Petak, 22.06.2012.

10:41

Vujošević se vratio u Partizan?

Kako piše Sportski žurnal, Duško Vujošević je ponovo trener Partizana, a posle dve godine odsustva, potpisao je trogodišnji ugovor.

Izvor: AK

Vujoševiæ se vratio u Partizan? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

105 Komentari

Sortiraj po:

Pavle

pre 11 godina

A sta je celavi uradio kao trener van Srbije? E moj Dule!!!
(Bojan CZV, 22. jun 2012 11:21)
Nista za tebe i zato je nama dobar za Partizan . Odlican

vlada-so

pre 11 godina

Kod duleta najviše volim ono kada otera sudije u tri ...,dobije tehničku,uzme tajm aut i posle toga sledi serija od 10-0.Ovaj trogodišnji ugovor je ustvari samo povratak u prirodno okruženje.Smrt fašizmu-živeo partizan.

Peca

pre 11 godina

Tako mi to radimo: Putin,Medvedev pa opet Putin.!!P.S.-'Ajde Klempo kupi prnje,pa lagano za Nemačku,ne brukaj se više pod stare dane,i sačuvaj bar ono malo ugleda što što je preostalo.Ipak si Grobar.

Jeste Branko Ruzic je nas dobar drug...

pre 11 godina

Dacic, Tadic, Dodik iz Republike Sumske sa 500.000E donacije vama, Vukadinovic Bia, ceo SPS, JUL i ekipa, ranije Mirko Marjanovic... Fino drustvo...I naravno cuveni Senta, Milosevicev posilni...
(Branko Ruzic vas dobar drug, 22. jun 2012 22:11) Izvini, niko nije ni rekao da Partizan nema veze sa politicarima... Problem je sto ti to predstavljas kao da kod vas nikad ni jednog politicara nije bilo... Imate pomoc politicara bar koliko i Partizan, jedini vas problem je taj sto su sad tu snage malo izjednacenije za razliku od proslih vremena kada su oni bili rezervisani samo za vas. E sad, to sto su trenutno nama zapali malo sposobniji nije nikakav razlog da omalovazavas uspehe Partizana, narocito u kosarci... Sve je bilo OK dok su sedamdesetih i osamdesetih skoro svi srpski politicari imali nekakve veze sa Zvezdom, samo je problem bio sto tad nisi mogao(a ni smeo) da se ne slazes sa tim javno kao sto ti sad radis...

grobarkv

pre 11 godina

Posto se svi secate Duletovog rezultata iz Svedske imajte u vidu da je to bio najbolji rezultatt reprezentacije narednih sest godina, sve do Ivkovica. A menjali su se Obradovic, Sakota, Slavnic...imajte to na umu.
(Chaslav, 22. jun 2012 17:37)

Zato sto je tad bio najjaci sastav, da ponovim sastav koji mu je Pesic ostavio
(bobcha, 22. jun 2012 19:43)
Posto vi gani slabo pamtite sem Barija 91 :),ja cu da te podsetim!
U Svedskoj nisu bili Divac,Bodiroga,Tomasevic i da se povredio Stojakovic na prvenstvu!
4 NAJBOLJA IGRACA NA SVETSKOM PRVENSTVU!!!!

Branko Ruzic vas dobar drug

pre 11 godina

Dokle ide vase ludilo kad si dozvolio sebi da uporedis najveceg trenera u istoriji najpopularnije igre na svetu, sa ovim bahatim covekom, koji je napravio solidne uspehe na lokalu a bio poteran obogacenom motkom gde god je bio dalje od Mojkovca.
(Branko Ruzic vas dobar drug, 22. jun 2012 15:30) … Pa nije nista vece od vaseg kad cele sezone mislite da samo zbog Pesica mozete da uzmete titulu Partizanu, cak ste bili uvereni u to... Smesna deco... Opet ce Dule da vas oduci od kosarke. Skundric, Vesic, Andjelkovic, Covic, Jeremic, Djilas, Zivkovic, sta li su vam svi oni? Ima ih jos puno, seti ih se sam...
(Ma ne, nemate vi veze sa politikom i drzavom..., 22. jun 2012 18:25)

Dacic, Tadic, Dodik iz Republike Sumske sa 500.000E donacije vama, Vukadinovic Bia, ceo SPS, JUL i ekipa, ranije Mirko Marjanovic... Fino drustvo...I naravno cuveni Senta, Milosevicev posilni...

Rub Izuzev

pre 11 godina

Decko, svaka cast za ovaj hrabar potez, al' se spusti malo na zemlju. Kada klub iz Humske bude institucija kao sto je to Manchester United, onda ce i Dule Vujosevic imati kredibilitet kao sto ga ima Ser Alan Ferguson, covek koji nije imao potrebu da napusta svoje mesto u jednom od najvecih svetskih klubova ikad. Kako iz finansijskih, tako i svih drugih razloga, koji ga nesumnjivo cine jednim od najvecih sportskih radnika koje je sport u globalu upoznao.
(Djordje, 22. jun 2012 16:59)
Dečko, KK Partizan je institucija u košarci, a kada to bude Manchester U, e tada neka se javi tvoj Ser, jer će i on tada imati kredibilitet.

iv

pre 11 godina

volio bih da se ovo desi.

vratice publiku u salu. opet ce se rasprodavati arena. opet ce se igrati lijepa kosarka (na momente, makar. priznacete, poslednjih godina je nije bilo). postavice igrace na njima prave i odgovarajuce pozicije, gdje mogu da daju najvise. izmislice nekog igraca. objasnice nekoliko zivotnih principa tokom time out-a ili press konferencije. mucice/vikace/psovace/ svoje igrace zarad viseg cilja. isto to ce raditi sudijama - zarad tenzije za koju zna da nekad moze dobro da donese. nacrtace ceoni aut iz kog ce covek zakucati a ostalo je manje od sec do kraja napada. napravice taktiku da navaro da manje poena od broja licnih koje napravi pera bozic za jedno poluvrijeme (a to nije malo, realno). igrace final four s ekipom koja bi sebi, u protivnom, tesko priustila malo ekskluzivnije karte za gledanje istog. naucice nase igrace da procitaju neku knjigu a strance da zavole ovaj grad i narod. navesce ljude da iz okolnih zemalja, ostave sve, da bi dosli u ovaj grad i culi uzivo kako zvuce 'casovi ljubavi'!

ovo je samo par razloga zbog kojih bi volio da je ova vijest tacna

TIGER

pre 11 godina

Vidim pocinju prepucavanja ko je bolji trener,Pesic ili "OVO" sto vi nazivate trenerom.Covek je bio svetski prvak o cemu vujosevic moze samo da sanja
(Nenad, 22. jun 2012 17:47)

I tom "svetskom prvaku" jedan pocetnik, sa prosecnim timom i desetkovanim povredama ocita lekciju u sred domaceg terena u Zelezniku :))) da imate obraza ne biste se od sramote pojavili na vestima o KK Partizanu :))

A oni koji mi nisu verovali da ce se dule vratiti, sada mogu da se uvere... O ovome sam pisao pre druge ili trece finalne utakmice... Ipak je BG samo jedno veliko selo gde mozete dobiti proverenu informaciju za vrlo kratko vreme, samo ako poznajete ljude bliske klubovima...
Tako je i pre poslednjeg fudbalskog derbija iz FK Partizan procurila informacija o tacnom rezultatu 0:1, pa smo svi to lepo naplatili... :)) Sad ce komsinice reci da su posteno dobile, ali neka se zapitaju odakle im novac kojim su platili ucesce u KUPU EVROPE, samo nedelju dana posle derbija :)) Pametnim ljudima ne treba mnogo da ukapiraju... :)))

bobcha

pre 11 godina

Posto se svi secate Duletovog rezultata iz Svedske imajte u vidu da je to bio najbolji rezultatt reprezentacije narednih sest godina, sve do Ivkovica. A menjali su se Obradovic, Sakota, Slavnic...imajte to na umu.
(Chaslav, 22. jun 2012 17:37)

Zato sto je tad bio najjaci sastav, da ponovim sastav koji mu je Pesic ostavio

jegor

pre 11 godina

Partizan kao jedan od najuspesnijih klubova u istoriji evropske kosarke i institucija evropske kosarke, mora da ima vrhunskog trenera kakav sigurno jeste Dule Vujosevic. Za ove maliciozne, samo da kazem da je osnovna razlika izmedju Fergusona i Vujosevica u tome sto Ferguson vodi jednu od najbogatijih ekipa sveta i ima mogucnost da u tim svake sezone dovede koga hoce, dok Vujosevic mora da stvara igrace i medju anonimnim kosarkasima pronalazi buduce asove, a on je to do sada odlično radio. Takodje, price o njegovom navodnom neuspehu u CSKA ne piju vodu. Treba pogledati cinjenicama u oci, a to je da je uprava CSKA Vujosevicu uvalila krs od ekipe. Gde su danas nosioci igre iz proslosezonskog CSKA? U penziji (Holden, Lengdon,....). Par dobrih igraca bilo je povređeno celu sezonu (Hrjapa, Kaun, Smodiš),takođe Šiškauskas je dobar dio sezone bio povređen. Igrači s kojima je on trebao da napravi nekakav rezultat u EL, što su bila apsolutno nerealna očekivanja uprave CSKA, su u ovosezonskom timu CSKA bili rezerve rezervama, odnosno 13,14,15 ... igrač (Kurbanov, Voronov i sl.), ali su zato neki talentovani ruski igrači, zahvaljujući isključivo Vujoševiću izuzetno napredovali- Šved, Voroncevič, a posebno Sokolov koji je ovu sezonu, nažalost, propustio zbog povrede. Da je Vujoševič, nekom srećom, imao na raspolaganju igrače kakve je imao Kazlauskas ove sezone, pa čak i pola od toga, CSKA bi se lagano prošetao do titule prvaka Evrope.

februar

pre 11 godina

Vujošević je košarkaški genijalac i borac koji se svojim košarkaškim vizijama i načinom treninga suprostavlja metroseksualnom-globalnom pederluku, sportu iz laboratorija, višemilijunski preplaćenim američkim mega zvijezdama i klubovima koji uz potporu krupnog kapitala i cionističkog bankarstva gospodare evropom. Vujošević iz ničega stvara novu vrijednost iz debelog minusa stvara veliki plus. Onaj Vraneš je njegovo remek djelo. Čovjek kad je došao u Partizan nije znao pošteno ni hodati a sada igra licem prema košu i asistira kao Divac.

marko

pre 11 godina

1. reprezentaciju je uzeo i pokušao da odradi smenu generacija, što kasnije nije ispraćeno (do dolaska dude ivkovića). čak ni željko, najbolji evropski trener nije imao rezultate sa reprezentacijom. takođe se svi sećamo šta se dešavalo na ep u srbiji 2005.

2. pešić jadan stalno kuka, kukao je i u španiji kako mu je "oteta titula", a 2010. je pred susret makabija i Partizana govorio da je Dule bolji strateg od pinija geršona (koji je 2 puta uzastopno osvojio evroligu sa makabijem).

prosudite sami koliko su se pešić i čović uplašili. a nedavno je gos'n sujetni predsednik crvene zvezde-beograd-diva-fmp zahtevao da mu država gradi halu za evroligu. pogreši čovek ;)

NAPRED DULE, NABIJAJ KOMPLEKSE I KOMŠINICI I EVROPI!

ko zna,zna

pre 11 godina

Nije vama trener problem, valjda ste do sada to morali shvatiti. Imate novca, dobru organizaciju, zato ste najbolji. Problem vas tek pocinje, razbija vam se organizacija, Dule ce tu tesko da pomogne... Nemam nista protiv decenijskog sampiona, ali, nazire se kraj dominacije.
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (A?, 22. jun 2012 15:32)

I tako iz godine u godinu trazite svetlo na kraju tunela menjjuci ime kluba,prodavajuci grb i igrajuci basket jer je drugi kos odneo neko vama drag.

nexxx011

pre 11 godina

Ljudi, da se razumemo: Dule je majstor da od nicega napravi nesto sto je u svetu cenjeno a ne samo u lokalu. Svi treneri na ovim prostorima rade istu stvar ali sa manje uspeha. Tzv. veliki treneri se ne bi snasli u situaciji toliko malih budzeta klubova kao sto su nasi. Oni samo treba takticki da ukomponuju ekipu u kojoj svi znaju da igraju kosarku na vrhunskom nivou, a nasi treneri osim toga moraju da budu i psiholozi i pedagozi i da imaju zivce kao konopce. I zbog toga ne potcenjujte nijednog trenera, a Duletu treba svi da skinemo kapu i da se poklonimo za sve sto je uradio do sada a i za ubuduce. Pametnom dovoljno.

Бане

pre 11 godina

Kada klub iz Humske bude institucija kao sto je to Manchester United, onda ce i Dule Vujosevic imati kredibilitet kao sto ga ima Ser Alan Ferguson
(Djordje, 22. jun 2012 16:59)

Шлушај шинко , клуб из Хумске о коме овде говоримо ЈЕСТЕ институција и то баш као Манчестер Јунаитед ако не и већа и зато нема потребе да говориш у будућем времену. КК Партизан има у свему више трофеја од Манчестера, једино има једну титулу првака Европе мање. Манчестер их има две, али је зато Партизан 3 пута освајао међународни куп Кораћа, што је у фудбалу равно бившем купу Уефа а садашњој лиги Европе. Има још једна институција у Партизановој породици о чијим би успесима Манчестер Јунаитед могао само да сања али о томе неком другом приликом. Поздрав !

Владимир

pre 11 godina

Дечко једино може да нађе ангажман у најцрногорскијем клубу. Поредити Пешића и њега је немогуће. По којој категорији, критеријуму?!
Профи спорт је требало суспендовати после 5. октобра, јер такви марифетлуци и девалвација свега и свачега није виђена од Аркановог Обилића.

Ma ne, nemate vi veze sa politikom i drzavom...

pre 11 godina

Dokle ide vase ludilo kad si dozvolio sebi da uporedis najveceg trenera u istoriji najpopularnije igre na svetu, sa ovim bahatim covekom, koji je napravio solidne uspehe na lokalu a bio poteran obogacenom motkom gde god je bio dalje od Mojkovca.
(Branko Ruzic vas dobar drug, 22. jun 2012 15:30) Pa nije nista vece od vaseg kad cele sezone mislite da samo zbog Pesica mozete da uzmete titulu Partizanu, cak ste bili uvereni u to... Smesna deco... Opet ce Dule da vas oduci od kosarke. Skundric, Vesic, Andjelkovic, Covic, Jeremic, Djilas, Zivkovic, sta li su vam svi oni? Ima ih jos puno, seti ih se sam...

Chaslav

pre 11 godina

Posto se svi secate Duletovog rezultata iz Svedske imajte u vidu da je to bio najbolji rezultatt reprezentacije narednih sest godina, sve do Ivkovica. A menjali su se Obradovic, Sakota, Slavnic...imajte to na umu.

Nenad

pre 11 godina

Vidim pocinju prepucavanja ko je bolji trener,Pesic ili "OVO" sto vi nazivate trenerom.Covek je bio svetski prvak o cemu vujosevic moze samo da sanja

velikomucenik

pre 11 godina

Mucenik,on samo u Partizanu moze da bude trener
(JM, 22. jun 2012 10:48)


Sta ste onda Vi kad pored njega ne mozete titulu da uzmete?

Bari

pre 11 godina

@nabroj ti Fergusonove titule van ostrva (sem LS sa junajtedom) pa je covek opet institucija, kao i profesor Dule...
(abc, 22. jun 2012 14:20)

sem LS hahahaha, jok nego ce Seosku ligu, pardon Jadransku.
I nemesaj babe i zabe rodjace, Premijer liga je jedno, o LS sta reci i onda uporedi sa Agrozivom. Jos se smejem, mislim da se cuje u "komsiluku".

DzaBu

pre 11 godina

Tako je bree!! ovo je tako dobro za nasu kosarku. dva velika trenera da vode dva najveca srpska kluba! Dule nadam se da si se vratio da osvojis evroligu, vreme je ! :)

Djordje

pre 11 godina

Vala, sem Partizana nista bitno nije uradio. Cega god se uhvatio u inostranstvu dobijao je otkaze posle 3 meseca. Sa reprezentacijom u Svedskoj je bio katastrofalan.
Mozete vi da pricate o njemu sta hocete i da ga velicate, ali hajde, nabrojite njegove titule i uspehe van Srbije.
(milan, 22. jun 2012 11:01)

nabroj ti Fergusonove titule van ostrva (sem LS sa junajtedom) pa je covek opet institucija, kao i profesor Dule...
(abc, 22. jun 2012 14:20)

Decko, svaka cast za ovaj hrabar potez, al' se spusti malo na zemlju. Kada klub iz Humske bude institucija kao sto je to Manchester United, onda ce i Dule Vujosevic imati kredibilitet kao sto ga ima Ser Alan Ferguson, covek koji nije imao potrebu da napusta svoje mesto u jednom od najvecih svetskih klubova ikad. Kako iz finansijskih, tako i svih drugih razloga, koji ga nesumnjivo cine jednim od najvecih sportskih radnika koje je sport u globalu upoznao.

djolo

pre 11 godina

Vala, sem Partizana nista bitno nije uradio. Cega god se uhvatio u inostranstvu dobijao je otkaze posle 3 meseca. Sa reprezentacijom u Svedskoj je bio katastrofalan.
Mozete vi da pricate o njemu sta hocete i da ga velicate, ali hajde, nabrojite njegove titule i uspehe van Srbije.
(milan, 22. jun 2012 11:01)

Dovoljno je samo reci Final Four sa Partizanom! Sve ostalo van Partizana je manje vazno.

AG 003

pre 11 godina

Ukoliko dođe Dule, Kari definitivno odlazi iz Dive bez obzira koliki mu budžet dali. Apsolutno je svestan da u istoj ligi nema šta da traži pored Duleta.
Živi bili pa videli

JaRule

pre 11 godina

Neki se smeju, neki placu, neki kude a neki pozdravljaju ali cinjenica je jedna, Partizan sa Vujosevicem moze da bude samo jaci. Kostur ekipe je odlican, kupljena je vecina talenata sa nasih prostora.. Na pleju su Miljenovic i nista manje talentovani Radicevic koji je vise kombo bek.Na beku su Bogdanovic i Andjusic. Trojku ce da igraju Bertrans i Cakarevic, krilni centri Lucic i Marinkovic i centri Milutinov i Besovic. Na izlaznim vratima je Milosavljevic, Bozic ce raditi kao pomocni trener , videcemo sta ce biti sa Kecmanom. Ocekuje se dolazak proverenih igraca na mestu pleja i centra, mozda i krilnog centra. Partizan ce definitivno imati najperspektivniji sastav na ovim podrucjima a ovom timu bi mozda falio od mladjih samo jos Vasilije Micic. Odlican roster za dugu sezonu i buduce godine.

Branko Ruzic vas dobar drug

pre 11 godina

Vala, sem Partizana nista bitno nije uradio. Cega god se uhvatio u inostranstvu dobijao je otkaze posle 3 meseca. Sa reprezentacijom u Svedskoj je bio katastrofalan.
Mozete vi da pricate o njemu sta hocete i da ga velicate, ali hajde, nabrojite njegove titule i uspehe van Srbije.
(milan, 22. jun 2012 11:01)

nabroj ti Fergusonove titule van ostrva (sem LS sa junajtedom) pa je covek opet institucija, kao i profesor Dule...
(abc, 22. jun 2012 14:20)

Dokle ide vase ludilo kad si dozvolio sebi da uporedis najveceg trenera u istoriji najpopularnije igre na svetu, sa ovim bahatim covekom, koji je napravio solidne uspehe na lokalu a bio poteran obogacenom motkom gde god je bio dalje od Mojkovca.

A ja, kao lud, bezim od portira...

pre 11 godina

Super je sto se Elmer vratio, jedino mislim da bi trebalo da uzme druge pomocnike, npr. Dusana Ivkovica i Zelimira Obradovica, pa jos da se vrati Fredi Haus i eto nama sampionskog Partizana.

Nikola

pre 11 godina

Alo Milane sta pises ti covjece, jesi li normalan. Biti covjek znaci biti realan. Sta su final four-i Evrolige ako ne evropski i svjetski uspjeh ( uspjeh vani - izvan zemlje, kad vec hoces na tu temu )! Ja sam Zvezdas ali sam bar realan !

A?

pre 11 godina

Nije vama trener problem, valjda ste do sada to morali shvatiti. Imate novca, dobru organizaciju, zato ste najbolji. Problem vas tek pocinje, razbija vam se organizacija, Dule ce tu tesko da pomogne... Nemam nista protiv decenijskog sampiona, ali, nazire se kraj dominacije.

loodak011

pre 11 godina

odlicno ako se vraca! ne znam zasto pisete ove glupe komentare oko toga sta je uradio van srbije. ocigledno se ne znalazi u skupim klubovima i medju precenjenim igracima. uzmite za primer kobija koji je u playoffu prosle godine posle timeout-a na 10sec pre kraja tekme sam promenio akciju koju je trener zakazao...zasto...zato sto je jedan kobi klubu mnogo vredniji od bilo kog trenera! u partizanu stvari ne funkcionisu tako. dule je jedan od veoma vaznih ljudi za stvaranje takve atmosfere u istoriji kluba i jasno je da se on snalazi samo u situaciji kada moze da se dere na igrace,da izbacuje kad koga hoce itd. tako nesto ne bi smeo da pomisli da uradi recimo siskauskasu dok je bio u cska i tu se nalazi sva sustina zasto taj covek nije nista uradio van partizana. iskreno meni se takav autoritativni sistem svidja u klubovima jer u tada postoji pravo znacenje odgovornosti trenera pa se jasno vidi da li dobro radi posao ili ne. zato verujem da ce i ovaj povratak u partizan biti uspesan kao i prethodni!

sašo

pre 11 godina

za neupućene jedini trener koji sa Evropskom ekipom pobedio neku NBA ekipu na tlu Amerike!Taj ga je izlet skupo koštao te sezone sa CSKA!.

Dukla

pre 11 godina

Ovo nije dobra vest!!!!
Pre svega Vujošević je pogazio svoju reč.
Zašto se vraća?
Zašto to ne uradi Duda Ivković ili Željko.
Oni imaju posla gde hoće a Dule ulazi u svoj klan tako da se možemo zvati i KK Podgorica.
Razočarao me je i što je svom prijatelju (Vladi Jovanoviću)radio iza leđa a ovaj mu je nosio sliku u novčaniku.
Žao mi je i Partizana jer više ništa nije isto ako se ovako radi.

Grobar

pre 11 godina

Dusko, nismo zaboravili sta si rekao za takozvane ,,puciste,,.Ti si na redu da se izvines ili ogradis od te izjave a onda cemo da pricamo o tvojoj podrsci Djuri Snajderu.

abc

pre 11 godina

Vala, sem Partizana nista bitno nije uradio. Cega god se uhvatio u inostranstvu dobijao je otkaze posle 3 meseca. Sa reprezentacijom u Svedskoj je bio katastrofalan.
Mozete vi da pricate o njemu sta hocete i da ga velicate, ali hajde, nabrojite njegove titule i uspehe van Srbije.
(milan, 22. jun 2012 11:01)

nabroj ti Fergusonove titule van ostrva (sem LS sa junajtedom) pa je covek opet institucija, kao i profesor Dule...

sašo

pre 11 godina

kad je otišo pre 2 godine znao sam da će da se vrati,a sad znam da će ako poživi i u 60god da bude ponovo trener Partizana jednom rečju profesor košarke.Očekujem napredak Bertransa,Miljenovića i Beševića u ekstra igrače neka mi oproste drugi momci!Napred Dule!

juznatribina

pre 11 godina

Od kada nas je nazvao pučistima nemam više poverenja u njega! Sama potreba da prestaneš da budeš trener i postaneš fukcioner po nalogu SPS-a mi je jadna, bez obzira na njegove rezultate.

Darko

pre 11 godina

Hi, hi, hi, hi, hi ... sada će navijači FMP-a imati ponovo priliku da na TV-u, u direktnom prenosu gledaju kako padaju najveći u pioniru. Pa onda SLEDEĆE SEZONE...

Darko

pre 11 godina

Hi, hi, hi, hi, hi ... sada će navijači FMP-a imati ponovo priliku da na TV-u, u direktnom prenosu gledaju kako padaju najveći u pioniru. Pa onda SLEDEĆE SEZONE...

Milanche

pre 11 godina

Dule je možda kontroverzan kao ličnost, ali je kao trener, i to trener Partizana, ekspert. Čovek se saživeo sa Partizanom, poznaje klub u dušu, poznaje mentalitet, navijače... Partizan je njegova kuća. Mislim da nije nerealno da Dule sa Partizanom, ako se dovedu prava pojačanja, može i da napadne evropsku titulu. Uostalom, pre samo dve godine izmaklo nam je za dlaku finale Evrolige. Zašto to ne bi moglo i da se ponovi, i još da se stigne i spepenicu više? Dule bi to mogao, a snaga i tradicija kluba, plus najbolji navijači u Evropi, daju mu ogroman vetar u leđa. Partizan je institucija, Vujošević legenda.

Zuki

pre 11 godina

Uz svo duzno postovanje prema Vujosevicu, ovo ne mirise na dobar potez. Videcemo. Dzikic bi bio bolje resenje kad se vec islo na promenu trenera. Imao bi veci motiv od Vujosevica. Opet, videcemo. Nadam se da se Dule uzeleo trenerskog posla.
Inace, svojom podrskom aktuelnom rukovodstvu FK me je mnogo razocarao. To je naravno politika a ne sport. Ali opet, ostao je gorak ukus prevare nama koji podjednako bodrimo i KK i FK.

milan

pre 11 godina

Vala, sem Partizana nista bitno nije uradio. Cega god se uhvatio u inostranstvu dobijao je otkaze posle 3 meseca. Sa reprezentacijom u Svedskoj je bio katastrofalan.
Mozete vi da pricate o njemu sta hocete i da ga velicate, ali hajde, nabrojite njegove titule i uspehe van Srbije.

Cir Milos

pre 11 godina

Zanima me samo jedno, da li Vujosevicu ista znaci rec i tezina koju sa sobom javno izgovorena rec nosi ?! Pre dva dana je decidno, prilicno uverljivo rekao da od povratka na klupu Partizana nema nista, apsoulutno nikakvih sansi za to, a sada ? Covek za rec...
(Djordje Uzice, 22. jun 2012 10:51)
------------------------------------------------------
Ajd ne mlati, molim te...

đura

pre 11 godina

sad će đura da malo popravi budžet kk za onu podršku na izborima!
ionako u fudbalu ne znaju gdje da potroše pare, samo neke talente dovode.

Alex Ryan

pre 11 godina

Zanima me samo jedno, da li Vujosevicu ista znaci rec i tezina koju sa sobom javno izgovorena rec nosi ?! Pre dva dana je decidno, prilicno uverljivo rekao da od povratka na klupu Partizana nema nista, apsoulutno nikakvih sansi za to, a sada ? Covek za rec...
(Djordje Uzice, 22. jun 2012 10:51)

Jel se to nama neko uplasio?

boki

pre 11 godina

hehe
odmorio dule dve-tri godine pa odlučio da vidi ko to galami iz predgrađa :D
mada pomoćnici mi ne ulivaju nešto povjerenje da budem iskren

pedja

pre 11 godina

"Djordje Uzice"-a u brate je li tebi dobro, kako te ne mrzi da pises ovakve gluposti. Sigurno nece pred najvaznije utakmice da prica o svom povratku i sl

_nosferatu_

pre 11 godina

Kao Zvezdašu meni je veoma drago što se vraća na klupu Partizana. Da je veliki VELIKI je. Želim mu bar još jedan F4.
Takođe se nadam još boljim igrama Zvezde i velikim rivalitetom u budućnosti.

Grunf

pre 11 godina

Ne znam sta je tu lose sto imao uspeha samo sa Partizanom? Samo neka nas jos koji put dovede do Final four-a i bice super, neka afirmise nove igrace, a da li ce posle sa nekim drugim klubom imati uspeha to nije bitno. Kamo srece da i ostali trofeni treneri imaju te uspehe sa domacim timovima.

Komshija

pre 11 godina

Pomenuo sam pre 10-tak dana da izjave u medijima ne mogu biti oslikavanje realne situacije, mislim na izjavu Vujosevica da se ne vraca...Bilo je malo neumesmo pricati o tome kog jos sezona traje... Inace Dule se vraca i to se odavno znalo.,sve najlepse Vladi u nastavku karijere i u novom klubu i hvala za trofeje koje nam je doneo. welcome home Dule

Djordje Uzice

pre 11 godina

Zanima me samo jedno, da li Vujosevicu ista znaci rec i tezina koju sa sobom javno izgovorena rec nosi ?! Pre dva dana je decidno, prilicno uverljivo rekao da od povratka na klupu Partizana nema nista, apsoulutno nikakvih sansi za to, a sada ? Covek za rec...

_nosferatu_

pre 11 godina

Kao Zvezdašu meni je veoma drago što se vraća na klupu Partizana. Da je veliki VELIKI je. Želim mu bar još jedan F4.
Takođe se nadam još boljim igrama Zvezde i velikim rivalitetom u budućnosti.

Alex Ryan

pre 11 godina

Zanima me samo jedno, da li Vujosevicu ista znaci rec i tezina koju sa sobom javno izgovorena rec nosi ?! Pre dva dana je decidno, prilicno uverljivo rekao da od povratka na klupu Partizana nema nista, apsoulutno nikakvih sansi za to, a sada ? Covek za rec...
(Djordje Uzice, 22. jun 2012 10:51)

Jel se to nama neko uplasio?

Milanche

pre 11 godina

Dule je možda kontroverzan kao ličnost, ali je kao trener, i to trener Partizana, ekspert. Čovek se saživeo sa Partizanom, poznaje klub u dušu, poznaje mentalitet, navijače... Partizan je njegova kuća. Mislim da nije nerealno da Dule sa Partizanom, ako se dovedu prava pojačanja, može i da napadne evropsku titulu. Uostalom, pre samo dve godine izmaklo nam je za dlaku finale Evrolige. Zašto to ne bi moglo i da se ponovi, i još da se stigne i spepenicu više? Dule bi to mogao, a snaga i tradicija kluba, plus najbolji navijači u Evropi, daju mu ogroman vetar u leđa. Partizan je institucija, Vujošević legenda.

Cir Milos

pre 11 godina

Zanima me samo jedno, da li Vujosevicu ista znaci rec i tezina koju sa sobom javno izgovorena rec nosi ?! Pre dva dana je decidno, prilicno uverljivo rekao da od povratka na klupu Partizana nema nista, apsoulutno nikakvih sansi za to, a sada ? Covek za rec...
(Djordje Uzice, 22. jun 2012 10:51)
------------------------------------------------------
Ajd ne mlati, molim te...

Komshija

pre 11 godina

Pomenuo sam pre 10-tak dana da izjave u medijima ne mogu biti oslikavanje realne situacije, mislim na izjavu Vujosevica da se ne vraca...Bilo je malo neumesmo pricati o tome kog jos sezona traje... Inace Dule se vraca i to se odavno znalo.,sve najlepse Vladi u nastavku karijere i u novom klubu i hvala za trofeje koje nam je doneo. welcome home Dule

abc

pre 11 godina

Vala, sem Partizana nista bitno nije uradio. Cega god se uhvatio u inostranstvu dobijao je otkaze posle 3 meseca. Sa reprezentacijom u Svedskoj je bio katastrofalan.
Mozete vi da pricate o njemu sta hocete i da ga velicate, ali hajde, nabrojite njegove titule i uspehe van Srbije.
(milan, 22. jun 2012 11:01)

nabroj ti Fergusonove titule van ostrva (sem LS sa junajtedom) pa je covek opet institucija, kao i profesor Dule...

Grunf

pre 11 godina

Ne znam sta je tu lose sto imao uspeha samo sa Partizanom? Samo neka nas jos koji put dovede do Final four-a i bice super, neka afirmise nove igrace, a da li ce posle sa nekim drugim klubom imati uspeha to nije bitno. Kamo srece da i ostali trofeni treneri imaju te uspehe sa domacim timovima.

boki

pre 11 godina

hehe
odmorio dule dve-tri godine pa odlučio da vidi ko to galami iz predgrađa :D
mada pomoćnici mi ne ulivaju nešto povjerenje da budem iskren

Darko

pre 11 godina

Hi, hi, hi, hi, hi ... sada će navijači FMP-a imati ponovo priliku da na TV-u, u direktnom prenosu gledaju kako padaju najveći u pioniru. Pa onda SLEDEĆE SEZONE...

Darko

pre 11 godina

Hi, hi, hi, hi, hi ... sada će navijači FMP-a imati ponovo priliku da na TV-u, u direktnom prenosu gledaju kako padaju najveći u pioniru. Pa onda SLEDEĆE SEZONE...

pedja

pre 11 godina

"Djordje Uzice"-a u brate je li tebi dobro, kako te ne mrzi da pises ovakve gluposti. Sigurno nece pred najvaznije utakmice da prica o svom povratku i sl

đura

pre 11 godina

sad će đura da malo popravi budžet kk za onu podršku na izborima!
ionako u fudbalu ne znaju gdje da potroše pare, samo neke talente dovode.

velikomucenik

pre 11 godina

Mucenik,on samo u Partizanu moze da bude trener
(JM, 22. jun 2012 10:48)


Sta ste onda Vi kad pored njega ne mozete titulu da uzmete?

milan

pre 11 godina

Vala, sem Partizana nista bitno nije uradio. Cega god se uhvatio u inostranstvu dobijao je otkaze posle 3 meseca. Sa reprezentacijom u Svedskoj je bio katastrofalan.
Mozete vi da pricate o njemu sta hocete i da ga velicate, ali hajde, nabrojite njegove titule i uspehe van Srbije.

sašo

pre 11 godina

kad je otišo pre 2 godine znao sam da će da se vrati,a sad znam da će ako poživi i u 60god da bude ponovo trener Partizana jednom rečju profesor košarke.Očekujem napredak Bertransa,Miljenovića i Beševića u ekstra igrače neka mi oproste drugi momci!Napred Dule!

sašo

pre 11 godina

za neupućene jedini trener koji sa Evropskom ekipom pobedio neku NBA ekipu na tlu Amerike!Taj ga je izlet skupo koštao te sezone sa CSKA!.

Chaslav

pre 11 godina

Posto se svi secate Duletovog rezultata iz Svedske imajte u vidu da je to bio najbolji rezultatt reprezentacije narednih sest godina, sve do Ivkovica. A menjali su se Obradovic, Sakota, Slavnic...imajte to na umu.

Djordje Uzice

pre 11 godina

Zanima me samo jedno, da li Vujosevicu ista znaci rec i tezina koju sa sobom javno izgovorena rec nosi ?! Pre dva dana je decidno, prilicno uverljivo rekao da od povratka na klupu Partizana nema nista, apsoulutno nikakvih sansi za to, a sada ? Covek za rec...

AG 003

pre 11 godina

Ukoliko dođe Dule, Kari definitivno odlazi iz Dive bez obzira koliki mu budžet dali. Apsolutno je svestan da u istoj ligi nema šta da traži pored Duleta.
Živi bili pa videli

iv

pre 11 godina

volio bih da se ovo desi.

vratice publiku u salu. opet ce se rasprodavati arena. opet ce se igrati lijepa kosarka (na momente, makar. priznacete, poslednjih godina je nije bilo). postavice igrace na njima prave i odgovarajuce pozicije, gdje mogu da daju najvise. izmislice nekog igraca. objasnice nekoliko zivotnih principa tokom time out-a ili press konferencije. mucice/vikace/psovace/ svoje igrace zarad viseg cilja. isto to ce raditi sudijama - zarad tenzije za koju zna da nekad moze dobro da donese. nacrtace ceoni aut iz kog ce covek zakucati a ostalo je manje od sec do kraja napada. napravice taktiku da navaro da manje poena od broja licnih koje napravi pera bozic za jedno poluvrijeme (a to nije malo, realno). igrace final four s ekipom koja bi sebi, u protivnom, tesko priustila malo ekskluzivnije karte za gledanje istog. naucice nase igrace da procitaju neku knjigu a strance da zavole ovaj grad i narod. navesce ljude da iz okolnih zemalja, ostave sve, da bi dosli u ovaj grad i culi uzivo kako zvuce 'casovi ljubavi'!

ovo je samo par razloga zbog kojih bi volio da je ova vijest tacna

djolo

pre 11 godina

Vala, sem Partizana nista bitno nije uradio. Cega god se uhvatio u inostranstvu dobijao je otkaze posle 3 meseca. Sa reprezentacijom u Svedskoj je bio katastrofalan.
Mozete vi da pricate o njemu sta hocete i da ga velicate, ali hajde, nabrojite njegove titule i uspehe van Srbije.
(milan, 22. jun 2012 11:01)

Dovoljno je samo reci Final Four sa Partizanom! Sve ostalo van Partizana je manje vazno.

Nikola

pre 11 godina

Alo Milane sta pises ti covjece, jesi li normalan. Biti covjek znaci biti realan. Sta su final four-i Evrolige ako ne evropski i svjetski uspjeh ( uspjeh vani - izvan zemlje, kad vec hoces na tu temu )! Ja sam Zvezdas ali sam bar realan !

DzaBu

pre 11 godina

Tako je bree!! ovo je tako dobro za nasu kosarku. dva velika trenera da vode dva najveca srpska kluba! Dule nadam se da si se vratio da osvojis evroligu, vreme je ! :)

nexxx011

pre 11 godina

Ljudi, da se razumemo: Dule je majstor da od nicega napravi nesto sto je u svetu cenjeno a ne samo u lokalu. Svi treneri na ovim prostorima rade istu stvar ali sa manje uspeha. Tzv. veliki treneri se ne bi snasli u situaciji toliko malih budzeta klubova kao sto su nasi. Oni samo treba takticki da ukomponuju ekipu u kojoj svi znaju da igraju kosarku na vrhunskom nivou, a nasi treneri osim toga moraju da budu i psiholozi i pedagozi i da imaju zivce kao konopce. I zbog toga ne potcenjujte nijednog trenera, a Duletu treba svi da skinemo kapu i da se poklonimo za sve sto je uradio do sada a i za ubuduce. Pametnom dovoljno.

Rub Izuzev

pre 11 godina

Decko, svaka cast za ovaj hrabar potez, al' se spusti malo na zemlju. Kada klub iz Humske bude institucija kao sto je to Manchester United, onda ce i Dule Vujosevic imati kredibilitet kao sto ga ima Ser Alan Ferguson, covek koji nije imao potrebu da napusta svoje mesto u jednom od najvecih svetskih klubova ikad. Kako iz finansijskih, tako i svih drugih razloga, koji ga nesumnjivo cine jednim od najvecih sportskih radnika koje je sport u globalu upoznao.
(Djordje, 22. jun 2012 16:59)
Dečko, KK Partizan je institucija u košarci, a kada to bude Manchester U, e tada neka se javi tvoj Ser, jer će i on tada imati kredibilitet.

JaRule

pre 11 godina

Neki se smeju, neki placu, neki kude a neki pozdravljaju ali cinjenica je jedna, Partizan sa Vujosevicem moze da bude samo jaci. Kostur ekipe je odlican, kupljena je vecina talenata sa nasih prostora.. Na pleju su Miljenovic i nista manje talentovani Radicevic koji je vise kombo bek.Na beku su Bogdanovic i Andjusic. Trojku ce da igraju Bertrans i Cakarevic, krilni centri Lucic i Marinkovic i centri Milutinov i Besovic. Na izlaznim vratima je Milosavljevic, Bozic ce raditi kao pomocni trener , videcemo sta ce biti sa Kecmanom. Ocekuje se dolazak proverenih igraca na mestu pleja i centra, mozda i krilnog centra. Partizan ce definitivno imati najperspektivniji sastav na ovim podrucjima a ovom timu bi mozda falio od mladjih samo jos Vasilije Micic. Odlican roster za dugu sezonu i buduce godine.

grobarkv

pre 11 godina

Posto se svi secate Duletovog rezultata iz Svedske imajte u vidu da je to bio najbolji rezultatt reprezentacije narednih sest godina, sve do Ivkovica. A menjali su se Obradovic, Sakota, Slavnic...imajte to na umu.
(Chaslav, 22. jun 2012 17:37)

Zato sto je tad bio najjaci sastav, da ponovim sastav koji mu je Pesic ostavio
(bobcha, 22. jun 2012 19:43)
Posto vi gani slabo pamtite sem Barija 91 :),ja cu da te podsetim!
U Svedskoj nisu bili Divac,Bodiroga,Tomasevic i da se povredio Stojakovic na prvenstvu!
4 NAJBOLJA IGRACA NA SVETSKOM PRVENSTVU!!!!

februar

pre 11 godina

Vujošević je košarkaški genijalac i borac koji se svojim košarkaškim vizijama i načinom treninga suprostavlja metroseksualnom-globalnom pederluku, sportu iz laboratorija, višemilijunski preplaćenim američkim mega zvijezdama i klubovima koji uz potporu krupnog kapitala i cionističkog bankarstva gospodare evropom. Vujošević iz ničega stvara novu vrijednost iz debelog minusa stvara veliki plus. Onaj Vraneš je njegovo remek djelo. Čovjek kad je došao u Partizan nije znao pošteno ni hodati a sada igra licem prema košu i asistira kao Divac.

juznatribina

pre 11 godina

Od kada nas je nazvao pučistima nemam više poverenja u njega! Sama potreba da prestaneš da budeš trener i postaneš fukcioner po nalogu SPS-a mi je jadna, bez obzira na njegove rezultate.

marko

pre 11 godina

1. reprezentaciju je uzeo i pokušao da odradi smenu generacija, što kasnije nije ispraćeno (do dolaska dude ivkovića). čak ni željko, najbolji evropski trener nije imao rezultate sa reprezentacijom. takođe se svi sećamo šta se dešavalo na ep u srbiji 2005.

2. pešić jadan stalno kuka, kukao je i u španiji kako mu je "oteta titula", a 2010. je pred susret makabija i Partizana govorio da je Dule bolji strateg od pinija geršona (koji je 2 puta uzastopno osvojio evroligu sa makabijem).

prosudite sami koliko su se pešić i čović uplašili. a nedavno je gos'n sujetni predsednik crvene zvezde-beograd-diva-fmp zahtevao da mu država gradi halu za evroligu. pogreši čovek ;)

NAPRED DULE, NABIJAJ KOMPLEKSE I KOMŠINICI I EVROPI!

jegor

pre 11 godina

Partizan kao jedan od najuspesnijih klubova u istoriji evropske kosarke i institucija evropske kosarke, mora da ima vrhunskog trenera kakav sigurno jeste Dule Vujosevic. Za ove maliciozne, samo da kazem da je osnovna razlika izmedju Fergusona i Vujosevica u tome sto Ferguson vodi jednu od najbogatijih ekipa sveta i ima mogucnost da u tim svake sezone dovede koga hoce, dok Vujosevic mora da stvara igrace i medju anonimnim kosarkasima pronalazi buduce asove, a on je to do sada odlično radio. Takodje, price o njegovom navodnom neuspehu u CSKA ne piju vodu. Treba pogledati cinjenicama u oci, a to je da je uprava CSKA Vujosevicu uvalila krs od ekipe. Gde su danas nosioci igre iz proslosezonskog CSKA? U penziji (Holden, Lengdon,....). Par dobrih igraca bilo je povređeno celu sezonu (Hrjapa, Kaun, Smodiš),takođe Šiškauskas je dobar dio sezone bio povređen. Igrači s kojima je on trebao da napravi nekakav rezultat u EL, što su bila apsolutno nerealna očekivanja uprave CSKA, su u ovosezonskom timu CSKA bili rezerve rezervama, odnosno 13,14,15 ... igrač (Kurbanov, Voronov i sl.), ali su zato neki talentovani ruski igrači, zahvaljujući isključivo Vujoševiću izuzetno napredovali- Šved, Voroncevič, a posebno Sokolov koji je ovu sezonu, nažalost, propustio zbog povrede. Da je Vujoševič, nekom srećom, imao na raspolaganju igrače kakve je imao Kazlauskas ove sezone, pa čak i pola od toga, CSKA bi se lagano prošetao do titule prvaka Evrope.

Jeste Branko Ruzic je nas dobar drug...

pre 11 godina

Dacic, Tadic, Dodik iz Republike Sumske sa 500.000E donacije vama, Vukadinovic Bia, ceo SPS, JUL i ekipa, ranije Mirko Marjanovic... Fino drustvo...I naravno cuveni Senta, Milosevicev posilni...
(Branko Ruzic vas dobar drug, 22. jun 2012 22:11) Izvini, niko nije ni rekao da Partizan nema veze sa politicarima... Problem je sto ti to predstavljas kao da kod vas nikad ni jednog politicara nije bilo... Imate pomoc politicara bar koliko i Partizan, jedini vas problem je taj sto su sad tu snage malo izjednacenije za razliku od proslih vremena kada su oni bili rezervisani samo za vas. E sad, to sto su trenutno nama zapali malo sposobniji nije nikakav razlog da omalovazavas uspehe Partizana, narocito u kosarci... Sve je bilo OK dok su sedamdesetih i osamdesetih skoro svi srpski politicari imali nekakve veze sa Zvezdom, samo je problem bio sto tad nisi mogao(a ni smeo) da se ne slazes sa tim javno kao sto ti sad radis...

Zuki

pre 11 godina

Uz svo duzno postovanje prema Vujosevicu, ovo ne mirise na dobar potez. Videcemo. Dzikic bi bio bolje resenje kad se vec islo na promenu trenera. Imao bi veci motiv od Vujosevica. Opet, videcemo. Nadam se da se Dule uzeleo trenerskog posla.
Inace, svojom podrskom aktuelnom rukovodstvu FK me je mnogo razocarao. To je naravno politika a ne sport. Ali opet, ostao je gorak ukus prevare nama koji podjednako bodrimo i KK i FK.

loodak011

pre 11 godina

odlicno ako se vraca! ne znam zasto pisete ove glupe komentare oko toga sta je uradio van srbije. ocigledno se ne znalazi u skupim klubovima i medju precenjenim igracima. uzmite za primer kobija koji je u playoffu prosle godine posle timeout-a na 10sec pre kraja tekme sam promenio akciju koju je trener zakazao...zasto...zato sto je jedan kobi klubu mnogo vredniji od bilo kog trenera! u partizanu stvari ne funkcionisu tako. dule je jedan od veoma vaznih ljudi za stvaranje takve atmosfere u istoriji kluba i jasno je da se on snalazi samo u situaciji kada moze da se dere na igrace,da izbacuje kad koga hoce itd. tako nesto ne bi smeo da pomisli da uradi recimo siskauskasu dok je bio u cska i tu se nalazi sva sustina zasto taj covek nije nista uradio van partizana. iskreno meni se takav autoritativni sistem svidja u klubovima jer u tada postoji pravo znacenje odgovornosti trenera pa se jasno vidi da li dobro radi posao ili ne. zato verujem da ce i ovaj povratak u partizan biti uspesan kao i prethodni!

ko zna,zna

pre 11 godina

Nije vama trener problem, valjda ste do sada to morali shvatiti. Imate novca, dobru organizaciju, zato ste najbolji. Problem vas tek pocinje, razbija vam se organizacija, Dule ce tu tesko da pomogne... Nemam nista protiv decenijskog sampiona, ali, nazire se kraj dominacije.
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (A?, 22. jun 2012 15:32)

I tako iz godine u godinu trazite svetlo na kraju tunela menjjuci ime kluba,prodavajuci grb i igrajuci basket jer je drugi kos odneo neko vama drag.

Бане

pre 11 godina

Kada klub iz Humske bude institucija kao sto je to Manchester United, onda ce i Dule Vujosevic imati kredibilitet kao sto ga ima Ser Alan Ferguson
(Djordje, 22. jun 2012 16:59)

Шлушај шинко , клуб из Хумске о коме овде говоримо ЈЕСТЕ институција и то баш као Манчестер Јунаитед ако не и већа и зато нема потребе да говориш у будућем времену. КК Партизан има у свему више трофеја од Манчестера, једино има једну титулу првака Европе мање. Манчестер их има две, али је зато Партизан 3 пута освајао међународни куп Кораћа, што је у фудбалу равно бившем купу Уефа а садашњој лиги Европе. Има још једна институција у Партизановој породици о чијим би успесима Манчестер Јунаитед могао само да сања али о томе неком другом приликом. Поздрав !

Grobar

pre 11 godina

Dusko, nismo zaboravili sta si rekao za takozvane ,,puciste,,.Ti si na redu da se izvines ili ogradis od te izjave a onda cemo da pricamo o tvojoj podrsci Djuri Snajderu.

TIGER

pre 11 godina

Vidim pocinju prepucavanja ko je bolji trener,Pesic ili "OVO" sto vi nazivate trenerom.Covek je bio svetski prvak o cemu vujosevic moze samo da sanja
(Nenad, 22. jun 2012 17:47)

I tom "svetskom prvaku" jedan pocetnik, sa prosecnim timom i desetkovanim povredama ocita lekciju u sred domaceg terena u Zelezniku :))) da imate obraza ne biste se od sramote pojavili na vestima o KK Partizanu :))

A oni koji mi nisu verovali da ce se dule vratiti, sada mogu da se uvere... O ovome sam pisao pre druge ili trece finalne utakmice... Ipak je BG samo jedno veliko selo gde mozete dobiti proverenu informaciju za vrlo kratko vreme, samo ako poznajete ljude bliske klubovima...
Tako je i pre poslednjeg fudbalskog derbija iz FK Partizan procurila informacija o tacnom rezultatu 0:1, pa smo svi to lepo naplatili... :)) Sad ce komsinice reci da su posteno dobile, ali neka se zapitaju odakle im novac kojim su platili ucesce u KUPU EVROPE, samo nedelju dana posle derbija :)) Pametnim ljudima ne treba mnogo da ukapiraju... :)))

Nenad

pre 11 godina

Vidim pocinju prepucavanja ko je bolji trener,Pesic ili "OVO" sto vi nazivate trenerom.Covek je bio svetski prvak o cemu vujosevic moze samo da sanja

Ma ne, nemate vi veze sa politikom i drzavom...

pre 11 godina

Dokle ide vase ludilo kad si dozvolio sebi da uporedis najveceg trenera u istoriji najpopularnije igre na svetu, sa ovim bahatim covekom, koji je napravio solidne uspehe na lokalu a bio poteran obogacenom motkom gde god je bio dalje od Mojkovca.
(Branko Ruzic vas dobar drug, 22. jun 2012 15:30) Pa nije nista vece od vaseg kad cele sezone mislite da samo zbog Pesica mozete da uzmete titulu Partizanu, cak ste bili uvereni u to... Smesna deco... Opet ce Dule da vas oduci od kosarke. Skundric, Vesic, Andjelkovic, Covic, Jeremic, Djilas, Zivkovic, sta li su vam svi oni? Ima ih jos puno, seti ih se sam...

Peca

pre 11 godina

Tako mi to radimo: Putin,Medvedev pa opet Putin.!!P.S.-'Ajde Klempo kupi prnje,pa lagano za Nemačku,ne brukaj se više pod stare dane,i sačuvaj bar ono malo ugleda što što je preostalo.Ipak si Grobar.

vlada-so

pre 11 godina

Kod duleta najviše volim ono kada otera sudije u tri ...,dobije tehničku,uzme tajm aut i posle toga sledi serija od 10-0.Ovaj trogodišnji ugovor je ustvari samo povratak u prirodno okruženje.Smrt fašizmu-živeo partizan.

Branko Ruzic vas dobar drug

pre 11 godina

Vala, sem Partizana nista bitno nije uradio. Cega god se uhvatio u inostranstvu dobijao je otkaze posle 3 meseca. Sa reprezentacijom u Svedskoj je bio katastrofalan.
Mozete vi da pricate o njemu sta hocete i da ga velicate, ali hajde, nabrojite njegove titule i uspehe van Srbije.
(milan, 22. jun 2012 11:01)

nabroj ti Fergusonove titule van ostrva (sem LS sa junajtedom) pa je covek opet institucija, kao i profesor Dule...
(abc, 22. jun 2012 14:20)

Dokle ide vase ludilo kad si dozvolio sebi da uporedis najveceg trenera u istoriji najpopularnije igre na svetu, sa ovim bahatim covekom, koji je napravio solidne uspehe na lokalu a bio poteran obogacenom motkom gde god je bio dalje od Mojkovca.

Djordje

pre 11 godina

Vala, sem Partizana nista bitno nije uradio. Cega god se uhvatio u inostranstvu dobijao je otkaze posle 3 meseca. Sa reprezentacijom u Svedskoj je bio katastrofalan.
Mozete vi da pricate o njemu sta hocete i da ga velicate, ali hajde, nabrojite njegove titule i uspehe van Srbije.
(milan, 22. jun 2012 11:01)

nabroj ti Fergusonove titule van ostrva (sem LS sa junajtedom) pa je covek opet institucija, kao i profesor Dule...
(abc, 22. jun 2012 14:20)

Decko, svaka cast za ovaj hrabar potez, al' se spusti malo na zemlju. Kada klub iz Humske bude institucija kao sto je to Manchester United, onda ce i Dule Vujosevic imati kredibilitet kao sto ga ima Ser Alan Ferguson, covek koji nije imao potrebu da napusta svoje mesto u jednom od najvecih svetskih klubova ikad. Kako iz finansijskih, tako i svih drugih razloga, koji ga nesumnjivo cine jednim od najvecih sportskih radnika koje je sport u globalu upoznao.

Bari

pre 11 godina

@nabroj ti Fergusonove titule van ostrva (sem LS sa junajtedom) pa je covek opet institucija, kao i profesor Dule...
(abc, 22. jun 2012 14:20)

sem LS hahahaha, jok nego ce Seosku ligu, pardon Jadransku.
I nemesaj babe i zabe rodjace, Premijer liga je jedno, o LS sta reci i onda uporedi sa Agrozivom. Jos se smejem, mislim da se cuje u "komsiluku".

Branko Ruzic vas dobar drug

pre 11 godina

Dokle ide vase ludilo kad si dozvolio sebi da uporedis najveceg trenera u istoriji najpopularnije igre na svetu, sa ovim bahatim covekom, koji je napravio solidne uspehe na lokalu a bio poteran obogacenom motkom gde god je bio dalje od Mojkovca.
(Branko Ruzic vas dobar drug, 22. jun 2012 15:30) … Pa nije nista vece od vaseg kad cele sezone mislite da samo zbog Pesica mozete da uzmete titulu Partizanu, cak ste bili uvereni u to... Smesna deco... Opet ce Dule da vas oduci od kosarke. Skundric, Vesic, Andjelkovic, Covic, Jeremic, Djilas, Zivkovic, sta li su vam svi oni? Ima ih jos puno, seti ih se sam...
(Ma ne, nemate vi veze sa politikom i drzavom..., 22. jun 2012 18:25)

Dacic, Tadic, Dodik iz Republike Sumske sa 500.000E donacije vama, Vukadinovic Bia, ceo SPS, JUL i ekipa, ranije Mirko Marjanovic... Fino drustvo...I naravno cuveni Senta, Milosevicev posilni...

Dukla

pre 11 godina

Ovo nije dobra vest!!!!
Pre svega Vujošević je pogazio svoju reč.
Zašto se vraća?
Zašto to ne uradi Duda Ivković ili Željko.
Oni imaju posla gde hoće a Dule ulazi u svoj klan tako da se možemo zvati i KK Podgorica.
Razočarao me je i što je svom prijatelju (Vladi Jovanoviću)radio iza leđa a ovaj mu je nosio sliku u novčaniku.
Žao mi je i Partizana jer više ništa nije isto ako se ovako radi.

A?

pre 11 godina

Nije vama trener problem, valjda ste do sada to morali shvatiti. Imate novca, dobru organizaciju, zato ste najbolji. Problem vas tek pocinje, razbija vam se organizacija, Dule ce tu tesko da pomogne... Nemam nista protiv decenijskog sampiona, ali, nazire se kraj dominacije.

bobcha

pre 11 godina

Posto se svi secate Duletovog rezultata iz Svedske imajte u vidu da je to bio najbolji rezultatt reprezentacije narednih sest godina, sve do Ivkovica. A menjali su se Obradovic, Sakota, Slavnic...imajte to na umu.
(Chaslav, 22. jun 2012 17:37)

Zato sto je tad bio najjaci sastav, da ponovim sastav koji mu je Pesic ostavio

A ja, kao lud, bezim od portira...

pre 11 godina

Super je sto se Elmer vratio, jedino mislim da bi trebalo da uzme druge pomocnike, npr. Dusana Ivkovica i Zelimira Obradovica, pa jos da se vrati Fredi Haus i eto nama sampionskog Partizana.

Владимир

pre 11 godina

Дечко једино може да нађе ангажман у најцрногорскијем клубу. Поредити Пешића и њега је немогуће. По којој категорији, критеријуму?!
Профи спорт је требало суспендовати после 5. октобра, јер такви марифетлуци и девалвација свега и свачега није виђена од Аркановог Обилића.

Pavle

pre 11 godina

A sta je celavi uradio kao trener van Srbije? E moj Dule!!!
(Bojan CZV, 22. jun 2012 11:21)
Nista za tebe i zato je nama dobar za Partizan . Odlican

milan

pre 11 godina

Vala, sem Partizana nista bitno nije uradio. Cega god se uhvatio u inostranstvu dobijao je otkaze posle 3 meseca. Sa reprezentacijom u Svedskoj je bio katastrofalan.
Mozete vi da pricate o njemu sta hocete i da ga velicate, ali hajde, nabrojite njegove titule i uspehe van Srbije.

Djordje Uzice

pre 11 godina

Zanima me samo jedno, da li Vujosevicu ista znaci rec i tezina koju sa sobom javno izgovorena rec nosi ?! Pre dva dana je decidno, prilicno uverljivo rekao da od povratka na klupu Partizana nema nista, apsoulutno nikakvih sansi za to, a sada ? Covek za rec...

juznatribina

pre 11 godina

Od kada nas je nazvao pučistima nemam više poverenja u njega! Sama potreba da prestaneš da budeš trener i postaneš fukcioner po nalogu SPS-a mi je jadna, bez obzira na njegove rezultate.

Zuki

pre 11 godina

Uz svo duzno postovanje prema Vujosevicu, ovo ne mirise na dobar potez. Videcemo. Dzikic bi bio bolje resenje kad se vec islo na promenu trenera. Imao bi veci motiv od Vujosevica. Opet, videcemo. Nadam se da se Dule uzeleo trenerskog posla.
Inace, svojom podrskom aktuelnom rukovodstvu FK me je mnogo razocarao. To je naravno politika a ne sport. Ali opet, ostao je gorak ukus prevare nama koji podjednako bodrimo i KK i FK.

Grobar

pre 11 godina

Dusko, nismo zaboravili sta si rekao za takozvane ,,puciste,,.Ti si na redu da se izvines ili ogradis od te izjave a onda cemo da pricamo o tvojoj podrsci Djuri Snajderu.

Nenad

pre 11 godina

Vidim pocinju prepucavanja ko je bolji trener,Pesic ili "OVO" sto vi nazivate trenerom.Covek je bio svetski prvak o cemu vujosevic moze samo da sanja

Dukla

pre 11 godina

Ovo nije dobra vest!!!!
Pre svega Vujošević je pogazio svoju reč.
Zašto se vraća?
Zašto to ne uradi Duda Ivković ili Željko.
Oni imaju posla gde hoće a Dule ulazi u svoj klan tako da se možemo zvati i KK Podgorica.
Razočarao me je i što je svom prijatelju (Vladi Jovanoviću)radio iza leđa a ovaj mu je nosio sliku u novčaniku.
Žao mi je i Partizana jer više ništa nije isto ako se ovako radi.

Bari

pre 11 godina

@nabroj ti Fergusonove titule van ostrva (sem LS sa junajtedom) pa je covek opet institucija, kao i profesor Dule...
(abc, 22. jun 2012 14:20)

sem LS hahahaha, jok nego ce Seosku ligu, pardon Jadransku.
I nemesaj babe i zabe rodjace, Premijer liga je jedno, o LS sta reci i onda uporedi sa Agrozivom. Jos se smejem, mislim da se cuje u "komsiluku".

Branko Ruzic vas dobar drug

pre 11 godina

Vala, sem Partizana nista bitno nije uradio. Cega god se uhvatio u inostranstvu dobijao je otkaze posle 3 meseca. Sa reprezentacijom u Svedskoj je bio katastrofalan.
Mozete vi da pricate o njemu sta hocete i da ga velicate, ali hajde, nabrojite njegove titule i uspehe van Srbije.
(milan, 22. jun 2012 11:01)

nabroj ti Fergusonove titule van ostrva (sem LS sa junajtedom) pa je covek opet institucija, kao i profesor Dule...
(abc, 22. jun 2012 14:20)

Dokle ide vase ludilo kad si dozvolio sebi da uporedis najveceg trenera u istoriji najpopularnije igre na svetu, sa ovim bahatim covekom, koji je napravio solidne uspehe na lokalu a bio poteran obogacenom motkom gde god je bio dalje od Mojkovca.

A?

pre 11 godina

Nije vama trener problem, valjda ste do sada to morali shvatiti. Imate novca, dobru organizaciju, zato ste najbolji. Problem vas tek pocinje, razbija vam se organizacija, Dule ce tu tesko da pomogne... Nemam nista protiv decenijskog sampiona, ali, nazire se kraj dominacije.

Djordje

pre 11 godina

Vala, sem Partizana nista bitno nije uradio. Cega god se uhvatio u inostranstvu dobijao je otkaze posle 3 meseca. Sa reprezentacijom u Svedskoj je bio katastrofalan.
Mozete vi da pricate o njemu sta hocete i da ga velicate, ali hajde, nabrojite njegove titule i uspehe van Srbije.
(milan, 22. jun 2012 11:01)

nabroj ti Fergusonove titule van ostrva (sem LS sa junajtedom) pa je covek opet institucija, kao i profesor Dule...
(abc, 22. jun 2012 14:20)

Decko, svaka cast za ovaj hrabar potez, al' se spusti malo na zemlju. Kada klub iz Humske bude institucija kao sto je to Manchester United, onda ce i Dule Vujosevic imati kredibilitet kao sto ga ima Ser Alan Ferguson, covek koji nije imao potrebu da napusta svoje mesto u jednom od najvecih svetskih klubova ikad. Kako iz finansijskih, tako i svih drugih razloga, koji ga nesumnjivo cine jednim od najvecih sportskih radnika koje je sport u globalu upoznao.

boki

pre 11 godina

hehe
odmorio dule dve-tri godine pa odlučio da vidi ko to galami iz predgrađa :D
mada pomoćnici mi ne ulivaju nešto povjerenje da budem iskren

Milanche

pre 11 godina

Dule je možda kontroverzan kao ličnost, ali je kao trener, i to trener Partizana, ekspert. Čovek se saživeo sa Partizanom, poznaje klub u dušu, poznaje mentalitet, navijače... Partizan je njegova kuća. Mislim da nije nerealno da Dule sa Partizanom, ako se dovedu prava pojačanja, može i da napadne evropsku titulu. Uostalom, pre samo dve godine izmaklo nam je za dlaku finale Evrolige. Zašto to ne bi moglo i da se ponovi, i još da se stigne i spepenicu više? Dule bi to mogao, a snaga i tradicija kluba, plus najbolji navijači u Evropi, daju mu ogroman vetar u leđa. Partizan je institucija, Vujošević legenda.

bobcha

pre 11 godina

Posto se svi secate Duletovog rezultata iz Svedske imajte u vidu da je to bio najbolji rezultatt reprezentacije narednih sest godina, sve do Ivkovica. A menjali su se Obradovic, Sakota, Slavnic...imajte to na umu.
(Chaslav, 22. jun 2012 17:37)

Zato sto je tad bio najjaci sastav, da ponovim sastav koji mu je Pesic ostavio

abc

pre 11 godina

Vala, sem Partizana nista bitno nije uradio. Cega god se uhvatio u inostranstvu dobijao je otkaze posle 3 meseca. Sa reprezentacijom u Svedskoj je bio katastrofalan.
Mozete vi da pricate o njemu sta hocete i da ga velicate, ali hajde, nabrojite njegove titule i uspehe van Srbije.
(milan, 22. jun 2012 11:01)

nabroj ti Fergusonove titule van ostrva (sem LS sa junajtedom) pa je covek opet institucija, kao i profesor Dule...

Cir Milos

pre 11 godina

Zanima me samo jedno, da li Vujosevicu ista znaci rec i tezina koju sa sobom javno izgovorena rec nosi ?! Pre dva dana je decidno, prilicno uverljivo rekao da od povratka na klupu Partizana nema nista, apsoulutno nikakvih sansi za to, a sada ? Covek za rec...
(Djordje Uzice, 22. jun 2012 10:51)
------------------------------------------------------
Ajd ne mlati, molim te...

Alex Ryan

pre 11 godina

Zanima me samo jedno, da li Vujosevicu ista znaci rec i tezina koju sa sobom javno izgovorena rec nosi ?! Pre dva dana je decidno, prilicno uverljivo rekao da od povratka na klupu Partizana nema nista, apsoulutno nikakvih sansi za to, a sada ? Covek za rec...
(Djordje Uzice, 22. jun 2012 10:51)

Jel se to nama neko uplasio?

Владимир

pre 11 godina

Дечко једино може да нађе ангажман у најцрногорскијем клубу. Поредити Пешића и њега је немогуће. По којој категорији, критеријуму?!
Профи спорт је требало суспендовати после 5. октобра, јер такви марифетлуци и девалвација свега и свачега није виђена од Аркановог Обилића.

Branko Ruzic vas dobar drug

pre 11 godina

Dokle ide vase ludilo kad si dozvolio sebi da uporedis najveceg trenera u istoriji najpopularnije igre na svetu, sa ovim bahatim covekom, koji je napravio solidne uspehe na lokalu a bio poteran obogacenom motkom gde god je bio dalje od Mojkovca.
(Branko Ruzic vas dobar drug, 22. jun 2012 15:30) … Pa nije nista vece od vaseg kad cele sezone mislite da samo zbog Pesica mozete da uzmete titulu Partizanu, cak ste bili uvereni u to... Smesna deco... Opet ce Dule da vas oduci od kosarke. Skundric, Vesic, Andjelkovic, Covic, Jeremic, Djilas, Zivkovic, sta li su vam svi oni? Ima ih jos puno, seti ih se sam...
(Ma ne, nemate vi veze sa politikom i drzavom..., 22. jun 2012 18:25)

Dacic, Tadic, Dodik iz Republike Sumske sa 500.000E donacije vama, Vukadinovic Bia, ceo SPS, JUL i ekipa, ranije Mirko Marjanovic... Fino drustvo...I naravno cuveni Senta, Milosevicev posilni...

A ja, kao lud, bezim od portira...

pre 11 godina

Super je sto se Elmer vratio, jedino mislim da bi trebalo da uzme druge pomocnike, npr. Dusana Ivkovica i Zelimira Obradovica, pa jos da se vrati Fredi Haus i eto nama sampionskog Partizana.

Darko

pre 11 godina

Hi, hi, hi, hi, hi ... sada će navijači FMP-a imati ponovo priliku da na TV-u, u direktnom prenosu gledaju kako padaju najveći u pioniru. Pa onda SLEDEĆE SEZONE...

Darko

pre 11 godina

Hi, hi, hi, hi, hi ... sada će navijači FMP-a imati ponovo priliku da na TV-u, u direktnom prenosu gledaju kako padaju najveći u pioniru. Pa onda SLEDEĆE SEZONE...

_nosferatu_

pre 11 godina

Kao Zvezdašu meni je veoma drago što se vraća na klupu Partizana. Da je veliki VELIKI je. Želim mu bar još jedan F4.
Takođe se nadam još boljim igrama Zvezde i velikim rivalitetom u budućnosti.

sašo

pre 11 godina

kad je otišo pre 2 godine znao sam da će da se vrati,a sad znam da će ako poživi i u 60god da bude ponovo trener Partizana jednom rečju profesor košarke.Očekujem napredak Bertransa,Miljenovića i Beševića u ekstra igrače neka mi oproste drugi momci!Napred Dule!

velikomucenik

pre 11 godina

Mucenik,on samo u Partizanu moze da bude trener
(JM, 22. jun 2012 10:48)


Sta ste onda Vi kad pored njega ne mozete titulu da uzmete?

Chaslav

pre 11 godina

Posto se svi secate Duletovog rezultata iz Svedske imajte u vidu da je to bio najbolji rezultatt reprezentacije narednih sest godina, sve do Ivkovica. A menjali su se Obradovic, Sakota, Slavnic...imajte to na umu.

pedja

pre 11 godina

"Djordje Uzice"-a u brate je li tebi dobro, kako te ne mrzi da pises ovakve gluposti. Sigurno nece pred najvaznije utakmice da prica o svom povratku i sl

marko

pre 11 godina

1. reprezentaciju je uzeo i pokušao da odradi smenu generacija, što kasnije nije ispraćeno (do dolaska dude ivkovića). čak ni željko, najbolji evropski trener nije imao rezultate sa reprezentacijom. takođe se svi sećamo šta se dešavalo na ep u srbiji 2005.

2. pešić jadan stalno kuka, kukao je i u španiji kako mu je "oteta titula", a 2010. je pred susret makabija i Partizana govorio da je Dule bolji strateg od pinija geršona (koji je 2 puta uzastopno osvojio evroligu sa makabijem).

prosudite sami koliko su se pešić i čović uplašili. a nedavno je gos'n sujetni predsednik crvene zvezde-beograd-diva-fmp zahtevao da mu država gradi halu za evroligu. pogreši čovek ;)

NAPRED DULE, NABIJAJ KOMPLEKSE I KOMŠINICI I EVROPI!

đura

pre 11 godina

sad će đura da malo popravi budžet kk za onu podršku na izborima!
ionako u fudbalu ne znaju gdje da potroše pare, samo neke talente dovode.

AG 003

pre 11 godina

Ukoliko dođe Dule, Kari definitivno odlazi iz Dive bez obzira koliki mu budžet dali. Apsolutno je svestan da u istoj ligi nema šta da traži pored Duleta.
Živi bili pa videli

djolo

pre 11 godina

Vala, sem Partizana nista bitno nije uradio. Cega god se uhvatio u inostranstvu dobijao je otkaze posle 3 meseca. Sa reprezentacijom u Svedskoj je bio katastrofalan.
Mozete vi da pricate o njemu sta hocete i da ga velicate, ali hajde, nabrojite njegove titule i uspehe van Srbije.
(milan, 22. jun 2012 11:01)

Dovoljno je samo reci Final Four sa Partizanom! Sve ostalo van Partizana je manje vazno.

TIGER

pre 11 godina

Vidim pocinju prepucavanja ko je bolji trener,Pesic ili "OVO" sto vi nazivate trenerom.Covek je bio svetski prvak o cemu vujosevic moze samo da sanja
(Nenad, 22. jun 2012 17:47)

I tom "svetskom prvaku" jedan pocetnik, sa prosecnim timom i desetkovanim povredama ocita lekciju u sred domaceg terena u Zelezniku :))) da imate obraza ne biste se od sramote pojavili na vestima o KK Partizanu :))

A oni koji mi nisu verovali da ce se dule vratiti, sada mogu da se uvere... O ovome sam pisao pre druge ili trece finalne utakmice... Ipak je BG samo jedno veliko selo gde mozete dobiti proverenu informaciju za vrlo kratko vreme, samo ako poznajete ljude bliske klubovima...
Tako je i pre poslednjeg fudbalskog derbija iz FK Partizan procurila informacija o tacnom rezultatu 0:1, pa smo svi to lepo naplatili... :)) Sad ce komsinice reci da su posteno dobile, ali neka se zapitaju odakle im novac kojim su platili ucesce u KUPU EVROPE, samo nedelju dana posle derbija :)) Pametnim ljudima ne treba mnogo da ukapiraju... :)))

Grunf

pre 11 godina

Ne znam sta je tu lose sto imao uspeha samo sa Partizanom? Samo neka nas jos koji put dovede do Final four-a i bice super, neka afirmise nove igrace, a da li ce posle sa nekim drugim klubom imati uspeha to nije bitno. Kamo srece da i ostali trofeni treneri imaju te uspehe sa domacim timovima.

nexxx011

pre 11 godina

Ljudi, da se razumemo: Dule je majstor da od nicega napravi nesto sto je u svetu cenjeno a ne samo u lokalu. Svi treneri na ovim prostorima rade istu stvar ali sa manje uspeha. Tzv. veliki treneri se ne bi snasli u situaciji toliko malih budzeta klubova kao sto su nasi. Oni samo treba takticki da ukomponuju ekipu u kojoj svi znaju da igraju kosarku na vrhunskom nivou, a nasi treneri osim toga moraju da budu i psiholozi i pedagozi i da imaju zivce kao konopce. I zbog toga ne potcenjujte nijednog trenera, a Duletu treba svi da skinemo kapu i da se poklonimo za sve sto je uradio do sada a i za ubuduce. Pametnom dovoljno.

jegor

pre 11 godina

Partizan kao jedan od najuspesnijih klubova u istoriji evropske kosarke i institucija evropske kosarke, mora da ima vrhunskog trenera kakav sigurno jeste Dule Vujosevic. Za ove maliciozne, samo da kazem da je osnovna razlika izmedju Fergusona i Vujosevica u tome sto Ferguson vodi jednu od najbogatijih ekipa sveta i ima mogucnost da u tim svake sezone dovede koga hoce, dok Vujosevic mora da stvara igrace i medju anonimnim kosarkasima pronalazi buduce asove, a on je to do sada odlično radio. Takodje, price o njegovom navodnom neuspehu u CSKA ne piju vodu. Treba pogledati cinjenicama u oci, a to je da je uprava CSKA Vujosevicu uvalila krs od ekipe. Gde su danas nosioci igre iz proslosezonskog CSKA? U penziji (Holden, Lengdon,....). Par dobrih igraca bilo je povređeno celu sezonu (Hrjapa, Kaun, Smodiš),takođe Šiškauskas je dobar dio sezone bio povređen. Igrači s kojima je on trebao da napravi nekakav rezultat u EL, što su bila apsolutno nerealna očekivanja uprave CSKA, su u ovosezonskom timu CSKA bili rezerve rezervama, odnosno 13,14,15 ... igrač (Kurbanov, Voronov i sl.), ali su zato neki talentovani ruski igrači, zahvaljujući isključivo Vujoševiću izuzetno napredovali- Šved, Voroncevič, a posebno Sokolov koji je ovu sezonu, nažalost, propustio zbog povrede. Da je Vujoševič, nekom srećom, imao na raspolaganju igrače kakve je imao Kazlauskas ove sezone, pa čak i pola od toga, CSKA bi se lagano prošetao do titule prvaka Evrope.

Rub Izuzev

pre 11 godina

Decko, svaka cast za ovaj hrabar potez, al' se spusti malo na zemlju. Kada klub iz Humske bude institucija kao sto je to Manchester United, onda ce i Dule Vujosevic imati kredibilitet kao sto ga ima Ser Alan Ferguson, covek koji nije imao potrebu da napusta svoje mesto u jednom od najvecih svetskih klubova ikad. Kako iz finansijskih, tako i svih drugih razloga, koji ga nesumnjivo cine jednim od najvecih sportskih radnika koje je sport u globalu upoznao.
(Djordje, 22. jun 2012 16:59)
Dečko, KK Partizan je institucija u košarci, a kada to bude Manchester U, e tada neka se javi tvoj Ser, jer će i on tada imati kredibilitet.

Komshija

pre 11 godina

Pomenuo sam pre 10-tak dana da izjave u medijima ne mogu biti oslikavanje realne situacije, mislim na izjavu Vujosevica da se ne vraca...Bilo je malo neumesmo pricati o tome kog jos sezona traje... Inace Dule se vraca i to se odavno znalo.,sve najlepse Vladi u nastavku karijere i u novom klubu i hvala za trofeje koje nam je doneo. welcome home Dule

februar

pre 11 godina

Vujošević je košarkaški genijalac i borac koji se svojim košarkaškim vizijama i načinom treninga suprostavlja metroseksualnom-globalnom pederluku, sportu iz laboratorija, višemilijunski preplaćenim američkim mega zvijezdama i klubovima koji uz potporu krupnog kapitala i cionističkog bankarstva gospodare evropom. Vujošević iz ničega stvara novu vrijednost iz debelog minusa stvara veliki plus. Onaj Vraneš je njegovo remek djelo. Čovjek kad je došao u Partizan nije znao pošteno ni hodati a sada igra licem prema košu i asistira kao Divac.

loodak011

pre 11 godina

odlicno ako se vraca! ne znam zasto pisete ove glupe komentare oko toga sta je uradio van srbije. ocigledno se ne znalazi u skupim klubovima i medju precenjenim igracima. uzmite za primer kobija koji je u playoffu prosle godine posle timeout-a na 10sec pre kraja tekme sam promenio akciju koju je trener zakazao...zasto...zato sto je jedan kobi klubu mnogo vredniji od bilo kog trenera! u partizanu stvari ne funkcionisu tako. dule je jedan od veoma vaznih ljudi za stvaranje takve atmosfere u istoriji kluba i jasno je da se on snalazi samo u situaciji kada moze da se dere na igrace,da izbacuje kad koga hoce itd. tako nesto ne bi smeo da pomisli da uradi recimo siskauskasu dok je bio u cska i tu se nalazi sva sustina zasto taj covek nije nista uradio van partizana. iskreno meni se takav autoritativni sistem svidja u klubovima jer u tada postoji pravo znacenje odgovornosti trenera pa se jasno vidi da li dobro radi posao ili ne. zato verujem da ce i ovaj povratak u partizan biti uspesan kao i prethodni!

sašo

pre 11 godina

za neupućene jedini trener koji sa Evropskom ekipom pobedio neku NBA ekipu na tlu Amerike!Taj ga je izlet skupo koštao te sezone sa CSKA!.

Ma ne, nemate vi veze sa politikom i drzavom...

pre 11 godina

Dokle ide vase ludilo kad si dozvolio sebi da uporedis najveceg trenera u istoriji najpopularnije igre na svetu, sa ovim bahatim covekom, koji je napravio solidne uspehe na lokalu a bio poteran obogacenom motkom gde god je bio dalje od Mojkovca.
(Branko Ruzic vas dobar drug, 22. jun 2012 15:30) Pa nije nista vece od vaseg kad cele sezone mislite da samo zbog Pesica mozete da uzmete titulu Partizanu, cak ste bili uvereni u to... Smesna deco... Opet ce Dule da vas oduci od kosarke. Skundric, Vesic, Andjelkovic, Covic, Jeremic, Djilas, Zivkovic, sta li su vam svi oni? Ima ih jos puno, seti ih se sam...

JaRule

pre 11 godina

Neki se smeju, neki placu, neki kude a neki pozdravljaju ali cinjenica je jedna, Partizan sa Vujosevicem moze da bude samo jaci. Kostur ekipe je odlican, kupljena je vecina talenata sa nasih prostora.. Na pleju su Miljenovic i nista manje talentovani Radicevic koji je vise kombo bek.Na beku su Bogdanovic i Andjusic. Trojku ce da igraju Bertrans i Cakarevic, krilni centri Lucic i Marinkovic i centri Milutinov i Besovic. Na izlaznim vratima je Milosavljevic, Bozic ce raditi kao pomocni trener , videcemo sta ce biti sa Kecmanom. Ocekuje se dolazak proverenih igraca na mestu pleja i centra, mozda i krilnog centra. Partizan ce definitivno imati najperspektivniji sastav na ovim podrucjima a ovom timu bi mozda falio od mladjih samo jos Vasilije Micic. Odlican roster za dugu sezonu i buduce godine.

Nikola

pre 11 godina

Alo Milane sta pises ti covjece, jesi li normalan. Biti covjek znaci biti realan. Sta su final four-i Evrolige ako ne evropski i svjetski uspjeh ( uspjeh vani - izvan zemlje, kad vec hoces na tu temu )! Ja sam Zvezdas ali sam bar realan !

iv

pre 11 godina

volio bih da se ovo desi.

vratice publiku u salu. opet ce se rasprodavati arena. opet ce se igrati lijepa kosarka (na momente, makar. priznacete, poslednjih godina je nije bilo). postavice igrace na njima prave i odgovarajuce pozicije, gdje mogu da daju najvise. izmislice nekog igraca. objasnice nekoliko zivotnih principa tokom time out-a ili press konferencije. mucice/vikace/psovace/ svoje igrace zarad viseg cilja. isto to ce raditi sudijama - zarad tenzije za koju zna da nekad moze dobro da donese. nacrtace ceoni aut iz kog ce covek zakucati a ostalo je manje od sec do kraja napada. napravice taktiku da navaro da manje poena od broja licnih koje napravi pera bozic za jedno poluvrijeme (a to nije malo, realno). igrace final four s ekipom koja bi sebi, u protivnom, tesko priustila malo ekskluzivnije karte za gledanje istog. naucice nase igrace da procitaju neku knjigu a strance da zavole ovaj grad i narod. navesce ljude da iz okolnih zemalja, ostave sve, da bi dosli u ovaj grad i culi uzivo kako zvuce 'casovi ljubavi'!

ovo je samo par razloga zbog kojih bi volio da je ova vijest tacna

DzaBu

pre 11 godina

Tako je bree!! ovo je tako dobro za nasu kosarku. dva velika trenera da vode dva najveca srpska kluba! Dule nadam se da si se vratio da osvojis evroligu, vreme je ! :)

Бане

pre 11 godina

Kada klub iz Humske bude institucija kao sto je to Manchester United, onda ce i Dule Vujosevic imati kredibilitet kao sto ga ima Ser Alan Ferguson
(Djordje, 22. jun 2012 16:59)

Шлушај шинко , клуб из Хумске о коме овде говоримо ЈЕСТЕ институција и то баш као Манчестер Јунаитед ако не и већа и зато нема потребе да говориш у будућем времену. КК Партизан има у свему више трофеја од Манчестера, једино има једну титулу првака Европе мање. Манчестер их има две, али је зато Партизан 3 пута освајао међународни куп Кораћа, што је у фудбалу равно бившем купу Уефа а садашњој лиги Европе. Има још једна институција у Партизановој породици о чијим би успесима Манчестер Јунаитед могао само да сања али о томе неком другом приликом. Поздрав !

Jeste Branko Ruzic je nas dobar drug...

pre 11 godina

Dacic, Tadic, Dodik iz Republike Sumske sa 500.000E donacije vama, Vukadinovic Bia, ceo SPS, JUL i ekipa, ranije Mirko Marjanovic... Fino drustvo...I naravno cuveni Senta, Milosevicev posilni...
(Branko Ruzic vas dobar drug, 22. jun 2012 22:11) Izvini, niko nije ni rekao da Partizan nema veze sa politicarima... Problem je sto ti to predstavljas kao da kod vas nikad ni jednog politicara nije bilo... Imate pomoc politicara bar koliko i Partizan, jedini vas problem je taj sto su sad tu snage malo izjednacenije za razliku od proslih vremena kada su oni bili rezervisani samo za vas. E sad, to sto su trenutno nama zapali malo sposobniji nije nikakav razlog da omalovazavas uspehe Partizana, narocito u kosarci... Sve je bilo OK dok su sedamdesetih i osamdesetih skoro svi srpski politicari imali nekakve veze sa Zvezdom, samo je problem bio sto tad nisi mogao(a ni smeo) da se ne slazes sa tim javno kao sto ti sad radis...

ko zna,zna

pre 11 godina

Nije vama trener problem, valjda ste do sada to morali shvatiti. Imate novca, dobru organizaciju, zato ste najbolji. Problem vas tek pocinje, razbija vam se organizacija, Dule ce tu tesko da pomogne... Nemam nista protiv decenijskog sampiona, ali, nazire se kraj dominacije.
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (A?, 22. jun 2012 15:32)

I tako iz godine u godinu trazite svetlo na kraju tunela menjjuci ime kluba,prodavajuci grb i igrajuci basket jer je drugi kos odneo neko vama drag.

grobarkv

pre 11 godina

Posto se svi secate Duletovog rezultata iz Svedske imajte u vidu da je to bio najbolji rezultatt reprezentacije narednih sest godina, sve do Ivkovica. A menjali su se Obradovic, Sakota, Slavnic...imajte to na umu.
(Chaslav, 22. jun 2012 17:37)

Zato sto je tad bio najjaci sastav, da ponovim sastav koji mu je Pesic ostavio
(bobcha, 22. jun 2012 19:43)
Posto vi gani slabo pamtite sem Barija 91 :),ja cu da te podsetim!
U Svedskoj nisu bili Divac,Bodiroga,Tomasevic i da se povredio Stojakovic na prvenstvu!
4 NAJBOLJA IGRACA NA SVETSKOM PRVENSTVU!!!!

Pavle

pre 11 godina

A sta je celavi uradio kao trener van Srbije? E moj Dule!!!
(Bojan CZV, 22. jun 2012 11:21)
Nista za tebe i zato je nama dobar za Partizan . Odlican

Peca

pre 11 godina

Tako mi to radimo: Putin,Medvedev pa opet Putin.!!P.S.-'Ajde Klempo kupi prnje,pa lagano za Nemačku,ne brukaj se više pod stare dane,i sačuvaj bar ono malo ugleda što što je preostalo.Ipak si Grobar.

vlada-so

pre 11 godina

Kod duleta najviše volim ono kada otera sudije u tri ...,dobije tehničku,uzme tajm aut i posle toga sledi serija od 10-0.Ovaj trogodišnji ugovor je ustvari samo povratak u prirodno okruženje.Smrt fašizmu-živeo partizan.