Petak, 05.08.2011.

13:41

LE: Partizan - Šemrok, Zvezda - Ren

FK Partizan sastaće se u poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope sa ekipom Šemrok Rovers iz Irske, odlučeno je žrebom u Nionu.

Izvor: B92

LE: Partizan - Šemrok, Zvezda - Ren IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

274 Komentari

Sortiraj po:

Realko

pre 12 godina

Joj jeste dosadni sa tim ciframa ko koliko ima miliona... ne gleda se po tom jacina kluba nego po rezultatima... imaju te milione samo sto igraju u Francuskoj. Pa koliko Turci imaju miliona i u fudbalu i u kosarci pa veze nemaju nigde... REN JE JEDNA OD NAJSLABIJIH EKIPA IZ GORNJEG DELA ZREBA I TACKA!

Ridah_PFC

pre 12 godina

(Jelke, 5. avgust 2011 16:32)

Alo bre...vidi se da ti logika nije jača strana. Šamrok Rovers tim vredi čitavih 2 miliona evra, dok Ren vredi 83 miliona. I ti ćeš meni da kažeš da će Partizanu biti teže za prolaz?????????

neshapfc

pre 12 godina

Steta sto vam nije dosao neki jaci i atraktivniji protivnik da gledate malo kako se igra (pa da zapamtite nesto...). Ovako cete ispasti od osrednje ekipe Rena.

Miki

pre 12 godina

Zvezda da prodje Ren??!! Pa kako pobogu?!? Pa vi mislite da je zvezda Barselona jer je nakantala poluamatere iz LETONIJE! Laissez, Rennes!

crobeli delija

pre 12 godina

da smo pravi ljudi (kao sto nismo) sad bismo trebali da se radujemo vise nego verovatno prolasku partizana u LE i svi zajedno podrzimo CZ da prodje Ren.

Ali ne, mi cemo radije korististiti visoku tehnologiju za niske komentare.

Laki

pre 12 godina

Za sve one koji misle da je Zvezda dobro prošla na žrebu:
Ovo su sve bili mogući rivali (cifra označava vrednost svih igrača u mil. evra, poređano je po vrednosti, izvor http://www.transfermarkt.co.uk/en/):
Šalke 129.8, Ren 82.8, Standard 62.3, Braga 57.8, Zvezda 25.2, Austria 19.3, AEK 11.2

neko sa strane.......

pre 12 godina

http://www.ligue1.com/ligue1/classement#sai=59&journee1=1&journee2=38&cat=Gen


1991-2011...
Uporedite dragi "nosioci"...:P

Žaki

pre 12 godina

Zvezda nema šta da brine; konačno imamo ljude koji se stvore niotkud,... koji daju golove, što nismo imali još od Darka Pančeva (pa nešto manje Žigića i Pantelića)- međutim nešto škripi u odbrani?! To nam je slabija stavka i urgentno se nešto tu mora učiniti. Letonci, koji su ruku na srce dve klase ispod Zvezde i Partizana, prolazili su kao kroz sir u nekoliko navrata...a to je nedopustivo. Ako Zvezda to popravi (dovoljno je da kopira defanzivu Mančestera) mislim da može da puca na prvih pet mesta evro lige.

One night in May

pre 12 godina

Ide zima...

Neki će je prezimimo, a neki će se smrznete :)
(SparakusPFK, 5. avgust 2011 15:20)

Za poslednjih 45 godina prezimili ste 2 (i slovima: DVA) puta, preostale 43 smrzavali ste se!!! Ni ove, 46-te, nece biti drugacije!

kladionicar

pre 12 godina

Crvena zvezda vs Ren 2-1 ili 3-1

Ren vs Crvena zvzeda 1-1 ili 0-0

Ne verujem da ce Srbende izgubiti od Rena u dvomecu,ali ocekujem tvrde meceve i mozda gol ili dva da primimo...Ipak to im nece biti dovoljno... NAPRED ZVEZDA ALEEEE

zvonko

pre 12 godina

Ovaj žreb je pokazao da Partizan koliko nema znanja toliko ima sreće pri žrebu. Kad smo kod sreće igrači neka na treningu vežbaju malo i sreću. Ne samo taktiku i tehniku.

Ko je rekao Apoel, Slovan, sezona kupanja?

pre 12 godina

Grobari eto vama prolaza u LE posto u skladu sa svim prethodnim iskustvima vi samo takve ekipe i mozete da pobedite...
(Ko je rekao Ril, Pjunik, Skendija?, 5. avgust 2011 14:52)

A vi ni takve.

HlaoRu

pre 12 godina

Navijam za Partizan, ali zelim svim srcem da oba nasa kluba prodju i da imamo dva predstavnika u LE! Srbija uvek mora biti iznad svih klupskih podela!

Zlatko

pre 12 godina

Partizan ispada od Šemroka, Zvezda ima veće šanse protiv Rena.
(Ivica, 5. avgust 2011 14:05)

Smešan si. Još kad su objavljene grupe potencijalnih rivala komšijama sam poželeo Šamrok, a nama Austriju ili da izbegnemo Šalke i Bragu. Što se tiče klubova irski klubovi su uvek dobro došli, a što se tiče reprezentacije uvek su dobri za izbeći. Njima fudbal nije na prvom mestu. Njihova liga se igra petkom, dok su subota i nedelja rezervisane za nacionalni sport harling. Kombinacija fudbala, hokeja na travi, ragbija. Evo link, pa koga zanima da bolje upozna pravila tog sporta. http://en.wikipedia.org/wiki/Hurling Ja kad sam bio tamo nisam se trudio da bolje upoznam ovu igru, ali oprema za taj sport može da se nađe u svakoj sportskoj radnji, čak i po radnjama koje ne prodaju sportsku opremu. Dakle, čast svakome, ali mislim da komšije ovo lagano prolaze.
Što se tiče nas... Nisam siguran, ali mislim da se u skoro vreme desilo da u istom gradu dva tima domaćina igraju u isto vreme ili u isti dan igraju utakmice. Ako to jeste nema problema. Ako jedni budu mogli da igraju u četvrtak a jedni u utorak, ili jedni u 19h drugi u 21h onda opet nema problema. Ako pak neko bude morao da menja domaćinstvo, mislim da se tu niko ne pita, već da komšije kao šampioni naše zemlje ostaju onako kako su izvučeni parovi, a da mi menjamo. Sve u svemu, Ren je protivnik koji može da se prođe. Dovoljan da ga shvatimo ozbiljno i pružimo maksimum. Ako budemo menjali domaćinstvo, mislim da je ako dotle upemo doći, dva razlike sasvim dovoljno za revanš u Francuskoj.

Jelke

pre 12 godina

prezadovoljan sam zrebom s obzirom na to kakve su mnogo jace ekipe mogli da dobiju i zvezda i partizan, i svi ostali koji vole oba nasa tima treba da budu prezadovoljni, na prvi pogled i semrok i ren izgledaju lako za prolazak dalje, ali ni te "lake" klubove ne treba potcenjivati, i oni su kao i nasi na jedan korak od LE, i igrace svom snagom i voljom, tako da bice veoma gusto u sva 4 meca. Zvezda je juce brilijantno igrala, prosto nisam mogao da verujem da je to ona, s obzirom na to kako je igrala u domacem prvenstvu, ne pricam o rezultatu nego o kvalitetu igre, i stvarno jeste zasluzila da prodje dalje, samo da ponovi jucerasnju partiju u oba meca, naravno uvek moze bolje, i mislim da nece biti nikakvih problema. A sto se tice partizana, iako je bio bolji od genka u beogradu, mora jos mnogo da poradi na kvalitetu igre da bi moglo da se kaze da moze da parira semroku, jer sa onakvom igrom u beogradu, mislim da nema nikakve sanse. Srecno obema ekipama, bilo bi prelepo gledati ih zajedno u jednom evropskom takmicenju posle toliko godina :)

mr bin

pre 12 godina

msm da partizan lako moze da dobije samo da se ne opusta, zvezda je dobila malo tezeg protivnika ali ja idalje smatram da zvezda moze da napravi iznendjenje samo da odrigra kao juce,mozda je juce bio lagan protivnik ali 7:0 msm da ce Robi znati sta radi!!!

stefan

pre 12 godina

ren je na listi 111 sa koeficijentom 16 735
partiza 114 sa koeficijentom 15 850
zveda 165 sa koeficijentom 9 350

a sto se tice iraca nemam pojma gde su :D

milos

pre 12 godina

Ren je ekipa sa dosta vecim budzetom nego zvezda, vrednost tima Rena se procenjuje na oko 80 miliona evra. Zvezda i partizan se procenjuju na oko 25 miliona.

Ne mora da znaci da ce to biti presudno i da zvezda ne moze da dobije ren ali ren je po meni veliki favorit

Partizanovog protivnika nema smisla komentarisati

CaRpE DiEm

pre 12 godina

E tako, ajde sad i Zvezda i Partizan da prodju do Evrope kako znaju i umeju i ako stvarno moze da se uradi da Zvezda igra kod kuce drugu, jer posteno ima tezeg rivala..Nije da potcenjujem protivnika Partizana ali posteno ako njih ne prodjemo onda msm stvarno...Grobari JUG!!!

new.york.city.boy

pre 12 godina

zvezda je dobro prosla kako je mogla a partizan odlicno.
mislim da uz malo srece mogu i jedni i drugi u LE.Zelim svu srecu sveta i zvezdi i partizanu na putu u Evropu.I trebalo bi da budemo malo slozniji i da navijamo jedni za druge u Evropi,to samo donosi bodove Srpskom fudbalu a nikome od njih ne oduzima.

Realko

pre 12 godina

Zvezda je imala vise srece sa zrebom vec Partizan. Pa postoje samo 2-3 kluba koja su slabija od Rena iz gornjeg dela... a Semrok je bolji skoro od pola klubova iz donjeg dela...

vlada

pre 12 godina

Zasto bi se menjala domacinstva?
Pa CZ je, bar po svojim navijacima, od juce ponovo evropska fudbalska velesila koja se poigravala sa jednim prejakim predstavnikom velesile Letonije.
I ovim Francuzima ce da da barem 5 komada u prvoj utakmici tako da revans nece ni biti toliko bitan, pa ni mesto odigravanja istog.

Ko visoko leti, nisko pada.

Tole Stara Pazova

pre 12 godina

Najbolji su mi ovi komentari tipa "hajde da se dogovorimo ko ce kad da igra u Beogradu, a kad na strani", "mozda bolje da pustimo Zvezdu da prvu gostuje", "Partizan kao nosilac bira" i slicne ortodoksne gluposti!!! Ko vas pita???

Zasto pisete kad ne znate?????

Ren ima stostruko veci koeficijent od Partizana, i dok god je Ren Zvezdin rival, Partizan se ne pita bas ni o cemu!!! Biraju Francuzi, ostala tri kluba se prilagodjavaju njihovom izboru, svidjalo se to vama ili ne!!!

napred zvezdo

pre 12 godina

Zvezda je dobila sredinu izmedju Salkea i Austrije,dakle medium protivnika dok je Partizan dobio tzv very easy rivala.Dobro je sto smo izbegli Salke i Bragu ali vise sam prizeljkivao Standard jer gledajuci one seprtlje iz Genka pozeleo sam Belgijance,jos kad se uzme u obzir da je smesni Genk tukao skoro Standard sa igracem manje...AEK bi bilo previse jer su najslabiji a mi nemamo toliko srece.Francuzi su inace dosta tehnicki jaki,igraju odlican fudbal a prosle sezone su imali dva tima u polufinalu LS,dakle oprez!Ren je blagi favorit ali ako nam se vrati Adi a ostatak ekipe zadrzi trenutni nivo forme Ren se moze izbaciti,mozda ne ubedljivo kao Ventspils vec uz malo veci napor.Srecno i komsijama

nemanja

pre 12 godina

Navijaci partizana oni pravi veruju u ovaj klub, a babe koje ga pjluju prvenstveno igrace koje su dali sve od sebe nek se stide...Treba pitati djurica sta je doveo a ne zvizdati igracima jer bolje nisu mogli bre ljudi..Sto se tice uefe zvezda 50posto prolazi, partizan 85 posto bilo bi iznenadjenje da ne prodje .toliko

ser Ferguson

pre 12 godina

Hoćemo li prestati da navijamo za Zvezdu tako što mrzimo i pljujemo Partizan i obratno?! Ne mogu da verujem da "vatrenim navijačima" oba kluba nije jasno da ako oba kluba naprave dobar rezultat u Evropi i onaj drugi ima koristi?! Zato oba kluba da prođu u Ligu Evrope a mi da počnemo da navijamo a ne da mrzimo!!!!!

Nikola

pre 12 godina

A na osnovu cega ce se odrediti ko ce igrati 1. kod kuce i kada ce se to znati??
(KuuN, 5. avgust 2011 14:38)

Pa izvlace se loptice iz dva sesira i stavljaju se u treci. Koja se loptica prva izvuce iz treceg sesira taj je domacin u prom mecu. I zvezda i partizan igraju prvu u goste a drugu kod kuce.

zidane

pre 12 godina

Partizan - Ril 8:0

Opet ispred svih :)
(Spartan, 5. avgust 2011 14:54) hahahaha taj ril vredi ceo tim 250 000 evra.hhaha ribari neki.e boze kako imate srece.uvek dobijete neke poluametere.ventspils vise vredi i od skendije i od shamrocka.igrao je ligu evrope prosle godine

DM

pre 12 godina

Treba uci bez respekta u oba meca sa Renom,jedino tako moze da se ostvari dobar rezultat... To su sve osrednji evropski klubovi,slobodno mogu reci tipa Genka...Srecno!

Sreća

pre 12 godina

Što se tiče šansi za prolaz, sve je jasno i sve je već napisano. Ja samo moram da kažem da mi je srce puno kad vidim kako jedni drugima želimo uspeh i svi se nadamo da prođu i jedni i drugi. Sad sam još više uveren da ćemo imati 2 predstavnika ove godine u LE. Srbija bre!!!

bice to lepa jesen...

pre 12 godina

Realno stvari izgledaju ovako: Partizan je zaista dobio najlakseg moguceg protivnika u 4.kolu.Mada je dosta kvalitetniji od vecine ekipa nenosilaca (izuzev CZ naravno :).Drage komsije imaju priliku da ukoliko su izvukli pouke iz duela sa ''penaldzijama'' svojim navijacima prirede goleadu poput one zvezdine od sinoc i tako odrade jaci trening pred LE jer semrok je za tri klase slabiji od partizana.

Zvezda je imala relativnu srecu na zrebu, ren je protivnik po meri. Da se ne opustimo zbog sedmice, a opet i da ne idemo u nemogucu misiju. To je do skora bila klasicna ''vruce hladno'' ekipa u francuskom fudbalu, digli su formu ali nisu nepremostivi. Bitno je da smo izbegli holandjane i spance jer nam holandezi ne leze ni kao rep. ni kao klubovi, a spanci igraju leprsavo i otvoreno pa ne bismo mogli da se otvorimo previse jer su ipak dosta bolji od nas.

Na marakani festa pa u LE...konacno prilika da dva srpska kluba igraju grupe.

b

pre 12 godina

Siguran sam da partizanu nije bitno gde ce da igra prvu utakmicu, jer ce ih proci sigurno, zato bi trebalo da reaguje sto pre i da pusti zvezdu da prvo igra u francuskoj, kako je i izvuceno, pa da se cupa na marakani. Ako se ren prvi javi uefi on ce sigurno traziti da prvo igraju u beogradu. Ovo nije vise rivalstvo ovo je borba za srpski fudbal...Mnogo bi nam znacilo da imamo dva predstavnika u ligi uefe.

ProfesorB

pre 12 godina

Partizan nas je i prosle i ove godine nazalost uverio da za LŠ treba još mnogo da napredujemo. Dakle za nas fudbal LE je realnost. Partizan bi MORAO tamo bez problema, Zvezda - biće tesko, ozbiljni su francuzi, ali na muci se poznaju junaci, samo hrabro i borbeno... I ako Bog da malo sreće da gledamo oba kluba jesenas u evropi. E to bi bila prava stvar za nas fudbal... I, za kraj da napomenem ako mene pitate, ne treba dirati trenere, mislim da nas fudbal i sa Robijem i sa Stanojevićem može samo da dobije jer imaju neku vrstu autentičnosti i stila za razliku od ostalih... SAMO NAPRED I PUNO SRECE I PARTIZANU I ZVEZDI, DA SE DIGNE NJIHOV EVROPSKI KVALITET PA DA SE OPET TAKMICE MEDJUSOBNO ZA TO KO JE BOLJI, A NE DA NAM KAO SADA DERBI SLUZI DA UTVRDIMO KO JE GORI...
ja toliko...

aaaaa

pre 12 godina

Ako Partizan ne prodje ovo irsko pleme i ako Zvezda ne pobedi ove sa divljeg zapada,definitivno od naseg fudbala dizem ruke za sva vremena...

p.s. zamena domacinstava?hoce li sad lukic da prica o neregularnosti?
Nadam se da sad vidite koliki je demagog i koliko prica gluposti...
Aaa ne ne,taman posla da progledate ocima,ipak je lepse ziveti u iluziji da je ceo svet protiv Zvezde!

ajde sad bez trunke srama dajte minuse,al ovo je istina !!!

Kalimero

pre 12 godina

Imali smo neviđenu sreću koja je mala kompenzacija za Genk. Nerazumem komentare zvezdinih navijača tipa "dobro je da nije Braga"? Pa to je ona ista Braga koja je jedva dobila Patrizan u LŠ a vi ste se toliko sprdali sa tim utakmicama. Pa ako ste toliko dobri koliko se hvalite onda je Braga smešna za vas. Ovako Ren prava mera da proverite svoj kvalitet.

lezdra

pre 12 godina

Delije, ako vam je za utehu, eto mene je, kao dugogodišnjeg navijača crno-belih, "strašno stid" što smo umesto Brage ili šalkea izvukli tamo neki Šemrok Rovers. Dođe mi da molim UEFU da nam promeni protivnika.

Mare

pre 12 godina

Braćo Delije, Ren je ozbiljna ekipa i ne bih ja tako olako davao komentare da smo extra prošli na žrebu. Jesmo, ako gledamo da smo mogli da dobijemo Totenhem, Sevilju, Atletiko.. Ren je dobra ekipa, i individualno su sigurno JAČI od nas, na skoro svakoj poziciji imaju kvalitetnog igrača, i da ste neki posmatrači iz inostranstva, a ne navijači Zvezde, rekli bi da je Ren bliži prolazu. Mi sada imamo Robija, odličnu igru, za koju se pokazalo protiv Ventspilsa u gostima da ipak ima leka nekada, i imamo punu Marakanu, što nema ni jedna ekipa na svetu. Zato imamo pravo da budemo optimisti, ali Ren je objektivno jači, bar na papiru.

Aleksandar

pre 12 godina

Ja licno mislim da Zvezda nema velike sanse da prodje dalje ren je jako dobra ekipa u gostima jako tvrdi neprimaju golove a kod kuce sve redom kidaju tako da to je realnost a sto se tice Partizana oni bi trebali ovo da prodju bez nekih velikih problema ako budu igrali kao protiv Genka nema sta Shamrok da trazi tu :D

grobar

pre 12 godina

Ljudi nemojte me zasmejavati...Ren vredi 82 miliona €…aha...Partizan je izvukao lakog proticnika a Zvezda je super prosla s'obzirom koga ste mogli da izvucete.Da se ne lazemo imate jednake sanse da prodjete,to je srpski inat!I voleo bih da se ove godine pridruzite Partizanu u grupnoj fazi. Srbija iznad svega!!!

Shone

pre 12 godina

Prema transfermarketu,Semrok vredi oko 2 100 000 evra(Ventspils po istom izvoru 3 200 000)a Ren 82 000 000 evra.Bice Zvezdi veoma tesko Ren je ozbiljna ekipa i apsolutni favorit,Partizanov protivnik u rangu Skendije,jeste da su bili povlasceni ali su izvukli realno najslabiji tim u ovoj fazi.

Bojan

pre 12 godina

@miloš, John - http://www1.vukajlija.com/var/products/posters/201108/205793/zato-sto-smarate.jpg?1312530348 zna se ko vozi traktor, a ko otvara kapiju....

zidane

pre 12 godina

Partizan će lako, ovi su sasvim prosečna ekipa.
Međutim, Zvezda će teško preskočiti ove Francuze. Ovi jadni Letonci (Ventspils) nisu nikakvo merilo, čim njima ovakva Zvezda može da
smesti 7 golova, a i vidi se da ljudi nemaju blage veze.
(Iskušenje, 5. avgust 2011 14:37) ta vasa prosecna ekipa(2 miliona) ima jeftiniji tim nego letonci(3.5 miliona) a skendija vredi 1.5 milion.pa onda neka vas mocni partizan da prosecnoj ekipi 7 komada

mizzuno

pre 12 godina

neznam zasto bi se mi trebali bojati tog rena, pa oni su ipak sestoplasirana ekipa francuskog prvenstva a mi ipak najkvalitetniji tim u srbiji.

boksi

pre 12 godina

Kraca analiza:

Partizan je zaista imao mnooogo srece sa Ircima jer pored toga sto je najslabija ekipa ko koeficijentu u celom zrebu...

76 Shamrock Rovers FC (IRL) 2.741

..bio je u najtezoj grupi nosilaca sto se tice nenosilaca u citavom zrebu...

42 FC Sochaux-Montbéliard (FRA) 12.735
46 Vitória SC (POR) 11.319
54 FC Alania Vladikavkaz (RUS) 8.941
60 Maccabi Tel-Aviv FC (ISR) 5.900

Sošo je jacine Rena, Vitoria slabija od Brage al puna borbenih i fizicki spremnih juzno-amerikanaca, Rusi nam nikad nisu pasali (los teren, hladno) a Makabi neugodan..Nikako ne treba podceniti Irce a pristup igri kao sa Rilom i ne boli glava...

Crvena Zvezda je od potencijalnih nosilaca imala tacno 2 protivnika za izbeci obavezno (protiv kojih jako tesko bi prosla u 2 utakmice), 2 protivnika sa kojima bi imala mogucnost prolaza ako bi igrali na nivou jucerasnje utakmice sa Venstpilsom i 2 ekipe pozeljne za igranje sto se i vidi na osnovu koeficijenta...

7 SC Braga(POR) 62.319
8 FC Schalke 04 (GER)[CW] 61.887
21 R. Standard de Liège (BEL) 32.400
23 AEK Athens FC (GRE)[CW] 30.833
35 Stade Rennais FC (FRA) 16.735
36 FK Austria Wien (AUT) 16.640

Prve dve su izrazito fizicki, tehnicki i psihicki pripremljene a treca (Standard Lijez)je puna stranaca koji mnogo trce i igraju na gol vise pa je vrlo neugodna..jaca sigurno od Genka bar 2 puta bez obzira na proslu sezonu i poredak na tabeli pa ove tri ekipe je super sto su izbegnute...
Sa AEK-om bi se moglo igrati ali i oni su puni iskustva igranja evropskih utakmica i par dobrih stranaca - moglo bi se igrati sa njima al bi bilo cupavo... Poslednje 2 ekipe (Ren i Austrija)su potaman za igranje i uopste nije lose sto je Ren izvucen..Austrija bi bila jos pozeljniji rival al poklonu se u zube ne gleda :-)) Mislim da je ovako jedna lepa uvertira i protivnik po meri pre (nadamo se) grupne faze gde ce biti i jacih rivala od Rena pa se treba uvezbati..

komsija pera

pre 12 godina

Zvezda nema nikakav kvalitet, pa ljudi ko je taj Kadu, Mijailovic, Mijic, Dimitrijevic, Reljic, Mezenga, Borha ko su ti igraci? Odakle su oni? Koliko vrede? Zvezdin najbolji igrac u prethodne tri sezone je prodat za 800.000 Tuluzu! A tri godine su ga prodavali. Uporedite to sa recimo Savicem (12 mil), Petrovicem (3 mil), Fejsom (2,5 mil), Kleom (4 mil), Tosicem (7 mil), Ljajicem (6,8 mil), Joveticem (8 mil), itd.. Partizan je ozbiljan evropski klub i to pokazuje nekoliko godina unazad, Zvezda mu nije ni blizu..

nick

pre 12 godina

Grobari sigurno provaze, a sto se tice moje Zvezde imamo 70% sanse da prodjemo. Ren ne igra napadacki fudbal, tako da za promaju u odbrani ne moramo da brinemo, a napad sa Kaludjerovicem, Mzengom i Borhom bi trebalo da je sposoban za gol viska.

runner

pre 12 godina

Što se Partizana tiče, mislim da protivnik nije težak i realno se može proći u grupnu fazu LE, naravno, ukoliko mu se ne poklone pobede kao Genku. Jedini problem je što Irci nisu atraktivan tim pa ne verujem da će privuče mnogo gledalaca na stadion, doduše sve će zavisiti od rezultata prve utakmice, ukoliko se ista bude igrala u Dablinu. Ali ne može i jare i pare.
Što se pak Zvezde tiče, ona je na žrebanju prošla mnogo gore, jer je, po mom skromnom mišljenju, i francuski drugoligaši jači od naših vrhunskih timova. Ren je stvarno ozbiljna prepreka i ukoliko Zvezda uspe da prođe treba joj stvarno čestitati i skinuti kapu. Ko zna, lopta je okrugla?
Srećno Beograđani!!!

40+

pre 12 godina

Сви ви
- велики "тренери" после утакмице
- сви ви који пљујете Шћепу,Едуарда,Вукића
- сви ви који кажете да смо слабо навијали
- сви ви који ни сте веровали у борбу лавова против мафије из УЕФА
- сви ви који сада говорите "знао сам да неће проћи"
- све неверне Томе
- сви анти Гробари
- сви који сада псујете Сер Станоја
- сви ви који се питате где су паре од трансфера
- сви Баријевци
- сви фејсбук навијачи
- сви ви који сте у кафићу у ЦГ навијали за генк
- сви белгијанци
- сви који су бацили карту после утакмице
- сви који су звиждали на крају
- сви који нису остали да скандирају на крају утакмице
- сви новинари који ће сутра писати срамне наслове
- сви који сте играли на генк у кладионици
- сви ви који нисте до последњег звиждука веровали
- сви ви "навијачи из фотеље"
- сви који кажете да је Лига Европе сра*е
- сви ви који нисте веровали да ће Стојке да одбрани пенал
- сви ви који се радујете туђем несупеху
- сви ви који нисте псовали судију
- сви ви који нисте рекли да ће бити 3:0 за шампионе
- сви ви који кажете да нећемо узети титулу
- сви ви који кажете да ће нас цигани разбити у дербију
- сви ви који на форуму телевизије б92 вређате оних 11 лавова
- сви ви који кажете да је прелазни рок био катастрофа
- сви ви који се сећате фљармутарија
- сви ви који псујете власника Зекстре
- сви ви који нисте видели лопту Лазара Марковића у голу

и још многи други...

Сви ви можете само да будете љубоморни на моју љубав према клубу и моју веру у Партизан. Гробари с тобом све до победе...
(Бурке Притисак, 4. avgust 2011 00:26)

Sve si im lepo objasnio sine. Sada hladne glave napad na nove pobede i nove titule.

Skaixo

pre 12 godina

Partizanov protivnik je kao lagan a zvezdin kao tezak. Vise mi se svidja kao tezak protivnik. Bice ozbiljnije pripreme.

realno, ako ne mogu da se pobede ren i samrok, onda vozdra.

EA

pre 12 godina

Dobro je da nije Braga i ili Schalke..Moze se proci..Doduse tezi protivnik nego proslih godina(Apoel,Slovan,Slavia).A Partizan je 99,99% u grupnoj fazi..

FK Leotar

pre 12 godina

Odlican zrijeb za partizan, sigurno prolaze uy dvije lagane pobijede.

Crvena zvezda ima sanse ali tesko ce do prolaza ako se ne zamjene domacinstva pa se revans ne odigra u beogradu. Dobro bi bilo kad bi se zvezda i partizan nekako dogovorili da partizan igra revans u irskoj a da zvezda ostane revans u beogradu.

aca_bg

pre 12 godina

Dobro je !!! Konacno imamo sansu za osvajanje vise bodova u Evropi. Dve pobede Partizana i pobeda i nereseno Zvezde su vidjeni i upisani :-)). Partizan je apsolutni favorit a Zvezda je bolja od ovih Francuskih strucnjaka za 0-1 gol. Ovo sto smo videli juce i prekjuce u Beogradu pokazuje da mozemo vise i da moramo vise. Sale i Robi vracaju fudbal na nase stadione. Srbija !!!!!

vlasta

pre 12 godina

Da li ce Zvezda morati da menja domacinstvo posto ne verujem da ce UEFA dozvoliti dva meca viskog rizika u isto vreme prakticno na istom mestu!? Zna li mozda neko sta ce biti po pitanju ovoga?

DELIJA

pre 12 godina

Grobarima zapalo najlakse moguce, vratio im Bog za Genk...
Zvezda je mogla i lakse i teze, tako da mramo biti zadovoljni...
Samo da napravimo solidan rezultat u gostima, ovde ih ruse puni stadioni, pozdrav svim navijacima! :)

Sasa

pre 12 godina

Uf! Posle Salketa , Ren je bio najgora opcija... Nista. Ostaviti srce na terenu pa sta bude. Dobro je bar to sto uzvrat igramo na Marakani.
A komsije imaju sreceeeeeee! :)

NOWITZKI_CT

pre 12 godina

Rutinski prolaz, ali i jedna od simpaticnijih stranih ekipa,bar za mene. Prosle godine igrali sa Juveom,ove bili ne bas lagan zadatak Kopenhagenu,ali ako cemo od njih da strijepimo-mozemo odma katanac na klub. Idemo dalje !

Niksicko Pivo

pre 12 godina

E ovo je Ren, nema sad nece mi ga igrati ovaj, nece onaj. Stavi Roberte Lee Adija i Vilotu, Mijailovic je borben i sve to, ali ponijece ga u duelu oni crnci kao i Cosica. Nista bez Vilota Adi i naravno Mazenga u spicu.

glupost

pre 12 godina

Jos jedna glupost ove glupe organizacije! Partizan kao nosilac treba da igra revans kuci tj. da ima prednost domaceg terena a Zvezda da gostuje u revansu jer koliko znam da ne mogu u istom gradu u isti dan biti dve evropske utakmice i zato nemaju sta da se dogovaraju! 18. avgusta Partizan gostuje Zvezda domacin po pravilima!

Mare

pre 12 godina

Nije lose, moglo je i gore (za Zvezdu). Ren je bio 6. u francuskoj. Imao je gol razliku +3 na kraju. Najmanje golova su primili, ali su malo i dali, na nivou ekipa koje su ispale. Dakle, tvrdi su, bice malo golova. Verujem da imamo sansu.

Nole No. 1

pre 12 godina

Dobar zreb za moju Zvezdu! A komsije vec standardno dobro prolaze na zrebanju,tako da ce konacno i Srbija (nadam se) imati dva predstavnika u LE !!!

NAPRED ZVEZDO!!!!!!!

Kol

pre 12 godina

Odlican zreb za Partizan 99% su vec u grupnoj fazi, Zvezda sa druge strane ima mnogo tezeg ali ne i nesavladivog protivnika protiv Rena ce moci da se igra i pobedi, dobro je sto je revens u Beogradu pred onakvom atmosferom (kakva je bila juce) i Zvezda prolazi dalje barem se nadam i eto nama po prvi put dva kluba istovremeno u nekom evropskom takmicenju :)!

Mna3

pre 12 godina

Bilo bi korektno kada bi se ljudi iz Partizana sami obratili UEFA-i i zamenili domaćinstvo. Tako bi Zvezdi sigurno bile povećane šanse za prolaz.
To je i u dugoročnom interesu jer nam trebaju bolji koeficijenti za naredne sezone, a ne kao ove da neki poluprofesionalni klubovi i ekipe koje nikad nisu izašle u evropu (Stouk, Odenze...da ne pominjem 6 klubova iz Ukrajine) imaju veći koeficijent zbog koeficijenta zemlje.

Isto bi valjda i iz Zvezde uradili. Valjda jednom možemo pokazati da Srbende mogu da rade u zajedničkom interesu.

Želim prolaz i jednim i drugima.

Dexy

pre 12 godina

Partizan izvukao najgoru ekipu koja je ostala u LE, smešni su, slabiji su i od Ventspilsa.
Zvezda je izvukla Ren koji je jaka ekipa, po meni najjača od mogućih protivnika, posle Šalkea. Na transfermarketu vrede 82 miliona, imaju nekoliko jako dobrih mladih igrača, reprezentativaca. Al na muci se poznaju junaci

gonzales

pre 12 godina

Nije mi jasno kako je to Partizan povlašćen kada je sve utakmice u Evropi do sada izgubio?. Zvezda ima bolji skor a nije povlašćena. Bez obzira na sve Zvezda čeka proleće u Evropi. Do duple titule bez poraza.

http://www.powerplaymanager.com/r318589

pre 12 godina

E nije lose. Moglo je losije biti. Ren je mnogo ozbiljnija ekipa, i ako njih Zvezda prodje onda su stvarno zreli da prezime. Srecno !
Partizan dobilo nalboljeg moguceg protivnika, i trebalo bi lagano da prodju.
Ako da Bog da imamo 2 u Evropi ove sezone.

Милош Брчко

pre 12 godina

Црвена Звезда и Партизан су имали доста среће у овом жребу и треба очекивати лаган пласман у Лигу Европе обе екипе! Фаворити смо у оба дуела!!! Србијо, буди поносна на младе момке који те представљају!!!

sss

pre 12 godina

Ok izvukli smo Ren,nema veze... Sve sto treba je da udju mirno u mec i nece biti problema,pokusati dati gol u gostima,pa onda na Marakani da ih sasecemo...Napred Zvezdo

novajlija

pre 12 godina

odlicno kako je moglo da bude,partizan prolazi obavezno,i zvezda bi trebala...........kako stojimo sa koeficijentom trenutno...koliko se dobija za pobedu u ligi evrope,i koliki nam je bio prosle godine,ko zna molim da odgovori...

Stoka17

pre 12 godina

Shamrok je realno jedan od 3 najlosija tima koja je Partizan mogao dobiti, tako da ne bi trebao imati problema.

Za sve one koji misle da bi igrao protiv Maccabija da su prosli Genka, to naravno nije tako, jer bi bili nositelji i dobili nekog poput Malmea, Apoela, Sturma...

Od sinoc sam se nadao da ce Zvezda igrati protiv Austrije zbog toga sto su losi i zbog toga sto bi tamo imali vise navijaca od domacina. :) Ovako Francuzi, nezgodni i neatraktivni, ali i prolazni.

Iskušenje

pre 12 godina

Partizan će lako, ovi su sasvim prosečna ekipa.
Međutim, Zvezda će teško preskočiti ove Francuze. Ovi jadni Letonci (Ventspils) nisu nikakvo merilo, čim njima ovakva Zvezda može da
smesti 7 golova, a i vidi se da ljudi nemaju blage veze.

kily81

pre 12 godina

Odlicno! Partizan lagano prolazi, a moja Zvezda - bice tesko ali bolje sa Renom, nego sa Salkeom i Bragom! Ajmo srpski klubovi, imamo priliku da prvi put 2 nase ekipe igraju u grupnoj fazi LE!

veteran

pre 12 godina

Mislim da je ZVEZDA dobila protivnika gde su sanse za prolaz 50-50%. Moglo je biti gore da smo dobili SALKE ili BRAGU.
ZVEZDA JE ZIVOT ...

Nenad

pre 12 godina

Uz Šalke (koji je imao očajnu sezonu btw), Ren je najteži protivnik! Moj omiljen tim iz Francuske za kladjenje,svake godine prodaju 1-2 najbolja igrača , i nekoliko godina su već u prvih 5, 6 na kraju sezone. Još kad se doda da Zvezdi nikad nisu odgovarale francuske ekipe....teško, teško. Nadao sam se Standardu...

g&d

pre 12 godina

Pa dobro, nije loše. Kako je moglo biti, ne treba se žaliti. Mislim da prolazimo(oba kluba). Napred Partizan! Napred Zvezdo! Idemo komšije i komšinice! Trpaj!

alek-pfc

pre 12 godina

E sad Stanoje mozes da igras i sa pulenima Scepom i nikad otkrivenim talentom Babovicem! Jer ovo ako ne prodjes pakovanje ne gine,naravno i puleni idu s tobom! Zvezda bas i nije imala srece,ovaj je slabiji samo od Salke 04 i Brage ali sanse postoje oko 60%.

Nikola

pre 12 godina

To je sto je... Dobrog protivnika ima Zvezda,inace potpuno je nebitno koga smo izvukli,ako mislimo da igramo u evropu moramo da budemo spremni da pobedimo SVAKOGA i to ne samo Marakani...Zvezda treba da daje golove u GOSTIMA,moramo da dajemo golove! Ja sam prizeljkivao Salke! Ako ne mozemo da dobijemo Ren onda nema govora o evropi! Za Samrok nisam cuo... Srecno svima nama!

Boske

pre 12 godina

Partizan bi trebalo rutinski da prodje dok Zvezda ima tezak posao...ne mogu da ne primetim koliko je Partizan imao srece da Tun izbaci Palermo i im zreb dodeli najlakseg protivnika mozda i u svim sesirima...znam da ce grobari da govore da nije bilo srece protiv Genka ali vama se vratilo na zrebu zar ne?

Arsenal

pre 12 godina

Dobro je! Delija sam i zadovoljan sam zrebom. Gledao sam uzivo samo sam se molio ne Sevilju i Totenhem. Partizan je dobio lakog rivala, moze da se desi da imamo 2 predstavnika sto bi bilo sjajno. Pozdrav!

Bilo bi dobro

pre 12 godina

Kako bi bilo sjajno da i Partizan i Zvezda prodju u Ligu evrope, sto i realno mogu, a onda prodju grupe i negde u osmini finala se sastanu...

mico_pg_cg

pre 12 godina

srecni partizan opet izvukao prslog protivnika,ako njih ne prodju bolje da vise ne igraju fudbal.a zvezda opet teskog protivnika u zadnjoj rundi francuski ren,nema potrebe ni pricati o njemu,jaka ekipa iz jake lige....srecno crveno bijeli i bice opet puna marakana...

Žile

pre 12 godina

Partizan lagano, a i ako sam Zvezdaš, mislim da ćemo teško proći Ren. Najvažnija je prva utakmica u Francuskoj. Ako tamo ostvarimo povoljan rezultat, u Beogradu sam siguran da ćemo proći. Pomozi BOŽE!

Rafa

pre 12 godina

Bolje od ovoga nije moglo. Em smo dobili Ren s kojim mozemo ravnopravno da igramo, em smo dobili da revans igramo na Marakani! Osetice "ljuti" Ren pakao MARAKANE! Napred Zvezdo!!!! Prolazimo i mi i Partizan!

50:50

pre 12 godina

Zvezda mogla i lakseg, ali i tezeg protivnika. Ako odigraju dobro u gostima i ne izgube, mogu da ih prodju. Partizan dobio jedinog iz grupe koga, objektivno, moze da eliminise. Njima je bitniji revans, jer tu pre mogu da podbace. I jedni i drugi sanse oko pola pola. Znaci, prolazi jedan dalje, najverovatnije.

Небојша

pre 12 godina

Жреб је чудо. Бољи српски тим ће испасти а онај лошији ће проћи.
Све у свему - није лоше, мада је могло даљеко боље. Имаћемо бар један тим у Лиги Европе.

Dogodine u Kninu

pre 12 godina

Dok god Đura,Grubor i kompanija bar jednu godinu se ne odreknu svih primanja i odrade bar jednu sezonu volonterski, da i oni nešto daju Partizanu, a ne da od 25 miliona koje su samo dobili od prodaje a ulože manje od 4 miliona na "pojačanje " , i da im jedini izvor prihoda bude prodaja igrača, pa dokle ide-ide, kad bude stalo, razbežaće sa punih džepova. Pa Dinamo Zagreb ima tim vredan 46,1 milion evra ove sezone, a grad ni evro im nije dao, kako to?? I sad treba da budem valjda srećan što smo dobili neke slepce iz Irske i kako igramo u ligi evrope, a igramo samo da učestvujemo i da se nedamo možda nekom remiju kod kuće u zadnjem kolu. I da možda nekom uvalimo Miljkovića i Šćepovića, jer zaboga kako da igraju Aksentijević,Marković,Ninković četri-pet sezona u Partizanu, od čega bi onda živeli Djura i kompanija, jer ko da traži sponzore i neke druge izvore prihoda,a za funkcionisanje kluba treba 15 miliona evra godišnje.

zvezdas

pre 12 godina

Steta za Zvezdu. Ren je prejak. Vec u prvom mecu napravice 2/3 gola razlike i to je to. Da je bar prvi mec u BG pa da klub nesto i zaradi. Zvezda moze da pokusa varijantu 4>4>1 sa dva zadnja vezna i Lazovicem i Dimitrijevicem kao prednjim, Evavdro kao poluspic i Borha kao spic. Bar da se ne obrukamo. Steta jos jednom. Grobaro prolaze lagano. Izvukli su bas bezvezan tim.

Vlada

pre 12 godina

Grobari su imali neviđenu sreću, ali pošto je potrebno i znanje pitanje je da li će proći. Dobro je što Zvezda nije izvukla Šalke, a bio sam za AEK ili Austriju. Sve u svemu nismo prošli loše, a dobro je što je revanš na Marakani.

Delija banovo brdo

pre 12 godina

Prvo u naslovu nije Zvezda Ren nego Zvezda gostuje prvu utakmicu. Nije lose .Mogloje i gore dasmo izvukli Bragu ili Salke a moglo je i bolje Austrija Bec.Sto se tice Partizana miljenici srece

dobro je.....

pre 12 godina

Partizan konacno imao srece a bio je i red posle one nepravde sa Genkom...crno-beli prolaze uz obe pobede...

Crvena zvezda...jeste da Ren dolazi iz francuske lige ali ako vec zvezdasi misle da su mogli da se prosetaju lagano kroz kf. za LS eto im sad Ren pa neka ga izbace ako su stvarno jaki...

vlado sahin

pre 12 godina

zvezda igra prvu utakmicu u gostima ..moglo je doci i gore ,mislim da je protivnik po meri i ako njih prodjemo onda mozemo biti ponosni ..

pozz

Balkanjeros

pre 12 godina

Bude to kao lani,2 srbijanska kluba u LE a 1 hrvatski u LŠ.Partizanu i Zvezdi je ovo prilika da se nakupe bodova a Dinamu je ovo prilika da se nakupi novaca.Pozz i sretno svima sa Balkana.

PEX

pre 12 godina

Poslenja sansa upravi da se ,,otvori,, i izvadi sezonu!Mnogo srece, koju uprava nije zasluzila a STANOJE sa ovim timom vise nije ni mogao!Zvezdi gadno, neatraktivan a jak protivnik , male sanse!

Vlada

pre 12 godina

Mislim da je Partizan imaso sreće, i da je apsolutni favorit. Zvezda je prošla "srednje žalosno". Dobro je da nije dobila Šalke i Bragu, šteta je što nije dobila Austriju ili Standarad. Aek i Ren su ekipe protiv kojih Zvezda nije autsajder, a svakako nije ni favorit. Ima nade da ćemo gledati dve naše ekipe u LE.

Iskušenje

pre 12 godina

Partizan će lako, ovi su sasvim prosečna ekipa.
Međutim, Zvezda će teško preskočiti ove Francuze. Ovi jadni Letonci (Ventspils) nisu nikakvo merilo, čim njima ovakva Zvezda može da
smesti 7 golova, a i vidi se da ljudi nemaju blage veze.

Informator

pre 12 godina

Obzirom da Partizan ima lakšeg protivnika mislim da bi bilo dobro da se dogovorimo sa Zvezdom i da mi igramo prvu kod kuće i tako povećamo šanse da imamo dva kluba u grupnoj fazi.

Alex

pre 12 godina

Mislim da su neki navijači Zveda malo poleteli, samo zato što Ren nema atraktivno ime. Po meni je Ren jači i od Standarda i Brage koju smo mogli da dobijemo. Objektivno, individualno, Zvezda ima SLABIJI tim od Rena (pogledajte neke igrače i videćete da bi većina bila bolja alternativa našim igračima, da su u Zvezdi), ali ne igraju pare, nego srce, puna Marakana, i zato se nadam da imamo šanse.

Seljak veseljak

pre 12 godina

Stanoje odlazi..onda imamo sansu..Ubi nas sa pricom o svetskoj zaveri , o Scepovicu i Miljkovicu kako im verujes,a ceo stadion i ljudi kraj tv vide da su balvani..Igra ti je kukavicka,a mogli smo se prosetati do LS...napolje,odlazi.. Necu vise na stadion dok ne odes.

ispravka

pre 12 godina

Bravo grobari. Niste mogli lakse.. I nas je sreca malo pogledala,dobro da nije Salke, Braga.. Ovako, nadam se da prolazimo dalje i vi i mi.. Imamo sanse, vi mnogo vece,ali videcemo. Lepo bi bilo da imamo dva predstavnika u grupnoj fazi. Ne znam samo da li ce moci oba revansa da se igraju istog dana? Mada,vi bi mogli i da se zamenite sa ovim Ircima,ionako ih tucete u obe.. :)

Mozzart

pre 12 godina

Ren...ekipa koja igra zapazenu rolu u francuskoj...ipak, mislim da, uz malo srece, mozemo u ligu! Partizan, po obicaju, dobio amatere, tipa Rila, Pjunika, on je siguran ucesnik le!

saki b

pre 12 godina

Partizan je izvukao najlakseg moguceg protivnika i mislim da sigurno prolazi u grupe, Zvezda je mozda mogla i bolje, ali nadam se da ce uspeti da izbaci Francuze, pa da imamo dva predstavnika u LE

Miki_BG

pre 12 godina

Uhuhuh, pa Rennes je primio najmanje golova u Francuskoj ligi prethodnu sezonu. Doduše, skoro da je najmanje i dao. Dakle, ko da go pobednik :)

John

pre 12 godina

Vrednost celog tima Ventspilsa na transfermarkt je 3,8 miliona a Semroka 1,9 miliona pa da vidimo vasu igru protiv tima duplo jeftinijeg od Ventspilsa.

http://www.transfermarkt.co.uk/en/shamrock-rovers/startseite/verein_3258.html

http://www.transfermarkt.co.uk/en/fk-ventspils/startseite/verein_2782.html

realno

pre 12 godina

ok znaci - partizanu konacno malo srece ... vec su vidjeni u grupi a u suprotnom raspad kluba. zvezda dobila solidnog protivnika iz jakog prvenstva ali moglo je i gore... ipak imacemo 2 kluba u ligi evrope pa malo da zazivimo...

HQ

pre 12 godina

moglo je i bolje i gore ali ako mislimo da igramo evropu moramo da pokusamo da izbacimo ren.. sto se tice grobara uvek kukaju kako nemaju srece a to je SD sa najvise srece na celom svetu..

metall

pre 12 godina

Partizan - vise srece nego pameti!
Zvezda - nije Salke, ali nije ni Austria. Tradicija nije na strani Zvezde, jedina nada je revans pred 55 hiljada navijaca i relativno povoljan prvi mec.

zoran

pre 12 godina

Za oba kluba dobar zreb. Zvezdini su neshto jachi, ali moze se...ko je mogao doci ovo je jos dobro ispalo.
Lepo bi bilo da imamo nasa dva kluba u Evropi...odavno toga nije bilo...donelo bi to dosta bodova i nashem fudbalu...jos da Vojvodina nije prodala svoj mech, gde bi nam bio kraj.

Hajde, hajde...malo ozbiljnosti...moze se ovo preskochiti..

Sinisa

pre 12 godina

Mislim da partizan nema sta da trazi protiv iraca,bolje neka sacekaju sledecu sezonu da se dobro pripreme,a ZVEZDA ce ih ove sezone zameniti.NEKA ODMARAJU

Atropin

pre 12 godina

Znaci ovi nasi huligani kada odu u Irsku ima sve iznutrice da im pojedu i crevca u zelju, pa kada se ponapijaju pocupace svu detelinu i zamotati pljuge! :)
Salu na stranu ako ove ne dobijemo neka svi u klubu izvrse kolektivno samoubistvo.
Zvezda je mogla mozda i bolje da prodje, ali nije bez sansi, uz malo srece u rupi, ko zna, moguce je...

svo ko jedan

pre 12 godina

E ovo će na Marakani biti spetakl. Na muci se poznaju junaci, evo i ja iz Novalje na Pagu stižem da vidim što je Robi napravio za ovu sezonu.

podgorica grad delija

pre 12 godina

bas mi je drago sto je ren..realno moramo vidjeti koliko vrijedimo..da je bila austrija pa se provucemo ko zna sto bi nas u grupe cekalo..ovako ako prodjemo znam da cu moci da se nadam dobrom fudbalu..
REN je dobar ali ne toliko da bi se trebali plasiti..jako kost u kost,hrabro to je sve sto zelim da vidim..sto se tice partizana imali su srece..ali koliko je to dobro vidjece se kad prodju..samo da ne bude krompir kao u LS 0

SQI

pre 12 godina

Mogli bismo odmah da izađemo u susret Zvezdi i mi igramo revanš u gostima. Ovi Irci su po kvalitetu u rangu tih nesrećnih Letonaca, a Ren je najblaže rečeno, veoma krupna prepreka za Zvezdu.

Bronko

pre 12 godina

PFC i CZ ne moraju da menjaju domacinstva, odnosno oba tima mogu da igraju revans kod kuce, s tim da Zvezda svoju utakmicu (kao tim sa slabijim koeficijentom) mora da pomeri za utorak i da ga pocne do 18:00 casova (zbog lige sampiona)!

mille grobar

pre 12 godina

Cini mi se da nas je sreca pogledala,doduse,nas malo vise.Ajd pa da da Bog da i jedni i drugi udjemo u grupnu fazu,kakva bi to festa bila za nas fudbal!Nepamtim kada smo zajedno bili u evropi.

oliver k.

pre 12 godina

ova ekipa moze mnogo u ligi evrope,bio sam na stadionu protiv genka i zaista smo bili za klasu bolji od ekipe koja je u pripremnoj utakmici dobila lion 3:1. Partizan je napravio dobru ekipu steta sto nisu ostali Tejgo,Kleo,Petrovic,Savic i sto nismo doveli Miroslava Radovica iz Legije i Mrdju i Miljana Mrdakovica sa Kipra jer njih dvojica mogu odlicno da igraju krilne napadace. Sa takvim timom smo mogli ozbiljno da pariramo i u ligi sampiona. Uprava ima lovu za teko nesto ali najbitnije im je ipak da strpaju u svoju guzicu kao i ceo fudbalski savez Srbije. Steta ali to je nas fudbal,nazalost. Idemo dalje preko Samroka do lige evrope a onda...ko zna....mozda i do polufinala....Partizaneeeeee VOLI TE SABAC

Babin_zub

pre 12 godina

O Partizanu nista necu reci jer ove ako ne prodju...
Sto se Crvene Zvezde tice,ovo je jako tezak protivnik,po meni rame uz rame sa Bragom i Šalkeom.Ipak se nadam i zelim da jesenas u LE gledamo oba nasa kluba u borbi za bodove i bolji plasman.

prof. Miljenko Popovic

pre 12 godina

Dobro je. Bio je red da nas sad zreb pomiluje za razliku od zreba za LS. A sto se Zvezde tice, protivnik jeste tezak pa ce se sad videti prava Zvezdina snaga. Ili su sinoc odigrali mnogo dobro ili je Ventspils mnogo ocajani.

ForeverSRB

pre 12 godina

Kao Zvezdas sam prezadovoljan, pa ljudi kakvi timovi su mogli da nam dodju, ovo je med i mleko, samo, nemojte misliti da smo vec prosli, francuzi imaju solidnu ekipicu, prosle sezone su bili 1. na polusezoni, mada im je otislo 4-5 standardnih, dosao klinac iz liverpula i ja mislim golman iz hamburga.. Ali, s' obzirom na shalke, bragu, pa slobodno mogu reci i AEK, ZVEZDO, GAZI!!! (a sto je one preko brda usr..lo, e ljudi moji), al puno srece nasim klubovima, mom pogotovo!!!

Robi majstore!!!

pre 12 godina

Sve sto sad hocemo je da opet budes ona prava Zvezda kao nekad pre!!! Moglo je i gore,ovako su sanse 50-50...ali,verujem u momke i Robija pre svega! Gazi Francuze,osvetiti se za Strazbur!

NNS

pre 12 godina

Obratite pažnju na Renovog igrača Jana Mvilu, traćio ga je Murinju sada u junu za Real, Ren je tražio 30 miliona. Dečko ima 21 godinu, već je odigrao 10 utakmica za selekciju Francuske. Takođe bili su zainteresovani Liverpul, Bajern.. Jedna od evropskih zvezda u usponu.

Rale P.F.C.

pre 12 godina

Extra, konačno i nas da malo pogleda sreća u žrebu! Ovo nam je trebalo da podigne ekipu posle onakve utakmice sa Genkom. Sad može i Šćepović možda i da ubode gol protiv Iraca.
Prolazimo sigurno, imamo mi dobru ekipu samo nije baš uigrana a ovakav protivnik je baš dobro došao.
Naravno da se mora ozbiljno pristupiti obema utakmicama ali bar u to ne sumnjam, to je Stanojević sa svojim saradnicima uvek odlično odradio a i igrači su nešto naučili iz svojih gluposti koje su činili u ove dve, tri utakmice i valjda su se istrošili sa glupostima i krajnje je vreme da se dozovu pameti, što će i učiniti!
A za komšije, pa posle vaših 7:0 vi ste favoriti protiv svake ekipe, sad će vam biti dosta i 6 golova, srećno, trebaće vam! ;)

Srdjan

pre 12 godina

Ako Micko i Vilotic budu igrali stopere ubicemo ih!
A ako bude igrao Cosic,e onda vec nisam siguran u prolaz dalje.
Sve u svemu ja sam zadovoljan,isto bi se trebali i vi osecati ,i samo da tamo damo gol i odigramo nereseno,pa onda da ih unistimo na Marakani!
Nakon jucerasnje utakmice ne mogu a da ne budem optimista pred ovaj mec ,zato sto Ren jos od nove godine igra katastrofalno,pre nove godine su bili prvi na tabeli,a onda su potonuli!A cujem da ce prodati Yann M'Vila-u ,sto ce biti jos jedna olaksavajuca okolnost po nas.
NAPRED ZVEZDO! :)

011

pre 12 godina

Tesko, atraktivno, izvodljivo...ovo je najbolja kombinacija. Svi koji prate franc. fudbal ili igraju fm znaju ko su Mavinga, Apam, Jan Mvila ili Seik N`Dije. Ostali igraci nisu toliko dobri, ali Ren je bio visoko u relativno jakoj francuskoj ligi sto znaci da su pristojnog kvaliteta. Tu se vracamo na `izvodljivo`. Ako se Adi vrati u formu, i Vilotic se ne proda (o ironije, hteo ga je Ren), Zvezda moze da prodje. Partizan-Semrok? Ne vredi trositi reci. Uglavnom, odavno nije bilo vise sanse da imamo dva kluba u Evropi celu jesen

SerbIN

pre 12 godina

Zašto da domaćinstva budu zamenjena? Neka se jedna od utakmica pomeri za jedan dan i eto rešenja. Pa ne igraju Zvezda i Partizan na istom stadionu.

Shone grobar

pre 12 godina

TOOOOOO dobar zreb za nas,ima da omlatimo ove Irce i ulazimo u grupnu fazu LE!!!
Sto se Zvezde tice puno srece sa Francuzima,vidimo se ako Bog da u 1/8 finala.

Ljubiša Trgovčević

pre 12 godina

Ovako ćemo braćo Francuzi:
a) Par milki da prodjete bez nervoze
b) Par milki za Vilotu (cak i da vam ne treba kao deo tacke a)
c) Par milki od azijzkih kladionica na neke nenormalne prelaze

Pare su život, ostalo su sitnice... :)

Dragan Prokic

pre 12 godina

Mislim da su oba tima dobro prošla kako su mogla. Nadam se da ce se plasirati u LE jer je to preduslov za razvoj klubova, a ujedno i prilika za sakupljanje bodova koji su neophodni srpskom fudbalu. Trenutno kvalifikacije igramo po tri kola sto je porazavajuce.

Tole odlazi ;)

mm

pre 12 godina

Bicu iskren. Zreb je bio naklonjen i Zvezdi i Partizanu imajuci u vidu ostale moguce protivnike. Naravno,nije potrebno porediti Ren i ove Irce...

Zipo

pre 12 godina

Ren mozda ima 3x skuplji tim ali mi imamo najboljeg trenera u Evropi. Au kako bi bilo ekstra da konacno oba tima udju u LE pa da malo spustimo tenzije izmedju 2 kluba. Partizan ima zicer,a ako nesto Zvezdu moze da ukopa to je sto ima mnogo zutih kartona, osecam da cemo revans igrati bez pola prvog tima.

CCCC

pre 12 godina

Partizan je dobio najlakseg protivnika i sigurno ce proci tako da cemo imati SIGURNO jedan tim u LE.Sto se tice zvezde nadam se da ce proci nije Ren nimalo navan.Voleo bih da vidim oba tima u LE.

Urosh

pre 12 godina

Dobili smo Ren upravo. Moglo je bolje, ali i mnogo gore. S obzirom na igru od sinoc i trenera kakvog imamo mislim da je potpuno realno ocekivati da prodjemo dalje.

braci

pre 12 godina

Ren protivnik po meri, ako uzmemo u obzir koje sve mogao da nam padne. Uz malo sreće možemo da ih prođemo. Pozdrav za sve delije

Goran

pre 12 godina

Mislim da je Ren pravi protivnik za Zvezdu. Dovoljno jak da se ne opustimo i pomislimo "lako cemo", a opet dovoljno slab da uz maksimalno angazovanje mozemo da ga prodjemo. Sto se Partizana tice, voleo bih samo da svog protivnika maksimalno ozbiljno shvate. Glupo bi bilo da ne izvuku pouke iz prethodnog poraza. Srecno obema nasim ekipama u narednoj rundi!

One night in May

pre 12 godina

Prema pravilima UEFA, o zameni domacinstva pita se klub sa najvecim koeficijentom - u ovom slucaju, to je Ren! Dakle, Francuzi biraju kad gostuju, a kad igraju kod kuce. Shodno njihovom izboru, bice prilagodjena domacinstva para Samrok - Partizan.

Ko je rekao Ril, Pjunik, Skendija?

pre 12 godina

Grobari eto vama prolaza u LE posto u skladu sa svim prethodnim iskustvima vi samo takve ekipe i mozete da pobedite...

bata djosa

pre 12 godina

svemirska ravnoteza na delu. nakon onakvog bezveze ispadanja od genka logicno je bilo da nas uke**a sa zrebom.
e pa uzdravlje! ove mozemo da peglamo.

Stanko

pre 12 godina

Šamrok na transfermarketu vredi 2 miliona, ima manju vrednost od SVIH ekipa naše lige, najjeftiniji Sevojno vredi 4,6 mil. Naravno da brojke ne igraju, ali mislim da je to objektivno snaga Partizanovog protivnika. Mislim da je ovo ubedljivo najslabija ekipa koja je ostala u kvalifikacijama Mislim da je i Ventspils mnoogo jači. Ako ne nakantate ove, stvarno ste bruka.

kladionicar

pre 12 godina

Dobili su najlakseg protivnika...Napokon malo srece da pogleda i nase klubove...Lagano prolazi Partizan,u gostima 0-1,moguce 0-2...A u Beogradu 3-0 ; 4-0 ...Ne verujem da ce primiti gol u ovom dvomecu od dosta slabijeg protivnika

boša

pre 12 godina

Povoljan ždreb za Partizan. Irski fudbal je u silaznoj putanji, a ekipa Šemroka uopšte ne iskače iz takve bledunjave imaginacije. Mislim da Partizan ima kvalitet da sve reši već u prvoj utakmici.

PARTIZAN!!

pre 12 godina

Preziveli smo Artmediju i Apoel,pa prebolecemo i Genk. Neko nije veci od naseg Partizana. 25. Avgusta SVI NA STADION!! Podrzimo ovaj tim bez obzira sto su ispali iz kvalifikacija za LS jer posle duzeg vremena imamo tim koji ima SRCE i trenera koji iskreno voli Partizan i perfektno radi svoj posao!! PARTIZAN!!

H2s3

pre 12 godina

Pa morala bi sreća sad da nam se osmehne, makar malo...nema je cele ove sezone u kvalifikacijama, beži od nas kao od kuge:

1. U žrebu 2. kola kvalifikacija za LŠ nemaš uopšte nekog igrački jakog protivnika, a nama onda uleti najodvratniji "politički protivnik"!
2. Sudija nam na našem stadionu svira idiotski penal (igranje kukom!) protiv tog odvratnog "političkog protivnika"!
3. U žrebu za 3. kola kvalifikacija za LŠ ti uleti najjači mogući protivnik!
4. O dvomeču protiv Genka ne znam gde da počnem a gde da završim kad je u pitanju nedostatak sreće...

uxyzapenje

pre 12 godina

znaci znaci... bez reci... izvukli se da je Palermo ispao za 1 gol, da je Makabi Haifa igrala 1:1 sa Mariborom, a da je ostalo 1:0 Makabi bi otisao u LE, i budu 38. nosioc i onda izvuku najvece amatere koji postoje tamo sa najslabijim koeficijentom znaci sta reci...

GROBARI HERCEG NOVI

pre 12 godina

Umjesto sa Realom, M.U. Interom, itd.. mi cemo igrati sa nekim Šamrokom, Norcepingom i ostalim glupim ekipama. E Djuricu NULO od covjeka. Katastrofa.

Raća iz Blekburna (preko Autokomande)

pre 12 godina

Pogleda i nas dobri Gospod! Kako smo se nadali, dobro smo se udali! Sada samo da ne potcenimo Irce i da Stanoje ne ubaci oporavljenog Lazevskog umesto Volkova, pa da budemo „atomski probojni“ i po levom boku (na desnoj strani nam ne gine osovina Miljković–Šćepović, to je jasno).

Mna3

pre 12 godina

Bilo bi korektno kada bi se ljudi iz Partizana sami obratili UEFA-i i zamenili domaćinstvo. Tako bi Zvezdi sigurno bile povećane šanse za prolaz.
To je i u dugoročnom interesu jer nam trebaju bolji koeficijenti za naredne sezone, a ne kao ove da neki poluprofesionalni klubovi i ekipe koje nikad nisu izašle u evropu (Stouk, Odenze...da ne pominjem 6 klubova iz Ukrajine) imaju veći koeficijent zbog koeficijenta zemlje.

Isto bi valjda i iz Zvezde uradili. Valjda jednom možemo pokazati da Srbende mogu da rade u zajedničkom interesu.

Želim prolaz i jednim i drugima.

Miki_BG

pre 12 godina

Uhuhuh, pa Rennes je primio najmanje golova u Francuskoj ligi prethodnu sezonu. Doduše, skoro da je najmanje i dao. Dakle, ko da go pobednik :)

ForeverSRB

pre 12 godina

Kao Zvezdas sam prezadovoljan, pa ljudi kakvi timovi su mogli da nam dodju, ovo je med i mleko, samo, nemojte misliti da smo vec prosli, francuzi imaju solidnu ekipicu, prosle sezone su bili 1. na polusezoni, mada im je otislo 4-5 standardnih, dosao klinac iz liverpula i ja mislim golman iz hamburga.. Ali, s' obzirom na shalke, bragu, pa slobodno mogu reci i AEK, ZVEZDO, GAZI!!! (a sto je one preko brda usr..lo, e ljudi moji), al puno srece nasim klubovima, mom pogotovo!!!

011

pre 12 godina

Tesko, atraktivno, izvodljivo...ovo je najbolja kombinacija. Svi koji prate franc. fudbal ili igraju fm znaju ko su Mavinga, Apam, Jan Mvila ili Seik N`Dije. Ostali igraci nisu toliko dobri, ali Ren je bio visoko u relativno jakoj francuskoj ligi sto znaci da su pristojnog kvaliteta. Tu se vracamo na `izvodljivo`. Ako se Adi vrati u formu, i Vilotic se ne proda (o ironije, hteo ga je Ren), Zvezda moze da prodje. Partizan-Semrok? Ne vredi trositi reci. Uglavnom, odavno nije bilo vise sanse da imamo dva kluba u Evropi celu jesen

zoran

pre 12 godina

Za oba kluba dobar zreb. Zvezdini su neshto jachi, ali moze se...ko je mogao doci ovo je jos dobro ispalo.
Lepo bi bilo da imamo nasa dva kluba u Evropi...odavno toga nije bilo...donelo bi to dosta bodova i nashem fudbalu...jos da Vojvodina nije prodala svoj mech, gde bi nam bio kraj.

Hajde, hajde...malo ozbiljnosti...moze se ovo preskochiti..

g&d

pre 12 godina

Pa dobro, nije loše. Kako je moglo biti, ne treba se žaliti. Mislim da prolazimo(oba kluba). Napred Partizan! Napred Zvezdo! Idemo komšije i komšinice! Trpaj!

mm

pre 12 godina

Bicu iskren. Zreb je bio naklonjen i Zvezdi i Partizanu imajuci u vidu ostale moguce protivnike. Naravno,nije potrebno porediti Ren i ove Irce...

Mozzart

pre 12 godina

Ren...ekipa koja igra zapazenu rolu u francuskoj...ipak, mislim da, uz malo srece, mozemo u ligu! Partizan, po obicaju, dobio amatere, tipa Rila, Pjunika, on je siguran ucesnik le!

Boske

pre 12 godina

Partizan bi trebalo rutinski da prodje dok Zvezda ima tezak posao...ne mogu da ne primetim koliko je Partizan imao srece da Tun izbaci Palermo i im zreb dodeli najlakseg protivnika mozda i u svim sesirima...znam da ce grobari da govore da nije bilo srece protiv Genka ali vama se vratilo na zrebu zar ne?

Goran

pre 12 godina

Mislim da je Ren pravi protivnik za Zvezdu. Dovoljno jak da se ne opustimo i pomislimo "lako cemo", a opet dovoljno slab da uz maksimalno angazovanje mozemo da ga prodjemo. Sto se Partizana tice, voleo bih samo da svog protivnika maksimalno ozbiljno shvate. Glupo bi bilo da ne izvuku pouke iz prethodnog poraza. Srecno obema nasim ekipama u narednoj rundi!

John

pre 12 godina

Vrednost celog tima Ventspilsa na transfermarkt je 3,8 miliona a Semroka 1,9 miliona pa da vidimo vasu igru protiv tima duplo jeftinijeg od Ventspilsa.

http://www.transfermarkt.co.uk/en/shamrock-rovers/startseite/verein_3258.html

http://www.transfermarkt.co.uk/en/fk-ventspils/startseite/verein_2782.html

Babin_zub

pre 12 godina

O Partizanu nista necu reci jer ove ako ne prodju...
Sto se Crvene Zvezde tice,ovo je jako tezak protivnik,po meni rame uz rame sa Bragom i Šalkeom.Ipak se nadam i zelim da jesenas u LE gledamo oba nasa kluba u borbi za bodove i bolji plasman.

NNS

pre 12 godina

Obratite pažnju na Renovog igrača Jana Mvilu, traćio ga je Murinju sada u junu za Real, Ren je tražio 30 miliona. Dečko ima 21 godinu, već je odigrao 10 utakmica za selekciju Francuske. Takođe bili su zainteresovani Liverpul, Bajern.. Jedna od evropskih zvezda u usponu.

PARTIZAN!!

pre 12 godina

Preziveli smo Artmediju i Apoel,pa prebolecemo i Genk. Neko nije veci od naseg Partizana. 25. Avgusta SVI NA STADION!! Podrzimo ovaj tim bez obzira sto su ispali iz kvalifikacija za LS jer posle duzeg vremena imamo tim koji ima SRCE i trenera koji iskreno voli Partizan i perfektno radi svoj posao!! PARTIZAN!!

Informator

pre 12 godina

Obzirom da Partizan ima lakšeg protivnika mislim da bi bilo dobro da se dogovorimo sa Zvezdom i da mi igramo prvu kod kuće i tako povećamo šanse da imamo dva kluba u grupnoj fazi.

One night in May

pre 12 godina

Prema pravilima UEFA, o zameni domacinstva pita se klub sa najvecim koeficijentom - u ovom slucaju, to je Ren! Dakle, Francuzi biraju kad gostuju, a kad igraju kod kuce. Shodno njihovom izboru, bice prilagodjena domacinstva para Samrok - Partizan.

H2s3

pre 12 godina

Pa morala bi sreća sad da nam se osmehne, makar malo...nema je cele ove sezone u kvalifikacijama, beži od nas kao od kuge:

1. U žrebu 2. kola kvalifikacija za LŠ nemaš uopšte nekog igrački jakog protivnika, a nama onda uleti najodvratniji "politički protivnik"!
2. Sudija nam na našem stadionu svira idiotski penal (igranje kukom!) protiv tog odvratnog "političkog protivnika"!
3. U žrebu za 3. kola kvalifikacija za LŠ ti uleti najjači mogući protivnik!
4. O dvomeču protiv Genka ne znam gde da počnem a gde da završim kad je u pitanju nedostatak sreće...

aca_bg

pre 12 godina

Dobro je !!! Konacno imamo sansu za osvajanje vise bodova u Evropi. Dve pobede Partizana i pobeda i nereseno Zvezde su vidjeni i upisani :-)). Partizan je apsolutni favorit a Zvezda je bolja od ovih Francuskih strucnjaka za 0-1 gol. Ovo sto smo videli juce i prekjuce u Beogradu pokazuje da mozemo vise i da moramo vise. Sale i Robi vracaju fudbal na nase stadione. Srbija !!!!!

Ko je rekao Apoel, Slovan, sezona kupanja?

pre 12 godina

Grobari eto vama prolaza u LE posto u skladu sa svim prethodnim iskustvima vi samo takve ekipe i mozete da pobedite...
(Ko je rekao Ril, Pjunik, Skendija?, 5. avgust 2011 14:52)

A vi ni takve.

SQI

pre 12 godina

Mogli bismo odmah da izađemo u susret Zvezdi i mi igramo revanš u gostima. Ovi Irci su po kvalitetu u rangu tih nesrećnih Letonaca, a Ren je najblaže rečeno, veoma krupna prepreka za Zvezdu.

ispravka

pre 12 godina

Bravo grobari. Niste mogli lakse.. I nas je sreca malo pogledala,dobro da nije Salke, Braga.. Ovako, nadam se da prolazimo dalje i vi i mi.. Imamo sanse, vi mnogo vece,ali videcemo. Lepo bi bilo da imamo dva predstavnika u grupnoj fazi. Ne znam samo da li ce moci oba revansa da se igraju istog dana? Mada,vi bi mogli i da se zamenite sa ovim Ircima,ionako ih tucete u obe.. :)

podgorica grad delija

pre 12 godina

bas mi je drago sto je ren..realno moramo vidjeti koliko vrijedimo..da je bila austrija pa se provucemo ko zna sto bi nas u grupe cekalo..ovako ako prodjemo znam da cu moci da se nadam dobrom fudbalu..
REN je dobar ali ne toliko da bi se trebali plasiti..jako kost u kost,hrabro to je sve sto zelim da vidim..sto se tice partizana imali su srece..ali koliko je to dobro vidjece se kad prodju..samo da ne bude krompir kao u LS 0

Shone grobar

pre 12 godina

TOOOOOO dobar zreb za nas,ima da omlatimo ove Irce i ulazimo u grupnu fazu LE!!!
Sto se Zvezde tice puno srece sa Francuzima,vidimo se ako Bog da u 1/8 finala.

Bilo bi dobro

pre 12 godina

Kako bi bilo sjajno da i Partizan i Zvezda prodju u Ligu evrope, sto i realno mogu, a onda prodju grupe i negde u osmini finala se sastanu...

Dragan Prokic

pre 12 godina

Mislim da su oba tima dobro prošla kako su mogla. Nadam se da ce se plasirati u LE jer je to preduslov za razvoj klubova, a ujedno i prilika za sakupljanje bodova koji su neophodni srpskom fudbalu. Trenutno kvalifikacije igramo po tri kola sto je porazavajuce.

Tole odlazi ;)

40+

pre 12 godina

Сви ви
- велики "тренери" после утакмице
- сви ви који пљујете Шћепу,Едуарда,Вукића
- сви ви који кажете да смо слабо навијали
- сви ви који ни сте веровали у борбу лавова против мафије из УЕФА
- сви ви који сада говорите "знао сам да неће проћи"
- све неверне Томе
- сви анти Гробари
- сви који сада псујете Сер Станоја
- сви ви који се питате где су паре од трансфера
- сви Баријевци
- сви фејсбук навијачи
- сви ви који сте у кафићу у ЦГ навијали за генк
- сви белгијанци
- сви који су бацили карту после утакмице
- сви који су звиждали на крају
- сви који нису остали да скандирају на крају утакмице
- сви новинари који ће сутра писати срамне наслове
- сви који сте играли на генк у кладионици
- сви ви који нисте до последњег звиждука веровали
- сви ви "навијачи из фотеље"
- сви који кажете да је Лига Европе сра*е
- сви ви који нисте веровали да ће Стојке да одбрани пенал
- сви ви који се радујете туђем несупеху
- сви ви који нисте псовали судију
- сви ви који нисте рекли да ће бити 3:0 за шампионе
- сви ви који кажете да нећемо узети титулу
- сви ви који кажете да ће нас цигани разбити у дербију
- сви ви који на форуму телевизије б92 вређате оних 11 лавова
- сви ви који кажете да је прелазни рок био катастрофа
- сви ви који се сећате фљармутарија
- сви ви који псујете власника Зекстре
- сви ви који нисте видели лопту Лазара Марковића у голу

и још многи други...

Сви ви можете само да будете љубоморни на моју љубав према клубу и моју веру у Партизан. Гробари с тобом све до победе...
(Бурке Притисак, 4. avgust 2011 00:26)

Sve si im lepo objasnio sine. Sada hladne glave napad na nove pobede i nove titule.

Kalimero

pre 12 godina

Imali smo neviđenu sreću koja je mala kompenzacija za Genk. Nerazumem komentare zvezdinih navijača tipa "dobro je da nije Braga"? Pa to je ona ista Braga koja je jedva dobila Patrizan u LŠ a vi ste se toliko sprdali sa tim utakmicama. Pa ako ste toliko dobri koliko se hvalite onda je Braga smešna za vas. Ovako Ren prava mera da proverite svoj kvalitet.

DELIJA

pre 12 godina

Grobarima zapalo najlakse moguce, vratio im Bog za Genk...
Zvezda je mogla i lakse i teze, tako da mramo biti zadovoljni...
Samo da napravimo solidan rezultat u gostima, ovde ih ruse puni stadioni, pozdrav svim navijacima! :)

Sreća

pre 12 godina

Što se tiče šansi za prolaz, sve je jasno i sve je već napisano. Ja samo moram da kažem da mi je srce puno kad vidim kako jedni drugima želimo uspeh i svi se nadamo da prođu i jedni i drugi. Sad sam još više uveren da ćemo imati 2 predstavnika ove godine u LE. Srbija bre!!!

Iskušenje

pre 12 godina

Partizan će lako, ovi su sasvim prosečna ekipa.
Međutim, Zvezda će teško preskočiti ove Francuze. Ovi jadni Letonci (Ventspils) nisu nikakvo merilo, čim njima ovakva Zvezda može da
smesti 7 golova, a i vidi se da ljudi nemaju blage veze.

saki b

pre 12 godina

Partizan je izvukao najlakseg moguceg protivnika i mislim da sigurno prolazi u grupe, Zvezda je mozda mogla i bolje, ali nadam se da ce uspeti da izbaci Francuze, pa da imamo dva predstavnika u LE

glupost

pre 12 godina

Jos jedna glupost ove glupe organizacije! Partizan kao nosilac treba da igra revans kuci tj. da ima prednost domaceg terena a Zvezda da gostuje u revansu jer koliko znam da ne mogu u istom gradu u isti dan biti dve evropske utakmice i zato nemaju sta da se dogovaraju! 18. avgusta Partizan gostuje Zvezda domacin po pravilima!

Robi majstore!!!

pre 12 godina

Sve sto sad hocemo je da opet budes ona prava Zvezda kao nekad pre!!! Moglo je i gore,ovako su sanse 50-50...ali,verujem u momke i Robija pre svega! Gazi Francuze,osvetiti se za Strazbur!

Vlada

pre 12 godina

Mislim da je Partizan imaso sreće, i da je apsolutni favorit. Zvezda je prošla "srednje žalosno". Dobro je da nije dobila Šalke i Bragu, šteta je što nije dobila Austriju ili Standarad. Aek i Ren su ekipe protiv kojih Zvezda nije autsajder, a svakako nije ni favorit. Ima nade da ćemo gledati dve naše ekipe u LE.

http://www.powerplaymanager.com/r318589

pre 12 godina

E nije lose. Moglo je losije biti. Ren je mnogo ozbiljnija ekipa, i ako njih Zvezda prodje onda su stvarno zreli da prezime. Srecno !
Partizan dobilo nalboljeg moguceg protivnika, i trebalo bi lagano da prodju.
Ako da Bog da imamo 2 u Evropi ove sezone.

Ljubiša Trgovčević

pre 12 godina

Ovako ćemo braćo Francuzi:
a) Par milki da prodjete bez nervoze
b) Par milki za Vilotu (cak i da vam ne treba kao deo tacke a)
c) Par milki od azijzkih kladionica na neke nenormalne prelaze

Pare su život, ostalo su sitnice... :)

b

pre 12 godina

Siguran sam da partizanu nije bitno gde ce da igra prvu utakmicu, jer ce ih proci sigurno, zato bi trebalo da reaguje sto pre i da pusti zvezdu da prvo igra u francuskoj, kako je i izvuceno, pa da se cupa na marakani. Ako se ren prvi javi uefi on ce sigurno traziti da prvo igraju u beogradu. Ovo nije vise rivalstvo ovo je borba za srpski fudbal...Mnogo bi nam znacilo da imamo dva predstavnika u ligi uefe.

boksi

pre 12 godina

Kraca analiza:

Partizan je zaista imao mnooogo srece sa Ircima jer pored toga sto je najslabija ekipa ko koeficijentu u celom zrebu...

76 Shamrock Rovers FC (IRL) 2.741

..bio je u najtezoj grupi nosilaca sto se tice nenosilaca u citavom zrebu...

42 FC Sochaux-Montbéliard (FRA) 12.735
46 Vitória SC (POR) 11.319
54 FC Alania Vladikavkaz (RUS) 8.941
60 Maccabi Tel-Aviv FC (ISR) 5.900

Sošo je jacine Rena, Vitoria slabija od Brage al puna borbenih i fizicki spremnih juzno-amerikanaca, Rusi nam nikad nisu pasali (los teren, hladno) a Makabi neugodan..Nikako ne treba podceniti Irce a pristup igri kao sa Rilom i ne boli glava...

Crvena Zvezda je od potencijalnih nosilaca imala tacno 2 protivnika za izbeci obavezno (protiv kojih jako tesko bi prosla u 2 utakmice), 2 protivnika sa kojima bi imala mogucnost prolaza ako bi igrali na nivou jucerasnje utakmice sa Venstpilsom i 2 ekipe pozeljne za igranje sto se i vidi na osnovu koeficijenta...

7 SC Braga(POR) 62.319
8 FC Schalke 04 (GER)[CW] 61.887
21 R. Standard de Liège (BEL) 32.400
23 AEK Athens FC (GRE)[CW] 30.833
35 Stade Rennais FC (FRA) 16.735
36 FK Austria Wien (AUT) 16.640

Prve dve su izrazito fizicki, tehnicki i psihicki pripremljene a treca (Standard Lijez)je puna stranaca koji mnogo trce i igraju na gol vise pa je vrlo neugodna..jaca sigurno od Genka bar 2 puta bez obzira na proslu sezonu i poredak na tabeli pa ove tri ekipe je super sto su izbegnute...
Sa AEK-om bi se moglo igrati ali i oni su puni iskustva igranja evropskih utakmica i par dobrih stranaca - moglo bi se igrati sa njima al bi bilo cupavo... Poslednje 2 ekipe (Ren i Austrija)su potaman za igranje i uopste nije lose sto je Ren izvucen..Austrija bi bila jos pozeljniji rival al poklonu se u zube ne gleda :-)) Mislim da je ovako jedna lepa uvertira i protivnik po meri pre (nadamo se) grupne faze gde ce biti i jacih rivala od Rena pa se treba uvezbati..

Alex

pre 12 godina

Mislim da su neki navijači Zveda malo poleteli, samo zato što Ren nema atraktivno ime. Po meni je Ren jači i od Standarda i Brage koju smo mogli da dobijemo. Objektivno, individualno, Zvezda ima SLABIJI tim od Rena (pogledajte neke igrače i videćete da bi većina bila bolja alternativa našim igračima, da su u Zvezdi), ali ne igraju pare, nego srce, puna Marakana, i zato se nadam da imamo šanse.

oliver k.

pre 12 godina

ova ekipa moze mnogo u ligi evrope,bio sam na stadionu protiv genka i zaista smo bili za klasu bolji od ekipe koja je u pripremnoj utakmici dobila lion 3:1. Partizan je napravio dobru ekipu steta sto nisu ostali Tejgo,Kleo,Petrovic,Savic i sto nismo doveli Miroslava Radovica iz Legije i Mrdju i Miljana Mrdakovica sa Kipra jer njih dvojica mogu odlicno da igraju krilne napadace. Sa takvim timom smo mogli ozbiljno da pariramo i u ligi sampiona. Uprava ima lovu za teko nesto ali najbitnije im je ipak da strpaju u svoju guzicu kao i ceo fudbalski savez Srbije. Steta ali to je nas fudbal,nazalost. Idemo dalje preko Samroka do lige evrope a onda...ko zna....mozda i do polufinala....Partizaneeeeee VOLI TE SABAC

SerbIN

pre 12 godina

Zašto da domaćinstva budu zamenjena? Neka se jedna od utakmica pomeri za jedan dan i eto rešenja. Pa ne igraju Zvezda i Partizan na istom stadionu.

stefan

pre 12 godina

ren je na listi 111 sa koeficijentom 16 735
partiza 114 sa koeficijentom 15 850
zveda 165 sa koeficijentom 9 350

a sto se tice iraca nemam pojma gde su :D

bata djosa

pre 12 godina

svemirska ravnoteza na delu. nakon onakvog bezveze ispadanja od genka logicno je bilo da nas uke**a sa zrebom.
e pa uzdravlje! ove mozemo da peglamo.

Niksicko Pivo

pre 12 godina

E ovo je Ren, nema sad nece mi ga igrati ovaj, nece onaj. Stavi Roberte Lee Adija i Vilotu, Mijailovic je borben i sve to, ali ponijece ga u duelu oni crnci kao i Cosica. Nista bez Vilota Adi i naravno Mazenga u spicu.

Žile

pre 12 godina

Partizan lagano, a i ako sam Zvezdaš, mislim da ćemo teško proći Ren. Najvažnija je prva utakmica u Francuskoj. Ako tamo ostvarimo povoljan rezultat, u Beogradu sam siguran da ćemo proći. Pomozi BOŽE!

Zipo

pre 12 godina

Ren mozda ima 3x skuplji tim ali mi imamo najboljeg trenera u Evropi. Au kako bi bilo ekstra da konacno oba tima udju u LE pa da malo spustimo tenzije izmedju 2 kluba. Partizan ima zicer,a ako nesto Zvezdu moze da ukopa to je sto ima mnogo zutih kartona, osecam da cemo revans igrati bez pola prvog tima.

Stanko

pre 12 godina

Šamrok na transfermarketu vredi 2 miliona, ima manju vrednost od SVIH ekipa naše lige, najjeftiniji Sevojno vredi 4,6 mil. Naravno da brojke ne igraju, ali mislim da je to objektivno snaga Partizanovog protivnika. Mislim da je ovo ubedljivo najslabija ekipa koja je ostala u kvalifikacijama Mislim da je i Ventspils mnoogo jači. Ako ne nakantate ove, stvarno ste bruka.

vlada

pre 12 godina

Zasto bi se menjala domacinstva?
Pa CZ je, bar po svojim navijacima, od juce ponovo evropska fudbalska velesila koja se poigravala sa jednim prejakim predstavnikom velesile Letonije.
I ovim Francuzima ce da da barem 5 komada u prvoj utakmici tako da revans nece ni biti toliko bitan, pa ni mesto odigravanja istog.

Ko visoko leti, nisko pada.

PEX

pre 12 godina

Poslenja sansa upravi da se ,,otvori,, i izvadi sezonu!Mnogo srece, koju uprava nije zasluzila a STANOJE sa ovim timom vise nije ni mogao!Zvezdi gadno, neatraktivan a jak protivnik , male sanse!

ProfesorB

pre 12 godina

Partizan nas je i prosle i ove godine nazalost uverio da za LŠ treba još mnogo da napredujemo. Dakle za nas fudbal LE je realnost. Partizan bi MORAO tamo bez problema, Zvezda - biće tesko, ozbiljni su francuzi, ali na muci se poznaju junaci, samo hrabro i borbeno... I ako Bog da malo sreće da gledamo oba kluba jesenas u evropi. E to bi bila prava stvar za nas fudbal... I, za kraj da napomenem ako mene pitate, ne treba dirati trenere, mislim da nas fudbal i sa Robijem i sa Stanojevićem može samo da dobije jer imaju neku vrstu autentičnosti i stila za razliku od ostalih... SAMO NAPRED I PUNO SRECE I PARTIZANU I ZVEZDI, DA SE DIGNE NJIHOV EVROPSKI KVALITET PA DA SE OPET TAKMICE MEDJUSOBNO ZA TO KO JE BOLJI, A NE DA NAM KAO SADA DERBI SLUZI DA UTVRDIMO KO JE GORI...
ja toliko...

kily81

pre 12 godina

Odlicno! Partizan lagano prolazi, a moja Zvezda - bice tesko ali bolje sa Renom, nego sa Salkeom i Bragom! Ajmo srpski klubovi, imamo priliku da prvi put 2 nase ekipe igraju u grupnoj fazi LE!

GROBARI HERCEG NOVI

pre 12 godina

Umjesto sa Realom, M.U. Interom, itd.. mi cemo igrati sa nekim Šamrokom, Norcepingom i ostalim glupim ekipama. E Djuricu NULO od covjeka. Katastrofa.

Raća iz Blekburna (preko Autokomande)

pre 12 godina

Pogleda i nas dobri Gospod! Kako smo se nadali, dobro smo se udali! Sada samo da ne potcenimo Irce i da Stanoje ne ubaci oporavljenog Lazevskog umesto Volkova, pa da budemo „atomski probojni“ i po levom boku (na desnoj strani nam ne gine osovina Miljković–Šćepović, to je jasno).

dobro je.....

pre 12 godina

Partizan konacno imao srece a bio je i red posle one nepravde sa Genkom...crno-beli prolaze uz obe pobede...

Crvena zvezda...jeste da Ren dolazi iz francuske lige ali ako vec zvezdasi misle da su mogli da se prosetaju lagano kroz kf. za LS eto im sad Ren pa neka ga izbace ako su stvarno jaki...

FK Leotar

pre 12 godina

Odlican zrijeb za partizan, sigurno prolaze uy dvije lagane pobijede.

Crvena zvezda ima sanse ali tesko ce do prolaza ako se ne zamjene domacinstva pa se revans ne odigra u beogradu. Dobro bi bilo kad bi se zvezda i partizan nekako dogovorili da partizan igra revans u irskoj a da zvezda ostane revans u beogradu.

Mare

pre 12 godina

Braćo Delije, Ren je ozbiljna ekipa i ne bih ja tako olako davao komentare da smo extra prošli na žrebu. Jesmo, ako gledamo da smo mogli da dobijemo Totenhem, Sevilju, Atletiko.. Ren je dobra ekipa, i individualno su sigurno JAČI od nas, na skoro svakoj poziciji imaju kvalitetnog igrača, i da ste neki posmatrači iz inostranstva, a ne navijači Zvezde, rekli bi da je Ren bliži prolazu. Mi sada imamo Robija, odličnu igru, za koju se pokazalo protiv Ventspilsa u gostima da ipak ima leka nekada, i imamo punu Marakanu, što nema ni jedna ekipa na svetu. Zato imamo pravo da budemo optimisti, ali Ren je objektivno jači, bar na papiru.

runner

pre 12 godina

Što se Partizana tiče, mislim da protivnik nije težak i realno se može proći u grupnu fazu LE, naravno, ukoliko mu se ne poklone pobede kao Genku. Jedini problem je što Irci nisu atraktivan tim pa ne verujem da će privuče mnogo gledalaca na stadion, doduše sve će zavisiti od rezultata prve utakmice, ukoliko se ista bude igrala u Dablinu. Ali ne može i jare i pare.
Što se pak Zvezde tiče, ona je na žrebanju prošla mnogo gore, jer je, po mom skromnom mišljenju, i francuski drugoligaši jači od naših vrhunskih timova. Ren je stvarno ozbiljna prepreka i ukoliko Zvezda uspe da prođe treba joj stvarno čestitati i skinuti kapu. Ko zna, lopta je okrugla?
Srećno Beograđani!!!

Shone

pre 12 godina

Prema transfermarketu,Semrok vredi oko 2 100 000 evra(Ventspils po istom izvoru 3 200 000)a Ren 82 000 000 evra.Bice Zvezdi veoma tesko Ren je ozbiljna ekipa i apsolutni favorit,Partizanov protivnik u rangu Skendije,jeste da su bili povlasceni ali su izvukli realno najslabiji tim u ovoj fazi.

HlaoRu

pre 12 godina

Navijam za Partizan, ali zelim svim srcem da oba nasa kluba prodju i da imamo dva predstavnika u LE! Srbija uvek mora biti iznad svih klupskih podela!

Delija banovo brdo

pre 12 godina

Prvo u naslovu nije Zvezda Ren nego Zvezda gostuje prvu utakmicu. Nije lose .Mogloje i gore dasmo izvukli Bragu ili Salke a moglo je i bolje Austrija Bec.Sto se tice Partizana miljenici srece

boša

pre 12 godina

Povoljan ždreb za Partizan. Irski fudbal je u silaznoj putanji, a ekipa Šemroka uopšte ne iskače iz takve bledunjave imaginacije. Mislim da Partizan ima kvalitet da sve reši već u prvoj utakmici.

komsija pera

pre 12 godina

Zvezda nema nikakav kvalitet, pa ljudi ko je taj Kadu, Mijailovic, Mijic, Dimitrijevic, Reljic, Mezenga, Borha ko su ti igraci? Odakle su oni? Koliko vrede? Zvezdin najbolji igrac u prethodne tri sezone je prodat za 800.000 Tuluzu! A tri godine su ga prodavali. Uporedite to sa recimo Savicem (12 mil), Petrovicem (3 mil), Fejsom (2,5 mil), Kleom (4 mil), Tosicem (7 mil), Ljajicem (6,8 mil), Joveticem (8 mil), itd.. Partizan je ozbiljan evropski klub i to pokazuje nekoliko godina unazad, Zvezda mu nije ni blizu..

veteran

pre 12 godina

Mislim da je ZVEZDA dobila protivnika gde su sanse za prolaz 50-50%. Moglo je biti gore da smo dobili SALKE ili BRAGU.
ZVEZDA JE ZIVOT ...

crobeli delija

pre 12 godina

da smo pravi ljudi (kao sto nismo) sad bismo trebali da se radujemo vise nego verovatno prolasku partizana u LE i svi zajedno podrzimo CZ da prodje Ren.

Ali ne, mi cemo radije korististiti visoku tehnologiju za niske komentare.

NOWITZKI_CT

pre 12 godina

Rutinski prolaz, ali i jedna od simpaticnijih stranih ekipa,bar za mene. Prosle godine igrali sa Juveom,ove bili ne bas lagan zadatak Kopenhagenu,ali ako cemo od njih da strijepimo-mozemo odma katanac na klub. Idemo dalje !

alek-pfc

pre 12 godina

E sad Stanoje mozes da igras i sa pulenima Scepom i nikad otkrivenim talentom Babovicem! Jer ovo ako ne prodjes pakovanje ne gine,naravno i puleni idu s tobom! Zvezda bas i nije imala srece,ovaj je slabiji samo od Salke 04 i Brage ali sanse postoje oko 60%.

ser Ferguson

pre 12 godina

Hoćemo li prestati da navijamo za Zvezdu tako što mrzimo i pljujemo Partizan i obratno?! Ne mogu da verujem da "vatrenim navijačima" oba kluba nije jasno da ako oba kluba naprave dobar rezultat u Evropi i onaj drugi ima koristi?! Zato oba kluba da prođu u Ligu Evrope a mi da počnemo da navijamo a ne da mrzimo!!!!!

Arsenal

pre 12 godina

Dobro je! Delija sam i zadovoljan sam zrebom. Gledao sam uzivo samo sam se molio ne Sevilju i Totenhem. Partizan je dobio lakog rivala, moze da se desi da imamo 2 predstavnika sto bi bilo sjajno. Pozdrav!

metall

pre 12 godina

Partizan - vise srece nego pameti!
Zvezda - nije Salke, ali nije ni Austria. Tradicija nije na strani Zvezde, jedina nada je revans pred 55 hiljada navijaca i relativno povoljan prvi mec.

kladionicar

pre 12 godina

Dobili su najlakseg protivnika...Napokon malo srece da pogleda i nase klubove...Lagano prolazi Partizan,u gostima 0-1,moguce 0-2...A u Beogradu 3-0 ; 4-0 ...Ne verujem da ce primiti gol u ovom dvomecu od dosta slabijeg protivnika

Skaixo

pre 12 godina

Partizanov protivnik je kao lagan a zvezdin kao tezak. Vise mi se svidja kao tezak protivnik. Bice ozbiljnije pripreme.

realno, ako ne mogu da se pobede ren i samrok, onda vozdra.

Bojan

pre 12 godina

@miloš, John - http://www1.vukajlija.com/var/products/posters/201108/205793/zato-sto-smarate.jpg?1312530348 zna se ko vozi traktor, a ko otvara kapiju....

mico_pg_cg

pre 12 godina

srecni partizan opet izvukao prslog protivnika,ako njih ne prodju bolje da vise ne igraju fudbal.a zvezda opet teskog protivnika u zadnjoj rundi francuski ren,nema potrebe ni pricati o njemu,jaka ekipa iz jake lige....srecno crveno bijeli i bice opet puna marakana...

lezdra

pre 12 godina

Delije, ako vam je za utehu, eto mene je, kao dugogodišnjeg navijača crno-belih, "strašno stid" što smo umesto Brage ili šalkea izvukli tamo neki Šemrok Rovers. Dođe mi da molim UEFU da nam promeni protivnika.

DM

pre 12 godina

Treba uci bez respekta u oba meca sa Renom,jedino tako moze da se ostvari dobar rezultat... To su sve osrednji evropski klubovi,slobodno mogu reci tipa Genka...Srecno!

uxyzapenje

pre 12 godina

znaci znaci... bez reci... izvukli se da je Palermo ispao za 1 gol, da je Makabi Haifa igrala 1:1 sa Mariborom, a da je ostalo 1:0 Makabi bi otisao u LE, i budu 38. nosioc i onda izvuku najvece amatere koji postoje tamo sa najslabijim koeficijentom znaci sta reci...

nemanja

pre 12 godina

Navijaci partizana oni pravi veruju u ovaj klub, a babe koje ga pjluju prvenstveno igrace koje su dali sve od sebe nek se stide...Treba pitati djurica sta je doveo a ne zvizdati igracima jer bolje nisu mogli bre ljudi..Sto se tice uefe zvezda 50posto prolazi, partizan 85 posto bilo bi iznenadjenje da ne prodje .toliko

grobar

pre 12 godina

Ljudi nemojte me zasmejavati...Ren vredi 82 miliona €…aha...Partizan je izvukao lakog proticnika a Zvezda je super prosla s'obzirom koga ste mogli da izvucete.Da se ne lazemo imate jednake sanse da prodjete,to je srpski inat!I voleo bih da se ove godine pridruzite Partizanu u grupnoj fazi. Srbija iznad svega!!!

Dogodine u Kninu

pre 12 godina

Dok god Đura,Grubor i kompanija bar jednu godinu se ne odreknu svih primanja i odrade bar jednu sezonu volonterski, da i oni nešto daju Partizanu, a ne da od 25 miliona koje su samo dobili od prodaje a ulože manje od 4 miliona na "pojačanje " , i da im jedini izvor prihoda bude prodaja igrača, pa dokle ide-ide, kad bude stalo, razbežaće sa punih džepova. Pa Dinamo Zagreb ima tim vredan 46,1 milion evra ove sezone, a grad ni evro im nije dao, kako to?? I sad treba da budem valjda srećan što smo dobili neke slepce iz Irske i kako igramo u ligi evrope, a igramo samo da učestvujemo i da se nedamo možda nekom remiju kod kuće u zadnjem kolu. I da možda nekom uvalimo Miljkovića i Šćepovića, jer zaboga kako da igraju Aksentijević,Marković,Ninković četri-pet sezona u Partizanu, od čega bi onda živeli Djura i kompanija, jer ko da traži sponzore i neke druge izvore prihoda,a za funkcionisanje kluba treba 15 miliona evra godišnje.

Balkanjeros

pre 12 godina

Bude to kao lani,2 srbijanska kluba u LE a 1 hrvatski u LŠ.Partizanu i Zvezdi je ovo prilika da se nakupe bodova a Dinamu je ovo prilika da se nakupi novaca.Pozz i sretno svima sa Balkana.

Rale P.F.C.

pre 12 godina

Extra, konačno i nas da malo pogleda sreća u žrebu! Ovo nam je trebalo da podigne ekipu posle onakve utakmice sa Genkom. Sad može i Šćepović možda i da ubode gol protiv Iraca.
Prolazimo sigurno, imamo mi dobru ekipu samo nije baš uigrana a ovakav protivnik je baš dobro došao.
Naravno da se mora ozbiljno pristupiti obema utakmicama ali bar u to ne sumnjam, to je Stanojević sa svojim saradnicima uvek odlično odradio a i igrači su nešto naučili iz svojih gluposti koje su činili u ove dve, tri utakmice i valjda su se istrošili sa glupostima i krajnje je vreme da se dozovu pameti, što će i učiniti!
A za komšije, pa posle vaših 7:0 vi ste favoriti protiv svake ekipe, sad će vam biti dosta i 6 golova, srećno, trebaće vam! ;)

zidane

pre 12 godina

Partizan će lako, ovi su sasvim prosečna ekipa.
Međutim, Zvezda će teško preskočiti ove Francuze. Ovi jadni Letonci (Ventspils) nisu nikakvo merilo, čim njima ovakva Zvezda može da
smesti 7 golova, a i vidi se da ljudi nemaju blage veze.
(Iskušenje, 5. avgust 2011 14:37) ta vasa prosecna ekipa(2 miliona) ima jeftiniji tim nego letonci(3.5 miliona) a skendija vredi 1.5 milion.pa onda neka vas mocni partizan da prosecnoj ekipi 7 komada

Bronko

pre 12 godina

PFC i CZ ne moraju da menjaju domacinstva, odnosno oba tima mogu da igraju revans kod kuce, s tim da Zvezda svoju utakmicu (kao tim sa slabijim koeficijentom) mora da pomeri za utorak i da ga pocne do 18:00 casova (zbog lige sampiona)!

milos

pre 12 godina

Ren je ekipa sa dosta vecim budzetom nego zvezda, vrednost tima Rena se procenjuje na oko 80 miliona evra. Zvezda i partizan se procenjuju na oko 25 miliona.

Ne mora da znaci da ce to biti presudno i da zvezda ne moze da dobije ren ali ren je po meni veliki favorit

Partizanovog protivnika nema smisla komentarisati

Nenad

pre 12 godina

Uz Šalke (koji je imao očajnu sezonu btw), Ren je najteži protivnik! Moj omiljen tim iz Francuske za kladjenje,svake godine prodaju 1-2 najbolja igrača , i nekoliko godina su već u prvih 5, 6 na kraju sezone. Još kad se doda da Zvezdi nikad nisu odgovarale francuske ekipe....teško, teško. Nadao sam se Standardu...

Iskušenje

pre 12 godina

Partizan će lako, ovi su sasvim prosečna ekipa.
Međutim, Zvezda će teško preskočiti ove Francuze. Ovi jadni Letonci (Ventspils) nisu nikakvo merilo, čim njima ovakva Zvezda može da
smesti 7 golova, a i vidi se da ljudi nemaju blage veze.

Ko je rekao Ril, Pjunik, Skendija?

pre 12 godina

Grobari eto vama prolaza u LE posto u skladu sa svim prethodnim iskustvima vi samo takve ekipe i mozete da pobedite...

realno

pre 12 godina

ok znaci - partizanu konacno malo srece ... vec su vidjeni u grupi a u suprotnom raspad kluba. zvezda dobila solidnog protivnika iz jakog prvenstva ali moglo je i gore... ipak imacemo 2 kluba u ligi evrope pa malo da zazivimo...

Tole Stara Pazova

pre 12 godina

Najbolji su mi ovi komentari tipa "hajde da se dogovorimo ko ce kad da igra u Beogradu, a kad na strani", "mozda bolje da pustimo Zvezdu da prvu gostuje", "Partizan kao nosilac bira" i slicne ortodoksne gluposti!!! Ko vas pita???

Zasto pisete kad ne znate?????

Ren ima stostruko veci koeficijent od Partizana, i dok god je Ren Zvezdin rival, Partizan se ne pita bas ni o cemu!!! Biraju Francuzi, ostala tri kluba se prilagodjavaju njihovom izboru, svidjalo se to vama ili ne!!!

aaaaa

pre 12 godina

Ako Partizan ne prodje ovo irsko pleme i ako Zvezda ne pobedi ove sa divljeg zapada,definitivno od naseg fudbala dizem ruke za sva vremena...

p.s. zamena domacinstava?hoce li sad lukic da prica o neregularnosti?
Nadam se da sad vidite koliki je demagog i koliko prica gluposti...
Aaa ne ne,taman posla da progledate ocima,ipak je lepse ziveti u iluziji da je ceo svet protiv Zvezde!

ajde sad bez trunke srama dajte minuse,al ovo je istina !!!

napred zvezdo

pre 12 godina

Zvezda je dobila sredinu izmedju Salkea i Austrije,dakle medium protivnika dok je Partizan dobio tzv very easy rivala.Dobro je sto smo izbegli Salke i Bragu ali vise sam prizeljkivao Standard jer gledajuci one seprtlje iz Genka pozeleo sam Belgijance,jos kad se uzme u obzir da je smesni Genk tukao skoro Standard sa igracem manje...AEK bi bilo previse jer su najslabiji a mi nemamo toliko srece.Francuzi su inace dosta tehnicki jaki,igraju odlican fudbal a prosle sezone su imali dva tima u polufinalu LS,dakle oprez!Ren je blagi favorit ali ako nam se vrati Adi a ostatak ekipe zadrzi trenutni nivo forme Ren se moze izbaciti,mozda ne ubedljivo kao Ventspils vec uz malo veci napor.Srecno i komsijama

Vlada

pre 12 godina

Grobari su imali neviđenu sreću, ali pošto je potrebno i znanje pitanje je da li će proći. Dobro je što Zvezda nije izvukla Šalke, a bio sam za AEK ili Austriju. Sve u svemu nismo prošli loše, a dobro je što je revanš na Marakani.

EA

pre 12 godina

Dobro je da nije Braga i ili Schalke..Moze se proci..Doduse tezi protivnik nego proslih godina(Apoel,Slovan,Slavia).A Partizan je 99,99% u grupnoj fazi..

mille grobar

pre 12 godina

Cini mi se da nas je sreca pogledala,doduse,nas malo vise.Ajd pa da da Bog da i jedni i drugi udjemo u grupnu fazu,kakva bi to festa bila za nas fudbal!Nepamtim kada smo zajedno bili u evropi.

Seljak veseljak

pre 12 godina

Stanoje odlazi..onda imamo sansu..Ubi nas sa pricom o svetskoj zaveri , o Scepovicu i Miljkovicu kako im verujes,a ceo stadion i ljudi kraj tv vide da su balvani..Igra ti je kukavicka,a mogli smo se prosetati do LS...napolje,odlazi.. Necu vise na stadion dok ne odes.

Atropin

pre 12 godina

Znaci ovi nasi huligani kada odu u Irsku ima sve iznutrice da im pojedu i crevca u zelju, pa kada se ponapijaju pocupace svu detelinu i zamotati pljuge! :)
Salu na stranu ako ove ne dobijemo neka svi u klubu izvrse kolektivno samoubistvo.
Zvezda je mogla mozda i bolje da prodje, ali nije bez sansi, uz malo srece u rupi, ko zna, moguce je...

nick

pre 12 godina

Grobari sigurno provaze, a sto se tice moje Zvezde imamo 70% sanse da prodjemo. Ren ne igra napadacki fudbal, tako da za promaju u odbrani ne moramo da brinemo, a napad sa Kaludjerovicem, Mzengom i Borhom bi trebalo da je sposoban za gol viska.

Dexy

pre 12 godina

Partizan izvukao najgoru ekipu koja je ostala u LE, smešni su, slabiji su i od Ventspilsa.
Zvezda je izvukla Ren koji je jaka ekipa, po meni najjača od mogućih protivnika, posle Šalkea. Na transfermarketu vrede 82 miliona, imaju nekoliko jako dobrih mladih igrača, reprezentativaca. Al na muci se poznaju junaci

svo ko jedan

pre 12 godina

E ovo će na Marakani biti spetakl. Na muci se poznaju junaci, evo i ja iz Novalje na Pagu stižem da vidim što je Robi napravio za ovu sezonu.

Nikola

pre 12 godina

To je sto je... Dobrog protivnika ima Zvezda,inace potpuno je nebitno koga smo izvukli,ako mislimo da igramo u evropu moramo da budemo spremni da pobedimo SVAKOGA i to ne samo Marakani...Zvezda treba da daje golove u GOSTIMA,moramo da dajemo golove! Ja sam prizeljkivao Salke! Ako ne mozemo da dobijemo Ren onda nema govora o evropi! Za Samrok nisam cuo... Srecno svima nama!

One night in May

pre 12 godina

Ide zima...

Neki će je prezimimo, a neki će se smrznete :)
(SparakusPFK, 5. avgust 2011 15:20)

Za poslednjih 45 godina prezimili ste 2 (i slovima: DVA) puta, preostale 43 smrzavali ste se!!! Ni ove, 46-te, nece biti drugacije!

Miki

pre 12 godina

Zvezda da prodje Ren??!! Pa kako pobogu?!? Pa vi mislite da je zvezda Barselona jer je nakantala poluamatere iz LETONIJE! Laissez, Rennes!

CaRpE DiEm

pre 12 godina

E tako, ajde sad i Zvezda i Partizan da prodju do Evrope kako znaju i umeju i ako stvarno moze da se uradi da Zvezda igra kod kuce drugu, jer posteno ima tezeg rivala..Nije da potcenjujem protivnika Partizana ali posteno ako njih ne prodjemo onda msm stvarno...Grobari JUG!!!

Urosh

pre 12 godina

Dobili smo Ren upravo. Moglo je bolje, ali i mnogo gore. S obzirom na igru od sinoc i trenera kakvog imamo mislim da je potpuno realno ocekivati da prodjemo dalje.

Rafa

pre 12 godina

Bolje od ovoga nije moglo. Em smo dobili Ren s kojim mozemo ravnopravno da igramo, em smo dobili da revans igramo na Marakani! Osetice "ljuti" Ren pakao MARAKANE! Napred Zvezdo!!!! Prolazimo i mi i Partizan!

Kol

pre 12 godina

Odlican zreb za Partizan 99% su vec u grupnoj fazi, Zvezda sa druge strane ima mnogo tezeg ali ne i nesavladivog protivnika protiv Rena ce moci da se igra i pobedi, dobro je sto je revens u Beogradu pred onakvom atmosferom (kakva je bila juce) i Zvezda prolazi dalje barem se nadam i eto nama po prvi put dva kluba istovremeno u nekom evropskom takmicenju :)!

Nole No. 1

pre 12 godina

Dobar zreb za moju Zvezdu! A komsije vec standardno dobro prolaze na zrebanju,tako da ce konacno i Srbija (nadam se) imati dva predstavnika u LE !!!

NAPRED ZVEZDO!!!!!!!

prof. Miljenko Popovic

pre 12 godina

Dobro je. Bio je red da nas sad zreb pomiluje za razliku od zreba za LS. A sto se Zvezde tice, protivnik jeste tezak pa ce se sad videti prava Zvezdina snaga. Ili su sinoc odigrali mnogo dobro ili je Ventspils mnogo ocajani.

new.york.city.boy

pre 12 godina

zvezda je dobro prosla kako je mogla a partizan odlicno.
mislim da uz malo srece mogu i jedni i drugi u LE.Zelim svu srecu sveta i zvezdi i partizanu na putu u Evropu.I trebalo bi da budemo malo slozniji i da navijamo jedni za druge u Evropi,to samo donosi bodove Srpskom fudbalu a nikome od njih ne oduzima.

vlado sahin

pre 12 godina

zvezda igra prvu utakmicu u gostima ..moglo je doci i gore ,mislim da je protivnik po meri i ako njih prodjemo onda mozemo biti ponosni ..

pozz

Милош Брчко

pre 12 godina

Црвена Звезда и Партизан су имали доста среће у овом жребу и треба очекивати лаган пласман у Лигу Европе обе екипе! Фаворити смо у оба дуела!!! Србијо, буди поносна на младе момке који те представљају!!!

bice to lepa jesen...

pre 12 godina

Realno stvari izgledaju ovako: Partizan je zaista dobio najlakseg moguceg protivnika u 4.kolu.Mada je dosta kvalitetniji od vecine ekipa nenosilaca (izuzev CZ naravno :).Drage komsije imaju priliku da ukoliko su izvukli pouke iz duela sa ''penaldzijama'' svojim navijacima prirede goleadu poput one zvezdine od sinoc i tako odrade jaci trening pred LE jer semrok je za tri klase slabiji od partizana.

Zvezda je imala relativnu srecu na zrebu, ren je protivnik po meri. Da se ne opustimo zbog sedmice, a opet i da ne idemo u nemogucu misiju. To je do skora bila klasicna ''vruce hladno'' ekipa u francuskom fudbalu, digli su formu ali nisu nepremostivi. Bitno je da smo izbegli holandjane i spance jer nam holandezi ne leze ni kao rep. ni kao klubovi, a spanci igraju leprsavo i otvoreno pa ne bismo mogli da se otvorimo previse jer su ipak dosta bolji od nas.

Na marakani festa pa u LE...konacno prilika da dva srpska kluba igraju grupe.

neshapfc

pre 12 godina

Steta sto vam nije dosao neki jaci i atraktivniji protivnik da gledate malo kako se igra (pa da zapamtite nesto...). Ovako cete ispasti od osrednje ekipe Rena.

Sasa

pre 12 godina

Uf! Posle Salketa , Ren je bio najgora opcija... Nista. Ostaviti srce na terenu pa sta bude. Dobro je bar to sto uzvrat igramo na Marakani.
A komsije imaju sreceeeeeee! :)

Laki

pre 12 godina

Za sve one koji misle da je Zvezda dobro prošla na žrebu:
Ovo su sve bili mogući rivali (cifra označava vrednost svih igrača u mil. evra, poređano je po vrednosti, izvor http://www.transfermarkt.co.uk/en/):
Šalke 129.8, Ren 82.8, Standard 62.3, Braga 57.8, Zvezda 25.2, Austria 19.3, AEK 11.2

Mare

pre 12 godina

Nije lose, moglo je i gore (za Zvezdu). Ren je bio 6. u francuskoj. Imao je gol razliku +3 na kraju. Najmanje golova su primili, ali su malo i dali, na nivou ekipa koje su ispale. Dakle, tvrdi su, bice malo golova. Verujem da imamo sansu.

CCCC

pre 12 godina

Partizan je dobio najlakseg protivnika i sigurno ce proci tako da cemo imati SIGURNO jedan tim u LE.Sto se tice zvezde nadam se da ce proci nije Ren nimalo navan.Voleo bih da vidim oba tima u LE.

sss

pre 12 godina

Ok izvukli smo Ren,nema veze... Sve sto treba je da udju mirno u mec i nece biti problema,pokusati dati gol u gostima,pa onda na Marakani da ih sasecemo...Napred Zvezdo

Aleksandar

pre 12 godina

Ja licno mislim da Zvezda nema velike sanse da prodje dalje ren je jako dobra ekipa u gostima jako tvrdi neprimaju golove a kod kuce sve redom kidaju tako da to je realnost a sto se tice Partizana oni bi trebali ovo da prodju bez nekih velikih problema ako budu igrali kao protiv Genka nema sta Shamrok da trazi tu :D

zidane

pre 12 godina

Partizan - Ril 8:0

Opet ispred svih :)
(Spartan, 5. avgust 2011 14:54) hahahaha taj ril vredi ceo tim 250 000 evra.hhaha ribari neki.e boze kako imate srece.uvek dobijete neke poluametere.ventspils vise vredi i od skendije i od shamrocka.igrao je ligu evrope prosle godine

HQ

pre 12 godina

moglo je i bolje i gore ali ako mislimo da igramo evropu moramo da pokusamo da izbacimo ren.. sto se tice grobara uvek kukaju kako nemaju srece a to je SD sa najvise srece na celom svetu..

zvezdas

pre 12 godina

Steta za Zvezdu. Ren je prejak. Vec u prvom mecu napravice 2/3 gola razlike i to je to. Da je bar prvi mec u BG pa da klub nesto i zaradi. Zvezda moze da pokusa varijantu 4>4>1 sa dva zadnja vezna i Lazovicem i Dimitrijevicem kao prednjim, Evavdro kao poluspic i Borha kao spic. Bar da se ne obrukamo. Steta jos jednom. Grobaro prolaze lagano. Izvukli su bas bezvezan tim.

Stoka17

pre 12 godina

Shamrok je realno jedan od 3 najlosija tima koja je Partizan mogao dobiti, tako da ne bi trebao imati problema.

Za sve one koji misle da bi igrao protiv Maccabija da su prosli Genka, to naravno nije tako, jer bi bili nositelji i dobili nekog poput Malmea, Apoela, Sturma...

Od sinoc sam se nadao da ce Zvezda igrati protiv Austrije zbog toga sto su losi i zbog toga sto bi tamo imali vise navijaca od domacina. :) Ovako Francuzi, nezgodni i neatraktivni, ali i prolazni.

Zlatko

pre 12 godina

Partizan ispada od Šemroka, Zvezda ima veće šanse protiv Rena.
(Ivica, 5. avgust 2011 14:05)

Smešan si. Još kad su objavljene grupe potencijalnih rivala komšijama sam poželeo Šamrok, a nama Austriju ili da izbegnemo Šalke i Bragu. Što se tiče klubova irski klubovi su uvek dobro došli, a što se tiče reprezentacije uvek su dobri za izbeći. Njima fudbal nije na prvom mestu. Njihova liga se igra petkom, dok su subota i nedelja rezervisane za nacionalni sport harling. Kombinacija fudbala, hokeja na travi, ragbija. Evo link, pa koga zanima da bolje upozna pravila tog sporta. http://en.wikipedia.org/wiki/Hurling Ja kad sam bio tamo nisam se trudio da bolje upoznam ovu igru, ali oprema za taj sport može da se nađe u svakoj sportskoj radnji, čak i po radnjama koje ne prodaju sportsku opremu. Dakle, čast svakome, ali mislim da komšije ovo lagano prolaze.
Što se tiče nas... Nisam siguran, ali mislim da se u skoro vreme desilo da u istom gradu dva tima domaćina igraju u isto vreme ili u isti dan igraju utakmice. Ako to jeste nema problema. Ako jedni budu mogli da igraju u četvrtak a jedni u utorak, ili jedni u 19h drugi u 21h onda opet nema problema. Ako pak neko bude morao da menja domaćinstvo, mislim da se tu niko ne pita, već da komšije kao šampioni naše zemlje ostaju onako kako su izvučeni parovi, a da mi menjamo. Sve u svemu, Ren je protivnik koji može da se prođe. Dovoljan da ga shvatimo ozbiljno i pružimo maksimum. Ako budemo menjali domaćinstvo, mislim da je ako dotle upemo doći, dva razlike sasvim dovoljno za revanš u Francuskoj.

kladionicar

pre 12 godina

Crvena zvezda vs Ren 2-1 ili 3-1

Ren vs Crvena zvzeda 1-1 ili 0-0

Ne verujem da ce Srbende izgubiti od Rena u dvomecu,ali ocekujem tvrde meceve i mozda gol ili dva da primimo...Ipak to im nece biti dovoljno... NAPRED ZVEZDA ALEEEE

neko sa strane.......

pre 12 godina

http://www.ligue1.com/ligue1/classement#sai=59&journee1=1&journee2=38&cat=Gen


1991-2011...
Uporedite dragi "nosioci"...:P

50:50

pre 12 godina

Zvezda mogla i lakseg, ali i tezeg protivnika. Ako odigraju dobro u gostima i ne izgube, mogu da ih prodju. Partizan dobio jedinog iz grupe koga, objektivno, moze da eliminise. Njima je bitniji revans, jer tu pre mogu da podbace. I jedni i drugi sanse oko pola pola. Znaci, prolazi jedan dalje, najverovatnije.

Srdjan

pre 12 godina

Ako Micko i Vilotic budu igrali stopere ubicemo ih!
A ako bude igrao Cosic,e onda vec nisam siguran u prolaz dalje.
Sve u svemu ja sam zadovoljan,isto bi se trebali i vi osecati ,i samo da tamo damo gol i odigramo nereseno,pa onda da ih unistimo na Marakani!
Nakon jucerasnje utakmice ne mogu a da ne budem optimista pred ovaj mec ,zato sto Ren jos od nove godine igra katastrofalno,pre nove godine su bili prvi na tabeli,a onda su potonuli!A cujem da ce prodati Yann M'Vila-u ,sto ce biti jos jedna olaksavajuca okolnost po nas.
NAPRED ZVEZDO! :)

zvonko

pre 12 godina

Ovaj žreb je pokazao da Partizan koliko nema znanja toliko ima sreće pri žrebu. Kad smo kod sreće igrači neka na treningu vežbaju malo i sreću. Ne samo taktiku i tehniku.

Ridah_PFC

pre 12 godina

(Jelke, 5. avgust 2011 16:32)

Alo bre...vidi se da ti logika nije jača strana. Šamrok Rovers tim vredi čitavih 2 miliona evra, dok Ren vredi 83 miliona. I ti ćeš meni da kažeš da će Partizanu biti teže za prolaz?????????

Realko

pre 12 godina

Joj jeste dosadni sa tim ciframa ko koliko ima miliona... ne gleda se po tom jacina kluba nego po rezultatima... imaju te milione samo sto igraju u Francuskoj. Pa koliko Turci imaju miliona i u fudbalu i u kosarci pa veze nemaju nigde... REN JE JEDNA OD NAJSLABIJIH EKIPA IZ GORNJEG DELA ZREBA I TACKA!

Sinisa

pre 12 godina

Mislim da partizan nema sta da trazi protiv iraca,bolje neka sacekaju sledecu sezonu da se dobro pripreme,a ZVEZDA ce ih ove sezone zameniti.NEKA ODMARAJU

mr bin

pre 12 godina

msm da partizan lako moze da dobije samo da se ne opusta, zvezda je dobila malo tezeg protivnika ali ja idalje smatram da zvezda moze da napravi iznendjenje samo da odrigra kao juce,mozda je juce bio lagan protivnik ali 7:0 msm da ce Robi znati sta radi!!!

novajlija

pre 12 godina

odlicno kako je moglo da bude,partizan prolazi obavezno,i zvezda bi trebala...........kako stojimo sa koeficijentom trenutno...koliko se dobija za pobedu u ligi evrope,i koliki nam je bio prosle godine,ko zna molim da odgovori...

gonzales

pre 12 godina

Nije mi jasno kako je to Partizan povlašćen kada je sve utakmice u Evropi do sada izgubio?. Zvezda ima bolji skor a nije povlašćena. Bez obzira na sve Zvezda čeka proleće u Evropi. Do duple titule bez poraza.

Nikola

pre 12 godina

A na osnovu cega ce se odrediti ko ce igrati 1. kod kuce i kada ce se to znati??
(KuuN, 5. avgust 2011 14:38)

Pa izvlace se loptice iz dva sesira i stavljaju se u treci. Koja se loptica prva izvuce iz treceg sesira taj je domacin u prom mecu. I zvezda i partizan igraju prvu u goste a drugu kod kuce.

Небојша

pre 12 godina

Жреб је чудо. Бољи српски тим ће испасти а онај лошији ће проћи.
Све у свему - није лоше, мада је могло даљеко боље. Имаћемо бар један тим у Лиги Европе.

braci

pre 12 godina

Ren protivnik po meri, ako uzmemo u obzir koje sve mogao da nam padne. Uz malo sreće možemo da ih prođemo. Pozdrav za sve delije

vlasta

pre 12 godina

Da li ce Zvezda morati da menja domacinstvo posto ne verujem da ce UEFA dozvoliti dva meca viskog rizika u isto vreme prakticno na istom mestu!? Zna li mozda neko sta ce biti po pitanju ovoga?

mizzuno

pre 12 godina

neznam zasto bi se mi trebali bojati tog rena, pa oni su ipak sestoplasirana ekipa francuskog prvenstva a mi ipak najkvalitetniji tim u srbiji.

Jelke

pre 12 godina

prezadovoljan sam zrebom s obzirom na to kakve su mnogo jace ekipe mogli da dobiju i zvezda i partizan, i svi ostali koji vole oba nasa tima treba da budu prezadovoljni, na prvi pogled i semrok i ren izgledaju lako za prolazak dalje, ali ni te "lake" klubove ne treba potcenjivati, i oni su kao i nasi na jedan korak od LE, i igrace svom snagom i voljom, tako da bice veoma gusto u sva 4 meca. Zvezda je juce brilijantno igrala, prosto nisam mogao da verujem da je to ona, s obzirom na to kako je igrala u domacem prvenstvu, ne pricam o rezultatu nego o kvalitetu igre, i stvarno jeste zasluzila da prodje dalje, samo da ponovi jucerasnju partiju u oba meca, naravno uvek moze bolje, i mislim da nece biti nikakvih problema. A sto se tice partizana, iako je bio bolji od genka u beogradu, mora jos mnogo da poradi na kvalitetu igre da bi moglo da se kaze da moze da parira semroku, jer sa onakvom igrom u beogradu, mislim da nema nikakve sanse. Srecno obema ekipama, bilo bi prelepo gledati ih zajedno u jednom evropskom takmicenju posle toliko godina :)

Realko

pre 12 godina

Zvezda je imala vise srece sa zrebom vec Partizan. Pa postoje samo 2-3 kluba koja su slabija od Rena iz gornjeg dela... a Semrok je bolji skoro od pola klubova iz donjeg dela...

Žaki

pre 12 godina

Zvezda nema šta da brine; konačno imamo ljude koji se stvore niotkud,... koji daju golove, što nismo imali još od Darka Pančeva (pa nešto manje Žigića i Pantelića)- međutim nešto škripi u odbrani?! To nam je slabija stavka i urgentno se nešto tu mora učiniti. Letonci, koji su ruku na srce dve klase ispod Zvezde i Partizana, prolazili su kao kroz sir u nekoliko navrata...a to je nedopustivo. Ako Zvezda to popravi (dovoljno je da kopira defanzivu Mančestera) mislim da može da puca na prvih pet mesta evro lige.

glupost

pre 12 godina

Jos jedna glupost ove glupe organizacije! Partizan kao nosilac treba da igra revans kuci tj. da ima prednost domaceg terena a Zvezda da gostuje u revansu jer koliko znam da ne mogu u istom gradu u isti dan biti dve evropske utakmice i zato nemaju sta da se dogovaraju! 18. avgusta Partizan gostuje Zvezda domacin po pravilima!

Iskušenje

pre 12 godina

Partizan će lako, ovi su sasvim prosečna ekipa.
Međutim, Zvezda će teško preskočiti ove Francuze. Ovi jadni Letonci (Ventspils) nisu nikakvo merilo, čim njima ovakva Zvezda može da
smesti 7 golova, a i vidi se da ljudi nemaju blage veze.

Mna3

pre 12 godina

Bilo bi korektno kada bi se ljudi iz Partizana sami obratili UEFA-i i zamenili domaćinstvo. Tako bi Zvezdi sigurno bile povećane šanse za prolaz.
To je i u dugoročnom interesu jer nam trebaju bolji koeficijenti za naredne sezone, a ne kao ove da neki poluprofesionalni klubovi i ekipe koje nikad nisu izašle u evropu (Stouk, Odenze...da ne pominjem 6 klubova iz Ukrajine) imaju veći koeficijent zbog koeficijenta zemlje.

Isto bi valjda i iz Zvezde uradili. Valjda jednom možemo pokazati da Srbende mogu da rade u zajedničkom interesu.

Želim prolaz i jednim i drugima.

gonzales

pre 12 godina

Nije mi jasno kako je to Partizan povlašćen kada je sve utakmice u Evropi do sada izgubio?. Zvezda ima bolji skor a nije povlašćena. Bez obzira na sve Zvezda čeka proleće u Evropi. Do duple titule bez poraza.

John

pre 12 godina

Vrednost celog tima Ventspilsa na transfermarkt je 3,8 miliona a Semroka 1,9 miliona pa da vidimo vasu igru protiv tima duplo jeftinijeg od Ventspilsa.

http://www.transfermarkt.co.uk/en/shamrock-rovers/startseite/verein_3258.html

http://www.transfermarkt.co.uk/en/fk-ventspils/startseite/verein_2782.html

vlada

pre 12 godina

Zasto bi se menjala domacinstva?
Pa CZ je, bar po svojim navijacima, od juce ponovo evropska fudbalska velesila koja se poigravala sa jednim prejakim predstavnikom velesile Letonije.
I ovim Francuzima ce da da barem 5 komada u prvoj utakmici tako da revans nece ni biti toliko bitan, pa ni mesto odigravanja istog.

Ko visoko leti, nisko pada.

H2s3

pre 12 godina

Pa morala bi sreća sad da nam se osmehne, makar malo...nema je cele ove sezone u kvalifikacijama, beži od nas kao od kuge:

1. U žrebu 2. kola kvalifikacija za LŠ nemaš uopšte nekog igrački jakog protivnika, a nama onda uleti najodvratniji "politički protivnik"!
2. Sudija nam na našem stadionu svira idiotski penal (igranje kukom!) protiv tog odvratnog "političkog protivnika"!
3. U žrebu za 3. kola kvalifikacija za LŠ ti uleti najjači mogući protivnik!
4. O dvomeču protiv Genka ne znam gde da počnem a gde da završim kad je u pitanju nedostatak sreće...

40+

pre 12 godina

Сви ви
- велики "тренери" после утакмице
- сви ви који пљујете Шћепу,Едуарда,Вукића
- сви ви који кажете да смо слабо навијали
- сви ви који ни сте веровали у борбу лавова против мафије из УЕФА
- сви ви који сада говорите "знао сам да неће проћи"
- све неверне Томе
- сви анти Гробари
- сви који сада псујете Сер Станоја
- сви ви који се питате где су паре од трансфера
- сви Баријевци
- сви фејсбук навијачи
- сви ви који сте у кафићу у ЦГ навијали за генк
- сви белгијанци
- сви који су бацили карту после утакмице
- сви који су звиждали на крају
- сви који нису остали да скандирају на крају утакмице
- сви новинари који ће сутра писати срамне наслове
- сви који сте играли на генк у кладионици
- сви ви који нисте до последњег звиждука веровали
- сви ви "навијачи из фотеље"
- сви који кажете да је Лига Европе сра*е
- сви ви који нисте веровали да ће Стојке да одбрани пенал
- сви ви који се радујете туђем несупеху
- сви ви који нисте псовали судију
- сви ви који нисте рекли да ће бити 3:0 за шампионе
- сви ви који кажете да нећемо узети титулу
- сви ви који кажете да ће нас цигани разбити у дербију
- сви ви који на форуму телевизије б92 вређате оних 11 лавова
- сви ви који кажете да је прелазни рок био катастрофа
- сви ви који се сећате фљармутарија
- сви ви који псујете власника Зекстре
- сви ви који нисте видели лопту Лазара Марковића у голу

и још многи други...

Сви ви можете само да будете љубоморни на моју љубав према клубу и моју веру у Партизан. Гробари с тобом све до победе...
(Бурке Притисак, 4. avgust 2011 00:26)

Sve si im lepo objasnio sine. Sada hladne glave napad na nove pobede i nove titule.

Seljak veseljak

pre 12 godina

Stanoje odlazi..onda imamo sansu..Ubi nas sa pricom o svetskoj zaveri , o Scepovicu i Miljkovicu kako im verujes,a ceo stadion i ljudi kraj tv vide da su balvani..Igra ti je kukavicka,a mogli smo se prosetati do LS...napolje,odlazi.. Necu vise na stadion dok ne odes.

Ljubiša Trgovčević

pre 12 godina

Ovako ćemo braćo Francuzi:
a) Par milki da prodjete bez nervoze
b) Par milki za Vilotu (cak i da vam ne treba kao deo tacke a)
c) Par milki od azijzkih kladionica na neke nenormalne prelaze

Pare su život, ostalo su sitnice... :)

Iskušenje

pre 12 godina

Partizan će lako, ovi su sasvim prosečna ekipa.
Međutim, Zvezda će teško preskočiti ove Francuze. Ovi jadni Letonci (Ventspils) nisu nikakvo merilo, čim njima ovakva Zvezda može da
smesti 7 golova, a i vidi se da ljudi nemaju blage veze.

ForeverSRB

pre 12 godina

Kao Zvezdas sam prezadovoljan, pa ljudi kakvi timovi su mogli da nam dodju, ovo je med i mleko, samo, nemojte misliti da smo vec prosli, francuzi imaju solidnu ekipicu, prosle sezone su bili 1. na polusezoni, mada im je otislo 4-5 standardnih, dosao klinac iz liverpula i ja mislim golman iz hamburga.. Ali, s' obzirom na shalke, bragu, pa slobodno mogu reci i AEK, ZVEZDO, GAZI!!! (a sto je one preko brda usr..lo, e ljudi moji), al puno srece nasim klubovima, mom pogotovo!!!

mico_pg_cg

pre 12 godina

srecni partizan opet izvukao prslog protivnika,ako njih ne prodju bolje da vise ne igraju fudbal.a zvezda opet teskog protivnika u zadnjoj rundi francuski ren,nema potrebe ni pricati o njemu,jaka ekipa iz jake lige....srecno crveno bijeli i bice opet puna marakana...

PEX

pre 12 godina

Poslenja sansa upravi da se ,,otvori,, i izvadi sezonu!Mnogo srece, koju uprava nije zasluzila a STANOJE sa ovim timom vise nije ni mogao!Zvezdi gadno, neatraktivan a jak protivnik , male sanse!

mizzuno

pre 12 godina

neznam zasto bi se mi trebali bojati tog rena, pa oni su ipak sestoplasirana ekipa francuskog prvenstva a mi ipak najkvalitetniji tim u srbiji.

PARTIZAN!!

pre 12 godina

Preziveli smo Artmediju i Apoel,pa prebolecemo i Genk. Neko nije veci od naseg Partizana. 25. Avgusta SVI NA STADION!! Podrzimo ovaj tim bez obzira sto su ispali iz kvalifikacija za LS jer posle duzeg vremena imamo tim koji ima SRCE i trenera koji iskreno voli Partizan i perfektno radi svoj posao!! PARTIZAN!!

Ko je rekao Ril, Pjunik, Skendija?

pre 12 godina

Grobari eto vama prolaza u LE posto u skladu sa svim prethodnim iskustvima vi samo takve ekipe i mozete da pobedite...

zidane

pre 12 godina

Partizan će lako, ovi su sasvim prosečna ekipa.
Međutim, Zvezda će teško preskočiti ove Francuze. Ovi jadni Letonci (Ventspils) nisu nikakvo merilo, čim njima ovakva Zvezda može da
smesti 7 golova, a i vidi se da ljudi nemaju blage veze.
(Iskušenje, 5. avgust 2011 14:37) ta vasa prosecna ekipa(2 miliona) ima jeftiniji tim nego letonci(3.5 miliona) a skendija vredi 1.5 milion.pa onda neka vas mocni partizan da prosecnoj ekipi 7 komada

Небојша

pre 12 godina

Жреб је чудо. Бољи српски тим ће испасти а онај лошији ће проћи.
Све у свему - није лоше, мада је могло даљеко боље. Имаћемо бар један тим у Лиги Европе.

uxyzapenje

pre 12 godina

znaci znaci... bez reci... izvukli se da je Palermo ispao za 1 gol, da je Makabi Haifa igrala 1:1 sa Mariborom, a da je ostalo 1:0 Makabi bi otisao u LE, i budu 38. nosioc i onda izvuku najvece amatere koji postoje tamo sa najslabijim koeficijentom znaci sta reci...

Vlada

pre 12 godina

Grobari su imali neviđenu sreću, ali pošto je potrebno i znanje pitanje je da li će proći. Dobro je što Zvezda nije izvukla Šalke, a bio sam za AEK ili Austriju. Sve u svemu nismo prošli loše, a dobro je što je revanš na Marakani.

Sinisa

pre 12 godina

Mislim da partizan nema sta da trazi protiv iraca,bolje neka sacekaju sledecu sezonu da se dobro pripreme,a ZVEZDA ce ih ove sezone zameniti.NEKA ODMARAJU

zvezdas

pre 12 godina

Steta za Zvezdu. Ren je prejak. Vec u prvom mecu napravice 2/3 gola razlike i to je to. Da je bar prvi mec u BG pa da klub nesto i zaradi. Zvezda moze da pokusa varijantu 4>4>1 sa dva zadnja vezna i Lazovicem i Dimitrijevicem kao prednjim, Evavdro kao poluspic i Borha kao spic. Bar da se ne obrukamo. Steta jos jednom. Grobaro prolaze lagano. Izvukli su bas bezvezan tim.

komsija pera

pre 12 godina

Zvezda nema nikakav kvalitet, pa ljudi ko je taj Kadu, Mijailovic, Mijic, Dimitrijevic, Reljic, Mezenga, Borha ko su ti igraci? Odakle su oni? Koliko vrede? Zvezdin najbolji igrac u prethodne tri sezone je prodat za 800.000 Tuluzu! A tri godine su ga prodavali. Uporedite to sa recimo Savicem (12 mil), Petrovicem (3 mil), Fejsom (2,5 mil), Kleom (4 mil), Tosicem (7 mil), Ljajicem (6,8 mil), Joveticem (8 mil), itd.. Partizan je ozbiljan evropski klub i to pokazuje nekoliko godina unazad, Zvezda mu nije ni blizu..

Mozzart

pre 12 godina

Ren...ekipa koja igra zapazenu rolu u francuskoj...ipak, mislim da, uz malo srece, mozemo u ligu! Partizan, po obicaju, dobio amatere, tipa Rila, Pjunika, on je siguran ucesnik le!

zidane

pre 12 godina

Partizan - Ril 8:0

Opet ispred svih :)
(Spartan, 5. avgust 2011 14:54) hahahaha taj ril vredi ceo tim 250 000 evra.hhaha ribari neki.e boze kako imate srece.uvek dobijete neke poluametere.ventspils vise vredi i od skendije i od shamrocka.igrao je ligu evrope prosle godine

GROBARI HERCEG NOVI

pre 12 godina

Umjesto sa Realom, M.U. Interom, itd.. mi cemo igrati sa nekim Šamrokom, Norcepingom i ostalim glupim ekipama. E Djuricu NULO od covjeka. Katastrofa.

oliver k.

pre 12 godina

ova ekipa moze mnogo u ligi evrope,bio sam na stadionu protiv genka i zaista smo bili za klasu bolji od ekipe koja je u pripremnoj utakmici dobila lion 3:1. Partizan je napravio dobru ekipu steta sto nisu ostali Tejgo,Kleo,Petrovic,Savic i sto nismo doveli Miroslava Radovica iz Legije i Mrdju i Miljana Mrdakovica sa Kipra jer njih dvojica mogu odlicno da igraju krilne napadace. Sa takvim timom smo mogli ozbiljno da pariramo i u ligi sampiona. Uprava ima lovu za teko nesto ali najbitnije im je ipak da strpaju u svoju guzicu kao i ceo fudbalski savez Srbije. Steta ali to je nas fudbal,nazalost. Idemo dalje preko Samroka do lige evrope a onda...ko zna....mozda i do polufinala....Partizaneeeeee VOLI TE SABAC

One night in May

pre 12 godina

Ide zima...

Neki će je prezimimo, a neki će se smrznete :)
(SparakusPFK, 5. avgust 2011 15:20)

Za poslednjih 45 godina prezimili ste 2 (i slovima: DVA) puta, preostale 43 smrzavali ste se!!! Ni ove, 46-te, nece biti drugacije!

Informator

pre 12 godina

Obzirom da Partizan ima lakšeg protivnika mislim da bi bilo dobro da se dogovorimo sa Zvezdom i da mi igramo prvu kod kuće i tako povećamo šanse da imamo dva kluba u grupnoj fazi.

Zipo

pre 12 godina

Ren mozda ima 3x skuplji tim ali mi imamo najboljeg trenera u Evropi. Au kako bi bilo ekstra da konacno oba tima udju u LE pa da malo spustimo tenzije izmedju 2 kluba. Partizan ima zicer,a ako nesto Zvezdu moze da ukopa to je sto ima mnogo zutih kartona, osecam da cemo revans igrati bez pola prvog tima.

Delija banovo brdo

pre 12 godina

Prvo u naslovu nije Zvezda Ren nego Zvezda gostuje prvu utakmicu. Nije lose .Mogloje i gore dasmo izvukli Bragu ili Salke a moglo je i bolje Austrija Bec.Sto se tice Partizana miljenici srece

Ko je rekao Apoel, Slovan, sezona kupanja?

pre 12 godina

Grobari eto vama prolaza u LE posto u skladu sa svim prethodnim iskustvima vi samo takve ekipe i mozete da pobedite...
(Ko je rekao Ril, Pjunik, Skendija?, 5. avgust 2011 14:52)

A vi ni takve.

zvonko

pre 12 godina

Ovaj žreb je pokazao da Partizan koliko nema znanja toliko ima sreće pri žrebu. Kad smo kod sreće igrači neka na treningu vežbaju malo i sreću. Ne samo taktiku i tehniku.

podgorica grad delija

pre 12 godina

bas mi je drago sto je ren..realno moramo vidjeti koliko vrijedimo..da je bila austrija pa se provucemo ko zna sto bi nas u grupe cekalo..ovako ako prodjemo znam da cu moci da se nadam dobrom fudbalu..
REN je dobar ali ne toliko da bi se trebali plasiti..jako kost u kost,hrabro to je sve sto zelim da vidim..sto se tice partizana imali su srece..ali koliko je to dobro vidjece se kad prodju..samo da ne bude krompir kao u LS 0

Niksicko Pivo

pre 12 godina

E ovo je Ren, nema sad nece mi ga igrati ovaj, nece onaj. Stavi Roberte Lee Adija i Vilotu, Mijailovic je borben i sve to, ali ponijece ga u duelu oni crnci kao i Cosica. Nista bez Vilota Adi i naravno Mazenga u spicu.

neshapfc

pre 12 godina

Steta sto vam nije dosao neki jaci i atraktivniji protivnik da gledate malo kako se igra (pa da zapamtite nesto...). Ovako cete ispasti od osrednje ekipe Rena.

Dexy

pre 12 godina

Partizan izvukao najgoru ekipu koja je ostala u LE, smešni su, slabiji su i od Ventspilsa.
Zvezda je izvukla Ren koji je jaka ekipa, po meni najjača od mogućih protivnika, posle Šalkea. Na transfermarketu vrede 82 miliona, imaju nekoliko jako dobrih mladih igrača, reprezentativaca. Al na muci se poznaju junaci

Dragan Prokic

pre 12 godina

Mislim da su oba tima dobro prošla kako su mogla. Nadam se da ce se plasirati u LE jer je to preduslov za razvoj klubova, a ujedno i prilika za sakupljanje bodova koji su neophodni srpskom fudbalu. Trenutno kvalifikacije igramo po tri kola sto je porazavajuce.

Tole odlazi ;)

Boske

pre 12 godina

Partizan bi trebalo rutinski da prodje dok Zvezda ima tezak posao...ne mogu da ne primetim koliko je Partizan imao srece da Tun izbaci Palermo i im zreb dodeli najlakseg protivnika mozda i u svim sesirima...znam da ce grobari da govore da nije bilo srece protiv Genka ali vama se vratilo na zrebu zar ne?

Arsenal

pre 12 godina

Dobro je! Delija sam i zadovoljan sam zrebom. Gledao sam uzivo samo sam se molio ne Sevilju i Totenhem. Partizan je dobio lakog rivala, moze da se desi da imamo 2 predstavnika sto bi bilo sjajno. Pozdrav!

HQ

pre 12 godina

moglo je i bolje i gore ali ako mislimo da igramo evropu moramo da pokusamo da izbacimo ren.. sto se tice grobara uvek kukaju kako nemaju srece a to je SD sa najvise srece na celom svetu..

Милош Брчко

pre 12 godina

Црвена Звезда и Партизан су имали доста среће у овом жребу и треба очекивати лаган пласман у Лигу Европе обе екипе! Фаворити смо у оба дуела!!! Србијо, буди поносна на младе момке који те представљају!!!

veteran

pre 12 godina

Mislim da je ZVEZDA dobila protivnika gde su sanse za prolaz 50-50%. Moglo je biti gore da smo dobili SALKE ili BRAGU.
ZVEZDA JE ZIVOT ...

SQI

pre 12 godina

Mogli bismo odmah da izađemo u susret Zvezdi i mi igramo revanš u gostima. Ovi Irci su po kvalitetu u rangu tih nesrećnih Letonaca, a Ren je najblaže rečeno, veoma krupna prepreka za Zvezdu.

Nikola

pre 12 godina

A na osnovu cega ce se odrediti ko ce igrati 1. kod kuce i kada ce se to znati??
(KuuN, 5. avgust 2011 14:38)

Pa izvlace se loptice iz dva sesira i stavljaju se u treci. Koja se loptica prva izvuce iz treceg sesira taj je domacin u prom mecu. I zvezda i partizan igraju prvu u goste a drugu kod kuce.

Kalimero

pre 12 godina

Imali smo neviđenu sreću koja je mala kompenzacija za Genk. Nerazumem komentare zvezdinih navijača tipa "dobro je da nije Braga"? Pa to je ona ista Braga koja je jedva dobila Patrizan u LŠ a vi ste se toliko sprdali sa tim utakmicama. Pa ako ste toliko dobri koliko se hvalite onda je Braga smešna za vas. Ovako Ren prava mera da proverite svoj kvalitet.

Robi majstore!!!

pre 12 godina

Sve sto sad hocemo je da opet budes ona prava Zvezda kao nekad pre!!! Moglo je i gore,ovako su sanse 50-50...ali,verujem u momke i Robija pre svega! Gazi Francuze,osvetiti se za Strazbur!

DM

pre 12 godina

Treba uci bez respekta u oba meca sa Renom,jedino tako moze da se ostvari dobar rezultat... To su sve osrednji evropski klubovi,slobodno mogu reci tipa Genka...Srecno!

Urosh

pre 12 godina

Dobili smo Ren upravo. Moglo je bolje, ali i mnogo gore. S obzirom na igru od sinoc i trenera kakvog imamo mislim da je potpuno realno ocekivati da prodjemo dalje.

aca_bg

pre 12 godina

Dobro je !!! Konacno imamo sansu za osvajanje vise bodova u Evropi. Dve pobede Partizana i pobeda i nereseno Zvezde su vidjeni i upisani :-)). Partizan je apsolutni favorit a Zvezda je bolja od ovih Francuskih strucnjaka za 0-1 gol. Ovo sto smo videli juce i prekjuce u Beogradu pokazuje da mozemo vise i da moramo vise. Sale i Robi vracaju fudbal na nase stadione. Srbija !!!!!

One night in May

pre 12 godina

Prema pravilima UEFA, o zameni domacinstva pita se klub sa najvecim koeficijentom - u ovom slucaju, to je Ren! Dakle, Francuzi biraju kad gostuju, a kad igraju kod kuce. Shodno njihovom izboru, bice prilagodjena domacinstva para Samrok - Partizan.

Bojan

pre 12 godina

@miloš, John - http://www1.vukajlija.com/var/products/posters/201108/205793/zato-sto-smarate.jpg?1312530348 zna se ko vozi traktor, a ko otvara kapiju....

lezdra

pre 12 godina

Delije, ako vam je za utehu, eto mene je, kao dugogodišnjeg navijača crno-belih, "strašno stid" što smo umesto Brage ili šalkea izvukli tamo neki Šemrok Rovers. Dođe mi da molim UEFU da nam promeni protivnika.

Žaki

pre 12 godina

Zvezda nema šta da brine; konačno imamo ljude koji se stvore niotkud,... koji daju golove, što nismo imali još od Darka Pančeva (pa nešto manje Žigića i Pantelića)- međutim nešto škripi u odbrani?! To nam je slabija stavka i urgentno se nešto tu mora učiniti. Letonci, koji su ruku na srce dve klase ispod Zvezde i Partizana, prolazili su kao kroz sir u nekoliko navrata...a to je nedopustivo. Ako Zvezda to popravi (dovoljno je da kopira defanzivu Mančestera) mislim da može da puca na prvih pet mesta evro lige.

FK Leotar

pre 12 godina

Odlican zrijeb za partizan, sigurno prolaze uy dvije lagane pobijede.

Crvena zvezda ima sanse ali tesko ce do prolaza ako se ne zamjene domacinstva pa se revans ne odigra u beogradu. Dobro bi bilo kad bi se zvezda i partizan nekako dogovorili da partizan igra revans u irskoj a da zvezda ostane revans u beogradu.

nick

pre 12 godina

Grobari sigurno provaze, a sto se tice moje Zvezde imamo 70% sanse da prodjemo. Ren ne igra napadacki fudbal, tako da za promaju u odbrani ne moramo da brinemo, a napad sa Kaludjerovicem, Mzengom i Borhom bi trebalo da je sposoban za gol viska.

Realko

pre 12 godina

Zvezda je imala vise srece sa zrebom vec Partizan. Pa postoje samo 2-3 kluba koja su slabija od Rena iz gornjeg dela... a Semrok je bolji skoro od pola klubova iz donjeg dela...

Miki

pre 12 godina

Zvezda da prodje Ren??!! Pa kako pobogu?!? Pa vi mislite da je zvezda Barselona jer je nakantala poluamatere iz LETONIJE! Laissez, Rennes!

b

pre 12 godina

Siguran sam da partizanu nije bitno gde ce da igra prvu utakmicu, jer ce ih proci sigurno, zato bi trebalo da reaguje sto pre i da pusti zvezdu da prvo igra u francuskoj, kako je i izvuceno, pa da se cupa na marakani. Ako se ren prvi javi uefi on ce sigurno traziti da prvo igraju u beogradu. Ovo nije vise rivalstvo ovo je borba za srpski fudbal...Mnogo bi nam znacilo da imamo dva predstavnika u ligi uefe.

Jelke

pre 12 godina

prezadovoljan sam zrebom s obzirom na to kakve su mnogo jace ekipe mogli da dobiju i zvezda i partizan, i svi ostali koji vole oba nasa tima treba da budu prezadovoljni, na prvi pogled i semrok i ren izgledaju lako za prolazak dalje, ali ni te "lake" klubove ne treba potcenjivati, i oni su kao i nasi na jedan korak od LE, i igrace svom snagom i voljom, tako da bice veoma gusto u sva 4 meca. Zvezda je juce brilijantno igrala, prosto nisam mogao da verujem da je to ona, s obzirom na to kako je igrala u domacem prvenstvu, ne pricam o rezultatu nego o kvalitetu igre, i stvarno jeste zasluzila da prodje dalje, samo da ponovi jucerasnju partiju u oba meca, naravno uvek moze bolje, i mislim da nece biti nikakvih problema. A sto se tice partizana, iako je bio bolji od genka u beogradu, mora jos mnogo da poradi na kvalitetu igre da bi moglo da se kaze da moze da parira semroku, jer sa onakvom igrom u beogradu, mislim da nema nikakve sanse. Srecno obema ekipama, bilo bi prelepo gledati ih zajedno u jednom evropskom takmicenju posle toliko godina :)

neko sa strane.......

pre 12 godina

http://www.ligue1.com/ligue1/classement#sai=59&journee1=1&journee2=38&cat=Gen


1991-2011...
Uporedite dragi "nosioci"...:P

kladionicar

pre 12 godina

Crvena zvezda vs Ren 2-1 ili 3-1

Ren vs Crvena zvzeda 1-1 ili 0-0

Ne verujem da ce Srbende izgubiti od Rena u dvomecu,ali ocekujem tvrde meceve i mozda gol ili dva da primimo...Ipak to im nece biti dovoljno... NAPRED ZVEZDA ALEEEE

metall

pre 12 godina

Partizan - vise srece nego pameti!
Zvezda - nije Salke, ali nije ni Austria. Tradicija nije na strani Zvezde, jedina nada je revans pred 55 hiljada navijaca i relativno povoljan prvi mec.

Babin_zub

pre 12 godina

O Partizanu nista necu reci jer ove ako ne prodju...
Sto se Crvene Zvezde tice,ovo je jako tezak protivnik,po meni rame uz rame sa Bragom i Šalkeom.Ipak se nadam i zelim da jesenas u LE gledamo oba nasa kluba u borbi za bodove i bolji plasman.

011

pre 12 godina

Tesko, atraktivno, izvodljivo...ovo je najbolja kombinacija. Svi koji prate franc. fudbal ili igraju fm znaju ko su Mavinga, Apam, Jan Mvila ili Seik N`Dije. Ostali igraci nisu toliko dobri, ali Ren je bio visoko u relativno jakoj francuskoj ligi sto znaci da su pristojnog kvaliteta. Tu se vracamo na `izvodljivo`. Ako se Adi vrati u formu, i Vilotic se ne proda (o ironije, hteo ga je Ren), Zvezda moze da prodje. Partizan-Semrok? Ne vredi trositi reci. Uglavnom, odavno nije bilo vise sanse da imamo dva kluba u Evropi celu jesen

mm

pre 12 godina

Bicu iskren. Zreb je bio naklonjen i Zvezdi i Partizanu imajuci u vidu ostale moguce protivnike. Naravno,nije potrebno porediti Ren i ove Irce...

g&d

pre 12 godina

Pa dobro, nije loše. Kako je moglo biti, ne treba se žaliti. Mislim da prolazimo(oba kluba). Napred Partizan! Napred Zvezdo! Idemo komšije i komšinice! Trpaj!

Raća iz Blekburna (preko Autokomande)

pre 12 godina

Pogleda i nas dobri Gospod! Kako smo se nadali, dobro smo se udali! Sada samo da ne potcenimo Irce i da Stanoje ne ubaci oporavljenog Lazevskog umesto Volkova, pa da budemo „atomski probojni“ i po levom boku (na desnoj strani nam ne gine osovina Miljković–Šćepović, to je jasno).

Tole Stara Pazova

pre 12 godina

Najbolji su mi ovi komentari tipa "hajde da se dogovorimo ko ce kad da igra u Beogradu, a kad na strani", "mozda bolje da pustimo Zvezdu da prvu gostuje", "Partizan kao nosilac bira" i slicne ortodoksne gluposti!!! Ko vas pita???

Zasto pisete kad ne znate?????

Ren ima stostruko veci koeficijent od Partizana, i dok god je Ren Zvezdin rival, Partizan se ne pita bas ni o cemu!!! Biraju Francuzi, ostala tri kluba se prilagodjavaju njihovom izboru, svidjalo se to vama ili ne!!!

dobro je.....

pre 12 godina

Partizan konacno imao srece a bio je i red posle one nepravde sa Genkom...crno-beli prolaze uz obe pobede...

Crvena zvezda...jeste da Ren dolazi iz francuske lige ali ako vec zvezdasi misle da su mogli da se prosetaju lagano kroz kf. za LS eto im sad Ren pa neka ga izbace ako su stvarno jaki...

50:50

pre 12 godina

Zvezda mogla i lakseg, ali i tezeg protivnika. Ako odigraju dobro u gostima i ne izgube, mogu da ih prodju. Partizan dobio jedinog iz grupe koga, objektivno, moze da eliminise. Njima je bitniji revans, jer tu pre mogu da podbace. I jedni i drugi sanse oko pola pola. Znaci, prolazi jedan dalje, najverovatnije.

http://www.powerplaymanager.com/r318589

pre 12 godina

E nije lose. Moglo je losije biti. Ren je mnogo ozbiljnija ekipa, i ako njih Zvezda prodje onda su stvarno zreli da prezime. Srecno !
Partizan dobilo nalboljeg moguceg protivnika, i trebalo bi lagano da prodju.
Ako da Bog da imamo 2 u Evropi ove sezone.

Goran

pre 12 godina

Mislim da je Ren pravi protivnik za Zvezdu. Dovoljno jak da se ne opustimo i pomislimo "lako cemo", a opet dovoljno slab da uz maksimalno angazovanje mozemo da ga prodjemo. Sto se Partizana tice, voleo bih samo da svog protivnika maksimalno ozbiljno shvate. Glupo bi bilo da ne izvuku pouke iz prethodnog poraza. Srecno obema nasim ekipama u narednoj rundi!

Miki_BG

pre 12 godina

Uhuhuh, pa Rennes je primio najmanje golova u Francuskoj ligi prethodnu sezonu. Doduše, skoro da je najmanje i dao. Dakle, ko da go pobednik :)

zoran

pre 12 godina

Za oba kluba dobar zreb. Zvezdini su neshto jachi, ali moze se...ko je mogao doci ovo je jos dobro ispalo.
Lepo bi bilo da imamo nasa dva kluba u Evropi...odavno toga nije bilo...donelo bi to dosta bodova i nashem fudbalu...jos da Vojvodina nije prodala svoj mech, gde bi nam bio kraj.

Hajde, hajde...malo ozbiljnosti...moze se ovo preskochiti..

boksi

pre 12 godina

Kraca analiza:

Partizan je zaista imao mnooogo srece sa Ircima jer pored toga sto je najslabija ekipa ko koeficijentu u celom zrebu...

76 Shamrock Rovers FC (IRL) 2.741

..bio je u najtezoj grupi nosilaca sto se tice nenosilaca u citavom zrebu...

42 FC Sochaux-Montbéliard (FRA) 12.735
46 Vitória SC (POR) 11.319
54 FC Alania Vladikavkaz (RUS) 8.941
60 Maccabi Tel-Aviv FC (ISR) 5.900

Sošo je jacine Rena, Vitoria slabija od Brage al puna borbenih i fizicki spremnih juzno-amerikanaca, Rusi nam nikad nisu pasali (los teren, hladno) a Makabi neugodan..Nikako ne treba podceniti Irce a pristup igri kao sa Rilom i ne boli glava...

Crvena Zvezda je od potencijalnih nosilaca imala tacno 2 protivnika za izbeci obavezno (protiv kojih jako tesko bi prosla u 2 utakmice), 2 protivnika sa kojima bi imala mogucnost prolaza ako bi igrali na nivou jucerasnje utakmice sa Venstpilsom i 2 ekipe pozeljne za igranje sto se i vidi na osnovu koeficijenta...

7 SC Braga(POR) 62.319
8 FC Schalke 04 (GER)[CW] 61.887
21 R. Standard de Liège (BEL) 32.400
23 AEK Athens FC (GRE)[CW] 30.833
35 Stade Rennais FC (FRA) 16.735
36 FK Austria Wien (AUT) 16.640

Prve dve su izrazito fizicki, tehnicki i psihicki pripremljene a treca (Standard Lijez)je puna stranaca koji mnogo trce i igraju na gol vise pa je vrlo neugodna..jaca sigurno od Genka bar 2 puta bez obzira na proslu sezonu i poredak na tabeli pa ove tri ekipe je super sto su izbegnute...
Sa AEK-om bi se moglo igrati ali i oni su puni iskustva igranja evropskih utakmica i par dobrih stranaca - moglo bi se igrati sa njima al bi bilo cupavo... Poslednje 2 ekipe (Ren i Austrija)su potaman za igranje i uopste nije lose sto je Ren izvucen..Austrija bi bila jos pozeljniji rival al poklonu se u zube ne gleda :-)) Mislim da je ovako jedna lepa uvertira i protivnik po meri pre (nadamo se) grupne faze gde ce biti i jacih rivala od Rena pa se treba uvezbati..

aaaaa

pre 12 godina

Ako Partizan ne prodje ovo irsko pleme i ako Zvezda ne pobedi ove sa divljeg zapada,definitivno od naseg fudbala dizem ruke za sva vremena...

p.s. zamena domacinstava?hoce li sad lukic da prica o neregularnosti?
Nadam se da sad vidite koliki je demagog i koliko prica gluposti...
Aaa ne ne,taman posla da progledate ocima,ipak je lepse ziveti u iluziji da je ceo svet protiv Zvezde!

ajde sad bez trunke srama dajte minuse,al ovo je istina !!!

kily81

pre 12 godina

Odlicno! Partizan lagano prolazi, a moja Zvezda - bice tesko ali bolje sa Renom, nego sa Salkeom i Bragom! Ajmo srpski klubovi, imamo priliku da prvi put 2 nase ekipe igraju u grupnoj fazi LE!

Srdjan

pre 12 godina

Ako Micko i Vilotic budu igrali stopere ubicemo ih!
A ako bude igrao Cosic,e onda vec nisam siguran u prolaz dalje.
Sve u svemu ja sam zadovoljan,isto bi se trebali i vi osecati ,i samo da tamo damo gol i odigramo nereseno,pa onda da ih unistimo na Marakani!
Nakon jucerasnje utakmice ne mogu a da ne budem optimista pred ovaj mec ,zato sto Ren jos od nove godine igra katastrofalno,pre nove godine su bili prvi na tabeli,a onda su potonuli!A cujem da ce prodati Yann M'Vila-u ,sto ce biti jos jedna olaksavajuca okolnost po nas.
NAPRED ZVEZDO! :)

ispravka

pre 12 godina

Bravo grobari. Niste mogli lakse.. I nas je sreca malo pogledala,dobro da nije Salke, Braga.. Ovako, nadam se da prolazimo dalje i vi i mi.. Imamo sanse, vi mnogo vece,ali videcemo. Lepo bi bilo da imamo dva predstavnika u grupnoj fazi. Ne znam samo da li ce moci oba revansa da se igraju istog dana? Mada,vi bi mogli i da se zamenite sa ovim Ircima,ionako ih tucete u obe.. :)

DELIJA

pre 12 godina

Grobarima zapalo najlakse moguce, vratio im Bog za Genk...
Zvezda je mogla i lakse i teze, tako da mramo biti zadovoljni...
Samo da napravimo solidan rezultat u gostima, ovde ih ruse puni stadioni, pozdrav svim navijacima! :)

Bilo bi dobro

pre 12 godina

Kako bi bilo sjajno da i Partizan i Zvezda prodju u Ligu evrope, sto i realno mogu, a onda prodju grupe i negde u osmini finala se sastanu...

Nenad

pre 12 godina

Uz Šalke (koji je imao očajnu sezonu btw), Ren je najteži protivnik! Moj omiljen tim iz Francuske za kladjenje,svake godine prodaju 1-2 najbolja igrača , i nekoliko godina su već u prvih 5, 6 na kraju sezone. Još kad se doda da Zvezdi nikad nisu odgovarale francuske ekipe....teško, teško. Nadao sam se Standardu...

Bronko

pre 12 godina

PFC i CZ ne moraju da menjaju domacinstva, odnosno oba tima mogu da igraju revans kod kuce, s tim da Zvezda svoju utakmicu (kao tim sa slabijim koeficijentom) mora da pomeri za utorak i da ga pocne do 18:00 casova (zbog lige sampiona)!

Mare

pre 12 godina

Braćo Delije, Ren je ozbiljna ekipa i ne bih ja tako olako davao komentare da smo extra prošli na žrebu. Jesmo, ako gledamo da smo mogli da dobijemo Totenhem, Sevilju, Atletiko.. Ren je dobra ekipa, i individualno su sigurno JAČI od nas, na skoro svakoj poziciji imaju kvalitetnog igrača, i da ste neki posmatrači iz inostranstva, a ne navijači Zvezde, rekli bi da je Ren bliži prolazu. Mi sada imamo Robija, odličnu igru, za koju se pokazalo protiv Ventspilsa u gostima da ipak ima leka nekada, i imamo punu Marakanu, što nema ni jedna ekipa na svetu. Zato imamo pravo da budemo optimisti, ali Ren je objektivno jači, bar na papiru.

Stanko

pre 12 godina

Šamrok na transfermarketu vredi 2 miliona, ima manju vrednost od SVIH ekipa naše lige, najjeftiniji Sevojno vredi 4,6 mil. Naravno da brojke ne igraju, ali mislim da je to objektivno snaga Partizanovog protivnika. Mislim da je ovo ubedljivo najslabija ekipa koja je ostala u kvalifikacijama Mislim da je i Ventspils mnoogo jači. Ako ne nakantate ove, stvarno ste bruka.

Skaixo

pre 12 godina

Partizanov protivnik je kao lagan a zvezdin kao tezak. Vise mi se svidja kao tezak protivnik. Bice ozbiljnije pripreme.

realno, ako ne mogu da se pobede ren i samrok, onda vozdra.

Rafa

pre 12 godina

Bolje od ovoga nije moglo. Em smo dobili Ren s kojim mozemo ravnopravno da igramo, em smo dobili da revans igramo na Marakani! Osetice "ljuti" Ren pakao MARAKANE! Napred Zvezdo!!!! Prolazimo i mi i Partizan!

svo ko jedan

pre 12 godina

E ovo će na Marakani biti spetakl. Na muci se poznaju junaci, evo i ja iz Novalje na Pagu stižem da vidim što je Robi napravio za ovu sezonu.

NNS

pre 12 godina

Obratite pažnju na Renovog igrača Jana Mvilu, traćio ga je Murinju sada u junu za Real, Ren je tražio 30 miliona. Dečko ima 21 godinu, već je odigrao 10 utakmica za selekciju Francuske. Takođe bili su zainteresovani Liverpul, Bajern.. Jedna od evropskih zvezda u usponu.

SerbIN

pre 12 godina

Zašto da domaćinstva budu zamenjena? Neka se jedna od utakmica pomeri za jedan dan i eto rešenja. Pa ne igraju Zvezda i Partizan na istom stadionu.

Sreća

pre 12 godina

Što se tiče šansi za prolaz, sve je jasno i sve je već napisano. Ja samo moram da kažem da mi je srce puno kad vidim kako jedni drugima želimo uspeh i svi se nadamo da prođu i jedni i drugi. Sad sam još više uveren da ćemo imati 2 predstavnika ove godine u LE. Srbija bre!!!

alek-pfc

pre 12 godina

E sad Stanoje mozes da igras i sa pulenima Scepom i nikad otkrivenim talentom Babovicem! Jer ovo ako ne prodjes pakovanje ne gine,naravno i puleni idu s tobom! Zvezda bas i nije imala srece,ovaj je slabiji samo od Salke 04 i Brage ali sanse postoje oko 60%.

Nole No. 1

pre 12 godina

Dobar zreb za moju Zvezdu! A komsije vec standardno dobro prolaze na zrebanju,tako da ce konacno i Srbija (nadam se) imati dva predstavnika u LE !!!

NAPRED ZVEZDO!!!!!!!

Balkanjeros

pre 12 godina

Bude to kao lani,2 srbijanska kluba u LE a 1 hrvatski u LŠ.Partizanu i Zvezdi je ovo prilika da se nakupe bodova a Dinamu je ovo prilika da se nakupi novaca.Pozz i sretno svima sa Balkana.

prof. Miljenko Popovic

pre 12 godina

Dobro je. Bio je red da nas sad zreb pomiluje za razliku od zreba za LS. A sto se Zvezde tice, protivnik jeste tezak pa ce se sad videti prava Zvezdina snaga. Ili su sinoc odigrali mnogo dobro ili je Ventspils mnogo ocajani.

braci

pre 12 godina

Ren protivnik po meri, ako uzmemo u obzir koje sve mogao da nam padne. Uz malo sreće možemo da ih prođemo. Pozdrav za sve delije

Vlada

pre 12 godina

Mislim da je Partizan imaso sreće, i da je apsolutni favorit. Zvezda je prošla "srednje žalosno". Dobro je da nije dobila Šalke i Bragu, šteta je što nije dobila Austriju ili Standarad. Aek i Ren su ekipe protiv kojih Zvezda nije autsajder, a svakako nije ni favorit. Ima nade da ćemo gledati dve naše ekipe u LE.

Žile

pre 12 godina

Partizan lagano, a i ako sam Zvezdaš, mislim da ćemo teško proći Ren. Najvažnija je prva utakmica u Francuskoj. Ako tamo ostvarimo povoljan rezultat, u Beogradu sam siguran da ćemo proći. Pomozi BOŽE!

nemanja

pre 12 godina

Navijaci partizana oni pravi veruju u ovaj klub, a babe koje ga pjluju prvenstveno igrace koje su dali sve od sebe nek se stide...Treba pitati djurica sta je doveo a ne zvizdati igracima jer bolje nisu mogli bre ljudi..Sto se tice uefe zvezda 50posto prolazi, partizan 85 posto bilo bi iznenadjenje da ne prodje .toliko

Laki

pre 12 godina

Za sve one koji misle da je Zvezda dobro prošla na žrebu:
Ovo su sve bili mogući rivali (cifra označava vrednost svih igrača u mil. evra, poređano je po vrednosti, izvor http://www.transfermarkt.co.uk/en/):
Šalke 129.8, Ren 82.8, Standard 62.3, Braga 57.8, Zvezda 25.2, Austria 19.3, AEK 11.2

bata djosa

pre 12 godina

svemirska ravnoteza na delu. nakon onakvog bezveze ispadanja od genka logicno je bilo da nas uke**a sa zrebom.
e pa uzdravlje! ove mozemo da peglamo.

vlado sahin

pre 12 godina

zvezda igra prvu utakmicu u gostima ..moglo je doci i gore ,mislim da je protivnik po meri i ako njih prodjemo onda mozemo biti ponosni ..

pozz

saki b

pre 12 godina

Partizan je izvukao najlakseg moguceg protivnika i mislim da sigurno prolazi u grupe, Zvezda je mozda mogla i bolje, ali nadam se da ce uspeti da izbaci Francuze, pa da imamo dva predstavnika u LE

Dogodine u Kninu

pre 12 godina

Dok god Đura,Grubor i kompanija bar jednu godinu se ne odreknu svih primanja i odrade bar jednu sezonu volonterski, da i oni nešto daju Partizanu, a ne da od 25 miliona koje su samo dobili od prodaje a ulože manje od 4 miliona na "pojačanje " , i da im jedini izvor prihoda bude prodaja igrača, pa dokle ide-ide, kad bude stalo, razbežaće sa punih džepova. Pa Dinamo Zagreb ima tim vredan 46,1 milion evra ove sezone, a grad ni evro im nije dao, kako to?? I sad treba da budem valjda srećan što smo dobili neke slepce iz Irske i kako igramo u ligi evrope, a igramo samo da učestvujemo i da se nedamo možda nekom remiju kod kuće u zadnjem kolu. I da možda nekom uvalimo Miljkovića i Šćepovića, jer zaboga kako da igraju Aksentijević,Marković,Ninković četri-pet sezona u Partizanu, od čega bi onda živeli Djura i kompanija, jer ko da traži sponzore i neke druge izvore prihoda,a za funkcionisanje kluba treba 15 miliona evra godišnje.

Sasa

pre 12 godina

Uf! Posle Salketa , Ren je bio najgora opcija... Nista. Ostaviti srce na terenu pa sta bude. Dobro je bar to sto uzvrat igramo na Marakani.
A komsije imaju sreceeeeeee! :)

Shone

pre 12 godina

Prema transfermarketu,Semrok vredi oko 2 100 000 evra(Ventspils po istom izvoru 3 200 000)a Ren 82 000 000 evra.Bice Zvezdi veoma tesko Ren je ozbiljna ekipa i apsolutni favorit,Partizanov protivnik u rangu Skendije,jeste da su bili povlasceni ali su izvukli realno najslabiji tim u ovoj fazi.

Aleksandar

pre 12 godina

Ja licno mislim da Zvezda nema velike sanse da prodje dalje ren je jako dobra ekipa u gostima jako tvrdi neprimaju golove a kod kuce sve redom kidaju tako da to je realnost a sto se tice Partizana oni bi trebali ovo da prodju bez nekih velikih problema ako budu igrali kao protiv Genka nema sta Shamrok da trazi tu :D

mr bin

pre 12 godina

msm da partizan lako moze da dobije samo da se ne opusta, zvezda je dobila malo tezeg protivnika ali ja idalje smatram da zvezda moze da napravi iznendjenje samo da odrigra kao juce,mozda je juce bio lagan protivnik ali 7:0 msm da ce Robi znati sta radi!!!

Zlatko

pre 12 godina

Partizan ispada od Šemroka, Zvezda ima veće šanse protiv Rena.
(Ivica, 5. avgust 2011 14:05)

Smešan si. Još kad su objavljene grupe potencijalnih rivala komšijama sam poželeo Šamrok, a nama Austriju ili da izbegnemo Šalke i Bragu. Što se tiče klubova irski klubovi su uvek dobro došli, a što se tiče reprezentacije uvek su dobri za izbeći. Njima fudbal nije na prvom mestu. Njihova liga se igra petkom, dok su subota i nedelja rezervisane za nacionalni sport harling. Kombinacija fudbala, hokeja na travi, ragbija. Evo link, pa koga zanima da bolje upozna pravila tog sporta. http://en.wikipedia.org/wiki/Hurling Ja kad sam bio tamo nisam se trudio da bolje upoznam ovu igru, ali oprema za taj sport može da se nađe u svakoj sportskoj radnji, čak i po radnjama koje ne prodaju sportsku opremu. Dakle, čast svakome, ali mislim da komšije ovo lagano prolaze.
Što se tiče nas... Nisam siguran, ali mislim da se u skoro vreme desilo da u istom gradu dva tima domaćina igraju u isto vreme ili u isti dan igraju utakmice. Ako to jeste nema problema. Ako jedni budu mogli da igraju u četvrtak a jedni u utorak, ili jedni u 19h drugi u 21h onda opet nema problema. Ako pak neko bude morao da menja domaćinstvo, mislim da se tu niko ne pita, već da komšije kao šampioni naše zemlje ostaju onako kako su izvučeni parovi, a da mi menjamo. Sve u svemu, Ren je protivnik koji može da se prođe. Dovoljan da ga shvatimo ozbiljno i pružimo maksimum. Ako budemo menjali domaćinstvo, mislim da je ako dotle upemo doći, dva razlike sasvim dovoljno za revanš u Francuskoj.

Realko

pre 12 godina

Joj jeste dosadni sa tim ciframa ko koliko ima miliona... ne gleda se po tom jacina kluba nego po rezultatima... imaju te milione samo sto igraju u Francuskoj. Pa koliko Turci imaju miliona i u fudbalu i u kosarci pa veze nemaju nigde... REN JE JEDNA OD NAJSLABIJIH EKIPA IZ GORNJEG DELA ZREBA I TACKA!

boša

pre 12 godina

Povoljan ždreb za Partizan. Irski fudbal je u silaznoj putanji, a ekipa Šemroka uopšte ne iskače iz takve bledunjave imaginacije. Mislim da Partizan ima kvalitet da sve reši već u prvoj utakmici.

sss

pre 12 godina

Ok izvukli smo Ren,nema veze... Sve sto treba je da udju mirno u mec i nece biti problema,pokusati dati gol u gostima,pa onda na Marakani da ih sasecemo...Napred Zvezdo

Kol

pre 12 godina

Odlican zreb za Partizan 99% su vec u grupnoj fazi, Zvezda sa druge strane ima mnogo tezeg ali ne i nesavladivog protivnika protiv Rena ce moci da se igra i pobedi, dobro je sto je revens u Beogradu pred onakvom atmosferom (kakva je bila juce) i Zvezda prolazi dalje barem se nadam i eto nama po prvi put dva kluba istovremeno u nekom evropskom takmicenju :)!

Mare

pre 12 godina

Nije lose, moglo je i gore (za Zvezdu). Ren je bio 6. u francuskoj. Imao je gol razliku +3 na kraju. Najmanje golova su primili, ali su malo i dali, na nivou ekipa koje su ispale. Dakle, tvrdi su, bice malo golova. Verujem da imamo sansu.

mille grobar

pre 12 godina

Cini mi se da nas je sreca pogledala,doduse,nas malo vise.Ajd pa da da Bog da i jedni i drugi udjemo u grupnu fazu,kakva bi to festa bila za nas fudbal!Nepamtim kada smo zajedno bili u evropi.

ser Ferguson

pre 12 godina

Hoćemo li prestati da navijamo za Zvezdu tako što mrzimo i pljujemo Partizan i obratno?! Ne mogu da verujem da "vatrenim navijačima" oba kluba nije jasno da ako oba kluba naprave dobar rezultat u Evropi i onaj drugi ima koristi?! Zato oba kluba da prođu u Ligu Evrope a mi da počnemo da navijamo a ne da mrzimo!!!!!

kladionicar

pre 12 godina

Dobili su najlakseg protivnika...Napokon malo srece da pogleda i nase klubove...Lagano prolazi Partizan,u gostima 0-1,moguce 0-2...A u Beogradu 3-0 ; 4-0 ...Ne verujem da ce primiti gol u ovom dvomecu od dosta slabijeg protivnika

Rale P.F.C.

pre 12 godina

Extra, konačno i nas da malo pogleda sreća u žrebu! Ovo nam je trebalo da podigne ekipu posle onakve utakmice sa Genkom. Sad može i Šćepović možda i da ubode gol protiv Iraca.
Prolazimo sigurno, imamo mi dobru ekipu samo nije baš uigrana a ovakav protivnik je baš dobro došao.
Naravno da se mora ozbiljno pristupiti obema utakmicama ali bar u to ne sumnjam, to je Stanojević sa svojim saradnicima uvek odlično odradio a i igrači su nešto naučili iz svojih gluposti koje su činili u ove dve, tri utakmice i valjda su se istrošili sa glupostima i krajnje je vreme da se dozovu pameti, što će i učiniti!
A za komšije, pa posle vaših 7:0 vi ste favoriti protiv svake ekipe, sad će vam biti dosta i 6 golova, srećno, trebaće vam! ;)

vlasta

pre 12 godina

Da li ce Zvezda morati da menja domacinstvo posto ne verujem da ce UEFA dozvoliti dva meca viskog rizika u isto vreme prakticno na istom mestu!? Zna li mozda neko sta ce biti po pitanju ovoga?

Atropin

pre 12 godina

Znaci ovi nasi huligani kada odu u Irsku ima sve iznutrice da im pojedu i crevca u zelju, pa kada se ponapijaju pocupace svu detelinu i zamotati pljuge! :)
Salu na stranu ako ove ne dobijemo neka svi u klubu izvrse kolektivno samoubistvo.
Zvezda je mogla mozda i bolje da prodje, ali nije bez sansi, uz malo srece u rupi, ko zna, moguce je...

novajlija

pre 12 godina

odlicno kako je moglo da bude,partizan prolazi obavezno,i zvezda bi trebala...........kako stojimo sa koeficijentom trenutno...koliko se dobija za pobedu u ligi evrope,i koliki nam je bio prosle godine,ko zna molim da odgovori...

Alex

pre 12 godina

Mislim da su neki navijači Zveda malo poleteli, samo zato što Ren nema atraktivno ime. Po meni je Ren jači i od Standarda i Brage koju smo mogli da dobijemo. Objektivno, individualno, Zvezda ima SLABIJI tim od Rena (pogledajte neke igrače i videćete da bi većina bila bolja alternativa našim igračima, da su u Zvezdi), ali ne igraju pare, nego srce, puna Marakana, i zato se nadam da imamo šanse.

ProfesorB

pre 12 godina

Partizan nas je i prosle i ove godine nazalost uverio da za LŠ treba još mnogo da napredujemo. Dakle za nas fudbal LE je realnost. Partizan bi MORAO tamo bez problema, Zvezda - biće tesko, ozbiljni su francuzi, ali na muci se poznaju junaci, samo hrabro i borbeno... I ako Bog da malo sreće da gledamo oba kluba jesenas u evropi. E to bi bila prava stvar za nas fudbal... I, za kraj da napomenem ako mene pitate, ne treba dirati trenere, mislim da nas fudbal i sa Robijem i sa Stanojevićem može samo da dobije jer imaju neku vrstu autentičnosti i stila za razliku od ostalih... SAMO NAPRED I PUNO SRECE I PARTIZANU I ZVEZDI, DA SE DIGNE NJIHOV EVROPSKI KVALITET PA DA SE OPET TAKMICE MEDJUSOBNO ZA TO KO JE BOLJI, A NE DA NAM KAO SADA DERBI SLUZI DA UTVRDIMO KO JE GORI...
ja toliko...

bice to lepa jesen...

pre 12 godina

Realno stvari izgledaju ovako: Partizan je zaista dobio najlakseg moguceg protivnika u 4.kolu.Mada je dosta kvalitetniji od vecine ekipa nenosilaca (izuzev CZ naravno :).Drage komsije imaju priliku da ukoliko su izvukli pouke iz duela sa ''penaldzijama'' svojim navijacima prirede goleadu poput one zvezdine od sinoc i tako odrade jaci trening pred LE jer semrok je za tri klase slabiji od partizana.

Zvezda je imala relativnu srecu na zrebu, ren je protivnik po meri. Da se ne opustimo zbog sedmice, a opet i da ne idemo u nemogucu misiju. To je do skora bila klasicna ''vruce hladno'' ekipa u francuskom fudbalu, digli su formu ali nisu nepremostivi. Bitno je da smo izbegli holandjane i spance jer nam holandezi ne leze ni kao rep. ni kao klubovi, a spanci igraju leprsavo i otvoreno pa ne bismo mogli da se otvorimo previse jer su ipak dosta bolji od nas.

Na marakani festa pa u LE...konacno prilika da dva srpska kluba igraju grupe.

grobar

pre 12 godina

Ljudi nemojte me zasmejavati...Ren vredi 82 miliona €…aha...Partizan je izvukao lakog proticnika a Zvezda je super prosla s'obzirom koga ste mogli da izvucete.Da se ne lazemo imate jednake sanse da prodjete,to je srpski inat!I voleo bih da se ove godine pridruzite Partizanu u grupnoj fazi. Srbija iznad svega!!!

HlaoRu

pre 12 godina

Navijam za Partizan, ali zelim svim srcem da oba nasa kluba prodju i da imamo dva predstavnika u LE! Srbija uvek mora biti iznad svih klupskih podela!

milos

pre 12 godina

Ren je ekipa sa dosta vecim budzetom nego zvezda, vrednost tima Rena se procenjuje na oko 80 miliona evra. Zvezda i partizan se procenjuju na oko 25 miliona.

Ne mora da znaci da ce to biti presudno i da zvezda ne moze da dobije ren ali ren je po meni veliki favorit

Partizanovog protivnika nema smisla komentarisati

Shone grobar

pre 12 godina

TOOOOOO dobar zreb za nas,ima da omlatimo ove Irce i ulazimo u grupnu fazu LE!!!
Sto se Zvezde tice puno srece sa Francuzima,vidimo se ako Bog da u 1/8 finala.

EA

pre 12 godina

Dobro je da nije Braga i ili Schalke..Moze se proci..Doduse tezi protivnik nego proslih godina(Apoel,Slovan,Slavia).A Partizan je 99,99% u grupnoj fazi..

Nikola

pre 12 godina

To je sto je... Dobrog protivnika ima Zvezda,inace potpuno je nebitno koga smo izvukli,ako mislimo da igramo u evropu moramo da budemo spremni da pobedimo SVAKOGA i to ne samo Marakani...Zvezda treba da daje golove u GOSTIMA,moramo da dajemo golove! Ja sam prizeljkivao Salke! Ako ne mozemo da dobijemo Ren onda nema govora o evropi! Za Samrok nisam cuo... Srecno svima nama!

Stoka17

pre 12 godina

Shamrok je realno jedan od 3 najlosija tima koja je Partizan mogao dobiti, tako da ne bi trebao imati problema.

Za sve one koji misle da bi igrao protiv Maccabija da su prosli Genka, to naravno nije tako, jer bi bili nositelji i dobili nekog poput Malmea, Apoela, Sturma...

Od sinoc sam se nadao da ce Zvezda igrati protiv Austrije zbog toga sto su losi i zbog toga sto bi tamo imali vise navijaca od domacina. :) Ovako Francuzi, nezgodni i neatraktivni, ali i prolazni.

napred zvezdo

pre 12 godina

Zvezda je dobila sredinu izmedju Salkea i Austrije,dakle medium protivnika dok je Partizan dobio tzv very easy rivala.Dobro je sto smo izbegli Salke i Bragu ali vise sam prizeljkivao Standard jer gledajuci one seprtlje iz Genka pozeleo sam Belgijance,jos kad se uzme u obzir da je smesni Genk tukao skoro Standard sa igracem manje...AEK bi bilo previse jer su najslabiji a mi nemamo toliko srece.Francuzi su inace dosta tehnicki jaki,igraju odlican fudbal a prosle sezone su imali dva tima u polufinalu LS,dakle oprez!Ren je blagi favorit ali ako nam se vrati Adi a ostatak ekipe zadrzi trenutni nivo forme Ren se moze izbaciti,mozda ne ubedljivo kao Ventspils vec uz malo veci napor.Srecno i komsijama

CaRpE DiEm

pre 12 godina

E tako, ajde sad i Zvezda i Partizan da prodju do Evrope kako znaju i umeju i ako stvarno moze da se uradi da Zvezda igra kod kuce drugu, jer posteno ima tezeg rivala..Nije da potcenjujem protivnika Partizana ali posteno ako njih ne prodjemo onda msm stvarno...Grobari JUG!!!

crobeli delija

pre 12 godina

da smo pravi ljudi (kao sto nismo) sad bismo trebali da se radujemo vise nego verovatno prolasku partizana u LE i svi zajedno podrzimo CZ da prodje Ren.

Ali ne, mi cemo radije korististiti visoku tehnologiju za niske komentare.

Ridah_PFC

pre 12 godina

(Jelke, 5. avgust 2011 16:32)

Alo bre...vidi se da ti logika nije jača strana. Šamrok Rovers tim vredi čitavih 2 miliona evra, dok Ren vredi 83 miliona. I ti ćeš meni da kažeš da će Partizanu biti teže za prolaz?????????

NOWITZKI_CT

pre 12 godina

Rutinski prolaz, ali i jedna od simpaticnijih stranih ekipa,bar za mene. Prosle godine igrali sa Juveom,ove bili ne bas lagan zadatak Kopenhagenu,ali ako cemo od njih da strijepimo-mozemo odma katanac na klub. Idemo dalje !

CCCC

pre 12 godina

Partizan je dobio najlakseg protivnika i sigurno ce proci tako da cemo imati SIGURNO jedan tim u LE.Sto se tice zvezde nadam se da ce proci nije Ren nimalo navan.Voleo bih da vidim oba tima u LE.

realno

pre 12 godina

ok znaci - partizanu konacno malo srece ... vec su vidjeni u grupi a u suprotnom raspad kluba. zvezda dobila solidnog protivnika iz jakog prvenstva ali moglo je i gore... ipak imacemo 2 kluba u ligi evrope pa malo da zazivimo...

runner

pre 12 godina

Što se Partizana tiče, mislim da protivnik nije težak i realno se može proći u grupnu fazu LE, naravno, ukoliko mu se ne poklone pobede kao Genku. Jedini problem je što Irci nisu atraktivan tim pa ne verujem da će privuče mnogo gledalaca na stadion, doduše sve će zavisiti od rezultata prve utakmice, ukoliko se ista bude igrala u Dablinu. Ali ne može i jare i pare.
Što se pak Zvezde tiče, ona je na žrebanju prošla mnogo gore, jer je, po mom skromnom mišljenju, i francuski drugoligaši jači od naših vrhunskih timova. Ren je stvarno ozbiljna prepreka i ukoliko Zvezda uspe da prođe treba joj stvarno čestitati i skinuti kapu. Ko zna, lopta je okrugla?
Srećno Beograđani!!!

stefan

pre 12 godina

ren je na listi 111 sa koeficijentom 16 735
partiza 114 sa koeficijentom 15 850
zveda 165 sa koeficijentom 9 350

a sto se tice iraca nemam pojma gde su :D

new.york.city.boy

pre 12 godina

zvezda je dobro prosla kako je mogla a partizan odlicno.
mislim da uz malo srece mogu i jedni i drugi u LE.Zelim svu srecu sveta i zvezdi i partizanu na putu u Evropu.I trebalo bi da budemo malo slozniji i da navijamo jedni za druge u Evropi,to samo donosi bodove Srpskom fudbalu a nikome od njih ne oduzima.