Terzić saopštio spisak za Gran pri

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić saopštio je spisak igračica za ovogodišnje izdanje Gran prija.

Izvor: B92, Beta, Tanjug
Pošaljite komentar
 1. napred nasi!!!!podrzavam povratak starog novog kapitena!!!!do sada nisam gledao anemicnu reprezentaciju,nadam se,da cemo skupiti snage i pred nasom publikom pokazati nevernim tomama gde nam je mesto.dosta vise sa tim vasim komentarima ovako ili onako.ako ste tako dobri kao sto pricate,sto ne budete treneri i vi vodite ekipu.podrzite bar jednom nasu reprezentaciju pogotovo ovde u beogradu!!!!NAPRED DEVOJKE I SELEKTOR TERZIC
  (navijac, 22. jun 2011 14:49)

  # Link komentara

 2. Da rezimiramo:
  5-7.08. Kina, SAD, Kazahstan
  12-14.08. Dominikanska Republika, Japan, SAD
  19-21.08. Rusija, J. Koreja
  Dominikanke će eventualno da dobiju, Kazahstan je već više puta pokazao da može da pobedi Srbiju, gubile su već i od Japanki, a protiv Kine, J. Koreje, SAD i Rusije-bolje da ni ne izlaze na teren.
  Elem, reprezentacija Srbije je jedna od retkih za koju NE IGRAJU najbolje igračice koje Srbija ima, pa otuda i poražavajući rezultati na prvenstvima. Ni ove godine, naravno, nikakvih rezultata neće biti, jer je trenutna situacija truli kompromis između bezidejnog i neukog selektora, skromnog igračkog kadra koji je voljan da nastupa pod svim nesretnim okolnostima, kao i nesposobnog Saveza koji propast srpske ženske odbojke radije nemo gleda sa strane-umesto da zasuče rukave i preduzme neophodne korake na podizanju kvaliteta na svim nivoima.
  Srpska muška odbojka je počela da se urušava kao kula od karata, a ženska je unutrašnjim razmiricama već ruinirana i stagnira debele 4 godine BEZ REZULTATA. Živo me interesuje da li će OS i ove godine, i pored katastrofalnih rezultata obe selekcije, da se trsi kao „najuspešniji nacionalni savez“.
  Povratak Čitakovićeve, obzirom da joj u vezi katastrofalnih rezultata još uvek "ništa nije jasno", ne zaslušuje ama baš nikakav komentar.
  (Jovan, 22. jun 2011 12:26)

  # Link komentara

 3. Ne znas razlog neuspeha?! Kratko i jasno: Terzic!!!
  EP u Srbiji treba da bude takmicenje za borbu za medalju a ne vreca za punjenje ostalim selekcijama! Terzicu, Boricicu, Djerisilo, Spasojeviceva - sredite sto imate i napravite ekipu dostojnu naseg grba a ne lakrdiju!
  (selektor, 21. jun 2011 12:42)

  # Link komentara

 4. Jeee…ee !!! Vesna, nisi ni svjesna koliko si mi uljepsala dan! Toliko smo cekali da te opet vidimo u reprezentaciji! Srecnoooooooooo :))))))))))
  (bl, 20. jun 2011 21:47)

  # Link komentara

 5. znam ja razlog?razlog je ANJA ! ona je dusa tima ,mnogo zelim da je vidim opet u dresu da se smeje i peva :D
  (Aco, 20. jun 2011 18:28)

  # Link komentara