Subota, 23.06.2012.

13:13

Nedović: Neću zažaliti

Nemanja Nedović definitivno je postao novi član litvanskog Lijetuvos Ritasa koji vodi naš trener Aleksandar Džikić.

Izvor: AK

Nedoviæ: Neæu zažaliti IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

53 Komentari

Sortiraj po:

"trener"

pre 11 godina

Boze koliko trenera imamo u Srbiji???
Pesic je kriv za ovo ili ono???
Pa ljudi ako iko zna sta je kosarka i kako doci do vrhunskog rezultata to je onda bas taj isti gospodin Pesic. Trofeji i reputacija govore o njemu i njegovom odnosu prema poslu!!!
Nedovicu zelim srecu u novom klubu, da ga zaobidju povrede i da se ostvari kao kosarkaski igrac...
Toliko...

ssssssssssssssstrasno

pre 11 godina

Ovo se i očekivalo. Čudne stvari su se dešavale, Nedović uđe na 2,3 minuta, ukrade 3 lopte, ubaci 7 poena, i odmah na klupu. Kao navijač Zvezde apsolutno ga podržavam da ode, i nadam se da može da napreduje.
(Marko Bogosavljević, 23. jun 2012 13:29)

Vec sam ti jednom napisao da pricas bajke

Milan

pre 11 godina

Sada zvanicno prestajem da gledam Zvezdu...ali zato jedva cekam reprezentacija da krene pa da punimo Arenu i da gledamo Tea,Krleta,Bjelicu,Nedovica...bice to fantasticno

zoran v

pre 11 godina

Mislim da bi Pešić zvezdinoj armiji navijača ipak trebalo da objasni razlog sputavanja Nedovića. Ja nisam primetio da je na kraju sezone isplivao neki novi mladi igrač. Čak je i Militinović koji je dobio najveću minutažu u Zvezdi ove godine postao ispod prosečan igrač koji je od rođenog strelca ne može da ubaci više od 5 poena.

Poštujem Pešića kao trenera i iskreno mislim da sa ovako prosečnom ekipom ove godine i nije u našoj ligi mogao da napravi više.

Žalosno je da Pešić i čović dokazuju svoju snagu na mladom igraču.
Mislim da će zvezda još dugo čekati da se u njenim redovima pojavi ovakav talenat!
Nemanja srećno i znaj da su delije i dalje uz tebe!

Secanja

pre 11 godina

Tegeltija je ovo obznanio jos pre 2 meseca pa je cak i Pesic u emisij igovorio kako to nije istina, da su porazgovarali i da Nedovic ostaje u Crvenoj zvezdi Beograd, kad ono medjutim...

oliver

pre 11 godina

ako nam sada nije jasno da ne postoji vise nasa KK Crvena Zvezda ne znam kada ce biti. Da je Covic hteo da napravi veliki klub mogao je to od FMP-a (koliko je samo talentovanih igraca prodao zadnjih godina). Dovodjenjem Karija za ogromne pare samo je hteo da zamaze oci nama Delijama. A Kari nam od pocetka prosipa demagogiju i prepotentnost (non stop kritike Nedovica i Cvetkovica jedina prava zvezdina deca, a ni rec o onom antitalentu Covicu Junioru) a nije uspeo da osvoji nista dozvolio da ga nadigra decak trener (Jovanovic) iako je (Kari) stvorio nemoguce uslove u Zelezniku. Braco Delije, dobro smo provalili na pocetku i nismo isli na utakmice, na kraju su nas navukli, ali mislim da je vreme da jasno kazemo NEMA VISE NASE KK CRVENA ZVEZDA. Sto se mene tice necu vise ni da pratim rezultate Covicevog FMP-a a kamoli da gledam. Ostaje samo gorak ukus i tuga u srcu. 2APB6Z

Dragan BL

pre 11 godina

Nedovršen igrač, pogotovu za 21-godišnjaka. I kad se nije našao sa Pešićem (da ga je slušao bio bi još bolji) i upravom, adio.
Neka ga prati sreća i zdravlje dalje u karijeri. Dođi ponekad na tribinu, ti si uvek naš Zvezdaš!

Oldskul

pre 11 godina

Pesic nije u dobrim odnosima sa raznatovicem,cije nemanja igrac.zbog toga je nemanja kaznjen sa malom minutazom,a na kraju i oteran iz kluba.

kiki

pre 11 godina

Steta za zvezdu sto po ko zna koji put nisu prepoznali ogroman potencijal nekoga igraca, ali jedna velika dobit za srpsku kosarku, jer ce decko da dobije priliku da igra i razvije se u vrhunskog igraca, sretno

Alex Ryan

pre 11 godina

Jos nesto. Ovo nije steta za zvezdu, jer bi zvezda i sa njim i bez njega bila kao i do sada - razcarenje. To je do mentaliteta kluba, ma kakav tim imali. Dakle zvezda nista ne gubi, a momak dobija puno. Cisto da se razjasni.

ackoniskikartel

pre 11 godina

Koji bre mlad igrac ! Pa ima 21 godinu,a ne 15 ! Uglavnom,solidan igrac,nishta spektakularno ! Srecno u Litvaniji,pa da te Dzekic pripremi za Partizan !

Divos

pre 11 godina

Да ли је ово добра одлука за Немању, видећемо, свакако биће јако добро ако Џикић остане на клупи Лиетваса (а требао би, мада у ЕЛ никад са тренерима није сигурно), Немања би имао потребну пажњу, играт ће 20-25 минута по мечу, и оствариће напредак, а Србија би наредних година могла добити одличног плеја. Звезду у овој ситуацији не треба прозивати, једноставно много је талентованих играча (у сваком годишту 10-15) у Србији тих година (и млађих), а Србија има само 3 клуба са колико-толико стабилним финансијама (остали једва преживљавају) и наравно да не могу сви добити шансу. Истина, у случају Недовића било је то доста несугласица, али тако је, како је, да ли је добра процена Звездe, или опет Немање, видећемо за 2-3 године.
Наравно Немањи желим да га заобиђу повреде, да добије потребну шансу (а код Џикижа готово сигурно хоће) и уради добре ствари и за себе, а надам се у некој будућности и за српску кошарку.

duledudule

pre 11 godina

..jedino ko treba da zali su pravi navijaci KK CZV-FMP...jer su izgubili igraca koji pravi razliku, ali njih to ne interesuje jer misle da se titula kuje u vladi Srbije i senci tajkuna.
(duh sa sekirom, 23. jun 2012 13:59)
ma jok,titula se kuje gepekovanjem i duletovom demagogijom...aj sevajte,jel se u nekoj recenici spominje partizan ovde?vozdra
a sto se tice Nemanje,veliki igrac ali tek treba da se"kompletira"...hvala mu za sve i srecno.

AS

pre 11 godina

Koja šteta za Zvezdu, ostala je bez takvog igrača... sad kontam zasto nije imao veliku minutažu, znalo se da ide na kraju sezone... Valda će dobiti priliku u ritasu jer je šteta da takav talenat propadne! Mislim da bi u Zvezdi mogao više da napreduje al neka mu je...

zoran

pre 11 godina

21g i to je mlad igrac koji ceka minutazu? Danilovic je vec bio u A reprezentaciji, a 22 sa partizanom prvak evrope. Trebalo je ranije da promeni sredinu ako nema minutazu.

bre

pre 11 godina

Vidi se da je decko talentovan i da ima mnogo potencijala, ipak vreme ce pokazati da li ce postati vanserijski igrac ili vecita mlada nada (dogadjalo se vec, nazalost). Tacno je da nije imao zavidnu minutazu, posebno kada se uporedi sa Bojanom Popovicem, koji je najveci promasaj sezone. U svakom slucaju ne razumem ni Delije ni Grobare koji sumnjaju u Pesica, covek ja napravio neke odlicne igrace ( Keselj, Bjelica, Antic...), sigurno da je bilo razloga za neke njegove odluke, koje su nama ostalima izgledale nelogicne. Zao mi je sto Nedovic nije jos malo ostao u Zvezdi. Nadam se da ce biti zadovoljan minutazom u Litvaniji i zelim mu sve najbolje u karijeri.

zoran

pre 11 godina

Zar vi zaista mislite da Pesic nije prepoznao njegov potencijal..??

Prijatelji, Pesic zna da je on basketash a ne kosharkash. To je problem. Da li vi znate razliku izmedju ta dva ??

Vlada

pre 11 godina

Kakve veze ima Kari, coveku istice ugovor sledece godine i logicno je da ce da pristanu da uzmu pare za njega, prosto ko pasulj. A decko jeste vanserijski talenat, ali isto tako i previse svojeglav i ako bude bar malo pamtio Karijeve savete, dobice samo dobrog. Da, i meni je zao sto ide, ali ocekivano, a verujem da ce Zvezda uspeti da se pokrije sa novim igracima! I onako je ovo sto su uradili ove sezone revazislo moja najoptimistickija razmisljanja! Na kraju, srecno majstore!

Pukovac

pre 11 godina

Neka odigra samo jednu sezonu u EL sa prosekom od nekih 10 poena i 5 asistencija po mecu pa onda neka ide u NBA. Inace ovako bez trunke iskustva u EL proci ce kao Milicic, a mozda i jos losije iz prostog razloga sto je Milicic u tom trenutku imao sta da ponudi a Nedovic nema nista cega vec nema u NBA. A mozda ga i draftuju pa da ge vrate u Evropu na godinu dana, kao Vaskeza npr.
(Pukovac, 23. april 2012 20:34)

Ko zna, mozda je Nemanja procitao ovo. U svakom slucaju nema njemu NBA jos najmanje 2 godine, tek treba da se dokazuje po Evropi. Sve najbolje.

nezainteresovan

pre 11 godina

Mnogo, zaista mnogo mi je zao zbog Nemanje. Mozemo mi svi reci, i mislim da smo mi SVI u pravu da je Nedovic bolji igrac od Covica, ali valjda njegova slaba odbrana mu nije davala vecu minutazu u voljenom klubu. Zaista mi je zao, ali isto tako se nadam da Svetislav zna sta radi, i da nije hteo tek tako u vatru da baci mladog igraca. Nije ni toliko mlad, 21godina je to, sa 17si talenat sa 21 treba da si vec igrac. Nadam se ce uspeti u Litvaniji, nadam se da ce se kroz ovu sezonu razviti u pravog, svestranog, kompletnog igraca, i da ce uskoro biti u uzem spisku kod Ivkovica. Srecno Nemanja, i voleo bih da u Zvezdi ostaju talentovani igraci, a da se ne dovode stariji, ali Boze sta je tu je, verovacu uvek u Svetislava. Zvezdo volim te, Nemanja srecno! pozdrav

TIGER

pre 11 godina

da ponovim ono sto sma pricao pre dve godine, kad se prvo pronela vest da ce vas Coki uzeti... To sam vam zeleo odsrca, jer za Cokijem dobijate i dozivotnog playa, njegovog sina Jagodicu Bobicu... A mesto playa je najbitnije u ekipi...
dok ste vi najurili vase najveceg talenta, mi okupljamo najvece talente u zemlji... Sasvim je nebitno da li osvajamo titulu naredne sezone, bitno je da se u nasem klubu stvara novi, mlad tim koji ce vladati ovim prostorima narednih 5-6 godina...

Bari1991

pre 11 godina

Au au au!Do poslednjeg trenutka sam se nadao da do ovoga ipak nece doci!UFFFF!Mislim da je ovo prva stvar koju definitivno zameram Pesicu.U toku sezone je bio vise nego evidentan Nedovicev napredak u odbrani,tako da je sigurno bilo prostora za mnogo vecu minutazu i poverenje u njega!Steta,istorija se opet ponavlja.Puno puno srece Nemanja!!!

papazjanija

pre 11 godina

Po meni je Pešić najveći krivac za ovo. Nija ga istrpeo, niti mu je davao dovoljno minuta.Gušio mu kreativnost radi neke preterane discipline. Džikić ga zna od ranije i znaće da mu da adekvatnu ulogu.
Meni je neopisivo žao.
Kari ovo je tebi na dušu.

misa tumbas

pre 11 godina

@fedja

Da li si se prijatelju zapitao da li je uzrok nedovicevog igranja to sto mu je menadzer misko a vlasnik tima coki?

Kari je tu samo sprovodio dogovoreno sa cokijem.

Fedja

pre 11 godina

Ne kontam nista, u Zvezdi nije dobijao vecu minutazu da igra a misli da ce se u Litvaniji naigrati sto u njihovoj ligi, sto u evroligi...
Jel sam ja lud ili on...?

nosferatu

pre 11 godina

Evo da pokusam da vam pojasnim neke stvari...menadzer Nemanje je Misko Raznjatovic,uostalom kao i dve trecine nasih igraca,Cova i on se ne gotive odavno,sledece....da li ste ikada slusali malo pazljivije Karijev tajm aut,kaze jedno a Nemanja uradi sasvim nesto suprotno,i to ne jedanput...setite se samo Radmanovica ne svetskom kako je leteo iz ekipe,niko ne spori da je Nemanja veliki talenat i nadam se da ce jednog dana izrasti u pravog asa..ali on je tempirana bombu za svaku ekipu!

Rayatzsan

pre 11 godina

Veliki sam partizanovac,ali iz zvezde ce tek shvatiti kakvoog su bisera izgubili..Fenomenalan igrac,ko je sve igrao pre njega,zaista ne moguj da verujem..Decko ukoliko godinuj,dve bude igrao u kontinuitetu bez problemam moze u nba...E moj covicu,pesicu i ostali..

G

pre 11 godina

Klubu i treneru kom Bojan Popovic igra pre tebe, niti ocigledno trebas, odnosno ni ti ne treba da ostajes u takvoj anarhiji.
Sa godinu, dve manje si igrao i vise i bolje, a oni sami znaju sto sada ne.

Jedan si od vecih Delija i radovao si se svakoj nasoj pobedi vise od ostalih prolaznika.

Srecno Nemanja!

Alex Ryan

pre 11 godina

Ja sam navijac Partizana i najzalije mi je sto ovaj sjajni momak i kosarkas nije pojacao nase redove. Taman kad se vraca Dule (verovatno), mogao je dosta uz njega da napreduje.... Naravno, i Dzikic je odlican trener, ali se plasim da Nemanja nece ni tamo dobiti puno prilike, jer ma koliko bio talentovan, Lijetvuos Ritas ipak igra evroligu i ima visoke ambicije. Nadam se da se, u tim ambicijama, Nemanja nece izgubiti iz vidokruga onih koji odlucuju o njegovoj minutazi i igri....

Srecno majstore.

petar

pre 11 godina

bice on bolji i od jamesa,ode jos jedan vanserijski talenat iz crvene zvezde,steta abio je takav bog ovde na terenu i srecno u daljoj karijeri.....

filip

pre 11 godina

Znalo se da ce da ide iz Zvezde jos pre par meseci, tako je odlucio njegov menadzer, zasto onda da razigravas tudjeg igraca, sve je posao, tamo ce dobiti vise para ( naravno i menadze ).Tak da nema potrebe da okrivljujete Covica ili Pesica, ne znam dali je svima jasno sve je POSAO, oko neko pre vas radio lose 10. godina NE MOZE se ispraviti preko noci. Docice novi klinci par to ima u mladjim kategorijama, idemo dalje ....

vlada77

pre 11 godina

Eto sta uradise kari i covic "pravi borci za srpsku kosarku", bitno je da ima mesta za covica, radivojevica, lazica, popovica..a za boljeg od svih njih zajedno nema mesta ni na klupi fmp-a. Pesicu srozao si i ono malo respekta kojeg si imao kod mene. Nemanja pravilno si postupio, jer ne bi igrao ni toliko sledece godine. Ali nesto drugo ja vidim, mali ce da odigra godinu kod grobara DZikica, pa ce ga on poslati na pozajmicu pogodite gde? Tamo gde ga nikad ne bi pustili covici a gde ce ga sacekati Vujosevic i armija navijaca u pohodu ka novom final foru. Zivi bili pa videli...

Nikola

pre 11 godina

Svim navijačima Zvezde je žao što nas prerano napuštaš i što nisi dobio priliku u Zvedi da pokažeš u potpunosti svoj raskošni talenat!Želim ti pre svega dobro zdravlje i sve najbolje u životu i budućoj karijeri.Vrata tvoje Zvezde su ti uvek otvorena.Sve najbolje majstore!

Marko Bogosavljević

pre 11 godina

Ovo se i očekivalo. Čudne stvari su se dešavale, Nedović uđe na 2,3 minuta, ukrade 3 lopte, ubaci 7 poena, i odmah na klupu. Kao navijač Zvezde apsolutno ga podržavam da ode, i nadam se da može da napreduje.

grobar

pre 11 godina

Ako je sta valjalo u KKCZ je upravo ovaj decko,pored Cvetkovica koji nije ni igrao ovu sezonu i Tomasa-vas klub nema cime da se pohvali...Zasto Pesic nije davao vise minuta Nedovicu ili zasto Jovanovic nije davao vise minuta Andjusicu-to mi nikada nece biti jasno?
Jedino mi je drago kad pomislim da ce za par godina oni ciniti okosnicu reprezentacija-pa da malo uzivamo u igri!

duh sa sekirom

pre 11 godina

...jedino ko treba da zali su pravi navijaci KK CZV-FMP...jer su izgubili igraca koji pravi razliku, ali njih to ne interesuje jer misle da se titula kuje u vladi Srbije i senci tajkuna.

alter

pre 11 godina

Srećno Nemanja, valjda će bar tamo znati da te cene. Svakako ima mana u tvojoj igri poput šuta i odbrane, ali si perspektivniji od Lazića i Čovića zajedno a morao si da igraš iza njih. Ja jesam navijač Zvezde ali pozdravljam tvoju odluku da odeš iz kluba u kom moraju da igraju tatini sinovi i polu igrači. Nadam se da će i Cvetković postupiti isto ako ove sezone ne dobije više minuta.

dainelli

pre 11 godina

odlicna stvar za nas navijace partizana...to znaci da iako je pesic tu czbgfmp radi bez ikakvog sistema i bilo kakvog plana i programa...mislio sam na pocetku prosle sezone da ce im tri clana petorke za ovu sezonu biti cvetkovic,nedovic i milutinovic...nista od toga srecom,dovesce neke prosecne tridesetogodisnjake,dati im jaku platu,uci u dugove i narednih 10 sezone sigurno vladamo!

Marko Bogosavljević

pre 11 godina

Ovo se i očekivalo. Čudne stvari su se dešavale, Nedović uđe na 2,3 minuta, ukrade 3 lopte, ubaci 7 poena, i odmah na klupu. Kao navijač Zvezde apsolutno ga podržavam da ode, i nadam se da može da napreduje.

vlada77

pre 11 godina

Eto sta uradise kari i covic "pravi borci za srpsku kosarku", bitno je da ima mesta za covica, radivojevica, lazica, popovica..a za boljeg od svih njih zajedno nema mesta ni na klupi fmp-a. Pesicu srozao si i ono malo respekta kojeg si imao kod mene. Nemanja pravilno si postupio, jer ne bi igrao ni toliko sledece godine. Ali nesto drugo ja vidim, mali ce da odigra godinu kod grobara DZikica, pa ce ga on poslati na pozajmicu pogodite gde? Tamo gde ga nikad ne bi pustili covici a gde ce ga sacekati Vujosevic i armija navijaca u pohodu ka novom final foru. Zivi bili pa videli...

dainelli

pre 11 godina

odlicna stvar za nas navijace partizana...to znaci da iako je pesic tu czbgfmp radi bez ikakvog sistema i bilo kakvog plana i programa...mislio sam na pocetku prosle sezone da ce im tri clana petorke za ovu sezonu biti cvetkovic,nedovic i milutinovic...nista od toga srecom,dovesce neke prosecne tridesetogodisnjake,dati im jaku platu,uci u dugove i narednih 10 sezone sigurno vladamo!

grobar

pre 11 godina

Ako je sta valjalo u KKCZ je upravo ovaj decko,pored Cvetkovica koji nije ni igrao ovu sezonu i Tomasa-vas klub nema cime da se pohvali...Zasto Pesic nije davao vise minuta Nedovicu ili zasto Jovanovic nije davao vise minuta Andjusicu-to mi nikada nece biti jasno?
Jedino mi je drago kad pomislim da ce za par godina oni ciniti okosnicu reprezentacija-pa da malo uzivamo u igri!

papazjanija

pre 11 godina

Po meni je Pešić najveći krivac za ovo. Nija ga istrpeo, niti mu je davao dovoljno minuta.Gušio mu kreativnost radi neke preterane discipline. Džikić ga zna od ranije i znaće da mu da adekvatnu ulogu.
Meni je neopisivo žao.
Kari ovo je tebi na dušu.

Rayatzsan

pre 11 godina

Veliki sam partizanovac,ali iz zvezde ce tek shvatiti kakvoog su bisera izgubili..Fenomenalan igrac,ko je sve igrao pre njega,zaista ne moguj da verujem..Decko ukoliko godinuj,dve bude igrao u kontinuitetu bez problemam moze u nba...E moj covicu,pesicu i ostali..

TIGER

pre 11 godina

da ponovim ono sto sma pricao pre dve godine, kad se prvo pronela vest da ce vas Coki uzeti... To sam vam zeleo odsrca, jer za Cokijem dobijate i dozivotnog playa, njegovog sina Jagodicu Bobicu... A mesto playa je najbitnije u ekipi...
dok ste vi najurili vase najveceg talenta, mi okupljamo najvece talente u zemlji... Sasvim je nebitno da li osvajamo titulu naredne sezone, bitno je da se u nasem klubu stvara novi, mlad tim koji ce vladati ovim prostorima narednih 5-6 godina...

alter

pre 11 godina

Srećno Nemanja, valjda će bar tamo znati da te cene. Svakako ima mana u tvojoj igri poput šuta i odbrane, ali si perspektivniji od Lazića i Čovića zajedno a morao si da igraš iza njih. Ja jesam navijač Zvezde ali pozdravljam tvoju odluku da odeš iz kluba u kom moraju da igraju tatini sinovi i polu igrači. Nadam se da će i Cvetković postupiti isto ako ove sezone ne dobije više minuta.

duh sa sekirom

pre 11 godina

...jedino ko treba da zali su pravi navijaci KK CZV-FMP...jer su izgubili igraca koji pravi razliku, ali njih to ne interesuje jer misle da se titula kuje u vladi Srbije i senci tajkuna.

oliver

pre 11 godina

ako nam sada nije jasno da ne postoji vise nasa KK Crvena Zvezda ne znam kada ce biti. Da je Covic hteo da napravi veliki klub mogao je to od FMP-a (koliko je samo talentovanih igraca prodao zadnjih godina). Dovodjenjem Karija za ogromne pare samo je hteo da zamaze oci nama Delijama. A Kari nam od pocetka prosipa demagogiju i prepotentnost (non stop kritike Nedovica i Cvetkovica jedina prava zvezdina deca, a ni rec o onom antitalentu Covicu Junioru) a nije uspeo da osvoji nista dozvolio da ga nadigra decak trener (Jovanovic) iako je (Kari) stvorio nemoguce uslove u Zelezniku. Braco Delije, dobro smo provalili na pocetku i nismo isli na utakmice, na kraju su nas navukli, ali mislim da je vreme da jasno kazemo NEMA VISE NASE KK CRVENA ZVEZDA. Sto se mene tice necu vise ni da pratim rezultate Covicevog FMP-a a kamoli da gledam. Ostaje samo gorak ukus i tuga u srcu. 2APB6Z

zoran

pre 11 godina

21g i to je mlad igrac koji ceka minutazu? Danilovic je vec bio u A reprezentaciji, a 22 sa partizanom prvak evrope. Trebalo je ranije da promeni sredinu ako nema minutazu.

zoran v

pre 11 godina

Mislim da bi Pešić zvezdinoj armiji navijača ipak trebalo da objasni razlog sputavanja Nedovića. Ja nisam primetio da je na kraju sezone isplivao neki novi mladi igrač. Čak je i Militinović koji je dobio najveću minutažu u Zvezdi ove godine postao ispod prosečan igrač koji je od rođenog strelca ne može da ubaci više od 5 poena.

Poštujem Pešića kao trenera i iskreno mislim da sa ovako prosečnom ekipom ove godine i nije u našoj ligi mogao da napravi više.

Žalosno je da Pešić i čović dokazuju svoju snagu na mladom igraču.
Mislim da će zvezda još dugo čekati da se u njenim redovima pojavi ovakav talenat!
Nemanja srećno i znaj da su delije i dalje uz tebe!

misa tumbas

pre 11 godina

@fedja

Da li si se prijatelju zapitao da li je uzrok nedovicevog igranja to sto mu je menadzer misko a vlasnik tima coki?

Kari je tu samo sprovodio dogovoreno sa cokijem.

Nikola

pre 11 godina

Svim navijačima Zvezde je žao što nas prerano napuštaš i što nisi dobio priliku u Zvedi da pokažeš u potpunosti svoj raskošni talenat!Želim ti pre svega dobro zdravlje i sve najbolje u životu i budućoj karijeri.Vrata tvoje Zvezde su ti uvek otvorena.Sve najbolje majstore!

nosferatu

pre 11 godina

Evo da pokusam da vam pojasnim neke stvari...menadzer Nemanje je Misko Raznjatovic,uostalom kao i dve trecine nasih igraca,Cova i on se ne gotive odavno,sledece....da li ste ikada slusali malo pazljivije Karijev tajm aut,kaze jedno a Nemanja uradi sasvim nesto suprotno,i to ne jedanput...setite se samo Radmanovica ne svetskom kako je leteo iz ekipe,niko ne spori da je Nemanja veliki talenat i nadam se da ce jednog dana izrasti u pravog asa..ali on je tempirana bombu za svaku ekipu!

zoran

pre 11 godina

Zar vi zaista mislite da Pesic nije prepoznao njegov potencijal..??

Prijatelji, Pesic zna da je on basketash a ne kosharkash. To je problem. Da li vi znate razliku izmedju ta dva ??

bre

pre 11 godina

Vidi se da je decko talentovan i da ima mnogo potencijala, ipak vreme ce pokazati da li ce postati vanserijski igrac ili vecita mlada nada (dogadjalo se vec, nazalost). Tacno je da nije imao zavidnu minutazu, posebno kada se uporedi sa Bojanom Popovicem, koji je najveci promasaj sezone. U svakom slucaju ne razumem ni Delije ni Grobare koji sumnjaju u Pesica, covek ja napravio neke odlicne igrace ( Keselj, Bjelica, Antic...), sigurno da je bilo razloga za neke njegove odluke, koje su nama ostalima izgledale nelogicne. Zao mi je sto Nedovic nije jos malo ostao u Zvezdi. Nadam se da ce biti zadovoljan minutazom u Litvaniji i zelim mu sve najbolje u karijeri.

Alex Ryan

pre 11 godina

Ja sam navijac Partizana i najzalije mi je sto ovaj sjajni momak i kosarkas nije pojacao nase redove. Taman kad se vraca Dule (verovatno), mogao je dosta uz njega da napreduje.... Naravno, i Dzikic je odlican trener, ali se plasim da Nemanja nece ni tamo dobiti puno prilike, jer ma koliko bio talentovan, Lijetvuos Ritas ipak igra evroligu i ima visoke ambicije. Nadam se da se, u tim ambicijama, Nemanja nece izgubiti iz vidokruga onih koji odlucuju o njegovoj minutazi i igri....

Srecno majstore.

G

pre 11 godina

Klubu i treneru kom Bojan Popovic igra pre tebe, niti ocigledno trebas, odnosno ni ti ne treba da ostajes u takvoj anarhiji.
Sa godinu, dve manje si igrao i vise i bolje, a oni sami znaju sto sada ne.

Jedan si od vecih Delija i radovao si se svakoj nasoj pobedi vise od ostalih prolaznika.

Srecno Nemanja!

Divos

pre 11 godina

Да ли је ово добра одлука за Немању, видећемо, свакако биће јако добро ако Џикић остане на клупи Лиетваса (а требао би, мада у ЕЛ никад са тренерима није сигурно), Немања би имао потребну пажњу, играт ће 20-25 минута по мечу, и оствариће напредак, а Србија би наредних година могла добити одличног плеја. Звезду у овој ситуацији не треба прозивати, једноставно много је талентованих играча (у сваком годишту 10-15) у Србији тих година (и млађих), а Србија има само 3 клуба са колико-толико стабилним финансијама (остали једва преживљавају) и наравно да не могу сви добити шансу. Истина, у случају Недовића било је то доста несугласица, али тако је, како је, да ли је добра процена Звездe, или опет Немање, видећемо за 2-3 године.
Наравно Немањи желим да га заобиђу повреде, да добије потребну шансу (а код Џикижа готово сигурно хоће) и уради добре ствари и за себе, а надам се у некој будућности и за српску кошарку.

Alex Ryan

pre 11 godina

Jos nesto. Ovo nije steta za zvezdu, jer bi zvezda i sa njim i bez njega bila kao i do sada - razcarenje. To je do mentaliteta kluba, ma kakav tim imali. Dakle zvezda nista ne gubi, a momak dobija puno. Cisto da se razjasni.

filip

pre 11 godina

Znalo se da ce da ide iz Zvezde jos pre par meseci, tako je odlucio njegov menadzer, zasto onda da razigravas tudjeg igraca, sve je posao, tamo ce dobiti vise para ( naravno i menadze ).Tak da nema potrebe da okrivljujete Covica ili Pesica, ne znam dali je svima jasno sve je POSAO, oko neko pre vas radio lose 10. godina NE MOZE se ispraviti preko noci. Docice novi klinci par to ima u mladjim kategorijama, idemo dalje ....

Secanja

pre 11 godina

Tegeltija je ovo obznanio jos pre 2 meseca pa je cak i Pesic u emisij igovorio kako to nije istina, da su porazgovarali i da Nedovic ostaje u Crvenoj zvezdi Beograd, kad ono medjutim...

nezainteresovan

pre 11 godina

Mnogo, zaista mnogo mi je zao zbog Nemanje. Mozemo mi svi reci, i mislim da smo mi SVI u pravu da je Nedovic bolji igrac od Covica, ali valjda njegova slaba odbrana mu nije davala vecu minutazu u voljenom klubu. Zaista mi je zao, ali isto tako se nadam da Svetislav zna sta radi, i da nije hteo tek tako u vatru da baci mladog igraca. Nije ni toliko mlad, 21godina je to, sa 17si talenat sa 21 treba da si vec igrac. Nadam se ce uspeti u Litvaniji, nadam se da ce se kroz ovu sezonu razviti u pravog, svestranog, kompletnog igraca, i da ce uskoro biti u uzem spisku kod Ivkovica. Srecno Nemanja, i voleo bih da u Zvezdi ostaju talentovani igraci, a da se ne dovode stariji, ali Boze sta je tu je, verovacu uvek u Svetislava. Zvezdo volim te, Nemanja srecno! pozdrav

petar

pre 11 godina

bice on bolji i od jamesa,ode jos jedan vanserijski talenat iz crvene zvezde,steta abio je takav bog ovde na terenu i srecno u daljoj karijeri.....

Fedja

pre 11 godina

Ne kontam nista, u Zvezdi nije dobijao vecu minutazu da igra a misli da ce se u Litvaniji naigrati sto u njihovoj ligi, sto u evroligi...
Jel sam ja lud ili on...?

AS

pre 11 godina

Koja šteta za Zvezdu, ostala je bez takvog igrača... sad kontam zasto nije imao veliku minutažu, znalo se da ide na kraju sezone... Valda će dobiti priliku u ritasu jer je šteta da takav talenat propadne! Mislim da bi u Zvezdi mogao više da napreduje al neka mu je...

Bari1991

pre 11 godina

Au au au!Do poslednjeg trenutka sam se nadao da do ovoga ipak nece doci!UFFFF!Mislim da je ovo prva stvar koju definitivno zameram Pesicu.U toku sezone je bio vise nego evidentan Nedovicev napredak u odbrani,tako da je sigurno bilo prostora za mnogo vecu minutazu i poverenje u njega!Steta,istorija se opet ponavlja.Puno puno srece Nemanja!!!

kiki

pre 11 godina

Steta za zvezdu sto po ko zna koji put nisu prepoznali ogroman potencijal nekoga igraca, ali jedna velika dobit za srpsku kosarku, jer ce decko da dobije priliku da igra i razvije se u vrhunskog igraca, sretno

ackoniskikartel

pre 11 godina

Koji bre mlad igrac ! Pa ima 21 godinu,a ne 15 ! Uglavnom,solidan igrac,nishta spektakularno ! Srecno u Litvaniji,pa da te Dzekic pripremi za Partizan !

Oldskul

pre 11 godina

Pesic nije u dobrim odnosima sa raznatovicem,cije nemanja igrac.zbog toga je nemanja kaznjen sa malom minutazom,a na kraju i oteran iz kluba.

duledudule

pre 11 godina

..jedino ko treba da zali su pravi navijaci KK CZV-FMP...jer su izgubili igraca koji pravi razliku, ali njih to ne interesuje jer misle da se titula kuje u vladi Srbije i senci tajkuna.
(duh sa sekirom, 23. jun 2012 13:59)
ma jok,titula se kuje gepekovanjem i duletovom demagogijom...aj sevajte,jel se u nekoj recenici spominje partizan ovde?vozdra
a sto se tice Nemanje,veliki igrac ali tek treba da se"kompletira"...hvala mu za sve i srecno.

Dragan BL

pre 11 godina

Nedovršen igrač, pogotovu za 21-godišnjaka. I kad se nije našao sa Pešićem (da ga je slušao bio bi još bolji) i upravom, adio.
Neka ga prati sreća i zdravlje dalje u karijeri. Dođi ponekad na tribinu, ti si uvek naš Zvezdaš!

Pukovac

pre 11 godina

Neka odigra samo jednu sezonu u EL sa prosekom od nekih 10 poena i 5 asistencija po mecu pa onda neka ide u NBA. Inace ovako bez trunke iskustva u EL proci ce kao Milicic, a mozda i jos losije iz prostog razloga sto je Milicic u tom trenutku imao sta da ponudi a Nedovic nema nista cega vec nema u NBA. A mozda ga i draftuju pa da ge vrate u Evropu na godinu dana, kao Vaskeza npr.
(Pukovac, 23. april 2012 20:34)

Ko zna, mozda je Nemanja procitao ovo. U svakom slucaju nema njemu NBA jos najmanje 2 godine, tek treba da se dokazuje po Evropi. Sve najbolje.

Vlada

pre 11 godina

Kakve veze ima Kari, coveku istice ugovor sledece godine i logicno je da ce da pristanu da uzmu pare za njega, prosto ko pasulj. A decko jeste vanserijski talenat, ali isto tako i previse svojeglav i ako bude bar malo pamtio Karijeve savete, dobice samo dobrog. Da, i meni je zao sto ide, ali ocekivano, a verujem da ce Zvezda uspeti da se pokrije sa novim igracima! I onako je ovo sto su uradili ove sezone revazislo moja najoptimistickija razmisljanja! Na kraju, srecno majstore!

Milan

pre 11 godina

Sada zvanicno prestajem da gledam Zvezdu...ali zato jedva cekam reprezentacija da krene pa da punimo Arenu i da gledamo Tea,Krleta,Bjelicu,Nedovica...bice to fantasticno

ssssssssssssssstrasno

pre 11 godina

Ovo se i očekivalo. Čudne stvari su se dešavale, Nedović uđe na 2,3 minuta, ukrade 3 lopte, ubaci 7 poena, i odmah na klupu. Kao navijač Zvezde apsolutno ga podržavam da ode, i nadam se da može da napreduje.
(Marko Bogosavljević, 23. jun 2012 13:29)

Vec sam ti jednom napisao da pricas bajke

"trener"

pre 11 godina

Boze koliko trenera imamo u Srbiji???
Pesic je kriv za ovo ili ono???
Pa ljudi ako iko zna sta je kosarka i kako doci do vrhunskog rezultata to je onda bas taj isti gospodin Pesic. Trofeji i reputacija govore o njemu i njegovom odnosu prema poslu!!!
Nedovicu zelim srecu u novom klubu, da ga zaobidju povrede i da se ostvari kao kosarkaski igrac...
Toliko...

Fedja

pre 11 godina

Ne kontam nista, u Zvezdi nije dobijao vecu minutazu da igra a misli da ce se u Litvaniji naigrati sto u njihovoj ligi, sto u evroligi...
Jel sam ja lud ili on...?

vlada77

pre 11 godina

Eto sta uradise kari i covic "pravi borci za srpsku kosarku", bitno je da ima mesta za covica, radivojevica, lazica, popovica..a za boljeg od svih njih zajedno nema mesta ni na klupi fmp-a. Pesicu srozao si i ono malo respekta kojeg si imao kod mene. Nemanja pravilno si postupio, jer ne bi igrao ni toliko sledece godine. Ali nesto drugo ja vidim, mali ce da odigra godinu kod grobara DZikica, pa ce ga on poslati na pozajmicu pogodite gde? Tamo gde ga nikad ne bi pustili covici a gde ce ga sacekati Vujosevic i armija navijaca u pohodu ka novom final foru. Zivi bili pa videli...

zoran

pre 11 godina

Zar vi zaista mislite da Pesic nije prepoznao njegov potencijal..??

Prijatelji, Pesic zna da je on basketash a ne kosharkash. To je problem. Da li vi znate razliku izmedju ta dva ??

dainelli

pre 11 godina

odlicna stvar za nas navijace partizana...to znaci da iako je pesic tu czbgfmp radi bez ikakvog sistema i bilo kakvog plana i programa...mislio sam na pocetku prosle sezone da ce im tri clana petorke za ovu sezonu biti cvetkovic,nedovic i milutinovic...nista od toga srecom,dovesce neke prosecne tridesetogodisnjake,dati im jaku platu,uci u dugove i narednih 10 sezone sigurno vladamo!

ackoniskikartel

pre 11 godina

Koji bre mlad igrac ! Pa ima 21 godinu,a ne 15 ! Uglavnom,solidan igrac,nishta spektakularno ! Srecno u Litvaniji,pa da te Dzekic pripremi za Partizan !

duledudule

pre 11 godina

..jedino ko treba da zali su pravi navijaci KK CZV-FMP...jer su izgubili igraca koji pravi razliku, ali njih to ne interesuje jer misle da se titula kuje u vladi Srbije i senci tajkuna.
(duh sa sekirom, 23. jun 2012 13:59)
ma jok,titula se kuje gepekovanjem i duletovom demagogijom...aj sevajte,jel se u nekoj recenici spominje partizan ovde?vozdra
a sto se tice Nemanje,veliki igrac ali tek treba da se"kompletira"...hvala mu za sve i srecno.

oliver

pre 11 godina

ako nam sada nije jasno da ne postoji vise nasa KK Crvena Zvezda ne znam kada ce biti. Da je Covic hteo da napravi veliki klub mogao je to od FMP-a (koliko je samo talentovanih igraca prodao zadnjih godina). Dovodjenjem Karija za ogromne pare samo je hteo da zamaze oci nama Delijama. A Kari nam od pocetka prosipa demagogiju i prepotentnost (non stop kritike Nedovica i Cvetkovica jedina prava zvezdina deca, a ni rec o onom antitalentu Covicu Junioru) a nije uspeo da osvoji nista dozvolio da ga nadigra decak trener (Jovanovic) iako je (Kari) stvorio nemoguce uslove u Zelezniku. Braco Delije, dobro smo provalili na pocetku i nismo isli na utakmice, na kraju su nas navukli, ali mislim da je vreme da jasno kazemo NEMA VISE NASE KK CRVENA ZVEZDA. Sto se mene tice necu vise ni da pratim rezultate Covicevog FMP-a a kamoli da gledam. Ostaje samo gorak ukus i tuga u srcu. 2APB6Z

duh sa sekirom

pre 11 godina

...jedino ko treba da zali su pravi navijaci KK CZV-FMP...jer su izgubili igraca koji pravi razliku, ali njih to ne interesuje jer misle da se titula kuje u vladi Srbije i senci tajkuna.

TIGER

pre 11 godina

da ponovim ono sto sma pricao pre dve godine, kad se prvo pronela vest da ce vas Coki uzeti... To sam vam zeleo odsrca, jer za Cokijem dobijate i dozivotnog playa, njegovog sina Jagodicu Bobicu... A mesto playa je najbitnije u ekipi...
dok ste vi najurili vase najveceg talenta, mi okupljamo najvece talente u zemlji... Sasvim je nebitno da li osvajamo titulu naredne sezone, bitno je da se u nasem klubu stvara novi, mlad tim koji ce vladati ovim prostorima narednih 5-6 godina...

Alex Ryan

pre 11 godina

Ja sam navijac Partizana i najzalije mi je sto ovaj sjajni momak i kosarkas nije pojacao nase redove. Taman kad se vraca Dule (verovatno), mogao je dosta uz njega da napreduje.... Naravno, i Dzikic je odlican trener, ali se plasim da Nemanja nece ni tamo dobiti puno prilike, jer ma koliko bio talentovan, Lijetvuos Ritas ipak igra evroligu i ima visoke ambicije. Nadam se da se, u tim ambicijama, Nemanja nece izgubiti iz vidokruga onih koji odlucuju o njegovoj minutazi i igri....

Srecno majstore.

Vlada

pre 11 godina

Kakve veze ima Kari, coveku istice ugovor sledece godine i logicno je da ce da pristanu da uzmu pare za njega, prosto ko pasulj. A decko jeste vanserijski talenat, ali isto tako i previse svojeglav i ako bude bar malo pamtio Karijeve savete, dobice samo dobrog. Da, i meni je zao sto ide, ali ocekivano, a verujem da ce Zvezda uspeti da se pokrije sa novim igracima! I onako je ovo sto su uradili ove sezone revazislo moja najoptimistickija razmisljanja! Na kraju, srecno majstore!

Dragan BL

pre 11 godina

Nedovršen igrač, pogotovu za 21-godišnjaka. I kad se nije našao sa Pešićem (da ga je slušao bio bi još bolji) i upravom, adio.
Neka ga prati sreća i zdravlje dalje u karijeri. Dođi ponekad na tribinu, ti si uvek naš Zvezdaš!

Marko Bogosavljević

pre 11 godina

Ovo se i očekivalo. Čudne stvari su se dešavale, Nedović uđe na 2,3 minuta, ukrade 3 lopte, ubaci 7 poena, i odmah na klupu. Kao navijač Zvezde apsolutno ga podržavam da ode, i nadam se da može da napreduje.

nosferatu

pre 11 godina

Evo da pokusam da vam pojasnim neke stvari...menadzer Nemanje je Misko Raznjatovic,uostalom kao i dve trecine nasih igraca,Cova i on se ne gotive odavno,sledece....da li ste ikada slusali malo pazljivije Karijev tajm aut,kaze jedno a Nemanja uradi sasvim nesto suprotno,i to ne jedanput...setite se samo Radmanovica ne svetskom kako je leteo iz ekipe,niko ne spori da je Nemanja veliki talenat i nadam se da ce jednog dana izrasti u pravog asa..ali on je tempirana bombu za svaku ekipu!

nezainteresovan

pre 11 godina

Mnogo, zaista mnogo mi je zao zbog Nemanje. Mozemo mi svi reci, i mislim da smo mi SVI u pravu da je Nedovic bolji igrac od Covica, ali valjda njegova slaba odbrana mu nije davala vecu minutazu u voljenom klubu. Zaista mi je zao, ali isto tako se nadam da Svetislav zna sta radi, i da nije hteo tek tako u vatru da baci mladog igraca. Nije ni toliko mlad, 21godina je to, sa 17si talenat sa 21 treba da si vec igrac. Nadam se ce uspeti u Litvaniji, nadam se da ce se kroz ovu sezonu razviti u pravog, svestranog, kompletnog igraca, i da ce uskoro biti u uzem spisku kod Ivkovica. Srecno Nemanja, i voleo bih da u Zvezdi ostaju talentovani igraci, a da se ne dovode stariji, ali Boze sta je tu je, verovacu uvek u Svetislava. Zvezdo volim te, Nemanja srecno! pozdrav

papazjanija

pre 11 godina

Po meni je Pešić najveći krivac za ovo. Nija ga istrpeo, niti mu je davao dovoljno minuta.Gušio mu kreativnost radi neke preterane discipline. Džikić ga zna od ranije i znaće da mu da adekvatnu ulogu.
Meni je neopisivo žao.
Kari ovo je tebi na dušu.

petar

pre 11 godina

bice on bolji i od jamesa,ode jos jedan vanserijski talenat iz crvene zvezde,steta abio je takav bog ovde na terenu i srecno u daljoj karijeri.....

G

pre 11 godina

Klubu i treneru kom Bojan Popovic igra pre tebe, niti ocigledno trebas, odnosno ni ti ne treba da ostajes u takvoj anarhiji.
Sa godinu, dve manje si igrao i vise i bolje, a oni sami znaju sto sada ne.

Jedan si od vecih Delija i radovao si se svakoj nasoj pobedi vise od ostalih prolaznika.

Srecno Nemanja!

filip

pre 11 godina

Znalo se da ce da ide iz Zvezde jos pre par meseci, tako je odlucio njegov menadzer, zasto onda da razigravas tudjeg igraca, sve je posao, tamo ce dobiti vise para ( naravno i menadze ).Tak da nema potrebe da okrivljujete Covica ili Pesica, ne znam dali je svima jasno sve je POSAO, oko neko pre vas radio lose 10. godina NE MOZE se ispraviti preko noci. Docice novi klinci par to ima u mladjim kategorijama, idemo dalje ....

alter

pre 11 godina

Srećno Nemanja, valjda će bar tamo znati da te cene. Svakako ima mana u tvojoj igri poput šuta i odbrane, ali si perspektivniji od Lazića i Čovića zajedno a morao si da igraš iza njih. Ja jesam navijač Zvezde ali pozdravljam tvoju odluku da odeš iz kluba u kom moraju da igraju tatini sinovi i polu igrači. Nadam se da će i Cvetković postupiti isto ako ove sezone ne dobije više minuta.

Bari1991

pre 11 godina

Au au au!Do poslednjeg trenutka sam se nadao da do ovoga ipak nece doci!UFFFF!Mislim da je ovo prva stvar koju definitivno zameram Pesicu.U toku sezone je bio vise nego evidentan Nedovicev napredak u odbrani,tako da je sigurno bilo prostora za mnogo vecu minutazu i poverenje u njega!Steta,istorija se opet ponavlja.Puno puno srece Nemanja!!!

bre

pre 11 godina

Vidi se da je decko talentovan i da ima mnogo potencijala, ipak vreme ce pokazati da li ce postati vanserijski igrac ili vecita mlada nada (dogadjalo se vec, nazalost). Tacno je da nije imao zavidnu minutazu, posebno kada se uporedi sa Bojanom Popovicem, koji je najveci promasaj sezone. U svakom slucaju ne razumem ni Delije ni Grobare koji sumnjaju u Pesica, covek ja napravio neke odlicne igrace ( Keselj, Bjelica, Antic...), sigurno da je bilo razloga za neke njegove odluke, koje su nama ostalima izgledale nelogicne. Zao mi je sto Nedovic nije jos malo ostao u Zvezdi. Nadam se da ce biti zadovoljan minutazom u Litvaniji i zelim mu sve najbolje u karijeri.

grobar

pre 11 godina

Ako je sta valjalo u KKCZ je upravo ovaj decko,pored Cvetkovica koji nije ni igrao ovu sezonu i Tomasa-vas klub nema cime da se pohvali...Zasto Pesic nije davao vise minuta Nedovicu ili zasto Jovanovic nije davao vise minuta Andjusicu-to mi nikada nece biti jasno?
Jedino mi je drago kad pomislim da ce za par godina oni ciniti okosnicu reprezentacija-pa da malo uzivamo u igri!

Nikola

pre 11 godina

Svim navijačima Zvezde je žao što nas prerano napuštaš i što nisi dobio priliku u Zvedi da pokažeš u potpunosti svoj raskošni talenat!Želim ti pre svega dobro zdravlje i sve najbolje u životu i budućoj karijeri.Vrata tvoje Zvezde su ti uvek otvorena.Sve najbolje majstore!

Rayatzsan

pre 11 godina

Veliki sam partizanovac,ali iz zvezde ce tek shvatiti kakvoog su bisera izgubili..Fenomenalan igrac,ko je sve igrao pre njega,zaista ne moguj da verujem..Decko ukoliko godinuj,dve bude igrao u kontinuitetu bez problemam moze u nba...E moj covicu,pesicu i ostali..

misa tumbas

pre 11 godina

@fedja

Da li si se prijatelju zapitao da li je uzrok nedovicevog igranja to sto mu je menadzer misko a vlasnik tima coki?

Kari je tu samo sprovodio dogovoreno sa cokijem.

zoran

pre 11 godina

21g i to je mlad igrac koji ceka minutazu? Danilovic je vec bio u A reprezentaciji, a 22 sa partizanom prvak evrope. Trebalo je ranije da promeni sredinu ako nema minutazu.

Alex Ryan

pre 11 godina

Jos nesto. Ovo nije steta za zvezdu, jer bi zvezda i sa njim i bez njega bila kao i do sada - razcarenje. To je do mentaliteta kluba, ma kakav tim imali. Dakle zvezda nista ne gubi, a momak dobija puno. Cisto da se razjasni.

Oldskul

pre 11 godina

Pesic nije u dobrim odnosima sa raznatovicem,cije nemanja igrac.zbog toga je nemanja kaznjen sa malom minutazom,a na kraju i oteran iz kluba.

Pukovac

pre 11 godina

Neka odigra samo jednu sezonu u EL sa prosekom od nekih 10 poena i 5 asistencija po mecu pa onda neka ide u NBA. Inace ovako bez trunke iskustva u EL proci ce kao Milicic, a mozda i jos losije iz prostog razloga sto je Milicic u tom trenutku imao sta da ponudi a Nedovic nema nista cega vec nema u NBA. A mozda ga i draftuju pa da ge vrate u Evropu na godinu dana, kao Vaskeza npr.
(Pukovac, 23. april 2012 20:34)

Ko zna, mozda je Nemanja procitao ovo. U svakom slucaju nema njemu NBA jos najmanje 2 godine, tek treba da se dokazuje po Evropi. Sve najbolje.

Secanja

pre 11 godina

Tegeltija je ovo obznanio jos pre 2 meseca pa je cak i Pesic u emisij igovorio kako to nije istina, da su porazgovarali i da Nedovic ostaje u Crvenoj zvezdi Beograd, kad ono medjutim...

Milan

pre 11 godina

Sada zvanicno prestajem da gledam Zvezdu...ali zato jedva cekam reprezentacija da krene pa da punimo Arenu i da gledamo Tea,Krleta,Bjelicu,Nedovica...bice to fantasticno

AS

pre 11 godina

Koja šteta za Zvezdu, ostala je bez takvog igrača... sad kontam zasto nije imao veliku minutažu, znalo se da ide na kraju sezone... Valda će dobiti priliku u ritasu jer je šteta da takav talenat propadne! Mislim da bi u Zvezdi mogao više da napreduje al neka mu je...

ssssssssssssssstrasno

pre 11 godina

Ovo se i očekivalo. Čudne stvari su se dešavale, Nedović uđe na 2,3 minuta, ukrade 3 lopte, ubaci 7 poena, i odmah na klupu. Kao navijač Zvezde apsolutno ga podržavam da ode, i nadam se da može da napreduje.
(Marko Bogosavljević, 23. jun 2012 13:29)

Vec sam ti jednom napisao da pricas bajke

kiki

pre 11 godina

Steta za zvezdu sto po ko zna koji put nisu prepoznali ogroman potencijal nekoga igraca, ali jedna velika dobit za srpsku kosarku, jer ce decko da dobije priliku da igra i razvije se u vrhunskog igraca, sretno

zoran v

pre 11 godina

Mislim da bi Pešić zvezdinoj armiji navijača ipak trebalo da objasni razlog sputavanja Nedovića. Ja nisam primetio da je na kraju sezone isplivao neki novi mladi igrač. Čak je i Militinović koji je dobio najveću minutažu u Zvezdi ove godine postao ispod prosečan igrač koji je od rođenog strelca ne može da ubaci više od 5 poena.

Poštujem Pešića kao trenera i iskreno mislim da sa ovako prosečnom ekipom ove godine i nije u našoj ligi mogao da napravi više.

Žalosno je da Pešić i čović dokazuju svoju snagu na mladom igraču.
Mislim da će zvezda još dugo čekati da se u njenim redovima pojavi ovakav talenat!
Nemanja srećno i znaj da su delije i dalje uz tebe!

"trener"

pre 11 godina

Boze koliko trenera imamo u Srbiji???
Pesic je kriv za ovo ili ono???
Pa ljudi ako iko zna sta je kosarka i kako doci do vrhunskog rezultata to je onda bas taj isti gospodin Pesic. Trofeji i reputacija govore o njemu i njegovom odnosu prema poslu!!!
Nedovicu zelim srecu u novom klubu, da ga zaobidju povrede i da se ostvari kao kosarkaski igrac...
Toliko...

Divos

pre 11 godina

Да ли је ово добра одлука за Немању, видећемо, свакако биће јако добро ако Џикић остане на клупи Лиетваса (а требао би, мада у ЕЛ никад са тренерима није сигурно), Немања би имао потребну пажњу, играт ће 20-25 минута по мечу, и оствариће напредак, а Србија би наредних година могла добити одличног плеја. Звезду у овој ситуацији не треба прозивати, једноставно много је талентованих играча (у сваком годишту 10-15) у Србији тих година (и млађих), а Србија има само 3 клуба са колико-толико стабилним финансијама (остали једва преживљавају) и наравно да не могу сви добити шансу. Истина, у случају Недовића било је то доста несугласица, али тако је, како је, да ли је добра процена Звездe, или опет Немање, видећемо за 2-3 године.
Наравно Немањи желим да га заобиђу повреде, да добије потребну шансу (а код Џикижа готово сигурно хоће) и уради добре ствари и за себе, а надам се у некој будућности и за српску кошарку.