Sreda, 13.07.2011.

20:40

Partizan deklasirao Škendiju – 4:0

Fudbaleri Partizana u Beogradu su pobedili Škendiju sa 4:0 (0:0) u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Izvor: B92

Partizan deklasirao Škendiju – 4:0 IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

263 Komentari

Sortiraj po:

mare

pre 12 godina

Ne znam kako ne razumes. Ja ne navijam za Skendiju, nego protiv Partizana. Kao svaki pravi Zvezdas. Protiv bilo koga da igra, ja cu uvek navijati protiv tog tima. Kao i svi pravi grobari koji su uvek protiv Zvezde!Oni koji kazu da navijaju za Partizan, a da su Zvezdasi, i obrnuto, nisu pravi navijaci!
(Bojan Jankovic, 13. jul 2011 23:54)"
Najkrace opisana anatomija srpske tragedije. Slikovit primer zasto smo tu gde jesmo.
(ministarstvo propasti, 14. jul 2011 10:22)
Ja sam grobar i bojan je donekle upravu.To je veliko rivalstvo i pravi navijaci trebaju da budu neutralni ili protiv suparnickog kluba,nikako za.Kamo srece da je srpska tragedija samo zbog toga.Mislis da npr. navijac rendzersa navija za seltik protiv stranih klubova ili navijac barse za real,boke za river,liverpula za mancester i obrnuto.Ima jos milion primera.Znaci nije samo to kod nas vec svuda u svetu.

mobilizacija 10-ti deo

pre 12 godina

Pa, sledeća još nije počela,jel znaš šta pišeš ? Inače,hvala na lepim željama.
( Toliniraj,14.jul 2011 06:07)

Majstore ,siguran sam da si ti pogrešio jer za vas SLEDEĆA SEZONA počinje i pre nego što se ova završi!!!

( Daću mu ja kupaće)

pre 12 godina

grobari ispadanje u vreme kupanja.....vas tole
(tusiranje, 13. jul 2011 21:43)

aj' vidi odvrni i malo tople, 'ladan ti taj tus mnogo :p
(i kupi nove kupace, trabace ti :), 14. jul 2011 01:05)

Mislim brate da bi on trebao da pusti mnogo hladnu vodu jer su mnogo velike temperature da se malo rashladi.

uvek prvi uvek ispred svih!

pre 12 godina

Igra je bila sjajna. KAkav tempo odavno nismo napadali u onom tempu svih 90-minuta. Volkov i Aksentijevic(novi Cirkovic samo sa centersutom i tehnikom) rasturaju po bokovima,Kamara drzi sredinu i odbranu, Ilic(kako je proputio loptu-majstor),Vukic i Babovic(dobri su bili,niko ih ne hvali ali imaju velike zasluge za onakvu pobedu) konstano uposlavljaju napadace, Eduardo odlican, Scepovic(mora da poradi na kretnji u napadu usporavao je igru ali golom se istakao tako da je jos uvek enigma),Tomic solidan(mislim da bolje odigra kada udje sa klupe) i Jovancic dobar. Sve u svemu poredeci sa proslom imamo sanse za TRECu LIGU Sampiona! Tek za JSL da ne pricam,vec sada je ocigledno da cemo biti opet prvaci!

Немања

pre 12 godina

Звездаш сам, али наравно да ни у лудилу не бих навијао за страни клуб када игра против Партизана. Поготово кад је тај клуб Албански.

Срећно у реваншу! :)

Nex

pre 12 godina

Je li moze neko ko je bio na stadionu da mi kaze da li je istina da je neko vikao "Ubi Siptara". Ako je to tacno, sudija je trebao da prekine utakmicu i ne nastavi je dok ne izbaci te "navijace". Neke legende Partizana su "Siptari" (Jusufi, Prekazi i Vokri). Vidim i neke zastave sa orlovima. Partizan je uvek bio i bice Komunisticki i Jugoslovenski. Kome se to ne svidja neka osnuje i navija za klub Cetnik. Molim redakciju B92 da objavi ovaj komentar, da se vidi da jos uvek postoje ljudi koji pamte Partizan kakav je bio i kakav treba da bude.
(Krlja, 14. jul 2011 09:30)

Kao prvo, Jusufi nije "Siptar", vec Goranac. Kao drugo, frustracija i bes zbog svih dogadjanja na tom nesrecnom Kosovu, poslednjih 70 godina, su itekako prisutni i tako ce uvek biti. Kosovo je esencijalni deo duse svakog Srbina, i ako to ne razumes, tvoj komentar je trebalo da ostane u 91. godini, kada je umrla najveca nesreca naseg naroda zvana Jugoslavija. Partizan je osnovan u uslovima koji bili takvi kakvi jesu, a pripada i uvek ce pripadati Beogradu, kao svojoj kuci, i svim Srbima, kao i svaki drugi klub u ovoj zemlji, a nikako komunizmu i Jugoslaviji.

GROBARI-BRUS

pre 12 godina

Prvo,Skendija je slab tim.Drugo,Partizan je dobio desnog beka za buducnost(Aksentijevic).Eduardo je bio najbolji,Volkov,Medo i Stojke na nivou.Potreban je stoper i neko umesto Vukica.

Delija

pre 12 godina

Kako neke ovde nije sramota da navijaju za albanski klub?!! Kakve gluposti oni propagiraju o tome sta je i ko je pravi navijac??!! Pravi navijac je pre svega patriota i uvek ce navijati za klub iz svoje zemlje!!! Vi sto imate ocigledno neke komplekse ne blamirajte se javno glupim komentarima nego ih zadrzite za sebe!!!

boban

pre 12 godina

Iz ovih bezpotrebnih prepucavanja samo dokazujemo koliko smo kao narod mentalno zaostali. Umesto da podrzavamo nase klubove i da navijamo za njih, da bi ostvarili sto duzi boravak u evropi, a tako nam malo fali da dobijemo dva mesta u ligi sampiona,i zvezdasi, kao pravi zvezdasi, navijaju protiv partizana, a taj partizan ako ove godine udje u ligu sampiona mozemo sledece ili za dve godine da imamo dva ucesnika u kvalifikacijama za LS. Stvarno smo na dnu, i kao drzava i kao narod.

psihijatar

pre 12 godina

"Ne znam kako ne razumes. Ja ne navijam za Skendiju, nego protiv Partizana. Kao svaki pravi Zvezdas. Protiv bilo koga da igra, ja cu uvek navijati protiv tog tima. Kao i svi pravi grobari koji su uvek protiv Zvezde!Oni koji kazu da navijaju za Partizan, a da su Zvezdasi, i obrnuto, nisu pravi navijaci!
(Bojan Jankovic, 13. jul 2011 23:54)"

Mladicu tebi treba pomoc. Pod hitno; znam sta pricham. Imam dosta iskustva sa tom vrstom problema. Profesija mi nalaze da se susrecem sa tim simptomima na dnevnoj bazi.
To vazi za sve, koji su sebi dozvolili da im mrznja okupira ono najvrednije u choveku - srce.

mica

pre 12 godina

Auuu koliko je partizan spora ekipa....Ilic i Vukic ne mogu do daha da dodju posle 20 minuta.Onaj bugarin supalj kao i svaki koji je dolazio u cz i partizan.Volkov nista posebno bolje da su dali sansu nekom klincu iz teleoptika i da su ustedeli koji dinar....

Иван-Ниш

pre 12 godina

Ја сам задовољан игром и темпом утакмице. Много ми боље ово изгледа него неки ранији почеци сезона. Види се утицај тренера Станојевића и борба за гол више. Камара се показао као феноменални играч средине терена и по мени је играч утакмице. Оно што ме је ипак нервирало је ноншалантно понашање у одбрани Иванова и Камаре у тренуцима када су последњи играчи одбране. Против јачих екипа ће њихово понашање бити кажњено и зато треба Станојевић на време да им извуче уши.

jovo republika srpska DELIJE

pre 12 godina

pre svega da kazem,veliki sam navijac crvene zvezde,nemrzim partizan kao sto neki ovde mrze zvezdu,pa je spominju tamo gdje i ne treba,ali ok,to znamo zbog cega je to tako.e sad gledao sam prvo poluvreme,drugo nisam,iskreno!!!vidi se da partizan ima poletnu ekipu,ali protiv skendije realno to i nije bilo tesko bar ono sto sam ja vidjeo to je jako losa ekipa,ali nije se moglo nesto od njih ni ocekivati,ja nisam ni sumnjao da ce partizan pobjedit,sta vise ocekivao sam jos golova!realno samo zbog politike ova utakmica je bila ajmo reci,neizvesna a ostalo smo svi znali sta ce biti!penal po meni nije bio,ali je i onaj igrac jako lose izveo penal!e sad dali partizan moze igrati sa nekom ekipom koju ce kasnije izvuci ,sumnjam,i na kraju mislim da je kleo za ovog eduarda mesi,po meni jovancic bi trebao igrati od pocetka,ali kod nas ti je tako svi su nam drazi od nas samih pa koliko god losiji od nas bili.po meni bio je dobar volkov,kamara i mali desni bek,ostalo prosek koji je evidentno bolji od skendije!uglavnom ako nebude pritisaka sa strane,ova sezona u srbiji ce biti jako dobra,posto mislim da je cak zvezda i bolja od partizana!!!toliko,i puno srece vosi i radu danas!pozdrav iz brckog iz republike srpske!!!naravno i zvezda a i partizan da kupe stopere,svi imamo po jednog dobrog a ostali manje vise solidni ali za evropu trebaju biti odlicni,toliko!!!

ministarstvo propasti

pre 12 godina

"Ne znam kako ne razumes. Ja ne navijam za Skendiju, nego protiv Partizana. Kao svaki pravi Zvezdas. Protiv bilo koga da igra, ja cu uvek navijati protiv tog tima. Kao i svi pravi grobari koji su uvek protiv Zvezde!Oni koji kazu da navijaju za Partizan, a da su Zvezdasi, i obrnuto, nisu pravi navijaci!
(Bojan Jankovic, 13. jul 2011 23:54)"
Najkrace opisana anatomija srpske tragedije. Slikovit primer zasto smo tu gde jesmo.

boban

pre 12 godina

Ja sam partizanovac ali nisam bas zadovoljan igrom partizana. Jesu oni bili bolji i dominirali, ali treba znati da su ovi momci iz makedonije amateri i da ovo nije pravo merilo. Vidi se nesigurnost u igri partizana, mnogo losih i bacenih lopti u prazno, kao da svi beze od lopte. Lopta se samo gura napred i onda se svi uvlace u sredinu terena. To protiv jacih ekipa nece proci. Odbrana pod hitno da se sredi jer je velika rupa. U sredini samo medo, ilic se izgubio, a vukic ne zna gde igra. Pod hitno naci dva sigurna vezna igraca koja znaju da drze loptu. Scepovic i eduardo ne mogu igrati zajedno, jer guse jadan drugog, ne zna se gde ko ide. Volkov najbolji, pa eduardo, decku svaka cast na otvaranju i kratanju. Traba mu vise davati loptu u prostor. Aksentijevic dobar za sada, ali mislim da taj decko mora jos dosta da uci i da nije on igrac koji moze da podnese jace utakmice. Ivanov dobar ali mora da ima jos nekog pored sebe i da se uigraju. Babovic ako ovako nastavi, noge ce mu neko polomiti, vukicu treba objasniti da on treba da primi i preda loptu a ne da se gura da daje gol, mnogo los, takodje i ilic, malo kontakata sa loptom i to nije njegova igra, scepovic prilicno slab. Medo je juce sam bio na sredini terena i bio je odlican, ali protiv jacih sam nece moci.

leone

pre 12 godina

Evo vam dokaz, da penal za Skendiju nije postojao: na UEFA-inom sajtu pise
Goals scored 4-0
Attempts on target 11-0
Znaci, oni nisu ni sutnuli prema golu, penala nije bilo. Hahaha!

Johny Weissmiler

pre 12 godina

@Navijac sampiona.


Ha ha ha Kazes da li bi ovi albanciprimili vise golova od bilo kog tima na svetu. Znaci ti vidis tvoj tim kao najbolji na svetu.Pa da li si gledao utakmicu. I nije ti palo u oci da su albanci u drugom poluvremenu pali potpuno fizicki i bilo je pitanje vremena kada ceda prime drugi,treci, cetvrti, peti ,sesti.O prvom golu necu da pricam jer je pao odmah na drugom poluvremenu. A kako ste igrali u prvom dok je bilo snage. I jos da je ovajdao goliz penala bilo bi bezte noge..Kako ne shvatate daje ovaj tim tanak iza LS i za LE. Moze da vam dodje bilo ko jos.Odusevljavaju se ljudi igrom.Igrate jos malo pa ko Barsa. Ovi iz Tetova su na nivou naseg Metalca.Da vas vidim recimo protiv Kopenhagena

milos

pre 12 godina

ajde da je Partizan igrao protiv nekog drugog kluba, i to nekako mogu da razumem. ali protiv nasih 'dragih' komsija, nikako ne mogu da razumem delije koji bi radije navijali za njih nego za Partizan.

Krlja

pre 12 godina

Je li moze neko ko je bio na stadionu da mi kaze da li je istina da je neko vikao "Ubi Siptara". Ako je to tacno, sudija je trebao da prekine utakmicu i ne nastavi je dok ne izbaci te "navijace". Neke legende Partizana su "Siptari" (Jusufi, Prekazi i Vokri). Vidim i neke zastave sa orlovima. Partizan je uvek bio i bice Komunisticki i Jugoslovenski. Kome se to ne svidja neka osnuje i navija za klub Cetnik. Molim redakciju B92 da objavi ovaj komentar, da se vidi da jos uvek postoje ljudi koji pamte Partizan kakav je bio i kakav treba da bude.

Idi begaj

pre 12 godina

Mozda i prvi put da vidim nase fudbalere da trce celu utakmicu,pritiskaju zadnju liniju protivnika,ubacuju lopte sa strane...svaka cast
Kada se ovako trci onda momcima ne moze niko da zameri i kada izgube...cak i Tomic nije davio loptu

Ni zvezdaš ni grobar

pre 12 godina

Ja nisam ni Zvezdraš a ne navijam ni za Partizan - uglavnom navijam za Srbiju. Ne želim da ispadnem neobjektivan i slično, ali mi je prosto neverovatno koliko su pojedini zvezdini navijači zaista zaostali i primitivni sa svojim komentarima.

Pa zar je moguće da njih naslađuje bilo kakav gubitak Partizana? Koji jadan i primitivan stav. Zato im je fudbal dno dna, prosto mi je žao poštenih delija (nije da ih nema, budimo iskreni) koji se, valjda, i sami distanciraju od ovih zatucanih primitivaca. Bruka i sramota ne samo za zvezdu (imam osećaj da mnogi zvezdini navijači više i ne znaju šta je to, jer da znaju, ne bi blamirali sopstveni klub), već i za Srbiju. Malo li nam je bruke naših nazovi političara, kriminalaca i ostalog ološa, zar nam i u sportu to treba?

Kakve li očajen indoktrinacije, izem ti bre taj 'um' koji se naslađuje gubitkom rivalskog kluba u međunarodnom takmičenju. Iz tog razloga, iako (kunem se) ne navijam ni za zvezdu ali i ni za partizan - moram da priznam da su partizanovi navijači korektniji, pošteniji, čak su im i komentari (generalno) inteligentniji.

Ne mogu da verujem da smo tako nisko pali. Ovi seljaci što će, valjda, i meni da lupaju minuse, nit' su neki navijači, nit' znaju šta je sport, al' zato znaju da pljuju po svemu i svačemu. Čast bi mi bila da moj najveći rival ostvari uspeh u međunarodnom takmičenju, u bilo kom sportu. Mogu da ga mrzim kod kuće koliko hoću, ali sa njim ću da delim radost kada on bije bitke za moju državu, kada on i MENE predstavlja bilo gde po svetu!

Dabogda crk'o ako ikad budem odgledao zvezdu i navijao za nju - osim pod uslovom da se ona sama očisti od primitivaca (ni ne čude ti primitivci kada su decenijama bili primitivci u vrhu tog nazovi sportskog društva), zatucanih i zaostalih ljudi, koji pojma nemaju šta je pravi sport, šta je pravo takmičenje, šta je pravo rivalstvo.

Idi begaj

pre 12 godina

Jbga druze moras se pomiriti sa time da si ti normalan za razliku od njih.Budale su uvek glasnije po prirodi,nenormalni su pa se onda vise i deru od normalnih ljudi ali to ne znaci da ih ima vise.

Pozdrav

Razumijem da postoji rivalstvo izmedju Partizana i Crvene Zvezde ali ne mogu shvatiti tu zlobu pojedinih navijaca Crvene Zvezde kada radije navijaju za Skendiju i zele poraz Partizanu, klubu iz vlastite zemlje. Iako mi je Partizan drazi od Zvezde meni je potpuno nepojmljivo navijati protiv Crvene Zvezde, Vojvodine i bilo koje drugog kluba iz Srbije u susretima protiv klubova iz drugih zemalja.
(Hercegovac, 13. jul 2011 23:42)

Drobnjak iz auta

pre 12 godina

Znao sam da ce stub srbstva biti uz albance protiv Sampiona Srbije, to bas prilici njihovom mentalitetu, ali ovo nisam ocekivao. Poneo ih penal i prvo poluvreme pa se ponadali tudjoj nesreci.

Idi begaj

pre 12 godina

Ne znam samo kako da pomognemo ovakvim ljudima koji ovako razmisljaju,bar da cute...nego oni to i napisu i da kazem javno zastupaju...to je ipak jedan nivo vise od gluposti posto covek ne vidi da je u gluposti....kako im pomoci,treba izmisliti neki lek... Pametan recimo....predpostavljam da je doticni i najveci Srbin koji postoji,stub Srpstva(a ono samo sloga Srbina spasava...to je za majice i mitinge).
Ne znam koliko godina imas i nadam se da je u pitanju mozda nekih 15 pa imas vremena da nadjes taj lek Pametan...ali ako si stariji,onda bih ti samo rekao....u pravu si decko,samo prodji,idi
Napred Partizan,napred Zvezda,napred Srbija
Pravi Srbin

Ne znam kako ne razumes. Ja ne navijam za Skendiju, nego protiv Partizana. Kao svaki pravi Zvezdas. Protiv bilo koga da igra, ja cu uvek navijati protiv tog tima. Kao i svi pravi grobari koji su uvek protiv Zvezde!Oni koji kazu da navijaju za Partizan, a da su Zvezdasi, i obrnuto, nisu pravi navijaci!
(Bojan Jankovic, 13. jul 2011 23:54)

Veteran

pre 12 godina

Nalupasmo ih za sve pare :) Necu nikoga od igraca da hvalim jer ipas su igrali protiv "makedonaca" (daleko od toga da ih potcenjujem). Igra je tu samo da je ponovite i protiv nekog "imena" i Bog da nas vidi. Samo da ne bude opet one stare srpske boljke; cim naletimo na neke
"zapadnjake" igramo u grcu i onda bude "bili smo odlican protivnik i bice bolje sledece godine". Samo "ostro" bez ikakvog ustrucavanja !!!

s t v

pre 12 godina

Posle poruka omalovažavanja od strane pristalica komšija, očekuje se i saopštenje Lukića kako bi se utakmica službeno registrovala.

hhhh

pre 12 godina

Hehehe jel vidite sudija nas drasticno ostetio al niko ne napusta teren , jel vidite da nije tesko ostati posten i veran sportskom duhu samo kada se hoce, al u tome je i stvar vi necete, vi namerno stvarate konflikt i pobleme u nasem fudbalu jer vam se moze, jer titule nema.
(dels, 13. jul 2011 21:42)

E, tako govori pravi grobar sa smislom za objektivnost!!! I ovu utakmicu je trebalo da sudi Veselinović jer se pokazao u finalu Kupa kao mnogo bolji sudija od ovoga Kazahtanca mada je trebalo još na početku da odsudi 3-0 zbog neizlaska igrača Vojvodine na teren.

Prvo SRBIN pa tek onda Zvezdas

pre 12 godina

Ma mi Srbi stvarno nismo normalni! Ja kao navijac Crvene Zvezda sada treba da navijam za Albance??? I jos mozda u sledecem kolu protiv Dinama za njih? Ma zelim Partizanu da stigne do finala ako treba. Ja navijam za sve srpske klubove koji igraju medjunarodno. To je za mene normalno...

Alexa

pre 12 godina

Pa komšinice... Partizan definitivno prolazi ovu rundu, za nekoliko dana znaćemo surovu istinu: sa kim ćemo se mučiti oko ulaska u LŠ i kome ćete vi da glumite Škendiju! Da se razumemo, navijam da mi igramo LŠ, a vi LE, ali mislim da će se sve završiti lošije. Vi ste u najslabijem šeširu i čeka vas utakmica protiv vrlo jakih protivnika dok moj Partizan protiv ozbiljnih ekipa nema šta da traži sa ovom igrom... Samo se nadam da će Đura da se otvori za još nekog centarhalfa i prednjeg veznog... Aksentijevića treba prodati odmah, a jasno je i da Sale više ne može da igra!

Willy

pre 12 godina

Cudan ste vi narod, Srbi, niste u stanju ni jednu prostu pobedu da slavite kako treba a da ne nadjete razloga za konflikt sa nekim, pa cak i medju sobom!

Branko

pre 12 godina

Ne znam kako ne razumes. Ja ne navijam za Skendiju, nego protiv Partizana. Kao svaki pravi Zvezdas. Protiv bilo koga da igra, ja cu uvek navijati protiv tog tima. Kao i svi pravi grobari koji su uvek protiv Zvezde!Oni koji kazu da navijaju za Partizan, a da su Zvezdasi, i obrnuto, nisu pravi navijaci!
(Bojan Jankovic, 13. jul 2011 23:54)


A ti bojane kao da zivis u Engleskoj.Brate slatki kako te nije sramota da navijas protiv partizana ili bilo kog drugog srpskog kluba u sitauaciji u kakoj se nalazimo?da ti nije tog Partizana tvoja voljena Zvezda bi igrala evrpopu kad i Rad.sram te bilo i idu u Englesku pa tamo navijaj recimo da Celsi ispadne,njima se moze imaju zagarantovana mesta u svim takmicenjima.

Supermen

pre 12 godina

Nisam mogao da verujem kad sam procitao da je bilo samo 15.000 ljudi a kapacitet stadiona 30.000.Kako stvari stoje Toletu bi bilo bolje da vam umesto titula kupi i malo navijaca jer ova poseta je sramota...ili je Partizan veceras igrao i u ostalim sportovima pa niste stigli?Sto se igre tice mislim da su svi Srbi zadovoljni,mi zvezdasi zbog slabog tima Partizana a grobari zbog pobede.Ako Partizan ne dovede centralnog beka,desnog beka,kreativca i dva brza krila ima Zvezda da se proseta do titule.Naravno ako Savez dozvoli...
(zvezdas, 13. jul 2011 23:25)

HAHA ulepsao si mi dan HAHA Lukícu saopstenje HAHA znaci nepopravljivi ste!!!

FilipNYC

pre 12 godina

Meni je Medo najbolji na utakmici. Covek trci, dobro se podstavlja i jednostavno vidi se da je igrac prva klasa. Potpuno je dominirao na sredinu terena.

dart sion

pre 12 godina

Pretim Partizan vec decenijama. tek sam nedavno doso do zakljucka da je zapravo politika klubaq da stvori tim dovoljno dobar da npr. udje u Ligu Evrope ili Ligu Sampiona, kako bi uspeli kasnije da prodaju igrace po boljoj ceni; a sa druge strane tim nije dovoljno dobar da u tom ligaskom delu takmicenja nesto napravi, jer bi za to bila potrebna daleko veca ulaganja.
Dakle, strategija skrpiti tim koji moze da prodje tih 2-3 kola predtakmicarske faze, kako bi igraqci bili vidjeni u Evropi i onda prodati sto vide i uzeti sto vide para - i tako ukrug.
Nema ulaganja da se stvori tim koji bi nesto i mogao da napravi u Evropi.

Dzaja Seki & Co

pre 12 godina

Pa ovako da sude Zvezdi i Vosi oni bi vec odavno napustili teren, nedosudjen penal za Partizan i jos dosudjen nepostojeci za Skendiju i jos minimum 2 crvena kartona za ove krljatore iz Makedonije, pa Lukic bi vec na poluvremenu pisao saopstenje. Jel sad vidite u cemu je razlika izmedju vas i nas?
(GrobaR, 13. jul 2011 21:33)

Video sam razliku jos tokom '70.-ih...

Toliniraj

pre 12 godina

Ako je ovo taj toliko hvaljeni Partizan, onda ne strepim za Zvezdu. Osvajamo duplu krunu ko od sale. A Partizan bolje i da ne ide dalje. Kada se ovako muci sa ovim amaterima, mogu da zamislim kako ce brukati nas fudbal u sledecoj rundi!
(vlajzi, 13. jul 2011 22:00)

Osvajate care, al sledeće sezone!
(Dominiraj, 13. jul 2011 23:06)

Pa, sledeca jos nije pocela, jel znas ti sta pises? Inace, hvala na lepim zeljama.

wroom1975

pre 12 godina

Pa i tamo gube utakmicu garantovano...samo i dalje stoji pitanje koga oni predstavljaju, koju zemlju...svi su Albanci, trener im prica Albanski, oni M od Makedonije nemaju, a vaze za neke prvake tamo, i jos predstavljaju Makedoniju u kvalifikacijama...sacuvaj boze. Isto kao kad bi prvak Srbije bio Ferencvaros, pa pitas trenera nesto, a on ti se obrati sa "Juno potkivano"...valjda se tako izgovara, to sam zapamtio iz dnevnika na Madjarskom.
Kako god...ovo je ipak Partizan SRBIJA-Skendija ALBANIJA, nemaju ovi veze sa Makedonijom.

bari 1991

pre 12 godina

ja kao stariji navijac mislim da pravi zvezdas ne moze navijati za partizan,nikad ali to ne znaci da zvezdasi trebaju navijati za albance. ja nisam ni gledao utakmicu ,uopste me nije zanimala...

Realan

pre 12 godina

Ja sam cist Zvezdas ali nemam kompleks i ne mrzim Partizan, pa kad je bio penal i doticni Stojkovic odbrani, meni ipak nesto toplo oko srca, e onda sam se setio da sam pre svega Srbin... Cestitke Partizanu dogurajte sto dalje u Evropi ali prvo poluvreme slabo, mnogo slabo :((

Mitar

pre 12 godina

Aksentijević me oduševio, bravo momče !!!!!!!!!!!! Stanojeviću, svaka Ti čast što si ga gurnuo u vatru ! Bravo i za Medu,Stojketa i Eduarda ! Imam blizu 50 leta i mislim da imam pravo da kažem Ivanu Golcu da manje njake !!!

Nemanjarule

pre 12 godina

Bio na tekmi, svojim očima video:
Odbrana-pod hitno jedan,ako se ukaže neka bolja prilika i dva štopera..malo bolji centarfor, sa izgrađenom skok igrom će nam preko Rankovića tri komada uvaliti,vidi se iz aviona da čovek ne igra štopera i da je to trenutno najbolnija tačka u timu. Ivanov solidan, jak i smiren, ne preterano brz,rano je za bolju procenu. Verovatno najujednačeniji bekovski par u poslednjih 15 godina u Partizanu,samo da nastave ovako, mada bez standardnog ŠTOPERSKOG para, sve je to građenje dvorca od peska...
Veza-Medo sam,sa suviše prostora koji pokriva,od 60.min je počeo malo i da blokira i da izvodi besne gliste, Sale standardan, dobar, mada van svoje pozicije ali se vidi da se navikava na novu,mada takođe sve pada u vodu u sudaru sa ozbiljnijom ekipom; Vukić zna i ume ali ko da je preskočio dve od tri nedelje priprema; Babović OČAJAN-uvek u kontra ritmu od ostatka ekipe, dribla u mestu kada ostali idu napred, alibi pas unazad ili u širinu kada treba da reši jedan na jedan situaciju, veliki problem u najavi pošto novinari koji izveštavaju, ga čuda mi čuda, uvek svrstavaju među ponajbolje na utakmici????
Napad-Šćepović inertan i nezainteresovan, u skok igri opasan ko bilo koji od 7 patuljaka, go može da da samo ovakvoj ekipi. Ima brzinu, ima tehniku, ali ima i zagarantovano mesto u timu,pa što da se trudi? Eduardo-prava zmija, vek ide pravo na gol, puca iz svih pozicija, i ti šutevi retko kada idu daleko iznad ili pored gola, brz u startu i dobar na lopti, ima skok i igru glavom, i kada se adaptira u potpunosti na ekipu, biće veći dželat Gurbetima od Dijare i Klea zajedno..Adžiću hvala iz dna duše...Imaš li na spisku nekog štopera koji nije kvalitet za CZ?
Izmene-Tomić kao da je pronaša petlju, pa je za 20 minuta pokazao više nego za 2 godine,ako se po jutru dan poznaje...Al i dalje ga ne gotivim,moraće još mnogo više da pokaže, Jovančić bi takođe mogao da bude pun pogodak, mislim da bi se bolje slagao sa Eduardom, al džaba nam sve fo...Laza je pokazao da ima drskost potrebnu za velikog igrača, ali i da jima samo 17 god..
Aksentijević otkrovenje večeeri,pamet u glavu....
A za Gurbete malo statitike: Partizan je večeras u 90 minuta osvojio više bodova nego vi za 2 godine, pa se vi zanosite sami sa sobom, dok vas neki Poljaci ili Slovaci ne otresu, pa se onda žalite na sparinu, masonske zavere, nestanak struje itd itd itd...

PARTIZAN IZ INATA!!!!

pre 12 godina

Hvala ti boze sto navijam za Partizan...

E ovako se bodri klub sa tribina i na trenu ..prvo kolo kvalifikacija mala utakmica za Partizan ,a na Stadionu 20 000 ljudi bravoooo...idemo GROBARI!!!!

p.s. nekom je prvo kolo preveliki zlogaj i naj bitiji utakmica u sezoni posto tu obicno zavrse sezonu u evropi!

fer442

pre 12 godina

Ne znam kako ne razumes. Ja ne navijam za Skendiju, nego protiv Partizana. Kao svaki pravi Zvezdas. Protiv bilo koga da igra, ja cu uvek navijati protiv tog tima. Kao i svi pravi grobari koji su uvek protiv Zvezde!Oni koji kazu da navijaju za Partizan, a da su Zvezdasi, i obrnuto, nisu pravi navijaci!
(Bojan Jankovic, 13. jul 2011 23:54)

Evo ja navijam za Zvezdu kada igra Evropu, inače sam Grobar. Srpski je tim ("apstraktni" razlog) i trebaju nam bodovi za evro-koeficijent ("konkretan" razlog). Nekako mi je drago što nisam "pravi navijač" po tvojoj definiciji, tada bih se zabrinuo.
Problem sa tobom jeste taj što ti ne voliš Zvezdu, nego mrziš Partizan. Lepo veče, vedro, ljudi na ulicama, a ti sediš kući, gledaš tim za koji ne navijaš nego mrziš, i ostavljaš komentare na kompu. To je već slučaj za patologiju.

ja

pre 12 godina

@Asher
Ti sinak ocigledno ne pratis fudbal ili ga pratis u poslednje 4 godine dok prethodnih 60 ne smes ni da se setis(savet lekara).Prozivki izmedju navijaca CZ i PFC je bilo oduvek a taj opis situacija koji si dao odgovara napaljenim klincima kojih ima sa obe strane brda.Isto kao sto ste vi nas prozivali kada su nam poslednjih godina Bayern,Milan,Psv,Slovan,Rangers itd davali golove vi ste se radovali pa je logicno da se i mi radujemo vasem neuspehu,doduse danasnja utakmica je bila dosta specificna pa vam i nismo zeleli poraz...Dakle i to je rivalstvo,vi Zvezdu ne volite jer je veci klub od vaseg,trofejnija,popularnija,bolji skor u derbijima itd a mi Partizan ne volimo...pa iskreno ne znam zasto kad smo u svemu veci od vas,mozda i zbog nasledjene tradicije rivalstva i cinjenice da u Srbiji i nema vise velikih klubova osim CZ i PFC

NNN

pre 12 godina

Pa ovako da sude Zvezdi i Vosi oni bi vec odavno napustili teren, nedosudjen penal za Partizan i jos dosudjen nepostojeci za Skendiju i jos minimum 2 crvena kartona za ove krljatore iz Makedonije, pa Lukic bi vec na poluvremenu pisao saopstenje. Jel sad vidite u cemu je razlika izmedju vas i nas?
(GrobaR, 13. jul 2011 21:33)

Vidimo,
razlika je u tomo što ti (i slični) kao navijač Partizana posle Partizanove (međunarodne) utakmice ipak i dalje imaš potrebu da pišeš o Zvezdi.

Ps. dva lepa gola večeras, a nadam se da i u revanšu dobijate ubedljivo.

Bobanmkd

pre 12 godina

Ja cu samo da kazem da ce uprava napraviti ISTORISKU glupost ako ne prikljuci ovom timu:vanseriskog stopera,levo krilo I jednog brzeg kreativca koji bi igrao umesto Vukica,Ilica Ili Babovica,zavisi protiv koga igramo! Ova ekipa,sa TRI vanseriska igraca,moze da napravi iskorak u Evropi I igra puno ravnopravnije nego pre! Znaci Krle,Stanoje I Djuro:molite I kumite Zecevica I Bjekovica,da daju pare,jer imamo ISTORISKU shansu!

Nemoj više, molim te!

pre 12 godina

Sinak, preseli se u Tiranu sa takvim razmišljanjem. Nije tebi mesto ovde.
(Srbija Srbima, 13. jul 2011 23:05)

Ne znam kako ne razumes. Ja ne navijam za Skendiju, nego protiv Partizana. Kao svaki pravi Zvezdas. Protiv bilo koga da igra, ja cu uvek navijati protiv tog tima. Kao i svi pravi grobari koji su uvek protiv Zvezde!Oni koji kazu da navijaju za Partizan, a da su Zvezdasi, i obrnuto, nisu pravi navijaci!
(Bojan Jankovic, 13. jul 2011 23:54)


Ne mogu da verujem da su neki navijali za ovaj albanski klub....

Sramota.
(Zvezdas, 13. jul 2011 23:37)


Evo, dečko ti je lepo objasnio!

i kupi nove kupace, trabace ti :)

pre 12 godina

grobari ispadanje u vreme kupanja.....vas tole
(tusiranje, 13. jul 2011 21:43)

aj' vidi odvrni i malo tople, 'ladan ti taj tus mnogo :p

majstor

pre 12 godina

Stojke - imao jednu intervenciju prakticno i to je odradio majstorski
Volkov - sto ponavljanja, dosta ofanzivnih zadataka, ali nazalost trpi defanziva
Aksentijevic - kao u struju ukljucen, odusevljen sam. Alal vera mali, ti si za Miljkovica klasa
Ivanov - sasvim solidan, na momente previse opusten
Rankovic - iskusan, miran, stalozen, sasvim solidan
Medo - odlican, brzo se oslobadja lopte, lepo povezuje strane ali na momente previse opusten
Babovic - naravno zadrzava loptu vise nego sto treba, ali definitivno od kada je dosao je medju najboljima na terenu
Ilic - neverovatno je da igrac sa njegovom reputacijom i godinama igra odbranu (za njega) na zavidnom nivou. Svaka cast
Vukic - dosta ljudi ga kudi, ali ne vide koliko se ovaj momak i trudi i koliko trci tokom utakmice. 80 - i minut on igra presing na zadnju liniju Skendije i uzima loptu. Da je malo brzi i okretniji bio bi i dalje u Sahtjoru
Eduardo - toliko me podseca na Mancea da je to cudo jedno, zapamtite ovaj ce da brije samo tako u crno - belom dresu. Odlican
Scepa - i njega mnogi kude, da ne trci ne bori se... Ljudi on nije takav tip igraca i nikada nece biti. Po meni sasvim solidan, mada se vidi da moze bar jos 20% bolje.
Tomic - uneo svezinu i probojnost
Jovancic - kao od brega odvaljen, jako konkretan u napadu, malo slabiji radijus kretanja
L. Markovic - u teretanu pod hitno
Brza lopta, jedan eventualno dva kontakta, krila dobra, promena strane dobra, realizacija dobra, ali odbrana ZABRINJAVAJUCA. Ne igraci kao igraci, vec stil igre je, po meni, toliko ofanzivan da kada nas bude dohvatila neka ozbiljna ekipa na dve kontre...
Za sada ZADOVOLJAN. Bravo crno - beli, lepo je bilo na stadionu videti decurliju kako navijaju

Kusta

pre 12 godina

A zamislite samo kad pored Arsenijevića /ako ga Djura sutra ujutru... ne proda/ krenu da se dokazuju ostali klinci... Laza, Ninković, Babić, Marković, Brašanac...Fešta...Jadranski susreti.

albanac

pre 12 godina

Partizan je bio najbolji ,to se videlo ..Samo jedan partizanov igrac ima visu platu od svi skedijovih igraca.Ljudi koji su bili u stadioni nisu bili da vide utakmicu ,oni su bili da vredjaju albanski narod ,a komentator RTS kaze svaku mu cast grobari.Ceo svet je gladao gde je srbija..Fudbalerima svaka cast.

Crowbar

pre 12 godina

Par stvari:
-prvo poluvreme lose,drugo mnogo bolje,rezultat odlican ako se uzme cela utakmica
-po meni 2 kljucna detalja,odbranjeni penal i izlazak Ilica
-Kamara,Eduardo i Aksentijevic najbolji
-Ilic ocajan,60 minuta je statirao,nije imao 10 paseva..ili druga pozicija u timu,ili klupa,samo zauzima mesto nekom boljem igracu..trebalo bi kao i Bozic u kosarci,neka odigra 15 min,i na kraju neka podize pehare
-Vukic nista posebno,i pored postignutog gola,mada se vise trudio u 2. poluvremenu
-Scepovic,covek je izgubljen u vremenu i prostoru,ok,dao je gol,ali ostatak utakmice je ''odigrao'' za 0..Jovancic u startnu postavu odmah
-ostatak ekipe solidan
-pod hitno dovesti stopera,po mogucstvu malo brzeg,Ivanov mislim da ce biti dobar,ali nema brzinu..da je bio neki bolji tim,imali bi dosta problema posle izgubljenih lopti na sredini
osim stopera,trebaju nam krila,i tim ce biti odlican..sve dobre akcije smo napravili posle prodora po bokovima,ali ne mogu stalno bekovi pokusavati,dovedite bar desno krilo,ili vise sansi dati Babicu..kada se Lazevski oporavi,Volkov odmah na levo krilo,mnogo je bolji na toj poziciji
-sve u svemu,rano je za prognoze,ipak je Skendija daleko losiji tim,drugo poluvreme je dobra naznaka kako bi trebalo da se igra
-ne sumnjam u prolaz dalje,i nadam se da ce se tim kompletirati do sledeceg kola

Kalimero

pre 12 godina

Nisam mogao da verujem kad sam procitao da je bilo samo 15.000 ljudi a kapacitet stadiona 30.000.Kako stvari stoje Toletu bi bilo bolje da vam umesto titula kupi i malo navijaca jer ova poseta je sramota...ili je Partizan veceras igrao i u ostalim sportovima pa niste stigli?Sto se igre tice mislim da su svi Srbi zadovoljni,mi zvezdasi zbog slabog tima Partizana a grobari zbog pobede.Ako Partizan ne dovede centralnog beka,desnog beka,kreativca i dva brza krila ima Zvezda da se proseta do titule.Naravno ako Savez dozvoli...
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (zvezdas, 13. jul 2011 23:25)

Ja bih samo par reči o broju navijača na večerašnjem meču jer mi komentari "realnih" Zvezdinih navijača toliko idu na živce da za to ne postoji izraz u Vujakliji. Svi znamo da je kapacitet partizanovog stadiona 0ko 32000 sedišta. Pošto sam imao prilike da za svojih skoro 40 godina budem barem 100ak puta na ovom stadionu mogu da ocenim da ukoliko je jug potpuno pun, a istok i zapad poprilično, pa čak i na severu ima par stotina ljudi na stadionu je prisutno oko 20000 hiljada gledalaca. Tu vašu magičnu cifru od 15000 sa kojom se "gađate" celo prvenstvo ostavite za vaš sever. Pošto sjajno ceniti broj navijača vaš krater je uvek pun ko oko sa severom i manje od pola istoka i nešto zapada i to je po vama otprilike 35000 ljudi.
Ništa vam više nemože pomoći čak ni izmišljanje broja ljudi na stadionima. Kada sam bio klinac odnos Gana i Grobara je bio minimum 5/1 u korist Gana, sada je već 2/1 a i to je diskutabilno. Rasapadom vašeg SD oterali ste sve mlade potencijalne simpatizere na stranu ljutog konkurenta i taj trend se nastavlja.

zoran

pre 12 godina

Ko kaze da je ovo slab tim Partizana ,taj veze sa fudbalom nema.
Ovi ce se prosetati kroz Jelen ligu. Momci rasturaju.....svaka cast.
Ova Shkendija uopste nije naivan tim.

Partizan je veceras dobio jos jedan biser u vidu malog Aksentijevica. Fantastichan igrach. Bravo.
Eduardo ce tek da zagospodari. Klasa za Tejgoa, kome svaka cast za ono sto je u Beogradu uradio.
Jovanchic mora da igra umesto Shcepovica, te rastaviti Ilica i Vukica.Mozda po jedno poluvreme svakome. Oni jednostavno nemaju snage za brz ,moderan fudbal.Tachka.
Uz napomenute korekcije nova titula je na vidku, nema sumnje.

Dzoka

pre 12 godina

Rezultat odličan, igra i ne baš. Odbrana i sredina su vam nesigurne i spore, napad malo bolji. Iole ozbiljniji protivnik i - ćaaao. Biće da je ove godine i jedan Tole malo, tanki ste. Ako i sa ovakvim timom uzmete titulu, onda stvarno treba da okačimo kopačke o klin.

Tlajli

pre 12 godina

Za pocetak je ovo bilo odlicno. Mali Aksentijevic je veliki talenat!

Na Zvezdine navijace ne obracajte paznju, pisanje ovakvih komentara je realno sve sto im je preostalo :)

PARNI VALJAK NEKA MELJE!!!

pedja precka

pre 12 godina

Medo bolji od Davidsa. Sale Ilic 22 majstor, on i ne treba da pipne loptu, moze da je preskoci i namesti gol. Vukic isto stari majstor. Bolja ekipa nego prosle sezone, promenjeni bekovi to je dovoljno. Centarfori dobri, Scepovic ce da nauci. Stojke brani, to lave. Babovic i Tomic mrse po bokovima, al izgleda da se Sir A. Stanojevicu to svidja.
Utakmica me potsetila na onu u Zagrebu kad smo mi promasili penal (Vucicevic), pa nas oni razbili. Ne zaboravi!!!! VOLIM PARTIZAN KAO OCI SVOJE HEJ HEJ HEJ HEJ HEJ

Слоба Гробар Сента

pre 12 godina

Најбоље да моји Гробари не разбију Шкендију, када у тиму имамо АЛЕКСАНДРА РАНКОВИЋА!!! ЛЕКА, ЛЕКА,...

duledudule

pre 12 godina

Znate li maso sta je kompleks!?

Navijaci Zvezde, umesto da izlete napolje, lepo vreme, malo dzoging, neka cica pod ruku, kej, Ada, Strand, centar, Kej (zavisno ko gde zivi), jos je i raspust za mladje i kraj ispitnog roka za nas starije, ima se vremena, zena kol'ko 'oces, leto doslo, sve se razgolitile, sve ide kao alva d' izvinete..

ALI NE.. mali sitni ljudi sede pokraj racunara i TV-a, i iIMAJU u glavi TRI spremna komentara:

- ako Skendija da gol - "jujuju, xaxaxa, cirkus Partizan, smesni su, razvalite ih Albanci, gazi Patlidzan mali" - u 94 hitnoj je bilo na desetine poziva oko 20:55, 10.minut, Stojke majstor;
- ako Partizan pobedi minimalno - "nemate pojma , samo 1 0 , gaze vas u Skoplju";
- Partizan razvaljuje Skendiju - "ovi su smesni, cime se vi hvalite, jujuju, slavite pobedu protiv amatera"..

A sede i cekaju da nas popljuju. Evo tacnog recepta - Rp./ Kompleksan 100mg, Da scatulas originales No.10, Signa. Popiti po potrebi, posebno pred derbi... Zivi bili i cuvajte se.. :)
(Asher, 13. jul 2011 23:15)
alo student(malo stariji),ne lupetaj dete.i cuvaj se ti,nisi morao uopste da komentarises zvezdu kad ti je igrao partizan.to je zato sto si balavac kao i vecina ovih chat navijaca.ja navijam za zvezdu al je normalno da navijam za partizan protiv albanaca.cak sam i navijao da mustafa odbrani penal.budite realni,ovo nije merilo,nego da vam djura snajder da pare za jos par igraca pa da to lici na nesto.a moje misljenje je da je ove godine po imenima klubova lakse uci u ligu sampiona,nego ligu evrope...

cartmanx

pre 12 godina

Ima u PFC-u dobrih pojacanja ali ekipa tek treba da se uigra. Ipak, za bilo kog ozbiljnijeg protivnika Djuro trebaju nam jos 3-4 pojacanja, centarhalf, obavezno prednji vezni umesto Vukica, poput dr Mo-a(jos bolji), ...uostalom sta ja pisem kad on to zna a gde su pare i to Djura svakako zna! U svakom slucaju odusevljen sam igrom Aksentijevica i vec ga vidim sledece godine na prodaju(ne daj boze). I dosta mi je uigranih izjava-bajki kako eto moramo da prodamo da bi smo ziveli, kako da ne, pa koliko je PFC inkasirao od prodaje igraca u poslednje 4 godine, da ne nabrajam, od LS...sve dok su nam menadzeri krimosi ovako ce nam i biti( kazem ovako jer me ne greje suunce protiv jakih EU timova)Niste vi KK Partizan koji ima takav sistem da menja celu petorku svake godine(na zalost) i ipak postize dobre rezultate u Evropi, a imate mnogo vise para,KK je prica za sebe i celu evropu...u svakom slucaju hvala na pozrtvanoj igri , hvala Stanoje sto si uspeo koliko toliko da ih uigras, hvala navijacima na koretnosti, a ovim "srbendama" sto navijaju za Skendriju..pa nemam sta da im porucim..pozdravim svim normalnim navijacima!P.S.Djuro sudeci po timu ako si izjavio da ti LS nije prioritet, pa cak ni prventstvo, kazi slobodno, mora CZV da bude konacno prva, jer ima iskreno i dosta njihovih glasaca a nazalost mnogima je reper i fudbal za koga ce glasati!

ko, ja?

pre 12 godina

(Bojan Jankovic, 13. jul 2011 23:54)

Ti znas sta je pravi Zvezdas... 100% nemas vise od 15 godina, cale te vodi na tekme i onda ovde prosipas pamet o "pravim" Zvezdasima... Aj u skolu sine, manje baljezgaj po netu...

Iv

pre 12 godina

delije, drago mi je da ste srecni zbog ovako lose igre Partizana. [za zapisnik: najmanje 4 igraca od kojih vam nece u prvenstvu biti dobro] Pa kako vas nije sramota. Ljudi su pokidali teren u prvoj utakmici i to protiv keljemendija sto je vise od igre u samom startu. Jedva vas cekam u kvalifikacijama...jedva...bice to jedan veliki zlol

zeks

pre 12 godina

Ovakvi komentari gde se mrznja istice..to je bolset, to je rak rana Srbije i Balkana uopste. Za ne poverovati! Ja navijam za partizan, a da je kojim slucajem zvezda igrala kval. za ligu sampiona, ja bih navijao i za nju, jer su nasi..Srbi!
A vi hejteri..izbacite svoju negativnu energiju na zdraviji nacin, nadjite posao, idite u teretanu, jedite manje mesa itd itd

majstor

pre 12 godina

Stojke - imao jednu intervenciju prakticno i to je odradio majstorski
Volkov - sto ponavljanja, dosta ofanzivnih zadataka, ali nazalost trpi defanziva
Aksentijevic - kao u struju ukljucen, odusevljen sam. Alal vera mali, ti si za Miljkovica klasa
Ivanov - sasvim solidan,skocan, jak, na momente previse opusten
Rankovic - iskusan, miran, stalozen, sasvim solidan
Medo - odlican, brzo se oslobadja lopte, lepo povezuje strane ali na momente previse opusten
Babovic - naravno zadrzava loptu vise nego sto treba, ali definitivno od kada je dosao je medju najboljima na terenu
Ilic - neverovatno je da igrac sa njegovom reputacijom i godinama igra odbranu (za njega) na zavidnom nivou. Svaka cast
Vukic - dosta ljudi ga kudi, ali ne vide koliko se ovaj momak i trudi i koliko trci tokom utakmice. 80 - i minut on igra presing na zadnju liniju Skendije i uzima loptu. Da je malo brzi i okretniji bio bi i dalje u Sahtjoru
Eduardo - toliko me podseca na Mancea da je to cudo jedno, zapamtite ovaj ce da brije samo tako u crno - belom dresu. Odlican
Scepa - i njega mnogi kude, da ne trci ne bori se... Ljudi on nije takav tip igraca i nikada nece biti. Po meni sasvim solidan, mada se vidi da moze bar jos 20% bolje.
Tomic - uneo svezinu i probojnost
Jovancic - kao od brega odvaljen, jako konkretan u napadu, malo slabiji radijus kretanja
L. Markovic - u teretanu pod hitno
Brza lopta, jedan eventualno dva kontakta, krila dobra, promena strane dobra, realizacija dobra, ali odbrana ZABRINJAVAJUCA. Ne igraci kao igraci, vec stil igre je, po meni, toliko ofanzivan da kada nas bude dohvatila neka ozbiljna ekipa na dve - tri kontre...
Za sada ZADOVOLJAN. Bravo crno - beli, lepo je bilo na stadionu videti decurliju kako navijaju

dr haus

pre 12 godina

znate koja je razlika izmedju babe na svadbi i nk crvena zvezda-ne znate ,pa baba odigra bar 2 kola - komentar posebno upucen "sestricu"

Kleo

pre 12 godina

Po meni bratko Ivanov,,,odličan. Odavno nisam gledao igrača koji je tako siguran u odbrani. Oduševio me je u pripremnim utakmicama... a i večeras. Odavno nisam gledao kod nas nekog tako smirenog, sigurnog u duelima, u skoku, i što je bitno u pasovima. Već su mi se smučili igrači koji odbane gol, oduzmu loptu... pa ne znaju šta će sa njom../odmah je prodaju/. Ovaj naš bratko je takav "ladnjak"...ČUDO ? Arsenijević...on i Miljković...nebo i zemlja. Kamara ...nikad bolji. Eduardo sjajan..biće on još bolji...ne samo kao golgeter...videli ste kako pakuje /onako sa strane/.Ali... kako se penal majstor Stojke raduje...NEPROCENLJIVO

Boban

pre 12 godina

Za prvu utakmicu nije toliko lose!!!Nismo nista novo saznali sto do sad nije moglo da se vidi,Scepovic najgori napadac Partizana u istoriji!!!Najvise iritira njegovo nezalaganje,bez imalo zelje!Sredina terena samo veliki plus Medi,Ilic hoce ali starost ne da!!Sto se tice odbrane mislim da Ivanoc nije toliko los samo mu treba malo vremena,sve u svemu najveci je proble to sto Jovancic ne moze da dobije sansu od Scepovica!!!

?

pre 12 godina

Nisam mogao da verujem kad sam procitao da je bilo samo 15.000 ljudi a kapacitet stadiona 30.000.Kako stvari stoje Toletu bi bilo bolje da vam umesto titula kupi i malo navijaca jer ova poseta je sramota...ili je Partizan veceras igrao i u ostalim sportovima pa niste stigli?Sto se igre tice mislim da su svi Srbi zadovoljni,mi zvezdasi zbog slabog tima Partizana a grobari zbog pobede.Ako Partizan ne dovede centralnog beka,desnog beka,kreativca i dva brza krila ima Zvezda da se proseta do titule.Naravno ako Savez dozvoli...
(zvezdas, 13. jul 2011 23:25)

Eto pobede petoligaša 9:0 i odma uzimaju titulu, koji su to mozgovi. Nego čujem da ste na kraju ipak slomili otpor tradicionalno neugodnom Slovacku?

u zdravlje

pre 12 godina

FANTSATICNO !! igrali smo prelepo za oko, stvarali sanse, davali golove ali svakako ME JE NAJVISE FASCINIRALA BORBENOST NASIH FUDBALERA !! ZAISTA SMO SE BORILI FANATICNO POGOTOVO U DRUGOM POLUVREMENU !!

TO JE PARTIZAN KOJI ZELIM DA GLEDAM !! A SAD PO STOPERA I REDOM...JEDAN PO JEDAN TIM DA IZBACUJEMO..PA STA NAM DOBRI BOG DA..

Pera sa Vracara

pre 12 godina

Da rezimiramo:
1 - Stojkovic - reprezentativni golman
2 - Aksentijevic - suvo zlato
3 - Volkov - pojacanje
4 - Kamara - samo da ne vraca loptu 50 metara unazad, inace odlican
5 - Ivanov - kikser, pod hitno novi defanzivac
6 - Rankovic - znak pitanja za sada, moz' da bidne i 'vako i 'nako
7 - Babovic - solidan
8 - Ilic - spor, beza snage i daha, ali ima smek, neka je na terenu dok dise
9 - Eduardo - ima potencijal, zna puno, samo treba sa njim polako i bice golova
10 - Vukic - nema sta da trazi u Partizanu, spor, bezidejan, igrac za prosli vek, na zalost
11 - Scepovic - kad dade onaj gol nisam znao da li da se radujem ili da placem, ima manje talenta i od Race Petrovica, a mi uvek moramo da imamo po nekog takvog u timu, Scepovic je rupa za seonu 2011/12

12 - Tomic - sta reci...
13 - Jovancic - svidja mi se kako deluje, rano je za zakljucke
14 - Lazar Markovic - samo neka igra sto vise

Igra - solidna za prvu utakmicu, ni ne treba da ispucamo odmah ceo sarzer

Navijaci - ko kaze da vaspitne mere ne rade, hvala uefi do neba

Pojacanja - pod hitno stoper, veznjak, i jedno krilo

Iz senke - tu je i Diarra, ali on se cuva za utakmice sa komsinicom, od njega vise i ne treba

Zreb - nebitan, mozemo protiv svakog, pa neka pobedi bolji.

bra nik

pre 12 godina

Znate li maso sta je kompleks!?

Navijaci Zvezde, umesto da izlete napolje, lepo vreme, malo dzoging, neka cica pod ruku, kej, Ada, Strand, centar, Kej (zavisno ko gde zivi), jos je i raspust za mladje i kraj ispitnog roka za nas starije, ima se vremena, zena kol'ko 'oces, leto doslo, sve se razgolitile, sve ide kao alva d' izvinete..

ALI NE.. mali sitni ljudi sede pokraj racunara i TV-a, i iIMAJU u glavi TRI spremna komentara:

- ako Skendija da gol - "jujuju, xaxaxa, cirkus Partizan, smesni su, razvalite ih Albanci, gazi Patlidzan mali" - u 94 hitnoj je bilo na desetine poziva oko 20:55, 10.minut, Stojke majstor;
- ako Partizan pobedi minimalno - "nemate pojma , samo 1 0 , gaze vas u Skoplju";
- Partizan razvaljuje Skendiju - "ovi su smesni, cime se vi hvalite, jujuju, slavite pobedu protiv amatera"..

A sede i cekaju da nas popljuju. Evo tacnog recepta - Rp./ Kompleksan 100mg, Da scatulas originales No.10, Signa. Popiti po potrebi, posebno pred derbi... Zivi bili i cuvajte se.. :)
(Asher, 13. jul 2011 23:15)

Potpuno tacno...

Ja bih dodao i četvrtu stvar: samo vas bilo 15000 .. bla bla bla...
Samo da im kažem, vaterpolo, košarka, rukomet, odbojka, fudbal, pa sve to 2x (evropa i kući) a po nešto i tri puta!

Shavtite već jednom da smo se svi podelili i svako zna kad i gde je na redu da ide... :) :) :)

all round

pre 12 godina

ivanov je ok, odlican u skoku, dobro cisti, jeste malo sporiji i nesigurniji ali to je i logicno, sada je pao teret na njega od kako je otisao savic, medo fenomenalan, pravi zadnji vezni i na toj poziciji nam niko vise ne treba, kada dodje stoper igrace rankovic ako zatreba i skroz je dobra stvar dovodjenje tog rankovica jer covek moze da odigra na tri razlicite pozicije i ima iskustva. volkov solidan, drzi celu levu stranu, moderan bek a ne ono drvo lazevski. na sredini terena ne mogu u isto vreme igrati ilic i vukic, u partizanu to ne zele ili nece da shvate, cim dodje ozbiljnija trkacka ekipa mi nemamo sta da trazimo, sredina je prespora, vukic u 15. minutu hoce da umre. babovica treba gurnuti u centar a lazar markovic po krilu. na levoj strani volkov drzi celu aut liniju i to je ok. aksentijevic odlican, dobili smo dobrog beka sa dobrom tehnikom, brz, drcan a i ok centarsut. scepovic bez obzira sto je postigao gol i dalje je drvo, ne trci, ne krece se dok na primer eduardo uvek je u sansi, trci, asistira, odlican osecaj ima i brzi je od klea.

pod hitno stoper i u vatru lazara markovica. a i ninkovic ce biti zver

Shkupi

pre 12 godina

Za nas albance Skendija jedrugoligas. Imamo mi prvu albansku ligu gdje igraju Tirana,Vlaznija,Flamurtari i da ne brojim vise. Bilo koja od ovih trenutno je bolja od vaseg Partizana. Pa, nemojte letiti mnogo.

Pukovac

pre 12 godina

Najiskrenije, posle prvog poluvremena sam samo mislio o tome da sa onakvom realizacijom ne mozemo i ne zasluzujemo LS, ali rekoh ajd` da odgledam i drugo pa da sumiram. Da se ne lazemo, i u prvom je igra bila za 10 osim realizacije, trcanje, pas, presing, sve na nivou mnogo vecem od nase lige, a tek je prva utakmica. Kad sam odgledao drugo bio sam uveren u dve stvari: ovi su imali vise srece nego pameti (znanja, umeca, tumacite kako god hocete), i Aksentijevic ce biti nas najbolji desni bek u zadnjih x godina, samo neka ga zdravlje posluzi. Ovi bre nisu znali gde biju vise od pola meca, a bas bih voleo da cujem i onog ``strucnjaka`` iz Rabotnickog, valjda, sto je rekao da Partizan ne igra nista posebno.

Partizan Forever

pre 12 godina

svidja mi se tim za ovu godinu. cini mi se ipak da nam fali jos jedan odbrambeni igrac i jedan spic, mada ovom jovancicu i l.markovicu treba dati sansu da vidimo sta znaju. uglavnom nije lose, nasu ligu osvajamo pjeske a nadam se da cemo se usresrediti konacno vise na evropska takmicenja kao sto su to kosarkasi uradili odavno

Dominiraj

pre 12 godina

Ako je ovo taj toliko hvaljeni Partizan, onda ne strepim za Zvezdu. Osvajamo duplu krunu ko od sale. A Partizan bolje i da ne ide dalje. Kada se ovako muci sa ovim amaterima, mogu da zamislim kako ce brukati nas fudbal u sledecoj rundi!
(vlajzi, 13. jul 2011 22:00)

Osvajate care, al sledeće sezone!

Dragan Vidaković Bijeljina

pre 12 godina

Ovo je moje viđenje utakmice (kao navijač Partizana manje ću da kritikujem):

Stojković - Maestro za penale (76. put potvrdio), definitivno najbolji Srpski golman (i Jorgačević je OK);
Aksentijević - Otkrovenje utakmice (odigrao je za 17, a ne za 10). Definitivno bek kakav nam treba (brz,grize,"dosadan" kad izgubi loptu), klasa je za Miljkovića (u 90. minuta uputio je više upotrebljivih centaršuteva nego Miljković cele prošle sezone);
Ranković - Vidi se da mu ovo nije primarna pozicija, al sasvim OK za večeras, znači mnogo njegovo iskustvo;
Ivanov - Nije loše, biće od njega nešto, al samo da smanji ono zajebavanje s loptom jer se zna o glavu obiti;
Volkov - Fala Bogu što je doveden, reprezentativni nivo;
Medo - Zadnji vezni evropske klase, igrač ipo;
Babović - Fina igra, počeo da koristi više desnu nogu (što mi se sviđa), još samo da smanji sa soliranjem i OK;
Vukić - Imamo mi boljeg igrača na njegovoj poziciji (S. Ilić) može on to mogo bolje, i garant će tako i biti (mada da sam ja trener, tu bi meni igrali ili Sale Ilić ili mali Ninković);
Ilić - Kapitenski, bolje da igra na Vukićevom mestu, ali i na sadašnjoj poziciji igra dobro (malo još fizička sprema i to je top);
Tomić - Napreduje;
Eduardo - Ovaj će se najeb**i mame svim rivalima (fala Adžiću za procenu, mnogo si obradovao svoje pristalice njegovim nedovođenjem);
Šćepović - Nije on loš (dubok naklon za gol), ali mora da sjedne i raščisti to što ima u glavi, biće od njega nešto;
Jovančić - Životinja po građi, realno je bolje da igra startera sa Eduardom (bolji je od Šćepovića);
Marković - Ovo će biti igračina (večeras ga ponela atmosfera i velika trema, inače bi on onda lobovao golmana 102%), samo ga brzo ne prodavati!!!
Stanojević - Sir Alex;

Yogy

pre 12 godina

Vi se dicite pobedom protiv ove petoklasne ekipe koja je u ovo takmicenje ocigledno zalutala?! E moji, grobari, na sta ste spali. Pa i da prodjete dalje, pa i u grupnu fazu, sta cete onda? Zna se sta sledi, sest sigurnih poraza, i naravno NULA bodova! U vasem stilu! To praktikujete vec godinama.
(sestric, 13. jul 2011 22:34)

A ja ne znam kako navijac Zvezde, koja gubi derbije i koja NE MOZE da prodje dva kola u LE (pazi, ne LS, nego LE), moze da komentarise Partizan?
MI jesmo losi u Evropi jer malo ulazemo, nema se novca, jedan Kipar ulaze 10 puta vise od nas i izbacuje i PFC i CZ iz Evrope. To je NEMINOVNOST Srpskog fudbala, nazalost, tako da je za sve nas ( i vas i nas) NAJVECI USPEH uopste uci u LS ili LE, a ne pobedjivati tamo.
Taj Partizan je doneo KOEFICIJENT 14 lane, od ukupno 17 sto smo osvojili, a Zvezda 0,5!!! BRUKA sinak, bruka!!

I taj Partizan koji prozivas ima u LS skor 0 0 6, ali zato redovno DERE Zvezdu (skor u poslednjih 10 je recimo 1 3 6) koja uzgred ispada u 3.kolu za LE, e coveece, zar te nije sramota da nas prozivas?
I KK Partizan je bio vreca za punjenje u Evropi, imao po 2.-3. pobede, ali danas je jedan od mocnijih timova, ucesnik F4 lane itd, najvruci teren, sjajna publika..

Tako moramo i u fudbalu i umesto sto se svadjamo, bolje da se pojacamo i osvojimo koji bod i napredujemo malo na listi, olaksamo put do LS ili LE, postanemo mocni. A ne da ispadamo od Apoela, Slavije, Slovana, Makabija..

A OD NECEG SE MORA POCETI, a svaki pocetak je tezak, ne mozes uci u LS i odmah da pobedjujes. Uostalom, duga je lista klubova koji su prosli grupu posle 6-7 godina velikog ulaganja...

zvezdas

pre 12 godina

Nisam mogao da verujem kad sam procitao da je bilo samo 15.000 ljudi a kapacitet stadiona 30.000.Kako stvari stoje Toletu bi bilo bolje da vam umesto titula kupi i malo navijaca jer ova poseta je sramota...ili je Partizan veceras igrao i u ostalim sportovima pa niste stigli?Sto se igre tice mislim da su svi Srbi zadovoljni,mi zvezdasi zbog slabog tima Partizana a grobari zbog pobede.Ako Partizan ne dovede centralnog beka,desnog beka,kreativca i dva brza krila ima Zvezda da se proseta do titule.Naravno ako Savez dozvoli...

Skopje

pre 12 godina

Cestitke Partizan. Mozelo da bide 6-0 i 7-0 imalo 2 mozda i 3 klasa razlika izmedju ovie ekipi. Panal naravno nie bio penal.

Najaki ekipi u Makedonija su Rabotnicki i Metalurg svaka godina samo Makedonski ekipi ima posteni resultati. Neregularno ramkovno prvenstvo.

Novost je da grad Skopje uzema Vardara u svoja ruka napravit cu seriozna ekipa dobro za MAK fudbala naravno.

ssssss

pre 12 godina

Mislim da ce grobari ispasti od Skendije. U Skoplju ce biti paklena atmosfera, a tamo Skendija moze nadoknaditi bilo koji rezultat. Meni kao navijacu Zvezde nije zao ako Partizan ispadne, ali draze bi mi bilo da prodju i da u narednom kolu nalete na Dinamo. Kako je Dinamo igrao protiv Nefcija, Partizan bi opet popio petardu u Zagrebu! A to bi vredelo videti!
(dzozey, 13. jul 2011 22:05)

zato smo u ovakvoj situaciji kada smo neslozni kao narod.Zbog takvih kao ti mi se povraca.

Tonchev

pre 12 godina

Kako je pocelo, dobro se zavrsilo...

Obzirom da je protivnik bila Skendija, tesko da mozemo da pocnemo sa ocenjivanjem Partizanove igre, ali neke stvari svakako upadaju u oci vec na samom pocetku.
Partizan je danas definitivno dobio pouzdanog igraca, to je mali Aksentijevic. Bez imalo straha, bez imalo respekta (bez obzira sto je protivnik prvak Makedonije) je odigrao citavih 90 minuta. Vrlo brz (to je ona disciplina u kojoj smo losi poslednjih 20 godina), prodoran, dosadan kad izgubi loptu i za divno cudo decko vec sa ovoliko godina UME da centrira, za razliku od proslogodisnjih ,,bekova". Drugi bek Volkov nije bio los, igrao je izuzetno ofanzivno, ulazio u sredinu, nadam se da ce da nastavi i protiv jacih ekipa da igra hrabro.

O stoperima ne znam sta da kazem. Ivanov je spor do zla boga, Rankovic ne izgleda narocito pouzdano. Danas nije bilo situacije za ozbiljnije intervenisanje, ali mi nesto govori da ovo nije najsrecnije resenje.

Vukic i Ilic.. Ne znam.. Kapiram ja tehnika i to, dubinski pas, zadrzavanje lopte.. Ali ne mozete nekog da cekate 90 minuta da odigra dobru loptu, a da pre toga 20 komada protraci jer ne moze da stigne.. Vreme je za druge igrace. Babovic ista prica. Talentovan je momak za fudbal, ali fantazira bespotrebno. Morao bi neko da mu objasni da je efikasnije da odmah uposli igraca, nego da okrene 3 puta protivnika oko svoje ose pa da onda doda loptu. Kamara odlican.

Svaka cast Scepovicu za onaj gol, ali momak nije kalibar za Partizan. Plasi me to sto bi on i u ozbiljnijoj utakmici probao da resi ovakvu situaciju na isti nacin, samo sto naravno ne bi prosao kao danas- k`o kroz margarin. Igrac zvrji sam na levoj strani, on ga ne KONSTATUJE! Njegov prodor sa desnog krila unutra i onaj pokusaj simuliranja penala je jadan. Ali potpuno jadan. Momak, ti imas 20 i kusur godina i treba da budes zeljan da pocepas mrezu, da ne moze bager na terenu da te zaustavi, a ne kao baba da padas i da gledas u sudiju. Pa ni Ilic to ne bi uradio! Posle Skendijinog kornera, lopta u vazduhu, Stojke divlja po sesnaestercu, gura igrace oko sebe da bi dosao do lopte, ovaj car ga NE REGISTRUJE, zato se i povredio, ne zna sta se desava! Gol koji je postigao iz ofsajda je mogao da bude regularan, da gospodina nije mrzelo da izadje iz ofsajda, a vidi guzvu i zna da lopta moze vrlo lako da se odbije do njega, kao sto i jeste. Pobogu, ti si napadac, to MORAS da znas!
Eduardo odlican, polako se privikava, nije sebican, borben je, bice valjda nesto nalik Kleu.

Ovako sam ja video utakmicu, iako ovo nije mozda realno stanje stvari u klubu (ipak je Skendija mnogo slaba), mislim da je bolje neke stvari u startu saseci i ne dozvoliti im da se razviju u ozbiljan problem... U revansu pobeda od bar 2 razlike.. I naravno dovedite DOBROG STOPERA!!

Vazquez

pre 12 godina

Vidi se da nam je potreban stoper, jer Rankovic igra prinudno na toj poziciji ne bas zadovoljavauce, jer bi nam malo ozbiljnije ekipe napravile mnogo vise problema.Na sredini se istice velika sporost i tromost u igri Vukica i Ilica.Vrlo je ocigledno da ne mozemo ocekivati od Ilica koji ima 33 godine da probije po strani, dok Vukic samo tapka tamo ovamo u odredjenom prostoru...S druge strane Volkov,Ivanov,Aksentijevic,Eduardo su zadovoljili i na njih bi se moglo ozbiljnije racunati. Po meni potrebna su nam ova dva pojacanja: Rajkovic na poziciji stopera i Sabalala na poziciji levog krila.

Sander

pre 12 godina

Kada bi ovi internet strucnjaci bar jednom sacekali i odgledali neki mec do kraja pa tek onda komentarisali isti, i aktere iz istog meca (podrazuvema se) bilo bi vise razumnijih i odmerenijih komentara, misljenja koje vredi procitati!

nesa80

pre 12 godina

ja mislim da djura vec broji pare za aksentijevica,vec je on to prodao veceras garant,igrom slucaja decko upao u igru i rastura,i nije mi jasno zasto ljudi uvek imaju primedbe na vukica i ilica,alooo jer ste coravi koliko oni daju dobrih pasova.nebih ja tu nista menjao,ova ekipa pa sta bude.nikad vi necete biti zadovoljni,da necete mozda da budemo barsa.i idete i gledajte te bogatase a zvezdasima bi porucio da zapocetak i oni udju negde a nece sigurno jer ih u onom pretposlednjom kolu cekaju azdaje i tako ce biti godinama zabog loseg njihovog koeficijenta

Zoran

pre 12 godina

Pa ovako da sude Zvezdi i Vosi oni bi vec odavno napustili teren, nedosudjen penal za Partizan i jos dosudjen nepostojeci za Skendiju i jos minimum 2 crvena kartona za ove krljatore iz Makedonije, pa Lukic bi vec na poluvremenu pisao saopstenje. Jel sad vidite u cemu je razlika izmedju vas i nas?
(GrobaR, 13. jul 2011 21:33)
# Link komentara
Vidim razliku, jer ja kad pobedimo ne bih razmišljao o drugim klubovima, već slavio sa svojim istomišljenicima. Ali, ne razumeš ti to, jer ti si u potpisu napravio razliku između mene i tebe !

dmx

pre 12 godina

Dobro je za pocetak i za ovaj dio sezone!Mozda je bilo nekih losih stvari,ali se nadam da ce to vremenom nestati,dovodjenjem kvalitetnijih igraca na nekim mjestima ili dobrim uigravanjem.Moram istaci da me je Aksentijevic odusevio hrabroscu i pregledom igre.Tu je i novi doktor Medo,koji igra rutinski,imam osjecaj da nikad nece pogrijesit kad je lopta kod njega,svaka mu cast i za pas kod one prilike,bice on najbolje pojacanje,jer upravo sad dobija pravu sanasu.Edu se nije pokazao u punom sjaju ali ne treba da cudi,ipak je potrebno vrijeme,mada se vidi da ima stila i da zna koji mu je posao..Ostali su bili OK,Stojke majstor penala,Ivanov spor ali radi posao,Rankovic mislim da nije nesto posebno(tu treba pojacanje),Volkov dobar,Babovic solidan,moze bolje,Vukic daje maksimum,Ilic takodje,Scepovic pohvale za akciju kod gola ali mislim da nije on za Evropu.
Sigurno su se komsije ponadale necemu(citaj komentare istih),ono u fazonu los Partizan,jedva pobijedili Skendiju i to,ali neka,doci cete i vi na red da vam po ko zna koji put lupimo samar,vreli naravno!

divac

pre 12 godina

E, samo zbog onog sto se potpisivao kao Divac, i njemu slicnim, koji su se javljali na nasu vest sa prijateljske utakmice od danas, i prozivali dok je bilo nereseno, bih tako voleo da puknete veceras! Jer nista bolje i ne zasluzujete! 'Ajmo Skendija! Kad mozete vi kompleksasi uvek da navijate protiv zvezde, mogu i ja tako!
(Dzimi Barka, 13. jul 2011 20:59
dzimi,vasa barka je otplovila davno...

Navijac SAMPIONA

pre 12 godina

@Znate li maso sta je kompleks!?

Navijaci Zvezde, umesto da izlete napolje, lepo vreme, malo dzoging, neka cica pod ruku, kej, Ada, Strand, centar, Kej (zavisno ko gde zivi), jos je i raspust za mladje i kraj ispitnog roka za nas starije, ima se vremena, zena kol'ko 'oces, leto doslo, sve se razgolitile, sve ide kao alva d' izvinete..

ALI NE.. mali sitni ljudi sede pokraj racunara i TV-a, i iIMAJU u glavi TRI spremna komentara:

- ako Skendija da gol - "jujuju, xaxaxa, cirkus Partizan, smesni su, razvalite ih Albanci, gazi Patlidzan mali" - u 94 hitnoj je bilo na desetine poziva oko 20:55, 10.minut, Stojke majstor;
- ako Partizan pobedi minimalno - "nemate pojma , samo 1 0 , gaze vas u Skoplju";
- Partizan razvaljuje Skendiju - "ovi su smesni, cime se vi hvalite, jujuju, slavite pobedu protiv amatera"..

A sede i cekaju da nas popljuju. Evo tacnog recepta - Rp./ Kompleksan 100mg, Da scatulas originales No.10, Signa. Popiti po potrebi, posebno pred derbi... Zivi bili i cuvajte se.. :)
(Asher, 13. jul 2011 23:15)

KOMENTAR TI JE VRH. PUSTI "stubove srpstva" da lupaju gluposti.
Sta je trebalo da bude 20:0 da oni ucute? Nisu zdrvai stvarno. Pitanje je VELIKO jel bi ovi albanci primili vise golova od bilo kog kluba na svetu.

KO JE PAMETAN SVE MU JE JASNO SA KIME SE VI OVDE OBJASNJAVATE KAD JEDAN JADAN ZVEZDIN NAVIJAC KAZE "svima je jasno da je utakmica namestena". Haahahhaha
On ocigledno nikad nije video uzivo albanca, taj "pametni" komentator.
HVALA SVIM ISKRENIM I NORMALNIM ZVEZDINIM NAVIJACIMA NA REALNIM KOMENTARIMA.

Asher

pre 12 godina

Znate li maso sta je kompleks!?

Navijaci Zvezde, umesto da izlete napolje, lepo vreme, malo dzoging, neka cica pod ruku, kej, Ada, Strand, centar, Kej (zavisno ko gde zivi), jos je i raspust za mladje i kraj ispitnog roka za nas starije, ima se vremena, zena kol'ko 'oces, leto doslo, sve se razgolitile, sve ide kao alva d' izvinete..

ALI NE.. mali sitni ljudi sede pokraj racunara i TV-a, i iIMAJU u glavi TRI spremna komentara:

- ako Skendija da gol - "jujuju, xaxaxa, cirkus Partizan, smesni su, razvalite ih Albanci, gazi Patlidzan mali" - u 94 hitnoj je bilo na desetine poziva oko 20:55, 10.minut, Stojke majstor;
- ako Partizan pobedi minimalno - "nemate pojma , samo 1 0 , gaze vas u Skoplju";
- Partizan razvaljuje Skendiju - "ovi su smesni, cime se vi hvalite, jujuju, slavite pobedu protiv amatera"..

A sede i cekaju da nas popljuju. Evo tacnog recepta - Rp./ Kompleksan 100mg, Da scatulas originales No.10, Signa. Popiti po potrebi, posebno pred derbi... Zivi bili i cuvajte se.. :)

Srbija iznad svega

pre 12 godina

1.Partizan je pobedio i najverovatnije prošao dalje
2.Deo Zvezdinih "navijača" koji su navijali za Škendiju treba da se zapitaju,i to debelo
3.Ova kao i svaka druga pobeda nekog tima iz Srbije donosi bodove našoj zemlji koja ima jako slab koeficijent
4.Sutra svim srcem uz Rad i Vošu!

jane

pre 12 godina

Vi se dicite pobedom protiv ove petoklasne ekipe koja je u ovo takmicenje ocigledno zalutala?! E moji, grobari, na sta ste spali. Pa i da prodjete dalje, pa i u grupnu fazu, sta cete onda? Zna se sta sledi, sest sigurnih poraza, i naravno NULA bodova! U vasem stilu! To praktikujete vec godinama.
(sestric, 13. jul 2011 22:34)
ma vas ce da gledamo ali gde u zenskoj odbojci,opusti se i gledaj nas u fudbalu ,kosarci,rukometu,odbojci,hokeju,

ZORO

pre 12 godina

Svi zaboravljaju da je ovo prva takmičarska utakmica sezone a u takvim mečevima ne može da se igra spektakularan fudbal. Meni lično se svidela igra Partizana i u prvom a posebno u drugom poluvremenu. Posebno sam oduševljen Brazilcem Pašekom koji je najbolje pokazao koliko je jak zakon tržišta , ponude i tražnje i dokaz da se za malo veće pare može kupiti odličan igrač. Dakle, jadne delije sa severa nije vam kriv ni Tole, ni sudije, ni Dačić, ni baba Vanga. Stvar je jednostavna , SVE JE U LOVI. Neko igra ligu šampiona zarađuje milione, prodaje igrače u Mančester siti za desetine miliona a neko pravi transfer sa Tuluzom tipa ½ daj šta daš ½. Kolko para tolko muzike, a kod vas je već dugo tišina.

...

pre 12 godina

sest sigurnih poraza, i naravno NULA bodova! U vasem stilu! To praktikujete vec godinama.
(sestric, 13. jul 2011 22:34)

bolje i 6 poraza u jesen
nego dva u sezoni kupanja

kuksa

pre 12 godina

Citajuci ove komentare ne mogu da verujm kakvih ljudi ima...Sramota da bilo ko navija za Skendiju i neka se zamisli..Navijam za Partizan naravno ali cu za razliku od nekih navijati za sve srpske klubove u Evropi.Napred Partizan,Zvezda,Vojvodina,Rad

Pobesneli max

pre 12 godina

Ima Srba, rece neko, sto im je krivo zbog ove pobede Partizana. Ima, ima...to su "stubovi srpstva". Zato nam je i Srbija ovako jadna, sa takvim stubovima se i urusila.
Na srecu, kao u kosarci,vaterpolu... radja se lepsa Srbija.
NAPRED PARTIZAN !!!

vlajzi voli partizan

pre 12 godina

Odusevljen sam! Sa ovakvom igrom iz deugog dela, samo nam je nebo granica. Treba samo uigrati ekipu i uspeh je zagarantovan. Mislim da ni polufinale u LS nije daleko. Treba imati srece na zrebanju. Ako se izbegnu Real, Barsa i Mancester, mozemo u 4 najbolja. Ako smo mogli u vaterpolu i kosarci, sto ne bi mogli u fudbalu?

voli partizan

pre 12 godina

sta je delijasi,ponadali ste se a?
(gospodari prstenova, 13. jul 2011 22:09)

Vi se dicite pobedom protiv ove petoklasne ekipe koja je u ovo takmicenje ocigledno zalutala?! E moji, grobari, na sta ste spali. Pa i da prodjete dalje, pa i u grupnu fazu, sta cete onda? Zna se sta sledi, sest sigurnih poraza, i naravno NULA bodova! U vasem stilu! To praktikujete vec godinama.
(sestric, 13. jul 2011 22:34)

jel to u onu grupnu fazu gde vi ne mozete da opepelite vec dugo dugo godina??? ali znam ja vas, voleli bi vi barem jednom u 10 godina da osetite miris grupne faze bilo kog evropskog takmicenja, u bilo kom sportu... al nesto vas nece!! hahahah rasti zvezdice jos si mala, treba jos mnogo pasulja da iskusas pa da dostignes Partizana!

"ukratko"

pre 12 godina

Videlo se da su stariji igraci u prvom poluvremenu izgoreli u zelji,dok su mladji odigrali slabije zbog treme,i zbog toga smo odigrali malo slabije mada smo i tad imali par dobrih sansi i sem njihovog penala oni nisu imali sut na gol !! Drugo poluvreme rapsodija,jos jedan iskusan stoper i jedan veznjak (posto Sale i Zvone ne mogu u isto vreme biti na terenu) i mi mozemo lagano opet u LS ! Posto je ovim golom Scepovicu zagarantovano mesto u narednih 12 godina nadam se da ce ga bar ovaj gol trgnuti malo i da ce zaigrati angazovanije ! Bekovi odlicni ,Medo isto ,Eduardo klasa i pokazace to u narednom periodu ...

DS

pre 12 godina

Partizan je utakmicu dobio na fizicku pripremljenost,veoma slabasna ekipa Skendije realno,najaci utisak nalozeni novinari kao da se igra protiv Mancestera(tako im je naredjeno),navijanje slabo,mali repertoar pesama(mozda najvise cetiri pesme koje se vrte),poseta solidna za Partizan.Toliko od mene,zdravo.

runner

pre 12 godina

Ako je suditi po večerašnjoj utakmici, mislim da je Eduardo Pašeko izmislio fudbal za Princa Tejgoa. Pa ako je za Tejgoa Hofenhajm tražio desetak miliona evra, koliko će tek ovaj da vredi. Nek' navijači Zvezde ne tuguju ipak oni nisu imali pare za ovaj transfer a i Rambo je rekao da ovo i nije neki igrač. "Zna Rambo!"

Ljuba

pre 12 godina

Ako je ovo taj toliko hvaljeni Partizan, onda ne strepim za Zvezdu. Osvajamo duplu krunu ko od sale. A Partizan bolje i da ne ide dalje. Kada se ovako muci sa ovim amaterima, mogu da zamislim kako ce brukati nas fudbal u sledecoj rundi!
(vlajzi, 13. jul 2011 22:00) Cetri godine,godine duuuuuuge godine BOLA godine TUGE!!!!!!!

Designer

pre 12 godina

Pokusacu da budem kratak. Vrlo sam zadovoljan igom tima. Moze to jos mnogo bolje ali za sada u ovoj fazi je sve sasvim dobro. Pohvalio bih Stojketa, Medu, Volkova i Babovica za veoma sigurnu partiju, skoro bez ikakve greske. Svi ostali mogu manje ili vise da posisprvljaju svoje veceras manje ili vece greske odnosno greskice i onda bice to ono pravo. Ilic i Vukic nisu se istakli nekim greskama ali nisu bas ni odusevili. Aksentijevic i Eduardo - veoma obecavajuci, naravno uz Volkova koga je svuda bilo. Za mene - igrac utakmice.

grobar-españa

pre 12 godina

Nad nama moze svako nekaznjeno da se izivljava i to u nasoj kuci.To je na zalost stvarno stanje stvari.
Nisam odavno video ovako bezobraznog,tendencioznog i arogantnog sudiju,mogao je da nas zakopa(i hteo,al' nije bas mog'o da da gol za Skendiju) i nikom nista.
Ej bre igraci neke tamo Skendije dignu ruke i on mrtav 'ladan svira penal koji ne bi svirao ni trener te tamo neke Skendije.Dva crvena nije hteo da vidi.
Sta li ce tek da nam rade kad budemo igrali protiv nekih uticajnijih ekipa.Neka nam je Bog u pomoci.
P.S. Na revansu da sacuvamo noge kako znamo i umemo,jer kad su u Beogradu bili ovako bezobrazni.....
P.S. 2. Znam,znam,pobedili smo 4-0. A sta bi bilo da Stojkovic nije odbranio "penal"?

Branko

pre 12 godina

E prelistao sam malo komentare.i bolje ne pisite nista fudbalski strucnjaci majke vam mile.je se ne razumem bas najbolje u taj sport ali mogu da primetim da partizan iam sad vec tri igraca na kojima ce da uzme lepe pare.jos ako brazilac proradi to je 4 igraca.Aksentijevic,Volkov i pre svega Medo kamara.Ivanon ufff seva decko mnogo i spor je.Scepovic je decko bas uporan ence da igra srcem nego statira sve vreme.dao gol i (nadam se da se nisam u pravu )sad ce da zivi od toga par utakmica.pa ja nebi ovako truntav bio toliko u ofsajdu.A klupa nam je mozda bolja od prvog tima.markovici i ostala deca brate grizu.kad docekaju svoje vreme kuku lele.pozdravljam upravu zbog toga.i pod hitno stoper jer Bugarin je riziko

Činjenice

pre 12 godina

Za ovu Škendiju je i niški Sinđelić suvi kvalitet i izbacio bi ih bez mnogo problema.Prvi naredni protivnik na koga naiđe partizan(kakvu sreću imaju u žrebu,biće opet neki amateri)izbacuju ih sigurno.Sa ovim igračima je plafon 3.mesto u našoj ligi.

sale

pre 12 godina

(Andrija, 13. jul 2011 22:29)

sekiras se da ne obrukamo srbiju ispadanjem u prvom kolu kvalifikacija za predkvalifikacije kupa uefa od strasne sparte?

Vlada M

pre 12 godina

Za prvu takmicarsku utakmicu i sa obzirom na sve okolnosti nije lose,nikoga vise ne mozete napuniti tek tako i sa lakocom,nije Skendija nista posebno,ali nisu ni neki totalni amateri kako dosta njih pokusava da nas uveri.
Stanojevic najbolje zna sta hoce sa igracima koje ima,tako da molim malo ove"strucnjake" da se ohlade,Scepovic ima svoju funkciju u timu...kao i Sale Ilic,malo vise podrske a manje pljuvanja...nismo mi Barsa da demoliramo sve i svakoga...ja ove sezone jasnije vidim Ligu Sampiona nego prethodne,naravno mora se dovesti jos jedan (ako ne i dva) stopera...i zasijace jos neki od ovih mladih igraca koje imamo,a posle uzivancija i gledanje meceva sa vrhunskim ekipama...a vi kako te?

tnt for the brain

pre 12 godina

Rezultat je ok,to je najbitnije.Dobro je pobedjivati kada lose igras.Korak po korak,pametno,bez euforije i eto opet lige sampiona,novca,reputacije i stvaranja imidza igranja u eliti...Zvezdinim pristalicama,hvala na zavidnim komentarima,od njih se drugo i ne ocekuje,a uvek im se vrati dva puta gore,zelim vam puno srece delije,trebace vam...

Skopje

pre 12 godina

Napred Partizan bice podrska kao i u Beograd na ovaj najlepsi stadion na Balkanu.http://www.youtube.com/watch?v=uoIc7jW2UU4&feature=related

joda

pre 12 godina

Bezmalo 20 000 dusa,nimalo lose za pocetak,igra ok,po krilima ponajbolja...Aksentijevic,Babovic,Volkov- najbolji.Vukic solidan,za sada jos spor,bice bolji,ustvari on je vec bolji,igra iz prve mu veoma lezi.Bravo Stokovicu GROBARCINO !!!

Hercegovac

pre 12 godina

Razumijem da postoji rivalstvo izmedju Partizana i Crvene Zvezde ali ne mogu shvatiti tu zlobu pojedinih navijaca Crvene Zvezde kada radije navijaju za Skendiju i zele poraz Partizanu, klubu iz vlastite zemlje. Iako mi je Partizan drazi od Zvezde meni je potpuno nepojmljivo navijati protiv Crvene Zvezde, Vojvodine i bilo koje drugog kluba iz Srbije u susretima protiv klubova iz drugih zemalja.

Nepismen

pre 12 godina

Vi se dicite pobedom protiv ove petoklasne ekipe koja je u ovo takmicenje ocigledno zalutala?! E moji, grobari, na sta ste spali. Pa i da prodjete dalje, pa i u grupnu fazu, sta cete onda? Zna se sta sledi, sest sigurnih poraza, i naravno NULA bodova! U vasem stilu! To praktikujete vec godinama.
(sestric, 13. jul 2011 22:34

za vas je svako zalutao ko igra u ligu sampiona pa sto vi nekad ne "zalutate"???
zar je malo ulazak u grupnu fazu lige sampiona???

pa sto ne uradite bolje? a da neda vam TOLE hahaha

Tolle

pre 12 godina

Zvezdasi, pitam se cemu li se vi smejete.Da li ste vi svesni koliko je ova Skendija jaca od vas?Eliminisali bi vas manje-vise rutinski, verovatno sa dve pobede.

Srbija Srbima

pre 12 godina

@Kako mi je krivo zbog onog promasenog penala. Da je postignut gol, siguran sam da bi Skendija slavila. Ovako je mec krenuo drugim smerom. Zaista steta. A li sa ovakvom igrom i ovakvim sasatavom Partizan nema sta da trazi ni u nasoj ligi, a pogotovo u Evropi. Pokazace im Zvezda koliko vrede i spustice ih na zemlju!
(Bojan Jankovic, 13. jul 2011 22:15)

Sinak, preseli se u Tiranu sa takvim razmišljanjem. Nije tebi mesto ovde.

stefan88

pre 12 godina

Od 100 komentara 90 je zvezdaninih navijaca, od toga prvih 50 se nadaju kako ce ovi da iznenade, 30 sleecih pricaju da je to ekipa amatera...i onih poslednjuh 10 nas zale jer cemo u LS ove sezone da uzmemo 0 bodova! Znaci LUDILO!!! A o kompleksima toliko.

Bojan Jankovic

pre 12 godina

Sinak, preseli se u Tiranu sa takvim razmišljanjem. Nije tebi mesto ovde.
(Srbija Srbima, 13. jul 2011 23:05)

Ne znam kako ne razumes. Ja ne navijam za Skendiju, nego protiv Partizana. Kao svaki pravi Zvezdas. Protiv bilo koga da igra, ja cu uvek navijati protiv tog tima. Kao i svi pravi grobari koji su uvek protiv Zvezde!Oni koji kazu da navijaju za Partizan, a da su Zvezdasi, i obrnuto, nisu pravi navijaci!

S'ponosom grobar do groba

pre 12 godina

Sve na stranu i ovaj odlican rezultat, al ovu utakmicu je po meni najvise obiljezio Aksentijevic !!!!! svaka cast momku borben, brz, uporan ..... Bravo .....

sezona kupanja u djenovi

pre 12 godina

A ovaj sto misli da smo se ponadali - nismo, ali smo se zabrinuli da ne obrukate SRBIJU!!!
(Andrija, 13. jul 2011 22:29)

Brukanje Srbije je vas posao.

lipi

pre 12 godina

Aksentijevića odmah na klupu,da zavaramo Đuru,inače kad ovaj ukapira kakav je to talenat prodade ga već u januaru.I ako komšije još uvek žele Šćepovića evo da im mi damo ovog našeg,za bolje i nije.A ovog Pašeka što su nam podvalili nećemo oprostiti.Uzeće Đura za njega pet miliona kao od šale.

Bega

pre 12 godina

Da je ostala bivsa Juga, Partizan bi igrao sa ovim makedonskim klubom samo mozda u prvom kolu kupa Marsala Tita i to sa rezervnim timom...( pod uslovom da dozvole balistima da se takmice). Tako da nije ovo merilo , tek dolaze iskusenja.

Z.Antic

pre 12 godina

dok se vi ovde hvalite ili kudite mogu da kazem samo jedno:gledao sam utakmicu uzivo i mogu da kazem da je drugo poluvreme bilo veoma cudno ili
jednostavnije-balkanska posla!!!!.zato se malo smirite i bez prepucavanja

idemo dalje...

pre 12 godina

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... Covece! Pa ja za ovih 6-7 godina aktivnog pracenja fudbala, sto stranog-sto domaceg, nisam video da jedan nas klub-SRPSKI klub igra ovakav fudbal! Ovo je za neki nas standard bilo VANSERIJSKI! Jesam, Partizanovac sam, ali bi svi koji malo ozbiljnije prate srpski fudbal morali da se sloze sa mnom. Nije bitan protivnik niti rezultat u ovom slucaju. Igra je bila PRIJATNA ZA GLEDANJE! S obzirom da je ovo bila tek prva zvanicna utakmica, ocekujem jos lepsu igru, a uz nju, naravno, DOBRE REZULTATE!

***********DELIJA 100 %

pre 12 godina

Ljudi trebalo bi da obratimo paznju na ovog Eduarda,Prosto moze da nam predstavlja pretnju u derbiju,Ne zelim novog Klea i Tejga,jer nas nije pobedio partizan vec oni.Ne tresu me kompleksi vec zelim da u derbiju primimo gol na sve isti nacin kao u kupu i prvenstvu.

nic 71d

pre 12 godina

...da,dao je go...ali mislim da ja Scepovic u ovom "filmu" bio statista...ljudi moji nista...Kamara najbolji...grobar do groba...idemooooo...

Taribo_West_The_Best

pre 12 godina

@Bojan Jankovic
Nama neprijatelj spolja i ne treba,sami sebi smo najveći dušmani! To si ovim svojim "patriotskim" komentarom i dokazao... Sigurno ti je srčka preskočila kad je Stojke odbranio penal onom musavcu,a "Srbine"?

Aca Znalac

pre 12 godina

Kakva velicanstvena pobeda nad jednim od najboljih evropskih klubova. Svaka cast Partizanu, vi ste za mene vec sampioni Evrope. Jos jednom cestitam na ven serijskoj pobedi nad SHkendijom iz velike BSFRM.

Dorcol brate, Srbija!

pre 12 godina

Kako mi je krivo zbog onog promasenog penala. Da je postignut gol, siguran sam da bi Skendija slavila. Ovako je mec krenuo drugim smerom. Zaista steta. A li sa ovakvom igrom i ovakvim sasatavom Partizan nema sta da trazi ni u nasoj ligi, a pogotovo u Evropi. Pokazace im Zvezda koliko vrede i spustice ih na zemlju!
(Bojan Jankovic, 13. jul 2011 22:15)
mi navijamo za Škendiju jer nam ne odgovara da se ovi opet nekako provuku u LŠ i tamo nakupe minimalno 10mil. evra

zato, šteta zbog neiskorištenog penala
(@ Džimi Barka, 13. jul 2011 21:31)

E, samo zbog onog sto se potpisivao kao Divac, i njemu slicnim, koji su se javljali na nasu vest sa prijateljske utakmice od danas, i prozivali dok je bilo nereseno, bih tako voleo da puknete veceras! Jer nista bolje i ne zasluzujete! 'Ajmo Skendija! Kad mozete vi kompleksasi uvek da navijate protiv zvezde, mogu i ja tako!
(Dzimi Barka, 13. jul 2011 20:59

Volim vas sve, i nadam se da vam nije tesko sto je Partizan pobedio, ipak je toplo letnje vece, pazite da vam ne pozli. Potrazite strucnu pomoc, nije to sramota. Bice bolje i vama, i ljudima oko vas. Puno pozdrava.

Grobar, koji pamti teske dane.

pre 12 godina

Bravo momci, osvetili ste se za Fljamurtari !
Sad mogu mirno da spavam posle cevrt veka.
Sad pravac u vrh evrope kao vaterpolisti i kosarkasi !

guru

pre 12 godina

Dok Partizan igra neki njegovi navijaci gube energiju na prozivanje Zvezde, i na komentare Zvezdinih navijaca?!?! Ne vidim cemu euforija, pa zar nije ovaj rezultat normalan? Alooo ove bije i tim iz druge lige.A da Partizanovci slobotno me pljujte ako vam to znaci.

Maestro

pre 12 godina

Jel ste se ponadali malo? Igra u prvom poluvremenu je bila rasulo,u drugom tu i tamo,i na kraju sasvim solidan rezultat!

P.S:Trebala bi cela nasa ekipa da se ugleda na Aksentijevica,da su se svi toliko borili zabili mi 10 komada!

grobar

pre 12 godina

dečki jel ste se ponadali?

ovo je samo zahuktavanje. igrač utakmice, bar po meni, medo kamara. čovek je odigrao perfektno, sem 2 bespotrebna vraćanja lopte stojketu igrao je za čistu 10!

dečki, jel i dalje stojke rupa, jel ste još uvek srećni što je došao kod nas? a da, vi imate bajkovića, poznatijeg kao bivši dečko zorice marković.

cheel brothers :))

MVP

pre 12 godina

Sada jedno objektivno (bar se nadam) vidjenje utakmice od mene kao navijaca Zvezde. Odbrana vrlo kriticna i protiv ozbiljnije ekipe se ovakve stvari mogu skupo platiti. Vezni red prilicno statican. Napad solidan. Mali Aksentijevic kida, Eduardo pokazuje da je zaista kvalitetan igrac i opet je nas dragi Adzic napravio sjajnu procjenu.

aca

pre 12 godina

sugavi dresovi, poluprazne tribine, na terenu - saka jada, sto se jedva nekako skrpila, u foteljama lopine, stadion ruglo i tuga, kako godine odmicu sve su mi tuznije ove sarene stolice, al opet VOLIM GA KO OKA DVA, i za inat svima liga sampiona i nula bodova opet!!! karma je cudo!! pa ne bi dao ovu bedu sto sam gore naveo, ni za koje pare, gledam medisku kampanju i marketing zvezde i dinamo zagreba pa cak i hajduka, jaki su malte ne kao i jakih evropskih klubova marketing, pa onda istorija, zvezda sampion sveta, i evrope, stadion jedan od vecih u evropi, delije, isto na deleko se culo za njih, onda, dzajic, savicevic, piksi, i da ne nabrajam, onda marakana bila domacin finala lige sampiona, dinamo najbogatiji klub na balkanu, bez dugova, milionska pojacanja, milionske prodaje, da ne nabrajam svi znaju na sta mislim, i opet nekako draza mi je sva ta nasa beda, nego njihovo sve!!!!!!! i ne bi menjao ovo sad ni za krcat maksimir novi sredjen, ni za kakve titule, posto u inat opet u ligu sampiona!!!! VOLIM GA KO OKA DVA!!!!!! ETO VAM VASE SVE, PARTIZAN IMA DUSU!!

Dale,

pre 12 godina

Djuro brate ti si kralj!!! Prodao si sve one nebitnoce a ipak si zadrzao najbolje. Naseg MVP-a MARKA ŠĆEPOVIĆA!!!
Zasto MVP?
1zato sto je brat po ofsajd lenije marku pantelicu!
2 zato sto je napravio genijalan promasaj cele lopte, nakon cega je vukic dao gol!
3 zato sto pada u sesnaestercu, kad ga niko ne pipa
4 zato sto je toliko dobar da stanoje prvo menja losijeg eduarda, a ostavlja njega kao boljeg na terenu!



Bravo djuro, svi smo uz tebe

Bojan Jankovic

pre 12 godina

Kako mi je krivo zbog onog promasenog penala. Da je postignut gol, siguran sam da bi Skendija slavila. Ovako je mec krenuo drugim smerom. Zaista steta. A li sa ovakvom igrom i ovakvim sasatavom Partizan nema sta da trazi ni u nasoj ligi, a pogotovo u Evropi. Pokazace im Zvezda koliko vrede i spustice ih na zemlju!

Vlado

pre 12 godina

Eto, ispostavilo da smo ih samleli u drugom. Za odbranu ne bih mogao komentarisati, nisu imali posla. Bekovi dobro trce i salju dobre lopte... Tu smo se po meni poboljsali. Posle za odbranu, sto ne sacuvasmo Savica makar na pozajmici? Nece igrati ove sezone u City, al dobro. Kamara cvrst, brz i ima dobra dodavanja. Ostali u veznom nisu kvalitet za LS, kao ni napad, gde bi Scepovic mogao da se dokaze da je malo vise disciplinovan u igri. Sve u svemu, bravo za pobedu i u inat svima idemo dalje ... a i za nas merak!!!

igor

pre 12 godina

OK, ništa spektakularno za ovu fazu, pozadi duva velika promaja, kada Ivanov i Kamara prime loptu strah me uhvati....
Aksentijević veliki talenat!
Trebaju nam krila, Sale ne može po strani.
Vukića spor, svaki malo bolji zadnji vezni će ga staviti u džep, ali bože moj, mi se ne palimo da smo kao Barselona..

Sutra i Novosađani da uzmu meru Vaduzu pa da čekamo sledeći krug na miru!

dursluk II

pre 12 godina

Uopste nije bilo potrebe za provokacije,pre svega na tribinama.Ekipa Skendije nije uradila nijedan nameran faul,retko disciplinovana ekipa,cak su mi postali i simpaticni, a,i uopste nisu losi kao fudbaleri.Elmazovski je onako reagovao pokazavsi srednji prst prema zapadu jer je uistinu pozdravljao partizanove navijace,a, oni su mu uzvratili zvizducima...Dobra igra, generalno,na momente veoma nepovezano,srecom smo lako ulazili u sanse,koje smo posle pretvorili u golove.Moze to i mnogo bolje.Napred Partizan !!!

djole

pre 12 godina

Kako mi je krivo zbog onog promasenog penala. Da je postignut gol, siguran sam da bi Skendija slavila. Ovako je mec krenuo drugim smerom. Zaista steta. A li sa ovakvom igrom i ovakvim sasatavom Partizan nema sta da trazi ni u nasoj ligi, a pogotovo u Evropi. Pokazace im Zvezda koliko vrede i spustice ih na zemlju!
(Bojan Jankovic, 13. jul 2011 22:15)

Gde si se ti izgubio ovde bre? to ta Zvezda sto jedva protiv nekog Slovackog?

Dexterijus

pre 12 godina

Alo bre ljudi, ovo je prva takmicarska utakmica ove sezone. Naravno da ima loshih momenata, pa setite se prve tekme protiv Pjunika, zeludac nam se okretao, i gde se stigli posle... Zato polako i razumevanja. Sada, idemo na pobedu u Skoplju, trebaju nam bodovi. Mali Aksentijevic je neverovatan, igra,svaka cast. Medo je potvrdio klasu. Eduardo najavio da moze da bude bolji od svih svojih prethodnika.Trci, dribla, otvara se , ume.... Ostale necu komentarisati, nisu zasluzili....

Andrija

pre 12 godina

Sreca pa su ovi fudbal igrali samo na playstationu... Inace bi ispala BRUKA... A ovaj sto misli da smo se ponadali - nismo, ali smo se zabrinuli da ne obrukate SRBIJU!!!

Sale Niš

pre 12 godina

GROBARI, jeste li zadovoljni mojom prognozom ? Zovite me Sale TAROT.

4 - 0. Eduardo 2, Jovančić, S.Ilić.
(Sale Niš, 12. jul 2011 16:03)

# Link komentara
Preporučujem (+96)
Ne preporučujem (-15)
Š

vlajzi

pre 12 godina

Ako je ovo taj toliko hvaljeni Partizan, onda ne strepim za Zvezdu. Osvajamo duplu krunu ko od sale. A Partizan bolje i da ne ide dalje. Kada se ovako muci sa ovim amaterima, mogu da zamislim kako ce brukati nas fudbal u sledecoj rundi!

bravo momci

pre 12 godina

Polako momci sa komentarima, "pred zoru se mrzne", što kaže naš narod.
Žao mi je što su se neki ponadali pa razočarali, ali takav je život.

Nije ovo ništa posebno ali pristup igri i zalaganje svih igrača je za svaku pohvalu. Dosta grešaka ali i požrtvovanja, borbenosti, čini se da je timski duh na nivou. Mali Aksentijević oduševio svojim odnosm prema dresu, objasnio nek stvari, ne toliko igrački koliko mentalno.

Želim mnogo sreće Zvezdi u žrebu i u utakmicama koje je očekuju u Evropi, jedva čekam da vidim punu Marakanu i nadam se reprizi večerašnje utakmice.

saso

pre 12 godina

Aksentijević momak koji obećava!Šćepović standardan bez napretka u odnosu na prošlu godinu!Tim dobar 3 što se tiče uigranosti,ponajbolji Kamara!

sestric

pre 12 godina

sta je delijasi,ponadali ste se a?
(gospodari prstenova, 13. jul 2011 22:09)

Vi se dicite pobedom protiv ove petoklasne ekipe koja je u ovo takmicenje ocigledno zalutala?! E moji, grobari, na sta ste spali. Pa i da prodjete dalje, pa i u grupnu fazu, sta cete onda? Zna se sta sledi, sest sigurnih poraza, i naravno NULA bodova! U vasem stilu! To praktikujete vec godinama.

dzozey

pre 12 godina

Mislim da ce grobari ispasti od Skendije. U Skoplju ce biti paklena atmosfera, a tamo Skendija moze nadoknaditi bilo koji rezultat. Meni kao navijacu Zvezde nije zao ako Partizan ispadne, ali draze bi mi bilo da prodju i da u narednom kolu nalete na Dinamo. Kako je Dinamo igrao protiv Nefcija, Partizan bi opet popio petardu u Zagrebu! A to bi vredelo videti!

Dijaspora

pre 12 godina

Gledam utakmicu preko linka i navijam iz petnih zila. Ali, ne pomaze ...

Gledam ovu igru Partizana i mislim se : "Gde odose sve one pare od Lige Sampiona i prodatog pola tima ??????". Zar nisu mogli da kupe vise igraca i boljih igraca ??

Daj Boze da se ne obrukamo odmah na pocetku !!!!!!!

sudija nema p.....ojma :)

pre 12 godina

@ Petko:nije bio penal ni za partizan kad je eduardo pao (sam se sapleo), a ni za skendiju (babovica je lopta pogodila u bok, ali je sam kriv za penal kad onako mlatara rukama)

Konjarnik

pre 12 godina

Hahahaha!!! Ovo se zove crno beli cirkus!!! Pa vi kad njima ne mozete dati jedan gol u Bg-u onda mislim stvarno!!!! Auuu kakva bruka!!!!Presmesni klub sa presmesnim navijacima!!!!!

Zlatko

pre 12 godina

Pa gde su Vam navijaci, poluprazan stadion.
Sreca da igrate sa ovim amaterima inace bi vec pakovali kofere.
Kako rece strucni konsultant Golac, Skendrija pokusava da igra kao Barselona,gde je on gledao neznam ,da ga nije udarila vrucina u glavu.

Blay

pre 12 godina

pa ja ne verujem koga sve ovi iz UEFE pustaju da sudi...pa kakva je ta Kazahtanska liga kad imaju sudiju koji sudi LS, makar i kvalifikacije...pa koliko mi imamo sudija koji sude isti rang...a uporedi nasu i njihovu ligu...setih se olimpijade u Atini...i ono ponavljanje penala...haos...

Cica Maca

pre 12 godina

Dresovi sa vidljivim imenima. E sada o utakmici. Prvo poluvreme kao Barsa.One touch. Nastavlja se niz Fljamurtari pa Skendija. Evropo dolazi strasan tim. Cuvajte se

Vlado

pre 12 godina

Gledam utakmicu preko net-a (u inostranstvu sam) i jednostavno ne vidim nikakvu organizovanu igru. Stanojevic forsira igru sredinom terena, ali do sada vise dodavanja napadacima ima Kamara (koji je zadnji vezni)... Eduardo? Covek nije uspeo da se dokaze u Brazilu, a ovde dolazi da igra Ligu Sampiona? Ima tehniku, ali nije ubica ispred gola. To realno gledano.
Ipak verujem da bismo trebali da napravimo razliku u 2. gde smo spremniji. Ajmo crno-beli!!

?

pre 12 godina

Majko mila, šta je ovo?! Pa ne zna se ko je lošiji! Ali ovo su amateri, šta je sa Partizanom?!
Branio sam upravu, ali sad već vidim da je prelazni rok KATASTROFALNO odrađen, Nek' nam je Bog u pomoći!

Sir Giggsy

pre 12 godina

Koji ulogu/svrhu ima Šćepović, Vukić pa cak i Ilić?!Neka uprava dovede ovog Huseinija...Bolje i Kežman umesto Sćepovića.Dobar Aksentijević, Volkov, Eduardo i solidan Babović, previše solira!

Biće teško,nema se kvalitet

pre 12 godina

Kao što sam i pretpostavljao,nemaju pojma i jako slaba ekipa.Jedino što odskače mali Aksentijević,mada se trudi i brazilac,ima energije u njemu ali nije neki kvalitet.Sreća što Škendija ne želi da igra otvoreno inače bi ih razbila a to će sigurno biti u Skoplju,jer su u nekoliko situacija držali loptu koliko su hteli.

@ Džimi Barka

pre 12 godina

mi navijamo za Škendiju jer nam ne odgovara da se ovi opet nekako provuku u LŠ i tamo nakupe minimalno 10mil. evra

zato, šteta zbog neiskorištenog penala

neko ko je daleko

pre 12 godina

Losa utakmica, prvo sudija je najgori....ono nema veze sa penalo, a posle i zuti nije dao (nemam pojma ko je bio) kad je faulirao Volkova.
partizan los na sredini, odbrana ima srece sto ovi ne znaju da napadnu, a gol za partizan ocekujem u drugom poluvremenu, ugurace ga nekako to sam siguran.
Ovi skendija, pojma ljudi nemaju, ne znaju kako se štopa lopta. A Zvezda bi ih razvalila sa jedno pet komada u to sam siguran

Pele

pre 12 godina

Šćepovića napolje ODMAH I ZAUVEK! Kad je on na terenu, Partizan ima igrača manje. Pre nekoliko meseci je oteran iz prvog tima i sad nas opet teroriše.
Ajde da je bar disciplinovan pa da čovek i razume što ga trener stalno gura u prvi tim, ali nije ni to. Napolje Šćepović!!!

Dusan

pre 12 godina

Zvezdasi,drago mi je da pratite evropski Partizan,jel vas boli sto je Vukic postigao gol?Uskoro cemo videti vas novi debakl u sezoni kupanja!Vi ste mali i iskompleksirani dominacijom Partizana.Ostani Tole jos dugo u FSS-u,dok se ne ugase kao KK Sledeca Sezona :)

my way

pre 12 godina

Dobro Groblje, nije da mi je zao sto nemate pojma, ali dosta je bilo. Dajte im 2 gola bar, nemojte od njih da ispadnete kumim vas. Opa, ajde Vukicu hvala Bogu, sto ne rekoste da pocnem da pisem komentar?.

boske

pre 12 godina

Ako ovim indijancima Partizan ne da 4-5 komada onda ne znam kome ce...pa ovi su kao malo fizicki spremnija ekipa iz beogradske zone...Seceranac sa dobro odradjenim pripremama i sa dva pojacanja iz Komgrapa egal sa njima...

ofk

pre 12 godina

E, samo zbog onog sto se potpisivao kao Divac, i njemu slicnim, koji su se javljali na nasu vest sa prijateljske utakmice od danas, i prozivali dok je bilo nereseno, bih tako voleo da puknete veceras! Jer nista bolje i ne zasluzujete! 'Ajmo Skendija! Kad mozete vi kompleksasi uvek da navijate protiv zvezde, mogu i ja tako!
(Dzimi Barka, 13. jul 2011 20:59

A sto se ti pravdas .Evo ja sam Ofkovac i navijam svim srcem za Teteks,Skendriju i za bilo koga koji nije ''veciti''.Ocekujem brzo kontru i 0-1

posmatrač

pre 12 godina

Verovatno ćemo da pobedimo, tj. trebalo bi, na prvi pogled se vidi da su protivnici amateri, ali ono što odmah upada u oči je: i protiv ovakvih amatera nemamo odbranu, sredina se ne vidi, a napad je posebna priča. Neko nam reče da je Eduardo=Kleo+Tejgo?!
Loše odrađen prelazni rok, tek ćemo u to da se uverimo...

dels

pre 12 godina

Hehehe jel vidite sudija nas drasticno ostetio al niko ne napusta teren , jel vidite da nije tesko ostati posten i veran sportskom duhu samo kada se hoce, al u tome je i stvar vi necete, vi namerno stvarate konflikt i pobleme u nasem fudbalu jer vam se moze, jer titule nema.

gogi pfc

pre 12 godina

babovic odlican aksentijevic odlican ....eduardo je mogao iz tri sanse barem jedan gol dati....volkov mogao isto dati gol..ivanov perfektan slican kao krstajic....nije prebrz igrac ali je stamen....mislim da dijara treba uci mesto scepovica..nije se vidio na terenu...samo sto brze se lopte oslabadjati i po bokovima napadati...moze partizan do 3 gola u drugom poluvremenu...

DELIJA

pre 12 godina

Mislim da Partizan ima 150 000 manje u budzetu... Prosto ne mogu da verujem da su ovi tek tako dopustili dve onakve sanse na pocetku... Ali nek vam je sa srecom...

GrobaR

pre 12 godina

Pa ovako da sude Zvezdi i Vosi oni bi vec odavno napustili teren, nedosudjen penal za Partizan i jos dosudjen nepostojeci za Skendiju i jos minimum 2 crvena kartona za ove krljatore iz Makedonije, pa Lukic bi vec na poluvremenu pisao saopstenje. Jel sad vidite u cemu je razlika izmedju vas i nas?

toni23

pre 12 godina

A ko je rekao da su igraci Shkendije amateri???? uopste ne deluju tako nego solidna ekipa sa igracima koji su u stanju da se bore za svoj klub do zadnjeg atome snage, plasim se da ce partizan tesko ili sta vise nemoguce sa ovom igrom da prolazi ovaj tim Shkendije

Lav

pre 12 godina

Sudija Kazakstanac ce verovatno obezbediti svoju porodicu do kraja zivota. Samo u prvom poluvremenu je napravio tri velike (kako ih vi nazivate) 'greske'. Videcemo sta ce biti u drugom...

pojašnjavanje

pre 12 godina

@paviljonac - ne znam da li gledamo istu utakmicu ili možda ne gledamo iste zastave ili si možda daltonista ili možda ne gledaš kolor tv, ali ono što ja vidim su srpske zastave na međunarodnoj utakmici jednog srpskog kluba, i znam šta to znači. Ako ti ne znaš, javni se da ti objasnim.

@(Dzimi Barka, 13. jul 2011 20:59)

pre 12 godina

Zahvaljujuci Partizanu tvoja Zvezda i ostali timovi su povlasceni u kvalifikacijama, pogledaj broj bodova koji ste skupili, odnosno niste skupili.

Dardani

pre 12 godina

Sumnjam da je bilo prekersaja za penaltiju i dobro sto nisu postigli gol, volim samo pravednu pobedu po mogucnosti a nikako greskom ili .... Nadam se da ce Skendija izdrzati do kraja ali sanse su ne bas velike ...

hm

pre 12 godina

Ovom Eduardu su izgleda, kad je dolazio, rekli: "Slušaj, dolaziš u Toletovu ligu, samo padaj kod svakog kontakta, budi slobodno u ofsajdu i sve će da bude u redu", ali su večeras zaboravili da mu kažu da je međunarodna...

Dzimi Barka

pre 12 godina

E, samo zbog onog sto se potpisivao kao Divac, i njemu slicnim, koji su se javljali na nasu vest sa prijateljske utakmice od danas, i prozivali dok je bilo nereseno, bih tako voleo da puknete veceras! Jer nista bolje i ne zasluzujete! 'Ajmo Skendija! Kad mozete vi kompleksasi uvek da navijate protiv zvezde, mogu i ja tako!

GrobaR

pre 12 godina

Pa ovako da sude Zvezdi i Vosi oni bi vec odavno napustili teren, nedosudjen penal za Partizan i jos dosudjen nepostojeci za Skendiju i jos minimum 2 crvena kartona za ove krljatore iz Makedonije, pa Lukic bi vec na poluvremenu pisao saopstenje. Jel sad vidite u cemu je razlika izmedju vas i nas?

aca

pre 12 godina

sugavi dresovi, poluprazne tribine, na terenu - saka jada, sto se jedva nekako skrpila, u foteljama lopine, stadion ruglo i tuga, kako godine odmicu sve su mi tuznije ove sarene stolice, al opet VOLIM GA KO OKA DVA, i za inat svima liga sampiona i nula bodova opet!!! karma je cudo!! pa ne bi dao ovu bedu sto sam gore naveo, ni za koje pare, gledam medisku kampanju i marketing zvezde i dinamo zagreba pa cak i hajduka, jaki su malte ne kao i jakih evropskih klubova marketing, pa onda istorija, zvezda sampion sveta, i evrope, stadion jedan od vecih u evropi, delije, isto na deleko se culo za njih, onda, dzajic, savicevic, piksi, i da ne nabrajam, onda marakana bila domacin finala lige sampiona, dinamo najbogatiji klub na balkanu, bez dugova, milionska pojacanja, milionske prodaje, da ne nabrajam svi znaju na sta mislim, i opet nekako draza mi je sva ta nasa beda, nego njihovo sve!!!!!!! i ne bi menjao ovo sad ni za krcat maksimir novi sredjen, ni za kakve titule, posto u inat opet u ligu sampiona!!!! VOLIM GA KO OKA DVA!!!!!! ETO VAM VASE SVE, PARTIZAN IMA DUSU!!

MVP

pre 12 godina

Sada jedno objektivno (bar se nadam) vidjenje utakmice od mene kao navijaca Zvezde. Odbrana vrlo kriticna i protiv ozbiljnije ekipe se ovakve stvari mogu skupo platiti. Vezni red prilicno statican. Napad solidan. Mali Aksentijevic kida, Eduardo pokazuje da je zaista kvalitetan igrac i opet je nas dragi Adzic napravio sjajnu procjenu.

Srbija iznad svega

pre 12 godina

1.Partizan je pobedio i najverovatnije prošao dalje
2.Deo Zvezdinih "navijača" koji su navijali za Škendiju treba da se zapitaju,i to debelo
3.Ova kao i svaka druga pobeda nekog tima iz Srbije donosi bodove našoj zemlji koja ima jako slab koeficijent
4.Sutra svim srcem uz Rad i Vošu!

ssssss

pre 12 godina

Mislim da ce grobari ispasti od Skendije. U Skoplju ce biti paklena atmosfera, a tamo Skendija moze nadoknaditi bilo koji rezultat. Meni kao navijacu Zvezde nije zao ako Partizan ispadne, ali draze bi mi bilo da prodju i da u narednom kolu nalete na Dinamo. Kako je Dinamo igrao protiv Nefcija, Partizan bi opet popio petardu u Zagrebu! A to bi vredelo videti!
(dzozey, 13. jul 2011 22:05)

zato smo u ovakvoj situaciji kada smo neslozni kao narod.Zbog takvih kao ti mi se povraca.

dels

pre 12 godina

Hehehe jel vidite sudija nas drasticno ostetio al niko ne napusta teren , jel vidite da nije tesko ostati posten i veran sportskom duhu samo kada se hoce, al u tome je i stvar vi necete, vi namerno stvarate konflikt i pobleme u nasem fudbalu jer vam se moze, jer titule nema.

Asher

pre 12 godina

Znate li maso sta je kompleks!?

Navijaci Zvezde, umesto da izlete napolje, lepo vreme, malo dzoging, neka cica pod ruku, kej, Ada, Strand, centar, Kej (zavisno ko gde zivi), jos je i raspust za mladje i kraj ispitnog roka za nas starije, ima se vremena, zena kol'ko 'oces, leto doslo, sve se razgolitile, sve ide kao alva d' izvinete..

ALI NE.. mali sitni ljudi sede pokraj racunara i TV-a, i iIMAJU u glavi TRI spremna komentara:

- ako Skendija da gol - "jujuju, xaxaxa, cirkus Partizan, smesni su, razvalite ih Albanci, gazi Patlidzan mali" - u 94 hitnoj je bilo na desetine poziva oko 20:55, 10.minut, Stojke majstor;
- ako Partizan pobedi minimalno - "nemate pojma , samo 1 0 , gaze vas u Skoplju";
- Partizan razvaljuje Skendiju - "ovi su smesni, cime se vi hvalite, jujuju, slavite pobedu protiv amatera"..

A sede i cekaju da nas popljuju. Evo tacnog recepta - Rp./ Kompleksan 100mg, Da scatulas originales No.10, Signa. Popiti po potrebi, posebno pred derbi... Zivi bili i cuvajte se.. :)

Dusan

pre 12 godina

Zvezdasi,drago mi je da pratite evropski Partizan,jel vas boli sto je Vukic postigao gol?Uskoro cemo videti vas novi debakl u sezoni kupanja!Vi ste mali i iskompleksirani dominacijom Partizana.Ostani Tole jos dugo u FSS-u,dok se ne ugase kao KK Sledeca Sezona :)

Taribo_West_The_Best

pre 12 godina

@Bojan Jankovic
Nama neprijatelj spolja i ne treba,sami sebi smo najveći dušmani! To si ovim svojim "patriotskim" komentarom i dokazao... Sigurno ti je srčka preskočila kad je Stojke odbranio penal onom musavcu,a "Srbine"?

Tolle

pre 12 godina

Zvezdasi, pitam se cemu li se vi smejete.Da li ste vi svesni koliko je ova Skendija jaca od vas?Eliminisali bi vas manje-vise rutinski, verovatno sa dve pobede.

@(Dzimi Barka, 13. jul 2011 20:59)

pre 12 godina

Zahvaljujuci Partizanu tvoja Zvezda i ostali timovi su povlasceni u kvalifikacijama, pogledaj broj bodova koji ste skupili, odnosno niste skupili.

saso

pre 12 godina

Aksentijević momak koji obećava!Šćepović standardan bez napretka u odnosu na prošlu godinu!Tim dobar 3 što se tiče uigranosti,ponajbolji Kamara!

Hercegovac

pre 12 godina

Razumijem da postoji rivalstvo izmedju Partizana i Crvene Zvezde ali ne mogu shvatiti tu zlobu pojedinih navijaca Crvene Zvezde kada radije navijaju za Skendiju i zele poraz Partizanu, klubu iz vlastite zemlje. Iako mi je Partizan drazi od Zvezde meni je potpuno nepojmljivo navijati protiv Crvene Zvezde, Vojvodine i bilo koje drugog kluba iz Srbije u susretima protiv klubova iz drugih zemalja.

Navijac SAMPIONA

pre 12 godina

@Znate li maso sta je kompleks!?

Navijaci Zvezde, umesto da izlete napolje, lepo vreme, malo dzoging, neka cica pod ruku, kej, Ada, Strand, centar, Kej (zavisno ko gde zivi), jos je i raspust za mladje i kraj ispitnog roka za nas starije, ima se vremena, zena kol'ko 'oces, leto doslo, sve se razgolitile, sve ide kao alva d' izvinete..

ALI NE.. mali sitni ljudi sede pokraj racunara i TV-a, i iIMAJU u glavi TRI spremna komentara:

- ako Skendija da gol - "jujuju, xaxaxa, cirkus Partizan, smesni su, razvalite ih Albanci, gazi Patlidzan mali" - u 94 hitnoj je bilo na desetine poziva oko 20:55, 10.minut, Stojke majstor;
- ako Partizan pobedi minimalno - "nemate pojma , samo 1 0 , gaze vas u Skoplju";
- Partizan razvaljuje Skendiju - "ovi su smesni, cime se vi hvalite, jujuju, slavite pobedu protiv amatera"..

A sede i cekaju da nas popljuju. Evo tacnog recepta - Rp./ Kompleksan 100mg, Da scatulas originales No.10, Signa. Popiti po potrebi, posebno pred derbi... Zivi bili i cuvajte se.. :)
(Asher, 13. jul 2011 23:15)

KOMENTAR TI JE VRH. PUSTI "stubove srpstva" da lupaju gluposti.
Sta je trebalo da bude 20:0 da oni ucute? Nisu zdrvai stvarno. Pitanje je VELIKO jel bi ovi albanci primili vise golova od bilo kog kluba na svetu.

KO JE PAMETAN SVE MU JE JASNO SA KIME SE VI OVDE OBJASNJAVATE KAD JEDAN JADAN ZVEZDIN NAVIJAC KAZE "svima je jasno da je utakmica namestena". Haahahhaha
On ocigledno nikad nije video uzivo albanca, taj "pametni" komentator.
HVALA SVIM ISKRENIM I NORMALNIM ZVEZDINIM NAVIJACIMA NA REALNIM KOMENTARIMA.

Dragan Vidaković Bijeljina

pre 12 godina

Ovo je moje viđenje utakmice (kao navijač Partizana manje ću da kritikujem):

Stojković - Maestro za penale (76. put potvrdio), definitivno najbolji Srpski golman (i Jorgačević je OK);
Aksentijević - Otkrovenje utakmice (odigrao je za 17, a ne za 10). Definitivno bek kakav nam treba (brz,grize,"dosadan" kad izgubi loptu), klasa je za Miljkovića (u 90. minuta uputio je više upotrebljivih centaršuteva nego Miljković cele prošle sezone);
Ranković - Vidi se da mu ovo nije primarna pozicija, al sasvim OK za večeras, znači mnogo njegovo iskustvo;
Ivanov - Nije loše, biće od njega nešto, al samo da smanji ono zajebavanje s loptom jer se zna o glavu obiti;
Volkov - Fala Bogu što je doveden, reprezentativni nivo;
Medo - Zadnji vezni evropske klase, igrač ipo;
Babović - Fina igra, počeo da koristi više desnu nogu (što mi se sviđa), još samo da smanji sa soliranjem i OK;
Vukić - Imamo mi boljeg igrača na njegovoj poziciji (S. Ilić) može on to mogo bolje, i garant će tako i biti (mada da sam ja trener, tu bi meni igrali ili Sale Ilić ili mali Ninković);
Ilić - Kapitenski, bolje da igra na Vukićevom mestu, ali i na sadašnjoj poziciji igra dobro (malo još fizička sprema i to je top);
Tomić - Napreduje;
Eduardo - Ovaj će se najeb**i mame svim rivalima (fala Adžiću za procenu, mnogo si obradovao svoje pristalice njegovim nedovođenjem);
Šćepović - Nije on loš (dubok naklon za gol), ali mora da sjedne i raščisti to što ima u glavi, biće od njega nešto;
Jovančić - Životinja po građi, realno je bolje da igra startera sa Eduardom (bolji je od Šćepovića);
Marković - Ovo će biti igračina (večeras ga ponela atmosfera i velika trema, inače bi on onda lobovao golmana 102%), samo ga brzo ne prodavati!!!
Stanojević - Sir Alex;

...

pre 12 godina

sest sigurnih poraza, i naravno NULA bodova! U vasem stilu! To praktikujete vec godinama.
(sestric, 13. jul 2011 22:34)

bolje i 6 poraza u jesen
nego dva u sezoni kupanja

hm

pre 12 godina

Ovom Eduardu su izgleda, kad je dolazio, rekli: "Slušaj, dolaziš u Toletovu ligu, samo padaj kod svakog kontakta, budi slobodno u ofsajdu i sve će da bude u redu", ali su večeras zaboravili da mu kažu da je međunarodna...

runner

pre 12 godina

Ako je suditi po večerašnjoj utakmici, mislim da je Eduardo Pašeko izmislio fudbal za Princa Tejgoa. Pa ako je za Tejgoa Hofenhajm tražio desetak miliona evra, koliko će tek ovaj da vredi. Nek' navijači Zvezde ne tuguju ipak oni nisu imali pare za ovaj transfer a i Rambo je rekao da ovo i nije neki igrač. "Zna Rambo!"

pojašnjavanje

pre 12 godina

@paviljonac - ne znam da li gledamo istu utakmicu ili možda ne gledamo iste zastave ili si možda daltonista ili možda ne gledaš kolor tv, ali ono što ja vidim su srpske zastave na međunarodnoj utakmici jednog srpskog kluba, i znam šta to znači. Ako ti ne znaš, javni se da ti objasnim.

idemo dalje...

pre 12 godina

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... Covece! Pa ja za ovih 6-7 godina aktivnog pracenja fudbala, sto stranog-sto domaceg, nisam video da jedan nas klub-SRPSKI klub igra ovakav fudbal! Ovo je za neki nas standard bilo VANSERIJSKI! Jesam, Partizanovac sam, ali bi svi koji malo ozbiljnije prate srpski fudbal morali da se sloze sa mnom. Nije bitan protivnik niti rezultat u ovom slucaju. Igra je bila PRIJATNA ZA GLEDANJE! S obzirom da je ovo bila tek prva zvanicna utakmica, ocekujem jos lepsu igru, a uz nju, naravno, DOBRE REZULTATE!

ministarstvo propasti

pre 12 godina

"Ne znam kako ne razumes. Ja ne navijam za Skendiju, nego protiv Partizana. Kao svaki pravi Zvezdas. Protiv bilo koga da igra, ja cu uvek navijati protiv tog tima. Kao i svi pravi grobari koji su uvek protiv Zvezde!Oni koji kazu da navijaju za Partizan, a da su Zvezdasi, i obrnuto, nisu pravi navijaci!
(Bojan Jankovic, 13. jul 2011 23:54)"
Najkrace opisana anatomija srpske tragedije. Slikovit primer zasto smo tu gde jesmo.

Tonchev

pre 12 godina

Kako je pocelo, dobro se zavrsilo...

Obzirom da je protivnik bila Skendija, tesko da mozemo da pocnemo sa ocenjivanjem Partizanove igre, ali neke stvari svakako upadaju u oci vec na samom pocetku.
Partizan je danas definitivno dobio pouzdanog igraca, to je mali Aksentijevic. Bez imalo straha, bez imalo respekta (bez obzira sto je protivnik prvak Makedonije) je odigrao citavih 90 minuta. Vrlo brz (to je ona disciplina u kojoj smo losi poslednjih 20 godina), prodoran, dosadan kad izgubi loptu i za divno cudo decko vec sa ovoliko godina UME da centrira, za razliku od proslogodisnjih ,,bekova". Drugi bek Volkov nije bio los, igrao je izuzetno ofanzivno, ulazio u sredinu, nadam se da ce da nastavi i protiv jacih ekipa da igra hrabro.

O stoperima ne znam sta da kazem. Ivanov je spor do zla boga, Rankovic ne izgleda narocito pouzdano. Danas nije bilo situacije za ozbiljnije intervenisanje, ali mi nesto govori da ovo nije najsrecnije resenje.

Vukic i Ilic.. Ne znam.. Kapiram ja tehnika i to, dubinski pas, zadrzavanje lopte.. Ali ne mozete nekog da cekate 90 minuta da odigra dobru loptu, a da pre toga 20 komada protraci jer ne moze da stigne.. Vreme je za druge igrace. Babovic ista prica. Talentovan je momak za fudbal, ali fantazira bespotrebno. Morao bi neko da mu objasni da je efikasnije da odmah uposli igraca, nego da okrene 3 puta protivnika oko svoje ose pa da onda doda loptu. Kamara odlican.

Svaka cast Scepovicu za onaj gol, ali momak nije kalibar za Partizan. Plasi me to sto bi on i u ozbiljnijoj utakmici probao da resi ovakvu situaciju na isti nacin, samo sto naravno ne bi prosao kao danas- k`o kroz margarin. Igrac zvrji sam na levoj strani, on ga ne KONSTATUJE! Njegov prodor sa desnog krila unutra i onaj pokusaj simuliranja penala je jadan. Ali potpuno jadan. Momak, ti imas 20 i kusur godina i treba da budes zeljan da pocepas mrezu, da ne moze bager na terenu da te zaustavi, a ne kao baba da padas i da gledas u sudiju. Pa ni Ilic to ne bi uradio! Posle Skendijinog kornera, lopta u vazduhu, Stojke divlja po sesnaestercu, gura igrace oko sebe da bi dosao do lopte, ovaj car ga NE REGISTRUJE, zato se i povredio, ne zna sta se desava! Gol koji je postigao iz ofsajda je mogao da bude regularan, da gospodina nije mrzelo da izadje iz ofsajda, a vidi guzvu i zna da lopta moze vrlo lako da se odbije do njega, kao sto i jeste. Pobogu, ti si napadac, to MORAS da znas!
Eduardo odlican, polako se privikava, nije sebican, borben je, bice valjda nesto nalik Kleu.

Ovako sam ja video utakmicu, iako ovo nije mozda realno stanje stvari u klubu (ipak je Skendija mnogo slaba), mislim da je bolje neke stvari u startu saseci i ne dozvoliti im da se razviju u ozbiljan problem... U revansu pobeda od bar 2 razlike.. I naravno dovedite DOBROG STOPERA!!

stefan88

pre 12 godina

Od 100 komentara 90 je zvezdaninih navijaca, od toga prvih 50 se nadaju kako ce ovi da iznenade, 30 sleecih pricaju da je to ekipa amatera...i onih poslednjuh 10 nas zale jer cemo u LS ove sezone da uzmemo 0 bodova! Znaci LUDILO!!! A o kompleksima toliko.

Dorcol brate, Srbija!

pre 12 godina

Kako mi je krivo zbog onog promasenog penala. Da je postignut gol, siguran sam da bi Skendija slavila. Ovako je mec krenuo drugim smerom. Zaista steta. A li sa ovakvom igrom i ovakvim sasatavom Partizan nema sta da trazi ni u nasoj ligi, a pogotovo u Evropi. Pokazace im Zvezda koliko vrede i spustice ih na zemlju!
(Bojan Jankovic, 13. jul 2011 22:15)
mi navijamo za Škendiju jer nam ne odgovara da se ovi opet nekako provuku u LŠ i tamo nakupe minimalno 10mil. evra

zato, šteta zbog neiskorištenog penala
(@ Džimi Barka, 13. jul 2011 21:31)

E, samo zbog onog sto se potpisivao kao Divac, i njemu slicnim, koji su se javljali na nasu vest sa prijateljske utakmice od danas, i prozivali dok je bilo nereseno, bih tako voleo da puknete veceras! Jer nista bolje i ne zasluzujete! 'Ajmo Skendija! Kad mozete vi kompleksasi uvek da navijate protiv zvezde, mogu i ja tako!
(Dzimi Barka, 13. jul 2011 20:59

Volim vas sve, i nadam se da vam nije tesko sto je Partizan pobedio, ipak je toplo letnje vece, pazite da vam ne pozli. Potrazite strucnu pomoc, nije to sramota. Bice bolje i vama, i ljudima oko vas. Puno pozdrava.

voli partizan

pre 12 godina

sta je delijasi,ponadali ste se a?
(gospodari prstenova, 13. jul 2011 22:09)

Vi se dicite pobedom protiv ove petoklasne ekipe koja je u ovo takmicenje ocigledno zalutala?! E moji, grobari, na sta ste spali. Pa i da prodjete dalje, pa i u grupnu fazu, sta cete onda? Zna se sta sledi, sest sigurnih poraza, i naravno NULA bodova! U vasem stilu! To praktikujete vec godinama.
(sestric, 13. jul 2011 22:34)

jel to u onu grupnu fazu gde vi ne mozete da opepelite vec dugo dugo godina??? ali znam ja vas, voleli bi vi barem jednom u 10 godina da osetite miris grupne faze bilo kog evropskog takmicenja, u bilo kom sportu... al nesto vas nece!! hahahah rasti zvezdice jos si mala, treba jos mnogo pasulja da iskusas pa da dostignes Partizana!

sezona kupanja u djenovi

pre 12 godina

A ovaj sto misli da smo se ponadali - nismo, ali smo se zabrinuli da ne obrukate SRBIJU!!!
(Andrija, 13. jul 2011 22:29)

Brukanje Srbije je vas posao.

divac

pre 12 godina

E, samo zbog onog sto se potpisivao kao Divac, i njemu slicnim, koji su se javljali na nasu vest sa prijateljske utakmice od danas, i prozivali dok je bilo nereseno, bih tako voleo da puknete veceras! Jer nista bolje i ne zasluzujete! 'Ajmo Skendija! Kad mozete vi kompleksasi uvek da navijate protiv zvezde, mogu i ja tako!
(Dzimi Barka, 13. jul 2011 20:59
dzimi,vasa barka je otplovila davno...

djole

pre 12 godina

Kako mi je krivo zbog onog promasenog penala. Da je postignut gol, siguran sam da bi Skendija slavila. Ovako je mec krenuo drugim smerom. Zaista steta. A li sa ovakvom igrom i ovakvim sasatavom Partizan nema sta da trazi ni u nasoj ligi, a pogotovo u Evropi. Pokazace im Zvezda koliko vrede i spustice ih na zemlju!
(Bojan Jankovic, 13. jul 2011 22:15)

Gde si se ti izgubio ovde bre? to ta Zvezda sto jedva protiv nekog Slovackog?

Nepismen

pre 12 godina

Vi se dicite pobedom protiv ove petoklasne ekipe koja je u ovo takmicenje ocigledno zalutala?! E moji, grobari, na sta ste spali. Pa i da prodjete dalje, pa i u grupnu fazu, sta cete onda? Zna se sta sledi, sest sigurnih poraza, i naravno NULA bodova! U vasem stilu! To praktikujete vec godinama.
(sestric, 13. jul 2011 22:34

za vas je svako zalutao ko igra u ligu sampiona pa sto vi nekad ne "zalutate"???
zar je malo ulazak u grupnu fazu lige sampiona???

pa sto ne uradite bolje? a da neda vam TOLE hahaha

grobar

pre 12 godina

dečki jel ste se ponadali?

ovo je samo zahuktavanje. igrač utakmice, bar po meni, medo kamara. čovek je odigrao perfektno, sem 2 bespotrebna vraćanja lopte stojketu igrao je za čistu 10!

dečki, jel i dalje stojke rupa, jel ste još uvek srećni što je došao kod nas? a da, vi imate bajkovića, poznatijeg kao bivši dečko zorice marković.

cheel brothers :))

Dominiraj

pre 12 godina

Ako je ovo taj toliko hvaljeni Partizan, onda ne strepim za Zvezdu. Osvajamo duplu krunu ko od sale. A Partizan bolje i da ne ide dalje. Kada se ovako muci sa ovim amaterima, mogu da zamislim kako ce brukati nas fudbal u sledecoj rundi!
(vlajzi, 13. jul 2011 22:00)

Osvajate care, al sledeće sezone!

Pobesneli max

pre 12 godina

Ima Srba, rece neko, sto im je krivo zbog ove pobede Partizana. Ima, ima...to su "stubovi srpstva". Zato nam je i Srbija ovako jadna, sa takvim stubovima se i urusila.
Na srecu, kao u kosarci,vaterpolu... radja se lepsa Srbija.
NAPRED PARTIZAN !!!

Srbija Srbima

pre 12 godina

@Kako mi je krivo zbog onog promasenog penala. Da je postignut gol, siguran sam da bi Skendija slavila. Ovako je mec krenuo drugim smerom. Zaista steta. A li sa ovakvom igrom i ovakvim sasatavom Partizan nema sta da trazi ni u nasoj ligi, a pogotovo u Evropi. Pokazace im Zvezda koliko vrede i spustice ih na zemlju!
(Bojan Jankovic, 13. jul 2011 22:15)

Sinak, preseli se u Tiranu sa takvim razmišljanjem. Nije tebi mesto ovde.

Sale Niš

pre 12 godina

GROBARI, jeste li zadovoljni mojom prognozom ? Zovite me Sale TAROT.

4 - 0. Eduardo 2, Jovančić, S.Ilić.
(Sale Niš, 12. jul 2011 16:03)

# Link komentara
Preporučujem (+96)
Ne preporučujem (-15)
Š

lipi

pre 12 godina

Aksentijevića odmah na klupu,da zavaramo Đuru,inače kad ovaj ukapira kakav je to talenat prodade ga već u januaru.I ako komšije još uvek žele Šćepovića evo da im mi damo ovog našeg,za bolje i nije.A ovog Pašeka što su nam podvalili nećemo oprostiti.Uzeće Đura za njega pet miliona kao od šale.

Bega

pre 12 godina

Da je ostala bivsa Juga, Partizan bi igrao sa ovim makedonskim klubom samo mozda u prvom kolu kupa Marsala Tita i to sa rezervnim timom...( pod uslovom da dozvole balistima da se takmice). Tako da nije ovo merilo , tek dolaze iskusenja.

nic 71d

pre 12 godina

...da,dao je go...ali mislim da ja Scepovic u ovom "filmu" bio statista...ljudi moji nista...Kamara najbolji...grobar do groba...idemooooo...

igor

pre 12 godina

OK, ništa spektakularno za ovu fazu, pozadi duva velika promaja, kada Ivanov i Kamara prime loptu strah me uhvati....
Aksentijević veliki talenat!
Trebaju nam krila, Sale ne može po strani.
Vukića spor, svaki malo bolji zadnji vezni će ga staviti u džep, ali bože moj, mi se ne palimo da smo kao Barselona..

Sutra i Novosađani da uzmu meru Vaduzu pa da čekamo sledeći krug na miru!

Dzimi Barka

pre 12 godina

E, samo zbog onog sto se potpisivao kao Divac, i njemu slicnim, koji su se javljali na nasu vest sa prijateljske utakmice od danas, i prozivali dok je bilo nereseno, bih tako voleo da puknete veceras! Jer nista bolje i ne zasluzujete! 'Ajmo Skendija! Kad mozete vi kompleksasi uvek da navijate protiv zvezde, mogu i ja tako!

posmatrač

pre 12 godina

Verovatno ćemo da pobedimo, tj. trebalo bi, na prvi pogled se vidi da su protivnici amateri, ali ono što odmah upada u oči je: i protiv ovakvih amatera nemamo odbranu, sredina se ne vidi, a napad je posebna priča. Neko nam reče da je Eduardo=Kleo+Tejgo?!
Loše odrađen prelazni rok, tek ćemo u to da se uverimo...

Ljuba

pre 12 godina

Ako je ovo taj toliko hvaljeni Partizan, onda ne strepim za Zvezdu. Osvajamo duplu krunu ko od sale. A Partizan bolje i da ne ide dalje. Kada se ovako muci sa ovim amaterima, mogu da zamislim kako ce brukati nas fudbal u sledecoj rundi!
(vlajzi, 13. jul 2011 22:00) Cetri godine,godine duuuuuuge godine BOLA godine TUGE!!!!!!!

Dale,

pre 12 godina

Djuro brate ti si kralj!!! Prodao si sve one nebitnoce a ipak si zadrzao najbolje. Naseg MVP-a MARKA ŠĆEPOVIĆA!!!
Zasto MVP?
1zato sto je brat po ofsajd lenije marku pantelicu!
2 zato sto je napravio genijalan promasaj cele lopte, nakon cega je vukic dao gol!
3 zato sto pada u sesnaestercu, kad ga niko ne pipa
4 zato sto je toliko dobar da stanoje prvo menja losijeg eduarda, a ostavlja njega kao boljeg na terenu!



Bravo djuro, svi smo uz tebe

Drobnjak iz auta

pre 12 godina

Znao sam da ce stub srbstva biti uz albance protiv Sampiona Srbije, to bas prilici njihovom mentalitetu, ali ovo nisam ocekivao. Poneo ih penal i prvo poluvreme pa se ponadali tudjoj nesreci.

jane

pre 12 godina

Vi se dicite pobedom protiv ove petoklasne ekipe koja je u ovo takmicenje ocigledno zalutala?! E moji, grobari, na sta ste spali. Pa i da prodjete dalje, pa i u grupnu fazu, sta cete onda? Zna se sta sledi, sest sigurnih poraza, i naravno NULA bodova! U vasem stilu! To praktikujete vec godinama.
(sestric, 13. jul 2011 22:34)
ma vas ce da gledamo ali gde u zenskoj odbojci,opusti se i gledaj nas u fudbalu ,kosarci,rukometu,odbojci,hokeju,

Ni zvezdaš ni grobar

pre 12 godina

Ja nisam ni Zvezdraš a ne navijam ni za Partizan - uglavnom navijam za Srbiju. Ne želim da ispadnem neobjektivan i slično, ali mi je prosto neverovatno koliko su pojedini zvezdini navijači zaista zaostali i primitivni sa svojim komentarima.

Pa zar je moguće da njih naslađuje bilo kakav gubitak Partizana? Koji jadan i primitivan stav. Zato im je fudbal dno dna, prosto mi je žao poštenih delija (nije da ih nema, budimo iskreni) koji se, valjda, i sami distanciraju od ovih zatucanih primitivaca. Bruka i sramota ne samo za zvezdu (imam osećaj da mnogi zvezdini navijači više i ne znaju šta je to, jer da znaju, ne bi blamirali sopstveni klub), već i za Srbiju. Malo li nam je bruke naših nazovi političara, kriminalaca i ostalog ološa, zar nam i u sportu to treba?

Kakve li očajen indoktrinacije, izem ti bre taj 'um' koji se naslađuje gubitkom rivalskog kluba u međunarodnom takmičenju. Iz tog razloga, iako (kunem se) ne navijam ni za zvezdu ali i ni za partizan - moram da priznam da su partizanovi navijači korektniji, pošteniji, čak su im i komentari (generalno) inteligentniji.

Ne mogu da verujem da smo tako nisko pali. Ovi seljaci što će, valjda, i meni da lupaju minuse, nit' su neki navijači, nit' znaju šta je sport, al' zato znaju da pljuju po svemu i svačemu. Čast bi mi bila da moj najveći rival ostvari uspeh u međunarodnom takmičenju, u bilo kom sportu. Mogu da ga mrzim kod kuće koliko hoću, ali sa njim ću da delim radost kada on bije bitke za moju državu, kada on i MENE predstavlja bilo gde po svetu!

Dabogda crk'o ako ikad budem odgledao zvezdu i navijao za nju - osim pod uslovom da se ona sama očisti od primitivaca (ni ne čude ti primitivci kada su decenijama bili primitivci u vrhu tog nazovi sportskog društva), zatucanih i zaostalih ljudi, koji pojma nemaju šta je pravi sport, šta je pravo takmičenje, šta je pravo rivalstvo.

Blay

pre 12 godina

pa ja ne verujem koga sve ovi iz UEFE pustaju da sudi...pa kakva je ta Kazahtanska liga kad imaju sudiju koji sudi LS, makar i kvalifikacije...pa koliko mi imamo sudija koji sude isti rang...a uporedi nasu i njihovu ligu...setih se olimpijade u Atini...i ono ponavljanje penala...haos...

Vlada M

pre 12 godina

Za prvu takmicarsku utakmicu i sa obzirom na sve okolnosti nije lose,nikoga vise ne mozete napuniti tek tako i sa lakocom,nije Skendija nista posebno,ali nisu ni neki totalni amateri kako dosta njih pokusava da nas uveri.
Stanojevic najbolje zna sta hoce sa igracima koje ima,tako da molim malo ove"strucnjake" da se ohlade,Scepovic ima svoju funkciju u timu...kao i Sale Ilic,malo vise podrske a manje pljuvanja...nismo mi Barsa da demoliramo sve i svakoga...ja ove sezone jasnije vidim Ligu Sampiona nego prethodne,naravno mora se dovesti jos jedan (ako ne i dva) stopera...i zasijace jos neki od ovih mladih igraca koje imamo,a posle uzivancija i gledanje meceva sa vrhunskim ekipama...a vi kako te?

Grobar, koji pamti teske dane.

pre 12 godina

Bravo momci, osvetili ste se za Fljamurtari !
Sad mogu mirno da spavam posle cevrt veka.
Sad pravac u vrh evrope kao vaterpolisti i kosarkasi !

Skopje

pre 12 godina

Napred Partizan bice podrska kao i u Beograd na ovaj najlepsi stadion na Balkanu.http://www.youtube.com/watch?v=uoIc7jW2UU4&feature=related

kuksa

pre 12 godina

Citajuci ove komentare ne mogu da verujm kakvih ljudi ima...Sramota da bilo ko navija za Skendiju i neka se zamisli..Navijam za Partizan naravno ali cu za razliku od nekih navijati za sve srpske klubove u Evropi.Napred Partizan,Zvezda,Vojvodina,Rad

Maestro

pre 12 godina

Jel ste se ponadali malo? Igra u prvom poluvremenu je bila rasulo,u drugom tu i tamo,i na kraju sasvim solidan rezultat!

P.S:Trebala bi cela nasa ekipa da se ugleda na Aksentijevica,da su se svi toliko borili zabili mi 10 komada!

bravo momci

pre 12 godina

Polako momci sa komentarima, "pred zoru se mrzne", što kaže naš narod.
Žao mi je što su se neki ponadali pa razočarali, ali takav je život.

Nije ovo ništa posebno ali pristup igri i zalaganje svih igrača je za svaku pohvalu. Dosta grešaka ali i požrtvovanja, borbenosti, čini se da je timski duh na nivou. Mali Aksentijević oduševio svojim odnosm prema dresu, objasnio nek stvari, ne toliko igrački koliko mentalno.

Želim mnogo sreće Zvezdi u žrebu i u utakmicama koje je očekuju u Evropi, jedva čekam da vidim punu Marakanu i nadam se reprizi večerašnje utakmice.

S'ponosom grobar do groba

pre 12 godina

Sve na stranu i ovaj odlican rezultat, al ovu utakmicu je po meni najvise obiljezio Aksentijevic !!!!! svaka cast momku borben, brz, uporan ..... Bravo .....

Lav

pre 12 godina

Sudija Kazakstanac ce verovatno obezbediti svoju porodicu do kraja zivota. Samo u prvom poluvremenu je napravio tri velike (kako ih vi nazivate) 'greske'. Videcemo sta ce biti u drugom...

leone

pre 12 godina

Evo vam dokaz, da penal za Skendiju nije postojao: na UEFA-inom sajtu pise
Goals scored 4-0
Attempts on target 11-0
Znaci, oni nisu ni sutnuli prema golu, penala nije bilo. Hahaha!

vlajzi voli partizan

pre 12 godina

Odusevljen sam! Sa ovakvom igrom iz deugog dela, samo nam je nebo granica. Treba samo uigrati ekipu i uspeh je zagarantovan. Mislim da ni polufinale u LS nije daleko. Treba imati srece na zrebanju. Ako se izbegnu Real, Barsa i Mancester, mozemo u 4 najbolja. Ako smo mogli u vaterpolu i kosarci, sto ne bi mogli u fudbalu?

joda

pre 12 godina

Bezmalo 20 000 dusa,nimalo lose za pocetak,igra ok,po krilima ponajbolja...Aksentijevic,Babovic,Volkov- najbolji.Vukic solidan,za sada jos spor,bice bolji,ustvari on je vec bolji,igra iz prve mu veoma lezi.Bravo Stokovicu GROBARCINO !!!

Prvo SRBIN pa tek onda Zvezdas

pre 12 godina

Ma mi Srbi stvarno nismo normalni! Ja kao navijac Crvene Zvezda sada treba da navijam za Albance??? I jos mozda u sledecem kolu protiv Dinama za njih? Ma zelim Partizanu da stigne do finala ako treba. Ja navijam za sve srpske klubove koji igraju medjunarodno. To je za mene normalno...

Skopje

pre 12 godina

Cestitke Partizan. Mozelo da bide 6-0 i 7-0 imalo 2 mozda i 3 klasa razlika izmedju ovie ekipi. Panal naravno nie bio penal.

Najaki ekipi u Makedonija su Rabotnicki i Metalurg svaka godina samo Makedonski ekipi ima posteni resultati. Neregularno ramkovno prvenstvo.

Novost je da grad Skopje uzema Vardara u svoja ruka napravit cu seriozna ekipa dobro za MAK fudbala naravno.

dmx

pre 12 godina

Dobro je za pocetak i za ovaj dio sezone!Mozda je bilo nekih losih stvari,ali se nadam da ce to vremenom nestati,dovodjenjem kvalitetnijih igraca na nekim mjestima ili dobrim uigravanjem.Moram istaci da me je Aksentijevic odusevio hrabroscu i pregledom igre.Tu je i novi doktor Medo,koji igra rutinski,imam osjecaj da nikad nece pogrijesit kad je lopta kod njega,svaka mu cast i za pas kod one prilike,bice on najbolje pojacanje,jer upravo sad dobija pravu sanasu.Edu se nije pokazao u punom sjaju ali ne treba da cudi,ipak je potrebno vrijeme,mada se vidi da ima stila i da zna koji mu je posao..Ostali su bili OK,Stojke majstor penala,Ivanov spor ali radi posao,Rankovic mislim da nije nesto posebno(tu treba pojacanje),Volkov dobar,Babovic solidan,moze bolje,Vukic daje maksimum,Ilic takodje,Scepovic pohvale za akciju kod gola ali mislim da nije on za Evropu.
Sigurno su se komsije ponadale necemu(citaj komentare istih),ono u fazonu los Partizan,jedva pobijedili Skendiju i to,ali neka,doci cete i vi na red da vam po ko zna koji put lupimo samar,vreli naravno!

Yogy

pre 12 godina

Vi se dicite pobedom protiv ove petoklasne ekipe koja je u ovo takmicenje ocigledno zalutala?! E moji, grobari, na sta ste spali. Pa i da prodjete dalje, pa i u grupnu fazu, sta cete onda? Zna se sta sledi, sest sigurnih poraza, i naravno NULA bodova! U vasem stilu! To praktikujete vec godinama.
(sestric, 13. jul 2011 22:34)

A ja ne znam kako navijac Zvezde, koja gubi derbije i koja NE MOZE da prodje dva kola u LE (pazi, ne LS, nego LE), moze da komentarise Partizan?
MI jesmo losi u Evropi jer malo ulazemo, nema se novca, jedan Kipar ulaze 10 puta vise od nas i izbacuje i PFC i CZ iz Evrope. To je NEMINOVNOST Srpskog fudbala, nazalost, tako da je za sve nas ( i vas i nas) NAJVECI USPEH uopste uci u LS ili LE, a ne pobedjivati tamo.
Taj Partizan je doneo KOEFICIJENT 14 lane, od ukupno 17 sto smo osvojili, a Zvezda 0,5!!! BRUKA sinak, bruka!!

I taj Partizan koji prozivas ima u LS skor 0 0 6, ali zato redovno DERE Zvezdu (skor u poslednjih 10 je recimo 1 3 6) koja uzgred ispada u 3.kolu za LE, e coveece, zar te nije sramota da nas prozivas?
I KK Partizan je bio vreca za punjenje u Evropi, imao po 2.-3. pobede, ali danas je jedan od mocnijih timova, ucesnik F4 lane itd, najvruci teren, sjajna publika..

Tako moramo i u fudbalu i umesto sto se svadjamo, bolje da se pojacamo i osvojimo koji bod i napredujemo malo na listi, olaksamo put do LS ili LE, postanemo mocni. A ne da ispadamo od Apoela, Slavije, Slovana, Makabija..

A OD NECEG SE MORA POCETI, a svaki pocetak je tezak, ne mozes uci u LS i odmah da pobedjujes. Uostalom, duga je lista klubova koji su prosli grupu posle 6-7 godina velikog ulaganja...

Designer

pre 12 godina

Pokusacu da budem kratak. Vrlo sam zadovoljan igom tima. Moze to jos mnogo bolje ali za sada u ovoj fazi je sve sasvim dobro. Pohvalio bih Stojketa, Medu, Volkova i Babovica za veoma sigurnu partiju, skoro bez ikakve greske. Svi ostali mogu manje ili vise da posisprvljaju svoje veceras manje ili vece greske odnosno greskice i onda bice to ono pravo. Ilic i Vukic nisu se istakli nekim greskama ali nisu bas ni odusevili. Aksentijevic i Eduardo - veoma obecavajuci, naravno uz Volkova koga je svuda bilo. Za mene - igrac utakmice.

sale

pre 12 godina

(Andrija, 13. jul 2011 22:29)

sekiras se da ne obrukamo srbiju ispadanjem u prvom kolu kvalifikacija za predkvalifikacije kupa uefa od strasne sparte?

"ukratko"

pre 12 godina

Videlo se da su stariji igraci u prvom poluvremenu izgoreli u zelji,dok su mladji odigrali slabije zbog treme,i zbog toga smo odigrali malo slabije mada smo i tad imali par dobrih sansi i sem njihovog penala oni nisu imali sut na gol !! Drugo poluvreme rapsodija,jos jedan iskusan stoper i jedan veznjak (posto Sale i Zvone ne mogu u isto vreme biti na terenu) i mi mozemo lagano opet u LS ! Posto je ovim golom Scepovicu zagarantovano mesto u narednih 12 godina nadam se da ce ga bar ovaj gol trgnuti malo i da ce zaigrati angazovanije ! Bekovi odlicni ,Medo isto ,Eduardo klasa i pokazace to u narednom periodu ...

nesa80

pre 12 godina

ja mislim da djura vec broji pare za aksentijevica,vec je on to prodao veceras garant,igrom slucaja decko upao u igru i rastura,i nije mi jasno zasto ljudi uvek imaju primedbe na vukica i ilica,alooo jer ste coravi koliko oni daju dobrih pasova.nebih ja tu nista menjao,ova ekipa pa sta bude.nikad vi necete biti zadovoljni,da necete mozda da budemo barsa.i idete i gledajte te bogatase a zvezdasima bi porucio da zapocetak i oni udju negde a nece sigurno jer ih u onom pretposlednjom kolu cekaju azdaje i tako ce biti godinama zabog loseg njihovog koeficijenta

Sander

pre 12 godina

Kada bi ovi internet strucnjaci bar jednom sacekali i odgledali neki mec do kraja pa tek onda komentarisali isti, i aktere iz istog meca (podrazuvema se) bilo bi vise razumnijih i odmerenijih komentara, misljenja koje vredi procitati!

gogi pfc

pre 12 godina

babovic odlican aksentijevic odlican ....eduardo je mogao iz tri sanse barem jedan gol dati....volkov mogao isto dati gol..ivanov perfektan slican kao krstajic....nije prebrz igrac ali je stamen....mislim da dijara treba uci mesto scepovica..nije se vidio na terenu...samo sto brze se lopte oslabadjati i po bokovima napadati...moze partizan do 3 gola u drugom poluvremenu...

Dexterijus

pre 12 godina

Alo bre ljudi, ovo je prva takmicarska utakmica ove sezone. Naravno da ima loshih momenata, pa setite se prve tekme protiv Pjunika, zeludac nam se okretao, i gde se stigli posle... Zato polako i razumevanja. Sada, idemo na pobedu u Skoplju, trebaju nam bodovi. Mali Aksentijevic je neverovatan, igra,svaka cast. Medo je potvrdio klasu. Eduardo najavio da moze da bude bolji od svih svojih prethodnika.Trci, dribla, otvara se , ume.... Ostale necu komentarisati, nisu zasluzili....

Vlado

pre 12 godina

Eto, ispostavilo da smo ih samleli u drugom. Za odbranu ne bih mogao komentarisati, nisu imali posla. Bekovi dobro trce i salju dobre lopte... Tu smo se po meni poboljsali. Posle za odbranu, sto ne sacuvasmo Savica makar na pozajmici? Nece igrati ove sezone u City, al dobro. Kamara cvrst, brz i ima dobra dodavanja. Ostali u veznom nisu kvalitet za LS, kao ni napad, gde bi Scepovic mogao da se dokaze da je malo vise disciplinovan u igri. Sve u svemu, bravo za pobedu i u inat svima idemo dalje ... a i za nas merak!!!

grobar-españa

pre 12 godina

Nad nama moze svako nekaznjeno da se izivljava i to u nasoj kuci.To je na zalost stvarno stanje stvari.
Nisam odavno video ovako bezobraznog,tendencioznog i arogantnog sudiju,mogao je da nas zakopa(i hteo,al' nije bas mog'o da da gol za Skendiju) i nikom nista.
Ej bre igraci neke tamo Skendije dignu ruke i on mrtav 'ladan svira penal koji ne bi svirao ni trener te tamo neke Skendije.Dva crvena nije hteo da vidi.
Sta li ce tek da nam rade kad budemo igrali protiv nekih uticajnijih ekipa.Neka nam je Bog u pomoci.
P.S. Na revansu da sacuvamo noge kako znamo i umemo,jer kad su u Beogradu bili ovako bezobrazni.....
P.S. 2. Znam,znam,pobedili smo 4-0. A sta bi bilo da Stojkovic nije odbranio "penal"?

Pele

pre 12 godina

Šćepovića napolje ODMAH I ZAUVEK! Kad je on na terenu, Partizan ima igrača manje. Pre nekoliko meseci je oteran iz prvog tima i sad nas opet teroriše.
Ajde da je bar disciplinovan pa da čovek i razume što ga trener stalno gura u prvi tim, ali nije ni to. Napolje Šćepović!!!

ZORO

pre 12 godina

Svi zaboravljaju da je ovo prva takmičarska utakmica sezone a u takvim mečevima ne može da se igra spektakularan fudbal. Meni lično se svidela igra Partizana i u prvom a posebno u drugom poluvremenu. Posebno sam oduševljen Brazilcem Pašekom koji je najbolje pokazao koliko je jak zakon tržišta , ponude i tražnje i dokaz da se za malo veće pare može kupiti odličan igrač. Dakle, jadne delije sa severa nije vam kriv ni Tole, ni sudije, ni Dačić, ni baba Vanga. Stvar je jednostavna , SVE JE U LOVI. Neko igra ligu šampiona zarađuje milione, prodaje igrače u Mančester siti za desetine miliona a neko pravi transfer sa Tuluzom tipa ½ daj šta daš ½. Kolko para tolko muzike, a kod vas je već dugo tišina.

Supermen

pre 12 godina

Nisam mogao da verujem kad sam procitao da je bilo samo 15.000 ljudi a kapacitet stadiona 30.000.Kako stvari stoje Toletu bi bilo bolje da vam umesto titula kupi i malo navijaca jer ova poseta je sramota...ili je Partizan veceras igrao i u ostalim sportovima pa niste stigli?Sto se igre tice mislim da su svi Srbi zadovoljni,mi zvezdasi zbog slabog tima Partizana a grobari zbog pobede.Ako Partizan ne dovede centralnog beka,desnog beka,kreativca i dva brza krila ima Zvezda da se proseta do titule.Naravno ako Savez dozvoli...
(zvezdas, 13. jul 2011 23:25)

HAHA ulepsao si mi dan HAHA Lukícu saopstenje HAHA znaci nepopravljivi ste!!!

s t v

pre 12 godina

Posle poruka omalovažavanja od strane pristalica komšija, očekuje se i saopštenje Lukića kako bi se utakmica službeno registrovala.

dursluk II

pre 12 godina

Uopste nije bilo potrebe za provokacije,pre svega na tribinama.Ekipa Skendije nije uradila nijedan nameran faul,retko disciplinovana ekipa,cak su mi postali i simpaticni, a,i uopste nisu losi kao fudbaleri.Elmazovski je onako reagovao pokazavsi srednji prst prema zapadu jer je uistinu pozdravljao partizanove navijace,a, oni su mu uzvratili zvizducima...Dobra igra, generalno,na momente veoma nepovezano,srecom smo lako ulazili u sanse,koje smo posle pretvorili u golove.Moze to i mnogo bolje.Napred Partizan !!!

boske

pre 12 godina

Ako ovim indijancima Partizan ne da 4-5 komada onda ne znam kome ce...pa ovi su kao malo fizicki spremnija ekipa iz beogradske zone...Seceranac sa dobro odradjenim pripremama i sa dva pojacanja iz Komgrapa egal sa njima...

Nex

pre 12 godina

Je li moze neko ko je bio na stadionu da mi kaze da li je istina da je neko vikao "Ubi Siptara". Ako je to tacno, sudija je trebao da prekine utakmicu i ne nastavi je dok ne izbaci te "navijace". Neke legende Partizana su "Siptari" (Jusufi, Prekazi i Vokri). Vidim i neke zastave sa orlovima. Partizan je uvek bio i bice Komunisticki i Jugoslovenski. Kome se to ne svidja neka osnuje i navija za klub Cetnik. Molim redakciju B92 da objavi ovaj komentar, da se vidi da jos uvek postoje ljudi koji pamte Partizan kakav je bio i kakav treba da bude.
(Krlja, 14. jul 2011 09:30)

Kao prvo, Jusufi nije "Siptar", vec Goranac. Kao drugo, frustracija i bes zbog svih dogadjanja na tom nesrecnom Kosovu, poslednjih 70 godina, su itekako prisutni i tako ce uvek biti. Kosovo je esencijalni deo duse svakog Srbina, i ako to ne razumes, tvoj komentar je trebalo da ostane u 91. godini, kada je umrla najveca nesreca naseg naroda zvana Jugoslavija. Partizan je osnovan u uslovima koji bili takvi kakvi jesu, a pripada i uvek ce pripadati Beogradu, kao svojoj kuci, i svim Srbima, kao i svaki drugi klub u ovoj zemlji, a nikako komunizmu i Jugoslaviji.

tnt for the brain

pre 12 godina

Rezultat je ok,to je najbitnije.Dobro je pobedjivati kada lose igras.Korak po korak,pametno,bez euforije i eto opet lige sampiona,novca,reputacije i stvaranja imidza igranja u eliti...Zvezdinim pristalicama,hvala na zavidnim komentarima,od njih se drugo i ne ocekuje,a uvek im se vrati dva puta gore,zelim vam puno srece delije,trebace vam...

Vazquez

pre 12 godina

Vidi se da nam je potreban stoper, jer Rankovic igra prinudno na toj poziciji ne bas zadovoljavauce, jer bi nam malo ozbiljnije ekipe napravile mnogo vise problema.Na sredini se istice velika sporost i tromost u igri Vukica i Ilica.Vrlo je ocigledno da ne mozemo ocekivati od Ilica koji ima 33 godine da probije po strani, dok Vukic samo tapka tamo ovamo u odredjenom prostoru...S druge strane Volkov,Ivanov,Aksentijevic,Eduardo su zadovoljili i na njih bi se moglo ozbiljnije racunati. Po meni potrebna su nam ova dva pojacanja: Rajkovic na poziciji stopera i Sabalala na poziciji levog krila.

Branko

pre 12 godina

E prelistao sam malo komentare.i bolje ne pisite nista fudbalski strucnjaci majke vam mile.je se ne razumem bas najbolje u taj sport ali mogu da primetim da partizan iam sad vec tri igraca na kojima ce da uzme lepe pare.jos ako brazilac proradi to je 4 igraca.Aksentijevic,Volkov i pre svega Medo kamara.Ivanon ufff seva decko mnogo i spor je.Scepovic je decko bas uporan ence da igra srcem nego statira sve vreme.dao gol i (nadam se da se nisam u pravu )sad ce da zivi od toga par utakmica.pa ja nebi ovako truntav bio toliko u ofsajdu.A klupa nam je mozda bolja od prvog tima.markovici i ostala deca brate grizu.kad docekaju svoje vreme kuku lele.pozdravljam upravu zbog toga.i pod hitno stoper jer Bugarin je riziko

Немања

pre 12 godina

Звездаш сам, али наравно да ни у лудилу не бих навијао за страни клуб када игра против Партизана. Поготово кад је тај клуб Албански.

Срећно у реваншу! :)

Willy

pre 12 godina

Cudan ste vi narod, Srbi, niste u stanju ni jednu prostu pobedu da slavite kako treba a da ne nadjete razloga za konflikt sa nekim, pa cak i medju sobom!

my way

pre 12 godina

Dobro Groblje, nije da mi je zao sto nemate pojma, ali dosta je bilo. Dajte im 2 gola bar, nemojte od njih da ispadnete kumim vas. Opa, ajde Vukicu hvala Bogu, sto ne rekoste da pocnem da pisem komentar?.

Dijaspora

pre 12 godina

Gledam utakmicu preko linka i navijam iz petnih zila. Ali, ne pomaze ...

Gledam ovu igru Partizana i mislim se : "Gde odose sve one pare od Lige Sampiona i prodatog pola tima ??????". Zar nisu mogli da kupe vise igraca i boljih igraca ??

Daj Boze da se ne obrukamo odmah na pocetku !!!!!!!

psihijatar

pre 12 godina

"Ne znam kako ne razumes. Ja ne navijam za Skendiju, nego protiv Partizana. Kao svaki pravi Zvezdas. Protiv bilo koga da igra, ja cu uvek navijati protiv tog tima. Kao i svi pravi grobari koji su uvek protiv Zvezde!Oni koji kazu da navijaju za Partizan, a da su Zvezdasi, i obrnuto, nisu pravi navijaci!
(Bojan Jankovic, 13. jul 2011 23:54)"

Mladicu tebi treba pomoc. Pod hitno; znam sta pricham. Imam dosta iskustva sa tom vrstom problema. Profesija mi nalaze da se susrecem sa tim simptomima na dnevnoj bazi.
To vazi za sve, koji su sebi dozvolili da im mrznja okupira ono najvrednije u choveku - srce.

Aca Znalac

pre 12 godina

Kakva velicanstvena pobeda nad jednim od najboljih evropskih klubova. Svaka cast Partizanu, vi ste za mene vec sampioni Evrope. Jos jednom cestitam na ven serijskoj pobedi nad SHkendijom iz velike BSFRM.

Nemanjarule

pre 12 godina

Bio na tekmi, svojim očima video:
Odbrana-pod hitno jedan,ako se ukaže neka bolja prilika i dva štopera..malo bolji centarfor, sa izgrađenom skok igrom će nam preko Rankovića tri komada uvaliti,vidi se iz aviona da čovek ne igra štopera i da je to trenutno najbolnija tačka u timu. Ivanov solidan, jak i smiren, ne preterano brz,rano je za bolju procenu. Verovatno najujednačeniji bekovski par u poslednjih 15 godina u Partizanu,samo da nastave ovako, mada bez standardnog ŠTOPERSKOG para, sve je to građenje dvorca od peska...
Veza-Medo sam,sa suviše prostora koji pokriva,od 60.min je počeo malo i da blokira i da izvodi besne gliste, Sale standardan, dobar, mada van svoje pozicije ali se vidi da se navikava na novu,mada takođe sve pada u vodu u sudaru sa ozbiljnijom ekipom; Vukić zna i ume ali ko da je preskočio dve od tri nedelje priprema; Babović OČAJAN-uvek u kontra ritmu od ostatka ekipe, dribla u mestu kada ostali idu napred, alibi pas unazad ili u širinu kada treba da reši jedan na jedan situaciju, veliki problem u najavi pošto novinari koji izveštavaju, ga čuda mi čuda, uvek svrstavaju među ponajbolje na utakmici????
Napad-Šćepović inertan i nezainteresovan, u skok igri opasan ko bilo koji od 7 patuljaka, go može da da samo ovakvoj ekipi. Ima brzinu, ima tehniku, ali ima i zagarantovano mesto u timu,pa što da se trudi? Eduardo-prava zmija, vek ide pravo na gol, puca iz svih pozicija, i ti šutevi retko kada idu daleko iznad ili pored gola, brz u startu i dobar na lopti, ima skok i igru glavom, i kada se adaptira u potpunosti na ekipu, biće veći dželat Gurbetima od Dijare i Klea zajedno..Adžiću hvala iz dna duše...Imaš li na spisku nekog štopera koji nije kvalitet za CZ?
Izmene-Tomić kao da je pronaša petlju, pa je za 20 minuta pokazao više nego za 2 godine,ako se po jutru dan poznaje...Al i dalje ga ne gotivim,moraće još mnogo više da pokaže, Jovančić bi takođe mogao da bude pun pogodak, mislim da bi se bolje slagao sa Eduardom, al džaba nam sve fo...Laza je pokazao da ima drskost potrebnu za velikog igrača, ali i da jima samo 17 god..
Aksentijević otkrovenje večeeri,pamet u glavu....
A za Gurbete malo statitike: Partizan je večeras u 90 minuta osvojio više bodova nego vi za 2 godine, pa se vi zanosite sami sa sobom, dok vas neki Poljaci ili Slovaci ne otresu, pa se onda žalite na sparinu, masonske zavere, nestanak struje itd itd itd...

FilipNYC

pre 12 godina

Meni je Medo najbolji na utakmici. Covek trci, dobro se podstavlja i jednostavno vidi se da je igrac prva klasa. Potpuno je dominirao na sredinu terena.

Delija

pre 12 godina

Kako neke ovde nije sramota da navijaju za albanski klub?!! Kakve gluposti oni propagiraju o tome sta je i ko je pravi navijac??!! Pravi navijac je pre svega patriota i uvek ce navijati za klub iz svoje zemlje!!! Vi sto imate ocigledno neke komplekse ne blamirajte se javno glupim komentarima nego ih zadrzite za sebe!!!

fer442

pre 12 godina

Ne znam kako ne razumes. Ja ne navijam za Skendiju, nego protiv Partizana. Kao svaki pravi Zvezdas. Protiv bilo koga da igra, ja cu uvek navijati protiv tog tima. Kao i svi pravi grobari koji su uvek protiv Zvezde!Oni koji kazu da navijaju za Partizan, a da su Zvezdasi, i obrnuto, nisu pravi navijaci!
(Bojan Jankovic, 13. jul 2011 23:54)

Evo ja navijam za Zvezdu kada igra Evropu, inače sam Grobar. Srpski je tim ("apstraktni" razlog) i trebaju nam bodovi za evro-koeficijent ("konkretan" razlog). Nekako mi je drago što nisam "pravi navijač" po tvojoj definiciji, tada bih se zabrinuo.
Problem sa tobom jeste taj što ti ne voliš Zvezdu, nego mrziš Partizan. Lepo veče, vedro, ljudi na ulicama, a ti sediš kući, gledaš tim za koji ne navijaš nego mrziš, i ostavljaš komentare na kompu. To je već slučaj za patologiju.

dzozey

pre 12 godina

Mislim da ce grobari ispasti od Skendije. U Skoplju ce biti paklena atmosfera, a tamo Skendija moze nadoknaditi bilo koji rezultat. Meni kao navijacu Zvezde nije zao ako Partizan ispadne, ali draze bi mi bilo da prodju i da u narednom kolu nalete na Dinamo. Kako je Dinamo igrao protiv Nefcija, Partizan bi opet popio petardu u Zagrebu! A to bi vredelo videti!

Bojan Jankovic

pre 12 godina

Sinak, preseli se u Tiranu sa takvim razmišljanjem. Nije tebi mesto ovde.
(Srbija Srbima, 13. jul 2011 23:05)

Ne znam kako ne razumes. Ja ne navijam za Skendiju, nego protiv Partizana. Kao svaki pravi Zvezdas. Protiv bilo koga da igra, ja cu uvek navijati protiv tog tima. Kao i svi pravi grobari koji su uvek protiv Zvezde!Oni koji kazu da navijaju za Partizan, a da su Zvezdasi, i obrnuto, nisu pravi navijaci!

Idi begaj

pre 12 godina

Jbga druze moras se pomiriti sa time da si ti normalan za razliku od njih.Budale su uvek glasnije po prirodi,nenormalni su pa se onda vise i deru od normalnih ljudi ali to ne znaci da ih ima vise.

Pozdrav

Razumijem da postoji rivalstvo izmedju Partizana i Crvene Zvezde ali ne mogu shvatiti tu zlobu pojedinih navijaca Crvene Zvezde kada radije navijaju za Skendiju i zele poraz Partizanu, klubu iz vlastite zemlje. Iako mi je Partizan drazi od Zvezde meni je potpuno nepojmljivo navijati protiv Crvene Zvezde, Vojvodine i bilo koje drugog kluba iz Srbije u susretima protiv klubova iz drugih zemalja.
(Hercegovac, 13. jul 2011 23:42)

Krlja

pre 12 godina

Je li moze neko ko je bio na stadionu da mi kaze da li je istina da je neko vikao "Ubi Siptara". Ako je to tacno, sudija je trebao da prekine utakmicu i ne nastavi je dok ne izbaci te "navijace". Neke legende Partizana su "Siptari" (Jusufi, Prekazi i Vokri). Vidim i neke zastave sa orlovima. Partizan je uvek bio i bice Komunisticki i Jugoslovenski. Kome se to ne svidja neka osnuje i navija za klub Cetnik. Molim redakciju B92 da objavi ovaj komentar, da se vidi da jos uvek postoje ljudi koji pamte Partizan kakav je bio i kakav treba da bude.

Sir Giggsy

pre 12 godina

Koji ulogu/svrhu ima Šćepović, Vukić pa cak i Ilić?!Neka uprava dovede ovog Huseinija...Bolje i Kežman umesto Sćepovića.Dobar Aksentijević, Volkov, Eduardo i solidan Babović, previše solira!

Realan

pre 12 godina

Ja sam cist Zvezdas ali nemam kompleks i ne mrzim Partizan, pa kad je bio penal i doticni Stojkovic odbrani, meni ipak nesto toplo oko srca, e onda sam se setio da sam pre svega Srbin... Cestitke Partizanu dogurajte sto dalje u Evropi ali prvo poluvreme slabo, mnogo slabo :((

Idi begaj

pre 12 godina

Mozda i prvi put da vidim nase fudbalere da trce celu utakmicu,pritiskaju zadnju liniju protivnika,ubacuju lopte sa strane...svaka cast
Kada se ovako trci onda momcima ne moze niko da zameri i kada izgube...cak i Tomic nije davio loptu

boban

pre 12 godina

Ja sam partizanovac ali nisam bas zadovoljan igrom partizana. Jesu oni bili bolji i dominirali, ali treba znati da su ovi momci iz makedonije amateri i da ovo nije pravo merilo. Vidi se nesigurnost u igri partizana, mnogo losih i bacenih lopti u prazno, kao da svi beze od lopte. Lopta se samo gura napred i onda se svi uvlace u sredinu terena. To protiv jacih ekipa nece proci. Odbrana pod hitno da se sredi jer je velika rupa. U sredini samo medo, ilic se izgubio, a vukic ne zna gde igra. Pod hitno naci dva sigurna vezna igraca koja znaju da drze loptu. Scepovic i eduardo ne mogu igrati zajedno, jer guse jadan drugog, ne zna se gde ko ide. Volkov najbolji, pa eduardo, decku svaka cast na otvaranju i kratanju. Traba mu vise davati loptu u prostor. Aksentijevic dobar za sada, ali mislim da taj decko mora jos dosta da uci i da nije on igrac koji moze da podnese jace utakmice. Ivanov dobar ali mora da ima jos nekog pored sebe i da se uigraju. Babovic ako ovako nastavi, noge ce mu neko polomiti, vukicu treba objasniti da on treba da primi i preda loptu a ne da se gura da daje gol, mnogo los, takodje i ilic, malo kontakata sa loptom i to nije njegova igra, scepovic prilicno slab. Medo je juce sam bio na sredini terena i bio je odlican, ali protiv jacih sam nece moci.

GROBARI-BRUS

pre 12 godina

Prvo,Skendija je slab tim.Drugo,Partizan je dobio desnog beka za buducnost(Aksentijevic).Eduardo je bio najbolji,Volkov,Medo i Stojke na nivou.Potreban je stoper i neko umesto Vukica.

Bojan Jankovic

pre 12 godina

Kako mi je krivo zbog onog promasenog penala. Da je postignut gol, siguran sam da bi Skendija slavila. Ovako je mec krenuo drugim smerom. Zaista steta. A li sa ovakvom igrom i ovakvim sasatavom Partizan nema sta da trazi ni u nasoj ligi, a pogotovo u Evropi. Pokazace im Zvezda koliko vrede i spustice ih na zemlju!

ko, ja?

pre 12 godina

(Bojan Jankovic, 13. jul 2011 23:54)

Ti znas sta je pravi Zvezdas... 100% nemas vise od 15 godina, cale te vodi na tekme i onda ovde prosipas pamet o "pravim" Zvezdasima... Aj u skolu sine, manje baljezgaj po netu...

dart sion

pre 12 godina

Pretim Partizan vec decenijama. tek sam nedavno doso do zakljucka da je zapravo politika klubaq da stvori tim dovoljno dobar da npr. udje u Ligu Evrope ili Ligu Sampiona, kako bi uspeli kasnije da prodaju igrace po boljoj ceni; a sa druge strane tim nije dovoljno dobar da u tom ligaskom delu takmicenja nesto napravi, jer bi za to bila potrebna daleko veca ulaganja.
Dakle, strategija skrpiti tim koji moze da prodje tih 2-3 kola predtakmicarske faze, kako bi igraqci bili vidjeni u Evropi i onda prodati sto vide i uzeti sto vide para - i tako ukrug.
Nema ulaganja da se stvori tim koji bi nesto i mogao da napravi u Evropi.

Branko

pre 12 godina

Ne znam kako ne razumes. Ja ne navijam za Skendiju, nego protiv Partizana. Kao svaki pravi Zvezdas. Protiv bilo koga da igra, ja cu uvek navijati protiv tog tima. Kao i svi pravi grobari koji su uvek protiv Zvezde!Oni koji kazu da navijaju za Partizan, a da su Zvezdasi, i obrnuto, nisu pravi navijaci!
(Bojan Jankovic, 13. jul 2011 23:54)


A ti bojane kao da zivis u Engleskoj.Brate slatki kako te nije sramota da navijas protiv partizana ili bilo kog drugog srpskog kluba u sitauaciji u kakoj se nalazimo?da ti nije tog Partizana tvoja voljena Zvezda bi igrala evrpopu kad i Rad.sram te bilo i idu u Englesku pa tamo navijaj recimo da Celsi ispadne,njima se moze imaju zagarantovana mesta u svim takmicenjima.

Kalimero

pre 12 godina

Nisam mogao da verujem kad sam procitao da je bilo samo 15.000 ljudi a kapacitet stadiona 30.000.Kako stvari stoje Toletu bi bilo bolje da vam umesto titula kupi i malo navijaca jer ova poseta je sramota...ili je Partizan veceras igrao i u ostalim sportovima pa niste stigli?Sto se igre tice mislim da su svi Srbi zadovoljni,mi zvezdasi zbog slabog tima Partizana a grobari zbog pobede.Ako Partizan ne dovede centralnog beka,desnog beka,kreativca i dva brza krila ima Zvezda da se proseta do titule.Naravno ako Savez dozvoli...
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (zvezdas, 13. jul 2011 23:25)

Ja bih samo par reči o broju navijača na večerašnjem meču jer mi komentari "realnih" Zvezdinih navijača toliko idu na živce da za to ne postoji izraz u Vujakliji. Svi znamo da je kapacitet partizanovog stadiona 0ko 32000 sedišta. Pošto sam imao prilike da za svojih skoro 40 godina budem barem 100ak puta na ovom stadionu mogu da ocenim da ukoliko je jug potpuno pun, a istok i zapad poprilično, pa čak i na severu ima par stotina ljudi na stadionu je prisutno oko 20000 hiljada gledalaca. Tu vašu magičnu cifru od 15000 sa kojom se "gađate" celo prvenstvo ostavite za vaš sever. Pošto sjajno ceniti broj navijača vaš krater je uvek pun ko oko sa severom i manje od pola istoka i nešto zapada i to je po vama otprilike 35000 ljudi.
Ništa vam više nemože pomoći čak ni izmišljanje broja ljudi na stadionima. Kada sam bio klinac odnos Gana i Grobara je bio minimum 5/1 u korist Gana, sada je već 2/1 a i to je diskutabilno. Rasapadom vašeg SD oterali ste sve mlade potencijalne simpatizere na stranu ljutog konkurenta i taj trend se nastavlja.

wroom1975

pre 12 godina

Pa i tamo gube utakmicu garantovano...samo i dalje stoji pitanje koga oni predstavljaju, koju zemlju...svi su Albanci, trener im prica Albanski, oni M od Makedonije nemaju, a vaze za neke prvake tamo, i jos predstavljaju Makedoniju u kvalifikacijama...sacuvaj boze. Isto kao kad bi prvak Srbije bio Ferencvaros, pa pitas trenera nesto, a on ti se obrati sa "Juno potkivano"...valjda se tako izgovara, to sam zapamtio iz dnevnika na Madjarskom.
Kako god...ovo je ipak Partizan SRBIJA-Skendija ALBANIJA, nemaju ovi veze sa Makedonijom.

i kupi nove kupace, trabace ti :)

pre 12 godina

grobari ispadanje u vreme kupanja.....vas tole
(tusiranje, 13. jul 2011 21:43)

aj' vidi odvrni i malo tople, 'ladan ti taj tus mnogo :p

Nemoj više, molim te!

pre 12 godina

Sinak, preseli se u Tiranu sa takvim razmišljanjem. Nije tebi mesto ovde.
(Srbija Srbima, 13. jul 2011 23:05)

Ne znam kako ne razumes. Ja ne navijam za Skendiju, nego protiv Partizana. Kao svaki pravi Zvezdas. Protiv bilo koga da igra, ja cu uvek navijati protiv tog tima. Kao i svi pravi grobari koji su uvek protiv Zvezde!Oni koji kazu da navijaju za Partizan, a da su Zvezdasi, i obrnuto, nisu pravi navijaci!
(Bojan Jankovic, 13. jul 2011 23:54)


Ne mogu da verujem da su neki navijali za ovaj albanski klub....

Sramota.
(Zvezdas, 13. jul 2011 23:37)


Evo, dečko ti je lepo objasnio!

Veteran

pre 12 godina

Nalupasmo ih za sve pare :) Necu nikoga od igraca da hvalim jer ipas su igrali protiv "makedonaca" (daleko od toga da ih potcenjujem). Igra je tu samo da je ponovite i protiv nekog "imena" i Bog da nas vidi. Samo da ne bude opet one stare srpske boljke; cim naletimo na neke
"zapadnjake" igramo u grcu i onda bude "bili smo odlican protivnik i bice bolje sledece godine". Samo "ostro" bez ikakvog ustrucavanja !!!

bra nik

pre 12 godina

Znate li maso sta je kompleks!?

Navijaci Zvezde, umesto da izlete napolje, lepo vreme, malo dzoging, neka cica pod ruku, kej, Ada, Strand, centar, Kej (zavisno ko gde zivi), jos je i raspust za mladje i kraj ispitnog roka za nas starije, ima se vremena, zena kol'ko 'oces, leto doslo, sve se razgolitile, sve ide kao alva d' izvinete..

ALI NE.. mali sitni ljudi sede pokraj racunara i TV-a, i iIMAJU u glavi TRI spremna komentara:

- ako Skendija da gol - "jujuju, xaxaxa, cirkus Partizan, smesni su, razvalite ih Albanci, gazi Patlidzan mali" - u 94 hitnoj je bilo na desetine poziva oko 20:55, 10.minut, Stojke majstor;
- ako Partizan pobedi minimalno - "nemate pojma , samo 1 0 , gaze vas u Skoplju";
- Partizan razvaljuje Skendiju - "ovi su smesni, cime se vi hvalite, jujuju, slavite pobedu protiv amatera"..

A sede i cekaju da nas popljuju. Evo tacnog recepta - Rp./ Kompleksan 100mg, Da scatulas originales No.10, Signa. Popiti po potrebi, posebno pred derbi... Zivi bili i cuvajte se.. :)
(Asher, 13. jul 2011 23:15)

Potpuno tacno...

Ja bih dodao i četvrtu stvar: samo vas bilo 15000 .. bla bla bla...
Samo da im kažem, vaterpolo, košarka, rukomet, odbojka, fudbal, pa sve to 2x (evropa i kući) a po nešto i tri puta!

Shavtite već jednom da smo se svi podelili i svako zna kad i gde je na redu da ide... :) :) :)

PARTIZAN IZ INATA!!!!

pre 12 godina

Hvala ti boze sto navijam za Partizan...

E ovako se bodri klub sa tribina i na trenu ..prvo kolo kvalifikacija mala utakmica za Partizan ,a na Stadionu 20 000 ljudi bravoooo...idemo GROBARI!!!!

p.s. nekom je prvo kolo preveliki zlogaj i naj bitiji utakmica u sezoni posto tu obicno zavrse sezonu u evropi!

zvezdas

pre 12 godina

Nisam mogao da verujem kad sam procitao da je bilo samo 15.000 ljudi a kapacitet stadiona 30.000.Kako stvari stoje Toletu bi bilo bolje da vam umesto titula kupi i malo navijaca jer ova poseta je sramota...ili je Partizan veceras igrao i u ostalim sportovima pa niste stigli?Sto se igre tice mislim da su svi Srbi zadovoljni,mi zvezdasi zbog slabog tima Partizana a grobari zbog pobede.Ako Partizan ne dovede centralnog beka,desnog beka,kreativca i dva brza krila ima Zvezda da se proseta do titule.Naravno ako Savez dozvoli...

Pera sa Vracara

pre 12 godina

Da rezimiramo:
1 - Stojkovic - reprezentativni golman
2 - Aksentijevic - suvo zlato
3 - Volkov - pojacanje
4 - Kamara - samo da ne vraca loptu 50 metara unazad, inace odlican
5 - Ivanov - kikser, pod hitno novi defanzivac
6 - Rankovic - znak pitanja za sada, moz' da bidne i 'vako i 'nako
7 - Babovic - solidan
8 - Ilic - spor, beza snage i daha, ali ima smek, neka je na terenu dok dise
9 - Eduardo - ima potencijal, zna puno, samo treba sa njim polako i bice golova
10 - Vukic - nema sta da trazi u Partizanu, spor, bezidejan, igrac za prosli vek, na zalost
11 - Scepovic - kad dade onaj gol nisam znao da li da se radujem ili da placem, ima manje talenta i od Race Petrovica, a mi uvek moramo da imamo po nekog takvog u timu, Scepovic je rupa za seonu 2011/12

12 - Tomic - sta reci...
13 - Jovancic - svidja mi se kako deluje, rano je za zakljucke
14 - Lazar Markovic - samo neka igra sto vise

Igra - solidna za prvu utakmicu, ni ne treba da ispucamo odmah ceo sarzer

Navijaci - ko kaze da vaspitne mere ne rade, hvala uefi do neba

Pojacanja - pod hitno stoper, veznjak, i jedno krilo

Iz senke - tu je i Diarra, ali on se cuva za utakmice sa komsinicom, od njega vise i ne treba

Zreb - nebitan, mozemo protiv svakog, pa neka pobedi bolji.

boban

pre 12 godina

Iz ovih bezpotrebnih prepucavanja samo dokazujemo koliko smo kao narod mentalno zaostali. Umesto da podrzavamo nase klubove i da navijamo za njih, da bi ostvarili sto duzi boravak u evropi, a tako nam malo fali da dobijemo dva mesta u ligi sampiona,i zvezdasi, kao pravi zvezdasi, navijaju protiv partizana, a taj partizan ako ove godine udje u ligu sampiona mozemo sledece ili za dve godine da imamo dva ucesnika u kvalifikacijama za LS. Stvarno smo na dnu, i kao drzava i kao narod.

vlajzi

pre 12 godina

Ako je ovo taj toliko hvaljeni Partizan, onda ne strepim za Zvezdu. Osvajamo duplu krunu ko od sale. A Partizan bolje i da ne ide dalje. Kada se ovako muci sa ovim amaterima, mogu da zamislim kako ce brukati nas fudbal u sledecoj rundi!

?

pre 12 godina

Majko mila, šta je ovo?! Pa ne zna se ko je lošiji! Ali ovo su amateri, šta je sa Partizanom?!
Branio sam upravu, ali sad već vidim da je prelazni rok KATASTROFALNO odrađen, Nek' nam je Bog u pomoći!

@ Džimi Barka

pre 12 godina

mi navijamo za Škendiju jer nam ne odgovara da se ovi opet nekako provuku u LŠ i tamo nakupe minimalno 10mil. evra

zato, šteta zbog neiskorištenog penala

Cica Maca

pre 12 godina

Dresovi sa vidljivim imenima. E sada o utakmici. Prvo poluvreme kao Barsa.One touch. Nastavlja se niz Fljamurtari pa Skendija. Evropo dolazi strasan tim. Cuvajte se

sestric

pre 12 godina

sta je delijasi,ponadali ste se a?
(gospodari prstenova, 13. jul 2011 22:09)

Vi se dicite pobedom protiv ove petoklasne ekipe koja je u ovo takmicenje ocigledno zalutala?! E moji, grobari, na sta ste spali. Pa i da prodjete dalje, pa i u grupnu fazu, sta cete onda? Zna se sta sledi, sest sigurnih poraza, i naravno NULA bodova! U vasem stilu! To praktikujete vec godinama.

dr haus

pre 12 godina

znate koja je razlika izmedju babe na svadbi i nk crvena zvezda-ne znate ,pa baba odigra bar 2 kola - komentar posebno upucen "sestricu"

Zlatko

pre 12 godina

Pa gde su Vam navijaci, poluprazan stadion.
Sreca da igrate sa ovim amaterima inace bi vec pakovali kofere.
Kako rece strucni konsultant Golac, Skendrija pokusava da igra kao Barselona,gde je on gledao neznam ,da ga nije udarila vrucina u glavu.

Kleo

pre 12 godina

Po meni bratko Ivanov,,,odličan. Odavno nisam gledao igrača koji je tako siguran u odbrani. Oduševio me je u pripremnim utakmicama... a i večeras. Odavno nisam gledao kod nas nekog tako smirenog, sigurnog u duelima, u skoku, i što je bitno u pasovima. Već su mi se smučili igrači koji odbane gol, oduzmu loptu... pa ne znaju šta će sa njom../odmah je prodaju/. Ovaj naš bratko je takav "ladnjak"...ČUDO ? Arsenijević...on i Miljković...nebo i zemlja. Kamara ...nikad bolji. Eduardo sjajan..biće on još bolji...ne samo kao golgeter...videli ste kako pakuje /onako sa strane/.Ali... kako se penal majstor Stojke raduje...NEPROCENLJIVO

zoran

pre 12 godina

Ko kaze da je ovo slab tim Partizana ,taj veze sa fudbalom nema.
Ovi ce se prosetati kroz Jelen ligu. Momci rasturaju.....svaka cast.
Ova Shkendija uopste nije naivan tim.

Partizan je veceras dobio jos jedan biser u vidu malog Aksentijevica. Fantastichan igrach. Bravo.
Eduardo ce tek da zagospodari. Klasa za Tejgoa, kome svaka cast za ono sto je u Beogradu uradio.
Jovanchic mora da igra umesto Shcepovica, te rastaviti Ilica i Vukica.Mozda po jedno poluvreme svakome. Oni jednostavno nemaju snage za brz ,moderan fudbal.Tachka.
Uz napomenute korekcije nova titula je na vidku, nema sumnje.

sudija nema p.....ojma :)

pre 12 godina

@ Petko:nije bio penal ni za partizan kad je eduardo pao (sam se sapleo), a ni za skendiju (babovica je lopta pogodila u bok, ali je sam kriv za penal kad onako mlatara rukama)

Mitar

pre 12 godina

Aksentijević me oduševio, bravo momče !!!!!!!!!!!! Stanojeviću, svaka Ti čast što si ga gurnuo u vatru ! Bravo i za Medu,Stojketa i Eduarda ! Imam blizu 50 leta i mislim da imam pravo da kažem Ivanu Golcu da manje njake !!!

Andrija

pre 12 godina

Sreca pa su ovi fudbal igrali samo na playstationu... Inace bi ispala BRUKA... A ovaj sto misli da smo se ponadali - nismo, ali smo se zabrinuli da ne obrukate SRBIJU!!!

guru

pre 12 godina

Dok Partizan igra neki njegovi navijaci gube energiju na prozivanje Zvezde, i na komentare Zvezdinih navijaca?!?! Ne vidim cemu euforija, pa zar nije ovaj rezultat normalan? Alooo ove bije i tim iz druge lige.A da Partizanovci slobotno me pljujte ako vam to znaci.

Bobanmkd

pre 12 godina

Ja cu samo da kazem da ce uprava napraviti ISTORISKU glupost ako ne prikljuci ovom timu:vanseriskog stopera,levo krilo I jednog brzeg kreativca koji bi igrao umesto Vukica,Ilica Ili Babovica,zavisi protiv koga igramo! Ova ekipa,sa TRI vanseriska igraca,moze da napravi iskorak u Evropi I igra puno ravnopravnije nego pre! Znaci Krle,Stanoje I Djuro:molite I kumite Zecevica I Bjekovica,da daju pare,jer imamo ISTORISKU shansu!

ofk

pre 12 godina

E, samo zbog onog sto se potpisivao kao Divac, i njemu slicnim, koji su se javljali na nasu vest sa prijateljske utakmice od danas, i prozivali dok je bilo nereseno, bih tako voleo da puknete veceras! Jer nista bolje i ne zasluzujete! 'Ajmo Skendija! Kad mozete vi kompleksasi uvek da navijate protiv zvezde, mogu i ja tako!
(Dzimi Barka, 13. jul 2011 20:59

A sto se ti pravdas .Evo ja sam Ofkovac i navijam svim srcem za Teteks,Skendriju i za bilo koga koji nije ''veciti''.Ocekujem brzo kontru i 0-1

Tlajli

pre 12 godina

Za pocetak je ovo bilo odlicno. Mali Aksentijevic je veliki talenat!

Na Zvezdine navijace ne obracajte paznju, pisanje ovakvih komentara je realno sve sto im je preostalo :)

PARNI VALJAK NEKA MELJE!!!

Konjarnik

pre 12 godina

Hahahaha!!! Ovo se zove crno beli cirkus!!! Pa vi kad njima ne mozete dati jedan gol u Bg-u onda mislim stvarno!!!! Auuu kakva bruka!!!!Presmesni klub sa presmesnim navijacima!!!!!

Biće teško,nema se kvalitet

pre 12 godina

Kao što sam i pretpostavljao,nemaju pojma i jako slaba ekipa.Jedino što odskače mali Aksentijević,mada se trudi i brazilac,ima energije u njemu ali nije neki kvalitet.Sreća što Škendija ne želi da igra otvoreno inače bi ih razbila a to će sigurno biti u Skoplju,jer su u nekoliko situacija držali loptu koliko su hteli.

hhhh

pre 12 godina

Hehehe jel vidite sudija nas drasticno ostetio al niko ne napusta teren , jel vidite da nije tesko ostati posten i veran sportskom duhu samo kada se hoce, al u tome je i stvar vi necete, vi namerno stvarate konflikt i pobleme u nasem fudbalu jer vam se moze, jer titule nema.
(dels, 13. jul 2011 21:42)

E, tako govori pravi grobar sa smislom za objektivnost!!! I ovu utakmicu je trebalo da sudi Veselinović jer se pokazao u finalu Kupa kao mnogo bolji sudija od ovoga Kazahtanca mada je trebalo još na početku da odsudi 3-0 zbog neizlaska igrača Vojvodine na teren.

Dardani

pre 12 godina

Sumnjam da je bilo prekersaja za penaltiju i dobro sto nisu postigli gol, volim samo pravednu pobedu po mogucnosti a nikako greskom ili .... Nadam se da ce Skendija izdrzati do kraja ali sanse su ne bas velike ...

?

pre 12 godina

Nisam mogao da verujem kad sam procitao da je bilo samo 15.000 ljudi a kapacitet stadiona 30.000.Kako stvari stoje Toletu bi bilo bolje da vam umesto titula kupi i malo navijaca jer ova poseta je sramota...ili je Partizan veceras igrao i u ostalim sportovima pa niste stigli?Sto se igre tice mislim da su svi Srbi zadovoljni,mi zvezdasi zbog slabog tima Partizana a grobari zbog pobede.Ako Partizan ne dovede centralnog beka,desnog beka,kreativca i dva brza krila ima Zvezda da se proseta do titule.Naravno ako Savez dozvoli...
(zvezdas, 13. jul 2011 23:25)

Eto pobede petoligaša 9:0 i odma uzimaju titulu, koji su to mozgovi. Nego čujem da ste na kraju ipak slomili otpor tradicionalno neugodnom Slovacku?

majstor

pre 12 godina

Stojke - imao jednu intervenciju prakticno i to je odradio majstorski
Volkov - sto ponavljanja, dosta ofanzivnih zadataka, ali nazalost trpi defanziva
Aksentijevic - kao u struju ukljucen, odusevljen sam. Alal vera mali, ti si za Miljkovica klasa
Ivanov - sasvim solidan, na momente previse opusten
Rankovic - iskusan, miran, stalozen, sasvim solidan
Medo - odlican, brzo se oslobadja lopte, lepo povezuje strane ali na momente previse opusten
Babovic - naravno zadrzava loptu vise nego sto treba, ali definitivno od kada je dosao je medju najboljima na terenu
Ilic - neverovatno je da igrac sa njegovom reputacijom i godinama igra odbranu (za njega) na zavidnom nivou. Svaka cast
Vukic - dosta ljudi ga kudi, ali ne vide koliko se ovaj momak i trudi i koliko trci tokom utakmice. 80 - i minut on igra presing na zadnju liniju Skendije i uzima loptu. Da je malo brzi i okretniji bio bi i dalje u Sahtjoru
Eduardo - toliko me podseca na Mancea da je to cudo jedno, zapamtite ovaj ce da brije samo tako u crno - belom dresu. Odlican
Scepa - i njega mnogi kude, da ne trci ne bori se... Ljudi on nije takav tip igraca i nikada nece biti. Po meni sasvim solidan, mada se vidi da moze bar jos 20% bolje.
Tomic - uneo svezinu i probojnost
Jovancic - kao od brega odvaljen, jako konkretan u napadu, malo slabiji radijus kretanja
L. Markovic - u teretanu pod hitno
Brza lopta, jedan eventualno dva kontakta, krila dobra, promena strane dobra, realizacija dobra, ali odbrana ZABRINJAVAJUCA. Ne igraci kao igraci, vec stil igre je, po meni, toliko ofanzivan da kada nas bude dohvatila neka ozbiljna ekipa na dve kontre...
Za sada ZADOVOLJAN. Bravo crno - beli, lepo je bilo na stadionu videti decurliju kako navijaju

toni23

pre 12 godina

A ko je rekao da su igraci Shkendije amateri???? uopste ne deluju tako nego solidna ekipa sa igracima koji su u stanju da se bore za svoj klub do zadnjeg atome snage, plasim se da ce partizan tesko ili sta vise nemoguce sa ovom igrom da prolazi ovaj tim Shkendije

***********DELIJA 100 %

pre 12 godina

Ljudi trebalo bi da obratimo paznju na ovog Eduarda,Prosto moze da nam predstavlja pretnju u derbiju,Ne zelim novog Klea i Tejga,jer nas nije pobedio partizan vec oni.Ne tresu me kompleksi vec zelim da u derbiju primimo gol na sve isti nacin kao u kupu i prvenstvu.

u zdravlje

pre 12 godina

FANTSATICNO !! igrali smo prelepo za oko, stvarali sanse, davali golove ali svakako ME JE NAJVISE FASCINIRALA BORBENOST NASIH FUDBALERA !! ZAISTA SMO SE BORILI FANATICNO POGOTOVO U DRUGOM POLUVREMENU !!

TO JE PARTIZAN KOJI ZELIM DA GLEDAM !! A SAD PO STOPERA I REDOM...JEDAN PO JEDAN TIM DA IZBACUJEMO..PA STA NAM DOBRI BOG DA..

all round

pre 12 godina

ivanov je ok, odlican u skoku, dobro cisti, jeste malo sporiji i nesigurniji ali to je i logicno, sada je pao teret na njega od kako je otisao savic, medo fenomenalan, pravi zadnji vezni i na toj poziciji nam niko vise ne treba, kada dodje stoper igrace rankovic ako zatreba i skroz je dobra stvar dovodjenje tog rankovica jer covek moze da odigra na tri razlicite pozicije i ima iskustva. volkov solidan, drzi celu levu stranu, moderan bek a ne ono drvo lazevski. na sredini terena ne mogu u isto vreme igrati ilic i vukic, u partizanu to ne zele ili nece da shvate, cim dodje ozbiljnija trkacka ekipa mi nemamo sta da trazimo, sredina je prespora, vukic u 15. minutu hoce da umre. babovica treba gurnuti u centar a lazar markovic po krilu. na levoj strani volkov drzi celu aut liniju i to je ok. aksentijevic odlican, dobili smo dobrog beka sa dobrom tehnikom, brz, drcan a i ok centarsut. scepovic bez obzira sto je postigao gol i dalje je drvo, ne trci, ne krece se dok na primer eduardo uvek je u sansi, trci, asistira, odlican osecaj ima i brzi je od klea.

pod hitno stoper i u vatru lazara markovica. a i ninkovic ce biti zver

Kusta

pre 12 godina

A zamislite samo kad pored Arsenijevića /ako ga Djura sutra ujutru... ne proda/ krenu da se dokazuju ostali klinci... Laza, Ninković, Babić, Marković, Brašanac...Fešta...Jadranski susreti.

Иван-Ниш

pre 12 godina

Ја сам задовољан игром и темпом утакмице. Много ми боље ово изгледа него неки ранији почеци сезона. Види се утицај тренера Станојевића и борба за гол више. Камара се показао као феноменални играч средине терена и по мени је играч утакмице. Оно што ме је ипак нервирало је ноншалантно понашање у одбрани Иванова и Камаре у тренуцима када су последњи играчи одбране. Против јачих екипа ће њихово понашање бити кажњено и зато треба Станојевић на време да им извуче уши.

uvek prvi uvek ispred svih!

pre 12 godina

Igra je bila sjajna. KAkav tempo odavno nismo napadali u onom tempu svih 90-minuta. Volkov i Aksentijevic(novi Cirkovic samo sa centersutom i tehnikom) rasturaju po bokovima,Kamara drzi sredinu i odbranu, Ilic(kako je proputio loptu-majstor),Vukic i Babovic(dobri su bili,niko ih ne hvali ali imaju velike zasluge za onakvu pobedu) konstano uposlavljaju napadace, Eduardo odlican, Scepovic(mora da poradi na kretnji u napadu usporavao je igru ali golom se istakao tako da je jos uvek enigma),Tomic solidan(mislim da bolje odigra kada udje sa klupe) i Jovancic dobar. Sve u svemu poredeci sa proslom imamo sanse za TRECu LIGU Sampiona! Tek za JSL da ne pricam,vec sada je ocigledno da cemo biti opet prvaci!

Vlado

pre 12 godina

Gledam utakmicu preko net-a (u inostranstvu sam) i jednostavno ne vidim nikakvu organizovanu igru. Stanojevic forsira igru sredinom terena, ali do sada vise dodavanja napadacima ima Kamara (koji je zadnji vezni)... Eduardo? Covek nije uspeo da se dokaze u Brazilu, a ovde dolazi da igra Ligu Sampiona? Ima tehniku, ali nije ubica ispred gola. To realno gledano.
Ipak verujem da bismo trebali da napravimo razliku u 2. gde smo spremniji. Ajmo crno-beli!!

Johny Weissmiler

pre 12 godina

@Navijac sampiona.


Ha ha ha Kazes da li bi ovi albanciprimili vise golova od bilo kog tima na svetu. Znaci ti vidis tvoj tim kao najbolji na svetu.Pa da li si gledao utakmicu. I nije ti palo u oci da su albanci u drugom poluvremenu pali potpuno fizicki i bilo je pitanje vremena kada ceda prime drugi,treci, cetvrti, peti ,sesti.O prvom golu necu da pricam jer je pao odmah na drugom poluvremenu. A kako ste igrali u prvom dok je bilo snage. I jos da je ovajdao goliz penala bilo bi bezte noge..Kako ne shvatate daje ovaj tim tanak iza LS i za LE. Moze da vam dodje bilo ko jos.Odusevljavaju se ljudi igrom.Igrate jos malo pa ko Barsa. Ovi iz Tetova su na nivou naseg Metalca.Da vas vidim recimo protiv Kopenhagena

neko ko je daleko

pre 12 godina

Losa utakmica, prvo sudija je najgori....ono nema veze sa penalo, a posle i zuti nije dao (nemam pojma ko je bio) kad je faulirao Volkova.
partizan los na sredini, odbrana ima srece sto ovi ne znaju da napadnu, a gol za partizan ocekujem u drugom poluvremenu, ugurace ga nekako to sam siguran.
Ovi skendija, pojma ljudi nemaju, ne znaju kako se štopa lopta. A Zvezda bi ih razvalila sa jedno pet komada u to sam siguran

Z.Antic

pre 12 godina

dok se vi ovde hvalite ili kudite mogu da kazem samo jedno:gledao sam utakmicu uzivo i mogu da kazem da je drugo poluvreme bilo veoma cudno ili
jednostavnije-balkanska posla!!!!.zato se malo smirite i bez prepucavanja

Alexa

pre 12 godina

Pa komšinice... Partizan definitivno prolazi ovu rundu, za nekoliko dana znaćemo surovu istinu: sa kim ćemo se mučiti oko ulaska u LŠ i kome ćete vi da glumite Škendiju! Da se razumemo, navijam da mi igramo LŠ, a vi LE, ali mislim da će se sve završiti lošije. Vi ste u najslabijem šeširu i čeka vas utakmica protiv vrlo jakih protivnika dok moj Partizan protiv ozbiljnih ekipa nema šta da traži sa ovom igrom... Samo se nadam da će Đura da se otvori za još nekog centarhalfa i prednjeg veznog... Aksentijevića treba prodati odmah, a jasno je i da Sale više ne može da igra!

DELIJA

pre 12 godina

Mislim da Partizan ima 150 000 manje u budzetu... Prosto ne mogu da verujem da su ovi tek tako dopustili dve onakve sanse na pocetku... Ali nek vam je sa srecom...

DS

pre 12 godina

Partizan je utakmicu dobio na fizicku pripremljenost,veoma slabasna ekipa Skendije realno,najaci utisak nalozeni novinari kao da se igra protiv Mancestera(tako im je naredjeno),navijanje slabo,mali repertoar pesama(mozda najvise cetiri pesme koje se vrte),poseta solidna za Partizan.Toliko od mene,zdravo.

jovo republika srpska DELIJE

pre 12 godina

pre svega da kazem,veliki sam navijac crvene zvezde,nemrzim partizan kao sto neki ovde mrze zvezdu,pa je spominju tamo gdje i ne treba,ali ok,to znamo zbog cega je to tako.e sad gledao sam prvo poluvreme,drugo nisam,iskreno!!!vidi se da partizan ima poletnu ekipu,ali protiv skendije realno to i nije bilo tesko bar ono sto sam ja vidjeo to je jako losa ekipa,ali nije se moglo nesto od njih ni ocekivati,ja nisam ni sumnjao da ce partizan pobjedit,sta vise ocekivao sam jos golova!realno samo zbog politike ova utakmica je bila ajmo reci,neizvesna a ostalo smo svi znali sta ce biti!penal po meni nije bio,ali je i onaj igrac jako lose izveo penal!e sad dali partizan moze igrati sa nekom ekipom koju ce kasnije izvuci ,sumnjam,i na kraju mislim da je kleo za ovog eduarda mesi,po meni jovancic bi trebao igrati od pocetka,ali kod nas ti je tako svi su nam drazi od nas samih pa koliko god losiji od nas bili.po meni bio je dobar volkov,kamara i mali desni bek,ostalo prosek koji je evidentno bolji od skendije!uglavnom ako nebude pritisaka sa strane,ova sezona u srbiji ce biti jako dobra,posto mislim da je cak zvezda i bolja od partizana!!!toliko,i puno srece vosi i radu danas!pozdrav iz brckog iz republike srpske!!!naravno i zvezda a i partizan da kupe stopere,svi imamo po jednog dobrog a ostali manje vise solidni ali za evropu trebaju biti odlicni,toliko!!!

mobilizacija 10-ti deo

pre 12 godina

Pa, sledeća još nije počela,jel znaš šta pišeš ? Inače,hvala na lepim željama.
( Toliniraj,14.jul 2011 06:07)

Majstore ,siguran sam da si ti pogrešio jer za vas SLEDEĆA SEZONA počinje i pre nego što se ova završi!!!

Pukovac

pre 12 godina

Najiskrenije, posle prvog poluvremena sam samo mislio o tome da sa onakvom realizacijom ne mozemo i ne zasluzujemo LS, ali rekoh ajd` da odgledam i drugo pa da sumiram. Da se ne lazemo, i u prvom je igra bila za 10 osim realizacije, trcanje, pas, presing, sve na nivou mnogo vecem od nase lige, a tek je prva utakmica. Kad sam odgledao drugo bio sam uveren u dve stvari: ovi su imali vise srece nego pameti (znanja, umeca, tumacite kako god hocete), i Aksentijevic ce biti nas najbolji desni bek u zadnjih x godina, samo neka ga zdravlje posluzi. Ovi bre nisu znali gde biju vise od pola meca, a bas bih voleo da cujem i onog ``strucnjaka`` iz Rabotnickog, valjda, sto je rekao da Partizan ne igra nista posebno.

Crowbar

pre 12 godina

Par stvari:
-prvo poluvreme lose,drugo mnogo bolje,rezultat odlican ako se uzme cela utakmica
-po meni 2 kljucna detalja,odbranjeni penal i izlazak Ilica
-Kamara,Eduardo i Aksentijevic najbolji
-Ilic ocajan,60 minuta je statirao,nije imao 10 paseva..ili druga pozicija u timu,ili klupa,samo zauzima mesto nekom boljem igracu..trebalo bi kao i Bozic u kosarci,neka odigra 15 min,i na kraju neka podize pehare
-Vukic nista posebno,i pored postignutog gola,mada se vise trudio u 2. poluvremenu
-Scepovic,covek je izgubljen u vremenu i prostoru,ok,dao je gol,ali ostatak utakmice je ''odigrao'' za 0..Jovancic u startnu postavu odmah
-ostatak ekipe solidan
-pod hitno dovesti stopera,po mogucstvu malo brzeg,Ivanov mislim da ce biti dobar,ali nema brzinu..da je bio neki bolji tim,imali bi dosta problema posle izgubljenih lopti na sredini
osim stopera,trebaju nam krila,i tim ce biti odlican..sve dobre akcije smo napravili posle prodora po bokovima,ali ne mogu stalno bekovi pokusavati,dovedite bar desno krilo,ili vise sansi dati Babicu..kada se Lazevski oporavi,Volkov odmah na levo krilo,mnogo je bolji na toj poziciji
-sve u svemu,rano je za prognoze,ipak je Skendija daleko losiji tim,drugo poluvreme je dobra naznaka kako bi trebalo da se igra
-ne sumnjam u prolaz dalje,i nadam se da ce se tim kompletirati do sledeceg kola

bari 1991

pre 12 godina

ja kao stariji navijac mislim da pravi zvezdas ne moze navijati za partizan,nikad ali to ne znaci da zvezdasi trebaju navijati za albance. ja nisam ni gledao utakmicu ,uopste me nije zanimala...

Слоба Гробар Сента

pre 12 godina

Најбоље да моји Гробари не разбију Шкендију, када у тиму имамо АЛЕКСАНДРА РАНКОВИЋА!!! ЛЕКА, ЛЕКА,...

Iv

pre 12 godina

delije, drago mi je da ste srecni zbog ovako lose igre Partizana. [za zapisnik: najmanje 4 igraca od kojih vam nece u prvenstvu biti dobro] Pa kako vas nije sramota. Ljudi su pokidali teren u prvoj utakmici i to protiv keljemendija sto je vise od igre u samom startu. Jedva vas cekam u kvalifikacijama...jedva...bice to jedan veliki zlol

cartmanx

pre 12 godina

Ima u PFC-u dobrih pojacanja ali ekipa tek treba da se uigra. Ipak, za bilo kog ozbiljnijeg protivnika Djuro trebaju nam jos 3-4 pojacanja, centarhalf, obavezno prednji vezni umesto Vukica, poput dr Mo-a(jos bolji), ...uostalom sta ja pisem kad on to zna a gde su pare i to Djura svakako zna! U svakom slucaju odusevljen sam igrom Aksentijevica i vec ga vidim sledece godine na prodaju(ne daj boze). I dosta mi je uigranih izjava-bajki kako eto moramo da prodamo da bi smo ziveli, kako da ne, pa koliko je PFC inkasirao od prodaje igraca u poslednje 4 godine, da ne nabrajam, od LS...sve dok su nam menadzeri krimosi ovako ce nam i biti( kazem ovako jer me ne greje suunce protiv jakih EU timova)Niste vi KK Partizan koji ima takav sistem da menja celu petorku svake godine(na zalost) i ipak postize dobre rezultate u Evropi, a imate mnogo vise para,KK je prica za sebe i celu evropu...u svakom slucaju hvala na pozrtvanoj igri , hvala Stanoje sto si uspeo koliko toliko da ih uigras, hvala navijacima na koretnosti, a ovim "srbendama" sto navijaju za Skendriju..pa nemam sta da im porucim..pozdravim svim normalnim navijacima!P.S.Djuro sudeci po timu ako si izjavio da ti LS nije prioritet, pa cak ni prventstvo, kazi slobodno, mora CZV da bude konacno prva, jer ima iskreno i dosta njihovih glasaca a nazalost mnogima je reper i fudbal za koga ce glasati!

Idi begaj

pre 12 godina

Ne znam samo kako da pomognemo ovakvim ljudima koji ovako razmisljaju,bar da cute...nego oni to i napisu i da kazem javno zastupaju...to je ipak jedan nivo vise od gluposti posto covek ne vidi da je u gluposti....kako im pomoci,treba izmisliti neki lek... Pametan recimo....predpostavljam da je doticni i najveci Srbin koji postoji,stub Srpstva(a ono samo sloga Srbina spasava...to je za majice i mitinge).
Ne znam koliko godina imas i nadam se da je u pitanju mozda nekih 15 pa imas vremena da nadjes taj lek Pametan...ali ako si stariji,onda bih ti samo rekao....u pravu si decko,samo prodji,idi
Napred Partizan,napred Zvezda,napred Srbija
Pravi Srbin

Ne znam kako ne razumes. Ja ne navijam za Skendiju, nego protiv Partizana. Kao svaki pravi Zvezdas. Protiv bilo koga da igra, ja cu uvek navijati protiv tog tima. Kao i svi pravi grobari koji su uvek protiv Zvezde!Oni koji kazu da navijaju za Partizan, a da su Zvezdasi, i obrnuto, nisu pravi navijaci!
(Bojan Jankovic, 13. jul 2011 23:54)

zeks

pre 12 godina

Ovakvi komentari gde se mrznja istice..to je bolset, to je rak rana Srbije i Balkana uopste. Za ne poverovati! Ja navijam za partizan, a da je kojim slucajem zvezda igrala kval. za ligu sampiona, ja bih navijao i za nju, jer su nasi..Srbi!
A vi hejteri..izbacite svoju negativnu energiju na zdraviji nacin, nadjite posao, idite u teretanu, jedite manje mesa itd itd

pedja precka

pre 12 godina

Medo bolji od Davidsa. Sale Ilic 22 majstor, on i ne treba da pipne loptu, moze da je preskoci i namesti gol. Vukic isto stari majstor. Bolja ekipa nego prosle sezone, promenjeni bekovi to je dovoljno. Centarfori dobri, Scepovic ce da nauci. Stojke brani, to lave. Babovic i Tomic mrse po bokovima, al izgleda da se Sir A. Stanojevicu to svidja.
Utakmica me potsetila na onu u Zagrebu kad smo mi promasili penal (Vucicevic), pa nas oni razbili. Ne zaboravi!!!! VOLIM PARTIZAN KAO OCI SVOJE HEJ HEJ HEJ HEJ HEJ

milos

pre 12 godina

ajde da je Partizan igrao protiv nekog drugog kluba, i to nekako mogu da razumem. ali protiv nasih 'dragih' komsija, nikako ne mogu da razumem delije koji bi radije navijali za njih nego za Partizan.

( Daću mu ja kupaće)

pre 12 godina

grobari ispadanje u vreme kupanja.....vas tole
(tusiranje, 13. jul 2011 21:43)

aj' vidi odvrni i malo tople, 'ladan ti taj tus mnogo :p
(i kupi nove kupace, trabace ti :), 14. jul 2011 01:05)

Mislim brate da bi on trebao da pusti mnogo hladnu vodu jer su mnogo velike temperature da se malo rashladi.

Dzaja Seki & Co

pre 12 godina

Pa ovako da sude Zvezdi i Vosi oni bi vec odavno napustili teren, nedosudjen penal za Partizan i jos dosudjen nepostojeci za Skendiju i jos minimum 2 crvena kartona za ove krljatore iz Makedonije, pa Lukic bi vec na poluvremenu pisao saopstenje. Jel sad vidite u cemu je razlika izmedju vas i nas?
(GrobaR, 13. jul 2011 21:33)

Video sam razliku jos tokom '70.-ih...

majstor

pre 12 godina

Stojke - imao jednu intervenciju prakticno i to je odradio majstorski
Volkov - sto ponavljanja, dosta ofanzivnih zadataka, ali nazalost trpi defanziva
Aksentijevic - kao u struju ukljucen, odusevljen sam. Alal vera mali, ti si za Miljkovica klasa
Ivanov - sasvim solidan,skocan, jak, na momente previse opusten
Rankovic - iskusan, miran, stalozen, sasvim solidan
Medo - odlican, brzo se oslobadja lopte, lepo povezuje strane ali na momente previse opusten
Babovic - naravno zadrzava loptu vise nego sto treba, ali definitivno od kada je dosao je medju najboljima na terenu
Ilic - neverovatno je da igrac sa njegovom reputacijom i godinama igra odbranu (za njega) na zavidnom nivou. Svaka cast
Vukic - dosta ljudi ga kudi, ali ne vide koliko se ovaj momak i trudi i koliko trci tokom utakmice. 80 - i minut on igra presing na zadnju liniju Skendije i uzima loptu. Da je malo brzi i okretniji bio bi i dalje u Sahtjoru
Eduardo - toliko me podseca na Mancea da je to cudo jedno, zapamtite ovaj ce da brije samo tako u crno - belom dresu. Odlican
Scepa - i njega mnogi kude, da ne trci ne bori se... Ljudi on nije takav tip igraca i nikada nece biti. Po meni sasvim solidan, mada se vidi da moze bar jos 20% bolje.
Tomic - uneo svezinu i probojnost
Jovancic - kao od brega odvaljen, jako konkretan u napadu, malo slabiji radijus kretanja
L. Markovic - u teretanu pod hitno
Brza lopta, jedan eventualno dva kontakta, krila dobra, promena strane dobra, realizacija dobra, ali odbrana ZABRINJAVAJUCA. Ne igraci kao igraci, vec stil igre je, po meni, toliko ofanzivan da kada nas bude dohvatila neka ozbiljna ekipa na dve - tri kontre...
Za sada ZADOVOLJAN. Bravo crno - beli, lepo je bilo na stadionu videti decurliju kako navijaju

Činjenice

pre 12 godina

Za ovu Škendiju je i niški Sinđelić suvi kvalitet i izbacio bi ih bez mnogo problema.Prvi naredni protivnik na koga naiđe partizan(kakvu sreću imaju u žrebu,biće opet neki amateri)izbacuju ih sigurno.Sa ovim igračima je plafon 3.mesto u našoj ligi.

NNN

pre 12 godina

Pa ovako da sude Zvezdi i Vosi oni bi vec odavno napustili teren, nedosudjen penal za Partizan i jos dosudjen nepostojeci za Skendiju i jos minimum 2 crvena kartona za ove krljatore iz Makedonije, pa Lukic bi vec na poluvremenu pisao saopstenje. Jel sad vidite u cemu je razlika izmedju vas i nas?
(GrobaR, 13. jul 2011 21:33)

Vidimo,
razlika je u tomo što ti (i slični) kao navijač Partizana posle Partizanove (međunarodne) utakmice ipak i dalje imaš potrebu da pišeš o Zvezdi.

Ps. dva lepa gola večeras, a nadam se da i u revanšu dobijate ubedljivo.

Boban

pre 12 godina

Za prvu utakmicu nije toliko lose!!!Nismo nista novo saznali sto do sad nije moglo da se vidi,Scepovic najgori napadac Partizana u istoriji!!!Najvise iritira njegovo nezalaganje,bez imalo zelje!Sredina terena samo veliki plus Medi,Ilic hoce ali starost ne da!!Sto se tice odbrane mislim da Ivanoc nije toliko los samo mu treba malo vremena,sve u svemu najveci je proble to sto Jovancic ne moze da dobije sansu od Scepovica!!!

Partizan Forever

pre 12 godina

svidja mi se tim za ovu godinu. cini mi se ipak da nam fali jos jedan odbrambeni igrac i jedan spic, mada ovom jovancicu i l.markovicu treba dati sansu da vidimo sta znaju. uglavnom nije lose, nasu ligu osvajamo pjeske a nadam se da cemo se usresrediti konacno vise na evropska takmicenja kao sto su to kosarkasi uradili odavno

Shkupi

pre 12 godina

Za nas albance Skendija jedrugoligas. Imamo mi prvu albansku ligu gdje igraju Tirana,Vlaznija,Flamurtari i da ne brojim vise. Bilo koja od ovih trenutno je bolja od vaseg Partizana. Pa, nemojte letiti mnogo.

albanac

pre 12 godina

Partizan je bio najbolji ,to se videlo ..Samo jedan partizanov igrac ima visu platu od svi skedijovih igraca.Ljudi koji su bili u stadioni nisu bili da vide utakmicu ,oni su bili da vredjaju albanski narod ,a komentator RTS kaze svaku mu cast grobari.Ceo svet je gladao gde je srbija..Fudbalerima svaka cast.

mare

pre 12 godina

Ne znam kako ne razumes. Ja ne navijam za Skendiju, nego protiv Partizana. Kao svaki pravi Zvezdas. Protiv bilo koga da igra, ja cu uvek navijati protiv tog tima. Kao i svi pravi grobari koji su uvek protiv Zvezde!Oni koji kazu da navijaju za Partizan, a da su Zvezdasi, i obrnuto, nisu pravi navijaci!
(Bojan Jankovic, 13. jul 2011 23:54)"
Najkrace opisana anatomija srpske tragedije. Slikovit primer zasto smo tu gde jesmo.
(ministarstvo propasti, 14. jul 2011 10:22)
Ja sam grobar i bojan je donekle upravu.To je veliko rivalstvo i pravi navijaci trebaju da budu neutralni ili protiv suparnickog kluba,nikako za.Kamo srece da je srpska tragedija samo zbog toga.Mislis da npr. navijac rendzersa navija za seltik protiv stranih klubova ili navijac barse za real,boke za river,liverpula za mancester i obrnuto.Ima jos milion primera.Znaci nije samo to kod nas vec svuda u svetu.

Zoran

pre 12 godina

Pa ovako da sude Zvezdi i Vosi oni bi vec odavno napustili teren, nedosudjen penal za Partizan i jos dosudjen nepostojeci za Skendiju i jos minimum 2 crvena kartona za ove krljatore iz Makedonije, pa Lukic bi vec na poluvremenu pisao saopstenje. Jel sad vidite u cemu je razlika izmedju vas i nas?
(GrobaR, 13. jul 2011 21:33)
# Link komentara
Vidim razliku, jer ja kad pobedimo ne bih razmišljao o drugim klubovima, već slavio sa svojim istomišljenicima. Ali, ne razumeš ti to, jer ti si u potpisu napravio razliku između mene i tebe !

duledudule

pre 12 godina

Znate li maso sta je kompleks!?

Navijaci Zvezde, umesto da izlete napolje, lepo vreme, malo dzoging, neka cica pod ruku, kej, Ada, Strand, centar, Kej (zavisno ko gde zivi), jos je i raspust za mladje i kraj ispitnog roka za nas starije, ima se vremena, zena kol'ko 'oces, leto doslo, sve se razgolitile, sve ide kao alva d' izvinete..

ALI NE.. mali sitni ljudi sede pokraj racunara i TV-a, i iIMAJU u glavi TRI spremna komentara:

- ako Skendija da gol - "jujuju, xaxaxa, cirkus Partizan, smesni su, razvalite ih Albanci, gazi Patlidzan mali" - u 94 hitnoj je bilo na desetine poziva oko 20:55, 10.minut, Stojke majstor;
- ako Partizan pobedi minimalno - "nemate pojma , samo 1 0 , gaze vas u Skoplju";
- Partizan razvaljuje Skendiju - "ovi su smesni, cime se vi hvalite, jujuju, slavite pobedu protiv amatera"..

A sede i cekaju da nas popljuju. Evo tacnog recepta - Rp./ Kompleksan 100mg, Da scatulas originales No.10, Signa. Popiti po potrebi, posebno pred derbi... Zivi bili i cuvajte se.. :)
(Asher, 13. jul 2011 23:15)
alo student(malo stariji),ne lupetaj dete.i cuvaj se ti,nisi morao uopste da komentarises zvezdu kad ti je igrao partizan.to je zato sto si balavac kao i vecina ovih chat navijaca.ja navijam za zvezdu al je normalno da navijam za partizan protiv albanaca.cak sam i navijao da mustafa odbrani penal.budite realni,ovo nije merilo,nego da vam djura snajder da pare za jos par igraca pa da to lici na nesto.a moje misljenje je da je ove godine po imenima klubova lakse uci u ligu sampiona,nego ligu evrope...

ja

pre 12 godina

@Asher
Ti sinak ocigledno ne pratis fudbal ili ga pratis u poslednje 4 godine dok prethodnih 60 ne smes ni da se setis(savet lekara).Prozivki izmedju navijaca CZ i PFC je bilo oduvek a taj opis situacija koji si dao odgovara napaljenim klincima kojih ima sa obe strane brda.Isto kao sto ste vi nas prozivali kada su nam poslednjih godina Bayern,Milan,Psv,Slovan,Rangers itd davali golove vi ste se radovali pa je logicno da se i mi radujemo vasem neuspehu,doduse danasnja utakmica je bila dosta specificna pa vam i nismo zeleli poraz...Dakle i to je rivalstvo,vi Zvezdu ne volite jer je veci klub od vaseg,trofejnija,popularnija,bolji skor u derbijima itd a mi Partizan ne volimo...pa iskreno ne znam zasto kad smo u svemu veci od vas,mozda i zbog nasledjene tradicije rivalstva i cinjenice da u Srbiji i nema vise velikih klubova osim CZ i PFC

Toliniraj

pre 12 godina

Ako je ovo taj toliko hvaljeni Partizan, onda ne strepim za Zvezdu. Osvajamo duplu krunu ko od sale. A Partizan bolje i da ne ide dalje. Kada se ovako muci sa ovim amaterima, mogu da zamislim kako ce brukati nas fudbal u sledecoj rundi!
(vlajzi, 13. jul 2011 22:00)

Osvajate care, al sledeće sezone!
(Dominiraj, 13. jul 2011 23:06)

Pa, sledeca jos nije pocela, jel znas ti sta pises? Inace, hvala na lepim zeljama.

mica

pre 12 godina

Auuu koliko je partizan spora ekipa....Ilic i Vukic ne mogu do daha da dodju posle 20 minuta.Onaj bugarin supalj kao i svaki koji je dolazio u cz i partizan.Volkov nista posebno bolje da su dali sansu nekom klincu iz teleoptika i da su ustedeli koji dinar....

Dzoka

pre 12 godina

Rezultat odličan, igra i ne baš. Odbrana i sredina su vam nesigurne i spore, napad malo bolji. Iole ozbiljniji protivnik i - ćaaao. Biće da je ove godine i jedan Tole malo, tanki ste. Ako i sa ovakvim timom uzmete titulu, onda stvarno treba da okačimo kopačke o klin.

hm

pre 12 godina

Ovom Eduardu su izgleda, kad je dolazio, rekli: "Slušaj, dolaziš u Toletovu ligu, samo padaj kod svakog kontakta, budi slobodno u ofsajdu i sve će da bude u redu", ali su večeras zaboravili da mu kažu da je međunarodna...

Dzimi Barka

pre 12 godina

E, samo zbog onog sto se potpisivao kao Divac, i njemu slicnim, koji su se javljali na nasu vest sa prijateljske utakmice od danas, i prozivali dok je bilo nereseno, bih tako voleo da puknete veceras! Jer nista bolje i ne zasluzujete! 'Ajmo Skendija! Kad mozete vi kompleksasi uvek da navijate protiv zvezde, mogu i ja tako!

dzozey

pre 12 godina

Mislim da ce grobari ispasti od Skendije. U Skoplju ce biti paklena atmosfera, a tamo Skendija moze nadoknaditi bilo koji rezultat. Meni kao navijacu Zvezde nije zao ako Partizan ispadne, ali draze bi mi bilo da prodju i da u narednom kolu nalete na Dinamo. Kako je Dinamo igrao protiv Nefcija, Partizan bi opet popio petardu u Zagrebu! A to bi vredelo videti!

Bojan Jankovic

pre 12 godina

Sinak, preseli se u Tiranu sa takvim razmišljanjem. Nije tebi mesto ovde.
(Srbija Srbima, 13. jul 2011 23:05)

Ne znam kako ne razumes. Ja ne navijam za Skendiju, nego protiv Partizana. Kao svaki pravi Zvezdas. Protiv bilo koga da igra, ja cu uvek navijati protiv tog tima. Kao i svi pravi grobari koji su uvek protiv Zvezde!Oni koji kazu da navijaju za Partizan, a da su Zvezdasi, i obrnuto, nisu pravi navijaci!

Bojan Jankovic

pre 12 godina

Kako mi je krivo zbog onog promasenog penala. Da je postignut gol, siguran sam da bi Skendija slavila. Ovako je mec krenuo drugim smerom. Zaista steta. A li sa ovakvom igrom i ovakvim sasatavom Partizan nema sta da trazi ni u nasoj ligi, a pogotovo u Evropi. Pokazace im Zvezda koliko vrede i spustice ih na zemlju!

vlajzi

pre 12 godina

Ako je ovo taj toliko hvaljeni Partizan, onda ne strepim za Zvezdu. Osvajamo duplu krunu ko od sale. A Partizan bolje i da ne ide dalje. Kada se ovako muci sa ovim amaterima, mogu da zamislim kako ce brukati nas fudbal u sledecoj rundi!

zvezdas

pre 12 godina

Nisam mogao da verujem kad sam procitao da je bilo samo 15.000 ljudi a kapacitet stadiona 30.000.Kako stvari stoje Toletu bi bilo bolje da vam umesto titula kupi i malo navijaca jer ova poseta je sramota...ili je Partizan veceras igrao i u ostalim sportovima pa niste stigli?Sto se igre tice mislim da su svi Srbi zadovoljni,mi zvezdasi zbog slabog tima Partizana a grobari zbog pobede.Ako Partizan ne dovede centralnog beka,desnog beka,kreativca i dva brza krila ima Zvezda da se proseta do titule.Naravno ako Savez dozvoli...

sestric

pre 12 godina

sta je delijasi,ponadali ste se a?
(gospodari prstenova, 13. jul 2011 22:09)

Vi se dicite pobedom protiv ove petoklasne ekipe koja je u ovo takmicenje ocigledno zalutala?! E moji, grobari, na sta ste spali. Pa i da prodjete dalje, pa i u grupnu fazu, sta cete onda? Zna se sta sledi, sest sigurnih poraza, i naravno NULA bodova! U vasem stilu! To praktikujete vec godinama.

GrobaR

pre 12 godina

Pa ovako da sude Zvezdi i Vosi oni bi vec odavno napustili teren, nedosudjen penal za Partizan i jos dosudjen nepostojeci za Skendiju i jos minimum 2 crvena kartona za ove krljatore iz Makedonije, pa Lukic bi vec na poluvremenu pisao saopstenje. Jel sad vidite u cemu je razlika izmedju vas i nas?

aca

pre 12 godina

sugavi dresovi, poluprazne tribine, na terenu - saka jada, sto se jedva nekako skrpila, u foteljama lopine, stadion ruglo i tuga, kako godine odmicu sve su mi tuznije ove sarene stolice, al opet VOLIM GA KO OKA DVA, i za inat svima liga sampiona i nula bodova opet!!! karma je cudo!! pa ne bi dao ovu bedu sto sam gore naveo, ni za koje pare, gledam medisku kampanju i marketing zvezde i dinamo zagreba pa cak i hajduka, jaki su malte ne kao i jakih evropskih klubova marketing, pa onda istorija, zvezda sampion sveta, i evrope, stadion jedan od vecih u evropi, delije, isto na deleko se culo za njih, onda, dzajic, savicevic, piksi, i da ne nabrajam, onda marakana bila domacin finala lige sampiona, dinamo najbogatiji klub na balkanu, bez dugova, milionska pojacanja, milionske prodaje, da ne nabrajam svi znaju na sta mislim, i opet nekako draza mi je sva ta nasa beda, nego njihovo sve!!!!!!! i ne bi menjao ovo sad ni za krcat maksimir novi sredjen, ni za kakve titule, posto u inat opet u ligu sampiona!!!! VOLIM GA KO OKA DVA!!!!!! ETO VAM VASE SVE, PARTIZAN IMA DUSU!!

posmatrač

pre 12 godina

Verovatno ćemo da pobedimo, tj. trebalo bi, na prvi pogled se vidi da su protivnici amateri, ali ono što odmah upada u oči je: i protiv ovakvih amatera nemamo odbranu, sredina se ne vidi, a napad je posebna priča. Neko nam reče da je Eduardo=Kleo+Tejgo?!
Loše odrađen prelazni rok, tek ćemo u to da se uverimo...

Aca Znalac

pre 12 godina

Kakva velicanstvena pobeda nad jednim od najboljih evropskih klubova. Svaka cast Partizanu, vi ste za mene vec sampioni Evrope. Jos jednom cestitam na ven serijskoj pobedi nad SHkendijom iz velike BSFRM.

ofk

pre 12 godina

E, samo zbog onog sto se potpisivao kao Divac, i njemu slicnim, koji su se javljali na nasu vest sa prijateljske utakmice od danas, i prozivali dok je bilo nereseno, bih tako voleo da puknete veceras! Jer nista bolje i ne zasluzujete! 'Ajmo Skendija! Kad mozete vi kompleksasi uvek da navijate protiv zvezde, mogu i ja tako!
(Dzimi Barka, 13. jul 2011 20:59

A sto se ti pravdas .Evo ja sam Ofkovac i navijam svim srcem za Teteks,Skendriju i za bilo koga koji nije ''veciti''.Ocekujem brzo kontru i 0-1

@ Džimi Barka

pre 12 godina

mi navijamo za Škendiju jer nam ne odgovara da se ovi opet nekako provuku u LŠ i tamo nakupe minimalno 10mil. evra

zato, šteta zbog neiskorištenog penala

Konjarnik

pre 12 godina

Hahahaha!!! Ovo se zove crno beli cirkus!!! Pa vi kad njima ne mozete dati jedan gol u Bg-u onda mislim stvarno!!!! Auuu kakva bruka!!!!Presmesni klub sa presmesnim navijacima!!!!!

Z.Antic

pre 12 godina

dok se vi ovde hvalite ili kudite mogu da kazem samo jedno:gledao sam utakmicu uzivo i mogu da kazem da je drugo poluvreme bilo veoma cudno ili
jednostavnije-balkanska posla!!!!.zato se malo smirite i bez prepucavanja

Cica Maca

pre 12 godina

Dresovi sa vidljivim imenima. E sada o utakmici. Prvo poluvreme kao Barsa.One touch. Nastavlja se niz Fljamurtari pa Skendija. Evropo dolazi strasan tim. Cuvajte se

DELIJA

pre 12 godina

Mislim da Partizan ima 150 000 manje u budzetu... Prosto ne mogu da verujem da su ovi tek tako dopustili dve onakve sanse na pocetku... Ali nek vam je sa srecom...

Andrija

pre 12 godina

Sreca pa su ovi fudbal igrali samo na playstationu... Inace bi ispala BRUKA... A ovaj sto misli da smo se ponadali - nismo, ali smo se zabrinuli da ne obrukate SRBIJU!!!

Činjenice

pre 12 godina

Za ovu Škendiju je i niški Sinđelić suvi kvalitet i izbacio bi ih bez mnogo problema.Prvi naredni protivnik na koga naiđe partizan(kakvu sreću imaju u žrebu,biće opet neki amateri)izbacuju ih sigurno.Sa ovim igračima je plafon 3.mesto u našoj ligi.

Krlja

pre 12 godina

Je li moze neko ko je bio na stadionu da mi kaze da li je istina da je neko vikao "Ubi Siptara". Ako je to tacno, sudija je trebao da prekine utakmicu i ne nastavi je dok ne izbaci te "navijace". Neke legende Partizana su "Siptari" (Jusufi, Prekazi i Vokri). Vidim i neke zastave sa orlovima. Partizan je uvek bio i bice Komunisticki i Jugoslovenski. Kome se to ne svidja neka osnuje i navija za klub Cetnik. Molim redakciju B92 da objavi ovaj komentar, da se vidi da jos uvek postoje ljudi koji pamte Partizan kakav je bio i kakav treba da bude.

Zlatko

pre 12 godina

Pa gde su Vam navijaci, poluprazan stadion.
Sreca da igrate sa ovim amaterima inace bi vec pakovali kofere.
Kako rece strucni konsultant Golac, Skendrija pokusava da igra kao Barselona,gde je on gledao neznam ,da ga nije udarila vrucina u glavu.

guru

pre 12 godina

Dok Partizan igra neki njegovi navijaci gube energiju na prozivanje Zvezde, i na komentare Zvezdinih navijaca?!?! Ne vidim cemu euforija, pa zar nije ovaj rezultat normalan? Alooo ove bije i tim iz druge lige.A da Partizanovci slobotno me pljujte ako vam to znaci.

neko ko je daleko

pre 12 godina

Losa utakmica, prvo sudija je najgori....ono nema veze sa penalo, a posle i zuti nije dao (nemam pojma ko je bio) kad je faulirao Volkova.
partizan los na sredini, odbrana ima srece sto ovi ne znaju da napadnu, a gol za partizan ocekujem u drugom poluvremenu, ugurace ga nekako to sam siguran.
Ovi skendija, pojma ljudi nemaju, ne znaju kako se štopa lopta. A Zvezda bi ih razvalila sa jedno pet komada u to sam siguran

Biće teško,nema se kvalitet

pre 12 godina

Kao što sam i pretpostavljao,nemaju pojma i jako slaba ekipa.Jedino što odskače mali Aksentijević,mada se trudi i brazilac,ima energije u njemu ali nije neki kvalitet.Sreća što Škendija ne želi da igra otvoreno inače bi ih razbila a to će sigurno biti u Skoplju,jer su u nekoliko situacija držali loptu koliko su hteli.

DS

pre 12 godina

Partizan je utakmicu dobio na fizicku pripremljenost,veoma slabasna ekipa Skendije realno,najaci utisak nalozeni novinari kao da se igra protiv Mancestera(tako im je naredjeno),navijanje slabo,mali repertoar pesama(mozda najvise cetiri pesme koje se vrte),poseta solidna za Partizan.Toliko od mene,zdravo.

Dardani

pre 12 godina

Sumnjam da je bilo prekersaja za penaltiju i dobro sto nisu postigli gol, volim samo pravednu pobedu po mogucnosti a nikako greskom ili .... Nadam se da ce Skendija izdrzati do kraja ali sanse su ne bas velike ...

Zoran

pre 12 godina

Pa ovako da sude Zvezdi i Vosi oni bi vec odavno napustili teren, nedosudjen penal za Partizan i jos dosudjen nepostojeci za Skendiju i jos minimum 2 crvena kartona za ove krljatore iz Makedonije, pa Lukic bi vec na poluvremenu pisao saopstenje. Jel sad vidite u cemu je razlika izmedju vas i nas?
(GrobaR, 13. jul 2011 21:33)
# Link komentara
Vidim razliku, jer ja kad pobedimo ne bih razmišljao o drugim klubovima, već slavio sa svojim istomišljenicima. Ali, ne razumeš ti to, jer ti si u potpisu napravio razliku između mene i tebe !

Johny Weissmiler

pre 12 godina

@Navijac sampiona.


Ha ha ha Kazes da li bi ovi albanciprimili vise golova od bilo kog tima na svetu. Znaci ti vidis tvoj tim kao najbolji na svetu.Pa da li si gledao utakmicu. I nije ti palo u oci da su albanci u drugom poluvremenu pali potpuno fizicki i bilo je pitanje vremena kada ceda prime drugi,treci, cetvrti, peti ,sesti.O prvom golu necu da pricam jer je pao odmah na drugom poluvremenu. A kako ste igrali u prvom dok je bilo snage. I jos da je ovajdao goliz penala bilo bi bezte noge..Kako ne shvatate daje ovaj tim tanak iza LS i za LE. Moze da vam dodje bilo ko jos.Odusevljavaju se ljudi igrom.Igrate jos malo pa ko Barsa. Ovi iz Tetova su na nivou naseg Metalca.Da vas vidim recimo protiv Kopenhagena

toni23

pre 12 godina

A ko je rekao da su igraci Shkendije amateri???? uopste ne deluju tako nego solidna ekipa sa igracima koji su u stanju da se bore za svoj klub do zadnjeg atome snage, plasim se da ce partizan tesko ili sta vise nemoguce sa ovom igrom da prolazi ovaj tim Shkendije

?

pre 12 godina

Majko mila, šta je ovo?! Pa ne zna se ko je lošiji! Ali ovo su amateri, šta je sa Partizanom?!
Branio sam upravu, ali sad već vidim da je prelazni rok KATASTROFALNO odrađen, Nek' nam je Bog u pomoći!

Vlado

pre 12 godina

Gledam utakmicu preko net-a (u inostranstvu sam) i jednostavno ne vidim nikakvu organizovanu igru. Stanojevic forsira igru sredinom terena, ali do sada vise dodavanja napadacima ima Kamara (koji je zadnji vezni)... Eduardo? Covek nije uspeo da se dokaze u Brazilu, a ovde dolazi da igra Ligu Sampiona? Ima tehniku, ali nije ubica ispred gola. To realno gledano.
Ipak verujem da bismo trebali da napravimo razliku u 2. gde smo spremniji. Ajmo crno-beli!!

Dusan

pre 12 godina

Zvezdasi,drago mi je da pratite evropski Partizan,jel vas boli sto je Vukic postigao gol?Uskoro cemo videti vas novi debakl u sezoni kupanja!Vi ste mali i iskompleksirani dominacijom Partizana.Ostani Tole jos dugo u FSS-u,dok se ne ugase kao KK Sledeca Sezona :)

boban

pre 12 godina

Ja sam partizanovac ali nisam bas zadovoljan igrom partizana. Jesu oni bili bolji i dominirali, ali treba znati da su ovi momci iz makedonije amateri i da ovo nije pravo merilo. Vidi se nesigurnost u igri partizana, mnogo losih i bacenih lopti u prazno, kao da svi beze od lopte. Lopta se samo gura napred i onda se svi uvlace u sredinu terena. To protiv jacih ekipa nece proci. Odbrana pod hitno da se sredi jer je velika rupa. U sredini samo medo, ilic se izgubio, a vukic ne zna gde igra. Pod hitno naci dva sigurna vezna igraca koja znaju da drze loptu. Scepovic i eduardo ne mogu igrati zajedno, jer guse jadan drugog, ne zna se gde ko ide. Volkov najbolji, pa eduardo, decku svaka cast na otvaranju i kratanju. Traba mu vise davati loptu u prostor. Aksentijevic dobar za sada, ali mislim da taj decko mora jos dosta da uci i da nije on igrac koji moze da podnese jace utakmice. Ivanov dobar ali mora da ima jos nekog pored sebe i da se uigraju. Babovic ako ovako nastavi, noge ce mu neko polomiti, vukicu treba objasniti da on treba da primi i preda loptu a ne da se gura da daje gol, mnogo los, takodje i ilic, malo kontakata sa loptom i to nije njegova igra, scepovic prilicno slab. Medo je juce sam bio na sredini terena i bio je odlican, ali protiv jacih sam nece moci.

***********DELIJA 100 %

pre 12 godina

Ljudi trebalo bi da obratimo paznju na ovog Eduarda,Prosto moze da nam predstavlja pretnju u derbiju,Ne zelim novog Klea i Tejga,jer nas nije pobedio partizan vec oni.Ne tresu me kompleksi vec zelim da u derbiju primimo gol na sve isti nacin kao u kupu i prvenstvu.

vlajzi voli partizan

pre 12 godina

Odusevljen sam! Sa ovakvom igrom iz deugog dela, samo nam je nebo granica. Treba samo uigrati ekipu i uspeh je zagarantovan. Mislim da ni polufinale u LS nije daleko. Treba imati srece na zrebanju. Ako se izbegnu Real, Barsa i Mancester, mozemo u 4 najbolja. Ako smo mogli u vaterpolu i kosarci, sto ne bi mogli u fudbalu?

dursluk II

pre 12 godina

Uopste nije bilo potrebe za provokacije,pre svega na tribinama.Ekipa Skendije nije uradila nijedan nameran faul,retko disciplinovana ekipa,cak su mi postali i simpaticni, a,i uopste nisu losi kao fudbaleri.Elmazovski je onako reagovao pokazavsi srednji prst prema zapadu jer je uistinu pozdravljao partizanove navijace,a, oni su mu uzvratili zvizducima...Dobra igra, generalno,na momente veoma nepovezano,srecom smo lako ulazili u sanse,koje smo posle pretvorili u golove.Moze to i mnogo bolje.Napred Partizan !!!

Dale,

pre 12 godina

Djuro brate ti si kralj!!! Prodao si sve one nebitnoce a ipak si zadrzao najbolje. Naseg MVP-a MARKA ŠĆEPOVIĆA!!!
Zasto MVP?
1zato sto je brat po ofsajd lenije marku pantelicu!
2 zato sto je napravio genijalan promasaj cele lopte, nakon cega je vukic dao gol!
3 zato sto pada u sesnaestercu, kad ga niko ne pipa
4 zato sto je toliko dobar da stanoje prvo menja losijeg eduarda, a ostavlja njega kao boljeg na terenu!



Bravo djuro, svi smo uz tebe

sudija nema p.....ojma :)

pre 12 godina

@ Petko:nije bio penal ni za partizan kad je eduardo pao (sam se sapleo), a ni za skendiju (babovica je lopta pogodila u bok, ali je sam kriv za penal kad onako mlatara rukama)

Tolle

pre 12 godina

Zvezdasi, pitam se cemu li se vi smejete.Da li ste vi svesni koliko je ova Skendija jaca od vas?Eliminisali bi vas manje-vise rutinski, verovatno sa dve pobede.

Shkupi

pre 12 godina

Za nas albance Skendija jedrugoligas. Imamo mi prvu albansku ligu gdje igraju Tirana,Vlaznija,Flamurtari i da ne brojim vise. Bilo koja od ovih trenutno je bolja od vaseg Partizana. Pa, nemojte letiti mnogo.

Dijaspora

pre 12 godina

Gledam utakmicu preko linka i navijam iz petnih zila. Ali, ne pomaze ...

Gledam ovu igru Partizana i mislim se : "Gde odose sve one pare od Lige Sampiona i prodatog pola tima ??????". Zar nisu mogli da kupe vise igraca i boljih igraca ??

Daj Boze da se ne obrukamo odmah na pocetku !!!!!!!

jovo republika srpska DELIJE

pre 12 godina

pre svega da kazem,veliki sam navijac crvene zvezde,nemrzim partizan kao sto neki ovde mrze zvezdu,pa je spominju tamo gdje i ne treba,ali ok,to znamo zbog cega je to tako.e sad gledao sam prvo poluvreme,drugo nisam,iskreno!!!vidi se da partizan ima poletnu ekipu,ali protiv skendije realno to i nije bilo tesko bar ono sto sam ja vidjeo to je jako losa ekipa,ali nije se moglo nesto od njih ni ocekivati,ja nisam ni sumnjao da ce partizan pobjedit,sta vise ocekivao sam jos golova!realno samo zbog politike ova utakmica je bila ajmo reci,neizvesna a ostalo smo svi znali sta ce biti!penal po meni nije bio,ali je i onaj igrac jako lose izveo penal!e sad dali partizan moze igrati sa nekom ekipom koju ce kasnije izvuci ,sumnjam,i na kraju mislim da je kleo za ovog eduarda mesi,po meni jovancic bi trebao igrati od pocetka,ali kod nas ti je tako svi su nam drazi od nas samih pa koliko god losiji od nas bili.po meni bio je dobar volkov,kamara i mali desni bek,ostalo prosek koji je evidentno bolji od skendije!uglavnom ako nebude pritisaka sa strane,ova sezona u srbiji ce biti jako dobra,posto mislim da je cak zvezda i bolja od partizana!!!toliko,i puno srece vosi i radu danas!pozdrav iz brckog iz republike srpske!!!naravno i zvezda a i partizan da kupe stopere,svi imamo po jednog dobrog a ostali manje vise solidni ali za evropu trebaju biti odlicni,toliko!!!

Pele

pre 12 godina

Šćepovića napolje ODMAH I ZAUVEK! Kad je on na terenu, Partizan ima igrača manje. Pre nekoliko meseci je oteran iz prvog tima i sad nas opet teroriše.
Ajde da je bar disciplinovan pa da čovek i razume što ga trener stalno gura u prvi tim, ali nije ni to. Napolje Šćepović!!!

albanac

pre 12 godina

Partizan je bio najbolji ,to se videlo ..Samo jedan partizanov igrac ima visu platu od svi skedijovih igraca.Ljudi koji su bili u stadioni nisu bili da vide utakmicu ,oni su bili da vredjaju albanski narod ,a komentator RTS kaze svaku mu cast grobari.Ceo svet je gladao gde je srbija..Fudbalerima svaka cast.

mica

pre 12 godina

Auuu koliko je partizan spora ekipa....Ilic i Vukic ne mogu do daha da dodju posle 20 minuta.Onaj bugarin supalj kao i svaki koji je dolazio u cz i partizan.Volkov nista posebno bolje da su dali sansu nekom klincu iz teleoptika i da su ustedeli koji dinar....

Dragan Vidaković Bijeljina

pre 12 godina

Ovo je moje viđenje utakmice (kao navijač Partizana manje ću da kritikujem):

Stojković - Maestro za penale (76. put potvrdio), definitivno najbolji Srpski golman (i Jorgačević je OK);
Aksentijević - Otkrovenje utakmice (odigrao je za 17, a ne za 10). Definitivno bek kakav nam treba (brz,grize,"dosadan" kad izgubi loptu), klasa je za Miljkovića (u 90. minuta uputio je više upotrebljivih centaršuteva nego Miljković cele prošle sezone);
Ranković - Vidi se da mu ovo nije primarna pozicija, al sasvim OK za večeras, znači mnogo njegovo iskustvo;
Ivanov - Nije loše, biće od njega nešto, al samo da smanji ono zajebavanje s loptom jer se zna o glavu obiti;
Volkov - Fala Bogu što je doveden, reprezentativni nivo;
Medo - Zadnji vezni evropske klase, igrač ipo;
Babović - Fina igra, počeo da koristi više desnu nogu (što mi se sviđa), još samo da smanji sa soliranjem i OK;
Vukić - Imamo mi boljeg igrača na njegovoj poziciji (S. Ilić) može on to mogo bolje, i garant će tako i biti (mada da sam ja trener, tu bi meni igrali ili Sale Ilić ili mali Ninković);
Ilić - Kapitenski, bolje da igra na Vukićevom mestu, ali i na sadašnjoj poziciji igra dobro (malo još fizička sprema i to je top);
Tomić - Napreduje;
Eduardo - Ovaj će se najeb**i mame svim rivalima (fala Adžiću za procenu, mnogo si obradovao svoje pristalice njegovim nedovođenjem);
Šćepović - Nije on loš (dubok naklon za gol), ali mora da sjedne i raščisti to što ima u glavi, biće od njega nešto;
Jovančić - Životinja po građi, realno je bolje da igra startera sa Eduardom (bolji je od Šćepovića);
Marković - Ovo će biti igračina (večeras ga ponela atmosfera i velika trema, inače bi on onda lobovao golmana 102%), samo ga brzo ne prodavati!!!
Stanojević - Sir Alex;

Navijac SAMPIONA

pre 12 godina

@Znate li maso sta je kompleks!?

Navijaci Zvezde, umesto da izlete napolje, lepo vreme, malo dzoging, neka cica pod ruku, kej, Ada, Strand, centar, Kej (zavisno ko gde zivi), jos je i raspust za mladje i kraj ispitnog roka za nas starije, ima se vremena, zena kol'ko 'oces, leto doslo, sve se razgolitile, sve ide kao alva d' izvinete..

ALI NE.. mali sitni ljudi sede pokraj racunara i TV-a, i iIMAJU u glavi TRI spremna komentara:

- ako Skendija da gol - "jujuju, xaxaxa, cirkus Partizan, smesni su, razvalite ih Albanci, gazi Patlidzan mali" - u 94 hitnoj je bilo na desetine poziva oko 20:55, 10.minut, Stojke majstor;
- ako Partizan pobedi minimalno - "nemate pojma , samo 1 0 , gaze vas u Skoplju";
- Partizan razvaljuje Skendiju - "ovi su smesni, cime se vi hvalite, jujuju, slavite pobedu protiv amatera"..

A sede i cekaju da nas popljuju. Evo tacnog recepta - Rp./ Kompleksan 100mg, Da scatulas originales No.10, Signa. Popiti po potrebi, posebno pred derbi... Zivi bili i cuvajte se.. :)
(Asher, 13. jul 2011 23:15)

KOMENTAR TI JE VRH. PUSTI "stubove srpstva" da lupaju gluposti.
Sta je trebalo da bude 20:0 da oni ucute? Nisu zdrvai stvarno. Pitanje je VELIKO jel bi ovi albanci primili vise golova od bilo kog kluba na svetu.

KO JE PAMETAN SVE MU JE JASNO SA KIME SE VI OVDE OBJASNJAVATE KAD JEDAN JADAN ZVEZDIN NAVIJAC KAZE "svima je jasno da je utakmica namestena". Haahahhaha
On ocigledno nikad nije video uzivo albanca, taj "pametni" komentator.
HVALA SVIM ISKRENIM I NORMALNIM ZVEZDINIM NAVIJACIMA NA REALNIM KOMENTARIMA.

Toliniraj

pre 12 godina

Ako je ovo taj toliko hvaljeni Partizan, onda ne strepim za Zvezdu. Osvajamo duplu krunu ko od sale. A Partizan bolje i da ne ide dalje. Kada se ovako muci sa ovim amaterima, mogu da zamislim kako ce brukati nas fudbal u sledecoj rundi!
(vlajzi, 13. jul 2011 22:00)

Osvajate care, al sledeće sezone!
(Dominiraj, 13. jul 2011 23:06)

Pa, sledeca jos nije pocela, jel znas ti sta pises? Inace, hvala na lepim zeljama.

ministarstvo propasti

pre 12 godina

"Ne znam kako ne razumes. Ja ne navijam za Skendiju, nego protiv Partizana. Kao svaki pravi Zvezdas. Protiv bilo koga da igra, ja cu uvek navijati protiv tog tima. Kao i svi pravi grobari koji su uvek protiv Zvezde!Oni koji kazu da navijaju za Partizan, a da su Zvezdasi, i obrnuto, nisu pravi navijaci!
(Bojan Jankovic, 13. jul 2011 23:54)"
Najkrace opisana anatomija srpske tragedije. Slikovit primer zasto smo tu gde jesmo.

dels

pre 12 godina

Hehehe jel vidite sudija nas drasticno ostetio al niko ne napusta teren , jel vidite da nije tesko ostati posten i veran sportskom duhu samo kada se hoce, al u tome je i stvar vi necete, vi namerno stvarate konflikt i pobleme u nasem fudbalu jer vam se moze, jer titule nema.

ssssss

pre 12 godina

Mislim da ce grobari ispasti od Skendije. U Skoplju ce biti paklena atmosfera, a tamo Skendija moze nadoknaditi bilo koji rezultat. Meni kao navijacu Zvezde nije zao ako Partizan ispadne, ali draze bi mi bilo da prodju i da u narednom kolu nalete na Dinamo. Kako je Dinamo igrao protiv Nefcija, Partizan bi opet popio petardu u Zagrebu! A to bi vredelo videti!
(dzozey, 13. jul 2011 22:05)

zato smo u ovakvoj situaciji kada smo neslozni kao narod.Zbog takvih kao ti mi se povraca.

Dzaja Seki & Co

pre 12 godina

Pa ovako da sude Zvezdi i Vosi oni bi vec odavno napustili teren, nedosudjen penal za Partizan i jos dosudjen nepostojeci za Skendiju i jos minimum 2 crvena kartona za ove krljatore iz Makedonije, pa Lukic bi vec na poluvremenu pisao saopstenje. Jel sad vidite u cemu je razlika izmedju vas i nas?
(GrobaR, 13. jul 2011 21:33)

Video sam razliku jos tokom '70.-ih...

boske

pre 12 godina

Ako ovim indijancima Partizan ne da 4-5 komada onda ne znam kome ce...pa ovi su kao malo fizicki spremnija ekipa iz beogradske zone...Seceranac sa dobro odradjenim pripremama i sa dva pojacanja iz Komgrapa egal sa njima...

Sir Giggsy

pre 12 godina

Koji ulogu/svrhu ima Šćepović, Vukić pa cak i Ilić?!Neka uprava dovede ovog Huseinija...Bolje i Kežman umesto Sćepovića.Dobar Aksentijević, Volkov, Eduardo i solidan Babović, previše solira!

Nex

pre 12 godina

Je li moze neko ko je bio na stadionu da mi kaze da li je istina da je neko vikao "Ubi Siptara". Ako je to tacno, sudija je trebao da prekine utakmicu i ne nastavi je dok ne izbaci te "navijace". Neke legende Partizana su "Siptari" (Jusufi, Prekazi i Vokri). Vidim i neke zastave sa orlovima. Partizan je uvek bio i bice Komunisticki i Jugoslovenski. Kome se to ne svidja neka osnuje i navija za klub Cetnik. Molim redakciju B92 da objavi ovaj komentar, da se vidi da jos uvek postoje ljudi koji pamte Partizan kakav je bio i kakav treba da bude.
(Krlja, 14. jul 2011 09:30)

Kao prvo, Jusufi nije "Siptar", vec Goranac. Kao drugo, frustracija i bes zbog svih dogadjanja na tom nesrecnom Kosovu, poslednjih 70 godina, su itekako prisutni i tako ce uvek biti. Kosovo je esencijalni deo duse svakog Srbina, i ako to ne razumes, tvoj komentar je trebalo da ostane u 91. godini, kada je umrla najveca nesreca naseg naroda zvana Jugoslavija. Partizan je osnovan u uslovima koji bili takvi kakvi jesu, a pripada i uvek ce pripadati Beogradu, kao svojoj kuci, i svim Srbima, kao i svaki drugi klub u ovoj zemlji, a nikako komunizmu i Jugoslaviji.

my way

pre 12 godina

Dobro Groblje, nije da mi je zao sto nemate pojma, ali dosta je bilo. Dajte im 2 gola bar, nemojte od njih da ispadnete kumim vas. Opa, ajde Vukicu hvala Bogu, sto ne rekoste da pocnem da pisem komentar?.

idemo dalje...

pre 12 godina

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... Covece! Pa ja za ovih 6-7 godina aktivnog pracenja fudbala, sto stranog-sto domaceg, nisam video da jedan nas klub-SRPSKI klub igra ovakav fudbal! Ovo je za neki nas standard bilo VANSERIJSKI! Jesam, Partizanovac sam, ali bi svi koji malo ozbiljnije prate srpski fudbal morali da se sloze sa mnom. Nije bitan protivnik niti rezultat u ovom slucaju. Igra je bila PRIJATNA ZA GLEDANJE! S obzirom da je ovo bila tek prva zvanicna utakmica, ocekujem jos lepsu igru, a uz nju, naravno, DOBRE REZULTATE!

ja

pre 12 godina

@Asher
Ti sinak ocigledno ne pratis fudbal ili ga pratis u poslednje 4 godine dok prethodnih 60 ne smes ni da se setis(savet lekara).Prozivki izmedju navijaca CZ i PFC je bilo oduvek a taj opis situacija koji si dao odgovara napaljenim klincima kojih ima sa obe strane brda.Isto kao sto ste vi nas prozivali kada su nam poslednjih godina Bayern,Milan,Psv,Slovan,Rangers itd davali golove vi ste se radovali pa je logicno da se i mi radujemo vasem neuspehu,doduse danasnja utakmica je bila dosta specificna pa vam i nismo zeleli poraz...Dakle i to je rivalstvo,vi Zvezdu ne volite jer je veci klub od vaseg,trofejnija,popularnija,bolji skor u derbijima itd a mi Partizan ne volimo...pa iskreno ne znam zasto kad smo u svemu veci od vas,mozda i zbog nasledjene tradicije rivalstva i cinjenice da u Srbiji i nema vise velikih klubova osim CZ i PFC

divac

pre 12 godina

E, samo zbog onog sto se potpisivao kao Divac, i njemu slicnim, koji su se javljali na nasu vest sa prijateljske utakmice od danas, i prozivali dok je bilo nereseno, bih tako voleo da puknete veceras! Jer nista bolje i ne zasluzujete! 'Ajmo Skendija! Kad mozete vi kompleksasi uvek da navijate protiv zvezde, mogu i ja tako!
(Dzimi Barka, 13. jul 2011 20:59
dzimi,vasa barka je otplovila davno...

Hercegovac

pre 12 godina

Razumijem da postoji rivalstvo izmedju Partizana i Crvene Zvezde ali ne mogu shvatiti tu zlobu pojedinih navijaca Crvene Zvezde kada radije navijaju za Skendiju i zele poraz Partizanu, klubu iz vlastite zemlje. Iako mi je Partizan drazi od Zvezde meni je potpuno nepojmljivo navijati protiv Crvene Zvezde, Vojvodine i bilo koje drugog kluba iz Srbije u susretima protiv klubova iz drugih zemalja.

Alexa

pre 12 godina

Pa komšinice... Partizan definitivno prolazi ovu rundu, za nekoliko dana znaćemo surovu istinu: sa kim ćemo se mučiti oko ulaska u LŠ i kome ćete vi da glumite Škendiju! Da se razumemo, navijam da mi igramo LŠ, a vi LE, ali mislim da će se sve završiti lošije. Vi ste u najslabijem šeširu i čeka vas utakmica protiv vrlo jakih protivnika dok moj Partizan protiv ozbiljnih ekipa nema šta da traži sa ovom igrom... Samo se nadam da će Đura da se otvori za još nekog centarhalfa i prednjeg veznog... Aksentijevića treba prodati odmah, a jasno je i da Sale više ne može da igra!

Idi begaj

pre 12 godina

Ne znam samo kako da pomognemo ovakvim ljudima koji ovako razmisljaju,bar da cute...nego oni to i napisu i da kazem javno zastupaju...to je ipak jedan nivo vise od gluposti posto covek ne vidi da je u gluposti....kako im pomoci,treba izmisliti neki lek... Pametan recimo....predpostavljam da je doticni i najveci Srbin koji postoji,stub Srpstva(a ono samo sloga Srbina spasava...to je za majice i mitinge).
Ne znam koliko godina imas i nadam se da je u pitanju mozda nekih 15 pa imas vremena da nadjes taj lek Pametan...ali ako si stariji,onda bih ti samo rekao....u pravu si decko,samo prodji,idi
Napred Partizan,napred Zvezda,napred Srbija
Pravi Srbin

Ne znam kako ne razumes. Ja ne navijam za Skendiju, nego protiv Partizana. Kao svaki pravi Zvezdas. Protiv bilo koga da igra, ja cu uvek navijati protiv tog tima. Kao i svi pravi grobari koji su uvek protiv Zvezde!Oni koji kazu da navijaju za Partizan, a da su Zvezdasi, i obrnuto, nisu pravi navijaci!
(Bojan Jankovic, 13. jul 2011 23:54)

MVP

pre 12 godina

Sada jedno objektivno (bar se nadam) vidjenje utakmice od mene kao navijaca Zvezde. Odbrana vrlo kriticna i protiv ozbiljnije ekipe se ovakve stvari mogu skupo platiti. Vezni red prilicno statican. Napad solidan. Mali Aksentijevic kida, Eduardo pokazuje da je zaista kvalitetan igrac i opet je nas dragi Adzic napravio sjajnu procjenu.

duledudule

pre 12 godina

Znate li maso sta je kompleks!?

Navijaci Zvezde, umesto da izlete napolje, lepo vreme, malo dzoging, neka cica pod ruku, kej, Ada, Strand, centar, Kej (zavisno ko gde zivi), jos je i raspust za mladje i kraj ispitnog roka za nas starije, ima se vremena, zena kol'ko 'oces, leto doslo, sve se razgolitile, sve ide kao alva d' izvinete..

ALI NE.. mali sitni ljudi sede pokraj racunara i TV-a, i iIMAJU u glavi TRI spremna komentara:

- ako Skendija da gol - "jujuju, xaxaxa, cirkus Partizan, smesni su, razvalite ih Albanci, gazi Patlidzan mali" - u 94 hitnoj je bilo na desetine poziva oko 20:55, 10.minut, Stojke majstor;
- ako Partizan pobedi minimalno - "nemate pojma , samo 1 0 , gaze vas u Skoplju";
- Partizan razvaljuje Skendiju - "ovi su smesni, cime se vi hvalite, jujuju, slavite pobedu protiv amatera"..

A sede i cekaju da nas popljuju. Evo tacnog recepta - Rp./ Kompleksan 100mg, Da scatulas originales No.10, Signa. Popiti po potrebi, posebno pred derbi... Zivi bili i cuvajte se.. :)
(Asher, 13. jul 2011 23:15)
alo student(malo stariji),ne lupetaj dete.i cuvaj se ti,nisi morao uopste da komentarises zvezdu kad ti je igrao partizan.to je zato sto si balavac kao i vecina ovih chat navijaca.ja navijam za zvezdu al je normalno da navijam za partizan protiv albanaca.cak sam i navijao da mustafa odbrani penal.budite realni,ovo nije merilo,nego da vam djura snajder da pare za jos par igraca pa da to lici na nesto.a moje misljenje je da je ove godine po imenima klubova lakse uci u ligu sampiona,nego ligu evrope...

voli partizan

pre 12 godina

sta je delijasi,ponadali ste se a?
(gospodari prstenova, 13. jul 2011 22:09)

Vi se dicite pobedom protiv ove petoklasne ekipe koja je u ovo takmicenje ocigledno zalutala?! E moji, grobari, na sta ste spali. Pa i da prodjete dalje, pa i u grupnu fazu, sta cete onda? Zna se sta sledi, sest sigurnih poraza, i naravno NULA bodova! U vasem stilu! To praktikujete vec godinama.
(sestric, 13. jul 2011 22:34)

jel to u onu grupnu fazu gde vi ne mozete da opepelite vec dugo dugo godina??? ali znam ja vas, voleli bi vi barem jednom u 10 godina da osetite miris grupne faze bilo kog evropskog takmicenja, u bilo kom sportu... al nesto vas nece!! hahahah rasti zvezdice jos si mala, treba jos mnogo pasulja da iskusas pa da dostignes Partizana!

Bega

pre 12 godina

Da je ostala bivsa Juga, Partizan bi igrao sa ovim makedonskim klubom samo mozda u prvom kolu kupa Marsala Tita i to sa rezervnim timom...( pod uslovom da dozvole balistima da se takmice). Tako da nije ovo merilo , tek dolaze iskusenja.

bari 1991

pre 12 godina

ja kao stariji navijac mislim da pravi zvezdas ne moze navijati za partizan,nikad ali to ne znaci da zvezdasi trebaju navijati za albance. ja nisam ni gledao utakmicu ,uopste me nije zanimala...

hhhh

pre 12 godina

Hehehe jel vidite sudija nas drasticno ostetio al niko ne napusta teren , jel vidite da nije tesko ostati posten i veran sportskom duhu samo kada se hoce, al u tome je i stvar vi necete, vi namerno stvarate konflikt i pobleme u nasem fudbalu jer vam se moze, jer titule nema.
(dels, 13. jul 2011 21:42)

E, tako govori pravi grobar sa smislom za objektivnost!!! I ovu utakmicu je trebalo da sudi Veselinović jer se pokazao u finalu Kupa kao mnogo bolji sudija od ovoga Kazahtanca mada je trebalo još na početku da odsudi 3-0 zbog neizlaska igrača Vojvodine na teren.

Asher

pre 12 godina

Znate li maso sta je kompleks!?

Navijaci Zvezde, umesto da izlete napolje, lepo vreme, malo dzoging, neka cica pod ruku, kej, Ada, Strand, centar, Kej (zavisno ko gde zivi), jos je i raspust za mladje i kraj ispitnog roka za nas starije, ima se vremena, zena kol'ko 'oces, leto doslo, sve se razgolitile, sve ide kao alva d' izvinete..

ALI NE.. mali sitni ljudi sede pokraj racunara i TV-a, i iIMAJU u glavi TRI spremna komentara:

- ako Skendija da gol - "jujuju, xaxaxa, cirkus Partizan, smesni su, razvalite ih Albanci, gazi Patlidzan mali" - u 94 hitnoj je bilo na desetine poziva oko 20:55, 10.minut, Stojke majstor;
- ako Partizan pobedi minimalno - "nemate pojma , samo 1 0 , gaze vas u Skoplju";
- Partizan razvaljuje Skendiju - "ovi su smesni, cime se vi hvalite, jujuju, slavite pobedu protiv amatera"..

A sede i cekaju da nas popljuju. Evo tacnog recepta - Rp./ Kompleksan 100mg, Da scatulas originales No.10, Signa. Popiti po potrebi, posebno pred derbi... Zivi bili i cuvajte se.. :)

Srbija iznad svega

pre 12 godina

1.Partizan je pobedio i najverovatnije prošao dalje
2.Deo Zvezdinih "navijača" koji su navijali za Škendiju treba da se zapitaju,i to debelo
3.Ova kao i svaka druga pobeda nekog tima iz Srbije donosi bodove našoj zemlji koja ima jako slab koeficijent
4.Sutra svim srcem uz Rad i Vošu!

Drobnjak iz auta

pre 12 godina

Znao sam da ce stub srbstva biti uz albance protiv Sampiona Srbije, to bas prilici njihovom mentalitetu, ali ovo nisam ocekivao. Poneo ih penal i prvo poluvreme pa se ponadali tudjoj nesreci.

djole

pre 12 godina

Kako mi je krivo zbog onog promasenog penala. Da je postignut gol, siguran sam da bi Skendija slavila. Ovako je mec krenuo drugim smerom. Zaista steta. A li sa ovakvom igrom i ovakvim sasatavom Partizan nema sta da trazi ni u nasoj ligi, a pogotovo u Evropi. Pokazace im Zvezda koliko vrede i spustice ih na zemlju!
(Bojan Jankovic, 13. jul 2011 22:15)

Gde si se ti izgubio ovde bre? to ta Zvezda sto jedva protiv nekog Slovackog?

Dzoka

pre 12 godina

Rezultat odličan, igra i ne baš. Odbrana i sredina su vam nesigurne i spore, napad malo bolji. Iole ozbiljniji protivnik i - ćaaao. Biće da je ove godine i jedan Tole malo, tanki ste. Ako i sa ovakvim timom uzmete titulu, onda stvarno treba da okačimo kopačke o klin.

NNN

pre 12 godina

Pa ovako da sude Zvezdi i Vosi oni bi vec odavno napustili teren, nedosudjen penal za Partizan i jos dosudjen nepostojeci za Skendiju i jos minimum 2 crvena kartona za ove krljatore iz Makedonije, pa Lukic bi vec na poluvremenu pisao saopstenje. Jel sad vidite u cemu je razlika izmedju vas i nas?
(GrobaR, 13. jul 2011 21:33)

Vidimo,
razlika je u tomo što ti (i slični) kao navijač Partizana posle Partizanove (međunarodne) utakmice ipak i dalje imaš potrebu da pišeš o Zvezdi.

Ps. dva lepa gola večeras, a nadam se da i u revanšu dobijate ubedljivo.

@(Dzimi Barka, 13. jul 2011 20:59)

pre 12 godina

Zahvaljujuci Partizanu tvoja Zvezda i ostali timovi su povlasceni u kvalifikacijama, pogledaj broj bodova koji ste skupili, odnosno niste skupili.

Pobesneli max

pre 12 godina

Ima Srba, rece neko, sto im je krivo zbog ove pobede Partizana. Ima, ima...to su "stubovi srpstva". Zato nam je i Srbija ovako jadna, sa takvim stubovima se i urusila.
Na srecu, kao u kosarci,vaterpolu... radja se lepsa Srbija.
NAPRED PARTIZAN !!!

saso

pre 12 godina

Aksentijević momak koji obećava!Šćepović standardan bez napretka u odnosu na prošlu godinu!Tim dobar 3 što se tiče uigranosti,ponajbolji Kamara!

gogi pfc

pre 12 godina

babovic odlican aksentijevic odlican ....eduardo je mogao iz tri sanse barem jedan gol dati....volkov mogao isto dati gol..ivanov perfektan slican kao krstajic....nije prebrz igrac ali je stamen....mislim da dijara treba uci mesto scepovica..nije se vidio na terenu...samo sto brze se lopte oslabadjati i po bokovima napadati...moze partizan do 3 gola u drugom poluvremenu...

Taribo_West_The_Best

pre 12 godina

@Bojan Jankovic
Nama neprijatelj spolja i ne treba,sami sebi smo najveći dušmani! To si ovim svojim "patriotskim" komentarom i dokazao... Sigurno ti je srčka preskočila kad je Stojke odbranio penal onom musavcu,a "Srbine"?

Nepismen

pre 12 godina

Vi se dicite pobedom protiv ove petoklasne ekipe koja je u ovo takmicenje ocigledno zalutala?! E moji, grobari, na sta ste spali. Pa i da prodjete dalje, pa i u grupnu fazu, sta cete onda? Zna se sta sledi, sest sigurnih poraza, i naravno NULA bodova! U vasem stilu! To praktikujete vec godinama.
(sestric, 13. jul 2011 22:34

za vas je svako zalutao ko igra u ligu sampiona pa sto vi nekad ne "zalutate"???
zar je malo ulazak u grupnu fazu lige sampiona???

pa sto ne uradite bolje? a da neda vam TOLE hahaha

runner

pre 12 godina

Ako je suditi po večerašnjoj utakmici, mislim da je Eduardo Pašeko izmislio fudbal za Princa Tejgoa. Pa ako je za Tejgoa Hofenhajm tražio desetak miliona evra, koliko će tek ovaj da vredi. Nek' navijači Zvezde ne tuguju ipak oni nisu imali pare za ovaj transfer a i Rambo je rekao da ovo i nije neki igrač. "Zna Rambo!"

nic 71d

pre 12 godina

...da,dao je go...ali mislim da ja Scepovic u ovom "filmu" bio statista...ljudi moji nista...Kamara najbolji...grobar do groba...idemooooo...

Grobar, koji pamti teske dane.

pre 12 godina

Bravo momci, osvetili ste se za Fljamurtari !
Sad mogu mirno da spavam posle cevrt veka.
Sad pravac u vrh evrope kao vaterpolisti i kosarkasi !

Srbija Srbima

pre 12 godina

@Kako mi je krivo zbog onog promasenog penala. Da je postignut gol, siguran sam da bi Skendija slavila. Ovako je mec krenuo drugim smerom. Zaista steta. A li sa ovakvom igrom i ovakvim sasatavom Partizan nema sta da trazi ni u nasoj ligi, a pogotovo u Evropi. Pokazace im Zvezda koliko vrede i spustice ih na zemlju!
(Bojan Jankovic, 13. jul 2011 22:15)

Sinak, preseli se u Tiranu sa takvim razmišljanjem. Nije tebi mesto ovde.

grobar

pre 12 godina

dečki jel ste se ponadali?

ovo je samo zahuktavanje. igrač utakmice, bar po meni, medo kamara. čovek je odigrao perfektno, sem 2 bespotrebna vraćanja lopte stojketu igrao je za čistu 10!

dečki, jel i dalje stojke rupa, jel ste još uvek srećni što je došao kod nas? a da, vi imate bajkovića, poznatijeg kao bivši dečko zorice marković.

cheel brothers :))

Tonchev

pre 12 godina

Kako je pocelo, dobro se zavrsilo...

Obzirom da je protivnik bila Skendija, tesko da mozemo da pocnemo sa ocenjivanjem Partizanove igre, ali neke stvari svakako upadaju u oci vec na samom pocetku.
Partizan je danas definitivno dobio pouzdanog igraca, to je mali Aksentijevic. Bez imalo straha, bez imalo respekta (bez obzira sto je protivnik prvak Makedonije) je odigrao citavih 90 minuta. Vrlo brz (to je ona disciplina u kojoj smo losi poslednjih 20 godina), prodoran, dosadan kad izgubi loptu i za divno cudo decko vec sa ovoliko godina UME da centrira, za razliku od proslogodisnjih ,,bekova". Drugi bek Volkov nije bio los, igrao je izuzetno ofanzivno, ulazio u sredinu, nadam se da ce da nastavi i protiv jacih ekipa da igra hrabro.

O stoperima ne znam sta da kazem. Ivanov je spor do zla boga, Rankovic ne izgleda narocito pouzdano. Danas nije bilo situacije za ozbiljnije intervenisanje, ali mi nesto govori da ovo nije najsrecnije resenje.

Vukic i Ilic.. Ne znam.. Kapiram ja tehnika i to, dubinski pas, zadrzavanje lopte.. Ali ne mozete nekog da cekate 90 minuta da odigra dobru loptu, a da pre toga 20 komada protraci jer ne moze da stigne.. Vreme je za druge igrace. Babovic ista prica. Talentovan je momak za fudbal, ali fantazira bespotrebno. Morao bi neko da mu objasni da je efikasnije da odmah uposli igraca, nego da okrene 3 puta protivnika oko svoje ose pa da onda doda loptu. Kamara odlican.

Svaka cast Scepovicu za onaj gol, ali momak nije kalibar za Partizan. Plasi me to sto bi on i u ozbiljnijoj utakmici probao da resi ovakvu situaciju na isti nacin, samo sto naravno ne bi prosao kao danas- k`o kroz margarin. Igrac zvrji sam na levoj strani, on ga ne KONSTATUJE! Njegov prodor sa desnog krila unutra i onaj pokusaj simuliranja penala je jadan. Ali potpuno jadan. Momak, ti imas 20 i kusur godina i treba da budes zeljan da pocepas mrezu, da ne moze bager na terenu da te zaustavi, a ne kao baba da padas i da gledas u sudiju. Pa ni Ilic to ne bi uradio! Posle Skendijinog kornera, lopta u vazduhu, Stojke divlja po sesnaestercu, gura igrace oko sebe da bi dosao do lopte, ovaj car ga NE REGISTRUJE, zato se i povredio, ne zna sta se desava! Gol koji je postigao iz ofsajda je mogao da bude regularan, da gospodina nije mrzelo da izadje iz ofsajda, a vidi guzvu i zna da lopta moze vrlo lako da se odbije do njega, kao sto i jeste. Pobogu, ti si napadac, to MORAS da znas!
Eduardo odlican, polako se privikava, nije sebican, borben je, bice valjda nesto nalik Kleu.

Ovako sam ja video utakmicu, iako ovo nije mozda realno stanje stvari u klubu (ipak je Skendija mnogo slaba), mislim da je bolje neke stvari u startu saseci i ne dozvoliti im da se razviju u ozbiljan problem... U revansu pobeda od bar 2 razlike.. I naravno dovedite DOBROG STOPERA!!

wroom1975

pre 12 godina

Pa i tamo gube utakmicu garantovano...samo i dalje stoji pitanje koga oni predstavljaju, koju zemlju...svi su Albanci, trener im prica Albanski, oni M od Makedonije nemaju, a vaze za neke prvake tamo, i jos predstavljaju Makedoniju u kvalifikacijama...sacuvaj boze. Isto kao kad bi prvak Srbije bio Ferencvaros, pa pitas trenera nesto, a on ti se obrati sa "Juno potkivano"...valjda se tako izgovara, to sam zapamtio iz dnevnika na Madjarskom.
Kako god...ovo je ipak Partizan SRBIJA-Skendija ALBANIJA, nemaju ovi veze sa Makedonijom.

Supermen

pre 12 godina

Nisam mogao da verujem kad sam procitao da je bilo samo 15.000 ljudi a kapacitet stadiona 30.000.Kako stvari stoje Toletu bi bilo bolje da vam umesto titula kupi i malo navijaca jer ova poseta je sramota...ili je Partizan veceras igrao i u ostalim sportovima pa niste stigli?Sto se igre tice mislim da su svi Srbi zadovoljni,mi zvezdasi zbog slabog tima Partizana a grobari zbog pobede.Ako Partizan ne dovede centralnog beka,desnog beka,kreativca i dva brza krila ima Zvezda da se proseta do titule.Naravno ako Savez dozvoli...
(zvezdas, 13. jul 2011 23:25)

HAHA ulepsao si mi dan HAHA Lukícu saopstenje HAHA znaci nepopravljivi ste!!!

pojašnjavanje

pre 12 godina

@paviljonac - ne znam da li gledamo istu utakmicu ili možda ne gledamo iste zastave ili si možda daltonista ili možda ne gledaš kolor tv, ali ono što ja vidim su srpske zastave na međunarodnoj utakmici jednog srpskog kluba, i znam šta to znači. Ako ti ne znaš, javni se da ti objasnim.

Sale Niš

pre 12 godina

GROBARI, jeste li zadovoljni mojom prognozom ? Zovite me Sale TAROT.

4 - 0. Eduardo 2, Jovančić, S.Ilić.
(Sale Niš, 12. jul 2011 16:03)

# Link komentara
Preporučujem (+96)
Ne preporučujem (-15)
Š

Dorcol brate, Srbija!

pre 12 godina

Kako mi je krivo zbog onog promasenog penala. Da je postignut gol, siguran sam da bi Skendija slavila. Ovako je mec krenuo drugim smerom. Zaista steta. A li sa ovakvom igrom i ovakvim sasatavom Partizan nema sta da trazi ni u nasoj ligi, a pogotovo u Evropi. Pokazace im Zvezda koliko vrede i spustice ih na zemlju!
(Bojan Jankovic, 13. jul 2011 22:15)
mi navijamo za Škendiju jer nam ne odgovara da se ovi opet nekako provuku u LŠ i tamo nakupe minimalno 10mil. evra

zato, šteta zbog neiskorištenog penala
(@ Džimi Barka, 13. jul 2011 21:31)

E, samo zbog onog sto se potpisivao kao Divac, i njemu slicnim, koji su se javljali na nasu vest sa prijateljske utakmice od danas, i prozivali dok je bilo nereseno, bih tako voleo da puknete veceras! Jer nista bolje i ne zasluzujete! 'Ajmo Skendija! Kad mozete vi kompleksasi uvek da navijate protiv zvezde, mogu i ja tako!
(Dzimi Barka, 13. jul 2011 20:59

Volim vas sve, i nadam se da vam nije tesko sto je Partizan pobedio, ipak je toplo letnje vece, pazite da vam ne pozli. Potrazite strucnu pomoc, nije to sramota. Bice bolje i vama, i ljudima oko vas. Puno pozdrava.

Ljuba

pre 12 godina

Ako je ovo taj toliko hvaljeni Partizan, onda ne strepim za Zvezdu. Osvajamo duplu krunu ko od sale. A Partizan bolje i da ne ide dalje. Kada se ovako muci sa ovim amaterima, mogu da zamislim kako ce brukati nas fudbal u sledecoj rundi!
(vlajzi, 13. jul 2011 22:00) Cetri godine,godine duuuuuuge godine BOLA godine TUGE!!!!!!!

Skopje

pre 12 godina

Cestitke Partizan. Mozelo da bide 6-0 i 7-0 imalo 2 mozda i 3 klasa razlika izmedju ovie ekipi. Panal naravno nie bio penal.

Najaki ekipi u Makedonija su Rabotnicki i Metalurg svaka godina samo Makedonski ekipi ima posteni resultati. Neregularno ramkovno prvenstvo.

Novost je da grad Skopje uzema Vardara u svoja ruka napravit cu seriozna ekipa dobro za MAK fudbala naravno.

Prvo SRBIN pa tek onda Zvezdas

pre 12 godina

Ma mi Srbi stvarno nismo normalni! Ja kao navijac Crvene Zvezda sada treba da navijam za Albance??? I jos mozda u sledecem kolu protiv Dinama za njih? Ma zelim Partizanu da stigne do finala ako treba. Ja navijam za sve srpske klubove koji igraju medjunarodno. To je za mene normalno...

bravo momci

pre 12 godina

Polako momci sa komentarima, "pred zoru se mrzne", što kaže naš narod.
Žao mi je što su se neki ponadali pa razočarali, ali takav je život.

Nije ovo ništa posebno ali pristup igri i zalaganje svih igrača je za svaku pohvalu. Dosta grešaka ali i požrtvovanja, borbenosti, čini se da je timski duh na nivou. Mali Aksentijević oduševio svojim odnosm prema dresu, objasnio nek stvari, ne toliko igrački koliko mentalno.

Želim mnogo sreće Zvezdi u žrebu i u utakmicama koje je očekuju u Evropi, jedva čekam da vidim punu Marakanu i nadam se reprizi večerašnje utakmice.

igor

pre 12 godina

OK, ništa spektakularno za ovu fazu, pozadi duva velika promaja, kada Ivanov i Kamara prime loptu strah me uhvati....
Aksentijević veliki talenat!
Trebaju nam krila, Sale ne može po strani.
Vukića spor, svaki malo bolji zadnji vezni će ga staviti u džep, ali bože moj, mi se ne palimo da smo kao Barselona..

Sutra i Novosađani da uzmu meru Vaduzu pa da čekamo sledeći krug na miru!

grobar-españa

pre 12 godina

Nad nama moze svako nekaznjeno da se izivljava i to u nasoj kuci.To je na zalost stvarno stanje stvari.
Nisam odavno video ovako bezobraznog,tendencioznog i arogantnog sudiju,mogao je da nas zakopa(i hteo,al' nije bas mog'o da da gol za Skendiju) i nikom nista.
Ej bre igraci neke tamo Skendije dignu ruke i on mrtav 'ladan svira penal koji ne bi svirao ni trener te tamo neke Skendije.Dva crvena nije hteo da vidi.
Sta li ce tek da nam rade kad budemo igrali protiv nekih uticajnijih ekipa.Neka nam je Bog u pomoci.
P.S. Na revansu da sacuvamo noge kako znamo i umemo,jer kad su u Beogradu bili ovako bezobrazni.....
P.S. 2. Znam,znam,pobedili smo 4-0. A sta bi bilo da Stojkovic nije odbranio "penal"?

stefan88

pre 12 godina

Od 100 komentara 90 je zvezdaninih navijaca, od toga prvih 50 se nadaju kako ce ovi da iznenade, 30 sleecih pricaju da je to ekipa amatera...i onih poslednjuh 10 nas zale jer cemo u LS ove sezone da uzmemo 0 bodova! Znaci LUDILO!!! A o kompleksima toliko.

kuksa

pre 12 godina

Citajuci ove komentare ne mogu da verujm kakvih ljudi ima...Sramota da bilo ko navija za Skendiju i neka se zamisli..Navijam za Partizan naravno ali cu za razliku od nekih navijati za sve srpske klubove u Evropi.Napred Partizan,Zvezda,Vojvodina,Rad

Branko

pre 12 godina

E prelistao sam malo komentare.i bolje ne pisite nista fudbalski strucnjaci majke vam mile.je se ne razumem bas najbolje u taj sport ali mogu da primetim da partizan iam sad vec tri igraca na kojima ce da uzme lepe pare.jos ako brazilac proradi to je 4 igraca.Aksentijevic,Volkov i pre svega Medo kamara.Ivanon ufff seva decko mnogo i spor je.Scepovic je decko bas uporan ence da igra srcem nego statira sve vreme.dao gol i (nadam se da se nisam u pravu )sad ce da zivi od toga par utakmica.pa ja nebi ovako truntav bio toliko u ofsajdu.A klupa nam je mozda bolja od prvog tima.markovici i ostala deca brate grizu.kad docekaju svoje vreme kuku lele.pozdravljam upravu zbog toga.i pod hitno stoper jer Bugarin je riziko

Vazquez

pre 12 godina

Vidi se da nam je potreban stoper, jer Rankovic igra prinudno na toj poziciji ne bas zadovoljavauce, jer bi nam malo ozbiljnije ekipe napravile mnogo vise problema.Na sredini se istice velika sporost i tromost u igri Vukica i Ilica.Vrlo je ocigledno da ne mozemo ocekivati od Ilica koji ima 33 godine da probije po strani, dok Vukic samo tapka tamo ovamo u odredjenom prostoru...S druge strane Volkov,Ivanov,Aksentijevic,Eduardo su zadovoljili i na njih bi se moglo ozbiljnije racunati. Po meni potrebna su nam ova dva pojacanja: Rajkovic na poziciji stopera i Sabalala na poziciji levog krila.

Ni zvezdaš ni grobar

pre 12 godina

Ja nisam ni Zvezdraš a ne navijam ni za Partizan - uglavnom navijam za Srbiju. Ne želim da ispadnem neobjektivan i slično, ali mi je prosto neverovatno koliko su pojedini zvezdini navijači zaista zaostali i primitivni sa svojim komentarima.

Pa zar je moguće da njih naslađuje bilo kakav gubitak Partizana? Koji jadan i primitivan stav. Zato im je fudbal dno dna, prosto mi je žao poštenih delija (nije da ih nema, budimo iskreni) koji se, valjda, i sami distanciraju od ovih zatucanih primitivaca. Bruka i sramota ne samo za zvezdu (imam osećaj da mnogi zvezdini navijači više i ne znaju šta je to, jer da znaju, ne bi blamirali sopstveni klub), već i za Srbiju. Malo li nam je bruke naših nazovi političara, kriminalaca i ostalog ološa, zar nam i u sportu to treba?

Kakve li očajen indoktrinacije, izem ti bre taj 'um' koji se naslađuje gubitkom rivalskog kluba u međunarodnom takmičenju. Iz tog razloga, iako (kunem se) ne navijam ni za zvezdu ali i ni za partizan - moram da priznam da su partizanovi navijači korektniji, pošteniji, čak su im i komentari (generalno) inteligentniji.

Ne mogu da verujem da smo tako nisko pali. Ovi seljaci što će, valjda, i meni da lupaju minuse, nit' su neki navijači, nit' znaju šta je sport, al' zato znaju da pljuju po svemu i svačemu. Čast bi mi bila da moj najveći rival ostvari uspeh u međunarodnom takmičenju, u bilo kom sportu. Mogu da ga mrzim kod kuće koliko hoću, ali sa njim ću da delim radost kada on bije bitke za moju državu, kada on i MENE predstavlja bilo gde po svetu!

Dabogda crk'o ako ikad budem odgledao zvezdu i navijao za nju - osim pod uslovom da se ona sama očisti od primitivaca (ni ne čude ti primitivci kada su decenijama bili primitivci u vrhu tog nazovi sportskog društva), zatucanih i zaostalih ljudi, koji pojma nemaju šta je pravi sport, šta je pravo takmičenje, šta je pravo rivalstvo.

leone

pre 12 godina

Evo vam dokaz, da penal za Skendiju nije postojao: na UEFA-inom sajtu pise
Goals scored 4-0
Attempts on target 11-0
Znaci, oni nisu ni sutnuli prema golu, penala nije bilo. Hahaha!

Dominiraj

pre 12 godina

Ako je ovo taj toliko hvaljeni Partizan, onda ne strepim za Zvezdu. Osvajamo duplu krunu ko od sale. A Partizan bolje i da ne ide dalje. Kada se ovako muci sa ovim amaterima, mogu da zamislim kako ce brukati nas fudbal u sledecoj rundi!
(vlajzi, 13. jul 2011 22:00)

Osvajate care, al sledeće sezone!

Branko

pre 12 godina

Ne znam kako ne razumes. Ja ne navijam za Skendiju, nego protiv Partizana. Kao svaki pravi Zvezdas. Protiv bilo koga da igra, ja cu uvek navijati protiv tog tima. Kao i svi pravi grobari koji su uvek protiv Zvezde!Oni koji kazu da navijaju za Partizan, a da su Zvezdasi, i obrnuto, nisu pravi navijaci!
(Bojan Jankovic, 13. jul 2011 23:54)


A ti bojane kao da zivis u Engleskoj.Brate slatki kako te nije sramota da navijas protiv partizana ili bilo kog drugog srpskog kluba u sitauaciji u kakoj se nalazimo?da ti nije tog Partizana tvoja voljena Zvezda bi igrala evrpopu kad i Rad.sram te bilo i idu u Englesku pa tamo navijaj recimo da Celsi ispadne,njima se moze imaju zagarantovana mesta u svim takmicenjima.

Idi begaj

pre 12 godina

Jbga druze moras se pomiriti sa time da si ti normalan za razliku od njih.Budale su uvek glasnije po prirodi,nenormalni su pa se onda vise i deru od normalnih ljudi ali to ne znaci da ih ima vise.

Pozdrav

Razumijem da postoji rivalstvo izmedju Partizana i Crvene Zvezde ali ne mogu shvatiti tu zlobu pojedinih navijaca Crvene Zvezde kada radije navijaju za Skendiju i zele poraz Partizanu, klubu iz vlastite zemlje. Iako mi je Partizan drazi od Zvezde meni je potpuno nepojmljivo navijati protiv Crvene Zvezde, Vojvodine i bilo koje drugog kluba iz Srbije u susretima protiv klubova iz drugih zemalja.
(Hercegovac, 13. jul 2011 23:42)

Delija

pre 12 godina

Kako neke ovde nije sramota da navijaju za albanski klub?!! Kakve gluposti oni propagiraju o tome sta je i ko je pravi navijac??!! Pravi navijac je pre svega patriota i uvek ce navijati za klub iz svoje zemlje!!! Vi sto imate ocigledno neke komplekse ne blamirajte se javno glupim komentarima nego ih zadrzite za sebe!!!

Lav

pre 12 godina

Sudija Kazakstanac ce verovatno obezbediti svoju porodicu do kraja zivota. Samo u prvom poluvremenu je napravio tri velike (kako ih vi nazivate) 'greske'. Videcemo sta ce biti u drugom...

sezona kupanja u djenovi

pre 12 godina

A ovaj sto misli da smo se ponadali - nismo, ali smo se zabrinuli da ne obrukate SRBIJU!!!
(Andrija, 13. jul 2011 22:29)

Brukanje Srbije je vas posao.

psihijatar

pre 12 godina

"Ne znam kako ne razumes. Ja ne navijam za Skendiju, nego protiv Partizana. Kao svaki pravi Zvezdas. Protiv bilo koga da igra, ja cu uvek navijati protiv tog tima. Kao i svi pravi grobari koji su uvek protiv Zvezde!Oni koji kazu da navijaju za Partizan, a da su Zvezdasi, i obrnuto, nisu pravi navijaci!
(Bojan Jankovic, 13. jul 2011 23:54)"

Mladicu tebi treba pomoc. Pod hitno; znam sta pricham. Imam dosta iskustva sa tom vrstom problema. Profesija mi nalaze da se susrecem sa tim simptomima na dnevnoj bazi.
To vazi za sve, koji su sebi dozvolili da im mrznja okupira ono najvrednije u choveku - srce.

Blay

pre 12 godina

pa ja ne verujem koga sve ovi iz UEFE pustaju da sudi...pa kakva je ta Kazahtanska liga kad imaju sudiju koji sudi LS, makar i kvalifikacije...pa koliko mi imamo sudija koji sude isti rang...a uporedi nasu i njihovu ligu...setih se olimpijade u Atini...i ono ponavljanje penala...haos...

Skopje

pre 12 godina

Napred Partizan bice podrska kao i u Beograd na ovaj najlepsi stadion na Balkanu.http://www.youtube.com/watch?v=uoIc7jW2UU4&feature=related

lipi

pre 12 godina

Aksentijevića odmah na klupu,da zavaramo Đuru,inače kad ovaj ukapira kakav je to talenat prodade ga već u januaru.I ako komšije još uvek žele Šćepovića evo da im mi damo ovog našeg,za bolje i nije.A ovog Pašeka što su nam podvalili nećemo oprostiti.Uzeće Đura za njega pet miliona kao od šale.

Boban

pre 12 godina

Za prvu utakmicu nije toliko lose!!!Nismo nista novo saznali sto do sad nije moglo da se vidi,Scepovic najgori napadac Partizana u istoriji!!!Najvise iritira njegovo nezalaganje,bez imalo zelje!Sredina terena samo veliki plus Medi,Ilic hoce ali starost ne da!!Sto se tice odbrane mislim da Ivanoc nije toliko los samo mu treba malo vremena,sve u svemu najveci je proble to sto Jovancic ne moze da dobije sansu od Scepovica!!!

Crowbar

pre 12 godina

Par stvari:
-prvo poluvreme lose,drugo mnogo bolje,rezultat odlican ako se uzme cela utakmica
-po meni 2 kljucna detalja,odbranjeni penal i izlazak Ilica
-Kamara,Eduardo i Aksentijevic najbolji
-Ilic ocajan,60 minuta je statirao,nije imao 10 paseva..ili druga pozicija u timu,ili klupa,samo zauzima mesto nekom boljem igracu..trebalo bi kao i Bozic u kosarci,neka odigra 15 min,i na kraju neka podize pehare
-Vukic nista posebno,i pored postignutog gola,mada se vise trudio u 2. poluvremenu
-Scepovic,covek je izgubljen u vremenu i prostoru,ok,dao je gol,ali ostatak utakmice je ''odigrao'' za 0..Jovancic u startnu postavu odmah
-ostatak ekipe solidan
-pod hitno dovesti stopera,po mogucstvu malo brzeg,Ivanov mislim da ce biti dobar,ali nema brzinu..da je bio neki bolji tim,imali bi dosta problema posle izgubljenih lopti na sredini
osim stopera,trebaju nam krila,i tim ce biti odlican..sve dobre akcije smo napravili posle prodora po bokovima,ali ne mogu stalno bekovi pokusavati,dovedite bar desno krilo,ili vise sansi dati Babicu..kada se Lazevski oporavi,Volkov odmah na levo krilo,mnogo je bolji na toj poziciji
-sve u svemu,rano je za prognoze,ipak je Skendija daleko losiji tim,drugo poluvreme je dobra naznaka kako bi trebalo da se igra
-ne sumnjam u prolaz dalje,i nadam se da ce se tim kompletirati do sledeceg kola

boban

pre 12 godina

Iz ovih bezpotrebnih prepucavanja samo dokazujemo koliko smo kao narod mentalno zaostali. Umesto da podrzavamo nase klubove i da navijamo za njih, da bi ostvarili sto duzi boravak u evropi, a tako nam malo fali da dobijemo dva mesta u ligi sampiona,i zvezdasi, kao pravi zvezdasi, navijaju protiv partizana, a taj partizan ako ove godine udje u ligu sampiona mozemo sledece ili za dve godine da imamo dva ucesnika u kvalifikacijama za LS. Stvarno smo na dnu, i kao drzava i kao narod.

Немања

pre 12 godina

Звездаш сам, али наравно да ни у лудилу не бих навијао за страни клуб када игра против Партизана. Поготово кад је тај клуб Албански.

Срећно у реваншу! :)

Vlado

pre 12 godina

Eto, ispostavilo da smo ih samleli u drugom. Za odbranu ne bih mogao komentarisati, nisu imali posla. Bekovi dobro trce i salju dobre lopte... Tu smo se po meni poboljsali. Posle za odbranu, sto ne sacuvasmo Savica makar na pozajmici? Nece igrati ove sezone u City, al dobro. Kamara cvrst, brz i ima dobra dodavanja. Ostali u veznom nisu kvalitet za LS, kao ni napad, gde bi Scepovic mogao da se dokaze da je malo vise disciplinovan u igri. Sve u svemu, bravo za pobedu i u inat svima idemo dalje ... a i za nas merak!!!

...

pre 12 godina

sest sigurnih poraza, i naravno NULA bodova! U vasem stilu! To praktikujete vec godinama.
(sestric, 13. jul 2011 22:34)

bolje i 6 poraza u jesen
nego dva u sezoni kupanja

joda

pre 12 godina

Bezmalo 20 000 dusa,nimalo lose za pocetak,igra ok,po krilima ponajbolja...Aksentijevic,Babovic,Volkov- najbolji.Vukic solidan,za sada jos spor,bice bolji,ustvari on je vec bolji,igra iz prve mu veoma lezi.Bravo Stokovicu GROBARCINO !!!

dmx

pre 12 godina

Dobro je za pocetak i za ovaj dio sezone!Mozda je bilo nekih losih stvari,ali se nadam da ce to vremenom nestati,dovodjenjem kvalitetnijih igraca na nekim mjestima ili dobrim uigravanjem.Moram istaci da me je Aksentijevic odusevio hrabroscu i pregledom igre.Tu je i novi doktor Medo,koji igra rutinski,imam osjecaj da nikad nece pogrijesit kad je lopta kod njega,svaka mu cast i za pas kod one prilike,bice on najbolje pojacanje,jer upravo sad dobija pravu sanasu.Edu se nije pokazao u punom sjaju ali ne treba da cudi,ipak je potrebno vrijeme,mada se vidi da ima stila i da zna koji mu je posao..Ostali su bili OK,Stojke majstor penala,Ivanov spor ali radi posao,Rankovic mislim da nije nesto posebno(tu treba pojacanje),Volkov dobar,Babovic solidan,moze bolje,Vukic daje maksimum,Ilic takodje,Scepovic pohvale za akciju kod gola ali mislim da nije on za Evropu.
Sigurno su se komsije ponadale necemu(citaj komentare istih),ono u fazonu los Partizan,jedva pobijedili Skendiju i to,ali neka,doci cete i vi na red da vam po ko zna koji put lupimo samar,vreli naravno!

"ukratko"

pre 12 godina

Videlo se da su stariji igraci u prvom poluvremenu izgoreli u zelji,dok su mladji odigrali slabije zbog treme,i zbog toga smo odigrali malo slabije mada smo i tad imali par dobrih sansi i sem njihovog penala oni nisu imali sut na gol !! Drugo poluvreme rapsodija,jos jedan iskusan stoper i jedan veznjak (posto Sale i Zvone ne mogu u isto vreme biti na terenu) i mi mozemo lagano opet u LS ! Posto je ovim golom Scepovicu zagarantovano mesto u narednih 12 godina nadam se da ce ga bar ovaj gol trgnuti malo i da ce zaigrati angazovanije ! Bekovi odlicni ,Medo isto ,Eduardo klasa i pokazace to u narednom periodu ...

ko, ja?

pre 12 godina

(Bojan Jankovic, 13. jul 2011 23:54)

Ti znas sta je pravi Zvezdas... 100% nemas vise od 15 godina, cale te vodi na tekme i onda ovde prosipas pamet o "pravim" Zvezdasima... Aj u skolu sine, manje baljezgaj po netu...

dart sion

pre 12 godina

Pretim Partizan vec decenijama. tek sam nedavno doso do zakljucka da je zapravo politika klubaq da stvori tim dovoljno dobar da npr. udje u Ligu Evrope ili Ligu Sampiona, kako bi uspeli kasnije da prodaju igrace po boljoj ceni; a sa druge strane tim nije dovoljno dobar da u tom ligaskom delu takmicenja nesto napravi, jer bi za to bila potrebna daleko veca ulaganja.
Dakle, strategija skrpiti tim koji moze da prodje tih 2-3 kola predtakmicarske faze, kako bi igraqci bili vidjeni u Evropi i onda prodati sto vide i uzeti sto vide para - i tako ukrug.
Nema ulaganja da se stvori tim koji bi nesto i mogao da napravi u Evropi.

Willy

pre 12 godina

Cudan ste vi narod, Srbi, niste u stanju ni jednu prostu pobedu da slavite kako treba a da ne nadjete razloga za konflikt sa nekim, pa cak i medju sobom!

Idi begaj

pre 12 godina

Mozda i prvi put da vidim nase fudbalere da trce celu utakmicu,pritiskaju zadnju liniju protivnika,ubacuju lopte sa strane...svaka cast
Kada se ovako trci onda momcima ne moze niko da zameri i kada izgube...cak i Tomic nije davio loptu

Dexterijus

pre 12 godina

Alo bre ljudi, ovo je prva takmicarska utakmica ove sezone. Naravno da ima loshih momenata, pa setite se prve tekme protiv Pjunika, zeludac nam se okretao, i gde se stigli posle... Zato polako i razumevanja. Sada, idemo na pobedu u Skoplju, trebaju nam bodovi. Mali Aksentijevic je neverovatan, igra,svaka cast. Medo je potvrdio klasu. Eduardo najavio da moze da bude bolji od svih svojih prethodnika.Trci, dribla, otvara se , ume.... Ostale necu komentarisati, nisu zasluzili....

nesa80

pre 12 godina

ja mislim da djura vec broji pare za aksentijevica,vec je on to prodao veceras garant,igrom slucaja decko upao u igru i rastura,i nije mi jasno zasto ljudi uvek imaju primedbe na vukica i ilica,alooo jer ste coravi koliko oni daju dobrih pasova.nebih ja tu nista menjao,ova ekipa pa sta bude.nikad vi necete biti zadovoljni,da necete mozda da budemo barsa.i idete i gledajte te bogatase a zvezdasima bi porucio da zapocetak i oni udju negde a nece sigurno jer ih u onom pretposlednjom kolu cekaju azdaje i tako ce biti godinama zabog loseg njihovog koeficijenta

jane

pre 12 godina

Vi se dicite pobedom protiv ove petoklasne ekipe koja je u ovo takmicenje ocigledno zalutala?! E moji, grobari, na sta ste spali. Pa i da prodjete dalje, pa i u grupnu fazu, sta cete onda? Zna se sta sledi, sest sigurnih poraza, i naravno NULA bodova! U vasem stilu! To praktikujete vec godinama.
(sestric, 13. jul 2011 22:34)
ma vas ce da gledamo ali gde u zenskoj odbojci,opusti se i gledaj nas u fudbalu ,kosarci,rukometu,odbojci,hokeju,

Designer

pre 12 godina

Pokusacu da budem kratak. Vrlo sam zadovoljan igom tima. Moze to jos mnogo bolje ali za sada u ovoj fazi je sve sasvim dobro. Pohvalio bih Stojketa, Medu, Volkova i Babovica za veoma sigurnu partiju, skoro bez ikakve greske. Svi ostali mogu manje ili vise da posisprvljaju svoje veceras manje ili vece greske odnosno greskice i onda bice to ono pravo. Ilic i Vukic nisu se istakli nekim greskama ali nisu bas ni odusevili. Aksentijevic i Eduardo - veoma obecavajuci, naravno uz Volkova koga je svuda bilo. Za mene - igrac utakmice.

Vlada M

pre 12 godina

Za prvu takmicarsku utakmicu i sa obzirom na sve okolnosti nije lose,nikoga vise ne mozete napuniti tek tako i sa lakocom,nije Skendija nista posebno,ali nisu ni neki totalni amateri kako dosta njih pokusava da nas uveri.
Stanojevic najbolje zna sta hoce sa igracima koje ima,tako da molim malo ove"strucnjake" da se ohlade,Scepovic ima svoju funkciju u timu...kao i Sale Ilic,malo vise podrske a manje pljuvanja...nismo mi Barsa da demoliramo sve i svakoga...ja ove sezone jasnije vidim Ligu Sampiona nego prethodne,naravno mora se dovesti jos jedan (ako ne i dva) stopera...i zasijace jos neki od ovih mladih igraca koje imamo,a posle uzivancija i gledanje meceva sa vrhunskim ekipama...a vi kako te?

Bobanmkd

pre 12 godina

Ja cu samo da kazem da ce uprava napraviti ISTORISKU glupost ako ne prikljuci ovom timu:vanseriskog stopera,levo krilo I jednog brzeg kreativca koji bi igrao umesto Vukica,Ilica Ili Babovica,zavisi protiv koga igramo! Ova ekipa,sa TRI vanseriska igraca,moze da napravi iskorak u Evropi I igra puno ravnopravnije nego pre! Znaci Krle,Stanoje I Djuro:molite I kumite Zecevica I Bjekovica,da daju pare,jer imamo ISTORISKU shansu!

Nemoj više, molim te!

pre 12 godina

Sinak, preseli se u Tiranu sa takvim razmišljanjem. Nije tebi mesto ovde.
(Srbija Srbima, 13. jul 2011 23:05)

Ne znam kako ne razumes. Ja ne navijam za Skendiju, nego protiv Partizana. Kao svaki pravi Zvezdas. Protiv bilo koga da igra, ja cu uvek navijati protiv tog tima. Kao i svi pravi grobari koji su uvek protiv Zvezde!Oni koji kazu da navijaju za Partizan, a da su Zvezdasi, i obrnuto, nisu pravi navijaci!
(Bojan Jankovic, 13. jul 2011 23:54)


Ne mogu da verujem da su neki navijali za ovaj albanski klub....

Sramota.
(Zvezdas, 13. jul 2011 23:37)


Evo, dečko ti je lepo objasnio!

fer442

pre 12 godina

Ne znam kako ne razumes. Ja ne navijam za Skendiju, nego protiv Partizana. Kao svaki pravi Zvezdas. Protiv bilo koga da igra, ja cu uvek navijati protiv tog tima. Kao i svi pravi grobari koji su uvek protiv Zvezde!Oni koji kazu da navijaju za Partizan, a da su Zvezdasi, i obrnuto, nisu pravi navijaci!
(Bojan Jankovic, 13. jul 2011 23:54)

Evo ja navijam za Zvezdu kada igra Evropu, inače sam Grobar. Srpski je tim ("apstraktni" razlog) i trebaju nam bodovi za evro-koeficijent ("konkretan" razlog). Nekako mi je drago što nisam "pravi navijač" po tvojoj definiciji, tada bih se zabrinuo.
Problem sa tobom jeste taj što ti ne voliš Zvezdu, nego mrziš Partizan. Lepo veče, vedro, ljudi na ulicama, a ti sediš kući, gledaš tim za koji ne navijaš nego mrziš, i ostavljaš komentare na kompu. To je već slučaj za patologiju.

Nemanjarule

pre 12 godina

Bio na tekmi, svojim očima video:
Odbrana-pod hitno jedan,ako se ukaže neka bolja prilika i dva štopera..malo bolji centarfor, sa izgrađenom skok igrom će nam preko Rankovića tri komada uvaliti,vidi se iz aviona da čovek ne igra štopera i da je to trenutno najbolnija tačka u timu. Ivanov solidan, jak i smiren, ne preterano brz,rano je za bolju procenu. Verovatno najujednačeniji bekovski par u poslednjih 15 godina u Partizanu,samo da nastave ovako, mada bez standardnog ŠTOPERSKOG para, sve je to građenje dvorca od peska...
Veza-Medo sam,sa suviše prostora koji pokriva,od 60.min je počeo malo i da blokira i da izvodi besne gliste, Sale standardan, dobar, mada van svoje pozicije ali se vidi da se navikava na novu,mada takođe sve pada u vodu u sudaru sa ozbiljnijom ekipom; Vukić zna i ume ali ko da je preskočio dve od tri nedelje priprema; Babović OČAJAN-uvek u kontra ritmu od ostatka ekipe, dribla u mestu kada ostali idu napred, alibi pas unazad ili u širinu kada treba da reši jedan na jedan situaciju, veliki problem u najavi pošto novinari koji izveštavaju, ga čuda mi čuda, uvek svrstavaju među ponajbolje na utakmici????
Napad-Šćepović inertan i nezainteresovan, u skok igri opasan ko bilo koji od 7 patuljaka, go može da da samo ovakvoj ekipi. Ima brzinu, ima tehniku, ali ima i zagarantovano mesto u timu,pa što da se trudi? Eduardo-prava zmija, vek ide pravo na gol, puca iz svih pozicija, i ti šutevi retko kada idu daleko iznad ili pored gola, brz u startu i dobar na lopti, ima skok i igru glavom, i kada se adaptira u potpunosti na ekipu, biće veći dželat Gurbetima od Dijare i Klea zajedno..Adžiću hvala iz dna duše...Imaš li na spisku nekog štopera koji nije kvalitet za CZ?
Izmene-Tomić kao da je pronaša petlju, pa je za 20 minuta pokazao više nego za 2 godine,ako se po jutru dan poznaje...Al i dalje ga ne gotivim,moraće još mnogo više da pokaže, Jovančić bi takođe mogao da bude pun pogodak, mislim da bi se bolje slagao sa Eduardom, al džaba nam sve fo...Laza je pokazao da ima drskost potrebnu za velikog igrača, ali i da jima samo 17 god..
Aksentijević otkrovenje večeeri,pamet u glavu....
A za Gurbete malo statitike: Partizan je večeras u 90 minuta osvojio više bodova nego vi za 2 godine, pa se vi zanosite sami sa sobom, dok vas neki Poljaci ili Slovaci ne otresu, pa se onda žalite na sparinu, masonske zavere, nestanak struje itd itd itd...

s t v

pre 12 godina

Posle poruka omalovažavanja od strane pristalica komšija, očekuje se i saopštenje Lukića kako bi se utakmica službeno registrovala.

GROBARI-BRUS

pre 12 godina

Prvo,Skendija je slab tim.Drugo,Partizan je dobio desnog beka za buducnost(Aksentijevic).Eduardo je bio najbolji,Volkov,Medo i Stojke na nivou.Potreban je stoper i neko umesto Vukica.

uvek prvi uvek ispred svih!

pre 12 godina

Igra je bila sjajna. KAkav tempo odavno nismo napadali u onom tempu svih 90-minuta. Volkov i Aksentijevic(novi Cirkovic samo sa centersutom i tehnikom) rasturaju po bokovima,Kamara drzi sredinu i odbranu, Ilic(kako je proputio loptu-majstor),Vukic i Babovic(dobri su bili,niko ih ne hvali ali imaju velike zasluge za onakvu pobedu) konstano uposlavljaju napadace, Eduardo odlican, Scepovic(mora da poradi na kretnji u napadu usporavao je igru ali golom se istakao tako da je jos uvek enigma),Tomic solidan(mislim da bolje odigra kada udje sa klupe) i Jovancic dobar. Sve u svemu poredeci sa proslom imamo sanse za TRECu LIGU Sampiona! Tek za JSL da ne pricam,vec sada je ocigledno da cemo biti opet prvaci!

ZORO

pre 12 godina

Svi zaboravljaju da je ovo prva takmičarska utakmica sezone a u takvim mečevima ne može da se igra spektakularan fudbal. Meni lično se svidela igra Partizana i u prvom a posebno u drugom poluvremenu. Posebno sam oduševljen Brazilcem Pašekom koji je najbolje pokazao koliko je jak zakon tržišta , ponude i tražnje i dokaz da se za malo veće pare može kupiti odličan igrač. Dakle, jadne delije sa severa nije vam kriv ni Tole, ni sudije, ni Dačić, ni baba Vanga. Stvar je jednostavna , SVE JE U LOVI. Neko igra ligu šampiona zarađuje milione, prodaje igrače u Mančester siti za desetine miliona a neko pravi transfer sa Tuluzom tipa ½ daj šta daš ½. Kolko para tolko muzike, a kod vas je već dugo tišina.

Yogy

pre 12 godina

Vi se dicite pobedom protiv ove petoklasne ekipe koja je u ovo takmicenje ocigledno zalutala?! E moji, grobari, na sta ste spali. Pa i da prodjete dalje, pa i u grupnu fazu, sta cete onda? Zna se sta sledi, sest sigurnih poraza, i naravno NULA bodova! U vasem stilu! To praktikujete vec godinama.
(sestric, 13. jul 2011 22:34)

A ja ne znam kako navijac Zvezde, koja gubi derbije i koja NE MOZE da prodje dva kola u LE (pazi, ne LS, nego LE), moze da komentarise Partizan?
MI jesmo losi u Evropi jer malo ulazemo, nema se novca, jedan Kipar ulaze 10 puta vise od nas i izbacuje i PFC i CZ iz Evrope. To je NEMINOVNOST Srpskog fudbala, nazalost, tako da je za sve nas ( i vas i nas) NAJVECI USPEH uopste uci u LS ili LE, a ne pobedjivati tamo.
Taj Partizan je doneo KOEFICIJENT 14 lane, od ukupno 17 sto smo osvojili, a Zvezda 0,5!!! BRUKA sinak, bruka!!

I taj Partizan koji prozivas ima u LS skor 0 0 6, ali zato redovno DERE Zvezdu (skor u poslednjih 10 je recimo 1 3 6) koja uzgred ispada u 3.kolu za LE, e coveece, zar te nije sramota da nas prozivas?
I KK Partizan je bio vreca za punjenje u Evropi, imao po 2.-3. pobede, ali danas je jedan od mocnijih timova, ucesnik F4 lane itd, najvruci teren, sjajna publika..

Tako moramo i u fudbalu i umesto sto se svadjamo, bolje da se pojacamo i osvojimo koji bod i napredujemo malo na listi, olaksamo put do LS ili LE, postanemo mocni. A ne da ispadamo od Apoela, Slavije, Slovana, Makabija..

A OD NECEG SE MORA POCETI, a svaki pocetak je tezak, ne mozes uci u LS i odmah da pobedjujes. Uostalom, duga je lista klubova koji su prosli grupu posle 6-7 godina velikog ulaganja...

Слоба Гробар Сента

pre 12 godina

Најбоље да моји Гробари не разбију Шкендију, када у тиму имамо АЛЕКСАНДРА РАНКОВИЋА!!! ЛЕКА, ЛЕКА,...

Iv

pre 12 godina

delije, drago mi je da ste srecni zbog ovako lose igre Partizana. [za zapisnik: najmanje 4 igraca od kojih vam nece u prvenstvu biti dobro] Pa kako vas nije sramota. Ljudi su pokidali teren u prvoj utakmici i to protiv keljemendija sto je vise od igre u samom startu. Jedva vas cekam u kvalifikacijama...jedva...bice to jedan veliki zlol

majstor

pre 12 godina

Stojke - imao jednu intervenciju prakticno i to je odradio majstorski
Volkov - sto ponavljanja, dosta ofanzivnih zadataka, ali nazalost trpi defanziva
Aksentijevic - kao u struju ukljucen, odusevljen sam. Alal vera mali, ti si za Miljkovica klasa
Ivanov - sasvim solidan, na momente previse opusten
Rankovic - iskusan, miran, stalozen, sasvim solidan
Medo - odlican, brzo se oslobadja lopte, lepo povezuje strane ali na momente previse opusten
Babovic - naravno zadrzava loptu vise nego sto treba, ali definitivno od kada je dosao je medju najboljima na terenu
Ilic - neverovatno je da igrac sa njegovom reputacijom i godinama igra odbranu (za njega) na zavidnom nivou. Svaka cast
Vukic - dosta ljudi ga kudi, ali ne vide koliko se ovaj momak i trudi i koliko trci tokom utakmice. 80 - i minut on igra presing na zadnju liniju Skendije i uzima loptu. Da je malo brzi i okretniji bio bi i dalje u Sahtjoru
Eduardo - toliko me podseca na Mancea da je to cudo jedno, zapamtite ovaj ce da brije samo tako u crno - belom dresu. Odlican
Scepa - i njega mnogi kude, da ne trci ne bori se... Ljudi on nije takav tip igraca i nikada nece biti. Po meni sasvim solidan, mada se vidi da moze bar jos 20% bolje.
Tomic - uneo svezinu i probojnost
Jovancic - kao od brega odvaljen, jako konkretan u napadu, malo slabiji radijus kretanja
L. Markovic - u teretanu pod hitno
Brza lopta, jedan eventualno dva kontakta, krila dobra, promena strane dobra, realizacija dobra, ali odbrana ZABRINJAVAJUCA. Ne igraci kao igraci, vec stil igre je, po meni, toliko ofanzivan da kada nas bude dohvatila neka ozbiljna ekipa na dve kontre...
Za sada ZADOVOLJAN. Bravo crno - beli, lepo je bilo na stadionu videti decurliju kako navijaju

Realan

pre 12 godina

Ja sam cist Zvezdas ali nemam kompleks i ne mrzim Partizan, pa kad je bio penal i doticni Stojkovic odbrani, meni ipak nesto toplo oko srca, e onda sam se setio da sam pre svega Srbin... Cestitke Partizanu dogurajte sto dalje u Evropi ali prvo poluvreme slabo, mnogo slabo :((

FilipNYC

pre 12 godina

Meni je Medo najbolji na utakmici. Covek trci, dobro se podstavlja i jednostavno vidi se da je igrac prva klasa. Potpuno je dominirao na sredinu terena.

milos

pre 12 godina

ajde da je Partizan igrao protiv nekog drugog kluba, i to nekako mogu da razumem. ali protiv nasih 'dragih' komsija, nikako ne mogu da razumem delije koji bi radije navijali za njih nego za Partizan.

mobilizacija 10-ti deo

pre 12 godina

Pa, sledeća još nije počela,jel znaš šta pišeš ? Inače,hvala na lepim željama.
( Toliniraj,14.jul 2011 06:07)

Majstore ,siguran sam da si ti pogrešio jer za vas SLEDEĆA SEZONA počinje i pre nego što se ova završi!!!

Maestro

pre 12 godina

Jel ste se ponadali malo? Igra u prvom poluvremenu je bila rasulo,u drugom tu i tamo,i na kraju sasvim solidan rezultat!

P.S:Trebala bi cela nasa ekipa da se ugleda na Aksentijevica,da su se svi toliko borili zabili mi 10 komada!

tnt for the brain

pre 12 godina

Rezultat je ok,to je najbitnije.Dobro je pobedjivati kada lose igras.Korak po korak,pametno,bez euforije i eto opet lige sampiona,novca,reputacije i stvaranja imidza igranja u eliti...Zvezdinim pristalicama,hvala na zavidnim komentarima,od njih se drugo i ne ocekuje,a uvek im se vrati dva puta gore,zelim vam puno srece delije,trebace vam...

dr haus

pre 12 godina

znate koja je razlika izmedju babe na svadbi i nk crvena zvezda-ne znate ,pa baba odigra bar 2 kola - komentar posebno upucen "sestricu"

Kalimero

pre 12 godina

Nisam mogao da verujem kad sam procitao da je bilo samo 15.000 ljudi a kapacitet stadiona 30.000.Kako stvari stoje Toletu bi bilo bolje da vam umesto titula kupi i malo navijaca jer ova poseta je sramota...ili je Partizan veceras igrao i u ostalim sportovima pa niste stigli?Sto se igre tice mislim da su svi Srbi zadovoljni,mi zvezdasi zbog slabog tima Partizana a grobari zbog pobede.Ako Partizan ne dovede centralnog beka,desnog beka,kreativca i dva brza krila ima Zvezda da se proseta do titule.Naravno ako Savez dozvoli...
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (zvezdas, 13. jul 2011 23:25)

Ja bih samo par reči o broju navijača na večerašnjem meču jer mi komentari "realnih" Zvezdinih navijača toliko idu na živce da za to ne postoji izraz u Vujakliji. Svi znamo da je kapacitet partizanovog stadiona 0ko 32000 sedišta. Pošto sam imao prilike da za svojih skoro 40 godina budem barem 100ak puta na ovom stadionu mogu da ocenim da ukoliko je jug potpuno pun, a istok i zapad poprilično, pa čak i na severu ima par stotina ljudi na stadionu je prisutno oko 20000 hiljada gledalaca. Tu vašu magičnu cifru od 15000 sa kojom se "gađate" celo prvenstvo ostavite za vaš sever. Pošto sjajno ceniti broj navijača vaš krater je uvek pun ko oko sa severom i manje od pola istoka i nešto zapada i to je po vama otprilike 35000 ljudi.
Ništa vam više nemože pomoći čak ni izmišljanje broja ljudi na stadionima. Kada sam bio klinac odnos Gana i Grobara je bio minimum 5/1 u korist Gana, sada je već 2/1 a i to je diskutabilno. Rasapadom vašeg SD oterali ste sve mlade potencijalne simpatizere na stranu ljutog konkurenta i taj trend se nastavlja.

pedja precka

pre 12 godina

Medo bolji od Davidsa. Sale Ilic 22 majstor, on i ne treba da pipne loptu, moze da je preskoci i namesti gol. Vukic isto stari majstor. Bolja ekipa nego prosle sezone, promenjeni bekovi to je dovoljno. Centarfori dobri, Scepovic ce da nauci. Stojke brani, to lave. Babovic i Tomic mrse po bokovima, al izgleda da se Sir A. Stanojevicu to svidja.
Utakmica me potsetila na onu u Zagrebu kad smo mi promasili penal (Vucicevic), pa nas oni razbili. Ne zaboravi!!!! VOLIM PARTIZAN KAO OCI SVOJE HEJ HEJ HEJ HEJ HEJ

bra nik

pre 12 godina

Znate li maso sta je kompleks!?

Navijaci Zvezde, umesto da izlete napolje, lepo vreme, malo dzoging, neka cica pod ruku, kej, Ada, Strand, centar, Kej (zavisno ko gde zivi), jos je i raspust za mladje i kraj ispitnog roka za nas starije, ima se vremena, zena kol'ko 'oces, leto doslo, sve se razgolitile, sve ide kao alva d' izvinete..

ALI NE.. mali sitni ljudi sede pokraj racunara i TV-a, i iIMAJU u glavi TRI spremna komentara:

- ako Skendija da gol - "jujuju, xaxaxa, cirkus Partizan, smesni su, razvalite ih Albanci, gazi Patlidzan mali" - u 94 hitnoj je bilo na desetine poziva oko 20:55, 10.minut, Stojke majstor;
- ako Partizan pobedi minimalno - "nemate pojma , samo 1 0 , gaze vas u Skoplju";
- Partizan razvaljuje Skendiju - "ovi su smesni, cime se vi hvalite, jujuju, slavite pobedu protiv amatera"..

A sede i cekaju da nas popljuju. Evo tacnog recepta - Rp./ Kompleksan 100mg, Da scatulas originales No.10, Signa. Popiti po potrebi, posebno pred derbi... Zivi bili i cuvajte se.. :)
(Asher, 13. jul 2011 23:15)

Potpuno tacno...

Ja bih dodao i četvrtu stvar: samo vas bilo 15000 .. bla bla bla...
Samo da im kažem, vaterpolo, košarka, rukomet, odbojka, fudbal, pa sve to 2x (evropa i kući) a po nešto i tri puta!

Shavtite već jednom da smo se svi podelili i svako zna kad i gde je na redu da ide... :) :) :)

Pera sa Vracara

pre 12 godina

Da rezimiramo:
1 - Stojkovic - reprezentativni golman
2 - Aksentijevic - suvo zlato
3 - Volkov - pojacanje
4 - Kamara - samo da ne vraca loptu 50 metara unazad, inace odlican
5 - Ivanov - kikser, pod hitno novi defanzivac
6 - Rankovic - znak pitanja za sada, moz' da bidne i 'vako i 'nako
7 - Babovic - solidan
8 - Ilic - spor, beza snage i daha, ali ima smek, neka je na terenu dok dise
9 - Eduardo - ima potencijal, zna puno, samo treba sa njim polako i bice golova
10 - Vukic - nema sta da trazi u Partizanu, spor, bezidejan, igrac za prosli vek, na zalost
11 - Scepovic - kad dade onaj gol nisam znao da li da se radujem ili da placem, ima manje talenta i od Race Petrovica, a mi uvek moramo da imamo po nekog takvog u timu, Scepovic je rupa za seonu 2011/12

12 - Tomic - sta reci...
13 - Jovancic - svidja mi se kako deluje, rano je za zakljucke
14 - Lazar Markovic - samo neka igra sto vise

Igra - solidna za prvu utakmicu, ni ne treba da ispucamo odmah ceo sarzer

Navijaci - ko kaze da vaspitne mere ne rade, hvala uefi do neba

Pojacanja - pod hitno stoper, veznjak, i jedno krilo

Iz senke - tu je i Diarra, ali on se cuva za utakmice sa komsinicom, od njega vise i ne treba

Zreb - nebitan, mozemo protiv svakog, pa neka pobedi bolji.

Иван-Ниш

pre 12 godina

Ја сам задовољан игром и темпом утакмице. Много ми боље ово изгледа него неки ранији почеци сезона. Види се утицај тренера Станојевића и борба за гол више. Камара се показао као феноменални играч средине терена и по мени је играч утакмице. Оно што ме је ипак нервирало је ноншалантно понашање у одбрани Иванова и Камаре у тренуцима када су последњи играчи одбране. Против јачих екипа ће њихово понашање бити кажњено и зато треба Станојевић на време да им извуче уши.

mare

pre 12 godina

Ne znam kako ne razumes. Ja ne navijam za Skendiju, nego protiv Partizana. Kao svaki pravi Zvezdas. Protiv bilo koga da igra, ja cu uvek navijati protiv tog tima. Kao i svi pravi grobari koji su uvek protiv Zvezde!Oni koji kazu da navijaju za Partizan, a da su Zvezdasi, i obrnuto, nisu pravi navijaci!
(Bojan Jankovic, 13. jul 2011 23:54)"
Najkrace opisana anatomija srpske tragedije. Slikovit primer zasto smo tu gde jesmo.
(ministarstvo propasti, 14. jul 2011 10:22)
Ja sam grobar i bojan je donekle upravu.To je veliko rivalstvo i pravi navijaci trebaju da budu neutralni ili protiv suparnickog kluba,nikako za.Kamo srece da je srpska tragedija samo zbog toga.Mislis da npr. navijac rendzersa navija za seltik protiv stranih klubova ili navijac barse za real,boke za river,liverpula za mancester i obrnuto.Ima jos milion primera.Znaci nije samo to kod nas vec svuda u svetu.

S'ponosom grobar do groba

pre 12 godina

Sve na stranu i ovaj odlican rezultat, al ovu utakmicu je po meni najvise obiljezio Aksentijevic !!!!! svaka cast momku borben, brz, uporan ..... Bravo .....

sale

pre 12 godina

(Andrija, 13. jul 2011 22:29)

sekiras se da ne obrukamo srbiju ispadanjem u prvom kolu kvalifikacija za predkvalifikacije kupa uefa od strasne sparte?

Sander

pre 12 godina

Kada bi ovi internet strucnjaci bar jednom sacekali i odgledali neki mec do kraja pa tek onda komentarisali isti, i aktere iz istog meca (podrazuvema se) bilo bi vise razumnijih i odmerenijih komentara, misljenja koje vredi procitati!

?

pre 12 godina

Nisam mogao da verujem kad sam procitao da je bilo samo 15.000 ljudi a kapacitet stadiona 30.000.Kako stvari stoje Toletu bi bilo bolje da vam umesto titula kupi i malo navijaca jer ova poseta je sramota...ili je Partizan veceras igrao i u ostalim sportovima pa niste stigli?Sto se igre tice mislim da su svi Srbi zadovoljni,mi zvezdasi zbog slabog tima Partizana a grobari zbog pobede.Ako Partizan ne dovede centralnog beka,desnog beka,kreativca i dva brza krila ima Zvezda da se proseta do titule.Naravno ako Savez dozvoli...
(zvezdas, 13. jul 2011 23:25)

Eto pobede petoligaša 9:0 i odma uzimaju titulu, koji su to mozgovi. Nego čujem da ste na kraju ipak slomili otpor tradicionalno neugodnom Slovacku?

zeks

pre 12 godina

Ovakvi komentari gde se mrznja istice..to je bolset, to je rak rana Srbije i Balkana uopste. Za ne poverovati! Ja navijam za partizan, a da je kojim slucajem zvezda igrala kval. za ligu sampiona, ja bih navijao i za nju, jer su nasi..Srbi!
A vi hejteri..izbacite svoju negativnu energiju na zdraviji nacin, nadjite posao, idite u teretanu, jedite manje mesa itd itd

Partizan Forever

pre 12 godina

svidja mi se tim za ovu godinu. cini mi se ipak da nam fali jos jedan odbrambeni igrac i jedan spic, mada ovom jovancicu i l.markovicu treba dati sansu da vidimo sta znaju. uglavnom nije lose, nasu ligu osvajamo pjeske a nadam se da cemo se usresrediti konacno vise na evropska takmicenja kao sto su to kosarkasi uradili odavno

majstor

pre 12 godina

Stojke - imao jednu intervenciju prakticno i to je odradio majstorski
Volkov - sto ponavljanja, dosta ofanzivnih zadataka, ali nazalost trpi defanziva
Aksentijevic - kao u struju ukljucen, odusevljen sam. Alal vera mali, ti si za Miljkovica klasa
Ivanov - sasvim solidan,skocan, jak, na momente previse opusten
Rankovic - iskusan, miran, stalozen, sasvim solidan
Medo - odlican, brzo se oslobadja lopte, lepo povezuje strane ali na momente previse opusten
Babovic - naravno zadrzava loptu vise nego sto treba, ali definitivno od kada je dosao je medju najboljima na terenu
Ilic - neverovatno je da igrac sa njegovom reputacijom i godinama igra odbranu (za njega) na zavidnom nivou. Svaka cast
Vukic - dosta ljudi ga kudi, ali ne vide koliko se ovaj momak i trudi i koliko trci tokom utakmice. 80 - i minut on igra presing na zadnju liniju Skendije i uzima loptu. Da je malo brzi i okretniji bio bi i dalje u Sahtjoru
Eduardo - toliko me podseca na Mancea da je to cudo jedno, zapamtite ovaj ce da brije samo tako u crno - belom dresu. Odlican
Scepa - i njega mnogi kude, da ne trci ne bori se... Ljudi on nije takav tip igraca i nikada nece biti. Po meni sasvim solidan, mada se vidi da moze bar jos 20% bolje.
Tomic - uneo svezinu i probojnost
Jovancic - kao od brega odvaljen, jako konkretan u napadu, malo slabiji radijus kretanja
L. Markovic - u teretanu pod hitno
Brza lopta, jedan eventualno dva kontakta, krila dobra, promena strane dobra, realizacija dobra, ali odbrana ZABRINJAVAJUCA. Ne igraci kao igraci, vec stil igre je, po meni, toliko ofanzivan da kada nas bude dohvatila neka ozbiljna ekipa na dve - tri kontre...
Za sada ZADOVOLJAN. Bravo crno - beli, lepo je bilo na stadionu videti decurliju kako navijaju

cartmanx

pre 12 godina

Ima u PFC-u dobrih pojacanja ali ekipa tek treba da se uigra. Ipak, za bilo kog ozbiljnijeg protivnika Djuro trebaju nam jos 3-4 pojacanja, centarhalf, obavezno prednji vezni umesto Vukica, poput dr Mo-a(jos bolji), ...uostalom sta ja pisem kad on to zna a gde su pare i to Djura svakako zna! U svakom slucaju odusevljen sam igrom Aksentijevica i vec ga vidim sledece godine na prodaju(ne daj boze). I dosta mi je uigranih izjava-bajki kako eto moramo da prodamo da bi smo ziveli, kako da ne, pa koliko je PFC inkasirao od prodaje igraca u poslednje 4 godine, da ne nabrajam, od LS...sve dok su nam menadzeri krimosi ovako ce nam i biti( kazem ovako jer me ne greje suunce protiv jakih EU timova)Niste vi KK Partizan koji ima takav sistem da menja celu petorku svake godine(na zalost) i ipak postize dobre rezultate u Evropi, a imate mnogo vise para,KK je prica za sebe i celu evropu...u svakom slucaju hvala na pozrtvanoj igri , hvala Stanoje sto si uspeo koliko toliko da ih uigras, hvala navijacima na koretnosti, a ovim "srbendama" sto navijaju za Skendriju..pa nemam sta da im porucim..pozdravim svim normalnim navijacima!P.S.Djuro sudeci po timu ako si izjavio da ti LS nije prioritet, pa cak ni prventstvo, kazi slobodno, mora CZV da bude konacno prva, jer ima iskreno i dosta njihovih glasaca a nazalost mnogima je reper i fudbal za koga ce glasati!

Tlajli

pre 12 godina

Za pocetak je ovo bilo odlicno. Mali Aksentijevic je veliki talenat!

Na Zvezdine navijace ne obracajte paznju, pisanje ovakvih komentara je realno sve sto im je preostalo :)

PARNI VALJAK NEKA MELJE!!!

u zdravlje

pre 12 godina

FANTSATICNO !! igrali smo prelepo za oko, stvarali sanse, davali golove ali svakako ME JE NAJVISE FASCINIRALA BORBENOST NASIH FUDBALERA !! ZAISTA SMO SE BORILI FANATICNO POGOTOVO U DRUGOM POLUVREMENU !!

TO JE PARTIZAN KOJI ZELIM DA GLEDAM !! A SAD PO STOPERA I REDOM...JEDAN PO JEDAN TIM DA IZBACUJEMO..PA STA NAM DOBRI BOG DA..

Kleo

pre 12 godina

Po meni bratko Ivanov,,,odličan. Odavno nisam gledao igrača koji je tako siguran u odbrani. Oduševio me je u pripremnim utakmicama... a i večeras. Odavno nisam gledao kod nas nekog tako smirenog, sigurnog u duelima, u skoku, i što je bitno u pasovima. Već su mi se smučili igrači koji odbane gol, oduzmu loptu... pa ne znaju šta će sa njom../odmah je prodaju/. Ovaj naš bratko je takav "ladnjak"...ČUDO ? Arsenijević...on i Miljković...nebo i zemlja. Kamara ...nikad bolji. Eduardo sjajan..biće on još bolji...ne samo kao golgeter...videli ste kako pakuje /onako sa strane/.Ali... kako se penal majstor Stojke raduje...NEPROCENLJIVO

Pukovac

pre 12 godina

Najiskrenije, posle prvog poluvremena sam samo mislio o tome da sa onakvom realizacijom ne mozemo i ne zasluzujemo LS, ali rekoh ajd` da odgledam i drugo pa da sumiram. Da se ne lazemo, i u prvom je igra bila za 10 osim realizacije, trcanje, pas, presing, sve na nivou mnogo vecem od nase lige, a tek je prva utakmica. Kad sam odgledao drugo bio sam uveren u dve stvari: ovi su imali vise srece nego pameti (znanja, umeca, tumacite kako god hocete), i Aksentijevic ce biti nas najbolji desni bek u zadnjih x godina, samo neka ga zdravlje posluzi. Ovi bre nisu znali gde biju vise od pola meca, a bas bih voleo da cujem i onog ``strucnjaka`` iz Rabotnickog, valjda, sto je rekao da Partizan ne igra nista posebno.

zoran

pre 12 godina

Ko kaze da je ovo slab tim Partizana ,taj veze sa fudbalom nema.
Ovi ce se prosetati kroz Jelen ligu. Momci rasturaju.....svaka cast.
Ova Shkendija uopste nije naivan tim.

Partizan je veceras dobio jos jedan biser u vidu malog Aksentijevica. Fantastichan igrach. Bravo.
Eduardo ce tek da zagospodari. Klasa za Tejgoa, kome svaka cast za ono sto je u Beogradu uradio.
Jovanchic mora da igra umesto Shcepovica, te rastaviti Ilica i Vukica.Mozda po jedno poluvreme svakome. Oni jednostavno nemaju snage za brz ,moderan fudbal.Tachka.
Uz napomenute korekcije nova titula je na vidku, nema sumnje.

all round

pre 12 godina

ivanov je ok, odlican u skoku, dobro cisti, jeste malo sporiji i nesigurniji ali to je i logicno, sada je pao teret na njega od kako je otisao savic, medo fenomenalan, pravi zadnji vezni i na toj poziciji nam niko vise ne treba, kada dodje stoper igrace rankovic ako zatreba i skroz je dobra stvar dovodjenje tog rankovica jer covek moze da odigra na tri razlicite pozicije i ima iskustva. volkov solidan, drzi celu levu stranu, moderan bek a ne ono drvo lazevski. na sredini terena ne mogu u isto vreme igrati ilic i vukic, u partizanu to ne zele ili nece da shvate, cim dodje ozbiljnija trkacka ekipa mi nemamo sta da trazimo, sredina je prespora, vukic u 15. minutu hoce da umre. babovica treba gurnuti u centar a lazar markovic po krilu. na levoj strani volkov drzi celu aut liniju i to je ok. aksentijevic odlican, dobili smo dobrog beka sa dobrom tehnikom, brz, drcan a i ok centarsut. scepovic bez obzira sto je postigao gol i dalje je drvo, ne trci, ne krece se dok na primer eduardo uvek je u sansi, trci, asistira, odlican osecaj ima i brzi je od klea.

pod hitno stoper i u vatru lazara markovica. a i ninkovic ce biti zver

Kusta

pre 12 godina

A zamislite samo kad pored Arsenijevića /ako ga Djura sutra ujutru... ne proda/ krenu da se dokazuju ostali klinci... Laza, Ninković, Babić, Marković, Brašanac...Fešta...Jadranski susreti.

i kupi nove kupace, trabace ti :)

pre 12 godina

grobari ispadanje u vreme kupanja.....vas tole
(tusiranje, 13. jul 2011 21:43)

aj' vidi odvrni i malo tople, 'ladan ti taj tus mnogo :p

PARTIZAN IZ INATA!!!!

pre 12 godina

Hvala ti boze sto navijam za Partizan...

E ovako se bodri klub sa tribina i na trenu ..prvo kolo kvalifikacija mala utakmica za Partizan ,a na Stadionu 20 000 ljudi bravoooo...idemo GROBARI!!!!

p.s. nekom je prvo kolo preveliki zlogaj i naj bitiji utakmica u sezoni posto tu obicno zavrse sezonu u evropi!

Mitar

pre 12 godina

Aksentijević me oduševio, bravo momče !!!!!!!!!!!! Stanojeviću, svaka Ti čast što si ga gurnuo u vatru ! Bravo i za Medu,Stojketa i Eduarda ! Imam blizu 50 leta i mislim da imam pravo da kažem Ivanu Golcu da manje njake !!!

Veteran

pre 12 godina

Nalupasmo ih za sve pare :) Necu nikoga od igraca da hvalim jer ipas su igrali protiv "makedonaca" (daleko od toga da ih potcenjujem). Igra je tu samo da je ponovite i protiv nekog "imena" i Bog da nas vidi. Samo da ne bude opet one stare srpske boljke; cim naletimo na neke
"zapadnjake" igramo u grcu i onda bude "bili smo odlican protivnik i bice bolje sledece godine". Samo "ostro" bez ikakvog ustrucavanja !!!

( Daću mu ja kupaće)

pre 12 godina

grobari ispadanje u vreme kupanja.....vas tole
(tusiranje, 13. jul 2011 21:43)

aj' vidi odvrni i malo tople, 'ladan ti taj tus mnogo :p
(i kupi nove kupace, trabace ti :), 14. jul 2011 01:05)

Mislim brate da bi on trebao da pusti mnogo hladnu vodu jer su mnogo velike temperature da se malo rashladi.