Petak, 05.08.2011.

21:04

Kana-Bijik: "U Beograd da pobedimo"

Fudbaler Rena Žan-Armal Kana-Bijik rekao je da oečkuje teške duele sa Crvenom zvezdom, ali da Ren ide na pobedu već u Beogradu.

Izvor: AG

Kana-Bijik: "U Beograd da pobedimo" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

51 Komentari

Sortiraj po:

Srbin iz Bretanje

pre 12 godina

Upozoravam sve neobaveštene navijače Zvezde da ne talasaju. Ren ima mnogo jaču ekipu od Zvezde. Tri puta su fizički jači i šest puta brži. Zvezda će teško da izbegne poraz već u Beogradu. A šanse za prolaz u LE su joj manje od 5%. Ali najiskrenije, bez imalo pakosti. Samo Šalke bi bio Zvezdi teži protivnik od Rena.

marko_bgd

pre 12 godina

zvezda ce pobediti ren na marakani.kec u glavu..a ren zvezdu u francuskoj...ko bude dao vise golova u ta dva mecha,ide dalje...grobari,posto vidim da mnogo komentarisete sve ovo,ako im zvezda da 4 gola na marakani,i ako ih izbacimo..da li cete onda pricati da je francuska liga amaterska ili necete?:)

Francuz

pre 12 godina

ovaj ren nije toliko jaka ekipa uopste, nemojte da gledate vrednost ekipe...pogledajte rezultate rena poslednjih 10 kola u francuskoj ligi (to moze da bude relevantno, s obzirom da su se borili za poziciju na tabeli da li ce u LS, LE, ili nijedno ni drugo....gubili su kod kuce od valensijena, nancy-a, caen-a, monaka (ispao iz lige)...itd...od sosoa su gubili cak 2x u poslednjih 6 meseci....krajem januara su pukli 5:1, a 'sad' 20. jula su izgubili 2:0.....od 38 kola u francuskoj prvoj ligi, postigli su samo 38 golova, a primili 35, imali su 15 pobeda, 11 neresenih i 12 poraza....kroz tih par utakmica koje sam naveo gore moze da se vidi da igraju na pojedince a ne timski, brzi su u kontrama ali se spetljaju u zavrsnici, a ne znaju da igraju na 'prvu loptu' kada je sutiranje iz prve u pitanju, koliko su jaki u odbrani, toliko se i spetljaju ukoliko se cesto napadaju, neorganizovani su u odbrani kad je kretanje u pitanju i u 90% napada im bokovi ostaju prazni, i lako ispadaju na 'proturenu' loptu...golman im je najslabija karika, i trebalo bi da sutiramo sto vise na gol, iz bilo kojih pozicija, i na sve nacine, glavom, iz prve....u prekidima se spetljaju u kaznenom i tako najvise golova i primaju pored udaraca iz daljine, jer se desi da po 3-4 igraca trce na jednu nabacenu loptu i onda se onda uglavnom odbije do ivice kaznenog ili na drugu stativu, i naravno, protivnik tada koristi tu sansu i daje im gol.....sve u svemu...cvrsti su i brzi, fizicki su spremniji od nas....ali nista osim toga.....tako da ako ponovimo igru od sinoc, onda ne moramo da brinemo da li cemo ih proci...mislim da su nam sanse za prolaz realne...:) toliko od mene....uostalom, koga ne mrzi, neka proucava njihovu igru i rezultate na zvanicnom sajtu francuske lige...: http://www.ligue1.com/ligue1/classement#sai=79&journee1=1&journee2=38&cat=Gen

Goran

pre 12 godina

Za lika koji pametuje-Zar je moguce da poredis Nikolu Teslu i Kosovski boj sa Barijem i pritom uzimas primer iz Srpske istorije i znamenite licnosti da bi,dokazao teoriju godina,sta je rekao neki FRANCUZ?Da li bi ti znao da mi odmah odgovoris-da li je,ko i kada neki tim iz Francuske bio prvak Evrope ili kada je bila Francuska burzoaska revolucija,bez guglanja?Verovatno je da se lik nakon izvlacenja protivnika raspitao malo na netu i pogledao,nije danas tesko.Pogresio je samo sto je rekao "setim se finala LIGE SAMPIONA..." ali ajd'.Kolika je verovatnoca da se tamo neki dvadeset dvogodisnji igrac Rena SECA nekog finala iz 91.-ve?Male i to to malo zbog toga sto je bio Francuski klub u finalu inace nikakve.Dajte malo realnosti..niko vam ne spori titulu,SVAKA CAST na tome,ali ne budite deca.Molim objavite komentar.Toliko.

Zipo

pre 12 godina

Ovaj je lud skroz. Jel on razume da je Prosinecki odradio cele letnje pripreme sa timom i da Zvezdi apsolutno ne moze nista da podje naopako sve do finala LE?

drno

pre 12 godina

brate dobili ste tamo neke amatere i odmah poletili u nebesa...rastavit ce vas rennes u sred bg-a...u francusku cete na izlet...malo realnosti i postovanja za uglednog protivnika momci...

samo bez kompleksa

pre 12 godina

(DoktorHaus, 5. avgust 2011 21:23)

Kakve veze imaju FK Partizan i ova vest ? Da li je moguce da na nas mislite i kad igrate u Evropi? Ocigledno niste dobro podneli dominaciju i stvorila se neka vrsta frustracije,pa se poredite sa nama iako mi nismo spomenuti ...

Djole

pre 12 godina

@-U ne dosanjanim snovima navijaca Zvezde je film "Povratak u Buducnost"-----a sadasnjost i buducnost su FK Partizan.
(Dusko Vujosevic, 5. avgust 2011 22:18)
E u sredu smo vas videli kakva ste vi buducnost cim naletite i na neku osredju ekipu,o cemu ti pricas? Ja tebi zelim da tvoj klub udje u LE,ti to ne moras da zelis mojoj Zvezdi,ali samo nemoj ovde da pises gluposti. Mojoj Zvezdi zelim mnogo srece,jeste Ren nezgodan ali verujem da mozemo da ih prodjemo,bilo bi stvarno zadovoljstvo gledati ih ove jeseni u Evropi.

One night in May

pre 12 godina

Jean-Armel Kana-Biyik (born 3 July 1989) is a French footballer of Cameroonian descent currently playing for Rennes.

Bravo decko, ti imas memoriju kao slon! Bas se secas finala protiv Marseja sa nepune DVE godine, hahahaha
(F@l@ng@, 5. avgust 2011 21:31)

Pametni grobar, jos jedna standardna briljancija Partizanovog uma!!! Ne moras da budes rodjen pre '91. da bi znao da je Zvezda bila sampion Evrope.

Cega se prvo setis kad ti kazu Nikola Tesla??? A je l' si bio rodjen kad je covek pronasao trofazni sistem??? Cega se prvo setis kad ti kazu Vidovdan 1389??? A je l' si bio rodjen kad je bio Boj na Kosovu???

Opste poznate cinjenice. Svi znaju da je Zvezda bila sampion Evrope... Samo neki u tome uzivaju, nekima je svejedno, a neke neizmerno boli. Zauvek!

Drzi se ti tvog Toleta i daleko ces da doguras. I sa klubom i jos vise sa mozgom!!! Pametan si kao pravi grobar!!!

Dusko Vujosevic

pre 12 godina

Dobro je dok mislite da ste jaki...vidimo se na kraju prvog derbija sezone...jedina vase prednost kad bi se sada igrao derbi je ta sto ste trenutno spremniji fizicki..ali do derbija ima dosta vremena,posle derbija otreznjenje i vracanje u realnost, a realnost je da smo mnogo bolji od vas.


-Sta prvo pomislih kad se kaze Crvena Zvezda 1991 ?

-Ne mislim nista vec vam kazem to je bilo u proslom milenijumu

-U ne dosanjanim snovima navijaca Zvezde je film "Povratak u Buducnost"-----a sadasnjost i buducnost su FK Partizan.

Dejan Sever Šabac

pre 12 godina

Šta se čuje kad Partizan pogodi stativu?............GENK

Mislim ja nešto o ovim francuzima, može da bude zeznuto tamo ali samo ako ih ne napunimo kući. Sve u svemu ima da ih Mezengujemo i Borhnemo samo tako.

DELIJA ZAUVEK

pre 12 godina

Koga ces bre ti da pobedis? Ocigledno nisi svestan atmosfere koja ce nastupiti kada vi Renovci istrcite na teren MARAKANE!!!!! Reci saigracima da ponesu rezervne gace iz Francuske, jer bice vam rizicno da se ne u.....e!!A ako zaborave, dacemo im mi one kineske Strong Boy! ZVEZDA U EVROPI,Renovci nek idu da se suncaju po Sen Tropeu, i nek puste Sampione da igraju!!

Tolle

pre 12 godina

Zvezdasi, to je bilo toliko davno da se 90% vas tog finala ne seca nista bolje nego ovaj Kana-Bijik.A kad vas pobedi, vise mu nece to biti prva asocijacija kad se pomene Zvezda, ili kako god da se ime vaseg kluba pise i cita u Francuskoj.A svojim komentarima sami sebi odgovarate na pitanje zasto Partizan nije ponudio zamenu domacinstva.E bas necemo, nicime niste zasluzili da vam pomognemo!Navijali ste za Genk, e pa eto vam sad.Zato sto smo ispali od Genka, vi necete moci revans da igrate na Marakani.

Atom

pre 12 godina

„Tačno je da će biti vruće jer oni imaju veoma bučne navijače. Mi ćemo pokušati da ignorišemo to i da se koncentrišemo na našu igru.“


Momak grotlo Mare u prvoj tekmi će vas progutati, a nadglasaćemo vas na vašem stadionu! ;)

2:0 u prvoj tekmi i 1:1 revanšu za mirnu Zvezdinu jesen, pa ako Bog da i proleće posle 19 godina. Ti se bori, a Evropa će da gori!

Ivan Mexes

pre 12 godina

Al pazi grobare sto komentarisu sve vezano za CRVENU ZVEZDU...
Ljudi lecite komplekse na svoj nacin, smarate vise sa komentarima
protiv ZVEZDE... Jel vas ko dira. Igrajte fudbal ko da se vas tice
sa kime igra ZVEZDA.
...zvezda zivot, sve drugo su sitnice...

Cesk

pre 12 godina

Vidi decko ,u Beogradu cemo da ves oduvamo sa planete , a tamo cete izgubiti minimalno ,tek toliko da se zna.
Borha ,Dimitrijevic,Evandro,Lazovic,Kaludjer,Mezenga i ostali ,ce da vas zgranu i ostave zbunjene i usamljene.
pa ces se posle pitati sta ti je trebalo da budes tako arogantan i neupucen.
A navijaci ? pa vidi posto cemo vas dobiti i tamo , grmljavina marakane ce da pomogne toliko da napravimo malo vecu razliku u Beogradu.
Ae vidimo se za 13 dana.

DoktorHaus

pre 12 godina

Intervju sa igračem Rena:

Šta pomisliš kada čuješ ime sledećeg rivala Rena u Ligi Evrope, Crvene zvezde?

„Kada pomislim na Crvenu zvezdu, setim se Lige šampiona i njihove titule 1991. godine protiv Marselja. To je klub koji ima istoriju u evropskim takmičenjima, ali mi smo se za ovo takmičenje izborili prošle sezone i uradićemo sve što možemo da pobedimo.“

Intervju sa igračem Šamroka:

Šta pomisliš kada čuješ ime sledećeg rivala Šamroka u Ligi Evrope, Partizana?

"Koga??"

Doći će Irci u muzej Zvezde da vide kako je u klubu koji je bio prvak Evrope, a onda će se žaliti što igraju na pomoćnom stadionu. A i tu će pobediti, bez obzira na sve.

Joovanaa

pre 12 godina

Realno, bice jako tesko, oni su jaka ekipa iako nemaju zvucnih imena u sastavu. Mene jedino plasi to sto sad svi pricaju kako cemo ih pobediti lagaaano i slicne pricice, i mozda ih potcenimo kao sto je bilo i prethodnih sezona, ali nadam se da su dovoljno zreli i ozbiljni a sa Robijem to mora tako da bude!! ZVEZDO VOOOOLIM TEEE!!

F@l@ng@

pre 12 godina

Jean-Armel Kana-Biyik (born 3 July 1989) is a French footballer of Cameroonian descent currently playing for Rennes.

Bravo decko, ti imas memoriju kao slon! Bas se secas finala protiv Marseja sa nepune DVE godine, hahahaha

Maki-Delija

pre 12 godina

Decko, di ces bre biciklom na Rusiju?! Cccccc...igraj tu za taj FC Senf i cuti, ne moras da dokazujes i ti kl'ko su fudbaleri pametni.
Sedi di si, ni za di si nisi.

DoktorHaus

pre 12 godina

Intervju sa igračem Rena:

Šta pomisliš kada čuješ ime sledećeg rivala Rena u Ligi Evrope, Crvene zvezde?

„Kada pomislim na Crvenu zvezdu, setim se Lige šampiona i njihove titule 1991. godine protiv Marselja. To je klub koji ima istoriju u evropskim takmičenjima, ali mi smo se za ovo takmičenje izborili prošle sezone i uradićemo sve što možemo da pobedimo.“

Intervju sa igračem Šamroka:

Šta pomisliš kada čuješ ime sledećeg rivala Šamroka u Ligi Evrope, Partizana?

"Koga??"

Doći će Irci u muzej Zvezde da vide kako je u klubu koji je bio prvak Evrope, a onda će se žaliti što igraju na pomoćnom stadionu. A i tu će pobediti, bez obzira na sve.

One night in May

pre 12 godina

Jean-Armel Kana-Biyik (born 3 July 1989) is a French footballer of Cameroonian descent currently playing for Rennes.

Bravo decko, ti imas memoriju kao slon! Bas se secas finala protiv Marseja sa nepune DVE godine, hahahaha
(F@l@ng@, 5. avgust 2011 21:31)

Pametni grobar, jos jedna standardna briljancija Partizanovog uma!!! Ne moras da budes rodjen pre '91. da bi znao da je Zvezda bila sampion Evrope.

Cega se prvo setis kad ti kazu Nikola Tesla??? A je l' si bio rodjen kad je covek pronasao trofazni sistem??? Cega se prvo setis kad ti kazu Vidovdan 1389??? A je l' si bio rodjen kad je bio Boj na Kosovu???

Opste poznate cinjenice. Svi znaju da je Zvezda bila sampion Evrope... Samo neki u tome uzivaju, nekima je svejedno, a neke neizmerno boli. Zauvek!

Drzi se ti tvog Toleta i daleko ces da doguras. I sa klubom i jos vise sa mozgom!!! Pametan si kao pravi grobar!!!

Cesk

pre 12 godina

Vidi decko ,u Beogradu cemo da ves oduvamo sa planete , a tamo cete izgubiti minimalno ,tek toliko da se zna.
Borha ,Dimitrijevic,Evandro,Lazovic,Kaludjer,Mezenga i ostali ,ce da vas zgranu i ostave zbunjene i usamljene.
pa ces se posle pitati sta ti je trebalo da budes tako arogantan i neupucen.
A navijaci ? pa vidi posto cemo vas dobiti i tamo , grmljavina marakane ce da pomogne toliko da napravimo malo vecu razliku u Beogradu.
Ae vidimo se za 13 dana.

Maki-Delija

pre 12 godina

Decko, di ces bre biciklom na Rusiju?! Cccccc...igraj tu za taj FC Senf i cuti, ne moras da dokazujes i ti kl'ko su fudbaleri pametni.
Sedi di si, ni za di si nisi.

F@l@ng@

pre 12 godina

Jean-Armel Kana-Biyik (born 3 July 1989) is a French footballer of Cameroonian descent currently playing for Rennes.

Bravo decko, ti imas memoriju kao slon! Bas se secas finala protiv Marseja sa nepune DVE godine, hahahaha

Ivan Mexes

pre 12 godina

Al pazi grobare sto komentarisu sve vezano za CRVENU ZVEZDU...
Ljudi lecite komplekse na svoj nacin, smarate vise sa komentarima
protiv ZVEZDE... Jel vas ko dira. Igrajte fudbal ko da se vas tice
sa kime igra ZVEZDA.
...zvezda zivot, sve drugo su sitnice...

Joovanaa

pre 12 godina

Realno, bice jako tesko, oni su jaka ekipa iako nemaju zvucnih imena u sastavu. Mene jedino plasi to sto sad svi pricaju kako cemo ih pobediti lagaaano i slicne pricice, i mozda ih potcenimo kao sto je bilo i prethodnih sezona, ali nadam se da su dovoljno zreli i ozbiljni a sa Robijem to mora tako da bude!! ZVEZDO VOOOOLIM TEEE!!

DELIJA ZAUVEK

pre 12 godina

Koga ces bre ti da pobedis? Ocigledno nisi svestan atmosfere koja ce nastupiti kada vi Renovci istrcite na teren MARAKANE!!!!! Reci saigracima da ponesu rezervne gace iz Francuske, jer bice vam rizicno da se ne u.....e!!A ako zaborave, dacemo im mi one kineske Strong Boy! ZVEZDA U EVROPI,Renovci nek idu da se suncaju po Sen Tropeu, i nek puste Sampione da igraju!!

Atom

pre 12 godina

„Tačno je da će biti vruće jer oni imaju veoma bučne navijače. Mi ćemo pokušati da ignorišemo to i da se koncentrišemo na našu igru.“


Momak grotlo Mare u prvoj tekmi će vas progutati, a nadglasaćemo vas na vašem stadionu! ;)

2:0 u prvoj tekmi i 1:1 revanšu za mirnu Zvezdinu jesen, pa ako Bog da i proleće posle 19 godina. Ti se bori, a Evropa će da gori!

Dejan Sever Šabac

pre 12 godina

Šta se čuje kad Partizan pogodi stativu?............GENK

Mislim ja nešto o ovim francuzima, može da bude zeznuto tamo ali samo ako ih ne napunimo kući. Sve u svemu ima da ih Mezengujemo i Borhnemo samo tako.

Djole

pre 12 godina

@-U ne dosanjanim snovima navijaca Zvezde je film "Povratak u Buducnost"-----a sadasnjost i buducnost su FK Partizan.
(Dusko Vujosevic, 5. avgust 2011 22:18)
E u sredu smo vas videli kakva ste vi buducnost cim naletite i na neku osredju ekipu,o cemu ti pricas? Ja tebi zelim da tvoj klub udje u LE,ti to ne moras da zelis mojoj Zvezdi,ali samo nemoj ovde da pises gluposti. Mojoj Zvezdi zelim mnogo srece,jeste Ren nezgodan ali verujem da mozemo da ih prodjemo,bilo bi stvarno zadovoljstvo gledati ih ove jeseni u Evropi.

Zipo

pre 12 godina

Ovaj je lud skroz. Jel on razume da je Prosinecki odradio cele letnje pripreme sa timom i da Zvezdi apsolutno ne moze nista da podje naopako sve do finala LE?

drno

pre 12 godina

brate dobili ste tamo neke amatere i odmah poletili u nebesa...rastavit ce vas rennes u sred bg-a...u francusku cete na izlet...malo realnosti i postovanja za uglednog protivnika momci...

samo bez kompleksa

pre 12 godina

(DoktorHaus, 5. avgust 2011 21:23)

Kakve veze imaju FK Partizan i ova vest ? Da li je moguce da na nas mislite i kad igrate u Evropi? Ocigledno niste dobro podneli dominaciju i stvorila se neka vrsta frustracije,pa se poredite sa nama iako mi nismo spomenuti ...

marko_bgd

pre 12 godina

zvezda ce pobediti ren na marakani.kec u glavu..a ren zvezdu u francuskoj...ko bude dao vise golova u ta dva mecha,ide dalje...grobari,posto vidim da mnogo komentarisete sve ovo,ako im zvezda da 4 gola na marakani,i ako ih izbacimo..da li cete onda pricati da je francuska liga amaterska ili necete?:)

Dusko Vujosevic

pre 12 godina

Dobro je dok mislite da ste jaki...vidimo se na kraju prvog derbija sezone...jedina vase prednost kad bi se sada igrao derbi je ta sto ste trenutno spremniji fizicki..ali do derbija ima dosta vremena,posle derbija otreznjenje i vracanje u realnost, a realnost je da smo mnogo bolji od vas.


-Sta prvo pomislih kad se kaze Crvena Zvezda 1991 ?

-Ne mislim nista vec vam kazem to je bilo u proslom milenijumu

-U ne dosanjanim snovima navijaca Zvezde je film "Povratak u Buducnost"-----a sadasnjost i buducnost su FK Partizan.

Francuz

pre 12 godina

ovaj ren nije toliko jaka ekipa uopste, nemojte da gledate vrednost ekipe...pogledajte rezultate rena poslednjih 10 kola u francuskoj ligi (to moze da bude relevantno, s obzirom da su se borili za poziciju na tabeli da li ce u LS, LE, ili nijedno ni drugo....gubili su kod kuce od valensijena, nancy-a, caen-a, monaka (ispao iz lige)...itd...od sosoa su gubili cak 2x u poslednjih 6 meseci....krajem januara su pukli 5:1, a 'sad' 20. jula su izgubili 2:0.....od 38 kola u francuskoj prvoj ligi, postigli su samo 38 golova, a primili 35, imali su 15 pobeda, 11 neresenih i 12 poraza....kroz tih par utakmica koje sam naveo gore moze da se vidi da igraju na pojedince a ne timski, brzi su u kontrama ali se spetljaju u zavrsnici, a ne znaju da igraju na 'prvu loptu' kada je sutiranje iz prve u pitanju, koliko su jaki u odbrani, toliko se i spetljaju ukoliko se cesto napadaju, neorganizovani su u odbrani kad je kretanje u pitanju i u 90% napada im bokovi ostaju prazni, i lako ispadaju na 'proturenu' loptu...golman im je najslabija karika, i trebalo bi da sutiramo sto vise na gol, iz bilo kojih pozicija, i na sve nacine, glavom, iz prve....u prekidima se spetljaju u kaznenom i tako najvise golova i primaju pored udaraca iz daljine, jer se desi da po 3-4 igraca trce na jednu nabacenu loptu i onda se onda uglavnom odbije do ivice kaznenog ili na drugu stativu, i naravno, protivnik tada koristi tu sansu i daje im gol.....sve u svemu...cvrsti su i brzi, fizicki su spremniji od nas....ali nista osim toga.....tako da ako ponovimo igru od sinoc, onda ne moramo da brinemo da li cemo ih proci...mislim da su nam sanse za prolaz realne...:) toliko od mene....uostalom, koga ne mrzi, neka proucava njihovu igru i rezultate na zvanicnom sajtu francuske lige...: http://www.ligue1.com/ligue1/classement#sai=79&journee1=1&journee2=38&cat=Gen

Tolle

pre 12 godina

Zvezdasi, to je bilo toliko davno da se 90% vas tog finala ne seca nista bolje nego ovaj Kana-Bijik.A kad vas pobedi, vise mu nece to biti prva asocijacija kad se pomene Zvezda, ili kako god da se ime vaseg kluba pise i cita u Francuskoj.A svojim komentarima sami sebi odgovarate na pitanje zasto Partizan nije ponudio zamenu domacinstva.E bas necemo, nicime niste zasluzili da vam pomognemo!Navijali ste za Genk, e pa eto vam sad.Zato sto smo ispali od Genka, vi necete moci revans da igrate na Marakani.

Goran

pre 12 godina

Za lika koji pametuje-Zar je moguce da poredis Nikolu Teslu i Kosovski boj sa Barijem i pritom uzimas primer iz Srpske istorije i znamenite licnosti da bi,dokazao teoriju godina,sta je rekao neki FRANCUZ?Da li bi ti znao da mi odmah odgovoris-da li je,ko i kada neki tim iz Francuske bio prvak Evrope ili kada je bila Francuska burzoaska revolucija,bez guglanja?Verovatno je da se lik nakon izvlacenja protivnika raspitao malo na netu i pogledao,nije danas tesko.Pogresio je samo sto je rekao "setim se finala LIGE SAMPIONA..." ali ajd'.Kolika je verovatnoca da se tamo neki dvadeset dvogodisnji igrac Rena SECA nekog finala iz 91.-ve?Male i to to malo zbog toga sto je bio Francuski klub u finalu inace nikakve.Dajte malo realnosti..niko vam ne spori titulu,SVAKA CAST na tome,ali ne budite deca.Molim objavite komentar.Toliko.

Srbin iz Bretanje

pre 12 godina

Upozoravam sve neobaveštene navijače Zvezde da ne talasaju. Ren ima mnogo jaču ekipu od Zvezde. Tri puta su fizički jači i šest puta brži. Zvezda će teško da izbegne poraz već u Beogradu. A šanse za prolaz u LE su joj manje od 5%. Ali najiskrenije, bez imalo pakosti. Samo Šalke bi bio Zvezdi teži protivnik od Rena.

DoktorHaus

pre 12 godina

Intervju sa igračem Rena:

Šta pomisliš kada čuješ ime sledećeg rivala Rena u Ligi Evrope, Crvene zvezde?

„Kada pomislim na Crvenu zvezdu, setim se Lige šampiona i njihove titule 1991. godine protiv Marselja. To je klub koji ima istoriju u evropskim takmičenjima, ali mi smo se za ovo takmičenje izborili prošle sezone i uradićemo sve što možemo da pobedimo.“

Intervju sa igračem Šamroka:

Šta pomisliš kada čuješ ime sledećeg rivala Šamroka u Ligi Evrope, Partizana?

"Koga??"

Doći će Irci u muzej Zvezde da vide kako je u klubu koji je bio prvak Evrope, a onda će se žaliti što igraju na pomoćnom stadionu. A i tu će pobediti, bez obzira na sve.

Dusko Vujosevic

pre 12 godina

Dobro je dok mislite da ste jaki...vidimo se na kraju prvog derbija sezone...jedina vase prednost kad bi se sada igrao derbi je ta sto ste trenutno spremniji fizicki..ali do derbija ima dosta vremena,posle derbija otreznjenje i vracanje u realnost, a realnost je da smo mnogo bolji od vas.


-Sta prvo pomislih kad se kaze Crvena Zvezda 1991 ?

-Ne mislim nista vec vam kazem to je bilo u proslom milenijumu

-U ne dosanjanim snovima navijaca Zvezde je film "Povratak u Buducnost"-----a sadasnjost i buducnost su FK Partizan.

F@l@ng@

pre 12 godina

Jean-Armel Kana-Biyik (born 3 July 1989) is a French footballer of Cameroonian descent currently playing for Rennes.

Bravo decko, ti imas memoriju kao slon! Bas se secas finala protiv Marseja sa nepune DVE godine, hahahaha

drno

pre 12 godina

brate dobili ste tamo neke amatere i odmah poletili u nebesa...rastavit ce vas rennes u sred bg-a...u francusku cete na izlet...malo realnosti i postovanja za uglednog protivnika momci...

Tolle

pre 12 godina

Zvezdasi, to je bilo toliko davno da se 90% vas tog finala ne seca nista bolje nego ovaj Kana-Bijik.A kad vas pobedi, vise mu nece to biti prva asocijacija kad se pomene Zvezda, ili kako god da se ime vaseg kluba pise i cita u Francuskoj.A svojim komentarima sami sebi odgovarate na pitanje zasto Partizan nije ponudio zamenu domacinstva.E bas necemo, nicime niste zasluzili da vam pomognemo!Navijali ste za Genk, e pa eto vam sad.Zato sto smo ispali od Genka, vi necete moci revans da igrate na Marakani.

One night in May

pre 12 godina

Jean-Armel Kana-Biyik (born 3 July 1989) is a French footballer of Cameroonian descent currently playing for Rennes.

Bravo decko, ti imas memoriju kao slon! Bas se secas finala protiv Marseja sa nepune DVE godine, hahahaha
(F@l@ng@, 5. avgust 2011 21:31)

Pametni grobar, jos jedna standardna briljancija Partizanovog uma!!! Ne moras da budes rodjen pre '91. da bi znao da je Zvezda bila sampion Evrope.

Cega se prvo setis kad ti kazu Nikola Tesla??? A je l' si bio rodjen kad je covek pronasao trofazni sistem??? Cega se prvo setis kad ti kazu Vidovdan 1389??? A je l' si bio rodjen kad je bio Boj na Kosovu???

Opste poznate cinjenice. Svi znaju da je Zvezda bila sampion Evrope... Samo neki u tome uzivaju, nekima je svejedno, a neke neizmerno boli. Zauvek!

Drzi se ti tvog Toleta i daleko ces da doguras. I sa klubom i jos vise sa mozgom!!! Pametan si kao pravi grobar!!!

Ivan Mexes

pre 12 godina

Al pazi grobare sto komentarisu sve vezano za CRVENU ZVEZDU...
Ljudi lecite komplekse na svoj nacin, smarate vise sa komentarima
protiv ZVEZDE... Jel vas ko dira. Igrajte fudbal ko da se vas tice
sa kime igra ZVEZDA.
...zvezda zivot, sve drugo su sitnice...

Cesk

pre 12 godina

Vidi decko ,u Beogradu cemo da ves oduvamo sa planete , a tamo cete izgubiti minimalno ,tek toliko da se zna.
Borha ,Dimitrijevic,Evandro,Lazovic,Kaludjer,Mezenga i ostali ,ce da vas zgranu i ostave zbunjene i usamljene.
pa ces se posle pitati sta ti je trebalo da budes tako arogantan i neupucen.
A navijaci ? pa vidi posto cemo vas dobiti i tamo , grmljavina marakane ce da pomogne toliko da napravimo malo vecu razliku u Beogradu.
Ae vidimo se za 13 dana.

Goran

pre 12 godina

Za lika koji pametuje-Zar je moguce da poredis Nikolu Teslu i Kosovski boj sa Barijem i pritom uzimas primer iz Srpske istorije i znamenite licnosti da bi,dokazao teoriju godina,sta je rekao neki FRANCUZ?Da li bi ti znao da mi odmah odgovoris-da li je,ko i kada neki tim iz Francuske bio prvak Evrope ili kada je bila Francuska burzoaska revolucija,bez guglanja?Verovatno je da se lik nakon izvlacenja protivnika raspitao malo na netu i pogledao,nije danas tesko.Pogresio je samo sto je rekao "setim se finala LIGE SAMPIONA..." ali ajd'.Kolika je verovatnoca da se tamo neki dvadeset dvogodisnji igrac Rena SECA nekog finala iz 91.-ve?Male i to to malo zbog toga sto je bio Francuski klub u finalu inace nikakve.Dajte malo realnosti..niko vam ne spori titulu,SVAKA CAST na tome,ali ne budite deca.Molim objavite komentar.Toliko.

Maki-Delija

pre 12 godina

Decko, di ces bre biciklom na Rusiju?! Cccccc...igraj tu za taj FC Senf i cuti, ne moras da dokazujes i ti kl'ko su fudbaleri pametni.
Sedi di si, ni za di si nisi.

samo bez kompleksa

pre 12 godina

(DoktorHaus, 5. avgust 2011 21:23)

Kakve veze imaju FK Partizan i ova vest ? Da li je moguce da na nas mislite i kad igrate u Evropi? Ocigledno niste dobro podneli dominaciju i stvorila se neka vrsta frustracije,pa se poredite sa nama iako mi nismo spomenuti ...

Zipo

pre 12 godina

Ovaj je lud skroz. Jel on razume da je Prosinecki odradio cele letnje pripreme sa timom i da Zvezdi apsolutno ne moze nista da podje naopako sve do finala LE?

Dejan Sever Šabac

pre 12 godina

Šta se čuje kad Partizan pogodi stativu?............GENK

Mislim ja nešto o ovim francuzima, može da bude zeznuto tamo ali samo ako ih ne napunimo kući. Sve u svemu ima da ih Mezengujemo i Borhnemo samo tako.

Djole

pre 12 godina

@-U ne dosanjanim snovima navijaca Zvezde je film "Povratak u Buducnost"-----a sadasnjost i buducnost su FK Partizan.
(Dusko Vujosevic, 5. avgust 2011 22:18)
E u sredu smo vas videli kakva ste vi buducnost cim naletite i na neku osredju ekipu,o cemu ti pricas? Ja tebi zelim da tvoj klub udje u LE,ti to ne moras da zelis mojoj Zvezdi,ali samo nemoj ovde da pises gluposti. Mojoj Zvezdi zelim mnogo srece,jeste Ren nezgodan ali verujem da mozemo da ih prodjemo,bilo bi stvarno zadovoljstvo gledati ih ove jeseni u Evropi.

DELIJA ZAUVEK

pre 12 godina

Koga ces bre ti da pobedis? Ocigledno nisi svestan atmosfere koja ce nastupiti kada vi Renovci istrcite na teren MARAKANE!!!!! Reci saigracima da ponesu rezervne gace iz Francuske, jer bice vam rizicno da se ne u.....e!!A ako zaborave, dacemo im mi one kineske Strong Boy! ZVEZDA U EVROPI,Renovci nek idu da se suncaju po Sen Tropeu, i nek puste Sampione da igraju!!

Srbin iz Bretanje

pre 12 godina

Upozoravam sve neobaveštene navijače Zvezde da ne talasaju. Ren ima mnogo jaču ekipu od Zvezde. Tri puta su fizički jači i šest puta brži. Zvezda će teško da izbegne poraz već u Beogradu. A šanse za prolaz u LE su joj manje od 5%. Ali najiskrenije, bez imalo pakosti. Samo Šalke bi bio Zvezdi teži protivnik od Rena.

Joovanaa

pre 12 godina

Realno, bice jako tesko, oni su jaka ekipa iako nemaju zvucnih imena u sastavu. Mene jedino plasi to sto sad svi pricaju kako cemo ih pobediti lagaaano i slicne pricice, i mozda ih potcenimo kao sto je bilo i prethodnih sezona, ali nadam se da su dovoljno zreli i ozbiljni a sa Robijem to mora tako da bude!! ZVEZDO VOOOOLIM TEEE!!

Atom

pre 12 godina

„Tačno je da će biti vruće jer oni imaju veoma bučne navijače. Mi ćemo pokušati da ignorišemo to i da se koncentrišemo na našu igru.“


Momak grotlo Mare u prvoj tekmi će vas progutati, a nadglasaćemo vas na vašem stadionu! ;)

2:0 u prvoj tekmi i 1:1 revanšu za mirnu Zvezdinu jesen, pa ako Bog da i proleće posle 19 godina. Ti se bori, a Evropa će da gori!

Francuz

pre 12 godina

ovaj ren nije toliko jaka ekipa uopste, nemojte da gledate vrednost ekipe...pogledajte rezultate rena poslednjih 10 kola u francuskoj ligi (to moze da bude relevantno, s obzirom da su se borili za poziciju na tabeli da li ce u LS, LE, ili nijedno ni drugo....gubili su kod kuce od valensijena, nancy-a, caen-a, monaka (ispao iz lige)...itd...od sosoa su gubili cak 2x u poslednjih 6 meseci....krajem januara su pukli 5:1, a 'sad' 20. jula su izgubili 2:0.....od 38 kola u francuskoj prvoj ligi, postigli su samo 38 golova, a primili 35, imali su 15 pobeda, 11 neresenih i 12 poraza....kroz tih par utakmica koje sam naveo gore moze da se vidi da igraju na pojedince a ne timski, brzi su u kontrama ali se spetljaju u zavrsnici, a ne znaju da igraju na 'prvu loptu' kada je sutiranje iz prve u pitanju, koliko su jaki u odbrani, toliko se i spetljaju ukoliko se cesto napadaju, neorganizovani su u odbrani kad je kretanje u pitanju i u 90% napada im bokovi ostaju prazni, i lako ispadaju na 'proturenu' loptu...golman im je najslabija karika, i trebalo bi da sutiramo sto vise na gol, iz bilo kojih pozicija, i na sve nacine, glavom, iz prve....u prekidima se spetljaju u kaznenom i tako najvise golova i primaju pored udaraca iz daljine, jer se desi da po 3-4 igraca trce na jednu nabacenu loptu i onda se onda uglavnom odbije do ivice kaznenog ili na drugu stativu, i naravno, protivnik tada koristi tu sansu i daje im gol.....sve u svemu...cvrsti su i brzi, fizicki su spremniji od nas....ali nista osim toga.....tako da ako ponovimo igru od sinoc, onda ne moramo da brinemo da li cemo ih proci...mislim da su nam sanse za prolaz realne...:) toliko od mene....uostalom, koga ne mrzi, neka proucava njihovu igru i rezultate na zvanicnom sajtu francuske lige...: http://www.ligue1.com/ligue1/classement#sai=79&journee1=1&journee2=38&cat=Gen

marko_bgd

pre 12 godina

zvezda ce pobediti ren na marakani.kec u glavu..a ren zvezdu u francuskoj...ko bude dao vise golova u ta dva mecha,ide dalje...grobari,posto vidim da mnogo komentarisete sve ovo,ako im zvezda da 4 gola na marakani,i ako ih izbacimo..da li cete onda pricati da je francuska liga amaterska ili necete?:)