Četvrtak, 18.08.2011.

02:38

Fantastični Mesi srušio Real

Fudbaleri Barselone osvojili su španski Superkup pošto su u revanšu na Kamp Nou pobedili Real Madrid sa 3:2.

Izvor: AG

Fantastièni Mesi srušio Real IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

51 Komentari

Sortiraj po:

Borko

pre 12 godina

Real je bio bolji u ove 2 utakmice.To pokazuje statistika,vise suteva u okvir i van okvira gola.Samo je razlika sto je Barsa iskoristila svoje sanse,a Real nije.

kiki

pre 12 godina

messi je najbolji daleko kao sto je bio dijego u svoje vrjeme,,,
al neke stvari ih prate,,,,,,,,,,
dijego je bio prvak svjeta s argentinom al nije nikad uzeo ondasnji kup sampiona,
sad messi uzima ligu sampiona,al s reprezentacijom je totalna nula
-nikako da se upotpuni sve,u klupskoj i reprezentativnoj karijeri

SveU16

pre 12 godina

Messi je najbolji igrac svih vremena bez konkurencije,kakv Zuba,Primadona i ostali mogu kopacke da mu nose...a Barsa ubedljivo najjaci tim ikada!
(Rodzer, 18. avgust 2011 09:53)

Koliko godina imaš, 12?
(mist, 18. avgust 2011 11:06)

a ti koliko imas 9 i po??? decko nije reko nista sem istine!
(vlajzi, 18. avgust 2011 12:13)

.....pip'o!

Komina

pre 12 godina

Za sve koji se loze na Mesija da kazem da kada bude tako odigrao svestko prvenstvo moci ce da se poredi sa Peleom, Maradonom i Zidanom. Na svetskom prvenstvu se vidi ko je kakav.

Aleksandar

pre 12 godina

Cinjenica je da je Fabregas u Barsi za 3 dana uradio ono sto u Arsenalu nije za 6 godina,osvojio trofej.
(phenom, 18. avgust 2011 04:19)

Moš misliti kakav trofej, za koji se igraju dve utakmice sa 60% snage, ako ćemo tako onda je sa Arsenalom osvojio 3 Emirates kupa.
Razumem potrebu da se skrene pažnja na to da će sa Barselonom osvojiti mnogo više nego što bi mogao sa Arsenalom, ali smešno je u tu svrhu superkup nazivati trofejom.
P.S. Za Arsenal je igrao 8 sezona i jeste osvojio trofej, FA kup.

Murinjo tata

pre 12 godina

Postoji li veca legenda od Murinja? Covek je broj jedan trener na celom svetu,sigurno... Jos malo truda i Barca ce biti skinuta... Samo napred!

slavko

pre 12 godina

E moj nele pa real mora da se suprotstavi barsi jer ima armiju navijaca i kraljevski je klub.Ali ne da se suprotstavlja Murinjom i njegovim likom.Od kada je on trener Reala kao da je Real Murnjo.Covek ima definitivno kompleks,koji mu je Barsa nabila.Do sada nikad nisam navijao za Barsu u ovim dvomecima,ali odkada je Murinjo trener nemogu da ih smislim.Sve njegove ekipe igraju isto,bezobrazno i prljavo.Nek bezi iz reala i nek se vrati pravi duh EL KLASIKA.

nemo-ur

pre 12 godina

Možda i jesu u Realu koljači ali su onda u Barsi glumci. Real ne volim ali ih sad manje mrzim od Barse. Ipak mislim da je duh ekipe taj koji donosi prevagu na terenu. Samo pogledajte kako se raduju jedni a kako drugi... Sve u svemu biće još dobrih utakmica.

vlajzi

pre 12 godina

Messi je najbolji igrac svih vremena bez konkurencije,kakv Zuba,Primadona i ostali mogu kopacke da mu nose...a Barsa ubedljivo najjaci tim ikada!
(Rodzer, 18. avgust 2011 09:53)

Koliko godina imaš, 12?
(mist, 18. avgust 2011 11:06)

a ti koliko imas 9 i po??? decko nije reko nista sem istine!

deki

pre 12 godina

Meni je ovo smesno. Secam se samo situacije od sinoc kada penzioner karvlajo izbija cistu loptu alvesu ovaj pokusava da je stigne i u trenutku kada vidi da ne moze napravi tri salta i vrisne kao marica na sutjesci, ma idi bre koji je ovo fudbal. Pedro koji pada u sesnestercu i od teatralnosti pada povredi ruku:) Real igra prljavo i ostro a ono nijedan od igraca barselone se nije povredio u ovih sest utakmica sto smo gledali od aprila ove godine. Pa kad su tako ostri sto nekom ne slomise nogu. Ko je realan shvatice da su realovi igraci naivni kao nasa reprezentacija svi ih biju a kad mi udarimo to i jeste za crveni, frustrirajuce. A Gvardiola je gospodin covek bio i kao igrac a sad i kao trener, on je za Murinja izmislio fudbal.

adv

pre 12 godina

Poslednji put kad je Real igrao fudbal i za dušu i za trofej je bilo u sezonama 96/97 i 97/98:

In 1996, President Lorenzo Sanz appointed Fabio Capello as coach. Although his tenure lasted only one season, Real Madrid was proclaimed league champion and players like Roberto Carlos, Predrag Mijatović, Davor Šuker and Clarence Seedorf arrived at the club to strengthen a squad that already boasted the likes of Raúl, Fernando Hierro, Iván Zamorano, and Fernando Redondo. As a result, Real Madrid (with the addition of Fernando Morientes in 1997) finally ended its 32-year wait for its seventh European Cup. In 1998, under manager Jupp Heynckes, The Whites defeated Juventus 1–0 in the final thanks to a goal from Predrag Mijatović.[20]

Nele

pre 12 godina

U prvom mecu kod gola Vilje Ramos je pogresio kod ofsajd zamke gdje je ostao a poton nije ni uspeo blokirati Vilju.
Evo i u drugom mecu kod gola Inieste opet Ramos ispada tako naivan kod ocgledne ofsajd zamke odbrane Reala.Da jos veca bleda partija i tuga Ramosa bude je fulan zicer sa 5 metara gde je bio sam ko duh...a on se kao kobajagi kotira kao vrhunski igrac u skoku...ma daj
Menjajte Ramosa i to odmaaaaaaaaaa!

samo kazem

pre 12 godina

Pored standardno odlicnih Mesija, Cavija i Injeste, ne mogu da ne pohvalim Abidala, covek je odigrao stvarno odlicno. Pepe, Marselo i Murinju su sramota sinocnje utakmice.

mist

pre 12 godina

Messi je najbolji igrac svih vremena bez konkurencije,kakv Zuba,Primadona i ostali mogu kopacke da mu nose...a Barsa ubedljivo najjaci tim ikada!
(Rodzer, 18. avgust 2011 09:53)

Koliko godina imaš, 12?

ledeni

pre 12 godina

ay mesi ti si postao nocna mora za real :D
2 gola i 1 asistencija
treba ovaj ronaldo da se zapita malo sta on izvodi,da li je on fudbaler ili maneken?

o shonesi

pre 12 godina

ajde bre,ova Barselona smislila fudbal za ovaj Real,Real dao dve drde posle prekida,a Barselona,mislim sta reci za njihove golove,jedan na jedan sa golmanom kad god rese da naprave akciju

Vukašin

pre 12 godina

Messi asistira,daje golove,brz je,svuda ga ima. O Iniesti samo jedan citat: Radomir Antić "U timu bih najviše voleo da imam igrača kao što je Iniesta".O Xaviu neću da komentarišem jer mi je najomiljeniji igrač.

fudbal a ne siledzijstvo

pre 12 godina

pobeda fudbala nad antifudbalom,pobeda pravog trenera nad pokvarenim folirantom,pobeda onog sto volimo da gledamo nad onim sto ne volimo

Nele

pre 12 godina

Ko je gledao obe utakmice i ne komentarise navijacki slozice se sigurno da je Real pokazao vise.Ali, Barselona ima ludog Mesija koji je napravio tu razliku sa svoja tri gola i dve asistencije u ovom dvomecu.Sve cestitke Mesiju.
Medjutim i pored super raspolozenog Mesija da je Real iskoristio svaku drugu sansu koju je imao bio bi ukupan rezultat dvomeca 8:4 za Real...ali to je fudbal.
Sinoc smo vidjeli Barselonu kako se grcevito branu sa 10 igraca,gdje je vilja bio bek a ne napadac u vecem delu drugog poluvremena na nou kampu,a to bas nije cesta slika.
Izuzev fenomenalnog gola Vilje u prvom mecu koji se nije mogao branit ova 4 ostala su se mogla sprecit.Podbacila je i bila mnogo naivna realova odbrana.
Murinjo je najbolji trener na svijetu!I sinoc se to vidjelo.Nije on kriv sto su igraci fulali sanse.Covjek je osvojio Kup Uefa i Ligu sampiona sa Portom.Kad to uradi Gvardiola ili Ferguson koji imaju super kvalitetne i lude igrace,neka se jave!
Na kraju cestitke Barseloni na trofeju,ali i sve pohvale za igrace Reala na borbenosti i zalaganju.Samo Real se takmici sa Barselonom,ostali se u napred predaju i stvarno ne znam zasto?Najbolji je primjer finale protiv Manchestera gdje ih je Barselona pregazila kao parni valjak...dzaba i Runi i Vidic...e moj gospodine Fergusone trebate vi i ostali ucit od Murinja.

slavko

pre 12 godina

Specijalni je jos jednom pokazao pravo lice u onoj guzvi.Pola realovih igraca ne zasluzuje da nosi dres kraljevskog kluba,samo gledaju da udare protivnika (imam osecaj da ih tome uci ovaj slepac od Murinja).Najbolje o svemu govore zabrinuti pogledi na kraju tekme predsednika reala,koji kao da kaze kakve to indijance imam u ekipi.Barsa je jos jednom dokazala da je bolja i ako nije blistala.Real sve vise podseca na neku ekipu iz seljacke lige sa takvim ponasanjem.Mesi,cavi,injesta,buskets...zbog takvih vredi gledati fudbal.

Rodzer

pre 12 godina

Messi je najbolji igrac svih vremena bez konkurencije,kakv Zuba,Primadona i ostali mogu kopacke da mu nose...a Barsa ubedljivo najjaci tim ikada!

gospodin covek

pre 12 godina

Jedno zapazanje u mecu,Ronaldo je promenio stranu jer nije mogao da prodje Dani Alvesa,medjutim nije ni Abidala mogao da prodje,sa druge strane Mesi prolazi koga hoce,i sad kako neko moze da poredi dobrog driblera(mesija)i igraca koji samo u mestu radi biciklicu i posle izgubi loptu...
Sve u svemu...BARCA JE NAJBOLJA!!!

vrsac

pre 12 godina

murinja bi trebalo pod hitno isterati iz reala..od kraljevskog kluba napravio je seoske batinase...a sto se tice naslova,jeste mesi fenomenalan ali i dalje tvrdim da je najbolji svetski igrac andreas iniesta!!! pa jel ste videli kako se covek sprda sinoc..:))..

santa justa

pre 12 godina

Real ih ima i dobice ih kao i hrvati nas u basketu. Imali su nas u zadnjih par tekmi pa cemo ih svaki sledeci put vrlo tesko pobediti!

Cutinho

pre 12 godina

Real da bi bio konkurentan Barsi mora da najuri igrace kao sto je Mezut Ozil,Kedira,Marselo, veseli Di Marija i ovaj novi Coentrao...
Oni nisu klasa za velike klubove....Real mora da dovodi klasne i dokazane igrace...U zadnje tri godine jedino je pogodak sa Ronaldom, koji sinoc nista nije pokazao, i Cavi Alonsom...
Ostalo je cist promasaj...Dovode najbolje igace iz portugalske lige koji definitivno su promasaj i bacanje para....
Di marija i Coentrao...uzas...

EMANUELOSN

pre 12 godina

necu da komentarisem igru Reala jer to mesari ne zasluzuju, Murinho sinoc pokazao ko je i sta je, samo dno od coveka ... fino rece komentator pred kraj meca- Real je izgubio dusu, i to je cinjenica ... 90% navijaca ovdje je od ere galktikosa i gade mi se ...

mirko

pre 12 godina

Sa 40% snage pobedjen je maximalno napaljeni ali i isfrustrirani tim cije ime necu ni da izgovorim.Ponasanje njihovog trenera kada vuce usi nekome iz Barsinog strucnog staba pa se pravi lud,za suspenziju je od godinu dana.Marcelo je u nemoci hteo da osakati tek oporavljenog Fabregasa,zaista idiotizam.Sramota za doticni tim da takve buzdovane ima u timu,cast izuzecima,Ikeru i jos nekolicini...

firmas

pre 12 godina

a kazna za igrace tipa mesi inijesta pedro alves za simuliranje svakog starta i kazna za onog vilju koji je udario onog malog turcina... budite objektivni barsa je ssramota fudbala

Ardi

pre 12 godina

Dovede Messi curu u stan, nakon nekog vremena ona izlazi iz WC-a i ugleda dragog u krevetu sa dva muškarca. - " Leo, šta je ovo ! " upita ga iznenađeno a on odgovara - " Sorry draga ali ja ti ne mogu zabiti bez Xavija i Iniest

Philippe Gilbert

pre 12 godina

I ja bi bio fantasticni trener da imam takvu ekipu. Messi, xavi, iniesta, villa, pique, dani alves. Pa sta ti jos treba. Jedino je valdes slaba tacka, ali sa takvih deset igraca ispred svog gola, valdes ni ne mora da brani.

monty

pre 12 godina

barca sa pola snage do trofeja protiv nalozenog reala sa pripremnim periodom od mjesec dana i dobijenim utakmicama 7:0
barca nam svake sezone ponudi nesto novo a sve se svodi na dominaciju...ove sezone sta cemo gledat bice nesto novo u fudbalu 4-3-3 al sa jednim veznim na poziciji stopera (buskec/maskerano)po bokovima probijanja vracanja napadaca...igra u kojoj svi napadaju i svi se brane sa tehnicarima kakve imaju...jos nekoliko sezona ce vladat...
o realu kraljevskom klubu...malo pogledajte "special one-a" sta radi sta prica kako se ponasa jel to kraljevski klub pogledajte pepea na svakoj utakmici sta uradi ono marselo dje nestade gospoda sva...
gvardiola svaka cast za trofeje najjaci si nema vise special-one-a barca ga napravi barca ga unisti...

ljubaviiii

pre 12 godina

Hvala mojoj dragoj sto mi je obezbedila jos malo radosti.
Utakmica je bila odlicna,otvorene,sa lepim akcijama na obe strane.
Da nije bile Pepea i Marcela da pokvare utisak,utakmica bi bila savrsena.

Pepe mesar uopste nije potreban realu pored Lassan-a Diare (ste se desava sa njim,jesu li ga prodali,ako nisu,greota je da on propada na klupi!)
Marcelo je dobar levi bek,ima brzinu,dribling,snagu,stvarno mu nije potrebna ovoliko prljava igra.
Razocarao me je ko covek.

Sto se tice moje 2. ljubavi u zivotu... ne znam sto su(konacno) doveli Fabregasa,kada je nepotreban.

Maskerano,Keita,Buskec,Cavi,Iniesta,Alkantara i jos Fabregas ...
Maskerano sve vise igra stopera,ali nije on za to,nema visinu.
Keita mi je uvek bio ok igrac,mada i on ima 30+
Buskec mi je od uvek isao na zivce,kao i Daniel Alves i slavicu dan kada oni napuste Barcelonu.
Ima li potreba da bilo sta kazem o Xavi-u i Iniesti ?

Sve u svemu,bice zanimljivo gledati el klasiko,sa obizom da Real napreduje u igri.

realno

pre 12 godina

http://www.youtube.com/watch?v=WgrMtPkOqVg&feature=player_embedded bruka i sramota od trenera mada ga je ovaj iz barse lepo pukao otvorenom sakom :)....BARCELONA NAJJACA NA SVETUUU...UA SMORINJOOOOOOOOOO

Abidal je tata

pre 12 godina

Van svake pameti!! Sramno je posle ovoga navijati za Real, a ponasanje "posebnog" na kraju ne zelim da komentarisem.. Posle ovoga stvarno nema smisla uporedjivati Mesija i Ronalda, sve je jasno!

AcA

pre 12 godina

Videti izraz na Murinjovom licu,Ronalda na kolenima...pa nista lepse .
Ne znam,mozda neki buntovnici gotive njih dvojicu,ali Messi i Gvardiola su mi nekako mnogo jaci likovi i naravno da ne pricam o ucinku Gvardiole za 3 godine na mestu trenera(uz to bio je i vrhunski fudbaler) i Messija koji je klasa za sebe.
Pepe,Marcelo,Ramos,Kedira...kako neko moze da simpatise klub u kojem igraju ovakvi mesari i nasilnici ?
Krivo mi je sto moram o njima pisati jer opet su bacili senku na genijalne poteze i golove Barseloninih fudbalera.

Pavle

pre 12 godina

igrace Reala treba da je sramota,kao i Murinja,Marselu kazna 10 tekmi,30 % spremna Barsa pobedi 90 % spreman Real,Mesi jos jednom dokazao da je najbolji na svetu,Barsa lagano do svih trofeja,jedino ako ovi iz Reala ne ponesu utoke sledecu tekmu

Vladan R

pre 12 godina

Real znatno hrabriji preduzimljiviji I konkretniji u napadu nego prosle sezone. Sa druge strane Barselona na neki nacin anemicna, bez svoje prpoznatljive igre I velikog poseda lopte, posebno u prvom mecu. Uzrok za obe stavri je, rekao bih manjim delom u hrabrijem proistupu Murinja, a vecim delom zbog nedovoljne fizicke pripremljenost igraca Barselone da odigrju visoki pressing i da tako nakon neuspesnog napada brzo ponovo dolazi u posed lopte. Time je dozvoljavano Realu da razvije svoju igru, a istovremeno smanjivan pritisak na njihovu odbranu. Real svakako ima za cim da zali i u revansu a posebno u prvom mecu, ali jos vise da se plasi jer je uz ocit napredak igre u odnosu na prvi mec, veceras delovalo da Barselona moze kad god pozeli na veoma jednostavno I lak nacin, da udje u sansu i postigne gol. Istovremeno dok god Murinjo bude podsticao ili bar tolerisao siledzistvo Marsela i Pepea pa cak i Serhija Ramosa, meceve protiv Barselone zavrsavace sa ugracem manje, osim ako se sudija trudi vise nego sto je potrebno da nikoga ne iskljuci, kao onomad u revansu LS.. Oba danasnja starta dvojce prvo ponutih igraca, nad Mesijem za koje su dobili po zuti, su bila na granici izmedju crveniog I zutog kartona, i samo je pitanje sudijskog kriterijuma koji ce karton pokzati. Start Marsela kod iskljucenja izlisno je I komentarisati.

Ardi

pre 12 godina

Dovede Messi curu u stan, nakon nekog vremena ona izlazi iz WC-a i ugleda dragog u krevetu sa dva muškarca. - " Leo, šta je ovo ! " upita ga iznenađeno a on odgovara - " Sorry draga ali ja ti ne mogu zabiti bez Xavija i Iniest

Abidal je tata

pre 12 godina

Van svake pameti!! Sramno je posle ovoga navijati za Real, a ponasanje "posebnog" na kraju ne zelim da komentarisem.. Posle ovoga stvarno nema smisla uporedjivati Mesija i Ronalda, sve je jasno!

AcA

pre 12 godina

Videti izraz na Murinjovom licu,Ronalda na kolenima...pa nista lepse .
Ne znam,mozda neki buntovnici gotive njih dvojicu,ali Messi i Gvardiola su mi nekako mnogo jaci likovi i naravno da ne pricam o ucinku Gvardiole za 3 godine na mestu trenera(uz to bio je i vrhunski fudbaler) i Messija koji je klasa za sebe.
Pepe,Marcelo,Ramos,Kedira...kako neko moze da simpatise klub u kojem igraju ovakvi mesari i nasilnici ?
Krivo mi je sto moram o njima pisati jer opet su bacili senku na genijalne poteze i golove Barseloninih fudbalera.

Pavle

pre 12 godina

igrace Reala treba da je sramota,kao i Murinja,Marselu kazna 10 tekmi,30 % spremna Barsa pobedi 90 % spreman Real,Mesi jos jednom dokazao da je najbolji na svetu,Barsa lagano do svih trofeja,jedino ako ovi iz Reala ne ponesu utoke sledecu tekmu

realno

pre 12 godina

http://www.youtube.com/watch?v=WgrMtPkOqVg&feature=player_embedded bruka i sramota od trenera mada ga je ovaj iz barse lepo pukao otvorenom sakom :)....BARCELONA NAJJACA NA SVETUUU...UA SMORINJOOOOOOOOOO

Vladan R

pre 12 godina

Real znatno hrabriji preduzimljiviji I konkretniji u napadu nego prosle sezone. Sa druge strane Barselona na neki nacin anemicna, bez svoje prpoznatljive igre I velikog poseda lopte, posebno u prvom mecu. Uzrok za obe stavri je, rekao bih manjim delom u hrabrijem proistupu Murinja, a vecim delom zbog nedovoljne fizicke pripremljenost igraca Barselone da odigrju visoki pressing i da tako nakon neuspesnog napada brzo ponovo dolazi u posed lopte. Time je dozvoljavano Realu da razvije svoju igru, a istovremeno smanjivan pritisak na njihovu odbranu. Real svakako ima za cim da zali i u revansu a posebno u prvom mecu, ali jos vise da se plasi jer je uz ocit napredak igre u odnosu na prvi mec, veceras delovalo da Barselona moze kad god pozeli na veoma jednostavno I lak nacin, da udje u sansu i postigne gol. Istovremeno dok god Murinjo bude podsticao ili bar tolerisao siledzistvo Marsela i Pepea pa cak i Serhija Ramosa, meceve protiv Barselone zavrsavace sa ugracem manje, osim ako se sudija trudi vise nego sto je potrebno da nikoga ne iskljuci, kao onomad u revansu LS.. Oba danasnja starta dvojce prvo ponutih igraca, nad Mesijem za koje su dobili po zuti, su bila na granici izmedju crveniog I zutog kartona, i samo je pitanje sudijskog kriterijuma koji ce karton pokzati. Start Marsela kod iskljucenja izlisno je I komentarisati.

gospodin covek

pre 12 godina

Jedno zapazanje u mecu,Ronaldo je promenio stranu jer nije mogao da prodje Dani Alvesa,medjutim nije ni Abidala mogao da prodje,sa druge strane Mesi prolazi koga hoce,i sad kako neko moze da poredi dobrog driblera(mesija)i igraca koji samo u mestu radi biciklicu i posle izgubi loptu...
Sve u svemu...BARCA JE NAJBOLJA!!!

mirko

pre 12 godina

Sa 40% snage pobedjen je maximalno napaljeni ali i isfrustrirani tim cije ime necu ni da izgovorim.Ponasanje njihovog trenera kada vuce usi nekome iz Barsinog strucnog staba pa se pravi lud,za suspenziju je od godinu dana.Marcelo je u nemoci hteo da osakati tek oporavljenog Fabregasa,zaista idiotizam.Sramota za doticni tim da takve buzdovane ima u timu,cast izuzecima,Ikeru i jos nekolicini...

monty

pre 12 godina

barca sa pola snage do trofeja protiv nalozenog reala sa pripremnim periodom od mjesec dana i dobijenim utakmicama 7:0
barca nam svake sezone ponudi nesto novo a sve se svodi na dominaciju...ove sezone sta cemo gledat bice nesto novo u fudbalu 4-3-3 al sa jednim veznim na poziciji stopera (buskec/maskerano)po bokovima probijanja vracanja napadaca...igra u kojoj svi napadaju i svi se brane sa tehnicarima kakve imaju...jos nekoliko sezona ce vladat...
o realu kraljevskom klubu...malo pogledajte "special one-a" sta radi sta prica kako se ponasa jel to kraljevski klub pogledajte pepea na svakoj utakmici sta uradi ono marselo dje nestade gospoda sva...
gvardiola svaka cast za trofeje najjaci si nema vise special-one-a barca ga napravi barca ga unisti...

slavko

pre 12 godina

E moj nele pa real mora da se suprotstavi barsi jer ima armiju navijaca i kraljevski je klub.Ali ne da se suprotstavlja Murinjom i njegovim likom.Od kada je on trener Reala kao da je Real Murnjo.Covek ima definitivno kompleks,koji mu je Barsa nabila.Do sada nikad nisam navijao za Barsu u ovim dvomecima,ali odkada je Murinjo trener nemogu da ih smislim.Sve njegove ekipe igraju isto,bezobrazno i prljavo.Nek bezi iz reala i nek se vrati pravi duh EL KLASIKA.

Vukašin

pre 12 godina

Messi asistira,daje golove,brz je,svuda ga ima. O Iniesti samo jedan citat: Radomir Antić "U timu bih najviše voleo da imam igrača kao što je Iniesta".O Xaviu neću da komentarišem jer mi je najomiljeniji igrač.

ledeni

pre 12 godina

ay mesi ti si postao nocna mora za real :D
2 gola i 1 asistencija
treba ovaj ronaldo da se zapita malo sta on izvodi,da li je on fudbaler ili maneken?

o shonesi

pre 12 godina

ajde bre,ova Barselona smislila fudbal za ovaj Real,Real dao dve drde posle prekida,a Barselona,mislim sta reci za njihove golove,jedan na jedan sa golmanom kad god rese da naprave akciju

slavko

pre 12 godina

Specijalni je jos jednom pokazao pravo lice u onoj guzvi.Pola realovih igraca ne zasluzuje da nosi dres kraljevskog kluba,samo gledaju da udare protivnika (imam osecaj da ih tome uci ovaj slepac od Murinja).Najbolje o svemu govore zabrinuti pogledi na kraju tekme predsednika reala,koji kao da kaze kakve to indijance imam u ekipi.Barsa je jos jednom dokazala da je bolja i ako nije blistala.Real sve vise podseca na neku ekipu iz seljacke lige sa takvim ponasanjem.Mesi,cavi,injesta,buskets...zbog takvih vredi gledati fudbal.

samo kazem

pre 12 godina

Pored standardno odlicnih Mesija, Cavija i Injeste, ne mogu da ne pohvalim Abidala, covek je odigrao stvarno odlicno. Pepe, Marselo i Murinju su sramota sinocnje utakmice.

EMANUELOSN

pre 12 godina

necu da komentarisem igru Reala jer to mesari ne zasluzuju, Murinho sinoc pokazao ko je i sta je, samo dno od coveka ... fino rece komentator pred kraj meca- Real je izgubio dusu, i to je cinjenica ... 90% navijaca ovdje je od ere galktikosa i gade mi se ...

fudbal a ne siledzijstvo

pre 12 godina

pobeda fudbala nad antifudbalom,pobeda pravog trenera nad pokvarenim folirantom,pobeda onog sto volimo da gledamo nad onim sto ne volimo

vlajzi

pre 12 godina

Messi je najbolji igrac svih vremena bez konkurencije,kakv Zuba,Primadona i ostali mogu kopacke da mu nose...a Barsa ubedljivo najjaci tim ikada!
(Rodzer, 18. avgust 2011 09:53)

Koliko godina imaš, 12?
(mist, 18. avgust 2011 11:06)

a ti koliko imas 9 i po??? decko nije reko nista sem istine!

Rodzer

pre 12 godina

Messi je najbolji igrac svih vremena bez konkurencije,kakv Zuba,Primadona i ostali mogu kopacke da mu nose...a Barsa ubedljivo najjaci tim ikada!

Philippe Gilbert

pre 12 godina

I ja bi bio fantasticni trener da imam takvu ekipu. Messi, xavi, iniesta, villa, pique, dani alves. Pa sta ti jos treba. Jedino je valdes slaba tacka, ali sa takvih deset igraca ispred svog gola, valdes ni ne mora da brani.

vrsac

pre 12 godina

murinja bi trebalo pod hitno isterati iz reala..od kraljevskog kluba napravio je seoske batinase...a sto se tice naslova,jeste mesi fenomenalan ali i dalje tvrdim da je najbolji svetski igrac andreas iniesta!!! pa jel ste videli kako se covek sprda sinoc..:))..

mist

pre 12 godina

Messi je najbolji igrac svih vremena bez konkurencije,kakv Zuba,Primadona i ostali mogu kopacke da mu nose...a Barsa ubedljivo najjaci tim ikada!
(Rodzer, 18. avgust 2011 09:53)

Koliko godina imaš, 12?

SveU16

pre 12 godina

Messi je najbolji igrac svih vremena bez konkurencije,kakv Zuba,Primadona i ostali mogu kopacke da mu nose...a Barsa ubedljivo najjaci tim ikada!
(Rodzer, 18. avgust 2011 09:53)

Koliko godina imaš, 12?
(mist, 18. avgust 2011 11:06)

a ti koliko imas 9 i po??? decko nije reko nista sem istine!
(vlajzi, 18. avgust 2011 12:13)

.....pip'o!

Komina

pre 12 godina

Za sve koji se loze na Mesija da kazem da kada bude tako odigrao svestko prvenstvo moci ce da se poredi sa Peleom, Maradonom i Zidanom. Na svetskom prvenstvu se vidi ko je kakav.

adv

pre 12 godina

Poslednji put kad je Real igrao fudbal i za dušu i za trofej je bilo u sezonama 96/97 i 97/98:

In 1996, President Lorenzo Sanz appointed Fabio Capello as coach. Although his tenure lasted only one season, Real Madrid was proclaimed league champion and players like Roberto Carlos, Predrag Mijatović, Davor Šuker and Clarence Seedorf arrived at the club to strengthen a squad that already boasted the likes of Raúl, Fernando Hierro, Iván Zamorano, and Fernando Redondo. As a result, Real Madrid (with the addition of Fernando Morientes in 1997) finally ended its 32-year wait for its seventh European Cup. In 1998, under manager Jupp Heynckes, The Whites defeated Juventus 1–0 in the final thanks to a goal from Predrag Mijatović.[20]

Murinjo tata

pre 12 godina

Postoji li veca legenda od Murinja? Covek je broj jedan trener na celom svetu,sigurno... Jos malo truda i Barca ce biti skinuta... Samo napred!

Nele

pre 12 godina

Ko je gledao obe utakmice i ne komentarise navijacki slozice se sigurno da je Real pokazao vise.Ali, Barselona ima ludog Mesija koji je napravio tu razliku sa svoja tri gola i dve asistencije u ovom dvomecu.Sve cestitke Mesiju.
Medjutim i pored super raspolozenog Mesija da je Real iskoristio svaku drugu sansu koju je imao bio bi ukupan rezultat dvomeca 8:4 za Real...ali to je fudbal.
Sinoc smo vidjeli Barselonu kako se grcevito branu sa 10 igraca,gdje je vilja bio bek a ne napadac u vecem delu drugog poluvremena na nou kampu,a to bas nije cesta slika.
Izuzev fenomenalnog gola Vilje u prvom mecu koji se nije mogao branit ova 4 ostala su se mogla sprecit.Podbacila je i bila mnogo naivna realova odbrana.
Murinjo je najbolji trener na svijetu!I sinoc se to vidjelo.Nije on kriv sto su igraci fulali sanse.Covjek je osvojio Kup Uefa i Ligu sampiona sa Portom.Kad to uradi Gvardiola ili Ferguson koji imaju super kvalitetne i lude igrace,neka se jave!
Na kraju cestitke Barseloni na trofeju,ali i sve pohvale za igrace Reala na borbenosti i zalaganju.Samo Real se takmici sa Barselonom,ostali se u napred predaju i stvarno ne znam zasto?Najbolji je primjer finale protiv Manchestera gdje ih je Barselona pregazila kao parni valjak...dzaba i Runi i Vidic...e moj gospodine Fergusone trebate vi i ostali ucit od Murinja.

firmas

pre 12 godina

a kazna za igrace tipa mesi inijesta pedro alves za simuliranje svakog starta i kazna za onog vilju koji je udario onog malog turcina... budite objektivni barsa je ssramota fudbala

Cutinho

pre 12 godina

Real da bi bio konkurentan Barsi mora da najuri igrace kao sto je Mezut Ozil,Kedira,Marselo, veseli Di Marija i ovaj novi Coentrao...
Oni nisu klasa za velike klubove....Real mora da dovodi klasne i dokazane igrace...U zadnje tri godine jedino je pogodak sa Ronaldom, koji sinoc nista nije pokazao, i Cavi Alonsom...
Ostalo je cist promasaj...Dovode najbolje igace iz portugalske lige koji definitivno su promasaj i bacanje para....
Di marija i Coentrao...uzas...

deki

pre 12 godina

Meni je ovo smesno. Secam se samo situacije od sinoc kada penzioner karvlajo izbija cistu loptu alvesu ovaj pokusava da je stigne i u trenutku kada vidi da ne moze napravi tri salta i vrisne kao marica na sutjesci, ma idi bre koji je ovo fudbal. Pedro koji pada u sesnestercu i od teatralnosti pada povredi ruku:) Real igra prljavo i ostro a ono nijedan od igraca barselone se nije povredio u ovih sest utakmica sto smo gledali od aprila ove godine. Pa kad su tako ostri sto nekom ne slomise nogu. Ko je realan shvatice da su realovi igraci naivni kao nasa reprezentacija svi ih biju a kad mi udarimo to i jeste za crveni, frustrirajuce. A Gvardiola je gospodin covek bio i kao igrac a sad i kao trener, on je za Murinja izmislio fudbal.

Nele

pre 12 godina

U prvom mecu kod gola Vilje Ramos je pogresio kod ofsajd zamke gdje je ostao a poton nije ni uspeo blokirati Vilju.
Evo i u drugom mecu kod gola Inieste opet Ramos ispada tako naivan kod ocgledne ofsajd zamke odbrane Reala.Da jos veca bleda partija i tuga Ramosa bude je fulan zicer sa 5 metara gde je bio sam ko duh...a on se kao kobajagi kotira kao vrhunski igrac u skoku...ma daj
Menjajte Ramosa i to odmaaaaaaaaaa!

ljubaviiii

pre 12 godina

Hvala mojoj dragoj sto mi je obezbedila jos malo radosti.
Utakmica je bila odlicna,otvorene,sa lepim akcijama na obe strane.
Da nije bile Pepea i Marcela da pokvare utisak,utakmica bi bila savrsena.

Pepe mesar uopste nije potreban realu pored Lassan-a Diare (ste se desava sa njim,jesu li ga prodali,ako nisu,greota je da on propada na klupi!)
Marcelo je dobar levi bek,ima brzinu,dribling,snagu,stvarno mu nije potrebna ovoliko prljava igra.
Razocarao me je ko covek.

Sto se tice moje 2. ljubavi u zivotu... ne znam sto su(konacno) doveli Fabregasa,kada je nepotreban.

Maskerano,Keita,Buskec,Cavi,Iniesta,Alkantara i jos Fabregas ...
Maskerano sve vise igra stopera,ali nije on za to,nema visinu.
Keita mi je uvek bio ok igrac,mada i on ima 30+
Buskec mi je od uvek isao na zivce,kao i Daniel Alves i slavicu dan kada oni napuste Barcelonu.
Ima li potreba da bilo sta kazem o Xavi-u i Iniesti ?

Sve u svemu,bice zanimljivo gledati el klasiko,sa obizom da Real napreduje u igri.

nemo-ur

pre 12 godina

Možda i jesu u Realu koljači ali su onda u Barsi glumci. Real ne volim ali ih sad manje mrzim od Barse. Ipak mislim da je duh ekipe taj koji donosi prevagu na terenu. Samo pogledajte kako se raduju jedni a kako drugi... Sve u svemu biće još dobrih utakmica.

Aleksandar

pre 12 godina

Cinjenica je da je Fabregas u Barsi za 3 dana uradio ono sto u Arsenalu nije za 6 godina,osvojio trofej.
(phenom, 18. avgust 2011 04:19)

Moš misliti kakav trofej, za koji se igraju dve utakmice sa 60% snage, ako ćemo tako onda je sa Arsenalom osvojio 3 Emirates kupa.
Razumem potrebu da se skrene pažnja na to da će sa Barselonom osvojiti mnogo više nego što bi mogao sa Arsenalom, ali smešno je u tu svrhu superkup nazivati trofejom.
P.S. Za Arsenal je igrao 8 sezona i jeste osvojio trofej, FA kup.

kiki

pre 12 godina

messi je najbolji daleko kao sto je bio dijego u svoje vrjeme,,,
al neke stvari ih prate,,,,,,,,,,
dijego je bio prvak svjeta s argentinom al nije nikad uzeo ondasnji kup sampiona,
sad messi uzima ligu sampiona,al s reprezentacijom je totalna nula
-nikako da se upotpuni sve,u klupskoj i reprezentativnoj karijeri

santa justa

pre 12 godina

Real ih ima i dobice ih kao i hrvati nas u basketu. Imali su nas u zadnjih par tekmi pa cemo ih svaki sledeci put vrlo tesko pobediti!

Borko

pre 12 godina

Real je bio bolji u ove 2 utakmice.To pokazuje statistika,vise suteva u okvir i van okvira gola.Samo je razlika sto je Barsa iskoristila svoje sanse,a Real nije.

firmas

pre 12 godina

a kazna za igrace tipa mesi inijesta pedro alves za simuliranje svakog starta i kazna za onog vilju koji je udario onog malog turcina... budite objektivni barsa je ssramota fudbala

Murinjo tata

pre 12 godina

Postoji li veca legenda od Murinja? Covek je broj jedan trener na celom svetu,sigurno... Jos malo truda i Barca ce biti skinuta... Samo napred!

Ardi

pre 12 godina

Dovede Messi curu u stan, nakon nekog vremena ona izlazi iz WC-a i ugleda dragog u krevetu sa dva muškarca. - " Leo, šta je ovo ! " upita ga iznenađeno a on odgovara - " Sorry draga ali ja ti ne mogu zabiti bez Xavija i Iniest

Nele

pre 12 godina

Ko je gledao obe utakmice i ne komentarise navijacki slozice se sigurno da je Real pokazao vise.Ali, Barselona ima ludog Mesija koji je napravio tu razliku sa svoja tri gola i dve asistencije u ovom dvomecu.Sve cestitke Mesiju.
Medjutim i pored super raspolozenog Mesija da je Real iskoristio svaku drugu sansu koju je imao bio bi ukupan rezultat dvomeca 8:4 za Real...ali to je fudbal.
Sinoc smo vidjeli Barselonu kako se grcevito branu sa 10 igraca,gdje je vilja bio bek a ne napadac u vecem delu drugog poluvremena na nou kampu,a to bas nije cesta slika.
Izuzev fenomenalnog gola Vilje u prvom mecu koji se nije mogao branit ova 4 ostala su se mogla sprecit.Podbacila je i bila mnogo naivna realova odbrana.
Murinjo je najbolji trener na svijetu!I sinoc se to vidjelo.Nije on kriv sto su igraci fulali sanse.Covjek je osvojio Kup Uefa i Ligu sampiona sa Portom.Kad to uradi Gvardiola ili Ferguson koji imaju super kvalitetne i lude igrace,neka se jave!
Na kraju cestitke Barseloni na trofeju,ali i sve pohvale za igrace Reala na borbenosti i zalaganju.Samo Real se takmici sa Barselonom,ostali se u napred predaju i stvarno ne znam zasto?Najbolji je primjer finale protiv Manchestera gdje ih je Barselona pregazila kao parni valjak...dzaba i Runi i Vidic...e moj gospodine Fergusone trebate vi i ostali ucit od Murinja.

Komina

pre 12 godina

Za sve koji se loze na Mesija da kazem da kada bude tako odigrao svestko prvenstvo moci ce da se poredi sa Peleom, Maradonom i Zidanom. Na svetskom prvenstvu se vidi ko je kakav.

Aleksandar

pre 12 godina

Cinjenica je da je Fabregas u Barsi za 3 dana uradio ono sto u Arsenalu nije za 6 godina,osvojio trofej.
(phenom, 18. avgust 2011 04:19)

Moš misliti kakav trofej, za koji se igraju dve utakmice sa 60% snage, ako ćemo tako onda je sa Arsenalom osvojio 3 Emirates kupa.
Razumem potrebu da se skrene pažnja na to da će sa Barselonom osvojiti mnogo više nego što bi mogao sa Arsenalom, ali smešno je u tu svrhu superkup nazivati trofejom.
P.S. Za Arsenal je igrao 8 sezona i jeste osvojio trofej, FA kup.

santa justa

pre 12 godina

Real ih ima i dobice ih kao i hrvati nas u basketu. Imali su nas u zadnjih par tekmi pa cemo ih svaki sledeci put vrlo tesko pobediti!

ljubaviiii

pre 12 godina

Hvala mojoj dragoj sto mi je obezbedila jos malo radosti.
Utakmica je bila odlicna,otvorene,sa lepim akcijama na obe strane.
Da nije bile Pepea i Marcela da pokvare utisak,utakmica bi bila savrsena.

Pepe mesar uopste nije potreban realu pored Lassan-a Diare (ste se desava sa njim,jesu li ga prodali,ako nisu,greota je da on propada na klupi!)
Marcelo je dobar levi bek,ima brzinu,dribling,snagu,stvarno mu nije potrebna ovoliko prljava igra.
Razocarao me je ko covek.

Sto se tice moje 2. ljubavi u zivotu... ne znam sto su(konacno) doveli Fabregasa,kada je nepotreban.

Maskerano,Keita,Buskec,Cavi,Iniesta,Alkantara i jos Fabregas ...
Maskerano sve vise igra stopera,ali nije on za to,nema visinu.
Keita mi je uvek bio ok igrac,mada i on ima 30+
Buskec mi je od uvek isao na zivce,kao i Daniel Alves i slavicu dan kada oni napuste Barcelonu.
Ima li potreba da bilo sta kazem o Xavi-u i Iniesti ?

Sve u svemu,bice zanimljivo gledati el klasiko,sa obizom da Real napreduje u igri.

Philippe Gilbert

pre 12 godina

I ja bi bio fantasticni trener da imam takvu ekipu. Messi, xavi, iniesta, villa, pique, dani alves. Pa sta ti jos treba. Jedino je valdes slaba tacka, ali sa takvih deset igraca ispred svog gola, valdes ni ne mora da brani.

Cutinho

pre 12 godina

Real da bi bio konkurentan Barsi mora da najuri igrace kao sto je Mezut Ozil,Kedira,Marselo, veseli Di Marija i ovaj novi Coentrao...
Oni nisu klasa za velike klubove....Real mora da dovodi klasne i dokazane igrace...U zadnje tri godine jedino je pogodak sa Ronaldom, koji sinoc nista nije pokazao, i Cavi Alonsom...
Ostalo je cist promasaj...Dovode najbolje igace iz portugalske lige koji definitivno su promasaj i bacanje para....
Di marija i Coentrao...uzas...

Rodzer

pre 12 godina

Messi je najbolji igrac svih vremena bez konkurencije,kakv Zuba,Primadona i ostali mogu kopacke da mu nose...a Barsa ubedljivo najjaci tim ikada!

Abidal je tata

pre 12 godina

Van svake pameti!! Sramno je posle ovoga navijati za Real, a ponasanje "posebnog" na kraju ne zelim da komentarisem.. Posle ovoga stvarno nema smisla uporedjivati Mesija i Ronalda, sve je jasno!

deki

pre 12 godina

Meni je ovo smesno. Secam se samo situacije od sinoc kada penzioner karvlajo izbija cistu loptu alvesu ovaj pokusava da je stigne i u trenutku kada vidi da ne moze napravi tri salta i vrisne kao marica na sutjesci, ma idi bre koji je ovo fudbal. Pedro koji pada u sesnestercu i od teatralnosti pada povredi ruku:) Real igra prljavo i ostro a ono nijedan od igraca barselone se nije povredio u ovih sest utakmica sto smo gledali od aprila ove godine. Pa kad su tako ostri sto nekom ne slomise nogu. Ko je realan shvatice da su realovi igraci naivni kao nasa reprezentacija svi ih biju a kad mi udarimo to i jeste za crveni, frustrirajuce. A Gvardiola je gospodin covek bio i kao igrac a sad i kao trener, on je za Murinja izmislio fudbal.

AcA

pre 12 godina

Videti izraz na Murinjovom licu,Ronalda na kolenima...pa nista lepse .
Ne znam,mozda neki buntovnici gotive njih dvojicu,ali Messi i Gvardiola su mi nekako mnogo jaci likovi i naravno da ne pricam o ucinku Gvardiole za 3 godine na mestu trenera(uz to bio je i vrhunski fudbaler) i Messija koji je klasa za sebe.
Pepe,Marcelo,Ramos,Kedira...kako neko moze da simpatise klub u kojem igraju ovakvi mesari i nasilnici ?
Krivo mi je sto moram o njima pisati jer opet su bacili senku na genijalne poteze i golove Barseloninih fudbalera.

Pavle

pre 12 godina

igrace Reala treba da je sramota,kao i Murinja,Marselu kazna 10 tekmi,30 % spremna Barsa pobedi 90 % spreman Real,Mesi jos jednom dokazao da je najbolji na svetu,Barsa lagano do svih trofeja,jedino ako ovi iz Reala ne ponesu utoke sledecu tekmu

mist

pre 12 godina

Messi je najbolji igrac svih vremena bez konkurencije,kakv Zuba,Primadona i ostali mogu kopacke da mu nose...a Barsa ubedljivo najjaci tim ikada!
(Rodzer, 18. avgust 2011 09:53)

Koliko godina imaš, 12?

vlajzi

pre 12 godina

Messi je najbolji igrac svih vremena bez konkurencije,kakv Zuba,Primadona i ostali mogu kopacke da mu nose...a Barsa ubedljivo najjaci tim ikada!
(Rodzer, 18. avgust 2011 09:53)

Koliko godina imaš, 12?
(mist, 18. avgust 2011 11:06)

a ti koliko imas 9 i po??? decko nije reko nista sem istine!

nemo-ur

pre 12 godina

Možda i jesu u Realu koljači ali su onda u Barsi glumci. Real ne volim ali ih sad manje mrzim od Barse. Ipak mislim da je duh ekipe taj koji donosi prevagu na terenu. Samo pogledajte kako se raduju jedni a kako drugi... Sve u svemu biće još dobrih utakmica.

gospodin covek

pre 12 godina

Jedno zapazanje u mecu,Ronaldo je promenio stranu jer nije mogao da prodje Dani Alvesa,medjutim nije ni Abidala mogao da prodje,sa druge strane Mesi prolazi koga hoce,i sad kako neko moze da poredi dobrog driblera(mesija)i igraca koji samo u mestu radi biciklicu i posle izgubi loptu...
Sve u svemu...BARCA JE NAJBOLJA!!!

realno

pre 12 godina

http://www.youtube.com/watch?v=WgrMtPkOqVg&feature=player_embedded bruka i sramota od trenera mada ga je ovaj iz barse lepo pukao otvorenom sakom :)....BARCELONA NAJJACA NA SVETUUU...UA SMORINJOOOOOOOOOO

fudbal a ne siledzijstvo

pre 12 godina

pobeda fudbala nad antifudbalom,pobeda pravog trenera nad pokvarenim folirantom,pobeda onog sto volimo da gledamo nad onim sto ne volimo

SveU16

pre 12 godina

Messi je najbolji igrac svih vremena bez konkurencije,kakv Zuba,Primadona i ostali mogu kopacke da mu nose...a Barsa ubedljivo najjaci tim ikada!
(Rodzer, 18. avgust 2011 09:53)

Koliko godina imaš, 12?
(mist, 18. avgust 2011 11:06)

a ti koliko imas 9 i po??? decko nije reko nista sem istine!
(vlajzi, 18. avgust 2011 12:13)

.....pip'o!

ledeni

pre 12 godina

ay mesi ti si postao nocna mora za real :D
2 gola i 1 asistencija
treba ovaj ronaldo da se zapita malo sta on izvodi,da li je on fudbaler ili maneken?

monty

pre 12 godina

barca sa pola snage do trofeja protiv nalozenog reala sa pripremnim periodom od mjesec dana i dobijenim utakmicama 7:0
barca nam svake sezone ponudi nesto novo a sve se svodi na dominaciju...ove sezone sta cemo gledat bice nesto novo u fudbalu 4-3-3 al sa jednim veznim na poziciji stopera (buskec/maskerano)po bokovima probijanja vracanja napadaca...igra u kojoj svi napadaju i svi se brane sa tehnicarima kakve imaju...jos nekoliko sezona ce vladat...
o realu kraljevskom klubu...malo pogledajte "special one-a" sta radi sta prica kako se ponasa jel to kraljevski klub pogledajte pepea na svakoj utakmici sta uradi ono marselo dje nestade gospoda sva...
gvardiola svaka cast za trofeje najjaci si nema vise special-one-a barca ga napravi barca ga unisti...

o shonesi

pre 12 godina

ajde bre,ova Barselona smislila fudbal za ovaj Real,Real dao dve drde posle prekida,a Barselona,mislim sta reci za njihove golove,jedan na jedan sa golmanom kad god rese da naprave akciju

slavko

pre 12 godina

Specijalni je jos jednom pokazao pravo lice u onoj guzvi.Pola realovih igraca ne zasluzuje da nosi dres kraljevskog kluba,samo gledaju da udare protivnika (imam osecaj da ih tome uci ovaj slepac od Murinja).Najbolje o svemu govore zabrinuti pogledi na kraju tekme predsednika reala,koji kao da kaze kakve to indijance imam u ekipi.Barsa je jos jednom dokazala da je bolja i ako nije blistala.Real sve vise podseca na neku ekipu iz seljacke lige sa takvim ponasanjem.Mesi,cavi,injesta,buskets...zbog takvih vredi gledati fudbal.

Vukašin

pre 12 godina

Messi asistira,daje golove,brz je,svuda ga ima. O Iniesti samo jedan citat: Radomir Antić "U timu bih najviše voleo da imam igrača kao što je Iniesta".O Xaviu neću da komentarišem jer mi je najomiljeniji igrač.

EMANUELOSN

pre 12 godina

necu da komentarisem igru Reala jer to mesari ne zasluzuju, Murinho sinoc pokazao ko je i sta je, samo dno od coveka ... fino rece komentator pred kraj meca- Real je izgubio dusu, i to je cinjenica ... 90% navijaca ovdje je od ere galktikosa i gade mi se ...

vrsac

pre 12 godina

murinja bi trebalo pod hitno isterati iz reala..od kraljevskog kluba napravio je seoske batinase...a sto se tice naslova,jeste mesi fenomenalan ali i dalje tvrdim da je najbolji svetski igrac andreas iniesta!!! pa jel ste videli kako se covek sprda sinoc..:))..

slavko

pre 12 godina

E moj nele pa real mora da se suprotstavi barsi jer ima armiju navijaca i kraljevski je klub.Ali ne da se suprotstavlja Murinjom i njegovim likom.Od kada je on trener Reala kao da je Real Murnjo.Covek ima definitivno kompleks,koji mu je Barsa nabila.Do sada nikad nisam navijao za Barsu u ovim dvomecima,ali odkada je Murinjo trener nemogu da ih smislim.Sve njegove ekipe igraju isto,bezobrazno i prljavo.Nek bezi iz reala i nek se vrati pravi duh EL KLASIKA.

Vladan R

pre 12 godina

Real znatno hrabriji preduzimljiviji I konkretniji u napadu nego prosle sezone. Sa druge strane Barselona na neki nacin anemicna, bez svoje prpoznatljive igre I velikog poseda lopte, posebno u prvom mecu. Uzrok za obe stavri je, rekao bih manjim delom u hrabrijem proistupu Murinja, a vecim delom zbog nedovoljne fizicke pripremljenost igraca Barselone da odigrju visoki pressing i da tako nakon neuspesnog napada brzo ponovo dolazi u posed lopte. Time je dozvoljavano Realu da razvije svoju igru, a istovremeno smanjivan pritisak na njihovu odbranu. Real svakako ima za cim da zali i u revansu a posebno u prvom mecu, ali jos vise da se plasi jer je uz ocit napredak igre u odnosu na prvi mec, veceras delovalo da Barselona moze kad god pozeli na veoma jednostavno I lak nacin, da udje u sansu i postigne gol. Istovremeno dok god Murinjo bude podsticao ili bar tolerisao siledzistvo Marsela i Pepea pa cak i Serhija Ramosa, meceve protiv Barselone zavrsavace sa ugracem manje, osim ako se sudija trudi vise nego sto je potrebno da nikoga ne iskljuci, kao onomad u revansu LS.. Oba danasnja starta dvojce prvo ponutih igraca, nad Mesijem za koje su dobili po zuti, su bila na granici izmedju crveniog I zutog kartona, i samo je pitanje sudijskog kriterijuma koji ce karton pokzati. Start Marsela kod iskljucenja izlisno je I komentarisati.

mirko

pre 12 godina

Sa 40% snage pobedjen je maximalno napaljeni ali i isfrustrirani tim cije ime necu ni da izgovorim.Ponasanje njihovog trenera kada vuce usi nekome iz Barsinog strucnog staba pa se pravi lud,za suspenziju je od godinu dana.Marcelo je u nemoci hteo da osakati tek oporavljenog Fabregasa,zaista idiotizam.Sramota za doticni tim da takve buzdovane ima u timu,cast izuzecima,Ikeru i jos nekolicini...

samo kazem

pre 12 godina

Pored standardno odlicnih Mesija, Cavija i Injeste, ne mogu da ne pohvalim Abidala, covek je odigrao stvarno odlicno. Pepe, Marselo i Murinju su sramota sinocnje utakmice.

Borko

pre 12 godina

Real je bio bolji u ove 2 utakmice.To pokazuje statistika,vise suteva u okvir i van okvira gola.Samo je razlika sto je Barsa iskoristila svoje sanse,a Real nije.

Nele

pre 12 godina

U prvom mecu kod gola Vilje Ramos je pogresio kod ofsajd zamke gdje je ostao a poton nije ni uspeo blokirati Vilju.
Evo i u drugom mecu kod gola Inieste opet Ramos ispada tako naivan kod ocgledne ofsajd zamke odbrane Reala.Da jos veca bleda partija i tuga Ramosa bude je fulan zicer sa 5 metara gde je bio sam ko duh...a on se kao kobajagi kotira kao vrhunski igrac u skoku...ma daj
Menjajte Ramosa i to odmaaaaaaaaaa!

adv

pre 12 godina

Poslednji put kad je Real igrao fudbal i za dušu i za trofej je bilo u sezonama 96/97 i 97/98:

In 1996, President Lorenzo Sanz appointed Fabio Capello as coach. Although his tenure lasted only one season, Real Madrid was proclaimed league champion and players like Roberto Carlos, Predrag Mijatović, Davor Šuker and Clarence Seedorf arrived at the club to strengthen a squad that already boasted the likes of Raúl, Fernando Hierro, Iván Zamorano, and Fernando Redondo. As a result, Real Madrid (with the addition of Fernando Morientes in 1997) finally ended its 32-year wait for its seventh European Cup. In 1998, under manager Jupp Heynckes, The Whites defeated Juventus 1–0 in the final thanks to a goal from Predrag Mijatović.[20]

kiki

pre 12 godina

messi je najbolji daleko kao sto je bio dijego u svoje vrjeme,,,
al neke stvari ih prate,,,,,,,,,,
dijego je bio prvak svjeta s argentinom al nije nikad uzeo ondasnji kup sampiona,
sad messi uzima ligu sampiona,al s reprezentacijom je totalna nula
-nikako da se upotpuni sve,u klupskoj i reprezentativnoj karijeri