Petak, 16.12.2011.

15:45

Tri godine Lukića u Crvenoj zvezdi

Izvor: Aleksa Gutoviæ

Tri godine Lukiæa u Crvenoj zvezdi IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

61 Komentari

Sortiraj po:

obavesten

pre 11 godina

Hvalite piksija...a zasto?da bi bio prvi moras pre svega imati najbolje igrace.iako ste imali enorman dug napravili ste dobar ali skup tim i ako mene pitate da li bih menjao dve duple krune za finansijsku stabilnost kluba uvek bih izabrao ovo drugo.partizan moze da zadrzi markovica i da dovede par jacih igraca i pobedjivace i u evropi a vrlo brzo ce se naci u vasoj poziciji.siri se kolika ti je prostirka.a nasa je sira i bez pomoci drzave tj. Gasproma...ko razume shvatice

nicknamenick

pre 11 godina

"Pravo glasa imaju svi punoletni članovi Crvene zvezde sa plaćenom članarinom za 2011. godinu i 111 počasnih članova kluba.
Prema zvaničnom podatku objavljenom u februaru, na izborima kluba iz Ljutice Bogdana moći će da glasa 9.561 osoba"
Znaci, vrlo je jednostavno: platite clanarinu i skinite ga! Svi smo videli pre neki dan da moze da se menja, tj da narod ima neku moc. Nemojte samo kukati. Ako vas koji pljujete nema vise od ovih placenika, onda neka ostane

Zoran

pre 12 godina

Navijč sam zvezde iz Novog Sada i to od 1972g prošao sam celu bivšu jugu sa zvezdom i deo evrope ali kao navijač koji voli Zvezdu a ne kao huligan.
Nikad mi nije bilo teže nego sad što se dešava sa Zvezdom .Naravno da Lukić trba da ode i to pod hitno , on u životu nezna ništa drugo da radi pa je našao zaposlenje u zvezdi i to podmiti par navijača sa severa i oni ga drže u životu a drugi se menjaju a Zvzda tone . Treba vratiti legendu Dragana Džajića a izbaciti političare a DELIJE da se urazume već jednom , oni pone stadione a grobari titule . Napred Zvezdo !

Delija Skopje

pre 12 godina

Vladane idi iz Zvezde dosta ti je bilo ovih godina koliko si bio,nemas neke dobre rezultate,a tebe Roberte legendo zelim ti najbolje u sledece utakmice,vidim da smo doneli mladih i talentovanih fudbalera,mislim sad da Zvezda bice jaca nego ovo sto je proslo ZVEZDA JE ZIVOT OSTALO sitnice PZZZ DELIJE SKOPJE MKD,DA ZIVEE ZVEZDA,ZVEZDA SAMPION

Igor

pre 12 godina

On moze biti u Zvezdi jos 100 godina, nema nista da uradi, nazalost, vodje sa severa se ne slazu samnom pa ce on jos dugoooooo biti tu.

zzzzz

pre 12 godina

"Ovo promovisanje Lukica je sramotno. Pa ko ce onda biti predsednik Zvezde nakon njega? Koroman? Covek cije se iskustvo u rukovodjenju svodi na ono koje je imao u FK Sopot, a cije su intelektualni i moralni kapaciteti, da budem politicki korektan, krajnje diskutabilni? Pa ko ovde misli da smo svi mi debili i da je moguce da ce Vladan Lukic na neki nacin pomoci Zvezdi? Ovo je prokopavanje dna i teska svinjarija. Sad je jasno, stecaj je jedino resenje, posto ce nakon uprave Vladana Lukica jedino resenje biti gasenje kluba...
(zzzzz, 23. maj 2009 16:15)"
Hvala na paznji, dovidjenja.

bgd-1

pre 12 godina

Nije Lukić nesposoban nego su"delije"nerealne!Ništa nemože preko noći,ni BOG nije stvorio svet za jedan dan!Lukić je pogrešio što je hteo da UDOVOLJI vama"navijačima"!Da dođe ko hoće nemože preko noći NIŠTA!Treba napraviti plan izneti pred naviače.

Bocajlo

pre 12 godina

Svi problemi zvezde dolaze od njenih navijaca koji su izgubili kontakt sa realnoscu. A ako Partizan gubi od Shamroka, zvezda gubi od Partizana i gubice i dalje.

Vshin

pre 12 godina

Ne znam kako ove grobare nije sramota da se javljaju? Predsednik vam je Djura frizura? Legenda srpskog fudbala? Gubite od Shamrock Rovers-a? Da li je to za svaku pohvalu? Gde su analize poslovanja vaseg kluba? Gde su pare od LS i od prodaje igrace? A o Toletu stvarno nema potrebe govoriti jer i mala deca u Srbiji znaju koliko on znaci Partizanu. Evo posto toliko volite Lukica mogao bi on da zameni Toleta na mestu FSS? Tomislav Karadzic je upropasti i klupski i reprezentativni fudbal ove zemlje a vi ga i dalje podrzavate samo zato sto vam donosi titule a u Evropi ste topovsko mesto cak i za konobare.
(czv, 17. decembar 2011 15:02)

Zbog toga ste tu gde ste, u par recenica si nabrojao ko je sve kriv a CZ nisi spomenuo. Ja kao navijac FKP mogu da se javim jer je ovo javna vest i negde ne pise da je ovo tema za odredjenu ciljnu grupu. Ko je nama predsednik je nas krst koji nosimo to sto nije legenda srpskog fudbala je posebno smesna stvar, ni Florentino Perez nije legenda spanskog fudbala pa navijacima Reala ne smeta, samo prostim dusama. Zasto mislis da FKP treba da pokaze svoje poslovanje, FKCZ pokazuje svoje stanje da bi se uvukla navijacima i da bi to bilo predmet razgovora a ne prvenstvo. FKP bi takvim stvarima samo navukle jos veci gnev navijaca, jer smo svi mi svesni da u FKP ima para.
Mi jesmo topovska hrana ali od toga imamo ono sto vi nemate a to su pare, FKCZ finansijski puca upravo zbog toga sto ne igra evropu unazad ne znam koliko godina.

O Toletu necu trositi reci, glupost , glupost , glupost, ako vam je on uvek kriv nek vam Evropa bude merilo, vi ispadnete odmah a mi se izborimo da budemo topovska hrana. Ako saberemo vreme pojedinih vezanih derbija mozemo reci da ste sa nama igrali pola dana a da niste u okvir gola sutnuli.

czv

pre 12 godina

Ne znam kako ove grobare nije sramota da se javljaju? Predsednik vam je Djura frizura? Legenda srpskog fudbala? Gubite od Shamrock Rovers-a? Da li je to za svaku pohvalu? Gde su analize poslovanja vaseg kluba? Gde su pare od LS i od prodaje igrace? A o Toletu stvarno nema potrebe govoriti jer i mala deca u Srbiji znaju koliko on znaci Partizanu. Evo posto toliko volite Lukica mogao bi on da zameni Toleta na mestu FSS? Tomislav Karadzic je upropasti i klupski i reprezentativni fudbal ove zemlje a vi ga i dalje podrzavate samo zato sto vam donosi titule a u Evropi ste topovsko mesto cak i za konobare.

Nemanya

pre 12 godina

Rekao je da cemo u 3 god. biti prvaci drzave i igrati neki evropski kup, al za malo. Rekao je da ce smanjiti dug, kad ono dug jos malo pa dupli. Od obecanja dobili smo samo duplo golo. A on i dalje vodi klub. Bice bolje al' prekljuce!

Danilo

pre 12 godina

Nema tu velike filozofije.Lukić je nesposoban a ambiciozan,kao toliki drugi u ovoj zemlji.
Medjutim,kao što je pre 20 godina,sve bilo u rukama Zvezde pa je svojim glupostima dala šansu Partizanu,koju je ovaj oberučke iskoristio,tako je i sada sve u rukama Partizana.
Ako Partizan bude pametno radio,svejedno nam je ko će biti predsednik Zvezde,s tim što nas Lukić bar zabavlja.
Zato navijamo za Lukića da pobedi i 2012.

riječanin

pre 12 godina

kako god bilo hvala ti VLADANE na preuzetoj odgovornosti u ovim teškim vremenima za sve nas a naše DELIJE bi isto tako trebale da preuzmu odgovornost i preispitaju postupke koje su nam nažalost puno štete donijele

CartmaN

pre 12 godina

Važnije od rezultatskih neuspeha je to što je ovaj prigradski đilkoš u Zvezdu doneo palanačke manire i srozava ugled najvećeg i najpopularnijeg kluba u regionu.
Zvezda je uvek postavljala i sportske i poslovne standarde. Bila rival za poštovanje i uzor ostalim klubovima... Nedostižan ideal često.
Sa Lukićem se to izmenilo. Kao u nekom Sterijinom komadu gleda se u komšijsko dvorište i tračari. Više se vodi računa kako se dodvoriti navijačima nacionalizmom, rusofilijom, vulgarnim tradicionalizmom i verskim konzervativizmom.
Fudbal je zaista postao sporedna stvar u Zvezdi.
(Maxim, 16. decembar 2011 18:26)

Максиме, уз дужно поштовање, твој клуб је и раније био клуб с манирима које си навео. Не бих се сложио да сте својим понашањем били "недостижан идеал често". Само, тада је било резултата па овакве ствари нисте ни примјећивали. Не бисте ни данас да којим несрећним случајем узимате трофеје.
А и данас, море ваших навијача, велика већина њих, прича приче врлог вам предсједника, и вјерује у завјере, масоне, уроте... Толета нећу ни поменути.

shole

pre 12 godina

Zamolio bih nekoga iz FKCZV da udeli par saveta Lukiću u vezi oblačenja kada se pojavljuje u javnosti..samo on može da obuče ovu košulju i odelo, kragna mu do brade, užas. Već smo imali pilule da vidimo delove na njemu. Danas u biznisu važi da si uspešan onoliko koliko uspešno izgledaš, sviđalo se to nekome ili ne, vođenje kluba je posao a ne hobi.

Ja imam kompleks jer citam javne vesti

pre 12 godina

zašto ne napišete da je Crvena zvezda JEDINI klub u Srbiji koji sa svojim financijskim stanjem izlazi u JAVNOST?

a što se tiče duga, svako ko ima imalo pojma o ekonomiji zna da je manje važno koliki je dug, a daleko više kakav dug je u pitanju, zatim, kolika je mogućnost njegove otplate te ko drži financijsku stabilnost u klubu, a Zvezda od kluba bez sponzora sada ima nekoliko izuzetno moćnih kompanija iza sebe.. također, onih 23mil je procijenjeni dug koji je zastavo bio puno veći, a sada je ovih 40 novinarsko pretjerivanje..

ispunio obećanja o sponzorskom jačanju, povratku navijača, vraćanju legendi u klub, digao potpuno propalu omladinsku školu, smanjio troškove dovođenja igrača, osvojili smo jedan trofej u prve dve godine (prvenstvo nismo zbog čiste krađe pretprošle sezone, prošle nešto manje izražene), nije uspio u Evropi i vjerovatno ove godine

ja sam očekivao puno manje tako da sam izuzetno zadovoljan onime što Lukić radi, a na zajedljive (uvijek iste) grobarske komentare ne trebamo obraćati pažnju
(les lionceaux, 16. decembar 2011 18:52)

Zbog takvog razmisljanja ste tu gde ste, ja sam diplomirani ekonomista i mogu ti reci da je dug dug i da se mora vratiti ovako ili onako. Sponzorsko jacanje i Lukic, nisu dva vezana pojma, sponzore je doveo Skundric kao clan vlade zaduzen za energetiku i predsednik SDCZ, ako malo vise pratis CZ znas sigurno da Gasprom zeli da upravo Skundric bude novi predsednik. Vracanje legendi u klub? Na proslavi 20 godina o Tokija koliko legendi je bilo? U Srbiji FKP i FKCZ navijace vracaju na tribinama parama a ne dobrim igrama. O tome koliko ste pokradjeni i kako su svi zivi protiv vas necu uopste komentarisati. Ako budes malo realan i prema sebi i prema drugima prostim uporedjivanjem videces da je FKCZ bila losija od FKP u proteklom periodu i da je to jedini i glavni razlog zasto je FKP sampion sve ove godine.

Slepi ste oko ociju, malo se igrate fudbala a glavni adut vam je zora koja nekad mora da svane jer jbg nicija nije gorela do zore a sami ne vidite da je mrak pao nad vama.

Ja zelim i tebi i Lukicu i CZ sve najbolje zivi bili vi nama 100 godina, ali malo realnosti nije na odmet.

Doktor

pre 12 godina

"Sta reci.....Podsetio bih one koji nisu zadovoljni ucinjenim, na ono sto se desavalo maja ove godine.
Zvezda je licila na sve osim na FK. Bilo je tu politicara, mafijasa, "kontroverznih" biznismena i svih ostalih kojima nije mesto u Zvezdi i sportu, uopste. Potpisivani su krajnje cudni ugovori, odbijani su sponzori da bi Zvezda zivela od "finansijera" drugim recima pozajmljivaca.....Napravili su ogromne dugove, a klubu davali samo onoliko koliko je bilo potrebno da se ne ugasi. Rasprodavali su mlade talente pod cudnim okolnostima, za dzabe, a dovodili razne strance sa astronomskim ugovorima, koji ne mogu da igraju ni nasu 3. ligu...Prvotimce su poklanjali, a iz omladinske skole rasterali sve sto valja. Zvezda je bukvalno bila na vestackom disanju. Onda su Lukic, Pizon i ostali stupili na scenu. Oterali su igrace koji mozda imaju ime, ali i astronomska primanja, a vise vremena provodili po ambulantama i kaficima, nego na terenu (Sisic, Fereira, Parker...) a doveli igrace, mozda, manjeg kvaliteta, ali zeljne dokazivanja i Zvezdinog dresa. Istina, bilo je i promasaja(Obric, mada mu nije ni data sansa) ali ne moze bas svaki da bude pogodak. Slusajte sad ovaj podatak. CEO TIM ZVEZDE sada prima mesecno, koliko su primali SAMO Sisic i Fereira!!!!!!Kada se setimo njihovog ucinka......tuga.
Mnogi su se pitali zasto je otisao Burzanovic, a odgovor je, zato sto je hteo da bude gazda. E, u ovoj ekipi nema gazde! Nema igraca koji glume Ronalda i Maradonu, nego moraju svi isto da trce i da se bore. Zamislite kako bi drugi igraci reagovali, na samo jednog koji nece da trci?
Ovaj tim je sastavljen od boraca i takmicara, a ne od zvezda. Svesni smo svi da igra nije bila bas lepa za oko, ali, opet, prosle sezone smo uzivali u bravurama raznih "umetnika" a zavrsili sa 20 bodova manje od groblja. Sam podatak da je za 7 meseci vraceno 6 miliona duga, dovoljno govori o sposobnostima i zelji ove uprave, ali i o nesposobnosti i zlim namerama bivsih uprava. Do kraja 2010. ce verovatno dug biti smanjen na 10-ak miliona(mozda i na manje, ako udjemo u LS ili LE), sto zvuci dosta bolje nego 23 miliona, sto je bio slucaj u maju 2009. Uz to, vidi se velika ljubav prema klubu kod Lukica, Adzica, Pizona i ostalih. Na marakani prosle godine nije bilo nikoga!!! Tana u Holivudu, Jugovic u Becu, Misko u Americi, a jedini ovde bio je Ivic, koji je isto imao astronomsku platu!
Sada na Marakani vri kao u kosnici! Svi Zvezdasi koji vode klub su tu, rade, dovode sponzore, potpisuju se ugovori, drugim recima, Zvezda je opet postala domacinska kuca, sto je i bila pre ovih iz bivse uprave!
I za kraj, napadali su nas svim silama, napadace nas jos, ali sad kad umesto Tane, Kozica i Miska imamo Lukica, Adzica i ostale, ja se ne bojim! Ne bojim se jer znam kako ce Lukic da brani klub, znam i da ce uspeti da ga odbrani i vrati Zvezdu tamo gde pripada! Bas zato, moja podrska, kao i hiljada drugih, NECE IZOSTATI!! Nije bitno, Sever, zapad ili istok, bitno je da smo tu, na stadionu i nije bitno da li je Bajern, Milan ili BSK, ja cu uvek ici da gledam moju Zvezdu!
Lukicu, svaka Vam cast na ,do sada, uradjenom i veliko HVALA za sve! Zelim Vam puno srece i zdravlja i naravno TROFEJA!
NAPRED ZVEZDO!!
(Lignjoslav, 17. decembar 2009 15:34)

# Link komentara

Preporučujem (+375)
Ne preporučujem (-6)
Šta je ovo"

Hahahahahahahahahahahahaha!!!!

metla

pre 12 godina

daj molim te bre-idi vec jednom,odlazi-zvezdi su potrebne promene na svim nivoima-jedino bi robiju mozda pruzio jos jednu sansu,sa drugim igracima naravno,koliko da se ne kajemo kasnije da smo izbacili talentovanog trenera

Steve Miller

pre 12 godina

A pljuvali su ljudi i Džaju i Piksija... Ej bre, još se sećam meča protiv Rome, Brage... A sada je REN prejak i ne bi smo ga mogli dobiti još 5 godina! Pa ko je onda srozao Zvezdu?

amarcord

pre 12 godina

Lukić je realno nevažan, svi smo znali da će ostati neko vreme, a treba se setiti i da u proleće 2009. niko nije imao m..a da sedne u njegovu fotelju. Slažem se da treba da ode iz jednog prostog razloga: obećao je titulu i Evropu za tri godine, i nije ih doneo. Pao je iz dva najvažnija predmeta. Činjenica je da je imao i dobre stvari, ali i da je zadržao najgore kadrove iz prethodnog sistema, a da je bio pod stalnim uticajem onoga što možemo zvati "strukturama", što je zastrašujuće, ali odlučuje rezultat, a njegov je nedovoljno dobar.
Nego, hajde da vidimo šta je alternativa. Da li iko želi da se bavi ovim klubom i ima li način da ga izvuče iz agonije? Moramo li uvek da budemo Srbi, da kritikujemo sve redom, a nikada nemamo rešenje?
Džaja. Seća li se neko poslednjih deset godina Džajine vladavine u klubu? Bio je u svađi sa svima, osim sa Partizanom, sa kojim se fino talio - dve vama, dve nama, boli nas uvo što svi znaju. Jel to treba Zvezdi? Da saučestvuje u ovom ubijanju srpskog fudbala, koji je već pred ropcem? Džaji u kancelariju godinama nije ušao niko iz istorije kluba, uspeo je da na teren pošalje tim sa opremom za trening umesto dresova i bez sponzora (sećate se Omonije i Leverkuzena) u doba kada je para u fudbalu bilo sasvim dovoljno. Finansijski je osakatio klub na duže staze dopustivši da kompletnu ekipu (inače bazu reprezentacije koja se dvaput plasirala na SP) finansiraju razni "biznismeni", pa kada su prodavani posle silne pare odoše iz Zvezdinih ruku. Još pre toga dozvolio je da Mirko Marjanović i Arkan prave sprdnju od kluba i međusobno dele trofeje, da novac od zlatne generacije nikad i ne dođe do kluba, dok istovremeno prvi komšija gradi sportske centre. Ako je problem Lukićeva rusofilija, šta ćemo sa Džajinom otvorenom ksenofobijom, nastalom pošto je UEFA Zvezdu kao prvaka Evrope izmaltretirala u sezoni 1991/92, a onda je izbacila u sledećoj sezoni? On je od tada uvređen i ne trudi se da to prikrije. Jel se ne sećamo da je u njegovo doba ekipa izgubila pobednički duh (Ksamaks, Ekeren, CSKA Kijev), da je pravila budalaštine (sa suspendovanim igračem protiv Selte)? On je dao traku Adžiću, aman.
I, sad očekujemo spas od njega?
Jedini dobar funkcioner u Zvezdi u poslednje dve decenije bio je Piksi. Počistio je sve na domaćem planu, držao nas u Evropi, taman je krenuo da razjuri paralelne strukture iz kluba, kada ga je mafija oterala. Bio je to kratki i slatki pokušaj vaskrsenja kluba koji već više nije imao veze sa evropskim velikanom iz perioda 1957-92.
Zvezda je igračka u političko-trgovačkim igrama na nivou znatno iznad onoga na kojem nam je sport. Razne grupe hoće da je kontrolišu zato što je uprkos svemu i dalje brend, jedini koji ova zemlja ima na tom planu. Jedini koji ima ikakav potencijal da vrati uložene pare na ozbiljnom nivou. Fer utakmica i otvorenost daju Zvezdi ogromnu prednost u startu u odnosu na bilo koga na Balkanu, ali se fudbal od fer pleja i otvorenosti oprostio pre mnogo godina, FIFA i UEFA su legla korupcije, veća i od ovdašnjeg saveza, a u takvim okolnostima ne vidim način da se klub izvuče iz krize, bar ne u dogledno vreme.
Zato ne vidim razlog da se nešto posebno pljuje po Lukiću, niti da se toliko priželjkuje Džaja. Velikih promena neće biti.

Nemanja

pre 12 godina

Slika dana je slika u ovom tekstu: Lukić i Adžić !!!

Adžić: eeee...sto je bila dobra ona jagnjetina! gde si je uzeo? u Sopotu?...dobra brale, svaka cast!!! Jel ostalo nesto u frizideru? eeee...bas sam se razbio !!! kupi sutra jos malo...u bre...nesto me nadima stomak! mogao bih jos malo kisele...bas je slana...ufffff

Likuć: gledam onaj sever, mnogo bre dobro!!! pitam se samo sta ce oni tu, nisam znao da danas igramo utakmicu ?! aaaaa...da...gde li je onaj moj mali...od zenine zaove, pa njena jetrva...poslala svog klinca na utakmicu!! ja ga posl'o na sever, a sad ga ne vidim! A jagnjetina...time se bavi moja šurnjaja, ima furunu...da vidis kakvi su tek prasići...će porucimo sutra jedno prasence!

http://clip2net.com/s/1pgZH

GrobaR

pre 12 godina

Pogledajte komentar na vesti o smanjenju duga, ima najvise preporuka a napisao ga je Lignjoslav. Kako vas je lako lagati i obmanjivati nije vama kriv ni Lukic, doci ce novi , sami sebi ste najveca kazna! A sad pogledajte klip sa Hitlerom u bukeru, gde ocekuje cudo da ga nepostojeca armija spasi i preokrene rat u njegovu korist, e upravo vas 90% ovako razmislja, ocekujte cudo, svaki stranac je najbolji, Robi- Gvardiola, mladi igrac je novi Mesi, Dzajic- Abramovic, "Mala Barsa", Zvezda gubi samo kada je ostecena itd. Ocekujete cudo, neki preokret, ne znate gde udarate, saberite se, propsace te uskoro!

Maxim

pre 12 godina

Važnije od rezultatskih neuspeha je to što je ovaj prigradski đilkoš u Zvezdu doneo palanačke manire i srozava ugled najvećeg i najpopularnijeg kluba u regionu.
Zvezda je uvek postavljala i sportske i poslovne standarde. Bila rival za poštovanje i uzor ostalim klubovima... Nedostižan ideal često.
Sa Lukićem se to izmenilo. Kao u nekom Sterijinom komadu gleda se u komšijsko dvorište i tračari. Više se vodi računa kako se dodvoriti navijačima nacionalizmom, rusofilijom, vulgarnim tradicionalizmom i verskim konzervativizmom.
Fudbal je zaista postao sporedna stvar u Zvezdi.

xxx

pre 12 godina

Meni vise nista nije jasno, otkud sad dug od 40miliona!? Pa za te dve godine nisu imali toliki budzet za koliko se povecao dug...nista mi nije jasno, samo ako je ovo istina nek se nose i Lukic i Gasprom...

les lionceaux

pre 12 godina

zašto ne napišete da je Crvena zvezda JEDINI klub u Srbiji koji sa svojim financijskim stanjem izlazi u JAVNOST?

a što se tiče duga, svako ko ima imalo pojma o ekonomiji zna da je manje važno koliki je dug, a daleko više kakav dug je u pitanju, zatim, kolika je mogućnost njegove otplate te ko drži financijsku stabilnost u klubu, a Zvezda od kluba bez sponzora sada ima nekoliko izuzetno moćnih kompanija iza sebe.. također, onih 23mil je procijenjeni dug koji je zastavo bio puno veći, a sada je ovih 40 novinarsko pretjerivanje..

ispunio obećanja o sponzorskom jačanju, povratku navijača, vraćanju legendi u klub, digao potpuno propalu omladinsku školu, smanjio troškove dovođenja igrača, osvojili smo jedan trofej u prve dve godine (prvenstvo nismo zbog čiste krađe pretprošle sezone, prošle nešto manje izražene), nije uspio u Evropi i vjerovatno ove godine

ja sam očekivao puno manje tako da sam izuzetno zadovoljan onime što Lukić radi, a na zajedljive (uvijek iste) grobarske komentare ne trebamo obraćati pažnju

dokle vise?

pre 12 godina

pa,Lukicu,sta kazes na ovo?Da li citas novine?I,kazi mi,molim te,kad odlazis?Idi,ostavi mi Zvezdu vise!Srozali ste je ti i tvoji lesinari na nivo jednog seljackog kluba!!!

xxx

pre 12 godina

"Dakle, već na polusezoni je jasno da Lukić neće ispuniti zacrtani plan da u trećoj godini na mestu predsednika klub osvoji titulu, pa se sada postavlja pitanje odgovornosti."

Cuj "pitanje odgovornosti", kao da je u ovoj zemlji neko za nesto odgovarao, da jeste ne bi ni dosli u ovu situaciju...samo ce da se pokupi i ode kao sto su i ovi pre njega a dug sve veci i veci...

vladar86

pre 12 godina

Lukic je jedino uspeo da pise saopstenja i da se zali na sve zive. Sve mi se vise cini da je postavljen sa jednim razlogom: da dotera Zvedu na samo dno da bi je Rusi kupili za bagatelu... Za sest meseci do godinu dana mozemo ocekivati da Gasprom postane vlasnik FK Crvena Zvezda

deki

pre 12 godina

e kad bi ovakvih tekstova bilo vise i u sportu i u politici... da ne zaboravimo nista sto se desavalo, jer cesto nam je pamcenje slabo, svaka cast za b92

Maxim

pre 12 godina

Važnije od rezultatskih neuspeha je to što je ovaj prigradski đilkoš u Zvezdu doneo palanačke manire i srozava ugled najvećeg i najpopularnijeg kluba u regionu.
Zvezda je uvek postavljala i sportske i poslovne standarde. Bila rival za poštovanje i uzor ostalim klubovima... Nedostižan ideal često.
Sa Lukićem se to izmenilo. Kao u nekom Sterijinom komadu gleda se u komšijsko dvorište i tračari. Više se vodi računa kako se dodvoriti navijačima nacionalizmom, rusofilijom, vulgarnim tradicionalizmom i verskim konzervativizmom.
Fudbal je zaista postao sporedna stvar u Zvezdi.

deki

pre 12 godina

e kad bi ovakvih tekstova bilo vise i u sportu i u politici... da ne zaboravimo nista sto se desavalo, jer cesto nam je pamcenje slabo, svaka cast za b92

xxx

pre 12 godina

"Dakle, već na polusezoni je jasno da Lukić neće ispuniti zacrtani plan da u trećoj godini na mestu predsednika klub osvoji titulu, pa se sada postavlja pitanje odgovornosti."

Cuj "pitanje odgovornosti", kao da je u ovoj zemlji neko za nesto odgovarao, da jeste ne bi ni dosli u ovu situaciju...samo ce da se pokupi i ode kao sto su i ovi pre njega a dug sve veci i veci...

GrobaR

pre 12 godina

Pogledajte komentar na vesti o smanjenju duga, ima najvise preporuka a napisao ga je Lignjoslav. Kako vas je lako lagati i obmanjivati nije vama kriv ni Lukic, doci ce novi , sami sebi ste najveca kazna! A sad pogledajte klip sa Hitlerom u bukeru, gde ocekuje cudo da ga nepostojeca armija spasi i preokrene rat u njegovu korist, e upravo vas 90% ovako razmislja, ocekujte cudo, svaki stranac je najbolji, Robi- Gvardiola, mladi igrac je novi Mesi, Dzajic- Abramovic, "Mala Barsa", Zvezda gubi samo kada je ostecena itd. Ocekujete cudo, neki preokret, ne znate gde udarate, saberite se, propsace te uskoro!

xxx

pre 12 godina

Meni vise nista nije jasno, otkud sad dug od 40miliona!? Pa za te dve godine nisu imali toliki budzet za koliko se povecao dug...nista mi nije jasno, samo ako je ovo istina nek se nose i Lukic i Gasprom...

dokle vise?

pre 12 godina

pa,Lukicu,sta kazes na ovo?Da li citas novine?I,kazi mi,molim te,kad odlazis?Idi,ostavi mi Zvezdu vise!Srozali ste je ti i tvoji lesinari na nivo jednog seljackog kluba!!!

Nemanya

pre 12 godina

Rekao je da cemo u 3 god. biti prvaci drzave i igrati neki evropski kup, al za malo. Rekao je da ce smanjiti dug, kad ono dug jos malo pa dupli. Od obecanja dobili smo samo duplo golo. A on i dalje vodi klub. Bice bolje al' prekljuce!

Danilo

pre 12 godina

Nema tu velike filozofije.Lukić je nesposoban a ambiciozan,kao toliki drugi u ovoj zemlji.
Medjutim,kao što je pre 20 godina,sve bilo u rukama Zvezde pa je svojim glupostima dala šansu Partizanu,koju je ovaj oberučke iskoristio,tako je i sada sve u rukama Partizana.
Ako Partizan bude pametno radio,svejedno nam je ko će biti predsednik Zvezde,s tim što nas Lukić bar zabavlja.
Zato navijamo za Lukića da pobedi i 2012.

vladar86

pre 12 godina

Lukic je jedino uspeo da pise saopstenja i da se zali na sve zive. Sve mi se vise cini da je postavljen sa jednim razlogom: da dotera Zvedu na samo dno da bi je Rusi kupili za bagatelu... Za sest meseci do godinu dana mozemo ocekivati da Gasprom postane vlasnik FK Crvena Zvezda

Ja imam kompleks jer citam javne vesti

pre 12 godina

zašto ne napišete da je Crvena zvezda JEDINI klub u Srbiji koji sa svojim financijskim stanjem izlazi u JAVNOST?

a što se tiče duga, svako ko ima imalo pojma o ekonomiji zna da je manje važno koliki je dug, a daleko više kakav dug je u pitanju, zatim, kolika je mogućnost njegove otplate te ko drži financijsku stabilnost u klubu, a Zvezda od kluba bez sponzora sada ima nekoliko izuzetno moćnih kompanija iza sebe.. također, onih 23mil je procijenjeni dug koji je zastavo bio puno veći, a sada je ovih 40 novinarsko pretjerivanje..

ispunio obećanja o sponzorskom jačanju, povratku navijača, vraćanju legendi u klub, digao potpuno propalu omladinsku školu, smanjio troškove dovođenja igrača, osvojili smo jedan trofej u prve dve godine (prvenstvo nismo zbog čiste krađe pretprošle sezone, prošle nešto manje izražene), nije uspio u Evropi i vjerovatno ove godine

ja sam očekivao puno manje tako da sam izuzetno zadovoljan onime što Lukić radi, a na zajedljive (uvijek iste) grobarske komentare ne trebamo obraćati pažnju
(les lionceaux, 16. decembar 2011 18:52)

Zbog takvog razmisljanja ste tu gde ste, ja sam diplomirani ekonomista i mogu ti reci da je dug dug i da se mora vratiti ovako ili onako. Sponzorsko jacanje i Lukic, nisu dva vezana pojma, sponzore je doveo Skundric kao clan vlade zaduzen za energetiku i predsednik SDCZ, ako malo vise pratis CZ znas sigurno da Gasprom zeli da upravo Skundric bude novi predsednik. Vracanje legendi u klub? Na proslavi 20 godina o Tokija koliko legendi je bilo? U Srbiji FKP i FKCZ navijace vracaju na tribinama parama a ne dobrim igrama. O tome koliko ste pokradjeni i kako su svi zivi protiv vas necu uopste komentarisati. Ako budes malo realan i prema sebi i prema drugima prostim uporedjivanjem videces da je FKCZ bila losija od FKP u proteklom periodu i da je to jedini i glavni razlog zasto je FKP sampion sve ove godine.

Slepi ste oko ociju, malo se igrate fudbala a glavni adut vam je zora koja nekad mora da svane jer jbg nicija nije gorela do zore a sami ne vidite da je mrak pao nad vama.

Ja zelim i tebi i Lukicu i CZ sve najbolje zivi bili vi nama 100 godina, ali malo realnosti nije na odmet.

Vshin

pre 12 godina

Ne znam kako ove grobare nije sramota da se javljaju? Predsednik vam je Djura frizura? Legenda srpskog fudbala? Gubite od Shamrock Rovers-a? Da li je to za svaku pohvalu? Gde su analize poslovanja vaseg kluba? Gde su pare od LS i od prodaje igrace? A o Toletu stvarno nema potrebe govoriti jer i mala deca u Srbiji znaju koliko on znaci Partizanu. Evo posto toliko volite Lukica mogao bi on da zameni Toleta na mestu FSS? Tomislav Karadzic je upropasti i klupski i reprezentativni fudbal ove zemlje a vi ga i dalje podrzavate samo zato sto vam donosi titule a u Evropi ste topovsko mesto cak i za konobare.
(czv, 17. decembar 2011 15:02)

Zbog toga ste tu gde ste, u par recenica si nabrojao ko je sve kriv a CZ nisi spomenuo. Ja kao navijac FKP mogu da se javim jer je ovo javna vest i negde ne pise da je ovo tema za odredjenu ciljnu grupu. Ko je nama predsednik je nas krst koji nosimo to sto nije legenda srpskog fudbala je posebno smesna stvar, ni Florentino Perez nije legenda spanskog fudbala pa navijacima Reala ne smeta, samo prostim dusama. Zasto mislis da FKP treba da pokaze svoje poslovanje, FKCZ pokazuje svoje stanje da bi se uvukla navijacima i da bi to bilo predmet razgovora a ne prvenstvo. FKP bi takvim stvarima samo navukle jos veci gnev navijaca, jer smo svi mi svesni da u FKP ima para.
Mi jesmo topovska hrana ali od toga imamo ono sto vi nemate a to su pare, FKCZ finansijski puca upravo zbog toga sto ne igra evropu unazad ne znam koliko godina.

O Toletu necu trositi reci, glupost , glupost , glupost, ako vam je on uvek kriv nek vam Evropa bude merilo, vi ispadnete odmah a mi se izborimo da budemo topovska hrana. Ako saberemo vreme pojedinih vezanih derbija mozemo reci da ste sa nama igrali pola dana a da niste u okvir gola sutnuli.

Doktor

pre 12 godina

"Sta reci.....Podsetio bih one koji nisu zadovoljni ucinjenim, na ono sto se desavalo maja ove godine.
Zvezda je licila na sve osim na FK. Bilo je tu politicara, mafijasa, "kontroverznih" biznismena i svih ostalih kojima nije mesto u Zvezdi i sportu, uopste. Potpisivani su krajnje cudni ugovori, odbijani su sponzori da bi Zvezda zivela od "finansijera" drugim recima pozajmljivaca.....Napravili su ogromne dugove, a klubu davali samo onoliko koliko je bilo potrebno da se ne ugasi. Rasprodavali su mlade talente pod cudnim okolnostima, za dzabe, a dovodili razne strance sa astronomskim ugovorima, koji ne mogu da igraju ni nasu 3. ligu...Prvotimce su poklanjali, a iz omladinske skole rasterali sve sto valja. Zvezda je bukvalno bila na vestackom disanju. Onda su Lukic, Pizon i ostali stupili na scenu. Oterali su igrace koji mozda imaju ime, ali i astronomska primanja, a vise vremena provodili po ambulantama i kaficima, nego na terenu (Sisic, Fereira, Parker...) a doveli igrace, mozda, manjeg kvaliteta, ali zeljne dokazivanja i Zvezdinog dresa. Istina, bilo je i promasaja(Obric, mada mu nije ni data sansa) ali ne moze bas svaki da bude pogodak. Slusajte sad ovaj podatak. CEO TIM ZVEZDE sada prima mesecno, koliko su primali SAMO Sisic i Fereira!!!!!!Kada se setimo njihovog ucinka......tuga.
Mnogi su se pitali zasto je otisao Burzanovic, a odgovor je, zato sto je hteo da bude gazda. E, u ovoj ekipi nema gazde! Nema igraca koji glume Ronalda i Maradonu, nego moraju svi isto da trce i da se bore. Zamislite kako bi drugi igraci reagovali, na samo jednog koji nece da trci?
Ovaj tim je sastavljen od boraca i takmicara, a ne od zvezda. Svesni smo svi da igra nije bila bas lepa za oko, ali, opet, prosle sezone smo uzivali u bravurama raznih "umetnika" a zavrsili sa 20 bodova manje od groblja. Sam podatak da je za 7 meseci vraceno 6 miliona duga, dovoljno govori o sposobnostima i zelji ove uprave, ali i o nesposobnosti i zlim namerama bivsih uprava. Do kraja 2010. ce verovatno dug biti smanjen na 10-ak miliona(mozda i na manje, ako udjemo u LS ili LE), sto zvuci dosta bolje nego 23 miliona, sto je bio slucaj u maju 2009. Uz to, vidi se velika ljubav prema klubu kod Lukica, Adzica, Pizona i ostalih. Na marakani prosle godine nije bilo nikoga!!! Tana u Holivudu, Jugovic u Becu, Misko u Americi, a jedini ovde bio je Ivic, koji je isto imao astronomsku platu!
Sada na Marakani vri kao u kosnici! Svi Zvezdasi koji vode klub su tu, rade, dovode sponzore, potpisuju se ugovori, drugim recima, Zvezda je opet postala domacinska kuca, sto je i bila pre ovih iz bivse uprave!
I za kraj, napadali su nas svim silama, napadace nas jos, ali sad kad umesto Tane, Kozica i Miska imamo Lukica, Adzica i ostale, ja se ne bojim! Ne bojim se jer znam kako ce Lukic da brani klub, znam i da ce uspeti da ga odbrani i vrati Zvezdu tamo gde pripada! Bas zato, moja podrska, kao i hiljada drugih, NECE IZOSTATI!! Nije bitno, Sever, zapad ili istok, bitno je da smo tu, na stadionu i nije bitno da li je Bajern, Milan ili BSK, ja cu uvek ici da gledam moju Zvezdu!
Lukicu, svaka Vam cast na ,do sada, uradjenom i veliko HVALA za sve! Zelim Vam puno srece i zdravlja i naravno TROFEJA!
NAPRED ZVEZDO!!
(Lignjoslav, 17. decembar 2009 15:34)

# Link komentara

Preporučujem (+375)
Ne preporučujem (-6)
Šta je ovo"

Hahahahahahahahahahahahaha!!!!

CartmaN

pre 12 godina

Važnije od rezultatskih neuspeha je to što je ovaj prigradski đilkoš u Zvezdu doneo palanačke manire i srozava ugled najvećeg i najpopularnijeg kluba u regionu.
Zvezda je uvek postavljala i sportske i poslovne standarde. Bila rival za poštovanje i uzor ostalim klubovima... Nedostižan ideal često.
Sa Lukićem se to izmenilo. Kao u nekom Sterijinom komadu gleda se u komšijsko dvorište i tračari. Više se vodi računa kako se dodvoriti navijačima nacionalizmom, rusofilijom, vulgarnim tradicionalizmom i verskim konzervativizmom.
Fudbal je zaista postao sporedna stvar u Zvezdi.
(Maxim, 16. decembar 2011 18:26)

Максиме, уз дужно поштовање, твој клуб је и раније био клуб с манирима које си навео. Не бих се сложио да сте својим понашањем били "недостижан идеал често". Само, тада је било резултата па овакве ствари нисте ни примјећивали. Не бисте ни данас да којим несрећним случајем узимате трофеје.
А и данас, море ваших навијача, велика већина њих, прича приче врлог вам предсједника, и вјерује у завјере, масоне, уроте... Толета нећу ни поменути.

amarcord

pre 12 godina

Lukić je realno nevažan, svi smo znali da će ostati neko vreme, a treba se setiti i da u proleće 2009. niko nije imao m..a da sedne u njegovu fotelju. Slažem se da treba da ode iz jednog prostog razloga: obećao je titulu i Evropu za tri godine, i nije ih doneo. Pao je iz dva najvažnija predmeta. Činjenica je da je imao i dobre stvari, ali i da je zadržao najgore kadrove iz prethodnog sistema, a da je bio pod stalnim uticajem onoga što možemo zvati "strukturama", što je zastrašujuće, ali odlučuje rezultat, a njegov je nedovoljno dobar.
Nego, hajde da vidimo šta je alternativa. Da li iko želi da se bavi ovim klubom i ima li način da ga izvuče iz agonije? Moramo li uvek da budemo Srbi, da kritikujemo sve redom, a nikada nemamo rešenje?
Džaja. Seća li se neko poslednjih deset godina Džajine vladavine u klubu? Bio je u svađi sa svima, osim sa Partizanom, sa kojim se fino talio - dve vama, dve nama, boli nas uvo što svi znaju. Jel to treba Zvezdi? Da saučestvuje u ovom ubijanju srpskog fudbala, koji je već pred ropcem? Džaji u kancelariju godinama nije ušao niko iz istorije kluba, uspeo je da na teren pošalje tim sa opremom za trening umesto dresova i bez sponzora (sećate se Omonije i Leverkuzena) u doba kada je para u fudbalu bilo sasvim dovoljno. Finansijski je osakatio klub na duže staze dopustivši da kompletnu ekipu (inače bazu reprezentacije koja se dvaput plasirala na SP) finansiraju razni "biznismeni", pa kada su prodavani posle silne pare odoše iz Zvezdinih ruku. Još pre toga dozvolio je da Mirko Marjanović i Arkan prave sprdnju od kluba i međusobno dele trofeje, da novac od zlatne generacije nikad i ne dođe do kluba, dok istovremeno prvi komšija gradi sportske centre. Ako je problem Lukićeva rusofilija, šta ćemo sa Džajinom otvorenom ksenofobijom, nastalom pošto je UEFA Zvezdu kao prvaka Evrope izmaltretirala u sezoni 1991/92, a onda je izbacila u sledećoj sezoni? On je od tada uvređen i ne trudi se da to prikrije. Jel se ne sećamo da je u njegovo doba ekipa izgubila pobednički duh (Ksamaks, Ekeren, CSKA Kijev), da je pravila budalaštine (sa suspendovanim igračem protiv Selte)? On je dao traku Adžiću, aman.
I, sad očekujemo spas od njega?
Jedini dobar funkcioner u Zvezdi u poslednje dve decenije bio je Piksi. Počistio je sve na domaćem planu, držao nas u Evropi, taman je krenuo da razjuri paralelne strukture iz kluba, kada ga je mafija oterala. Bio je to kratki i slatki pokušaj vaskrsenja kluba koji već više nije imao veze sa evropskim velikanom iz perioda 1957-92.
Zvezda je igračka u političko-trgovačkim igrama na nivou znatno iznad onoga na kojem nam je sport. Razne grupe hoće da je kontrolišu zato što je uprkos svemu i dalje brend, jedini koji ova zemlja ima na tom planu. Jedini koji ima ikakav potencijal da vrati uložene pare na ozbiljnom nivou. Fer utakmica i otvorenost daju Zvezdi ogromnu prednost u startu u odnosu na bilo koga na Balkanu, ali se fudbal od fer pleja i otvorenosti oprostio pre mnogo godina, FIFA i UEFA su legla korupcije, veća i od ovdašnjeg saveza, a u takvim okolnostima ne vidim način da se klub izvuče iz krize, bar ne u dogledno vreme.
Zato ne vidim razlog da se nešto posebno pljuje po Lukiću, niti da se toliko priželjkuje Džaja. Velikih promena neće biti.

Bocajlo

pre 12 godina

Svi problemi zvezde dolaze od njenih navijaca koji su izgubili kontakt sa realnoscu. A ako Partizan gubi od Shamroka, zvezda gubi od Partizana i gubice i dalje.

Steve Miller

pre 12 godina

A pljuvali su ljudi i Džaju i Piksija... Ej bre, još se sećam meča protiv Rome, Brage... A sada je REN prejak i ne bi smo ga mogli dobiti još 5 godina! Pa ko je onda srozao Zvezdu?

zzzzz

pre 12 godina

"Ovo promovisanje Lukica je sramotno. Pa ko ce onda biti predsednik Zvezde nakon njega? Koroman? Covek cije se iskustvo u rukovodjenju svodi na ono koje je imao u FK Sopot, a cije su intelektualni i moralni kapaciteti, da budem politicki korektan, krajnje diskutabilni? Pa ko ovde misli da smo svi mi debili i da je moguce da ce Vladan Lukic na neki nacin pomoci Zvezdi? Ovo je prokopavanje dna i teska svinjarija. Sad je jasno, stecaj je jedino resenje, posto ce nakon uprave Vladana Lukica jedino resenje biti gasenje kluba...
(zzzzz, 23. maj 2009 16:15)"
Hvala na paznji, dovidjenja.

riječanin

pre 12 godina

kako god bilo hvala ti VLADANE na preuzetoj odgovornosti u ovim teškim vremenima za sve nas a naše DELIJE bi isto tako trebale da preuzmu odgovornost i preispitaju postupke koje su nam nažalost puno štete donijele

shole

pre 12 godina

Zamolio bih nekoga iz FKCZV da udeli par saveta Lukiću u vezi oblačenja kada se pojavljuje u javnosti..samo on može da obuče ovu košulju i odelo, kragna mu do brade, užas. Već smo imali pilule da vidimo delove na njemu. Danas u biznisu važi da si uspešan onoliko koliko uspešno izgledaš, sviđalo se to nekome ili ne, vođenje kluba je posao a ne hobi.

Igor

pre 12 godina

On moze biti u Zvezdi jos 100 godina, nema nista da uradi, nazalost, vodje sa severa se ne slazu samnom pa ce on jos dugoooooo biti tu.

czv

pre 12 godina

Ne znam kako ove grobare nije sramota da se javljaju? Predsednik vam je Djura frizura? Legenda srpskog fudbala? Gubite od Shamrock Rovers-a? Da li je to za svaku pohvalu? Gde su analize poslovanja vaseg kluba? Gde su pare od LS i od prodaje igrace? A o Toletu stvarno nema potrebe govoriti jer i mala deca u Srbiji znaju koliko on znaci Partizanu. Evo posto toliko volite Lukica mogao bi on da zameni Toleta na mestu FSS? Tomislav Karadzic je upropasti i klupski i reprezentativni fudbal ove zemlje a vi ga i dalje podrzavate samo zato sto vam donosi titule a u Evropi ste topovsko mesto cak i za konobare.

les lionceaux

pre 12 godina

zašto ne napišete da je Crvena zvezda JEDINI klub u Srbiji koji sa svojim financijskim stanjem izlazi u JAVNOST?

a što se tiče duga, svako ko ima imalo pojma o ekonomiji zna da je manje važno koliki je dug, a daleko više kakav dug je u pitanju, zatim, kolika je mogućnost njegove otplate te ko drži financijsku stabilnost u klubu, a Zvezda od kluba bez sponzora sada ima nekoliko izuzetno moćnih kompanija iza sebe.. također, onih 23mil je procijenjeni dug koji je zastavo bio puno veći, a sada je ovih 40 novinarsko pretjerivanje..

ispunio obećanja o sponzorskom jačanju, povratku navijača, vraćanju legendi u klub, digao potpuno propalu omladinsku školu, smanjio troškove dovođenja igrača, osvojili smo jedan trofej u prve dve godine (prvenstvo nismo zbog čiste krađe pretprošle sezone, prošle nešto manje izražene), nije uspio u Evropi i vjerovatno ove godine

ja sam očekivao puno manje tako da sam izuzetno zadovoljan onime što Lukić radi, a na zajedljive (uvijek iste) grobarske komentare ne trebamo obraćati pažnju

metla

pre 12 godina

daj molim te bre-idi vec jednom,odlazi-zvezdi su potrebne promene na svim nivoima-jedino bi robiju mozda pruzio jos jednu sansu,sa drugim igracima naravno,koliko da se ne kajemo kasnije da smo izbacili talentovanog trenera

Nemanja

pre 12 godina

Slika dana je slika u ovom tekstu: Lukić i Adžić !!!

Adžić: eeee...sto je bila dobra ona jagnjetina! gde si je uzeo? u Sopotu?...dobra brale, svaka cast!!! Jel ostalo nesto u frizideru? eeee...bas sam se razbio !!! kupi sutra jos malo...u bre...nesto me nadima stomak! mogao bih jos malo kisele...bas je slana...ufffff

Likuć: gledam onaj sever, mnogo bre dobro!!! pitam se samo sta ce oni tu, nisam znao da danas igramo utakmicu ?! aaaaa...da...gde li je onaj moj mali...od zenine zaove, pa njena jetrva...poslala svog klinca na utakmicu!! ja ga posl'o na sever, a sad ga ne vidim! A jagnjetina...time se bavi moja šurnjaja, ima furunu...da vidis kakvi su tek prasići...će porucimo sutra jedno prasence!

http://clip2net.com/s/1pgZH

Zoran

pre 12 godina

Navijč sam zvezde iz Novog Sada i to od 1972g prošao sam celu bivšu jugu sa zvezdom i deo evrope ali kao navijač koji voli Zvezdu a ne kao huligan.
Nikad mi nije bilo teže nego sad što se dešava sa Zvezdom .Naravno da Lukić trba da ode i to pod hitno , on u životu nezna ništa drugo da radi pa je našao zaposlenje u zvezdi i to podmiti par navijača sa severa i oni ga drže u životu a drugi se menjaju a Zvzda tone . Treba vratiti legendu Dragana Džajića a izbaciti političare a DELIJE da se urazume već jednom , oni pone stadione a grobari titule . Napred Zvezdo !

bgd-1

pre 12 godina

Nije Lukić nesposoban nego su"delije"nerealne!Ništa nemože preko noći,ni BOG nije stvorio svet za jedan dan!Lukić je pogrešio što je hteo da UDOVOLJI vama"navijačima"!Da dođe ko hoće nemože preko noći NIŠTA!Treba napraviti plan izneti pred naviače.

Delija Skopje

pre 12 godina

Vladane idi iz Zvezde dosta ti je bilo ovih godina koliko si bio,nemas neke dobre rezultate,a tebe Roberte legendo zelim ti najbolje u sledece utakmice,vidim da smo doneli mladih i talentovanih fudbalera,mislim sad da Zvezda bice jaca nego ovo sto je proslo ZVEZDA JE ZIVOT OSTALO sitnice PZZZ DELIJE SKOPJE MKD,DA ZIVEE ZVEZDA,ZVEZDA SAMPION

nicknamenick

pre 11 godina

"Pravo glasa imaju svi punoletni članovi Crvene zvezde sa plaćenom članarinom za 2011. godinu i 111 počasnih članova kluba.
Prema zvaničnom podatku objavljenom u februaru, na izborima kluba iz Ljutice Bogdana moći će da glasa 9.561 osoba"
Znaci, vrlo je jednostavno: platite clanarinu i skinite ga! Svi smo videli pre neki dan da moze da se menja, tj da narod ima neku moc. Nemojte samo kukati. Ako vas koji pljujete nema vise od ovih placenika, onda neka ostane

obavesten

pre 11 godina

Hvalite piksija...a zasto?da bi bio prvi moras pre svega imati najbolje igrace.iako ste imali enorman dug napravili ste dobar ali skup tim i ako mene pitate da li bih menjao dve duple krune za finansijsku stabilnost kluba uvek bih izabrao ovo drugo.partizan moze da zadrzi markovica i da dovede par jacih igraca i pobedjivace i u evropi a vrlo brzo ce se naci u vasoj poziciji.siri se kolika ti je prostirka.a nasa je sira i bez pomoci drzave tj. Gasproma...ko razume shvatice

les lionceaux

pre 12 godina

zašto ne napišete da je Crvena zvezda JEDINI klub u Srbiji koji sa svojim financijskim stanjem izlazi u JAVNOST?

a što se tiče duga, svako ko ima imalo pojma o ekonomiji zna da je manje važno koliki je dug, a daleko više kakav dug je u pitanju, zatim, kolika je mogućnost njegove otplate te ko drži financijsku stabilnost u klubu, a Zvezda od kluba bez sponzora sada ima nekoliko izuzetno moćnih kompanija iza sebe.. također, onih 23mil je procijenjeni dug koji je zastavo bio puno veći, a sada je ovih 40 novinarsko pretjerivanje..

ispunio obećanja o sponzorskom jačanju, povratku navijača, vraćanju legendi u klub, digao potpuno propalu omladinsku školu, smanjio troškove dovođenja igrača, osvojili smo jedan trofej u prve dve godine (prvenstvo nismo zbog čiste krađe pretprošle sezone, prošle nešto manje izražene), nije uspio u Evropi i vjerovatno ove godine

ja sam očekivao puno manje tako da sam izuzetno zadovoljan onime što Lukić radi, a na zajedljive (uvijek iste) grobarske komentare ne trebamo obraćati pažnju

czv

pre 12 godina

Ne znam kako ove grobare nije sramota da se javljaju? Predsednik vam je Djura frizura? Legenda srpskog fudbala? Gubite od Shamrock Rovers-a? Da li je to za svaku pohvalu? Gde su analize poslovanja vaseg kluba? Gde su pare od LS i od prodaje igrace? A o Toletu stvarno nema potrebe govoriti jer i mala deca u Srbiji znaju koliko on znaci Partizanu. Evo posto toliko volite Lukica mogao bi on da zameni Toleta na mestu FSS? Tomislav Karadzic je upropasti i klupski i reprezentativni fudbal ove zemlje a vi ga i dalje podrzavate samo zato sto vam donosi titule a u Evropi ste topovsko mesto cak i za konobare.

riječanin

pre 12 godina

kako god bilo hvala ti VLADANE na preuzetoj odgovornosti u ovim teškim vremenima za sve nas a naše DELIJE bi isto tako trebale da preuzmu odgovornost i preispitaju postupke koje su nam nažalost puno štete donijele

vladar86

pre 12 godina

Lukic je jedino uspeo da pise saopstenja i da se zali na sve zive. Sve mi se vise cini da je postavljen sa jednim razlogom: da dotera Zvedu na samo dno da bi je Rusi kupili za bagatelu... Za sest meseci do godinu dana mozemo ocekivati da Gasprom postane vlasnik FK Crvena Zvezda

CartmaN

pre 12 godina

Važnije od rezultatskih neuspeha je to što je ovaj prigradski đilkoš u Zvezdu doneo palanačke manire i srozava ugled najvećeg i najpopularnijeg kluba u regionu.
Zvezda je uvek postavljala i sportske i poslovne standarde. Bila rival za poštovanje i uzor ostalim klubovima... Nedostižan ideal često.
Sa Lukićem se to izmenilo. Kao u nekom Sterijinom komadu gleda se u komšijsko dvorište i tračari. Više se vodi računa kako se dodvoriti navijačima nacionalizmom, rusofilijom, vulgarnim tradicionalizmom i verskim konzervativizmom.
Fudbal je zaista postao sporedna stvar u Zvezdi.
(Maxim, 16. decembar 2011 18:26)

Максиме, уз дужно поштовање, твој клуб је и раније био клуб с манирима које си навео. Не бих се сложио да сте својим понашањем били "недостижан идеал често". Само, тада је било резултата па овакве ствари нисте ни примјећивали. Не бисте ни данас да којим несрећним случајем узимате трофеје.
А и данас, море ваших навијача, велика већина њих, прича приче врлог вам предсједника, и вјерује у завјере, масоне, уроте... Толета нећу ни поменути.

GrobaR

pre 12 godina

Pogledajte komentar na vesti o smanjenju duga, ima najvise preporuka a napisao ga je Lignjoslav. Kako vas je lako lagati i obmanjivati nije vama kriv ni Lukic, doci ce novi , sami sebi ste najveca kazna! A sad pogledajte klip sa Hitlerom u bukeru, gde ocekuje cudo da ga nepostojeca armija spasi i preokrene rat u njegovu korist, e upravo vas 90% ovako razmislja, ocekujte cudo, svaki stranac je najbolji, Robi- Gvardiola, mladi igrac je novi Mesi, Dzajic- Abramovic, "Mala Barsa", Zvezda gubi samo kada je ostecena itd. Ocekujete cudo, neki preokret, ne znate gde udarate, saberite se, propsace te uskoro!

bgd-1

pre 12 godina

Nije Lukić nesposoban nego su"delije"nerealne!Ništa nemože preko noći,ni BOG nije stvorio svet za jedan dan!Lukić je pogrešio što je hteo da UDOVOLJI vama"navijačima"!Da dođe ko hoće nemože preko noći NIŠTA!Treba napraviti plan izneti pred naviače.

Maxim

pre 12 godina

Važnije od rezultatskih neuspeha je to što je ovaj prigradski đilkoš u Zvezdu doneo palanačke manire i srozava ugled najvećeg i najpopularnijeg kluba u regionu.
Zvezda je uvek postavljala i sportske i poslovne standarde. Bila rival za poštovanje i uzor ostalim klubovima... Nedostižan ideal često.
Sa Lukićem se to izmenilo. Kao u nekom Sterijinom komadu gleda se u komšijsko dvorište i tračari. Više se vodi računa kako se dodvoriti navijačima nacionalizmom, rusofilijom, vulgarnim tradicionalizmom i verskim konzervativizmom.
Fudbal je zaista postao sporedna stvar u Zvezdi.

amarcord

pre 12 godina

Lukić je realno nevažan, svi smo znali da će ostati neko vreme, a treba se setiti i da u proleće 2009. niko nije imao m..a da sedne u njegovu fotelju. Slažem se da treba da ode iz jednog prostog razloga: obećao je titulu i Evropu za tri godine, i nije ih doneo. Pao je iz dva najvažnija predmeta. Činjenica je da je imao i dobre stvari, ali i da je zadržao najgore kadrove iz prethodnog sistema, a da je bio pod stalnim uticajem onoga što možemo zvati "strukturama", što je zastrašujuće, ali odlučuje rezultat, a njegov je nedovoljno dobar.
Nego, hajde da vidimo šta je alternativa. Da li iko želi da se bavi ovim klubom i ima li način da ga izvuče iz agonije? Moramo li uvek da budemo Srbi, da kritikujemo sve redom, a nikada nemamo rešenje?
Džaja. Seća li se neko poslednjih deset godina Džajine vladavine u klubu? Bio je u svađi sa svima, osim sa Partizanom, sa kojim se fino talio - dve vama, dve nama, boli nas uvo što svi znaju. Jel to treba Zvezdi? Da saučestvuje u ovom ubijanju srpskog fudbala, koji je već pred ropcem? Džaji u kancelariju godinama nije ušao niko iz istorije kluba, uspeo je da na teren pošalje tim sa opremom za trening umesto dresova i bez sponzora (sećate se Omonije i Leverkuzena) u doba kada je para u fudbalu bilo sasvim dovoljno. Finansijski je osakatio klub na duže staze dopustivši da kompletnu ekipu (inače bazu reprezentacije koja se dvaput plasirala na SP) finansiraju razni "biznismeni", pa kada su prodavani posle silne pare odoše iz Zvezdinih ruku. Još pre toga dozvolio je da Mirko Marjanović i Arkan prave sprdnju od kluba i međusobno dele trofeje, da novac od zlatne generacije nikad i ne dođe do kluba, dok istovremeno prvi komšija gradi sportske centre. Ako je problem Lukićeva rusofilija, šta ćemo sa Džajinom otvorenom ksenofobijom, nastalom pošto je UEFA Zvezdu kao prvaka Evrope izmaltretirala u sezoni 1991/92, a onda je izbacila u sledećoj sezoni? On je od tada uvređen i ne trudi se da to prikrije. Jel se ne sećamo da je u njegovo doba ekipa izgubila pobednički duh (Ksamaks, Ekeren, CSKA Kijev), da je pravila budalaštine (sa suspendovanim igračem protiv Selte)? On je dao traku Adžiću, aman.
I, sad očekujemo spas od njega?
Jedini dobar funkcioner u Zvezdi u poslednje dve decenije bio je Piksi. Počistio je sve na domaćem planu, držao nas u Evropi, taman je krenuo da razjuri paralelne strukture iz kluba, kada ga je mafija oterala. Bio je to kratki i slatki pokušaj vaskrsenja kluba koji već više nije imao veze sa evropskim velikanom iz perioda 1957-92.
Zvezda je igračka u političko-trgovačkim igrama na nivou znatno iznad onoga na kojem nam je sport. Razne grupe hoće da je kontrolišu zato što je uprkos svemu i dalje brend, jedini koji ova zemlja ima na tom planu. Jedini koji ima ikakav potencijal da vrati uložene pare na ozbiljnom nivou. Fer utakmica i otvorenost daju Zvezdi ogromnu prednost u startu u odnosu na bilo koga na Balkanu, ali se fudbal od fer pleja i otvorenosti oprostio pre mnogo godina, FIFA i UEFA su legla korupcije, veća i od ovdašnjeg saveza, a u takvim okolnostima ne vidim način da se klub izvuče iz krize, bar ne u dogledno vreme.
Zato ne vidim razlog da se nešto posebno pljuje po Lukiću, niti da se toliko priželjkuje Džaja. Velikih promena neće biti.

dokle vise?

pre 12 godina

pa,Lukicu,sta kazes na ovo?Da li citas novine?I,kazi mi,molim te,kad odlazis?Idi,ostavi mi Zvezdu vise!Srozali ste je ti i tvoji lesinari na nivo jednog seljackog kluba!!!

Vshin

pre 12 godina

Ne znam kako ove grobare nije sramota da se javljaju? Predsednik vam je Djura frizura? Legenda srpskog fudbala? Gubite od Shamrock Rovers-a? Da li je to za svaku pohvalu? Gde su analize poslovanja vaseg kluba? Gde su pare od LS i od prodaje igrace? A o Toletu stvarno nema potrebe govoriti jer i mala deca u Srbiji znaju koliko on znaci Partizanu. Evo posto toliko volite Lukica mogao bi on da zameni Toleta na mestu FSS? Tomislav Karadzic je upropasti i klupski i reprezentativni fudbal ove zemlje a vi ga i dalje podrzavate samo zato sto vam donosi titule a u Evropi ste topovsko mesto cak i za konobare.
(czv, 17. decembar 2011 15:02)

Zbog toga ste tu gde ste, u par recenica si nabrojao ko je sve kriv a CZ nisi spomenuo. Ja kao navijac FKP mogu da se javim jer je ovo javna vest i negde ne pise da je ovo tema za odredjenu ciljnu grupu. Ko je nama predsednik je nas krst koji nosimo to sto nije legenda srpskog fudbala je posebno smesna stvar, ni Florentino Perez nije legenda spanskog fudbala pa navijacima Reala ne smeta, samo prostim dusama. Zasto mislis da FKP treba da pokaze svoje poslovanje, FKCZ pokazuje svoje stanje da bi se uvukla navijacima i da bi to bilo predmet razgovora a ne prvenstvo. FKP bi takvim stvarima samo navukle jos veci gnev navijaca, jer smo svi mi svesni da u FKP ima para.
Mi jesmo topovska hrana ali od toga imamo ono sto vi nemate a to su pare, FKCZ finansijski puca upravo zbog toga sto ne igra evropu unazad ne znam koliko godina.

O Toletu necu trositi reci, glupost , glupost , glupost, ako vam je on uvek kriv nek vam Evropa bude merilo, vi ispadnete odmah a mi se izborimo da budemo topovska hrana. Ako saberemo vreme pojedinih vezanih derbija mozemo reci da ste sa nama igrali pola dana a da niste u okvir gola sutnuli.

metla

pre 12 godina

daj molim te bre-idi vec jednom,odlazi-zvezdi su potrebne promene na svim nivoima-jedino bi robiju mozda pruzio jos jednu sansu,sa drugim igracima naravno,koliko da se ne kajemo kasnije da smo izbacili talentovanog trenera

deki

pre 12 godina

e kad bi ovakvih tekstova bilo vise i u sportu i u politici... da ne zaboravimo nista sto se desavalo, jer cesto nam je pamcenje slabo, svaka cast za b92

Danilo

pre 12 godina

Nema tu velike filozofije.Lukić je nesposoban a ambiciozan,kao toliki drugi u ovoj zemlji.
Medjutim,kao što je pre 20 godina,sve bilo u rukama Zvezde pa je svojim glupostima dala šansu Partizanu,koju je ovaj oberučke iskoristio,tako je i sada sve u rukama Partizana.
Ako Partizan bude pametno radio,svejedno nam je ko će biti predsednik Zvezde,s tim što nas Lukić bar zabavlja.
Zato navijamo za Lukića da pobedi i 2012.

Ja imam kompleks jer citam javne vesti

pre 12 godina

zašto ne napišete da je Crvena zvezda JEDINI klub u Srbiji koji sa svojim financijskim stanjem izlazi u JAVNOST?

a što se tiče duga, svako ko ima imalo pojma o ekonomiji zna da je manje važno koliki je dug, a daleko više kakav dug je u pitanju, zatim, kolika je mogućnost njegove otplate te ko drži financijsku stabilnost u klubu, a Zvezda od kluba bez sponzora sada ima nekoliko izuzetno moćnih kompanija iza sebe.. također, onih 23mil je procijenjeni dug koji je zastavo bio puno veći, a sada je ovih 40 novinarsko pretjerivanje..

ispunio obećanja o sponzorskom jačanju, povratku navijača, vraćanju legendi u klub, digao potpuno propalu omladinsku školu, smanjio troškove dovođenja igrača, osvojili smo jedan trofej u prve dve godine (prvenstvo nismo zbog čiste krađe pretprošle sezone, prošle nešto manje izražene), nije uspio u Evropi i vjerovatno ove godine

ja sam očekivao puno manje tako da sam izuzetno zadovoljan onime što Lukić radi, a na zajedljive (uvijek iste) grobarske komentare ne trebamo obraćati pažnju
(les lionceaux, 16. decembar 2011 18:52)

Zbog takvog razmisljanja ste tu gde ste, ja sam diplomirani ekonomista i mogu ti reci da je dug dug i da se mora vratiti ovako ili onako. Sponzorsko jacanje i Lukic, nisu dva vezana pojma, sponzore je doveo Skundric kao clan vlade zaduzen za energetiku i predsednik SDCZ, ako malo vise pratis CZ znas sigurno da Gasprom zeli da upravo Skundric bude novi predsednik. Vracanje legendi u klub? Na proslavi 20 godina o Tokija koliko legendi je bilo? U Srbiji FKP i FKCZ navijace vracaju na tribinama parama a ne dobrim igrama. O tome koliko ste pokradjeni i kako su svi zivi protiv vas necu uopste komentarisati. Ako budes malo realan i prema sebi i prema drugima prostim uporedjivanjem videces da je FKCZ bila losija od FKP u proteklom periodu i da je to jedini i glavni razlog zasto je FKP sampion sve ove godine.

Slepi ste oko ociju, malo se igrate fudbala a glavni adut vam je zora koja nekad mora da svane jer jbg nicija nije gorela do zore a sami ne vidite da je mrak pao nad vama.

Ja zelim i tebi i Lukicu i CZ sve najbolje zivi bili vi nama 100 godina, ali malo realnosti nije na odmet.

Nemanja

pre 12 godina

Slika dana je slika u ovom tekstu: Lukić i Adžić !!!

Adžić: eeee...sto je bila dobra ona jagnjetina! gde si je uzeo? u Sopotu?...dobra brale, svaka cast!!! Jel ostalo nesto u frizideru? eeee...bas sam se razbio !!! kupi sutra jos malo...u bre...nesto me nadima stomak! mogao bih jos malo kisele...bas je slana...ufffff

Likuć: gledam onaj sever, mnogo bre dobro!!! pitam se samo sta ce oni tu, nisam znao da danas igramo utakmicu ?! aaaaa...da...gde li je onaj moj mali...od zenine zaove, pa njena jetrva...poslala svog klinca na utakmicu!! ja ga posl'o na sever, a sad ga ne vidim! A jagnjetina...time se bavi moja šurnjaja, ima furunu...da vidis kakvi su tek prasići...će porucimo sutra jedno prasence!

http://clip2net.com/s/1pgZH

shole

pre 12 godina

Zamolio bih nekoga iz FKCZV da udeli par saveta Lukiću u vezi oblačenja kada se pojavljuje u javnosti..samo on može da obuče ovu košulju i odelo, kragna mu do brade, užas. Već smo imali pilule da vidimo delove na njemu. Danas u biznisu važi da si uspešan onoliko koliko uspešno izgledaš, sviđalo se to nekome ili ne, vođenje kluba je posao a ne hobi.

Nemanya

pre 12 godina

Rekao je da cemo u 3 god. biti prvaci drzave i igrati neki evropski kup, al za malo. Rekao je da ce smanjiti dug, kad ono dug jos malo pa dupli. Od obecanja dobili smo samo duplo golo. A on i dalje vodi klub. Bice bolje al' prekljuce!

Bocajlo

pre 12 godina

Svi problemi zvezde dolaze od njenih navijaca koji su izgubili kontakt sa realnoscu. A ako Partizan gubi od Shamroka, zvezda gubi od Partizana i gubice i dalje.

xxx

pre 12 godina

Meni vise nista nije jasno, otkud sad dug od 40miliona!? Pa za te dve godine nisu imali toliki budzet za koliko se povecao dug...nista mi nije jasno, samo ako je ovo istina nek se nose i Lukic i Gasprom...

Doktor

pre 12 godina

"Sta reci.....Podsetio bih one koji nisu zadovoljni ucinjenim, na ono sto se desavalo maja ove godine.
Zvezda je licila na sve osim na FK. Bilo je tu politicara, mafijasa, "kontroverznih" biznismena i svih ostalih kojima nije mesto u Zvezdi i sportu, uopste. Potpisivani su krajnje cudni ugovori, odbijani su sponzori da bi Zvezda zivela od "finansijera" drugim recima pozajmljivaca.....Napravili su ogromne dugove, a klubu davali samo onoliko koliko je bilo potrebno da se ne ugasi. Rasprodavali su mlade talente pod cudnim okolnostima, za dzabe, a dovodili razne strance sa astronomskim ugovorima, koji ne mogu da igraju ni nasu 3. ligu...Prvotimce su poklanjali, a iz omladinske skole rasterali sve sto valja. Zvezda je bukvalno bila na vestackom disanju. Onda su Lukic, Pizon i ostali stupili na scenu. Oterali su igrace koji mozda imaju ime, ali i astronomska primanja, a vise vremena provodili po ambulantama i kaficima, nego na terenu (Sisic, Fereira, Parker...) a doveli igrace, mozda, manjeg kvaliteta, ali zeljne dokazivanja i Zvezdinog dresa. Istina, bilo je i promasaja(Obric, mada mu nije ni data sansa) ali ne moze bas svaki da bude pogodak. Slusajte sad ovaj podatak. CEO TIM ZVEZDE sada prima mesecno, koliko su primali SAMO Sisic i Fereira!!!!!!Kada se setimo njihovog ucinka......tuga.
Mnogi su se pitali zasto je otisao Burzanovic, a odgovor je, zato sto je hteo da bude gazda. E, u ovoj ekipi nema gazde! Nema igraca koji glume Ronalda i Maradonu, nego moraju svi isto da trce i da se bore. Zamislite kako bi drugi igraci reagovali, na samo jednog koji nece da trci?
Ovaj tim je sastavljen od boraca i takmicara, a ne od zvezda. Svesni smo svi da igra nije bila bas lepa za oko, ali, opet, prosle sezone smo uzivali u bravurama raznih "umetnika" a zavrsili sa 20 bodova manje od groblja. Sam podatak da je za 7 meseci vraceno 6 miliona duga, dovoljno govori o sposobnostima i zelji ove uprave, ali i o nesposobnosti i zlim namerama bivsih uprava. Do kraja 2010. ce verovatno dug biti smanjen na 10-ak miliona(mozda i na manje, ako udjemo u LS ili LE), sto zvuci dosta bolje nego 23 miliona, sto je bio slucaj u maju 2009. Uz to, vidi se velika ljubav prema klubu kod Lukica, Adzica, Pizona i ostalih. Na marakani prosle godine nije bilo nikoga!!! Tana u Holivudu, Jugovic u Becu, Misko u Americi, a jedini ovde bio je Ivic, koji je isto imao astronomsku platu!
Sada na Marakani vri kao u kosnici! Svi Zvezdasi koji vode klub su tu, rade, dovode sponzore, potpisuju se ugovori, drugim recima, Zvezda je opet postala domacinska kuca, sto je i bila pre ovih iz bivse uprave!
I za kraj, napadali su nas svim silama, napadace nas jos, ali sad kad umesto Tane, Kozica i Miska imamo Lukica, Adzica i ostale, ja se ne bojim! Ne bojim se jer znam kako ce Lukic da brani klub, znam i da ce uspeti da ga odbrani i vrati Zvezdu tamo gde pripada! Bas zato, moja podrska, kao i hiljada drugih, NECE IZOSTATI!! Nije bitno, Sever, zapad ili istok, bitno je da smo tu, na stadionu i nije bitno da li je Bajern, Milan ili BSK, ja cu uvek ici da gledam moju Zvezdu!
Lukicu, svaka Vam cast na ,do sada, uradjenom i veliko HVALA za sve! Zelim Vam puno srece i zdravlja i naravno TROFEJA!
NAPRED ZVEZDO!!
(Lignjoslav, 17. decembar 2009 15:34)

# Link komentara

Preporučujem (+375)
Ne preporučujem (-6)
Šta je ovo"

Hahahahahahahahahahahahaha!!!!

Delija Skopje

pre 12 godina

Vladane idi iz Zvezde dosta ti je bilo ovih godina koliko si bio,nemas neke dobre rezultate,a tebe Roberte legendo zelim ti najbolje u sledece utakmice,vidim da smo doneli mladih i talentovanih fudbalera,mislim sad da Zvezda bice jaca nego ovo sto je proslo ZVEZDA JE ZIVOT OSTALO sitnice PZZZ DELIJE SKOPJE MKD,DA ZIVEE ZVEZDA,ZVEZDA SAMPION

Steve Miller

pre 12 godina

A pljuvali su ljudi i Džaju i Piksija... Ej bre, još se sećam meča protiv Rome, Brage... A sada je REN prejak i ne bi smo ga mogli dobiti još 5 godina! Pa ko je onda srozao Zvezdu?

xxx

pre 12 godina

"Dakle, već na polusezoni je jasno da Lukić neće ispuniti zacrtani plan da u trećoj godini na mestu predsednika klub osvoji titulu, pa se sada postavlja pitanje odgovornosti."

Cuj "pitanje odgovornosti", kao da je u ovoj zemlji neko za nesto odgovarao, da jeste ne bi ni dosli u ovu situaciju...samo ce da se pokupi i ode kao sto su i ovi pre njega a dug sve veci i veci...

zzzzz

pre 12 godina

"Ovo promovisanje Lukica je sramotno. Pa ko ce onda biti predsednik Zvezde nakon njega? Koroman? Covek cije se iskustvo u rukovodjenju svodi na ono koje je imao u FK Sopot, a cije su intelektualni i moralni kapaciteti, da budem politicki korektan, krajnje diskutabilni? Pa ko ovde misli da smo svi mi debili i da je moguce da ce Vladan Lukic na neki nacin pomoci Zvezdi? Ovo je prokopavanje dna i teska svinjarija. Sad je jasno, stecaj je jedino resenje, posto ce nakon uprave Vladana Lukica jedino resenje biti gasenje kluba...
(zzzzz, 23. maj 2009 16:15)"
Hvala na paznji, dovidjenja.

Igor

pre 12 godina

On moze biti u Zvezdi jos 100 godina, nema nista da uradi, nazalost, vodje sa severa se ne slazu samnom pa ce on jos dugoooooo biti tu.

Zoran

pre 12 godina

Navijč sam zvezde iz Novog Sada i to od 1972g prošao sam celu bivšu jugu sa zvezdom i deo evrope ali kao navijač koji voli Zvezdu a ne kao huligan.
Nikad mi nije bilo teže nego sad što se dešava sa Zvezdom .Naravno da Lukić trba da ode i to pod hitno , on u životu nezna ništa drugo da radi pa je našao zaposlenje u zvezdi i to podmiti par navijača sa severa i oni ga drže u životu a drugi se menjaju a Zvzda tone . Treba vratiti legendu Dragana Džajića a izbaciti političare a DELIJE da se urazume već jednom , oni pone stadione a grobari titule . Napred Zvezdo !

obavesten

pre 11 godina

Hvalite piksija...a zasto?da bi bio prvi moras pre svega imati najbolje igrace.iako ste imali enorman dug napravili ste dobar ali skup tim i ako mene pitate da li bih menjao dve duple krune za finansijsku stabilnost kluba uvek bih izabrao ovo drugo.partizan moze da zadrzi markovica i da dovede par jacih igraca i pobedjivace i u evropi a vrlo brzo ce se naci u vasoj poziciji.siri se kolika ti je prostirka.a nasa je sira i bez pomoci drzave tj. Gasproma...ko razume shvatice

nicknamenick

pre 11 godina

"Pravo glasa imaju svi punoletni članovi Crvene zvezde sa plaćenom članarinom za 2011. godinu i 111 počasnih članova kluba.
Prema zvaničnom podatku objavljenom u februaru, na izborima kluba iz Ljutice Bogdana moći će da glasa 9.561 osoba"
Znaci, vrlo je jednostavno: platite clanarinu i skinite ga! Svi smo videli pre neki dan da moze da se menja, tj da narod ima neku moc. Nemojte samo kukati. Ako vas koji pljujete nema vise od ovih placenika, onda neka ostane