Sve se vraća, sve se plaća

Narodna poslovica koja se često obistini. Uobičajena je predrasuda da su sportisti bahati, razmaženi bogataši koji misle da mogu da rade šta im je volja i prođu bez posledica.

Da je ta predrasuda ponekad opravdana pobrinulo se mnogo sportista, a jedan od takvih je i igrač američkog fudbala Adam Džons. Čovek kojem je nadimak "Pekmen", dugo je živeo po svojim pravilima, dok mu se sve to jednog dana nije obilo od glavu.

Jedan od najvećih talenata NFL-a upropastio je veliku karijeru nedisciplinom i bahatošću, a pošto je postao žrtva sopstvenog načina života, odlučio je da se bar malo iskupi.

Pošaljite komentar
 1. crnci....
  (...., 26. jul 2012 19:29)

  # Link komentara

 2. Ma nisam hteo da moralisem, mozda bih i ja ziveo tako kada bih imao toliko novca (mada jos sam mlad, jos nije kasno da zaradim toliko :), ali ono sto ja mislim je to da bas taj ogroman novac koji oni zaradjuju je to sto ih pravi ovakvima i koji ih kvari. Sigurno bi oni bili mnogo noramlniji da ne zaradjuju po 10-ak i vise miliona dolara godisnje.
  (nikola1992, 4. jul 2012 14:27)

  # Link komentara

 3. Pored toga sto zaradjuju neosnovano mnogo novca, nikad mi nece biti jasno zasto, sa tolikim parama, idu u striptiz klub i prave gluposti. Sine, sa toliko para mozes da imas po 10 devojaka istovremeno, svakog dana neke druge, lepo ti, manje kosta, provodis se ko car. Carlie Sheen je ziv dokaz!!! Da, mozete da moraliste o njegovom stilu zivota, ali covek ZIVI do maksimuma. Obrni okreni, jednog dana ces umreti. A ovi sportisti placaju obestecenja, ceo zivot nose nekog na dusi, nemaju para, leze zatvor...
  (Aleksandar, 3. jul 2012 20:35)

  # Link komentara

 4. U ovom slucaju prvi video govori vise nego milijardu reci. Da li stvarno sportisti zasluzuju ovolike pare??? Svaki dalji komentar je suvisan!
  (nikola1992, 3. jul 2012 14:32)

  # Link komentara