Nedelja, 29.04.2012.

16:12

Partizan šampion peti put u nizu!

Fudbaleri Partizana obezbedili su petu uzastopnu titulu šampiona Srbije pošto su u 27. kolu savladali Borac u Čačku sa 4:0.

Izvor: B92

Partizan šampion peti put u nizu! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

141 Komentari

Sortiraj po:

BuNT

pre 11 godina

Zašto vi niste igrali protiv Reala to finale KEŠ-a kao Partizan 23 (dvadesettri) godine pre vas? Kako misliš nije igrao Real. Dobro, onda Barsa. Ni ona? Mančester? Liverpul, Arsenal? Čelsi? Ni oni? Što niste igrali protiv Juventusa? Intera, Milana... ništa? Pa kojih je to šampiona bio kup?
(HistoryChannel, 29. april 2012 18:32)
25 godina ranije, nemoj da nas brukas svojim neznanjem

Idi kuci sajpi u vis xD

pre 11 godina

@o bre braco grobari dokle cu da vas lozim sa ovim nickom zvezdasica....ahahahaha ajd uzdravlje
(muamua, 29. april 2012 22:17)
I sta sad ti pokusavas majke ti? Da se vadis za glupost???
NE IDE TO TEK TAKO ;)

Tole

pre 11 godina

@ Pet puta u nizu, malo li je?

Od nas ste bolji za dve klase, to se bas videlo u Kupu. Ne znam kako neko moze da izvaljuje ovakvu glupost a da njegov tim izgubi od najveceg rivala za mesec dana dva puta lagano. Sad ispade da je bilo slucajno. Kada ste dobijali derbije u nizu prethodne tri godine meni nije padalo na pamet da pricam takve nebuloze, pa cak i kad ste se prosle godine provukli u Kupu, sa nevidjenim bunkerom na Marakani. Ko je bolji, tj. ko je manje los pokazace Evropa. A i da nas dobijete u derbiju opet ce biti 2:1 za nas ovog proleca, dakle o nekoj "klasi" nema ni govora. Ne znam samo sta cete pricati ako izgubite? I da, da li to znaci da smo u sezonama 2001/02 i 2002/03 bili za tri klase ispod vas kada smo imali -15 i -20, a u derbijima vas oducili od fudbala? Cisto me zanima tvoje shvatanje reci "bolji". Za mene je to Evropa, pa onda derbi, sve drugo je zamajavanje masa.

Krstic

pre 11 godina

Molim Pejovica(mislim tako mu bese prezime)i Poledicu da sacuvaju vest,ko je od igraca Borca primio novac da lazira danasnju utakmicu.Vest sacuvajte i objavite 2020 godinem jer Evropa samo ceka da neko popljuje nas fudbal.Nemoj da omanete,nase postenjacine.Cestim Partizanu na petoj tituli,i mnogom uspeha u evropi.

alejandro

pre 11 godina

Hajdemo napred, crveno-beli,
ori se ceo stadion,
hiljade srca za vas kuca,
jer ti si Zvezdo sampion
ole,ole.....
(Mrkela, 29. april 2012 20:21)

Sampion u kom sportu?!

TIGER

pre 11 godina

Pitanje za ovog kladionicara sto ce se kladiti protiv Partizana u LS...
Kazes 5+, 7+... Kad je Partizan primao toliko golova u grupama LS? Verovatno si se obogatio na nasim utakmicama u LS? :))

I da, nas ima 250 na svim utakmicama... Ali pravih 250...
I Spartanaca je u Termopilima bilo 300, zar ne? :)))
Nego gde nestade onolika publika sa pocetka prolecnog dela? Od 40 000 sad vas nema ni 400 na utakmicama... Sa sve besplatnim ulazom na zdravste knjizice :))

TIGER

pre 11 godina

(Cole, 30. april 2012 01:34)

Cemu tvoj plac? :))

Cestitke na novoj tituli, ali njoj cu se radovati kad se zavrsi prelazni rok. Onda cu videti da li vredi sto smo je opet osvojili ili ne...
Svakako da je lepo cuti peta titula u nizu, ali one nemaju taj znacaj bez Evrope!!!

Apache

pre 11 godina

titula titula slavice se titula PARTIZAN je sampion peva cela SRBIJA. sto se tice komsija: ne pomazu piksi deja ni trofeji iz muzeja...

Zeca

pre 11 godina

Sta je sad sa Ruzicem i 'nije nam u interesu da opet uzmemo titulu'? Svirali ste na sve strane kad vas je uhvatila frka, a sad? Nikom nista? I samo jos nesto: zar ne pozelite da odigrate bar jedno regularno i posteno prvenstvo? Onako, muski?
(Cole, 30. april 2012 01:34)
Mi muski igramo, a sa strinama iz Zvezde i Vojvodine je nemoguce igrati oni vise vole da vode abrove nego da igraju fudbal.

Cole

pre 11 godina

Sta je sad sa Ruzicem i 'nije nam u interesu da opet uzmemo titulu'? Svirali ste na sve strane kad vas je uhvatila frka, a sad? Nikom nista? I samo jos nesto: zar ne pozelite da odigrate bar jedno regularno i posteno prvenstvo? Onako, muski?

ackoniskikartel

pre 11 godina

Bitno je da mi imamo 70% ekipe pre kfalifikacije za Ligu Sampiona,ovaj tim sa 2,3 otakaza i sa 3,4 pojacanja izgledace sasvim pristojno u Ligi Sampiona ili Ligi Evrope,videcemo kako ce se sve kretati ! Imamo Stojkovica,Ilica,Petkovica na golmanu ! Imamo dva desna beka,Aksentijevica i Rnica (Miljkovic treba da dobije otkaz,a na njegovo mesto da dodje Rnic,kome to i jeste prirodna pozicija i na njoj je odigrao super kod Vermezovica 2005) na levom beku imamo Volkova,koji ostaje,a uz njega i Lazevskog,a ako kojim slucajem on ode treba na to mesto baciti u vatru nekog iz omladinskog pogona,da se kali uz Volkova ! Srednji red bi sa josh jednom pravom desetkom izgledao sasvim zadovoljavajuce,ali uz to trebalo bi Sasa Ilic na neku funkciju u klubu,a Babovic preko ! Onda nam ostaju Sasa Markovic,Manga,Ninkovic,Vukic i jedna dobra desetka,ali koja ce da radi po desnoj strani,poshto za levu imamo Mangu ! Naravno ako bi ostao Tomic,to bi bilo extra,moze da igra na nekoliko pozicija i da se kombinuje ! Stopera sam zaboravio,ali tu su Ivanovc,Ostojic od leta nadam se i Anderson koji uopshte nije toliko losh,ali u svakom slucaju tu nam treba jedno pojacanje sa iskustvom npr. Jokic ili neko njemu slican koji ima i godina,ali i iskustva ! Naravno napad Lazar Markovic,Tejgo i josh jedan stranac,ali razbijac ! Ko kaze da nemamo ekipu grdno se vara ! Kao shto rekoh,ovo samo treba da se nasminka josh malo i bice to zadovoljavajuce za nashe uslove !

Tole

pre 11 godina

@novicas

Nemojte samo da nas gazite kao u Kupu, samo to neeee! A LS vam je sasvim realna opcija, imam dojavu da ribari i konobari nece ici u kvalifikacije, za pekare i elektricare jos nisam siguran. Sve u svemu ne treba da gubite nadu :-)

grobar8

pre 11 godina

@grobar8...da se razumemo to je bilo podsmevanje navijacima komsinice koji potenciraju na satro drzavni projekat i svakako nista protiv ovog tima partizana

Pet puta u nizu, malo li je?

pre 11 godina

Tole, 29. april 2012 23:07) E Tole, Tole, bitno je da cete vi da popasete opet deset komada od tamo nekih profesionalaca. Svake godina vas prvi koje izvucete pregaze ko plitak potok i ti si sad doso ovde da mudrujes... Idi slavi vicesampionsku titulu i uzivaj, sledece godine mozda ni toga ne bude. Pusti ti nas sa nasim ribarima i konobarima. Vazno je da smo od vas za dve klase bolji, to sto gubimo od nekih tamo vama nije nikakav uspeh i ne znaci vam ama bas nista.

Partizan Forever

pre 11 godina

Kako neko moze da ne voli Partizan?
Sampioni u svim sportovima, to je pravi pobjednicki mentalitet citavog SD.
Svaka cast svima i samo tako nastavite.

Juarez

pre 11 godina

Apelujem na Delije da se ne spuštaju na nivo grobara i ne upuštaju u jalove rasprave sa navijačima "DRZAVNOG PROJEKTA" koji samo političkom voljom osvaja titule..
(Peca Delija, 29. april 2012 18:09)

Xaxaxa, druze smesan si sa komentarom kao duh Kasper i Teletabisi zajedno.

Da je FK Partizan drzavni projekat, mi bismo igrali LS svih ovih godina i ne bi se dozvoljavalo da mesetari u nasoj upravi pokupe sav kajmak od transfera i drugih izvora prihoda. Nije poenta projekta osvajati bajatu JSL, vec napraviti korak (ili dva) u Evropi. Kamo srece da smo projekat, ili da nam drzava pomaze, i nama i vama.
KK Partizan je nazivan istim tim drzavnim projektom sto je jos zalosnije. Da je tako, mi ne bismo prodavali iz godine u godinu najjace igrace, a pogotovo posle F4 u Parizu, vec bismo ulagali u tim i uslove za rad. Tom istom klubu su uprkos tome sto je trenutno prvi sportski brend Srbije u Evropi (timski sport), iskljucivali grejanje u Pioniru i morali su da rade u nekim drugim dvoranama. I drzava pomogla, xaxa, kako da ne.

Isto vazi i za VK Partizan (jer su se sami krpili kako su znali). Sostar je par puta ukazivao na to koliko je neophodna pomoc drzave, ali je ona izostajala. Barem bi se ekipa sacuvala sa tim novcem i ponovo pokusala osvojiti EL. Ovako, Partizanu odlaze najbolji igraci, uslovi iz godine u godinu sve gori i gori, a navodno smo projekat broj 1 ! Xaxa, tuzno brate.

PS. Znas koji klub je skoro deceniju bio projekat, sa visokim ulaganjima sto se znalo oduvek? Zvezda (ali ona prava, ne ova nova). Samo ste imali Kleute i slicne koji su vas zabili u beton, spiskali ste svu kintu jer ste hteli slavu preko noci, na silu i na "divljaka", a jos ste pride imali mesetare koji su vas zavrnuli.

realnosti malo nije na odmet!

pre 11 godina

Peca delija) Osvojili smo 5 puta uzastopno i idemo do realizacije državnog projekta od 10 puta za redom.A da li nas je sramota?
Pa priznajem,jeste malo,jer vas neprestano terorišemo,nemilosrdno vam gazimo po sećanjima,pljujemo na vaše muke po Robiju,poklonimo vam s vremena na vreme neki trofejčić da ne izludite potpuno...
Dobro je za nas što postojite,jer da nije vas ne bismo imali koga sa zadovoljstvom da gazimo.
Avram Grant, bre,liga šampiona,bre!
VIDIMO SE SLEDEĆE SEZONE,BRE!
(novicas, 29. april 2012 20:16)

Zar ti stvarno razmišljaš o ligi šampiona posle Šamroka (čitaj: konobara)??? Zar ti stvarno možeš da zamisliš Partizan u ligi šampiona sa ovakvim timom??? Cccccc

Milan

pre 11 godina

Cestitam komsinicama na zasluzeno osvojenom drugom mestu. Biti 5 puta za redom vicesampion nije mala stvar. Jos jednom, iskrene cestitke!

ultrasrbin

pre 11 godina

(Peca Delija, 29. april 2012 18:09)
Sto nas ne demoliraste dok je bio Stanoje. A kup jos niste uzeli. nadam se da vam Mazic vise ne smeta.Podsetime sta je bilo u prvenstvenom derbiju pa da znam kako to vi posteni u kupu zbog pobede,a mi da se stidimo u prvenstvu.

Cicabor

pre 11 godina

Veliki pozdrav,svaka čast,poštovanje i sve čestitke g-dinu Draganu Djuriću! Šta je sve izdržao ovih zadnjih 6 meseci,toga nije bilo za svih 34 god!koliko je veran Partizanu (samo je Todorić duže od njega!).A bilo je svega i svačega :predizborni pritisci političara,besomučna hajka plaćenih medija,podli udarci najbližih saradnika,mržnja potplaćenih ili beslovesnih 'navijača',podrivanje od novokomponovanih 'partizanovaca' tipa Mikoja iz Šapca,patološku mržnju Zvezdaša (njih jedino,donekle razumem).........Još jednom SVAKA ČAST! I dok je g-din Djurić tu,niko ne treba da se boji za budućnost Partizana! A kada jednom ode,ovi koji ga sada pljuju,moći će sa nostalgijom da se sećaju ovih divnih godina naše vladavine,i shvatiće da smo i mi imali svog Santjaga Bernabeua. P.S.-Au,u kakvu igračinu raste Ninković! Mešavina Eusebija i Krojfa.

zoran

pre 11 godina

Danas uzesmo 25. tituli u vaterpolou i 24. u fudbalu...malo li je..??

Mogu da zamislim kako ce Partizan odrati Zvezdu u prvenstvenoj za nedelju dana. Shvatice konachno komshinica kako je prosla u finale Kupa. Uvidece kolika je razlika u kvalitetu pa im ni osvajanje kupa (ako ga osvoje,,,verujem da hoce, jer nema shanse da politichari drugachije dozvole..bice penala koliko hoces,,) nece znachiti nishta.

Samo slep ne vidi koliko je Partizan bolji tim od Zvezde. Pa ovaj Ninkovic i Markovic su nezamislivi kvalitet za Zvezdu..ali nepostojeci.
Zao mi je Robija, jer ga cenim kao izuzetnu legendu u nashem fudbalu, ali ga Lukic iskoristio da ostane u fotelji. Nishta drugo.
Isti Lukic potpisuje memorandume (to nisu ugovori) kako bi prevario UEFA organizaciju ne bi li mu dali licencu za Evropu, ali tu ga smo Tole (koga Zvezdashi pljuju uveliko) moze spasiti, jer je dobar sa Platinijem.

ajgor

pre 11 godina

Os srca vam zelim da se plasirate u LS jer ste vi jedina sansa da bez rizika ovaj napaceni narod uzme neki dinar, samo sto necu kao pre dve godine da igram ziheraski po crvenu dve, razmisljam da prodam gajbu ako udjete pa trpaj sve na kontru iz 2 u 2, iz 1 u 1, 5+, 7+, sta god, nema greske verujte mi, 0 boda zagarantovano. Sto se nas tice, voleo bih nikad da je ne igramo ako je igramo tako kao vi, ali to nije tema, bitno je da vi udjete i da napravim pare za neko dobro zimovanje u Svici.
(Ajmo ajmo, 29. april 2012 21:57)
# Link komentara

A da ti grunes bensedin / dva ... Mislim, za svaki slucaj, oce srcka da strada od prevelikog stresa...

Dragan iz SLO

pre 11 godina

Delija sam i čestitam komšijama zasluženo osvojenu titulu.
Vidimo se 5. maja. I neka pobedi bolji, a navijači obe strane, samo SPORTSKI i POŠTENO!!!
Živela SRBIJA!!!

Ajmo ajmo

pre 11 godina

Os srca vam zelim da se plasirate u LS jer ste vi jedina sansa da bez rizika ovaj napaceni narod uzme neki dinar, samo sto necu kao pre dve godine da igram ziheraski po crvenu dve, razmisljam da prodam gajbu ako udjete pa trpaj sve na kontru iz 2 u 2, iz 1 u 1, 5+, 7+, sta god, nema greske verujte mi, 0 boda zagarantovano. Sto se nas tice, voleo bih nikad da je ne igramo ako je igramo tako kao vi, ali to nije tema, bitno je da vi udjete i da napravim pare za neko dobro zimovanje u Svici.

sttewan

pre 11 godina

@zvezdasica
Јој несрећнице...Јa имaм 13 годинa и знaм целу историју свог вољеног Пaртизaнa,тaко дa штa год дa кaжем нећу се обрукaти.A ти би бaр могла дa знaш против когa је твој тим игрaо у КЕШ у којем није ни било шaмпионa.

Micko

pre 11 godina

Apelujem na Delije da se ne spuštaju na nivo grobara i ne upuštaju u jalove rasprave sa navijačima državnog projekta koji samo političkom voljom osvaja titule. Pravu snagu Partizana videli smo u dve utakmice kupa kada smo ih demolirali!
Ove godine uzimamo kup, u ovakvim okolnostima bolje nije moglo. Grobari neka uzmu titulu, ako ih nije sramota.
(Peca Delija, 29. april 2012 18:09)

Nije nas sramota.... a da, i uzeli smo titulu!

Tole

pre 11 godina

Evo do sada 92 komentara, cak je i navijackoj grupi "grobari tastatura" mucno bilo kakvo komentarisanje ovog prolecnog dela. Obicno ih je ovde prisutno svih 250 koliko ih ima na stadionu, ali nesto je interesovanje opalo, verovatno je ostala ova klinarija 13-16 godina. Evo ja vam cestitam, ali na zalost mnogih Grobara ovde, ova titula nece moci da promeni 0:4 u Kupu, znate ono Luka kroz usi, Kasalica kroz noge, Laza ispod ruke, Borha kroz ruke, ma seticete se... Sto se mene tice mozete svake godine kao ovog proleca, osvajate titule a mi vas oducimo od fudbala u derbijima.

dzozey

pre 11 godina

Sve dok ostale ekipe igraju protiv jsd sa 33% mogucnosti, a protiv Zvezde sa 100%, jsd ce biti prvak i kad bi izgubio oba puta od Zvezde u ligi.
(NInca, 29. april 2012 20:47)
Sve dok Partizan osvaja prvenstvo, Zvezdasi ce da kukaju! Mali podsetnik...prosle godine smo izbacili Zvezdu iz Kupa i pobedili Zvezdu u prvenstvu i osvojili i Kup i titulu...hvala na paznji.

vuchkomilli

pre 11 godina

Cestitke rivali! Titula je bila u dzepu vec u Decembru...

nego, morao bih da primetim da ovo nase klince od 7 i po godina koje pominje zvezdu i Bari i panceva pobra najvise komentara... i to u sred slavlja... i to zajedljivih... Sa vama stvarno uvek komedija...

kvisko

pre 11 godina

Za Deliju koji pita...jel vi stvarno mislite da cete nas stici po broju trofeja@ Decko, ako vas cika Lukic ostane jos malo na celu vase Zvezde ne samo da cemo vas stici nego i prestici. Lukic je najvisi poklon koji je Partizan mogao da dobije.

NInca

pre 11 godina

Sve dok ostale ekipe igraju protiv jsd sa 33% mogucnosti, a protiv Zvezde sa 100%, jsd ce biti prvak i kad bi izgubio oba puta od Zvezde u ligi.

fkr1958

pre 11 godina

Realno pfc je bolji od ostalih timova vec par godina,tako da im titula realno nije nikad ni bila ozbiljno ugrozena. Takodje liga je iz godine u godinu losija,pa ove godine Metalac,Borac,Smederevo,Javor,N. Pazar i Bsk,nisu ni igrali fudbal,vec igru koja na to podseca. Ni druge ekipe nisu bile bolje,tu i tamo poneka ok tekma. Mi trenutno nemamo igrace koji znaju da daju golove,i desavalo se da u pojedinim kolima stranci daju pola golova. Pri tom fss uvodi pravilo 3 stranca,sto znaci da ce ubuduce biti jos manje golova i jos gore igre!
Znaci partizani zasluzeno,a verovatno ce i sledece godine ponoviti,jer oni su poluamaterski,a ostalih 15 timova amaterski klubovi u ovoj tuznoj ligi. Nazalost!

samo partizan

pre 11 godina

Hajdemo napred, crveno-beli,
ori se ceo stadion,
hiljade srca za vas kuca,
jer ti si Zvezdo sampion
ole,ole.....
(Mrkela, 29. april 2012 20:21)


peva decko i place...
tuzno...
bas smo nemilosrdni:)

Povratak u budućnost

pre 11 godina

zvezda:bari 0:0 pancev goooooo zvezdaa je prvak evrope
(zvezdasica, 29. april 2012 17:29)

Izađi lutko iz vremeplova, u XXI veku smo. I čim izađeš raspitaj se ko je sa kim igrao.

novicas

pre 11 godina

(Peca delija) Osvojili smo 5 puta uzastopno i idemo do realizacije državnog projekta od 10 puta za redom.A da li nas je sramota?
Pa priznajem,jeste malo,jer vas neprestano terorišemo,nemilosrdno vam gazimo po sećanjima,pljujemo na vaše muke po Robiju,poklonimo vam s vremena na vreme neki trofejčić da ne izludite potpuno...
Dobro je za nas što postojite,jer da nije vas ne bismo imali koga sa zadovoljstvom da gazimo.
Avram Grant, bre,liga šampiona,bre!
VIDIMO SE SLEDEĆE SEZONE,BRE!

nikola

pre 11 godina

(Marko, 29. april 2012 18:05) Da nije njih ne bi vi ni kup vidli! Ma ugasili bi se do sad. Oce ljudi titulu, al ne znaju, pa samo placu! I da li vi stvarno verujete da ste bolji, al vam neko smesta? Ja ne mogu da verujem da vam tako nesto pada na pamet. Ipak se vi salite, to samo namerno provocirate. Peti put u nizu, a bice jos dve sigurno!!!

juznjak

pre 11 godina

Za ovu titulu je najzaslužniji Stanojević. Avram Grant nije nimalo unapredio igru i da mu Stanoje nije stvorio kapital od +10 u jesenjem delu, teško da bismo uspeli. U Grantovom bilansu ostaće upamćena dva, a uskoro verovatno i tri poraza u večitom derbiju. Đuriću odlazi!
(Milanche, 29. april 2012 19:31)


ti bi bio najsrecniji da smo izgubili titulu?!

vasa mrznja prema klubu vas je distancirala od juga definitivno,a uskoro ce i od stadiona!
ne predstavljaj se nigde da si navijac partizana!


samo tebi verni,
samo tebi odani!!!

svekrva

pre 11 godina

zvezda:bari 0:0 pancev goooooo zvezdaa je prvak evrope
(zvezdasica, 29. april 2012 17:29)

Snajka, nisu igrali protiv Barija... Raspitaj se malo...
(vasa, 29. april 2012 19:40)

Ja te razumem, nemaš dovoljno godina da to znaš a i ako imaš ..ne možeš da se setiš kada je to bilo. E snajke ...

PartizanSampion

pre 11 godina

zvezda:bari 0:0 pancev goooooo zvezdaa je prvak evrope
(zvezdasica, 29. april 2012 17:29)

Snajka, nisu igrali protiv Barija... Raspitaj se malo...
(vasa, 29. april 2012 19:40)

A pusti dete verovatno nije ni bila rodjena tada :)))

nece, pa nece

pre 11 godina

(Peca Delija, 29. april 2012 18:09) Za vas nikad nece biti prave okolnosti, jer nemate pojma. Umesto da budete zahvalni na sretnom prolasku u finale kupa i jednom kao ljudi cestitate i priznate da smo bolji od vas, vi samo laprdate nesto. Vi navijaci pravite od velikog kluba kakav je bila, ponavljam BILA Zvezda, klub gubitnika, jer nikad necete da priznate gde vam je mesto. I ne daj Boze da ste vi sami krivi zbog vasih neuspeha.... Svaka cast Partizanu jer je za klasu jaci od svih u nasoj ligi, hteli vi to da vidite ili ne...koga je uostalom briga za misljenje vecito drugih!!!!

aca_bg

pre 11 godina

@peca delija
Prijatelju, pogledaj fotografiju od pre neki dan kada je potpisan memorandum sa Kinezima, pa onda pricaj o drzavnom projektu. Da nema te drzave koja Vam je dovela Gazprom vec bi davno bili pod vodom. A sto je najlepse opljackale su Vas vase "zvezdine zvezde".

ennzo5

pre 11 godina

Partizanu cestitke na 5 tituli zaredom i siguran sam da ce da ih bude jos jer Zvezda po kvaliteti nije medju prvih 5 klubova u Srbiji,da ih ne guraju sudije i drzava nebi igrali evropska takmicenja nikada.Sto se tice ove price o Bariju mene bi bilo stid da je Partizan osvojio kup sampiona a da citavu finalnu utakmicu nije presao centar i da nije uputio jedan jedini sut na gol Olimpica.Poredjenja radi u Skotskoj je Celtik osvojio kup sampiona 1967 g pa citav svijet Glasgow RAngers smatra vecim klubom od Celtica,da ne spominjem Steauu,Nothingem Forest(2 puta prvaci evrope)Aston Villu i ostale klubove sampione evrope koji danas nisu medju onim najpopularnijim.Naprijed Partizan,idemo do 6,7,8 itd zaredom titule ako Bog da!

Milanche

pre 11 godina

Za ovu titulu je najzaslužniji Stanojević. Avram Grant nije nimalo unapredio igru i da mu Stanoje nije stvorio kapital od +10 u jesenjem delu, teško da bismo uspeli. U Grantovom bilansu ostaće upamćena dva, a uskoro verovatno i tri poraza u večitom derbiju. Đuriću odlazi!

duledudule

pre 11 godina

bedne su vam te titule.i opet ih imate manje i necete nikad imati vise.ovaj grant vam je peti trener za petu titulu,a kad odu iz partizana nema ih nigde,sve same trenercine.to govori o ovoj nasoj ligi a la tole.a petog dobijate trecu porciju za redom,da vam nagovestimo sta vas ocekuje u buducnosti,znate,ono isto sto je bilo pre vase "dominacije" od 8 utakmica bez poraza u derbiju...

DELIJA

pre 11 godina

Sve čestitke Partizanu ! Pobeći Zvezdi 10 i više bodova ( ko zna koliko još do kraja ) NIKO ne može da kaže da je nezasluženo . Realno stvarno su najbolji a da li je to dovoljno i za Evropu videćemo . ČESTITAM PARTIZANU !!!

komedija

pre 11 godina

@(zvezdasica, 29. april 2012 17:29)
Hahahhah pa ovo je vrh! Jel ti uopste znas protiv koga je tvoj klub igrao tada? Nemas pojma, jel tako?
(Libero, 29. april 2012 18:21)
E to sam i ja hteo da kazem a izgleda i da ni rezultat ne znam, misli da su dobili sa 1:0 :D

Arsenal4life

pre 11 godina

@Zvezdasica *Facepalm* Pod 1:NIje bilo Zvezda-Bari nego Zvezda-Olimpik Marsej,pod 2:Bili su penali iz kog je Pancev dao odlucujuci gol,Pod 3:Kaze se Gol,a ne go i pod 4:KAKVE TO VEZE SA TIM DA SMO 5. PUT ZA REDOM SAMPIONI!???

CartmaN

pre 11 godina

Ово је једна од најсјајнијих титула. Не због наших квалитета, јаких противника... Сија јаче од осталих јер не треба заборавити изјаве министра Јеремића у Бечу у августу прошле године, не треба заборавити изјаве предсједника Тадића на стадиону Црвене Звезде, не треба заборавити крађе из очију на пар утакмица у првенству у корист конкуренцији шампионима (најстрашније у Смедереву). Не треба заборавити некажњавање побјегуља с финала купа прошле године, И најбитније, не треба заборавити хајку која се сваких пар мјесеци диже, побједе омаловажавају а порази дижу у небеса.

И да се добро припремимо за јесен, надрљали смо следеће сезоне.

Не дајте се браћо наша

pre 11 godina

Hvala ti,hvala ti crno-bela ljubavi... U subotu 5 maja ima da vam pokazemo koji opanak na koju nogu ide ,susret petostrukih uzaztopnih sampiona i petostrukih uzastopnih vicesampiona (pozdrav za sve lazne KODARE68 i vidimo se i iduce sezone).
(KODAR68, 29. april 2012 18:19)

Истине ради, у једној од претходних сезона ови што долазе шампионима у суботу су били трећи, нису били вицешампиони.
Уживајмо!!!

vasa

pre 11 godina

zvezda:bari 0:0 pancev goooooo zvezdaa je prvak evrope
(zvezdasica, 29. april 2012 17:29)

Snajka, nisu igrali protiv Barija... Raspitaj se malo...

srele

pre 11 godina

Želio bih uputiti najtopliju, najiskreniju i najsrdačniju čestitku svim navijačima Partizana, ma gdje da se nalaze od Kanade do Australije za osvojenu 24. šampionsku titulu. Za ovaj uspjeh veoma je zaslužan trener Aleksandar Stanojević, a njegov uspješan niz nastavio je Avram Grant. Čestitke zaslužuju svi crno-beli prvotimci koji su ovoj 2011/12 nosili dres najdražih boja. Posebno imponuje da je ova sezona izbacila nekoliko supertalenata kao što su: Lazar Marković, Nikola Ninković, Saša Marković, David Manga, Miloš Ostojić, Nikola Aksentijević, Marko Šćepović.
Partizan ima perspektivu. Samo pametno i jedinstveno. Još jednom čestitke!

grobari1967

pre 11 godina

Apelujem na Delije da se ne spuštaju na nivo grobara i ne upuštaju u jalove rasprave sa navijačima državnog projekta koji samo političkom voljom osvaja titule. Pravu snagu Partizana videli smo u dve utakmice kupa kada smo ih demolirali!
Ove godine uzimamo kup, u ovakvim okolnostima bolje nije moglo. Grobari neka uzmu titulu, ako ih nije sramota.
(Peca Delija, 29. april 2012 18:09)

Kada ces da shvatis da vas svake trece godine pustamo da osvojite kup, kako bismo Lukica odrzali tamo gde je sad. A i da bi mogli da snimite DVD.

jel vazi? baci petaka?

pre 11 godina

Apelujem na Delije da se ne spuštaju na nivo grobara i ne upuštaju u jalove rasprave sa navijačima državnog projekta koji samo političkom voljom osvaja titule. Pravu snagu Partizana videli smo u dve utakmice kupa kada smo ih demolirali!
Ove godine uzimamo kup, u ovakvim okolnostima bolje nije moglo. Grobari neka uzmu titulu, ako ih nije sramota.
(Peca Delija, 29. april 2012 18:09)

apelujem i ja na tebe da prestanes da umisljas stvari jer nije dobro za mozdane celije, a i prelepo je vreme steta da zivis u zabludi da je jos zima...jedan je zivot...
inace...pozdravili vas kinezi i boris tadic i porucili da ce da vam naprave stadion i poklone titulu al tek kad Tole dozvoli...

pera

pre 11 godina

E ove "delije' kao po obicaju pokazuju da su obicni "jazavci". Pa ne znaju ni da cestitaju boljem. Petostrukom sampionu !!! Kad su oni zahvaljujuci nesrecnim okolnostima izbacili Partizana iz kupa, 99 % grobara im je korektno cestitalo. Ali od zvezdinih navijaca to se nije moglo ni ocekivati. I jos tvrde da su bolji. Hahahahaha. Dobro neko rece, pogledajte Lazara, pa Ninkovica, Aksentijevica i da ne nabrajam Partizanovu mladost. I kad ode ova stara generacija, uz manja pojacanja bicemo bolji. Uvek. Jedite se od muke kad ste takvi. Bravo Partizan !!!!!

HistoryChannel

pre 11 godina

zvezda:bari 0:0 pancev goooooo zvezdaa je prvak evrope
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (zvezdasica, 29. april 2012 17:29)

Zašto vi niste igrali protiv Reala to finale KEŠ-a kao Partizan 23 (dvadesettri) godine pre vas? Kako misliš nije igrao Real. Dobro, onda Barsa. Ni ona? Mančester? Liverpul, Arsenal? Čelsi? Ni oni? Što niste igrali protiv Juventusa? Intera, Milana... ništa? Pa kojih je to šampiona bio kup?

Pećko Pivo - Birra Peja

pre 11 godina

Sasa Ilic je proglasio Ninkovica za svog naslednika. Ako je Ilic iskren,ako zeli da pomogne Ninkovicu onda neka prestane da mrcvari i sebe i navijace,neka zavrsi karijeru i oslobodi mjesto Ninkovicu!
Mada,ja se nadam da Ninkovic nije naslednik Ilica,tj. nadam se da ce Nikovicu fudbal da bude prioritet a ne...znate na sta mislim.

JaRule

pre 11 godina

Za jedne je namesteno zato sto Partizan mora da pobedi zbog N.Pazara(a ti isti godinama tvrde da je Borac Partizanov tim) , dok je za druge bio vec vidjen 1 na Borac jer je Partizan trebao da pustI Borac zato sto eto ta dva kluba godinama namestaju...Jedno je sigurno a to je da je Partizan nikada lakse osvojio titulu i to ne zbog visokog kvaliteta nego zbog slabosti drugih.
Meni je izuzetno drago sto smo na delu videli mladog Ninkovica, decka od 17 godina koji je sa par poteza pokazao sta znaci jednostavnost, brzina i drcnost u fudbalu. Dve asistencije, jedan zuti karton nad njim, sigurna kontrola lopte i dve sanse koje je imao posle solo akcija. Vreme je da se njemu da daleko veca minutaza koju zasluzuje talentom.
Sto se tice Evrope , za iskorak su potrebna pojacanja, i to igraci koji ce odmah igrati u prvoj postavi. Ako je Pauljevic brz i kvalitetan igrac onda ga treba sto pre kaparisati(Stanoje je to propustio kada kod njega nije prosao probu proslog leta a gle cuda, to je prosao matori Rankovic). Stopera treba traziti u inostranstvu, Stepanov ili stranac, iz nase lige bi mozda mogao Mojsov ili Vujadinovic. Marebasvili je vec vidjen u Partizanu umesto Tomica, umesto Mede ce da dodje stranac i ostaje pojacanje u napadu. Da li ce to da bude Tejgo , Aruna Dindane ili neko treci pokazace vreme.

rango

pre 11 godina

Do kraja više nije bilo uzbuđenja ni promena na semaforu, pa su fudbaleri Partizana proslavili rekordnu petu uzastopnu titulu šampiona.
..pa komantator reche da na onom igralistu nema semafor!!!
...vala im je ruzan onaj stadion ko u engleskoj osmoj ligi,ha,ha..
..pa zar grad od skoro 100 000 st.ne moze da skocka jedan dostojan stadion za 10k ljudi...ovako neka idu u drugu ligu..

Partizan Forever

pre 11 godina

Hvala vam momci za sve ove godine titula, bila je privilegija biti navijac Partizana sve ove godine, a to je evo vec preko 20 god.
Jos jedna titula u nizu,jedva cekam jubilarnu 25 kada ce se ispuniti moj san da stignemo komsije po broju titula.
Danas je dan za slavlje ali potajno se nadam da cemo se pojacati i da cemo rekonstruisati stadion da bi postali pravi moderan klub i da bi mogli da konkurisemo i u Evropi.
A Ninkovicu svaka cast, oduvjek sam znao da je on nas najveci talenat.
Pozdrav

JAMB!

pre 11 godina

videli smo šta sloboda uradi borcu a zvezda partizanu toliko o najboljim ekipama
(dum, 29. april 2012 17:29)
A vidimo svi i tabelu a tamo 12 bodova razlike izmedju sampiona i drugoplasiranih. :))

Sasa

pre 11 godina

zvezda:bari 0:0 pancev goooooo zvezdaa je prvak evrope
(zvezdasica, 29. april 2012 17:29)

Bas mi je zao sto si i sto ces svoje najbolje godine zivota proziveti kao luzerka. Mada , zavisi kako postavis stvari. Mozda Vi niste drugi , vec Prvi do PRVOGA, ili mozda PRVI ZA MALO. Sta te briga , tu je Sledeca Sezona.

Peca Delija

pre 11 godina

Apelujem na Delije da se ne spuštaju na nivo grobara i ne upuštaju u jalove rasprave sa navijačima državnog projekta koji samo političkom voljom osvaja titule. Pravu snagu Partizana videli smo u dve utakmice kupa kada smo ih demolirali!
Ove godine uzimamo kup, u ovakvim okolnostima bolje nije moglo. Grobari neka uzmu titulu, ako ih nije sramota.

?

pre 11 godina

Nikola Ninkovic i Lazar Markovic vrede vise nego ceo Zvezdin igracki kadar
(pfc, 29. april 2012 18:01)
Mislis onaj Lazar Markovic koga je jedan prosecni Tosic strpao u dzep dva puta za redom?

KODAR68

pre 11 godina

Hvala ti,hvala ti crno-bela ljubavi... U subotu 5 maja ima da vam pokazemo koji opanak na koju nogu ide ,susret petostrukih uzaztopnih sampiona i petostrukih uzastopnih vicesampiona (pozdrav za sve lazne KODARE68 i vidimo se i iduce sezone).

PinballWizard.T

pre 11 godina

zvezda:bari 0:0 pancev goooooo zvezdaa je prvak evrope
(zvezdasica, 29. april 2012 17:29)

Komplexi su cudo. Mislim da zvezdu treba preimenovati u "FK Bari" i "KK Sledeca Sezona"

Libero

pre 11 godina

@(zvezdasica, 29. april 2012 17:29)
Hahahhah pa ovo je vrh! Jel ti uopste znas protiv koga je tvoj klub igrao tada? Nemas pojma, jel tako?

alek

pre 11 godina

bravo momci,ali ne vezano za partizan zasto je sad na pocetku drugog poluvremena na sajtu radnickog konacan rezultat 3:1 za radnicki? jel sam se ja prevario ili...

Kalimero

pre 11 godina

zvezda:bari 0:0 pancev goooooo zvezdaa je prvak evrope
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (zvezdasica, 29. april 2012 17:29)

Ahahahahaha! Pa naravno, i prvi srpski ustanak je počeo 1804 godine, bar tako kažu istorijske knjige. A jesil ti gledala to finale,pošto vidim po tvom komentaru da ste finale igrali protiv Barija?

O boze....

pre 11 godina

Derbi prvenstva susret dve najbolje ekipe u Srbiji petostrukog uzastopnog sampiona Partizana i osvajaca kupa Srbije Borca iz Cacka.
(KODAR68, 29. april 2012 16:33)

Cuj ovo?! Dve najbolje ekipe?! axaxax vecu glupost nisam cuo ne zna se...

shipshagger

pre 11 godina

dosadna je jelen super liga - crno beli uvek puni crveno bele samo se menja lokacija - Novi Sad, Cacak, Beograd i tako u krug...mogli bi malo i modre i bile s vremena na vreme

ilija cvorovic

pre 11 godina

A Grobari sami posalju neki komentar bzv, potpisu se kao Zvezdas a onda odgovaraju i glume pametnice, cime se vi sluzite...
(SonyArc, 29. april 2012 17:09)

Cija snajka, cija! :)

Ako neko zna

pre 11 godina

Ako Tomić ima loptu na pet metara od Diare ili 7 od Mange, da li je normalno da loptu vrati Kamari, ovaj Aksentijeviću, on Rniću a Rnić Stojkoviću koji zatim duuuuugačkom loptom pokušava da pogodi Diaru između dva visoka štopera Borca. Ako je ovo smisleno i logično, onda ja ne razumem ovu igru gde je cilj jednostavno i brzo doći u zonu šuta i poentirati. Slično radi i Zvezda ali Partizan je šampion u NELOGIČNOM I APSURDNOM KOMBINOVANJU DO BESVESTI. Jel to do trenera ili MODERAN FUDBAL?

PAOK

pre 11 godina

Danas ne smete da razočarate Rasima Ljajića i FK Novi Pazar. Partizan, Sandžak uvek Jugoslavija!
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (Dragan, 29. april 2012 16:22)

Care sto ih niste pobedili,pa da ne dodju do nekih sansi za opstanak.A dok ti je Jugoslavija bila plakao si za Titom 1980 u Splitu,a ovo nesto pricas za Partizan.

Sercan

pre 11 godina

Danas ne smete da razočarate Rasima Ljajića i FK Novi Pazar. Partizan, Sandžak uvek Jugoslavija!
(Dragan, 29. april 2012 16:22)
Ma jok, ovo da vama otezamo uzimanje drugog mesta, sledece sezone.

PAOK

pre 11 godina

Danas ne smete da razočarate Rasima Ljajića i FK Novi Pazar. Partizan, Sandžak uvek Jugoslavija!
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (Dragan, 29. april 2012 16:22)

Care sto ih niste pobedili,pa da ne dodju do nekih sansi za opstanak.A dok ti je Jugoslavija bila plakao si za Titom 1980 u Splitu,a ovo nesto pricas za Partizan.

ilija cvorovic

pre 11 godina

A Grobari sami posalju neki komentar bzv, potpisu se kao Zvezdas a onda odgovaraju i glume pametnice, cime se vi sluzite...
(SonyArc, 29. april 2012 17:09)

Cija snajka, cija! :)

Sercan

pre 11 godina

Danas ne smete da razočarate Rasima Ljajića i FK Novi Pazar. Partizan, Sandžak uvek Jugoslavija!
(Dragan, 29. april 2012 16:22)
Ma jok, ovo da vama otezamo uzimanje drugog mesta, sledece sezone.

vasa

pre 11 godina

zvezda:bari 0:0 pancev goooooo zvezdaa je prvak evrope
(zvezdasica, 29. april 2012 17:29)

Snajka, nisu igrali protiv Barija... Raspitaj se malo...

JAMB!

pre 11 godina

videli smo šta sloboda uradi borcu a zvezda partizanu toliko o najboljim ekipama
(dum, 29. april 2012 17:29)
A vidimo svi i tabelu a tamo 12 bodova razlike izmedju sampiona i drugoplasiranih. :))

shipshagger

pre 11 godina

dosadna je jelen super liga - crno beli uvek puni crveno bele samo se menja lokacija - Novi Sad, Cacak, Beograd i tako u krug...mogli bi malo i modre i bile s vremena na vreme

grobari1967

pre 11 godina

Apelujem na Delije da se ne spuštaju na nivo grobara i ne upuštaju u jalove rasprave sa navijačima državnog projekta koji samo političkom voljom osvaja titule. Pravu snagu Partizana videli smo u dve utakmice kupa kada smo ih demolirali!
Ove godine uzimamo kup, u ovakvim okolnostima bolje nije moglo. Grobari neka uzmu titulu, ako ih nije sramota.
(Peca Delija, 29. april 2012 18:09)

Kada ces da shvatis da vas svake trece godine pustamo da osvojite kup, kako bismo Lukica odrzali tamo gde je sad. A i da bi mogli da snimite DVD.

CartmaN

pre 11 godina

Ово је једна од најсјајнијих титула. Не због наших квалитета, јаких противника... Сија јаче од осталих јер не треба заборавити изјаве министра Јеремића у Бечу у августу прошле године, не треба заборавити изјаве предсједника Тадића на стадиону Црвене Звезде, не треба заборавити крађе из очију на пар утакмица у првенству у корист конкуренцији шампионима (најстрашније у Смедереву). Не треба заборавити некажњавање побјегуља с финала купа прошле године, И најбитније, не треба заборавити хајку која се сваких пар мјесеци диже, побједе омаловажавају а порази дижу у небеса.

И да се добро припремимо за јесен, надрљали смо следеће сезоне.

Libero

pre 11 godina

@(zvezdasica, 29. april 2012 17:29)
Hahahhah pa ovo je vrh! Jel ti uopste znas protiv koga je tvoj klub igrao tada? Nemas pojma, jel tako?

KODAR68

pre 11 godina

Hvala ti,hvala ti crno-bela ljubavi... U subotu 5 maja ima da vam pokazemo koji opanak na koju nogu ide ,susret petostrukih uzaztopnih sampiona i petostrukih uzastopnih vicesampiona (pozdrav za sve lazne KODARE68 i vidimo se i iduce sezone).

Povratak u budućnost

pre 11 godina

zvezda:bari 0:0 pancev goooooo zvezdaa je prvak evrope
(zvezdasica, 29. april 2012 17:29)

Izađi lutko iz vremeplova, u XXI veku smo. I čim izađeš raspitaj se ko je sa kim igrao.

DELIJA

pre 11 godina

Sve čestitke Partizanu ! Pobeći Zvezdi 10 i više bodova ( ko zna koliko još do kraja ) NIKO ne može da kaže da je nezasluženo . Realno stvarno su najbolji a da li je to dovoljno i za Evropu videćemo . ČESTITAM PARTIZANU !!!

Pećko Pivo - Birra Peja

pre 11 godina

Sasa Ilic je proglasio Ninkovica za svog naslednika. Ako je Ilic iskren,ako zeli da pomogne Ninkovicu onda neka prestane da mrcvari i sebe i navijace,neka zavrsi karijeru i oslobodi mjesto Ninkovicu!
Mada,ja se nadam da Ninkovic nije naslednik Ilica,tj. nadam se da ce Nikovicu fudbal da bude prioritet a ne...znate na sta mislim.

aca_bg

pre 11 godina

@peca delija
Prijatelju, pogledaj fotografiju od pre neki dan kada je potpisan memorandum sa Kinezima, pa onda pricaj o drzavnom projektu. Da nema te drzave koja Vam je dovela Gazprom vec bi davno bili pod vodom. A sto je najlepse opljackale su Vas vase "zvezdine zvezde".

srele

pre 11 godina

Želio bih uputiti najtopliju, najiskreniju i najsrdačniju čestitku svim navijačima Partizana, ma gdje da se nalaze od Kanade do Australije za osvojenu 24. šampionsku titulu. Za ovaj uspjeh veoma je zaslužan trener Aleksandar Stanojević, a njegov uspješan niz nastavio je Avram Grant. Čestitke zaslužuju svi crno-beli prvotimci koji su ovoj 2011/12 nosili dres najdražih boja. Posebno imponuje da je ova sezona izbacila nekoliko supertalenata kao što su: Lazar Marković, Nikola Ninković, Saša Marković, David Manga, Miloš Ostojić, Nikola Aksentijević, Marko Šćepović.
Partizan ima perspektivu. Samo pametno i jedinstveno. Još jednom čestitke!

Dragan iz SLO

pre 11 godina

Delija sam i čestitam komšijama zasluženo osvojenu titulu.
Vidimo se 5. maja. I neka pobedi bolji, a navijači obe strane, samo SPORTSKI i POŠTENO!!!
Živela SRBIJA!!!

samo partizan

pre 11 godina

Hajdemo napred, crveno-beli,
ori se ceo stadion,
hiljade srca za vas kuca,
jer ti si Zvezdo sampion
ole,ole.....
(Mrkela, 29. april 2012 20:21)


peva decko i place...
tuzno...
bas smo nemilosrdni:)

PartizanSampion

pre 11 godina

zvezda:bari 0:0 pancev goooooo zvezdaa je prvak evrope
(zvezdasica, 29. april 2012 17:29)

Snajka, nisu igrali protiv Barija... Raspitaj se malo...
(vasa, 29. april 2012 19:40)

A pusti dete verovatno nije ni bila rodjena tada :)))

Arsenal4life

pre 11 godina

@Zvezdasica *Facepalm* Pod 1:NIje bilo Zvezda-Bari nego Zvezda-Olimpik Marsej,pod 2:Bili su penali iz kog je Pancev dao odlucujuci gol,Pod 3:Kaze se Gol,a ne go i pod 4:KAKVE TO VEZE SA TIM DA SMO 5. PUT ZA REDOM SAMPIONI!???

dzozey

pre 11 godina

Sve dok ostale ekipe igraju protiv jsd sa 33% mogucnosti, a protiv Zvezde sa 100%, jsd ce biti prvak i kad bi izgubio oba puta od Zvezde u ligi.
(NInca, 29. april 2012 20:47)
Sve dok Partizan osvaja prvenstvo, Zvezdasi ce da kukaju! Mali podsetnik...prosle godine smo izbacili Zvezdu iz Kupa i pobedili Zvezdu u prvenstvu i osvojili i Kup i titulu...hvala na paznji.

novicas

pre 11 godina

(Peca delija) Osvojili smo 5 puta uzastopno i idemo do realizacije državnog projekta od 10 puta za redom.A da li nas je sramota?
Pa priznajem,jeste malo,jer vas neprestano terorišemo,nemilosrdno vam gazimo po sećanjima,pljujemo na vaše muke po Robiju,poklonimo vam s vremena na vreme neki trofejčić da ne izludite potpuno...
Dobro je za nas što postojite,jer da nije vas ne bismo imali koga sa zadovoljstvom da gazimo.
Avram Grant, bre,liga šampiona,bre!
VIDIMO SE SLEDEĆE SEZONE,BRE!

kvisko

pre 11 godina

Za Deliju koji pita...jel vi stvarno mislite da cete nas stici po broju trofeja@ Decko, ako vas cika Lukic ostane jos malo na celu vase Zvezde ne samo da cemo vas stici nego i prestici. Lukic je najvisi poklon koji je Partizan mogao da dobije.

Не дајте се браћо наша

pre 11 godina

Hvala ti,hvala ti crno-bela ljubavi... U subotu 5 maja ima da vam pokazemo koji opanak na koju nogu ide ,susret petostrukih uzaztopnih sampiona i petostrukih uzastopnih vicesampiona (pozdrav za sve lazne KODARE68 i vidimo se i iduce sezone).
(KODAR68, 29. april 2012 18:19)

Истине ради, у једној од претходних сезона ови што долазе шампионима у суботу су били трећи, нису били вицешампиони.
Уживајмо!!!

Micko

pre 11 godina

Apelujem na Delije da se ne spuštaju na nivo grobara i ne upuštaju u jalove rasprave sa navijačima državnog projekta koji samo političkom voljom osvaja titule. Pravu snagu Partizana videli smo u dve utakmice kupa kada smo ih demolirali!
Ove godine uzimamo kup, u ovakvim okolnostima bolje nije moglo. Grobari neka uzmu titulu, ako ih nije sramota.
(Peca Delija, 29. april 2012 18:09)

Nije nas sramota.... a da, i uzeli smo titulu!

jel vazi? baci petaka?

pre 11 godina

Apelujem na Delije da se ne spuštaju na nivo grobara i ne upuštaju u jalove rasprave sa navijačima državnog projekta koji samo političkom voljom osvaja titule. Pravu snagu Partizana videli smo u dve utakmice kupa kada smo ih demolirali!
Ove godine uzimamo kup, u ovakvim okolnostima bolje nije moglo. Grobari neka uzmu titulu, ako ih nije sramota.
(Peca Delija, 29. april 2012 18:09)

apelujem i ja na tebe da prestanes da umisljas stvari jer nije dobro za mozdane celije, a i prelepo je vreme steta da zivis u zabludi da je jos zima...jedan je zivot...
inace...pozdravili vas kinezi i boris tadic i porucili da ce da vam naprave stadion i poklone titulu al tek kad Tole dozvoli...

Ako neko zna

pre 11 godina

Ako Tomić ima loptu na pet metara od Diare ili 7 od Mange, da li je normalno da loptu vrati Kamari, ovaj Aksentijeviću, on Rniću a Rnić Stojkoviću koji zatim duuuuugačkom loptom pokušava da pogodi Diaru između dva visoka štopera Borca. Ako je ovo smisleno i logično, onda ja ne razumem ovu igru gde je cilj jednostavno i brzo doći u zonu šuta i poentirati. Slično radi i Zvezda ali Partizan je šampion u NELOGIČNOM I APSURDNOM KOMBINOVANJU DO BESVESTI. Jel to do trenera ili MODERAN FUDBAL?

nece, pa nece

pre 11 godina

(Peca Delija, 29. april 2012 18:09) Za vas nikad nece biti prave okolnosti, jer nemate pojma. Umesto da budete zahvalni na sretnom prolasku u finale kupa i jednom kao ljudi cestitate i priznate da smo bolji od vas, vi samo laprdate nesto. Vi navijaci pravite od velikog kluba kakav je bila, ponavljam BILA Zvezda, klub gubitnika, jer nikad necete da priznate gde vam je mesto. I ne daj Boze da ste vi sami krivi zbog vasih neuspeha.... Svaka cast Partizanu jer je za klasu jaci od svih u nasoj ligi, hteli vi to da vidite ili ne...koga je uostalom briga za misljenje vecito drugih!!!!

fkr1958

pre 11 godina

Realno pfc je bolji od ostalih timova vec par godina,tako da im titula realno nije nikad ni bila ozbiljno ugrozena. Takodje liga je iz godine u godinu losija,pa ove godine Metalac,Borac,Smederevo,Javor,N. Pazar i Bsk,nisu ni igrali fudbal,vec igru koja na to podseca. Ni druge ekipe nisu bile bolje,tu i tamo poneka ok tekma. Mi trenutno nemamo igrace koji znaju da daju golove,i desavalo se da u pojedinim kolima stranci daju pola golova. Pri tom fss uvodi pravilo 3 stranca,sto znaci da ce ubuduce biti jos manje golova i jos gore igre!
Znaci partizani zasluzeno,a verovatno ce i sledece godine ponoviti,jer oni su poluamaterski,a ostalih 15 timova amaterski klubovi u ovoj tuznoj ligi. Nazalost!

nikola

pre 11 godina

(Marko, 29. april 2012 18:05) Da nije njih ne bi vi ni kup vidli! Ma ugasili bi se do sad. Oce ljudi titulu, al ne znaju, pa samo placu! I da li vi stvarno verujete da ste bolji, al vam neko smesta? Ja ne mogu da verujem da vam tako nesto pada na pamet. Ipak se vi salite, to samo namerno provocirate. Peti put u nizu, a bice jos dve sigurno!!!

Sasa

pre 11 godina

zvezda:bari 0:0 pancev goooooo zvezdaa je prvak evrope
(zvezdasica, 29. april 2012 17:29)

Bas mi je zao sto si i sto ces svoje najbolje godine zivota proziveti kao luzerka. Mada , zavisi kako postavis stvari. Mozda Vi niste drugi , vec Prvi do PRVOGA, ili mozda PRVI ZA MALO. Sta te briga , tu je Sledeca Sezona.

svekrva

pre 11 godina

zvezda:bari 0:0 pancev goooooo zvezdaa je prvak evrope
(zvezdasica, 29. april 2012 17:29)

Snajka, nisu igrali protiv Barija... Raspitaj se malo...
(vasa, 29. april 2012 19:40)

Ja te razumem, nemaš dovoljno godina da to znaš a i ako imaš ..ne možeš da se setiš kada je to bilo. E snajke ...

ennzo5

pre 11 godina

Partizanu cestitke na 5 tituli zaredom i siguran sam da ce da ih bude jos jer Zvezda po kvaliteti nije medju prvih 5 klubova u Srbiji,da ih ne guraju sudije i drzava nebi igrali evropska takmicenja nikada.Sto se tice ove price o Bariju mene bi bilo stid da je Partizan osvojio kup sampiona a da citavu finalnu utakmicu nije presao centar i da nije uputio jedan jedini sut na gol Olimpica.Poredjenja radi u Skotskoj je Celtik osvojio kup sampiona 1967 g pa citav svijet Glasgow RAngers smatra vecim klubom od Celtica,da ne spominjem Steauu,Nothingem Forest(2 puta prvaci evrope)Aston Villu i ostale klubove sampione evrope koji danas nisu medju onim najpopularnijim.Naprijed Partizan,idemo do 6,7,8 itd zaredom titule ako Bog da!

HistoryChannel

pre 11 godina

zvezda:bari 0:0 pancev goooooo zvezdaa je prvak evrope
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (zvezdasica, 29. april 2012 17:29)

Zašto vi niste igrali protiv Reala to finale KEŠ-a kao Partizan 23 (dvadesettri) godine pre vas? Kako misliš nije igrao Real. Dobro, onda Barsa. Ni ona? Mančester? Liverpul, Arsenal? Čelsi? Ni oni? Što niste igrali protiv Juventusa? Intera, Milana... ništa? Pa kojih je to šampiona bio kup?

juznjak

pre 11 godina

Za ovu titulu je najzaslužniji Stanojević. Avram Grant nije nimalo unapredio igru i da mu Stanoje nije stvorio kapital od +10 u jesenjem delu, teško da bismo uspeli. U Grantovom bilansu ostaće upamćena dva, a uskoro verovatno i tri poraza u večitom derbiju. Đuriću odlazi!
(Milanche, 29. april 2012 19:31)


ti bi bio najsrecniji da smo izgubili titulu?!

vasa mrznja prema klubu vas je distancirala od juga definitivno,a uskoro ce i od stadiona!
ne predstavljaj se nigde da si navijac partizana!


samo tebi verni,
samo tebi odani!!!

ajgor

pre 11 godina

Os srca vam zelim da se plasirate u LS jer ste vi jedina sansa da bez rizika ovaj napaceni narod uzme neki dinar, samo sto necu kao pre dve godine da igram ziheraski po crvenu dve, razmisljam da prodam gajbu ako udjete pa trpaj sve na kontru iz 2 u 2, iz 1 u 1, 5+, 7+, sta god, nema greske verujte mi, 0 boda zagarantovano. Sto se nas tice, voleo bih nikad da je ne igramo ako je igramo tako kao vi, ali to nije tema, bitno je da vi udjete i da napravim pare za neko dobro zimovanje u Svici.
(Ajmo ajmo, 29. april 2012 21:57)
# Link komentara

A da ti grunes bensedin / dva ... Mislim, za svaki slucaj, oce srcka da strada od prevelikog stresa...

Juarez

pre 11 godina

Apelujem na Delije da se ne spuštaju na nivo grobara i ne upuštaju u jalove rasprave sa navijačima "DRZAVNOG PROJEKTA" koji samo političkom voljom osvaja titule..
(Peca Delija, 29. april 2012 18:09)

Xaxaxa, druze smesan si sa komentarom kao duh Kasper i Teletabisi zajedno.

Da je FK Partizan drzavni projekat, mi bismo igrali LS svih ovih godina i ne bi se dozvoljavalo da mesetari u nasoj upravi pokupe sav kajmak od transfera i drugih izvora prihoda. Nije poenta projekta osvajati bajatu JSL, vec napraviti korak (ili dva) u Evropi. Kamo srece da smo projekat, ili da nam drzava pomaze, i nama i vama.
KK Partizan je nazivan istim tim drzavnim projektom sto je jos zalosnije. Da je tako, mi ne bismo prodavali iz godine u godinu najjace igrace, a pogotovo posle F4 u Parizu, vec bismo ulagali u tim i uslove za rad. Tom istom klubu su uprkos tome sto je trenutno prvi sportski brend Srbije u Evropi (timski sport), iskljucivali grejanje u Pioniru i morali su da rade u nekim drugim dvoranama. I drzava pomogla, xaxa, kako da ne.

Isto vazi i za VK Partizan (jer su se sami krpili kako su znali). Sostar je par puta ukazivao na to koliko je neophodna pomoc drzave, ali je ona izostajala. Barem bi se ekipa sacuvala sa tim novcem i ponovo pokusala osvojiti EL. Ovako, Partizanu odlaze najbolji igraci, uslovi iz godine u godinu sve gori i gori, a navodno smo projekat broj 1 ! Xaxa, tuzno brate.

PS. Znas koji klub je skoro deceniju bio projekat, sa visokim ulaganjima sto se znalo oduvek? Zvezda (ali ona prava, ne ova nova). Samo ste imali Kleute i slicne koji su vas zabili u beton, spiskali ste svu kintu jer ste hteli slavu preko noci, na silu i na "divljaka", a jos ste pride imali mesetare koji su vas zavrnuli.

sttewan

pre 11 godina

@zvezdasica
Јој несрећнице...Јa имaм 13 годинa и знaм целу историју свог вољеног Пaртизaнa,тaко дa штa год дa кaжем нећу се обрукaти.A ти би бaр могла дa знaш против когa је твој тим игрaо у КЕШ у којем није ни било шaмпионa.

Milan

pre 11 godina

Cestitam komsinicama na zasluzeno osvojenom drugom mestu. Biti 5 puta za redom vicesampion nije mala stvar. Jos jednom, iskrene cestitke!

pera

pre 11 godina

E ove "delije' kao po obicaju pokazuju da su obicni "jazavci". Pa ne znaju ni da cestitaju boljem. Petostrukom sampionu !!! Kad su oni zahvaljujuci nesrecnim okolnostima izbacili Partizana iz kupa, 99 % grobara im je korektno cestitalo. Ali od zvezdinih navijaca to se nije moglo ni ocekivati. I jos tvrde da su bolji. Hahahahaha. Dobro neko rece, pogledajte Lazara, pa Ninkovica, Aksentijevica i da ne nabrajam Partizanovu mladost. I kad ode ova stara generacija, uz manja pojacanja bicemo bolji. Uvek. Jedite se od muke kad ste takvi. Bravo Partizan !!!!!

Partizan Forever

pre 11 godina

Hvala vam momci za sve ove godine titula, bila je privilegija biti navijac Partizana sve ove godine, a to je evo vec preko 20 god.
Jos jedna titula u nizu,jedva cekam jubilarnu 25 kada ce se ispuniti moj san da stignemo komsije po broju titula.
Danas je dan za slavlje ali potajno se nadam da cemo se pojacati i da cemo rekonstruisati stadion da bi postali pravi moderan klub i da bi mogli da konkurisemo i u Evropi.
A Ninkovicu svaka cast, oduvjek sam znao da je on nas najveci talenat.
Pozdrav

PinballWizard.T

pre 11 godina

zvezda:bari 0:0 pancev goooooo zvezdaa je prvak evrope
(zvezdasica, 29. april 2012 17:29)

Komplexi su cudo. Mislim da zvezdu treba preimenovati u "FK Bari" i "KK Sledeca Sezona"

Kalimero

pre 11 godina

zvezda:bari 0:0 pancev goooooo zvezdaa je prvak evrope
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (zvezdasica, 29. april 2012 17:29)

Ahahahahaha! Pa naravno, i prvi srpski ustanak je počeo 1804 godine, bar tako kažu istorijske knjige. A jesil ti gledala to finale,pošto vidim po tvom komentaru da ste finale igrali protiv Barija?

Zeca

pre 11 godina

Sta je sad sa Ruzicem i 'nije nam u interesu da opet uzmemo titulu'? Svirali ste na sve strane kad vas je uhvatila frka, a sad? Nikom nista? I samo jos nesto: zar ne pozelite da odigrate bar jedno regularno i posteno prvenstvo? Onako, muski?
(Cole, 30. april 2012 01:34)
Mi muski igramo, a sa strinama iz Zvezde i Vojvodine je nemoguce igrati oni vise vole da vode abrove nego da igraju fudbal.

TIGER

pre 11 godina

Pitanje za ovog kladionicara sto ce se kladiti protiv Partizana u LS...
Kazes 5+, 7+... Kad je Partizan primao toliko golova u grupama LS? Verovatno si se obogatio na nasim utakmicama u LS? :))

I da, nas ima 250 na svim utakmicama... Ali pravih 250...
I Spartanaca je u Termopilima bilo 300, zar ne? :)))
Nego gde nestade onolika publika sa pocetka prolecnog dela? Od 40 000 sad vas nema ni 400 na utakmicama... Sa sve besplatnim ulazom na zdravste knjizice :))

komedija

pre 11 godina

@(zvezdasica, 29. april 2012 17:29)
Hahahhah pa ovo je vrh! Jel ti uopste znas protiv koga je tvoj klub igrao tada? Nemas pojma, jel tako?
(Libero, 29. april 2012 18:21)
E to sam i ja hteo da kazem a izgleda i da ni rezultat ne znam, misli da su dobili sa 1:0 :D

zoran

pre 11 godina

Danas uzesmo 25. tituli u vaterpolou i 24. u fudbalu...malo li je..??

Mogu da zamislim kako ce Partizan odrati Zvezdu u prvenstvenoj za nedelju dana. Shvatice konachno komshinica kako je prosla u finale Kupa. Uvidece kolika je razlika u kvalitetu pa im ni osvajanje kupa (ako ga osvoje,,,verujem da hoce, jer nema shanse da politichari drugachije dozvole..bice penala koliko hoces,,) nece znachiti nishta.

Samo slep ne vidi koliko je Partizan bolji tim od Zvezde. Pa ovaj Ninkovic i Markovic su nezamislivi kvalitet za Zvezdu..ali nepostojeci.
Zao mi je Robija, jer ga cenim kao izuzetnu legendu u nashem fudbalu, ali ga Lukic iskoristio da ostane u fotelji. Nishta drugo.
Isti Lukic potpisuje memorandume (to nisu ugovori) kako bi prevario UEFA organizaciju ne bi li mu dali licencu za Evropu, ali tu ga smo Tole (koga Zvezdashi pljuju uveliko) moze spasiti, jer je dobar sa Platinijem.

O boze....

pre 11 godina

Derbi prvenstva susret dve najbolje ekipe u Srbiji petostrukog uzastopnog sampiona Partizana i osvajaca kupa Srbije Borca iz Cacka.
(KODAR68, 29. april 2012 16:33)

Cuj ovo?! Dve najbolje ekipe?! axaxax vecu glupost nisam cuo ne zna se...

Peca Delija

pre 11 godina

Apelujem na Delije da se ne spuštaju na nivo grobara i ne upuštaju u jalove rasprave sa navijačima državnog projekta koji samo političkom voljom osvaja titule. Pravu snagu Partizana videli smo u dve utakmice kupa kada smo ih demolirali!
Ove godine uzimamo kup, u ovakvim okolnostima bolje nije moglo. Grobari neka uzmu titulu, ako ih nije sramota.

alek

pre 11 godina

bravo momci,ali ne vezano za partizan zasto je sad na pocetku drugog poluvremena na sajtu radnickog konacan rezultat 3:1 za radnicki? jel sam se ja prevario ili...

alejandro

pre 11 godina

Hajdemo napred, crveno-beli,
ori se ceo stadion,
hiljade srca za vas kuca,
jer ti si Zvezdo sampion
ole,ole.....
(Mrkela, 29. april 2012 20:21)

Sampion u kom sportu?!

Cicabor

pre 11 godina

Veliki pozdrav,svaka čast,poštovanje i sve čestitke g-dinu Draganu Djuriću! Šta je sve izdržao ovih zadnjih 6 meseci,toga nije bilo za svih 34 god!koliko je veran Partizanu (samo je Todorić duže od njega!).A bilo je svega i svačega :predizborni pritisci političara,besomučna hajka plaćenih medija,podli udarci najbližih saradnika,mržnja potplaćenih ili beslovesnih 'navijača',podrivanje od novokomponovanih 'partizanovaca' tipa Mikoja iz Šapca,patološku mržnju Zvezdaša (njih jedino,donekle razumem).........Još jednom SVAKA ČAST! I dok je g-din Djurić tu,niko ne treba da se boji za budućnost Partizana! A kada jednom ode,ovi koji ga sada pljuju,moći će sa nostalgijom da se sećaju ovih divnih godina naše vladavine,i shvatiće da smo i mi imali svog Santjaga Bernabeua. P.S.-Au,u kakvu igračinu raste Ninković! Mešavina Eusebija i Krojfa.

Partizan Forever

pre 11 godina

Kako neko moze da ne voli Partizan?
Sampioni u svim sportovima, to je pravi pobjednicki mentalitet citavog SD.
Svaka cast svima i samo tako nastavite.

JaRule

pre 11 godina

Za jedne je namesteno zato sto Partizan mora da pobedi zbog N.Pazara(a ti isti godinama tvrde da je Borac Partizanov tim) , dok je za druge bio vec vidjen 1 na Borac jer je Partizan trebao da pustI Borac zato sto eto ta dva kluba godinama namestaju...Jedno je sigurno a to je da je Partizan nikada lakse osvojio titulu i to ne zbog visokog kvaliteta nego zbog slabosti drugih.
Meni je izuzetno drago sto smo na delu videli mladog Ninkovica, decka od 17 godina koji je sa par poteza pokazao sta znaci jednostavnost, brzina i drcnost u fudbalu. Dve asistencije, jedan zuti karton nad njim, sigurna kontrola lopte i dve sanse koje je imao posle solo akcija. Vreme je da se njemu da daleko veca minutaza koju zasluzuje talentom.
Sto se tice Evrope , za iskorak su potrebna pojacanja, i to igraci koji ce odmah igrati u prvoj postavi. Ako je Pauljevic brz i kvalitetan igrac onda ga treba sto pre kaparisati(Stanoje je to propustio kada kod njega nije prosao probu proslog leta a gle cuda, to je prosao matori Rankovic). Stopera treba traziti u inostranstvu, Stepanov ili stranac, iz nase lige bi mozda mogao Mojsov ili Vujadinovic. Marebasvili je vec vidjen u Partizanu umesto Tomica, umesto Mede ce da dodje stranac i ostaje pojacanje u napadu. Da li ce to da bude Tejgo , Aruna Dindane ili neko treci pokazace vreme.

ultrasrbin

pre 11 godina

(Peca Delija, 29. april 2012 18:09)
Sto nas ne demoliraste dok je bio Stanoje. A kup jos niste uzeli. nadam se da vam Mazic vise ne smeta.Podsetime sta je bilo u prvenstvenom derbiju pa da znam kako to vi posteni u kupu zbog pobede,a mi da se stidimo u prvenstvu.

ackoniskikartel

pre 11 godina

Bitno je da mi imamo 70% ekipe pre kfalifikacije za Ligu Sampiona,ovaj tim sa 2,3 otakaza i sa 3,4 pojacanja izgledace sasvim pristojno u Ligi Sampiona ili Ligi Evrope,videcemo kako ce se sve kretati ! Imamo Stojkovica,Ilica,Petkovica na golmanu ! Imamo dva desna beka,Aksentijevica i Rnica (Miljkovic treba da dobije otkaz,a na njegovo mesto da dodje Rnic,kome to i jeste prirodna pozicija i na njoj je odigrao super kod Vermezovica 2005) na levom beku imamo Volkova,koji ostaje,a uz njega i Lazevskog,a ako kojim slucajem on ode treba na to mesto baciti u vatru nekog iz omladinskog pogona,da se kali uz Volkova ! Srednji red bi sa josh jednom pravom desetkom izgledao sasvim zadovoljavajuce,ali uz to trebalo bi Sasa Ilic na neku funkciju u klubu,a Babovic preko ! Onda nam ostaju Sasa Markovic,Manga,Ninkovic,Vukic i jedna dobra desetka,ali koja ce da radi po desnoj strani,poshto za levu imamo Mangu ! Naravno ako bi ostao Tomic,to bi bilo extra,moze da igra na nekoliko pozicija i da se kombinuje ! Stopera sam zaboravio,ali tu su Ivanovc,Ostojic od leta nadam se i Anderson koji uopshte nije toliko losh,ali u svakom slucaju tu nam treba jedno pojacanje sa iskustvom npr. Jokic ili neko njemu slican koji ima i godina,ali i iskustva ! Naravno napad Lazar Markovic,Tejgo i josh jedan stranac,ali razbijac ! Ko kaze da nemamo ekipu grdno se vara ! Kao shto rekoh,ovo samo treba da se nasminka josh malo i bice to zadovoljavajuce za nashe uslove !

Apache

pre 11 godina

titula titula slavice se titula PARTIZAN je sampion peva cela SRBIJA. sto se tice komsija: ne pomazu piksi deja ni trofeji iz muzeja...

Pet puta u nizu, malo li je?

pre 11 godina

Tole, 29. april 2012 23:07) E Tole, Tole, bitno je da cete vi da popasete opet deset komada od tamo nekih profesionalaca. Svake godina vas prvi koje izvucete pregaze ko plitak potok i ti si sad doso ovde da mudrujes... Idi slavi vicesampionsku titulu i uzivaj, sledece godine mozda ni toga ne bude. Pusti ti nas sa nasim ribarima i konobarima. Vazno je da smo od vas za dve klase bolji, to sto gubimo od nekih tamo vama nije nikakav uspeh i ne znaci vam ama bas nista.

rango

pre 11 godina

Do kraja više nije bilo uzbuđenja ni promena na semaforu, pa su fudbaleri Partizana proslavili rekordnu petu uzastopnu titulu šampiona.
..pa komantator reche da na onom igralistu nema semafor!!!
...vala im je ruzan onaj stadion ko u engleskoj osmoj ligi,ha,ha..
..pa zar grad od skoro 100 000 st.ne moze da skocka jedan dostojan stadion za 10k ljudi...ovako neka idu u drugu ligu..

Milanche

pre 11 godina

Za ovu titulu je najzaslužniji Stanojević. Avram Grant nije nimalo unapredio igru i da mu Stanoje nije stvorio kapital od +10 u jesenjem delu, teško da bismo uspeli. U Grantovom bilansu ostaće upamćena dva, a uskoro verovatno i tri poraza u večitom derbiju. Đuriću odlazi!

TIGER

pre 11 godina

(Cole, 30. april 2012 01:34)

Cemu tvoj plac? :))

Cestitke na novoj tituli, ali njoj cu se radovati kad se zavrsi prelazni rok. Onda cu videti da li vredi sto smo je opet osvojili ili ne...
Svakako da je lepo cuti peta titula u nizu, ali one nemaju taj znacaj bez Evrope!!!

grobar8

pre 11 godina

@grobar8...da se razumemo to je bilo podsmevanje navijacima komsinice koji potenciraju na satro drzavni projekat i svakako nista protiv ovog tima partizana

Krstic

pre 11 godina

Molim Pejovica(mislim tako mu bese prezime)i Poledicu da sacuvaju vest,ko je od igraca Borca primio novac da lazira danasnju utakmicu.Vest sacuvajte i objavite 2020 godinem jer Evropa samo ceka da neko popljuje nas fudbal.Nemoj da omanete,nase postenjacine.Cestim Partizanu na petoj tituli,i mnogom uspeha u evropi.

Tole

pre 11 godina

Evo do sada 92 komentara, cak je i navijackoj grupi "grobari tastatura" mucno bilo kakvo komentarisanje ovog prolecnog dela. Obicno ih je ovde prisutno svih 250 koliko ih ima na stadionu, ali nesto je interesovanje opalo, verovatno je ostala ova klinarija 13-16 godina. Evo ja vam cestitam, ali na zalost mnogih Grobara ovde, ova titula nece moci da promeni 0:4 u Kupu, znate ono Luka kroz usi, Kasalica kroz noge, Laza ispod ruke, Borha kroz ruke, ma seticete se... Sto se mene tice mozete svake godine kao ovog proleca, osvajate titule a mi vas oducimo od fudbala u derbijima.

realnosti malo nije na odmet!

pre 11 godina

Peca delija) Osvojili smo 5 puta uzastopno i idemo do realizacije državnog projekta od 10 puta za redom.A da li nas je sramota?
Pa priznajem,jeste malo,jer vas neprestano terorišemo,nemilosrdno vam gazimo po sećanjima,pljujemo na vaše muke po Robiju,poklonimo vam s vremena na vreme neki trofejčić da ne izludite potpuno...
Dobro je za nas što postojite,jer da nije vas ne bismo imali koga sa zadovoljstvom da gazimo.
Avram Grant, bre,liga šampiona,bre!
VIDIMO SE SLEDEĆE SEZONE,BRE!
(novicas, 29. april 2012 20:16)

Zar ti stvarno razmišljaš o ligi šampiona posle Šamroka (čitaj: konobara)??? Zar ti stvarno možeš da zamisliš Partizan u ligi šampiona sa ovakvim timom??? Cccccc

Ajmo ajmo

pre 11 godina

Os srca vam zelim da se plasirate u LS jer ste vi jedina sansa da bez rizika ovaj napaceni narod uzme neki dinar, samo sto necu kao pre dve godine da igram ziheraski po crvenu dve, razmisljam da prodam gajbu ako udjete pa trpaj sve na kontru iz 2 u 2, iz 1 u 1, 5+, 7+, sta god, nema greske verujte mi, 0 boda zagarantovano. Sto se nas tice, voleo bih nikad da je ne igramo ako je igramo tako kao vi, ali to nije tema, bitno je da vi udjete i da napravim pare za neko dobro zimovanje u Svici.

NInca

pre 11 godina

Sve dok ostale ekipe igraju protiv jsd sa 33% mogucnosti, a protiv Zvezde sa 100%, jsd ce biti prvak i kad bi izgubio oba puta od Zvezde u ligi.

Cole

pre 11 godina

Sta je sad sa Ruzicem i 'nije nam u interesu da opet uzmemo titulu'? Svirali ste na sve strane kad vas je uhvatila frka, a sad? Nikom nista? I samo jos nesto: zar ne pozelite da odigrate bar jedno regularno i posteno prvenstvo? Onako, muski?

?

pre 11 godina

Nikola Ninkovic i Lazar Markovic vrede vise nego ceo Zvezdin igracki kadar
(pfc, 29. april 2012 18:01)
Mislis onaj Lazar Markovic koga je jedan prosecni Tosic strpao u dzep dva puta za redom?

Tole

pre 11 godina

@novicas

Nemojte samo da nas gazite kao u Kupu, samo to neeee! A LS vam je sasvim realna opcija, imam dojavu da ribari i konobari nece ici u kvalifikacije, za pekare i elektricare jos nisam siguran. Sve u svemu ne treba da gubite nadu :-)

duledudule

pre 11 godina

bedne su vam te titule.i opet ih imate manje i necete nikad imati vise.ovaj grant vam je peti trener za petu titulu,a kad odu iz partizana nema ih nigde,sve same trenercine.to govori o ovoj nasoj ligi a la tole.a petog dobijate trecu porciju za redom,da vam nagovestimo sta vas ocekuje u buducnosti,znate,ono isto sto je bilo pre vase "dominacije" od 8 utakmica bez poraza u derbiju...

vuchkomilli

pre 11 godina

Cestitke rivali! Titula je bila u dzepu vec u Decembru...

nego, morao bih da primetim da ovo nase klince od 7 i po godina koje pominje zvezdu i Bari i panceva pobra najvise komentara... i to u sred slavlja... i to zajedljivih... Sa vama stvarno uvek komedija...

Idi kuci sajpi u vis xD

pre 11 godina

@o bre braco grobari dokle cu da vas lozim sa ovim nickom zvezdasica....ahahahaha ajd uzdravlje
(muamua, 29. april 2012 22:17)
I sta sad ti pokusavas majke ti? Da se vadis za glupost???
NE IDE TO TEK TAKO ;)

Tole

pre 11 godina

@ Pet puta u nizu, malo li je?

Od nas ste bolji za dve klase, to se bas videlo u Kupu. Ne znam kako neko moze da izvaljuje ovakvu glupost a da njegov tim izgubi od najveceg rivala za mesec dana dva puta lagano. Sad ispade da je bilo slucajno. Kada ste dobijali derbije u nizu prethodne tri godine meni nije padalo na pamet da pricam takve nebuloze, pa cak i kad ste se prosle godine provukli u Kupu, sa nevidjenim bunkerom na Marakani. Ko je bolji, tj. ko je manje los pokazace Evropa. A i da nas dobijete u derbiju opet ce biti 2:1 za nas ovog proleca, dakle o nekoj "klasi" nema ni govora. Ne znam samo sta cete pricati ako izgubite? I da, da li to znaci da smo u sezonama 2001/02 i 2002/03 bili za tri klase ispod vas kada smo imali -15 i -20, a u derbijima vas oducili od fudbala? Cisto me zanima tvoje shvatanje reci "bolji". Za mene je to Evropa, pa onda derbi, sve drugo je zamajavanje masa.

BuNT

pre 11 godina

Zašto vi niste igrali protiv Reala to finale KEŠ-a kao Partizan 23 (dvadesettri) godine pre vas? Kako misliš nije igrao Real. Dobro, onda Barsa. Ni ona? Mančester? Liverpul, Arsenal? Čelsi? Ni oni? Što niste igrali protiv Juventusa? Intera, Milana... ništa? Pa kojih je to šampiona bio kup?
(HistoryChannel, 29. april 2012 18:32)
25 godina ranije, nemoj da nas brukas svojim neznanjem

Peca Delija

pre 11 godina

Apelujem na Delije da se ne spuštaju na nivo grobara i ne upuštaju u jalove rasprave sa navijačima državnog projekta koji samo političkom voljom osvaja titule. Pravu snagu Partizana videli smo u dve utakmice kupa kada smo ih demolirali!
Ove godine uzimamo kup, u ovakvim okolnostima bolje nije moglo. Grobari neka uzmu titulu, ako ih nije sramota.

O boze....

pre 11 godina

Derbi prvenstva susret dve najbolje ekipe u Srbiji petostrukog uzastopnog sampiona Partizana i osvajaca kupa Srbije Borca iz Cacka.
(KODAR68, 29. april 2012 16:33)

Cuj ovo?! Dve najbolje ekipe?! axaxax vecu glupost nisam cuo ne zna se...

Tole

pre 11 godina

Evo do sada 92 komentara, cak je i navijackoj grupi "grobari tastatura" mucno bilo kakvo komentarisanje ovog prolecnog dela. Obicno ih je ovde prisutno svih 250 koliko ih ima na stadionu, ali nesto je interesovanje opalo, verovatno je ostala ova klinarija 13-16 godina. Evo ja vam cestitam, ali na zalost mnogih Grobara ovde, ova titula nece moci da promeni 0:4 u Kupu, znate ono Luka kroz usi, Kasalica kroz noge, Laza ispod ruke, Borha kroz ruke, ma seticete se... Sto se mene tice mozete svake godine kao ovog proleca, osvajate titule a mi vas oducimo od fudbala u derbijima.

NInca

pre 11 godina

Sve dok ostale ekipe igraju protiv jsd sa 33% mogucnosti, a protiv Zvezde sa 100%, jsd ce biti prvak i kad bi izgubio oba puta od Zvezde u ligi.

duledudule

pre 11 godina

bedne su vam te titule.i opet ih imate manje i necete nikad imati vise.ovaj grant vam je peti trener za petu titulu,a kad odu iz partizana nema ih nigde,sve same trenercine.to govori o ovoj nasoj ligi a la tole.a petog dobijate trecu porciju za redom,da vam nagovestimo sta vas ocekuje u buducnosti,znate,ono isto sto je bilo pre vase "dominacije" od 8 utakmica bez poraza u derbiju...

Ajmo ajmo

pre 11 godina

Os srca vam zelim da se plasirate u LS jer ste vi jedina sansa da bez rizika ovaj napaceni narod uzme neki dinar, samo sto necu kao pre dve godine da igram ziheraski po crvenu dve, razmisljam da prodam gajbu ako udjete pa trpaj sve na kontru iz 2 u 2, iz 1 u 1, 5+, 7+, sta god, nema greske verujte mi, 0 boda zagarantovano. Sto se nas tice, voleo bih nikad da je ne igramo ako je igramo tako kao vi, ali to nije tema, bitno je da vi udjete i da napravim pare za neko dobro zimovanje u Svici.

Milanche

pre 11 godina

Za ovu titulu je najzaslužniji Stanojević. Avram Grant nije nimalo unapredio igru i da mu Stanoje nije stvorio kapital od +10 u jesenjem delu, teško da bismo uspeli. U Grantovom bilansu ostaće upamćena dva, a uskoro verovatno i tri poraza u večitom derbiju. Đuriću odlazi!

?

pre 11 godina

Nikola Ninkovic i Lazar Markovic vrede vise nego ceo Zvezdin igracki kadar
(pfc, 29. april 2012 18:01)
Mislis onaj Lazar Markovic koga je jedan prosecni Tosic strpao u dzep dva puta za redom?

Tole

pre 11 godina

@novicas

Nemojte samo da nas gazite kao u Kupu, samo to neeee! A LS vam je sasvim realna opcija, imam dojavu da ribari i konobari nece ici u kvalifikacije, za pekare i elektricare jos nisam siguran. Sve u svemu ne treba da gubite nadu :-)

Ako neko zna

pre 11 godina

Ako Tomić ima loptu na pet metara od Diare ili 7 od Mange, da li je normalno da loptu vrati Kamari, ovaj Aksentijeviću, on Rniću a Rnić Stojkoviću koji zatim duuuuugačkom loptom pokušava da pogodi Diaru između dva visoka štopera Borca. Ako je ovo smisleno i logično, onda ja ne razumem ovu igru gde je cilj jednostavno i brzo doći u zonu šuta i poentirati. Slično radi i Zvezda ali Partizan je šampion u NELOGIČNOM I APSURDNOM KOMBINOVANJU DO BESVESTI. Jel to do trenera ili MODERAN FUDBAL?

realnosti malo nije na odmet!

pre 11 godina

Peca delija) Osvojili smo 5 puta uzastopno i idemo do realizacije državnog projekta od 10 puta za redom.A da li nas je sramota?
Pa priznajem,jeste malo,jer vas neprestano terorišemo,nemilosrdno vam gazimo po sećanjima,pljujemo na vaše muke po Robiju,poklonimo vam s vremena na vreme neki trofejčić da ne izludite potpuno...
Dobro je za nas što postojite,jer da nije vas ne bismo imali koga sa zadovoljstvom da gazimo.
Avram Grant, bre,liga šampiona,bre!
VIDIMO SE SLEDEĆE SEZONE,BRE!
(novicas, 29. april 2012 20:16)

Zar ti stvarno razmišljaš o ligi šampiona posle Šamroka (čitaj: konobara)??? Zar ti stvarno možeš da zamisliš Partizan u ligi šampiona sa ovakvim timom??? Cccccc

PAOK

pre 11 godina

Danas ne smete da razočarate Rasima Ljajića i FK Novi Pazar. Partizan, Sandžak uvek Jugoslavija!
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (Dragan, 29. april 2012 16:22)

Care sto ih niste pobedili,pa da ne dodju do nekih sansi za opstanak.A dok ti je Jugoslavija bila plakao si za Titom 1980 u Splitu,a ovo nesto pricas za Partizan.

vuchkomilli

pre 11 godina

Cestitke rivali! Titula je bila u dzepu vec u Decembru...

nego, morao bih da primetim da ovo nase klince od 7 i po godina koje pominje zvezdu i Bari i panceva pobra najvise komentara... i to u sred slavlja... i to zajedljivih... Sa vama stvarno uvek komedija...

Cole

pre 11 godina

Sta je sad sa Ruzicem i 'nije nam u interesu da opet uzmemo titulu'? Svirali ste na sve strane kad vas je uhvatila frka, a sad? Nikom nista? I samo jos nesto: zar ne pozelite da odigrate bar jedno regularno i posteno prvenstvo? Onako, muski?

shipshagger

pre 11 godina

dosadna je jelen super liga - crno beli uvek puni crveno bele samo se menja lokacija - Novi Sad, Cacak, Beograd i tako u krug...mogli bi malo i modre i bile s vremena na vreme

Sercan

pre 11 godina

Danas ne smete da razočarate Rasima Ljajića i FK Novi Pazar. Partizan, Sandžak uvek Jugoslavija!
(Dragan, 29. april 2012 16:22)
Ma jok, ovo da vama otezamo uzimanje drugog mesta, sledece sezone.

Pećko Pivo - Birra Peja

pre 11 godina

Sasa Ilic je proglasio Ninkovica za svog naslednika. Ako je Ilic iskren,ako zeli da pomogne Ninkovicu onda neka prestane da mrcvari i sebe i navijace,neka zavrsi karijeru i oslobodi mjesto Ninkovicu!
Mada,ja se nadam da Ninkovic nije naslednik Ilica,tj. nadam se da ce Nikovicu fudbal da bude prioritet a ne...znate na sta mislim.

ilija cvorovic

pre 11 godina

A Grobari sami posalju neki komentar bzv, potpisu se kao Zvezdas a onda odgovaraju i glume pametnice, cime se vi sluzite...
(SonyArc, 29. april 2012 17:09)

Cija snajka, cija! :)

Tole

pre 11 godina

@ Pet puta u nizu, malo li je?

Od nas ste bolji za dve klase, to se bas videlo u Kupu. Ne znam kako neko moze da izvaljuje ovakvu glupost a da njegov tim izgubi od najveceg rivala za mesec dana dva puta lagano. Sad ispade da je bilo slucajno. Kada ste dobijali derbije u nizu prethodne tri godine meni nije padalo na pamet da pricam takve nebuloze, pa cak i kad ste se prosle godine provukli u Kupu, sa nevidjenim bunkerom na Marakani. Ko je bolji, tj. ko je manje los pokazace Evropa. A i da nas dobijete u derbiju opet ce biti 2:1 za nas ovog proleca, dakle o nekoj "klasi" nema ni govora. Ne znam samo sta cete pricati ako izgubite? I da, da li to znaci da smo u sezonama 2001/02 i 2002/03 bili za tri klase ispod vas kada smo imali -15 i -20, a u derbijima vas oducili od fudbala? Cisto me zanima tvoje shvatanje reci "bolji". Za mene je to Evropa, pa onda derbi, sve drugo je zamajavanje masa.

grobari1967

pre 11 godina

Apelujem na Delije da se ne spuštaju na nivo grobara i ne upuštaju u jalove rasprave sa navijačima državnog projekta koji samo političkom voljom osvaja titule. Pravu snagu Partizana videli smo u dve utakmice kupa kada smo ih demolirali!
Ove godine uzimamo kup, u ovakvim okolnostima bolje nije moglo. Grobari neka uzmu titulu, ako ih nije sramota.
(Peca Delija, 29. april 2012 18:09)

Kada ces da shvatis da vas svake trece godine pustamo da osvojite kup, kako bismo Lukica odrzali tamo gde je sad. A i da bi mogli da snimite DVD.

JAMB!

pre 11 godina

videli smo šta sloboda uradi borcu a zvezda partizanu toliko o najboljim ekipama
(dum, 29. april 2012 17:29)
A vidimo svi i tabelu a tamo 12 bodova razlike izmedju sampiona i drugoplasiranih. :))

juznjak

pre 11 godina

Za ovu titulu je najzaslužniji Stanojević. Avram Grant nije nimalo unapredio igru i da mu Stanoje nije stvorio kapital od +10 u jesenjem delu, teško da bismo uspeli. U Grantovom bilansu ostaće upamćena dva, a uskoro verovatno i tri poraza u večitom derbiju. Đuriću odlazi!
(Milanche, 29. april 2012 19:31)


ti bi bio najsrecniji da smo izgubili titulu?!

vasa mrznja prema klubu vas je distancirala od juga definitivno,a uskoro ce i od stadiona!
ne predstavljaj se nigde da si navijac partizana!


samo tebi verni,
samo tebi odani!!!

Micko

pre 11 godina

Apelujem na Delije da se ne spuštaju na nivo grobara i ne upuštaju u jalove rasprave sa navijačima državnog projekta koji samo političkom voljom osvaja titule. Pravu snagu Partizana videli smo u dve utakmice kupa kada smo ih demolirali!
Ove godine uzimamo kup, u ovakvim okolnostima bolje nije moglo. Grobari neka uzmu titulu, ako ih nije sramota.
(Peca Delija, 29. april 2012 18:09)

Nije nas sramota.... a da, i uzeli smo titulu!

ajgor

pre 11 godina

Os srca vam zelim da se plasirate u LS jer ste vi jedina sansa da bez rizika ovaj napaceni narod uzme neki dinar, samo sto necu kao pre dve godine da igram ziheraski po crvenu dve, razmisljam da prodam gajbu ako udjete pa trpaj sve na kontru iz 2 u 2, iz 1 u 1, 5+, 7+, sta god, nema greske verujte mi, 0 boda zagarantovano. Sto se nas tice, voleo bih nikad da je ne igramo ako je igramo tako kao vi, ali to nije tema, bitno je da vi udjete i da napravim pare za neko dobro zimovanje u Svici.
(Ajmo ajmo, 29. april 2012 21:57)
# Link komentara

A da ti grunes bensedin / dva ... Mislim, za svaki slucaj, oce srcka da strada od prevelikog stresa...

CartmaN

pre 11 godina

Ово је једна од најсјајнијих титула. Не због наших квалитета, јаких противника... Сија јаче од осталих јер не треба заборавити изјаве министра Јеремића у Бечу у августу прошле године, не треба заборавити изјаве предсједника Тадића на стадиону Црвене Звезде, не треба заборавити крађе из очију на пар утакмица у првенству у корист конкуренцији шампионима (најстрашније у Смедереву). Не треба заборавити некажњавање побјегуља с финала купа прошле године, И најбитније, не треба заборавити хајку која се сваких пар мјесеци диже, побједе омаловажавају а порази дижу у небеса.

И да се добро припремимо за јесен, надрљали смо следеће сезоне.

KODAR68

pre 11 godina

Hvala ti,hvala ti crno-bela ljubavi... U subotu 5 maja ima da vam pokazemo koji opanak na koju nogu ide ,susret petostrukih uzaztopnih sampiona i petostrukih uzastopnih vicesampiona (pozdrav za sve lazne KODARE68 i vidimo se i iduce sezone).

Libero

pre 11 godina

@(zvezdasica, 29. april 2012 17:29)
Hahahhah pa ovo je vrh! Jel ti uopste znas protiv koga je tvoj klub igrao tada? Nemas pojma, jel tako?

samo partizan

pre 11 godina

Hajdemo napred, crveno-beli,
ori se ceo stadion,
hiljade srca za vas kuca,
jer ti si Zvezdo sampion
ole,ole.....
(Mrkela, 29. april 2012 20:21)


peva decko i place...
tuzno...
bas smo nemilosrdni:)

kvisko

pre 11 godina

Za Deliju koji pita...jel vi stvarno mislite da cete nas stici po broju trofeja@ Decko, ako vas cika Lukic ostane jos malo na celu vase Zvezde ne samo da cemo vas stici nego i prestici. Lukic je najvisi poklon koji je Partizan mogao da dobije.

Povratak u budućnost

pre 11 godina

zvezda:bari 0:0 pancev goooooo zvezdaa je prvak evrope
(zvezdasica, 29. april 2012 17:29)

Izađi lutko iz vremeplova, u XXI veku smo. I čim izađeš raspitaj se ko je sa kim igrao.

ackoniskikartel

pre 11 godina

Bitno je da mi imamo 70% ekipe pre kfalifikacije za Ligu Sampiona,ovaj tim sa 2,3 otakaza i sa 3,4 pojacanja izgledace sasvim pristojno u Ligi Sampiona ili Ligi Evrope,videcemo kako ce se sve kretati ! Imamo Stojkovica,Ilica,Petkovica na golmanu ! Imamo dva desna beka,Aksentijevica i Rnica (Miljkovic treba da dobije otkaz,a na njegovo mesto da dodje Rnic,kome to i jeste prirodna pozicija i na njoj je odigrao super kod Vermezovica 2005) na levom beku imamo Volkova,koji ostaje,a uz njega i Lazevskog,a ako kojim slucajem on ode treba na to mesto baciti u vatru nekog iz omladinskog pogona,da se kali uz Volkova ! Srednji red bi sa josh jednom pravom desetkom izgledao sasvim zadovoljavajuce,ali uz to trebalo bi Sasa Ilic na neku funkciju u klubu,a Babovic preko ! Onda nam ostaju Sasa Markovic,Manga,Ninkovic,Vukic i jedna dobra desetka,ali koja ce da radi po desnoj strani,poshto za levu imamo Mangu ! Naravno ako bi ostao Tomic,to bi bilo extra,moze da igra na nekoliko pozicija i da se kombinuje ! Stopera sam zaboravio,ali tu su Ivanovc,Ostojic od leta nadam se i Anderson koji uopshte nije toliko losh,ali u svakom slucaju tu nam treba jedno pojacanje sa iskustvom npr. Jokic ili neko njemu slican koji ima i godina,ali i iskustva ! Naravno napad Lazar Markovic,Tejgo i josh jedan stranac,ali razbijac ! Ko kaze da nemamo ekipu grdno se vara ! Kao shto rekoh,ovo samo treba da se nasminka josh malo i bice to zadovoljavajuce za nashe uslove !

Partizan Forever

pre 11 godina

Kako neko moze da ne voli Partizan?
Sampioni u svim sportovima, to je pravi pobjednicki mentalitet citavog SD.
Svaka cast svima i samo tako nastavite.

novicas

pre 11 godina

(Peca delija) Osvojili smo 5 puta uzastopno i idemo do realizacije državnog projekta od 10 puta za redom.A da li nas je sramota?
Pa priznajem,jeste malo,jer vas neprestano terorišemo,nemilosrdno vam gazimo po sećanjima,pljujemo na vaše muke po Robiju,poklonimo vam s vremena na vreme neki trofejčić da ne izludite potpuno...
Dobro je za nas što postojite,jer da nije vas ne bismo imali koga sa zadovoljstvom da gazimo.
Avram Grant, bre,liga šampiona,bre!
VIDIMO SE SLEDEĆE SEZONE,BRE!

Cicabor

pre 11 godina

Veliki pozdrav,svaka čast,poštovanje i sve čestitke g-dinu Draganu Djuriću! Šta je sve izdržao ovih zadnjih 6 meseci,toga nije bilo za svih 34 god!koliko je veran Partizanu (samo je Todorić duže od njega!).A bilo je svega i svačega :predizborni pritisci političara,besomučna hajka plaćenih medija,podli udarci najbližih saradnika,mržnja potplaćenih ili beslovesnih 'navijača',podrivanje od novokomponovanih 'partizanovaca' tipa Mikoja iz Šapca,patološku mržnju Zvezdaša (njih jedino,donekle razumem).........Još jednom SVAKA ČAST! I dok je g-din Djurić tu,niko ne treba da se boji za budućnost Partizana! A kada jednom ode,ovi koji ga sada pljuju,moći će sa nostalgijom da se sećaju ovih divnih godina naše vladavine,i shvatiće da smo i mi imali svog Santjaga Bernabeua. P.S.-Au,u kakvu igračinu raste Ninković! Mešavina Eusebija i Krojfa.

sttewan

pre 11 godina

@zvezdasica
Јој несрећнице...Јa имaм 13 годинa и знaм целу историју свог вољеног Пaртизaнa,тaко дa штa год дa кaжем нећу се обрукaти.A ти би бaр могла дa знaш против когa је твој тим игрaо у КЕШ у којем није ни било шaмпионa.

Pet puta u nizu, malo li je?

pre 11 godina

Tole, 29. april 2012 23:07) E Tole, Tole, bitno je da cete vi da popasete opet deset komada od tamo nekih profesionalaca. Svake godina vas prvi koje izvucete pregaze ko plitak potok i ti si sad doso ovde da mudrujes... Idi slavi vicesampionsku titulu i uzivaj, sledece godine mozda ni toga ne bude. Pusti ti nas sa nasim ribarima i konobarima. Vazno je da smo od vas za dve klase bolji, to sto gubimo od nekih tamo vama nije nikakav uspeh i ne znaci vam ama bas nista.

Не дајте се браћо наша

pre 11 godina

Hvala ti,hvala ti crno-bela ljubavi... U subotu 5 maja ima da vam pokazemo koji opanak na koju nogu ide ,susret petostrukih uzaztopnih sampiona i petostrukih uzastopnih vicesampiona (pozdrav za sve lazne KODARE68 i vidimo se i iduce sezone).
(KODAR68, 29. april 2012 18:19)

Истине ради, у једној од претходних сезона ови што долазе шампионима у суботу су били трећи, нису били вицешампиони.
Уживајмо!!!

DELIJA

pre 11 godina

Sve čestitke Partizanu ! Pobeći Zvezdi 10 i više bodova ( ko zna koliko još do kraja ) NIKO ne može da kaže da je nezasluženo . Realno stvarno su najbolji a da li je to dovoljno i za Evropu videćemo . ČESTITAM PARTIZANU !!!

vasa

pre 11 godina

zvezda:bari 0:0 pancev goooooo zvezdaa je prvak evrope
(zvezdasica, 29. april 2012 17:29)

Snajka, nisu igrali protiv Barija... Raspitaj se malo...

Dragan iz SLO

pre 11 godina

Delija sam i čestitam komšijama zasluženo osvojenu titulu.
Vidimo se 5. maja. I neka pobedi bolji, a navijači obe strane, samo SPORTSKI i POŠTENO!!!
Živela SRBIJA!!!

alek

pre 11 godina

bravo momci,ali ne vezano za partizan zasto je sad na pocetku drugog poluvremena na sajtu radnickog konacan rezultat 3:1 za radnicki? jel sam se ja prevario ili...

PinballWizard.T

pre 11 godina

zvezda:bari 0:0 pancev goooooo zvezdaa je prvak evrope
(zvezdasica, 29. april 2012 17:29)

Komplexi su cudo. Mislim da zvezdu treba preimenovati u "FK Bari" i "KK Sledeca Sezona"

rango

pre 11 godina

Do kraja više nije bilo uzbuđenja ni promena na semaforu, pa su fudbaleri Partizana proslavili rekordnu petu uzastopnu titulu šampiona.
..pa komantator reche da na onom igralistu nema semafor!!!
...vala im je ruzan onaj stadion ko u engleskoj osmoj ligi,ha,ha..
..pa zar grad od skoro 100 000 st.ne moze da skocka jedan dostojan stadion za 10k ljudi...ovako neka idu u drugu ligu..

Arsenal4life

pre 11 godina

@Zvezdasica *Facepalm* Pod 1:NIje bilo Zvezda-Bari nego Zvezda-Olimpik Marsej,pod 2:Bili su penali iz kog je Pancev dao odlucujuci gol,Pod 3:Kaze se Gol,a ne go i pod 4:KAKVE TO VEZE SA TIM DA SMO 5. PUT ZA REDOM SAMPIONI!???

jel vazi? baci petaka?

pre 11 godina

Apelujem na Delije da se ne spuštaju na nivo grobara i ne upuštaju u jalove rasprave sa navijačima državnog projekta koji samo političkom voljom osvaja titule. Pravu snagu Partizana videli smo u dve utakmice kupa kada smo ih demolirali!
Ove godine uzimamo kup, u ovakvim okolnostima bolje nije moglo. Grobari neka uzmu titulu, ako ih nije sramota.
(Peca Delija, 29. april 2012 18:09)

apelujem i ja na tebe da prestanes da umisljas stvari jer nije dobro za mozdane celije, a i prelepo je vreme steta da zivis u zabludi da je jos zima...jedan je zivot...
inace...pozdravili vas kinezi i boris tadic i porucili da ce da vam naprave stadion i poklone titulu al tek kad Tole dozvoli...

aca_bg

pre 11 godina

@peca delija
Prijatelju, pogledaj fotografiju od pre neki dan kada je potpisan memorandum sa Kinezima, pa onda pricaj o drzavnom projektu. Da nema te drzave koja Vam je dovela Gazprom vec bi davno bili pod vodom. A sto je najlepse opljackale su Vas vase "zvezdine zvezde".

nece, pa nece

pre 11 godina

(Peca Delija, 29. april 2012 18:09) Za vas nikad nece biti prave okolnosti, jer nemate pojma. Umesto da budete zahvalni na sretnom prolasku u finale kupa i jednom kao ljudi cestitate i priznate da smo bolji od vas, vi samo laprdate nesto. Vi navijaci pravite od velikog kluba kakav je bila, ponavljam BILA Zvezda, klub gubitnika, jer nikad necete da priznate gde vam je mesto. I ne daj Boze da ste vi sami krivi zbog vasih neuspeha.... Svaka cast Partizanu jer je za klasu jaci od svih u nasoj ligi, hteli vi to da vidite ili ne...koga je uostalom briga za misljenje vecito drugih!!!!

PartizanSampion

pre 11 godina

zvezda:bari 0:0 pancev goooooo zvezdaa je prvak evrope
(zvezdasica, 29. april 2012 17:29)

Snajka, nisu igrali protiv Barija... Raspitaj se malo...
(vasa, 29. april 2012 19:40)

A pusti dete verovatno nije ni bila rodjena tada :)))

nikola

pre 11 godina

(Marko, 29. april 2012 18:05) Da nije njih ne bi vi ni kup vidli! Ma ugasili bi se do sad. Oce ljudi titulu, al ne znaju, pa samo placu! I da li vi stvarno verujete da ste bolji, al vam neko smesta? Ja ne mogu da verujem da vam tako nesto pada na pamet. Ipak se vi salite, to samo namerno provocirate. Peti put u nizu, a bice jos dve sigurno!!!

dzozey

pre 11 godina

Sve dok ostale ekipe igraju protiv jsd sa 33% mogucnosti, a protiv Zvezde sa 100%, jsd ce biti prvak i kad bi izgubio oba puta od Zvezde u ligi.
(NInca, 29. april 2012 20:47)
Sve dok Partizan osvaja prvenstvo, Zvezdasi ce da kukaju! Mali podsetnik...prosle godine smo izbacili Zvezdu iz Kupa i pobedili Zvezdu u prvenstvu i osvojili i Kup i titulu...hvala na paznji.

HistoryChannel

pre 11 godina

zvezda:bari 0:0 pancev goooooo zvezdaa je prvak evrope
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (zvezdasica, 29. april 2012 17:29)

Zašto vi niste igrali protiv Reala to finale KEŠ-a kao Partizan 23 (dvadesettri) godine pre vas? Kako misliš nije igrao Real. Dobro, onda Barsa. Ni ona? Mančester? Liverpul, Arsenal? Čelsi? Ni oni? Što niste igrali protiv Juventusa? Intera, Milana... ništa? Pa kojih je to šampiona bio kup?

Juarez

pre 11 godina

Apelujem na Delije da se ne spuštaju na nivo grobara i ne upuštaju u jalove rasprave sa navijačima "DRZAVNOG PROJEKTA" koji samo političkom voljom osvaja titule..
(Peca Delija, 29. april 2012 18:09)

Xaxaxa, druze smesan si sa komentarom kao duh Kasper i Teletabisi zajedno.

Da je FK Partizan drzavni projekat, mi bismo igrali LS svih ovih godina i ne bi se dozvoljavalo da mesetari u nasoj upravi pokupe sav kajmak od transfera i drugih izvora prihoda. Nije poenta projekta osvajati bajatu JSL, vec napraviti korak (ili dva) u Evropi. Kamo srece da smo projekat, ili da nam drzava pomaze, i nama i vama.
KK Partizan je nazivan istim tim drzavnim projektom sto je jos zalosnije. Da je tako, mi ne bismo prodavali iz godine u godinu najjace igrace, a pogotovo posle F4 u Parizu, vec bismo ulagali u tim i uslove za rad. Tom istom klubu su uprkos tome sto je trenutno prvi sportski brend Srbije u Evropi (timski sport), iskljucivali grejanje u Pioniru i morali su da rade u nekim drugim dvoranama. I drzava pomogla, xaxa, kako da ne.

Isto vazi i za VK Partizan (jer su se sami krpili kako su znali). Sostar je par puta ukazivao na to koliko je neophodna pomoc drzave, ali je ona izostajala. Barem bi se ekipa sacuvala sa tim novcem i ponovo pokusala osvojiti EL. Ovako, Partizanu odlaze najbolji igraci, uslovi iz godine u godinu sve gori i gori, a navodno smo projekat broj 1 ! Xaxa, tuzno brate.

PS. Znas koji klub je skoro deceniju bio projekat, sa visokim ulaganjima sto se znalo oduvek? Zvezda (ali ona prava, ne ova nova). Samo ste imali Kleute i slicne koji su vas zabili u beton, spiskali ste svu kintu jer ste hteli slavu preko noci, na silu i na "divljaka", a jos ste pride imali mesetare koji su vas zavrnuli.

Zeca

pre 11 godina

Sta je sad sa Ruzicem i 'nije nam u interesu da opet uzmemo titulu'? Svirali ste na sve strane kad vas je uhvatila frka, a sad? Nikom nista? I samo jos nesto: zar ne pozelite da odigrate bar jedno regularno i posteno prvenstvo? Onako, muski?
(Cole, 30. april 2012 01:34)
Mi muski igramo, a sa strinama iz Zvezde i Vojvodine je nemoguce igrati oni vise vole da vode abrove nego da igraju fudbal.

TIGER

pre 11 godina

Pitanje za ovog kladionicara sto ce se kladiti protiv Partizana u LS...
Kazes 5+, 7+... Kad je Partizan primao toliko golova u grupama LS? Verovatno si se obogatio na nasim utakmicama u LS? :))

I da, nas ima 250 na svim utakmicama... Ali pravih 250...
I Spartanaca je u Termopilima bilo 300, zar ne? :)))
Nego gde nestade onolika publika sa pocetka prolecnog dela? Od 40 000 sad vas nema ni 400 na utakmicama... Sa sve besplatnim ulazom na zdravste knjizice :))

JaRule

pre 11 godina

Za jedne je namesteno zato sto Partizan mora da pobedi zbog N.Pazara(a ti isti godinama tvrde da je Borac Partizanov tim) , dok je za druge bio vec vidjen 1 na Borac jer je Partizan trebao da pustI Borac zato sto eto ta dva kluba godinama namestaju...Jedno je sigurno a to je da je Partizan nikada lakse osvojio titulu i to ne zbog visokog kvaliteta nego zbog slabosti drugih.
Meni je izuzetno drago sto smo na delu videli mladog Ninkovica, decka od 17 godina koji je sa par poteza pokazao sta znaci jednostavnost, brzina i drcnost u fudbalu. Dve asistencije, jedan zuti karton nad njim, sigurna kontrola lopte i dve sanse koje je imao posle solo akcija. Vreme je da se njemu da daleko veca minutaza koju zasluzuje talentom.
Sto se tice Evrope , za iskorak su potrebna pojacanja, i to igraci koji ce odmah igrati u prvoj postavi. Ako je Pauljevic brz i kvalitetan igrac onda ga treba sto pre kaparisati(Stanoje je to propustio kada kod njega nije prosao probu proslog leta a gle cuda, to je prosao matori Rankovic). Stopera treba traziti u inostranstvu, Stepanov ili stranac, iz nase lige bi mozda mogao Mojsov ili Vujadinovic. Marebasvili je vec vidjen u Partizanu umesto Tomica, umesto Mede ce da dodje stranac i ostaje pojacanje u napadu. Da li ce to da bude Tejgo , Aruna Dindane ili neko treci pokazace vreme.

Partizan Forever

pre 11 godina

Hvala vam momci za sve ove godine titula, bila je privilegija biti navijac Partizana sve ove godine, a to je evo vec preko 20 god.
Jos jedna titula u nizu,jedva cekam jubilarnu 25 kada ce se ispuniti moj san da stignemo komsije po broju titula.
Danas je dan za slavlje ali potajno se nadam da cemo se pojacati i da cemo rekonstruisati stadion da bi postali pravi moderan klub i da bi mogli da konkurisemo i u Evropi.
A Ninkovicu svaka cast, oduvjek sam znao da je on nas najveci talenat.
Pozdrav

ennzo5

pre 11 godina

Partizanu cestitke na 5 tituli zaredom i siguran sam da ce da ih bude jos jer Zvezda po kvaliteti nije medju prvih 5 klubova u Srbiji,da ih ne guraju sudije i drzava nebi igrali evropska takmicenja nikada.Sto se tice ove price o Bariju mene bi bilo stid da je Partizan osvojio kup sampiona a da citavu finalnu utakmicu nije presao centar i da nije uputio jedan jedini sut na gol Olimpica.Poredjenja radi u Skotskoj je Celtik osvojio kup sampiona 1967 g pa citav svijet Glasgow RAngers smatra vecim klubom od Celtica,da ne spominjem Steauu,Nothingem Forest(2 puta prvaci evrope)Aston Villu i ostale klubove sampione evrope koji danas nisu medju onim najpopularnijim.Naprijed Partizan,idemo do 6,7,8 itd zaredom titule ako Bog da!

srele

pre 11 godina

Želio bih uputiti najtopliju, najiskreniju i najsrdačniju čestitku svim navijačima Partizana, ma gdje da se nalaze od Kanade do Australije za osvojenu 24. šampionsku titulu. Za ovaj uspjeh veoma je zaslužan trener Aleksandar Stanojević, a njegov uspješan niz nastavio je Avram Grant. Čestitke zaslužuju svi crno-beli prvotimci koji su ovoj 2011/12 nosili dres najdražih boja. Posebno imponuje da je ova sezona izbacila nekoliko supertalenata kao što su: Lazar Marković, Nikola Ninković, Saša Marković, David Manga, Miloš Ostojić, Nikola Aksentijević, Marko Šćepović.
Partizan ima perspektivu. Samo pametno i jedinstveno. Još jednom čestitke!

svekrva

pre 11 godina

zvezda:bari 0:0 pancev goooooo zvezdaa je prvak evrope
(zvezdasica, 29. april 2012 17:29)

Snajka, nisu igrali protiv Barija... Raspitaj se malo...
(vasa, 29. april 2012 19:40)

Ja te razumem, nemaš dovoljno godina da to znaš a i ako imaš ..ne možeš da se setiš kada je to bilo. E snajke ...

Milan

pre 11 godina

Cestitam komsinicama na zasluzeno osvojenom drugom mestu. Biti 5 puta za redom vicesampion nije mala stvar. Jos jednom, iskrene cestitke!

zoran

pre 11 godina

Danas uzesmo 25. tituli u vaterpolou i 24. u fudbalu...malo li je..??

Mogu da zamislim kako ce Partizan odrati Zvezdu u prvenstvenoj za nedelju dana. Shvatice konachno komshinica kako je prosla u finale Kupa. Uvidece kolika je razlika u kvalitetu pa im ni osvajanje kupa (ako ga osvoje,,,verujem da hoce, jer nema shanse da politichari drugachije dozvole..bice penala koliko hoces,,) nece znachiti nishta.

Samo slep ne vidi koliko je Partizan bolji tim od Zvezde. Pa ovaj Ninkovic i Markovic su nezamislivi kvalitet za Zvezdu..ali nepostojeci.
Zao mi je Robija, jer ga cenim kao izuzetnu legendu u nashem fudbalu, ali ga Lukic iskoristio da ostane u fotelji. Nishta drugo.
Isti Lukic potpisuje memorandume (to nisu ugovori) kako bi prevario UEFA organizaciju ne bi li mu dali licencu za Evropu, ali tu ga smo Tole (koga Zvezdashi pljuju uveliko) moze spasiti, jer je dobar sa Platinijem.

ultrasrbin

pre 11 godina

(Peca Delija, 29. april 2012 18:09)
Sto nas ne demoliraste dok je bio Stanoje. A kup jos niste uzeli. nadam se da vam Mazic vise ne smeta.Podsetime sta je bilo u prvenstvenom derbiju pa da znam kako to vi posteni u kupu zbog pobede,a mi da se stidimo u prvenstvu.

Apache

pre 11 godina

titula titula slavice se titula PARTIZAN je sampion peva cela SRBIJA. sto se tice komsija: ne pomazu piksi deja ni trofeji iz muzeja...

alejandro

pre 11 godina

Hajdemo napred, crveno-beli,
ori se ceo stadion,
hiljade srca za vas kuca,
jer ti si Zvezdo sampion
ole,ole.....
(Mrkela, 29. april 2012 20:21)

Sampion u kom sportu?!

Krstic

pre 11 godina

Molim Pejovica(mislim tako mu bese prezime)i Poledicu da sacuvaju vest,ko je od igraca Borca primio novac da lazira danasnju utakmicu.Vest sacuvajte i objavite 2020 godinem jer Evropa samo ceka da neko popljuje nas fudbal.Nemoj da omanete,nase postenjacine.Cestim Partizanu na petoj tituli,i mnogom uspeha u evropi.

Kalimero

pre 11 godina

zvezda:bari 0:0 pancev goooooo zvezdaa je prvak evrope
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (zvezdasica, 29. april 2012 17:29)

Ahahahahaha! Pa naravno, i prvi srpski ustanak je počeo 1804 godine, bar tako kažu istorijske knjige. A jesil ti gledala to finale,pošto vidim po tvom komentaru da ste finale igrali protiv Barija?

fkr1958

pre 11 godina

Realno pfc je bolji od ostalih timova vec par godina,tako da im titula realno nije nikad ni bila ozbiljno ugrozena. Takodje liga je iz godine u godinu losija,pa ove godine Metalac,Borac,Smederevo,Javor,N. Pazar i Bsk,nisu ni igrali fudbal,vec igru koja na to podseca. Ni druge ekipe nisu bile bolje,tu i tamo poneka ok tekma. Mi trenutno nemamo igrace koji znaju da daju golove,i desavalo se da u pojedinim kolima stranci daju pola golova. Pri tom fss uvodi pravilo 3 stranca,sto znaci da ce ubuduce biti jos manje golova i jos gore igre!
Znaci partizani zasluzeno,a verovatno ce i sledece godine ponoviti,jer oni su poluamaterski,a ostalih 15 timova amaterski klubovi u ovoj tuznoj ligi. Nazalost!

grobar8

pre 11 godina

@grobar8...da se razumemo to je bilo podsmevanje navijacima komsinice koji potenciraju na satro drzavni projekat i svakako nista protiv ovog tima partizana

pera

pre 11 godina

E ove "delije' kao po obicaju pokazuju da su obicni "jazavci". Pa ne znaju ni da cestitaju boljem. Petostrukom sampionu !!! Kad su oni zahvaljujuci nesrecnim okolnostima izbacili Partizana iz kupa, 99 % grobara im je korektno cestitalo. Ali od zvezdinih navijaca to se nije moglo ni ocekivati. I jos tvrde da su bolji. Hahahahaha. Dobro neko rece, pogledajte Lazara, pa Ninkovica, Aksentijevica i da ne nabrajam Partizanovu mladost. I kad ode ova stara generacija, uz manja pojacanja bicemo bolji. Uvek. Jedite se od muke kad ste takvi. Bravo Partizan !!!!!

Sasa

pre 11 godina

zvezda:bari 0:0 pancev goooooo zvezdaa je prvak evrope
(zvezdasica, 29. april 2012 17:29)

Bas mi je zao sto si i sto ces svoje najbolje godine zivota proziveti kao luzerka. Mada , zavisi kako postavis stvari. Mozda Vi niste drugi , vec Prvi do PRVOGA, ili mozda PRVI ZA MALO. Sta te briga , tu je Sledeca Sezona.

komedija

pre 11 godina

@(zvezdasica, 29. april 2012 17:29)
Hahahhah pa ovo je vrh! Jel ti uopste znas protiv koga je tvoj klub igrao tada? Nemas pojma, jel tako?
(Libero, 29. april 2012 18:21)
E to sam i ja hteo da kazem a izgleda i da ni rezultat ne znam, misli da su dobili sa 1:0 :D

TIGER

pre 11 godina

(Cole, 30. april 2012 01:34)

Cemu tvoj plac? :))

Cestitke na novoj tituli, ali njoj cu se radovati kad se zavrsi prelazni rok. Onda cu videti da li vredi sto smo je opet osvojili ili ne...
Svakako da je lepo cuti peta titula u nizu, ali one nemaju taj znacaj bez Evrope!!!

Idi kuci sajpi u vis xD

pre 11 godina

@o bre braco grobari dokle cu da vas lozim sa ovim nickom zvezdasica....ahahahaha ajd uzdravlje
(muamua, 29. april 2012 22:17)
I sta sad ti pokusavas majke ti? Da se vadis za glupost???
NE IDE TO TEK TAKO ;)

BuNT

pre 11 godina

Zašto vi niste igrali protiv Reala to finale KEŠ-a kao Partizan 23 (dvadesettri) godine pre vas? Kako misliš nije igrao Real. Dobro, onda Barsa. Ni ona? Mančester? Liverpul, Arsenal? Čelsi? Ni oni? Što niste igrali protiv Juventusa? Intera, Milana... ništa? Pa kojih je to šampiona bio kup?
(HistoryChannel, 29. april 2012 18:32)
25 godina ranije, nemoj da nas brukas svojim neznanjem