Subota, 10.12.2011.

13:05

Partizan ubedljiv, poraz Zvezde

U poslednjem kolu jesenjeg prvenstva viđeno je čak pet pobeda gostujućih ekipa. Na domaćem terenu slavilo je Smederevo, a u Novom Pazaru nije bilo golova.

Izvor: ÈŽ

Partizan ubedljiv, poraz Zvezde IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

206 Komentari

Sortiraj po:

bracika

pre 12 godina

Poštovani navijači Crvene Zvezde, ja sam za to da gospodin Robert Prosinečki potpiše doživotni ugovor sa Zvezdom. Dobri su i Lukić, ma svi su Vam super...Možda da stavite onog sekretara na gol, u sledećem derbiju, teško ga je promašiti, a i svaka mu je ka Njegoševa...A Delije, e njima treba potpuno prepustit vođenje kluba. Misle da znaju, pa neka im...
Od kolevke pa do groba, najlepše je CRNO-BELO doba.

Pljujete prvaka evrope u kosarci

pre 12 godina

I ja sam navijo za zvezdu,do moje 7,8 godine zivota,ali nisam ni znao tad sta je fudbal,ali sad sam verna pristalica crno belih,vec 12,13 godina,ponosan sam na nase sprtsko drustvo,i verno ocekujem trofeje u svim sportovima,ocekujem da ponovo udjemo u ligu sampiona,ovde se zna da smo Barselona za Zvezdu,decko(dovidjenja),lepo sto si poveo da navijas za nas,da te poznajem pusti bi ti pice po izboru,ne osudjujem te nikad nije kasno da se shvate greske iz mladosti,najbitnije da si shvatio,i Kleo je igro u Zvezdi,pa sad voli Partizan najvise na svetu,nadam se da ces ga i ti puno zavoleti,pesme ces brzo nauciti,svaka cast za odluku...))

Grobar Ni

pre 12 godina

„Tzv. navijaci vode klub. Dok se to ne promeni Zvezda nastavlja da se gasi. Piksi, kakav je, takav je, jedini je poslednjih godina imao hrabrosti da im se suprotstavi. I odmah su osvajane titule. Uprave odlaze, a oni i dalje vladaju i tribinom i klubom. Dok se ekipa sa severa ne dovede u red nema Zvezdi buducnosti. A sve njih je stvorio upravo Dragan Džajić.
Uprava napolje. Gasprom mora preuzeti klub.“
(deki77, 10. decembar 2011 20:13)

Немој толико жустро по навијаче Звезде. Ипак су они њен 12. декларисани играч. Па Лукић их је за то недавно прогласио. После тога и они се уклопили у квалитет каквим се Звезда карактерише. Продајте и њих и отплатите дугове.

realno.gledaMo

pre 12 godina

sta bi zvezdi samrok uradio ,kad ih partizan i vojvodina bez problema pobedjuju :-) za fk cz zelim lep nastavak sezone uz pesmu 10 ispod nule napolju! slavice se titula!

TIGER

pre 12 godina

A sto se tice broja titula i kupova,Partizan ce morati jos najmanje 6 duplih kruna da osvoji da bi se izjednacio sa njom po broju trofeja.
(Nenad, 11. decembar 2011 01:35)

Posle ove titule razlika ce biti JEDAN!!! A za te pehare u kupu, oni nisu ni vazni... To su ionako utesni pehari... Ja se recimo slazem da vi nadalje uvek osvajate te kupove, a mi titule... Ne bih imao nista protiv :))))

trezege011@gmail.com

pre 12 godina

hhahah sta je sad fk sledeca sezona i "delije"?sto cutite? :))jel su opet krivi Tole,Fss,Partizan,Platini..Jel vam opet oteta titula? :P hahaha Jel cete opet slaviti jos koje vase besmislene jubileje iz proslog veka,iz bivse drzave?jad i beda..nikad vise vi necete nista osvojiti ni u fudbalu,ni u kosarci ni u vaterpolu..spisak je beskonacan :)))

Nenad

pre 12 godina

Ta vasa filijala vas je 6 decenija ponizavala,zato i dalje ima ubedljiv skor u derbijima.Iz kandzi te filijale ste izasli pre 3 godine,a ponasate se kao da ne znate da je to istina ziva...
(Nenad, 10. decembar 2011 21:39)

nenade, o cemu ti pricas?! 60 godina? nesto sam bio zauzet faksom, ribama, slavljem nakon 15ak titula u poslednjih 20 godina, LS, ovim-onim. mora da sam propustio nesto bitno, a?
(s., 11. decembar 2011 00:24) Pricam o derbijima,Zvezda ih je generalno dosta vise dobijala do 2008g,cak i kada ste devedesetih osvojili ubedljivo najvise titula,imali ste negativan skor u derbijima.A sto se tice broja titula i kupova,Partizan ce morati jos najmanje 6 duplih kruna da osvoji da bi se izjednacio sa njom po broju trofeja.

Nenad

pre 12 godina

@Nenad - O filijalama
Znaci tvoj zakljucak je da je za poraz kriv Partizan, tj. 'internet navijaci' sa svojim komentarim. E Tole, vraze, pa i Internet si zaposeo.
(Petar, 10. decembar 2011 21:37) Ne,to nije zakljucak da su navijaci Partizana krivi za Zvezdin poraz,vec je zakljucak da ta njihova dosadasnja prica kako je Vojvodina Zvezdina filijala jednostavno vec drugu godinu za redom nema smisla(prosle godine je bilo nereseno na Marakani,pa je Partizan postao jesenji prvak sa +4 ili +5 bodova prednosti)...

Tolle

pre 12 godina

@(DOVIDJENJA !, 10. decembar 2011 20:34)

Ne trebas nam!Partizan se ne bira kao Zvezda, pod uticajem porodice, drustva, brojanja trofeja.......Partizan se prosto oseti!Zato smo najbolji na svetu, zato sto u svojim redovima nemamo takve poput tebe.

duh sa sekirom

pre 12 godina

@Milos
...mozda ima necega u tome sto ti pricas ali kad izadjete na teren za Partizan ne igraju Tadic, Ljajic, Dacic, Ruzic, Karadzic itd...niti za Zvezdu ne igraju Sutanovac, Djilas, Skundric, Jeremic, Vucic itd...i realno koliko god je Partizan u vasim ocima smesan i slab za vas je BARCELONA!!!
...a kad budete pogledali istini u oci i shvatite gde ste i koliko ste sami krivi za stanje u kom se nalazite mozda pocnete da napredujete...ovako su vam SVI krivi za za vase stanje sem vas!!!!

Petar

pre 12 godina

@DOVIDJENJA
Sram te bilo!!!
Sa nekih 6 ili 7 godina sam gledao medjunarodnu utakmicu Partizana sa 'nekim', i nakon prvog poluvremena mi katastofalno gubimo. Ja onako tuzan, placem i bacim zastavu u smece. Cale (nije navijao za Partizan, niko u familiji) samo sto me nije prebio. Izvadio zastavu, vratio mi i rekao - NIKADA vise nemoj tako nesto uraditi.

vasa

pre 12 godina

sad, kad je klub u najvecoj krizi od osnivanja.
(Ronin, 10. decembar 2011 22:50)

Pa to ste govorili i prosle sezone, i pretprosle... Ponavljate se!!!

s.

pre 12 godina

Ta vasa filijala vas je 6 decenija ponizavala,zato i dalje ima ubedljiv skor u derbijima.Iz kandzi te filijale ste izasli pre 3 godine,a ponasate se kao da ne znate da je to istina ziva...
(Nenad, 10. decembar 2011 21:39)

nenade, o cemu ti pricas?! 60 godina? nesto sam bio zauzet faksom, ribama, slavljem nakon 15ak titula u poslednjih 20 godina, LS, ovim-onim. mora da sam propustio nesto bitno, a?

diznilend nema alternativu

pre 12 godina

@Miloš 65 je lepo obrazložio sadašnje stanje stvari u državi i u sportu i šta može sutra da dočeka SD Partizan a po plusevima i minusima koje je dobio možete zaključiti u kojoj meri su "grobari" zaposeli vest o Crvenoj Zvezdi.Dokle ti kompleksi...
(dača, 10. decembar 2011 22:43)

Izvini molim te, po cemu je ova vijest ekskluzivno "vasa"? Ako se ne varam, u naslovu se pominje i partizan, i to pobjeda istog, naravno da cemo da "zaposjednemo vijest". Druga je stvar sto je ta vijest daleko nepovoljnija po vas, nego po nas, pa se vrsi zamjena teza. Nista mi nismo zaposjeli, nego ste vi demoralisani, pa nemate snage da i sami zaposjednete...

A, ako vec pricas o kompleksima, precesljaj malo vijesti iz proslogodisnje lige sampiona, i ucesca partizana u istoj, u kojom se nijednom rijecju nije pomenula CZ, pa opet niste propustili priliku da skacete ovuda sa "hahaha" komentarima.

U to ime... HAHAHAH!

Дејан

pre 12 godina

Да се јави и један горбар који не ликује! Док код наши тимови не буду бар мало равноправни са европским ово је све јадно. Нема те радости кад видим каква је лига и кад видим да Звезда пропада. Само кад су јаки и изједначени Партизан и Звезда јак је и наш фудбал.
Шта треба да уради Звезда. Да са окупе сви који нешто значе и да виде да ли могу дугорочно, да реше питање финанисирања клуба. Ако претпоставимо да могу, да рецимо, могу да обезбеде сваке године 5 милона евра. Онда, друга ствар је да одаберу квалитетног, тренера, и да га вежу за клуб на 10 година. Треће, не треба да им буде циљ да следеће године узму титулу, јер ће онда сав буџет да потроше на неке стране играче, можда и узму титулу али нису решили проблем.
Проблем се решава тако што се направи систем, да Звезда има све омладинске селекције, да играче са стране узима талентоване клинце које убацује у омладинске погоне, и да се са таквим играчима ради дугорочно.
То је радио Фергусон у МУ, он није 86 купио неке светске звездем већ је правио такву пројекцију клуба, тако да за пет-шест година почне да доминира не само у Енглеској већ и у Европи. Гигс, Бекам, Сколс, све су то били клинци који су се калили у омладинским погонима, или су рано узети да се кале.
Дакле, ако хоће да се врати, Звезда мора да направи систем прављења и довођења играча, без мењања тренера, на дужи временски период.
А ако само хоће да узме неку титулу од Партизана, онда ће све паре да потроши једне сезоне на неке странце, можда јој се те године и посрећи, али ће и даље бити расуло, чим се тај тим распадне.
Размислите о томе.

Vlada

pre 12 godina

@dača
E Daco, Daco od muke ni naslov članka ne umeš da pročitaš... Evo ja ću ti pomoći: Partizan ubedljiv, poraz Zvezde. Doduše ni jedno ni drugo i nije neka vest već 5 godina!

Pa vi ne umete ni da racunate?!?

pre 12 godina

...
verujte mi da se vise radujem ovom porazu nego da smo danas pobedili,a partizan izgubio i da je razlika bila samo minus 5!! ne nisam lud,
...
(Milos 65, 10. decembar 2011 20:32)

Batice, u tom slucaju bi razlika bila 4 boda.

dača

pre 12 godina

@Miloš 65 je lepo obrazložio sadašnje stanje stvari u državi i u sportu i šta može sutra da dočeka SD Partizan a po plusevima i minusima koje je dobio možete zaključiti u kojoj meri su "grobari" zaposeli vest o Crvenoj Zvezdi.Dokle ti kompleksi...

Podsetnik

pre 12 godina

spostavilo se da ste nam vi najvernija filijala!
(antimatter, 10. decembar 2011 18:26) … Ta vasa filijala vas je 6 decenija ponizavala,zato i dalje ima ubedljiv skor u derbijima.Iz kandzi te filijale ste izasli pre 3 godine,a ponasate se kao da ne znate da je to istina ziva...
(Nenad, 10. decembar 2011 21:39)

Zaboravio si da pomenes Bari-Tokio i Tole namestio. Nemoj da padas na sitnicama.

Ronin

pre 12 godina

@ dovidjenja Decko ti nikad nisi ni bio pravi Delija,jer mi se nikad ne predajemo, i uvek smo uz nasu Zvezdu.Samo idi gde ti je bolje, takvi nam nisu potrebni pogotovo sad, kad je klub u najvecoj krizi od osnivanja.

EBI

pre 12 godina

CIRKUS "CZ" ponovo u Vasem gradu!

I ako nastupamo samo leti, zbog visokih temperatura u ovo doba godine CIRKUS "CZ" ponovo u vasem gradu!!!

Glavne atrakcije:

- Dzaja HUDINI -

- Lukic i MAGICNO saopstenje -

- Robi OTISAO a tu je!? -

- MUK severa -

Petar

pre 12 godina

@Nenad - O filijalama
Znaci tvoj zakljucak je da je za poraz kriv Partizan, tj. 'internet navijaci' sa svojim komentarim. E Tole, vraze, pa i Internet si zaposeo.

Nenad

pre 12 godina

@Nenad

Ispostavilo se da ste nam vi najvernija filijala!
(antimatter, 10. decembar 2011 18:26) Ta vasa filijala vas je 6 decenija ponizavala,zato i dalje ima ubedljiv skor u derbijima.Iz kandzi te filijale ste izasli pre 3 godine,a ponasate se kao da ne znate da je to istina ziva...

mirko

pre 12 godina

Trener Zvezde mora da napusti klub ako njegovi igraci nisu u stanju da sutnu na gol ukoliko Partizan ili Vojvodina povedu i tacka.Predsednik kluba treba da bude covek cija rec ima tezinu,covek koji je skolovan...Ovo sa Lukicem je tragedija koja je morala da se zavrsi ovako

sale jagodina

pre 12 godina

Decembar ,a kod nekog termometar pokazuje + 10,a kod nekog - 10.Molim vas javite mi pravu temperaturu , da znam šta da obučem za sutra.

Teo

pre 12 godina

Aloooo, orao javlja sa Smrskana...!
Alooooo, da li me cujete?
Ovde je -10 stepeni i sve je toliko mirno , muve su davno krepale a ne cuje se galama severnih medveda.Bas je sve nalik na Severni pol!!

deki77

pre 12 godina

Tzv. navijaci vode klub. Dok se to ne promeni Zvezda nastavlja da se gasi. Piksi, kakav je, takav je, jedini je poslednjih godina imao hrabrosti da im se suprotstavi. I odmah su osvajane titule. Uprave odlaze, a oni i dalje vladaju i tribinom i klubom. Dok se ekipa sa severa ne dovede u red nema Zvezdi buducnosti. A sve njih je stvorio upravo Dragan Džajić.
Uprava napolje. Gasprom mora preuzeti klub.

Milos 65

pre 12 godina

Koliko je smesno citate sve ove komentare grobara,a verovali ili ne,ja sam brojao i ima ih mogu slobodno da kazem 70% !! B92 citam godinama,redovno po 20 puta dnevno,ali retko komentarisem,no ovoga puta sam jednostavno osetio potrebu da se javim,ne da bih kritikovao moju Zvezdu i ne da bih se smejao grobarima koji po obicaju vise citaju i komentarisu nase vesti od partizanovih nego iz razloga da nesto objasnim ovoj deci. Covek sam sa preko 40 godina i vrlo dobro jos iz detinjstva pamtim kako su se godinama smenjivala ova dva nasa kluba,u staroj Jugi je bilo jako vazno ako vec nisi prvi da budes barem ispred komsije,a sada u ovoj nasoj srbiji naravno se racuna samo titula!!! Ovo su sve sami balavci i deca koja gledaju od danas do sutra i veze nemaju kako funkcionise sport u drzavi!! Ovo sto je da kazem danas zadesilo Zvezdu, sutra vec isto to ceka partizan,pitanje je samo dana kada ce se sve okrenuti. Svi grobari se samo iz prica secaju vremena kada je Zvezda harala i osvajala titule i spominju Miljanica,dzajica,Babarogica.....Malo njih zva da je to bilo vreme kada su i najveci drzavni funkcioneri bile delije i jesu to bila vremena kako oni kaze kada je Zvezda bila drzavni projekat.Ovo je neko drugo vreme,sa drugim ljudima u drzavnom vrhu,sportu i samom fudbalskom savezu koji su veliki grobari i vreme kada se se Zvezda godinama rusi i unistava u svim mogucim sportovima,a u partizan se gura i partizan se gradi isto tako i sva sportska drustva,naravno najvise u fudbal i kosarku sportovi u kojima vladaju godinama bas kao i u vaterpolu i..... Osvrnite se godinama u nazad pa ce te videti o cemu vam pricam!! kako danas partizan ima Tadica,Ljajica,Dacica....i na kraju Karadzica i Djurica kojima niko nista u drzavi ne moze i ne samo to nego ne sme ni nista ruzno da se napise u stampi,tako je Zvezda imala,Dzajica,Miljanica,babarogica i ostale iz drzavnog vrha i bila mocna!! Ne kaze se za dzabe da nicija nije do jutra gorela i da sve okrece tako ce i doci dan kada ce se prvo promenuti stvari gore u vrhu a samim tim se menja i sve iz korena i dan kada ce se ubijati partizan u svim mogucim SD,a Zvezda ce se preko noci podizati i postajati mocna!! Znam da mnogi od vas sada kazu DA,ALI JUCE,e deco isto je to i moj sin govorio pre par godina,a danas.....Nama se sve srusilo preko noci,i vama ce isto,verujte,jer tako je bilo,tako je danas i tako ce biti uvek!!! Zvezdu su krali i razvlacili i niko im ista nije mogao,otisli ostavili rasulo i opet nikom nista i niko ne odgovara,samo je osvanuo dan kada je objavljeno to sto je objavljeno i tu je krenuo sunovrat celokupnog SD CRVENA ZVEZDA i podizanje SD PARTIZAN,tako ce doci dan kada ce izaci na sunce sve sto se radilo ovih godina iza vasih ledja,niko nece odgovarati bas kao sto i kod nas niko nije odgovarao,samo ce te patiti isato kao i mi. verujte mi da se vise radujem ovom porazu nego da smo danas pobedili,a partizan izgubio i da je razlika bila samo minus 5!! ne nisam lud,jer ovo je poraz u najbolje moguce vreme,poraz posle kojeg ce se mnogi koji su ziveli u iluziji da rade dobro,odlicno,da dovode dobre igrace ali eto oni nikako da se uklope... Lepo je robi rekao,hoce Zvezdu sa Zvezdinom decom i da nam se nikada vise ne ponovi da igramo derbi a ana terenu da imamo samo jedno dete iz nase skole,to je ono za cim zudi i dzajic i to je ono zasto se |Dzajic i vraca u Zvezdu jer i jedan i drugi pamte Zvezdu kada su u njoj igrali pravi Zvezdasi koji jedino znaju kako se gine za Zvezdin grb i kao sto sau se tada odrekli premija i rekli ne treba nam mi igramo za slavu,a adanas dovode razne polovnjake iz J.Amerike da kazem Brazila zatim iz afrike i ne znam ni odakle vec,bacaju se milioni, a nasa deca sede,odlaze,kradu ih i ne docekaju da zaigraju za samo njima Sveti grb! Informacije koje imam jesu da ce se od sutra na transfer listi naci skoro svi,da ne kazem svi igraci,Dzajic,Lukic,Robi i jos neki Zvezdasi nocas spavati nece. Zahvalice se svima pocevsi od:Vilotica,Kaludjerovica,Mzenge,Evandra,Borhe, Kadua,Duimitrijevica,Vesovica,Reljica,Adija i jos par igraca ce dobiti otvorena vrata,Lazovic se prodavati nece,pa za ovih 10-15 igraca neka se da kazem sakupi 6-7 milona i za te pare pokusati da dovedu na 1 godinu Lukovica,Ninkovica uz Lazovica,Cosica,Mijailovica da kazem uz iskustvo ugurati u prvi plan Zvezdinu decu poput vec pomenutog Mijailovica,Causica,Jankovica,Stankovica i graditi novu Zvezdu,porodicu,tacnije vratiti Zvezdu onakvu kakava je bila dok je osvajala sve sto se osvojiti moze,da Zvezdina deca igraju,da disemo kao porodica i da zivimo svi za jedan cilj,za nasu ZVEZDU! Kao sto rekoh,dosta je bilo laznih pojacanja,od sutra ce Zvezdu nositi Zvezdina deca i na njima ce se graditi nova Zvezda koju smo davno izgubili,ali Bogu hvala jos uvek imamo ljude koji znaju i svim srcem hoce da vrate Zvezdu na pravi put!!!

Ivica isic

pre 12 godina

Volim Zvezdu, ceo zivot cela moja porodica zdusno bodri ovaj klub. Nazalost moram priznati da je partizan poslednjih godina dominantan u skoro svim sportovima. Zvezda je sada vec istorija u ekipnim i individualnim sportovima

mali princ

pre 12 godina

...sve bi ovo bilo podnosljivo za SDCZ da se nisu na pocetku sezone onoliko palili Lukic, plavi djecak i ostali kako nece biti premija za drugo mesto i kako samo titula dolazi u obzir...kao i ovi iz hibridnog klub sa Cokijem i Karijem kako idu na 3 titule i da ono sto smo mi osvojili "osvojili smo"...zato sledece sezone dobro pazite sta najavljujete, jer ovo sad je prava smejurija za vas gani.

DOVIDJENJA !

pre 12 godina

Godinama sam visdio na Severu i kao momak od 28 godina veoma sam se malo radovao. Cak i kad kuci dodje moj me otac zeza kako je bilo, koji je rzultat, kako je Partizan igrao???!
Osecam se tuzno i depresivno. I onda sam morao da ucinim nesto sto moze biti "ponistenje samog sebe" ali kad razmislim to je i Zvezda uradila pa zasto bih da patim. Navijam za fudbal i necu da prizivam zlo! Necu vise u zivotu krociti na Sever a nikad nisam kao brojne druge uprsaudarajuce Delije dobio kartu besplatno.
Od danas se prikljucujem mome starom i mladjem bratu. Od dans proglasavam da idem na Jug, da sam njihov fan! Od danas sam odlucio da necu da cekam ceo zivot da se radujem tituli i duploj kruni! Od danas ucim grobarske pesme i danas idem na Terazije da kupim nove sampionove rekvizite. I ocekujem leto sa + 10 , taman da se spremim za Ligu sampiona!
A vi, putujte sa vladikom, pardon igumanom!
Dosta je bilo, dara je prevrsila meru.
Nadam se da ce cu sebi moci da kazem da sam grobar kad dozivim sa radoscu u junu svoju prvu duplu krunu!
A vi zivite u istoriji,zivite i dalje od istorije!
I ponosno kazem:
"PARTIZAN JE SAMPION!"

todos

pre 12 godina

Ne treba da kažnjavaju gostujuće navijače. Trebalo je njima dozvoliti da dođu isto kao što su Irci bili u Beogradu.
Stanem danas kraj puta i posmatram povratak navijača i igrača iz Lučana. Sila se sjurila ka centralnoj Srbiji sa sve policajcima. Kad odjedared kroz svu tu silu naiđe kanta od mini autobusa, ono FK Metalac!!!

slobodan

pre 12 godina

Zvezda konacno mora da se olobodi imperativa da mora da osvoji titulu. U mirnoj atmosferi treba da stvara novi tim u kome ce pretezno da igraju Zvezdina deca koja su nesporni talenti a koja ce uz podrsku vatrenih navijaca vrlo brzo da vrate Zvezdu na staze uspeha.Treba prestati sa hajkom na Toleta Karadzica i vratiti gospodstvo u ovom velikom klubu.Navijace edukovati da vole Zvezdu ali i da postuju protivnike.

metla

pre 12 godina

bruka.neko ce kupiti zvezdu za sitne pare i zahvaliti se lukicu i adzicu na ispunjenom zadatku-dovesti zvezdu do dna.nikad nismo bili slabiji u nasoj istoriji.fudbaleri trece klase,trener pocetnik a u upravi lopovi

mekinro

pre 12 godina

Tako je to kad "navijaci" vode klub! Da li ce neki od anonimnih vodja sa Severa odgovarati za to sto je podrska davana pogresnim ljudima dok su neki drugi oterani iako se sada jasno vidi da su bili bolji izbor od ovih slepaca u upravi i timu? Naravno da ne, jer to su ljudi bez lica i imena koji se za mnogo sta pitaju a ni za sta ne polazu racune!

Ponosno kazem svima :)

pre 12 godina

Specijalno za beogradsku Barselonu,od Humske 1... Idemoooo ruke gore,salove oko vrata :) i pesma od Rade Manojlovic DESET ISPOD NULE NAPOLJU :))))) DOMINIRAJ !!!!!!

ufsh

pre 12 godina

e gani gani, samo se vi smejte za samrok, mi gubimo ali barem izlazimo u evropu i sticemo kakvo-takvo iskustvo, a koliko to znaci vidi se posle u derbijima, jbg...

Draganche

pre 12 godina

Totalni raspad sistema, ali totalni... ej bre 10 bodova zaostatka posle pola prvenstva, pa ovako losi nikada nismo bili! Lako je sad reci nek se svi tornjaju, pocev od Lukica preko Robija do prvog tima (realno niko tu pojma nema tako da to nije sporno)... ali se pitam - sta posle? Katanac u bravu i razlaz kud koji mili moji? Eh da bar neko hoce da kupi ovaj raspali klub za jedan evro i da uvede neki red...

munižaba

pre 12 godina

Cek,pa ovo nije logicno,pa zar grobari nisu pricali da je Vojvodina Zvezdina filijala?Kazu Spartak i Vosa Zvezdine filijale,a ovi nas pobedise,gde je tu logika i zdrav razum?Od onih ekipa za koje svi znamo da su Partizanove filijale, Partizanu je uzeo samo bod upravo Metalac prosle sezone kada mu je trebalo za opstanak a Partizanu bodovi nisu bili vazni.Od svih prica o filijalama,kako prolazi vreme,pokasuje se da je istinita prica samo o Partizanovim jer slika postaje sve jasnija,Zvezda gubi i od timova za koje se pricalo da su njena filijala...
(Nenad, 10. decembar 2011 16:27)
Pardon, nije Vojvodina Zvedina filijala, već je Zvezda Vojvodinina filijala, a uskoro možda i Spartakova.

Nenad

pre 12 godina

Cek,pa ovo nije logicno,pa zar grobari nisu pricali da je Vojvodina Zvezdina filijala?Kazu Spartak i Vosa Zvezdine filijale,a ovi nas pobedise,gde je tu logika i zdrav razum?Od onih ekipa za koje svi znamo da su Partizanove filijale, Partizanu je uzeo samo bod upravo Metalac prosle sezone kada mu je trebalo za opstanak a Partizanu bodovi nisu bili vazni.Od svih prica o filijalama,kako prolazi vreme,pokasuje se da je istinita prica samo o Partizanovim jer slika postaje sve jasnija,Zvezda gubi i od timova za koje se pricalo da su njena filijala...

Neuporedivi

pre 12 godina

И нема везе што Звезда нема везе
нема везе што сам пијан ја
нема везе што поново смо други
јер за Звезду живот даћу ја

И нема везе што Звезда нема везе
нема везе што сам нервозан
нема везе што поново смо други
јер Звезду лудо волим ја

И нема везе што гробари су бољи
што се чује напред партизан
нема везе ко им ј... м....
јер Звезду лудо волим ја.
(Za sve vas koji ste zaboravili sustinu, 10. decembar 2011 15:44)

Suština je tvoja praznina...

saaaaaaanja u hiljadu boja,saaaaanja _____ ligu šampiona, i opet

pre 12 godina

Veliki Žuti je za Hrvate u šali ispričao i jedan detalj iz života u srpskoj prestonici.
- Svaki dan iz Novog Beograda idem ka Marakani i prolazim pored Partizanovog stadiona. Kada mu se približim, uvek u sebi pomislim: „Došao sam ovamo da biste vi bili drugi!“
Tananannananninanana RP RP

pene-trator-deepovani

pre 12 godina

Ma pustimo mi sad sve te sporedne stvari,nego da vidimo sta ima od onog sto neko ovde vec danima ponavlja...."Jel dolazi Dzaja? Nema nikakvih vesti vec par dana pa se brinemo".

Stari čiko sa Maximira

pre 12 godina

E tako... Ajde sad Robi polako odakle si dosao....Ovo je igledalo Adzinig rada sve ove godiine.Da se Dzaja vrati pod hitno.
(Deda Milutin sa Marakane, 10. decembar 2011 15:22)
Ne,ni za boga da nam ga šaljete.Samo ga ostavite sebi u Beogradu,imamo takvih kao on na svakom uglu!!

armature

pre 12 godina

A sto i kad izgube blizanci, oni su u naslovu subjekti?
Sto nije naslov: Pobeda Vojvodine/Vojvodina rutinski protiv drugoplasiranog/ili tako nesto???
Pa nece vas valjda gepekovati kozne jase?

Delija

pre 12 godina

Kako mi je drago što je zvezdino "dete" Ljubinković zabio gol "svom" klubu koji mu je verovatno uništio karijeru kada nisu hteli da ga puste u Ajax kao 16-godišnjaka već su reketirali njegove roditelje. Samo vi dižite Džaju u nebesa, uništio je svu zvezdinu decu koji nisu hteli da budu njegovi robovi.

lakikv

pre 12 godina

Ladno traze da im se vrati Dzaja!Covece gde je vama mozak?Vi ono bese imate najvece legende,najbolju istoriju a ovamo vrtite iste ljude(mafijase),sad vidim koliko te zvezdine zvezde vole isti taj klub kada su ga doveli na ove grane. Ali stvarno mi nije jasno!

milan grobar

pre 12 godina

Prodajte ceo tim. 3-4 godine igrajte sa klincima od 17 - 18 godina. I isplatice vam se. A ove uobrazene fudbalercice ako ne mozete da prodate( posle ovakve igre sumnjam da ce neko i da ih kupi) vi oterajte. Meni je bilo muka da ih gledam kako se vuku po terenu. Nema jakog Partizana bez jake Zvezde. A i Partizan je daleko od jakog.

grobar

pre 12 godina

ja stvarno ne znam kad ce taj naj veci Srpski klub konacno postati sampion SRBIJE koliko se ja secam nikada nisu bili mozda imaju desetogodisnji plan kao KK LIMENKA

grobar zlobni

pre 12 godina

sve sto smo zeleli
sve sto smo hteli
to su nam dali
crveno-beli

je l se secate vi one vase smesne himne, je li i vama smesna ili ste je izbacili zbog dvolicnog teksta.

krs i lom

pre 12 godina

GFrobarcici smirite se ,sta se lozite?!Lepo je Golac pre neki da nrekao,ispadnete smesni protiv Samroka a onda se ponosite pobedom protiv Zvezde.a Zvezda jad i beda.Taman kako je i ocenio negde 3-4 evropska liga.

XXL Grobar

pre 12 godina

Svaka cast Vosi na zasluzenoj pobedi.Pokazalo se i danas da Zvezda bez Kadua nema igru kao i da je Lazovic mozda i najveci promaseni talenat ikada.Ipak mislim da je ovih -10 previse i jedva cekam izbore u drzavi kako bi se drugi klubovi ocistili od uticaja crno belih,tada bi razlika bila -3(derbi) i Zvezda bi uz pojacanja na prolece mogla da se revansira Partizanu na JNA i dodje na nulu.Komsije su ionako u rangu Irskih konobara.Svaka cast jos jednom Vojvodini,bili su bolji i pokazali su da igraju posteno kao i moja Zvezda a vi Delije glavu gore,nije sramota kada najveci i najtrofejniji srpski klub izgubi-sramota bi bila da se mi zvezdasi sada ne ujedinimo i da ne pruzimo jos vecu podrsku klubu i jos vecu kritiku upravi.Zvezdo volim te!
(zvezdas, 10. decembar 2011 15:18)

Kako jadan i bedan komentar - da nije sudija razlika izmedju Partizana i vas bi bila bar duplo veca, a vi bi sto se tice ciscenja trebalo prvo da krenete od sebe i ljudi koji vas vode, mada kad procitam komentare kao sto je tvoj mislim i da zasluzujete jedni druge - uprava sa Lukicem vas i vi takvu upravu. Kao preslikani ste.
Ovo ostalo buncanje o vasoj pobedi na JNA pa da dodjete na 0-u necu ni da komentarisem - valjda ces se i sam sabi smejati kad se povratis iz nesvesti a tad pogledaj na tabelu i vidi da je tamo -10.
Nas rang su mozda konobari a ti sam zakljuci sta je onda vase merilo.

I da - cudi me da nisi Tola pomenuo - pa nemoj to da nam radis, tek smo se navikli.

TIGER

pre 12 godina

A ko je pobedio sinoc na treningu? Koliko golova su postigli Mezenga, Kaludjer, Borha... "maestro"? Mislim, stvarno vam je nepotpun izvestaj sa treninga. ranije ste ih bolje opisivali... :))
Secam se svojevremeno izvestaja sa CZ (plavi pobedili zute 5:3, pa nabrajali strelce...)
Salu na stranu, ali JAKO STE LOSI!!!
Nadam se samo da ovaj poraz nece dovesti do ostavke Lukica, Robija, Vesica ili nekog drugog iz uprave... To ne bi valjalo za Partizan...
Jel zna neko kad startuje Balkanska liga? :)))
I molio bih Adzica da se javi i obajasni kako je to CZ ukradena i ova titula...
Sledeci trening igraca CZ bice u kasnim nocnim satima izmedju 4-5 ujutru, kako bi se sprecile posete nezvanih gostiju, u isto vreme bce nekoga i u kancelariji kluba... :)))

vaske

pre 12 godina

Tako vam je to kako bi se reklo metaforicki kad od "g..... hocete da pravite pitu". Robi forsira sistem igre za koji nema kvalitet igraca a jedino resenje sada kad je sve propalo rasprodati sve koji se mogu prodati osim zvezdinih klinaca i ostaviti samo Lazovica i Evandra mozda i Kadua , pustiti klince iz omladinske skole, dovesti Dzaju, pozabaviti se pitanjem Robija da li uopste moze to da postigne ovde sto je zamislio a ako nemoze dovidjenja jer ovaj stil igre u pocetku je i funkcionisao ali sada izgleda jadno i sem poseda lopte nista drugo ne funkcionise.

Srbin

pre 12 godina

Kada budete konačno prestali da se bavite Toletom i Partizanom i počnete konačno da se bavite svojim prvim timom,podmlatkom i finansijama biće boljih rezultata.
P.S.Derbi je bio savršen za nas grobare.Dobili ste nepostojeći penal(poslednja 42 prvenstvena derbija nije sviran penal za Partizan),izgubili,demonstrirali nesportsko ponašanje gadjanjem bakljama našeg golmana i nedozvoljavanjem protivničkoj ekipi da ode u svlačionicu na poluvremenu.NE MOŽE NA SILU!!!

Konda

pre 12 godina

Иронија је када Рада Манојловић сними песму " Маракана" , а поред тога пева и песму 10 испод нуле напољу ! :D

dusan

pre 12 godina

Bajkovic, Petkovic, Vesovic, Adi, Dimitrijevic, Evandro, Borha, Kaludjerovic - MARS IZ ZVEZDE!
Mijailov, Lazovic - OSTANITE U ZVEZDI!
Od 11 danasnjih igraca, 9 meni ne bi igralo ni za ulicu! Jadna li si moja Zvezdo :(

CartmaN

pre 12 godina

Замолио бих навијаче првака галаксије да остављају коментаре и своје виђење утакмице. Већ пар година те коментаре читам негдје до новембра, децембра, и онда затишје... Сретни, задовољни, суђење, тренер, Гаспром, Толе...

Komedija je završena

pre 12 godina

Lukiću, čekamo saopštenje. Šta kažete, gosti uspešniji, jedino ne pominjete odličnog gosta Vojvodinu. Crvena zvezda odlična, ali 2:0 je za Vojvođane. Mislim da je Babarogić kriv. Trebalo je da sudi onaj Nišlija, koji nije video penal, ali ga je dosudio. Kod vas u redakciji tuga. Znam.

veliki strumf

pre 12 godina

Robert Prosinecki je totalna neznalica. Nadam se da je to sada svima vama jasno, iako o tome pisem mesecima unazad. Igramo najruzniji i najsporiji fudbal na svetu, bez ideje, bez zara, bez sansi. Drago mi je sto smo izgubili jer je sezona ionako izgubljena a ovo je pravi trenutak da svi, pocev od Lukica i Robija ekspresno napuste Zvezdu, da se vrati Dzaja, dovede pravog, iskusnog trenera koji ce da stvara tim i igru za "sledecu sezonu", i koji ce prvo da istera Bajka, Petkovica, Kaludjera, Borhu, Kovacevica, Reljice, Vesovice i ostale treceligaske igrace i pocne bukvalno od nule, jer ovogde smo sada i jeste NULA, dno dna!

star wars

pre 12 godina

nivo srpskog fudbala je na nivou bdp i o ligi je izdasno govoriti , ovi sto dizu u nebesa partizan ,imaju veoma kratko pamcenje svoj sramota po evropi , ja bih najvise vole da partiza igra svake sezone ls a zvezda le jer bih onda znao da nas fudbal ima sansu a ovako ode mast u propast i dzaba ste krecili

Sale

pre 12 godina

Ne razumem one koji traže da svi odu iz Zvezde sem Prosinečkog. A šta je to Robi uradio za ovih godinu dana pa je zaslužio da ostane? Kakvu to igru Zvezda igra danas? Navodna pas igra...do protivničkog šesnaesterca a onda raspad sistema! U početku je to i ličilo na nešto ali kako vreme odmirče sve je gore i gore! Svaka čast Robiju kao igraču ali kao trener nije pokazao ništa! Lukić pre nego što spakuje kofere neka proda ovaj tim za 20 miliona evra (pošto tvrdi da je to tržišna vrednost ovih igrača) pa onda neka se tornja! Ubaciti Zvezdinu decu. Ova sezona je davno izgubljena, valja sa Džajom kao predsednikom i Muslinom kao trenerom praviti novi tim

meekee

pre 12 godina

Drzavljanstvo za Oumaru 'el manjifiko' i za Merebashvilija 'el magiko' - Dacicu reaguj!!! Kad je ministar mogao licno da uruci 'el maestru' posle dobrih igara protiv Metalca i Mladog radnika, onda su i ova dvojica sad vise nego zasluzili!

Mirko

pre 12 godina

Sve cestitke fudbalerima Vojvodine na apsolutno zasluzenoj pobedi.Cini mi se da su nas pobedili sa pola snage sto sa ovakvom Zvezdom apsolutno nije tesko.
E ajde da sada mi navijaci Zvezde pricamo malo o nasem fudbalskom klubu.Pogledajte tabelu i lako je videti da smo sa timovima koji su medju prvih pet na tabeli(ne racunajuci nas)imali sledeci ucinak:porazi od Partizana, Spartaka i Vojvodine i nereseno sa Radnickim i Slobodom.Imali smo prilike da gledamo sve te utakmice i kazite mi na kojoj od tih utakmica smo dominirali,stvarali sanse,sutirali i sl.Ni na jednoj.A kako kada imamo ovakve fudbalere.
1.Bajkovic-sve osim golmana
2.Mikic-korektno moze da odigra ali je problem jer nemamo drugog desnog beka pa mora da ga menja Vesovic
3.Petkovic-njegov ucinak danas je dva centarsuta koja su isla u gol aut i driblinzi kada sa loptom izlazi van
4.Kovacevic-ne moze da doda loptu na dva metra
5.Vezni red-meni je veoma smesno sta nasi vezni igraci dodaju loptu unazad umesto da krenu sa njom napred.Sta li to bese dribling?
6.Borha-sporijeg igraca od njega nisam dugo vidio.Sta li on igra?
7.Kaludjerovic-covek kao krene u dribling i onda se saplete od loptu
Na kraju krajeva navedite mi slucaj kada se neki igrac Zvezde oslobodio dva protivnicka igraca i sutirao i dao gol sa dvadeset-trideset metara.Definitivno 95% fudbalera Zvezde nemaju pojma o osnovama fudbala(centarsut,dribling,sut,otvaranje i sl.).Kao vrhunac svega toga dolazi Vladan Lukic.Stavima na stranu sve price o favorizovanju Partizana(kroz njegove filijale i sl.),Toleta kao grobara srpskog fudbala i dr.Pitajmo Lukica da nam kaze koji su njegovi rezultati?Nije problem ne osvajati trofeje jer se to desavalo i vecim klubovima od nas.Problem je ako on toliko voli Zvezdu zasto nije ispunio nista od svojih obecanja.Zasto nije objavio ko je i kada potpisivao sa Zvezdom stetne ugovore,ko je i kada napravio toliki dug(mada ga je i on najverovatnije jos povecao).Na kraju krajeva zasto nije kao castan covek otisao iz kluba kada je u njega stigao Goran Vesic.Trebao je da kaze "ljudi,taj i taj iz drzave ili odakle god postavlja Gorana Vesica u klub a znamo kako je doticni covek unistio KK Crvena Zvezda".Pitam ja Vas dragi moji navijace Zvezde gde nestade Ratomir Dujkovic koji je stajao rame uz rame sa Lukicem?
Ma mogao bih tako do sutra ali me dusa boli kada vidim sta se desava sa Zvezdom.Nije problem ni sto smo izgubili od Vojvodine ni od Partizana ni od Spartaka.Problem je nacin na koji smo izgubili a pitajte nas starije da li ikada Zvezda u svojoj istoriji bila slabija?Teska srca cu Vam reci da nije i verujte mi da jedan jedini razlog za to lezi u nama samima.

Dušan

pre 12 godina

Posle Bobana i njegovog velikog hita, jos jedna zvezda sa zvezdnog neba...
uzivajte...http://www.youtube.com/watch?v=BSk7d5enzA4

P.S. stvarno ste isti ko grand, ustvari vi ste preteča granda...

lukicu brukas srbiju

pre 12 godina

Lukicu i kompletna uprvo vi ste bruka i nista vise,kako bre vas nije sramota da se bogatite na racun zvezde mars bre iz cluba licemeri jedni,spasite zvezdu ostavkom mars bre iz zvezde

Za sve vas koji ste zaboravili sustinu

pre 12 godina

И нема везе што Звезда нема везе
нема везе што сам пијан ја
нема везе што поново смо други
јер за Звезду живот даћу ја

И нема везе што Звезда нема везе
нема везе што сам нервозан
нема везе што поново смо други
јер Звезду лудо волим ја

И нема везе што гробари су бољи
што се чује напред партизан
нема везе ко им ј... м....
јер Звезду лудо волим ја.

Lukicu_ostani

pre 12 godina

Skor Zvezde sa prve 3 ekipe (sve 3 na marakani igrala) 012 uz gol razliku 1:5 gol razlika, a sa prvih pet ekipa 023 2:8... I onda Tole kriv...

Pedja J7

pre 12 godina

LUKIĆU AJMO...NAĐI ADŽIĆA PA BLEJITE!!!

U Zvezdi da ostane samo Robi, a od igrača Lazović, Mijailović, mali Janković...da im se priključe Ožegović, Čaušić, Stojković i svi ostali iz omladinaca...
MENI KAO NAVIJAČU OVA SEZONA JE PROPALA, SVEJEDNO MI JE DA LI JE ZVEZDA 3 ILI 8, KAD NIJE 1.
Zato neka na proleće igraju deca, titula je već izgubljena, i da stvaramo tim za budućnost! Ovih +10 partizana je idealna šansa da se PRESEČE!!!

Srki

pre 12 godina

(zvezdas, 10. decembar 2011 15:18)
hahaha...Sta je sada?Metalac pustio Partizana jel?Kada bi se ''mali'' klubovi ocistili od nasih i vasih uticaja Partizan bi opet bio sampion ali sa manjom bodovnom razlikom a vi ne bi videli dalje od 5-6 mesta sve ove godine!Bolje razmisli o (ne)kvalitetu igraca koji igraju u tvom klubu,o treneru,o predsedniku narocito!Prvo svoje dvoriste...

Cone

pre 12 godina

Nista sad hit postaje 10 ispod nule napolju :D
ako nista bar nema nekih pjesmica gdje se spominje -15,-20.... tako da delije mogu da budu mirne ;)

inijesta

pre 12 godina

brrr...robi,napolju je dvoznamenkasti minus.Šalu na stranu,dobro po upravu što se utakmica igrala pred praznim tribinama,jer bi se sa zapada orilo uprava napolje,a plaćeni sever bi ekspresno reagovao igrate ko p...e.

Kol

pre 12 godina

Pa sto jos treba da se dogodi da bi "najveci srbin svih vremena" Lukic i kompanija oko njega otisli iz Zvezde, sta da nas dobije Novi Pazar!?!?!
Vojvodini svaka cast na pobedi!

posmatrac

pre 12 godina

Gledam Zvezda-Vojvodina, ovaj sudija samo sto nije poceo da sutira prema golu Vojvodine. Zao mi je igraca Zvezde oni mogu mnogo vise. Oseca se na njima veliki teret. Posebno one publike koja je dosla na zadnji trening i
koja trazi da oni posle rezultatskog neuspeha stanu pred njih a ovi da ih ponize. Nebih voleo da imam sina koji igra u Zvezdi.

Rale P.F.C.

pre 12 godina

E, moji c I .ani, pa vas i vasa filijala na vasem stadionu oduci od fudbala! :)
Steta a bili ste prvaci vasione evo pre tacno 7309 dana.
Lukica za dozivotnog predsednika.
Smej smej smej uvek se smej, najvise volim ...

vratite Džaju!

pre 12 godina

Sramota je ko sve igra u Zvezdi! Igra Zvezde je nula! Sa ovakvim igracima ali i trenerom i ne moze se vise. Robi je bio vrhunski igrac ali kao trener u Zvezdi nije pokazao nista.

Pljujete prvaka evrope u kosarci

pre 12 godina

Sledeci put na prolece oblecite bunde,posto je mnogo postalo ladno na vasem stadionu,-10,ko je gledu utakmicu Partizana videla se dominantnost,a oni pricaju nesto sto je glupo potpuno,bilo ko da im dodje nema im pomoci na prolece,ce biti na Marakani seve hladnij i hladnije....))

Red Marquis

pre 12 godina

Nisam ni sumnjao da nećete napisati pobeda Vojvodine, već mora poraz zvezde.
Odrali smo ih. Kao ekipa, bez svoje bagre sa severa su nula. Mereba, Abu i Boske najbolji na terenu.

Rale

pre 12 godina

Molim svakoga ko i dalje brani Prosinečkog da nam obrazloži šta je on to konkretno doneo Zvezdi?! Šta je to tako čudesno u igri Zvezde pa i dalje čujem:"Nek ostane Robi"?!
Molim vas, dali smo 5 golova Metalcu, to je najbolja partija Zvezde u ovom delu sezone i samo je tu Evandro odigrao pristojnu utakmicu, što naravno uopšte nije teško. Kome je bilo potrebno da od Evandra pravi fudbalskog velemajstora i da na njemu zasniva igru? Ko je insistirao da se dovede Dimitrijević - Prosinečki naravno. Šta smo videli od Dimitrijevića? Pa, ništa naravno! Ko je Bajkovića, čoveka koji kod iole pametnog trenera nije mogao ni da priđe terenu, ubacio u prvi tim? Opet Prosinečki.
Dalje, jedva smo pobedili Hajduk iz Kule i Rad, samo pukom srećom smo tu izvukli 6 bodova inače bi zaostatak za Partizanom bio zapanjujući, rekordan! Nismo bili u stanju da pobedimo Slobodu i Radnički, a Vojvodina i Partizan su nas ponizili na vlastitom terenu! Pa, jel moguće da neko posle svega može da kaže - Robi ostani?! Jel moguće da neko još veruje Lukiću kada u svojoj paranoji optužuje ceo svet?! Osvestimo se ljudi!

Sajonac

pre 12 godina

Eto vam vaše priče o Zvezdinim filijalama. Jedini klub koji ima filijale je Partizan. Dabogda Zvezda završila prvenstvo na petom mestu. Živeo Radnički. Bravo za Vojvodinu.

mrmot

pre 12 godina

Potpuno zasluzeno ce Partizan uzeti novu titulu. Prvo, imaju kvalitetniji tim (iako su i oni u evropskim okvirima ocajni za ovu nasu ligu su Barsa), i drugo, mozda i vaznije mnogo su organizovaniji i finansijski stabilniji. Definitivno je vreme da Lukic ode i da povede sa sobom sve redom do ekonoma! I Prosinecki treba da ide, realno i nema neki tim ali taj tim kakav god da je mora da igra pozrtvovanije i motivisanije a to je posao trenera.
E sad i ako dodje nova uprava mora da bude dovoljno jakih i uticajnih ljudi da iskljuce razne menadzere i "vodje navijaca" iz upravljanja klubom a ne znam koliko je to realno da se desi... Sve u svemu ne vidim neku svetliju buducnost Zvezde uskoro.

nervni slalom

pre 12 godina

Gani, kad ćete, bre, već da osvojite tu tvrđavu??? Stvarno je neosvojiva...
(Marko FKV, 10. decembar 2011 15:02)
Dobar, skroz!

Losmi

pre 12 godina

Evo sad imamo 10 bodova manje. Trazimo da se smeni Surbatovic i Babarogic. Da li ce oni biti proglaseni kao glavni krivci za poraz od Vojvodine. Mozete vi meni sad da pricate Lukic je uradio ovo ili ono. Cinjenica je da je jedino sto je uradio doveo Zvezdu na najnize grane u istoriji. Pricao je da je smanjen dug, dug je isti, mozda i jos veci. Cetiri godine (verovetno i 5 posle ovoga danas) nismo osojili titulu, imamo jednog igraca iz omladinske skole, igraju nam polu igraci iz inostranstva, doveo je Gasprom, ja sam od njih do sada video jedino reklamu na zapadnoj tribini, o Evropi mozemo samo da sanjamo, izgubili smo 6 derbija za redom, niko od nasih igraca ne moze da ode u bolje klubove od kineskih... a on i dalje tvrdi da radi odlicno i trazi razloge ove katastrofe u drugima. Sramota ne znam sta drugo da kazem.

Objektivan

pre 12 godina

Velika Robijeva greška je što je pustio Stamenog niz vodu i zamenio ga Bajkovićem. Stameni možda nije bio neki ekstra talenat ali nije bio kiksara. Bio je pouzdan, šta je moglo da se brani branio je. Mislim da bi trebalo da ga vratimo nazad ili da uzmemo nekog mladog iz naše škole kao svojevremeno Zvonka Milojevića.

Delija-SWE

pre 12 godina

...Musline sine, gde si...majka te trazi...javi se sine i vrati se...
Ps: Robi brate hvala ti za sve ali sto je dosta-dosta je!
A tebi Lukicu #..%..!!!

Strasno

pre 12 godina

Ovaj Oumaru nije imao mesta kod vas ? O cemu vise imamo da pricamo ,decko je igracina realno, gazela, brzina, tehnika,skocnost,inteligencija,agilnost...A vama je bolji Kaludjerovic koji ni u jednom segmentu igre zvanoj fudbal ne moze da prismrdi Abubakaru ....

Pablo

pre 12 godina

Vreme je da odete,definitvino,ne znate sta radite sa Zvezdom!!!
Prosinecki,je dobar pocetnicki trener,mozda za neki drugi tim,za Zvezdu nije.
Nadam se da ce Lukic,sa svojom svitom(Vesic i kompanija)otici vec sutra!!!
Sramota,velika.

Komsa

pre 12 godina

Bajkovic, Petkovic, Vesovic, Adi, Dimitrijevic, Evandro, Borha, Kaludjerovic - MARS IZ ZVEZDE!
Mijailov, Lazovic - OSTANITE U ZVEZDI!
Od 11 danasnjih igraca, 9 meni ne bi igralo ni za ulicu! Jadna li si moja Zvezdo :(
(dusan, 10. decembar 2011 15:06)
Da ne zivis u Humskoj?To je najaca ulica sto se tice ekipnih sportova.

GROBAR

pre 12 godina

Specijalna pesma za komšije i komšinice iz Ljutice Bogdana od doktora Stanoja i društva

Haris Džinović

http://www.youtube.com/watch?v=I2ipa9Q9jCY

toni montano

pre 12 godina

dragane dzajicu legendo,ako si normalan neces se vracat u voljeni klub dok lukic i kompanija haraju.vidis li da smo ga ugasili.molit te prvo ocisti nas voljeni klub od ovog zla pa jovo nanovo.jedino u tom slucaju te podrzavam. nemoj molim te se vracat dok ne vidimo ledja lukicu i ostalim grobarima naseg svetog i voljenog kluba

Mex Brutal

pre 12 godina

Jel se mozda secate jednog komentara na vest "Pobede domacina, Dinamo vec u LS"?
Evo ja cu da vas podsetim tog komentara: "Dinamo trenutno ima najjači tim na prostoru bivše države. Zbog veoma ozbiljne uprave i novog sistema kvalifikacija koje je uveo Platini, postaće redovni učesnik Lige Šampiona i finansijski će jako ojačati u narednim godinama. Jedini klub koji će moći da mu se suprotstavi je Crvena Zvezda koja polako staje na noge. Pritisak javnosti u Srbiji je ogroman da se stane na put mešetarenju ljudi iz Humske, nameštanju prvenstvenih utakmica... Sada kada su se i navijači samog Partizana uverili u to šta se radi u njihovom klubu i na koji način nestaju desetine miliona evra, potpuno je izvesno da će doći do potpunog rasula u klubu iz Humske, a verovatno i do hapšenja, oduzimanja poslednje tri titule...
Za godinu-dve duel Crvene Zvezde i Dinama u Ligi Šampiona!
Čestitke i pozdrav iz Beograda za Zagrepčane!

FC RED STAR BELGRADE
1 put prvak Sveta
1 put šampion Evrope
25 puta šampion države
23 puta pobednik kupa
Generalni sponzor: Gazprom
Stadion: Marakana (54.000)
(Mihailo, 18. avgust 2011 00:00)
# Link komentara
Preporučujem (+693)
Ne preporučujem (-282)"

Dinamo "trenutacno" gubi 1:6 uz ukupnu gol razliku u LS 3:21, a njihov bratski klub Crvena Zvezda u domacem prvenstvu zaostaje za vodecim Partizanom 7 bodova.
(Shkeni Maestro, 7. decembar 2011 22:22)

Decko samo da te podsetim sta si pisao... - 10....... :D

Nenad

pre 12 godina

Какво је мучење гледати овакав фудбал! Да ли је могуће да су ово професионалци и да примају плату да приказују овакву игру??? Боље покупити неке клинце који пикају фудбалицу по улици а немају леба да једу и тако бар учинити добро дело. Звезда доказује да када мислиш да не може лошије ипак ниси у праву... увек може!Ало такозвани фудбалери звезде, брукате клуб, брукате дрес, брукате навијаче!

zvezdas

pre 12 godina

Svaka cast Vosi na zasluzenoj pobedi.Pokazalo se i danas da Zvezda bez Kadua nema igru kao i da je Lazovic mozda i najveci promaseni talenat ikada.Ipak mislim da je ovih -10 previse i jedva cekam izbore u drzavi kako bi se drugi klubovi ocistili od uticaja crno belih,tada bi razlika bila -3(derbi) i Zvezda bi uz pojacanja na prolece mogla da se revansira Partizanu na JNA i dodje na nulu.Komsije su ionako u rangu Irskih konobara.Svaka cast jos jednom Vojvodini,bili su bolji i pokazali su da igraju posteno kao i moja Zvezda a vi Delije glavu gore,nije sramota kada najveci i najtrofejniji srpski klub izgubi-sramota bi bila da se mi zvezdasi sada ne ujedinimo i da ne pruzimo jos vecu podrsku klubu i jos vecu kritiku upravi.Zvezdo volim te!

ackoniskikartel

pre 12 godina

Svaka cast Vosi na zasluzenoj pobedi.Pokazalo se i danas da Zvezda bez Kadua nema igru kao i da je Lazovic mozda i najveci promaseni talenat ikada.Ipak mislim da je ovih -10 previse i jedva cekam izbore u drzavi kako bi se drugi klubovi ocistili od uticaja crno belih,tada bi razlika bila -3(derbi) i Zvezda bi uz pojacanja na prolece mogla da se revansira Partizanu na JNA i dodje na nulu.Komsije su ionako u rangu Irskih konobara.Svaka cast jos jednom Vojvodini,bili su bolji i pokazali su da igraju posteno kao i moja Zvezda a vi Delije glavu gore,nije sramota kada najveci i najtrofejniji srpski klub izgubi-sramota bi bila da se mi zvezdasi sada ne ujedinimo i da ne pruzimo jos vecu podrsku klubu i jos vecu kritiku upravi.Zvezdo volim te!
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (zvezdas, 10. decembar 2011 15:18)

I kad se probudish noge ti u lavor i jasesh usisivac ! Ja znam da bi vi najvishe voleli da smo u rangu sa irskim konobarima,ali dobro znate da nije tako i to vas mnogo muci ! Mi smo u beogradu protiv iraca promasili 10 stopostotnih sansi i normalno je da smo ispali,ali smo isto tako prosle godine igrali Ligu Sampiona i uzeli 10 miliona eura,pa smo mogli sebi da dozvolimo i da ispadnemo ! A vi koje drzava satro sistemski unistava ste za 20 godine igrali 2 puta Ligu Kupa Uefa,shto znaci da vas ne unistava sistemski samo ova drzava,nego i ona pre nje i ona pre ove dve !

zvezas zvezdara

pre 12 godina

Mi, ako budemo i drugi do kraja sa ovom ekipom, ja ima da se obesim na sred Terazija! A bogami i 3. mesto nam je ugrozeno. Partizan (ma koliko slab) za nas je Barselona!!!

Deda Milutin sa Marakane

pre 12 godina

E tako... Ajde sad Robi polako odakle si dosao....Ovo je igledalo Adzinig rada sve ove godiine.Da se Dzaja vrati pod hitno.

Kalimero

pre 12 godina

E sad može i 5000 vas da se skupi na prvom treningu! Prizivate Džajića, Muslina...a svima ste gu.....zalupili vrata ispred nosa. Niko vam nije bio dobar, pa ni Piksi. I njega ste oterali i isprozivali. Lepo sam rekao pre godinu dana da od Zvezdinih nezahvalni navijača ni Robi ne može ništa drugo da očekuje pa makar bio 100x zvezdina zvezda. Sada i njega terate, a vidim da vam ne valja ni Pešić u basketu. Pa ko vama može ugoditi dragi navijači CZ? Ja mislim da vi navijači nevaljate i da CZ treba da promeni većinu vas pa će Zvezdi ponovo da svane.

книнџа

pre 12 godina

Сад се видело ко је прави црвено-бели клуб у Србији! И коначно је рашчишћено око те приче да смо филијала Звезде. Једино велика штета што нам нису дозволили да присуствујемо утакмици и увеличамо победу. Само напред Војводина!

Krajisnik

pre 12 godina

A juce trening traje citavih sat vremena, treba dovesti trenera sa zavrsenim fakultetom do 40 godina koji ce ih naterati da trce i treniraju. Robija za sportskog direktora.

Milan CL

pre 12 godina

Laganica na Marakani... Ofanzivna postava na oko, malo zatvorenija varijanta, pustiš Zvezdi da "kreira" igru, ako se to tako uopšte može nazvati i onda ih uhvatiš na ubitačnu kontru. Sudija ukrao par kornera ali zadovoljan sam kakvo sam suđenje očekivao. Možda smo vam posle Bajevića oterali i Robija, videćemo, možda ćete nam jednog dana biti zahvalni na tome. Pozdrav do proleća.
JEDAN KLUB NA SVETU VOLIM JAAA

Plavi

pre 12 godina

Ovo je mozda najbolje sto je moglo da se desi jer da je ostalo -7 bilo bi opravdanje za razlicite amatere da ostanu u klubu.E sada je dosta. Od Igraca do Trenera svi napolje.Da ne zaboravim Lukica

gosn Grobar

pre 12 godina

Pozdrav zvezdasima uz pesmu Radmile Manojlovic - 10 ispod nule napolju!!

http://www.youtube.com/watch?v=MGFUd7WMo6E&feature=player_embedded#!

Z

pre 12 godina

Zvezda izgubila, Partizan pobedio, jesenja titula,ludilo....Boze zar je uopste bitno i kome su vise bitne te titule, duple krune, 10, 20 bodova prednosti...kad ce nam opet doci neki Samrok, Genk i objasniti nam neke stvari.

Sever je grobar naseg kluba

pre 12 godina

Smesno,strasno,zalosno. S.D. Crvena Zvezda, racunajuci ovde sve klubove pa i ovaj nesretni F.K je totalno unistena. Ova utakmica je vrhunac nase nemoci i nedostatka vizije rukovodstva i struke.Robi odlazi molim te.Sam. Bez da te teraju oni sa severa koji su i najzasluzniji za stanje u kom se klub nalazi. Oni koji su nebrojeno puta okrenuli ledja klubu, oni koji su instruirani zarad nekih politickih interesa, oni koji su glasnogovornici crkve i klero mafijaskih organizacija. Odlazi, sam, neukaljanog imena, jer tvoje ime je sveto u nasem klubu. Sa Lukicem i ostalim krimosima cemo morati na drugaciji nacin, nekim nekonvencionalnim sredstvima. Pre nego sto odes oteraj 3/4 svog tima, jer je isti bezvredan na trzistu i zauzima mesto nasim klincima koji gore od zelje da igraju fudbal.Napravi rez, oteraj bagru od fudbalera i idi, bicemo ti zahvalni kao nekada.

sax

pre 12 godina

Cestitam Zvezdi mesto jesenjeg vice sampiona kako je bilo moglo je i gore.Delije sutra svi na marakanu da bodrimo nase pulene na treningu tamo ce mozda neka lopta i da zaluta u mrezu.Hvala Kaludjeru,Borhi i ekipi i zelim vam jos puno godina u Zvezdi.................!!!!!!!!!!!!!!!!

Ivan

pre 12 godina

Svaka čast Vojvodini na pobedi na Marakani od 2:0,čak je i spoljna temperatura približna kao u Humskoj 1.Zvezda je od vojvođanskih klubova praktično izgubila jesenju titulu ne računajući derbi sa crno-belima.Što bi neko rekao Partizanu još treba 12 pobeda u 15 mečeva da bi osvojili titulu, a verovatno i manje,jer i Partizan i Zvezda i Vojvodina gostuju u Kragujevcu na proleće.Spartak,Javor i Jagodina uvek daju 100% svojih mogućnosti protiv crno-belih,tako da se može samo lagano igrati,ali nikako ne ozbiljno.Svaka čast Voši i sad mi tek žao Radničkog što još neki meč nisu slavili bar još jedan gde je bio egal meč.

ciganDOgroba

pre 12 godina

Aj Roberte lagano pakjuj kofere. Pod hitno nekom pokloniti ili nekom platiti da uzme Kaludjerovica,Kovacevica,Petkovica...
Lukicu bruko i sramoto Zvezde , uspeo si da sebe proglasis za Zvezdinu Zvezdu i da ispadnes smesan.

Titula!

pre 12 godina

@grobar=zanimanje
i sta sada reci ? koju poruku poslati ? :D e gani gani vecno ista prica, vecno tole, vecno sudija, vecno kompleksi... i vecno gubite! i vosa vas gazi, vasa vosa! pokusajte u bakljajadi, mozda bude bolje! shvatite, vas tim ne postoji vec 20 godina! mozda neka fuzija i u fudbalu!? i ova nasa nadmoc je nikad veca Grobari! pa mi bez 2-3 komada nikoga ne pobedjujemo! cestitam svima na jesenjoj a boga mi i prolecnoj tituli! VOlIM PARTIZAN!

Grobar

pre 12 godina

Titulaaaaaaaaaaaa, titulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, slavice seeeeeeeeeeee titulaaaaaaaaaaaaaaaa, PARTIZAN je sampion, peva celaaaaaaaa Srbijaaaaaaaaaaaaaaaaaa

grobar=zanimanje

pre 12 godina

Ako pobedi Zvezda-naravno, filijala.
Ako bude nerešeno-eto, ni nameštenu ne mogu da pobede.
Ako pobedi Vojvodina-naravno, to je normalno, svi su bolji od Zvezde...
Bitno je da se piše.

grobar=zanimanje

pre 12 godina

Ako pobedi Zvezda-naravno, filijala.
Ako bude nerešeno-eto, ni nameštenu ne mogu da pobede.
Ako pobedi Vojvodina-naravno, to je normalno, svi su bolji od Zvezde...
Bitno je da se piše.

Grobar

pre 12 godina

Titulaaaaaaaaaaaa, titulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, slavice seeeeeeeeeeee titulaaaaaaaaaaaaaaaa, PARTIZAN je sampion, peva celaaaaaaaa Srbijaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Titula!

pre 12 godina

@grobar=zanimanje
i sta sada reci ? koju poruku poslati ? :D e gani gani vecno ista prica, vecno tole, vecno sudija, vecno kompleksi... i vecno gubite! i vosa vas gazi, vasa vosa! pokusajte u bakljajadi, mozda bude bolje! shvatite, vas tim ne postoji vec 20 godina! mozda neka fuzija i u fudbalu!? i ova nasa nadmoc je nikad veca Grobari! pa mi bez 2-3 komada nikoga ne pobedjujemo! cestitam svima na jesenjoj a boga mi i prolecnoj tituli! VOlIM PARTIZAN!

Red Marquis

pre 12 godina

Nisam ni sumnjao da nećete napisati pobeda Vojvodine, već mora poraz zvezde.
Odrali smo ih. Kao ekipa, bez svoje bagre sa severa su nula. Mereba, Abu i Boske najbolji na terenu.

Losmi

pre 12 godina

Evo sad imamo 10 bodova manje. Trazimo da se smeni Surbatovic i Babarogic. Da li ce oni biti proglaseni kao glavni krivci za poraz od Vojvodine. Mozete vi meni sad da pricate Lukic je uradio ovo ili ono. Cinjenica je da je jedino sto je uradio doveo Zvezdu na najnize grane u istoriji. Pricao je da je smanjen dug, dug je isti, mozda i jos veci. Cetiri godine (verovetno i 5 posle ovoga danas) nismo osojili titulu, imamo jednog igraca iz omladinske skole, igraju nam polu igraci iz inostranstva, doveo je Gasprom, ja sam od njih do sada video jedino reklamu na zapadnoj tribini, o Evropi mozemo samo da sanjamo, izgubili smo 6 derbija za redom, niko od nasih igraca ne moze da ode u bolje klubove od kineskih... a on i dalje tvrdi da radi odlicno i trazi razloge ove katastrofe u drugima. Sramota ne znam sta drugo da kazem.

Lukicu_ostani

pre 12 godina

Skor Zvezde sa prve 3 ekipe (sve 3 na marakani igrala) 012 uz gol razliku 1:5 gol razlika, a sa prvih pet ekipa 023 2:8... I onda Tole kriv...

ciganDOgroba

pre 12 godina

Aj Roberte lagano pakjuj kofere. Pod hitno nekom pokloniti ili nekom platiti da uzme Kaludjerovica,Kovacevica,Petkovica...
Lukicu bruko i sramoto Zvezde , uspeo si da sebe proglasis za Zvezdinu Zvezdu i da ispadnes smesan.

zvezas zvezdara

pre 12 godina

Mi, ako budemo i drugi do kraja sa ovom ekipom, ja ima da se obesim na sred Terazija! A bogami i 3. mesto nam je ugrozeno. Partizan (ma koliko slab) za nas je Barselona!!!

Delija

pre 12 godina

Kako mi je drago što je zvezdino "dete" Ljubinković zabio gol "svom" klubu koji mu je verovatno uništio karijeru kada nisu hteli da ga puste u Ajax kao 16-godišnjaka već su reketirali njegove roditelje. Samo vi dižite Džaju u nebesa, uništio je svu zvezdinu decu koji nisu hteli da budu njegovi robovi.

gosn Grobar

pre 12 godina

Pozdrav zvezdasima uz pesmu Radmile Manojlovic - 10 ispod nule napolju!!

http://www.youtube.com/watch?v=MGFUd7WMo6E&feature=player_embedded#!

Rale P.F.C.

pre 12 godina

E, moji c I .ani, pa vas i vasa filijala na vasem stadionu oduci od fudbala! :)
Steta a bili ste prvaci vasione evo pre tacno 7309 dana.
Lukica za dozivotnog predsednika.
Smej smej smej uvek se smej, najvise volim ...

sax

pre 12 godina

Cestitam Zvezdi mesto jesenjeg vice sampiona kako je bilo moglo je i gore.Delije sutra svi na marakanu da bodrimo nase pulene na treningu tamo ce mozda neka lopta i da zaluta u mrezu.Hvala Kaludjeru,Borhi i ekipi i zelim vam jos puno godina u Zvezdi.................!!!!!!!!!!!!!!!!

nervni slalom

pre 12 godina

Gani, kad ćete, bre, već da osvojite tu tvrđavu??? Stvarno je neosvojiva...
(Marko FKV, 10. decembar 2011 15:02)
Dobar, skroz!

Kalimero

pre 12 godina

E sad može i 5000 vas da se skupi na prvom treningu! Prizivate Džajića, Muslina...a svima ste gu.....zalupili vrata ispred nosa. Niko vam nije bio dobar, pa ni Piksi. I njega ste oterali i isprozivali. Lepo sam rekao pre godinu dana da od Zvezdinih nezahvalni navijača ni Robi ne može ništa drugo da očekuje pa makar bio 100x zvezdina zvezda. Sada i njega terate, a vidim da vam ne valja ni Pešić u basketu. Pa ko vama može ugoditi dragi navijači CZ? Ja mislim da vi navijači nevaljate i da CZ treba da promeni većinu vas pa će Zvezdi ponovo da svane.

Komedija je završena

pre 12 godina

Lukiću, čekamo saopštenje. Šta kažete, gosti uspešniji, jedino ne pominjete odličnog gosta Vojvodinu. Crvena zvezda odlična, ali 2:0 je za Vojvođane. Mislim da je Babarogić kriv. Trebalo je da sudi onaj Nišlija, koji nije video penal, ali ga je dosudio. Kod vas u redakciji tuga. Znam.

Mirko

pre 12 godina

Sve cestitke fudbalerima Vojvodine na apsolutno zasluzenoj pobedi.Cini mi se da su nas pobedili sa pola snage sto sa ovakvom Zvezdom apsolutno nije tesko.
E ajde da sada mi navijaci Zvezde pricamo malo o nasem fudbalskom klubu.Pogledajte tabelu i lako je videti da smo sa timovima koji su medju prvih pet na tabeli(ne racunajuci nas)imali sledeci ucinak:porazi od Partizana, Spartaka i Vojvodine i nereseno sa Radnickim i Slobodom.Imali smo prilike da gledamo sve te utakmice i kazite mi na kojoj od tih utakmica smo dominirali,stvarali sanse,sutirali i sl.Ni na jednoj.A kako kada imamo ovakve fudbalere.
1.Bajkovic-sve osim golmana
2.Mikic-korektno moze da odigra ali je problem jer nemamo drugog desnog beka pa mora da ga menja Vesovic
3.Petkovic-njegov ucinak danas je dva centarsuta koja su isla u gol aut i driblinzi kada sa loptom izlazi van
4.Kovacevic-ne moze da doda loptu na dva metra
5.Vezni red-meni je veoma smesno sta nasi vezni igraci dodaju loptu unazad umesto da krenu sa njom napred.Sta li to bese dribling?
6.Borha-sporijeg igraca od njega nisam dugo vidio.Sta li on igra?
7.Kaludjerovic-covek kao krene u dribling i onda se saplete od loptu
Na kraju krajeva navedite mi slucaj kada se neki igrac Zvezde oslobodio dva protivnicka igraca i sutirao i dao gol sa dvadeset-trideset metara.Definitivno 95% fudbalera Zvezde nemaju pojma o osnovama fudbala(centarsut,dribling,sut,otvaranje i sl.).Kao vrhunac svega toga dolazi Vladan Lukic.Stavima na stranu sve price o favorizovanju Partizana(kroz njegove filijale i sl.),Toleta kao grobara srpskog fudbala i dr.Pitajmo Lukica da nam kaze koji su njegovi rezultati?Nije problem ne osvajati trofeje jer se to desavalo i vecim klubovima od nas.Problem je ako on toliko voli Zvezdu zasto nije ispunio nista od svojih obecanja.Zasto nije objavio ko je i kada potpisivao sa Zvezdom stetne ugovore,ko je i kada napravio toliki dug(mada ga je i on najverovatnije jos povecao).Na kraju krajeva zasto nije kao castan covek otisao iz kluba kada je u njega stigao Goran Vesic.Trebao je da kaze "ljudi,taj i taj iz drzave ili odakle god postavlja Gorana Vesica u klub a znamo kako je doticni covek unistio KK Crvena Zvezda".Pitam ja Vas dragi moji navijace Zvezde gde nestade Ratomir Dujkovic koji je stajao rame uz rame sa Lukicem?
Ma mogao bih tako do sutra ali me dusa boli kada vidim sta se desava sa Zvezdom.Nije problem ni sto smo izgubili od Vojvodine ni od Partizana ni od Spartaka.Problem je nacin na koji smo izgubili a pitajte nas starije da li ikada Zvezda u svojoj istoriji bila slabija?Teska srca cu Vam reci da nije i verujte mi da jedan jedini razlog za to lezi u nama samima.

Rale

pre 12 godina

Molim svakoga ko i dalje brani Prosinečkog da nam obrazloži šta je on to konkretno doneo Zvezdi?! Šta je to tako čudesno u igri Zvezde pa i dalje čujem:"Nek ostane Robi"?!
Molim vas, dali smo 5 golova Metalcu, to je najbolja partija Zvezde u ovom delu sezone i samo je tu Evandro odigrao pristojnu utakmicu, što naravno uopšte nije teško. Kome je bilo potrebno da od Evandra pravi fudbalskog velemajstora i da na njemu zasniva igru? Ko je insistirao da se dovede Dimitrijević - Prosinečki naravno. Šta smo videli od Dimitrijevića? Pa, ništa naravno! Ko je Bajkovića, čoveka koji kod iole pametnog trenera nije mogao ni da priđe terenu, ubacio u prvi tim? Opet Prosinečki.
Dalje, jedva smo pobedili Hajduk iz Kule i Rad, samo pukom srećom smo tu izvukli 6 bodova inače bi zaostatak za Partizanom bio zapanjujući, rekordan! Nismo bili u stanju da pobedimo Slobodu i Radnički, a Vojvodina i Partizan su nas ponizili na vlastitom terenu! Pa, jel moguće da neko posle svega može da kaže - Robi ostani?! Jel moguće da neko još veruje Lukiću kada u svojoj paranoji optužuje ceo svet?! Osvestimo se ljudi!

Srki

pre 12 godina

(zvezdas, 10. decembar 2011 15:18)
hahaha...Sta je sada?Metalac pustio Partizana jel?Kada bi se ''mali'' klubovi ocistili od nasih i vasih uticaja Partizan bi opet bio sampion ali sa manjom bodovnom razlikom a vi ne bi videli dalje od 5-6 mesta sve ove godine!Bolje razmisli o (ne)kvalitetu igraca koji igraju u tvom klubu,o treneru,o predsedniku narocito!Prvo svoje dvoriste...

книнџа

pre 12 godina

Сад се видело ко је прави црвено-бели клуб у Србији! И коначно је рашчишћено око те приче да смо филијала Звезде. Једино велика штета што нам нису дозволили да присуствујемо утакмици и увеличамо победу. Само напред Војводина!

Neuporedivi

pre 12 godina

И нема везе што Звезда нема везе
нема везе што сам пијан ја
нема везе што поново смо други
јер за Звезду живот даћу ја

И нема везе што Звезда нема везе
нема везе што сам нервозан
нема везе што поново смо други
јер Звезду лудо волим ја

И нема везе што гробари су бољи
што се чује напред партизан
нема везе ко им ј... м....
јер Звезду лудо волим ја.
(Za sve vas koji ste zaboravili sustinu, 10. decembar 2011 15:44)

Suština je tvoja praznina...

Srbin

pre 12 godina

Kada budete konačno prestali da se bavite Toletom i Partizanom i počnete konačno da se bavite svojim prvim timom,podmlatkom i finansijama biće boljih rezultata.
P.S.Derbi je bio savršen za nas grobare.Dobili ste nepostojeći penal(poslednja 42 prvenstvena derbija nije sviran penal za Partizan),izgubili,demonstrirali nesportsko ponašanje gadjanjem bakljama našeg golmana i nedozvoljavanjem protivničkoj ekipi da ode u svlačionicu na poluvremenu.NE MOŽE NA SILU!!!

Strasno

pre 12 godina

Ovaj Oumaru nije imao mesta kod vas ? O cemu vise imamo da pricamo ,decko je igracina realno, gazela, brzina, tehnika,skocnost,inteligencija,agilnost...A vama je bolji Kaludjerovic koji ni u jednom segmentu igre zvanoj fudbal ne moze da prismrdi Abubakaru ....

TIGER

pre 12 godina

A ko je pobedio sinoc na treningu? Koliko golova su postigli Mezenga, Kaludjer, Borha... "maestro"? Mislim, stvarno vam je nepotpun izvestaj sa treninga. ranije ste ih bolje opisivali... :))
Secam se svojevremeno izvestaja sa CZ (plavi pobedili zute 5:3, pa nabrajali strelce...)
Salu na stranu, ali JAKO STE LOSI!!!
Nadam se samo da ovaj poraz nece dovesti do ostavke Lukica, Robija, Vesica ili nekog drugog iz uprave... To ne bi valjalo za Partizan...
Jel zna neko kad startuje Balkanska liga? :)))
I molio bih Adzica da se javi i obajasni kako je to CZ ukradena i ova titula...
Sledeci trening igraca CZ bice u kasnim nocnim satima izmedju 4-5 ujutru, kako bi se sprecile posete nezvanih gostiju, u isto vreme bce nekoga i u kancelariji kluba... :)))

ackoniskikartel

pre 12 godina

Svaka cast Vosi na zasluzenoj pobedi.Pokazalo se i danas da Zvezda bez Kadua nema igru kao i da je Lazovic mozda i najveci promaseni talenat ikada.Ipak mislim da je ovih -10 previse i jedva cekam izbore u drzavi kako bi se drugi klubovi ocistili od uticaja crno belih,tada bi razlika bila -3(derbi) i Zvezda bi uz pojacanja na prolece mogla da se revansira Partizanu na JNA i dodje na nulu.Komsije su ionako u rangu Irskih konobara.Svaka cast jos jednom Vojvodini,bili su bolji i pokazali su da igraju posteno kao i moja Zvezda a vi Delije glavu gore,nije sramota kada najveci i najtrofejniji srpski klub izgubi-sramota bi bila da se mi zvezdasi sada ne ujedinimo i da ne pruzimo jos vecu podrsku klubu i jos vecu kritiku upravi.Zvezdo volim te!
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (zvezdas, 10. decembar 2011 15:18)

I kad se probudish noge ti u lavor i jasesh usisivac ! Ja znam da bi vi najvishe voleli da smo u rangu sa irskim konobarima,ali dobro znate da nije tako i to vas mnogo muci ! Mi smo u beogradu protiv iraca promasili 10 stopostotnih sansi i normalno je da smo ispali,ali smo isto tako prosle godine igrali Ligu Sampiona i uzeli 10 miliona eura,pa smo mogli sebi da dozvolimo i da ispadnemo ! A vi koje drzava satro sistemski unistava ste za 20 godine igrali 2 puta Ligu Kupa Uefa,shto znaci da vas ne unistava sistemski samo ova drzava,nego i ona pre nje i ona pre ove dve !

Ponosno kazem svima :)

pre 12 godina

Specijalno za beogradsku Barselonu,od Humske 1... Idemoooo ruke gore,salove oko vrata :) i pesma od Rade Manojlovic DESET ISPOD NULE NAPOLJU :))))) DOMINIRAJ !!!!!!

meekee

pre 12 godina

Drzavljanstvo za Oumaru 'el manjifiko' i za Merebashvilija 'el magiko' - Dacicu reaguj!!! Kad je ministar mogao licno da uruci 'el maestru' posle dobrih igara protiv Metalca i Mladog radnika, onda su i ova dvojica sad vise nego zasluzili!

DOVIDJENJA !

pre 12 godina

Godinama sam visdio na Severu i kao momak od 28 godina veoma sam se malo radovao. Cak i kad kuci dodje moj me otac zeza kako je bilo, koji je rzultat, kako je Partizan igrao???!
Osecam se tuzno i depresivno. I onda sam morao da ucinim nesto sto moze biti "ponistenje samog sebe" ali kad razmislim to je i Zvezda uradila pa zasto bih da patim. Navijam za fudbal i necu da prizivam zlo! Necu vise u zivotu krociti na Sever a nikad nisam kao brojne druge uprsaudarajuce Delije dobio kartu besplatno.
Od danas se prikljucujem mome starom i mladjem bratu. Od dans proglasavam da idem na Jug, da sam njihov fan! Od danas sam odlucio da necu da cekam ceo zivot da se radujem tituli i duploj kruni! Od danas ucim grobarske pesme i danas idem na Terazije da kupim nove sampionove rekvizite. I ocekujem leto sa + 10 , taman da se spremim za Ligu sampiona!
A vi, putujte sa vladikom, pardon igumanom!
Dosta je bilo, dara je prevrsila meru.
Nadam se da ce cu sebi moci da kazem da sam grobar kad dozivim sa radoscu u junu svoju prvu duplu krunu!
A vi zivite u istoriji,zivite i dalje od istorije!
I ponosno kazem:
"PARTIZAN JE SAMPION!"

inijesta

pre 12 godina

brrr...robi,napolju je dvoznamenkasti minus.Šalu na stranu,dobro po upravu što se utakmica igrala pred praznim tribinama,jer bi se sa zapada orilo uprava napolje,a plaćeni sever bi ekspresno reagovao igrate ko p...e.

munižaba

pre 12 godina

Cek,pa ovo nije logicno,pa zar grobari nisu pricali da je Vojvodina Zvezdina filijala?Kazu Spartak i Vosa Zvezdine filijale,a ovi nas pobedise,gde je tu logika i zdrav razum?Od onih ekipa za koje svi znamo da su Partizanove filijale, Partizanu je uzeo samo bod upravo Metalac prosle sezone kada mu je trebalo za opstanak a Partizanu bodovi nisu bili vazni.Od svih prica o filijalama,kako prolazi vreme,pokasuje se da je istinita prica samo o Partizanovim jer slika postaje sve jasnija,Zvezda gubi i od timova za koje se pricalo da su njena filijala...
(Nenad, 10. decembar 2011 16:27)
Pardon, nije Vojvodina Zvedina filijala, već je Zvezda Vojvodinina filijala, a uskoro možda i Spartakova.

XXL Grobar

pre 12 godina

Svaka cast Vosi na zasluzenoj pobedi.Pokazalo se i danas da Zvezda bez Kadua nema igru kao i da je Lazovic mozda i najveci promaseni talenat ikada.Ipak mislim da je ovih -10 previse i jedva cekam izbore u drzavi kako bi se drugi klubovi ocistili od uticaja crno belih,tada bi razlika bila -3(derbi) i Zvezda bi uz pojacanja na prolece mogla da se revansira Partizanu na JNA i dodje na nulu.Komsije su ionako u rangu Irskih konobara.Svaka cast jos jednom Vojvodini,bili su bolji i pokazali su da igraju posteno kao i moja Zvezda a vi Delije glavu gore,nije sramota kada najveci i najtrofejniji srpski klub izgubi-sramota bi bila da se mi zvezdasi sada ne ujedinimo i da ne pruzimo jos vecu podrsku klubu i jos vecu kritiku upravi.Zvezdo volim te!
(zvezdas, 10. decembar 2011 15:18)

Kako jadan i bedan komentar - da nije sudija razlika izmedju Partizana i vas bi bila bar duplo veca, a vi bi sto se tice ciscenja trebalo prvo da krenete od sebe i ljudi koji vas vode, mada kad procitam komentare kao sto je tvoj mislim i da zasluzujete jedni druge - uprava sa Lukicem vas i vi takvu upravu. Kao preslikani ste.
Ovo ostalo buncanje o vasoj pobedi na JNA pa da dodjete na 0-u necu ni da komentarisem - valjda ces se i sam sabi smejati kad se povratis iz nesvesti a tad pogledaj na tabelu i vidi da je tamo -10.
Nas rang su mozda konobari a ti sam zakljuci sta je onda vase merilo.

I da - cudi me da nisi Tola pomenuo - pa nemoj to da nam radis, tek smo se navikli.

lakikv

pre 12 godina

Ladno traze da im se vrati Dzaja!Covece gde je vama mozak?Vi ono bese imate najvece legende,najbolju istoriju a ovamo vrtite iste ljude(mafijase),sad vidim koliko te zvezdine zvezde vole isti taj klub kada su ga doveli na ove grane. Ali stvarno mi nije jasno!

ufsh

pre 12 godina

e gani gani, samo se vi smejte za samrok, mi gubimo ali barem izlazimo u evropu i sticemo kakvo-takvo iskustvo, a koliko to znaci vidi se posle u derbijima, jbg...

CartmaN

pre 12 godina

Замолио бих навијаче првака галаксије да остављају коментаре и своје виђење утакмице. Већ пар година те коментаре читам негдје до новембра, децембра, и онда затишје... Сретни, задовољни, суђење, тренер, Гаспром, Толе...

posmatrac

pre 12 godina

Gledam Zvezda-Vojvodina, ovaj sudija samo sto nije poceo da sutira prema golu Vojvodine. Zao mi je igraca Zvezde oni mogu mnogo vise. Oseca se na njima veliki teret. Posebno one publike koja je dosla na zadnji trening i
koja trazi da oni posle rezultatskog neuspeha stanu pred njih a ovi da ih ponize. Nebih voleo da imam sina koji igra u Zvezdi.

Konda

pre 12 godina

Иронија је када Рада Манојловић сними песму " Маракана" , а поред тога пева и песму 10 испод нуле напољу ! :D

Ivica isic

pre 12 godina

Volim Zvezdu, ceo zivot cela moja porodica zdusno bodri ovaj klub. Nazalost moram priznati da je partizan poslednjih godina dominantan u skoro svim sportovima. Zvezda je sada vec istorija u ekipnim i individualnim sportovima

saaaaaaanja u hiljadu boja,saaaaanja _____ ligu šampiona, i opet

pre 12 godina

Veliki Žuti je za Hrvate u šali ispričao i jedan detalj iz života u srpskoj prestonici.
- Svaki dan iz Novog Beograda idem ka Marakani i prolazim pored Partizanovog stadiona. Kada mu se približim, uvek u sebi pomislim: „Došao sam ovamo da biste vi bili drugi!“
Tananannananninanana RP RP

Kol

pre 12 godina

Pa sto jos treba da se dogodi da bi "najveci srbin svih vremena" Lukic i kompanija oko njega otisli iz Zvezde, sta da nas dobije Novi Pazar!?!?!
Vojvodini svaka cast na pobedi!

Sever je grobar naseg kluba

pre 12 godina

Smesno,strasno,zalosno. S.D. Crvena Zvezda, racunajuci ovde sve klubove pa i ovaj nesretni F.K je totalno unistena. Ova utakmica je vrhunac nase nemoci i nedostatka vizije rukovodstva i struke.Robi odlazi molim te.Sam. Bez da te teraju oni sa severa koji su i najzasluzniji za stanje u kom se klub nalazi. Oni koji su nebrojeno puta okrenuli ledja klubu, oni koji su instruirani zarad nekih politickih interesa, oni koji su glasnogovornici crkve i klero mafijaskih organizacija. Odlazi, sam, neukaljanog imena, jer tvoje ime je sveto u nasem klubu. Sa Lukicem i ostalim krimosima cemo morati na drugaciji nacin, nekim nekonvencionalnim sredstvima. Pre nego sto odes oteraj 3/4 svog tima, jer je isti bezvredan na trzistu i zauzima mesto nasim klincima koji gore od zelje da igraju fudbal.Napravi rez, oteraj bagru od fudbalera i idi, bicemo ti zahvalni kao nekada.

Milan CL

pre 12 godina

Laganica na Marakani... Ofanzivna postava na oko, malo zatvorenija varijanta, pustiš Zvezdi da "kreira" igru, ako se to tako uopšte može nazvati i onda ih uhvatiš na ubitačnu kontru. Sudija ukrao par kornera ali zadovoljan sam kakvo sam suđenje očekivao. Možda smo vam posle Bajevića oterali i Robija, videćemo, možda ćete nam jednog dana biti zahvalni na tome. Pozdrav do proleća.
JEDAN KLUB NA SVETU VOLIM JAAA

veliki strumf

pre 12 godina

Robert Prosinecki je totalna neznalica. Nadam se da je to sada svima vama jasno, iako o tome pisem mesecima unazad. Igramo najruzniji i najsporiji fudbal na svetu, bez ideje, bez zara, bez sansi. Drago mi je sto smo izgubili jer je sezona ionako izgubljena a ovo je pravi trenutak da svi, pocev od Lukica i Robija ekspresno napuste Zvezdu, da se vrati Dzaja, dovede pravog, iskusnog trenera koji ce da stvara tim i igru za "sledecu sezonu", i koji ce prvo da istera Bajka, Petkovica, Kaludjera, Borhu, Kovacevica, Reljice, Vesovice i ostale treceligaske igrace i pocne bukvalno od nule, jer ovogde smo sada i jeste NULA, dno dna!

Komsa

pre 12 godina

Bajkovic, Petkovic, Vesovic, Adi, Dimitrijevic, Evandro, Borha, Kaludjerovic - MARS IZ ZVEZDE!
Mijailov, Lazovic - OSTANITE U ZVEZDI!
Od 11 danasnjih igraca, 9 meni ne bi igralo ni za ulicu! Jadna li si moja Zvezdo :(
(dusan, 10. decembar 2011 15:06)
Da ne zivis u Humskoj?To je najaca ulica sto se tice ekipnih sportova.

mekinro

pre 12 godina

Tako je to kad "navijaci" vode klub! Da li ce neki od anonimnih vodja sa Severa odgovarati za to sto je podrska davana pogresnim ljudima dok su neki drugi oterani iako se sada jasno vidi da su bili bolji izbor od ovih slepaca u upravi i timu? Naravno da ne, jer to su ljudi bez lica i imena koji se za mnogo sta pitaju a ni za sta ne polazu racune!

Mex Brutal

pre 12 godina

Jel se mozda secate jednog komentara na vest "Pobede domacina, Dinamo vec u LS"?
Evo ja cu da vas podsetim tog komentara: "Dinamo trenutno ima najjači tim na prostoru bivše države. Zbog veoma ozbiljne uprave i novog sistema kvalifikacija koje je uveo Platini, postaće redovni učesnik Lige Šampiona i finansijski će jako ojačati u narednim godinama. Jedini klub koji će moći da mu se suprotstavi je Crvena Zvezda koja polako staje na noge. Pritisak javnosti u Srbiji je ogroman da se stane na put mešetarenju ljudi iz Humske, nameštanju prvenstvenih utakmica... Sada kada su se i navijači samog Partizana uverili u to šta se radi u njihovom klubu i na koji način nestaju desetine miliona evra, potpuno je izvesno da će doći do potpunog rasula u klubu iz Humske, a verovatno i do hapšenja, oduzimanja poslednje tri titule...
Za godinu-dve duel Crvene Zvezde i Dinama u Ligi Šampiona!
Čestitke i pozdrav iz Beograda za Zagrepčane!

FC RED STAR BELGRADE
1 put prvak Sveta
1 put šampion Evrope
25 puta šampion države
23 puta pobednik kupa
Generalni sponzor: Gazprom
Stadion: Marakana (54.000)
(Mihailo, 18. avgust 2011 00:00)
# Link komentara
Preporučujem (+693)
Ne preporučujem (-282)"

Dinamo "trenutacno" gubi 1:6 uz ukupnu gol razliku u LS 3:21, a njihov bratski klub Crvena Zvezda u domacem prvenstvu zaostaje za vodecim Partizanom 7 bodova.
(Shkeni Maestro, 7. decembar 2011 22:22)

Decko samo da te podsetim sta si pisao... - 10....... :D

slobodan

pre 12 godina

Zvezda konacno mora da se olobodi imperativa da mora da osvoji titulu. U mirnoj atmosferi treba da stvara novi tim u kome ce pretezno da igraju Zvezdina deca koja su nesporni talenti a koja ce uz podrsku vatrenih navijaca vrlo brzo da vrate Zvezdu na staze uspeha.Treba prestati sa hajkom na Toleta Karadzica i vratiti gospodstvo u ovom velikom klubu.Navijace edukovati da vole Zvezdu ali i da postuju protivnike.

armature

pre 12 godina

A sto i kad izgube blizanci, oni su u naslovu subjekti?
Sto nije naslov: Pobeda Vojvodine/Vojvodina rutinski protiv drugoplasiranog/ili tako nesto???
Pa nece vas valjda gepekovati kozne jase?

EBI

pre 12 godina

CIRKUS "CZ" ponovo u Vasem gradu!

I ako nastupamo samo leti, zbog visokih temperatura u ovo doba godine CIRKUS "CZ" ponovo u vasem gradu!!!

Glavne atrakcije:

- Dzaja HUDINI -

- Lukic i MAGICNO saopstenje -

- Robi OTISAO a tu je!? -

- MUK severa -

grobar

pre 12 godina

ja stvarno ne znam kad ce taj naj veci Srpski klub konacno postati sampion SRBIJE koliko se ja secam nikada nisu bili mozda imaju desetogodisnji plan kao KK LIMENKA

Dušan

pre 12 godina

Posle Bobana i njegovog velikog hita, jos jedna zvezda sa zvezdnog neba...
uzivajte...http://www.youtube.com/watch?v=BSk7d5enzA4

P.S. stvarno ste isti ko grand, ustvari vi ste preteča granda...

grobar zlobni

pre 12 godina

sve sto smo zeleli
sve sto smo hteli
to su nam dali
crveno-beli

je l se secate vi one vase smesne himne, je li i vama smesna ili ste je izbacili zbog dvolicnog teksta.

Podsetnik

pre 12 godina

spostavilo se da ste nam vi najvernija filijala!
(antimatter, 10. decembar 2011 18:26) … Ta vasa filijala vas je 6 decenija ponizavala,zato i dalje ima ubedljiv skor u derbijima.Iz kandzi te filijale ste izasli pre 3 godine,a ponasate se kao da ne znate da je to istina ziva...
(Nenad, 10. decembar 2011 21:39)

Zaboravio si da pomenes Bari-Tokio i Tole namestio. Nemoj da padas na sitnicama.

Draganche

pre 12 godina

Totalni raspad sistema, ali totalni... ej bre 10 bodova zaostatka posle pola prvenstva, pa ovako losi nikada nismo bili! Lako je sad reci nek se svi tornjaju, pocev od Lukica preko Robija do prvog tima (realno niko tu pojma nema tako da to nije sporno)... ali se pitam - sta posle? Katanac u bravu i razlaz kud koji mili moji? Eh da bar neko hoce da kupi ovaj raspali klub za jedan evro i da uvede neki red...

diznilend nema alternativu

pre 12 godina

@Miloš 65 je lepo obrazložio sadašnje stanje stvari u državi i u sportu i šta može sutra da dočeka SD Partizan a po plusevima i minusima koje je dobio možete zaključiti u kojoj meri su "grobari" zaposeli vest o Crvenoj Zvezdi.Dokle ti kompleksi...
(dača, 10. decembar 2011 22:43)

Izvini molim te, po cemu je ova vijest ekskluzivno "vasa"? Ako se ne varam, u naslovu se pominje i partizan, i to pobjeda istog, naravno da cemo da "zaposjednemo vijest". Druga je stvar sto je ta vijest daleko nepovoljnija po vas, nego po nas, pa se vrsi zamjena teza. Nista mi nismo zaposjeli, nego ste vi demoralisani, pa nemate snage da i sami zaposjednete...

A, ako vec pricas o kompleksima, precesljaj malo vijesti iz proslogodisnje lige sampiona, i ucesca partizana u istoj, u kojom se nijednom rijecju nije pomenula CZ, pa opet niste propustili priliku da skacete ovuda sa "hahaha" komentarima.

U to ime... HAHAHAH!

mrmot

pre 12 godina

Potpuno zasluzeno ce Partizan uzeti novu titulu. Prvo, imaju kvalitetniji tim (iako su i oni u evropskim okvirima ocajni za ovu nasu ligu su Barsa), i drugo, mozda i vaznije mnogo su organizovaniji i finansijski stabilniji. Definitivno je vreme da Lukic ode i da povede sa sobom sve redom do ekonoma! I Prosinecki treba da ide, realno i nema neki tim ali taj tim kakav god da je mora da igra pozrtvovanije i motivisanije a to je posao trenera.
E sad i ako dodje nova uprava mora da bude dovoljno jakih i uticajnih ljudi da iskljuce razne menadzere i "vodje navijaca" iz upravljanja klubom a ne znam koliko je to realno da se desi... Sve u svemu ne vidim neku svetliju buducnost Zvezde uskoro.

Nenad

pre 12 godina

Какво је мучење гледати овакав фудбал! Да ли је могуће да су ово професионалци и да примају плату да приказују овакву игру??? Боље покупити неке клинце који пикају фудбалицу по улици а немају леба да једу и тако бар учинити добро дело. Звезда доказује да када мислиш да не може лошије ипак ниси у праву... увек може!Ало такозвани фудбалери звезде, брукате клуб, брукате дрес, брукате навијаче!

metla

pre 12 godina

bruka.neko ce kupiti zvezdu za sitne pare i zahvaliti se lukicu i adzicu na ispunjenom zadatku-dovesti zvezdu do dna.nikad nismo bili slabiji u nasoj istoriji.fudbaleri trece klase,trener pocetnik a u upravi lopovi

lukicu brukas srbiju

pre 12 godina

Lukicu i kompletna uprvo vi ste bruka i nista vise,kako bre vas nije sramota da se bogatite na racun zvezde mars bre iz cluba licemeri jedni,spasite zvezdu ostavkom mars bre iz zvezde

Cone

pre 12 godina

Nista sad hit postaje 10 ispod nule napolju :D
ako nista bar nema nekih pjesmica gdje se spominje -15,-20.... tako da delije mogu da budu mirne ;)

Tolle

pre 12 godina

@(DOVIDJENJA !, 10. decembar 2011 20:34)

Ne trebas nam!Partizan se ne bira kao Zvezda, pod uticajem porodice, drustva, brojanja trofeja.......Partizan se prosto oseti!Zato smo najbolji na svetu, zato sto u svojim redovima nemamo takve poput tebe.

vasa

pre 12 godina

sad, kad je klub u najvecoj krizi od osnivanja.
(Ronin, 10. decembar 2011 22:50)

Pa to ste govorili i prosle sezone, i pretprosle... Ponavljate se!!!

duh sa sekirom

pre 12 godina

@Milos
...mozda ima necega u tome sto ti pricas ali kad izadjete na teren za Partizan ne igraju Tadic, Ljajic, Dacic, Ruzic, Karadzic itd...niti za Zvezdu ne igraju Sutanovac, Djilas, Skundric, Jeremic, Vucic itd...i realno koliko god je Partizan u vasim ocima smesan i slab za vas je BARCELONA!!!
...a kad budete pogledali istini u oci i shvatite gde ste i koliko ste sami krivi za stanje u kom se nalazite mozda pocnete da napredujete...ovako su vam SVI krivi za za vase stanje sem vas!!!!

vratite Džaju!

pre 12 godina

Sramota je ko sve igra u Zvezdi! Igra Zvezde je nula! Sa ovakvim igracima ali i trenerom i ne moze se vise. Robi je bio vrhunski igrac ali kao trener u Zvezdi nije pokazao nista.

Stari čiko sa Maximira

pre 12 godina

E tako... Ajde sad Robi polako odakle si dosao....Ovo je igledalo Adzinig rada sve ove godiine.Da se Dzaja vrati pod hitno.
(Deda Milutin sa Marakane, 10. decembar 2011 15:22)
Ne,ni za boga da nam ga šaljete.Samo ga ostavite sebi u Beogradu,imamo takvih kao on na svakom uglu!!

trezege011@gmail.com

pre 12 godina

hhahah sta je sad fk sledeca sezona i "delije"?sto cutite? :))jel su opet krivi Tole,Fss,Partizan,Platini..Jel vam opet oteta titula? :P hahaha Jel cete opet slaviti jos koje vase besmislene jubileje iz proslog veka,iz bivse drzave?jad i beda..nikad vise vi necete nista osvojiti ni u fudbalu,ni u kosarci ni u vaterpolu..spisak je beskonacan :)))

Pljujete prvaka evrope u kosarci

pre 12 godina

Sledeci put na prolece oblecite bunde,posto je mnogo postalo ladno na vasem stadionu,-10,ko je gledu utakmicu Partizana videla se dominantnost,a oni pricaju nesto sto je glupo potpuno,bilo ko da im dodje nema im pomoci na prolece,ce biti na Marakani seve hladnij i hladnije....))

pene-trator-deepovani

pre 12 godina

Ma pustimo mi sad sve te sporedne stvari,nego da vidimo sta ima od onog sto neko ovde vec danima ponavlja...."Jel dolazi Dzaja? Nema nikakvih vesti vec par dana pa se brinemo".

Petar

pre 12 godina

@DOVIDJENJA
Sram te bilo!!!
Sa nekih 6 ili 7 godina sam gledao medjunarodnu utakmicu Partizana sa 'nekim', i nakon prvog poluvremena mi katastofalno gubimo. Ja onako tuzan, placem i bacim zastavu u smece. Cale (nije navijao za Partizan, niko u familiji) samo sto me nije prebio. Izvadio zastavu, vratio mi i rekao - NIKADA vise nemoj tako nesto uraditi.

Pa vi ne umete ni da racunate?!?

pre 12 godina

...
verujte mi da se vise radujem ovom porazu nego da smo danas pobedili,a partizan izgubio i da je razlika bila samo minus 5!! ne nisam lud,
...
(Milos 65, 10. decembar 2011 20:32)

Batice, u tom slucaju bi razlika bila 4 boda.

Sale

pre 12 godina

Ne razumem one koji traže da svi odu iz Zvezde sem Prosinečkog. A šta je to Robi uradio za ovih godinu dana pa je zaslužio da ostane? Kakvu to igru Zvezda igra danas? Navodna pas igra...do protivničkog šesnaesterca a onda raspad sistema! U početku je to i ličilo na nešto ali kako vreme odmirče sve je gore i gore! Svaka čast Robiju kao igraču ali kao trener nije pokazao ništa! Lukić pre nego što spakuje kofere neka proda ovaj tim za 20 miliona evra (pošto tvrdi da je to tržišna vrednost ovih igrača) pa onda neka se tornja! Ubaciti Zvezdinu decu. Ova sezona je davno izgubljena, valja sa Džajom kao predsednikom i Muslinom kao trenerom praviti novi tim

Plavi

pre 12 godina

Ovo je mozda najbolje sto je moglo da se desi jer da je ostalo -7 bilo bi opravdanje za razlicite amatere da ostanu u klubu.E sada je dosta. Od Igraca do Trenera svi napolje.Da ne zaboravim Lukica

s.

pre 12 godina

Ta vasa filijala vas je 6 decenija ponizavala,zato i dalje ima ubedljiv skor u derbijima.Iz kandzi te filijale ste izasli pre 3 godine,a ponasate se kao da ne znate da je to istina ziva...
(Nenad, 10. decembar 2011 21:39)

nenade, o cemu ti pricas?! 60 godina? nesto sam bio zauzet faksom, ribama, slavljem nakon 15ak titula u poslednjih 20 godina, LS, ovim-onim. mora da sam propustio nesto bitno, a?

dusan

pre 12 godina

Bajkovic, Petkovic, Vesovic, Adi, Dimitrijevic, Evandro, Borha, Kaludjerovic - MARS IZ ZVEZDE!
Mijailov, Lazovic - OSTANITE U ZVEZDI!
Od 11 danasnjih igraca, 9 meni ne bi igralo ni za ulicu! Jadna li si moja Zvezdo :(

todos

pre 12 godina

Ne treba da kažnjavaju gostujuće navijače. Trebalo je njima dozvoliti da dođu isto kao što su Irci bili u Beogradu.
Stanem danas kraj puta i posmatram povratak navijača i igrača iz Lučana. Sila se sjurila ka centralnoj Srbiji sa sve policajcima. Kad odjedared kroz svu tu silu naiđe kanta od mini autobusa, ono FK Metalac!!!

Vlada

pre 12 godina

@dača
E Daco, Daco od muke ni naslov članka ne umeš da pročitaš... Evo ja ću ti pomoći: Partizan ubedljiv, poraz Zvezde. Doduše ni jedno ni drugo i nije neka vest već 5 godina!

Ivan

pre 12 godina

Svaka čast Vojvodini na pobedi na Marakani od 2:0,čak je i spoljna temperatura približna kao u Humskoj 1.Zvezda je od vojvođanskih klubova praktično izgubila jesenju titulu ne računajući derbi sa crno-belima.Što bi neko rekao Partizanu još treba 12 pobeda u 15 mečeva da bi osvojili titulu, a verovatno i manje,jer i Partizan i Zvezda i Vojvodina gostuju u Kragujevcu na proleće.Spartak,Javor i Jagodina uvek daju 100% svojih mogućnosti protiv crno-belih,tako da se može samo lagano igrati,ali nikako ne ozbiljno.Svaka čast Voši i sad mi tek žao Radničkog što još neki meč nisu slavili bar još jedan gde je bio egal meč.

mali princ

pre 12 godina

...sve bi ovo bilo podnosljivo za SDCZ da se nisu na pocetku sezone onoliko palili Lukic, plavi djecak i ostali kako nece biti premija za drugo mesto i kako samo titula dolazi u obzir...kao i ovi iz hibridnog klub sa Cokijem i Karijem kako idu na 3 titule i da ono sto smo mi osvojili "osvojili smo"...zato sledece sezone dobro pazite sta najavljujete, jer ovo sad je prava smejurija za vas gani.

Sajonac

pre 12 godina

Eto vam vaše priče o Zvezdinim filijalama. Jedini klub koji ima filijale je Partizan. Dabogda Zvezda završila prvenstvo na petom mestu. Živeo Radnički. Bravo za Vojvodinu.

sale jagodina

pre 12 godina

Decembar ,a kod nekog termometar pokazuje + 10,a kod nekog - 10.Molim vas javite mi pravu temperaturu , da znam šta da obučem za sutra.

Delija-SWE

pre 12 godina

...Musline sine, gde si...majka te trazi...javi se sine i vrati se...
Ps: Robi brate hvala ti za sve ali sto je dosta-dosta je!
A tebi Lukicu #..%..!!!

Petar

pre 12 godina

@Nenad - O filijalama
Znaci tvoj zakljucak je da je za poraz kriv Partizan, tj. 'internet navijaci' sa svojim komentarim. E Tole, vraze, pa i Internet si zaposeo.

Pedja J7

pre 12 godina

LUKIĆU AJMO...NAĐI ADŽIĆA PA BLEJITE!!!

U Zvezdi da ostane samo Robi, a od igrača Lazović, Mijailović, mali Janković...da im se priključe Ožegović, Čaušić, Stojković i svi ostali iz omladinaca...
MENI KAO NAVIJAČU OVA SEZONA JE PROPALA, SVEJEDNO MI JE DA LI JE ZVEZDA 3 ILI 8, KAD NIJE 1.
Zato neka na proleće igraju deca, titula je već izgubljena, i da stvaramo tim za budućnost! Ovih +10 partizana je idealna šansa da se PRESEČE!!!

Krajisnik

pre 12 godina

A juce trening traje citavih sat vremena, treba dovesti trenera sa zavrsenim fakultetom do 40 godina koji ce ih naterati da trce i treniraju. Robija za sportskog direktora.

Z

pre 12 godina

Zvezda izgubila, Partizan pobedio, jesenja titula,ludilo....Boze zar je uopste bitno i kome su vise bitne te titule, duple krune, 10, 20 bodova prednosti...kad ce nam opet doci neki Samrok, Genk i objasniti nam neke stvari.

Objektivan

pre 12 godina

Velika Robijeva greška je što je pustio Stamenog niz vodu i zamenio ga Bajkovićem. Stameni možda nije bio neki ekstra talenat ali nije bio kiksara. Bio je pouzdan, šta je moglo da se brani branio je. Mislim da bi trebalo da ga vratimo nazad ili da uzmemo nekog mladog iz naše škole kao svojevremeno Zvonka Milojevića.

Teo

pre 12 godina

Aloooo, orao javlja sa Smrskana...!
Alooooo, da li me cujete?
Ovde je -10 stepeni i sve je toliko mirno , muve su davno krepale a ne cuje se galama severnih medveda.Bas je sve nalik na Severni pol!!

toni montano

pre 12 godina

dragane dzajicu legendo,ako si normalan neces se vracat u voljeni klub dok lukic i kompanija haraju.vidis li da smo ga ugasili.molit te prvo ocisti nas voljeni klub od ovog zla pa jovo nanovo.jedino u tom slucaju te podrzavam. nemoj molim te se vracat dok ne vidimo ledja lukicu i ostalim grobarima naseg svetog i voljenog kluba

GROBAR

pre 12 godina

Specijalna pesma za komšije i komšinice iz Ljutice Bogdana od doktora Stanoja i društva

Haris Džinović

http://www.youtube.com/watch?v=I2ipa9Q9jCY

Pablo

pre 12 godina

Vreme je da odete,definitvino,ne znate sta radite sa Zvezdom!!!
Prosinecki,je dobar pocetnicki trener,mozda za neki drugi tim,za Zvezdu nije.
Nadam se da ce Lukic,sa svojom svitom(Vesic i kompanija)otici vec sutra!!!
Sramota,velika.

mirko

pre 12 godina

Trener Zvezde mora da napusti klub ako njegovi igraci nisu u stanju da sutnu na gol ukoliko Partizan ili Vojvodina povedu i tacka.Predsednik kluba treba da bude covek cija rec ima tezinu,covek koji je skolovan...Ovo sa Lukicem je tragedija koja je morala da se zavrsi ovako

vaske

pre 12 godina

Tako vam je to kako bi se reklo metaforicki kad od "g..... hocete da pravite pitu". Robi forsira sistem igre za koji nema kvalitet igraca a jedino resenje sada kad je sve propalo rasprodati sve koji se mogu prodati osim zvezdinih klinaca i ostaviti samo Lazovica i Evandra mozda i Kadua , pustiti klince iz omladinske skole, dovesti Dzaju, pozabaviti se pitanjem Robija da li uopste moze to da postigne ovde sto je zamislio a ako nemoze dovidjenja jer ovaj stil igre u pocetku je i funkcionisao ali sada izgleda jadno i sem poseda lopte nista drugo ne funkcionise.

deki77

pre 12 godina

Tzv. navijaci vode klub. Dok se to ne promeni Zvezda nastavlja da se gasi. Piksi, kakav je, takav je, jedini je poslednjih godina imao hrabrosti da im se suprotstavi. I odmah su osvajane titule. Uprave odlaze, a oni i dalje vladaju i tribinom i klubom. Dok se ekipa sa severa ne dovede u red nema Zvezdi buducnosti. A sve njih je stvorio upravo Dragan Džajić.
Uprava napolje. Gasprom mora preuzeti klub.

Nenad

pre 12 godina

Cek,pa ovo nije logicno,pa zar grobari nisu pricali da je Vojvodina Zvezdina filijala?Kazu Spartak i Vosa Zvezdine filijale,a ovi nas pobedise,gde je tu logika i zdrav razum?Od onih ekipa za koje svi znamo da su Partizanove filijale, Partizanu je uzeo samo bod upravo Metalac prosle sezone kada mu je trebalo za opstanak a Partizanu bodovi nisu bili vazni.Od svih prica o filijalama,kako prolazi vreme,pokasuje se da je istinita prica samo o Partizanovim jer slika postaje sve jasnija,Zvezda gubi i od timova za koje se pricalo da su njena filijala...

milan grobar

pre 12 godina

Prodajte ceo tim. 3-4 godine igrajte sa klincima od 17 - 18 godina. I isplatice vam se. A ove uobrazene fudbalercice ako ne mozete da prodate( posle ovakve igre sumnjam da ce neko i da ih kupi) vi oterajte. Meni je bilo muka da ih gledam kako se vuku po terenu. Nema jakog Partizana bez jake Zvezde. A i Partizan je daleko od jakog.

zvezdas

pre 12 godina

Svaka cast Vosi na zasluzenoj pobedi.Pokazalo se i danas da Zvezda bez Kadua nema igru kao i da je Lazovic mozda i najveci promaseni talenat ikada.Ipak mislim da je ovih -10 previse i jedva cekam izbore u drzavi kako bi se drugi klubovi ocistili od uticaja crno belih,tada bi razlika bila -3(derbi) i Zvezda bi uz pojacanja na prolece mogla da se revansira Partizanu na JNA i dodje na nulu.Komsije su ionako u rangu Irskih konobara.Svaka cast jos jednom Vojvodini,bili su bolji i pokazali su da igraju posteno kao i moja Zvezda a vi Delije glavu gore,nije sramota kada najveci i najtrofejniji srpski klub izgubi-sramota bi bila da se mi zvezdasi sada ne ujedinimo i da ne pruzimo jos vecu podrsku klubu i jos vecu kritiku upravi.Zvezdo volim te!

Дејан

pre 12 godina

Да се јави и један горбар који не ликује! Док код наши тимови не буду бар мало равноправни са европским ово је све јадно. Нема те радости кад видим каква је лига и кад видим да Звезда пропада. Само кад су јаки и изједначени Партизан и Звезда јак је и наш фудбал.
Шта треба да уради Звезда. Да са окупе сви који нешто значе и да виде да ли могу дугорочно, да реше питање финанисирања клуба. Ако претпоставимо да могу, да рецимо, могу да обезбеде сваке године 5 милона евра. Онда, друга ствар је да одаберу квалитетног, тренера, и да га вежу за клуб на 10 година. Треће, не треба да им буде циљ да следеће године узму титулу, јер ће онда сав буџет да потроше на неке стране играче, можда и узму титулу али нису решили проблем.
Проблем се решава тако што се направи систем, да Звезда има све омладинске селекције, да играче са стране узима талентоване клинце које убацује у омладинске погоне, и да се са таквим играчима ради дугорочно.
То је радио Фергусон у МУ, он није 86 купио неке светске звездем већ је правио такву пројекцију клуба, тако да за пет-шест година почне да доминира не само у Енглеској већ и у Европи. Гигс, Бекам, Сколс, све су то били клинци који су се калили у омладинским погонима, или су рано узети да се кале.
Дакле, ако хоће да се врати, Звезда мора да направи систем прављења и довођења играча, без мењања тренера, на дужи временски период.
А ако само хоће да узме неку титулу од Партизана, онда ће све паре да потроши једне сезоне на неке странце, можда јој се те године и посрећи, али ће и даље бити расуло, чим се тај тим распадне.
Размислите о томе.

realno.gledaMo

pre 12 godina

sta bi zvezdi samrok uradio ,kad ih partizan i vojvodina bez problema pobedjuju :-) za fk cz zelim lep nastavak sezone uz pesmu 10 ispod nule napolju! slavice se titula!

Za sve vas koji ste zaboravili sustinu

pre 12 godina

И нема везе што Звезда нема везе
нема везе што сам пијан ја
нема везе што поново смо други
јер за Звезду живот даћу ја

И нема везе што Звезда нема везе
нема везе што сам нервозан
нема везе што поново смо други
јер Звезду лудо волим ја

И нема везе што гробари су бољи
што се чује напред партизан
нема везе ко им ј... м....
јер Звезду лудо волим ја.

TIGER

pre 12 godina

A sto se tice broja titula i kupova,Partizan ce morati jos najmanje 6 duplih kruna da osvoji da bi se izjednacio sa njom po broju trofeja.
(Nenad, 11. decembar 2011 01:35)

Posle ove titule razlika ce biti JEDAN!!! A za te pehare u kupu, oni nisu ni vazni... To su ionako utesni pehari... Ja se recimo slazem da vi nadalje uvek osvajate te kupove, a mi titule... Ne bih imao nista protiv :))))

krs i lom

pre 12 godina

GFrobarcici smirite se ,sta se lozite?!Lepo je Golac pre neki da nrekao,ispadnete smesni protiv Samroka a onda se ponosite pobedom protiv Zvezde.a Zvezda jad i beda.Taman kako je i ocenio negde 3-4 evropska liga.

Deda Milutin sa Marakane

pre 12 godina

E tako... Ajde sad Robi polako odakle si dosao....Ovo je igledalo Adzinig rada sve ove godiine.Da se Dzaja vrati pod hitno.

Milos 65

pre 12 godina

Koliko je smesno citate sve ove komentare grobara,a verovali ili ne,ja sam brojao i ima ih mogu slobodno da kazem 70% !! B92 citam godinama,redovno po 20 puta dnevno,ali retko komentarisem,no ovoga puta sam jednostavno osetio potrebu da se javim,ne da bih kritikovao moju Zvezdu i ne da bih se smejao grobarima koji po obicaju vise citaju i komentarisu nase vesti od partizanovih nego iz razloga da nesto objasnim ovoj deci. Covek sam sa preko 40 godina i vrlo dobro jos iz detinjstva pamtim kako su se godinama smenjivala ova dva nasa kluba,u staroj Jugi je bilo jako vazno ako vec nisi prvi da budes barem ispred komsije,a sada u ovoj nasoj srbiji naravno se racuna samo titula!!! Ovo su sve sami balavci i deca koja gledaju od danas do sutra i veze nemaju kako funkcionise sport u drzavi!! Ovo sto je da kazem danas zadesilo Zvezdu, sutra vec isto to ceka partizan,pitanje je samo dana kada ce se sve okrenuti. Svi grobari se samo iz prica secaju vremena kada je Zvezda harala i osvajala titule i spominju Miljanica,dzajica,Babarogica.....Malo njih zva da je to bilo vreme kada su i najveci drzavni funkcioneri bile delije i jesu to bila vremena kako oni kaze kada je Zvezda bila drzavni projekat.Ovo je neko drugo vreme,sa drugim ljudima u drzavnom vrhu,sportu i samom fudbalskom savezu koji su veliki grobari i vreme kada se se Zvezda godinama rusi i unistava u svim mogucim sportovima,a u partizan se gura i partizan se gradi isto tako i sva sportska drustva,naravno najvise u fudbal i kosarku sportovi u kojima vladaju godinama bas kao i u vaterpolu i..... Osvrnite se godinama u nazad pa ce te videti o cemu vam pricam!! kako danas partizan ima Tadica,Ljajica,Dacica....i na kraju Karadzica i Djurica kojima niko nista u drzavi ne moze i ne samo to nego ne sme ni nista ruzno da se napise u stampi,tako je Zvezda imala,Dzajica,Miljanica,babarogica i ostale iz drzavnog vrha i bila mocna!! Ne kaze se za dzabe da nicija nije do jutra gorela i da sve okrece tako ce i doci dan kada ce se prvo promenuti stvari gore u vrhu a samim tim se menja i sve iz korena i dan kada ce se ubijati partizan u svim mogucim SD,a Zvezda ce se preko noci podizati i postajati mocna!! Znam da mnogi od vas sada kazu DA,ALI JUCE,e deco isto je to i moj sin govorio pre par godina,a danas.....Nama se sve srusilo preko noci,i vama ce isto,verujte,jer tako je bilo,tako je danas i tako ce biti uvek!!! Zvezdu su krali i razvlacili i niko im ista nije mogao,otisli ostavili rasulo i opet nikom nista i niko ne odgovara,samo je osvanuo dan kada je objavljeno to sto je objavljeno i tu je krenuo sunovrat celokupnog SD CRVENA ZVEZDA i podizanje SD PARTIZAN,tako ce doci dan kada ce izaci na sunce sve sto se radilo ovih godina iza vasih ledja,niko nece odgovarati bas kao sto i kod nas niko nije odgovarao,samo ce te patiti isato kao i mi. verujte mi da se vise radujem ovom porazu nego da smo danas pobedili,a partizan izgubio i da je razlika bila samo minus 5!! ne nisam lud,jer ovo je poraz u najbolje moguce vreme,poraz posle kojeg ce se mnogi koji su ziveli u iluziji da rade dobro,odlicno,da dovode dobre igrace ali eto oni nikako da se uklope... Lepo je robi rekao,hoce Zvezdu sa Zvezdinom decom i da nam se nikada vise ne ponovi da igramo derbi a ana terenu da imamo samo jedno dete iz nase skole,to je ono za cim zudi i dzajic i to je ono zasto se |Dzajic i vraca u Zvezdu jer i jedan i drugi pamte Zvezdu kada su u njoj igrali pravi Zvezdasi koji jedino znaju kako se gine za Zvezdin grb i kao sto sau se tada odrekli premija i rekli ne treba nam mi igramo za slavu,a adanas dovode razne polovnjake iz J.Amerike da kazem Brazila zatim iz afrike i ne znam ni odakle vec,bacaju se milioni, a nasa deca sede,odlaze,kradu ih i ne docekaju da zaigraju za samo njima Sveti grb! Informacije koje imam jesu da ce se od sutra na transfer listi naci skoro svi,da ne kazem svi igraci,Dzajic,Lukic,Robi i jos neki Zvezdasi nocas spavati nece. Zahvalice se svima pocevsi od:Vilotica,Kaludjerovica,Mzenge,Evandra,Borhe, Kadua,Duimitrijevica,Vesovica,Reljica,Adija i jos par igraca ce dobiti otvorena vrata,Lazovic se prodavati nece,pa za ovih 10-15 igraca neka se da kazem sakupi 6-7 milona i za te pare pokusati da dovedu na 1 godinu Lukovica,Ninkovica uz Lazovica,Cosica,Mijailovica da kazem uz iskustvo ugurati u prvi plan Zvezdinu decu poput vec pomenutog Mijailovica,Causica,Jankovica,Stankovica i graditi novu Zvezdu,porodicu,tacnije vratiti Zvezdu onakvu kakava je bila dok je osvajala sve sto se osvojiti moze,da Zvezdina deca igraju,da disemo kao porodica i da zivimo svi za jedan cilj,za nasu ZVEZDU! Kao sto rekoh,dosta je bilo laznih pojacanja,od sutra ce Zvezdu nositi Zvezdina deca i na njima ce se graditi nova Zvezda koju smo davno izgubili,ali Bogu hvala jos uvek imamo ljude koji znaju i svim srcem hoce da vrate Zvezdu na pravi put!!!

star wars

pre 12 godina

nivo srpskog fudbala je na nivou bdp i o ligi je izdasno govoriti , ovi sto dizu u nebesa partizan ,imaju veoma kratko pamcenje svoj sramota po evropi , ja bih najvise vole da partiza igra svake sezone ls a zvezda le jer bih onda znao da nas fudbal ima sansu a ovako ode mast u propast i dzaba ste krecili

Pljujete prvaka evrope u kosarci

pre 12 godina

I ja sam navijo za zvezdu,do moje 7,8 godine zivota,ali nisam ni znao tad sta je fudbal,ali sad sam verna pristalica crno belih,vec 12,13 godina,ponosan sam na nase sprtsko drustvo,i verno ocekujem trofeje u svim sportovima,ocekujem da ponovo udjemo u ligu sampiona,ovde se zna da smo Barselona za Zvezdu,decko(dovidjenja),lepo sto si poveo da navijas za nas,da te poznajem pusti bi ti pice po izboru,ne osudjujem te nikad nije kasno da se shvate greske iz mladosti,najbitnije da si shvatio,i Kleo je igro u Zvezdi,pa sad voli Partizan najvise na svetu,nadam se da ces ga i ti puno zavoleti,pesme ces brzo nauciti,svaka cast za odluku...))

Ronin

pre 12 godina

@ dovidjenja Decko ti nikad nisi ni bio pravi Delija,jer mi se nikad ne predajemo, i uvek smo uz nasu Zvezdu.Samo idi gde ti je bolje, takvi nam nisu potrebni pogotovo sad, kad je klub u najvecoj krizi od osnivanja.

bracika

pre 12 godina

Poštovani navijači Crvene Zvezde, ja sam za to da gospodin Robert Prosinečki potpiše doživotni ugovor sa Zvezdom. Dobri su i Lukić, ma svi su Vam super...Možda da stavite onog sekretara na gol, u sledećem derbiju, teško ga je promašiti, a i svaka mu je ka Njegoševa...A Delije, e njima treba potpuno prepustit vođenje kluba. Misle da znaju, pa neka im...
Od kolevke pa do groba, najlepše je CRNO-BELO doba.

Grobar Ni

pre 12 godina

„Tzv. navijaci vode klub. Dok se to ne promeni Zvezda nastavlja da se gasi. Piksi, kakav je, takav je, jedini je poslednjih godina imao hrabrosti da im se suprotstavi. I odmah su osvajane titule. Uprave odlaze, a oni i dalje vladaju i tribinom i klubom. Dok se ekipa sa severa ne dovede u red nema Zvezdi buducnosti. A sve njih je stvorio upravo Dragan Džajić.
Uprava napolje. Gasprom mora preuzeti klub.“
(deki77, 10. decembar 2011 20:13)

Немој толико жустро по навијаче Звезде. Ипак су они њен 12. декларисани играч. Па Лукић их је за то недавно прогласио. После тога и они се уклопили у квалитет каквим се Звезда карактерише. Продајте и њих и отплатите дугове.

Nenad

pre 12 godina

@Nenad

Ispostavilo se da ste nam vi najvernija filijala!
(antimatter, 10. decembar 2011 18:26) Ta vasa filijala vas je 6 decenija ponizavala,zato i dalje ima ubedljiv skor u derbijima.Iz kandzi te filijale ste izasli pre 3 godine,a ponasate se kao da ne znate da je to istina ziva...

dača

pre 12 godina

@Miloš 65 je lepo obrazložio sadašnje stanje stvari u državi i u sportu i šta može sutra da dočeka SD Partizan a po plusevima i minusima koje je dobio možete zaključiti u kojoj meri su "grobari" zaposeli vest o Crvenoj Zvezdi.Dokle ti kompleksi...

Nenad

pre 12 godina

@Nenad - O filijalama
Znaci tvoj zakljucak je da je za poraz kriv Partizan, tj. 'internet navijaci' sa svojim komentarim. E Tole, vraze, pa i Internet si zaposeo.
(Petar, 10. decembar 2011 21:37) Ne,to nije zakljucak da su navijaci Partizana krivi za Zvezdin poraz,vec je zakljucak da ta njihova dosadasnja prica kako je Vojvodina Zvezdina filijala jednostavno vec drugu godinu za redom nema smisla(prosle godine je bilo nereseno na Marakani,pa je Partizan postao jesenji prvak sa +4 ili +5 bodova prednosti)...

Nenad

pre 12 godina

Ta vasa filijala vas je 6 decenija ponizavala,zato i dalje ima ubedljiv skor u derbijima.Iz kandzi te filijale ste izasli pre 3 godine,a ponasate se kao da ne znate da je to istina ziva...
(Nenad, 10. decembar 2011 21:39)

nenade, o cemu ti pricas?! 60 godina? nesto sam bio zauzet faksom, ribama, slavljem nakon 15ak titula u poslednjih 20 godina, LS, ovim-onim. mora da sam propustio nesto bitno, a?
(s., 11. decembar 2011 00:24) Pricam o derbijima,Zvezda ih je generalno dosta vise dobijala do 2008g,cak i kada ste devedesetih osvojili ubedljivo najvise titula,imali ste negativan skor u derbijima.A sto se tice broja titula i kupova,Partizan ce morati jos najmanje 6 duplih kruna da osvoji da bi se izjednacio sa njom po broju trofeja.

grobar=zanimanje

pre 12 godina

Ako pobedi Zvezda-naravno, filijala.
Ako bude nerešeno-eto, ni nameštenu ne mogu da pobede.
Ako pobedi Vojvodina-naravno, to je normalno, svi su bolji od Zvezde...
Bitno je da se piše.

zvezdas

pre 12 godina

Svaka cast Vosi na zasluzenoj pobedi.Pokazalo se i danas da Zvezda bez Kadua nema igru kao i da je Lazovic mozda i najveci promaseni talenat ikada.Ipak mislim da je ovih -10 previse i jedva cekam izbore u drzavi kako bi se drugi klubovi ocistili od uticaja crno belih,tada bi razlika bila -3(derbi) i Zvezda bi uz pojacanja na prolece mogla da se revansira Partizanu na JNA i dodje na nulu.Komsije su ionako u rangu Irskih konobara.Svaka cast jos jednom Vojvodini,bili su bolji i pokazali su da igraju posteno kao i moja Zvezda a vi Delije glavu gore,nije sramota kada najveci i najtrofejniji srpski klub izgubi-sramota bi bila da se mi zvezdasi sada ne ujedinimo i da ne pruzimo jos vecu podrsku klubu i jos vecu kritiku upravi.Zvezdo volim te!

Milos 65

pre 12 godina

Koliko je smesno citate sve ove komentare grobara,a verovali ili ne,ja sam brojao i ima ih mogu slobodno da kazem 70% !! B92 citam godinama,redovno po 20 puta dnevno,ali retko komentarisem,no ovoga puta sam jednostavno osetio potrebu da se javim,ne da bih kritikovao moju Zvezdu i ne da bih se smejao grobarima koji po obicaju vise citaju i komentarisu nase vesti od partizanovih nego iz razloga da nesto objasnim ovoj deci. Covek sam sa preko 40 godina i vrlo dobro jos iz detinjstva pamtim kako su se godinama smenjivala ova dva nasa kluba,u staroj Jugi je bilo jako vazno ako vec nisi prvi da budes barem ispred komsije,a sada u ovoj nasoj srbiji naravno se racuna samo titula!!! Ovo su sve sami balavci i deca koja gledaju od danas do sutra i veze nemaju kako funkcionise sport u drzavi!! Ovo sto je da kazem danas zadesilo Zvezdu, sutra vec isto to ceka partizan,pitanje je samo dana kada ce se sve okrenuti. Svi grobari se samo iz prica secaju vremena kada je Zvezda harala i osvajala titule i spominju Miljanica,dzajica,Babarogica.....Malo njih zva da je to bilo vreme kada su i najveci drzavni funkcioneri bile delije i jesu to bila vremena kako oni kaze kada je Zvezda bila drzavni projekat.Ovo je neko drugo vreme,sa drugim ljudima u drzavnom vrhu,sportu i samom fudbalskom savezu koji su veliki grobari i vreme kada se se Zvezda godinama rusi i unistava u svim mogucim sportovima,a u partizan se gura i partizan se gradi isto tako i sva sportska drustva,naravno najvise u fudbal i kosarku sportovi u kojima vladaju godinama bas kao i u vaterpolu i..... Osvrnite se godinama u nazad pa ce te videti o cemu vam pricam!! kako danas partizan ima Tadica,Ljajica,Dacica....i na kraju Karadzica i Djurica kojima niko nista u drzavi ne moze i ne samo to nego ne sme ni nista ruzno da se napise u stampi,tako je Zvezda imala,Dzajica,Miljanica,babarogica i ostale iz drzavnog vrha i bila mocna!! Ne kaze se za dzabe da nicija nije do jutra gorela i da sve okrece tako ce i doci dan kada ce se prvo promenuti stvari gore u vrhu a samim tim se menja i sve iz korena i dan kada ce se ubijati partizan u svim mogucim SD,a Zvezda ce se preko noci podizati i postajati mocna!! Znam da mnogi od vas sada kazu DA,ALI JUCE,e deco isto je to i moj sin govorio pre par godina,a danas.....Nama se sve srusilo preko noci,i vama ce isto,verujte,jer tako je bilo,tako je danas i tako ce biti uvek!!! Zvezdu su krali i razvlacili i niko im ista nije mogao,otisli ostavili rasulo i opet nikom nista i niko ne odgovara,samo je osvanuo dan kada je objavljeno to sto je objavljeno i tu je krenuo sunovrat celokupnog SD CRVENA ZVEZDA i podizanje SD PARTIZAN,tako ce doci dan kada ce izaci na sunce sve sto se radilo ovih godina iza vasih ledja,niko nece odgovarati bas kao sto i kod nas niko nije odgovarao,samo ce te patiti isato kao i mi. verujte mi da se vise radujem ovom porazu nego da smo danas pobedili,a partizan izgubio i da je razlika bila samo minus 5!! ne nisam lud,jer ovo je poraz u najbolje moguce vreme,poraz posle kojeg ce se mnogi koji su ziveli u iluziji da rade dobro,odlicno,da dovode dobre igrace ali eto oni nikako da se uklope... Lepo je robi rekao,hoce Zvezdu sa Zvezdinom decom i da nam se nikada vise ne ponovi da igramo derbi a ana terenu da imamo samo jedno dete iz nase skole,to je ono za cim zudi i dzajic i to je ono zasto se |Dzajic i vraca u Zvezdu jer i jedan i drugi pamte Zvezdu kada su u njoj igrali pravi Zvezdasi koji jedino znaju kako se gine za Zvezdin grb i kao sto sau se tada odrekli premija i rekli ne treba nam mi igramo za slavu,a adanas dovode razne polovnjake iz J.Amerike da kazem Brazila zatim iz afrike i ne znam ni odakle vec,bacaju se milioni, a nasa deca sede,odlaze,kradu ih i ne docekaju da zaigraju za samo njima Sveti grb! Informacije koje imam jesu da ce se od sutra na transfer listi naci skoro svi,da ne kazem svi igraci,Dzajic,Lukic,Robi i jos neki Zvezdasi nocas spavati nece. Zahvalice se svima pocevsi od:Vilotica,Kaludjerovica,Mzenge,Evandra,Borhe, Kadua,Duimitrijevica,Vesovica,Reljica,Adija i jos par igraca ce dobiti otvorena vrata,Lazovic se prodavati nece,pa za ovih 10-15 igraca neka se da kazem sakupi 6-7 milona i za te pare pokusati da dovedu na 1 godinu Lukovica,Ninkovica uz Lazovica,Cosica,Mijailovica da kazem uz iskustvo ugurati u prvi plan Zvezdinu decu poput vec pomenutog Mijailovica,Causica,Jankovica,Stankovica i graditi novu Zvezdu,porodicu,tacnije vratiti Zvezdu onakvu kakava je bila dok je osvajala sve sto se osvojiti moze,da Zvezdina deca igraju,da disemo kao porodica i da zivimo svi za jedan cilj,za nasu ZVEZDU! Kao sto rekoh,dosta je bilo laznih pojacanja,od sutra ce Zvezdu nositi Zvezdina deca i na njima ce se graditi nova Zvezda koju smo davno izgubili,ali Bogu hvala jos uvek imamo ljude koji znaju i svim srcem hoce da vrate Zvezdu na pravi put!!!

Za sve vas koji ste zaboravili sustinu

pre 12 godina

И нема везе што Звезда нема везе
нема везе што сам пијан ја
нема везе што поново смо други
јер за Звезду живот даћу ја

И нема везе што Звезда нема везе
нема везе што сам нервозан
нема везе што поново смо други
јер Звезду лудо волим ја

И нема везе што гробари су бољи
што се чује напред партизан
нема везе ко им ј... м....
јер Звезду лудо волим ја.

Nenad

pre 12 godina

Cek,pa ovo nije logicno,pa zar grobari nisu pricali da je Vojvodina Zvezdina filijala?Kazu Spartak i Vosa Zvezdine filijale,a ovi nas pobedise,gde je tu logika i zdrav razum?Od onih ekipa za koje svi znamo da su Partizanove filijale, Partizanu je uzeo samo bod upravo Metalac prosle sezone kada mu je trebalo za opstanak a Partizanu bodovi nisu bili vazni.Od svih prica o filijalama,kako prolazi vreme,pokasuje se da je istinita prica samo o Partizanovim jer slika postaje sve jasnija,Zvezda gubi i od timova za koje se pricalo da su njena filijala...

Z

pre 12 godina

Zvezda izgubila, Partizan pobedio, jesenja titula,ludilo....Boze zar je uopste bitno i kome su vise bitne te titule, duple krune, 10, 20 bodova prednosti...kad ce nam opet doci neki Samrok, Genk i objasniti nam neke stvari.

krs i lom

pre 12 godina

GFrobarcici smirite se ,sta se lozite?!Lepo je Golac pre neki da nrekao,ispadnete smesni protiv Samroka a onda se ponosite pobedom protiv Zvezde.a Zvezda jad i beda.Taman kako je i ocenio negde 3-4 evropska liga.

Sajonac

pre 12 godina

Eto vam vaše priče o Zvezdinim filijalama. Jedini klub koji ima filijale je Partizan. Dabogda Zvezda završila prvenstvo na petom mestu. Živeo Radnički. Bravo za Vojvodinu.

star wars

pre 12 godina

nivo srpskog fudbala je na nivou bdp i o ligi je izdasno govoriti , ovi sto dizu u nebesa partizan ,imaju veoma kratko pamcenje svoj sramota po evropi , ja bih najvise vole da partiza igra svake sezone ls a zvezda le jer bih onda znao da nas fudbal ima sansu a ovako ode mast u propast i dzaba ste krecili

Titula!

pre 12 godina

@grobar=zanimanje
i sta sada reci ? koju poruku poslati ? :D e gani gani vecno ista prica, vecno tole, vecno sudija, vecno kompleksi... i vecno gubite! i vosa vas gazi, vasa vosa! pokusajte u bakljajadi, mozda bude bolje! shvatite, vas tim ne postoji vec 20 godina! mozda neka fuzija i u fudbalu!? i ova nasa nadmoc je nikad veca Grobari! pa mi bez 2-3 komada nikoga ne pobedjujemo! cestitam svima na jesenjoj a boga mi i prolecnoj tituli! VOlIM PARTIZAN!

dača

pre 12 godina

@Miloš 65 je lepo obrazložio sadašnje stanje stvari u državi i u sportu i šta može sutra da dočeka SD Partizan a po plusevima i minusima koje je dobio možete zaključiti u kojoj meri su "grobari" zaposeli vest o Crvenoj Zvezdi.Dokle ti kompleksi...

Nenad

pre 12 godina

@Nenad

Ispostavilo se da ste nam vi najvernija filijala!
(antimatter, 10. decembar 2011 18:26) Ta vasa filijala vas je 6 decenija ponizavala,zato i dalje ima ubedljiv skor u derbijima.Iz kandzi te filijale ste izasli pre 3 godine,a ponasate se kao da ne znate da je to istina ziva...

Grobar

pre 12 godina

Titulaaaaaaaaaaaa, titulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, slavice seeeeeeeeeeee titulaaaaaaaaaaaaaaaa, PARTIZAN je sampion, peva celaaaaaaaa Srbijaaaaaaaaaaaaaaaaaa

DOVIDJENJA !

pre 12 godina

Godinama sam visdio na Severu i kao momak od 28 godina veoma sam se malo radovao. Cak i kad kuci dodje moj me otac zeza kako je bilo, koji je rzultat, kako je Partizan igrao???!
Osecam se tuzno i depresivno. I onda sam morao da ucinim nesto sto moze biti "ponistenje samog sebe" ali kad razmislim to je i Zvezda uradila pa zasto bih da patim. Navijam za fudbal i necu da prizivam zlo! Necu vise u zivotu krociti na Sever a nikad nisam kao brojne druge uprsaudarajuce Delije dobio kartu besplatno.
Od danas se prikljucujem mome starom i mladjem bratu. Od dans proglasavam da idem na Jug, da sam njihov fan! Od danas sam odlucio da necu da cekam ceo zivot da se radujem tituli i duploj kruni! Od danas ucim grobarske pesme i danas idem na Terazije da kupim nove sampionove rekvizite. I ocekujem leto sa + 10 , taman da se spremim za Ligu sampiona!
A vi, putujte sa vladikom, pardon igumanom!
Dosta je bilo, dara je prevrsila meru.
Nadam se da ce cu sebi moci da kazem da sam grobar kad dozivim sa radoscu u junu svoju prvu duplu krunu!
A vi zivite u istoriji,zivite i dalje od istorije!
I ponosno kazem:
"PARTIZAN JE SAMPION!"

Ronin

pre 12 godina

@ dovidjenja Decko ti nikad nisi ni bio pravi Delija,jer mi se nikad ne predajemo, i uvek smo uz nasu Zvezdu.Samo idi gde ti je bolje, takvi nam nisu potrebni pogotovo sad, kad je klub u najvecoj krizi od osnivanja.

veliki strumf

pre 12 godina

Robert Prosinecki je totalna neznalica. Nadam se da je to sada svima vama jasno, iako o tome pisem mesecima unazad. Igramo najruzniji i najsporiji fudbal na svetu, bez ideje, bez zara, bez sansi. Drago mi je sto smo izgubili jer je sezona ionako izgubljena a ovo je pravi trenutak da svi, pocev od Lukica i Robija ekspresno napuste Zvezdu, da se vrati Dzaja, dovede pravog, iskusnog trenera koji ce da stvara tim i igru za "sledecu sezonu", i koji ce prvo da istera Bajka, Petkovica, Kaludjera, Borhu, Kovacevica, Reljice, Vesovice i ostale treceligaske igrace i pocne bukvalno od nule, jer ovogde smo sada i jeste NULA, dno dna!

Nenad

pre 12 godina

@Nenad - O filijalama
Znaci tvoj zakljucak je da je za poraz kriv Partizan, tj. 'internet navijaci' sa svojim komentarim. E Tole, vraze, pa i Internet si zaposeo.
(Petar, 10. decembar 2011 21:37) Ne,to nije zakljucak da su navijaci Partizana krivi za Zvezdin poraz,vec je zakljucak da ta njihova dosadasnja prica kako je Vojvodina Zvezdina filijala jednostavno vec drugu godinu za redom nema smisla(prosle godine je bilo nereseno na Marakani,pa je Partizan postao jesenji prvak sa +4 ili +5 bodova prednosti)...

milan grobar

pre 12 godina

Prodajte ceo tim. 3-4 godine igrajte sa klincima od 17 - 18 godina. I isplatice vam se. A ove uobrazene fudbalercice ako ne mozete da prodate( posle ovakve igre sumnjam da ce neko i da ih kupi) vi oterajte. Meni je bilo muka da ih gledam kako se vuku po terenu. Nema jakog Partizana bez jake Zvezde. A i Partizan je daleko od jakog.

ciganDOgroba

pre 12 godina

Aj Roberte lagano pakjuj kofere. Pod hitno nekom pokloniti ili nekom platiti da uzme Kaludjerovica,Kovacevica,Petkovica...
Lukicu bruko i sramoto Zvezde , uspeo si da sebe proglasis za Zvezdinu Zvezdu i da ispadnes smesan.

Nenad

pre 12 godina

Ta vasa filijala vas je 6 decenija ponizavala,zato i dalje ima ubedljiv skor u derbijima.Iz kandzi te filijale ste izasli pre 3 godine,a ponasate se kao da ne znate da je to istina ziva...
(Nenad, 10. decembar 2011 21:39)

nenade, o cemu ti pricas?! 60 godina? nesto sam bio zauzet faksom, ribama, slavljem nakon 15ak titula u poslednjih 20 godina, LS, ovim-onim. mora da sam propustio nesto bitno, a?
(s., 11. decembar 2011 00:24) Pricam o derbijima,Zvezda ih je generalno dosta vise dobijala do 2008g,cak i kada ste devedesetih osvojili ubedljivo najvise titula,imali ste negativan skor u derbijima.A sto se tice broja titula i kupova,Partizan ce morati jos najmanje 6 duplih kruna da osvoji da bi se izjednacio sa njom po broju trofeja.

Дејан

pre 12 godina

Да се јави и један горбар који не ликује! Док код наши тимови не буду бар мало равноправни са европским ово је све јадно. Нема те радости кад видим каква је лига и кад видим да Звезда пропада. Само кад су јаки и изједначени Партизан и Звезда јак је и наш фудбал.
Шта треба да уради Звезда. Да са окупе сви који нешто значе и да виде да ли могу дугорочно, да реше питање финанисирања клуба. Ако претпоставимо да могу, да рецимо, могу да обезбеде сваке године 5 милона евра. Онда, друга ствар је да одаберу квалитетног, тренера, и да га вежу за клуб на 10 година. Треће, не треба да им буде циљ да следеће године узму титулу, јер ће онда сав буџет да потроше на неке стране играче, можда и узму титулу али нису решили проблем.
Проблем се решава тако што се направи систем, да Звезда има све омладинске селекције, да играче са стране узима талентоване клинце које убацује у омладинске погоне, и да се са таквим играчима ради дугорочно.
То је радио Фергусон у МУ, он није 86 купио неке светске звездем већ је правио такву пројекцију клуба, тако да за пет-шест година почне да доминира не само у Енглеској већ и у Европи. Гигс, Бекам, Сколс, све су то били клинци који су се калили у омладинским погонима, или су рано узети да се кале.
Дакле, ако хоће да се врати, Звезда мора да направи систем прављења и довођења играча, без мењања тренера, на дужи временски период.
А ако само хоће да узме неку титулу од Партизана, онда ће све паре да потроши једне сезоне на неке странце, можда јој се те године и посрећи, али ће и даље бити расуло, чим се тај тим распадне.
Размислите о томе.

Pedja J7

pre 12 godina

LUKIĆU AJMO...NAĐI ADŽIĆA PA BLEJITE!!!

U Zvezdi da ostane samo Robi, a od igrača Lazović, Mijailović, mali Janković...da im se priključe Ožegović, Čaušić, Stojković i svi ostali iz omladinaca...
MENI KAO NAVIJAČU OVA SEZONA JE PROPALA, SVEJEDNO MI JE DA LI JE ZVEZDA 3 ILI 8, KAD NIJE 1.
Zato neka na proleće igraju deca, titula je već izgubljena, i da stvaramo tim za budućnost! Ovih +10 partizana je idealna šansa da se PRESEČE!!!

lakikv

pre 12 godina

Ladno traze da im se vrati Dzaja!Covece gde je vama mozak?Vi ono bese imate najvece legende,najbolju istoriju a ovamo vrtite iste ljude(mafijase),sad vidim koliko te zvezdine zvezde vole isti taj klub kada su ga doveli na ove grane. Ali stvarno mi nije jasno!

Deda Milutin sa Marakane

pre 12 godina

E tako... Ajde sad Robi polako odakle si dosao....Ovo je igledalo Adzinig rada sve ove godiine.Da se Dzaja vrati pod hitno.

Delija

pre 12 godina

Kako mi je drago što je zvezdino "dete" Ljubinković zabio gol "svom" klubu koji mu je verovatno uništio karijeru kada nisu hteli da ga puste u Ajax kao 16-godišnjaka već su reketirali njegove roditelje. Samo vi dižite Džaju u nebesa, uništio je svu zvezdinu decu koji nisu hteli da budu njegovi robovi.

Sale

pre 12 godina

Ne razumem one koji traže da svi odu iz Zvezde sem Prosinečkog. A šta je to Robi uradio za ovih godinu dana pa je zaslužio da ostane? Kakvu to igru Zvezda igra danas? Navodna pas igra...do protivničkog šesnaesterca a onda raspad sistema! U početku je to i ličilo na nešto ali kako vreme odmirče sve je gore i gore! Svaka čast Robiju kao igraču ali kao trener nije pokazao ništa! Lukić pre nego što spakuje kofere neka proda ovaj tim za 20 miliona evra (pošto tvrdi da je to tržišna vrednost ovih igrača) pa onda neka se tornja! Ubaciti Zvezdinu decu. Ova sezona je davno izgubljena, valja sa Džajom kao predsednikom i Muslinom kao trenerom praviti novi tim

Delija-SWE

pre 12 godina

...Musline sine, gde si...majka te trazi...javi se sine i vrati se...
Ps: Robi brate hvala ti za sve ali sto je dosta-dosta je!
A tebi Lukicu #..%..!!!

Neuporedivi

pre 12 godina

И нема везе што Звезда нема везе
нема везе што сам пијан ја
нема везе што поново смо други
јер за Звезду живот даћу ја

И нема везе што Звезда нема везе
нема везе што сам нервозан
нема везе што поново смо други
јер Звезду лудо волим ја

И нема везе што гробари су бољи
што се чује напред партизан
нема везе ко им ј... м....
јер Звезду лудо волим ја.
(Za sve vas koji ste zaboravili sustinu, 10. decembar 2011 15:44)

Suština je tvoja praznina...

gosn Grobar

pre 12 godina

Pozdrav zvezdasima uz pesmu Radmile Manojlovic - 10 ispod nule napolju!!

http://www.youtube.com/watch?v=MGFUd7WMo6E&feature=player_embedded#!

Pablo

pre 12 godina

Vreme je da odete,definitvino,ne znate sta radite sa Zvezdom!!!
Prosinecki,je dobar pocetnicki trener,mozda za neki drugi tim,za Zvezdu nije.
Nadam se da ce Lukic,sa svojom svitom(Vesic i kompanija)otici vec sutra!!!
Sramota,velika.

dusan

pre 12 godina

Bajkovic, Petkovic, Vesovic, Adi, Dimitrijevic, Evandro, Borha, Kaludjerovic - MARS IZ ZVEZDE!
Mijailov, Lazovic - OSTANITE U ZVEZDI!
Od 11 danasnjih igraca, 9 meni ne bi igralo ni za ulicu! Jadna li si moja Zvezdo :(

Plavi

pre 12 godina

Ovo je mozda najbolje sto je moglo da se desi jer da je ostalo -7 bilo bi opravdanje za razlicite amatere da ostanu u klubu.E sada je dosta. Od Igraca do Trenera svi napolje.Da ne zaboravim Lukica

Losmi

pre 12 godina

Evo sad imamo 10 bodova manje. Trazimo da se smeni Surbatovic i Babarogic. Da li ce oni biti proglaseni kao glavni krivci za poraz od Vojvodine. Mozete vi meni sad da pricate Lukic je uradio ovo ili ono. Cinjenica je da je jedino sto je uradio doveo Zvezdu na najnize grane u istoriji. Pricao je da je smanjen dug, dug je isti, mozda i jos veci. Cetiri godine (verovetno i 5 posle ovoga danas) nismo osojili titulu, imamo jednog igraca iz omladinske skole, igraju nam polu igraci iz inostranstva, doveo je Gasprom, ja sam od njih do sada video jedino reklamu na zapadnoj tribini, o Evropi mozemo samo da sanjamo, izgubili smo 6 derbija za redom, niko od nasih igraca ne moze da ode u bolje klubove od kineskih... a on i dalje tvrdi da radi odlicno i trazi razloge ove katastrofe u drugima. Sramota ne znam sta drugo da kazem.

Rale P.F.C.

pre 12 godina

E, moji c I .ani, pa vas i vasa filijala na vasem stadionu oduci od fudbala! :)
Steta a bili ste prvaci vasione evo pre tacno 7309 dana.
Lukica za dozivotnog predsednika.
Smej smej smej uvek se smej, najvise volim ...

toni montano

pre 12 godina

dragane dzajicu legendo,ako si normalan neces se vracat u voljeni klub dok lukic i kompanija haraju.vidis li da smo ga ugasili.molit te prvo ocisti nas voljeni klub od ovog zla pa jovo nanovo.jedino u tom slucaju te podrzavam. nemoj molim te se vracat dok ne vidimo ledja lukicu i ostalim grobarima naseg svetog i voljenog kluba

lukicu brukas srbiju

pre 12 godina

Lukicu i kompletna uprvo vi ste bruka i nista vise,kako bre vas nije sramota da se bogatite na racun zvezde mars bre iz cluba licemeri jedni,spasite zvezdu ostavkom mars bre iz zvezde

Red Marquis

pre 12 godina

Nisam ni sumnjao da nećete napisati pobeda Vojvodine, već mora poraz zvezde.
Odrali smo ih. Kao ekipa, bez svoje bagre sa severa su nula. Mereba, Abu i Boske najbolji na terenu.

Sever je grobar naseg kluba

pre 12 godina

Smesno,strasno,zalosno. S.D. Crvena Zvezda, racunajuci ovde sve klubove pa i ovaj nesretni F.K je totalno unistena. Ova utakmica je vrhunac nase nemoci i nedostatka vizije rukovodstva i struke.Robi odlazi molim te.Sam. Bez da te teraju oni sa severa koji su i najzasluzniji za stanje u kom se klub nalazi. Oni koji su nebrojeno puta okrenuli ledja klubu, oni koji su instruirani zarad nekih politickih interesa, oni koji su glasnogovornici crkve i klero mafijaskih organizacija. Odlazi, sam, neukaljanog imena, jer tvoje ime je sveto u nasem klubu. Sa Lukicem i ostalim krimosima cemo morati na drugaciji nacin, nekim nekonvencionalnim sredstvima. Pre nego sto odes oteraj 3/4 svog tima, jer je isti bezvredan na trzistu i zauzima mesto nasim klincima koji gore od zelje da igraju fudbal.Napravi rez, oteraj bagru od fudbalera i idi, bicemo ti zahvalni kao nekada.

Objektivan

pre 12 godina

Velika Robijeva greška je što je pustio Stamenog niz vodu i zamenio ga Bajkovićem. Stameni možda nije bio neki ekstra talenat ali nije bio kiksara. Bio je pouzdan, šta je moglo da se brani branio je. Mislim da bi trebalo da ga vratimo nazad ili da uzmemo nekog mladog iz naše škole kao svojevremeno Zvonka Milojevića.

meekee

pre 12 godina

Drzavljanstvo za Oumaru 'el manjifiko' i za Merebashvilija 'el magiko' - Dacicu reaguj!!! Kad je ministar mogao licno da uruci 'el maestru' posle dobrih igara protiv Metalca i Mladog radnika, onda su i ova dvojica sad vise nego zasluzili!

pene-trator-deepovani

pre 12 godina

Ma pustimo mi sad sve te sporedne stvari,nego da vidimo sta ima od onog sto neko ovde vec danima ponavlja...."Jel dolazi Dzaja? Nema nikakvih vesti vec par dana pa se brinemo".

Nenad

pre 12 godina

Какво је мучење гледати овакав фудбал! Да ли је могуће да су ово професионалци и да примају плату да приказују овакву игру??? Боље покупити неке клинце који пикају фудбалицу по улици а немају леба да једу и тако бар учинити добро дело. Звезда доказује да када мислиш да не може лошије ипак ниси у праву... увек може!Ало такозвани фудбалери звезде, брукате клуб, брукате дрес, брукате навијаче!

TIGER

pre 12 godina

A ko je pobedio sinoc na treningu? Koliko golova su postigli Mezenga, Kaludjer, Borha... "maestro"? Mislim, stvarno vam je nepotpun izvestaj sa treninga. ranije ste ih bolje opisivali... :))
Secam se svojevremeno izvestaja sa CZ (plavi pobedili zute 5:3, pa nabrajali strelce...)
Salu na stranu, ali JAKO STE LOSI!!!
Nadam se samo da ovaj poraz nece dovesti do ostavke Lukica, Robija, Vesica ili nekog drugog iz uprave... To ne bi valjalo za Partizan...
Jel zna neko kad startuje Balkanska liga? :)))
I molio bih Adzica da se javi i obajasni kako je to CZ ukradena i ova titula...
Sledeci trening igraca CZ bice u kasnim nocnim satima izmedju 4-5 ujutru, kako bi se sprecile posete nezvanih gostiju, u isto vreme bce nekoga i u kancelariji kluba... :)))

munižaba

pre 12 godina

Cek,pa ovo nije logicno,pa zar grobari nisu pricali da je Vojvodina Zvezdina filijala?Kazu Spartak i Vosa Zvezdine filijale,a ovi nas pobedise,gde je tu logika i zdrav razum?Od onih ekipa za koje svi znamo da su Partizanove filijale, Partizanu je uzeo samo bod upravo Metalac prosle sezone kada mu je trebalo za opstanak a Partizanu bodovi nisu bili vazni.Od svih prica o filijalama,kako prolazi vreme,pokasuje se da je istinita prica samo o Partizanovim jer slika postaje sve jasnija,Zvezda gubi i od timova za koje se pricalo da su njena filijala...
(Nenad, 10. decembar 2011 16:27)
Pardon, nije Vojvodina Zvedina filijala, već je Zvezda Vojvodinina filijala, a uskoro možda i Spartakova.

metla

pre 12 godina

bruka.neko ce kupiti zvezdu za sitne pare i zahvaliti se lukicu i adzicu na ispunjenom zadatku-dovesti zvezdu do dna.nikad nismo bili slabiji u nasoj istoriji.fudbaleri trece klase,trener pocetnik a u upravi lopovi

todos

pre 12 godina

Ne treba da kažnjavaju gostujuće navijače. Trebalo je njima dozvoliti da dođu isto kao što su Irci bili u Beogradu.
Stanem danas kraj puta i posmatram povratak navijača i igrača iz Lučana. Sila se sjurila ka centralnoj Srbiji sa sve policajcima. Kad odjedared kroz svu tu silu naiđe kanta od mini autobusa, ono FK Metalac!!!

XXL Grobar

pre 12 godina

Svaka cast Vosi na zasluzenoj pobedi.Pokazalo se i danas da Zvezda bez Kadua nema igru kao i da je Lazovic mozda i najveci promaseni talenat ikada.Ipak mislim da je ovih -10 previse i jedva cekam izbore u drzavi kako bi se drugi klubovi ocistili od uticaja crno belih,tada bi razlika bila -3(derbi) i Zvezda bi uz pojacanja na prolece mogla da se revansira Partizanu na JNA i dodje na nulu.Komsije su ionako u rangu Irskih konobara.Svaka cast jos jednom Vojvodini,bili su bolji i pokazali su da igraju posteno kao i moja Zvezda a vi Delije glavu gore,nije sramota kada najveci i najtrofejniji srpski klub izgubi-sramota bi bila da se mi zvezdasi sada ne ujedinimo i da ne pruzimo jos vecu podrsku klubu i jos vecu kritiku upravi.Zvezdo volim te!
(zvezdas, 10. decembar 2011 15:18)

Kako jadan i bedan komentar - da nije sudija razlika izmedju Partizana i vas bi bila bar duplo veca, a vi bi sto se tice ciscenja trebalo prvo da krenete od sebe i ljudi koji vas vode, mada kad procitam komentare kao sto je tvoj mislim i da zasluzujete jedni druge - uprava sa Lukicem vas i vi takvu upravu. Kao preslikani ste.
Ovo ostalo buncanje o vasoj pobedi na JNA pa da dodjete na 0-u necu ni da komentarisem - valjda ces se i sam sabi smejati kad se povratis iz nesvesti a tad pogledaj na tabelu i vidi da je tamo -10.
Nas rang su mozda konobari a ti sam zakljuci sta je onda vase merilo.

I da - cudi me da nisi Tola pomenuo - pa nemoj to da nam radis, tek smo se navikli.

grobar zlobni

pre 12 godina

sve sto smo zeleli
sve sto smo hteli
to su nam dali
crveno-beli

je l se secate vi one vase smesne himne, je li i vama smesna ili ste je izbacili zbog dvolicnog teksta.

vratite Džaju!

pre 12 godina

Sramota je ko sve igra u Zvezdi! Igra Zvezde je nula! Sa ovakvim igracima ali i trenerom i ne moze se vise. Robi je bio vrhunski igrac ali kao trener u Zvezdi nije pokazao nista.

Draganche

pre 12 godina

Totalni raspad sistema, ali totalni... ej bre 10 bodova zaostatka posle pola prvenstva, pa ovako losi nikada nismo bili! Lako je sad reci nek se svi tornjaju, pocev od Lukica preko Robija do prvog tima (realno niko tu pojma nema tako da to nije sporno)... ali se pitam - sta posle? Katanac u bravu i razlaz kud koji mili moji? Eh da bar neko hoce da kupi ovaj raspali klub za jedan evro i da uvede neki red...

mirko

pre 12 godina

Trener Zvezde mora da napusti klub ako njegovi igraci nisu u stanju da sutnu na gol ukoliko Partizan ili Vojvodina povedu i tacka.Predsednik kluba treba da bude covek cija rec ima tezinu,covek koji je skolovan...Ovo sa Lukicem je tragedija koja je morala da se zavrsi ovako

inijesta

pre 12 godina

brrr...robi,napolju je dvoznamenkasti minus.Šalu na stranu,dobro po upravu što se utakmica igrala pred praznim tribinama,jer bi se sa zapada orilo uprava napolje,a plaćeni sever bi ekspresno reagovao igrate ko p...e.

Komsa

pre 12 godina

Bajkovic, Petkovic, Vesovic, Adi, Dimitrijevic, Evandro, Borha, Kaludjerovic - MARS IZ ZVEZDE!
Mijailov, Lazovic - OSTANITE U ZVEZDI!
Od 11 danasnjih igraca, 9 meni ne bi igralo ni za ulicu! Jadna li si moja Zvezdo :(
(dusan, 10. decembar 2011 15:06)
Da ne zivis u Humskoj?To je najaca ulica sto se tice ekipnih sportova.

armature

pre 12 godina

A sto i kad izgube blizanci, oni su u naslovu subjekti?
Sto nije naslov: Pobeda Vojvodine/Vojvodina rutinski protiv drugoplasiranog/ili tako nesto???
Pa nece vas valjda gepekovati kozne jase?

Ponosno kazem svima :)

pre 12 godina

Specijalno za beogradsku Barselonu,od Humske 1... Idemoooo ruke gore,salove oko vrata :) i pesma od Rade Manojlovic DESET ISPOD NULE NAPOLJU :))))) DOMINIRAJ !!!!!!

slobodan

pre 12 godina

Zvezda konacno mora da se olobodi imperativa da mora da osvoji titulu. U mirnoj atmosferi treba da stvara novi tim u kome ce pretezno da igraju Zvezdina deca koja su nesporni talenti a koja ce uz podrsku vatrenih navijaca vrlo brzo da vrate Zvezdu na staze uspeha.Treba prestati sa hajkom na Toleta Karadzica i vratiti gospodstvo u ovom velikom klubu.Navijace edukovati da vole Zvezdu ali i da postuju protivnike.

Tolle

pre 12 godina

@(DOVIDJENJA !, 10. decembar 2011 20:34)

Ne trebas nam!Partizan se ne bira kao Zvezda, pod uticajem porodice, drustva, brojanja trofeja.......Partizan se prosto oseti!Zato smo najbolji na svetu, zato sto u svojim redovima nemamo takve poput tebe.

книнџа

pre 12 godina

Сад се видело ко је прави црвено-бели клуб у Србији! И коначно је рашчишћено око те приче да смо филијала Звезде. Једино велика штета што нам нису дозволили да присуствујемо утакмици и увеличамо победу. Само напред Војводина!

Krajisnik

pre 12 godina

A juce trening traje citavih sat vremena, treba dovesti trenera sa zavrsenim fakultetom do 40 godina koji ce ih naterati da trce i treniraju. Robija za sportskog direktora.

ackoniskikartel

pre 12 godina

Svaka cast Vosi na zasluzenoj pobedi.Pokazalo se i danas da Zvezda bez Kadua nema igru kao i da je Lazovic mozda i najveci promaseni talenat ikada.Ipak mislim da je ovih -10 previse i jedva cekam izbore u drzavi kako bi se drugi klubovi ocistili od uticaja crno belih,tada bi razlika bila -3(derbi) i Zvezda bi uz pojacanja na prolece mogla da se revansira Partizanu na JNA i dodje na nulu.Komsije su ionako u rangu Irskih konobara.Svaka cast jos jednom Vojvodini,bili su bolji i pokazali su da igraju posteno kao i moja Zvezda a vi Delije glavu gore,nije sramota kada najveci i najtrofejniji srpski klub izgubi-sramota bi bila da se mi zvezdasi sada ne ujedinimo i da ne pruzimo jos vecu podrsku klubu i jos vecu kritiku upravi.Zvezdo volim te!
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (zvezdas, 10. decembar 2011 15:18)

I kad se probudish noge ti u lavor i jasesh usisivac ! Ja znam da bi vi najvishe voleli da smo u rangu sa irskim konobarima,ali dobro znate da nije tako i to vas mnogo muci ! Mi smo u beogradu protiv iraca promasili 10 stopostotnih sansi i normalno je da smo ispali,ali smo isto tako prosle godine igrali Ligu Sampiona i uzeli 10 miliona eura,pa smo mogli sebi da dozvolimo i da ispadnemo ! A vi koje drzava satro sistemski unistava ste za 20 godine igrali 2 puta Ligu Kupa Uefa,shto znaci da vas ne unistava sistemski samo ova drzava,nego i ona pre nje i ona pre ove dve !

Srki

pre 12 godina

(zvezdas, 10. decembar 2011 15:18)
hahaha...Sta je sada?Metalac pustio Partizana jel?Kada bi se ''mali'' klubovi ocistili od nasih i vasih uticaja Partizan bi opet bio sampion ali sa manjom bodovnom razlikom a vi ne bi videli dalje od 5-6 mesta sve ove godine!Bolje razmisli o (ne)kvalitetu igraca koji igraju u tvom klubu,o treneru,o predsedniku narocito!Prvo svoje dvoriste...

grobar

pre 12 godina

ja stvarno ne znam kad ce taj naj veci Srpski klub konacno postati sampion SRBIJE koliko se ja secam nikada nisu bili mozda imaju desetogodisnji plan kao KK LIMENKA

posmatrac

pre 12 godina

Gledam Zvezda-Vojvodina, ovaj sudija samo sto nije poceo da sutira prema golu Vojvodine. Zao mi je igraca Zvezde oni mogu mnogo vise. Oseca se na njima veliki teret. Posebno one publike koja je dosla na zadnji trening i
koja trazi da oni posle rezultatskog neuspeha stanu pred njih a ovi da ih ponize. Nebih voleo da imam sina koji igra u Zvezdi.

Stari čiko sa Maximira

pre 12 godina

E tako... Ajde sad Robi polako odakle si dosao....Ovo je igledalo Adzinig rada sve ove godiine.Da se Dzaja vrati pod hitno.
(Deda Milutin sa Marakane, 10. decembar 2011 15:22)
Ne,ni za boga da nam ga šaljete.Samo ga ostavite sebi u Beogradu,imamo takvih kao on na svakom uglu!!

Konda

pre 12 godina

Иронија је када Рада Манојловић сними песму " Маракана" , а поред тога пева и песму 10 испод нуле напољу ! :D

ufsh

pre 12 godina

e gani gani, samo se vi smejte za samrok, mi gubimo ali barem izlazimo u evropu i sticemo kakvo-takvo iskustvo, a koliko to znaci vidi se posle u derbijima, jbg...

Kalimero

pre 12 godina

E sad može i 5000 vas da se skupi na prvom treningu! Prizivate Džajića, Muslina...a svima ste gu.....zalupili vrata ispred nosa. Niko vam nije bio dobar, pa ni Piksi. I njega ste oterali i isprozivali. Lepo sam rekao pre godinu dana da od Zvezdinih nezahvalni navijača ni Robi ne može ništa drugo da očekuje pa makar bio 100x zvezdina zvezda. Sada i njega terate, a vidim da vam ne valja ni Pešić u basketu. Pa ko vama može ugoditi dragi navijači CZ? Ja mislim da vi navijači nevaljate i da CZ treba da promeni većinu vas pa će Zvezdi ponovo da svane.

Mirko

pre 12 godina

Sve cestitke fudbalerima Vojvodine na apsolutno zasluzenoj pobedi.Cini mi se da su nas pobedili sa pola snage sto sa ovakvom Zvezdom apsolutno nije tesko.
E ajde da sada mi navijaci Zvezde pricamo malo o nasem fudbalskom klubu.Pogledajte tabelu i lako je videti da smo sa timovima koji su medju prvih pet na tabeli(ne racunajuci nas)imali sledeci ucinak:porazi od Partizana, Spartaka i Vojvodine i nereseno sa Radnickim i Slobodom.Imali smo prilike da gledamo sve te utakmice i kazite mi na kojoj od tih utakmica smo dominirali,stvarali sanse,sutirali i sl.Ni na jednoj.A kako kada imamo ovakve fudbalere.
1.Bajkovic-sve osim golmana
2.Mikic-korektno moze da odigra ali je problem jer nemamo drugog desnog beka pa mora da ga menja Vesovic
3.Petkovic-njegov ucinak danas je dva centarsuta koja su isla u gol aut i driblinzi kada sa loptom izlazi van
4.Kovacevic-ne moze da doda loptu na dva metra
5.Vezni red-meni je veoma smesno sta nasi vezni igraci dodaju loptu unazad umesto da krenu sa njom napred.Sta li to bese dribling?
6.Borha-sporijeg igraca od njega nisam dugo vidio.Sta li on igra?
7.Kaludjerovic-covek kao krene u dribling i onda se saplete od loptu
Na kraju krajeva navedite mi slucaj kada se neki igrac Zvezde oslobodio dva protivnicka igraca i sutirao i dao gol sa dvadeset-trideset metara.Definitivno 95% fudbalera Zvezde nemaju pojma o osnovama fudbala(centarsut,dribling,sut,otvaranje i sl.).Kao vrhunac svega toga dolazi Vladan Lukic.Stavima na stranu sve price o favorizovanju Partizana(kroz njegove filijale i sl.),Toleta kao grobara srpskog fudbala i dr.Pitajmo Lukica da nam kaze koji su njegovi rezultati?Nije problem ne osvajati trofeje jer se to desavalo i vecim klubovima od nas.Problem je ako on toliko voli Zvezdu zasto nije ispunio nista od svojih obecanja.Zasto nije objavio ko je i kada potpisivao sa Zvezdom stetne ugovore,ko je i kada napravio toliki dug(mada ga je i on najverovatnije jos povecao).Na kraju krajeva zasto nije kao castan covek otisao iz kluba kada je u njega stigao Goran Vesic.Trebao je da kaze "ljudi,taj i taj iz drzave ili odakle god postavlja Gorana Vesica u klub a znamo kako je doticni covek unistio KK Crvena Zvezda".Pitam ja Vas dragi moji navijace Zvezde gde nestade Ratomir Dujkovic koji je stajao rame uz rame sa Lukicem?
Ma mogao bih tako do sutra ali me dusa boli kada vidim sta se desava sa Zvezdom.Nije problem ni sto smo izgubili od Vojvodine ni od Partizana ni od Spartaka.Problem je nacin na koji smo izgubili a pitajte nas starije da li ikada Zvezda u svojoj istoriji bila slabija?Teska srca cu Vam reci da nije i verujte mi da jedan jedini razlog za to lezi u nama samima.

vaske

pre 12 godina

Tako vam je to kako bi se reklo metaforicki kad od "g..... hocete da pravite pitu". Robi forsira sistem igre za koji nema kvalitet igraca a jedino resenje sada kad je sve propalo rasprodati sve koji se mogu prodati osim zvezdinih klinaca i ostaviti samo Lazovica i Evandra mozda i Kadua , pustiti klince iz omladinske skole, dovesti Dzaju, pozabaviti se pitanjem Robija da li uopste moze to da postigne ovde sto je zamislio a ako nemoze dovidjenja jer ovaj stil igre u pocetku je i funkcionisao ali sada izgleda jadno i sem poseda lopte nista drugo ne funkcionise.

mekinro

pre 12 godina

Tako je to kad "navijaci" vode klub! Da li ce neki od anonimnih vodja sa Severa odgovarati za to sto je podrska davana pogresnim ljudima dok su neki drugi oterani iako se sada jasno vidi da su bili bolji izbor od ovih slepaca u upravi i timu? Naravno da ne, jer to su ljudi bez lica i imena koji se za mnogo sta pitaju a ni za sta ne polazu racune!

Kol

pre 12 godina

Pa sto jos treba da se dogodi da bi "najveci srbin svih vremena" Lukic i kompanija oko njega otisli iz Zvezde, sta da nas dobije Novi Pazar!?!?!
Vojvodini svaka cast na pobedi!

zvezas zvezdara

pre 12 godina

Mi, ako budemo i drugi do kraja sa ovom ekipom, ja ima da se obesim na sred Terazija! A bogami i 3. mesto nam je ugrozeno. Partizan (ma koliko slab) za nas je Barselona!!!

Rale

pre 12 godina

Molim svakoga ko i dalje brani Prosinečkog da nam obrazloži šta je on to konkretno doneo Zvezdi?! Šta je to tako čudesno u igri Zvezde pa i dalje čujem:"Nek ostane Robi"?!
Molim vas, dali smo 5 golova Metalcu, to je najbolja partija Zvezde u ovom delu sezone i samo je tu Evandro odigrao pristojnu utakmicu, što naravno uopšte nije teško. Kome je bilo potrebno da od Evandra pravi fudbalskog velemajstora i da na njemu zasniva igru? Ko je insistirao da se dovede Dimitrijević - Prosinečki naravno. Šta smo videli od Dimitrijevića? Pa, ništa naravno! Ko je Bajkovića, čoveka koji kod iole pametnog trenera nije mogao ni da priđe terenu, ubacio u prvi tim? Opet Prosinečki.
Dalje, jedva smo pobedili Hajduk iz Kule i Rad, samo pukom srećom smo tu izvukli 6 bodova inače bi zaostatak za Partizanom bio zapanjujući, rekordan! Nismo bili u stanju da pobedimo Slobodu i Radnički, a Vojvodina i Partizan su nas ponizili na vlastitom terenu! Pa, jel moguće da neko posle svega može da kaže - Robi ostani?! Jel moguće da neko još veruje Lukiću kada u svojoj paranoji optužuje ceo svet?! Osvestimo se ljudi!

saaaaaaanja u hiljadu boja,saaaaanja _____ ligu šampiona, i opet

pre 12 godina

Veliki Žuti je za Hrvate u šali ispričao i jedan detalj iz života u srpskoj prestonici.
- Svaki dan iz Novog Beograda idem ka Marakani i prolazim pored Partizanovog stadiona. Kada mu se približim, uvek u sebi pomislim: „Došao sam ovamo da biste vi bili drugi!“
Tananannananninanana RP RP

sale jagodina

pre 12 godina

Decembar ,a kod nekog termometar pokazuje + 10,a kod nekog - 10.Molim vas javite mi pravu temperaturu , da znam šta da obučem za sutra.

Komedija je završena

pre 12 godina

Lukiću, čekamo saopštenje. Šta kažete, gosti uspešniji, jedino ne pominjete odličnog gosta Vojvodinu. Crvena zvezda odlična, ali 2:0 je za Vojvođane. Mislim da je Babarogić kriv. Trebalo je da sudi onaj Nišlija, koji nije video penal, ali ga je dosudio. Kod vas u redakciji tuga. Znam.

Srbin

pre 12 godina

Kada budete konačno prestali da se bavite Toletom i Partizanom i počnete konačno da se bavite svojim prvim timom,podmlatkom i finansijama biće boljih rezultata.
P.S.Derbi je bio savršen za nas grobare.Dobili ste nepostojeći penal(poslednja 42 prvenstvena derbija nije sviran penal za Partizan),izgubili,demonstrirali nesportsko ponašanje gadjanjem bakljama našeg golmana i nedozvoljavanjem protivničkoj ekipi da ode u svlačionicu na poluvremenu.NE MOŽE NA SILU!!!

deki77

pre 12 godina

Tzv. navijaci vode klub. Dok se to ne promeni Zvezda nastavlja da se gasi. Piksi, kakav je, takav je, jedini je poslednjih godina imao hrabrosti da im se suprotstavi. I odmah su osvajane titule. Uprave odlaze, a oni i dalje vladaju i tribinom i klubom. Dok se ekipa sa severa ne dovede u red nema Zvezdi buducnosti. A sve njih je stvorio upravo Dragan Džajić.
Uprava napolje. Gasprom mora preuzeti klub.

Dušan

pre 12 godina

Posle Bobana i njegovog velikog hita, jos jedna zvezda sa zvezdnog neba...
uzivajte...http://www.youtube.com/watch?v=BSk7d5enzA4

P.S. stvarno ste isti ko grand, ustvari vi ste preteča granda...

sax

pre 12 godina

Cestitam Zvezdi mesto jesenjeg vice sampiona kako je bilo moglo je i gore.Delije sutra svi na marakanu da bodrimo nase pulene na treningu tamo ce mozda neka lopta i da zaluta u mrezu.Hvala Kaludjeru,Borhi i ekipi i zelim vam jos puno godina u Zvezdi.................!!!!!!!!!!!!!!!!

mrmot

pre 12 godina

Potpuno zasluzeno ce Partizan uzeti novu titulu. Prvo, imaju kvalitetniji tim (iako su i oni u evropskim okvirima ocajni za ovu nasu ligu su Barsa), i drugo, mozda i vaznije mnogo su organizovaniji i finansijski stabilniji. Definitivno je vreme da Lukic ode i da povede sa sobom sve redom do ekonoma! I Prosinecki treba da ide, realno i nema neki tim ali taj tim kakav god da je mora da igra pozrtvovanije i motivisanije a to je posao trenera.
E sad i ako dodje nova uprava mora da bude dovoljno jakih i uticajnih ljudi da iskljuce razne menadzere i "vodje navijaca" iz upravljanja klubom a ne znam koliko je to realno da se desi... Sve u svemu ne vidim neku svetliju buducnost Zvezde uskoro.

Lukicu_ostani

pre 12 godina

Skor Zvezde sa prve 3 ekipe (sve 3 na marakani igrala) 012 uz gol razliku 1:5 gol razlika, a sa prvih pet ekipa 023 2:8... I onda Tole kriv...

Mex Brutal

pre 12 godina

Jel se mozda secate jednog komentara na vest "Pobede domacina, Dinamo vec u LS"?
Evo ja cu da vas podsetim tog komentara: "Dinamo trenutno ima najjači tim na prostoru bivše države. Zbog veoma ozbiljne uprave i novog sistema kvalifikacija koje je uveo Platini, postaće redovni učesnik Lige Šampiona i finansijski će jako ojačati u narednim godinama. Jedini klub koji će moći da mu se suprotstavi je Crvena Zvezda koja polako staje na noge. Pritisak javnosti u Srbiji je ogroman da se stane na put mešetarenju ljudi iz Humske, nameštanju prvenstvenih utakmica... Sada kada su se i navijači samog Partizana uverili u to šta se radi u njihovom klubu i na koji način nestaju desetine miliona evra, potpuno je izvesno da će doći do potpunog rasula u klubu iz Humske, a verovatno i do hapšenja, oduzimanja poslednje tri titule...
Za godinu-dve duel Crvene Zvezde i Dinama u Ligi Šampiona!
Čestitke i pozdrav iz Beograda za Zagrepčane!

FC RED STAR BELGRADE
1 put prvak Sveta
1 put šampion Evrope
25 puta šampion države
23 puta pobednik kupa
Generalni sponzor: Gazprom
Stadion: Marakana (54.000)
(Mihailo, 18. avgust 2011 00:00)
# Link komentara
Preporučujem (+693)
Ne preporučujem (-282)"

Dinamo "trenutacno" gubi 1:6 uz ukupnu gol razliku u LS 3:21, a njihov bratski klub Crvena Zvezda u domacem prvenstvu zaostaje za vodecim Partizanom 7 bodova.
(Shkeni Maestro, 7. decembar 2011 22:22)

Decko samo da te podsetim sta si pisao... - 10....... :D

CartmaN

pre 12 godina

Замолио бих навијаче првака галаксије да остављају коментаре и своје виђење утакмице. Већ пар година те коментаре читам негдје до новембра, децембра, и онда затишје... Сретни, задовољни, суђење, тренер, Гаспром, Толе...

mali princ

pre 12 godina

...sve bi ovo bilo podnosljivo za SDCZ da se nisu na pocetku sezone onoliko palili Lukic, plavi djecak i ostali kako nece biti premija za drugo mesto i kako samo titula dolazi u obzir...kao i ovi iz hibridnog klub sa Cokijem i Karijem kako idu na 3 titule i da ono sto smo mi osvojili "osvojili smo"...zato sledece sezone dobro pazite sta najavljujete, jer ovo sad je prava smejurija za vas gani.

Ivica isic

pre 12 godina

Volim Zvezdu, ceo zivot cela moja porodica zdusno bodri ovaj klub. Nazalost moram priznati da je partizan poslednjih godina dominantan u skoro svim sportovima. Zvezda je sada vec istorija u ekipnim i individualnim sportovima

Podsetnik

pre 12 godina

spostavilo se da ste nam vi najvernija filijala!
(antimatter, 10. decembar 2011 18:26) … Ta vasa filijala vas je 6 decenija ponizavala,zato i dalje ima ubedljiv skor u derbijima.Iz kandzi te filijale ste izasli pre 3 godine,a ponasate se kao da ne znate da je to istina ziva...
(Nenad, 10. decembar 2011 21:39)

Zaboravio si da pomenes Bari-Tokio i Tole namestio. Nemoj da padas na sitnicama.

trezege011@gmail.com

pre 12 godina

hhahah sta je sad fk sledeca sezona i "delije"?sto cutite? :))jel su opet krivi Tole,Fss,Partizan,Platini..Jel vam opet oteta titula? :P hahaha Jel cete opet slaviti jos koje vase besmislene jubileje iz proslog veka,iz bivse drzave?jad i beda..nikad vise vi necete nista osvojiti ni u fudbalu,ni u kosarci ni u vaterpolu..spisak je beskonacan :)))

Milan CL

pre 12 godina

Laganica na Marakani... Ofanzivna postava na oko, malo zatvorenija varijanta, pustiš Zvezdi da "kreira" igru, ako se to tako uopšte može nazvati i onda ih uhvatiš na ubitačnu kontru. Sudija ukrao par kornera ali zadovoljan sam kakvo sam suđenje očekivao. Možda smo vam posle Bajevića oterali i Robija, videćemo, možda ćete nam jednog dana biti zahvalni na tome. Pozdrav do proleća.
JEDAN KLUB NA SVETU VOLIM JAAA

nervni slalom

pre 12 godina

Gani, kad ćete, bre, već da osvojite tu tvrđavu??? Stvarno je neosvojiva...
(Marko FKV, 10. decembar 2011 15:02)
Dobar, skroz!

Teo

pre 12 godina

Aloooo, orao javlja sa Smrskana...!
Alooooo, da li me cujete?
Ovde je -10 stepeni i sve je toliko mirno , muve su davno krepale a ne cuje se galama severnih medveda.Bas je sve nalik na Severni pol!!

EBI

pre 12 godina

CIRKUS "CZ" ponovo u Vasem gradu!

I ako nastupamo samo leti, zbog visokih temperatura u ovo doba godine CIRKUS "CZ" ponovo u vasem gradu!!!

Glavne atrakcije:

- Dzaja HUDINI -

- Lukic i MAGICNO saopstenje -

- Robi OTISAO a tu je!? -

- MUK severa -

Vlada

pre 12 godina

@dača
E Daco, Daco od muke ni naslov članka ne umeš da pročitaš... Evo ja ću ti pomoći: Partizan ubedljiv, poraz Zvezde. Doduše ni jedno ni drugo i nije neka vest već 5 godina!

Petar

pre 12 godina

@Nenad - O filijalama
Znaci tvoj zakljucak je da je za poraz kriv Partizan, tj. 'internet navijaci' sa svojim komentarim. E Tole, vraze, pa i Internet si zaposeo.

s.

pre 12 godina

Ta vasa filijala vas je 6 decenija ponizavala,zato i dalje ima ubedljiv skor u derbijima.Iz kandzi te filijale ste izasli pre 3 godine,a ponasate se kao da ne znate da je to istina ziva...
(Nenad, 10. decembar 2011 21:39)

nenade, o cemu ti pricas?! 60 godina? nesto sam bio zauzet faksom, ribama, slavljem nakon 15ak titula u poslednjih 20 godina, LS, ovim-onim. mora da sam propustio nesto bitno, a?

Petar

pre 12 godina

@DOVIDJENJA
Sram te bilo!!!
Sa nekih 6 ili 7 godina sam gledao medjunarodnu utakmicu Partizana sa 'nekim', i nakon prvog poluvremena mi katastofalno gubimo. Ja onako tuzan, placem i bacim zastavu u smece. Cale (nije navijao za Partizan, niko u familiji) samo sto me nije prebio. Izvadio zastavu, vratio mi i rekao - NIKADA vise nemoj tako nesto uraditi.

Cone

pre 12 godina

Nista sad hit postaje 10 ispod nule napolju :D
ako nista bar nema nekih pjesmica gdje se spominje -15,-20.... tako da delije mogu da budu mirne ;)

Pljujete prvaka evrope u kosarci

pre 12 godina

Sledeci put na prolece oblecite bunde,posto je mnogo postalo ladno na vasem stadionu,-10,ko je gledu utakmicu Partizana videla se dominantnost,a oni pricaju nesto sto je glupo potpuno,bilo ko da im dodje nema im pomoci na prolece,ce biti na Marakani seve hladnij i hladnije....))

Ivan

pre 12 godina

Svaka čast Vojvodini na pobedi na Marakani od 2:0,čak je i spoljna temperatura približna kao u Humskoj 1.Zvezda je od vojvođanskih klubova praktično izgubila jesenju titulu ne računajući derbi sa crno-belima.Što bi neko rekao Partizanu još treba 12 pobeda u 15 mečeva da bi osvojili titulu, a verovatno i manje,jer i Partizan i Zvezda i Vojvodina gostuju u Kragujevcu na proleće.Spartak,Javor i Jagodina uvek daju 100% svojih mogućnosti protiv crno-belih,tako da se može samo lagano igrati,ali nikako ne ozbiljno.Svaka čast Voši i sad mi tek žao Radničkog što još neki meč nisu slavili bar još jedan gde je bio egal meč.

duh sa sekirom

pre 12 godina

@Milos
...mozda ima necega u tome sto ti pricas ali kad izadjete na teren za Partizan ne igraju Tadic, Ljajic, Dacic, Ruzic, Karadzic itd...niti za Zvezdu ne igraju Sutanovac, Djilas, Skundric, Jeremic, Vucic itd...i realno koliko god je Partizan u vasim ocima smesan i slab za vas je BARCELONA!!!
...a kad budete pogledali istini u oci i shvatite gde ste i koliko ste sami krivi za stanje u kom se nalazite mozda pocnete da napredujete...ovako su vam SVI krivi za za vase stanje sem vas!!!!

vasa

pre 12 godina

sad, kad je klub u najvecoj krizi od osnivanja.
(Ronin, 10. decembar 2011 22:50)

Pa to ste govorili i prosle sezone, i pretprosle... Ponavljate se!!!

Pljujete prvaka evrope u kosarci

pre 12 godina

I ja sam navijo za zvezdu,do moje 7,8 godine zivota,ali nisam ni znao tad sta je fudbal,ali sad sam verna pristalica crno belih,vec 12,13 godina,ponosan sam na nase sprtsko drustvo,i verno ocekujem trofeje u svim sportovima,ocekujem da ponovo udjemo u ligu sampiona,ovde se zna da smo Barselona za Zvezdu,decko(dovidjenja),lepo sto si poveo da navijas za nas,da te poznajem pusti bi ti pice po izboru,ne osudjujem te nikad nije kasno da se shvate greske iz mladosti,najbitnije da si shvatio,i Kleo je igro u Zvezdi,pa sad voli Partizan najvise na svetu,nadam se da ces ga i ti puno zavoleti,pesme ces brzo nauciti,svaka cast za odluku...))

Strasno

pre 12 godina

Ovaj Oumaru nije imao mesta kod vas ? O cemu vise imamo da pricamo ,decko je igracina realno, gazela, brzina, tehnika,skocnost,inteligencija,agilnost...A vama je bolji Kaludjerovic koji ni u jednom segmentu igre zvanoj fudbal ne moze da prismrdi Abubakaru ....

GROBAR

pre 12 godina

Specijalna pesma za komšije i komšinice iz Ljutice Bogdana od doktora Stanoja i društva

Haris Džinović

http://www.youtube.com/watch?v=I2ipa9Q9jCY

diznilend nema alternativu

pre 12 godina

@Miloš 65 je lepo obrazložio sadašnje stanje stvari u državi i u sportu i šta može sutra da dočeka SD Partizan a po plusevima i minusima koje je dobio možete zaključiti u kojoj meri su "grobari" zaposeli vest o Crvenoj Zvezdi.Dokle ti kompleksi...
(dača, 10. decembar 2011 22:43)

Izvini molim te, po cemu je ova vijest ekskluzivno "vasa"? Ako se ne varam, u naslovu se pominje i partizan, i to pobjeda istog, naravno da cemo da "zaposjednemo vijest". Druga je stvar sto je ta vijest daleko nepovoljnija po vas, nego po nas, pa se vrsi zamjena teza. Nista mi nismo zaposjeli, nego ste vi demoralisani, pa nemate snage da i sami zaposjednete...

A, ako vec pricas o kompleksima, precesljaj malo vijesti iz proslogodisnje lige sampiona, i ucesca partizana u istoj, u kojom se nijednom rijecju nije pomenula CZ, pa opet niste propustili priliku da skacete ovuda sa "hahaha" komentarima.

U to ime... HAHAHAH!

Pa vi ne umete ni da racunate?!?

pre 12 godina

...
verujte mi da se vise radujem ovom porazu nego da smo danas pobedili,a partizan izgubio i da je razlika bila samo minus 5!! ne nisam lud,
...
(Milos 65, 10. decembar 2011 20:32)

Batice, u tom slucaju bi razlika bila 4 boda.

TIGER

pre 12 godina

A sto se tice broja titula i kupova,Partizan ce morati jos najmanje 6 duplih kruna da osvoji da bi se izjednacio sa njom po broju trofeja.
(Nenad, 11. decembar 2011 01:35)

Posle ove titule razlika ce biti JEDAN!!! A za te pehare u kupu, oni nisu ni vazni... To su ionako utesni pehari... Ja se recimo slazem da vi nadalje uvek osvajate te kupove, a mi titule... Ne bih imao nista protiv :))))

realno.gledaMo

pre 12 godina

sta bi zvezdi samrok uradio ,kad ih partizan i vojvodina bez problema pobedjuju :-) za fk cz zelim lep nastavak sezone uz pesmu 10 ispod nule napolju! slavice se titula!

Grobar Ni

pre 12 godina

„Tzv. navijaci vode klub. Dok se to ne promeni Zvezda nastavlja da se gasi. Piksi, kakav je, takav je, jedini je poslednjih godina imao hrabrosti da im se suprotstavi. I odmah su osvajane titule. Uprave odlaze, a oni i dalje vladaju i tribinom i klubom. Dok se ekipa sa severa ne dovede u red nema Zvezdi buducnosti. A sve njih je stvorio upravo Dragan Džajić.
Uprava napolje. Gasprom mora preuzeti klub.“
(deki77, 10. decembar 2011 20:13)

Немој толико жустро по навијаче Звезде. Ипак су они њен 12. декларисани играч. Па Лукић их је за то недавно прогласио. После тога и они се уклопили у квалитет каквим се Звезда карактерише. Продајте и њих и отплатите дугове.

bracika

pre 12 godina

Poštovani navijači Crvene Zvezde, ja sam za to da gospodin Robert Prosinečki potpiše doživotni ugovor sa Zvezdom. Dobri su i Lukić, ma svi su Vam super...Možda da stavite onog sekretara na gol, u sledećem derbiju, teško ga je promašiti, a i svaka mu je ka Njegoševa...A Delije, e njima treba potpuno prepustit vođenje kluba. Misle da znaju, pa neka im...
Od kolevke pa do groba, najlepše je CRNO-BELO doba.