Sreda, 22.02.2012.

20:42

LŠ: Marsej i Bazel srušili gigante!

U poslednja dva meča prvih duela osmine finala Lige šampiona, pobede su ostvarili domaći timovi u Marseju i Bazelu.

Izvor: A. Kovaèeviæ

LŠ: Marsej i Bazel srušili gigante! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

111 Komentari

Sortiraj po:

BvB redom sve ...

pre 12 godina

(bayern die beste, 23. februar 2012 17:44)

Ma dovoljno je druze da Vas unistavamo u Bundes ligi, gde ces jos i u euro kupovima...

Ljubisa livac

pre 12 godina

@ Mazinho Decko, ti si pun frustracija nekih. Ja ti kazem kakvo je stanje ovde inace, a ti se uhvatio za sinoc i za tu jednu tribinu. Sa ili bez nje, Olimpique godinama unazad nije ispunio stadion, to je cinjenica. Nije ni previse bitno, ali kad vec insistiras...

bayern die beste

pre 12 godina

kolko bayern svima vama nabija komplekse pa to je neverovatno, jedno pitanje za dortmundovce kojim danom taj vas strasni tim igra u evrokupovima da obavezno gledam kako unistavaju sve redom

Mazinho

pre 12 godina

Ne znam ko te pusti na Velodrom,jer ocigledno veze sa vezom nemas.Ok bio si na stadionu,ja nisam,pa bi trebalo da znas da stadion prima 60000.Zbog renoviranja je smanjen kapacitet 42000..Sinoc je na tekmi bilo 37646 gledalaca,sto znaci ni 5000 manje od trenutnog kapaciteta,i ako ti je to poluprazno,u glavi ti je jos praznije...

Darko87

pre 12 godina

Odgovor na pitanje "zasto Bayern ima 4 zvezdica":
Stavljanje zvezdica na grb nije propisana zvanicnim FIFA ili UEFA pravilnikom, pa tako fudbalski savezi svih zemalja clanica imaju svoje pojedinacne pravilnike, dok UEFA dozvoljava samo specijalne bedzeve (ako ste primetili) sa nacrtanim peharom LS i brojem osvojenih titula LS iznad tog bedza. Pa tako imamo primere(npr.) u Engleskoj gde je klub dobio pravo da stavi 3 (neklasicne doduse, malo su drugacije) zvezdice samo radi estetike, naravno uz odobrenjne svog FS-a (Manchester City u Engleskoj), u vecini zemalja je standard 10 tutula=1 zvezdica, ali ne i u Bundes-u(jedina od top 5 liga koja ima malo drugacija pravila), kod njih vazi pravilo: 3 titule=1 zvezdica, 5 titula=2 zvezdice, 10 titula=3 zvezdice, 20 titula=4 zvezdice, pa je tako Bayern Mucnhen "zaradio" pravo na tih 4 zvezdica. Poz!
Carrega Benfica! ;)

Butthole Surfer

pre 12 godina

Ovaj Bayern je jedan od najodvratnijih timova koje sam ikada gledao. Igraju šablonski i na snagu. Stvarno mi nije jasno kako neko može da navija za njih.

Svajnstajger

pre 12 godina

A samo mi nije jasno zasto se navijaci borusije golasavaju? odakle vama pravo da ista pricate mali klub koji je uvek bio u senci velikog bajerna, koji je imao najlaksu grupu u ligi prvaka a zavrsio na zadnjem mestu. kako vi mozete nesto da kazete? bajern je za dortmund ko aca lukas za kemala malovcica.

Realan

pre 12 godina

Posto je Bazel napravio sjajan rezultat, mislim da su sanse 50-50 sada za prolaz, ajde jednu anketu da napravimo. Preporucujem - Ko misli da ce Bajern proci, Ne preporucujem - da Bazel prolazi.

Milan

pre 12 godina

ja znam da makar 7,8 likova bajerna se ovde javljaju jer mi je komšija veliki bajernovac i imaju neki forum navijača bajerna sa balkana pa odatle dolaze ovde.

ttt

pre 12 godina

Moze li mi neko odgovoriti sta predstavljaju ove 4 zvezdice na dresu Bajerna? Prvaci su bili 24 puta (znaci po pravilu bi trebalo da imaju 2) a LS jesu osvojili 4 puta ali za to nema potvrdjen sistem.. uostalom onda bi Real trebao da ima 9 zvezdica na dresu! Ne znam cemu ovo preuvelicavanje
(Basel, 23. februar 2012 10:57)


odgovor na tvoje pitanje,

3 puta sampion =1 zvezda
5 =2
10 =3
20 =4

u italiji je 10 sampionata 1 zvezda
da je tako u nemackoj imao bih samo bajern 2 zvezde,
tako da skoro polovina klubova nosi neke zvezde,
to sve stoji u nekoj kritiki.
u brazilu za svaki sampionat dobija se jedna zvezda,na srecu rekorder je fc sao paulo sa 5 zvezda.

crvena zvezda ima ipak najlepsu zvezdu,i plus toga kao prvak evrope najvecu,koju niko od bilo kojih klubova iz bivse jugoslavije nikada (u sledecih 10-20godina)osvojiti nece).

Xerdan Shaquiri

pre 12 godina

"Igrali smo protiv jednog od najboljih timova na planeti i ostvarili rezultat kakav smo sanjali, sad nam ostaje da na Alijancu pokazemo da ovo nije slucajno i da ne dozvolimo potop, ubedjen sam da smo sposobni za tako nesto"...
hehehe POTOP klucna rec, strepite od POTOPA gospodo, bolje ne dolazite u Minhen i sluzbeno 3-0, milina, u suprotnom plasim se za vas.

Aleksandar

pre 12 godina

Teško onom ko navija za Čelzi u Engleskoj, Inter u Italiji i Bajern u Nemačkoj...
(Rade, 23. februar 2012 00:32)
A sta, nama je bolje sa nasim klubovima za koje navijamo?Vdim razbise se od lige sampiona i kupa uefa i Zvezda i Partizan ;)

Dragan Jurić

pre 12 godina

Imao sam privilegiju i čast da navijam za naše klubove dok su još bili konkurentni na međunarodnoj sceni. Sada,kada to više nije slučaj,fokusiram se na praćenje Lige šampiona i navijanje za "male" klubove u biblijskoj borbi "Davida" protiv "Golijata". Kada je novac preuzeo dominaciju nad čisto sportskim vrednostima, kad;recimo,engleski tim nema nijednog Engleza u timu,a portugalski ima sve Brazilce,npr.,meni je neopisivo drago kad se desi neki i ovakav rezultat. Bogu hvala da pamtim i ona vremena kad biznis nije bio u prvom planu,ali zato kad "mali" Bazel pobedi "velikog" Bajerna,onda to zaista ima svoju posebnu vrednost. Videćemo šta će doneti revanši,ali niko od mene ne bi bio srećniji kada bi,npr.,Apoel iznenadio Lion,Bazel odoleo Bajernu,a CSKA se isprsio u Madridu... Naravno da je sve to nemoguće,ali sport je zato i interesantan,jer ne pobeđuje uvek jači i bogatiji. Uostalom,nastupajući revanši daće nam sve odgovore... Prijatan dan svima.

Basel

pre 12 godina

Moze li mi neko odgovoriti sta predstavljaju ove 4 zvezdice na dresu Bajerna? Prvaci su bili 24 puta (znaci po pravilu bi trebalo da imaju 2) a LS jesu osvojili 4 puta ali za to nema potvrdjen sistem.. uostalom onda bi Real trebao da ima 9 zvezdica na dresu! Ne znam cemu ovo preuvelicavanje

milso

pre 12 godina

Ljudi, vi niste normalni. Jedan jedini lik dolazi već mesecima na sajt i troluje vas pričama o Bajernu a vi svi popadali na njegova trpanja.

Kajzer Franc

pre 12 godina

Da li vi stvarno vjerujete da je Bazel u stanju da izbaci najjaci tim Evrope pored Barselone?
Bajern nije klub tipa Milan, Inter, Celzi. Bajern je institucija u pravo smislu te rijeci, sve ono lijepo sto cini fudbal mozete naci u Bajernu, sve ono sto cini jedan kolektiv i timski duh ima Bajern Minhen i niko drugi na svijetu. Bajern je klub koji pomaze siromahe, Borusiji je davao milione kad su bili gladni, Fraburgu dava bodove da imaju malo volje da nastave borbu za opstanak, Bazelu daju pobjedu jer znaju da ce Svajcarci od te pobjede nad najvecim klubom svijeta zivjeti narednih 70 godina i biti zadovoljni kao da su osvojili Ligu sampiona. Shaciri je kupljen, Rumenige kad je dogovorao posao shapnuo je na uvo predsedniku Bazela da ce dobiti i jednu pobjedu gratis, i to je to, svi srecni i zadovoljni. Bajernu je ove godine sudjeno da igra finale sa Barselonom, to cijeli fudbalski svijet zna, svi strucnjaci su svjesni da je o sudar titana i uefa ih necu ukrstiti prije velikog finala, a na Alijanc Areni ko sta ponese. Isto tako se zna, da ce Njemacka na ljeto biti prvak Evrope u fudbalu, glavu dajem za ove rijeci, a vi kako god hocete. Psi laju, karavani prolaze, Bajern i Njemacka na krovu Evrope!

Floro Flores

pre 12 godina

Otresli su ih kao mlade majmune kod onog gola a čitava ekipa bajerna samo gleda i ne veruje šta ih je snašlo. Kažu 'ima dve runde',...kako bayern igra,oni su teškom nokdaunu i ovaj dvomeč je završen.

BvB redom sve

pre 12 godina

Bayernovci se jos malo batrgaju kao ribice na suvom ali cinjenica je da nema ko da postigne gol i da je san o triploj kruni uskoro zavrsen.

Cavani

pre 12 godina

cuj zver je probudjena xexe koliko ima ovih bavaraca, smesni su koliko su teski, zanima me njihov komentar ako ispadnu slucajno xexe zver je probudjena, smejem se celo jutro

brko

pre 12 godina

Mogu samo konstatovati, da je Bayern nakon ovog poraza ostao bez brojne armije vjernih navica u Srbiji. Jos da BaneUTD progleda i pocne da navija za City...

TOMAS

pre 12 godina

Kakav strah je uneo Bavarski gigant svima u kosti, pa čim pustismo Bazela zanimljivosti radi, svi skočiše da se raduju. Gospodo, ko se zadnji smeje najsladje se smeje, a znamo i vi i ja da Bajern prolazi Svajvarce vise nego lagano. Vidimo se u finalu sa Barsom, ostali timovi su smesni, poz!

PASTORE

pre 12 godina

Ne znam sto je ova rabota trebala Bazelu? Razgalili su Njemce i sad će u Minhenu primit 6,7 komada, strepe bukvalno jer zvijer je probudjena a to ne valja.

Sven Minhen

pre 12 godina

Bajern je pustio Bazela da bi malo umanjio strah Barsi i Realu jer su ovi kukali uefi kako je Bajern prejak i kako liga šampiona nema smisla jer se pobednik unapred zna, zato je Bajern morao odigrati sa 4% snage ne bi li umanjio plač i kuknjavu pisrnulih španskih giganata. Titula ostaje na alijancu, to je jasno i mojoj baba Mari!

Mirkoni

pre 12 godina

Toliko im je Bayern naneo komplex da je komentatorima uspeh ako Bayern izgubi jednu rundu protiv bilo koga. Polako ljudi,borba još traje,na kraju ćete ispasti glu*i.

Oliver

pre 12 godina

Reći ću samo čuvenu Rocky-evu rečenicu iz istoimenog kultnog filma "još nisam čuo zvono".
Bayern do pobede!!!!
Toliko vam je Bayern noćna mora da se radujete i kad izgubi jednu rundu.Polako ljudi,borba još nije gotova :)

Ayew

pre 12 godina

uuu kako ce bayern propisati krv da prodje basela.. imaju poprilicno mlad i uigran tim sa par iskusnih igraca.. strasno su pripremljeni, puno trce.. i najgore od svega velika su nepoznanica za vecinu ekipa u CL..
sto se tice intera.. vracaju se tamo gdje im je mjesto, koliko sam mrzio ranieria dok je trenirao Juve sad ga toliko gotivim dok vodi inter :D
poslije svakog meca ista izjava.. dobro smo igrali, nismo imali srece, sudije su nas zakinule.. trebamo se fokusirati hahaha idol mi je.

Bayern sve po spisku

pre 12 godina

Sad dok gledam reprizu na RTS-u,vidim da su nas igraci Bazela izradili kao mlade majmune kod onog gola a Neuer koji je primio gol kroz noge, mislim sta reci, placem kad pomislim da sam za tog golmana rekao da je novi Oliver Kahn.

Marsej fan-club, Žitni Potok (kod Prokuplja)

pre 12 godina

Napred Marsej, za tebe živimo mi!!! Bog na nebu, Marsej na zemlji!!! Još samo par utakmica do velike titule!!!

MARIO

pre 12 godina

Naravno da smo pustili jadne svajcarce, televizija i marketing su čudo. U revanšu dajemo pet komada minimum. Sam Frei je izjavio da na alijancu strepi od katastrofe.

Ljubisa livac

pre 12 godina

@ Mazinho Jesi li nekada bio na Velodromu? Nisam ni mislio da jesi... E pa vidis, ja jesam. I znam zasto sam to konstatovao, kao sto znam i da se tribina renovira. Naravno. Ali pogledaj zvanicnu posetu i prosecnu ove sezone, prethodnih, oa ce ti sve biti jasnije...

BAYERN recordmeister

pre 12 godina

Iskoristio bih ovu priliku da se IZVINIM navijačima Uniteda koje sam prozivao posle utakmice sa Bazelom.United je makar dao gol u Bazelu a mi se raspadamo.

nazario da lima

pre 12 godina

Chodex,Isti taj budjavi Inter kako si ga nazvao je onomad pobedio tog istog strasnog Milana koji sad tebi izgleda kao Barseolna .Toliko o tome

el.Special#2

pre 12 godina

Деки Станковић је велики играч, али мислим да је као и остали играчи Интера "превише искусан". Нису они више за фудбал на овом нивоу. Мислим да је и он свестан тога, па је и одустао од репрезентације. Тим за Кипар:
Стојковић, Ивановић, Обрадовић, Рнић, Суботић(Бишевац), Р.Петровић, Н.Томић, Љајић, З.Тошић, Мрђа(Жигић), Л.Марковић

Mazinho

pre 12 godina

Stvarno je Marsej-Inter uzalud potroseno dva sata zivota,strasno ko sve igla C.L.A ovome liku sto kaze da je Velodrom po obicaju poluprazan,da kazem samo jer ocigledno ne zna,da se ona tribina renovira i da zato nema navijaca na njoj.Ovog Bayern boy-a...za posmatranja detaljnog...

AlM!NR32

pre 12 godina

Gde su sada "Oni" Navijaci koji na svaku utakmicu LG govore da ce Bayern da zgazi svaku ekupi ? Dosadili su i Bogu i Narodu ovde,sad glavu dolje i ne dosadjujte jer nema u LG ekipa koji su za ponizevanje.Forza Ac Milan BRE.

gonzo

pre 12 godina

Gde nestade taj silni Bayern, gde ste bavarci, sto ne smarate sada sa svojim komentarima.ZASTO CUTITE, ZATO GUBITE, ZATO GUBITE...na na na....gde je taj u Strumf svih smaraca koji se potpisuje sa Bayern pa onda broji kada ce da da prodju periodi svoje ribe, jos 76 jos 77 itd. HAHAHA

aca interista

pre 12 godina

Zadnjih 5 minuta niko nije hteo dase vraca nazad i sacuva neresen Rezultat to govori da Ranieri nema vise nikakav autoritet kod igraca i daje izgubijo kontrolu nad igracima sad cekam njegov otkaz dalje No Coment

AndyCole

pre 12 godina

Po meni je vrhunac Aca Stanojevic i njegove provale. "Andre Ajev ima brata Dzordana koji je na klupi i imao 30 godina!" Decko napunio 20 u septembru. Onda je isto rekao za Mandandu da ima 30 godine,za 4 je promasio. U svakom slucaju,davao bih mu da mi pise sastave iz srpskog.

Severina je nevina!

pre 12 godina

Koliko je budjav ovaj Inter to je strasno. Ne znam kako neko moze da navija za njih... Antifudbal. A pogledajte samo Napoli juce, kao da nisu Italijani. Ovaj Aca Stojanovic mi je nekad bio simpatican a sad mi je totalno antipatican lik. Pa kakav bre Ajev covece!?
Svaka cast Bazelu! Mogli su da pobede i sa vise golova. Sta kazu trolovi Bajernovski?

BAYERN 74.,75.,76.,01....

pre 12 godina

Evo javno priznajem,ISPAO SAM GLUP i sramota me je ovog tima i vise necu trolovati na ovom sajtu i prelazim da navijam za Sity,oni imaju atomsku momcad

BAYERN 74.,75.,76.,01....

pre 12 godina

Ponekad ispadam glup kad kazem da je Bayern atomska momcad.Ovako vise ne ide,svi nas peglaju. Bayern nakon meca sa Indijom ne moze da se sastavi.

Lazar

pre 12 godina

Bane Utd i bajernovce nadjite devojke.Najjaci je onaj bajernov navijac kad odbrojava za koliko godina ce da vidi golu devojku u 3D, tojest na hologramu.

Njegos

pre 12 godina

hahaha bayern veze nema. Svaka cast bazelu, dve precke, jedna stativa za prvih 10 minuta. Nema sta da trazi ovaj bayern u 1/4 Finale. Favoriti su barsa, real i milan

BAYERN 74.,75.,76.,01....

pre 12 godina

Ispao sam glup za medalju kad sam rekao da idemo u TOP 8! Bazel nas unistava.Robben je sebican,igraci tvituju a nas dere ko stigne.Ovo je katastrofa koliko nemamo pojma!!

BaneUtd

pre 12 godina

Meni se čini da bajernovska boranija nikako da se oporavi od onog ponižavanja u finalu Lige šampiona,kada su se malo poigrali Šeringem i Solskjaer. A kako ''Super Mario Gomez rešeta mreže protivnika'',ma nemam reči. Bolje da pogleda snimak protiv Indije, da se malo priseti.HAHAHAHAHAHAH!!!!!

Barcaboy

pre 12 godina

AHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAH auuuuu.Zao mi bajerna zato sto mislim da su elitni klub ali toliko mi je drago zbog "bajernovaca" koji prete svojim timom vec 3 meseca....Cak je bazel pogodio 3 puta stativu u prvom poluvremenu...Tako da budite srecni sa 1-0..Bajern je totalno pao u igri u posl.2 meseca i u ligi i u LS..kao da imaju neke nesuglasice u timu.Nije bas prijatna atmosfera.

BAYERN recordmeister

pre 12 godina

A kad sam ja govorio da ne smemo da prodajemo Klosea jer nema ko da da gol, onda su mi raznorazni ''stručnjaci'' nalupali minuse.Ovo je blamaza koliko nemamo pojma.

Goxi

pre 12 godina

Bajern rekordmajsteru ako imas imalo obraza zavuci se u misiju rupu i ne javljaj se narednih bar godinu dana!Kad se setim koliko si Banetu UTD ''pio krv'' kad su prsli od Bazela kad ono gle sad...

cinober

pre 12 godina

Koliko vas je pomislilo kad je Basel dao gol na napaljenog BaneUTD kako smislja sto sarkasticniji komentar na ovu vest i ceka poslednji sucev zvizduk da klikne ENTER? :-)

BvB redom sve

pre 12 godina

Mali klubic bayern, VELIKI BAZEL!!!!!!!

Lik koji je poslao sve komentare sad verovatno place od blama,a najavljivao je pohod na titulu

FORZA MILAN 63, 69, 89, 90, 94, 03, 07

pre 12 godina

Pogledajte samo kako se mali klubic muci protiv Bazela a ovde su njihovi zaludjeni fanovi najavljivali unistavanje AC Milana,Barselone i Reala.Pa voleo bih da mali klubic prodje Bazel i da izvuku Milana, pa bice to poigravanje Ibre i drugova!

Barcaboy

pre 12 godina

Mene prozivaju zbog Maxwella, a kad sam rekao da ce bajern propasti ako proda Elbera i Klosea, mnogi su mi se smejali...Da li vam je i dalje smešno bajernovci? Evo koliko vidim Bazel vodi...I govorio sam da Lusija ne smeju da prodaju i da ce da ih bije ko stigne.Eto vam sad.

Goci

pre 12 godina

Bedni Bajern jos jednom pokazuje zasto ga nikada nece ubrajati u vrhunske timove. Razvlacenje lopte po terenu, bezidejnost, ukratko, sve ono sto odlikuje nemacki fudbal. Ajde bajernovci, trazite izgovore, ali realno, i Arsenal bi vas dobio.

superior

pre 12 godina

Uzalud potrošenih dva sata života na gledanje Marseja i Intera. Koliko su očajni da je najuzbudljiviji detalj žuti karton Stankovića. Ovi timovi su definitivno zalutali u ovu fazu LŠ.

Medved Pavle

pre 12 godina

Navijaci Intera slobodno mene mogu da okrive za ovaj poraz, da ja nisam cekao za 6000 dinara X2 na ovoj utakmici NIKADA ne bi dali gol u 93. minutu. Sto je najgore od svega, celu utakmicu nisam gledao, cim sam se ukljucio, dodje korner i onda onakav gol kao hladan tus. Stvarno sam baksuz.

sensei

pre 12 godina

Koliko je Bajern ocajan.... Iskljuciva krivica je na treneru. Roben & Riberi kriminalni, ne zna se koji vise solira, grijesi... U ocajnoj formi oba, a on ih drzi svaku utakmicu do samog kraja

Ilija

pre 12 godina

Bayern Munich:Imaju kvalitet(exta igrace) cini mi se kao da nisu uigrani.

Basel 1893: Mali klub iz Svajcarske koji je srusio veliki Bayern svaka cast vidite kako se trud isplati.

pera simic

pre 12 godina

Ajmo sada "Bajern sve po spisku" i ostali klocevi, nek se jave, da nam kažu kako će Bajern da osvoji, i kako je isto jak, ako ne i jači, od Barse i Reala... Hahahahahah!!!!

Ljubisa livac

pre 12 godina

Kladim se u milion da je prvih 5 komentara pisao isti lik kome je mnogo dosadno u zivotu. Kakvo konstantno trolovanje... Kako ti bre brate ne dosadi... PS, slabe tekme za sad. Velodrom kao i obicno, vise nego polu-prazan.

DROGBA11

pre 12 godina

Bayern je ubedljivo najveći kamdidat za titulu LŠ.Izvrsna utakmica.Bayern igra sa pola gasa u gostima i poigrava se.Inače
kakav je osećaj kad Bane mora da komentariše Bayernovu LŠ a United ispao ;)

Ljubisa livac

pre 12 godina

Kladim se u milion da je prvih 5 komentara pisao isti lik kome je mnogo dosadno u zivotu. Kakvo konstantno trolovanje... Kako ti bre brate ne dosadi... PS, slabe tekme za sad. Velodrom kao i obicno, vise nego polu-prazan.

superior

pre 12 godina

Uzalud potrošenih dva sata života na gledanje Marseja i Intera. Koliko su očajni da je najuzbudljiviji detalj žuti karton Stankovića. Ovi timovi su definitivno zalutali u ovu fazu LŠ.

AndyCole

pre 12 godina

Po meni je vrhunac Aca Stanojevic i njegove provale. "Andre Ajev ima brata Dzordana koji je na klupi i imao 30 godina!" Decko napunio 20 u septembru. Onda je isto rekao za Mandandu da ima 30 godine,za 4 je promasio. U svakom slucaju,davao bih mu da mi pise sastave iz srpskog.

BAYERN recordmeister

pre 12 godina

Iskoristio bih ovu priliku da se IZVINIM navijačima Uniteda koje sam prozivao posle utakmice sa Bazelom.United je makar dao gol u Bazelu a mi se raspadamo.

Medved Pavle

pre 12 godina

Navijaci Intera slobodno mene mogu da okrive za ovaj poraz, da ja nisam cekao za 6000 dinara X2 na ovoj utakmici NIKADA ne bi dali gol u 93. minutu. Sto je najgore od svega, celu utakmicu nisam gledao, cim sam se ukljucio, dodje korner i onda onakav gol kao hladan tus. Stvarno sam baksuz.

Goxi

pre 12 godina

Bajern rekordmajsteru ako imas imalo obraza zavuci se u misiju rupu i ne javljaj se narednih bar godinu dana!Kad se setim koliko si Banetu UTD ''pio krv'' kad su prsli od Bazela kad ono gle sad...

BvB redom sve

pre 12 godina

Mali klubic bayern, VELIKI BAZEL!!!!!!!

Lik koji je poslao sve komentare sad verovatno place od blama,a najavljivao je pohod na titulu

Mazinho

pre 12 godina

Stvarno je Marsej-Inter uzalud potroseno dva sata zivota,strasno ko sve igla C.L.A ovome liku sto kaze da je Velodrom po obicaju poluprazan,da kazem samo jer ocigledno ne zna,da se ona tribina renovira i da zato nema navijaca na njoj.Ovog Bayern boy-a...za posmatranja detaljnog...

cinober

pre 12 godina

Koliko vas je pomislilo kad je Basel dao gol na napaljenog BaneUTD kako smislja sto sarkasticniji komentar na ovu vest i ceka poslednji sucev zvizduk da klikne ENTER? :-)

Lazar

pre 12 godina

Bane Utd i bajernovce nadjite devojke.Najjaci je onaj bajernov navijac kad odbrojava za koliko godina ce da vidi golu devojku u 3D, tojest na hologramu.

pera simic

pre 12 godina

Ajmo sada "Bajern sve po spisku" i ostali klocevi, nek se jave, da nam kažu kako će Bajern da osvoji, i kako je isto jak, ako ne i jači, od Barse i Reala... Hahahahahah!!!!

Goci

pre 12 godina

Bedni Bajern jos jednom pokazuje zasto ga nikada nece ubrajati u vrhunske timove. Razvlacenje lopte po terenu, bezidejnost, ukratko, sve ono sto odlikuje nemacki fudbal. Ajde bajernovci, trazite izgovore, ali realno, i Arsenal bi vas dobio.

BAYERN 74.,75.,76.,01....

pre 12 godina

Ispao sam glup za medalju kad sam rekao da idemo u TOP 8! Bazel nas unistava.Robben je sebican,igraci tvituju a nas dere ko stigne.Ovo je katastrofa koliko nemamo pojma!!

BAYERN 74.,75.,76.,01....

pre 12 godina

Evo javno priznajem,ISPAO SAM GLUP i sramota me je ovog tima i vise necu trolovati na ovom sajtu i prelazim da navijam za Sity,oni imaju atomsku momcad

Njegos

pre 12 godina

hahaha bayern veze nema. Svaka cast bazelu, dve precke, jedna stativa za prvih 10 minuta. Nema sta da trazi ovaj bayern u 1/4 Finale. Favoriti su barsa, real i milan

Severina je nevina!

pre 12 godina

Koliko je budjav ovaj Inter to je strasno. Ne znam kako neko moze da navija za njih... Antifudbal. A pogledajte samo Napoli juce, kao da nisu Italijani. Ovaj Aca Stojanovic mi je nekad bio simpatican a sad mi je totalno antipatican lik. Pa kakav bre Ajev covece!?
Svaka cast Bazelu! Mogli su da pobede i sa vise golova. Sta kazu trolovi Bajernovski?

gonzo

pre 12 godina

Gde nestade taj silni Bayern, gde ste bavarci, sto ne smarate sada sa svojim komentarima.ZASTO CUTITE, ZATO GUBITE, ZATO GUBITE...na na na....gde je taj u Strumf svih smaraca koji se potpisuje sa Bayern pa onda broji kada ce da da prodju periodi svoje ribe, jos 76 jos 77 itd. HAHAHA

Barcaboy

pre 12 godina

AHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAH auuuuu.Zao mi bajerna zato sto mislim da su elitni klub ali toliko mi je drago zbog "bajernovaca" koji prete svojim timom vec 3 meseca....Cak je bazel pogodio 3 puta stativu u prvom poluvremenu...Tako da budite srecni sa 1-0..Bajern je totalno pao u igri u posl.2 meseca i u ligi i u LS..kao da imaju neke nesuglasice u timu.Nije bas prijatna atmosfera.

AlM!NR32

pre 12 godina

Gde su sada "Oni" Navijaci koji na svaku utakmicu LG govore da ce Bayern da zgazi svaku ekupi ? Dosadili su i Bogu i Narodu ovde,sad glavu dolje i ne dosadjujte jer nema u LG ekipa koji su za ponizevanje.Forza Ac Milan BRE.

FORZA MILAN 63, 69, 89, 90, 94, 03, 07

pre 12 godina

Pogledajte samo kako se mali klubic muci protiv Bazela a ovde su njihovi zaludjeni fanovi najavljivali unistavanje AC Milana,Barselone i Reala.Pa voleo bih da mali klubic prodje Bazel i da izvuku Milana, pa bice to poigravanje Ibre i drugova!

sensei

pre 12 godina

Koliko je Bajern ocajan.... Iskljuciva krivica je na treneru. Roben & Riberi kriminalni, ne zna se koji vise solira, grijesi... U ocajnoj formi oba, a on ih drzi svaku utakmicu do samog kraja

BAYERN 74.,75.,76.,01....

pre 12 godina

Ponekad ispadam glup kad kazem da je Bayern atomska momcad.Ovako vise ne ide,svi nas peglaju. Bayern nakon meca sa Indijom ne moze da se sastavi.

BaneUtd

pre 12 godina

Meni se čini da bajernovska boranija nikako da se oporavi od onog ponižavanja u finalu Lige šampiona,kada su se malo poigrali Šeringem i Solskjaer. A kako ''Super Mario Gomez rešeta mreže protivnika'',ma nemam reči. Bolje da pogleda snimak protiv Indije, da se malo priseti.HAHAHAHAHAHAH!!!!!

Ilija

pre 12 godina

Bayern Munich:Imaju kvalitet(exta igrace) cini mi se kao da nisu uigrani.

Basel 1893: Mali klub iz Svajcarske koji je srusio veliki Bayern svaka cast vidite kako se trud isplati.

aca interista

pre 12 godina

Zadnjih 5 minuta niko nije hteo dase vraca nazad i sacuva neresen Rezultat to govori da Ranieri nema vise nikakav autoritet kod igraca i daje izgubijo kontrolu nad igracima sad cekam njegov otkaz dalje No Coment

BAYERN recordmeister

pre 12 godina

A kad sam ja govorio da ne smemo da prodajemo Klosea jer nema ko da da gol, onda su mi raznorazni ''stručnjaci'' nalupali minuse.Ovo je blamaza koliko nemamo pojma.

Barcaboy

pre 12 godina

Mene prozivaju zbog Maxwella, a kad sam rekao da ce bajern propasti ako proda Elbera i Klosea, mnogi su mi se smejali...Da li vam je i dalje smešno bajernovci? Evo koliko vidim Bazel vodi...I govorio sam da Lusija ne smeju da prodaju i da ce da ih bije ko stigne.Eto vam sad.

Dragan Jurić

pre 12 godina

Imao sam privilegiju i čast da navijam za naše klubove dok su još bili konkurentni na međunarodnoj sceni. Sada,kada to više nije slučaj,fokusiram se na praćenje Lige šampiona i navijanje za "male" klubove u biblijskoj borbi "Davida" protiv "Golijata". Kada je novac preuzeo dominaciju nad čisto sportskim vrednostima, kad;recimo,engleski tim nema nijednog Engleza u timu,a portugalski ima sve Brazilce,npr.,meni je neopisivo drago kad se desi neki i ovakav rezultat. Bogu hvala da pamtim i ona vremena kad biznis nije bio u prvom planu,ali zato kad "mali" Bazel pobedi "velikog" Bajerna,onda to zaista ima svoju posebnu vrednost. Videćemo šta će doneti revanši,ali niko od mene ne bi bio srećniji kada bi,npr.,Apoel iznenadio Lion,Bazel odoleo Bajernu,a CSKA se isprsio u Madridu... Naravno da je sve to nemoguće,ali sport je zato i interesantan,jer ne pobeđuje uvek jači i bogatiji. Uostalom,nastupajući revanši daće nam sve odgovore... Prijatan dan svima.

milso

pre 12 godina

Ljudi, vi niste normalni. Jedan jedini lik dolazi već mesecima na sajt i troluje vas pričama o Bajernu a vi svi popadali na njegova trpanja.

ttt

pre 12 godina

Moze li mi neko odgovoriti sta predstavljaju ove 4 zvezdice na dresu Bajerna? Prvaci su bili 24 puta (znaci po pravilu bi trebalo da imaju 2) a LS jesu osvojili 4 puta ali za to nema potvrdjen sistem.. uostalom onda bi Real trebao da ima 9 zvezdica na dresu! Ne znam cemu ovo preuvelicavanje
(Basel, 23. februar 2012 10:57)


odgovor na tvoje pitanje,

3 puta sampion =1 zvezda
5 =2
10 =3
20 =4

u italiji je 10 sampionata 1 zvezda
da je tako u nemackoj imao bih samo bajern 2 zvezde,
tako da skoro polovina klubova nosi neke zvezde,
to sve stoji u nekoj kritiki.
u brazilu za svaki sampionat dobija se jedna zvezda,na srecu rekorder je fc sao paulo sa 5 zvezda.

crvena zvezda ima ipak najlepsu zvezdu,i plus toga kao prvak evrope najvecu,koju niko od bilo kojih klubova iz bivse jugoslavije nikada (u sledecih 10-20godina)osvojiti nece).

Ayew

pre 12 godina

uuu kako ce bayern propisati krv da prodje basela.. imaju poprilicno mlad i uigran tim sa par iskusnih igraca.. strasno su pripremljeni, puno trce.. i najgore od svega velika su nepoznanica za vecinu ekipa u CL..
sto se tice intera.. vracaju se tamo gdje im je mjesto, koliko sam mrzio ranieria dok je trenirao Juve sad ga toliko gotivim dok vodi inter :D
poslije svakog meca ista izjava.. dobro smo igrali, nismo imali srece, sudije su nas zakinule.. trebamo se fokusirati hahaha idol mi je.

Butthole Surfer

pre 12 godina

Ovaj Bayern je jedan od najodvratnijih timova koje sam ikada gledao. Igraju šablonski i na snagu. Stvarno mi nije jasno kako neko može da navija za njih.

Aleksandar

pre 12 godina

Teško onom ko navija za Čelzi u Engleskoj, Inter u Italiji i Bajern u Nemačkoj...
(Rade, 23. februar 2012 00:32)
A sta, nama je bolje sa nasim klubovima za koje navijamo?Vdim razbise se od lige sampiona i kupa uefa i Zvezda i Partizan ;)

Basel

pre 12 godina

Moze li mi neko odgovoriti sta predstavljaju ove 4 zvezdice na dresu Bajerna? Prvaci su bili 24 puta (znaci po pravilu bi trebalo da imaju 2) a LS jesu osvojili 4 puta ali za to nema potvrdjen sistem.. uostalom onda bi Real trebao da ima 9 zvezdica na dresu! Ne znam cemu ovo preuvelicavanje

Realan

pre 12 godina

Posto je Bazel napravio sjajan rezultat, mislim da su sanse 50-50 sada za prolaz, ajde jednu anketu da napravimo. Preporucujem - Ko misli da ce Bajern proci, Ne preporucujem - da Bazel prolazi.

DROGBA11

pre 12 godina

Bayern je ubedljivo najveći kamdidat za titulu LŠ.Izvrsna utakmica.Bayern igra sa pola gasa u gostima i poigrava se.Inače
kakav je osećaj kad Bane mora da komentariše Bayernovu LŠ a United ispao ;)

brko

pre 12 godina

Mogu samo konstatovati, da je Bayern nakon ovog poraza ostao bez brojne armije vjernih navica u Srbiji. Jos da BaneUTD progleda i pocne da navija za City...

Cavani

pre 12 godina

cuj zver je probudjena xexe koliko ima ovih bavaraca, smesni su koliko su teski, zanima me njihov komentar ako ispadnu slucajno xexe zver je probudjena, smejem se celo jutro

nazario da lima

pre 12 godina

Chodex,Isti taj budjavi Inter kako si ga nazvao je onomad pobedio tog istog strasnog Milana koji sad tebi izgleda kao Barseolna .Toliko o tome

Darko87

pre 12 godina

Odgovor na pitanje "zasto Bayern ima 4 zvezdica":
Stavljanje zvezdica na grb nije propisana zvanicnim FIFA ili UEFA pravilnikom, pa tako fudbalski savezi svih zemalja clanica imaju svoje pojedinacne pravilnike, dok UEFA dozvoljava samo specijalne bedzeve (ako ste primetili) sa nacrtanim peharom LS i brojem osvojenih titula LS iznad tog bedza. Pa tako imamo primere(npr.) u Engleskoj gde je klub dobio pravo da stavi 3 (neklasicne doduse, malo su drugacije) zvezdice samo radi estetike, naravno uz odobrenjne svog FS-a (Manchester City u Engleskoj), u vecini zemalja je standard 10 tutula=1 zvezdica, ali ne i u Bundes-u(jedina od top 5 liga koja ima malo drugacija pravila), kod njih vazi pravilo: 3 titule=1 zvezdica, 5 titula=2 zvezdice, 10 titula=3 zvezdice, 20 titula=4 zvezdice, pa je tako Bayern Mucnhen "zaradio" pravo na tih 4 zvezdica. Poz!
Carrega Benfica! ;)

Oliver

pre 12 godina

Reći ću samo čuvenu Rocky-evu rečenicu iz istoimenog kultnog filma "još nisam čuo zvono".
Bayern do pobede!!!!
Toliko vam je Bayern noćna mora da se radujete i kad izgubi jednu rundu.Polako ljudi,borba još nije gotova :)

PASTORE

pre 12 godina

Ne znam sto je ova rabota trebala Bazelu? Razgalili su Njemce i sad će u Minhenu primit 6,7 komada, strepe bukvalno jer zvijer je probudjena a to ne valja.

BvB redom sve

pre 12 godina

Bayernovci se jos malo batrgaju kao ribice na suvom ali cinjenica je da nema ko da postigne gol i da je san o triploj kruni uskoro zavrsen.

Floro Flores

pre 12 godina

Otresli su ih kao mlade majmune kod onog gola a čitava ekipa bajerna samo gleda i ne veruje šta ih je snašlo. Kažu 'ima dve runde',...kako bayern igra,oni su teškom nokdaunu i ovaj dvomeč je završen.

Milan

pre 12 godina

ja znam da makar 7,8 likova bajerna se ovde javljaju jer mi je komšija veliki bajernovac i imaju neki forum navijača bajerna sa balkana pa odatle dolaze ovde.

Ljubisa livac

pre 12 godina

@ Mazinho Jesi li nekada bio na Velodromu? Nisam ni mislio da jesi... E pa vidis, ja jesam. I znam zasto sam to konstatovao, kao sto znam i da se tribina renovira. Naravno. Ali pogledaj zvanicnu posetu i prosecnu ove sezone, prethodnih, oa ce ti sve biti jasnije...

Kajzer Franc

pre 12 godina

Da li vi stvarno vjerujete da je Bazel u stanju da izbaci najjaci tim Evrope pored Barselone?
Bajern nije klub tipa Milan, Inter, Celzi. Bajern je institucija u pravo smislu te rijeci, sve ono lijepo sto cini fudbal mozete naci u Bajernu, sve ono sto cini jedan kolektiv i timski duh ima Bajern Minhen i niko drugi na svijetu. Bajern je klub koji pomaze siromahe, Borusiji je davao milione kad su bili gladni, Fraburgu dava bodove da imaju malo volje da nastave borbu za opstanak, Bazelu daju pobjedu jer znaju da ce Svajcarci od te pobjede nad najvecim klubom svijeta zivjeti narednih 70 godina i biti zadovoljni kao da su osvojili Ligu sampiona. Shaciri je kupljen, Rumenige kad je dogovorao posao shapnuo je na uvo predsedniku Bazela da ce dobiti i jednu pobjedu gratis, i to je to, svi srecni i zadovoljni. Bajernu je ove godine sudjeno da igra finale sa Barselonom, to cijeli fudbalski svijet zna, svi strucnjaci su svjesni da je o sudar titana i uefa ih necu ukrstiti prije velikog finala, a na Alijanc Areni ko sta ponese. Isto tako se zna, da ce Njemacka na ljeto biti prvak Evrope u fudbalu, glavu dajem za ove rijeci, a vi kako god hocete. Psi laju, karavani prolaze, Bajern i Njemacka na krovu Evrope!

Marsej fan-club, Žitni Potok (kod Prokuplja)

pre 12 godina

Napred Marsej, za tebe živimo mi!!! Bog na nebu, Marsej na zemlji!!! Još samo par utakmica do velike titule!!!

Bayern sve po spisku

pre 12 godina

Sad dok gledam reprizu na RTS-u,vidim da su nas igraci Bazela izradili kao mlade majmune kod onog gola a Neuer koji je primio gol kroz noge, mislim sta reci, placem kad pomislim da sam za tog golmana rekao da je novi Oliver Kahn.

Mirkoni

pre 12 godina

Toliko im je Bayern naneo komplex da je komentatorima uspeh ako Bayern izgubi jednu rundu protiv bilo koga. Polako ljudi,borba još traje,na kraju ćete ispasti glu*i.

Sven Minhen

pre 12 godina

Bajern je pustio Bazela da bi malo umanjio strah Barsi i Realu jer su ovi kukali uefi kako je Bajern prejak i kako liga šampiona nema smisla jer se pobednik unapred zna, zato je Bajern morao odigrati sa 4% snage ne bi li umanjio plač i kuknjavu pisrnulih španskih giganata. Titula ostaje na alijancu, to je jasno i mojoj baba Mari!

TOMAS

pre 12 godina

Kakav strah je uneo Bavarski gigant svima u kosti, pa čim pustismo Bazela zanimljivosti radi, svi skočiše da se raduju. Gospodo, ko se zadnji smeje najsladje se smeje, a znamo i vi i ja da Bajern prolazi Svajvarce vise nego lagano. Vidimo se u finalu sa Barsom, ostali timovi su smesni, poz!

Svajnstajger

pre 12 godina

A samo mi nije jasno zasto se navijaci borusije golasavaju? odakle vama pravo da ista pricate mali klub koji je uvek bio u senci velikog bajerna, koji je imao najlaksu grupu u ligi prvaka a zavrsio na zadnjem mestu. kako vi mozete nesto da kazete? bajern je za dortmund ko aca lukas za kemala malovcica.

Mazinho

pre 12 godina

Ne znam ko te pusti na Velodrom,jer ocigledno veze sa vezom nemas.Ok bio si na stadionu,ja nisam,pa bi trebalo da znas da stadion prima 60000.Zbog renoviranja je smanjen kapacitet 42000..Sinoc je na tekmi bilo 37646 gledalaca,sto znaci ni 5000 manje od trenutnog kapaciteta,i ako ti je to poluprazno,u glavi ti je jos praznije...

el.Special#2

pre 12 godina

Деки Станковић је велики играч, али мислим да је као и остали играчи Интера "превише искусан". Нису они више за фудбал на овом нивоу. Мислим да је и он свестан тога, па је и одустао од репрезентације. Тим за Кипар:
Стојковић, Ивановић, Обрадовић, Рнић, Суботић(Бишевац), Р.Петровић, Н.Томић, Љајић, З.Тошић, Мрђа(Жигић), Л.Марковић

MARIO

pre 12 godina

Naravno da smo pustili jadne svajcarce, televizija i marketing su čudo. U revanšu dajemo pet komada minimum. Sam Frei je izjavio da na alijancu strepi od katastrofe.

Xerdan Shaquiri

pre 12 godina

"Igrali smo protiv jednog od najboljih timova na planeti i ostvarili rezultat kakav smo sanjali, sad nam ostaje da na Alijancu pokazemo da ovo nije slucajno i da ne dozvolimo potop, ubedjen sam da smo sposobni za tako nesto"...
hehehe POTOP klucna rec, strepite od POTOPA gospodo, bolje ne dolazite u Minhen i sluzbeno 3-0, milina, u suprotnom plasim se za vas.

Ljubisa livac

pre 12 godina

@ Mazinho Decko, ti si pun frustracija nekih. Ja ti kazem kakvo je stanje ovde inace, a ti se uhvatio za sinoc i za tu jednu tribinu. Sa ili bez nje, Olimpique godinama unazad nije ispunio stadion, to je cinjenica. Nije ni previse bitno, ali kad vec insistiras...

bayern die beste

pre 12 godina

kolko bayern svima vama nabija komplekse pa to je neverovatno, jedno pitanje za dortmundovce kojim danom taj vas strasni tim igra u evrokupovima da obavezno gledam kako unistavaju sve redom

BvB redom sve ...

pre 12 godina

(bayern die beste, 23. februar 2012 17:44)

Ma dovoljno je druze da Vas unistavamo u Bundes ligi, gde ces jos i u euro kupovima...

DROGBA11

pre 12 godina

Bayern je ubedljivo najveći kamdidat za titulu LŠ.Izvrsna utakmica.Bayern igra sa pola gasa u gostima i poigrava se.Inače
kakav je osećaj kad Bane mora da komentariše Bayernovu LŠ a United ispao ;)

BAYERN recordmeister

pre 12 godina

A kad sam ja govorio da ne smemo da prodajemo Klosea jer nema ko da da gol, onda su mi raznorazni ''stručnjaci'' nalupali minuse.Ovo je blamaza koliko nemamo pojma.

Kajzer Franc

pre 12 godina

Da li vi stvarno vjerujete da je Bazel u stanju da izbaci najjaci tim Evrope pored Barselone?
Bajern nije klub tipa Milan, Inter, Celzi. Bajern je institucija u pravo smislu te rijeci, sve ono lijepo sto cini fudbal mozete naci u Bajernu, sve ono sto cini jedan kolektiv i timski duh ima Bajern Minhen i niko drugi na svijetu. Bajern je klub koji pomaze siromahe, Borusiji je davao milione kad su bili gladni, Fraburgu dava bodove da imaju malo volje da nastave borbu za opstanak, Bazelu daju pobjedu jer znaju da ce Svajcarci od te pobjede nad najvecim klubom svijeta zivjeti narednih 70 godina i biti zadovoljni kao da su osvojili Ligu sampiona. Shaciri je kupljen, Rumenige kad je dogovorao posao shapnuo je na uvo predsedniku Bazela da ce dobiti i jednu pobjedu gratis, i to je to, svi srecni i zadovoljni. Bajernu je ove godine sudjeno da igra finale sa Barselonom, to cijeli fudbalski svijet zna, svi strucnjaci su svjesni da je o sudar titana i uefa ih necu ukrstiti prije velikog finala, a na Alijanc Areni ko sta ponese. Isto tako se zna, da ce Njemacka na ljeto biti prvak Evrope u fudbalu, glavu dajem za ove rijeci, a vi kako god hocete. Psi laju, karavani prolaze, Bajern i Njemacka na krovu Evrope!

BAYERN 74.,75.,76.,01....

pre 12 godina

Evo javno priznajem,ISPAO SAM GLUP i sramota me je ovog tima i vise necu trolovati na ovom sajtu i prelazim da navijam za Sity,oni imaju atomsku momcad

Sven Minhen

pre 12 godina

Bajern je pustio Bazela da bi malo umanjio strah Barsi i Realu jer su ovi kukali uefi kako je Bajern prejak i kako liga šampiona nema smisla jer se pobednik unapred zna, zato je Bajern morao odigrati sa 4% snage ne bi li umanjio plač i kuknjavu pisrnulih španskih giganata. Titula ostaje na alijancu, to je jasno i mojoj baba Mari!

PASTORE

pre 12 godina

Ne znam sto je ova rabota trebala Bazelu? Razgalili su Njemce i sad će u Minhenu primit 6,7 komada, strepe bukvalno jer zvijer je probudjena a to ne valja.

Barcaboy

pre 12 godina

Mene prozivaju zbog Maxwella, a kad sam rekao da ce bajern propasti ako proda Elbera i Klosea, mnogi su mi se smejali...Da li vam je i dalje smešno bajernovci? Evo koliko vidim Bazel vodi...I govorio sam da Lusija ne smeju da prodaju i da ce da ih bije ko stigne.Eto vam sad.

Realan

pre 12 godina

Posto je Bazel napravio sjajan rezultat, mislim da su sanse 50-50 sada za prolaz, ajde jednu anketu da napravimo. Preporucujem - Ko misli da ce Bajern proci, Ne preporucujem - da Bazel prolazi.

Marsej fan-club, Žitni Potok (kod Prokuplja)

pre 12 godina

Napred Marsej, za tebe živimo mi!!! Bog na nebu, Marsej na zemlji!!! Još samo par utakmica do velike titule!!!

el.Special#2

pre 12 godina

Деки Станковић је велики играч, али мислим да је као и остали играчи Интера "превише искусан". Нису они више за фудбал на овом нивоу. Мислим да је и он свестан тога, па је и одустао од репрезентације. Тим за Кипар:
Стојковић, Ивановић, Обрадовић, Рнић, Суботић(Бишевац), Р.Петровић, Н.Томић, Љајић, З.Тошић, Мрђа(Жигић), Л.Марковић

MARIO

pre 12 godina

Naravno da smo pustili jadne svajcarce, televizija i marketing su čudo. U revanšu dajemo pet komada minimum. Sam Frei je izjavio da na alijancu strepi od katastrofe.

Oliver

pre 12 godina

Reći ću samo čuvenu Rocky-evu rečenicu iz istoimenog kultnog filma "još nisam čuo zvono".
Bayern do pobede!!!!
Toliko vam je Bayern noćna mora da se radujete i kad izgubi jednu rundu.Polako ljudi,borba još nije gotova :)

FORZA MILAN 63, 69, 89, 90, 94, 03, 07

pre 12 godina

Pogledajte samo kako se mali klubic muci protiv Bazela a ovde su njihovi zaludjeni fanovi najavljivali unistavanje AC Milana,Barselone i Reala.Pa voleo bih da mali klubic prodje Bazel i da izvuku Milana, pa bice to poigravanje Ibre i drugova!

Ljubisa livac

pre 12 godina

Kladim se u milion da je prvih 5 komentara pisao isti lik kome je mnogo dosadno u zivotu. Kakvo konstantno trolovanje... Kako ti bre brate ne dosadi... PS, slabe tekme za sad. Velodrom kao i obicno, vise nego polu-prazan.

BAYERN 74.,75.,76.,01....

pre 12 godina

Ispao sam glup za medalju kad sam rekao da idemo u TOP 8! Bazel nas unistava.Robben je sebican,igraci tvituju a nas dere ko stigne.Ovo je katastrofa koliko nemamo pojma!!

TOMAS

pre 12 godina

Kakav strah je uneo Bavarski gigant svima u kosti, pa čim pustismo Bazela zanimljivosti radi, svi skočiše da se raduju. Gospodo, ko se zadnji smeje najsladje se smeje, a znamo i vi i ja da Bajern prolazi Svajvarce vise nego lagano. Vidimo se u finalu sa Barsom, ostali timovi su smesni, poz!

Xerdan Shaquiri

pre 12 godina

"Igrali smo protiv jednog od najboljih timova na planeti i ostvarili rezultat kakav smo sanjali, sad nam ostaje da na Alijancu pokazemo da ovo nije slucajno i da ne dozvolimo potop, ubedjen sam da smo sposobni za tako nesto"...
hehehe POTOP klucna rec, strepite od POTOPA gospodo, bolje ne dolazite u Minhen i sluzbeno 3-0, milina, u suprotnom plasim se za vas.

cinober

pre 12 godina

Koliko vas je pomislilo kad je Basel dao gol na napaljenog BaneUTD kako smislja sto sarkasticniji komentar na ovu vest i ceka poslednji sucev zvizduk da klikne ENTER? :-)

BaneUtd

pre 12 godina

Meni se čini da bajernovska boranija nikako da se oporavi od onog ponižavanja u finalu Lige šampiona,kada su se malo poigrali Šeringem i Solskjaer. A kako ''Super Mario Gomez rešeta mreže protivnika'',ma nemam reči. Bolje da pogleda snimak protiv Indije, da se malo priseti.HAHAHAHAHAHAH!!!!!

Bayern sve po spisku

pre 12 godina

Sad dok gledam reprizu na RTS-u,vidim da su nas igraci Bazela izradili kao mlade majmune kod onog gola a Neuer koji je primio gol kroz noge, mislim sta reci, placem kad pomislim da sam za tog golmana rekao da je novi Oliver Kahn.

BAYERN 74.,75.,76.,01....

pre 12 godina

Ponekad ispadam glup kad kazem da je Bayern atomska momcad.Ovako vise ne ide,svi nas peglaju. Bayern nakon meca sa Indijom ne moze da se sastavi.

Mirkoni

pre 12 godina

Toliko im je Bayern naneo komplex da je komentatorima uspeh ako Bayern izgubi jednu rundu protiv bilo koga. Polako ljudi,borba još traje,na kraju ćete ispasti glu*i.

Severina je nevina!

pre 12 godina

Koliko je budjav ovaj Inter to je strasno. Ne znam kako neko moze da navija za njih... Antifudbal. A pogledajte samo Napoli juce, kao da nisu Italijani. Ovaj Aca Stojanovic mi je nekad bio simpatican a sad mi je totalno antipatican lik. Pa kakav bre Ajev covece!?
Svaka cast Bazelu! Mogli su da pobede i sa vise golova. Sta kazu trolovi Bajernovski?

BAYERN recordmeister

pre 12 godina

Iskoristio bih ovu priliku da se IZVINIM navijačima Uniteda koje sam prozivao posle utakmice sa Bazelom.United je makar dao gol u Bazelu a mi se raspadamo.

Svajnstajger

pre 12 godina

A samo mi nije jasno zasto se navijaci borusije golasavaju? odakle vama pravo da ista pricate mali klub koji je uvek bio u senci velikog bajerna, koji je imao najlaksu grupu u ligi prvaka a zavrsio na zadnjem mestu. kako vi mozete nesto da kazete? bajern je za dortmund ko aca lukas za kemala malovcica.

Goci

pre 12 godina

Bedni Bajern jos jednom pokazuje zasto ga nikada nece ubrajati u vrhunske timove. Razvlacenje lopte po terenu, bezidejnost, ukratko, sve ono sto odlikuje nemacki fudbal. Ajde bajernovci, trazite izgovore, ali realno, i Arsenal bi vas dobio.

superior

pre 12 godina

Uzalud potrošenih dva sata života na gledanje Marseja i Intera. Koliko su očajni da je najuzbudljiviji detalj žuti karton Stankovića. Ovi timovi su definitivno zalutali u ovu fazu LŠ.

Mazinho

pre 12 godina

Stvarno je Marsej-Inter uzalud potroseno dva sata zivota,strasno ko sve igla C.L.A ovome liku sto kaze da je Velodrom po obicaju poluprazan,da kazem samo jer ocigledno ne zna,da se ona tribina renovira i da zato nema navijaca na njoj.Ovog Bayern boy-a...za posmatranja detaljnog...

gonzo

pre 12 godina

Gde nestade taj silni Bayern, gde ste bavarci, sto ne smarate sada sa svojim komentarima.ZASTO CUTITE, ZATO GUBITE, ZATO GUBITE...na na na....gde je taj u Strumf svih smaraca koji se potpisuje sa Bayern pa onda broji kada ce da da prodju periodi svoje ribe, jos 76 jos 77 itd. HAHAHA

bayern die beste

pre 12 godina

kolko bayern svima vama nabija komplekse pa to je neverovatno, jedno pitanje za dortmundovce kojim danom taj vas strasni tim igra u evrokupovima da obavezno gledam kako unistavaju sve redom

AndyCole

pre 12 godina

Po meni je vrhunac Aca Stanojevic i njegove provale. "Andre Ajev ima brata Dzordana koji je na klupi i imao 30 godina!" Decko napunio 20 u septembru. Onda je isto rekao za Mandandu da ima 30 godine,za 4 je promasio. U svakom slucaju,davao bih mu da mi pise sastave iz srpskog.

aca interista

pre 12 godina

Zadnjih 5 minuta niko nije hteo dase vraca nazad i sacuva neresen Rezultat to govori da Ranieri nema vise nikakav autoritet kod igraca i daje izgubijo kontrolu nad igracima sad cekam njegov otkaz dalje No Coment

nazario da lima

pre 12 godina

Chodex,Isti taj budjavi Inter kako si ga nazvao je onomad pobedio tog istog strasnog Milana koji sad tebi izgleda kao Barseolna .Toliko o tome

Medved Pavle

pre 12 godina

Navijaci Intera slobodno mene mogu da okrive za ovaj poraz, da ja nisam cekao za 6000 dinara X2 na ovoj utakmici NIKADA ne bi dali gol u 93. minutu. Sto je najgore od svega, celu utakmicu nisam gledao, cim sam se ukljucio, dodje korner i onda onakav gol kao hladan tus. Stvarno sam baksuz.

AlM!NR32

pre 12 godina

Gde su sada "Oni" Navijaci koji na svaku utakmicu LG govore da ce Bayern da zgazi svaku ekupi ? Dosadili su i Bogu i Narodu ovde,sad glavu dolje i ne dosadjujte jer nema u LG ekipa koji su za ponizevanje.Forza Ac Milan BRE.

Ilija

pre 12 godina

Bayern Munich:Imaju kvalitet(exta igrace) cini mi se kao da nisu uigrani.

Basel 1893: Mali klub iz Svajcarske koji je srusio veliki Bayern svaka cast vidite kako se trud isplati.

Aleksandar

pre 12 godina

Teško onom ko navija za Čelzi u Engleskoj, Inter u Italiji i Bajern u Nemačkoj...
(Rade, 23. februar 2012 00:32)
A sta, nama je bolje sa nasim klubovima za koje navijamo?Vdim razbise se od lige sampiona i kupa uefa i Zvezda i Partizan ;)

BvB redom sve

pre 12 godina

Mali klubic bayern, VELIKI BAZEL!!!!!!!

Lik koji je poslao sve komentare sad verovatno place od blama,a najavljivao je pohod na titulu

Njegos

pre 12 godina

hahaha bayern veze nema. Svaka cast bazelu, dve precke, jedna stativa za prvih 10 minuta. Nema sta da trazi ovaj bayern u 1/4 Finale. Favoriti su barsa, real i milan

Lazar

pre 12 godina

Bane Utd i bajernovce nadjite devojke.Najjaci je onaj bajernov navijac kad odbrojava za koliko godina ce da vidi golu devojku u 3D, tojest na hologramu.

Basel

pre 12 godina

Moze li mi neko odgovoriti sta predstavljaju ove 4 zvezdice na dresu Bajerna? Prvaci su bili 24 puta (znaci po pravilu bi trebalo da imaju 2) a LS jesu osvojili 4 puta ali za to nema potvrdjen sistem.. uostalom onda bi Real trebao da ima 9 zvezdica na dresu! Ne znam cemu ovo preuvelicavanje

Goxi

pre 12 godina

Bajern rekordmajsteru ako imas imalo obraza zavuci se u misiju rupu i ne javljaj se narednih bar godinu dana!Kad se setim koliko si Banetu UTD ''pio krv'' kad su prsli od Bazela kad ono gle sad...

pera simic

pre 12 godina

Ajmo sada "Bajern sve po spisku" i ostali klocevi, nek se jave, da nam kažu kako će Bajern da osvoji, i kako je isto jak, ako ne i jači, od Barse i Reala... Hahahahahah!!!!

Butthole Surfer

pre 12 godina

Ovaj Bayern je jedan od najodvratnijih timova koje sam ikada gledao. Igraju šablonski i na snagu. Stvarno mi nije jasno kako neko može da navija za njih.

Barcaboy

pre 12 godina

AHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAH auuuuu.Zao mi bajerna zato sto mislim da su elitni klub ali toliko mi je drago zbog "bajernovaca" koji prete svojim timom vec 3 meseca....Cak je bazel pogodio 3 puta stativu u prvom poluvremenu...Tako da budite srecni sa 1-0..Bajern je totalno pao u igri u posl.2 meseca i u ligi i u LS..kao da imaju neke nesuglasice u timu.Nije bas prijatna atmosfera.

BvB redom sve

pre 12 godina

Bayernovci se jos malo batrgaju kao ribice na suvom ali cinjenica je da nema ko da postigne gol i da je san o triploj kruni uskoro zavrsen.

Floro Flores

pre 12 godina

Otresli su ih kao mlade majmune kod onog gola a čitava ekipa bajerna samo gleda i ne veruje šta ih je snašlo. Kažu 'ima dve runde',...kako bayern igra,oni su teškom nokdaunu i ovaj dvomeč je završen.

milso

pre 12 godina

Ljudi, vi niste normalni. Jedan jedini lik dolazi već mesecima na sajt i troluje vas pričama o Bajernu a vi svi popadali na njegova trpanja.

Ayew

pre 12 godina

uuu kako ce bayern propisati krv da prodje basela.. imaju poprilicno mlad i uigran tim sa par iskusnih igraca.. strasno su pripremljeni, puno trce.. i najgore od svega velika su nepoznanica za vecinu ekipa u CL..
sto se tice intera.. vracaju se tamo gdje im je mjesto, koliko sam mrzio ranieria dok je trenirao Juve sad ga toliko gotivim dok vodi inter :D
poslije svakog meca ista izjava.. dobro smo igrali, nismo imali srece, sudije su nas zakinule.. trebamo se fokusirati hahaha idol mi je.

ttt

pre 12 godina

Moze li mi neko odgovoriti sta predstavljaju ove 4 zvezdice na dresu Bajerna? Prvaci su bili 24 puta (znaci po pravilu bi trebalo da imaju 2) a LS jesu osvojili 4 puta ali za to nema potvrdjen sistem.. uostalom onda bi Real trebao da ima 9 zvezdica na dresu! Ne znam cemu ovo preuvelicavanje
(Basel, 23. februar 2012 10:57)


odgovor na tvoje pitanje,

3 puta sampion =1 zvezda
5 =2
10 =3
20 =4

u italiji je 10 sampionata 1 zvezda
da je tako u nemackoj imao bih samo bajern 2 zvezde,
tako da skoro polovina klubova nosi neke zvezde,
to sve stoji u nekoj kritiki.
u brazilu za svaki sampionat dobija se jedna zvezda,na srecu rekorder je fc sao paulo sa 5 zvezda.

crvena zvezda ima ipak najlepsu zvezdu,i plus toga kao prvak evrope najvecu,koju niko od bilo kojih klubova iz bivse jugoslavije nikada (u sledecih 10-20godina)osvojiti nece).

Mazinho

pre 12 godina

Ne znam ko te pusti na Velodrom,jer ocigledno veze sa vezom nemas.Ok bio si na stadionu,ja nisam,pa bi trebalo da znas da stadion prima 60000.Zbog renoviranja je smanjen kapacitet 42000..Sinoc je na tekmi bilo 37646 gledalaca,sto znaci ni 5000 manje od trenutnog kapaciteta,i ako ti je to poluprazno,u glavi ti je jos praznije...

sensei

pre 12 godina

Koliko je Bajern ocajan.... Iskljuciva krivica je na treneru. Roben & Riberi kriminalni, ne zna se koji vise solira, grijesi... U ocajnoj formi oba, a on ih drzi svaku utakmicu do samog kraja

Ljubisa livac

pre 12 godina

@ Mazinho Jesi li nekada bio na Velodromu? Nisam ni mislio da jesi... E pa vidis, ja jesam. I znam zasto sam to konstatovao, kao sto znam i da se tribina renovira. Naravno. Ali pogledaj zvanicnu posetu i prosecnu ove sezone, prethodnih, oa ce ti sve biti jasnije...

brko

pre 12 godina

Mogu samo konstatovati, da je Bayern nakon ovog poraza ostao bez brojne armije vjernih navica u Srbiji. Jos da BaneUTD progleda i pocne da navija za City...

Cavani

pre 12 godina

cuj zver je probudjena xexe koliko ima ovih bavaraca, smesni su koliko su teski, zanima me njihov komentar ako ispadnu slucajno xexe zver je probudjena, smejem se celo jutro

Dragan Jurić

pre 12 godina

Imao sam privilegiju i čast da navijam za naše klubove dok su još bili konkurentni na međunarodnoj sceni. Sada,kada to više nije slučaj,fokusiram se na praćenje Lige šampiona i navijanje za "male" klubove u biblijskoj borbi "Davida" protiv "Golijata". Kada je novac preuzeo dominaciju nad čisto sportskim vrednostima, kad;recimo,engleski tim nema nijednog Engleza u timu,a portugalski ima sve Brazilce,npr.,meni je neopisivo drago kad se desi neki i ovakav rezultat. Bogu hvala da pamtim i ona vremena kad biznis nije bio u prvom planu,ali zato kad "mali" Bazel pobedi "velikog" Bajerna,onda to zaista ima svoju posebnu vrednost. Videćemo šta će doneti revanši,ali niko od mene ne bi bio srećniji kada bi,npr.,Apoel iznenadio Lion,Bazel odoleo Bajernu,a CSKA se isprsio u Madridu... Naravno da je sve to nemoguće,ali sport je zato i interesantan,jer ne pobeđuje uvek jači i bogatiji. Uostalom,nastupajući revanši daće nam sve odgovore... Prijatan dan svima.

Milan

pre 12 godina

ja znam da makar 7,8 likova bajerna se ovde javljaju jer mi je komšija veliki bajernovac i imaju neki forum navijača bajerna sa balkana pa odatle dolaze ovde.

Ljubisa livac

pre 12 godina

@ Mazinho Decko, ti si pun frustracija nekih. Ja ti kazem kakvo je stanje ovde inace, a ti se uhvatio za sinoc i za tu jednu tribinu. Sa ili bez nje, Olimpique godinama unazad nije ispunio stadion, to je cinjenica. Nije ni previse bitno, ali kad vec insistiras...

Darko87

pre 12 godina

Odgovor na pitanje "zasto Bayern ima 4 zvezdica":
Stavljanje zvezdica na grb nije propisana zvanicnim FIFA ili UEFA pravilnikom, pa tako fudbalski savezi svih zemalja clanica imaju svoje pojedinacne pravilnike, dok UEFA dozvoljava samo specijalne bedzeve (ako ste primetili) sa nacrtanim peharom LS i brojem osvojenih titula LS iznad tog bedza. Pa tako imamo primere(npr.) u Engleskoj gde je klub dobio pravo da stavi 3 (neklasicne doduse, malo su drugacije) zvezdice samo radi estetike, naravno uz odobrenjne svog FS-a (Manchester City u Engleskoj), u vecini zemalja je standard 10 tutula=1 zvezdica, ali ne i u Bundes-u(jedina od top 5 liga koja ima malo drugacija pravila), kod njih vazi pravilo: 3 titule=1 zvezdica, 5 titula=2 zvezdice, 10 titula=3 zvezdice, 20 titula=4 zvezdice, pa je tako Bayern Mucnhen "zaradio" pravo na tih 4 zvezdica. Poz!
Carrega Benfica! ;)

BvB redom sve ...

pre 12 godina

(bayern die beste, 23. februar 2012 17:44)

Ma dovoljno je druze da Vas unistavamo u Bundes ligi, gde ces jos i u euro kupovima...