Četvrtak, 05.07.2012.

12:54

Alen Omić na meti Partizana mt:s

Talentovani centar Zlatoroga Alen Omić (20, 216cm) mogao bi karijeru da nastavi u Partizanu mt:s, prenose slovenački mediji.

Izvor: AK

Alen Omiæ na meti Partizana mt:s IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

51 Komentari

Sortiraj po:

grobari1967

pre 11 godina

Dva pitanja:

- Ko je najtrofejniji igrac PS (proslosezonskog) KKSSCZcrticaBGDcrticaDIVAnemacrticeFMP?
- Koliko je poraza dozivela njihova legenda Nebojsa Ilic sedeci na klupi prekoputa Tose?

alczsouth

pre 11 godina

(Divos, 5. jul 2012 17:01)
a musli ti je dominantniji od omica???
i sve sto valja u srbiji dovede se kod nas. doveden je najbolji centar milutinov. uostalom jos samo dva klinca vasilije micic i dangubic imaju kalibar za partizan. objasnjenje ovim pljuvacima i patriotama. partizan radi svoj posao, drugi ga ne rade. prvo ne proizvode igrace i ne ulazu u njih a i kada ga proizvedu onda zacepe cifru i jednostavno partizan kupi mladog igraca na strani. nisu srpsku kosarku unistili vujosevis, danilovi i partizan vec covic koji je sve igrace brze bolje prodao napolju, nedavsi ih partizanu na brusenje pa se zato sada isti ti igraci vracaju ovde na razigravanje. a da ih je dao nama, on bi imao koristi kao i mi od sledeceg transfera a imala bi i reprezentacija. covic je unistio sve a toga cete biti svesni kada vam ode pesic i kada se za 4 godine on povuce a i ovo malo igraca proda, pokrije ono sto je dao pesicu a ispunio je sinu zelju da igra zlezdi.

milan87

pre 11 godina

Ovaj momak je dobar igrac, tj to ce tek pokazati, ali je veliki talenat! Ne bi ga Dule jurio da je klinac koji je stagnirao! sad, postoji tu drugi problem! partizan vec ima dva centra, Besovica i pridoslicu Milutinova! obojica jako mlada centra, koji ce biti rezerve! tako da dolazak ovog momka mozda stvara visak, jer i on bi bio izmena! nije za prvog centra! Partizan ce dovesti prvog centra, iskusnog igraca sa strane! Katic i Raduljica odlaze! Glupo je onda imati tri mlada centra kao izmene, sto bi jedan zbog broja igraca uvek bio van protokola! niko ne drzi 4 centra u 12 igraca! Plus njega treba placati, a vec imas dva perspektivna centra! odlazi nam i Macvan, njemu treba naci zamenu u vidu jednog crnca! Tu nikada nismo omasili (Lazme, Roberts, Gist)! Plejmejker mora biti dobar, ok je ako ostane James! Ovaj francuz menja Bozica, i stvarno je dobar igrac! pun pogodak! bice iznenadjenje, nije crnac a bice opasan! Ako ode Kecman, a oticice, i tu poziciju treba nadoknaditi, mada je sam Kecman najvece pojacanje ako ostane, jer se za takvog slicnog igraca nema novca! Ostali ostaju, manje vise svi! samo nosioci ekipe da budu pravi i to je to! Dule ce opet da diriguje, bice to konkurentan tim svima! Da li sam u pravu? :)

tako je breee

pre 11 godina

@tako je bree
Da nisi mislio na dragisu sarica ;)
(Sumadinac atl, 5. jul 2012 18:00)
baš na njega :) dario šarić najperspektivniji mladi igrač u evropi

Stark

pre 11 godina

ma najbolje cemo da igramo samo sa Srpskim igracima pa da nas svi shure u Evroligi...ovde se radi o klubu a ne reprezentaciji, koji to klub u Evroligi ima manje stranaca od Partizana ???

Sm

pre 11 godina

@pfc
Hahahha koturovic jean do nabrojanih reprezentativaca. Ajd svi Ali koturovic je bio tu jer je deli bio selector a I svi znamo kako smo prosli na Tim takmicenjima Gde je kotur igrao:)

smeker

pre 11 godina

Zasto objasnjavati nekima zasto se radi ovo ili ono kada oni to ne mogu da shvate i zato se dominacija nastavlja u nedogled na nase zadovoljstvo a njihovu veliku zalost.Uostalom,sve se radi u interesu Partizana...

Divos

pre 11 godina

Видећемо да ли ће бити ишта од овог трансфера, и колико има истине у овим шпекулацијама. Овог момка сам само једном гледао, а статистика је солидно, потенцијал има, да ли је то квалитет потребан за Партизан, нисам сигуран. Дуле годинама форсира унутрашњу игру, воли да у екипи има доминантног центра, и јасно је да се ту мора шронаћи решење. Са Радуљицом ситуација није јасна, од појачања по мени најбоља опција је млади и талентовани центар Дејан Мусли, али он је званично играч Виторије (тренутно на позајмици у Визури) и не знам колико је у овом моменту реалан овакав трансфер по мојој жељи. Наравно, сви бисмо желели видети Марића, али то је јођ мање реално. Такође сматрам да у Србији има перспективнијих и млађих центара од Омића (рецимо 2 супер-талентована момка год.95.), и пуно би боље по мени било форсирати домаће младе играче. Ако је ово хир тренера Партизана и због неких својих себичних разлога преко овог "наводног" трансфера прави неко ново братсво и јединство, то је једноставно јако лоша замисао.

grobari zagreb

pre 11 godina

omić omerović svi takvi iz tuzle su idealni za partizan.
(pranjic, 5. jul 2012 15:04)
A mali Smajić novo fudbalsko čudo od deteta.

tako je breee

pre 11 godina

jos šarić i vasilije micić. jednog klinca ne bi trebalo propustiti. radi se o Bojanu Nešiću (1998 godište), mali je trenutno sa reprezentacijom u kojoj su svi stariji od njega dve godine.

slow

pre 11 godina

Izgleda da Dule ima procenat od prodaje mladih igraca... nisam protiv mladih ali ako vec igraju klinci daj bar da razvijamo nasu decu.Dosta nam je westerman kao mladi play, imamo mladog centra od 220 koji ima osecaj za sut, dajte nekog iskusnog stranca na centru

Korektor

pre 11 godina

Neko je spomenuo da Partizan nije napravio igraca jos od doba Kice i Praje. Pa, ni Kica, ni Paspalj, ni mnogi drugi koje si naveo nisu deca Partizana. Kica je poceo u Cacku, Paspalj u tadasnjem Titogradu, Divac iu Slogi iz Kraljeva itd.

sumadinac atl

pre 11 godina

evo sad cuvena prica o cuvenoj " partizanovoj skoli i pravljenju igraca " se svodi na dovodjenje stranaca i razigravanje istih. a onda kad on ode u nba onda ce svi mediji da pisu o njemu a ne o nasim igracima....

nemate svoj klub

pre 11 godina

E kada navijaci dive pocnu da se brinu za srpsku kosarku, hahahahaha. To su ti velikosrbi koji unistise centre po Srbiji ne bi li presli na Jadran. Bravo Dule, samo kupi sve sto valja. Ovaj mali je odlicno odigrao kada smo igrali sa Zlatorogom, odlicna ledjna tehnika, odlicna ruka, fenomenalna visina. DOMINACIJA SE NASTAVLJA.

ma u pravu si

pre 11 godina

Ma sve redom dovodite,al samo da Srbin nije...koga briga sto smo bili nekad zemlja kosarke?
(markioni, 5. jul 2012 13:37)
Ma tako je mi smo hrvatski klub, osnovani u Zagrebu, nismo Srbi nego smo Jugosloveni, unistavamo Srpsku kosarku i Srpske igrace i dovodimo samo stance. Ajde sad tutanj s nasih vesti.

PinballWizard.T

pre 11 godina

Ma sve redom dovodite,al samo da Srbin nije...koga briga sto smo bili nekad zemlja kosarke?
(markioni, 5. jul 2012 13:37)
Prvo ovde se pre svega radi o Partizanu, a ne patriotizmu i slicnim glupostima, ja kao navijac Partizana zelim da gledam kako Partizan gazi sve ostale a ko ce da igra bas me briga, sve dok on gazi i igra lepu kosarku moze da igra ko god hoce. I jos jedna stvar da li mislite da Dule ne bi doveo nase igrace da ima kvalitetnih?

Jimmy

pre 11 godina

zanimljivo, na sve komentare u kojima se spominje Partizanova sklonost ka dovođenju igrača iz drugih država lupani su minusi. Činjenice su činjenice.. A najjači su ovi klinci što se lože na temelje i to..Kao za par sezona će na krov evrope..eeeeeee da mi je vaša pamet da se odmorim
(miljan, 5. jul 2012 14:26)

Nije poenta u cinjenici da su stranci - da, bas sam glup pa ne znam da je Bertans stranac, hvala ti sto si me prosvetlio. POENTA je u tome da te komentate pisete vi Delije sto je paradoksalno, jer su u poslednjih 10 godina kroz vas klub prodefilovali mnogi strani igraci (kao i kod nas) i to kao nosioci tima. Sta je po nacionalnosti vas ubedljivo najjaci igrac Tomas, da nije Srbin? Zasto to mesto niste dali Milutinovicu (ili nekom drugom) vec forsirate stranca?
Meni to dovodjenje stranaca uopste nije problem, pogledaj sve timove Evrope i reci mi koji to tim ima samo domace igrace : (a ovo su najjaci timovi) CSKA, Makabi, Olymp., PAO, Barselona, Kaha L., Real, Sijena.. Svim iole jacim timovima igra se bazira na strancima. I sad mi jedini pametni i kupujmo domace. To jeste u redu kupiti nase igrace, ali nema onda trofeja, pariranja rivalima, novca, marketinga, napretka.. Mora biti balansa.

PFC

pre 11 godina

Svaka cast ako dodje Omic, odlican mladi centar,koji kod Duleta za sezonu-dve moze da postane jedan od najboljih u evroligi. Da odgovorim ovom za Jeremica, Zvezda se mozda zainteresuje za njega, ali Partizan sigurno se nece interesovati za prosecnog igraca kao sto je Jeremic,koji u ovom ovakvom Hemofarmu nije mogao da se izbori za status glavnog igraca,a ponajmanje se nece interesovati zato sto na njegovoj poziciji ima Danila Andjusica koji je 3 klase bolji igrac od njega. Sto se tice ovih branioca srpske kosarke, da vas obavestim ovo je Partizan, a ne reprezentacija, svi koji igraju u PARTIZANU SU NASI! I mogu da budu 12 stranaca ako ce da ginu za nas dres i da donose uspehe Partizanu tu je kraj price! Da li mozda navijaci Reala treba da isteraju Kerola, Singlera, Begica ili mozda iz Barse treba da se izbace Lorbek,Majkel,Valas,Marselinjo,N'dong? Ili mozda iz CSKA treba da se isteraju Krstic,Teodosic,Erceg,Micov,Jackson?! A druga stvar Partizan ima: Miljenovica, Bogdanovica,Andjusica,Milosavljevica,Lucica,Besovica,Milutinova,Marinkovica,Radicevica... Partizan je toj reprezentaciji na koju se pozivate dao:Djordjevica,Danilovica,Paspalja,KIcanovica,Dalipagica,Krstica,Divca,Tomasevica,Koturovica,Rebracu,Obradovica,Ivkovica,prof. Nikolica... A kog ste vi dali 3. pleja koj ulazi da napravi licnu da Jaric i Vujanic ne bi zrtvovali faulove, Rakocevica?! I naravno da se zaboravimo vedetu evropske kosarke Nebojsu Ilica.

pena

pre 11 godina

Mi smo bili "zemlja košarke", ali to više nismo. Bodiroga je u Italiji igrao sa 19 godina. Stojaković je u Grčku otišao sa 17. Koji naš mlad igrač je tako nešto skoro uradio? Budimo realni ni u skorijoj budućnosti tako nešto nećemo imati. Stalno se pljuje Partizan, ali eto Stojaković je "Zvezdino dete", ni Bodiroga nije imao nikakvih dodira sa Partizanom. Dakle nigde se očito ne radi kako valja sa omladincima, ili je izvor talenta presušio, mada je najverovatnije kombinacija ova dva.

Bezveze su provokacije tipa "samo da nije Srbin", jer to nije poenta, poenta je da jednostavno takavog igrača nema kod nas. Ono što valja, a Partizan je mogao da dovede (Miljenović, Bogdanović, ovaj centar iz Hemofarma) opet ne valja jer bože moj Partizan krade tuđu decu.

Kad je Partizan tako negativna institucija, jer je ljudima u klubu stalo do rezultata i gledaju talenat a ne nacionalnost, što se onda recimo vodeći ljudi Zvezde/FMP-a nisu pokazali kao veliki Srbi i recimo Partizanu ponudili Nedovića po odgovarajućoj ceni i tako omoguće momku da igra između ostalog i Evroligu u jačem timu sa većih ambicijama, bez da mora da napusti Beograd? Zauzvrat recimo dobiju novac i Miljenovića na godinu dana pa forsiraju malo njega i Cvetkovića u regionalnoj?
Odnosno zašto mnogi podrazumevaju da samo Partizan mora da pravi kompromise na štetu rezultata?

Veseli Bosanac

pre 11 godina

Jos jednom se potvrdilo da je Bosna rasadnik talenata.
Dogovorite se sa Janezima u vezi Omica, nama je svejedno. Mi imamo takvih kao drva. :))
Bosna je prvi sampion Evrope iz bivse Jugoslavije! Cast svakome, ali prvi je prvi. Poslije su i ostali naucili igrati kosarku. :)

Obrni-okreni...

pre 11 godina

Ma sve redom dovodite,al samo da Srbin nije...koga briga sto smo bili nekad zemlja kosarke?
(markioni, 5. jul 2012 13:37) Pa sta je sad problem? Kukate kad uzimamo nase igrace(ne moze niko drugi da ih uzme), kukate kad dovodimo strance... Ja stvarno ne razumem... I kad nikog ne bi doveli, opet bi bio problem...

HlaoRu

pre 11 godina

Jaooo, kad cujem ove iz zeleznika sto se javljaju i objasnjavaju nama nesto o strancima u srpskoj kosarci. Evo par cinjenica: ove sezone su nama nosioci igre bili Raduljica i Macvan (dakle Srbi), a vama je bio Tomas koji je krilo i doveden je uprkos tome sto Zvezda vec ima dva sjajna DOMACA igraca na toj poziciji (Andrija Milutinovic i Subotic) i amerikanac je naravno drasticno njima smanjio prostor za igru i napredak. Dalje, u zadnjih desetak godina mi smo stvorili toliko sjajnih igraca, a vi mozda jednog. U ostalom dve trecine reprezentacije cine Partizanovi igraci (Tepic, Tripkovic, Novica, Krstic, Perovic, itd.) Zato, komsije bavite se vasim problemima koji su jako veliki (u ostalom pitanje je da li uopste i dalje imate klub) i ne dolazite da lecite komplekse na nasim vestima.

miljan

pre 11 godina

zanimljivo, na sve komentare u kojima se spominje Partizanova sklonost ka dovođenju igrača iz drugih država lupani su minusi. Činjenice su činjenice.. A najjači su ovi klinci što se lože na temelje i to..Kao za par sezona će na krov evrope..eeeeeee da mi je vaša pamet da se odmorim

Cazorla

pre 11 godina

A sta je sa Besovicem, pa ti si Vujosevicu sam doveo Besovica u Partizan
(pfc, 5. jul 2012 13:07)

Kako sta je, pa ostaje u Partizanu. To sto zelimo ovog centra ne znaci da je Besovic suvisan, vec da imamo manjak istih. Raduljica se izgleda ne vraca, Rasko je limitiran i u padu sto se tice forme i mogucnosti (jos i povrede) i potreban je najmanje jos jedan centar (ako ne i dva). Uz to Besovic ce se brusiti jos minimum dve godine, ovaj decko je vec sazreo, a mlad. Uz mladog Milutinova da ne zaboravim.

Žarko Vuković

pre 11 godina

Magija počinje. Vidi se da Dule nije gubio vreme prošle godine. Stvarea se moćan tim. Najtalentovaniji klinci iz cele Evrope, žele da zaigraju pred grobarima, ovo je ne početak, nego nastavak, najvećeg kluba u ovom delu
evrope.Želim Duletu i mladim lavovma u crno-belom sve najbolje i da istraju u onome što su počeli.

srb

pre 11 godina

kad bi se vratili Trip,Tepic,Velicko,Rasic,Perovic,Vujanic,Varda(svi bez kluba sem Vujanica),jeste da ce dobijati manje para ali neka se zrtvuju godinu dana,igrace svaku 35 minuta,vrate se u formu,na dobitku mi i reprezentacija,posle mogu da biraju gde ce da idu:)

Stefan

pre 11 godina

Hrvatski mediji spominju da je Partizan zainteresovan za njihovog Marija Hezonju(17 god).Sve je to fino,ali ocekujemo i dolazak nekog iskusnijeg,provjerenog centra,cetvroke a dobro bi bilo i jedan suter da dodje,tu je najveci deficit bio prosle sezone.A za pleja ne znam kakvi su planovi uprave,nadam se da Vesterman ima kvalitet da odma nosi breme prvog pleja ukoliko je on opcija 1..

Nemanja

pre 11 godina

Kad krenu sad komentari FMP-ovaca o propasti srspke kosarke, o tome kako partizan stvara igrace za druge a za srbiju ne...

A s druge strane pljuju po partizanu kako je osnovan u zagrebu, kako nije srpski klub, kako su samo oni srbi... Kako otimamo sve igrace koji vrede...

Pa onda njihove legende Rakocevic, Gurovic i... i... Rakocevic i Gurovic...

A dominacija se nastavlja... Ne znam samo kako je dule uspeo da ispusti Erdena pre par godina, ali dobro... Greske se dogadjaju i najboljima...

Debeli ljudi su puni sebe

pre 11 godina

"A sta je sa Besovicem, pa ti si Vujosevicu sam doveo Besovica u Partizan
(pfc, 5. jul 2012 13:07)"

Omic je za Besovica Hauard licno, kakav crni Besovic...

Dokle bre vise

pre 11 godina

Skola za mlade igrace. Kako rece Goran Grbovic Partizan iz svoje skole poslednjih dvadeset godina nije izbacio ni napravio ni jednog jedinog igraca.ja bih i malo dalje od dvadeset godina.Pocev od Kice Praje,Zarka , Divca, Sase itd. Sada pravimo igrace za druge drzave. I zato makedonija ucestvuje na kvalifikacionom turniru za OI

Dr Mo

pre 11 godina

Ovaj mali ako dodje,besovica treba da puste,ionako od njega nikad igrac nece biti. kosta perovic je u njegovim godinama bio 5 puta bolji,a opet svi znamo da ni on nije bio nista posebno

Igor

pre 11 godina

Marijo Hezonja je igrac za nas, decko rastura na SP- U 17 u Litvaniji,a negde sam procitao da smo zainteresovani za njega, mada ni ovaj Slovenac nije los, zna Dule sta radi, pravi mlad tim, koji ce za par godina kada stasa krenuti u napad na Euroligu.

Nemanja

pre 11 godina

Kad krenu sad komentari FMP-ovaca o propasti srspke kosarke, o tome kako partizan stvara igrace za druge a za srbiju ne...

A s druge strane pljuju po partizanu kako je osnovan u zagrebu, kako nije srpski klub, kako su samo oni srbi... Kako otimamo sve igrace koji vrede...

Pa onda njihove legende Rakocevic, Gurovic i... i... Rakocevic i Gurovic...

A dominacija se nastavlja... Ne znam samo kako je dule uspeo da ispusti Erdena pre par godina, ali dobro... Greske se dogadjaju i najboljima...

Debeli ljudi su puni sebe

pre 11 godina

"A sta je sa Besovicem, pa ti si Vujosevicu sam doveo Besovica u Partizan
(pfc, 5. jul 2012 13:07)"

Omic je za Besovica Hauard licno, kakav crni Besovic...

Stefan

pre 11 godina

Hrvatski mediji spominju da je Partizan zainteresovan za njihovog Marija Hezonju(17 god).Sve je to fino,ali ocekujemo i dolazak nekog iskusnijeg,provjerenog centra,cetvroke a dobro bi bilo i jedan suter da dodje,tu je najveci deficit bio prosle sezone.A za pleja ne znam kakvi su planovi uprave,nadam se da Vesterman ima kvalitet da odma nosi breme prvog pleja ukoliko je on opcija 1..

Igor

pre 11 godina

Marijo Hezonja je igrac za nas, decko rastura na SP- U 17 u Litvaniji,a negde sam procitao da smo zainteresovani za njega, mada ni ovaj Slovenac nije los, zna Dule sta radi, pravi mlad tim, koji ce za par godina kada stasa krenuti u napad na Euroligu.

ma u pravu si

pre 11 godina

Ma sve redom dovodite,al samo da Srbin nije...koga briga sto smo bili nekad zemlja kosarke?
(markioni, 5. jul 2012 13:37)
Ma tako je mi smo hrvatski klub, osnovani u Zagrebu, nismo Srbi nego smo Jugosloveni, unistavamo Srpsku kosarku i Srpske igrace i dovodimo samo stance. Ajde sad tutanj s nasih vesti.

Jimmy

pre 11 godina

zanimljivo, na sve komentare u kojima se spominje Partizanova sklonost ka dovođenju igrača iz drugih država lupani su minusi. Činjenice su činjenice.. A najjači su ovi klinci što se lože na temelje i to..Kao za par sezona će na krov evrope..eeeeeee da mi je vaša pamet da se odmorim
(miljan, 5. jul 2012 14:26)

Nije poenta u cinjenici da su stranci - da, bas sam glup pa ne znam da je Bertans stranac, hvala ti sto si me prosvetlio. POENTA je u tome da te komentate pisete vi Delije sto je paradoksalno, jer su u poslednjih 10 godina kroz vas klub prodefilovali mnogi strani igraci (kao i kod nas) i to kao nosioci tima. Sta je po nacionalnosti vas ubedljivo najjaci igrac Tomas, da nije Srbin? Zasto to mesto niste dali Milutinovicu (ili nekom drugom) vec forsirate stranca?
Meni to dovodjenje stranaca uopste nije problem, pogledaj sve timove Evrope i reci mi koji to tim ima samo domace igrace : (a ovo su najjaci timovi) CSKA, Makabi, Olymp., PAO, Barselona, Kaha L., Real, Sijena.. Svim iole jacim timovima igra se bazira na strancima. I sad mi jedini pametni i kupujmo domace. To jeste u redu kupiti nase igrace, ali nema onda trofeja, pariranja rivalima, novca, marketinga, napretka.. Mora biti balansa.

srb

pre 11 godina

kad bi se vratili Trip,Tepic,Velicko,Rasic,Perovic,Vujanic,Varda(svi bez kluba sem Vujanica),jeste da ce dobijati manje para ali neka se zrtvuju godinu dana,igrace svaku 35 minuta,vrate se u formu,na dobitku mi i reprezentacija,posle mogu da biraju gde ce da idu:)

pena

pre 11 godina

Mi smo bili "zemlja košarke", ali to više nismo. Bodiroga je u Italiji igrao sa 19 godina. Stojaković je u Grčku otišao sa 17. Koji naš mlad igrač je tako nešto skoro uradio? Budimo realni ni u skorijoj budućnosti tako nešto nećemo imati. Stalno se pljuje Partizan, ali eto Stojaković je "Zvezdino dete", ni Bodiroga nije imao nikakvih dodira sa Partizanom. Dakle nigde se očito ne radi kako valja sa omladincima, ili je izvor talenta presušio, mada je najverovatnije kombinacija ova dva.

Bezveze su provokacije tipa "samo da nije Srbin", jer to nije poenta, poenta je da jednostavno takavog igrača nema kod nas. Ono što valja, a Partizan je mogao da dovede (Miljenović, Bogdanović, ovaj centar iz Hemofarma) opet ne valja jer bože moj Partizan krade tuđu decu.

Kad je Partizan tako negativna institucija, jer je ljudima u klubu stalo do rezultata i gledaju talenat a ne nacionalnost, što se onda recimo vodeći ljudi Zvezde/FMP-a nisu pokazali kao veliki Srbi i recimo Partizanu ponudili Nedovića po odgovarajućoj ceni i tako omoguće momku da igra između ostalog i Evroligu u jačem timu sa većih ambicijama, bez da mora da napusti Beograd? Zauzvrat recimo dobiju novac i Miljenovića na godinu dana pa forsiraju malo njega i Cvetkovića u regionalnoj?
Odnosno zašto mnogi podrazumevaju da samo Partizan mora da pravi kompromise na štetu rezultata?

PFC

pre 11 godina

Svaka cast ako dodje Omic, odlican mladi centar,koji kod Duleta za sezonu-dve moze da postane jedan od najboljih u evroligi. Da odgovorim ovom za Jeremica, Zvezda se mozda zainteresuje za njega, ali Partizan sigurno se nece interesovati za prosecnog igraca kao sto je Jeremic,koji u ovom ovakvom Hemofarmu nije mogao da se izbori za status glavnog igraca,a ponajmanje se nece interesovati zato sto na njegovoj poziciji ima Danila Andjusica koji je 3 klase bolji igrac od njega. Sto se tice ovih branioca srpske kosarke, da vas obavestim ovo je Partizan, a ne reprezentacija, svi koji igraju u PARTIZANU SU NASI! I mogu da budu 12 stranaca ako ce da ginu za nas dres i da donose uspehe Partizanu tu je kraj price! Da li mozda navijaci Reala treba da isteraju Kerola, Singlera, Begica ili mozda iz Barse treba da se izbace Lorbek,Majkel,Valas,Marselinjo,N'dong? Ili mozda iz CSKA treba da se isteraju Krstic,Teodosic,Erceg,Micov,Jackson?! A druga stvar Partizan ima: Miljenovica, Bogdanovica,Andjusica,Milosavljevica,Lucica,Besovica,Milutinova,Marinkovica,Radicevica... Partizan je toj reprezentaciji na koju se pozivate dao:Djordjevica,Danilovica,Paspalja,KIcanovica,Dalipagica,Krstica,Divca,Tomasevica,Koturovica,Rebracu,Obradovica,Ivkovica,prof. Nikolica... A kog ste vi dali 3. pleja koj ulazi da napravi licnu da Jaric i Vujanic ne bi zrtvovali faulove, Rakocevica?! I naravno da se zaboravimo vedetu evropske kosarke Nebojsu Ilica.

alczsouth

pre 11 godina

(Divos, 5. jul 2012 17:01)
a musli ti je dominantniji od omica???
i sve sto valja u srbiji dovede se kod nas. doveden je najbolji centar milutinov. uostalom jos samo dva klinca vasilije micic i dangubic imaju kalibar za partizan. objasnjenje ovim pljuvacima i patriotama. partizan radi svoj posao, drugi ga ne rade. prvo ne proizvode igrace i ne ulazu u njih a i kada ga proizvedu onda zacepe cifru i jednostavno partizan kupi mladog igraca na strani. nisu srpsku kosarku unistili vujosevis, danilovi i partizan vec covic koji je sve igrace brze bolje prodao napolju, nedavsi ih partizanu na brusenje pa se zato sada isti ti igraci vracaju ovde na razigravanje. a da ih je dao nama, on bi imao koristi kao i mi od sledeceg transfera a imala bi i reprezentacija. covic je unistio sve a toga cete biti svesni kada vam ode pesic i kada se za 4 godine on povuce a i ovo malo igraca proda, pokrije ono sto je dao pesicu a ispunio je sinu zelju da igra zlezdi.

Dr Mo

pre 11 godina

Ovaj mali ako dodje,besovica treba da puste,ionako od njega nikad igrac nece biti. kosta perovic je u njegovim godinama bio 5 puta bolji,a opet svi znamo da ni on nije bio nista posebno

Žarko Vuković

pre 11 godina

Magija počinje. Vidi se da Dule nije gubio vreme prošle godine. Stvarea se moćan tim. Najtalentovaniji klinci iz cele Evrope, žele da zaigraju pred grobarima, ovo je ne početak, nego nastavak, najvećeg kluba u ovom delu
evrope.Želim Duletu i mladim lavovma u crno-belom sve najbolje i da istraju u onome što su počeli.

Obrni-okreni...

pre 11 godina

Ma sve redom dovodite,al samo da Srbin nije...koga briga sto smo bili nekad zemlja kosarke?
(markioni, 5. jul 2012 13:37) Pa sta je sad problem? Kukate kad uzimamo nase igrace(ne moze niko drugi da ih uzme), kukate kad dovodimo strance... Ja stvarno ne razumem... I kad nikog ne bi doveli, opet bi bio problem...

nemate svoj klub

pre 11 godina

E kada navijaci dive pocnu da se brinu za srpsku kosarku, hahahahaha. To su ti velikosrbi koji unistise centre po Srbiji ne bi li presli na Jadran. Bravo Dule, samo kupi sve sto valja. Ovaj mali je odlicno odigrao kada smo igrali sa Zlatorogom, odlicna ledjna tehnika, odlicna ruka, fenomenalna visina. DOMINACIJA SE NASTAVLJA.

HlaoRu

pre 11 godina

Jaooo, kad cujem ove iz zeleznika sto se javljaju i objasnjavaju nama nesto o strancima u srpskoj kosarci. Evo par cinjenica: ove sezone su nama nosioci igre bili Raduljica i Macvan (dakle Srbi), a vama je bio Tomas koji je krilo i doveden je uprkos tome sto Zvezda vec ima dva sjajna DOMACA igraca na toj poziciji (Andrija Milutinovic i Subotic) i amerikanac je naravno drasticno njima smanjio prostor za igru i napredak. Dalje, u zadnjih desetak godina mi smo stvorili toliko sjajnih igraca, a vi mozda jednog. U ostalom dve trecine reprezentacije cine Partizanovi igraci (Tepic, Tripkovic, Novica, Krstic, Perovic, itd.) Zato, komsije bavite se vasim problemima koji su jako veliki (u ostalom pitanje je da li uopste i dalje imate klub) i ne dolazite da lecite komplekse na nasim vestima.

PinballWizard.T

pre 11 godina

Ma sve redom dovodite,al samo da Srbin nije...koga briga sto smo bili nekad zemlja kosarke?
(markioni, 5. jul 2012 13:37)
Prvo ovde se pre svega radi o Partizanu, a ne patriotizmu i slicnim glupostima, ja kao navijac Partizana zelim da gledam kako Partizan gazi sve ostale a ko ce da igra bas me briga, sve dok on gazi i igra lepu kosarku moze da igra ko god hoce. I jos jedna stvar da li mislite da Dule ne bi doveo nase igrace da ima kvalitetnih?

grobari zagreb

pre 11 godina

omić omerović svi takvi iz tuzle su idealni za partizan.
(pranjic, 5. jul 2012 15:04)
A mali Smajić novo fudbalsko čudo od deteta.

grobari1967

pre 11 godina

Dva pitanja:

- Ko je najtrofejniji igrac PS (proslosezonskog) KKSSCZcrticaBGDcrticaDIVAnemacrticeFMP?
- Koliko je poraza dozivela njihova legenda Nebojsa Ilic sedeci na klupi prekoputa Tose?

Stark

pre 11 godina

ma najbolje cemo da igramo samo sa Srpskim igracima pa da nas svi shure u Evroligi...ovde se radi o klubu a ne reprezentaciji, koji to klub u Evroligi ima manje stranaca od Partizana ???

Cazorla

pre 11 godina

A sta je sa Besovicem, pa ti si Vujosevicu sam doveo Besovica u Partizan
(pfc, 5. jul 2012 13:07)

Kako sta je, pa ostaje u Partizanu. To sto zelimo ovog centra ne znaci da je Besovic suvisan, vec da imamo manjak istih. Raduljica se izgleda ne vraca, Rasko je limitiran i u padu sto se tice forme i mogucnosti (jos i povrede) i potreban je najmanje jos jedan centar (ako ne i dva). Uz to Besovic ce se brusiti jos minimum dve godine, ovaj decko je vec sazreo, a mlad. Uz mladog Milutinova da ne zaboravim.

Dokle bre vise

pre 11 godina

Skola za mlade igrace. Kako rece Goran Grbovic Partizan iz svoje skole poslednjih dvadeset godina nije izbacio ni napravio ni jednog jedinog igraca.ja bih i malo dalje od dvadeset godina.Pocev od Kice Praje,Zarka , Divca, Sase itd. Sada pravimo igrace za druge drzave. I zato makedonija ucestvuje na kvalifikacionom turniru za OI

smeker

pre 11 godina

Zasto objasnjavati nekima zasto se radi ovo ili ono kada oni to ne mogu da shvate i zato se dominacija nastavlja u nedogled na nase zadovoljstvo a njihovu veliku zalost.Uostalom,sve se radi u interesu Partizana...

milan87

pre 11 godina

Ovaj momak je dobar igrac, tj to ce tek pokazati, ali je veliki talenat! Ne bi ga Dule jurio da je klinac koji je stagnirao! sad, postoji tu drugi problem! partizan vec ima dva centra, Besovica i pridoslicu Milutinova! obojica jako mlada centra, koji ce biti rezerve! tako da dolazak ovog momka mozda stvara visak, jer i on bi bio izmena! nije za prvog centra! Partizan ce dovesti prvog centra, iskusnog igraca sa strane! Katic i Raduljica odlaze! Glupo je onda imati tri mlada centra kao izmene, sto bi jedan zbog broja igraca uvek bio van protokola! niko ne drzi 4 centra u 12 igraca! Plus njega treba placati, a vec imas dva perspektivna centra! odlazi nam i Macvan, njemu treba naci zamenu u vidu jednog crnca! Tu nikada nismo omasili (Lazme, Roberts, Gist)! Plejmejker mora biti dobar, ok je ako ostane James! Ovaj francuz menja Bozica, i stvarno je dobar igrac! pun pogodak! bice iznenadjenje, nije crnac a bice opasan! Ako ode Kecman, a oticice, i tu poziciju treba nadoknaditi, mada je sam Kecman najvece pojacanje ako ostane, jer se za takvog slicnog igraca nema novca! Ostali ostaju, manje vise svi! samo nosioci ekipe da budu pravi i to je to! Dule ce opet da diriguje, bice to konkurentan tim svima! Da li sam u pravu? :)

Veseli Bosanac

pre 11 godina

Jos jednom se potvrdilo da je Bosna rasadnik talenata.
Dogovorite se sa Janezima u vezi Omica, nama je svejedno. Mi imamo takvih kao drva. :))
Bosna je prvi sampion Evrope iz bivse Jugoslavije! Cast svakome, ali prvi je prvi. Poslije su i ostali naucili igrati kosarku. :)

tako je breee

pre 11 godina

jos šarić i vasilije micić. jednog klinca ne bi trebalo propustiti. radi se o Bojanu Nešiću (1998 godište), mali je trenutno sa reprezentacijom u kojoj su svi stariji od njega dve godine.

miljan

pre 11 godina

zanimljivo, na sve komentare u kojima se spominje Partizanova sklonost ka dovođenju igrača iz drugih država lupani su minusi. Činjenice su činjenice.. A najjači su ovi klinci što se lože na temelje i to..Kao za par sezona će na krov evrope..eeeeeee da mi je vaša pamet da se odmorim

tako je breee

pre 11 godina

@tako je bree
Da nisi mislio na dragisu sarica ;)
(Sumadinac atl, 5. jul 2012 18:00)
baš na njega :) dario šarić najperspektivniji mladi igrač u evropi

Korektor

pre 11 godina

Neko je spomenuo da Partizan nije napravio igraca jos od doba Kice i Praje. Pa, ni Kica, ni Paspalj, ni mnogi drugi koje si naveo nisu deca Partizana. Kica je poceo u Cacku, Paspalj u tadasnjem Titogradu, Divac iu Slogi iz Kraljeva itd.

Divos

pre 11 godina

Видећемо да ли ће бити ишта од овог трансфера, и колико има истине у овим шпекулацијама. Овог момка сам само једном гледао, а статистика је солидно, потенцијал има, да ли је то квалитет потребан за Партизан, нисам сигуран. Дуле годинама форсира унутрашњу игру, воли да у екипи има доминантног центра, и јасно је да се ту мора шронаћи решење. Са Радуљицом ситуација није јасна, од појачања по мени најбоља опција је млади и талентовани центар Дејан Мусли, али он је званично играч Виторије (тренутно на позајмици у Визури) и не знам колико је у овом моменту реалан овакав трансфер по мојој жељи. Наравно, сви бисмо желели видети Марића, али то је јођ мање реално. Такође сматрам да у Србији има перспективнијих и млађих центара од Омића (рецимо 2 супер-талентована момка год.95.), и пуно би боље по мени било форсирати домаће младе играче. Ако је ово хир тренера Партизана и због неких својих себичних разлога преко овог "наводног" трансфера прави неко ново братсво и јединство, то је једноставно јако лоша замисао.

slow

pre 11 godina

Izgleda da Dule ima procenat od prodaje mladih igraca... nisam protiv mladih ali ako vec igraju klinci daj bar da razvijamo nasu decu.Dosta nam je westerman kao mladi play, imamo mladog centra od 220 koji ima osecaj za sut, dajte nekog iskusnog stranca na centru

sumadinac atl

pre 11 godina

evo sad cuvena prica o cuvenoj " partizanovoj skoli i pravljenju igraca " se svodi na dovodjenje stranaca i razigravanje istih. a onda kad on ode u nba onda ce svi mediji da pisu o njemu a ne o nasim igracima....

Sm

pre 11 godina

@pfc
Hahahha koturovic jean do nabrojanih reprezentativaca. Ajd svi Ali koturovic je bio tu jer je deli bio selector a I svi znamo kako smo prosli na Tim takmicenjima Gde je kotur igrao:)

Dokle bre vise

pre 11 godina

Skola za mlade igrace. Kako rece Goran Grbovic Partizan iz svoje skole poslednjih dvadeset godina nije izbacio ni napravio ni jednog jedinog igraca.ja bih i malo dalje od dvadeset godina.Pocev od Kice Praje,Zarka , Divca, Sase itd. Sada pravimo igrace za druge drzave. I zato makedonija ucestvuje na kvalifikacionom turniru za OI

Veseli Bosanac

pre 11 godina

Jos jednom se potvrdilo da je Bosna rasadnik talenata.
Dogovorite se sa Janezima u vezi Omica, nama je svejedno. Mi imamo takvih kao drva. :))
Bosna je prvi sampion Evrope iz bivse Jugoslavije! Cast svakome, ali prvi je prvi. Poslije su i ostali naucili igrati kosarku. :)

sumadinac atl

pre 11 godina

evo sad cuvena prica o cuvenoj " partizanovoj skoli i pravljenju igraca " se svodi na dovodjenje stranaca i razigravanje istih. a onda kad on ode u nba onda ce svi mediji da pisu o njemu a ne o nasim igracima....

miljan

pre 11 godina

zanimljivo, na sve komentare u kojima se spominje Partizanova sklonost ka dovođenju igrača iz drugih država lupani su minusi. Činjenice su činjenice.. A najjači su ovi klinci što se lože na temelje i to..Kao za par sezona će na krov evrope..eeeeeee da mi je vaša pamet da se odmorim

Sm

pre 11 godina

@pfc
Hahahha koturovic jean do nabrojanih reprezentativaca. Ajd svi Ali koturovic je bio tu jer je deli bio selector a I svi znamo kako smo prosli na Tim takmicenjima Gde je kotur igrao:)

Divos

pre 11 godina

Видећемо да ли ће бити ишта од овог трансфера, и колико има истине у овим шпекулацијама. Овог момка сам само једном гледао, а статистика је солидно, потенцијал има, да ли је то квалитет потребан за Партизан, нисам сигуран. Дуле годинама форсира унутрашњу игру, воли да у екипи има доминантног центра, и јасно је да се ту мора шронаћи решење. Са Радуљицом ситуација није јасна, од појачања по мени најбоља опција је млади и талентовани центар Дејан Мусли, али он је званично играч Виторије (тренутно на позајмици у Визури) и не знам колико је у овом моменту реалан овакав трансфер по мојој жељи. Наравно, сви бисмо желели видети Марића, али то је јођ мање реално. Такође сматрам да у Србији има перспективнијих и млађих центара од Омића (рецимо 2 супер-талентована момка год.95.), и пуно би боље по мени било форсирати домаће младе играче. Ако је ово хир тренера Партизана и због неких својих себичних разлога преко овог "наводног" трансфера прави неко ново братсво и јединство, то је једноставно јако лоша замисао.

Korektor

pre 11 godina

Neko je spomenuo da Partizan nije napravio igraca jos od doba Kice i Praje. Pa, ni Kica, ni Paspalj, ni mnogi drugi koje si naveo nisu deca Partizana. Kica je poceo u Cacku, Paspalj u tadasnjem Titogradu, Divac iu Slogi iz Kraljeva itd.

slow

pre 11 godina

Izgleda da Dule ima procenat od prodaje mladih igraca... nisam protiv mladih ali ako vec igraju klinci daj bar da razvijamo nasu decu.Dosta nam je westerman kao mladi play, imamo mladog centra od 220 koji ima osecaj za sut, dajte nekog iskusnog stranca na centru

Nemanja

pre 11 godina

Kad krenu sad komentari FMP-ovaca o propasti srspke kosarke, o tome kako partizan stvara igrace za druge a za srbiju ne...

A s druge strane pljuju po partizanu kako je osnovan u zagrebu, kako nije srpski klub, kako su samo oni srbi... Kako otimamo sve igrace koji vrede...

Pa onda njihove legende Rakocevic, Gurovic i... i... Rakocevic i Gurovic...

A dominacija se nastavlja... Ne znam samo kako je dule uspeo da ispusti Erdena pre par godina, ali dobro... Greske se dogadjaju i najboljima...

srb

pre 11 godina

kad bi se vratili Trip,Tepic,Velicko,Rasic,Perovic,Vujanic,Varda(svi bez kluba sem Vujanica),jeste da ce dobijati manje para ali neka se zrtvuju godinu dana,igrace svaku 35 minuta,vrate se u formu,na dobitku mi i reprezentacija,posle mogu da biraju gde ce da idu:)

Dr Mo

pre 11 godina

Ovaj mali ako dodje,besovica treba da puste,ionako od njega nikad igrac nece biti. kosta perovic je u njegovim godinama bio 5 puta bolji,a opet svi znamo da ni on nije bio nista posebno

Debeli ljudi su puni sebe

pre 11 godina

"A sta je sa Besovicem, pa ti si Vujosevicu sam doveo Besovica u Partizan
(pfc, 5. jul 2012 13:07)"

Omic je za Besovica Hauard licno, kakav crni Besovic...

Stefan

pre 11 godina

Hrvatski mediji spominju da je Partizan zainteresovan za njihovog Marija Hezonju(17 god).Sve je to fino,ali ocekujemo i dolazak nekog iskusnijeg,provjerenog centra,cetvroke a dobro bi bilo i jedan suter da dodje,tu je najveci deficit bio prosle sezone.A za pleja ne znam kakvi su planovi uprave,nadam se da Vesterman ima kvalitet da odma nosi breme prvog pleja ukoliko je on opcija 1..

pena

pre 11 godina

Mi smo bili "zemlja košarke", ali to više nismo. Bodiroga je u Italiji igrao sa 19 godina. Stojaković je u Grčku otišao sa 17. Koji naš mlad igrač je tako nešto skoro uradio? Budimo realni ni u skorijoj budućnosti tako nešto nećemo imati. Stalno se pljuje Partizan, ali eto Stojaković je "Zvezdino dete", ni Bodiroga nije imao nikakvih dodira sa Partizanom. Dakle nigde se očito ne radi kako valja sa omladincima, ili je izvor talenta presušio, mada je najverovatnije kombinacija ova dva.

Bezveze su provokacije tipa "samo da nije Srbin", jer to nije poenta, poenta je da jednostavno takavog igrača nema kod nas. Ono što valja, a Partizan je mogao da dovede (Miljenović, Bogdanović, ovaj centar iz Hemofarma) opet ne valja jer bože moj Partizan krade tuđu decu.

Kad je Partizan tako negativna institucija, jer je ljudima u klubu stalo do rezultata i gledaju talenat a ne nacionalnost, što se onda recimo vodeći ljudi Zvezde/FMP-a nisu pokazali kao veliki Srbi i recimo Partizanu ponudili Nedovića po odgovarajućoj ceni i tako omoguće momku da igra između ostalog i Evroligu u jačem timu sa većih ambicijama, bez da mora da napusti Beograd? Zauzvrat recimo dobiju novac i Miljenovića na godinu dana pa forsiraju malo njega i Cvetkovića u regionalnoj?
Odnosno zašto mnogi podrazumevaju da samo Partizan mora da pravi kompromise na štetu rezultata?

Igor

pre 11 godina

Marijo Hezonja je igrac za nas, decko rastura na SP- U 17 u Litvaniji,a negde sam procitao da smo zainteresovani za njega, mada ni ovaj Slovenac nije los, zna Dule sta radi, pravi mlad tim, koji ce za par godina kada stasa krenuti u napad na Euroligu.

alczsouth

pre 11 godina

(Divos, 5. jul 2012 17:01)
a musli ti je dominantniji od omica???
i sve sto valja u srbiji dovede se kod nas. doveden je najbolji centar milutinov. uostalom jos samo dva klinca vasilije micic i dangubic imaju kalibar za partizan. objasnjenje ovim pljuvacima i patriotama. partizan radi svoj posao, drugi ga ne rade. prvo ne proizvode igrace i ne ulazu u njih a i kada ga proizvedu onda zacepe cifru i jednostavno partizan kupi mladog igraca na strani. nisu srpsku kosarku unistili vujosevis, danilovi i partizan vec covic koji je sve igrace brze bolje prodao napolju, nedavsi ih partizanu na brusenje pa se zato sada isti ti igraci vracaju ovde na razigravanje. a da ih je dao nama, on bi imao koristi kao i mi od sledeceg transfera a imala bi i reprezentacija. covic je unistio sve a toga cete biti svesni kada vam ode pesic i kada se za 4 godine on povuce a i ovo malo igraca proda, pokrije ono sto je dao pesicu a ispunio je sinu zelju da igra zlezdi.

Jimmy

pre 11 godina

zanimljivo, na sve komentare u kojima se spominje Partizanova sklonost ka dovođenju igrača iz drugih država lupani su minusi. Činjenice su činjenice.. A najjači su ovi klinci što se lože na temelje i to..Kao za par sezona će na krov evrope..eeeeeee da mi je vaša pamet da se odmorim
(miljan, 5. jul 2012 14:26)

Nije poenta u cinjenici da su stranci - da, bas sam glup pa ne znam da je Bertans stranac, hvala ti sto si me prosvetlio. POENTA je u tome da te komentate pisete vi Delije sto je paradoksalno, jer su u poslednjih 10 godina kroz vas klub prodefilovali mnogi strani igraci (kao i kod nas) i to kao nosioci tima. Sta je po nacionalnosti vas ubedljivo najjaci igrac Tomas, da nije Srbin? Zasto to mesto niste dali Milutinovicu (ili nekom drugom) vec forsirate stranca?
Meni to dovodjenje stranaca uopste nije problem, pogledaj sve timove Evrope i reci mi koji to tim ima samo domace igrace : (a ovo su najjaci timovi) CSKA, Makabi, Olymp., PAO, Barselona, Kaha L., Real, Sijena.. Svim iole jacim timovima igra se bazira na strancima. I sad mi jedini pametni i kupujmo domace. To jeste u redu kupiti nase igrace, ali nema onda trofeja, pariranja rivalima, novca, marketinga, napretka.. Mora biti balansa.

ma u pravu si

pre 11 godina

Ma sve redom dovodite,al samo da Srbin nije...koga briga sto smo bili nekad zemlja kosarke?
(markioni, 5. jul 2012 13:37)
Ma tako je mi smo hrvatski klub, osnovani u Zagrebu, nismo Srbi nego smo Jugosloveni, unistavamo Srpsku kosarku i Srpske igrace i dovodimo samo stance. Ajde sad tutanj s nasih vesti.

HlaoRu

pre 11 godina

Jaooo, kad cujem ove iz zeleznika sto se javljaju i objasnjavaju nama nesto o strancima u srpskoj kosarci. Evo par cinjenica: ove sezone su nama nosioci igre bili Raduljica i Macvan (dakle Srbi), a vama je bio Tomas koji je krilo i doveden je uprkos tome sto Zvezda vec ima dva sjajna DOMACA igraca na toj poziciji (Andrija Milutinovic i Subotic) i amerikanac je naravno drasticno njima smanjio prostor za igru i napredak. Dalje, u zadnjih desetak godina mi smo stvorili toliko sjajnih igraca, a vi mozda jednog. U ostalom dve trecine reprezentacije cine Partizanovi igraci (Tepic, Tripkovic, Novica, Krstic, Perovic, itd.) Zato, komsije bavite se vasim problemima koji su jako veliki (u ostalom pitanje je da li uopste i dalje imate klub) i ne dolazite da lecite komplekse na nasim vestima.

PFC

pre 11 godina

Svaka cast ako dodje Omic, odlican mladi centar,koji kod Duleta za sezonu-dve moze da postane jedan od najboljih u evroligi. Da odgovorim ovom za Jeremica, Zvezda se mozda zainteresuje za njega, ali Partizan sigurno se nece interesovati za prosecnog igraca kao sto je Jeremic,koji u ovom ovakvom Hemofarmu nije mogao da se izbori za status glavnog igraca,a ponajmanje se nece interesovati zato sto na njegovoj poziciji ima Danila Andjusica koji je 3 klase bolji igrac od njega. Sto se tice ovih branioca srpske kosarke, da vas obavestim ovo je Partizan, a ne reprezentacija, svi koji igraju u PARTIZANU SU NASI! I mogu da budu 12 stranaca ako ce da ginu za nas dres i da donose uspehe Partizanu tu je kraj price! Da li mozda navijaci Reala treba da isteraju Kerola, Singlera, Begica ili mozda iz Barse treba da se izbace Lorbek,Majkel,Valas,Marselinjo,N'dong? Ili mozda iz CSKA treba da se isteraju Krstic,Teodosic,Erceg,Micov,Jackson?! A druga stvar Partizan ima: Miljenovica, Bogdanovica,Andjusica,Milosavljevica,Lucica,Besovica,Milutinova,Marinkovica,Radicevica... Partizan je toj reprezentaciji na koju se pozivate dao:Djordjevica,Danilovica,Paspalja,KIcanovica,Dalipagica,Krstica,Divca,Tomasevica,Koturovica,Rebracu,Obradovica,Ivkovica,prof. Nikolica... A kog ste vi dali 3. pleja koj ulazi da napravi licnu da Jaric i Vujanic ne bi zrtvovali faulove, Rakocevica?! I naravno da se zaboravimo vedetu evropske kosarke Nebojsu Ilica.

tako je breee

pre 11 godina

jos šarić i vasilije micić. jednog klinca ne bi trebalo propustiti. radi se o Bojanu Nešiću (1998 godište), mali je trenutno sa reprezentacijom u kojoj su svi stariji od njega dve godine.

nemate svoj klub

pre 11 godina

E kada navijaci dive pocnu da se brinu za srpsku kosarku, hahahahaha. To su ti velikosrbi koji unistise centre po Srbiji ne bi li presli na Jadran. Bravo Dule, samo kupi sve sto valja. Ovaj mali je odlicno odigrao kada smo igrali sa Zlatorogom, odlicna ledjna tehnika, odlicna ruka, fenomenalna visina. DOMINACIJA SE NASTAVLJA.

PinballWizard.T

pre 11 godina

Ma sve redom dovodite,al samo da Srbin nije...koga briga sto smo bili nekad zemlja kosarke?
(markioni, 5. jul 2012 13:37)
Prvo ovde se pre svega radi o Partizanu, a ne patriotizmu i slicnim glupostima, ja kao navijac Partizana zelim da gledam kako Partizan gazi sve ostale a ko ce da igra bas me briga, sve dok on gazi i igra lepu kosarku moze da igra ko god hoce. I jos jedna stvar da li mislite da Dule ne bi doveo nase igrace da ima kvalitetnih?

Stark

pre 11 godina

ma najbolje cemo da igramo samo sa Srpskim igracima pa da nas svi shure u Evroligi...ovde se radi o klubu a ne reprezentaciji, koji to klub u Evroligi ima manje stranaca od Partizana ???

milan87

pre 11 godina

Ovaj momak je dobar igrac, tj to ce tek pokazati, ali je veliki talenat! Ne bi ga Dule jurio da je klinac koji je stagnirao! sad, postoji tu drugi problem! partizan vec ima dva centra, Besovica i pridoslicu Milutinova! obojica jako mlada centra, koji ce biti rezerve! tako da dolazak ovog momka mozda stvara visak, jer i on bi bio izmena! nije za prvog centra! Partizan ce dovesti prvog centra, iskusnog igraca sa strane! Katic i Raduljica odlaze! Glupo je onda imati tri mlada centra kao izmene, sto bi jedan zbog broja igraca uvek bio van protokola! niko ne drzi 4 centra u 12 igraca! Plus njega treba placati, a vec imas dva perspektivna centra! odlazi nam i Macvan, njemu treba naci zamenu u vidu jednog crnca! Tu nikada nismo omasili (Lazme, Roberts, Gist)! Plejmejker mora biti dobar, ok je ako ostane James! Ovaj francuz menja Bozica, i stvarno je dobar igrac! pun pogodak! bice iznenadjenje, nije crnac a bice opasan! Ako ode Kecman, a oticice, i tu poziciju treba nadoknaditi, mada je sam Kecman najvece pojacanje ako ostane, jer se za takvog slicnog igraca nema novca! Ostali ostaju, manje vise svi! samo nosioci ekipe da budu pravi i to je to! Dule ce opet da diriguje, bice to konkurentan tim svima! Da li sam u pravu? :)

Žarko Vuković

pre 11 godina

Magija počinje. Vidi se da Dule nije gubio vreme prošle godine. Stvarea se moćan tim. Najtalentovaniji klinci iz cele Evrope, žele da zaigraju pred grobarima, ovo je ne početak, nego nastavak, najvećeg kluba u ovom delu
evrope.Želim Duletu i mladim lavovma u crno-belom sve najbolje i da istraju u onome što su počeli.

Obrni-okreni...

pre 11 godina

Ma sve redom dovodite,al samo da Srbin nije...koga briga sto smo bili nekad zemlja kosarke?
(markioni, 5. jul 2012 13:37) Pa sta je sad problem? Kukate kad uzimamo nase igrace(ne moze niko drugi da ih uzme), kukate kad dovodimo strance... Ja stvarno ne razumem... I kad nikog ne bi doveli, opet bi bio problem...

smeker

pre 11 godina

Zasto objasnjavati nekima zasto se radi ovo ili ono kada oni to ne mogu da shvate i zato se dominacija nastavlja u nedogled na nase zadovoljstvo a njihovu veliku zalost.Uostalom,sve se radi u interesu Partizana...

Cazorla

pre 11 godina

A sta je sa Besovicem, pa ti si Vujosevicu sam doveo Besovica u Partizan
(pfc, 5. jul 2012 13:07)

Kako sta je, pa ostaje u Partizanu. To sto zelimo ovog centra ne znaci da je Besovic suvisan, vec da imamo manjak istih. Raduljica se izgleda ne vraca, Rasko je limitiran i u padu sto se tice forme i mogucnosti (jos i povrede) i potreban je najmanje jos jedan centar (ako ne i dva). Uz to Besovic ce se brusiti jos minimum dve godine, ovaj decko je vec sazreo, a mlad. Uz mladog Milutinova da ne zaboravim.

tako je breee

pre 11 godina

@tako je bree
Da nisi mislio na dragisu sarica ;)
(Sumadinac atl, 5. jul 2012 18:00)
baš na njega :) dario šarić najperspektivniji mladi igrač u evropi

grobari1967

pre 11 godina

Dva pitanja:

- Ko je najtrofejniji igrac PS (proslosezonskog) KKSSCZcrticaBGDcrticaDIVAnemacrticeFMP?
- Koliko je poraza dozivela njihova legenda Nebojsa Ilic sedeci na klupi prekoputa Tose?

grobari zagreb

pre 11 godina

omić omerović svi takvi iz tuzle su idealni za partizan.
(pranjic, 5. jul 2012 15:04)
A mali Smajić novo fudbalsko čudo od deteta.