Nedelja, 29.01.2012.

20:13

Vuković: "Bez zlata zbog idiota"

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Veselin Vuković rekao je da je njegovoj ekipi u finalu Evropskog prvenstva nedostajao povređeni Žarko Šešum.

Izvor:

Vukoviæ: "Bez zlata zbog idiota" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

138 Komentari

Sortiraj po:

V

pre 12 godina

Hvala za magicnu nedelju, cestitke za medalje, zasluzili ste...

Ali da ne zaboravim i odbojkase i odbojkasice, hvala i njima i velike cestitke za osvojena 2 zlata u odbojci...

os

pre 12 godina

Puno želja za ozdravljenje Šešuma zbog vandala koje je na ovome prvenstvu tolerirala policija, počevši od napade na Hrvate pa do nesretnog ozlijeđivanja Šešuma. Čestitke na odigranom prvenstvu bili ste pravi, što je dobro za ove prostore što su i riječi Vujovića.
pozzz

Vjenceslav

pre 12 godina

Gospodinu Šešumu želim brz oporavak.
Vidimo se na Olimpijadi u Londonu.
Ah da, u vezi bacača upaljača...
Jednom davno, kad je Japan odlučio postati to što sad jest, prvo su rekli
'vandali van'. Oni su tu gje jesu, a mi sa ovih prostora?....
Pozdrav iz ZGB.

Prema tome dabome

pre 12 godina

Zlatni i srebrni u sportu a 176. po dohodku, možda bi terbalo više da se posvetimo radu negp dobacivanju loptom.
(Dobrivoje, 29. januar 2012 20:26)

Potpuno pogrešan komentar. U sportu postoje pravila gde ne mogu mnogo da nas kradu, dok se u savremenoj globalnoj ekonomiji sve svodi na krađu. Tu smo gde smo i našom zaslugom (da se ne lažemo) ali bi neuporedivo bolje živeli i radili da nismo dozvolili da nas kradu posebno dragi nam evropejci i amerikanci, direktno ili indirektno preko domaćih kvislinga. Šta god se dešavalo u našoj zemlji u poslednjih 100 godina je iskorišćeno za "daj da drpimo još" od strane zapadnih secikesa. Da bi naš rad imao efekta moramo obezbediti vojnog sponzora na nekoj drugoj strani. Onda ima smisla ozbiljno raditi, ovako je to sipanje vode u rešeto.

Bojan Janković

pre 12 godina

"Daj Bože da nam je zemlja tu gde je sport. Danas smo srebrni i zlatni, a po bruto dohotku smo na 176. mestu".

Svaka čast na komentaru!

Jelena

pre 12 godina

"Na jucerasnjim slikama iz bolnice Sesumu je lijevo oko bilo zatvoreno. Danas u AAreni je gledao utakmicu s povezom na desnom oku. O cemu se radi???"
(srdjan, 29. januar 2012 21:59)

Radi se o tome da su neki mediji objavili stare fotografije Šešuma, iz 2009, snimljene kada se Šešum u bolnici oporavljao nakon incidenta u Mađarskoj...

m.vranjes

pre 12 godina

da srbiji njen najtalentovaniji i najkompletniji bek ne sedi na klupi, da ne govorim i po danasnjim standardima najmoderniji igrac...mozda bi parirala dancima. odbrana odlicna napad ocajan. problem, meni bar ocigledan, nenadic mora igrati na srednjem...uzasna greska selektora...

from hr

pre 12 godina

E to je sportaš iz stare garde. Uvijek realan i fer u izjavama, čvrsto na zemlji, a na terenu lav.
Tako se ponašaju samo svijetski i olimpijski prvaci sa pionirskom zakletvom. Mladi, učite od ovog gospodina.

Иван-Ниш

pre 12 godina

По укупном бруто дохотку смо између 70. и 80. места на свету (као и по глави становника). Ово за идиота тотално стоји.

vladimir

pre 12 godina

dobro smo prosli.mislim da ekipa ima potencijal,ali da je lose vodjena.da smo igrali van nase zemlje,ne bi usli ni u polufinale.dobar igrac,nemora da znaci dobar trener.

Selevcanin

pre 12 godina

Nemoj tako Vukovicu....nije to uradio neki idiot, to je gadjao patriJota koji je imao dobru nameru da povredi hrvatskog igraca ali eto....nije bio najprecizniji...Sramota!!!

pravda

pre 12 godina

da se ovo desilo u nekoj drugoj drzavi taj bi istog trenutka bio priveden i osudjen na nekoliko godina zatvora,pa da vidimo dal'je tolko lud da se opet tako ponasa u suprotnom taj je onda za ludaru!

Slobodan

pre 12 godina

Bez evropskog zlata u rukometu, ali i bez proizvodnje čelika, Srbija je ostala zbog idiota, samo u rukometu zbog jednog bez svesti o posledici, a u privredi zbog više njih iz samoživog interesa.

bubisla marković

pre 12 godina

pozdrav i čestitke iz hrvatske.novak je kralj i garantiram da je 90% hrvata navijalo za njega protiv nadala.rukometaši su uzeli maximum s obzirom na kvalitetu.u španjolskoj neće biti dovoljno srce.po meni minimalne šanse za plasman na oi.čestitke vaterpolistima iako to je sport kojim se bavi 7 zemalja na svijetu.

Idi begaj

pre 12 godina

Sto je najgore ovakva vrsta idiota ce da se hvali da njegova zemlja nije osvojila zlato zahvaljujuci njemu....idiotstvo bez granica,ponosan na idiotstvo

Mario

pre 12 godina

Na jucerasnjim slikama iz bolnice Sesumu je lijevo oko bilo zatvoreno. Danas u AAreni je gledao utakmicu s povezom na desnom oku. O cemu se radi???
(srdjan, 29. januar 2012 21:59)

da si procitao tekst ispod slike video bi da pise slika Sesuma iz bolnice posle napada u Madjarskoj ;)

Svi smo i Sesum

pre 12 godina

Idiota u zatvor iz dva rzloga, kao pro mogao je da unisti zivor jednom divnom sportisti Zarku Sesumu, ko drugo unistio je zivotni san jednom divnom sproitiusti Zarku Sesumu da igar finale pred svojom publikom. I na kraju idiot je povredio jednog divnog sportistu. IDIOTE u zoiartvor odmah.
Vukovicu i reprezentativci hvalaza srebro, hvala za srcanu borbu hvala za divne trnutke. IDIoti koji su piovredili Sesuma, havla za sta, hval sto cete zavrsiti u zatvor.

dadad

pre 12 godina

Dragi rukometasi, Vama treba malo vise mentalne snege od jednog Sesuma. necu da kazem da covek nije bitan za igru, ali nemoguce je onda postaviti igru na jednom coveku i nadati se zlatu.

Srbin iz EU

pre 12 godina

Ne bih rekao da je neko falio, jednostavno su Danci bili bolji. Nasa greska je sto nismo koristili kontra-napad i to skoro na svakoj utakmici. Ipak je ovo veliki uspeh ako se pogleda gde smo bili do sada. Zato svima velike cestitke i samo nastavite dalje, bicete puno bolji, jer je ovo veliko iskustvo koje morate da unapredite sa kontra-napadom. Hvala Vam na divnim danima uz TV Prenos.

Vucko

pre 12 godina

"Daj Bože da nam je zemlja tu gde je sport. Danas smo srebrni i zlatni, a po bruto dohotku smo na 176. mestu".
Ovaj pasus mi se posebno svideo, veliki trener i jos veci covek! Veliko hvala Veseline Vukovicu!

histerija

pre 12 godina

Neko je rekao da je ovo prvenstvo bruka za Srbiju. Srbija nije mogla da ga organizuje bolje nego sto je. Eskaliralo je zbog Hrvata, to je nesto sto nije moglo da se suzbije, pa i 100 hiljada policajaca da bude ukljuceno. Jer dok nije skandirano "u boj"i ubij Srbina na utakmici Hrvatska-Madjarska, nije bilo ni jednog incidenta. Drugo mesto je uspeh. To sto su Hrvati navijali za Dance nije cudno, a to sto se u Srbiji navija PROTIV Srbije, e to je problem.

Ljuba

pre 12 godina

Stvarno je vreme da nas država konačno zaštititi od huligana. Opasno je što se oni pojavljuju na ulici svakodnevno . A na utikmicama idu organizovano jer ih DRŽava pomaže, gleda im kroz prste jer su to njihovi glasači.

zoran nis

pre 12 godina

najslabija utakmica na EP,u celini,nazalost ponela nas zelja i vaznost meca,cemu nis t dorasli.sve u svemu i vise nego zadovoljan navijac,a sajkace PRAVA STVAR kao i originalni pehari Svaka cast

Gabriel

pre 12 godina

Zao mi Sesuma,ali on ocajno odigrao celo prvenstvo (u napadu),mislim da je Rnic morao da dobije vise sanse na prvenstvu. Ali ovo srebro je veliko kao zlato za ovu ekipu. Sad neka pokazu da ovo nije bilo samo na adrenalin,na publiku,plasiranje i medalja na Olimpijskim igrama,pa da se misli o njima kao velikoj ekipi!!! Kao sto su vaterpolisti,sanse koje im se ukazu ne propustaju!

Pegone

pre 12 godina

Hvala vam za srebrenu medalju,za mene je kao da ste prvaci,i puno srece u aprilu da da dobijete vizu za London a ko zna mozda bude i finale sa susjedima.
A ovaj tzv navijac sto gadja trenere i igrace treba da je musko i da se sam prijavi i da se izvine Sesumu i svim igracima.

Orao

pre 12 godina

Nas selektor je upravu, jer setimo se da je Sesum odlicno odigrao odbranu na prvom mecu protiv Danaca. Odigrao je sjajno jedan na jedan odbranu. Dokle ce ovaj narod biti u senci huligana ...

nisam idiot

pre 12 godina

Sesum je kolateralna steta, a mnogo ima onih koji su kolateralna steta takvih i slicnih idiota. Idioti ne navijaju ni za koga, oni su tu da budu idioti, to im je glavna profesija, za bilo koju drugu nisu sposobni. Najopasnije u svemu tome jeste, sto ima mnogo onih koji podrzavaju takve idiote.

Snovi

pre 12 godina

Cestitka nasim sportistima, ali da postoji izbor te dve stvari, vise bi voleo da smo najgori u sportu, ali da smo zato najbolji u ekonomiji, kvalitetu zivota, demokratiji, nivou svesti i cenjeni kao drzava. Ovako kad iskljucimo televizor i vratimo se u kolotecinu, ucinak je potpuno isti kao posle gledanja jeftinog holivudskog akcionog filma u kojem smo se taman uziveli. Nazalost od snova se ne zivi.

Mickiewicz

pre 12 godina

Ceo svet i vecina svetskih medija prepricava veoma opsirno na naslovnim stranicama zanosan i istorijski mec Noleta. U tom kontekstu pisu i o velikom uspehu srpskih vaterpolista i rukometasa. Stoga ne razumem zasto ovaj clanak mora ovde imati udarno mesto. To stvarno nije sada najvaznije i sve je vec receno. Huligan ostaje huligan, gde god bio. Srpski huligan nije ni gori, ni bolji nego bilo gde drugde na svetu.

Nenad

pre 12 godina

Valjda ce se javiti neko posten i reci ko je covek koji je pogodio Sesuma! Nemojte da vas grize savest, decko je povredjen, a namera tog IDIOTA da bilo koga povredi je dovoljna da ga osude bar na 5,6 godina zatvora, pa neka tamo misli sta mu je to trebalo. Jos jednom, apelujem na sve koji su videli ili znaju bilo kakve podatke o tom idiotu, da ga prijave policiji!

novikorisnik

pre 12 godina

tako nam i treba kad zviždimo tuđoj himni, nemamo poštovanja prema tuđim sportistima i gađamo ih razno raznim predmetima...voleo bih da nam je posle ovoga došlo iz d....a u glavu i da smo se malo opametili,ali na žalost teško.

nikola

pre 12 godina

niko nije pomenuo da je ovo finale ovoj ekipi danske reprezentacije kao trening, po ko yna koji put ga igraju, a nasoj ... ogroman je to pritisak ljudi!

nikola

pre 12 godina

bravo momci svaka cast i srebro je odlicno...nije sramota izgubiti od ovakvih Danaca kakvi su danas bili... jednostavno je to bila demonstracija rukometne sile... falio nam je Šešum,Ilić i Vujin su se dosta iscrpeli,a rešenje bi možda bilo tog idiota pozvati u reprezentaciju ako je toliko precizan...:P

srdjan

pre 12 godina

Na jucerasnjim slikama iz bolnice Sesumu je lijevo oko bilo zatvoreno. Danas u AAreni je gledao utakmicu s povezom na desnom oku. O cemu se radi???

Nasilje u Sportu

pre 12 godina

sve cestitke i za srebro....samo vi nama udjite u kontinuitet i da ovako bude na svakom takmicenju......Zasto se ta junacina koja je pogodila Sesuma sama ne javi i prizna da je najveci idiot.....neka je svima na um sta se moze dogoditi coveku sa ovakvim nerazmisljenim ponasanjem.....covek moze da oslepi, za ovo treba debelo kazniti, pa tu imamo zakon nasilje u sportu.....

Realan

pre 12 godina

"Daj Bože da nam je zemlja tu gde je sport. Danas smo srebrni i zlatni, a po bruto dohotku smo na 176. mestu".

Ova izjava je povratak u stvarnost, Djokovic ce kupiti novu jahtu i platiti porez u Monaku, rukometasi i vatrepolisti skupi automobil a prosjecan Srbin ce se sutra suociti sa cinjenicom da je ovo osobni uspjeh pojedinaca i da se za njega vazno nije dogodilio i da je i dalje ona ista sirotinja.

dejan

pre 12 godina

Idiota ima svuda ali mislim da je kod nas problem sto "normalna vecina" ne osudjuje dovoljno glasno idiote sa sekiram, kamenjem, upaljacima. Cak i pronalaze opravdanja za njih uz argumentaciju: "Pogledajte sta se desava kod njih, oni su prvi poceli... kod njih je jos gore.!" Naravno da se ovaj komentar imati vise negativnih.
(dabojsa, 29. januar 2012 20:53)
==================================
Nakon 40-tak razbijenih i spaljenih auta, sekirama ljudima o sofer-sajbe na 30cm od glave, napadi sekirama i kamenjem na devojke - niko vise ne moze reci s bilo kakvim pravom da je "kod njih gore". Ovo je bilo nepamceno divljastvo

cigla po mogucstvu

pre 12 godina

I sa Sesumom bi pobeda bila neizvesna, ali svakako - kriv je kreten koji sebe smatra navijacem/patriJotom. Nek mu je na cast (ako takvi uopste imaju ili bar znaju sta je cast), i da ga u najbitnijem momentu u zivotu/karijeri nesto pogodi

Srba

pre 12 godina

E ovako .Svaka čast i rukometašima i vaterpolistima i Novaku .Ekstra !
Vidim da su hrvati navijali za Dance.Zloba , ljubomora ,inat i mržnja sa njihove strane a očekuju od nas neki civilizacijski odgovor.Pa to samo oni mogu i ljudi takvog mentaliteta.
Još jednom momci , svaka vam čast.

Hrvoje

pre 12 godina

Čestitka na srebru i mojima na bronci.Inaće bi navijali za susjede,ali trebala nam je Danska na zlatu samo jer smo radi toga domaćini u kvalifikacijama za Olimpijadu protiv Poljske.....shvatit ćete ako pogledate tablice.Još jednom čestitke i pozz iz ZG

Bogi

pre 12 godina

Na žalost na ovim prostorima ima mnogo idiota. Taj upaljač nije bacio jedan idiot već svi oni idioti koji zvižde himnama, oni idioti koji tuku one koji ne navijaju za njihov tim, oni idioti koji pale automobile itd...
Sve te idiote bez imalo mozga u glavi trebalo bi kazniti maksimalnom kaznom ali pošto živimo u u banana državi gde se to podržava i gde tim idiotima sude i smanjuju kazne isto idioti onda nema nade.
Svaka čast našim sportistima koji su svetla tačka u ovom sivilu idiotizma i koji se siguran sam stide idiota koji na takav način navijaju za njih.
Što jedan idiot može da napravi stotinu normalnih ne može ispraviti.

Davor

pre 12 godina

DRZAVO ajde reaguj sad i pokazi da si drzava, svaka cast ovim momcima na svemu... Zarko je mnogo falio jer bi on u odbrani mogao bar 30 minuta da se bije sa Hansenom... Zapitaj smo se ko smo, a od rukometasa smo mogli mnogo da naucimo ovih dana svi mi kao ljudi...

sompompirovic

pre 12 godina

Vi koji ste povredili Zarka Sesuma, ako ste toliko hrabri i srcani, molim Vas da izadjete u neki medij i javno se predstavite svima nama koji smo zeleli jako ovo zlato, ali nismo ga docekali izmedju ostalog zato sto nismo imali pomoc vrhunskog svetskog igraca.

Sami smo sebi najgori neprijatelj, a Vi koji ste ovo uradili, ste apsolutna potvrad toga.

Neka Vam je na cast.

Marko

pre 12 godina

Bravo Danska.Sampionski si postala prvak Evrope.Samo kad se setim da su dosli iz grupe bez bodova...ccc svaka cast.Cestito drugo mesto Srbija...pozz

Ivan

pre 12 godina

Pa potpuno je covek u pravu.

Da je idiot taj sto gadja nekog sportistu iz publike, jeste!!!
Da mi je znati sta prolazi toj osobi kroz glavu u tom momentu...
Da je falio Sesum, jeste, i u odbrani i u napadu, nama je kao ekipi falila visina u odbrani za blokove suteva, a u napadu je igrao Nenadic na kraju iako nije imao nikakvu minutazu na turniru.
A da li bi pobedili to je veliko pitanje, ovaj Hansen je razvalio...

Da pridruzujem se istrazi o imenu i prezimenu idiota.
Sad bi trebali savesni gradjani da se samoorganizuju pa ako kamera nije snimila postoji sigurno neko koji je video pa neka prijavi ako zeli dobro sebi i ovoj zemlji....

Predrag

pre 12 godina

Postojala je divna emisija nelada gde se govorilo: PITAM SE PITAM... Pa se ja pitam da li se pitaju ovi nasi politicari? Da li ih je sramota? Zaigra li im u grudima? Pitaju li sebe kada ce biti bolje? Koliko se ulaze u sport a koliko u njihove kampanje? Gde su njihovi rezultati?

mario

pre 12 godina

(Srba, 29. januar 2012 21:10)
Zašto je to zloba,pa valjda se smije navijati za koga se hoče ili bi možda morali po direktivi.
(Vladimir, 29. januar 2012 20:30)
A kakve veze ima sa time Hrvatska ili možda aludiraš da je možda iz Hrvatske??

urosaljosa

pre 12 godina

Kapa do poda , i Tebi velicanstveni Nole, i Vama neunistivi deflini, ali i Vama, ratnicima velikog srca, a o ovom ..... ne zelim niti da ga nazovem bilo kakvim imenom , jer ne zasluzuje ime, ste vec rekli sve,
Na kraju bilo kakvog komentara , Beogradjani, nikada niste niti cete biti navijaci Srbije, i da nema nas *provicijalaca* i Arene i Pioniri bili bi Vam prazni.

Apache

pre 12 godina

tom liku, a i svakom ko napravi i najmanji incident na bilo kojoj utakmici lepo 10 godina robije bez prava na zalbu pa da vidimo ko ce sledeci da se napravi pametan...

todos

pre 12 godina

Žao mi je Šešuma, ali Danci su i sa njim jednostavno bolja ekipa. A Ti sa tvojim pulenima si više uradio nego što se iko nadao. Evo ja sam mislio da će mo se razigravati od 5. do 9. mesta. Posle ovoga odmor, pa priprema za kvalifikacije za OI.

Wlad

pre 12 godina

Nije sad da nesto pametujem ili bilo sta ali mislim da bi je Mladen Bojinovic trebao da bude u reprezentaciji jer nam je napad malo skripeo...
Ipak svaka cast veliko postovanje za ovo sto su momci uradili !

srbija

pre 12 godina

cestitke novaku , vaterpolistima i rukometasima. svaka cast junaci . sampioni srbije. nemojte da nalazimo sada krivce. niko nije kriv. rukometasi su ostvarili neocekivani uspeh. igrali su sa strahom u finalu i zbog toga su izgubili. strahovali su od pobede. ali su ipak junaci nase zemlje. ostvarili su ogroman uspeh. samo napred kraljevi nasi

boza n.sad

pre 12 godina

pod 1.bravo za srpske[nase] i hrvatske[njihove] rukometase;
2.nasi huligani su pokazali ogromno junastvo jurisajuci sa sekirama i palicama na hrvatske auto tablice,kao i na sportiste na terenu[bozija volja je da je nas huligan povredio naseg igraca,ako bog da izvuci ce pouku.]
3.njihovi huligani su odgovorili istim junastvom sa slicnim oruzjem[huligani svih boja i religija su ustvari ista go.na].
4.zakljucak-ne vredi hapsiti huligane i juriti ih po misijim rupama vec treba iznajmiti "space shuttle" i poslati ih na mesec sa sve palicama i sekirama,pa nek se mlate do istrebljenja medjusobno umesto sto naoruzani do zuba hrabro jurisaju na nenaoruzane civile...

Dacha

pre 12 godina

Ma opusteno Vukovicu! I srebro sija kao zlato! A o povredi Sesuma ne treba trositi reci...jednostavno zalosno. Cestitke nasoj rukometnoj reprezentaciji na osvojenoj srebrnoj medalji! Zivi Bili Majstori! I da se na postolje popenjete zajedno sa vaterpolistima i Noletom!

Dule

pre 12 godina

To je tacno...ali samo delimicno, ja bih ipak prizeljkivao trenera koji je trebao na vreme da uvidi da HANSEN mora bolje da se cuva. Ovako je on sam postigao 9 golova i prakticno pobedio Srbiju.
Nadam se da ce Gospodin Vukovic ipak uvideti da je i on pogresio.

Voja

pre 12 godina

Svak cast igracima. Svaka cast Vukovicu.
Covek je 100% u pravu sto se tice ko je odlucio utakmicu.
Idiot i budala koji je gadjao u Hrvate, kao da je to junacko delo, a u sustini je uradio sto srbi sami sebi rade kroy istoriju. Da pogode sami sebe, ovaj put u oko. Steta samo sto taj Idiot nije pogodio samog sebe.

PS Nadam se da ce se bar na nekoj kameri naci snimljen taj junak. Onda bi celu Srbiju trebalo oblepiti plakatama, pola njegod lik a pola lik Sesuma sa povredjenim okom.

PSS Sesumu zelim brz oporavak. Idiotu koji ga je pogodio zelim da mu se svetli lik nadje na svim bilbordima.

soni

pre 12 godina

Moje licno misljenje je da je donekle za ovaj poraz kriv i selektor, pre svega zbog kukavicluka, umesto umornog Ilica ubacio je Nenadica i mi smo uhvatili egal pre svega njegovim asistencijama. I umesto da tu dobitnu postavu on ostavi on vraca Ilica koji je bio van ritma utakmice prosto i to je to, izgubljene dance smo vratili u igru...
Vec mi se ucinilo moram priznati da se ponavlja zensko prvenstvo za odbojkasice kada umesto MVP-a Brakocevic ulazi Malagurski i od prakticno izgubljenog meca ona resava finale, steta sto Vukovic nije imao hrabrosti da istraje sa postavom koja je donela povratak, mada opet da smo sa tom postavom izgubili sigurno bi se pricalo sto nije vratio Ilica... Prosto moj utisak je da je trebao da se kocka i nastavi sa Nenadicem.

Milko

pre 12 godina

""Bez zlata zbog idiota""

Dragi rukometaši, zbog idiota smo mi bez mnogo čega ostali.
Hvala Vam što ste nas obradovali i poklonili nam medalju.

b

pre 12 godina

bravo za ovu izjavu! pa cak i da smo sa Sesumom drugi u Evropi, na tog kretena koji ga je pogodio u oko treba svaliti krivicu. zasto ne znamo njegovo ime i prezime i zasto niju u pritvoru?

Damijan

pre 12 godina

e pa da vukovic i rukometni savez hoce, mogli bi fino da tuze nn lice, ili pak drzavu koja nije obezbedila mec, pa da vidis kako bi fino ta ista drzava, koja ocigledno nece da obezbedjuje takve meceve, morala da plati odstetu rukometnom savezu. i poenta je da ode po nasem dzepu kako bismo ih vise sve slinuli sa vlasti nekulture!!!

mudi

pre 12 godina

Ovo srebro sija zlatnim sjejem,da nam je neko pre EP ponudio finale sa Danskom potipisali bi svi do jednog ,zato dosta.Danci su bolji od nas i sa Šešumom za klasu dve,mi i dalje igram sporo u napadu nebitno što imamo srebro,da se ovo EP igralo npr.u Nemačkom ne bi nam sudije tolerisale tako neaktivan napad,svaki gol Danaca je bila izradjenja akcija,mi sve na silu.Neču da hejtujem samo sam realan slavi Srbijo danas je naš dan 2/3 i svaka čast rukometašima što su izgarali na svakoj utkamici,sad je vreme da država uloži neke pare u rukomet ako želimo još neko finale u budućnosti,čestitike.

rale

pre 12 godina

Bravo za Srebro!A Pametni Heroj koji je pogodio Sesuma u oko,gde mu je hrabrost sada za IZVINJENJE koje je prvo duzan Sesumu,a onda citavoj naciji!Bravo Reprezentativci!

nenad

pre 12 godina

U Danskoj je jedan idiot utrcao u utakmicu izmedju Danske i Svedske u fudbalu. Pokusao da udari sudiju. Utakmica je zavrsena sa 3-0 u korist Svedjana a idiot je dobio kaznu od danskog fudbalskog saveza od 300.000 evra. Ima da je otplacuju njegove 3 generacije. Kada cemo mi poceti kaznjavati idiote koji kaznjavaju celu naciju???
Rukometasima svaka cast na borbi!

Mirko

pre 12 godina

Svaka cast Vukovicu i igracima...nema se sta zameriti na rezultatu i igri borili ste se do kraja i to je to...bili ste ekipa i to je najvaznije...ali mi samo reci zasto toliko bojazljivo u napadu i zasto sa igracem vise toliko straha od dodavanja lopte na krilo....igrali ste pred nasim "navijacima"(jedina crna tacka pored,ovog upaljaca)?


Sve ostalo je za pohvalu a komsijama da porucim da se vidimo ponovo

smesko

pre 12 godina

Aman, moze li neko vise da nadje tog idiota i da ga tako kazni, da vise nikom u Srbiji ne padne na pamet da bude takav idiot?! Kome sad nije u interesu da idiot bude pronadjen?! Valjda je svima u interesu! Ako je tako, onda se jedino nasom nesposobnoscu moze objasniti zasto ne mozemo da ga nadjemo... Dakle?

Mrki

pre 12 godina

Sto je ovo? Niko ne komentira? Ha ha ha :) Eto lijepi pozdrav svima normalnima iz Hrvatske (ostali neka ponovno procitaju naslov clanka). Cestitke Vama na srebru i nasima na bronci!!!!

pero

pre 12 godina

Napad je bio stvarno slab i da je Sesum igrao ne bi bilo velike razlike. Srebro je dobro jer po prikazanoj igri Danci su bili za jednu klasu bolji. Mozda da je posudio nekoliko vaterpolista.....

SimaV

pre 12 godina

Dobro jutro. Zbog idiota koji baca svasta sa tribina tek sada smo izgubili mnogo. A, da to nije isti onakav idiot koji gura policajcu baklju u lice? I ovakvi ostaju nekaznjeni? A, gde su kamere? Gde je sigurnost gradjanima? Gde je pravda za nase reprezentativce?! Ko ce da odgovara za ovo?

Danilo

pre 12 godina

"Daj Bože da nam je zemlja tu gde je sport. Danas smo srebrni i zlatni, a po bruto dohotku smo na 176. mestu".
Od ovog trenutka postao sam obozavatelj Vukovica!
Sada kada se svi izradujemo medaljama i ostalim sportskim uspesima, na posao, odgovorno, vredno i bez trulih izgovora, po ugledu na ono sto su ovi momci odradili u poslednjih par nedelja.

Bas me interesuje da li ce ovaj komentar biti objavljen...

pfc

pre 12 godina

Prvo da cestitam nasim momcima na srebru...drugo, Vukovicu o kakvoj skoli rukometa ti pricas,mi nemamo skolu rukometa,Hrvati da,ali mi ne...igramo sporo i staromodno,ni Sesum tu ne bi nista pomogao,srebro je odlican rezultat i maksimum ove generacije

ja

pre 12 godina

Dobro da neko progovori o ovome. Vec sam mislila da cemo se svi praviti kao da se nista nije dogodilo. A sada puno ime i prezime "navijaca" koji je to uradio. Nadam se da necemo zaboraviti ovo i da ce biti kaznjen taj koji je to uradio.

Milan

pre 12 godina

Više nego simbolično se pokazalo da takvi idioti koji misle da se patriotizam pokazuje besmislenim nasiljem najviše štete svojoj državi i svome narodu.

bojana

pre 12 godina

steta, mogli smo do kraja, ali glave gore, momci, bili ste savrseni sve vreme, ponosna sam na vas, da su sva deca srbije kao vi, ali nisu..nadam se da ce neko bar da pokusa da sa sportskih stadiona za sva vremena "ukloni" te "idiote", nasilnike, kojih se svi mi gadimo..sledece prvenstvo je vase sigurno..

Matija94

pre 12 godina

Selektor ima pravo na ovo sto je rekao ali imam utisak da su nasi morali bolje da odigraju i po meni smo mi bili favoriti u ovom mecu,ali dobro nema veze SVAKA CAST MOMCIMA,idemo dalje,meni je jedino malo ironicno sto su igrali Danci a sudili Norvezani ali ajde. . .

midnight

pre 12 godina

Kakvo ruzno izrazavanje. Imali ste primucstvo domaceg terena i niste igrali dobro za zlato. Tim ne moze da zavisi od jednog coveka. No, i srebro je velicanstven uspeh.

Batko

pre 12 godina

Tačno g.Vuković...samo za neke , njemu slicne idijote ,čtajući po forumima on je "heroj koji lose gadja" !!!
Vama i Vašim momcima kapa dole !!! i hvala za sve učinjeno

Miloš Beograd

pre 12 godina

"Daj Bože da nam je zemlja tu gde je sport. Danas smo srebrni i zlatni, a po bruto dohotku smo na 176. mestu".
Ne bih ja ovde nista dirao, veliko bravo za selektora!

branislav bg

pre 12 godina

nemoj sad da se vadis na neigranje sesuma,koji je imao epizodne uloge u celom prvenstvu,nego su ti ilic i vujin bili indolentni,bezidejni,kao da im nije stalo do pobede!drugo,kao trener morao si da zalepis flaster na hansenu koji nas je urnisao,to je cak i komentator prenosa primetio,samo ti nisi kao trener i koji je prvi trebao to da primeti!eto to su nasi uzroci poraza gospodine selektore!u najbitnijoj utakmici,mi smo odigrali najslabije,sve da je opravdanje,umor posle utakmice sa hrvatima!nole se borio sam sest sati danas,a vi niste mogli ni sat vremena! ipak budimo realni,i ovo je veliki uspeh za nas rukomet posle toliko godina,premda morali smo da iskoristimo ovu priliku,jer ko zna kada ce nam se ukazati ponovo! ZIVELI SRPSKI HEROJI!

dabojsa

pre 12 godina

Idiota ima svuda ali mislim da je kod nas problem sto "normalna vecina" ne osudjuje dovoljno glasno idiote sa sekiram, kamenjem, upaljacima. Cak i pronalaze opravdanja za njih uz argumentaciju: "Pogledajte sta se desava kod njih, oni su prvi poceli... kod njih je jos gore.!" Naravno da se ovaj komentar imati vise negativnih.

???

pre 12 godina

Idiot sigurno jeste,ali je i postavka igre iskreno bila totalni promasaj.Lose odradjen skauting i psiholoski ne pripremljena ekipa.U svakom slucaju veliki uspeh naseg rukometa pa da se nadamo Olimpijadi.Bravo momci.

rrmm

pre 12 godina

Bravo za naše rukometaše ! Ostaje žal za propuštenim ali i ovo je ogroman uspeh . I kao što kaže selektor gde bi nam bio kraj da imamo političare i ekonomiste kao sportiste . Oni su nam još jedino preostali da imamo malo nade i čemu da se radujemo .

aaa

pre 12 godina

Nemojte tako selektore, mene su ubedjivali da je to nacionalno osvescena omladina koja brani Srpstvo, Kosovo i ostale srpske zemlje. Kada smo mi ostali "drugosrbijanci" pricali da su to idijoti i budale, u vecem delu Srbije nije bilo toliko razumevanja za nasu pricu.

Milko

pre 12 godina

""Bez zlata zbog idiota""

Dragi rukometaši, zbog idiota smo mi bez mnogo čega ostali.
Hvala Vam što ste nas obradovali i poklonili nam medalju.

SimaV

pre 12 godina

Dobro jutro. Zbog idiota koji baca svasta sa tribina tek sada smo izgubili mnogo. A, da to nije isti onakav idiot koji gura policajcu baklju u lice? I ovakvi ostaju nekaznjeni? A, gde su kamere? Gde je sigurnost gradjanima? Gde je pravda za nase reprezentativce?! Ko ce da odgovara za ovo?

smesko

pre 12 godina

Aman, moze li neko vise da nadje tog idiota i da ga tako kazni, da vise nikom u Srbiji ne padne na pamet da bude takav idiot?! Kome sad nije u interesu da idiot bude pronadjen?! Valjda je svima u interesu! Ako je tako, onda se jedino nasom nesposobnoscu moze objasniti zasto ne mozemo da ga nadjemo... Dakle?

Bogi

pre 12 godina

Na žalost na ovim prostorima ima mnogo idiota. Taj upaljač nije bacio jedan idiot već svi oni idioti koji zvižde himnama, oni idioti koji tuku one koji ne navijaju za njihov tim, oni idioti koji pale automobile itd...
Sve te idiote bez imalo mozga u glavi trebalo bi kazniti maksimalnom kaznom ali pošto živimo u u banana državi gde se to podržava i gde tim idiotima sude i smanjuju kazne isto idioti onda nema nade.
Svaka čast našim sportistima koji su svetla tačka u ovom sivilu idiotizma i koji se siguran sam stide idiota koji na takav način navijaju za njih.
Što jedan idiot može da napravi stotinu normalnih ne može ispraviti.

b

pre 12 godina

bravo za ovu izjavu! pa cak i da smo sa Sesumom drugi u Evropi, na tog kretena koji ga je pogodio u oko treba svaliti krivicu. zasto ne znamo njegovo ime i prezime i zasto niju u pritvoru?

nenad

pre 12 godina

U Danskoj je jedan idiot utrcao u utakmicu izmedju Danske i Svedske u fudbalu. Pokusao da udari sudiju. Utakmica je zavrsena sa 3-0 u korist Svedjana a idiot je dobio kaznu od danskog fudbalskog saveza od 300.000 evra. Ima da je otplacuju njegove 3 generacije. Kada cemo mi poceti kaznjavati idiote koji kaznjavaju celu naciju???
Rukometasima svaka cast na borbi!

Orao

pre 12 godina

Nas selektor je upravu, jer setimo se da je Sesum odlicno odigrao odbranu na prvom mecu protiv Danaca. Odigrao je sjajno jedan na jedan odbranu. Dokle ce ovaj narod biti u senci huligana ...

Apache

pre 12 godina

tom liku, a i svakom ko napravi i najmanji incident na bilo kojoj utakmici lepo 10 godina robije bez prava na zalbu pa da vidimo ko ce sledeci da se napravi pametan...

rrmm

pre 12 godina

Bravo za naše rukometaše ! Ostaje žal za propuštenim ali i ovo je ogroman uspeh . I kao što kaže selektor gde bi nam bio kraj da imamo političare i ekonomiste kao sportiste . Oni su nam još jedino preostali da imamo malo nade i čemu da se radujemo .

Realan

pre 12 godina

"Daj Bože da nam je zemlja tu gde je sport. Danas smo srebrni i zlatni, a po bruto dohotku smo na 176. mestu".

Ova izjava je povratak u stvarnost, Djokovic ce kupiti novu jahtu i platiti porez u Monaku, rukometasi i vatrepolisti skupi automobil a prosjecan Srbin ce se sutra suociti sa cinjenicom da je ovo osobni uspjeh pojedinaca i da se za njega vazno nije dogodilio i da je i dalje ona ista sirotinja.

dabojsa

pre 12 godina

Idiota ima svuda ali mislim da je kod nas problem sto "normalna vecina" ne osudjuje dovoljno glasno idiote sa sekiram, kamenjem, upaljacima. Cak i pronalaze opravdanja za njih uz argumentaciju: "Pogledajte sta se desava kod njih, oni su prvi poceli... kod njih je jos gore.!" Naravno da se ovaj komentar imati vise negativnih.

dejan

pre 12 godina

Idiota ima svuda ali mislim da je kod nas problem sto "normalna vecina" ne osudjuje dovoljno glasno idiote sa sekiram, kamenjem, upaljacima. Cak i pronalaze opravdanja za njih uz argumentaciju: "Pogledajte sta se desava kod njih, oni su prvi poceli... kod njih je jos gore.!" Naravno da se ovaj komentar imati vise negativnih.
(dabojsa, 29. januar 2012 20:53)
==================================
Nakon 40-tak razbijenih i spaljenih auta, sekirama ljudima o sofer-sajbe na 30cm od glave, napadi sekirama i kamenjem na devojke - niko vise ne moze reci s bilo kakvim pravom da je "kod njih gore". Ovo je bilo nepamceno divljastvo

???

pre 12 godina

Idiot sigurno jeste,ali je i postavka igre iskreno bila totalni promasaj.Lose odradjen skauting i psiholoski ne pripremljena ekipa.U svakom slucaju veliki uspeh naseg rukometa pa da se nadamo Olimpijadi.Bravo momci.

Voja

pre 12 godina

Svak cast igracima. Svaka cast Vukovicu.
Covek je 100% u pravu sto se tice ko je odlucio utakmicu.
Idiot i budala koji je gadjao u Hrvate, kao da je to junacko delo, a u sustini je uradio sto srbi sami sebi rade kroy istoriju. Da pogode sami sebe, ovaj put u oko. Steta samo sto taj Idiot nije pogodio samog sebe.

PS Nadam se da ce se bar na nekoj kameri naci snimljen taj junak. Onda bi celu Srbiju trebalo oblepiti plakatama, pola njegod lik a pola lik Sesuma sa povredjenim okom.

PSS Sesumu zelim brz oporavak. Idiotu koji ga je pogodio zelim da mu se svetli lik nadje na svim bilbordima.

cigla po mogucstvu

pre 12 godina

I sa Sesumom bi pobeda bila neizvesna, ali svakako - kriv je kreten koji sebe smatra navijacem/patriJotom. Nek mu je na cast (ako takvi uopste imaju ili bar znaju sta je cast), i da ga u najbitnijem momentu u zivotu/karijeri nesto pogodi

pero

pre 12 godina

Napad je bio stvarno slab i da je Sesum igrao ne bi bilo velike razlike. Srebro je dobro jer po prikazanoj igri Danci su bili za jednu klasu bolji. Mozda da je posudio nekoliko vaterpolista.....

Marko

pre 12 godina

Bravo Danska.Sampionski si postala prvak Evrope.Samo kad se setim da su dosli iz grupe bez bodova...ccc svaka cast.Cestito drugo mesto Srbija...pozz

Hrvoje

pre 12 godina

Čestitka na srebru i mojima na bronci.Inaće bi navijali za susjede,ali trebala nam je Danska na zlatu samo jer smo radi toga domaćini u kvalifikacijama za Olimpijadu protiv Poljske.....shvatit ćete ako pogledate tablice.Još jednom čestitke i pozz iz ZG

boza n.sad

pre 12 godina

pod 1.bravo za srpske[nase] i hrvatske[njihove] rukometase;
2.nasi huligani su pokazali ogromno junastvo jurisajuci sa sekirama i palicama na hrvatske auto tablice,kao i na sportiste na terenu[bozija volja je da je nas huligan povredio naseg igraca,ako bog da izvuci ce pouku.]
3.njihovi huligani su odgovorili istim junastvom sa slicnim oruzjem[huligani svih boja i religija su ustvari ista go.na].
4.zakljucak-ne vredi hapsiti huligane i juriti ih po misijim rupama vec treba iznajmiti "space shuttle" i poslati ih na mesec sa sve palicama i sekirama,pa nek se mlate do istrebljenja medjusobno umesto sto naoruzani do zuba hrabro jurisaju na nenaoruzane civile...

aaa

pre 12 godina

Nemojte tako selektore, mene su ubedjivali da je to nacionalno osvescena omladina koja brani Srpstvo, Kosovo i ostale srpske zemlje. Kada smo mi ostali "drugosrbijanci" pricali da su to idijoti i budale, u vecem delu Srbije nije bilo toliko razumevanja za nasu pricu.

Danilo

pre 12 godina

"Daj Bože da nam je zemlja tu gde je sport. Danas smo srebrni i zlatni, a po bruto dohotku smo na 176. mestu".
Od ovog trenutka postao sam obozavatelj Vukovica!
Sada kada se svi izradujemo medaljama i ostalim sportskim uspesima, na posao, odgovorno, vredno i bez trulih izgovora, po ugledu na ono sto su ovi momci odradili u poslednjih par nedelja.

Bas me interesuje da li ce ovaj komentar biti objavljen...

Mrki

pre 12 godina

Sto je ovo? Niko ne komentira? Ha ha ha :) Eto lijepi pozdrav svima normalnima iz Hrvatske (ostali neka ponovno procitaju naslov clanka). Cestitke Vama na srebru i nasima na bronci!!!!

branislav bg

pre 12 godina

nemoj sad da se vadis na neigranje sesuma,koji je imao epizodne uloge u celom prvenstvu,nego su ti ilic i vujin bili indolentni,bezidejni,kao da im nije stalo do pobede!drugo,kao trener morao si da zalepis flaster na hansenu koji nas je urnisao,to je cak i komentator prenosa primetio,samo ti nisi kao trener i koji je prvi trebao to da primeti!eto to su nasi uzroci poraza gospodine selektore!u najbitnijoj utakmici,mi smo odigrali najslabije,sve da je opravdanje,umor posle utakmice sa hrvatima!nole se borio sam sest sati danas,a vi niste mogli ni sat vremena! ipak budimo realni,i ovo je veliki uspeh za nas rukomet posle toliko godina,premda morali smo da iskoristimo ovu priliku,jer ko zna kada ce nam se ukazati ponovo! ZIVELI SRPSKI HEROJI!

Miloš Beograd

pre 12 godina

"Daj Bože da nam je zemlja tu gde je sport. Danas smo srebrni i zlatni, a po bruto dohotku smo na 176. mestu".
Ne bih ja ovde nista dirao, veliko bravo za selektora!

Srba

pre 12 godina

E ovako .Svaka čast i rukometašima i vaterpolistima i Novaku .Ekstra !
Vidim da su hrvati navijali za Dance.Zloba , ljubomora ,inat i mržnja sa njihove strane a očekuju od nas neki civilizacijski odgovor.Pa to samo oni mogu i ljudi takvog mentaliteta.
Još jednom momci , svaka vam čast.

Dacha

pre 12 godina

Ma opusteno Vukovicu! I srebro sija kao zlato! A o povredi Sesuma ne treba trositi reci...jednostavno zalosno. Cestitke nasoj rukometnoj reprezentaciji na osvojenoj srebrnoj medalji! Zivi Bili Majstori! I da se na postolje popenjete zajedno sa vaterpolistima i Noletom!

midnight

pre 12 godina

Kakvo ruzno izrazavanje. Imali ste primucstvo domaceg terena i niste igrali dobro za zlato. Tim ne moze da zavisi od jednog coveka. No, i srebro je velicanstven uspeh.

Batko

pre 12 godina

Tačno g.Vuković...samo za neke , njemu slicne idijote ,čtajući po forumima on je "heroj koji lose gadja" !!!
Vama i Vašim momcima kapa dole !!! i hvala za sve učinjeno

mudi

pre 12 godina

Ovo srebro sija zlatnim sjejem,da nam je neko pre EP ponudio finale sa Danskom potipisali bi svi do jednog ,zato dosta.Danci su bolji od nas i sa Šešumom za klasu dve,mi i dalje igram sporo u napadu nebitno što imamo srebro,da se ovo EP igralo npr.u Nemačkom ne bi nam sudije tolerisale tako neaktivan napad,svaki gol Danaca je bila izradjenja akcija,mi sve na silu.Neču da hejtujem samo sam realan slavi Srbijo danas je naš dan 2/3 i svaka čast rukometašima što su izgarali na svakoj utkamici,sad je vreme da država uloži neke pare u rukomet ako želimo još neko finale u budućnosti,čestitike.

sompompirovic

pre 12 godina

Vi koji ste povredili Zarka Sesuma, ako ste toliko hrabri i srcani, molim Vas da izadjete u neki medij i javno se predstavite svima nama koji smo zeleli jako ovo zlato, ali nismo ga docekali izmedju ostalog zato sto nismo imali pomoc vrhunskog svetskog igraca.

Sami smo sebi najgori neprijatelj, a Vi koji ste ovo uradili, ste apsolutna potvrad toga.

Neka Vam je na cast.

Milan

pre 12 godina

Više nego simbolično se pokazalo da takvi idioti koji misle da se patriotizam pokazuje besmislenim nasiljem najviše štete svojoj državi i svome narodu.

pfc

pre 12 godina

Prvo da cestitam nasim momcima na srebru...drugo, Vukovicu o kakvoj skoli rukometa ti pricas,mi nemamo skolu rukometa,Hrvati da,ali mi ne...igramo sporo i staromodno,ni Sesum tu ne bi nista pomogao,srebro je odlican rezultat i maksimum ove generacije

Selevcanin

pre 12 godina

Nemoj tako Vukovicu....nije to uradio neki idiot, to je gadjao patriJota koji je imao dobru nameru da povredi hrvatskog igraca ali eto....nije bio najprecizniji...Sramota!!!

rale

pre 12 godina

Bravo za Srebro!A Pametni Heroj koji je pogodio Sesuma u oko,gde mu je hrabrost sada za IZVINJENJE koje je prvo duzan Sesumu,a onda citavoj naciji!Bravo Reprezentativci!

todos

pre 12 godina

Žao mi je Šešuma, ali Danci su i sa njim jednostavno bolja ekipa. A Ti sa tvojim pulenima si više uradio nego što se iko nadao. Evo ja sam mislio da će mo se razigravati od 5. do 9. mesta. Posle ovoga odmor, pa priprema za kvalifikacije za OI.

urosaljosa

pre 12 godina

Kapa do poda , i Tebi velicanstveni Nole, i Vama neunistivi deflini, ali i Vama, ratnicima velikog srca, a o ovom ..... ne zelim niti da ga nazovem bilo kakvim imenom , jer ne zasluzuje ime, ste vec rekli sve,
Na kraju bilo kakvog komentara , Beogradjani, nikada niste niti cete biti navijaci Srbije, i da nema nas *provicijalaca* i Arene i Pioniri bili bi Vam prazni.

Ivan

pre 12 godina

Pa potpuno je covek u pravu.

Da je idiot taj sto gadja nekog sportistu iz publike, jeste!!!
Da mi je znati sta prolazi toj osobi kroz glavu u tom momentu...
Da je falio Sesum, jeste, i u odbrani i u napadu, nama je kao ekipi falila visina u odbrani za blokove suteva, a u napadu je igrao Nenadic na kraju iako nije imao nikakvu minutazu na turniru.
A da li bi pobedili to je veliko pitanje, ovaj Hansen je razvalio...

Da pridruzujem se istrazi o imenu i prezimenu idiota.
Sad bi trebali savesni gradjani da se samoorganizuju pa ako kamera nije snimila postoji sigurno neko koji je video pa neka prijavi ako zeli dobro sebi i ovoj zemlji....

ja

pre 12 godina

Dobro da neko progovori o ovome. Vec sam mislila da cemo se svi praviti kao da se nista nije dogodilo. A sada puno ime i prezime "navijaca" koji je to uradio. Nadam se da necemo zaboraviti ovo i da ce biti kaznjen taj koji je to uradio.

Nasilje u Sportu

pre 12 godina

sve cestitke i za srebro....samo vi nama udjite u kontinuitet i da ovako bude na svakom takmicenju......Zasto se ta junacina koja je pogodila Sesuma sama ne javi i prizna da je najveci idiot.....neka je svima na um sta se moze dogoditi coveku sa ovakvim nerazmisljenim ponasanjem.....covek moze da oslepi, za ovo treba debelo kazniti, pa tu imamo zakon nasilje u sportu.....

soni

pre 12 godina

Moje licno misljenje je da je donekle za ovaj poraz kriv i selektor, pre svega zbog kukavicluka, umesto umornog Ilica ubacio je Nenadica i mi smo uhvatili egal pre svega njegovim asistencijama. I umesto da tu dobitnu postavu on ostavi on vraca Ilica koji je bio van ritma utakmice prosto i to je to, izgubljene dance smo vratili u igru...
Vec mi se ucinilo moram priznati da se ponavlja zensko prvenstvo za odbojkasice kada umesto MVP-a Brakocevic ulazi Malagurski i od prakticno izgubljenog meca ona resava finale, steta sto Vukovic nije imao hrabrosti da istraje sa postavom koja je donela povratak, mada opet da smo sa tom postavom izgubili sigurno bi se pricalo sto nije vratio Ilica... Prosto moj utisak je da je trebao da se kocka i nastavi sa Nenadicem.

bubisla marković

pre 12 godina

pozdrav i čestitke iz hrvatske.novak je kralj i garantiram da je 90% hrvata navijalo za njega protiv nadala.rukometaši su uzeli maximum s obzirom na kvalitetu.u španjolskoj neće biti dovoljno srce.po meni minimalne šanse za plasman na oi.čestitke vaterpolistima iako to je sport kojim se bavi 7 zemalja na svijetu.

Damijan

pre 12 godina

e pa da vukovic i rukometni savez hoce, mogli bi fino da tuze nn lice, ili pak drzavu koja nije obezbedila mec, pa da vidis kako bi fino ta ista drzava, koja ocigledno nece da obezbedjuje takve meceve, morala da plati odstetu rukometnom savezu. i poenta je da ode po nasem dzepu kako bismo ih vise sve slinuli sa vlasti nekulture!!!

Predrag

pre 12 godina

Postojala je divna emisija nelada gde se govorilo: PITAM SE PITAM... Pa se ja pitam da li se pitaju ovi nasi politicari? Da li ih je sramota? Zaigra li im u grudima? Pitaju li sebe kada ce biti bolje? Koliko se ulaze u sport a koliko u njihove kampanje? Gde su njihovi rezultati?

Иван-Ниш

pre 12 godina

По укупном бруто дохотку смо између 70. и 80. места на свету (као и по глави становника). Ово за идиота тотално стоји.

Slobodan

pre 12 godina

Bez evropskog zlata u rukometu, ali i bez proizvodnje čelika, Srbija je ostala zbog idiota, samo u rukometu zbog jednog bez svesti o posledici, a u privredi zbog više njih iz samoživog interesa.

Dule

pre 12 godina

To je tacno...ali samo delimicno, ja bih ipak prizeljkivao trenera koji je trebao na vreme da uvidi da HANSEN mora bolje da se cuva. Ovako je on sam postigao 9 golova i prakticno pobedio Srbiju.
Nadam se da ce Gospodin Vukovic ipak uvideti da je i on pogresio.

Davor

pre 12 godina

DRZAVO ajde reaguj sad i pokazi da si drzava, svaka cast ovim momcima na svemu... Zarko je mnogo falio jer bi on u odbrani mogao bar 30 minuta da se bije sa Hansenom... Zapitaj smo se ko smo, a od rukometasa smo mogli mnogo da naucimo ovih dana svi mi kao ljudi...

bojana

pre 12 godina

steta, mogli smo do kraja, ali glave gore, momci, bili ste savrseni sve vreme, ponosna sam na vas, da su sva deca srbije kao vi, ali nisu..nadam se da ce neko bar da pokusa da sa sportskih stadiona za sva vremena "ukloni" te "idiote", nasilnike, kojih se svi mi gadimo..sledece prvenstvo je vase sigurno..

Idi begaj

pre 12 godina

Sto je najgore ovakva vrsta idiota ce da se hvali da njegova zemlja nije osvojila zlato zahvaljujuci njemu....idiotstvo bez granica,ponosan na idiotstvo

novikorisnik

pre 12 godina

tako nam i treba kad zviždimo tuđoj himni, nemamo poštovanja prema tuđim sportistima i gađamo ih razno raznim predmetima...voleo bih da nam je posle ovoga došlo iz d....a u glavu i da smo se malo opametili,ali na žalost teško.

Vucko

pre 12 godina

"Daj Bože da nam je zemlja tu gde je sport. Danas smo srebrni i zlatni, a po bruto dohotku smo na 176. mestu".
Ovaj pasus mi se posebno svideo, veliki trener i jos veci covek! Veliko hvala Veseline Vukovicu!

Matija94

pre 12 godina

Selektor ima pravo na ovo sto je rekao ali imam utisak da su nasi morali bolje da odigraju i po meni smo mi bili favoriti u ovom mecu,ali dobro nema veze SVAKA CAST MOMCIMA,idemo dalje,meni je jedino malo ironicno sto su igrali Danci a sudili Norvezani ali ajde. . .

Mario

pre 12 godina

Na jucerasnjim slikama iz bolnice Sesumu je lijevo oko bilo zatvoreno. Danas u AAreni je gledao utakmicu s povezom na desnom oku. O cemu se radi???
(srdjan, 29. januar 2012 21:59)

da si procitao tekst ispod slike video bi da pise slika Sesuma iz bolnice posle napada u Madjarskoj ;)

Mirko

pre 12 godina

Svaka cast Vukovicu i igracima...nema se sta zameriti na rezultatu i igri borili ste se do kraja i to je to...bili ste ekipa i to je najvaznije...ali mi samo reci zasto toliko bojazljivo u napadu i zasto sa igracem vise toliko straha od dodavanja lopte na krilo....igrali ste pred nasim "navijacima"(jedina crna tacka pored,ovog upaljaca)?


Sve ostalo je za pohvalu a komsijama da porucim da se vidimo ponovo

from hr

pre 12 godina

E to je sportaš iz stare garde. Uvijek realan i fer u izjavama, čvrsto na zemlji, a na terenu lav.
Tako se ponašaju samo svijetski i olimpijski prvaci sa pionirskom zakletvom. Mladi, učite od ovog gospodina.

srdjan

pre 12 godina

Na jucerasnjim slikama iz bolnice Sesumu je lijevo oko bilo zatvoreno. Danas u AAreni je gledao utakmicu s povezom na desnom oku. O cemu se radi???

Vjenceslav

pre 12 godina

Gospodinu Šešumu želim brz oporavak.
Vidimo se na Olimpijadi u Londonu.
Ah da, u vezi bacača upaljača...
Jednom davno, kad je Japan odlučio postati to što sad jest, prvo su rekli
'vandali van'. Oni su tu gje jesu, a mi sa ovih prostora?....
Pozdrav iz ZGB.

zoran nis

pre 12 godina

najslabija utakmica na EP,u celini,nazalost ponela nas zelja i vaznost meca,cemu nis t dorasli.sve u svemu i vise nego zadovoljan navijac,a sajkace PRAVA STVAR kao i originalni pehari Svaka cast

Wlad

pre 12 godina

Nije sad da nesto pametujem ili bilo sta ali mislim da bi je Mladen Bojinovic trebao da bude u reprezentaciji jer nam je napad malo skripeo...
Ipak svaka cast veliko postovanje za ovo sto su momci uradili !

Ljuba

pre 12 godina

Stvarno je vreme da nas država konačno zaštititi od huligana. Opasno je što se oni pojavljuju na ulici svakodnevno . A na utikmicama idu organizovano jer ih DRŽava pomaže, gleda im kroz prste jer su to njihovi glasači.

nisam idiot

pre 12 godina

Sesum je kolateralna steta, a mnogo ima onih koji su kolateralna steta takvih i slicnih idiota. Idioti ne navijaju ni za koga, oni su tu da budu idioti, to im je glavna profesija, za bilo koju drugu nisu sposobni. Najopasnije u svemu tome jeste, sto ima mnogo onih koji podrzavaju takve idiote.

nikola

pre 12 godina

bravo momci svaka cast i srebro je odlicno...nije sramota izgubiti od ovakvih Danaca kakvi su danas bili... jednostavno je to bila demonstracija rukometne sile... falio nam je Šešum,Ilić i Vujin su se dosta iscrpeli,a rešenje bi možda bilo tog idiota pozvati u reprezentaciju ako je toliko precizan...:P

Bojan Janković

pre 12 godina

"Daj Bože da nam je zemlja tu gde je sport. Danas smo srebrni i zlatni, a po bruto dohotku smo na 176. mestu".

Svaka čast na komentaru!

Pegone

pre 12 godina

Hvala vam za srebrenu medalju,za mene je kao da ste prvaci,i puno srece u aprilu da da dobijete vizu za London a ko zna mozda bude i finale sa susjedima.
A ovaj tzv navijac sto gadja trenere i igrace treba da je musko i da se sam prijavi i da se izvine Sesumu i svim igracima.

Svi smo i Sesum

pre 12 godina

Idiota u zatvor iz dva rzloga, kao pro mogao je da unisti zivor jednom divnom sportisti Zarku Sesumu, ko drugo unistio je zivotni san jednom divnom sproitiusti Zarku Sesumu da igar finale pred svojom publikom. I na kraju idiot je povredio jednog divnog sportistu. IDIOTE u zoiartvor odmah.
Vukovicu i reprezentativci hvalaza srebro, hvala za srcanu borbu hvala za divne trnutke. IDIoti koji su piovredili Sesuma, havla za sta, hval sto cete zavrsiti u zatvor.

histerija

pre 12 godina

Neko je rekao da je ovo prvenstvo bruka za Srbiju. Srbija nije mogla da ga organizuje bolje nego sto je. Eskaliralo je zbog Hrvata, to je nesto sto nije moglo da se suzbije, pa i 100 hiljada policajaca da bude ukljuceno. Jer dok nije skandirano "u boj"i ubij Srbina na utakmici Hrvatska-Madjarska, nije bilo ni jednog incidenta. Drugo mesto je uspeh. To sto su Hrvati navijali za Dance nije cudno, a to sto se u Srbiji navija PROTIV Srbije, e to je problem.

Mickiewicz

pre 12 godina

Ceo svet i vecina svetskih medija prepricava veoma opsirno na naslovnim stranicama zanosan i istorijski mec Noleta. U tom kontekstu pisu i o velikom uspehu srpskih vaterpolista i rukometasa. Stoga ne razumem zasto ovaj clanak mora ovde imati udarno mesto. To stvarno nije sada najvaznije i sve je vec receno. Huligan ostaje huligan, gde god bio. Srpski huligan nije ni gori, ni bolji nego bilo gde drugde na svetu.

os

pre 12 godina

Puno želja za ozdravljenje Šešuma zbog vandala koje je na ovome prvenstvu tolerirala policija, počevši od napade na Hrvate pa do nesretnog ozlijeđivanja Šešuma. Čestitke na odigranom prvenstvu bili ste pravi, što je dobro za ove prostore što su i riječi Vujovića.
pozzz

Srbin iz EU

pre 12 godina

Ne bih rekao da je neko falio, jednostavno su Danci bili bolji. Nasa greska je sto nismo koristili kontra-napad i to skoro na svakoj utakmici. Ipak je ovo veliki uspeh ako se pogleda gde smo bili do sada. Zato svima velike cestitke i samo nastavite dalje, bicete puno bolji, jer je ovo veliko iskustvo koje morate da unapredite sa kontra-napadom. Hvala Vam na divnim danima uz TV Prenos.

Snovi

pre 12 godina

Cestitka nasim sportistima, ali da postoji izbor te dve stvari, vise bi voleo da smo najgori u sportu, ali da smo zato najbolji u ekonomiji, kvalitetu zivota, demokratiji, nivou svesti i cenjeni kao drzava. Ovako kad iskljucimo televizor i vratimo se u kolotecinu, ucinak je potpuno isti kao posle gledanja jeftinog holivudskog akcionog filma u kojem smo se taman uziveli. Nazalost od snova se ne zivi.

pravda

pre 12 godina

da se ovo desilo u nekoj drugoj drzavi taj bi istog trenutka bio priveden i osudjen na nekoliko godina zatvora,pa da vidimo dal'je tolko lud da se opet tako ponasa u suprotnom taj je onda za ludaru!

srbija

pre 12 godina

cestitke novaku , vaterpolistima i rukometasima. svaka cast junaci . sampioni srbije. nemojte da nalazimo sada krivce. niko nije kriv. rukometasi su ostvarili neocekivani uspeh. igrali su sa strahom u finalu i zbog toga su izgubili. strahovali su od pobede. ali su ipak junaci nase zemlje. ostvarili su ogroman uspeh. samo napred kraljevi nasi

vladimir

pre 12 godina

dobro smo prosli.mislim da ekipa ima potencijal,ali da je lose vodjena.da smo igrali van nase zemlje,ne bi usli ni u polufinale.dobar igrac,nemora da znaci dobar trener.

mario

pre 12 godina

(Srba, 29. januar 2012 21:10)
Zašto je to zloba,pa valjda se smije navijati za koga se hoče ili bi možda morali po direktivi.
(Vladimir, 29. januar 2012 20:30)
A kakve veze ima sa time Hrvatska ili možda aludiraš da je možda iz Hrvatske??

Nenad

pre 12 godina

Valjda ce se javiti neko posten i reci ko je covek koji je pogodio Sesuma! Nemojte da vas grize savest, decko je povredjen, a namera tog IDIOTA da bilo koga povredi je dovoljna da ga osude bar na 5,6 godina zatvora, pa neka tamo misli sta mu je to trebalo. Jos jednom, apelujem na sve koji su videli ili znaju bilo kakve podatke o tom idiotu, da ga prijave policiji!

nikola

pre 12 godina

niko nije pomenuo da je ovo finale ovoj ekipi danske reprezentacije kao trening, po ko yna koji put ga igraju, a nasoj ... ogroman je to pritisak ljudi!

dadad

pre 12 godina

Dragi rukometasi, Vama treba malo vise mentalne snege od jednog Sesuma. necu da kazem da covek nije bitan za igru, ali nemoguce je onda postaviti igru na jednom coveku i nadati se zlatu.

Jelena

pre 12 godina

"Na jucerasnjim slikama iz bolnice Sesumu je lijevo oko bilo zatvoreno. Danas u AAreni je gledao utakmicu s povezom na desnom oku. O cemu se radi???"
(srdjan, 29. januar 2012 21:59)

Radi se o tome da su neki mediji objavili stare fotografije Šešuma, iz 2009, snimljene kada se Šešum u bolnici oporavljao nakon incidenta u Mađarskoj...

Gabriel

pre 12 godina

Zao mi Sesuma,ali on ocajno odigrao celo prvenstvo (u napadu),mislim da je Rnic morao da dobije vise sanse na prvenstvu. Ali ovo srebro je veliko kao zlato za ovu ekipu. Sad neka pokazu da ovo nije bilo samo na adrenalin,na publiku,plasiranje i medalja na Olimpijskim igrama,pa da se misli o njima kao velikoj ekipi!!! Kao sto su vaterpolisti,sanse koje im se ukazu ne propustaju!

V

pre 12 godina

Hvala za magicnu nedelju, cestitke za medalje, zasluzili ste...

Ali da ne zaboravim i odbojkase i odbojkasice, hvala i njima i velike cestitke za osvojena 2 zlata u odbojci...

Prema tome dabome

pre 12 godina

Zlatni i srebrni u sportu a 176. po dohodku, možda bi terbalo više da se posvetimo radu negp dobacivanju loptom.
(Dobrivoje, 29. januar 2012 20:26)

Potpuno pogrešan komentar. U sportu postoje pravila gde ne mogu mnogo da nas kradu, dok se u savremenoj globalnoj ekonomiji sve svodi na krađu. Tu smo gde smo i našom zaslugom (da se ne lažemo) ali bi neuporedivo bolje živeli i radili da nismo dozvolili da nas kradu posebno dragi nam evropejci i amerikanci, direktno ili indirektno preko domaćih kvislinga. Šta god se dešavalo u našoj zemlji u poslednjih 100 godina je iskorišćeno za "daj da drpimo još" od strane zapadnih secikesa. Da bi naš rad imao efekta moramo obezbediti vojnog sponzora na nekoj drugoj strani. Onda ima smisla ozbiljno raditi, ovako je to sipanje vode u rešeto.

m.vranjes

pre 12 godina

da srbiji njen najtalentovaniji i najkompletniji bek ne sedi na klupi, da ne govorim i po danasnjim standardima najmoderniji igrac...mozda bi parirala dancima. odbrana odlicna napad ocajan. problem, meni bar ocigledan, nenadic mora igrati na srednjem...uzasna greska selektora...

midnight

pre 12 godina

Kakvo ruzno izrazavanje. Imali ste primucstvo domaceg terena i niste igrali dobro za zlato. Tim ne moze da zavisi od jednog coveka. No, i srebro je velicanstven uspeh.

branislav bg

pre 12 godina

nemoj sad da se vadis na neigranje sesuma,koji je imao epizodne uloge u celom prvenstvu,nego su ti ilic i vujin bili indolentni,bezidejni,kao da im nije stalo do pobede!drugo,kao trener morao si da zalepis flaster na hansenu koji nas je urnisao,to je cak i komentator prenosa primetio,samo ti nisi kao trener i koji je prvi trebao to da primeti!eto to su nasi uzroci poraza gospodine selektore!u najbitnijoj utakmici,mi smo odigrali najslabije,sve da je opravdanje,umor posle utakmice sa hrvatima!nole se borio sam sest sati danas,a vi niste mogli ni sat vremena! ipak budimo realni,i ovo je veliki uspeh za nas rukomet posle toliko godina,premda morali smo da iskoristimo ovu priliku,jer ko zna kada ce nam se ukazati ponovo! ZIVELI SRPSKI HEROJI!

Srba

pre 12 godina

E ovako .Svaka čast i rukometašima i vaterpolistima i Novaku .Ekstra !
Vidim da su hrvati navijali za Dance.Zloba , ljubomora ,inat i mržnja sa njihove strane a očekuju od nas neki civilizacijski odgovor.Pa to samo oni mogu i ljudi takvog mentaliteta.
Još jednom momci , svaka vam čast.

srdjan

pre 12 godina

Na jucerasnjim slikama iz bolnice Sesumu je lijevo oko bilo zatvoreno. Danas u AAreni je gledao utakmicu s povezom na desnom oku. O cemu se radi???

Realan

pre 12 godina

"Daj Bože da nam je zemlja tu gde je sport. Danas smo srebrni i zlatni, a po bruto dohotku smo na 176. mestu".

Ova izjava je povratak u stvarnost, Djokovic ce kupiti novu jahtu i platiti porez u Monaku, rukometasi i vatrepolisti skupi automobil a prosjecan Srbin ce se sutra suociti sa cinjenicom da je ovo osobni uspjeh pojedinaca i da se za njega vazno nije dogodilio i da je i dalje ona ista sirotinja.

???

pre 12 godina

Idiot sigurno jeste,ali je i postavka igre iskreno bila totalni promasaj.Lose odradjen skauting i psiholoski ne pripremljena ekipa.U svakom slucaju veliki uspeh naseg rukometa pa da se nadamo Olimpijadi.Bravo momci.

Dule

pre 12 godina

To je tacno...ali samo delimicno, ja bih ipak prizeljkivao trenera koji je trebao na vreme da uvidi da HANSEN mora bolje da se cuva. Ovako je on sam postigao 9 golova i prakticno pobedio Srbiju.
Nadam se da ce Gospodin Vukovic ipak uvideti da je i on pogresio.

pero

pre 12 godina

Napad je bio stvarno slab i da je Sesum igrao ne bi bilo velike razlike. Srebro je dobro jer po prikazanoj igri Danci su bili za jednu klasu bolji. Mozda da je posudio nekoliko vaterpolista.....

histerija

pre 12 godina

Neko je rekao da je ovo prvenstvo bruka za Srbiju. Srbija nije mogla da ga organizuje bolje nego sto je. Eskaliralo je zbog Hrvata, to je nesto sto nije moglo da se suzbije, pa i 100 hiljada policajaca da bude ukljuceno. Jer dok nije skandirano "u boj"i ubij Srbina na utakmici Hrvatska-Madjarska, nije bilo ni jednog incidenta. Drugo mesto je uspeh. To sto su Hrvati navijali za Dance nije cudno, a to sto se u Srbiji navija PROTIV Srbije, e to je problem.

pfc

pre 12 godina

Prvo da cestitam nasim momcima na srebru...drugo, Vukovicu o kakvoj skoli rukometa ti pricas,mi nemamo skolu rukometa,Hrvati da,ali mi ne...igramo sporo i staromodno,ni Sesum tu ne bi nista pomogao,srebro je odlican rezultat i maksimum ove generacije

vladimir

pre 12 godina

dobro smo prosli.mislim da ekipa ima potencijal,ali da je lose vodjena.da smo igrali van nase zemlje,ne bi usli ni u polufinale.dobar igrac,nemora da znaci dobar trener.

bubisla marković

pre 12 godina

pozdrav i čestitke iz hrvatske.novak je kralj i garantiram da je 90% hrvata navijalo za njega protiv nadala.rukometaši su uzeli maximum s obzirom na kvalitetu.u španjolskoj neće biti dovoljno srce.po meni minimalne šanse za plasman na oi.čestitke vaterpolistima iako to je sport kojim se bavi 7 zemalja na svijetu.

Selevcanin

pre 12 godina

Nemoj tako Vukovicu....nije to uradio neki idiot, to je gadjao patriJota koji je imao dobru nameru da povredi hrvatskog igraca ali eto....nije bio najprecizniji...Sramota!!!

aaa

pre 12 godina

Nemojte tako selektore, mene su ubedjivali da je to nacionalno osvescena omladina koja brani Srpstvo, Kosovo i ostale srpske zemlje. Kada smo mi ostali "drugosrbijanci" pricali da su to idijoti i budale, u vecem delu Srbije nije bilo toliko razumevanja za nasu pricu.

SimaV

pre 12 godina

Dobro jutro. Zbog idiota koji baca svasta sa tribina tek sada smo izgubili mnogo. A, da to nije isti onakav idiot koji gura policajcu baklju u lice? I ovakvi ostaju nekaznjeni? A, gde su kamere? Gde je sigurnost gradjanima? Gde je pravda za nase reprezentativce?! Ko ce da odgovara za ovo?

soni

pre 12 godina

Moje licno misljenje je da je donekle za ovaj poraz kriv i selektor, pre svega zbog kukavicluka, umesto umornog Ilica ubacio je Nenadica i mi smo uhvatili egal pre svega njegovim asistencijama. I umesto da tu dobitnu postavu on ostavi on vraca Ilica koji je bio van ritma utakmice prosto i to je to, izgubljene dance smo vratili u igru...
Vec mi se ucinilo moram priznati da se ponavlja zensko prvenstvo za odbojkasice kada umesto MVP-a Brakocevic ulazi Malagurski i od prakticno izgubljenog meca ona resava finale, steta sto Vukovic nije imao hrabrosti da istraje sa postavom koja je donela povratak, mada opet da smo sa tom postavom izgubili sigurno bi se pricalo sto nije vratio Ilica... Prosto moj utisak je da je trebao da se kocka i nastavi sa Nenadicem.

Mrki

pre 12 godina

Sto je ovo? Niko ne komentira? Ha ha ha :) Eto lijepi pozdrav svima normalnima iz Hrvatske (ostali neka ponovno procitaju naslov clanka). Cestitke Vama na srebru i nasima na bronci!!!!

dejan

pre 12 godina

Idiota ima svuda ali mislim da je kod nas problem sto "normalna vecina" ne osudjuje dovoljno glasno idiote sa sekiram, kamenjem, upaljacima. Cak i pronalaze opravdanja za njih uz argumentaciju: "Pogledajte sta se desava kod njih, oni su prvi poceli... kod njih je jos gore.!" Naravno da se ovaj komentar imati vise negativnih.
(dabojsa, 29. januar 2012 20:53)
==================================
Nakon 40-tak razbijenih i spaljenih auta, sekirama ljudima o sofer-sajbe na 30cm od glave, napadi sekirama i kamenjem na devojke - niko vise ne moze reci s bilo kakvim pravom da je "kod njih gore". Ovo je bilo nepamceno divljastvo

Bogi

pre 12 godina

Na žalost na ovim prostorima ima mnogo idiota. Taj upaljač nije bacio jedan idiot već svi oni idioti koji zvižde himnama, oni idioti koji tuku one koji ne navijaju za njihov tim, oni idioti koji pale automobile itd...
Sve te idiote bez imalo mozga u glavi trebalo bi kazniti maksimalnom kaznom ali pošto živimo u u banana državi gde se to podržava i gde tim idiotima sude i smanjuju kazne isto idioti onda nema nade.
Svaka čast našim sportistima koji su svetla tačka u ovom sivilu idiotizma i koji se siguran sam stide idiota koji na takav način navijaju za njih.
Što jedan idiot može da napravi stotinu normalnih ne može ispraviti.

Matija94

pre 12 godina

Selektor ima pravo na ovo sto je rekao ali imam utisak da su nasi morali bolje da odigraju i po meni smo mi bili favoriti u ovom mecu,ali dobro nema veze SVAKA CAST MOMCIMA,idemo dalje,meni je jedino malo ironicno sto su igrali Danci a sudili Norvezani ali ajde. . .

srbija

pre 12 godina

cestitke novaku , vaterpolistima i rukometasima. svaka cast junaci . sampioni srbije. nemojte da nalazimo sada krivce. niko nije kriv. rukometasi su ostvarili neocekivani uspeh. igrali su sa strahom u finalu i zbog toga su izgubili. strahovali su od pobede. ali su ipak junaci nase zemlje. ostvarili su ogroman uspeh. samo napred kraljevi nasi

urosaljosa

pre 12 godina

Kapa do poda , i Tebi velicanstveni Nole, i Vama neunistivi deflini, ali i Vama, ratnicima velikog srca, a o ovom ..... ne zelim niti da ga nazovem bilo kakvim imenom , jer ne zasluzuje ime, ste vec rekli sve,
Na kraju bilo kakvog komentara , Beogradjani, nikada niste niti cete biti navijaci Srbije, i da nema nas *provicijalaca* i Arene i Pioniri bili bi Vam prazni.

Hrvoje

pre 12 godina

Čestitka na srebru i mojima na bronci.Inaće bi navijali za susjede,ali trebala nam je Danska na zlatu samo jer smo radi toga domaćini u kvalifikacijama za Olimpijadu protiv Poljske.....shvatit ćete ako pogledate tablice.Još jednom čestitke i pozz iz ZG

Mickiewicz

pre 12 godina

Ceo svet i vecina svetskih medija prepricava veoma opsirno na naslovnim stranicama zanosan i istorijski mec Noleta. U tom kontekstu pisu i o velikom uspehu srpskih vaterpolista i rukometasa. Stoga ne razumem zasto ovaj clanak mora ovde imati udarno mesto. To stvarno nije sada najvaznije i sve je vec receno. Huligan ostaje huligan, gde god bio. Srpski huligan nije ni gori, ni bolji nego bilo gde drugde na svetu.

Marko

pre 12 godina

Bravo Danska.Sampionski si postala prvak Evrope.Samo kad se setim da su dosli iz grupe bez bodova...ccc svaka cast.Cestito drugo mesto Srbija...pozz

Apache

pre 12 godina

tom liku, a i svakom ko napravi i najmanji incident na bilo kojoj utakmici lepo 10 godina robije bez prava na zalbu pa da vidimo ko ce sledeci da se napravi pametan...

Milko

pre 12 godina

""Bez zlata zbog idiota""

Dragi rukometaši, zbog idiota smo mi bez mnogo čega ostali.
Hvala Vam što ste nas obradovali i poklonili nam medalju.

Mirko

pre 12 godina

Svaka cast Vukovicu i igracima...nema se sta zameriti na rezultatu i igri borili ste se do kraja i to je to...bili ste ekipa i to je najvaznije...ali mi samo reci zasto toliko bojazljivo u napadu i zasto sa igracem vise toliko straha od dodavanja lopte na krilo....igrali ste pred nasim "navijacima"(jedina crna tacka pored,ovog upaljaca)?


Sve ostalo je za pohvalu a komsijama da porucim da se vidimo ponovo

dadad

pre 12 godina

Dragi rukometasi, Vama treba malo vise mentalne snege od jednog Sesuma. necu da kazem da covek nije bitan za igru, ali nemoguce je onda postaviti igru na jednom coveku i nadati se zlatu.

Wlad

pre 12 godina

Nije sad da nesto pametujem ili bilo sta ali mislim da bi je Mladen Bojinovic trebao da bude u reprezentaciji jer nam je napad malo skripeo...
Ipak svaka cast veliko postovanje za ovo sto su momci uradili !

m.vranjes

pre 12 godina

da srbiji njen najtalentovaniji i najkompletniji bek ne sedi na klupi, da ne govorim i po danasnjim standardima najmoderniji igrac...mozda bi parirala dancima. odbrana odlicna napad ocajan. problem, meni bar ocigledan, nenadic mora igrati na srednjem...uzasna greska selektora...

smesko

pre 12 godina

Aman, moze li neko vise da nadje tog idiota i da ga tako kazni, da vise nikom u Srbiji ne padne na pamet da bude takav idiot?! Kome sad nije u interesu da idiot bude pronadjen?! Valjda je svima u interesu! Ako je tako, onda se jedino nasom nesposobnoscu moze objasniti zasto ne mozemo da ga nadjemo... Dakle?

nenad

pre 12 godina

U Danskoj je jedan idiot utrcao u utakmicu izmedju Danske i Svedske u fudbalu. Pokusao da udari sudiju. Utakmica je zavrsena sa 3-0 u korist Svedjana a idiot je dobio kaznu od danskog fudbalskog saveza od 300.000 evra. Ima da je otplacuju njegove 3 generacije. Kada cemo mi poceti kaznjavati idiote koji kaznjavaju celu naciju???
Rukometasima svaka cast na borbi!

Ivan

pre 12 godina

Pa potpuno je covek u pravu.

Da je idiot taj sto gadja nekog sportistu iz publike, jeste!!!
Da mi je znati sta prolazi toj osobi kroz glavu u tom momentu...
Da je falio Sesum, jeste, i u odbrani i u napadu, nama je kao ekipi falila visina u odbrani za blokove suteva, a u napadu je igrao Nenadic na kraju iako nije imao nikakvu minutazu na turniru.
A da li bi pobedili to je veliko pitanje, ovaj Hansen je razvalio...

Da pridruzujem se istrazi o imenu i prezimenu idiota.
Sad bi trebali savesni gradjani da se samoorganizuju pa ako kamera nije snimila postoji sigurno neko koji je video pa neka prijavi ako zeli dobro sebi i ovoj zemlji....

Damijan

pre 12 godina

e pa da vukovic i rukometni savez hoce, mogli bi fino da tuze nn lice, ili pak drzavu koja nije obezbedila mec, pa da vidis kako bi fino ta ista drzava, koja ocigledno nece da obezbedjuje takve meceve, morala da plati odstetu rukometnom savezu. i poenta je da ode po nasem dzepu kako bismo ih vise sve slinuli sa vlasti nekulture!!!

Nasilje u Sportu

pre 12 godina

sve cestitke i za srebro....samo vi nama udjite u kontinuitet i da ovako bude na svakom takmicenju......Zasto se ta junacina koja je pogodila Sesuma sama ne javi i prizna da je najveci idiot.....neka je svima na um sta se moze dogoditi coveku sa ovakvim nerazmisljenim ponasanjem.....covek moze da oslepi, za ovo treba debelo kazniti, pa tu imamo zakon nasilje u sportu.....

Voja

pre 12 godina

Svak cast igracima. Svaka cast Vukovicu.
Covek je 100% u pravu sto se tice ko je odlucio utakmicu.
Idiot i budala koji je gadjao u Hrvate, kao da je to junacko delo, a u sustini je uradio sto srbi sami sebi rade kroy istoriju. Da pogode sami sebe, ovaj put u oko. Steta samo sto taj Idiot nije pogodio samog sebe.

PS Nadam se da ce se bar na nekoj kameri naci snimljen taj junak. Onda bi celu Srbiju trebalo oblepiti plakatama, pola njegod lik a pola lik Sesuma sa povredjenim okom.

PSS Sesumu zelim brz oporavak. Idiotu koji ga je pogodio zelim da mu se svetli lik nadje na svim bilbordima.

dabojsa

pre 12 godina

Idiota ima svuda ali mislim da je kod nas problem sto "normalna vecina" ne osudjuje dovoljno glasno idiote sa sekiram, kamenjem, upaljacima. Cak i pronalaze opravdanja za njih uz argumentaciju: "Pogledajte sta se desava kod njih, oni su prvi poceli... kod njih je jos gore.!" Naravno da se ovaj komentar imati vise negativnih.

Dacha

pre 12 godina

Ma opusteno Vukovicu! I srebro sija kao zlato! A o povredi Sesuma ne treba trositi reci...jednostavno zalosno. Cestitke nasoj rukometnoj reprezentaciji na osvojenoj srebrnoj medalji! Zivi Bili Majstori! I da se na postolje popenjete zajedno sa vaterpolistima i Noletom!

novikorisnik

pre 12 godina

tako nam i treba kad zviždimo tuđoj himni, nemamo poštovanja prema tuđim sportistima i gađamo ih razno raznim predmetima...voleo bih da nam je posle ovoga došlo iz d....a u glavu i da smo se malo opametili,ali na žalost teško.

Prema tome dabome

pre 12 godina

Zlatni i srebrni u sportu a 176. po dohodku, možda bi terbalo više da se posvetimo radu negp dobacivanju loptom.
(Dobrivoje, 29. januar 2012 20:26)

Potpuno pogrešan komentar. U sportu postoje pravila gde ne mogu mnogo da nas kradu, dok se u savremenoj globalnoj ekonomiji sve svodi na krađu. Tu smo gde smo i našom zaslugom (da se ne lažemo) ali bi neuporedivo bolje živeli i radili da nismo dozvolili da nas kradu posebno dragi nam evropejci i amerikanci, direktno ili indirektno preko domaćih kvislinga. Šta god se dešavalo u našoj zemlji u poslednjih 100 godina je iskorišćeno za "daj da drpimo još" od strane zapadnih secikesa. Da bi naš rad imao efekta moramo obezbediti vojnog sponzora na nekoj drugoj strani. Onda ima smisla ozbiljno raditi, ovako je to sipanje vode u rešeto.

bojana

pre 12 godina

steta, mogli smo do kraja, ali glave gore, momci, bili ste savrseni sve vreme, ponosna sam na vas, da su sva deca srbije kao vi, ali nisu..nadam se da ce neko bar da pokusa da sa sportskih stadiona za sva vremena "ukloni" te "idiote", nasilnike, kojih se svi mi gadimo..sledece prvenstvo je vase sigurno..

mario

pre 12 godina

(Srba, 29. januar 2012 21:10)
Zašto je to zloba,pa valjda se smije navijati za koga se hoče ili bi možda morali po direktivi.
(Vladimir, 29. januar 2012 20:30)
A kakve veze ima sa time Hrvatska ili možda aludiraš da je možda iz Hrvatske??

Иван-Ниш

pre 12 godina

По укупном бруто дохотку смо између 70. и 80. места на свету (као и по глави становника). Ово за идиота тотално стоји.

Danilo

pre 12 godina

"Daj Bože da nam je zemlja tu gde je sport. Danas smo srebrni i zlatni, a po bruto dohotku smo na 176. mestu".
Od ovog trenutka postao sam obozavatelj Vukovica!
Sada kada se svi izradujemo medaljama i ostalim sportskim uspesima, na posao, odgovorno, vredno i bez trulih izgovora, po ugledu na ono sto su ovi momci odradili u poslednjih par nedelja.

Bas me interesuje da li ce ovaj komentar biti objavljen...

Milan

pre 12 godina

Više nego simbolično se pokazalo da takvi idioti koji misle da se patriotizam pokazuje besmislenim nasiljem najviše štete svojoj državi i svome narodu.

boza n.sad

pre 12 godina

pod 1.bravo za srpske[nase] i hrvatske[njihove] rukometase;
2.nasi huligani su pokazali ogromno junastvo jurisajuci sa sekirama i palicama na hrvatske auto tablice,kao i na sportiste na terenu[bozija volja je da je nas huligan povredio naseg igraca,ako bog da izvuci ce pouku.]
3.njihovi huligani su odgovorili istim junastvom sa slicnim oruzjem[huligani svih boja i religija su ustvari ista go.na].
4.zakljucak-ne vredi hapsiti huligane i juriti ih po misijim rupama vec treba iznajmiti "space shuttle" i poslati ih na mesec sa sve palicama i sekirama,pa nek se mlate do istrebljenja medjusobno umesto sto naoruzani do zuba hrabro jurisaju na nenaoruzane civile...

todos

pre 12 godina

Žao mi je Šešuma, ali Danci su i sa njim jednostavno bolja ekipa. A Ti sa tvojim pulenima si više uradio nego što se iko nadao. Evo ja sam mislio da će mo se razigravati od 5. do 9. mesta. Posle ovoga odmor, pa priprema za kvalifikacije za OI.

mudi

pre 12 godina

Ovo srebro sija zlatnim sjejem,da nam je neko pre EP ponudio finale sa Danskom potipisali bi svi do jednog ,zato dosta.Danci su bolji od nas i sa Šešumom za klasu dve,mi i dalje igram sporo u napadu nebitno što imamo srebro,da se ovo EP igralo npr.u Nemačkom ne bi nam sudije tolerisale tako neaktivan napad,svaki gol Danaca je bila izradjenja akcija,mi sve na silu.Neču da hejtujem samo sam realan slavi Srbijo danas je naš dan 2/3 i svaka čast rukometašima što su izgarali na svakoj utkamici,sad je vreme da država uloži neke pare u rukomet ako želimo još neko finale u budućnosti,čestitike.

ja

pre 12 godina

Dobro da neko progovori o ovome. Vec sam mislila da cemo se svi praviti kao da se nista nije dogodilo. A sada puno ime i prezime "navijaca" koji je to uradio. Nadam se da necemo zaboraviti ovo i da ce biti kaznjen taj koji je to uradio.

Davor

pre 12 godina

DRZAVO ajde reaguj sad i pokazi da si drzava, svaka cast ovim momcima na svemu... Zarko je mnogo falio jer bi on u odbrani mogao bar 30 minuta da se bije sa Hansenom... Zapitaj smo se ko smo, a od rukometasa smo mogli mnogo da naucimo ovih dana svi mi kao ljudi...

Orao

pre 12 godina

Nas selektor je upravu, jer setimo se da je Sesum odlicno odigrao odbranu na prvom mecu protiv Danaca. Odigrao je sjajno jedan na jedan odbranu. Dokle ce ovaj narod biti u senci huligana ...

nikola

pre 12 godina

niko nije pomenuo da je ovo finale ovoj ekipi danske reprezentacije kao trening, po ko yna koji put ga igraju, a nasoj ... ogroman je to pritisak ljudi!

Gabriel

pre 12 godina

Zao mi Sesuma,ali on ocajno odigrao celo prvenstvo (u napadu),mislim da je Rnic morao da dobije vise sanse na prvenstvu. Ali ovo srebro je veliko kao zlato za ovu ekipu. Sad neka pokazu da ovo nije bilo samo na adrenalin,na publiku,plasiranje i medalja na Olimpijskim igrama,pa da se misli o njima kao velikoj ekipi!!! Kao sto su vaterpolisti,sanse koje im se ukazu ne propustaju!

b

pre 12 godina

bravo za ovu izjavu! pa cak i da smo sa Sesumom drugi u Evropi, na tog kretena koji ga je pogodio u oko treba svaliti krivicu. zasto ne znamo njegovo ime i prezime i zasto niju u pritvoru?

Predrag

pre 12 godina

Postojala je divna emisija nelada gde se govorilo: PITAM SE PITAM... Pa se ja pitam da li se pitaju ovi nasi politicari? Da li ih je sramota? Zaigra li im u grudima? Pitaju li sebe kada ce biti bolje? Koliko se ulaze u sport a koliko u njihove kampanje? Gde su njihovi rezultati?

sompompirovic

pre 12 godina

Vi koji ste povredili Zarka Sesuma, ako ste toliko hrabri i srcani, molim Vas da izadjete u neki medij i javno se predstavite svima nama koji smo zeleli jako ovo zlato, ali nismo ga docekali izmedju ostalog zato sto nismo imali pomoc vrhunskog svetskog igraca.

Sami smo sebi najgori neprijatelj, a Vi koji ste ovo uradili, ste apsolutna potvrad toga.

Neka Vam je na cast.

nikola

pre 12 godina

bravo momci svaka cast i srebro je odlicno...nije sramota izgubiti od ovakvih Danaca kakvi su danas bili... jednostavno je to bila demonstracija rukometne sile... falio nam je Šešum,Ilić i Vujin su se dosta iscrpeli,a rešenje bi možda bilo tog idiota pozvati u reprezentaciju ako je toliko precizan...:P

zoran nis

pre 12 godina

najslabija utakmica na EP,u celini,nazalost ponela nas zelja i vaznost meca,cemu nis t dorasli.sve u svemu i vise nego zadovoljan navijac,a sajkace PRAVA STVAR kao i originalni pehari Svaka cast

Snovi

pre 12 godina

Cestitka nasim sportistima, ali da postoji izbor te dve stvari, vise bi voleo da smo najgori u sportu, ali da smo zato najbolji u ekonomiji, kvalitetu zivota, demokratiji, nivou svesti i cenjeni kao drzava. Ovako kad iskljucimo televizor i vratimo se u kolotecinu, ucinak je potpuno isti kao posle gledanja jeftinog holivudskog akcionog filma u kojem smo se taman uziveli. Nazalost od snova se ne zivi.

Idi begaj

pre 12 godina

Sto je najgore ovakva vrsta idiota ce da se hvali da njegova zemlja nije osvojila zlato zahvaljujuci njemu....idiotstvo bez granica,ponosan na idiotstvo

rale

pre 12 godina

Bravo za Srebro!A Pametni Heroj koji je pogodio Sesuma u oko,gde mu je hrabrost sada za IZVINJENJE koje je prvo duzan Sesumu,a onda citavoj naciji!Bravo Reprezentativci!

cigla po mogucstvu

pre 12 godina

I sa Sesumom bi pobeda bila neizvesna, ali svakako - kriv je kreten koji sebe smatra navijacem/patriJotom. Nek mu je na cast (ako takvi uopste imaju ili bar znaju sta je cast), i da ga u najbitnijem momentu u zivotu/karijeri nesto pogodi

Vucko

pre 12 godina

"Daj Bože da nam je zemlja tu gde je sport. Danas smo srebrni i zlatni, a po bruto dohotku smo na 176. mestu".
Ovaj pasus mi se posebno svideo, veliki trener i jos veci covek! Veliko hvala Veseline Vukovicu!

Batko

pre 12 godina

Tačno g.Vuković...samo za neke , njemu slicne idijote ,čtajući po forumima on je "heroj koji lose gadja" !!!
Vama i Vašim momcima kapa dole !!! i hvala za sve učinjeno

rrmm

pre 12 godina

Bravo za naše rukometaše ! Ostaje žal za propuštenim ali i ovo je ogroman uspeh . I kao što kaže selektor gde bi nam bio kraj da imamo političare i ekonomiste kao sportiste . Oni su nam još jedino preostali da imamo malo nade i čemu da se radujemo .

Miloš Beograd

pre 12 godina

"Daj Bože da nam je zemlja tu gde je sport. Danas smo srebrni i zlatni, a po bruto dohotku smo na 176. mestu".
Ne bih ja ovde nista dirao, veliko bravo za selektora!

Nenad

pre 12 godina

Valjda ce se javiti neko posten i reci ko je covek koji je pogodio Sesuma! Nemojte da vas grize savest, decko je povredjen, a namera tog IDIOTA da bilo koga povredi je dovoljna da ga osude bar na 5,6 godina zatvora, pa neka tamo misli sta mu je to trebalo. Jos jednom, apelujem na sve koji su videli ili znaju bilo kakve podatke o tom idiotu, da ga prijave policiji!

Srbin iz EU

pre 12 godina

Ne bih rekao da je neko falio, jednostavno su Danci bili bolji. Nasa greska je sto nismo koristili kontra-napad i to skoro na svakoj utakmici. Ipak je ovo veliki uspeh ako se pogleda gde smo bili do sada. Zato svima velike cestitke i samo nastavite dalje, bicete puno bolji, jer je ovo veliko iskustvo koje morate da unapredite sa kontra-napadom. Hvala Vam na divnim danima uz TV Prenos.

Svi smo i Sesum

pre 12 godina

Idiota u zatvor iz dva rzloga, kao pro mogao je da unisti zivor jednom divnom sportisti Zarku Sesumu, ko drugo unistio je zivotni san jednom divnom sproitiusti Zarku Sesumu da igar finale pred svojom publikom. I na kraju idiot je povredio jednog divnog sportistu. IDIOTE u zoiartvor odmah.
Vukovicu i reprezentativci hvalaza srebro, hvala za srcanu borbu hvala za divne trnutke. IDIoti koji su piovredili Sesuma, havla za sta, hval sto cete zavrsiti u zatvor.

nisam idiot

pre 12 godina

Sesum je kolateralna steta, a mnogo ima onih koji su kolateralna steta takvih i slicnih idiota. Idioti ne navijaju ni za koga, oni su tu da budu idioti, to im je glavna profesija, za bilo koju drugu nisu sposobni. Najopasnije u svemu tome jeste, sto ima mnogo onih koji podrzavaju takve idiote.

Ljuba

pre 12 godina

Stvarno je vreme da nas država konačno zaštititi od huligana. Opasno je što se oni pojavljuju na ulici svakodnevno . A na utikmicama idu organizovano jer ih DRŽava pomaže, gleda im kroz prste jer su to njihovi glasači.

Pegone

pre 12 godina

Hvala vam za srebrenu medalju,za mene je kao da ste prvaci,i puno srece u aprilu da da dobijete vizu za London a ko zna mozda bude i finale sa susjedima.
A ovaj tzv navijac sto gadja trenere i igrace treba da je musko i da se sam prijavi i da se izvine Sesumu i svim igracima.

pravda

pre 12 godina

da se ovo desilo u nekoj drugoj drzavi taj bi istog trenutka bio priveden i osudjen na nekoliko godina zatvora,pa da vidimo dal'je tolko lud da se opet tako ponasa u suprotnom taj je onda za ludaru!

Mario

pre 12 godina

Na jucerasnjim slikama iz bolnice Sesumu je lijevo oko bilo zatvoreno. Danas u AAreni je gledao utakmicu s povezom na desnom oku. O cemu se radi???
(srdjan, 29. januar 2012 21:59)

da si procitao tekst ispod slike video bi da pise slika Sesuma iz bolnice posle napada u Madjarskoj ;)

Slobodan

pre 12 godina

Bez evropskog zlata u rukometu, ali i bez proizvodnje čelika, Srbija je ostala zbog idiota, samo u rukometu zbog jednog bez svesti o posledici, a u privredi zbog više njih iz samoživog interesa.

Jelena

pre 12 godina

"Na jucerasnjim slikama iz bolnice Sesumu je lijevo oko bilo zatvoreno. Danas u AAreni je gledao utakmicu s povezom na desnom oku. O cemu se radi???"
(srdjan, 29. januar 2012 21:59)

Radi se o tome da su neki mediji objavili stare fotografije Šešuma, iz 2009, snimljene kada se Šešum u bolnici oporavljao nakon incidenta u Mađarskoj...

from hr

pre 12 godina

E to je sportaš iz stare garde. Uvijek realan i fer u izjavama, čvrsto na zemlji, a na terenu lav.
Tako se ponašaju samo svijetski i olimpijski prvaci sa pionirskom zakletvom. Mladi, učite od ovog gospodina.

Bojan Janković

pre 12 godina

"Daj Bože da nam je zemlja tu gde je sport. Danas smo srebrni i zlatni, a po bruto dohotku smo na 176. mestu".

Svaka čast na komentaru!

Vjenceslav

pre 12 godina

Gospodinu Šešumu želim brz oporavak.
Vidimo se na Olimpijadi u Londonu.
Ah da, u vezi bacača upaljača...
Jednom davno, kad je Japan odlučio postati to što sad jest, prvo su rekli
'vandali van'. Oni su tu gje jesu, a mi sa ovih prostora?....
Pozdrav iz ZGB.

os

pre 12 godina

Puno želja za ozdravljenje Šešuma zbog vandala koje je na ovome prvenstvu tolerirala policija, počevši od napade na Hrvate pa do nesretnog ozlijeđivanja Šešuma. Čestitke na odigranom prvenstvu bili ste pravi, što je dobro za ove prostore što su i riječi Vujovića.
pozzz

V

pre 12 godina

Hvala za magicnu nedelju, cestitke za medalje, zasluzili ste...

Ali da ne zaboravim i odbojkase i odbojkasice, hvala i njima i velike cestitke za osvojena 2 zlata u odbojci...