Četvrtak, 14.07.2011.

01:52

Stanojević: Mirniji idemo u Skoplje

Trener Partizana Aleksandar Stanojević bio je zadovoljan igrom koju je njegov tim prikazao u pobedi nad makedonskom Škendijom (4:0).

Izvor: B92

Stanojeviæ: Mirniji idemo u Skoplje IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

28 Komentari

Sortiraj po:

nindza klinac

pre 12 godina

Kad sam bio klinac Vukic,Ilic i Kezman su mi bili idoli.Vukic igra sve bolje i bolje i mislim da ce za par meseci eksplodirati!Sto se Ilica tice njegovo umece ne dolazi u pitanje ali ga stizu godine polako.Samo jos Kezman fali :)

Rodja

pre 12 godina

Najjaci utisak ostavio mi je Kamara, ne pas igrom koliko borbenoscu, prekidom akcija, srcanom igrom. Mislim da je Partizan ovim momkom dobio Gatuza, samo da jos malo poboljsa pas igru. Da budemo iskreni u prvom poluvremenu jedan tacan i precizan pas nije imao. Ali.... ovo je bila samo prva utakmica posle duge pauze.
Napred Kamara-Gatuzo, napred Partizan

football manager 2011

pre 12 godina

Aksentijevic je bio jedan od boljih s obzirom koliko godina ima i da mu je ovo debi odigrao odlicno ako ovako nastavi taman ce biti spreman za prodaju na zimu za bednu sacicu eura kao i svaki igrac koji bar nesto pokaze u partizanu,zasto se malo ne ugledamo na Santos koji svog igraca nece da pusti za manje od 40mil to je vec pravi biznis pa ko zeli taj ce i da plati

zoran

pre 12 godina

Medo je kralj...mashina...samo radi, radi...gazi tempom...
Aksentijevic - tom malom se smeshi sjajna buducnost..bravo dechko...
Eduardo - cestitke upravi na dobrom oku...odlichan..tek ce da trese mreze...
Vukic - zna fudbal, neosporno, ali nema daha
Ilic - isto kao i Vukic..
Babovic - njega pravilno usmeriti, udarati po dzepu kada davi loptu i bice zvezda srpskog fudbala, uz veliku cenu u Evropi...
Volkov - majstor..jasno kao dan
Ivanov - uliva sigurnost..teshko ga je proci...

Stojkovic - po ko zna koji put je dokazao da je najbolji golman na ovim prostorima...

Shcepovic - definitvno nije bolji od Jovanchica...bez obzira na postignuti gol

Sve u svemu, ovaj tim u Super Jelen ligi ne bi trebao da ima niti malo problema..za Evropu jos dva pojachanja i moze da se igra veoma jak fudbal...

Blagoje

pre 12 godina

Cesto osporavani Scepovic odigrao dobro i Vukic najbolji igrac utakmice, pa koju ste vi utakmicu gledali? Ako izuzmemo golove koje su dali nista drugo na terenu nisu pokazali.

Ostatak tima je odigrao sasvim solidno za prvu takmicarsku utakmicu, Medo je bio odlican, imalo ga je svuda, delio je lopte, bio nosilac igre. Aksentijevicu svaka cast, odlicno se snasaso na debiju samo neka tako nastavi. Eduardo ce tek da reseta mreze, vidi se da ima potencijala, samo da se navikne na "evropski" fudbal, fali mu jedno mesec-dva da se aklimatizuje i privikne, posle ce da bude vrhunski strelac.

MedoKamara

pre 12 godina

Hvalite Vukica?Da se podsetimo njegove igre..
Promasio je nekoliko izglednih sansi,upropastio 10 akcija,lopta se odbija od njega,a on se odbija od protivnickih igraca.
-Mali Aksentijevic prolazi desnom stranom centrira idealno,Vukic hvata volej i salje loptu na severnu tribinu.
-Ponovo,mali Aksentijevic probija desno,pravi varku,izbacuje jednog igraca,levom nogom dodaje do Vukica koji pokusava da je prosledi u mrezu,ali pada,lopta stize do Scepovica koji daje gol,ali iz nedozvoljene pozicije.
To su samo neke od situacija.
Inace,zadovoljan sam igrom.Cak je i Tomic bio dobar.A Medo Kamara i Aksentijevic su pokazali kako se bori za klub!

mille grobar

pre 12 godina

nama je scepa ubedljivo najbolji igrac,kada to i on shvati bice jos bolji! nemamo odbranu nemamo sredinu ,zeko daj pare za pojacanja!

boban

pre 12 godina

Stanojevicu, pod hitno trazi jos cetiri igraca. Stopera i dva igraca sredine terena. Partizan nema sredinu. Treba pod hitno stoper, ali ne bilo ko jer to je zahtevna pozicija koja trazi iskusnog igraca i sto pre naci centralnog veznog, pleya, i dva trkaca u sredini.

Profa !!!

pre 12 godina

Isto "ono"sto je sinoc celoj SRBIJI pokazao Aksentijevic pokazace LAZAR MARKOVIC,BRASANAC I NINKOVIC i to jos bolje i magicnije !!! Ali STANOJE pusti DIJAMANTE da sijaju ,a ne Vukica koji ni jednu loptu na 50-70 cm od zemlje ne ume da pogodi a da ova ide u okvir gola,ej !?? Ono sto je sutnuo sa 2,5 metra mogu i moji petlici na treningu.. CELA CRNO _ BELA SRBIJA TO VIDI,sugerise,moli?!!! A TI KULIRAS !!! Inace cuo sam da je Ljaja ta BOMBA o kojoj snajder prica! Naravno pozajmica,a mali car zeli LS a to VIOLA ne pruza !!!

Jale Dobric

pre 12 godina

Pozdrav svima!

Pobeda je pobeda i ne treba traziti dlaku u jajetu. Ne treba ocekivati cuda u ovim prvim utakmicama, ali i ovo nije daleko od cuda. Ipak je pobedjen prvak jedne drzave.
Cini mi se da je kupljen jedan vrlo kvaliteten igrac. Pre svega mislim na Volkova. Ne mogu, a da ne pomenem mladog Aksentijevica, koji je pruzio vrlo kvalitetnu partiju u ofanzivi. Nisan bas primetio da je imao posla u odbrani, ali mislim da je i na tom polju sasvim solidno odradio posao. Eduardo je dao gol i to je ono sto se od njega i trazi. Brazilci su se pokazali u Partizanu i ne treba sumnjati da ce i on biti na visokom nivou, iako mislim da je jedan Kleo. Voleo bih da se varam.

Ono sto zabrinjava je nedostatak klasicnog stopera. Sredina odbrane je katastrofa! Iole bolji tim ce nas napuniti samo zbog toga. Jako mobilni bekovi nisu kompatibilni sa centralnim igracima u odbrani. Rankovic po vokaciji nije to sto je igrao i mislim da je i on jako kvalitetan igrac. Pod hitno treba kupiti stopera. Neuigranost ce nas kostati nekog plasmana u LS, sigurno. Mislim da bolja trgovina nije davno odradjena od prodaje Savica. Mislim da je precenjen i da ne vredi bas toliko mnogo. I jos jedan segment igre me ne cini spokojnim, a to je sredina terena. Vukic je kvalitetan igrac, iako u godinama, a zajedno sa Saletom Ilicem i Babovicem ne cini igru toliko brzom kako je najavljivano, a to nam fali. Tesko je pratiti ritam 90 min, a objektivno nasi vezni igraci ne mogu da izdrze u tom ritmu ozbiljnu utakmicu u Evropi. Kamara zna nekad i da se "zakuca", ali je vredan kao mrav i on je u stvari motor Partizana.
No, sve je ovo i vise nego dovoljno za titulu u Srbiji, a za Evropu trebaju jos dva kvalitetna odbrambena igraca, jedan vezni igrac, a usudjujem se da kazem da treba pustiti ove napadace da se dokazuju jer mislim da Brazilac, Scepovic, Jovancic i Dijara mogu da igraju kad ih hrane dobrim loptama, iako me je Scepovic jedan dobar deo utakmice nervirao nekim svojim stavom prema igri, koji je malo sarlatanski(ili mi se ucinilo).

Dejan Subotica

pre 12 godina

Čuj neverovatna podrška, pa ono je smešno. Najavljivali ste bre 32000, na kraju ni pola od toga. Meni je slika dana u istom redu pored Đurića sede Saša Vukadinović (BIA), Rasim Ljijić i naravno ovaj ministar što ne prati fudbal-Ivica Dačić.
Ipak čestitam na pobedi.

realmadridbt

pre 12 godina

Prvo da cestitam Partizanu,Makedonac sam al sam svim srcem bio za Partizan (Pelister,Partizan,Real Madrid,to ja priznajem i postujem).Nevolim Skendiju al ne iz razloga sto tamo igraju Albanci vec iz sasvim drugih razloga koje ne bih sada da rasklapam jer bi tako otisao u jednu sveru koju najvise mrzim a to je politika Svako ko prati Makedonsku prvu ligu zna da je bilo koji klub bio na mestu Skendije prosao ovako kao Skendija a mozda i jos gore.Jednostavno Makedonska liga je pala na razini lige San Marina,Luksemburga i njima slicne .Liga u kojoj vise nema jednog Pelistera,Pobede,Belasica,Bregalnica,Borec,Vardar je isto tako ispao al su ga ostavili u ligu sa nekom dubarom tako sto su se fuzirali sa nekim klubom iz nekog sela koji je zamislite usao u prvu ligu.Ove ekipe sam nabrojao jer za Makedonske uslove te ekipe bile po tradiciji i istriji isto sto su za Spanjolce recimo Real,Barsa,Atletiko,Valensija.Sad nam u prvoj ligi igraju bukvalno sela poput Turnovo,Miravci,Renova i slicne velesile.Ovim ne zelim niti malo da umanjim Partizanov rezultat vec samo da malo skrenem paznju Makedonskim fudbalskim mocnicima gde ide Makedonski fudbal.Jos jednom cestitam Partizanu i mislim da ce u Skoplju bar jedna od novih i velikih tribina na novom stadionu biti puna Partizanovih navijaca a nece doci iz Beograda ako me razumete sta hocu da kazem.

nn

pre 12 godina

Stanoje, citas komentare, pa procitaj i ovo... Sve je OK, ali zasto Scepovic pre Jovancica? Ili jos bolje, zasto Scepovic pre bilo koga?! Inace, svaka cast za ostalo.

boki

pre 12 godina

eto koliko nemamo povjerenja u svoje mlade igrače, ranković doveden da zamjeni miljkovića a aksentijević odigrao kako miljković nikad nije za vrijeme boravka u partizanu. centralni bek se mora dovesti u par dana da što više vremena provede sa ekipom. protiv ovih je bilo dovoljno jedno odlično poluvrijeme, protiv jačih ekipa možda ne bude.

milos

pre 12 godina

Prelazni preiod je mogao i morao da se uradi bolje. Mada mislim da je tim i ovako bolji nego prosle godine.
Odbrana je najveci problem, videcemo kad dovedu jos jednog stopera. Sredina je bolja nego prosle sezone, samim tim sto u timu nema petrovica i tomica koji su unistavali organizaciju igre i cesto nisu mogli da povezu 2 dodavajna. Dijara vukic i babovic su koliko toliko bolji. Videcemo sta moze Eduardo, mislim da je odlican napadac. Bekovi su odlicni, daleko bolji nego prosle sezone

Ako Partizan hoce da uradi nesto u evropi MORA da dovede stopera i jos jednog napadaca/krilo, ovako i dalje ima rupa u timu

mikicar

pre 12 godina

Stojkovic- jos jednom pokazao da mu u Srbiji u penalima i 1 na 1 nema premca.

Ivanov- sve vazdusne duele dobio, na zemlji neprolazan, jedino sto sam se oladio kod onih par zalamanja nazad.

Rankovic-koristan igrac, borben, pravi univerzalac.

Aksentijevic- BRAVO MALI!

Volkov- dosta dobar, svuda ga je bilo, puno pretrcao.

Medo- par puta sjajno zapoceo akcije za sanse, u defanzivi beskomporomisan.

Babovic-nekad stvarno previse solira, ako vec ulazi u duele onda nek poradi malo na snazi. Dosta pretrcao

Vukic i Ilic- dosta su pretrcali, narocito u defanzivi. Mogli bi malo vise da se skoncentrisu na napad, narocito Vukic.

Scepovic- sasvim solidan, kreativan napdac, malo manje da ne zabada nos i gleda loptu samo bio bi jos bolji.

Eduardo- za Tejga izmislio fudbal. I prijem i sut i pametno se krece.

Jovancic- ljudi on je klasican levi napadac, kao i Eduardo, samo sto je jak ko bik. Ponavljam, levi napadac, tesko bi se on upario sa Eduardom, tako da je bolje Scepovic da igra.

Tomic-iznenadio me pozitivno skroz, par lepih poteza, nije mnogo davio, sjajan sut. Iz moje pozicije na stadionu bas se lepo video taj cudan efej koji je imala lopta i jako mi je krivo sto nije zavrsila u mrezi.

Markovic- nije bilo vremena da se pokaze.


Koliko me raduje toliko me i brine ovaj rezultat. Znamo ko su i sta su oni. Svesni su da na zelenom terenu nemaju sta da traze pa se plasim da se ne okrenu nekim drugim manje fudbalskim stvarima. Uopste me ne bi cudilo da navuku Partizanove dresove i pocnu da lome stadion.

lezdra

pre 12 godina

Ono jest' da je "Skendija" primila četiri gola al' mi se čini da bi skauting tim "Partizana" trebao obratiti pažnju na dvojicu njihovih igrača. Pre svega na štopera Nikitovića i golmana Zendelija. Doduše njihovu igru cenim samo na osnovu te jedne utakmice, no ipak treba razmisliti. Imam osećaj da bi ovaj Nikitović mogao da popuni rupu na štoperskoj poziciji. Po meni je bio njihov najbolji igrač, naročito u prvom poluvremenu. E sada je l' to trenutna inspiracija ili dečko konstantno tako igra ostaje da se vidi. Uostalom i Kamara je prošle godine kupljen na taj način.

covic

pre 12 godina

i prvo poluvreme je bilo odlicno ali su tkzv.navijaci zvizdali. to izgleda niko nije primetio. Vukic Medo i Ilic su sasvim pristojno izgledali na terenu, a klinci su majstori.

Pinot gris

pre 12 godina

Ljudi moji sredite da se vide prezimena na dresovima. Boldujte ta slova, i malo pojacajte boju, nesto ucinite.

I dovodite uskoro stopera i ofanzivnog veznog.

Ostalo je ok, da ne kazem super da se ne zalecem.

Maestro

pre 12 godina

Nikola Aksentijevic-Uzor za matorce od 30 godina,kako se bori za svoj klub!

Samo da se nadovezem na tucu na Juznoj Tribini-BRUKA !

Eh,da je sada jedan "Pampi" na tribini ne bi se vi vise pojavili ni u blizini stadiona! Prva europska utakmica ove sezone,a vi nasli da se tucete!

realmadridbt

pre 12 godina

Prvo da cestitam Partizanu,Makedonac sam al sam svim srcem bio za Partizan (Pelister,Partizan,Real Madrid,to ja priznajem i postujem).Nevolim Skendiju al ne iz razloga sto tamo igraju Albanci vec iz sasvim drugih razloga koje ne bih sada da rasklapam jer bi tako otisao u jednu sveru koju najvise mrzim a to je politika Svako ko prati Makedonsku prvu ligu zna da je bilo koji klub bio na mestu Skendije prosao ovako kao Skendija a mozda i jos gore.Jednostavno Makedonska liga je pala na razini lige San Marina,Luksemburga i njima slicne .Liga u kojoj vise nema jednog Pelistera,Pobede,Belasica,Bregalnica,Borec,Vardar je isto tako ispao al su ga ostavili u ligu sa nekom dubarom tako sto su se fuzirali sa nekim klubom iz nekog sela koji je zamislite usao u prvu ligu.Ove ekipe sam nabrojao jer za Makedonske uslove te ekipe bile po tradiciji i istriji isto sto su za Spanjolce recimo Real,Barsa,Atletiko,Valensija.Sad nam u prvoj ligi igraju bukvalno sela poput Turnovo,Miravci,Renova i slicne velesile.Ovim ne zelim niti malo da umanjim Partizanov rezultat vec samo da malo skrenem paznju Makedonskim fudbalskim mocnicima gde ide Makedonski fudbal.Jos jednom cestitam Partizanu i mislim da ce u Skoplju bar jedna od novih i velikih tribina na novom stadionu biti puna Partizanovih navijaca a nece doci iz Beograda ako me razumete sta hocu da kazem.

Pinot gris

pre 12 godina

Ljudi moji sredite da se vide prezimena na dresovima. Boldujte ta slova, i malo pojacajte boju, nesto ucinite.

I dovodite uskoro stopera i ofanzivnog veznog.

Ostalo je ok, da ne kazem super da se ne zalecem.

Jale Dobric

pre 12 godina

Pozdrav svima!

Pobeda je pobeda i ne treba traziti dlaku u jajetu. Ne treba ocekivati cuda u ovim prvim utakmicama, ali i ovo nije daleko od cuda. Ipak je pobedjen prvak jedne drzave.
Cini mi se da je kupljen jedan vrlo kvaliteten igrac. Pre svega mislim na Volkova. Ne mogu, a da ne pomenem mladog Aksentijevica, koji je pruzio vrlo kvalitetnu partiju u ofanzivi. Nisan bas primetio da je imao posla u odbrani, ali mislim da je i na tom polju sasvim solidno odradio posao. Eduardo je dao gol i to je ono sto se od njega i trazi. Brazilci su se pokazali u Partizanu i ne treba sumnjati da ce i on biti na visokom nivou, iako mislim da je jedan Kleo. Voleo bih da se varam.

Ono sto zabrinjava je nedostatak klasicnog stopera. Sredina odbrane je katastrofa! Iole bolji tim ce nas napuniti samo zbog toga. Jako mobilni bekovi nisu kompatibilni sa centralnim igracima u odbrani. Rankovic po vokaciji nije to sto je igrao i mislim da je i on jako kvalitetan igrac. Pod hitno treba kupiti stopera. Neuigranost ce nas kostati nekog plasmana u LS, sigurno. Mislim da bolja trgovina nije davno odradjena od prodaje Savica. Mislim da je precenjen i da ne vredi bas toliko mnogo. I jos jedan segment igre me ne cini spokojnim, a to je sredina terena. Vukic je kvalitetan igrac, iako u godinama, a zajedno sa Saletom Ilicem i Babovicem ne cini igru toliko brzom kako je najavljivano, a to nam fali. Tesko je pratiti ritam 90 min, a objektivno nasi vezni igraci ne mogu da izdrze u tom ritmu ozbiljnu utakmicu u Evropi. Kamara zna nekad i da se "zakuca", ali je vredan kao mrav i on je u stvari motor Partizana.
No, sve je ovo i vise nego dovoljno za titulu u Srbiji, a za Evropu trebaju jos dva kvalitetna odbrambena igraca, jedan vezni igrac, a usudjujem se da kazem da treba pustiti ove napadace da se dokazuju jer mislim da Brazilac, Scepovic, Jovancic i Dijara mogu da igraju kad ih hrane dobrim loptama, iako me je Scepovic jedan dobar deo utakmice nervirao nekim svojim stavom prema igri, koji je malo sarlatanski(ili mi se ucinilo).

mikicar

pre 12 godina

Stojkovic- jos jednom pokazao da mu u Srbiji u penalima i 1 na 1 nema premca.

Ivanov- sve vazdusne duele dobio, na zemlji neprolazan, jedino sto sam se oladio kod onih par zalamanja nazad.

Rankovic-koristan igrac, borben, pravi univerzalac.

Aksentijevic- BRAVO MALI!

Volkov- dosta dobar, svuda ga je bilo, puno pretrcao.

Medo- par puta sjajno zapoceo akcije za sanse, u defanzivi beskomporomisan.

Babovic-nekad stvarno previse solira, ako vec ulazi u duele onda nek poradi malo na snazi. Dosta pretrcao

Vukic i Ilic- dosta su pretrcali, narocito u defanzivi. Mogli bi malo vise da se skoncentrisu na napad, narocito Vukic.

Scepovic- sasvim solidan, kreativan napdac, malo manje da ne zabada nos i gleda loptu samo bio bi jos bolji.

Eduardo- za Tejga izmislio fudbal. I prijem i sut i pametno se krece.

Jovancic- ljudi on je klasican levi napadac, kao i Eduardo, samo sto je jak ko bik. Ponavljam, levi napadac, tesko bi se on upario sa Eduardom, tako da je bolje Scepovic da igra.

Tomic-iznenadio me pozitivno skroz, par lepih poteza, nije mnogo davio, sjajan sut. Iz moje pozicije na stadionu bas se lepo video taj cudan efej koji je imala lopta i jako mi je krivo sto nije zavrsila u mrezi.

Markovic- nije bilo vremena da se pokaze.


Koliko me raduje toliko me i brine ovaj rezultat. Znamo ko su i sta su oni. Svesni su da na zelenom terenu nemaju sta da traze pa se plasim da se ne okrenu nekim drugim manje fudbalskim stvarima. Uopste me ne bi cudilo da navuku Partizanove dresove i pocnu da lome stadion.

Maestro

pre 12 godina

Nikola Aksentijevic-Uzor za matorce od 30 godina,kako se bori za svoj klub!

Samo da se nadovezem na tucu na Juznoj Tribini-BRUKA !

Eh,da je sada jedan "Pampi" na tribini ne bi se vi vise pojavili ni u blizini stadiona! Prva europska utakmica ove sezone,a vi nasli da se tucete!

nn

pre 12 godina

Stanoje, citas komentare, pa procitaj i ovo... Sve je OK, ali zasto Scepovic pre Jovancica? Ili jos bolje, zasto Scepovic pre bilo koga?! Inace, svaka cast za ostalo.

boki

pre 12 godina

eto koliko nemamo povjerenja u svoje mlade igrače, ranković doveden da zamjeni miljkovića a aksentijević odigrao kako miljković nikad nije za vrijeme boravka u partizanu. centralni bek se mora dovesti u par dana da što više vremena provede sa ekipom. protiv ovih je bilo dovoljno jedno odlično poluvrijeme, protiv jačih ekipa možda ne bude.

covic

pre 12 godina

i prvo poluvreme je bilo odlicno ali su tkzv.navijaci zvizdali. to izgleda niko nije primetio. Vukic Medo i Ilic su sasvim pristojno izgledali na terenu, a klinci su majstori.

boban

pre 12 godina

Stanojevicu, pod hitno trazi jos cetiri igraca. Stopera i dva igraca sredine terena. Partizan nema sredinu. Treba pod hitno stoper, ali ne bilo ko jer to je zahtevna pozicija koja trazi iskusnog igraca i sto pre naci centralnog veznog, pleya, i dva trkaca u sredini.

milos

pre 12 godina

Prelazni preiod je mogao i morao da se uradi bolje. Mada mislim da je tim i ovako bolji nego prosle godine.
Odbrana je najveci problem, videcemo kad dovedu jos jednog stopera. Sredina je bolja nego prosle sezone, samim tim sto u timu nema petrovica i tomica koji su unistavali organizaciju igre i cesto nisu mogli da povezu 2 dodavajna. Dijara vukic i babovic su koliko toliko bolji. Videcemo sta moze Eduardo, mislim da je odlican napadac. Bekovi su odlicni, daleko bolji nego prosle sezone

Ako Partizan hoce da uradi nesto u evropi MORA da dovede stopera i jos jednog napadaca/krilo, ovako i dalje ima rupa u timu

MedoKamara

pre 12 godina

Hvalite Vukica?Da se podsetimo njegove igre..
Promasio je nekoliko izglednih sansi,upropastio 10 akcija,lopta se odbija od njega,a on se odbija od protivnickih igraca.
-Mali Aksentijevic prolazi desnom stranom centrira idealno,Vukic hvata volej i salje loptu na severnu tribinu.
-Ponovo,mali Aksentijevic probija desno,pravi varku,izbacuje jednog igraca,levom nogom dodaje do Vukica koji pokusava da je prosledi u mrezu,ali pada,lopta stize do Scepovica koji daje gol,ali iz nedozvoljene pozicije.
To su samo neke od situacija.
Inace,zadovoljan sam igrom.Cak je i Tomic bio dobar.A Medo Kamara i Aksentijevic su pokazali kako se bori za klub!

Profa !!!

pre 12 godina

Isto "ono"sto je sinoc celoj SRBIJI pokazao Aksentijevic pokazace LAZAR MARKOVIC,BRASANAC I NINKOVIC i to jos bolje i magicnije !!! Ali STANOJE pusti DIJAMANTE da sijaju ,a ne Vukica koji ni jednu loptu na 50-70 cm od zemlje ne ume da pogodi a da ova ide u okvir gola,ej !?? Ono sto je sutnuo sa 2,5 metra mogu i moji petlici na treningu.. CELA CRNO _ BELA SRBIJA TO VIDI,sugerise,moli?!!! A TI KULIRAS !!! Inace cuo sam da je Ljaja ta BOMBA o kojoj snajder prica! Naravno pozajmica,a mali car zeli LS a to VIOLA ne pruza !!!

Blagoje

pre 12 godina

Cesto osporavani Scepovic odigrao dobro i Vukic najbolji igrac utakmice, pa koju ste vi utakmicu gledali? Ako izuzmemo golove koje su dali nista drugo na terenu nisu pokazali.

Ostatak tima je odigrao sasvim solidno za prvu takmicarsku utakmicu, Medo je bio odlican, imalo ga je svuda, delio je lopte, bio nosilac igre. Aksentijevicu svaka cast, odlicno se snasaso na debiju samo neka tako nastavi. Eduardo ce tek da reseta mreze, vidi se da ima potencijala, samo da se navikne na "evropski" fudbal, fali mu jedno mesec-dva da se aklimatizuje i privikne, posle ce da bude vrhunski strelac.

zoran

pre 12 godina

Medo je kralj...mashina...samo radi, radi...gazi tempom...
Aksentijevic - tom malom se smeshi sjajna buducnost..bravo dechko...
Eduardo - cestitke upravi na dobrom oku...odlichan..tek ce da trese mreze...
Vukic - zna fudbal, neosporno, ali nema daha
Ilic - isto kao i Vukic..
Babovic - njega pravilno usmeriti, udarati po dzepu kada davi loptu i bice zvezda srpskog fudbala, uz veliku cenu u Evropi...
Volkov - majstor..jasno kao dan
Ivanov - uliva sigurnost..teshko ga je proci...

Stojkovic - po ko zna koji put je dokazao da je najbolji golman na ovim prostorima...

Shcepovic - definitvno nije bolji od Jovanchica...bez obzira na postignuti gol

Sve u svemu, ovaj tim u Super Jelen ligi ne bi trebao da ima niti malo problema..za Evropu jos dva pojachanja i moze da se igra veoma jak fudbal...

Dejan Subotica

pre 12 godina

Čuj neverovatna podrška, pa ono je smešno. Najavljivali ste bre 32000, na kraju ni pola od toga. Meni je slika dana u istom redu pored Đurića sede Saša Vukadinović (BIA), Rasim Ljijić i naravno ovaj ministar što ne prati fudbal-Ivica Dačić.
Ipak čestitam na pobedi.

lezdra

pre 12 godina

Ono jest' da je "Skendija" primila četiri gola al' mi se čini da bi skauting tim "Partizana" trebao obratiti pažnju na dvojicu njihovih igrača. Pre svega na štopera Nikitovića i golmana Zendelija. Doduše njihovu igru cenim samo na osnovu te jedne utakmice, no ipak treba razmisliti. Imam osećaj da bi ovaj Nikitović mogao da popuni rupu na štoperskoj poziciji. Po meni je bio njihov najbolji igrač, naročito u prvom poluvremenu. E sada je l' to trenutna inspiracija ili dečko konstantno tako igra ostaje da se vidi. Uostalom i Kamara je prošle godine kupljen na taj način.

football manager 2011

pre 12 godina

Aksentijevic je bio jedan od boljih s obzirom koliko godina ima i da mu je ovo debi odigrao odlicno ako ovako nastavi taman ce biti spreman za prodaju na zimu za bednu sacicu eura kao i svaki igrac koji bar nesto pokaze u partizanu,zasto se malo ne ugledamo na Santos koji svog igraca nece da pusti za manje od 40mil to je vec pravi biznis pa ko zeli taj ce i da plati

Rodja

pre 12 godina

Najjaci utisak ostavio mi je Kamara, ne pas igrom koliko borbenoscu, prekidom akcija, srcanom igrom. Mislim da je Partizan ovim momkom dobio Gatuza, samo da jos malo poboljsa pas igru. Da budemo iskreni u prvom poluvremenu jedan tacan i precizan pas nije imao. Ali.... ovo je bila samo prva utakmica posle duge pauze.
Napred Kamara-Gatuzo, napred Partizan

mille grobar

pre 12 godina

nama je scepa ubedljivo najbolji igrac,kada to i on shvati bice jos bolji! nemamo odbranu nemamo sredinu ,zeko daj pare za pojacanja!

nindza klinac

pre 12 godina

Kad sam bio klinac Vukic,Ilic i Kezman su mi bili idoli.Vukic igra sve bolje i bolje i mislim da ce za par meseci eksplodirati!Sto se Ilica tice njegovo umece ne dolazi u pitanje ali ga stizu godine polako.Samo jos Kezman fali :)

Dejan Subotica

pre 12 godina

Čuj neverovatna podrška, pa ono je smešno. Najavljivali ste bre 32000, na kraju ni pola od toga. Meni je slika dana u istom redu pored Đurića sede Saša Vukadinović (BIA), Rasim Ljijić i naravno ovaj ministar što ne prati fudbal-Ivica Dačić.
Ipak čestitam na pobedi.

lezdra

pre 12 godina

Ono jest' da je "Skendija" primila četiri gola al' mi se čini da bi skauting tim "Partizana" trebao obratiti pažnju na dvojicu njihovih igrača. Pre svega na štopera Nikitovića i golmana Zendelija. Doduše njihovu igru cenim samo na osnovu te jedne utakmice, no ipak treba razmisliti. Imam osećaj da bi ovaj Nikitović mogao da popuni rupu na štoperskoj poziciji. Po meni je bio njihov najbolji igrač, naročito u prvom poluvremenu. E sada je l' to trenutna inspiracija ili dečko konstantno tako igra ostaje da se vidi. Uostalom i Kamara je prošle godine kupljen na taj način.

mille grobar

pre 12 godina

nama je scepa ubedljivo najbolji igrac,kada to i on shvati bice jos bolji! nemamo odbranu nemamo sredinu ,zeko daj pare za pojacanja!

nn

pre 12 godina

Stanoje, citas komentare, pa procitaj i ovo... Sve je OK, ali zasto Scepovic pre Jovancica? Ili jos bolje, zasto Scepovic pre bilo koga?! Inace, svaka cast za ostalo.

boban

pre 12 godina

Stanojevicu, pod hitno trazi jos cetiri igraca. Stopera i dva igraca sredine terena. Partizan nema sredinu. Treba pod hitno stoper, ali ne bilo ko jer to je zahtevna pozicija koja trazi iskusnog igraca i sto pre naci centralnog veznog, pleya, i dva trkaca u sredini.

milos

pre 12 godina

Prelazni preiod je mogao i morao da se uradi bolje. Mada mislim da je tim i ovako bolji nego prosle godine.
Odbrana je najveci problem, videcemo kad dovedu jos jednog stopera. Sredina je bolja nego prosle sezone, samim tim sto u timu nema petrovica i tomica koji su unistavali organizaciju igre i cesto nisu mogli da povezu 2 dodavajna. Dijara vukic i babovic su koliko toliko bolji. Videcemo sta moze Eduardo, mislim da je odlican napadac. Bekovi su odlicni, daleko bolji nego prosle sezone

Ako Partizan hoce da uradi nesto u evropi MORA da dovede stopera i jos jednog napadaca/krilo, ovako i dalje ima rupa u timu

nindza klinac

pre 12 godina

Kad sam bio klinac Vukic,Ilic i Kezman su mi bili idoli.Vukic igra sve bolje i bolje i mislim da ce za par meseci eksplodirati!Sto se Ilica tice njegovo umece ne dolazi u pitanje ali ga stizu godine polako.Samo jos Kezman fali :)

covic

pre 12 godina

i prvo poluvreme je bilo odlicno ali su tkzv.navijaci zvizdali. to izgleda niko nije primetio. Vukic Medo i Ilic su sasvim pristojno izgledali na terenu, a klinci su majstori.

realmadridbt

pre 12 godina

Prvo da cestitam Partizanu,Makedonac sam al sam svim srcem bio za Partizan (Pelister,Partizan,Real Madrid,to ja priznajem i postujem).Nevolim Skendiju al ne iz razloga sto tamo igraju Albanci vec iz sasvim drugih razloga koje ne bih sada da rasklapam jer bi tako otisao u jednu sveru koju najvise mrzim a to je politika Svako ko prati Makedonsku prvu ligu zna da je bilo koji klub bio na mestu Skendije prosao ovako kao Skendija a mozda i jos gore.Jednostavno Makedonska liga je pala na razini lige San Marina,Luksemburga i njima slicne .Liga u kojoj vise nema jednog Pelistera,Pobede,Belasica,Bregalnica,Borec,Vardar je isto tako ispao al su ga ostavili u ligu sa nekom dubarom tako sto su se fuzirali sa nekim klubom iz nekog sela koji je zamislite usao u prvu ligu.Ove ekipe sam nabrojao jer za Makedonske uslove te ekipe bile po tradiciji i istriji isto sto su za Spanjolce recimo Real,Barsa,Atletiko,Valensija.Sad nam u prvoj ligi igraju bukvalno sela poput Turnovo,Miravci,Renova i slicne velesile.Ovim ne zelim niti malo da umanjim Partizanov rezultat vec samo da malo skrenem paznju Makedonskim fudbalskim mocnicima gde ide Makedonski fudbal.Jos jednom cestitam Partizanu i mislim da ce u Skoplju bar jedna od novih i velikih tribina na novom stadionu biti puna Partizanovih navijaca a nece doci iz Beograda ako me razumete sta hocu da kazem.

mikicar

pre 12 godina

Stojkovic- jos jednom pokazao da mu u Srbiji u penalima i 1 na 1 nema premca.

Ivanov- sve vazdusne duele dobio, na zemlji neprolazan, jedino sto sam se oladio kod onih par zalamanja nazad.

Rankovic-koristan igrac, borben, pravi univerzalac.

Aksentijevic- BRAVO MALI!

Volkov- dosta dobar, svuda ga je bilo, puno pretrcao.

Medo- par puta sjajno zapoceo akcije za sanse, u defanzivi beskomporomisan.

Babovic-nekad stvarno previse solira, ako vec ulazi u duele onda nek poradi malo na snazi. Dosta pretrcao

Vukic i Ilic- dosta su pretrcali, narocito u defanzivi. Mogli bi malo vise da se skoncentrisu na napad, narocito Vukic.

Scepovic- sasvim solidan, kreativan napdac, malo manje da ne zabada nos i gleda loptu samo bio bi jos bolji.

Eduardo- za Tejga izmislio fudbal. I prijem i sut i pametno se krece.

Jovancic- ljudi on je klasican levi napadac, kao i Eduardo, samo sto je jak ko bik. Ponavljam, levi napadac, tesko bi se on upario sa Eduardom, tako da je bolje Scepovic da igra.

Tomic-iznenadio me pozitivno skroz, par lepih poteza, nije mnogo davio, sjajan sut. Iz moje pozicije na stadionu bas se lepo video taj cudan efej koji je imala lopta i jako mi je krivo sto nije zavrsila u mrezi.

Markovic- nije bilo vremena da se pokaze.


Koliko me raduje toliko me i brine ovaj rezultat. Znamo ko su i sta su oni. Svesni su da na zelenom terenu nemaju sta da traze pa se plasim da se ne okrenu nekim drugim manje fudbalskim stvarima. Uopste me ne bi cudilo da navuku Partizanove dresove i pocnu da lome stadion.

Profa !!!

pre 12 godina

Isto "ono"sto je sinoc celoj SRBIJI pokazao Aksentijevic pokazace LAZAR MARKOVIC,BRASANAC I NINKOVIC i to jos bolje i magicnije !!! Ali STANOJE pusti DIJAMANTE da sijaju ,a ne Vukica koji ni jednu loptu na 50-70 cm od zemlje ne ume da pogodi a da ova ide u okvir gola,ej !?? Ono sto je sutnuo sa 2,5 metra mogu i moji petlici na treningu.. CELA CRNO _ BELA SRBIJA TO VIDI,sugerise,moli?!!! A TI KULIRAS !!! Inace cuo sam da je Ljaja ta BOMBA o kojoj snajder prica! Naravno pozajmica,a mali car zeli LS a to VIOLA ne pruza !!!

Maestro

pre 12 godina

Nikola Aksentijevic-Uzor za matorce od 30 godina,kako se bori za svoj klub!

Samo da se nadovezem na tucu na Juznoj Tribini-BRUKA !

Eh,da je sada jedan "Pampi" na tribini ne bi se vi vise pojavili ni u blizini stadiona! Prva europska utakmica ove sezone,a vi nasli da se tucete!

Blagoje

pre 12 godina

Cesto osporavani Scepovic odigrao dobro i Vukic najbolji igrac utakmice, pa koju ste vi utakmicu gledali? Ako izuzmemo golove koje su dali nista drugo na terenu nisu pokazali.

Ostatak tima je odigrao sasvim solidno za prvu takmicarsku utakmicu, Medo je bio odlican, imalo ga je svuda, delio je lopte, bio nosilac igre. Aksentijevicu svaka cast, odlicno se snasaso na debiju samo neka tako nastavi. Eduardo ce tek da reseta mreze, vidi se da ima potencijala, samo da se navikne na "evropski" fudbal, fali mu jedno mesec-dva da se aklimatizuje i privikne, posle ce da bude vrhunski strelac.

MedoKamara

pre 12 godina

Hvalite Vukica?Da se podsetimo njegove igre..
Promasio je nekoliko izglednih sansi,upropastio 10 akcija,lopta se odbija od njega,a on se odbija od protivnickih igraca.
-Mali Aksentijevic prolazi desnom stranom centrira idealno,Vukic hvata volej i salje loptu na severnu tribinu.
-Ponovo,mali Aksentijevic probija desno,pravi varku,izbacuje jednog igraca,levom nogom dodaje do Vukica koji pokusava da je prosledi u mrezu,ali pada,lopta stize do Scepovica koji daje gol,ali iz nedozvoljene pozicije.
To su samo neke od situacija.
Inace,zadovoljan sam igrom.Cak je i Tomic bio dobar.A Medo Kamara i Aksentijevic su pokazali kako se bori za klub!

Jale Dobric

pre 12 godina

Pozdrav svima!

Pobeda je pobeda i ne treba traziti dlaku u jajetu. Ne treba ocekivati cuda u ovim prvim utakmicama, ali i ovo nije daleko od cuda. Ipak je pobedjen prvak jedne drzave.
Cini mi se da je kupljen jedan vrlo kvaliteten igrac. Pre svega mislim na Volkova. Ne mogu, a da ne pomenem mladog Aksentijevica, koji je pruzio vrlo kvalitetnu partiju u ofanzivi. Nisan bas primetio da je imao posla u odbrani, ali mislim da je i na tom polju sasvim solidno odradio posao. Eduardo je dao gol i to je ono sto se od njega i trazi. Brazilci su se pokazali u Partizanu i ne treba sumnjati da ce i on biti na visokom nivou, iako mislim da je jedan Kleo. Voleo bih da se varam.

Ono sto zabrinjava je nedostatak klasicnog stopera. Sredina odbrane je katastrofa! Iole bolji tim ce nas napuniti samo zbog toga. Jako mobilni bekovi nisu kompatibilni sa centralnim igracima u odbrani. Rankovic po vokaciji nije to sto je igrao i mislim da je i on jako kvalitetan igrac. Pod hitno treba kupiti stopera. Neuigranost ce nas kostati nekog plasmana u LS, sigurno. Mislim da bolja trgovina nije davno odradjena od prodaje Savica. Mislim da je precenjen i da ne vredi bas toliko mnogo. I jos jedan segment igre me ne cini spokojnim, a to je sredina terena. Vukic je kvalitetan igrac, iako u godinama, a zajedno sa Saletom Ilicem i Babovicem ne cini igru toliko brzom kako je najavljivano, a to nam fali. Tesko je pratiti ritam 90 min, a objektivno nasi vezni igraci ne mogu da izdrze u tom ritmu ozbiljnu utakmicu u Evropi. Kamara zna nekad i da se "zakuca", ali je vredan kao mrav i on je u stvari motor Partizana.
No, sve je ovo i vise nego dovoljno za titulu u Srbiji, a za Evropu trebaju jos dva kvalitetna odbrambena igraca, jedan vezni igrac, a usudjujem se da kazem da treba pustiti ove napadace da se dokazuju jer mislim da Brazilac, Scepovic, Jovancic i Dijara mogu da igraju kad ih hrane dobrim loptama, iako me je Scepovic jedan dobar deo utakmice nervirao nekim svojim stavom prema igri, koji je malo sarlatanski(ili mi se ucinilo).

zoran

pre 12 godina

Medo je kralj...mashina...samo radi, radi...gazi tempom...
Aksentijevic - tom malom se smeshi sjajna buducnost..bravo dechko...
Eduardo - cestitke upravi na dobrom oku...odlichan..tek ce da trese mreze...
Vukic - zna fudbal, neosporno, ali nema daha
Ilic - isto kao i Vukic..
Babovic - njega pravilno usmeriti, udarati po dzepu kada davi loptu i bice zvezda srpskog fudbala, uz veliku cenu u Evropi...
Volkov - majstor..jasno kao dan
Ivanov - uliva sigurnost..teshko ga je proci...

Stojkovic - po ko zna koji put je dokazao da je najbolji golman na ovim prostorima...

Shcepovic - definitvno nije bolji od Jovanchica...bez obzira na postignuti gol

Sve u svemu, ovaj tim u Super Jelen ligi ne bi trebao da ima niti malo problema..za Evropu jos dva pojachanja i moze da se igra veoma jak fudbal...

Pinot gris

pre 12 godina

Ljudi moji sredite da se vide prezimena na dresovima. Boldujte ta slova, i malo pojacajte boju, nesto ucinite.

I dovodite uskoro stopera i ofanzivnog veznog.

Ostalo je ok, da ne kazem super da se ne zalecem.

boki

pre 12 godina

eto koliko nemamo povjerenja u svoje mlade igrače, ranković doveden da zamjeni miljkovića a aksentijević odigrao kako miljković nikad nije za vrijeme boravka u partizanu. centralni bek se mora dovesti u par dana da što više vremena provede sa ekipom. protiv ovih je bilo dovoljno jedno odlično poluvrijeme, protiv jačih ekipa možda ne bude.

Rodja

pre 12 godina

Najjaci utisak ostavio mi je Kamara, ne pas igrom koliko borbenoscu, prekidom akcija, srcanom igrom. Mislim da je Partizan ovim momkom dobio Gatuza, samo da jos malo poboljsa pas igru. Da budemo iskreni u prvom poluvremenu jedan tacan i precizan pas nije imao. Ali.... ovo je bila samo prva utakmica posle duge pauze.
Napred Kamara-Gatuzo, napred Partizan

football manager 2011

pre 12 godina

Aksentijevic je bio jedan od boljih s obzirom koliko godina ima i da mu je ovo debi odigrao odlicno ako ovako nastavi taman ce biti spreman za prodaju na zimu za bednu sacicu eura kao i svaki igrac koji bar nesto pokaze u partizanu,zasto se malo ne ugledamo na Santos koji svog igraca nece da pusti za manje od 40mil to je vec pravi biznis pa ko zeli taj ce i da plati