Ponedeljak, 20.08.2012.

13:17

BVK Zvezda predstavio 'drim tim'

BVK Crvena zvezda predstavio je pet velikih pojačanja za narednu sezonu u kojoj će pokušati da prekine dominaciju Partizana u šampionatu Srbije.

Izvor: B92

BVK Zvezda predstavio 'drim tim' IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

110 Komentari

Sortiraj po:

Aleksandar

pre 11 godina

Kao prvo,Viktor Jelenic je bio strasan igrac.Prosao je sve reprezentativne selekcije bivse Jugoslavije a bilo je mnogo tesko biti u reprezentaciji ako nisi ponikao u Partizanu.Tako je oduvek.Cak su i najtalentovaniji momci iz Hrvatske dolazili u Partizan zbog reprezentacije.Isto vazi i za trenere.Sve to je na taj nacin koncipirao pokojni Vlaho Orlic koji je sedeo u Partizanu,alfa i omega vaterpola u SFRJ.Slicno Miljanu Miljanicu u fudbalu ili Titu u politici.Viktor nije,uvek je bio i ostao Zvezdin igrac.Isto to vazi i za Sapica.Prema tome,nisu bas svi veliki igraci odrasli u Partizanu.Kao drugo,Vet je privatna firma iz Slovenije i nema nikakve veze ni sa drzavom a najmanje sa Sapicem.Oni ce inace da sponzorisu jos jedan klub u Evroligi ali kosarkaski(nije iz Srbije).Prema tome,informisite se malo pre nego sto ostavljate ovde bezvezne komentare.Takodje,ni kosarkaski klub nema veze sa drzavom i njenim parama,to je bar jasno.Coviceva fabrika to finansira.Prema tome,jedini drzavni projekat kod nas je Partizan.Trebalo bi novinari da se malo potrude i pronadju Igora Milanovica i da ga pitaju zasto je posle onako strahovite sezone i osvojenih trofeja "napustio" Partizan.Ako bude hteo da prica...Zna to i njegov drug Sostar iz Uprave za sport ali ocigledno je to tabu tema.E to je politika!

Borko

pre 11 godina

Ovi iz vaterpola imaju veci budzet od svih sportova, gde su fudbaleri, kosarkasi, rukometasi itd. Hocu da se usmere sredstva ravnomerno, a ne da fudbaleri i kosarkasi ne budu prisutni na OI.

Kvazimodo Sorabius

pre 11 godina

Ovo je dobro: Partizan se oduzuje svojim isluzenim i zasluznim igracima o - tudjem trosku.
I drugo, od bivseg rivala pravi svoju filijalu.
PS. samo da zvezdasi ne zvizde rezervnom timu Partizana...

danilo

pre 11 godina

Kao ljubitelju varterpola, iskreno mi je drago da ce mo imati priliku da uzivamo konacno u derbiju. Iako sam simpatizer Partizana, zgog njega samog ovo je dobro. Nije lose igrati protiv drugova !

mali radojca

pre 11 godina

svaka cast partizanu,ali verujte ne mirise on toliko koliko mislite da mirise.kao bivsi vaterpolista znam mnogo toga,i drago mi je sto ovi momci igraju za zvezdu a ne tamo za neki galatasaraj.nebitno odakle pare,prlainovic zasluzuje i vise od 65000€ koliko ima u zvezdi.u fudbalu kod nas rekreativci koji igraju zvezdi i partizanu imaju mnogo vise a i dalje neznaju da centriraju.Zato ljudo gledajte vaterpolo i uzivajte ove sezone,igrace se mnogo kvalitetniji derbi

ivan

pre 11 godina

@Mile nisam bas siguran da vaterpolo nije trofejniji od kosarke. U odnosu na srpsku, a ne jugoslovensk kosarku siguran sam da je trofejniji..

kvatro

pre 11 godina

@Sasa
Jel to ona ista drzava koja upumpavala pare godinama u Partizan dok su drugi klubovi propadali i grcali u dugovima. Seti se samo Elektrodistribucije za te pare moglo je da se naprave jos tri vaterpolo kluba i da narednih pet godina nemaju problema sa finansijama. Godinama ste muzli ovu drzavu a sada kada su svi rekli da mora da se ulozi u vaterpolo zbog dugogodisnjih dobrih rezultata kukate. I ovo je malo treba i Vojvodinu i Nis oporaviti jer jedino ovaj sport konstantno donosi medalje i malo radosti u ovim sumornim vremenima.

1970

pre 11 godina

2.Da li je ovo nova Zvezda? Da ovo je i tekako nova zvezda koja ce da dominira ove sezone i to sa 50% snage!
(Vaterpolista, 20. avgust 2012 15:39)

Itekako je da si nepismen

ilija

pre 11 godina

a cekajte kao barsa i real ne duguju velike pare,za porez,za stadion,za plate...ne postoji nijedan kub na svetu koji ne duguje nesto.pomazu i drzava i tajkuni.

Mile

pre 11 godina

Odakle vaterpolistima tolike pare.
Sta je sa nasim najtrofejnijim sportom kosarkom njima drzava neda ni dinara, reaguj nas gradonacelnice.

goran

pre 11 godina

Sta je bre? Zar ste mislili da je sve gotovo? Da je zlo zauvek unisteno? Braco Grobari, dok je sveta i veka, zlo ce uvek postojati, nase je da ga gazimo i bijemo gde god ga sretnemo. Zato nemojte padati duhom, devojke jele i decki borovi cekaju na jos jednu lekciju - kako pobediti zlo na hiljadu nacina!

Њофра & Бобетко

pre 11 godina

Кад погледаш бујицу коментара, видиш ту поплаву емоција, километарске реченице, довољно је схватити величину и моћ Црвене звезде. Није битан спорт и клуб, свака вест изазива мали земљотрес и пометњу међу присталицама црно-белог (некада црвено-плавог) клуба, чије освајање Евролиге буде мање пропраћено од пар појачања у Звезди.

Delije sever

pre 11 godina

Kako su smesni ovi grobarčići to nije normalno...Komentarisu pojacanja i u kosarci i u vaterpolu,stvarno su jadni...Ali dobro nije im lako u ovim trenucima...Treba ih razumeti.

Sasa

pre 11 godina

Ne znam zasto se dize tolika prasina. Ovo nije VK Crvena Zvezda. Ovo je neki novi klub, BKV Crvena zvezda Vet u koju ocigledno drzava sipa novac da bi na vestacki nacin stvorila konkurenciju, iako to nije potrebno jer nam je vaterpolo barem jak. Ako su vec odlucili da sipaju novac u vaterpolo, to su trebali da urade sa Vojvodinom, a ne sa stvaranjem novog kluba. Situacija je slicna kao i sa KK Crvana Zvezda Beograd, klub koji ne pripada SD Crvena Zvezda a koji od jednom ima neverovatno mnogo novca da cak jednom Evroligasu otima igrace ispred nosa. Veoma arogantno od strane drzave. Zato smo tu gde i jesmo, pare se bacaju bez veze da se zamazu oci masi, a pare ne idu u projekte koji su istinksi trajni i koji daju rezultate, kao sto su KK Partizan, VK Partizan i HK Partizan.

nekad se zvala ljutice bogdana

pre 11 godina

idemo grobari u inat svima.da dominiramo i sledece sezone u svim sportovima.a oni neka dovode koga hoce.nece im pomoci ni kristijano,brajant i ostali u bilo kojem sportu.

zlija

pre 11 godina

Bobane da li je moguce da neko napise toliko redova, a nista ne kaze. Procitaj neku knjigu u zivotu da malo obogatis recnik. Ne bi bilo lose ni neki film da pogledas malo se uzdigni iznad proseka.

Бобан

pre 11 godina

Кме кме кме...доста више досадни сте.Прво наслов Тим снова се односи за Звезду а не за Партизан, вас нико и не спомиње а истина је да је ово један од најјачих састава Звезде. Други Партизан је створио ове играче ма немој јесу ли они јели, пили, мазали на леба Партизан? Одакле више те лудачке идеје, крилатице, максиме, како да их назовем ало време комунизма и пролетеријата је преошло па не можете вечито ви да будете у првом плану.Егоисти једни кад год неко други доведе неког играча одмах државни пројекат, одакле паре, кме кме кме...доста више.Разумем да вас само мржња покреће али досадисте свима плакањем.Одлика Срба није мржња, ни завидност, али вас је Партизан створио па ме и не чуди што фрањина деца мрзе све остале који мисле својом главом.

Peca

pre 11 godina

Ovde se radi o tome da je VK Partizan proizveo toliko kvalitetnih igrača da kad bi se svi vratili u matični klub (kriza je u Evropi), ne bi svi mogli da stanu u bazen. Zato neko mora i u druge klubove.

xxx

pre 11 godina

Ovo sa vaterpolom je jedna smejurija!
Dovlaciti ove legionare dok deca koja treniraju tavore! Da podsetim Partizan je upravo na tome i nastao, od svoje dece praveci sampione!
Sta kad se ovi pokupe i odu za novim parama?!

EUFORIJA

pre 11 godina

Sta se vi grobari bunite? Ok,vasa skola je najbolja u svetu,a mi imamo pare.Vi stvarajte igrace,a mi cemo taj ""gotov proizvod"" da kupimo i da vladamo Srbijom i Evropom.Dobro vama,nama jos bolje.

Djordje

pre 11 godina

Nemam nista protiv ovih momaka sto su dosli tu gde su dosli. Ne znam ko ih placa i kako to sve funkcionise, ali bar ce Partizan sada da ima konkurenciju. Koliko je ovo zdrava osnova za buducnost, pokazace vreme. Ono sto jos zelim da kazem, a vezano je za to zasto zvezdasi ne podnose Stojkovica. Istina je da se nije poneo onako kako je trebalo, trebalo je da cuti. Medjutim, nemojte da prodajete pricu kako je sve to zbog njegovih izjava i majice, jer pokusaji da se pojedinci fizicki obracunaju sa njim su se desili pre njegovih ispada. Zato, zvizdite mu, ako mislite da time nesto postizete, a ja mislim da nanosite stetu Srbiji, ali ne pravite se naivni.
Inace, dosao sam da bih se malo nasmejao zvezdaskoj euforiji, a prpa me hvata samo tako. Pa ljudi, mi komotno ne moramo da igramo nekoliko sezona zbog silnih trofeja, a ne da se plasimo za jednu protiv "drim tima". Druga stvar je to sto verujem da ce Partizan i ove godine da bude sampion.

Borkic

pre 11 godina

Kao prvo, napisati da je ovo tim snova je vise nego neozbiljno od strane onoga ko ovo pise, plus vidi se ostrascenost, zato sto recimo za Partizan koji je maltene pre dve godine imao sve ove iste igrace i bio jos jaci tim, nikada niste dali takav opis. A kao drugo, prelazni rok za Partizan prakticno pocinje i tek cete videti ko sve dolazi na Banjicu, ali suguran sam da onda necete pisati da mi imamo dream team. I kao trece, jel ste zaboravili da su trenutno u Partizanu - Soro, Mitrovic, Aleksic, Radovic, Jokic... A ako ste zaboravili sada ce da pocne prvenstvo pa cete da se setite. GROBARI S TOBOM...

Ђура

pre 11 godina

Фудбалски клуб у дуговима до гуше. Кошаркашки клуб још и више. Одакле бре паре за ово. Ко то плаћа??? Има ли неко одговоре на ово. Одакле паре за све те странце? Какви су, такви су, али паре морају да им се обезбеде. Одакле бре??? Хајде истраживачко новинарство, пљуните у шаке (ако смете).

Radašin

pre 11 godina

Za ovog sto upetlja Stojkovica u pricu. Ne mrze Zvezdasi Stojkovica sto je presao u Partizan, vec zbog izjava nakon sto je to uradio. To mu nikada nece oprostiti, a ni ona "crvena krvna zrnca". A kad vaterpolisti menjaju klubove, i to rade kao LJUDI, onda zaista nema razloga porediti njih i onog primitivca.

Deki

pre 11 godina

@(Vreme proslo, 20. avgust 2012 16:53),po tebi,samo oni igrači čije se majke porode u prostorijama SD Partizan i koji se naprave kvalitetnim igračima je stvorio Partizan.Ja pričam o tome da su svi ti mladi igrači postali ime u Partizanu i prodati su za dobar novac.Pa taj Djordjević je postao igračina u Partizanu a pre toga je bio samo mladi talenat u nekom klubu (ne znam odakle je došao).Napisao sam ,zašto sada VK Zvezda ne kupi mlade talente i stvori moćne igrače,već je kupila sav srpski krem koji košta?Da li ti uopšte razumeš o čemu ja pričam?Pričaš o političarima koji i sada sede ne samo u Partizanu već i u Zvezdi.Naši uspesi počeli od 90-te? Jel je generacija Kićanovića,Dalipagića bila posle 90-te?Da ne pričam o vaterpolo generaciji koja je osvojila 6 KŠ pre 90-te.u košarci ste uništili svoj klub,pa se spojili sa drugim,ništa niste osvojili i dovodite skupe igrače.ko to plaća?Pre dve godine smo se plasirali u LŠ pa tek onda od Epsa dobili 800000 evra.Zašto nama država ako smo njen projekat ne da unapred novac kao što vi dobijate.Nek nama država da novac da dovedemo 5 najboljih NBA igrača i onda osvojimo EL i kažemo kako smo institucija i mnogo jaki?To je cela istina!

Klikovceto

pre 11 godina

ko iole prati vaterpolo zna što se desilo u cg, timovi kupovali preskupe igrače i sad su svi u stečaju, tako da ćete opet za godinu ,dve dodati još jedno slovo ispred tog BVK

Aleksandar Veliki

pre 11 godina

jos samo da dodju Filipovic i Zlokovic i to ce biti jedan od najjacih timova u istoriji vaterpola!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (barjac, 20. avgust 2012 14:51) Najjaci tim u istoriji vaterpola imao je Pro Reco,tj.imao je tri tima jedan za domace prvenstvo,drugi za evropui treci tim im je bio rijecko primorje,posto je gazda Volpi posedovao i taj klub.Ti jesi napisao da ce taj tim zvezde biti jedan od najjacih u istoriji,a ja ti kazem da je ovaj tim Pro Reca ubedljivo najjaci tim svih vremena i da je takav tim partizan pobedio pre nesto vise od godinu dana u finalu Evrolige i to u sred Italije.

Istina.

pre 11 godina

Mi smo totalno pukli kao narod. Srecni su sto ce konacno da nas pobede sa drzavnim parama. Nemojte samo da zaboravite da oni ne dolaze kao mladi perspektivni igraci koji ce u buducnosti da naplate svoj mukotrpan rad u nekom inostranom klubu. Oni imaju svoju cenu koja uopste nije mala. Ovo sve ide iz drzavne kase. Nemoj sutra da kukate kada za leba nebudete imali i imacete titule u KK i vaterpolu da vas hrane. Tek sada vidim koliko je moj Partizan veliko SPORTSKO drustvo i koliko mi imamo SPORTSKIH velicin citava jedna drzava zeli da nas srusi ulazuci i ono sto nemaju i ono sto su oteli da bi nas pobedili. Mnogo ste mali, ali ima jedan problem paramo od drzave necete moci da kupite sistem koji ima Partizan to nikada. MI se bavimo sportom, a vi pricom i malverzacijama, a u sport se malo razumete. Sto su bili turbofolkeri 90 godina za umirivanje raje sada ce te vi preuzeti. Daj narodu hleba i igara. Uzivaje dok traju nase zajednicke pare.
(zlija, 20. avgust 2012 16:20)

Kako mracite ...Kako vas nije sramota da zivite u nekom svom svetu da ste vi posteni i da vi ne dobijate nikakve pare od drzave?! Alo bre kako vas nije sramota!? Licemeri. Vk Partizan je danas ono zahvaljujuci drzavi.

zlija

pre 11 godina

Od tih para sto nam je drzava dali mi smo imali da kupimo najskuplje igrace na vaterpolo trzistu ili da damo 100.000 hiljada eura vise nego sto neki igrac vredi. To su bili izgovori vasih nesposobnih uprava koji se sportom nikada bavili nisu. Nemojte samo o Partizanu i davanjima drzave mnogo je smesno i zalosno. Vidim klinci treniraju u ovoj hali sto su nam obecali kada su trebali da se slikaju posle finalnog turnira u Parizu. Vidim mnogo bazena posle svega sto smo uradili u vaterpolu. Dolazili da igraju da bi bilu u reprezentaciji. Pitaj malog Subotica koji menja drzavljanstvo da li je zbog toga u Beogradu ili najbolje evropske skole vaterpola na SVETU. Ne plasim se niti sam ljubomoran dosadilo mi je da za umirivanje mase koriste jeftine metode, a ti ces sutra kukati i ispastati isto kao i ja. Kradu nas bre od kada smo se rodili, pa se onda zamene pa onda malo ovi drugi u zatvor i tako, a nama zivot prodje u cekanju normalnog. Mogu da potpisem da sledeca vlast kada dodje ovo ce biti nova Agrobanka. Sta mislis sto je Vucic brata postavio u KK Crvena Zvezda Beograd- Diva.

Aco

pre 11 godina

Sta ste zinuli za te pare, Partizan je i dalje bogatiji. Bolje pitajte Dejana i Darka Udovicica koliko su dobili da vode Saponjica na Olimpijskim Igrama (i tako poklonili zlato hrvatima).

lejubajug

pre 11 godina

Da li ce sada zvezdasi zvizdati kao Stojkovicu,jer je to Partizan "dva" .A pare je dao grad Beograd i Dilas,i svi mi poreski obveznici. Vestacki kompletan tim.,ali dominacija se nastavlja u Partizanu "zemlja-voda - vazduh"

lazna velicina

pre 11 godina

Dragi ljubitelji vaterpola u crno-belom, znate li koliko ste trofeja (domacih, medjunarodnih) osvojili u poslednje 3 decenije pre raspada SCG?
I znate li zasto je Banjica dva puta renovirana u poslednjih 10 godina, dok na 25. maju godinama ni voda nije grejana?
Institucija my ass. Cim je najpoznatiji izdanak vase vaterpolo skole debaklirao na izborima, odjednom drama.

Nikola

pre 11 godina

Kad je DS bio na vlasti forsiralo se ulaganje u Partizan, sad ce stvari da se okrenu i to je to, jednostavno je. Sve je vezano za politiku.
(Danko, 20. avgust 2012 16:28)

Pravac lobotomija, DS(Djilas,Vesic,Dulic,Zezelj,Andjelkovic,Sapic,Jeremic,Sutanovac,itd.)

sda

pre 11 godina

Sramota da vas je sto ste protiv Zvezde , dao Bog pa samo vi u Evropi da postojite , da nemate konkurente...Pola ljudi u Srbiji navija za Celzi koji je vestacki klub , pa nema ovakvih komentara ...bruke jedne !!!

zeil

pre 11 godina

Meni je drago da se Zvezda "vraca". Ali grobarski komentari su dobrim delom na mestu. I nije u redu zamenjivati teze i dosadasnje uspehe Partizana pravdati "sponzorima". Partizan ima najuspesniju skolu vaterpola u svetu, nekoliko od ovih igraca su stasali na Banjici. To Zvezda nema, nije imala i tesko da ce imati. Da nije Partizana, ne bi bilo srpskog vaterpola, pa ni "delije" ne bi grickali semenke i nokte i cirkali pivo dok gledaju Srbiju na Olimpijadi. A ko s kojim parama stoji iza ove Zvezde - bas me briga.

jans

pre 11 godina

Navijac sam partizana,u kosarci duguju 16 miliona,kupise igrace,u vatepolu davali smo im igrace,sad kupise sve,onda mi smo drzavni projekat,ali opet znam da cemo ih pobediti,za ostale igrace sto su dosli.mars u boljevce pa tamo smrditeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 11 godina

Sad bi mi trebali reći (kao Zvezda za Bari 91) da imamo 7 titula prvaka Evrope,ali Partizan je i bez toga institucija za Zvezdu u Vaterpolu!

"drzavni projekat" igra na stadionu JNA, od Franjinog doba to se zna

pre 11 godina

Sto li se rakari ovako uzjogunise? Zar neko sme da im prekine "dominaciju", koju su napravili monopolizacijom saveza i ucenjivanjem igraca? Kako li se neko drznuo da to radi, mora da je "drzavni projekat".
Cekamo dve najmudrije glave da se oglase - vlajzija i drobnjaka iz auta...

Vreme proslo

pre 11 godina

@(Deki,


Ha Ha Ha Ha ha.Kog ste vi to igraca stvorili. Evo da krenemo od vaterpola.Da li ste stvorili Sora, Pjetlovica, Radjena, Prlainovica. Zna se kako su dolazili u Partizan.Dodji i igras u reprezentaciji.Ajde sada na Kosrku da krenemo.Niste stvorili vec dvadeset godina ni jednog kosarkasa. Skola nije postojala.Da li ste stvorili Sasu Djordjevica, Tomasevica,Paspalja, Raduljuicu, Macvana, Bogdanovica, Miljenovica itd ima ih na desetine.Kada kazem stvorili mislim od kadeta , juniora, pa do seniora.Sa pozicije sile i politike ste uzimali sve sto je valjalo na trzistu Jugoslavije i Srbije.Da li treba da te podsetim ko su od devedesetih bili predsednici KK Partizan a i ostalih klubova iz okvira sportskog drustva (sve sami iz SPS-a i JUL-a). Vas uspeh u vecini sportova pocinje od devedesetih.E sada vise nemate nikoga. KK Partizan nema generalnog sponzora.Dug se nagomilao. Nema te ni jednog znacajnijeg privrednika koji ce svoje pare da ulozi.Vremana se menjaju.Nema vise drzavnih para EPS-a, MTS-a, Telekoma Srbije.VK Zvezda nosi ime VET. Veterinarskog zavoda.To je privatno preduzece.I nakraju.Ne mislis da svako od ovih igraca igra za milion evra.Svi zajedno ne kostaju vise od milion evra.Manje od toga

Dj Samrok

pre 11 godina

O kojim državnim projektima govorite, grobari srpskog sporta?Sjećate se čuvenih "sponzora šampiona" (tj. državnih preduzeća) vašeg KK? Sjećate li se da vam je u ligi šampiona sponzor FK bio EPS iako se radi o javnom preduzeću koje po zakonu ne može da sponzoriše jer se radi o preduzeću koje ima monopol u oblasti u kojoj djeluje? Znate li da vi imate svoj bazen koji vam je dala država a da mi decenijama lutamo od Obrenovca do BG bazena plaćajući termine?Znate li da vaš KK duguje državi na ime poreza preko 1 milion eura, a da mu ta ista država gradi halu?Znate li da je predsjednik vašeg FK bio premijer Srbije Mirko Marjanović?Znate li da se vaš KK u život održali Karići, Dačić, Ružići i ostali?Znate li da je svjetska legenda Džajić hapšen uz tv prenos, a da se vaši funkcioneri o čijim mutnim radnjama su njihovi bivši saradnici pisali knjige, nalaze i danas na slobodi?Znate li da izjavu fudbalera Pejovića država ne smatra dokazom namještaljke vašeg kluba?...ITD....Ajde oladite malo, jasno je svakom što je istina...

zlija

pre 11 godina

Mi smo totalno pukli kao narod. Srecni su sto ce konacno da nas pobede sa drzavnim parama. Nemojte samo da zaboravite da oni ne dolaze kao mladi perspektivni igraci koji ce u buducnosti da naplate svoj mukotrpan rad u nekom inostranom klubu. Oni imaju svoju cenu koja uopste nije mala. Ovo sve ide iz drzavne kase. Nemoj sutra da kukate kada za leba nebudete imali i imacete titule u KK i vaterpolu da vas hrane. Tek sada vidim koliko je moj Partizan veliko SPORTSKO drustvo i koliko mi imamo SPORTSKIH velicin citava jedna drzava zeli da nas srusi ulazuci i ono sto nemaju i ono sto su oteli da bi nas pobedili. Mnogo ste mali, ali ima jedan problem paramo od drzave necete moci da kupite sistem koji ima Partizan to nikada. MI se bavimo sportom, a vi pricom i malverzacijama, a u sport se malo razumete. Sto su bili turbofolkeri 90 godina za umirivanje raje sada ce te vi preuzeti. Daj narodu hleba i igara. Uzivaje dok traju nase zajednicke pare.

Danko

pre 11 godina

Kad je DS bio na vlasti forsiralo se ulaganje u Partizan, sad ce stvari da se okrenu i to je to, jednostavno je. Sve je vezano za politiku.

ma dokle više

pre 11 godina

nekoliko detalja samo...
Šapić nema apsolutno nikakve veze sa ovim vaterpolo klubom. On je svoj put izabrao i taj put nema veze sa vaterpolom uopšte. BVK Crvena Zvezda je član istoimenog sportskog društva, pa prema tome nisu potrebni nikakvi preimenovani Zorani pride da Zvezdi osporavaju ime i nasleđe ili da joj dozvoljavaju da se tako zove, zna se ko to radi. Neka je čak i istina da svako u ovoj zemlji ko zna da pliva je proizvod Partizanove škole, recimo da je to tako...Samo kakve to veze ima sa povlačenjem investitora Pro Reca i povlačenjem drugih klubova npr Rijeke ili Savone iz takmičenja ili sa odlukom Mađarske da najviše dva stranca mogu igrati u klubu? Da li je to nekako Zvezda mogla da zakuva i da ostavi pola vaterpolo reprezentacije Srbije bez posla? I onda je li problem Zvezde što Partizan ne može sve da ih vrati nazad? Pa i da može, je li nečiji interes da svi oni dođu u isti klub i da greju klupe, čiste svlačionice, šta da rade?! Ili je nečiji interes da se oni ne pokvase sledećih godinu ili nikada više? Kamo sreće da neko pomogne i Vojvodini, ko god to bio, pa da Nikić i Filipović npr, dođu tamo umesto da traće svoj talenat i karijeru na desetorazredne lige. Halo ljudi, da li ste u stanju da nekada sagledate i opšti, a ne samo svoj, lični, interes?

23sudija

pre 11 godina

Slusam grobare i neverujem kolko mogu da kukaju ljudi ciji je glavni sponzor FK-a godinama EPS!
i jos su pre nekolko godina reklamirali EPS na dresovima?????
Da necemo mozda struju da kupimo negde drugde pa je potrebna reklama???

Prazne price

pre 11 godina

@Nije nego

Imas i te kakav problem sa samim sobom. Drzava nije u ovaj projekat ulozila zute banke. I da jeste sada ti smeta.A nije ti smetalo kada su za tvoj klub poreski obaveznici davali od KK, VK,OK, HK, ZKK,, AK, RK Partizan. Zasto.Da bi se pisale slavopojke da je to najvece sportsko drustvo na svetu. Ko je platio prelazak Kolasinca i Bekica iz Zvezde u Partizan.Da li treba da navodim ostale. Da li treba da navedem ko je predsednik AK Partizan i ko sedi iz vlasti u UO. Necu.Dajem tebi zadatak da to pronadjes

Pene

pre 11 godina

Najvece budale ovde smo mi ,navijaci! Sportisti, profesionalci idu da rade (igraju) tamo gde ima para! A mi ih dizemo u nebesa tj. pravimo idole od njih kad su u klubu za koji navijamo,a osudjujemo i stavljamo na stub srama kada predju u tabor najveceg rivala. To su samo ljudi od krvi i mesa koji rade ono sto umeju i pokusavaju da za taj rad dobiju sto vecu nadohnadu. A mi ostajemo u nekim emocijama i ili ih mrzimo ili volimo. Ko nam je kriv za to? Sami sebi!

plagijator

pre 11 godina

Mala ispravka: Bivsi Vaterpolo Klub(BVK) Zvezda VET predstavio 'drim tim'
(kg, 20. avgust 2012 13:49)

Sto se trpas gde ti nije mesto? BVK je skracenica od Beogradski Vaterpolo Klub!

Nije nego

pre 11 godina

Zanimljivo je da se jedan VK koji je bio na samoj ivici provalije i propasti odjednom ovako uzdigne i okupi najbolje domaće igrače. Dakle, imamo još jedan "državni projekat" u nizu državnih projekata, a koji se realizuju pod sloganom nešto_klub Crvena zvezda. Stvar je samo koliko je para spucano u ovaj projekat. Ali, verovanto će se sve završiti kao i sa KK Crvena zvezda - država je ulagala, ulagala i ulagala, žali bože para koliko je spucano u taj projekat, na kraju su videli da od toga leba nema ništa pa su digli ruke. Čak se i veseli Čović ponadao da će moći od tog projekta da profitira pa ga je uzeo pod svoje, ali vidimo kako se lepo provodi s tim projektom. Bojim se da će i ovaj VK projekat isto proći. Da me neko ne shvati pogrešno, nemam ja ništa protiv jake Crvene Zvezde u svim sportovima, ali imam protiv ako se to realizuje od para nas poreskih obveznika, a pri tome nema nikakvih rezultata.

Milan

pre 11 godina

Glupo je uopšte polemisati sa navijačima Zvezde oko vaterpola. Pre dve godine smo bili prvaci Evrope i budite sigurni da nije postojao nijedan navijač Zvezde koji je rekao svaka čast. Svi su tu titulu omalovažavali kao potpuno nebitnu jer se samo fudbal računa. A sada, odjednom ih sve interesuje vaterpolo. A što se tiče bivših Partizanovih igrača koji sada igraju za Zvezdu. Od mene apsolutna podrška momci, vi ste nas mnogo zadužili i dok ste igrali u Partizanu i za Srbiju. U vaterpolu ima mnogo malo para, svaka iole ozbiljna ponuda vama znači puno. Želim vam puno uspeha u daljoj karijeri, puno titula za Srbiju do OI, konačno zlato u Riu, a sa Zvezdom... Neka pobedi bolji.

Vaterpolista

pre 11 godina

Za komentare i pitanja odakle vam pare i da li je ovo nova Zvezda:
1.Para odakle? Pa ima se, moze se.
2.Da li je ovo nova Zvezda? Da ovo je i tekako nova zvezda koja ce da dominira ove sezone i to sa 50% snage!

Borko

pre 11 godina

Nadam se da je novac kojim ce biti placeni realan novac.Mada poznajuci situaciju kod nas,nesto ne verujem.To nikako ne sme da se desi,ni po koju cenu,jer ovi momci su nacionalno blago,najbolja vaterpolo reprezentacija trenutno(skoro se nikada nisu vratili bez medalje,sto sa ostalim vaterpolo reprezentacijama nije slucaj).Zato Zvezdo,pamet u glavu i samo napred.A Partizan neka dominira negde drugde,kao protiv Donjeg Srema.

Deki

pre 11 godina

Cigani,shvatite da naša dominacija zadnjih 10 godina nije stvarana na ovakav nacin kako vi radite.Pa doveli ste igrace koje je Partizan stvarao kada su bili mladi i malo koštali.Mislite da ce oni sada da igraju za mali novac?Ista prica i u fudbalu,košarci,Rukometu.Partizan vec godinama zaradjuje od nastupa u Evropi.Zaradjuje i od prodaje igraca koji su kupljeni kao mladi talenti,zatim prodavani za novac koji nije mali za naše uslove.Što vam država neda novac da kupite najtalentovanije mlade igrace pa da ih stvarate?Zato što je to mukotrpan posao.Ovako vam država dala veliki novac i to je to.Radi se o tome da ovo ne traje dugo,jer znamo šta je bilo sa Becejom.Novac se potroši,stari igraci odu i tu je kraj.Zato sam ja i dalje za sistem moga Partizana sa kojim je mnogo teško nešto napraviti u Evropi,ali barem je na realnim osnovama dok se ne izvrši privatizacija u sportu.Da je neko kešnuo kao vlasnik Zvezde i napravio ovaj tim,ja ne bih rec rekao jer troši svoj novac.Otici ce i taj Vucic sa vlasti.Da ne ispadne da mrzim Zvezdu,naravno,uzecete titulu,možda cak i osvojite KŠ,ali ce to na kraju dovesti do onoga šta se dešava danas sa FK,KK,RK i do onoga šta se desilo sa Becejom!

SK

pre 11 godina

ee pa od sada neka vas samo vucic tvorac ovog drzavnog projekta bodri u reprezentaciji.Za mene ona vise ne postoji,kada ovakvi licemeri i prodane duse igraju u njoj

Reservoir dog

pre 11 godina

Meni ovo sve lici na Becej pre jedno 10 god. Verovatno ce tako i da zavrsi...
(DR.MO, 20. avgust 2012 14:02)
Misliš bićemo evropski prvaci?
Lepe želje iz protivničkog tabora, nema šta.
Hvala!

rade

pre 11 godina

Meni ovo lici na Zvezdu u kosarci od pre deset godina kada su isto pokusavali da budu bolji od Partizana pa se na kraju ugasili, mada ovi su vec ugaseni ne znam koji bi to po redu bio klub. U jednoj emisiji je tada ne znam ko rekao da je greska bila sto su pravili tim sa idejom da budu bolji od Partizana a ne tim koji ce da se uigra i pobedjuje i tako su i pukli.

A sa druge strane vaterpolo je zbog nedostata para u evropi u totalnom haosu i ne ulaze se nista tako da ovi igraci nemaju gde da igraju pa se zato i vracaju. Kad Pro reko i drugi italijanski klubovi nemaju para onda znas na cemu je.

Deki

pre 11 godina

Cigani,shvatite da naša dominacija zadnjih 10 godina nije stvarana na ovakav nacin kako vi radite.Pa doveli ste igrace koje je Partizan stvarao kada su bili mladi i malo koštali.Mislite da ce oni sada da igraju za mali novac?Ista prica i u fudbalu,košarci,Rukometu.Partizan vec godinama zaradjuje od nastupa u Evropi.Zaradjuje i od prodaje igraca koji su kupljeni kao mladi talenti,zatim prodavani za novac koji nije mali za naše uslove.Što vam država neda novac da kupite najtalentovanije mlade igrace pa da ih stvarate?Zato što je to mukotrpan posao.Ovako vam država dala veliki novac i to je to.Radi se o tome da ovo ne traje dugo,jer znamo šta je bilo sa Becejom.Novac se potroši,stari igraci odu i tu je kraj.Zato sam ja i dalje za sistem moga Partizana sa kojim je mnogo teško nešto napraviti u Evropi,ali barem je na realnim osnovama dok se ne izvrši privatizacija u sportu.Da je neko kešnuo kao vlasnik Zvezde i napravio ovaj tim,ja ne bih rec rekao jer troši svoj novac.Otici ce i taj Vucic sa vlasti.Da ne ispadne da mrzim Zvezdu,naravno,uzecete titulu,možda cak i osvojite KŠ,ali ce to na kraju dovesti do onoga šta se dešava danas sa FK,KK,RK i do onoga šta se desilo sa Becejom!

Kramer

pre 11 godina

Ovo je novoosnovani vaterpolo klub,ona prava CZ je ugasena pre par godina,cini mi se 2007.g...nema govora o vecitom derbiju,to moze biti samo u fudbalu jer u ostalim sportovima cz je ispadala u nize rangove ili su klubovi ugaseni,npr,kosarka,vaterpolo...

my way

pre 11 godina

Sjajno, ajde jednom da nekom drugom smrkne, a da nama svane za promenu! Voleo bih da Vanja, Filip i ostali vrhunski vaterpolisti takodje dodju u Srbiju - Zvezdu, Partizan, Vojvodinu...nebitno, sad je vreme da pokupimo najbolje i uspostavimo dominaciju!

dada

pre 11 godina

znam da je sumnjivo kojim parama se ovo radi, ali lepo je da srbija ima derbi u vaterpolu. ipak je to sport koji u kontinuitetu igramo najbolje. bilo bi dobro da se mnogo vise paznje poklanja vaterpolu nego fudbalu!

GrobaR

pre 11 godina

Bolje da ste doveli najtalentovanije mlade igrace nego sto ste ove doveli. Valjda se ovaj projekt drzave i grada Beograda vrsi da bi se Zvezda vratila na noge, a to se ovako nece uraditi, jer cim se zavrsi ova sezona sledi raspad. Niko vam ni ovako ne garantuje da cete nesto osvojiti, valjda se se ovo radi da bi se pogurala Zvezda ili je cilj samo da se Partizan skine sa trona i da se operu pare.

zozon

pre 11 godina

Svim našim reprezentativcima pa i onima koji su u klubu a nisu reprezentativci želim sve najbolje u životu i na sportskom planu što za klub što za reprezentaciju. Ti momci su sjajni ljudi u svakom pogledu i njihova misija bi možda bila još veća kada bi vaterpolo kao sport promovisali i u drugim gradovima po Srbiji recimo Kragujevcu koji je pre nekog vremena dobio extra zatvoreni bazen i mogao bi da bude novi centar ovog prelepog vodenog sporta. Ne mogu a da ne pomenem ovom prilikom sve one koji će svojim nepristojnim (varvarskim) ponašanjem da naruše ogroman kredibilitet ovih divnih sportista a takvih nažalost ima dosta i što je najžalosnije od svega oni koji nisu njihovi istomišljenici ne čine ili makar ne čine dovoljno da se suzbije takvo jedno ponašanje. Negativan primer je ponašanje na fudbalskoj utakmici Srbije i Irske kada su gotovo svi prisutni na stadionu zviždali i pogrdnim rečima "častili" golmana Stojkovića,pošto je naš fudbal na izdisaju u ovakvom formatu kakav je sada treba ga izolovati tako što će utakmice reprezentacije igrati na tom stadionu da bi mogli da stanu svi mrzitelji (ima ih dosta) i da ne pogane druge zdrave prostore Srbije. I još jednom za kraj živeli svi naši reprezentativci u domaćim klubovima i naravno svi ostali vaterpolisti koji nisu reprezentativci!:-)

21.12.2012

pre 11 godina

Opet prave neki drim tim!? Svakih par godina to rade bilo u kosarci ili vatrpolu onda ostanu bez para pa im zapreti katanac pa onda krene kukanje i moljenje za milost i neku crkavicu pa im se dugovi preko noci otpisu i onda opet prave neki novi drim tim i tako u krug.

vlada77

pre 11 godina

Da, pokusace a da li ce uspeti da uzmu titulu videcemo! Nemojte se prerano radovati, jeste uradili maestralni prelazni rok i prvi ste favoriti po imenima, ali zar nije i Pro reko bio favorit a Partizan uzeo titulu. Zato polako i ne podcenjujte Sora, Mitrovica, Jokica, Radovica, Mandica... i sistem koji traje toliko godina. Jos ako Partizan stisne pa dovede nekog od preostalih iz repke, sve ce biti moguce. Zivi bili...

Srdjan Djumic

pre 11 godina

25 titula,23 kupa,16 duplih kruna,tri tripl krune,kup pobednika kupova,Len kup,Euro inter liga,Tom Hoad kup,7 puta EVROPSKI PRVACI...Jedina institucija srpskog vaterpolo sporta,vk Partizan!!!

mrmlj

pre 11 godina

lepo je videti da se radi na jacanju domaceg takmicenja.
jos bi lepse bilo kad bi to bila posledica nekog sistema u ovoj drzavi umesto posledica trenutne politicke situacije.

Deki

pre 11 godina

Cigani,shvatite da naša dominacija zadnjih 10 godina nije stvarana na ovakav nacin kako vi radite.Pa doveli ste igrace koje je Partizan stvarao kada su bili mladi i malo koštali.Mislite da ce oni sada da igraju za mali novac?Ista prica i u fudbalu,košarci,Rukometu.Partizan vec godinama zaradjuje od nastupa u Evropi.Zaradjuje i od prodaje igraca koji su kupljeni kao mladi talenti,zatim prodavani za novac koji nije mali za naše uslove.Što vam država neda novac da kupite najtalentovanije mlade igrace pa da ih stvarate?Zato što je to mukotrpan posao.Ovako vam država dala veliki novac i to je to.Radi se o tome da ovo ne traje dugo,jer znamo šta je bilo sa Becejom.Novac se potroši,stari igraci odu i tu je kraj.Zato sam ja i dalje za sistem moga Partizana sa kojim je mnogo teško nešto napraviti u Evropi,ali barem je na realnim osnovama dok se ne izvrši privatizacija u sportu.Da je neko kešnuo kao vlasnik Zvezde i napravio ovaj tim,ja ne bih rec rekao jer troši svoj novac.Otici ce i taj Vucic sa vlasti.Da ne ispadne da mrzim Zvezdu,naravno,uzecete titulu,možda cak i osvojite KŠ,ali ce to na kraju dovesti do onoga šta se dešava danas sa FK,KK,RK i do onoga šta se desilo sa Becejom!

cane

pre 11 godina

Dzabe bre Sapicu...dzabe...ne moze na silu nista...
Zar ti to nije jasno iz slucaja KK FMP i Djilasa...
U INAT SVIMA...DOMINIRAJ...U SVIM SPORTOVIMA...

as

pre 11 godina

od jednom cigane interesuje vaterpolo a kada je partizan pre 2 godine bio sampion evrope bio je ko jos prati taj sport to igramo samo mi,crnogorci i hrvati...ccc

dada

pre 11 godina

znam da je sumnjivo kojim parama se ovo radi, ali lepo je da srbija ima derbi u vaterpolu. ipak je to sport koji u kontinuitetu igramo najbolje. bilo bi dobro da se mnogo vise paznje poklanja vaterpolu nego fudbalu!

Srdjan Djumic

pre 11 godina

25 titula,23 kupa,16 duplih kruna,tri tripl krune,kup pobednika kupova,Len kup,Euro inter liga,Tom Hoad kup,7 puta EVROPSKI PRVACI...Jedina institucija srpskog vaterpolo sporta,vk Partizan!!!

my way

pre 11 godina

Sjajno, ajde jednom da nekom drugom smrkne, a da nama svane za promenu! Voleo bih da Vanja, Filip i ostali vrhunski vaterpolisti takodje dodju u Srbiju - Zvezdu, Partizan, Vojvodinu...nebitno, sad je vreme da pokupimo najbolje i uspostavimo dominaciju!

Reservoir dog

pre 11 godina

Meni ovo sve lici na Becej pre jedno 10 god. Verovatno ce tako i da zavrsi...
(DR.MO, 20. avgust 2012 14:02)
Misliš bićemo evropski prvaci?
Lepe želje iz protivničkog tabora, nema šta.
Hvala!

cane

pre 11 godina

Dzabe bre Sapicu...dzabe...ne moze na silu nista...
Zar ti to nije jasno iz slucaja KK FMP i Djilasa...
U INAT SVIMA...DOMINIRAJ...U SVIM SPORTOVIMA...

21.12.2012

pre 11 godina

Opet prave neki drim tim!? Svakih par godina to rade bilo u kosarci ili vatrpolu onda ostanu bez para pa im zapreti katanac pa onda krene kukanje i moljenje za milost i neku crkavicu pa im se dugovi preko noci otpisu i onda opet prave neki novi drim tim i tako u krug.

as

pre 11 godina

od jednom cigane interesuje vaterpolo a kada je partizan pre 2 godine bio sampion evrope bio je ko jos prati taj sport to igramo samo mi,crnogorci i hrvati...ccc

Nije nego

pre 11 godina

Zanimljivo je da se jedan VK koji je bio na samoj ivici provalije i propasti odjednom ovako uzdigne i okupi najbolje domaće igrače. Dakle, imamo još jedan "državni projekat" u nizu državnih projekata, a koji se realizuju pod sloganom nešto_klub Crvena zvezda. Stvar je samo koliko je para spucano u ovaj projekat. Ali, verovanto će se sve završiti kao i sa KK Crvena zvezda - država je ulagala, ulagala i ulagala, žali bože para koliko je spucano u taj projekat, na kraju su videli da od toga leba nema ništa pa su digli ruke. Čak se i veseli Čović ponadao da će moći od tog projekta da profitira pa ga je uzeo pod svoje, ali vidimo kako se lepo provodi s tim projektom. Bojim se da će i ovaj VK projekat isto proći. Da me neko ne shvati pogrešno, nemam ja ništa protiv jake Crvene Zvezde u svim sportovima, ali imam protiv ako se to realizuje od para nas poreskih obveznika, a pri tome nema nikakvih rezultata.

Deki

pre 11 godina

Cigani,shvatite da naša dominacija zadnjih 10 godina nije stvarana na ovakav nacin kako vi radite.Pa doveli ste igrace koje je Partizan stvarao kada su bili mladi i malo koštali.Mislite da ce oni sada da igraju za mali novac?Ista prica i u fudbalu,košarci,Rukometu.Partizan vec godinama zaradjuje od nastupa u Evropi.Zaradjuje i od prodaje igraca koji su kupljeni kao mladi talenti,zatim prodavani za novac koji nije mali za naše uslove.Što vam država neda novac da kupite najtalentovanije mlade igrace pa da ih stvarate?Zato što je to mukotrpan posao.Ovako vam država dala veliki novac i to je to.Radi se o tome da ovo ne traje dugo,jer znamo šta je bilo sa Becejom.Novac se potroši,stari igraci odu i tu je kraj.Zato sam ja i dalje za sistem moga Partizana sa kojim je mnogo teško nešto napraviti u Evropi,ali barem je na realnim osnovama dok se ne izvrši privatizacija u sportu.Da je neko kešnuo kao vlasnik Zvezde i napravio ovaj tim,ja ne bih rec rekao jer troši svoj novac.Otici ce i taj Vucic sa vlasti.Da ne ispadne da mrzim Zvezdu,naravno,uzecete titulu,možda cak i osvojite KŠ,ali ce to na kraju dovesti do onoga šta se dešava danas sa FK,KK,RK i do onoga šta se desilo sa Becejom!

Kramer

pre 11 godina

Ovo je novoosnovani vaterpolo klub,ona prava CZ je ugasena pre par godina,cini mi se 2007.g...nema govora o vecitom derbiju,to moze biti samo u fudbalu jer u ostalim sportovima cz je ispadala u nize rangove ili su klubovi ugaseni,npr,kosarka,vaterpolo...

zeil

pre 11 godina

Meni je drago da se Zvezda "vraca". Ali grobarski komentari su dobrim delom na mestu. I nije u redu zamenjivati teze i dosadasnje uspehe Partizana pravdati "sponzorima". Partizan ima najuspesniju skolu vaterpola u svetu, nekoliko od ovih igraca su stasali na Banjici. To Zvezda nema, nije imala i tesko da ce imati. Da nije Partizana, ne bi bilo srpskog vaterpola, pa ni "delije" ne bi grickali semenke i nokte i cirkali pivo dok gledaju Srbiju na Olimpijadi. A ko s kojim parama stoji iza ove Zvezde - bas me briga.

vlada77

pre 11 godina

Da, pokusace a da li ce uspeti da uzmu titulu videcemo! Nemojte se prerano radovati, jeste uradili maestralni prelazni rok i prvi ste favoriti po imenima, ali zar nije i Pro reko bio favorit a Partizan uzeo titulu. Zato polako i ne podcenjujte Sora, Mitrovica, Jokica, Radovica, Mandica... i sistem koji traje toliko godina. Jos ako Partizan stisne pa dovede nekog od preostalih iz repke, sve ce biti moguce. Zivi bili...

Milan

pre 11 godina

Glupo je uopšte polemisati sa navijačima Zvezde oko vaterpola. Pre dve godine smo bili prvaci Evrope i budite sigurni da nije postojao nijedan navijač Zvezde koji je rekao svaka čast. Svi su tu titulu omalovažavali kao potpuno nebitnu jer se samo fudbal računa. A sada, odjednom ih sve interesuje vaterpolo. A što se tiče bivših Partizanovih igrača koji sada igraju za Zvezdu. Od mene apsolutna podrška momci, vi ste nas mnogo zadužili i dok ste igrali u Partizanu i za Srbiju. U vaterpolu ima mnogo malo para, svaka iole ozbiljna ponuda vama znači puno. Želim vam puno uspeha u daljoj karijeri, puno titula za Srbiju do OI, konačno zlato u Riu, a sa Zvezdom... Neka pobedi bolji.

Aleksandar Veliki

pre 11 godina

jos samo da dodju Filipovic i Zlokovic i to ce biti jedan od najjacih timova u istoriji vaterpola!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (barjac, 20. avgust 2012 14:51) Najjaci tim u istoriji vaterpola imao je Pro Reco,tj.imao je tri tima jedan za domace prvenstvo,drugi za evropui treci tim im je bio rijecko primorje,posto je gazda Volpi posedovao i taj klub.Ti jesi napisao da ce taj tim zvezde biti jedan od najjacih u istoriji,a ja ti kazem da je ovaj tim Pro Reca ubedljivo najjaci tim svih vremena i da je takav tim partizan pobedio pre nesto vise od godinu dana u finalu Evrolige i to u sred Italije.

Ђура

pre 11 godina

Фудбалски клуб у дуговима до гуше. Кошаркашки клуб још и више. Одакле бре паре за ово. Ко то плаћа??? Има ли неко одговоре на ово. Одакле паре за све те странце? Какви су, такви су, али паре морају да им се обезбеде. Одакле бре??? Хајде истраживачко новинарство, пљуните у шаке (ако смете).

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 11 godina

Sad bi mi trebali reći (kao Zvezda za Bari 91) da imamo 7 titula prvaka Evrope,ali Partizan je i bez toga institucija za Zvezdu u Vaterpolu!

Borkic

pre 11 godina

Kao prvo, napisati da je ovo tim snova je vise nego neozbiljno od strane onoga ko ovo pise, plus vidi se ostrascenost, zato sto recimo za Partizan koji je maltene pre dve godine imao sve ove iste igrace i bio jos jaci tim, nikada niste dali takav opis. A kao drugo, prelazni rok za Partizan prakticno pocinje i tek cete videti ko sve dolazi na Banjicu, ali suguran sam da onda necete pisati da mi imamo dream team. I kao trece, jel ste zaboravili da su trenutno u Partizanu - Soro, Mitrovic, Aleksic, Radovic, Jokic... A ako ste zaboravili sada ce da pocne prvenstvo pa cete da se setite. GROBARI S TOBOM...

lejubajug

pre 11 godina

Da li ce sada zvezdasi zvizdati kao Stojkovicu,jer je to Partizan "dva" .A pare je dao grad Beograd i Dilas,i svi mi poreski obveznici. Vestacki kompletan tim.,ali dominacija se nastavlja u Partizanu "zemlja-voda - vazduh"

GrobaR

pre 11 godina

Bolje da ste doveli najtalentovanije mlade igrace nego sto ste ove doveli. Valjda se ovaj projekt drzave i grada Beograda vrsi da bi se Zvezda vratila na noge, a to se ovako nece uraditi, jer cim se zavrsi ova sezona sledi raspad. Niko vam ni ovako ne garantuje da cete nesto osvojiti, valjda se se ovo radi da bi se pogurala Zvezda ili je cilj samo da se Partizan skine sa trona i da se operu pare.

Radašin

pre 11 godina

Za ovog sto upetlja Stojkovica u pricu. Ne mrze Zvezdasi Stojkovica sto je presao u Partizan, vec zbog izjava nakon sto je to uradio. To mu nikada nece oprostiti, a ni ona "crvena krvna zrnca". A kad vaterpolisti menjaju klubove, i to rade kao LJUDI, onda zaista nema razloga porediti njih i onog primitivca.

mrmlj

pre 11 godina

lepo je videti da se radi na jacanju domaceg takmicenja.
jos bi lepse bilo kad bi to bila posledica nekog sistema u ovoj drzavi umesto posledica trenutne politicke situacije.

Nikola

pre 11 godina

Kad je DS bio na vlasti forsiralo se ulaganje u Partizan, sad ce stvari da se okrenu i to je to, jednostavno je. Sve je vezano za politiku.
(Danko, 20. avgust 2012 16:28)

Pravac lobotomija, DS(Djilas,Vesic,Dulic,Zezelj,Andjelkovic,Sapic,Jeremic,Sutanovac,itd.)

Deki

pre 11 godina

@(Vreme proslo, 20. avgust 2012 16:53),po tebi,samo oni igrači čije se majke porode u prostorijama SD Partizan i koji se naprave kvalitetnim igračima je stvorio Partizan.Ja pričam o tome da su svi ti mladi igrači postali ime u Partizanu i prodati su za dobar novac.Pa taj Djordjević je postao igračina u Partizanu a pre toga je bio samo mladi talenat u nekom klubu (ne znam odakle je došao).Napisao sam ,zašto sada VK Zvezda ne kupi mlade talente i stvori moćne igrače,već je kupila sav srpski krem koji košta?Da li ti uopšte razumeš o čemu ja pričam?Pričaš o političarima koji i sada sede ne samo u Partizanu već i u Zvezdi.Naši uspesi počeli od 90-te? Jel je generacija Kićanovića,Dalipagića bila posle 90-te?Da ne pričam o vaterpolo generaciji koja je osvojila 6 KŠ pre 90-te.u košarci ste uništili svoj klub,pa se spojili sa drugim,ništa niste osvojili i dovodite skupe igrače.ko to plaća?Pre dve godine smo se plasirali u LŠ pa tek onda od Epsa dobili 800000 evra.Zašto nama država ako smo njen projekat ne da unapred novac kao što vi dobijate.Nek nama država da novac da dovedemo 5 najboljih NBA igrača i onda osvojimo EL i kažemo kako smo institucija i mnogo jaki?To je cela istina!

Peca

pre 11 godina

Ovde se radi o tome da je VK Partizan proizveo toliko kvalitetnih igrača da kad bi se svi vratili u matični klub (kriza je u Evropi), ne bi svi mogli da stanu u bazen. Zato neko mora i u druge klubove.

zlija

pre 11 godina

Od tih para sto nam je drzava dali mi smo imali da kupimo najskuplje igrace na vaterpolo trzistu ili da damo 100.000 hiljada eura vise nego sto neki igrac vredi. To su bili izgovori vasih nesposobnih uprava koji se sportom nikada bavili nisu. Nemojte samo o Partizanu i davanjima drzave mnogo je smesno i zalosno. Vidim klinci treniraju u ovoj hali sto su nam obecali kada su trebali da se slikaju posle finalnog turnira u Parizu. Vidim mnogo bazena posle svega sto smo uradili u vaterpolu. Dolazili da igraju da bi bilu u reprezentaciji. Pitaj malog Subotica koji menja drzavljanstvo da li je zbog toga u Beogradu ili najbolje evropske skole vaterpola na SVETU. Ne plasim se niti sam ljubomoran dosadilo mi je da za umirivanje mase koriste jeftine metode, a ti ces sutra kukati i ispastati isto kao i ja. Kradu nas bre od kada smo se rodili, pa se onda zamene pa onda malo ovi drugi u zatvor i tako, a nama zivot prodje u cekanju normalnog. Mogu da potpisem da sledeca vlast kada dodje ovo ce biti nova Agrobanka. Sta mislis sto je Vucic brata postavio u KK Crvena Zvezda Beograd- Diva.

Deki

pre 11 godina

Cigani,shvatite da naša dominacija zadnjih 10 godina nije stvarana na ovakav nacin kako vi radite.Pa doveli ste igrace koje je Partizan stvarao kada su bili mladi i malo koštali.Mislite da ce oni sada da igraju za mali novac?Ista prica i u fudbalu,košarci,Rukometu.Partizan vec godinama zaradjuje od nastupa u Evropi.Zaradjuje i od prodaje igraca koji su kupljeni kao mladi talenti,zatim prodavani za novac koji nije mali za naše uslove.Što vam država neda novac da kupite najtalentovanije mlade igrace pa da ih stvarate?Zato što je to mukotrpan posao.Ovako vam država dala veliki novac i to je to.Radi se o tome da ovo ne traje dugo,jer znamo šta je bilo sa Becejom.Novac se potroši,stari igraci odu i tu je kraj.Zato sam ja i dalje za sistem moga Partizana sa kojim je mnogo teško nešto napraviti u Evropi,ali barem je na realnim osnovama dok se ne izvrši privatizacija u sportu.Da je neko kešnuo kao vlasnik Zvezde i napravio ovaj tim,ja ne bih rec rekao jer troši svoj novac.Otici ce i taj Vucic sa vlasti.Da ne ispadne da mrzim Zvezdu,naravno,uzecete titulu,možda cak i osvojite KŠ,ali ce to na kraju dovesti do onoga šta se dešava danas sa FK,KK,RK i do onoga šta se desilo sa Becejom!

Њофра & Бобетко

pre 11 godina

Кад погледаш бујицу коментара, видиш ту поплаву емоција, километарске реченице, довољно је схватити величину и моћ Црвене звезде. Није битан спорт и клуб, свака вест изазива мали земљотрес и пометњу међу присталицама црно-белог (некада црвено-плавог) клуба, чије освајање Евролиге буде мање пропраћено од пар појачања у Звезди.

jans

pre 11 godina

Navijac sam partizana,u kosarci duguju 16 miliona,kupise igrace,u vatepolu davali smo im igrace,sad kupise sve,onda mi smo drzavni projekat,ali opet znam da cemo ih pobediti,za ostale igrace sto su dosli.mars u boljevce pa tamo smrditeeeeeeeeeeeeeeeeeee

xxx

pre 11 godina

Ovo sa vaterpolom je jedna smejurija!
Dovlaciti ove legionare dok deca koja treniraju tavore! Da podsetim Partizan je upravo na tome i nastao, od svoje dece praveci sampione!
Sta kad se ovi pokupe i odu za novim parama?!

Dj Samrok

pre 11 godina

O kojim državnim projektima govorite, grobari srpskog sporta?Sjećate se čuvenih "sponzora šampiona" (tj. državnih preduzeća) vašeg KK? Sjećate li se da vam je u ligi šampiona sponzor FK bio EPS iako se radi o javnom preduzeću koje po zakonu ne može da sponzoriše jer se radi o preduzeću koje ima monopol u oblasti u kojoj djeluje? Znate li da vi imate svoj bazen koji vam je dala država a da mi decenijama lutamo od Obrenovca do BG bazena plaćajući termine?Znate li da vaš KK duguje državi na ime poreza preko 1 milion eura, a da mu ta ista država gradi halu?Znate li da je predsjednik vašeg FK bio premijer Srbije Mirko Marjanović?Znate li da se vaš KK u život održali Karići, Dačić, Ružići i ostali?Znate li da je svjetska legenda Džajić hapšen uz tv prenos, a da se vaši funkcioneri o čijim mutnim radnjama su njihovi bivši saradnici pisali knjige, nalaze i danas na slobodi?Znate li da izjavu fudbalera Pejovića država ne smatra dokazom namještaljke vašeg kluba?...ITD....Ajde oladite malo, jasno je svakom što je istina...

nekad se zvala ljutice bogdana

pre 11 godina

idemo grobari u inat svima.da dominiramo i sledece sezone u svim sportovima.a oni neka dovode koga hoce.nece im pomoci ni kristijano,brajant i ostali u bilo kojem sportu.

Бобан

pre 11 godina

Кме кме кме...доста више досадни сте.Прво наслов Тим снова се односи за Звезду а не за Партизан, вас нико и не спомиње а истина је да је ово један од најјачих састава Звезде. Други Партизан је створио ове играче ма немој јесу ли они јели, пили, мазали на леба Партизан? Одакле више те лудачке идеје, крилатице, максиме, како да их назовем ало време комунизма и пролетеријата је преошло па не можете вечито ви да будете у првом плану.Егоисти једни кад год неко други доведе неког играча одмах државни пројекат, одакле паре, кме кме кме...доста више.Разумем да вас само мржња покреће али досадисте свима плакањем.Одлика Срба није мржња, ни завидност, али вас је Партизан створио па ме и не чуди што фрањина деца мрзе све остале који мисле својом главом.

Klikovceto

pre 11 godina

ko iole prati vaterpolo zna što se desilo u cg, timovi kupovali preskupe igrače i sad su svi u stečaju, tako da ćete opet za godinu ,dve dodati još jedno slovo ispred tog BVK

Sasa

pre 11 godina

Ne znam zasto se dize tolika prasina. Ovo nije VK Crvena Zvezda. Ovo je neki novi klub, BKV Crvena zvezda Vet u koju ocigledno drzava sipa novac da bi na vestacki nacin stvorila konkurenciju, iako to nije potrebno jer nam je vaterpolo barem jak. Ako su vec odlucili da sipaju novac u vaterpolo, to su trebali da urade sa Vojvodinom, a ne sa stvaranjem novog kluba. Situacija je slicna kao i sa KK Crvana Zvezda Beograd, klub koji ne pripada SD Crvena Zvezda a koji od jednom ima neverovatno mnogo novca da cak jednom Evroligasu otima igrace ispred nosa. Veoma arogantno od strane drzave. Zato smo tu gde i jesmo, pare se bacaju bez veze da se zamazu oci masi, a pare ne idu u projekte koji su istinksi trajni i koji daju rezultate, kao sto su KK Partizan, VK Partizan i HK Partizan.

23sudija

pre 11 godina

Slusam grobare i neverujem kolko mogu da kukaju ljudi ciji je glavni sponzor FK-a godinama EPS!
i jos su pre nekolko godina reklamirali EPS na dresovima?????
Da necemo mozda struju da kupimo negde drugde pa je potrebna reklama???

zozon

pre 11 godina

Svim našim reprezentativcima pa i onima koji su u klubu a nisu reprezentativci želim sve najbolje u životu i na sportskom planu što za klub što za reprezentaciju. Ti momci su sjajni ljudi u svakom pogledu i njihova misija bi možda bila još veća kada bi vaterpolo kao sport promovisali i u drugim gradovima po Srbiji recimo Kragujevcu koji je pre nekog vremena dobio extra zatvoreni bazen i mogao bi da bude novi centar ovog prelepog vodenog sporta. Ne mogu a da ne pomenem ovom prilikom sve one koji će svojim nepristojnim (varvarskim) ponašanjem da naruše ogroman kredibilitet ovih divnih sportista a takvih nažalost ima dosta i što je najžalosnije od svega oni koji nisu njihovi istomišljenici ne čine ili makar ne čine dovoljno da se suzbije takvo jedno ponašanje. Negativan primer je ponašanje na fudbalskoj utakmici Srbije i Irske kada su gotovo svi prisutni na stadionu zviždali i pogrdnim rečima "častili" golmana Stojkovića,pošto je naš fudbal na izdisaju u ovakvom formatu kakav je sada treba ga izolovati tako što će utakmice reprezentacije igrati na tom stadionu da bi mogli da stanu svi mrzitelji (ima ih dosta) i da ne pogane druge zdrave prostore Srbije. I još jednom za kraj živeli svi naši reprezentativci u domaćim klubovima i naravno svi ostali vaterpolisti koji nisu reprezentativci!:-)

Vreme proslo

pre 11 godina

@(Deki,


Ha Ha Ha Ha ha.Kog ste vi to igraca stvorili. Evo da krenemo od vaterpola.Da li ste stvorili Sora, Pjetlovica, Radjena, Prlainovica. Zna se kako su dolazili u Partizan.Dodji i igras u reprezentaciji.Ajde sada na Kosrku da krenemo.Niste stvorili vec dvadeset godina ni jednog kosarkasa. Skola nije postojala.Da li ste stvorili Sasu Djordjevica, Tomasevica,Paspalja, Raduljuicu, Macvana, Bogdanovica, Miljenovica itd ima ih na desetine.Kada kazem stvorili mislim od kadeta , juniora, pa do seniora.Sa pozicije sile i politike ste uzimali sve sto je valjalo na trzistu Jugoslavije i Srbije.Da li treba da te podsetim ko su od devedesetih bili predsednici KK Partizan a i ostalih klubova iz okvira sportskog drustva (sve sami iz SPS-a i JUL-a). Vas uspeh u vecini sportova pocinje od devedesetih.E sada vise nemate nikoga. KK Partizan nema generalnog sponzora.Dug se nagomilao. Nema te ni jednog znacajnijeg privrednika koji ce svoje pare da ulozi.Vremana se menjaju.Nema vise drzavnih para EPS-a, MTS-a, Telekoma Srbije.VK Zvezda nosi ime VET. Veterinarskog zavoda.To je privatno preduzece.I nakraju.Ne mislis da svako od ovih igraca igra za milion evra.Svi zajedno ne kostaju vise od milion evra.Manje od toga

lazna velicina

pre 11 godina

Dragi ljubitelji vaterpola u crno-belom, znate li koliko ste trofeja (domacih, medjunarodnih) osvojili u poslednje 3 decenije pre raspada SCG?
I znate li zasto je Banjica dva puta renovirana u poslednjih 10 godina, dok na 25. maju godinama ni voda nije grejana?
Institucija my ass. Cim je najpoznatiji izdanak vase vaterpolo skole debaklirao na izborima, odjednom drama.

Danko

pre 11 godina

Kad je DS bio na vlasti forsiralo se ulaganje u Partizan, sad ce stvari da se okrenu i to je to, jednostavno je. Sve je vezano za politiku.

Pene

pre 11 godina

Najvece budale ovde smo mi ,navijaci! Sportisti, profesionalci idu da rade (igraju) tamo gde ima para! A mi ih dizemo u nebesa tj. pravimo idole od njih kad su u klubu za koji navijamo,a osudjujemo i stavljamo na stub srama kada predju u tabor najveceg rivala. To su samo ljudi od krvi i mesa koji rade ono sto umeju i pokusavaju da za taj rad dobiju sto vecu nadohnadu. A mi ostajemo u nekim emocijama i ili ih mrzimo ili volimo. Ko nam je kriv za to? Sami sebi!

Aco

pre 11 godina

Sta ste zinuli za te pare, Partizan je i dalje bogatiji. Bolje pitajte Dejana i Darka Udovicica koliko su dobili da vode Saponjica na Olimpijskim Igrama (i tako poklonili zlato hrvatima).

Istina.

pre 11 godina

Mi smo totalno pukli kao narod. Srecni su sto ce konacno da nas pobede sa drzavnim parama. Nemojte samo da zaboravite da oni ne dolaze kao mladi perspektivni igraci koji ce u buducnosti da naplate svoj mukotrpan rad u nekom inostranom klubu. Oni imaju svoju cenu koja uopste nije mala. Ovo sve ide iz drzavne kase. Nemoj sutra da kukate kada za leba nebudete imali i imacete titule u KK i vaterpolu da vas hrane. Tek sada vidim koliko je moj Partizan veliko SPORTSKO drustvo i koliko mi imamo SPORTSKIH velicin citava jedna drzava zeli da nas srusi ulazuci i ono sto nemaju i ono sto su oteli da bi nas pobedili. Mnogo ste mali, ali ima jedan problem paramo od drzave necete moci da kupite sistem koji ima Partizan to nikada. MI se bavimo sportom, a vi pricom i malverzacijama, a u sport se malo razumete. Sto su bili turbofolkeri 90 godina za umirivanje raje sada ce te vi preuzeti. Daj narodu hleba i igara. Uzivaje dok traju nase zajednicke pare.
(zlija, 20. avgust 2012 16:20)

Kako mracite ...Kako vas nije sramota da zivite u nekom svom svetu da ste vi posteni i da vi ne dobijate nikakve pare od drzave?! Alo bre kako vas nije sramota!? Licemeri. Vk Partizan je danas ono zahvaljujuci drzavi.

goran

pre 11 godina

Sta je bre? Zar ste mislili da je sve gotovo? Da je zlo zauvek unisteno? Braco Grobari, dok je sveta i veka, zlo ce uvek postojati, nase je da ga gazimo i bijemo gde god ga sretnemo. Zato nemojte padati duhom, devojke jele i decki borovi cekaju na jos jednu lekciju - kako pobediti zlo na hiljadu nacina!

ma dokle više

pre 11 godina

nekoliko detalja samo...
Šapić nema apsolutno nikakve veze sa ovim vaterpolo klubom. On je svoj put izabrao i taj put nema veze sa vaterpolom uopšte. BVK Crvena Zvezda je član istoimenog sportskog društva, pa prema tome nisu potrebni nikakvi preimenovani Zorani pride da Zvezdi osporavaju ime i nasleđe ili da joj dozvoljavaju da se tako zove, zna se ko to radi. Neka je čak i istina da svako u ovoj zemlji ko zna da pliva je proizvod Partizanove škole, recimo da je to tako...Samo kakve to veze ima sa povlačenjem investitora Pro Reca i povlačenjem drugih klubova npr Rijeke ili Savone iz takmičenja ili sa odlukom Mađarske da najviše dva stranca mogu igrati u klubu? Da li je to nekako Zvezda mogla da zakuva i da ostavi pola vaterpolo reprezentacije Srbije bez posla? I onda je li problem Zvezde što Partizan ne može sve da ih vrati nazad? Pa i da može, je li nečiji interes da svi oni dođu u isti klub i da greju klupe, čiste svlačionice, šta da rade?! Ili je nečiji interes da se oni ne pokvase sledećih godinu ili nikada više? Kamo sreće da neko pomogne i Vojvodini, ko god to bio, pa da Nikić i Filipović npr, dođu tamo umesto da traće svoj talenat i karijeru na desetorazredne lige. Halo ljudi, da li ste u stanju da nekada sagledate i opšti, a ne samo svoj, lični, interes?

zlija

pre 11 godina

Mi smo totalno pukli kao narod. Srecni su sto ce konacno da nas pobede sa drzavnim parama. Nemojte samo da zaboravite da oni ne dolaze kao mladi perspektivni igraci koji ce u buducnosti da naplate svoj mukotrpan rad u nekom inostranom klubu. Oni imaju svoju cenu koja uopste nije mala. Ovo sve ide iz drzavne kase. Nemoj sutra da kukate kada za leba nebudete imali i imacete titule u KK i vaterpolu da vas hrane. Tek sada vidim koliko je moj Partizan veliko SPORTSKO drustvo i koliko mi imamo SPORTSKIH velicin citava jedna drzava zeli da nas srusi ulazuci i ono sto nemaju i ono sto su oteli da bi nas pobedili. Mnogo ste mali, ali ima jedan problem paramo od drzave necete moci da kupite sistem koji ima Partizan to nikada. MI se bavimo sportom, a vi pricom i malverzacijama, a u sport se malo razumete. Sto su bili turbofolkeri 90 godina za umirivanje raje sada ce te vi preuzeti. Daj narodu hleba i igara. Uzivaje dok traju nase zajednicke pare.

"drzavni projekat" igra na stadionu JNA, od Franjinog doba to se zna

pre 11 godina

Sto li se rakari ovako uzjogunise? Zar neko sme da im prekine "dominaciju", koju su napravili monopolizacijom saveza i ucenjivanjem igraca? Kako li se neko drznuo da to radi, mora da je "drzavni projekat".
Cekamo dve najmudrije glave da se oglase - vlajzija i drobnjaka iz auta...

sda

pre 11 godina

Sramota da vas je sto ste protiv Zvezde , dao Bog pa samo vi u Evropi da postojite , da nemate konkurente...Pola ljudi u Srbiji navija za Celzi koji je vestacki klub , pa nema ovakvih komentara ...bruke jedne !!!

Djordje

pre 11 godina

Nemam nista protiv ovih momaka sto su dosli tu gde su dosli. Ne znam ko ih placa i kako to sve funkcionise, ali bar ce Partizan sada da ima konkurenciju. Koliko je ovo zdrava osnova za buducnost, pokazace vreme. Ono sto jos zelim da kazem, a vezano je za to zasto zvezdasi ne podnose Stojkovica. Istina je da se nije poneo onako kako je trebalo, trebalo je da cuti. Medjutim, nemojte da prodajete pricu kako je sve to zbog njegovih izjava i majice, jer pokusaji da se pojedinci fizicki obracunaju sa njim su se desili pre njegovih ispada. Zato, zvizdite mu, ako mislite da time nesto postizete, a ja mislim da nanosite stetu Srbiji, ali ne pravite se naivni.
Inace, dosao sam da bih se malo nasmejao zvezdaskoj euforiji, a prpa me hvata samo tako. Pa ljudi, mi komotno ne moramo da igramo nekoliko sezona zbog silnih trofeja, a ne da se plasimo za jednu protiv "drim tima". Druga stvar je to sto verujem da ce Partizan i ove godine da bude sampion.

EUFORIJA

pre 11 godina

Sta se vi grobari bunite? Ok,vasa skola je najbolja u svetu,a mi imamo pare.Vi stvarajte igrace,a mi cemo taj ""gotov proizvod"" da kupimo i da vladamo Srbijom i Evropom.Dobro vama,nama jos bolje.

Vaterpolista

pre 11 godina

Za komentare i pitanja odakle vam pare i da li je ovo nova Zvezda:
1.Para odakle? Pa ima se, moze se.
2.Da li je ovo nova Zvezda? Da ovo je i tekako nova zvezda koja ce da dominira ove sezone i to sa 50% snage!

Delije sever

pre 11 godina

Kako su smesni ovi grobarčići to nije normalno...Komentarisu pojacanja i u kosarci i u vaterpolu,stvarno su jadni...Ali dobro nije im lako u ovim trenucima...Treba ih razumeti.

Mile

pre 11 godina

Odakle vaterpolistima tolike pare.
Sta je sa nasim najtrofejnijim sportom kosarkom njima drzava neda ni dinara, reaguj nas gradonacelnice.

plagijator

pre 11 godina

Mala ispravka: Bivsi Vaterpolo Klub(BVK) Zvezda VET predstavio 'drim tim'
(kg, 20. avgust 2012 13:49)

Sto se trpas gde ti nije mesto? BVK je skracenica od Beogradski Vaterpolo Klub!

Deki

pre 11 godina

Cigani,shvatite da naša dominacija zadnjih 10 godina nije stvarana na ovakav nacin kako vi radite.Pa doveli ste igrace koje je Partizan stvarao kada su bili mladi i malo koštali.Mislite da ce oni sada da igraju za mali novac?Ista prica i u fudbalu,košarci,Rukometu.Partizan vec godinama zaradjuje od nastupa u Evropi.Zaradjuje i od prodaje igraca koji su kupljeni kao mladi talenti,zatim prodavani za novac koji nije mali za naše uslove.Što vam država neda novac da kupite najtalentovanije mlade igrace pa da ih stvarate?Zato što je to mukotrpan posao.Ovako vam država dala veliki novac i to je to.Radi se o tome da ovo ne traje dugo,jer znamo šta je bilo sa Becejom.Novac se potroši,stari igraci odu i tu je kraj.Zato sam ja i dalje za sistem moga Partizana sa kojim je mnogo teško nešto napraviti u Evropi,ali barem je na realnim osnovama dok se ne izvrši privatizacija u sportu.Da je neko kešnuo kao vlasnik Zvezde i napravio ovaj tim,ja ne bih rec rekao jer troši svoj novac.Otici ce i taj Vucic sa vlasti.Da ne ispadne da mrzim Zvezdu,naravno,uzecete titulu,možda cak i osvojite KŠ,ali ce to na kraju dovesti do onoga šta se dešava danas sa FK,KK,RK i do onoga šta se desilo sa Becejom!

Prazne price

pre 11 godina

@Nije nego

Imas i te kakav problem sa samim sobom. Drzava nije u ovaj projekat ulozila zute banke. I da jeste sada ti smeta.A nije ti smetalo kada su za tvoj klub poreski obaveznici davali od KK, VK,OK, HK, ZKK,, AK, RK Partizan. Zasto.Da bi se pisale slavopojke da je to najvece sportsko drustvo na svetu. Ko je platio prelazak Kolasinca i Bekica iz Zvezde u Partizan.Da li treba da navodim ostale. Da li treba da navedem ko je predsednik AK Partizan i ko sedi iz vlasti u UO. Necu.Dajem tebi zadatak da to pronadjes

rade

pre 11 godina

Meni ovo lici na Zvezdu u kosarci od pre deset godina kada su isto pokusavali da budu bolji od Partizana pa se na kraju ugasili, mada ovi su vec ugaseni ne znam koji bi to po redu bio klub. U jednoj emisiji je tada ne znam ko rekao da je greska bila sto su pravili tim sa idejom da budu bolji od Partizana a ne tim koji ce da se uigra i pobedjuje i tako su i pukli.

A sa druge strane vaterpolo je zbog nedostata para u evropi u totalnom haosu i ne ulaze se nista tako da ovi igraci nemaju gde da igraju pa se zato i vracaju. Kad Pro reko i drugi italijanski klubovi nemaju para onda znas na cemu je.

zlija

pre 11 godina

Bobane da li je moguce da neko napise toliko redova, a nista ne kaze. Procitaj neku knjigu u zivotu da malo obogatis recnik. Ne bi bilo lose ni neki film da pogledas malo se uzdigni iznad proseka.

1970

pre 11 godina

2.Da li je ovo nova Zvezda? Da ovo je i tekako nova zvezda koja ce da dominira ove sezone i to sa 50% snage!
(Vaterpolista, 20. avgust 2012 15:39)

Itekako je da si nepismen

SK

pre 11 godina

ee pa od sada neka vas samo vucic tvorac ovog drzavnog projekta bodri u reprezentaciji.Za mene ona vise ne postoji,kada ovakvi licemeri i prodane duse igraju u njoj

Borko

pre 11 godina

Nadam se da je novac kojim ce biti placeni realan novac.Mada poznajuci situaciju kod nas,nesto ne verujem.To nikako ne sme da se desi,ni po koju cenu,jer ovi momci su nacionalno blago,najbolja vaterpolo reprezentacija trenutno(skoro se nikada nisu vratili bez medalje,sto sa ostalim vaterpolo reprezentacijama nije slucaj).Zato Zvezdo,pamet u glavu i samo napred.A Partizan neka dominira negde drugde,kao protiv Donjeg Srema.

Kvazimodo Sorabius

pre 11 godina

Ovo je dobro: Partizan se oduzuje svojim isluzenim i zasluznim igracima o - tudjem trosku.
I drugo, od bivseg rivala pravi svoju filijalu.
PS. samo da zvezdasi ne zvizde rezervnom timu Partizana...

mali radojca

pre 11 godina

svaka cast partizanu,ali verujte ne mirise on toliko koliko mislite da mirise.kao bivsi vaterpolista znam mnogo toga,i drago mi je sto ovi momci igraju za zvezdu a ne tamo za neki galatasaraj.nebitno odakle pare,prlainovic zasluzuje i vise od 65000€ koliko ima u zvezdi.u fudbalu kod nas rekreativci koji igraju zvezdi i partizanu imaju mnogo vise a i dalje neznaju da centriraju.Zato ljudo gledajte vaterpolo i uzivajte ove sezone,igrace se mnogo kvalitetniji derbi

Aleksandar

pre 11 godina

Kao prvo,Viktor Jelenic je bio strasan igrac.Prosao je sve reprezentativne selekcije bivse Jugoslavije a bilo je mnogo tesko biti u reprezentaciji ako nisi ponikao u Partizanu.Tako je oduvek.Cak su i najtalentovaniji momci iz Hrvatske dolazili u Partizan zbog reprezentacije.Isto vazi i za trenere.Sve to je na taj nacin koncipirao pokojni Vlaho Orlic koji je sedeo u Partizanu,alfa i omega vaterpola u SFRJ.Slicno Miljanu Miljanicu u fudbalu ili Titu u politici.Viktor nije,uvek je bio i ostao Zvezdin igrac.Isto to vazi i za Sapica.Prema tome,nisu bas svi veliki igraci odrasli u Partizanu.Kao drugo,Vet je privatna firma iz Slovenije i nema nikakve veze ni sa drzavom a najmanje sa Sapicem.Oni ce inace da sponzorisu jos jedan klub u Evroligi ali kosarkaski(nije iz Srbije).Prema tome,informisite se malo pre nego sto ostavljate ovde bezvezne komentare.Takodje,ni kosarkaski klub nema veze sa drzavom i njenim parama,to je bar jasno.Coviceva fabrika to finansira.Prema tome,jedini drzavni projekat kod nas je Partizan.Trebalo bi novinari da se malo potrude i pronadju Igora Milanovica i da ga pitaju zasto je posle onako strahovite sezone i osvojenih trofeja "napustio" Partizan.Ako bude hteo da prica...Zna to i njegov drug Sostar iz Uprave za sport ali ocigledno je to tabu tema.E to je politika!

kvatro

pre 11 godina

@Sasa
Jel to ona ista drzava koja upumpavala pare godinama u Partizan dok su drugi klubovi propadali i grcali u dugovima. Seti se samo Elektrodistribucije za te pare moglo je da se naprave jos tri vaterpolo kluba i da narednih pet godina nemaju problema sa finansijama. Godinama ste muzli ovu drzavu a sada kada su svi rekli da mora da se ulozi u vaterpolo zbog dugogodisnjih dobrih rezultata kukate. I ovo je malo treba i Vojvodinu i Nis oporaviti jer jedino ovaj sport konstantno donosi medalje i malo radosti u ovim sumornim vremenima.

ivan

pre 11 godina

@Mile nisam bas siguran da vaterpolo nije trofejniji od kosarke. U odnosu na srpsku, a ne jugoslovensk kosarku siguran sam da je trofejniji..

ilija

pre 11 godina

a cekajte kao barsa i real ne duguju velike pare,za porez,za stadion,za plate...ne postoji nijedan kub na svetu koji ne duguje nesto.pomazu i drzava i tajkuni.

danilo

pre 11 godina

Kao ljubitelju varterpola, iskreno mi je drago da ce mo imati priliku da uzivamo konacno u derbiju. Iako sam simpatizer Partizana, zgog njega samog ovo je dobro. Nije lose igrati protiv drugova !

Borko

pre 11 godina

Ovi iz vaterpola imaju veci budzet od svih sportova, gde su fudbaleri, kosarkasi, rukometasi itd. Hocu da se usmere sredstva ravnomerno, a ne da fudbaleri i kosarkasi ne budu prisutni na OI.

Srdjan Djumic

pre 11 godina

25 titula,23 kupa,16 duplih kruna,tri tripl krune,kup pobednika kupova,Len kup,Euro inter liga,Tom Hoad kup,7 puta EVROPSKI PRVACI...Jedina institucija srpskog vaterpolo sporta,vk Partizan!!!

cane

pre 11 godina

Dzabe bre Sapicu...dzabe...ne moze na silu nista...
Zar ti to nije jasno iz slucaja KK FMP i Djilasa...
U INAT SVIMA...DOMINIRAJ...U SVIM SPORTOVIMA...

21.12.2012

pre 11 godina

Opet prave neki drim tim!? Svakih par godina to rade bilo u kosarci ili vatrpolu onda ostanu bez para pa im zapreti katanac pa onda krene kukanje i moljenje za milost i neku crkavicu pa im se dugovi preko noci otpisu i onda opet prave neki novi drim tim i tako u krug.

Reservoir dog

pre 11 godina

Meni ovo sve lici na Becej pre jedno 10 god. Verovatno ce tako i da zavrsi...
(DR.MO, 20. avgust 2012 14:02)
Misliš bićemo evropski prvaci?
Lepe želje iz protivničkog tabora, nema šta.
Hvala!

Nije nego

pre 11 godina

Zanimljivo je da se jedan VK koji je bio na samoj ivici provalije i propasti odjednom ovako uzdigne i okupi najbolje domaće igrače. Dakle, imamo još jedan "državni projekat" u nizu državnih projekata, a koji se realizuju pod sloganom nešto_klub Crvena zvezda. Stvar je samo koliko je para spucano u ovaj projekat. Ali, verovanto će se sve završiti kao i sa KK Crvena zvezda - država je ulagala, ulagala i ulagala, žali bože para koliko je spucano u taj projekat, na kraju su videli da od toga leba nema ništa pa su digli ruke. Čak se i veseli Čović ponadao da će moći od tog projekta da profitira pa ga je uzeo pod svoje, ali vidimo kako se lepo provodi s tim projektom. Bojim se da će i ovaj VK projekat isto proći. Da me neko ne shvati pogrešno, nemam ja ništa protiv jake Crvene Zvezde u svim sportovima, ali imam protiv ako se to realizuje od para nas poreskih obveznika, a pri tome nema nikakvih rezultata.

Deki

pre 11 godina

Cigani,shvatite da naša dominacija zadnjih 10 godina nije stvarana na ovakav nacin kako vi radite.Pa doveli ste igrace koje je Partizan stvarao kada su bili mladi i malo koštali.Mislite da ce oni sada da igraju za mali novac?Ista prica i u fudbalu,košarci,Rukometu.Partizan vec godinama zaradjuje od nastupa u Evropi.Zaradjuje i od prodaje igraca koji su kupljeni kao mladi talenti,zatim prodavani za novac koji nije mali za naše uslove.Što vam država neda novac da kupite najtalentovanije mlade igrace pa da ih stvarate?Zato što je to mukotrpan posao.Ovako vam država dala veliki novac i to je to.Radi se o tome da ovo ne traje dugo,jer znamo šta je bilo sa Becejom.Novac se potroši,stari igraci odu i tu je kraj.Zato sam ja i dalje za sistem moga Partizana sa kojim je mnogo teško nešto napraviti u Evropi,ali barem je na realnim osnovama dok se ne izvrši privatizacija u sportu.Da je neko kešnuo kao vlasnik Zvezde i napravio ovaj tim,ja ne bih rec rekao jer troši svoj novac.Otici ce i taj Vucic sa vlasti.Da ne ispadne da mrzim Zvezdu,naravno,uzecete titulu,možda cak i osvojite KŠ,ali ce to na kraju dovesti do onoga šta se dešava danas sa FK,KK,RK i do onoga šta se desilo sa Becejom!

Vreme proslo

pre 11 godina

@(Deki,


Ha Ha Ha Ha ha.Kog ste vi to igraca stvorili. Evo da krenemo od vaterpola.Da li ste stvorili Sora, Pjetlovica, Radjena, Prlainovica. Zna se kako su dolazili u Partizan.Dodji i igras u reprezentaciji.Ajde sada na Kosrku da krenemo.Niste stvorili vec dvadeset godina ni jednog kosarkasa. Skola nije postojala.Da li ste stvorili Sasu Djordjevica, Tomasevica,Paspalja, Raduljuicu, Macvana, Bogdanovica, Miljenovica itd ima ih na desetine.Kada kazem stvorili mislim od kadeta , juniora, pa do seniora.Sa pozicije sile i politike ste uzimali sve sto je valjalo na trzistu Jugoslavije i Srbije.Da li treba da te podsetim ko su od devedesetih bili predsednici KK Partizan a i ostalih klubova iz okvira sportskog drustva (sve sami iz SPS-a i JUL-a). Vas uspeh u vecini sportova pocinje od devedesetih.E sada vise nemate nikoga. KK Partizan nema generalnog sponzora.Dug se nagomilao. Nema te ni jednog znacajnijeg privrednika koji ce svoje pare da ulozi.Vremana se menjaju.Nema vise drzavnih para EPS-a, MTS-a, Telekoma Srbije.VK Zvezda nosi ime VET. Veterinarskog zavoda.To je privatno preduzece.I nakraju.Ne mislis da svako od ovih igraca igra za milion evra.Svi zajedno ne kostaju vise od milion evra.Manje od toga

lazna velicina

pre 11 godina

Dragi ljubitelji vaterpola u crno-belom, znate li koliko ste trofeja (domacih, medjunarodnih) osvojili u poslednje 3 decenije pre raspada SCG?
I znate li zasto je Banjica dva puta renovirana u poslednjih 10 godina, dok na 25. maju godinama ni voda nije grejana?
Institucija my ass. Cim je najpoznatiji izdanak vase vaterpolo skole debaklirao na izborima, odjednom drama.

Ђура

pre 11 godina

Фудбалски клуб у дуговима до гуше. Кошаркашки клуб још и више. Одакле бре паре за ово. Ко то плаћа??? Има ли неко одговоре на ово. Одакле паре за све те странце? Какви су, такви су, али паре морају да им се обезбеде. Одакле бре??? Хајде истраживачко новинарство, пљуните у шаке (ако смете).

Kramer

pre 11 godina

Ovo je novoosnovani vaterpolo klub,ona prava CZ je ugasena pre par godina,cini mi se 2007.g...nema govora o vecitom derbiju,to moze biti samo u fudbalu jer u ostalim sportovima cz je ispadala u nize rangove ili su klubovi ugaseni,npr,kosarka,vaterpolo...

goran

pre 11 godina

Sta je bre? Zar ste mislili da je sve gotovo? Da je zlo zauvek unisteno? Braco Grobari, dok je sveta i veka, zlo ce uvek postojati, nase je da ga gazimo i bijemo gde god ga sretnemo. Zato nemojte padati duhom, devojke jele i decki borovi cekaju na jos jednu lekciju - kako pobediti zlo na hiljadu nacina!

Istina.

pre 11 godina

Mi smo totalno pukli kao narod. Srecni su sto ce konacno da nas pobede sa drzavnim parama. Nemojte samo da zaboravite da oni ne dolaze kao mladi perspektivni igraci koji ce u buducnosti da naplate svoj mukotrpan rad u nekom inostranom klubu. Oni imaju svoju cenu koja uopste nije mala. Ovo sve ide iz drzavne kase. Nemoj sutra da kukate kada za leba nebudete imali i imacete titule u KK i vaterpolu da vas hrane. Tek sada vidim koliko je moj Partizan veliko SPORTSKO drustvo i koliko mi imamo SPORTSKIH velicin citava jedna drzava zeli da nas srusi ulazuci i ono sto nemaju i ono sto su oteli da bi nas pobedili. Mnogo ste mali, ali ima jedan problem paramo od drzave necete moci da kupite sistem koji ima Partizan to nikada. MI se bavimo sportom, a vi pricom i malverzacijama, a u sport se malo razumete. Sto su bili turbofolkeri 90 godina za umirivanje raje sada ce te vi preuzeti. Daj narodu hleba i igara. Uzivaje dok traju nase zajednicke pare.
(zlija, 20. avgust 2012 16:20)

Kako mracite ...Kako vas nije sramota da zivite u nekom svom svetu da ste vi posteni i da vi ne dobijate nikakve pare od drzave?! Alo bre kako vas nije sramota!? Licemeri. Vk Partizan je danas ono zahvaljujuci drzavi.

Њофра & Бобетко

pre 11 godina

Кад погледаш бујицу коментара, видиш ту поплаву емоција, километарске реченице, довољно је схватити величину и моћ Црвене звезде. Није битан спорт и клуб, свака вест изазива мали земљотрес и пометњу међу присталицама црно-белог (некада црвено-плавог) клуба, чије освајање Евролиге буде мање пропраћено од пар појачања у Звезди.

Бобан

pre 11 godina

Кме кме кме...доста више досадни сте.Прво наслов Тим снова се односи за Звезду а не за Партизан, вас нико и не спомиње а истина је да је ово један од најјачих састава Звезде. Други Партизан је створио ове играче ма немој јесу ли они јели, пили, мазали на леба Партизан? Одакле више те лудачке идеје, крилатице, максиме, како да их назовем ало време комунизма и пролетеријата је преошло па не можете вечито ви да будете у првом плану.Егоисти једни кад год неко други доведе неког играча одмах државни пројекат, одакле паре, кме кме кме...доста више.Разумем да вас само мржња покреће али досадисте свима плакањем.Одлика Срба није мржња, ни завидност, али вас је Партизан створио па ме и не чуди што фрањина деца мрзе све остале који мисле својом главом.

Sasa

pre 11 godina

Ne znam zasto se dize tolika prasina. Ovo nije VK Crvena Zvezda. Ovo je neki novi klub, BKV Crvena zvezda Vet u koju ocigledno drzava sipa novac da bi na vestacki nacin stvorila konkurenciju, iako to nije potrebno jer nam je vaterpolo barem jak. Ako su vec odlucili da sipaju novac u vaterpolo, to su trebali da urade sa Vojvodinom, a ne sa stvaranjem novog kluba. Situacija je slicna kao i sa KK Crvana Zvezda Beograd, klub koji ne pripada SD Crvena Zvezda a koji od jednom ima neverovatno mnogo novca da cak jednom Evroligasu otima igrace ispred nosa. Veoma arogantno od strane drzave. Zato smo tu gde i jesmo, pare se bacaju bez veze da se zamazu oci masi, a pare ne idu u projekte koji su istinksi trajni i koji daju rezultate, kao sto su KK Partizan, VK Partizan i HK Partizan.

EUFORIJA

pre 11 godina

Sta se vi grobari bunite? Ok,vasa skola je najbolja u svetu,a mi imamo pare.Vi stvarajte igrace,a mi cemo taj ""gotov proizvod"" da kupimo i da vladamo Srbijom i Evropom.Dobro vama,nama jos bolje.

Delije sever

pre 11 godina

Kako su smesni ovi grobarčići to nije normalno...Komentarisu pojacanja i u kosarci i u vaterpolu,stvarno su jadni...Ali dobro nije im lako u ovim trenucima...Treba ih razumeti.

as

pre 11 godina

od jednom cigane interesuje vaterpolo a kada je partizan pre 2 godine bio sampion evrope bio je ko jos prati taj sport to igramo samo mi,crnogorci i hrvati...ccc

nekad se zvala ljutice bogdana

pre 11 godina

idemo grobari u inat svima.da dominiramo i sledece sezone u svim sportovima.a oni neka dovode koga hoce.nece im pomoci ni kristijano,brajant i ostali u bilo kojem sportu.

23sudija

pre 11 godina

Slusam grobare i neverujem kolko mogu da kukaju ljudi ciji je glavni sponzor FK-a godinama EPS!
i jos su pre nekolko godina reklamirali EPS na dresovima?????
Da necemo mozda struju da kupimo negde drugde pa je potrebna reklama???

lejubajug

pre 11 godina

Da li ce sada zvezdasi zvizdati kao Stojkovicu,jer je to Partizan "dva" .A pare je dao grad Beograd i Dilas,i svi mi poreski obveznici. Vestacki kompletan tim.,ali dominacija se nastavlja u Partizanu "zemlja-voda - vazduh"

Vaterpolista

pre 11 godina

Za komentare i pitanja odakle vam pare i da li je ovo nova Zvezda:
1.Para odakle? Pa ima se, moze se.
2.Da li je ovo nova Zvezda? Da ovo je i tekako nova zvezda koja ce da dominira ove sezone i to sa 50% snage!

Radašin

pre 11 godina

Za ovog sto upetlja Stojkovica u pricu. Ne mrze Zvezdasi Stojkovica sto je presao u Partizan, vec zbog izjava nakon sto je to uradio. To mu nikada nece oprostiti, a ni ona "crvena krvna zrnca". A kad vaterpolisti menjaju klubove, i to rade kao LJUDI, onda zaista nema razloga porediti njih i onog primitivca.

SK

pre 11 godina

ee pa od sada neka vas samo vucic tvorac ovog drzavnog projekta bodri u reprezentaciji.Za mene ona vise ne postoji,kada ovakvi licemeri i prodane duse igraju u njoj

sda

pre 11 godina

Sramota da vas je sto ste protiv Zvezde , dao Bog pa samo vi u Evropi da postojite , da nemate konkurente...Pola ljudi u Srbiji navija za Celzi koji je vestacki klub , pa nema ovakvih komentara ...bruke jedne !!!

Dj Samrok

pre 11 godina

O kojim državnim projektima govorite, grobari srpskog sporta?Sjećate se čuvenih "sponzora šampiona" (tj. državnih preduzeća) vašeg KK? Sjećate li se da vam je u ligi šampiona sponzor FK bio EPS iako se radi o javnom preduzeću koje po zakonu ne može da sponzoriše jer se radi o preduzeću koje ima monopol u oblasti u kojoj djeluje? Znate li da vi imate svoj bazen koji vam je dala država a da mi decenijama lutamo od Obrenovca do BG bazena plaćajući termine?Znate li da vaš KK duguje državi na ime poreza preko 1 milion eura, a da mu ta ista država gradi halu?Znate li da je predsjednik vašeg FK bio premijer Srbije Mirko Marjanović?Znate li da se vaš KK u život održali Karići, Dačić, Ružići i ostali?Znate li da je svjetska legenda Džajić hapšen uz tv prenos, a da se vaši funkcioneri o čijim mutnim radnjama su njihovi bivši saradnici pisali knjige, nalaze i danas na slobodi?Znate li da izjavu fudbalera Pejovića država ne smatra dokazom namještaljke vašeg kluba?...ITD....Ajde oladite malo, jasno je svakom što je istina...

"drzavni projekat" igra na stadionu JNA, od Franjinog doba to se zna

pre 11 godina

Sto li se rakari ovako uzjogunise? Zar neko sme da im prekine "dominaciju", koju su napravili monopolizacijom saveza i ucenjivanjem igraca? Kako li se neko drznuo da to radi, mora da je "drzavni projekat".
Cekamo dve najmudrije glave da se oglase - vlajzija i drobnjaka iz auta...

Deki

pre 11 godina

Cigani,shvatite da naša dominacija zadnjih 10 godina nije stvarana na ovakav nacin kako vi radite.Pa doveli ste igrace koje je Partizan stvarao kada su bili mladi i malo koštali.Mislite da ce oni sada da igraju za mali novac?Ista prica i u fudbalu,košarci,Rukometu.Partizan vec godinama zaradjuje od nastupa u Evropi.Zaradjuje i od prodaje igraca koji su kupljeni kao mladi talenti,zatim prodavani za novac koji nije mali za naše uslove.Što vam država neda novac da kupite najtalentovanije mlade igrace pa da ih stvarate?Zato što je to mukotrpan posao.Ovako vam država dala veliki novac i to je to.Radi se o tome da ovo ne traje dugo,jer znamo šta je bilo sa Becejom.Novac se potroši,stari igraci odu i tu je kraj.Zato sam ja i dalje za sistem moga Partizana sa kojim je mnogo teško nešto napraviti u Evropi,ali barem je na realnim osnovama dok se ne izvrši privatizacija u sportu.Da je neko kešnuo kao vlasnik Zvezde i napravio ovaj tim,ja ne bih rec rekao jer troši svoj novac.Otici ce i taj Vucic sa vlasti.Da ne ispadne da mrzim Zvezdu,naravno,uzecete titulu,možda cak i osvojite KŠ,ali ce to na kraju dovesti do onoga šta se dešava danas sa FK,KK,RK i do onoga šta se desilo sa Becejom!

Danko

pre 11 godina

Kad je DS bio na vlasti forsiralo se ulaganje u Partizan, sad ce stvari da se okrenu i to je to, jednostavno je. Sve je vezano za politiku.

Aco

pre 11 godina

Sta ste zinuli za te pare, Partizan je i dalje bogatiji. Bolje pitajte Dejana i Darka Udovicica koliko su dobili da vode Saponjica na Olimpijskim Igrama (i tako poklonili zlato hrvatima).

GrobaR

pre 11 godina

Bolje da ste doveli najtalentovanije mlade igrace nego sto ste ove doveli. Valjda se ovaj projekt drzave i grada Beograda vrsi da bi se Zvezda vratila na noge, a to se ovako nece uraditi, jer cim se zavrsi ova sezona sledi raspad. Niko vam ni ovako ne garantuje da cete nesto osvojiti, valjda se se ovo radi da bi se pogurala Zvezda ili je cilj samo da se Partizan skine sa trona i da se operu pare.

Prazne price

pre 11 godina

@Nije nego

Imas i te kakav problem sa samim sobom. Drzava nije u ovaj projekat ulozila zute banke. I da jeste sada ti smeta.A nije ti smetalo kada su za tvoj klub poreski obaveznici davali od KK, VK,OK, HK, ZKK,, AK, RK Partizan. Zasto.Da bi se pisale slavopojke da je to najvece sportsko drustvo na svetu. Ko je platio prelazak Kolasinca i Bekica iz Zvezde u Partizan.Da li treba da navodim ostale. Da li treba da navedem ko je predsednik AK Partizan i ko sedi iz vlasti u UO. Necu.Dajem tebi zadatak da to pronadjes

jans

pre 11 godina

Navijac sam partizana,u kosarci duguju 16 miliona,kupise igrace,u vatepolu davali smo im igrace,sad kupise sve,onda mi smo drzavni projekat,ali opet znam da cemo ih pobediti,za ostale igrace sto su dosli.mars u boljevce pa tamo smrditeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Borkic

pre 11 godina

Kao prvo, napisati da je ovo tim snova je vise nego neozbiljno od strane onoga ko ovo pise, plus vidi se ostrascenost, zato sto recimo za Partizan koji je maltene pre dve godine imao sve ove iste igrace i bio jos jaci tim, nikada niste dali takav opis. A kao drugo, prelazni rok za Partizan prakticno pocinje i tek cete videti ko sve dolazi na Banjicu, ali suguran sam da onda necete pisati da mi imamo dream team. I kao trece, jel ste zaboravili da su trenutno u Partizanu - Soro, Mitrovic, Aleksic, Radovic, Jokic... A ako ste zaboravili sada ce da pocne prvenstvo pa cete da se setite. GROBARI S TOBOM...

Peca

pre 11 godina

Ovde se radi o tome da je VK Partizan proizveo toliko kvalitetnih igrača da kad bi se svi vratili u matični klub (kriza je u Evropi), ne bi svi mogli da stanu u bazen. Zato neko mora i u druge klubove.

plagijator

pre 11 godina

Mala ispravka: Bivsi Vaterpolo Klub(BVK) Zvezda VET predstavio 'drim tim'
(kg, 20. avgust 2012 13:49)

Sto se trpas gde ti nije mesto? BVK je skracenica od Beogradski Vaterpolo Klub!

Borko

pre 11 godina

Nadam se da je novac kojim ce biti placeni realan novac.Mada poznajuci situaciju kod nas,nesto ne verujem.To nikako ne sme da se desi,ni po koju cenu,jer ovi momci su nacionalno blago,najbolja vaterpolo reprezentacija trenutno(skoro se nikada nisu vratili bez medalje,sto sa ostalim vaterpolo reprezentacijama nije slucaj).Zato Zvezdo,pamet u glavu i samo napred.A Partizan neka dominira negde drugde,kao protiv Donjeg Srema.

xxx

pre 11 godina

Ovo sa vaterpolom je jedna smejurija!
Dovlaciti ove legionare dok deca koja treniraju tavore! Da podsetim Partizan je upravo na tome i nastao, od svoje dece praveci sampione!
Sta kad se ovi pokupe i odu za novim parama?!

Aleksandar

pre 11 godina

Kao prvo,Viktor Jelenic je bio strasan igrac.Prosao je sve reprezentativne selekcije bivse Jugoslavije a bilo je mnogo tesko biti u reprezentaciji ako nisi ponikao u Partizanu.Tako je oduvek.Cak su i najtalentovaniji momci iz Hrvatske dolazili u Partizan zbog reprezentacije.Isto vazi i za trenere.Sve to je na taj nacin koncipirao pokojni Vlaho Orlic koji je sedeo u Partizanu,alfa i omega vaterpola u SFRJ.Slicno Miljanu Miljanicu u fudbalu ili Titu u politici.Viktor nije,uvek je bio i ostao Zvezdin igrac.Isto to vazi i za Sapica.Prema tome,nisu bas svi veliki igraci odrasli u Partizanu.Kao drugo,Vet je privatna firma iz Slovenije i nema nikakve veze ni sa drzavom a najmanje sa Sapicem.Oni ce inace da sponzorisu jos jedan klub u Evroligi ali kosarkaski(nije iz Srbije).Prema tome,informisite se malo pre nego sto ostavljate ovde bezvezne komentare.Takodje,ni kosarkaski klub nema veze sa drzavom i njenim parama,to je bar jasno.Coviceva fabrika to finansira.Prema tome,jedini drzavni projekat kod nas je Partizan.Trebalo bi novinari da se malo potrude i pronadju Igora Milanovica i da ga pitaju zasto je posle onako strahovite sezone i osvojenih trofeja "napustio" Partizan.Ako bude hteo da prica...Zna to i njegov drug Sostar iz Uprave za sport ali ocigledno je to tabu tema.E to je politika!

dada

pre 11 godina

znam da je sumnjivo kojim parama se ovo radi, ali lepo je da srbija ima derbi u vaterpolu. ipak je to sport koji u kontinuitetu igramo najbolje. bilo bi dobro da se mnogo vise paznje poklanja vaterpolu nego fudbalu!

Milan

pre 11 godina

Glupo je uopšte polemisati sa navijačima Zvezde oko vaterpola. Pre dve godine smo bili prvaci Evrope i budite sigurni da nije postojao nijedan navijač Zvezde koji je rekao svaka čast. Svi su tu titulu omalovažavali kao potpuno nebitnu jer se samo fudbal računa. A sada, odjednom ih sve interesuje vaterpolo. A što se tiče bivših Partizanovih igrača koji sada igraju za Zvezdu. Od mene apsolutna podrška momci, vi ste nas mnogo zadužili i dok ste igrali u Partizanu i za Srbiju. U vaterpolu ima mnogo malo para, svaka iole ozbiljna ponuda vama znači puno. Želim vam puno uspeha u daljoj karijeri, puno titula za Srbiju do OI, konačno zlato u Riu, a sa Zvezdom... Neka pobedi bolji.

ma dokle više

pre 11 godina

nekoliko detalja samo...
Šapić nema apsolutno nikakve veze sa ovim vaterpolo klubom. On je svoj put izabrao i taj put nema veze sa vaterpolom uopšte. BVK Crvena Zvezda je član istoimenog sportskog društva, pa prema tome nisu potrebni nikakvi preimenovani Zorani pride da Zvezdi osporavaju ime i nasleđe ili da joj dozvoljavaju da se tako zove, zna se ko to radi. Neka je čak i istina da svako u ovoj zemlji ko zna da pliva je proizvod Partizanove škole, recimo da je to tako...Samo kakve to veze ima sa povlačenjem investitora Pro Reca i povlačenjem drugih klubova npr Rijeke ili Savone iz takmičenja ili sa odlukom Mađarske da najviše dva stranca mogu igrati u klubu? Da li je to nekako Zvezda mogla da zakuva i da ostavi pola vaterpolo reprezentacije Srbije bez posla? I onda je li problem Zvezde što Partizan ne može sve da ih vrati nazad? Pa i da može, je li nečiji interes da svi oni dođu u isti klub i da greju klupe, čiste svlačionice, šta da rade?! Ili je nečiji interes da se oni ne pokvase sledećih godinu ili nikada više? Kamo sreće da neko pomogne i Vojvodini, ko god to bio, pa da Nikić i Filipović npr, dođu tamo umesto da traće svoj talenat i karijeru na desetorazredne lige. Halo ljudi, da li ste u stanju da nekada sagledate i opšti, a ne samo svoj, lični, interes?

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 11 godina

Sad bi mi trebali reći (kao Zvezda za Bari 91) da imamo 7 titula prvaka Evrope,ali Partizan je i bez toga institucija za Zvezdu u Vaterpolu!

Mile

pre 11 godina

Odakle vaterpolistima tolike pare.
Sta je sa nasim najtrofejnijim sportom kosarkom njima drzava neda ni dinara, reaguj nas gradonacelnice.

Aleksandar Veliki

pre 11 godina

jos samo da dodju Filipovic i Zlokovic i to ce biti jedan od najjacih timova u istoriji vaterpola!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (barjac, 20. avgust 2012 14:51) Najjaci tim u istoriji vaterpola imao je Pro Reco,tj.imao je tri tima jedan za domace prvenstvo,drugi za evropui treci tim im je bio rijecko primorje,posto je gazda Volpi posedovao i taj klub.Ti jesi napisao da ce taj tim zvezde biti jedan od najjacih u istoriji,a ja ti kazem da je ovaj tim Pro Reca ubedljivo najjaci tim svih vremena i da je takav tim partizan pobedio pre nesto vise od godinu dana u finalu Evrolige i to u sred Italije.

my way

pre 11 godina

Sjajno, ajde jednom da nekom drugom smrkne, a da nama svane za promenu! Voleo bih da Vanja, Filip i ostali vrhunski vaterpolisti takodje dodju u Srbiju - Zvezdu, Partizan, Vojvodinu...nebitno, sad je vreme da pokupimo najbolje i uspostavimo dominaciju!

Deki

pre 11 godina

Cigani,shvatite da naša dominacija zadnjih 10 godina nije stvarana na ovakav nacin kako vi radite.Pa doveli ste igrace koje je Partizan stvarao kada su bili mladi i malo koštali.Mislite da ce oni sada da igraju za mali novac?Ista prica i u fudbalu,košarci,Rukometu.Partizan vec godinama zaradjuje od nastupa u Evropi.Zaradjuje i od prodaje igraca koji su kupljeni kao mladi talenti,zatim prodavani za novac koji nije mali za naše uslove.Što vam država neda novac da kupite najtalentovanije mlade igrace pa da ih stvarate?Zato što je to mukotrpan posao.Ovako vam država dala veliki novac i to je to.Radi se o tome da ovo ne traje dugo,jer znamo šta je bilo sa Becejom.Novac se potroši,stari igraci odu i tu je kraj.Zato sam ja i dalje za sistem moga Partizana sa kojim je mnogo teško nešto napraviti u Evropi,ali barem je na realnim osnovama dok se ne izvrši privatizacija u sportu.Da je neko kešnuo kao vlasnik Zvezde i napravio ovaj tim,ja ne bih rec rekao jer troši svoj novac.Otici ce i taj Vucic sa vlasti.Da ne ispadne da mrzim Zvezdu,naravno,uzecete titulu,možda cak i osvojite KŠ,ali ce to na kraju dovesti do onoga šta se dešava danas sa FK,KK,RK i do onoga šta se desilo sa Becejom!

zlija

pre 11 godina

Mi smo totalno pukli kao narod. Srecni su sto ce konacno da nas pobede sa drzavnim parama. Nemojte samo da zaboravite da oni ne dolaze kao mladi perspektivni igraci koji ce u buducnosti da naplate svoj mukotrpan rad u nekom inostranom klubu. Oni imaju svoju cenu koja uopste nije mala. Ovo sve ide iz drzavne kase. Nemoj sutra da kukate kada za leba nebudete imali i imacete titule u KK i vaterpolu da vas hrane. Tek sada vidim koliko je moj Partizan veliko SPORTSKO drustvo i koliko mi imamo SPORTSKIH velicin citava jedna drzava zeli da nas srusi ulazuci i ono sto nemaju i ono sto su oteli da bi nas pobedili. Mnogo ste mali, ali ima jedan problem paramo od drzave necete moci da kupite sistem koji ima Partizan to nikada. MI se bavimo sportom, a vi pricom i malverzacijama, a u sport se malo razumete. Sto su bili turbofolkeri 90 godina za umirivanje raje sada ce te vi preuzeti. Daj narodu hleba i igara. Uzivaje dok traju nase zajednicke pare.

Deki

pre 11 godina

@(Vreme proslo, 20. avgust 2012 16:53),po tebi,samo oni igrači čije se majke porode u prostorijama SD Partizan i koji se naprave kvalitetnim igračima je stvorio Partizan.Ja pričam o tome da su svi ti mladi igrači postali ime u Partizanu i prodati su za dobar novac.Pa taj Djordjević je postao igračina u Partizanu a pre toga je bio samo mladi talenat u nekom klubu (ne znam odakle je došao).Napisao sam ,zašto sada VK Zvezda ne kupi mlade talente i stvori moćne igrače,već je kupila sav srpski krem koji košta?Da li ti uopšte razumeš o čemu ja pričam?Pričaš o političarima koji i sada sede ne samo u Partizanu već i u Zvezdi.Naši uspesi počeli od 90-te? Jel je generacija Kićanovića,Dalipagića bila posle 90-te?Da ne pričam o vaterpolo generaciji koja je osvojila 6 KŠ pre 90-te.u košarci ste uništili svoj klub,pa se spojili sa drugim,ništa niste osvojili i dovodite skupe igrače.ko to plaća?Pre dve godine smo se plasirali u LŠ pa tek onda od Epsa dobili 800000 evra.Zašto nama država ako smo njen projekat ne da unapred novac kao što vi dobijate.Nek nama država da novac da dovedemo 5 najboljih NBA igrača i onda osvojimo EL i kažemo kako smo institucija i mnogo jaki?To je cela istina!

Klikovceto

pre 11 godina

ko iole prati vaterpolo zna što se desilo u cg, timovi kupovali preskupe igrače i sad su svi u stečaju, tako da ćete opet za godinu ,dve dodati još jedno slovo ispred tog BVK

Djordje

pre 11 godina

Nemam nista protiv ovih momaka sto su dosli tu gde su dosli. Ne znam ko ih placa i kako to sve funkcionise, ali bar ce Partizan sada da ima konkurenciju. Koliko je ovo zdrava osnova za buducnost, pokazace vreme. Ono sto jos zelim da kazem, a vezano je za to zasto zvezdasi ne podnose Stojkovica. Istina je da se nije poneo onako kako je trebalo, trebalo je da cuti. Medjutim, nemojte da prodajete pricu kako je sve to zbog njegovih izjava i majice, jer pokusaji da se pojedinci fizicki obracunaju sa njim su se desili pre njegovih ispada. Zato, zvizdite mu, ako mislite da time nesto postizete, a ja mislim da nanosite stetu Srbiji, ali ne pravite se naivni.
Inace, dosao sam da bih se malo nasmejao zvezdaskoj euforiji, a prpa me hvata samo tako. Pa ljudi, mi komotno ne moramo da igramo nekoliko sezona zbog silnih trofeja, a ne da se plasimo za jednu protiv "drim tima". Druga stvar je to sto verujem da ce Partizan i ove godine da bude sampion.

vlada77

pre 11 godina

Da, pokusace a da li ce uspeti da uzmu titulu videcemo! Nemojte se prerano radovati, jeste uradili maestralni prelazni rok i prvi ste favoriti po imenima, ali zar nije i Pro reko bio favorit a Partizan uzeo titulu. Zato polako i ne podcenjujte Sora, Mitrovica, Jokica, Radovica, Mandica... i sistem koji traje toliko godina. Jos ako Partizan stisne pa dovede nekog od preostalih iz repke, sve ce biti moguce. Zivi bili...

rade

pre 11 godina

Meni ovo lici na Zvezdu u kosarci od pre deset godina kada su isto pokusavali da budu bolji od Partizana pa se na kraju ugasili, mada ovi su vec ugaseni ne znam koji bi to po redu bio klub. U jednoj emisiji je tada ne znam ko rekao da je greska bila sto su pravili tim sa idejom da budu bolji od Partizana a ne tim koji ce da se uigra i pobedjuje i tako su i pukli.

A sa druge strane vaterpolo je zbog nedostata para u evropi u totalnom haosu i ne ulaze se nista tako da ovi igraci nemaju gde da igraju pa se zato i vracaju. Kad Pro reko i drugi italijanski klubovi nemaju para onda znas na cemu je.

zeil

pre 11 godina

Meni je drago da se Zvezda "vraca". Ali grobarski komentari su dobrim delom na mestu. I nije u redu zamenjivati teze i dosadasnje uspehe Partizana pravdati "sponzorima". Partizan ima najuspesniju skolu vaterpola u svetu, nekoliko od ovih igraca su stasali na Banjici. To Zvezda nema, nije imala i tesko da ce imati. Da nije Partizana, ne bi bilo srpskog vaterpola, pa ni "delije" ne bi grickali semenke i nokte i cirkali pivo dok gledaju Srbiju na Olimpijadi. A ko s kojim parama stoji iza ove Zvezde - bas me briga.

Borko

pre 11 godina

Ovi iz vaterpola imaju veci budzet od svih sportova, gde su fudbaleri, kosarkasi, rukometasi itd. Hocu da se usmere sredstva ravnomerno, a ne da fudbaleri i kosarkasi ne budu prisutni na OI.

Nikola

pre 11 godina

Kad je DS bio na vlasti forsiralo se ulaganje u Partizan, sad ce stvari da se okrenu i to je to, jednostavno je. Sve je vezano za politiku.
(Danko, 20. avgust 2012 16:28)

Pravac lobotomija, DS(Djilas,Vesic,Dulic,Zezelj,Andjelkovic,Sapic,Jeremic,Sutanovac,itd.)

zlija

pre 11 godina

Od tih para sto nam je drzava dali mi smo imali da kupimo najskuplje igrace na vaterpolo trzistu ili da damo 100.000 hiljada eura vise nego sto neki igrac vredi. To su bili izgovori vasih nesposobnih uprava koji se sportom nikada bavili nisu. Nemojte samo o Partizanu i davanjima drzave mnogo je smesno i zalosno. Vidim klinci treniraju u ovoj hali sto su nam obecali kada su trebali da se slikaju posle finalnog turnira u Parizu. Vidim mnogo bazena posle svega sto smo uradili u vaterpolu. Dolazili da igraju da bi bilu u reprezentaciji. Pitaj malog Subotica koji menja drzavljanstvo da li je zbog toga u Beogradu ili najbolje evropske skole vaterpola na SVETU. Ne plasim se niti sam ljubomoran dosadilo mi je da za umirivanje mase koriste jeftine metode, a ti ces sutra kukati i ispastati isto kao i ja. Kradu nas bre od kada smo se rodili, pa se onda zamene pa onda malo ovi drugi u zatvor i tako, a nama zivot prodje u cekanju normalnog. Mogu da potpisem da sledeca vlast kada dodje ovo ce biti nova Agrobanka. Sta mislis sto je Vucic brata postavio u KK Crvena Zvezda Beograd- Diva.

mrmlj

pre 11 godina

lepo je videti da se radi na jacanju domaceg takmicenja.
jos bi lepse bilo kad bi to bila posledica nekog sistema u ovoj drzavi umesto posledica trenutne politicke situacije.

Pene

pre 11 godina

Najvece budale ovde smo mi ,navijaci! Sportisti, profesionalci idu da rade (igraju) tamo gde ima para! A mi ih dizemo u nebesa tj. pravimo idole od njih kad su u klubu za koji navijamo,a osudjujemo i stavljamo na stub srama kada predju u tabor najveceg rivala. To su samo ljudi od krvi i mesa koji rade ono sto umeju i pokusavaju da za taj rad dobiju sto vecu nadohnadu. A mi ostajemo u nekim emocijama i ili ih mrzimo ili volimo. Ko nam je kriv za to? Sami sebi!

zozon

pre 11 godina

Svim našim reprezentativcima pa i onima koji su u klubu a nisu reprezentativci želim sve najbolje u životu i na sportskom planu što za klub što za reprezentaciju. Ti momci su sjajni ljudi u svakom pogledu i njihova misija bi možda bila još veća kada bi vaterpolo kao sport promovisali i u drugim gradovima po Srbiji recimo Kragujevcu koji je pre nekog vremena dobio extra zatvoreni bazen i mogao bi da bude novi centar ovog prelepog vodenog sporta. Ne mogu a da ne pomenem ovom prilikom sve one koji će svojim nepristojnim (varvarskim) ponašanjem da naruše ogroman kredibilitet ovih divnih sportista a takvih nažalost ima dosta i što je najžalosnije od svega oni koji nisu njihovi istomišljenici ne čine ili makar ne čine dovoljno da se suzbije takvo jedno ponašanje. Negativan primer je ponašanje na fudbalskoj utakmici Srbije i Irske kada su gotovo svi prisutni na stadionu zviždali i pogrdnim rečima "častili" golmana Stojkovića,pošto je naš fudbal na izdisaju u ovakvom formatu kakav je sada treba ga izolovati tako što će utakmice reprezentacije igrati na tom stadionu da bi mogli da stanu svi mrzitelji (ima ih dosta) i da ne pogane druge zdrave prostore Srbije. I još jednom za kraj živeli svi naši reprezentativci u domaćim klubovima i naravno svi ostali vaterpolisti koji nisu reprezentativci!:-)

zlija

pre 11 godina

Bobane da li je moguce da neko napise toliko redova, a nista ne kaze. Procitaj neku knjigu u zivotu da malo obogatis recnik. Ne bi bilo lose ni neki film da pogledas malo se uzdigni iznad proseka.

Kvazimodo Sorabius

pre 11 godina

Ovo je dobro: Partizan se oduzuje svojim isluzenim i zasluznim igracima o - tudjem trosku.
I drugo, od bivseg rivala pravi svoju filijalu.
PS. samo da zvezdasi ne zvizde rezervnom timu Partizana...

kvatro

pre 11 godina

@Sasa
Jel to ona ista drzava koja upumpavala pare godinama u Partizan dok su drugi klubovi propadali i grcali u dugovima. Seti se samo Elektrodistribucije za te pare moglo je da se naprave jos tri vaterpolo kluba i da narednih pet godina nemaju problema sa finansijama. Godinama ste muzli ovu drzavu a sada kada su svi rekli da mora da se ulozi u vaterpolo zbog dugogodisnjih dobrih rezultata kukate. I ovo je malo treba i Vojvodinu i Nis oporaviti jer jedino ovaj sport konstantno donosi medalje i malo radosti u ovim sumornim vremenima.

1970

pre 11 godina

2.Da li je ovo nova Zvezda? Da ovo je i tekako nova zvezda koja ce da dominira ove sezone i to sa 50% snage!
(Vaterpolista, 20. avgust 2012 15:39)

Itekako je da si nepismen

danilo

pre 11 godina

Kao ljubitelju varterpola, iskreno mi je drago da ce mo imati priliku da uzivamo konacno u derbiju. Iako sam simpatizer Partizana, zgog njega samog ovo je dobro. Nije lose igrati protiv drugova !

ilija

pre 11 godina

a cekajte kao barsa i real ne duguju velike pare,za porez,za stadion,za plate...ne postoji nijedan kub na svetu koji ne duguje nesto.pomazu i drzava i tajkuni.

ivan

pre 11 godina

@Mile nisam bas siguran da vaterpolo nije trofejniji od kosarke. U odnosu na srpsku, a ne jugoslovensk kosarku siguran sam da je trofejniji..

mali radojca

pre 11 godina

svaka cast partizanu,ali verujte ne mirise on toliko koliko mislite da mirise.kao bivsi vaterpolista znam mnogo toga,i drago mi je sto ovi momci igraju za zvezdu a ne tamo za neki galatasaraj.nebitno odakle pare,prlainovic zasluzuje i vise od 65000€ koliko ima u zvezdi.u fudbalu kod nas rekreativci koji igraju zvezdi i partizanu imaju mnogo vise a i dalje neznaju da centriraju.Zato ljudo gledajte vaterpolo i uzivajte ove sezone,igrace se mnogo kvalitetniji derbi