Sreda, 22.02.2012.

13:20

I Ana u četvrtfinalu Dubaija

Srpska teniserka Ana Ivanović plasirala se u četvrtfinale turnira u Dubaiju, pošto je u drugom kolu slavila protiv Marije Kirilenko.

Izvor: JT

I Ana u èetvrtfinalu Dubaija IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

32 Komentari

Sortiraj po:

svasta

pre 12 godina

@Dubay
Pa kako da nadjes reprizu neceg sto ne postoji.
Koliko puta treba da vam se kaze da je Ana igrala na terenu 1, a na tom terenu nema kamera.
Cime da snime taj mec, kad nema kamera?
Mozda nekim mikserom ili usisivacem?

neko

pre 12 godina

Dermendziev je covek bio u pravu.
On je u stvari vidovit.
Vidite da Maria Kirilenko ne igra vise u Dubaiu.
Ostala je samo malo duze da se pozdravi sa svojom drugaricom i bivsom dubl partnerkom Anom.
Doduse ispracaj je bio malo duzi, trajao je skoro 2 sata, ali sta cete veliko je to drugarstvo.
Zato ne dirajte mi Dermendzieva. Covek uvek ima tacne informacije.
Nedavno nam je dao tacnu informaciju da Dubai i dalje pripada Premier 5 kategoriji turnira.
Evo Ana i Jelena su vec zaradile po 300 bodova za ulazak u cetvrtfinale, a ako u ponedeljak ne budu imale toliko to ce znaciti da je na WTA pao sistem, izgoreli osiguraci u kompu, pa lose racunaju.
Ali ne brinite nista.
Otici ce Dermendziev da im to popravi.
Covek se u sve razume.
On je moj Idol!

Borko

pre 12 godina

@M.J.
Čuo sam da se Ana žalila na povredu leđa i to je sigurno razlog što je u drugom setu sva tri svoja servisa izgubila. Mislim da nije smela da otpusti sjajnog fitnesa, koji je napustio Azarenku zbog nje (da li ga je baš Ana otpustila? - to me zaista muči), a Vika je sada ubedljivo prva. Nisam gledao meč, ali zašto se bavite samo drugim setom, mada je i on za mene novost jer Ana iz gubitka dolazi u dobitak, što je sjajno, zašto neko ko je gledao meč ne napiše kako je igra tekla do onih 5:0 za Anu? Slutim da ju je kasnije bol u leđima sprečio da nastavi takvu igru. Iskreno, sumnjam u povredu Marije, kako je to povređena deklasirala u trećem setu Nikulesku, pre dva dana, i kako je drugi set protiv Ane odigrala jako, a ovamo povređena. Izgleda da je Ana igrala "blago" povređena. Hvala unapred.

Ne mogu da verujem

pre 12 godina

@Ajmo
Šta kažeš - "Izvuče se Anka", jedva je dobila treći set. Neće niko da objavi kako se nije izvukla, nego je dobila meč sa 2:0 u setovima. A što je drugi set bio teži od prvog, događa se to u životu.

Dubay

pre 12 godina

Ceo dan jurim prenos Aninog mece i nista jer ESP prikazuje vec dve reprize Hantukove - sta li je u tom mecu tako interesantno? A Anu, ambasadora brenda Dubaj - nigde. Bas vasta!!

bokili

pre 12 godina

(Stockholm.Insajder, 22. februar 2012 15:19)

ne, zemljače, ne rekoh kako si napisao ..Ana je svojom igrom i samopouzdanjem koje raste opet kandidatkinja za neko finale ili titulu na Grend Slemu. Nigde ne pominjem "odmah i na ovom turniru". Konkurencija u ženskom tenisu je nikad slabija. Ana opet može u doglednom periodu do broja 1. Uostalom, vreme će pokazati.

Uštipak

pre 12 godina

Zna li iko kako je igrao Dušan Lajović danas protiv Amera Delića u Wolfsburgu,pošto ne mogu nigdje da nađem rezultat?Unaprijed zhvalan.

Mureu

pre 12 godina

@HMD
Čestitaš na pobedi, "kakva god da je". Ako si ti sebi jasan, meni nisi. Šta "hvali" ovoj pobedi? Ne znaš rezultat prvog seta? Njena je snaga upravo u tome što je Ana, kad god bi izgubila svoj servis, odmah pravila brejk i sve se završilo baš very good. Ne vredi, skepticizam je naša osobina. "Prave" su pobede samo one kad protivnica pojma nema a rezultat bude 6:0, 6:1. Zar nije suština dobrog tenisa i pravih pobeda kad se na terenu dešava velika borba? Da li da podsetim na Novakovu pobedu protiv Federera na US Openu, jer po tvome i to je bila pobeda "kakva god da je".

aNOnymous

pre 12 godina

Samo napred! Gledao sam mec, dobro je igrala mada moze ona i bolje. Bolji poznavaoci prilika znaju da je ovo jedan od najjacih teniskih turnira na svijetu, ako ne i najjaci, zato sto ucestvuju samo 32 teniserke i to najbolje plasirane igracice, tako da i prolazak medju 8 najboljih nije mala stvar. Ali naravno da Ana ne treba da se zadovolji ovim vec treba da ide na pobedu u svakom mecu i da sve od sebe pa sta bude.
Samo napred!

MJ

pre 12 godina

Cestitke Ani na pobedi, drago mi je da je konacno dobila neki taj brejk i to protiv protivnice koja se ne predaje lako (mada je Kirilenko odustala od takmicenja u dublu zbog povrede vrata). Decko koji prati Anine meceve i treninge u Dubaiju napisao je na twitter-u da je Ana pre pocetka turnira prekidala trening zbog bola u ledjima, posle pauze je dobro udarala lopticu ali je jako lose servirala (mozda to objasnjava toliku nesigurnost u Aninim servis gemovima). Ana nije odigrala sjajno sudeci po statistici meca. U svakom slucaju nadam se boljem izdanju protiv (verovatno) Voznjacki. Karolinu su ove godine pobedjivale Petra, Agnjeska, Kim i Lusi - teniseke koje su ove godine imale mnogo bolje rezultate od Ane (ustvari Kim oduvek a Petra i Aga vec neko vreme). Najbitnije od svega je da Ana uskoro angazuje kondicionog trenera.

L0shMi

pre 12 godina

@(Billy Mahony, 22. februar 2012 15:47)

Najveca steta u istoriji tenisa. Takve 2 macke igraju, a oni stavili ove druge 2 na teren s kamerama. Uzdrzacu se od daljih komentara. :(

Idemo, naravno

pre 12 godina

@Ajmo!
"Prvi set dobije lako, a onda drugi teško." Nije to pravilo, to se desilo protiv Skjavone i danas protiv Marije. Pamtim upravo drugačije primere: prvi set dobije teže, onda drugi lako. Mislim da je Ana danas u drugom setu bila umornija od Marije, koja je imala slobodan dan, Ana nije, Ruskinja je vrlo snažna, u najboljim godinama (tačno 25), dugo je stagnirala (ne znam zašto), ali u poslednje vreme igra jako, ima strahovit forhend, a deklasirala je prekjuče Nikulesku, što baš nisam očekivao, jer je Rumunka u Dohi igrala odlično. Ono što je najvažnije to je da je Ana, i kad je gubila, stizala rezultat, kakva slaba psiha, i u taj-breku bila je mnogo bolja, u tom kritičnom trenutku sačuvala je mir, veru u sebe, a toga dugo nije bilo. Seti se samo onih neverovatnih poraza od Kim; posle 5:1 i 40:15, Ana servira i gubi meč. Da li se to ikada još desilo?

Stockholm.Insajder

pre 12 godina

(bokili, 22. februar 2012 14:48

I sta kazes i titula ovde i prvo mesto i Grand_Slam, a? Hehe, tipicno Srpski, sve i odmah! A jel moze za pocetak (pre nego sto pocne da hara svetom) da dobije Wozniacki u 1/4 finalu? Sta kazes na moj vanserijski predlog?

Srenco Ana

Sve je jasno

pre 12 godina

Ruskinja uopšte nije povređena, otkazala je dubl da se ne bi zamarala. Ana je meč protiv Skjavone završila kasno (nešto pre deset uveče), a Kiriljenko je imala slobodan dan. I dok neko mrtav umoran mora da igra sutradan u podne, neko na meč dolazi posle 30 sati odmora. Kad će to jednog dana da srede, kao i da ukinu slobodna prva kola. Na GS turnirima toga nema, kakvo slobodno prvo kolo.

dalmatia

pre 12 godina

Bravo lutko ono što mi je posebno drago gubila si 3 puta servis na početku 2.seta ali si se vraćala u meč,u takvim momentima se gradi samopouzdanje,sad nek se slobodno javu oni koji te prozivaju da si manekenka.Da,imaš izgled i fizičku snagu i tenisko znanje,problem ti je psiha...nadajmo se da više nemaš straha...zaigraj kako znaš nisi ti još rekla zadnju riječ u tenisu,imaš još puno toga za napraviti jer znamo da možeš...Ne predaj se,samo hrabro i glavu gore:) p.s.nadamo se sutra protiv wozniacki tu nemaš što izgubiti opusti se i udaraj,uživaj na terenu,rezultati polako dolaze,ništa se ne dešava preko noći

HM9

pre 12 godina

Cestitke na pobedi kakva god da je - ipak Kirilenko ima povredu vrata, Ana je prekidala trening pre pocetka turnira zbog bola u ledjima. Nadam se da ce protiv Voznjacki odigrati mnogo bolje pa sta bude.

Ajmo !

pre 12 godina

Uh, izvuče se Anka, u TB. Nisam gledala prenos, nego rezultate na Live Scoreu. Šta je to sa Anom prvi set dobije lako, a u drgom se muči, bar kad se gleda rezultat ?
Ali pobeda je ono što se računa, puno sreće lepotice !

nemaveze

pre 12 godina

Lepa pobeda, premda i kod Ane ima šta da se popravi. Oni koji su pošto-poto tražili link prenosa (a prenosa nije bilo), pomalo me čudi šta će im računar, ako ne znaju za, recimo, LIVESCOREHUNTER! Još jednom, čestitke za obe naše devojke, a ekstremni navijači bolje da se poboju na nekom skrovitom mestu, daleko od ostatka sveta!

bokili

pre 12 godina

Ana se vraća ! Možda ne baš na mesto broj 1. mada ni to nije isključeno, ali konačno ima igru i pristup šampiona. Očigledno je da joj je samopouzdanje poraslo. Uz malo sreće mogla bi lako do finala, a možda i titule na nekom Grend Slemu. Bravo devojčice, samo ovako nastavi !!!

nemaveze

pre 12 godina

Dermendziev uvek PROVERAVA! Oni koji nemaju tačnu informaciju, ćute! Oni koji PROVERAVAJU, ipak ne znaju! U svakom slučaju, najbolje je ćutati i ne praviti se pametan! Naknadne ispravke, kao PROČITAO SAM... ne piju vodu. Ja sinoć posetio zvanični WTA sajt, i tamo nije bilo ni reči o povlačenju sa turnira. Sunce svaki dan izlazi, ali se ne zna unapred o oblacima!

Dobro

pre 12 godina

Nije samo da je zgodna ova Masha Kirilenko, nego ima i dugacke ruke. Otisla kuci da se oporavi od povrede, a u isto vreme igra protiv Ane.
Samo zene znaju sta je multi-tasking :-)
Pozdrav iz zemlje lala, uvek Vas

bokili

pre 12 godina

Ana se vraća ! Možda ne baš na mesto broj 1. mada ni to nije isključeno, ali konačno ima igru i pristup šampiona. Očigledno je da joj je samopouzdanje poraslo. Uz malo sreće mogla bi lako do finala, a možda i titule na nekom Grend Slemu. Bravo devojčice, samo ovako nastavi !!!

L0shMi

pre 12 godina

@(Billy Mahony, 22. februar 2012 15:47)

Najveca steta u istoriji tenisa. Takve 2 macke igraju, a oni stavili ove druge 2 na teren s kamerama. Uzdrzacu se od daljih komentara. :(

Dobro

pre 12 godina

Nije samo da je zgodna ova Masha Kirilenko, nego ima i dugacke ruke. Otisla kuci da se oporavi od povrede, a u isto vreme igra protiv Ane.
Samo zene znaju sta je multi-tasking :-)
Pozdrav iz zemlje lala, uvek Vas

Stockholm.Insajder

pre 12 godina

(bokili, 22. februar 2012 14:48

I sta kazes i titula ovde i prvo mesto i Grand_Slam, a? Hehe, tipicno Srpski, sve i odmah! A jel moze za pocetak (pre nego sto pocne da hara svetom) da dobije Wozniacki u 1/4 finalu? Sta kazes na moj vanserijski predlog?

Srenco Ana

dalmatia

pre 12 godina

Bravo lutko ono što mi je posebno drago gubila si 3 puta servis na početku 2.seta ali si se vraćala u meč,u takvim momentima se gradi samopouzdanje,sad nek se slobodno javu oni koji te prozivaju da si manekenka.Da,imaš izgled i fizičku snagu i tenisko znanje,problem ti je psiha...nadajmo se da više nemaš straha...zaigraj kako znaš nisi ti još rekla zadnju riječ u tenisu,imaš još puno toga za napraviti jer znamo da možeš...Ne predaj se,samo hrabro i glavu gore:) p.s.nadamo se sutra protiv wozniacki tu nemaš što izgubiti opusti se i udaraj,uživaj na terenu,rezultati polako dolaze,ništa se ne dešava preko noći

nemaveze

pre 12 godina

Dermendziev uvek PROVERAVA! Oni koji nemaju tačnu informaciju, ćute! Oni koji PROVERAVAJU, ipak ne znaju! U svakom slučaju, najbolje je ćutati i ne praviti se pametan! Naknadne ispravke, kao PROČITAO SAM... ne piju vodu. Ja sinoć posetio zvanični WTA sajt, i tamo nije bilo ni reči o povlačenju sa turnira. Sunce svaki dan izlazi, ali se ne zna unapred o oblacima!

Sve je jasno

pre 12 godina

Ruskinja uopšte nije povređena, otkazala je dubl da se ne bi zamarala. Ana je meč protiv Skjavone završila kasno (nešto pre deset uveče), a Kiriljenko je imala slobodan dan. I dok neko mrtav umoran mora da igra sutradan u podne, neko na meč dolazi posle 30 sati odmora. Kad će to jednog dana da srede, kao i da ukinu slobodna prva kola. Na GS turnirima toga nema, kakvo slobodno prvo kolo.

nemaveze

pre 12 godina

Lepa pobeda, premda i kod Ane ima šta da se popravi. Oni koji su pošto-poto tražili link prenosa (a prenosa nije bilo), pomalo me čudi šta će im računar, ako ne znaju za, recimo, LIVESCOREHUNTER! Još jednom, čestitke za obe naše devojke, a ekstremni navijači bolje da se poboju na nekom skrovitom mestu, daleko od ostatka sveta!

MJ

pre 12 godina

Cestitke Ani na pobedi, drago mi je da je konacno dobila neki taj brejk i to protiv protivnice koja se ne predaje lako (mada je Kirilenko odustala od takmicenja u dublu zbog povrede vrata). Decko koji prati Anine meceve i treninge u Dubaiju napisao je na twitter-u da je Ana pre pocetka turnira prekidala trening zbog bola u ledjima, posle pauze je dobro udarala lopticu ali je jako lose servirala (mozda to objasnjava toliku nesigurnost u Aninim servis gemovima). Ana nije odigrala sjajno sudeci po statistici meca. U svakom slucaju nadam se boljem izdanju protiv (verovatno) Voznjacki. Karolinu su ove godine pobedjivale Petra, Agnjeska, Kim i Lusi - teniseke koje su ove godine imale mnogo bolje rezultate od Ane (ustvari Kim oduvek a Petra i Aga vec neko vreme). Najbitnije od svega je da Ana uskoro angazuje kondicionog trenera.

Ajmo !

pre 12 godina

Uh, izvuče se Anka, u TB. Nisam gledala prenos, nego rezultate na Live Scoreu. Šta je to sa Anom prvi set dobije lako, a u drgom se muči, bar kad se gleda rezultat ?
Ali pobeda je ono što se računa, puno sreće lepotice !

Idemo, naravno

pre 12 godina

@Ajmo!
"Prvi set dobije lako, a onda drugi teško." Nije to pravilo, to se desilo protiv Skjavone i danas protiv Marije. Pamtim upravo drugačije primere: prvi set dobije teže, onda drugi lako. Mislim da je Ana danas u drugom setu bila umornija od Marije, koja je imala slobodan dan, Ana nije, Ruskinja je vrlo snažna, u najboljim godinama (tačno 25), dugo je stagnirala (ne znam zašto), ali u poslednje vreme igra jako, ima strahovit forhend, a deklasirala je prekjuče Nikulesku, što baš nisam očekivao, jer je Rumunka u Dohi igrala odlično. Ono što je najvažnije to je da je Ana, i kad je gubila, stizala rezultat, kakva slaba psiha, i u taj-breku bila je mnogo bolja, u tom kritičnom trenutku sačuvala je mir, veru u sebe, a toga dugo nije bilo. Seti se samo onih neverovatnih poraza od Kim; posle 5:1 i 40:15, Ana servira i gubi meč. Da li se to ikada još desilo?

aNOnymous

pre 12 godina

Samo napred! Gledao sam mec, dobro je igrala mada moze ona i bolje. Bolji poznavaoci prilika znaju da je ovo jedan od najjacih teniskih turnira na svijetu, ako ne i najjaci, zato sto ucestvuju samo 32 teniserke i to najbolje plasirane igracice, tako da i prolazak medju 8 najboljih nije mala stvar. Ali naravno da Ana ne treba da se zadovolji ovim vec treba da ide na pobedu u svakom mecu i da sve od sebe pa sta bude.
Samo napred!

Mureu

pre 12 godina

@HMD
Čestitaš na pobedi, "kakva god da je". Ako si ti sebi jasan, meni nisi. Šta "hvali" ovoj pobedi? Ne znaš rezultat prvog seta? Njena je snaga upravo u tome što je Ana, kad god bi izgubila svoj servis, odmah pravila brejk i sve se završilo baš very good. Ne vredi, skepticizam je naša osobina. "Prave" su pobede samo one kad protivnica pojma nema a rezultat bude 6:0, 6:1. Zar nije suština dobrog tenisa i pravih pobeda kad se na terenu dešava velika borba? Da li da podsetim na Novakovu pobedu protiv Federera na US Openu, jer po tvome i to je bila pobeda "kakva god da je".

bokili

pre 12 godina

(Stockholm.Insajder, 22. februar 2012 15:19)

ne, zemljače, ne rekoh kako si napisao ..Ana je svojom igrom i samopouzdanjem koje raste opet kandidatkinja za neko finale ili titulu na Grend Slemu. Nigde ne pominjem "odmah i na ovom turniru". Konkurencija u ženskom tenisu je nikad slabija. Ana opet može u doglednom periodu do broja 1. Uostalom, vreme će pokazati.

Ne mogu da verujem

pre 12 godina

@Ajmo
Šta kažeš - "Izvuče se Anka", jedva je dobila treći set. Neće niko da objavi kako se nije izvukla, nego je dobila meč sa 2:0 u setovima. A što je drugi set bio teži od prvog, događa se to u životu.

Borko

pre 12 godina

@M.J.
Čuo sam da se Ana žalila na povredu leđa i to je sigurno razlog što je u drugom setu sva tri svoja servisa izgubila. Mislim da nije smela da otpusti sjajnog fitnesa, koji je napustio Azarenku zbog nje (da li ga je baš Ana otpustila? - to me zaista muči), a Vika je sada ubedljivo prva. Nisam gledao meč, ali zašto se bavite samo drugim setom, mada je i on za mene novost jer Ana iz gubitka dolazi u dobitak, što je sjajno, zašto neko ko je gledao meč ne napiše kako je igra tekla do onih 5:0 za Anu? Slutim da ju je kasnije bol u leđima sprečio da nastavi takvu igru. Iskreno, sumnjam u povredu Marije, kako je to povređena deklasirala u trećem setu Nikulesku, pre dva dana, i kako je drugi set protiv Ane odigrala jako, a ovamo povređena. Izgleda da je Ana igrala "blago" povređena. Hvala unapred.

HM9

pre 12 godina

Cestitke na pobedi kakva god da je - ipak Kirilenko ima povredu vrata, Ana je prekidala trening pre pocetka turnira zbog bola u ledjima. Nadam se da ce protiv Voznjacki odigrati mnogo bolje pa sta bude.

Dubay

pre 12 godina

Ceo dan jurim prenos Aninog mece i nista jer ESP prikazuje vec dve reprize Hantukove - sta li je u tom mecu tako interesantno? A Anu, ambasadora brenda Dubaj - nigde. Bas vasta!!

Uštipak

pre 12 godina

Zna li iko kako je igrao Dušan Lajović danas protiv Amera Delića u Wolfsburgu,pošto ne mogu nigdje da nađem rezultat?Unaprijed zhvalan.

neko

pre 12 godina

Dermendziev je covek bio u pravu.
On je u stvari vidovit.
Vidite da Maria Kirilenko ne igra vise u Dubaiu.
Ostala je samo malo duze da se pozdravi sa svojom drugaricom i bivsom dubl partnerkom Anom.
Doduse ispracaj je bio malo duzi, trajao je skoro 2 sata, ali sta cete veliko je to drugarstvo.
Zato ne dirajte mi Dermendzieva. Covek uvek ima tacne informacije.
Nedavno nam je dao tacnu informaciju da Dubai i dalje pripada Premier 5 kategoriji turnira.
Evo Ana i Jelena su vec zaradile po 300 bodova za ulazak u cetvrtfinale, a ako u ponedeljak ne budu imale toliko to ce znaciti da je na WTA pao sistem, izgoreli osiguraci u kompu, pa lose racunaju.
Ali ne brinite nista.
Otici ce Dermendziev da im to popravi.
Covek se u sve razume.
On je moj Idol!

svasta

pre 12 godina

@Dubay
Pa kako da nadjes reprizu neceg sto ne postoji.
Koliko puta treba da vam se kaze da je Ana igrala na terenu 1, a na tom terenu nema kamera.
Cime da snime taj mec, kad nema kamera?
Mozda nekim mikserom ili usisivacem?

bokili

pre 12 godina

Ana se vraća ! Možda ne baš na mesto broj 1. mada ni to nije isključeno, ali konačno ima igru i pristup šampiona. Očigledno je da joj je samopouzdanje poraslo. Uz malo sreće mogla bi lako do finala, a možda i titule na nekom Grend Slemu. Bravo devojčice, samo ovako nastavi !!!

HM9

pre 12 godina

Cestitke na pobedi kakva god da je - ipak Kirilenko ima povredu vrata, Ana je prekidala trening pre pocetka turnira zbog bola u ledjima. Nadam se da ce protiv Voznjacki odigrati mnogo bolje pa sta bude.

Sve je jasno

pre 12 godina

Ruskinja uopšte nije povređena, otkazala je dubl da se ne bi zamarala. Ana je meč protiv Skjavone završila kasno (nešto pre deset uveče), a Kiriljenko je imala slobodan dan. I dok neko mrtav umoran mora da igra sutradan u podne, neko na meč dolazi posle 30 sati odmora. Kad će to jednog dana da srede, kao i da ukinu slobodna prva kola. Na GS turnirima toga nema, kakvo slobodno prvo kolo.

L0shMi

pre 12 godina

@(Billy Mahony, 22. februar 2012 15:47)

Najveca steta u istoriji tenisa. Takve 2 macke igraju, a oni stavili ove druge 2 na teren s kamerama. Uzdrzacu se od daljih komentara. :(

Stockholm.Insajder

pre 12 godina

(bokili, 22. februar 2012 14:48

I sta kazes i titula ovde i prvo mesto i Grand_Slam, a? Hehe, tipicno Srpski, sve i odmah! A jel moze za pocetak (pre nego sto pocne da hara svetom) da dobije Wozniacki u 1/4 finalu? Sta kazes na moj vanserijski predlog?

Srenco Ana

Dubay

pre 12 godina

Ceo dan jurim prenos Aninog mece i nista jer ESP prikazuje vec dve reprize Hantukove - sta li je u tom mecu tako interesantno? A Anu, ambasadora brenda Dubaj - nigde. Bas vasta!!

Ajmo !

pre 12 godina

Uh, izvuče se Anka, u TB. Nisam gledala prenos, nego rezultate na Live Scoreu. Šta je to sa Anom prvi set dobije lako, a u drgom se muči, bar kad se gleda rezultat ?
Ali pobeda je ono što se računa, puno sreće lepotice !

nemaveze

pre 12 godina

Dermendziev uvek PROVERAVA! Oni koji nemaju tačnu informaciju, ćute! Oni koji PROVERAVAJU, ipak ne znaju! U svakom slučaju, najbolje je ćutati i ne praviti se pametan! Naknadne ispravke, kao PROČITAO SAM... ne piju vodu. Ja sinoć posetio zvanični WTA sajt, i tamo nije bilo ni reči o povlačenju sa turnira. Sunce svaki dan izlazi, ali se ne zna unapred o oblacima!

dalmatia

pre 12 godina

Bravo lutko ono što mi je posebno drago gubila si 3 puta servis na početku 2.seta ali si se vraćala u meč,u takvim momentima se gradi samopouzdanje,sad nek se slobodno javu oni koji te prozivaju da si manekenka.Da,imaš izgled i fizičku snagu i tenisko znanje,problem ti je psiha...nadajmo se da više nemaš straha...zaigraj kako znaš nisi ti još rekla zadnju riječ u tenisu,imaš još puno toga za napraviti jer znamo da možeš...Ne predaj se,samo hrabro i glavu gore:) p.s.nadamo se sutra protiv wozniacki tu nemaš što izgubiti opusti se i udaraj,uživaj na terenu,rezultati polako dolaze,ništa se ne dešava preko noći

bokili

pre 12 godina

(Stockholm.Insajder, 22. februar 2012 15:19)

ne, zemljače, ne rekoh kako si napisao ..Ana je svojom igrom i samopouzdanjem koje raste opet kandidatkinja za neko finale ili titulu na Grend Slemu. Nigde ne pominjem "odmah i na ovom turniru". Konkurencija u ženskom tenisu je nikad slabija. Ana opet može u doglednom periodu do broja 1. Uostalom, vreme će pokazati.

Uštipak

pre 12 godina

Zna li iko kako je igrao Dušan Lajović danas protiv Amera Delića u Wolfsburgu,pošto ne mogu nigdje da nađem rezultat?Unaprijed zhvalan.

Borko

pre 12 godina

@M.J.
Čuo sam da se Ana žalila na povredu leđa i to je sigurno razlog što je u drugom setu sva tri svoja servisa izgubila. Mislim da nije smela da otpusti sjajnog fitnesa, koji je napustio Azarenku zbog nje (da li ga je baš Ana otpustila? - to me zaista muči), a Vika je sada ubedljivo prva. Nisam gledao meč, ali zašto se bavite samo drugim setom, mada je i on za mene novost jer Ana iz gubitka dolazi u dobitak, što je sjajno, zašto neko ko je gledao meč ne napiše kako je igra tekla do onih 5:0 za Anu? Slutim da ju je kasnije bol u leđima sprečio da nastavi takvu igru. Iskreno, sumnjam u povredu Marije, kako je to povređena deklasirala u trećem setu Nikulesku, pre dva dana, i kako je drugi set protiv Ane odigrala jako, a ovamo povređena. Izgleda da je Ana igrala "blago" povređena. Hvala unapred.

Ne mogu da verujem

pre 12 godina

@Ajmo
Šta kažeš - "Izvuče se Anka", jedva je dobila treći set. Neće niko da objavi kako se nije izvukla, nego je dobila meč sa 2:0 u setovima. A što je drugi set bio teži od prvog, događa se to u životu.

neko

pre 12 godina

Dermendziev je covek bio u pravu.
On je u stvari vidovit.
Vidite da Maria Kirilenko ne igra vise u Dubaiu.
Ostala je samo malo duze da se pozdravi sa svojom drugaricom i bivsom dubl partnerkom Anom.
Doduse ispracaj je bio malo duzi, trajao je skoro 2 sata, ali sta cete veliko je to drugarstvo.
Zato ne dirajte mi Dermendzieva. Covek uvek ima tacne informacije.
Nedavno nam je dao tacnu informaciju da Dubai i dalje pripada Premier 5 kategoriji turnira.
Evo Ana i Jelena su vec zaradile po 300 bodova za ulazak u cetvrtfinale, a ako u ponedeljak ne budu imale toliko to ce znaciti da je na WTA pao sistem, izgoreli osiguraci u kompu, pa lose racunaju.
Ali ne brinite nista.
Otici ce Dermendziev da im to popravi.
Covek se u sve razume.
On je moj Idol!

Dobro

pre 12 godina

Nije samo da je zgodna ova Masha Kirilenko, nego ima i dugacke ruke. Otisla kuci da se oporavi od povrede, a u isto vreme igra protiv Ane.
Samo zene znaju sta je multi-tasking :-)
Pozdrav iz zemlje lala, uvek Vas

nemaveze

pre 12 godina

Lepa pobeda, premda i kod Ane ima šta da se popravi. Oni koji su pošto-poto tražili link prenosa (a prenosa nije bilo), pomalo me čudi šta će im računar, ako ne znaju za, recimo, LIVESCOREHUNTER! Još jednom, čestitke za obe naše devojke, a ekstremni navijači bolje da se poboju na nekom skrovitom mestu, daleko od ostatka sveta!

aNOnymous

pre 12 godina

Samo napred! Gledao sam mec, dobro je igrala mada moze ona i bolje. Bolji poznavaoci prilika znaju da je ovo jedan od najjacih teniskih turnira na svijetu, ako ne i najjaci, zato sto ucestvuju samo 32 teniserke i to najbolje plasirane igracice, tako da i prolazak medju 8 najboljih nije mala stvar. Ali naravno da Ana ne treba da se zadovolji ovim vec treba da ide na pobedu u svakom mecu i da sve od sebe pa sta bude.
Samo napred!

Idemo, naravno

pre 12 godina

@Ajmo!
"Prvi set dobije lako, a onda drugi teško." Nije to pravilo, to se desilo protiv Skjavone i danas protiv Marije. Pamtim upravo drugačije primere: prvi set dobije teže, onda drugi lako. Mislim da je Ana danas u drugom setu bila umornija od Marije, koja je imala slobodan dan, Ana nije, Ruskinja je vrlo snažna, u najboljim godinama (tačno 25), dugo je stagnirala (ne znam zašto), ali u poslednje vreme igra jako, ima strahovit forhend, a deklasirala je prekjuče Nikulesku, što baš nisam očekivao, jer je Rumunka u Dohi igrala odlično. Ono što je najvažnije to je da je Ana, i kad je gubila, stizala rezultat, kakva slaba psiha, i u taj-breku bila je mnogo bolja, u tom kritičnom trenutku sačuvala je mir, veru u sebe, a toga dugo nije bilo. Seti se samo onih neverovatnih poraza od Kim; posle 5:1 i 40:15, Ana servira i gubi meč. Da li se to ikada još desilo?

MJ

pre 12 godina

Cestitke Ani na pobedi, drago mi je da je konacno dobila neki taj brejk i to protiv protivnice koja se ne predaje lako (mada je Kirilenko odustala od takmicenja u dublu zbog povrede vrata). Decko koji prati Anine meceve i treninge u Dubaiju napisao je na twitter-u da je Ana pre pocetka turnira prekidala trening zbog bola u ledjima, posle pauze je dobro udarala lopticu ali je jako lose servirala (mozda to objasnjava toliku nesigurnost u Aninim servis gemovima). Ana nije odigrala sjajno sudeci po statistici meca. U svakom slucaju nadam se boljem izdanju protiv (verovatno) Voznjacki. Karolinu su ove godine pobedjivale Petra, Agnjeska, Kim i Lusi - teniseke koje su ove godine imale mnogo bolje rezultate od Ane (ustvari Kim oduvek a Petra i Aga vec neko vreme). Najbitnije od svega je da Ana uskoro angazuje kondicionog trenera.

Mureu

pre 12 godina

@HMD
Čestitaš na pobedi, "kakva god da je". Ako si ti sebi jasan, meni nisi. Šta "hvali" ovoj pobedi? Ne znaš rezultat prvog seta? Njena je snaga upravo u tome što je Ana, kad god bi izgubila svoj servis, odmah pravila brejk i sve se završilo baš very good. Ne vredi, skepticizam je naša osobina. "Prave" su pobede samo one kad protivnica pojma nema a rezultat bude 6:0, 6:1. Zar nije suština dobrog tenisa i pravih pobeda kad se na terenu dešava velika borba? Da li da podsetim na Novakovu pobedu protiv Federera na US Openu, jer po tvome i to je bila pobeda "kakva god da je".

svasta

pre 12 godina

@Dubay
Pa kako da nadjes reprizu neceg sto ne postoji.
Koliko puta treba da vam se kaze da je Ana igrala na terenu 1, a na tom terenu nema kamera.
Cime da snime taj mec, kad nema kamera?
Mozda nekim mikserom ili usisivacem?