JEDAN KINEZ ZA 10 SEKUNDI SKLOPI IPHONE
A SRBI NEMOGU DA NADJU 11 KASVETNA COVEKA DA SUTIRAJU LOPTU

Kljajo PFC

pre 11 godina

Evo kako bih ja to rijesio, iako nisam trener, ali imam oci: Stojkovic, desni bek Miljkovic, lijevi bek Volkov, stoperi Lovre i Ivanov, zadnji vezni Medo, centralni vezni Vukic, lijevo krilo Tomic, desno krilo Knezevic, poluspic Ninkovic i spic obavezno Mitrovic!

nelle

pre 11 godina

ajde prekinite da smarate vise sa Vermezovicem. Dodji na stadion i navijaj. ovo je nasa ekipa kakva god da je. strasno kako ste razmazeni svi redom.. na stadion bre!!

Bojan B

pre 11 godina

Avionska karta za Tromso je kupljena. Ova utakmica je vazna za ceo klub. Biti ili ne biti, lepo je bodriti Partizan severnije od ovoga nema. Nadam se d ce nas biti makar 100 na stadionu..

Živeo Partizan i majka Srbija!

pre 11 godina

Ne razumem zašto svi idu iz krajnosti u krajnost, Partizan jeste trenutno u krizi ali ako prođe Norvežane što je po meni i realno sve te optužbe protiv Vermezovića, Babovića, Đurića i šta ti ja znam koga već će se brzo zaboraviti.Pustite optužbe i prepucavanja i pljuvanje po igračima i podržimo ekipu.Partizanu se dešavalo već nekoliko puta da ima loše periode pa je osvojio 5 titula za redom.Ako ni zbog čega drugog podržimo ih zbog toga, na kraju krajeva svi pravi Grobari bez obzira na rezultat u četvrtak i bez obzira kojoj navijačkoj grupi pripadaju bi trebalo da podrže ove momke u revanšu.Ja ću to svakako uraditi

Jo

pre 11 godina

Mozemo da pobedimo ukoliko ne igraju Miljkovic i Scepovic, a umesto njih igraju Stankovic i Mitrovic...

Stojkovic – Aksentijevic, Stankovic, Ivanov, Volkov – S.Markovic, Medo – Babovic, Lovre, Ninkovic - Mitrovic

nelle

pre 11 godina

nadam se da ce navijaci podrzati igrace jer su oni najmanje krivi za ovu situaciju. previse smo ih opteretili cak i nekim stvarima koje se njih ne ticu. Volim te Partizane...

Trebaju nam napadači!!!

pre 11 godina

Da vidite kakav "dream team" imam u FM 12: Golman-Stojke Desni bek-Aksentijević, Levi bek-Volkov,"Levi štoper"- Ivanov, "Desni štoper"-Maksimović
Zadji vezni-Medo, Centralni vezni-Vukić, Desno krilo-Lazar Marković, Levo krilo-Nikola Ninković,
Napadači-Lenny Nangis i Mbaye Niang inače ova dva napadača su proglašeni za wonderkidove igraju za Caen i zajedno vrede oko 7mil evra pa eto predloga za njih a na osnovu podatka o dobiti Partizana kroz prodaje igrača i Lige Šampiona ova dvojca su sića za Partizan.

srdjan

pre 11 godina

ova trenerska neznalica ne misli da podnese ostavku za razliku od prosineckog koji ima cast i gospodin je covek vermezovic nema ni cast ni karakter da podnese ostavku moramo ga oterati sto pre,toliko povreda na pocetku sezone znaci da pripreme nisu odradjene kako treba,pre mesec dana je rekao da ima 30 igraca spremnih za sezonu a sad ne moze da sastavi tim,veliku krivicu snosi tumbakovic za dovodjenje lovrea,knezevica,zabije i dunstera scepovica.

gile

pre 11 godina

@Stvar je u tome da Vermez ne tvrdoglavi i vrati Zvoneta u ekipu,
Tomic ce se sigurno oporaviti, a ako vec moramo da igramo sa 2 spica
bolje da uz Mitrovica igra "neposlusni" libijac, nego Scepovic, taj nije za
Partizan.
(Kljajo PFC, 21. avgust 2012 17:17)

NE RAZUMEM OVAKVE GROBARE I DELIJE SLICNE NJIMA PA KO JE BRE PO VAMA ZA ZVEZDU I PARTIZAN DA NIJE MOZDA MESI ILI RONALDO HAHA SMESNI STE KAKAV NAROD TAKVA I ZEMLJA JEDAN KINEZ ZA 10 SEKUNDI SKLOPI IPHONE
A SRBI NEMOGU DA NADJU 11 KASVETNA COVEKA DA SUTIRAJU LOPTU

vlada

pre 11 godina

@Kljajo PFC

Prijatelju ja sam najsrecniji covek na svetu sto ne vidim fudbal tim tvojim ocima..cuj MILJKOVIC da igra desnog beka ispred Aksentijevica (koliko god da je pogresio protiv Aela) on nam je najkonstantniji igrac..

Idemo!!!!

pre 11 godina

UAAA grobari, da Bog da Vas odvalili 10:0 !!!!!!
(mrzim partizan, 21. avgust 2012 10:48)
A ja tebi i tvojima želim da date sve od sebe i navijaću da prođete i izađete iz krize i šoka koji je izazvao odlazak Prosinečkog.
Volim Partizan i koliko god bila uzaludna nada, ja ću gledati i nadati se čudu. A posle da teramo one koji ne zaslužuju ulazak na naš stadion.

ne znam

pre 11 godina

Ne znam ja sa kim ce oni tamo ali znam zato jedno

Da cu da igram 1x na tromso i x2 na bordo i stavljam 2 000 evra , online. Taj dan zarada preko 1 000evra. I veliko hvala Partizanu i Zvezdi, da bar nesto lepo imam od njih.

Vermezović da ne putuje, šta će tamo?

pre 11 godina

Posle fuš-golova u N.Sadu, Kipru i Bgd-u, nadam se da će Stojković na klupu a Petrović na gol. Isto očekujem i od Volkova, Lovrea i Šćepovića. Jokić, Mitrović, Ninković, Brašanac, Ostojić, Marković a od starijih Vukić i Babović koji ako počne da davi, napolje u 15 min.

opla

pre 11 godina

Daj da se obogatimo ovaj cetvrtak, 1 na Tromso i 2x Na Bordo, mislim da bi sve ostalo bilo veliko iznenadjenje. Zivi bili i obogatili se :).

Monarhista

pre 11 godina

Ja hocu da idem,igram centarfora a ako moram i desnu polutku,imam 105kg i 181 cm,jaca strana su mi desna noga i igra ´glavom,trcim vise od partizanovih veznjaka....vermeze javi na vreme!!!

Grobar73

pre 11 godina

Avionska karta za Tromso je kupljena. Ova utakmica je vazna za ceo klub. Biti ili ne biti, lepo je bodriti Partizan severnije od ovoga nema. Nadam se d ce nas biti makar 100 na stadionu..
(Bojan B, 21. avgust 2012 12:05)

Sram te bilo!

pavle

pre 11 godina

Moj kum se večeras vraća za Norvešku. Do Osla mogu sa njim. Izgleda ih ima taman da napune kola... Za Tromzo iz Osla ima svakih pola sata bus...

navijac

pre 11 godina

pa mnogo se ti nesto guras vermezovicu gde ti nije mesto , nikad nista nisi uradio niti ces sa tom filozofijom koju guras ... !!!
ODLAZI !

Lemi

pre 11 godina

Najvece pojacanje bi nam bilo da Vermezovic ne ide u Norvesku.Za njega bi se samo moglo reci da je Djurin pion i bezkarakterna licnost.Ne volim da gledam sta se desava u tudjem(Crvena Zvezda) vec iskljucivo u svom dvoristu tj. u Partizanu ali je nemoguce nevideti neuporedivo zdraviju situaciju kod komsija.Prosinecki nije cekao da mu se zvizdi vec je otisao na vreme.Svi slabiji treneri pre njega su iz Zvezde odlazili pre nego navuku na sebe gnev navijaca.Dakle glas naroda odnosno navijaca se izuzetno postovao i cenio u Crvenoj Zvezdi.Lukic ce kako kaze otici ukoliko ne prodje Bordo.Znaci da mu se fotelja nije zalepila za zadnjicu kao celoj nasoj Upravi na celu sa Djuricem.Da ima barem malo morala kompletna Uprava Partizana bi morala da podnese ostavku i zajedno sa cika Crnim i napusti klub.

Ilkeston Town

pre 11 godina

Sta kaze Cika Crni: "Verovatno ce igrati Babovic, posto je udaljeno gostovanje." Razmislja u fazonu, aha, nece biti Grobara na tribinama, nece imati ko da mu zvizdi, ko sisa ove pored TV ekrana. A kada se vratimo u JSL podnesite zahtev da kao domacini igramo na Farskim ostrvima, da Babirlo moze na miru da igra a da mu Grobari ne zvizde...

srbijasine

pre 11 godina

Potencira li iko drugi, ovoliko kao Partizan, tu podjelu stopera na lijevog i desnog?!
(pivljanin, 21. avgust 2012 11:14)

Naravno! Jesi li ikada video Vidica ili Terija na poziciji desnog stopera, ili Ferdinanda, Ivanovica, Smolinga... na poziciji levog??

ssergioack

pre 11 godina

Ovo su takve izjave da izmedju redova komotno moze da se procita da ce i oni sami da odigraju keca u kladionici, a kako ce da odigraju na terenu, to niko ziv ne zna

Zabrinut

pre 11 godina

Pa oni više i ne kriju raspad sistema! E moji Grobari, kome smo mi dozvolili da nam uništava voljeni klub! Totalni bojkot ili revolucija!!! Nisam kompetentan, da kažem koje rešenje je bolje i realnije za realizaciju, ali siguran sam da samo takve radikalne mere mogu doneti spas. Ako treba, bolje je i žrtvovati sezonu, nego da se ovo "laganu umiranje" nastavi. Ne učinimo li ništa, ode sve u popast!

zemunac

pre 11 godina

Šta će ovom liku ofanzivci, pa i kad ih ima, a ima Lazara Markovića i Mitrovića, nezna da ih upotrebi. Gargamel, nema organizaciju igre i napadački stil i uglavnom se brani. Bolje da se vrati u Afriku da bere papriku

dusan

pre 11 godina

UAAA grobari, da Bog da Vas odvalili 10:0 !!!!!!
(mrzim partizan, 21. avgust 2012 10:48)
A ja tebi i tvojima želim da date sve od sebe i navijaću da prođete i izađete iz krize i šoka koji je izazvao odlazak Prosinečkog.
Volim Partizan i koliko god bila uzaludna nada, ja ću gledati i nadati se čudu. A posle da teramo one koji ne zaslužuju ulazak na naš stadion.
(Idemo!!!!, 21. avgust 2012 11:42)


zar ne PRIMECUJES da je neko dete od 12 god postavilo komentar

omg!

pre 11 godina

ja sam navijac CZV , ali mislim da je u ovom trenutku Vosa bolja i od zvezde i od partizana , a ovo sto se desava sa upravom je nenormalno, UPRAVA NAPOLJE NE UNISTAVAJTE SRPSKE KLUBOVE KRETENI LOPOVSKI!!!!

Kljajo PFC

pre 11 godina

@Shone grobar
Stvar je u tome da Vermez ne tvrdoglavi i vrati Zvoneta u ekipu,
Tomic ce se sigurno oporaviti, a ako vec moramo da igramo sa 2 spica
bolje da uz Mitrovica igra "neposlusni" libijac, nego Scepovic, taj nije za
Partizan.

Shone grobar

pre 11 godina

@Kljalo PFC

Vukic nece igrati odstranjen je iz tima,i za nekoliko dana potpisuje sa grcki AEK,dok je Tomic povredjeni nece sigurno igrati,Za napad se slazem ali bi nazalost jos stavio i Scepovica uz Mitroivca jer sa 1 napadacem nismo mogli ni Donji Srem da pobedimo a ne Tromzo.

Vermez

pre 11 godina

@(Monarhista, 21. avgust 2012 11:34)
Kako da ti javim? Ostavi mail, covece, ili dodji direktno na aerodrom i ides sa nama. Pozdrav.

dragan

pre 11 godina

Vise zaista nemam razumevanja za sve strukture ovakvog Partizana.Kada izgube od jacih protivnika kukaju na budzet.Kada izgube od Srema koji nema budzet kukaju na povrede,snagu protivnika,vrucine.Samo jos nisam cuo da se zale na sudije.A pocece i to uskoro.Krecu stopama komsija.
Pod hitno je potreno sledece:Uprava na celu sa Frizurom napolje,Vermez koji nema kontrolu nad igracima i koji ne moze da pobedi Srem i sto je najgore prizire od njega, napolje.Mnoge igrace napolje ali to je zadatak za novu upravu i novog trenera.Lako je Zvezdi, ona ce izgubiti od Bordoa i to je u redu(samo da ne primi mnogo).A mi ako izgubimo od ovih...

Pfc

pre 11 godina

Koliko para su dobili od prodaje igraca i opet nemaju za kvalitetna pojacanja... lopovi... u prethodne 3 godine prodati su Raca 2.5M, Savic 12M, Nastasic 2.5M, Fejsa 2.5M, Cleo 4.7M, Ljajic 6.8M, Jovetic 8M.
A dosli Ivanov za 600K i Eduardo 2M a ostali jos jeftiniji ili slobodni.

Njegos Radovic

pre 11 godina

ja stvarno neznam da li je partizan u stanju da dovede bar jednog dobrog kondicionog trenera na kraju za partizan ce igrati momci iz teleoptika markovic nam je najbolji igrac ono protiv donjeg srema je cista bruka sta nas ceka protiv tromsa ako tako budemo igrali.

Nemanja

pre 11 godina

"...Jesi li ikada video Vidica ili Terija na poziciji desnog stopera..."
- Vidić - Karik - sinoć protiv Evertona, a i plan za celu ovu sezonu je Vidić - Ferdinand (opet Vidić desno), Srbija i Crna Gora: Vidić - Krstajić (opet Vidić desno), itd, itd, ...
- Teri - Leskot (EVRO 2012 - na SVIM mečevima Engleske - centralna odbrana, Teri desno)
Neverovatno je koliko se neznalica javlja da objašnjava fudbalske formacije i pozicije igrača u njima.

solskjaer

pre 11 godina

@Bojan B
Realno tesko da moze biti bolje zabave, potpuni je trip to sto nema nista dalje od toga. Gotivna je i atmosfera na stadionu. Zelim ti dobar provod, mada ne navijam za tvoj klub.

@ Pavle
Samo lagano, kreni kolima i stici ces tamo tacno na revans. Jel imas ti ideju gde je to? Skoro 4000km. Kad je bio vulkan na Islandu, pa nisu leteli avioni, oni su se kuci vracali busom sa suprotne strane Norveske punih 50 sati.

krki67@gmail.com

pre 11 godina

STA NAPRAVI DJURICU OD PARTIZANA?OVO JE TVOJE DELO I SPS.KEJE STE POCELI DA GA SPROVODITE KADA STE NAJURILI STANOJA....I OD TADA PARTIZAN TONE I SVAKO DAN JE SVE LOSIJ I LOSIJ....

zoran

pre 11 godina

Pazi Vermeza - neposlushni Libijac ??!!! Chovek koji je skupljao ostavljene kopachke umishljenih zvezda PArtizana. Skupljao ih po terenu da bi pomogao jadnom ekonomu, koga ovi gledaju kao da su sa druge planete.
Chovek zavrhsio post i krenuo s ajachom hranom; zaboleo ga stomak i ranije prekinuo trening , a ovaj umishljeni trener hoce da ga razapne. Kao shto je vec izmishljao priche u vezi Vukica, Babovica, Mede i slichno.
Ma, Vermeze, znamo te odlichno prema tvojim proshlim delima. Da ih ovde ne spominjem.

majstor

pre 11 godina

Sta bre s kim, sta kako ? Ma bre svi da izvuku suvu drenovinu iz sebe, da uklizavaju za svaku loptu, da cupaju i grizu i da trce koliko imaju snage dok im ne pozli. E tako i nikako drugacije. Ako tako bude - prolazimo. Inace ce vam i ovo malo navijaca zaobilaziti stadion

aca

pre 11 godina

Kad je bilo biranje izmedju Djurica i Milosevica pametne vodje navijaca sa juga su postavili transparent Savo od***i, bas se pitam zasto? A sad kad nas je biznismen koga boli uvo za Partizan unistio, sa juga se ori: uprava napolje! Upropastise nas mutni biznismeni,menadzeri i tkz. verni navijaci. Hocu da navijam za sportski klub a ne lopovsko udruzenje!

heroj

pre 11 godina

Leleee,uopšte nije niti bitno tko će da ide,nego koliko će da ih ide,jerbo daleko je Norveška i neće biti lako nositi punu mrežu.

DzoniStellaRossa

pre 11 godina

Jeste da sam Delija ali ovo je sramota sta uprave uradise od Zvezde i Partizana,mi im punimo stadione i guramo pare u njihove prepune dzepove a oni nam za uzvrat otpustaju dobre trenere,dovode neke kvazi trenere,o igracima da ne pricam!Samo bojkot spasava ovo sto je ostalo od Srpskog fudbala!

MM

pre 11 godina

Ocito je da u nasim klubovima treba sto pre uvesti pravi profesionalizam, dok jos ima nesto od igraca i trenera. To bi im omogucilo da se bolje konsoliduju, i podignu svoj medjunarodni rejting.

Laki

pre 11 godina

Koja vise `tranzicija tima` svake godine!!! Svi su skupi? Pa onda nemorate da prodate bas svakog i malo nesto pokaze u sezoni!!! Cuvajte igrace kad stasaju jos tri-cetiri godine u klubu! Isplatice se i u finansijskom i rezultatskom smislu.
A povredjeno je toliko igraca na pocetku sezone (ne moze da se kaze `umor od mnogo utakmica`) jer su NESPREMNI FIZICKI!

Dragojlo

pre 11 godina

Tumba i Vermez su dosli da oteraju sve igrace sa velikim ugovorima, a onda poceti sa mladima cija plata ce biti izmedju 50 do 100 hilj godisnje.Oni su ulazak u Evropi odbacili na pocetku sezone, zato niko nije ni kupljen to je snajderova zamisao da manje igracima a vise u njegov dzep para(.Snajderov Sistem Stednje).pozz postenim grobarima.

NickyBoy

pre 11 godina

Oni koji su odradili prelazni rok učinili su to neozbiljno. Strašno ! Pa, niste vi rekreativci nego profesionalni fudbalski klub ! Upravi kao da nije ni stalo do napretka u Evropi, nego do nekih stvari koje nemaju veze sa sportom i sportskim ambicijama. Trebalo bi da finansijska inspekcija malo pročešlja poslovanje kluba, a vezano za aferu sa "Agrobankom", mnogo bi se šta otkrilo.